JACK
Gość
|
|
« Odpowiedz #1375 : Październik 09, 2012, 09:56:22 » |
|
czyli jednak rozdzielenie, no i te "wêze³ki karmiczne" ³¹cz¹ce nas z innymi co wybrali inn¹ drogê trzeba rozwi¹zaÌ,- nie³atwe to, ale jak w tej bajce(nie pamiêtam tytu³u) id¹c na górê nie mo¿na siê obracaÌ, bo siê zamieni w kamieù.. Wg R. Steinera nale¿y robiÌ dok³adnie odwrotnie, czyli pozostaÌ przy "androidach", przy zwyk³ych ludziach, dzia³aÌ dla nich. W czanelingach Belzebub twierdzi (zmuszony do gadania Energi¹ NMP), ¿e dla "Góry (Trójcy)" kobieta, która czyœci , szoruje, gotuje i podciera stoi w hierarchii wartoœci o wiele wy¿ej , ni¿ jakieœ noblistki i panie minister., których przyk³ad tylko rozbija rodziny. Instrukcje "ewakuacji" do wy¿szych wymiarów (jest ich setki w necie) typu: GET RID OF KARMA ( czytaj :wybacz wszystko i spieprzaj st¹d ) - pochodz¹ od "Z£EGO" Wg Steinera pokusy, by pójœÌ t¹ "s¹ tak silne jak tylko mo¿na to sobie wyobraziÌ", jednak ci co tak uczyni¹ przegraj¹, a " pr¹d rozwijaj¹cej siê Ludzkoœci przep³ynie ponad nimi"
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2012, 10:01:33 wysłane przez JACK »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #1376 : Październik 09, 2012, 10:10:15 » |
|
..nie s¹dzê, ¿e na tym poziomie fizycznym/materialnym mo¿na dos³ownie coœ wybraÌ, je¿eli chodzi o dalsz¹ drogê,- wiêkszoœÌ jeœli nie wszyscy zrobili to wczeœniej zanim siê inkarnowali na ziemi, a jeœli chodzi o tych "zwyk³ych" ludzi,- to jak siê "przeszed³em" po tym padole ostatnimi laty- to widzia³em jak ca³e zastêpy pomagaj¹ im jak siê da,- ale indywidualny wybór ostatecznie nale¿y do ka¿dego z nich/nas, ale czas siê koùczy- nie mo¿na "namawiaÌ" w nieskoùczonoœÌ,- koùczymy "podstawówkê" i ka¿dy idzie do takiej szko³y jak¹ sobie wybra³. Ju¿ pad³o gdzieœ to porównanie- jesteœmy jednym "p³ótnem/obrazem", które maluj¹ niezliczone iloœci r¹k niezale¿nie od siebie,- takie razem, ale osobno
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2012, 10:19:17 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #1377 : Październik 09, 2012, 10:23:42 » |
|
Osoba, za ktĂłrÂą siĂŞ uwaÂżasz ma swojÂą historiĂŞ, ktĂłrÂą teÂż sam zaprojektowaÂłeÂś. Ty w ciele fizycznym – to nic innego jak projekcja ciebie samego na ekran ÂświadomoÂści To znowu tworzenie jakichÂś fikcji wiĂŞkszego JA, pomimo pozornego rozpoznania iluzorycznoÂści projekcji. A tamto , WyÂższe Ja to projekcja jeszcze wyÂższego itd itp.... bo czemu nie ? Osoby, ktĂłre widzisz kaÂżdego dnia wokó³ siebie, ktĂłre mijasz na ulicy, widzisz w telewizji, oglÂądasz w gazetach, to przejawy jednego – ciebie. Jedno przejawia siĂŞ przez miliardy form. Jedno ma wiele twarzy. Dlatego w rzeczywistoÂści nie istniejemy ty i ja. My wszyscy – to jedno. Jest tylko jedna istota, ktĂłra poznaje, doÂświadcza i ktĂłra ma ró¿ne formy przejawu. I tÂą istotÂą jesteÂś ty. CzĂŞÂściowo racja, tyle, Âże tak zdefiniowane JA, jako wszystkoœÌ , albo JEDNO, to juÂż nie jest JA. Gdyby tak miaÂło byĂŚ to byÂłoby to schizofreniczne JA o wielu sprzecznych ze sobÂą osobowoÂściach. To nie jest JA. To jest Âżycie, ktĂłre Âżyje swoje formy.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #1378 : Październik 09, 2012, 10:38:01 » |
|
>Kiara<, czy Ty nie widzisz, czy Âświadomie powielasz, kopiujesz ten faÂłsz? Gdy caÂła uwaga skierowana jest tylko na wydarzenie, na „punkt kulminacyjny”, na nadchodzÂącego Mesjasza, to wtedy zmniejszajÂą siĂŞ SiÂły Istoty, SiÂły ktĂłre teraz dziaÂłajÂą. Wpierw nadchodzi ociĂŞÂżaÂłoœÌ, potem niepokĂłj i ostatecznie utrata wszelkiej nadziei poniewaÂż wydaje siĂŞ Âże nie nastĂŞpuje to, co zostaÂło przepowiedziane. PrzecieÂż to nic innego, jak powielanie, wmawianie nam speÂłnienia siĂŞ tych wszystkich, religijnych przepowiedni. Kto to potworzyÂł i w jakim celu? NaprawdĂŞ nie dostrzegasz tych manipulacji i na domiar zÂłego jeszcze zabarwiasz na czerwono. Na szczĂŞÂście, nic takiego nie bĂŞdzie miaÂło miejsca, a jeÂśli juÂż to tylko w ograniczonej skali i skupi siĂŞ na tych ... owieczkach, ktĂłre wci¹¿ szukajÂą swego pasterza. Wiesz mnie zastanowiÂło dlaczego ta informacja tak bardzo Ciebie rozdraÂżniÂła? Dla mnie Mesjasz ma wymiar ponad religijny jest wzorcem , kodem wiedzy , ktĂłra zostanie nam przekazana w kolejnym wymiarze. Zawsze jest i byÂło iÂż w fizycznoÂści musi zaistnieĂŚ zdarzenie fizyczne wpisujÂące w tÂą przestrzeĂą zaistnienie tej wiedzy. Zatem musi byĂŚ stworzony fizyczny prototyp czegoÂś Âżeby ten model byÂł powielany i istniaÂł fizycznie , zwyczajnie nie ma innej opcji. W modelarniach przeró¿nych sÂą modele wyjÂściowe wszystkiego co zostaÂło tworzone , z czego korzystajÂą póŸniej ludzie. W tym przekazie zostaÂło uÂżyte takie a nie inne okreÂślenie , bo jest powszechnie znane , moÂże zbyt mocno powiÂązane z religiami , a byĂŚ nie powinno , bo jest to wzorzec uniwersalny dla caÂłej LudzkoÂści ,a nie tylko dla religij. Dlaczego wywodzi siĂŞ z religij i w niej pozosta³¹ ? Bo kiedyÂś one miaÂły za zadanie przekazywania wiedzy duchowej i prawdziwego celu Âżycia CzÂłowieka na ziemi. Niestety nie wywiÂązaÂły siĂŞ z tego, zmanipulowali wiedzĂŞ stosujÂąc z nie w duÂżej mierze sposĂłb wÂładzy ludzkoÂściÂą i moÂżliwoœÌ wszelakich zyskĂłw. JeÂżeli tylko ten aspekt po³¹czenia informacji o Mesjaszu bierzemy po uwagĂŞ to oczywiÂście draÂżni , irytuje i Âśmieszy bo Âżadna z religij nie ma i mieĂŚ nie bĂŞdzie ani prawa , ani priorytetu , ani moÂżliwoÂści wpÂływu ni tworzenia tego wzorca przekazu informacji. To nie jest wiedza religijna ni z religij powstaÂła , to religie na jej podstawie tworzÂą swoje nieprawdziwe mity , ktĂłre irytujÂą ludzi. Obecnie sÂą juz inne czasy , rozwĂłj LudzkoÂści wydostaÂła iĂŞ poza kody religijne, wyszedÂł z tych ram i juÂż siĂŞ nie da w nie wepchn¹Ì , co nie znaczy iÂż caÂła przeogromna wiedza , ktĂłrÂą wspĂłlnie odkrywaliÂśmy i tworzyliÂśmy jest be... z niej wyrosÂła kolejna epoka mÂądroÂści CzÂłowieka , nie moÂżna go odci¹Ì od jego korzeni , ale nie moÂże drzewo ÂżyĂŚ tylko na poziomie korzeni gdy juÂż ma przepiĂŞknÂą koronĂŞ z konarĂłw , ga³êzi i liÂści. Zatem co CiĂŞ irytuje? Fakt iÂż bĂŞdzie nam przekazana ta wiedza w okreÂślony sposĂłb, zdeformowanie informacji o niej czy uzurpowanie sobie praw do niej przez religie? Przekaz wiedzy przez kolejny wzorzec odpowiedni dla epoki i wymiaru zaistnieje , nie musi nazywaĂŚ siĂŞ przyjÂście Mesjasza , moÂże mieĂŚ inne okreÂślenie, ale takie zdarzenie zaistnieje , bo musi wpisaĂŚ na planie fizycznym kolejny kod wiedzy. Takie zdarzenia sÂą przewidywalne , otwierajÂą kolejne poziomy rozwoju LudzkoÂści dlatego informacje o nich istniejÂą w przeró¿nych przekazach. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2012, 10:39:52 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #1379 : Październik 09, 2012, 10:40:08 » |
|
JACK cyt W czanelingach Belzebub twierdzi (zmuszony do gadania EnergiÂą NMP), Âże dla "GĂłry (TrĂłjcy)" kobieta, ktĂłra czyÂści , szoruje, gotuje i podciera stoi w hierarchii wartoÂści o wiele wyÂżej , niÂż jakieÂś noblistki i panie minister., ktĂłrych przykÂład tylko rozbija rodziny.
Nic dodac nic ujac. Manifestacja meskiego ego na calego. Bzdury i oby w koncu nastala sprawiedliwosc i wolnosc! A teorie R. Steinera odeszly w cien, wiele zla uczynil ten wyznawca i wielbiciel szatana. Z pozycji tego, ktory siedzi za pulpitem rezyserskim wszystko wydaje sie jasne i proste, ale gdy przyjdzie stanac twarza w twarz (co nastapi) wtedy placz i wzywanie zla swiata calego na pomoc. Mysle, ze dobro ma juz dosc wystarczajace zaplecze, aby dac rade i zdeptac raz na zawsze tego gada!
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #1380 : Październik 09, 2012, 11:16:54 » |
|
Wiesz mnie zastanowi³o dlaczego ta informacja tak bardzo Ciebie rozdra¿ni³a? Sk¹d takie wnioski? Ma³o co jest mnie w stanie rozdra¿niÌ, a ju¿ na pewno nie tego typu przekazy. Jedyne co, to g³êboko siê zastanawiam, dlaczego osoba posiadaj¹ca takie oœwiecenie wstawia tego typu manipulacje i jeszcze je ubarwia. Co do pierwotnych znaczeù pewnych tekstów, nie musisz mnie przekonywaÌ, wiem czemu zosta³y tak ustawione i czemu mia³y s³u¿yÌ. Niemniej warto zaznaczyÌ, ¿e ¿yjemy dziœ, nie w g³êbokiej przesz³oœci i tu rodzi siê w¹tpliwoœÌ ... czy aby Tobie nie pomiesza³y siê epoki, albo czy nieœwiadomie coœ m¹cisz. Ot taka moja dygresja.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #1381 : Październik 09, 2012, 11:48:19 » |
|
Nie jestem powi¹zana z ¿adn¹ z religii i naprawdê ¿adnej nie reprezentujê, nie zatrzyma³am siê w czasie i nie manipulujê informacj¹ któr¹ znam. Staram siê j¹ przekazaÌ po "rozpakowaniu" z przeró¿nych ideologicznych sympatii i antypatii. Te kody zdominowa³y wielu Ludzi tak bardzo i¿ staraj¹ siê pozbyÌ wiedzy o naturalnych etapach rozwojowych powi¹zanych z kodami wzorcowymi które s¹ poniek¹d ich programami myœlowo - fizycznymi. To nie czas i kostiumy oraz scenografia s¹ decyduj¹ce , a mo¿liwoœci rozwojowe na podstawie wzorca uczuciowego, bowiem tylko o to chodzi.Wchodzenie w coraz wy¿sza wibracjê mi³oœci z której to energii i na której p³aszczyŸnie odbywa siê tworzenie. Dziœ i kiedyœ ro¿ni siê tylko kostiumami i naszym rozwojem uczuciowym, to co zosta³o zatrzymane dawno temu ( bo Cz³owiek jeszcze nie by³ gotowy na pójœcie t¹ drog¹) jest mo¿liwe obecnie, tylko dlatego i¿ osi¹gnêliœmy w³aœciwy poziom rozwoju osobistego. Zatem nie wa¿ne jak to zwal dzisiaj , kontynuujemy to co by³o nie zakoùczone kiedyœ, owszem inaczej , bo jesteœmy inni i okolicznoœci ku temu stworzyliœmy inne. Ale jest to kontynuacja , a nie coœ zupe³nie nie maj¹ce zwi¹zku z przesz³oœci¹. Brak wiedzy na jej temat , lub wiedza przekrêcona czy nie pe³na nie eliminuje jej istnienia. Mo¿esz nie akceptowaÌ tej informacji , mo¿e Ci siê nie podobaÌ , jednak jest to nasza wspólna droga rozwoju.Pójdziesz ni¹ albo nie , Twój wybór jednak ona jest ca³y czas. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #1382 : Październik 09, 2012, 11:48:33 » |
|
WziÂąwszy pod uwagĂŞ, Âże Saint Germain, to BiaÂły Braciszek z Astralu… wnioski nasuwajÂą siĂŞ same…
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
|
« Odpowiedz #1383 : Październik 09, 2012, 12:01:47 » |
|
Darek, chyba to Âźle odebraÂłeÂś, tu ewidentnie jest mowa o tym co aktualnie ludzie robiÂą (czekajÂą na Mesjasza), ale nie o tym co majÂą robiĂŚ, dla mnie jest to ewidentne piĂŞtnowanie tego zachowania.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #1384 : Październik 09, 2012, 12:05:56 » |
|
Darek, chyba to Âźle odebraÂłeÂś, tu ewidentnie jest mowa o tym co aktualnie ludzie robiÂą (czekajÂą na Mesjasza), ale nie o tym co majÂą robiĂŚ, dla mnie jest to ewidentne piĂŞtnowanie tego zachowania.
Tak masz racje ludzie czekaj¹ na zakodowany im wzór myœlowy przez religie , a nie na zrozumienie prawdziwe tego czym jest ten symbol i ¿e oni sami musz¹ osi¹gn¹Ì okreœlony poziom rozwoju ¿eby korzystaÌ z wzorca tej wiedzy. Co nie zmienia faktu i¿ wzorzec musi byÌ. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Email
|
|
« Odpowiedz #1385 : Październik 09, 2012, 12:18:10 » |
|
Tak, bardzo moÂżliwe, ze niewÂłaÂściwie to odebraÂłem jednak warto niekiedy co nieco wyraÂźniej uwypukliĂŚ, zwÂłaszcza biorÂąc pod uwagĂŞ wypowiedÂź >ptaka<: WziÂąwszy pod uwagĂŞ, Âże Saint Germain, to BiaÂły Braciszek z Astralu… wnioski nasuwajÂą siĂŞ same…
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #1386 : Październik 09, 2012, 12:40:35 » |
|
Dobrze jest wiedzieĂŚ czym jest naprawdĂŞ BiaÂłe Braterstwo w swojej prawdziwej i naturalnej formie, a czym jest wyobraÂżenie o nim propagowane przez jakieÂś opcje informacyjne. BIEL , uzyskanie jej i prawo do niej majÂą lub bĂŞdÂą dopiero mieli ci , ktĂłrzy osiÂągnÂą stopieĂą wibracji osobistej odpowiadajÂący tej barwie. BIEL siĂŞ osiÂąga na drodze rozwoju osobistego. BIAÂŁE BRATERSTWO na ziemi to najwyÂższa forma zakonu ESSEĂSKIEGO do ktĂłrego naleÂżaÂł rĂłwnieÂż Jezus i MM ale wszyscy przekraczajÂący kolejne etapy swojej wibracji. BIEL jest jak najbardziej wÂłaÂściwym kolorem czystoÂści osobistej otwierajÂącym drogĂŞ dalej , bez osiÂągniĂŞcia jej nie ma mowy o wyÂższych wymiarach. Ale moÂżna jÂą osiÂągn¹Ì i nie chcieĂŚ lub nie mĂłc iœÌ dalej , zatrzymaĂŚ swĂłj etap rozwoju w miejscu BIELI, i moÂżna rĂłwnieÂż posiadajÂąc BIEL blokowaĂŚ rozwĂłj innych Energii wcielonych. Zatem BIAÂŁE BRATERSTWO tak, ale opcja ktĂłra chce w nim dominowaĂŚ jako wÂładcy innych nie! A czêœÌ BIAÂŁEGO BRATERSTWA wybraÂła takÂą drogĂŞ dla siebie bycie wÂładcami innych i wykorzystywanie ich jako uzaleÂżnionych od siebie. temu JA mĂłwiĂŞ zdecydowanie NIE! Jednak sÂą i to nie maÂło Ludzi , ktĂłrzy popierajÂą taki ukÂład hierarchiczny i walczÂą o jego istnienie, on przetrwa jako przestrzeĂą zamkniĂŞta Ludzi Fizycznych n a niÂższej ziemi. BĂŞdzie istniaÂł obok nas identycznie jak Âświat zwierzÂąt , roÂślin czy minera³ów z brakiem moÂżliwoÂści po³¹czenia siĂŞ ze Âświatem Ludzi Duchowych tak samo jak CzÂłowiek nie ³¹czy siĂŞ ze Âświatem zwierzÂąt pomimo iÂż sÂą one blisko siebie. CzêœÌ Energii bĂŞdzie doÂświadczaÂło w tym Âświecie kolejnego etapu swojego rozwoju przed pĂłjÂściem wyÂżej , a czêœÌ nigdy go nie opuÂści bo na tym poziomie zamknie moÂżliwoœÌ swojej ewolucji duchowej. Po bieli jest zÂłoto , inaczej zÂłoto biaÂły w drodze jeszcze wyÂższego osobistego rozwoju duchowego. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #1387 : Październik 09, 2012, 17:20:02 » |
|
Dobrze jest wiedzieĂŚ czym jest naprawdĂŞ BiaÂłe Braterstwo w swojej prawdziwej i naturalnej formie, a czym jest wyobraÂżenie o nim propagowane przez jakieÂś opcje informacyjne.
BIEL , uzyskanie jej i prawo do niej maj¹ lub bêd¹ dopiero mieli ci , którzy osi¹gn¹ stopieù wibracji osobistej odpowiadaj¹cy tej barwie. BIEL siê osi¹ga na drodze rozwoju osobistego. [...] Ale mo¿na j¹ osi¹gn¹Ì i nie chcieÌ lub nie móc iœÌ dalej , zatrzymaÌ swój etap rozwoju w miejscu BIELI, i mo¿na równie¿ posiadaj¹c BIEL blokowaÌ rozwój innych Energii wcielonych. Ale¿ to siê k³óci, chocia¿ w Twoim wykonaniu, to powinienem ju¿ dawno siê do tego przyzwyczaiÌ. Jak mo¿na mówiÌ, ze ktoœ osi¹gn¹³ dosyÌ wysoki rozwój duchowy gdy... wyhamowuje z premedytacj¹ innych? Rozumiem, ¿e to biel na miarê Twoich mo¿liwoœci i potrzeb...
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #1388 : Październik 09, 2012, 19:15:54 » |
|
Ano na tym to polega i¿ biel to max III wymiaru , a w nim jeszcze daleko do do idea³u chocia¿ tak wiele w koœciele s³ów o mi³oœci.. tylko czyjej do kogo? i co ma byÌ przejawem tej mi³oœci..... na kolanach do Czêstochowy? ano biel bieli nie równa w tym wymiarze to pewne. Jednak jej przekroczenie daje inny ogl¹d tej doskona³oœci trzeciowymiarowej, a mo¿e masz w¹tpliwoœci co do wy¿szoœci papie¿a nad zwyk³ym wyznawc¹ religijnym? Tak wygl¹daj¹ zasady tego Bia³ego Braterstwa, jest to jego maksymalny poziom rozwoju , co nie znaczy i¿ jest on realnie maksymalny. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
|
« Odpowiedz #1389 : Październik 09, 2012, 19:39:13 » |
|
Witaj arteq,Nie, nie chcĂŞ aby ktokolwiek prezentowaÂł na forum jakiekolwiek "cudowne" znaki, wytrychy i "pomoce", ba - apelujĂŞ aby tego nie robiĂŚ. ZadaÂłem caÂłkiem inne pytanie - nie jak wyglÂąda znak, lecz co on oznacza i skÂąd bierze siĂŞ jego "moc"? Kto/co to powoduje? i tutaj - jak przewidziaÂłem - unik i prĂłba stworzenia wraÂżenia, Âże odpowiedzi udzielono...To tyle. Chociaz nie zostalem wywolany do tablicy, to postaram sie odpowiedziec. Moc sie bierze dokladnie z Twojego strachu czy jak kto woli z niewiedzy o tym czyms/kims. Im ten strach wiekszy czy wiedza mniejsza tym wieksza " wladza " nad Toba. Dokladnie tak samo jak to opisuje C.G.Jung i inni. Wszystko jedno jaka to ma postac, a jesli juz jakos dziala, to dzialanie takiego przedmiotu bazuje na prawach natury a nie fizyki, nie zawsze teraz znanych. Te prawa sa czesto okreslane przy pomocy symboli czy metafor. Natomiast " skad to sie bierze " jest juz niejasne. Zdanie archeologow czy antropologow tez niczego nie wyjasnia. I nie oznacza, ze inne zdania sa automatycznie nieprawdziwe. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #1390 : Październik 09, 2012, 19:47:31 » |
|
Tak, bywa bardzo czêsto, ¿e pielgrzymka (w tym i na kolanach na samej JG) jest przejawem mi³oœci. Ludzie id¹ bo z radoœci¹ chc¹ podziêkowaÌ, ofiaruj¹ swój trud jako coœ wartoœciowego, coœ co kosztuje ich niewygody, wysi³ek. Id¹ równie¿ bo chc¹ o coœ prosiÌ - i czêsto nie dla siebie tylko innych... Zdzieranie sobie kolan na JG jest dowodem na mi³oœÌ do drugiej osoby, osoby dla której o coœ siê prosi - znam takie przypadki, równie¿ te z cudownym uzdrowieniem... To s¹ dla mnie dowody, przejawy prawdziwej mi³oœci, a nie klepanie o mi³oœci w klawiaturê i oczekiwanie, ¿e ktoœ w imiê domniemanej wspania³oœci bêdzie ³o¿y³ na utrzymanie. Kiaro, to, ¿e pomimo sk³adanych na ka¿dym kroku deklaracji o mi³oœci i ¿ycia ni¹, nie rozumiesz jej podstawowych przejawów u innych osób (które naprawdê coœ robi¹ w tym zakresie a nie tylko teoretyzuj¹) nie oznacza, ¿e takowe nie wystêpuj¹.
Ace, naprawdĂŞ tak wyglÂąda Twoja wiedza w tym temacie? Jestem rozczarowany. Powiem na przykÂładzie: po dotkniĂŞciu przewodu pod duÂżym napiĂŞciem prÂąd CiĂŞ porazi niezaleÂżnie od tego czy w niego wierzysz czy nie, niezaleÂżnie od wielkoÂści Twojego strach czy nie-starchu, niezaleÂżnie od wiedzy o nim. Wiedza co najwyÂżej podpowie Ci czego nie powinieneÂś z nim robiĂŚ, jak siĂŞ z nim obchodziĂŚ... Porazi CiĂŞ w kaÂżdym przypadku gdy przeszarÂżujesz...
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
|
« Odpowiedz #1391 : Październik 09, 2012, 20:03:04 » |
|
Witaj arteq, moze jest taka forma dla Ciebie nawet zabawna, moze nawet slinisz sie przytaczajac te przyklady, mnie to ani troche nie interesuje. Jesli wypinasz sie na moje odpowiedzi, niech tak zostanie. Ja juz nie bede wiecej sobie glowy dyskusja czy czyms takim, zawracal. Na PW tez nie. pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2012, 20:04:33 wysłane przez acentaur »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #1392 : Październik 09, 2012, 20:06:08 » |
|
cyt arteqKiaro, to, Âże pomimo skÂładanych na kaÂżdym kroku deklaracji o miÂłoÂści i Âżycia niÂą, nie rozumiesz jej podstawowych przejawĂłw u innych osĂłb (ktĂłre naprawdĂŞ coÂś robiÂą w tym zakresie a nie tylko teoretyzujÂą) nie oznacza, Âże takowe nie wystĂŞpujÂą. U mnie zarobiles punkt MINUSOWY! w tym momencie. A Biblia uczy (choc u Ciebie nie uzywana jak ksiadz po koledzie organoleptycznie;) stwierdzil //sam o tym pisales//, ze ... Kiara wychowala i URODZILA (wg jej) DWOCH synow. A TY ilu??? Do MATKI przemawiasz, i "miarkuj sie Wasc" bo moj miecz nie tylko koliberka dzialke wykosi (aby nas przyjac ze serca) to jeszcze po tylkach przeleci. Z KOBIETAMI rozmawiasz!
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #1393 : Październik 09, 2012, 20:11:00 » |
|
Moc prawdziwa i wielka bierze siê wy³¹cznie z mi³oœci nie ze strachu, tam gdzie jest strach nie ma mi³oœci, tam gdzie jest mi³oœÌ nie ma strachu, strach tam nie dociera i nie ma ¿adnej mocy dzia³ania. Zatem tak naprawdê nie jest wa¿ne jaki symbol ni¹ nape³niasz rysuj¹c na demonie , wa¿ne ¿eby by³a to mi³oœÌ bez cienia strachu , bo on tylko otwiera drogê dostêpu tym bytom do zastraszonych ludzi. A symbol w³adzy nad demonami ? Czy istnieje naprawdê? Tak istnieje u¿ywa³am go od dziecka nie maj¹c pojêcia co to jest, by³ to rysunek , który mnie wspiera³ i to mi wystarczy³o. Po wielu , wielu latach , zreszt¹ nie tak dawno zrozumia³am co to jest i czemu s³u¿y. Dlaczego dla mnie ten anie inny? WidaÌ jest zapisany od zawsze w moim istnieniu, a mo¿e ja sama go kiedyœ stworzy³am, dla mnie wystarczy ¿e dzia³a. Na kolanach.... jak ktoœ chce i ma si³ê to mo¿e dooko³a kulê ziemsk¹ obejœÌ, jego sprawa. Jednak wmawianie ludziom i¿ Bogu jest potrzebna i mila taka ofiara jest robieniem ich w balona. Po co Bogu cudzy ból , cierpienie , rozpacz i mêcz¹cy wysi³ek ludzki? To s¹ niskie energie , z nich korzysta zapewne jakiœ Bóg ale nie Stwórca Wszechrzeczy , który jest mi³oœci¹ i radoœci¹. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
|
« Odpowiedz #1394 : Październik 09, 2012, 20:25:08 » |
|
Do energii, a ÂściÂślej pobranych energii odnosi siĂŞ ten przekaz AA MichaÂła. MoÂże wielkich rewelacji w nim nie ma, ale jest technika integracji pobranych energii, co jak zwykle polega na zwrĂłceniu uwagi na siebie. Stoimy na progu waszego serca czekajÂąc, aby was powitaĂŚ. - Michael
DziÂś uwaÂżamy, Âże wskazane jest, aby poÂświĂŞciĂŚ trochĂŞ czasu dla was, aby zaakceptowaĂŚ i zintegrowaĂŚ ogromne iloÂści informacji, ktĂłre niedawno zostaÂły wysÂłane do waszych ciaÂł energetycznych, jak rĂłwnieÂż do komĂłrek.
Wiemy, ¿e bardzo niewielu z was jest œwiadomych tego, co otrzymaliœcie. To jest w porz¹dku. To jest natura potencja³u, w ka¿dym przypadku. Przez krótki czas, zamknijcie oczy i skupcie siê na waszych sercach. Zamierzcie zaakceptowanie i podziêkujcie Stwórcy za te dary i ¿yczcie im zintegrowania z wasz¹ istot¹ gdy uwolnicie wiêcej rzeczy, które nie wspó³graj¹ z wasz¹ przysz³¹ jaŸni¹, której pragniecie. Wdychajcie najlepszym i najwy¿szym do siebie, i wydychajcie inne na zewn¹trz. Nie jest konieczne, aby to by³ d³ugi proces, chyba ¿e Ci siê spodoba. Mo¿na uzyskaÌ wizjê czy uczucie w kolorze, takim jak nasze z³oto i niebieski lub Rafaela ró¿owy i zielony, fioletowy St Germaina, itp. Jeœli to zobaczycie, to oddychajcie i wch³aniajcie to równie¿.
NaszÂą uwagĂŞ zwraca intensywne i rosnÂące poczucie, ktĂłre prawie kaÂżdy ma teraz o zbliÂżajÂących siĂŞ wydarzeniach, na ktĂłrych "nie moÂżecie poÂłoÂżyĂŚ palca”. Zajmiemy siĂŞ tym na dwa sposoby.
Po pierwsze, macie racjĂŞ. To uczucie jest trafne. Tyle tylko, Âże w pewnym sensie, jest to wydarzenie, ktĂłre dzieje siĂŞ juÂż i jesteÂście w jego Âśrodku. Wielu czuje, Âże to wydarza siĂŞ wewnÂątrz nich i zaczynajÂą dostrzegaĂŚ zmiany w ich Âżyciu, aby daĂŚ na to dowĂłd. NajczĂŞÂściej jednak zastanawiacie siĂŞ, jakiego rodzaju katastrofy sÂą tuÂż za rogiem. Wasza postawa spokoju i ciszy, bĂŞdzie przechodziĂŚ dÂługÂą drogĂŞ rozpraszania tego strachu, ktĂłry czujecie.
Po drugie, tak, znaczÂącej wielkoÂści wydarzenie siĂŞ zbliÂża. To jest, moi przyjaciele, wewnĂŞtrzne wydarzenie, ktĂłre zmieni wszystko dla wszystkich i wszystkiego. Ale chcielibyÂśmy przestrzec, w ten sposĂłb. Kiedy podobne zdarzenie miaÂło miejsce pod koniec waszych "ciemnych wiekĂłw", samo wydarzenie przeszÂło bez wzmianki. Jednak wszystko siĂŞ zmieniÂło, czy nie?
Teraz, bêdzie wiele, wiele obserwowalnych zdarzeù manifestuj¹cych siê w nastêpnych chwilach w waszym czasie. Ale, jak ju¿ mówiliœmy w kó³ko o tych miesi¹cach, one s¹ jednak odzwierciedleniem was samych. Zawsze, zawsze to podkreœlamy. Wa¿ne jest dla Was i dla Waszego œwiata, ¿e zaczynacie rozpoznawaÌ siebie jako twórców zmian, a nie nadal jako ofiary przemian. Spójrzcie wewn¹trz siebie i zacznijcie szukaÌ boskich istot, którymi jesteœcie. Nigdy wczeœniej w historii waszego œwiata, nie by³o tak pewne, ¿e zostanie to dokonane przez Was. I ka¿dy malutki krok podjêty w tym kierunku ma cudowne skutki w waszym œwiecie.
Jesteœmy szczêœliwi z tego, co widzimy, ¿e ju¿ zrealizowaliœcie. Stoimy na progu waszego serca czekaj¹c, aby was powitaÌ. Oferujemy dowody codziennie naszej obecnoœci. Pokój i mi³oœÌ dla was bêdziemy mówiÌ nastêpny raz. Dobrego dnia.
08 paÂździernika 2012 Channeler: Ron Head http://oraclesandhealers.wordpress.com/
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #1395 : Październik 09, 2012, 21:00:57 » |
|
Chociaz nie zostalem wywolany do tablicy, to postaram sie odpowiedziec. Moc sie bierze dokladnie z Twojego strachu czy jak kto woli z niewiedzy o tym czyms/kims. Im ten strach wiekszy czy wiedza mniejsza tym wieksza " wladza " nad Toba. Dokladnie tak samo jak to opisuje C.G.Jung i inni. Wszystko jedno jaka to ma postac, a jesli juz jakos dziala, to dzialanie takiego przedmiotu bazuje na prawach natury a nie fizyki, nie zawsze teraz znanych. Te prawa sa czesto okreslane przy pomocy symboli czy metafor. Natomiast " skad to sie bierze " jest juz niejasne. Zdanie archeologow czy antropologow tez niczego nie wyjasnia. I nie oznacza, ze inne zdania sa automatycznie nieprawdziwe. pozdrawiam Ace, naprawdĂŞ tak wyglÂąda Twoja wiedza w tym temacie? Jestem rozczarowany. Powiem na przykÂładzie: po dotkniĂŞciu przewodu pod duÂżym napiĂŞciem prÂąd CiĂŞ porazi niezaleÂżnie od tego czy w niego wierzysz czy nie, niezaleÂżnie od wielkoÂści Twojego strach czy nie-starchu, niezaleÂżnie od wiedzy o nim. Wiedza co najwyÂżej podpowie Ci czego nie powinieneÂś z nim robiĂŚ, jak siĂŞ z nim obchodziĂŚ... Porazi CiĂŞ w kaÂżdym przypadku gdy przeszarÂżujesz... Witaj arteq, moze jest taka forma dla Ciebie nawet zabawna, moze nawet slinisz sie przytaczajac te przyklady, mnie to ani troche nie interesuje. Jesli wypinasz sie na moje odpowiedzi, niech tak zostanie. Ja juz nie bede wiecej sobie glowy dyskusja czy czyms takim, zawracal. Na PW tez nie. pozdrawiam Wg mnie, racjĂŞ ma zarĂłwno ace jak i arteq. Bo strach daje komuÂś przewagĂŞ nad osobÂą bojÂącÂą siĂŞ. Czyli zwyczajnie, zastraszony zasila przeciwnika. Zawsze bojÂący siĂŞ traci energiĂŞ. Ale, brak strachu rĂłwnieÂż nie zabezpiecza przed poraÂżeniem „prÂądem”. Potrzebna wiedza. I sÂądzĂŞ, Âże nie warto wypinaĂŚ siĂŞ na odpowiedzi, bo có¿ one winne? Co do natury oraz fizyki i metafor, to obie te dziedziny starajÂą siĂŞ opisaĂŚ naturĂŞ. Jedna w sposĂłb naukowy, druga ludowy. No i zawsze strach ma wielkie oczy! Czy jest jednak na to rĂłwnanie matematyczne? To pa
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #1396 : Październik 09, 2012, 21:15:53 » |
|
moze jest taka forma dla Ciebie nawet zabawna, moze nawet slinisz sie przytaczajac te przyklady, mnie to ani troche nie interesuje. Jesli wypinasz sie na moje odpowiedzi, niech tak zostanie. Ja juz nie bede wiecej sobie glowy dyskusja czy czyms takim, zawracal. Na PW tez nie Œlinisz? Nie ³apiê sk¹d to ciskanie siê. Gdybym wypina³ siê to wyrazi³bym to wprost lub ca³kowicie sobie darowa³ jakiekolwiek zapytania w Twoim kierunku, co nie oznacza, ¿e muszê siê z Tob¹ zgodziÌ. Nie przypominam sobie abym zaczepia³ Ciê na PW - a to jakby sugerujesz. Chcesz focha strzeliÌ - ok. Tyle ode mnie. Napisa³em dwa zdania bo lubiê jasne sytuacje. A Biblia uczy (choc u Ciebie nie uzywana jak ksiadz po koledzie organoleptycznie;) stwierdzil //sam o tym pisales//, ze ... Nie dalej jak 2 czy 3 posty temu napisa³aœ, ¿e Biblii nie czyta³aœ... Nie przypominam sobie abym pisa³, ¿e podczas tzw. "kolêdy" ksi¹dz u mnie liza³ jakieœ wolumeny... Kiara wychowala i URODZILA (wg jej) DWOCH synow. A TY ilu??? Do MATKI przemawiasz, i "miarkuj sie Wasc" bo moj miecz nie tylko koliberka dzialke wykosi (aby nas przyjac ze serca) to jeszcze po tylkach przeleci. Z KOBIETAMI rozmawiasz! Nie rozumiem co mia³oby to mieÌ do tematu dyskusji? Czego mia³oby dowodziÌ? Rozumiem natomiast, ¿e jako gwardia przyboczna (cieszê, siê, ze poklepujecie siebie po ramionach) masz pozwolenie Kiary aby udzielaÌ jakichkolwiek informacji nt. jej ¿ycia prywatnego/rodziny. Jest strasznie przewra¿liwiona na tym punkcie, a jak widzê -nie podnios³a larum - to zapewne musicie byÌ "zaprzyjaŸnione" - na co wskazywa³aby równie¿ "ewolucja" Twoich postów. Niestety nie mogê dyskutowaÌ/argumentowaÌ obserwowanych zachowaù Kiary pod k¹tem rzetelnoœci jej "wiedzy" na p³aszczyŸnie jej ¿ycia rodzinnego (matka, ¿ona, osoba pracuj¹ca na byt rodziny) bo zaraz podniesie siê larum... Zreszt¹ jest na forum wiele innych "próbek" nie zwi¹zanych z t¹ p³aszczyzn¹. Ale wracaj¹c do rzeczy - widzê, ¿e jak nie ma argumentów to zaczyna siê pokrzykiwanie i próby straszenia... Och³où, wyhamuj, otrzeŸwiej... A symbol w³adzy nad demonami ? Czy istnieje naprawdê? Tak istnieje u¿ywa³am go od dziecka nie maj¹c pojêcia co to jest, by³ to rysunek , który mnie wspiera³ i to mi wystarczy³o. No i po co potrzebna jest Ci ta rzekoma "w³adza" nad demonami? Podpierana niby to grafami, rysunkami, symbolami? Na kolanach.... jak ktoœ chce i ma si³ê to mo¿e dooko³a kulê ziemsk¹ obejœÌ, jego sprawa. Jednak wmawianie ludziom i¿ Bogu jest potrzebna i mila taka ofiara jest robieniem ich w balona. Po co Bogu cudzy ból , cierpienie , rozpacz i mêcz¹cy wysi³ek ludzki? To s¹ niskie energie [...] Bogu nie jest potrzebne cierpienie, smutek, p³acz. To ludzie sami na siebie to œci¹gaj¹ swoim zachowaniem. Wielu osobom ciê¿ka praca, czy nawet cierpienie uratowa³o ¿ycie - opanowali siê, zaczêli myœleÌ nad swoim zachowaniem, rozpoczêli wzrost ku doskonaleniu siê... Ponadto chodzi przecie¿ o mi³oœÌ (tyle o niej piszesz a nie dostrzegasz wielu podstawowych jej aspektów), a jej dowodem jest zdolnoœÌ do... poœwiêceù, trudów, wysi³ków. WeŸmy nawet przyk³ad trudów matki, których to doœwiadcza podczas wychowywania dziecka - nieprzespane noce, wysi³ek fizyczny, praca aby utrzymaÌ dziecko...
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2012, 21:18:19 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #1397 : Październik 10, 2012, 01:48:16 » |
|
09.10.2012 PokĂłj 3D, KrĂłlestwo Pokoju 5D. SHIVA
SHIVA
Prawdziwy PokĂłj jest najbardziej ekscytujÂącym Stanem w Ludzkim Bycie i we wszystkich ÂŚwiatach!
Ja jestem SHIVA
Na gruncie mojej Pracy roÂśnie prawdziwy PokĂłj i Ludzie dojrzewajÂą do prawdziwych PosÂłannikĂłw Pokoju.
A wiĂŞc wiedzcie: na 3 Poziomie Wymiaru Bytu prawdziwy PokĂłj jest niemoÂżliwy. Tutaj obowiÂązujÂą inne Prawa i dziaÂłajÂą inne Programy doÂświadczeĂą – i te wykluczajÂą prawdziwy PokĂłj.
Na Ziemi 3D nadal rz¹dz¹ wojny i wojny bêd¹ nadal. Nieprzerwanie, z ma³ymi odcinkami Pokoju aby Armie mog³y zaczerpn¹Ì si³ i aby Ludzie mogli dostroiÌ siê do nowych Wojen.
Na Ziemi 3D nie byÂło jeszcze nigdy Pokojowej Epoki, czasu, w ktĂłrym panowaÂłby prawdziwy PokĂłj, bo Ludzie tak zlecili.
ByÂły krĂłtkie lub dÂłuÂższe czasy miĂŞdzy Wojnami, czasy Pokoju ktĂłre uwaÂżaliÂście za czasy Pokoju, jednak nie byÂł to Âżaden PokĂłj, lecz jedynie cisza szykujÂąca siĂŞ do nowej konfrontacji.
Program DoÂświadczeĂą w 3D wyczerpuje wszystkie moÂżliwoÂści. Dlatego Ci, ktĂłrzy doszli do KrĂłlestwa Pokoju w sobie samych, Ci ktĂłrzy podnieÂśli siĂŞ do 5 Wymiaru Bytu i Ci ktĂłrzy ostatecznie porzucili dramaty Starego Czasu i ÂŚwiata – jedynie Ci odziedziczÂą prawdziwy PokĂłj.
I o to chodzi u kaÂżdej jednostki (*kaÂżdej osoby):
NaleÂży dobrowolnie i zgodnie z WolnÂą WolÂą porzuciĂŚ wszystkie Dramaty Starego Czasu!
To jest moment w ktĂłrym jesteÂście transformowani i podniesieni. JeÂśli nie pozostajecie przy tej decyzji lub jest ona poÂłowiczna, to pozostaniecie z powrotem w Czasie 3D.
Prawdziwy, g³êboki, wewnêtrzny Pokój jest ¿ywy, pobudzaj¹cy i tworz¹cy. Nie ma nic wspólnego z pseudo-Pokojem lub z czasem który nale¿y przeczekaÌ a¿ do nastêpnej Wojny.
Wielu Ludzi nie mo¿e znieœÌ Pokoju. Oni chc¹ akcji w sensie Wojny, w sensie Dramatów, aby sami mogli siê odczuÌ, doœwiadczyÌ i prze¿yÌ.
Takie Stworzenia nie czujÂą siĂŞ dobrze w KrĂłlestwie Pokoju, jest im zbyt niewygodnie, nieciekawie i beznadziejnie – oni caÂłkowicie tracÂą swoje powiÂązanie z emocjami i z ich mentalnymi uwarunkowaniami poprzez ktĂłre dopiero stajÂą siĂŞ Âżywi. Tacy Ludzie w dÂługim okresie spokoju – relatywnego Pokoju – stajÂą siĂŞ sami niespokojni i popadajÂą w depresjĂŞ.
Dla tych Ludzi Dzban ¯ycia w 3D jeszcze nie jest opró¿niony i Ci Ludzie id¹ dalej do ród³a, z Dzbanem i z wielkim wysi³kiem, a¿ to naczynie pêknie i nie pozostanie nic wiêcej oprócz nich samych.
SHIVA niszczy teraz wszystkie Iluzje ktĂłre dziaÂłajÂą jeszcze w Ludziach!
Wszystkie Iluzje opierajÂące siĂŞ na rzekomym Pokoju zostanÂą uwolnione w Byt aby kaÂżdy CzÂłowiek mĂłgÂł zadecydowaĂŚ gdzie chce i czego chce. Czy chce taniego pozornego Pokoju w 3D, czy prawdziwego Pokoju ktĂłry jest wyraÂżony ciÂągÂłym nurtem ÂŻycia w MiÂłoÂści w 5D.
SpĂłjrzcie na Wasze Rodziny, na Wasze zwiÂązki – moÂżecie byĂŚ tam w Pokoju, w Pokoju ÂżyĂŚ? Lub teÂż czy potrzebujecie nadal urozmaiceĂą i przy tym macie skÂłonnoÂści do tego by samemu tworzyĂŚ niepokĂłj tylko po to by samemu siĂŞ doÂświadczyĂŚ i przeÂżyĂŚ?
Czy macie skÂłonnoÂści do tego by kultywowaĂŚ MyÂśli Niepokoju? A moÂże juÂż dawno utwierdziliÂście siĂŞ w KrĂłlestwie Pokoju.
Odpowiedzcie sumiennie i bezkompromisowo na postawione tu pytania a bĂŞdziecie wiedzieĂŚ gdzie stoicie i bĂŞdziecie wiedzieĂŚ zgodnie z sumieniem gdzie prowadzi Wasza Droga.
Albowiem 5 Poziom Wymiaru Bytu nie dla wszystkich Dzieci Ludzkich jest jednakowo atrakcyjny.
NaleÂży to zobaczyĂŚ, przyznaĂŚ siĂŞ samemu sobie, bo ten ktĂłry czuje siĂŞ w 3D jak w domu, ma siĂŞ do tego przyznaĂŚ sam przed sobÂą, bez tego czy tamtego.
Im szybciej to nast¹pi, tym szybciej przyjd¹ procesy od³¹czenia siê od 3D w 5D.
Ja jestem Niszczycielem kaÂżdej Iluzji i Ja teraz niszczĂŞ dla wielu Dzieci Ludzkich Obraz ich samych ktĂłry oni pielĂŞgnujÂą by utrzymaĂŚ faÂłszywy pozĂłr siebie samego.
To pielĂŞgnowanie nie jest konieczne, jest zupeÂłnie zbĂŞdne i nie na miejscu, TERAZ, gdzie wszystko wchodzi w PrawdĂŞ i dociera do ÂŚwiatÂła.
Dlatego rozpoznaj¹ siê tylko Ci, którzy do dziœ b³êdnie wierzyli ¿e s¹ gotowi na 5D i ¿e maj¹ do tego potrzebne Jakoœci.
Nie kaÂżdy kto woÂła o SÂłowa StwĂłrcy i o ÂŚwiatÂło StwĂłrcy jest na to GOTOWY.
Nie ka¿dy kto prosi w swoj¹ obecnoœÌ Wszechmog¹cego SHIVA, Niszczyciela i Budowniczego Wszystkich Œwiatów jest gotów na Przemianê, któr¹ przynoszê w ¯ycie poprzez moj¹ Pracê.
Ci którzy s¹ gotowi iœÌ w 5D bêd¹ nie dotkniêci Wojnami i konfrontacjami Ostatnich Dni w 3D. Ci którzy nadal jeszcze jednym okiem, ca³kowicie zafascynowani patrz¹ na 3D i bior¹ udzia³ w Grze odnajd¹ siê ponownie we Wzorcach Starego Œwiata,
Ci Ludzie potrzebujÂą tego Poziomu tak dÂługo, jak dÂługo siĂŞ nim definiujÂą i nim doÂświadczajÂą.
Gdy tylko CzÂłowiek nazwie g³êboki wewnĂŞtrzny PokĂłj SWOIM POKOJEM, g³êbokim, utrzymujÂącym siĂŞ WEWNĂTRZNYM POKOJEM, wtedy Transformacja jest nieodwracalna i Droga do 5D jest ostateczna.
Wielu WojownikĂłw ÂŚwiatÂła i ci ktĂłrzy siĂŞ za nich uwaÂżajÂą wci¹¿ grajÂą co poniektĂłrÂą GrĂŞ Starego Czasu. I oni nadal pozostanÂą zamkniĂŞci w Kole ÂŚwiata 3D aÂż nadejdzie Punkt w Czasie gdy pozwolÂą „odjechaĂŚ wszystkiemu”.
PrzemijajÂą Eony, a pomimo tego wszystko wydarza siĂŞ w JEDNYM czasie i ten TERAZ-Czas jest TERAZ I JEDNOCZEÂŚNIE.
Nikt kto wysila do tego Rozum nie mo¿e tego zrozumieÌ, poj¹Ì to mo¿e ka¿dy który poprzez ŒwiadomoœÌ patrzy na ¯ycie.
Ja Jestem SHIVA
To co Ja Wam poka¿ê to jest Lustro Was Samych.http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/10/09/09-10-2012-pokoj-3d-krolestwo-pokoju-5d-shiva/
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #1398 : Październik 10, 2012, 11:19:34 » |
|
arteq cyt Rozumiem natomiast, Âże jako gwardia przyboczna (cieszĂŞ, siĂŞ, ze poklepujecie siebie po ramionach) masz pozwolenie Kiary aby udzielaĂŚ jakichkolwiek informacji nt. jej Âżycia prywatnego/rodziny. Jest strasznie przewraÂżliwiona na tym punkcie, a jak widzĂŞ -nie podniosÂła larum - to zapewne musicie byĂŚ "zaprzyjaÂźnione" - na co wskazywaÂłaby rĂłwnieÂż "ewolucja" Twoich postĂłw. Niestety nie mogĂŞ dyskutowaĂŚ/argumentowaĂŚ obserwowanych zachowaĂą Kiary pod kÂątem rzetelnoÂści jej "wiedzy" na pÂłaszczyÂźnie jej Âżycia rodzinnego (matka, Âżona, osoba pracujÂąca na byt rodziny) bo zaraz podniesie siĂŞ larum... ZresztÂą jest na forum wiele innych "prĂłbek" nie zwiÂązanych z tÂą pÂłaszczyznÂą.
Kiara sama napisala publicznie, ze ma dwoch synow. Tylko tyle podala. Skoro ktos pisze cos w postach publicznych i czyta to jak twierdzi blu ok. 13000 osob°° to tym bardziej ja, skoro aktywnie uczestnicze w dyskusjach. Kiara jest dla mnie takim samym uzytkownikiem jak kazdy inny, nie zabiegam o wzgledy nikogo, ani tu ani nigdzie. Rozmawiam normalnie. Ostatecznie to ja kiedys probowalam Kiare rozruszac chocby glupim moim watkiem "Pytania do Kiary...". W odroznieniu od Kiary nie zalezy mi na prywatnych kontaktach, no moze z wyjatkiem tej dzialki koliberka:) Jest takie stare porzekadlo: lepiej z madrym zgubic niz z glupim znalezsc.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Email
|
|
« Odpowiedz #1399 : Październik 10, 2012, 12:01:28 » |
|
Wszystkie posty dotyczÂące BiaÂłego Bractwa oraz Saint Germaina wydzieliÂłem jako niezaleÂżny wÂątek: BiaÂłe Bractwo i Saint Germain >>.
|
|
|
|
|
|
|
|