Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 07:43:49

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Z£OTO ...sekret w³adców.  (Przeczytany 23291 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« : Sierpieñ 02, 2011, 13:17:18 »

Z³otem by³o zainteresowanie ca³y czas w dziejach ludzko¶ci , by³o cennym kruszcem spe³niaj±cym wiele oficjalnych i tajemnych ról.

We Francji istnieje bardzo intensywny skup z³ota od prywatnych w³a¶cicieli. Reklamy w mediach zapewniaj± dyskretne odkupienie od w³a¶cicieli w ich domach.
Jeden gram z³ota jest kupowany za 33 euro , 2.5 kg. to ju¿ bardzo konkretna ilo¶æ i suma.

Jednak o co¶ z tym z³otem chodzi i to nie o te prêty wcale. O co ? Dowiemy siê niebawem.

Kiara. U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 02, 2011, 13:31:47 wys³ane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1 : Sierpieñ 02, 2011, 13:20:15 »

zgadza siê, przecie¿ nie od tak dawna mamy kampaniê reklamow± "Gotówka za Z³oto TV" http://www.zlotagotowka.pl/?gclid=CJnwkt3JsKoCFdAf3wod9Vfd8Q
i nie tylko- czemu akurat teraz??, czy tylko chodzi o zysk i spekulacjê na rynku z³ota..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Sierpieñ 02, 2011, 13:30:37 »

Pierwsza sprawa wiedz± doskonale o ca³kowitym upadku systemu warto¶ci opartego na pieni±dzu i elektronicznych naliczeniach.
Wiedz± i¿ wszystko padnie zdematerializuje siê i chc± swoje materialne bogactwa prze³o¿yæ na kruszec , który zawsze jak±¶ warto¶æ bêdzie mia³.

Ten kto bêdzie posiada³ zasoby z³ota , bêdzie mia³ co¶ , a ten kto papierek z nadrukiem niestety nic.
Poniewa¿ pewna grupa ludzi jest doskonale w tym zorientowana skupuje walory z³ota od osób prywatnych , bo to ju¿ ostatnia grupa od  której mo¿na je kupiæ.
S± zazwyczaj zubo¿ali istniej±c± sytuacjom , brakuje im pieniêdzy na codzienn± egzystencjê wyzbywaj± siê swoich precjozów. Po za tym s± absolutnie nie¶wiadomi zbli¿aj±cych siê zmian ekonomicznych i energetycznych.

Ludzie którzy wiedz± i¿ kruszec zmaterializowany w wy¿szym wymiarze bêdzie nadal mia³ jak±¶ warto¶æ chc± go mieæ jak najwiêcej.
Papier , pieni±dz gdy siê zmaterializuje w nowym systemie nie bêdzie posiada³ ju¿ ¿adnej warto¶ci ekonomicznej.
To jest jeden z powodów , ale nie jedyny.

Kiara U¶miech U¶miech

quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Sierpieñ 02, 2011, 14:50:56 »

moze do tego?Mrugniêcie

http://www.sfora.pl/Sekta-z-Polski-straszy-koncem-swiata-a34623
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #4 : Sierpieñ 02, 2011, 17:38:15 »

Szalom !!

jaki¶ czas temu czyta³em, ¿e z³oto jest skupowane przez niektóre Pañstwa, aby mog³y one produkowaæ na du¿± skalê ORMUS, czyli z³oto monoatomowe. Ponoæ mo¿na w jakim¶ procesie je otrzymaæ z klasycznego z³ota, ale potrzeba go bardzo du¿o.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Sierpieñ 02, 2011, 23:39:07 »

Pierwsza sprawa wiedz± doskonale o ca³kowitym upadku systemu warto¶ci opartego na pieni±dzu i elektronicznych naliczeniach.

W³a¶nie przeczyta³am ¶wietny artyku³ jak w 2003r schwytano hakera, kierujacego ¶wiatowa grup± w³amuj±c± sie do kont firm, banków, wszelkich baz danych. Po zwerbowaniu jegomoscia do Secret Service, pracowal kilka lat dla rz±du, aby ostatecznie wrocic do poprzedniego procederu. Sprzedawal cale milionowe bazy danych (hasla z loginami) czesto nieaktualne, aby wsypac nabywce bazy, oraz gotowe programy do lamania zabezpieczen- ktore oczywiscie funkcjonuja do dzis w sieci. W mieszkaniu zgromadzil 1,2 mln dol, lecz straty spowodowane ta dzialalnosci± s±d wycenil na 400mln. Wyrok 20 lat odsiadki. Pytanie ilu takich geniuszy nie schwytano? Ostatnie zamieszanie z klientami sony wskazuje, ze wraz ze schwytaniem Gonzaleza dzialalnosc ta nie zakonczyla sie.

Wiecej tu
http:/ulubionykiosk.pl/pobierz/330  strona 18

Ormus?
W pó¼nych latach 1970 farmer imieniem David Hudson w Arizonie zacz±³ badaæ ziemiê, która wyda³a mu siê inna. Po wielu naukowych badaniach znaleziono, ¿e jest w niej materia³ zwany Ormus - jeden z grupy platyny. Od tej pory rozpoczynaj± siê wielkie badania i poszukiwania tego nowego minera³u. David Hudson po wielu latach, które po¶wiêci³ dla jego zbadania o¶wiadcza, ¿e

... jest to wspania³y minera³ bardzo pomocny w leczeniu uszkodzonego DNA cz³owieka. Jest doskona³ym transmiterem wysokiej ¶wietlistej energii w uk³adzie nerwowym...

W roku 1995 znaleziono równie¿ ten bia³y minera³ blisko najbardziej energetycznego miejsca na Ziemi w okolicy Mount Shasta w pó³nocnej Kalifornii - w miejscu pierwszej czakry Ziemi. Naukowcy twierdz±, ¿e ten bia³y minera³ tworzy³ siê na przestrzeni 200 000 lat.

Bia³y proszek z³ota by³ przetestowany na ró¿ne sposoby. W rezultacie znaleziono w nim nastêpuj±ce sk³adniki:
- z³oto = 94 ppm
- srebro = 178 ppm
- ¿elazo = 24 ppm
- rodhium = 15 ppm
- platyna = 78 ppm
- chrom = 225 ppm

Warto¶ci jakie cz³owiek mo¿e osi±gn±æ poprzez stosowanie preparatu Etherium Gold:

- Wzmocnienie i czysto¶æ struktur mentalnych
- pozytywne emocje i poczucie wewnêtrznego spokoju
- wzmocnienie zdolno¶ci intuicyjnych i stymulacja 6 zmys³ów cz³owieka
- zdolno¶ci panowania nad stresami
- wchodzenie w g³êbszy stan modlitwy i medytacji
- otwieranie zmys³ów na prorocze sny
- wiêksza twórczo¶æ
- balans miêdzy praw± i lew± pó³kul± mózgow±
- wej¶cie w wy¿sze pola ¶wiadomo¶ci
- poszerzenie uczuæ i mo¿liwo¶ci ich wyra¿ania

http://www.vismaya-maitreya.pl/zmiany_w_dna_bialy_proszek_zlota.html

Napewno bêdê go wcinaæ na potêgê Niezdecydowany

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Sierpieñ 03, 2011, 00:51:28 »

Wiesz co? co¶ sobie przypominam i¿ kto¶ z naszego forum kupowa³ ten bia³y proszek i jad³ go.
Chyba kiedy¶ Leszek o tym mi opowiada³.

Zapytaj go mo¿e jakie s± efekty tego eksperymentu? Czy mu siê poprawi³o czy pogorszy³o?
Bo z tego co ja wiem , to on blokuje  u Ludzi rozwój duchowy a nie przyspiesza.

Ale niez³y jest w ró¿nych technologiach.

Kiara U¶miech U¶miech
barneyos

Gawêdziarz

« Odpowiedz #7 : Sierpieñ 03, 2011, 07:13:38 »

Tak tak, bardziej chodzi o technologiê a nie cz³owieka.

Ormus ma ciekawe zdolno¶ci, jedn± z nich jest utrata wagi przy podgrzewaniu i .... znikanie. Podgrzewana próbka z³ota dos³ownie znika z tygielka, staje siê niewidzialna, a waga wskazuje wówczas 0. I najlepsze - proces jest w pe³ni odwracalny - po sch³odzeniu powietrza i tygielka z³ota pojawia siê ponownie w nienaruszonym stanie i w tym samym miejscu.

To co, maj± siê czym bawiæ wojskowi i agencje rz±dowe ?

Pzdr barneyos   Cool

\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Sierpieñ 03, 2011, 21:34:00 »

Ano maj±, zastanawiam sie czy aby poszukiwanie kamienia filozoficznego do przemiany o³ów w z³oto, nie ma co¶ z tym wspólnego (skoro robi takie cuda). Chocia¿ byæ mo¿e zbyt daleko wybiegam my¶lami.

Niestety nie mam z Leszkiem kontaktu, ju¿ od d³u¿szego czasu (a dok³adnie odk±d zdecydowa³ umie¶ciæ na swoim forum dzia³ dla teorii spiskowych). Dywagowanie czy zakupi³ ten specyfik jest troche nie na miejscu, podczas jego nieobecno¶ci. Je¶li sie pojawi, wtedy bedzie mo¿na go spytaæ, czy nie zechcia³ wykonaæ jakiego¶ eksperymentu.
Tak czy inaczej, takie wspomaganie musi sie odbiæ na organi¼mie. Osobi¶cie mam w±tpiwo¶ci i skojarzenia z narkotykiem, no ale mo¿e nies³usznie. Pewnie trzebaby spróbowaæ aby wyrobiæ sobie zdanie, ale jako¶ mnie do metalu nie ci±gnie.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Sierpieñ 03, 2011, 21:45:59 »

To nie Leszek u¿ywa³ ten specyfik , on by³ mu przeciwny.
Leszek wspomnia³ mi o cz³owieku , który to robi³  ( ja wiem i¿ jest na naszym forum) zapewne czyta te posty.

Gdyby   chcia³ to by móg³  nam opowiedzieæ nam  o skutkach za¿ywania tego specyfiku.

Dla dobra ludzi warto siê dzieliæ takom wiedz±.

Kiara U¶miech U¶miech 
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 04, 2011, 12:18:11 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Sierpieñ 04, 2011, 10:57:08 »

Kto¶ kiedy¶ napisa³, ¿e zwiêkszy³ nieco dawkê tego "z³ota" i efekty przeros³y jego oczekiwania, bo - jak to napisa³ i my¶lê, ze nie przeinaczam, niemal natychmiast to co pomy¶la³ mia³o wp³yw na rzeczywisto¶æ. Jecha³, chyba samochodem i wyobrazi³ sobie kraksê, za chwilkê bra³ w niej czynny udzia³. Przypadek czy nie, on podkre¶li³, ¿e to "dopalacz" i lepiej to odstawiæ.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Sierpieñ 04, 2011, 16:00:09 »

O skutkach za¿ywania takiego specyfiku traktuje ¶wietny film pt "jestem bogiem" ( po ang LIMITLESS -nieskoñczony ), choæ w sumie koñcówka jest intryguj±ca.

Wiadomo, ¿e  "skutkiem ubocznym" dzia³ania narkotyku bywaj±  trwa³e i nieodwracalne zmiany w mózgu. A co, je¶li ten narkotyk nie niszczy komórek nerwowych, lecz odwrotnie - wzmacnia i przyspiesza po³±czenia miêdzy nimi ?

Naturalnie przed za¿yciem nale¿y odpowiednio dojrzeæ, zachowaæ odpowiedzialno¶æ i  higienê my¶li, poniewa¿ -tak jak w przypadku tego kolesia - mo¿na wywo³aæ nieprzyjemne efekty na sobie samym.

ps. przypominam sobie, ¿e na Harmonii Kosmosu wyk³ada³ go¶ciu, zielarz ( ujmuj±cy cz³owieczek : ) ) , który twierdzi³, ¿e zio³o o nazwie "nepsterek zwyczajny" ( nie nalaz³em tego zio³a nigdzie w sieci ) ni mniej ni wiêcej tylko produkuje cz±steczki z³ota które lecz±! Mówi³ te¿ o herbatce z "burzanka" , która cz³owieka "doenergetyzowuje, Mrugniêcie ale te¿ o tym nic nie nalaz³em. Co nie znaczy ¿e tak nie jest.
Mówi³ to z takim przekonaniem, ¿e a¿ mu uwierzy³em.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 04, 2011, 16:08:30 wys³ane przez east » Zapisane
barneyos

Gawêdziarz

« Odpowiedz #12 : Sierpieñ 04, 2011, 16:22:07 »

Burzanka inaczej kolokwinta:

http://rozanski.li/?p=1161
http://www.sjp.pl/co/burzanka

Pierwszego nie znam, ale jako¶ mam wra¿enie, ¿e nazwa letko przekrêcona. Poszukam dla podobnych nazw.

Pzdr barneyos   Cool

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #13 : Sierpieñ 04, 2011, 17:54:33 »

"Klaus Dona uwa¿a, ¿e przedmioty które zosta³y odnalezione w tunelach w Ekwadorze zosta³y przywiezione ze ¶rodkowej Azji. Jeden przedstawia np. kobrê, która nie wystêpuje w Ameryce Po³udniowej. G³owa kobry, któr± zainteresowa³ siê Dona, ma namalowane na sobie 33 linie i siedem punktów  – byæ mo¿e symbolizuj±cych czakry. W miejscu w którym znaleziono te przedmioty,  znajduje siê tak¿e ¼ród³o wody, która uwa¿ana jest za najlepsz± wodê na ¶wiecie. Dona o wodzie dowiedzia³ siê od ekwadorskiego in¿yniera o nazwisku Sotomayor, który odkry³ w niej koloidalne z³oto i srebro, a tak¿e bardzo siln± energiê. Tubylcy uwa¿aj±, ¿e ma moc uzdrowicielsk±.

Kilka lat pó¼niej, gdy Dona ponownie odwiedza³ ten sam rejon Ekwadoru, postanowi³ zabraæ ze sob± do Austrii 10 pó³toralitrowych butelek tej wody. Gdy by³ ju¿ na lotnisku, nieoczekiwanie jego nazwisko zosta³o wymienione w wyg³oszonym przez megafony komunikacie, w którym wezwano go do pokoju ochrony lotniska.

15 uzbrojonych policjantów i ¿o³nierzy sta³o nad otwart± walizk± Dony w której znajdowa³y siê butelki z wod±. Pytania zadawa³ funkcjonariusz Interpolu i dotyczy³y one ich zawarto¶ci.  Dona wpad³ w panikê, gdy u¶wiadomi³ siebie, ¿e byæ mo¿e kto¶ rozpu¶ci³ w wodzie kokainê aby w ten sposób przewie¼æ j± do Europy.

Butelki zeskanowano kilka razy a zawarto¶æ jednej zosta³a przekazana do analizy. Pó³ godziny pó¼niej, bez ¿adnych wyja¶nieñ, nakazano Donie spakowanie butelek z wod± z powrotem do walizki i pozwolono mu odlecieæ do Wiednia.

W Wiedniu Donê bez ceregieli aresztowano i rozpoczêto przes³uchania pytaj±c o cel jego wizyty w Ekwadorze.  Opowiedzia³ wiêc o swoich poszukiwaniach artefaktów i o organizowanej przez niego nastêpnej wystawie. Jak siê nieoczekiwanie okaza³o,  jeden z austriackich policjantów ogl±da³ poprzedni± wystawê Dony pt. „Niewyja¶nione tajemnice” w Wiedniu i rozmowa przybra³a bardziej przyjazny charakter. Zapyta³ on Donê czy wie, dlaczego go aresztowano. Ten odpowiedzia³, ¿e przyczyn± musi byæ woda, któr± przewozi z Ekwadoru. Opowiedzia³ te¿ o swoich problemach z Interpolem w Ekwadorze i o tym, ¿e nie ma pojêcia co takiego wzbudzi³o podejrzenia u tamtejszych, ale tak¿e i austriackich stró¿ów prawa.

Wówczas policjant, wyja¶ni³ mu, ¿e powodem jest to, co pokazuje skaner. Je¶li zeskanowaæ butelkê ze zwyk³± wod±, to na ekranie pojawi siê ledwie widoczny jej cieñ. Tymczasem obraz ze skanera po prze¶wietleniu wody z Ekwadoru pokazywa³, ¿e butelki by³y ca³kowicie czarne.

Jaki¶ czas pó¼niej wodê zbadali geomanci i radiesteci, którzy stwierdzili, ¿e ma ona najsilniejsz± energiê z jak± siê kiedykolwiek spotkali. Z³oto i srebro koloidalne w wodzie mia³o nano-mikroskopijn± formê, co oznacza, ¿e metale te bez przeszkód przedziera³y siê przez barierê komórkow±, znakomicie spe³niaj±c swoj± funkcjê zdrowotn±."
http://nowaatlantyda.com/2011/03/27/ukryta-historia-cz-2/
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 04, 2011, 17:55:27 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Kwiecieñ 04, 2012, 11:09:01 »

east cyt.
przypominam sobie, ¿e na Harmonii Kosmosu wyk³ada³ go¶ciu, zielarz ( ujmuj±cy cz³owieczek : ) ) , który twierdzi³, ¿e zio³o o nazwie "nepsterek zwyczajny" ( nie nalaz³em tego zio³a nigdzie w sieci ) ni mniej ni wiêcej tylko produkuje cz±steczki z³ota które lecz±!
To chyba bedzie to, bo nepsterek, to npstrek (naparstek), to slowo z czeskiego, takie jak do szycia uzywa sie (na palec), czyli to - Naparstnica zwyczajna (Digitalis grandiflora Mill.)
Z tego co wiem trujace, ale moze jesli silne toksycznie to ma jakies halucynogenne wlasciwosci.

songo - piszesz o tym azjatyckim wezu (kobrze) w Ekwadorze, wroc do tych materialow, ktore ostatnio podawalam na innym linku, chodzi o "smoka".

A wracajac do ORMUS. To przyjela sie nazwa togo "zlota" i poszla lawina ... przykrywajac istote rzeczy.

W rezultacie nie o SUBSTANCJE tu chodzi, lecz o jej stan skupienia! To proszek tworzy wartosci, a nie jakies tam atomy.
Caly projekt GEO polega na sedymentacji.

ORMUS mozna wytworzyc samodzielnie, w necie jest masa wskazowek, zalecana jest rowniez destylacja soli z Morza Martwego.

A teraz starczy tylko pomyslec.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Kwiecieñ 04, 2012, 12:16:11 »

No to ponownie wracamy do soli i jej roli w organizmie ludzkim,dlaczego sól w ostatnich czasach jest tak bardzo zanieczyszczana wszystkim co siê da a szczególnie jodem?

Kiara U¶miech U¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Kwiecieñ 04, 2012, 12:18:38 »

Cytat: Fair Lady
W rezultacie nie o SUBSTANCJE tu chodzi, lecz o jej stan skupienia!

To ma sens. Mrugniêcie Proszek jako stan skupienia. Wystarczy rozbiæ dowolne cia³o sta³e na ‘atomy’ (uwolniæ wi±zania),
‘podgrzaæ’ (nabraæ pêdu, prêdko¶ci) i...... jest...... deportacja w inne wymiary. Eureka!  Du¿y u¶miech
Tylko, czy z ¿yw± materi± tak prosto siê da? Bo co z wyparowan± wod±?
I co, gdy z ‘podró¿y’ przywlecze siê co¶?  Mrugniêcie
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Kwiecieñ 04, 2012, 12:30:11 »

Tak , to siê stosuje ale nie jako proszek , tylko jako wi±zki energetyczne , czyst± energiê z zapisem w polach stanu , ktory chcemy uzyskaæ po ponownej materializacji.

Piszemy o tym na tym forum co najmniej od siedmiu lat.przecie¿ W³a¶nie na tej zasadzie polega tworzenie MERKABA i przeniesienie w niej zapisu wszystkiego co chcesz ponownie zmaterializowaæ gdzie¶. To nic nowego u¿ywamy tego sposobu ca³y czas na co dzieñ ale nie do koñca jeste¶my tego ¶wiadomi. nie przenosi siê proszku ni niczego materialnego tylko zapis energetyczny wzorca, a pó¼niej korzystaj±c z organu ( energii plastycznej) materializuje wszystko co chcesz.
Materializacja i dematerializacja czego¶ co jest materialne ( rozk³adanie i sk³adanie tych samych klocków) to jeszcze prymitywne sposoby pocz±tku III wymiaru) , teraz ju¿ pora na wy¿szy stopieñ twórczo¶ci za pomoc± wzorca i dostêpnej nowej energii a nie ju¿ u¿ytej w tym celu.

Kiara U¶miech

ps. Jak masz zapisany w swoich polach wiedzy  przepis na dane ciasto to produkty dostaniesz wszêdzie, nie musisz go upiec , rozkruszaæ na make i przewoziæ gdzie¶ by ponownie upiec. To bardzo prymitywny sposób.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 04, 2012, 12:32:50 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Kwiecieñ 04, 2012, 12:31:00 »

Do Kiary. Chodzi o powiazania z magnezem.
Do drugiej wypowiedzi Kiary:tak, masz duzo racji, wlasnie o ta nowa materializacje chodzi - ja to nazywam 5D. Wizualizacja.

W tym watku pare razy poruszono (nawet Darek:) taki przyklad, jedzie facet autem i wyobraza sobie, ze ma wypadek i za chwile ma!
Bo sobie wyobrazil i to "ozylo" nagle. Tak to odebral zmyslami.
W istocie ring wolny, kazdy moze probowac w nim swych sil. Tak to wyglada wlasnie ta MERKABA.

Do ptaka: proces spalania, nierowny procesowi spalania. Wszystko zalezy od okreslonej temperatury. Np. "zywa materie" mozna zweglic juz w kilkudziesieciu stopniach. Tu jest wlasnie pies pogrzebany, ile stopni i na jakiej skali trzeba, aby uzyskac efekt.
Bo jak wiadomo w przyrodzie nic nie ginie, lecz zmienia forme, i ta duchowa tez!
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 04, 2012, 12:38:58 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Kwiecieñ 04, 2012, 12:35:53 »

Co dok³adnie z tym magnezem?

No to ju¿ sobie odpowiedzia³a¶ sama przenoszenie materii jest ograniczone wymiarami energetycznymi , korzystanie z energii niczym nie jest ograniczone.

Kiara U¶miech U¶miech

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Kwiecieñ 04, 2012, 12:51:40 »

Slowo energia jest juz przezytkiem. Jak nie wiadomo co powiedziec na nie znane technologie, to sie wstawia X (czyli ta energie).
Teraz sa czasy pokonywania przestrzeni jakiejkolwiek za pomoca innych metod, np. wyobrazni, telepatii, lub mediow bezprzewodowych.
O magnez chodzilo mi jako domieszke. Sol w czystej postaci to mozna w laboratorium uzyskac, to te domieszki:) czynia z solanek (jony) zroznicowanie. Zreszta tak samo jak woda, zawsze ma jakies domieszki, dlatego woda wodzie nie rowna:)
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Kwiecieñ 04, 2012, 13:20:55 »

Nie o to chodzi³o mi z sol±, to wiem.
Energi± jest wszystko, nie koniecznie to, co potocznie ni± nazywamy , my¶l jest równie¿ wi±zk± energetyczn±. Energiê mo¿na ro¿nie zagêszczaæ i tworzyæ jej osobowo¶æ mniej lub bardziej widoczn± i odczuwalna w ró¿nych przestrzeniach energetycznych , które s± dla jej odbioru t³em lub celem.

Kiara U¶miech U¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Kwiecieñ 04, 2012, 13:29:11 »

Juz wspominalam na innym watku dzis, ze w tym wzorcowym kodzie powprowadzano wiele bledow (celowo!).
Wyjasniam. Za energie musimy PLACIC, nie jest to obsluga darmowa, cos za cos wymiana, transfer, na nasza korzysc lub nie.
Ale za ETER i jego uzywalnosc NIE... a jednak dalej pobieraja od nas oplaty.

Bo to Fu wlasnie.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Kwiecieñ 04, 2012, 14:24:44 »

Eter to te¿ energia , inny uk³ad inna nazwa ,ale dalej energia. B³êdy? nie nie koniecznie b³êdy w cyklu do¶wiadczeñ , s± to alternatywy poznawcze w drodze dochodzenia do wzorca wyj¶ciowego. jest plansza z wzorcem i rozsypane ewentualne uk³ady , zabrana plansza i uk³adanie z pamiêci a¿ dojdziemy do uk³adu pierwotnego który zgra siê z niewidoczn± plansz±.
Tylko w miêdzyczasie jaki¶ sprytni¶ podmieni³ wzór w pamiêci , czê¶ciowo zablokowa³ dostêp do niego i ka¿dy uk³ada³ wszystko niezgodnie z pierwotnym.
Obecny czas to ponowne odblokowanie dostêpu do wzorca pierwotnego w nas , a co za tym idzie wyeliminowanie wirusa wprowadzonego specjalnie.
Zatem musi byæ u¿yty "filtr" bo inaczej od nowa to samo...

Kiara U¶miech U¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Kwiecieñ 04, 2012, 18:52:49 »

Kiara, potrafisz zyc bez "luszu"?
Bez tego forum?

A teraz masz odpowiedz.

"milczenie jest ZLOTEM, mowa tylko srebrem" PA! U¶miech
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: