Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:57:55

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 822936 razy)
0 u¿ytkowników i 48 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #1150 : Wrzesieñ 06, 2012, 19:59:23 »

Ci±g dalszy>>>

My¶li i Toma Obserwacje

Uwa¿am Sferê Wszystkich Mo¿liwo¶ci za fascynuj±cy mentalny konstrukt. Zanim od moich mentorów zacz±³êm uczyæ siê techniki (oko³o tydzieñ przed wydaniem komunikatu), pracujê z tym intensywnie.

My¶lê, ¿e wiadomo¶æ jest do¶æ oczywista, ale chcia³bym rozwin±æ kilka punktów dotycz±cych metody.

W podstawowej technice, wyobra¿asz sobie Sferê rozmiaru wszech¶wiata wokó³ ciebie ze splotu s³onecznego w centrum tej kuli. Dla tych z was, którzy wizualizuj±, to powinno byæ do¶æ ³atwe do wyobra¿enia. Dla tych z Was, którzy nie wizualizuj±, nie przejmujcie siê obrazami. Wyobra¼ sobie i wyczuj kulê i nieskoñczone punkty ¶wiat³a na jej powierzchni przez modalno¶æ sensoryczn±, która jest dla ciebie wygodna.

Dla niektórych ludzi oznacza to, ¿e bêd± oni mieli poczucie kuli i punktów ¶wiat³a. Dla innych, wewnêtrzny g³os opisze im kulê i punkty ¶wiat³a. Niektórzy ludzie do¶wiadczaj± Sfery w wiêcej ni¿ jednej modalno¶ci sensorycznej, tj. widz±c j± i posiadaj±ce poczucie jej, itd.

Wa¿nym punktem, tutaj, jest zaanga¿owaæ modalno¶æ sensoryczn± / modalno¶ci, których u¿ywacie naturalnie i nie marnujcie czasu, aby "zobaczyæ" Sferê, punkty ¶wiat³a lub Wasz± Przysz³± Ja¼ñ.

Kolejny punkt ma do czynienia z wielko¶ci± Sfery. Hathorowie sugeruj± kulê wielko¶ci wszech¶wiata tak, ¿e mo¿na przyci±gaæ subtelne energie ze wszystkich aspektów kosmosu.

Jest to ciekawy pomys³, poniewa¿ niektórzy fizycy zaproponowali, ¿e wszech¶wiat mo¿e byæ nieskoñczony w rozmiarze. Obecne pomiary obserwowalnego wszech¶wiata oceniaj± jego zasiêg na oko³o 46 miliardów lat ¶wietlnych. Jest to ogromna ilo¶æ przestrzeni we wszystkich praktycznych wzglêdach prawdopodobnie jest niepojêta dla wiêkszo¶ci z nas. Kiedy poszed³em do moich mentorów, aby zapytaæ ich o to wyzwanie dla percepcji, mówili ...

"Rzeczywisto¶æ jest o wiele szersza, ni¿ zdolno¶æ do pojêcia, jednak¿e dzia³aj jak mo¿esz, w rzeczywisto¶ci, rozwiñ swoj± psychiczn± percepcjê do nieskoñczono¶ci, co ma wyra¼ne korzy¶ci w zakresie wielowymiarowej ¶wiadomo¶ci / ewolucji."

Innymi s³owy, jak najlepiej, aby wyobraziæ sobie siebie wewn±trz przestrzeni naprawdê WIELKIEJ, która obejmuje tak wiele wszech¶wiata, jak jeste¶ w stanie poj±æ.

Niektórzy ludzie maj± niewygodnie z tworzeniem du¿ych mentalnie przestrzenie kosmosu. Je¶li jeste¶ jedn± z tych osób, nie martw siê o to, po prostu zrób Sferê mniejsz±, tak ma³±, jak chcesz tak d³ugo, jak jeste¶ ca³kowicie otoczony przez t± Sferê.

Jako cz³owiek (z wielowymiarowymi aspektami) masz wewnêtrzn± zdolno¶æ do zaanga¿owania pe³nego potencja³u Sfery Wszystkich Mo¿liwo¶ci. Ale sukces anga¿owania Sfery zale¿y od dwóch niezast±pionych postaw psychicznych: Twojej intencji i oczekiwañ.

Innymi s³owy, trzeba mieæ jasne pojêcie o nowej rzeczywisto¶ci (tj. wyniku), które chcesz wprowadziæ w swoim ¿yciu. Bez specyfiki nie mo¿na zaanga¿owaæ mocy i intencji. B±d¼ konkretny i jasny w tym, o co to jest, co chcesz wnie¶æ do rzeczywisto¶ci, któr± manifestujesz.

Hathorowie wspomnieli  równie¿, ¿e gdy wynik jest tworzony w dualistycznym wszech¶wiecie istniej± przeciw - reakcje dla nowego stworzenia. Czym bardziej drastyczna zmiana w nowej rzeczywisto¶ci bardziej drastycznej reakcji mo¿na oczekiwaæ. B±d¼cie tego ¶wiadomi.

Hathorowie silnie sugeruj± tworzenie efektów, które s± nieszkodliwe dla siebie i innych. Ma to na celu ochronê ciebie (i innych) przed  chybion± kreacj±.

Musi tak¿e byæ jasne, ¿e masz zarówno zdolno¶æ, jak i prawo do przyniesienia wielowymiarowej pomocy tobie, gdy tworzysz now± rzeczywisto¶æ. Tego typu oczekiwanie ma kluczowe znaczenie dla pobierania energii ze Sfery do splotu s³onecznego.

Zaawansowani praktycy, którzy pracuj± z subteln± energi± nie bêd± mieli problemu z tym. Je¶li jeste¶ jednym z nich, we¼miesz siê do tego "jak kaczka przyjmuje wodê", jak to siê mówi. Ale je¶li nie masz do¶wiadczenia z natur± subtelnej energii i jej relacji do woli, to mo¿e byæ przeszkod±.

Hathorowie wnosz± Sferê Wszystkich Mo¿liwo¶ci do wielowymiarowych mo¿liwo¶ci, a metoda jest sposobem, aby dopasowaæ siê do tej wieloaspektowej rzeczywisto¶ci.

Wielu, je¶li nie wiêkszo¶æ z nas my¶li o tworzeniu nowej rzeczywisto¶ci (wyniku) dla siebie w sposób liniowy. To jest tak, jak nasze ¿ycie toczy siê wy³±cznie po linii prostej, a my robimy konkretne rzeczy wzd³u¿ naszej linii czasu 3D, które przyczyniaj± siê do tego, co chcemy stworzyæ.

Ale Hathorowie mówi±, ¿e oprócz pracy w sposób, w jaki jeste¶my przyzwyczajeni, mo¿emy wyci±gn±æ z wielowymiarowych mo¿liwo¶ci. Te nowe mo¿liwo¶ci, które istniej± w potencjale (ale jeszcze nie w  rzeczywisto¶ci 3D) mog± na³adowaæ nasz po¿±dany efekt i przynie¶æ go do manifestacji w szybszym tempie, ni¿ gdyby po prostu tyraæ razem robi±c to, co zwyk³e, co robimy w 3D, aby rzeczy siê zdarza³y.

Kiedy raz utworzysz jasny cel, co to jest, co chcesz utworzyæ, nale¿y umie¶ciæ swoj± ¶wiadomo¶æ w splocie s³onecznym i wyobraziæ sobie wersjê siebie w przysz³o¶ci. Nastêpnie wyczuæ liniê miêdzy twoim splotem s³onecznym i splotem s³onecznym twojej Przysz³ej Ja¼ni. Ta linia bêdzie kana³em dla wielowymiarowych energii i pozwoli w³±czyæ wyobra¿on± Przysz³± Ja¼ñ do magnetycznego atraktora, przynosz±c wynik, który chcesz utworzyæ w rzeczywisto¶ci w znacznie szybszym tempie.

Hathorowie s± klarowni, ¿e przy tej metodzie pracy raz dziennie znacznie zmniejszysz czas potrzebny do zamanifestowania nowej rzeczywisto¶ci. Ja osobi¶cie uwa¿am, ¿e to trwa tylko 5 minut, aby przej¶æ przez ca³y proces, co sprawia, ¿e jest to bardzo skuteczna metoda oszczêdzaj±ca czas.

Hathorowie równie¿ podkre¶laj± fakt, ¿e trzeba zrobiæ co¶, co wyra¿a, t± przysz³± rzeczywisto¶æ. Innymi s³owy, co¶ w 3D, co jest zorientowane na po¿±dany efekt. Stosuj±c metodê bez faktycznie bez zrobienia czego¶ w zewnêtrznej rzeczywisto¶ci swojego ¿ycia jest znacznie mniej skuteczne ni¿ anga¿owanie zarówno swojego wewnêtrznego, jak i zewnêtrznego ¶wiata.

Mimo dyskusji metoda Hathorów jest jasna i trafia w punkt, wy³o¿ê j± krok po kroku dla tych, którzy wci±¿ maj± pytania na ten temat. Je¶li macie jasno¶æ wobec etapów, nie krêpujcie siê skoczyæ do sekcji Zaawansowane Techniki gdzie omówiê niektóre niuanse dotycz±ce tematu.

Podstawowa technika

Krok 1: byæ jasnym, co do specyfiki, co chcesz stworzyæ. Bêdzie to stanowiæ podstawê dla przysz³ej ja¼ni, któr± bêdziesz tworzyæ. Jest moc w szczegó³ach, wiêc byæ konkretny.

Krok 2: Umie¶æ swoj± ¶wiadomo¶æ w splocie s³onecznym, znajduje siê z ty³u na dole ¿o³±dka.

Krok 3: Wyobra¼ sobie siebie wewn±trz sfery, która jest wielko¶ci wszech¶wiata (lub mniejsza je¶li ci niewygodnie z takim poczuciem rozszerzonej przestrzeni). Twój splot s³oneczny siedzi w samym ¶rodku tej sfery.

Krok 4: Wyobra¼ sobie swoj± Przysz³± Ja¼ñ przed tob±. Dla wiêkszo¶ci ludzi bêdzie to 10 - 30 stóp (czyli oko³o 3 + - 9 + m) z dala, ale ta Ja¼ñ jest jak blisko lub tak daleko, jak czujesz siê, ¿e to w³asciwe dla Ciebie. Ta wyimaginowana W³asna Przysz³a Ja¼ñ jest "tob±", który bêdzie do¶wiadcza³ wyniku, który chcesz stworzyæ. Jest uciele¶nieniem tej przysz³ej rzeczywisto¶ci. Gdy masz jasn± wizjê tej wyobra¿onej Przysz³ej Ja¼ni, jeste¶ gotowy, aby przej¶æ do kroku 5.

Krok 5: Wyobra¼ sobie liniê, która biegnie od twojego splotu s³onecznego do splotu s³onecznego twojej Przysz³ej Ja¼ni.

Krok 6: Ustaw akcjê pobierania energii ze Sfery Wszystkich Mo¿liwo¶ci do splotu s³onecznego. St±d energia p³ynie na zewn±trz, do splotu s³onecznego twojej Przysz³ej Ja¼ni. Pobieranie rozpocznie siê, gdy oka¿e siê, ¿e Sfera Wszystkich Mo¿liwo¶ci jest dostêpna dla Ciebie na podstawie twojej egzystencji jako wielowymiarowej istoty ludzkiej. Nastêpnie aktywuj Sferê poprzez akt cichej intencji.

Krok 7: Tak d³ugo, jak jest ci wygodnie z do¶wiadczeniem, pozwalaj Sferze pobraæ energie do splotu s³onecznego i do splotu s³onecznego twojej Przysz³ej Ja¼ni.

Krok 8: Je¶li czujesz siê sk³onny, dodaj poczucie uznania dla do¶wiadczeñ w celu wzmocnienia magnetycznego atraktora, który jest twoj± Przysz³± Ja¼ni±.

Uwaga: To jest normalne dla wiêkszo¶ci ludzi, ¿e mentalna uwaga spaceruje w czasie tego typu pracy energetycznej. Je¶li i gdy uwaga odchodzi z centrum, delikatnie sprowad¼ j± ponownie do obszaru, w którym pracujesz. Nie os±dzaj , nie niecierpliw siê, tylko we¼ siê z powrotem do zadania.

Krok 9: Kiedy zakoñczysz, we¼ kilka minut, aby po prostu byæ ze sob± po przej¶ciu przez to. Najlepiej jest byæ w ciszy w tym czasie, aby mo¿na integrowaæ subtelne energie, które zosta³y uwolnione przez ten proces.

Zaawansowane techniki

Uwa¿am, ¿e ten fragment metody jest najbardziej intryguj±cy. Mo¿e dlatego, ¿e czujê kolizjê dwóch fal w koñcowej fazie. To tak, jakby fale stoj±ce mojej obecnej rzeczywisto¶ci pokrywa³y fale stoj±ce mojej Przysz³ej Ja¼ni. Zderzenie tych dwóch fal, rzeczywi¶cie, utworzyæ punkt pustki lub jak Hathorowie wyja¶nili region pustki. Ten obszar interakcji przebiegu wydaje mi siê byæ siln± transformuj±c± macierz±.

Ponadto pobieranie energii i potencja³ów ze sfery wydaje mi siê o wiele bardziej intensywne podczas zaawansowanej techniki.

Wreszcie znalaz³em ciekaw± anomaliê wokó³ przestrzennego przesuniêcia, które Hathorowie zaproponowali podczas koñcowych etapów techniki. Mog± u was wyst±piæ podobne zjawiska, dlatego to wspominam.

Po pierwsze, uwa¿am, ¿e to trochê dezorientuj±ce "spogl±daæ" z powrotem na moj± obecn± ja¼ñ z punktu widzenia przestrzennego i perspektywy mojej Przysz³ej Ja¼ni. W koñcu uda³o mi siê osi±gn±æ tak± zmianê, a gdy do tego dosz³o, to energetyka ze sfery wysz³a poza skalê. Do¶wiadczenie sta³o siê bardzo intensywne, i czu³em, silnie na³adowane fale energii przep³ywaj±ce do mojego obecnego ja od mojej Przysz³ej Ja¼ni.

Kiedy przerzuci³em siê ca³kowicie do poczucia uciele¶nienia w mojej przysz³ej ja¼ni, a nie mojej obecnej Ja¼ni, energetyka osi±gnê³a swój najwy¿szy punkt. Kiedy energia sta³a siê zbyt silny dla mojej „strefy komfortu” spontanicznie "wyskakiwa³em" z mojej Przysz³ej Ja¼ni z powrotem do mojej obecnej ja¼ni. I w tych momentach reintegracji mojej obecnej ja¼ni, czu³em jakby mój organizm by³ zalany endorfinami i ca³e do¶wiadczenie wydawa³o siê dziwnie zabawne. My¶lê, ¿e ta rozrywka mo¿e byæ ze wzglêdu na silne psychiczne wra¿enie, ¿e ca³y ¶wiat, w tym ja, jest bardziej bajkowy ni¿ rzeczywisty i ¿e wszystkie formy (w tym cia³a fizyczne) s± ulotne i niezobowi±zuj±ce w mgnieniu oka.

Korzystanie z muzyki

Nie ma potrzeby korzystaæ z muzyki w tle podczas wykonywania tego procesu. Ja eksperymentowa³em z obu, i znalaz³em, ¿e niektóre rodzaje muzyki mog± pomóc generowaæ g³êbsze do¶wiadczenie. Mimo, to uwa¿am, ¿e wiêkszo¶æ razy, wolê w ciszy zrobiæ proces. Jest to kwestia gustu i otwarto¶ci neurologicznej czy znajdziesz w d¼wiêku / muzyce u¿ytecznego sojusznika w tym lub nie.

Je¶li zdecydujesz siê korzystaæ z muzyki w tle chcia³bym zaproponowaæ co¶, co sprawia, ¿e poczujesz siê sk³onny zwróciæ uwagê do wewn±trz, a je¶li jest to psychoakustycznej natury, co¶, co przynajmniej generuje wzrost aktywno¶ci alfa. Proponujê tak¿e graæ muzykê przy niskiej g³o¶no¶ci, tak aby nie przys³oniæ swoich wewnêtrznych do¶wiadczeñ.

Poniewa¿ niektórzy ludzie chc± wiedzieæ, co z mojej muzyki Proponujê, ocalê ci i mnie trochê czasu i po prostu umieszczê j± tam. Moje obecne ulubione kompozycje (moje), z których lubiê korzystaæ ze Sfer± Wszystkich Mo¿liwo¶ci s± albo Nieskoñczona Pula: Wchodz±c w  Holograficzny Mózg lub Statek ¦wiat³a.

© 2012 Tom Kenyon Wszelkie prawa zastrze¿one 2012 29 sierpnia
www.tomkenyon.com

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1151 : Wrzesieñ 06, 2012, 20:10:25 »

Oni tu na Ziemi to te¿ "my". Bo jeste¶my Jedno. Tyle, ¿e odseparowani wiekami uwarunkowañ. I nie wiadomo do koñca, kto bardziej odseparowany Mrugniêcie

Oni krzycz± o nasz± pomoc, ale krzycz± do Ciebie i do mnie, a to wci±¿ ta sama pu³apka. Indygo to pu³apka. Kryszta³ to pu³apka. Ka¿de zaszufladkowanie to pu³apka.

We¼ ten krzyk, przyjmij i uwolnij wraz ze sob±.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1152 : Wrzesieñ 07, 2012, 08:59:51 »

A tutaj AA Micha³ zapowiada dzia³anie kolejnego podwójnego portalu - 9/9 - i jego wp³ywu oraz efektów wobec nas.

Wasz czas nadszed³, drodzy. - Michael

Temat, który chcemy przedyskutowaæ dzisiaj jest okazj±, jak± macie w tym czasie z powodu otwarcia portalu dziewiêæ, dziewiêæ. Koncentracja, jak± wam obiecali¶my siê zaczê³a. Bêdziecie mieæ pe³en tydzieñ szans bez precedensu, aby zrealizowaæ wiêcej z nowej istoty, którymi pragniecie byæ. Ka¿dy z was pracuje nad ró¿nymi aspektami swojego ¿ycia.

Wasze Wy¿sze Ja, te ogromne istoty, których jeste¶cie aspektami, ju¿ wiedz±, co to jest. W rzeczywisto¶ci, bardziej ni¿ prawdopodobnie, byli¶cie prowadzeni przez nich do tych rzeczy. Niektórzy próbuj± manifestowaæ nowe umiejêtno¶ci lub zdolno¶ci. Niektórzy staraj± siê wyczy¶ciæ stare przyzwyczajenia. Niektórzy próbuj± uzdrawiaæ. Mo¿ecie przestaæ próbowaæ teraz. Oddajcie siê pod opiekê swoich Wy¿szych Ja¼ni i waszego Stwórcy. Zróbcie to, waszym celem teraz jest przyjêcie i przyswojenie ca³ej dostêpnej mi³o¶ci i ¶wiat³a, które jeste¶cie  w stanie przyj±æ w tym czasie. Zrozumcie, ¿e mówimy o ¶wiadomo¶ci z której jeste¶cie wykonani. Wasze modlitwy i pragnienia by³y s³yszane. Wasze potrzeby s± znane. Chcieliby¶my doprowadziæ was do otwarcia, pozwalania i zaufania. Oddychajcie we wszystkich tych nowych energiach, w których mo¿ecie, we wdziêczno¶ci, pozwalaj±cej im wykonywaæ wszystkie zmiany w was, które s± potrzebne.

Je¶li osi±gn±³e¶ punkt, który pozwala Ci poczuæ nap³ywaj±c± energiê w jaki¶ sposób, wyobra¼ sobie, ¿e wp³ywa w ciebie i wzrasta tak mocno, jak to tylko mo¿liwe. Kim chcesz byæ? Wyobra¼ to sobie. Co chcesz robiæ? Wyobra¼ to sobie. Wyobra¼cie to sobie w waszych sercach. Je¶li wasz umys³ ci±gle podnosi powody, dlaczego nie mo¿ecie byæ tym, albo dlaczego trudno by³oby, przypomnij mu, ¿e si³a, która stworzy³a wszech¶wiaty nie bêdzie mia³a problemu z takimi ma³ymi rzeczami.

Wasz czas nadszed³, drodzy. Wiêkszo¶æ wyobra¿a sobie ten portal jako pewnego rodzaju otwarcie dla nadchodz±cych rzeczy, i byæ mo¿e tak jest, ale niech to bêdzie dla Was wej¶cie do domu, drzwi do waszej prawdziwej Ja¼ni. Wejd¼ tam teraz z figlarnym entuzjazmem.

Ta krótka wiadomo¶æ wystarczy na dzisiaj. Bêdziemy mówiæ jeszcze kilka razy zanim drzwi siê zamkn±. Idziemy obok was w ka¿dej chwili. Wiedzcie, ¿e jeste¶my tu z wami. ¯yjcie piêknie.

06 wrze¶nia 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com/
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 07, 2012, 09:01:00 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

east
Go¶æ
« Odpowiedz #1153 : Wrzesieñ 07, 2012, 12:04:35 »

Oddajcie siê pod opiekê swoich Wy¿szych Ja¼ni i waszego Stwórcy (..) Bêdziemy mówiæ jeszcze kilka razy zanim drzwi siê zamkn±
Zatem tak, masz siê oddaæ czemu¶, czego nie znasz, z czym nie masz po³±czenia bo nie gadasz z WJ jak z s±siadem. Mo¿esz jedynie wierzyæ w to, ¿e masz z ni± ³±czno¶æ, zak³adaæ ,ze tak jest, a oni dodatkowo wtryniaj± tu Stwórcê, który akurat ma dla Ciebie czas "zanim zamkn± siê drzwi".
£askawcy hahaha. Du¿y u¶miech
niech to bêdzie dla Was wej¶cie do domu, drzwi do waszej prawdziwej Ja¼ni.
Jak siê otworzysz ,to w³a¶nie TY wpu¶cisz ich do domu. Ty - podczepiony pod Istnienie, które jest domem.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1154 : Wrzesieñ 07, 2012, 13:05:21 »

A to kolejny przekaz w zasadzie dotycz±cy portalu 9/9. Na wstêpie brzmi ³adnie, potem to trochê siê rozmywa, ale spojrzeæ warto.

Syriañski Archanio³ Hermes

Pozdrowienia bliskie istoty ¶wiat³a. Przychodzê do was teraz, gdy¿ jest du¿o, co musi byæ ujawnione przed portalem 9/9. Aby rozpocz±æ, wielu z was zauwa¿y³o znacz±ce zmiany, które nadal siê pojawiaj±, nie tylko na waszej planecie, ale  jak równie¿ w swojej w³asnej istocie. Zmiany te s± wasza w³asn± manifestacj±! Poniewa¿ coraz wiêcej jest przebudzonych, proces w kierunku pokoju i harmonii nadal nabiera szybko¶ci. Wiele nowych form informacji i nauk o staro¿ytnych naukach staje siê bardziej dostêpne za po¶rednictwem waszej sieci Internet.

To przynosi mi wiele rado¶ci mnie i dla wszystkich tych, którzy ogl±daj± i prowadz± Was  ka¿dego dnia ku odzyskaniu waszego oryginalnego Boskiego Odcisku. Dlatego przyszed³em, aby o¶wietliæ ¶cie¿ki wiedzy, tak aby¶cie mogli je przej¶æ i przemieniæ tê wiedzê w m±dro¶æ. M±dro¶æ, która was wyzwoli, wyzwoli wasz± rodzinê, a ostatecznie wyzwoli wszystkich, którzy wybrali ¶cie¿kê m±dro¶ci. Jednak sama wiedza nie wystarczy, gdy¿ trzeba w³o¿yæ t± wiedzê w dzia³ania, poprzez dzielenie siê ni± i dzia³ania na jej bazie, wtedy staje siê ona prawdziw± m±dro¶ci±. Oczekiwanie nie bêdzie wam s³u¿y³o, dzia³anie bêdzie.

Wielu z was teraz stwierdza, ¿e osoby, których nigdy siê nie spotkali¶cie, teraz jako¶ s± bardzo znajome, docieraj± do ciebie, ³±cz± siê i dziel± siê swoj± m±dro¶ci± i do¶wiadczeniem z Wami. Wiecie kim s± ci ludzie, znali¶cie ich znacznie d³u¿ej ni¿ mo¿ecie sobie pocz±tkowo u¶wiadomiæ. Ogarnijcie ich, jako swoj± rodzinê, gdy¿ to jest tym, czym oni s±.

To jest byæ mo¿e najwiêksza przeszkoda w  rozwoju cz³owieka: w³asne w±tpliwo¶ci. Musisz nauczyæ siê ¿yæ komfortowo ze swoimi w³asnymi my¶lami, one was nie zdradz±, to ego umys³ was zdradza, poniewa¿ stara siê spowolniæ wasz rozwój i zachmurzyæ wasz umys³ w±tpliwo¶ciami i lêkami. Powiadam wam, odpu¶æcie! Zaufajcie sobie, swojej zdolno¶ci, jeste¶cie o wiele bardziej m±drzy i potê¿ni, ni¿ mo¿ecie sobie wyobraziæ. Kiedy zaczniecie ufaæ sobie i swoim intencjom, zobaczycie, ¿e cuda rzeczywi¶cie siê wydarz±. Synchroniczno¶æ wzro¶nie, i to bêdzie Wasze potwierdzenie, ¿e jeste¶cie na w³a¶ciwej drodze.

Z odrodzenia staro¿ytnych nauk, pochodzi objawienie. To o czym mogli¶cie my¶leæ, ¿e jest rzeczywisto¶ci±, jest w rzeczywisto¶ci tylko iluzj±. Wynika to z faktu, ¿e informacje mog± byæ ³atwo zmieniane i manipulowane dla pó¼niejszego zak³opotania. Rozeznanie jest niezwykle WA¯NE dla was wszystkich teraz, to jest absolutnie konieczne, aby nie tylko wch³on±æ, ale tak¿e ROZRÓ¯NIÆ informacjê, na któr± mo¿ecie siê natkn±æ.

Pragnê ujawniæ wam teraz, czym niektóre, z tych objawieñ s± rzeczywisto¶ci. ¦wiat³o, które nazywacie waszym S³oñcem, jest ¶wiat³em o bi-polaryzacji. To jest tak, jakby powiedzieæ, ¿e wszystko, co ono przynosi jest równie¿  o podwójnej polaryzacji.

Ostatecznie wszyscy bêdziecie widzieli, ¿e jest to prawda, wystarczy spojrzeæ na siebie, masz lew± rêkê i praw± rêk±, a lew± pó³kulê i praw± mózgu, drzewa maj± li¶cie i maj± korzenie. Jest tak, jak powiedzia³em, to, co powy¿ej, jest jakie jak to, co jest poni¿ej, a to, co znajduje siê poni¿ej jest takie jak to, co jest powy¿ej. To,  co ró¿d¿ka kaduceusz reprezentuje, to s± dwie strony ka¿dego medalu. Jest to jedna z najwiêkszych lekcji, dla których przybyli¶cie tutaj, aby ich nauczyæ siê, aby zintegrowaæ obie strony tej polaryzacji. W symfoniê wielkiego multiwszech¶wiata stworzenia, s± wzloty i upadki, i gdy dojdziesz do tego, aby to zaakceptowaæ, zaakceptuj obydwie z ³atwo¶ci± i wdziêkiem. Próby s± lekcj±, wynik jest nagrod±. Gdyby nie by³o tego dwubiegunowego systemu, nie by³oby ¿adnego rozwoju duchowego w ogóle. Wystarczy spojrzeæ na wasze w³asne do¶wiadczenia, z trudno¶ciami, przychodzi m±dro¶æ przychodzi do¶wiadczenie, przychodzi Wzniesienie!

Z Wzniesienia, przychodz± nowe formy my¶li i doznañ. Niektóre z nich to zdolno¶æ do "s³yszenia ¶wiat³a" i "zobaczenia d¼wiêku". Nie przejmujcie siê tym, gdy rozwijacie i uruchamiacie kolejne nici DNA, które pozwalaj±ce tym rzeczom przyj¶æ do waszej percepcji. Mo¿ecie równie¿ zauwa¿aæ, ¶wiec±c± aurê wokó³ wiêkszo¶ci wszystkich obiektów lub upiorny obraz nad nimi, niech to bêdzie dla was kolejnym potwierdzeniem, ¿e rzeczywi¶cie jeste¶cie w drodze do Wzniesienia.

Gdy mówiê o drodze do Wzniesienia, czujê, ¿e konieczne jest równie¿ powiedzieæ o pu³apkach, których mo¿ecie unikn±æ na tej drodze. Nie ma skrótu do Wzniesienia. Nie ma ¿adnych alchemicznych lub technologicznych ¶rodków osi±gniêcia naturalnego Wzniesienia. Choæ mo¿e wydawaæ siê to prawd± (¿e s±), b±d¼cie pewni, ¿e tak nie jest. Nie pozwólcie nikomu oferowaæ wszelkiego rodzaju skrótów wzd³u¿ szlaku do Wzniesienia, bo to jest Twoja ¶cie¿ka i Jedynie Twoja. Rozeznaj kto tam jest, aby Ciê poprowadziæ, z naturaln± m±dro¶ci±, a kto ma do zaoferowania inne ¶rodki tzw rozwoju.

W najbli¿szych miesi±cach waszego ziemskiego czasu, bêdzie du¿o niepokojów p³yt tektonicznych, gdy¿ planeta kontynuuje swoje zmiany. Przygotujcie siebie i innych, na to odpowiednio. Jest to wyra¼nie widoczne, ¿e zmiany te wystêpuj±, i bêd± nadal to robiæ, czy jeste¶cie przygotowani, czy nie.

Jest takie stare powiedzenie, które stwierdza, ¿e wielu nie dba o konflikty (k³ótnie), dopóki siê im nie przydarz±. To jest prawda, bo gdyby tak nie by³o, ludzko¶æ by³aby zjednoczona dawno temu. Nie dajcie siê z³apaæ na brak przygotowania!

Gdy dalsza integracja nieskoñczonego czasu wp³ywa do waszej ¶wiadomo¶ci, tak równie¿ i nieskoñczona wiedza. Jeste¶cie b³ogos³awieni woln± wol±, aby zrobiæ to, co chcecie z t± wiedz±. Czy przemienicie ja w m±dro¶æ? Dla w³asnej korzy¶ci lub dla dobra wszystkich? Jakie linie czasowe uaktywnisz dla siebie? Mówiê do ciebie, wybierz m±drze. Czas mija w mgnieniu oka, we¼, co najlepsze z niego pozostawiaj±c bez ¿alu resztê, wiedz±c, ¿e s³u¿ysz sobie i innym w najwy¿szym stopniu swoich mo¿liwo¶ci.

Kiedy znajdziesz siebie zagubionym w zak³opotaniu, wezwij mnie. Jestem tutaj i gotowy, aby poprowadziæ Ciê, aby pomóc Ci pomóc sobie wzd³u¿ ¶cie¿ki rozwoju i do¶wiadczenia. Pamiêtaj zawsze, ¿e twoje my¶li tworz± twoje do¶wiadczenie, opanuj je tak, aby s³u¿y³y Ci w najlepszy mo¿liwy sposób. Na ten komunikat, który czytam teraz dla ciebie, natkn±³e¶ siê z powodu, ¿e mia³e¶ zobaczyæ to i jeste¶ gotowy do jego otrzymania. W nieskoñczonej mi³o¶ci, widzê w ten sposób. B³ogos³awieñstwa w ¶wietle!

Grupa: Celestial Lightworkers
07 wrze¶nia 2012
Channeler: Syriañski Archanio³ Hermes
http://lightworkers.org/channeling/166887/sirian-archangel-hermes-9712

Edit: postanowi³em do³±czyæ obrazek przywo³any w wiadomo¶ci:

« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 07, 2012, 13:08:38 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1155 : Wrzesieñ 07, 2012, 14:01:33 »

Dla wszystkich naiwnie wierz±cych i¿ jakie¶ warsztaty rozwoju duchowego z æwiczeniem jakich kolwiek technik ( w³±cznie z oddechowymi) mog± im przyspieszyæ rozwój duchowy... te s³owa powinny byæ przebudzeniem z tej naiwno¶ci.

Nie ma skrótu do Wzniesienia. Nie ma ¿adnych alchemicznych lub technologicznych ¶rodków osi±gniêcia naturalnego Wzniesienia.

Nigdy czego¶ takiego nie by³o! Wszystkie te niby cudowno¶ci by³y i s± podstêpn± blokad± tego rozwoju!
Jedynym prawdziwym i prawid³owym sposobem rozwoju duchowego jest etyczne i prawe ¿ycie nape³nione mi³o¶ci± do siebie oraz wszystkich i wszystkiego obok nas.

Naprawdê nie jest istotne kto w co wierzy , czy nie wierzy, tak siê dzieje. Bo Ziemia jest Szko³a Rozwoju Duchowego ka¿dej Istoty urodzonej na niej. Ka¿da sekunda up³ywaj±cego ¿ycia ze swoimi zdarzeniami jest lekcj± rozwoju duchowego podnosz±c± wibracje energetyczne w Ludziach , lub je obni¿aj±ce.
Nie mo¿na tego dokonaæ ¿adnymi technikami , tak siê zwyczajnie nie dzieje, tu ¿adna magia nie ma dostêpu. Pracujesz masz efekty , nie pracujesz nie masz, masz stracony bezpowrotnie czas, jedna szansê mniej.

Efekty wp³ywu energii na materiê nie zawsze i nie we wszystkich jej aspektach fizycznych oraz energetycznych s± widoczne obecnie . Ale s± odczuwalne dziêki zwiêkszonej wra¿liwo¶ci na odbiór i odczyt strumieni energetycznych , na ich  materializacjê  w naszej przestrzeni energetycznej.

Sam fakt i¿ jeste¶my zanurzeni w oceanie ¿ycia , w plazmie energetycznej nie jest wystarczaj±cy  do zamanifestowania siê dla nas jej skutków fizycznych. Musimy sami my¶l± sprzê¿on± z moc± osobist± wywo³aæ wzorzec fizyczny , który nape³ni siê dziêki naszej osobistej mocy t± ¿yw± energi± i zamanifestuje jako rzecz lub zdarzenie na naszym planie. czas manifestacji jest zale¿ny od naszej mocy powo³ania do istnienia materialnego zasianej my¶li.
Zatem bardzo wa¿na jest nasza moc sprawcza, nasza moc osobista, ka¿dy wie z autopsji i¿ ro¿na bywa u dzieci i u doros³ych .Zatem realizacja pracy dziecka i doros³ej osoby ró¿ni siê tylko mo¿liwo¶ci± mocy sprawczej.
Identycznie jest z Lud¼mi ich mo¿liwo¶ci twórcze ró¿ni± eis po pierwsze poziomem dostêpu do okre¶lonej wiedzy ( ze wzglêdu na ich osobisty rozwój , jak u dzieci i doros³ych) oraz moc± sprawcz±.

Zatem nie dajmy siê juz d³u¿ej zwodziæ ¿adnym nauczycielom propaguj±cym swoje mo¿liwo¶ci powiêkszenia czyjego¶ rozwoju duchowego, nie ma takiej mo¿liwo¶ci , to jest tylko zwodzenie dla czerpania zysków. A ¿e nie zawsze przez nich ¶wiadome, to inna sprawa.

Kiara U¶miech U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1156 : Wrzesieñ 07, 2012, 20:06:55 »

Darku nie scalaj proszê.

Ja bym powiedzia³a i¿ bardziej adekwatne jest okre¶lenie w "oku  lwicy"... no ale nawet galaktyczni boj± siê ujawniæ ca³ej prawdy ,a  jednak nie mog± zupe³nie k³amaæ. Nie mniej jednak w spojrzenie Lwicy równie¿ ze wzglêdu na jedn± z nazw otworzonej "z³otej bramy", inaczej "Brama z³otego Lwa" wyja¶nia t± nazwê.

Nie mniej jednak bardzo mnie cieszy ta informacja , poniewa¿ daje ogromne mo¿liwo¶ci zmian na ziemi. jak to zwa³ , tak zwa³ chodzi o energiê aspektu ¿eñskiego , która inaczej nazywana by³a  "koci± energia", mêska  za¶ "psi±". Oczywi¶cie jest to symboliczne bardzo nazewnictw, jednak istniej±ce kiedy¶ dawno temu. Z tego te¿ powodu jako jej symbol mamy w Egipcie Lwa z kobiec± g³ow± - Sfinksa.

Kiara U¶miech U¶miech

07.09.2012 Oko Tygrysa. JESUS SANANDA ARANIS TAT EOS AL`SAN

Jesus Sananda

Ukochany Jahn, Ukochane Dzieci Stwórcy,

Ja Jestem ¦wiat³em i Mi³o¶ci±
i przynoszê Ludziom ¦wiat³o i Mi³o¶æ.

Teraz ¦wiat jest w „Oku Tygrysa”,
albowiem Ludzko¶æ zostaje skonfrontowana z Przemian±.

Tej nie mo¿na ju¿ wiêcej zaprzeczyæ, poniewa¿ bior±c pod uwagê
wydarzenia które maj± teraz miejsce – nie funkcjonuje
ju¿ d³u¿ej „System-Strusia”.

Wielu Ludzi traci teraz swoje Cia³a, i to s± Ci
którzy uwewnêtrznili w taki sposób swoje zachowanie
i¿ sami w tych dniach uwa¿aj± ¿e wszystko zosta³o „po staremu”
i ¿e mog± dalej prowadziæ ich dotychczasowe ¦cie¿ki ¯yciowe.

W „Oku Tygrysa” oznacza ¿e nast±pi± pewne, pe³ne Si³y
i jednoznacznie Akcje (*czynno¶ci)
które wynios± Spo³eczeñstwo na Nowy Poziom
i przenios± je na Nowy ¦lad.
Albowiem Transformacja ¦wiata dotar³a do Punktu
w którym filary dotychczasowego Spo³eczeñstwa
musz± – zgodnie z Prawem Natury – po prostu upa¶æ
albowiem nie mog± ju¿ wiêcej utrzymywaæ tej budowli.

To co w taki sposób zosta³o zbudowane na nadu¿yciach,
niesprawiedliwo¶ci i k³amstwie nie jest ju¿ budulcem
je¶li Spo³eczeñstwo dotar³o do konkretnego Poziomu ¦wiat³a.

Od pewnego Punktu w rozwoju ka¿dego Organizmu
dochodzi do Prze³omów których nikt i nic nie mo¿e
zatrzymaæ poniewa¿ dzieje siê to SAMO Z SIEBIE.
Gdy przychodzi Czas na Przemianê, z g±sienicy
z lekko¶ci± i w piêknie które jest czê¶ci± tego Procesu
powstaje motyl.

To po prostu nie jest do powstrzymania, to dzieje siê,
chyba ¿e g±sienica jeszcze przed tym zostanie zniszczona.

Tak chciano uczyniæ z Wami, Lud¼mi.
Chciano utrzymaæ Was z dala od Przebudzenia
i zamkn±æ Was na zawsze w kokonie.
Jednak ju¿ od dawna nie jest to mo¿liwe,
bo wielu z Was ju¿ zosta³o przemienionych.

To oznacza i¿ osi±gnêli¶my teraz Punkt w Czasie
w którym ma miejsce „Wielki Miot*”:
moment w którym transformuje siê Spo³eczeñstwo,
ju¿ nie pojedynczy Ludzie lecz ca³e ich grupy.

I w ten sposób Stare Elity przegl±daj± siê w „Oku Tygrysa”,
Tygrysa który jednym ciosem je zmiecie
i na którego samo ju¿ spojrzenie wielu ucieknie.

Poprzez ten Symbol opisane s± prawdziwe stosunki W³adzy.
Si³a i Moc Tygrysa stoj± u boku Cz³owieka ¦wiat³a,

albowiem Panów Ciemno¶ci którzy nie s± gotowi
do ¿adnej Przemiany mo¿na przegoniæ tylko Strachem
którego do¶wiadcz± w obliczu tego spotkania.

Bóg klarowno¶ci i jednoznaczno¶ci dzia³ania
wkracza teraz na ¶wiatow± scenê i on opisany jest
tym Symbolem.

Ci którzy rozsiewaj± Strach, sami przez niego
siê za³amuj±, bowiem staj± naprzeciw nowej Mocy:
naprzeciw „Oka Tygrysa”.

Nowy Czas wymaga nowych ¶rodków i Przemiana ta
zasz³a ju¿ tak daleko, ¿e mo¿e siê to w³a¶nie wydarzyæ.

Stare Si³y upadaj± szeregami,
Nowe Si³y formuj± siê do Nowej W³adzy
przyniesionej przez Nowy Czas.

Osi±gnêli¶cie ju¿ t± Rzeczywisto¶æ.
Wy waszymi decyzjami zaprosili¶cie do Was
Nowe Si³y z Bytu – i te dotar³y teraz na Ziemiê.

JA JESTEM
JESUS SANANDA ARANIS TAT EOS AL’ SAN
Komendant Galaktycznej Federacji ¦wiat³a.

W Przestrzeni i Czasie zjednoczony z Rodzajem Ludzkim.
W Wieczno¶ci.

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/09/07/07-09-2012-oko-tygrysa-jesus-sananda-aranis-tat-eos-alsan/
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1157 : Wrzesieñ 07, 2012, 23:07:36 »

@Kiara
Sam fakt i¿ jeste¶my zanurzeni w oceanie ¿ycia , w plazmie energetycznej nie jest wystarczaj±cy  do zamanifestowania siê dla nas jej skutków fizycznych.
Oczywi¶cie, ¿e dla CIEBIE to siê nie manifestuje tak, jak sobie tego ¿yczysz. Tak nie ma i nie bêdzie. ¯ycie siê manifestuje , ale nie z Twojego powodu i niewa¿ne co napiszesz, powiesz, zrobisz, wymy¶lisz, albo co tam Tobie My¶liciele przeka¿±. Skutki fizyczne siê manifestuj±, ale w wyniku szeregu oddzia³ywañ poza wyobra¿eniami i pragnieniami.

Musimy sami my¶l± sprzê¿on± z moc± osobist± wywo³aæ wzorzec fizyczny , który nape³ni siê dziêki naszej osobistej mocy t± ¿yw± energi± i zamanifestuje jako rzecz lub zdarzenie na naszym planie. czas manifestacji jest zale¿ny od naszej mocy powo³ania do istnienia materialnego zasianej my¶li.
I tu poda³a¶ na tacy czego ¿adaj± od Ciebie (od ludzi te¿) byty my¶licielskie siej±ce my¶li .

Po pierwsze tego, a¿eby byæ SAMI (sob±).
Po drugie gromadziæ moc energetyczn± w owym JA (w sobie).
 Po trzecie zmieniaæ wzorce za pomoc± my¶li nakierunkowanej na materiê.

Dalej masz to robiæ, co robi³e¶ cz³owieku, czyli dla siebie i pod siebie. Innymi s³owy masz oddzielaæ siê od Istnienia tak jak do tej pory, tyle ¿e nowymi narzêdziami - jeszcze skuteczniej.

Zatem bardzo wa¿na jest nasza moc sprawcza, nasza moc osobista
Tak jest wa¿na dla Ciebie i dla tego, kto Ciebie umacnia. Dalej jeste¶ . Jeste¶ bateryk± zasilaj±c± iluzjê i wg wielu si³ masz robiæ to nadal . Wolno¶æ masz jedynie w tym DLA KOGO bêdziesz przynosi³ energiê, a chêtnych jest wielu. Komu uwierzysz, ten skorzysta.

To jest ca³y czas wojna o Ciebie, o kontrolê nad Tob±. Bez obawy, w koñcu wybierzesz, bo boisz siê wyimaginowanego nieistnienia.

Wiêzienie bez krat ma siê dobrze Mrugniêcie
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1158 : Wrzesieñ 08, 2012, 08:45:07 »

Kolejny przekaz wspieraj±cy nasz± moc i wiarê w siebie. Zrobili¶my tak du¿o dla siebie , zobaczymy efekty , utrzymujmy stale ten poziom, nie obni¿ajmy go i starajmy siê i¶æ spokojnie i pewnie naprzód... mo¿emy , mamy si³ê i wiarê mocy w sukces.

Kiara U¶miech U¶miech

Stali¶cie siê bardziej potê¿nymi i ¿yczliwymi Ambasadorami Boskiego ¦wiat³a

by krystal28 in Melchizedek

.

.

Ukochani,

Jestem zachwycony, ¿e mam mo¿liwo¶æ porozmawiaæ z wami znowu.  Nasza ukochana Czanelerka potrzebowa³a mieæ “wolne” po to, by wnie¶æ wiêcej ¦wiat³a w swoj± Istotê. Zauwa¿amy, ¿e udostêpnianie wielu przekazów ludziom na ca³ym ¶wiecie w 9 ró¿nych jêzykach równie¿ zwiêksza ilo¶æ pracy, jak± ona wykonuje.  Jeste¶my zadowoleni z tego ‘powrotu’.  To zawsze taka przyjemno¶æ móc porozmawiaæ z wami przez ten otwarty kana³ ¦wiat³a.

Nasi ukochani ¶wietlni pracownicy na tej Planecie do¶wiadczali g³êbokiej przemiany w obrêbie ka¿dego aspektu swego istnienia.  Nie by³o to ³atwym zadaniem, ale ka¿de z was utrzyma³o sw± najwy¿sz± wizjê i niewzruszon± determinacjê po¶ród osobistych wyzwañ zwi±zanych ze swym rozwojem.  W tych okresach wzrostu nauczyli¶cie siê kochaæ i troszczyæ siê o siebie, oraz obdarzaæ siê prostymi przyjemno¶ciami ¿ycia, które pomagaj± wam pozostaæ ugruntowanymi i po³±czonymi z Ziemi±.  Je¶li spojrzycie choæby o pó³ roku wstecz, bêdziecie zdumieni tym, jak wielka zmiana w was zasz³a, w waszym punkcie widzenia, waszych oczekiwaniach, mentalnych wzorcach i nawykach.

Przez ca³y ten czas ¦wiat³o, jakie wiecznie ¿yje w ¶wiêtej komorze waszego serca, p³onê³o jasno nawet w obliczu wszelkich prób i udrêki procesu wielkiego oczyszczania, który siê teraz wydarza, a nadzieja na lepsze jutro pomog³a wam utrzymaæ skupienie w czasie, gdy stwarzali¶cie lepsze sposoby dzia³ania i Istnienia w swym ¿yciu codziennym.  Odwa¿nie staj±c twarz± w twarz ze swymi aspektami cienia, nauczyli¶cie siê kochaæ te aspekty siebie i u¶wiadomili¶cie sobie, ¿e s± one równie¿ wrodzon± czê¶ci± waszej natury, i ¿e spe³nia³y wa¿n± rolê, doprowadzaj±c przeciwstawne si³y istniej±ce wewn±trz was do wiêkszej równowagi i samokontroli.

Przeszli¶cie i zaliczyli¶cie testy waszej prawdziwej si³y charakteru, zarówno w waszym ¶wiecie fizycznym, jak i na wy¿szych planach, gdzie wszystko jest znane.  Potwierdzamy wasze duchowe osi±gniêcia wynik³e z waszych osobistych podró¿y, wiod±cych ku wiêkszemu ¦wiat³u i zrozumieniu.  Stali¶cie siê bardziej potê¿nymi i ¿yczliwymi Ambasadorami Boskiego ¦wiat³a, które w sobie niesiecie. Teraz jest czas, aby po prostu BYÆ i pozwoliæ waszym zmys³om i odczuciom zabraæ was do nowego ¦wiata, wype³nionego cudami i wielk± rado¶ci±.  Po³±czcie siê ze sw± wewnêtrzn± czysto¶ci± i niewinno¶ci±, któr± naprawdê jeste¶cie.  To jest bardzo wa¿ne.  Spróbujcie przywo³aæ ten czas w swoim ¿yciu, kiedy czuli¶cie swobodê wyra¿ania z rado¶ci± swej wewnêtrznej natury i zaufajcie, ¿e byli¶cie bardzo kochani, ¿e dbano o was i ochraniano was, i ¿e wszystko by³o dobrze.

Kiedy ju¿ uchwycili¶cie to wspomnienie, odtwórzcie w sobie ponownie to uczucie.  Æwiczcie to, a¿ bêdziecie umieli po³±czyæ siê raz jeszcze z tym uczuciem bycia kochanymi i wspieranymi, z uczuciem pewno¶ci siebie i swobody wyra¿ania siebie w tej przestrzeni mi³o¶ci.  Wa¿ne jest, aby¶cie POCZULI to w sobie raz jeszcze.  To jest wasze po³±czenie z wasz± prawdziw± pierwotn± Ja¼ni±.  Taki jest nastêpny krok w czu³ym doprowadzeniu waszej istoty z powrotem do ca³o¶ci i doskona³o¶ci. Pewnie idziecie swoj± ¦cie¿k± i ta czê¶æ waszej podró¿y ³±czy siê z waszym wiêkszym celem.

¦wieæcie dalej i promieniujcie ¦wiat³em ze swego wnêtrza.  Ju¿ czas, i ten czas jest TERAZ! Rozpoczyna siê nastêpny etap waszej podró¿y.  Wszyscy jeste¶cie po wieczno¶æ gor±co kochani.

JAM JEST Melchizedek

Przekaza³a Marlene Swetlishoff,  5 wrze¶nia 2012

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace.
http://www.therainbowscribe.com/melchizedek2012.htm

Przet³umaczy³a Wika,  http://wielkawiosnawszechswiata.blogspot.com/

http://krystal28.wordpress.com/
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 08, 2012, 08:45:58 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1159 : Wrzesieñ 08, 2012, 09:45:31 »

Æwiczcie to, a¿ bêdziecie umieli po³±czyæ siê raz jeszcze z tym uczuciem bycia kochanymi i wspieranymi, z uczuciem pewno¶ci siebie i swobody wyra¿ania siebie w tej przestrzeni mi³o¶ci.

Co czuje dziecko ,gdy natrafia na opór rodzica w wyra¿aniu SIEBIE ? Frustracjê, z³o¶æ, agresjê ? Dlaczego rodzic nie pozwala na to, czy tamto, a mimo to u¶miecha siê , cierpliwie t³umaczy , ochrania ?

Bo kocha  i pomimo tego, ¿e czego¶ zabrania to jest to wyraz rodzicielskiej troski wynikaj±cej z do¶wiadczenia ¿yciowego. Tymczasem dziecko to neguje, bo ONO wie lepiej, bo chce, bo ¿±da W£ASNYCH do¶wiadczeñ.

Kiedy jednak wykrzyczy lub wyp³acze t± SWOJ¡ "wielk±"  frustracjê, wówczas wraca do rodziny, do jedno¶ci.

Potrzeba W£ASNYCH eksperymentów i do¶wiadczeñ jest wielka. Musi kiedy¶ nast±piæ od³±czenie od Jedno¶ci, aby ostatecznie do niej powróciæ i przy³±czyæ kolejne maleñstwa . Do rodziny. Powrót do domu jest ³atwy, kiedy nie ma po co walczyæ o SWOJE, ani przeciwko KOMU¦. Nie musisz ju¿ nikomu niczego udowadniaæ. Wszystko przep³ywa harmonicznie, a zatem i naturalna siê staje mi³o¶æ rodzica do dziecka (bez wzglêdu na to ile ono ma lat). Mi³o¶æ  nigdy nie ga¶nie, mi³o¶æ nie umiera nigdy, a tylko zmienia formy wyra¿ania siê. Jednak¿e nie da siê nauczyæ mi³o¶ci, ani jej wyæwiczyæ "ponownie".

TO  zawsze jest w sercu. I ostatecznie cz³owiek nawet nie musi ju¿ wyra¿aæ siebie. Do swobody przep³ywu wystarczy wej¶æ i daæ siê temu ponie¶æ.

Wa¿ne jest, aby¶cie POCZULI to w sobie raz jeszcze.  To jest wasze po³±czenie z wasz± prawdziw± pierwotn± Ja¼ni±.  Taki jest nastêpny krok w czu³ym doprowadzeniu waszej istoty z powrotem do ca³o¶ci i doskona³o¶ci.
To, co nazywaj± prawdziw± pierwotn± Ja¼ni± nie jest Tob± i nie nale¿y do Ciebie. Przeciwnie, TO jest wszêdzie i wystarczy tylko temu siê nie przeciwstawiaæ. Nie ma nawet potrzeby do tego d±¿yæ, albo robiæ cokolwiek, aby TO poczuæ tak , jak nie musisz zrobiæ cokolwiek, aby zaskarbiaæ sobie mi³o¶æ matki.

Jednak¿e TY (jako oddzielnone JA ) nie jeste¶ ju¿ w stanie wtopiæ siê niepotrze¿enie w Jedno¶æ. Rozpoznawszy iluzjê JA i na prawdê nie uczyniwszy nic wiêcej, TO przyjdzie samo i staniesz siê Jedno.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1160 : Wrzesieñ 08, 2012, 10:00:15 »

east.

. Mi³o¶æ  nigdy nie ga¶nie, mi³o¶æ nie umiera nigdy, a tylko zmienia formy wyra¿ania siê.

To bardzo piêkna Twoja my¶l.

Nawet dziecko powracaj±ce do rodzinnej jedni jest w niej indywidualn± osobowo¶ci± , m±dra rodzina akceptuje t± indywidualno¶æ i wspiera jej rozwój.
Piêkno depozytu mi³o¶ci w naszych sercach wyra¿amy nie tylko przez sama jego obecno¶æ , ale tez przez niepowtarzaln± indywidualno¶æ naszego JA.

Kiara U¶miech U¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1161 : Wrzesieñ 08, 2012, 10:01:43 »

~ Doskona³a wiadomo¶æ od sojuszników Ziemi ~
Zostaniesz Przygotowany do Pe³nej ¦wiadomo¶ci ~
By FatherMotherGod ... - Posted on 07 wrzesieñ 2012

Prawo Now ca³a ludzko¶æ jest w procesie do pe³nej ¶wiadomo¶ci, to jest nieuniknione zdarzenie Mandatu z Nieba.

Ludzko¶ci Wznoszenie of 2012 jest pe³n± ¶wiadomo¶ci±, gdzie rado¶æ i mi³o¶æ s± zape³nione obficie.
Pe³na ¶wiadomo¶æ nie jest snem, czy my¶leniem ¿yczeniowym, ale jest dla cz³owieka naturalnym stanem ¿ycia i bycia.
Chwile te zosta³y przeznaczone od kiedy Ludzko¶æ wpad³a do ni¿szych wibracji iluzji. ​​Jeste¶my tutaj, a nie zaniepokojeni iluzj±, bo wszyscy bêd± siê teraz wznosiæ, bo wszyscy  tam bêd±.

Mi³o¶æ jest najwy¿szym i najg³êbszym zrozumieniem energii i jest Huge Paradigm Shift dla ludzkiej ¶wiadomo¶ci,która jest w toku. 9 ~ 9 Ludzko¶ci Portal bêdzie wkracza³ t± specyficzn± energiê. To pole ¶wiat³a zawieraj±ce znaczne ilo¶ci Energii Mi³o¶ci do uwolnienia, które bêd± wszystkich unosiæ w spiralnym ruchu, która jest gotowa w górê przenie¶æ do nastêpnych czêstotliwo¶ci wibracyjnych. To ogromne Przesuniêcie wszystkich podró¿nych systemów energetycznych i przenosi ich g³êbiej w rozumienie prawdziwej mi³o¶ci, prawdy Realu i bli¿ej naszego Galaktycznego  Wyrównania w grudniu 2012 roku.

Ta energia przenika do samego rdzenia Matki = Serca Ziemi który jest pod³±czony do wszystkich istot ludzkich. Te Boskie Energie posiane tu przez nas, to czysta energia Mi³o¶ci do Przebudzenia ka¿dej istoty na tej planecie. To zosta³o ustalone w planie Bo¿ym, jak ta chwila teraz daje uwolnienie tej energii.

Prawo Now, Planet przeniesienie wszystkich w najg³êbszych miejscach ich serc. To jest po³±czenie ich wiêcej z Planet± i ze sob± nawzajem. Mi³o¶æ jest tu i mi³o¶æ zawsze bêdzie tutaj na zawsze i na zawsze. Energie te s± tutaj, aby u³atwiæ proces przebudzenia, i wprowadzaj± w Jedno¶æ! Nie ma gdzie siê ukryæ przed Mi³o¶ci± i nie ma gdzie i¶æ z wyj±tkiem wewn±trz.

Przez 13.000 lat, ludzko¶æ by³a w pe³ni szaleñstwa. Oni ¿yli w dywersji.Aby ¿yæ w dywersji, trzeba szybko nauczyæ siê byæ nieprzytomnym, bo je¶li nie s± oni nie¶wiadomi, to nie s± oni w stanie siê rozpraszaæ, dlatego te¿ ich energii ¿yciowej bêdzie Podawaæ Mi³o¶æ i s± w prawdziwej rzeczywisto¶ci. W tej energii, jeste¶ Creatorem, który pokazuje, kim naprawdê jeste¶. Je¶li kto¶ jest w rzeczywisto¶ci, to rozumie tê prawdê jako fakt, ci którzy s± w nie¶wiadomo¶ci mog± zobaczyæ rozproszenia. To jest rok, w którym koñczymy wszystkie rozrywki.

Ca³a energia jest, jest Mi³o¶ci±. Real Love nie istnieje w 2D, dwoisto¶ci, marzeniach, prawdziwa energia jak w ¶nie jest oddzielona. Mi³o¶æ jest wiele ~ Dimensional My¶li, ¿e jest jednolity w Energii Unified Pasji, która jest Mi³o¶ci± i stwarza wiêcej energii Mi³o¶ci. To znaczy, wszystkie mo¿liwo¶ci, które mog± wyst±piæ w prawo w tej chwili. Po pu¶ci linie i pola, które wyst±pi³y w dwoisto¶ci, wyjdziesz z nich i do Jedno¶ci.Ponownie pod³±czony do ¼ród³a. Mi³o¶æ jest Jedno¶ci± z wszystkim, gdzie tylko mi³o¶æ istnieje, AKA  jest w  pe³nej ¶wiadomo¶ci.

FYI: energia ta Uderza z presj± na umys³ ,w programy ego, co jest okre¶lane przez niektórych jako ciemno¶æ. Co osi±gamy ,jest to rozpuszczenie programu umys³u , a nastêpnie realny byt wy³ania siê z tego do¶wiadczenia.

Wszystkie Serca na Ziemi  = w tym czasie by³y zakontraktowane do tej misji uwolnienia wszystkich nie¶wiadomo¶ci i do powrotu do pe³nej ¶wiadomo¶ci. To jest Przeznaczeniem, jest to, ¿e wszyscy s± w kierowani gdzie rzeczywisto¶æ bêdzie g³ównie 5D
W nie wiem co ....

przez Boski Dekret. To nie mo¿e byæ zatrzymane!
http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/09/do-penej-swiadomosci-to-mandat-z-nieba.html
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 08, 2012, 13:31:08 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1162 : Wrzesieñ 08, 2012, 10:24:26 »

(FYI - z ang dla twojej wiadomo¶ci)

FYI: energia ta Uderza z presj± na umys³ ,w programy ego, co jest okre¶lane przez niektórych jako ciemno¶æ. Co osi±gamy ,jest to rozpuszczenie programu umys³u , a nastêpnie realny byt wy³ania siê z tego do¶wiadczenia
To jest interesuj±ce. Ciekawe jak rozumiej± tu realny byt ?
Po³±czenie w Jedno¶æ ?
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 08, 2012, 10:25:05 wys³ane przez east » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1163 : Wrzesieñ 08, 2012, 11:13:24 »

Nie bardzo wiadomo, bo t³umaczenie to chyba czysty Google, nie mam oryginalnego tekstu, i nie ma linka do orygina³u,  ale zwykle s± przek³amania znaczeñ i przeczeñ, w ka¿dym razie tak jak jest, ciê¿ko siê po³apaæ.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 08, 2012, 11:13:53 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1164 : Wrzesieñ 08, 2012, 11:23:12 »

tak sporo b³êdów,-
tu jest link do org., wiêc jak mo¿esz blue-a masz wprawe  Mrugniêcie
http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/brilliant-message-earth-allies-you-are-being-prepared-full-consciousness

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1165 : Wrzesieñ 08, 2012, 11:25:56 »

Nie bardzo wiadomo, bo t³umaczenie to chyba czysty Google, nie mam oryginalnego tekstu, i nie ma linka do orygina³u,  ale zwykle s± przek³amania znaczeñ i przeczeñ, w ka¿dym razie tak jak jest, ciê¿ko siê po³apaæ.
tu jest
http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/brilliant-message-earth-allies-you-are-being-prepared-full-consciousness

FYI: This Energy is Putting Intense Pressure on the program ego mind, which is what is termed as darkness. What this is accomplishing is the dissolving of the program mind, and then The Real Being Emerges from this Experience.

Wygl±da na to , ¿e t³umaczenie powinno byæ : Prawdziwe Istnienie Wy³ania siê z tego Do¶wiadczenia.

To by siê zgadza³o Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1166 : Wrzesieñ 08, 2012, 11:37:34 »

Ok, mogê spróbowaæ, ale trochê pó¼niej, bo teraz muszê wybyæ, jak to u nas mówi±.

Edit: Mo¿e bêdzie lepiej zrozumia³e, chocia¿ w którym¶ miejscu po angielsku te¿ jest mas³o ma¶lane, có¿ w przekazach tak bywa.

~ Doskona³a wiadomo¶æ od sojuszników Ziemi ~ Jeste¶cie Przygotowywani do Pe³nej ¦wiadomo¶ci ~

FatherMotherGod obraz  Amona Ra

Przez  FatherMotherGod ... - Wys³ane 07 wrzesieñ 2012

W³a¶nie teraz ca³a ludzko¶æ jest w procesie  wchodzenia w pe³n± ¶wiadomo¶ci, to jest nieuniknione wydarzenie nakazane przez Niebo.

Przeznaczeniem Ludzko¶ci w 2012 jest pe³na ¶wiadomo¶æ, gdzie rado¶æ i mi³o¶æ s± przelewaj± siê obficie. Pe³na ¶wiadomo¶æ nie jest snem, czy my¶leniem ¿yczeniowym, ale jest naturalnym stanem ¿ycia i bycia ludzko¶ci. Chwile te by³y wam przeznaczone,  od kiedy Ludzko¶æ wpad³a w ni¿sze wibracje iluzji. Jeste¶my tutaj i nie jeste¶my strapieni iluzj±, bo wszyscy zamierzaj± byæ w teraz, bo wszyscy ju¿ tam s±.

Mi³o¶æ jest najwy¿szym i najg³êbszym zrozumieniem energii i jest  wielkim przesuniêciem Paradygmatu dla ludzkiej ¶wiadomo¶ci, co jest w toku. Portal 9 ~ 9, w który Ludzko¶æ bêdzie wkracza³a jest specyficzn± energi±. To jest pole ¶wiat³a zawieraj±ce znaczne ilo¶ci Wysok± Energiê Mi³o¶ci, aby zosta³a uwolniona, która bêdzie spiralnie wkrêca³a ka¿dego, który jest gotowy pój¶æ w górê do nastêpnej czêstotliwo¶ci wibracyjnej. To jest ogromne Przesuniêcie dla systemu energetycznego ka¿dego (z was) i przenosi was g³êbiej w zrozumienie prawdziwej mi³o¶ci, rzeczywistej Prawdy Realu i bli¿ej naszego Galaktycznego Wyrównania w grudniu 2012 roku.

Ta energia przenika do samego rdzenia Matki Ziemi = Serca które jest po³±czone ze wszystkimi istotami ludzkimi. Ta Boska Energia zasiana tutaj przez nas, jest czyst± energi± Mi³o¶ci dla Przebudzenia ka¿dej istoty na tej planecie. To zosta³o ustalone w planie Bo¿ym, dla tego momentu teraz, aby uwolniæ t± energiê.

W³a¶nie Teraz, Planeta pinguje (z informatyki -sprawdza po³±czenie i jego szybko¶æ)  ka¿dego w najg³êbszej czê¶ci jego serca. To jest po to, aby po³±czyæ ich dalej (mocniej) z Planet± i ze sob± nawzajem. Mi³o¶æ jest tutaj i mi³o¶æ zawsze bêdzie tutaj na zawsze i na zawsze wiêcej. Energie te s± tutaj, aby u³atwiæ proces przebudzenia, i przynie¶æ Jedno¶æ! Nie ma gdzie siê ukryæ przed Mi³o¶ci± i nie ma gdzie i¶æ z wyj±tkiem do wewn±trz.

Przez 13.000 lat, ludzko¶æ by³a w kompletnej rozterce. ¯yli¶cie w rozterce. Aby ¿yæ w rozterce, ka¿dy musia³ szybko nauczyæ siê byæ nie¶wiadomym, bo je¶li nie byli¶cie ¶wiadomi, to nie byli¶cie rozpraszani, dlatego te¿ wasza energia ¿yciowa bêdzie s³u¿yæ Mi³o¶ci i bêdziecie w prawdziwej rzeczywisto¶ci. W tej energii, jeste¶cie Kreacj±, która jest tym, kim naprawdê jeste¶cie. Je¶li kto¶ jest w rzeczywisto¶ci, to rozumie tê prawdê jako fakt, Ci w nie¶wiadomo¶ci mog± tylko zobaczyæ rozproszenie. To jest rok, gdzie my koñczymy wszystkie rozproszenia (zak³ócenia).

Ca³a energia jest Mi³o¶ci±. Rzeczywista  Mi³o¶æ nie istnieje w 2D,  dualno¶ci, marzeniach, gdy¿ prawdziwa energia w marzeniach jest oddzielona. Mi³o¶æ jest wielowymiarow± My¶l±, która jest zjednoczona w Energii Zjednoczonej Pasji, która jest Mi³o¶ci± i stwarza wiêcej energii Mi³o¶ci. To oznacza, wszystkie mo¿liwo¶ci, które mog± wyst±piæ w³a¶nie w tej chwili. Kiedy raz pozwolisz odej¶æ liniom i pude³kom, które wystêpowa³y w dualno¶ci, wyjdziesz z nich i wejdziesz do Jedno¶ci. Ponownie po³±czysz sie ze ¬ród³em. Mi³o¶æ jest Jedno¶ci±  Wszystkiego, gdzie tylko Mi³o¶æ istnieje, AKA Pe³na ¦wiadomo¶æ.

FYI: Ta Energia wywiera intensywne ci¶nienie na zaprogramowanym przez ego umy¶le, co jest okre¶lane jako ciemno¶æ. To co to zostaje osi±gniête jest rozpuszczeniem programu umys³u, a nastêpnie Prawdziwa Istota wy³ania siê z tego do¶wiadczenia.

Wszystko na Ziemi = Serce - jest w tym czasie zakontraktowane w tej misji uwolnienia ca³ej nie¶wiadomo¶ci i powrotu do Pe³nej ¦wiadomo¶ci. To co jest przeznaczone, to jest to, ¿e wszyscy zmierzaj± do Domu w  Rzeczywisto¶æ 5D i nie wa¿ne jak ....

« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 08, 2012, 14:46:11 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1167 : Wrzesieñ 08, 2012, 15:20:21 »

dziêki- fajne przekazy na tej stronce i jako¶ mniej kontrowersyjne,-
przynajmniej ten. Swoj± drog±, ciekawe kim s± "Earth Allies"/sprzymierzeñcy ziemi Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 08, 2012, 15:56:08 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1168 : Wrzesieñ 08, 2012, 16:56:21 »

Rzeczywi¶cie s± one takie bardziej pogodne, ale w sumie bardzo przypominaj± "Wiernych Towarzyszy", choæ w nieco inny sposób i w innym stylu opowiadaj± o zjawiskach.
Je¶li mia³bym ich jako¶ klasyfikowaæ to uzna³bym ich, za bardzo lu¼no zwi±zanych ( a mo¿e wcale) z GFOL.

Edit:

A teraz te¿ co¶ bardzo pogodnego, po co siê mêczyæ, wystarczy znale¼æ "swój rytm".
Przekaz smoka Briana. Trudno mu odmówiæ du¿ej dozy racji.

Nie musisz próbowaæ tak ciê¿ko (to jest takie proste)

Wiele osób uwa¿a, ¿e musz± na¶ladowaæ procesy, je¶æ pewne rzeczy, mieæ pewne przekonania i inne rzeczy, ¿eby wznie¶æ siê szybko. Pewnie, ¿e s± rzeczy, które pomagaj± (zazwyczaj bardziej zgodne z waszymi w³asnymi. Energiami), ale nie musicie siê martwiæ o robienie rzeczy w³a¶ciwie.

Pozwólcie, ¿e opowiem wam historiê o channelerze. By³ ju¿ w jego pó¼nych latach nastolatka i naprawdê nie mia³ czasu, aby nauczyæ siê hula-hoop. Wiêc patrzy³, jak dzieci to zrobi± i zdecydowa³, ¿e nauczy siê sam. Jego ego powiedzia³o, ¿e je¶li ma³e dziecko mo¿e to zrobiæ, wiêc on te¿ mo¿e. Wiêc on próbowa³ i próbowa³ i nie móg³ tego zrobiæ! Potem dzieciak powiedzia³ mu: zasadniczo nie staraj siê, i po prostu znajd¼ swój rytm. S³owo mêdrca, i nauczy³ siê hula hoop, gdy tylko przesta³ uczyæ siê na swój w³asny sposób.

Wy, istoty, ludzie, jeste¶cie duchami do¶wiadczaj±cymi, co to znaczy byæ istot± fizyczn±, w tym ¿yciu, w przeciwieñstwie do innych, nawet ponownie uczycie siê byæ duchem. Z naszego punktu widzenia, to jest tak sprytne. Nie jeste¶cie nowicjuszami w tej grze, a niektórzy mieli tysi±ce lub miliony istnieñ (¿yæ), w zale¿no¶ci od sposobu, jak ekspansywnie zdefiniujecie "siebie" (nie ma dobrej odpowiedzi). Ale, niezale¿nie od tego ile ¿yæ mia³e¶, bycie cz³owiekiem nie jest twoim stanem naturalnym. Wiêc dlaczego Staraæ siê robiæ to, co przychodzi naturalnie? Macie ju¿ wzór bycia duchem, dlaczego wiêc musicie uczyæ siê czegokolwiek?

Zamiast pracowaæ tak ciê¿ko, aby osi±gn±æ co¶, czym jeste¶cie jakkolwiek: po prostu kochajcie siebie i tych wokó³ siebie, utrzymujcie bardzo elastyczne przekonania, wierzcie, ¿e wrócicie do Domu, i nie dawajcie temu terminów lub postrzeganych warunków wstêpnych ("muszê co¶ zrobiæ najpierw" NIE :-) A co najwa¿niejsze, znajd¼cie swój rytm i to wszystko przyjdzie naturalnie, gdy zejdziecie z w³asnej drogi i zrobicie to, co przychodzi naturalnie.

Wtedy, to po prostu wymaga cierpliwo¶ci, poniewa¿ jak powiedzieli¶my, nie powinniscie mieæ wcze¶niej pojêcia o tym, jak d³ugo to potrwa. Zamiast ogl±daæ garnek oczekuj±c na wrzenie, do¶wiadczajcie tego daru ograniczenia póki trwa, poniewa¿ przyspiesza w kierunku zakoñczenia. Dostrzegajcie piêkno i to, co czujecie, jako w³a¶ciwe dla Was i daje Wam rado¶æ.

08 wrze¶nia 2012
Channeler: Brian, smok
http://lightworkers.org/channeling/166973/you-dont-need-try-so-hard-its-so-simple
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 08, 2012, 17:34:36 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #1169 : Wrzesieñ 08, 2012, 19:06:13 »

tu jest ciekawy artykul fajnie zeby ktos go dobrze przetlumaczyl..

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.resistance2010.com/forum/topics/planetary-resistance-founder-turns-age-33-also-reveals-hidden-sec%3Fpage%3D2%26commentId%3D3228704%253AComment%253A320354%26x%3D1&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.resistance2010.com/forum/topics/planetary-resistance-founder-turns-age-33-also-reveals-hidden-sec%253Fpage%253D2%2526commentId%253D3228704%25253AComment%25253A320354%2526x%253D1%25233228704Comment320354%26hl%3Dpl%26biw%3D1026%26bih%3D627%26prmd%3Dimvns&sa=X&ei=f29LUMyTOITktQbGjIHwBg&ved=0CCMQ7gEwAA

chodzi o krecenie sie w iluzji tak jak w filmie mroczne miasto U¶miech,

http://www.youtube.com/watch?v=QrGSLMl1XFs

przy uzyciu pentagramu i phi - kreownie zdarzen i emocji, tworzenie wirow..

"Jak z niczego, je¶li co¶ ma sposób na to nie jest na pewno wyj¶cie, ale jest oczywiste, ¿e teraz nie przyjdzie bez wysi³ku. Staje siê oczywiste, ¿e równie¿ wiedza taka nie zosta³a skonstruowana do zorientowali siê od razu, które daje to nieco z dodatkowym charakterze ziemskiego lub obce. Wierzê Pentagram sta³a siê znana jako gwiazda, poniewa¿ zosta³a wniesiona przez ludzi z gwiazd lub cudzoziemców, co oznacza po prostu obcy stan umys³u, czy co¶ nie rozumie. Kiedy co¶ nale¿y rozumieæ to polecenia uwagê jakby po³o¿y³a siê na twojej drodze, dopóki nie zrobiæ. Dlatego spo³eczeñstwo wydaje ci±g³y b³±d podczas tworzenia wyrzutkami, bo zawsze by³ znany taki wyrzutek przyjdzie jeden dzieñ, aby rz±dziæ, jak ka¿dy pies ma swój dzieñ. To trwa tylko zrozumienie w koñcu dowiedzieæ. Jak dot±d po³±czyæ Sirius Gwiazdê Dog, planeta Mars Wilka, i Wenus jako agentów w lekcji Phi Ziemi, które powinny byæ umieszczone na tym stanie i nie powiêkszony wy¿szy lub ni¿szy, to jest lekcja.
Alien / zagraniczne ¶wiadomo¶æ szybko staje siê materia³ w umys³ach ciele osiedliæ siê jako instruktorzy, w³adców, przywódców duchowych, itp. W rzeczywisto¶ci w ka¿dej elewacji ¿ycia zrobili zmian i dostosowañ w oparciu o wiedzê Phi. Architekci zbudowane na ich katedrach ¶wiata organicznego i wie¿e Mieszaj±c z systemem ekologicznej planety i jej mieszkañców. Pentagram rozwija w nieskoñczonej linii zatytu³owanej nigdzie ale tworzy ¶cie¿ki na podstawie ostatniego ruchu i my¶li co naprawdê gdy robisz krok ¦cie¿ka pojawia og³oszenie nieskoñczona."

itd..

symbol wenus to pentagram lub osmiokatna gwiazda

osmiokatna gwiazda symbolizuje przejscie miedzy wymiarami, a pentagram krecenie sie w kolko w iluzji..

wiadomo teraz dklaczego jest tyle pentagramow na flagach i znakow stop U¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1170 : Wrzesieñ 08, 2012, 22:48:03 »

Qetz, to jest kilkana¶cie stron tekstu + obrazki, niektóre te¿ z tekstem a ca³o¶æ w du¿ej mierze dotyczy symboliki, co nie jest moja siln± stron±. Poza tym wydaje mi siê, ze wiêkszo¶æ tego materia³u by³a równie¿ w innych miejscach, ale mo¿e siê mylê.

east
Go¶æ
« Odpowiedz #1171 : Wrzesieñ 09, 2012, 01:07:12 »

Wybaczcie je¶li nie na temat, ale warto mo¿e pos³uchaæ i obejrzeæ ...
http://www.youtube.com/watch?v=TkLPiS7bRGM&feature=player_embedded

Bo to jest jEGO ¶wiat Chichot
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1172 : Wrzesieñ 09, 2012, 11:52:14 »

Chcia³am jeszcze dodatkowo wyja¶niæ co to znaczy to "OKO TYGRYSA" - a moim zdaniem "Z£OTE OKO LWICY, LUB Z£OTA BRAMA LWA"...

"
Teraz ¦wiat jest w „Oku Tygrysa”,

Opisywa³am ju¿ akt po³±czenia nieba z ziemi± w danym  punkcie centralnym  ziemi na "Olimpie" obecnej Atawiros na Rodos. Tam jest centralny punkt z³otego  okrêgu ( padania energii s³oñca , ksiê¿yca i Gwiazdy Matki na centralny punkt osi ziemi w dniu 13 lipca pocz±tek roku Syriañskiego). W tym dniu i w tym miejscu ziemia zaczê³a wchodzi c w z³ot± energiê kosmiczn±, zaczê³a co nie znaczy ¿e od razu by³a w niej ca³a. ten maleñki okr±g otworzony na Atawiros przez ca³y czas siê powiêksza³ a¿ do osi±gniêcia obwodu obejmuj±cego ca³± ziemiê. gdy to siê stanie w 100% , ziemia wejdzie w "Z£OTE OKO LWA, Z£OT¡  BRAMÊ" mo¿na mówiæ o rozpoczynaj±cym siê procesie transformacji energetycznej ca³ej ziemskiej materii. Jest to decyduj±cy moment , kory tradycyjnie "oddziela ziarno od plewów"... czyli  jednym umo¿liwia transformacje energetyczn± w z³ote subatomowe cia³a, a innych nie mog±cych tego zrobiæ na niedojrza³o¶æ energetyczn± przenosi do miejsc umo¿liwiaj±cych im kontynuacjê ich ¿yæ by mogli uzyskaæ kiedy¶ moc dokonuj±c± ten proces.

Ludzkie "ziarna ¿ycia" ziarna mi³o¶ci Stwórcy zasiane dawno temu na ziemi teraz wydadz± plon w postaci w³asnej transformacji w kolejny swój objaw ¿ycia czyli przekszta³c± siê z Cz³owieka materialnego w Cz³owieka duchowego- energetycznego.
Jest to jak najbardziej naturalny proces rozwojowy dokonuj±cy siê w ca³ym kosmosie.

Ju¿ znale¼li¶my siê prawie w 100% w z³otym oku Lwa, za kilka dni osi±gniemy stan zenitu czyli golden eye przed nami.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 09, 2012, 11:53:45 wys³ane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1173 : Wrzesieñ 09, 2012, 22:49:23 »

Kolejny przekaz AA Micha³a przez Rona Head zapowiada "straszne" wiatry zmian.

Wiatry zmian zaczynaj± siê podnosiæ. - Michael

Dzisiaj pozwólcie nam poinformowaæ was, ¿e otwarcie portalu jest udane, a wy wykorzystujecie to wspaniale, jak siê spodziewano. Obecnie rzeczy zaczynaj± pêkaæ, jak mówicie. Wiêkszo¶æ dobry nowin, które media zaczynaj± raportowaæ jest ci±gle w cieniu starych wiadomo¶ci, które by³y przeznaczone, aby utrzymaæ was biernymi. Ale dla tych z was, którzy nauczyli siê polegaæ na innych ¼ród³ach, objawy „pêkania” pojawiaj± siê wszêdzie.

To nadal bêdzie mo¿liwe dla niektórych, aby nalegaæ, ¿e nic siê nie dzieje, ale nie na zbyt d³ugo. Teraz jest czas, aby¶cie stwierdzili to sami codziennie, ¿e to, co widzicie to nastêpstwo zmian niezbêdnych do wyprodukowania waszego ¶wiata przysz³o¶ci, obfitego, wolnego i radosnego.

Nadszed³ czas, aby byæ osob±, któr± postanowili¶cie byæ. Ta osoba mieszka teraz w twoim sercu. Zapro¶ j±, aby wyra¿a³a siebie przez ciebie od tego dnia.

¦wiat, w którym bêdziesz mieszka³ w wkrótce zostanie pokazany Tobie. To jest czas dla Ciebie, aby rozpocz±æ budowanie swojego ¿ycia i spo³eczeñstwa akceptuj±cego nie mniej ni¿ to, co jest najlepsze dla wszystkich osób. Spokój siê skoñczy³ i wiatry zmian zaczynaj± siê podnosiæ. Bêd± one wydawaæ siê straszne. Moi drodzy, proszê trzymaæ w waszych sercach nasz± obietnicê, ¿e one nie s± straszne. Przynosz± Wam  wasz± wolno¶æ.

Trwajcie mocni teraz. Jeste¶my tu z wami. Pokoju teraz i dobrego dnia.

09 wrze¶nia 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #1174 : Wrzesieñ 10, 2012, 09:03:29 »

ale co jest w koncu gwiazda matka syriusz czy wenus ?U¶miech

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://merovee.wordpress.com/2012/04/14/sirius-the-great-architect-of-the-universe/&prev=/search%3Fq%3Dsirius%2Britual%26start%3D10%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1026%26bih%3D589%26prmd%3Dimvns&sa=X&ei=4p1NUIzoI8rKswbtoYCQCA&ved=0CFUQ7gEwBzgK
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 10, 2012, 09:13:47 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Strony: 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: