Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:28:03

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 823938 razy)
0 u¿ytkowników i 13 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1600 : Listopad 04, 2012, 18:35:02 »

Nie to ¿e siê czepiam bo od tego jest szacowny arteq , ale ciekawi mnie tylko w jakiej dziedzinie ów Lanto jest mistrzem.
Nasi to chocia¿ siê przedstawiaj± jestem profesorem filologii, albo jestem doktorem matematyki..
A tu jestem mistrzem Du¿y u¶miech
Ja jak siê przedstawiam to mówiê, ¿e jestem specjalista od spo¿ycia piwa czêsto w ilo¶ciach nadmiernych (pracuje nad tym z mizernym skutkiem) i wtedy ka¿dy wie z jakim to ,,specem" ma do czynienia Du¿y u¶miech
A tu ju¿ na samym pocz±tku mistrz od ....Co¶
Hm na trze¼wo tego nie zaakceptuje Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1601 : Listopad 04, 2012, 18:39:30 »

ale ciekawi mnie tylko w jakiej dziedzinie ów Lanto jest mistrzem.

skoro obserwuje nas od eonów,-
to wnioskuje, ¿e mistrzem obserwacji
Du¿y u¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1602 : Listopad 04, 2012, 18:50:33 »

songo1970
skoro obserwuje nas od eonów,-
to wnioskuje, ¿e mistrzem obserwacji
Znaczy jest zwyk³ym podgl±daczem Du¿y u¶miech
Mam tylko nadzieje, ¿e podgl±da kobiety ewentualnie tych przystojniaków a grubasy go nie krêc± Du¿y u¶miech
Swoj± droga moim skromnym zdaniem samo podgl±danie to s³aba nauka Du¿y u¶miech
I przypomina to lizanie cukierka przez papierek Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1603 : Listopad 04, 2012, 18:53:24 »

..nie wszyscy zdecydowali siê "upa¶æ w dualno¶æ",-
wiêc jedni w to graj±, a inni tylko ogl±daj±,- Du¿y u¶miech
i "konia z rzêdem" temu kto wie, komu lepiej lub gorzej w swoich rolach. Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 18:53:38 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1604 : Listopad 04, 2012, 19:02:31 »

songo1970
i "konia z rzêdem" temu kto wie, komu lepiej lub gorzej w swoich rolach.
Nie wiem komu lepiej bo jak sobie na wierchuszkê patrze to wydaj± siê dumni i kwitn±cy w swoich rezydencjach, limuzynach ....
Wiêc ci ,,mistrzowie" czy te¿ ,,archanio³owie" pewnie maj± podobnie Du¿y u¶miech
Ale ciekawi mnie dlaczego pó¼niej tak skoml± szukaj±c kontaktu z nieskromnie napisze nami u¿ywaj±c epitetów np  s³odcy Du¿y u¶miech
Sk±d u nich tyle lêku nawet wychodz±c z za³o¿enia, ¿e nie ka¿dy jest bohaterem. Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1605 : Listopad 04, 2012, 19:06:21 »

songo1970
i "konia z rzêdem" temu kto wie, komu lepiej lub gorzej w swoich rolach.
Nie wiem komu lepiej bo jak sobie na wierchuszkê patrze to wydaj± siê dumni i kwitn±cy w swoich rezydencjach, limuzynach ....
Wiêc ci ,,mistrzowie" czy te¿ ,,archanio³owie" pewnie maj± podobnie Du¿y u¶miech
Ale ciekawi mnie dlaczego pó¼niej tak skoml± szukaj±c kontaktu z nieskromnie napisze nami u¿ywaj±c epitetów np  s³odcy Du¿y u¶miech
Sk±d u nich tyle lêku nawet wychodz±c z za³o¿enia, ¿e nie ka¿dy jest bohaterem. Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech

po mojemu- nasze do¶wiadczenia zbierane przez eony s± bezcenne,-
dodatkowo, "co nas nie zabije to nas wzmacnia", a je¿eli podczas naszej nieobecno¶ci co¶ spartolili,-
to wiesz kto u kogo znajdzie siê na dywaniku
Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 19:12:33 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1606 : Listopad 04, 2012, 19:14:46 »

i co na tym dywaniku z nim pocz±æ Du¿y u¶miech
bo przecie¿ spartolili
bo nie tak mia³o byæ
mia³a byæ wspó³praca - wymiana wniosków, do¶wiadczeñ, wiedzy
a oni dali dyla z ziemi i tylko nas nas gapili siê tyle czasu.
a jak zobaczyli ¿e dla ich cia³ o zgrozo jest za pó¼no, ¿e ka¿dy kowalem swojego losu
to..
to skoml± nocami i spaæ nie daj±
nawet poj±æ nie mog±, ¿e nikt tu nikomu rewan¿owa³ siê nie bêdzie
tylko
cierpliwy jestem wiêc cierpliwie powtórzê
ka¿dy kowalem swojego losu, co kto posia³ to zbiera...
wiêc kochany songo wole swoj± star± chatkê swojego kilkuletniego kocura i swoje grube cia³ko od ichniego luksusu Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 19:15:29 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1607 : Listopad 04, 2012, 19:26:24 »

Cytat: przebi¶nieg
wiêc kochany songo wole swoj± star± chatkê swojego kilkuletniego kocura i swoje grube cia³ko od ichniego luksusu   

A móg³by¶ szacowny, jak±¶ fotkê tego kilkuletniego kocura na forum wrzuciæ?
Mi³o¶ników kotów tu sporo.  Mrugniêcie

To pa  Du¿y u¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1608 : Listopad 04, 2012, 19:28:33 »

Cytat: przebi¶nieg
wiêc kochany songo wole swoj± star± chatkê swojego kilkuletniego kocura i swoje grube cia³ko od ichniego luksusu  

A móg³by¶ szacowny, jak±¶ fotkê tego kilkuletniego kocura na forum wrzuciæ?
Mi³o¶ników kotów tu sporo.  Mrugniêcie

To pa  Du¿y u¶miech

no w³a¶nie!- co do kotów  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 19:39:10 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1609 : Listopad 04, 2012, 19:41:56 »

Przepraszam oczywi¶cie jest u mnie miska przed domem z której je kilka lub wiêcej kotów, ¿aden z nich nie jest ,,mój", ale pisz±c o ,,kocurze" mam na my¶li mojego 5- letniego peugeota 407 U¶miech
ju¿ wyja¶ni³em ¿e ¶ni³o mi siê ¿e jestem w ¶rodku kota, a poruszam siê jak w aucie U¶miech
No i przekonano mnie do zakupienia owego auta a poniewa¿ ma lwa (gryfa) w logo, wiêc nazwa³em go ,,kocur"
Zdjêcie ka¿dy w necie mo¿e obejrzeæ wpisuj±c peugeot 407 U¶miech kolor srebrny metalik Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 19:43:49 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #1610 : Listopad 04, 2012, 19:57:28 »

Wracaj±c do dyskusji to mistrz jest mistrzem od siebie i dlatego ju¿ nie musi do¶wiadczaæ 3D, i gdzie¶ tu by³o klepane jakie cechy tego mistrzostwa tutaj z grubsza s±, nawet ptak siê za³apywa³a. Z podgl±daniem to raczej tak sobie (chyba, ¿e ma bujn± wyobra¼niê), bo najlepiej widzi potencja³y energetyczne i ruchy energii, wiêc kobiecego cia³a raczej nie doceni, zreszt± i tak mu wszystko jedno - nie ma ju¿ p³ci.
Kotów ci u nas dostatek, mam kilka do oddania, a zdjêæ tych co s± ju¿ na sta³e te¿ by siê znalaz³o.
======================================================
Wracamy do energii. Druga czê¶æ odczytu Kosmicznej ¦wiadomo¶ci z 01.11.2012 - konkluzje.
Ten kawa³ek jest krótszy i porusza kwestie s³u¿enia.

Kosmiczna ¦wiadomo¶æ odczyt z 2 listopada 2012 (czê¶æ 2) konkluzja!

"Jak wielu S³u¿yæ i jak?"

Pytaj±cy: D¼wigamy to. Jest pytanie, którego nigdy nie widzia³em tutaj wcze¶niej, ¿e ja nawet nie pomy¶la³em. To jest  z FS. Pisze on: "Kiedy przeszed³em na drug± stronê i byt pyta mnie ilu ja s³u¿y³em, dlaczego siê nie pyta mnie, ilu ja nadu¿ywa³em, torturowa³em, lub zostali zamordowani, poniewa¿, zgodnie ze ¦wiadomo¶ci±, dobro i z³o s± obydwoma atrybutami i powinny byæ nagradzane? "

Kosmiczna ¦wiadomo¶æ: ta ¶wiadomo¶æ mówi, ¿e w czasie ¶mierci i przegl±du w³asnego ¿ycia, ka¿dy przegl±da wszystko z w³asnego ¿ycia. Pytanie: "Jak wielu s³u¿y³em i jak dobrze?" jest takim, które odzwierciedla to, co by³o celem dla duszy, która zdecydowa³a siê przyj¶æ do ludzko¶ci, do fizyczno¶ci, aby mieæ fizyczne do¶wiadczenie. Gdy¿ ostatecznym celem jest s³u¿yæ nie tylko do ludzko¶ci w wiêkszym kontek¶cie, ale innym w swoim ¿yciu, a wiêc pytanie: "Ilu ja s³u¿y³em?" Ma znaczenie, gdy¿ dusza pragnie siê rozwijaæ i rosn±æ i s³u¿yæ i byæ wyrazem Bo¿ego ¶wiat³a i Bo¿ej mi³o¶ci. ¯e w tym samym czasie, gdy przegl±d jest robiony i to, co jest aspektem duszy po powrocie do ducha widzi wszystkie swoje dzia³ania, widzi wszystkie nadu¿ycia, wszystkie tortury, wszystkie negatywne dzia³ania, które kto¶ móg³ podj±æ. Je¶li kto¶ by³ obel¿ywy i destrukcyjny dla innych, u¶wiadamia sobie to i dusza rozumie, ¿e to nie by³o zamierzeniem, ani celem. To by³o, ¿eby i¶æ do fizyczno¶ci mieæ do¶wiadczenie swojego wzrostu i rozwoju i s³u¿yæ najwy¿szemu Boskiemu celowi. Ona rozumie w trakcie przegl±du, ¿e mo¿e zawiod³a. Mo¿e by³a zwiedziona. I mo¿e rzeczywi¶cie nie osi±gnê³a tego, co to by³o zamierzone. Nawet dla tych, którzy nie wchodz± w fizyczno¶æ w celu s³u¿enia lub postêpu duchowego, ci±gle robi± przegl±dy swoich wcieleñ i nadal rozumiej±, ¿e mogli ¿yæ lepszymi wcieleniami. Jest to powód, dlaczego wolno¶æ wyboru jest dwustronnym mieczem. Gdy¿ mo¿e ona byæ u¿ywana dla najwy¿szych, ¶wiadomych wyborów, które pos³u¿± duszy w jej wêdrówce przez stan do¶wiadczenia, ale mo¿e równie¿ prowadziæ do z³ych wyborów, odchylenia od swego prawdziwego szlaku i zboczenia z najprawdziwszych celów, które dusza ma, gdy wejdzie ona w fizyczno¶æ. Po powrocie duszy, aspekt które mia³ do¶wiadczenie, wraca z powrotem do stanu duchowego, mo¿e zobaczyæ, gdzie to uda³o, a gdzie nie powiod³o siê. Gdzie s³u¿y³ wielu i gdzie nie s³u¿y³ nikomu poza jego w³asnym interesem w oparciu o swoje potrzeby fizyczne i za³o¿enia. Dusza to rozumie i dusza pragnie mieæ kolejn± szansê, kolejn± szansê, aby wróciæ do fizyczno¶ci i zrobiæ to dobrze. Aby s³u¿yæ. Aby osi±gn±æ wy¿sze cele duchowe mo¿e zechce zrobiæ po raz pierwszy w ci±gu. Jest to czê¶æ tego, co jest znane jako karma. A dusza w wyborze do zaanga¿owania siê w karmie, decyduj±c siê na powrót do fizyczno¶ci, robi to z zamiarem robienia dobrze. Niestety po raz kolejny wolno¶æ wyboru jest w eksploatacji. Zas³ona zapomnienia dezorientuje kogo¶. Zapominaj± o ich duchowej naturze. Mo¿na by pomy¶leæ, to jest absurdalny i szalony sposób robienia rzeczy, ale je¶li kto¶ rozumie, ¿e dusza jest wieczna, Bóg jest wieczny, i ¿e s± to po prostu stany snu duszy, które ma, aby mieæ do¶wiadczenie, po którym ona wróci do w³ókna duszy, to nie ma powodu, dlaczego nie zrobiæ tego w ten sposób.

Kosmiczna ¦wiadomo¶æ: Ostatecznie, dusza ma to prawo i aspekt, który prezentuje siê w fizyczno¶ci robi to, co jest ¶cie¿k± s³u¿by, drog± o¶wiecenia, osi±gaj±c poziom ¶wiadomo¶ci, który pozwoli jej siê Wznie¶æ. To jest dok³adnie to, co dzieje siê na tym planie istnienia w tym czasie. Wiele dusz, którzy robi³y to w kó³ko, w koñcu osi±gnê³a w sposób zbiorowy, punkt zrozumienia, punkt osi±gniêcia tej ¶wiadomo¶ci, ¿e s± tutaj, aby s³u¿yæ w tym najbardziej pomy¶lnym czasie. S± tutaj, aby osi±gn±æ duchowe o¶wiecenie i zaawansowanie i s± tutaj, aby s³u¿yæ.

Pytaj±cy: Bardzo dobra odpowied¼. Dziêkujê. Jest jeszcze inna kwestia. Wierzê, ¿e to ju¿ na to odpowiedzia³e¶. D¼wigamy ...

Kosmiczna ¦wiadomo¶æ: ta ¶wiadomo¶æ przeszkodzi. Ta ¶wiadomo¶æ kontynuuje delikatnie. Gdy¿ zakoñczy³a stwierdzeniem, ¿e jeste¶cie tutaj, aby s³u¿yæ. Ta ¶wiadomo¶æ pragnie dodaæ, ¿e jeste¶cie tutaj, aby s³u¿yæ sobie, swojej duszy, Bosko¶ci, oczywi¶cie, ale w byciu w s³u¿bie dla samego siebie, postawienia samego siebie w centrum w³asnego krêgu, zaczyna siê od zrozumienia, ¿e gdy kto¶ ro¶nie i rozszerza siê, gdy wiedza i m±dro¶æ i duchowe rozumienie rozszerza siê w czyjej¶ ¶wiadomej istocie, gdy bêdzie rozumieæ, dlaczego bycie w s³u¿bie jest tak wa¿ne. Kiedy kto¶ jest w s³u¿bie samemu sobie przede wszystkim, ten kto¶ przygotowuje siê do jego wiêkszego aktu us³ugi. To nie jest egoizm. To jest ¶wiadomo¶æ siebie, jak kto¶ siê widzi, jako czê¶æ wiêkszej konstrukcji, a wiêc wiêkszej prawdy. I gdy kto¶ pomaga sobie, to rzeczywi¶cie pomaga innym, zarówno bezpo¶rednio w jego s±siedztwie i poza jego krêgiem odpowiedzialno¶ci. Gdy¿ ten kr±g rozszerza siê i odpowiedzialno¶æ za innych, jest równie¿ tym, co siê rozszerza. Ale zawsze zaczyna siê od samego siebie, kto¶ dzia³a miejscowo po pierwsze, przynosi zrozumienie we w³asnym ¿yciu, i pomaga innym w ich ¿yciu, Ukochani, siostry, bracia, rodzice, dzieci, ciotki, wujkowie, kuzyni. To wtedy rozwija siê na przyjació³ i wspó³pracowników. To rozszerza siê na zewn±trz w wiêkszej ilo¶ci, je¶li ma zdolno¶æ s³u¿yæ w ten sposób. To nie jest tak, ¿e ka¿da dusza, która wybiera siê w fizyczno¶æ musi byæ w us³ugach publicznych w oczach opinii publicznej, ale nawet przez zrozumienie, ¿e mo¿na przenosiæ swoje energie zrozumienia, ¶wiat³a i mi³o¶ci, do masowej ¶wiadomo¶ci i anga¿uje siê w tego rodzaju medytacje, wtedy s³u¿y wiêkszej ca³o¶ci. To nie jest us³uga, która po prostu opiera siê na dzia³aniach na publicznej arenie, ale tak¿e dzia³ania wysy³ania z powrotem swojej energii i wspierania planu Bo¿ego, przynosz±c ¶wiat³o i mi³o¶æ, nawet do tych, w ciemno¶ci, bo oni tak¿e s± czê¶ci± Bo¿ego planu, czê¶ci± Stworzenia. I to te¿ jest s³u¿eniem. Jest to równie¿ to, co jest okre¶lone w pytaniu: "Ilu s³u¿y³e¶?" To nie jest po prostu tak, ¿e kto¶ musia³ byæ osob± publiczn± oczywi¶cie tam, s³u¿±c, ale mo¿na byæ s³u¿±cym poprzez swoje intencje i poprzez swoje dzia³ania na tych poziomach.

Pytaj±cy: To prawda. Du¿o m±dro¶ci. Dziêkujê.

Kosmiczna ¦wiadomo¶æ: Wreszcie, ta ¦wiadomo¶æ koñczy mówi±c, ¿e w tych czasach, w szczególno¶ci, istnieje zapotrzebowanie na takie us³ugi. ¯e wielu, którzy zostan± zatraceni w strachu i panice, tylko patrz± na siebie i swoich najbli¿szych, jak tych, którzy musz± byæ obs³ugiwani i chronieni. Ale to nie jest us³uga w sposób, o jakim ta ¶wiadomo¶æ mówi³a chwilê temu. Bêd± widzieæ raczej, ¿e trzeba siê broniæ, bêd± kupowaæ broñ, bêd± zdobywaæ ich jedzenie, nie bêd± siê dzielili akcji, zabij± tych, którzy przyjd± do nich z pro¶b± o jedzenie. To nie jest us³uga w ¶wietle. To wiêcej jest o krótkowzroczno¶ci tych, którzy nie bêd± widzieæ wiêkszego obrazu. Gdy¿ jest to czê¶æ planu tak¿e tych w mocy, hermetyzacja osób w takim ograniczonym zrozumieniu i wizji, ¿e ich zdaniem musz± mieæ broñ, aby chroniæ siebie, ¿e musz± i¶æ na wojnê, aby pokonaæ innych, którzy chcieliby co¶ zabraæ od nich, co¶ co jest wa¿ne, jak im powiedziano. Wszystko to jest czê¶æ planu ciemnych, zapobiegania, aby wielu zobaczy³o wiêksz± prawdê i by³o w wiêkszych us³ugach. To jest jeden z g³ównych powodów, dlaczego ta ¶wiadomo¶æ powiedzia³a wiele razy: Nie wystarczy i¶æ w strach i panikê i egoizm. Gdy¿ to nie jest droga do przodu w ¶wiadomo¶ci duchowej i uwa¿no¶ci duchowej. Jest to droga w istocie do z³owienia samego siebie i do utrwalenia cykli karmicznych w kó³ko, gdy¿ lekcj±, jak ta ¶wiadomo¶æ powiedzia³a, jest zrozumienie, w jaki sposób s³u¿yæ samemu sobie, swojemu wzrostowi i rozwojowi, swojemu rozwojowi duchowemu, swojej grupie dusz i Bogu.

Pytaj±cy: Dziêkujê, ¦wiadomo¶ci. To by³o bardzo, bardzo pomocne. Bardzo, bardzo dobre. Dziêkujê.

Pytaj±cy: Czy masz dodatki proszê?

Kosmiczna ¦wiadomo¶æ: nie ta ¶wiadomo¶æ skompletowa³a, w koñcu.

Pytaj±cy: To by³o naprawdê ciekawe. Dziêkujê.

02 listopad 2012
Channeler: Will Berlinghof
http://lightworkers.org/channeling/170516/cosmic-awareness-reading-november-2-2012-part-2-conclusion

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1611 : Listopad 04, 2012, 23:12:16 »

Je¶li kto¶ jeszcze my¶li, ¿e Kosmiczna ¦wiadomo¶æ to ¿art to proszê siê zapoznaæ z nag³ówkiem poni¿ej przywo³anego artyku³u. Wiertarka tutaj to wiertnia geologiczna. Zbieg okoliczno¶ci?

Cywilny Powietrzny Patrol Missouri prowadzi stanowe szerokie æwiczenia katastrofy symuluj±cej trzêsienie ziemi wielko¶ci 7,6 w pobli¿u Nowego Madrytu

St Louis Dzisiaj
04 listopada 2012 07:09 CST
Skrzyd³o Cywilnego Patrolu Powietrznego Missouri, pomocnicze dla US Air Force, bêdzie uczestniczy³o w stanowych szeroko zakrojonych æwiczeniach katastrofy sejsmicznej w sobotê, 3 listopada, 2012. Wiertarka bêdzie symulowaæ trzêsienie ziemi wielko¶ci 7,6 pobli¿u Nowego Madrytu, Missouri.

http://www.sott.net/article/253128-Missouri-Civil-Air-Patrol-conducts-state-wide-diaster-exercise-simulating-7-6-magnitude-New-Madrid-earthquake

Edit: Podczas takich æwiczeñ w ubieg³ym roku w Meksyku wywo³ano prawdziwe trzêsienie ziemi o sile 5,6 stopnia.
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 23:17:38 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1612 : Listopad 05, 2012, 00:36:40 »

Ostatnie zrywy i ostatnie usi³owania wprowadzania zamêtu , niezgody i odwracania uwagi od istotno¶ci to zagrywki ciemnych sil wszêdzie zarówno globalnie jak i w ka¿dym ¶rodowisku naszym forumowym równie¿. Trac±ca grunt i moc ciemna strona bezradnie chce wprowadziæ zastraszanie  i wszelakie  zaburzenia w coraz bardziej silnych wewnêtrznie Ludziach. to usi³owanie odwracania uwagi od siebie i kierowanie jej w stronê organizowanych na silê zadym jest ich sposobem ( zreszt± juz nie aktualnym) ¶ci±gania energii z ludzi. Po raz kolejny z paszczy demonów przesz³o¶ci powia³o zgnilizn± i odorem ich osobowo¶ci, ostatnie usi³owania manipulacj± ¿ywio³ami nie przynios³y oczekiwanych rezultatów. Ludzka stanowczo¶æ jest silniejsza, ludzka moc zrozumienia podstêpów i manipulacji informacj± dewaluuje jej moc.
Jednak trzeba byæ uwa¿nym i nie dawaæ siê wci±gaæ w ¿adne takie akcje na du¿a i mniejsz± skalê.
To zdecydowanie odbiera im moc wij± i miotaj± siê w konwulsjach   z powodu braku zasilania nasza Ludzk± energi±.

Kiara U¶miech U¶miech

04.11.2012 Manewr Zwodz±cy. ASANA MAHATARI (Saint Germain)

NOAH - SARA - MAHATARI - Saint Germain

Tutaj mówi Mistrz SAINT GERMAIN
Ten którego znacie i który Jest ASANA MAHATARI.

Wielkie Manewry Zwodz±ce rozchodz± siê teraz na ¦wiecie.
Dawniej wielki Naród u¿ywa ich aby oszukaæ Ludzko¶æ by po raz kolejny móc zacz±æ Star± Grê.

Katastrofalne susze, trzêsienia ziemi, tsunami, niepogody i du¿e ilo¶ci wody
- czy wszystko to jest znakami spe³niaj±cego siê proroctwa?

Bynajmniej nie, albowiem zaprawdê:
Ciemni siêgaj± po ¶rodki Manipulacji aby móc nadal niewoliæ Ludzko¶æ, b³êdnie uwa¿aj± i¿ to mog±.

Wielkie Prze³omy, znikanie i pojawianie siê mas l±dowych stoi jeszcze przed nami, bêdzie kierowane przez Niebo i pozostawi nietkniêtymi tych wszystkich Ludzi którzy s± Dobrej Woli i którzy oddali siê Przemianie, ¦wiat³u i Podniesieniu.

Ten scenariusz zniszczenia który prze¿yli¶cie w ostatnich dniach przez potê¿ny Sztorm wodny jest nastêpstwem ludzkiego wp³ywu, po to aby osi±gn±æ ludzkie cele w polityce i ekonomii i po to by odwlec STATUS QUO.
Nie jest on nastêpstwem boskiej Interwencji która ma zapowiadaæ Przemianê.

To zaprawdê stanie siê inaczej, inaczej siê wydarzy i bêdzie przebiegaæ inaczej.

Pozostañcie wiêc wyj±tkowo czujni przy wszystkim co dzisiaj siê ujawnia, albowiem Fa³szywi Prorocy rozprzestrzeniaj± swe mroczne ¶wiat³o nad Duszami Ludzi którzy ¿yj± w Ciemno¶ci.

Jest jasnym, ¿e ostatecznie zakoñczy siê to pora¿k±, tak jak i dotychczasowe próby które mia³y wymierzyæ Ludzko¶ci ostateczny (*finalny) cios.

To co jest najbardziej teraz potrzebne to ABSOLUTNA UWAGA i Si³a Rozró¿niania oraz Wiedza „sk±d wieje wiatr”, je¶li wieje on potê¿nie i pcha siê od strony ¶wiatowych oceanów w stronê brzegów, w g³±b l±du.

JA JESTEM TO JA JESTEM
Wyznaczony na przednie miejsce dla Dobra Ludzko¶ci.

MY TRZYMAMY KURS.

Pozostañcie g³êboko zakotwiczeni w pewno¶ci ¿e jest to nieodwracalny Fakt, niezale¿nie od tego jakie uka¿± siê teraz Irytacje i fa³szerstwa.

Droga dla Mi³o¶ci, Brama Królestwa Pokoju, Most ¦wiatów poza Widocznym.

Ludzko¶ci Wieczny i potê¿ny Towarzysz

ASANA MAHATARI

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/11/04/04-11-2012-manewr-zwodzacy-asana-mahatari-saint-germain/
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 10:28:03 wys³ane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1613 : Listopad 05, 2012, 09:44:15 »

Dla chc±cych "³±czyæ kropki" z tego co by³o w przekazie Kosmicznej ¦wiadomo¶ci i powy¿szym St Geramain'a dostawiam jeszcze kilka informacji z pierwszego z brzegu serwisu. Ostatnia dotyczy zjawisk wizualnych. Dla mnie jest to do¶æ oczywisty efekt "pobudzenia" cz±steczek wody przez zewnêtrzne interferencje jakich¶ fal "radiowych" ogólnie to nazywaj±c.

Czy stan wojenny zosta³ og³oszony w czê¶ci New Jersey?
Alex Thomas
theintelhub.com
03 listopada 2012 17:36 CDT

Przynajmniej jedna nadmorska miejscowo¶æ w New Jersey, jest teraz oficjalnie w stanie wojennym po huraganie Sandy, który spustoszy³ obszar, pozostawiaj±c skrajne uszkodzenia w jego wyniku.

http://www.sott.net/article/253110-Has-martial-law-been-declared-in-parts-of-New-Jersey

Burmistrz Bloomberg rozdziela zasoby i Gwardiê Narodow± ze "strefy wojny" w mie¶cie

Shepard Ambellas
theintelhub.com
03 listopada 2012 15:33 CDT

Mieszkañcy na terenie miasta i okolic zostali mocno dotkniêci przez gwa³towne wiatry, deszcze i powodzie, które "super burza" Sandy rzuci³a na nich na pocz±tku tygodnia.

Obecnie w obliczu nastêpstw, mieszkañcy i przedsiêbiorcy czekaj± na kolejn± fazê o¿ywienia, gdy zebrali z powrotem kawa³ki swoje ¿ycia do pewnego poczucia normalno¶ci. Ale kiedy to nast±pi?

W ¶rodku nowojorskiego portu le¿y Staten Island, w któr± pogoda uderzy³a, wiêkszo¶ci zalana i zanurzona po burzy.

Teraz zosta³o raportowane przez ABC i innych, ¿e Staten Island jest  tak zagro¿ona, ¿e jej mieszkañcy walcz± o ¿ycie w sposób, jaki zosta³ opisany jako nie tylko  "strefa katastrofy", ale "strefa wojny".

http://www.sott.net/article/253147-Mayor-Bloomberg-diverts-resources-and-National-Guard-from-war-zone-within-city

Dziwne Zjawisko na niebie Nagrane wzd³u¿ Wschodniego Wybrze¿a USA Przed huraganem Sandy - pa¼dziernik 2012

Sheilaaliens Youtube

02 listopada 2012 09:07 CDT

Zjawisko to nazywane jest "Parhelia"
By³y wszystkie nagrane kilka dni lub mniej przedtem, zanim  Huragan Sandy uderzy³ w wybrze¿e.

Fizyk s³oneczny NASA David Hathaway zrobi³ powy¿sze zdjêcie w Huntsville, Alabama dwa dni temu po ujrzeniu dziwnych pier¶cieni otaczaj±cych popo³udniowe s³oñce

http://www.sott.net/article/253138-Strange-Sky-Phenomenon-Recorded-Across-Eastern-US-Before-Hurricane-Sandy-Oct-2012

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1614 : Listopad 05, 2012, 10:15:51 »

Przynajmniej wiemy dlaczego wykasowano nam trochê informacji o Titikaka , kryszta³aach i portalach energetycznych manipuluj±cych nasza rzeczywisto¶ci±. wyprzedza³y one informacje naszego Metatrona , które s± pokrêtna manipulacj± usi³uj±c± zmieniæ nasza przesz³o¶æ i mieæ wp³yw na przysz³o¶æ.
Wyja¶niê to bardzo obszernie dzisiaj , bo tekst jest ciekawy i  warto. Jednak dla mnie jest to absolutny dowód i¿ ten Metatron to ziemska postaæ , przekazy s± z ziemi nadawane telepatycznie je¿eli w ogóle nadawane a nie tylko napisane i¿ odebrane.
jak by to nie nazwaæ jest to perfidne usi³owanie zacierania i zmiany naszej zaistnia³ej przesz³o¶ci na rzecz tylko wymy¶lonej i implantowanej do ¶wiadomo¶ci ludzi w obszar ich pamiêci. Wielka zakrojona na olbrzymi± skalê psychomanipulacja rzeczywisto¶ci±, kieruj±ca ludzk± uwagê na zmanipulowany program atlantydzki.
Zatem posty z przed kilku dni na temat Titikaka i ceremonii kap³anów wszystkich religii ( katolickiej , ¿ydowskiej , muzu³mañskiej , buddyjskiej , prawos³awnej i innych ) bior±cych udzia³ w tych rytua³ach musia³y znikn±æ poniewa¿ odkrywa³y prawdê o wspólnej manipulacji rzeczywisto¶ci± tych , którym ludzie zaufali.
Jednak ten tekst umo¿liwia bardziej szczegó³ow± analizê i ¶wietnie i¿ zaistnia³!

Teraz rozumiecie dlaczego nasz arteq tak bardzo sprzeciwia siê wklejaniu tekstów? Linki mo¿na ³atwo blokowaæ , teksty wklejone kopiujemy i s± mo¿liwe do powielania nie znikaj± tak szybko jak linki. Zatem manipulacja jest trudniejsza a wymazywanie zaistnia³ej informacji skopiowanej ju¿ niemo¿liwe. zatem w czyim imieniu walczy arteq o nasze ograniczenia?

Kiara U¶miech U¶miech

Czas, przestrzeñ, podró¿e w czasie, teleportacje i szczê¶liwe zakoñczenie

by krystal28 in Archanio³ Metatron

.

.

Pozdrowienia Mistrzowie!  Jestem Metatron, Ksi±¿ê ¦wiat³a i pozdrawiam ka¿dego z was obdarzaj±c bezwarunkow± mi³o¶ci±.  Po¶wiêæ chwilê, aby poczuæ t± energiê, zamknij oczy i wyczuj od¿ywczy kokon, który ciebie otula… zbiera siê ¶wita.

Porozmawiamy teraz na wiele tematów ze szczególnym uwzglêdnieniem czasu, podró¿y w czasie, istoty dualno¶ci i teleportacji.  Dostrzegamy bosko¶æ w ka¿dym z was.

Jako jednostki Boskiej Inteligencji i Istoty ¦wiat³a… prosimy, zwróæcie uwagê na to, co wam oferujemy.

Czas i przestrzeñ nawet u szczytu 2012 roku pozostaj± dla ludzi zagadk±. W odniesieniu do znanych wam obecnie aspektów praw fizycznych ludzko¶æ stawia pod znakiem zapytania podró¿e w czasie i podró¿e kosmiczne. Nigdy nie osi±gniecie odleg³ych rejonów „przestrzeni” czy „hiper-przestrzeni” w rakietach zasilanych tym czy innym paliwem. Nie mo¿na podró¿owaæ w czasie w skonstruowanych wehiku³ach czasu. Mówimy wam, ¿e tu chodzi o koncepcjê czêstotliwo¶ci a nie wymys³ fizycznego mózgu.

Podró¿e w czasie i teleportacje to rzeczywi¶cie bardzo realne zamys³y zarówno pod wzglêdem fizycznym jak i metafizycznym. S³yszeli¶cie o bardziej zaawansowanych joginach czy szamanach, którzy opanowali ten proces, jednak takie mistrzostwo nie mo¿e mieæ miejsca, zanim jednostka nie bêdzie na nie gotowa. Bardzo wa¿ne jest, aby to zrozumieæ.

Bardziej zaawansowane spo³eczeñstwa waszej Ziemi, nazywane dobrotliwymi „kosmitami”, s± w stanie manipulowaæ teleportacj± poprzez proces „wibracyjnej dematerializacji” cz±stek sta³ych do antymaterii.

Takie teleportacje by³y dokonywane przez Atlantów u¿ywaj±cych technologii grupy Syriañsko-Plejadiañsko-Arkturiañskiej. W celu przesuniêcia spójnych czêstotliwo¶ci materii z jej pozornej fizycznej szybko¶ci drgañ do wibracyjnego stanu kwantowo – falowej antymaterii wykorzystywano specjalne kryszta³y Phi. Transport by³ nastêpnie przetwarzany za po¶rednictwem przewodu wi±zki promieni lasera przez precyzyjne skierowanie energetycznej sygnatury do wektora celu podró¿y.Wasze w³asne badania dotycz±ce fulerenów lub alotropowych odmian wêgla C60 zwanych „Bucky balls” (http://pl.wikipedia.org/wiki/Fulereny) ujawniaj±, ¿e w pewnych warunkach molekularne dwudziesto¶ciany ¶ciête fulerenów powracaj± ze sta³ych nano-cz±steczek do fali kwantowej. Wasi naukowcy ju¿ dekady temu zauwa¿yli, ¿e elektrony pojawiaj± siê i znikaj± w orbitach atomowych.Ludzko¶æ zaczê³a ponowne eksperymenty z teleportacj± i podró¿ami w czasie przed ponad 80 laty, chocia¿ z niew³a¶ciwych powodów. Spowodowa³a to twórczo¶æ HG Wellsa w czasach Tesli i Edisona. Nies³awne wydarzenia nazywane eksperymentem Filadelfia naprawdê mia³y miejsce i by³y zwi±zane z dzia³aniami wojennymi. Jego skutki, które okaza³y siê katastrofalne i b³êdne, ods³oni³y osza³amiaj±ce rewelacje dotycz±ce pola magnetycznego, pola grawitacyjnego, teleportacji i efektów czaso-przestrzennych. Nadal pozostaj± utajnione pod has³em „projekt Montauk”.Nie zamierzamy wchodziæ w obszary „tajnych operacji” czy „konspiracji”, jednak powiemy, ¿e to, co by³o zamierzane w czasach „zimnej wojny” z „Montauk”, by³o niedozwolone. Pragniemy dodaæ, ¿e ¿yczliwe frakcje Sojuszu Syriañsko-Plejadiañskiego zawsze utrzymywa³y pod powierzchni± Ziemi stacje do teleportacji i, ze jest to technologia, która bêdzie wykorzystywana jedynie w dobroczynnym celu.Ziemia stanowi chroniony poziom wolnej woli i miejsce dla rozwoju ludzko¶ci. W Kosmosie istniej± inne planety i formy ¿ycia w dualno¶ci, które s± bardziej zaawansowane technologicznie. ¯yczliwa grupa Ashtar utworzy³a dla Ziemi i jej wzniesienia ochronn± tarczê…, a wielu z was, w waszym wielowymiarowym aspekcie, stanowi czê¶æ tej ochrony. Jeste¶cie Syrianami, Plejadianami, Arkturianami.Chcieliby¶my jeszcze dodaæ, ¿e niektóre rz±dy i naukowcy zdaj± sobie sprawê, ¿e pod Ziemi± istniej± Syriañsko – Plejadiañskie bazy, w³±cznie z tymi w nies³awnym obszarze Nevada. I choæ mo¿e to byæ dla was zaskoczeniem, istniej± tam dobrze funkcjonuj±ce instalacje stworzone przez grupê Syriañsko – Plejadiañsk± z udzia³em ludzi. Zaznaczamy, ¿e nie bêdzie udostêpniona ¿adna technologia, z pomoc± której bêd± mog³y byæ prowadzone wojny.

W prowadz±ce do wzniesienia stopniowanie Ziemi w³o¿ono wiêcej wysi³ków, ni¿ mo¿ecie sobie wyobraziæ. Wzniesienie Ziemi nast±pi 12-12-12, a wzniesienie masy krytycznej ludzko¶ci dokona siê w ci±gu 15 pokoleñ. Chcemy wam powiedzieæ, ¿e tak± potwierdzaj±c± informacjê przekazali wys³añcy z przysz³o¶ci, z ró¿nych hologramów epok czasowych. Niektórzy byliby dla was szokuj±cy. Jeszcze wam powiemy, ¿e klêska hiszpañskiej armady (zwi±zanej z Inkwizycj±) a nawet hitlerowskich Niemiec, to wydarzenia, na które mieli wp³yw ci wys³añcy „powracaj±cy z przysz³o¶ci”. (Obie grupy pochodzi³y z trzonu energii aryjskich synów Beliala z Atlantydy). Gdyby nikt nie zareagowa³ na te wydarzenia, dzieje planety przybra³yby zupe³nie inny bieg.

W rzeczywisto¶ci to i niektórzy z was s± takimi wys³annikami. Wielu nale¿y do grup metafizycznych. Niektórzy s± naukowcami (jak Nikola Tesla czy Albert Einstein), inni artystami czy autorami jak Stanley Clarke. Wy, podobnie jak oni, przyjêli¶cie filtr dualizmu i nie byli¶cie ¶wiadomi tej prawdy.

Pisarze science fiction pisz±cy scenariusze dla filmu i telewizji, szczególnie dla „Kontaktu” i „Star-Trek” dobrze czuli temat teleportacji. Jednak trzeba pamiêtaæ, ¿e wspania³e podró¿e w czasie i teleportacja to nie to samo. Je¶li wzi±æ pod uwagê, ¿e ziemski poziom jest pozornie stabilny w czasie liniowym a cz³owiek jest na nim zdolny poruszaæ siê w przestrzeni, wtedy przeciwieñstwo spowodowa³oby pojawienie siê specyficznego efektu Torusa z paralelami, które by³yby do pewnego stopnia sta³e w przestrzeni / miejscu i by³yby w stanie przenosiæ w czasie.

Wielowymiarowy aspekt 12-12-12

W 2012 roku, dok³adnie z dat± 12-12-12 wasz ziemski poziom wzniesie siê do 12-tu wymiarów. To jest krystaliczna transformacja spójno¶ci. Wzmocnieniu ulegnie kreatywno¶æ, a u wielu z was odchy³y dualno¶ci wyk³adniczo siê zacie¶ni±. To oznacza, ¿e wielowymiarowy dostêp stanie siê jeszcze ³atwiejszy. Jednak to nie oznacza, ¿e zniknie dualno¶æ trzeciego wymiaru.

Ludzkie do¶wiadczanie poziomu ziemskiego w dualno¶ci jest akredytowanym i zaszczytnym procesem uczenia siê, któremu poddaje siê wiele ró¿norakich istot Boskiej Inteligencji. Zanim wasza Wy¿sza Ja¼ñ pozwoli wam podró¿owaæ do wielowymiarowych i równoleg³ych systemów rzeczywisto¶ci, które s± o wiele bardziej z³o¿one, rozleg³e i otwarte, najpierw musicie nauczyæ siê optymalnie i odpowiedzialnie doskonaliæ swoj± stwórcz± energiê my¶li. W tym celu odwiedzacie Ziemski Uniwersytet…, aby na w³asne oczy zobaczyæ konkretne skutki w³asnych my¶li i emocji dziêki ich fizycznej materializacji.

W³a¶nie dlatego czas i przestrzeñ zosta³y przeznaczone na miejsce nauki, i ten wyrazisty „mira¿” jest tak silnie zaprogramowany przez Bosk± Ja¼ñ, ¿e z konieczno¶ci musicie koncentrowaæ swoje fizyczne zmys³y na fizycznej rzeczywisto¶ci nazywanej Uniwersytetem Dualno¶ci. Taka „liniowa” koncentracja zosta³a specjalnie zaprojektowana, a filtry percepcji, które zdaj± siê blokowaæ wielowymiarowo¶æ, s± korzystne, poniewa¿ umo¿liwiaj± ludzko¶ci zmierzenie siê z do¶wiadczeniami poziomu ziemskiego i dziêki temu wspomagaj± rozwój. Kiedy wzrost osi±ga okre¶lony zaawansowany poziom „ilorazu ¶wiat³a”, wtedy i tylko wtedy jednostka mo¿e podj±æ decyzjê, czy wybiera otwarcie tworz±c pomost do bardziej ekspansywnej wielowymiarowej percepcji. I o to chodzi w przemianach zwi±zanych z rokiem 2012.

Lecz pamiêtajcie, ¿e wy, ludzie, podró¿ujecie w czasie i przestrzeni prawie podczas ka¿dego snu. To daje wam ¶wietn± mo¿liwo¶æ stwarzania równowagi pomiêdzy jaw± a snem. Chocia¿ wiêkszo¶æ z was nie zdaje sobie z tego sprawy, mówimy wam, ¿e ka¿dego dnia przetwarzacie swoje codzienne do¶wiadczenia w g³êbokim stanie ¶nienia.

I w tym stanie „u¶pienia” Wy¿sza Ja¼ñ bardzo starannie sprawdza wszystkie do¶wiadczenia, jakie objawiaj± siê w waszym ¿yciu. Dokonujecie wyboru spo¶ród nieskoñczonych mo¿liwo¶ci i tworzycie do¶wiadczenia, które umo¿liwi± wam najwiêkszy rozwój.

Wasze do¶wiadczenia i ograniczone postrzeganie fizycznej natury przestrzeni trzeciego wymiaru s± w przewa¿aj±cej mierze okre¶lane przez wasz± strukturê neurologiczn±, i tak „zaprojektowana” struktura dobrze wam s³u¿y.

Pojedyncze linie czasu „wybranego” przez was fizycznego do¶wiadczenia jest pozorn± ¶cie¿k±, wzd³u¿ której zdaje siê p³yn±æ wasze ¿ycie. Wed³ug szerszej prawdy istnieje nieskoñczona liczba dróg w górê i w dó³, które urzeczywistniaj± wasz rozwój, które tworz± niesamowicie wspania³± sieæ…, a wy w wy¿szych aspektach prze¿ywacie je wszystkie, mo¿na to tak uj±æ.

Dlatego, skoro tak wielu z was zosta³o uwiêzionych w nieco zafa³szowanych koncepcjach spirali zstêpuj±cej ludzko¶ci staraj±c siê z niej ”wydostaæ”, przypomnijcie sobie, ¿e wszystko wokó³ was jest iluzj± i, ¿e wszyscy jeste¶cie wspó³twórcami tego „snu”.Wasze ¿ycie na Ziemi pomimo wszystkiego, co wielu z was my¶li, jest wspania³ym projektem i niesie wielki cel. Zdajemy sobie sprawê, ¿e nie jest wam lekko. Nawet okresy uznawane za b³êdne, wnosz± ogromny potencja³ lekcyjny.

Teraz w odniesieniu do kwestii wymiarowo¶ci…, wa¿ne jest, aby wzi±æ pod uwagê i dostrzec to, co wam mówimy nawet, je¶li wasi naukowcy jeszcze tego nie akceptuj±. Materia wystêpuje w widmach, dok³adnie jak ¶wiat³o. Na jednym koñcu widma jest materia, a na drugim – antymateria. Nie s± w opozycji, lecz oscyluj± w ró¿nych rezonansach czêstotliwo¶ci. Wy wszyscy, ka¿dy z osobna, bez wyj±tku, macie wrodzon± zdolno¶æ zarówno do teleportacji jak i do podró¿y w czasie. Wasze prawdziwe ¬ród³o jest w rzeczy samej w obrêbie nie-materii lub antymaterii. Istniejecie w wielu, wielu rzeczywisto¶ciach równocze¶nie. Jak tylko osi±gniecie okre¶lony poziom zaawansowania, zdyscyplinujecie wolê, odpowiednio zastosujecie intencjê i koncentracjê w³asnej woli jako trampolinê – bez u¿ycia ego trzeciego wymiaru – wtedy mo¿ecie wstêpowaæ w inne linie czasowe. Hologramy czasu stanowi± w pewnym stopniu analogiê do barw. Ka¿dy cz³owiek ¿yj±cy w trzecim wymiarze jest zgodnie z projektem skupiony przewa¿nie na jednym kolorze.

Zapewniamy, ¿e wasze obecne ¿ycie, obecna cywilizacja, wspó³istnieje w waszej rzeczywisto¶ci „TERAZ” obok wszystkich tak zwanych przesz³ych i przysz³ych ¿yæ i cywilizacji na Omni-Ziemi. Wiêc zarówno twoje teraz jak i ich teraz istnieje równocze¶nie (w)… „TERAZ”.

W tym samym miejscu, po którym chodzicie, gdy odwiedzacie ruiny „starego” Egiptu, Grecji czy Rzymu, chodz± i ¿yj± ludzie z tamtych epok a wspania³e budowle, ¶wi±tynie i piramidy s± w doskona³ym stanie i têtni± ¿yciem. Z powodu innego wska¼nika czêstotliwo¶ci wibracji czasu nie mo¿ecie ich zobaczyæ ani oni was. To jest proste i logiczne, poniewa¿ wasze wymiary rozdziela fizyka czasu i przestrzeni. Zachodzi koegzystencja cywilizacji w jej szczytowej formie oraz „prastarych” ruin. Przechodzicie przez nie a one przez was, jak duchy!

Wszystko to stanie siê zrozumia³e w nastêpnych wiekach. I to jest faktycznie weryfikowalne zgodnie z geo-matematycznymi pojêciami i równaniami, które jeszcze pozostaj± niezrozumia³e, nierozwi±zane przez waszych wspó³czesnych naukowców. A jednak, co ciekawe, zosta³o to zobrazowane przez pisarzy gatunku science fiction.

W 2012 roku wielu z was jest w stanie odbywaæ globalne podró¿e, odwiedzaæ inne kraje i kultury istniej±ce obecnie równocze¶nie na waszej planecie. Istniej± znaczne ró¿nice w rasowej demografii, religiach, jêzykach, sztuce i muzyce. Aby to wszystko odwiedziæ, podró¿uj±c po przestrzeni trzeciego wymiaru, potrzeba wiele starañ, energii i liniowego czasu. W ten sam sposób jednocze¶nie istniej± wszystkie przesz³e i przysz³e epoki i czasy. Ka¿da z tych epok posiada w³asn± charakterystyczn± sygnaturê wibracji energii i wystêpuje wewn±trz w³asnego niepowtarzalnego hologramu czasowego; jednak absolutnie w tej samej przestrzeni Omni – Ziemi, na której ¿yjecie.

12-12-12

Wkrótce, z dat± 12-12-12, po³±cz± siê axiatonalnie krystaliczne wiry z Arkansas i Brazylii, wszystkie s³oneczne tarcze rozpoczn± swoje emisje i bêd± siê ³±czyæ z krystaliczn± sieci± 144. Ka¿dy z 12-tu najwa¿niejszych elementów podwójnego penta-dwunasto¶cianu 144-czê¶ciowej krystalicznej sieci po³±czy siê z 12-ma wymiarami poszerzonej Ziemi, a 12 pasm waszego DNA zostanie ca³kowicie pod³±czonych do sieci. W tym okresie stopniowo zaczniecie coraz bardziej rozwijaæ wiêksze wrodzone zdolno¶ci.

Po wzniesieniu 12-12-12 rzeczywi¶cie zacznie siê dla was powoli pojawiaæ mo¿liwo¶æ dotarcia do innych czasów i miejsc, jednak to bêdzie dotyczy³o szczególnie przysz³ych pokoleñ. Interfejsy przestrzeni i czasu ulegn± po³±czeniu i bêd± siê nawzajem przep³ywa³y.

Natura czasu

Czas i przestrzeñ to aspekty tego samego mechanizmu. Przestrzeñ jest w pewnym sensie zakrzep³ym czasem przechowywanym w formie kinetycznej matrycy wewn±trz dualno¶ci, co umo¿liwia rozdzielenie i programy celowo zaprogramowanej iluzji sekwencyjnej metryki czasu. W zwi±zku z tym czas jest odwrotno¶ci± przestrzeni w dynamicznym swobodnym przep³ywie. Jednak obie formy wystêpuj± w harmonicznych b³yskach jednostek ¶wiadomo¶ci dziêki mechanizmom wewnêtrznych i zewnêtrznych impulsów materii do antymaterii poprzez czarne i bia³e dziury.

Wewnêtrzne / zewnêtrzne harmoniczne b³yski stanowi± nie tylko punkty, w których czas i przestrzeñ stapiaj± siê w jednorodn± pianê, jest to równie¿ wska¼nik percepcji jednostkowej ¶wiadomo¶ci, który wytwarza b³yski uwagi ¶wiadomo¶ci w ka¿dym równoczesnym ¿yciu. Zjawisko to wystêpuje zgodnie z magicznym wska¼nikiem zwanym sta³± Plancka, dok³adnie pomiêdzy 10 a – 43 na sekundê ( tp = lp / c  ~ 10 -43 )

W tym punkcie czas i przestrzeñ ³±cz± siê i staj± siê nieliniowe, wchodzi w grê aspekt Torusa. Przestrzeñ zostaje odwrócona, powraca do siebie a jednostki czasu p³ywaj± w nieliniowym nieci±g³ym kwantyzowanym polu tego, co nazywacie przesz³o¶ci±, tera¼niejszo¶ci± i przysz³o¶ci±.

Omni Ziemia

Rozdzielenia pomiêdzy waszymi „¿yciami” s± wkotwiczone w Omni-Ziemi w holograficznych wstawkach w programie „rozdzia³ów czasowych”. Zaawansowany cz³owiek mo¿e do nich wej¶æ poprzez Mer-Ka-Ba przez centrum Nad-Duszy, gdzie s± przy³±czone wszystkie sekwencyjnie uporz±dkowane „¿ycia” – jak ¶wiat³owody szprychy do ko³a. W tym centralnym punkcie rzeczywi¶cie jeste¶cie w panelu kontrolnym, tam mo¿ecie zbadaæ i zmieniæ ka¿dy aspekt jednego lub wszystkich swoich wcieleñ nieliniowego TERAZ.

Chocia¿ grupowe programy czasowe (cywilizacji i epok) s± wkotwiczone w okre¶lone punkty Omni-Ziemi (które czêsto wykazuj± czasowe nadkrwawiaj±ce anomalie), nie trzeba odwiedzaæ takich ziemskich wêz³ów czasowych, aby do nich wej¶æ. Raczej s± dostêpne indywidualnie przez skoncentrowan± ¶wiadomo¶æ kwantow±. Ten proces jest nauczany w Kluczach Metatronicznych.

Pytanie do Metatrona:  Czy istniej± obszary Ziemi, które wytwarzaj± naturalne zniekszta³cenia czasu?

Metatron:  Tak, takie miejsca naprawdê istniej±. Mówili¶my o tym równie¿ w poprzednich przekazach. Czas mo¿e byæ w pewnym stopniu przyrównany do programu komputerowego. Czasem mog± siê pojawiaæ zniekszta³cenia w programach Windows w laptopie czy desktopie, mog± podlegaæ zniekszta³ceniom oprogramowania a po¿±dane rozdzielenia pod-programów mog± siê wymieszaæ tworz±c mieszanki zak³ócaj±ce i deformuj±ce u³o¿ony porz±dek. Zgodnie z t± analogi± mo¿emy powiedzieæ, ¿e czas i przestrzeñ, jak je postrzegacie, stanowi± liniowe podprogramy projekcji rzeczywisto¶ci ziemskiej siatki. Czas i przestrzeñ mo¿na uznaæ za holograficzne wstawki programowe pozwalaj±ce kwantowej Omni-Ziemi poprawnie rozdzielaæ równoczesne rzeczywisto¶ci TERAZ i pozornie niezale¿ne pobyty wcieleñ.

Dlatego chcieliby¶my powiedzieæ, ¿e podobnie jak wasz Windows mo¿e powodowaæ okazjonalne anomalie po¶ród programów, tak i programy holograficznej matrycy Ziemi czasu liniowego maj± przep³ywy, które generuj± przemieszanie i zniekszta³cenia. Te zniekszta³cenia mog± powstawaæ na wielu poziomach. Pierwszy wynika ze strumieni grawitacji, które pojawiaj± siê rytmicznie na okre¶lonych obszarach lub wystêpuj± jako fale przybojowe (surge wave) lub fale fenomenalne / ekstremalne (rogue wave) . Kiedy tak siê dzieje, zniekszta³cenie grawitacji wp³ywa równie¿ na kontinuum czasoprzestrzenne obszaru i stwarza wymiarow± szczelinê bardzo podobn± do tej, która pojawia siê na biegunach.

Bimini

Teraz chcemy wam jeszcze powiedzieæ, ¿e zaburzenia, jakie wystêpowa³y na przestrzeni ostatnich 12 000 lat, które dotyczy³y ci±g³o¶ci przestrzenno-czasowej w rejonie zwanym „trójk±t Bermudzki”, powodowa³ Kryszta³ z Bimini – Kamieñ Tuaoi zwany te¿ Kryszta³em Ogniowym. Jego „przegrzanie” spowodowane niew³a¶ciwym u¿yciem doprowadzi³o kiedy¶ do implozji krystalicznego satelity (Drugi Ksiê¿yc Atlantydy). Wtedy kryszta³ dokona³ przypadkowego bombardowania masywnymi falami energii jonowej wnêtrza Ziemi i magnetosfery ziemskiej, co wywo³a³o zak³ócenia równowagi czasoprzestrzeni i nierównowagê w polu grawitacji. Konieczna jest jego naprawa, której efektem bêdzie stabilizacja niezbêdna na Nowej Ziemi i zniwelowanie uszkodzeñ wywo³ywanych przez niekontrolowane wy³adowania. Trzeba zapanowaæ nad ustabilizowaniem tektonicznych ruchów i zrównowa¿yæ harmonikê pola krystaliczno-magnetycznego, co jest niezbêdne do postêpowania ekspansji wymiarów. Rozumiecie mnie?

Wstêpna aktywacja / regulacja Kryszta³u z Bimini, jaka bêdzie mia³a miejsce podczas daty 12-12-12, spowoduje masywne wy³adowanie tego, co jest uwa¿ane za toksyczn± energiê fal jonowych. Zaleca siê, aby w czasie, kiedy ten kryszta³ bêdzie reaktywowany po raz pierwszy wraz z dat± 12-12-12, oddaliæ siê od niego na odleg³o¶æ oko³o 60 km. Chocia¿ ¶rodki ostro¿no¶ci zosta³y podjête, jednak pierwsze uwolnienie jest w stanie zaburzyæ i zewrzeæ ludzkie aury. Pêkniêcie pola aurycznego nie by³oby wprawdzie ¶miertelne, jednak pierwsza fala z Tuaoi mog³aby skutkowaæ powstaniem szczelin w aurze podobnie jak to siê mo¿e staæ podczas lotu d³ugodystansowego lub flary s³onecznej klasy X, powoduj±c ciê¿kie krwawienia energii z aury.

Celem jego aktywacji jest naprawienie szkód. Bêdzie ostro¿nie doprowadzony do równowagi w minimalnej funkcji. Bêdzie monitorowany, aby takie przypadkowe wy³adowanie ju¿ nigdy siê nie powtórzy³o.

Punkty anomalii czasoprzestrzeni

Wszystkie wersje Omni-Ziemi wspó³istniej± powy¿ej programowania liniowego. Jednak ten aksjomat prawdy jest dla was ludzi patrz±cych z pozycji trzeciego wymiaru jeszcze bardzo trudny do rozpoznania czy pe³nego zrozumienia.

Dzieje siê tak dlatego, poniewa¿ aspekty gêsto¶ci trzeciego wymiaru ludzkiej struktury fizycznej manifestuj± wewnêtrzn± dualno¶æ i efekty liniowego „programu czasu”, które umo¿liwiaj± do¶wiadczanie planu ziemskiego. Zostali¶cie wstêpnie indoktrynowani do liniowej percepcji istnienia na ziemskim planie.

Ten program liniowego postrzegania w du¿ym stopniu okre¶la „normalny” wzorzec rezonansu dla rodzajów empirycznych prawdopodobieñstw, jakie ludzko¶æ wybiera, planuje i dostrzega jednocze¶nie „wzrastaj±c” z bazowego punktu gêstej fizyczno¶ci w szersz± ¶wiadomo¶æ. Jednak mówimy wam, ¿e ¼ród³o rzeczywisto¶ci, z którego wy³aniaj± siê realia wszystkich wcieleñ, nie jest „wyryte w kamieniu” i nigdy nie okre¶la waszych kolejnych do¶wiadczeñ. Mo¿ecie przebieraæ w asortymencie potencja³ów do¶wiadczeñ, jakie chcecie prze¿yæ. Zarówno Kosmos jak i ca³e ¯ycie zawarte wewn±trz i na zewn±trz s± zawsze tworzone w chwili TERAZ.

I chocia¿ wstêpnie jeste¶cie przygotowani na do¶wiadczanie liniowe, to macie nie tylko mo¿liwo¶æ siêgn±æ poza fizyczne zaprogramowanie, a dokonanie tego jest waszym ostatecznym celem. Zasiedlone przez ludzk± ¶wiadomo¶æ ¿ywe cia³o dzia³a jak intensywny punkt koncentracji dla ziemskich do¶wiadczeñ. Zebranie w ciele fizycznym ¶wiadomo¶ci ze wszystkich poziomów skupia w³asn± niezliczon± sieæ zmys³owego postrzegania i komunikacji zarówno na poziomie zwyczajnym jak i na nadzwyczajnym. W odniesieniu do tego ostatniego postrzegacie zatem stale w sposób nie mo¿liwy dla „normalnych” fizycznych zmys³ów. Istniej± rozleg³e wachlarze barw, d¼wiêków, kodów elektromagnetycznych i zmys³owych odczuæ, które mo¿na zobaczyæ i apercypowaæ (postrzegaæ i rozumieæ) na poziomie komórkowym jak i na poziomie krystalicznym sieci czakr w ¶wiadomo¶ci kwantowej, pochodz±cych ze ¶wiadomo¶ci kwantowej, które wp³ywaj± na was geometrycznie i wibracyjnie (pod wzglêdem czêstotliwo¶ci).

Ta sieæ ³±czy wszystko, co znajduje siê w podobnej harmonicznej czêstotliwo¶ci. Lecz ludzko¶æ nie jest za bardzo ¶wiadoma tych nadzwyczajnych poziomów interakcji, jakie zachodz± pomiêdzy wszystkimi spektrami cia³ – krystaliczno-magnetycznie i materialnie – w ramach biologii. Te nak³adki wystêpuj± w ¶wietlistym ciele krystalicznym Mer-Ka-Ba, które ma o wiele szerszy zasiêg ni¿ ludzko¶æ jest w stanie zauwa¿yæ. Jednak komórki fizyczne mog± i reaguj± ze sob± biologicznie a ich aktywno¶æ wyzwala nawet jeszcze wy¿sze centra ¶wiadomo¶ci cia³a ¶wietlistego wi±¿±c siê w i poza czasem liniowym. Bardziej w wielowymiarowo¶ci.

Wielowymiarowe hologramy czasu

Dlatego w tym tek¶cie powiemy o czasie i jego naturze w wiêcej ni¿ jednym kontek¶cie. Bêdziemy mówiæ o ludzkiej percepcji czasu, jak odnosi siê ona do waszego do¶wiadczania pobytu na Ziemi i waszej zdolno¶ci pisania i korygowania zarówno przysz³o¶ci jak i przesz³o¶ci. Zahaczymy równie¿ o mechanikê separacji holograficznych wk³adek programów czasu na Ziemi i ich mocowania w okre¶lonych punktach Omni-Ziemi.

Có¿, wiele punktów na Ziemi posiada magnetyczne i grawitacyjne wibracje, które tworz± czasowe anomalie. Niektóre zosta³y rozpoznane a inne – nie. Jak dot±d ¿aden z waszych naukowców g³ównego nurtu ich nie rozumie ani tym bardziej nie akceptuje. Czas jest podprogramem fizyki ¶wiat³a, w zasadzie jest stworzonym z³udzeniem. To z³udzenie manifestuje siê w punktach zaczepienia dziêki grawitacji, wspó³czynnikom obrotów Ziemi, elektromagnetyce i ukierunkowaniu wzglêdem Niebosk³onu. Wszystko to stanowi mechanizmy tego zjawiska.

cd....
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1615 : Listopad 05, 2012, 10:17:27 »

cd.....

Czas, jak go widzicie, to po prostu percepcja. Zapewniamy, ¿e czas naprawdê nie istnieje w sposób liniowy, jak go w dualno¶ci odczuwacie. Nawet w przefiltrowanym pryzmacie dualno¶ci na waszej planecie istniej± pewne obszary wymiarowych nak³adek, w których mog± i wystêpuj± uderzaj±ce anomalie czasowe. Widzicie, jest wiele Ziem istniej±cych koncentrycznie wewn±trz przestrzeni, które zna i zamieszkuje rodzaj ludzki. S± te¿ wibracyjne mechanizmy ³±cz±ce te nak³adki równoleg³ych wymiarów, one tworz± bramy do innych podprogramów ram czasowych i rzeczywisto¶ci, które wspó³istniej± inaczej i bardziej namacalnie w tych wyj±tkowych miejscach. Jednak zrozumcie, drodzy ludzie, ludzkie mózgi ich nie do¶wiadcz± ani ludzka biologia nie odczuje. Stanie siê to dopiero w wy¿szych multi-wymiarach, za po¶rednictwem wy¿szego umys³u, gdzie istniejecie tak samo wyra¼nie, tak samo materialnie jak w fizyczno¶ci.

Czas symultaniczny

Przestrzeñ i czas to podprogramy cyfrowo-wymiarowego ¶wiat³a. Przestrzeñ-czas jest zatem holograficznym serwerem, który mo¿e w ramach swojej pojemno¶ci przechowywaæ równocze¶nie wiele plików i pod-plików. Tak jak istniej± miejsca dostêpu do pojemno¶ci komputera i mo¿na przechodziæ od jednej do drugiej,w programie ziemskim istniej± lokalizacje wektorów kotwicz±ce holograficzne wymiarowe bramki umo¿liwiaj±ce dostêp do innych metrycznych/matryc plików rzeczywisto¶ci i formatów czasowych.

Tak jak ¿yjecie swoj± „tera¼niejszo¶ci±” w postrzeganym przez was czasie, tak ¿yjecie wszystkimi swoimi istnieniami równocze¶nie. „Programy” czasu s± holograficzne i s± kodowane i powielane w okre¶lonych obszarach, zw³aszcza w rejonach polarnych. Tam wystêpuj± bramy dostêpu do wielu programów.

Rejon krystalicznego wiru w Arkansas posiada wiele nak³adek niezliczonej dynamiki energii czasu-przestrzeni. Faktycznie stanowi krystaliczny portal, lecz lepiej nazwiemy go portalem o charakterze otwartym, który stanowi nie tylko tunel do innych punktów Kosmosu, lecz w rzeczywisto¶ci (a zw³aszcza) unikaln± bramê do innych aspektów wymiarowych tego, co mo¿e byæ nazwane holograficzny program Omni-Ziemi. Mo¿na to nazwaæ wektorem bramy czasowej. Jest to jeden z wielu punktów koordynacyjnych na planecie, który utrzymuje wewn±trz skrypty kodów czasowych. Takie punkty wspó³rzêdnych s± kotwicami, które okre¶laj± ka¿d± rzeczywisto¶æ ¶wiata fizycznego, Omni-Ziemi. I tak wewn±trz tych koncentrycznych nak³adek mo¿na siê ³atwiej dostaæ do innych programów czasowych, innych ¶wiatów, innych wymiarów. Staro¿ytni adepci o nich wiedzieli, a z pewno¶ci± do¶wiadczali ich – w ró¿nym stopniu – tak zwani tubylcy.

Wektory bram czasu nie s± jedynym sposobem dostania siê do innych rzeczywisto¶ci. Faktycznie mo¿na to osi±gn±æ na niezliczone sposoby, w³±cznie z krystaliczn± energi± rezonansu Phi lub w g³êbokim stanie medytacji. Jednak, co wyró¿nia punkty koordynacyjne bram wektorów czasowych to fakt, ¿e program Omni-Ziemi jest tam sam wczepiony – u¿ywaj±c uproszczonego wyja¶nienia – do okre¶lonych dostosowanych punktów, które na waszej planecie wystêpuj± wewn±trz okre¶lonych matryc czêstotliwo¶ci. Maj± bardzo wyj±tkowe przeznaczenie i ró¿ni± siê w zale¿no¶ci od po³o¿enia jak na przyk³ad Titicaca, Arkansas, Newgrange (Irlandia), Góra Shasta i Roslyn, które s± g³ównymi gwiezdnymi bramami.  Na pierwszym poziomie dostêpu przechodzi siê do innych ¶wiatów, epok, innych programów czasu ziemskiego, natomiast drugi poziom stanowi± przej¶cia do innych wymiarów w przestrzeni.  Czy widzicie ró¿nicê?

Pytanie do Metatrona:  „Czy chcesz nam powiedzieæ, ¿e Arkansas i inne takie „bramy wektorów czasu” pozwalaj± lub zwiêkszaj± zdolno¶æ do podró¿owania w czasie?”

Metatron:  Tak. Lecz nie zrozumcie mnie ¼le, lepiej powiedzieæ, ¿e wszystkie programy z holograficznych programów czasu wyra¼niej wspó³istniej±, s± bardziej uchwytne w obrêbie takich punktów. To nie znaczy, ¿e je¶li kto¶ wejdzie do krystalicznego wiru w Arkansas, znika z tera¼niejszo¶ci i pojawia siê w programie przysz³o¶ci czy przesz³o¶ci, lecz, ¿e s± tu (bardziej) dostêpne okna do innych ram sekwencji czasowych. Jednak rzeczywi¶cie, tutaj materializacja mo¿e nast±piæ zupe³nie ¶wiadomie a czasami przez przypadek. Opowiemy wam o pewnych technologicznych cywilizacjach, o jednej z przysz³o¶ci a innej z przesz³o¶ci – wed³ug waszych pojêæ, które rozumiej± prawdziw± naturê podró¿y w czasie i mog± dziêki tym technologiom odwiedzaæ inne epoki w ró¿nych celach. To naprawdê mo¿e siê dziaæ i siê dzieje.

Podró¿e w czasie

Do podró¿y w czasie, jak wspomnieli¶my, dochodzi w waszej przesz³o¶ci i przysz³o¶ci. Chocia¿ by³y przypadki tymczasowego bywania ludzi w innych hologramach czasu, istniej± nieliczne przyk³ady, w których takie przej¶cie by³o trwa³e. Wasz admira³ Byrd podczas swojego lotu polarnego naprawdê chwilowo widzia³ inn± epokê czasow±. Wiêkszo¶æ zaginiêæ samolotów w okolicach Trójk±ta Bermudzkiego, co by³o szeroko publikowane, nie powodowa³o trwa³ych przej¶æ. Nast±pi³y za³amania czasu, lecz samoloty nie zniknê³y zupe³nie w innej epoce czasu. Tam raczej dosz³o do zak³óceñ funkcjonowania instrumentów pok³adowych, które spowodowa³y zmy³kê i ciszê radiow±, a samoloty po prostu spad³y do morza.

Niektóre z waszych rz±dów wspó³pracuj±ce z tajnymi koncernami opracowa³y ju¿ prymitywne mechanizmy do podró¿y w czasie. Jednak te nie s± jeszcze na odpowiednim poziomie, poniewa¿ obci±¿enia, jakim podlegaj± „temponauci”, s± znaczne i powoduj± starzenie siê cia³a ludzkiego o oko³o 7 – 10 lat podczas jednej podró¿y. Obecnie mog± poruszaæ siê tylko w obrêbie oko³o 20 lat do przodu i nie s± zdolne do podró¿owania w przesz³o¶æ. Z biegiem czasu, kiedy u¿ytkowane urz±dzenia zostan± przekonwertowane z si³ magnetycznych do krystalicznych pól bioplazmatycznych, mo¿liwo¶ci siê polepsz± a nawigacje w czasie stan± siê umy¶lne i nie bêd± przypadkowymi zdarzeniami losowymi.

Optymalne nawigowanie w czasie zachodzi w Mer-Ka-Ba dziêki wysublimowanemu ¶wiadomemu bio-plazmatycznemu polu, które na pewno wspomaga wektor czasowy krystalicznego aparatu lecz przede wszystkim jest napêdzane przez iloraz ¶wiat³a ¶wiadomo¶ci osoby podró¿uj±cej. Wielu z was do¶æ czêsto odbywa podró¿e w czasie podczas snu, a klucz do robienia tego optymalnie tkwi w nauczeniu siê pozostawania w bardziej klarownym stanie poszerzonego stanu ¶wiadomo¶ci. Rzeczywi¶cie istniej± prawa fizyki, które odnosz± siê do wewn±trz-wymiarowej nawigacji po przestrzeni i czasie.

W niezbyt odleg³ej przysz³o¶ci ludzko¶æ ponownie odkryje te prawa. A kiedy to siê stanie, pozorne granice pomiêdzy przesz³o¶ci±, tera¼niejszo¶ci± i przysz³o¶ci± stan± siê bardziej zrozumia³e. Jak ju¿ wyja¶nili¶my, do¶wiadczenia dualno¶ci w trzecim wymiarze wymaga³y zaprogramowania parametrów ograniczaj±cych szersze postrzeganie wymiarowo¶ci przez ludzko¶æ.

W istocie to pojedyncze filtry soczewkowe trzeciego wymiaru wytwarzaj± iluzjê liniowo – sekwencyjnego up³ywu czasu. Dlatego ludzko¶æ uwa¿a, ¿e chwila istnieje a nastêpnie jest na zawsze utracona, ¿e po chwili nadchodzi nastêpna chwila, aby wyparowaæ w wielkiej mgle nieuchwytnej przesz³o¶ci. Powiadamy wam, ¿e wszystko istnieje równocze¶nie w i na Omni-Ziemi i rzeczywi¶cie w multi-¶wiecie. Przesz³o¶æ, tera¼niejszo¶æ i przysz³o¶æ s± widoczne tylko dla tych, którzy istniej± w rzeczywisto¶ci trzeciego wymiaru. I programy, które mog± nawigowaæ przez rozdzielone pliki epok czasowych na Omni-Ziemi.

Przesz³o¶æ jest dynamiczna

Przesz³o¶æ i przysz³o¶æ, jak± uwa¿acie za w³asn±, istnieje jako szereg elektromagnetycznych receptorów w krystalicznej czê¶ci fizycznego mózgu i w niefizycznym umy¶le w zakresie ultrafioletu. Te kody elektromagnetyczne mog± byæ zmieniane i znajduj± siê w stanie ci±g³ego przep³ywu. Zapisujecie swoje przeznaczenie a ono nie jest liniow± dynamik± jednej drogi. Wasze stwarzanie w³asnej przesz³o¶ci jest tak samo wa¿ne jak stwarzanie tera¼niejszo¶ci i przysz³o¶ci. Przesz³o¶æ jest zatem do¶æ plastyczna i nie bardziej ustalona ni¿ przysz³o¶æ. Za pomoc± mentalnych procesów i przekonañ tworzycie w³asn± przesz³o¶æ, a istnieje tak wiele wa¿nych wersji przesz³o¶ci, ile jest wersji przysz³o¶ci.

Mówimy wam, ¿e je¶li nastêpne pokolenie bêdzie od najm³odszych lat nauczane, ¿e cesarstwo rzymskie a¿ do XVII wieku rz±dzi³o ¶wiatem, to ta przesz³o¶æ naprawdê stanie siê rzeczywisto¶ci±, a odnalezione artefakty jeszcze j± potwierdz±. Jednak by³aby to zupe³nie inna przesz³o¶æ ni¿ ta, któr± skonstruowa³o starsze pokolenie. Chocia¿ OBIE by³yby prawdziwe. Obie by³yby oddzielnymi i tak samo wa¿nymi plikami w holograficznym programie czasu.

Jako ludzie ¿yj±cy w dualno¶ci bierzecie za pewnik, ¿e obecne dzia³ania mog± zmieniæ przysz³o¶æ, lecz obecne dzia³ania mog± równie¿ odmieniæ przesz³o¶æ. Przesz³o¶æ nie jest bardziej oderwana lub niezaanga¿owana od tera¼niejszo¶ci i decyzji, jakie dzisiaj podejmujecie. Dzielimy siê z wami wielk± prawd±, nad któr± mo¿ecie siê zastanowiæ, ¿e wszystko, co macie dzi¶ jest efektem waszej przesz³o¶ci, mo¿ecie zatem usun±æ z obecnej pozycji to, co nazywacie traum± lub b³êdnymi dzia³aniami, jakie mia³y miejsce przed laty czy w innych wcieleniach. Co wiêcej, wszyscy powinni to uczyniæ! Elektromagnetyczne portale krystalograficzne wewn±trz ludzkiego mózgu u ka¿dego z was s± sfabrykowane i ca³kowicie os³oniête oraz u ka¿dego zupe³nie unikatowe. Prawdopodobna przesz³o¶æ mo¿e zostaæ zmieniona, a takie zmiany wcale nie s± rzadko¶ci±. Te zmiany zdarzaj± siê spontanicznie na skutek interwencji pod¶wiadomo¶ci. Teraz mo¿ecie nauczyæ siê dokonywaæ ich celowo za pomoc± ¶wiadomo¶ci kwantowej przez Mer-Ka-Ba.

Liniowy aspekt przesz³o¶ci rzadko jest tym, co my¶licie, ¿e ni± jest. W rzeczywisto¶ci ci±gle zmieniacie wasze wspomnienia o przesz³o¶ci zale¿nie od do¶wiadczeñ ka¿dej nowej chwili, ka¿dego nowego wydarzenia. Jest to ci±g³a metamorfoza zachodz±ca pod wp³ywem chwili zdarzenia danego do¶wiadczenia. Wasi hipnoterapeuci dobrze wiedz±, ¿e pseudo-wspomnienia fikcyjnych lub zmienionych obecnych wydarzeñ mog± byæ zaszczepiane w ludzkich mózgach przez g³êbok± sugestiê a rzeczywisty sens tych wspomnieñ jest bardzo realny. To wynika z faktu, ¿e przysz³o¶æ, tera¼niejszo¶æ i przesz³o¶æ s± przez ka¿d± jednostkê stwarzane wci±¿ od nowa jako ewoluuj±ce i zmieniaj±ce siê przekonania, nastawienia i skojarzenia. I proszê zwróciæ uwagê, ¿e to, co siê dzieje, stanowi faktyczne odtwarzanie i nie jest metaforyczne. Wprowadzane zmiany s± naprawdê rzeczywiste. Ma³e wewnêtrzne dziecko mimo up³ywu lat naprawdê mieszka w ka¿dym doros³ym cz³owieku. Lecz to wewnêtrzne dziecko te¿ jest dynamiczne, nie jest uformowane w sta³± wersjê i nie pozostaje ci±gle takie samo. Dziecko w ludzkim ciele zmienia siê ka¿dego dnia, podobnie jak nastolatek, m³ody doros³y i starszy cz³owiek w przysz³o¶ci.

Potêga chwili „teraz”

W zwi±zku z powy¿szym teraz od was zale¿y, jak wejdziecie w energie wzniesienia, jak ogarniecie potêgê TERAZ i u¶wiadomicie sobie, ¿e mo¿ecie i musicie zmieniæ przesz³o¶æ, indywidualn± przesz³o¶æ uzale¿nion± od waszej obecnej postawy…. W chwili TERAZ poprzez Mer-Ka-Ba mo¿ecie przekonwertowaæ i zyskaæ jako tak± kontrolê nad swoj± wielowymiarowo¶ci±. To jest ¶wiêta uniwersalna prawda, i ta prawda rozszerza siê, kiedy do niej wkroczycie. Rozszerza siê do mocy daj±cej punkt podparcia dla wspó³tworzenia w niepowtarzalnej chwili TERAZ – podczas przebywania ponad czasem liniowym i w hologramie czasu Omni-Ziemi.

Mówimy wam, ¿e osobiste problemy i blokady mog± wystêpowaæ, gdy bieg odpowiedniej przesz³o¶ci by³ utrudniony i nie móg³ przebiegaæ spontanicznie. Czasem mog± te¿ pojawiaæ siê powa¿ne nerwice, poniewa¿ jednostka nie zmieni³a swojej przesz³o¶ci. Na przyk³ad taka osoba mog³a wybraæ ¿ycie, w którym jakie¶ katastroficzne wydarzenie spowodowa³o jego dramatyczn± utratê. Mog³a tak wybraæ z niezliczonych powodów zwi±zanych z rozwojem. A mo¿e, gdyby taka osoba spêdzi³a szereg wcieleñ wype³nionych mi³o¶ci±, bardziej zdawa³aby sobie sprawê, ¿e ¿ycie mo¿e pozornie zakoñczyæ siê nieoczekiwanie.

Niektórzy wybieraj± na lekcje ¿yciowe tak silne traumatyczne urazy, ¿e powoduj± nadmierne przeci±¿enia emocjonalne, które krwawi± do innych programów wcieleñ i negatywnie na nie wp³ywaj±. Te niepo¿±dane dzia³ania mog± siê manifestowaæ jako intensywny lêk przed wod±, przed utoniêciem i tym podobne. Mistrzowie, mo¿ecie wej¶æ do ¶wiadomo¶ci kwantowej i wyeliminowaæ negatywizmy, które zawieraj± lekcje wzrostu i zast±piæ zdarzenie pozytywn± alternatyw±. Mo¿ecie zmieniæ przesz³o¶æ!

Musicie zrozumieæ, ¿e naprawdê mieli¶cie powód, dla którego wybrali¶cie traumê, a niektóre traumatyczne lub mniej po¿±dane do¶wiadczenia maj± wam pokazaæ, co mo¿e siê wydarzyæ, kiedy stwarzacie w³asn± rzeczywisto¶æ nie¶wiadomie. Je¶li ci±gle my¶licie, ¿e ¶wiat jest z³y, lub, ¿e nie zas³ugujecie na nic dobrego, to takie projekcje my¶lowe spowoduj± manifestacjê nieszczê¶liwych wydarzeñ w fizycznej rzeczywisto¶ci. Jednak we wszystkich przypadkach macie mo¿liwo¶æ i musicie wyci±gn±æ nauki, a nastêpnie zamieniæ negatywne do¶wiadczenia w pozytywne. Pod takim warunkiem mo¿na tego dokonaæ na poziomie ¶wiadomo¶ci Mer-Ka-Ba.

Powtarzamy, kluczem jest zrozumienie, ¿e wszystkie rzeczywisto¶ci s± p³ynne.

Kwantowa ¶wiadomo¶æ

Mistrzowie, wasze rzeczywisto¶ci we wszystkich wcieleniach s± w ci±g³ym stanie p³ynnym. Nic z tego, czego do¶wiadczyli¶cie, nie jest „wyryte w kamieniu”, lecz ludzko¶æ zapomnia³a o tej wielkiej prawdzie. Dlatego mówimy, ¿e ka¿dy scenariusz, jakiego do¶wiadczacie, jest jednym z wielu potencja³ów w niezmierzonym menu mo¿liwo¶ci.

Te, których nie do¶wiadczacie s± tak samo wa¿ne, jak te, które prze¿ywacie. Odpowiednio do tego macie mo¿liwo¶æ przemie¶ciæ siê do dowolnego wektora przez kwantow± ¶wiadomo¶æ Mer-Ka-Ba, aby zmieniæ dowoln± rzeczywisto¶æ. Kiedy wy (i wszyscy inni) wybrali¶cie jakie¶ traumatyczne do¶wiadczenie, mo¿ecie je zmieniæ na takie, jakiego sobie ¿yczycie.

Zawsze nale¿y pamiêtaæ, ¿e ¶wiat rzeczywi¶cie jest tworzony holograficznie przez wasze procesy my¶lowe, przetworzone w realne odbicia obrazów w³asnego wytworu. Kiedy naprawdê zrozumiecie, ¿e wasze fizyczne do¶wiadczenia i otoczenie jest absolutn± materializacj± waszych w³asnych uporz±dkowanych mentalnych wytworów i przekonañ, wtedy macie w rêkach klucz do otwarcia drzwi z zapisem przysz³o¶ci a tak¿e do ponownego stworzenia przesz³o¶ci.

Przejawia siê to przez intencjê i optymalne wykorzystanie waszej boskiej woli. Lecz to wymaga skoncentrowanego namys³u i zogniskowania wysi³ków. Podczas urzeczywistniania waszej prawdziwej energii wolna wola jest obosiecznym mieczem, a¿ do odzyskania m±dro¶ci i o¶wiecenia. Korzystanie z wolnej woli w mniej ¶wiadomych wcieleniach czyni fizyczne rzeczywisto¶ci czym¶ mniej ni¿ wtedy, kiedy mo¿na korzystaæ z wcielenia bardziej optymalnie. Lecz i tu, z wy¿szego punktu widzenia dla wiêkszego wzrostu pojawiaj± siê efekty przyczyny i skutku.

Odwiedzacie „Uniwersytet Dualno¶ci” na ziemskim poziomie aby siê uczyæ, jak powinno siê odpowiedzialnie stwarzaæ i to dotyczy równie¿ procesu rozwi±zywania problemów oraz doskonalenia wyzwañ. Wszyscy bêdziecie wyszkoleni, ka¿dy w swoim czasie. Nie stworzyli¶cie poziomu dualno¶ci, aby ponie¶æ klêskê. Nikt nie zostanie pominiêty.

Po wzniesieniu na wy¿szy poziom ludzko¶æ stanie siê ¶wiadoma swojej prawdziwej wewnêtrznej natury i bosko¶ci oraz swojego duchowego celu i niefizycznego ¼ród³a. Lecz wiêkszo¶æ ludzi ¿yj±ca w trzecim wymiarze nie ma kontaktu z t± m±dro¶ci±. Tak bardzo skoncentrowali¶cie siê na gêsto¶ci waszej fizycznej rzeczywisto¶ci, ¿e sta³a siê ona jedyn± rzeczywisto¶ci±, jak± bierzecie pod uwagê i umacniacie.

Portale czasowo – wymiarowe

Lemurianie opuszczaj±cy Mu, którzy udali siê do wewnêtrznych rejonów Ziemi, nie eksplorowali jaskiñ i nie przeszli tam tak po prostu. Nie odkryli nagle jakiej¶ jaskini ani nie wêdrowali coraz g³êbiej, a¿ natknêli siê na ogromn± otch³añ wewnêtrznego ¶wiata. Raczej w celu przeniesienia siê do innego hologramu po prostu zgromadzili siê w bramie wymiarowo-czasowej, za pomoc± intencji i opanowania podwy¿szyli swoje wibracje a nastêpnie weszli do innego programu Omni-Ziemi.

Ów proces by³ te¿ stosowany w ró¿nych celach przez Atlantów Z³otej Ery, choæ zgodnie z bardziej naukowym i technicznym protoko³em. Lemurianie oparli siê raczej na naturalnych wektorach dostêpu do czasoprzestrzeni, natomiast Atlanci mieli zaawansowane urz±dzenia i kryszta³y, które tworzy³y wrota czasu.

Umiejêtno¶æ nie jednoczenia siê z czasem lecz nawigowania w nim daje do dyspozycji program, który s³u¿y zintegrowanemu procesowi ozdrowieñczemu ca³ej wielowymiarowej Ja¼ni. Okre¶lone rejony na waszej planecie nieco u³atwiaj± dostêp do hologramów czasowych i wielowymiarowych aspektów. W Ameryce Pó³nocnej do najsilniejszych nale¿±: Arkansas i Mount Shasta. Globalnie s± to: Titicaca, Roslyn, Montserrat, Newgrange, Giza, Minas Gerais w Brazylii i jezioro Bajka³.

Dzieje siê tak z powodu energii czêstotliwo¶ci wypromieniowywanych w tych portalach. Chocia¿ mo¿na to osi±gn±æ w ka¿dym czasie w polu Mer-Ka-Na. ¯adne przesz³e wydarzenie nie jest „wyryte w kamieniu” ani z góry przeznaczone na niepowodzenie. Ka¿de wydarzenie mo¿e byæ zmienione nie tylko przed i w czasie lecz równie¿ po wyst±pieniu faktu. Jeste¶cie tutaj, aby siê tego nauczyæ a nie, aby ponie¶æ pora¿kê. Wszystko jest snem i nigdy nie by³o zamierzone, aby by³ to koszmar. To ma szczê¶liwe zakoñczenie.

¦wiadome kszta³towanie swojej przysz³o¶ci i umiejêtno¶æ zmiany przesz³o¶ci s± dla wielu z was jednymi z koñcowych wyzwañ, i ¿aden inny czas nie jest na to bardziej odpowiedni ni¿ TERAZ. Jednak b±d¼cie pewni, ¿e dyplomy s± rozdane, dokonali¶cie tego i bêdziecie nadal kontynuowaæ.

Zakoñczenie

Drodzy moi, wzniesienie nast±pi. Uwolnijcie swoje lêki i w energiach 2012 roku i poza nim twórzcie szczê¶liwe zakoñczenie, na które czekali¶cie przez tysi±ce lat.

W 2012 roku nic siê nie skoñczy. Bieguny siê nie przesun±, o¶ Ziemi siê nie przechyli ani ¿adna asteroida nie zniszczy Ziemi. Gospodarka nie wpadnie w zawirowania, nie bêdzie panowa³ chaos. Jakiemu celowi by to s³u¿y³o? 21-12-12 to nowy pocz±tek.., a wy, wszystkie czê¶ci „was” z wielu poziomów, wymiarów, epok przesz³o¶ci, tera¼niejszo¶ci i przysz³o¶ci, po³±czeni w TERAZ, jeste¶cie tutaj, aby to siê sta³o. Zapewniamy.

Ziemia siê rozszerza, wzniesienie dokona siê 12-12-12, a nowe szablony odrodz± siê 21-12-12. Gradacja Ziemi do 12 wymiarów udostêpni szablony dla wzniesienia ludzko¶ci w ci±gu 300 lat, 15 generacji. Wielu z was jest tutaj, aby nawigowaæ!

Wszyscy dokonujecie gradacji, wszyscy dost±picie wzniesienia. Ka¿de serce w swoim czasie. Tego poziomu dualno¶ci nie wspó³tworzyli¶cie aby ponie¶æ klêskê Nikt nie zostanie pominiêty. Ten sen ma szczê¶liwe zakoñczenie. Wype³nijcie je!

Jestem Metatron i dzielê siê z wami tymi prawdami.
Archanio³ Metatron via James Tyberonn 27/07/2012, # 75 -www.earth Keeper.com t³umaczenie Teresa Serafinowska

http://krystal28.wordpress.com/

[/size]
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1616 : Listopad 05, 2012, 16:38:15 »

blueray21
Wracaj±c do dyskusji to mistrz jest mistrzem od siebie i dlatego ju¿ nie musi do¶wiadczaæ 3D
Wielce szacowny.
Szanujê albo staram siê szanowaæ inno¶æ drugiego wiêc i jego widzimisiê, ale proszê...
Czytaj± tu nas
Wiêc dziwi mnie szacowny, ¿e da³e¶ siê uwie¶ czyjej¶ wielko¶ci bo to oznacza, ¿e zaakceptowa³e¶ swoj± hm ...ma³o¶æ
Jestem cierpliwy wiêc cierpliwie powtórzê wej¶cie w Inn± lub te¿ Now± przestrzeñ ro¿ni siê bardzo od w przej¶cia z jednego procesu w drugi czy te¿ z jednej ery w nastêpn±
Tu ka¿dy proszê mogê powtórzyæ wielokrotnie ka¿dy kowalem swojego losu nie cudzego nie bli¼niego tylko i wy³±cznie swojego.
Albo stworzysz sam swoja przestrzeñ albo nie nie ma stania w miejscu czyli neutralno¶ci
mistrz by³ by³ mistrzem, a teraz albo bêdzie Cz³owiekiem albo hm:,,z prochu powsta³e¶ w proch siê obrócisz" czyli po naszemu co kto posia³ to zbierze
Nowe co tu jest do zrozumienia?
Nowe.
Nowe dla mnie dla drugiego i trzeciego
Moim skromnym zdaniem nie jest wa¿ne kto kim by³ tylko jak kto pracowa³ i to nie tylko na planie fizycznym.
Takim ma³ym potwierdzeniem, ¿e my tzn ci co nie dali dra³a z ziemi pracowali¶my troszkê wiêcej ni¿ inni jest fakt, ze to oni z nami szukaj± kontaktu a nie my z nimi.
Nie mówiê o channelingach bo moim skromnym zdaniem 99% z nich to astralne pop³uczyny, ale o tzw kontaktach czy te¿ jak w przypadku szacownej zochny i nie tylko snach.
Podsumowuj±c nie ma taryfy ulgowej dla nikogo by wszed³ do Nowej czy te¿ Innej przestrzeni koniec kropka
to mo¿e pa Du¿y u¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1617 : Listopad 05, 2012, 16:41:39 »

Poniewa¿ tekst jest niezmiernie obszerny nie da siê go skomentowaæ w jednym po¶cie. trzeba podzieliæ na kilka , warto bo jest ciekawy i wyja¶nia wiele rzeczy , które wmawia nam siê w celu manipulacji nasza ¶wiadomo¶ci±.
zatem.....

Cze¶æ I. "Czas, przestrzeñ, podró¿e w czasie, teleportacje i szczê¶liwe zakoñczenie

by krystal28 in Archanio³ Metatron

Pozdrowienia Mistrzowie!  Jestem Metatron, Ksi±¿ê ¦wiat³a i pozdrawiam ka¿dego z was obdarzaj±c bezwarunkow± mi³o¶ci±.  Po¶wiêæ chwilê, aby poczuæ t± energiê, zamknij oczy i wyczuj od¿ywczy kokon, który ciebie otula… zbiera siê ¶wita.

Porozmawiamy teraz na wiele tematów ze szczególnym uwzglêdnieniem czasu, podró¿y w czasie, istoty dualno¶ci i teleportacji.  Dostrzegamy bosko¶æ w ka¿dym z was.

Jako jednostki Boskiej Inteligencji i Istoty ¦wiat³a… prosimy, zwróæcie uwagê na to, co wam oferujemy.

Czas i przestrzeñ nawet u szczytu 2012 roku pozostaj± dla ludzi zagadk±. W odniesieniu do znanych wam obecnie aspektów praw fizycznych ludzko¶æ stawia pod znakiem zapytania podró¿e w czasie i podró¿e kosmiczne. Nigdy nie osi±gniecie odleg³ych rejonów „przestrzeni” czy „hiper-przestrzeni” w rakietach zasilanych tym czy innym paliwem. Nie mo¿na podró¿owaæ w czasie w skonstruowanych wehiku³ach czasu. Mówimy wam, ¿e tu chodzi o koncepcjê czêstotliwo¶ci a nie wymys³ fizycznego mózgu.

Podró¿e w czasie i teleportacje to rzeczywi¶cie bardzo realne zamys³y zarówno pod wzglêdem fizycznym jak i metafizycznym. S³yszeli¶cie o bardziej zaawansowanych joginach czy szamanach, którzy opanowali ten proces, jednak takie mistrzostwo nie mo¿e mieæ miejsca, zanim jednostka nie bêdzie na nie gotowa. Bardzo wa¿ne jest, aby to zrozumieæ.

Bardziej zaawansowane spo³eczeñstwa waszej Ziemi, nazywane dobrotliwymi „kosmitami”, s± w stanie manipulowaæ teleportacj± poprzez proces „wibracyjnej dematerializacji” cz±stek sta³ych do antymaterii.

Takie teleportacje by³y dokonywane przez Atlantów u¿ywaj±cych technologii grupy Syriañsko-Plejadiañsko-Arkturiañskiej. W celu przesuniêcia spójnych czêstotliwo¶ci materii z jej pozornej fizycznej szybko¶ci drgañ do wibracyjnego stanu kwantowo – falowej antymaterii wykorzystywano specjalne kryszta³y Phi. Transport by³ nastêpnie przetwarzany za po¶rednictwem przewodu wi±zki promieni lasera przez precyzyjne skierowanie energetycznej sygnatury do wektora celu podró¿y.Wasze w³asne badania dotycz±ce fulerenów lub alotropowych odmian wêgla C60 zwanych „Bucky balls” (http://pl.wikipedia.org/wiki/Fulereny) ujawniaj±, ¿e w pewnych warunkach molekularne dwudziesto¶ciany ¶ciête fulerenów powracaj± ze sta³ych nano-cz±steczek do fali kwantowej. Wasi naukowcy ju¿ dekady temu zauwa¿yli, ¿e elektrony pojawiaj± siê i znikaj± w orbitach atomowych.Ludzko¶æ zaczê³a ponowne eksperymenty z teleportacj± i podró¿ami w czasie przed ponad 80 laty, chocia¿ z niew³a¶ciwych powodów. Spowodowa³a to twórczo¶æ HG Wellsa w czasach Tesli i Edisona. Nies³awne wydarzenia nazywane eksperymentem Filadelfia naprawdê mia³y miejsce i by³y zwi±zane z dzia³aniami wojennymi. Jego skutki, które okaza³y siê katastrofalne i b³êdne, ods³oni³y osza³amiaj±ce rewelacje dotycz±ce pola magnetycznego, pola grawitacyjnego, teleportacji i efektów czaso-przestrzennych. Nadal pozostaj± utajnione pod has³em „projekt Montauk”.Nie zamierzamy wchodziæ w obszary „tajnych operacji” czy „konspiracji”, jednak powiemy, ¿e to, co by³o zamierzane w czasach „zimnej wojny” z „Montauk”, by³o niedozwolone. Pragniemy dodaæ, ¿e ¿yczliwe frakcje Sojuszu Syriañsko-Plejadiañskiego zawsze utrzymywa³y pod powierzchni± Ziemi stacje do teleportacji i, ze jest to technologia, która bêdzie wykorzystywana jedynie w dobroczynnym celu.Ziemia stanowi chroniony poziom wolnej woli i miejsce dla rozwoju ludzko¶ci. W Kosmosie istniej± inne planety i formy ¿ycia w dualno¶ci, które s± bardziej zaawansowane technologicznie. ¯yczliwa grupa Ashtar utworzy³a dla Ziemi i jej wzniesienia ochronn± tarczê…, a wielu z was, w waszym wielowymiarowym aspekcie, stanowi czê¶æ tej ochrony. Jeste¶cie Syrianami, Plejadianami, Arkturianami.Chcieliby¶my jeszcze dodaæ, ¿e niektóre rz±dy i naukowcy zdaj± sobie sprawê, ¿e pod Ziemi± istniej± Syriañsko – Plejadiañskie bazy, w³±cznie z tymi w nies³awnym obszarze Nevada. I choæ mo¿e to byæ dla was zaskoczeniem, istniej± tam dobrze funkcjonuj±ce instalacje stworzone przez grupê Syriañsko – Plejadiañsk± z udzia³em ludzi. Zaznaczamy, ¿e nie bêdzie udostêpniona ¿adna technologia, z pomoc± której bêd± mog³y byæ prowadzone wojny.

W prowadz±ce do wzniesienia stopniowanie Ziemi w³o¿ono wiêcej wysi³ków, ni¿ mo¿ecie sobie wyobraziæ. Wzniesienie Ziemi nast±pi 12-12-12, a wzniesienie masy krytycznej ludzko¶ci dokona siê w ci±gu 15 pokoleñ. Chcemy wam powiedzieæ, ¿e tak± potwierdzaj±c± informacjê przekazali wys³añcy z przysz³o¶ci, z ró¿nych hologramów epok czasowych. Niektórzy byliby dla was szokuj±cy. Jeszcze wam powiemy, ¿e klêska hiszpañskiej armady (zwi±zanej z Inkwizycj±) a nawet hitlerowskich Niemiec, to wydarzenia, na które mieli wp³yw ci wys³añcy „powracaj±cy z przysz³o¶ci”. (Obie grupy pochodzi³y z trzonu energii aryjskich synów Beliala z Atlantydy). Gdyby nikt nie zareagowa³ na te wydarzenia, dzieje planety przybra³yby zupe³nie inny bieg.

W rzeczywisto¶ci to i niektórzy z was s± takimi wys³annikami. Wielu nale¿y do grup metafizycznych. Niektórzy s± naukowcami (jak Nikola Tesla czy Albert Einstein), inni artystami czy autorami jak Stanley Clarke. Wy, podobnie jak oni, przyjêli¶cie filtr dualizmu i nie byli¶cie ¶wiadomi tej prawdy.

Pisarze science fiction pisz±cy scenariusze dla filmu i telewizji, szczególnie dla „Kontaktu” i „Star-Trek” dobrze czuli temat teleportacji. Jednak trzeba pamiêtaæ, ¿e wspania³e podró¿e w czasie i teleportacja to nie to samo. Je¶li wzi±æ pod uwagê, ¿e ziemski poziom jest pozornie stabilny w czasie liniowym a cz³owiek jest na nim zdolny poruszaæ siê w przestrzeni, wtedy przeciwieñstwo spowodowa³oby pojawienie siê specyficznego efektu Torusa z paralelami, które by³yby do pewnego stopnia sta³e w przestrzeni / miejscu i by³yby w stanie przenosiæ w czasie.
"

" Nigdy nie osi±gniecie odleg³ych rejonów „przestrzeni” czy „hiper-przestrzeni” w rakietach zasilanych tym czy innym paliwem. Nie mo¿na podró¿owaæ w czasie w skonstruowanych wehiku³ach czasu. Mówimy wam, ¿e tu chodzi o koncepcjê czêstotliwo¶ci a nie wymys³ fizycznego mózgu."

O co chodzi w tej informacji? o przekazanie nam informacji i¿ tak naprawdê podró¿e w czasie odbywa siê dematerializuj±c materiê uzyskuj±c swoj± postaæ czysto energetyczn± i materializuj±c j± w okre¶lonej przestrzeni czasowej. To robi siê poprzez tworzenie osobistej MER KA BA jedyna u¿ywan± do tego energi± jest "energia ¿ycia" nigdy za¶ jakie¶ materialne paliwo. ¯eby poruszaæ siê w przestrzeni o innych parametrach fizycznych trzeba uzyskaæ postaæ uniwersalna dla ka¿dej przestrzeni czyli czystej energii, bowiem ¿adne prawa fizyczne z jednej przestrzeni nie  dzia³aj± w innej , obowi±zuj± w nich odpowiednie do wibracji która je scala.
zatem przechodzenie miêdzy wymiarowe odbywa siê z u¿yciem dematerializacji materii danego wymiaru i materializacji jej w kolejnym wymiarze wedle wzorca ¿ycia obowi±zuj±cego w niej.

"Podró¿e w czasie i teleportacje to rzeczywi¶cie bardzo realne zamys³y zarówno pod wzglêdem fizycznym jak i metafizycznym. S³yszeli¶cie o bardziej zaawansowanych joginach czy szamanach, którzy opanowali ten proces, jednak takie mistrzostwo nie mo¿e mieæ miejsca, zanim jednostka nie bêdzie na nie gotowa. Bardzo wa¿ne jest, aby to zrozumieæ."

I owszem szamani i jogini mog± u¿ywaæ materializacji i dematerializacji  tego mo¿na siê nauczyæ ale odbywa siê to tylko i wy³±cznie w granicach wymiaru w którym ¿yj± , czyli obecnie III wymiaru. Puki co  nikt z nich jeszcze nie przekroczy³ IV wymiaru i nie zmaterializowa³ siê w nim. ¯eby osi±gn±æ taka mo¿liwo¶æ trzeba uzyskaæ wy¿sz± wibracje osobist± od obecnego wymiaru , a nie techniczn± umiejêtno¶æ poruszania siê w jego granicach, której nauczy³o siê sporo Ludzi i pilnie strze¿e tego sekretu przed innymi.

Jeszcze raz takie poczynania jak jak materializacja i dematerializacja ( przenoszenie materii na odleg³o¶æ) by³y i s± znane pewnym grup± , by³y u¿ywane przy wznoszeniu monumentalnych budowli w odleg³ej przesz³o¶ci i s± mo¿liwe dla ka¿dego Cz³owieka gdy osi±gnie odpowiedni poziom wibracyjny i wewnêtrzna harmoniê. Szczerze mówi±c te czynno¶ci s± znane ka¿demu z posiadaczy ognia ¿ycia ¿yj±cemu wspó³cze¶nie na ziemi , który osi±gn±³ w przesz³o¶ci poziom rozwoju duchowego III wymiaru. Obecnie przez odciêcie nas od naszej wewnêtrznej wiedzy uniemo¿liwiono nam Ludziom korzystanie z niej. Uniemo¿liwia siê równie¿ poprzez wymuszanie odpowiedniego stylu ¿ycia ( w szerokim pojêciu) obni¿aj±cego nasza obecn± wibracjê , a tym samym blokuj±c dostêp do ca³ego naszego depozytu wiedzy wewnêtrznej.

"Takie teleportacje by³y dokonywane przez Atlantów u¿ywaj±cych technologii grupy Syriañsko-Plejadiañsko-Arkturiañskiej. W celu przesuniêcia spójnych czêstotliwo¶ci materii z jej pozornej fizycznej szybko¶ci drgañ do wibracyjnego stanu kwantowo – falowej antymaterii wykorzystywano specjalne kryszta³y Phi. Transport by³ nastêpnie przetwarzany za po¶rednictwem przewodu wi±zki promieni lasera przez precyzyjne skierowanie energetycznej sygnatury do wektora celu podró¿y.Wasze w³asne badania dotycz±ce fulerenów lub alotropowych odmian wêgla C60 zwanych „Bucky balls” (http://pl.wikipedia.org/wiki/Fulereny) ujawniaj±, ¿e w pewnych warunkach molekularne dwudziesto¶ciany ¶ciête fulerenów powracaj± ze sta³ych nano-cz±steczek do fali kwantowej. "

Atlanci u¿ywali powszechnie technologii materializacji i dematerializacji przedmioty przenosili zarówno na ziemi jak i do stworzonej sztucznie przestrzeni energetycznej ponad ni±.  U¿ywali do tego  mocy energetycznej zdeponowanej w  kryszta³ach , tworzyli dziêki nim portale przesy³owe dematerializuj±ce materiê na ziemi i materializuj±ce wedle innych wzorców w sztucznie tworzonej przestrzeni o zaplanowanych wcze¶niej parametrach energetycznych trochê innych ni¿ na ziemi prawdziwej.
Do dzisiaj pozostawione przez nich na ziemi kryszta³y mocy pracuj± ³adowane zarówno energi± kosmiczn±  i ziemsk± jak i energi± zasilaj±cych je niewolników Ludzkich. Kryszta³y zatopione w morzach i oceanach wzmacniane s± systematycznie energi± zawart± w wodzie , zakopane w ziemi energi± czakramów ziemi, zdeponowane na niektórych szczytach górskich ³aduje moc wiatru i sztucznie tworzonych huraganów, Ludzie swoim ogniem ¿ycia te¿ ³aduj± niektóre kryszta³y z którymi s± po³±czeni przez ro¿ne symbole atlantydzkie.
gdyby¶my w jednym czasie zatrzymali ta dostawê energii dla Atlantydy w przestrzeni zdematerializowa³a by siê bez zasilania i rzec mo¿na spad³a by nam na g³owy. Wszystko opiera siê na pobieranej z ziemi od ludzi energii zarówno naturalnie przez pod³±czenia do okre¶lonych systemów religijnych i duchowych jak i dodatkowo przez ci±gle organizowane medytacje z przesy³aniem energii w jakie¶ wymy¶lane portale przesy³owe.
nauka ju¿ dawno udowodni³a i¿ dziêki promieniom laserowym przesy³amy energiê... materia tez jest energi± odpowiednio zagêszczon±, wystarczy ja rozrzedziæ i mo¿na przesy³aæ wszêdzie a nastêpnie w portalu odbioru przekszta³ciæ w materiê wedle wzorca i kodu tam zainstalowanego. W technologiach materialnych do tworzenia  wzorcami i kodów u¿ywa siê ¶w. geometrii znaj±c jej zasady tworzy siê i przetwarza ¿ycie biologiczne w ¿ycie syntetyczne, które jednak do swojego istnienia tez potrzebuje ¿ywej energii - bioplazmy z ogniem ¿ycia.

Co dzieje siê pod powierzchni± ziemi? Czy wy¿sza technologia to wy¿szy poziom rozwoju duchowego?

" Pragniemy dodaæ, ¿e ¿yczliwe frakcje Sojuszu Syriañsko-Plejadiañskiego zawsze utrzymywa³y pod powierzchni± Ziemi stacje do teleportacji i, ze jest to technologia, która bêdzie wykorzystywana jedynie w dobroczynnym celu.Ziemia stanowi chroniony poziom wolnej woli i miejsce dla rozwoju ludzko¶ci. W Kosmosie istniej± inne planety i formy ¿ycia w dualno¶ci, które s± bardziej zaawansowane technologicznie. ¯yczliwa grupa Ashtar utworzy³a dla Ziemi i jej wzniesienia ochronn± tarczê…, a wielu z was, w waszym wielowymiarowym aspekcie, stanowi czê¶æ tej ochrony. Jeste¶cie Syrianami, Plejadianami, Arkturianami.Chcieliby¶my jeszcze dodaæ, ¿e niektóre rz±dy i naukowcy zdaj± sobie sprawê, ¿e pod Ziemi± istniej± Syriañsko – Plejadiañskie bazy, w³±cznie z tymi w nies³awnym obszarze Nevada. I choæ mo¿e to byæ dla was zaskoczeniem, istniej± tam dobrze funkcjonuj±ce instalacje stworzone przez grupê Syriañsko – Plejadiañsk± z udzia³em ludzi. Zaznaczamy, ¿e nie bêdzie udostêpniona ¿adna technologia, z pomoc± której bêd± mog³y byæ prowadzone wojny."

Czym¶ innym jest "¶rod ziemie"  z ¿yj±cymi w tej przestrzeni Istotami o najwy¿szym poziomie rozwoju duchowego , którzy zostali tu by byæ stra¿nikami ¿ycia na ziemi , by nie nast±pi³o zniszczenie jej kompletne, a zupe³nie czym¶ innym podziemne bazy kosmiczne dawnych atlantów.
Zdeprawowano zasady istnienia dawno temu i dokonano monumentalnego "odwiertu" w obrêbie Piramidy Cheopsa umieszczaj±c w nim prostok±tny trzpieñ krystaliczny zaburzaj±cy pracê jadra ziemi i przesuwaj±cy ustawienie osi ziemi ( chwal± siê niektórzy nawet teraz ze jest on widzialny z kosmosu przez satelity i fotografowany) ca³y ten sztuczny proces jest wspierany energetycznie  przez utrzymuj±ce go w sta³ej pozycji "u¶pione przy nim" silne wibracyjnie energie. Szczegó³owy opis mo¿na znale¼æ i przeczytaæ w ksi±¿ce Melchizedeka "Kwiat ¯ycia"
Najciekawsza  w tym przekazie  jest manipulacja informacj± strona przekazuj±ca je kieruje podejrzenia raz na jednych innym razem na innych siebie ukazuj±c idea³em maj±cym jakie¶ moce , a tak naprawdê sprytnie ¿±gluje informacj± wykorzystuj±c zaistnia³e zdarzenia jako w³asne dzie³o, na które tak naprawdê nie ma ¿adnego wp³ywu.

"W prowadz±ce do wzniesienia stopniowanie Ziemi w³o¿ono wiêcej wysi³ków, ni¿ mo¿ecie sobie wyobraziæ. Wzniesienie Ziemi nast±pi 12-12-12, a wzniesienie masy krytycznej ludzko¶ci dokona siê w ci±gu 15 pokoleñ. Chcemy wam powiedzieæ, ¿e tak± potwierdzaj±c± informacjê przekazali wys³añcy z przysz³o¶ci, z ró¿nych hologramów epok czasowych. Niektórzy byliby dla was szokuj±cy. Jeszcze wam powiemy, ¿e klêska hiszpañskiej armady (zwi±zanej z Inkwizycj±) a nawet hitlerowskich Niemiec, to wydarzenia, na które mieli wp³yw ci wys³añcy „powracaj±cy z przysz³o¶ci”. (Obie grupy pochodzi³y z trzonu energii aryjskich synów Beliala z Atlantydy). Gdyby nikt nie zareagowa³ na te wydarzenia, dzieje planety przybra³yby zupe³nie inny bieg."

Zrozumieæ trzeba i¿ informacje tej grupy opieraj± siê na kolejnych opcjach III wymiaru z przesz³o¶ci ,a nie IV z przysz³o¶ci bowiem to co zaistnieje nigdy wcze¶niej nie istnia³o zatem nie ma ¿adnej mo¿liwo¶ci opowie¶ci jak to by³o i ile czasu zaj±³ ludziom rozwój w nowych kodach ¿ycia , które jeszcze nigdy nie by³y aktywne!zatem nie mo¿na powiedzieæ ni ile pokoleñ ni ile czasu , bo on bêdzie mia³ juz inny wymiar. Wszystkie te prognozy informacyjne opieraj± siê tylko na przesz³o¶ci III wymiaru powtórzonej ju¿ trzykrotnie.
Data 12-12-12 to tylko taki trik cyfrowy prawda jest inna proces energetyczny rozpocznie siê 13 -12- 12 zgodnie z trzymiesiêcznymi cyklami zgranymi z zenitem S³oñca i  Syriusza.

cd....

Kiara U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 17:41:19 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1618 : Listopad 05, 2012, 16:51:38 »

no i bêc
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1619 : Listopad 05, 2012, 19:53:19 »

Kiedy kto¶ jest w s³u¿bie samemu sobie przede wszystkim, ten kto¶ przygotowuje siê do jego wiêkszego aktu us³ugi. To nie jest egoizm. To jest ¶wiadomo¶æ siebie, jak kto¶ siê widzi, jako czê¶æ wiêkszej konstrukcji, a wiêc wiêkszej prawdy.

Dziwny tekst, ale w pewien sposób prawdziwy .. oddaj±cy pewien sens g³êbszy tego, co niektórzy nazywaj± SOB¡.

Oczyw¶cie, ¿e ka¿de istnienie jest czêsci± wiêkszej konstrukcji ,któr± od biedy mo¿na nazwaæ SOB¡ . Poczucie bycia czym¶ wiêkszym , t± Ca³o¶ci± z takiej, powiedzmy, ¿e "wy¿szej" perspektywy,  musi prowadziæ do pokojowego s³u¿enia tej Ca³o¶ci jako Sobie, a wiêc automatycznie s³u¿y siê wszystkim innym.

Niuans polega na tym, aby utrzymywaæ rozpoznanie , poczucie tej Ca³o¶ci nawet w konfrontacji z tward±, nieprzyjemn± rzeczywisto¶ci±. W buddyzmie odpowiada temu koncepcja Wspó³czucia. Rozumiana inaczej ni¿ tradycyjne , zachodnie "JA Ci wspó³czujê ". We WSPÓ£-CZUCIU nie ma JA, bo to jest wspó³odczuwanie w którym granice nie istniej±.

Kiedy jednak koncentrujesz siê zbytnio na SOBIE w ujêciu jednostkowym ,to bardzo ³atwo wpa¶æ w jak±¶ chor± ideologiê w której owszem , jest miejsce dla innych ,ale tylko w ramach w³asnego widzimisiê. To ju¿ nie jest to samo.

I jeszcze takie wra¿enie przysz³o, ze ów Metatron dziel±c siê wiedz± na temat Czasoprzestrzeni , tak chêtnie cytowany przez Kiarê , bardzo przypomina mi to co pisa³ PHIRIOORI o czasOprzestrzeni . Ot taka ciekawostka ...
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1620 : Listopad 05, 2012, 20:06:59 »

Cytat: Kiara
Teraz rozumiecie dlaczego nasz arteq tak bardzo sprzeciwia siê wklejaniu tekstów? Linki mo¿na ³atwo blokowaæ , teksty wklejone kopiujemy i s± mo¿liwe do powielania nie znikaj± tak szybko jak linki. Zatem manipulacja jest trudniejsza a wymazywanie zaistnia³ej informacji skopiowanej ju¿ niemo¿liwe. zatem w czyim imieniu walczy arteq o nasze ograniczenia?

Nie rozumiem, dlaczego nasz Arteq tak bardzo sprzeciwia siê wklejaniu tekstów?
Jak równie¿ nie wiem w czyim imieniu Arteq walczy o nasze ograniczenia? I jakie ograniczenia?
I kto mia³by manipulowaæ oraz co wymazywaæ ze skopiowanych tekstów?
Wyt³umacz to Kiaro. Oczywi¶cie z podaniem dowodów na swoje twierdzenia, inaczej jest to zwyk³e
pomówienie. I chyba podleg³e regulaminowi?

Jednych siê karze, innym wolno? Ot, ¶lepa ta Temida.  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 20:12:19 wys³ane przez ptak » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1621 : Listopad 05, 2012, 20:48:27 »

Stwierdzenie Kiary jest niestety przyk³adem manipulacji czyj±¶ wypowiedzi±. Otó¿ nie sprzeciwiam siê wklejaniu tre¶ci z innych ¼róde³ - nikomu tego nie zabrania³em. Po prostu nie rozumiem - i prosi³em grzecznie o wyja¶nienia i niestety nie otrzyma³em wyja¶nienia - dlaczego wklejane s± ca³e strony tekstu bez s³owa jakiegokolwiek komentarza kopisty, bo w takim przypadku moim zadaniem w zupe³no¶ci wystarczy wklejka pilotuj±ca i linki. Co chce przekazaæ kopista, jaki jest jego stosunek, opinia odno¶cie zamieszczanych kopii?
Podsumowuj±c - nie rozumiem czysto mechanicznego wklejania, jednocze¶nie, je¿eli kto¶ ma takie ci¶nienie, ¿e musi to robiæ - proszê bardzo.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1622 : Listopad 05, 2012, 21:11:29 »

to znowu Fioletowy P³omieñ nadaje, komentarze jak, kto to widzi..

Burzyciele Systemów

poniedzia³ek, 05 listopada 2012 00:00 | 

Przez ostatni tydzieñ pa¼dziernika przetoczy³a siê przez nasz kraj wielka fala ciemnej energii. Wielu z Was z pewno¶ci± j± odczu³a. U osób przebudzonych jej dzia³anie przejawia³o siê zw±tpieniem, rezygnacj±, poczuciem beznadziejno¶ci oraz ró¿nymi dolegliwo¶ciami fizycznymi.

Jeste¶my ze sob± po³±czeni. Czujê to co Wy.

Gra w podchody z ciemn± stron± ma t± nieprzyjemn± w³a¶ciwo¶æ, ¿e po ka¿dym znacz±cym sukcesie ¶wiat³a, nastêpuje zebranie si³ i zmasowany atak ciemno¶ci.

Zdjêcie pieczêci i kl±tw na³o¿onych na Polskê ponad tysi±c lat temu by³o niew±tpliwie sukcesem. Dla ciemnej strony by³a to strata, której siê nie spodziewano. Proszê pamiêtaæ, ze dopóki nie nast±pi przesilenie, to jest to na razie ICH ¶wiat, za¶ istoty te bardzo siê denerwuj±, gdy wydarza siê co¶, co ich w³adzê os³abia.

To nic niezwyk³ego. Zw±tpienie to podstawowa zaraza podawana wprost do umys³ów przez duchy z ciemnej strony. Mo¿ecie byæ pewni, ¿e w tym decyduj±cym czasie duchy ciemno¶ci zrobi± wszystko, aby ugraæ jak najwiêcej. Zw±tpienie dzia³a jak piasek wrzucony w tryby precyzyjnej maszyny. Tryby zwalniaj±, maszyna zaciera siê i staje. Jest to broñ pora¿aj±co skuteczna i powszechna w u¿yciu. Nie jest to jednak broñ ostateczna...

O nie - broni± ostateczn± dysponuj± jedynie wys³annicy ¶wiat³a!

Jest ni± P³omieñ Wprost Ze ¬ród³a,

Najwy¿sza Wibracja Transformacji,

Która burzy strukturê star± i powo³uje do ¿ycia Nowy ¦wiat

ONI o tym wiedz±, albo co najmniej przeczuwaj±,

Boj± siê tego Ognia „jak ognia”.

Póki co czuj± siê jednak pewnie, trudno im bowiem uwierzyæ w to, ¿e znajdzie siê kto¶ na tyle „szalony”, aby ten p³omieñ sprowadziæ.

Bardziej cywilizowanym okre¶leniem dla tego „szaleñstwa” jest Ostateczna Determinacja. Trzeba byæ bowiem Ostatecznie Zdeterminowanym, lub w pewnym sensie „szalonym”, aby ¶wiadomie zburzyæ to, na czym stoisz. Ka¿dy z nas jest przecie¿ w jaki¶ sposób wpisany w globalny program i na co dzieñ z niego korzysta. Je¿eli zburzony zostanie program globalny, upadnie WSZYSTKO to, co jest w nim zawarte. Zanim podejmiecie decyzjê, chcia³bym aby¶cie byli tego dog³êbnie ¶wiadomi...

Przetrwaj± wiara, nadzieja, mi³o¶æ,

Ca³a reszta straci znaczenie.

B±d¼my szczerzy, ¿aden racjonalnie my¶l±cy cz³owiek nie jest w stanie uwierzyæ w to, ¿e jakie¶ zbiorowe skoncentrowanie si³y psychicznej pozwoli na sprowadzenie energii, która zniweczy wszystko to, na co racjonalne umys³y mozolnie tyra³y przez wieki. Przypominam, ¿e racjonalizm, to objaw wysoce zara¼liwej choroby psychicznej, która przejawia siê na przyk³ad tym, ¿e doro¶li wmawiaj± dzieciom, ¿e „duchów nie ma” i tym podobne absurdy.

Jak ju¿ wspomina³em, po zdjêciu pieczêci w Gnie¼nie, obserwowa³em jak przez wiele godzin przez Gwiezdne Wrota przeciska³y siê pozosta³o¶ci wszelkiego rodzaju brudu. By³y to przeró¿ne my¶lokszta³ty, istoty paso¿ytnicze, fragmenty obcych kodów i trudno nawet nazwaæ co jeszcze. Refleksja, która przy tym siê pojawi³a jest nastêpuj±ca:

Je¿eli tak ogromne pok³ady by³y na³o¿one tylko na jeden wycinek rzeczywisto¶ci, to jak wiele obcych kodów jest na³o¿one na ca³± rzeczywisto¶æ?

Gdyby¶my mieli to usuwaæ i czy¶ciæ kawa³ek po kawa³ku, warstwa po warstwie – zajê³o by nam to tysi±clecia. W tym czasie to, co zosta³o zdjête w jednym miejscu, odbudowa³oby siê w innej postaci gdzie indziej. Praca godna Syzyfa.

Jedynym sensownym rozwi±zaniem jest zburzenie ca³ego systemu, w którym ta iluzja funkcjonuje!

Raz, skutecznie i ostatecznie!

Jak widzicie, „w tym szaleñstwie jest metoda”...

Nie na darmo Plejadianie nazywali nas „burzycielami systemów”.

Jeste¶my prawdopodobnie najbardziej zdeterminowan± za³og± w tej galaktyce.

Swoj± drog± - czy¿ to nie piêkne?

Skoro w kryteriach obecnego ¶wiata jeste¶my szaleni,

To znaczy, ¿e jeste¶my gotowi na wszystko!

I o to w³a¶nie chodzi!!!

Aby p³omieñ móg³ w pe³ni skutecznie zap³on±æ, potrzebne jest po³±czenie wymiarów, które w tym ¶wiecie zosta³y przed wiekami rozdzielone. To zadanie wkrótce przed nami stanie i wykonamy je wspólnie. Jest to zwi±zane ze sprowadzeniem energetycznej piramidy do ziemskiego wymiaru i zakorzenieniem jej w nim. Szczegó³owe informacje na ten temat bêd± z odpowiednim wyprzedzeniem og³oszone.

O wa¿nych wydarzeniach powiadamiamy na krótko przed ich wykonaniem, niemal w ostatniej chwili. Nie jest to przejaw niedbalstwa. Po prostu staramy siê minimalizowaæ szkody wywo³ane przez dzikie harce duchów z ciemnej strony. Je¿eli duchy te dostaj± zbyt wiele czasu na zorganizowanie swych dzia³añ, powstaje pandemonium, nad którym trudno potem zapanowaæ. Prosimy wiêc o wybaczenie, ale s± to niezbêdne ¶rodki ostro¿no¶ci. Jedynie dzia³anie szybkie i zaskakuj±ce mo¿e zapewniæ nam przewagê. Proszê po prostu byæ na bie¿±co z informacjami publikowanymi na stronie. Naj³atwiej skorzystaæ w tym celu z systemu automatycznych powiadomieñ (o ile kto¶ siê do tej pory nie zalogowa³).

Je¿eli chcemy wykorzystaæ wznosz±ce fale zwi±zane ze zbli¿aj±cym siê przesileniem, którego kulminacja przypada na 21 grudnia 2012 roku, to przypominam, ¿e czas, który pozosta³ na to, aby zadanie wykonaæ to tylko:

45 dni 2 godzin 51 minut 24 sekund

To oznacza jedno -

- ju¿ teraz potrzebna jest narastaj±ca z dnia na dzieñ pe³na i powszechna mobilizacja!

Wszystkim, którzy czuj± i rozumiej± o co w tej misji chodzi.

Wszystkim, którzy maj± w niej swój udzia³,

Sk³adam z g³êbi serca pok³on najszczerszego szacunku.

Trzeba byæ m±drym, aby potrafiæ byæ szalonym!

BUDZENIE PIRAMIDY – POST SCRIPTUM
W przes³aniu Budzenie Piramidy, przyzna³em siê do swych korzeni. Choæ wolê wolê ¿yæ incognito, a nad przywództwo przedk³adam domowe zacisze, uzna³em ¿e czas tego wymaga. Proszê jednak, nie zwracajcie siê do mnie imionami z przesz³o¶ci. To atrybuty, które dawno straci³y swe znacznie.

Kimkolwiek by³em w przesz³o¶ci, dzi¶ jestem cz³owiekiem. Pamiêæ z wolna od¿ywa, ale nadal s± to zaledwie strzêpy. Za mo¿liwo¶æ przyjêcia cia³a na tej planecie p³aci siê ogromnie wysok± cenê. Ka¿dy z nas zosta³ w mniej lub wiêcej równy sposób ograbiony. Dzi¶ nie ma w¶ród nas bogów. Mimo to, si³a, któr± w sobie mamy, pozwoli zerwaæ wszelkie pêta niepamiêci. Choæ z pozycji cz³owieka wydaje siê to niemo¿liwe, potrafimy nasze zadanie wykonaæ!

Wierzê w to!

Wierzê w nasz± misjê!

Wierzê w NAS!

Wiem, ¿e ta wiara jest odwzajemniona...

NIE JESTE¦MY SAMI!

Zaskakuj±cy ci±g dalszy ju¿ w nastêpnym przes³aniu...
http://www.fioletowyplomien.com/burzycielesystemow

Dobranoc U¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 21:13:59 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1623 : Listopad 06, 2012, 14:23:40 »

A teraz co¶ bardzo stabilnego, comiesiêczny przekaz grupy Arkturian. Tym razem staraj± siê przewróciæ nasz sposób my¶lenia o braku i obfito¶ci,

Zaopatrzenie ~ JA MAM, bo JA JESTEM
Grupa Arkturian

Drodzy, widzimy du¿o przewidywañ w ka¿dym z Was w sprawie zbli¿aj±cych siê wyborów. Proszê pamiêtaæ, aby korzystaæ z wytycznymi wewnêtrznej ¶wiadomo¶ci i intuicji, a nie reagowaæ na retorykê p³atnych politycznych wiadomo¶ci. Ponadto, dziêki ¶wiadomej intencji wybierania tych, którzy posiadaj± najwiêcej ¶wiat³a, bêdziecie kierowaæ do nich-tych kandydatów, których intencje s±, aby s³u¿yæ ludziom, a nie sobie samym. Zaufajcie, drodzy intuicji, bêdziecie kierowani.

Dzisiaj chcemy rozmawiaæ z Wami w sprawie zaopatrzenia. Du¿a czê¶æ ¶wiata nadal cierpi g³êboko  do¶wiadczaj±c braku i ograniczeñ. Ci drodzy rezonuj± z przekonaniem, ¿e ich dobro przychodzi z zewn±trz siebie i jest zale¿ne od innych, co z kolei prowadzi do lêku, w±tpliwo¶ci i cierpienia. Brak jest manifestacj± wiary w dualno¶ci i separacji - oddzielenia od wszystkich i wszystkiego w tym ¬ród³a (Boga). Te uniwersalne wierzenia dotycz± wszystkich, i nadal funkcjonuj± jako  moc w o¶wieconej ¶wiadomo¶ci. Energia zasilaj±ca braki i ograniczenia jest stale wzmacniana i dodawana do poprzez powszechne przekonania dualno¶ci i separacji. Te przekonania s± z kolei wzmacniane przez wydarzenia na ¶wiecie, relacje z wydarzeñ i retoryk± polityczn±. Przejawy braku s± wszêdzie i dlatego szukamy dzi¶, aby mówiæ o tym, gdy¿ jeste¶cie duchowo gotowi spojrzeæ g³êbiej w prawdê o obfito¶ci.

Poniewa¿ jeste¶ manifestacj± ¼ród³a, Ty w swojej prawdziwej istocie, jeste¶ samo- trwa³y i samo- utrzymuj±cy. Widzisz, obfito¶æ (kompletno¶æ, ca³o¶æ) jest prawem, jako¶ci± ¬ród³a i dlatego jest obecna w ¶wiadomo¶ci ka¿dej ¿ywej duszy. Powodem, ¿e tak wielu nie ma nawet absolutnie niezbêdnych rzeczy, jest, ¿e cz³owiek jest twórc±, ale przez nieznajomo¶æ tej prawdy pozwoli³ innym uznaæ ich bogactwo i w³adzê, podczas gdy w tym samym czasie, zaakceptowa³ ich brak w swoim ¿yciu i wielu innych.

Nie ma prawa BRAKU, drodzy. Brak jest wierzeniem, koncepcj± podtrzymywan± oryginalnie przez wiêkszo¶æ na ¶wiecie po prostu przez nie wyewoluowan±  ignorancjê. Wszystkie uciele¶nienia rzeczywi¶cie s± Bosk± kompletno¶ci± ¬ród³a. To jest czas, aby wyczy¶ciæ te stare przekonania i przestaæ patrzeæ na zewn±trz siebie za wszystkim, czego potrzebujesz. Jest to wa¿ny aspekt odebrania swojej mocy. Zacznij od ¶wiadomego o¶wiadczania swojej intencji, aby uwolniæ i wyczy¶ciæ wszelkie koncepcje i przekonania mog±ce nadal ciê trzymaæ, dotycz±c braków i ograniczeñ, w szczególno¶ci te dotycz±ce pieniêdzy. Równie¿ o¶wiadcz intencjê uwolnienia energii jakiegokolwiek ¶lubowania podjêtego w innych wcieleniach, szczególnie ¶lubów ubóstwa, gdy¿ ¶luby podjête z czyst± intencj± przytrzymuj± intensywnie energiê.

Rozpocznij uwalniaj±c, uzyskuj±c dzia³aj±cy przep³yw podczas zrozumienia, ¿e z powodu Jedno¶ci, mo¿e tylko p³yn±æ do siebie, z jednej rêki do drugiej, tak mówi±c. Mo¿esz pomy¶leæ i powiedzieæ, "Nie mam nic do przep³yniêcia". Mówimy wam, ¿e to o¶wiadczenie samo zapewni, ¿e zamanifestujecie dok³adnie to nic. Pamiêtajcie, ¿e jeste¶cie twórcami i Wasze s³owa i my¶li nios± potê¿n± energiê tworzenia. Ka¿dy ma co¶, co mo¿e zacz±æ przep³yw (aby oddaæ), ubrania, czas, pomys³y, talenty, a nawet kilka centów. Wa¿ne jest, aby nie oczekiwaæ w ogóle lub nie oczekiwaæ zwrotu, gdy¿ to by³oby Poszukiwanie dóbr "na zewn±trz”. Niezmiernie wa¿ne jest, aby zrozumieæ, ¿e kiedy dajesz, nie dajesz z osobistej, ograniczonej poda¿y, ale uwalniasz z nieskoñczonego ¬ród³a -  im wiêcej wyp³ywa, tym wiêcej mo¿e nap³ywaæ. Poprzez to zrozumienie i dzia³anie, przep³yw obfito¶ci mo¿e siê rozpocz±æ.

Poniewa¿ to, co widzimy, s³yszymy, smakujemy, dotykamy i w±chamy jest trzeci trójwymiarowym poczuciem duchowej rzeczywisto¶ci, zrozumcie, ¿e wszystkie interesy i interakcje miêdzy lud¼mi s± w rzeczywisto¶ci, przep³ywem mi³o¶ci (us³uga lub produkt) i wdziêczno¶ci (barter lub p³atno¶ci ).

Wiele osób nie¶wiadomie zablokowa³o ich energiê obfito¶ci przez utrzymywanie przekonania sk±d finansowa obfito¶æ musi wystêpowaæ - wierz±, ¿e mo¿e ona pochodziæ z inwestycji, rodziców, zatrudnienia, sprzeda¿y itd. Boska ¦wiadomo¶æ nie ma ograniczeñ i mo¿e rozwijaæ siê w sposób, o którym nigdy wcze¶niej nie pomy¶la³e¶ o ile jest to dopuszczalne. To, co by³o zwykle ¶rednim dochodem mo¿e siê ca³kowicie zmieniæ ... pozwolisz mu to zrobiæ, albo bêdziesz go blokowaæ. Nowy system finansowy jest przygotowany dla wszystkich, ale to nie oznacza, ¿e mo¿esz siedzieæ na rêkach nic nie robi±c, gdy¿ to  jest ponownie szukanie swoich  dóbr na zewn±trz siebie. Wszyscy, którzy szczerze szukaj± duchowej ¶wiadomo¶ci musz± siê obudziæ do g³êbszych prawd obfito¶ci lub nadal ¿yæ z kreacj± braku i ograniczeñ.

Bogactwo i poda¿ nie odnosz± siê tylko do finansów. Kiedy u¶wiadomisz sobie, ¿e wszystko, co niezbêdne jest zawarte w istocie JA który JESTEM, umys³ nastêpnie interpretuje to zrozumienie na scenie zewnêtrznej jako ... jako to, co dla mnie oznacza kompletno¶æ, która nie mo¿e reprezentowaæ kompletno¶ci dla mojego s±siada. Umys³ manifestuje zewnêtrzne do¶wiadczenia zarówno powszechnie i indywidualnie ze ¶wiadomo¶ci, ogólnej ¶wiadomo¶ci ¶wiata i jednostki. ¦wiadomo¶æ wype³niona wierzeniami dualno¶ci i separacji manifestuje do¶wiadczenia dualizmu i separacji. Zrozumienie tego jest duchow± ewolucj±.

Twoja prawdziwa istota jest kompletnie samo-utrzymuj±ca siê i samo- trwa³a. Rozpocznij zwyczaj p³yn±cej wdziêczno¶ci za ka¿dy moment za to, co masz w ¶wiadomo¶ci - MAM, bo JA JESTEM. Spójrz na ¶wiat wokó³ siebie, drzewa, p³yn±c± wdziêczno¶æ dla nich i dla ich piêkna i us³ug. Spójrz na zwierzêta i poczuj wdziêczno¶æ za ich towarzystwo, mi³o¶æ, wierno¶æ i niewinno¶æ. Przep³yw wdziêczno¶ci dla przyjació³, rodziny, a nawet "wrogów", dla mi³o¶ci, do¶wiadczenia, a nawet trudnych lekcji dla Ciebie. Zamiast mówiæ, "nie mam", zacznij mówiæ "dziêkujê" za wszystko w swoim do¶wiadczeniu i doceñ to, gdy¿ nic nie jest przypadkowe i wszystko mo¿e byæ krokiem w ewolucji, je¶li tak wybierzesz.

Jako przejawy ¬ród³a, byli¶cie twórcami, ale nie wiedzieli¶cie tego, a tym samym nie¶wiadomie stworzyli¶cie ¶wiat pe³en braku i ograniczeñ. Teraz jeste¶cie gotowi, aby siê obudziæ i zacz±æ zdawaæ sobie sprawê z tego, kim naprawdê jeste¶cie. Za ka¿dym razem, gdy mówicie, "nie mam", doskonale to stwarzacie (brak), wiêc stañcie jako "portier u drzwi" swojego umys³u i nie przepuszczajcie jakichkolwiek nieostro¿nych s³ów i my¶li.

Dwa najwiêksze uderzenia dla ludzko¶ci w tym potê¿nym momencie zmiany i ewolucji to s±: przeniesienie poza wierzenia ¶wiata w odniesieniu do relacji i pieniêdzy. To nie znaczy, ¿e nie u¿ywacie zdrowego rozs±dku w wyborze pracy, biznesie, lub w realizacji tego, co potrzebujecie, ale po prostu oznacza, ¿e robicie to, co trzeba zrobiæ z wy¿szego poziomu zrozumienia, ¿yj±c ze ¶wiadomo¶ci, ¿e jeste¶cie sami kompletni.

Jeste¶cie gotowi moi drodzy, jeste¶cie gotowi.

Jeste¶my Grup± Arkturian 04.11.12

04 listopada 2012
Channeler: Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1624 : Listopad 06, 2012, 14:59:39 »

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vw8z7T_ErQo
Siergiej £azariew, znany na ca³ym ¶wiecie autor popularnej "Diagnostyki Karmy", po raz pierwszy w Polsce. Psycholog, bioenergoterapeuta i wizjoner ma swoja koncepcjê ludzko¶ci.Czy koniec ¶wiata jest nieunikniony? Kto prze¿yje? Jak rozumieæ te wydarzenia i co zrobiæ by samemu przetrwaæ! Zobacz koniecznie na antenie EZO TV. Wiêcej na www.ezotv.pl

Strony: 1 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: