songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #200 : Listopad 19, 2011, 17:58:12 » |
|
Ceremonia w Egipcie 11 listopada i Kosmiczny Tatu¶ z Warszawy " W jednej z popularnych gazet mo¿na przeczytaæ o pewnym bezrobotnym ¶lusarzu spod Warszawy, który zdecydowanie twierdzi, ¿e ma dziecko z kosmitk±. Dziwi, i¿ mimo stosunkowo drogich biletów na wroc³awskie UFO Forum (25z³), sala Domu Kultury jest przepe³niona. Wspomniany „kosmiczny tatu¶” jest o dziwo oblegany przez t³um ³owców autografów jako „gwiazda programu”." lito¶cihttp://tvñ24.pl/rytulal111111.html
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #201 : Listopad 20, 2011, 13:43:37 » |
|
Fajna strona songo ... moze nie tyle fajna- co daje do myslenia co jest w koncu prawda , a co nie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 20, 2011, 13:49:07 wys³ane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #202 : Listopad 20, 2011, 15:00:22 » |
|
Fajna strona songo ... moze nie tyle fajna- co daje do myslenia co jest w koncu prawda , a co nie. i to jest najwiêkszy zgryz
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Astre
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #203 : Listopad 20, 2011, 16:25:24 » |
|
Fajna strona songo ... moze nie tyle fajna- co daje do myslenia co jest w koncu prawda , a co nie. Nie wiem czy taka fajna. Trochê g³êbi my¶lenia... A nawet nie potrzeba g³êbi my¶lenia, aby bez problemu zauwa¿yæ jak facet (za³o¿yciel strony) z determinacj± opluwa i obra¿a innych ludzi dla w³asnych korzy¶ci i celów. Wszystko co mu nie po drodze ochrzci³ sekt±, a nastêpnie og³osi³ to publicznie. Wpisa³ na swoj± prywatn± listê sekt Hannê Kotwick±, Wolna Ludzko¶æ, a nawet Mariê Sobolewsk±. Wow! Tak siê akurat sk³ada, ¿e Marie Sobolewsk± to ja znam. A nazwa³ j± sekt± prawdopodobnie dlatego, ¿e wywali³a go kiedy¶ z forum za katolicko- mesjañskie niczym nie podwa¿alne i o¶wiecone prawdy, które imputowa³ ludziom do g³owy. Poniewa¿ posiadam bardzo silny intuicyjny wgl±d ( co Ci Laguno__ ju¿ chyba udowodni³em), wiêc powiem, ¿e wiem o kogo chodzi, bo kodujê z nomenklatury s³ów. Facet pu¶ci³ kilkan¶cie filmów na YT g³osz±c ró¿ne herezje, ale wystêpowa³ z zamazan± twarz±, bo nie mia³ odwagi publicznie siê pokazaæ. A teraz wykasowa³ z YT wszystkie. Nie mam nic przeciwko poszerzaniu wiedzy, horyzontów, umiejêtno¶ci, ale je¿eli kto¶ publicznie oskar¿a i opluwa ludzi, to chyba nie muszê tego tutaj g³êboko wyja¶niaæ kto za tym stoi i w jakim celu to robi. Zatem trafi³a kosa na kamieñ... Wiêc przestrzegam przed Tvñ24.pl
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 20, 2011, 16:35:18 wys³ane przez Astre »
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #204 : Listopad 20, 2011, 17:13:27 » |
|
Nie wiem czy taka fajna. Trochê g³êbi my¶lenia... A nawet nie potrzeba g³êbi my¶lenia, aby bez problemu zauwa¿yæ jak facet (za³o¿yciel strony) z determinacj± opluwa i obra¿a innych ludzi dla w³asnych korzy¶ci i celów.
Poniewa¿ posiadam bardzo silny intuicyjny wgl±d ( co Ci Laguno__ ju¿ chyba udowodni³em), wiêc powiem, ¿e wiem o kogo chodzi, bo kodujê z nomenklatury s³ów. Facet pu¶ci³ kilkan¶cie filmów na YT g³osz±c ró¿ne herezje, ale wystêpowa³ z zamazan± twarz±, bo nie mia³ odwagi publicznie siê pokazaæ. A teraz wykasowa³ z YT wszystkie. Astre chyba czytamy sobie w myslach , bo jakos od kilku dni zastanawialo mnie dlaczego jest pokasowanych kilka kont na you tube zniknelo wiele filmow, odczulam strach tych osob przed kims lub czyms. Apropos strony przyjrzalam sie jej blizej , ale mnie juz nic nie dziwi-najlepiej jak zadzwiwia nas to- co w nas sie manifestuje i nas samych dotyczy
|
|
|
|
|
|
|
Cum
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #205 : Listopad 23, 2011, 16:06:05 » |
|
I na koniec bêdziemy w piêknym ¶wiecie który bêdziemy mogli sami kreowaæ. Tylko ¿e sami. Nie bêdzie naszych rodzin, bliskich. bo je¶li nawet przejd± do IV gêsto¶ci (czy wymiaru) to ju¿ nie bêda naszymi bliskimi i jak ich odró¿nimy od naszych w³asnych kreacji. to ja wolê zostaæ tu gdzie jestem ale z rodzin± i lud¼mi których kocham.
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #206 : Listopad 23, 2011, 16:31:48 » |
|
@ Cum
bo je¶li nawet przejd± do IV gêsto¶ci (czy wymiaru) to ju¿ nie bêda naszymi bliskimi i jak ich odró¿nimy od naszych w³asnych kreacji
A co czyni ich teraz Twoimi bliskimi ? Jak odró¿niasz to od sztucznej kreacji ?
|
|
|
|
|
|
|
Cum
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #207 : Listopad 23, 2011, 18:09:07 » |
|
Ciężki temat. Zakładam fizyczną formę bo ona dowodzi że zyjemy. nie dowodzi naszego istnienia bo mamy jeszcze duszę która raczej o tym świadczy. więc jeśli zając sie tą fizyką to urodziła mi sie banda dzieciaków, sam sie kiedyś urodziłem, mam żonę (kobietę która mi tą bandę pomogła urodzić . relacje z ludźmi których mogę bezczelnie zwać przyjaciółmi. to jest określenie bliskich. Jeśli potraktujemy to jako sztuczną kreację i na dodatek niedoskonałą. to znaczy że pozbywając sie jej pozbywamy sie również...hmm... życia??? Zbawienie i podniesienie gęstości przez smierć? to mozemy juz teraz, bez zbędnych ceremonii i oczekiwań na coś. Troche filozuję niepotrzebnie. moze ty mi powiedz coś o sztucznej kreacji i odróżnianiu.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2011, 18:10:42 wys³ane przez Cum »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #208 : Listopad 23, 2011, 18:48:19 » |
|
1. "nie masz duszy, jeste¶ dusz± masz cia³o" rozpatrujemy sprawê wy³±cznie z obecnego/jedynego materialnego punktu widzenia,- wiêc do jakich innych log. wniosków mo¿na doj¶æ. Mo¿na je¿eli zak³ada siê- patrz punkt 1.
|
|
|
|
|
|
|
Cum
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #209 : Listopad 23, 2011, 18:52:36 » |
|
? ale o co chodzi. skad to cytat?
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #210 : Listopad 23, 2011, 18:55:49 » |
|
? ale o co chodzi. skad to cytat? znaleziony w sieci,- a¿ taki z³y?
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #211 : Listopad 23, 2011, 19:09:28 » |
|
1. "nie masz duszy, jeste¶ dusz± masz cia³o" rozpatrujemy sprawê wy³±cznie z obecnego/jedynego materialnego punktu widzenia,- wiêc do jakich innych log. wniosków mo¿na doj¶æ. Mo¿na je¿eli zak³ada siê- patrz punkt 1. Cum, no w³a¶nie to chcia³em powiedzieæ co songo Mo¿na tak na to spojrzeæ a wtedy - w jakiejkolwiek gêsto¶ci - relacje blisko¶ci zostan± zachowane z tym, ¿e pojêcie "moja rodzina" rozci±gnie siê na wiêksz± "bandê dzieciaków" Moim zdaniem.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2011, 19:10:09 wys³ane przez east »
|
|
|
|
|
Cum
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #212 : Listopad 23, 2011, 23:21:42 » |
|
Fajnie, ¿e siê rozumiecie. A mysla³em ¿e to ja bez sensu filozuje. Ja nie chcê niczego rozciagaæ na kolejn± bandê. wystarcza mi ta co jest. chcê zachowaæ woln± wolê i samemu decydowaæ kto nale¿y do bandy. Glupawo ¿e tak z uatomatu liczebno¶c bandy nagle wzro¶nie. warto te¿ dodaæ ¿e zakladamy ¿e oczywi¶cie nie wszystkim sie uda wiêc najpierw warto by po¿egnac tych co nie dali rady. wiec w efekcie ta uprzywilejowana ekipa obdarzona przez moj± skromn± osobê mi³o¶ci± raczej powinna stopnieæ.
Ale to tylko wnioski z wniosków czy te¿ analogie z analogii.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #213 : Listopad 25, 2011, 19:46:56 » |
|
24 listopada 2011
Sprawozdanie z wyjazdu do Kairu i z Ceremonii jest ju¿ umieszczone na naszej stronie. Zajrzyj do zak³adki "CEREMONIA 11.11.11". Polecam te¿ artyku³ "Mi³o¶æ - wróg publiczny nr 1" w dziale "ARTYKU£Y". W dziale "OPISY WRA¯EÑ" s± opisy prze¿yæ osób, które bra³y udzia³ bezpo¶rednio w Ceremonii porannej lub po¶rednio (w medytacji) w obu Ceremoniach. Jest te¿ ju¿ umieszczona na naszej stronie sesja publiczna z Kairu jako sesja nr. 21. Jako sesja 20 bêdzie umieszczona (po przepisaniu) sesja robocza.http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1§ionId=1&cmd=
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #214 : Listopad 25, 2011, 20:11:06 » |
|
A Kiara twierdzi, ze to nie z powodu Mi³o¶ci by³a ta ceremonia, a si³y, które nie dopu¶ci³y do jej zaistnienia nie by³y z³e, lecz dobre. I twierdzi to te¿ z ustami pe³nymi mi³o¶ci. Biedna ta mi³o¶æ, targana na wszystkie strony i przez kompletnie przeciwnie nastawionych do siebie piewców tarmoszona.
|
|
|
|
|
|
|
Uduchowiony Piotr
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #215 : Listopad 26, 2011, 00:47:41 » |
|
Ludzie takie ceremonie to powinni codziennie odprawiaæ, a te mod³y i energie mi³o¶ci kierowaæ do ludzi, a nie piramid.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #216 : Listopad 26, 2011, 07:46:08 » |
|
A Kiara twierdzi, ze to nie z powodu Mi³o¶ci by³a ta ceremonia, a si³y, które nie dopu¶ci³y do jej zaistnienia nie by³y z³e, lecz dobre. I twierdzi to te¿ z ustami pe³nymi mi³o¶ci. Biedna ta mi³o¶æ, targana na wszystkie strony i przez kompletnie przeciwnie nastawionych do siebie piewców tarmoszona.
tak mi siê przypomnia³o, o kotku(o mi³o¶ci;)- pewna rodzina ma ma³± córeczkê i maj± kotka, do nich przychodz± przyjaciele którzy te¿ maj± córeczk±/rówie¶niczkê tej z kotkiem tak która przychodzi- tak kocha tego kotka, ¿e tuli go do nieprzytomno¶ci(kotka oczywi¶cie),- kotek teraz jak widzi/s³yszy/czujê t± dziewczynkê chce siê "schowaæ" w ¶cianie. Ludzie zabijaj± nawet siebie lub innych dla mi³o¶ci- tak wiêc trzeba uwa¿aæ, je¿eli chodzi o kontrole,- kto nad kim panuje, bo to potê¿na si³a i w "s³abych" rêkach mo¿e uczyniæ wiele z³ego. mo¿na te¿ z ³atwo¶ci± za pomoc± niej kontrolowaæ rzêdy dusz! pozdr.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2011, 19:08:17 wys³ane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
Cum
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #217 : Listopad 26, 2011, 09:03:44 » |
|
No jasne. Innymi s³owy. Ludzie!!! Zastanówcie sie czy warto kochaæ!!! Bo udusicie kotka lub ktos wam ka¿e wyrzuciæ ¶mieci z mi³o¶ci. Faktycznie biedna ta milo¶æ. co by w jej imieniu nie zrobiæ to ¼le. Za chwilê bêdziemy siê zastanawiaæ jak bardzo z³o i nienawi¶æ pozytywnie wp³ywaj± na rozwój naszej osobowo¶ci i cywilizacji. Paranoja.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #218 : Listopad 26, 2011, 09:24:51 » |
|
? ale o co chodzi. skad to cytat? Witaj Cum Wiem sk±d pochodzi ten cytat który poda³ nam Songo i o który ty pytasz .Czasem czytam tê stronê internetow± ,podoba mi siê ,choæ nie wszystko z niej " ³ykam " ( jak to pisze czasem Arteq ) ale ten w³a¶nie cytat utkwi³ mi w g³owie : "Ci odrobinê mniej u¶pieni twierdz± :
Byæ mo¿e mam jak±¶ duszê, ale czy to pewne?
Oczywi¶cie ¿e nie masz duszy. To Ty ni± jeste¶. Ty – ten co my¶li, czuje, pamiêta.
Jeste¶ Dusz±! "http://www.fioletowyplomien.com/aktualnosci/86-swiatloducha1
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2011, 09:27:59 wys³ane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #219 : Listopad 26, 2011, 10:45:41 » |
|
No jasne. Innymi s³owy. Ludzie!!! Zastanówcie sie czy warto kochaæ!!! Bo udusicie kotka lub ktos wam ka¿e wyrzuciæ ¶mieci z mi³o¶ci. Faktycznie biedna ta milo¶æ. co by w jej imieniu nie zrobiæ to ¼le. Za chwilê bêdziemy siê zastanawiaæ jak bardzo z³o i nienawi¶æ pozytywnie wp³ywaj± na rozwój naszej osobowo¶ci i cywilizacji. Paranoja.
Dlatego songo w przypowie¶ci apelowa³ o umiar. Od siebie dodam, ¿e umiar w stosunku do w³asnych prawd najprawdziwszych, które -aby lepiej, bardziej dobitnie brzmia³y - podlewamy s³owotokiem o mi³o¶ci. O mi³o¶ci do wszystkich, oczywi¶cie. Kto nie zna natury kotka, ten - z niewiedzy o naturze kotka, a nie ze z³ych pobudek - mo¿e go niechc±cy udusiæ. Z mi³o¶ci rzecz jasna. Tak rozumiem przekaz od songo. Dla mnie mora³ jest taki, ¿eby siê nie zach³ystywaæ, lecz m±drze poznawaæ. Nie wiar±, a wiedz±.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #220 : Listopad 26, 2011, 11:03:30 » |
|
Tylko z jednym ale.... dla http://www.fioletowyplomien.com/aktualnosci/86-swiatloducha1Dusza zawsze znajduje siê w czakrze serca , chocia¿ równocze¶nie nasza Energia ( inaczej Dusza) jest równie¿ w ka¿dej komórce cia³a. Jednak kiedy wycofuje siê z cia³a po przekroczeniu poziomu czakry serca ( opuszcza "swój dom") ju¿ nie wraca ponownie do cia³a. Czyli dusza musi byæ równocze¶nie w g³owie ale nie jest to jej g³ówne miejsce "zamieszkania" Ludzkiego cia³a. Szyszynka to depozyt , zapis ( twardy dysk) informacji a nie miejsce zamieszkania Duszy Kiara
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #221 : Listopad 26, 2011, 11:09:02 » |
|
Zgadzam siê z tob± Kiaro i dlatego w³a¶nie uwa¿am ¿e ten cytat jest ¶wietny :
To Ty ni± jeste¶. Ty – ten co my¶li, czuje, pamiêta.
Jeste¶ Dusz±! "
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #222 : Listopad 26, 2011, 11:18:33 » |
|
Zgadzam siê z tob± Kiaro i dlatego w³a¶nie uwa¿am ¿e ten cytat jest ¶wietny :
To Ty ni± jeste¶. Ty – ten co my¶li, czuje, pamiêta.
Jeste¶ Dusz±! "
Tak chanell , bo Dusza jest WIEDZ¡ a nie informacj±. Wiedzy nie trzeba nigdzie deponowaæ ni± siê jest! Wiedza to nasza wibracja , jej czêstotliwo¶æ , barwa , jasno¶æ i moc , to wszystko KIM siê JEST jest to adekwatne do znanego stwierdzenia JAM JEST!A JAM JEST zawiera siê w ka¿dej o¿ywionej przez Duszê komórce Ludzkiego cia³a w ka¿dej jednej. I to dotyczy Duszy , za¶ domem DUCHA jest KOMORA SERCA ,DUCH j± nape³nia sob± i poprzez jej m±dro¶æ ( otwarty mniej lub bardziej dostêp do niej, Wrota 4 WYMIARU) przekazuje j± Duszy by mog³a z niej korzystaæ ¿yj±c w ciele Ludzkim jako Cz³owiek. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2011, 15:04:24 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Cum
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #223 : Listopad 27, 2011, 16:30:32 » |
|
Chanel, Dziêkujê za wyja¶nienia. Ma to trochê wiêcej sensu teraz. Dlatego songo w przypowie¶ci apelowa³ o umiar. Od siebie dodam, ¿e umiar w stosunku do w³asnych prawd najprawdziwszych, które -aby lepiej, bardziej dobitnie brzmia³y - podlewamy s³owotokiem o mi³o¶ci. O mi³o¶ci do wszystkich, oczywi¶cie.
A ja bym do tej mi³o¶ci do³o¿y³ jeszcze kilka innych warto¶ci. Jak Nienawi¶æ, Zdrada, K³amstwo, Rozpacz... ale i Szczê¶cie, Przyja¼ñ... W³a¶nie o to brzmienie sie rozchodzi. Chcemy aby nas uslyszano. A umiar i krytyczne podej¶cie zawsze jest wskazane.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #224 : Maj 12, 2012, 19:41:19 » |
|
NOWO¦CI10 maja 2012 ENERGIA PIRAMIDY CHEOPSA PO CEREMONII 11.11.11 - POMIARY W SKALI BOVISA PRZED I PO CEREMONIIBadanie poziomu energii w Wielkiej Piramidzie przed i po 11 listopada 2011 roku wyra¼nie sugeruje, ¿e energia tam znacz±co ro¶nie w miarê up³ywu czasu!!! Kolejne potwierdzenie, ¿e Ceremonia 11.11.11 zadzia³a³a… i to jak! Oto fragment sprawozdania z wyjazdu do Egiptu zorganizowanego przez Pani± Agnieszkê Jurko w listopadzie 2011 roku oraz w marcu b.r. ¬ród³o:www.agnieszkajurko.pl„Podczas listopadowego wyjazdu (Misja ¯yciowa) i marcowej Merkaby jedna z uczestniczek Maria G. zmierzy³a wahad³em poziom energii mierzony wg skali Bovisa w miejscach mocy i wyniki okaza³y siê niesamowite“.Dane znalezione w internecie, pomiary przed 11.11.2011:Piramida Cheopsa, Komnata Króla 170 000 jednostek Bovisa. Pomiary z 19.11.2011Cheops, Komnata Królowej 494 000 Cheops, Komnata Króla 647 000 Cheops, Komnata na dole 860 000 Sfinks 287 000 Pomiary z 23.03.2012Cheops, Komnata Królowej 2 000 000 Cheops, Komnata Króla 3 100 000 Cheops, Komnata na dole 2 950 000 Sfinks 480 000 Wiemy równie¿, ¿e podobnie rosn± energie innych piramid na ¶wiecie, takich jak: piramida w Bo¶ni oraz w Meksyku. Przypadek? Byæ mo¿e. Wed³ug Wikipedii: Skala Bovisa u¿ywana przez radiestetów i zwolenników geomancji. S³u¿y ona do pomiaru promieniowania oraz okre¶lania poziomu bioenergetycznego. Sformu³owana przez francuskiego radiestetê André Bovisa. Pomiar wykonywany jest przez radiestetê, który badaj±c okre¶lone miejsce lub obiekt przy u¿yciu odpowiedniego sprzêtu (np. wahad³a, ró¿d¿ki) deklaruje liczbê Bovisa. Warto¶æ 6500 w skali Bovisa jest uznawana za warto¶æ „neutraln±” i za warto¶æ promieniowania cia³a doros³ego, zdrowego cz³owieka. Warto¶ci promieniowania poni¿ej 6500 s± uznawane za szkodliwe dla organizmów ¿ywych, natomiast warto¶ci powy¿ej 6500 wskazuj± na promieniowania dzia³aj±ce korzystnie. Kolejna sesja z Ann± Doliñsk±:Mamy ju¿ po³owê 2012 roku i w internecie mo¿na znale¼æ wiele wzajemnie wykluczaj±cych siê hipotez dotycz±cych tego, co ma siê zdarzyæ w grudniu tego roku. W zwi±zku z tym wiele osób pisze do nas lub dzwoni do Biura Fundacji z pytaniami na temat kolejnych sesji z Ann± Doliñsk±. Chcia³em poinformowaæ wszystkich zainteresowanych, ¿e taka sesja planowana jest w tym miesi±cu, wiêc nied³ugo postaramy siê uzyskaæ odpowiedzi na najbardziej pal±ce, zadawane przez Was pytania zwi±zane z obecn± sytuacj± Ziemi i ludzi. Egipt.Jak nas poinformowali nasi egipscy przyjaciele, 27 maja b.r. ma siê odbyæ d³ugo wyczekiwana - pierwsza tura wyborów prezydenckich w Egipcie. Druga bêdzie w czerwcu. Jest to o tyle dla nas wa¿ne, ¿e po tych wyborach bêdzie mianowany nowy Minister Staro¿ytno¶ci i od niego oraz nowych cz³onków Sta³ej Komisji Najwy¿szej Rady Staro¿ytno¶ci bêd± zale¿a³y wszelkie oficjalne pozwolenia na badania w Egipcie. Jeszcze do tego czasu – musimy siê wykazaæ cierpliwo¶ci± w sprawie naszych podañ na prace na terenie Trzech Piramid w Gizie oraz kontynuacjê badañ w Hawarze. Andrzej Wójcikiewiczhttp://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1§ionId=1&cmd=
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
|