Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:46:31

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 823668 razy)
0 u¿ytkowników i 84 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #1025 : Sierpieñ 17, 2012, 14:16:50 »

@PHIRIOORI
O¶wiecenie to mrzonka. Kolejny jêzykowy niewypa³ powtarzany bezmy¶lnie przez atmanicze ambitne JA w³a¶nie.
Napisa³em o tym w ksi±¿ce z 2001 roku.

Dla Ciebie, dla mnie, dla niej i dla niego to mrzonka , fakt. Czy jêzykowy ? To Twoja domena Mrugniêcie

Nie moja, ale tutaj to prezentuje i tak mnie postrzegaj± Mrugniêcie

Powiem wiêcej.
£ykn±³e¶ atmaniczny podstêp.
Zniszczenie JA ma swój cel.
To pozbawienie indywidualno¶ci. Nacisk na zbiorowo¶æ.
Jest nim stworzenie zbiorowej masy poddaj±cej siê kreacji jak glina ..uprawianej przez jakie¶ JA nieprzyznaj±ce siê do JA.

To co piszesz bierze siê ze strachu przed wyimaginowanym .. znikniêciem Mrugniêcie . Kiedy JA siê rozpuszcza to nic nie znika, bo JA to iluzja. Brak iluzji nie mo¿e niczego zmieniæ na "gorsze " ! Wiara w JA zaburza to, co jest.

Niewydaje mi siê, aby¶ trafnie okre¶li³ motywacjê tego co pisze.
Do¶wiadcza³em ju¿ znikania na poziomie fizycznym, niemal komórkowym wiêc nie s±dzê, bym mia³ tu lêki jakie¶.

Ogarnij to, co dzieje siê w Naturze pozbawionej JA w ludzkim tego s³owa znaczeniu. Czy kto¶ wykorzystuje naturê i j± uprawia ? Jedyn± tak± istot±, jest - wyposa¿ona w iluzoryczne JA - ludzka forma . Nikt inny nie istnieje. Bez ludzko¶æ w Naturze dzia³yby siê cykle narodzin i ¶mierci oraz -od czasu do czasu - wielkie wymieranie.

W Naturze ka¿da forma przejawiona jest wynikiem interakcji pól okre¶lonych ¶wiadomo¶ci zbiorowych czy to ro¶lin czy zwierz±t czy minera³ów. Kto tym zarz±dza ?
Jaki¶ Bóg ? Nie, to tylko cz³owiek wymy¶la sobie bogów.

¦wiat nie ogranicza siê do ¶wiadomo¶ci zbiorowych. Ale ju¿ wiem co Ciê boli.
Bêdzie zastrzyk Mrugniêcie

W PRAKTYCE:
Jesli wszystkie samo-realizacje Wszech-¦wiata symbolicznie ujmiemy w Kulê,
to TY jakby¶ chcia³ (a to chciejstwo jedynie) - siê t± Kul± staæ.
Tylko w Twojej praktyce, bo tu nie ma nikogo, kto by siê CHCIA£ (kto by przejawia³ chciejstwo) staæ tak± czy inn± kul±. Taki kto¶ jest iluzj± i jako taki fizycznie nie istnieje. Istnienie jest. Forma ludzka jest. Mnie w tym nie ma. ¯ycie siê dzieje . JA nie ¿yje ¿ycia.
Definicja ¿ycia i smierci inna.
To, co siê dzieje, percepujesz - niekoniecznie domen± ¿ycia.

Czyli 3 x NIE-JA równowa¿y 1 x JA.
Razem stanow± istotê/ rdzeñ Wszech¦wiata.

£adna koncepcja i nic wiêcej Du¿y u¶miech
To TWOJA OCENA.
Natura i ¯YCIE za¶wiadcza inaczej.

Nie jest mlekiem, nie jest ¶cian±, nie jest zas³on± z twardego materia³u. Badasz dalej, wchodzisz w mg³ê , ale nie mo¿esz jej z³apaæ. Z oddali wygl±da jakby czym¶ by³a. We mgle bêd±c nie ma. Jest tylko ograniczony ogl±d, ale ograniczenie z czasem siê rozwiewa. Podobnie jest z JA . Rozwiewa siê  z czasem Du¿y u¶miech

Wszystko p³ynie.
JA realizuje FUNKCJÊ punktu po³±czenia.
Elastyczne JA p³yn± wraz z Wszystkim.
¯ycie p³ynie jak film, którego perspektyw± ogl±du jest JA.
Kiedy zapiszesz jego OBRAZ(ê) na kliszy - mo¿esz w Mar TWYM ¶wiecie odtwarzaæ ow± perspektywê, ogl±d.
Podobnie foty s± jakby lgniêciem, przywi±zaniem do okre¶lonej (martwej - bo minionej, zrealizowanej ju¿) perspektywy JA.
a Wszystko P£YNIE.. w tym i JA.
Bez przywi±zañ.

Lecz jest co¶ takiego jak gruntowanie, kotwiczenie, (przywi±zywanie),
które mo¿e byæ pomocne w rozwoju.

Rozwoju czego?
Mrugniêcie

east
Go¶æ
« Odpowiedz #1026 : Sierpieñ 17, 2012, 17:41:27 »

Powiem wiêcej.
£ykn±³e¶ atmaniczny podstêp.
Zniszczenie JA ma swój cel.
To pozbawienie indywidualno¶ci. Nacisk na zbiorowo¶æ.
Jest nim stworzenie zbiorowej masy poddaj±cej siê kreacji jak glina ..uprawianej przez jakie¶ JA nieprzyznaj±ce siê do JA.

To co piszesz bierze siê ze strachu przed wyimaginowanym .. znikniêciem Mrugniêcie . Kiedy JA siê rozpuszcza to nic nie znika, bo JA to iluzja. Brak iluzji nie mo¿e niczego zmieniæ na "gorsze " ! Wiara w JA zaburza to, co jest.

Niewydaje mi siê, aby¶ trafnie okre¶li³ motywacjê tego co pisze.
Do¶wiadcza³em ju¿ znikania na poziomie fizycznym, niemal komórkowym wiêc nie s±dzê, bym mia³ tu lêki jakie¶.
  Pisanie  ,¿e "TY siê boisz"  jest odniesieniem do wewnêtrznego "kontrolera". To jego byt jest zagro¿ony. Bêdzie walczy³ zawsze i do koñca bo walczy o to, ¿eby¶ w niego nie przesta³ wierzyæ ,bo to jest podstawa jego istnienia, tym siê ¿ywi . To ,co jest poza JA w Tobie rzeczywi¶cie nie boi siê bo tego nie da siê skrzywdziæ w ¿aden sposób.
Zanikanie jest podobne zapadaniu w sen. Bez obawy, ¿ycie nie ustanie ,kiedy Ciebie nie bêdzie Mrugniêcie
¦wiat nie ogranicza siê do ¶wiadomo¶ci zbiorowych.
Wszystko jest ¦wiadomo¶ci±.

To, co siê dzieje, percepujesz - niekoniecznie domen± ¿ycia.
Percepcja czyli postrzeganie jest. Nie JA to czyniê. Niczego nie robiê ja, bo JA nie istnieje .
£adna koncepcja i nic wiêcej Du¿y u¶miech
To TWOJA OCENA.
Natura i ¯YCIE za¶wiadcza inaczej.
Powsta³o wra¿enie , ¿e to ocena ,bo brak tutaj odpowiadaj±cego temu do¶wiadczenia bezpo¶redniego. Ciekawe w jaki to sposób Natura dostarcza dowodów na "3 x NIE-JA równowa¿y 1 x JA." ?

JA realizuje FUNKCJÊ punktu po³±czenia.
Elastyczne JA p³yn± wraz z Wszystkim.
¯ycie p³ynie jak film, którego perspektyw± ogl±du jest JA.
Tak, wszystko p³ynie ,a ów film ogl±dany jest przez obserwatora - to nie jest JA. Nie kontroluje ,ani niczego nie zmienia tylko obserwuje. Nie ma przywi±zania do historii na ekranie, choæ mog± temu towarzyszyæ emocje. One te¿ przep³ywaj±. W jaki sposób JA ma realizowaæ funkcjê po³±czenia  ?
To tak jakby¶ postaci na ekranie da³ przypisa³ w³adzê nad widzem. Ta postaæ (JA) mo¿e jedynie wzbudziæ uczucia , lecz obserwator wie, ¿e TO nie mo¿e wyj¶æ z ekranu i fizycznie wp³yn±æ na niego.

Kiedy zapiszesz jego OBRAZ(ê) na kliszy - mo¿esz w Mar TWYM ¶wiecie odtwarzaæ ow± perspektywê, ogl±d.
Wtedy jest zapisany obrazek, wycinek z historii i nic wiêcej. Fakt, ¿e da siê powi±zaæ historiê w ca³o¶æ nie znaczy, ¿e tam jest /by³o jakie¶ JA. Wy¶wietlaj±c slajd (np w formie wspomnienia w umy¶le) wywo³uj± siê z hologramu odczucia czasami nawet w innej perspektywie. Co¶ jest uwypuklone co¶ mniej wyra¼ne. Bo brakuje interpretatora. To jest tylko hologram i nic wiêcej. Perspektywa zosta³a "z³apana" w ramkê czasow± .Ty ju¿ tego nie prze¿ywasz.

a Wszystko P£YNIE.. w tym i JA.
Bez przywi±zañ.
W czym p³ynie ? Nie wystarczy rozpoznaæ, ¿e p³ynie ¿ycie bez przywi±zañ ?  Dlaczego dookre¶lasz to co p³ynie za pomoc± JA ?
Lecz jest co¶ takiego jak gruntowanie, kotwiczenie, (przywi±zywanie),
które mo¿e byæ pomocne w rozwoju.
Kotwice maj± to do siebie, ¿e mo¿na je zwin±æ, a przywi±zanie odwi±zaæ. To s± techniki, a nie co¶, czego nale¿y siê kurczowo trzymaæ. Zeland Vadim w "Transferingu" wykorzystywa³ przywi±zania do chwytania siê wahade³ , które s³u¿y³y jako wehiku³y do przenoszenia pomiêdzy liniami ¿ycia. To wci±¿ technika - nie istota rzeczy.

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1027 : Sierpieñ 18, 2012, 08:54:51 »

Rzeczywisty ksiê¿yc powróci³ na swoj± orbitê

18 sie 2012

by krystal28 in Aktualno¶ci, Szeran (Komenda Asztar)

.
  Wiadomo¶ci Galaktyczne
.

Sekwencyjny przep³yw zdarzeñ, 17 sierpnia 2012

(…) W mojej ostatniej wiadomo¶ci mówi³em o tym, jak naturalny przetwornik Bramy Lwa zosta³ wykorzystany i jak rzadko u¿ywane przej¶cie lub portal zosta³ u¿yty do umo¿liwienia wej¶cia w milionach lub wiêcej, Statków-Matek do ziemskiej wewnêtrznej orbity. Operacja ta zosta³a przygotowana i praktykowana wiele razy od 2010 roku. By³ to spektakularny sukces. (…)

Celem przemieszczenia ich do wewnêtrznej orbity Ziemi jest wp³yw jaki mog± one emanowaæ bezpo¶rednio na Ziemiê.  Chocia¿ nie mo¿emy ingerowaæ w cywilizacje ziemskie, nie jeste¶my hamowani w ¿aden sposób, aby przesy³aæ ¶wiat³o i mi³o¶æ dla planety i do serc jej mieszkañców.  Jest to moment, na który czekali¶my przez bardzo d³ugi czas.

(…)  Wszystkie du¿e Statki Matki, które wesz³y w orbitê Ziemi 8 sierpnia 2012 roku  przeprowadzi³y operacjê na du¿± skalê, gdzie po³±czy³y ze sob± swoje systemy komunikacji.  Pamiêtajcie, ta technologia jest rozwiniêta i niezale¿nie czuj±ca.  Te po³±czone wibracyjne czêstotliwo¶ci mog± zdzia³aæ cuda.  Nie mo¿na przeceniæ si³y tego linku.

Wraz z otwarciem Bramy Lwa w tym niebiañskim wyrównaniu bardzo ciekawe zjawisko wyst±pi³o trzy noce temu.  Drugi ziemski ksiê¿yc powróci³ na swoj± orbitê.  Ten malej±cy sierpowy ksiê¿yc by³ widoczny zachodz±cy na wschodnim horyzoncie w chwalebnym blasku pomarañczy.  Drugi ziemski ksiê¿yc wschodzi na zachodzie i zachodzi na wschodzie osi±gaj±c szczyt na niebie razem z Lun±.  Hinduscy astronomowie zawsze wspominali ziemskie ksiê¿yce w swoich inkantacjach i magicznych ceremoniach.  Drugi ksiê¿yc przyby³ o wyznaczonej godzinie w sekwencyjnym przep³ywie wydarzeñ Zmiany. (…)

Szukajcie drugiego ksiê¿yca w tym miesi±cu na niebie wschodnim.  Bêdzie on widoczny z niektórych punktów obserwacji.  Miejcie gotowe swoje kamery.  Zaczn± byæ pokazywane jego zdjêcia w Internecie. Podobnie jak Niburu pojawia³o siê na zdjêciach jako drugie S³oñce.  Ten ksiê¿yc jest rzeczywistym ksiê¿ycem Ziemi powracaj±cym do swojej orbity.  Nie by³o to mo¿liwe, a¿ gwiazdy wokó³ Ziemi dostosowa³y siê do wy¿szych czêstotliwo¶ci.  Tak jak gwiazdy obracaj± siê wokó³ Ziemi zmieniaj±c pozycjê przez ca³y rok, drugi ksiê¿yc bêdzie coraz bli¿ej dostosowania i w czasie Zmiany bêdzie po raz kolejny w pe³ni funkcjonuj±cym cz³onkiem ziemskiej orbity.  Drugi ksiê¿yc wypad³ z jego widocznej pozycji z ziemskiej orbity podczas ostatniej wielkiej wojny w tym sektorze, gdy tak wielu “Gwiezdnych Ziaren”(Starseeds) wyemigrowa³o jako uchod¼cy na Ziemiê.  Wielu z was jest tu od tamtej pory.  Wtedy nuklearna eksplozja rozdar³a powierzchniê wiêkszo¶ci Marsa.  To wówczas cywilizacje na Marsie wycofa³y siê do wnêtrza Marsa tak jak cywilizacje Telos i inne w wewnêtrznej Ziemi.  Przesy³anie zdjêæ z ja³owej powierzchni, nie wspominaj±c o wewnêtrznych wymiarach Marsa jest fars±, która nagle siê skoñczy.  (Wcze¶niej czyta³am, ¿e obecny ksiê¿yc, sztuczny wytwór u¿ywany przez ciemnych, zostanie usuniêty.  Ciekawa jestem, czy bêdziemy mieli tylko ten jeden, prawowity ksiê¿yc w Z³otej Erze. — Kr)

Brytyjskie gazety zaczê³y mówiæ rano o spotkaniu w Finlandii, gdzie omawiano ca³kowit± likwidacjê denominacji Euro (wiêcej o tym w Wiadomo¶ciach z Gai).  Z pewno¶ci± wypowiedzi by³y ocukrzone.  Zauwa¿cie role Chin, Japonii i Niemiec w pompowaniu warto¶ci walut, jak równie¿ akcji i jak motaj± irañskie fa³szywe zagro¿enia i fa³szywe ceny ropy, aby utrzymaæ rynki sztucznie prê¿ne.  To jest ogromna iluzja i tylko zaprogramowanie matriksa utrzymuje tê iluzjê.  Angela Merkel zosta³a poci±gniêta do odpowiedzialno¶ci, aby ujawniæ prawdê dla ¶wiata, albo usun±æ siê ze sceny.  To nie bêdzie d³ugo, gdy dowiemy siê o jej decyzji. (…)

Z komendy Ashtara, przez Elizabeth Trutwin, 17.8.12

Fragmenty przet³umaczone przez Krystal

Ca³y przekaz w jêz angielskim:  http://lightworkers.org/channeling/165483/sequential-flow-events-message-ashtar-through-elizabeth-trutwin-august-17-2012
http://krystal28.wordpress.com/

mo¿na by to oczywi¶cie wszystko miêdzy bajki w³o¿yæ, ale ju¿ wczoraj trafi³em na tekst o planach samej Finlandii wyj¶cia ze strefy

"Finlandia opu¶ci strefê euro jako pierwsza? "Nie chc± p³aciæ d³ugów Grecji"
2012-08-06 15:12
 Finlandia mo¿e byæ pierwszym krajem, który opu¶ci strefê euro. Do takiego wniosku doszed³ amerykañski ekonomista Nouriel Roubini.
Gdy bankructwo W³och i Hiszpanii stanie siê realne, Finlandia zapewne dojdzie do wniosku, ¿e korzy¶ci z przynale¿no¶ci do strefy euro nie s± warte ryzyka ogromnych kosztów ratowania najwiêkszych pañstw po³udnia Europy – uwa¿a Roubini.

Agencja Moody’s przewiduje, ¿e Finlandia jest najlepiej przygotowana na powrót do w³asnej waluty. Kraj ten jako jedyny zachowa³ stabiln± perspektywê utrzymania ratingu AAA. Wp³ynê³a na to tak¿e niechêæ Helsinek do ratowania bankrutuj±cych krajów z po³udnia Europy.

- Finlandiê ratuje geografia. Kraj znajduje siê tak daleko na pó³nocy, ¿e jego powi±zania z pañstwami Morza ¦ródziemnego pozostaj± bardzo lu¼ne – przekonuje Guntram Wolff, zastêpca dyrektora Instytutu Bruegla w Brukseli.

ja, forsal.pl"
http://www.wprost.pl/ar/337887/Finlandia-opusci-strefe-euro-jako-pierwsza-Nie-chca-placic-dlugow-Grecji/

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #1028 : Sierpieñ 18, 2012, 09:47:40 »

No, u Krystal pobili chyba rekord ¶wiata w szybko¶ci t³umaczenia, ostatnio zajmowa³o im tydzieñ, a tu proszê z dnia na dzieñ.
Ten przekaz wstawi³em w w±tku "Tranformacja..." wczoraj, bo nie my¶la³em, ¿e bêd± a¿ tacy szybcy.
Ale niech tu te¿ zostanie, arteq siê ucieszy, bêdzie mia³ o co pytaæ.
A w tym przekazie jest o Finlandii i Merkel, zobaczymy.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1029 : Sierpieñ 18, 2012, 10:37:19 »

Dziêki serdeczne blu.. Twoja praca jest naprawdê wielka i nie wymierna fizycznie ( ja te¿ czasami czego¶ nie zauwa¿ê i dublujê Twoje t³umaczenia.) , ale to nic , mo¿e maj± byæ powtarzane z jakiego¶ powodu.

Wej¶cie ziemi w coraz wy¿sze wibracje , powrotne na dawn± trajektorie to niespodzianki dla nas .. typu dwa ksiê¿yce i dwa s³oñca.. tak kiedy¶ bardzo dawno temu by³o , bo by³a harmonia. gdy nas jej pozbawiono na d³ugie bardzo wielotysi±clecia zablokowano równie¿ pamiêæ o dawnych piêknych czasach.
Teraz wracamy , przekroczenie " Bramy Lwa" by³o decyduj±cym momentem dla ziemi , bowiem wesz³a w ostatni ju¿ etap przekszta³cania energetycznego ( dematerializacji swojej pow³oki, czyli ziemi na której ¿yjemy obecnie) i odkrycia nam prawdziwej pierwotnej ziemi , która jest pod t± "³upin± orzecha" jako jego najcenniejsza czê¶æ.

£upina otwiera siê coraz bardziej i mo¿emy ju¿ zobaczyæ coraz wiêcej rzeczy , które ona nam zakrywa³a zarówno swoj± blokad± energetyczn± , odleg³o¶ci±  ( odej¶cie bardzo du¿e na przesuniêtej osi od ¼ród³a) jak i k±towym ustawieniem do niemo¿liwo¶ci ogl±du otaczaj±cych nas naturalnych zjawisk.

Proces jest w toku, nikt nie ma mo¿liwo¶ci go powstrzymaæ ni zmieniæ, na szczê¶cie! zatem pozosta³o nam tylko czekaæ na kolejne niespodzianki , które przynios± nam rado¶æ , szczê¶cie i ca³kowit± wolno¶æ.
System mo¿e sobie wypisywaæ co tylko chce, zmiany zachodz± niezale¿nie od ich informacji oraz ich interpretacji i przypisywania sobie wszelakich gratyfikacji.

Nie jest naprawdê wa¿ne kto , co robi, wa¿ne jest tylko jakie pozytywne efekty praca ta przynosi.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 18, 2012, 11:06:37 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1030 : Sierpieñ 18, 2012, 11:27:37 »

A na wszelki wypadek, gdyby tak ludzie odeszli z tej planety ( w jakikolwiek sposób to rozumieæ) to z kosmosu ju¿ przybyli nastêpcy :

"Krwawy deszcz w Indiach "
Cochin dosta³ do badania próbki deszczu i ustali³, ¿e znajduj± siê tam naturalne struktury komórkowe podobne do mitochondriów, tylko o fluorescencyjnych w³a¶ciwo¶ciach.
Naukowiec stwierdzi³, ¿e cz±stki przyby³y wraz z komet±. Ma to wspieraæ teoriê, ¿e komety mog± pe³niæ funkcjê propagowania ¿ycia we Wszech¶wiecie. Fragment której¶ z komet musia³ oderwaæ siê w wyniku oddzia³ywania energii cieplnej ze strony S³oñca i wlecia³ do atmosfery. Tam eksplodowa³ a cz±stki da³y pocz±tek chmurom a potem opadowi.(..)Same nazwijmy to "komórki" s± pozbawione DNA, wiêc nie mo¿na powiedzieæ, ¿e to jest ¿ycie, ale mo¿na powiedzieæ, ¿e to jego komponent.(..)Odkrycie ozncza te¿, ¿e mo¿na mówic o tym, ¿e deszcz jaki spad³ w Kerala mo¿na nazwaæ krwawym, bo sk³ada³ sie z protoplasty krwi.

http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/niezwykly-krwawy-deszcz-indii-moze-miec-pozaziemskie-pochodzenie

Czy¿by kolejne ¿ycie mia³o byæ fulorescencyjne ? Jak na Pandorze (tej z Avatara) ?
A mo¿e to budulec -wzbogacenie - obecnego ¿ycia na Ziemi.
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #1031 : Sierpieñ 18, 2012, 17:44:30 »

hm qumran to 2 ksiezyce lub slonce i ksiezyc U¶miech

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1032 : Sierpieñ 18, 2012, 19:37:48 »

Jednak szybko to zwykle nie oznacza dobrze. Przegl±dn±³em ten post "Rzeczywisty ksiê¿yc... " i widzê, ¿e t³umacz te¿ chyba korzysta³  z Google t³umacza, ale nie sprawdza³ znaczenia s³ów w kontek¶cie i mamy np. Angelê Merkel poci±gniêt± do odpowiedzialno¶ci, to lapsus, w oryginale jest "charged" co w tym przypadku oznacza obci±¿ona, konkretnie ma uwolniæ informacje, albo podaæ siê do dymisji.
Jest tych b³êdów  du¿o wiêcej, wiêc zainteresowanych proszê o sprawdzanie, t³umaczenie, które wstawi³em w w±tku "Transformacja..." jest bardziej dos³owne.

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1033 : Sierpieñ 19, 2012, 21:16:38 »

Proszê nie scalaæ.

A teraz artyku³ Stephena Cook'a na temat nasilenia kampanii dezinformacji.
Krótko to streszczaj±c: ka¿dy sposób jest dobry i wykorzystany.

Prawda nie Ma ¯adnego Programu

2012 18 sierpnia

Wys³any przez: Stephen Cook

Gdy siê znajdujemy bli¿ej i bli¿ej zakresu cudownie wa¿nych chwil i zmian dla duszy
- i wraz z ujawnieniem, ju¿ trwaj±cym i przej¶ciem do nowego systemu finansowego, czekaj±cym na og³oszenia - skutki, starania i strategiczne wykorzystanie dezinformacji nagle wzros³y co mo¿e byæ nazywane "wysokim stanem pogotowia".

We¼my ujawnienie za przyk³ad ... ci±g³e powtórzenia sianie paniki anty alien filmy, takie jak oryginalne i wiele „dalszych ci±gów” filmów o „Obcych”, „Wojna ¶wiatów”, „Dzieñ Niepodleg³o¶ci”, „Walka o Los Angeles” i wiele innych s± teraz nagle w masowym obrocie przez ka¿d± Platformê telewizyjn± dostêpn± na ca³ym ¶wiecie.

Czy programi¶ci sieci sami zdali sobie sprawê, ¿e s± czê¶ci± skoordynowanych wysi³ków, aby zdominowaæ fale radiowe tak± kampani± anty-Galaktyczn±, nie mogê powiedzieæ.

Ale mo¿na postawiæ zak³ad, ¿e kto¶, gdzie¶ zadzwoni³, ¿e te filmy powinny byæ ponownie wy¶wietlane i ponownie wy¶wietlane w tym wyznaczonym momencie w historii ¶wiata. Nawet gdyby to przysz³o poprzez subtelne przypomnienie, ¿e "waszej stacji koñcz± siê prawa powtarzania wy¶wietlania filmu wkrótce,  wiêc trzeba wy¶wietliæ filmu w ci±gu najbli¿szego miesi±ca, je¶li chcecie wykorzystaæ pozosta³e prawo do odtwarzania " ....

W Australii mamy nawet reklamê firmy ubezpieczaj±cej samochody w formie kreskówki, gdzie statek kosmiczny lec±cy nad ruchem drogowym "strzela" w dó³ niszcz±c± wi±zk± ¶wiat³a, która niszczy samochody - co oznacza, ¿e w³a¶ciciele samochodów musz± wzywaæ t± konkretn± firmê ubezpieczeniow±, aby ich pojazd by³ naprawiony. Ach, jacy s± oni subtelni, nie?

Obie te sztuczki s± zarówno niezwykle skutecznym zastosowaniem mediów, aby utrzymaæ poziom ewentualnego strachu wobec ka¿dej Galaktycznej osobowo¶ci mo¿liwie wysoko.

I choæ osobi¶cie uwa¿am, ¿e wiêkszo¶æ ludzi wierzy w obecno¶æ naszych braci gwiezdnych i siostry i prawdopodobnie przyjmie ich z otwartymi ramionami, gdyby wiedzieli, jakie cuda przynosz±, sze¶cioro lub oko³o ludzi, którzy kontroluj± g³ównego nurtu masywne firmy medialne na ca³ym ¶wiecie, my¶l±,  ¿e tego typu wiadomo¶ci utrzymaj± ludzi w "nie przyjaznym" stanie(dla obcych).

Tak wiêc wynosz± w górê paskudnych, naje¿d¿aj±cych obcych najlepiej jak potrafi±.

Wiêc po prostu b±d¼cie ¶wiadomi, ¿e tego rodzaju powa¿na, ¶wiatowa taktyka strategiczna dla naszych serc i umys³ów jest obecnie w toku.

Tymczasem ukartowane anty-prawda i  anty-Lightworker kampanie dezinformacyjne s± równie¿ montowane.

Amerykañski Kabuki powiedzia³ mi, ¿e jest w pe³ni ¶wiadomy, ¿e istniej± z³o¿one skoordynowane zespo³y ludzi, na ca³ym ¶wiecie, którym jest oferowane 50 dolarów lub 100 $ za ka¿dy "mieszaj±cy" lub dezinformuj±cy post, który umieszcz± na stronach blogów  lightworkers lub alternatywnych wiadomo¶ci .
Zdajê sobie równie¿ sprawê z tego.

Amerykañski Kabuki, z jego wiedz± insidera technologii,  internetowych, botów i podobnych, wyja¶ni³ mi, ¿e te "dezinformacyjne zespo³y maj± specjalne skrypty odpowiedzi dla ró¿nych lightworkers i aktualnych tematów, które, przy odrobinie przekrêcania zawieraj± aktualny problem lub czê¶æ z bie¿±cej channelowanej wiadomo¶ci, wstukan± (na klawiaturze) w czê¶æ prawdy przekrêcaj±c j± wokó³. Te "komunikacje" s± nastêpnie wysy³ane poprzez "Formularz Kontaktowy" lub poprzez bezpo¶rednie posty na ró¿nych stronach i forach bez nadzoru, aby "wstawiæ kota pomiêdzy go³êbie" ¿e tak powiem. I mieszaæ rzeczy. Totalne pomieszanie wiadomo¶ci jest star± taktyk± "rozbrajania" .

Teraz, dzisiaj, d³ugoletni Lightworker, profesjonalny wyk³adowca, re¿yser i autor David Wilcock musia³ publicznie broniæ siê po zinstrumentalizowanej fa³szywej kampanii e-mail.

E-mail, wychodz±cy dla "wy³±cznie cz³onków Divine Cosmos " - twierdz±cy, ¿e zosta³ napisany przez Dawida i stwierdzaj±cy, ¿e spotka³ siê z Galaktycznymi na Olimpiadzie w Londynie - idealnie skopiowany okre¶lony styl pisania Davida i niepowtarzalne formatowanie i prezentacja, to nie by³a zwyk³a próba zdyskredytowania Dawida i jego pracy. (Chocia¿, jeden dowcipni¶ nie sugerowa³, ¿e to by³o tak blisko zwyk³ego charakteru pisma Dawida, ¿e byæ mo¿e, ale tylko mo¿e, to by³ David podnosz±cy zainteresowanie  swojego kolejnego postu, który uka¿e siê wkrótce ... w±tpiê.)

Wiêc napisa³em do Dawida w dniu dzisiejszym, aby zapytaæ go, co siê sta³o i zapytaæ, czy napisa³ t± szczególn± wiadomo¶æ. Widocznie by³em siódmy lub ósmy z tych, co poprosili go o to. Oczywi¶cie, by³ zszokowany i sfrustrowany, ¿e kto¶ wysy³a tak± dezinformacjê. Od tego czasu napisa³ na swoim blogu, ¿e nie napisa³ tego maila. To by³a jego odpowied¼ na moje pytanie:

"To jest ca³kowicie fa³szywe.

Wydaje siê, ¿e zosta³y napisane przez agentów kontrwywiadu, którzy próbuj± zdyskredytowaæ pracê, któr± robiê w zakresie dochodzenia „Finansowej Tyranii”.

Nie ma wiadomo¶ci „wy³±cznie dla cz³onków Divine Cosmos”. Wszystko, co napisa³em jest otwarte, wolne i publiczne, i nigdy nie pisa³em gdziekolwiek poza Divine Cosmos .
- David
"

Istnieje równie¿ szereg artyku³ów, channelingów i wypowiedzi, które istniej± od jakiego¶ ju¿ czasu, które te¿ nagle ponownie pojawi³y siê jako "nowe" wiadomo¶ci. Wiele witryn lightworker, albo nie sprawdza, czy nie pamiêta, ¿e te posty zrobi³y obchód przedtem i ewentualnie nie¶wiadomie, zaczê³y obieg tych artyku³ów, opowiadañ i wiadomo¶ci, jak gdyby to by³y "nowe" wie¶ci. I w ten sposób zamieszanie zagra³o ponownie.

Wiêc co mamy robiæ w tym czasie poszukiwania prawdy?

Moja rada jest taka, ¿e wszyscy po prostu potrzebuj± byæ bardzo ¶wiadomi, ¿e jest g³ówny przemys³, który obecnie produkuje dezinformacjê i chciwie prowadzi marketing swojego produktu w próbie poszukiwania naszych serc i umys³ów, teraz.

Najlepszym sposobem, aby trzymaæ siê z dala od tej energii jest pozostawanie  w naszej indywidualnej prawdzie i wykorzystaæ naszego rozeznania w ka¿dym czasie.

I czytajcie tylko te e-maile, blogi i fora, którym mo¿ecie ufaæ i wiedzieæ, s± zarz±dzane ze ¦wiat³em w ¶wiadomo¶ci.

Innymi s³owy, róbcie tak, jak zawsze wszystko powinni¶cie robiæ - i trzymaæ siê z dala od dramatów w tym samym czasie.

I pamiêtajcie: prawda nie ma planu.

Mo¿esz przeczytaæ David Wilcock w aktualizacji online i odparcie datowane dzi¶ i pod¶wietlone na czerwono na dnie jego postu na:
http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1066-great-revealing

Link do artyku³u Stephena:

http://the2012scenario.com/2012/08/truth-has-no-agenda/
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 22, 2012, 09:40:23 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1034 : Sierpieñ 19, 2012, 22:33:45 »

I pamiêtajcie: prawda nie ma planu.

Z tym stwierdzeniem zgadzam siê w 100% , dodam nawet i¿ prawda jest nawet wrêcz zaskakuj±ca! wy³ania siê w zupe³nie nieprzewidywalnych momentach ukazuj±c siê znienacka, inspiruj±c do robienia rzeczy o których nawet nie pomy¶leli¶my wcze¶niej..

Kiara U¶miech U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1035 : Sierpieñ 20, 2012, 19:15:54 »

Naprawdê warto uwa¿nie skupiæ siê na tym tek¶cie i na jego tle obejrzeæ siebie.

Kiara U¶miech U¶miech

20.08.2012 Cicha podró¿ do Serca. EA’H ARIS EMANUEL

¦ci±gnij ten wpis jako PDF

EAH' ARIS EMANUEL

Wieczne s± ¦wiaty,
wieczne jest ¯ycie na wszystkich ¦wiatach,
wieczne s± Dzie³a Stwórcy wdechniête w Byt.

Pozb±d¼cie siê powi±zañ z „przemijaj±cym”,
od³ó¿cie postrzeganie koñcz±ce siê w jednym
Punkcie przez które prze¿ywacie siê sami
jako ograniczeni.

Podnie¶cie siê, rozszerzcie, daleko poza
Horyzont, rozszerzcie Wasz± ¦wiadomo¶æ
i rozpoznajcie:

JA JESTEM WIECZNY, NIEPRZEMIJAJ¡CY
I NIEOGRANICZONY.

Je¶li Wam siê to uda, to uda siê Wam wszystko,
wtedy zaczyna siê ¯ycie w Nowym Wymiarze,
wtedy to co siê dzieje na Ziemi zyskuje
nowy wymiar.

Pos³uchajcie, Wy nieprzemijaj±cy bogowie Nieba:
zst±pili¶cie tutaj, zeszli¶cie aby czyniæ to co teraz
jest do uczynienia, lecz w tej S³u¿bie jeste¶cie tylko
na jaki¶ czas i tylko przez jaki¶ czas mo¿ecie prze¿ywaæ
roz³±czenie z Pra-¬ród³em.
Tylko tak d³ugo, jak
wykonujecie t± pracê, albowiem Stwórca wyszukuje tylko
najwy¿sze Byty ¦wiadomo¶ci aby wys³aæ je na Ziemiê:
CIEBIE.

Tego jeszcze ¿e¶cie nie uwewnêtrznili, Wasze czynienie
i my¶lenie pokazuje ¿e ma³o o tym wiecie.
Jeszcze siê pokazuje to ¿e prawie wcale nie potraficie
przejrzeæ „Gry w Czasie”, jeszcze jest tak, ¿e szukacie jej
na uboczu Rzeczywisto¶ci.

Jak mo¿ecie unikn±æ tej pomy³ki?

Poprzez przeniesienie ciê¿aru Waszej Uwagi
z Zewn±trz do Wewn±trz.
To  jest zawsze ta jedna Droga:
z Zewn±trz do Wewn±trz.

Wasze spojrzenia trzymaj± siê tego Zewnêtrznego,
przez co Wasza uwaga jest odwrócona
i ostatecznie zamieszana (*zapl±tana) albowiem
¦wiat Iluzji ma zaprawdê wiele do zaoferowania
dla ludzkiego oka.

To jest Droga która przynosi wszystko na Drogê!

Gdy Cz³owiek „podbi³” swój ¦wiat Wewnêtrzny,
zaj±³ kwaterê w swoim Sercu i rozpozna³ swoj±
Duszê, wtedy nastêpuje cisza i spokój
i postrzeganie ¦wiata Iluzji zmienia siê
ca³kiem od podstaw.

Przede wszystkim zmienia siê postrzeganie
w³asnej roli w Grze w Czasie w której dane s±
okazje (*sposobno¶ci) do Wzrostu dla Was bogów,
którzy ju¿ w wielu ¦wiatach stworzyli¶cie
kamieñ budulcowy dla Wieczno¶ci.

Ponownie Ja mówiê Wam:

Id¼cie do Wnêtrza Waszej Istoty!
Wiêcej nie potrzeba aby ujrzeæ Stwórcê
i przede wszystkim by zobaczyæ Was samych
jako boskich – jako wieczn±, wszechobecn±
i nieprzemijaj±c± bosk± Energiê.

Zacznijcie dzieñ cich± podró¿± do Waszego Serca,
rozszerzcie siê w nim i przekroczcie ograniczenia
które zosta³y Wam narzucone w Byciu Cz³owiekiem.

Wtedy zacznijcie dzieñ w tej ¦wiadomo¶ci
¿e jeste¶cie tutaj GO¦CIEM który przyszed³
z wa¿nych powodów lecz który odejdzie
gdy przyjdzie na to Czas.

Wej¶cie w Nieograniczon± Rzeczywisto¶æ Stwórcy.

Zbyt ma³o jeszcze o tym wiecie,
dlatego te¿ b±d¼cie wytrwali bo ta Wiedza
musi byæ wpierw wydobyta i zintegrowana w ¿ycie
codziennie i wtedy ona zmienia wsz
ystko.

Stwórca jest wielki jest bezgranicznym Bytem,
i Wy jeste¶cie tacy sami jak ON.

EA’H ARIS EMANUEL
z Rady 72
po prawicy Stwórcy

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/08/20/20-08-2012-cicha-podroz-do-serca-eah-aris-eman

kiara U¶miech U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1036 : Sierpieñ 21, 2012, 00:50:37 »

To niezmiernie ciekawy przekaz naprawdê wart przeczytania uwa¿nego, niesie ogromnie du¿o informacji "miêdzy wierszami"...  bardzo wiele mi wyja¶ni³ w dyskusji o Rodos i Malcie.
Jutro odczytam i opiszê to ukryte przes³anie.

Kiara U¶miech U¶miech

Sztuczny ksiê¿yc Saturna i wp³yw Ksiê¿yca

by krystal28 in Archanio³ Metatron

..

Archanio³ Metatron via Tyberonn, 1.07.2012

.Witam Mistrzowie, jestem Metatron, ksi±¿ê ¦wiat³a i serdecznie pozdrawiam ka¿dego z was, ofiaruj±c bezwarunkow± mi³o¶æ!

Kochani, zmiany na Ziemi s± spowodowane zmianami zachodz±cymi w Kosmosie.  Wszystkie cia³a niebieskie, planety, ksiê¿yce i gwiazdy w waszej galaktyce w harmonijnej symfonii wspieraj± to, co dzieje siê na waszej planecie w 2012 roku.  Jak wam mówili¶my, wasze religie pomija³y naukê, z kolei nauka wykluczy³a duchowo¶æ.  Teraz, w 2012 roku obie zaczynaj± siê uzupe³niaæ.  Wasi naukowcy zaczynaj± dostrzegaæ, ¿e w Kosmosie istnieje inteligencja a wasi religijni przywódcy zaczynaj± dopuszczaæ fakt, ¿e „nie jeste¶cie sami”.

Niektórzy naukowcy – wizjonerzy oraz pisarze tacy jak Graham Hancock, David Childress, Richard Hoagland i Semir Osmanagich, coraz bardziej ods³aniaj± drogê, wyja¶niaj±c wam prawdziwe pocz±tki i historiê ludzko¶ci.  Mówimy wam, usuwanie cienia jest równoznaczne z jasno¶ci± i m±dro¶ci±.

Kosmos siê zmienia, fizyka siê rozszerza.  Odkrywacie, ¿e prawa fizyki, co do których my¶leli¶cie, ¿e s± „wyryte w kamieniu”, zmieniaj± siê i rozwijaj±.  Owa ekspansja jest wielowymiarowo¶ci±.  A przy tym, mistrzowie, odkrywacie, ¿e my¶li, Boskie my¶li, stanowi± Stwórcê wszystkiego, i, ¿e wy równie¿ jeste¶cie tego czê¶ci±.  Nawet krêgi najbardziej zacofanych, tzw. “twardog³owych” uczonych g³ównego nurtu nauki penetruj± i opanowuj± teraz m³ode pokolenia naukowców, bardziej dyletanckich i nieposkromionych, którzy u¶wiadamiaj± sobie obecno¶æ inteligencji w Kosmosie oraz wy³anianie siê nowego ³adu w fizyce”.  To nie tylko prze¶wiadczenie, ¿e nie jeste¶cie sami, lecz przekonanie, ¿e stwarzanie nie mo¿e byæ przypadkowe.  W fizyce istnieje si³a napêdowa, ¶wiadoma inteligencja.  Wcze¶niej wam opowiadali¶my ¿e, jak ich nazywacie, „anio³owie”, w³adaj± „prawami fizyki”, a teraz mówimy wam, ¿e wszystko w Kosmosie jest ¶wiadome.  Planety, gwiazdy, ksiê¿yce i nawet to, co nazywacie pustk± jest ¿ywe, przytomne, ¶wiadome we wspieraniu ludzko¶ci.

Ksiê¿yce, planety i ¿ywy Kosmos

Ksiê¿yce s± ekstremalnie wa¿ne i maj± ogromny wp³yw na planety, systemy s³oneczne i galaktyki.  Wasi akademiccy naukowcy wiedz± coraz wiêcej na temat niezliczonych inteligencji i energetyki planetarnej, gwiezdnej a tak¿e lunarnej si³y grawitacji.

Wasza w³asna planeta posiada³a w swojej historii wiêcej ni¿ jeden ksiê¿yc.  Mówimy prawdê, wokó³ której w³a¶nie wiele siê spekuluje…, a t± jest, ¿e wasz obecny Ksiê¿yc zosta³ „stworzony” po powstaniu Ziemi.  W owym czasie znajdowa³ siê o wiele bli¿ej planety, a tryb wsteczny, w którym obecnie orbituje, jest oddalony od pierwotnego umiejscowienia.

Czy¿ nie wydaje siê wam bardzo interesuj±ce i zastanawiaj±ce, ¿e wasz obecny Ksiê¿yc mo¿e podczas ca³kowitego zaæmienia doskonale zas³oniæ wasze S³oñce?  Czy rozumiecie, ¿e, gdyby Ksiê¿yc nie znajdowa³ siê na precyzyjnej orbicie i nie by³by w okre¶lonej odleg³o¶ci pomiêdzy Ziemi± i S³oñcem, to nigdy nie mia³oby to miejsca?  Mo¿ecie pomy¶leæ, ¿e to skomplikowany projekt techniczny i taka jego rola!

Chcemy was równie¿ poinformowaæ, ¿e jeden z ksiê¿yców waszego Uk³adu S³onecznego jest sztuczny i stanowi automatyczny samo-stabilizuj±cy komputer.  Dowody na jego wyj±tkowe w³a¶ciwo¶ci i projekt zosta³y ujête na fotografiach misji Cassini.  Te zdjêcia budz± powa¿ne spekulacje po¶ród waszych naukowców.

Saturn i Japet (Iapetus)

Jeden z ksiê¿yców Saturna jest technicznym tworem zaprojektowanym i zbudowanym w tym miejscu dla okre¶lonych celów.  Jego si³a ciê¿ko¶ci i orbita maj± wp³yw na Saturna. I mówimy wam, ¿e równie¿ wasza Ziemia odbiera silne wp³ywy energii Saturna, a tym samym i jego ksiê¿yca – Iapetusa.

Wiêkszo¶æ z was, którzy interesuj± siê metafizyk±, do pewnego stopnia wiedz± o wp³ywach astrologicznych na ludzko¶æ i Ziemiê.  Astrologia nie jest folklorem lecz nauk± o tym, jak dzia³aj± na was planety poprzez swoje charakterystyczne fale grawitacyjne i emisje energii.  Ka¿da planeta w waszym Uk³adzie S³onecznym emituje unikatowe czêstotliwo¶ci fal grawitacyjnych jak równie¿ „sygnaturê” energetyczn±.  Energie maj± charakter plazmatycznych subatomowych cz±stek, które s± wy¶wietlane geometrycznie przez bieguny pó³nocne ka¿dej z nich. Mo¿na by rzec, ¿e s± podobne do „bia³ych dziur” , poniewa¿ emituj± hiper – wymiarow± energiê.  To oznacza, ¿e zawieraj± wielowymiarowe energie wy¿szych wymiarów, którymi emanuj± w waszym Uk³adzie S³onecznym.  Bieguny projekcji maj± geometryczn± sygnaturê, a polarna geometria jest okre¶lana przez rotacyjne faktory (wewnêtrzne i zewnêtrzne momenty obrotowe) planety i wska¼nik wibracji hiper – wymiarowej emisji energii.  Ka¿da planeta i ksiê¿yc w waszym Uk³adzie S³onecznym wspiera Ziemiê i na odwrót.

Istnieje co¶ takiego jak porównawcza uproszczona analogia pomiêdzy planetami a ich ksiê¿ycami, s³oñcami a ich planetami oraz atomami a cyrkuluj±cymi elektronami.  Podobnie jak dodanie kr±¿±cego elektronu zmienia energiê i naturê atomu, a tak¿e moleku³ê, dodanie ksiê¿yca zmienia rezonans energetyczny ka¿dej planety.  Ka¿da planeta ma wp³yw na energiê jej gwiezdnego centrum.

Sondy Voyager i Cassini a Saturn

Zdjêcia, które zosta³y zrobione przez sondê Voyager a ostatnio Cassini, wróci³y na Ziemiê, wykaza³y specyficzne i fascynuj±ce anomalie dotycz±ce Iapetusa, a byæ mo¿e i pewne dowody na istnienie ¿ycia pozaziemskiego.  Chocia¿ wasza w³asna planeta jest po brzegi wype³niona takimi dowodami, to w wiêkszo¶ci przypadków zosta³y one odrzucone i niepotwierdzone, a wrêcz zaklasyfikowane jako zakazana archeologia.  Sondy Voyager i Cassini ujawni³y pewne niezwyk³e anomalie na Iapetusie, ksiê¿ycu Saturna, w³±cznie ze ¶cian± biegn±c± wzd³u¿ równika o d³ugo¶ci 4 milionów stóp (odt³. angielska jednostka d³ugo¶ci odpowiadaj±ca 0,3048 m) , sze¶ciok±tnym kraterem, strukturami powierzchni o pude³kowej budowie i antenowymi strukturami podobnymi do wie¿, jak równie¿ aspektami ¶wiat³a i ciemno¶ci oraz niezwyk³± orbit±.

I chocia¿ nie pasuje to do nauki g³ównego nurtu, teraz wam mówimy, ¿e wasi o¶wieceni astrofizycy s± coraz bardziej ¶wiadomi, ¿e Iapetus (ksiê¿yc Saturna) jest „sztuczny”, mimo, ¿e wiêkszo¶æ jeszcze nie ma odwagi, aby wyraziæ ten niekonwencjonalny pogl±d.  Mówimy wam, ¿e ksiê¿yc Iapetus, nazywany satelit±, zosta³ umieszczony na najbardziej zewnêtrznej orbicie „pier¶cienia planety” przez zaawansowane pozaziemskie istoty dla okre¶lonych celów.  Iapetus ma inteligentn± konstrukcjê i wa¿ne zadanie.

Wizjonerzy

W wizjonerskiej ksi±¿ce Arthura C. Clarka „Odyseja kosmiczna 2010”, dr Bowman, g³ówny bohater, odkrywa prawdziwy cel misji, Iapetus, który jest trzecim co do wielko¶ci ksiê¿ycem Saturna, w nadziei na kontakt ze spo³eczno¶ci±, która kiedy¶ porzuci³a monolity Ziemi i jej Ksiê¿yca.

Kiedy przybli¿y³ siê do Iapetusa, na jego powierzchni dojrza³ podobny monolit.  Postanowi³ wsi±¶æ do jednego z zewn±trz-operacyjnych statków, aby poddaæ monolit bli¿szej inspekcji.  Monolit zaprogramowany na takie wydarzenie, objawi³ swoje prawdziwe przeznaczenie jako gwiezdna brama i po prostu wci±gn±³ statek w siebie.  Zanim znikn±³, kontrola misji us³ysza³a jego wezwanie: ”Jestem wewn±trz Iapetusa…, ta rzecz jest pusta i ci±gnie siê w nieskoñczono¶æ… O mój Bo¿e, to jest pe³ne gwiazd!”  Co ciekawe, ksi±¿ka zosta³a napisana wiele lat przed misjami Voyager i Cassini, które odkry³y na Iapetusie „czarn± dziurê”. Misja Cassini pokaza³a te¿ zdjêcia ukazuj±ce niezwyk³± w³a¶ciwo¶æ odbicia radarowego na Iapetusie i ujawniaj±ce zaskakuj±ce anomalie ¶wiat³a i ciemno¶ci, szwankowanie jasno¶ci, jakby czê¶ci ksiê¿yca by³y o¶wietlone dziêki sztucznemu lub wewnêtrznemu procesowi.  Zosta³a równie¿ odkryta niezwyk³a liniowa struktura na 12 mil wysoka ( t³. mila amerykañska – 1609,3472 m), 12 mil szeroka i ponad 800 mil d³uga, wygl±daj±ca jak symetryczna spoina, w linii prostej do równika Iapetusa.  To nie pozosta³o niezauwa¿one przez waszych naukowców z NASA.  Jeden zaj±³ ryzykowne stanowisko spekuluj±c, ¿e Iapetus wygl±da na sztucznie zmodyfikowany, i ¿e jest najlepszym przypadkiem dowodu na istnienie zaawansowanego ¿ycia w Uk³adzie S³onecznym.  Wizjonerski naukowiec Richard Hoagland wykona³ liczne ekspertyzy zwi±zane z Iapetusem, z których wiele jest poprawnych.

Wasi naukowcy zdaj± sobie sprawê, ¿e Iapetus okr±¿a Saturna po nietypowej eliptycznej orbicie 15 stopni i tworzy ciekawy nierównoleg³y tor wokó³ planety.  Wszystkie pozosta³e ksiê¿yce rotuj± po tej samej p³aszczy¼nie, co pier¶cienie Saturna.  Ksiê¿yc Febe jest nachylony pod k±tem 5 stopni i biegnie w kierunku wstecznym.

My wam mówimy, ¿e Iapetus jest „staro¿ytn±” arkturiañsk± konstrukcj±.  Jego architektura jest w³a¶ciwie pochodn± platoñskiego cia³a sta³ego i wygl±da, ¶ci¶le mówi±c, jak ¶ciêty dwunasto¶cian. Zdjêcia z Cassini pokazuj±, ¿e rzeczywi¶cie nie posiada formy kulistej jak wiêkszo¶æ cia³ niebieskich, i rzeczywi¶cie ma geometryczne linie, które pasuj± do formy dwunasto¶cianu, chocia¿ miliardy lat lodu i py³u zniekszta³ci³y trochê jego powierzchniê.

Ci z was, którzy s± zaznajomieni z nauk± zwan± „¶wiêta geometria” wiedz±, ¿e czworo¶cian doskonale wpisuje siê w podobn± formê wielo¶cienn± jak± jest dwunasto¶cian.  Sp³aszczone powierzchnie, wygl±daj±ce jak p³ytki krwi na powierzchni Iapetusa, zosta³y przez niektórych wizjonerów naukowców okre¶lone jako geo-powierzchnie czworo¶cianów, a my powiadamy, ze oni maj± racjê.  Jest to potwierdzone przez specyficzny k±t 120 stopni odstêpu k±ta gwiezdnego czworo¶cianu.

Iapetus naprawdê jest „sztucznym” ksiê¿ycem skonstruowanym w konkretnym celu i umieszczonym na specjalnie nadanej charakterystycznej orbicie wokó³ Saturna.  Zosta³ tam ustawiony, aby wymodulowaæ grawitacjê i krystaliczn± symfonikê Saturna, rzutowan± przez czêstotliwo¶æ tego, co nazywacie krystalicznymi pier¶cieniami Saturna.

cd....
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1037 : Sierpieñ 21, 2012, 00:51:04 »

cd...

Pier¶cienie Saturna

Ludzko¶æ zawsze wiedzia³a, ¿e Saturn jest inny ni¿ pozosta³e planety.  Jak tylko ludzie uzyskali mo¿liwo¶æ obserwowania cia³ niebieskich, zauwa¿yli jego wyró¿niaj±ce siê wyj±tkowym piêknem niesamowite pier¶cienie, co wyodrêbni³o go spo¶ród innych planet,. My wam powiadamy, ¿e Saturn i jego pier¶cienie graj± w waszym Uk³adzie S³onecznym wyj±tkow± rolê

Pier¶cienie Saturna s± w ci±g³ym ruchu a spójno¶æ oscylacji moduluje rezonans waszego Uk³adu S³onecznego oraz proces przebiegania wznoszenia Ziemi.  Pier¶cienie Saturna s± stworzone z unikatowych kryszta³ów, które oddaj± harmonijny rezonans wibracji, spójn± pie¶ñ wibracyjn±.

Saturn stanowi gwiezdn± bramê / punkt wej¶cia z Arkturus do waszego Uk³adu S³onecznego na poziomie fizycznym i niefizycznym. Bardziej kompleksowo jest to tunel czasoprzestrzenny w kszta³cie torusa dla waszego systemu.  Jak zauwa¿ono z waszego statku badawczego Voyager a tak¿e podczas ostatniej misji Cassini, biegun pó³nocny Saturna sk³ada siê z imponuj±cego podwójnego koncentrycznego sze¶ciok±ta, a biegun po³udniowy stanowi eliptyczny jajowaty wir.  To zaskoczy³o waszych astrofizyków g³ównego nurtu.  To jest fenomen sze¶ædziesi±tkowego systemu liczbowego hiper-wymiarowej fizyki torsyjnej, nadal jeszcze nie do koñca pojêtej przez wspó³czesnych naukowców.

Powiadamy wam, ¿e sze¶ciok±tny biegun Saturna emituje niewiarygodn± moc, znacznie wiêcej energii, ni¿ planeta absorbuje od waszego S³oñca (jak wszystkie planety w waszym Uk³adzie S³onecznym). Sze¶ciok±tny wzór geometryczny jest energetyczn± sygnatur±, wzorcem fali, charakteryzuj±cym energiê torsyjn±, jaka jest uwalniana.  Niesamowita energia pochodzi z innego hiper – wymiaru Kosmosu.

Ca³y „system Saturna” stanowi niezwyk³± moc regulacyjn±, która dzia³a nie tylko na wasz Uk³ad S³oneczny lecz równie¿ na Ziemiê i ludzko¶æ.  Saturn, pier¶cienie Saturna i niektóre z jego ksiê¿yców, szczególnie Enceladus, emituj± krystaliczne harmonijne wibracje, masywne fale energii grawitacyjnych i plazmy.  To bezpo¶rednio wp³ywa na energie ludzko¶ci w tych czasach.

Istniej± silne korelacje pomiêdzy stanem energetycznym pola ziemskiego a wp³ywem na pole ka¿dego cz³owieka.  Energie wyrzutów masy koronalnej czy proporcje plazmy anionów do kationów, nie tylko wp³ywaj± na ludzkie zachowanie, lecz poprzez zdolno¶æ indukcji, na ludzkie pole auryczne i Mer-Ka-Nê czakr, pozwalaj± skuteczniej uchwyciæ ró¿norodno¶æ wielowymiarowo¶ci, paralelne ¶wiaty i hologramy czasu.

Jak wam wiadomo, na Ziemi istniej± portale magnetyczne, które ³±cz± masywne energie s³oneczne, istniej± te¿ krystaliczne portale, które sortuj± spójno¶æ emisji plazmy i fal ¶wietlnych.

Wszystkie si³y, które zmieniaj± ziemskie pola elektromagnetyczne i krystaliczne, zmieniaj± te¿ wasze pola.  System Saturna generuje przyspieszaj±c± spójno¶æ we wznoszeniu Ziemi, poniewa¿ ten proces rzeczywi¶cie mo¿e byæ zdefiniowany jako ekspansja wymiarowej matrycy Ziemi do wy¿szych pól krystalicznego rezonansu.  Krystaliczna sieæ odbiera krystaliczne kody z uk³adu Saturna.

Iapetus stanowi masywny automatycznie regulowany komputer, który bierze udzia³ w obserwacji i moderacji uk³adu Saturna.  Jego wyj±tkowa orbita ma zadanie oddzia³ywaæ na pier¶cienie i wzorcowe fale emitowane przez lodowe kryszta³y.  W tym przedsiêwziêciu zachodzi triangulacja pomiêdzy odwrócon± orbit± ksiê¿yca Saturna – Febe, a samym Saturnem.

System Saturna odgrywa³ wiêksz± rolê w kombinacji z Kosmosem a tak¿e w przypadku Ksiê¿yca Ziemi, podczas eksplozji ¿ycia na planecie, co mia³o miejsce w okresie zwanym „ eksplozj± kambryjsk±”.

(Uwaga: eksplozja kambryjska lub promieniowanie kambryjskie mia³o miejsce oko³o 530 milionów lat temu, by³o to stosunkowo szybkie zjawisko (w przeci±gu wielu milionów lat) pojawienia siê wiêkszo¶ci g³ównych ras zwierz±t.  Jak wykazuj± skamienia³o¶ci, towarzyszy³o temu du¿e zró¿nicowanie organizmów w³±cznie ze zwierzêtami, fitoplanktonem i pewnymi mikrobami.)

Obecna aktywacja uk³adu Saturna znów odgrywa wa¿n± rolê w zmianach na planecie.  Przede wszystkim zajd± zmiany w dziedzinie ekologii i nast±pi± przesuniêcia energii, przekodowanie w obrêbie krystalicznych sieci i s³onecznych krysto-dysków w krystalicznym wirze Arkansas i Brazylii.  To wzmocni symbiotyzm z biologicznymi zmianami w cz³owieku do opalizuj±cej krystaliczno-krzemowej bazy cia³a.

Dziêki krystalicznej spójno¶ci generowanej z Saturna, spójno¶æ pojawi siê równie¿ w polu generowanym przez wasze systemy czakr Mer-Ka-Na i bêdzie bezpo¶rednio oddzia³ywa³a na bardziej optymalnie wibruj±ce stany.  Na tym polega stabilno¶æ.  Ci, którzy popadn± w stan niespójno¶ci, bêd± bardziej nara¿eni na nieustaj±ce zmiany pola Ziemi, natomiast ci, którzy s± w stanie spójno¶ci bêd± mniej nara¿eni.

Ziemski Ksiê¿yc

Ksiê¿yc Ziemi umo¿liwia wystêpowanie na Ziemi fizycznego ¿ycia.

Oprócz tych zasadniczych umo¿liwieñ Ksiê¿yc wp³ywa dodatkowo na ludzko¶æ o wiele szerzej, ni¿ wielu z was obecnie zdaje sobie sprawê.  Jeste¶cie zaznajomieni z Ksiê¿ycem dziêki uznanym naukom i dziêki mitologii oraz bajkom.  Niektórzy z was wiedz± o wp³ywach Ksiê¿yca nazywanych przez naukowców g³ównego nurtu pseudonauk± okre¶lan± terminem „astrologia”, chocia¿ bardziej zaawansowane cywilizacje z waszej przesz³o¶ci i przysz³o¶ci lepiej znaj± siê na astrologii i jej wp³ywach na aspekty emocjonalne, fizyczne i mentalne ludzi.

Nie tylko Ksiê¿yc oferuje Ziemi rozleg³± s³u¿bê, Ziemia tak¿e przys³uguje siê Ksiê¿ycowi korzystnie.

Ksiê¿yc dzia³a na ludzi w sposób duchowy, co dzisiaj nie jest tak dobrze rozumiane, jak w przesz³o¶ci. Ksiê¿yc jest w pe³ni ¶wiadomy i pod wieloma wzglêdami zdolny do odbierania wra¿eñ, jest odpowiedzialny nie tylko za zdolno¶æ Ziemi do fizycznego ¿ycia, lecz równie¿ do duchowego rozwoju ludzko¶ci zasilaj±c ziemsk± atmosferê.

Okre¶lone przedzia³y faz Ksiê¿yca umo¿liwiaj± m±dremu cz³owiekowi poszukiwania g³êbszego zrozumienia.  Pewne fazy s± nasycane przez jego grawitacjê i ¶wiat³o mog±c ca³kowicie zrównowa¿yæ ludzkie pole auryczne w³±cznie z cia³em mentalnym i emocjonalnym.  Mo¿emy powiedzieæ, ¿e zgodnie z fazami ksiê¿ycowymi macie zdolno¶æ ¶nienia, wnikania w pole rekalibracji, które nazywacie stanem snu. Bez nich nie nie by³oby to tak ³atwe lub w ogóle mo¿liwe.

Ksiê¿yc daje odbicia ¶wiat³a w miejscach zaæmienia, wspiera was równie¿ podczas uzyskiwania klarowno¶ci w ¿yciowych prze³omach, kiedy uzyskujecie szersze zrozumienie podczas wêdrówki naprzód w niepewno¶ci lub w obrêbie cienia.

Odbijaj±ce siê ¶wiat³o ksiê¿ycowe ró¿ni siê od bezpo¶redniego ¶wiat³a s³onecznego. Wp³ywa na was zupe³nie inaczej.  Pod wieloma wzglêdami jest równie potrzebne dla dobrego samopoczucia, jak ¶wiat³o s³oneczne.  Ksiê¿yc sprawia, ¿e podczas niektórych etapów jego cykli, które s± czym¶ wiêcej ni¿ tylko wahaniami poziomu ¶wiat³a, zachodz± owocne interakcje w Ziemi, polach emocjonalnych i aurach ludzi. Fale pola Ksiê¿yca zmieniaj± siê zale¿nie od jego faz.

Krysto – elektryczna aura

Wiecie, ¿e ludzka biologia generuje pole elektromagnetyczne, podobnie jak Ziemia.  A my powiadamy wam, ¿e ludzka aura jest przesuwana do pola krystaliczno – elektrycznego (CEF), z wiêkszym i zró¿nicowanym roz³o¿eniem uk³adów prze³±czeñ, czêstotliwo¶ci, mocy i barw.  W podobny sposób zachodzi przesuniêcie jonosfery Ziemi i magnetosfery.

Rok 2012 zaznacza siê skrajnymi zmianami.  Poza wspania³ym wydarzeniem Wznoszenia, rok 2012 to gwa³towny okres wielkich ruchów czêstotliwo¶ci. W trakcie domykania 144-czê¶ciowej krystalicznej sieci, drastycznie przyspieszaj± ziemskie czêstotliwo¶ci. Do tego dochodz± silne korelacje pomiêdzy stanem Ziemi a wp³ywem na pole auryczne ka¿dego cz³owieka. Powiadamy wam, ¿e wszystko to, co zmienia pole ziemskie, wp³ywa równie¿ na was. To jest fizyka indukcji. Aura ludzka jako taka musi siê przemieniæ do krysto-elektrycznej formy Mer-Ka-Na, aby poradziæ sobie z optymalnym przesuniêciem w górê i obci±¿eniami zwi±zanymi z tymi zmianami.  Nowy system pracuje w spójnym ¶wietle.

Z tego powodu w Kluczach Metaronicznych podkre¶lali¶my wa¿no¶æ pielêgnacji aury.  Wa¿ne narzêdzia w tym procesie stanowi± ¿ywe kamienie szlachetne i kryszta³y phi.  Podczas tworzenia „metatronicznej energetycznej tarczy ochronnej” dla krysto-elektrycznej aury przestudiujcie tematykê energii poszczególnych kamieni o zdolno¶ciach pojedynczego lub podwójnego za³amywania ¶wiat³a w kombinacji z lapis lazuli.

To wzmocni nie tylko crysto-elektryczn± aurê, pomo¿e te¿ symbiotycznie i umo¿liwi „biologiczne przesuniêcie spójno¶ci”, które bêdzie tym skuteczniej emitowane wewn±trz ka¿dej ludzkiej komórki, a tak¿e w ludzkich sercach w Krystalicznej Epoce, nazywanej Wzniesieniem.

Ci, którzy nie osi±gn± stanu spójno¶ci, bêd± bardziej odczuwali zmiany pola ziemskiego, natomiast ci, co ju¿ znajduj± siê w stanie spójnym s± zdolni sprostaæ przesuniêciu bez zak³óceñ systemu prze³±czeñ aury poprzez mechaniczne wyrównanie zewnêtrznego przyboru czêstotliwo¶ci Hertza, ‘fal stoj±cych’ na waszej planecie.

Powiadamy wam, ¿e piezoelektryczne kamienie szlachetne, a tak¿e opal, mog± okazaæ siê niezwykle pomocne w saturnowych i ksiê¿ycowych dostrojeniach zwi±zanych z formami energii wstêpuj±cej Ziemi

Zakoñczenie

Jest to bardzo p³odny czas a cienie s± usuwane. Energie bombarduj±ce planetê czyni± to w inteligentnej i boskiej ¿yczliwo¶ci.  Potê¿ne energie, które op³ywaj± teraz Ziemiê, sieci i ludzko¶æ, s± niezmierzone.  To s± koronalne wyrzuty masy, energii gamma i harmoniczne prysznice z planet, ksiê¿yców i gwiazd, ze ¼róde³, które s± dla waszych naukowców niewyobra¿alne.  Saturn odgrywa w tym wa¿n± rolê, podobnie jak wasz Ksiê¿yc.

To jest kwantowe, to jest hiper- i wielowymiarowe.  To jest Boska Inteligencja.

Jestem Metatron i dzielê siê z wami tymi prawdami. Jeste¶cie umi³owani.
przet³umaczy³a Teresa Serafinowska

www.earth-Keeper.com

http://krystal28.wordpress.com/
Wilk
Go¶æ
« Odpowiedz #1038 : Sierpieñ 21, 2012, 12:55:56 »

Z tym ksiê¿ycem ¿e by³ kiedy¶ bli¿ej Ziemi to s³ysza³em, chyba wtedy gdy dinozaury ¿y³y. Kiara po tym co wrzuci³a¶ dowiedzia³em siê jak wiele jeszcze muszê siê nauczyæ Mrugniêcie
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1039 : Sierpieñ 21, 2012, 14:11:47 »

Witaj Wilku,

Uczymy sie cale zycie, cala wiecznosc, to taka podroz nasza.

Obejrzyj to: tam jest rowniez o Sloncu.

//Lucyfer chyba nie ma mi za zle, ze puszczam dalej.//

<a href="http://youtube.com/v/lf9IZgT3dSk" target="_blank">http://youtube.com/v/lf9IZgT3dSk</a>
Wilk
Go¶æ
« Odpowiedz #1040 : Sierpieñ 21, 2012, 19:33:50 »

Witaj Wilku,

Uczymy sie cale zycie, cala wiecznosc, to taka podroz nasza.

Obejrzyj to: tam jest rowniez o Sloncu.

//Lucyfer chyba nie ma mi za zle, ze puszczam dalej.//

<a href="http://youtube.com/v/lf9IZgT3dSk" target="_blank">http://youtube.com/v/lf9IZgT3dSk</a>

A to to ciekawe do¶æ z tymi plamami na S³oñcu i t± "rurk±".
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #1041 : Sierpieñ 21, 2012, 21:08:24 »

Z tym ksiê¿ycem ¿e by³ kiedy¶ bli¿ej Ziemi to s³ysza³em, chyba wtedy gdy dinozaury ¿y³y. Kiara po tym co wrzuci³a¶ dowiedzia³em siê jak wiele jeszcze muszê siê nauczyæ Mrugniêcie

Witaj Wilku ,na naszym forum U¶miech polecam ci w takim razie dzia³ KOSMOS tam dowiesz siê równie¿ wielu ciekawych rzeczy Mrugniêcie

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1042 : Sierpieñ 22, 2012, 09:17:08 »

Otrzymali¶my podziêkowania i gratulacje , w koñcu wszystkie si³y za kurtyn± uzna³y wielko¶æ Cz³owieka i Jego  bezwzglêdne prawo oraz zas³ugi w tworzeniu swojej przysz³o¶ci.

Ludzie zdecydowali siê sami na wybór nowej drogi i powrót do DOMU i ludziom pomimo tych wszystkich podstêpnych manipulacji oraz dezinformacji uda³o siê to!
Po przekroczeniu "Bramy Lwa" ju¿ nikt niczego przeciw NAM zrobiæ nie mo¿e, teraz jest ostatni moment na z³o¿enie broni ( co kolwiek to nie znaczy) i albo przej¶cie na stronê ¶wiat³a, albo odej¶cie do swoich przestrzeni. Ludzka VICTORIA!

Kiara U¶miech U¶miech

21.08.2012 Podstawa W³adzy Ludzko¶ci. RADA 72

Galaktyczna Federacja ¦wiat³a + Rada 12 + Rada 72

„My k³aniamy siê”.

PRZES£ANIE GALAKTYCZNEJ FEDERACJI ¦WIAT£A,
RADY 12, RADY 72.

My sk³aniamy siê przed Wami!
My jeste¶my pe³ni uznania za to
co tworzycie, za to na co siê zdecydowali¶cie,
za to co jeste¶cie gotowi wnie¶æ aby temu ¦wiatu
pomóc do ¦wiat³a.

Wypowiadamy s³owa podziêkowania!
Podziêkowania za to ¿e tak du¿o na siebie wziêli¶cie
i nadal jeszcze bierzecie.

Czujemy siê zaszczyceni tym ¿e mo¿emy wspólnie tworzyæ
obok i wraz z takimi Istotami Tworzenia, byæ z Wami
w Punkcie Przeciêcia (*Punkcie Koñcowym) w tym Czasie
i na wielu Poziomach Bytu.

Po¶ród Rodzaju Ludzkiego jeste¶my Towarzyszami
wspó³twórcami, wspomagamy Procesy które Wy
zapocz±tkowali¶cie.

Nie jest nasz± zas³ug± to ¿e teraz tak szybko
i niepowstrzymanie kontynuowana jest realizacja Przemiany!
Nie – to jest Wasz± zas³ug± i tylko Wasz± albowiem bez Was
nic z tego, nigdy by siê nie wydarzy³o.

I to idzie dalej, dalej i dalej!
I zawsze to jeste¶cie Wy, Ludzie którzy szykujecie
Drogê Zmartwychwstania Ludzko¶ci i uzdrowienia planety,
Wy jeste¶cie Inicjuj±c± Iskr± poprzez któr± dopiero
wszystko mo¿e dotrzeæ na Drogê.

Wasza W³adza jest zaprawdê bezgraniczna,
Wasza Si³a Tworzenia jest wszechmocna,
Wasza wola aby urz±dziæ Nowy ¦wiat jest niez³omna
i nie do z³amania przez kogokolwiek, niezale¿nie
od sposobów które nadal jeszcze u¿ywaj± Moce Ciemno¶ci.

To Intencja odró¿nia sukces od niepowodzenia,
albowiem na Koñcu Czasu wygrywa zawsze ¦wiat³o.

I pe³ne ¦wiat³a Intencje Ludzi potêguj± siê wraz
z ka¿dym Dniem w Czasie, czemu nikt nie mo¿e zapobiec.

Z ka¿dym dniem bêdzie coraz bardziej oczywiste
¿e ¦wiat³o siê przeciska, ¿e Stare Elity
pozbawiane s± W³adzy, ¿e Ciemno¶æ musi ust±piæ
aby ¦wiat³o wkroczy³o w Przestrzeñ przynosz±c
¦wiat³o tam gdzie dotychczas by³o ciemno i mroczno.

To jest Wasza Moc, „Podstawa W³adzy Ludzko¶ci”,
poniewa¿ Wy wybrali¶cie ¦wiat³o i dali¶cie
Ciemno¶ci klarown± odmowê.

Wy macie tego do¶æ, do¶æ ³owienia Pere³ Wiecznego
¯ycia w mêtnej wodzie, Wy jeste¶cie syci
rozpoznawania w Ciemno¶ci konturów ¯ycia,
Wy osi±gnêli¶cie stan w którym odseparowujecie
siê od wszystkich „Przygód Czasu” bowiem
ju¿ wystarczaj±co do¶wiadczyli¶cie, wystarczaj±co
widzieli¶cie, wystarczaj±co siê nacierpieli¶cie.

Tego jest po prostu DO¦Æ.

I teraz podjêli¶cie Decyzjê aby byæ ¦wiat³em,
aby torowaæ Drogê ¦wiat³u i Mi³o¶ci.

I teraz du¿a liczba Ludzi, du¿a na tyle aby
powodowaæ t± przemianê oznajmi³a Intencjê
¿e oddaje siê ca³kowicie Mi³o¶ci, pe³nym ¦wiat³a
czynom i kochaj±cemu dzia³aniu we wszystkich
sferach ¯ycia.

Macie do¶æ napotykania na nieczu³o¶æ
lub s³u¿eniu nadal temu czemu¶.
Wystarczy, skoñczy³o siê, wype³ni³o i przebra³a
siê miara!

Tak w³a¶nie jest.

I My za to Was szanujemy – bezgranicznie,
bo zaprawdê to jest Decyzja która potrzebna jest
jedynie na Poziomie tych ¦wiatów bo Poziomy ¦wiat³a
Tworzenia dzia³aj± tak czy inaczej daleko od
Ciemno¶ci, dualno¶ci i s± zawsze w Mi³o¶ci jako
naturalnej ekspresji ich Bytu.

Wiedzcie wiêc co nale¿a³o tam zadecydowaæ,
co nale¿a³o tam uwolniæ, tam prze¿yæ, zanim mo¿na
by³o podj±æ t± Decyzjê.

Tak, wybór miêdzy Dobrem a Z³em, Ciemno¶ci±
i ¦wiat³em, Nienawi¶ci± i Mi³o¶ci± jest potrzebny
TYLKO na tych Poziomach Bytu które stworzy³y
sobie Grê Biegunowo¶ci. Albowiem sam Byt jest
Jedno¶ci± – we wszystkich swoich formach, w ca³ej
swojej ró¿norodno¶ci jest to Jedno¶æ ¦wiat³a
i Mi³o¶ci które trzymaj± Tworzenie razem.

I tak zadecydowali¶cie.
I wci±¿ jeszcze wielu z Was Ludzi wierzy ¿e
ma³o dla Was jest mo¿liwym i ¿e tylko dla nas,
nas z Duchowych Poziomów ¦wiat³a mo¿liwa jest
ingerencja, ¿e nadal wszystko zale¿y przede
wszystkim od nas, nas z drugiej strony tej Zas³ony.

Pomy³ka która nie mog³aby byæ ju¿ wiêksza!
To Wy jeste¶cie, Wy, Wy, Wy.
Wy przynosicie wszystko na Drogê.
My Wam s³u¿ymy, My pomagamy tu czy tam je¶li
jest to dozwolone, jednak to Wy jeste¶cie tymi
którzy na to pozwalaj± i daj± ku temu podstawê.
Albowiem bez tego nie mogliby¶my prawie nic zrobiæ.

W jak wielu Epokach tego Czasu mieli¶my zwi±zane
rêce i nie mogli¶my zadzia³aæ nawet na krótki czas.
Dlaczego?

Bo chcieli¶cie korzystaæ jeszcze z Gry,
bo chcieli¶cie ¿yæ do¶wiadczeniem po do¶wiadczeniu
bo po to w³a¶nie zeszli¶cie.

Jeszcze nigdy – i musicie równie¿ i to uwewnêtrzniæ
- jeszcze nigdy Spo³eczeñstwo o takiej randze nie
zosta³o wprowadzone do ¦wiat³a wraz z ¿yw± planet±
Matk± Gaia. Jeszcze nigdy Spo³eczeñstwo które
wydawa³o siê byæ ju¿ zgubione i by³o uwa¿ane za
stracone powróci³o do ¦wiat³a jeszcze zanim samo
siê zg³adzi³o (*totalnie zniszczy³o) – jeszcze nigdy.

Ten ¦wiat jest zaprawdê wyj±tkowy, z wyj±tkowymi
Lud¼mi, wyj±tkowymi Istotami które krok po kroku
pojmuj± swoj± wyj±tkowo¶æ.

Wam przys³uguje ka¿de Uznanie,
Wam i nikomu innemu.

Albowiem wielu z nas nie kosztowa³o jeszcze tego
do¶wiadczenia, nie smakowa³o go i przygl±da siê Wam
podziwiaj±c do czego jeste¶cie zdolni i w jakich warunkach
musieli¶cie ¿yæ z dala od ¬ród³a i ¦wiat³a.

Zaprawdê, bycie Cz³owiekiem nie jest drobnostk±
Jest to ekscytuj±ce Zlecenie na które decyduje siê
Istota ze ¦wiat³a i na które otrzymaæ  Uprawnienie Dostêpu.

Rzeczy s± klarowne:

1.
Wy jeste¶cie tymi którzy wszystko powoduj±!

2.
Wy jeste¶cie tymi którzy siê teraz zdecydowali!

3.
Wy jeste¶cie tymi którym siê nale¿y ka¿dy honor
i jeste¶cie tymi którym przys³uguje ka¿dy
Honor Nieba.

Ci którzy nie chc± siê przebudziæ s± honorowani w ich
Decyzji, jednak nie graj± ju¿ ¿adnej roli w Podniesieniu.
I Ci którzy nadal jeszcze stoj± naprzeciw Podniesienia
chc±c mu zapobiec, tak, równie¿ i Ci mog± dalej graæ t± Grê
w innym ¦wiecie, w Strefie tego Tworzenia która ju¿ od dawna
(*specjalnie ) do tego jest przygotowana.
O wszystko jest zadbane, My dbamy o „Full Service”, zapewne.

Jednak to Wy jeste¶cie Aktorami,
Wy jeste¶cie tymi którzy decyduj± gdzie prowadzi Podró¿,
jak± prêdko¶ci± i jakimi metodami chcecie ten Cel osi±gn±æ.

Bogom w Ludzkiej postaci przys³uguje ca³y Honor Nieba,
teraz, poniewa¿ dokañczacie Wielki Kr±g i powracacie
do ¦wiat³a.

My mo¿emy byæ z Wami – My wiemy jak to zrobiæ,
polegajcie na tym ¿e odpowiednio do tego bêdziemy czyniæ
w zgodno¶ci z Prawami Tworzenia i z zamiarami Ludzi.

To My Jeste¶my

GALAKTYCZNA FEDERACJA ¦WIAT£A
RADA 12

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/08/21/21-08-2012-podstawa-wladzy-ludzkosci-rada-72/

east
Go¶æ
« Odpowiedz #1043 : Sierpieñ 22, 2012, 09:36:51 »

Tylko, ¿eby nie po³echta³o Was za mocno po pró¿no¶ci w³asnej Mrugniêcie

1.

Czy TY zrobi³e¶ cokolwiek z tego, o czym jest w przekazie ? Uczyni³e¶ wszystko ? Nie TY tego nie uczyni³e¶ (czêsto zrezygnowany, przybity codzienno¶ci±, przera¿ony) , ale nie przeszkadza³e¶ chocia¿ tym wy¿szym aspektom "siebie", albo i duchowi ,czyniæ . W g³êbi duszy by³ rezonans z dobrem i ciche wsparcie dla mi³o¶ci. Dalej jest.

2.
W ogóle nie jeste¶cie. I tylko dlatego, ¿e nie jeste¶my nie mogli¶my przeszkodziæ ¿yciu siê dziaæ. Nie mogli nas wykorzystaæ ,bo tak na prawdê nie ma ¿adnych "nas" . Istnienie jest, mi³o¶æ jest. Nie czynienie czegokolwiek przeciwko tym energiom to te¿ decyzja.

3.
Honor Nieba.
Przys³uguje ? Kto mia³by i komu przypinaæ ordery czy oddawaæ honory ? Komu to potrzebne ? Komu siê nale¿y ?
Nikogo takiego nie ma. To nie honory ani pusty blichtr s± wa¿ne , ani Niebo ani ¿adne inne cuda na kiju. Wreszcie niech moc przep³ywa i nie bêdzie blokowana.  Niech dzieje siê ¿ycie i rozkwita. Niech stanie siê ¶wiat³o przed którym ciemno¶æ ustêpuje.
To wystarczy.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1044 : Sierpieñ 22, 2012, 09:44:38 »

albowiem na Koñcu Czasu wygrywa zawsze ¦wiat³o.

nie/stety "grê" trzeba rozegraæ do koñca, aby nie by³o niedomówieñ,-
takie "Jumanji"
  Mrugniêcie  Du¿y u¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Wilk
Go¶æ
« Odpowiedz #1045 : Sierpieñ 22, 2012, 12:04:11 »

Tylko, ¿eby nie po³echta³o Was za mocno po pró¿no¶ci w³asnej Mrugniêcie

1.

Czy TY zrobi³e¶ cokolwiek z tego, o czym jest w przekazie ? Uczyni³e¶ wszystko ? Nie TY tego nie uczyni³e¶ (czêsto zrezygnowany, przybity codzienno¶ci±, przera¿ony) , ale nie przeszkadza³e¶ chocia¿ tym wy¿szym aspektom "siebie", albo i duchowi ,czyniæ . W g³êbi duszy by³ rezonans z dobrem i ciche wsparcie dla mi³o¶ci. Dalej jest.

2.
W ogóle nie jeste¶cie. I tylko dlatego, ¿e nie jeste¶my nie mogli¶my przeszkodziæ ¿yciu siê dziaæ. Nie mogli nas wykorzystaæ ,bo tak na prawdê nie ma ¿adnych "nas" . Istnienie jest, mi³o¶æ jest. Nie czynienie czegokolwiek przeciwko tym energiom to te¿ decyzja.

3.
Honor Nieba.
Przys³uguje ? Kto mia³by i komu przypinaæ ordery czy oddawaæ honory ? Komu to potrzebne ? Komu siê nale¿y ?
Nikogo takiego nie ma. To nie honory ani pusty blichtr s± wa¿ne , ani Niebo ani ¿adne inne cuda na kiju. Wreszcie niech moc przep³ywa i nie bêdzie blokowana.  Niech dzieje siê ¿ycie i rozkwita. Niech stanie siê ¶wiat³o przed którym ciemno¶æ ustêpuje.
To wystarczy.

No z tym Wy to trochê poprzesadzali, ale mówisz ¿e ¿adnego JA/TY nie ma s± uczucia, zdarzenia itp. Tylko ¿e tak sobie my¶lê musi byæ kto¶ kto to odczuwa bo gdyby nie to taki zombie by by³ Chichot Bo tak trochê sobie my¶lê ¿e te JA mo¿e jest fuj ale mo¿e jest potrzebne? A tak jakby w 4G czy 5G trochê inaczej wygl±da?
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1046 : Sierpieñ 22, 2012, 13:26:45 »

Wilku  nie jeste¶ tym JA . Wystarczy to zobaczyæ i utrzymywaæ to rozpoznanie. Zobaczysz jak siê ono zmienia, jak siê ciska, jak wyje, jak dopomina siê uwagi, albo wmawia ,ze jest Tob± i ¿e prócz Ciebie nie ma nic wiêcej
Zobacz jak ju¿ to robi :
musi byæ kto¶ kto to odczuwa bo gdyby nie to taki zombie by by³
. Nic nie rób, tylko obserwuj. To nie kosztuje nawet wysi³ku.
Niczego nie zak³adaj, nie przyjmuj na wiarê. Patrz .
Wilk
Go¶æ
« Odpowiedz #1047 : Sierpieñ 22, 2012, 14:18:26 »

Wilku  nie jeste¶ tym JA . Wystarczy to zobaczyæ i utrzymywaæ to rozpoznanie. Zobaczysz jak siê ono zmienia, jak siê ciska, jak wyje, jak dopomina siê uwagi, albo wmawia ,ze jest Tob± i ¿e prócz Ciebie nie ma nic wiêcej
Zobacz jak ju¿ to robi :
musi byæ kto¶ kto to odczuwa bo gdyby nie to taki zombie by by³
. Nic nie rób, tylko obserwuj. To nie kosztuje nawet wysi³ku.
Niczego nie zak³adaj, nie przyjmuj na wiarê. Patrz .

Mam nadziejê ¿e rozpuszczenie JA nie jest wymagane do Wzniesienia bo tak patrz±c niektórzy ludzie mog± siê o tym nawet nie dowiedzieæ.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1048 : Sierpieñ 22, 2012, 14:47:27 »

Ha, i o to chodzi, ¿e nikt tego nie wie. Nie bêdziesz móg³ o SOBIE powiedzieæ, ¿e oto jeste¶ ju¿ Wzniesiony. Ty nie masz takiej mo¿liwo¶ci. Wzniesienie ju¿ jest, dzieje siê, ale Ty tego nie odczujesz, bo ono nie dotyczy Ciebie. Serce poczuje, rado¶æ przyjdzie, widzenie wyra¼ne, czyste, bez filtrów, tylko tak, jak jest. Nie bêdzie w tym Ciebie, a w³a¶ciwie to nigdy nie by³o.

Iluzja nie mo¿e siê Wznie¶æ, bo zosta³a zaprogramowana tylko do tego, co programista zna.

Rozpuszczenie JA nie jest wymagane do niczego. Nie ma takiego przymusu.
Wilk
Go¶æ
« Odpowiedz #1049 : Sierpieñ 22, 2012, 14:51:26 »

Samo siê rozpu¶ci ale zawsze mo¿na siê z tym pobawiæ U¶miech Ale zobaczymy czy raczej nie zobaczymy (sam nie wiem) jak to tam w 4G czy 5G bêdzie i w³a¶nie w koñcu które bo raz s³yszê o 4G drugi raz o 5G U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 22, 2012, 14:51:57 wys³ane przez Wilk » Zapisane
Strony: 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: