Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 14:53:55

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Ceremonia w Egipcie 11 listopada  (Przeczytany 124749 razy)
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #200 : Listopad 19, 2011, 17:58:12 »

Ceremonia w Egipcie 11 listopada i Kosmiczny TatuÂś z Warszawy  UÂśmiech 2

" W jednej z popularnych gazet moÂżna przeczytaĂŚ o pewnym bezrobotnym Âślusarzu spod Warszawy, ktĂłry zdecydowanie twierdzi, Âże ma dziecko z kosmitkÂą. Dziwi, iÂż mimo stosunkowo drogich biletĂłw na wrocÂławskie UFO Forum (25zÂł), sala Domu Kultury jest przepeÂłniona. Wspomniany „kosmiczny tatuÂś” jest o dziwo oblegany przez tÂłum ÂłowcĂłw autografĂłw jako „gwiazda programu”." litoÂści
http://tvĂą24.pl/rytulal111111.html

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #201 : Listopad 20, 2011, 13:43:37 »

Fajna strona songo  UÂśmiech UÂśmiech ... moze nie tyle fajna- co daje do myslenia co jest w koncu prawda , a co nie.
« Ostatnia zmiana: Listopad 20, 2011, 13:49:07 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #202 : Listopad 20, 2011, 15:00:22 »

Fajna strona songo  UÂśmiech UÂśmiech ... moze nie tyle fajna- co daje do myslenia co jest w koncu prawda , a co nie.

i to jest najwiĂŞkszy zgryz  MrugniĂŞcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Astre
Gość
« Odpowiedz #203 : Listopad 20, 2011, 16:25:24 »

Nie wiem czy taka fajna.
 TrochĂŞ g³êbi myÂślenia...
A nawet nie potrzeba g³êbi myœlenia, aby bez problemu zauwa¿yÌ jak facet (za³o¿yciel strony) z determinacj¹ opluwa i obra¿a innych ludzi dla w³asnych korzyœci i celów.
Wszystko co mu nie po drodze ochrzciÂł sektÂą, a nastĂŞpnie  ogÂłosiÂł to publicznie.
Wpisa³ na swoj¹ prywatn¹ listê sekt Hannê Kotwick¹, Wolna LudzkoœÌ, a nawet Mariê Sobolewsk¹. Wow!
Tak siĂŞ akurat skÂłada, Âże Marie SobolewskÂą to ja znam.
A nazwaÂł jÂą sektÂą prawdopodobnie dlatego, Âże wywaliÂła go kiedyÂś z forum za
katolicko- mesjaĂąskie niczym nie podwaÂżalne i oÂświecone prawdy, ktĂłre  imputowaÂł ludziom do gÂłowy.

PoniewaÂż posiadam bardzo silny intuicyjny wglÂąd ( co Ci Laguno__ juÂż chyba udowodniÂłem), wiĂŞc powiem, Âże wiem o kogo chodzi, bo kodujĂŞ z  nomenklatury s³ów.
Facet puÂściÂł kilkanÂście filmĂłw na YT  gÂłoszÂąc ró¿ne herezje, ale wystĂŞpowaÂł z zamazanÂą
twarzÂą, bo nie miaÂł odwagi publicznie siĂŞ pokazaĂŚ.
A teraz wykasowaÂł  z YT wszystkie.
Nie mam nic przeciwko poszerzaniu wiedzy, horyzontĂłw, umiejĂŞtnoÂści, ale jeÂżeli ktoÂś publicznie oskarÂża i opluwa  ludzi, to
  chyba nie muszĂŞ tego tutaj g³êboko wyjaÂśniaĂŚ kto za tym stoi i w jakim celu to robi.

Zatem trafiÂła  kosa na kamieĂą...

WiĂŞc przestrzegam przed TvĂą24.pl

« Ostatnia zmiana: Listopad 20, 2011, 16:35:18 wysłane przez Astre » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #204 : Listopad 20, 2011, 17:13:27 »

Nie wiem czy taka fajna.
 TrochĂŞ g³êbi myÂślenia...
A nawet nie potrzeba g³êbi myœlenia, aby bez problemu zauwa¿yÌ jak facet (za³o¿yciel strony) z determinacj¹ opluwa i obra¿a innych ludzi dla w³asnych korzyœci i celów.

PoniewaÂż posiadam bardzo silny intuicyjny wglÂąd ( co Ci Laguno__ juÂż chyba udowodniÂłem), wiĂŞc powiem, Âże wiem o kogo chodzi, bo kodujĂŞ z  nomenklatury s³ów.
Facet puÂściÂł kilkanÂście filmĂłw na YT  gÂłoszÂąc ró¿ne herezje, ale wystĂŞpowaÂł z zamazanÂą
twarzÂą, bo nie miaÂł odwagi publicznie siĂŞ pokazaĂŚ.
A teraz wykasowaÂł  z YT wszystkie.

Astre chyba czytamy sobie w myslach MrugniĂŞcie , bo jakos od kilku dni zastanawialo mnie dlaczego jest pokasowanych kilka kont na you tube  zniknelo wiele filmow, odczulam strach tych osob przed kims lub czyms.
Apropos strony przyjrzalam sie jej blizej , ale mnie juz nic nie dziwi-najlepiej jak zadzwiwia nas to- co w nas sie manifestuje UÂśmiech i nas samych dotyczy

Cum
Gość
« Odpowiedz #205 : Listopad 23, 2011, 16:06:05 »

I na koniec bêdziemy w piêknym œwiecie który bêdziemy mogli sami kreowaÌ. Tylko ¿e sami. Nie bêdzie naszych rodzin, bliskich. bo jeœli nawet przejd¹ do IV gêstoœci (czy wymiaru) to ju¿ nie bêda naszymi bliskimi i jak ich odró¿nimy od naszych w³asnych kreacji. to ja wolê zostaÌ tu gdzie jestem ale z rodzin¹ i ludŸmi których kocham.
east
Gość
« Odpowiedz #206 : Listopad 23, 2011, 16:31:48 »

@Cum
bo jeœli nawet przejd¹ do IV gêstoœci (czy wymiaru) to ju¿ nie bêda naszymi bliskimi i jak ich odró¿nimy od naszych w³asnych kreacji
A co czyni ich teraz Twoimi bliskimi ? Jak odró¿niasz  to od sztucznej kreacji ?
Cum
Gość
« Odpowiedz #207 : Listopad 23, 2011, 18:09:07 »

Ciężki temat. Zakładam fizyczną formę bo ona dowodzi że zyjemy. nie dowodzi naszego istnienia bo mamy jeszcze duszę która raczej o tym świadczy. więc jeśli zając sie tą fizyką to urodziła mi sie banda dzieciaków, sam sie kiedyś urodziłem, mam żonę (kobietę która mi tą bandę pomogła urodzić UÂśmiech. relacje z ludźmi których mogę bezczelnie zwać przyjaciółmi. to jest określenie bliskich. Jeśli potraktujemy to jako sztuczną kreację i na dodatek niedoskonałą. to znaczy że pozbywając sie jej pozbywamy sie również...hmm... życia???

Zbawienie i podniesienie gęstości przez smierć? to mozemy juz teraz, bez zbędnych ceremonii i oczekiwań na coś.

Troche filozuję niepotrzebnie. moze ty mi powiedz coś o sztucznej kreacji i odróżnianiu.
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2011, 18:10:42 wysłane przez Cum » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #208 : Listopad 23, 2011, 18:48:19 »

1. "nie masz duszy, jesteÂś duszÂą masz ciaÂło"
rozpatrujemy sprawê wy³¹cznie z obecnego/jedynego materialnego punktu widzenia,-
wiêc do jakich innych log. wniosków mo¿na dojœÌ. Mo¿na je¿eli zak³ada siê- patrz punkt 1. Mrugniêcie

Cum
Gość
« Odpowiedz #209 : Listopad 23, 2011, 18:52:36 »

CoÂś? ale o co chodzi. skad to cytat?
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #210 : Listopad 23, 2011, 18:55:49 »

znaleziony w sieci,-
aÂż taki zÂły? MrugniĂŞcie

east
Gość
« Odpowiedz #211 : Listopad 23, 2011, 19:09:28 »

1. "nie masz duszy, jesteÂś duszÂą masz ciaÂło"
rozpatrujemy sprawê wy³¹cznie z obecnego/jedynego materialnego punktu widzenia,-
wiêc do jakich innych log. wniosków mo¿na dojœÌ. Mo¿na je¿eli zak³ada siê- patrz punkt 1. Mrugniêcie
Cum, no wÂłaÂśnie to chciaÂłem powiedzieĂŚ co songo Chichot
MoÂżna tak na to spojrzeĂŚ a wtedy - w jakiejkolwiek gĂŞstoÂści - relacje bliskoÂści zostanÂą zachowane z tym, Âże pojĂŞcie "moja rodzina" rozciÂągnie siĂŞ na wiĂŞkszÂą "bandĂŞ dzieciakĂłw" MrugniĂŞcie Moim zdaniem.
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2011, 19:10:09 wysłane przez east » Zapisane
Cum
Gość
« Odpowiedz #212 : Listopad 23, 2011, 23:21:42 »

Fajnie, Âże siĂŞ rozumiecie. A myslaÂłem Âże to ja bez sensu filozuje.
Ja nie chcĂŞ niczego rozciagaĂŚ na kolejnÂą bandĂŞ. wystarcza mi ta co jest. chcĂŞ zachowaĂŚ wolnÂą wolĂŞ i samemu decydowaĂŚ kto naleÂży do bandy. Glupawo Âże tak z uatomatu liczebnoÂśc bandy nagle wzroÂśnie. warto teÂż dodaĂŚ Âże zakladamy Âże oczywiÂście nie wszystkim sie uda wiĂŞc najpierw warto by poÂżegnac tych co nie dali rady. wiec w efekcie ta uprzywilejowana ekipa obdarzona przez mojÂą skromnÂą osobĂŞ miÂłoÂściÂą raczej powinna stopnieĂŚ.

Ale to tylko wnioski z wnioskĂłw czy teÂż analogie z analogii.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #213 : Listopad 25, 2011, 19:46:56 »

24 listopada 2011

Sprawozdanie z wyjazdu do Kairu i z Ceremonii jest juÂż umieszczone na naszej stronie. Zajrzyj do zakÂładki "CEREMONIA 11.11.11". Polecam teÂż artykuÂł  "MiÂłoœÌ - wrĂłg publiczny nr 1" w dziale "ARTYKUÂŁY". W dziale "OPISY WRAÂŻEÑ" sÂą opisy przeÂżyĂŚ osĂłb, ktĂłre braÂły udziaÂł bezpoÂśrednio w Ceremonii porannej lub poÂśrednio (w medytacji) w obu Ceremoniach. Jest teÂż juÂż umieszczona na naszej stronie sesja publiczna z Kairu jako sesja nr. 21. Jako sesja 20 bĂŞdzie umieszczona (po przepisaniu) sesja robocza.

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=1&cmd=

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
east
Gość
« Odpowiedz #214 : Listopad 25, 2011, 20:11:06 »

A Kiara twierdzi, ze to nie  z powodu MiÂłoÂści byÂła ta ceremonia, a siÂły, ktĂłre nie dopuÂściÂły do jej zaistnienia nie byÂły zÂłe, lecz dobre.
I twierdzi to teÂż z ustami peÂłnymi miÂłoÂści.
Biedna ta mi³oœÌ, targana na wszystkie strony i przez kompletnie przeciwnie nastawionych do siebie piewców tarmoszona.
Uduchowiony Piotr
Gość
« Odpowiedz #215 : Listopad 26, 2011, 00:47:41 »

Ludzie takie ceremonie to powinni codziennie odprawiaĂŚ, a te modÂły i energie miÂłoÂści kierowaĂŚ do ludzi, a nie piramid.

Pozdrawiam
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #216 : Listopad 26, 2011, 07:46:08 »

A Kiara twierdzi, ze to nie  z powodu MiÂłoÂści byÂła ta ceremonia, a siÂły, ktĂłre nie dopuÂściÂły do jej zaistnienia nie byÂły zÂłe, lecz dobre.
I twierdzi to teÂż z ustami peÂłnymi miÂłoÂści.
Biedna ta mi³oœÌ, targana na wszystkie strony i przez kompletnie przeciwnie nastawionych do siebie piewców tarmoszona.

tak mi siĂŞ przypomniaÂło, o kotku(o miÂłoÂści;)-
pewna rodzina ma ma³¹ córeczkê i maj¹ kotka, do nich przychodz¹ przyjaciele którzy te¿ maj¹ córeczk¹/rówieœniczkê tej z kotkiem Du¿y uœmiech
tak ktĂłra przychodzi- tak kocha tego kotka, Âże tuli go do nieprzytomnoÂści(kotka oczywiÂście),-
kotek teraz jak widzi/sÂłyszy/czujĂŞ tÂą dziewczynkĂŞ chce siĂŞ "schowaĂŚ" w Âścianie.
Ludzie zabijajÂą nawet siebie lub innych dla miÂłoÂści- tak wiĂŞc trzeba uwaÂżaĂŚ, jeÂżeli chodzi o kontrole,-
kto nad kim panuje, bo to potĂŞÂżna siÂła i w "sÂłabych" rĂŞkach moÂże uczyniĂŚ wiele zÂłego.
moÂżna teÂż z ÂłatwoÂściÂą za pomocÂą niej kontrolowaĂŚ rzĂŞdy dusz!
pozdr.   UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2011, 19:08:17 wysłane przez songo1970 » Zapisane

Cum
Gość
« Odpowiedz #217 : Listopad 26, 2011, 09:03:44 »

No jasne. Innymi sÂłowy. Ludzie!!! ZastanĂłwcie sie czy warto kochaĂŚ!!! Bo udusicie kotka lub ktos wam kaÂże wyrzuciĂŚ Âśmieci z miÂłoÂści.
Faktycznie biedna ta miloœÌ. co by w jej imieniu nie zrobiÌ to Ÿle. Za chwilê bêdziemy siê zastanawiaÌ jak bardzo z³o i nienawiœÌ pozytywnie wp³ywaj¹ na rozwój naszej osobowoœci i cywilizacji.
Paranoja.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #218 : Listopad 26, 2011, 09:24:51 »

Witaj Cum UÂśmiech

Wiem skÂąd pochodzi ten cytat ktĂłry podaÂł nam Songo  i o ktĂłry ty pytasz .Czasem czytam tĂŞ stronĂŞ internetowÂą ,podoba mi siĂŞ ,choĂŚ nie wszystko z niej  " Âłykam " ( jak to pisze czasem Arteq ) ale ten wÂłaÂśnie cytat utkwiÂł mi w gÂłowie :

"Ci odrobinĂŞ mniej uÂśpieni twierdzÂą :

ByÌ mo¿e mam jak¹œ duszê, ale czy to pewne?

OczywiÂście Âże nie masz duszy. To Ty niÂą jesteÂś. Ty – ten co myÂśli, czuje, pamiĂŞta.

JesteÂś DuszÂą! "

http://www.fioletowyplomien.com/aktualnosci/86-swiatloducha1
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2011, 09:27:59 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
east
Gość
« Odpowiedz #219 : Listopad 26, 2011, 10:45:41 »

No jasne. Innymi sÂłowy. Ludzie!!! ZastanĂłwcie sie czy warto kochaĂŚ!!! Bo udusicie kotka lub ktos wam kaÂże wyrzuciĂŚ Âśmieci z miÂłoÂści.
Faktycznie biedna ta miloœÌ. co by w jej imieniu nie zrobiÌ to Ÿle. Za chwilê bêdziemy siê zastanawiaÌ jak bardzo z³o i nienawiœÌ pozytywnie wp³ywaj¹ na rozwój naszej osobowoœci i cywilizacji.
Paranoja.
Dlatego songo w przypowieÂści apelowaÂł o umiar. Od siebie dodam, Âże  umiar w stosunku do wÂłasnych prawd najprawdziwszych, ktĂłre -aby lepiej, bardziej dobitnie brzmiaÂły - podlewamy sÂłowotokiem o miÂłoÂści. O miÂłoÂści do wszystkich, oczywiÂście.
Kto nie zna natury kotka, ten - z niewiedzy o naturze kotka, a nie ze zÂłych pobudek - moÂże go niechcÂący udusiĂŚ. Z miÂłoÂści rzecz jasna.
Tak rozumiem przekaz od songo.
Dla mnie moraÂł jest taki, Âżeby siĂŞ nie zachÂłystywaĂŚ, lecz mÂądrze poznawaĂŚ. Nie wiarÂą, a wiedzÂą.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #220 : Listopad 26, 2011, 11:03:30 »

Tylko z jednym ale.... dla http://www.fioletowyplomien.com/aktualnosci/86-swiatloducha1

Dusza zawsze znajduje siĂŞ w czakrze serca , chociaÂż rĂłwnoczeÂśnie nasza Energia ( inaczej Dusza) jest rĂłwnieÂż w kaÂżdej komĂłrce ciaÂła.
Jednak kiedy wycofuje siĂŞ z ciaÂła po przekroczeniu poziomu czakry serca ( opuszcza "swĂłj dom") juÂż nie wraca ponownie  do ciaÂła.

Czyli dusza musi byÌ równoczeœnie w g³owie ale nie jest to jej g³ówne miejsce "zamieszkania" Ludzkiego cia³a.
Szyszynka to depozyt , zapis ( twardy dysk) informacji a nie miejsce zamieszkania Duszy

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #221 : Listopad 26, 2011, 11:09:02 »

Zgadzam siĂŞ z tobÂą Kiaro i dlatego wÂłaÂśnie uwaÂżam Âże ten cytat jest Âświetny :

To Ty niÂą jesteÂś. Ty – ten co myÂśli, czuje, pamiĂŞta.

JesteÂś DuszÂą! "

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Kiara
Gość
« Odpowiedz #222 : Listopad 26, 2011, 11:18:33 »

Zgadzam siĂŞ z tobÂą Kiaro i dlatego wÂłaÂśnie uwaÂżam Âże ten cytat jest Âświetny :

To Ty niÂą jesteÂś. Ty – ten co myÂśli, czuje, pamiĂŞta.

JesteÂś DuszÂą! "

Tak chanell , bo Dusza jest WIEDZÂĄ a nie informacjÂą.
Wiedzy nie trzeba nigdzie deponowaĂŚ niÂą siĂŞ jest!  Wiedza to nasza wibracja , jej czĂŞstotliwoœÌ , barwa , jasnoœÌ i moc , to wszystko  KIM  siĂŞ JEST jest to adekwatne do znanego stwierdzenia JAM JEST!
A JAM JEST zawiera siĂŞ w kaÂżdej oÂżywionej przez DuszĂŞ komĂłrce Ludzkiego ciaÂła w kaÂżdej jednej.
I to dotyczy Duszy , zaœ domem DUCHA jest KOMORA SERCA ,DUCH j¹ nape³nia sob¹ i poprzez jej m¹droœÌ ( otwarty mniej lub bardziej dostêp do niej, Wrota 4 WYMIARU) przekazuje j¹ Duszy by mog³a z niej korzystaÌ ¿yj¹c w ciele Ludzkim jako Cz³owiek.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2011, 15:04:24 wysłane przez Kiara » Zapisane
Cum
Gość
« Odpowiedz #223 : Listopad 27, 2011, 16:30:32 »

Chanel, DziĂŞkujĂŞ za wyjaÂśnienia. Ma to trochĂŞ wiĂŞcej sensu teraz.

Dlatego songo w przypowieÂści apelowaÂł o umiar. Od siebie dodam, Âże  umiar w stosunku do wÂłasnych prawd najprawdziwszych, ktĂłre -aby lepiej, bardziej dobitnie brzmiaÂły - podlewamy sÂłowotokiem o miÂłoÂści. O miÂłoÂści do wszystkich, oczywiÂście.

A ja bym do tej mi³oœci do³o¿y³ jeszcze kilka innych wartoœci. Jak NienawiœÌ, Zdrada, K³amstwo, Rozpacz... ale i Szczêœcie, PrzyjaŸù... W³aœnie o to brzmienie sie rozchodzi. Chcemy aby nas uslyszano. A umiar i krytyczne podejœcie zawsze jest wskazane.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #224 : Maj 12, 2012, 19:41:19 »

NOWOÂŚCI

10 maja 2012 

ENERGIA PIRAMIDY CHEOPSA PO CEREMONII 11.11.11 - POMIARY W SKALI BOVISA PRZED I PO CEREMONII

Badanie poziomu energii w Wielkiej Piramidzie przed i po 11 listopada 2011 roku wyraÂźnie sugeruje, Âże energia tam znaczÂąco roÂśnie w miarĂŞ upÂływu czasu!!! Kolejne potwierdzenie, Âże Ceremonia 11.11.11 zadziaÂłaÂła… i to jak!

Oto fragment sprawozdania z wyjazdu do Egiptu zorganizowanego przez PaniÂą AgnieszkĂŞ Jurko w listopadzie 2011 roku oraz w marcu b.r.

ÂŹrĂłdÂło:
www.agnieszkajurko.pl

„Podczas listopadowego wyjazdu (Misja ÂŻyciowa) i marcowej Merkaby jedna z uczestniczek Maria G. zmierzyÂła wahadÂłem poziom energii mierzony wg skali Bovisa w miejscach mocy i wyniki okazaÂły siĂŞ niesamowite“.

Dane znalezione w internecie, pomiary przed 11.11.2011:
Piramida Cheopsa, Komnata KrĂłla 170 000 jednostek Bovisa.

Pomiary z 19.11.2011
Cheops, Komnata KrĂłlowej          494 000
Cheops, Komnata KrĂłla               647 000
Cheops, Komnata na dole            860 000
Sfinks                                        287 000

Pomiary z 23.03.2012
Cheops, Komnata KrĂłlowej         2 000 000
Cheops, Komnata KrĂłla              3 100 000
Cheops, Komnata na dole           2 950 000
Sfinks                                         480 000

Wiemy rĂłwnieÂż, Âże podobnie rosnÂą energie innych piramid na Âświecie, takich jak: piramida w BoÂśni oraz w Meksyku. Przypadek? ByĂŚ moÂże.

WedÂług Wikipedii:
Skala Bovisa uÂżywana przez radiestetĂłw i zwolennikĂłw geomancji. SÂłuÂży ona do pomiaru promieniowania oraz okreÂślania poziomu bioenergetycznego. SformuÂłowana przez francuskiego radiestetĂŞ AndrĂŠ Bovisa. Pomiar wykonywany jest przez radiestetĂŞ, ktĂłry badajÂąc okreÂślone miejsce lub obiekt przy uÂżyciu odpowiedniego sprzĂŞtu (np. wahadÂła, ró¿dÂżki) deklaruje liczbĂŞ Bovisa. WartoœÌ 6500 w skali Bovisa jest uznawana za wartoœÌ „neutralnÂą” i za wartoœÌ promieniowania ciaÂła dorosÂłego, zdrowego czÂłowieka. WartoÂści promieniowania poniÂżej 6500 sÂą uznawane za szkodliwe dla organizmĂłw Âżywych, natomiast wartoÂści powyÂżej 6500 wskazujÂą na promieniowania dziaÂłajÂące korzystnie.

Kolejna sesja z AnnÂą DoliĂąskÂą:
Mamy juÂż poÂłowĂŞ 2012 roku i w internecie moÂżna znaleŸÌ wiele wzajemnie wykluczajÂących siĂŞ hipotez dotyczÂących tego, co ma siĂŞ zdarzyĂŚ w grudniu tego roku. W zwiÂązku z tym wiele osĂłb pisze do nas lub dzwoni do Biura Fundacji z pytaniami na temat kolejnych sesji z AnnÂą DoliĂąskÂą.  ChciaÂłem poinformowaĂŚ wszystkich zainteresowanych, Âże taka sesja planowana jest w tym miesiÂącu, wiĂŞc niedÂługo postaramy siĂŞ uzyskaĂŚ odpowiedzi na najbardziej palÂące, zadawane przez Was pytania zwiÂązane z obecnÂą sytuacjÂą Ziemi i ludzi.

Egipt.
Jak nas poinformowali nasi egipscy przyjaciele, 27 maja b.r. ma siĂŞ odbyĂŚ dÂługo wyczekiwana - pierwsza tura wyborĂłw prezydenckich w Egipcie. Druga bĂŞdzie w czerwcu. Jest to o tyle dla nas waÂżne, Âże po tych wyborach bĂŞdzie mianowany nowy Minister StaroÂżytnoÂści i od niego oraz nowych czÂłonkĂłw StaÂłej Komisji NajwyÂższej Rady StaroÂżytnoÂści bĂŞdÂą zaleÂżaÂły wszelkie oficjalne pozwolenia na badania w Egipcie. Jeszcze do tego czasu – musimy siĂŞ wykazaĂŚ cierpliwoÂściÂą w sprawie naszych podaĂą na prace na terenie Trzech Piramid w Gizie oraz kontynuacjĂŞ badaĂą w Hawarze.

Andrzej WĂłjcikiewicz

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=1&cmd=

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: