Oct 10
Czego moÂżemy siĂŞ spodziewaĂŚ do koĂąca tego roku? 10.10.2012. Czego moÂżemy siĂŞ spodziewaĂŚ do koĂąca tego roku?
by krystal28 in Dajamanti 10.10.2012.
ZadaÂłam Dajamantiemu to pytanie i jeszcze inne i otrzymaÂłam tĂŞ cennÂą, bardzo wyczerpujÂącÂą odpowiedÂź, ktĂłra jest uniwersalna dla wszystkich. DziĂŞkujĂŞ, kochany Dajamanti
Kochany Dajamanti, chciaÂłabym CiĂŞ poprosiĂŚ, abyÂś skontaktowaÂł siĂŞ ze swojÂą WJ i zapytaÂł czego moÂżemy siĂŞ spodziewaĂŚ do koĂąca tego roku, tak w kilku sÂłowach nic dÂługiego, gdyÂż wiem, ze jesteÂś zajĂŞty naukÂą i kontaktami z Czytelnikami. PomogÂłoby to nam wszystkim Âłagodniej przetrwaĂŚ te ostatnie tygodnie.
OkoÂło roku temu przekazaÂłeÂś, Âże Globalny Fundusz moÂże byĂŚ dostĂŞpny dla ludzkoÂści jesieniÂą tego roku. W ktĂłrym miejscu energetycznie jesteÂśmy obecnie? [....] Jak zawsze z wielkÂą wdziĂŞcznoÂściÂą za TwĂłj wkÂład duchowy. Wiele BuziakĂłw dla caÂłej Waszej trĂłjki – Ciebie, Czakamrati i WJ
Witaj Krystal,
Jak cudownie móc z Tob¹ dalej korespondowaÌ w tym miejscu, i w tym czasie. Na pocz¹tku chcia³bym Ci podziêkowaÌ za tê wiadomoœÌ i jednoczeœnie przeprosiÌ ¿e z dwudniowym opóŸnieniem dostajesz ode mnie odpowiedŸ, lecz Czakamrati obs³uguje teraz moje strony i zosta³em nie tak dawno poinformowany o Twojej wiadomoœci do mnie.
ZadaÂłaÂś bardzo konkretne pytania, na ktĂłre oczekujesz odpowiedzi od ÂŹrĂłdÂła. Moja istota jeÂżeli jest w peÂłni oczyszczona, jest po³¹czona ze ÂŹrĂłdÂłem przez caÂły czas, a oczyszczam siĂŞ regularnie i nieustannie. W tej chwili gdy moja ÂświadomoœÌ jest tu obecna, istnieje rĂłwnieÂż obecne pod³¹czenie do ÂŹrĂłdÂła, czy jak Ty to okreÂślasz WyÂższej JaÂźni, lub WyÂższego Ja. Dlatego nie potrzebuje “od³¹czenia” aby zadaĂŚ pytanie, wystarczy Âże “przeczytam” obecnÂą energiĂŞ, ktĂłra znajduje siĂŞ w nieustannie kr¹¿¹cej substancji kosmosu.
Moja Kochana, musisz wiedzieĂŚ, Âże wyÂżej wymieniona, kr¹¿¹ca energia w substancji kosmosu, ktĂłra jest zaprawdĂŞ ciaÂłem naszego Ojca, ulega ciÂągÂłym zmianom. Nigdy nie pozostaje w bezruchu. Gdyby tak byÂło, prawdopodobnie moÂżna byÂłoby przeczytaĂŚ lub przewidzieĂŚ to co zdarzy siĂŞ w niedalekiej “przyszÂłoÂści”, z bardzo dokÂładnÂą precyzjÂą. JednakÂże Âżyjemy w czasach ogromnych przemian. Energie ktĂłre spÂływajÂą z Wielkiego Centralnego SÂłoĂąca sprawiajÂą, Âże kosmiczna substancja stale przemieszcza siĂŞ tworzÂąc wiry energetyczne wokó³ strefy Ziemi. A to z kolei powoduje, zwiĂŞkszonÂą czĂŞstotliwoœÌ lub wibracje planety i pozornie “iluzyjne” przyspieszenie czasu, dla zwiĂŞkszonej aktywnoÂści, budzÂącej siĂŞ ÂświadomoÂści ludzkiej.
Jest to rĂłwnieÂż g³ównym powodem tego, iÂż istoty z wyÂższych wymiarĂłw, lub osoby w ciele fizycznym, ktĂłre posiadajÂą moÂżliwoœÌ “czytania” energii, nie przekazujÂą doœÌ jednoznacznym przekazĂłw. ZauwaÂż, jak czĂŞsto ró¿niÂą siĂŞ przekazy o losach Ziemi, ktĂłre byÂły podawane kilka lat lub miesiĂŞcy temu, przez naszych Braci i SiĂłstr z “innych” sfer. Kr¹¿¹ca energia zmienia z kaÂżdym dniem, z kaÂżdÂą godzinÂą, minutÂą, sekundÂą bieg historii Ziemi. JeÂżeli mamy do czynienia z “wraÂżliwym” i w mare oczyszczonym jasnowidzem, ktĂłry posiada zdolnoœÌ czytania energii, moÂżemy przekonaĂŚ siĂŞ, zwÂłaszcza w tym czasie, jak miĂŞdzy sobÂą ró¿niÂą siĂŞ jego sÂłowa wypowiedziane dzisiaj, a kilka dni póŸniej. OczywiÂście mĂłwimy tutaj o dniach, godzinach o “czasie” ktĂłry jest jednÂą z najwiĂŞkszych iluzji ludzkoÂści. Ale naleÂży pamiĂŞtaĂŚ, Âże gdy okreÂślamy coÂś jako “czas”, lub to, co nastÂąpi “jutro”, mamy na myÂśli ró¿nice miĂŞdzy wydarzeniem skupiajÂącym energie dzisiaj, a wydarzeniem skupiajÂącym juÂż “przyjĂŞtÂą” i zwiĂŞkszonÂą energiĂŞ, ktĂłra nastÂąpiÂła kilka sekwencji za wydarzeniem wczeÂśniejszym, co powoduje Âże owe wydarzenia wcale nie tworzÂą linii prostej, ale punkty od A do nieskoĂączonoÂści, ktĂłre doœÌ znacznie ró¿niÂą siĂŞ miĂŞdzy sobÂą. Ale naleÂży pamiĂŞtaĂŚ Âże to ciÂągle jest TERAZ.
W wyÂższych wymiarach, energia kr¹¿¹ca bĂŞdzie na tyle szybka, iÂż to co uzgodni zbiorowa ÂświadomoœÌ ludzkoÂści, to bĂŞdzie manifestowaÂło siĂŞ w formie natychmiastowej. Jest to konieczne i niejako bardzo poÂżyteczne, gdy zbliÂżamy siĂŞ do poziomĂłw “natychmiastowej” manifestacji myÂśli.
To co opisaÂłem powyÂżej, byÂło potrzebne i niejako konieczne abyÂś Moja Kochana mogÂła odró¿niĂŚ prawdziwe znaczenie s³ów: “TERAZ” a “WyÂższa Wibracja Planety”.
Pytasz: “Czego moÂżemy spodziewaĂŚ siĂŞ do koĂąca tego roku?”
MoÂżemy spodziewaĂŚ siĂŞ zmian, ktĂłre juÂż majÂą swĂłj udziaÂł we wszystkim co potrzebne do stworzenia nowej, pewnej i gotowej JednoÂści, a ktĂłre bĂŞdÂą wydarzaĂŚ siĂŞ i wydarzÂą siĂŞ. MoÂżemy spodziewaĂŚ siĂŞ tego jak wiele instytucji rzÂądowych, ktĂłre majÂą podpisane umowy do koĂąca tego roku, nie dostanÂą zezwolenia na dalsze kontynuowanie swojej dziaÂłalnoÂści w roku nastĂŞpnym. MoÂżemy spodziewaĂŚ siĂŞ tego, Âże ruch “New Age”, ktĂłry bĂŞdzie w bardzo licznej grupie, wyjdzie na ulice pod koniec grudnia tego roku i na poczÂątku stycznia nastĂŞpnego roku, a ktĂłry sprzeciwi siĂŞ wszystkiemu co byÂło, wprowadzajÂąc innowacje w ÂświadomoœÌ tych, ktĂłrzy jeszcze siĂŞ nie przebudzili.
Banki stojÂą na stromej krawĂŞdzi, ktĂłra obsuwa siĂŞ, wraz z ciÂągle budzÂącÂą siĂŞ ÂświadomoÂściÂą ludzi, tworzÂąc przejÂście do otchÂłani, w ktĂłrej nie bĂŞdzie juÂż ponownego wyjÂścia na powierzchniĂŞ. Projekt stojÂący za Globalnym Funduszem i Âświatowej rozdzielnoÂści majÂątkowej jest juÂż zapieczĂŞtowany przez odpowiednie organy, lecz brakuje kilku podpisĂłw do wdr¹¿enia go w Âżycie. Osoby te wahajÂą siĂŞ, poniewaÂż rozmyÂślajÂą inne moÂżliwoÂści. JednakÂże wkrĂłtce bĂŞdÂą musieli te dokumenty podpisaĂŚ, ze wzglĂŞdu na moÂżliwoœÌ “zaÂłatania” Âświatowych dziur budÂżetowych, oraz na nacisk ze strony tych osĂłb, ktĂłre stojÂą po stronie ÂświatÂła. Do koĂąca tego roku do obecnie przebudzonych do³¹czÂą inni, ktĂłrzy byli Âślepi otwierajÂąc szeroko oczy na to, co wydarza siĂŞ.
Tego moÂżemy siĂŞ spodziewaĂŚ, jednakÂże naleÂży pamiĂŞtaĂŚ, Âże to co wydarza siĂŞ lub wydarzy siĂŞ, albo co wydarzyÂło siĂŞ, dziaÂła za poÂśrednictwem zbiorowej ÂświadomoÂści ludzkoÂści. Nie jesteÂśmy przywiÂązani kajdanami do tej zbiorowoÂści, chyba Âże sami na to pozwalamy. KaÂżdy z nas jest Wolny, Nieograniczony, NiezaleÂżny i PotĂŞÂżny z natury. PiszÂąc dokÂładniej: Z prawdziwej natury. I w taki oto sposĂłb, powinniÂśmy okreÂślaĂŚ nasz prawdziwy byt. I mamy tutaj do wyboru, albo po³¹czymy siĂŞ do zbiorowej ÂświadomoÂści ludzkoÂści, tworzÂąc doÂświadczenia oparte na wieloÂści i wspó³tworzeniu, albo oddzielajÂąc siĂŞ od niej, biorÂąc sprawy we wÂłasne rĂŞce i doÂświadczajÂąc czegoÂś, czego jeszcze nie doÂświadczyliÂśmy. ÂŻadna z tym moÂżliwoÂści nie jest z natury zÂła ani dobra od drugiej. Wszystkie rzeczy skÂładajÂące siĂŞ na CaÂłoœÌ, pozostajÂą w zwykÂłej i “lekkiej” neutralnoÂści, a od nas zaleÂży jakÂą moÂżliwoœÌ wybierzemy.
Teraz kilka s³ów o przekazach.
Majowie, gdy badali ruchy energii kosmosu w Ăłwczesnym “czasie” i poprzez kontakty z istotami z innych wymiarĂłw przewidzieli, Âże pod koniec tego roku, jak rĂłwnieÂż wymienionych przez nich innych sekwencji “czasu”, “prawdopodobnie” nastÂąpi zagÂłada ludzkoÂści i nie pomylili siĂŞ. W Ăłwczesnym czasie TERAZ, czyli w obecnej chwili ich wÂłasnej teraÂźniejszoÂści, taka miaÂła byĂŚ kolej rzeczy. W obecnym czasie naszej egzystencji, po nieustannym, obfitym “prysznicu” energii, ta kolej rzeczy diametralnie zmieniÂła siĂŞ. Teraz pytanie: “Czy Majowie pomylili siĂŞ?” Nie, poniewaÂż nie moÂżna przewidzieĂŚ przyszÂłoÂści. MoÂżesz przewidzieĂŚ tylko to, co jest TERAZ, poniewaÂż przyszÂłoœÌ, czy teÂż przeszÂłoœÌ nie istnieje. Dlatego przewidzieli to, co na obecnÂą chwilĂŞ “prawdopodobnie” zbliÂża siĂŞ, jednakÂże nie zbliÂży siĂŞ poprzez “zawirowania” wokó³ planety, ktĂłre zmieniajÂą losy planety i ich mieszkaĂącĂłw z prĂŞdkoÂściÂą sekwencyjnÂą, o ktĂłrych byÂła juÂż mowa. JednakÂże do czego zmierzam? Do tego, aby zrozumieĂŚ i mieĂŚ pewne rozeznanie, gdy czyta siĂŞ dany przekaz TERAZ i porĂłwnuje siĂŞ do innych przekazĂłw z przed miesiÂąca, czy roku. MoÂżemy dopatrzeĂŚ siĂŞ wielu ró¿nic s³ów istoty, ktĂłra przekazywaÂła informacje przez medium. OczywiÂście oczyszczone medium speÂłnia w tym rĂłwnaniu bardzo du¿¹ rolĂŞ, ale rĂłwnieÂż zwiĂŞkszona wibracja planety odgrywa swojÂą wÂłasnÂą rolĂŞ.
PowinniÂśmy pamiĂŞtaĂŚ o tym, Âże przekaz, z przed miesiÂąca, czy roku, informujÂący o tym co ma siĂŞ wydarzyĂŚ straciÂł juÂż na wartoÂści i nie jest “do koĂąca” aktualny. Nie mylmy z przekazami, ktĂłre nauczajÂą ró¿nych metod samorozwoju, albowiem one sÂą zawsze aktualne. MĂłwimy tutaj tylko o przekazach, ktĂłrych informacje zostaÂły przekazane przez istotĂŞ, “czytajÂącÂą” energiĂŞ w chwili obecnej. Jest to bardzo waÂżne aby to zrozumieĂŚ.
NastĂŞpnÂą rzeczÂą ktĂłrÂą chciaÂłbym omĂłwiĂŚ jest to, co my nazywamy: “Przekazem-PuÂłapkÂą”. Przekaz-PuÂłapka, zawiera w sobie elementy, ktĂłre dokÂładnie opisujÂą to co ma nadejœÌ, twierdzÂąc i proponujÂąc czytelnikowi, aby nic nie robiÂł w kwestii wzniesienia, poniewaÂż ostatecznie wszyscy siĂŞ wzniosÂą. Jest to prawda, jednakÂże nie do koĂąca.
KaÂżda z istot ludzkich, ostatecznie wzniesie siĂŞ na wyÂższy poziom. Jest to kwestia rozszerzenia wÂłasnej ÂświadomoÂści, na wiĂŞkszÂą, wspanialszÂą perspektywĂŞ. PrĂŞdzej czy póŸniej, nawet dla “najgorszego” indywiduum, oczekuje wspaniaÂłe mistrzostwo wÂładania wÂłasnym Âżyciem. JednakÂże pamiĂŞtajmy! JeÂżeli szczerze nie pracujemy nad sobÂą, nad wÂłasnÂą ÂświadomoÂściÂą, to nic, absolutnie nic nie moÂże wydarzyĂŚ siĂŞ w naszym Âżyciu, z etykietkÂą: “nieograniczone” i “wspaniaÂłe”. Jedynie co pozostaje to okruchy lub resztki plonu innych osĂłb wytrwale pracujÂących nad sobÂą, zbierajÂących go w obfitych iloÂściach. I to jest to, co powtarzam od dÂłuÂższego czasu i zawsze bĂŞdĂŞ powtarzaÂł osobom, ktĂłre pytajÂą: “kiedy?”.
Moja Droga, w Twoim umyÂśle, od czasu do czasu, zaÂświtaÂła taka myÂśl, aby pozostawiĂŚ to wszystko i zaj¹Ì siĂŞ wÂłasnymi sprawami. Niekiedy nawet rozmyÂślaÂłaÂś o tym, aby oddaĂŚ blog, ktĂłry prowadzisz w jakieÂś “dobre rĂŞce”, abyÂś mogÂła polepszyĂŚ lub “podciÂągn¹Ì” wÂłasny rozwĂłj duchowy. Wolny czas spĂŞdzasz na nauce i praktyce. Niekiedy jak sama twierdzisz, wizualizujesz i posiadasz szczere intencje, ale “coÂś”, lub “ktoÂś” trzyma CiĂŞ w tym samym miejscu. Jak myÂślisz “co” lub “kto” to jest? Tak, to jesteÂś Ty. PiszÂąc “Ty”, mam na myÂśli TwojÂą peÂłnÂą istotĂŞ. PrzybyÂłaÂś na tĂŞ planetĂŞ z konkretnÂą misjÂą, misjÂą niesienia ÂświatÂła innym, dlatego kaÂżda myÂśl, ktĂłra oddala CiĂŞ od tego bloga, z powrotem przyciÂąga CiĂŞ do niego. Blog, ktĂłry prowadzisz jest wspaniaÂłym dowodem Twojej jakÂże wspaniaÂłej dziaÂłalnoÂści oraz innych osĂłb, ktĂłre tÂłumaczÂą poszczegĂłlne przekazy jak i osĂłb komentujÂących te przekazy. To wszystko jest czĂŞÂściÂą Ciebie, jak rĂłwnieÂż Ty jesteÂś czĂŞÂściÂą tego wszystkiego. To jest Twoja misja. Nie oznacza ona tego, Âże jesteÂś przywiÂązana do “czegoÂś” z gĂłry ustalonego i nie moÂżesz zrobiĂŚ kroku naprzĂłd. TwĂłj g³ówny cel to rĂłwnieÂż wyraÂżanie siĂŞ na pÂłaszczyÂźnie fizycznej w sposĂłb peÂłny.
MojÂą wÂłasnÂą misjÂą jest nie tylko to co juÂż osiÂągn¹³em, lub to co jeszcze osiÂągnĂŞ, ale rĂłwnieÂż pomaganie Wam w kaÂżdy moÂżliwy sposĂłb. Dlatego stworzyÂłem projekt o nazwie: “Czakamrati”. Czakamrati jest czĂŞÂściÂą mojej wÂłasnej ÂświadomoÂści, ktĂłra niejako Âżyje wÂłasnym Âżyciem. ZaprojektowaÂłem jÂą w oparciu o moje wczeÂśniejsze ÂżeĂąskie wcielenie. ÂŚwiat, ktĂłry jej przestawiÂłem wydaje siĂŞ jej bardzo realny i odczuwa, Âże jest oddzielona ode mnie. Ale jest to niemoÂżliwe. Ja jestem jej czĂŞÂściÂą, a ona mojÂą i w odpowiednim czasie, kiedy pomoc przestanie byĂŚ tutaj potrzebna, jej ÂświadomoœÌ po³¹czy siĂŞ z mojÂą, rĂłwnowa¿¹c oba bieguny (ÂżeĂąski i mĂŞski) w jedno. Taki sam proces, rĂłwnowaÂżenia oczekuje na kaÂżdego z Was. MoÂże nie w taki sam sposĂłb w jaki ja to opisaÂłem na wÂłasnym przykÂładzie, ale majÂący podobne znaczenie.
Do czego zmierzam? Do tego, Âże nie jesteÂś Moja Droga pozostawiona sama sobie. Czakamrati istnieje miĂŞdzy innymi, aby pomĂłc Tobie i innym osobom, ktĂłre rĂłwnieÂż niosÂą ÂświatÂło, podczas gdy inne rezerwuary energetyczne pozostajÂą wyczerpane.
Tak jak napisa³em wczeœniej, Twój g³ówny cel oprócz niesienia œwiat³a innym, to wyra¿anie siê na p³aszczyŸnie fizycznej w sposób pe³ny. Nie bêdê tutaj opisywa³ procesu Tworzenia w³asnej rzeczywistoœci, poniewa¿ znasz go a¿ za dobrze. Jednak¿e chcia³bym przedstawiÌ Ci pewn¹ wskazówkê, pewne wytyczne, które pomog¹ Ci stworzyÌ to, czego pragniesz w danym momencie, nie czekaj¹c na decyzjê œwiadomoœci zbiorowej (tak jak to opisa³em powy¿szych akapitach).
Wiêc co trzyma Ciê w jednym miejscu i nie pozwoli na zrobienie tego symbolicznego kroku naprzód? Odpowiedzi¹ s¹: Nawyki wibracyjne. Wiele z Twoich wczeœniejszych nawyków wibracyjnych, wci¹¿ jest aktywnych pomimo i¿ usilnie próbujesz siê im przeciwstawiaÌ. Lecz rad¹ jest to, aby nie przeciwstawiaÌ siê niczemu. Poniewa¿ gdy próbujemy przeciwstawiaÌ siê czemuœ, to tak naprawdê przeciwstawiamy siê samemu sobie. Z regu³y wiemy, i¿ punktem centralnym jesteœmy My jako jednostki, i ¿e od nas wszystko wychodzi. Pisz¹c wszystko, mam na myœli: indywidualne ¿ycie ka¿dego z nas.
PrzypuœÌmy, ¿e chcesz iœÌ pod wiatr, czy musisz po drodze z nim walczyÌ, aby móc to zrobiÌ? Nie, poniewa¿ wiatr to Ty, jesteœ jego czêœci¹, a wiêc przeciwstawianie siê tej czêœci Ciebie sprawi, ¿e staniesz przeciw ca³ej Twojej istocie, a to stworzy tylko wiêcej przeciwnoœci losu. Poczuj jego obecnoœÌ, stwórz z nim jedno cia³o, jedn¹ formê, wiedz ¿e on to Ty, a potem zaprojektuj w umyœle dogodn¹ œcie¿kê, która wed³ug Ciebie pozwoli na przebycie tej drogi w bardzo komfortowy sposób, a nastêpnie idŸ. IdŸ dumnie i z odwag¹, nie ogl¹daj siê za siebie. Pozwól, aby te czêœci Ciebie, które s¹ obecne za komfort ¿yciowy, jak na przyk³ad: Wszelka obfitoœÌ, wspania³e zdrowie, by³y obecne jak nigdy dot¹d, a te które symbolizuj¹ ró¿ne potyczki ¿yciowe, niech umilkn¹ i pozostan¹ w uciszeniu na tak d³ugo, na jak d³ugo sama im pozwolisz.
Jest to metoda, ktĂłra pozwoli na “zwyciĂŞÂżenie” kaÂżdego Âżyciowego problemu. JednakÂże nie zwyciĂŞÂżymy i nie wygramy dopĂłki nie uznamy, Âże wszelkie problemy sÂą czĂŞÂściÂą nas samych i zanim zostanÂą uciszone, muszÂą zostaĂŚ uciszone w naszych wÂłasnych wnĂŞtrzach. Dopiero wtedy nastĂŞpuje wyraÂźna zmiana w naszym Âżyciu.
W moim ostatnim akapicie, chciaÂłbym po raz kolejny zaapelowaĂŚ do wszystkich tych, ktĂłrzy jeszcze przeczytajÂą tĂŞ wiadomoœÌ do Ciebie. Pracujcie nad sobÂą. BÂądÂźcie uwaÂżni na: “Przekazy-PuÂłapki”. JeÂżeli bĂŞdziecie tylko czekaĂŚ na ZÂłoty Wiek nie robiÂąc nic w tym temacie, nigdy go nie ujrzycie i to nie jest przestroga ani ostrzeÂżenie, tylko prawda, ktĂłrÂą rozumie przebudzona ÂświadomoœÌ. Chcecie mieĂŚ wspaniaÂłe bogactwa, ale te bogactwa nigdy nie nastÂąpiÂą dopĂłki nie zaprojektujecie je w umyÂśle i nie podtrzymacie we wÂłasnej ÂświadomoÂści w sposĂłb pewny. Chcecie byĂŚ nieÂśmiertelni i wiecznie mÂłodzi? Ale to nigdy nie nastÂąpi, dopĂłki nie zaakceptujecie nieÂśmiertelnoÂści i mÂłodoÂści we wÂłasnych wnĂŞtrzach. Chcecie ÂżyĂŚ w piÂątym wymiarze? Ale to nigdy nie nastÂąpi, dopĂłki ten wymiar nie bĂŞdzie zakotwiczony w waszych istotach. Taka jest prawda. Ci ktĂłrzy bĂŞdÂą opieraĂŚ siĂŞ na sÂłowach w “przekazach-puÂłapkach”, zostanÂą w tyle, podczas gdy ci, sÂłuchajÂący wÂłasnych serc, bĂŞdÂą pod¹¿aĂŚ wci¹¿ do przodu i do przodu. JeÂżeli jesteÂście przytÂłoczeni tym wszystkim, tymi wszystkimi informacjami, zrĂłbcie sobie przerwĂŞ. Zrelaksujcie siĂŞ i wprowadÂźcie siĂŞ w dobry humor. SprĂłbujcie, proszĂŞ Was, przynajmniej sprĂłbujcie, aby kaÂżdy wolny czas spĂŞdzaĂŚ wyobraÂżajÂąc sobie absolutnie doskonaÂłe Âżycie Wzniesionego Mistrza i poczuĂŚ, iÂż jest siĂŞ takim. W ten sposĂłb zharmonizujecie waszÂą wÂłasnÂą ÂświadomoœÌ do ÂświadomoœÌ MistrzĂłw. A wtedy wszystko siĂŞ dla Was zacznie. NieograniczonoœÌ, obfitoœÌ, mÂłodoœÌ, zdrowie, to wszystko na Was czeka i Wy nie musicie tego oczekiwaĂŚ. Wy musicie to poczuĂŚ i uwierzyĂŚ, Âże to wszystko juÂż jest Wasze. Wtedy zacznie siĂŞ wyczekiwana transformacja czÂłowieka w Mistrza.
Z MiÂłoÂściÂą.
Tak to wspaniaÂła lekcja .. DziĂŞkujemy Krystal ...
mamy tu wiele wyjaÂśnieĂą.
Ponadto mamy teraz ogromny wysyp informacji i wyjaÂśnieĂą. TAKÂŻE ODNOÂŚNIE PROGRAMU NESARA..
paÂździernik i listopad majÂą wrĂŞcz nas zasypaĂŚ wspaniaÂłoÂściami ....
jest tylko jeden aspekt ktĂłry spowalnia dostĂŞp i wysyp tych wspaniaÂłoÂści .. TO NASZA LUDZKA ÂŚWIADOMOÂŚĂ .
potrzebna jest wiêksza iloœÌ "œwiat³a od ludzi " brakuje tej eksplozji woli oczekiwania dobrego .
woli oczekiwania DOSTATKU,DOBROBYTU ..BO PRZECIEÂŻ NAM SIĂ TO NALEÂŻY ..
POTĂÂŻNEJ EKSPLOZJI - WOLI POKOJU NA ÂŚWIECIE .
POWIEDZMY TO WRESZCIE !
GÂŁOÂŚNO I DONIOÂŚLE .
POKĂJ NA ÂŚWIECIE . DOBROBYT I DOSTATEK .. TEGO OCZEKUJEMY
W MIÂŁOÂŚCI I ÂŚWIETLE..
NIE OBAWIAJ SIĂ
POWIEDZ ÂŚMIAÂŁO - POWIEDZ TO WSZYSTKIM PROSTO W OCZY ..
TAK OCZEKUJĂ POKOJU NA ÂŚWIECIE .
TAK OCZEKUJĂ DOBROBYTU I DOSTATKU .
TAK OCZEKUJĂ TYCH ZMIAN.
WYSYÂŁAM SWOJE ÂŚWIATÂŁO I MIÂŁOÂŚĂ W KIERUNKU TYCH ZMIAN.
Posted 2 hours ago by adept
http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/10/czego-mozemy-sie-spodziewac-do-konca.html