blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #1150 : Wrzesień 06, 2012, 19:59:23 » |
|
CiÂąg dalszy>>>
MyÂśli i Toma Obserwacje
Uwa¿am Sferê Wszystkich Mo¿liwoœci za fascynuj¹cy mentalny konstrukt. Zanim od moich mentorów zacz¹³êm uczyÌ siê techniki (oko³o tydzieù przed wydaniem komunikatu), pracujê z tym intensywnie.
Myœlê, ¿e wiadomoœÌ jest doœÌ oczywista, ale chcia³bym rozwin¹Ì kilka punktów dotycz¹cych metody.
W podstawowej technice, wyobra¿asz sobie Sferê rozmiaru wszechœwiata wokó³ ciebie ze splotu s³onecznego w centrum tej kuli. Dla tych z was, którzy wizualizuj¹, to powinno byÌ doœÌ ³atwe do wyobra¿enia. Dla tych z Was, którzy nie wizualizuj¹, nie przejmujcie siê obrazami. WyobraŸ sobie i wyczuj kulê i nieskoùczone punkty œwiat³a na jej powierzchni przez modalnoœÌ sensoryczn¹, która jest dla ciebie wygodna.
Dla niektĂłrych ludzi oznacza to, Âże bĂŞdÂą oni mieli poczucie kuli i punktĂłw ÂświatÂła. Dla innych, wewnĂŞtrzny gÂłos opisze im kulĂŞ i punkty ÂświatÂła. NiektĂłrzy ludzie doÂświadczajÂą Sfery w wiĂŞcej niÂż jednej modalnoÂści sensorycznej, tj. widzÂąc jÂą i posiadajÂące poczucie jej, itd.
Wa¿nym punktem, tutaj, jest zaanga¿owaÌ modalnoœÌ sensoryczn¹ / modalnoœci, których u¿ywacie naturalnie i nie marnujcie czasu, aby "zobaczyÌ" Sferê, punkty œwiat³a lub Wasz¹ Przysz³¹ JaŸù.
Kolejny punkt ma do czynienia z wielkoÂściÂą Sfery. Hathorowie sugerujÂą kulĂŞ wielkoÂści wszechÂświata tak, Âże moÂżna przyciÂągaĂŚ subtelne energie ze wszystkich aspektĂłw kosmosu.
Jest to ciekawy pomys³, poniewa¿ niektórzy fizycy zaproponowali, ¿e wszechœwiat mo¿e byÌ nieskoùczony w rozmiarze. Obecne pomiary obserwowalnego wszechœwiata oceniaj¹ jego zasiêg na oko³o 46 miliardów lat œwietlnych. Jest to ogromna iloœÌ przestrzeni we wszystkich praktycznych wzglêdach prawdopodobnie jest niepojêta dla wiêkszoœci z nas. Kiedy poszed³em do moich mentorów, aby zapytaÌ ich o to wyzwanie dla percepcji, mówili ...
"RzeczywistoœÌ jest o wiele szersza, ni¿ zdolnoœÌ do pojêcia, jednak¿e dzia³aj jak mo¿esz, w rzeczywistoœci, rozwiù swoj¹ psychiczn¹ percepcjê do nieskoùczonoœci, co ma wyraŸne korzyœci w zakresie wielowymiarowej œwiadomoœci / ewolucji."
Innymi s³owy, jak najlepiej, aby wyobraziÌ sobie siebie wewn¹trz przestrzeni naprawdê WIELKIEJ, która obejmuje tak wiele wszechœwiata, jak jesteœ w stanie poj¹Ì.
Niektórzy ludzie maj¹ niewygodnie z tworzeniem du¿ych mentalnie przestrzenie kosmosu. Jeœli jesteœ jedn¹ z tych osób, nie martw siê o to, po prostu zrób Sferê mniejsz¹, tak ma³¹, jak chcesz tak d³ugo, jak jesteœ ca³kowicie otoczony przez t¹ Sferê.
Jako cz³owiek (z wielowymiarowymi aspektami) masz wewnêtrzn¹ zdolnoœÌ do zaanga¿owania pe³nego potencja³u Sfery Wszystkich Mo¿liwoœci. Ale sukces anga¿owania Sfery zale¿y od dwóch niezast¹pionych postaw psychicznych: Twojej intencji i oczekiwaù.
Innymi s³owy, trzeba mieÌ jasne pojêcie o nowej rzeczywistoœci (tj. wyniku), które chcesz wprowadziÌ w swoim ¿yciu. Bez specyfiki nie mo¿na zaanga¿owaÌ mocy i intencji. B¹dŸ konkretny i jasny w tym, o co to jest, co chcesz wnieœÌ do rzeczywistoœci, któr¹ manifestujesz.
Hathorowie wspomnieli rĂłwnieÂż, Âże gdy wynik jest tworzony w dualistycznym wszechÂświecie istniejÂą przeciw - reakcje dla nowego stworzenia. Czym bardziej drastyczna zmiana w nowej rzeczywistoÂści bardziej drastycznej reakcji moÂżna oczekiwaĂŚ. BÂądÂźcie tego Âświadomi.
Hathorowie silnie sugerujÂą tworzenie efektĂłw, ktĂłre sÂą nieszkodliwe dla siebie i innych. Ma to na celu ochronĂŞ ciebie (i innych) przed chybionÂą kreacjÂą.
Musi tak¿e byÌ jasne, ¿e masz zarówno zdolnoœÌ, jak i prawo do przyniesienia wielowymiarowej pomocy tobie, gdy tworzysz now¹ rzeczywistoœÌ. Tego typu oczekiwanie ma kluczowe znaczenie dla pobierania energii ze Sfery do splotu s³onecznego.
Zaawansowani praktycy, ktĂłrzy pracujÂą z subtelnÂą energiÂą nie bĂŞdÂą mieli problemu z tym. JeÂśli jesteÂś jednym z nich, weÂźmiesz siĂŞ do tego "jak kaczka przyjmuje wodĂŞ", jak to siĂŞ mĂłwi. Ale jeÂśli nie masz doÂświadczenia z naturÂą subtelnej energii i jej relacji do woli, to moÂże byĂŚ przeszkodÂą.
Hathorowie wnoszÂą SferĂŞ Wszystkich MoÂżliwoÂści do wielowymiarowych moÂżliwoÂści, a metoda jest sposobem, aby dopasowaĂŚ siĂŞ do tej wieloaspektowej rzeczywistoÂści.
Wielu, jeœli nie wiêkszoœÌ z nas myœli o tworzeniu nowej rzeczywistoœci (wyniku) dla siebie w sposób liniowy. To jest tak, jak nasze ¿ycie toczy siê wy³¹cznie po linii prostej, a my robimy konkretne rzeczy wzd³u¿ naszej linii czasu 3D, które przyczyniaj¹ siê do tego, co chcemy stworzyÌ.
Ale Hathorowie mówi¹, ¿e oprócz pracy w sposób, w jaki jesteœmy przyzwyczajeni, mo¿emy wyci¹gn¹Ì z wielowymiarowych mo¿liwoœci. Te nowe mo¿liwoœci, które istniej¹ w potencjale (ale jeszcze nie w rzeczywistoœci 3D) mog¹ na³adowaÌ nasz po¿¹dany efekt i przynieœÌ go do manifestacji w szybszym tempie, ni¿ gdyby po prostu tyraÌ razem robi¹c to, co zwyk³e, co robimy w 3D, aby rzeczy siê zdarza³y.
Kiedy raz utworzysz jasny cel, co to jest, co chcesz utworzyÌ, nale¿y umieœciÌ swoj¹ œwiadomoœÌ w splocie s³onecznym i wyobraziÌ sobie wersjê siebie w przysz³oœci. Nastêpnie wyczuÌ liniê miêdzy twoim splotem s³onecznym i splotem s³onecznym twojej Przysz³ej JaŸni. Ta linia bêdzie kana³em dla wielowymiarowych energii i pozwoli w³¹czyÌ wyobra¿on¹ Przysz³¹ JaŸù do magnetycznego atraktora, przynosz¹c wynik, który chcesz utworzyÌ w rzeczywistoœci w znacznie szybszym tempie.
Hathorowie s¹ klarowni, ¿e przy tej metodzie pracy raz dziennie znacznie zmniejszysz czas potrzebny do zamanifestowania nowej rzeczywistoœci. Ja osobiœcie uwa¿am, ¿e to trwa tylko 5 minut, aby przejœÌ przez ca³y proces, co sprawia, ¿e jest to bardzo skuteczna metoda oszczêdzaj¹ca czas.
Hathorowie równie¿ podkreœlaj¹ fakt, ¿e trzeba zrobiÌ coœ, co wyra¿a, t¹ przysz³¹ rzeczywistoœÌ. Innymi s³owy, coœ w 3D, co jest zorientowane na po¿¹dany efekt. Stosuj¹c metodê bez faktycznie bez zrobienia czegoœ w zewnêtrznej rzeczywistoœci swojego ¿ycia jest znacznie mniej skuteczne ni¿ anga¿owanie zarówno swojego wewnêtrznego, jak i zewnêtrznego œwiata.
Mimo dyskusji metoda Hathorów jest jasna i trafia w punkt, wy³o¿ê j¹ krok po kroku dla tych, którzy wci¹¿ maj¹ pytania na ten temat. Jeœli macie jasnoœÌ wobec etapów, nie krêpujcie siê skoczyÌ do sekcji Zaawansowane Techniki gdzie omówiê niektóre niuanse dotycz¹ce tematu.
Podstawowa technika
Krok 1: byÌ jasnym, co do specyfiki, co chcesz stworzyÌ. Bêdzie to stanowiÌ podstawê dla przysz³ej jaŸni, któr¹ bêdziesz tworzyÌ. Jest moc w szczegó³ach, wiêc byÌ konkretny.
Krok 2: UmieœÌ swoj¹ œwiadomoœÌ w splocie s³onecznym, znajduje siê z ty³u na dole ¿o³¹dka.
Krok 3: WyobraÂź sobie siebie wewnÂątrz sfery, ktĂłra jest wielkoÂści wszechÂświata (lub mniejsza jeÂśli ci niewygodnie z takim poczuciem rozszerzonej przestrzeni). TwĂłj splot sÂłoneczny siedzi w samym Âśrodku tej sfery.
Krok 4: WyobraŸ sobie swoj¹ Przysz³¹ JaŸù przed tob¹. Dla wiêkszoœci ludzi bêdzie to 10 - 30 stóp (czyli oko³o 3 + - 9 + m) z dala, ale ta JaŸù jest jak blisko lub tak daleko, jak czujesz siê, ¿e to w³asciwe dla Ciebie. Ta wyimaginowana W³asna Przysz³a JaŸù jest "tob¹", który bêdzie doœwiadcza³ wyniku, który chcesz stworzyÌ. Jest ucieleœnieniem tej przysz³ej rzeczywistoœci. Gdy masz jasn¹ wizjê tej wyobra¿onej Przysz³ej JaŸni, jesteœ gotowy, aby przejœÌ do kroku 5.
Krok 5: WyobraÂź sobie liniĂŞ, ktĂłra biegnie od twojego splotu sÂłonecznego do splotu sÂłonecznego twojej PrzyszÂłej JaÂźni.
Krok 6: Ustaw akcjĂŞ pobierania energii ze Sfery Wszystkich MoÂżliwoÂści do splotu sÂłonecznego. StÂąd energia pÂłynie na zewnÂątrz, do splotu sÂłonecznego twojej PrzyszÂłej JaÂźni. Pobieranie rozpocznie siĂŞ, gdy okaÂże siĂŞ, Âże Sfera Wszystkich MoÂżliwoÂści jest dostĂŞpna dla Ciebie na podstawie twojej egzystencji jako wielowymiarowej istoty ludzkiej. NastĂŞpnie aktywuj SferĂŞ poprzez akt cichej intencji.
Krok 7: Tak dÂługo, jak jest ci wygodnie z doÂświadczeniem, pozwalaj Sferze pobraĂŚ energie do splotu sÂłonecznego i do splotu sÂłonecznego twojej PrzyszÂłej JaÂźni.
Krok 8: Jeœli czujesz siê sk³onny, dodaj poczucie uznania dla doœwiadczeù w celu wzmocnienia magnetycznego atraktora, który jest twoj¹ Przysz³¹ JaŸni¹.
Uwaga: To jest normalne dla wiĂŞkszoÂści ludzi, Âże mentalna uwaga spaceruje w czasie tego typu pracy energetycznej. JeÂśli i gdy uwaga odchodzi z centrum, delikatnie sprowadÂź jÂą ponownie do obszaru, w ktĂłrym pracujesz. Nie osÂądzaj , nie niecierpliw siĂŞ, tylko weÂź siĂŞ z powrotem do zadania.
Krok 9: Kiedy zakoĂączysz, weÂź kilka minut, aby po prostu byĂŚ ze sobÂą po przejÂściu przez to. Najlepiej jest byĂŚ w ciszy w tym czasie, aby moÂżna integrowaĂŚ subtelne energie, ktĂłre zostaÂły uwolnione przez ten proces.
Zaawansowane techniki
UwaÂżam, Âże ten fragment metody jest najbardziej intrygujÂący. MoÂże dlatego, Âże czujĂŞ kolizjĂŞ dwĂłch fal w koĂącowej fazie. To tak, jakby fale stojÂące mojej obecnej rzeczywistoÂści pokrywaÂły fale stojÂące mojej PrzyszÂłej JaÂźni. Zderzenie tych dwĂłch fal, rzeczywiÂście, utworzyĂŚ punkt pustki lub jak Hathorowie wyjaÂśnili region pustki. Ten obszar interakcji przebiegu wydaje mi siĂŞ byĂŚ silnÂą transformujÂącÂą macierzÂą.
Ponadto pobieranie energii i potencja³ów ze sfery wydaje mi siê o wiele bardziej intensywne podczas zaawansowanej techniki.
Wreszcie znalaz³em ciekaw¹ anomaliê wokó³ przestrzennego przesuniêcia, które Hathorowie zaproponowali podczas koùcowych etapów techniki. Mog¹ u was wyst¹piÌ podobne zjawiska, dlatego to wspominam.
Po pierwsze, uwa¿am, ¿e to trochê dezorientuj¹ce "spogl¹daÌ" z powrotem na moj¹ obecn¹ jaŸù z punktu widzenia przestrzennego i perspektywy mojej Przysz³ej JaŸni. W koùcu uda³o mi siê osi¹gn¹Ì tak¹ zmianê, a gdy do tego dosz³o, to energetyka ze sfery wysz³a poza skalê. Doœwiadczenie sta³o siê bardzo intensywne, i czu³em, silnie na³adowane fale energii przep³ywaj¹ce do mojego obecnego ja od mojej Przysz³ej JaŸni.
Kiedy przerzuciÂłem siĂŞ caÂłkowicie do poczucia ucieleÂśnienia w mojej przyszÂłej jaÂźni, a nie mojej obecnej JaÂźni, energetyka osiÂągnĂŞÂła swĂłj najwyÂższy punkt. Kiedy energia staÂła siĂŞ zbyt silny dla mojej „strefy komfortu” spontanicznie "wyskakiwaÂłem" z mojej PrzyszÂłej JaÂźni z powrotem do mojej obecnej jaÂźni. I w tych momentach reintegracji mojej obecnej jaÂźni, czuÂłem jakby mĂłj organizm byÂł zalany endorfinami i caÂłe doÂświadczenie wydawaÂło siĂŞ dziwnie zabawne. MyÂślĂŞ, Âże ta rozrywka moÂże byĂŚ ze wzglĂŞdu na silne psychiczne wraÂżenie, Âże caÂły Âświat, w tym ja, jest bardziej bajkowy niÂż rzeczywisty i Âże wszystkie formy (w tym ciaÂła fizyczne) sÂą ulotne i niezobowiÂązujÂące w mgnieniu oka.
Korzystanie z muzyki
Nie ma potrzeby korzystaÌ z muzyki w tle podczas wykonywania tego procesu. Ja eksperymentowa³em z obu, i znalaz³em, ¿e niektóre rodzaje muzyki mog¹ pomóc generowaÌ g³êbsze doœwiadczenie. Mimo, to uwa¿am, ¿e wiêkszoœÌ razy, wolê w ciszy zrobiÌ proces. Jest to kwestia gustu i otwartoœci neurologicznej czy znajdziesz w dŸwiêku / muzyce u¿ytecznego sojusznika w tym lub nie.
JeÂśli zdecydujesz siĂŞ korzystaĂŚ z muzyki w tle chciaÂłbym zaproponowaĂŚ coÂś, co sprawia, Âże poczujesz siĂŞ skÂłonny zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ do wewnÂątrz, a jeÂśli jest to psychoakustycznej natury, coÂś, co przynajmniej generuje wzrost aktywnoÂści alfa. ProponujĂŞ takÂże graĂŚ muzykĂŞ przy niskiej gÂłoÂśnoÂści, tak aby nie przysÂłoniĂŚ swoich wewnĂŞtrznych doÂświadczeĂą.
PoniewaÂż niektĂłrzy ludzie chcÂą wiedzieĂŚ, co z mojej muzyki ProponujĂŞ, ocalĂŞ ci i mnie trochĂŞ czasu i po prostu umieszczĂŞ jÂą tam. Moje obecne ulubione kompozycje (moje), z ktĂłrych lubiĂŞ korzystaĂŚ ze SferÂą Wszystkich MoÂżliwoÂści sÂą albo NieskoĂączona Pula: WchodzÂąc w Holograficzny MĂłzg lub Statek ÂŚwiatÂła. © 2012 Tom Kenyon Wszelkie prawa zastrzeÂżone 2012 29 sierpnia www.tomkenyon.com
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1151 : Wrzesień 06, 2012, 20:10:25 » |
|
Oni tu na Ziemi to te¿ "my". Bo jesteœmy Jedno. Tyle, ¿e odseparowani wiekami uwarunkowaù. I nie wiadomo do koùca, kto bardziej odseparowany  Oni krzycz¹ o nasz¹ pomoc, ale krzycz¹ do Ciebie i do mnie, a to wci¹¿ ta sama pu³apka. Indygo to pu³apka. Kryszta³ to pu³apka. Ka¿de zaszufladkowanie to pu³apka. WeŸ ten krzyk, przyjmij i uwolnij wraz ze sob¹.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1152 : Wrzesień 07, 2012, 08:59:51 » |
|
A tutaj AA MichaÂł zapowiada dziaÂłanie kolejnego podwĂłjnego portalu - 9/9 - i jego wpÂływu oraz efektĂłw wobec nas. Wasz czas nadszedÂł, drodzy. - Michael
Temat, który chcemy przedyskutowaÌ dzisiaj jest okazj¹, jak¹ macie w tym czasie z powodu otwarcia portalu dziewiêÌ, dziewiêÌ. Koncentracja, jak¹ wam obiecaliœmy siê zaczê³a. Bêdziecie mieÌ pe³en tydzieù szans bez precedensu, aby zrealizowaÌ wiêcej z nowej istoty, którymi pragniecie byÌ. Ka¿dy z was pracuje nad ró¿nymi aspektami swojego ¿ycia.
Wasze Wy¿sze Ja, te ogromne istoty, których jesteœcie aspektami, ju¿ wiedz¹, co to jest. W rzeczywistoœci, bardziej ni¿ prawdopodobnie, byliœcie prowadzeni przez nich do tych rzeczy. Niektórzy próbuj¹ manifestowaÌ nowe umiejêtnoœci lub zdolnoœci. Niektórzy staraj¹ siê wyczyœciÌ stare przyzwyczajenia. Niektórzy próbuj¹ uzdrawiaÌ. Mo¿ecie przestaÌ próbowaÌ teraz. Oddajcie siê pod opiekê swoich Wy¿szych JaŸni i waszego Stwórcy. Zróbcie to, waszym celem teraz jest przyjêcie i przyswojenie ca³ej dostêpnej mi³oœci i œwiat³a, które jesteœcie w stanie przyj¹Ì w tym czasie. Zrozumcie, ¿e mówimy o œwiadomoœci z której jesteœcie wykonani. Wasze modlitwy i pragnienia by³y s³yszane. Wasze potrzeby s¹ znane. Chcielibyœmy doprowadziÌ was do otwarcia, pozwalania i zaufania. Oddychajcie we wszystkich tych nowych energiach, w których mo¿ecie, we wdziêcznoœci, pozwalaj¹cej im wykonywaÌ wszystkie zmiany w was, które s¹ potrzebne.
Jeœli osi¹gn¹³eœ punkt, który pozwala Ci poczuÌ nap³ywaj¹c¹ energiê w jakiœ sposób, wyobraŸ sobie, ¿e wp³ywa w ciebie i wzrasta tak mocno, jak to tylko mo¿liwe. Kim chcesz byÌ? WyobraŸ to sobie. Co chcesz robiÌ? WyobraŸ to sobie. WyobraŸcie to sobie w waszych sercach. Jeœli wasz umys³ ci¹gle podnosi powody, dlaczego nie mo¿ecie byÌ tym, albo dlaczego trudno by³oby, przypomnij mu, ¿e si³a, która stworzy³a wszechœwiaty nie bêdzie mia³a problemu z takimi ma³ymi rzeczami.
Wasz czas nadszed³, drodzy. WiêkszoœÌ wyobra¿a sobie ten portal jako pewnego rodzaju otwarcie dla nadchodz¹cych rzeczy, i byÌ mo¿e tak jest, ale niech to bêdzie dla Was wejœcie do domu, drzwi do waszej prawdziwej JaŸni. WejdŸ tam teraz z figlarnym entuzjazmem.
Ta krótka wiadomoœÌ wystarczy na dzisiaj. Bêdziemy mówiÌ jeszcze kilka razy zanim drzwi siê zamkn¹. Idziemy obok was w ka¿dej chwili. Wiedzcie, ¿e jesteœmy tu z wami. ¯yjcie piêknie.06 wrzeœnia 2012 Channeler: Ron Head http://oraclesandhealers.wordpress.com/
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2012, 09:01:00 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1153 : Wrzesień 07, 2012, 12:04:35 » |
|
Oddajcie siĂŞ pod opiekĂŞ swoich WyÂższych JaÂźni i waszego StwĂłrcy (..) BĂŞdziemy mĂłwiĂŚ jeszcze kilka razy zanim drzwi siĂŞ zamknÂą
Zatem tak, masz siê oddaÌ czemuœ, czego nie znasz, z czym nie masz po³¹czenia bo nie gadasz z WJ jak z s¹siadem. Mo¿esz jedynie wierzyÌ w to, ¿e masz z ni¹ ³¹cznoœÌ, zak³adaÌ ,ze tak jest, a oni dodatkowo wtryniaj¹ tu Stwórcê, który akurat ma dla Ciebie czas "zanim zamkn¹ siê drzwi". £askawcy hahaha.  niech to bêdzie dla Was wejœcie do domu, drzwi do waszej prawdziwej JaŸni.
Jak siĂŞ otworzysz ,to wÂłaÂśnie TY wpuÂścisz ich do domu. Ty - podczepiony pod Istnienie, ktĂłre jest domem.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1154 : Wrzesień 07, 2012, 13:05:21 » |
|
A to kolejny przekaz w zasadzie dotyczÂący portalu 9/9. Na wstĂŞpie brzmi Âładnie, potem to trochĂŞ siĂŞ rozmywa, ale spojrzeĂŚ warto.
SyriaĂąski ArchanioÂł Hermes
Pozdrowienia bliskie istoty œwiat³a. Przychodzê do was teraz, gdy¿ jest du¿o, co musi byÌ ujawnione przed portalem 9/9. Aby rozpocz¹Ì, wielu z was zauwa¿y³o znacz¹ce zmiany, które nadal siê pojawiaj¹, nie tylko na waszej planecie, ale jak równie¿ w swojej w³asnej istocie. Zmiany te s¹ wasza w³asn¹ manifestacj¹! Poniewa¿ coraz wiêcej jest przebudzonych, proces w kierunku pokoju i harmonii nadal nabiera szybkoœci. Wiele nowych form informacji i nauk o staro¿ytnych naukach staje siê bardziej dostêpne za poœrednictwem waszej sieci Internet.
To przynosi mi wiele radoœci mnie i dla wszystkich tych, którzy ogl¹daj¹ i prowadz¹ Was ka¿dego dnia ku odzyskaniu waszego oryginalnego Boskiego Odcisku. Dlatego przyszed³em, aby oœwietliÌ œcie¿ki wiedzy, tak abyœcie mogli je przejœÌ i przemieniÌ tê wiedzê w m¹droœÌ. M¹droœÌ, która was wyzwoli, wyzwoli wasz¹ rodzinê, a ostatecznie wyzwoli wszystkich, którzy wybrali œcie¿kê m¹droœci. Jednak sama wiedza nie wystarczy, gdy¿ trzeba w³o¿yÌ t¹ wiedzê w dzia³ania, poprzez dzielenie siê ni¹ i dzia³ania na jej bazie, wtedy staje siê ona prawdziw¹ m¹droœci¹. Oczekiwanie nie bêdzie wam s³u¿y³o, dzia³anie bêdzie.
Wielu z was teraz stwierdza, ¿e osoby, których nigdy siê nie spotkaliœcie, teraz jakoœ s¹ bardzo znajome, docieraj¹ do ciebie, ³¹cz¹ siê i dziel¹ siê swoj¹ m¹droœci¹ i doœwiadczeniem z Wami. Wiecie kim s¹ ci ludzie, znaliœcie ich znacznie d³u¿ej ni¿ mo¿ecie sobie pocz¹tkowo uœwiadomiÌ. Ogarnijcie ich, jako swoj¹ rodzinê, gdy¿ to jest tym, czym oni s¹.
To jest byÌ mo¿e najwiêksza przeszkoda w rozwoju cz³owieka: w³asne w¹tpliwoœci. Musisz nauczyÌ siê ¿yÌ komfortowo ze swoimi w³asnymi myœlami, one was nie zdradz¹, to ego umys³ was zdradza, poniewa¿ stara siê spowolniÌ wasz rozwój i zachmurzyÌ wasz umys³ w¹tpliwoœciami i lêkami. Powiadam wam, odpuœÌcie! Zaufajcie sobie, swojej zdolnoœci, jesteœcie o wiele bardziej m¹drzy i potê¿ni, ni¿ mo¿ecie sobie wyobraziÌ. Kiedy zaczniecie ufaÌ sobie i swoim intencjom, zobaczycie, ¿e cuda rzeczywiœcie siê wydarz¹. SynchronicznoœÌ wzroœnie, i to bêdzie Wasze potwierdzenie, ¿e jesteœcie na w³aœciwej drodze.
Z odrodzenia staroÂżytnych nauk, pochodzi objawienie. To o czym mogliÂście myÂśleĂŚ, Âże jest rzeczywistoÂściÂą, jest w rzeczywistoÂści tylko iluzjÂą. Wynika to z faktu, Âże informacje mogÂą byĂŚ Âłatwo zmieniane i manipulowane dla póŸniejszego zakÂłopotania. Rozeznanie jest niezwykle WAÂŻNE dla was wszystkich teraz, to jest absolutnie konieczne, aby nie tylko wchÂłon¹Ì, ale takÂże ROZRĂÂŻNIĂ informacjĂŞ, na ktĂłrÂą moÂżecie siĂŞ natkn¹Ì.
PragnĂŞ ujawniĂŚ wam teraz, czym niektĂłre, z tych objawieĂą sÂą rzeczywistoÂści. ÂŚwiatÂło, ktĂłre nazywacie waszym SÂłoĂącem, jest ÂświatÂłem o bi-polaryzacji. To jest tak, jakby powiedzieĂŚ, Âże wszystko, co ono przynosi jest rĂłwnieÂż o podwĂłjnej polaryzacji.
Ostatecznie wszyscy bêdziecie widzieli, ¿e jest to prawda, wystarczy spojrzeÌ na siebie, masz lew¹ rêkê i praw¹ rêk¹, a lew¹ pó³kulê i praw¹ mózgu, drzewa maj¹ liœcie i maj¹ korzenie. Jest tak, jak powiedzia³em, to, co powy¿ej, jest jakie jak to, co jest poni¿ej, a to, co znajduje siê poni¿ej jest takie jak to, co jest powy¿ej. To, co ró¿d¿ka kaduceusz reprezentuje, to s¹ dwie strony ka¿dego medalu. Jest to jedna z najwiêkszych lekcji, dla których przybyliœcie tutaj, aby ich nauczyÌ siê, aby zintegrowaÌ obie strony tej polaryzacji. W symfoniê wielkiego multiwszechœwiata stworzenia, s¹ wzloty i upadki, i gdy dojdziesz do tego, aby to zaakceptowaÌ, zaakceptuj obydwie z ³atwoœci¹ i wdziêkiem. Próby s¹ lekcj¹, wynik jest nagrod¹. Gdyby nie by³o tego dwubiegunowego systemu, nie by³oby ¿adnego rozwoju duchowego w ogóle. Wystarczy spojrzeÌ na wasze w³asne doœwiadczenia, z trudnoœciami, przychodzi m¹droœÌ przychodzi doœwiadczenie, przychodzi Wzniesienie!
Z Wzniesienia, przychodz¹ nowe formy myœli i doznaù. Niektóre z nich to zdolnoœÌ do "s³yszenia œwiat³a" i "zobaczenia dŸwiêku". Nie przejmujcie siê tym, gdy rozwijacie i uruchamiacie kolejne nici DNA, które pozwalaj¹ce tym rzeczom przyjœÌ do waszej percepcji. Mo¿ecie równie¿ zauwa¿aÌ, œwiec¹c¹ aurê wokó³ wiêkszoœci wszystkich obiektów lub upiorny obraz nad nimi, niech to bêdzie dla was kolejnym potwierdzeniem, ¿e rzeczywiœcie jesteœcie w drodze do Wzniesienia.
Gdy mówiê o drodze do Wzniesienia, czujê, ¿e konieczne jest równie¿ powiedzieÌ o pu³apkach, których mo¿ecie unikn¹Ì na tej drodze. Nie ma skrótu do Wzniesienia. Nie ma ¿adnych alchemicznych lub technologicznych œrodków osi¹gniêcia naturalnego Wzniesienia. ChoÌ mo¿e wydawaÌ siê to prawd¹ (¿e s¹), b¹dŸcie pewni, ¿e tak nie jest. Nie pozwólcie nikomu oferowaÌ wszelkiego rodzaju skrótów wzd³u¿ szlaku do Wzniesienia, bo to jest Twoja œcie¿ka i Jedynie Twoja. Rozeznaj kto tam jest, aby Ciê poprowadziÌ, z naturaln¹ m¹droœci¹, a kto ma do zaoferowania inne œrodki tzw rozwoju.
W najbliÂższych miesiÂącach waszego ziemskiego czasu, bĂŞdzie duÂżo niepokojĂłw pÂłyt tektonicznych, gdyÂż planeta kontynuuje swoje zmiany. Przygotujcie siebie i innych, na to odpowiednio. Jest to wyraÂźnie widoczne, Âże zmiany te wystĂŞpujÂą, i bĂŞdÂą nadal to robiĂŚ, czy jesteÂście przygotowani, czy nie.
Jest takie stare powiedzenie, które stwierdza, ¿e wielu nie dba o konflikty (k³ótnie), dopóki siê im nie przydarz¹. To jest prawda, bo gdyby tak nie by³o, ludzkoœÌ by³aby zjednoczona dawno temu. Nie dajcie siê z³apaÌ na brak przygotowania!
Gdy dalsza integracja nieskoùczonego czasu wp³ywa do waszej œwiadomoœci, tak równie¿ i nieskoùczona wiedza. Jesteœcie b³ogos³awieni woln¹ wol¹, aby zrobiÌ to, co chcecie z t¹ wiedz¹. Czy przemienicie ja w m¹droœÌ? Dla w³asnej korzyœci lub dla dobra wszystkich? Jakie linie czasowe uaktywnisz dla siebie? Mówiê do ciebie, wybierz m¹drze. Czas mija w mgnieniu oka, weŸ, co najlepsze z niego pozostawiaj¹c bez ¿alu resztê, wiedz¹c, ¿e s³u¿ysz sobie i innym w najwy¿szym stopniu swoich mo¿liwoœci.
Kiedy znajdziesz siebie zagubionym w zak³opotaniu, wezwij mnie. Jestem tutaj i gotowy, aby poprowadziÌ Ciê, aby pomóc Ci pomóc sobie wzd³u¿ œcie¿ki rozwoju i doœwiadczenia. Pamiêtaj zawsze, ¿e twoje myœli tworz¹ twoje doœwiadczenie, opanuj je tak, aby s³u¿y³y Ci w najlepszy mo¿liwy sposób. Na ten komunikat, który czytam teraz dla ciebie, natkn¹³eœ siê z powodu, ¿e mia³eœ zobaczyÌ to i jesteœ gotowy do jego otrzymania. W nieskoùczonej mi³oœci, widzê w ten sposób. B³ogos³awieùstwa w œwietle! Grupa: Celestial Lightworkers 07 wrzeœnia 2012 Channeler: Syriaùski Archanio³ Hermes http://lightworkers.org/channeling/166887/sirian-archangel-hermes-9712Edit: postanowi³em do³¹czyÌ obrazek przywo³any w wiadomoœci: 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2012, 13:08:38 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1155 : Wrzesień 07, 2012, 14:01:33 » |
|
Dla wszystkich naiwnie wierz¹cych i¿ jakieœ warsztaty rozwoju duchowego z Ìwiczeniem jakich kolwiek technik ( w³¹cznie z oddechowymi) mog¹ im przyspieszyÌ rozwój duchowy... te s³owa powinny byÌ przebudzeniem z tej naiwnoœci. Nie ma skrótu do Wzniesienia. Nie ma ¿adnych alchemicznych lub technologicznych œrodków osi¹gniêcia naturalnego Wzniesienia. Nigdy czegoœ takiego nie by³o! Wszystkie te niby cudownoœci by³y i s¹ podstêpn¹ blokad¹ tego rozwoju!Jedynym prawdziwym i prawid³owym sposobem rozwoju duchowego jest etyczne i prawe ¿ycie nape³nione mi³oœci¹ do siebie oraz wszystkich i wszystkiego obok nas.Naprawdê nie jest istotne kto w co wierzy , czy nie wierzy, tak siê dzieje. Bo Ziemia jest Szko³a Rozwoju Duchowego ka¿dej Istoty urodzonej na niej. Ka¿da sekunda up³ywaj¹cego ¿ycia ze swoimi zdarzeniami jest lekcj¹ rozwoju duchowego podnosz¹c¹ wibracje energetyczne w Ludziach , lub je obni¿aj¹ce. Nie mo¿na tego dokonaÌ ¿adnymi technikami , tak siê zwyczajnie nie dzieje, tu ¿adna magia nie ma dostêpu. Pracujesz masz efekty , nie pracujesz nie masz, masz stracony bezpowrotnie czas, jedna szansê mniej. Efekty wp³ywu energii na materiê nie zawsze i nie we wszystkich jej aspektach fizycznych oraz energetycznych s¹ widoczne obecnie . Ale s¹ odczuwalne dziêki zwiêkszonej wra¿liwoœci na odbiór i odczyt strumieni energetycznych , na ich materializacjê w naszej przestrzeni energetycznej. Sam fakt i¿ jesteœmy zanurzeni w oceanie ¿ycia , w plazmie energetycznej nie jest wystarczaj¹cy do zamanifestowania siê dla nas jej skutków fizycznych. Musimy sami myœl¹ sprzê¿on¹ z moc¹ osobist¹ wywo³aÌ wzorzec fizyczny , który nape³ni siê dziêki naszej osobistej mocy t¹ ¿yw¹ energi¹ i zamanifestuje jako rzecz lub zdarzenie na naszym planie. czas manifestacji jest zale¿ny od naszej mocy powo³ania do istnienia materialnego zasianej myœli. Zatem bardzo wa¿na jest nasza moc sprawcza, nasza moc osobista, ka¿dy wie z autopsji i¿ ro¿na bywa u dzieci i u doros³ych .Zatem realizacja pracy dziecka i doros³ej osoby ró¿ni siê tylko mo¿liwoœci¹ mocy sprawczej. Identycznie jest z LudŸmi ich mo¿liwoœci twórcze ró¿ni¹ eis po pierwsze poziomem dostêpu do okreœlonej wiedzy ( ze wzglêdu na ich osobisty rozwój , jak u dzieci i doros³ych) oraz moc¹ sprawcz¹. Zatem nie dajmy siê juz d³u¿ej zwodziÌ ¿adnym nauczycielom propaguj¹cym swoje mo¿liwoœci powiêkszenia czyjegoœ rozwoju duchowego, nie ma takiej mo¿liwoœci , to jest tylko zwodzenie dla czerpania zysków. A ¿e nie zawsze przez nich œwiadome, to inna sprawa. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1156 : Wrzesień 07, 2012, 20:06:55 » |
|
Darku nie scalaj proszĂŞ. Ja bym powiedziaÂła iÂż bardziej adekwatne jest okreÂślenie w " oku lwicy"... no ale nawet galaktyczni bojÂą siĂŞ ujawniĂŚ caÂłej prawdy ,a jednak nie mogÂą zupeÂłnie kÂłamaĂŚ. Nie mniej jednak w spojrzenie Lwicy rĂłwnieÂż ze wzglĂŞdu na jednÂą z nazw otworzonej "zÂłotej bramy", inaczej "Brama zÂłotego Lwa" wyjaÂśnia tÂą nazwĂŞ. Nie mniej jednak bardzo mnie cieszy ta informacja , poniewaÂż daje ogromne moÂżliwoÂści zmian na ziemi. jak to zwaÂł , tak zwaÂł chodzi o energiĂŞ aspektu ÂżeĂąskiego , ktĂłra inaczej nazywana byÂła "kociÂą energia", mĂŞska zaÂś "psiÂą". OczywiÂście jest to symboliczne bardzo nazewnictw, jednak istniejÂące kiedyÂś dawno temu. Z tego teÂż powodu jako jej symbol mamy w Egipcie Lwa z kobiecÂą gÂłowÂą - Sfinksa. Kiara 07.09.2012 Oko Tygrysa. JESUS SANANDA ARANIS TAT EOS AL`SAN
Jesus Sananda
Ukochany Jahn, Ukochane Dzieci StwĂłrcy,
Ja Jestem Œwiat³em i Mi³oœci¹ i przynoszê Ludziom Œwiat³o i Mi³oœÌ.
Teraz ÂŚwiat jest w „Oku Tygrysa”, albowiem LudzkoœÌ zostaje skonfrontowana z PrzemianÂą.
Tej nie moÂżna juÂż wiĂŞcej zaprzeczyĂŚ, poniewaÂż biorÂąc pod uwagĂŞ wydarzenia ktĂłre majÂą teraz miejsce – nie funkcjonuje juÂż dÂłuÂżej „System-Strusia”.
Wielu Ludzi traci teraz swoje CiaÂła, i to sÂą Ci ktĂłrzy uwewnĂŞtrznili w taki sposĂłb swoje zachowanie iÂż sami w tych dniach uwaÂżajÂą Âże wszystko zostaÂło „po staremu” i Âże mogÂą dalej prowadziĂŚ ich dotychczasowe ÂŚcieÂżki ÂŻyciowe.
W „Oku Tygrysa” oznacza Âże nastÂąpiÂą pewne, peÂłne SiÂły i jednoznacznie Akcje (*czynnoÂści) ktĂłre wyniosÂą SpoÂłeczeĂąstwo na Nowy Poziom i przeniosÂą je na Nowy ÂŚlad. Albowiem Transformacja ÂŚwiata dotarÂła do Punktu w ktĂłrym filary dotychczasowego SpoÂłeczeĂąstwa muszÂą – zgodnie z Prawem Natury – po prostu upaœÌ albowiem nie mogÂą juÂż wiĂŞcej utrzymywaĂŚ tej budowli.
To co w taki sposĂłb zostaÂło zbudowane na naduÂżyciach, niesprawiedliwoÂści i kÂłamstwie nie jest juÂż budulcem jeÂśli SpoÂłeczeĂąstwo dotarÂło do konkretnego Poziomu ÂŚwiatÂła.
Od pewnego Punktu w rozwoju kaÂżdego Organizmu dochodzi do PrzeÂłomĂłw ktĂłrych nikt i nic nie moÂże zatrzymaĂŚ poniewaÂż dzieje siĂŞ to SAMO Z SIEBIE. Gdy przychodzi Czas na PrzemianĂŞ, z gÂąsienicy z lekkoÂściÂą i w piĂŞknie ktĂłre jest czĂŞÂściÂą tego Procesu powstaje motyl.
To po prostu nie jest do powstrzymania, to dzieje siĂŞ, chyba Âże gÂąsienica jeszcze przed tym zostanie zniszczona.
Tak chciano uczyniÌ z Wami, LudŸmi. Chciano utrzymaÌ Was z dala od Przebudzenia i zamkn¹Ì Was na zawsze w kokonie. Jednak ju¿ od dawna nie jest to mo¿liwe, bo wielu z Was ju¿ zosta³o przemienionych.
To oznacza iÂż osiÂągnĂŞliÂśmy teraz Punkt w Czasie w ktĂłrym ma miejsce „Wielki Miot*”: moment w ktĂłrym transformuje siĂŞ SpoÂłeczeĂąstwo, juÂż nie pojedynczy Ludzie lecz caÂłe ich grupy.
I w ten sposĂłb Stare Elity przeglÂądajÂą siĂŞ w „Oku Tygrysa”, Tygrysa ktĂłry jednym ciosem je zmiecie i na ktĂłrego samo juÂż spojrzenie wielu ucieknie.
Poprzez ten Symbol opisane sÂą prawdziwe stosunki WÂładzy. SiÂła i Moc Tygrysa stojÂą u boku CzÂłowieka ÂŚwiatÂła, albowiem PanĂłw CiemnoÂści ktĂłrzy nie sÂą gotowi do Âżadnej Przemiany moÂżna przegoniĂŚ tylko Strachem ktĂłrego doÂświadczÂą w obliczu tego spotkania.
BĂłg klarownoÂści i jednoznacznoÂści dziaÂłania wkracza teraz na ÂświatowÂą scenĂŞ i on opisany jest tym Symbolem.
Ci ktĂłrzy rozsiewajÂą Strach, sami przez niego siĂŞ zaÂłamujÂą, bowiem stajÂą naprzeciw nowej Mocy: naprzeciw „Oka Tygrysa”.
Nowy Czas wymaga nowych ÂśrodkĂłw i Przemiana ta zaszÂła juÂż tak daleko, Âże moÂże siĂŞ to wÂłaÂśnie wydarzyĂŚ.
Stare SiÂły upadajÂą szeregami, Nowe SiÂły formujÂą siĂŞ do Nowej WÂładzy przyniesionej przez Nowy Czas.
OsiÂągnĂŞliÂście juÂż tÂą RzeczywistoœÌ. Wy waszymi decyzjami zaprosiliÂście do Was Nowe SiÂły z Bytu – i te dotarÂły teraz na ZiemiĂŞ.
JA JESTEM JESUS SANANDA ARANIS TAT EOS AL’ SAN Komendant Galaktycznej Federacji ÂŚwiatÂła.
W Przestrzeni i Czasie zjednoczony z Rodzajem Ludzkim. W WiecznoÂści.http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/09/07/07-09-2012-oko-tygrysa-jesus-sananda-aranis-tat-eos-alsan/
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1157 : Wrzesień 07, 2012, 23:07:36 » |
|
@ KiaraSam fakt iÂż jesteÂśmy zanurzeni w oceanie Âżycia , w plazmie energetycznej nie jest wystarczajÂący do zamanifestowania siĂŞ dla nas jej skutkĂłw fizycznych.
Oczywiœcie, ¿e dla CIEBIE to siê nie manifestuje tak, jak sobie tego ¿yczysz. Tak nie ma i nie bêdzie. ¯ycie siê manifestuje , ale nie z Twojego powodu i niewa¿ne co napiszesz, powiesz, zrobisz, wymyœlisz, albo co tam Tobie Myœliciele przeka¿¹. Skutki fizyczne siê manifestuj¹, ale w wyniku szeregu oddzia³ywaù poza wyobra¿eniami i pragnieniami. Musimy sami myœl¹ sprzê¿on¹ z moc¹ osobist¹ wywo³aÌ wzorzec fizyczny , który nape³ni siê dziêki naszej osobistej mocy t¹ ¿yw¹ energi¹ i zamanifestuje jako rzecz lub zdarzenie na naszym planie. czas manifestacji jest zale¿ny od naszej mocy powo³ania do istnienia materialnego zasianej myœli.
I tu poda³aœ na tacy czego ¿adaj¹ od Ciebie (od ludzi te¿) byty myœlicielskie siej¹ce myœli . Po pierwsze tego, a¿eby byÌ SAMI (sob¹). Po drugie gromadziÌ moc energetyczn¹ w owym JA (w sobie). Po trzecie zmieniaÌ wzorce za pomoc¹ myœli nakierunkowanej na materiê. Dalej masz to robiÌ, co robi³eœ cz³owieku, czyli dla siebie i pod siebie. Innymi s³owy masz oddzielaÌ siê od Istnienia tak jak do tej pory, tyle ¿e nowymi narzêdziami - jeszcze skuteczniej. Zatem bardzo wa¿na jest nasza moc sprawcza, nasza moc osobista Tak jest wa¿na dla Ciebie i dla tego, kto Ciebie umacnia. Dalej jesteœ . Jesteœ bateryk¹ zasilaj¹c¹ iluzjê i wg wielu si³ masz robiÌ to nadal . WolnoœÌ masz jedynie w tym DLA KOGO bêdziesz przynosi³ energiê, a chêtnych jest wielu. Komu uwierzysz, ten skorzysta. To jest ca³y czas wojna o Ciebie, o kontrolê nad Tob¹. Bez obawy, w koùcu wybierzesz, bo boisz siê wyimaginowanego nieistnienia. Wiêzienie bez krat ma siê dobrze 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1158 : Wrzesień 08, 2012, 08:45:07 » |
|
Kolejny przekaz wspieraj¹cy nasz¹ moc i wiarê w siebie. Zrobiliœmy tak du¿o dla siebie , zobaczymy efekty , utrzymujmy stale ten poziom, nie obni¿ajmy go i starajmy siê iœÌ spokojnie i pewnie naprzód... mo¿emy , mamy si³ê i wiarê mocy w sukces. Kiara Staliœcie siê bardziej potê¿nymi i ¿yczliwymi Ambasadorami Boskiego Œwiat³a
by krystal28 in Melchizedek
.
.
Ukochani,
Jestem zachwycony, Âże mam moÂżliwoœÌ porozmawiaĂŚ z wami znowu. Nasza ukochana Czanelerka potrzebowaÂła mieĂŚ “wolne” po to, by wnieœÌ wiĂŞcej ÂŚwiatÂła w swojÂą IstotĂŞ. ZauwaÂżamy, Âże udostĂŞpnianie wielu przekazĂłw ludziom na caÂłym Âświecie w 9 ró¿nych jĂŞzykach rĂłwnieÂż zwiĂŞksza iloœÌ pracy, jakÂą ona wykonuje. JesteÂśmy zadowoleni z tego ‘powrotu’. To zawsze taka przyjemnoœÌ mĂłc porozmawiaĂŚ z wami przez ten otwarty kanaÂł ÂŚwiatÂła.
Nasi ukochani œwietlni pracownicy na tej Planecie doœwiadczali g³êbokiej przemiany w obrêbie ka¿dego aspektu swego istnienia. Nie by³o to ³atwym zadaniem, ale ka¿de z was utrzyma³o sw¹ najwy¿sz¹ wizjê i niewzruszon¹ determinacjê poœród osobistych wyzwaù zwi¹zanych ze swym rozwojem. W tych okresach wzrostu nauczyliœcie siê kochaÌ i troszczyÌ siê o siebie, oraz obdarzaÌ siê prostymi przyjemnoœciami ¿ycia, które pomagaj¹ wam pozostaÌ ugruntowanymi i po³¹czonymi z Ziemi¹. Jeœli spojrzycie choÌby o pó³ roku wstecz, bêdziecie zdumieni tym, jak wielka zmiana w was zasz³a, w waszym punkcie widzenia, waszych oczekiwaniach, mentalnych wzorcach i nawykach.
Przez caÂły ten czas ÂŚwiatÂło, jakie wiecznie Âżyje w ÂświĂŞtej komorze waszego serca, pÂłonĂŞÂło jasno nawet w obliczu wszelkich prĂłb i udrĂŞki procesu wielkiego oczyszczania, ktĂłry siĂŞ teraz wydarza, a nadzieja na lepsze jutro pomogÂła wam utrzymaĂŚ skupienie w czasie, gdy stwarzaliÂście lepsze sposoby dziaÂłania i Istnienia w swym Âżyciu codziennym. OdwaÂżnie stajÂąc twarzÂą w twarz ze swymi aspektami cienia, nauczyliÂście siĂŞ kochaĂŚ te aspekty siebie i uÂświadomiliÂście sobie, Âże sÂą one rĂłwnieÂż wrodzonÂą czĂŞÂściÂą waszej natury, i Âże speÂłniaÂły waÂżnÂą rolĂŞ, doprowadzajÂąc przeciwstawne siÂły istniejÂące wewnÂątrz was do wiĂŞkszej rĂłwnowagi i samokontroli.
Przeszliœcie i zaliczyliœcie testy waszej prawdziwej si³y charakteru, zarówno w waszym œwiecie fizycznym, jak i na wy¿szych planach, gdzie wszystko jest znane. Potwierdzamy wasze duchowe osi¹gniêcia wynik³e z waszych osobistych podró¿y, wiod¹cych ku wiêkszemu Œwiat³u i zrozumieniu. Staliœcie siê bardziej potê¿nymi i ¿yczliwymi Ambasadorami Boskiego Œwiat³a, które w sobie niesiecie. Teraz jest czas, aby po prostu BYà i pozwoliÌ waszym zmys³om i odczuciom zabraÌ was do nowego Œwiata, wype³nionego cudami i wielk¹ radoœci¹. Po³¹czcie siê ze sw¹ wewnêtrzn¹ czystoœci¹ i niewinnoœci¹, któr¹ naprawdê jesteœcie. To jest bardzo wa¿ne. Spróbujcie przywo³aÌ ten czas w swoim ¿yciu, kiedy czuliœcie swobodê wyra¿ania z radoœci¹ swej wewnêtrznej natury i zaufajcie, ¿e byliœcie bardzo kochani, ¿e dbano o was i ochraniano was, i ¿e wszystko by³o dobrze.
Kiedy juÂż uchwyciliÂście to wspomnienie, odtwĂłrzcie w sobie ponownie to uczucie. Ăwiczcie to, aÂż bĂŞdziecie umieli po³¹czyĂŚ siĂŞ raz jeszcze z tym uczuciem bycia kochanymi i wspieranymi, z uczuciem pewnoÂści siebie i swobody wyraÂżania siebie w tej przestrzeni miÂłoÂści. WaÂżne jest, abyÂście POCZULI to w sobie raz jeszcze. To jest wasze po³¹czenie z waszÂą prawdziwÂą pierwotnÂą JaÂźniÂą. Taki jest nastĂŞpny krok w czuÂłym doprowadzeniu waszej istoty z powrotem do caÂłoÂści i doskonaÂłoÂści. Pewnie idziecie swojÂą ÂŚcieÂżkÂą i ta czêœÌ waszej podró¿y ³¹czy siĂŞ z waszym wiĂŞkszym celem.
ŒwieÌcie dalej i promieniujcie Œwiat³em ze swego wnêtrza. Ju¿ czas, i ten czas jest TERAZ! Rozpoczyna siê nastêpny etap waszej podró¿y. Wszyscy jesteœcie po wiecznoœÌ gor¹co kochani.
JAM JEST Melchizedek
PrzekazaÂła Marlene Swetlishoff, 5 wrzeÂśnia 2012
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace. http://www.therainbowscribe.com/melchizedek2012.htm
PrzetÂłumaczyÂła Wika, http://wielkawiosnawszechswiata.blogspot.com/http://krystal28.wordpress.com/
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2012, 08:45:58 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1159 : Wrzesień 08, 2012, 09:45:31 » |
|
Ăwiczcie to, aÂż bĂŞdziecie umieli po³¹czyĂŚ siĂŞ raz jeszcze z tym uczuciem bycia kochanymi i wspieranymi, z uczuciem pewnoÂści siebie i swobody wyraÂżania siebie w tej przestrzeni miÂłoÂści. Co czuje dziecko ,gdy natrafia na opĂłr rodzica w wyraÂżaniu SIEBIE ? FrustracjĂŞ, zÂłoœÌ, agresjĂŞ ? Dlaczego rodzic nie pozwala na to, czy tamto, a mimo to uÂśmiecha siĂŞ , cierpliwie tÂłumaczy , ochrania ? Bo kocha i pomimo tego, Âże czegoÂś zabrania to jest to wyraz rodzicielskiej troski wynikajÂącej z doÂświadczenia Âżyciowego. Tymczasem dziecko to neguje, bo ONO wie lepiej, bo chce, bo ¿¹da WÂŁASNYCH doÂświadczeĂą. Kiedy jednak wykrzyczy lub wypÂłacze tÂą SWOJÂĄ "wielkÂą" frustracjĂŞ, wĂłwczas wraca do rodziny, do jednoÂści. Potrzeba WÂŁASNYCH eksperymentĂłw i doÂświadczeĂą jest wielka. Musi kiedyÂś nastÂąpiĂŚ od³¹czenie od JednoÂści, aby ostatecznie do niej powrĂłciĂŚ i przy³¹czyĂŚ kolejne maleĂąstwa . Do rodziny. PowrĂłt do domu jest Âłatwy, kiedy nie ma po co walczyĂŚ o SWOJE, ani przeciwko KOMUÂŚ. Nie musisz juÂż nikomu niczego udowadniaĂŚ. Wszystko przepÂływa harmonicznie, a zatem i naturalna siĂŞ staje miÂłoœÌ rodzica do dziecka (bez wzglĂŞdu na to ile ono ma lat). MiÂłoœÌ nigdy nie gaÂśnie, miÂłoœÌ nie umiera nigdy, a tylko zmienia formy wyraÂżania siĂŞ. JednakÂże nie da siĂŞ nauczyĂŚ miÂłoÂści, ani jej wyĂŚwiczyĂŚ "ponownie". TO zawsze jest w sercu. I ostatecznie czÂłowiek nawet nie musi juÂż wyraÂżaĂŚ siebie. Do swobody przepÂływu wystarczy wejœÌ i daĂŚ siĂŞ temu ponieœÌ. WaÂżne jest, abyÂście POCZULI to w sobie raz jeszcze. To jest wasze po³¹czenie z waszÂą prawdziwÂą pierwotnÂą JaÂźniÂą. Taki jest nastĂŞpny krok w czuÂłym doprowadzeniu waszej istoty z powrotem do caÂłoÂści i doskonaÂłoÂści.
To, co nazywaj¹ prawdziw¹ pierwotn¹ JaŸni¹ nie jest Tob¹ i nie nale¿y do Ciebie. Przeciwnie, TO jest wszêdzie i wystarczy tylko temu siê nie przeciwstawiaÌ. Nie ma nawet potrzeby do tego d¹¿yÌ, albo robiÌ cokolwiek, aby TO poczuÌ tak , jak nie musisz zrobiÌ cokolwiek, aby zaskarbiaÌ sobie mi³oœÌ matki. Jednak¿e TY (jako oddzielnone JA ) nie jesteœ ju¿ w stanie wtopiÌ siê niepotrze¿enie w JednoœÌ. Rozpoznawszy iluzjê JA i na prawdê nie uczyniwszy nic wiêcej, TO przyjdzie samo i staniesz siê Jedno.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1160 : Wrzesień 08, 2012, 10:00:15 » |
|
east. . Mi³oœÌ nigdy nie gaœnie, mi³oœÌ nie umiera nigdy, a tylko zmienia formy wyra¿ania siê. To bardzo piêkna Twoja myœl. Nawet dziecko powracaj¹ce do rodzinnej jedni jest w niej indywidualn¹ osobowoœci¹ , m¹dra rodzina akceptuje t¹ indywidualnoœÌ i wspiera jej rozwój. Piêkno depozytu mi³oœci w naszych sercach wyra¿amy nie tylko przez sama jego obecnoœÌ , ale tez przez niepowtarzaln¹ indywidualnoœÌ naszego JA. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1161 : Wrzesień 08, 2012, 10:01:43 » |
|
~ Doskona³a wiadomoœÌ od sojuszników Ziemi ~ Zostaniesz Przygotowany do Pe³nej Œwiadomoœci ~ By FatherMotherGod ... - Posted on 07 wrzesieù 2012  Prawo Now ca³a ludzkoœÌ jest w procesie do pe³nej œwiadomoœci, to jest nieuniknione zdarzenie Mandatu z Nieba. Ludzkoœci Wznoszenie of 2012 jest pe³n¹ œwiadomoœci¹, gdzie radoœÌ i mi³oœÌ s¹ zape³nione obficie. Pe³na œwiadomoœÌ nie jest snem, czy myœleniem ¿yczeniowym, ale jest dla cz³owieka naturalnym stanem ¿ycia i bycia. Chwile te zosta³y przeznaczone od kiedy LudzkoœÌ wpad³a do ni¿szych wibracji iluzji. Jesteœmy tutaj, a nie zaniepokojeni iluzj¹, bo wszyscy bêd¹ siê teraz wznosiÌ, bo wszyscy tam bêd¹. Mi³oœÌ jest najwy¿szym i najg³êbszym zrozumieniem energii i jest Huge Paradigm Shift dla ludzkiej œwiadomoœci,która jest w toku. 9 ~ 9 Ludzkoœci Portal bêdzie wkracza³ t¹ specyficzn¹ energiê. To pole œwiat³a zawieraj¹ce znaczne iloœci Energii Mi³oœci do uwolnienia, które bêd¹ wszystkich unosiÌ w spiralnym ruchu, która jest gotowa w górê przenieœÌ do nastêpnych czêstotliwoœci wibracyjnych. To ogromne Przesuniêcie wszystkich podró¿nych systemów energetycznych i przenosi ich g³êbiej w rozumienie prawdziwej mi³oœci, prawdy Realu i bli¿ej naszego Galaktycznego Wyrównania w grudniu 2012 roku. Ta energia przenika do samego rdzenia Matki = Serca Ziemi który jest pod³¹czony do wszystkich istot ludzkich. Te Boskie Energie posiane tu przez nas, to czysta energia Mi³oœci do Przebudzenia ka¿dej istoty na tej planecie. To zosta³o ustalone w planie Bo¿ym, jak ta chwila teraz daje uwolnienie tej energii. Prawo Now, Planet przeniesienie wszystkich w najg³êbszych miejscach ich serc. To jest po³¹czenie ich wiêcej z Planet¹ i ze sob¹ nawzajem. Mi³oœÌ jest tu i mi³oœÌ zawsze bêdzie tutaj na zawsze i na zawsze. Energie te s¹ tutaj, aby u³atwiÌ proces przebudzenia, i wprowadzaj¹ w JednoœÌ! Nie ma gdzie siê ukryÌ przed Mi³oœci¹ i nie ma gdzie iœÌ z wyj¹tkiem wewn¹trz. Przez 13.000 lat, ludzkoœÌ by³a w pe³ni szaleùstwa. Oni ¿yli w dywersji.Aby ¿yÌ w dywersji, trzeba szybko nauczyÌ siê byÌ nieprzytomnym, bo jeœli nie s¹ oni nieœwiadomi, to nie s¹ oni w stanie siê rozpraszaÌ, dlatego te¿ ich energii ¿yciowej bêdzie PodawaÌ Mi³oœÌ i s¹ w prawdziwej rzeczywistoœci. W tej energii, jesteœ Creatorem, który pokazuje, kim naprawdê jesteœ. Jeœli ktoœ jest w rzeczywistoœci, to rozumie tê prawdê jako fakt, ci którzy s¹ w nieœwiadomoœci mog¹ zobaczyÌ rozproszenia. To jest rok, w którym koùczymy wszystkie rozrywki. Ca³a energia jest, jest Mi³oœci¹. Real Love nie istnieje w 2D, dwoistoœci, marzeniach, prawdziwa energia jak w œnie jest oddzielona. Mi³oœÌ jest wiele ~ Dimensional Myœli, ¿e jest jednolity w Energii Unified Pasji, która jest Mi³oœci¹ i stwarza wiêcej energii Mi³oœci. To znaczy, wszystkie mo¿liwoœci, które mog¹ wyst¹piÌ w prawo w tej chwili. Po puœci linie i pola, które wyst¹pi³y w dwoistoœci, wyjdziesz z nich i do Jednoœci.Ponownie pod³¹czony do Ÿród³a. Mi³oœÌ jest Jednoœci¹ z wszystkim, gdzie tylko mi³oœÌ istnieje, AKA jest w pe³nej œwiadomoœci. FYI: energia ta Uderza z presj¹ na umys³ ,w programy ego, co jest okreœlane przez niektórych jako ciemnoœÌ. Co osi¹gamy ,jest to rozpuszczenie programu umys³u , a nastêpnie realny byt wy³ania siê z tego doœwiadczenia. Wszystkie Serca na Ziemi = w tym czasie by³y zakontraktowane do tej misji uwolnienia wszystkich nieœwiadomoœci i do powrotu do pe³nej œwiadomoœci. To jest Przeznaczeniem, jest to, ¿e wszyscy s¹ w kierowani gdzie rzeczywistoœÌ bêdzie g³ównie 5D W nie wiem co .... przez Boski Dekret. To nie mo¿e byÌ zatrzymane! http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/09/do-penej-swiadomosci-to-mandat-z-nieba.html
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2012, 13:31:08 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1162 : Wrzesień 08, 2012, 10:24:26 » |
|
(FYI - z ang dla twojej wiadomoœci) FYI: energia ta Uderza z presj¹ na umys³ ,w programy ego, co jest okreœlane przez niektórych jako ciemnoœÌ. Co osi¹gamy ,jest to rozpuszczenie programu umys³u , a nastêpnie realny byt wy³ania siê z tego doœwiadczenia
To jest interesuj¹ce. Ciekawe jak rozumiej¹ tu realny byt ? Po³¹czenie w JednoœÌ ?
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2012, 10:25:05 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1163 : Wrzesień 08, 2012, 11:13:24 » |
|
Nie bardzo wiadomo, bo tÂłumaczenie to chyba czysty Google, nie mam oryginalnego tekstu, i nie ma linka do oryginaÂłu, ale zwykle sÂą przekÂłamania znaczeĂą i przeczeĂą, w kaÂżdym razie tak jak jest, ciĂŞÂżko siĂŞ poÂłapaĂŚ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2012, 11:13:53 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1164 : Wrzesień 08, 2012, 11:23:12 » |
|
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1165 : Wrzesień 08, 2012, 11:25:56 » |
|
Nie bardzo wiadomo, bo tÂłumaczenie to chyba czysty Google, nie mam oryginalnego tekstu, i nie ma linka do oryginaÂłu, ale zwykle sÂą przekÂłamania znaczeĂą i przeczeĂą, w kaÂżdym razie tak jak jest, ciĂŞÂżko siĂŞ poÂłapaĂŚ.
tu jest http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/brilliant-message-earth-allies-you-are-being-prepared-full-consciousnessFYI: This Energy is Putting Intense Pressure on the program ego mind, which is what is termed as darkness. What this is accomplishing is the dissolving of the program mind, and then The Real Being Emerges from this Experience. WyglÂąda na to , Âże tÂłumaczenie powinno byĂŚ : Prawdziwe Istnienie WyÂłania siĂŞ z tego DoÂświadczenia. To by siĂŞ zgadzaÂło 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1166 : Wrzesień 08, 2012, 11:37:34 » |
|
Ok, mogê spróbowaÌ, ale trochê póŸniej, bo teraz muszê wybyÌ, jak to u nas mówi¹. Edit: Mo¿e bêdzie lepiej zrozumia³e, chocia¿ w którymœ miejscu po angielsku te¿ jest mas³o maœlane, có¿ w przekazach tak bywa.
~ Doskona³a wiadomoœÌ od sojuszników Ziemi ~ Jesteœcie Przygotowywani do Pe³nej Œwiadomoœci ~  FatherMotherGod obraz Amona Ra
Przez FatherMotherGod ... - WysÂłane 07 wrzesieĂą 2012
W³aœnie teraz ca³a ludzkoœÌ jest w procesie wchodzenia w pe³n¹ œwiadomoœci, to jest nieuniknione wydarzenie nakazane przez Niebo.
Przeznaczeniem Ludzkoœci w 2012 jest pe³na œwiadomoœÌ, gdzie radoœÌ i mi³oœÌ s¹ przelewaj¹ siê obficie. Pe³na œwiadomoœÌ nie jest snem, czy myœleniem ¿yczeniowym, ale jest naturalnym stanem ¿ycia i bycia ludzkoœci. Chwile te by³y wam przeznaczone, od kiedy LudzkoœÌ wpad³a w ni¿sze wibracje iluzji. Jesteœmy tutaj i nie jesteœmy strapieni iluzj¹, bo wszyscy zamierzaj¹ byÌ w teraz, bo wszyscy ju¿ tam s¹.
Mi³oœÌ jest najwy¿szym i najg³êbszym zrozumieniem energii i jest wielkim przesuniêciem Paradygmatu dla ludzkiej œwiadomoœci, co jest w toku. Portal 9 ~ 9, w który LudzkoœÌ bêdzie wkracza³a jest specyficzn¹ energi¹. To jest pole œwiat³a zawieraj¹ce znaczne iloœci Wysok¹ Energiê Mi³oœci, aby zosta³a uwolniona, która bêdzie spiralnie wkrêca³a ka¿dego, który jest gotowy pójœÌ w górê do nastêpnej czêstotliwoœci wibracyjnej. To jest ogromne Przesuniêcie dla systemu energetycznego ka¿dego (z was) i przenosi was g³êbiej w zrozumienie prawdziwej mi³oœci, rzeczywistej Prawdy Realu i bli¿ej naszego Galaktycznego Wyrównania w grudniu 2012 roku. Ta energia przenika do samego rdzenia Matki Ziemi = Serca które jest po³¹czone ze wszystkimi istotami ludzkimi. Ta Boska Energia zasiana tutaj przez nas, jest czyst¹ energi¹ Mi³oœci dla Przebudzenia ka¿dej istoty na tej planecie. To zosta³o ustalone w planie Bo¿ym, dla tego momentu teraz, aby uwolniÌ t¹ energiê.
W³aœnie Teraz, Planeta pinguje (z informatyki -sprawdza po³¹czenie i jego szybkoœÌ) ka¿dego w najg³êbszej czêœci jego serca. To jest po to, aby po³¹czyÌ ich dalej (mocniej) z Planet¹ i ze sob¹ nawzajem. Mi³oœÌ jest tutaj i mi³oœÌ zawsze bêdzie tutaj na zawsze i na zawsze wiêcej. Energie te s¹ tutaj, aby u³atwiÌ proces przebudzenia, i przynieœÌ JednoœÌ! Nie ma gdzie siê ukryÌ przed Mi³oœci¹ i nie ma gdzie iœÌ z wyj¹tkiem do wewn¹trz.
Przez 13.000 lat, ludzkoœÌ by³a w kompletnej rozterce. ¯yliœcie w rozterce. Aby ¿yÌ w rozterce, ka¿dy musia³ szybko nauczyÌ siê byÌ nieœwiadomym, bo jeœli nie byliœcie œwiadomi, to nie byliœcie rozpraszani, dlatego te¿ wasza energia ¿yciowa bêdzie s³u¿yÌ Mi³oœci i bêdziecie w prawdziwej rzeczywistoœci. W tej energii, jesteœcie Kreacj¹, która jest tym, kim naprawdê jesteœcie. Jeœli ktoœ jest w rzeczywistoœci, to rozumie tê prawdê jako fakt, Ci w nieœwiadomoœci mog¹ tylko zobaczyÌ rozproszenie. To jest rok, gdzie my koùczymy wszystkie rozproszenia (zak³ócenia).
Ca³a energia jest Mi³oœci¹. Rzeczywista Mi³oœÌ nie istnieje w 2D, dualnoœci, marzeniach, gdy¿ prawdziwa energia w marzeniach jest oddzielona. Mi³oœÌ jest wielowymiarow¹ Myœl¹, która jest zjednoczona w Energii Zjednoczonej Pasji, która jest Mi³oœci¹ i stwarza wiêcej energii Mi³oœci. To oznacza, wszystkie mo¿liwoœci, które mog¹ wyst¹piÌ w³aœnie w tej chwili. Kiedy raz pozwolisz odejœÌ liniom i pude³kom, które wystêpowa³y w dualnoœci, wyjdziesz z nich i wejdziesz do Jednoœci. Ponownie po³¹czysz sie ze ród³em. Mi³oœÌ jest Jednoœci¹ Wszystkiego, gdzie tylko Mi³oœÌ istnieje, AKA Pe³na ŒwiadomoœÌ.
FYI: Ta Energia wywiera intensywne ciœnienie na zaprogramowanym przez ego umyœle, co jest okreœlane jako ciemnoœÌ. To co to zostaje osi¹gniête jest rozpuszczeniem programu umys³u, a nastêpnie Prawdziwa Istota wy³ania siê z tego doœwiadczenia.
Wszystko na Ziemi = Serce - jest w tym czasie zakontraktowane w tej misji uwolnienia ca³ej nieœwiadomoœci i powrotu do Pe³nej Œwiadomoœci. To co jest przeznaczone, to jest to, ¿e wszyscy zmierzaj¹ do Domu w RzeczywistoœÌ 5D i nie wa¿ne jak .... http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/brilliant-message-earth-allies-you-are-being-prepared-full-consciousness
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2012, 14:46:11 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1167 : Wrzesień 08, 2012, 15:20:21 » |
|
dziĂŞki- fajne przekazy na tej stronce i jakoÂś mniej kontrowersyjne,- przynajmniej ten. SwojÂą drogÂą, ciekawe kim sÂą "Earth Allies"/sprzymierzeĂący ziemi 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2012, 15:56:08 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1168 : Wrzesień 08, 2012, 16:56:21 » |
|
Rzeczywiœcie s¹ one takie bardziej pogodne, ale w sumie bardzo przypominaj¹ "Wiernych Towarzyszy", choÌ w nieco inny sposób i w innym stylu opowiadaj¹ o zjawiskach. Jeœli mia³bym ich jakoœ klasyfikowaÌ to uzna³bym ich, za bardzo luŸno zwi¹zanych ( a mo¿e wcale) z GFOL. Edit: A teraz te¿ coœ bardzo pogodnego, po co siê mêczyÌ, wystarczy znaleŸÌ "swój rytm". Przekaz smoka Briana. Trudno mu odmówiÌ du¿ej dozy racji.
Nie musisz prĂłbowaĂŚ tak ciĂŞÂżko (to jest takie proste)
Wiele osób uwa¿a, ¿e musz¹ naœladowaÌ procesy, jeœÌ pewne rzeczy, mieÌ pewne przekonania i inne rzeczy, ¿eby wznieœÌ siê szybko. Pewnie, ¿e s¹ rzeczy, które pomagaj¹ (zazwyczaj bardziej zgodne z waszymi w³asnymi. Energiami), ale nie musicie siê martwiÌ o robienie rzeczy w³aœciwie.
Pozwólcie, ¿e opowiem wam historiê o channelerze. By³ ju¿ w jego póŸnych latach nastolatka i naprawdê nie mia³ czasu, aby nauczyÌ siê hula-hoop. Wiêc patrzy³, jak dzieci to zrobi¹ i zdecydowa³, ¿e nauczy siê sam. Jego ego powiedzia³o, ¿e jeœli ma³e dziecko mo¿e to zrobiÌ, wiêc on te¿ mo¿e. Wiêc on próbowa³ i próbowa³ i nie móg³ tego zrobiÌ! Potem dzieciak powiedzia³ mu: zasadniczo nie staraj siê, i po prostu znajdŸ swój rytm. S³owo mêdrca, i nauczy³ siê hula hoop, gdy tylko przesta³ uczyÌ siê na swój w³asny sposób.
Wy, istoty, ludzie, jesteÂście duchami doÂświadczajÂącymi, co to znaczy byĂŚ istotÂą fizycznÂą, w tym Âżyciu, w przeciwieĂąstwie do innych, nawet ponownie uczycie siĂŞ byĂŚ duchem. Z naszego punktu widzenia, to jest tak sprytne. Nie jesteÂście nowicjuszami w tej grze, a niektĂłrzy mieli tysiÂące lub miliony istnieĂą (ÂżyĂŚ), w zaleÂżnoÂści od sposobu, jak ekspansywnie zdefiniujecie "siebie" (nie ma dobrej odpowiedzi). Ale, niezaleÂżnie od tego ile ÂżyĂŚ miaÂłeÂś, bycie czÂłowiekiem nie jest twoim stanem naturalnym. WiĂŞc dlaczego StaraĂŚ siĂŞ robiĂŚ to, co przychodzi naturalnie? Macie juÂż wzĂłr bycia duchem, dlaczego wiĂŞc musicie uczyĂŚ siĂŞ czegokolwiek?
Zamiast pracowaÌ tak ciê¿ko, aby osi¹gn¹Ì coœ, czym jesteœcie jakkolwiek: po prostu kochajcie siebie i tych wokó³ siebie, utrzymujcie bardzo elastyczne przekonania, wierzcie, ¿e wrócicie do Domu, i nie dawajcie temu terminów lub postrzeganych warunków wstêpnych ("muszê coœ zrobiÌ najpierw" NIE :-) A co najwa¿niejsze, znajdŸcie swój rytm i to wszystko przyjdzie naturalnie, gdy zejdziecie z w³asnej drogi i zrobicie to, co przychodzi naturalnie.
Wtedy, to po prostu wymaga cierpliwoœci, poniewa¿ jak powiedzieliœmy, nie powinniscie mieÌ wczeœniej pojêcia o tym, jak d³ugo to potrwa. Zamiast ogl¹daÌ garnek oczekuj¹c na wrzenie, doœwiadczajcie tego daru ograniczenia póki trwa, poniewa¿ przyspiesza w kierunku zakoùczenia. Dostrzegajcie piêkno i to, co czujecie, jako w³aœciwe dla Was i daje Wam radoœÌ.
08 wrzeÂśnia 2012 Channeler: Brian, smok http://lightworkers.org/channeling/166973/you-dont-need-try-so-hard-its-so-simple
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2012, 17:34:36 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1169 : Wrzesień 08, 2012, 19:06:13 » |
|
tu jest ciekawy artykul fajnie zeby ktos go dobrze przetlumaczyl.. http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.resistance2010.com/forum/topics/planetary-resistance-founder-turns-age-33-also-reveals-hidden-sec%3Fpage%3D2%26commentId%3D3228704%253AComment%253A320354%26x%3D1&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.resistance2010.com/forum/topics/planetary-resistance-founder-turns-age-33-also-reveals-hidden-sec%253Fpage%253D2%2526commentId%253D3228704%25253AComment%25253A320354%2526x%253D1%25233228704Comment320354%26hl%3Dpl%26biw%3D1026%26bih%3D627%26prmd%3Dimvns&sa=X&ei=f29LUMyTOITktQbGjIHwBg&ved=0CCMQ7gEwAAchodzi o krecenie sie w iluzji tak jak w filmie mroczne miasto  , http://www.youtube.com/watch?v=QrGSLMl1XFsprzy uzyciu pentagramu i phi - kreownie zdarzen i emocji, tworzenie wirow.. "Jak z niczego, jeœli coœ ma sposób na to nie jest na pewno wyjœcie, ale jest oczywiste, ¿e teraz nie przyjdzie bez wysi³ku. Staje siê oczywiste, ¿e równie¿ wiedza taka nie zosta³a skonstruowana do zorientowali siê od razu, które daje to nieco z dodatkowym charakterze ziemskiego lub obce. Wierzê Pentagram sta³a siê znana jako gwiazda, poniewa¿ zosta³a wniesiona przez ludzi z gwiazd lub cudzoziemców, co oznacza po prostu obcy stan umys³u, czy coœ nie rozumie. Kiedy coœ nale¿y rozumieÌ to polecenia uwagê jakby po³o¿y³a siê na twojej drodze, dopóki nie zrobiÌ. Dlatego spo³eczeùstwo wydaje ci¹g³y b³¹d podczas tworzenia wyrzutkami, bo zawsze by³ znany taki wyrzutek przyjdzie jeden dzieù, aby rz¹dziÌ, jak ka¿dy pies ma swój dzieù. To trwa tylko zrozumienie w koùcu dowiedzieÌ. Jak dot¹d po³¹czyÌ Sirius Gwiazdê Dog, planeta Mars Wilka, i Wenus jako agentów w lekcji Phi Ziemi, które powinny byÌ umieszczone na tym stanie i nie powiêkszony wy¿szy lub ni¿szy, to jest lekcja. Alien / zagraniczne œwiadomoœÌ szybko staje siê materia³ w umys³ach ciele osiedliÌ siê jako instruktorzy, w³adców, przywódców duchowych, itp. W rzeczywistoœci w ka¿dej elewacji ¿ycia zrobili zmian i dostosowaù w oparciu o wiedzê Phi. Architekci zbudowane na ich katedrach œwiata organicznego i wie¿e Mieszaj¹c z systemem ekologicznej planety i jej mieszkaùców. Pentagram rozwija w nieskoùczonej linii zatytu³owanej nigdzie ale tworzy œcie¿ki na podstawie ostatniego ruchu i myœli co naprawdê gdy robisz krok Œcie¿ka pojawia og³oszenie nieskoùczona." itd.. symbol wenus to pentagram lub osmiokatna gwiazda osmiokatna gwiazda symbolizuje przejscie miedzy wymiarami, a pentagram krecenie sie w kolko w iluzji..   wiadomo teraz dklaczego jest tyle pentagramow na flagach i znakow stop 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1170 : Wrzesień 08, 2012, 22:48:03 » |
|
Qetz, to jest kilkanaœcie stron tekstu + obrazki, niektóre te¿ z tekstem a ca³oœÌ w du¿ej mierze dotyczy symboliki, co nie jest moja siln¹ stron¹. Poza tym wydaje mi siê, ze wiêkszoœÌ tego materia³u by³a równie¿ w innych miejscach, ale mo¿e siê mylê.
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1172 : Wrzesień 09, 2012, 11:52:14 » |
|
ChciaÂłam jeszcze dodatkowo wyjaÂśniĂŚ co to znaczy to "OKO TYGRYSA" - a moim zdaniem "ZÂŁOTE OKO LWICY, LUB ZÂŁOTA BRAMA LWA"... " Teraz ÂŚwiat jest w „Oku Tygrysa”, OpisywaÂłam juÂż akt po³¹czenia nieba z ziemiÂą w danym punkcie centralnym ziemi na "Olimpie" obecnej Atawiros na Rodos. Tam jest centralny punkt zÂłotego okrĂŞgu ( padania energii sÂłoĂąca , ksiĂŞÂżyca i Gwiazdy Matki na centralny punkt osi ziemi w dniu 13 lipca poczÂątek roku SyriaĂąskiego). W tym dniu i w tym miejscu ziemia zaczĂŞÂła wchodzi c w zÂłotÂą energiĂŞ kosmicznÂą, zaczĂŞÂła co nie znaczy Âże od razu byÂła w niej caÂła. ten maleĂąki okrÂąg otworzony na Atawiros przez caÂły czas siĂŞ powiĂŞkszaÂł aÂż do osiÂągniĂŞcia obwodu obejmujÂącego ca³¹ ziemiĂŞ. gdy to siĂŞ stanie w 100% , ziemia wejdzie w "ZÂŁOTE OKO LWA, ZÂŁOTÂĄ BRAMĂ" moÂżna mĂłwiĂŚ o rozpoczynajÂącym siĂŞ procesie transformacji energetycznej caÂłej ziemskiej materii. Jest to decydujÂący moment , kory tradycyjnie "oddziela ziarno od plewĂłw"... czyli jednym umoÂżliwia transformacje energetycznÂą w zÂłote subatomowe ciaÂła, a innych nie mogÂących tego zrobiĂŚ na niedojrzaÂłoœÌ energetycznÂą przenosi do miejsc umoÂżliwiajÂących im kontynuacjĂŞ ich ÂżyĂŚ by mogli uzyskaĂŚ kiedyÂś moc dokonujÂącÂą ten proces. Ludzkie "ziarna Âżycia" ziarna miÂłoÂści StwĂłrcy zasiane dawno temu na ziemi teraz wydadzÂą plon w postaci wÂłasnej transformacji w kolejny swĂłj objaw Âżycia czyli przeksztaÂłcÂą siĂŞ z CzÂłowieka materialnego w CzÂłowieka duchowego- energetycznego. Jest to jak najbardziej naturalny proces rozwojowy dokonujÂący siĂŞ w caÂłym kosmosie. JuÂż znaleÂźliÂśmy siĂŞ prawie w 100% w zÂłotym oku Lwa, za kilka dni osiÂągniemy stan zenitu czyli golden eye przed nami. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 09, 2012, 11:53:45 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1173 : Wrzesień 09, 2012, 22:49:23 » |
|
Kolejny przekaz AA MichaÂła przez Rona Head zapowiada "straszne" wiatry zmian.
Wiatry zmian zaczynajÂą siĂŞ podnosiĂŚ. - Michael
Dzisiaj pozwĂłlcie nam poinformowaĂŚ was, Âże otwarcie portalu jest udane, a wy wykorzystujecie to wspaniale, jak siĂŞ spodziewano. Obecnie rzeczy zaczynajÂą pĂŞkaĂŚ, jak mĂłwicie. WiĂŞkszoœÌ dobry nowin, ktĂłre media zaczynajÂą raportowaĂŚ jest ciÂągle w cieniu starych wiadomoÂści, ktĂłre byÂły przeznaczone, aby utrzymaĂŚ was biernymi. Ale dla tych z was, ktĂłrzy nauczyli siĂŞ polegaĂŚ na innych ÂźrĂłdÂłach, objawy „pĂŞkania” pojawiajÂą siĂŞ wszĂŞdzie.
To nadal bĂŞdzie moÂżliwe dla niektĂłrych, aby nalegaĂŚ, Âże nic siĂŞ nie dzieje, ale nie na zbyt dÂługo. Teraz jest czas, abyÂście stwierdzili to sami codziennie, Âże to, co widzicie to nastĂŞpstwo zmian niezbĂŞdnych do wyprodukowania waszego Âświata przyszÂłoÂści, obfitego, wolnego i radosnego.
NadszedÂł czas, aby byĂŚ osobÂą, ktĂłrÂą postanowiliÂście byĂŚ. Ta osoba mieszka teraz w twoim sercu. ZaproÂś jÂą, aby wyraÂżaÂła siebie przez ciebie od tego dnia.
Œwiat, w którym bêdziesz mieszka³ w wkrótce zostanie pokazany Tobie. To jest czas dla Ciebie, aby rozpocz¹Ì budowanie swojego ¿ycia i spo³eczeùstwa akceptuj¹cego nie mniej ni¿ to, co jest najlepsze dla wszystkich osób. Spokój siê skoùczy³ i wiatry zmian zaczynaj¹ siê podnosiÌ. Bêd¹ one wydawaÌ siê straszne. Moi drodzy, proszê trzymaÌ w waszych sercach nasz¹ obietnicê, ¿e one nie s¹ straszne. Przynosz¹ Wam wasz¹ wolnoœÌ.
Trwajcie mocni teraz. JesteÂśmy tu z wami. Pokoju teraz i dobrego dnia.
09 wrzeÂśnia 2012 Channeler: Ron Head http://oraclesandhealers.wordpress.com/
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|