Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 08:16:56

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Anastazja tajemnicza dziewczyna z Syberii  (Przeczytany 15773 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« : Czerwiec 26, 2011, 13:36:56 »

PostaĂŚ tej tajemniczej dziewczyny z Syberii ,pojawia siĂŞ w wielu postach na naszym forum.MyslĂŞ Âże nadszedÂł juz czas utworzyĂŚ osobny wÂątek poÂświĂŞcony tej wizjonerce,zwÂłaszcza ze jej przepowiednie sÂą niezwykle optymistyczne.PrzeglÂądajÂąc internet natrafiÂłam na ciekawe filmiki o niej ( nawet na stronie http://www.misja-giza.com/joomla_1.5.15/ jest zamieszczony jeden z nich )
Anastazja nale¿y do nielicznego grona wizjonerów ,którzy widz¹ nasz¹ przysz³oœÌ optymistycznie ( bez apokalipsy ) i dlatego powinniœmy siê trzymaÌ jej wersji ,a nie nakrêcaÌ siê wizjami koùca œwiata.

pozdrawiam optymistycznie DuÂży uÂśmiech

http://www.youtube.com/watch?v=stY6-iijWUI&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=hhJ4YBDrDIM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7VTBwW-veus&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=o1SlfeeNAOY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Rj8qeJtoRak&feature=related

ps;Darek nie wiedziaÂłam gdzie umieÂściĂŚ ten wÂątek ,ale jeÂśli uznasz Âże tu nie pasuje to go przeniosĂŞ UÂśmiech

WybraÂłaÂś dobre miejsce.
Powodzenia. DuÂży uÂśmiech
Darek
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2011, 13:42:10 wysłane przez Dariusz » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
east
Gość
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 26, 2011, 22:07:44 »

Potrzebne sÂą "Anastazje" , ktĂłre swobodnie biorÂą we wÂładanie tajgĂŞ, pustyniĂŞ , dÂżunglĂŞ jaki  tÂą miejskÂą przestrzeĂą , ktĂłre zamiast dzieliĂŚ ludzi na tych, co ÂżyjÂą bezmyÂślnie w betonowych dÂżunglach i tych "oÂświeconych" na Âłonie  natury, potrafiÂą po³¹czyĂŚ oba Âświaty Âłagodnie, z sercem, tak naturalnie ..
IstniejÂą takie osoby. SpotkaÂłem takÂą istotĂŞ.

Czy da siê po³¹czyÌ coœ tak sprzecznego ?
Mo¿liwe, ¿e nigdy nie by³y te rzekome sprzecznoœci rozdzielone, tylko ludzie zatracili dar widzenia subtelnych po³¹czeù w zwi¹zku z czym niew³aœciwie zaczêli interpretowaÌ to co postrzegaj¹.
Prawdziwa Anastazja nie miaÂła zÂłudzeĂą, Âże uda jej siĂŞ zmieniĂŚ Âświat samodzielnie. MusiaÂła zasiaĂŚ ziarno w "miejskim" czÂłowieku , w biznesmanie. UdaÂło jej siĂŞ to, poniewaÂż prawdziwa natura nas wszystkich jest taka sama co nie znaczy od razu, Âże kaÂżdy ma ÂżyĂŚ poza tzw. cywilizacjÂą.
KaÂżdy z nas ma swĂłj czas i swojÂą rolĂŞ do odegrania. ObyÂśmy tylko robili to z sercem i zrozumieniem dla dobra wszystkich.
marman1983
Gość
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 28, 2011, 15:47:19 »

(...)Anastazja nale¿y do nielicznego grona wizjonerów ,którzy widz¹ nasz¹ przysz³oœÌ optymistycznie ( bez apokalipsy ) i dlatego powinniœmy siê trzymaÌ jej wersji ,a nie nakrêcaÌ siê wizjami koùca œwiata.(...)

Trafilas w sedno sprawy, lecz dla osob nie dopuszczajacych  do siebie alternatywnych sposobow zycia koniec swiata bedzie bardzo "namacalny". Z uzaleznienia od cywilizacji mozna wyjsc -  dla jednych droga ta jest trudna dla innych latwa...
Od czego zaczac? W obecnym systemie istnieje prawo "wlasnosci" (wg mnie to bardzo arogancki wymysl czlowieka) Musisz miec kawalek ziemi. Dla wiekszosci zapora jest cena kilku hektarow. Jakie jest rozwiazanie? Podam je na swoim przykÂładzie. Od paru lat uprawiam dzialke w ROD (Rodzinne Ogrodki Dzialkowe)Za niewielka kwote (w przypadku niezagospodarowanej dziaÂłki) uzyskujesz prawo do nasadzen na kilkuset metrowym placu. Jest to dla mnie pole testowe.

Skrawek ziemi o wielkosci miejsca parkingowego:

nasadzenia: groch, burak, cebula, marchewka, rzodkiewka, koper, pietruszka, saÂłata, kalafior, fasola, kalarepa

Efekt:

Tyle tego, ze musialem rozdawac po rodzinie, sasiadach JĂŞzyk

Na pomidory jeszcze musze poczekac UÂśmiech

Wbrew stereotypom nie wymaga to wielkich nakladow pracy - trzeba "sluchac" roslin....
Narobilem smaku? No to gawiedzi... za Âłopaty MrugniĂŞcie

Gdy zniknie wspomniany wyzej problem "wlasnosci" bedzie mozna isc w las i wybrac swoje miejsce... Czekam na zalamanie tego niewolniczego systemu. Jezeli macie jakies pytania techniczne - zapraszam do rozmowy!

arteq
Gość
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 28, 2011, 20:04:56 »

Na pocz¹tek wystarczy, docelowo - np. aby zrobiÌ zapasy - ma³o. Prawo w³asnoœci... gdyby je znieœÌ to co byœ zrobi³ gdyby ktoœ upatrzy³ sobie dok³adnie ten sam skrawek poletka, albo przyszed³ na gotowe - zebra³ plony, do tego powo³a³ siê na to co sam postulujesz - nie ma w³asnoœci...
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 28, 2011, 20:08:37 »

Od czego zaczac? W obecnym systemie istnieje prawo "wlasnosci" (wg mnie to bardzo arogancki wymysl czlowieka) Musisz miec kawalek ziemi. Dla wiekszosci zapora jest cena kilku hektarow.

Masz racjĂŞ marman to zapora nie do  przebicia . Jest jeszcze inna przeszkoda ,niektĂłrzy majÂą ten maÂły kawaÂłek ziemi ale nie majÂą czasu albo siÂły na uprawĂŞ i pielĂŞgnacjĂŞ.Potrzeba nam trochĂŞ czasu dla siebie i natury a jest go co raz mniej niestety  Zawstydzony

KsiĂŞga Koheleta 3,1
marman1983
Gość
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 28, 2011, 21:20:19 »

Na pocz¹tek wystarczy, docelowo - np. aby zrobiÌ zapasy - ma³o. Prawo w³asnoœci... gdyby je znieœÌ to co byœ zrobi³ gdyby ktoœ upatrzy³ sobie dok³adnie ten sam skrawek poletka, albo przyszed³ na gotowe - zebra³ plony, do tego powo³a³ siê na to co sam postulujesz - nie ma w³asnoœci...
Czulem, ze odezwiesz sie pierwszy i poruszysz wlasnie ta kwestie. Mysle, ze gdyby doszlo do zalamania obecnej cywilizacji to w dalszym okresie czasu przetrwalyby tylko jednostki "swiadome", czyli pozbawione "malpiej" czesci zachowania... (jest to tylko moja opinia, a ty mozesz myslec zupelnie inaczej MrugniĂŞcie )

(...)Potrzeba nam trochĂŞ czasu dla siebie i natury a jest go co raz mniej niestety  Zawstydzony (...)

Mam nadzieje, ze sie to zmieni w najblizszym czasie MrugniĂŞcie
Thotal
Gość
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 28, 2011, 22:04:10 »

TrzydzieÂści lat temu kaÂżdy kto miaÂł odrobinĂŞ ziemi poÂświĂŞcaÂł jej czas...
Dzisiaj ziemia leÂży odÂłogiem i czeka na lepsze czasy MrugniĂŞcie
PÂłody rolne przylatujÂą z miejsc, gdzie jest tania siÂła robocza, a rolnicy kupujÂą je w sklepie.
Dzieci na wsi wiedzÂą Âże mleko siĂŞ bierze z... kartonu DuÂży uÂśmiech
¦wiat rz±dzony przez LICHWÊ zwariowa³ doszczêtnie, najwy¿sza pora to zmieniæ.

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
JACK
Gość
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 29, 2011, 10:08:46 »

Anastazja nale¿y do nielicznego grona wizjonerów ,którzy widz¹ nasz¹ przysz³oœÌ optymistycznie ( bez apokalipsy ) i dlatego powinniœmy siê trzymaÌ jej wersji ,a nie nakrêcaÌ siê wizjami koùca œwiata.
pozdrawiam optymistycznie DuÂży uÂśmiech

Nie wydaje mi siĂŞ, Âże rozsÂądne jest trzymanie siĂŞ nierealnych wersji przyszÂłoÂści.
PostulujĂŞ o maksymalne wykorzystywanie nie tylko serca ale i rozumu.
ChciaÂłbym wierzyĂŚ Anastazji, ale zdrowy rozsÂądek mi nie pozwala.
CzytaÂłem jednÂą ksi¹¿kĂŞ,super,  dziewczyna  chce zmieniĂŚ losy Ziemi , ma plan, zaklina rzeczywistoœÌ do zmiany.

No, ale zaklĂŞcia  nie zawsze sÂą skuteczne.

ChciaÂłbym, aby  Jej mniej bolesny  PLAN  siĂŞ powiĂłdÂł, no ale  w naszym ludzkim "przypadku" moÂże byĂŚ ciĂŞÂżko.

Izajasz parĂŞ tysiĂŞcy lat temu pisaÂł coÂś takiego:  To juÂż postanowione, rĂŞka Pana jest  juÂż wyciÂągniĂŞta, któ¿ jÂą odwrĂłci?

Wykresy wzrostu liczby ludzi sÂą juÂż pionowe, na Ziemi (poza Chinami) nie ma wiele symptomĂłw nawet prĂłby globalnego zapanowania nad problemem przeludnienia.

A dziaÂłkowcy, ktĂłrych rĂłwnieÂż bardzo szanujĂŞ , teÂż tu nie za wiele pomogÂą.

Wg mnie Jej dziaÂłania w Rosji przyniosÂą  fantastyczne, wspaniaÂłe  owoce, ale.............dopiero po tzw. Oczyszczaniu Ziemi, czyli po  "odgĂłrnej korekcie"  tych wykresĂłw.

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 29, 2011, 10:49:27 wysłane przez JACK » Zapisane
m11
Gość
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 29, 2011, 11:18:42 »

Jack:
Nie wydaje mi siĂŞ, Âże rozsÂądne jest trzymanie siĂŞ nierealnych wersji przyszÂłoÂści.

Nie martw siĂŞ Jack. PrzecieÂż zgodnie z obowiÂązujÂącÂą tutaj doktrynÂą "religijnÂą" caÂła populacja to wcielenia dusz pragnÂących tutaj ÂżyĂŚ. NaleÂży przyj¹Ì, Âże dusze te w swym przedludzkim bycie -Âświadome przeszÂłoÂści, teraÂźniejszoÂści i przyszÂłoÂści - wiedzÂą co robiÂą, gdy siĂŞ pchajÂą na ten padó³. A ty co - chcesz eksterminowaĂŚ ich "pojemniki"? Niedobry Jack  ZÂły
Ciekawe, czy te duszyczki podobnie pchajÂą siĂŞ na inne Âświaty, jeÂśli istniejÂą. Ponadto zachodzĂŞ zawsze w gÂłowĂŞ ile ich w koĂącu jest - czy produkcja duszyczek jest taÂśmowa i nieprzerwana? ToÂż tam w zaÂświatach musi byĂŚ tÂłok.  DuÂży uÂśmiech

m11
arteq
Gość
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 29, 2011, 11:37:29 »

Czulem, ze odezwiesz sie pierwszy i poruszysz wlasnie ta kwestie. Mysle, ze gdyby doszlo do zalamania obecnej cywilizacji to w dalszym okresie czasu przetrwalyby tylko jednostki "swiadome", czyli pozbawione "malpiej" czesci zachowania... (jest to tylko moja opinia, a ty mozesz myslec zupelnie inaczej MrugniĂŞcie
Nic zaskakujÂącego Âże odezwaÂłem siĂŞ, nic zaskakujÂącego w treÂści mojej wypowiedzi - zwÂłaszcza w waÂżnych sprawach mam staÂłe podejÂście i poglÂądy, zasady. PozwoliÂłem sobie wyraziĂŚ obawy ktĂłre w pierwszej kolejnoÂści nasuwajÂą siĂŞ w takim przypadku, a poparte sÂą otaczajÂącÂą nas rzeczywistoÂściÂą. Niestety, gdy robiÂło siĂŞ z czymÂś krucho to ludzie bardzo rzadko wspó³pracowali, raczej rozpĂŞtywali wojny - np. sÂłowa Hitlera o koniecznoÂści poszerzenia przestrzeni Âżyciowej dla NiemcĂłw...  Chyba, Âże w jakiÂś magiczny sposĂłb ta "maÂłpia" czeœÌ ludzkoÂści zniknie... Ale w jaki?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 29, 2011, 11:42:30 »

Cytat: arteq
Chyba, ¿e w jakiœ magiczny sposób ta "ma³pia" czeœÌ ludzkoœci zniknie... Ale w jaki?

CoÂś mi mĂłwi, Âże naszym decydentom zaleÂży na znikniĂŞciu wszystkich tych, ktĂłrzy myÂślÂą inaczej, zaÂś na pozostawieniu "maÂłpiej" czĂŞÂści ludzkoÂści.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
east
Gość
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 29, 2011, 12:36:21 »

Jack:

Nie martw siĂŞ Jack. PrzecieÂż zgodnie z obowiÂązujÂącÂą tutaj doktrynÂą "religijnÂą" caÂła populacja to wcielenia dusz pragnÂących tutaj ÂżyĂŚ. NaleÂży przyj¹Ì, Âże dusze te w swym przedludzkim bycie -Âświadome przeszÂłoÂści, teraÂźniejszoÂści i przyszÂłoÂści - wiedzÂą co robiÂą, gdy siĂŞ pchajÂą na ten padó³. A ty co - chcesz eksterminowaĂŚ ich "pojemniki"? Niedobry Jack  ZÂły
Ciekawe, czy te duszyczki podobnie pchajÂą siĂŞ na inne Âświaty, jeÂśli istniejÂą. Ponadto zachodzĂŞ zawsze w gÂłowĂŞ ile ich w koĂącu jest - czy produkcja duszyczek jest taÂśmowa i nieprzerwana? ToÂż tam w zaÂświatach musi byĂŚ tÂłok.  DuÂży uÂśmiech

m11
Anastazja moÂże byĂŚ przykÂładem istoty z przyszÂłoÂści, ktĂłra wÂłaÂśnie WIE co bĂŞdzie siĂŞ liczyÂło i jak bĂŞdzie wyglÂądaĂŚ Âżycie.
To samo WIE miliardy istnieĂą inkarnujÂących siĂŞ na ZiemiĂŞ z innych hmhm,  miejsc, albo raczej sposobĂłw bytowania. Bo przecieÂż oprĂłcz form ludzkich ÂświadomoœÌ przyjmuje wiele innych. Ewolucja ÂświadomoÂści prowadzi ku inkarnacji w coraz to wyÂższe formy ( przemiana in-forma-cyjna ). Skoro na Ziemi bezpowrotnie ginie ileÂś tam gatunkĂłw zwierzÂąt i roÂślin to gdzieÂś indziej ta ÂświadomoœÌ musi siĂŞ inkarnowaĂŚ. TakÂże wbrew ironicznemu zabarwieniu Twojej wypowiedzi m11, uwaÂżam ,Âże z wieloma zdaniami trafiÂłeÂś w 10kĂŞ.
Sztuczna ingerencja w wysokoœÌ populacji to œlepa uliczka.
JACK
Gość
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 29, 2011, 14:01:34 »

Chyba, Âże jesteÂś prawdziwym Kosmicznym Ogrodnikiem,

ktĂłry dba o swĂłj ogrĂłd, plewi go, przycina i pielĂŞgnuje.

ÂŻeby byÂł piĂŞkny.

A taka wÂłaÂśnie ma byĂŚ Ziemia i to juÂż za okoÂło 1000 lat.
http://www.dobreksiazki.pl/b10972-kosmiczne-podroze.htm
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 29, 2011, 14:06:02 wysłane przez JACK » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 29, 2011, 14:14:53 »

Chyba, Âże jesteÂś prawdziwym Kosmicznym Ogrodnikiem,
ktĂłry dba o swĂłj ogrĂłd, plewi go, przycina i pielĂŞgnuje.

ÂŻeby byÂł piĂŞkny.

A taka wÂłaÂśnie ma byĂŚ Ziemia i to juÂż za okoÂło 1000 lat.
http://www.dobreksiazki.pl/b10972-kosmiczne-podroze.htm

PiĂŞkno w ujĂŞciu kosmicznego ogrodnika nie musi byĂŚ piĂŞknem obiektywnym.
Chwast rĂłwnieÂż jest w swojej formie piĂŞkny, chociaÂż mniej uÂżyteczny dla ogrodnika. 
Ale, czy u¿ytecznoœÌ ma byÌ ostatecznym kryterium czegokolwiek?

WolĂŞ dzikie ogrody od tych przystrzyÂżonych.   UÂśmiech

Edit:
No i czy chwast nie podpada ju¿ pod mi³oœÌ bezwarunkow¹?
Bo sam w sobie jest warunkiem nie do przeskoczenia? Czyli samosiejkÂą do wyplewienia?  DuÂży uÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 29, 2011, 14:28:11 wysłane przez ptak » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 29, 2011, 14:49:14 »

Gdybym by³ Kosmicznym Ogrodnikiem to zadba³bym o bioró¿norodnoœÌ przede wszystkim.
Tomasz
Gość
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 29, 2011, 14:59:45 »

Dok³adnie tak samo uwa¿am. Chwast czy orchidea ma tak¹ sam¹ wartoœÌ energetyczn¹ i tylko nauczeni przez media, szko³y etc nauczyliœmy siê okreœlaÌ ich wartoœÌ. Tylko w jakiej skali ? W odniesieniu do czego ?
Fobie przed wê¿ami, paj¹kami by³y wpajane w nasze umys³y. Ale czym ró¿ni siê Lew od stonogi ? Ka¿dy ma wartoœÌ i swoj¹ rolê ,funkcjê w ca³ym wszechœwiecie. Tak samo jak ka¿dy z nas Mrugniêcie Tolerancja ponad wszystko !
ptak
Gość
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 29, 2011, 15:05:10 »

Jak to szÂło? W domu mego ojca jest wiele miejsca.
Ale niewielu siĂŞ w nim znajdzie.

Taak… dla chwastĂłw jest inne miejsce, czarne jak smoÂła piekielna… 
Czy BĂłg jest rasistÂą?  MrugniĂŞcie
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #17 : Czerwiec 29, 2011, 23:58:08 »

Anastazja, ÂżeĂąski odpowiednik imienia Anastazy. Oznacza "zmartwychwstaÂła, wskrzeszona "  No proszĂŞ jak optymistycznie UÂśmiech

Jack
CzytaÂłem jednÂą ksi¹¿kĂŞ,super,  dziewczyna  chce zmieniĂŚ losy Ziemi , ma plan, zaklina rzeczywistoœÌ do zmiany

JeÂśli choĂŚ czêœÌ z nas bĂŞdzie miaÂła taki  plan ,to juÂż bĂŞdzie dobrze.  Chichot

KsiĂŞga Koheleta 3,1
JACK
Gość
« Odpowiedz #18 : Czerwiec 30, 2011, 09:50:35 »

Anastazja, ÂżeĂąski odpowiednik imienia Anastazy. Oznacza "zmartwychwstaÂła, wskrzeszona "  No proszĂŞ jak optymistycznie UÂśmiech

Jack
CzytaÂłem jednÂą ksi¹¿kĂŞ,super,  dziewczyna  chce zmieniĂŚ losy Ziemi , ma plan, zaklina rzeczywistoœÌ do zmiany

JeÂśli choĂŚ czêœÌ z nas bĂŞdzie miaÂła taki  plan ,to juÂż bĂŞdzie dobrze.  Chichot

Niezwykle waÂżne jest, aby myÂśleĂŚ pozytywnie,

ale  w swoich planach powinno uwzglĂŞdniaĂŚ wpÂływy zewnĂŞtrzne, planetarne, ktĂłre i tak zostanÂą zrealizowane czy nam siĂŞ to podoba, czy nie.(mi teÂż siĂŞ to nie podoba, bo jest mi teraz caÂłkiem dobrze)
Karma planety i tak przewaÂży, niezaleÂżnie od Âświetlanych planĂłw poszczegĂłlnych jednostek.

To bardzo waÂżne aby planowaĂŚ.

PisaÂłem kiedyÂś, Âże powinno siĂŞ juÂż teraz myÂśleĂŚ (na razie bardziej lokalnie) jak z tej biednej Polski zrobiĂŚ pereÂłkĂŞ na mapie przyszÂłej Europy.

A jest o czym myÂśleĂŚ, bo tyle rzeczy w Polsce trzeba poprawiĂŚ:
- zmiany w religii (w co te masy majÂą teraz wierzyĂŚ, jak Watykan "ucieknie do jaskiĂą"?)
- rolnictwo - co produkowaĂŚ i jak aby ludzie byli zdrowi
- dietetyka, zdrowie - jak ÂżywiĂŚ ludzi, aby byli zdrowi i aby mieli olej w gÂłowie, aby ich inkarnacja byÂła maksymalnie wartoÂściowa
- edukacja- jak ksztaÂłciĂŚ dzieci, mÂłodzieÂż, gdy wiemy, Âże kaÂżdy to inna inkarnacja- przykÂład :SzkoÂły Waldorfskie
- gospodarka co produkowaĂŚ ,jakich specjalistĂłw szkoliĂŚ, jak ma wyglÂądaĂŚ przyszÂła Polska
- jaki system ekonomiczny, pieniÂądze  czy coÂś innego?

Do realizacji pewnie juÂż .....Po tym  czymÂś  co moÂże nastÂąpiĂŚ.

Na taki sposĂłb myÂślenia nakierowaÂł mnie kiedyÂś dr Jan KwaÂśniewski:
http://optymalni.org.pl/sklep/?p=productsMore&iProduct=13
ktĂłry boleje nad tym dlaczego ta Polska taka biedna, chora i gÂłupia.
On z kolei podaje przykÂład StanisÂława Staszica, ktĂłry teÂż nad tym bolaÂł ale teÂż

wiele w ciÂągu swojego Âżycia dla Polski zrobiÂł.
http://optymalni.org.pl/sklep/?p=productsMore&iProduct=31

bo tak jak pisaÂł Melchior WaĂąkowicz  zza grobu waÂżne sÂą i bĂŞdÂą czyny, bo to my sami mamy ten raj na Ziemi  zrobiĂŚ, nikt inny.

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2011, 09:55:43 wysłane przez JACK » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #19 : Styczeń 06, 2012, 13:51:57 »

W Hiszpanii uczestniczyÂłem na spotkaniu z PaniÂą Schab.
UwaÂża siĂŞ ona za tzw ,KrysztaÂłowe Dziecko".
Twierdzi, Âże podobnym ,,dzieckiem" jest Anastazja.
Twierdzi, Âże utrzymujÂą ze sobÂą kontakt.
Od siebie dodam, Âże byÂło to interesujÂące spotkanie
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2012, 13:52:28 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: