Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #125 : Listopad 12, 2011, 22:14:05 » |
|
... rzekomo wp³acali oni wielkie pieni±dze by uszczê¶liwiæ Enkiego... Osobi¶cie nie jestem przekonany co do ferowania takich twierdzeñ. Postara³em siê trochê poszperaæ i z moich, skromnych informacji wynika, ¿e En-Ki nie nic wspólnego z ca³ym tym zamieszaniem. to oczywi¶cie moje wnioski. ... zaczyna mnie ten projekt mêczyæ i chyba wolê ¿yæ w b³ogiej nie¶wiadomo¶ci jutra z u¶miechem na warzy wo³aj±c "nie znasz dnia ani godziny" ni¿ czekaæ na zag³adê widzian± w konkretnej dacie jestem katolikiem i mimo,¿e czêsto swoj± postaw± ostajê od wzorów to chyba zacznê szukaæ prawdy w pi¶mie ¶wiêtym, medytacji i modlitwie bo prawda jest ukryta w nas samych. ... Mo¿e troszkê przyszpilê, ale nie chcê Ciê dotkn±æ do ¿ywego, ni nikogo z katolików/chrze¶cijan ale jako¶ przeczysz sam sobie. Wszak katolicyzm to apokaliptyczne ugrupowanie, a o takim samym skutku wspominaj± przekazy pañ Lucyny i Anny. To tylko nieco inne rekwizyty za¶ efekt ten sam. My¶lê ,¿e cz³owiek nie jest stworzony do dyktatury,zniewolenia Tak, jednak to co obecnie sob± reprezentujemy (jako ca³o¶æ ludzko¶ci) ¶wiadczy o czym¶ z go³a odwrotnym. apodyktycznie usposobieni ludzie nie ciesz± siê popularno¶ci± wiêc dlaczego Enki ma wiedzieæ lepiej i udzielaæ nam reprymend? Oj, ciesz± siê i to wielk± (mowa o popularno¶ci). ;D Wystarczy przyjrzeæ siê wynikom ostatnich wyborów w naszym kraju. I nie mam na my¶li PO. Co do udzielania reprymend. Ta grupa, która podszywa siê pod En-ki'ego, choæ ukierunkowana na maksymalne zmanipulowanie nas to jednak jest o tyle bardziej ¶wiadoma, ¿e wci±¿ wskazuj± nam drogê wyj¶cia z tego "matrixa". Tylko jako¶ dziwnie nie dostrzegamy tego kierunku. >Danielu<, dobrze kombinujesz tylko zerknij trochê szerzej.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 22:16:52 wys³ane przez Dariusz »
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #126 : Listopad 12, 2011, 23:38:14 » |
|
Rozczarujê Was - mnie nic nie dolega - ¿adnych z³ych snów, bólów serca, pleców, klatki, z³ego samopoczucia. Wrêcz przeciwnie. Wczoraj wieczorem pojechali¶my do "starych", dobrych znajomych. "Zrobi³em z koleg± 0,5, popróbowa³em równie¿ nalewek owocowych. Umówili¶my siê na dzisiaj - aby pomóc koledze w porz±dkowaniu dzia³ki. Gdy promile ulecia³y wsiad³em a auto, pojecha³em 40 km do znajomego i wspólnie z nim i jego rodzicami odwalili¶my kawa³ dobrej roboty, nastêpnie wieczorem wybrali¶my siê do naszej druhny i chrze¶niaka i wraz z mê¿em/ojcem "zrobili¶my" ³iskacza... a ¿ony sobie pogada³y... by³o bardzo mi³o... Jedyny ogieñ jaki widzia³em to ten z kupy li¶ci i ¶mieci które spalili¶my u znajomego... Ludzie zamiast dawaæ siê robiæ w bambuko i wierzyæ pseudoprorokom po prosty cieszcie siê ¿yciem, optymalnie w zespól ze znajomymi/bliskimi - olejcie straszonka pch, wizje-wywody Kiary i innych ma¶ci wizjonerów - jutro te¿ wstanie s³oñce i da Wam do dyspozycji nowy dzieñ...
Hmmm... a mo¿e ja jestem w tej radosnej odnodze rzeczywisto¶ci, a Wy w "bol±cej"?
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 23:39:50 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #127 : Listopad 13, 2011, 00:00:21 » |
|
U mnie by³o podobnie! Po wczorajszych urodzinach, kiedy to "przeæwiczyli¶my" z bratem ( z niewielk± pomoc± naszych przyjació³ ) 1L, dzi¶ czu³em siê, jak nowonarodzony. Mo¿e to efekt sutego, greckiego obiadu? Ale ja my¶lê, ¿e to si³a, która jest we mnie! Alkohol - przedostaj±c siê przez Wielk± Galeriê mojego prze³yku - wpada³ wprost do Komory Króla Etanola, gdzie liczne kryszta³y solne przemieni³y go w alchemicznej reakcji na estry, a efekt spalania poszed³ kana³ami wentylacyjnymi prosto do Oriona. Spodziewam siê teraz wybuchu Supernowej, ale nie lêkam siê! Mam parasol od Enkiego A w szafce jaskó³cze zielê. Jestem wiêc bezpieczny i spokojnie patrzê w przysz³o¶æ
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #128 : Listopad 13, 2011, 00:19:23 » |
|
Krzysiek, z Tob± widzê, ¿e móg³bym sobie goln±æ... :] to gdzie i kiedy?
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 00:20:04 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #129 : Listopad 13, 2011, 00:35:20 » |
|
I ja tak to widzê. Ale Wielki Brat czuwa, wiêc chyba musimy to ustaliæ na privie. Piszê powa¿nie! I na zdrowie, bo w³a¶nie spróbowa³em otrzymanego wczoraj (chyba ju¿ przedwczoraj) Ballantine'a Niech wiêc "ceremonia" z 11 listopada trwa dalej.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 11:02:31 wys³ane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #130 : Listopad 13, 2011, 01:31:35 » |
|
he, he... co¶ czujê, ¿e nasza akcja ma bardzo du¿e szanse zebraæ sporo chêtnych ;] popracujemy i zbierzemy wiêcej chêtnych ni¿ "zabiegi" 11.11.11 ;] skoro jeste¶my chêtni Krzysztof to tylko kwestia czasu... in plus - nie zbieramy z³ota, niech ka¿dy zabierze je ze sob± i przeznaczy... wy³±cznie na siebie... w ustalonym miejscu i czasie ;] aha, co najmniej kolejkê lub dwie stawiam ja... Kocie, jak siê pojawisz to Tobie oczywi¶cie te¿...
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 02:09:30 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
zochna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #131 : Listopad 13, 2011, 10:19:11 » |
|
Ja równie¿ w ostatnich dniach zauwa¿y³am u siebie dolegliwo¶æ - szczypanie oczu. Doszukiwa³am siê przyczyny np. w kremie /lecz ten sam od d³u¿szego czasu/ lub np. braku jaki¶ witamin. Nie skojarzy³am tego z 11.listopada, lecz po przeczytaniu o niektórych z Was dolegliwo¶ciach i odczuciach,mo¿e i moje maj± podobn± przyczynê.
Przypomnia³am sobie takie powiedzenie ¿e " oczy s± zwierciad³em duszy "
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
Punkty Forum (pf): 2
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 689
|
|
« Odpowiedz #132 : Listopad 13, 2011, 10:57:14 » |
|
Jeszcze a propos objawów:
można poczuć lekki ucisk (jakby ktoś położył Wam rękę w tym miejscu) na mostku oraz na gardle i czole. Także w tych okolicach może pojawić się uczucie lekkiego "wiaterku" - raczej lekkiego przepływu powietrza - tak lekkiego, że nawet trudno wyczuć skąd dokąd ten "wiaterek" wieje.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 11:46:10 wys³ane przez barneyos »
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\" \"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #133 : Listopad 13, 2011, 11:02:04 » |
|
Z oczami to i ja mia³em przez kilka ostatnich tygodni jaki¶ problem. Codziennie rano ³zawi³y na potêgê, choæ zapewniam, ¿e nie p³aka³em Mo¿e to dusza p³aka³a? Od dwóch dni ¶lepia mam suche, ale czy to oznacza lepsze widoki na przysz³o¶æ? Nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
mirwu
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #134 : Listopad 13, 2011, 13:03:58 » |
|
Witam.Jestem po raz pierwszy na forum .Obserwujê dzia³ania Projekt Cheops od dosyæ d³ugiego czasu.Obserwujê jak ewoluuje /obawiam siê ¿e do samounicestwienia/i mam mieszane uczucia.By³em ze znajomymi na spotkaniu z p.Lucyn± £obos.Nawet pad³a propozycja sfinansowania ca³ego przedsiêwziêcia lecz dostali¶my odpowied¼ ¿e finansowanie ma siê odbyæ w/g biblijnej zasady wdowiego grosza.To mnie siê spodoba³o gdy¿ by³o pewnym swego rodzaju testem na podejrzenia o próbê wyci±gania pieniêdzy.Nastêpnym testem by³o moje pytanie do Samuela czy ¶wiecenie S³oñca jest efektem reakcji termoj±drowych czy ma naturê innego rodzaju.Otrzymana odpowied¼ by³a dla mnie dowodem i¿ odpowied¼ nie pochodzi od p.Lucyny /bo na pewno nie zna³a jej/chocia¿ mog³a byæ przypadkowa.Teraz ta "ceremonia w Egipcie". Odby³a siê -i w³a¶ciwie nie odby³a siê.Chyba siê jednak uda³o bo jak czytam to niektórzy z forumowiczów odczuwaj± jaki¶ dyskomfort albo komfort duchowo-fizyczny. Mo¿e. Jestem zawiedziony bo niczego nie zaobserwowa³em/ w co po cichu wierzy³em/. Coraz bardzie jednak sk³aniam siê do twierdzenia ¿e to My jeste¶my w tym spektaklu ziemskim g³ównymi aktorami /wszak zostali¶my stworzeni na obraz i podobieñstwo- czyli cz±stk± BOGA/. ¯aden "duch opiekuñczy" nam nie pomo¿e -no chyba ¿e w wyzbyciu siê czê¶ci posiadanych ¶rodków.Poobserwujê jednak co dalej z t± ceremoni± siê sta³o i stanie /tak¿e z P. Ch/. Mam jednak nadziejê ¿e nie bêdzie wezwañ do zbiorowych aktów desperacji pod wp³ywem jakiego¶ guru-z uwagi na jakie¶ tam jego wizje po ceremonialne.
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #135 : Listopad 13, 2011, 13:12:19 » |
|
Jest jedna dobra strona Projektu Cheops.Ta tematyka fantastycznie o¿ywia od czasu do czasu to forum...
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #136 : Listopad 13, 2011, 14:21:09 » |
|
Nawet pad³a propozycja sfinansowania ca³ego przedsiêwziêcia lecz dostali¶my odpowied¼ ¿e finansowanie ma siê odbyæ w/g biblijnej zasady wdowiego grosza.To mnie siê spodoba³o gdy¿ by³o pewnym swego rodzaju testem na podejrzenia o próbê wyci±gania pieniêdzy. Ale czy na pewno wiesz o co chodzi z tym "wdowim groszem"? Bo nie o symboliczn± kwotê lecz w³a¶nie bardzo znacz± w stosunku do tego co posiadasz, i tak: masz 10 PLN to mo¿e byæ to 4-5 PLN, ale jak ju¿ masz np. 100 000 PLN to... Chyba siê jednak uda³o bo jak czytam to niektórzy z forumowiczów odczuwaj± jaki¶ dyskomfort albo komfort duchowo-fizyczny. he, he, he... po czym poznaæ, ¿e pch co¶ robi³o - po tym, ¿e podle siê czujesz :]
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 14:23:38 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #137 : Listopad 13, 2011, 15:10:11 » |
|
Witaj na naszym forum >mirwu<.
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
|
daniel1704
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #139 : Listopad 13, 2011, 21:47:08 » |
|
Dariuszu Pewnie masz racjê -nie patrze na problem w szerszym kontek¶cie. Byæ mo¿e tego powodem jest krótki sta¿ ziemskiej egzystencji- bo 22 lata. W ka¿dym razie próbuje jak wiêkszo¶æ forumowiczów mówiæ o swoich przekonaniach otwarcie i szczerze. Mam nadziejê,¿e powszechne ró¿nice pogl±dowe miêdzy forumowiczami nie zejd± na drogê sporów, k³ótni , a zatrzymaj± siê na poziomie konstruktywnego krytycyzmu. Na koniec przypomnia³a mi siê ¶mieszne przys³owie "z racj± jest jak z d***-ka¿dy ma swoj±" przepraszam z wulgarne s³owo ps. po d³u¿szym sta¿u na forum muszê przyznaæ ,¿e brakuje w tym w±tku opinii ptaka(kobieta bardzo m±dra i zawsze z przyjemno¶ci± czytam jej posty) koniec s³odzenia..jutro poniedzia³ek ..znowu praca znowu po¶piech i powiem na koniec ,¿e ka¿dy szuka takiego swojego Projektu Cheops - oderwania siê od nieidealnej rzeczywisto¶ci w ¶wiat pe³en pokoju nadziei i mi³o¶ci
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #140 : Listopad 13, 2011, 22:28:34 » |
|
ps. po d³u¿szym sta¿u na forum muszê przyznaæ ,¿e brakuje w tym w±tku opinii ptaka(kobieta bardzo m±dra i zawsze z przyjemno¶ci± czytam jej posty) Chyba zosta³am wywo³ana do tablicy? Danielu dziêkujê za mi³e s³owa, ale wcale nie uwa¿am siebie za m±dr±, w dodatku bardzo. Sk±d takie mniemanie o mnie? Nie piszê w tym w±tku, bo tak naprawdê niewiele mnie obchodzi ten ca³y projekt. Nie wierzê te¿, by nieodbyta ceremonia mog³a mieæ jakikolwiek wp³yw na Ziemiê. A skoro nie wierzê, to po co pisaæ? Ludziom potrzebne s± ró¿ne wiary, tote¿ dostarczaj± sobie atrakcji zgodnie z zapotrzebowaniem. A tak poza tym, dzi¶ w nocy, we ¶nie pyta³am znanego jasnowidza o mego zmar³ego 20 lat temu ojca. I ku memu zdziwieniu, us³ysza³am, ¿e aktualnie bardzo rozrabia on w kosmosie, dowodz±c jakimi¶ flotyllami i dokonuj±c ataków na ró¿ne planety. Zdziwi³am siê bardzo, bo ojciec by³ bardzo uczciwym i dobrym cz³owiekiem podczas ostatniej, ziemskiej inkarnacji. Wprawdzie, jako partyzant i ¿o³nierz AK walczy³ z Niemcami, ale ¿eby tak dalej po ¶mierci uprawiaæ partyzantkê? I tak siê teraz zastanawiam nad to¿samo¶ci± mego biednego ojca. Chyba nie by³ Jaszczurem? Tatko, wybacz mi tê dygresjê. Ale tak tu mieszaj±, ¿e nawet sny siê pl±cz± i g³upiej±.
|
|
|
|
|
|
|
mirwu
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #141 : Listopad 13, 2011, 22:33:21 » |
|
Witaj na naszym forum >mirwu<. Witam i pozdrawiam.Niestety muszê siê odmeldowaæ na/mam nadziejê ¿e nie/ do¶æ d³ugo =================================== Ale czy na pewno wiesz o co chodzi z tym "wdowim groszem"? Bo nie o symboliczn± kwotê lecz w³a¶nie bardzo znacz± w stosunku do tego co posiadasz, i tak: masz 10 PLN to mo¿e byæ to 4-5 PLN, ale jak ju¿ masz np. 100 000 PLN to... Zapewniam Ciê ¿e wiem o czym mówiê.Proponowali¶my sfinansowanie ca³ego projektu.Od jednej z organizatorek dosta³em informacjê ¿e nie do koñca ca³e z³oto z Wielkiego Labiryntu zostanie przekazane Egipcjanom.Niestety nie jestem upowa¿nionym do przekazywania wiêcej informacji.Dlatego byli¶my wstrz±¶niêci odmow± Samuela.Mo¿e mia³ racjê bo nied³ugo pó¼niej wybuch³ kryzys finansowy i nasze plany prawdopodobnie diabli by wziêli. Chyba siê jednak uda³o bo jak czytam to niektórzy z forumowiczów odczuwaj± jaki¶ dyskomfort albo komfort duchowo-fizyczny. he, he, he... po czym poznaæ, ¿e pch co¶ robi³o - po tym, ¿e podle siê czujesz :] Przyznam siê ¿e dziêki PCh pierwszy raz widzia³em tak± sesjê/z p. Lucyn±/.Nie interesujê siê zbytnio ezoteryk± czy jak tam siê to nazywa-przepraszam jestem totalnym lajkonikiem.Lecz jak pisa³em .Pewne odpowiedzi by³y dla mnie zdumiewaj±ce i zastanawiaj±ce. Widocznie jak to twierdzi jeden z czo³owych my¶licieli naszej cywilizacji "... s± na ¶wiecie takie rzeczy o których najwiêkszym fizjologom siê nie ¶ni³o". POzdrawiam [/quote] Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 22:53:53 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
marman1983
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #142 : Listopad 13, 2011, 22:45:03 » |
|
dziêkujê za mi³e s³owa, ale wcale nie uwa¿am siebie za m±dr±, w dodatku bardzo. Sk±d takie mniemanie o mnie?(...)A tak poza tym, dzi¶ w nocy, we ¶nie pyta³am znanego jasnowidza o mego zmar³ego 20 lat temu ojca. I ku memu zdziwieniu, us³ysza³am, ¿e aktualnie bardzo rozrabia on w kosmosie, dowodz±c jakimi¶ flotyllami i dokonuj±c ataków na ró¿ne planety. (...) Ptaku nie chce posadzac Ciebie o ptasi mozdzek Tatko zapewne walczy po tej wlasciwej stronie BTW Rytua³ nie powiodl sie i ja jestem z tego powodu bardzooo zadowolony!
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #143 : Listopad 14, 2011, 00:12:27 » |
|
I oto w³a¶nie kolejny dowód czarno na bia³ym co tu siê na tej planecie dzieje ? Miko³aj Rozbicki zosta³ najpierw usuniêty z Radia bez Cenzury, którego by³ inicjatorem i za³o¿ycielem. Bo nie spodoba³o siê to pewnym ciemnym si³om, ¿e przeprowadzi³ wywiad z Joann± Rajsk± i Jackiem Czaplewskim. A gdy za³o¿y³ Wolnaludzkosc.pl jak¿e szybko zjawi³ siê fa³szywy admin- manipulator pomóg³ za³o¿yæ portal, uruchomi³ Live Stream, zrobi³ grafikê. I ju¿ mia³em nawet zadzwoniæ do Miko³aja Rozbickiego i zapytaæ, dlaczego to admin Wolna Ludzko¶æ wspó³pracuje z P.CH i robi im jak±¶ robote ? Taka dwulicowo¶æ typu ''Panu Bogu ¶wieczke i diab³u ogarek'' od razu mnie g³êboko zastanawia i zmusza do g³êbszych pytañ o rozum takich istot. A w³a¶ciwie pytañ o zakamuflowany fa³sz, ob³udê i manipulacjê. I widz±c ten fa³sz i ob³udê, który wyczuwam z odleg³o¶ci 1000 kilometrów zwin±³em równie¿ swoje ¿agle z pewnego forum, którego znacie, gdzie po zacytowaniu kilku artyku³ów Lightworkers Poland zosta³em zaatakowany, a nastêpnie oskar¿ony oto, ¿e odbieram zamaskulizowanym postawom ludzkim ( a raczej chyba nie ludzkim) komfort psychiczny. P³akaæ siê z tego nie da, wiêc mo¿na siê tylko z tego po¶miaæ. O co tu trwa walka i kogo z kim ? Taka zakamuflowan± postawê reprezentuj± istoty inteligentne, ale niebezpieczne. Niebezpieczne dla kogo? Niebezpieczne dla siebie i rozwoju innych. Stanowi± one sól tej Ziemii - 70- 80 %. Wiêc to s± w³a¶nie te ''Androidy'' istoty z tzw. pre-corsupem, istoty w zasadzie jednorazowe, czyli bêd±ce w tzw. pocz±tkowej fazie ewolucji ¶wiadomo¶ci. I tu Kiara ma racjê pisz±c o ''Androidach'' i o pewnych systemach warto¶ci ( choæ momentami przegina z t± egzaltacj± mi³o¶ci, choæ mo¿e to byæ z jej strony pewien wybieg). Wiêc je¶li mówimy o systemach warto¶ci, to mówimy o tym ¿e : Wszech¶wiat, Stwórca, lub Nadinteligentna si³a kieruj±ca wszech¶wiatem nie ho³ubi ju¿ wzorców walki i przetrwania, manipulacji, nie ho³ubi istot posiadaj±cych tzw.relatywn± inteligencjê i wiedzê, ale ho³ubi - m±dro¶æ istot i zrównowa¿ony ich rozwój. Algorytmy, które w tej chwili ulegaj± zmianie, a które z tytu³u postêpuj±cej Fali dokonujacej restrukturyzacji przestrzeni powoduj±, ¿e te stare wzorce, którymi pos³uguj± siê ''Androidy'' dewaluuj± siê, a co za tym idzie wyzwala to w takich istotach ¶wiadomy i pod¶wiadomy lêk. Boisz siê, wiêc atakujesz, manipulujesz, prawda ? Daj±c tym samym ¶wiadectwo - kim jeste¶, jaka jest twoja ¶wiadomo¶æ, jakie reprezentujesz warto¶ci. ¦wiat siê wali pod nogami, no wiêc... trzeba siê chwytaæ nawet brzytwy i nie bacz±c na nic zrobiæ to co zrobi³ admin na portalu Wolnaludzko¶æ. Problem tylko w tym, ¿e to na nic siê ju¿ nie zda. Poniewa¿ wszelka manipulacja, wynikaj±ca z archetypowych, zwierzêcych mechanizmów walki i przetrwania Wszech¶wiat ju¿ nie ho³ubi i koniec ! Nie toleruje w tym niewyobra¿alnym procesie ewolucji ¶wiadomo¶ci takie istoty ''Androidalne'' i zostan± one wypchniête z przestrzeni. Wypchniête oznacza, ¿e nie bêdzie ju¿ dla nich po prostu miejsca w nowej przestrzeni, która niebawem siê pojawi w zwi±zku z nadchodzac± Fal± restrukturyzacji przestrzeni.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 14, 2011, 03:28:57 wys³ane przez Astre »
|
|
|
|
|
majette
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #144 : Listopad 14, 2011, 12:50:36 » |
|
moim zdaniem Projekt Cheops zdyskredytowa³ siê ju¿ totalnie,ceremonia jednak sie odby³a, coprawda nie wiadomo kto to widzia³,no anio³y widzia³y,by³y,uczestniczy³y, ¿enada, naprawdê ju¿ nawet bardzo naiwny cz³owiek by siê zorientowa³ ,¿e co¶ tu nie gra... co do 11.11.2011 o 11.11 zero odczuæ,nic sie nie zmieni³o,oczywi¶cie wmówiæ mo¿na wszystko,ze to na poziomie energetycznym,wy¿szym,obuci w niebieskie swiat³o ...... itd.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #145 : Listopad 14, 2011, 13:06:59 » |
|
Jakie¶ ceremonie w tym dniu siê odby³y i to zapewne nie jedna w ró¿nych miejscach na ziemi. A byæ mo¿e nawet kilka w Egipcie. Jednak "ceremonia 11.11.2011." to tylko jedna w okre¶lonym miejscu , w³a¶nie w Piramidzie Cheopsa , a ona jak nam wszystkim wiadomo siê nie odby³a. I nie ma co wmawiaæ ludziom i¿ siê odby³a bo z powodów podanych przez egipskie w³adze nie zaistnia³a i nie zaistnieje gdy¿ czas nigdy siê nie powtarza ponownie ten sam. My¶lê i¿ P. Wójcikiewiczowi pozosta³a tylko przyrzeczona ludziom pustelnia, jednak co zrobi , co powie? Zobaczymy. Nie wypa³ by³ z "ceremonii" , pozosta³ jeszcze "faraon" w przys³owiowym "kapeluszu". Ale... energia , która mia³a w tym dniu dotrzeæ na ziemiê dotar³a ludzie odbierali j± w ró¿ny sposób. Zmiany bardziej spektakularne to proces nie 3 dniowy. Czy bêdzie zauwa¿alny fizycznie? Bêdzie ale nie ka¿dy rozpozna go jako efekt tych jedenastek. Na nasze czasy nie by³y przewidywane "cuda" , chocia¿ zaistniej± zdarzenia , których wyt³umaczenie niektórzy uznaj± za cud. Bowiem Cz³owiekowi jeszcze s± niezbêdne takie potwierdzenia jego odczuæ. Stanie siê. Kiara.
|
|
|
|
|
|
|
daniel1704
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #146 : Listopad 14, 2011, 22:59:36 » |
|
ap ropo ceremonii : nadal nie mam odpowiedzi mailowej od prezesa PCH...i jako¶ mnie to nie dziwi prawdopodobnie za jaki¶ czas dostaniemy kolejn± datê zbawienia ludzko¶ci kolejne nadzieje...mo¿e PCH siê od¶wie¿y nowymi twarzami, obietnicami? nie wygl±da to najlepiej, na koniec s³owa Enkiego ze strony Lucyny ³obos (dotycz± ceremonii) 6.11.11 -jest jaka¶ iskierka:)
le nie! lepiej jest dzisiaj zarzuciæ nie¶cis³o¶ci, a nawet to, ¿e Enki oszukuje, k³amie.... Ale za to Samuel, który zosta³ wys³any do Fundacji „Dar ¦wiatowida”mówi tyle piêknych rzeczy, tyle piêknych s³ów... A jak te piêkne s³owa bêd± wygl±daæ, i wygl±daj±, bêdziecie widzieæ juz za kilka dni. Wtedy bêdê s³ysza³: Enki, przepraszam. S³ucham.
|
|
|
|
|
|
|
Uduchowiony Piotr
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #147 : Listopad 15, 2011, 00:20:29 » |
|
Ciekaw jestem ile ludzi pozosta³oby na tym forum gdyby powiedzmy zamiast 11.11.11 min±³ 21.12.2012 i sta³o siê zupe³nie identycznie jak teraz. (czyli nic). Nie wspominam ju¿ o tej ca³ej Nibiru, o której kilka lat temu mówiono, ¿e w 2011 ma ju¿ byæ widoczna go³ym okiem na niebie. My¶lê, ¿e w 21.12.2012 nie nastanie koniec ¶wiata tylko koniec tego forum. Na nasze czasy nie by³y przewidywane "cuda" , chocia¿ zaistniej± zdarzenia , których wyt³umaczenie niektórzy uznaj± za cud. Bowiem Cz³owiekowi jeszcze s± niezbêdne takie potwierdzenia jego odczuæ. chocia¿ zaistniej± zdarzenia, których wyt³umaczenie niektórzy uznaj± za cud <--- ok pierwsze pytania: 1) Jakie to cuda? na czym maj± polegaæ? 2) Gdzie i kiedy siê wydarz±/objawi±/dokonaj±? 3) Sk±d to wiesz? I uwaga!Kiara przejmuje g³os, radzê siê ws³uchaæ... - ok no to s³uchamy. Ps. Na moje pytania proszê odpowiadaæ precyzyjnie i co najwa¿niejsze - nie odpowiadaæ pytaniem.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 15, 2011, 00:25:41 wys³ane przez Uduchowiony Piotr »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #148 : Listopad 15, 2011, 00:43:02 » |
|
Ciekaw jestem ile ludzi pozosta³oby na tym forum gdyby powiedzmy zamiast 11.11.11 min±³ 21.12.2012 i sta³o siê zupe³nie identycznie jak teraz. (czyli nic). Nie wspominam ju¿ o tej ca³ej Nibiru, o której kilka lat temu mówiono, ¿e w 2011 ma ju¿ byæ widoczna go³ym okiem na niebie.
My¶lê, ¿e w 21.12.2012 nie nastanie koniec ¶wiata tylko koniec tego forum. Dla ¶cis³o¶ci - wed³ug pierwszych zapowiedzi nibiru mia³a byæ widoczna go³ym okiem ju¿ w 2009 r. Co do zapa¶ci tego forum to wed³ug mnie mylisz siê. Powodów jest kilka: po pierwsze coraz mniej na nim "wyznawców" pch, proporcje siê odwróci³y w porównaniu do pocz±tków. Po drugie - gdyby mai³o pa¶æ w wyniku tego, ¿e zapowiedzi pch siê nie spe³ni³y - zrobi³oby to ju¿ dawno, wszak praktycznie wszystkie wa¿niejsze proroctwa leg³y ju¿ w gruzach. Po trzecie - wiêkszo¶æ z osób silnie popieraj±cych pch i katastrofê w 12.2012 zejdzie do podziemia (bêdê ¶ledzili forum ale rzadko siê wypowiadali). No i nie znasz pomys³owo¶ci "proroków" - prze¶lizn± siê na stwierdzenia, ¿e owszem 12.2012 to koniec... ale nie ¶wiata tylko cyklu, ¿e nastêpuj± zmiany... a ¿e ich nie widaæ... bo ró¿na jest dojrza³o¶æ ludzi, postrzeganie etc. Powy¿sze ci±gle ma miejsce na forum - jak ju¿ minie zapowiadana data i nic to us³yszeæ mo¿esz, ¿e a to daty nie s± najwa¿niejsze, to tylko okre¶lenia, a to co¶ o ro¿nej dojrza³o¶ci, a to w koñcu, ¿e ju¿ siê dzieje ale nie dostrzegasz... Jest wiele praktykowanych sposobów aby ratowaæ wiarygodno¶æ, te skrajne to np. "nie bêdê z tob± rozmawiaæ..."
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #149 : Listopad 15, 2011, 01:11:38 » |
|
A có¿ chcia³ by¶ odemnie us³yszeæ? Co jest cudem dla Cz³owieka? Na pewno uwierzenie w siebie i otworzenie sobie w sobie dostêpu do w³asnych nieprzeciêtnych mo¿liwo¶ci duchowych i fizycznych. Do tego niezbêdna jest praca nad sob± , etyczne ¿ycie , pokonywanie w³asnych trudno¶ci samemu z wielk± wiar± we w³asn± moc. Je¿eli Cz³owiek osi±gnie ten stan , wówczas nie da siê wodziæ za nos ró¿nym bytom i wykonywaæ ich polecenia. Zrozumie i¿ to on jest w³adc± samego siebie , obudzi w sobie u¶pione moce "Faraona" i uruchomi "kryszta³ wiedzy" MERKABA , który jest bram± miedzy wymiarow±. Czy to zbyt ma³y cud? Wszystko to s± dary Stwórcy u¶pione w nas , obudzenie to ceremonia indywidualna dla ka¿dego odbywaj±ca siê w czasie najlepszym i najbardziej w³a¶ciwym indywidualnie. Ka¿dy pracuje sam ze sob± nie ma globalnych cudów , które za³atwi± co¶ w imieniu wszystkich dla wszystkich. To ca³y czas praca indywidualna , tak by³o i tak jest nadal. Zmiana ¶wiata nastêpuje poprzez zmianê na lepsze siebie nie inaczej , nikt za nikogo nie dokona tej pracy. Efekty? One s± w nas w naszym wnêtrzu one gdy zaistniej± bêd± tym oczekiwanym cudem przebudzenia , króla Faraona w nas samych dla nas. To wszystko bowiem odzyskamy swoj± osobist± moc twórcz±. Wymaga to wielkiej wytrwa³o¶ci , rzec mo¿na nawet uporu i konsekwencji w d±¿eniu do celu , który poka¿e nasz± prawdziwa wielko¶æ i ³agodno¶æ Ludzkiej istoty. Kiara Kiara
|
|
|
|
|
|
|
|