Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 14:14:43

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Kulisy i nowe wiadomoÂści w sprawie wykopalisk w Gizie  (Przeczytany 11122 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
targuj
Gość
« : Czerwiec 23, 2011, 02:43:08 »

Szczegó³y na stronie www.misja-giza.com jak i na forum http://misja-giza.com/phpbb2/viewtopic.php?t=42

Pozdrawiam,
Konrad
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 23, 2011, 08:42:23 »

PieniÂądze dzielÂą.... pieniÂądze  ³¹czÂą.....
Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniÂądze...

A pieniÂądze w naszym Âświecie  symbolizujÂą energiĂŞ  Âżycia wszystkich darczyĂącĂłw i o niÂą tak naprawdĂŞ chodzi tym bytom , a nie o Âżadne wykopki , one  sÂą  tylko tÂłem  ( jak dekoracja teatralna) oddziaÂłujÂącym na ego i emocje ludzi.

Nic wiĂŞcej.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2011, 08:45:10 wysłane przez Kiara » Zapisane
sza
Gość
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 23, 2011, 11:15:48 »

Tak czy owak.....
poczytaĂŚ moÂżna o kulisach i nowych wiadomoÂściach w sprawie wykopalisk w Gizie  DuÂży uÂśmiech

Pozdro   MrugniĂŞcie
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 23, 2011, 11:50:22 »

B.Kroczek z Chicago
Musimy poslac nastepna rate za sprzatanie wiec sprawa jest nagla i ne sadze zeby ktokolwiek
z zarzadu Daru Swiatowida sie sprzeciwil tak waznej jak i naglacej sprawie.
Chodzi o zawrotna sume 20 tys.dolarow,ktora sekta z Chicago wyslala do zarzadu fundacji DS
i teraz chce z powrotem,Ciekawe,kto tam sprzata na terenie Gizy i o ile taka suma wystarczy
na sprzatanie,to o wykopaniu faraona Chufu 2 nie ma w ogole mowy, bo to deczko za malo na prawdziwe
prace archeologiczne... no i nie ma zadnych pozwolen od rzadu egipskiego az do 2013 roku.
Ale nie martwmy sie zawczasu.En-ki zrezygnowal z urlopu i z funkcji "maszynisty pociagu do nikad"(skradziono szyny przed i za pociagiem) i przestawil sie na rozdawanie parasoli ochronnych.
To rozdawanie parasoli polega na tym,ze najpierw trzeba udac sie na sesje prywatna do p.Lobos,
zaplacic i otrzymujemy NIC,czyli cos czego nie widac i nie slychac,z obietnica,ze to dziala ochronnie
na posiadacza.Nawet nie jestesmy w stanie sprawdzic czy to jest parasol,czy moze szczoteczka do
zabkow skapana w jakims egipskim szalecie(nie ta Kiary).Chetnych na parasole jest podobno taka masa,
ze "zaswiaty" nie moga wyrobic z produkcja.I nic dziwnego.En-ki juz raz obiecal swoim jaskolkom
i zwolennikom MF,ze oni i ich rodziny beda pod specjalna opieka,by pare sesji pozniej odebrac im
ta nadzieje bezpowrotnie.Teraz wyskoczyl z parasolami..ciekawe na jak dlugo.A moze te parasole beda
mialy jakas date waznosci po ktorej trzeba bedzie znowu zaplacic, aby je na nowo uaktywnic?
A w PCH/MF rozlam frakcyjny i kazda frakcja swoja rzepke skrobie,walka o prymat,pieniadze,
przepychanki i klotnie o to,ktory z Samueli jest tym prawdziwym.Zdaje sie,ze to nasi  bohaterscy"ratownicy"
potrzebuja pilnie pomocy..nie powiem jakiej.
Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2011, 11:40:53 wysłane przez Kahuna » Zapisane
sza
Gość
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 23, 2011, 12:29:33 »

Kahuna - ile s³ów.... a jaka ekspresja.... szkoda tylko, Âże taka negatywna  PÂłacz
Kto i co sprzÂąta w Gizie byÂło omĂłwione na spotkaniu w ÂŁodzi. A z tego co wiem nikogo koĂąmi nie ciÂągn¹³ na sesjĂŞ prywatnÂą z paniÂą LucynÂą. Wolny wybĂłr - chcesz idziesz, nie chcesz nie idziesz. I czym tutaj siĂŞ tak emocjonowaĂŚ. A skoro uwaÂżasz, Âże..."otrzymujemy NIC, czyli coÂś czego nie widaĂŚ i nie sÂłychaĂŚ..." - to inaczej mĂłwiÂąc, jeÂżeli towar nie odpowiada - nie kupuj. PROSTE ! (à propos: powietrza teÂż nie widaĂŚ, a wiemy Âże jest  CoÂś) A parasol to raczej symbol, niÂż rzecz.
...
Nie lepiej w takiej sytuacji zachowaĂŚ zdrowy rozsÂądek i olimpijski spokĂłj... DuÂży uÂśmiech

Pozdro  MrugniĂŞcie
ptak
Gość
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 23, 2011, 12:35:31 »

Kahuna, widzĂŞ, Âże konsekwentnie starasz siĂŞ roztaczaĂŚ parasol ochronny nad „niejaskó³kami”.  MrugniĂŞcie
Czy chroni on skutecznie, trudno powiedzieĂŚ. Ale z pewnoÂściÂą Âłatasz dziury w ÂświadomoÂści wÂłasnej,
która sponiewierana tysi¹cletnimi atakami na jej suwerennoœÌ przez byty wszelkiej maœci, d¹¿y do równowagi i harmonii.

ZaÂś to, co uda siĂŞ osobiÂście wygenerowaĂŚ, promieniuje na innych. Potem na zasadzie rezonansu wraca
wzmocnione i robi siĂŞ OK.  UÂśmiech
Samuela wraz z ca³¹ ekip¹ te¿ w ten sposób zmieniasz. O dalszych, pozytywnych tego konsekwencjach
nawet nie wspomnê. Ostatecznie grozi to brakiem jaskó³ek na ziemskim niebie.
UwaÂżaj zatem na „ornitologĂłw”!  DuÂży uÂśmiech

Pozdrawiam
Enigma
Gość
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 23, 2011, 18:33:17 »

No jasne ¿e chodzi o pieni¹¿ki Mrugniêcie panie Targuj potrzeba mi znów kilka informacji.
Mianowicie, na stronie www.misja-giza.com znajdujÂą sie informacje co do:

1 Systemu Pay pal - dodam Âże go nie lubiĂŞ, bo to system kredytowy...

2 Czek lub Money Order - czyli czek lub przekaz pocztowy? CzekĂłw nie wystawiam, co do drugiego mam wÂątpliwoÂści kiedy i jak dotarÂłby do Ameryki

3 Lub wpÂłaciĂŚ bezpoÂśrednio do banku „Bank of America”, gdzie fundacja posiada konto
 I tutaj numer konta posiada znaczek # - przyznam Âże spotykam to w 'numerze kont' po raz pierwszy, czy to integralny skÂładnik numeru? Po za tym konta bankowe, jakie spotykam w Polsce sÂą przynajmniej 20-cyfrowe, czy wiĂŞc wysÂłany na ten numer (z #) z Polski przelew trafi gdzie trzeba?

W dalszych danych podany jest takÂże: adres...siedziby?, telefon, oraz hasÂło naczelne "POMAGAJÂĄC ZIEMI – POMAGASZ SOBIE I SWOIM BLISKIM !!!' - troche mam tu zamieszane.

Nie da sie jakoÂś proÂściej napisaĂŚ instrukcji, wykonania przelewu - dodam z Polski, aby dotarÂł za morze. Bo wysyÂłanie przelewu, to sposĂłb jak dla mnie szybki i pewny.

Tymczasem w temacie Chcesz wspomĂłc wykopaliska?

mamy podany adres i konto dla Daru ÂŚwiatowida, czy tam gdzie zdajesie trafiÂła suma, ktĂłrÂą MRZiL  MrugniĂŞcie usiÂłuje odzyskaĂŚ. Wiec gdzie wysyÂłaĂŚ przelew - proszĂŞ o jasnÂą instrukcje (nr konta, adres banku i tytuÂł wpÂłaty - i bez zaklĂŞĂŚ) jeÂśli Pch chce nadal kopaĂŚ.
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #7 : Czerwiec 24, 2011, 07:54:33 »

Znaczek "#" zwany hash (hasz) albo pÂłotek uÂżywany jest czĂŞsto w USA. Tak siĂŞ zaznacza poczÂątek liczby, np. "to kosztuje #20". TakÂże w numerze konta oznacza on poczÂątek ciÂągu cyfr.

CoÂś zaÂś tyczy iloÂści cyfr, to kaÂżdy kraj ma swĂłj standard tzw.IBAN (international bank accout number), takÂże w USA nie musi byĂŚ tyle samo cyfr co w Polsce.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 26, 2011, 19:44:29 »

Ptak
Ostatecznie grozi to brakiem jaskó³ek na ziemskim niebie.
UwaÂżaj zatem na „ornitologĂłw”!
Do diabla z takimi "ornitologami".Dlaczego tylko jaskolki maja
podlegac ochronie, a bocki,koliberki(jest ich duzo mniej) to
juz nie?Przeciez to jawna,wyrazona slowami dyskryminacja,ktora
przeczy gloszonej przez En-ki- wszem i wobec - zasadzie milosci
bezwarunkowej.Czyz nie? DuÂży uÂśmiech
Pozdrawiam.

PS.
Mimo usilnych staran i przegladaniu witryn "lobosowych"i "giza",
nie udalo mi sie wykryc ani kulisow, ani nowych wiadomosci w sprawie
sprzatania w Egipcie.Moze ktos mnie naprowadzi na trop?Co na to SZA ?
sza
Gość
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 26, 2011, 20:00:06 »

Mimo usilnych staran i przegladaniu witryn "lobosowych"i "giza",
nie udalo mi sie wykryc ani kulisow, ani nowych wiadomosci w sprawie
sprzatania w Egipcie.Moze ktos mnie naprowadzi na trop?Co na to SZA ?

Trop prowadzi do PAÂŁACU NIEZNANICE 16 lipca 2011 roku. Na spotkaniu z Billem Brown...tam otrzymasz odpowiedzi.
ChoĂŚ internet to skarbnica informacji, ....to nie wszystkich i nie zawsze prawdziwych ...niestety  PÂłacz

Pozdro  MrugniĂŞcie

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 27, 2011, 22:34:09 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 26, 2011, 20:35:47 »

Czyli..cicho sza.Nie mam zamiaru wybierac sie do Palacu
Nieznanice, ale skoro TY bralas/es udzial w spotkaniach
w Lodzi i prezentacjach Billa,to liczylem na to,ze nas
(forumowiczow) oswiecisz i zaznajomisz z kulisami i nowymi
wiadomosciami w tej materii.A moze sie jednak skusisz?...bo
pomysle,ze jak sza,to sza...albo ich w ogole nie ma.
Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2011, 20:58:58 wysłane przez Kahuna » Zapisane
sza
Gość
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 26, 2011, 20:57:58 »

A moze sie jednak skusisz?...bo pomysle,ze jak sza,to sza.

Czujê tu jak¹œ ma³¹ prowokacjê.... Z³y
Ta historia ma pewne etapy. Ale niestety teÂż nie bĂŞdzie mnie w Nieznanicach, wiĂŞc stracĂŞ drugi etap tej historii. Tak wiĂŞc wiadomoÂści w tej materii nie bĂŞdÂą kompletne. Ale myÂślĂŞ, Âże wkrĂłtce bĂŞdzie wszystko ogÂłoszone  UÂśmiech.
CierpliwoÂści  DuÂży uÂśmiech
Pozdro  MrugniĂŞcie
P.S.
WidzĂŞ, ze spodobaÂł Ci siĂŞ mĂłj nick  DuÂży uÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #12 : Czerwiec 26, 2011, 21:17:07 »

No to czekamy na nowe wiadomoÂści Sza  Chichot

WidzĂŞ, ze spodobaÂł Ci siĂŞ mĂłj nick

Nik fajny ,ale awatar jest przeÂśliczny  DuÂży uÂśmiech  MrugniĂŞcie

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
sza
Gość
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 26, 2011, 21:21:13 »

DziĂŞki CHANELL
 DuÂży uÂśmiech
Enigma
Gość
« Odpowiedz #14 : Lipiec 04, 2011, 18:48:29 »

No Âślicznie, ale ja nadal nie wiem jak wykonaĂŚ przelew na 'ratowanie Âświata', widaĂŚ Pch nie zaleÂży tak naprawdĂŞ na dotacjach z Polski  Niezdecydowany. Chyba Âże oczekujÂą wpÂłat na Dar ÂŚwiatowida z ktĂłrym to póŸniej bĂŞda musieli sie dogadaĂŚ, bo niestety sama musze dopowiedzieĂŚ sobie na pytanie co to jest 'money order'?

"Czym jest czek kaÂżdy mniej wiĂŞcej wie. Czek to nic innego jak pisemne zezwolenie wÂłaÂściciela konta bankowego na pobranie przez osobĂŞ uprawnionÂą (widniejÂącÂą imiennie na czeku) wyznaczonej na blankiecie sumy pieniĂŞdzy z konta bankowego osoby dany czek wystawiajÂącej.

Money Order to takÂże forma czeku, ró¿ni siĂŞ jednak tym, Âże Money Order nie moÂżna wystawiĂŚ - trzeba go kupiĂŚ. Money Order nie jest wiĂŞc poleceniem pobrania piĂŞniedzy z konta, lecz Âświadectwem, Âże dana suma juÂż zostaÂła wpÂłacona (za chwile wyjaÂśnimy dokÂładniej o co chodzi). Brzmi to moÂże zawile, w praktyce jest jednak bardzo proste.

Ró¿nica pomiĂŞdzy czekiem a money order jest taka, Âże przy czeku pieniÂądze nie zostaÂły jeszcze odebrane wÂłaÂścicielowi (osobie, ktĂłra wystawiÂła czek), natomiast przy money order, pieniÂądze zostaÂły juÂż przekazane firmie rozprowadzajÂącej ten rodzaj pÂłatnoÂści.

ObsÂługa money order wyglada tak:
   Osoba chcÂąca wypÂłaciĂŚ nam pieniÂądze, kupuje blankiet money order na odpowiedniÂą sumĂŞ w specjalnych zajmujÂących siĂŞ tym firmach (najbardziej wiarygodne i popularne to MoneyGram, Money Express, Polonez). Potem wÂłaÂściciel blankietu wysyÂła nam ten blankiet. I oto w naszych rĂŞkach jest money order.
   Czeki sÂą wysyÂłane bezpoÂśrednio przez osoby, od ktĂłrych mamy odebraĂŚ pieniÂądze. Czek nie musi byĂŚ jednak zrealizowany (zaleÂży to od umowy miĂŞdzy bankami, w naszym kraju to jest problem), moÂże byĂŚ takÂże bez pokrycia, czyli konto osoby wystawiajÂącej jest np. puste. Money Order jest wiec wzglĂŞdnie bezpieczniejszym rozwiÂązaniem, ma jednak wadĂŞ, jest waÂżny przez okreslony okres czasu (zazwyczaj miesiÂąc do ok. trzech miesiĂŞcy), nie moÂżna wiĂŞc zwlekaĂŚ z realizacjÂą.
"

http://toony.fm.interia.pl/czek.html
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: