Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:16:26

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 823222 razy)
0 u¿ytkowników i 90 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1125 : Wrzesieñ 02, 2012, 19:20:35 »

east z tego "sto³u" ka¿dy bierze co chce i co mu siê podoba,-
ale tylko egotyczne Ja tak zdecydowanie mo¿e broniæ siê przed ka¿d± obc±/nie swoj± ide± Mrugniêcie

no to pozdro U¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1126 : Wrzesieñ 03, 2012, 00:46:40 »

Warto uwa¿nie przeczytaæ.

Kiara U¶miech U¶miech

27 August, 2012
¯yjcie ze swego serca

Potencja³ waszego ¿ycia istnieje po¶ród wiedzy waszego serca i duszy, jednak wy u¿ywacie swego umys³u do tego, ¿eby decydowaæ co jest mo¿liwe, a jego ograniczenia sprawiaj±, ¿e wasz najwy¿szy potencja³ nie jest wam dostêpny. ¯ycie z poziomu serca wymaga odwagi, i tam w³a¶nie le¿y prawdziwa natura waszych marzeñ, jak równie¿ ich rezultaty oraz cuda, które umo¿liwiaj± ich zaistnienie, poniewa¿ wymaga to rozszerzonej wizji waszego ¿ycia i potencja³u, którego umys³ nie umie ani poj±æ, ani wyobraziæ sobie, na swój i wasz u¿ytek.

Ograniczenia 3.wymiaru odbijaj± siê w waszych ¿yciowych wyzwaniach, które stanowi± równie¿ oddzielenie tego, co boskie i tego, co ludzkie. W ¶wiecie boskim serce i umys³ jako partnerzy kieruj± przy u¿yciu mi³o¶ci; w ¶wiecie ludzkim umys³ prowadzi sam, a emocjonalne serce (równie¿ rz±dzone przez umys³) decyduje siê na obecno¶æ osadzon± w przesz³o¶ci. ¯ycie z poziomu serca oznacza wybranie aspektów wysokiego serca, bezwarunkowej mi³o¶ci i pokoju, które przys³uguj± wam jako wrodzone, boskie prawo. Przyrodzonym prawem ludzko¶ci jest karma i potencja³ mi³o¶ci, który mo¿na odnale¼æ w sercu poprzez objêcie swojej bosko¶ci i wej¶cie z ni± w partnerski zwi±zek. ¦cie¿ka Wzniesienia prowadzi do uciele¶nienia bosko¶ci i ¿ycia z poziomu serca oraz decyzji przejawiania jego energii, które istniej± poza emocjami.

Ten ¶wiat nie stwarza pokoju, mi³o¶ci i rado¶ci;  s± one stwarzane za spraw± waszej intencji, która zaprasza wy¿sze energie, aby dzia³a³y w ¶wiecie. ¦wiat jest zwierciad³em ludzko¶ci i nie mo¿e odbijaæ wiêcej mi³o¶ci, pokoju czy rado¶ci ni¿ umo¿liwia mu to ka¿de z was,  zezwalaj±c na ich zaistnienie i wyp³yw z waszego w³asnego serca. Podnoszenie wibracji ¶wiata to praca, której siê podjêli¶cie. Nie istnieje jeden o¶wiecony nauczyciel czy mistrz, który by³by za to odpowiedzialny. To wy jeste¶cie nawzajem swoimi nauczycielami i mistrzami, i to wy zmieniacie energie tego ¶wiata za spraw± ka¿dej przemiany swoich w³asnych wibracji.

Decyduj±c siê ¿yæ z poziomu serca wybieracie wy¿szy aspekt ka¿dego do¶wiadczenia i ¶wiadomie wybieracie mi³o¶æ, poddanie siê, pokój i rado¶æ. Wszystkie te energie s± wam dostêpne i istniej± wewn±trz ka¿dego do¶wiadczenia, ale jest to wybór, którego musicie dokonaæ dobrowolnie i celowo. Kiedy ¿yjecie z poziomu serca, pozwalacie nieograniczonemu potencja³owi swego serca rozszerzyæ wasz± rzeczywisto¶æ poza ograniczenia umys³u i zapu¶ciæ siê w obszary, które by³y wam dotychczas nieznane. Ka¿da chwila ciemno¶ci ma w sobie potencja³ ¶wiat³a; ka¿dy aspekt strachu zawiera potencja³ mi³o¶ci, a ka¿da uncja smutku, bólu, rozpaczy i bezsilno¶ci ma w sobie  potencja³ dla zaistnienia wy¿szych aspektów, o ile je wybierzecie. Wejd¼cie w swe serce i odnajd¼cie odwagê, by daæ siê rozszerzyæ jego wiedzy i obj±æ wasz najwy¿szy potencja³, tak, aby¶cie mogli siê nim staæ w swoim ¿yciu i dla tego ¶wiata. Niebo na Ziemi jest stwarzane, gdy pod±¿acie drog± wywodz±c±  siê z serca i pozwalacie swej bosko¶ci na rozro¶niêcie siê w wasze cz³owieczeñstwo.

Przekaza³a Jennifer Hoffmann, 20 sierpnia 2012
http://enlighteninglife.com/live-from-your-heart/
Przet³umaczy³a wika   

http://aauriel.blogspot.fr/
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #1127 : Wrzesieñ 03, 2012, 10:05:06 »

W poprzednim po¶cie AA Uriel nawi±zywa³ do dzia³alno¶ci nauczycieli. W poni¿szym artykule channelera Ute równie¿ mamy bezpo¶rednie nawi±zanie do roli nauczycieli. Dlatego do¶æ czêste na tym forum na¶miewanie siê z czyjego¶ nauczania uwa¿am za co najmniej przedwczesne. Stary Enki w przekazach przez Lucynê £oboz równie¿ przywo³ywa³ potrzebê wielkiej ilo¶ci nauczycieli po roku 2012.
Przeczytajmy zatem przemy¶lenia Ute, dla którego kontakty z energiami uwa¿anymi za wielkich Nauczycieli s± chlebem powszednim.

Zrozumieæ Nasz± Najwy¿sz± Prawdê!

Drodzy Bracia i Siostry!

Ta wiadomo¶æ siedzia³a teraz wiêcej ni¿ tydzieñ w folderze projektu. Ale teraz wydaje siê, ¿e jest to dobry moment, aby j± opublikowaæ!

Zawsze jest idealny czas na wszystko. I tak to czas oczekiwania, poparty ogromnymi prysznicami ¶wiat³a, zapewniaj±cymi nam ¶rodowisko wysokiej czêstotliwo¶ci, jest idealnym momentem dla nas, aby przygotowaæ siê w najlepszy mo¿liwy sposób, aby móc wzi±æ udzia³ w tym wspania³ym procesie ewolucji.

Ale przygotowaæ siê indywidualnie do optymalnego stopnia, czujê, ¿e jest to konieczne, co wiemy z opcji, które mo¿emy wybieraæ. Bo mo¿e zapomnieli¶my, co chcieli¶my osi±gn±æ, zanim przyszli¶my tutaj. I s± oferowane opcje, które nie s± znane bardzo w ruchu New Age, np. dyskusja Boskiej ¦wiadomo¶ci, która wykracza poza zwyk³± ograniczon± ludzk± ¶wiadomo¶æ. Jako ludzko¶æ w ogóle zostali¶my pozbawieni prawdziwej duchowej wiedzy przez tak d³ugo, Ostateczne Nauki M±dro¶ci s± znane tylko stosunkowo niewielu, bo mamy tak wyprane mózgi, ¿e trudno sobie wyobraziæ, i dotrzeæ do nich, i przekonanie, ¿e one nie istniej±.

Jednak czu³em siê poruszony, aby daæ moim czytelnikom choæby ma³y przeb³ysk Najwy¿szych Nauk M±dro¶ci, dostêpnych dla ludzko¶ci w wielu z moich publikacjach, (w oryginale linki), poniewa¿ wszyscy mo¿emy przyj±æ, ¿e rozwi±zanie problemu (tu: obecny stan naszego spustoszonego Statku Kosmicznego Ziemia) zawsze znajduje siê na wy¿szym poziomie, ni¿ sam problem.

W moim skromnym zrozumieniu proces wznoszenia jest tylko czê¶ci±, rozwoju duchowego i ewolucji ca³ej ludzko¶ci. A ogólna filozofia New Age, g³ównie nie obejmuje i nie zaprasza naszej najg³êbszej ja¼ni do obrazu, który jest Czyst± Promieniuj±c± Bosk± ¦wiadomo¶ci±. Filozofia New Age tylko pozwala, z nielicznymi wyj±tkami, na definicjê cz³owieka, który jest ograniczony do cia³a - umys³u, pozwalaj±c temu cia³u - umys³owi byæ jeszcze bardziej subtelnym w wy¿szych wymiarach!

Najdro¿si przyjaciele, jest to powa¿ny b³±d, i ten b³±d, g³êboko zakorzeniony w ludzkim umy¶le, jest wynikiem d³ugoletnich fa³szywych indoktrynacji przez "kontrolerów".
Po wyzwoleniu ludzko¶ci, prawdziwe i oryginalne nauki duchowe wyjd± na powierzchniê. Ale my naprawdê nie musimy czekaæ do tego czasu wyzwolenia, poniewa¿ nauki te s± ju¿ dostêpne do nas, nawet teraz.

Te prawdziwe nauki ujawniaj± nam równie¿, czym nie jeste¶my: form±, cia³em, umys³em, jaw±, ¶nieniem i stanem snu, naszym sposobem my¶lenia i dzia³ania, naszymi emocjami. Co pozostaje to Ten Jeden, który jest zawsze Obudzony jako Ostateczna Mi³o¶æ - B³ogo¶æ - ¦wiadomo¶æ i tylko jest ¶wiadomy wszystkich cech, którymi nie jest. To jest prawda o nas. To jest nasz prawdziwy stan.

Proszê nie zrozumieæ mnie ¼le, te nauki nie s± jedynie werbaln± filozofi± i wiedz± ksi±¿kow±. One s± ¿ywe i prze¿ywane przez wysoko rozwiniête istoty w ludzkiej postaci, które dos³ownie realizowa³y ten Ostateczny Stan sami na ziemi. W mojej pasji poszukiwania prawdy jestem b³ogos³awiony mog±c spotkaæ takie wspania³e istoty, które s± w stanie przekazaæ ich w³asny idealny stanie do innych. Dlatego ja, w moim w³asnym do¶wiadczeniu, zaszczycony byæ ¶wiadkiem Prawdy naszego w³asnego Ostatecznego Stanu ¦wiadomo¶ci.

Wiêc dlaczego nie (w koñcu) zauwa¿yæ, ¿e to prawda! Czy to nie jest czas, aby to zrobiæ, gdy mamy do czynienia z najbardziej wymagaj±cymi, przera¿aj±cymi, a tak¿e niesamowitymi rewelacjami? One dos³ownie stworzy³y platformy dla nas, jak nigdy dot±d, do poszukiwania prawdy poza dualizmem warunkowej rzeczywisto¶ci - z powodu potworno¶ci zbrodni przeciwko ludzko¶ci uchwalonych po jednej stronie, a do¶wiadczeniem najpiêkniejszych darów przychodz±cych si³ ¶wiat³a i objawieñ mi³o¶ci po drugiej stronie.

Wznosz±c siê do stanu marzeñ o wy¿szych wymiarach, nawet bez udzia³u w naszej w³asnej prawdy najwy¿szej, i byæ zadowolonym z lepszego ¿ycia w ciele bardziej wyrafinowanym, to z pewno¶ci± zas³uga. Ale nie nale¿y zapominaæ, ¿e jest to tylko kontynuacja marzeñ, rozpraszaj±ca i daleka od naszej aktualnej rzeczywisto¶ci Boskiej!

Chocia¿ istniej± niezliczone istoty ¶wiat³a we wszech¶wiecie, do których wielu z nas odnosi siê, jako ich rodzin, ich stan rozwoju duchowego nie oznacza koniecznie ju¿ spe³nienia naszej Prawdziwej Natury Duchowej. W wy¿szych wymiarach do rozproszenia z realizacji Boskiej rzeczywisto¶ci s± wielorakie powodu przywi±zañ do marzeñ, zabawy i tworzenia (nic przeciwko zabawie i tworzeniu samym w sobie!), i rzeczywi¶cie wielu z nas przysz³o tutaj, aby uznaæ ten fakt w ¶rodku tej niskiej gêsto¶ci, bo tu nie ma wcale prawdziwej zabawy i tworzenie tego, co naprawdê chcemy, jest trudne. Tak wiêc chcieliby¶my byæ napêdzani nadziej± w poszukiwaniu naszej prawdziwej rzeczywisto¶ci Bo¿ej.

Jednak, gdy jeste¶my tutaj, zapomnieli¶my, wielu z nas po prostu zapomnia³o, i  nadzieja na atrakcyjne ulgi w wy¿ej wymiarowych ¶wiatach marzeñ z naszych trudnych zmagañ tutaj, mo¿e uczyniæ nas tak krótko widz±cych, ¿e po prostu chcemy do nich wracaæ, bo stali¶my siê tak niecierpliwi!

Uwa¿am, ¿e wielu pod±¿a za w³asn± wyobra¼ni± o ¿yciu duchowym dzisiaj, nie chce uczyæ siê od innych, nie wiedz±c, jakim oszustem umys³ mo¿e byæ, byæ kolejn± przeszkod±! Dos³ownie potem ¿yj± w iluzji, nie wiedz±c o tym. Nauczyciele w dzisiejszych czasach nie s± dla wielu ju¿ mile widziani. Ale z mojego do¶wiadczenia jest to b³±d, bo prawdê mo¿na znale¼æ tylko poza umys³em. Ale, aby wyj¶æ poza umys³ wymaga to pomocnej ³aski kogo¶, kto istnieje ju¿ poza tym umys³em!

Nawet wszyscy wielcy mistrzowie duchowi ludzko¶ci mieli nauczycieli, w tym Jezus z Nazaretu. Wiêc dlaczego nie Ty i ja te¿! Je¶li kto¶ chce nauczyæ siê umiejêtno¶ci, to na zdrowy rozs±dek, studiuje z nauczycielem. Ale je¶li chodzi o ¶cie¿kê duchow±, która jest najg³êbsz± ze wszystkich nauk, wielu wierzy, ¿e mog± znale¼æ drogê sami na pustyni umys³u! A umys³ nie koñczy siê w wy¿szych wymiarach raczej. Pustynia jest tylko bardziej subtelna.

To gêste ziemskie do¶wiadczenie by³o przez wiele bardzo m±drych dusz opisane jako najbardziej pomy¶lna forma wcielenia, z powodu wrodzonej mo¿liwo¶æ realizacji najwy¿szej prawdy. Prawdy, która jest rzadko osi±gana w wy¿szych wymiarach.

A jaki jest nasz prawdziwy stan? Jest to stan zupe³nej wolno¶ci, i dziewiczej jasno¶ci i czysto¶ci, Piêkno¶ci, poza wyobra¼ni±, Doskona³ej rado¶ci w Wieczno¶ci, Mi³o¶ci - Rozkoszy, które nigdy nie malej±. Jest bezcielesny i bezmy¶lny i poza wymiarami. Spe³nienie, które koñczy poszukiwania. To jest tym, czym Jeste¶my, poza marzeniami.

W tym Promieniowaniu (blasku) kontrolerzy nie istniej±.
Oni nie maj± do niego dostêpu! To jest daleko poza ich percepcj± i moc± i mo¿liwo¶ci± zak³óceñ!

My¶lê, moi czytelnicy doceni± t± informacjê.

Z moj± modlitw± i du¿o mi³o¶ci!
Ute

02 wrze¶nia 2012
Channeler: Ute
http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/08/to-realize-our-highest-truth.html

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1128 : Wrzesieñ 03, 2012, 11:01:21 »

Bardzo du¿o prawdy oczywistej jest w tym przekazie, nikt kto  trwa zawziêcie w okowach swojego umys³u nie przekroczy  jego granic , nie pozna nowego innego stanu.
Ale prawda jest tez fakt i¿ na³o¿one ograniczenia mentalne trzeba pokonaæ samemu wymuszaj±c niejako na sobie samodzieln± analizê przekazywanych informacji. Odniesienie do ich sprawdzania zawsze mamy tu¿  obok siebie w naturze , wystarczy porównywaæ , wystarczy chcieæ samodzielnie my¶leæ i analizowaæ. Miast zawziêcie powielaæ cudze musli i im przytakiwaæ.
Owszem nie jest to ani ³atwa, ani prosta droga gdy¿ burzy utarte standardy i czêsto jawimy siê w oczach bli¿szego i dalszego  otoczenia jako odmieñcy nie akceptowani.
Jednak jest to jedyny sposób na wyj¶cie ponad manipulacje naszym umys³em i czêsto ¶wiadomo¶ci± oraz uniezaleznienie siê od tego co potocznie nazywa  siê uznanymi normami ¿ycia.
Tylko Cz³owiek , który tego dokona osobi¶ci , nie boi siê postawiæ niezaprzeczania swojej wewnêtrznej m±dro¶ci schematom ¿ycia, mo¿e byæ wiarygodnym  w przekazie wiedzy.
Takich ludzi nazwa³a bym prawdziwymi nauczycielami ludzko¶ci , bowiem nie chodzi o powielanie cudzych odczuæ i do¶wiadczeñ ( ka¿dy musi prze¿yæ wszystko  sam  i odczuæ na miarê w³asnych mo¿liwo¶ci), chodzi o wskazanie drogi któr± mo¿na wyj¶æ z tego labiryntu oszustw pêtaj±cych nas strachem i niemoc±.

W przekazie nauk prawdziwych nauczycieli chodzi tylko o ukazanie MOCY  CZ£OWIEKA JEMU by móg³ pokonaæ wmówiona mu  ma³o¶æ i s³abo¶æ.

Kiara U¶miech U¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1129 : Wrzesieñ 03, 2012, 12:07:52 »

U¶miech 2
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 03, 2012, 12:08:09 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1130 : Wrzesieñ 03, 2012, 13:51:01 »

Jest bezcielesny i bezmy¶lny i poza wymiarami. Spe³nienie, które koñczy poszukiwania. To jest tym, czym Jeste¶my, poza marzeniami.
Ale jak siê wczytasz w ten przekaz i rzeczywi¶cie zrealizujesz Spe³nienie -wyjdziesz poza umys³, to zrozumiesz, ¿e NIE JESTE¦. Nie ma w tym Ciebie w ¿adnym sensie.

W ogóle nie ma Ciebie. Ty , jako umys³ analityczny jako kontroler nie istniejesz TAM . Tutaj zreszt± te¿ nie Du¿y u¶miech .

W tym Promieniowaniu (blasku) kontrolerzy nie istniej±. Oni nie maj± do niego dostêpu! To jest daleko poza ich percepcj± i moc± i mo¿liwo¶ci± zak³óceñ!
Dok³adnie tak !! Nie gdzie¶ tam, kiedy¶, po tajemniczym Wzniesieniu/Spe³nieniu, ale TU i TERAZ.

Przekazy zaczynaj± konkretyzowaæ siê Du¿y u¶miech
¦wiat jest zwierciad³em ludzko¶ci i nie mo¿e odbijaæ wiêcej mi³o¶ci, pokoju czy rado¶ci ni¿ umo¿liwia mu to ka¿de z was,  zezwalaj±c na ich zaistnienie i wyp³yw z waszego w³asnego serca

Nie chodzi o to ,zeby¶ jaki¶ TY ³askawie zezwoli³ z w³asnego serca. Chodzi o zaufanie ¿yciu, którego przejawem jest ludzka forma . Zreszt± jak zwa³ tak zwa³. Jêzykiem serca jest zaufanie. Dla kogo¶ innego bêdzie to mi³o¶æ . Zaufanie stanowi paliwo dla rzeczywisto¶ci. Zobacz, ¿e religie siê na tym opieraj± (Ufam Bogu etc) , a nawet system finansowy ( "In God We Trust "- na dolarze), system bankowy (bank instytucj± zaufania publicznego), rz±dy , demokracja, handel (odroczone p³atno¶ci). Lokujesz w walutê bo obdarzasz j± zaufaniem. G³osujesz na polityka wyra¿asz swoje zaufanie do niego.

To jest rzeczywiste , to siê dzieje na co dzieñ ,ale to nie Istnienie z tej mocy korzysta, tylko paso¿yty.

Ufaj±c ¿yciu zyskujesz najwiêkszego sprzymierzeñca jaki mo¿e byæ. Nie jakiemu¶ ¿yciu gdzie¶ daleko od Ciebie, ale tym, które wyra¿a siê poprzez "twoj±" formê tu i teraz. Ale ¿eby wej¶æ w ten stan nale¿y usun±æ przeszkody ,które rozpraszaj± zaufanie, ob¿eraj±c z niego Istnienie.
Oczywi¶cie chodzi o implant JA Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1131 : Wrzesieñ 03, 2012, 14:58:46 »

East, je¶li chodzi o Ute, to gwoli formalno¶ci, tym razem nie jest przekaz, tylko jego przemy¶lenia w formie artyku³u.

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1132 : Wrzesieñ 03, 2012, 17:13:02 »

gwoli formalno¶ci to ja mu dziêkuje za jego modlitwê, choæ przyznam, ¿e nazwy tego samego bywaj± ró¿ne  Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1133 : Wrzesieñ 04, 2012, 19:43:45 »

Przebi¶niegu, podziêkowanie to piêkna rzecz, oczywi¶cie licz± siê intencje.

A teraz króciutki, ale istotny  przekaz "kosmitki" na temat naszego postrzegania.

Natura Postrzegania

Jestem Rakhealle

To ma ogromne znaczenie, ¿e pamiêtasz Kim naprawdê Jeste¶. Jeste¶ potê¿n± istot± Stwórc± i Twój proces Wzniesienia jest dobrze w drodze. Jako istot stwórców podstaw± Waszych kreacji jest twój w³asny ¶wiat wewnêtrzny. Ten wewnêtrzny ¶wiat jest tym, co jest wy¶wietlane z powrotem na ciebie. Kiedy ¿yjesz w nim w pokoju,  mo¿e to byæ odzwierciedlone na ciebie. Taka jest natura stwórcy i jest podstawowym kluczem do tworzenia raju na ziemi. Gdy jest zamieszanie i stres we wszech¶wiecie nie ma wyboru, tylko odzwierciedla to z powrotem na ciebie. Jest to natura wolnej woli. Prawo przyci±gania. Wszyscy macie ³askê Boga do tworzenia, jak sobie tego ¿yczycie. Wasze kreacje s± silne i energie, które kotwiczycie i wy¶wietlacie s± obecnie ogromne. Kontyngent energii ziemi jest daleko poza tym, co wielu z was postrzega, ¿e mo¿e mieæ. Twoja osobista kreacyjna moc jest daleko poza tym, co wielu z was postrzegaj±, ¿e mog± mieæ. Teraz bardziej ni¿ kiedykolwiek jest to istotne, gdy ogarniacie siebie i Wasze  w³asne bóstwo.

Widzê, ¿e niektórzy z was zmagaj± siê  w waszym codziennym ¿yciu. Zmagasz siê z tym, co postrzegasz jako gêsta energia ludzi, których postrzegasz, ¿e wibruj±  pod tob±. Je¶li Twój ¶wiat zewnêtrzny jest odbiciem Twojego ¶wiata wewnêtrznego to, czy nie s³u¿y do projekcji twojego postrzegania niskiej wibracji na resztê ¶wiata? Moi drodzy percepcja jest percepcj±, mo¿na j± zmieniæ (przez woln± wolê) w dowolnym momencie i dostosowaæ do zale¿no¶ci wibracyjnej zespo³u, którego sobie ¿yczycie. Mo¿na równie¿ zmieniæ postrzeganie swojej kole¿anki i krewnych, wiêc zmieniæ wibracje, których do¶wiadczasz podczas codziennego ¿ycia.

Kiedy postrzegasz ¶wiat jako ciemne i niebezpieczne miejsce, gdzie nikt ciê nie rozumie, tworzysz ten ¶wiat. Jeste¶ zablokowany w pa¶mie wibracyjnym gdzie te do¶wiadczenia istniej± dla Ciebie. Wszech¶wiat wspiera Ciê w pe³ni w jakichkolwiek wibracjach, jakie wybra³e¶ aby istnia³y. Gdy przetransmutujesz ni¿sze wibracje wewn±trz i aktywnie wibrujesz powy¿ej ni¿szych wymiarów, twój ¶wiat do¶wiadczeñ, nie ma wyboru, ale musi podnie¶æ swoje wibracje równie¿. Doprowad¼cie wasze do¶wiadczenia do harmonii z wy¿szymi wymiarami.

W mi³o¶ci do waszego ogromnego potencja³u kreacyjnego - Rakhealle

02 wrze¶nia 2012
Channeler: Ree
sacrednewearth.ning.com

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1134 : Wrzesieñ 04, 2012, 20:19:47 »

Bardzo wymowny przekaz, jednym zdaniem; Siejesz swoje my¶li i zbierasz ich plon w postaci  swoich zdarzeñ ¿yciowych. Jakie one s±? zgodne z tym co zasia³e¶ nie inne. To nie kto¶ nam, ale my sobie to robimy. Kosmos dostarcza nam tylko energii z której my my¶lami swoimi tworzymy w³asne otoczenie. 

Oczywi¶cie plan zdarzeñ wybieramy przed urodzeniem ale jako¶æ i czas ich istnienia zale¿ny jest od naszych my¶li nape³nionych mi³o¶ci± - jasno¶ci± i ciep³em lub strachem- ciemno¶ci± i ch³odem.
Co Cz³owieku wybierzesz , jakimi barwami namalujesz swoje wybory tego do¶wiadczysz realnie.

Kiara U¶miech U¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1135 : Wrzesieñ 05, 2012, 08:22:13 »

Tu kolejny przekaz energii, która nazwa³a siê Archanio³em Micha³em.
Zapowiada jeszcze tydzieñ intensywnego nap³ywu, zaleca spokój i zrównowa¿enie i zapowiada przyspieszenie naszych manifestacji.

Czekamy na twoje przybycie na w³asne przyjêcie niespodziankê. - Michael

Dzisiaj pragnê porozmawiaæ z wami jak z przyjació³mi przez ca³e ¿ycie. Jest to bardzo wa¿ne dla ka¿dego z was, aby postanowiæ pozostanie w centrum i utrzymanie kontroli nad swoimi emocjami, gdy¿ przez nastêpny tydzieñ energii kosmicznych i s³onecznych wybuchów du¿o przybywa. Mo¿ecie czuæ siê bardzo wyj±tkowo niestabilni w tym czasie. Rzeczy, które przyjêli¶cie, ¿e dawno temu  zosta³y rozwi±zane mog± pojawiæ siê w waszym ¿yciu. Wystarczy obserwowaæ pozosta³o¶ci tych energii, gdy¿ was opuszczaj± na zawsze. Nawet ich wspomnienia nie musz± przeszkadzaæ wam od tej chwili.

Jednak zauwa¿cie, ¿e wybór jest zaanga¿owany. To musi byæ wasz wybór, co¶ z nimi zrobiæ. U¶wiadomcie sobie równie¿, ¿e by³y wa¿nymi lekcjami zaanga¿owanymi i szukajcie w swoim sercu wdziêczno¶ci zarówno dla lekcji oraz b³ogos³awieñstwa ich odej¶cia. Podziêkujcie Wiecznej Istocie, któr± jeste¶cie za osi±gniêcie tego punktu i pozwolenie Ci tej mo¿liwo¶ci.

Odej¶cie tych rzeczy z waszych ¿yæ stworzy przestrzeñ niezbêdn±, aby je wymieniæ. Zastanów siê, które cech osobowych, chcesz rozwijaæ lub nabyæ. W miêdzyczasie, nie mo¿na i¶æ na manowce przez wdychanie ca³ej bezwarunkowej mi³o¶ci Stwórcy, któr± mo¿esz sobie wyobraziæ. Znajd¼ ka¿dy ma³y zak±tek twojej istoty i zapakuj go do pe³na mi³o¶ci±. Ka¿dy z Was, którzy do¶wiadczyli¶cie chêtnie zaakceptuje wiêcej mi³o¶ci. Potencjalne osoby, w stosunku do  których macie ¿yczenia, czy wyimaginowane, mog± oczekiwaæ wiêcej z tej mi³o¶ci do energetyzowania ich.

To jest prawdziwa moc modlitwy, moi drodzy, tworzenie jak to siê robi z chwili na chwilê, ale z intencj±. Stwórz siebie takim, jak bêdziesz w nastêpnej chwili. Stwórz sam nastêpn± chwilê.

Mo¿ecie tak¿e zauwa¿yæ, ¿e od tego momentu, bêdzie to bardzo korzystne dla Was, je¶li codziennie do³o¿ycie wszelkich starañ, aby zachowaæ spokój, gdy rzeczy wydaj± siê uruchamiaæ amok wokó³ was. Wiele rzeczy, które zawsze by³y czê¶ci± codziennego ¿ycia znikn± w krótkim czasie, po osi±gniêciu koñca ich przydatno¶ci. Tu bêdzie bardzo ³atwo wpa¶æ w panikê, i zobaczycie to u innych. Poprosili¶my was, aby¶cie przygotowali siê byæ spokojnymi o¶rodkami rozs±dku w tych czasach. Bardzo prawdopodobne, ¿e musicie to zrobiæ w swoim w³asnym ¿yciu osobistym. Nauczywszy siê, jak to zrobiæ, to jest teraz Wasza szansa, aby zapewniæ ten spokój innym. Nic wiêcej nie mo¿na wymagaæ od Waszej spokojnej obecno¶ci.

Wasze pola energetyczne wp³ywaj± bardziej ni¿ my¶lcie w tym momencie. Czuli¶cie zmiany w sobie i nadal teraz, w rzeczywisto¶ci, bêd± wzrastaæ. Ci czytaj±cy te wiadomo¶ci s± tymi, którzy zdecydowali siê przewodziæ w tej drodze. Mog± byæ tacy, którzy s± nauczycielami, jednak wiêkszo¶æ z nich po prostu potrzebuje byæ przyk³adem. Jest to najbardziej efektywna forma nauki, przede wszystkim.

Prosimy odwiedziæ raz jeszcze wizje siebie, które sobie wyobra¿ali¶cie i podtrzymaæ je w tym w przysz³ym tygodniu. Otrzymacie energiê, aby wnie¶æ te rzeczy do tego, co nazywacie waszymi rzeczywisto¶ciami. W rzeczywisto¶ci s± to w rzeczywisto¶ci, które ju¿ istniej±, ale wypolerujcie je trochê, gdy zaczniecie widzieæ wiêcej z nich w codziennym ¿yciu. Gdy siê nauczyli¶cie, ¿e jeste¶cie w prawdzie, tworz±c te rzeczy dla siebie, mo¿ecie zauwa¿yæ, ¿e rozpiêto¶æ czasu dana sobie miêdzy my¶l±, a manifestacj± staje siê mniej konieczna. Kontrola, która by³a potrzebna do powstrzymania waszej natychmiastowej manifestacji, cokolwiek pomy¶leli¶cie by³a rzeczywi¶cie darem. Zrozumienie procesu nauczy Was, aby utrzymywaæ kontrolê nad sob±.

Rado¶æ i wolno¶æ jest tak blisko do do¶wiadczania i zaczynaj± byæ odczuwane przez niektórych z was. To jest niezidentyfikowane uczucie, na którym próbujecie tak ciê¿ko "po³o¿yæ palec”. Jest to wiedza Ja¼ni, ¿e jeste¶cie bardzo blisko domu. Gratulacje, drodzy przyjaciele. Czekamy na wasze przybycie na w³asne przyjêcie niespodziankê.

Ponownie apelujemy, aby poczuæ nasz± obecno¶æ wokó³ siebie. Bêdziemy w dalszym ci±gu z wami w ka¿dej chwili. Dobrego dnia.

04 wrze¶nia 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1136 : Wrzesieñ 05, 2012, 23:35:50 »

To spokojny i jasny przekaz wspieraj±cy i ³±cz±cy ludzi w tym samym celu.

Kiara U¶miech U¶miech

Wasz± rol± jest zachowywanie wizji doskonalszego ¶wiata

.Hilarion,  2-9 wrzesnia 2012

Umi³owani,

To jest czas, aby¶cie byli wewnêtrznie po³±czeni podczas, gdy zachodz± zmiany w waszych strukturach fizycznych oraz w otaczaj±cym was  ¶wiecie.  Wydarza siê wiele pozbawionych sensu rzeczy,  które mog³yby odci±gn±æ was od celu, dlatego tak wa¿ne jest, aby¶cie ka¿dego dnia pozostawali ugruntowani.  Jeste¶cie od dawna prekursorami  zachodz±cych zmian i ju¿ do¶wiadczyli¶cie wielu z nich na sobie i teraz obserwujecie te zmiany w innych wokó³ was.  Najwiêksza zmiana zachodzi na poziomie ¶wiadomo¶ci.  Kontynuowana jest  te¿ wiêksza akceptacja faktu, ¿e Ludzko¶æ jest czym¶ wiêcej ni¿ uwa¿ano wcze¶niej, a to z kolei powoduje zmiany w strukturze spo³eczeñstwa.  Zostanie ujawnionych wiele nowych pomys³ów i rozwi±zañ jako namacalne manifestacje tych przemian,  które przynios± dobrodziejstwa dla wszystkich.

Nap³ywaj±ce energie przyczyni± siê do szerszego spojrzenia na ¶wiat, w którym ¿yjecie oraz do powstawania kreatywnych rozwi±zañ dla wielu problemów z jakimi boryka siê planeta i jej mieszkañcy.  W miarê jak ludzkie serca coraz bardziej siê otwieraj± na te energie, w ca³ej ludzko¶ci zaczyna dominowaæ poczucie Jedno¶ci.  Jedna rasa bêdzie dostrzegaæ inn±  w Jedno¶ci i w po³±czeniu ze ¬ród³em Wszystkiego co Jest.   Zanikn± ró¿nice tak, jakby nigdy by nie istnia³y i w stosunkowo krótkim czasie nast±pi du¿y postêp w relacjach miêdzyludzkich.  W miarê jak ​​to nowe zrozumienie bêdzie siê rozwijaæ wzro¶nie wyk³adniczo potencja³ ludzko¶ci do tworzenia pozytywnych zmian i wiele cudów siê pojawi.

Tymczasem rol± wasz± jako pracowników ¦wiat³a na ca³ym ¶wiecie jest zachowywanie waszej wizji doskonalszego ¶wiata i pozostawanie wiernymi waszej indywidualnej ¦cie¿ce do pe³ni, równowagi i Wzniesienia.  To dziêki waszej wierze ​​bêdziecie mogli wyj¶æ poza wszelkie poprzednie ograniczenia w kierunku samo-mistrzostwa, waszych energii i waszego ¿ycia.  A wasze marzenia objawi± przed wami z niewiarygodn± prêdko¶ci± i wspania³ym dostrojeniem.  Wiedzcie, ¿e jeste¶cie twórcami, i ¿e to co widzicie obecnie w waszym ¿yciu jest rezultatem waszych my¶li i intencji.  £aska mi³o¶ci dominuje w waszych istotach i to ta potê¿na si³a przyniesie niezbêdne zmiany zarówno wewn±trz jak i na zewn±trz.  Proszê pamiêtajcie, ¿e chodzicie po tej Ziemi jako Ambasadorowie Bosko¶ci, jako przedstawiciele wy¿szej s³u¿by i naprawdê powodujecie zmiany.

Ka¿dy z was porusza siê lekko i minimalnie wp³ywa na wasz± planetê w sensie gêstych energii, które teraz s± usuwane przez skupianie waszego ¦wiat³a i Mi³o¶ci.  Ci z was, którzy poczuli ciê¿ar gêsto¶ci, w miarê jej przekszta³cania, do¶wiadcz± teraz wewnêtrznie wiêkszej Lekko¶ci Bytu oraz zwiêkszone okresy klarowno¶ci i wzrastaj±cej ¶wiadomo¶ci.  Wiemy, ¿e wielu z was jest zmêczonych i czasem zastanawiacie siê, dlaczego tak entuzjastycznie podnie¶li¶cie rêkê,  kiedy ochotnicy zostali wezwani do wcielenia siê na tej Planecie.  To wasza wielka Mi³o¶æ i wspó³czucie was tu sprowadzi³a, nie tylko dla ludzko¶ci, ale tak¿e wiedza, ¿e jeszcze wznio¶lejszy cel rozwija siê w Kosmosie.  Wasza wielka odwaga i zmys³ przygody s± honorowane przez tych z nas, którzy szli t± sam± drog± przed wami.  Nigdy nie jeste¶cie sami.

Nie przestawajcie dbaæ o siebie i respektowaæ g³osu waszego wewnêtrznego przewodnictwa.  Wykorzystujcie wszystkie swoje zmys³y i odczuwajcie otaczaj±cy was ¶wiat.  Dostrzegajcie  piêkno we wszystkich rzeczach i ludziach.  Znajdujcie podobieñstwa miêdzy sob± i nie zniechêcajcie siê pozornymi ró¿nicami.  Pozwólcie, aby otuli³ was wewnêtrzny pokój  i b³ogos³awcie ca³e ¿ycie jako czê¶æ waszej codziennej pracy, aby osi±gn±æ coraz wznio¶lejsze wizje i aspiracje.  Wasza postawa wdziêczno¶æ w postaci prostego, szczerego s³owa “dziêkujê”, wiele razy dziennie, przyniesie jeszcze wiêcej pomy¶lno¶ci, na któr± tak bardzo zas³ugujecie.

Do nastêpnego tygodnia.

JESTEM Hilarion

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2012.htm

Przet³umaczy³a Ludmi³a, edycja Krystal

http://krystal28.wordpress.com/
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1137 : Wrzesieñ 06, 2012, 08:20:43 »

Proszê nie scalaæ.

Coraz wiêcej mi³o¶ci i spokoju w tych przekazach , coraz mniej nawo³ywañ do osadzania i rozliczañ, jest to efekt pracy energii mi³o¶ci. Ka¿dy sam za siebie odpowiada, co i jak  robi , czym siê zajmuje zarówno zawodowo jak i na planie duchowym , to wyda wspólny plon. Plon, nagroda to wibracja, poziom energetyczny przestrzeni  w której po wzniesieniu bêdzie ¿y³ i tworzy³ w³a¶nie z takiej energii któr± sam dla siebie tworzy³.
Zatem my¶l i fizyczny czyn musz± wspó³graæ ze sob±, radzê  obejrzeæ dok³adnie pole swojej pracy fizycznej. Je¿eli jej dzia³aniami krzywdzimy kogo¶ , wywo³ujemy p³acz i cierpienie, warto siê zastanowiæ , czy nadal powinni¶my to robiæ. Bowiem na planach energetycznych nie licz± siê nawet najpiêkniejsze nasze s³owa , ni wiedza w jakiej¶ dziedzinie, a efekty naszych dzia³añ tworz±ce wymierne pola energetyczne.
Siejesz w ludziach ból, cierpienie i rozpacz, to zbierzesz sam cz³owieku. Siejesz rado¶æ , szczê¶cie i zadowolenie... to zbierzesz sam cz³owieku. Zatem lepiej jest zarabiaæ mniej w fizycznych pieni±dzach ale wiêcej na energetycznym polu, bo tak naprawdê tylko jako¶æ czystej energii jest naszym prawdziwym dochodem. Z tego jaka ona jest, jak± ma wibracje i barwê tworzymy wszystkie zdarzenia w naszym ¿yciu! Nie, mili moi, nikt nam tego nie robi, to my robimy sami sobie. Zatem siejmy mi³o¶æ i zbierajmy mi³o¶æ.

Kiara U¶miech U¶miech

¶roda, 5 wrze¶nia 2012
B±d¼cie ze Stwórc± i ze Stwórcy

Pozdrawiam was, ukochani ¶wietlni pracownicy. Przychodzê do was dzisiaj, by powiedzieæ co¶ wiêcej o pomocy, jak± otrzymujecie w procesie swego wzniesienia.

Wszyscy robicie wspania³e postêpy w tym procesie. Ostatni nap³yw energii s³u¿y³ pod³±czeniu kolejnych waszych czê¶ci 'do sieci'. Teraz przetwarzacie to, co otrzymali¶cie. Ten przyp³yw trwa, ale jeste¶cie ju¿ lepiej przygotowani na to, by otrzymaæ wiêcej energii ni¿ przedtem.

Proces ka¿dego z was jest unikalny, ale wszyscy macie w sobie ziarno Bosko¶ci, które nieustannie wzrasta w si³ê, gdy siê rozwijacie.

Dajcie sobie teraz chwilê na zastanowienie siê nad swoim Cia³em ¦wietlnym i 'namierzenie' go. Czy czujecie, ¿e jeste¶cie bardziej go ¶wiadomi? Czy czujecie, ¿e wiêcej energii przep³ywa przez wasze cia³o, gdy teraz do was mówimy - czy zachodzi pewien rodzaj pulsowania i rozszerzania siê? Doskonale. Zezwalajcie na to, Kochani.

Gdy odsuwacie swoj± ¶wiadomo¶æ od my¶lenia, a kierujecie j± bardziej ku swemu Sercu, w coraz wiêkszym stopniu staje siê ono waszym ¦wiatem. Jest ono samowystarczalne, ¿ywi i ochrania. Niech od tej chwili to, co powstaje w waszym Sercu ca³kowicie zajmie wasz± uwagê - gdy pozwalacie, by coraz wiêcej ¦wiat³a i Mi³o¶ci przenika³o wasz± Istotê, gdy zostajecie przez nie wch³oniêci.

Na dobr± sprawê ju¿ w du¿ym stopniu zmienili¶cie swój punkt przy³o¿enia uwagi, pozwalaj±c Mi³o¶ci byæ tym, kim jeste¶cie. Teraz bardziej ni¿ kiedykolwiek kieruje ona waszymi dzia³aniami. Dziêki temu sprawy wokó³ was w naturalny sposób podporz±dkowuj± siê temu rytmowi.

Czêstotliwo¶æ Mi³o¶ci wzrasta we wszystkim i wp³ywa na wszystko wokó³ was, w³±cznie z Matk± Ziemi±. Wasze cia³o przekszta³ca siê, by jej wiêcej pomie¶ciæ, podczas gdy wy wstêpujecie na tê now± ¶cie¿kê wzniesienia, która staje siê bardziej wyrazista i potê¿na.

Porzuæcie swe przyjête z góry idee na temat tego, czym jest wzniesienie, i po prostu do¶wiadczajcie go, gdy wasze Serca s± w stanie coraz wiêcej w sobie pomie¶ciæ. W naturalny sposób wyp³ywa to z was we wszech¶wiaty i wszystko osi±ga wy¿sz± czêtsotliwo¶æ.

Ukochani, nie musicie ju¿ pojmowaæ wszystkiego na poziomie intelektualnym. Zezwólcie na to, by przyp³yw ¦wiat³a was otuli³ i przemieni³, i napawajcie siê cudownym uczuciem Rado¶ci, które jest nieod³±czn± czê¶ci± tej przemiany.

B±d¼cie Mi³o¶ci± w waszym Sercu, pozwólcie, by wp³ywa³a ona na wszystko, co robicie i mówicie. Pozwalajcie wype³niaæ siê po brzegi wibracj± Stwórcy w ka¿dej chwili waszego ¿ycia. Niech was ona ogarnie, niech kieruje waszymi my¶lami, niech Bêdzie waszymi my¶lami, od teraz a¿ po wieczno¶æ, Kochani.

Zaakceptujcie fakt, ¿e nie jeste¶cie ju¿ tacy sami jak wczoraj. Zaakceptujcie, ¿e jestecie kim¶ o wiele wiêkszym, ni¿ kiedykolwiek wam siê to ¶ni³o - tak pe³ni Mi³o¶ci i Bosko¶ci, ¿e raz jeszcze siê nimi stajecie, nie tylko na chwilê, czy te¿ w czasie, który po¶wiêcacie swym medytacjom - pozwólcie, aby panowa³y one w waszym ¦wiecie.

Stwarzajcie w³a¶nie z tego, Kochani, stwarzajcie z tej wzrastaj±cej Mi³o¶ci w waszym Sercu, a otoczy was nieustanny przep³yw cudów. Teraz jest czas, by pojawi³y sie one w waszym ¿yciu. Teraz jest czas, by¶cie poddali siê esencji Stwórcy, która jest wami.

Teraz jest czas, by¶cie poddali siê temu, kim naprawdê jeste¶cie, nie temu zewnêtrznemu opakowaniu, kóre zosta³o zaprojektowane dla celów do¶wiadczenia - ale silnemu ¦wiat³u Mi³o¶ci i Bosko¶ci, które jest wasz± prawdziw± Esencj±.

Zawiñcie wszystkie te do¶wiadczenia, negatywne my¶li i obawy w Mi³o¶æ, której pozwalacie w sobie narastaæ, i uwolnijcie je, tak jakby¶cie pozwalali odlecieæ motylowi z czubka waszego palca. O¶wietlcie ¦wiat³em to, co pozosta³o z ograniczaj±cych was pogl±dów, jakie jeszcze zamieszkuj± wasz± psychikê, obdarzcie je mi³o¶ci± i uwolnijcie je. Teraz jest czas, by poszybowaæ z nowoodkryt± lekko¶ci± i ¶wietlisto¶ci±, której nabieracie.

Oby¶cie do¶wiadczali coraz wiêcej spokoju dziêki temu procesowi. Wkraczacie w ostatni etap waszej podró¿y, wiêc pamiêtajcie o tym w ka¿dym momencie swojego ¿ycia.

Trwam w gotowo¶ci, by ofiarowaæ wam pomoc. Jam jest Sananda i jestem do waszych us³ug.

Przekaza³a Fran Zepeda, 3 wrze¶nia 2012
http://franheal.wordpress.com/2012/09/04/sananda-be-with-and-of-the-creator-as-channeled-through-fran-zepeda-september-3-2012/

Przet³umaczy³a wika

http://jeszua.blogspot.fr/
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 06, 2012, 09:37:40 wys³ane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1138 : Wrzesieñ 06, 2012, 09:13:19 »

Ja obserwujê to uspokajanie emocji, gdzie¶ od czerwca, jedynie GFOL jeszcze ma na tapecie intensywne aresztowania, ale te¿ rzadziej, reszta ca³y czas nawo³uje do zachowania spokoju i równowagi. Wiêkszo¶æ te¿ zachêca do analizy, ale sercem nie rozumem, zwracaj±c nasz± uwagê do wnêtrza. Zarówno "manuskrypciarze" jak i AA Micha³ przez Rona Head zapowiadali tydzieñ intensywnych energii jako ostatnie podej¶cie pod szczyt.
Naprawdê ostatnie? Zobaczymy, bo na zewn±trz to tylko czasami wylatuj± ma³e jaskó³eczki, jako nieoczekiwane newsy.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1139 : Wrzesieñ 06, 2012, 09:53:39 »

13 czerwiec by³ decyduj±cym momentem naszego przej¶cia ewolucyjnego, tak naprawdê od tej daty ziemia z Lud¼mi wesz³a w pola z³otej energii. Zmieni³a siê ju¿ bezpowrotnie jako¶æ  otaczaj±cej nas wibracji i mo¿liwo¶ci realizacji naszej przysz³o¶ci.
Od tej pory nie ma ju¿ szans na zaistnienie ¿aden kataklistyczny scenariusz nawet w minimalnej wersji , bo w tej wibracji nie  mo¿e on zaistnieæ jako plan energetyczny, czyli egregor zdarzenia. Pamiêtaæ nam trzeba i¿ zawsze pierwszy musi byæ stworzony wzorzec energetyczny na górze , który stworzy odbicie fizyczne na dole , a my je dopiero powo³ujemy do ¿ycia zasilaj±c nasza czêstotliwo¶ci± energetyczn±.
Zatem , co siejesz , to zbierasz jest jak najbardziej na miejscu, energia mi³o¶ci której jest coraz wiêcej w naszej przestrzeni , maj±ca coraz wy¿sz± wibracjê nie zasili zdarzenia o niskiej wibracji ( inaczej z gor±cego ciasta w piecu nie zrobimy lodów!).

Skoro nie da siê juz "krêciæ lodów"... to nie zaistniej± sytuacje zimne, tragiczne, ciemne i ciê¿kie, bo jeste¶my w przestrzeni jasno¶ci. Tak siê to poma³u przek³ada na nasza fizyczn± rzeczywisto¶æ. Z tego powodu pisanie o czym¶ co nie zaistnieje odbiera wiarygodno¶æ autorom , wychodz± poma³u z tych opowie¶ci.

Wchodzi inna wiedza która umo¿liwia Ludziom zrozumienie zasad tworzenia otaczaj±cych ich zdarzeñ , a co za tym idzie zmienia styl ¿ycia. Ludzie wychodz±c z pól strachu i wiary w brednie staj± siê pewniejsi siebie i usi³uj± ¿yæ tym co dyktuje im serce, a nie tym co ich ogranicza strachem i nakazem wbrew ich wewnêtrznym odczuciom.
I to jest najwiêkszy nasz wspólny sukces,  uwalniania siê z wiêzów starego systemu bez walki i strat.

Kiara U¶miech U¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1140 : Wrzesieñ 06, 2012, 10:14:14 »

Bez walki i strat, jak np. "Solidarno¶æ", bez wojen domowych to wygl±da na nasz± polsk± specjalno¶æ.
Czyli wszystko najlepiej rozmontowuje siê od wewn±trz, dos³ownie i w przeno¶ni.
Czy co¶ spektakularnego jeszcze przed Polakami?

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1141 : Wrzesieñ 06, 2012, 10:50:35 »

Bez walki i strat, jak np. "Solidarno¶æ", bez wojen domowych to wygl±da na nasz± polsk± specjalno¶æ.
Czyli wszystko najlepiej rozmontowuje siê od wewn±trz, dos³ownie i w przeno¶ni.
Czy co¶ spektakularnego jeszcze przed Polakami?

O tak! nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie wspania³o¶ci i jak szybko siê ujawni±! ca³y przekaz o naszym "wybraniu" i przyk³adzie dokonywania zmian na ca³ej ziemi ukarze siê jak najbardziej prawdziwy!
 Zostanie ujawniona rola naszych trzech  najwiêkszych i wiod±cych czakramów ziemi , Wawel i Warszawa i ¦lê¿a.
Przejdziemy krótki ale dosyæ trudny z powodu sprzeczek wewnêtrznych okres, który zaowocuje pojednaniem ogólno¶wiatowym i akceptacj± wszystkich nowo¶ci.

Ludzie odnajd± wiêcej rzeczy które ich ³±cz± ni¿ tych , które ich dziel±, nie wa¿ne bêdzie Rosjanin, ¯yd czy Chiñczyk, wa¿y bêdzie CZ£OWIEK.
W okresie przej¶ciowym ( oko³o 5 lat) ci którzy jeszcze nie otworzyli za bardzo swoich serc zrobi± to, bo bêd± chcieli wype³niæ swoje ¿ycie piêknem mi³o¶ci, szczê¶cia i rado¶ci. Odnajd± inne warto¶ci, ni¿ teraz inspiruj±ce ich wszystkie decyzje ¿yciowe.
Ta piêkna Biblijna przepowiednia o nadej¶ciu "Mesjasza" wype³ni siê w 100% jednak nie we wszystkich ludzkich jej wyobra¿eniach. Na bliskim wschodzie zapanuje absolutny pokój, wszyscy którzy wybior± to miejsce jako miejsce swojego ¿ycia bêd± mogli tam ¿yæ wspaniale. Bardzo du¿o siê zmieni i prawd± jest i¿ iskra rozpalaj±ca ten olbrzymi ogieñ zmian wysz³a ju¿ z Polski. Teraz tylko przyjdzie nam poznaæ prawdê i piêknem naszych czynów rozpalaæ coraz wiêkszy ogieñ.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 06, 2012, 11:35:10 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1142 : Wrzesieñ 06, 2012, 11:21:45 »

Tak , matryca siê zmienia i to siê da poczuæ. Fizyczne dowody dostarczaj± tu i ówdzie wyp³ywaj±ce fakty jak ten o wej¶ciu Uk³adu S³onecznego w nie spotykan± dot±d strefê energii , oraz rozpadanie siê heliosfery, co mo¿e byæ przyczyn± emisji przez S³oñce nowych, nie znanych cz±stek (odkryto je na skutek obserwacji zmiany rozpadu izotopu wêgla C14 który ju¿ nie mo¿e s³u¿yæ za wiarygodn± metodê datowania). To wszystko wp³ywa na ¿ycie równie¿ na Ziemi , a tak¿e , co zrozumia³e, w jaki¶ sposób musi wp³yn±æ na ludzk± mentalno¶æ.

I tak jedni odczuwaj± po³±czenie ze wszystkim nie¶wiadomie wybieraj±c przebywanie w¶ród ro¶lin, z dala od miejskiego zgie³ku, w otoczeniu drzew, blisko szumu morza, albo gdzie¶ w górach. Nawet ci, skazani na mieszkanie w mie¶cie czê¶ciej poszukuj± spokoju w parkach czy lesie. Inni za¶ wol± gromadziæ pod siebie t± now± jako¶æ, now± energiê przenikaj±c± Wszech¶wiat. Dopóki nie zrozumiej±, ¿e to strata czasu, bo tej energii nie zabraknie na pewno za ich ¿ycia, a nawet bêdzie jej coraz wiêcej niczym d³u¿sze dni wiosn±.

Ka¿dy sam za siebie odpowiada, co i jak  robi , czym siê zajmuje zarówno zawodowo jak i na planie duchowym , to wyda wspólny plon. Plon, nagroda to wibracja, poziom energetyczny przestrzeni  w której po wzniesieniu bêdzie ¿y³ i tworzy³ w³a¶nie z takiej energii któr± sam dla siebie tworzy³.

To, co odró¿nia te dwie postawy to w³adza silnego implantu JA. Im silniejsze  tym bardziej ³akome na gromadzenie.

Jeszcze a propos pracy .

Zatem my¶l i fizyczny czyn musz± wspó³graæ ze sob±, radzê  obejrzeæ dok³adnie pole swojej pracy fizycznej. Je¿eli jej dzia³aniami krzywdzimy kogo¶ , wywo³ujemy p³acz i cierpienie, warto siê zastanowiæ , czy nadal powinni¶my to robiæ.

Ka¿dy cz³owiek spotka³ siê z lud¼mi, którzy wykonuj±c swoj± profesjê wywo³ywali p³acz i cierpienie. Ale to nie znaczy, ¿e ci ludzie byli ¼li, tylko to, ¿e taka niewdziêczna rola im siê trafi³a. To cierpienie nie dotyczy ich, tylko tego, którego dotyka, to on bêdzie z nim ¿y³, albo je przepracuje, albo odbierze jako lekcjê i pu¶ci, albo te¿ uczepi siê cierpienia i bêdzie zasila³ swoje cia³o bolesne.
S± ludzie, którzy pokazuj± innym bolesn± prawdê (bolesn± dla JA) bez s³odzenia piêknymi s³ówkami. Czy to znaczy, ¿e ci ludzie powinni zaprzestaæ mówienia prawdy ? Czêsto siê ich wyszydza, opluwa, a co poniektórzy chêtnie by takiemu spu¶cili têgie lanie. Bo jak ¶mie burzyæ lukrowany pa³acyk ?
Cierpienie to te¿ taki nauczyciel, który pokazuje kto cierpi i wskazuje na przywi±zania cierpi±cego. By³o przywi±zanie do stanu rzeczy, a przyszed³ kto¶ i to zepsó³ i teraz JA cierpi.

Bowiem na planach energetycznych nie licz± siê nawet najpiêkniejsze nasze s³owa , ni wiedza w jakiej¶ dziedzinie, a efekty naszych dzia³añ tworz±ce wymierne pola energetyczne.
Co wiêcej, te piêkne s³ówka mog± zaciemniaæ obraz prawdziwy tworz±c fa³szyw± rzeczywisto¶æ , a zatem i bolesne pole energetyczne.
Siejesz w ludziach ból, cierpienie i rozpacz, to zbierzesz sam cz³owieku.
W³a¶nie, jak zauwa¿y³a¶ to siê odbywa w ludziach. To cz³owiek wewnêtrznie cierpi i rozpacza. ¦wiat³o, jak mawiaj±, pada zarówno na lwa jak i na jagniê. Sprawy siê dziej± po prostu, dla jednych s± korzysci± , a dla innych bólem, a to czym s± i dla kogo decyduj± filtry JA , role odgrywane w ¿yciu. Role nieprzypadkowo przyci±gniête do realizacji. Jak tylko, kiedy przestajesz siê przywi±zywaæ do siebie zaczynasz dostrzegaæ ca³e piêkno z³o¿ono¶ci ¿ycia. To, co poprzez filtr JA wydawa³o siê z³em nabiera innego znaczenia - to szanse na oszlifowanie diamentu Mrugniêcie . I odwrotnie, je¶li widaæ, ¿e kto¶ cierpi z powodu akcji st±d , pomimo, ¿e ani nie by³o takich intencji, ani JA nie widzia³o w tym celu dla siebie, to znaczy, ¿e w³a¶nie w tym kim¶ rozpocz±³ siê proces uzdrowienia, a przynajmniej szansa na to.

Siejesz rado¶æ , szczê¶cie i zadowolenie... to zbierzesz sam cz³owieku.
Nie TY siejesz. Nie mo¿esz nikomu podarowaæ szczê¶cia. Ono jest jak têcza , wydaje siê , ¿e zawsze jest gdzie¶ tam, ale tak na prawdê jest te¿ i tutaj, tylko ¿e jej nie widzisz. Za to z oddalenia widaæ, ¿e znajdujesz siê w tej têczy.
Têcza powstaje kiedy S³oñca tu¿ po deszczu nie przes³aniaj± chmury. Podobnie ze szczê¶ciem - to wolno¶æ od pogoni za nim, wolno¶æ od przes³on umys³u, który widzi têczê szczê¶cia zawsze gdzie¶ indziej, gdzie trzeba siê udaæ.

Zadowolenie za¶ bywa z³udn± informacj±. Nie warto siê do niej przywi±zywaæ.
Zatem lepiej jest zarabiaæ mniej w fizycznych pieni±dzach ale wiêcej na energetycznym polu ...
Lepiej jest zarabiaæ i nie tworzyæ negatywnej energii Du¿y u¶miech

Zatem siejmy mi³o¶æ i zbierajmy mi³o¶æ.

Po prostu ¿yjmy, bo ¿ycie niesie wiele mi³o¶ci , nie mo¿esz jej nikomu daæ. Ostatnio us³ysza³em, ¿e podarowa³em komu¶ wiele  rado¶ci, u¶miechu i s³oñca, ale przecie¿ ... nic nie zrobi³em. Bo w tym nie chodzi o Ciebie, czy mnie (jak to ³adnie uj±³ Antony De Mello) ,ale o symfoniê sfer(Przestrzeni) , która dzieje siê w czyjej¶ obecno¶ci, ale kiedy obecno¶ci zabraknie to muzyka nie zniknie.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1143 : Wrzesieñ 06, 2012, 15:03:17 »

Pozwolê sobie dodaæ do fajnego postu szacownego easta, ¿e to oni pukaj± do naszych drzwi.
Nawet je¿eli kto¶ te drzwi otwiera to kontakt koñczy siê na deklaracjach, na tre¶ciach, które w zale¿no¶ci od nie przepracowanych  kodów pod¶wiadomo¶ci s± w ten czy inny sposób przyjête.
Pozwolê te¿ sobie zauwa¿yæ, ¿e wiêkszy po¿ytek z takiego kontaktu przynios³a by informacja o mo¿liwo¶ci usprawnienia jakiej¶ codziennej czynno¶ci ...czego¶ u³atwiaj±cego funkcjonowanie.
Lanie wody oczywi¶cie jest dobre tak jak serial M- jak mi³o¶æ Du¿y u¶miech
Warunek, ¿e kto¶ lubi i ma czas na obejrzenie tego.
Osobi¶cie wola³bym dostaæ ostrze¿enie, ¿e za dwa dni na wskutek takich a takich zjawisk w drzewo ko³o drogi uderzy piorun.
Ogrodzi³bym obszar woko³o drzewa i ludzie by byli bezpieczni pó¼niej zakupion± wcze¶niej pi³± poci±³bym sobie drzewko na opa³. a wdziêczni ludzie by mi piwko postawili. Du¿y u¶miech
Ale nie piorun strzeli ludzie ze strach zareagowali bardzo ró¿nie, a drzewo zanim przyjecha³am z pi³a s±siad poci±³ Z politowaniem
Nasuwa mi siê jeszcze jedna my¶l - Ano co oni tak naprawdê potrafi± Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1144 : Wrzesieñ 06, 2012, 15:28:20 »

Cytat: Przebi¶nieg
...
Nasuwa mi siê jeszcze jedna my¶l - Ano co oni tak naprawdê potrafi±  Du¿y u¶miech

Pytasz o s±siadów?
Ano potrafi±, wszak sprz±tnêli Ci drzewo sprzed nosa.  Mrugniêcie

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1145 : Wrzesieñ 06, 2012, 15:44:25 »

Nie szacowny nie o s±siadów bo co oni potrafi± wiem (jak to w gminie)
Zastanawia mnie bo przecie¿ jest co¶ takiego jak wspó³praca np ja umiem robiæ wyroby miêsne kto¶ umie k³a¶æ glazurê.
Wiêc ja mu to on mi tamto wiêc jest czasem potrzeba wspó³pracy.
A z nimi jak z pos³ami potrafi± np odbieraæ telefony, ale co mi po tym.
A tamci potrafi± byæ anio³ami, archanio³ami, mesjaszami, my¶licielami, ale czy potrafi± byæ Cz³owiekiem ?
Czytaj±c przekazy szacownego blu mam du¿e w±tpliwo¶ci.
Wiêc jak to ju¿ kto¶ tu napisa³ - nie potrzeba ich eliminowaæ bo eliminuj± siê po kolei sami
to pa Du¿y u¶miech

PS
Dodam tylko, ze Pras³owianie nazywali takich nicponie bo nic im by³o po nich Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 06, 2012, 15:46:14 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1146 : Wrzesieñ 06, 2012, 16:03:18 »

... ale czy potrafi± byæ Cz³owiekiem ?

Z informacji przez nich przekazywanych wynika, ¿e przynajmniej niektórzy z nich potrafi±.
Wielu z nich jest dzi¶ na Ziemi i pomagaj± w wielu czynno¶ciach dotycz±cych "wzniesienia", pod warunkiem wszak, ¿e ju¿ siê przebili przez ziemskie zapomnienie.  U¶miech

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1147 : Wrzesieñ 06, 2012, 16:21:59 »

Dariusz
Wielu z nich jest dzi¶ na Ziemi i pomagaj± w wielu czynno¶ciach dotycz±cych "wzniesienia",
Szacowny oczywi¶cie nie nale¿y wszystkich wrzucaæ do jednego worka to jasne jak ledowa lampa.
Skoro znasz takich co tu s± i pomagaj± to nie mam powodu by Ci nie ufaæ.
Pozdrów ich od de mnie  Mrugniêcie
to pa Du¿y u¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1148 : Wrzesieñ 06, 2012, 19:52:48 »

...
Pozdrów ich od de mnie   Mrugniêcie

A, dziêkujê. Pozdrowiê,- od razu bêd± zdrowsi.  Mrugniêcie
Ty te¿ ich znasz, a nie zdziwi³bym siê gdyby¶ i Ty by³ jednym z nich.
Oni tu, na Ziemi, to min. tzw. "dzieci Indygo", ale nie tylko.

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1149 : Wrzesieñ 06, 2012, 19:56:34 »

Mamy kolejny przekaz Hathorów.
Ten przekaz (i nastêpne) dotyczy manifestowania nowej rzeczywisto¶ci w 3W. Jest jak zwykle bardzo szczegó³owy, a na dodatek Tom jeszcze rozpisa³ proces na etapy, czyli bardziej dobitnie ju¿ siê nie da.
Dla Hathorów istotne jest przyswojenie przez nas tej techniki przed ogólno¶wiatowa medytacj± 4-go listopada.
Naprawdê, nie jest to zbyt skomplikowane, a efekty sprawd¼my sami.
Tekst jest d³ugi, ale precyzyjny.

Sfera wszystkich mo¿liwo¶ci

Wiadomo¶æ Planetarych Hathor Przez Toma Kenyon
Sierpieñ 2012

W tej wiadomo¶ci, postaramy siê z wami podzieliæ sposobem manifestowania wyników w waszej rzeczywisto¶ci 3-D, jak równie¿ w innych wymiarach twojej istoty.

Metoda ta opiera siê na podstawowym zrozumieniu dotycz±cym geometrii i natury ¶wiadomo¶ci. Istnieje wiele geometrii do wykorzystania jako pojazdy do manifestacji. Chcemy podzieliæ siê jednym z najprostszych i jak na ironiê, najbardziej efektywnym.

Pierwsz± rzecz± do zrozumienia o manifestacji jest, ¿e dla ka¿dego dzia³ania jest przeciw - dzia³anie. Wynika to z natury dualno¶ci, zanim osi±gniecie wy¿sze poziomy ¶wiadomo¶ci, w których dualizm nie istnieje. Poniewa¿ metoda ta jest dla manifestowania nowych rzeczywisto¶ci w waszym ¿yciu 3-D, dualizm jest czynnikiem.

Innym wa¿nym aspektem jest, aby zrozumieæ napomnienie: aby nie szkodziæ. Zasada ta ma na celu ochronê przed negatywnymi konsekwencjami, a najprostszy sposób to stwierdziæ, ¿e wasze kreacje nie powinny zrobiæ krzywdy wam lub innym.

Ze wzglêdu na charakter tego materia³u bêdziemy podawali informacjê w trzech czê¶ciach.

Ta pierwsza czê¶æ zajmuje siê geometri± manifestacji.

Druga zajmie  siê niedwoistymi stanami ¶wiadomo¶ci i jak  obcowaæ z tymi wy¿szymi sferami waszego istnienia.

Te dwie czê¶ci informacji zostan± zakoñczone do pierwszego pa¼dziernika tego roku. Jest to przygotowanie do medytacji D¼wiêku ¦wiata, która odbêdzie siê w niedzielê, 04 listopada podczas (imprezy) (Intensywni) Hathor zatytu³owanej Sztuka Wysiewu Nowych Realiów.

Trzecia czê¶æ z tych informacji obejmuje uniê niedwoistych stanów ¶wiadomo¶ci z mistrzostwem tworzenia efektów w czasie i przestrzeni. To jednoczy zasób wiedzy i zostanie przekazana przed 01 grudnia tego roku.

Stoisz zbiorowo i indywidualnie na kosmicznym skrzy¿owaniu. Dostrojenie 21 grudnia 2012 zapowiada przej¶cie do nowej rzeczywisto¶ci wibracyjnej. Dla przypomnienia, nie wierzymy, ¿e ¶wiat skoñczy siê w tym dniu. Jednak ¶wiat, jak ju¿ wiadomo, to, siê zmienia.

Informacje, które dajemy tutaj w tej wiadomo¶ci maj± na celu pomóc w manifestacji nowej rzeczywisto¶ci dla siebie i dla ludzko¶ci. Metoda ta znacznie przyspiesza proces manifestacji, a od czasu, gdy j± bêdziecie postrzegaæ, wierzymy, ¿e przyspieszy metodê, która dzia³a szybko i bêdzie wielk± korzy¶ci±.

Metoda

W tej metodzie u¿ywacie jednej ze swoich czakr jako centralnego punktu kierowania swoj± intencj±. Istotnie, z punktu widzenia manifestacji, tajemnica tkwi w zjednoczeniu intencji, ¶wiadomo¶ci i energii.

Ogólnie rzecz bior±c wiêkszo¶æ ludzi znajdzie najlepsze rezultaty z u¿ywania splotu s³onecznego, który jest zwi±zany z wol± i moc± osobist±, jako centralny punkt energii.

Zachêcamy do eksperymentowania z innymi czakrami, w tym serca, gard³a, trzeciego oka oraz korony. Wiêkszo¶æ ludzi uwa¿a, ¿e manifestowanie nowej rzeczywisto¶ci z czakry korony jest wewnêtrznie paradoksalne, poniewa¿ w tej lokalizacji ¶wiadomo¶æ postrzega wszystkie zjawiska jako z³udne i istnieje tendencja do przekraczania wszystkich zjawisk, a wiêc nie ma chêci stworzenia czego¶ podczas pracy z t± czakr±.

Dla naszych celów, która ma manifestowaæ efekty w waszej rzeczywisto¶ci 3-D, wiêkszo¶æ ludzi znajdzie splot s³oneczny jest najbardziej skuteczny.

Ze swoj± ¶wiadomo¶ci± w splocie s³onecznym, który znajduje siê z ty³u na dole ¿o³±dka wyobra¼cie sobie kulê, lub pi³kê, rozmiaru wszech¶wiata wokó³ siebie, którego centrum jest twój splot s³oneczny. Je¶li wyobrazisz sobie tê pi³kê, t± kulê, u¶wiadom sobie, ¿e istnieje nieskoñczona liczba punktów na powierzchni kuli i aktywujesz to, co nazywamy Sfer± Wszystkich Mo¿liwo¶ci.

Trudno¶ci± w manifestacji nowej rzeczywisto¶ci jest ludzka sk³onno¶æ wierzenia, ¿e obecna rzeczywisto¶æ jest wszystkim, co istnieje. Istnieje tendencja do "zablokowania" postrzegania i pod±¿ania ¶cie¿k±, która zosta³a po³o¿ona dla Ciebie przez w³asne postrzeganie i kondycjonowanie si³ zewnêtrznych. Wyobra¿aj±c sobie sferê nieskoñczonych mo¿liwo¶ci tworzysz pêkniêcia, je¶li chcesz, w jajku swojej percepcji. Nowe mo¿liwo¶ci, nowe realia staj± siê prawdopodobne.

Nastêpnym krokiem jest wyobraziæ sobie siebie w przysz³o¶ci, ¿yj±cego w rzeczywisto¶ci, która zosta³a przez ciebie wybrana. Je¶li zdecydowa³e¶ siê na manifestacjê przedmiotu lub sytuacji, wyobra¼ sobie siebie w przysz³o¶ci, maj±cego ten obiekt lub sytuacjê. Je¶li jest to jako¶æ lub mo¿liwo¶ci w sobie, któr± chcesz zamanifestowaæ, wyobra¼ sobie posiadanie tej cechy lub zdolno¶ci w przysz³o¶ci.

Umie¶æ t± wyimaginowan± Przysz³± Ja¼ñ przed sob± w odleg³o¶ci, gdzie czujesz siê komfortowo. Wiêkszo¶æ ludzi znajdzie to miejsce, t± odleg³o¶æ, aby by³a od dziesiêciu do trzydziestu stóp, ale jednak, czy blisko czy daleko umie¶ci³e¶ t± Przysz³± Ja¼ñ, nie ma znaczenia. Umie¶æ j± w strefie, która wydaje siê komfortowa dla Ciebie.

Nastêpnie wyobra¼ sobie liniê prost± biegn±c± od splotu s³onecznego do splotu s³onecznego tej przysz³ej ja¼ni. Gdy trzymasz takie zestrojenie od splotu s³onecznego do splotu s³onecznego swojej przysz³ej ja¼ni, wezwij Sferê Nieskoñczonych Mo¿liwo¶ci, by naenergetyzowa³a twój zamiar poprzez cich± intencjê.

Przez cich± intencjê rozumiemy ruch twojej woli. Nie ma potrzeby, aby cokolwiek powiedzieæ na g³os, a nawet po cichu. Nie ma potrzeby s³ów. To nie jest afirmacja.

To jest ruch osobistej woli, która powoduje kosmiczne si³y, aby zestroi³y siê z intencj±.

To pochodzi z wiedzy i oczekiwania, ¿e wszystkie mo¿liwo¶ci s± dostêpne dla Ciebie przez sam± naturê Twojej ¶wiadomo¶ci.

Tak wiêc, gdy odczuwasz swoje przysz³e ja przed tob± i jeste¶ ¶wiadomy linii od splotu s³onecznego do splotu s³onecznego swojej przysz³ej ja¼ni, po prostu przenie¶ swoj± wolê. Przesuwaj±c swoj± wolê nie sugerujemy, ¿e ona idzie gdziekolwiek. To jest jak stacjonarny generator, który zaczyna siê krêciæ, pobieraj±c energiê z powierzchni kuli. Ten cichy ruch twojej woli nie potrzebuje s³ów. To jest po prostu zarówno intencja, jak i oczekiwanie, ¿e Sfera Wszystkich Mo¿liwo¶ci wysy³a do ciebie te linie energii, nowe mo¿liwo¶ci, poprzez prosty akt zestrojenia siê ze twoj± przysz³± ja¼ni± (która mieszka w manifestowanej rzeczywisto¶ci, któr± chcesz stworzyæ).

Gdy to zrobisz, wiele punktów ¶wietlnych wzd³u¿ powierzchni kuli bêdzie emanowaæ energie, które zestroj± siê z twoim zamiarem, a bêd± linie si³ miêdzy tymi punktami ¶wiat³a na powierzchni kuli i Twoim splotem s³onecznym. Mog± byæ dziesi±tki lub tysi±ce linii od powierzchni kuli do splotu s³onecznego. Wzrost energii bêdzie p³yn±æ wzd³u¿ linii, która zosta³a utworzona do twojej Przysz³ej Ja¼ni.

To naenergetyzuje now± rzeczywisto¶æ. Ta Przysz³a Ja¼ñ staje siê tym, co nazywamy "magnetyczny atraktor." Gdy bêdziesz nadal pracowa³ z ka¿dym dniem zwiêksza siê przyci±ganie twojej Przysz³ej Ja¼ni. Wynik tego jest wielowymiarowy. Z jednej strony, przyst±pi do tworzenia nowych sieci neurologicznych w mózgu, które pozwalaj± zamanifestowaæ tê now± rzeczywisto¶æ dziêki twojej neurologii. Ten magnetyczny atraktor zwiêkszy równie¿ szczê¶liwe odkrycia, przyci±gaj±c do Ciebie osoby, niespodziewane sytuacje i mo¿liwo¶ci, które przyspiesz± manifestowanie tej rzeczywisto¶ci.

Wzmocnienie Magnetycznego Atraktora / Przysz³ej Ja¼ni

Mo¿esz przyspieszyæ i wzmocniæ manifestowanie tej nowej rzeczywisto¶ci w swoim ¿yciu je¶li dodasz element uznania do twojej akcji manifestacji. Przez to rozumiemy, aby dodaæ poczucie uznania dla przysz³ej rzeczywisto¶ci, kiedy czujesz przep³yw energii ze swojego splotu s³onecznego do splotu s³onecznego swojej Przysz³ej Ja¼ni. Gdy do¶wiadczysz siebie w przysz³o¶ci, ¿yj±c t± rzeczywisto¶ci± (któr± tworzysz), do¶wiadczysz uznania za posiadanie tego w swoim ¿yciu. Dodanie uznania w matrycy stworzenia to potê¿ny wzmacniacz twojej intencji.

Tematy uznania i akty tworzenia s± bardzo bogate, i to jest co¶, co mamy nadziejê eksplorowaæ w przysz³o¶ci, ale to jest zbyt skomplikowane, aby wej¶æ w to tutaj.

Wystarczy powiedzieæ, ¿e z punktu widzenia ludzkiej ¶wiadomo¶ci dwa najpotê¿niejsze katalizatory wdrukowuj±ce neurologiczne rzeczywisto¶ci i tworzenie nowych realiów zewnêtrznych s± albo ze strachu lub  z mi³o¶ci. W waszym kolektywie ludzko¶ci strach by³ i nadal jest u¿ywany jako ¶rodek do kontroli i kierowania obecnymi i przysz³ymi wynikami. Mi³o¶æ, czy w tym przypadku uznanie, jest równie¿ silnym ¶rodkiem do tworzenia zewnêtrznej rzeczywisto¶ci. Ta dwoisto¶æ, jaka wyrazi³a siê w waszej zbiorowej historii, jest w istocie terytorium, które warto poznaæ.

Teraz chcemy zwróciæ uwagê na zaawansowany etap metody. Je¶li nie jeste¶cie w stanie zaanga¿owaæ zaawansowanej techniki, nie martwcie siê o to. Podstawowa metoda jest bardzo szybkim sposobem tworzenia efektów. To jest po prostu, ¿e zaawansowana technika przyspiesza ten proces jeszcze bardziej.
Je¶li pracujesz z podstawow± technik± d³ugo zdobêdziesz mistrzostwo wymagane do wprowadzenia zaawansowanej techniki.

Jest jeden ostatni etap, na który chcemy zwróciæ uwagê przed omówieniem zaawansowanej techniki. To bardzo wa¿ny etap, który jest wymagany zarówno dla podstawowej techniki, jak i zaawansowanej. To jest proste, ale zarazem prostota czêsto wymyka siê ludziom.

Musisz co¶ robiæ w rzeczywisto¶ci, któr± chcesz zamanifestowaæ. Musisz podj±æ akcjê. Je¶li jest to co¶ w twoim ¿yciu 3-D, co chcesz zmieniæ to po pracy z metod± co¶ zrób podejmij dzia³ania w swoim ¿yciu, które s± zgodne z wynikami, które chcesz utworzyæ. Byæ mo¿e wi±¿e to siê pozyskaniem informacji na temat tego, czego chcesz, a mo¿e to aktualnie siê zmienia, gdy robisz rzeczy w swoim ¿yciu, aby dostosowaæ siê do rzeczywisto¶ci, któr± chcesz utworzyæ.

Je¶li jest co¶, w innej sferze ¶wiadomo¶ci, to nastêpnie nale¿y podj±æ dzia³ania w tej dziedzinie. Zajmiemy siê tym, jak to zrobiæ w przysz³ych wiadomo¶ciach, ale nie teraz. Fundamentaln± prawd± jest, ¿e w celu stworzenia nowej rzeczywisto¶ci w ka¿dej sferze ¶wiadomo¶ci lub istnienia musisz podj±æ dzia³ania w tej rzeczywisto¶ci.

Zaawansowane techniki

Po naenergetyzowaniu swojej Przysz³ej Ja¼ni, jak opisano powy¿ej, mo¿na przesun±æ swoje poczucie to¿samo¶ci z bie¿±cego ja do swojej Przysz³ej Ja¼ni. Oznacza to, ¿e mo¿esz przenie¶æ swoj± ¶wiadomo¶æ, lub czê¶æ swojej ¶wiadomo¶ci, mówi±c ¶ci¶lej, od cia³a fizycznego w cia³o swojej Przysz³ej Ja¼ni. Teraz do¶wiadczasz wcielenia w swojej przysz³ej rzeczywisto¶ci. Gdy czujesz siê w pe³ni wcielony w tê rzeczywisto¶æ, to "spójrz" z powrotem na swoje cia³o fizyczne z punktu widzenia przysz³o¶ci. Gdy wykonasz to zadanie wyczujesz drgania lub wibracje, gdy dwie rzeczywisto¶ci zbiegaj±. To tak, jakby fale energii z Twojej Przysz³ej Ja¼ni, z która jeste¶ obecnie zidentyfikowany, zderza³y siê z falami twojego obecnego ja, które nie s± zidentyfikowane w tym momencie.

Energetyczny punkt gdzie fale z przysz³o¶ci zderzaj± siê z falami twojej tera¼niejszo¶ci tworzy punkt pustki (a dok³adniej "region pustki"), i to w³a¶nie dziêki temu miejscu (regionowi), twoja obecna rzeczywisto¶æ mo¿e szybko przesun±æ siê do przysz³ej rzeczywisto¶ci. Dla wszystkich zamiarów i celów bêdzie przeskok linii czasowej.

Zalecamy zapoznanie siê z poprzedni± wiadomo¶ci±, jak± dali¶my, zwan± Sztuk± Przeskakiwania Linii Czasowych, aby stworzyæ kontekst dla bardziej zaawansowanej techniki. Chocia¿ metoda ta mo¿e byæ u¿ywana do osobistych pragnieñ, dzielimy j± w nadziei, ¿e bêdziecie jej u¿ywaæ w czasie medytacji ¶wiatowej w dniu 4 listopada 2012 do zasiania nowych ¿yczliwych realiów dla ludzko¶ci.

Przygotowawcze instrukcje dla tych, którzy pragn± uczestniczyæ w ¶wiatowej medytacji z gdziekolwiek siê fizycznie znajd± w pierwsz± niedzielê listopada 2012-zostan± wys³ane przed 1 pa¼dziernika.

Jeste¶cie plantatorami nowych realiów, czy tego chcecie, czy nie, czy jeste¶cie ¶wiadomi, czy nie. Naszym celem w tej informacji jest zwiêkszenie prawdopodobieñstwa dobroczynnej przysz³o¶ci dla ludzko¶ci. Dla tych z Was, którzy chc± przy³±czyæ siê do nas w medytacji ¶wiatowej, albo osobi¶cie na warsztatach w Seattle, lub na odleg³o¶æ, prosimy o eksperymentowanie z t± metod± przed imprez±. Wybierz co¶ w swoim ¿yciu, które chcesz zmieniæ. Zastosuj metodê codziennie.

Raz na dzieñ to jest wszystko, co jest wymagane. Przetestuj. Zobacz, jak to dzia³a. Zrozum z bezpo¶redniego do¶wiadczenia, jak skuteczna jest ta metoda. Wtedy bêdziesz w stanie wkroczyæ w s³u¿bê ludzko¶ci, po opanowaniu tej metody. Wzywamy tych, zdyscyplinowanych wystarczaj±co, aby wkroczyli w ten poziom mistrzostwa.

Hathorowie
19 sierpnia 2012

Strony: 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: