FreedomAddicted
Gość
|
 |
« : Czerwiec 30, 2011, 14:27:18 » |
|
CzeœÌ.
Wybieracie siĂŞ na ceremoniĂŞ? Macie jakieÂś rezerwacje? Czym lecicie? Ile to bĂŞdzie kosztowaĂŚ?
Razem z koleÂżankÂą planujemy byĂŚ i szukamy moÂżliwoÂści jak tu tanio dolecieĂŚ i tydzieĂą przenocowaĂŚ.
Pozdrawiam. FreedomAddicted
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2011, 14:41:56 wysłane przez FreedomAddicted »
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 30, 2011, 21:59:20 » |
|
A co to za ceremonia? Akurat tego dnia sÂą moje urodziny, ale nie sÂądzĂŞ, by to z tej okazji 
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 30, 2011, 23:17:44 » |
|
No to miÂłego ceremoniowania Jak zwykle wszystko siĂŞ potoczy swojÂą drogÂą. I bardzo sÂłusznie 
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 01, 2011, 06:48:01 » |
|
"Sesja z Ann¹ Doliùsk¹, w czasie jej trwania mamy siê dowiedzieÌ szczegó³ów na temat (...) zabezpieczenia Ziemi i ludzi przed skutkami przelotu w pobli¿u Ziemi Planety X (...)"
Ale przecieÂż to juÂż wszyscy wiedzÂą. NaleÂży wpÂłaciĂŚ odpowiedniÂą kwotĂŞ na konto "pch" i czekaĂŚ na swoje miejsce w bunkrze.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 06:48:09 wysłane przez gosc5690 »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 01, 2011, 10:24:12 » |
|
Najgorsze jest to, gdy czÂłowiek sam sobie stworzy mentalny bunkier. Czasami jest on trwalszy od fizycznego. No i izoluje skutecznie… ale to ceremonia rozciÂągniĂŞta w czasie… 
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 01, 2011, 11:45:53 » |
|
S³usznie. Miast kierowaÌ siê zdrowym rozs¹dkiem cz³owiek naiwny nas³ucha siê o apokaliptycznych wizjach dnia jutrzejszego i tkwi w przekonaniu, ¿e to wszystko siê wydarzy. Miast zastanowiÌ siê i podejœÌ do zagadnienia z pewnym dystansem i krytycyzmem - biegnie po pomoc przed wymys³ami kilku sprytnych osób.
Zaiste, trudno rozbiĂŚ taki beton.
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 01, 2011, 13:49:35 » |
|
Zyjemy w czasach demokracji, kazdy ma prawo robic co uwaza za sluszne. Dotyczy to tez pieniedzy. Najgorsze, ze nigdy nic nie dostaje sie zadarmo. Za wszystko trzeba zaplacic, nawet ksiadz modli sie za pieniadze. Ja osobiscie tez mam mieszane uczucia co do tych wszystkich historii z tym Cheopsem. Jednak na ten temat kazdy ma prawo miec swoje zdanie. Pozdrawiam Rafaela.
|
|
|
|
|
|
|
FreedomAddicted
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 01, 2011, 13:53:29 » |
|
Nie rozumiem w jaki sposĂłb wasze posty dotyczÂą mojego pytania. ProszĂŞ nie robiĂŚ Âśmietnika w temacie.
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 01, 2011, 13:58:39 » |
|
A co to za dyskusja FreedomAddicted . Moze nie mamy racji!
==========================
Jest to wszystko bicie piany z wody. Z kad nagle wiedza jak ludzie mamja sie zachowywac w roku 2012. Na tym forum jest tak duzo o tym pisane, ze proponuje calkiem spokojny wieczor przy kawie i naszego forum. 111+7 tyle ma kosztowac wstep na ta impreze, za te pieniadze mozna sobie zrobic ladny spacer z rodzinka i zjesc dobre lody.
ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 14:14:15 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 01, 2011, 14:20:25 » |
|
Nie rozumiem w jaki sposób wasze posty dotycz¹ mojego pytania. Proszê nie robiÌ œmietnika w temacie. Witaj na naszym forum.  Troszkê niefortunnie zacz¹³eœ ten w¹tek wiêc forumowicze Ci pomogli.  Mamy tu i wyjaœnienie co to za impreza i mamy osobiste opinie ró¿nych stron. Fakt, nikt nie ustosunkowa³ siê do pytania, ale to wskazuje na fakt, i¿ chyba nikt - przynajmniej na tê chwilê, tam siê nie wybiera. Jeœli chcesz to mogê zamkn¹Ì ten temat.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
FreedomAddicted
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 01, 2011, 14:39:50 » |
|
Nie pisaÂłem o sympozjum tylko o ceremonii w Egipcie, ktĂłra ma siĂŞ odbyĂŚ 11 listopada. NapisaÂłem w temacie.
@Sza. Usuù proszê informacje o sympozjum i nie wprowadzaj w b³¹d. Temat dotyczy ceremonii w Egipcie a nie sympozjum. @Dariusz. Dariuszu, mo¿esz wyrêczyÌ Sza? Dziêki.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 14:51:19 wysłane przez FreedomAddicted »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 01, 2011, 15:10:40 » |
|
Witaj FreedomAddicted na naszym forum  Nie rozumiem dlaczego chcesz usuniĂŞcia postu sza  PrzecieÂż jest on poÂśrednio zwiÂązany z twoim pytaniem w tym temacie,jak rĂłwnieÂż odpowiada na pytanie KrzysiaA co to za ceremonia? Akurat tego dnia sÂą moje urodziny, ale nie sÂądzĂŞ, by to z tej okazj Nie wiem jak Darek ,ale ja na pewno nie usunĂŞ jej postu.Ostateczna decyzja naleÂży do admina. Nie denerwuj siĂŞ .MiÂło Âże tu do nas trafiÂłeÂś. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 16:06:36 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
sza
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 01, 2011, 15:16:35 » |
|
Przepraszam, ¿e moja informacja A co to za ceremonia? tak bardzo Ÿle wp³ynê³a na FreedomAddicted. Chcia³am dobrze, a wysz³o.... jak zwykle. Okaza³am trochê dobrych chêci i dosta³am po ³apkach  . Na pewno zachêci mnie to do udzia³u w dyskusjach  . Dariuszu...oczywiœcie mo¿esz mnie "wyrêczyÌ". Dziêki. Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 01, 2011, 17:24:30 » |
|
Tak wiec mamy wybor, Krzysia urodziny albo "Ceremonia".
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 01, 2011, 17:40:48 » |
|
Tak wiec mamy wybor, Krzysia urodziny albo "Ceremonia".
Mo¿na by to po³¹czyÌ w jedno i wyekspediowaÌ Krzysia do Egiptu, jako ¿e jest on wielkim fanem tego miejsca. S¹dzê, ¿e "Ceremonii" w niczym by to nie zaszkodzi³o. 
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipiec 01, 2011, 17:47:43 » |
|
Moi drodzy Wracamy proszĂŞ do tematu ,urodziny Krzysia obgadamy w tym wÂątku http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=6884.0  PrzyszÂła do mnie skarga na was wszystkich 
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 17:49:21 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
sza
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipiec 01, 2011, 17:55:19 » |
|
Nie trudno siĂŞ domyÂśliĂŚ od kogo....  ..ta skarga 
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipiec 01, 2011, 19:01:53 » |
|
Bardzo pozytywna informacja, to znaczy ze forum zyje. Pozdrowienia dla skarzacego sie. A dla Krzysia, aby mogl poleciec do Egiptu na ta ceremonie, proponuje skladke / wyjazd ten nie bedzie tani/.
|
|
|
|
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipiec 01, 2011, 21:18:46 » |
|
He, he  Tak naprawdĂŞ to nikt do tej pory nie odpowiedziaÂł na pytanie twĂłrcy tego wÂątku.  A chodzi o to czy tam siĂŞ wybieramy, czym siĂŞ dostaniemy i jakie sÂą koszty tej wyprawy. Aha ....  chodzi o Egipt a nie o WarszawĂŞ.  Ja nie jestem zainteresowany wycieczkÂą(ponoĂŚ relacja z ceremonii bĂŞdzie w TV), wiĂŞc nie udzielĂŞ odpowiedzi na ten temat. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 21:27:53 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipiec 01, 2011, 22:06:40 » |
|
A ja wci¹¿ nie dowiedzia³em siê, mimo ¿e jestem tu czêsto cytowany, o co chodzi z t¹ ceremoni¹ 11 listopada. Nawiasem mówi¹c wybieram siê w tym roku ponownie do Egiptu - to bêdzie ju¿ czwarty raz - ale ju¿ w sierpniu, wiêc raczej siê tam nie zasiedzê do listopada  ChoÌ pewnie jest tam o tej porze znacznie przyjemniej, ni¿ u nas. P.S. Czy ktoœ tu wspomina³ o jakimœ wsparciu finansowym mojego wyjazdu? 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipiec 01, 2011, 22:49:24 » |
|
Jestem za - lepiej dorzuciĂŚ Krzychowi niÂż nabijaĂŚ kabzĂŞ oszustom z pch.
OdpowiadajÂąc na pytanie zadane w 1 poÂście: 1. nie wybieram siĂŞ 2. wiĂŞc tym samym nie mam rezerwacji 3. niczym nie lecĂŞ 4. mnie nic.
Je¿eli chcia³bym siê na to wybraÌ to: 1. szpera³bym po stronach TLL - odpowiednio wczeœnie zamawiaj¹c jest du¿a szansa na tanie bilety 2. noclegowni szuka³bym na miejscu w jakiœ tanim hoteliku - uwaga: wed³ug mnie iloœÌ gwiazde hotelu w Egipcie jest mocno zawy¿ana w stosunku do standardów europejskich
opcja 2: szukaĂŚ jako FM jakiegoÂś najtaĂąszego pobytu
|
|
|
|
|
|
|
FreedomAddicted
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipiec 02, 2011, 11:33:26 » |
|
DziĂŞkujĂŞ arteq za odpowiedÂź.
Pozdrowienia dla Krzysia.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipiec 02, 2011, 12:28:33 » |
|
Najgorsze jest to, gdy czÂłowiek sam sobie stworzy mentalny bunkier. Czasami jest on trwalszy od fizycznego. No i izoluje skutecznie… ale to ceremonia rozciÂągniĂŞta w czasie…  ..CZÂŁOWIEK niekoniecznie sobie tworzy. ceremonia trwajaca 25920 lat nie wiem czy siĂŞ wybieram - bo takie rzeczy spontanicznie. JakieÂś rezerwacje mam nie wiem czy mam akuszczur na tĂŞ "imprezĂŞ" - bo istota omawianej ceremonii nie jest przejrzyÂście sformuÂłowana. Wiec nie wiem czy to ta. (jakiÂś link?) LecĂŞ pojazdem wÂłasnej produkcji. ..za darmo. (pieniÂądze, samoloty i ÂłyÂżka ..nie istniejÂą - moÂżna sie o tym przekonaĂŚ na ró¿ne sposoby)
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2011, 12:43:25 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipiec 02, 2011, 20:40:05 » |
|
PHIRIOORI pieni¹dze, samoloty i ³y¿ka ..nie istniej¹ - mo¿na sie o tym przekonaÌ na ró¿ne sposoby
W pewnym sensie tak uwaÂżam, ale jak na razie to trudno mi siĂŞ oderwaĂŚ od "Ziemi" . A zdaÂłoby siĂŞ ..
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipiec 02, 2011, 21:03:23 » |
|
Witaj Krzysiu, to ja zaproponowalam zbiorke dla Ciebie na wylot do Egiptu. W listopadzie jest tam super z temperatura. Jednak nalezy sie zastanowic, bo uklady w panstwie sa dosc zapalne, jeszcze nie wyjasnione do konca. Jesli chodzi o tani hotelik, to cos takiego nie wchodzi w gre, jest to poprostu nie do zaakceptowania. Jesli ktos byl juz w Egipcie, to wie o czym ja mowie. Mysle ze najlepiej jest wykupic na wlasna reke tydzien pobytu w hotelu, a na ceremonie dolaczyc prywatnie /jesli sie da/.
|
|
|
|
|
|
|
|