Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 15:55:11

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Projekt Cheops i Fioletowy P³omieñ razem?  (Przeczytany 4357 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« : Lipiec 26, 2011, 08:36:50 »

Projekt Cheops i Fioletowy P³omieñ, oraz channelingi

kontynuacja notki Gwiezdne Wrota 11 11 11

W dniu wczorajszym zauwa¿y³am, ¿e Fioletowy P³omieñ sta³ siê partnerem Projektu Cheops i vice versa. Ciekawe, ¿e 4, 5 roku temu pisa³am Micha³owi, ¿e gdy czytam niektóre z jego artyku³ów to mam skojarzenie z przekazami Samuela/Enki, choæ chodzi³o mi raczej o pewien rodzaj energii wyczuwalnej pomiêdzy s³owami..

http://forum-przebudzenie.rozwojduchowy.net/?/p/1966/transformacja-ziemi,-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-3

Ciekawe, ¿e minê³o kilka lat a ¶cie¿ki Fioletowego P³omienia i Projektu Cheops rzeczywi¶cie siê zesz³y… Rzecz jasna znalaz³am na stronie Micha³a wyja¶nienie dlaczego zwi±za³ siê z PCH, a tak¿e pewien apel dotycz±cy channelingów:

„CHANELLINGI…

Apel do administratrorów stron internetowych, na których ukazuj± siê przekazy chanellingowe. To, ¿e co¶ pochodzi spoza ¶wiata fizycznego nie oznacza ¿e jest to automatycznie ¶wiat³e i dobre. U¿yjcie swojego rozumu i duchowego wgl±du. Je¿eli zauwa¿ycie, ¿e w jakim¶ przekazie s± ewidentne bzdury, nie publikujcie go. Przez szacunek do Waszych czytelników i do siebie samych. Nie m±æmy sobie nawzajem w g³owie!„

http://www.fioletowyplomien.com/aktualnosci/80-przebudzenie

Czy ten apel dotyczy tak¿e channelingów serwowanych przez Samuela, czy te s± zwolnione od tego ostrze¿enia?

6 komentarzy

Filed under channeling, Transformacja 2012, Wszystkie notki

Tagged as 11 11 11, Fioletowy P³omieñ, projekt cheops
Like
Be the first to like this post.
6 odpowiedzi na Projekt Cheops i Fioletowy P³omieñ, oraz channelingi
Bia³e Pióro
 Lipiec 23, 2011 o 8:32 pm

Ups…
 Od pocz±tku mia³am mieszane uczucia w stosunku do „fioletowego p³omienia” i…
Odpowiedz
lilith
 Lipiec 24, 2011 o 8:20 pm

ja równie¿ mia³am mieszane uczucia co do jego duchowo¶ci o ,której tyle mówi i na ,której ¶wietnie zarabia;)
 ale przyja¼ñ cheopsika z p³omykiem ju¿ rozwia³a wszystkie moje ewentualne w±tpliwo¶ci co do duchooooowo¶ci p³omyka o cheopsiku nie warto wspominaæ:)
Odpowiedz
Livia
 Lipiec 25, 2011 o 11:00 am

Bia³e Pióro, Lilith, có¿, FP od zawsze od kiedy pamiêtam twierdzi, ¿e jest jednym z kilku wybrañców (choæ w pewnym miejscu napisa³ te¿ wprost, ¿e tym najwa¿niejszym), którzy maj± prawo dokonaæ zmian na skalê globaln±. Tego samego zdania jest zreszt± Projekt Cheops, tam te¿ garstka wybrañców ma prawo dokonaæ zmiany w imiê ogó³u…

w tym artykule ‘Stra¿nicy Pola’ http://forum-przebudzenie.rozwojduchowy.net/?/p/5338/stra%C5%BCnicy-pola Micha³ (jako Ultrafiolet) napisa³

„Wic polega na tym, ¿e kilku stra¿ników jest w stanie aktywowaæ pole dla ca³ej planety, nawet w tak trudnych warunkach, jakie dzi¶ mamy na Ziemi. I tu zaczyna siê ca³a zabawa. Wci±gaj±ca, ryzykowna, ale jak¿e fascynuj±ca!”

i jeszcze jedno zdanie

„Jestem tutaj i od lat ju¿ zadajê sobie pytanie: gdzie s± pozostali? Zacz±³em sobie zadawaæ to pytanie po moich pierwszych eksperymentach z planetarnym polem, zanim jeszcze zrozumia³em, kim jestem, co tu robiê, zanim zrozumia³em, ¿e s± jacy¶ pozostali. Gdzie s±? Na to pytanie wci±¿ nie mam pe³nej odpowiedzi. Wci±¿ wysy³am listy w butelkach licz±c na to, ¿e który¶ trafi. Byæ mo¿e w pe³ni odnajdziemy siê dopiero w momencie aktywacji. Bo gdziekolwiek jeste¶my, jeste¶my tu po to, aby aktywowaæ pole.”

Ciekawe, ¿e Projekt Cheops te¿ chce aktywowaæ pewne pole i te¿ zaledwie garstka osób ma zadecydowaæ o losach ca³ej Ziemi!

zbli¿a siê moment aktywacji 11 11 11 a wiêc coraz wiêcej elementów uk³adanki wskakuje na swoje miejsce………..

swoj± drog± tego dnia w Wielkiej Piramidzie mo¿e byæ naprawdê gor±co, bo wiêcej ró¿nych grup zamierza tam odprawiæ swoje ceremonie, np. grupa syriañska http://sirianrevelations.net/ 
Odpowiedz
Bia³e Pióro
 Lipiec 25, 2011 o 10:13 pm

No to „zabawne”.

Kochan Livioether, dziêkujê Ci. Twoje ró¿ne notki, wpisy i komentarze s± bardzo inspiruj±ce dla mnie.

Ju¿ teraz wiem, sk±d siê wziê³a moja wizja na jednym z Vision Quest-ów.
 Moj± intencj± wówczas by³a mi³o¶æ wszechogarniaj±ca ³±cz±ca mnie z ca³ym Istnieniem i Wszech¶wiatem.
 A gdy zapyta³am, sk±d pochodzê, nie dostawa³am odpowiedzi. Na sam koniec jednak przysz³a:
 ” Pochodzê ze wszystkich miejsc wszech¶wiata. Ale gdybym przywi±za³a siê do tego, ¿e pochodzê z jednego z nich, to utknê³abym w tym przekonaniu i nie mog³abym ¿yæ w mi³o¶ci z ca³ym Istnieniem i Wszech¶wiatem.

I rzeczywi¶cie, gdybym pochodzi³a z Plejad albo z Syriusza albo z Kasjopei albo z jeszcze innego piêknego miejsca (konstelacji), to nie pozosta³oby mi nic innego, jak trzymaæ siê tego przekonania, ¿e to „my mamy racjê”, a inni nie… I gotowa by³abym do wojny z innymi „rasami” o udowodnienie „naszej” racji dla realizacji „wy¿szych celów” z poziomu mojej „ludzkiej” ¶wiadomo¶ci.

A ja definitywnie skoñczy³am z wojnami (choæby na racje) i zabijaniem innych.
 Rozumiem te¿, dlaczego (najpierw w snach – to ta moja notka z 13.09.09
http://pannamigotka.salon24.pl/125001,wiedza-ze-snow) zdecydowa³am, ¿e wolê umrzeæ ni¿ zabiæ cz³owieka.
 Koniec z tworzeniem kolejnych „porcji” karmy.
Odpowiedz
Bia³e Pióro
 Lipiec 25, 2011 o 10:21 pm

Livioether,
 czyta³am kilka artyku³ów Micha³a P. (tego od fioletowego p³omienia) i zadziwia³ mnie jego… radykalizm. Mocny, oj, mocny.
Odpowiedz
Bia³e Pióro
 Lipiec 25, 2011 o 10:25 pm

Liviaether:
„Ciekawe, ¿e Projekt Cheops te¿ chce aktywowaæ pewne pole i te¿ zaledwie garstka osób ma zadecydowaæ o losach ca³ej Ziemi!”

Ewidentnie mamy do czynienia z wybrañcami. Tylko kto ich wybiera?
Odpowiedz

http://salontajemnic.wordpress.com/2011/07/23/4296/#comment-1005

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Lipiec 26, 2011, 22:35:37 »

Mrugniêcie
Ja bym do aktywatorów Pola doda³ ka¿dego cz³owieka osobno. Bo aktywowaæ Pole mo¿na tylko wewn±trz siebie. I dla siebie. Cokolwiek to oznacza. Mam nadziejê, ¿e oznacza to takie pierwsze rozpalenie ogniska (niekoniecznie fioletowego Mrugniêcie ) przez pierwszych pierwotnych ludzi , którzy na to wpadli. Wiedza ta wkrótce sta³a siê powszechna dla ca³ej rasy. Dla wszystkich ras ludzkich.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: