Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #125 : Listopad 12, 2011, 22:14:05 » |
|
... rzekomo wp³acali oni wielkie pieni¹dze by uszczêœliwiÌ Enkiego... Osobiœcie nie jestem przekonany co do ferowania takich twierdzeù. Postara³em siê trochê poszperaÌ i z moich, skromnych informacji wynika, ¿e En-Ki nie nic wspólnego z ca³ym tym zamieszaniem. to oczywiœcie moje wnioski.  ... zaczyna mnie ten projekt mêczyÌ i chyba wolê ¿yÌ w b³ogiej nieœwiadomoœci jutra z uœmiechem na warzy wo³aj¹c "nie znasz dnia ani godziny" ni¿ czekaÌ na zag³adê widzian¹ w konkretnej dacie jestem katolikiem i mimo,¿e czêsto swoj¹ postaw¹ ostajê od wzorów to chyba zacznê szukaÌ prawdy w piœmie œwiêtym, medytacji i modlitwie bo prawda jest ukryta w nas samych. ... Mo¿e troszkê przyszpilê, ale nie chcê Ciê dotkn¹Ì do ¿ywego, ni nikogo z katolików/chrzeœcijan ale jakoœ przeczysz sam sobie. Wszak katolicyzm to apokaliptyczne ugrupowanie, a o takim samym skutku wspominaj¹ przekazy paù Lucyny i Anny. To tylko nieco inne rekwizyty zaœ efekt ten sam.  Myœlê ,¿e cz³owiek nie jest stworzony do dyktatury,zniewolenia Tak, jednak to co obecnie sob¹ reprezentujemy (jako ca³oœÌ ludzkoœci) œwiadczy o czymœ z go³a odwrotnym. apodyktycznie usposobieni ludzie nie ciesz¹ siê popularnoœci¹ wiêc dlaczego Enki ma wiedzieÌ lepiej i udzielaÌ nam reprymend? Oj, ciesz¹ siê i to wielk¹ (mowa o popularnoœci).  ;D Wystarczy przyjrzeÌ siê wynikom ostatnich wyborów w naszym kraju. I nie mam na myœli PO.  Co do udzielania reprymend. Ta grupa, która podszywa siê pod En-ki'ego, choÌ ukierunkowana na maksymalne zmanipulowanie nas to jednak jest o tyle bardziej œwiadoma, ¿e wci¹¿ wskazuj¹ nam drogê wyjœcia z tego "matrixa". Tylko jakoœ dziwnie nie dostrzegamy tego kierunku.  >Danielu<, dobrze kombinujesz tylko zerknij trochê szerzej. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 22:16:52 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #126 : Listopad 12, 2011, 23:38:14 » |
|
RozczarujĂŞ Was - mnie nic nie dolega - Âżadnych zÂłych snĂłw, bĂłlĂłw serca, plecĂłw, klatki, zÂłego samopoczucia. WrĂŞcz przeciwnie. Wczoraj wieczorem pojechaliÂśmy do "starych", dobrych znajomych. "ZrobiÂłem z kolegÂą 0,5, poprĂłbowaÂłem rĂłwnieÂż nalewek owocowych. UmĂłwiliÂśmy siĂŞ na dzisiaj - aby pomĂłc koledze w porzÂądkowaniu dziaÂłki. Gdy promile uleciaÂły wsiadÂłem a auto, pojechaÂłem 40 km do znajomego i wspĂłlnie z nim i jego rodzicami odwaliliÂśmy kawaÂł dobrej roboty, nastĂŞpnie wieczorem wybraliÂśmy siĂŞ do naszej druhny i chrzeÂśniaka i wraz z mĂŞÂżem/ojcem "zrobiliÂśmy" Âłiskacza... a Âżony sobie pogadaÂły... byÂło bardzo miÂło... Jedyny ogieĂą jaki widziaÂłem to ten z kupy liÂści i Âśmieci ktĂłre spaliliÂśmy u znajomego... Ludzie zamiast dawaĂŚ siĂŞ robiĂŚ w bambuko i wierzyĂŚ pseudoprorokom po prosty cieszcie siĂŞ Âżyciem, optymalnie w zespĂłl ze znajomymi/bliskimi - olejcie straszonka pch, wizje-wywody Kiary i innych maÂści wizjonerĂłw - jutro teÂż wstanie sÂłoĂące i da Wam do dyspozycji nowy dzieĂą...
Hmmm... a moÂże ja jestem w tej radosnej odnodze rzeczywistoÂści, a Wy w "bolÂącej"?
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 23:39:50 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #127 : Listopad 13, 2011, 00:00:21 » |
|
U mnie by³o podobnie! Po wczorajszych urodzinach, kiedy to "przeÌwiczyliœmy" z bratem ( z niewielk¹ pomoc¹ naszych przyjació³ ) 1L, dziœ czu³em siê, jak nowonarodzony. Mo¿e to efekt sutego, greckiego obiadu? Ale ja myœlê, ¿e to si³a, która jest we mnie!  Alkohol - przedostaj¹c siê przez Wielk¹ Galeriê mojego prze³yku - wpada³ wprost do Komory Króla Etanola, gdzie liczne kryszta³y solne przemieni³y go w alchemicznej reakcji na estry, a efekt spalania poszed³ kana³ami wentylacyjnymi prosto do Oriona. Spodziewam siê teraz wybuchu Supernowej, ale nie lêkam siê! Mam parasol od Enkiego  A w szafce jaskó³cze zielê. Jestem wiêc bezpieczny i spokojnie patrzê w przysz³oœÌ 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #128 : Listopad 13, 2011, 00:19:23 » |
|
Krzysiek, z Tob¹ widzê, ¿e móg³bym sobie goln¹Ì... :] to gdzie i kiedy?
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 00:20:04 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #129 : Listopad 13, 2011, 00:35:20 » |
|
I ja tak to widzĂŞ. Ale Wielki Brat czuwa, wiĂŞc chyba musimy to ustaliĂŚ na privie. PiszĂŞ powaÂżnie! I na zdrowie, bo wÂłaÂśnie sprĂłbowaÂłem otrzymanego wczoraj (chyba juÂż przedwczoraj) Ballantine'a  Niech wiĂŞc "ceremonia" z 11 listopada trwa dalej. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 11:02:31 wysłane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #130 : Listopad 13, 2011, 01:31:35 » |
|
he, he... coœ czujê, ¿e nasza akcja ma bardzo du¿e szanse zebraÌ sporo chêtnych ;] popracujemy i zbierzemy wiêcej chêtnych ni¿ "zabiegi" 11.11.11 ;] skoro jesteœmy chêtni Krzysztof to tylko kwestia czasu... in plus - nie zbieramy z³ota, niech ka¿dy zabierze je ze sob¹ i przeznaczy... wy³¹cznie na siebie... w ustalonym miejscu i czasie ;] aha, co najmniej kolejkê lub dwie stawiam ja... Kocie, jak siê pojawisz to Tobie oczywiœcie te¿...
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 02:09:30 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
zochna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #131 : Listopad 13, 2011, 10:19:11 » |
|
Ja równie¿ w ostatnich dniach zauwa¿y³am u siebie dolegliwoœÌ - szczypanie oczu. Doszukiwa³am siê przyczyny np. w kremie /lecz ten sam od d³u¿szego czasu/ lub np. braku jakiœ witamin. Nie skojarzy³am tego z 11.listopada, lecz po przeczytaniu o niektórych z Was dolegliwoœciach i odczuciach,mo¿e i moje maj¹ podobn¹ przyczynê.
PrzypomniaÂłam sobie takie powiedzenie Âże " oczy sÂą zwierciadÂłem duszy "
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
 |
« Odpowiedz #132 : Listopad 13, 2011, 10:57:14 » |
|
Jeszcze a propos objawów:
można poczuć lekki ucisk (jakby ktoś położył Wam rękę w tym miejscu) na mostku oraz na gardle i czole. Także w tych okolicach może pojawić się uczucie lekkiego "wiaterku" - raczej lekkiego przepływu powietrza - tak lekkiego, że nawet trudno wyczuć skąd dokąd ten "wiaterek" wieje.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 11:46:10 wysłane przez barneyos »
|
|
Pzdr barneyos  ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #133 : Listopad 13, 2011, 11:02:04 » |
|
Z oczami to i ja mia³em przez kilka ostatnich tygodni jakiœ problem. Codziennie rano ³zawi³y na potêgê, choÌ zapewniam, ¿e nie p³aka³em  Mo¿e to dusza p³aka³a? Od dwóch dni œlepia mam suche, ale czy to oznacza lepsze widoki na przysz³oœÌ? Nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
mirwu
Gość
|
 |
« Odpowiedz #134 : Listopad 13, 2011, 13:03:58 » |
|
Witam.Jestem po raz pierwszy na forum .Obserwujê dzia³ania Projekt Cheops od dosyÌ d³ugiego czasu.Obserwujê jak ewoluuje /obawiam siê ¿e do samounicestwienia/i mam mieszane uczucia.By³em ze znajomymi na spotkaniu z p.Lucyn¹ £obos.Nawet pad³a propozycja sfinansowania ca³ego przedsiêwziêcia lecz dostaliœmy odpowiedŸ ¿e finansowanie ma siê odbyÌ w/g biblijnej zasady wdowiego grosza.To mnie siê spodoba³o gdy¿ by³o pewnym swego rodzaju testem na podejrzenia o próbê wyci¹gania pieniêdzy.Nastêpnym testem by³o moje pytanie do Samuela czy œwiecenie S³oùca jest efektem reakcji termoj¹drowych czy ma naturê innego rodzaju.Otrzymana odpowiedŸ by³a dla mnie dowodem i¿ odpowiedŸ nie pochodzi od p.Lucyny /bo na pewno nie zna³a jej/chocia¿ mog³a byÌ przypadkowa.Teraz ta "ceremonia w Egipcie". Odby³a siê -i w³aœciwie nie odby³a siê.Chyba siê jednak uda³o bo jak czytam to niektórzy z forumowiczów odczuwaj¹ jakiœ dyskomfort albo komfort duchowo-fizyczny. Mo¿e. Jestem zawiedziony bo niczego nie zaobserwowa³em/ w co po cichu wierzy³em/. Coraz bardzie jednak sk³aniam siê do twierdzenia ¿e to My jesteœmy w tym spektaklu ziemskim g³ównymi aktorami /wszak zostaliœmy stworzeni na obraz i podobieùstwo- czyli cz¹stk¹ BOGA/. ¯aden "duch opiekuùczy" nam nie pomo¿e -no chyba ¿e w wyzbyciu siê czêœci posiadanych œrodków.Poobserwujê jednak co dalej z t¹ ceremoni¹ siê sta³o i stanie /tak¿e z P. Ch/. Mam jednak nadziejê ¿e nie bêdzie wezwaù do zbiorowych aktów desperacji pod wp³ywem jakiegoœ guru-z uwagi na jakieœ tam jego wizje po ceremonialne.
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Gość
|
 |
« Odpowiedz #135 : Listopad 13, 2011, 13:12:19 » |
|
 Jest jedna dobra strona Projektu Cheops.Ta tematyka fantastycznie oÂżywia od czasu do czasu to forum... 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #136 : Listopad 13, 2011, 14:21:09 » |
|
Nawet padÂła propozycja sfinansowania caÂłego przedsiĂŞwziĂŞcia lecz dostaliÂśmy odpowiedÂź Âże finansowanie ma siĂŞ odbyĂŚ w/g biblijnej zasady wdowiego grosza.To mnie siĂŞ spodobaÂło gdyÂż byÂło pewnym swego rodzaju testem na podejrzenia o prĂłbĂŞ wyciÂągania pieniĂŞdzy. Ale czy na pewno wiesz o co chodzi z tym "wdowim groszem"? Bo nie o symbolicznÂą kwotĂŞ lecz wÂłaÂśnie bardzo znaczÂą w stosunku do tego co posiadasz, i tak: masz 10 PLN to moÂże byĂŚ to 4-5 PLN, ale jak juÂż masz np. 100 000 PLN to... Chyba siĂŞ jednak udaÂło bo jak czytam to niektĂłrzy z forumowiczĂłw odczuwajÂą jakiÂś dyskomfort albo komfort duchowo-fizyczny. he, he, he... po czym poznaĂŚ, Âże pch coÂś robiÂło - po tym, Âże podle siĂŞ czujesz :]
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 14:23:38 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #137 : Listopad 13, 2011, 15:10:11 » |
|
Witaj na naszym forum >mirwu<. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
|
daniel1704
Gość
|
 |
« Odpowiedz #139 : Listopad 13, 2011, 21:47:08 » |
|
Dariuszu Pewnie masz racjê -nie patrze na problem w szerszym kontekœcie. ByÌ mo¿e tego powodem jest krótki sta¿ ziemskiej egzystencji- bo 22 lata.  W ka¿dym razie próbuje jak wiêkszoœÌ forumowiczów mówiÌ o swoich przekonaniach otwarcie i szczerze. Mam nadziejê,¿e powszechne ró¿nice pogl¹dowe miêdzy forumowiczami nie zejd¹ na drogê sporów, k³ótni , a zatrzymaj¹ siê na poziomie konstruktywnego krytycyzmu. Na koniec przypomnia³a mi siê œmieszne przys³owie "z racj¹ jest jak z d***-ka¿dy ma swoj¹" przepraszam z wulgarne s³owo ps. po d³u¿szym sta¿u na forum muszê przyznaÌ ,¿e brakuje w tym w¹tku opinii ptaka(kobieta bardzo m¹dra i zawsze z przyjemnoœci¹ czytam jej posty) koniec s³odzenia..jutro poniedzia³ek ..znowu praca znowu poœpiech i powiem na koniec ,¿e ka¿dy szuka takiego swojego Projektu Cheops - oderwania siê od nieidealnej rzeczywistoœci w œwiat pe³en pokoju nadziei i mi³oœci
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #140 : Listopad 13, 2011, 22:28:34 » |
|
ps. po d³u¿szym sta¿u na forum muszê przyznaÌ ,¿e brakuje w tym w¹tku opinii ptaka(kobieta bardzo m¹dra i zawsze z przyjemnoœci¹ czytam jej posty) Chyba zosta³am wywo³ana do tablicy? Danielu dziêkujê za mi³e s³owa, ale wcale nie uwa¿am siebie za m¹dr¹, w dodatku bardzo. Sk¹d takie mniemanie o mnie? Nie piszê w tym w¹tku, bo tak naprawdê niewiele mnie obchodzi ten ca³y projekt. Nie wierzê te¿, by nieodbyta ceremonia mog³a mieÌ jakikolwiek wp³yw na Ziemiê. A skoro nie wierzê, to po co pisaÌ? Ludziom potrzebne s¹ ró¿ne wiary, tote¿ dostarczaj¹ sobie atrakcji zgodnie z zapotrzebowaniem. A tak poza tym, dziœ w nocy, we œnie pyta³am znanego jasnowidza o mego zmar³ego 20 lat temu ojca. I ku memu zdziwieniu, us³ysza³am, ¿e aktualnie bardzo rozrabia on w kosmosie, dowodz¹c jakimiœ flotyllami i dokonuj¹c ataków na ró¿ne planety. Zdziwi³am siê bardzo, bo ojciec by³ bardzo uczciwym i dobrym cz³owiekiem podczas ostatniej, ziemskiej inkarnacji. Wprawdzie, jako partyzant i ¿o³nierz AK walczy³ z Niemcami, ale ¿eby tak dalej po œmierci uprawiaÌ partyzantkê? I tak siê teraz zastanawiam nad to¿samoœci¹ mego biednego ojca. Chyba nie by³ Jaszczurem?  Tatko, wybacz mi tê dygresjê. Ale tak tu mieszaj¹, ¿e nawet sny siê pl¹cz¹ i g³upiej¹.
|
|
|
|
|
|
|
mirwu
Gość
|
 |
« Odpowiedz #141 : Listopad 13, 2011, 22:33:21 » |
|
Witaj na naszym forum >mirwu<.  Witam i pozdrawiam.Niestety muszê siê odmeldowaÌ na/mam nadziejê ¿e nie/ doœÌ d³ugo =================================== Ale czy na pewno wiesz o co chodzi z tym "wdowim groszem"? Bo nie o symboliczn¹ kwotê lecz w³aœnie bardzo znacz¹ w stosunku do tego co posiadasz, i tak: masz 10 PLN to mo¿e byÌ to 4-5 PLN, ale jak ju¿ masz np. 100 000 PLN to... Zapewniam Ciê ¿e wiem o czym mówiê.Proponowaliœmy sfinansowanie ca³ego projektu.Od jednej z organizatorek dosta³em informacjê ¿e nie do koùca ca³e z³oto z Wielkiego Labiryntu zostanie przekazane Egipcjanom.Niestety nie jestem upowa¿nionym do przekazywania wiêcej informacji.Dlatego byliœmy wstrz¹œniêci odmow¹ Samuela.Mo¿e mia³ racjê bo nied³ugo póŸniej wybuch³ kryzys finansowy i nasze plany prawdopodobnie diabli by wziêli. Chyba siê jednak uda³o bo jak czytam to niektórzy z forumowiczów odczuwaj¹ jakiœ dyskomfort albo komfort duchowo-fizyczny. he, he, he... po czym poznaÌ, ¿e pch coœ robi³o - po tym, ¿e podle siê czujesz :] Przyznam siê ¿e dziêki PCh pierwszy raz widzia³em tak¹ sesjê/z p. Lucyn¹/.Nie interesujê siê zbytnio ezoteryk¹ czy jak tam siê to nazywa-przepraszam jestem totalnym lajkonikiem.Lecz jak pisa³em .Pewne odpowiedzi by³y dla mnie zdumiewaj¹ce i zastanawiaj¹ce. Widocznie jak to twierdzi jeden z czo³owych myœlicieli naszej cywilizacji "... s¹ na œwiecie takie rzeczy o których najwiêkszym fizjologom siê nie œni³o". POzdrawiam [/quote] Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 22:53:53 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
marman1983
Gość
|
 |
« Odpowiedz #142 : Listopad 13, 2011, 22:45:03 » |
|
dziêkujê za mi³e s³owa, ale wcale nie uwa¿am siebie za m¹dr¹, w dodatku bardzo. Sk¹d takie mniemanie o mnie?(...)A tak poza tym, dziœ w nocy, we œnie pyta³am znanego jasnowidza o mego zmar³ego 20 lat temu ojca. I ku memu zdziwieniu, us³ysza³am, ¿e aktualnie bardzo rozrabia on w kosmosie, dowodz¹c jakimiœ flotyllami i dokonuj¹c ataków na ró¿ne planety. (...) Ptaku nie chce posadzac Ciebie o ptasi mozdzek  Tatko zapewne walczy po tej wlasciwej stronie  BTW Rytua³ nie powiodl sie i ja jestem z tego powodu bardzooo zadowolony!
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
 |
« Odpowiedz #143 : Listopad 14, 2011, 00:12:27 » |
|
I oto w³aœnie kolejny dowód czarno na bia³ym co tu siê na tej planecie dzieje ? Miko³aj Rozbicki zosta³ najpierw usuniêty z Radia bez Cenzury, którego by³ inicjatorem i za³o¿ycielem. Bo nie spodoba³o siê to pewnym ciemnym si³om, ¿e przeprowadzi³ wywiad z Joann¹ Rajsk¹ i Jackiem Czaplewskim. A gdy za³o¿y³ Wolnaludzkosc.pl jak¿e szybko zjawi³ siê fa³szywy admin- manipulator pomóg³ za³o¿yÌ portal, uruchomi³ Live Stream, zrobi³ grafikê. I ju¿ mia³em nawet zadzwoniÌ do Miko³aja Rozbickiego i zapytaÌ, dlaczego to admin Wolna LudzkoœÌ wspó³pracuje z P.CH i robi im jak¹œ robote ? Taka dwulicowoœÌ typu ''Panu Bogu œwieczke i diab³u ogarek'' od razu mnie g³êboko zastanawia i zmusza do g³êbszych pytaù o rozum takich istot. A w³aœciwie pytaù o zakamuflowany fa³sz, ob³udê i manipulacjê. I widz¹c ten fa³sz i ob³udê, który wyczuwam z odleg³oœci 1000 kilometrów zwin¹³em równie¿ swoje ¿agle z pewnego forum, którego znacie, gdzie po zacytowaniu kilku artyku³ów Lightworkers Poland zosta³em zaatakowany, a nastêpnie oskar¿ony oto, ¿e odbieram zamaskulizowanym postawom ludzkim ( a raczej chyba nie ludzkim) komfort psychiczny. P³akaÌ siê z tego nie da, wiêc mo¿na siê tylko z tego poœmiaÌ. O co tu trwa walka i kogo z kim ? Taka zakamuflowan¹ postawê reprezentuj¹ istoty inteligentne, ale niebezpieczne. Niebezpieczne dla kogo? Niebezpieczne dla siebie i rozwoju innych. Stanowi¹ one sól tej Ziemii - 70- 80 %. Wiêc to s¹ w³aœnie te ''Androidy'' istoty z tzw. pre-corsupem, istoty w zasadzie jednorazowe, czyli bêd¹ce w tzw. pocz¹tkowej fazie ewolucji œwiadomoœci. I tu Kiara ma racjê pisz¹c o ''Androidach'' i o pewnych systemach wartoœci ( choÌ momentami przegina z t¹ egzaltacj¹ mi³oœci, choÌ mo¿e to byÌ z jej strony pewien wybieg). Wiêc jeœli mówimy o systemach wartoœci, to mówimy o tym ¿e : Wszechœwiat, Stwórca, lub Nadinteligentna si³a kieruj¹ca wszechœwiatem nie ho³ubi ju¿ wzorców walki i przetrwania, manipulacji, nie ho³ubi istot posiadaj¹cych tzw.relatywn¹ inteligencjê i wiedzê, ale ho³ubi - m¹droœÌ istot i zrównowa¿ony ich rozwój. Algorytmy, które w tej chwili ulegaj¹ zmianie, a które z tytu³u postêpuj¹cej Fali dokonujacej restrukturyzacji przestrzeni powoduj¹, ¿e te stare wzorce, którymi pos³uguj¹ siê ''Androidy'' dewaluuj¹ siê, a co za tym idzie wyzwala to w takich istotach œwiadomy i podœwiadomy lêk. Boisz siê, wiêc atakujesz, manipulujesz, prawda ? Daj¹c tym samym œwiadectwo - kim jesteœ, jaka jest twoja œwiadomoœÌ, jakie reprezentujesz wartoœci. Œwiat siê wali pod nogami, no wiêc... trzeba siê chwytaÌ nawet brzytwy i nie bacz¹c na nic zrobiÌ to co zrobi³ admin na portalu WolnaludzkoœÌ. Problem tylko w tym, ¿e to na nic siê ju¿ nie zda. Poniewa¿ wszelka manipulacja, wynikaj¹ca z archetypowych, zwierzêcych mechanizmów walki i przetrwania Wszechœwiat ju¿ nie ho³ubi i koniec ! Nie toleruje w tym niewyobra¿alnym procesie ewolucji œwiadomoœci takie istoty ''Androidalne'' i zostan¹ one wypchniête z przestrzeni. Wypchniête oznacza, ¿e nie bêdzie ju¿ dla nich po prostu miejsca w nowej przestrzeni, która niebawem siê pojawi w zwi¹zku z nadchodzac¹ Fal¹ restrukturyzacji przestrzeni.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 14, 2011, 03:28:57 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
majette
Gość
|
 |
« Odpowiedz #144 : Listopad 14, 2011, 12:50:36 » |
|
moim zdaniem Projekt Cheops zdyskredytowaÂł siĂŞ juÂż totalnie,ceremonia jednak sie odbyÂła, coprawda nie wiadomo kto to widziaÂł,no anioÂły widziaÂły,byÂły,uczestniczyÂły, Âżenada, naprawdĂŞ juÂż nawet bardzo naiwny czÂłowiek by siĂŞ zorientowaÂł ,Âże coÂś tu nie gra... co do 11.11.2011 o 11.11 zero odczuĂŚ,nic sie nie zmieniÂło,oczywiÂście wmĂłwiĂŚ moÂżna wszystko,ze to na poziomie energetycznym,wyÂższym,obuci w niebieskie swiatÂło ...... itd.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #145 : Listopad 14, 2011, 13:06:59 » |
|
Jakieœ ceremonie w tym dniu siê odby³y i to zapewne nie jedna w ró¿nych miejscach na ziemi. A byÌ mo¿e nawet kilka w Egipcie. Jednak "ceremonia 11.11.2011." to tylko jedna w okreœlonym miejscu , w³aœnie w Piramidzie Cheopsa , a ona jak nam wszystkim wiadomo siê nie odby³a. I nie ma co wmawiaÌ ludziom i¿ siê odby³a bo z powodów podanych przez egipskie w³adze nie zaistnia³a i nie zaistnieje gdy¿ czas nigdy siê nie powtarza ponownie ten sam. Myœlê i¿ P. Wójcikiewiczowi pozosta³a tylko przyrzeczona ludziom pustelnia, jednak co zrobi , co powie? Zobaczymy. Nie wypa³ by³ z "ceremonii" , pozosta³ jeszcze "faraon" w przys³owiowym "kapeluszu". Ale... energia , która mia³a w tym dniu dotrzeÌ na ziemiê dotar³a ludzie odbierali j¹ w ró¿ny sposób. Zmiany bardziej spektakularne to proces nie 3 dniowy. Czy bêdzie zauwa¿alny fizycznie? Bêdzie ale nie ka¿dy rozpozna go jako efekt tych jedenastek. Na nasze czasy nie by³y przewidywane "cuda" , chocia¿ zaistniej¹ zdarzenia , których wyt³umaczenie niektórzy uznaj¹ za cud. Bowiem Cz³owiekowi jeszcze s¹ niezbêdne takie potwierdzenia jego odczuÌ. Stanie siê. Kiara. 
|
|
|
|
|
|
|
daniel1704
Gość
|
 |
« Odpowiedz #146 : Listopad 14, 2011, 22:59:36 » |
|
ap ropo ceremonii : nadal nie mam odpowiedzi mailowej od prezesa PCH...i jakoÂś mnie to nie dziwi prawdopodobnie za jakiÂś czas dostaniemy kolejnÂą datĂŞ zbawienia ludzkoÂści kolejne nadzieje...moÂże PCH siĂŞ odÂświeÂży nowymi twarzami, obietnicami? nie wyglÂąda to najlepiej, na koniec sÂłowa Enkiego ze strony Lucyny Âłobos (dotyczÂą ceremonii) 6.11.11 -jest jakaÂś iskierka:)
le nie! lepiej jest dzisiaj zarzuciĂŚ nieÂścisÂłoÂści, a nawet to, Âże Enki oszukuje, kÂłamie.... Ale za to Samuel, ktĂłry zostaÂł wysÂłany do Fundacji „Dar ÂŚwiatowida”mĂłwi tyle piĂŞknych rzeczy, tyle piĂŞknych s³ów... A jak te piĂŞkne sÂłowa bĂŞdÂą wyglÂądaĂŚ, i wyglÂądajÂą, bĂŞdziecie widzieĂŚ juz za kilka dni. Wtedy bĂŞdĂŞ sÂłyszaÂł: Enki, przepraszam. SÂłucham.
|
|
|
|
|
|
|
Uduchowiony Piotr
Gość
|
 |
« Odpowiedz #147 : Listopad 15, 2011, 00:20:29 » |
|
Ciekaw jestem ile ludzi pozosta³oby na tym forum gdyby powiedzmy zamiast 11.11.11 min¹³ 21.12.2012 i sta³o siê zupe³nie identycznie jak teraz. (czyli nic). Nie wspominam ju¿ o tej ca³ej Nibiru, o której kilka lat temu mówiono, ¿e w 2011 ma ju¿ byÌ widoczna go³ym okiem na niebie. Myœlê, ¿e w 21.12.2012 nie nastanie koniec œwiata tylko koniec tego forum. Na nasze czasy nie by³y przewidywane "cuda" , chocia¿ zaistniej¹ zdarzenia , których wyt³umaczenie niektórzy uznaj¹ za cud. Bowiem Cz³owiekowi jeszcze s¹ niezbêdne takie potwierdzenia jego odczuÌ. chocia¿ zaistniej¹ zdarzenia, których wyt³umaczenie niektórzy uznaj¹ za cud <--- ok pierwsze pytania: 1) Jakie to cuda? na czym maj¹ polegaÌ? 2) Gdzie i kiedy siê wydarz¹/objawi¹/dokonaj¹? 3) Sk¹d to wiesz? I uwaga!Kiara przejmuje g³os, radzê siê ws³uchaÌ... - ok no to s³uchamy. Ps. Na moje pytania proszê odpowiadaÌ precyzyjnie i co najwa¿niejsze - nie odpowiadaÌ pytaniem.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 15, 2011, 00:25:41 wysłane przez Uduchowiony Piotr »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #148 : Listopad 15, 2011, 00:43:02 » |
|
Ciekaw jestem ile ludzi pozosta³oby na tym forum gdyby powiedzmy zamiast 11.11.11 min¹³ 21.12.2012 i sta³o siê zupe³nie identycznie jak teraz. (czyli nic). Nie wspominam ju¿ o tej ca³ej Nibiru, o której kilka lat temu mówiono, ¿e w 2011 ma ju¿ byÌ widoczna go³ym okiem na niebie.
Myœlê, ¿e w 21.12.2012 nie nastanie koniec œwiata tylko koniec tego forum. Dla œcis³oœci - wed³ug pierwszych zapowiedzi nibiru mia³a byÌ widoczna go³ym okiem ju¿ w 2009 r. Co do zapaœci tego forum to wed³ug mnie mylisz siê. Powodów jest kilka: po pierwsze coraz mniej na nim "wyznawców" pch, proporcje siê odwróci³y w porównaniu do pocz¹tków. Po drugie - gdyby mai³o paœÌ w wyniku tego, ¿e zapowiedzi pch siê nie spe³ni³y - zrobi³oby to ju¿ dawno, wszak praktycznie wszystkie wa¿niejsze proroctwa leg³y ju¿ w gruzach. Po trzecie - wiêkszoœÌ z osób silnie popieraj¹cych pch i katastrofê w 12.2012 zejdzie do podziemia (bêdê œledzili forum ale rzadko siê wypowiadali). No i nie znasz pomys³owoœci "proroków" - przeœlizn¹ siê na stwierdzenia, ¿e owszem 12.2012 to koniec... ale nie œwiata tylko cyklu, ¿e nastêpuj¹ zmiany... a ¿e ich nie widaÌ... bo ró¿na jest dojrza³oœÌ ludzi, postrzeganie etc. Powy¿sze ci¹gle ma miejsce na forum - jak ju¿ minie zapowiadana data i nic to us³yszeÌ mo¿esz, ¿e a to daty nie s¹ najwa¿niejsze, to tylko okreœlenia, a to coœ o ro¿nej dojrza³oœci, a to w koùcu, ¿e ju¿ siê dzieje ale nie dostrzegasz... Jest wiele praktykowanych sposobów aby ratowaÌ wiarygodnoœÌ, te skrajne to np. "nie bêdê z tob¹ rozmawiaÌ..."
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #149 : Listopad 15, 2011, 01:11:38 » |
|
A có¿ chcia³ byœ odemnie us³yszeÌ? Co jest cudem dla Cz³owieka? Na pewno uwierzenie w siebie i otworzenie sobie w sobie dostêpu do w³asnych nieprzeciêtnych mo¿liwoœci duchowych i fizycznych. Do tego niezbêdna jest praca nad sob¹ , etyczne ¿ycie , pokonywanie w³asnych trudnoœci samemu z wielk¹ wiar¹ we w³asn¹ moc. Je¿eli Cz³owiek osi¹gnie ten stan , wówczas nie da siê wodziÌ za nos ró¿nym bytom i wykonywaÌ ich polecenia. Zrozumie i¿ to on jest w³adc¹ samego siebie , obudzi w sobie uœpione moce "Faraona" i uruchomi "kryszta³ wiedzy" MERKABA , który jest bram¹ miedzy wymiarow¹. Czy to zbyt ma³y cud? Wszystko to s¹ dary Stwórcy uœpione w nas , obudzenie to ceremonia indywidualna dla ka¿dego odbywaj¹ca siê w czasie najlepszym i najbardziej w³aœciwym indywidualnie. Ka¿dy pracuje sam ze sob¹ nie ma globalnych cudów , które za³atwi¹ coœ w imieniu wszystkich dla wszystkich. To ca³y czas praca indywidualna , tak by³o i tak jest nadal. Zmiana œwiata nastêpuje poprzez zmianê na lepsze siebie nie inaczej , nikt za nikogo nie dokona tej pracy. Efekty? One s¹ w nas w naszym wnêtrzu one gdy zaistniej¹ bêd¹ tym oczekiwanym cudem przebudzenia , króla Faraona w nas samych dla nas. To wszystko bowiem odzyskamy swoj¹ osobist¹ moc twórcz¹. Wymaga to wielkiej wytrwa³oœci , rzec mo¿na nawet uporu i konsekwencji w d¹¿eniu do celu , który poka¿e nasz¹ prawdziwa wielkoœÌ i ³agodnoœÌ Ludzkiej istoty. Kiara  Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
|