Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 11, 2025, 12:06:10

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Ceremonia w Egipcie 11 listopada  (Przeczytany 124903 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #125 : Listopad 12, 2011, 22:14:05 »

Cytat: Daniel
... rzekomo wpÂłacali oni wielkie pieniÂądze by uszczĂŞÂśliwiĂŚ Enkiego...

OsobiÂście nie jestem przekonany co do ferowania takich twierdzeĂą. PostaraÂłem siĂŞ trochĂŞ poszperaĂŚ i z moich, skromnych informacji wynika, Âże En-Ki nie nic wspĂłlnego z caÂłym tym zamieszaniem. to oczywiÂście moje wnioski. DuÂży uÂśmiech

... zaczyna mnie ten projekt mĂŞczyĂŚ i chyba wolĂŞ ÂżyĂŚ w bÂłogiej nieÂświadomoÂści jutra z uÂśmiechem na warzy woÂłajÂąc "nie znasz dnia ani godziny" niÂż czekaĂŚ na zagÂładĂŞ widzianÂą w konkretnej dacie
jestem katolikiem i mimo,Âże czĂŞsto swojÂą postawÂą ostajĂŞ od wzorĂłw to chyba zacznĂŞ szukaĂŚ prawdy w piÂśmie ÂświĂŞtym, medytacji i modlitwie bo prawda jest ukryta w nas samych. ...

Mo¿e troszkê przyszpilê, ale nie chcê Ciê dotkn¹Ì do ¿ywego, ni nikogo z katolików/chrzeœcijan ale jakoœ przeczysz sam sobie. Wszak katolicyzm to apokaliptyczne ugrupowanie, a o takim samym skutku wspominaj¹ przekazy paù Lucyny i Anny. To tylko nieco inne rekwizyty zaœ efekt ten sam. Mrugniêcie

MyÂślĂŞ ,Âże czÂłowiek nie jest stworzony do dyktatury,zniewolenia

Tak, jednak to co obecnie sob¹ reprezentujemy (jako ca³oœÌ ludzkoœci) œwiadczy o czymœ z go³a odwrotnym.

apodyktycznie usposobieni ludzie nie cieszÂą siĂŞ popularnoÂściÂą wiĂŞc dlaczego Enki ma wiedzieĂŚ lepiej i udzielaĂŚ nam reprymend?

Oj, cieszÂą siĂŞ i to wielkÂą (mowa o popularnoÂści).  Szok;D
Wystarczy przyjrzeĂŚ siĂŞ wynikom ostatnich wyborĂłw w naszym kraju. I nie mam na myÂśli PO. MrugniĂŞcie
Co do udzielania reprymend. Ta grupa, która podszywa siê pod En-ki'ego, choÌ ukierunkowana na maksymalne zmanipulowanie nas to jednak jest o tyle bardziej œwiadoma, ¿e wci¹¿ wskazuj¹ nam drogê wyjœcia z tego "matrixa". Tylko jakoœ dziwnie nie dostrzegamy tego kierunku. Mrugniêcie Du¿y uœmiech

>Danielu<, dobrze kombinujesz tylko zerknij trochĂŞ szerzej. DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 22:16:52 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #126 : Listopad 12, 2011, 23:38:14 »

RozczarujĂŞ Was - mnie nic nie dolega - Âżadnych zÂłych snĂłw, bĂłlĂłw serca, plecĂłw, klatki, zÂłego samopoczucia. WrĂŞcz przeciwnie.
Wczoraj wieczorem pojechaliÂśmy do "starych", dobrych znajomych. "ZrobiÂłem z kolegÂą 0,5, poprĂłbowaÂłem rĂłwnieÂż nalewek owocowych. UmĂłwiliÂśmy siĂŞ na dzisiaj - aby pomĂłc koledze w porzÂądkowaniu dziaÂłki. Gdy promile uleciaÂły wsiadÂłem a auto, pojechaÂłem 40 km do znajomego i wspĂłlnie z nim i jego rodzicami odwaliliÂśmy kawaÂł dobrej roboty, nastĂŞpnie wieczorem wybraliÂśmy siĂŞ do naszej druhny i chrzeÂśniaka i wraz z mĂŞÂżem/ojcem "zrobiliÂśmy" Âłiskacza... a Âżony sobie pogadaÂły... byÂło bardzo miÂło...
Jedyny ogieĂą jaki widziaÂłem to ten z kupy liÂści i Âśmieci ktĂłre spaliliÂśmy u znajomego...
Ludzie zamiast dawaĂŚ siĂŞ robiĂŚ w bambuko i wierzyĂŚ pseudoprorokom po prosty cieszcie siĂŞ Âżyciem, optymalnie w zespĂłl ze znajomymi/bliskimi - olejcie straszonka pch, wizje-wywody Kiary i innych maÂści wizjonerĂłw - jutro teÂż wstanie sÂłoĂące i da Wam do dyspozycji nowy dzieĂą...

Hmmm... a moÂże ja jestem w tej radosnej odnodze rzeczywistoÂści, a Wy w "bolÂącej"?
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 23:39:50 wysłane przez arteq » Zapisane
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #127 : Listopad 13, 2011, 00:00:21 »

U mnie byÂło podobnie! Po wczorajszych urodzinach, kiedy to "przeĂŚwiczyliÂśmy" z bratem ( z niewielkÂą pomocÂą naszych przyjació³ ) 1L, dziÂś czuÂłem siĂŞ, jak nowonarodzony. MoÂże to efekt sutego, greckiego obiadu? Ale ja myÂślĂŞ, Âże to siÂła, ktĂłra jest we mnie! MrugniĂŞcie Alkohol - przedostajÂąc siĂŞ przez WielkÂą GaleriĂŞ mojego przeÂłyku - wpadaÂł wprost do Komory KrĂłla Etanola, gdzie liczne krysztaÂły solne przemieniÂły go w alchemicznej reakcji na estry, a efekt spalania poszedÂł kanaÂłami wentylacyjnymi prosto do Oriona. Spodziewam siĂŞ teraz wybuchu Supernowej, ale nie lĂŞkam siĂŞ! Mam parasol od Enkiego  DuÂży uÂśmiech A w szafce jaskó³cze zielĂŞ.

Jestem wiĂŞc bezpieczny i spokojnie patrzĂŞ w przyszÂłoœÌ  Chichot
arteq
Gość
« Odpowiedz #128 : Listopad 13, 2011, 00:19:23 »

Krzysiek, z Tob¹ widzê, ¿e móg³bym sobie goln¹Ì... :]
to gdzie i kiedy?
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 00:20:04 wysłane przez arteq » Zapisane
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #129 : Listopad 13, 2011, 00:35:20 »

I ja tak to widzĂŞ. Ale Wielki Brat czuwa, wiĂŞc chyba musimy to ustaliĂŚ na privie. PiszĂŞ powaÂżnie! I na zdrowie, bo wÂłaÂśnie sprĂłbowaÂłem otrzymanego wczoraj (chyba juÂż przedwczoraj) Ballantine'a  DuÂży uÂśmiech Niech wiĂŞc "ceremonia" z 11 listopada trwa dalej.  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 11:02:31 wysłane przez krzysiek » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #130 : Listopad 13, 2011, 01:31:35 »

he, he... coÂś czujĂŞ, Âże nasza akcja ma bardzo duÂże szanse zebraĂŚ sporo chĂŞtnych ;]
popracujemy i zbierzemy wiĂŞcej chĂŞtnych niÂż "zabiegi" 11.11.11  ;]
skoro jesteÂśmy chĂŞtni Krzysztof to tylko kwestia czasu...
in plus - nie zbieramy zÂłota, niech kaÂżdy zabierze je ze sobÂą i przeznaczy... wy³¹cznie na siebie... w ustalonym miejscu i czasie  ;]
aha, co najmniej kolejkĂŞ lub dwie stawiam ja...
Kocie, jak siĂŞ pojawisz to Tobie oczywiÂście teÂż...
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 02:09:30 wysłane przez arteq » Zapisane
zochna
Gość
« Odpowiedz #131 : Listopad 13, 2011, 10:19:11 »

Ja równie¿ w ostatnich dniach zauwa¿y³am u siebie dolegliwoœÌ - szczypanie oczu.
DoszukiwaÂłam siĂŞ przyczyny np. w kremie /lecz ten sam od dÂłuÂższego czasu/ lub np. braku jakiÂś witamin.
Nie skojarzyÂłam tego z 11.listopada, lecz po przeczytaniu o niektĂłrych z Was dolegliwoÂściach i odczuciach,moÂże i moje majÂą podobnÂą przyczynĂŞ.

PrzypomniaÂłam sobie takie powiedzenie Âże " oczy sÂą zwierciadÂłem duszy " 

barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #132 : Listopad 13, 2011, 10:57:14 »

Jeszcze a propos objawów:

można poczuć lekki ucisk (jakby ktoś położył Wam rękę w tym miejscu) na mostku oraz na gardle i czole. Także w tych okolicach może pojawić się uczucie lekkiego "wiaterku" - raczej lekkiego przepływu powietrza - tak lekkiego, że nawet trudno wyczuć skąd dokąd ten "wiaterek" wieje.
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 11:46:10 wysłane przez barneyos » Zapisane

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #133 : Listopad 13, 2011, 11:02:04 »

Z oczami to i ja miaÂłem przez kilka ostatnich tygodni jakiÂś problem. Codziennie rano ÂłzawiÂły na potĂŞgĂŞ, choĂŚ zapewniam, Âże nie pÂłakaÂłem  MrugniĂŞcie MoÂże to dusza pÂłakaÂła? Od dwĂłch dni Âślepia mam suche, ale czy to oznacza lepsze widoki na przyszÂłoœÌ? Nie wiem...
mirwu
Gość
« Odpowiedz #134 : Listopad 13, 2011, 13:03:58 »

Witam.Jestem po raz pierwszy na forum .ObserwujĂŞ dziaÂłania Projekt Cheops od dosyĂŚ dÂługiego czasu.ObserwujĂŞ jak ewoluuje /obawiam siĂŞ Âże do samounicestwienia/i mam mieszane uczucia.ByÂłem ze znajomymi na spotkaniu z p.LucynÂą ÂŁobos.Nawet padÂła propozycja sfinansowania caÂłego przedsiĂŞwziĂŞcia lecz dostaliÂśmy odpowiedÂź Âże finansowanie ma siĂŞ odbyĂŚ w/g  biblijnej zasady wdowiego grosza.To mnie siĂŞ spodobaÂło gdyÂż byÂło pewnym swego rodzaju testem na podejrzenia o prĂłbĂŞ wyciÂągania pieniĂŞdzy.NastĂŞpnym testem byÂło moje pytanie do Samuela czy Âświecenie SÂłoĂąca jest efektem reakcji termojÂądrowych czy ma naturĂŞ innego rodzaju.Otrzymana odpowiedÂź byÂła dla mnie dowodem iÂż odpowiedÂź nie pochodzi od p.Lucyny /bo na pewno nie znaÂła jej/chociaÂż mogÂła byĂŚ przypadkowa.Teraz ta "ceremonia w Egipcie". OdbyÂła siĂŞ -i wÂłaÂściwie nie odbyÂła siĂŞ.Chyba siĂŞ jednak udaÂło bo jak czytam to niektĂłrzy z forumowiczĂłw odczuwajÂą jakiÂś dyskomfort albo komfort duchowo-fizyczny. MoÂże. Jestem zawiedziony bo niczego nie zaobserwowaÂłem/ w co po cichu wierzyÂłem/. Coraz bardzie jednak skÂłaniam siĂŞ do twierdzenia  Âże to My jesteÂśmy w tym spektaklu ziemskim g³ównymi aktorami /wszak zostaliÂśmy stworzeni na obraz i podobieĂąstwo- czyli czÂąstkÂą BOGA/. ÂŻaden "duch opiekuĂączy" nam nie pomoÂże -no chyba Âże w wyzbyciu siĂŞ czĂŞÂści posiadanych ÂśrodkĂłw.PoobserwujĂŞ jednak co dalej z tÂą ceremoniÂą siĂŞ staÂło i stanie /takÂże z P. Ch/. Mam jednak nadziejĂŞ Âże nie bĂŞdzie wezwaĂą do zbiorowych aktĂłw desperacji pod wpÂływem jakiegoÂś guru-z uwagi na jakieÂś tam  jego wizje po ceremonialne.
Linda
Gość
« Odpowiedz #135 : Listopad 13, 2011, 13:12:19 »

Chichot

Jest jedna dobra strona Projektu Cheops.Ta tematyka fantastycznie oÂżywia od czasu do czasu to forum... Chichot
arteq
Gość
« Odpowiedz #136 : Listopad 13, 2011, 14:21:09 »

Nawet padÂła propozycja sfinansowania caÂłego przedsiĂŞwziĂŞcia lecz dostaliÂśmy odpowiedÂź Âże finansowanie ma siĂŞ odbyĂŚ w/g  biblijnej zasady wdowiego grosza.To mnie siĂŞ spodobaÂło gdyÂż byÂło pewnym swego rodzaju testem na podejrzenia o prĂłbĂŞ wyciÂągania pieniĂŞdzy.
Ale czy na pewno wiesz o co chodzi z tym "wdowim groszem"? Bo nie o symbolicznÂą kwotĂŞ lecz wÂłaÂśnie bardzo znaczÂą w stosunku do tego co posiadasz, i tak: masz 10 PLN to moÂże byĂŚ to 4-5 PLN, ale jak juÂż masz np. 100 000 PLN to...

Chyba siĂŞ jednak udaÂło bo jak czytam to niektĂłrzy z forumowiczĂłw odczuwajÂą jakiÂś dyskomfort albo komfort duchowo-fizyczny.
he, he, he... po czym poznaĂŚ, Âże pch coÂś robiÂło - po tym, Âże podle siĂŞ czujesz  :]
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 14:23:38 wysłane przez arteq » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #137 : Listopad 13, 2011, 15:10:11 »

Witaj na naszym forum >mirwu<. DuÂży uÂśmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Doralife
Gość
« Odpowiedz #138 : Listopad 13, 2011, 21:15:17 »

Witam,
Kilka istotnych wydaje siĂŞ uwag na temat ceremonii ze strony MikoÂłaja Rozbickiego
Koniec Projektu Cheops i sabotaÂż na Wolnej LudzkoÂści – same dobre wiadomoÂści!:)

http://www.wolnaludzkosc.pl/article/read/77/koniec-projektu-cheops-i-sabotaz-na-wolnej-ludzkosci--same-dobre-wiadomosci
Pozdrawiam
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #139 : Listopad 13, 2011, 21:47:08 »

Dariuszu
Pewnie masz racjĂŞ -nie patrze na problem w szerszym kontekÂście.
ByĂŚ moÂże tego powodem jest krĂłtki staÂż ziemskiej egzystencji- bo 22 lata.UÂśmiech
W ka¿dym razie próbuje jak wiêkszoœÌ forumowiczów mówiÌ o swoich przekonaniach otwarcie i szczerze.
Mam nadziejĂŞ,Âże powszechne  ró¿nice poglÂądowe   miĂŞdzy forumowiczami  nie zejdÂą na drogĂŞ sporĂłw, k³ótni , a
zatrzymajÂą siĂŞ na poziomie konstruktywnego krytycyzmu.UÂśmiech
Na koniec przypomniaÂła mi siĂŞ Âśmieszne przysÂłowie "z racjÂą jest jak z d***-kaÂżdy ma swojÂą"
przepraszam z wulgarne sÂłowo
ps. po dÂłuÂższym staÂżu na forum muszĂŞ przyznaĂŚ ,Âże brakuje w tym wÂątku opinii ptaka(kobieta bardzo mÂądra i zawsze z przyjemnoÂściÂą czytam jej posty)

koniec sÂłodzenia..jutro poniedziaÂłek ..znowu praca znowu poÂśpiech
i powiem na koniec ,Âże kaÂżdy szuka takiego swojego Projektu Cheops - oderwania siĂŞ od nieidealnej rzeczywistoÂści w Âświat peÂłen  pokoju nadziei i miÂłoÂści
ptak
Gość
« Odpowiedz #140 : Listopad 13, 2011, 22:28:34 »

Cytat: daniel1704
  ps. po dÂłuÂższym staÂżu na forum muszĂŞ przyznaĂŚ ,Âże brakuje w tym wÂątku opinii ptaka(kobieta bardzo mÂądra i zawsze z przyjemnoÂściÂą czytam jej posty)

Chyba zostaÂłam wywoÂłana do tablicy?  DuÂży uÂśmiech
Danielu dziĂŞkujĂŞ za miÂłe sÂłowa, ale wcale nie uwaÂżam siebie za mÂądrÂą, w dodatku bardzo.  Chichot
SkÂąd takie mniemanie o mnie? Nie piszĂŞ w tym wÂątku, bo tak naprawdĂŞ niewiele mnie obchodzi ten caÂły projekt.
Nie wierzĂŞ teÂż, by nieodbyta ceremonia mogÂła mieĂŚ jakikolwiek wpÂływ na ZiemiĂŞ. A skoro nie wierzĂŞ,
to po co pisaĂŚ?
Ludziom potrzebne s¹ ró¿ne wiary, tote¿ dostarczaj¹ sobie atrakcji zgodnie z zapotrzebowaniem.

A tak poza tym, dziÂś w nocy, we Âśnie pytaÂłam znanego jasnowidza o mego zmarÂłego 20 lat temu ojca.
I ku memu zdziwieniu, usÂłyszaÂłam, Âże aktualnie bardzo rozrabia on w kosmosie, dowodzÂąc jakimiÂś flotyllami
i dokonuj¹c ataków na ró¿ne planety. Zdziwi³am siê bardzo, bo ojciec by³ bardzo uczciwym
i dobrym czÂłowiekiem podczas ostatniej, ziemskiej inkarnacji. 
Wprawdzie, jako partyzant i ÂżoÂłnierz AK walczyÂł z Niemcami, ale Âżeby tak dalej po Âśmierci uprawiaĂŚ partyzantkĂŞ?
I tak siĂŞ teraz zastanawiam nad toÂżsamoÂściÂą mego biednego ojca. Chyba nie byÂł Jaszczurem?  Szok

Tatko, wybacz mi tĂŞ dygresjĂŞ. Ale tak tu mieszajÂą, Âże nawet sny siĂŞ plÂączÂą i gÂłupiejÂą.  MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech 
mirwu
Gość
« Odpowiedz #141 : Listopad 13, 2011, 22:33:21 »

Witaj na naszym forum >mirwu<. DuÂży uÂśmiech
Witam i pozdrawiam.Niestety muszê siê odmeldowaÌ na/mam nadziejê ¿e nie/ doœÌ d³ugo

===================================

Ale czy na pewno wiesz o co chodzi z tym "wdowim groszem"? Bo nie o symbolicznÂą kwotĂŞ lecz wÂłaÂśnie bardzo znaczÂą w stosunku do tego co posiadasz, i tak: masz 10 PLN to moÂże byĂŚ to 4-5 PLN, ale jak juÂż masz np. 100 000 PLN to...
Zapewniam Ciê ¿e wiem o czym mówiê.Proponowaliœmy sfinansowanie ca³ego projektu.Od jednej z organizatorek dosta³em informacjê ¿e nie do koùca ca³e z³oto z Wielkiego Labiryntu zostanie przekazane Egipcjanom.Niestety nie jestem upowa¿nionym do przekazywania wiêcej informacji.Dlatego byliœmy wstrz¹œniêci odmow¹ Samuela.Mo¿e mia³ racjê bo nied³ugo póŸniej wybuch³ kryzys finansowy i nasze plany prawdopodobnie diabli by wziêli.
Chyba siĂŞ jednak udaÂło bo jak czytam to niektĂłrzy z forumowiczĂłw odczuwajÂą jakiÂś dyskomfort albo komfort duchowo-fizyczny.
he, he, he... po czym poznaĂŚ, Âże pch coÂś robiÂło - po tym, Âże podle siĂŞ czujesz  :]
Przyznam siĂŞ Âże dziĂŞki PCh pierwszy raz widziaÂłem takÂą sesjĂŞ/z p. LucynÂą/.Nie interesujĂŞ siĂŞ zbytnio ezoterykÂą czy jak tam siĂŞ to nazywa-przepraszam jestem totalnym lajkonikiem.Lecz jak pisaÂłem .Pewne odpowiedzi byÂły dla mnie zdumiewajÂące i zastanawiajÂące.
Widocznie jak to twierdzi jeden z czoÂłowych myÂślicieli naszej cywilizacji  "... sÂą na Âświecie takie rzeczy o ktĂłrych najwiĂŞkszym fizjologom siĂŞ nie ÂśniÂło". POzdrawiam
[/quote]

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 22:53:53 wysłane przez Dariusz » Zapisane
marman1983
Gość
« Odpowiedz #142 : Listopad 13, 2011, 22:45:03 »

dziĂŞkujĂŞ za miÂłe sÂłowa, ale wcale nie uwaÂżam siebie za mÂądrÂą, w dodatku bardzo.  Chichot
SkÂąd takie mniemanie o mnie?(...)A tak poza tym, dziÂś w nocy, we Âśnie pytaÂłam znanego jasnowidza o mego zmarÂłego 20 lat temu ojca.
I ku memu zdziwieniu, usÂłyszaÂłam, Âże aktualnie bardzo rozrabia on w kosmosie, dowodzÂąc jakimiÂś flotyllami
i dokonuj¹c ataków na ró¿ne planety. (...)
Ptaku nie chce posadzac Ciebie o ptasi mozdzek MrugniĂŞcie Tatko zapewne walczy po tej wlasciwej stronie MrugniĂŞcie

BTW
RytuaÂł nie powiodl sie i ja jestem z tego powodu bardzooo zadowolony!
Astre
Gość
« Odpowiedz #143 : Listopad 14, 2011, 00:12:27 »

Witam,
Kilka istotnych wydaje siĂŞ uwag na temat ceremonii ze strony MikoÂłaja Rozbickiego
Koniec Projektu Cheops i sabotaÂż na Wolnej LudzkoÂści – same dobre wiadomoÂści!:)

http://www.wolnaludzkosc.pl/article/read/77/koniec-projektu-cheops-i-sabotaz-na-wolnej-ludzkosci--same-dobre-wiadomosci
Pozdrawiam

I oto wÂłaÂśnie kolejny dowĂłd  czarno na biaÂłym co tu siĂŞ na tej planecie dzieje ?

MikoÂłaj Rozbicki zostaÂł najpierw usuniĂŞty z Radia bez Cenzury, ktĂłrego byÂł inicjatorem i zaÂłoÂżycielem.
Bo nie spodobaÂło siĂŞ to pewnym ciemnym siÂłom, Âże przeprowadziÂł wywiad z JoannÂą RajskÂą i Jackiem Czaplewskim.
A gdy zaÂłoÂżyÂł Wolnaludzkosc.pl jakÂże szybko zjawiÂł siĂŞ faÂłszywy admin- manipulator pomĂłgÂł zaÂłoÂżyĂŚ portal, uruchomiÂł Live Stream, zrobiÂł grafikĂŞ.
I ju¿ mia³em nawet zadzwoniÌ do Miko³aja Rozbickiego i zapytaÌ, dlaczego to admin Wolna LudzkoœÌ wspó³pracuje z P.CH i robi im jak¹œ robote ?
Taka dwulicowoœÌ typu ''Panu Bogu œwieczke i diab³u ogarek'' od razu mnie g³êboko zastanawia i zmusza do g³êbszych pytaù o rozum takich istot. A w³aœciwie pytaù o zakamuflowany fa³sz, ob³udê i manipulacjê.
I widzÂąc ten faÂłsz i obÂłudĂŞ, ktĂłry wyczuwam z odlegÂłoÂści 1000 kilometrĂłw zwin¹³em rĂłwnieÂż swoje Âżagle z pewnego forum, ktĂłrego znacie, gdzie po zacytowaniu kilku artyku³ów Lightworkers Poland  zostaÂłem zaatakowany, a nastĂŞpnie oskarÂżony oto, Âże odbieram zamaskulizowanym postawom ludzkim ( a raczej chyba nie ludzkim) komfort psychiczny.
PÂłakaĂŚ siĂŞ z tego nie da, wiĂŞc moÂżna siĂŞ tylko z tego poÂśmiaĂŚ.

O co tu trwa walka i kogo z kim ?

Taka zakamuflowanÂą  postawĂŞ reprezentujÂą istoty inteligentne, ale niebezpieczne.
Niebezpieczne dla kogo?
Niebezpieczne dla siebie i rozwoju innych.
StanowiÂą one sĂłl tej Ziemii - 70- 80 %.
WiĂŞc to sÂą wÂłaÂśnie te ''Androidy'' istoty z tzw. pre-corsupem, istoty w zasadzie jednorazowe, czyli bĂŞdÂące w tzw. poczÂątkowej fazie ewolucji ÂświadomoÂści.
I tu Kiara ma racjĂŞ piszÂąc o ''Androidach'' i o pewnych systemach wartoÂści ( choĂŚ momentami przegina z tÂą egzaltacjÂą miÂłoÂści, choĂŚ moÂże to byĂŚ z jej strony pewien wybieg).
Wiêc jeœli mówimy o systemach wartoœci, to mówimy o tym ¿e : Wszechœwiat, Stwórca, lub Nadinteligentna si³a kieruj¹ca wszechœwiatem nie ho³ubi ju¿ wzorców walki i przetrwania, manipulacji, nie ho³ubi istot posiadaj¹cych tzw.relatywn¹ inteligencjê i wiedzê, ale ho³ubi - m¹droœÌ istot i zrównowa¿ony ich rozwój.

Algorytmy, ktĂłre w tej chwili ulegajÂą zmianie, a ktĂłre z tytuÂłu postĂŞpujÂącej Fali dokonujacej restrukturyzacji przestrzeni powodujÂą, Âże te stare wzorce, ktĂłrymi posÂługujÂą siĂŞ ''Androidy'' dewaluujÂą siĂŞ, a co za tym idzie wyzwala to w takich istotach Âświadomy i podÂświadomy lĂŞk.

Boisz siĂŞ, wiĂŞc atakujesz, manipulujesz, prawda ?
 DajÂąc tym samym Âświadectwo - kim jesteÂś, jaka jest twoja ÂświadomoœÌ, jakie reprezentujesz wartoÂści.

ÂŚwiat siĂŞ wali pod nogami, no wiĂŞc... trzeba siĂŞ chwytaĂŚ nawet brzytwy i nie baczÂąc  na nic zrobiĂŚ to co zrobiÂł admin na portalu WolnaludzkoœÌ.

Problem tylko w tym, Âże to na nic siĂŞ juÂż nie zda. PoniewaÂż wszelka manipulacja, wynikajÂąca z archetypowych, zwierzĂŞcych mechanizmĂłw walki i przetrwania WszechÂświat juÂż nie hoÂłubi  i koniec !
Nie toleruje w tym niewyobraÂżalnym procesie ewolucji ÂświadomoÂści  takie istoty ''Androidalne''  i zostanÂą one wypchniĂŞte z przestrzeni. WypchniĂŞte oznacza, Âże nie bĂŞdzie juÂż dla nich po prostu miejsca w nowej przestrzeni, ktĂłra niebawem siĂŞ pojawi w zwiÂązku z nadchodzacÂą FalÂą restrukturyzacji przestrzeni.

« Ostatnia zmiana: Listopad 14, 2011, 03:28:57 wysłane przez Astre » Zapisane
majette
Gość
« Odpowiedz #144 : Listopad 14, 2011, 12:50:36 »

moim zdaniem Projekt Cheops zdyskredytowaÂł siĂŞ juÂż totalnie,ceremonia jednak sie odbyÂła, coprawda nie wiadomo kto to widziaÂł,no anioÂły widziaÂły,byÂły,uczestniczyÂły, Âżenada, naprawdĂŞ juÂż nawet bardzo naiwny czÂłowiek by siĂŞ zorientowaÂł ,Âże coÂś tu nie gra...
co do 11.11.2011 o 11.11 zero odczuĂŚ,nic sie nie zmieniÂło,oczywiÂście wmĂłwiĂŚ moÂżna wszystko,ze to na poziomie energetycznym,wyÂższym,obuci w niebieskie swiatÂło ...... itd.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #145 : Listopad 14, 2011, 13:06:59 »

Jakieœ ceremonie w tym dniu siê odby³y i to zapewne nie jedna w ró¿nych miejscach na ziemi. A byÌ mo¿e nawet kilka w Egipcie.

Jednak "ceremonia 11.11.2011." to tylko jedna w okreÂślonym miejscu , wÂłaÂśnie w Piramidzie Cheopsa , a ona jak nam wszystkim wiadomo siĂŞ nie odbyÂła.
I nie ma co wmawiaĂŚ ludziom iÂż siĂŞ odbyÂła bo z powodĂłw podanych przez egipskie wÂładze nie zaistniaÂła i nie zaistnieje gdyÂż czas nigdy siĂŞ nie powtarza ponownie ten sam.

MyÂślĂŞ iÂż P. WĂłjcikiewiczowi pozostaÂła tylko przyrzeczona ludziom pustelnia, jednak co zrobi , co powie? Zobaczymy.

Nie wypaÂł byÂł z  "ceremonii" , pozostaÂł jeszcze "faraon" w przysÂłowiowym "kapeluszu".

Ale... energia , która mia³a w tym dniu dotrzeÌ na ziemiê dotar³a ludzie odbierali j¹ w ró¿ny sposób. Zmiany bardziej spektakularne to proces nie 3 dniowy.

Czy bĂŞdzie zauwaÂżalny fizycznie? BĂŞdzie ale nie kaÂżdy rozpozna go jako efekt tych jedenastek.

Na nasze czasy nie byÂły przewidywane "cuda"  , chociaÂż zaistniejÂą zdarzenia , ktĂłrych wytÂłumaczenie niektĂłrzy uznajÂą za cud. Bowiem CzÂłowiekowi jeszcze sÂą niezbĂŞdne takie potwierdzenia jego odczuĂŚ.

Stanie siĂŞ.

Kiara. UÂśmiech UÂśmiech
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #146 : Listopad 14, 2011, 22:59:36 »

ap ropo ceremonii : nadal nie mam odpowiedzi mailowej od prezesa PCH...i jakoÂś mnie to nie dziwi
prawdopodobnie za jakiÂś czas dostaniemy kolejnÂą datĂŞ zbawienia ludzkoÂści  kolejne nadzieje...moÂże PCH siĂŞ odÂświeÂży nowymi twarzami, obietnicami?
nie wyglÂąda to najlepiej,
na koniec sÂłowa Enkiego ze strony Lucyny Âłobos (dotyczÂą ceremonii) 6.11.11 -jest jakaÂś iskierka:)

le nie! lepiej jest dzisiaj zarzuciĂŚ nieÂścisÂłoÂści, a nawet to, Âże Enki oszukuje, kÂłamie.... Ale za to Samuel, ktĂłry zostaÂł wysÂłany do Fundacji „Dar ÂŚwiatowida”mĂłwi tyle piĂŞknych rzeczy, tyle piĂŞknych s³ów... A jak te piĂŞkne sÂłowa bĂŞdÂą wyglÂądaĂŚ, i wyglÂądajÂą, bĂŞdziecie widzieĂŚ juz za kilka dni.
Wtedy bĂŞdĂŞ sÂłyszaÂł: Enki, przepraszam. SÂłucham.
Uduchowiony Piotr
Gość
« Odpowiedz #147 : Listopad 15, 2011, 00:20:29 »

Ciekaw jestem ile ludzi pozosta³oby na tym forum gdyby powiedzmy zamiast 11.11.11 min¹³ 21.12.2012 i sta³o siê zupe³nie identycznie jak teraz. (czyli nic). Nie wspominam ju¿ o tej ca³ej Nibiru, o której kilka lat temu mówiono, ¿e w 2011 ma ju¿ byÌ widoczna go³ym okiem na niebie.

MyÂślĂŞ, Âże w 21.12.2012 nie nastanie koniec Âświata tylko koniec tego forum.

Na nasze czasy nie byÂły przewidywane "cuda"  , chociaÂż zaistniejÂą zdarzenia , ktĂłrych wytÂłumaczenie niektĂłrzy uznajÂą za cud. Bowiem CzÂłowiekowi jeszcze sÂą niezbĂŞdne takie potwierdzenia jego odczuĂŚ.

chociaÂż zaistniejÂą zdarzenia, ktĂłrych wytÂłumaczenie niektĂłrzy uznajÂą za cud <---

ok pierwsze pytania:

1) Jakie to cuda? na czym majÂą polegaĂŚ?
2) Gdzie i kiedy siĂŞ wydarzÂą/objawiÂą/dokonajÂą?
3) SkÂąd to wiesz?

I uwaga!

Kiara przejmuje gÂłos, radzĂŞ siĂŞ wsÂłuchaĂŚ... - ok no to sÂłuchamy.

Ps. Na moje pytania proszĂŞ odpowiadaĂŚ precyzyjnie i co najwaÂżniejsze - nie odpowiadaĂŚ pytaniem.
« Ostatnia zmiana: Listopad 15, 2011, 00:25:41 wysłane przez Uduchowiony Piotr » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #148 : Listopad 15, 2011, 00:43:02 »

Ciekaw jestem ile ludzi pozosta³oby na tym forum gdyby powiedzmy zamiast 11.11.11 min¹³ 21.12.2012 i sta³o siê zupe³nie identycznie jak teraz. (czyli nic). Nie wspominam ju¿ o tej ca³ej Nibiru, o której kilka lat temu mówiono, ¿e w 2011 ma ju¿ byÌ widoczna go³ym okiem na niebie.

MyÂślĂŞ, Âże w 21.12.2012 nie nastanie koniec Âświata tylko koniec tego forum.

Dla ÂścisÂłoÂści - wedÂług pierwszych zapowiedzi nibiru miaÂła byĂŚ widoczna goÂłym okiem juÂż w 2009 r.
Co do zapaœci tego forum to wed³ug mnie mylisz siê. Powodów jest kilka: po pierwsze coraz mniej na nim "wyznawców" pch, proporcje siê odwróci³y w porównaniu do pocz¹tków. Po drugie - gdyby mai³o paœÌ w wyniku tego, ¿e zapowiedzi pch siê nie spe³ni³y - zrobi³oby to ju¿ dawno, wszak praktycznie wszystkie wa¿niejsze proroctwa leg³y ju¿ w gruzach. Po trzecie - wiêkszoœÌ z osób silnie popieraj¹cych pch i katastrofê w 12.2012 zejdzie do podziemia (bêdê œledzili forum ale rzadko siê wypowiadali). No i nie znasz pomys³owoœci "proroków" - przeœlizn¹ siê na stwierdzenia, ¿e owszem 12.2012 to koniec... ale nie œwiata tylko cyklu, ¿e nastêpuj¹ zmiany... a ¿e ich nie widaÌ... bo ró¿na jest dojrza³oœÌ ludzi, postrzeganie etc.

PowyÂższe ciÂągle ma miejsce na forum - jak juÂż minie zapowiadana data i nic to usÂłyszeĂŚ moÂżesz, Âże a to daty nie sÂą najwaÂżniejsze, to tylko okreÂślenia, a to coÂś o roÂżnej dojrzaÂłoÂści, a to w koĂącu, Âże juÂż siĂŞ dzieje ale nie dostrzegasz...
Jest wiele praktykowanych sposobów aby ratowaÌ wiarygodnoœÌ, te skrajne to np. "nie bêdê z tob¹ rozmawiaÌ..."
Kiara
Gość
« Odpowiedz #149 : Listopad 15, 2011, 01:11:38 »

A có¿ chcia³ byœ odemnie us³yszeÌ?

Co jest cudem dla CzÂłowieka? Na pewno uwierzenie w siebie i otworzenie sobie w sobie dostĂŞpu do wÂłasnych nieprzeciĂŞtnych moÂżliwoÂści duchowych i fizycznych.

Do tego niezbĂŞdna jest praca nad sobÂą , etyczne Âżycie , pokonywanie wÂłasnych trudnoÂści samemu z wielkÂą wiarÂą we wÂłasnÂą moc.

JeÂżeli CzÂłowiek osiÂągnie ten stan , wĂłwczas nie da siĂŞ wodziĂŚ za nos ró¿nym bytom  i wykonywaĂŚ ich polecenia.

Zrozumie iÂż to on jest wÂładcÂą samego siebie , obudzi w sobie uÂśpione moce "Faraona" i uruchomi "krysztaÂł wiedzy" MERKABA , ktĂłry jest bramÂą miedzy wymiarowÂą.

Czy to zbyt maÂły cud?
Wszystko to sÂą dary StwĂłrcy uÂśpione w nas  , obudzenie to ceremonia indywidualna dla kaÂżdego odbywajÂąca siĂŞ w czasie  najlepszym i najbardziej wÂłaÂściwym indywidualnie. KaÂżdy pracuje sam ze sobÂą nie ma globalnych cudĂłw , ktĂłre zaÂłatwiÂą  coÂś w imieniu wszystkich dla wszystkich.

To caÂły czas praca indywidualna , tak byÂło i tak jest nadal.
Zmiana Âświata nastĂŞpuje poprzez zmianĂŞ na lepsze siebie nie inaczej , nikt za nikogo nie dokona tej pracy.
Efekty? One sÂą w nas w naszym wnĂŞtrzu one gdy zaistniejÂą bĂŞdÂą tym oczekiwanym cudem przebudzenia , krĂłla  Faraona w nas samych dla nas.

To wszystko bowiem odzyskamy swojÂą osobistÂą moc twĂłrczÂą.
Wymaga to wielkiej wytrwa³oœci , rzec mo¿na nawet uporu i konsekwencji w d¹¿eniu do celu , który poka¿e nasz¹ prawdziwa wielkoœÌ i ³agodnoœÌ Ludzkiej istoty.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: