Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 15:44:06

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Media o PCH  (Przeczytany 17654 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #25 : Pa¼dziernik 26, 2011, 17:21:17 »

W³a¶nie o tym traktuje nowy w±tek utworzony przez >ramer'a<: Prawda o rytua³ach przy piramidzie 11.11.2011r Nowy
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 26, 2011, 17:21:58 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #26 : Pa¼dziernik 30, 2011, 17:58:54 »

Polecam wszystkim wywiad z A. Wójcikiewiczem:

<a href="http://www.youtube.com/v/vNzl__cMJAM?version=3&amp;amp;hl=pl_PL" target="_blank">http://www.youtube.com/v/vNzl__cMJAM?version=3&amp;amp;hl=pl_PL</a>
http://www.youtube.com/watch?v=vNzl__cMJAM&feature=related

Pod powy¿szym linkiem kilka innych filmików dotycz±cych PCH.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 30, 2011, 18:01:02 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Pa¼dziernik 31, 2011, 08:03:06 »

Pomys³ Miko³aja ciekawy i dobry ale.... zadawane pytania chocia¿ bardzo w³a¶ciwe wykaza³y niedostatek wiedzy pytaj±cego. Kompletnie zawê¿ona mo¿liwo¶æ dyskusji.
Do takich wywiadów lepiej jest siê przygotowaæ w szerszym aspekcie poznania konkretu tematu pytania , bo umyka jego g³êbia.
Ale.. to dopiero druga audycja i mo¿e brak praktyki?
Jednak ja odczu³am niewykorzystanie mo¿liwo¶ci , ¶lizganie siê tylko po powierzchni zagadnienia.

Co do Pana Andrzeja , podziêkowanie za podjêcie "pa³eczki" i wziêcie udzia³u w rozmowie  , to by³o bardzo w³a¶ciwe , powinno byæ wcze¶niej i czê¶ciej. Wyja¶ni³y by siê trudne tematy jak równie¿ otworzy³y te w których widzê totalne niezrozumienie.
Raczej powiedzia³a bym brak osobistej  wiedzy w podstawach na których opiera siê ca³y zamys³.

Totalne niezrozumienie moim zdaniem;

1. Co to jest energia mi³o¶ci?

2.Jak dzia³aj± intencje?

3.Jak mo¿na prze nie  ukierunkowaæ energiê ( identycznie jak strumieñ pr±du) w dowoln± stronê.

4. Jak siê manipuluje woln± wol± przez podstêp oraz niepe³ne informacje?

5.Co to jest Epoka , a co to s± wymiary i gêsto¶ci?

6. W jaki sposób te okre¶lenia ³±cz± siê z 7 czakrami , czakramami , czy jest ich tylko 7  ( czakr , wymiarów , gêsto¶ci) czy wiêcej?
Mo¿na  by by³o wyliczyæ wiêcej zagadnieñ wartych wspólnej analizy ku wiêkszemu  i lepszemu zrozumieniu.

¯eby dyskutowaæ i u¿ywaæ tych okre¶leñ w decyzjonalno¶ci szczególnie tworz±cej przysz³o¶æ dla ca³ej Ludzko¶ci  , trzeba wiedzieæ co siê robi i chocia¿ minimalnie przewidywaæ konsekracje swoich czynów.

Stwierdzenie " pójdê do pustelni...." jest naiwnym brakiem wyobra¿ani o mo¿liwo¶ciach skutków globalnych , bardzo osobistych emocjonalnych decyzji.

Na szczê¶cie nawet kilka tysiêcy ludzi nie ma mocy decyzjonalno¶ci za ca³± planetê tym bardziej i¿ zdañ przeciwnych jest du¿o wiêcej. Na szczê¶cie.

Tak i¿ mo¿emy spaæ spokojnie w tym miejscu w tej dacie odbêdzie siê "spektakl teatralny" o jeszcze nie do koñca wyre¿yserowanej tre¶ci ( bêd± niespodzianki) ale nie ma on dla ewolucji ziemi ¿adnego wiêkszego znaczenia w oczekiwanych skutkach.

Je¿eli mo¿na to tak nazwaæ to ceremonia uruchomi rozdzielenie  siê ziemi i "odpali kapsu³ê" do przesz³o¶ci z tymi którzy takom opcjê wybrali dla siebie.

Mia³am napisaæ na dwa dni przed , jednak co¶ napiszê teraz.

Dla tych którzy wiedz± i¿ ziemia siê rozdziela , "schodzi z niej zewnêtrzna skorupa " na³o¿ona wiele tysiêcy lat temu , ceremonia ta przyspieszy nieco to rozdzielenie i zwiêkszy przedzia³ miêdzy "dwoma ziemiami". Ci którzy maj± pozostaæ w przestrzeni III wymiaru przyspieszaj± sobie proces rozdzielenia z wymiarem IV , rzec mo¿na "odp³ywaj±ca szybszej fala w dal.... By dokoñczyæ osobisty proces ¿ycia w wybranej przestrzeni wibracyjnej - inaczej gêsto¶ci.
Ci którzy s± nape³nieni ju¿ energi± ( i jedni i drudzy wybrali swoje drogi w planach przed urodzeniowych) o wy¿szej wibracji - mniejszej gêsto¶ci  mog± dokonywaæ swojej transformacji , bêd± to robili nadal z wiêksz± lekko¶ci±.

Jest to zdecydowany czas bardziej konkretnego rozdzielenia siê wymiarów i zajêcia obydwu ziem swoich pozycji, ludzie Projektu Cheops dokonaj± "odpalenia" rozdzielenia siê ich, tak w przybli¿eniu.

Wiedzieæ nam trzeba i¿ zawsze w ka¿dym planie jest zawarty inny plan , i wedle starego przys³owia; " nie ma tego z³ego co by na dobre nie wysz³o..."
Zaufajmy Stwórcy i Jego przeolbrzymiej m±dro¶ci.

Wielkie dziêki dla P. Wójcikiewicza za wolê dyskusji.
Poczekajmy spokojnie na fina³.

Kiara U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 31, 2011, 19:38:34 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Linda
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Listopad 01, 2011, 23:55:27 »

U¶miech

Wydaje mi siê ,ze nie obroni³ sie w tej rozmowie Wójcikiewicz,oj nie obroni³.. U¶miech

A tutaj fragment ze strony":Astromaria"pt :"Powstrzymajmy Projekt Cheops"

NIE W NASZYM IMIENIU!

Nie ¿yczymy sobie, ¿eby jaka¶ samozwañcza grupa, która nawet nie zada³a sobie trudu sprawdzenia, z kim siê kontaktuje, podejmowa³a decyzje w imieniu ca³ej ludzko¶ci. Nikt ich do tego nie upowa¿ni³. Z nikim tego nie konsultowali, lecz bezmy¶lnie i bezkrytycznie pod±¿yli za bytem, który poda³ siê za zbawiciela i opiekuna planety. Wystarczy³o, ¿e pokaza³ im kilka miejsc, w których kryj± siê ciekawe wykopaliska, ¿eby uznali go za wiarygodnego.

Skoñczmy wreszcie z wiar± w Zbawicieli, pasterzy i autorytety dowolnego rodzaju i w wysy³anie w kosmos energii. Kto potrzebuje tej energii i do czego? Sk±d mo¿emy wiedzieæ, czy ta wydelegowana grupa jest rzeczywi¶cie zdolna do generowania energii mi³o¶ci? Przypomnijcie sobie licznych „misjonarzy mi³o¶ci”, który odwiedzali ten blog i zapewniali, ¿e bêd± siê modliæ za jego autorkê. Prawda o nich jest taka, ¿e emanowali nie mi³o¶ci±, lecz aroganck± si³± swojego rozdêtego do granic mo¿liwo¶ci Ego, a ich modlitwa nie wynika³a z pragnienia obdarzenia mnie wolno¶ci± i prawem do samostanowienia, lecz z potrzeby zagonienia mnie do grona wielbicieli i zamienienia w generator energii uwielbienia, s³u¿±cej do jeszcze wiêkszego pompowania ich Ego.

Pisa³am tu, do czego modl± siê ludzie w ko¶cio³ach – nie modl± siê do Boga, lecz do „¶wiêtych” po¶redników, a wiêc do egregorów, kradn±cych energiê ich modlitwy. W tym przypadku równie¿ mo¿emy byæ pewni, ¿e ta „energia mi³o¶ci” napêdzi jakiego¶ kosmicznego egregora i nic dobrego z tego nie wyniknie.

Na wszelki wypadek proszê o pisanie maili z protestem do Projektu Cheops: cheops@projekt-cheops.com i o medytacjê, w której wyobra¿ajmy sobie woln± Ziemiê i woln± ludzko¶æ (przypominam: NIE WYOBRA¯AMY SOBIE I NIE AFIRMUJEMY TEGO, CZEGO NIE CHCEMY. Czyli nie mówimy „nie chcê wpu¶ciæ En-Ki na planetê”, lecz np. „Planeta Ziemia nale¿y do wolnych i szczê¶liwych Ziemian”).

Ca³y tekst tutaj...http://astromaria.wordpress.com/
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Listopad 03, 2011, 20:20:07 »

Cytat: 718
poniewa¿ EN to sumeryjskie AN czyli NIEBIOSA

Czyli taki Niebiañski "tron" - to jakby siê nazywa³?

EnKi - iOwisz, jupiter {i-O-Wisz; YouPhiTer}
EnLiL - Pluton {PLU-ton}

..uwazam tez ,¿e sa to wtórne manifestacje(owe planety, jako ich istnienie)
w stosunku do sygnifikacji d¼wiêkowych oraz gliphicznych (EnKi & EnLiL):

"Ki" to  Chi.. energia.
"LiL" to spójno¶æ i jednoczesnie ramy zamys³u/konceptu

"En" jest tu czlonem wspólnym.
{ogolnie "En" znaczy co¶, jak 'jedno¶c', ale ma tez znaczenia szczególne:

"E" - ma du¿o wspólnego ze 'skalarem' Gradientu/gesto¶ci form - a dok³adnie z momentem
po³±czenia poziomów kwantowych w jeden "mianownik" dziêki NadPrzewodnictwu.
W owym momencie ów skalar siê doprecyzowuje SamOSterownie.
..Jest to RÓWNOZNACZNE z jednoczesnym aktem stwórczym nowego .
wymiaru(czasOprzestrzeni - która dot±d NIEistnia³a)

Czyli po prostu - sumujac i syntetyzuj±c tych tzw. "braci" w jedno znaczenie i sens to:
Niebiosowe ¿ycie w spójno¶ci z konceptem...

(btw. jaki masz bios w kompie? U¶miech   )

==========

Mnie zastanowilo kluczowe pytanie udzielaj±cego wywiadu Miko ³aja ROZBIÆKI EGO
(który tutaj na forum te¿ pojawi³ sie w okreslonych okolicznosciach i synchroniczno¶ciach i transferingach ) pt. :
- A co enki z tego bedzie mia³ osobi¶cie? (bo nie ma nic za darmo).
(Czyli niejako  przedstawi³ w dosyc konkretny sposób.. jako przedstawiciel cywilizacji mi³osci warunkowej - czyli 'swoiscie' mo¿naby w skrócie my¶lowym rzec: handluj±cej mi³osci±).
..i ze ta cywilizacja jest przeciw.

Ten go¶æ od Silwy zaskoczy³ mnie pozytywnie.

Natomiast sa jeszcze dwie zastanawiaj±ce mnie kwestie:
1. - Ludzie boj± siê otwarcia jakims bytom wej¶cia na ziemiê. To zrozumia³e.
Tylko ze doskonale wiadomo, ze s± owe byty na ziemi nie od dzi¶ - i to doskonale urz±dzone!
To czego mieliby¶my siê mieli jeszcze tu baæ? - skoro ich tu mamy ju¿?
Mo¿e tego, ¿e oka¿± swe prawdziwe oblicze? (jak kilka osób tu na forum np?) - ¿e zobaczymy, co tu tak na prawdê mamy, a nie jeste¶my na to gotowi?

2. - Kwestia Rajskiej i egregora.
Osoba, która rozumia³aby sens tego s³owa (jako nazwa zjawiska) nie u¿y³aby stwierdzenia:
"odpaliæ egregora". Egregor ma to do siebie, ¿e pojawia sie jak jest wiêcej ni¿ 2 osoby, które ³±czy pewne wspólne co¶, bedace pomnozeniem ich POTENCJA£ÓW.
Wiêc wszelkie mozliwe egregory ju¿ s± (odpalone) - zatem to by naleza³o doprecyzowac,
co Ona tam wyczuwa i tak de facto ma na mysli.. (bo to nie te s³owa).

« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2011, 12:59:50 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: