Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:36:44

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Ceremonia w Egipcie 11 listopada  (Przeczytany 119799 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #100 : Listopad 12, 2011, 00:34:30 »

Czytaj±c Wasze posty widzê, ¿e nie zabardzo wiecie o co w tej ca³ej antynomii prawdy zwi±zanej z PCH i aktywacj± Wielkiej Piramidy chodzi.
I nie dziwiê siê. Bo to nie ³atwy temat tzw. polityki kosmicznej, który dla wielu ludzi jest  bzdur± i be³kotem  intelektualnym.
Tak... jest be³kotem intelektualnym, ale g³ównie dla racjonalistycznych umys³ów i pogl±dów, których g³êbia  my¶lenia ogranicza siê do kilku schematów my¶lowych typu : je¿eli co¶ empirycznie zbadaæ siê nie da to na pewno tego nie ma.

Jutro, a w zasadzie dzisiaj, tylko nie TERAZ przybli¿e kulisy tej ca³ej akcji
, która generalnie ( co nie trudno przecie¿ zauwa¿yæ) zmierza ponad wszystko ruchem jednostajnie przy¶pieszonym do..... aktywacji piramidy.
Ba, nie tylko jednej piramidy, ale wszystkich poniewa¿ s± one ¶cie¶le geometrycznie i energetycznie zwi±zane.

Tymczasem pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 00:37:53 wys³ane przez Astre » Zapisane
zodiakus71
Go¶æ
« Odpowiedz #101 : Listopad 12, 2011, 00:44:18 »

Pocz±tkowy zamiar projektu czyli " umieszczenie klucza w piramidzie " to jedno a ceremonia³ poniek±d seans spirytystyczny w by³o nie by³o grobowcu to drugie . Na naszych cmentarzach i w grobowcach ceremonia³y satanistów w grobowcach te¿ s± zakazane wiêc czemu siê tu dziwiæ . Mo¿e jak by to by³ ceremonia³ muzu³mañski i prowadzili go muzu³manie by³oby inaczej .
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #102 : Listopad 12, 2011, 00:55:45 »

³o matko, Astre tez jest z grupy "wiem... ale nie powiem..."

Wybacz Astre, ale dla mnie takie zachowanie to dziecinada ewentualnie dziecinne próby zwrócenia na siebie uwagi. Je¿eli chcê co¶ powiedzieæ to po prostu mówiê, je¿eli nie chcê b±d¼ w tym momencie nie mogê to po prostu nie odzywam siê i tyle.
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #103 : Listopad 12, 2011, 01:06:59 »

³o matko, Astre tez jest z grupy "wiem... ale nie powiem..."

Wybacz Astre, ale dla mnie takie zachowanie to dziecinada ewentualnie dziecinne próby zwrócenia na siebie uwagi. Je¿eli chcê co¶ powiedzieæ to po prostu mówiê, je¿eli nie chcê b±d¼ w tym momencie nie mogê to po prostu nie odzywam siê i tyle.

Czy Ty czytasz ze zrozumieniem ?
Chyba po polsku napisa³em, ¿e napiszê, wyja¶niê, przybli¿ê temat,  ale nie TERAZ, czyli w tej chwili bo jest jakby nie by³o ju¿ - pierwsza w nocy !!!
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 01:08:02 wys³ane przez Astre » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #104 : Listopad 12, 2011, 01:11:10 »

Tak, czytam ze zrozumieniem, mam nadziejê, ¿e Ty równie¿ - szczególnie 2 akapit postu - omawia kwestiê tego "teraz - nie teraz"

ale to poboczna uwaga w tym w±tku, na tym zakoñczê aby offa nie robiæ.
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 01:11:47 wys³ane przez arteq » Zapisane
orion250
Go¶æ
« Odpowiedz #105 : Listopad 12, 2011, 02:07:25 »

Id¼cie spaæ, bo chyba pó¼na pora daje Wam siê we znaki i nic m±drego o tej porze nie wymy¶licie.
daniel1704
Go¶æ
« Odpowiedz #106 : Listopad 12, 2011, 08:29:29 »

wszyscy wyspani wiêc:
Wystosujê maila do prezesa PCH w sprawie zamieszczenia oryginalnego pisma potwierdzaj±cego udostêpnienie piramidy,
takowe musia³o by istnieæ bo Wójcikiewicz jasno powiedzia³,¿e formalno¶ci zosta³y uregulowane, a wiadomo formalno¶ci zawsze równaj± siê papierkom:)
Mój apel:  niech ka¿dy po¶wiêci 10 minut swojego cennego czasu i napisze maila-mo¿e skutek ca³o¶ciowy bêdzie lepszy
Walczmy troszkê o prawdê i kompromitacjê dla k³amstwa!

Do Astre:
polityka kosmiczna nie mo¿e byæ bardziej zawik³ana od naszej ziemskiej , a tê drug± dosyæ ogarniam wiêc z kosmosem równiez nie jest ¼le U¶miech¿art
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 08:30:54 wys³ane przez daniel1704 » Zapisane
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #107 : Listopad 12, 2011, 10:26:35 »

Martwię się trochę o Ace, wykonał wysokoenergetyczną medytację wielu płomieni, dostępną dla nielicznych w tej gęstości.

I od tego czasu się nie odzywa, czy aby na pewno nie ucierpiały żadne członki jego ciała po przejściu przez niego ogromnego kosmicznego wiatru ?

PS.I brak też informacji o odpowiednich przygotowaniach - czy ace przed medytacją przeszedł odpowiednią dietę grochową ?
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 10:26:53 wys³ane przez barneyos » Zapisane

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
daniel1704
Go¶æ
« Odpowiedz #108 : Listopad 12, 2011, 10:54:41 »

grochówkê mogli mu ugotowaæ Polacy
w tych 2 tys polaków kto¶  na pewno umia³ przyrz±dziæ to "boskie" danie
mam jeszcze pytanko do forumowiczów"
czy po ceremonii kto¶ poczu³ siê lepiej na sercu i duszy? czujecie jak±¶ pozytywna zmianê ?
dla mnie przewa¿aj±cym uczuciem jest ¿al ,có¿ czy¿by na nowo staj± siê aktualne s³owa poety" Polak Polakowi wilkiem"...
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #109 : Listopad 12, 2011, 11:12:04 »

Nie wiem,czy to wplyw wczorajszej daty,ale w nocy poczulam sie tak zle,ze az nie wierzylam w to co sie dzieje.Mam obolala cala klatke piersiowa,jak to sie mowi,jakby mi slon nastapil.Boli mnie serce.Nie jest to dla mnie normalne,bo jestem od wielu lat bardzo zdrowym czlowiekiem.Profilaktycznie robie sobie badania i sa one ok.w normie.

Tak wiec nie wiem ,co mam myslec.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #110 : Listopad 12, 2011, 11:23:23 »

Nie wiem,czy to wplyw wczorajszej daty,ale w nocy poczulam sie tak zle,ze az nie wierzylam w to co sie dzieje.Mam obolala cala klatke piersiowa,jak to sie mowi,jakby mi slon nastapil.Boli mnie serce.Nie jest to dla mnie normalne,bo jestem od wielu lat bardzo zdrowym czlowiekiem.Profilaktycznie robie sobie badania i sa one ok.w normie.

Tak wiec nie wiem ,co mam myslec.

Greto ,ja siê czu³am  podobnie jak ty,plus zawroty g³owy ,ból ¿o³±dka,nudnosci .By³o to w nocy z 10  na 11 listopada  i w³asnie skojarzy³am to sobie  jako pocz±tek przej¶cia w cos nowego.Rano ko³o 10.00 wszystko minê³o i czujê siê jak nowo narodzona.

ps; Daniel1704  ¶wietny pomys³ z tym mailem,ja napiszê.Je¶li dostanê odpowied¼ to zamieszczê na forum  Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 11:24:58 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #111 : Listopad 12, 2011, 11:26:17 »

No widzisz,a mnie nie minelo i sie zastanawiam,jak dlugo to jeszcze potrwa.

Byc moze jest to symptom przejscia,ale oprocz tych dolegliwosci nic innego sie nie dzieje.

Pozyje - zobacze.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #112 : Listopad 12, 2011, 11:31:38 »

Ja siê dzi¶ zwa¿y³em i znów o kilogram mniej U¶miech Ale to dlatego, ¿e wczoraj zafundowano mi d³ugi spacer ;)Oko³o pó³nocy poczu³em przemo¿n± senno¶æ, ale zacz±³em co¶ pisaæ i up³yw czasu siê zmieni³ i "nagle" by³a juz 3cia nad ranem. Co nie przeszkadza³o mi wstaæ dzi¶ o 7mej z hakiem bez problemu. Dziwne.
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #113 : Listopad 12, 2011, 11:34:44 »

Weźcie pod uwagę również, że była pełnia Księżyca, a to wzmacnia wszelkie objawy i odczucia, nie tylko u osób sensytywnych.

Najczęstsze objawy to: zaburzenia snu, niespokojny, przerywany sen, uczucie obawy, lęku, przerażenia, rozdrażnienie, nagłe wybuchy agresji o byle co. U osób chorujących może pojawić się nasilenie objawów chorobowych.

Punkt pełni był 11.10.2011 o 20:16. Maksymalne działanie Księżyca to pełnia +- 3 dni.
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 11:35:24 wys³ane przez barneyos » Zapisane

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #114 : Listopad 12, 2011, 12:04:04 »

Dziewczyny wasze objawy s± jak najbardziej w³a¶ciwe , znaczy to tylko i¿ ogieñ energetyczny sp³ywaj±cy na planetê "wypala" sobie drogê w waszych fizycznych cia³ach , transformuje ju¿ je na poziomie czakry serca.

Te objawy mia³o  lub ma jeszcze wiêkszo¶æ Ludzi!
Inaczej kundalini zasilona kosmiczn± energi± zaczyna oddzia³ywaæ na przestrzeñ IV czakry ,toruje sobie drogê dokonuj±c transformacji cia³ materialnych , roz¶wietla je a wy czujecie dyskomfort "rozruchu"

Ja i moje przyjació³ki te¿ mia³y¶my dok³adnie takie objawy , ale jeszcze stopy nam dok³adnie unosi³y siê do góry , tak jak by¶my p³ynê³y nad ziemi± a nie chodzi³y. To bardzo dziwne odczucie chocia¿ sympatyczne.

Energia która wczoraj sp³ynê³a na ziemiê jest niesamowicie silna , to energia mi³o¶ci , odczucia te¿ s± mocne.
Ona spala wszystkie ni¿sze wibracje przekszta³caj±c to co pozosta³o na swój wzór.
Jak zawsze idzie przez centralny kana³ energetyczny , czyli wszystkie czakry od najwy¿szej do najni¿szej i wraca do góry. Cykl oko³o 3 dniowy.

Skoro czakra ¿ycia to Kraków czerwony czakram a czakra nad-przestrzenna bia³a - per³owa to Warszawa , zatem wiadomo gdzie schodzi³a , przez jaki punkt?

Nie , nie ¿aden Egipt tylko teraz Polska ,w Warszawie , naprawdê nigdzie nie trzeba by³o jechaæ. My¶liciele od wielu lat przekazuj± informacjê : "Warszawa bia³± bêdzie..."  Ci którzy ogl±daj± wszystkie zdarzenia energetycznie zobaczyli to zdarzenie i wiedza doskonale i¿ siê dokona³o i to bez ¿adnych ceremonii.

Efekty odczuwacie na swoich cia³ach fizycznych , dostrajacie siê do tej ju¿ du¿o wy¿szej czêstotliwo¶ci mi³o¶ci.

Kiara U¶miech U¶miech
daniel1704
Go¶æ
« Odpowiedz #115 : Listopad 12, 2011, 12:28:55 »

drodzy koledzy i kole¿anki ja równie¿ jak nigdy w ostatnich dwóch dniach mia³em krótkie napady bólu w okolicach podbrzusza, ale wydaje mi siê,¿e to zbieg okoliczno¶ci ... poza tym od dawna nie medytowa³em ,a wczoraj mia³em  nieodpart± chêæ medytacji i chyba siê uda³o. W stanie zawieszenia wszelkich my¶li czu³em dziwne skurcze ca³ego cia³a a szczególnie powiek które mimo,¿e zamkniête zaciska³y siê mocno i  by za chwilê siê rozlu¼niæ z rytmicznymi przerwami- wcze¶niej tak nie mia³em

abst rachuj±c od empiryzmu: ca³y czas pragnê zwróciæ wagê na bezpodstawne zachowanie w³adz Egiptu... daje mi to sporo do my¶lenia
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 16:02:48 wys³ane przez daniel1704 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #116 : Listopad 12, 2011, 12:45:21 »

Ale ja nie widzê w decyzjach Egipskiej  Rady Staro¿ytno¶ci  ¿adnych bezpodstawno¶ci , oni s± decyzjonalni w sprawie wszystkich zdarzeñ w obrêbie piramid i oni podjêli decyzje na nie. Zwyczajnie mieli prawo do tego niezale¿nie czy siê to komu¶ podoba czy nie. Uprzedzili wcze¶niej i mo¿na by³o zrezygnowaæ z wyjazdu.

Rada Staro¿ytno¶ci zapewne posiada o wiele szersze informacje na temat kompleksu piramid ni¿ przeciêtny cz³owiek.  Po za tym jest jeszcze co¶ o czym trzeba wiedzieæ i pamiêtaæ w Egipcie. Egipcjanie to ludzie na co dzieñ korzystaj±cy z magii  , zajmuj±cy siê ni± i wierz±cy w jej moc.

Je¿eli kto¶ z nich ( osób na szczeblach w³adzy)  dowiedzia³ siê i uwierzy³ i¿ ta ceremonia mo¿e w jaki¶ sposób stanowiæ zagro¿enie dla nich przez magiczn± ceremoniê nie dopu¶ci do niej za nic.
A je¿eli na prêtach mia³y byæ hebrajskie napisy to ju¿ wystarczy³o , bowiem stosunki polityczne z Israelem nie s± poprawne.
A magia to magia mo¿e ( wedle Egipcjan) bardzo wiele , wiêc bezpieczniej by³o nie dopu¶ciæ ¿adnej grupy.

Kiara U¶miech U¶miech
Cum
Go¶æ
« Odpowiedz #117 : Listopad 12, 2011, 13:19:04 »

A ja siê wyspa³em jak nigdy. Obudzi³em sie dzi¶ wcze¶niej i tak jak bym spa³ conajmniej 12h. Sny mia³em dziwne ale to tego ju¿ sie przyzwyczai³em. U¶miech
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #118 : Listopad 12, 2011, 13:19:26 »

Mnie natomiast tak okolo 21 rozbolala glowa w placie czolowym.
Czulam takie silne parcie na 3 oko. jakby cisnienie na zewnatrz bylo duzo wyzsze niz w mojej wewnetrznosci. Tak na serio to nic innego moi drodzy jak dysharmonia naszych czakr i blokady mniejsze lub wieksze. U¶miech U¶miech

Tak jak napisala Kiara swiatlo  wypala blokady , dlatego nasilaja sie odczucia chorobowe i nie tylko.

Moja kolezanka natomiast opisywala mi dzis rano , ze miala rowniez podobne objawy w czakrze serca  , oraz czuje nadal silny napor energi na korone.

Cum -Jesli chodzi o to Twoje wyspanie sie i uczucie doenergetyzowania - cofnij sie kilka dni wstecz i zastanow jak sie czules w poszczegolnym dniu tego tygodnia ?

Do czego zmierzam ?

Zaobserwowalam na przestrzeni kilku lat , ze sa ludzie odczuwajacy przesilenie i jej skutki jakby szybciej o kilka dni niz data owego przesilenia i w momencie kiedy ono juz nastepuje wlasnie maja takie objawy harmoni . nie doszlam tylko dlaczego tak sie dzieje ... moze Wy macie jakis pomysl ?

« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 13:42:36 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #119 : Listopad 12, 2011, 16:24:05 »

Cytat: Astre
Jutro, a w zasadzie dzisiaj, tylko nie TERAZ przybli¿e kulisy tej ca³ej akcji
, która generalnie ( co nie trudno przecie¿ zauwa¿yæ) zmierza ponad wszystko ruchem jednostajnie przy¶pieszonym do..... aktywacji piramidy.
Ba, nie tylko jednej piramidy, ale wszystkich poniewa¿ s± one ¶cie¶le geometrycznie i energetycznie zwi±zane.

Tymczasem pozdrawiam

Nie g³upia my¶l ale je¶li ju¿ zaczniesz pisaæ to w odpowiedniejszym w±tku, np. tym: Piramidy - czemu mia³y s³u¿yæ? >>, lub utwórz sobie w³a¶ciwy.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Uduchowiony Piotr
Go¶æ
« Odpowiedz #120 : Listopad 12, 2011, 17:49:20 »

i nie uda³o siê Enkiemu, a pieni±¿ki znik³y
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #121 : Listopad 12, 2011, 20:46:07 »

barneyos,
Martwiê siê trochê o Ace, wykona³ wysokoenergetyczn± medytacjê wielu p³omieni, dostêpn± dla nielicznych w tej gêsto¶ci.
daniel1704,
grochówkê mogli mu ugotowaæ Polacy
kosmiczne energie wymagaj± subtelnego cia³a a energia p³ynie prosto z ducha. Klasa Centaurów spe³nia te zadanie od wieków.  Du¿y u¶miech  Jakkolwiek chêtnie zjad³bym grochówkê, bo bardzo lubiê tê zupê.
Ale dziêkujê za troskê.  Du¿y u¶miech
daniel1704
Go¶æ
« Odpowiedz #122 : Listopad 12, 2011, 21:47:37 »

barneyos,

Ale dziêkujê za troskê.  Du¿y u¶miech

nie ma za co:)
<i jeszcze odno¶nie ceremonii>
jak ju¿ kilkukrotnie powtarza³em PCH brnie nieodwracalnie w stronê pora¿ki bo na ka¿dym kroku brakuje faktów. w reporta¿u  z Panem Wójcikiewiczem by³o powiedziane  ,¿e zrezygnuje On z prezesury fundacji je¶li ceremonia nie odbêdzie sie 11 listopada br. ,a jak wiemy ceremonia ta nie zosta³a potwierdzona oficjalnie.
Zaczekajmy na nowe informacje PCH i kolejn± "sesjê". byæ mo¿e dowiemy siê o tym i¿ wrota zosta³y otwarte,a przybysze z Oriona za¿±dali z³otych prêtów w zamian za otwarcie portalu...
Z pewnego reporta¿u (chyba tvn) wiem równie¿ o pewnym zniewoleniu fanatycznych zwolenników projektu -rzekomo wp³acali oni wielkie pieni±dze by uszczê¶liwiæ Enkiego...
zaczyna mnie ten projekt mêczyæ i chyba wolê ¿yæ w b³ogiej nie¶wiadomo¶ci jutra z u¶miechem na warzy wo³aj±c "nie znasz dnia ani godziny" ni¿ czekaæ na zag³adê widzian± w konkretnej dacie
jestem katolikiem i mimo,¿e czêsto swoj± postaw± ostajê od wzorów to chyba zacznê szukaæ prawdy w pi¶mie ¶wiêtym, medytacji i modlitwie bo prawda jest ukryta w nas samych.
My¶lê ,¿e cz³owiek nie jest stworzony do dyktatury,zniewolenia ; apodyktycznie usposobieni ludzie nie ciesz± siê popularno¶ci± wiêc dlaczego Enki ma wiedzieæ lepiej i udzielaæ nam reprymend?
Ws³uchajmy siê w swoje sumienie i wybierzmy g³os Boskiej prawdy...
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #123 : Listopad 12, 2011, 22:14:05 »

Cytat: Daniel
... rzekomo wp³acali oni wielkie pieni±dze by uszczê¶liwiæ Enkiego...

Osobi¶cie nie jestem przekonany co do ferowania takich twierdzeñ. Postara³em siê trochê poszperaæ i z moich, skromnych informacji wynika, ¿e En-Ki nie nic wspólnego z ca³ym tym zamieszaniem. to oczywi¶cie moje wnioski. Du¿y u¶miech

... zaczyna mnie ten projekt mêczyæ i chyba wolê ¿yæ w b³ogiej nie¶wiadomo¶ci jutra z u¶miechem na warzy wo³aj±c "nie znasz dnia ani godziny" ni¿ czekaæ na zag³adê widzian± w konkretnej dacie
jestem katolikiem i mimo,¿e czêsto swoj± postaw± ostajê od wzorów to chyba zacznê szukaæ prawdy w pi¶mie ¶wiêtym, medytacji i modlitwie bo prawda jest ukryta w nas samych. ...

Mo¿e troszkê przyszpilê, ale nie chcê Ciê dotkn±æ do ¿ywego, ni nikogo z katolików/chrze¶cijan ale jako¶ przeczysz sam sobie. Wszak katolicyzm to apokaliptyczne ugrupowanie, a o takim samym skutku wspominaj± przekazy pañ Lucyny i Anny. To tylko nieco inne rekwizyty za¶ efekt ten sam. Mrugniêcie

My¶lê ,¿e cz³owiek nie jest stworzony do dyktatury,zniewolenia

Tak, jednak to co obecnie sob± reprezentujemy (jako ca³o¶æ ludzko¶ci) ¶wiadczy o czym¶ z go³a odwrotnym.

apodyktycznie usposobieni ludzie nie ciesz± siê popularno¶ci± wiêc dlaczego Enki ma wiedzieæ lepiej i udzielaæ nam reprymend?

Oj, ciesz± siê i to wielk± (mowa o popularno¶ci).  Szok;D
Wystarczy przyjrzeæ siê wynikom ostatnich wyborów w naszym kraju. I nie mam na my¶li PO. Mrugniêcie
Co do udzielania reprymend. Ta grupa, która podszywa siê pod En-ki'ego, choæ ukierunkowana na maksymalne zmanipulowanie nas to jednak jest o tyle bardziej ¶wiadoma, ¿e wci±¿ wskazuj± nam drogê wyj¶cia z tego "matrixa". Tylko jako¶ dziwnie nie dostrzegamy tego kierunku. Mrugniêcie Du¿y u¶miech

>Danielu<, dobrze kombinujesz tylko zerknij trochê szerzej. Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 22:16:52 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #124 : Listopad 12, 2011, 23:38:14 »

Rozczarujê Was - mnie nic nie dolega - ¿adnych z³ych snów, bólów serca, pleców, klatki, z³ego samopoczucia. Wrêcz przeciwnie.
Wczoraj wieczorem pojechali¶my do "starych", dobrych znajomych. "Zrobi³em z koleg± 0,5, popróbowa³em równie¿ nalewek owocowych. Umówili¶my siê na dzisiaj - aby pomóc koledze w porz±dkowaniu dzia³ki. Gdy promile ulecia³y wsiad³em a auto, pojecha³em 40 km do znajomego i wspólnie z nim i jego rodzicami odwalili¶my kawa³ dobrej roboty, nastêpnie wieczorem wybrali¶my siê do naszej druhny i chrze¶niaka i wraz z mê¿em/ojcem "zrobili¶my" ³iskacza... a ¿ony sobie pogada³y... by³o bardzo mi³o...
Jedyny ogieñ jaki widzia³em to ten z kupy li¶ci i ¶mieci które spalili¶my u znajomego...
Ludzie zamiast dawaæ siê robiæ w bambuko i wierzyæ pseudoprorokom po prosty cieszcie siê ¿yciem, optymalnie w zespól ze znajomymi/bliskimi - olejcie straszonka pch, wizje-wywody Kiary i innych ma¶ci wizjonerów - jutro te¿ wstanie s³oñce i da Wam do dyspozycji nowy dzieñ...

Hmmm... a mo¿e ja jestem w tej radosnej odnodze rzeczywisto¶ci, a Wy w "bol±cej"?
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 23:39:50 wys³ane przez arteq » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: