Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 15:08:43

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 80 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Inni o energii.  (Przeczytany 856105 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
east
Gość
« Odpowiedz #1275 : Wrzesień 27, 2012, 09:19:20 »

Zabawne, ale ten obrazek nie musi oznaczaÌ od³¹czenia. Równie dobrze mo¿e to byÌ pod³¹czanie do nowej matrycy na której myœli pozytywne s¹ przekierowywane sprytnie na zasilanie obecnych negatywów. Ka¿da energia wyra¿aj¹ca sprzeciw wobec okreœlonych treœci jednoczeœnie te treœci zasila.

Od³¹czenie nie odbywa siê poprzez manipulacje wtyczk¹.

Rozpoznaj czym jest gniazdko, a wtyczka sama odpadnie.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1276 : Wrzesień 27, 2012, 09:50:24 »

MoÂżecie sobie wyobraziĂŚ jak moÂżna przejœÌ rozwojowo z III wymiaru prosto do VI ? PomijajÂąc IV i V wymiar, nie sÂądzicie Âże to 6D jest podstĂŞpem cofniĂŞcia nas do 6D czyli ,ostatniego   poziomu wymiaru II ! KaÂżdy wymiar skÂłada siĂŞ z 3 poziomĂłw czyli z 3-ech D ( juz o tym pisaÂłam, jest   to I wymiar i 1D,2D,3D oraz  II wymiar  i 4D, 5D, 6D nastĂŞpnie  III  wymiar i 7D,8D ,9D).
Nie ma w nas zapisanej  matrycy wymiaru ktĂłry jeszcze nie zaistniaÂł do ktĂłrego dopiero wejdziemy za jakiÂś czas ( tak jak nie ma w nas wiedzy o programie klasy do ktĂłrej idziemy po wakacjach jak jÂą skoĂączymy pozytywnie to ten zapis bĂŞdzie w nas). Zatem co jest w nas? Dlaczego matryca  6D jest w nas zapisana?  Bo jest to poziom ktĂłry zaliczyliÂśmy juÂż dawno temu , mamy jej wiedzĂŞ w sobie i moÂżemy siĂŞ do niej cofn¹Ì jak do treÂści kiedyÂś przeczytanej ksi¹¿ki.
Kolejna manipulacja szyta "grubÂą niciÂą" , przynĂŞta dla naiwnych, JA temu mĂłwiĂŞ NIE!, NIE! , NIE! ,STOP! i BASTA! Koniec z manipulacjÂą i kÂłamstwami!
Matryca IV wymiaru jest w polu morfogenetycznym wymiaru IV, nie moÂżna pomin¹Ì dwĂłch wymiarĂłw i wejœÌ  powyÂżej nich i na dodatek nie posiadajÂąc rozwoju niÂższych wymiarĂłw zacz¹Ì wyÂższy. To coÂś takiego jak nie  moÂżna po szkole podstawowej chcieĂŚ  od razu byĂŚ w klasie maturalnej i zdaĂŚ maturĂŞ! PrzecieÂż to bezsens i kompletna niemoÂżliwoœÌ. Ewolucja skÂłada siĂŞ z wielu cykli , ktĂłre zwyczajnie trzeba przejœÌ.
Jeszcze raz matryca energetyczna  dla kaÂżdego- wzĂłr Âżycia i wszystkich zdarzeĂą  mogÂących siĂŞ w nim wydarzaĂŚ  jest zapisana w nim czyli w polu morfogenetycznym tego wymiaru, oraz w GwieÂździe Matce w ktĂłrej sÂą wszystkie kody Âżycia.
CzÂłowiek posiada moÂżliwoœÌ rozwoju dziĂŞki po³¹czeniu z polem morfogenetycznym przez swoje DNA i wiedzĂŞ caÂłkowita StwĂłrcy zdeponowanÂą jako informacja w sowiej Iskrze ÂŻycia. Ale nie ma w nim jeszcze wiedzy czegoÂś czego fizycznie nie doÂświadczyÂł, zatem nie ma w nim wiedzy matrycy wymiaru  w ktĂłry dopiero wejdzie.Ma jednak wiedzĂŞ matrycy wymiaru  ktĂłrym  juÂż kiedyÂś byÂł.

Co chc¹ zrobiÌ nasi galaktyczni "zbawcy"? Zwyczajnie cofn¹Ì nas w rozwoju do koùcowego momentu II wymiaru i rozpocz¹Ì ca³y proces naszego niby wzrastania ponownie w nieco innych okolicznoœciach , nowej linii czasowej dla tego wymiaru.
SÂą to bardzo usilne starania nie dopuszczenia do naszej ewolucji , blokowanie jej na wszystkie moÂżliwe sposoby , bardzo podstĂŞpnie z uÂżyciem perfidnych kÂłamstw i oszustw i wszelakiej manipulacji informacjÂą  , ktĂłrymi siĂŞ brzydzĂŞ.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2012, 18:15:15 wysłane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #1277 : Wrzesień 28, 2012, 14:22:02 »

ArchanioÂł MichaÂł:
B¹dŸcie gotowi, by obj¹Ì wszystkich, w³¹cznie ze sob¹, w mi³oœci i œwietle

UwaÂżamy, Âże czas poÂświĂŞciĂŚ jak¹œ rozmowĂŞ waszemu rozumieniu jednoÂści.
To, o czym bĂŞdziemy mĂłwiĂŚ, nie jest dla was nowe, ale jak dotychczas tylko wasz intelekt zintegrowaÂł to w swojej ÂświadomoÂści.

Ju¿ ponad sto lat temu nauka odkry³a, ¿e wszystko,co widzicie, sk³ada siê wy³¹cznie z energii.
Raz po raz udowadnialiÂście, Âże to, o czym mĂłwicie jako o materii, w rzeczy samej nie istnieje jako 'coÂś solidnego'.
 ÂŁatwo zademonstrowaĂŚ, Âże jedynie pola energii sÂą rzeczywiste.
Jednak iluzja wci¹¿ utrzymuje wasz¹ percepcjê w solidnym uœcisku.

DziÂś bĂŞdziemy rozmawiaĂŚ wÂłaÂśnie o percepcji i wyobraÂżeniach.
I zaczniemy od tego, co rĂłwnieÂż nie jest dla was nowe, choĂŚ byĂŚ moÂże nie jest to jeszcze tak szeroko pojmowane.
Poniewa¿ stanowicie czêœÌ ogromnego pola energii, nie istnieje wiedza, wydarzenie czy rozumienie, które nie jest wam dostêpne w dowolnej chwili.
 W kaÂżdym momencie jesteÂście zanurzeni w niezliczonej iloÂści bitĂłw informacji.
Jednak¿e wasza zdolnoœÌ zrozumienia tych 'sygna³ów' jest ograniczona.

WiĂŞc przyjmujecie, akceptujecie i dostrajacie siĂŞ do tych, ktĂłre dla was coÂś znaczÂą i z tego konstruujecie swĂłj wÂłasny Âświat.
Jak myœlicie, co wyró¿nia to, co wybieracie w porównaniu do tego, czego nie wybieracie?
 Jaki jest g³ówny skÂładnik waszego 'odbiornika'?
I my odpowiadamy, Âże sÂą nim wasze przekonania i wczeÂśniejsze wnioski oraz sposĂłb pojmowania waszych doÂświadczeĂą.

Jak dÂługo siĂŞ tego trzymacie, wasz osobisty Âświat trudno bĂŞdzie zmieniĂŚ.
W istocie to siĂŞ nie uda.
BĂŞdzie on wam musiaÂł zademonstrowaĂŚ, w ktĂłrym miejscu wasz sposĂłb rozumienia nie jest uzasadniony.

To siĂŞ wydarza, i zawsze tak siĂŞ dzieje.
ChcielibyÂśmy jednak wskazaĂŚ, Âże aby kolejne parĂŞ miesiĂŞcy uczyniĂŚ dla was Âłatwiejszymi i przyspieszyĂŚ zmiany osobiste, ktĂłrych tak niecierpliwie wyczekujecie, najlepiej byÂłoby, ÂżebyÂście wnikliwie zbadali, czego tak mocno siĂŞ trzymacie, a co moÂże jednak wolelibyÂście uwolniĂŚ.
Nie rĂłbcie z tego wielkiego problemu.
Po prostu otwĂłrzcie swoje serce i umysÂł na inne moÂżliwoÂści i sprawdÂźcie je, kiedy siĂŞ pojawiajÂą.
Zaakceptujcie je, jeœli maj¹ one dla was jak¹œ wartoœÌ.
Nade wszystko porzuĂŚcie osÂądzanie siebie i innych.
Te os¹dy s¹ z ca³¹ pewnoœci¹ oparte na ograniczonych informacjach.

Nie oznacza to, Âże macie przyjmowaĂŚ wszystko, co ktoÂś inny mĂłwi czy robi.
Istnieje ró¿nica pomiêdzy dzia³aniem, a tym kto je wykonuje.
 BÂądÂźcie gotowi, by obj¹Ì wszystkich, w³¹cznie ze sobÂą, w miÂłoÂści i Âświetle.

To wÂłaÂśnie wydarza siĂŞ w waszej ÂświadomoÂści, na Âżyczenie waszej wyÂższej jaÂźni, z waszÂą ÂświadomoÂściÂą czy bez niej.
Wasze 'ulubione objawy' stanowiÂą w swej wiĂŞkszoÂści opĂłr przeciwko nowemu.
A moÂże byÂście tak otwarli i rozpostarli szeroko ramiona?
PodziĂŞkujcie waszym wyÂższym jaÂźniom i swemu StwĂłrcy za wszystko, co jest wam zsyÂłane.
WkrĂłtce siĂŞ dowiecie, Âże tego wÂłaÂśnie pragnĂŞliÂście przez caÂły czas.
Niechaj wasze dni wypeÂłnione bĂŞdÂą radoÂściÂą dziĂŞki tej wiedzy.

WkrĂłtce znĂłw siĂŞ odezwiemy. Dobrego dnia.

PrzekazaÂł Ron Head, 26 wrzeÂśnia 2012
http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/09/26/hold-all-including-self-in-love-and-light-channeled-by-ron-head/
 Posted by wikaM
http://wielkawiosnawszechswiata.blogspot.com/

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1278 : Wrzesień 28, 2012, 14:51:07 »

Dla mnie to chyba najistotniejszy fragment tego przekazu...

BÂądÂźcie gotowi, by obj¹Ì wszystkich, w³¹cznie ze sobÂą, w miÂłoÂści i Âświetle.

Zaakceptuj cz³owieku swoj¹ doskona³oœÌ na dany moment, nie oceniaj ci¹gle w³asnych przesz³ych b³êdów , by³y takie , bo inaczej czyniÌ jeszcze nie potrafi³eœ. skup siê wiêc na sobie, sobie poœwiêÌ t¹ ju¿ ma³¹ iloœÌ czasu!
Nie oceniaj ci±gle innych , oni s± tacy jak byæ mog± i potrafi± teraz, to jest wa¿ne dla nich , a nie dla ciebie. Dla Ciebie jeste¶ najwa¿niejszy TY SAM I NIKT WIÊCEJ! ten czas jest dawaniem osobistego przyk³adu , a nie wymuszaniem na nikim swojego ¶wiatopogl±du mi stylu ¿ycia.
JeÂżeli ktoÂś uzna swojÂą wolnÂą wolÂą iÂż chce przemierzyĂŚ swojÂą drogĂŞ Âżycia jak ty to zrobiÂłeÂś niech siĂŞ stanie, ale nie wymuszaj na nikim priorytetu swoich prawd. PokaÂż je i pozostaw wyborowi  wolnej woli innych.
Zajmij siĂŞ doskonaleniem siebie, bo tak naprawdĂŞ tylko to moÂżesz zrobiĂŚ i nic wiĂŞcej.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2012, 19:16:20 wysłane przez Kiara » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #1279 : Wrzesień 28, 2012, 15:28:06 »

Dla mnie to chyba najistotniejszy fragment tego przekazu...

Zaakceptuj cz³owieku swoj¹ doskona³oœÌ na dany moment, nie oceniaj ci¹gle w³asnych przesz³ych b³êdów , by³y takie , bo inaczej czyniÌ jeszcze nie potrafi³eœ. skup siê wiêc na sobie, sobie poœwiêÌ t¹ ju¿ ma³¹ iloœÌ czasu!
Nie oceniaj ci±gle innych , oni s± tacy jak byæ mog± i potrafi± teraz, to jest wa¿ne dla nich , a nie dla ciebie. Dla Ciebie jeste¶ najwa¿niejszy TY SAM I NIKT WIÊCEJ! ten czas jest dawaniem osobistego przyk³adu , a nie wymuszaniem na nikim swojego ¶wiatopogl±du mi stylu ¿ycia.
JeÂżeli ktoÂś uzna swojÂą wolnÂą wola iÂż chce przemierzyĂŚ swojÂą drogĂŞ Âżycia jak ty to zrobiÂłeÂś niech siĂŞ stanie, ale nie wymuszaj na nikim priorytetu swoich prawd. Pokaz je i pozostaw wolnej woli innych.
Zajmij siĂŞ doskonaleniem siebie, bo tak naprawdĂŞ tylko to moÂżesz zrobiĂŚ i nic wiĂŞcej.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ÂŚwietnie Kiaro, Âże to zauwaÂżasz.  MrugniĂŞcie Mam nadzieje, Âże wszystkie te uwagi kierujesz 
do siebie a nie innych. W  myÂśl tego co piszesz, by nie zajmowaĂŚ siĂŞ innymi.  DuÂży uÂśmiech

Powodzenia  MrugniĂŞcie

Kiara
Gość
« Odpowiedz #1280 : Wrzesień 28, 2012, 15:43:23 »

Wklejam te przekazy tylko dla tego i¿ mog¹ byÌ dla niektórych czyteln¹ i zrozumia³¹ form¹ dla dziej¹cych siê zdarzeù zarówno na polu fizycznym jak i duchowym.
W tym przekazie moim zdaniem najwaÂżniejszÂą myÂślÂą jest inspiracja do wyjÂścia z pĂłl strachu, bowiem one zawsze sÂą najwiĂŞkszÂą blokadÂą ludzkiego rozwoju. Zrozumienie iÂż nie ma Âżadnej potrzeby bania siĂŞ czegoÂś, uwalnia czÂłowieka zatrzymanego w miejscu do dalszej drogi. Do stania siĂŞ sobÂą piĂŞkniejszym i bardziej doskonaÂłym, nie potrzeba nam ciÂągÂłego mierzenia siebie doskonaÂłoÂściÂą innych, naszÂą miarÂą jest miara naszego wzrostu na tle poprzedniej wielkoÂści.  ZrozumieĂŚ siebie , to znaczy uwolniĂŚ siĂŞ ze wszystkich blokad , ktĂłre trzymaÂły nas strachem przed czymÂś.....

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

27.09.2012 10 WymogĂłw (potrzebnych do) Podniesienia. SHIVA

SHIVA

KoÂło Czasu krĂŞci siĂŞ nieustannie,
Przestrzeù rozci¹gana jest w NieskoùczonoœÌ
aÂż wystÂąpiÂą uskoki (*przemieszczenia) Czaso-Przestrzeni
i tym samym ten Poziom Tworzenia wejdzie
w Now¹ RzeczywistoœÌ.

Ja Jestem SHIVA.
Niszczyciel i Budowniczy Nowego ÂŚwiata,
ten czyniÂący-szczĂŞÂście Jeden, ktĂłry jest wszystkim.

Nie bĂłjcie siĂŞ!

To jest to co teraz naleÂży uwewnĂŞtrzniĂŚ.
StaĂŚ siĂŞ caÂłkowitym w Zaufaniu i UfnoÂści
w PewnoÂści i w MiÂłoÂści do StwĂłrcy.

Kompromisy siĂŞ nie liczÂą
i jeÂżeli macie i pielĂŞgnujecie jakieÂś LĂŞki
to jest to kompromis ktĂłry nie jest juÂż wiĂŞcej
do utrzymania i musi byĂŚ rozpoznany,
rozwiÂązany i uwolniony.

Musi! Tak, musi!

To SÂłowo (*”musicie”) jest prawie nieuÂżywane,
gdy majÂą miejsce Przekazy z Duchowych PoziomĂłw ÂŻycia.
Po pierwsze, KanaÂły cofajÂą siĂŞ przed tym
poza tym same Duchowe Poziomy niechĂŞtnie z tego
korzystaj¹ gdy szukaj¹ dostêpnych S³ów w Medium.

Na pierwszym planie stoi Wolna Wola,
tak wiĂŞc rzadko pojawia siĂŞ SÂłowo MUSISZ,
zawsze jest POWINIENEÂŚ, MOÂŻESZ, JEST POZWOLONE.

Jednak te SÂłowa dla dzisiejszego Przekazu
SÂĄ BEZ ZNACZENIA.

Albowiem ja mĂłwiĂŞ Wam:

Wy MUSICIE rozpuÂściĂŚ (uwolniĂŚ) Wasze LĂŞki
jeÂśli chcecie przetrwaĂŚ ten Czas,
je¿eli chcecie wyjœÌ z tego Czasu
ze zdrowym ludzkim UmysÂłem i jeÂżeli chcecie
precyzyjnie stosowaÌ Wasz¹ umiejêtnoœÌ
Si³y Rozró¿niania.

JeÂżeli z Wolnej Woli zadecydowaliÂście
podnieœÌ siê do Œwiat³a, to musicie byÌ ca³kowicie
uwolnieni od LĂŞkĂłw Starego ÂŚwiata.
To nie jest zalecenie, to jest obowiÂązek.

Na to jest wskazane i Ja Jestem tym
ktĂłry przy tym stoi pomocnie u Waszego boku
albowiem mojemu Ogniowi nie moÂże siĂŞ nic oprzeĂŚ
- NIC.

Zniszczcie Wasze LĂŞki, zmieĂŚcie je precz!
Jak dÂługo  jeszcze chcecie byĂŚ przez nie
trzymani z dala od Waszego prawdziwego ÂŻycia?

Do Podniesienia istniejÂą wymagania
ktĂłre nie sÂą zaleceniem lecz koniecznoÂściÂą:

1.
Bycie wolnym od LĂŞkĂłw Starego Czasu.

2.
Przybycie do KrĂłlestwa Pokoju.

3.
SÂłuÂżenie z MiÂłoÂści.

4.
Precyzyjne stosowanie Si³y Rozró¿niania.

5.
DziaÂłanie samodzielne (*niepodlegÂłe).

6.
Napotykanie obcych i wÂłasnych MyÂśli
jako Pan zarz¹dzaj¹cy Si³¹.

7.
Bezwarunkowa Wola oddania wszystkich TematĂłw
Ogniu SHIVY.

8.
Bycie bezwarunkowym we wszystkim,
bez oczekiwania na rezultaty.

9.
SÂłuÂżenie w swojej Niebieskiej Pauzie
wzrostowi ÂŚwiata.

10.
Mi³oœÌ do Stwórcy i Mi³oœÌ do siebie samego.

JeÂśli speÂłnionych jest te 10 PunktĂłw
wtedy jesteÂście GOTOWI.

Jedynka jako PoczÂątek
i Zero ktĂłre jest wszysto-jest-jednym.
DziesiĂŞĂŚ.

Na pierwszym miejscu stoi Strach!

Uwolnijcie go, a Ja Was nauczĂŞ
Âże nie trzeba niczego siĂŞ baĂŚ,
chyba Âże potrzebujecie jeszcze LĂŞku
aby siĂŞ samemu przeÂżywaĂŚ.

Wtedy pozostaniecie osadzeni w Biegu ÂŚwiata
i niezaleÂżnie od tego jak zakrzywia siĂŞ
PrzestrzeĂą, jak rozszerza siĂŞ Czas, pozostaniecie
tym, co przedstawiacie sobÂą teraz
i póŸniej staniecie siê tym czym Jesteœcie.

Od WiecznoÂści On jest SHIVA
Wszechmocna ŒwiadomoœÌ Œwiatów.

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/09/27/27-09-2012-10-wymogow-potrzebnych-do-podniesienia-shiva/
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2012, 16:28:22 wysłane przez Kiara » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #1281 : Wrzesień 28, 2012, 16:05:35 »

Cytat: Kiara
Wklejam te przekazy tylko dla tego i¿ mog¹ byÌ dla niektórych czyteln¹ i zrozumia³¹ form¹ dla dziej¹cych siê zdarzeù zarówno na polu fizycznym jak i duchowym.

Cytat: Kiara

Rozumiem zatem, Âże owe przekazy nie majÂą na celu doskonalenia innych?  MrugniĂŞcie

I sorry, Âże nie czytam juÂż Âżadnych przekazĂłw, ale czytam jeszcze uÂżytkownikĂłw forum. 
To daje mi wiĂŞcej wiedzy o tym, kim jest czÂłowiek (pod warunkiem, Âże nie piszÂą tu androidy i inne maszyny Chichot).

Wypociny wszelkich bytĂłw pozostawiam im samym, nie zamierzam skupiaĂŚ na nich uwagi ani ich dokarmiaĂŚ. 
Co innego ludzi, tych mogê dokarmiÌ, gdy s¹ w potrzebie. Energii wokó³ jest a¿ nadto i szkoda, ¿e nie wszyscy
potrafiÂą jÂą pobieraĂŚ.
Ale do tego trzeba chyba pozbyĂŚ siĂŞ zbĂŞdnych zbĂŞdnoÂści. I nie bĂŞdĂŞ juÂż pisaĂŚ jakich,
by nie zajmowaĂŚ siĂŞ innymi.  MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #1282 : Wrzesień 28, 2012, 17:47:15 »

StworzyÂłyÂście Âświetny ÂłaĂącuch przyczynowo - skutkowy, gdzie energie widaĂŚ jak w telewizorze.
DziĂŞki wam za to.
Faktycznie przekazom daleko do takich "Âżywych" nauk energetycznych. Ale nie martwcie siĂŞ, bĂŞdĂŞ je wstawiaÂł, bo wielu jeszcze chce je czytaĂŚ.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1283 : Wrzesień 28, 2012, 18:00:43 »

Ale¿ bardzo dobrze ¿e bêdziesz to robi³ ( ja te¿ bêdê je wstawiaÌ), przekazy s¹ potrzebne tym , którzy na ich tle rozumiej¹ siebie, musz¹ byÌ tacy , którzy je wstawi¹ i tacy , którzy skomentuj¹ odnajduj¹c myœl przewodni¹. A ¿e przy okazji s¹ te¿ tacy , którzy miast komentowaÌ treœÌ przekazu usi³uj¹ namolnie zajmowaÌ siê osobami wstawiaj¹cymi je..... widaÌ maja du¿e problemy ze zrozumieniem zarówno siebie jak i celu tych przekazów zaistnienia.
Bowiem fakt wstawiania ich  i dyskusji nad treÂściÂą nie Âświadczy o osobistych problemach osĂłb je wstawiajÂących, meritum  treÂści odsÂłaniajÂących, ale o zwrĂłceniu uwagi co dzieje siĂŞ tu i teraz i dlaczego.

Niestety niektĂłrzy potrafiÂą tylko zaistnieĂŚ jako "satelita" kogoÂś i to taki , ktĂłry pokazaĂŚ chce w kimÂś to, co jego niedomaganiem jest najwiĂŞkszym.
Zatem jeszcze raz najlepiej na sobie siĂŞ skupiĂŚ i w sobie korekty wprowadzaĂŚ.
Co ja czyniĂŞ gdy coÂś dyskomfortowego w sobie poczujĂŞ.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2012, 19:19:04 wysłane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1284 : Wrzesień 28, 2012, 18:11:12 »

To nic nowego, dualizm zawsze tak dziaÂła: akcja -> reakcja. WiĂŞc jak to PrzebiÂśnieg przytacza: kaÂżda potwora....
GdzieÂś tu byÂło o piszÂących  maszynach itp., to niekoniecznie tak. Jest caÂła gama ÂśrodkĂłw i sposobĂłw budowania poglÂądĂłw u innych. Jak znajdĂŞ trochĂŞ czasu to przetÂłumaczĂŞ "spowiedÂź" takiego jednego do wÂątku o dezinformacji.
Ale pierwotnie przywoÂłana zasada dziaÂła zawsze, zmieniajÂą siĂŞ tylko "reakcjoniÂści".

ptak
Gość
« Odpowiedz #1285 : Wrzesień 28, 2012, 19:10:33 »

Cytat: blueray21
To nic nowego, dualizm zawsze tak dziaÂła: akcja -> reakcja.

Jak to dobrze, Âże sÂą tacy, co rozumiejÂą zachodzÂące tu procesy i nie biorÂą wszystkiego do siebie.  MrugniĂŞcie
Có¿, dbanie o nieskazitelny wizerunek w³asnej osoby poch³ania mnóstwo energii i rodzi mnóstwo ocen
wzglĂŞdem innych, chociaÂż pisze siĂŞ o nie ocenianiu i skupieniu tylko na sobie.
Zadanie chyba niewykonalne w tym wymiarze i Âświecie peÂłnym mikrobĂłw… mimo wielkiego starania
o utrzymanie czystoÂści. 
No i to wstrĂŞtne ptaszysko, co lata i lustereczkiem Âświeci…  Chichot StwĂłrca widocznie takÂą rolĂŞ mu powierzyÂł…  DuÂży uÂśmiech

LubiĂŞ Was mocno, pa  MrugniĂŞcie
ptak reakcjonista  DuÂży uÂśmiech

Ps. Blue, wstawiaj przekazy dla innych, co ich potrzebujÂą. Na mnie nie patrz.
ChoĂŚ czasami i mi niechcÂący coÂś siĂŞ przeczyta, gdy na czerwono i powiĂŞkszone.  Chichot

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #1286 : Wrzesień 28, 2012, 19:17:56 »

chciaÂłem tylko wam przekazaĂŚ, Âże ich siÂła diametralnie zmalaÂła
pozdro UÂśmiech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1287 : Wrzesień 28, 2012, 19:21:27 »

chciaÂłem tylko wam przekazaĂŚ, Âże ich siÂła diametralnie zmalaÂła
pozdro UÂśmiech

A tak , to siĂŞ da zauwaÂżyĂŚ od pewnego czasu..... a moÂże to nasza wzrosÂła... co teÂż jest widoczne aÂż nadto dobrze.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1288 : Wrzesień 28, 2012, 19:42:20 »

ÂŻeby nie byÂło, Âże same przekazy to teraz post Drake, ktĂłry zamieÂściÂł na Facebooku. Drake to jest ten facet, ktĂłry wzglĂŞdnie niedawno robiÂł dla Projektu Camelot interiew z Davidem Wilcock'iem i dwoma innymi "insiderami" (ci co "nadajÂą" z wewnÂątrz jakiejÂś organizacji).
Jest uwaÂżany za rzecznika "pozytywnej" frakcji Pentagonu nazywanych teÂż "BiaÂłymi Kapeluszami".
Post wstawiam dlatego, Âże zawiera ciekawe spostrzeÂżenia dotyczÂące Galaktycznej Federacji ÂŚwiatÂła.
Jednak Drake nie ma na myÂśli tego, z czym mamy do czynienia na co dzieĂą, tzn tubÂą, tysiÂącami przekazĂłw byĂŚ moÂże maszynowych i w czĂŞÂści ziemskich, co wyjaÂśniaÂł gdzie indziej - tylko oryginalnÂą FederacjÂą, ktĂłra zachowuje wszelkie zasady nie ingerencji itd., ale miaÂła nas chroniĂŚ kwarantannÂą.
Tak samo, jak gdzieœ ju¿ tu by³o twierdzi, ¿e wojny Orioùskie to odleg³a przesz³oœÌ i plejady z Orionem od dawna wspó³pracuj¹, wiêc rzeczywista Federacja to twór przyjazny i nas wspomagaj¹cy.
Warto poczytaĂŚ i przeanalizowaĂŚ te spostrzeÂżenia.

"DoszÂło do mojej uwagi, Âże osoby ÂściÂśle zwiÂązane z GalaktycznÂą FederacjÂą ÂŚwiatÂła, przyjmujÂą przeciwne stanowiska w swoich postach. Osoby zaangaÂżowane mogÂą chcieĂŚ zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ, Âże informacje ktĂłre podajĂŞ sÂą od ÂźrĂłdeÂł, ktĂłre znam osobiÂście. Przez lata kontaktĂłw, znalazÂłem czemu moÂżna ufaĂŚ, a czemu nie moÂżna. Tak wiĂŞc, ja rĂłwnieÂż "ÂłagodzĂŞ" wychodzÂące na zewnÂątrz informacje zgodnie z ich wpÂływem i znaczeniem. MiaÂłem nadziejĂŞ unikniĂŞcia prania w sposĂłb publiczny, ale, ci z Galaktycznej Federacji ÂŚwiatÂła nie pozostawili mi wyboru.

W naszej odlegÂłej przeszÂłoÂści, kilka rzeczy miaÂło miejsce. Jednym z nich byÂła nowo powstaÂła federacja. To byÂło pierwszy raz, organizacja tego rozmiaru i zÂłoÂżonoÂści zostaÂła powoÂłana do istnienia. Oznacza to, Âże wszystkie interakcje tych ró¿nych grup miaÂły dziaÂłaĂŚ dobrze. Ponadto, bardzo duÂży rozmiar byÂł utworzony, niezwykÂłe duÂży i spowodowaÂł biurokracjĂŞ, co byÂło czasochÂłonne, i dziaÂłali powoli. Galaktyczna Federacja ÂŚwiatÂła wiedziaÂła o infiltracji naszej planety przez „zÂłych chÂłopcĂłw” i nie mogÂła dziaÂłaĂŚ na tyle szybko, aby temu zapobiec. Ponadto, "kwarantanna" nie byÂł dopiĂŞta wÂłaÂściwie, aby oferowaĂŚ peÂłnÂą lub prawdziwÂą kwarantannĂŞ. Dlatego Galaktyczna Federacja ÂŚwiatÂła jest jednÂą z przyczyn naszej obecnej sytuacji / problemu. Wszyscy zaangaÂżowani prĂłbujÂą naprawiĂŚ lub wyprostowaĂŚ wszystko, co siĂŞ staÂło, poniewaÂż z powyÂższych powodĂłw. DziĂŞkujĂŞ wszystkim zaangaÂżowanym w te wysiÂłki, w tym Galaktycznej Federacji ÂŚwiatÂła.

Jestem, i mam ÂświadomoœÌ obecnoÂści naszych PlejadaĂąskich asystentĂłw od wielu lat. Czy chcecie, czy nie, sÂą oni tutaj i byli tutaj starajÂąc siĂŞ pomĂłc przez tysiÂące lat. SpoÂłeczeĂąstwo jest rodzajem typu wojskowej organizacji. Bardzo dobrze zorganizowane z charakterystycznÂą strukturĂŞ typu "zlecenie" lub rozkaz. ÂŻadni z "gwiezdnych" ludzi nie sÂą juÂż  typu podbijajÂących, gdyÂż takie zachowanie jest nie do zaakceptowania. To nie znaczy, Âże wszyscy akceptujÂą ludzi bardzo Âłatwo. NiektĂłrzy z nich tylko tolerujÂą naszÂą egzystencjĂŞ. MiaÂłem nadziejĂŞ opuszczenia tego obszaru dyskusji o rzeczach,  o ktĂłrych wspomniaÂłem. JednakÂże, tak jak StwĂłrca stwierdziÂł, wszyscy muszÂą pracowaĂŚ razem, aby ludzkoœÌ mogÂła wznieœÌ siĂŞ. Wiem, Âże gdy to bĂŞdzie zakoĂączone, czÂłowiek bĂŞdzie postrzegany jako bardziej "dopasowany" do przy³¹czenia siĂŞ do naszych duÂżo bardziej zaawansowanych braci i siĂłstr.

Misje s¹ dobrze zdefiniowane. Cz³owiek ma oczyœciÌ swoje "gniazdo", tal jak mo¿e . Potem / podczas tego, bêdziemy siê ponownie wprowadzeni i ponownie zjednoczeni z naszymi gwiezdnymi relacjami. Proponujê, ¿e My Ludzie mamy pierwsz¹ misjê ... posprz¹taÌ. Dlatego wszyscy tu bêdziemy musieli skoncentrowaÌ siê na naszych "ludzkich" warunkach. Cz³owiek narobi³ wiele bardzo powa¿nego ba³aganu. Mimo ¿e wszyscy jesteœmy ludŸmi, mamy straszne problemy zaakceptowaÌ siebie ... rasa, wyznanie, przekonania, i ró¿nice spo³eczne. Gdy staniemy siê wolnymi, odpowiedzialnoœÌ tej wolnoœci, musi byÌ czêœci¹ nowego stylu bycia, na wszystkie sposoby.

Panie i Panowie, mamy duÂżo do zrobienia po prostu dbanie o nasze wÂłasne problemy. Rada sÂą mile widziane, nowe pomysÂły, a przede wszystkim, uwalnianie wszystkich "nienawiÂści" i sztucznych sporĂłw, ktĂłre  zrobiliÂśmy z powodu naszych wÂłasnych wad ...

Nowy porzÂądek jest jednym z pokoju ... nic wiĂŞcej, nic mniej. ProponujĂŞ wszystkim zaj¹Ì siĂŞ naszÂą poprawÂą, gdyÂż ET / AnioÂłowie  przybĂŞdÂą jedynie PO tym, gdy to zrobimy.

Wielkie zmiany na Ziemi zale¿¹ od tego, ile to my, jako rasa ludzka, mo¿emy osi¹gn¹Ì. Powszechne zniszczenie Œwiata lub pokój? To jest nasz wybór. "-Drake Kent, zamieœci³ na Facebooku, 08 lipca 2012

BBernard
Gość
« Odpowiedz #1289 : Wrzesień 28, 2012, 21:50:48 »

MiÂła Kiaro, a czy moÂżna Cie prosiĂŚ o rozwiniĂŞcie 10 punktĂłw z przekazu ktĂłry zamieÂściÂłaÂś dziÂś po 16stej?
5 na 10 z tych punktĂłw nie jest dla mnie jasnych, no a chciaÂłbym sprawdziĂŚ czy wszystkie speÂłniam UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1290 : Wrzesień 28, 2012, 22:27:59 »

MiÂła Kiaro, a czy moÂżna Cie prosiĂŚ o rozwiniĂŞcie 10 punktĂłw z przekazu ktĂłry zamieÂściÂłaÂś dziÂś po 16stej?
5 na 10 z tych punktĂłw nie jest dla mnie jasnych, no a chciaÂłbym sprawdziĂŚ czy wszystkie speÂłniam UÂśmiech

Witaj BBernardzie.

Nie chciaÂła bym byĂŚ traktowana jako wyrocznia, dobrze gdy kaÂżdy  potraktuje ten tekst po swojemu, na miarĂŞ siebie i tak jest najlepiej. w wypadku gdy zauwaÂżam manipulacjĂŞ tekstem i usiÂłowania caÂłkowitego przekrĂŞcenia informacji reagujĂŞ ostro i zdecydowanie.
W tej sytuacji na TwojÂą proÂśbĂŞ  napiszĂŞ jak ja to rozumiem , ale kaÂżdy ma prawo zrozumieĂŚ po swojemu , nie musi interpretowaĂŚ wszystkich tekstĂłw identycznie jak ja.

Zniszczcie Wasze LĂŞki, zmieĂŚcie je precz!
Jak dÂługo  jeszcze chcecie byĂŚ przez nie
trzymani z dala od Waszego prawdziwego ÂŻycia?

Do Podniesienia istniejÂą wymagania
ktĂłre nie sÂą zaleceniem lecz koniecznoÂściÂą:

1.Bycie wolnym od LĂŞkĂłw Starego Czasu.

2.Przybycie do KrĂłlestwa Pokoju.

3.SÂłuÂżenie z MiÂłoÂści.

4.Precyzyjne stosowanie Si³y Rozró¿niania.

5.DziaÂłanie samodzielne (*niepodlegÂłe).

6.Napotykanie obcych i wÂłasnych MyÂśli
jako Pan zarz¹dzaj¹cy Si³¹.

7.Bezwarunkowa Wola oddania wszystkich TematĂłw
Ogniu SHIVY.

8.Bycie bezwarunkowym we wszystkim,
bez oczekiwania na rezultaty.

9.SÂłuÂżenie w swojej Niebieskiej Pauzie
wzrostowi ÂŚwiata

10.Mi³oœÌ do Stwórcy i Mi³oœÌ do siebie samego.

JeÂśli speÂłnionych jest te 10 PunktĂłw
wtedy jesteÂście GOTOWI.

Jedynka jako PoczÂątek
i Zero ktĂłre jest wszysto-jest-jednym.
DziesiĂŞĂŚ.
Na pierwszym miejscu stoi Strach!

Po pierwsze i najwaÂżniejsze w tych wszystkich 10 punktach chodzi o pozbycie sie strachu, bo tam gdzie jest strach nie ma miÂłoÂści , lub jest ona na niskim poziomie swoich wibracji. Zatem te 1o punktĂłw objaÂśniajÂą jak go siĂŞ pozbyĂŚ, jĂŞzyk przekazu ma zawsze swojÂą specyfikĂŞ i czĂŞsto trzeba siĂŞ zastanowiĂŚ co on przekazuje w formie symbolicznej.

1.Bycie wolnym od LĂŞkĂłw Starego Czasu. - znaczy dla mnie wyjÂście  ze wszystkich sytuacji z przeszÂłoÂści , ktĂłre budziÂły w nas lĂŞk. A to znaczy zrozumienie ich oraz siebie iÂż dziaÂło siĂŞ tak ,a nie inaczej , bo inaczej jeszcze czyniĂŚ nie potrafiliÂśmy. Zatem , nalezy zaakceptowaĂŚ swojÂą niedoskonaÂłoœÌ , wybaczyĂŚ jÂą sobie i innym ktĂłrzy te lĂŞki w nas powodowali. Inaczej bywa to uÂżyte byĂŚ wytÂłumaczonym, zrozumieĂŚ dobrze sytuacje i wyjœÌ z jej uwiĂŞzi.

2.Przybycie do Królestwa Pokoju.- dla mnie znaczy to po zrozumieniu wszystkich aspektów zdarzenia traumatycznego , osi¹gn¹Ì spokój i nie wracaÌ myœlami ni czynami do nich. Osi¹gn¹Ì stan pokoju wewnêtrznego, bez usi³owania walki o nic.

3.S³u¿enie z Mi³oœci. - dla mnie znaczy to ¿yÌ intencj¹ czynienia dobra i akceptacji odmiennoœci obok nas w taki sposób by nie krzywdziÌ ni siebie ( nie stawaÌ siê ofiar¹) , ani innych nie byÌ ich "oprawc¹", czyli nie wymuszaÌ nic na nikim. StaraÌ siê nape³niaÌ swoje czyny radoœci¹ i mi³oœci¹, tzn. z tak¹ intencj¹ staraÌ siê je wykonywaÌ, by dawa³y nam i innym radoœÌ i szczêœcie.

4.Precyzyjne stosowanie Si³y Rozró¿niania. dla mnie to, po pierwsze dokonywanie wyborów i podejmowanie dzia³ania tylko z w³asnej woli, a nie z powodu okolicznoœci ni¹ powoduj¹cych wbrew naszemu systemowi wartoœci ( czyli tego co wewnêtrznie czujemy jako dobro). Trzeba odró¿niaÌ precyzyjnie czy czyny takie czyni¹ dobro prawdziwe czy tylko pozorne , bo s¹ prowadzone przez emocje , a nie przez uczucie mi³oœci i prawoœÌ, czyli m¹droœÌ serca.

5.DziaÂłanie samodzielne (*niepodlegÂłe). dla mnie to znaczy sÂłuchanie siebie, nie innych i nie poddawanie siĂŞ ni modzie, ni korzyÂściÂą ni innym uwarunkowaniom zewnĂŞtrznym. To bardzo trudny punkt , bo czĂŞsto prowadzi ponad utarte schematy dziaÂłania akceptowane spoÂłecznie, ale nie zawsze zgodne z nasza wewnĂŞtrznÂą etykÂą. Jednak ze strachu przed odrzuceniem [przez grupĂŞ bliskich ludzie robiÂą wiele rzeczy wbrew sobie.

6.Napotykanie obcych i wÂłasnych MyÂśli
jako Pan zarz¹dzaj¹cy Si³¹. i to te¿ nie jest ³atwe , bo trudna jest weryfikacja , co jet nasza , a co cudza myœl¹ w naszym ¿yciu? trzeba nauczyÌ siê rozró¿niaÌ po efektach koùcowych dzia³aù, zrobiÌ symulacjê myœlow¹ i wybraÌ to co chcieli byœmy ¿eby zaistnia³o wed³ug nas. Je¿eli fina³ oka¿e siê niezgodny z naszym systemem wartoœci nie wprowadzamy takich myœli w czyn. Czyli myœlimy zanim coœ zrobimy , a nie po wykonanym zadaniu. Wówczas mo¿na rozró¿niaÌ co jest moj¹ ,a co cudza myœl¹ we mnie.

7.Bezwarunkowa Wola oddania wszystkich TematĂłw
Ogniu SHIVY. jak dla mnie to spalenie, przesz³oœci bez ¿alu, czyli zrozumienie jej i zaakceptowanie jako nauki. nie musimy nieœÌ ca³ego baga¿u wszystkich zdarzeù, one s¹ juz zbêdne. Zabieramy ze sob¹ tylko wnioski z doœwiadczeù , one bowiem ( i te pozytywne i te negatywne) stanowi¹ pe³niê wiedzy przebytej drogi . Ta kwintesencja jest najwa¿niejsza, bowiem na podstawie niej dokonamy kolejnych wyborów , podejmiemy kolejne decyzje stanowi¹ce o naszej m¹droœci. Reszta mo¿e ulec spaleniu w ogniu zapomnienia , bowiem nie jest ju¿ dla nas istotna. je¿eli na kilku kilogramach jab³ek uczyliœmy siê je obieraÌ , to bierzemy ze sob¹ t¹ umiejêtnoœÌ anie pozosta³e po obieraniu obierzyny. Je mo¿emy spaliÌ.

8.Bycie bezwarunkowym we wszystkim,
bez oczekiwania na rezultaty. dla mnie to... caÂłkowita akceptacja celu doÂświadczeĂą , ktĂłrym jest nasze bycie w coraz wyÂższych przestrzeniach naszego dobra i naszej doskonaÂłoÂści. nie oczekujmy Âżadnych nagrĂłd za pokonanie tej bardzo trudnej drogi, nie stawiajmy sobie Âżadnych warunkĂłw.. np. jak zrobiĂŞ, to , czy tamto , to osiÂągnĂŞ lepszÂą pozycjĂŞ z korzyÂściami konkretnymi i dlatego bĂŞdĂŞ d¹¿yÂł do tego stanu. Nie to nie tak. Naszym d¹¿eniem do bycia lepszym powinno byĂŚ tylko samo bycie lepszym , bowiem uzyskanie takiego stanu jest nagrodÂą za ten przeolbrzymi wysiÂłek. JuÂż stanie siĂŞ lepszym daje nam moÂżliwoœÌ piĂŞkniejszego Âżycia, ktĂłre staje siĂŞ inspiracjÂą drogi  dla innych . Gdy ktoÂś dziĂŞki naszemu przykÂładowi zmienia siebie i powiĂŞksz przestrzeĂą dobra jest to najwiĂŞksza nagroda w bezwarunkowym przemienianiu Âświata wewnĂŞtrznego i zewnĂŞtrznego. NaprawdĂŞ nie ma nic piĂŞkniejszego.

9.SÂłuÂżenie w swojej Niebieskiej Pauzie
wzrostowi Œwiata jak dla mnie znaczy to.... niebieskiej - Boskiej , Pauzie ( trudne) wy¿szemu zrozumieniu celu , czyli s³u¿enie boskiej intencji rozwojowi Œwiata. Zrób wszystko co jest mo¿liwe , najlepiej jak potrafisz , by œwiat piêknia³ realizuj¹c swoje przeznaczenie zgodnie z zamys³em i planem rozwojowym przekazanym nam przez system wartoœci Stwórcy Wszechrzeczy. A cel jest tylko jeden , ewolucja przez mi³oœÌ , szczêœcie i dobro realizuj¹ce m¹droœÌ istnienia.

10.MiÂłoœÌ do StwĂłrcy i MiÂłoœÌ do siebie samego. - dla mnie to tak...Tak jak kochasz StwĂłrcĂŞ kochaj siebie, tak jak nie chciaÂł byÂś  uczyniĂŚ nic co by sprawiÂło Mu przykroœÌ i bĂłl czyĂą sobie i tak jak byÂś chciaÂł radowaĂŚ Go dobrem i piĂŞknem raduj siebie. WĂłwczas staniesz siĂŞ miÂłoÂściÂą w jego oczach i w swoich czynach. Daj sobie to co StwĂłrcy chciaÂł byÂś podarowaĂŚ najcenniejszego w imiĂŞ miÂłoÂści i dla miÂłoÂści , wĂłwczas miÂłoœÌ do StwĂłrcy bĂŞdzie identyczna z TwojÂą  miÂłoÂściÂą do siebie i czyniĂŚ bĂŞdzie tylko dobro.

FinaÂł jest taki, tam gdzie jest miÂłoœÌ nie ma strachu, tam gdzie jest dobro nie ma bĂłlu. tam gdzie jest StwĂłrca jest prawdziwe  piĂŞkno Âżycia.

Ja tak tylko potrafiĂŞ zinterpretowaĂŚ te 10 punktĂłw , jeÂżeli ktoÂś widzi je inaczej to proszĂŞ napiszcie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2012, 23:30:14 wysłane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1291 : Wrzesień 29, 2012, 09:02:11 »

Trudne /niezrozumia³e s³owa, frazy s¹ najczêœciej efektem t³umaczenia. T³umacze przyzwyczaili siê u¿ywaÌ s³ów w ich najbardziej popularnym znaczeniu. Tymczasem przekazy u¿ywaj¹ bardzo szerokiego wachlarza znaczeù nawet dla bardzo popularnych s³ówek. Czêsto gdy czytam i znane s³owo nie bardzo pasuje mi do treœci lub kontekstu to s³ownik jest w robocie. W przekazach jest to wyj¹tkowo czêste.
StÂąd wiele nieporozumieĂą i nadinterpretacji wobec niektĂłrych tÂłumaczeĂą przekazĂłw.
Ja w t³umaczeniu prawie nie zwracam uwagi na formê, tylko na zrozumia³oœÌ.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #1292 : Wrzesień 29, 2012, 18:29:09 »

Ja mogê siê tylko odnieœÌ do tego co jest w tekœcie w jêzyku polskim i ten przekaz wyjaœniÌ jak ja to rozumiem. Ale ka¿dy mo¿e mieÌ swoje zrozumienie i te¿ dla niego jest dobrze.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1293 : Wrzesień 29, 2012, 21:28:29 »

Kolejny przekaz AA MichaÂła. Dotyczy intensywnych energii zwiÂązanych z peÂłniÂą ksiĂŞÂżyca, ale nie tylko.
Zapowiada wedÂług mnie wydarzenia geologiczne zwiÂązane z oczyszczaniem ziemi, czyli trzĂŞsienia i wulkany, choĂŚ o tym nie wspomina, ale takÂże inne np. z dziedziny naszej historii, a takÂże masowÂą pobudkĂŞ lightworkers. Na koniec proszÂą  o zapiĂŞcie pasĂłw...

SiĂŞgnijcie po nas, a my bĂŞdziemy z wami. - Michael

Nasza dzisiejsza dyskusja zacznie siĂŞ od naszego pytania, aby zauwaÂżyliÂście ostry wzrost energii, ktĂłry ta peÂłnia ksiĂŞÂżyca przynosi. MoÂżecie czuĂŚ wyraÂźne zmiany w swoich reakcjach na wydarzenia wokó³ was. Gdy pojawi siĂŞ monit, aby mĂłwiĂŚ lub dziaÂłaĂŚ, naleÂży pamiĂŞtaĂŚ, aby po³¹czyĂŚ swoje uczucia bezwarunkowej miÂłoÂści ze swoim pragnieniem zmian. Impuls do zrobienia czegoÂś moÂże byĂŚ nowy dla ciebie osobiÂście i nieznany. Zawsze najlepiej jest zacz¹Ì od wÂłasnego centrum serca i postĂŞpowaĂŚ tak, jak wiesz, Âże twoja najwyÂższa wizja siebie by dziaÂłaÂła. W ten sposĂłb, kiedy siĂŞ  powstrzymasz, aby zadaĂŚ sobie pytanie: "Czy ja to powiedziaÂłem?" BĂŞdzie to z uÂśmiechem na twarzy.

Jak byÌ mo¿e bêdziecie w stanie powiedzieÌ z poprzedniego paragrafu, zaczniecie teraz na serio manifestowaÌ zmiany w sobie, o które tak d³ugo modliliœcie siê, gdy¿ niektórzy zamierzali na d³ugo przed tym ¿yciem. Legion prawdziwych lightworkers i wayshowers zamierza teraz ujawniÌ siê i podejmowaÌ obowi¹zki, dla których przybyli tutaj. Wiedzcie, ¿e Stwórca i my sami mamy zaufanie do Was. PorzuÌcie swoje uczucia o znikomoœci, o ma³oœci. Jesteœcie czêœci¹ bardzo ogromnej grupy, które nie mo¿na zaprzeczyÌ. Wasze s³owo, wasz uœmiech, zdolnoœÌ do radzenia sobie, Wasza wewnêtrzna si³a wszystko weŸmie pod uwagê, znacznie lepiej, ni¿ mo¿ecie sobie wyobraziÌ.

JeÂżeli w czasie, okolicznoÂści spowodujÂą u was poczucie od³¹czenia lub stracicie z oczu cel, wróÌcie do centrum serca i poproÂście nas o pomoc. Nie jesteÂście w stanie zrobiĂŚ tego zbyt czĂŞsto, a my nigdy nie jesteÂśmy dalej,  niÂż moment waszej myÂśli. WiĂŞkszoœÌ z was jest teraz zdolna, aby poczuĂŚ obecnoœÌ energii, kiedy umieÂścicie swojÂą myÂśl na niej. Teraz wiedzcie, Âże jesteÂśmy czĂŞÂściÂą tego. SiĂŞgnijcie po nas, a my bĂŞdziemy z wami. PoproÂście o wytrzymaÂłoœÌ, komfort, i to jest wasze.

Wasza droga planeta ma zamiar wytworzyĂŚ niektĂłre zmiany, ktĂłre inni bĂŞdÂą interpretowaĂŚ w strachu. Ona bĂŞdzie wkÂładaÂła wiele trudu, aby dokonaĂŚ niezbĂŞdnych korekt, ktĂłre bĂŞdÂą szkodziĂŚ Âżyciu tak maÂło, jak to tylko moÂżliwe.
Stopniowe narastanie tego co nale¿y zrobiÌ powinno zapewniÌ, ¿e wiêkszoœÌ bêdzie œwiadoma tego, co dzieje siê w ich otoczeniu. Jest prawie pewne, ¿e nikt nie jest dobrze przygotowany na wszystko, co nast¹pi, choÌ wiele z tego zosta³o przepowiedziane. Zobaczycie dowody waszej historii, które bêd¹ niemo¿liwe d³u¿ej do zaprzeczania przez waszych naukowców.

To, wraz z rozpoczêciem dokonywania zmian w waszych spo³eczeùstwach, powinno wam przynieœÌ potwierdzenie, ¿e wszystko porusza siê po drodze, jak¹ obiecaliœmy. Wielu, wielu budzi siê teraz. Dodane przez nich œwiat³o zacznie daÌ wiêcej impetu do wzrostu œwiadomoœci. "Proszê podnieœÌ stoliki przed wami do ich pe³nej pionowej pozycji i zapi¹Ì pasy." My kochamy mieÌ trochê zabawy.

BĂŞdziemy mĂłwiĂŚ wkrĂłtce, drodzy przyjaciele. Dobrego dnia.

29 wrzeÂśnia 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1294 : Wrzesień 30, 2012, 11:07:30 »

To te¿ doœÌ ciekawy przekaz. Przyznaje to, o czym Kiara usi³uje nas przekonaÌ od d³u¿szego czasu, ale myœl¹ przewodni¹ jest tytu³ przekazu, to tak jakby p. Rajska z nies³awnego przecieku.
jest sporo interesujÂących spostrzeÂżeĂą.
OdwoÂłuje siĂŞ teÂż do dwĂłch innych przekazĂłw tematycznie powiÂązanych. JeÂśli bĂŞdÂą zainteresowani, to je teÂż przetÂłumaczĂŞ i wstawiĂŞ.

Arkturianie mĂłwiÂą o PrzywĂłdztwie w PiÂątym Wymiarze

MĂłwiliÂśmy z wami, przedtem o przywĂłdztwie w PiÂątym Wymiarze  (zob. blog dla 20/08/12) i chcielibyÂśmy rozwin¹Ì tÂą informacjĂŞ. JeÂśli powiedziaÂłeÂś: "Tak, chcĂŞ byĂŚ liderem 5D", kiedy nawet nie jesteÂś pewien, co to znaczy, to umieÂściÂłeÂś siĂŞ na "szybkim pasie" wznoszenia.

Dlatego twoje ¿ycie zacznie siê zmieniaÌ bardzo szybko, a ty zostaniesz poproszony, aby uwolniÌ ka¿d¹ osobê, miejsce, sytuacjê lub rzecz, która wi¹¿e siê ostateczne iluzj¹ trzeciego / czwartego paradygmatu wymiarowego. Ta œcie¿ka, któr¹ wybra³eœ nie jest ³atwa. Jest to droga, w której musisz wyczyœciÌ stare, a nastêpnie usun¹Ì je ponownie, potem znowu i znowu.

ÂŚwiatÂło przemieszcza siĂŞ w krĂŞgach,
i gdy pozwolisz na wejÂście coraz wyÂższych czĂŞstotliwoÂści ÂświatÂła do swojego bytu, ruch koÂłowy zabierze CiĂŞ do coraz niÂższych czĂŞstotliwoÂści, ktĂłre masz zamiar zostawiĂŚ. Jako liderzy w piÂątym wymiarze, jesteÂście "oczyszczajÂącÂą zaÂłoga" dla Gai.

To nie ma znaczenia, Âże  ciemnoœÌ jest w Ziemi, w was, czy  w kimÂś innym. W rzeczywistoÂści, gdy kontynuujecie poruszanie siĂŞ w piÂąty wymiar ÂŚwiadomoÂści JednoÂści, ktoÂś inny stanie siĂŞ wymarÂłym  okreÂśleniem (nie ma innego). Oczyszczanie koĂącowych pozostaÂłoÂści polaryzacji 3D Gai musi byĂŚ zrobione, i zgodziliÂście siĂŞ to zrobiĂŚ. W rzeczywistoÂści, na ochotnika, zanim przyjĂŞliÂście tÂą formĂŞ.

Wy, nasi umiÂłowani, jesteÂście naszymi drogimi BraĂŚmi i Siostrami, ktĂłrzy dokonali monumentalnej ofiary zostawiajÂąc nasze wspaniaÂłe krĂłlestwa ÂŚwiatÂła i Bezwarunkowej MiÂłoÂści, aby nosiĂŚ ziemskie naczynia w caÂłym tym procesie Planetarnego Wzniesienia.

My, wasze Galaktyczne i NiebiaĂąskie rodziny, wzywamy was teraz, abyÂście poÂświĂŞcili resztĂŞ swojego istnienia na Ziemi, na przywrĂłcenie Domu Gai, Jej 5-cio wymiarowej ekspresji. SÂą tacy, ktĂłrzy mĂłwiÂą, Âże chcÂą, ale nie bĂŞdÂą robili. Z drugiej strony sÂą tacy, ktĂłrzy mĂłwiÂą, Âże chcÂą, i oni zrobiÂą!

Wiemy, ¿e prosimy o nadwyrê¿enie wasze s³abe, wyczerpane ziemskie naczynie do samych jego granic wytrzyma³oœci. Jednak¿e, jest to proces, który uwolni Ciê od separacji i ograniczeù tej formy przez ca³¹ wiecznoœÌ.

UÂświadamiamy sobie, Âże prosimy tak bardzo duÂżo od was, ale jeÂśli moÂżecie pozwoliĂŚ przypomnieĂŚ sobie, kim naprawdĂŞ jesteÂście, wasze trudy zostanÂą ujawnione jako bÂłogosÂławieĂąstwo. Nie bĂŞdzie niczego, o poddanie siĂŞ czemu zostaniesz poproszony, ktĂłre nie zostanie zastÂąpiony wyÂższÂą wersjÂą czĂŞstotliwoÂści. Robimy to oÂświadczenie, wiedzÂąc, Âże wszyscy z was zwyciĂŞÂżyli waszÂą mocÂą nad ego.

Jednak zdajemy sobie rĂłwnieÂż sprawĂŞ, Âże zranione ego nadal pragnie, abyÂście sÂądzili, Âże jesteÂście "tylko jednymi ludÂźmi."
NIE! Nie jesteÂście tylko jednymi ludÂźmi! NIE! Nie jesteÂście sami.
Tak! JesteÂś z JednoÂści!

Definicja PiĂŞciowymiarowego PrzywĂłdztwa

Zanim bĂŞdziemy kontynuowaĂŚ nasze przesÂłanie, chcemy zdefiniowaĂŚ PiĂŞciowymiarowe PrzywĂłdztwo mĂłwiÂąc, Âże PiĂŞciowymiarowy PrzywĂłdca to ktoÂś, kto jest liderem w piÂątym wymiarze. Definicja ta moÂże pomĂłc w kaÂżdym zakÂłopotaniu, jakie moÂże zaistnieĂŚ o o tym, jak prowadziĂŚ. To nie jest tak bardzo o tym, jak prowadziĂŚ, ale DokÂąd prowadzicie.

Albo najdroÂżsi, mĂłwimy do was wszystkich, ktĂłrzy otrzymajÂą tĂŞ wiadomoœÌ. Nawet jeÂśli nie sÂą zaangaÂżowani w poszczegĂłlne przedsiĂŞwziĂŞcia, widzimy, Âże nasi Lightworkers zmienili szybkoœÌ na wysoki bieg w tych ostatnich chwilach. Widzimy ogromne zmiany na Gai, o ktĂłrych wiemy, Âże nasi przedstawiciele noszÂący  ludzkie naczynia, stworzyli te zmiany przez swojÂą ogromnÂą, wielowymiarowÂą kreatywnoœÌ.

Patrzymy na was wszystkich, i widzimy, Âże rzeczywiÂście jesteÂście swojÂą prawdziwÂą jaÂźniÂą, spowitÂą w odzieÂż niskich czĂŞstotliwoÂści. Dlatego prosimy, abyÂście pamiĂŞtali, Âże my, wasze galaktyczne i niebiaĂąskie rodziny, jesteÂśmy Wami! StÂąd, Âże nie jesteÂśmy bardziej zaawansowani niÂż Wy.

W rzeczywistoÂści, waszym wyzwaniem jest bycie WaszÂą WielowymiarowÂą JaÂźniÂą w waszej maÂłej, glinianej formie jest wyczynem, Âże my nie jesteÂśmy pewni, czy moglibyÂśmy to zrobiĂŚ. Szanujemy Was naszymi Otwartymi Sercami i naszym Kosmicznym umysÂłem. Posiadamy ogromny szacunek dla naszych Galaktycznych czÂłonkĂłw rodziny, ktĂłrzy zgÂłosili siĂŞ do podjĂŞcia tej formy w ostatnim segmencie ProcesĂłw Planetarnego Wzniesienia.

Wasza zbiorowa zdolnoœÌ do utrzymania po³¹czenia z wasz¹ prawdziw¹ jaŸni¹ nosz¹c gliniane naczynie jest podstawowym elementem tej misji. Ju¿ zwyciê¿yliœcie w tym przedsiêwziêciu.

Ponadto, ka¿dy z was zaczyna rozumieÌ swój kawa³ek uk³adanki, a tak¿e w jaki sposób mo¿na po³¹czyÌ swój osobisty kawa³ek uk³adanki z puzzlami planetarnego wznoszenia. Niestety, nie macie pokrywy do pude³ka puzzli, aby zobaczyÌ, jak to bêdzie wygl¹daÌ, gdy bêdzie kompletne. Dlatego ka¿dy z was musi spojrzeÌ w g³¹b, aby odkryÌ swoje ¿yczenie spe³nione.

JesteÂśmy juÂż gotowi, aby daĂŚ instrukcje trzech skÂładnikĂłw waszego procesu bycia liderem w piÂątym wymiarze:

# 1 Integracja Twojego wielowymiarowego systemu operacyjnego do fizycznego mĂłzgu:

Bez integracji nowego psychicznego i emocjonalnego systemu operacyjnego, pojêcia, do których zostaniecie wprowadzani bêd¹ zbyt zaawansowane, zbyt wielowymiarowy, aby wasze mózgi mog³y to ogarn¹Ì. Dlatego prosimy o przeczytanie naszej poprzedniej wiadomoœÌ o integracji waszego wielowymiarowego systemu operacyjnego. (Zobacz blog z 24.09.12)
(Http://suzanneliephd.blogspot.com/2012/09/mytre-and-arcturians-multidimensional.html)

# 2 PowrĂłt do ÂświadomoÂści JednoÂści

My, Galaktyczni potrzebujemy sieci wznosz¹cych siê, tych, którzy s¹ z³¹czeni w Œwiadomoœci Jednoœci ze sob¹ i ze swoj¹ Wy¿ej wymiarow¹ ekspresj¹ JaŸni. Ta ŒwiadomoœÌ Jednoœci nie mo¿e byÌ w pe³ni osi¹gniêta bez pe³nej integracji swojego psychicznego i emocjonalnego wielowymiarowego systemu operacyjnego.

MĂłwimy " psychicznego i emocjonalnego” w ramach wielowymiarowego systemu operacyjnego, myÂśli i emocje, umysÂł i serce, to jedno. Dlatego moÂżecie myÂśleĂŚ i postrzegaĂŚ sercem i czuĂŚ wspaniaÂłe ludzkie emocje waszym umysÂłem. Wasza rozszerzona zdolnoœÌ do postrzegania z sercem, ktĂłre jest wci¹¿ rozwijajÂące siĂŞ w postrzeganie Wysokiego Serca, jest podstawÂą nowego systemu operacyjnego.

Umys³, myœli, mózg i neurologia mog¹ przyj¹Ì i zorganizowaÌ wielowymiarowe œwiat³o do bitów informacji. Jednak tylko wasze Wysokie Serca mog¹ dostrzec, obj¹Ì i u¿ywaÌ bezwarunkowej mi³oœci, która jest budulcem ca³ego stworzenia. Proszê pamiêtaÌ, ¿e bezwarunkowa mi³oœÌ jest si³¹ spajaj¹c¹ multiwszechœwat.

St¹d, bezwarunkowa mi³oœÌ jest spójn¹ moc¹, która utrzymujê ka¿d¹ cz¹steczkê energii, tworz¹c¹ formê. Ponadto, poniewa¿ forma, która tworzona jest piêciowymiarowa, bezwarunkowa mi³oœÌ jest konieczna, aby zamkn¹Ì wszystkie polaryzacje œwiat³a trzeciego / czwartego wymiaru, myœli i emocji w Jednoœci. W ten sposób, mog¹ wasze kreatywne koncepcje wejœÌ przez piêciowymiarow¹ matrycê, gdzie po³¹czone s¹ ze sob¹ i z bezwarunkow¹ mi³oœci¹ spójnoœci.

# 3 Tworzenie Nowej Ziemi

Po pierwsze, musimy wam przypomnieĂŚ, Âże w sÂłowniku miÂłoÂści bezwarunkowej, koncepcje tworzenia i postrzegania sÂą zamienne. JeÂśli coÂś nie jest stworzone, nie jest zauwaÂżalne. Z drugiej strony, jeÂśli nie jest zauwaÂżalne, to nie jest tworzone. PoniewaÂż nie ma czasu, jak wiadomo w piÂątym wymiarze, nie jest moÂżliwe, aby uÂłoÂżyĂŚ te koncepcje, w oddzielny, sekwencyjnie zorganizowany sposĂłb.

Jest tylko TERAZ. Dlatego, w ramach TUTAJ z TERAZ, tworzenie i percepcja przenikajÂą w formĂŞ piĂŞciowymiarowej Ziemi. Paradoksalnie, piĂŞciowymiarowa jest takÂże bez formy, poniewaÂż reaguje nieskoĂączenie na ciÂągle zmieniajÂące twĂłrcze ideaÂły ÂŚwiadomoÂści JednoÂści.

Wychodzenie

Tymczasem z powrotem na fizycznej Ziemi, niektórzy z naszych wznosz¹cych siê, wci¹¿ borykaj¹ siê z decyzj¹, czy maj¹ odwagê "wyjœÌ", jako ich prawdziwe jaŸnie.

Dlatego mamy nadziejĂŞ, Âże teraz rozumiecie, dlaczego musi byĂŚ mocne wsparcie uÂżytkownikĂłw sieci ktĂłrzy posiadajÂą:
· Zintegrowane ich wielowymiarowe systemy operacyjne, aby lepiej zrozumieĂŚ to, czego bĂŞdÂą uczyĂŚ innych.
· PowrĂłcili do ÂŚwiadomoÂści JednoÂści, aby jak najlepiej pomĂłc w Planetarnym Wzniesieniu.
· I aktywnie tworzÂą NowÂą ZiemiĂŞ, ich kaÂżdÂą myÂślÂą i emocja.

Widzimy, ¿e wielu z was jest gotowych do przyst¹pienia do strumienia Wzniesienia, ale czuj¹ siê, odizolowani i samotni. Dlatego prosimy tych, którzy znaleŸli swój sposób na dzielenie siê procesem z tymi, których mo¿ecie przyjœÌ z pomoc¹.

Tak, moÂżecie nie pamiĂŞtaĂŚ, ale wszyscy z was stworzyli silne wiĂŞzy z niektĂłrych strumieniami Âżycia w waszych niezliczonych udostĂŞpnionych wcieleniach. W rzeczywistoÂści, wielu z was, ktĂłrzy znajdujÂą siĂŞ teraz razem byli rĂłwnieÂż razem wtedy, kiedy przyszli pomĂłc Gai przy upadku Atlantydy.

Pamiêtaj, nasi drodzy wznosz¹cy siê, nie ma b³êdów i nie ma przypadków. Jesteœ twórc¹ swojego ¿ycia! Nawet jeœli ta kreacja wynika ze zranionego ego w podœwiadomoœci lub ogromnej mocy swojej wielowymiarowej JANI, to jest Twoj¹ kreacj¹.
Gdy uwolnisz wszelkie poczucie bycia ofiar¹, bêdziesz wiedzieÌ, ¿e tam, gdzie jesteœ i to, co robisz teraz jest TUTAJ, z którego bêdziesz móg³ rozpocz¹Ì nowe ¿ycie.

My, Wasza Galaktyczna i niebiaĂąska rodzina, jesteÂśmy zawsze z TobÂą,
Wzywaj nas!

Arkturianie *

30 wrzeÂśnia 2012
Channeler: Suzan Caroll Ph.D
http://suzanneliephd.blogspot.com/

Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #1295 : Wrzesień 30, 2012, 12:10:26 »

blu

Pamiêtaj, nasi drodzy wznosz¹cy siê, nie ma b³êdów i nie ma przypadków. Jesteœ twórc¹ swojego ¿ycia! Nawet jeœli ta kreacja wynika ze zranionego ego w podœwiadomoœci lub ogromnej mocy swojej wielowymiarowej JANI, to jest Twoj¹ kreacj¹.
Gdy uwolnisz wszelkie poczucie bycia ofiar¹, bêdziesz wiedzieÌ, ¿e tam, gdzie jesteœ i to, co robisz teraz jest TUTAJ, z którego bêdziesz móg³ rozpocz¹Ì nowe ¿ycie.

My, Wasza Galaktyczna i niebiaĂąska rodzina, jesteÂśmy zawsze z TobÂą,
Wzywaj nas!

Wypisz wymaluj jakby wskazowki dla sfinks moze poczyta, tylko nie pisza jak uwolnic sie od "bycia ofiara".
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1296 : Wrzesień 30, 2012, 12:31:35 »

Jak siê uwolniÌ pisz¹ i ci i inni w wielu, wielu miejscach. najprostsze i bardzo skuteczne sposoby oferuje spo³ecznoœÌ Shaumbra - przekazy Adamusa Saint Germain.

===============================================================
A teraz szokuj¹ca wiadomoœÌ: Greg Giles rzadko cytowany tutaj channeler Galaktycznej Federacji Œwiat³a opublikowa³ swój ostatni przekaz. Te jego przekazy (niektóre) by³y bardzo kontrowersyjne, zapowiada³y powodzie (wielkie) ewakuacje statkami, ruchy p³yt tektonicznych, ale tak¿e s³ynne "darmowe elektrownie domowe" we wrzeœniu.
DziÂś jest bardzo dÂługi przekaz w ktĂłrym "nadawcy" wyjaÂśniajÂą, Âże krĂłtko mĂłwiÂąc "przekrĂŞcili" Grega i wcale nie sÂą z Galaktycznej Federacji ani Komendy Ashtar, a nawet nie wyglÂądajÂą jak ludzie (ale nie piszÂą jak wyglÂądajÂą) i co najwaÂżniejsze NIE MAJÂĄ DUSZY.
MĂłwiÂą w jaki sposĂłb dokonywali transmisji.
Ciekawe ile jeszcze "kretĂłw" w tej dziedzinie poznamy.
Przekazu raczej nie bĂŞdĂŞ tÂłumaczyÂł, choĂŚ moÂże ciekawsze fragmenty dla zilustrowania jakiegoÂś kontekstu.
Chyba rzeczywiÂście mamy napÂływ energii, o ktĂłrych wspominaÂł AA MichaÂł w ostatnim swoim przekazie wyÂżej, Âże taka "spowiedÂź" wypÂłynĂŞÂła teraz.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #1297 : Wrzesień 30, 2012, 12:36:04 »

W tym momencie nie mam czasu na wiĂŞcej , ale zauwaÂżyĂŚ naleÂży... "My, Wasza Galaktyczna i niebiaĂąska rodzina, jesteÂśmy zawsze z TobÂą,
Wzywaj nas!

Galaktyczna i NiebiaĂąska ( zatem sÂą dwie rodziny i dwa interesy rodzinne....  DuÂży uÂśmiech) to nie to samo, chociaz czasowo zawiera siĂŞ w jednym zbiorze. Gdyby byÂło to samo nie byÂło by rozdzielane nazewnictwem.
 Zawsze sÂą maleĂąkie niusiki ktĂłre niby nic nie znaczÂą, a bardzo duÂżo mĂłwiÂą.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 30, 2012, 14:20:00 wysłane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1298 : Wrzesień 30, 2012, 12:39:01 »

MyÂślĂŞ, Âże niebawem jeszcze wiĂŞcej takich kwiatkĂłw siĂŞ pojawi.
Dlaczego mnie to nie dziwi. WczeÂśniej pisaÂłem juÂż, Âże GFL, AA, ASZTAR i kilka innych tak nas kochajÂących ugrupowaĂą w rzeczywistoÂści kochajÂą nas jako swoich poddanych, niewolnikĂłw, sÂługusĂłw, nic ponad to.  DuÂży uÂśmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1299 : Wrzesień 30, 2012, 12:48:44 »

PisaÂłem przy okazji postu Drake, Âże w/g wszelkich danych istniejÂą dwie, choĂŚ nie tak naprawdĂŞ jedna GFOL, ale cicha i nie interweniujÂąca, a to wszystko co tak gÂłoÂśno i duÂżo nadaje to jak Lady nazywa boty i zapewne naziemne agencje, rĂłwnieÂż w celu zdyskredytowania rzeczywistej organizacji, a przede wszystkim do zasiania strachu inwazji. I to by tÂłumaczyÂło temat.

Strony: 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: