PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1025 : Sierpień 17, 2012, 14:16:50 » |
|
@ PHIRIOORI
Oœwiecenie to mrzonka. Kolejny jêzykowy niewypa³ powtarzany bezmyœlnie przez atmanicze ambitne JA w³aœnie. Napisa³em o tym w ksi¹¿ce z 2001 roku. Dla Ciebie, dla mnie, dla niej i dla niego to mrzonka , fakt. Czy jêzykowy ? To Twoja domena  Nie moja, ale tutaj to prezentuje i tak mnie postrzegaj¹  Powiem wiêcej. £ykn¹³eœ atmaniczny podstêp. Zniszczenie JA ma swój cel. To pozbawienie indywidualnoœci. Nacisk na zbiorowoœÌ. Jest nim stworzenie zbiorowej masy poddaj¹cej siê kreacji jak glina ..uprawianej przez jakieœ JA nieprzyznaj¹ce siê do JA. To co piszesz bierze siê ze strachu przed wyimaginowanym .. znikniêciem  . Kiedy JA siê rozpuszcza to nic nie znika, bo JA to iluzja. Brak iluzji nie mo¿e niczego zmieniÌ na "gorsze " ! Wiara w JA zaburza to, co jest. Niewydaje mi siê, abyœ trafnie okreœli³ motywacjê tego co pisze. Doœwiadcza³em ju¿ znikania na poziomie fizycznym, niemal komórkowym wiêc nie s¹dzê, bym mia³ tu lêki jakieœ. Ogarnij to, co dzieje siê w Naturze pozbawionej JA w ludzkim tego s³owa znaczeniu. Czy ktoœ wykorzystuje naturê i j¹ uprawia ? Jedyn¹ tak¹ istot¹, jest - wyposa¿ona w iluzoryczne JA - ludzka forma . Nikt inny nie istnieje. Bez ludzkoœÌ w Naturze dzia³yby siê cykle narodzin i œmierci oraz -od czasu do czasu - wielkie wymieranie.
W Naturze ka¿da forma przejawiona jest wynikiem interakcji pól okreœlonych œwiadomoœci zbiorowych czy to roœlin czy zwierz¹t czy minera³ów. Kto tym zarz¹dza ? Jakiœ Bóg ? Nie, to tylko cz³owiek wymyœla sobie bogów. Œwiat nie ogranicza siê do œwiadomoœci zbiorowych. Ale ju¿ wiem co Ciê boli. Bêdzie zastrzyk  W PRAKTYCE: Jesli wszystkie samo-realizacje Wszech-Œwiata symbolicznie ujmiemy w Kulê, to TY jakbyœ chcia³ (a to chciejstwo jedynie) - siê t¹ Kul¹ staÌ.
Tylko w Twojej praktyce, bo tu nie ma nikogo, kto by siê CHCIA£ (kto by przejawia³ chciejstwo) staÌ tak¹ czy inn¹ kul¹. Taki ktoœ jest iluzj¹ i jako taki fizycznie nie istnieje. Istnienie jest. Forma ludzka jest. Mnie w tym nie ma. ¯ycie siê dzieje . JA nie ¿yje ¿ycia. Definicja ¿ycia i smierci inna. To, co siê dzieje, percepujesz - niekoniecznie domen¹ ¿ycia. Czyli 3 x NIE-JA równowa¿y 1 x JA. Razem stanow¹ istotê/ rdzeù WszechŒwiata. £adna koncepcja i nic wiêcej To TWOJA OCENA. Natura i ¯YCIE zaœwiadcza inaczej. Nie jest mlekiem, nie jest œcian¹, nie jest zas³on¹ z twardego materia³u. Badasz dalej, wchodzisz w mg³ê , ale nie mo¿esz jej z³apaÌ. Z oddali wygl¹da jakby czymœ by³a. We mgle bêd¹c nie ma. Jest tylko ograniczony ogl¹d, ale ograniczenie z czasem siê rozwiewa. Podobnie jest z JA . Rozwiewa siê z czasem  Wszystko p³ynie. JA realizuje FUNKCJà punktu po³¹czenia. Elastyczne JA p³yn¹ wraz z Wszystkim. ¯ycie p³ynie jak film, którego perspektyw¹ ogl¹du jest JA. Kiedy zapiszesz jego OBRAZ(ê) na kliszy - mo¿esz w Mar TWYM œwiecie odtwarzaÌ ow¹ perspektywê, ogl¹d. Podobnie foty s¹ jakby lgniêciem, przywi¹zaniem do okreœlonej (martwej - bo minionej, zrealizowanej ju¿) perspektywy JA. a Wszystko P£YNIE.. w tym i JA. Bez przywi¹zaù. Lecz jest coœ takiego jak gruntowanie, kotwiczenie, (przywi¹zywanie), które mo¿e byÌ pomocne w rozwoju. Rozwoju czego? 
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1026 : Sierpień 17, 2012, 17:41:27 » |
|
Powiem wiêcej. £ykn¹³eœ atmaniczny podstêp. Zniszczenie JA ma swój cel. To pozbawienie indywidualnoœci. Nacisk na zbiorowoœÌ. Jest nim stworzenie zbiorowej masy poddaj¹cej siê kreacji jak glina ..uprawianej przez jakieœ JA nieprzyznaj¹ce siê do JA. To co piszesz bierze siê ze strachu przed wyimaginowanym .. znikniêciem  . Kiedy JA siê rozpuszcza to nic nie znika, bo JA to iluzja. Brak iluzji nie mo¿e niczego zmieniÌ na "gorsze " ! Wiara w JA zaburza to, co jest. Niewydaje mi siê, abyœ trafnie okreœli³ motywacjê tego co pisze. Doœwiadcza³em ju¿ znikania na poziomie fizycznym, niemal komórkowym wiêc nie s¹dzê, bym mia³ tu lêki jakieœ. Pisanie ,¿e "TY siê boisz" jest odniesieniem do wewnêtrznego "kontrolera". To jego byt jest zagro¿ony. Bêdzie walczy³ zawsze i do koùca bo walczy o to, ¿ebyœ w niego nie przesta³ wierzyÌ ,bo to jest podstawa jego istnienia, tym siê ¿ywi . To ,co jest poza JA w Tobie rzeczywiœcie nie boi siê bo tego nie da siê skrzywdziÌ w ¿aden sposób. Zanikanie jest podobne zapadaniu w sen. Bez obawy, ¿ycie nie ustanie ,kiedy Ciebie nie bêdzie  Œwiat nie ogranicza siê do œwiadomoœci zbiorowych. Wszystko jest Œwiadomoœci¹. To, co siê dzieje, percepujesz - niekoniecznie domen¹ ¿ycia. Percepcja czyli postrzeganie jest. Nie JA to czyniê. Niczego nie robiê ja, bo JA nie istnieje . £adna koncepcja i nic wiêcej To TWOJA OCENA. Natura i ¯YCIE zaœwiadcza inaczej. Powsta³o wra¿enie , ¿e to ocena ,bo brak tutaj odpowiadaj¹cego temu doœwiadczenia bezpoœredniego. Ciekawe w jaki to sposób Natura dostarcza dowodów na "3 x NIE-JA równowa¿y 1 x JA." ? JA realizuje FUNKCJà punktu po³¹czenia. Elastyczne JA p³yn¹ wraz z Wszystkim. ¯ycie p³ynie jak film, którego perspektyw¹ ogl¹du jest JA. Tak, wszystko p³ynie ,a ów film ogl¹dany jest przez obserwatora - to nie jest JA. Nie kontroluje ,ani niczego nie zmienia tylko obserwuje. Nie ma przywi¹zania do historii na ekranie, choÌ mog¹ temu towarzyszyÌ emocje. One te¿ przep³ywaj¹. W jaki sposób JA ma realizowaÌ funkcjê po³¹czenia ? To tak jakbyœ postaci na ekranie da³ przypisa³ w³adzê nad widzem. Ta postaÌ (JA) mo¿e jedynie wzbudziÌ uczucia , lecz obserwator wie, ¿e TO nie mo¿e wyjœÌ z ekranu i fizycznie wp³yn¹Ì na niego. Kiedy zapiszesz jego OBRAZ(ê) na kliszy - mo¿esz w Mar TWYM œwiecie odtwarzaÌ ow¹ perspektywê, ogl¹d. Wtedy jest zapisany obrazek, wycinek z historii i nic wiêcej. Fakt, ¿e da siê powi¹zaÌ historiê w ca³oœÌ nie znaczy, ¿e tam jest /by³o jakieœ JA. Wyœwietlaj¹c slajd (np w formie wspomnienia w umyœle) wywo³uj¹ siê z hologramu odczucia czasami nawet w innej perspektywie. Coœ jest uwypuklone coœ mniej wyraŸne. Bo brakuje interpretatora. To jest tylko hologram i nic wiêcej. Perspektywa zosta³a "z³apana" w ramkê czasow¹ .Ty ju¿ tego nie prze¿ywasz. a Wszystko P£YNIE.. w tym i JA. Bez przywi¹zaù.
W czym p³ynie ? Nie wystarczy rozpoznaÌ, ¿e p³ynie ¿ycie bez przywi¹zaù ? Dlaczego dookreœlasz to co p³ynie za pomoc¹ JA ? Lecz jest coœ takiego jak gruntowanie, kotwiczenie, (przywi¹zywanie), które mo¿e byÌ pomocne w rozwoju. Kotwice maj¹ to do siebie, ¿e mo¿na je zwin¹Ì, a przywi¹zanie odwi¹zaÌ. To s¹ techniki, a nie coœ, czego nale¿y siê kurczowo trzymaÌ. Zeland Vadim w "Transferingu" wykorzystywa³ przywi¹zania do chwytania siê wahade³ , które s³u¿y³y jako wehiku³y do przenoszenia pomiêdzy liniami ¿ycia. To wci¹¿ technika - nie istota rzeczy.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1027 : Sierpień 18, 2012, 08:54:51 » |
|
Rzeczywisty ksiĂŞÂżyc powrĂłciÂł na swojÂą orbitĂŞ18 sie 2012 by krystal28 in AktualnoÂści, Szeran (Komenda Asztar) . WiadomoÂści Galaktyczne . Sekwencyjny przepÂływ zdarzeĂą, 17 sierpnia 2012 (…) W mojej ostatniej wiadomoÂści mĂłwiÂłem o tym, jak naturalny przetwornik Bramy Lwa zostaÂł wykorzystany i jak rzadko uÂżywane przejÂście lub portal zostaÂł uÂżyty do umoÂżliwienia wejÂścia w milionach lub wiĂŞcej, StatkĂłw-Matek do ziemskiej wewnĂŞtrznej orbity. Operacja ta zostaÂła przygotowana i praktykowana wiele razy od 2010 roku. ByÂł to spektakularny sukces. (…) Celem przemieszczenia ich do wewnĂŞtrznej orbity Ziemi jest wpÂływ jaki mogÂą one emanowaĂŚ bezpoÂśrednio na ZiemiĂŞ. ChociaÂż nie moÂżemy ingerowaĂŚ w cywilizacje ziemskie, nie jesteÂśmy hamowani w Âżaden sposĂłb, aby przesyÂłaĂŚ ÂświatÂło i miÂłoœÌ dla planety i do serc jej mieszkaĂącĂłw. Jest to moment, na ktĂłry czekaliÂśmy przez bardzo dÂługi czas. (…) Wszystkie duÂże Statki Matki, ktĂłre weszÂły w orbitĂŞ Ziemi 8 sierpnia 2012 roku przeprowadziÂły operacjĂŞ na du¿¹ skalĂŞ, gdzie po³¹czyÂły ze sobÂą swoje systemy komunikacji. PamiĂŞtajcie, ta technologia jest rozwiniĂŞta i niezaleÂżnie czujÂąca. Te po³¹czone wibracyjne czĂŞstotliwoÂści mogÂą zdziaÂłaĂŚ cuda. Nie moÂżna przeceniĂŚ siÂły tego linku. Wraz z otwarciem Bramy Lwa w tym niebiaĂąskim wyrĂłwnaniu bardzo ciekawe zjawisko wystÂąpiÂło trzy noce temu. Drugi ziemski ksiĂŞÂżyc powrĂłciÂł na swojÂą orbitĂŞ. Ten malejÂący sierpowy ksiĂŞÂżyc byÂł widoczny zachodzÂący na wschodnim horyzoncie w chwalebnym blasku pomaraĂączy. Drugi ziemski ksiĂŞÂżyc wschodzi na zachodzie i zachodzi na wschodzie osiÂągajÂąc szczyt na niebie razem z LunÂą. Hinduscy astronomowie zawsze wspominali ziemskie ksiĂŞÂżyce w swoich inkantacjach i magicznych ceremoniach. Drugi ksiĂŞÂżyc przybyÂł o wyznaczonej godzinie w sekwencyjnym przepÂływie wydarzeĂą Zmiany. (…) Szukajcie drugiego ksiĂŞÂżyca w tym miesiÂącu na niebie wschodnim. BĂŞdzie on widoczny z niektĂłrych punktĂłw obserwacji. Miejcie gotowe swoje kamery. ZacznÂą byĂŚ pokazywane jego zdjĂŞcia w Internecie. Podobnie jak Niburu pojawiaÂło siĂŞ na zdjĂŞciach jako drugie SÂłoĂące. Ten ksiĂŞÂżyc jest rzeczywistym ksiĂŞÂżycem Ziemi powracajÂącym do swojej orbity. Nie byÂło to moÂżliwe, aÂż gwiazdy wokó³ Ziemi dostosowaÂły siĂŞ do wyÂższych czĂŞstotliwoÂści. Tak jak gwiazdy obracajÂą siĂŞ wokó³ Ziemi zmieniajÂąc pozycjĂŞ przez caÂły rok, drugi ksiĂŞÂżyc bĂŞdzie coraz bliÂżej dostosowania i w czasie Zmiany bĂŞdzie po raz kolejny w peÂłni funkcjonujÂącym czÂłonkiem ziemskiej orbity. Drugi ksiĂŞÂżyc wypadÂł z jego widocznej pozycji z ziemskiej orbity podczas ostatniej wielkiej wojny w tym sektorze, gdy tak wielu “Gwiezdnych Ziaren”(Starseeds) wyemigrowaÂło jako uchodÂźcy na ZiemiĂŞ. Wielu z was jest tu od tamtej pory. Wtedy nuklearna eksplozja rozdarÂła powierzchniĂŞ wiĂŞkszoÂści Marsa. To wĂłwczas cywilizacje na Marsie wycofaÂły siĂŞ do wnĂŞtrza Marsa tak jak cywilizacje Telos i inne w wewnĂŞtrznej Ziemi. PrzesyÂłanie zdjĂŞĂŚ z jaÂłowej powierzchni, nie wspominajÂąc o wewnĂŞtrznych wymiarach Marsa jest farsÂą, ktĂłra nagle siĂŞ skoĂączy. (WczeÂśniej czytaÂłam, Âże obecny ksiĂŞÂżyc, sztuczny wytwĂłr uÂżywany przez ciemnych, zostanie usuniĂŞty. Ciekawa jestem, czy bĂŞdziemy mieli tylko ten jeden, prawowity ksiĂŞÂżyc w ZÂłotej Erze. — Kr) Brytyjskie gazety zaczĂŞÂły mĂłwiĂŚ rano o spotkaniu w Finlandii, gdzie omawiano caÂłkowitÂą likwidacjĂŞ denominacji Euro (wiĂŞcej o tym w WiadomoÂściach z Gai). Z pewnoÂściÂą wypowiedzi byÂły ocukrzone. ZauwaÂżcie role Chin, Japonii i Niemiec w pompowaniu wartoÂści walut, jak rĂłwnieÂż akcji i jak motajÂą iraĂąskie faÂłszywe zagroÂżenia i faÂłszywe ceny ropy, aby utrzymaĂŚ rynki sztucznie prĂŞÂżne. To jest ogromna iluzja i tylko zaprogramowanie matriksa utrzymuje tĂŞ iluzjĂŞ. Angela Merkel zostaÂła pociÂągniĂŞta do odpowiedzialnoÂści, aby ujawniĂŚ prawdĂŞ dla Âświata, albo usun¹Ì siĂŞ ze sceny. To nie bĂŞdzie dÂługo, gdy dowiemy siĂŞ o jej decyzji. (…) Z komendy Ashtara, przez Elizabeth Trutwin, 17.8.12 Fragmenty przetÂłumaczone przez Krystal CaÂły przekaz w jĂŞz angielskim: http://lightworkers.org/channeling/165483/sequential-flow-events-message-ashtar-through-elizabeth-trutwin-august-17-2012http://krystal28.wordpress.com/moÂżna by to oczywiÂście wszystko miĂŞdzy bajki wÂłoÂżyĂŚ, ale juÂż wczoraj trafiÂłem na tekst o planach samej Finlandii wyjÂścia ze strefy"Finlandia opuÂści strefĂŞ euro jako pierwsza? "Nie chcÂą pÂłaciĂŚ dÂługĂłw Grecji"2012-08-06 15:12 Finlandia moÂże byĂŚ pierwszym krajem, ktĂłry opuÂści strefĂŞ euro. Do takiego wniosku doszedÂł amerykaĂąski ekonomista Nouriel Roubini. Gdy bankructwo WÂłoch i Hiszpanii stanie siĂŞ realne, Finlandia zapewne dojdzie do wniosku, Âże korzyÂści z przynaleÂżnoÂści do strefy euro nie sÂą warte ryzyka ogromnych kosztĂłw ratowania najwiĂŞkszych paĂąstw poÂłudnia Europy – uwaÂża Roubini. Agencja Moody’s przewiduje, Âże Finlandia jest najlepiej przygotowana na powrĂłt do wÂłasnej waluty. Kraj ten jako jedyny zachowaÂł stabilnÂą perspektywĂŞ utrzymania ratingu AAA. WpÂłynĂŞÂła na to takÂże niechĂŞĂŚ Helsinek do ratowania bankrutujÂących krajĂłw z poÂłudnia Europy. - FinlandiĂŞ ratuje geografia. Kraj znajduje siĂŞ tak daleko na pó³nocy, Âże jego powiÂązania z paĂąstwami Morza ÂŚrĂłdziemnego pozostajÂą bardzo luÂźne – przekonuje Guntram Wolff, zastĂŞpca dyrektora Instytutu Bruegla w Brukseli. ja, forsal.pl" http://www.wprost.pl/ar/337887/Finlandia-opusci-strefe-euro-jako-pierwsza-Nie-chca-placic-dlugow-Grecji/
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #1028 : Sierpień 18, 2012, 09:47:40 » |
|
No, u Krystal pobili chyba rekord Âświata w szybkoÂści tÂłumaczenia, ostatnio zajmowaÂło im tydzieĂą, a tu proszĂŞ z dnia na dzieĂą. Ten przekaz wstawiÂłem w wÂątku "Tranformacja..." wczoraj, bo nie myÂślaÂłem, Âże bĂŞdÂą aÂż tacy szybcy. Ale niech tu teÂż zostanie, arteq siĂŞ ucieszy, bĂŞdzie miaÂł o co pytaĂŚ. A w tym przekazie jest o Finlandii i Merkel, zobaczymy.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1029 : Sierpień 18, 2012, 10:37:19 » |
|
Dziêki serdeczne blu.. Twoja praca jest naprawdê wielka i nie wymierna fizycznie ( ja te¿ czasami czegoœ nie zauwa¿ê i dublujê Twoje t³umaczenia.) , ale to nic , mo¿e maj¹ byÌ powtarzane z jakiegoœ powodu. Wejœcie ziemi w coraz wy¿sze wibracje , powrotne na dawn¹ trajektorie to niespodzianki dla nas .. typu dwa ksiê¿yce i dwa s³oùca.. tak kiedyœ bardzo dawno temu by³o , bo by³a harmonia. gdy nas jej pozbawiono na d³ugie bardzo wielotysi¹clecia zablokowano równie¿ pamiêÌ o dawnych piêknych czasach. Teraz wracamy , przekroczenie " Bramy Lwa" by³o decyduj¹cym momentem dla ziemi , bowiem wesz³a w ostatni ju¿ etap przekszta³cania energetycznego ( dematerializacji swojej pow³oki, czyli ziemi na której ¿yjemy obecnie) i odkrycia nam prawdziwej pierwotnej ziemi , która jest pod t¹ "³upin¹ orzecha" jako jego najcenniejsza czêœÌ. £upina otwiera siê coraz bardziej i mo¿emy ju¿ zobaczyÌ coraz wiêcej rzeczy , które ona nam zakrywa³a zarówno swoj¹ blokad¹ energetyczn¹ , odleg³oœci¹ ( odejœcie bardzo du¿e na przesuniêtej osi od Ÿród³a) jak i k¹towym ustawieniem do niemo¿liwoœci ogl¹du otaczaj¹cych nas naturalnych zjawisk. Proces jest w toku, nikt nie ma mo¿liwoœci go powstrzymaÌ ni zmieniÌ, na szczêœcie! zatem pozosta³o nam tylko czekaÌ na kolejne niespodzianki , które przynios¹ nam radoœÌ , szczêœcie i ca³kowit¹ wolnoœÌ. System mo¿e sobie wypisywaÌ co tylko chce, zmiany zachodz¹ niezale¿nie od ich informacji oraz ich interpretacji i przypisywania sobie wszelakich gratyfikacji. Nie jest naprawdê wa¿ne kto , co robi, wa¿ne jest tylko jakie pozytywne efekty praca ta przynosi. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 18, 2012, 11:06:37 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1030 : Sierpień 18, 2012, 11:27:37 » |
|
A na wszelki wypadek, gdyby tak ludzie odeszli z tej planety ( w jakikolwiek sposĂłb to rozumieĂŚ) to z kosmosu juÂż przybyli nastĂŞpcy : "Krwawy deszcz w Indiach " Cochin dostaÂł do badania prĂłbki deszczu i ustaliÂł, Âże znajdujÂą siĂŞ tam naturalne struktury komĂłrkowe podobne do mitochondriĂłw, tylko o fluorescencyjnych wÂłaÂściwoÂściach. Naukowiec stwierdziÂł, Âże czÂąstki przybyÂły wraz z kometÂą. Ma to wspieraĂŚ teoriĂŞ, Âże komety mogÂą peÂłniĂŚ funkcjĂŞ propagowania Âżycia we WszechÂświecie. Fragment ktĂłrejÂś z komet musiaÂł oderwaĂŚ siĂŞ w wyniku oddziaÂływania energii cieplnej ze strony SÂłoĂąca i wleciaÂł do atmosfery. Tam eksplodowaÂł a czÂąstki daÂły poczÂątek chmurom a potem opadowi.(..)Same nazwijmy to "komĂłrki" sÂą pozbawione DNA, wiĂŞc nie moÂżna powiedzieĂŚ, Âże to jest Âżycie, ale moÂżna powiedzieĂŚ, Âże to jego komponent.(..)Odkrycie ozncza teÂż, Âże moÂżna mĂłwic o tym, Âże deszcz jaki spadÂł w Kerala moÂżna nazwaĂŚ krwawym, bo skÂładaÂł sie z protoplasty krwi. http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/niezwykly-krwawy-deszcz-indii-moze-miec-pozaziemskie-pochodzenieCzyÂżby kolejne Âżycie miaÂło byĂŚ fulorescencyjne ? Jak na Pandorze (tej z Avatara) ? A moÂże to budulec -wzbogacenie - obecnego Âżycia na Ziemi.
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1031 : Sierpień 18, 2012, 17:44:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1032 : Sierpień 18, 2012, 19:37:48 » |
|
Jednak szybko to zwykle nie oznacza dobrze. Przegl¹dn¹³em ten post "Rzeczywisty ksiê¿yc... " i widzê, ¿e t³umacz te¿ chyba korzysta³ z Google t³umacza, ale nie sprawdza³ znaczenia s³ów w kontekœcie i mamy np. Angelê Merkel poci¹gniêt¹ do odpowiedzialnoœci, to lapsus, w oryginale jest "charged" co w tym przypadku oznacza obci¹¿ona, konkretnie ma uwolniÌ informacje, albo podaÌ siê do dymisji. Jest tych b³êdów du¿o wiêcej, wiêc zainteresowanych proszê o sprawdzanie, t³umaczenie, które wstawi³em w w¹tku "Transformacja..." jest bardziej dos³owne.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1033 : Sierpień 19, 2012, 21:16:38 » |
|
ProszĂŞ nie scalaĂŚ.A teraz artykuÂł Stephena Cook'a na temat nasilenia kampanii dezinformacji. KrĂłtko to streszczajÂąc: kaÂżdy sposĂłb jest dobry i wykorzystany.
Prawda nie Ma ÂŻadnego Programu 2012 18 sierpnia
WysÂłany przez: Stephen Cook
Gdy siĂŞ znajdujemy bliÂżej i bliÂżej zakresu cudownie waÂżnych chwil i zmian dla duszy - i wraz z ujawnieniem, juÂż trwajÂącym i przejÂściem do nowego systemu finansowego, czekajÂącym na ogÂłoszenia - skutki, starania i strategiczne wykorzystanie dezinformacji nagle wzrosÂły co moÂże byĂŚ nazywane "wysokim stanem pogotowia".
WeÂźmy ujawnienie za przykÂład ... ciÂągÂłe powtĂłrzenia sianie paniki anty alien filmy, takie jak oryginalne i wiele „dalszych ciÂągĂłw” filmĂłw o „Obcych”, „Wojna ÂświatĂłw”, „DzieĂą NiepodlegÂłoÂści”, „Walka o Los Angeles” i wiele innych sÂą teraz nagle w masowym obrocie przez kaÂżdÂą PlatformĂŞ telewizyjnÂą dostĂŞpnÂą na caÂłym Âświecie.
Czy programiÂści sieci sami zdali sobie sprawĂŞ, Âże sÂą czĂŞÂściÂą skoordynowanych wysiÂłkĂłw, aby zdominowaĂŚ fale radiowe takÂą kampaniÂą anty-GalaktycznÂą, nie mogĂŞ powiedzieĂŚ.
Ale moÂżna postawiĂŚ zakÂład, Âże ktoÂś, gdzieÂś zadzwoniÂł, Âże te filmy powinny byĂŚ ponownie wyÂświetlane i ponownie wyÂświetlane w tym wyznaczonym momencie w historii Âświata. Nawet gdyby to przyszÂło poprzez subtelne przypomnienie, Âże "waszej stacji koĂączÂą siĂŞ prawa powtarzania wyÂświetlania filmu wkrĂłtce, wiĂŞc trzeba wyÂświetliĂŚ filmu w ciÂągu najbliÂższego miesiÂąca, jeÂśli chcecie wykorzystaĂŚ pozostaÂłe prawo do odtwarzania " ....
W Australii mamy nawet reklamê firmy ubezpieczaj¹cej samochody w formie kreskówki, gdzie statek kosmiczny lec¹cy nad ruchem drogowym "strzela" w dó³ niszcz¹c¹ wi¹zk¹ œwiat³a, która niszczy samochody - co oznacza, ¿e w³aœciciele samochodów musz¹ wzywaÌ t¹ konkretn¹ firmê ubezpieczeniow¹, aby ich pojazd by³ naprawiony. Ach, jacy s¹ oni subtelni, nie?
Obie te sztuczki sÂą zarĂłwno niezwykle skutecznym zastosowaniem mediĂłw, aby utrzymaĂŚ poziom ewentualnego strachu wobec kaÂżdej Galaktycznej osobowoÂści moÂżliwie wysoko.
I choÌ osobiœcie uwa¿am, ¿e wiêkszoœÌ ludzi wierzy w obecnoœÌ naszych braci gwiezdnych i siostry i prawdopodobnie przyjmie ich z otwartymi ramionami, gdyby wiedzieli, jakie cuda przynosz¹, szeœcioro lub oko³o ludzi, którzy kontroluj¹ g³ównego nurtu masywne firmy medialne na ca³ym œwiecie, myœl¹, ¿e tego typu wiadomoœci utrzymaj¹ ludzi w "nie przyjaznym" stanie(dla obcych).
Tak wiĂŞc wynoszÂą w gĂłrĂŞ paskudnych, najeÂżdÂżajÂących obcych najlepiej jak potrafiÂą.
Wiêc po prostu b¹dŸcie œwiadomi, ¿e tego rodzaju powa¿na, œwiatowa taktyka strategiczna dla naszych serc i umys³ów jest obecnie w toku.
Tymczasem ukartowane anty-prawda i anty-Lightworker kampanie dezinformacyjne sÂą rĂłwnieÂż montowane.
AmerykaĂąski Kabuki powiedziaÂł mi, Âże jest w peÂłni Âświadomy, Âże istniejÂą zÂłoÂżone skoordynowane zespoÂły ludzi, na caÂłym Âświecie, ktĂłrym jest oferowane 50 dolarĂłw lub 100 $ za kaÂżdy "mieszajÂący" lub dezinformujÂący post, ktĂłry umieszczÂą na stronach blogĂłw lightworkers lub alternatywnych wiadomoÂści . ZdajĂŞ sobie rĂłwnieÂż sprawĂŞ z tego.
Amerykaùski Kabuki, z jego wiedz¹ insidera technologii, internetowych, botów i podobnych, wyjaœni³ mi, ¿e te "dezinformacyjne zespo³y maj¹ specjalne skrypty odpowiedzi dla ró¿nych lightworkers i aktualnych tematów, które, przy odrobinie przekrêcania zawieraj¹ aktualny problem lub czêœÌ z bie¿¹cej channelowanej wiadomoœci, wstukan¹ (na klawiaturze) w czêœÌ prawdy przekrêcaj¹c j¹ wokó³. Te "komunikacje" s¹ nastêpnie wysy³ane poprzez "Formularz Kontaktowy" lub poprzez bezpoœrednie posty na ró¿nych stronach i forach bez nadzoru, aby "wstawiÌ kota pomiêdzy go³êbie" ¿e tak powiem. I mieszaÌ rzeczy. Totalne pomieszanie wiadomoœci jest star¹ taktyk¹ "rozbrajania" .
Teraz, dzisiaj, dÂługoletni Lightworker, profesjonalny wykÂładowca, reÂżyser i autor David Wilcock musiaÂł publicznie broniĂŚ siĂŞ po zinstrumentalizowanej faÂłszywej kampanii e-mail.
E-mail, wychodz¹cy dla "wy³¹cznie cz³onków Divine Cosmos " - twierdz¹cy, ¿e zosta³ napisany przez Dawida i stwierdzaj¹cy, ¿e spotka³ siê z Galaktycznymi na Olimpiadzie w Londynie - idealnie skopiowany okreœlony styl pisania Davida i niepowtarzalne formatowanie i prezentacja, to nie by³a zwyk³a próba zdyskredytowania Dawida i jego pracy. (Chocia¿, jeden dowcipniœ nie sugerowa³, ¿e to by³o tak blisko zwyk³ego charakteru pisma Dawida, ¿e byÌ mo¿e, ale tylko mo¿e, to by³ David podnosz¹cy zainteresowanie swojego kolejnego postu, który uka¿e siê wkrótce ... w¹tpiê.)
Wiêc napisa³em do Dawida w dniu dzisiejszym, aby zapytaÌ go, co siê sta³o i zapytaÌ, czy napisa³ t¹ szczególn¹ wiadomoœÌ. Widocznie by³em siódmy lub ósmy z tych, co poprosili go o to. Oczywiœcie, by³ zszokowany i sfrustrowany, ¿e ktoœ wysy³a tak¹ dezinformacjê. Od tego czasu napisa³ na swoim blogu, ¿e nie napisa³ tego maila. To by³a jego odpowiedŸ na moje pytanie:
"To jest caÂłkowicie faÂłszywe.
Wydaje siĂŞ, Âże zostaÂły napisane przez agentĂłw kontrwywiadu, ktĂłrzy prĂłbujÂą zdyskredytowaĂŚ pracĂŞ, ktĂłrÂą robiĂŞ w zakresie dochodzenia „Finansowej Tyranii”.
Nie ma wiadomoÂści „wy³¹cznie dla czÂłonkĂłw Divine Cosmos”. Wszystko, co napisaÂłem jest otwarte, wolne i publiczne, i nigdy nie pisaÂłem gdziekolwiek poza Divine Cosmos . - David "
Istnieje równie¿ szereg artyku³ów, channelingów i wypowiedzi, które istniej¹ od jakiegoœ ju¿ czasu, które te¿ nagle ponownie pojawi³y siê jako "nowe" wiadomoœci. Wiele witryn lightworker, albo nie sprawdza, czy nie pamiêta, ¿e te posty zrobi³y obchód przedtem i ewentualnie nieœwiadomie, zaczê³y obieg tych artyku³ów, opowiadaù i wiadomoœci, jak gdyby to by³y "nowe" wieœci. I w ten sposób zamieszanie zagra³o ponownie.
WiĂŞc co mamy robiĂŚ w tym czasie poszukiwania prawdy?
Moja rada jest taka, ¿e wszyscy po prostu potrzebuj¹ byÌ bardzo œwiadomi, ¿e jest g³ówny przemys³, który obecnie produkuje dezinformacjê i chciwie prowadzi marketing swojego produktu w próbie poszukiwania naszych serc i umys³ów, teraz.
Najlepszym sposobem, aby trzymaĂŚ siĂŞ z dala od tej energii jest pozostawanie w naszej indywidualnej prawdzie i wykorzystaĂŚ naszego rozeznania w kaÂżdym czasie.
I czytajcie tylko te e-maile, blogi i fora, ktĂłrym moÂżecie ufaĂŚ i wiedzieĂŚ, sÂą zarzÂądzane ze ÂŚwiatÂłem w ÂświadomoÂści.
Innymi sÂłowy, rĂłbcie tak, jak zawsze wszystko powinniÂście robiĂŚ - i trzymaĂŚ siĂŞ z dala od dramatĂłw w tym samym czasie.
I pamiĂŞtajcie: prawda nie ma planu.
MoÂżesz przeczytaĂŚ David Wilcock w aktualizacji online i odparcie datowane dziÂś i podÂświetlone na czerwono na dnie jego postu na: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1066-great-revealingLink do artykuÂłu Stephena: http://the2012scenario.com/2012/08/truth-has-no-agenda/
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 22, 2012, 09:40:23 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1034 : Sierpień 19, 2012, 22:33:45 » |
|
I pamiĂŞtajcie: prawda nie ma planu. Z tym stwierdzeniem zgadzam siĂŞ w 100% , dodam nawet iÂż prawda jest nawet wrĂŞcz zaskakujÂąca! wyÂłania siĂŞ w zupeÂłnie nieprzewidywalnych momentach ukazujÂąc siĂŞ znienacka, inspirujÂąc do robienia rzeczy o ktĂłrych nawet nie pomyÂśleliÂśmy wczeÂśniej.. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1035 : Sierpień 20, 2012, 19:15:54 » |
|
NaprawdĂŞ warto uwaÂżnie skupiĂŚ siĂŞ na tym tekÂście i na jego tle obejrzeĂŚ siebie. Kiara  20.08.2012 Cicha podró¿ do Serca. EA’H ARIS EMANUEL
ÂŚciÂągnij ten wpis jako PDF
EAH' ARIS EMANUEL
Wieczne sÂą ÂŚwiaty, wieczne jest ÂŻycie na wszystkich ÂŚwiatach, wieczne sÂą DzieÂła StwĂłrcy wdechniĂŞte w Byt.
PozbÂądÂźcie siĂŞ powiÂązaĂą z „przemijajÂącym”, od³ó¿cie postrzeganie koĂączÂące siĂŞ w jednym Punkcie przez ktĂłre przeÂżywacie siĂŞ sami jako ograniczeni.
Podnieœcie siê, rozszerzcie, daleko poza Horyzont, rozszerzcie Wasz¹ ŒwiadomoœÌ i rozpoznajcie:
JA JESTEM WIECZNY, NIEPRZEMIJAJÂĄCY I NIEOGRANICZONY.
JeÂśli Wam siĂŞ to uda, to uda siĂŞ Wam wszystko, wtedy zaczyna siĂŞ ÂŻycie w Nowym Wymiarze, wtedy to co siĂŞ dzieje na Ziemi zyskuje nowy wymiar.
Pos³uchajcie, Wy nieprzemijaj¹cy bogowie Nieba: zst¹piliœcie tutaj, zeszliœcie aby czyniÌ to co teraz jest do uczynienia, lecz w tej S³u¿bie jesteœcie tylko na jakiœ czas i tylko przez jakiœ czas mo¿ecie prze¿ywaÌ roz³¹czenie z Pra-ród³em. Tylko tak d³ugo, jak wykonujecie t¹ pracê, albowiem Stwórca wyszukuje tylko najwy¿sze Byty Œwiadomoœci aby wys³aÌ je na Ziemiê: CIEBIE.
Tego jeszcze ÂżeÂście nie uwewnĂŞtrznili, Wasze czynienie i myÂślenie pokazuje Âże maÂło o tym wiecie. Jeszcze siĂŞ pokazuje to Âże prawie wcale nie potraficie przejrzeĂŚ „Gry w Czasie”, jeszcze jest tak, Âże szukacie jej na uboczu RzeczywistoÂści.
Jak mo¿ecie unikn¹Ì tej pomy³ki?
Poprzez przeniesienie ciĂŞÂżaru Waszej Uwagi z ZewnÂątrz do WewnÂątrz. To jest zawsze ta jedna Droga: z ZewnÂątrz do WewnÂątrz.
Wasze spojrzenia trzymajÂą siĂŞ tego ZewnĂŞtrznego, przez co Wasza uwaga jest odwrĂłcona i ostatecznie zamieszana (*zaplÂątana) albowiem ÂŚwiat Iluzji ma zaprawdĂŞ wiele do zaoferowania dla ludzkiego oka.
To jest Droga ktĂłra przynosi wszystko na DrogĂŞ!
Gdy CzÂłowiek „podbiÂł” swĂłj ÂŚwiat WewnĂŞtrzny, zaj¹³ kwaterĂŞ w swoim Sercu i rozpoznaÂł swojÂą DuszĂŞ, wtedy nastĂŞpuje cisza i spokĂłj i postrzeganie ÂŚwiata Iluzji zmienia siĂŞ caÂłkiem od podstaw.
Przede wszystkim zmienia siĂŞ postrzeganie wÂłasnej roli w Grze w Czasie w ktĂłrej dane sÂą okazje (*sposobnoÂści) do Wzrostu dla Was bogĂłw, ktĂłrzy juÂż w wielu ÂŚwiatach stworzyliÂście kamieĂą budulcowy dla WiecznoÂści.
Ponownie Ja mĂłwiĂŞ Wam:
IdÂźcie do WnĂŞtrza Waszej Istoty! WiĂŞcej nie potrzeba aby ujrzeĂŚ StwĂłrcĂŞ i przede wszystkim by zobaczyĂŚ Was samych jako boskich – jako wiecznÂą, wszechobecnÂą i nieprzemijajÂącÂą boskÂą EnergiĂŞ.
Zacznijcie dzieù cich¹ podró¿¹ do Waszego Serca, rozszerzcie siê w nim i przekroczcie ograniczenia które zosta³y Wam narzucone w Byciu Cz³owiekiem.
Wtedy zacznijcie dzieĂą w tej ÂŚwiadomoÂści Âże jesteÂście tutaj GOÂŚCIEM ktĂłry przyszedÂł z waÂżnych powodĂłw lecz ktĂłry odejdzie gdy przyjdzie na to Czas.
Wejœcie w Nieograniczon¹ RzeczywistoœÌ Stwórcy.
Zbyt maÂło jeszcze o tym wiecie, dlatego teÂż bÂądÂźcie wytrwali bo ta Wiedza musi byĂŚ wpierw wydobyta i zintegrowana w Âżycie codziennie i wtedy ona zmienia wszystko.
StwĂłrca jest wielki jest bezgranicznym Bytem, i Wy jesteÂście tacy sami jak ON.
EA’H ARIS EMANUEL z Rady 72 po prawicy StwĂłrcyhttp://wolnaplaneta.pl/terra/2012/08/20/20-08-2012-cicha-podroz-do-serca-eah-aris-emankiara 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1036 : Sierpień 21, 2012, 00:50:37 » |
|
To niezmiernie ciekawy przekaz naprawdĂŞ wart przeczytania uwaÂżnego, niesie ogromnie duÂżo informacji "miĂŞdzy wierszami"... bardzo wiele mi wyjaÂśniÂł w dyskusji o Rodos i Malcie. Jutro odczytam i opiszĂŞ to ukryte przesÂłanie. Kiara  Sztuczny ksiĂŞÂżyc Saturna i wpÂływ KsiĂŞÂżycaby krystal28 in ArchanioÂł Metatron .. ArchanioÂł Metatron via Tyberonn, 1.07.2012
.Witam Mistrzowie, jestem Metatron, ksi¹¿ê ÂŚwiatÂła i serdecznie pozdrawiam kaÂżdego z was, ofiarujÂąc bezwarunkowÂą miÂłoœÌ! Kochani, zmiany na Ziemi sÂą spowodowane zmianami zachodzÂącymi w Kosmosie. Wszystkie ciaÂła niebieskie, planety, ksiĂŞÂżyce i gwiazdy w waszej galaktyce w harmonijnej symfonii wspierajÂą to, co dzieje siĂŞ na waszej planecie w 2012 roku. Jak wam mĂłwiliÂśmy, wasze religie pomijaÂły naukĂŞ, z kolei nauka wykluczyÂła duchowoœÌ. Teraz, w 2012 roku obie zaczynajÂą siĂŞ uzupeÂłniaĂŚ. Wasi naukowcy zaczynajÂą dostrzegaĂŚ, Âże w Kosmosie istnieje inteligencja a wasi religijni przywĂłdcy zaczynajÂą dopuszczaĂŚ fakt, Âże „nie jesteÂście sami”. NiektĂłrzy naukowcy – wizjonerzy oraz pisarze tacy jak Graham Hancock, David Childress, Richard Hoagland i Semir Osmanagich, coraz bardziej odsÂłaniajÂą drogĂŞ, wyjaÂśniajÂąc wam prawdziwe poczÂątki i historiĂŞ ludzkoÂści. MĂłwimy wam, usuwanie cienia jest rĂłwnoznaczne z jasnoÂściÂą i mÂądroÂściÂą. Kosmos siĂŞ zmienia, fizyka siĂŞ rozszerza. Odkrywacie, Âże prawa fizyki, co do ktĂłrych myÂśleliÂście, Âże sÂą „wyryte w kamieniu”, zmieniajÂą siĂŞ i rozwijajÂą. Owa ekspansja jest wielowymiarowoÂściÂą. A przy tym, mistrzowie, odkrywacie, Âże myÂśli, Boskie myÂśli, stanowiÂą StwĂłrcĂŞ wszystkiego, i, Âże wy rĂłwnieÂż jesteÂście tego czĂŞÂściÂą. Nawet krĂŞgi najbardziej zacofanych, tzw. “twardogÂłowych” uczonych g³ównego nurtu nauki penetrujÂą i opanowujÂą teraz mÂłode pokolenia naukowcĂłw, bardziej dyletanckich i nieposkromionych, ktĂłrzy uÂświadamiajÂą sobie obecnoœÌ inteligencji w Kosmosie oraz wyÂłanianie siĂŞ nowego Âładu w fizyce”. To nie tylko przeÂświadczenie, Âże nie jesteÂście sami, lecz przekonanie, Âże stwarzanie nie moÂże byĂŚ przypadkowe. W fizyce istnieje siÂła napĂŞdowa, Âświadoma inteligencja. WczeÂśniej wam opowiadaliÂśmy Âże, jak ich nazywacie, „anioÂłowie”, wÂładajÂą „prawami fizyki”, a teraz mĂłwimy wam, Âże wszystko w Kosmosie jest Âświadome. Planety, gwiazdy, ksiĂŞÂżyce i nawet to, co nazywacie pustkÂą jest Âżywe, przytomne, Âświadome we wspieraniu ludzkoÂści. KsiĂŞÂżyce, planety i Âżywy KosmosKsiĂŞÂżyce sÂą ekstremalnie waÂżne i majÂą ogromny wpÂływ na planety, systemy sÂłoneczne i galaktyki. Wasi akademiccy naukowcy wiedzÂą coraz wiĂŞcej na temat niezliczonych inteligencji i energetyki planetarnej, gwiezdnej a takÂże lunarnej siÂły grawitacji. Wasza wÂłasna planeta posiadaÂła w swojej historii wiĂŞcej niÂż jeden ksiĂŞÂżyc. MĂłwimy prawdĂŞ, wokó³ ktĂłrej wÂłaÂśnie wiele siĂŞ spekuluje…, a tÂą jest, Âże wasz obecny KsiĂŞÂżyc zostaÂł „stworzony” po powstaniu Ziemi. W owym czasie znajdowaÂł siĂŞ o wiele bliÂżej planety, a tryb wsteczny, w ktĂłrym obecnie orbituje, jest oddalony od pierwotnego umiejscowienia. CzyÂż nie wydaje siĂŞ wam bardzo interesujÂące i zastanawiajÂące, Âże wasz obecny KsiĂŞÂżyc moÂże podczas caÂłkowitego zaĂŚmienia doskonale zasÂłoniĂŚ wasze SÂłoĂące? Czy rozumiecie, Âże, gdyby KsiĂŞÂżyc nie znajdowaÂł siĂŞ na precyzyjnej orbicie i nie byÂłby w okreÂślonej odlegÂłoÂści pomiĂŞdzy ZiemiÂą i SÂłoĂącem, to nigdy nie miaÂłoby to miejsca? MoÂżecie pomyÂśleĂŚ, Âże to skomplikowany projekt techniczny i taka jego rola! Chcemy was rĂłwnieÂż poinformowaĂŚ, Âże jeden z ksiĂŞÂżycĂłw waszego UkÂładu SÂłonecznego jest sztuczny i stanowi automatyczny samo-stabilizujÂący komputer. Dowody na jego wyjÂątkowe wÂłaÂściwoÂści i projekt zostaÂły ujĂŞte na fotografiach misji Cassini. Te zdjĂŞcia budzÂą powaÂżne spekulacje poÂśrĂłd waszych naukowcĂłw. Saturn i Japet (Iapetus)Jeden z ksiĂŞÂżycĂłw Saturna jest technicznym tworem zaprojektowanym i zbudowanym w tym miejscu dla okreÂślonych celĂłw. Jego siÂła ciĂŞÂżkoÂści i orbita majÂą wpÂływ na Saturna. I mĂłwimy wam, Âże rĂłwnieÂż wasza Ziemia odbiera silne wpÂływy energii Saturna, a tym samym i jego ksiĂŞÂżyca – Iapetusa. WiĂŞkszoœÌ z was, ktĂłrzy interesujÂą siĂŞ metafizykÂą, do pewnego stopnia wiedzÂą o wpÂływach astrologicznych na ludzkoœÌ i ZiemiĂŞ. Astrologia nie jest folklorem lecz naukÂą o tym, jak dziaÂłajÂą na was planety poprzez swoje charakterystyczne fale grawitacyjne i emisje energii. KaÂżda planeta w waszym UkÂładzie SÂłonecznym emituje unikatowe czĂŞstotliwoÂści fal grawitacyjnych jak rĂłwnieÂż „sygnaturĂŞ” energetycznÂą. Energie majÂą charakter plazmatycznych subatomowych czÂąstek, ktĂłre sÂą wyÂświetlane geometrycznie przez bieguny pó³nocne kaÂżdej z nich. MoÂżna by rzec, Âże sÂą podobne do „biaÂłych dziur” , poniewaÂż emitujÂą hiper – wymiarowÂą energiĂŞ. To oznacza, Âże zawierajÂą wielowymiarowe energie wyÂższych wymiarĂłw, ktĂłrymi emanujÂą w waszym UkÂładzie SÂłonecznym. Bieguny projekcji majÂą geometrycznÂą sygnaturĂŞ, a polarna geometria jest okreÂślana przez rotacyjne faktory (wewnĂŞtrzne i zewnĂŞtrzne momenty obrotowe) planety i wskaÂźnik wibracji hiper – wymiarowej emisji energii. KaÂżda planeta i ksiĂŞÂżyc w waszym UkÂładzie SÂłonecznym wspiera ZiemiĂŞ i na odwrĂłt. Istnieje coÂś takiego jak porĂłwnawcza uproszczona analogia pomiĂŞdzy planetami a ich ksiĂŞÂżycami, sÂłoĂącami a ich planetami oraz atomami a cyrkulujÂącymi elektronami. Podobnie jak dodanie kr¹¿¹cego elektronu zmienia energiĂŞ i naturĂŞ atomu, a takÂże moleku³ê, dodanie ksiĂŞÂżyca zmienia rezonans energetyczny kaÂżdej planety. KaÂżda planeta ma wpÂływ na energiĂŞ jej gwiezdnego centrum. Sondy Voyager i Cassini a SaturnZdjĂŞcia, ktĂłre zostaÂły zrobione przez sondĂŞ Voyager a ostatnio Cassini, wrĂłciÂły na ZiemiĂŞ, wykazaÂły specyficzne i fascynujÂące anomalie dotyczÂące Iapetusa, a byĂŚ moÂże i pewne dowody na istnienie Âżycia pozaziemskiego. ChociaÂż wasza wÂłasna planeta jest po brzegi wypeÂłniona takimi dowodami, to w wiĂŞkszoÂści przypadkĂłw zostaÂły one odrzucone i niepotwierdzone, a wrĂŞcz zaklasyfikowane jako zakazana archeologia. Sondy Voyager i Cassini ujawniÂły pewne niezwykÂłe anomalie na Iapetusie, ksiĂŞÂżycu Saturna, w³¹cznie ze ÂścianÂą biegnÂącÂą wzdÂłuÂż rĂłwnika o dÂługoÂści 4 milionĂłw stĂłp (odtÂł. angielska jednostka dÂługoÂści odpowiadajÂąca 0,3048 m) , szeÂściokÂątnym kraterem, strukturami powierzchni o pudeÂłkowej budowie i antenowymi strukturami podobnymi do wieÂż, jak rĂłwnieÂż aspektami ÂświatÂła i ciemnoÂści oraz niezwyk³¹ orbitÂą. I chociaÂż nie pasuje to do nauki g³ównego nurtu, teraz wam mĂłwimy, Âże wasi oÂświeceni astrofizycy sÂą coraz bardziej Âświadomi, Âże Iapetus (ksiĂŞÂżyc Saturna) jest „sztuczny”, mimo, Âże wiĂŞkszoœÌ jeszcze nie ma odwagi, aby wyraziĂŚ ten niekonwencjonalny poglÂąd. MĂłwimy wam, Âże ksiĂŞÂżyc Iapetus, nazywany satelitÂą, zostaÂł umieszczony na najbardziej zewnĂŞtrznej orbicie „pierÂścienia planety” przez zaawansowane pozaziemskie istoty dla okreÂślonych celĂłw. Iapetus ma inteligentnÂą konstrukcjĂŞ i waÂżne zadanie. WizjonerzyW wizjonerskiej ksi¹¿ce Arthura C. Clarka „Odyseja kosmiczna 2010”, dr Bowman, g³ówny bohater, odkrywa prawdziwy cel misji, Iapetus, ktĂłry jest trzecim co do wielkoÂści ksiĂŞÂżycem Saturna, w nadziei na kontakt ze spoÂłecznoÂściÂą, ktĂłra kiedyÂś porzuciÂła monolity Ziemi i jej KsiĂŞÂżyca. Kiedy przybliÂżyÂł siĂŞ do Iapetusa, na jego powierzchni dojrzaÂł podobny monolit. PostanowiÂł wsi¹œÌ do jednego z zewnÂątrz-operacyjnych statkĂłw, aby poddaĂŚ monolit bliÂższej inspekcji. Monolit zaprogramowany na takie wydarzenie, objawiÂł swoje prawdziwe przeznaczenie jako gwiezdna brama i po prostu wciÂągn¹³ statek w siebie. Zanim znikn¹³, kontrola misji usÂłyszaÂła jego wezwanie: ”Jestem wewnÂątrz Iapetusa…, ta rzecz jest pusta i ciÂągnie siĂŞ w nieskoĂączonoœÌ… O mĂłj BoÂże, to jest peÂłne gwiazd!” Co ciekawe, ksi¹¿ka zostaÂła napisana wiele lat przed misjami Voyager i Cassini, ktĂłre odkryÂły na Iapetusie „czarnÂą dziurĂŞ”. Misja Cassini pokazaÂła teÂż zdjĂŞcia ukazujÂące niezwyk³¹ wÂłaÂściwoœÌ odbicia radarowego na Iapetusie i ujawniajÂące zaskakujÂące anomalie ÂświatÂła i ciemnoÂści, szwankowanie jasnoÂści, jakby czĂŞÂści ksiĂŞÂżyca byÂły oÂświetlone dziĂŞki sztucznemu lub wewnĂŞtrznemu procesowi. ZostaÂła rĂłwnieÂż odkryta niezwykÂła liniowa struktura na 12 mil wysoka ( tÂł. mila amerykaĂąska – 1609,3472 m), 12 mil szeroka i ponad 800 mil dÂługa, wyglÂądajÂąca jak symetryczna spoina, w linii prostej do rĂłwnika Iapetusa. To nie pozostaÂło niezauwaÂżone przez waszych naukowcĂłw z NASA. Jeden zaj¹³ ryzykowne stanowisko spekulujÂąc, Âże Iapetus wyglÂąda na sztucznie zmodyfikowany, i Âże jest najlepszym przypadkiem dowodu na istnienie zaawansowanego Âżycia w UkÂładzie SÂłonecznym. Wizjonerski naukowiec Richard Hoagland wykonaÂł liczne ekspertyzy zwiÂązane z Iapetusem, z ktĂłrych wiele jest poprawnych. Wasi naukowcy zdajÂą sobie sprawĂŞ, Âże Iapetus okr¹¿a Saturna po nietypowej eliptycznej orbicie 15 stopni i tworzy ciekawy nierĂłwnolegÂły tor wokó³ planety. Wszystkie pozostaÂłe ksiĂŞÂżyce rotujÂą po tej samej pÂłaszczyÂźnie, co pierÂścienie Saturna. KsiĂŞÂżyc Febe jest nachylony pod kÂątem 5 stopni i biegnie w kierunku wstecznym. My wam mĂłwimy, Âże Iapetus jest „staroÂżytnÂą” arkturiaĂąskÂą konstrukcjÂą. Jego architektura jest wÂłaÂściwie pochodnÂą platoĂąskiego ciaÂła staÂłego i wyglÂąda, ÂściÂśle mĂłwiÂąc, jak ÂściĂŞty dwunastoÂścian. ZdjĂŞcia z Cassini pokazujÂą, Âże rzeczywiÂście nie posiada formy kulistej jak wiĂŞkszoœÌ ciaÂł niebieskich, i rzeczywiÂście ma geometryczne linie, ktĂłre pasujÂą do formy dwunastoÂścianu, chociaÂż miliardy lat lodu i pyÂłu znieksztaÂłciÂły trochĂŞ jego powierzchniĂŞ. Ci z was, ktĂłrzy sÂą zaznajomieni z naukÂą zwanÂą „ÂświĂŞta geometria” wiedzÂą, Âże czworoÂścian doskonale wpisuje siĂŞ w podobnÂą formĂŞ wieloÂściennÂą jakÂą jest dwunastoÂścian. SpÂłaszczone powierzchnie, wyglÂądajÂące jak pÂłytki krwi na powierzchni Iapetusa, zostaÂły przez niektĂłrych wizjonerĂłw naukowcĂłw okreÂślone jako geo-powierzchnie czworoÂścianĂłw, a my powiadamy, ze oni majÂą racjĂŞ. Jest to potwierdzone przez specyficzny kÂąt 120 stopni odstĂŞpu kÂąta gwiezdnego czworoÂścianu. Iapetus naprawdĂŞ jest „sztucznym” ksiĂŞÂżycem skonstruowanym w konkretnym celu i umieszczonym na specjalnie nadanej charakterystycznej orbicie wokó³ Saturna. ZostaÂł tam ustawiony, aby wymodulowaĂŚ grawitacjĂŞ i krystalicznÂą symfonikĂŞ Saturna, rzutowanÂą przez czĂŞstotliwoœÌ tego, co nazywacie krystalicznymi pierÂścieniami Saturna. cd....
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1037 : Sierpień 21, 2012, 00:51:04 » |
|
cd... PierÂścienie SaturnaLudzkoœÌ zawsze wiedziaÂła, Âże Saturn jest inny niÂż pozostaÂłe planety. Jak tylko ludzie uzyskali moÂżliwoœÌ obserwowania ciaÂł niebieskich, zauwaÂżyli jego wyró¿niajÂące siĂŞ wyjÂątkowym piĂŞknem niesamowite pierÂścienie, co wyodrĂŞbniÂło go spoÂśrĂłd innych planet,. My wam powiadamy, Âże Saturn i jego pierÂścienie grajÂą w waszym UkÂładzie SÂłonecznym wyjÂątkowÂą rolĂŞ PierÂścienie Saturna sÂą w ciÂągÂłym ruchu a spĂłjnoœÌ oscylacji moduluje rezonans waszego UkÂładu SÂłonecznego oraz proces przebiegania wznoszenia Ziemi. PierÂścienie Saturna sÂą stworzone z unikatowych kryszta³ów, ktĂłre oddajÂą harmonijny rezonans wibracji, spĂłjnÂą pieϝ wibracyjnÂą. Saturn stanowi gwiezdnÂą bramĂŞ / punkt wejÂścia z Arkturus do waszego UkÂładu SÂłonecznego na poziomie fizycznym i niefizycznym. Bardziej kompleksowo jest to tunel czasoprzestrzenny w ksztaÂłcie torusa dla waszego systemu. Jak zauwaÂżono z waszego statku badawczego Voyager a takÂże podczas ostatniej misji Cassini, biegun pó³nocny Saturna skÂłada siĂŞ z imponujÂącego podwĂłjnego koncentrycznego szeÂściokÂąta, a biegun poÂłudniowy stanowi eliptyczny jajowaty wir. To zaskoczyÂło waszych astrofizykĂłw g³ównego nurtu. To jest fenomen szeœÌdziesiÂątkowego systemu liczbowego hiper-wymiarowej fizyki torsyjnej, nadal jeszcze nie do koĂąca pojĂŞtej przez wspó³czesnych naukowcĂłw. Powiadamy wam, Âże szeÂściokÂątny biegun Saturna emituje niewiarygodnÂą moc, znacznie wiĂŞcej energii, niÂż planeta absorbuje od waszego SÂłoĂąca (jak wszystkie planety w waszym UkÂładzie SÂłonecznym). SzeÂściokÂątny wzĂłr geometryczny jest energetycznÂą sygnaturÂą, wzorcem fali, charakteryzujÂącym energiĂŞ torsyjnÂą, jaka jest uwalniana. Niesamowita energia pochodzi z innego hiper – wymiaru Kosmosu. CaÂły „system Saturna” stanowi niezwyk³¹ moc regulacyjnÂą, ktĂłra dziaÂła nie tylko na wasz UkÂład SÂłoneczny lecz rĂłwnieÂż na ZiemiĂŞ i ludzkoœÌ. Saturn, pierÂścienie Saturna i niektĂłre z jego ksiĂŞÂżycĂłw, szczegĂłlnie Enceladus, emitujÂą krystaliczne harmonijne wibracje, masywne fale energii grawitacyjnych i plazmy. To bezpoÂśrednio wpÂływa na energie ludzkoÂści w tych czasach. IstniejÂą silne korelacje pomiĂŞdzy stanem energetycznym pola ziemskiego a wpÂływem na pole kaÂżdego czÂłowieka. Energie wyrzutĂłw masy koronalnej czy proporcje plazmy anionĂłw do kationĂłw, nie tylko wpÂływajÂą na ludzkie zachowanie, lecz poprzez zdolnoœÌ indukcji, na ludzkie pole auryczne i Mer-Ka-NĂŞ czakr, pozwalajÂą skuteczniej uchwyciĂŚ ró¿norodnoœÌ wielowymiarowoÂści, paralelne Âświaty i hologramy czasu. Jak wam wiadomo, na Ziemi istniejÂą portale magnetyczne, ktĂłre ³¹czÂą masywne energie sÂłoneczne, istniejÂą teÂż krystaliczne portale, ktĂłre sortujÂą spĂłjnoœÌ emisji plazmy i fal Âświetlnych. Wszystkie siÂły, ktĂłre zmieniajÂą ziemskie pola elektromagnetyczne i krystaliczne, zmieniajÂą teÂż wasze pola. System Saturna generuje przyspieszajÂącÂą spĂłjnoœÌ we wznoszeniu Ziemi, poniewaÂż ten proces rzeczywiÂście moÂże byĂŚ zdefiniowany jako ekspansja wymiarowej matrycy Ziemi do wyÂższych pĂłl krystalicznego rezonansu. Krystaliczna sieĂŚ odbiera krystaliczne kody z ukÂładu Saturna. Iapetus stanowi masywny automatycznie regulowany komputer, ktĂłry bierze udziaÂł w obserwacji i moderacji ukÂładu Saturna. Jego wyjÂątkowa orbita ma zadanie oddziaÂływaĂŚ na pierÂścienie i wzorcowe fale emitowane przez lodowe krysztaÂły. W tym przedsiĂŞwziĂŞciu zachodzi triangulacja pomiĂŞdzy odwrĂłconÂą orbitÂą ksiĂŞÂżyca Saturna – Febe, a samym Saturnem. System Saturna odgrywaÂł wiĂŞkszÂą rolĂŞ w kombinacji z Kosmosem a takÂże w przypadku KsiĂŞÂżyca Ziemi, podczas eksplozji Âżycia na planecie, co miaÂło miejsce w okresie zwanym „ eksplozjÂą kambryjskÂą”. (Uwaga: eksplozja kambryjska lub promieniowanie kambryjskie miaÂło miejsce okoÂło 530 milionĂłw lat temu, byÂło to stosunkowo szybkie zjawisko (w przeciÂągu wielu milionĂłw lat) pojawienia siĂŞ wiĂŞkszoÂści g³ównych ras zwierzÂąt. Jak wykazujÂą skamieniaÂłoÂści, towarzyszyÂło temu duÂże zró¿nicowanie organizmĂłw w³¹cznie ze zwierzĂŞtami, fitoplanktonem i pewnymi mikrobami.) Obecna aktywacja ukÂładu Saturna znĂłw odgrywa waÂżnÂą rolĂŞ w zmianach na planecie. Przede wszystkim zajdÂą zmiany w dziedzinie ekologii i nastÂąpiÂą przesuniĂŞcia energii, przekodowanie w obrĂŞbie krystalicznych sieci i sÂłonecznych krysto-dyskĂłw w krystalicznym wirze Arkansas i Brazylii. To wzmocni symbiotyzm z biologicznymi zmianami w czÂłowieku do opalizujÂącej krystaliczno-krzemowej bazy ciaÂła. DziĂŞki krystalicznej spĂłjnoÂści generowanej z Saturna, spĂłjnoœÌ pojawi siĂŞ rĂłwnieÂż w polu generowanym przez wasze systemy czakr Mer-Ka-Na i bĂŞdzie bezpoÂśrednio oddziaÂływaÂła na bardziej optymalnie wibrujÂące stany. Na tym polega stabilnoœÌ. Ci, ktĂłrzy popadnÂą w stan niespĂłjnoÂści, bĂŞdÂą bardziej naraÂżeni na nieustajÂące zmiany pola Ziemi, natomiast ci, ktĂłrzy sÂą w stanie spĂłjnoÂści bĂŞdÂą mniej naraÂżeni. Ziemski KsiĂŞÂżycKsiĂŞÂżyc Ziemi umoÂżliwia wystĂŞpowanie na Ziemi fizycznego Âżycia. OprĂłcz tych zasadniczych umoÂżliwieĂą KsiĂŞÂżyc wpÂływa dodatkowo na ludzkoœÌ o wiele szerzej, niÂż wielu z was obecnie zdaje sobie sprawĂŞ. JesteÂście zaznajomieni z KsiĂŞÂżycem dziĂŞki uznanym naukom i dziĂŞki mitologii oraz bajkom. NiektĂłrzy z was wiedzÂą o wpÂływach KsiĂŞÂżyca nazywanych przez naukowcĂłw g³ównego nurtu pseudonaukÂą okreÂślanÂą terminem „astrologia”, chociaÂż bardziej zaawansowane cywilizacje z waszej przeszÂłoÂści i przyszÂłoÂści lepiej znajÂą siĂŞ na astrologii i jej wpÂływach na aspekty emocjonalne, fizyczne i mentalne ludzi. Nie tylko KsiĂŞÂżyc oferuje Ziemi rozleg³¹ sÂłuÂżbĂŞ, Ziemia takÂże przysÂługuje siĂŞ KsiĂŞÂżycowi korzystnie. KsiĂŞÂżyc dziaÂła na ludzi w sposĂłb duchowy, co dzisiaj nie jest tak dobrze rozumiane, jak w przeszÂłoÂści. KsiĂŞÂżyc jest w peÂłni Âświadomy i pod wieloma wzglĂŞdami zdolny do odbierania wraÂżeĂą, jest odpowiedzialny nie tylko za zdolnoœÌ Ziemi do fizycznego Âżycia, lecz rĂłwnieÂż do duchowego rozwoju ludzkoÂści zasilajÂąc ziemskÂą atmosferĂŞ. OkreÂślone przedziaÂły faz KsiĂŞÂżyca umoÂżliwiajÂą mÂądremu czÂłowiekowi poszukiwania g³êbszego zrozumienia. Pewne fazy sÂą nasycane przez jego grawitacjĂŞ i ÂświatÂło mogÂąc caÂłkowicie zrĂłwnowaÂżyĂŚ ludzkie pole auryczne w³¹cznie z ciaÂłem mentalnym i emocjonalnym. MoÂżemy powiedzieĂŚ, Âże zgodnie z fazami ksiĂŞÂżycowymi macie zdolnoœÌ Âśnienia, wnikania w pole rekalibracji, ktĂłre nazywacie stanem snu. Bez nich nie nie byÂłoby to tak Âłatwe lub w ogĂłle moÂżliwe. KsiĂŞÂżyc daje odbicia ÂświatÂła w miejscach zaĂŚmienia, wspiera was rĂłwnieÂż podczas uzyskiwania klarownoÂści w Âżyciowych przeÂłomach, kiedy uzyskujecie szersze zrozumienie podczas wĂŞdrĂłwki naprzĂłd w niepewnoÂści lub w obrĂŞbie cienia. OdbijajÂące siĂŞ ÂświatÂło ksiĂŞÂżycowe ró¿ni siĂŞ od bezpoÂśredniego ÂświatÂła sÂłonecznego. WpÂływa na was zupeÂłnie inaczej. Pod wieloma wzglĂŞdami jest rĂłwnie potrzebne dla dobrego samopoczucia, jak ÂświatÂło sÂłoneczne. KsiĂŞÂżyc sprawia, Âże podczas niektĂłrych etapĂłw jego cykli, ktĂłre sÂą czymÂś wiĂŞcej niÂż tylko wahaniami poziomu ÂświatÂła, zachodzÂą owocne interakcje w Ziemi, polach emocjonalnych i aurach ludzi. Fale pola KsiĂŞÂżyca zmieniajÂą siĂŞ zaleÂżnie od jego faz. Krysto – elektryczna aura
Wiecie, Âże ludzka biologia generuje pole elektromagnetyczne, podobnie jak Ziemia. A my powiadamy wam, Âże ludzka aura jest przesuwana do pola krystaliczno – elektrycznego (CEF), z wiĂŞkszym i zró¿nicowanym rozÂłoÂżeniem ukÂładĂłw prze³¹czeĂą, czĂŞstotliwoÂści, mocy i barw. W podobny sposĂłb zachodzi przesuniĂŞcie jonosfery Ziemi i magnetosfery. Rok 2012 zaznacza siĂŞ skrajnymi zmianami. Poza wspaniaÂłym wydarzeniem Wznoszenia, rok 2012 to gwaÂłtowny okres wielkich ruchĂłw czĂŞstotliwoÂści. W trakcie domykania 144-czĂŞÂściowej krystalicznej sieci, drastycznie przyspieszajÂą ziemskie czĂŞstotliwoÂści. Do tego dochodzÂą silne korelacje pomiĂŞdzy stanem Ziemi a wpÂływem na pole auryczne kaÂżdego czÂłowieka. Powiadamy wam, Âże wszystko to, co zmienia pole ziemskie, wpÂływa rĂłwnieÂż na was. To jest fizyka indukcji. Aura ludzka jako taka musi siĂŞ przemieniĂŚ do krysto-elektrycznej formy Mer-Ka-Na, aby poradziĂŚ sobie z optymalnym przesuniĂŞciem w gĂłrĂŞ i obci¹¿eniami zwiÂązanymi z tymi zmianami. Nowy system pracuje w spĂłjnym Âświetle. Z tego powodu w Kluczach Metaronicznych podkreÂślaliÂśmy waÂżnoœÌ pielĂŞgnacji aury. WaÂżne narzĂŞdzia w tym procesie stanowiÂą Âżywe kamienie szlachetne i krysztaÂły phi. Podczas tworzenia „metatronicznej energetycznej tarczy ochronnej” dla krysto-elektrycznej aury przestudiujcie tematykĂŞ energii poszczegĂłlnych kamieni o zdolnoÂściach pojedynczego lub podwĂłjnego zaÂłamywania ÂświatÂła w kombinacji z lapis lazuli. To wzmocni nie tylko crysto-elektrycznÂą aurĂŞ, pomoÂże teÂż symbiotycznie i umoÂżliwi „biologiczne przesuniĂŞcie spĂłjnoÂści”, ktĂłre bĂŞdzie tym skuteczniej emitowane wewnÂątrz kaÂżdej ludzkiej komĂłrki, a takÂże w ludzkich sercach w Krystalicznej Epoce, nazywanej Wzniesieniem. Ci, ktĂłrzy nie osiÂągnÂą stanu spĂłjnoÂści, bĂŞdÂą bardziej odczuwali zmiany pola ziemskiego, natomiast ci, co juÂż znajdujÂą siĂŞ w stanie spĂłjnym sÂą zdolni sprostaĂŚ przesuniĂŞciu bez zak³óceĂą systemu prze³¹czeĂą aury poprzez mechaniczne wyrĂłwnanie zewnĂŞtrznego przyboru czĂŞstotliwoÂści Hertza, ‘fal stojÂących’ na waszej planecie. Powiadamy wam, Âże piezoelektryczne kamienie szlachetne, a takÂże opal, mogÂą okazaĂŚ siĂŞ niezwykle pomocne w saturnowych i ksiĂŞÂżycowych dostrojeniach zwiÂązanych z formami energii wstĂŞpujÂącej Ziemi ZakoĂączenieJest to bardzo pÂłodny czas a cienie sÂą usuwane. Energie bombardujÂące planetĂŞ czyniÂą to w inteligentnej i boskiej ÂżyczliwoÂści. PotĂŞÂżne energie, ktĂłre opÂływajÂą teraz ZiemiĂŞ, sieci i ludzkoœÌ, sÂą niezmierzone. To sÂą koronalne wyrzuty masy, energii gamma i harmoniczne prysznice z planet, ksiĂŞÂżycĂłw i gwiazd, ze ÂźrĂłdeÂł, ktĂłre sÂą dla waszych naukowcĂłw niewyobraÂżalne. Saturn odgrywa w tym waÂżnÂą rolĂŞ, podobnie jak wasz KsiĂŞÂżyc. To jest kwantowe, to jest hiper- i wielowymiarowe. To jest Boska Inteligencja. Jestem Metatron i dzielĂŞ siĂŞ z wami tymi prawdami. JesteÂście umiÂłowani. przetÂłumaczyÂła Teresa Serafinowska www.earth-Keeper.comhttp://krystal28.wordpress.com/
|
|
|
|
|
|
|
Wilk
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1038 : Sierpień 21, 2012, 12:55:56 » |
|
Z tym ksiĂŞÂżycem Âże byÂł kiedyÂś bliÂżej Ziemi to sÂłyszaÂłem, chyba wtedy gdy dinozaury ÂżyÂły. Kiara po tym co wrzuciÂłaÂś dowiedziaÂłem siĂŞ jak wiele jeszcze muszĂŞ siĂŞ nauczyĂŚ 
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1039 : Sierpień 21, 2012, 14:11:47 » |
|
Witaj Wilku, Uczymy sie cale zycie, cala wiecznosc, to taka podroz nasza. Obejrzyj to: tam jest rowniez o Sloncu. //Lucyfer chyba nie ma mi za zle, ze puszczam dalej.//
|
|
|
|
|
|
|
Wilk
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1040 : Sierpień 21, 2012, 19:33:50 » |
|
Witaj Wilku, Uczymy sie cale zycie, cala wiecznosc, to taka podroz nasza. Obejrzyj to: tam jest rowniez o Sloncu. //Lucyfer chyba nie ma mi za zle, ze puszczam dalej.// A to to ciekawe doœÌ z tymi plamami na S³oùcu i t¹ "rurk¹".
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #1041 : Sierpień 21, 2012, 21:08:24 » |
|
Z tym ksiĂŞÂżycem Âże byÂł kiedyÂś bliÂżej Ziemi to sÂłyszaÂłem, chyba wtedy gdy dinozaury ÂżyÂły. Kiara po tym co wrzuciÂłaÂś dowiedziaÂłem siĂŞ jak wiele jeszcze muszĂŞ siĂŞ nauczyĂŚ  Witaj Wilku ,na naszym forum  polecam ci w takim razie dziaÂł KOSMOS tam dowiesz siĂŞ rĂłwnieÂż wielu ciekawych rzeczy 
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1042 : Sierpień 22, 2012, 09:17:08 » |
|
Otrzymaliœmy podziêkowania i gratulacje , w koùcu wszystkie si³y za kurtyn¹ uzna³y wielkoœÌ Cz³owieka i Jego bezwzglêdne prawo oraz zas³ugi w tworzeniu swojej przysz³oœci. Ludzie zdecydowali siê sami na wybór nowej drogi i powrót do DOMU i ludziom pomimo tych wszystkich podstêpnych manipulacji oraz dezinformacji uda³o siê to! Po przekroczeniu "Bramy Lwa" ju¿ nikt niczego przeciw NAM zrobiÌ nie mo¿e, teraz jest ostatni moment na z³o¿enie broni ( co kolwiek to nie znaczy) i albo przejœcie na stronê œwiat³a, albo odejœcie do swoich przestrzeni. Ludzka VICTORIA!Kiara 21.08.2012 Podstawa W³adzy Ludzkoœci. RADA 72
Galaktyczna Federacja ÂŚwiatÂła + Rada 12 + Rada 72
„My kÂłaniamy siĂŞ”.
PRZESÂŁANIE GALAKTYCZNEJ FEDERACJI ÂŚWIATÂŁA, RADY 12, RADY 72.
My sk³aniamy siê przed Wami! My jesteœmy pe³ni uznania za to co tworzycie, za to na co siê zdecydowaliœcie, za to co jesteœcie gotowi wnieœÌ aby temu Œwiatu pomóc do Œwiat³a.
Wypowiadamy sÂłowa podziĂŞkowania! PodziĂŞkowania za to Âże tak duÂżo na siebie wziĂŞliÂście i nadal jeszcze bierzecie.
Czujemy siĂŞ zaszczyceni tym Âże moÂżemy wspĂłlnie tworzyĂŚ obok i wraz z takimi Istotami Tworzenia, byĂŚ z Wami w Punkcie PrzeciĂŞcia (*Punkcie KoĂącowym) w tym Czasie i na wielu Poziomach Bytu.
Poœród Rodzaju Ludzkiego jesteœmy Towarzyszami wspó³twórcami, wspomagamy Procesy które Wy zapocz¹tkowaliœcie.
Nie jest naszÂą zasÂługÂą to Âże teraz tak szybko i niepowstrzymanie kontynuowana jest realizacja Przemiany! Nie – to jest WaszÂą zasÂługÂą i tylko WaszÂą albowiem bez Was nic z tego, nigdy by siĂŞ nie wydarzyÂło.
I to idzie dalej, dalej i dalej! I zawsze to jesteÂście Wy, Ludzie ktĂłrzy szykujecie DrogĂŞ Zmartwychwstania LudzkoÂści i uzdrowienia planety, Wy jesteÂście InicjujÂącÂą IskrÂą poprzez ktĂłrÂą dopiero wszystko moÂże dotrzeĂŚ na DrogĂŞ.
Wasza WÂładza jest zaprawdĂŞ bezgraniczna, Wasza SiÂła Tworzenia jest wszechmocna, Wasza wola aby urzÂądziĂŚ Nowy ÂŚwiat jest niezÂłomna i nie do zÂłamania przez kogokolwiek, niezaleÂżnie od sposobĂłw ktĂłre nadal jeszcze uÂżywajÂą Moce CiemnoÂści.
To Intencja odró¿nia sukces od niepowodzenia, albowiem na Koùcu Czasu wygrywa zawsze Œwiat³o.
I peÂłne ÂŚwiatÂła Intencje Ludzi potĂŞgujÂą siĂŞ wraz z kaÂżdym Dniem w Czasie, czemu nikt nie moÂże zapobiec.
Z ka¿dym dniem bêdzie coraz bardziej oczywiste ¿e Œwiat³o siê przeciska, ¿e Stare Elity pozbawiane s¹ W³adzy, ¿e CiemnoœÌ musi ust¹piÌ aby Œwiat³o wkroczy³o w Przestrzeù przynosz¹c Œwiat³o tam gdzie dotychczas by³o ciemno i mroczno.
To jest Wasza Moc, „Podstawa WÂładzy LudzkoÂści”, poniewaÂż Wy wybraliÂście ÂŚwiatÂło i daliÂście CiemnoÂści klarownÂą odmowĂŞ.
Wy macie tego doœÌ, doœÌ Âłowienia PereÂł Wiecznego ÂŻycia w mĂŞtnej wodzie, Wy jesteÂście syci rozpoznawania w CiemnoÂści konturĂłw ÂŻycia, Wy osiÂągnĂŞliÂście stan w ktĂłrym odseparowujecie siĂŞ od wszystkich „PrzygĂłd Czasu” bowiem juÂż wystarczajÂąco doÂświadczyliÂście, wystarczajÂąco widzieliÂście, wystarczajÂąco siĂŞ nacierpieliÂście.
Tego jest po prostu DOÂŚĂ.
I teraz podjĂŞliÂście DecyzjĂŞ aby byĂŚ ÂŚwiatÂłem, aby torowaĂŚ DrogĂŞ ÂŚwiatÂłu i MiÂłoÂści.
I teraz duÂża liczba Ludzi, duÂża na tyle aby powodowaĂŚ tÂą przemianĂŞ oznajmiÂła IntencjĂŞ Âże oddaje siĂŞ caÂłkowicie MiÂłoÂści, peÂłnym ÂŚwiatÂła czynom i kochajÂącemu dziaÂłaniu we wszystkich sferach ÂŻycia.
Macie doœÌ napotykania na nieczu³oœÌ lub s³u¿eniu nadal temu czemuœ. Wystarczy, skoùczy³o siê, wype³ni³o i przebra³a siê miara!
Tak wÂłaÂśnie jest.
I My za to Was szanujemy – bezgranicznie, bo zaprawdĂŞ to jest Decyzja ktĂłra potrzebna jest jedynie na Poziomie tych ÂŚwiatĂłw bo Poziomy ÂŚwiatÂła Tworzenia dziaÂłajÂą tak czy inaczej daleko od CiemnoÂści, dualnoÂści i sÂą zawsze w MiÂłoÂści jako naturalnej ekspresji ich Bytu.
Wiedzcie wiêc co nale¿a³o tam zadecydowaÌ, co nale¿a³o tam uwolniÌ, tam prze¿yÌ, zanim mo¿na by³o podj¹Ì t¹ Decyzjê.
Tak, wybĂłr miĂŞdzy Dobrem a ZÂłem, CiemnoÂściÂą i ÂŚwiatÂłem, NienawiÂściÂą i MiÂłoÂściÂą jest potrzebny TYLKO na tych Poziomach Bytu ktĂłre stworzyÂły sobie GrĂŞ BiegunowoÂści. Albowiem sam Byt jest JednoÂściÂą – we wszystkich swoich formach, w caÂłej swojej ró¿norodnoÂści jest to JednoœÌ ÂŚwiatÂła i MiÂłoÂści ktĂłre trzymajÂą Tworzenie razem.
I tak zadecydowaliœcie. I wci¹¿ jeszcze wielu z Was Ludzi wierzy ¿e ma³o dla Was jest mo¿liwym i ¿e tylko dla nas, nas z Duchowych Poziomów Œwiat³a mo¿liwa jest ingerencja, ¿e nadal wszystko zale¿y przede wszystkim od nas, nas z drugiej strony tej Zas³ony.
PomyÂłka ktĂłra nie mogÂłaby byĂŚ juÂż wiĂŞksza! To Wy jesteÂście, Wy, Wy, Wy. Wy przynosicie wszystko na DrogĂŞ. My Wam sÂłuÂżymy, My pomagamy tu czy tam jeÂśli jest to dozwolone, jednak to Wy jesteÂście tymi ktĂłrzy na to pozwalajÂą i dajÂą ku temu podstawĂŞ. Albowiem bez tego nie moglibyÂśmy prawie nic zrobiĂŚ.
W jak wielu Epokach tego Czasu mieliÂśmy zwiÂązane rĂŞce i nie mogliÂśmy zadziaÂłaĂŚ nawet na krĂłtki czas. Dlaczego?
Bo chcieliÂście korzystaĂŚ jeszcze z Gry, bo chcieliÂście ÂżyĂŚ doÂświadczeniem po doÂświadczeniu bo po to wÂłaÂśnie zeszliÂście.
Jeszcze nigdy – i musicie rĂłwnieÂż i to uwewnĂŞtrzniĂŚ - jeszcze nigdy SpoÂłeczeĂąstwo o takiej randze nie zostaÂło wprowadzone do ÂŚwiatÂła wraz z ÂżywÂą planetÂą MatkÂą Gaia. Jeszcze nigdy SpoÂłeczeĂąstwo ktĂłre wydawaÂło siĂŞ byĂŚ juÂż zgubione i byÂło uwaÂżane za stracone powrĂłciÂło do ÂŚwiatÂła jeszcze zanim samo siĂŞ zgÂładziÂło (*totalnie zniszczyÂło) – jeszcze nigdy.
Ten Œwiat jest zaprawdê wyj¹tkowy, z wyj¹tkowymi LudŸmi, wyj¹tkowymi Istotami które krok po kroku pojmuj¹ swoj¹ wyj¹tkowoœÌ.
Wam przysÂługuje kaÂżde Uznanie, Wam i nikomu innemu.
Albowiem wielu z nas nie kosztowaÂło jeszcze tego doÂświadczenia, nie smakowaÂło go i przyglÂąda siĂŞ Wam podziwiajÂąc do czego jesteÂście zdolni i w jakich warunkach musieliÂście ÂżyĂŚ z dala od ÂŹrĂłdÂła i ÂŚwiatÂła.
ZaprawdĂŞ, bycie CzÂłowiekiem nie jest drobnostkÂą Jest to ekscytujÂące Zlecenie na ktĂłre decyduje siĂŞ Istota ze ÂŚwiatÂła i na ktĂłre otrzymaĂŚ Uprawnienie DostĂŞpu.
Rzeczy sÂą klarowne:
1. Wy jesteÂście tymi ktĂłrzy wszystko powodujÂą!
2. Wy jesteÂście tymi ktĂłrzy siĂŞ teraz zdecydowali!
3. Wy jesteÂście tymi ktĂłrym siĂŞ naleÂży kaÂżdy honor i jesteÂście tymi ktĂłrym przysÂługuje kaÂżdy Honor Nieba.
Ci ktĂłrzy nie chcÂą siĂŞ przebudziĂŚ sÂą honorowani w ich Decyzji, jednak nie grajÂą juÂż Âżadnej roli w Podniesieniu. I Ci ktĂłrzy nadal jeszcze stojÂą naprzeciw Podniesienia chcÂąc mu zapobiec, tak, rĂłwnieÂż i Ci mogÂą dalej graĂŚ tÂą GrĂŞ w innym ÂŚwiecie, w Strefie tego Tworzenia ktĂłra juÂż od dawna (*specjalnie ) do tego jest przygotowana. O wszystko jest zadbane, My dbamy o „Full Service”, zapewne.
Jednak to Wy jesteœcie Aktorami, Wy jesteœcie tymi którzy decyduj¹ gdzie prowadzi Podró¿, jak¹ prêdkoœci¹ i jakimi metodami chcecie ten Cel osi¹gn¹Ì.
Bogom w Ludzkiej postaci przysÂługuje caÂły Honor Nieba, teraz, poniewaÂż dokaĂączacie Wielki KrÂąg i powracacie do ÂŚwiatÂła.
My moÂżemy byĂŚ z Wami – My wiemy jak to zrobiĂŚ, polegajcie na tym Âże odpowiednio do tego bĂŞdziemy czyniĂŚ w zgodnoÂści z Prawami Tworzenia i z zamiarami Ludzi.
To My JesteÂśmy
GALAKTYCZNA FEDERACJA ÂŚWIATÂŁA RADA 12http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/08/21/21-08-2012-podstawa-wladzy-ludzkosci-rada-72/
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1043 : Sierpień 22, 2012, 09:36:51 » |
|
Tylko, ¿eby nie po³echta³o Was za mocno po pró¿noœci w³asnej  1. Wy jesteœcie tymi którzy wszystko powoduj¹! Czy TY zrobi³eœ cokolwiek z tego, o czym jest w przekazie ? Uczyni³eœ wszystko ? Nie TY tego nie uczyni³eœ (czêsto zrezygnowany, przybity codziennoœci¹, przera¿ony) , ale nie przeszkadza³eœ chocia¿ tym wy¿szym aspektom "siebie", albo i duchowi ,czyniÌ . W g³êbi duszy by³ rezonans z dobrem i ciche wsparcie dla mi³oœci. Dalej jest. 2. Wy jesteœcie tymi którzy siê teraz zdecydowali! W ogóle nie jesteœcie. I tylko dlatego, ¿e nie jesteœmy nie mogliœmy przeszkodziÌ ¿yciu siê dziaÌ. Nie mogli nas wykorzystaÌ ,bo tak na prawdê nie ma ¿adnych "nas" . Istnienie jest, mi³oœÌ jest. Nie czynienie czegokolwiek przeciwko tym energiom to te¿ decyzja. 3. Wy jesteœcie tymi którym siê nale¿y ka¿dy honor i jesteœcie tymi którym przys³uguje ka¿dy Honor Nieba. Przys³uguje ? Kto mia³by i komu przypinaÌ ordery czy oddawaÌ honory ? Komu to potrzebne ? Komu siê nale¿y ? Nikogo takiego nie ma. To nie honory ani pusty blichtr s¹ wa¿ne , ani Niebo ani ¿adne inne cuda na kiju. Wreszcie niech moc przep³ywa i nie bêdzie blokowana. Niech dzieje siê ¿ycie i rozkwita. Niech stanie siê œwiat³o przed którym ciemnoœÌ ustêpuje. To wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1044 : Sierpień 22, 2012, 09:44:38 » |
|
albowiem na KoĂącu Czasu wygrywa zawsze ÂŚwiatÂło.
nie/stety "grĂŞ" trzeba rozegraĂŚ do koĂąca, aby nie byÂło niedomĂłwieĂą,- takie "Jumanji" 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Wilk
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1045 : Sierpień 22, 2012, 12:04:11 » |
|
Tylko, ¿eby nie po³echta³o Was za mocno po pró¿noœci w³asnej  1. Wy jesteœcie tymi którzy wszystko powoduj¹! Czy TY zrobi³eœ cokolwiek z tego, o czym jest w przekazie ? Uczyni³eœ wszystko ? Nie TY tego nie uczyni³eœ (czêsto zrezygnowany, przybity codziennoœci¹, przera¿ony) , ale nie przeszkadza³eœ chocia¿ tym wy¿szym aspektom "siebie", albo i duchowi ,czyniÌ . W g³êbi duszy by³ rezonans z dobrem i ciche wsparcie dla mi³oœci. Dalej jest. 2. Wy jesteœcie tymi którzy siê teraz zdecydowali! W ogóle nie jesteœcie. I tylko dlatego, ¿e nie jesteœmy nie mogliœmy przeszkodziÌ ¿yciu siê dziaÌ. Nie mogli nas wykorzystaÌ ,bo tak na prawdê nie ma ¿adnych "nas" . Istnienie jest, mi³oœÌ jest. Nie czynienie czegokolwiek przeciwko tym energiom to te¿ decyzja. 3. Wy jesteœcie tymi którym siê nale¿y ka¿dy honor i jesteœcie tymi którym przys³uguje ka¿dy Honor Nieba. Przys³uguje ? Kto mia³by i komu przypinaÌ ordery czy oddawaÌ honory ? Komu to potrzebne ? Komu siê nale¿y ? Nikogo takiego nie ma. To nie honory ani pusty blichtr s¹ wa¿ne , ani Niebo ani ¿adne inne cuda na kiju. Wreszcie niech moc przep³ywa i nie bêdzie blokowana. Niech dzieje siê ¿ycie i rozkwita. Niech stanie siê œwiat³o przed którym ciemnoœÌ ustêpuje. To wystarczy. No z tym Wy to trochê poprzesadzali, ale mówisz ¿e ¿adnego JA/TY nie ma s¹ uczucia, zdarzenia itp. Tylko ¿e tak sobie myœlê musi byÌ ktoœ kto to odczuwa bo gdyby nie to taki zombie by by³  Bo tak trochê sobie myœlê ¿e te JA mo¿e jest fuj ale mo¿e jest potrzebne? A tak jakby w 4G czy 5G trochê inaczej wygl¹da?
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1046 : Sierpień 22, 2012, 13:26:45 » |
|
Wilku nie jesteÂś tym JA . Wystarczy to zobaczyĂŚ i utrzymywaĂŚ to rozpoznanie. Zobaczysz jak siĂŞ ono zmienia, jak siĂŞ ciska, jak wyje, jak dopomina siĂŞ uwagi, albo wmawia ,ze jest TobÂą i Âże prĂłcz Ciebie nie ma nic wiĂŞcej Zobacz jak juÂż to robi : musi byĂŚ ktoÂś kto to odczuwa bo gdyby nie to taki zombie by byÂł . Nic nie rĂłb, tylko obserwuj. To nie kosztuje nawet wysiÂłku. Niczego nie zakÂładaj, nie przyjmuj na wiarĂŞ. Patrz .
|
|
|
|
|
|
|
Wilk
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1047 : Sierpień 22, 2012, 14:18:26 » |
|
Wilku nie jesteÂś tym JA . Wystarczy to zobaczyĂŚ i utrzymywaĂŚ to rozpoznanie. Zobaczysz jak siĂŞ ono zmienia, jak siĂŞ ciska, jak wyje, jak dopomina siĂŞ uwagi, albo wmawia ,ze jest TobÂą i Âże prĂłcz Ciebie nie ma nic wiĂŞcej Zobacz jak juÂż to robi : musi byĂŚ ktoÂś kto to odczuwa bo gdyby nie to taki zombie by byÂł . Nic nie rĂłb, tylko obserwuj. To nie kosztuje nawet wysiÂłku. Niczego nie zakÂładaj, nie przyjmuj na wiarĂŞ. Patrz . Mam nadziejĂŞ Âże rozpuszczenie JA nie jest wymagane do Wzniesienia bo tak patrzÂąc niektĂłrzy ludzie mogÂą siĂŞ o tym nawet nie dowiedzieĂŚ.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1048 : Sierpień 22, 2012, 14:47:27 » |
|
Ha, i o to chodzi, ¿e nikt tego nie wie. Nie bêdziesz móg³ o SOBIE powiedzieÌ, ¿e oto jesteœ ju¿ Wzniesiony. Ty nie masz takiej mo¿liwoœci. Wzniesienie ju¿ jest, dzieje siê, ale Ty tego nie odczujesz, bo ono nie dotyczy Ciebie. Serce poczuje, radoœÌ przyjdzie, widzenie wyraŸne, czyste, bez filtrów, tylko tak, jak jest. Nie bêdzie w tym Ciebie, a w³aœciwie to nigdy nie by³o.
Iluzja nie mo¿e siê WznieœÌ, bo zosta³a zaprogramowana tylko do tego, co programista zna.
Rozpuszczenie JA nie jest wymagane do niczego. Nie ma takiego przymusu.
|
|
|
|
|
|
|
Wilk
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1049 : Sierpień 22, 2012, 14:51:26 » |
|
Samo siĂŞ rozpuÂści ale zawsze moÂżna siĂŞ z tym pobawiĂŚ  Ale zobaczymy czy raczej nie zobaczymy (sam nie wiem) jak to tam w 4G czy 5G bĂŞdzie i wÂłaÂśnie w koĂącu ktĂłre bo raz sÂłyszĂŞ o 4G drugi raz o 5G 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 22, 2012, 14:51:57 wysłane przez Wilk »
|
|
|
|
|
|