east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1275 : Wrzesień 27, 2012, 09:19:20 » |
|
 Zabawne, ale ten obrazek nie musi oznaczaÌ od³¹czenia. Równie dobrze mo¿e to byÌ pod³¹czanie do nowej matrycy na której myœli pozytywne s¹ przekierowywane sprytnie na zasilanie obecnych negatywów. Ka¿da energia wyra¿aj¹ca sprzeciw wobec okreœlonych treœci jednoczeœnie te treœci zasila. Od³¹czenie nie odbywa siê poprzez manipulacje wtyczk¹. Rozpoznaj czym jest gniazdko, a wtyczka sama odpadnie.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1276 : Wrzesień 27, 2012, 09:50:24 » |
|
Mo¿ecie sobie wyobraziÌ jak mo¿na przejœÌ rozwojowo z III wymiaru prosto do VI ? Pomijaj¹c IV i V wymiar, nie s¹dzicie ¿e to 6D jest podstêpem cofniêcia nas do 6D czyli ,ostatniego poziomu wymiaru II ! Ka¿dy wymiar sk³ada siê z 3 poziomów czyli z 3-ech D ( juz o tym pisa³am, jest to I wymiar i 1D,2D,3D oraz II wymiar i 4D, 5D, 6D nastêpnie III wymiar i 7D,8D ,9D). Nie ma w nas zapisanej matrycy wymiaru który jeszcze nie zaistnia³ do którego dopiero wejdziemy za jakiœ czas ( tak jak nie ma w nas wiedzy o programie klasy do której idziemy po wakacjach jak j¹ skoùczymy pozytywnie to ten zapis bêdzie w nas). Zatem co jest w nas? Dlaczego matryca 6D jest w nas zapisana? Bo jest to poziom który zaliczyliœmy ju¿ dawno temu , mamy jej wiedzê w sobie i mo¿emy siê do niej cofn¹Ì jak do treœci kiedyœ przeczytanej ksi¹¿ki. Kolejna manipulacja szyta "grub¹ nici¹" , przynêta dla naiwnych, JA temu mówiê NIE!, NIE! , NIE! ,STOP! i BASTA! Koniec z manipulacj¹ i k³amstwami! Matryca IV wymiaru jest w polu morfogenetycznym wymiaru IV, nie mo¿na pomin¹Ì dwóch wymiarów i wejœÌ powy¿ej nich i na dodatek nie posiadaj¹c rozwoju ni¿szych wymiarów zacz¹Ì wy¿szy. To coœ takiego jak nie mo¿na po szkole podstawowej chcieÌ od razu byÌ w klasie maturalnej i zdaÌ maturê! Przecie¿ to bezsens i kompletna niemo¿liwoœÌ. Ewolucja sk³ada siê z wielu cykli , które zwyczajnie trzeba przejœÌ. Jeszcze raz matryca energetyczna dla ka¿dego- wzór ¿ycia i wszystkich zdarzeù mog¹cych siê w nim wydarzaÌ jest zapisana w nim czyli w polu morfogenetycznym tego wymiaru, oraz w GwieŸdzie Matce w której s¹ wszystkie kody ¿ycia. Cz³owiek posiada mo¿liwoœÌ rozwoju dziêki po³¹czeniu z polem morfogenetycznym przez swoje DNA i wiedzê ca³kowita Stwórcy zdeponowan¹ jako informacja w sowiej Iskrze ¯ycia. Ale nie ma w nim jeszcze wiedzy czegoœ czego fizycznie nie doœwiadczy³, zatem nie ma w nim wiedzy matrycy wymiaru w który dopiero wejdzie.Ma jednak wiedzê matrycy wymiaru którym ju¿ kiedyœ by³. Co chc¹ zrobiÌ nasi galaktyczni "zbawcy"? Zwyczajnie cofn¹Ì nas w rozwoju do koùcowego momentu II wymiaru i rozpocz¹Ì ca³y proces naszego niby wzrastania ponownie w nieco innych okolicznoœciach , nowej linii czasowej dla tego wymiaru. S¹ to bardzo usilne starania nie dopuszczenia do naszej ewolucji , blokowanie jej na wszystkie mo¿liwe sposoby , bardzo podstêpnie z u¿yciem perfidnych k³amstw i oszustw i wszelakiej manipulacji informacj¹ , którymi siê brzydzê. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2012, 18:15:15 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1277 : Wrzesień 28, 2012, 14:22:02 » |
|
Archanio³ Micha³: B¹dŸcie gotowi, by obj¹Ì wszystkich, w³¹cznie ze sob¹, w mi³oœci i œwietle Uwa¿amy, ¿e czas poœwiêciÌ jak¹œ rozmowê waszemu rozumieniu jednoœci. To, o czym bêdziemy mówiÌ, nie jest dla was nowe, ale jak dotychczas tylko wasz intelekt zintegrowa³ to w swojej œwiadomoœci. Ju¿ ponad sto lat temu nauka odkry³a, ¿e wszystko,co widzicie, sk³ada siê wy³¹cznie z energii. Raz po raz udowadnialiœcie, ¿e to, o czym mówicie jako o materii, w rzeczy samej nie istnieje jako 'coœ solidnego'. £atwo zademonstrowaÌ, ¿e jedynie pola energii s¹ rzeczywiste. Jednak iluzja wci¹¿ utrzymuje wasz¹ percepcjê w solidnym uœcisku. Dziœ bêdziemy rozmawiaÌ w³aœnie o percepcji i wyobra¿eniach. I zaczniemy od tego, co równie¿ nie jest dla was nowe, choÌ byÌ mo¿e nie jest to jeszcze tak szeroko pojmowane. Poniewa¿ stanowicie czêœÌ ogromnego pola energii, nie istnieje wiedza, wydarzenie czy rozumienie, które nie jest wam dostêpne w dowolnej chwili. W ka¿dym momencie jesteœcie zanurzeni w niezliczonej iloœci bitów informacji. Jednak¿e wasza zdolnoœÌ zrozumienia tych 'sygna³ów' jest ograniczona. Wiêc przyjmujecie, akceptujecie i dostrajacie siê do tych, które dla was coœ znacz¹ i z tego konstruujecie swój w³asny œwiat. Jak myœlicie, co wyró¿nia to, co wybieracie w porównaniu do tego, czego nie wybieracie? Jaki jest g³ówny sk³adnik waszego 'odbiornika'? I my odpowiadamy, ¿e s¹ nim wasze przekonania i wczeœniejsze wnioski oraz sposób pojmowania waszych doœwiadczeù. Jak d³ugo siê tego trzymacie, wasz osobisty œwiat trudno bêdzie zmieniÌ. W istocie to siê nie uda. Bêdzie on wam musia³ zademonstrowaÌ, w którym miejscu wasz sposób rozumienia nie jest uzasadniony. To siê wydarza, i zawsze tak siê dzieje. Chcielibyœmy jednak wskazaÌ, ¿e aby kolejne parê miesiêcy uczyniÌ dla was ³atwiejszymi i przyspieszyÌ zmiany osobiste, których tak niecierpliwie wyczekujecie, najlepiej by³oby, ¿ebyœcie wnikliwie zbadali, czego tak mocno siê trzymacie, a co mo¿e jednak wolelibyœcie uwolniÌ. Nie róbcie z tego wielkiego problemu. Po prostu otwórzcie swoje serce i umys³ na inne mo¿liwoœci i sprawdŸcie je, kiedy siê pojawiaj¹. Zaakceptujcie je, jeœli maj¹ one dla was jak¹œ wartoœÌ. Nade wszystko porzuÌcie os¹dzanie siebie i innych. Te os¹dy s¹ z ca³¹ pewnoœci¹ oparte na ograniczonych informacjach. Nie oznacza to, ¿e macie przyjmowaÌ wszystko, co ktoœ inny mówi czy robi. Istnieje ró¿nica pomiêdzy dzia³aniem, a tym kto je wykonuje. B¹dŸcie gotowi, by obj¹Ì wszystkich, w³¹cznie ze sob¹, w mi³oœci i œwietle. To w³aœnie wydarza siê w waszej œwiadomoœci, na ¿yczenie waszej wy¿szej jaŸni, z wasz¹ œwiadomoœci¹ czy bez niej. Wasze 'ulubione objawy' stanowi¹ w swej wiêkszoœci opór przeciwko nowemu. A mo¿e byœcie tak otwarli i rozpostarli szeroko ramiona? Podziêkujcie waszym wy¿szym jaŸniom i swemu Stwórcy za wszystko, co jest wam zsy³ane. Wkrótce siê dowiecie, ¿e tego w³aœnie pragnêliœcie przez ca³y czas. Niechaj wasze dni wype³nione bêd¹ radoœci¹ dziêki tej wiedzy. Wkrótce znów siê odezwiemy. Dobrego dnia.  Przekaza³ Ron Head, 26 wrzeœnia 2012 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/09/26/hold-all-including-self-in-love-and-light-channeled-by-ron-head/ Posted by wikaM http://wielkawiosnawszechswiata.blogspot.com/
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1278 : Wrzesień 28, 2012, 14:51:07 » |
|
Dla mnie to chyba najistotniejszy fragment tego przekazu... Nade wszystko porzuÌcie os¹dzanie siebie i innych. Te os¹dy s¹ z ca³¹ pewnoœci¹ oparte na ograniczonych informacjach.
Nie oznacza to, Âże macie przyjmowaĂŚ wszystko, co ktoÂś inny mĂłwi czy robi. Istnieje ró¿nica pomiĂŞdzy dziaÂłaniem, a tym kto je wykonuje. BÂądÂźcie gotowi, by obj¹Ì wszystkich, w³¹cznie ze sobÂą, w miÂłoÂści i Âświetle. Zaakceptuj czÂłowieku swojÂą doskonaÂłoœÌ na dany moment, nie oceniaj ciÂągle wÂłasnych przeszÂłych b³êdĂłw , byÂły takie , bo inaczej czyniĂŚ jeszcze nie potrafiÂłeÂś. skup siĂŞ wiĂŞc na sobie, sobie poÂświĂŞĂŚ tÂą juÂż ma³¹ iloœÌ czasu!Nie oceniaj ciÂągle innych , oni sÂą tacy jak byĂŚ mogÂą i potrafiÂą teraz, to jest waÂżne dla nich , a nie dla ciebie. Dla Ciebie jesteÂś najwaÂżniejszy TY SAM I NIKT WIĂCEJ! ten czas jest dawaniem osobistego przykÂładu , a nie wymuszaniem na nikim swojego ÂświatopoglÂądu mi stylu Âżycia. JeÂżeli ktoÂś uzna swojÂą wolnÂą wolÂą iÂż chce przemierzyĂŚ swojÂą drogĂŞ Âżycia jak ty to zrobiÂłeÂś niech siĂŞ stanie, ale nie wymuszaj na nikim priorytetu swoich prawd. PokaÂż je i pozostaw wyborowi wolnej woli innych. Zajmij siĂŞ doskonaleniem siebie, bo tak naprawdĂŞ tylko to moÂżesz zrobiĂŚ i nic wiĂŞcej. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2012, 19:16:20 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1279 : Wrzesień 28, 2012, 15:28:06 » |
|
Dla mnie to chyba najistotniejszy fragment tego przekazu... Nade wszystko porzuÌcie os¹dzanie siebie i innych. Te os¹dy s¹ z ca³¹ pewnoœci¹ oparte na ograniczonych informacjach.
Nie oznacza to, Âże macie przyjmowaĂŚ wszystko, co ktoÂś inny mĂłwi czy robi. Istnieje ró¿nica pomiĂŞdzy dziaÂłaniem, a tym kto je wykonuje. BÂądÂźcie gotowi, by obj¹Ì wszystkich, w³¹cznie ze sobÂą, w miÂłoÂści i Âświetle. Zaakceptuj czÂłowieku swojÂą doskonaÂłoœÌ na dany moment, nie oceniaj ciÂągle wÂłasnych przeszÂłych b³êdĂłw , byÂły takie , bo inaczej czyniĂŚ jeszcze nie potrafiÂłeÂś. skup siĂŞ wiĂŞc na sobie, sobie poÂświĂŞĂŚ tÂą juÂż ma³¹ iloœÌ czasu!Nie oceniaj ciÂągle innych , oni sÂą tacy jak byĂŚ mogÂą i potrafiÂą teraz, to jest waÂżne dla nich , a nie dla ciebie. Dla Ciebie jesteÂś najwaÂżniejszy TY SAM I NIKT WIĂCEJ! ten czas jest dawaniem osobistego przykÂładu , a nie wymuszaniem na nikim swojego ÂświatopoglÂądu mi stylu Âżycia. JeÂżeli ktoÂś uzna swojÂą wolnÂą wola iÂż chce przemierzyĂŚ swojÂą drogĂŞ Âżycia jak ty to zrobiÂłeÂś niech siĂŞ stanie, ale nie wymuszaj na nikim priorytetu swoich prawd. Pokaz je i pozostaw wolnej woli innych. Zajmij siĂŞ doskonaleniem siebie, bo tak naprawdĂŞ tylko to moÂżesz zrobiĂŚ i nic wiĂŞcej. Kiara  ÂŚwietnie Kiaro, Âże to zauwaÂżasz.  Mam nadzieje, Âże wszystkie te uwagi kierujesz do siebie a nie innych. W myÂśl tego co piszesz, by nie zajmowaĂŚ siĂŞ innymi.  Powodzenia
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1280 : Wrzesień 28, 2012, 15:43:23 » |
|
Wklejam te przekazy tylko dla tego i¿ mog¹ byÌ dla niektórych czyteln¹ i zrozumia³¹ form¹ dla dziej¹cych siê zdarzeù zarówno na polu fizycznym jak i duchowym. W tym przekazie moim zdaniem najwa¿niejsz¹ myœl¹ jest inspiracja do wyjœcia z pól strachu, bowiem one zawsze s¹ najwiêksz¹ blokad¹ ludzkiego rozwoju. Zrozumienie i¿ nie ma ¿adnej potrzeby bania siê czegoœ, uwalnia cz³owieka zatrzymanego w miejscu do dalszej drogi. Do stania siê sob¹ piêkniejszym i bardziej doskona³ym, nie potrzeba nam ci¹g³ego mierzenia siebie doskona³oœci¹ innych, nasz¹ miar¹ jest miara naszego wzrostu na tle poprzedniej wielkoœci. ZrozumieÌ siebie , to znaczy uwolniÌ siê ze wszystkich blokad , które trzyma³y nas strachem przed czymœ..... Kiara  27.09.2012 10 Wymogów (potrzebnych do) Podniesienia. SHIVA
SHIVA
Ko³o Czasu krêci siê nieustannie, Przestrzeù rozci¹gana jest w NieskoùczonoœÌ a¿ wyst¹pi¹ uskoki (*przemieszczenia) Czaso-Przestrzeni i tym samym ten Poziom Tworzenia wejdzie w Now¹ RzeczywistoœÌ.
Ja Jestem SHIVA. Niszczyciel i Budowniczy Nowego ÂŚwiata, ten czyniÂący-szczĂŞÂście Jeden, ktĂłry jest wszystkim.
Nie bĂłjcie siĂŞ!
To jest to co teraz naleÂży uwewnĂŞtrzniĂŚ. StaĂŚ siĂŞ caÂłkowitym w Zaufaniu i UfnoÂści w PewnoÂści i w MiÂłoÂści do StwĂłrcy.
Kompromisy siĂŞ nie liczÂą i jeÂżeli macie i pielĂŞgnujecie jakieÂś LĂŞki to jest to kompromis ktĂłry nie jest juÂż wiĂŞcej do utrzymania i musi byĂŚ rozpoznany, rozwiÂązany i uwolniony.
Musi! Tak, musi!
To SÂłowo (*”musicie”) jest prawie nieuÂżywane, gdy majÂą miejsce Przekazy z Duchowych PoziomĂłw ÂŻycia. Po pierwsze, KanaÂły cofajÂą siĂŞ przed tym poza tym same Duchowe Poziomy niechĂŞtnie z tego korzystajÂą gdy szukajÂą dostĂŞpnych S³ów w Medium.
Na pierwszym planie stoi Wolna Wola, tak wiĂŞc rzadko pojawia siĂŞ SÂłowo MUSISZ, zawsze jest POWINIENEÂŚ, MOÂŻESZ, JEST POZWOLONE.
Jednak te SÂłowa dla dzisiejszego Przekazu SÂĄ BEZ ZNACZENIA.
Albowiem ja mĂłwiĂŞ Wam:
Wy MUSICIE rozpuœciÌ (uwolniÌ) Wasze Lêki jeœli chcecie przetrwaÌ ten Czas, je¿eli chcecie wyjœÌ z tego Czasu ze zdrowym ludzkim Umys³em i je¿eli chcecie precyzyjnie stosowaÌ Wasz¹ umiejêtnoœÌ Si³y Rozró¿niania.
Je¿eli z Wolnej Woli zadecydowaliœcie podnieœÌ siê do Œwiat³a, to musicie byÌ ca³kowicie uwolnieni od Lêków Starego Œwiata. To nie jest zalecenie, to jest obowi¹zek.
Na to jest wskazane i Ja Jestem tym ktĂłry przy tym stoi pomocnie u Waszego boku albowiem mojemu Ogniowi nie moÂże siĂŞ nic oprzeĂŚ - NIC.
Zniszczcie Wasze LĂŞki, zmieĂŚcie je precz! Jak dÂługo jeszcze chcecie byĂŚ przez nie trzymani z dala od Waszego prawdziwego ÂŻycia? Do Podniesienia istniejÂą wymagania ktĂłre nie sÂą zaleceniem lecz koniecznoÂściÂą:
1. Bycie wolnym od LĂŞkĂłw Starego Czasu.
2. Przybycie do KrĂłlestwa Pokoju.
3. SÂłuÂżenie z MiÂłoÂści.
4. Precyzyjne stosowanie Si³y Rozró¿niania.
5. DziaÂłanie samodzielne (*niepodlegÂłe).
6. Napotykanie obcych i w³asnych Myœli jako Pan zarz¹dzaj¹cy Si³¹.
7. Bezwarunkowa Wola oddania wszystkich TematĂłw Ogniu SHIVY.
8. Bycie bezwarunkowym we wszystkim, bez oczekiwania na rezultaty.
9. SÂłuÂżenie w swojej Niebieskiej Pauzie wzrostowi ÂŚwiata.
10. Mi³oœÌ do Stwórcy i Mi³oœÌ do siebie samego.
JeÂśli speÂłnionych jest te 10 PunktĂłw wtedy jesteÂście GOTOWI.
Jedynka jako PoczÂątek i Zero ktĂłre jest wszysto-jest-jednym. DziesiĂŞĂŚ.
Na pierwszym miejscu stoi Strach!
Uwolnijcie go, a Ja Was nauczĂŞ Âże nie trzeba niczego siĂŞ baĂŚ, chyba Âże potrzebujecie jeszcze LĂŞku aby siĂŞ samemu przeÂżywaĂŚ.
Wtedy pozostaniecie osadzeni w Biegu Œwiata i niezale¿nie od tego jak zakrzywia siê Przestrzeù, jak rozszerza siê Czas, pozostaniecie tym, co przedstawiacie sob¹ teraz i póŸniej staniecie siê tym czym Jesteœcie.
Od Wiecznoœci On jest SHIVA Wszechmocna ŒwiadomoœÌ Œwiatów.http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/09/27/27-09-2012-10-wymogow-potrzebnych-do-podniesienia-shiva/
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2012, 16:28:22 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1281 : Wrzesień 28, 2012, 16:05:35 » |
|
Wklejam te przekazy tylko dla tego i¿ mog¹ byÌ dla niektórych czyteln¹ i zrozumia³¹ form¹ dla dziej¹cych siê zdarzeù zarówno na polu fizycznym jak i duchowym. Zajmij siê doskonaleniem siebie, bo tak naprawdê tylko to mo¿esz zrobiÌ i nic wiêcej. Rozumiem zatem, ¿e owe przekazy nie maj¹ na celu doskonalenia innych?  I sorry, ¿e nie czytam ju¿ ¿adnych przekazów, ale czytam jeszcze u¿ytkowników forum. To daje mi wiêcej wiedzy o tym, kim jest cz³owiek (pod warunkiem, ¿e nie pisz¹ tu androidy i inne maszyny  ). Wypociny wszelkich bytów pozostawiam im samym, nie zamierzam skupiaÌ na nich uwagi ani ich dokarmiaÌ. Co innego ludzi, tych mogê dokarmiÌ, gdy s¹ w potrzebie. Energii wokó³ jest a¿ nadto i szkoda, ¿e nie wszyscy potrafi¹ j¹ pobieraÌ. Ale do tego trzeba chyba pozbyÌ siê zbêdnych zbêdnoœci. I nie bêdê ju¿ pisaÌ jakich, by nie zajmowaÌ siê innymi.  To pa 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #1282 : Wrzesień 28, 2012, 17:47:15 » |
|
StworzyÂłyÂście Âświetny ÂłaĂącuch przyczynowo - skutkowy, gdzie energie widaĂŚ jak w telewizorze. DziĂŞki wam za to. Faktycznie przekazom daleko do takich "Âżywych" nauk energetycznych. Ale nie martwcie siĂŞ, bĂŞdĂŞ je wstawiaÂł, bo wielu jeszcze chce je czytaĂŚ.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1283 : Wrzesień 28, 2012, 18:00:43 » |
|
Ale¿ bardzo dobrze ¿e bêdziesz to robi³ ( ja te¿ bêdê je wstawiaÌ), przekazy s¹ potrzebne tym , którzy na ich tle rozumiej¹ siebie, musz¹ byÌ tacy , którzy je wstawi¹ i tacy , którzy skomentuj¹ odnajduj¹c myœl przewodni¹. A ¿e przy okazji s¹ te¿ tacy , którzy miast komentowaÌ treœÌ przekazu usi³uj¹ namolnie zajmowaÌ siê osobami wstawiaj¹cymi je..... widaÌ maja du¿e problemy ze zrozumieniem zarówno siebie jak i celu tych przekazów zaistnienia. Bowiem fakt wstawiania ich i dyskusji nad treœci¹ nie œwiadczy o osobistych problemach osób je wstawiaj¹cych, meritum treœci ods³aniaj¹cych, ale o zwróceniu uwagi co dzieje siê tu i teraz i dlaczego. Niestety niektórzy potrafi¹ tylko zaistnieÌ jako "satelita" kogoœ i to taki , który pokazaÌ chce w kimœ to, co jego niedomaganiem jest najwiêkszym. Zatem jeszcze raz najlepiej na sobie siê skupiÌ i w sobie korekty wprowadzaÌ. Co ja czyniê gdy coœ dyskomfortowego w sobie poczujê. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2012, 19:19:04 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1284 : Wrzesień 28, 2012, 18:11:12 » |
|
To nic nowego, dualizm zawsze tak dziaÂła: akcja -> reakcja. WiĂŞc jak to PrzebiÂśnieg przytacza: kaÂżda potwora.... GdzieÂś tu byÂło o piszÂących maszynach itp., to niekoniecznie tak. Jest caÂła gama ÂśrodkĂłw i sposobĂłw budowania poglÂądĂłw u innych. Jak znajdĂŞ trochĂŞ czasu to przetÂłumaczĂŞ "spowiedÂź" takiego jednego do wÂątku o dezinformacji. Ale pierwotnie przywoÂłana zasada dziaÂła zawsze, zmieniajÂą siĂŞ tylko "reakcjoniÂści".
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1285 : Wrzesień 28, 2012, 19:10:33 » |
|
To nic nowego, dualizm zawsze tak dziaÂła: akcja -> reakcja. Jak to dobrze, Âże sÂą tacy, co rozumiejÂą zachodzÂące tu procesy i nie biorÂą wszystkiego do siebie. Có¿, dbanie o nieskazitelny wizerunek wÂłasnej osoby pochÂłania mnĂłstwo energii i rodzi mnĂłstwo ocen wzglĂŞdem innych, chociaÂż pisze siĂŞ o nie ocenianiu i skupieniu tylko na sobie. Zadanie chyba niewykonalne w tym wymiarze i Âświecie peÂłnym mikrobĂłw… mimo wielkiego starania o utrzymanie czystoÂści. No i to wstrĂŞtne ptaszysko, co lata i lustereczkiem Âświeci…  StwĂłrca widocznie takÂą rolĂŞ mu powierzyÂł…  LubiĂŞ Was mocno, pa  ptak reakcjonista  Ps. Blue, wstawiaj przekazy dla innych, co ich potrzebujÂą. Na mnie nie patrz. ChoĂŚ czasami i mi niechcÂący coÂś siĂŞ przeczyta, gdy na czerwono i powiĂŞkszone. 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1286 : Wrzesień 28, 2012, 19:17:56 » |
|
chciaÂłem tylko wam przekazaĂŚ, Âże ich siÂła diametralnie zmalaÂła pozdro 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1287 : Wrzesień 28, 2012, 19:21:27 » |
|
chciaÂłem tylko wam przekazaĂŚ, Âże ich siÂła diametralnie zmalaÂła pozdro  A tak , to siĂŞ da zauwaÂżyĂŚ od pewnego czasu..... a moÂże to nasza wzrosÂła... co teÂż jest widoczne aÂż nadto dobrze. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1288 : Wrzesień 28, 2012, 19:42:20 » |
|
¯eby nie by³o, ¿e same przekazy to teraz post Drake, który zamieœci³ na Facebooku. Drake to jest ten facet, który wzglêdnie niedawno robi³ dla Projektu Camelot interiew z Davidem Wilcock'iem i dwoma innymi "insiderami" (ci co "nadaj¹" z wewn¹trz jakiejœ organizacji). Jest uwa¿any za rzecznika "pozytywnej" frakcji Pentagonu nazywanych te¿ "Bia³ymi Kapeluszami". Post wstawiam dlatego, ¿e zawiera ciekawe spostrze¿enia dotycz¹ce Galaktycznej Federacji Œwiat³a. Jednak Drake nie ma na myœli tego, z czym mamy do czynienia na co dzieù, tzn tub¹, tysi¹cami przekazów byÌ mo¿e maszynowych i w czêœci ziemskich, co wyjaœnia³ gdzie indziej - tylko oryginaln¹ Federacj¹, która zachowuje wszelkie zasady nie ingerencji itd., ale mia³a nas chroniÌ kwarantann¹. Tak samo, jak gdzieœ ju¿ tu by³o twierdzi, ¿e wojny Orioùskie to odleg³a przesz³oœÌ i plejady z Orionem od dawna wspó³pracuj¹, wiêc rzeczywista Federacja to twór przyjazny i nas wspomagaj¹cy. Warto poczytaÌ i przeanalizowaÌ te spostrze¿enia.
"DoszÂło do mojej uwagi, Âże osoby ÂściÂśle zwiÂązane z GalaktycznÂą FederacjÂą ÂŚwiatÂła, przyjmujÂą przeciwne stanowiska w swoich postach. Osoby zaangaÂżowane mogÂą chcieĂŚ zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ, Âże informacje ktĂłre podajĂŞ sÂą od ÂźrĂłdeÂł, ktĂłre znam osobiÂście. Przez lata kontaktĂłw, znalazÂłem czemu moÂżna ufaĂŚ, a czemu nie moÂżna. Tak wiĂŞc, ja rĂłwnieÂż "ÂłagodzĂŞ" wychodzÂące na zewnÂątrz informacje zgodnie z ich wpÂływem i znaczeniem. MiaÂłem nadziejĂŞ unikniĂŞcia prania w sposĂłb publiczny, ale, ci z Galaktycznej Federacji ÂŚwiatÂła nie pozostawili mi wyboru.
W naszej odlegÂłej przeszÂłoÂści, kilka rzeczy miaÂło miejsce. Jednym z nich byÂła nowo powstaÂła federacja. To byÂło pierwszy raz, organizacja tego rozmiaru i zÂłoÂżonoÂści zostaÂła powoÂłana do istnienia. Oznacza to, Âże wszystkie interakcje tych ró¿nych grup miaÂły dziaÂłaĂŚ dobrze. Ponadto, bardzo duÂży rozmiar byÂł utworzony, niezwykÂłe duÂży i spowodowaÂł biurokracjĂŞ, co byÂło czasochÂłonne, i dziaÂłali powoli. Galaktyczna Federacja ÂŚwiatÂła wiedziaÂła o infiltracji naszej planety przez „zÂłych chÂłopcĂłw” i nie mogÂła dziaÂłaĂŚ na tyle szybko, aby temu zapobiec. Ponadto, "kwarantanna" nie byÂł dopiĂŞta wÂłaÂściwie, aby oferowaĂŚ peÂłnÂą lub prawdziwÂą kwarantannĂŞ. Dlatego Galaktyczna Federacja ÂŚwiatÂła jest jednÂą z przyczyn naszej obecnej sytuacji / problemu. Wszyscy zaangaÂżowani prĂłbujÂą naprawiĂŚ lub wyprostowaĂŚ wszystko, co siĂŞ staÂło, poniewaÂż z powyÂższych powodĂłw. DziĂŞkujĂŞ wszystkim zaangaÂżowanym w te wysiÂłki, w tym Galaktycznej Federacji ÂŚwiatÂła.
Jestem, i mam œwiadomoœÌ obecnoœci naszych Plejadaùskich asystentów od wielu lat. Czy chcecie, czy nie, s¹ oni tutaj i byli tutaj staraj¹c siê pomóc przez tysi¹ce lat. Spo³eczeùstwo jest rodzajem typu wojskowej organizacji. Bardzo dobrze zorganizowane z charakterystyczn¹ strukturê typu "zlecenie" lub rozkaz. ¯adni z "gwiezdnych" ludzi nie s¹ ju¿ typu podbijaj¹cych, gdy¿ takie zachowanie jest nie do zaakceptowania. To nie znaczy, ¿e wszyscy akceptuj¹ ludzi bardzo ³atwo. Niektórzy z nich tylko toleruj¹ nasz¹ egzystencjê. Mia³em nadziejê opuszczenia tego obszaru dyskusji o rzeczach, o których wspomnia³em. Jednak¿e, tak jak Stwórca stwierdzi³, wszyscy musz¹ pracowaÌ razem, aby ludzkoœÌ mog³a wznieœÌ siê. Wiem, ¿e gdy to bêdzie zakoùczone, cz³owiek bêdzie postrzegany jako bardziej "dopasowany" do przy³¹czenia siê do naszych du¿o bardziej zaawansowanych braci i sióstr.
Misje s¹ dobrze zdefiniowane. Cz³owiek ma oczyœciÌ swoje "gniazdo", tal jak mo¿e . Potem / podczas tego, bêdziemy siê ponownie wprowadzeni i ponownie zjednoczeni z naszymi gwiezdnymi relacjami. Proponujê, ¿e My Ludzie mamy pierwsz¹ misjê ... posprz¹taÌ. Dlatego wszyscy tu bêdziemy musieli skoncentrowaÌ siê na naszych "ludzkich" warunkach. Cz³owiek narobi³ wiele bardzo powa¿nego ba³aganu. Mimo ¿e wszyscy jesteœmy ludŸmi, mamy straszne problemy zaakceptowaÌ siebie ... rasa, wyznanie, przekonania, i ró¿nice spo³eczne. Gdy staniemy siê wolnymi, odpowiedzialnoœÌ tej wolnoœci, musi byÌ czêœci¹ nowego stylu bycia, na wszystkie sposoby.
Panie i Panowie, mamy duÂżo do zrobienia po prostu dbanie o nasze wÂłasne problemy. Rada sÂą mile widziane, nowe pomysÂły, a przede wszystkim, uwalnianie wszystkich "nienawiÂści" i sztucznych sporĂłw, ktĂłre zrobiliÂśmy z powodu naszych wÂłasnych wad ...
Nowy porz¹dek jest jednym z pokoju ... nic wiêcej, nic mniej. Proponujê wszystkim zaj¹Ì siê nasz¹ popraw¹, gdy¿ ET / Anio³owie przybêd¹ jedynie PO tym, gdy to zrobimy.
Wielkie zmiany na Ziemi zale¿¹ od tego, ile to my, jako rasa ludzka, mo¿emy osi¹gn¹Ì. Powszechne zniszczenie Œwiata lub pokój? To jest nasz wybór. "-Drake Kent, zamieœci³ na Facebooku, 08 lipca 2012
|
|
|
|
|
|
|
BBernard
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1289 : Wrzesień 28, 2012, 21:50:48 » |
|
MiÂła Kiaro, a czy moÂżna Cie prosiĂŚ o rozwiniĂŞcie 10 punktĂłw z przekazu ktĂłry zamieÂściÂłaÂś dziÂś po 16stej? 5 na 10 z tych punktĂłw nie jest dla mnie jasnych, no a chciaÂłbym sprawdziĂŚ czy wszystkie speÂłniam  .
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1290 : Wrzesień 28, 2012, 22:27:59 » |
|
MiÂła Kiaro, a czy moÂżna Cie prosiĂŚ o rozwiniĂŞcie 10 punktĂłw z przekazu ktĂłry zamieÂściÂłaÂś dziÂś po 16stej? 5 na 10 z tych punktĂłw nie jest dla mnie jasnych, no a chciaÂłbym sprawdziĂŚ czy wszystkie speÂłniam  . Witaj BBernardzie. Nie chciaÂła bym byĂŚ traktowana jako wyrocznia, dobrze gdy kaÂżdy potraktuje ten tekst po swojemu, na miarĂŞ siebie i tak jest najlepiej. w wypadku gdy zauwaÂżam manipulacjĂŞ tekstem i usiÂłowania caÂłkowitego przekrĂŞcenia informacji reagujĂŞ ostro i zdecydowanie. W tej sytuacji na TwojÂą proÂśbĂŞ napiszĂŞ jak ja to rozumiem , ale kaÂżdy ma prawo zrozumieĂŚ po swojemu , nie musi interpretowaĂŚ wszystkich tekstĂłw identycznie jak ja. Zniszczcie Wasze LĂŞki, zmieĂŚcie je precz! Jak dÂługo jeszcze chcecie byĂŚ przez nie trzymani z dala od Waszego prawdziwego ÂŻycia? Do Podniesienia istniejÂą wymagania ktĂłre nie sÂą zaleceniem lecz koniecznoÂściÂą:
1.Bycie wolnym od LĂŞkĂłw Starego Czasu.
2.Przybycie do KrĂłlestwa Pokoju.
3.SÂłuÂżenie z MiÂłoÂści.
4.Precyzyjne stosowanie Si³y Rozró¿niania.
5.DziaÂłanie samodzielne (*niepodlegÂłe).
6.Napotykanie obcych i w³asnych Myœli jako Pan zarz¹dzaj¹cy Si³¹.
7.Bezwarunkowa Wola oddania wszystkich TematĂłw Ogniu SHIVY.
8.Bycie bezwarunkowym we wszystkim, bez oczekiwania na rezultaty.
9.SÂłuÂżenie w swojej Niebieskiej Pauzie wzrostowi ÂŚwiata
10.Mi³oœÌ do Stwórcy i Mi³oœÌ do siebie samego.
JeÂśli speÂłnionych jest te 10 PunktĂłw wtedy jesteÂście GOTOWI.
Jedynka jako Pocz¹tek i Zero które jest wszysto-jest-jednym. DziesiêÌ. Na pierwszym miejscu stoi Strach!************* Po pierwsze i najwa¿niejsze w tych wszystkich 10 punktach chodzi o pozbycie sie strachu, bo tam gdzie jest strach nie ma mi³oœci , lub jest ona na niskim poziomie swoich wibracji. Zatem te 1o punktów objaœniaj¹ jak go siê pozbyÌ, jêzyk przekazu ma zawsze swoj¹ specyfikê i czêsto trzeba siê zastanowiÌ co on przekazuje w formie symbolicznej. 1.Bycie wolnym od Lêków Starego Czasu. - znaczy dla mnie wyjœcie ze wszystkich sytuacji z przesz³oœci , które budzi³y w nas lêk. A to znaczy zrozumienie ich oraz siebie i¿ dzia³o siê tak ,a nie inaczej , bo inaczej jeszcze czyniÌ nie potrafiliœmy. Zatem , nalezy zaakceptowaÌ swoj¹ niedoskona³oœÌ , wybaczyÌ j¹ sobie i innym którzy te lêki w nas powodowali. Inaczej bywa to u¿yte byÌ wyt³umaczonym, zrozumieÌ dobrze sytuacje i wyjœÌ z jej uwiêzi. 2.Przybycie do Królestwa Pokoju.- dla mnie znaczy to po zrozumieniu wszystkich aspektów zdarzenia traumatycznego , osi¹gn¹Ì spokój i nie wracaÌ myœlami ni czynami do nich. Osi¹gn¹Ì stan pokoju wewnêtrznego, bez usi³owania walki o nic. 3.S³u¿enie z Mi³oœci. - dla mnie znaczy to ¿yÌ intencj¹ czynienia dobra i akceptacji odmiennoœci obok nas w taki sposób by nie krzywdziÌ ni siebie ( nie stawaÌ siê ofiar¹) , ani innych nie byÌ ich "oprawc¹", czyli nie wymuszaÌ nic na nikim. StaraÌ siê nape³niaÌ swoje czyny radoœci¹ i mi³oœci¹, tzn. z tak¹ intencj¹ staraÌ siê je wykonywaÌ, by dawa³y nam i innym radoœÌ i szczêœcie. 4.Precyzyjne stosowanie Si³y Rozró¿niania. dla mnie to, po pierwsze dokonywanie wyborów i podejmowanie dzia³ania tylko z w³asnej woli, a nie z powodu okolicznoœci ni¹ powoduj¹cych wbrew naszemu systemowi wartoœci ( czyli tego co wewnêtrznie czujemy jako dobro). Trzeba odró¿niaÌ precyzyjnie czy czyny takie czyni¹ dobro prawdziwe czy tylko pozorne , bo s¹ prowadzone przez emocje , a nie przez uczucie mi³oœci i prawoœÌ, czyli m¹droœÌ serca. 5.Dzia³anie samodzielne (*niepodleg³e). dla mnie to znaczy s³uchanie siebie, nie innych i nie poddawanie siê ni modzie, ni korzyœci¹ ni innym uwarunkowaniom zewnêtrznym. To bardzo trudny punkt , bo czêsto prowadzi ponad utarte schematy dzia³ania akceptowane spo³ecznie, ale nie zawsze zgodne z nasza wewnêtrzn¹ etyk¹. Jednak ze strachu przed odrzuceniem [przez grupê bliskich ludzie robi¹ wiele rzeczy wbrew sobie. 6.Napotykanie obcych i w³asnych Myœli jako Pan zarz¹dzaj¹cy Si³¹. i to te¿ nie jest ³atwe , bo trudna jest weryfikacja , co jet nasza , a co cudza myœl¹ w naszym ¿yciu? trzeba nauczyÌ siê rozró¿niaÌ po efektach koùcowych dzia³aù, zrobiÌ symulacjê myœlow¹ i wybraÌ to co chcieli byœmy ¿eby zaistnia³o wed³ug nas. Je¿eli fina³ oka¿e siê niezgodny z naszym systemem wartoœci nie wprowadzamy takich myœli w czyn. Czyli myœlimy zanim coœ zrobimy , a nie po wykonanym zadaniu. Wówczas mo¿na rozró¿niaÌ co jest moj¹ ,a co cudza myœl¹ we mnie. 7.Bezwarunkowa Wola oddania wszystkich Tematów Ogniu SHIVY. jak dla mnie to spalenie, przesz³oœci bez ¿alu, czyli zrozumienie jej i zaakceptowanie jako nauki. nie musimy nieœÌ ca³ego baga¿u wszystkich zdarzeù, one s¹ juz zbêdne. Zabieramy ze sob¹ tylko wnioski z doœwiadczeù , one bowiem ( i te pozytywne i te negatywne) stanowi¹ pe³niê wiedzy przebytej drogi . Ta kwintesencja jest najwa¿niejsza, bowiem na podstawie niej dokonamy kolejnych wyborów , podejmiemy kolejne decyzje stanowi¹ce o naszej m¹droœci. Reszta mo¿e ulec spaleniu w ogniu zapomnienia , bowiem nie jest ju¿ dla nas istotna. je¿eli na kilku kilogramach jab³ek uczyliœmy siê je obieraÌ , to bierzemy ze sob¹ t¹ umiejêtnoœÌ anie pozosta³e po obieraniu obierzyny. Je mo¿emy spaliÌ. 8.Bycie bezwarunkowym we wszystkim, bez oczekiwania na rezultaty. dla mnie to... ca³kowita akceptacja celu doœwiadczeù , którym jest nasze bycie w coraz wy¿szych przestrzeniach naszego dobra i naszej doskona³oœci. nie oczekujmy ¿adnych nagród za pokonanie tej bardzo trudnej drogi, nie stawiajmy sobie ¿adnych warunków.. np. jak zrobiê, to , czy tamto , to osi¹gnê lepsz¹ pozycjê z korzyœciami konkretnymi i dlatego bêdê d¹¿y³ do tego stanu. Nie to nie tak. Naszym d¹¿eniem do bycia lepszym powinno byÌ tylko samo bycie lepszym , bowiem uzyskanie takiego stanu jest nagrod¹ za ten przeolbrzymi wysi³ek. Ju¿ stanie siê lepszym daje nam mo¿liwoœÌ piêkniejszego ¿ycia, które staje siê inspiracj¹ drogi dla innych . Gdy ktoœ dziêki naszemu przyk³adowi zmienia siebie i powiêksz przestrzeù dobra jest to najwiêksza nagroda w bezwarunkowym przemienianiu œwiata wewnêtrznego i zewnêtrznego. Naprawdê nie ma nic piêkniejszego. 9.S³u¿enie w swojej Niebieskiej Pauzie wzrostowi Œwiata jak dla mnie znaczy to.... niebieskiej - Boskiej , Pauzie ( trudne) wy¿szemu zrozumieniu celu , czyli s³u¿enie boskiej intencji rozwojowi Œwiata. Zrób wszystko co jest mo¿liwe , najlepiej jak potrafisz , by œwiat piêknia³ realizuj¹c swoje przeznaczenie zgodnie z zamys³em i planem rozwojowym przekazanym nam przez system wartoœci Stwórcy Wszechrzeczy. A cel jest tylko jeden , ewolucja przez mi³oœÌ , szczêœcie i dobro realizuj¹ce m¹droœÌ istnienia. 10.Mi³oœÌ do Stwórcy i Mi³oœÌ do siebie samego. - dla mnie to tak...Tak jak kochasz Stwórcê kochaj siebie, tak jak nie chcia³ byœ uczyniÌ nic co by sprawi³o Mu przykroœÌ i ból czyù sobie i tak jak byœ chcia³ radowaÌ Go dobrem i piêknem raduj siebie. Wówczas staniesz siê mi³oœci¹ w jego oczach i w swoich czynach. Daj sobie to co Stwórcy chcia³ byœ podarowaÌ najcenniejszego w imiê mi³oœci i dla mi³oœci , wówczas mi³oœÌ do Stwórcy bêdzie identyczna z Twoj¹ mi³oœci¹ do siebie i czyniÌ bêdzie tylko dobro. Fina³ jest taki, tam gdzie jest mi³oœÌ nie ma strachu, tam gdzie jest dobro nie ma bólu. tam gdzie jest Stwórca jest prawdziwe piêkno ¿ycia.Ja tak tylko potrafiê zinterpretowaÌ te 10 punktów , je¿eli ktoœ widzi je inaczej to proszê napiszcie. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2012, 23:30:14 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1291 : Wrzesień 29, 2012, 09:02:11 » |
|
Trudne /niezrozumia³e s³owa, frazy s¹ najczêœciej efektem t³umaczenia. T³umacze przyzwyczaili siê u¿ywaÌ s³ów w ich najbardziej popularnym znaczeniu. Tymczasem przekazy u¿ywaj¹ bardzo szerokiego wachlarza znaczeù nawet dla bardzo popularnych s³ówek. Czêsto gdy czytam i znane s³owo nie bardzo pasuje mi do treœci lub kontekstu to s³ownik jest w robocie. W przekazach jest to wyj¹tkowo czêste. St¹d wiele nieporozumieù i nadinterpretacji wobec niektórych t³umaczeù przekazów. Ja w t³umaczeniu prawie nie zwracam uwagi na formê, tylko na zrozumia³oœÌ.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1292 : Wrzesień 29, 2012, 18:29:09 » |
|
Ja mogê siê tylko odnieœÌ do tego co jest w tekœcie w jêzyku polskim i ten przekaz wyjaœniÌ jak ja to rozumiem. Ale ka¿dy mo¿e mieÌ swoje zrozumienie i te¿ dla niego jest dobrze. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1293 : Wrzesień 29, 2012, 21:28:29 » |
|
Kolejny przekaz AA MichaÂła. Dotyczy intensywnych energii zwiÂązanych z peÂłniÂą ksiĂŞÂżyca, ale nie tylko. Zapowiada wedÂług mnie wydarzenia geologiczne zwiÂązane z oczyszczaniem ziemi, czyli trzĂŞsienia i wulkany, choĂŚ o tym nie wspomina, ale takÂże inne np. z dziedziny naszej historii, a takÂże masowÂą pobudkĂŞ lightworkers. Na koniec proszÂą o zapiĂŞcie pasĂłw...
SiĂŞgnijcie po nas, a my bĂŞdziemy z wami. - Michael
Nasza dzisiejsza dyskusja zacznie siê od naszego pytania, aby zauwa¿yliœcie ostry wzrost energii, który ta pe³nia ksiê¿yca przynosi. Mo¿ecie czuÌ wyraŸne zmiany w swoich reakcjach na wydarzenia wokó³ was. Gdy pojawi siê monit, aby mówiÌ lub dzia³aÌ, nale¿y pamiêtaÌ, aby po³¹czyÌ swoje uczucia bezwarunkowej mi³oœci ze swoim pragnieniem zmian. Impuls do zrobienia czegoœ mo¿e byÌ nowy dla ciebie osobiœcie i nieznany. Zawsze najlepiej jest zacz¹Ì od w³asnego centrum serca i postêpowaÌ tak, jak wiesz, ¿e twoja najwy¿sza wizja siebie by dzia³a³a. W ten sposób, kiedy siê powstrzymasz, aby zadaÌ sobie pytanie: "Czy ja to powiedzia³em?" Bêdzie to z uœmiechem na twarzy.
Jak byÌ mo¿e bêdziecie w stanie powiedzieÌ z poprzedniego paragrafu, zaczniecie teraz na serio manifestowaÌ zmiany w sobie, o które tak d³ugo modliliœcie siê, gdy¿ niektórzy zamierzali na d³ugo przed tym ¿yciem. Legion prawdziwych lightworkers i wayshowers zamierza teraz ujawniÌ siê i podejmowaÌ obowi¹zki, dla których przybyli tutaj. Wiedzcie, ¿e Stwórca i my sami mamy zaufanie do Was. PorzuÌcie swoje uczucia o znikomoœci, o ma³oœci. Jesteœcie czêœci¹ bardzo ogromnej grupy, które nie mo¿na zaprzeczyÌ. Wasze s³owo, wasz uœmiech, zdolnoœÌ do radzenia sobie, Wasza wewnêtrzna si³a wszystko weŸmie pod uwagê, znacznie lepiej, ni¿ mo¿ecie sobie wyobraziÌ.
Je¿eli w czasie, okolicznoœci spowoduj¹ u was poczucie od³¹czenia lub stracicie z oczu cel, wróÌcie do centrum serca i poproœcie nas o pomoc. Nie jesteœcie w stanie zrobiÌ tego zbyt czêsto, a my nigdy nie jesteœmy dalej, ni¿ moment waszej myœli. WiêkszoœÌ z was jest teraz zdolna, aby poczuÌ obecnoœÌ energii, kiedy umieœcicie swoj¹ myœl na niej. Teraz wiedzcie, ¿e jesteœmy czêœci¹ tego. Siêgnijcie po nas, a my bêdziemy z wami. Poproœcie o wytrzyma³oœÌ, komfort, i to jest wasze.
Wasza droga planeta ma zamiar wytworzyÌ niektóre zmiany, które inni bêd¹ interpretowaÌ w strachu. Ona bêdzie wk³ada³a wiele trudu, aby dokonaÌ niezbêdnych korekt, które bêd¹ szkodziÌ ¿yciu tak ma³o, jak to tylko mo¿liwe. Stopniowe narastanie tego co nale¿y zrobiÌ powinno zapewniÌ, ¿e wiêkszoœÌ bêdzie œwiadoma tego, co dzieje siê w ich otoczeniu. Jest prawie pewne, ¿e nikt nie jest dobrze przygotowany na wszystko, co nast¹pi, choÌ wiele z tego zosta³o przepowiedziane. Zobaczycie dowody waszej historii, które bêd¹ niemo¿liwe d³u¿ej do zaprzeczania przez waszych naukowców.
To, wraz z rozpoczêciem dokonywania zmian w waszych spo³eczeùstwach, powinno wam przynieœÌ potwierdzenie, ¿e wszystko porusza siê po drodze, jak¹ obiecaliœmy. Wielu, wielu budzi siê teraz. Dodane przez nich œwiat³o zacznie daÌ wiêcej impetu do wzrostu œwiadomoœci. "Proszê podnieœÌ stoliki przed wami do ich pe³nej pionowej pozycji i zapi¹Ì pasy." My kochamy mieÌ trochê zabawy.
BĂŞdziemy mĂłwiĂŚ wkrĂłtce, drodzy przyjaciele. Dobrego dnia. 29 wrzeÂśnia 2012 Channeler: Ron Head http://oraclesandhealers.wordpress.com/
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1294 : Wrzesień 30, 2012, 11:07:30 » |
|
To te¿ doœÌ ciekawy przekaz. Przyznaje to, o czym Kiara usi³uje nas przekonaÌ od d³u¿szego czasu, ale myœl¹ przewodni¹ jest tytu³ przekazu, to tak jakby p. Rajska z nies³awnego przecieku. jest sporo interesuj¹cych spostrze¿eù. Odwo³uje siê te¿ do dwóch innych przekazów tematycznie powi¹zanych. Jeœli bêd¹ zainteresowani, to je te¿ przet³umaczê i wstawiê. Arkturianie mówi¹ o Przywództwie w Pi¹tym Wymiarze
Mówiliœmy z wami, przedtem o przywództwie w Pi¹tym Wymiarze (zob. blog dla 20/08/12) i chcielibyœmy rozwin¹Ì t¹ informacjê. Jeœli powiedzia³eœ: "Tak, chcê byÌ liderem 5D", kiedy nawet nie jesteœ pewien, co to znaczy, to umieœci³eœ siê na "szybkim pasie" wznoszenia.
Dlatego twoje ¿ycie zacznie siê zmieniaÌ bardzo szybko, a ty zostaniesz poproszony, aby uwolniÌ ka¿d¹ osobê, miejsce, sytuacjê lub rzecz, która wi¹¿e siê ostateczne iluzj¹ trzeciego / czwartego paradygmatu wymiarowego. Ta œcie¿ka, któr¹ wybra³eœ nie jest ³atwa. Jest to droga, w której musisz wyczyœciÌ stare, a nastêpnie usun¹Ì je ponownie, potem znowu i znowu.
ÂŚwiatÂło przemieszcza siĂŞ w krĂŞgach, i gdy pozwolisz na wejÂście coraz wyÂższych czĂŞstotliwoÂści ÂświatÂła do swojego bytu, ruch koÂłowy zabierze CiĂŞ do coraz niÂższych czĂŞstotliwoÂści, ktĂłre masz zamiar zostawiĂŚ. Jako liderzy w piÂątym wymiarze, jesteÂście "oczyszczajÂącÂą zaÂłoga" dla Gai.
To nie ma znaczenia, ¿e ciemnoœÌ jest w Ziemi, w was, czy w kimœ innym. W rzeczywistoœci, gdy kontynuujecie poruszanie siê w pi¹ty wymiar Œwiadomoœci Jednoœci, ktoœ inny stanie siê wymar³ym okreœleniem (nie ma innego). Oczyszczanie koùcowych pozosta³oœci polaryzacji 3D Gai musi byÌ zrobione, i zgodziliœcie siê to zrobiÌ. W rzeczywistoœci, na ochotnika, zanim przyjêliœcie t¹ formê.
Wy, nasi umiÂłowani, jesteÂście naszymi drogimi BraĂŚmi i Siostrami, ktĂłrzy dokonali monumentalnej ofiary zostawiajÂąc nasze wspaniaÂłe krĂłlestwa ÂŚwiatÂła i Bezwarunkowej MiÂłoÂści, aby nosiĂŚ ziemskie naczynia w caÂłym tym procesie Planetarnego Wzniesienia.
My, wasze Galaktyczne i NiebiaĂąskie rodziny, wzywamy was teraz, abyÂście poÂświĂŞcili resztĂŞ swojego istnienia na Ziemi, na przywrĂłcenie Domu Gai, Jej 5-cio wymiarowej ekspresji. SÂą tacy, ktĂłrzy mĂłwiÂą, Âże chcÂą, ale nie bĂŞdÂą robili. Z drugiej strony sÂą tacy, ktĂłrzy mĂłwiÂą, Âże chcÂą, i oni zrobiÂą!
Wiemy, ¿e prosimy o nadwyrê¿enie wasze s³abe, wyczerpane ziemskie naczynie do samych jego granic wytrzyma³oœci. Jednak¿e, jest to proces, który uwolni Ciê od separacji i ograniczeù tej formy przez ca³¹ wiecznoœÌ.
UÂświadamiamy sobie, Âże prosimy tak bardzo duÂżo od was, ale jeÂśli moÂżecie pozwoliĂŚ przypomnieĂŚ sobie, kim naprawdĂŞ jesteÂście, wasze trudy zostanÂą ujawnione jako bÂłogosÂławieĂąstwo. Nie bĂŞdzie niczego, o poddanie siĂŞ czemu zostaniesz poproszony, ktĂłre nie zostanie zastÂąpiony wyÂższÂą wersjÂą czĂŞstotliwoÂści. Robimy to oÂświadczenie, wiedzÂąc, Âże wszyscy z was zwyciĂŞÂżyli waszÂą mocÂą nad ego.
Jednak zdajemy sobie rĂłwnieÂż sprawĂŞ, Âże zranione ego nadal pragnie, abyÂście sÂądzili, Âże jesteÂście "tylko jednymi ludÂźmi." NIE! Nie jesteÂście tylko jednymi ludÂźmi! NIE! Nie jesteÂście sami. Tak! JesteÂś z JednoÂści!
Definicja PiĂŞciowymiarowego PrzywĂłdztwa
Zanim bĂŞdziemy kontynuowaĂŚ nasze przesÂłanie, chcemy zdefiniowaĂŚ PiĂŞciowymiarowe PrzywĂłdztwo mĂłwiÂąc, Âże PiĂŞciowymiarowy PrzywĂłdca to ktoÂś, kto jest liderem w piÂątym wymiarze. Definicja ta moÂże pomĂłc w kaÂżdym zakÂłopotaniu, jakie moÂże zaistnieĂŚ o o tym, jak prowadziĂŚ. To nie jest tak bardzo o tym, jak prowadziĂŚ, ale DokÂąd prowadzicie.
Albo najdro¿si, mówimy do was wszystkich, którzy otrzymaj¹ tê wiadomoœÌ. Nawet jeœli nie s¹ zaanga¿owani w poszczególne przedsiêwziêcia, widzimy, ¿e nasi Lightworkers zmienili szybkoœÌ na wysoki bieg w tych ostatnich chwilach. Widzimy ogromne zmiany na Gai, o których wiemy, ¿e nasi przedstawiciele nosz¹cy ludzkie naczynia, stworzyli te zmiany przez swoj¹ ogromn¹, wielowymiarow¹ kreatywnoœÌ.
Patrzymy na was wszystkich, i widzimy, Âże rzeczywiÂście jesteÂście swojÂą prawdziwÂą jaÂźniÂą, spowitÂą w odzieÂż niskich czĂŞstotliwoÂści. Dlatego prosimy, abyÂście pamiĂŞtali, Âże my, wasze galaktyczne i niebiaĂąskie rodziny, jesteÂśmy Wami! StÂąd, Âże nie jesteÂśmy bardziej zaawansowani niÂż Wy.
W rzeczywistoÂści, waszym wyzwaniem jest bycie WaszÂą WielowymiarowÂą JaÂźniÂą w waszej maÂłej, glinianej formie jest wyczynem, Âże my nie jesteÂśmy pewni, czy moglibyÂśmy to zrobiĂŚ. Szanujemy Was naszymi Otwartymi Sercami i naszym Kosmicznym umysÂłem. Posiadamy ogromny szacunek dla naszych Galaktycznych czÂłonkĂłw rodziny, ktĂłrzy zgÂłosili siĂŞ do podjĂŞcia tej formy w ostatnim segmencie ProcesĂłw Planetarnego Wzniesienia.
Wasza zbiorowa zdolnoœÌ do utrzymania po³¹czenia z wasz¹ prawdziw¹ jaŸni¹ nosz¹c gliniane naczynie jest podstawowym elementem tej misji. Ju¿ zwyciê¿yliœcie w tym przedsiêwziêciu.
Ponadto, ka¿dy z was zaczyna rozumieÌ swój kawa³ek uk³adanki, a tak¿e w jaki sposób mo¿na po³¹czyÌ swój osobisty kawa³ek uk³adanki z puzzlami planetarnego wznoszenia. Niestety, nie macie pokrywy do pude³ka puzzli, aby zobaczyÌ, jak to bêdzie wygl¹daÌ, gdy bêdzie kompletne. Dlatego ka¿dy z was musi spojrzeÌ w g³¹b, aby odkryÌ swoje ¿yczenie spe³nione.
JesteÂśmy juÂż gotowi, aby daĂŚ instrukcje trzech skÂładnikĂłw waszego procesu bycia liderem w piÂątym wymiarze:
# 1 Integracja Twojego wielowymiarowego systemu operacyjnego do fizycznego mĂłzgu:
Bez integracji nowego psychicznego i emocjonalnego systemu operacyjnego, pojêcia, do których zostaniecie wprowadzani bêd¹ zbyt zaawansowane, zbyt wielowymiarowy, aby wasze mózgi mog³y to ogarn¹Ì. Dlatego prosimy o przeczytanie naszej poprzedniej wiadomoœÌ o integracji waszego wielowymiarowego systemu operacyjnego. (Zobacz blog z 24.09.12) (Http://suzanneliephd.blogspot.com/2012/09/mytre-and-arcturians-multidimensional.html)
# 2 PowrĂłt do ÂświadomoÂści JednoÂści
My, Galaktyczni potrzebujemy sieci wznosz¹cych siê, tych, którzy s¹ z³¹czeni w Œwiadomoœci Jednoœci ze sob¹ i ze swoj¹ Wy¿ej wymiarow¹ ekspresj¹ JaŸni. Ta ŒwiadomoœÌ Jednoœci nie mo¿e byÌ w pe³ni osi¹gniêta bez pe³nej integracji swojego psychicznego i emocjonalnego wielowymiarowego systemu operacyjnego.
MĂłwimy " psychicznego i emocjonalnego” w ramach wielowymiarowego systemu operacyjnego, myÂśli i emocje, umysÂł i serce, to jedno. Dlatego moÂżecie myÂśleĂŚ i postrzegaĂŚ sercem i czuĂŚ wspaniaÂłe ludzkie emocje waszym umysÂłem. Wasza rozszerzona zdolnoœÌ do postrzegania z sercem, ktĂłre jest wci¹¿ rozwijajÂące siĂŞ w postrzeganie Wysokiego Serca, jest podstawÂą nowego systemu operacyjnego.
Umys³, myœli, mózg i neurologia mog¹ przyj¹Ì i zorganizowaÌ wielowymiarowe œwiat³o do bitów informacji. Jednak tylko wasze Wysokie Serca mog¹ dostrzec, obj¹Ì i u¿ywaÌ bezwarunkowej mi³oœci, która jest budulcem ca³ego stworzenia. Proszê pamiêtaÌ, ¿e bezwarunkowa mi³oœÌ jest si³¹ spajaj¹c¹ multiwszechœwat.
St¹d, bezwarunkowa mi³oœÌ jest spójn¹ moc¹, która utrzymujê ka¿d¹ cz¹steczkê energii, tworz¹c¹ formê. Ponadto, poniewa¿ forma, która tworzona jest piêciowymiarowa, bezwarunkowa mi³oœÌ jest konieczna, aby zamkn¹Ì wszystkie polaryzacje œwiat³a trzeciego / czwartego wymiaru, myœli i emocji w Jednoœci. W ten sposób, mog¹ wasze kreatywne koncepcje wejœÌ przez piêciowymiarow¹ matrycê, gdzie po³¹czone s¹ ze sob¹ i z bezwarunkow¹ mi³oœci¹ spójnoœci.
# 3 Tworzenie Nowej Ziemi
Po pierwsze, musimy wam przypomnieĂŚ, Âże w sÂłowniku miÂłoÂści bezwarunkowej, koncepcje tworzenia i postrzegania sÂą zamienne. JeÂśli coÂś nie jest stworzone, nie jest zauwaÂżalne. Z drugiej strony, jeÂśli nie jest zauwaÂżalne, to nie jest tworzone. PoniewaÂż nie ma czasu, jak wiadomo w piÂątym wymiarze, nie jest moÂżliwe, aby uÂłoÂżyĂŚ te koncepcje, w oddzielny, sekwencyjnie zorganizowany sposĂłb.
Jest tylko TERAZ. Dlatego, w ramach TUTAJ z TERAZ, tworzenie i percepcja przenikajÂą w formĂŞ piĂŞciowymiarowej Ziemi. Paradoksalnie, piĂŞciowymiarowa jest takÂże bez formy, poniewaÂż reaguje nieskoĂączenie na ciÂągle zmieniajÂące twĂłrcze ideaÂły ÂŚwiadomoÂści JednoÂści.
Wychodzenie
Tymczasem z powrotem na fizycznej Ziemi, niektórzy z naszych wznosz¹cych siê, wci¹¿ borykaj¹ siê z decyzj¹, czy maj¹ odwagê "wyjœÌ", jako ich prawdziwe jaŸnie.
Dlatego mamy nadziejĂŞ, Âże teraz rozumiecie, dlaczego musi byĂŚ mocne wsparcie uÂżytkownikĂłw sieci ktĂłrzy posiadajÂą: · Zintegrowane ich wielowymiarowe systemy operacyjne, aby lepiej zrozumieĂŚ to, czego bĂŞdÂą uczyĂŚ innych. · PowrĂłcili do ÂŚwiadomoÂści JednoÂści, aby jak najlepiej pomĂłc w Planetarnym Wzniesieniu. · I aktywnie tworzÂą NowÂą ZiemiĂŞ, ich kaÂżdÂą myÂślÂą i emocja.
Widzimy, ¿e wielu z was jest gotowych do przyst¹pienia do strumienia Wzniesienia, ale czuj¹ siê, odizolowani i samotni. Dlatego prosimy tych, którzy znaleŸli swój sposób na dzielenie siê procesem z tymi, których mo¿ecie przyjœÌ z pomoc¹.
Tak, moÂżecie nie pamiĂŞtaĂŚ, ale wszyscy z was stworzyli silne wiĂŞzy z niektĂłrych strumieniami Âżycia w waszych niezliczonych udostĂŞpnionych wcieleniach. W rzeczywistoÂści, wielu z was, ktĂłrzy znajdujÂą siĂŞ teraz razem byli rĂłwnieÂż razem wtedy, kiedy przyszli pomĂłc Gai przy upadku Atlantydy.
Pamiêtaj, nasi drodzy wznosz¹cy siê, nie ma b³êdów i nie ma przypadków. Jesteœ twórc¹ swojego ¿ycia! Nawet jeœli ta kreacja wynika ze zranionego ego w podœwiadomoœci lub ogromnej mocy swojej wielowymiarowej JANI, to jest Twoj¹ kreacj¹. Gdy uwolnisz wszelkie poczucie bycia ofiar¹, bêdziesz wiedzieÌ, ¿e tam, gdzie jesteœ i to, co robisz teraz jest TUTAJ, z którego bêdziesz móg³ rozpocz¹Ì nowe ¿ycie.
My, Wasza Galaktyczna i niebiaĂąska rodzina, jesteÂśmy zawsze z TobÂą, Wzywaj nas!
Arkturianie * 30 wrzeÂśnia 2012 Channeler: Suzan Caroll Ph.D http://suzanneliephd.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1295 : Wrzesień 30, 2012, 12:10:26 » |
|
bluPamiêtaj, nasi drodzy wznosz¹cy siê, nie ma b³êdów i nie ma przypadków. Jesteœ twórc¹ swojego ¿ycia! Nawet jeœli ta kreacja wynika ze zranionego ego w podœwiadomoœci lub ogromnej mocy swojej wielowymiarowej JANI, to jest Twoj¹ kreacj¹. Gdy uwolnisz wszelkie poczucie bycia ofiar¹, bêdziesz wiedzieÌ, ¿e tam, gdzie jesteœ i to, co robisz teraz jest TUTAJ, z którego bêdziesz móg³ rozpocz¹Ì nowe ¿ycie.
My, Wasza Galaktyczna i niebiaĂąska rodzina, jesteÂśmy zawsze z TobÂą, Wzywaj nas! Wypisz wymaluj jakby wskazowki dla sfinks moze poczyta, tylko nie pisza jak uwolnic sie od "bycia ofiara".
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1296 : Wrzesień 30, 2012, 12:31:35 » |
|
Jak siê uwolniÌ pisz¹ i ci i inni w wielu, wielu miejscach. najprostsze i bardzo skuteczne sposoby oferuje spo³ecznoœÌ Shaumbra - przekazy Adamusa Saint Germain.
=============================================================== A teraz szokuj¹ca wiadomoœÌ: Greg Giles rzadko cytowany tutaj channeler Galaktycznej Federacji Œwiat³a opublikowa³ swój ostatni przekaz. Te jego przekazy (niektóre) by³y bardzo kontrowersyjne, zapowiada³y powodzie (wielkie) ewakuacje statkami, ruchy p³yt tektonicznych, ale tak¿e s³ynne "darmowe elektrownie domowe" we wrzeœniu. Dziœ jest bardzo d³ugi przekaz w którym "nadawcy" wyjaœniaj¹, ¿e krótko mówi¹c "przekrêcili" Grega i wcale nie s¹ z Galaktycznej Federacji ani Komendy Ashtar, a nawet nie wygl¹daj¹ jak ludzie (ale nie pisz¹ jak wygl¹daj¹) i co najwa¿niejsze NIE MAJ¥ DUSZY. Mówi¹ w jaki sposób dokonywali transmisji. Ciekawe ile jeszcze "kretów" w tej dziedzinie poznamy. Przekazu raczej nie bêdê t³umaczy³, choÌ mo¿e ciekawsze fragmenty dla zilustrowania jakiegoœ kontekstu. Chyba rzeczywiœcie mamy nap³yw energii, o których wspomina³ AA Micha³ w ostatnim swoim przekazie wy¿ej, ¿e taka "spowiedŸ" wyp³ynê³a teraz.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1297 : Wrzesień 30, 2012, 12:36:04 » |
|
W tym momencie nie mam czasu na wiĂŞcej , ale zauwaÂżyĂŚ naleÂży... "My, Wasza Galaktyczna i niebiaĂąska rodzina, jesteÂśmy zawsze z TobÂą, Wzywaj nas! Galaktyczna i NiebiaĂąska ( zatem sÂą dwie rodziny i dwa interesy rodzinne....  ) to nie to samo, chociaz czasowo zawiera siĂŞ w jednym zbiorze. Gdyby byÂło to samo nie byÂło by rozdzielane nazewnictwem. Zawsze sÂą maleĂąkie niusiki ktĂłre niby nic nie znaczÂą, a bardzo duÂżo mĂłwiÂą. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 30, 2012, 14:20:00 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #1298 : Wrzesień 30, 2012, 12:39:01 » |
|
MyÂślĂŞ, Âże niebawem jeszcze wiĂŞcej takich kwiatkĂłw siĂŞ pojawi. Dlaczego mnie to nie dziwi. WczeÂśniej pisaÂłem juÂż, Âże GFL, AA, ASZTAR i kilka innych tak nas kochajÂących ugrupowaĂą w rzeczywistoÂści kochajÂą nas jako swoich poddanych, niewolnikĂłw, sÂługusĂłw, nic ponad to. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1299 : Wrzesień 30, 2012, 12:48:44 » |
|
PisaÂłem przy okazji postu Drake, Âże w/g wszelkich danych istniejÂą dwie, choĂŚ nie tak naprawdĂŞ jedna GFOL, ale cicha i nie interweniujÂąca, a to wszystko co tak gÂłoÂśno i duÂżo nadaje to jak Lady nazywa boty i zapewne naziemne agencje, rĂłwnieÂż w celu zdyskredytowania rzeczywistej organizacji, a przede wszystkim do zasiania strachu inwazji. I to by tÂłumaczyÂło temat.
|
|
|
|
|
|
|
|