Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:39:14

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 823545 razy)
0 u¿ytkowników i 92 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #1375 : Pa¼dziernik 09, 2012, 09:56:22 »

czyli jednak rozdzielenie, no i te "wêze³ki karmiczne" ³±cz±ce nas z innymi co wybrali inn± drogê trzeba rozwi±zaæ,-
nie³atwe to, ale jak w tej bajce(nie pamiêtam tytu³u) id±c na górê nie mo¿na siê obracaæ, bo siê zamieni w kamieñ..
Mrugniêcie

Wg R. Steinera   nale¿y  robiæ dok³adnie odwrotnie,  czyli   pozostaæ  przy  "androidach", przy zwyk³ych  ludziach, dzia³aæ dla nich.

W czanelingach  Belzebub  twierdzi (zmuszony do gadania Energi± NMP), ¿e dla "Góry (Trójcy)"   kobieta,  która czy¶ci , szoruje, gotuje i podciera   stoi w hierarchii warto¶ci o wiele wy¿ej ,  ni¿   jakie¶ noblistki i   panie minister., których przyk³ad tylko rozbija rodziny.

Instrukcje "ewakuacji"  do wy¿szych wymiarów  (jest ich setki w necie)  typu:

GET RID OF KARMA    ( czytaj :wybacz wszystko  i  spieprzaj st±d )   - pochodz± od "Z£EGO" Z³y

Wg Steinera  pokusy,  by pój¶æ t±  "s± tak silne jak tylko mo¿na to sobie wyobraziæ", jednak ci co tak uczyni± przegraj±,

a  " pr±d rozwijaj±cej siê Ludzko¶ci   przep³ynie ponad nimi"
 U¶miech

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2012, 10:01:33 wys³ane przez JACK » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1376 : Pa¼dziernik 09, 2012, 10:10:15 »

..nie s±dzê, ¿e na tym poziomie fizycznym/materialnym mo¿na dos³ownie co¶ wybraæ, je¿eli chodzi o dalsz± drogê,-
wiêkszo¶æ je¶li nie wszyscy zrobili to wcze¶niej zanim siê inkarnowali na ziemi, a je¶li chodzi o tych "zwyk³ych" ludzi,-
to jak siê "przeszed³em" po tym padole ostatnimi laty- to widzia³em jak ca³e zastêpy pomagaj± im jak siê da,-
ale indywidualny wybór ostatecznie nale¿y do ka¿dego z nich/nas, ale czas siê koñczy- nie mo¿na "namawiaæ" w nieskoñczono¶æ,-
koñczymy "podstawówkê" i ka¿dy idzie do takiej szko³y jak± sobie wybra³.
Ju¿ pad³o gdzie¶ to porównanie- jeste¶my jednym "p³ótnem/obrazem", które maluj± niezliczone ilo¶ci r±k niezale¿nie od siebie,-
takie razem, ale osobno Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2012, 10:19:17 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1377 : Pa¼dziernik 09, 2012, 10:23:42 »

Osoba, za któr± siê uwa¿asz ma swoj± historiê, któr± te¿ sam zaprojektowa³e¶. Ty w ciele fizycznym – to nic innego jak projekcja ciebie samego na ekran ¶wiadomo¶ci

To znowu tworzenie jakich¶ fikcji wiêkszego JA, pomimo pozornego rozpoznania iluzoryczno¶ci projekcji. A tamto , Wy¿sze Ja to projekcja jeszcze wy¿szego itd itp.... bo czemu nie ?

Osoby, które widzisz ka¿dego dnia wokó³ siebie, które mijasz na ulicy, widzisz w telewizji, ogl±dasz w gazetach, to przejawy jednego – ciebie. Jedno przejawia siê przez miliardy form. Jedno ma wiele twarzy. Dlatego w rzeczywisto¶ci nie istniejemy ty i ja. My wszyscy – to jedno. Jest tylko jedna istota, która poznaje, do¶wiadcza i która ma ró¿ne formy przejawu. I t± istot± jeste¶ ty.

Czê¶ciowo racja, tyle, ¿e tak zdefiniowane JA, jako wszystko¶æ ,  albo JEDNO, to ju¿ nie jest JA. Gdyby tak mia³o byæ to by³oby to schizofreniczne JA o wielu sprzecznych ze sob± osobowo¶ciach.

To nie jest JA. To jest ¿ycie, które ¿yje swoje formy.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1378 : Pa¼dziernik 09, 2012, 10:38:01 »

>Kiara<, czy Ty nie widzisz, czy ¶wiadomie powielasz, kopiujesz ten fa³sz? Z³y

Cytat: Saint Germain
Gdy ca³a uwaga skierowana jest tylko na wydarzenie, na „punkt kulminacyjny”, na nadchodz±cego Mesjasza, to wtedy zmniejszaj± siê Si³y Istoty, Si³y które teraz dzia³aj±. Wpierw nadchodzi ociê¿a³o¶æ, potem niepokój i ostatecznie utrata wszelkiej nadziei poniewa¿ wydaje siê ¿e nie nastêpuje to, co zosta³o przepowiedziane.

Przecie¿ to nic innego, jak powielanie, wmawianie nam spe³nienia siê tych wszystkich, religijnych przepowiedni. Kto to potworzy³ i w jakim celu? Naprawdê nie dostrzegasz tych manipulacji i na domiar z³ego jeszcze zabarwiasz na czerwono.
Na szczê¶cie, nic takiego nie bêdzie mia³o miejsca, a je¶li ju¿ to tylko w ograniczonej skali i skupi siê na tych ... owieczkach, które wci±¿ szukaj± swego pasterza.  Smutny

Wiesz mnie zastanowi³o dlaczego ta informacja tak bardzo Ciebie rozdra¿ni³a? Dla mnie Mesjasz ma wymiar ponad religijny jest wzorcem , kodem wiedzy , która zostanie nam przekazana w kolejnym wymiarze. Zawsze jest i by³o i¿ w fizyczno¶ci musi zaistnieæ zdarzenie fizyczne wpisuj±ce w t± przestrzeñ zaistnienie tej wiedzy. Zatem musi byæ stworzony fizyczny prototyp czego¶ ¿eby ten model by³ powielany i istnia³ fizycznie , zwyczajnie nie ma innej opcji.
W modelarniach przeró¿nych s± modele wyj¶ciowe wszystkiego co zosta³o tworzone , z czego korzystaj± pó¼niej ludzie.

W tym przekazie zosta³o u¿yte takie a nie inne okre¶lenie , bo jest powszechnie znane , mo¿e zbyt mocno powi±zane z religiami , a byæ nie powinno , bo jest to wzorzec uniwersalny dla ca³ej Ludzko¶ci ,a nie tylko dla religij.

Dlaczego wywodzi siê z religij i w niej  pozosta³± ? Bo kiedy¶ one mia³y za zadanie przekazywania wiedzy duchowej i  prawdziwego celu ¿ycia Cz³owieka na ziemi. Niestety nie wywi±za³y siê z tego, zmanipulowali wiedzê stosuj±c z nie w du¿ej mierze sposób w³adzy ludzko¶ci± i mo¿liwo¶æ wszelakich zysków.
Je¿eli tylko ten aspekt po³±czenia informacji o Mesjaszu bierzemy po uwagê to oczywi¶cie dra¿ni , irytuje i ¶mieszy bo ¿adna z religij nie ma i mieæ nie bêdzie ani prawa , ani priorytetu , ani mo¿liwo¶ci    wp³ywu ni tworzenia tego wzorca przekazu informacji.

To nie jest wiedza religijna ni z religij powsta³a , to religie na jej podstawie tworz± swoje nieprawdziwe mity , które irytuj± ludzi.

Obecnie s± juz inne czasy , rozwój Ludzko¶ci wydosta³a iê poza kody religijne, wyszed³  z tych ram i ju¿ siê nie da w nie wepchn±æ , co nie znaczy i¿ ca³a przeogromna wiedza , któr± wspólnie odkrywali¶my i tworzyli¶my jest be... z niej wyros³a kolejna epoka m±dro¶ci Cz³owieka , nie mo¿na go odci±æ od jego korzeni , ale nie mo¿e drzewo ¿yæ tylko na poziomie korzeni gdy ju¿ ma przepiêkn± koronê z konarów , ga³êzi i li¶ci.

Zatem co Ciê irytuje?  Fakt i¿ bêdzie nam przekazana ta wiedza w okre¶lony sposób, zdeformowanie informacji o niej czy uzurpowanie sobie praw do niej przez religie?

Przekaz wiedzy przez kolejny wzorzec odpowiedni dla epoki i wymiaru zaistnieje , nie musi nazywaæ siê przyj¶cie Mesjasza , mo¿e mieæ inne okre¶lenie, ale takie zdarzenie zaistnieje , bo musi wpisaæ na planie fizycznym kolejny kod wiedzy.
Takie zdarzenia s± przewidywalne , otwieraj± kolejne poziomy rozwoju Ludzko¶ci dlatego informacje o nich istniej± w przeró¿nych przekazach.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2012, 10:39:52 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1379 : Pa¼dziernik 09, 2012, 10:40:08 »

JACK cyt
W czanelingach  Belzebub  twierdzi (zmuszony do gadania Energi± NMP), ¿e dla "Góry (Trójcy)"   kobieta,  która czy¶ci , szoruje, gotuje i podciera   stoi w hierarchii warto¶ci o wiele wy¿ej ,  ni¿   jakie¶ noblistki i   panie minister., których przyk³ad tylko rozbija rodziny.

Nic dodac nic ujac. Manifestacja meskiego ego na calego. Bzdury i oby w koncu nastala sprawiedliwosc i wolnosc!
A teorie R. Steinera odeszly w cien, wiele zla uczynil ten wyznawca i wielbiciel szatana.
Z pozycji tego, ktory siedzi za pulpitem rezyserskim wszystko wydaje sie jasne i proste, ale gdy przyjdzie stanac twarza w twarz (co nastapi) wtedy placz i wzywanie zla swiata calego na pomoc. Mysle, ze dobro ma juz dosc wystarczajace zaplecze, aby dac rade i zdeptac raz na zawsze tego gada!
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1380 : Pa¼dziernik 09, 2012, 11:16:54 »

Cytat: Kiara
Wiesz mnie zastanowi³o dlaczego ta informacja tak bardzo Ciebie rozdra¿ni³a?

Szok
Sk±d takie wnioski? Ma³o co jest mnie w stanie rozdra¿niæ, a ju¿ na pewno nie tego typu przekazy.
Jedyne co, to g³êboko siê zastanawiam, dlaczego osoba posiadaj±ca takie o¶wiecenie wstawia tego typu manipulacje i jeszcze je ubarwia. Z³y Mrugniêcie
Co do pierwotnych znaczeñ pewnych tekstów, nie musisz mnie przekonywaæ, wiem czemu zosta³y tak ustawione i czemu mia³y s³u¿yæ. Niemniej warto zaznaczyæ, ¿e ¿yjemy dzi¶, nie w g³êbokiej przesz³o¶ci i tu rodzi siê w±tpliwo¶æ ... czy aby Tobie nie pomiesza³y siê epoki, albo czy nie¶wiadomie co¶ m±cisz.  Mrugniêcie Du¿y u¶miech

Ot taka moja dygresja. Afro

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1381 : Pa¼dziernik 09, 2012, 11:48:19 »

Nie jestem powi±zana z ¿adn± z religii i naprawdê ¿adnej nie reprezentujê, nie zatrzyma³am siê w czasie i nie manipulujê informacj± któr± znam.

Staram siê j± przekazaæ po "rozpakowaniu"   z przeró¿nych ideologicznych sympatii i antypatii. Te kody zdominowa³y wielu Ludzi tak bardzo i¿ staraj± siê pozbyæ wiedzy o naturalnych etapach rozwojowych powi±zanych z kodami wzorcowymi które s± poniek±d ich programami my¶lowo - fizycznymi.

To nie czas i kostiumy oraz scenografia s± decyduj±ce , a mo¿liwo¶ci rozwojowe na podstawie wzorca uczuciowego, bowiem tylko o to chodzi.Wchodzenie w coraz wy¿sza wibracjê mi³o¶ci z której to energii  i na której p³aszczy¼nie odbywa siê tworzenie.
Dzi¶ i kiedy¶ ro¿ni siê tylko kostiumami i naszym rozwojem uczuciowym, to co zosta³o zatrzymane dawno temu ( bo Cz³owiek jeszcze nie by³ gotowy na pój¶cie t± drog±)  jest mo¿liwe obecnie, tylko dlatego i¿ osi±gnêli¶my w³a¶ciwy poziom rozwoju osobistego.

Zatem nie wa¿ne jak to zwal dzisiaj , kontynuujemy to co by³o nie zakoñczone kiedy¶, owszem inaczej , bo jeste¶my inni i okoliczno¶ci ku temu stworzyli¶my inne. Ale jest to kontynuacja , a nie co¶ zupe³nie nie maj±ce zwi±zku z przesz³o¶ci±. Brak wiedzy na jej temat , lub wiedza przekrêcona czy nie pe³na nie eliminuje jej istnienia.

Mo¿esz nie akceptowaæ tej informacji , mo¿e Ci siê nie podobaæ , jednak jest to nasza wspólna droga rozwoju.Pójdziesz ni± albo nie , Twój wybór jednak ona jest ca³y czas.

Kiara U¶miech U¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1382 : Pa¼dziernik 09, 2012, 11:48:33 »

Wzi±wszy pod uwagê, ¿e Saint Germain, to Bia³y Braciszek z Astralu… wnioski nasuwaj± siê same…  Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #1383 : Pa¼dziernik 09, 2012, 12:01:47 »

Darek, chyba to ¼le odebra³e¶, tu ewidentnie jest mowa o tym co aktualnie ludzie robi± (czekaj± na Mesjasza), ale nie o tym co maj± robiæ, dla mnie jest to ewidentne piêtnowanie tego zachowania.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1384 : Pa¼dziernik 09, 2012, 12:05:56 »

Darek, chyba to ¼le odebra³e¶, tu ewidentnie jest mowa o tym co aktualnie ludzie robi± (czekaj± na Mesjasza), ale nie o tym co maj± robiæ, dla mnie jest to ewidentne piêtnowanie tego zachowania.

Tak masz racje ludzie czekaj± na zakodowany im wzór my¶lowy przez religie , a nie na zrozumienie prawdziwe tego czym jest ten symbol i ¿e oni sami musz± osi±gn±æ okre¶lony poziom rozwoju ¿eby korzystaæ z wzorca tej wiedzy. Co nie zmienia faktu i¿ wzorzec musi byæ.

Kiara U¶miech U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1385 : Pa¼dziernik 09, 2012, 12:18:10 »

Tak, bardzo mo¿liwe, ze niew³a¶ciwie to odebra³em jednak warto niekiedy co nieco wyra¼niej uwypukliæ, zw³aszcza bior±c pod uwagê wypowied¼ >ptaka<:

Cytat: ptak
Wzi±wszy pod uwagê, ¿e Saint Germain, to Bia³y Braciszek z Astralu… wnioski nasuwaj± siê same…   Du¿y u¶miech

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1386 : Pa¼dziernik 09, 2012, 12:40:35 »

Dobrze jest wiedzieæ czym jest naprawdê Bia³e Braterstwo w swojej prawdziwej i naturalnej formie, a czym jest wyobra¿enie o nim propagowane przez jakie¶ opcje informacyjne.

BIEL , uzyskanie jej i prawo do niej maj± lub bêd± dopiero mieli ci , którzy osi±gn± stopieñ wibracji osobistej odpowiadaj±cy tej barwie. BIEL siê osi±ga na drodze rozwoju osobistego. BIA£E BRATERSTWO na ziemi to najwy¿sza forma zakonu ESSEÑSKIEGO do którego nale¿a³ równie¿ Jezus i MM ale wszyscy przekraczaj±cy kolejne etapy swojej wibracji.
BIEL jest jak najbardziej w³a¶ciwym kolorem czysto¶ci osobistej otwieraj±cym drogê dalej , bez osi±gniêcia jej nie ma mowy o wy¿szych wymiarach.

Ale mo¿na j± osi±gn±æ i nie chcieæ lub nie móc i¶æ dalej , zatrzymaæ swój etap rozwoju  w miejscu BIELI, i mo¿na równie¿ posiadaj±c BIEL blokowaæ rozwój innych Energii wcielonych.
Zatem BIA£E BRATERSTWO tak, ale opcja która chce w nim dominowaæ jako w³adcy innych nie! A czê¶æ BIA£EGO BRATERSTWA wybra³a tak± drogê dla siebie bycie w³adcami innych i wykorzystywanie ich jako uzale¿nionych od siebie. temu JA mówiê zdecydowanie NIE!

Jednak s± i to nie ma³o Ludzi , którzy popieraj± taki uk³ad hierarchiczny i walcz± o jego istnienie, on przetrwa jako przestrzeñ zamkniêta Ludzi Fizycznych n  a ni¿szej ziemi. Bêdzie istnia³ obok nas identycznie jak ¶wiat zwierz±t , ro¶lin czy minera³ów z brakiem mo¿liwo¶ci po³±czenia siê ze ¶wiatem Ludzi Duchowych tak samo jak Cz³owiek nie ³±czy siê ze ¶wiatem zwierz±t pomimo i¿ s± one blisko siebie.

Czê¶æ Energii bêdzie do¶wiadcza³o w tym ¶wiecie kolejnego etapu swojego rozwoju przed pój¶ciem wy¿ej , a czê¶æ nigdy go nie opu¶ci bo na tym poziomie zamknie mo¿liwo¶æ swojej ewolucji duchowej.

Po bieli jest z³oto , inaczej z³oto bia³y w drodze jeszcze wy¿szego osobistego rozwoju duchowego.

Kiara U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1387 : Pa¼dziernik 09, 2012, 17:20:02 »

Dobrze jest wiedzieæ czym jest naprawdê Bia³e Braterstwo w swojej prawdziwej i naturalnej formie, a czym jest wyobra¿enie o nim propagowane przez jakie¶ opcje informacyjne.

BIEL , uzyskanie jej i prawo do niej maj± lub bêd± dopiero mieli ci , którzy osi±gn± stopieñ wibracji osobistej odpowiadaj±cy tej barwie. BIEL siê osi±ga na drodze rozwoju osobistego.
[...]
Ale mo¿na j± osi±gn±æ i nie chcieæ lub nie móc i¶æ dalej , zatrzymaæ swój etap rozwoju  w miejscu BIELI, i mo¿na równie¿ posiadaj±c BIEL blokowaæ rozwój innych Energii wcielonych.

Ale¿ to siê k³óci, chocia¿ w Twoim wykonaniu, to powinienem ju¿ dawno siê do tego przyzwyczaiæ. Jak mo¿na mówiæ, ze kto¶ osi±gn±³ dosyæ wysoki rozwój duchowy gdy... wyhamowuje z premedytacj± innych?

Rozumiem, ¿e to biel na miarê Twoich mo¿liwo¶ci i potrzeb...
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1388 : Pa¼dziernik 09, 2012, 19:15:54 »

Ano na tym to polega i¿ biel to max III wymiaru , a w nim jeszcze daleko do do idea³u chocia¿ tak wiele w ko¶ciele s³ów o mi³o¶ci.. tylko czyjej do kogo? i co ma byæ przejawem tej mi³o¶ci..... na kolanach do Czêstochowy?  Du¿y u¶miech ano biel bieli nie równa w tym wymiarze to pewne.

Jednak jej przekroczenie daje inny ogl±d tej doskona³o¶ci trzeciowymiarowej, a mo¿e masz w±tpliwo¶ci co do  wy¿szo¶ci papie¿a nad zwyk³ym wyznawc± religijnym?

Tak wygl±daj± zasady tego Bia³ego Braterstwa, jest to jego maksymalny poziom rozwoju , co nie znaczy i¿ jest on realnie maksymalny.

Kiara U¶miech U¶miech
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1389 : Pa¼dziernik 09, 2012, 19:39:13 »

Witaj arteq,
Nie, nie chcê aby ktokolwiek prezentowa³ na forum jakiekolwiek "cudowne" znaki, wytrychy i "pomoce", ba - apelujê aby tego nie robiæ. Zada³em ca³kiem inne pytanie - nie jak wygl±da znak, lecz co on oznacza i sk±d bierze siê jego "moc"? Kto/co to powoduje? i tutaj - jak przewidzia³em - unik i próba stworzenia wra¿enia, ¿e odpowiedzi udzielono...To tyle.
Chociaz nie zostalem wywolany do tablicy, to postaram sie odpowiedziec. Moc sie bierze dokladnie z Twojego strachu czy jak kto woli z niewiedzy o tym czyms/kims. Im ten strach wiekszy czy wiedza mniejsza tym wieksza " wladza " nad Toba. Dokladnie tak samo jak to  opisuje C.G.Jung i inni. Wszystko jedno jaka to ma postac, a jesli juz jakos dziala, to dzialanie takiego przedmiotu bazuje na prawach natury a nie fizyki, nie zawsze teraz znanych. Te prawa sa czesto okreslane przy pomocy symboli czy metafor.
Natomiast " skad to sie bierze " jest juz niejasne. Zdanie archeologow czy antropologow tez niczego nie wyjasnia. I nie oznacza, ze inne zdania sa automatycznie nieprawdziwe.
pozdrawiam
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1390 : Pa¼dziernik 09, 2012, 19:47:31 »

Tak, bywa bardzo czêsto, ¿e pielgrzymka (w tym i  na kolanach na samej JG) jest przejawem mi³o¶ci. Ludzie id± bo z rado¶ci± chc± podziêkowaæ, ofiaruj± swój trud jako co¶ warto¶ciowego, co¶ co kosztuje ich niewygody, wysi³ek. Id± równie¿ bo chc± o co¶ prosiæ - i czêsto nie dla siebie tylko innych... Zdzieranie sobie kolan na JG jest dowodem na mi³o¶æ do drugiej osoby, osoby dla której o co¶ siê prosi - znam takie przypadki, równie¿ te z cudownym uzdrowieniem... To s± dla mnie dowody, przejawy prawdziwej mi³o¶ci, a nie klepanie o mi³o¶ci w klawiaturê i oczekiwanie, ¿e kto¶ w imiê domniemanej wspania³o¶ci bêdzie ³o¿y³ na utrzymanie.
Kiaro, to, ¿e pomimo sk³adanych na ka¿dym kroku deklaracji o mi³o¶ci i ¿ycia ni±, nie rozumiesz jej podstawowych przejawów u innych osób (które naprawdê co¶ robi± w tym zakresie a nie tylko teoretyzuj±) nie oznacza, ¿e takowe nie wystêpuj±.

Ace, naprawdê tak wygl±da Twoja wiedza w tym temacie? Jestem rozczarowany. Powiem na przyk³adzie: po dotkniêciu przewodu pod du¿ym napiêciem pr±d Ciê porazi niezale¿nie od tego czy w niego wierzysz czy nie, niezale¿nie od wielko¶ci Twojego strach czy nie-starchu, niezale¿nie od wiedzy o nim. Wiedza co najwy¿ej podpowie Ci czego nie powiniene¶ z nim robiæ, jak siê z nim obchodziæ... Porazi Ciê w ka¿dym przypadku gdy przeszar¿ujesz...
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1391 : Pa¼dziernik 09, 2012, 20:03:04 »

Witaj arteq,
moze jest taka forma dla Ciebie nawet zabawna, moze nawet slinisz sie przytaczajac te przyklady, mnie to ani troche nie  interesuje. Jesli wypinasz sie na moje odpowiedzi, niech tak zostanie. Ja juz nie bede wiecej sobie glowy dyskusja czy czyms takim, zawracal. Na PW tez nie.
pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2012, 20:04:33 wys³ane przez acentaur » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1392 : Pa¼dziernik 09, 2012, 20:06:08 »

cyt arteq
Kiaro, to, ¿e pomimo sk³adanych na ka¿dym kroku deklaracji o mi³o¶ci i ¿ycia ni±, nie rozumiesz jej podstawowych przejawów u innych osób (które naprawdê co¶ robi± w tym zakresie a nie tylko teoretyzuj±) nie oznacza, ¿e takowe nie wystêpuj±.

U mnie zarobiles punkt MINUSOWY! w tym momencie.

A Biblia uczy (choc u Ciebie nie uzywana jak ksiadz po koledzie organoleptycznie;) stwierdzil //sam o tym pisales//, ze ...

Kiara wychowala i URODZILA (wg jej) DWOCH synow. A TY ilu???

Do MATKI przemawiasz, i "miarkuj sie Wasc" bo moj miecz nie tylko koliberka dzialke wykosi (aby nas przyjac ze serca) to jeszcze po tylkach przeleci.

Z KOBIETAMI rozmawiasz!
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1393 : Pa¼dziernik 09, 2012, 20:11:00 »

Moc prawdziwa i wielka bierze siê wy³±cznie z mi³o¶ci nie ze strachu, tam gdzie jest strach nie ma mi³o¶ci, tam gdzie jest mi³o¶æ nie ma strachu, strach tam nie dociera i nie ma ¿adnej mocy dzia³ania.
Zatem tak naprawdê nie jest wa¿ne jaki symbol ni± nape³niasz rysuj±c na demonie , wa¿ne ¿eby by³a to mi³o¶æ bez cienia strachu , bo on tylko otwiera drogê dostêpu tym bytom do zastraszonych ludzi.
A symbol w³adzy nad demonami ? Czy istnieje naprawdê? Tak istnieje u¿ywa³am go od dziecka nie maj±c pojêcia co to jest, by³ to rysunek , który mnie wspiera³ i to mi wystarczy³o. Po wielu , wielu latach , zreszt± nie tak dawno zrozumia³am co to jest i czemu s³u¿y. Dlaczego dla mnie ten anie inny? Widaæ jest zapisany od zawsze w moim istnieniu, a mo¿e ja sama go kiedy¶ stworzy³am, dla mnie wystarczy ¿e dzia³a.

Na kolanach.... jak kto¶ chce i ma  si³ê to mo¿e dooko³a kulê ziemsk± obej¶æ, jego sprawa. Jednak wmawianie ludziom i¿ Bogu jest potrzebna i mila taka ofiara jest robieniem ich w balona. Po co Bogu cudzy ból , cierpienie , rozpacz i mêcz±cy wysi³ek ludzki? To s± niskie energie , z nich korzysta zapewne jaki¶ Bóg ale nie Stwórca Wszechrzeczy , który jest mi³o¶ci± i rado¶ci±.

Kiara U¶miech U¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #1394 : Pa¼dziernik 09, 2012, 20:25:08 »

Do energii, a ¶ci¶lej pobranych energii odnosi siê ten przekaz AA Micha³a. Mo¿e wielkich rewelacji  w nim nie ma, ale jest technika integracji pobranych energii, co jak zwykle polega na zwróceniu uwagi na siebie.

Stoimy na progu waszego serca czekaj±c, aby was powitaæ. - Michael

Dzi¶ uwa¿amy, ¿e wskazane jest, aby po¶wiêciæ trochê czasu dla was, aby zaakceptowaæ i zintegrowaæ ogromne ilo¶ci informacji, które niedawno zosta³y wys³ane do waszych cia³ energetycznych, jak równie¿ do komórek.

Wiemy, ¿e bardzo niewielu z was jest ¶wiadomych tego, co otrzymali¶cie. To jest w porz±dku. To jest natura potencja³u, w ka¿dym przypadku. Przez krótki czas, zamknijcie oczy i skupcie siê na waszych sercach. Zamierzcie zaakceptowanie i podziêkujcie Stwórcy za te dary i ¿yczcie im zintegrowania z wasz± istot± gdy uwolnicie wiêcej rzeczy, które nie wspó³graj± z wasz± przysz³± ja¼ni±, której pragniecie. Wdychajcie najlepszym i najwy¿szym do siebie, i wydychajcie inne na zewn±trz. Nie jest konieczne, aby to by³ d³ugi proces, chyba ¿e Ci siê spodoba. Mo¿na uzyskaæ wizjê czy uczucie w kolorze, takim jak nasze z³oto i niebieski lub Rafaela ró¿owy i zielony, fioletowy St Germaina, itp. Je¶li to zobaczycie, to oddychajcie i wch³aniajcie to równie¿.

Nasz± uwagê zwraca intensywne i rosn±ce poczucie, które prawie ka¿dy ma teraz o zbli¿aj±cych siê wydarzeniach, na których "nie mo¿ecie po³o¿yæ palca”. Zajmiemy siê tym na dwa sposoby.

Po pierwsze, macie racjê. To uczucie jest trafne. Tyle tylko, ¿e w pewnym sensie, jest to wydarzenie, które dzieje siê ju¿ i jeste¶cie w jego ¶rodku. Wielu czuje, ¿e to wydarza siê wewn±trz nich i zaczynaj± dostrzegaæ zmiany w ich ¿yciu, aby daæ na to dowód. Najczê¶ciej jednak zastanawiacie siê, jakiego rodzaju katastrofy s± tu¿ za rogiem. Wasza postawa spokoju i ciszy, bêdzie przechodziæ d³ug± drogê rozpraszania tego strachu, który czujecie.

Po drugie, tak, znacz±cej wielko¶ci wydarzenie siê zbli¿a. To jest, moi przyjaciele, wewnêtrzne wydarzenie, które zmieni wszystko dla wszystkich i wszystkiego. Ale chcieliby¶my przestrzec, w ten sposób. Kiedy podobne zdarzenie mia³o miejsce pod koniec waszych "ciemnych wieków", samo wydarzenie przesz³o bez wzmianki. Jednak wszystko siê zmieni³o, czy nie?

Teraz, bêdzie wiele, wiele obserwowalnych zdarzeñ manifestuj±cych siê w nastêpnych chwilach w waszym czasie. Ale, jak ju¿ mówili¶my w kó³ko o tych miesi±cach,  one s± jednak odzwierciedleniem was samych. Zawsze, zawsze to podkre¶lamy. Wa¿ne jest dla Was i dla Waszego ¶wiata, ¿e zaczynacie rozpoznawaæ siebie jako twórców zmian, a nie nadal jako ofiary przemian. Spójrzcie wewn±trz siebie i zacznijcie szukaæ boskich istot, którymi jeste¶cie. Nigdy wcze¶niej w historii waszego ¶wiata, nie by³o tak pewne, ¿e zostanie to dokonane przez Was. I ka¿dy malutki krok podjêty w tym kierunku ma cudowne skutki w waszym ¶wiecie.

Jeste¶my szczê¶liwi z tego, co widzimy, ¿e ju¿ zrealizowali¶cie. Stoimy na progu waszego serca czekaj±c, aby was powitaæ. Oferujemy dowody codziennie naszej obecno¶ci. Pokój i mi³o¶æ dla was bêdziemy mówiæ nastêpny raz. Dobrego dnia.

08 pa¼dziernika 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1395 : Pa¼dziernik 09, 2012, 21:00:57 »

Cytat: ace
Chociaz nie zostalem wywolany do tablicy, to postaram sie odpowiedziec. Moc sie bierze dokladnie z Twojego strachu czy jak kto woli z niewiedzy o tym czyms/kims. Im ten strach wiekszy czy wiedza mniejsza tym wieksza " wladza " nad Toba. Dokladnie tak samo jak to  opisuje C.G.Jung i inni. Wszystko jedno jaka to ma postac, a jesli juz jakos dziala, to dzialanie takiego przedmiotu bazuje na prawach natury a nie fizyki, nie zawsze teraz znanych. Te prawa sa czesto okreslane przy pomocy symboli czy metafor.
Natomiast " skad to sie bierze " jest juz niejasne. Zdanie archeologow czy antropologow tez niczego nie wyjasnia. I nie oznacza, ze inne zdania sa automatycznie nieprawdziwe.
pozdrawiam

Cytat: Arteq
Ace, naprawdê tak wygl±da Twoja wiedza w tym temacie? Jestem rozczarowany. Powiem na przyk³adzie: po dotkniêciu przewodu pod du¿ym napiêciem pr±d Ciê porazi niezale¿nie od tego czy w niego wierzysz czy nie, niezale¿nie od wielko¶ci Twojego strach czy nie-starchu, niezale¿nie od wiedzy o nim. Wiedza co najwy¿ej podpowie Ci czego nie powiniene¶ z nim robiæ, jak siê z nim obchodziæ... Porazi Ciê w ka¿dym przypadku gdy przeszar¿ujesz...

Cytat: ace
Witaj arteq,
moze jest taka forma dla Ciebie nawet zabawna, moze nawet slinisz sie przytaczajac te przyklady, mnie to ani troche nie  interesuje. Jesli wypinasz sie na moje odpowiedzi, niech tak zostanie. Ja juz nie bede wiecej sobie glowy dyskusja czy czyms takim, zawracal. Na PW tez nie.
pozdrawiam

Wg mnie, racjê ma zarówno ace jak i arteq.
Bo strach daje komu¶ przewagê nad osob± boj±c± siê. Czyli zwyczajnie, zastraszony zasila przeciwnika.
Zawsze boj±cy siê traci energiê.
Ale, brak strachu równie¿ nie zabezpiecza przed pora¿eniem „pr±dem”. Potrzebna wiedza.
I s±dzê, ¿e nie warto wypinaæ siê na odpowiedzi, bo có¿ one winne?  Mrugniêcie

Co do natury oraz fizyki i metafor, to obie te dziedziny staraj± siê opisaæ naturê.
Jedna w sposób naukowy, druga ludowy.

No i zawsze strach ma wielkie oczy!  Szok Czy jest jednak na to równanie matematyczne?  Chichot

To pa  Du¿y u¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1396 : Pa¼dziernik 09, 2012, 21:15:53 »

moze jest taka forma dla Ciebie nawet zabawna, moze nawet slinisz sie przytaczajac te przyklady, mnie to ani troche nie  interesuje. Jesli wypinasz sie na moje odpowiedzi, niech tak zostanie. Ja juz nie bede wiecej sobie glowy dyskusja czy czyms takim, zawracal. Na PW tez nie
¦linisz? Nie ³apiê sk±d to ciskanie siê. Gdybym wypina³ siê to wyrazi³bym to wprost lub ca³kowicie sobie darowa³ jakiekolwiek zapytania w Twoim kierunku, co nie oznacza, ¿e muszê siê z Tob± zgodziæ. Nie przypominam sobie abym zaczepia³ Ciê na PW - a to jakby sugerujesz. Chcesz focha strzeliæ - ok. Tyle ode mnie. Napisa³em dwa zdania bo lubiê jasne sytuacje.

A Biblia uczy (choc u Ciebie nie uzywana jak ksiadz po koledzie organoleptycznie;) stwierdzil //sam o tym pisales//, ze ...
Nie dalej jak 2 czy 3 posty temu napisa³a¶, ¿e Biblii nie czyta³a¶... Nie przypominam sobie abym pisa³, ¿e podczas tzw. "kolêdy" ksi±dz u mnie liza³ jakie¶ wolumeny...

Kiara wychowala i URODZILA (wg jej) DWOCH synow. A TY ilu??? Do MATKI przemawiasz, i "miarkuj sie Wasc" bo moj miecz nie tylko koliberka dzialke wykosi (aby nas przyjac ze serca) to jeszcze po tylkach przeleci. Z KOBIETAMI rozmawiasz!
Nie rozumiem co mia³oby to mieæ do tematu dyskusji? Czego mia³oby dowodziæ? Rozumiem natomiast, ¿e jako gwardia przyboczna (cieszê, siê, ze poklepujecie siebie po ramionach) masz pozwolenie Kiary aby udzielaæ jakichkolwiek informacji nt. jej ¿ycia prywatnego/rodziny. Jest strasznie przewra¿liwiona na tym punkcie, a jak widzê -nie podnios³a larum - to zapewne musicie byæ "zaprzyja¼nione" - na co wskazywa³aby równie¿ "ewolucja" Twoich postów. Niestety nie mogê dyskutowaæ/argumentowaæ obserwowanych zachowañ Kiary pod k±tem rzetelno¶ci jej "wiedzy" na p³aszczy¼nie jej ¿ycia rodzinnego (matka, ¿ona, osoba pracuj±ca na byt rodziny) bo zaraz podniesie siê larum... Zreszt± jest na forum wiele innych "próbek" nie zwi±zanych z t± p³aszczyzn±.

Ale wracaj±c do rzeczy - widzê, ¿e jak nie ma argumentów to zaczyna siê pokrzykiwanie i próby straszenia... Och³oñ, wyhamuj, otrze¼wiej...

A symbol w³adzy nad demonami ? Czy istnieje naprawdê? Tak istnieje u¿ywa³am go od dziecka nie maj±c pojêcia co to jest, by³ to rysunek , który mnie wspiera³ i to mi wystarczy³o.
No i po co potrzebna jest Ci ta rzekoma "w³adza" nad demonami? Podpierana niby to grafami, rysunkami, symbolami?

Na kolanach.... jak kto¶ chce i ma  si³ê to mo¿e dooko³a kulê ziemsk± obej¶æ, jego sprawa. Jednak wmawianie ludziom i¿ Bogu jest potrzebna i mila taka ofiara jest robieniem ich w balona. Po co Bogu cudzy ból , cierpienie , rozpacz i mêcz±cy wysi³ek ludzki? To s± niskie energie [...]
Bogu nie jest potrzebne cierpienie, smutek, p³acz. To ludzie sami na siebie to ¶ci±gaj± swoim zachowaniem. Wielu osobom ciê¿ka praca, czy nawet cierpienie uratowa³o ¿ycie - opanowali siê, zaczêli my¶leæ nad swoim zachowaniem, rozpoczêli wzrost ku doskonaleniu siê... Ponadto chodzi przecie¿ o mi³o¶æ (tyle o niej piszesz a nie dostrzegasz wielu podstawowych jej aspektów), a jej dowodem jest zdolno¶æ do... po¶wiêceñ, trudów, wysi³ków. We¼my nawet przyk³ad trudów matki, których to do¶wiadcza podczas wychowywania dziecka - nieprzespane noce, wysi³ek fizyczny, praca aby utrzymaæ dziecko...
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2012, 21:18:19 wys³ane przez arteq » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1397 : Pa¼dziernik 10, 2012, 01:48:16 »

09.10.2012 Pokój 3D, Królestwo Pokoju 5D. SHIVA

SHIVA

Prawdziwy Pokój jest najbardziej ekscytuj±cym Stanem
w Ludzkim Bycie i we wszystkich ¦wiatach!

Ja jestem SHIVA

Na gruncie mojej Pracy ro¶nie prawdziwy Pokój i Ludzie dojrzewaj± do prawdziwych Pos³anników Pokoju.

A wiêc wiedzcie: na 3 Poziomie Wymiaru Bytu prawdziwy Pokój jest niemo¿liwy. Tutaj obowi±zuj± inne Prawa i dzia³aj± inne Programy do¶wiadczeñ – i te wykluczaj± prawdziwy Pokój.

Na Ziemi 3D nadal rz±dz± wojny i wojny bêd± nadal. Nieprzerwanie, z ma³ymi odcinkami Pokoju aby Armie mog³y zaczerpn±æ si³ i aby Ludzie mogli dostroiæ siê do nowych Wojen.

Na Ziemi 3D nie by³o jeszcze nigdy Pokojowej Epoki, czasu, w którym panowa³by prawdziwy Pokój, bo Ludzie tak zlecili.

By³y krótkie lub d³u¿sze czasy miêdzy Wojnami, czasy Pokoju które uwa¿ali¶cie za czasy Pokoju, jednak nie by³ to ¿aden Pokój, lecz jedynie cisza szykuj±ca siê do nowej konfrontacji.

Program Do¶wiadczeñ w 3D wyczerpuje wszystkie mo¿liwo¶ci. Dlatego Ci, którzy doszli do Królestwa Pokoju w sobie samych, Ci którzy podnie¶li siê do 5 Wymiaru Bytu i Ci którzy ostatecznie porzucili dramaty Starego Czasu i ¦wiata – jedynie Ci odziedzicz± prawdziwy Pokój.

I o to chodzi u ka¿dej jednostki (*ka¿dej osoby):

Nale¿y dobrowolnie i zgodnie z Woln± Wol± porzuciæ wszystkie Dramaty Starego Czasu!

To jest moment w którym jeste¶cie transformowani i podniesieni. Je¶li nie pozostajecie przy tej decyzji lub jest ona po³owiczna, to pozostaniecie z powrotem w Czasie 3D.

Prawdziwy, g³êboki, wewnêtrzny Pokój jest ¿ywy, pobudzaj±cy i tworz±cy. Nie ma nic wspólnego z pseudo-Pokojem lub z czasem który nale¿y przeczekaæ a¿ do nastêpnej Wojny.

Wielu Ludzi nie mo¿e znie¶æ Pokoju. Oni chc± akcji w sensie Wojny, w sensie Dramatów, aby sami mogli siê odczuæ, do¶wiadczyæ i prze¿yæ. 

Takie Stworzenia nie czuj± siê dobrze w Królestwie Pokoju, jest im zbyt niewygodnie, nieciekawie i beznadziejnie – oni ca³kowicie trac± swoje powi±zanie z emocjami i z ich mentalnymi uwarunkowaniami poprzez które dopiero staj± siê ¿ywi. Tacy Ludzie w d³ugim okresie spokoju – relatywnego Pokoju – staj± siê sami niespokojni i popadaj± w depresjê.

Dla tych Ludzi Dzban ¯ycia w 3D jeszcze nie jest opró¿niony i Ci Ludzie id± dalej do ¬ród³a, z Dzbanem i z wielkim wysi³kiem, a¿ to naczynie pêknie i nie pozostanie nic wiêcej oprócz nich samych.

SHIVA niszczy teraz wszystkie Iluzje
które dzia³aj± jeszcze w Ludziach!

Wszystkie Iluzje opieraj±ce siê na rzekomym Pokoju zostan± uwolnione w Byt aby ka¿dy Cz³owiek móg³ zadecydowaæ gdzie chce i czego chce. Czy chce taniego pozornego Pokoju w 3D, czy prawdziwego Pokoju który jest wyra¿ony ci±g³ym nurtem ¯ycia w Mi³o¶ci w 5D.

Spójrzcie na Wasze Rodziny, na Wasze zwi±zki – mo¿ecie byæ tam w Pokoju, w Pokoju ¿yæ? Lub te¿ czy potrzebujecie nadal urozmaiceñ i przy tym macie sk³onno¶ci do tego by samemu tworzyæ niepokój tylko po to by samemu siê do¶wiadczyæ i prze¿yæ?

Czy macie sk³onno¶ci do tego by kultywowaæ My¶li Niepokoju? A mo¿e ju¿ dawno utwierdzili¶cie siê w Królestwie Pokoju.

Odpowiedzcie sumiennie i bezkompromisowo na postawione tu pytania a bêdziecie wiedzieæ gdzie stoicie i bêdziecie wiedzieæ zgodnie z sumieniem gdzie prowadzi Wasza Droga.

Albowiem 5 Poziom Wymiaru Bytu nie dla wszystkich Dzieci Ludzkich jest jednakowo atrakcyjny.

Nale¿y to zobaczyæ, przyznaæ siê samemu sobie, bo ten który czuje siê w 3D jak w domu, ma siê do tego przyznaæ sam przed sob±, bez tego czy tamtego.

Im szybciej to nast±pi, tym szybciej przyjd± procesy od³±czenia siê od 3D w 5D.

Ja jestem Niszczycielem ka¿dej Iluzji i Ja teraz niszczê dla wielu Dzieci Ludzkich Obraz ich samych który oni pielêgnuj± by utrzymaæ fa³szywy pozór siebie samego.

To pielêgnowanie nie jest konieczne, jest zupe³nie zbêdne i nie na miejscu, TERAZ, gdzie wszystko wchodzi w Prawdê i dociera do ¦wiat³a.

Dlatego rozpoznaj± siê tylko Ci, którzy do dzi¶ b³êdnie wierzyli ¿e s± gotowi na 5D i ¿e maj± do tego potrzebne Jako¶ci.

Nie ka¿dy kto wo³a o S³owa Stwórcy i o ¦wiat³o Stwórcy jest na to GOTOWY.

Nie ka¿dy kto prosi w swoj± obecno¶æ Wszechmog±cego SHIVA, Niszczyciela i Budowniczego Wszystkich ¦wiatów jest gotów na Przemianê, któr± przynoszê w ¯ycie poprzez moj± Pracê.

Ci którzy s± gotowi i¶æ w 5D bêd± nie dotkniêci Wojnami i konfrontacjami Ostatnich Dni w 3D. Ci którzy nadal jeszcze jednym okiem, ca³kowicie zafascynowani patrz± na 3D i bior± udzia³ w Grze odnajd± siê ponownie we Wzorcach Starego ¦wiata,

Ci Ludzie potrzebuj± tego Poziomu tak d³ugo, jak d³ugo siê nim definiuj±
i nim do¶wiadczaj±.

Gdy tylko Cz³owiek nazwie g³êboki wewnêtrzny Pokój SWOIM POKOJEM, g³êbokim, utrzymuj±cym siê WEWNÊTRZNYM POKOJEM, wtedy Transformacja jest nieodwracalna i Droga do 5D jest ostateczna.

Wielu Wojowników ¦wiat³a i ci którzy siê za nich uwa¿aj± wci±¿ graj± co poniektór± Grê Starego Czasu. I oni nadal pozostan± zamkniêci w Kole ¦wiata 3D a¿ nadejdzie Punkt w Czasie gdy pozwol± „odjechaæ wszystkiemu”.

Przemijaj± Eony, a pomimo tego wszystko wydarza siê w JEDNYM czasie i ten TERAZ-Czas jest TERAZ I JEDNOCZE¦NIE.

Nikt kto wysila do tego Rozum nie mo¿e tego zrozumieæ, poj±æ to mo¿e ka¿dy który poprzez ¦wiadomo¶æ patrzy na ¯ycie.

Ja Jestem SHIVA

To co Ja Wam poka¿ê
to jest Lustro Was Samych.

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/10/09/09-10-2012-pokoj-3d-krolestwo-pokoju-5d-shiva/
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1398 : Pa¼dziernik 10, 2012, 11:19:34 »

arteq cyt

Rozumiem natomiast, ¿e jako gwardia przyboczna (cieszê, siê, ze poklepujecie siebie po ramionach) masz pozwolenie Kiary aby udzielaæ jakichkolwiek informacji nt. jej ¿ycia prywatnego/rodziny. Jest strasznie przewra¿liwiona na tym punkcie, a jak widzê -nie podnios³a larum - to zapewne musicie byæ "zaprzyja¼nione" - na co wskazywa³aby równie¿ "ewolucja" Twoich postów. Niestety nie mogê dyskutowaæ/argumentowaæ obserwowanych zachowañ Kiary pod k±tem rzetelno¶ci jej "wiedzy" na p³aszczy¼nie jej ¿ycia rodzinnego (matka, ¿ona, osoba pracuj±ca na byt rodziny) bo zaraz podniesie siê larum... Zreszt± jest na forum wiele innych "próbek" nie zwi±zanych z t± p³aszczyzn±.

Kiara sama napisala publicznie, ze ma dwoch synow. Tylko tyle podala. Skoro ktos pisze cos w postach publicznych i czyta to jak twierdzi blu ok. 13000 osob°° to tym bardziej ja, skoro aktywnie uczestnicze w dyskusjach.

Kiara jest dla mnie takim samym uzytkownikiem jak kazdy inny, nie zabiegam o wzgledy nikogo, ani tu ani nigdzie. Rozmawiam normalnie. Ostatecznie to ja kiedys probowalam Kiare rozruszac chocby glupim moim watkiem "Pytania do Kiary...".

W odroznieniu od Kiary nie zalezy mi na prywatnych kontaktach, no moze z wyjatkiem tej dzialki koliberka:)

Jest takie stare porzekadlo: lepiej z madrym zgubic niz z glupim znalezsc.

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1399 : Pa¼dziernik 10, 2012, 12:01:28 »

Wszystkie posty dotycz±ce Bia³ego Bractwa oraz Saint Germaina wydzieli³em jako niezale¿ny w±tek: Bia³e Bractwo i Saint Germain >>.

Strony: 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: