Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:01:15

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 822992 razy)
0 u¿ytkowników i 87 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1275 : Wrzesieñ 27, 2012, 09:19:20 »

Zabawne, ale ten obrazek nie musi oznaczaæ od³±czenia. Równie dobrze mo¿e to byæ pod³±czanie do nowej matrycy na której my¶li pozytywne s± przekierowywane sprytnie na zasilanie obecnych negatywów. Ka¿da energia wyra¿aj±ca sprzeciw wobec okre¶lonych tre¶ci jednocze¶nie te tre¶ci zasila.

Od³±czenie nie odbywa siê poprzez manipulacje wtyczk±.

Rozpoznaj czym jest gniazdko, a wtyczka sama odpadnie.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1276 : Wrzesieñ 27, 2012, 09:50:24 »

Mo¿ecie sobie wyobraziæ jak mo¿na przej¶æ rozwojowo z III wymiaru prosto do VI ? Pomijaj±c IV i V wymiar, nie s±dzicie ¿e to 6D jest podstêpem cofniêcia nas do 6D czyli ,ostatniego   poziomu wymiaru II ! Ka¿dy wymiar sk³ada siê z 3 poziomów czyli z 3-ech D ( juz o tym pisa³am, jest   to I wymiar i 1D,2D,3D oraz  II wymiar  i 4D, 5D, 6D nastêpnie  III  wymiar i 7D,8D ,9D).
Nie ma w nas zapisanej  matrycy wymiaru który jeszcze nie zaistnia³ do którego dopiero wejdziemy za jaki¶ czas ( tak jak nie ma w nas wiedzy o programie klasy do której idziemy po wakacjach jak j± skoñczymy pozytywnie to ten zapis bêdzie w nas). Zatem co jest w nas? Dlaczego matryca  6D jest w nas zapisana?  Bo jest to poziom który zaliczyli¶my ju¿ dawno temu , mamy jej wiedzê w sobie i mo¿emy siê do niej cofn±æ jak do tre¶ci kiedy¶ przeczytanej ksi±¿ki.
Kolejna manipulacja szyta "grub± nici±" , przynêta dla naiwnych, JA temu mówiê NIE!, NIE! , NIE! ,STOP! i BASTA! Koniec z manipulacj± i k³amstwami!
Matryca IV wymiaru jest w polu morfogenetycznym wymiaru IV, nie mo¿na pomin±æ dwóch wymiarów i wej¶æ  powy¿ej nich i na dodatek nie posiadaj±c rozwoju ni¿szych wymiarów zacz±æ wy¿szy. To co¶ takiego jak nie  mo¿na po szkole podstawowej chcieæ  od razu byæ w klasie maturalnej i zdaæ maturê! Przecie¿ to bezsens i kompletna niemo¿liwo¶æ. Ewolucja sk³ada siê z wielu cykli , które zwyczajnie trzeba przej¶æ.
Jeszcze raz matryca energetyczna  dla ka¿dego- wzór ¿ycia i wszystkich zdarzeñ  mog±cych siê w nim wydarzaæ  jest zapisana w nim czyli w polu morfogenetycznym tego wymiaru, oraz w Gwie¼dzie Matce w której s± wszystkie kody ¿ycia.
Cz³owiek posiada mo¿liwo¶æ rozwoju dziêki po³±czeniu z polem morfogenetycznym przez swoje DNA i wiedzê ca³kowita Stwórcy zdeponowan± jako informacja w sowiej Iskrze ¯ycia. Ale nie ma w nim jeszcze wiedzy czego¶ czego fizycznie nie do¶wiadczy³, zatem nie ma w nim wiedzy matrycy wymiaru  w który dopiero wejdzie.Ma jednak wiedzê matrycy wymiaru  którym  ju¿ kiedy¶ by³.

Co chc± zrobiæ nasi galaktyczni "zbawcy"? Zwyczajnie cofn±æ nas w rozwoju do koñcowego momentu II wymiaru i rozpocz±æ ca³y proces naszego niby wzrastania ponownie w nieco innych okoliczno¶ciach , nowej linii czasowej dla tego wymiaru.
S± to bardzo usilne starania nie dopuszczenia do naszej ewolucji , blokowanie jej na wszystkie mo¿liwe sposoby , bardzo podstêpnie z u¿yciem perfidnych k³amstw i oszustw i wszelakiej manipulacji informacj±  , którymi siê brzydzê.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 28, 2012, 18:15:15 wys³ane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1277 : Wrzesieñ 28, 2012, 14:22:02 »

Archanio³ Micha³:
B±d¼cie gotowi, by obj±æ wszystkich, w³±cznie ze sob±, w mi³o¶ci i ¶wietle

Uwa¿amy, ¿e czas po¶wiêciæ jak±¶ rozmowê waszemu rozumieniu jedno¶ci.
To, o czym bêdziemy mówiæ, nie jest dla was nowe, ale jak dotychczas tylko wasz intelekt zintegrowa³ to w swojej ¶wiadomo¶ci.

Ju¿ ponad sto lat temu nauka odkry³a, ¿e wszystko,co widzicie, sk³ada siê wy³±cznie z energii.
Raz po raz udowadniali¶cie, ¿e to, o czym mówicie jako o materii, w rzeczy samej nie istnieje jako 'co¶ solidnego'.
 Â£atwo zademonstrowaæ, ¿e jedynie pola energii s± rzeczywiste.
Jednak iluzja wci±¿ utrzymuje wasz± percepcjê w solidnym u¶cisku.

Dzi¶ bêdziemy rozmawiaæ w³a¶nie o percepcji i wyobra¿eniach.
I zaczniemy od tego, co równie¿ nie jest dla was nowe, choæ byæ mo¿e nie jest to jeszcze tak szeroko pojmowane.
Poniewa¿ stanowicie czê¶æ ogromnego pola energii, nie istnieje wiedza, wydarzenie czy rozumienie, które nie jest wam dostêpne w dowolnej chwili.
 W ka¿dym momencie jeste¶cie zanurzeni w niezliczonej ilo¶ci bitów informacji.
Jednak¿e wasza zdolno¶æ zrozumienia tych 'sygna³ów' jest ograniczona.

Wiêc przyjmujecie, akceptujecie i dostrajacie siê do tych, które dla was co¶ znacz± i z tego konstruujecie swój w³asny ¶wiat.
Jak my¶licie, co wyró¿nia to, co wybieracie w porównaniu do tego, czego nie wybieracie?
 Jaki jest g³ówny sk³adnik waszego 'odbiornika'?
I my odpowiadamy, ¿e s± nim wasze przekonania i wcze¶niejsze wnioski oraz sposób pojmowania waszych do¶wiadczeñ.

Jak d³ugo siê tego trzymacie, wasz osobisty ¶wiat trudno bêdzie zmieniæ.
W istocie to siê nie uda.
Bêdzie on wam musia³ zademonstrowaæ, w którym miejscu wasz sposób rozumienia nie jest uzasadniony.

To siê wydarza, i zawsze tak siê dzieje.
Chcieliby¶my jednak wskazaæ, ¿e aby kolejne parê miesiêcy uczyniæ dla was ³atwiejszymi i przyspieszyæ zmiany osobiste, których tak niecierpliwie wyczekujecie, najlepiej by³oby, ¿eby¶cie wnikliwie zbadali, czego tak mocno siê trzymacie, a co mo¿e jednak woleliby¶cie uwolniæ.
Nie róbcie z tego wielkiego problemu.
Po prostu otwórzcie swoje serce i umys³ na inne mo¿liwo¶ci i sprawd¼cie je, kiedy siê pojawiaj±.
Zaakceptujcie je, je¶li maj± one dla was jak±¶ warto¶æ.
Nade wszystko porzuæcie os±dzanie siebie i innych.
Te os±dy s± z ca³± pewno¶ci± oparte na ograniczonych informacjach.

Nie oznacza to, ¿e macie przyjmowaæ wszystko, co kto¶ inny mówi czy robi.
Istnieje ró¿nica pomiêdzy dzia³aniem, a tym kto je wykonuje.
 B±d¼cie gotowi, by obj±æ wszystkich, w³±cznie ze sob±, w mi³o¶ci i ¶wietle.

To w³a¶nie wydarza siê w waszej ¶wiadomo¶ci, na ¿yczenie waszej wy¿szej ja¼ni, z wasz± ¶wiadomo¶ci± czy bez niej.
Wasze 'ulubione objawy' stanowi± w swej wiêkszo¶ci opór przeciwko nowemu.
A mo¿e by¶cie tak otwarli i rozpostarli szeroko ramiona?
Podziêkujcie waszym wy¿szym ja¼niom i swemu Stwórcy za wszystko, co jest wam zsy³ane.
Wkrótce siê dowiecie, ¿e tego w³a¶nie pragnêli¶cie przez ca³y czas.
Niechaj wasze dni wype³nione bêd± rado¶ci± dziêki tej wiedzy.

Wkrótce znów siê odezwiemy. Dobrego dnia.

Przekaza³ Ron Head, 26 wrze¶nia 2012
http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/09/26/hold-all-including-self-in-love-and-light-channeled-by-ron-head/
 Posted by wikaM
http://wielkawiosnawszechswiata.blogspot.com/

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1278 : Wrzesieñ 28, 2012, 14:51:07 »

Dla mnie to chyba najistotniejszy fragment tego przekazu...

Zaakceptuj cz³owieku swoj± doskona³o¶æ na dany moment, nie oceniaj ci±gle w³asnych przesz³ych b³êdów , by³y takie , bo inaczej czyniæ jeszcze nie potrafi³e¶. skup siê wiêc na sobie, sobie po¶wiêæ t± ju¿ ma³± ilo¶æ czasu!
Nie oceniaj ci±gle innych , oni s± tacy jak byæ mog± i potrafi± teraz, to jest wa¿ne dla nich , a nie dla ciebie. Dla Ciebie jeste¶ najwa¿niejszy TY SAM I NIKT WIÊCEJ! ten czas jest dawaniem osobistego przyk³adu , a nie wymuszaniem na nikim swojego ¶wiatopogl±du mi stylu ¿ycia.
Je¿eli kto¶ uzna swoj± woln± wol± i¿ chce przemierzyæ swoj± drogê ¿ycia jak ty to zrobi³e¶ niech siê stanie, ale nie wymuszaj na nikim priorytetu swoich prawd. Poka¿ je i pozostaw wyborowi  wolnej woli innych.
Zajmij siê doskonaleniem siebie, bo tak naprawdê tylko to mo¿esz zrobiæ i nic wiêcej.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 28, 2012, 19:16:20 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1279 : Wrzesieñ 28, 2012, 15:28:06 »

Dla mnie to chyba najistotniejszy fragment tego przekazu...

Zaakceptuj cz³owieku swoj± doskona³o¶æ na dany moment, nie oceniaj ci±gle w³asnych przesz³ych b³êdów , by³y takie , bo inaczej czyniæ jeszcze nie potrafi³e¶. skup siê wiêc na sobie, sobie po¶wiêæ t± ju¿ ma³± ilo¶æ czasu!
Nie oceniaj ci±gle innych , oni s± tacy jak byæ mog± i potrafi± teraz, to jest wa¿ne dla nich , a nie dla ciebie. Dla Ciebie jeste¶ najwa¿niejszy TY SAM I NIKT WIÊCEJ! ten czas jest dawaniem osobistego przyk³adu , a nie wymuszaniem na nikim swojego ¶wiatopogl±du mi stylu ¿ycia.
Je¿eli kto¶ uzna swoj± woln± wola i¿ chce przemierzyæ swoj± drogê ¿ycia jak ty to zrobi³e¶ niech siê stanie, ale nie wymuszaj na nikim priorytetu swoich prawd. Pokaz je i pozostaw wolnej woli innych.
Zajmij siê doskonaleniem siebie, bo tak naprawdê tylko to mo¿esz zrobiæ i nic wiêcej.

Kiara U¶miech U¶miech

¦wietnie Kiaro, Â¿e to zauwa¿asz.  Mrugniêcie Mam nadzieje, ¿e wszystkie te uwagi kierujesz 
do siebie a nie innych. W  my¶l tego co piszesz, by nie zajmowaæ siê innymi.  Du¿y u¶miech

Powodzenia  Mrugniêcie

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1280 : Wrzesieñ 28, 2012, 15:43:23 »

Wklejam te przekazy tylko dla tego i¿ mog± byæ dla niektórych czyteln± i zrozumia³± form± dla dziej±cych siê zdarzeñ zarówno na polu fizycznym jak i duchowym.
W tym przekazie moim zdaniem najwa¿niejsz± my¶l± jest inspiracja do wyj¶cia z pól strachu, bowiem one zawsze s± najwiêksz± blokad± ludzkiego rozwoju. Zrozumienie i¿ nie ma ¿adnej potrzeby bania siê czego¶, uwalnia cz³owieka zatrzymanego w miejscu do dalszej drogi. Do stania siê sob± piêkniejszym i bardziej doskona³ym, nie potrzeba nam ci±g³ego mierzenia siebie doskona³o¶ci± innych, nasz± miar± jest miara naszego wzrostu na tle poprzedniej wielko¶ci.  Zrozumieæ siebie , to znaczy uwolniæ siê ze wszystkich blokad , które trzyma³y nas strachem przed czym¶.....

Kiara U¶miech U¶miech

27.09.2012 10 Wymogów (potrzebnych do) Podniesienia. SHIVA

SHIVA

Ko³o Czasu krêci siê nieustannie,
Przestrzeñ rozci±gana jest w Nieskoñczono¶æ
a¿ wyst±pi± uskoki (*przemieszczenia) Czaso-Przestrzeni
i tym samym ten Poziom Tworzenia wejdzie
w Now± Rzeczywisto¶æ.

Ja Jestem SHIVA.
Niszczyciel i Budowniczy Nowego ¦wiata,
ten czyni±cy-szczê¶cie Jeden, który jest wszystkim.

Nie bójcie siê!

To jest to co teraz nale¿y uwewnêtrzniæ.
Staæ siê ca³kowitym w Zaufaniu i Ufno¶ci
w Pewno¶ci i w Mi³o¶ci do Stwórcy.

Kompromisy siê nie licz±
i je¿eli macie i pielêgnujecie jakie¶ Lêki
to jest to kompromis który nie jest ju¿ wiêcej
do utrzymania i musi byæ rozpoznany,
rozwi±zany i uwolniony.

Musi! Tak, musi!

To S³owo (*”musicie”) jest prawie nieu¿ywane,
gdy maj± miejsce Przekazy z Duchowych Poziomów ¯ycia.
Po pierwsze, Kana³y cofaj± siê przed tym
poza tym same Duchowe Poziomy niechêtnie z tego
korzystaj± gdy szukaj± dostêpnych S³ów w Medium.

Na pierwszym planie stoi Wolna Wola,
tak wiêc rzadko pojawia siê S³owo MUSISZ,
zawsze jest POWINIENE¦, MO¯ESZ, JEST POZWOLONE.

Jednak te S³owa dla dzisiejszego Przekazu
S¡ BEZ ZNACZENIA.

Albowiem ja mówiê Wam:

Wy MUSICIE rozpu¶ciæ (uwolniæ) Wasze Lêki
je¶li chcecie przetrwaæ ten Czas,
je¿eli chcecie wyj¶æ z tego Czasu
ze zdrowym ludzkim Umys³em i je¿eli chcecie
precyzyjnie stosowaæ Wasz± umiejêtno¶æ
Si³y Rozró¿niania.

Je¿eli z Wolnej Woli zadecydowali¶cie
podnie¶æ siê do ¦wiat³a, to musicie byæ ca³kowicie
uwolnieni od Lêków Starego ¦wiata.
To nie jest zalecenie, to jest obowi±zek.

Na to jest wskazane i Ja Jestem tym
który przy tym stoi pomocnie u Waszego boku
albowiem mojemu Ogniowi nie mo¿e siê nic oprzeæ
- NIC.

Zniszczcie Wasze Lêki, zmieæcie je precz!
Jak d³ugo  jeszcze chcecie byæ przez nie
trzymani z dala od Waszego prawdziwego ¯ycia?

Do Podniesienia istniej± wymagania
które nie s± zaleceniem lecz konieczno¶ci±:

1.
Bycie wolnym od Lêków Starego Czasu.

2.
Przybycie do Królestwa Pokoju.

3.
S³u¿enie z Mi³o¶ci.

4.
Precyzyjne stosowanie Si³y Rozró¿niania.

5.
Dzia³anie samodzielne (*niepodleg³e).

6.
Napotykanie obcych i w³asnych My¶li
jako Pan zarz±dzaj±cy Si³±.

7.
Bezwarunkowa Wola oddania wszystkich Tematów
Ogniu SHIVY.

8.
Bycie bezwarunkowym we wszystkim,
bez oczekiwania na rezultaty.

9.
S³u¿enie w swojej Niebieskiej Pauzie
wzrostowi ¦wiata.

10.
Mi³o¶æ do Stwórcy i Mi³o¶æ do siebie samego.

Je¶li spe³nionych jest te 10 Punktów
wtedy jeste¶cie GOTOWI.

Jedynka jako Pocz±tek
i Zero które jest wszysto-jest-jednym.
Dziesiêæ.

Na pierwszym miejscu stoi Strach!

Uwolnijcie go, a Ja Was nauczê
¿e nie trzeba niczego siê baæ,
chyba ¿e potrzebujecie jeszcze Lêku
aby siê samemu prze¿ywaæ.

Wtedy pozostaniecie osadzeni w Biegu ¦wiata
i niezale¿nie od tego jak zakrzywia siê
Przestrzeñ, jak rozszerza siê Czas, pozostaniecie
tym, co przedstawiacie sob± teraz
i pó¼niej staniecie siê tym czym Jeste¶cie.

Od Wieczno¶ci On jest SHIVA
Wszechmocna ¦wiadomo¶æ ¦wiatów.

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/09/27/27-09-2012-10-wymogow-potrzebnych-do-podniesienia-shiva/
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 28, 2012, 16:28:22 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1281 : Wrzesieñ 28, 2012, 16:05:35 »

Cytat: Kiara
Wklejam te przekazy tylko dla tego i¿ mog± byæ dla niektórych czyteln± i zrozumia³± form± dla dziej±cych siê zdarzeñ zarówno na polu fizycznym jak i duchowym.

Cytat: Kiara

Rozumiem zatem, ¿e owe przekazy nie maj± na celu doskonalenia innych?  Mrugniêcie

I sorry, ¿e nie czytam ju¿ ¿adnych przekazów, ale czytam jeszcze u¿ytkowników forum. 
To daje mi wiêcej wiedzy o tym, kim jest cz³owiek (pod warunkiem, ¿e nie pisz± tu androidy i inne maszyny Chichot).

Wypociny wszelkich bytów pozostawiam im samym, nie zamierzam skupiaæ na nich uwagi ani ich dokarmiaæ. 
Co innego ludzi, tych mogê dokarmiæ, gdy s± w potrzebie. Energii wokó³ jest a¿ nadto i szkoda, ¿e nie wszyscy
potrafi± j± pobieraæ.
Ale do tego trzeba chyba pozbyæ siê zbêdnych zbêdno¶ci. I nie bêdê ju¿ pisaæ jakich,
by nie zajmowaæ siê innymi.  Mrugniêcie

To pa  Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #1282 : Wrzesieñ 28, 2012, 17:47:15 »

Stworzy³y¶cie ¶wietny ³añcuch przyczynowo - skutkowy, gdzie energie widaæ jak w telewizorze.
Dziêki wam za to.
Faktycznie przekazom daleko do takich "¿ywych" nauk energetycznych. Ale nie martwcie siê, bêdê je wstawia³, bo wielu jeszcze chce je czytaæ.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1283 : Wrzesieñ 28, 2012, 18:00:43 »

Ale¿ bardzo dobrze ¿e bêdziesz to robi³ ( ja te¿ bêdê je wstawiaæ), przekazy s± potrzebne tym , którzy na ich tle rozumiej± siebie, musz± byæ tacy , którzy je wstawi± i tacy , którzy skomentuj± odnajduj±c my¶l przewodni±. A ¿e przy okazji s± te¿ tacy , którzy miast komentowaæ tre¶æ przekazu usi³uj± namolnie zajmowaæ siê osobami wstawiaj±cymi je..... widaæ maja du¿e problemy ze zrozumieniem zarówno siebie jak i celu tych przekazów zaistnienia.
Bowiem fakt wstawiania ich  i dyskusji nad tre¶ci± nie ¶wiadczy o osobistych problemach osób je wstawiaj±cych, meritum  tre¶ci ods³aniaj±cych, ale o zwróceniu uwagi co dzieje siê tu i teraz i dlaczego.

Niestety niektórzy potrafi± tylko zaistnieæ jako "satelita" kogo¶ i to taki , który pokazaæ chce w kim¶ to, co jego niedomaganiem jest najwiêkszym.
Zatem jeszcze raz najlepiej na sobie siê skupiæ i w sobie korekty wprowadzaæ.
Co ja czyniê gdy co¶ dyskomfortowego w sobie poczujê.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 28, 2012, 19:19:04 wys³ane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1284 : Wrzesieñ 28, 2012, 18:11:12 »

To nic nowego, dualizm zawsze tak dzia³a: akcja -> reakcja. Wiêc jak to Przebi¶nieg przytacza: ka¿da potwora....
Gdzie¶ tu by³o o pisz±cych  maszynach itp., to niekoniecznie tak. Jest ca³a gama ¶rodków i sposobów budowania pogl±dów u innych. Jak znajdê trochê czasu to przet³umaczê "spowied¼" takiego jednego do w±tku o dezinformacji.
Ale pierwotnie przywo³ana zasada dzia³a zawsze, zmieniaj± siê tylko "reakcjoni¶ci".

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1285 : Wrzesieñ 28, 2012, 19:10:33 »

Cytat: blueray21
To nic nowego, dualizm zawsze tak dzia³a: akcja -> reakcja.

Jak to dobrze, ¿e s± tacy, co rozumiej± zachodz±ce tu procesy i nie bior± wszystkiego do siebie.  Mrugniêcie
Có¿, dbanie o nieskazitelny wizerunek w³asnej osoby poch³ania mnóstwo energii i rodzi mnóstwo ocen
wzglêdem innych, chocia¿ pisze siê o nie ocenianiu i skupieniu tylko na sobie.
Zadanie chyba niewykonalne w tym wymiarze i ¶wiecie pe³nym mikrobów… mimo wielkiego starania
o utrzymanie czysto¶ci. 
No i to wstrêtne ptaszysko, co lata i lustereczkiem ¶wieci…  Chichot Stwórca widocznie tak± rolê mu powierzy³…  Du¿y u¶miech

Lubiê Was mocno, pa  Mrugniêcie
ptak reakcjonista  Du¿y u¶miech

Ps. Blue, wstawiaj przekazy dla innych, co ich potrzebuj±. Na mnie nie patrz.
Choæ czasami i mi niechc±cy co¶ siê przeczyta, gdy na czerwono i powiêkszone.  Chichot

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1286 : Wrzesieñ 28, 2012, 19:17:56 »

chcia³em tylko wam przekazaæ, ¿e ich si³a diametralnie zmala³a
pozdro U¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1287 : Wrzesieñ 28, 2012, 19:21:27 »

chcia³em tylko wam przekazaæ, ¿e ich si³a diametralnie zmala³a
pozdro U¶miech

A tak , to siê da zauwa¿yæ od pewnego czasu..... a mo¿e to nasza wzros³a... co te¿ jest widoczne a¿ nadto dobrze.

Kiara U¶miech U¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1288 : Wrzesieñ 28, 2012, 19:42:20 »

¯eby nie by³o, ¿e same przekazy to teraz post Drake, który zamie¶ci³ na Facebooku. Drake to jest ten facet, który wzglêdnie niedawno robi³ dla Projektu Camelot interiew z Davidem Wilcock'iem i dwoma innymi "insiderami" (ci co "nadaj±" z wewn±trz jakiej¶ organizacji).
Jest uwa¿any za rzecznika "pozytywnej" frakcji Pentagonu nazywanych te¿ "Bia³ymi Kapeluszami".
Post wstawiam dlatego, ¿e zawiera ciekawe spostrze¿enia dotycz±ce Galaktycznej Federacji ¦wiat³a.
Jednak Drake nie ma na my¶li tego, z czym mamy do czynienia na co dzieñ, tzn tub±, tysi±cami przekazów byæ mo¿e maszynowych i w czê¶ci ziemskich, co wyja¶nia³ gdzie indziej - tylko oryginaln± Federacj±, która zachowuje wszelkie zasady nie ingerencji itd., ale mia³a nas chroniæ kwarantann±.
Tak samo, jak gdzie¶ ju¿ tu by³o twierdzi, ¿e wojny Orioñskie to odleg³a przesz³o¶æ i plejady z Orionem od dawna wspó³pracuj±, wiêc rzeczywista Federacja to twór przyjazny i nas wspomagaj±cy.
Warto poczytaæ i przeanalizowaæ te spostrze¿enia.

"Dosz³o do mojej uwagi, ¿e osoby ¶ci¶le zwi±zane z Galaktyczn± Federacj± ¦wiat³a, przyjmuj± przeciwne stanowiska w swoich postach. Osoby zaanga¿owane mog± chcieæ zwróciæ uwagê, ¿e informacje które podajê s± od ¼róde³, które znam osobi¶cie. Przez lata kontaktów, znalaz³em czemu mo¿na ufaæ, a czemu nie mo¿na. Tak wiêc, ja równie¿ "³agodzê" wychodz±ce na zewn±trz informacje zgodnie z ich wp³ywem i znaczeniem. Mia³em nadziejê unikniêcia prania w sposób publiczny, ale, ci z Galaktycznej Federacji ¦wiat³a nie pozostawili mi wyboru.

W naszej odleg³ej przesz³o¶ci, kilka rzeczy mia³o miejsce. Jednym z nich by³a nowo powsta³a federacja. To by³o pierwszy raz, organizacja tego rozmiaru i z³o¿ono¶ci zosta³a powo³ana do istnienia. Oznacza to, ¿e wszystkie interakcje tych ró¿nych grup mia³y dzia³aæ dobrze. Ponadto, bardzo du¿y rozmiar by³ utworzony, niezwyk³e du¿y i spowodowa³ biurokracjê, co by³o czasoch³onne, i dzia³ali powoli. Galaktyczna Federacja ¦wiat³a wiedzia³a o infiltracji naszej planety przez „z³ych ch³opców” i nie mog³a dzia³aæ na tyle szybko, aby temu zapobiec. Ponadto, "kwarantanna" nie by³ dopiêta w³a¶ciwie, aby oferowaæ pe³n± lub prawdziw± kwarantannê. Dlatego Galaktyczna Federacja ¦wiat³a jest jedn± z przyczyn naszej obecnej sytuacji / problemu. Wszyscy zaanga¿owani próbuj± naprawiæ lub wyprostowaæ wszystko, co siê sta³o, poniewa¿ z powy¿szych powodów. Dziêkujê wszystkim zaanga¿owanym w te wysi³ki, w tym Galaktycznej Federacji ¦wiat³a.

Jestem, i mam ¶wiadomo¶æ obecno¶ci naszych Plejadañskich asystentów od wielu lat. Czy chcecie, czy nie, s± oni tutaj i byli tutaj staraj±c siê pomóc przez tysi±ce lat. Spo³eczeñstwo jest rodzajem typu wojskowej organizacji. Bardzo dobrze zorganizowane z charakterystyczn± strukturê typu "zlecenie" lub rozkaz. ¯adni z "gwiezdnych" ludzi nie s± ju¿  typu podbijaj±cych, gdy¿ takie zachowanie jest nie do zaakceptowania. To nie znaczy, ¿e wszyscy akceptuj± ludzi bardzo ³atwo. Niektórzy z nich tylko toleruj± nasz± egzystencjê. Mia³em nadziejê opuszczenia tego obszaru dyskusji o rzeczach,  o których wspomnia³em. Jednak¿e, tak jak Stwórca stwierdzi³, wszyscy musz± pracowaæ razem, aby ludzko¶æ mog³a wznie¶æ siê. Wiem, ¿e gdy to bêdzie zakoñczone, cz³owiek bêdzie postrzegany jako bardziej "dopasowany" do przy³±czenia siê do naszych du¿o bardziej zaawansowanych braci i sióstr.

Misje s± dobrze zdefiniowane. Cz³owiek ma oczy¶ciæ swoje "gniazdo", tal jak mo¿e . Potem / podczas tego, bêdziemy siê ponownie wprowadzeni i ponownie zjednoczeni z naszymi gwiezdnymi relacjami. Proponujê, ¿e My Ludzie mamy pierwsz± misjê ... posprz±taæ. Dlatego wszyscy tu bêdziemy musieli skoncentrowaæ siê na naszych "ludzkich" warunkach. Cz³owiek narobi³ wiele bardzo powa¿nego ba³aganu. Mimo ¿e wszyscy jeste¶my lud¼mi, mamy straszne problemy zaakceptowaæ siebie ... rasa, wyznanie, przekonania, i ró¿nice spo³eczne. Gdy staniemy siê wolnymi, odpowiedzialno¶æ tej wolno¶ci, musi byæ czê¶ci± nowego stylu bycia, na wszystkie sposoby.

Panie i Panowie, mamy du¿o do zrobienia po prostu dbanie o nasze w³asne problemy. Rada s± mile widziane, nowe pomys³y, a przede wszystkim, uwalnianie wszystkich "nienawi¶ci" i sztucznych sporów, które  zrobili¶my z powodu naszych w³asnych wad ...

Nowy porz±dek jest jednym z pokoju ... nic wiêcej, nic mniej. Proponujê wszystkim zaj±æ siê nasz± popraw±, gdy¿ ET / Anio³owie  przybêd± jedynie PO tym, gdy to zrobimy.

Wielkie zmiany na Ziemi zale¿± od tego, ile to my, jako rasa ludzka, mo¿emy osi±gn±æ. Powszechne zniszczenie ¦wiata lub pokój? To jest nasz wybór. "-Drake Kent, zamie¶ci³ na Facebooku, 08 lipca 2012

BBernard
Go¶æ
« Odpowiedz #1289 : Wrzesieñ 28, 2012, 21:50:48 »

Mi³a Kiaro, a czy mo¿na Cie prosiæ o rozwiniêcie 10 punktów z przekazu który zamie¶ci³a¶ dzi¶ po 16stej?
5 na 10 z tych punktów nie jest dla mnie jasnych, no a chcia³bym sprawdziæ czy wszystkie spe³niam U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1290 : Wrzesieñ 28, 2012, 22:27:59 »

Mi³a Kiaro, a czy mo¿na Cie prosiæ o rozwiniêcie 10 punktów z przekazu który zamie¶ci³a¶ dzi¶ po 16stej?
5 na 10 z tych punktów nie jest dla mnie jasnych, no a chcia³bym sprawdziæ czy wszystkie spe³niam U¶miech

Witaj BBernardzie.

Nie chcia³a bym byæ traktowana jako wyrocznia, dobrze gdy ka¿dy  potraktuje ten tekst po swojemu, na miarê siebie i tak jest najlepiej. w wypadku gdy zauwa¿am manipulacjê tekstem i usi³owania ca³kowitego przekrêcenia informacji reagujê ostro i zdecydowanie.
W tej sytuacji na Twoj± pro¶bê  napiszê jak ja to rozumiem , ale ka¿dy ma prawo zrozumieæ po swojemu , nie musi interpretowaæ wszystkich tekstów identycznie jak ja.

Zniszczcie Wasze Lêki, zmieæcie je precz!
Jak d³ugo  jeszcze chcecie byæ przez nie
trzymani z dala od Waszego prawdziwego ¯ycia?

Do Podniesienia istniej± wymagania
które nie s± zaleceniem lecz konieczno¶ci±:

1.Bycie wolnym od Lêków Starego Czasu.

2.Przybycie do Królestwa Pokoju.

3.S³u¿enie z Mi³o¶ci.

4.Precyzyjne stosowanie Si³y Rozró¿niania.

5.Dzia³anie samodzielne (*niepodleg³e).

6.Napotykanie obcych i w³asnych My¶li
jako Pan zarz±dzaj±cy Si³±.

7.Bezwarunkowa Wola oddania wszystkich Tematów
Ogniu SHIVY.

8.Bycie bezwarunkowym we wszystkim,
bez oczekiwania na rezultaty.

9.S³u¿enie w swojej Niebieskiej Pauzie
wzrostowi ¦wiata

10.Mi³o¶æ do Stwórcy i Mi³o¶æ do siebie samego.

Je¶li spe³nionych jest te 10 Punktów
wtedy jeste¶cie GOTOWI.

Jedynka jako Pocz±tek
i Zero które jest wszysto-jest-jednym.
Dziesiêæ.
Na pierwszym miejscu stoi Strach!

Po pierwsze i najwa¿niejsze w tych wszystkich 10 punktach chodzi o pozbycie sie strachu, bo tam gdzie jest strach nie ma mi³o¶ci , lub jest ona na niskim poziomie swoich wibracji. Zatem te 1o punktów obja¶niaj± jak go siê pozbyæ, jêzyk przekazu ma zawsze swoj± specyfikê i czêsto trzeba siê zastanowiæ co on przekazuje w formie symbolicznej.

1.Bycie wolnym od Lêków Starego Czasu. - znaczy dla mnie wyj¶cie  ze wszystkich sytuacji z przesz³o¶ci , które budzi³y w nas lêk. A to znaczy zrozumienie ich oraz siebie i¿ dzia³o siê tak ,a nie inaczej , bo inaczej jeszcze czyniæ nie potrafili¶my. Zatem , nalezy zaakceptowaæ swoj± niedoskona³o¶æ , wybaczyæ j± sobie i innym którzy te lêki w nas powodowali. Inaczej bywa to u¿yte byæ wyt³umaczonym, zrozumieæ dobrze sytuacje i wyj¶æ z jej uwiêzi.

2.Przybycie do Królestwa Pokoju.- dla mnie znaczy to po zrozumieniu wszystkich aspektów zdarzenia traumatycznego , osi±gn±æ spokój i nie wracaæ my¶lami ni czynami do nich. Osi±gn±æ stan pokoju wewnêtrznego, bez usi³owania walki o nic.

3.S³u¿enie z Mi³o¶ci. - dla mnie znaczy to ¿yæ intencj± czynienia dobra i akceptacji odmienno¶ci obok nas w taki sposób by nie krzywdziæ ni siebie ( nie stawaæ siê ofiar±) , ani innych nie byæ ich "oprawc±", czyli nie wymuszaæ nic na nikim. Staraæ siê nape³niaæ swoje czyny rado¶ci± i mi³o¶ci±, tzn. z tak± intencj± staraæ siê je wykonywaæ, by dawa³y nam i innym rado¶æ i szczê¶cie.

4.Precyzyjne stosowanie Si³y Rozró¿niania. dla mnie to, po pierwsze dokonywanie wyborów i podejmowanie dzia³ania tylko z w³asnej woli, a nie z powodu okoliczno¶ci ni± powoduj±cych wbrew naszemu systemowi warto¶ci ( czyli tego co wewnêtrznie czujemy jako dobro). Trzeba odró¿niaæ precyzyjnie czy czyny takie czyni± dobro prawdziwe czy tylko pozorne , bo s± prowadzone przez emocje , a nie przez uczucie mi³o¶ci i prawo¶æ, czyli m±dro¶æ serca.

5.Dzia³anie samodzielne (*niepodleg³e). dla mnie to znaczy s³uchanie siebie, nie innych i nie poddawanie siê ni modzie, ni korzy¶ci± ni innym uwarunkowaniom zewnêtrznym. To bardzo trudny punkt , bo czêsto prowadzi ponad utarte schematy dzia³ania akceptowane spo³ecznie, ale nie zawsze zgodne z nasza wewnêtrzn± etyk±. Jednak ze strachu przed odrzuceniem [przez grupê bliskich ludzie robi± wiele rzeczy wbrew sobie.

6.Napotykanie obcych i w³asnych My¶li
jako Pan zarz±dzaj±cy Si³±. i to te¿ nie jest ³atwe , bo trudna jest weryfikacja , co jet nasza , a co cudza my¶l± w naszym ¿yciu? trzeba nauczyæ siê rozró¿niaæ po efektach koñcowych dzia³añ, zrobiæ symulacjê my¶low± i wybraæ to co chcieli by¶my ¿eby zaistnia³o wed³ug nas. Je¿eli fina³ oka¿e siê niezgodny z naszym systemem warto¶ci nie wprowadzamy takich my¶li w czyn. Czyli my¶limy zanim co¶ zrobimy , a nie po wykonanym zadaniu. Wówczas mo¿na rozró¿niaæ co jest moj± ,a co cudza my¶l± we mnie.

7.Bezwarunkowa Wola oddania wszystkich Tematów
Ogniu SHIVY. jak dla mnie to spalenie, przesz³o¶ci bez ¿alu, czyli zrozumienie jej i zaakceptowanie jako nauki. nie musimy nie¶æ ca³ego baga¿u wszystkich zdarzeñ, one s± juz zbêdne. Zabieramy ze sob± tylko wnioski z do¶wiadczeñ , one bowiem ( i te pozytywne i te negatywne) stanowi± pe³niê wiedzy przebytej drogi . Ta kwintesencja jest najwa¿niejsza, bowiem na podstawie niej dokonamy kolejnych wyborów , podejmiemy kolejne decyzje stanowi±ce o naszej m±dro¶ci. Reszta mo¿e ulec spaleniu w ogniu zapomnienia , bowiem nie jest ju¿ dla nas istotna. je¿eli na kilku kilogramach jab³ek uczyli¶my siê je obieraæ , to bierzemy ze sob± t± umiejêtno¶æ anie pozosta³e po obieraniu obierzyny. Je mo¿emy spaliæ.

8.Bycie bezwarunkowym we wszystkim,
bez oczekiwania na rezultaty. dla mnie to... ca³kowita akceptacja celu do¶wiadczeñ , którym jest nasze bycie w coraz wy¿szych przestrzeniach naszego dobra i naszej doskona³o¶ci. nie oczekujmy ¿adnych nagród za pokonanie tej bardzo trudnej drogi, nie stawiajmy sobie ¿adnych warunków.. np. jak zrobiê, to , czy tamto , to osi±gnê lepsz± pozycjê z korzy¶ciami konkretnymi i dlatego bêdê d±¿y³ do tego stanu. Nie to nie tak. Naszym d±¿eniem do bycia lepszym powinno byæ tylko samo bycie lepszym , bowiem uzyskanie takiego stanu jest nagrod± za ten przeolbrzymi wysi³ek. Ju¿ stanie siê lepszym daje nam mo¿liwo¶æ piêkniejszego ¿ycia, które staje siê inspiracj± drogi  dla innych . Gdy kto¶ dziêki naszemu przyk³adowi zmienia siebie i powiêksz przestrzeñ dobra jest to najwiêksza nagroda w bezwarunkowym przemienianiu ¶wiata wewnêtrznego i zewnêtrznego. Naprawdê nie ma nic piêkniejszego.

9.S³u¿enie w swojej Niebieskiej Pauzie
wzrostowi ¦wiata jak dla mnie znaczy to.... niebieskiej - Boskiej , Pauzie ( trudne) wy¿szemu zrozumieniu celu , czyli s³u¿enie boskiej intencji rozwojowi ¦wiata. Zrób wszystko co jest mo¿liwe , najlepiej jak potrafisz , by ¶wiat piêknia³ realizuj±c swoje przeznaczenie zgodnie z zamys³em i planem rozwojowym przekazanym nam przez system warto¶ci Stwórcy Wszechrzeczy. A cel jest tylko jeden , ewolucja przez mi³o¶æ , szczê¶cie i dobro realizuj±ce m±dro¶æ istnienia.

10.Mi³o¶æ do Stwórcy i Mi³o¶æ do siebie samego. - dla mnie to tak...Tak jak kochasz Stwórcê kochaj siebie, tak jak nie chcia³ by¶  uczyniæ nic co by sprawi³o Mu przykro¶æ i ból czyñ sobie i tak jak by¶ chcia³ radowaæ Go dobrem i piêknem raduj siebie. Wówczas staniesz siê mi³o¶ci± w jego oczach i w swoich czynach. Daj sobie to co Stwórcy chcia³ by¶ podarowaæ najcenniejszego w imiê mi³o¶ci i dla mi³o¶ci , wówczas mi³o¶æ do Stwórcy bêdzie identyczna z Twoj±  mi³o¶ci± do siebie i czyniæ bêdzie tylko dobro.

Fina³ jest taki, tam gdzie jest mi³o¶æ nie ma strachu, tam gdzie jest dobro nie ma bólu. tam gdzie jest Stwórca jest prawdziwe  piêkno ¿ycia.

Ja tak tylko potrafiê zinterpretowaæ te 10 punktów , je¿eli kto¶ widzi je inaczej to proszê napiszcie.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 28, 2012, 23:30:14 wys³ane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1291 : Wrzesieñ 29, 2012, 09:02:11 »

Trudne /niezrozumia³e s³owa, frazy s± najczê¶ciej efektem t³umaczenia. T³umacze przyzwyczaili siê u¿ywaæ s³ów w ich najbardziej popularnym znaczeniu. Tymczasem przekazy u¿ywaj± bardzo szerokiego wachlarza znaczeñ nawet dla bardzo popularnych s³ówek. Czêsto gdy czytam i znane s³owo nie bardzo pasuje mi do tre¶ci lub kontekstu to s³ownik jest w robocie. W przekazach jest to wyj±tkowo czêste.
St±d wiele nieporozumieñ i nadinterpretacji wobec niektórych t³umaczeñ przekazów.
Ja w t³umaczeniu prawie nie zwracam uwagi na formê, tylko na zrozumia³o¶æ.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1292 : Wrzesieñ 29, 2012, 18:29:09 »

Ja mogê siê tylko odnie¶æ do tego co jest w tek¶cie w jêzyku polskim i ten przekaz wyja¶niæ jak ja to rozumiem. Ale ka¿dy mo¿e mieæ swoje zrozumienie i te¿ dla niego jest dobrze.

Kiara U¶miech U¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1293 : Wrzesieñ 29, 2012, 21:28:29 »

Kolejny przekaz AA Micha³a. Dotyczy intensywnych energii zwi±zanych z pe³ni± ksiê¿yca, ale nie tylko.
Zapowiada wed³ug mnie wydarzenia geologiczne zwi±zane z oczyszczaniem ziemi, czyli trzêsienia i wulkany, choæ o tym nie wspomina, ale tak¿e inne np. z dziedziny naszej historii, a tak¿e masow± pobudkê lightworkers. Na koniec prosz±  o zapiêcie pasów...

Siêgnijcie po nas, a my bêdziemy z wami. - Michael

Nasza dzisiejsza dyskusja zacznie siê od naszego pytania, aby zauwa¿yli¶cie ostry wzrost energii, który ta pe³nia ksiê¿yca przynosi. Mo¿ecie czuæ wyra¼ne zmiany w swoich reakcjach na wydarzenia wokó³ was. Gdy pojawi siê monit, aby mówiæ lub dzia³aæ, nale¿y pamiêtaæ, aby po³±czyæ swoje uczucia bezwarunkowej mi³o¶ci ze swoim pragnieniem zmian. Impuls do zrobienia czego¶ mo¿e byæ nowy dla ciebie osobi¶cie i nieznany. Zawsze najlepiej jest zacz±æ od w³asnego centrum serca i postêpowaæ tak, jak wiesz, ¿e twoja najwy¿sza wizja siebie by dzia³a³a. W ten sposób, kiedy siê  powstrzymasz, aby zadaæ sobie pytanie: "Czy ja to powiedzia³em?" Bêdzie to z u¶miechem na twarzy.

Jak byæ mo¿e bêdziecie w stanie powiedzieæ z poprzedniego paragrafu, zaczniecie teraz na serio manifestowaæ zmiany w sobie, o które tak d³ugo modlili¶cie siê, gdy¿ niektórzy zamierzali na d³ugo przed tym ¿yciem. Legion prawdziwych lightworkers i wayshowers zamierza teraz ujawniæ siê i podejmowaæ obowi±zki, dla których przybyli tutaj. Wiedzcie, ¿e Stwórca i my sami mamy zaufanie do Was. Porzuæcie swoje uczucia o znikomo¶ci, o ma³o¶ci. Jeste¶cie czê¶ci± bardzo ogromnej grupy, które nie mo¿na zaprzeczyæ. Wasze s³owo, wasz u¶miech, zdolno¶æ do radzenia sobie, Wasza wewnêtrzna si³a wszystko we¼mie pod uwagê, znacznie lepiej, ni¿ mo¿ecie sobie wyobraziæ.

Je¿eli w czasie, okoliczno¶ci spowoduj± u was poczucie od³±czenia lub stracicie z oczu cel, wróæcie do centrum serca i popro¶cie nas o pomoc. Nie jeste¶cie w stanie zrobiæ tego zbyt czêsto, a my nigdy nie jeste¶my dalej,  ni¿ moment waszej my¶li. Wiêkszo¶æ z was jest teraz zdolna, aby poczuæ obecno¶æ energii, kiedy umie¶cicie swoj± my¶l na niej. Teraz wiedzcie, ¿e jeste¶my czê¶ci± tego. Siêgnijcie po nas, a my bêdziemy z wami. Popro¶cie o wytrzyma³o¶æ, komfort, i to jest wasze.

Wasza droga planeta ma zamiar wytworzyæ niektóre zmiany, które inni bêd± interpretowaæ w strachu. Ona bêdzie wk³ada³a wiele trudu, aby dokonaæ niezbêdnych korekt, które bêd± szkodziæ ¿yciu tak ma³o, jak to tylko mo¿liwe.
Stopniowe narastanie tego co nale¿y zrobiæ powinno zapewniæ, ¿e wiêkszo¶æ bêdzie ¶wiadoma tego, co dzieje siê w ich otoczeniu. Jest prawie pewne, ¿e nikt nie jest dobrze przygotowany na wszystko, co nast±pi, choæ wiele z tego zosta³o przepowiedziane. Zobaczycie dowody waszej historii, które bêd± niemo¿liwe d³u¿ej do zaprzeczania przez waszych naukowców.

To, wraz z rozpoczêciem dokonywania zmian w waszych spo³eczeñstwach, powinno wam przynie¶æ potwierdzenie, ¿e wszystko porusza siê po drodze, jak± obiecali¶my. Wielu, wielu budzi siê teraz. Dodane przez nich ¶wiat³o zacznie daæ wiêcej impetu do wzrostu ¶wiadomo¶ci. "Proszê podnie¶æ stoliki przed wami do ich pe³nej pionowej pozycji i zapi±æ pasy." My kochamy mieæ trochê zabawy.

Bêdziemy mówiæ wkrótce, drodzy przyjaciele. Dobrego dnia.

29 wrze¶nia 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1294 : Wrzesieñ 30, 2012, 11:07:30 »

To te¿ do¶æ ciekawy przekaz. Przyznaje to, o czym Kiara usi³uje nas przekonaæ od d³u¿szego czasu, ale my¶l± przewodni± jest tytu³ przekazu, to tak jakby p. Rajska z nies³awnego przecieku.
jest sporo interesuj±cych spostrze¿eñ.
Odwo³uje siê te¿ do dwóch innych przekazów tematycznie powi±zanych. Je¶li bêd± zainteresowani, to je te¿ przet³umaczê i wstawiê.

Arkturianie mówi± o Przywództwie w Pi±tym Wymiarze

Mówili¶my z wami, przedtem o przywództwie w Pi±tym Wymiarze  (zob. blog dla 20/08/12) i chcieliby¶my rozwin±æ t± informacjê. Je¶li powiedzia³e¶: "Tak, chcê byæ liderem 5D", kiedy nawet nie jeste¶ pewien, co to znaczy, to umie¶ci³e¶ siê na "szybkim pasie" wznoszenia.

Dlatego twoje ¿ycie zacznie siê zmieniaæ bardzo szybko, a ty zostaniesz poproszony, aby uwolniæ ka¿d± osobê, miejsce, sytuacjê lub rzecz, która wi±¿e siê ostateczne iluzj± trzeciego / czwartego paradygmatu wymiarowego. Ta ¶cie¿ka, któr± wybra³e¶ nie jest ³atwa. Jest to droga, w której musisz wyczy¶ciæ stare, a nastêpnie usun±æ je ponownie, potem znowu i znowu.

¦wiat³o przemieszcza siê w krêgach,
i gdy pozwolisz na wej¶cie coraz wy¿szych czêstotliwo¶ci ¶wiat³a do swojego bytu, ruch ko³owy zabierze Ciê do coraz ni¿szych czêstotliwo¶ci, które masz zamiar zostawiæ. Jako liderzy w pi±tym wymiarze, jeste¶cie "oczyszczaj±c± za³oga" dla Gai.

To nie ma znaczenia, ¿e  ciemno¶æ jest w Ziemi, w was, czy  w kim¶ innym. W rzeczywisto¶ci, gdy kontynuujecie poruszanie siê w pi±ty wymiar ¦wiadomo¶ci Jedno¶ci, kto¶ inny stanie siê wymar³ym  okre¶leniem (nie ma innego). Oczyszczanie koñcowych pozosta³o¶ci polaryzacji 3D Gai musi byæ zrobione, i zgodzili¶cie siê to zrobiæ. W rzeczywisto¶ci, na ochotnika, zanim przyjêli¶cie t± formê.

Wy, nasi umi³owani, jeste¶cie naszymi drogimi Braæmi i Siostrami, którzy dokonali monumentalnej ofiary zostawiaj±c nasze wspania³e królestwa ¦wiat³a i Bezwarunkowej Mi³o¶ci, aby nosiæ ziemskie naczynia w ca³ym tym procesie Planetarnego Wzniesienia.

My, wasze Galaktyczne i Niebiañskie rodziny, wzywamy was teraz, aby¶cie po¶wiêcili resztê swojego istnienia na Ziemi, na przywrócenie Domu Gai, Jej 5-cio wymiarowej ekspresji. S± tacy, którzy mówi±, ¿e chc±, ale nie bêd± robili. Z drugiej strony s± tacy, którzy mówi±, ¿e chc±, i oni zrobi±!

Wiemy, ¿e prosimy o nadwyrê¿enie wasze s³abe, wyczerpane ziemskie naczynie do samych jego granic wytrzyma³o¶ci. Jednak¿e, jest to proces, który uwolni Ciê od separacji i ograniczeñ tej formy przez ca³± wieczno¶æ.

U¶wiadamiamy sobie, ¿e prosimy tak bardzo du¿o od was, ale je¶li mo¿ecie pozwoliæ przypomnieæ sobie, kim naprawdê jeste¶cie, wasze trudy zostan± ujawnione jako b³ogos³awieñstwo. Nie bêdzie niczego, o poddanie siê czemu zostaniesz poproszony, które nie zostanie zast±piony wy¿sz± wersj± czêstotliwo¶ci. Robimy to o¶wiadczenie, wiedz±c, ¿e wszyscy z was zwyciê¿yli wasz± moc± nad ego.

Jednak zdajemy sobie równie¿ sprawê, ¿e zranione ego nadal pragnie, aby¶cie s±dzili, ¿e jeste¶cie "tylko jednymi lud¼mi."
NIE! Nie jeste¶cie tylko jednymi lud¼mi! NIE! Nie jeste¶cie sami.
Tak! Jeste¶ z Jedno¶ci!

Definicja Piêciowymiarowego Przywództwa

Zanim bêdziemy kontynuowaæ nasze przes³anie, chcemy zdefiniowaæ Piêciowymiarowe Przywództwo mówi±c, ¿e Piêciowymiarowy Przywódca to kto¶, kto jest liderem w pi±tym wymiarze. Definicja ta mo¿e pomóc w ka¿dym zak³opotaniu, jakie mo¿e zaistnieæ o o tym, jak prowadziæ. To nie jest tak bardzo o tym, jak prowadziæ, ale Dok±d prowadzicie.

Albo najdro¿si, mówimy do was wszystkich, którzy otrzymaj± tê wiadomo¶æ. Nawet je¶li nie s± zaanga¿owani w poszczególne przedsiêwziêcia, widzimy, ¿e nasi Lightworkers zmienili szybko¶æ na wysoki bieg w tych ostatnich chwilach. Widzimy ogromne zmiany na Gai, o których wiemy, ¿e nasi przedstawiciele nosz±cy  ludzkie naczynia, stworzyli te zmiany przez swoj± ogromn±, wielowymiarow± kreatywno¶æ.

Patrzymy na was wszystkich, i widzimy, ¿e rzeczywi¶cie jeste¶cie swoj± prawdziw± ja¼ni±, spowit± w odzie¿ niskich czêstotliwo¶ci. Dlatego prosimy, aby¶cie pamiêtali, ¿e my, wasze galaktyczne i niebiañskie rodziny, jeste¶my Wami! St±d, ¿e nie jeste¶my bardziej zaawansowani ni¿ Wy.

W rzeczywisto¶ci, waszym wyzwaniem jest bycie Wasz± Wielowymiarow± Ja¼ni± w waszej ma³ej, glinianej formie jest wyczynem, ¿e my nie jeste¶my pewni, czy mogliby¶my to zrobiæ. Szanujemy Was naszymi Otwartymi Sercami i naszym Kosmicznym umys³em. Posiadamy ogromny szacunek dla naszych Galaktycznych cz³onków rodziny, którzy zg³osili siê do podjêcia tej formy w ostatnim segmencie Procesów Planetarnego Wzniesienia.

Wasza zbiorowa zdolno¶æ do utrzymania po³±czenia z wasz± prawdziw± ja¼ni± nosz±c gliniane naczynie jest podstawowym elementem tej misji. Ju¿ zwyciê¿yli¶cie w tym przedsiêwziêciu.

Ponadto, ka¿dy z was zaczyna rozumieæ swój kawa³ek uk³adanki, a tak¿e w jaki sposób mo¿na po³±czyæ swój osobisty kawa³ek uk³adanki z puzzlami planetarnego wznoszenia. Niestety, nie macie pokrywy do pude³ka puzzli, aby zobaczyæ, jak to bêdzie wygl±daæ, gdy bêdzie kompletne. Dlatego ka¿dy z was musi spojrzeæ w g³±b, aby odkryæ swoje ¿yczenie spe³nione.

Jeste¶my ju¿ gotowi, aby daæ instrukcje trzech sk³adników waszego procesu bycia liderem w pi±tym wymiarze:

# 1 Integracja Twojego wielowymiarowego systemu operacyjnego do fizycznego mózgu:

Bez integracji nowego psychicznego i emocjonalnego systemu operacyjnego, pojêcia, do których zostaniecie wprowadzani bêd± zbyt zaawansowane, zbyt wielowymiarowy, aby wasze mózgi mog³y to ogarn±æ. Dlatego prosimy o przeczytanie naszej poprzedniej wiadomo¶æ o integracji waszego wielowymiarowego systemu operacyjnego. (Zobacz blog z 24.09.12)
(Http://suzanneliephd.blogspot.com/2012/09/mytre-and-arcturians-multidimensional.html)

# 2 Powrót do ¶wiadomo¶ci Jedno¶ci

My, Galaktyczni potrzebujemy sieci wznosz±cych siê, tych, którzy s± z³±czeni w ¦wiadomo¶ci Jedno¶ci ze sob± i ze swoj± Wy¿ej wymiarow± ekspresj± Ja¼ni. Ta ¦wiadomo¶æ Jedno¶ci nie mo¿e byæ w pe³ni osi±gniêta bez pe³nej integracji swojego psychicznego i emocjonalnego wielowymiarowego systemu operacyjnego.

Mówimy " psychicznego i emocjonalnego” w ramach wielowymiarowego systemu operacyjnego, my¶li i emocje, umys³ i serce, to jedno. Dlatego mo¿ecie my¶leæ i postrzegaæ sercem i czuæ wspania³e ludzkie emocje waszym umys³em. Wasza rozszerzona zdolno¶æ do postrzegania z sercem, które jest wci±¿ rozwijaj±ce siê w postrzeganie Wysokiego Serca, jest podstaw± nowego systemu operacyjnego.

Umys³, my¶li, mózg i neurologia mog± przyj±æ i zorganizowaæ wielowymiarowe ¶wiat³o do bitów informacji. Jednak tylko wasze Wysokie Serca mog± dostrzec, obj±æ i u¿ywaæ bezwarunkowej mi³o¶ci, która jest budulcem ca³ego stworzenia. Proszê pamiêtaæ, ¿e bezwarunkowa mi³o¶æ jest si³± spajaj±c± multiwszech¶wat.

St±d, bezwarunkowa mi³o¶æ jest spójn± moc±, która utrzymujê ka¿d± cz±steczkê energii, tworz±c± formê. Ponadto, poniewa¿ forma, która tworzona jest piêciowymiarowa, bezwarunkowa mi³o¶æ jest konieczna, aby zamkn±æ wszystkie polaryzacje ¶wiat³a trzeciego / czwartego wymiaru, my¶li i emocji w Jedno¶ci. W ten sposób, mog± wasze kreatywne koncepcje wej¶æ przez piêciowymiarow± matrycê, gdzie po³±czone s± ze sob± i z bezwarunkow± mi³o¶ci± spójno¶ci.

# 3 Tworzenie Nowej Ziemi

Po pierwsze, musimy wam przypomnieæ, ¿e w s³owniku mi³o¶ci bezwarunkowej, koncepcje tworzenia i postrzegania s± zamienne. Je¶li co¶ nie jest stworzone, nie jest zauwa¿alne. Z drugiej strony, je¶li nie jest zauwa¿alne, to nie jest tworzone. Poniewa¿ nie ma czasu, jak wiadomo w pi±tym wymiarze, nie jest mo¿liwe, aby u³o¿yæ te koncepcje, w oddzielny, sekwencyjnie zorganizowany sposób.

Jest tylko TERAZ. Dlatego, w ramach TUTAJ z TERAZ, tworzenie i percepcja przenikaj± w formê piêciowymiarowej Ziemi. Paradoksalnie, piêciowymiarowa jest tak¿e bez formy, poniewa¿ reaguje nieskoñczenie na ci±gle zmieniaj±ce twórcze idea³y ¦wiadomo¶ci Jedno¶ci.

Wychodzenie

Tymczasem z powrotem na fizycznej Ziemi, niektórzy z naszych wznosz±cych siê, wci±¿ borykaj± siê z decyzj±, czy maj± odwagê "wyj¶æ", jako ich prawdziwe ja¼nie.

Dlatego mamy nadziejê, ¿e teraz rozumiecie, dlaczego musi byæ mocne wsparcie u¿ytkowników sieci którzy posiadaj±:
· Zintegrowane ich wielowymiarowe systemy operacyjne, aby lepiej zrozumieæ to, czego bêd± uczyæ innych.
· Powrócili do ¦wiadomo¶ci Jedno¶ci, aby jak najlepiej pomóc w Planetarnym Wzniesieniu.
· I aktywnie tworz± Now± Ziemiê, ich ka¿d± my¶l± i emocja.

Widzimy, ¿e wielu z was jest gotowych do przyst±pienia do strumienia Wzniesienia, ale czuj± siê, odizolowani i samotni. Dlatego prosimy tych, którzy znale¼li swój sposób na dzielenie siê procesem z tymi, których mo¿ecie przyj¶æ z pomoc±.

Tak, mo¿ecie nie pamiêtaæ, ale wszyscy z was stworzyli silne wiêzy z niektórych strumieniami ¿ycia w waszych niezliczonych udostêpnionych wcieleniach. W rzeczywisto¶ci, wielu z was, którzy znajduj± siê teraz razem byli równie¿ razem wtedy, kiedy przyszli pomóc Gai przy upadku Atlantydy.

Pamiêtaj, nasi drodzy wznosz±cy siê, nie ma b³êdów i nie ma przypadków. Jeste¶ twórc± swojego ¿ycia! Nawet je¶li ta kreacja wynika ze zranionego ego w pod¶wiadomo¶ci lub ogromnej mocy swojej wielowymiarowej JA¬NI, to jest Twoj± kreacj±.
Gdy uwolnisz wszelkie poczucie bycia ofiar±, bêdziesz wiedzieæ, ¿e tam, gdzie jeste¶ i to, co robisz teraz jest TUTAJ, z którego bêdziesz móg³ rozpocz±æ nowe ¿ycie.

My, Wasza Galaktyczna i niebiañska rodzina, jeste¶my zawsze z Tob±,
Wzywaj nas!

Arkturianie *

30 wrze¶nia 2012
Channeler: Suzan Caroll Ph.D
http://suzanneliephd.blogspot.com/

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1295 : Wrzesieñ 30, 2012, 12:10:26 »

blu

Pamiêtaj, nasi drodzy wznosz±cy siê, nie ma b³êdów i nie ma przypadków. Jeste¶ twórc± swojego ¿ycia! Nawet je¶li ta kreacja wynika ze zranionego ego w pod¶wiadomo¶ci lub ogromnej mocy swojej wielowymiarowej JA¬NI, to jest Twoj± kreacj±.
Gdy uwolnisz wszelkie poczucie bycia ofiar±, bêdziesz wiedzieæ, ¿e tam, gdzie jeste¶ i to, co robisz teraz jest TUTAJ, z którego bêdziesz móg³ rozpocz±æ nowe ¿ycie.

My, Wasza Galaktyczna i niebiañska rodzina, jeste¶my zawsze z Tob±,
Wzywaj nas!

Wypisz wymaluj jakby wskazowki dla sfinks moze poczyta, tylko nie pisza jak uwolnic sie od "bycia ofiara".
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1296 : Wrzesieñ 30, 2012, 12:31:35 »

Jak siê uwolniæ pisz± i ci i inni w wielu, wielu miejscach. najprostsze i bardzo skuteczne sposoby oferuje spo³eczno¶æ Shaumbra - przekazy Adamusa Saint Germain.

===============================================================
A teraz szokuj±ca wiadomo¶æ: Greg Giles rzadko cytowany tutaj channeler Galaktycznej Federacji ¦wiat³a opublikowa³ swój ostatni przekaz. Te jego przekazy (niektóre) by³y bardzo kontrowersyjne, zapowiada³y powodzie (wielkie) ewakuacje statkami, ruchy p³yt tektonicznych, ale tak¿e s³ynne "darmowe elektrownie domowe" we wrze¶niu.
Dzi¶ jest bardzo d³ugi przekaz w którym "nadawcy" wyja¶niaj±, ¿e krótko mówi±c "przekrêcili" Grega i wcale nie s± z Galaktycznej Federacji ani Komendy Ashtar, a nawet nie wygl±daj± jak ludzie (ale nie pisz± jak wygl±daj±) i co najwa¿niejsze NIE MAJ¡ DUSZY.
Mówi± w jaki sposób dokonywali transmisji.
Ciekawe ile jeszcze "kretów" w tej dziedzinie poznamy.
Przekazu raczej nie bêdê t³umaczy³, choæ mo¿e ciekawsze fragmenty dla zilustrowania jakiego¶ kontekstu.
Chyba rzeczywi¶cie mamy nap³yw energii, o których wspomina³ AA Micha³ w ostatnim swoim przekazie wy¿ej, ¿e taka "spowied¼" wyp³ynê³a teraz.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1297 : Wrzesieñ 30, 2012, 12:36:04 »

W tym momencie nie mam czasu na wiêcej , ale zauwa¿yæ nale¿y... "My, Wasza Galaktyczna i niebiañska rodzina, jeste¶my zawsze z Tob±,
Wzywaj nas!

Galaktyczna i Niebiañska ( zatem s± dwie rodziny i dwa interesy rodzinne....  Du¿y u¶miech) to nie to samo, chociaz czasowo zawiera siê w jednym zbiorze. Gdyby by³o to samo nie by³o by rozdzielane nazewnictwem.
 Zawsze s± maleñkie niusiki które niby nic nie znacz±, a bardzo du¿o mówi±.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 30, 2012, 14:20:00 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1298 : Wrzesieñ 30, 2012, 12:39:01 »

My¶lê, ¿e niebawem jeszcze wiêcej takich kwiatków siê pojawi.
Dlaczego mnie to nie dziwi. Wcze¶niej pisa³em ju¿, ¿e GFL, AA, ASZTAR i kilka innych tak nas kochaj±cych ugrupowañ w rzeczywisto¶ci kochaj± nas jako swoich poddanych, niewolników, s³ugusów, nic ponad to.  Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1299 : Wrzesieñ 30, 2012, 12:48:44 »

Pisa³em przy okazji postu Drake, ¿e w/g wszelkich danych istniej± dwie, choæ nie tak naprawdê jedna GFOL, ale cicha i nie interweniuj±ca, a to wszystko co tak g³o¶no i du¿o nadaje to jak Lady nazywa boty i zapewne naziemne agencje, równie¿ w celu zdyskredytowania rzeczywistej organizacji, a przede wszystkim do zasiania strachu inwazji. I to by t³umaczy³o temat.

Strony: 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: