PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1600 : Listopad 04, 2012, 18:35:02 » |
|
Nie to Âże siĂŞ czepiam bo od tego jest szacowny arteq , ale ciekawi mnie tylko w jakiej dziedzinie Ăłw Lanto jest mistrzem. Nasi to chociaÂż siĂŞ przedstawiajÂą jestem profesorem filologii, albo jestem doktorem matematyki.. A tu jestem mistrzem  Ja jak siĂŞ przedstawiam to mĂłwiĂŞ, Âże jestem specjalista od spoÂżycia piwa czĂŞsto w iloÂściach nadmiernych (pracuje nad tym z mizernym skutkiem) i wtedy kaÂżdy wie z jakim to ,,specem" ma do czynienia  A tu juÂż na samym poczÂątku mistrz od ....  Hm na trzeÂźwo tego nie zaakceptuje  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1601 : Listopad 04, 2012, 18:39:30 » |
|
ale ciekawi mnie tylko w jakiej dziedzinie Ăłw Lanto jest mistrzem.
skoro obserwuje nas od eonĂłw,- to wnioskuje, Âże mistrzem obserwacji 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1602 : Listopad 04, 2012, 18:50:33 » |
|
songo1970 skoro obserwuje nas od eonĂłw,- to wnioskuje, Âże mistrzem obserwacji Znaczy jest zwykÂłym podglÂądaczem  Mam tylko nadzieje, Âże podglÂąda kobiety ewentualnie tych przystojniakĂłw a grubasy go nie krĂŞcÂą  SwojÂą droga moim skromnym zdaniem samo podglÂądanie to sÂłaba nauka  I przypomina to lizanie cukierka przez papierek  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1603 : Listopad 04, 2012, 18:53:24 » |
|
.. nie wszyscy zdecydowali siê "upaœÌ w dualnoœÌ",- wiêc jedni w to graj¹, a inni tylko ogl¹daj¹,-  i "konia z rzêdem" temu kto wie, komu lepiej lub gorzej w swoich rolach. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 18:53:38 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1604 : Listopad 04, 2012, 19:02:31 » |
|
songo1970 i "konia z rzêdem" temu kto wie, komu lepiej lub gorzej w swoich rolach. Nie wiem komu lepiej bo jak sobie na wierchuszkê patrze to wydaj¹ siê dumni i kwitn¹cy w swoich rezydencjach, limuzynach .... Wiêc ci ,,mistrzowie" czy te¿ ,,archanio³owie" pewnie maj¹ podobnie  Ale ciekawi mnie dlaczego póŸniej tak skoml¹ szukaj¹c kontaktu z nieskromnie napisze nami u¿ywaj¹c epitetów np s³odcy  Sk¹d u nich tyle lêku nawet wychodz¹c z za³o¿enia, ¿e nie ka¿dy jest bohaterem.  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1605 : Listopad 04, 2012, 19:06:21 » |
|
songo1970 i "konia z rzêdem" temu kto wie, komu lepiej lub gorzej w swoich rolach. Nie wiem komu lepiej bo jak sobie na wierchuszkê patrze to wydaj¹ siê dumni i kwitn¹cy w swoich rezydencjach, limuzynach .... Wiêc ci ,,mistrzowie" czy te¿ ,,archanio³owie" pewnie maj¹ podobnie  Ale ciekawi mnie dlaczego póŸniej tak skoml¹ szukaj¹c kontaktu z nieskromnie napisze nami u¿ywaj¹c epitetów np s³odcy  Sk¹d u nich tyle lêku nawet wychodz¹c z za³o¿enia, ¿e nie ka¿dy jest bohaterem.  to pa  po mojemu- nasze doœwiadczenia zbierane przez eony s¹ bezcenne,- dodatkowo, "co nas nie zabije to nas wzmacnia", a je¿eli podczas naszej nieobecnoœci coœ spartolili,- to wiesz kto u kogo znajdzie siê na dywaniku 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 19:12:33 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1606 : Listopad 04, 2012, 19:14:46 » |
|
i co na tym dywaniku z nim pocz¹Ì  bo przecie¿ spartolili bo nie tak mia³o byÌ mia³a byÌ wspó³praca - wymiana wniosków, doœwiadczeù, wiedzy a oni dali dyla z ziemi i tylko nas nas gapili siê tyle czasu. a jak zobaczyli ¿e dla ich cia³ o zgrozo jest za póŸno, ¿e ka¿dy kowalem swojego losu to.. to skoml¹ nocami i spaÌ nie daj¹ nawet poj¹Ì nie mog¹, ¿e nikt tu nikomu rewan¿owa³ siê nie bêdzie tylko cierpliwy jestem wiêc cierpliwie powtórzê ka¿dy kowalem swojego losu, co kto posia³ to zbiera... wiêc kochany songo wole swoj¹ star¹ chatkê swojego kilkuletniego kocura i swoje grube cia³ko od ichniego luksusu  to pa
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 19:15:29 wysłane przez PrzebiÂśnieg »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1607 : Listopad 04, 2012, 19:26:24 » |
|
wiêc kochany songo wole swoj¹ star¹ chatkê swojego kilkuletniego kocura i swoje grube cia³ko od ichniego luksusu A móg³byœ szacowny, jak¹œ fotkê tego kilkuletniego kocura na forum wrzuciÌ? Mi³oœników kotów tu sporo.  To pa 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1608 : Listopad 04, 2012, 19:28:33 » |
|
wiêc kochany songo wole swoj¹ star¹ chatkê swojego kilkuletniego kocura i swoje grube cia³ko od ichniego luksusu A móg³byœ szacowny, jak¹œ fotkê tego kilkuletniego kocura na forum wrzuciÌ? Mi³oœników kotów tu sporo.  To pa  no w³aœnie!- co do kotów 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 19:39:10 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1609 : Listopad 04, 2012, 19:41:56 » |
|
Przepraszam oczywiÂście jest u mnie miska przed domem z ktĂłrej je kilka lub wiĂŞcej kotĂłw, Âżaden z nich nie jest ,,mĂłj", ale piszÂąc o ,,kocurze" mam na myÂśli mojego 5- letniego peugeota 407  juÂż wyjaÂśniÂłem Âże ÂśniÂło mi siĂŞ Âże jestem w Âśrodku kota, a poruszam siĂŞ jak w aucie  No i przekonano mnie do zakupienia owego auta a poniewaÂż ma lwa (gryfa) w logo, wiĂŞc nazwaÂłem go ,,kocur" ZdjĂŞcie kaÂżdy w necie moÂże obejrzeĂŚ wpisujÂąc peugeot 407  kolor srebrny metalik  to pa 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 19:43:49 wysłane przez PrzebiÂśnieg »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #1610 : Listopad 04, 2012, 19:57:28 » |
|
Wracaj¹c do dyskusji to mistrz jest mistrzem od siebie i dlatego ju¿ nie musi doœwiadczaÌ 3D, i gdzieœ tu by³o klepane jakie cechy tego mistrzostwa tutaj z grubsza s¹, nawet ptak siê za³apywa³a. Z podgl¹daniem to raczej tak sobie (chyba, ¿e ma bujn¹ wyobraŸniê), bo najlepiej widzi potencja³y energetyczne i ruchy energii, wiêc kobiecego cia³a raczej nie doceni, zreszt¹ i tak mu wszystko jedno - nie ma ju¿ p³ci. Kotów ci u nas dostatek, mam kilka do oddania, a zdjêÌ tych co s¹ ju¿ na sta³e te¿ by siê znalaz³o. ====================================================== Wracamy do energii. Druga czêœÌ odczytu Kosmicznej Œwiadomoœci z 01.11.2012 - konkluzje. Ten kawa³ek jest krótszy i porusza kwestie s³u¿enia.
Kosmiczna ŒwiadomoœÌ odczyt z 2 listopada 2012 (czêœÌ 2) konkluzja!
"Jak wielu SÂłuÂżyĂŚ i jak?"
PytajÂący: DÂźwigamy to. Jest pytanie, ktĂłrego nigdy nie widziaÂłem tutaj wczeÂśniej, Âże ja nawet nie pomyÂślaÂłem. To jest z FS. Pisze on: "Kiedy przeszedÂłem na drugÂą stronĂŞ i byt pyta mnie ilu ja sÂłuÂżyÂłem, dlaczego siĂŞ nie pyta mnie, ilu ja naduÂżywaÂłem, torturowaÂłem, lub zostali zamordowani, poniewaÂż, zgodnie ze ÂŚwiadomoÂściÂą, dobro i zÂło sÂą obydwoma atrybutami i powinny byĂŚ nagradzane? "
Kosmiczna ŒwiadomoœÌ: ta œwiadomoœÌ mówi, ¿e w czasie œmierci i przegl¹du w³asnego ¿ycia, ka¿dy przegl¹da wszystko z w³asnego ¿ycia. Pytanie: "Jak wielu s³u¿y³em i jak dobrze?" jest takim, które odzwierciedla to, co by³o celem dla duszy, która zdecydowa³a siê przyjœÌ do ludzkoœci, do fizycznoœci, aby mieÌ fizyczne doœwiadczenie. Gdy¿ ostatecznym celem jest s³u¿yÌ nie tylko do ludzkoœci w wiêkszym kontekœcie, ale innym w swoim ¿yciu, a wiêc pytanie: "Ilu ja s³u¿y³em?" Ma znaczenie, gdy¿ dusza pragnie siê rozwijaÌ i rosn¹Ì i s³u¿yÌ i byÌ wyrazem Bo¿ego œwiat³a i Bo¿ej mi³oœci. ¯e w tym samym czasie, gdy przegl¹d jest robiony i to, co jest aspektem duszy po powrocie do ducha widzi wszystkie swoje dzia³ania, widzi wszystkie nadu¿ycia, wszystkie tortury, wszystkie negatywne dzia³ania, które ktoœ móg³ podj¹Ì. Jeœli ktoœ by³ obel¿ywy i destrukcyjny dla innych, uœwiadamia sobie to i dusza rozumie, ¿e to nie by³o zamierzeniem, ani celem. To by³o, ¿eby iœÌ do fizycznoœci mieÌ doœwiadczenie swojego wzrostu i rozwoju i s³u¿yÌ najwy¿szemu Boskiemu celowi. Ona rozumie w trakcie przegl¹du, ¿e mo¿e zawiod³a. Mo¿e by³a zwiedziona. I mo¿e rzeczywiœcie nie osi¹gnê³a tego, co to by³o zamierzone. Nawet dla tych, którzy nie wchodz¹ w fizycznoœÌ w celu s³u¿enia lub postêpu duchowego, ci¹gle robi¹ przegl¹dy swoich wcieleù i nadal rozumiej¹, ¿e mogli ¿yÌ lepszymi wcieleniami. Jest to powód, dlaczego wolnoœÌ wyboru jest dwustronnym mieczem. Gdy¿ mo¿e ona byÌ u¿ywana dla najwy¿szych, œwiadomych wyborów, które pos³u¿¹ duszy w jej wêdrówce przez stan doœwiadczenia, ale mo¿e równie¿ prowadziÌ do z³ych wyborów, odchylenia od swego prawdziwego szlaku i zboczenia z najprawdziwszych celów, które dusza ma, gdy wejdzie ona w fizycznoœÌ. Po powrocie duszy, aspekt które mia³ doœwiadczenie, wraca z powrotem do stanu duchowego, mo¿e zobaczyÌ, gdzie to uda³o, a gdzie nie powiod³o siê. Gdzie s³u¿y³ wielu i gdzie nie s³u¿y³ nikomu poza jego w³asnym interesem w oparciu o swoje potrzeby fizyczne i za³o¿enia. Dusza to rozumie i dusza pragnie mieÌ kolejn¹ szansê, kolejn¹ szansê, aby wróciÌ do fizycznoœci i zrobiÌ to dobrze. Aby s³u¿yÌ. Aby osi¹gn¹Ì wy¿sze cele duchowe mo¿e zechce zrobiÌ po raz pierwszy w ci¹gu. Jest to czêœÌ tego, co jest znane jako karma. A dusza w wyborze do zaanga¿owania siê w karmie, decyduj¹c siê na powrót do fizycznoœci, robi to z zamiarem robienia dobrze. Niestety po raz kolejny wolnoœÌ wyboru jest w eksploatacji. Zas³ona zapomnienia dezorientuje kogoœ. Zapominaj¹ o ich duchowej naturze. Mo¿na by pomyœleÌ, to jest absurdalny i szalony sposób robienia rzeczy, ale jeœli ktoœ rozumie, ¿e dusza jest wieczna, Bóg jest wieczny, i ¿e s¹ to po prostu stany snu duszy, które ma, aby mieÌ doœwiadczenie, po którym ona wróci do w³ókna duszy, to nie ma powodu, dlaczego nie zrobiÌ tego w ten sposób.
Kosmiczna ŒwiadomoœÌ: Ostatecznie, dusza ma to prawo i aspekt, który prezentuje siê w fizycznoœci robi to, co jest œcie¿k¹ s³u¿by, drog¹ oœwiecenia, osi¹gaj¹c poziom œwiadomoœci, który pozwoli jej siê WznieœÌ. To jest dok³adnie to, co dzieje siê na tym planie istnienia w tym czasie. Wiele dusz, którzy robi³y to w kó³ko, w koùcu osi¹gnê³a w sposób zbiorowy, punkt zrozumienia, punkt osi¹gniêcia tej œwiadomoœci, ¿e s¹ tutaj, aby s³u¿yÌ w tym najbardziej pomyœlnym czasie. S¹ tutaj, aby osi¹gn¹Ì duchowe oœwiecenie i zaawansowanie i s¹ tutaj, aby s³u¿yÌ.
PytajÂący: Bardzo dobra odpowiedÂź. DziĂŞkujĂŞ. Jest jeszcze inna kwestia. WierzĂŞ, Âże to juÂż na to odpowiedziaÂłeÂś. DÂźwigamy ...
Kosmiczna ŒwiadomoœÌ: ta œwiadomoœÌ przeszkodzi. Ta œwiadomoœÌ kontynuuje delikatnie. Gdy¿ zakoùczy³a stwierdzeniem, ¿e jesteœcie tutaj, aby s³u¿yÌ. Ta œwiadomoœÌ pragnie dodaÌ, ¿e jesteœcie tutaj, aby s³u¿yÌ sobie, swojej duszy, Boskoœci, oczywiœcie, ale w byciu w s³u¿bie dla samego siebie, postawienia samego siebie w centrum w³asnego krêgu, zaczyna siê od zrozumienia, ¿e gdy ktoœ roœnie i rozszerza siê, gdy wiedza i m¹droœÌ i duchowe rozumienie rozszerza siê w czyjejœ œwiadomej istocie, gdy bêdzie rozumieÌ, dlaczego bycie w s³u¿bie jest tak wa¿ne. Kiedy ktoœ jest w s³u¿bie samemu sobie przede wszystkim, ten ktoœ przygotowuje siê do jego wiêkszego aktu us³ugi. To nie jest egoizm. To jest œwiadomoœÌ siebie, jak ktoœ siê widzi, jako czêœÌ wiêkszej konstrukcji, a wiêc wiêkszej prawdy. I gdy ktoœ pomaga sobie, to rzeczywiœcie pomaga innym, zarówno bezpoœrednio w jego s¹siedztwie i poza jego krêgiem odpowiedzialnoœci. Gdy¿ ten kr¹g rozszerza siê i odpowiedzialnoœÌ za innych, jest równie¿ tym, co siê rozszerza. Ale zawsze zaczyna siê od samego siebie, ktoœ dzia³a miejscowo po pierwsze, przynosi zrozumienie we w³asnym ¿yciu, i pomaga innym w ich ¿yciu, Ukochani, siostry, bracia, rodzice, dzieci, ciotki, wujkowie, kuzyni. To wtedy rozwija siê na przyjació³ i wspó³pracowników. To rozszerza siê na zewn¹trz w wiêkszej iloœci, jeœli ma zdolnoœÌ s³u¿yÌ w ten sposób. To nie jest tak, ¿e ka¿da dusza, która wybiera siê w fizycznoœÌ musi byÌ w us³ugach publicznych w oczach opinii publicznej, ale nawet przez zrozumienie, ¿e mo¿na przenosiÌ swoje energie zrozumienia, œwiat³a i mi³oœci, do masowej œwiadomoœci i anga¿uje siê w tego rodzaju medytacje, wtedy s³u¿y wiêkszej ca³oœci. To nie jest us³uga, która po prostu opiera siê na dzia³aniach na publicznej arenie, ale tak¿e dzia³ania wysy³ania z powrotem swojej energii i wspierania planu Bo¿ego, przynosz¹c œwiat³o i mi³oœÌ, nawet do tych, w ciemnoœci, bo oni tak¿e s¹ czêœci¹ Bo¿ego planu, czêœci¹ Stworzenia. I to te¿ jest s³u¿eniem. Jest to równie¿ to, co jest okreœlone w pytaniu: "Ilu s³u¿y³eœ?" To nie jest po prostu tak, ¿e ktoœ musia³ byÌ osob¹ publiczn¹ oczywiœcie tam, s³u¿¹c, ale mo¿na byÌ s³u¿¹cym poprzez swoje intencje i poprzez swoje dzia³ania na tych poziomach.
PytajÂący: To prawda. DuÂżo mÂądroÂści. DziĂŞkujĂŞ.
Kosmiczna ŒwiadomoœÌ: Wreszcie, ta ŒwiadomoœÌ koùczy mówi¹c, ¿e w tych czasach, w szczególnoœci, istnieje zapotrzebowanie na takie us³ugi. ¯e wielu, którzy zostan¹ zatraceni w strachu i panice, tylko patrz¹ na siebie i swoich najbli¿szych, jak tych, którzy musz¹ byÌ obs³ugiwani i chronieni. Ale to nie jest us³uga w sposób, o jakim ta œwiadomoœÌ mówi³a chwilê temu. Bêd¹ widzieÌ raczej, ¿e trzeba siê broniÌ, bêd¹ kupowaÌ broù, bêd¹ zdobywaÌ ich jedzenie, nie bêd¹ siê dzielili akcji, zabij¹ tych, którzy przyjd¹ do nich z proœb¹ o jedzenie. To nie jest us³uga w œwietle. To wiêcej jest o krótkowzrocznoœci tych, którzy nie bêd¹ widzieÌ wiêkszego obrazu. Gdy¿ jest to czêœÌ planu tak¿e tych w mocy, hermetyzacja osób w takim ograniczonym zrozumieniu i wizji, ¿e ich zdaniem musz¹ mieÌ broù, aby chroniÌ siebie, ¿e musz¹ iœÌ na wojnê, aby pokonaÌ innych, którzy chcieliby coœ zabraÌ od nich, coœ co jest wa¿ne, jak im powiedziano. Wszystko to jest czêœÌ planu ciemnych, zapobiegania, aby wielu zobaczy³o wiêksz¹ prawdê i by³o w wiêkszych us³ugach. To jest jeden z g³ównych powodów, dlaczego ta œwiadomoœÌ powiedzia³a wiele razy: Nie wystarczy iœÌ w strach i panikê i egoizm. Gdy¿ to nie jest droga do przodu w œwiadomoœci duchowej i uwa¿noœci duchowej. Jest to droga w istocie do z³owienia samego siebie i do utrwalenia cykli karmicznych w kó³ko, gdy¿ lekcj¹, jak ta œwiadomoœÌ powiedzia³a, jest zrozumienie, w jaki sposób s³u¿yÌ samemu sobie, swojemu wzrostowi i rozwojowi, swojemu rozwojowi duchowemu, swojej grupie dusz i Bogu.
PytajÂący: DziĂŞkujĂŞ, ÂŚwiadomoÂści. To byÂło bardzo, bardzo pomocne. Bardzo, bardzo dobre. DziĂŞkujĂŞ.
PytajÂący: Czy masz dodatki proszĂŞ?
Kosmiczna ŒwiadomoœÌ: nie ta œwiadomoœÌ skompletowa³a, w koùcu.
PytajÂący: To byÂło naprawdĂŞ ciekawe. DziĂŞkujĂŞ.
02 listopad 2012 Channeler: Will Berlinghof http://lightworkers.org/channeling/170516/cosmic-awareness-reading-november-2-2012-part-2-conclusion
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1611 : Listopad 04, 2012, 23:12:16 » |
|
Jeœli ktoœ jeszcze myœli, ¿e Kosmiczna ŒwiadomoœÌ to ¿art to proszê siê zapoznaÌ z nag³ówkiem poni¿ej przywo³anego artyku³u. Wiertarka tutaj to wiertnia geologiczna. Zbieg okolicznoœci? Cywilny Powietrzny Patrol Missouri prowadzi stanowe szerokie Ìwiczenia katastrofy symuluj¹cej trzêsienie ziemi wielkoœci 7,6 w pobli¿u Nowego Madrytu
St Louis Dzisiaj 04 listopada 2012 07:09 CST SkrzydÂło Cywilnego Patrolu Powietrznego Missouri, pomocnicze dla US Air Force, bĂŞdzie uczestniczyÂło w stanowych szeroko zakrojonych ĂŚwiczeniach katastrofy sejsmicznej w sobotĂŞ, 3 listopada, 2012. Wiertarka bĂŞdzie symulowaĂŚ trzĂŞsienie ziemi wielkoÂści 7,6 pobliÂżu Nowego Madrytu, Missouri. http://www.sott.net/article/253128-Missouri-Civil-Air-Patrol-conducts-state-wide-diaster-exercise-simulating-7-6-magnitude-New-Madrid-earthquakeEdit: Podczas takich ĂŚwiczeĂą w ubiegÂłym roku w Meksyku wywoÂłano prawdziwe trzĂŞsienie ziemi o sile 5,6 stopnia.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 23:17:38 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1612 : Listopad 05, 2012, 00:36:40 » |
|
Ostatnie zrywy i ostatnie usi³owania wprowadzania zamêtu , niezgody i odwracania uwagi od istotnoœci to zagrywki ciemnych sil wszêdzie zarówno globalnie jak i w ka¿dym œrodowisku naszym forumowym równie¿. Trac¹ca grunt i moc ciemna strona bezradnie chce wprowadziÌ zastraszanie i wszelakie zaburzenia w coraz bardziej silnych wewnêtrznie Ludziach. to usi³owanie odwracania uwagi od siebie i kierowanie jej w stronê organizowanych na silê zadym jest ich sposobem ( zreszt¹ juz nie aktualnym) œci¹gania energii z ludzi. Po raz kolejny z paszczy demonów przesz³oœci powia³o zgnilizn¹ i odorem ich osobowoœci, ostatnie usi³owania manipulacj¹ ¿ywio³ami nie przynios³y oczekiwanych rezultatów. Ludzka stanowczoœÌ jest silniejsza, ludzka moc zrozumienia podstêpów i manipulacji informacj¹ dewaluuje jej moc. Jednak trzeba byÌ uwa¿nym i nie dawaÌ siê wci¹gaÌ w ¿adne takie akcje na du¿a i mniejsz¹ skalê. To zdecydowanie odbiera im moc wij¹ i miotaj¹ siê w konwulsjach z powodu braku zasilania nasza Ludzk¹ energi¹. Kiara 04.11.2012 Manewr Zwodz¹cy. ASANA MAHATARI (Saint Germain)
NOAH - SARA - MAHATARI - Saint Germain
Tutaj mĂłwi Mistrz SAINT GERMAIN Ten ktĂłrego znacie i ktĂłry Jest ASANA MAHATARI.
Wielkie Manewry Zwodz¹ce rozchodz¹ siê teraz na Œwiecie. Dawniej wielki Naród u¿ywa ich aby oszukaÌ LudzkoœÌ by po raz kolejny móc zacz¹Ì Star¹ Grê.
Katastrofalne susze, trzĂŞsienia ziemi, tsunami, niepogody i duÂże iloÂści wody - czy wszystko to jest znakami speÂłniajÂącego siĂŞ proroctwa?
Bynajmniej nie, albowiem zaprawdê: Ciemni siêgaj¹ po œrodki Manipulacji aby móc nadal niewoliÌ LudzkoœÌ, b³êdnie uwa¿aj¹ i¿ to mog¹.
Wielkie PrzeÂłomy, znikanie i pojawianie siĂŞ mas lÂądowych stoi jeszcze przed nami, bĂŞdzie kierowane przez Niebo i pozostawi nietkniĂŞtymi tych wszystkich Ludzi ktĂłrzy sÂą Dobrej Woli i ktĂłrzy oddali siĂŞ Przemianie, ÂŚwiatÂłu i Podniesieniu.
Ten scenariusz zniszczenia który prze¿yliœcie w ostatnich dniach przez potê¿ny Sztorm wodny jest nastêpstwem ludzkiego wp³ywu, po to aby osi¹gn¹Ì ludzkie cele w polityce i ekonomii i po to by odwlec STATUS QUO. Nie jest on nastêpstwem boskiej Interwencji która ma zapowiadaÌ Przemianê.
To zaprawdĂŞ stanie siĂŞ inaczej, inaczej siĂŞ wydarzy i bĂŞdzie przebiegaĂŚ inaczej.
PozostaĂącie wiĂŞc wyjÂątkowo czujni przy wszystkim co dzisiaj siĂŞ ujawnia, albowiem FaÂłszywi Prorocy rozprzestrzeniajÂą swe mroczne ÂświatÂło nad Duszami Ludzi ktĂłrzy ÂżyjÂą w CiemnoÂści.
Jest jasnym, Âże ostatecznie zakoĂączy siĂŞ to poraÂżkÂą, tak jak i dotychczasowe prĂłby ktĂłre miaÂły wymierzyĂŚ LudzkoÂści ostateczny (*finalny) cios.
To co jest najbardziej teraz potrzebne to ABSOLUTNA UWAGA i SiÂła Rozró¿niania oraz Wiedza „skÂąd wieje wiatr”, jeÂśli wieje on potĂŞÂżnie i pcha siĂŞ od strony Âświatowych oceanĂłw w stronĂŞ brzegĂłw, w g³¹b lÂądu.
JA JESTEM TO JA JESTEM Wyznaczony na przednie miejsce dla Dobra LudzkoÂści.
MY TRZYMAMY KURS.
Pozostaùcie g³êboko zakotwiczeni w pewnoœci ¿e jest to nieodwracalny Fakt, niezale¿nie od tego jakie uka¿¹ siê teraz Irytacje i fa³szerstwa.
Droga dla MiÂłoÂści, Brama KrĂłlestwa Pokoju, Most ÂŚwiatĂłw poza Widocznym.
LudzkoÂści Wieczny i potĂŞÂżny Towarzysz
ASANA MAHATARIhttp://wolnaplaneta.pl/terra/2012/11/04/04-11-2012-manewr-zwodzacy-asana-mahatari-saint-germain/
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 10:28:03 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1613 : Listopad 05, 2012, 09:44:15 » |
|
Dla chc¹cych "³¹czyÌ kropki" z tego co by³o w przekazie Kosmicznej Œwiadomoœci i powy¿szym St Geramain'a dostawiam jeszcze kilka informacji z pierwszego z brzegu serwisu. Ostatnia dotyczy zjawisk wizualnych. Dla mnie jest to doœÌ oczywisty efekt "pobudzenia" cz¹steczek wody przez zewnêtrzne interferencje jakichœ fal "radiowych" ogólnie to nazywaj¹c.
Czy stan wojenny zostaÂł ogÂłoszony w czĂŞÂści New Jersey? Alex Thomas theintelhub.com 03 listopada 2012 17:36 CDT
Przynajmniej jedna nadmorska miejscowoœÌ w New Jersey, jest teraz oficjalnie w stanie wojennym po huraganie Sandy, który spustoszy³ obszar, pozostawiaj¹c skrajne uszkodzenia w jego wyniku. http://www.sott.net/article/253110-Has-martial-law-been-declared-in-parts-of-New-Jersey
Burmistrz Bloomberg rozdziela zasoby i GwardiĂŞ NarodowÂą ze "strefy wojny" w mieÂście
Shepard Ambellas theintelhub.com 03 listopada 2012 15:33 CDT
MieszkaĂący na terenie miasta i okolic zostali mocno dotkniĂŞci przez gwaÂłtowne wiatry, deszcze i powodzie, ktĂłre "super burza" Sandy rzuciÂła na nich na poczÂątku tygodnia.
Obecnie w obliczu nastĂŞpstw, mieszkaĂący i przedsiĂŞbiorcy czekajÂą na kolejnÂą fazĂŞ oÂżywienia, gdy zebrali z powrotem kawaÂłki swoje Âżycia do pewnego poczucia normalnoÂści. Ale kiedy to nastÂąpi?
W Âśrodku nowojorskiego portu leÂży Staten Island, w ktĂłrÂą pogoda uderzyÂła, wiĂŞkszoÂści zalana i zanurzona po burzy.
Teraz zostaÂło raportowane przez ABC i innych, Âże Staten Island jest tak zagroÂżona, Âże jej mieszkaĂący walczÂą o Âżycie w sposĂłb, jaki zostaÂł opisany jako nie tylko "strefa katastrofy", ale "strefa wojny". http://www.sott.net/article/253147-Mayor-Bloomberg-diverts-resources-and-National-Guard-from-war-zone-within-city
Dziwne Zjawisko na niebie Nagrane wzdÂłuÂż Wschodniego WybrzeÂża USA Przed huraganem Sandy - paÂździernik 2012 Sheilaaliens Youtube
02 listopada 2012 09:07 CDT
Zjawisko to nazywane jest "Parhelia" ByÂły wszystkie nagrane kilka dni lub mniej przedtem, zanim Huragan Sandy uderzyÂł w wybrzeÂże.

Fizyk sÂłoneczny NASA David Hathaway zrobiÂł powyÂższe zdjĂŞcie w Huntsville, Alabama dwa dni temu po ujrzeniu dziwnych pierÂścieni otaczajÂących popoÂłudniowe sÂłoĂące http://www.sott.net/article/253138-Strange-Sky-Phenomenon-Recorded-Across-Eastern-US-Before-Hurricane-Sandy-Oct-2012
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1614 : Listopad 05, 2012, 10:15:51 » |
|
Przynajmniej wiemy dlaczego wykasowano nam trochê informacji o Titikaka , kryszta³aach i portalach energetycznych manipuluj¹cych nasza rzeczywistoœci¹. wyprzedza³y one informacje naszego Metatrona , które s¹ pokrêtna manipulacj¹ usi³uj¹c¹ zmieniÌ nasza przesz³oœÌ i mieÌ wp³yw na przysz³oœÌ. Wyjaœniê to bardzo obszernie dzisiaj , bo tekst jest ciekawy i warto. Jednak dla mnie jest to absolutny dowód i¿ ten Metatron to ziemska postaÌ , przekazy s¹ z ziemi nadawane telepatycznie je¿eli w ogóle nadawane a nie tylko napisane i¿ odebrane. jak by to nie nazwaÌ jest to perfidne usi³owanie zacierania i zmiany naszej zaistnia³ej przesz³oœci na rzecz tylko wymyœlonej i implantowanej do œwiadomoœci ludzi w obszar ich pamiêci. Wielka zakrojona na olbrzymi¹ skalê psychomanipulacja rzeczywistoœci¹, kieruj¹ca ludzk¹ uwagê na zmanipulowany program atlantydzki. Zatem posty z przed kilku dni na temat Titikaka i ceremonii kap³anów wszystkich religii ( katolickiej , ¿ydowskiej , muzu³maùskiej , buddyjskiej , prawos³awnej i innych ) bior¹cych udzia³ w tych rytua³ach musia³y znikn¹Ì poniewa¿ odkrywa³y prawdê o wspólnej manipulacji rzeczywistoœci¹ tych , którym ludzie zaufali. Jednak ten tekst umo¿liwia bardziej szczegó³ow¹ analizê i œwietnie i¿ zaistnia³! Teraz rozumiecie dlaczego nasz arteq tak bardzo sprzeciwia siê wklejaniu tekstów? Linki mo¿na ³atwo blokowaÌ , teksty wklejone kopiujemy i s¹ mo¿liwe do powielania nie znikaj¹ tak szybko jak linki. Zatem manipulacja jest trudniejsza a wymazywanie zaistnia³ej informacji skopiowanej ju¿ niemo¿liwe. zatem w czyim imieniu walczy arteq o nasze ograniczenia? Kiara Czas, przestrzeù, podró¿e w czasie, teleportacje i szczêœliwe zakoùczenie
by krystal28 in ArchanioÂł Metatron
.
.
Pozdrowienia Mistrzowie! Jestem Metatron, Ksi¹¿ê ÂŚwiatÂła i pozdrawiam kaÂżdego z was obdarzajÂąc bezwarunkowÂą miÂłoÂściÂą. PoÂświĂŞĂŚ chwilĂŞ, aby poczuĂŚ tÂą energiĂŞ, zamknij oczy i wyczuj odÂżywczy kokon, ktĂłry ciebie otula… zbiera siĂŞ Âświta.
Porozmawiamy teraz na wiele tematów ze szczególnym uwzglêdnieniem czasu, podró¿y w czasie, istoty dualnoœci i teleportacji. Dostrzegamy boskoœÌ w ka¿dym z was.
Jako jednostki Boskiej Inteligencji i Istoty ÂŚwiatÂła… prosimy, zwróÌcie uwagĂŞ na to, co wam oferujemy.
Czas i przestrzeĂą nawet u szczytu 2012 roku pozostajÂą dla ludzi zagadkÂą. W odniesieniu do znanych wam obecnie aspektĂłw praw fizycznych ludzkoœÌ stawia pod znakiem zapytania podró¿e w czasie i podró¿e kosmiczne. Nigdy nie osiÂągniecie odlegÂłych rejonĂłw „przestrzeni” czy „hiper-przestrzeni” w rakietach zasilanych tym czy innym paliwem. Nie moÂżna podró¿owaĂŚ w czasie w skonstruowanych wehikuÂłach czasu. MĂłwimy wam, Âże tu chodzi o koncepcjĂŞ czĂŞstotliwoÂści a nie wymysÂł fizycznego mĂłzgu.
Podró¿e w czasie i teleportacje to rzeczywiœcie bardzo realne zamys³y zarówno pod wzglêdem fizycznym jak i metafizycznym. S³yszeliœcie o bardziej zaawansowanych joginach czy szamanach, którzy opanowali ten proces, jednak takie mistrzostwo nie mo¿e mieÌ miejsca, zanim jednostka nie bêdzie na nie gotowa. Bardzo wa¿ne jest, aby to zrozumieÌ.
Bardziej zaawansowane spoÂłeczeĂąstwa waszej Ziemi, nazywane dobrotliwymi „kosmitami”, sÂą w stanie manipulowaĂŚ teleportacjÂą poprzez proces „wibracyjnej dematerializacji” czÂąstek staÂłych do antymaterii.
Takie teleportacje byÂły dokonywane przez AtlantĂłw uÂżywajÂących technologii grupy SyriaĂąsko-PlejadiaĂąsko-ArkturiaĂąskiej. W celu przesuniĂŞcia spĂłjnych czĂŞstotliwoÂści materii z jej pozornej fizycznej szybkoÂści drgaĂą do wibracyjnego stanu kwantowo – falowej antymaterii wykorzystywano specjalne krysztaÂły Phi. Transport byÂł nastĂŞpnie przetwarzany za poÂśrednictwem przewodu wiÂązki promieni lasera przez precyzyjne skierowanie energetycznej sygnatury do wektora celu podró¿y.Wasze wÂłasne badania dotyczÂące fulerenĂłw lub alotropowych odmian wĂŞgla C60 zwanych „Bucky balls” (http://pl.wikipedia.org/wiki/Fulereny) ujawniajÂą, Âże w pewnych warunkach molekularne dwudziestoÂściany ÂściĂŞte fulerenĂłw powracajÂą ze staÂłych nano-czÂąsteczek do fali kwantowej. Wasi naukowcy juÂż dekady temu zauwaÂżyli, Âże elektrony pojawiajÂą siĂŞ i znikajÂą w orbitach atomowych.LudzkoœÌ zaczĂŞÂła ponowne eksperymenty z teleportacjÂą i podró¿ami w czasie przed ponad 80 laty, chociaÂż z niewÂłaÂściwych powodĂłw. SpowodowaÂła to twĂłrczoœÌ HG Wellsa w czasach Tesli i Edisona. NiesÂławne wydarzenia nazywane eksperymentem Filadelfia naprawdĂŞ miaÂły miejsce i byÂły zwiÂązane z dziaÂłaniami wojennymi. Jego skutki, ktĂłre okazaÂły siĂŞ katastrofalne i b³êdne, odsÂłoniÂły oszaÂłamiajÂące rewelacje dotyczÂące pola magnetycznego, pola grawitacyjnego, teleportacji i efektĂłw czaso-przestrzennych. Nadal pozostajÂą utajnione pod hasÂłem „projekt Montauk”.Nie zamierzamy wchodziĂŚ w obszary „tajnych operacji” czy „konspiracji”, jednak powiemy, Âże to, co byÂło zamierzane w czasach „zimnej wojny” z „Montauk”, byÂło niedozwolone. Pragniemy dodaĂŚ, Âże Âżyczliwe frakcje Sojuszu SyriaĂąsko-PlejadiaĂąskiego zawsze utrzymywaÂły pod powierzchniÂą Ziemi stacje do teleportacji i, ze jest to technologia, ktĂłra bĂŞdzie wykorzystywana jedynie w dobroczynnym celu.Ziemia stanowi chroniony poziom wolnej woli i miejsce dla rozwoju ludzkoÂści. W Kosmosie istniejÂą inne planety i formy Âżycia w dualnoÂści, ktĂłre sÂą bardziej zaawansowane technologicznie. ÂŻyczliwa grupa Ashtar utworzyÂła dla Ziemi i jej wzniesienia ochronnÂą tarczĂŞ…, a wielu z was, w waszym wielowymiarowym aspekcie, stanowi czêœÌ tej ochrony. JesteÂście Syrianami, Plejadianami, Arkturianami.ChcielibyÂśmy jeszcze dodaĂŚ, Âże niektĂłre rzÂądy i naukowcy zdajÂą sobie sprawĂŞ, Âże pod ZiemiÂą istniejÂą SyriaĂąsko – PlejadiaĂąskie bazy, w³¹cznie z tymi w niesÂławnym obszarze Nevada. I choĂŚ moÂże to byĂŚ dla was zaskoczeniem, istniejÂą tam dobrze funkcjonujÂące instalacje stworzone przez grupĂŞ SyriaĂąsko – PlejadiaĂąskÂą z udziaÂłem ludzi. Zaznaczamy, Âże nie bĂŞdzie udostĂŞpniona Âżadna technologia, z pomocÂą ktĂłrej bĂŞdÂą mogÂły byĂŚ prowadzone wojny.
W prowadzÂące do wzniesienia stopniowanie Ziemi wÂłoÂżono wiĂŞcej wysiÂłkĂłw, niÂż moÂżecie sobie wyobraziĂŚ. Wzniesienie Ziemi nastÂąpi 12-12-12, a wzniesienie masy krytycznej ludzkoÂści dokona siĂŞ w ciÂągu 15 pokoleĂą. Chcemy wam powiedzieĂŚ, Âże takÂą potwierdzajÂącÂą informacjĂŞ przekazali wysÂłaĂący z przyszÂłoÂści, z ró¿nych hologramĂłw epok czasowych. NiektĂłrzy byliby dla was szokujÂący. Jeszcze wam powiemy, Âże klĂŞska hiszpaĂąskiej armady (zwiÂązanej z InkwizycjÂą) a nawet hitlerowskich Niemiec, to wydarzenia, na ktĂłre mieli wpÂływ ci wysÂłaĂący „powracajÂący z przyszÂłoÂści”. (Obie grupy pochodziÂły z trzonu energii aryjskich synĂłw Beliala z Atlantydy). Gdyby nikt nie zareagowaÂł na te wydarzenia, dzieje planety przybraÂłyby zupeÂłnie inny bieg.
W rzeczywistoÂści to i niektĂłrzy z was sÂą takimi wysÂłannikami. Wielu naleÂży do grup metafizycznych. NiektĂłrzy sÂą naukowcami (jak Nikola Tesla czy Albert Einstein), inni artystami czy autorami jak Stanley Clarke. Wy, podobnie jak oni, przyjĂŞliÂście filtr dualizmu i nie byliÂście Âświadomi tej prawdy.
Pisarze science fiction piszÂący scenariusze dla filmu i telewizji, szczegĂłlnie dla „Kontaktu” i „Star-Trek” dobrze czuli temat teleportacji. Jednak trzeba pamiĂŞtaĂŚ, Âże wspaniaÂłe podró¿e w czasie i teleportacja to nie to samo. JeÂśli wzi¹Ì pod uwagĂŞ, Âże ziemski poziom jest pozornie stabilny w czasie liniowym a czÂłowiek jest na nim zdolny poruszaĂŚ siĂŞ w przestrzeni, wtedy przeciwieĂąstwo spowodowaÂłoby pojawienie siĂŞ specyficznego efektu Torusa z paralelami, ktĂłre byÂłyby do pewnego stopnia staÂłe w przestrzeni / miejscu i byÂłyby w stanie przenosiĂŚ w czasie.
Wielowymiarowy aspekt 12-12-12
W 2012 roku, dok³adnie z dat¹ 12-12-12 wasz ziemski poziom wzniesie siê do 12-tu wymiarów. To jest krystaliczna transformacja spójnoœci. Wzmocnieniu ulegnie kreatywnoœÌ, a u wielu z was odchy³y dualnoœci wyk³adniczo siê zacieœni¹. To oznacza, ¿e wielowymiarowy dostêp stanie siê jeszcze ³atwiejszy. Jednak to nie oznacza, ¿e zniknie dualnoœÌ trzeciego wymiaru.
Ludzkie doÂświadczanie poziomu ziemskiego w dualnoÂści jest akredytowanym i zaszczytnym procesem uczenia siĂŞ, ktĂłremu poddaje siĂŞ wiele ró¿norakich istot Boskiej Inteligencji. Zanim wasza WyÂższa JaŸù pozwoli wam podró¿owaĂŚ do wielowymiarowych i rĂłwnolegÂłych systemĂłw rzeczywistoÂści, ktĂłre sÂą o wiele bardziej zÂłoÂżone, rozlegÂłe i otwarte, najpierw musicie nauczyĂŚ siĂŞ optymalnie i odpowiedzialnie doskonaliĂŚ swojÂą stwĂłrczÂą energiĂŞ myÂśli. W tym celu odwiedzacie Ziemski Uniwersytet…, aby na wÂłasne oczy zobaczyĂŚ konkretne skutki wÂłasnych myÂśli i emocji dziĂŞki ich fizycznej materializacji.
WÂłaÂśnie dlatego czas i przestrzeĂą zostaÂły przeznaczone na miejsce nauki, i ten wyrazisty „miraÂż” jest tak silnie zaprogramowany przez BoskÂą JaŸù, Âże z koniecznoÂści musicie koncentrowaĂŚ swoje fizyczne zmysÂły na fizycznej rzeczywistoÂści nazywanej Uniwersytetem DualnoÂści. Taka „liniowa” koncentracja zostaÂła specjalnie zaprojektowana, a filtry percepcji, ktĂłre zdajÂą siĂŞ blokowaĂŚ wielowymiarowoœÌ, sÂą korzystne, poniewaÂż umoÂżliwiajÂą ludzkoÂści zmierzenie siĂŞ z doÂświadczeniami poziomu ziemskiego i dziĂŞki temu wspomagajÂą rozwĂłj. Kiedy wzrost osiÂąga okreÂślony zaawansowany poziom „ilorazu ÂświatÂła”, wtedy i tylko wtedy jednostka moÂże podj¹Ì decyzjĂŞ, czy wybiera otwarcie tworzÂąc pomost do bardziej ekspansywnej wielowymiarowej percepcji. I o to chodzi w przemianach zwiÂązanych z rokiem 2012.
Lecz pamiêtajcie, ¿e wy, ludzie, podró¿ujecie w czasie i przestrzeni prawie podczas ka¿dego snu. To daje wam œwietn¹ mo¿liwoœÌ stwarzania równowagi pomiêdzy jaw¹ a snem. Chocia¿ wiêkszoœÌ z was nie zdaje sobie z tego sprawy, mówimy wam, ¿e ka¿dego dnia przetwarzacie swoje codzienne doœwiadczenia w g³êbokim stanie œnienia.
I w tym stanie „uÂśpienia” WyÂższa JaŸù bardzo starannie sprawdza wszystkie doÂświadczenia, jakie objawiajÂą siĂŞ w waszym Âżyciu. Dokonujecie wyboru spoÂśrĂłd nieskoĂączonych moÂżliwoÂści i tworzycie doÂświadczenia, ktĂłre umoÂżliwiÂą wam najwiĂŞkszy rozwĂłj.
Wasze doÂświadczenia i ograniczone postrzeganie fizycznej natury przestrzeni trzeciego wymiaru sÂą w przewaÂżajÂącej mierze okreÂślane przez waszÂą strukturĂŞ neurologicznÂą, i tak „zaprojektowana” struktura dobrze wam sÂłuÂży.
Pojedyncze linie czasu „wybranego” przez was fizycznego doÂświadczenia jest pozornÂą ÂścieÂżkÂą, wzdÂłuÂż ktĂłrej zdaje siĂŞ pÂłyn¹Ì wasze Âżycie. WedÂług szerszej prawdy istnieje nieskoĂączona liczba drĂłg w gĂłrĂŞ i w dó³, ktĂłre urzeczywistniajÂą wasz rozwĂłj, ktĂłre tworzÂą niesamowicie wspania³¹ sieĂŚ…, a wy w wyÂższych aspektach przeÂżywacie je wszystkie, moÂżna to tak uj¹Ì.
Dlatego, skoro tak wielu z was zostaÂło uwiĂŞzionych w nieco zafaÂłszowanych koncepcjach spirali zstĂŞpujÂącej ludzkoÂści starajÂąc siĂŞ z niej ”wydostaĂŚ”, przypomnijcie sobie, Âże wszystko wokó³ was jest iluzjÂą i, Âże wszyscy jesteÂście wspó³twĂłrcami tego „snu”.Wasze Âżycie na Ziemi pomimo wszystkiego, co wielu z was myÂśli, jest wspaniaÂłym projektem i niesie wielki cel. Zdajemy sobie sprawĂŞ, Âże nie jest wam lekko. Nawet okresy uznawane za b³êdne, wnoszÂą ogromny potencjaÂł lekcyjny.
Teraz w odniesieniu do kwestii wymiarowoÂści…, waÂżne jest, aby wzi¹Ì pod uwagĂŞ i dostrzec to, co wam mĂłwimy nawet, jeÂśli wasi naukowcy jeszcze tego nie akceptujÂą. Materia wystĂŞpuje w widmach, dokÂładnie jak ÂświatÂło. Na jednym koĂącu widma jest materia, a na drugim – antymateria. Nie sÂą w opozycji, lecz oscylujÂą w ró¿nych rezonansach czĂŞstotliwoÂści. Wy wszyscy, kaÂżdy z osobna, bez wyjÂątku, macie wrodzonÂą zdolnoœÌ zarĂłwno do teleportacji jak i do podró¿y w czasie. Wasze prawdziwe ÂŹrĂłdÂło jest w rzeczy samej w obrĂŞbie nie-materii lub antymaterii. Istniejecie w wielu, wielu rzeczywistoÂściach rĂłwnoczeÂśnie. Jak tylko osiÂągniecie okreÂślony poziom zaawansowania, zdyscyplinujecie wolĂŞ, odpowiednio zastosujecie intencjĂŞ i koncentracjĂŞ wÂłasnej woli jako trampolinĂŞ – bez uÂżycia ego trzeciego wymiaru – wtedy moÂżecie wstĂŞpowaĂŚ w inne linie czasowe. Hologramy czasu stanowiÂą w pewnym stopniu analogiĂŞ do barw. KaÂżdy czÂłowiek ÂżyjÂący w trzecim wymiarze jest zgodnie z projektem skupiony przewaÂżnie na jednym kolorze.
Zapewniamy, Âże wasze obecne Âżycie, obecna cywilizacja, wspó³istnieje w waszej rzeczywistoÂści „TERAZ” obok wszystkich tak zwanych przeszÂłych i przyszÂłych ÂżyĂŚ i cywilizacji na Omni-Ziemi. WiĂŞc zarĂłwno twoje teraz jak i ich teraz istnieje rĂłwnoczeÂśnie (w)… „TERAZ”.
W tym samym miejscu, po ktĂłrym chodzicie, gdy odwiedzacie ruiny „starego” Egiptu, Grecji czy Rzymu, chodzÂą i ÂżyjÂą ludzie z tamtych epok a wspaniaÂłe budowle, ÂświÂątynie i piramidy sÂą w doskonaÂłym stanie i tĂŞtniÂą Âżyciem. Z powodu innego wskaÂźnika czĂŞstotliwoÂści wibracji czasu nie moÂżecie ich zobaczyĂŚ ani oni was. To jest proste i logiczne, poniewaÂż wasze wymiary rozdziela fizyka czasu i przestrzeni. Zachodzi koegzystencja cywilizacji w jej szczytowej formie oraz „prastarych” ruin. Przechodzicie przez nie a one przez was, jak duchy!
Wszystko to stanie siê zrozumia³e w nastêpnych wiekach. I to jest faktycznie weryfikowalne zgodnie z geo-matematycznymi pojêciami i równaniami, które jeszcze pozostaj¹ niezrozumia³e, nierozwi¹zane przez waszych wspó³czesnych naukowców. A jednak, co ciekawe, zosta³o to zobrazowane przez pisarzy gatunku science fiction.
W 2012 roku wielu z was jest w stanie odbywaĂŚ globalne podró¿e, odwiedzaĂŚ inne kraje i kultury istniejÂące obecnie rĂłwnoczeÂśnie na waszej planecie. IstniejÂą znaczne ró¿nice w rasowej demografii, religiach, jĂŞzykach, sztuce i muzyce. Aby to wszystko odwiedziĂŚ, podró¿ujÂąc po przestrzeni trzeciego wymiaru, potrzeba wiele staraĂą, energii i liniowego czasu. W ten sam sposĂłb jednoczeÂśnie istniejÂą wszystkie przeszÂłe i przyszÂłe epoki i czasy. KaÂżda z tych epok posiada wÂłasnÂą charakterystycznÂą sygnaturĂŞ wibracji energii i wystĂŞpuje wewnÂątrz wÂłasnego niepowtarzalnego hologramu czasowego; jednak absolutnie w tej samej przestrzeni Omni – Ziemi, na ktĂłrej Âżyjecie.
12-12-12
Wkrótce, z dat¹ 12-12-12, po³¹cz¹ siê axiatonalnie krystaliczne wiry z Arkansas i Brazylii, wszystkie s³oneczne tarcze rozpoczn¹ swoje emisje i bêd¹ siê ³¹czyÌ z krystaliczn¹ sieci¹ 144. Ka¿dy z 12-tu najwa¿niejszych elementów podwójnego penta-dwunastoœcianu 144-czêœciowej krystalicznej sieci po³¹czy siê z 12-ma wymiarami poszerzonej Ziemi, a 12 pasm waszego DNA zostanie ca³kowicie pod³¹czonych do sieci. W tym okresie stopniowo zaczniecie coraz bardziej rozwijaÌ wiêksze wrodzone zdolnoœci.
Po wzniesieniu 12-12-12 rzeczywiœcie zacznie siê dla was powoli pojawiaÌ mo¿liwoœÌ dotarcia do innych czasów i miejsc, jednak to bêdzie dotyczy³o szczególnie przysz³ych pokoleù. Interfejsy przestrzeni i czasu ulegn¹ po³¹czeniu i bêd¹ siê nawzajem przep³ywa³y.
Natura czasu
Czas i przestrzeĂą to aspekty tego samego mechanizmu. PrzestrzeĂą jest w pewnym sensie zakrzepÂłym czasem przechowywanym w formie kinetycznej matrycy wewnÂątrz dualnoÂści, co umoÂżliwia rozdzielenie i programy celowo zaprogramowanej iluzji sekwencyjnej metryki czasu. W zwiÂązku z tym czas jest odwrotnoÂściÂą przestrzeni w dynamicznym swobodnym przepÂływie. Jednak obie formy wystĂŞpujÂą w harmonicznych bÂłyskach jednostek ÂświadomoÂści dziĂŞki mechanizmom wewnĂŞtrznych i zewnĂŞtrznych impulsĂłw materii do antymaterii poprzez czarne i biaÂłe dziury.
WewnĂŞtrzne / zewnĂŞtrzne harmoniczne bÂłyski stanowiÂą nie tylko punkty, w ktĂłrych czas i przestrzeĂą stapiajÂą siĂŞ w jednorodnÂą pianĂŞ, jest to rĂłwnieÂż wskaÂźnik percepcji jednostkowej ÂświadomoÂści, ktĂłry wytwarza bÂłyski uwagi ÂświadomoÂści w kaÂżdym rĂłwnoczesnym Âżyciu. Zjawisko to wystĂŞpuje zgodnie z magicznym wskaÂźnikiem zwanym sta³¹ Plancka, dokÂładnie pomiĂŞdzy 10 a – 43 na sekundĂŞ ( tp = lp / c ~ 10 -43 )
W tym punkcie czas i przestrzeù ³¹cz¹ siê i staj¹ siê nieliniowe, wchodzi w grê aspekt Torusa. Przestrzeù zostaje odwrócona, powraca do siebie a jednostki czasu p³ywaj¹ w nieliniowym nieci¹g³ym kwantyzowanym polu tego, co nazywacie przesz³oœci¹, teraŸniejszoœci¹ i przysz³oœci¹.
Omni Ziemia
Rozdzielenia pomiĂŞdzy waszymi „Âżyciami” sÂą wkotwiczone w Omni-Ziemi w holograficznych wstawkach w programie „rozdzia³ów czasowych”. Zaawansowany czÂłowiek moÂże do nich wejœÌ poprzez Mer-Ka-Ba przez centrum Nad-Duszy, gdzie sÂą przy³¹czone wszystkie sekwencyjnie uporzÂądkowane „Âżycia” – jak ÂświatÂłowody szprychy do koÂła. W tym centralnym punkcie rzeczywiÂście jesteÂście w panelu kontrolnym, tam moÂżecie zbadaĂŚ i zmieniĂŚ kaÂżdy aspekt jednego lub wszystkich swoich wcieleĂą nieliniowego TERAZ.
Chocia¿ grupowe programy czasowe (cywilizacji i epok) s¹ wkotwiczone w okreœlone punkty Omni-Ziemi (które czêsto wykazuj¹ czasowe nadkrwawiaj¹ce anomalie), nie trzeba odwiedzaÌ takich ziemskich wêz³ów czasowych, aby do nich wejœÌ. Raczej s¹ dostêpne indywidualnie przez skoncentrowan¹ œwiadomoœÌ kwantow¹. Ten proces jest nauczany w Kluczach Metatronicznych.
Pytanie do Metatrona: Czy istniejÂą obszary Ziemi, ktĂłre wytwarzajÂą naturalne znieksztaÂłcenia czasu?
Metatron: Tak, takie miejsca naprawdê istniej¹. Mówiliœmy o tym równie¿ w poprzednich przekazach. Czas mo¿e byÌ w pewnym stopniu przyrównany do programu komputerowego. Czasem mog¹ siê pojawiaÌ zniekszta³cenia w programach Windows w laptopie czy desktopie, mog¹ podlegaÌ zniekszta³ceniom oprogramowania a po¿¹dane rozdzielenia pod-programów mog¹ siê wymieszaÌ tworz¹c mieszanki zak³ócaj¹ce i deformuj¹ce u³o¿ony porz¹dek. Zgodnie z t¹ analogi¹ mo¿emy powiedzieÌ, ¿e czas i przestrzeù, jak je postrzegacie, stanowi¹ liniowe podprogramy projekcji rzeczywistoœci ziemskiej siatki. Czas i przestrzeù mo¿na uznaÌ za holograficzne wstawki programowe pozwalaj¹ce kwantowej Omni-Ziemi poprawnie rozdzielaÌ równoczesne rzeczywistoœci TERAZ i pozornie niezale¿ne pobyty wcieleù.
Dlatego chcielibyÂśmy powiedzieĂŚ, Âże podobnie jak wasz Windows moÂże powodowaĂŚ okazjonalne anomalie poÂśrĂłd programĂłw, tak i programy holograficznej matrycy Ziemi czasu liniowego majÂą przepÂływy, ktĂłre generujÂą przemieszanie i znieksztaÂłcenia. Te znieksztaÂłcenia mogÂą powstawaĂŚ na wielu poziomach. Pierwszy wynika ze strumieni grawitacji, ktĂłre pojawiajÂą siĂŞ rytmicznie na okreÂślonych obszarach lub wystĂŞpujÂą jako fale przybojowe (surge wave) lub fale fenomenalne / ekstremalne (rogue wave) . Kiedy tak siĂŞ dzieje, znieksztaÂłcenie grawitacji wpÂływa rĂłwnieÂż na kontinuum czasoprzestrzenne obszaru i stwarza wymiarowÂą szczelinĂŞ bardzo podobnÂą do tej, ktĂłra pojawia siĂŞ na biegunach.
Bimini
Teraz chcemy wam jeszcze powiedzieĂŚ, Âże zaburzenia, jakie wystĂŞpowaÂły na przestrzeni ostatnich 12 000 lat, ktĂłre dotyczyÂły ciÂągÂłoÂści przestrzenno-czasowej w rejonie zwanym „trĂłjkÂąt Bermudzki”, powodowaÂł KrysztaÂł z Bimini – KamieĂą Tuaoi zwany teÂż KrysztaÂłem Ogniowym. Jego „przegrzanie” spowodowane niewÂłaÂściwym uÂżyciem doprowadziÂło kiedyÂś do implozji krystalicznego satelity (Drugi KsiĂŞÂżyc Atlantydy). Wtedy krysztaÂł dokonaÂł przypadkowego bombardowania masywnymi falami energii jonowej wnĂŞtrza Ziemi i magnetosfery ziemskiej, co wywoÂłaÂło zak³ócenia rĂłwnowagi czasoprzestrzeni i nierĂłwnowagĂŞ w polu grawitacji. Konieczna jest jego naprawa, ktĂłrej efektem bĂŞdzie stabilizacja niezbĂŞdna na Nowej Ziemi i zniwelowanie uszkodzeĂą wywoÂływanych przez niekontrolowane wyÂładowania. Trzeba zapanowaĂŚ nad ustabilizowaniem tektonicznych ruchĂłw i zrĂłwnowaÂżyĂŚ harmonikĂŞ pola krystaliczno-magnetycznego, co jest niezbĂŞdne do postĂŞpowania ekspansji wymiarĂłw. Rozumiecie mnie?
Wstêpna aktywacja / regulacja Kryszta³u z Bimini, jaka bêdzie mia³a miejsce podczas daty 12-12-12, spowoduje masywne wy³adowanie tego, co jest uwa¿ane za toksyczn¹ energiê fal jonowych. Zaleca siê, aby w czasie, kiedy ten kryszta³ bêdzie reaktywowany po raz pierwszy wraz z dat¹ 12-12-12, oddaliÌ siê od niego na odleg³oœÌ oko³o 60 km. Chocia¿ œrodki ostro¿noœci zosta³y podjête, jednak pierwsze uwolnienie jest w stanie zaburzyÌ i zewrzeÌ ludzkie aury. Pêkniêcie pola aurycznego nie by³oby wprawdzie œmiertelne, jednak pierwsza fala z Tuaoi mog³aby skutkowaÌ powstaniem szczelin w aurze podobnie jak to siê mo¿e staÌ podczas lotu d³ugodystansowego lub flary s³onecznej klasy X, powoduj¹c ciê¿kie krwawienia energii z aury.
Celem jego aktywacji jest naprawienie szkĂłd. BĂŞdzie ostroÂżnie doprowadzony do rĂłwnowagi w minimalnej funkcji. BĂŞdzie monitorowany, aby takie przypadkowe wyÂładowanie juÂż nigdy siĂŞ nie powtĂłrzyÂło.
Punkty anomalii czasoprzestrzeni
Wszystkie wersje Omni-Ziemi wspó³istniej¹ powy¿ej programowania liniowego. Jednak ten aksjomat prawdy jest dla was ludzi patrz¹cych z pozycji trzeciego wymiaru jeszcze bardzo trudny do rozpoznania czy pe³nego zrozumienia.
Dzieje siĂŞ tak dlatego, poniewaÂż aspekty gĂŞstoÂści trzeciego wymiaru ludzkiej struktury fizycznej manifestujÂą wewnĂŞtrznÂą dualnoœÌ i efekty liniowego „programu czasu”, ktĂłre umoÂżliwiajÂą doÂświadczanie planu ziemskiego. ZostaliÂście wstĂŞpnie indoktrynowani do liniowej percepcji istnienia na ziemskim planie.
Ten program liniowego postrzegania w duÂżym stopniu okreÂśla „normalny” wzorzec rezonansu dla rodzajĂłw empirycznych prawdopodobieĂąstw, jakie ludzkoœÌ wybiera, planuje i dostrzega jednoczeÂśnie „wzrastajÂąc” z bazowego punktu gĂŞstej fizycznoÂści w szerszÂą ÂświadomoœÌ. Jednak mĂłwimy wam, Âże ÂźrĂłdÂło rzeczywistoÂści, z ktĂłrego wyÂłaniajÂą siĂŞ realia wszystkich wcieleĂą, nie jest „wyryte w kamieniu” i nigdy nie okreÂśla waszych kolejnych doÂświadczeĂą. MoÂżecie przebieraĂŚ w asortymencie potencja³ów doÂświadczeĂą, jakie chcecie przeÂżyĂŚ. ZarĂłwno Kosmos jak i caÂłe ÂŻycie zawarte wewnÂątrz i na zewnÂątrz sÂą zawsze tworzone w chwili TERAZ.
I chociaÂż wstĂŞpnie jesteÂście przygotowani na doÂświadczanie liniowe, to macie nie tylko moÂżliwoœÌ siĂŞgn¹Ì poza fizyczne zaprogramowanie, a dokonanie tego jest waszym ostatecznym celem. Zasiedlone przez ludzkÂą ÂświadomoœÌ Âżywe ciaÂło dziaÂła jak intensywny punkt koncentracji dla ziemskich doÂświadczeĂą. Zebranie w ciele fizycznym ÂświadomoÂści ze wszystkich poziomĂłw skupia wÂłasnÂą niezliczonÂą sieĂŚ zmysÂłowego postrzegania i komunikacji zarĂłwno na poziomie zwyczajnym jak i na nadzwyczajnym. W odniesieniu do tego ostatniego postrzegacie zatem stale w sposĂłb nie moÂżliwy dla „normalnych” fizycznych zmys³ów. IstniejÂą rozlegÂłe wachlarze barw, dÂźwiĂŞkĂłw, kodĂłw elektromagnetycznych i zmysÂłowych odczuĂŚ, ktĂłre moÂżna zobaczyĂŚ i apercypowaĂŚ (postrzegaĂŚ i rozumieĂŚ) na poziomie komĂłrkowym jak i na poziomie krystalicznym sieci czakr w ÂświadomoÂści kwantowej, pochodzÂących ze ÂświadomoÂści kwantowej, ktĂłre wpÂływajÂą na was geometrycznie i wibracyjnie (pod wzglĂŞdem czĂŞstotliwoÂści).
Ta sieĂŚ ³¹czy wszystko, co znajduje siĂŞ w podobnej harmonicznej czĂŞstotliwoÂści. Lecz ludzkoœÌ nie jest za bardzo Âświadoma tych nadzwyczajnych poziomĂłw interakcji, jakie zachodzÂą pomiĂŞdzy wszystkimi spektrami ciaÂł – krystaliczno-magnetycznie i materialnie – w ramach biologii. Te nakÂładki wystĂŞpujÂą w Âświetlistym ciele krystalicznym Mer-Ka-Ba, ktĂłre ma o wiele szerszy zasiĂŞg niÂż ludzkoœÌ jest w stanie zauwaÂżyĂŚ. Jednak komĂłrki fizyczne mogÂą i reagujÂą ze sobÂą biologicznie a ich aktywnoœÌ wyzwala nawet jeszcze wyÂższe centra ÂświadomoÂści ciaÂła Âświetlistego wi¹¿¹c siĂŞ w i poza czasem liniowym. Bardziej w wielowymiarowoÂści.
Wielowymiarowe hologramy czasu
Dlatego w tym tekÂście powiemy o czasie i jego naturze w wiĂŞcej niÂż jednym kontekÂście. BĂŞdziemy mĂłwiĂŚ o ludzkiej percepcji czasu, jak odnosi siĂŞ ona do waszego doÂświadczania pobytu na Ziemi i waszej zdolnoÂści pisania i korygowania zarĂłwno przyszÂłoÂści jak i przeszÂłoÂści. Zahaczymy rĂłwnieÂż o mechanikĂŞ separacji holograficznych wkÂładek programĂłw czasu na Ziemi i ich mocowania w okreÂślonych punktach Omni-Ziemi.
Có¿, wiele punktĂłw na Ziemi posiada magnetyczne i grawitacyjne wibracje, ktĂłre tworzÂą czasowe anomalie. NiektĂłre zostaÂły rozpoznane a inne – nie. Jak dotÂąd Âżaden z waszych naukowcĂłw g³ównego nurtu ich nie rozumie ani tym bardziej nie akceptuje. Czas jest podprogramem fizyki ÂświatÂła, w zasadzie jest stworzonym zÂłudzeniem. To zÂłudzenie manifestuje siĂŞ w punktach zaczepienia dziĂŞki grawitacji, wspó³czynnikom obrotĂłw Ziemi, elektromagnetyce i ukierunkowaniu wzglĂŞdem NieboskÂłonu. Wszystko to stanowi mechanizmy tego zjawiska.
cd....
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1615 : Listopad 05, 2012, 10:17:27 » |
|
cd..... Czas, jak go widzicie, to po prostu percepcja. Zapewniamy, ¿e czas naprawdê nie istnieje w sposób liniowy, jak go w dualnoœci odczuwacie. Nawet w przefiltrowanym pryzmacie dualnoœci na waszej planecie istniej¹ pewne obszary wymiarowych nak³adek, w których mog¹ i wystêpuj¹ uderzaj¹ce anomalie czasowe. Widzicie, jest wiele Ziem istniej¹cych koncentrycznie wewn¹trz przestrzeni, które zna i zamieszkuje rodzaj ludzki. S¹ te¿ wibracyjne mechanizmy ³¹cz¹ce te nak³adki równoleg³ych wymiarów, one tworz¹ bramy do innych podprogramów ram czasowych i rzeczywistoœci, które wspó³istniej¹ inaczej i bardziej namacalnie w tych wyj¹tkowych miejscach. Jednak zrozumcie, drodzy ludzie, ludzkie mózgi ich nie doœwiadcz¹ ani ludzka biologia nie odczuje. Stanie siê to dopiero w wy¿szych multi-wymiarach, za poœrednictwem wy¿szego umys³u, gdzie istniejecie tak samo wyraŸnie, tak samo materialnie jak w fizycznoœci.
Czas symultaniczny
PrzestrzeĂą i czas to podprogramy cyfrowo-wymiarowego ÂświatÂła. PrzestrzeĂą-czas jest zatem holograficznym serwerem, ktĂłry moÂże w ramach swojej pojemnoÂści przechowywaĂŚ rĂłwnoczeÂśnie wiele plikĂłw i pod-plikĂłw. Tak jak istniejÂą miejsca dostĂŞpu do pojemnoÂści komputera i moÂżna przechodziĂŚ od jednej do drugiej,w programie ziemskim istniejÂą lokalizacje wektorĂłw kotwiczÂące holograficzne wymiarowe bramki umoÂżliwiajÂące dostĂŞp do innych metrycznych/matryc plikĂłw rzeczywistoÂści i formatĂłw czasowych.
Tak jak Âżyjecie swojÂą „teraÂźniejszoÂściÂą” w postrzeganym przez was czasie, tak Âżyjecie wszystkimi swoimi istnieniami rĂłwnoczeÂśnie. „Programy” czasu sÂą holograficzne i sÂą kodowane i powielane w okreÂślonych obszarach, zwÂłaszcza w rejonach polarnych. Tam wystĂŞpujÂą bramy dostĂŞpu do wielu programĂłw.
Rejon krystalicznego wiru w Arkansas posiada wiele nakÂładek niezliczonej dynamiki energii czasu-przestrzeni. Faktycznie stanowi krystaliczny portal, lecz lepiej nazwiemy go portalem o charakterze otwartym, ktĂłry stanowi nie tylko tunel do innych punktĂłw Kosmosu, lecz w rzeczywistoÂści (a zwÂłaszcza) unikalnÂą bramĂŞ do innych aspektĂłw wymiarowych tego, co moÂże byĂŚ nazwane holograficzny program Omni-Ziemi. MoÂżna to nazwaĂŚ wektorem bramy czasowej. Jest to jeden z wielu punktĂłw koordynacyjnych na planecie, ktĂłry utrzymuje wewnÂątrz skrypty kodĂłw czasowych. Takie punkty wspó³rzĂŞdnych sÂą kotwicami, ktĂłre okreÂślajÂą kaÂżdÂą rzeczywistoœÌ Âświata fizycznego, Omni-Ziemi. I tak wewnÂątrz tych koncentrycznych nakÂładek moÂżna siĂŞ Âłatwiej dostaĂŚ do innych programĂłw czasowych, innych ÂświatĂłw, innych wymiarĂłw. StaroÂżytni adepci o nich wiedzieli, a z pewnoÂściÂą doÂświadczali ich – w ró¿nym stopniu – tak zwani tubylcy.
Wektory bram czasu nie sÂą jedynym sposobem dostania siĂŞ do innych rzeczywistoÂści. Faktycznie moÂżna to osiÂągn¹Ì na niezliczone sposoby, w³¹cznie z krystalicznÂą energiÂą rezonansu Phi lub w g³êbokim stanie medytacji. Jednak, co wyró¿nia punkty koordynacyjne bram wektorĂłw czasowych to fakt, Âże program Omni-Ziemi jest tam sam wczepiony – uÂżywajÂąc uproszczonego wyjaÂśnienia – do okreÂślonych dostosowanych punktĂłw, ktĂłre na waszej planecie wystĂŞpujÂą wewnÂątrz okreÂślonych matryc czĂŞstotliwoÂści. MajÂą bardzo wyjÂątkowe przeznaczenie i ró¿niÂą siĂŞ w zaleÂżnoÂści od poÂłoÂżenia jak na przykÂład Titicaca, Arkansas, Newgrange (Irlandia), GĂłra Shasta i Roslyn, ktĂłre sÂą g³ównymi gwiezdnymi bramami. Na pierwszym poziomie dostĂŞpu przechodzi siĂŞ do innych ÂświatĂłw, epok, innych programĂłw czasu ziemskiego, natomiast drugi poziom stanowiÂą przejÂścia do innych wymiarĂłw w przestrzeni. Czy widzicie ró¿nicĂŞ?
Pytanie do Metatrona: „Czy chcesz nam powiedzieĂŚ, Âże Arkansas i inne takie „bramy wektorĂłw czasu” pozwalajÂą lub zwiĂŞkszajÂą zdolnoœÌ do podró¿owania w czasie?”
Metatron: Tak. Lecz nie zrozumcie mnie Âźle, lepiej powiedzieĂŚ, Âże wszystkie programy z holograficznych programĂłw czasu wyraÂźniej wspó³istniejÂą, sÂą bardziej uchwytne w obrĂŞbie takich punktĂłw. To nie znaczy, Âże jeÂśli ktoÂś wejdzie do krystalicznego wiru w Arkansas, znika z teraÂźniejszoÂści i pojawia siĂŞ w programie przyszÂłoÂści czy przeszÂłoÂści, lecz, Âże sÂą tu (bardziej) dostĂŞpne okna do innych ram sekwencji czasowych. Jednak rzeczywiÂście, tutaj materializacja moÂże nastÂąpiĂŚ zupeÂłnie Âświadomie a czasami przez przypadek. Opowiemy wam o pewnych technologicznych cywilizacjach, o jednej z przyszÂłoÂści a innej z przeszÂłoÂści – wedÂług waszych pojĂŞĂŚ, ktĂłre rozumiejÂą prawdziwÂą naturĂŞ podró¿y w czasie i mogÂą dziĂŞki tym technologiom odwiedzaĂŚ inne epoki w ró¿nych celach. To naprawdĂŞ moÂże siĂŞ dziaĂŚ i siĂŞ dzieje.
Podró¿e w czasie
Do podró¿y w czasie, jak wspomnieliœmy, dochodzi w waszej przesz³oœci i przysz³oœci. Chocia¿ by³y przypadki tymczasowego bywania ludzi w innych hologramach czasu, istniej¹ nieliczne przyk³ady, w których takie przejœcie by³o trwa³e. Wasz admira³ Byrd podczas swojego lotu polarnego naprawdê chwilowo widzia³ inn¹ epokê czasow¹. WiêkszoœÌ zaginiêÌ samolotów w okolicach Trójk¹ta Bermudzkiego, co by³o szeroko publikowane, nie powodowa³o trwa³ych przejœÌ. Nast¹pi³y za³amania czasu, lecz samoloty nie zniknê³y zupe³nie w innej epoce czasu. Tam raczej dosz³o do zak³óceù funkcjonowania instrumentów pok³adowych, które spowodowa³y zmy³kê i ciszê radiow¹, a samoloty po prostu spad³y do morza.
NiektĂłre z waszych rzÂądĂłw wspó³pracujÂące z tajnymi koncernami opracowaÂły juÂż prymitywne mechanizmy do podró¿y w czasie. Jednak te nie sÂą jeszcze na odpowiednim poziomie, poniewaÂż obci¹¿enia, jakim podlegajÂą „temponauci”, sÂą znaczne i powodujÂą starzenie siĂŞ ciaÂła ludzkiego o okoÂło 7 – 10 lat podczas jednej podró¿y. Obecnie mogÂą poruszaĂŚ siĂŞ tylko w obrĂŞbie okoÂło 20 lat do przodu i nie sÂą zdolne do podró¿owania w przeszÂłoœÌ. Z biegiem czasu, kiedy uÂżytkowane urzÂądzenia zostanÂą przekonwertowane z siÂł magnetycznych do krystalicznych pĂłl bioplazmatycznych, moÂżliwoÂści siĂŞ polepszÂą a nawigacje w czasie stanÂą siĂŞ umyÂślne i nie bĂŞdÂą przypadkowymi zdarzeniami losowymi.
Optymalne nawigowanie w czasie zachodzi w Mer-Ka-Ba dziêki wysublimowanemu œwiadomemu bio-plazmatycznemu polu, które na pewno wspomaga wektor czasowy krystalicznego aparatu lecz przede wszystkim jest napêdzane przez iloraz œwiat³a œwiadomoœci osoby podró¿uj¹cej. Wielu z was doœÌ czêsto odbywa podró¿e w czasie podczas snu, a klucz do robienia tego optymalnie tkwi w nauczeniu siê pozostawania w bardziej klarownym stanie poszerzonego stanu œwiadomoœci. Rzeczywiœcie istniej¹ prawa fizyki, które odnosz¹ siê do wewn¹trz-wymiarowej nawigacji po przestrzeni i czasie.
W niezbyt odleg³ej przysz³oœci ludzkoœÌ ponownie odkryje te prawa. A kiedy to siê stanie, pozorne granice pomiêdzy przesz³oœci¹, teraŸniejszoœci¹ i przysz³oœci¹ stan¹ siê bardziej zrozumia³e. Jak ju¿ wyjaœniliœmy, doœwiadczenia dualnoœci w trzecim wymiarze wymaga³y zaprogramowania parametrów ograniczaj¹cych szersze postrzeganie wymiarowoœci przez ludzkoœÌ.
W istocie to pojedyncze filtry soczewkowe trzeciego wymiaru wytwarzajÂą iluzjĂŞ liniowo – sekwencyjnego upÂływu czasu. Dlatego ludzkoœÌ uwaÂża, Âże chwila istnieje a nastĂŞpnie jest na zawsze utracona, Âże po chwili nadchodzi nastĂŞpna chwila, aby wyparowaĂŚ w wielkiej mgle nieuchwytnej przeszÂłoÂści. Powiadamy wam, Âże wszystko istnieje rĂłwnoczeÂśnie w i na Omni-Ziemi i rzeczywiÂście w multi-Âświecie. PrzeszÂłoœÌ, teraÂźniejszoœÌ i przyszÂłoœÌ sÂą widoczne tylko dla tych, ktĂłrzy istniejÂą w rzeczywistoÂści trzeciego wymiaru. I programy, ktĂłre mogÂą nawigowaĂŚ przez rozdzielone pliki epok czasowych na Omni-Ziemi.
Przesz³oœÌ jest dynamiczna
Przesz³oœÌ i przysz³oœÌ, jak¹ uwa¿acie za w³asn¹, istnieje jako szereg elektromagnetycznych receptorów w krystalicznej czêœci fizycznego mózgu i w niefizycznym umyœle w zakresie ultrafioletu. Te kody elektromagnetyczne mog¹ byÌ zmieniane i znajduj¹ siê w stanie ci¹g³ego przep³ywu. Zapisujecie swoje przeznaczenie a ono nie jest liniow¹ dynamik¹ jednej drogi. Wasze stwarzanie w³asnej przesz³oœci jest tak samo wa¿ne jak stwarzanie teraŸniejszoœci i przysz³oœci. Przesz³oœÌ jest zatem doœÌ plastyczna i nie bardziej ustalona ni¿ przysz³oœÌ. Za pomoc¹ mentalnych procesów i przekonaù tworzycie w³asn¹ przesz³oœÌ, a istnieje tak wiele wa¿nych wersji przesz³oœci, ile jest wersji przysz³oœci.
Mówimy wam, ¿e jeœli nastêpne pokolenie bêdzie od najm³odszych lat nauczane, ¿e cesarstwo rzymskie a¿ do XVII wieku rz¹dzi³o œwiatem, to ta przesz³oœÌ naprawdê stanie siê rzeczywistoœci¹, a odnalezione artefakty jeszcze j¹ potwierdz¹. Jednak by³aby to zupe³nie inna przesz³oœÌ ni¿ ta, któr¹ skonstruowa³o starsze pokolenie. Chocia¿ OBIE by³yby prawdziwe. Obie by³yby oddzielnymi i tak samo wa¿nymi plikami w holograficznym programie czasu.
Jako ludzie ¿yj¹cy w dualnoœci bierzecie za pewnik, ¿e obecne dzia³ania mog¹ zmieniÌ przysz³oœÌ, lecz obecne dzia³ania mog¹ równie¿ odmieniÌ przesz³oœÌ. Przesz³oœÌ nie jest bardziej oderwana lub niezaanga¿owana od teraŸniejszoœci i decyzji, jakie dzisiaj podejmujecie. Dzielimy siê z wami wielk¹ prawd¹, nad któr¹ mo¿ecie siê zastanowiÌ, ¿e wszystko, co macie dziœ jest efektem waszej przesz³oœci, mo¿ecie zatem usun¹Ì z obecnej pozycji to, co nazywacie traum¹ lub b³êdnymi dzia³aniami, jakie mia³y miejsce przed laty czy w innych wcieleniach. Co wiêcej, wszyscy powinni to uczyniÌ! Elektromagnetyczne portale krystalograficzne wewn¹trz ludzkiego mózgu u ka¿dego z was s¹ sfabrykowane i ca³kowicie os³oniête oraz u ka¿dego zupe³nie unikatowe. Prawdopodobna przesz³oœÌ mo¿e zostaÌ zmieniona, a takie zmiany wcale nie s¹ rzadkoœci¹. Te zmiany zdarzaj¹ siê spontanicznie na skutek interwencji podœwiadomoœci. Teraz mo¿ecie nauczyÌ siê dokonywaÌ ich celowo za pomoc¹ œwiadomoœci kwantowej przez Mer-Ka-Ba.
Liniowy aspekt przesz³oœci rzadko jest tym, co myœlicie, ¿e ni¹ jest. W rzeczywistoœci ci¹gle zmieniacie wasze wspomnienia o przesz³oœci zale¿nie od doœwiadczeù ka¿dej nowej chwili, ka¿dego nowego wydarzenia. Jest to ci¹g³a metamorfoza zachodz¹ca pod wp³ywem chwili zdarzenia danego doœwiadczenia. Wasi hipnoterapeuci dobrze wiedz¹, ¿e pseudo-wspomnienia fikcyjnych lub zmienionych obecnych wydarzeù mog¹ byÌ zaszczepiane w ludzkich mózgach przez g³êbok¹ sugestiê a rzeczywisty sens tych wspomnieù jest bardzo realny. To wynika z faktu, ¿e przysz³oœÌ, teraŸniejszoœÌ i przesz³oœÌ s¹ przez ka¿d¹ jednostkê stwarzane wci¹¿ od nowa jako ewoluuj¹ce i zmieniaj¹ce siê przekonania, nastawienia i skojarzenia. I proszê zwróciÌ uwagê, ¿e to, co siê dzieje, stanowi faktyczne odtwarzanie i nie jest metaforyczne. Wprowadzane zmiany s¹ naprawdê rzeczywiste. Ma³e wewnêtrzne dziecko mimo up³ywu lat naprawdê mieszka w ka¿dym doros³ym cz³owieku. Lecz to wewnêtrzne dziecko te¿ jest dynamiczne, nie jest uformowane w sta³¹ wersjê i nie pozostaje ci¹gle takie samo. Dziecko w ludzkim ciele zmienia siê ka¿dego dnia, podobnie jak nastolatek, m³ody doros³y i starszy cz³owiek w przysz³oœci.
PotĂŞga chwili „teraz”
W zwiÂązku z powyÂższym teraz od was zaleÂży, jak wejdziecie w energie wzniesienia, jak ogarniecie potĂŞgĂŞ TERAZ i uÂświadomicie sobie, Âże moÂżecie i musicie zmieniĂŚ przeszÂłoœÌ, indywidualnÂą przeszÂłoœÌ uzaleÂżnionÂą od waszej obecnej postawy…. W chwili TERAZ poprzez Mer-Ka-Ba moÂżecie przekonwertowaĂŚ i zyskaĂŚ jako takÂą kontrolĂŞ nad swojÂą wielowymiarowoÂściÂą. To jest ÂświĂŞta uniwersalna prawda, i ta prawda rozszerza siĂŞ, kiedy do niej wkroczycie. Rozszerza siĂŞ do mocy dajÂącej punkt podparcia dla wspó³tworzenia w niepowtarzalnej chwili TERAZ – podczas przebywania ponad czasem liniowym i w hologramie czasu Omni-Ziemi.
MĂłwimy wam, Âże osobiste problemy i blokady mogÂą wystĂŞpowaĂŚ, gdy bieg odpowiedniej przeszÂłoÂści byÂł utrudniony i nie mĂłgÂł przebiegaĂŚ spontanicznie. Czasem mogÂą teÂż pojawiaĂŚ siĂŞ powaÂżne nerwice, poniewaÂż jednostka nie zmieniÂła swojej przeszÂłoÂści. Na przykÂład taka osoba mogÂła wybraĂŚ Âżycie, w ktĂłrym jakieÂś katastroficzne wydarzenie spowodowaÂło jego dramatycznÂą utratĂŞ. MogÂła tak wybraĂŚ z niezliczonych powodĂłw zwiÂązanych z rozwojem. A moÂże, gdyby taka osoba spĂŞdziÂła szereg wcieleĂą wypeÂłnionych miÂłoÂściÂą, bardziej zdawaÂłaby sobie sprawĂŞ, Âże Âżycie moÂże pozornie zakoĂączyĂŚ siĂŞ nieoczekiwanie.
Niektórzy wybieraj¹ na lekcje ¿yciowe tak silne traumatyczne urazy, ¿e powoduj¹ nadmierne przeci¹¿enia emocjonalne, które krwawi¹ do innych programów wcieleù i negatywnie na nie wp³ywaj¹. Te niepo¿¹dane dzia³ania mog¹ siê manifestowaÌ jako intensywny lêk przed wod¹, przed utoniêciem i tym podobne. Mistrzowie, mo¿ecie wejœÌ do œwiadomoœci kwantowej i wyeliminowaÌ negatywizmy, które zawieraj¹ lekcje wzrostu i zast¹piÌ zdarzenie pozytywn¹ alternatyw¹. Mo¿ecie zmieniÌ przesz³oœÌ!
Musicie zrozumieÌ, ¿e naprawdê mieliœcie powód, dla którego wybraliœcie traumê, a niektóre traumatyczne lub mniej po¿¹dane doœwiadczenia maj¹ wam pokazaÌ, co mo¿e siê wydarzyÌ, kiedy stwarzacie w³asn¹ rzeczywistoœÌ nieœwiadomie. Jeœli ci¹gle myœlicie, ¿e œwiat jest z³y, lub, ¿e nie zas³ugujecie na nic dobrego, to takie projekcje myœlowe spowoduj¹ manifestacjê nieszczêœliwych wydarzeù w fizycznej rzeczywistoœci. Jednak we wszystkich przypadkach macie mo¿liwoœÌ i musicie wyci¹gn¹Ì nauki, a nastêpnie zamieniÌ negatywne doœwiadczenia w pozytywne. Pod takim warunkiem mo¿na tego dokonaÌ na poziomie œwiadomoœci Mer-Ka-Ba.
Powtarzamy, kluczem jest zrozumienie, Âże wszystkie rzeczywistoÂści sÂą pÂłynne.
Kwantowa œwiadomoœÌ
Mistrzowie, wasze rzeczywistoÂści we wszystkich wcieleniach sÂą w ciÂągÂłym stanie pÂłynnym. Nic z tego, czego doÂświadczyliÂście, nie jest „wyryte w kamieniu”, lecz ludzkoœÌ zapomniaÂła o tej wielkiej prawdzie. Dlatego mĂłwimy, Âże kaÂżdy scenariusz, jakiego doÂświadczacie, jest jednym z wielu potencja³ów w niezmierzonym menu moÂżliwoÂści.
Te, których nie doœwiadczacie s¹ tak samo wa¿ne, jak te, które prze¿ywacie. Odpowiednio do tego macie mo¿liwoœÌ przemieœciÌ siê do dowolnego wektora przez kwantow¹ œwiadomoœÌ Mer-Ka-Ba, aby zmieniÌ dowoln¹ rzeczywistoœÌ. Kiedy wy (i wszyscy inni) wybraliœcie jakieœ traumatyczne doœwiadczenie, mo¿ecie je zmieniÌ na takie, jakiego sobie ¿yczycie.
Zawsze naleÂży pamiĂŞtaĂŚ, Âże Âświat rzeczywiÂście jest tworzony holograficznie przez wasze procesy myÂślowe, przetworzone w realne odbicia obrazĂłw wÂłasnego wytworu. Kiedy naprawdĂŞ zrozumiecie, Âże wasze fizyczne doÂświadczenia i otoczenie jest absolutnÂą materializacjÂą waszych wÂłasnych uporzÂądkowanych mentalnych wytworĂłw i przekonaĂą, wtedy macie w rĂŞkach klucz do otwarcia drzwi z zapisem przyszÂłoÂści a takÂże do ponownego stworzenia przeszÂłoÂści.
Przejawia siĂŞ to przez intencjĂŞ i optymalne wykorzystanie waszej boskiej woli. Lecz to wymaga skoncentrowanego namysÂłu i zogniskowania wysiÂłkĂłw. Podczas urzeczywistniania waszej prawdziwej energii wolna wola jest obosiecznym mieczem, aÂż do odzyskania mÂądroÂści i oÂświecenia. Korzystanie z wolnej woli w mniej Âświadomych wcieleniach czyni fizyczne rzeczywistoÂści czymÂś mniej niÂż wtedy, kiedy moÂżna korzystaĂŚ z wcielenia bardziej optymalnie. Lecz i tu, z wyÂższego punktu widzenia dla wiĂŞkszego wzrostu pojawiajÂą siĂŞ efekty przyczyny i skutku.
Odwiedzacie „Uniwersytet DualnoÂści” na ziemskim poziomie aby siĂŞ uczyĂŚ, jak powinno siĂŞ odpowiedzialnie stwarzaĂŚ i to dotyczy rĂłwnieÂż procesu rozwiÂązywania problemĂłw oraz doskonalenia wyzwaĂą. Wszyscy bĂŞdziecie wyszkoleni, kaÂżdy w swoim czasie. Nie stworzyliÂście poziomu dualnoÂści, aby ponieœÌ klĂŞskĂŞ. Nikt nie zostanie pominiĂŞty.
Po wzniesieniu na wy¿szy poziom ludzkoœÌ stanie siê œwiadoma swojej prawdziwej wewnêtrznej natury i boskoœci oraz swojego duchowego celu i niefizycznego Ÿród³a. Lecz wiêkszoœÌ ludzi ¿yj¹ca w trzecim wymiarze nie ma kontaktu z t¹ m¹droœci¹. Tak bardzo skoncentrowaliœcie siê na gêstoœci waszej fizycznej rzeczywistoœci, ¿e sta³a siê ona jedyn¹ rzeczywistoœci¹, jak¹ bierzecie pod uwagê i umacniacie.
Portale czasowo – wymiarowe
Lemurianie opuszczaj¹cy Mu, którzy udali siê do wewnêtrznych rejonów Ziemi, nie eksplorowali jaskiù i nie przeszli tam tak po prostu. Nie odkryli nagle jakiejœ jaskini ani nie wêdrowali coraz g³êbiej, a¿ natknêli siê na ogromn¹ otch³aù wewnêtrznego œwiata. Raczej w celu przeniesienia siê do innego hologramu po prostu zgromadzili siê w bramie wymiarowo-czasowej, za pomoc¹ intencji i opanowania podwy¿szyli swoje wibracje a nastêpnie weszli do innego programu Omni-Ziemi.
Ăw proces byÂł teÂż stosowany w ró¿nych celach przez AtlantĂłw ZÂłotej Ery, choĂŚ zgodnie z bardziej naukowym i technicznym protokoÂłem. Lemurianie oparli siĂŞ raczej na naturalnych wektorach dostĂŞpu do czasoprzestrzeni, natomiast Atlanci mieli zaawansowane urzÂądzenia i krysztaÂły, ktĂłre tworzyÂły wrota czasu.
UmiejêtnoœÌ nie jednoczenia siê z czasem lecz nawigowania w nim daje do dyspozycji program, który s³u¿y zintegrowanemu procesowi ozdrowieùczemu ca³ej wielowymiarowej JaŸni. Okreœlone rejony na waszej planecie nieco u³atwiaj¹ dostêp do hologramów czasowych i wielowymiarowych aspektów. W Ameryce Pó³nocnej do najsilniejszych nale¿¹: Arkansas i Mount Shasta. Globalnie s¹ to: Titicaca, Roslyn, Montserrat, Newgrange, Giza, Minas Gerais w Brazylii i jezioro Bajka³.
Dzieje siĂŞ tak z powodu energii czĂŞstotliwoÂści wypromieniowywanych w tych portalach. ChociaÂż moÂżna to osiÂągn¹Ì w kaÂżdym czasie w polu Mer-Ka-Na. ÂŻadne przeszÂłe wydarzenie nie jest „wyryte w kamieniu” ani z gĂłry przeznaczone na niepowodzenie. KaÂżde wydarzenie moÂże byĂŚ zmienione nie tylko przed i w czasie lecz rĂłwnieÂż po wystÂąpieniu faktu. JesteÂście tutaj, aby siĂŞ tego nauczyĂŚ a nie, aby ponieœÌ poraÂżkĂŞ. Wszystko jest snem i nigdy nie byÂło zamierzone, aby byÂł to koszmar. To ma szczĂŞÂśliwe zakoĂączenie.
Œwiadome kszta³towanie swojej przysz³oœci i umiejêtnoœÌ zmiany przesz³oœci s¹ dla wielu z was jednymi z koùcowych wyzwaù, i ¿aden inny czas nie jest na to bardziej odpowiedni ni¿ TERAZ. Jednak b¹dŸcie pewni, ¿e dyplomy s¹ rozdane, dokonaliœcie tego i bêdziecie nadal kontynuowaÌ.
ZakoĂączenie
Drodzy moi, wzniesienie nastÂąpi. Uwolnijcie swoje lĂŞki i w energiach 2012 roku i poza nim twĂłrzcie szczĂŞÂśliwe zakoĂączenie, na ktĂłre czekaliÂście przez tysiÂące lat.
W 2012 roku nic siĂŞ nie skoĂączy. Bieguny siĂŞ nie przesunÂą, oÂś Ziemi siĂŞ nie przechyli ani Âżadna asteroida nie zniszczy Ziemi. Gospodarka nie wpadnie w zawirowania, nie bĂŞdzie panowaÂł chaos. Jakiemu celowi by to sÂłuÂżyÂło? 21-12-12 to nowy poczÂątek.., a wy, wszystkie czĂŞÂści „was” z wielu poziomĂłw, wymiarĂłw, epok przeszÂłoÂści, teraÂźniejszoÂści i przyszÂłoÂści, po³¹czeni w TERAZ, jesteÂście tutaj, aby to siĂŞ staÂło. Zapewniamy.
Ziemia siĂŞ rozszerza, wzniesienie dokona siĂŞ 12-12-12, a nowe szablony odrodzÂą siĂŞ 21-12-12. Gradacja Ziemi do 12 wymiarĂłw udostĂŞpni szablony dla wzniesienia ludzkoÂści w ciÂągu 300 lat, 15 generacji. Wielu z was jest tutaj, aby nawigowaĂŚ!
Wszyscy dokonujecie gradacji, wszyscy dost¹picie wzniesienia. Ka¿de serce w swoim czasie. Tego poziomu dualnoœci nie wspó³tworzyliœcie aby ponieœÌ klêskê Nikt nie zostanie pominiêty. Ten sen ma szczêœliwe zakoùczenie. Wype³nijcie je!
Jestem Metatron i dzielĂŞ siĂŞ z wami tymi prawdami. ArchanioÂł Metatron via James Tyberonn 27/07/2012, # 75 -www.earth Keeper.com tÂłumaczenie Teresa Serafinowskahttp://krystal28.wordpress.com/[/size]
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1616 : Listopad 05, 2012, 16:38:15 » |
|
blueray21 Wracaj¹c do dyskusji to mistrz jest mistrzem od siebie i dlatego ju¿ nie musi doœwiadczaÌ 3D Wielce szacowny. Szanujê albo staram siê szanowaÌ innoœÌ drugiego wiêc i jego widzimisiê, ale proszê... Czytaj¹ tu nas Wiêc dziwi mnie szacowny, ¿e da³eœ siê uwieœ czyjejœ wielkoœci bo to oznacza, ¿e zaakceptowa³eœ swoj¹ hm ...ma³oœÌ Jestem cierpliwy wiêc cierpliwie powtórzê wejœcie w Inn¹ lub te¿ Now¹ przestrzeù ro¿ni siê bardzo od w przejœcia z jednego procesu w drugi czy te¿ z jednej ery w nastêpn¹ Tu ka¿dy proszê mogê powtórzyÌ wielokrotnie ka¿dy kowalem swojego losu nie cudzego nie bliŸniego tylko i wy³¹cznie swojego. Albo stworzysz sam swoja przestrzeù albo nie nie ma stania w miejscu czyli neutralnoœci mistrz by³ by³ mistrzem, a teraz albo bêdzie Cz³owiekiem albo hm:,,z prochu powsta³eœ w proch siê obrócisz" czyli po naszemu co kto posia³ to zbierze Nowe co tu jest do zrozumienia? Nowe. Nowe dla mnie dla drugiego i trzeciego Moim skromnym zdaniem nie jest wa¿ne kto kim by³ tylko jak kto pracowa³ i to nie tylko na planie fizycznym. Takim ma³ym potwierdzeniem, ¿e my tzn ci co nie dali dra³a z ziemi pracowaliœmy troszkê wiêcej ni¿ inni jest fakt, ze to oni z nami szukaj¹ kontaktu a nie my z nimi. Nie mówiê o channelingach bo moim skromnym zdaniem 99% z nich to astralne pop³uczyny, ale o tzw kontaktach czy te¿ jak w przypadku szacownej zochny i nie tylko snach. Podsumowuj¹c nie ma taryfy ulgowej dla nikogo by wszed³ do Nowej czy te¿ Innej przestrzeni koniec kropka to mo¿e pa 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1617 : Listopad 05, 2012, 16:41:39 » |
|
Poniewa¿ tekst jest niezmiernie obszerny nie da siê go skomentowaÌ w jednym poœcie. trzeba podzieliÌ na kilka , warto bo jest ciekawy i wyjaœnia wiele rzeczy , które wmawia nam siê w celu manipulacji nasza œwiadomoœci¹. zatem..... CzeœÌ I. "Czas, przestrzeù, podró¿e w czasie, teleportacje i szczêœliwe zakoùczenie
by krystal28 in ArchanioÂł Metatron
Pozdrowienia Mistrzowie! Jestem Metatron, Ksi¹¿ê ÂŚwiatÂła i pozdrawiam kaÂżdego z was obdarzajÂąc bezwarunkowÂą miÂłoÂściÂą. PoÂświĂŞĂŚ chwilĂŞ, aby poczuĂŚ tÂą energiĂŞ, zamknij oczy i wyczuj odÂżywczy kokon, ktĂłry ciebie otula… zbiera siĂŞ Âświta.
Porozmawiamy teraz na wiele tematów ze szczególnym uwzglêdnieniem czasu, podró¿y w czasie, istoty dualnoœci i teleportacji. Dostrzegamy boskoœÌ w ka¿dym z was.
Jako jednostki Boskiej Inteligencji i Istoty ÂŚwiatÂła… prosimy, zwróÌcie uwagĂŞ na to, co wam oferujemy.
Czas i przestrzeĂą nawet u szczytu 2012 roku pozostajÂą dla ludzi zagadkÂą. W odniesieniu do znanych wam obecnie aspektĂłw praw fizycznych ludzkoœÌ stawia pod znakiem zapytania podró¿e w czasie i podró¿e kosmiczne. Nigdy nie osiÂągniecie odlegÂłych rejonĂłw „przestrzeni” czy „hiper-przestrzeni” w rakietach zasilanych tym czy innym paliwem. Nie moÂżna podró¿owaĂŚ w czasie w skonstruowanych wehikuÂłach czasu. MĂłwimy wam, Âże tu chodzi o koncepcjĂŞ czĂŞstotliwoÂści a nie wymysÂł fizycznego mĂłzgu.
Podró¿e w czasie i teleportacje to rzeczywiœcie bardzo realne zamys³y zarówno pod wzglêdem fizycznym jak i metafizycznym. S³yszeliœcie o bardziej zaawansowanych joginach czy szamanach, którzy opanowali ten proces, jednak takie mistrzostwo nie mo¿e mieÌ miejsca, zanim jednostka nie bêdzie na nie gotowa. Bardzo wa¿ne jest, aby to zrozumieÌ.
Bardziej zaawansowane spoÂłeczeĂąstwa waszej Ziemi, nazywane dobrotliwymi „kosmitami”, sÂą w stanie manipulowaĂŚ teleportacjÂą poprzez proces „wibracyjnej dematerializacji” czÂąstek staÂłych do antymaterii.
Takie teleportacje byÂły dokonywane przez AtlantĂłw uÂżywajÂących technologii grupy SyriaĂąsko-PlejadiaĂąsko-ArkturiaĂąskiej. W celu przesuniĂŞcia spĂłjnych czĂŞstotliwoÂści materii z jej pozornej fizycznej szybkoÂści drgaĂą do wibracyjnego stanu kwantowo – falowej antymaterii wykorzystywano specjalne krysztaÂły Phi. Transport byÂł nastĂŞpnie przetwarzany za poÂśrednictwem przewodu wiÂązki promieni lasera przez precyzyjne skierowanie energetycznej sygnatury do wektora celu podró¿y.Wasze wÂłasne badania dotyczÂące fulerenĂłw lub alotropowych odmian wĂŞgla C60 zwanych „Bucky balls” (http://pl.wikipedia.org/wiki/Fulereny) ujawniajÂą, Âże w pewnych warunkach molekularne dwudziestoÂściany ÂściĂŞte fulerenĂłw powracajÂą ze staÂłych nano-czÂąsteczek do fali kwantowej. Wasi naukowcy juÂż dekady temu zauwaÂżyli, Âże elektrony pojawiajÂą siĂŞ i znikajÂą w orbitach atomowych.LudzkoœÌ zaczĂŞÂła ponowne eksperymenty z teleportacjÂą i podró¿ami w czasie przed ponad 80 laty, chociaÂż z niewÂłaÂściwych powodĂłw. SpowodowaÂła to twĂłrczoœÌ HG Wellsa w czasach Tesli i Edisona. NiesÂławne wydarzenia nazywane eksperymentem Filadelfia naprawdĂŞ miaÂły miejsce i byÂły zwiÂązane z dziaÂłaniami wojennymi. Jego skutki, ktĂłre okazaÂły siĂŞ katastrofalne i b³êdne, odsÂłoniÂły oszaÂłamiajÂące rewelacje dotyczÂące pola magnetycznego, pola grawitacyjnego, teleportacji i efektĂłw czaso-przestrzennych. Nadal pozostajÂą utajnione pod hasÂłem „projekt Montauk”.Nie zamierzamy wchodziĂŚ w obszary „tajnych operacji” czy „konspiracji”, jednak powiemy, Âże to, co byÂło zamierzane w czasach „zimnej wojny” z „Montauk”, byÂło niedozwolone. Pragniemy dodaĂŚ, Âże Âżyczliwe frakcje Sojuszu SyriaĂąsko-PlejadiaĂąskiego zawsze utrzymywaÂły pod powierzchniÂą Ziemi stacje do teleportacji i, ze jest to technologia, ktĂłra bĂŞdzie wykorzystywana jedynie w dobroczynnym celu.Ziemia stanowi chroniony poziom wolnej woli i miejsce dla rozwoju ludzkoÂści. W Kosmosie istniejÂą inne planety i formy Âżycia w dualnoÂści, ktĂłre sÂą bardziej zaawansowane technologicznie. ÂŻyczliwa grupa Ashtar utworzyÂła dla Ziemi i jej wzniesienia ochronnÂą tarczĂŞ…, a wielu z was, w waszym wielowymiarowym aspekcie, stanowi czêœÌ tej ochrony. JesteÂście Syrianami, Plejadianami, Arkturianami.ChcielibyÂśmy jeszcze dodaĂŚ, Âże niektĂłre rzÂądy i naukowcy zdajÂą sobie sprawĂŞ, Âże pod ZiemiÂą istniejÂą SyriaĂąsko – PlejadiaĂąskie bazy, w³¹cznie z tymi w niesÂławnym obszarze Nevada. I choĂŚ moÂże to byĂŚ dla was zaskoczeniem, istniejÂą tam dobrze funkcjonujÂące instalacje stworzone przez grupĂŞ SyriaĂąsko – PlejadiaĂąskÂą z udziaÂłem ludzi. Zaznaczamy, Âże nie bĂŞdzie udostĂŞpniona Âżadna technologia, z pomocÂą ktĂłrej bĂŞdÂą mogÂły byĂŚ prowadzone wojny.
W prowadzÂące do wzniesienia stopniowanie Ziemi wÂłoÂżono wiĂŞcej wysiÂłkĂłw, niÂż moÂżecie sobie wyobraziĂŚ. Wzniesienie Ziemi nastÂąpi 12-12-12, a wzniesienie masy krytycznej ludzkoÂści dokona siĂŞ w ciÂągu 15 pokoleĂą. Chcemy wam powiedzieĂŚ, Âże takÂą potwierdzajÂącÂą informacjĂŞ przekazali wysÂłaĂący z przyszÂłoÂści, z ró¿nych hologramĂłw epok czasowych. NiektĂłrzy byliby dla was szokujÂący. Jeszcze wam powiemy, Âże klĂŞska hiszpaĂąskiej armady (zwiÂązanej z InkwizycjÂą) a nawet hitlerowskich Niemiec, to wydarzenia, na ktĂłre mieli wpÂływ ci wysÂłaĂący „powracajÂący z przyszÂłoÂści”. (Obie grupy pochodziÂły z trzonu energii aryjskich synĂłw Beliala z Atlantydy). Gdyby nikt nie zareagowaÂł na te wydarzenia, dzieje planety przybraÂłyby zupeÂłnie inny bieg.
W rzeczywistoÂści to i niektĂłrzy z was sÂą takimi wysÂłannikami. Wielu naleÂży do grup metafizycznych. NiektĂłrzy sÂą naukowcami (jak Nikola Tesla czy Albert Einstein), inni artystami czy autorami jak Stanley Clarke. Wy, podobnie jak oni, przyjĂŞliÂście filtr dualizmu i nie byliÂście Âświadomi tej prawdy.
Pisarze science fiction piszÂący scenariusze dla filmu i telewizji, szczegĂłlnie dla „Kontaktu” i „Star-Trek” dobrze czuli temat teleportacji. Jednak trzeba pamiĂŞtaĂŚ, Âże wspaniaÂłe podró¿e w czasie i teleportacja to nie to samo. JeÂśli wzi¹Ì pod uwagĂŞ, Âże ziemski poziom jest pozornie stabilny w czasie liniowym a czÂłowiek jest na nim zdolny poruszaĂŚ siĂŞ w przestrzeni, wtedy przeciwieĂąstwo spowodowaÂłoby pojawienie siĂŞ specyficznego efektu Torusa z paralelami, ktĂłre byÂłyby do pewnego stopnia staÂłe w przestrzeni / miejscu i byÂłyby w stanie przenosiĂŚ w czasie." ************ " Nigdy nie osiÂągniecie odlegÂłych rejonĂłw „przestrzeni” czy „hiper-przestrzeni” w rakietach zasilanych tym czy innym paliwem. Nie moÂżna podró¿owaĂŚ w czasie w skonstruowanych wehikuÂłach czasu. MĂłwimy wam, Âże tu chodzi o koncepcjĂŞ czĂŞstotliwoÂści a nie wymysÂł fizycznego mĂłzgu." O co chodzi w tej informacji? o przekazanie nam informacji iÂż tak naprawdĂŞ podró¿e w czasie odbywa siĂŞ dematerializujÂąc materiĂŞ uzyskujÂąc swojÂą postaĂŚ czysto energetycznÂą i materializujÂąc jÂą w okreÂślonej przestrzeni czasowej. To robi siĂŞ poprzez tworzenie osobistej MER KA BA jedyna uÂżywanÂą do tego energiÂą jest "energia Âżycia" nigdy zaÂś jakieÂś materialne paliwo. ÂŻeby poruszaĂŚ siĂŞ w przestrzeni o innych parametrach fizycznych trzeba uzyskaĂŚ postaĂŚ uniwersalna dla kaÂżdej przestrzeni czyli czystej energii, bowiem Âżadne prawa fizyczne z jednej przestrzeni nie dziaÂłajÂą w innej , obowiÂązujÂą w nich odpowiednie do wibracji ktĂłra je scala. zatem przechodzenie miĂŞdzy wymiarowe odbywa siĂŞ z uÂżyciem dematerializacji materii danego wymiaru i materializacji jej w kolejnym wymiarze wedle wzorca Âżycia obowiÂązujÂącego w niej. "Podró¿e w czasie i teleportacje to rzeczywiÂście bardzo realne zamysÂły zarĂłwno pod wzglĂŞdem fizycznym jak i metafizycznym. SÂłyszeliÂście o bardziej zaawansowanych joginach czy szamanach, ktĂłrzy opanowali ten proces, jednak takie mistrzostwo nie moÂże mieĂŚ miejsca, zanim jednostka nie bĂŞdzie na nie gotowa. Bardzo waÂżne jest, aby to zrozumieĂŚ."I owszem szamani i jogini mogÂą uÂżywaĂŚ materializacji i dematerializacji tego moÂżna siĂŞ nauczyĂŚ ale odbywa siĂŞ to tylko i wy³¹cznie w granicach wymiaru w ktĂłrym ÂżyjÂą , czyli obecnie III wymiaru. Puki co nikt z nich jeszcze nie przekroczyÂł IV wymiaru i nie zmaterializowaÂł siĂŞ w nim. ÂŻeby osiÂągn¹Ì taka moÂżliwoœÌ trzeba uzyskaĂŚ wyÂższÂą wibracje osobistÂą od obecnego wymiaru , a nie technicznÂą umiejĂŞtnoœÌ poruszania siĂŞ w jego granicach, ktĂłrej nauczyÂło siĂŞ sporo Ludzi i pilnie strzeÂże tego sekretu przed innymi. Bardziej zaawansowane spoÂłeczeĂąstwa waszej Ziemi, nazywane dobrotliwymi „kosmitami”, sÂą w stanie manipulowaĂŚ teleportacjÂą poprzez proces „wibracyjnej dematerializacji” czÂąstek staÂłych do antymaterii.Jeszcze raz takie poczynania jak jak materializacja i dematerializacja ( przenoszenie materii na odlegÂłoœÌ) byÂły i sÂą znane pewnym grupÂą , byÂły uÂżywane przy wznoszeniu monumentalnych budowli w odlegÂłej przeszÂłoÂści i sÂą moÂżliwe dla kaÂżdego CzÂłowieka gdy osiÂągnie odpowiedni poziom wibracyjny i wewnĂŞtrzna harmoniĂŞ. Szczerze mĂłwiÂąc te czynnoÂści sÂą znane kaÂżdemu z posiadaczy ognia Âżycia ÂżyjÂącemu wspó³czeÂśnie na ziemi , ktĂłry osiÂągn¹³ w przeszÂłoÂści poziom rozwoju duchowego III wymiaru. Obecnie przez odciĂŞcie nas od naszej wewnĂŞtrznej wiedzy uniemoÂżliwiono nam Ludziom korzystanie z niej. UniemoÂżliwia siĂŞ rĂłwnieÂż poprzez wymuszanie odpowiedniego stylu Âżycia ( w szerokim pojĂŞciu) obniÂżajÂącego nasza obecnÂą wibracjĂŞ , a tym samym blokujÂąc dostĂŞp do caÂłego naszego depozytu wiedzy wewnĂŞtrznej. " Takie teleportacje byÂły dokonywane przez AtlantĂłw uÂżywajÂących technologii grupy SyriaĂąsko-PlejadiaĂąsko-ArkturiaĂąskiej. W celu przesuniĂŞcia spĂłjnych czĂŞstotliwoÂści materii z jej pozornej fizycznej szybkoÂści drgaĂą do wibracyjnego stanu kwantowo – falowej antymaterii wykorzystywano specjalne krysztaÂły Phi. Transport byÂł nastĂŞpnie przetwarzany za poÂśrednictwem przewodu wiÂązki promieni lasera przez precyzyjne skierowanie energetycznej sygnatury do wektora celu podró¿y.Wasze wÂłasne badania dotyczÂące fulerenĂłw lub alotropowych odmian wĂŞgla C60 zwanych „Bucky balls” (http://pl.wikipedia.org/wiki/Fulereny) ujawniajÂą, Âże w pewnych warunkach molekularne dwudziestoÂściany ÂściĂŞte fulerenĂłw powracajÂą ze staÂłych nano-czÂąsteczek do fali kwantowej. "Atlanci uÂżywali powszechnie technologii materializacji i dematerializacji przedmioty przenosili zarĂłwno na ziemi jak i do stworzonej sztucznie przestrzeni energetycznej ponad niÂą. UÂżywali do tego mocy energetycznej zdeponowanej w krysztaÂłach , tworzyli dziĂŞki nim portale przesyÂłowe dematerializujÂące materiĂŞ na ziemi i materializujÂące wedle innych wzorcĂłw w sztucznie tworzonej przestrzeni o zaplanowanych wczeÂśniej parametrach energetycznych trochĂŞ innych niÂż na ziemi prawdziwej. Do dzisiaj pozostawione przez nich na ziemi krysztaÂły mocy pracujÂą Âładowane zarĂłwno energiÂą kosmicznÂą i ziemskÂą jak i energiÂą zasilajÂących je niewolnikĂłw Ludzkich. KrysztaÂły zatopione w morzach i oceanach wzmacniane sÂą systematycznie energiÂą zawartÂą w wodzie , zakopane w ziemi energiÂą czakramĂłw ziemi, zdeponowane na niektĂłrych szczytach gĂłrskich Âładuje moc wiatru i sztucznie tworzonych huraganĂłw, Ludzie swoim ogniem Âżycia teÂż ÂładujÂą niektĂłre krysztaÂły z ktĂłrymi sÂą po³¹czeni przez roÂżne symbole atlantydzkie. gdybyÂśmy w jednym czasie zatrzymali ta dostawĂŞ energii dla Atlantydy w przestrzeni zdematerializowaÂła by siĂŞ bez zasilania i rzec moÂżna spadÂła by nam na gÂłowy. Wszystko opiera siĂŞ na pobieranej z ziemi od ludzi energii zarĂłwno naturalnie przez pod³¹czenia do okreÂślonych systemĂłw religijnych i duchowych jak i dodatkowo przez ciÂągle organizowane medytacje z przesyÂłaniem energii w jakieÂś wymyÂślane portale przesyÂłowe. nauka juÂż dawno udowodniÂła iÂż dziĂŞki promieniom laserowym przesyÂłamy energiĂŞ... materia tez jest energiÂą odpowiednio zagĂŞszczonÂą, wystarczy ja rozrzedziĂŚ i moÂżna przesyÂłaĂŚ wszĂŞdzie a nastĂŞpnie w portalu odbioru przeksztaÂłciĂŚ w materiĂŞ wedle wzorca i kodu tam zainstalowanego. W technologiach materialnych do tworzenia wzorcami i kodĂłw uÂżywa siĂŞ Âśw. geometrii znajÂąc jej zasady tworzy siĂŞ i przetwarza Âżycie biologiczne w Âżycie syntetyczne, ktĂłre jednak do swojego istnienia tez potrzebuje Âżywej energii - bioplazmy z ogniem Âżycia. Co dzieje siĂŞ pod powierzchniÂą ziemi? Czy wyÂższa technologia to wyÂższy poziom rozwoju duchowego? " Pragniemy dodaĂŚ, Âże Âżyczliwe frakcje Sojuszu SyriaĂąsko-PlejadiaĂąskiego zawsze utrzymywaÂły pod powierzchniÂą Ziemi stacje do teleportacji i, ze jest to technologia, ktĂłra bĂŞdzie wykorzystywana jedynie w dobroczynnym celu.Ziemia stanowi chroniony poziom wolnej woli i miejsce dla rozwoju ludzkoÂści. W Kosmosie istniejÂą inne planety i formy Âżycia w dualnoÂści, ktĂłre sÂą bardziej zaawansowane technologicznie. ÂŻyczliwa grupa Ashtar utworzyÂła dla Ziemi i jej wzniesienia ochronnÂą tarczĂŞ…, a wielu z was, w waszym wielowymiarowym aspekcie, stanowi czêœÌ tej ochrony. JesteÂście Syrianami, Plejadianami, Arkturianami.ChcielibyÂśmy jeszcze dodaĂŚ, Âże niektĂłre rzÂądy i naukowcy zdajÂą sobie sprawĂŞ, Âże pod ZiemiÂą istniejÂą SyriaĂąsko – PlejadiaĂąskie bazy, w³¹cznie z tymi w niesÂławnym obszarze Nevada. I choĂŚ moÂże to byĂŚ dla was zaskoczeniem, istniejÂą tam dobrze funkcjonujÂące instalacje stworzone przez grupĂŞ SyriaĂąsko – PlejadiaĂąskÂą z udziaÂłem ludzi. Zaznaczamy, Âże nie bĂŞdzie udostĂŞpniona Âżadna technologia, z pomocÂą ktĂłrej bĂŞdÂą mogÂły byĂŚ prowadzone wojny."CzymÂś innym jest "Âśrod ziemie" z ÂżyjÂącymi w tej przestrzeni Istotami o najwyÂższym poziomie rozwoju duchowego , ktĂłrzy zostali tu by byĂŚ straÂżnikami Âżycia na ziemi , by nie nastÂąpiÂło zniszczenie jej kompletne, a zupeÂłnie czymÂś innym podziemne bazy kosmiczne dawnych atlantĂłw. Zdeprawowano zasady istnienia dawno temu i dokonano monumentalnego "odwiertu" w obrĂŞbie Piramidy Cheopsa umieszczajÂąc w nim prostokÂątny trzpieĂą krystaliczny zaburzajÂący pracĂŞ jadra ziemi i przesuwajÂący ustawienie osi ziemi ( chwalÂą siĂŞ niektĂłrzy nawet teraz ze jest on widzialny z kosmosu przez satelity i fotografowany) caÂły ten sztuczny proces jest wspierany energetycznie przez utrzymujÂące go w staÂłej pozycji "uÂśpione przy nim" silne wibracyjnie energie. Szczegó³owy opis moÂżna znaleŸÌ i przeczytaĂŚ w ksi¹¿ce Melchizedeka "Kwiat ÂŻycia" Najciekawsza w tym przekazie jest manipulacja informacjÂą strona przekazujÂąca je kieruje podejrzenia raz na jednych innym razem na innych siebie ukazujÂąc ideaÂłem majÂącym jakieÂś moce , a tak naprawdĂŞ sprytnie ¿¹gluje informacjÂą wykorzystujÂąc zaistniaÂłe zdarzenia jako wÂłasne dzieÂło, na ktĂłre tak naprawdĂŞ nie ma Âżadnego wpÂływu. "W prowadzÂące do wzniesienia stopniowanie Ziemi wÂłoÂżono wiĂŞcej wysiÂłkĂłw, niÂż moÂżecie sobie wyobraziĂŚ. Wzniesienie Ziemi nastÂąpi 12-12-12, a wzniesienie masy krytycznej ludzkoÂści dokona siĂŞ w ciÂągu 15 pokoleĂą. Chcemy wam powiedzieĂŚ, Âże takÂą potwierdzajÂącÂą informacjĂŞ przekazali wysÂłaĂący z przyszÂłoÂści, z ró¿nych hologramĂłw epok czasowych. NiektĂłrzy byliby dla was szokujÂący. Jeszcze wam powiemy, Âże klĂŞska hiszpaĂąskiej armady (zwiÂązanej z InkwizycjÂą) a nawet hitlerowskich Niemiec, to wydarzenia, na ktĂłre mieli wpÂływ ci wysÂłaĂący „powracajÂący z przyszÂłoÂści”. (Obie grupy pochodziÂły z trzonu energii aryjskich synĂłw Beliala z Atlantydy). Gdyby nikt nie zareagowaÂł na te wydarzenia, dzieje planety przybraÂłyby zupeÂłnie inny bieg."ZrozumieĂŚ trzeba iÂż informacje tej grupy opierajÂą siĂŞ na kolejnych opcjach III wymiaru z przeszÂłoÂści ,a nie IV z przyszÂłoÂści bowiem to co zaistnieje nigdy wczeÂśniej nie istniaÂło zatem nie ma Âżadnej moÂżliwoÂści opowieÂści jak to byÂło i ile czasu zaj¹³ ludziom rozwĂłj w nowych kodach Âżycia , ktĂłre jeszcze nigdy nie byÂły aktywne!zatem nie moÂżna powiedzieĂŚ ni ile pokoleĂą ni ile czasu , bo on bĂŞdzie miaÂł juz inny wymiar. Wszystkie te prognozy informacyjne opierajÂą siĂŞ tylko na przeszÂłoÂści III wymiaru powtĂłrzonej juÂż trzykrotnie. Data 12-12-12 to tylko taki trik cyfrowy prawda jest inna proces energetyczny rozpocznie siĂŞ 13 -12- 12 zgodnie z trzymiesiĂŞcznymi cyklami zgranymi z zenitem SÂłoĂąca i Syriusza. cd.... Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 17:41:19 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1618 : Listopad 05, 2012, 16:51:38 » |
|
no i bĂŞc
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1619 : Listopad 05, 2012, 19:53:19 » |
|
Kiedy ktoÂś jest w sÂłuÂżbie samemu sobie przede wszystkim, ten ktoÂś przygotowuje siĂŞ do jego wiĂŞkszego aktu usÂługi. To nie jest egoizm. To jest ÂświadomoœÌ siebie, jak ktoÂś siĂŞ widzi, jako czêœÌ wiĂŞkszej konstrukcji, a wiĂŞc wiĂŞkszej prawdy. Dziwny tekst, ale w pewien sposĂłb prawdziwy .. oddajÂący pewien sens g³êbszy tego, co niektĂłrzy nazywajÂą SOBÂĄ. OczywÂście, Âże kaÂżde istnienie jest czĂŞsciÂą wiĂŞkszej konstrukcji ,ktĂłrÂą od biedy moÂżna nazwaĂŚ SOBÂĄ . Poczucie bycia czymÂś wiĂŞkszym , tÂą CaÂłoÂściÂą z takiej, powiedzmy, Âże "wyÂższej" perspektywy, musi prowadziĂŚ do pokojowego sÂłuÂżenia tej CaÂłoÂści jako Sobie, a wiĂŞc automatycznie sÂłuÂży siĂŞ wszystkim innym. Niuans polega na tym, aby utrzymywaĂŚ rozpoznanie , poczucie tej CaÂłoÂści nawet w konfrontacji z twardÂą, nieprzyjemnÂą rzeczywistoÂściÂą. W buddyzmie odpowiada temu koncepcja Wspó³czucia. Rozumiana inaczej niÂż tradycyjne , zachodnie "JA Ci wspó³czujĂŞ ". We WSPĂÂŁ-CZUCIU nie ma JA, bo to jest wspó³odczuwanie w ktĂłrym granice nie istniejÂą. Kiedy jednak koncentrujesz siĂŞ zbytnio na SOBIE w ujĂŞciu jednostkowym ,to bardzo Âłatwo wpaœÌ w jak¹œ chorÂą ideologiĂŞ w ktĂłrej owszem , jest miejsce dla innych ,ale tylko w ramach wÂłasnego widzimisiĂŞ. To juÂż nie jest to samo. I jeszcze takie wraÂżenie przyszÂło, ze Ăłw Metatron dzielÂąc siĂŞ wiedzÂą na temat Czasoprzestrzeni , tak chĂŞtnie cytowany przez KiarĂŞ , bardzo przypomina mi to co pisaÂł PHIRIOORI o czasOprzestrzeni . Ot taka ciekawostka ...
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1620 : Listopad 05, 2012, 20:06:59 » |
|
Teraz rozumiecie dlaczego nasz arteq tak bardzo sprzeciwia siĂŞ wklejaniu tekstĂłw? Linki moÂżna Âłatwo blokowaĂŚ , teksty wklejone kopiujemy i sÂą moÂżliwe do powielania nie znikajÂą tak szybko jak linki. Zatem manipulacja jest trudniejsza a wymazywanie zaistniaÂłej informacji skopiowanej juÂż niemoÂżliwe. zatem w czyim imieniu walczy arteq o nasze ograniczenia? Nie rozumiem, dlaczego nasz Arteq tak bardzo sprzeciwia siĂŞ wklejaniu tekstĂłw? Jak rĂłwnieÂż nie wiem w czyim imieniu Arteq walczy o nasze ograniczenia? I jakie ograniczenia? I kto miaÂłby manipulowaĂŚ oraz co wymazywaĂŚ ze skopiowanych tekstĂłw? WytÂłumacz to Kiaro. OczywiÂście z podaniem dowodĂłw na swoje twierdzenia, inaczej jest to zwykÂłe pomĂłwienie. I chyba podlegÂłe regulaminowi? Jednych siĂŞ karze, innym wolno? Ot, Âślepa ta Temida. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 20:12:19 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1621 : Listopad 05, 2012, 20:48:27 » |
|
Stwierdzenie Kiary jest niestety przyk³adem manipulacji czyj¹œ wypowiedzi¹. Otó¿ nie sprzeciwiam siê wklejaniu treœci z innych Ÿróde³ - nikomu tego nie zabrania³em. Po prostu nie rozumiem - i prosi³em grzecznie o wyjaœnienia i niestety nie otrzyma³em wyjaœnienia - dlaczego wklejane s¹ ca³e strony tekstu bez s³owa jakiegokolwiek komentarza kopisty, bo w takim przypadku moim zadaniem w zupe³noœci wystarczy wklejka pilotuj¹ca i linki. Co chce przekazaÌ kopista, jaki jest jego stosunek, opinia odnoœcie zamieszczanych kopii? Podsumowuj¹c - nie rozumiem czysto mechanicznego wklejania, jednoczeœnie, je¿eli ktoœ ma takie ciœnienie, ¿e musi to robiÌ - proszê bardzo.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1622 : Listopad 05, 2012, 21:11:29 » |
|
to znowu Fioletowy PÂłomieĂą nadaje, komentarze jak, kto to widzi..Burzyciele SystemĂłw poniedziaÂłek, 05 listopada 2012 00:00 | Przez ostatni tydzieĂą paÂździernika przetoczyÂła siĂŞ przez nasz kraj wielka fala ciemnej energii. Wielu z Was z pewnoÂściÂą jÂą odczuÂła. U osĂłb przebudzonych jej dziaÂłanie przejawiaÂło siĂŞ zwÂątpieniem, rezygnacjÂą, poczuciem beznadziejnoÂści oraz ró¿nymi dolegliwoÂściami fizycznymi. JesteÂśmy ze sobÂą po³¹czeni. CzujĂŞ to co Wy. Gra w podchody z ciemnÂą stronÂą ma tÂą nieprzyjemnÂą wÂłaÂściwoœÌ, Âże po kaÂżdym znaczÂącym sukcesie ÂświatÂła, nastĂŞpuje zebranie siÂł i zmasowany atak ciemnoÂści. ZdjĂŞcie pieczĂŞci i klÂątw naÂłoÂżonych na PolskĂŞ ponad tysiÂąc lat temu byÂło niewÂątpliwie sukcesem. Dla ciemnej strony byÂła to strata, ktĂłrej siĂŞ nie spodziewano. ProszĂŞ pamiĂŞtaĂŚ, ze dopĂłki nie nastÂąpi przesilenie, to jest to na razie ICH Âświat, zaÂś istoty te bardzo siĂŞ denerwujÂą, gdy wydarza siĂŞ coÂś, co ich wÂładzĂŞ osÂłabia. To nic niezwykÂłego. ZwÂątpienie to podstawowa zaraza podawana wprost do umys³ów przez duchy z ciemnej strony. MoÂżecie byĂŚ pewni, Âże w tym decydujÂącym czasie duchy ciemnoÂści zrobiÂą wszystko, aby ugraĂŚ jak najwiĂŞcej. ZwÂątpienie dziaÂła jak piasek wrzucony w tryby precyzyjnej maszyny. Tryby zwalniajÂą, maszyna zaciera siĂŞ i staje. Jest to broĂą poraÂżajÂąco skuteczna i powszechna w uÂżyciu. Nie jest to jednak broĂą ostateczna... O nie - broniÂą ostatecznÂą dysponujÂą jedynie wysÂłannicy ÂświatÂła! Jest niÂą PÂłomieĂą Wprost Ze ÂŹrĂłdÂła, NajwyÂższa Wibracja Transformacji, KtĂłra burzy strukturĂŞ starÂą i powoÂłuje do Âżycia Nowy ÂŚwiat ONI o tym wiedzÂą, albo co najmniej przeczuwajÂą, BojÂą siĂŞ tego Ognia „jak ognia”. PĂłki co czujÂą siĂŞ jednak pewnie, trudno im bowiem uwierzyĂŚ w to, Âże znajdzie siĂŞ ktoÂś na tyle „szalony”, aby ten pÂłomieĂą sprowadziĂŚ. Bardziej cywilizowanym okreÂśleniem dla tego „szaleĂąstwa” jest Ostateczna Determinacja. Trzeba byĂŚ bowiem Ostatecznie Zdeterminowanym, lub w pewnym sensie „szalonym”, aby Âświadomie zburzyĂŚ to, na czym stoisz. KaÂżdy z nas jest przecieÂż w jakiÂś sposĂłb wpisany w globalny program i na co dzieĂą z niego korzysta. JeÂżeli zburzony zostanie program globalny, upadnie WSZYSTKO to, co jest w nim zawarte. Zanim podejmiecie decyzjĂŞ, chciaÂłbym abyÂście byli tego dog³êbnie Âświadomi... PrzetrwajÂą wiara, nadzieja, miÂłoœÌ, CaÂła reszta straci znaczenie. BÂądÂźmy szczerzy, Âżaden racjonalnie myÂślÂący czÂłowiek nie jest w stanie uwierzyĂŚ w to, Âże jakieÂś zbiorowe skoncentrowanie siÂły psychicznej pozwoli na sprowadzenie energii, ktĂłra zniweczy wszystko to, na co racjonalne umysÂły mozolnie tyraÂły przez wieki. Przypominam, Âże racjonalizm, to objaw wysoce zaraÂźliwej choroby psychicznej, ktĂłra przejawia siĂŞ na przykÂład tym, Âże doroÂśli wmawiajÂą dzieciom, Âże „duchĂłw nie ma” i tym podobne absurdy. Jak juÂż wspominaÂłem, po zdjĂŞciu pieczĂŞci w GnieÂźnie, obserwowaÂłem jak przez wiele godzin przez Gwiezdne Wrota przeciskaÂły siĂŞ pozostaÂłoÂści wszelkiego rodzaju brudu. ByÂły to przeró¿ne myÂśloksztaÂłty, istoty pasoÂżytnicze, fragmenty obcych kodĂłw i trudno nawet nazwaĂŚ co jeszcze. Refleksja, ktĂłra przy tym siĂŞ pojawiÂła jest nastĂŞpujÂąca: JeÂżeli tak ogromne pokÂłady byÂły naÂłoÂżone tylko na jeden wycinek rzeczywistoÂści, to jak wiele obcych kodĂłw jest naÂłoÂżone na ca³¹ rzeczywistoœÌ? GdybyÂśmy mieli to usuwaĂŚ i czyÂściĂŚ kawaÂłek po kawaÂłku, warstwa po warstwie – zajĂŞÂło by nam to tysiÂąclecia. W tym czasie to, co zostaÂło zdjĂŞte w jednym miejscu, odbudowaÂłoby siĂŞ w innej postaci gdzie indziej. Praca godna Syzyfa. Jedynym sensownym rozwiÂązaniem jest zburzenie caÂłego systemu, w ktĂłrym ta iluzja funkcjonuje! Raz, skutecznie i ostatecznie! Jak widzicie, „w tym szaleĂąstwie jest metoda”... Nie na darmo Plejadianie nazywali nas „burzycielami systemĂłw”. JesteÂśmy prawdopodobnie najbardziej zdeterminowanÂą zaÂłogÂą w tej galaktyce. SwojÂą drogÂą - czyÂż to nie piĂŞkne? Skoro w kryteriach obecnego Âświata jesteÂśmy szaleni, To znaczy, Âże jesteÂśmy gotowi na wszystko! I o to wÂłaÂśnie chodzi!!! Aby pÂłomieĂą mĂłgÂł w peÂłni skutecznie zapÂłon¹Ì, potrzebne jest po³¹czenie wymiarĂłw, ktĂłre w tym Âświecie zostaÂły przed wiekami rozdzielone. To zadanie wkrĂłtce przed nami stanie i wykonamy je wspĂłlnie. Jest to zwiÂązane ze sprowadzeniem energetycznej piramidy do ziemskiego wymiaru i zakorzenieniem jej w nim. Szczegó³owe informacje na ten temat bĂŞdÂą z odpowiednim wyprzedzeniem ogÂłoszone. O waÂżnych wydarzeniach powiadamiamy na krĂłtko przed ich wykonaniem, niemal w ostatniej chwili. Nie jest to przejaw niedbalstwa. Po prostu staramy siĂŞ minimalizowaĂŚ szkody wywoÂłane przez dzikie harce duchĂłw z ciemnej strony. JeÂżeli duchy te dostajÂą zbyt wiele czasu na zorganizowanie swych dziaÂłaĂą, powstaje pandemonium, nad ktĂłrym trudno potem zapanowaĂŚ. Prosimy wiĂŞc o wybaczenie, ale sÂą to niezbĂŞdne Âśrodki ostroÂżnoÂści. Jedynie dziaÂłanie szybkie i zaskakujÂące moÂże zapewniĂŚ nam przewagĂŞ. ProszĂŞ po prostu byĂŚ na bie¿¹co z informacjami publikowanymi na stronie. NajÂłatwiej skorzystaĂŚ w tym celu z systemu automatycznych powiadomieĂą (o ile ktoÂś siĂŞ do tej pory nie zalogowaÂł). JeÂżeli chcemy wykorzystaĂŚ wznoszÂące fale zwiÂązane ze zbliÂżajÂącym siĂŞ przesileniem, ktĂłrego kulminacja przypada na 21 grudnia 2012 roku, to przypominam, Âże czas, ktĂłry pozostaÂł na to, aby zadanie wykonaĂŚ to tylko: 45 dni 2 godzin 51 minut 24 sekund To oznacza jedno - - juÂż teraz potrzebna jest narastajÂąca z dnia na dzieĂą peÂłna i powszechna mobilizacja! Wszystkim, ktĂłrzy czujÂą i rozumiejÂą o co w tej misji chodzi. Wszystkim, ktĂłrzy majÂą w niej swĂłj udziaÂł, SkÂładam z g³êbi serca pokÂłon najszczerszego szacunku. Trzeba byĂŚ mÂądrym, aby potrafiĂŚ byĂŚ szalonym! BUDZENIE PIRAMIDY – POST SCRIPTUM W przesÂłaniu Budzenie Piramidy, przyznaÂłem siĂŞ do swych korzeni. ChoĂŚ wolĂŞ wolĂŞ ÂżyĂŚ incognito, a nad przywĂłdztwo przedkÂładam domowe zacisze, uznaÂłem Âże czas tego wymaga. ProszĂŞ jednak, nie zwracajcie siĂŞ do mnie imionami z przeszÂłoÂści. To atrybuty, ktĂłre dawno straciÂły swe znacznie. Kimkolwiek byÂłem w przeszÂłoÂści, dziÂś jestem czÂłowiekiem. PamiĂŞĂŚ z wolna odÂżywa, ale nadal sÂą to zaledwie strzĂŞpy. Za moÂżliwoœÌ przyjĂŞcia ciaÂła na tej planecie pÂłaci siĂŞ ogromnie wysokÂą cenĂŞ. KaÂżdy z nas zostaÂł w mniej lub wiĂŞcej rĂłwny sposĂłb ograbiony. DziÂś nie ma wÂśrĂłd nas bogĂłw. Mimo to, siÂła, ktĂłrÂą w sobie mamy, pozwoli zerwaĂŚ wszelkie pĂŞta niepamiĂŞci. ChoĂŚ z pozycji czÂłowieka wydaje siĂŞ to niemoÂżliwe, potrafimy nasze zadanie wykonaĂŚ! WierzĂŞ w to! WierzĂŞ w naszÂą misjĂŞ! WierzĂŞ w NAS! Wiem, Âże ta wiara jest odwzajemniona... ************ NIE JESTEÂŚMY SAMI! ZaskakujÂący ciÂąg dalszy juÂż w nastĂŞpnym przesÂłaniu... *********** http://www.fioletowyplomien.com/burzycielesystemowDobranoc 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 21:13:59 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1623 : Listopad 06, 2012, 14:23:40 » |
|
A teraz coÂś bardzo stabilnego, comiesiĂŞczny przekaz grupy Arkturian. Tym razem starajÂą siĂŞ przewrĂłciĂŚ nasz sposĂłb myÂślenia o braku i obfitoÂści,
Zaopatrzenie ~ JA MAM, bo JA JESTEM Grupa Arkturian
Drodzy, widzimy duÂżo przewidywaĂą w kaÂżdym z Was w sprawie zbliÂżajÂących siĂŞ wyborĂłw. ProszĂŞ pamiĂŞtaĂŚ, aby korzystaĂŚ z wytycznymi wewnĂŞtrznej ÂświadomoÂści i intuicji, a nie reagowaĂŚ na retorykĂŞ pÂłatnych politycznych wiadomoÂści. Ponadto, dziĂŞki Âświadomej intencji wybierania tych, ktĂłrzy posiadajÂą najwiĂŞcej ÂświatÂła, bĂŞdziecie kierowaĂŚ do nich-tych kandydatĂłw, ktĂłrych intencje sÂą, aby sÂłuÂżyĂŚ ludziom, a nie sobie samym. Zaufajcie, drodzy intuicji, bĂŞdziecie kierowani.
Dzisiaj chcemy rozmawiaÌ z Wami w sprawie zaopatrzenia. Du¿a czêœÌ œwiata nadal cierpi g³êboko doœwiadczaj¹c braku i ograniczeù. Ci drodzy rezonuj¹ z przekonaniem, ¿e ich dobro przychodzi z zewn¹trz siebie i jest zale¿ne od innych, co z kolei prowadzi do lêku, w¹tpliwoœci i cierpienia. Brak jest manifestacj¹ wiary w dualnoœci i separacji - oddzielenia od wszystkich i wszystkiego w tym ród³a (Boga). Te uniwersalne wierzenia dotycz¹ wszystkich, i nadal funkcjonuj¹ jako moc w oœwieconej œwiadomoœci. Energia zasilaj¹ca braki i ograniczenia jest stale wzmacniana i dodawana do poprzez powszechne przekonania dualnoœci i separacji. Te przekonania s¹ z kolei wzmacniane przez wydarzenia na œwiecie, relacje z wydarzeù i retoryk¹ polityczn¹. Przejawy braku s¹ wszêdzie i dlatego szukamy dziœ, aby mówiÌ o tym, gdy¿ jesteœcie duchowo gotowi spojrzeÌ g³êbiej w prawdê o obfitoœci.
Poniewa¿ jesteœ manifestacj¹ Ÿród³a, Ty w swojej prawdziwej istocie, jesteœ samo- trwa³y i samo- utrzymuj¹cy. Widzisz, obfitoœÌ (kompletnoœÌ, ca³oœÌ) jest prawem, jakoœci¹ ród³a i dlatego jest obecna w œwiadomoœci ka¿dej ¿ywej duszy. Powodem, ¿e tak wielu nie ma nawet absolutnie niezbêdnych rzeczy, jest, ¿e cz³owiek jest twórc¹, ale przez nieznajomoœÌ tej prawdy pozwoli³ innym uznaÌ ich bogactwo i w³adzê, podczas gdy w tym samym czasie, zaakceptowa³ ich brak w swoim ¿yciu i wielu innych.
Nie ma prawa BRAKU, drodzy. Brak jest wierzeniem, koncepcj¹ podtrzymywan¹ oryginalnie przez wiêkszoœÌ na œwiecie po prostu przez nie wyewoluowan¹ ignorancjê. Wszystkie ucieleœnienia rzeczywiœcie s¹ Bosk¹ kompletnoœci¹ ród³a. To jest czas, aby wyczyœciÌ te stare przekonania i przestaÌ patrzeÌ na zewn¹trz siebie za wszystkim, czego potrzebujesz. Jest to wa¿ny aspekt odebrania swojej mocy. Zacznij od œwiadomego oœwiadczania swojej intencji, aby uwolniÌ i wyczyœciÌ wszelkie koncepcje i przekonania mog¹ce nadal ciê trzymaÌ, dotycz¹c braków i ograniczeù, w szczególnoœci te dotycz¹ce pieniêdzy. Równie¿ oœwiadcz intencjê uwolnienia energii jakiegokolwiek œlubowania podjêtego w innych wcieleniach, szczególnie œlubów ubóstwa, gdy¿ œluby podjête z czyst¹ intencj¹ przytrzymuj¹ intensywnie energiê.
Rozpocznij uwalniajÂąc, uzyskujÂąc dziaÂłajÂący przepÂływ podczas zrozumienia, Âże z powodu JednoÂści, moÂże tylko pÂłyn¹Ì do siebie, z jednej rĂŞki do drugiej, tak mĂłwiÂąc. MoÂżesz pomyÂśleĂŚ i powiedzieĂŚ, "Nie mam nic do przepÂłyniĂŞcia". MĂłwimy wam, Âże to oÂświadczenie samo zapewni, Âże zamanifestujecie dokÂładnie to nic. PamiĂŞtajcie, Âże jesteÂście twĂłrcami i Wasze sÂłowa i myÂśli niosÂą potĂŞÂżnÂą energiĂŞ tworzenia. KaÂżdy ma coÂś, co moÂże zacz¹Ì przepÂływ (aby oddaĂŚ), ubrania, czas, pomysÂły, talenty, a nawet kilka centĂłw. WaÂżne jest, aby nie oczekiwaĂŚ w ogĂłle lub nie oczekiwaĂŚ zwrotu, gdyÂż to byÂłoby Poszukiwanie dĂłbr "na zewnÂątrz”. Niezmiernie waÂżne jest, aby zrozumieĂŚ, Âże kiedy dajesz, nie dajesz z osobistej, ograniczonej podaÂży, ale uwalniasz z nieskoĂączonego ÂŹrĂłdÂła - im wiĂŞcej wypÂływa, tym wiĂŞcej moÂże napÂływaĂŚ. Poprzez to zrozumienie i dziaÂłanie, przepÂływ obfitoÂści moÂże siĂŞ rozpocz¹Ì.
PoniewaÂż to, co widzimy, sÂłyszymy, smakujemy, dotykamy i wÂąchamy jest trzeci trĂłjwymiarowym poczuciem duchowej rzeczywistoÂści, zrozumcie, Âże wszystkie interesy i interakcje miĂŞdzy ludÂźmi sÂą w rzeczywistoÂści, przepÂływem miÂłoÂści (usÂługa lub produkt) i wdziĂŞcznoÂści (barter lub pÂłatnoÂści ).
Wiele osób nieœwiadomie zablokowa³o ich energiê obfitoœci przez utrzymywanie przekonania sk¹d finansowa obfitoœÌ musi wystêpowaÌ - wierz¹, ¿e mo¿e ona pochodziÌ z inwestycji, rodziców, zatrudnienia, sprzeda¿y itd. Boska ŒwiadomoœÌ nie ma ograniczeù i mo¿e rozwijaÌ siê w sposób, o którym nigdy wczeœniej nie pomyœla³eœ o ile jest to dopuszczalne. To, co by³o zwykle œrednim dochodem mo¿e siê ca³kowicie zmieniÌ ... pozwolisz mu to zrobiÌ, albo bêdziesz go blokowaÌ. Nowy system finansowy jest przygotowany dla wszystkich, ale to nie oznacza, ¿e mo¿esz siedzieÌ na rêkach nic nie robi¹c, gdy¿ to jest ponownie szukanie swoich dóbr na zewn¹trz siebie. Wszyscy, którzy szczerze szukaj¹ duchowej œwiadomoœci musz¹ siê obudziÌ do g³êbszych prawd obfitoœci lub nadal ¿yÌ z kreacj¹ braku i ograniczeù.
Bogactwo i poda¿ nie odnosz¹ siê tylko do finansów. Kiedy uœwiadomisz sobie, ¿e wszystko, co niezbêdne jest zawarte w istocie JA który JESTEM, umys³ nastêpnie interpretuje to zrozumienie na scenie zewnêtrznej jako ... jako to, co dla mnie oznacza kompletnoœÌ, która nie mo¿e reprezentowaÌ kompletnoœci dla mojego s¹siada. Umys³ manifestuje zewnêtrzne doœwiadczenia zarówno powszechnie i indywidualnie ze œwiadomoœci, ogólnej œwiadomoœci œwiata i jednostki. ŒwiadomoœÌ wype³niona wierzeniami dualnoœci i separacji manifestuje doœwiadczenia dualizmu i separacji. Zrozumienie tego jest duchow¹ ewolucj¹.
Twoja prawdziwa istota jest kompletnie samo-utrzymuj¹ca siê i samo- trwa³a. Rozpocznij zwyczaj p³yn¹cej wdziêcznoœci za ka¿dy moment za to, co masz w œwiadomoœci - MAM, bo JA JESTEM. Spójrz na œwiat wokó³ siebie, drzewa, p³yn¹c¹ wdziêcznoœÌ dla nich i dla ich piêkna i us³ug. Spójrz na zwierzêta i poczuj wdziêcznoœÌ za ich towarzystwo, mi³oœÌ, wiernoœÌ i niewinnoœÌ. Przep³yw wdziêcznoœci dla przyjació³, rodziny, a nawet "wrogów", dla mi³oœci, doœwiadczenia, a nawet trudnych lekcji dla Ciebie. Zamiast mówiÌ, "nie mam", zacznij mówiÌ "dziêkujê" za wszystko w swoim doœwiadczeniu i doceù to, gdy¿ nic nie jest przypadkowe i wszystko mo¿e byÌ krokiem w ewolucji, jeœli tak wybierzesz.
Jako przejawy ród³a, byliœcie twórcami, ale nie wiedzieliœcie tego, a tym samym nieœwiadomie stworzyliœcie œwiat pe³en braku i ograniczeù. Teraz jesteœcie gotowi, aby siê obudziÌ i zacz¹Ì zdawaÌ sobie sprawê z tego, kim naprawdê jesteœcie. Za ka¿dym razem, gdy mówicie, "nie mam", doskonale to stwarzacie (brak), wiêc staùcie jako "portier u drzwi" swojego umys³u i nie przepuszczajcie jakichkolwiek nieostro¿nych s³ów i myœli.
Dwa najwiĂŞksze uderzenia dla ludzkoÂści w tym potĂŞÂżnym momencie zmiany i ewolucji to sÂą: przeniesienie poza wierzenia Âświata w odniesieniu do relacji i pieniĂŞdzy. To nie znaczy, Âże nie uÂżywacie zdrowego rozsÂądku w wyborze pracy, biznesie, lub w realizacji tego, co potrzebujecie, ale po prostu oznacza, Âże robicie to, co trzeba zrobiĂŚ z wyÂższego poziomu zrozumienia, ÂżyjÂąc ze ÂświadomoÂści, Âże jesteÂście sami kompletni.
JesteÂście gotowi moi drodzy, jesteÂście gotowi.
JesteÂśmy GrupÂą Arkturian 04.11.12 04 listopada 2012 Channeler: Marilyn Raffaele www.onenessofall.com
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1624 : Listopad 06, 2012, 14:59:39 » |
|
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vw8z7T_ErQoSiergiej ÂŁazariew, znany na caÂłym Âświecie autor popularnej "Diagnostyki Karmy", po raz pierwszy w Polsce. Psycholog, bioenergoterapeuta i wizjoner ma swoja koncepcjĂŞ ludzkoÂści.Czy koniec Âświata jest nieunikniony? Kto przeÂżyje? Jak rozumieĂŚ te wydarzenia i co zrobiĂŚ by samemu przetrwaĂŚ! Zobacz koniecznie na antenie EZO TV. WiĂŞcej na www.ezotv.pl
|
|
|
|
|
|
|
|