Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 06:06:39

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 822404 razy)
0 u¿ytkowników i 45 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1650 : Listopad 09, 2012, 18:10:34 »

Owszem data 22. 11. 2012. jest dla nas dosyæ istotna ale nie zupe³nie z powodu ustawieñ cyferek i nie w takim kontek¶cie jak to opisuje Wies³awa.

Kontynentem istotnym w obecnym momencie jest Europa , a nie Ameryka, Peru ze swoimi ceremoniami i rytua³ami ¶mierci to czas przesz³o¶ci. Tak samo jak do przesz³o¶ci nale¿y ju¿ liczba 33, obecny czas to liczba 44 zaczynamy wchodziæ w przestrzeñ jej oddzia³ywania.

"Jedenasta furtka 11:11 - „diament w koronie”
 jej g³ówny cylinder bêdzie aktywowany
 w Sekretnej Dolinie Inków w Peru.
 W dniu 22 listopada 2012 roku.

Troszkê numerologii:

22.11.2012 = 38/11

22 + 11 = 33
 33 + 5= 38

11- ¶wiat³o, zakotwiczenie w nowym
 22 - budowniczy nowego ¶wiata
 33 - ¦wiadomo¶æ Chrystusowa"

33 to liczba mistrzowska III wymiaru, on w³a¶nie dobiega koñca nie bêdziemy go powtarzaæ po raz piaty. Liczb± IV wymiaru w który wchodzimy jest 44

Czyli mistrzostwa poprzednich wymiarów;

Jedenasta furtka 11:11 - „diament w koronie”
 jej g³ówny cylinder bêdzie aktywowany
 w Sekretnej Dolinie Inków w Peru.
 W dniu 22 listopada 2012 roku.

Troszkê numerologii:

22.11.2012 = 38/11

22 + 11 = 33
 33 + 5= 38

11-- ¶wiat³o, zakotwiczenie w nowym
 22 - budowniczy nowego ¶wiata
 33 - ¦wiadomo¶æ Chrystusowa

zamykaj± przesz³o¶æ.

Dopiero odczyt 38 albo inaczej 3. i 8. daje zrozumienie pe³niejsze, albowiem 3 ¶wiêta cyfra Boska to harmonia dwóch aspektów po³±czonych mi³o¶ci± Stwórcy prowadz±ca do wiedzy nieskoñczono¶ci czyli 8.
Jednak zanim do tego dojdzie, trzeba stworzyæ wewnêtrzn± harmoniê w kobiecie i mê¿czy¼nie przez  2. i 2. co powoduje osobiste mistrzostwo ka¿dego z nich wyra¿ane liczb± 11. inaczej 1. i 1. dla ka¿dego.
Gdy staniemy siê jedni± -1 jest to dowód i¿ osi±gamy harmoniê przez -2 czyli po³±czone w nas dwa aspekty, a to powoduje tylko wewnêtrzna mi³o¶æ dodana do dwójek i zapisana przez -3. I to ca³y sekret.
Ca³a tata to 38.   Zatem jednia Boska 3.realizuj±c siê w tym dniu przez Bosk± nieskoñczono¶æ 8.

Nastêpujê energetyczne otworzenie dostêpu do wiedzy nieskoñczono¶ci w przestrzeni, otwiera siê proces który na ziemi dopiero zaistnieje , bowiem ¶wiat materialny wyra¿ony jest w czasie, a proces otwarcia poza czasem.
Czy Peru ma z tym jaki¶ zwi±zek? Poza manipulacj± t±  informacj± ¿adnego.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2012, 20:20:48 wys³ane przez Kiara » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1651 : Listopad 09, 2012, 19:04:48 »

wszystko jest przesuniête razem ze zmian± kalendarz który zamiast 13 miesiêcy ma obecnie 12) zatem cyklem zarz±dzaj±cym jest 13 nie 12.z tego wniosek i¿ ju¿ od 13 lipca jeste¶my w roku 2013,decyduj±ce w tym wszystkim s± uk³ady planetarne a nie ustawienie cyferek sztucznie kieruj±ce uwagê na jak±¶ datê.
Kto ma rozum niech my¶li, analizuje i wyci±ga wnioski.

Owszem data 22. 11. 2012. jest dla nas dosyæ istotna ale nie zupe³nie z powodu ustawieñ cyferek i nie w takim kontek¶cie jak to opisuje Wies³awa.

Mój umys³ jednak tego nie pojmuje - czy wobec tego znalaz³by siê kto¶ kto podj±³by karko³omna próbê wyt³umaczenia mi tego?
Skoro od lipca jeste¶my w 2013 r. to podawanie/opieranie siê na jakiej¶ przysz³ej dacie, tj. 22.11.2012 r. jest... niedorzeczne, poniewa¿... 22.11 to tak naprawdê nie 22.11 tylko jaka¶ inna data...
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1652 : Listopad 10, 2012, 18:38:38 »

Pokój, Mi³o¶æ i 11.11

10 lis 2012

by krystal28 in Archanio³ Indriel

.

.

Archanio³ Indriel

Przekaza³a Bella Capozzi,  7 listopad, 2012.

❤ Drogie Dusze, to ja, Indriel.  Jestem wasz± drog± przyjació³k± i opiekunk± i jestem zaszczycona, ¿e mia³am przyjemno¶æ kierowaæ was do tej pory na drodze do Wzniesienia.  Kocham ka¿dego z was niepohamowanie i ponad miarê. Wraz z ca³ym anielskim królestwem jestem przepe³niona rado¶ci± z powodu waszych niezrównanych sukcesów.  Zachwyceni, zwyciêscy, gdy nastêpny próg zosta³ przekroczony. Rzeczywi¶cie, z ponownym wyborem jednego z waszych  w³asnych – Wspó³wojownika ¦wiat³a – na urz±d prezydenta Stanów Zjednoczonych, pokazali¶cie swoj± determinacjê i ustanowili¶cie precedens.  Po³±czyli¶cie siê w jedno, aby pokazaæ ¶wiatu, ¿e ¦wiat³o nie mo¿e byæ ugaszone.  Nie mo¿e byæ przyciemnione. Wzrasta tylko w jasno¶ci i rozprzestrzenia siê dalej. Wiêc we¼cie to za znak, ¿e Amerykanie budz± siê i ludzko¶æ nie mo¿e ju¿ d³u¿ej byæ zwodzona. Niezale¿nie od tego, gdzie mieszkacie na ¶wiecie, jest to dla was znacz±ce wydarzenie.  Jest to konkretny dowód, o który prosili¶cie, dowód, ¿e dokonuje siê postêp.

❤ Wiêc teraz przejd¼my do nastêpnej fazy.  11.11 jest tu¿ za rogiem i dla tych, którzy dopiero teraz osi±gaj± ¶wiadomo¶æ jest on zwiastunem pocz±tku najcudowniejszych i zadziwiaj±cych serii przebudzeñ.  Drodzy Wojownicy, to teraz tak naprawdê ekscytuj±ca praca siê rozpoczyna!  Dla was bêdzie to o¶wietlenie, zas³u¿ona ulga, zarówno energetycznie jak i fizycznie.  Spodziewajcie siê uzyskaæ dok³adniejsz± jasno¶æ wizji i szereg energicznych uaktualnieñ, które stopniowo wchodz± w ¿ycie podczas otwierania siê  portali.  M³odzieñcza witalno¶æ, spowolnienie starzenia siê, odej¶cie dokuczliwych objawów Wzniesienia, ¿ywa jasno¶æ karnacji i oczu.  Gdy wasze fizyczne cia³a powoli siê wznosz±,  stale wzrasta wasza wibracja i bêdziecie mogli odczuwaæ i widzieæ to jako oczywiste zmiany przez rok 2013.

❤ Mo¿ecie równie¿ spodziewaæ siê ogromnych zmian w zakresie osobistego stylu ¿ycia, kariery i celu ¿ycia.  Wiedzcie o tym, Kochani, ¿e nie inkarnowaliscie tu, aby wasze dni przesz³y na wykonywaniu ¿mudnych  zadañ i na przywi±zaniu, jak niewolnicy, do niskich stanów  zmagañ i konkurencji. Nap³ywaj±ce energie i otwieranie siê portali  11/11 oznacza pewnego  rodzaju pocz±tek i jednocze¶nie koniec.  Trójwymiarowy paradygmat jest wyra¼nie przy swoim koñcu.  Wiele z jego pozosta³o¶ci odchodzi przez portale, tym samym pozostawiaj±c miejsce na co¶ znacznie wspanialszego.  Ci, którzy pracuj± nad usuwaniem i przetwarzaniem toksycznych programów z przesz³o¶ci – zarówno w waszych cia³ach i na ¶wiecie – po³o¿yli podwaliny dla 5. wymiarowego paradygmatu Nowej Ziemi w celu rozpoczêcia nieskrêpowanego manifestowania postrzegalnej rzeczywisto¶ci.  B±d¼cie gotowi na progresywne uwalnianie waszych zasobów i presji jakie mieli¶cie w waszej codziennej walce o przetrwanie.  I tak, bêdziecie wreszcie wolni, aby  s³uchaæ swojego serca, pod±¿aæ za swoimi marzeniami i byæ prawdziwie spe³nionym wykonuj±c swoj± prawdziw± ¿yciow± pracê.  Nie mo¿ecie jeszcze tego poj±æ, jak to bêdziecie odczuwaæ.  Ale uwa¿amy, ¿e w istocie bêdzie to dla was  najbardziej zaskakuj±c± niespodziank±!

❤ Tak jak powiedzia³am wcze¶niej, stary ¶wiat zapada siê na siebie, dlatego konieczne jest, aby¶cie znale¼li nowe miejsce dla swojej energii do zakorzenienia.  Tym nowym punktem po³±czenia bêdzie wspania³a Krystaliczna Siatka Gai.  Przyczepcie siê do niej, karmcie siê ni±, od¿ywiajcie j± w zamian i wzrastajcie razem z ni± jako w jednej nowej konstrukcji.   Stañcie siê partnerami Gai, Kochani, i b±d¼cie jednym w Boskiej synchroniczno¶ci.  Ona pragnie wam asystowaæ w transformacji, w ​​taki sam sposób jak wy asystowali¶cie jej.  11/11 jest czasem od³±czania i ponownego przy³±czania.  Niektórzy mówi±, ¿e jest to odblokowywanie.  Nie pozwólcie, aby ta kluczowa okazja was ominê³a.  Musicie podej¶æ do tego bardzo powa¿nie.  Dostosujcie swój harmonogram i po¶wiêæcie czas na uczestniczenie w jednej z wielu odbywaj±cych siê medytacji globalnych.  W rzeczywisto¶ci, we¼cie udzia³ w wiêcej ni¿ jednej.   Zaznaczcie ten dzieñ jako wa¿ne ¦wiêto i traktujcie swój duchowy rozwój jako priorytet.  Zaanga¿ujcie swoich przyjació³ i bliskich.  Rozpowiadajcie wszystkim, którzy chc± s³uchaæ, gdy¿ jest to dzieñ Jedno¶ci. Gaja jest gotowa do podjêcia jej nastêpnego kroku i pragnie, aby wszystkie jej b³ogos³awione dzieci posz³y wraz z ni±.

❤ Przekroczyli¶cie próg 3. gêsto¶ci i jeste¶cie na drodze do 5-tej i nawet wy¿ej.  Jedynym zadaniem jaki pozosta³ do zrobienia to kochanie.  Kochanie wszystkiego i wszystkich, ka¿d± osobê, zwierzê, miejsce i rzecz.  Absolutnie nic innego teraz siê nie liczy.  Nie ma doprawdy niczego, co jest wa¿niejsze.  Albowiem to mi³o¶æ poprowadzi was przez resztê drogi.  Tylko mi³o¶æ mo¿e stopiæ serca tych, którzy nie wierz±. Macie za zadanie, aby na tym siê w wiêkszo¶ci skupiaæ od tego momentu, prawdopodobnie na tylko tej jednej rzeczy.  Mi³o¶æ jest tym wszystkim, czym jeste¶my i tym wszystkim, czym pragniemy byæ i to z tej platformy bezwarunkowej mi³o¶ci wszystko jest tworzone.

Z Serca Wszech¶wiata, jestem Indriel.  Przychodzê w oddaniu i pokoju. I kocham was.

http://theangeldiaries.org/2012/11/07/archangel-indriel-peace-love-and-the-11-11-by-bella-capozzi-november-7-2012/

Przet³umaczy³a Krystal

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1653 : Listopad 10, 2012, 20:02:58 »

Jeste¶my naprawdê ju¿ bardzo blisko  fina³u , warto te ostatnie tygodnie wykorzystaæ dla za³atwienia wszystkich pozosta³ych spraw, nie chowaæ ich pod dywan, przestaæ siê baæ , zwyczajnie mówmy prawdê. bowiem konfrontacja z ni± oczyszcza nasz± przestrzeñ, baga¿ do zabrania jest mniejszy i l¿ejszy a w naszej drodze do doskona³o¶ci jest to bardzo wa¿ne.

Kiara U¶miech U¶miech

10.11.2012 Og³o¶cie Ludziom. PARAMAHANSA YOGANANDA

DO OSI¡GNIÊCIA GRANICY RZECZYWISTO¦CI ¦WIAT£A POZOSTA£O:

40Days04Hours06Minutes19Seconds

Mistrz PARAMAHANSA YOGANANDA

Ukochani Ludzie,
moi Bracia i moje Siostry, Wy którzy wchodzicie w ¦wiat ¦wiat³a
- teraz, bo nadszed³ na to Czas.

Otwórzcie siê na codzienne Cuda, otwórzcie siê Cudom które codziennie wysy³a Wam Pan. Wasza Droga jest zaprawdê ich pe³na, aby¶cie byli NIM wype³nieni.

Boska Matka jest wszechobecna i troszczy siê o ka¿de Dziecko Ludzkie, ka¿dy szlak jest wys³any, ka¿da Droga pe³na jest mistycznych Tajemnic, ka¿dy krok jest krokiem w Rzeczywisto¶æ jej Mi³o¶ci.

Jeszcze zanim rozpoznacie Wasze Zlecenia i bêdziecie mogli je przyj±æ, nale¿y powierzyæ siê Stwórcy, ca³kowicie siê oddaæ i takich oczekuje Was Boska Matka aby wyposa¿yæ Was w Wiedzê i M±dro¶æ.

Teraz to niemo¿liwe stanie siê mo¿liwym i nastêpuje to d³ugo oczekiwane, nieskoñczona Mi³o¶æ Stwórcy rozszerza siê na tej Ziemi – bezgranicznie i wszechobecnie.

Teraz nale¿y byæ ca³kowicie w sobie samym i ca³kowicie w Stwórcy – i jedno i drugie – teraz nale¿y kochaæ siebie samego ca³kowicie i kochaæ ca³kowicie Stwórcê. Aby Mi³o¶æ niczym powód¼ rozszerzy³a siê na ca³y ¦wiat.

Æwiczcie siê w tym aby ca³y czas my¶leæ o Stwórcy, aby ca³y czas ¿yæ w Stwórcy, aby ca³y czas mówiæ poprzez Stwórcê i ca³y czas byæ rozpoznawalnym dziêki boskim czynom jako boskim.

Uwa¿ajcie na to z kim przebywacie,
uwa¿ajcie na to czym zajmuje siê Wasz Duch,
uwa¿ajcie na to jaki pokarm dajecie Waszemu Cia³u.

Id¼cie w kompleksow± odpowiedzialno¶æ za Wasze ¯ycie, nikt poza Wami samymi nie jest za to odpowiedzialny.
Dlatego ufajcie Wam samym przy wszystkich Decyzjach które macie teraz podj±æ a które dotychczas chêtnie przek³adali¶cie.

Oddajcie siê temu boskiemu, wo³ajcie Matkê wszystkich ¯yæ w Wasz± obecno¶æ je¶li jeste¶cie niepewni i je¿eli macie sk³onno¶ci do Starych Zachowañ. Albowiem nic nie jest trudniejszym jak Stare Przyzwyczajenie w my¶leniu, mówieniu i czynieniu rozpoznaæ jako takie i je porzuciæ.

Postrzegajcie ¯ycie jako wielk± Ca³o¶æ. Postrzegajcie wszystkich Ludzi jako czê¶æ Ca³o¶ci, postrzegajcie wszystkie zwierzêta jako Wasze Rodzeñstwo, postrzegajcie wszystkie Ro¶liny jako Wasze Rodzeñstwo które do¶wiadcza Wibracji Mi³o¶ci i które s³u¿y Wam ca³± Istot±.

B±d¼cie uwa¿ni we wszystkim, ¯ycie jest Prezentem Nieba i w ¿adnym momencie nie nale¿y lekkomy¶lnie go marnowaæ.

Gubcie siê i trwoñcie tylko w Mi³o¶ci któr± przyszli¶cie dawaæ i do¶wiadczaæ. D±¿cie tylko do tego aby rozpoznaæ Cuda na Drodze powrotnej do ¬ród³a.

W ¦ladach Stwórcy nie ma ¿adnej pomy³ki, nie ma b³êdów ani ¿adnych b³êdnych za³o¿eñ bo ta Droga jest jasno o¶wietlona i ka¿dy k±t, ka¿de rozdro¿e czyni widocznym.

¦piewajcie pie¶ni Mi³o¶ci, og³aszajcie Ludziom ¿e zacz±³ siê czas Mi³o¶ci i nie dajcie siê przez nikogo od tego odwie¶æ.

Niewa¿ne gdzie, niewa¿ne kto, niewa¿ne w jaki sposób bêdziecie zatrzymywani: nie dajcie na siebie wp³ywaæ, albowiem ¦wiat³o zwyciê¿a nawet wtedy gdy Ciemno¶æ opiera siê przed wystawieniem na nie.

Uchylcie siê jednak nie cofajcie tam, gdzie odmawia siê Wam gestu powitalnego.

Pozostañcie z daleka tam gdzie nie jeste¶cie oczekiwani, jednak czekajcie na to z M±dro¶ci± i Wiedz± ¿e równie¿ i te Drzwi które by³y d³ugo zamkniête otworz± siê przed Wami.

Ka¿dy Punkt Widzenia uwa¿ajcie za wyj±tkowy i ¶wiêty Punkt Widzenia Istoty która odda³a siê do¶wiadczeniu i wiedzcie ¿e „Pomy³kami” wyk³adana jest Droga Maya i ona chce byæ do¶wiadczona. Z Królestw ¦wiat³a schodzi³o i schodzi do Ludzko¶ci wielu Mistrzów – dokoñczone Istoty Anielskie zamieszkuj± t± Ziemiê.

Wszystko dzieje siê z g³êbokiej Boskiej Logiki i Ludzko¶æ zaopatrzona jest we wszystko i dane jej jest wszystko, aby móg³ siê wype³niæ ten Czas.

Honor stanie siê Waszym udzia³em,
Was, którzy znajdziecie Pokój, Szczê¶cie i O¶wiecenie w Jedno¶ci Pra-Matki wszystkich ¯yæ.

Jak bardzo Ja Was kocham.
PARAMAHANSA YOGANANDA

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/11/10/10-11-2012-ogloscie-ludziom-paramahansa-yogananda/
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1654 : Listopad 11, 2012, 10:44:16 »

Mieæ produktywne i satysfakcjonuj±ce 11/11

2012 10 LISTOPADA
 Wys³ane przez: Steve Beckow

Archanio³ Micha³
 Kilka ¼róde³ przynios³o nasz± uwagê na wagê 11/11, w niedzielê, 11 listopada 2012.
 Micha³a Archanio³a w godzinê z anio³em to w poniedzia³ek przesz³o¶ci powiedzia³ Geoff: "celem 11/11 ... jest instalacja, rozbudowa i wzrost mi³o¶ci w sercu, wspó³praca na siatce." (1)
 Wyja¶ni³, ¿e 11/11 Portal zosta³ otwarty w 1992 roku, ale teraz otworzy³y siê bardziej.
Mamy siê spodziewaæ ogromnej ekspansji ", co nazywamy Connectedness w mi³o¶ci, w otwart± serdeczno¶æ w¶ród istot ludzkich, czy s± anio³ami lub hybrydy, starseeds lub ziem dozorcy. Wiêc jest intensyfikacja i g³êboko osobiste kotwiczenie i rozbudowa tego uczucia mi³o¶ci. "(2)
 On mówi nam, ¿e "jest to bardzo wa¿na data, zarówno 11/11 i 12/12 - i wiesz, boski plan i plan nie zawsze idzie wed³ug dat. Ale to s± ludzkie punkty odniesienia, które wam mówiê s± wa¿ne. "(3)
 I sugeruje, ¿e "s± one wa¿ne, aby zaznaczyæ z okazji, z ceremonii, medytacji i modlitwy." (4)
 Doradza nam "my¶leæ o 11/11 jako deklaracja powszechnego pokoju."
"Czy mo¿na sobie wyobraziæ - i zapraszam do tego - ¿e to jest dzieñ, ¿e wszystkie narody, wszystkie istoty, z g³êbi ich rdzenia, maj± ... golden-niebiesk± mo¿liwo¶æ nie tylko wyboru pokoju wewn±trz, ale równie¿, aby wybraæ pokój  razem - na ca³ym ¶wiecie, ka¿dy naród, ka¿dy lider, ka¿dy uczeñ.
"Wiêc to nie oznacza po prostu spe³nienie mojej strategicznej inicjatywy pokojowej, jest spe³nienie Twojej strategicznej inicjatywy pokojowej, jak równie¿.
To nie jest po prostu o zakoñczeniu wojny lub niepokojów spo³ecznych, zabójstw w Syrii, jest o koñcu wojny gangów.
Chodzi o koniec przemocy w rodzinie.
Chodzi o koniec tortur.
Chodzi o to, uznaj±c wagê pokoju.
To w³a¶nie ten dzieñ i ten portal ... ¿e bêdzie pukaæ ludzi dos³ownie po piêtach.
"Wiêc to jest to co chcieliby¶my poleciæ, ¿e plan imprez, w których zamierzasz jednoczyæ siê w  wydarzenia zwi±zane z mi³o¶ci± i pokojem w tym dniu, do zg³oszenia w imieniu siebie i swoich braci i sióstr na Ziemi." (5)
 W zesz³ym roku, na 11/11/11, by³a ogromna deflacja, gdy wydarzenia nie posz³o jak siê spodziewano. Archanio³ Micha³ dodaje w tej wiadomo¶ci:
"Teraz, mówiê ci to nie dlatego, ¿e chcemy, aby utworzyæ mnóstwo fa³szywych oczekiwañ, mówimy wam energicznie, co dzieje siê, dziêki czemu mo¿na w pe³ni uczestniczyæ w tej wspania³ej unfoldment Matki planu.
"To jest dla mnie wa¿ne, aby wyja¶niæ znaczenie obu tych poszerzeñ nadchodz±cych z portali, dziêki czemu mo¿na przygotowaæ siê i rado¶nie spo¿ywaæ energie, które zalewaj± ka¿dego z was i wasz± planetê." (6)
 Ja osobi¶cie nie wiem, czy nie bêdzie zauwa¿alne podniesienie ilorazu mi³o¶ci na 11/11, czy te¿ jutro rozpoczyna siê cykl mi³o¶ci rosn±co i nic nie mo¿e byæ odczuwane w tym szczególnym dniu.Musimy zobaczyæ.
 Sananada przez Fran Zapeda skierowa³ tak¿e wagê 11/11. On mówi, "nie ma to ... byæ eksplozja ujawniaj±c siê w nas wszystkich jak prawdziwy makija¿, który by³ i jest przyspieszony przez gromadzenie czêstotliwo¶ci i przez podnoszenie ¶wiadomo¶ci. To by³o i jest zara¼liwe, jak wiesz, a do tego dajemy nasz± pomoc. "(7)
 Ale znowu nie wiemy, czy ta eksplozja nast±pi 11/11 lub po wiêc przestrzegamy ludzi przed ich nadziej±,¿e siê dziaæ bêdzie dramatycznie i potem maj± uczucie zawiedzenia.
 Sananda wyja¶nia dalej, ¿e "scena jest dla Ciebie, aby wy³oniæ siê jako twoja prawdziwa Ja¼ñ we wszystkich aspektach i przez ca³y czas. To bêdzie dla Ciebie zdumiewaj±ce, bo do tej pory po prostu mia³e¶ wgl±d to, i muszê powiedzieæ, ¿e trochê wiêcej ni¿ inni, ale to bêdzie wszystko wyrównaæ siê, jak coraz bardziej siê rozwija jak on-line. "(Cool
 On mówi, ¿e ten nowy etap "zaczyna od nowa z kolejnym otwarciem portalu 11/11, który siê poszerza, jak mówimy. Stawki s± podniesione, ¿e tak powiem, a scena jest ustawiona dla jednocz±cej siê razem, nie ujawnia³o siê to kiedykolwiek wcze¶niej. "(9)
 Wiêc znowu tu du¿o zale¿y od tego, co rozumiemy przez "pocz±tek". Zwa¿ywszy, ¿e mówi "scena jest ustawiona dla jednocz±cego siê zdarzenia", to nie mo¿e byæ m±dre, aby oczekiwaæ, ¿e zdarzenie na 11/11. To mo¿e przyj¶æ pó¼niej.
 Oczywi¶cie wiele z naszych ¼róde³ w czasie mówi³o o wspania³ej "imprezie" wkrótce w naszej przysz³o¶ci.
 To wydarzenie nieuchronnie jest coraz bli¿ej, ale nie znam jego dok³adnego charakteru.
 Sananda mówi nam, ¿e "punkt zwrotny [zosta³] zosta³ osi±gniêty i tak ¦wiat³a iloraz wyró¿nia siê trzykrotnie jako dzieñ dalej. Najprawdopodobniej czuæ przyspieszenie energii i rosn±co nale¿y zwróciæ uwagê, gdzie celem jest, moi drodzy. "(10)
 Mo¿na przypomnieæ, ¿e Matka Boska  podobne stwierdza przez Lindê Dillon na konferencji Sedona:

Matka Boska
"Twoje odliczanie i tak jest nasze. Codziennie bierzemy miarê ilorazu ¶wiat³a i mi³o¶ci, na tej planecie i w sercach zbiorowych, a droga, to ro¶nie.
"To nie jest tak, ¿e ro¶nie dojdzie do punktu krytycznego. Ty ju¿ tam jeste¶. Jeste¶ gotowa, aby wróciæ do domu. Nie, nie do tego, co do tego, co my¶lisz, jak na zewnêtrznych domenach lub nirwanie.
"Jeste¶ gotowa wróciæ do domu do pi±tego wymiaru, na Nowej Ziemi, do swojej novej ja¼ni  w wspania³ej formie krystalicznej, diamentów pod ci¶nieniem. To jest to, co tak pilnie pracowali¶my z wami tak d³ugo. Oh, na d³ugo zanim siê urodzi³a¶. "(11)
 Sananada dodaje:
"Podano okres przyspieszenia w konserwacji i budowy swoich czêstotliwo¶ci, które wymagaj± jedynie pu¶ciæ oczekiwania i przewidywanie swoich postêpów, a tak¿e trzymaæ siê swoich wizji  Nowej Ziemi, tak jakby by³y ju¿, dzia³y siê w tym momencie.
"¯yj w nim teraz, dzia³aj w nim teraz, rozejrzyj siê i zobacz to teraz i rozpocznij swoje dzia³ania, aby dopasowaæ wizjê. Jeste¶ tak zdolny odk³adaj±c resztki dualno¶ci i ¿yæ w nowych wymiarach wy¿szych, które zosta³y wam ujawnione teraz.
"To, co mówiê jest  - dajcie z³apaæ siê  tej nowej fali, t± potê¿n± jeszcze ³agodn± falê nowych pocz±tków. Teraz jest czas, a niezbêdne sk³adniki to Mi³o¶æ, oczywi¶cie, a tak¿e nacisk na nieustêpliwo¶æ, co widzisz i czujesz, kiedy przy³±czyæ siê i ³±cz±c siê z sercem cudzym pochylaj±c siê nad spraw± ustalenia raz na zawsze, w ¶wiecie mi³o¶ci, pokoju, i bogactwa dla wszystkich.
"Niech to bêdzie twoja ostro¶æ widzenia i niech to bêdzie Twój ka¿dy oddech. Tak, zrób jednocz±c± medytacjê do tego na 11/11 ale wyrównaj siebie teraz i na zawsze b±d¼ w tym sposobie my¶lenia, lub dla lepszego obrazu, Serca-set. Do¶wiadczysz eksplozjê kolorów, ¶wiat³a i euforii, ¿e trzeba jeszcze prze¿yæ. "(12)

Symbolicznym Archanio³a Indriel
 I wreszcie ¼ród³em jest nie znany mi, Archanio³ Indriel przez Bella Capozzi, mówi nam, ¿e "11/11 jest tu¿ za rogiem, a dla tych, którzy dopiero teraz przychodz± do ¶wiadomo¶ci, on zwiastuje pocz±tek najbardziej cudownych i zadziwiaj±cej serii przebudzeñ. "(13) Znowu bêdzie zwiastowaæ go w tym dniu lub zwiastowaæ jej wej¶cia w jaki¶ czas pó¼niej? Nie wiemy.
 Opisuje to, co ma przyj¶æ jako "b³yskawica, ulga zas³u¿ona, zarówno energetycznie i fizycznie."
"Expect zyskaæ jasno¶æ drobniejszego widzenia i szereg energetycznych uaktualnieñ, które wchodz± w ¿ycie stopniowo, jak portale otworz± siê. M³odzieñcza witalno¶æ, os³abienie starych, objawów dokuczliwych dla Wniebowst±pienia, wibruj±ca jasno¶æ na skórze i jasno¶æ oczu.Jak wznoszenie twoich cia³ fizycznych "powoli zaczyna doganiaæ sta³y wzrost twojej wibracji, mo¿na czuæ siê i zobaczyæ je jako oczywiste zmiany jako w roku 2013 postêpuj±.
"Mo¿na tak¿e spodziewaæ siê do¶wiadczenia ogromnych zmian w zakresie osobistego stylu ¿ycia, kariery i ¿ycia celu. Wiedzcie o tym, Kochani, ¿e nie wcielony tu przekazuje twoje dni robi±  inne zadania i bêd± zwi±zane, slavelike, do takich pañstw BASER walki i konkurencji.Nap³ywaj±ce energie i portal otwarty 11/11 oznacza rodzaj pocz±tku i koñca w jednym.The 3ci dimensional paradygmat jest wyra¼nie  koñcz±cy siê. "(14)
NESARA przyniesie uwolnienie z niewoli i spodziewane to jest wkrótce. Kontynuuje:
"Wiele z jego resztkami opuszczaj±( Ziemiê)przez portale, a tym samym pozostawiaj±c miejsce na co¶ znacznie wspanialszego wzi±æ go na miejsce. Ci, którzy pracuj± nad wyczyszczeniem i przetwarzaniem  toksycznych programów z przesz³o¶ci - zarówno z swoich w³asnych statków i planetwide - po³o¿yli podwaliny pod 5. wymiarowy paradygmat nowej ziemi, aby zblokowaæ siê i rozpocz±æ  zamanifestowanie, nieograniczone, jako dostrzegalna rzeczywisto¶æ.
"Plan do¶wiadcza progressive uwolnienia siê twoich zasobów i nacisków jakim by³e¶ poddawany  w codziennej walce o przetrwanie. Dlatego bêdziecie wolni wreszcie by s³uchaæ swojego serca, ¶ledziæ swoje marzenia i byæ prawdziwie spe³nionym jak ty twoj± prawdziw± ¿yciow± prac±.Nie mo¿na zrozumieæ tego, mo¿na, jak to bêdziesz czuæ? Nie, nie s±dzê. Uwa¿amy, ¿e w rzeczywisto¶ci,  jest ona najbardziej zaskakuj±c± niespodziank±! "(15)
On te¿ zaleca planujmy medytacje na ten dzieñ - medytacja globalnym.
"11/11 czas z dystansu i ponownego przy³±czania. Niektórzy mówi±, ¿e odblokowania. Nie pozwól, aby t± kluczow± przepustkê (okazji wykorzystaæ jak najlepiej). Musisz planowo podj±æ to bardzo powa¿nie.Zmieñ swój harmonogram i po¶wiêæ czas na udzia³ w jednej z wielu medytacji globalnych odbywaj±cych siê. W rzeczywisto¶ci, we¼ udzia³ w wiêcej ni¿ jednej. Oznacz ten dzieñ jako wysokie Holiday, i na swój duchowy numer priorytetu ewolucji jedno¶ci. Zaanga¿uj swoich przyjació³ i bliskich. Rozpowiadaj  wszystkim, którzy bêd± s³uchaæ, poniewa¿ jest to dzieñ z Jedno¶ci±. Gaia jest gotowa do podjêcia jej nastêpnego kroku, i pragnie, aby wszystkie jej b³ogos³awione dzieci, aby przesz³y wraz z ni±.
"Przeszli¶cie próg z 3. gêsto¶ci i jeste¶cie na dobrej drodze do 5. i coraz wy¿ej. Jedynym zadaniem jakie pozosta³o do zrobienia jest o mi³o¶ci. Kocham wszystko i wszystkich, ka¿d± osobê, zwierzê, miejsce i rzecz. Absolutnie nic innego siê nie liczy teraz. Nie istnieje rzeczywi¶cie w ogóle nic, co jest wa¿niejsze.
"Dla Ciebie to mi³o¶æ, która powinna napêdzaæ ci resztê drogi. Tylko mi³o¶æ mo¿e stopiæ serca tych, którzy nie wierz±. Masz za zadanie, aby te podstawowe rzeczy skupiæ  na tu i teraz jest , byæ mo¿e tylko jedno. Mi³o¶æ jest wszystkim, czym jeste¶my i wszystko, czego pragniemy kiedykolwiek, a to z tej platformy bezwarunkowej mi³o¶ci, wszystko jest stworzone. "(16)
Bêdê uczestniczyæ w ceremonii i medytacji tego dnia i zachêcam wszystkich, kto czyta to samo.
  Z 11/11, bêdziemy mieli tylko 39 dni do dnia gdy  jeste¶my w orientacji na Wniebowst±pienie - Dec 21, 2012. A wiemy, ¿e wszystko, co zwi±zane z Ascension jest podniesieniem prêdko¶ci.
¯yczymy Wam wszystkim bardzo owocne i satysfakcjonuj±ce 11/11.
http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/11/miec-produktywne-i-satysfakcjonujace.html
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2012, 10:59:07 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #1655 : Listopad 12, 2012, 20:03:21 »

To króciutki przekaz Archanio³a. Potwierdza jakoby pe³ne otwarcie portalu i og³asza stworzenie si³y dla pokoju.
Bêdziemy to obserwowaæ blisko i daleko.

Si³a dla pokoju zosta³a stworzona. Karmcie jej  pocz±tkuj±ce ¿ycie ostro¿nie. - Michael

W tym dniu, 11.11, portal energii 11:11 jest otwarty do jego pe³nego potencja³u. Obserwujemy, ¿e bardzo wielu ludzi by³o i bêdzie siê ³±czy³o ze sob± w medytacji i wizualizacji, ³±cz±c siê z krystaliczn± siatk± matki ziemi.

Jest to pocz±tek odliczania, by tak rzec, kilku ostatnich najwa¿niejszych kamieni milowych prowadz±cych do 21.12.2012. Istnieje wiele, wiele oczekiwañ po³±czone przez Was z tym dniem, rzeczywi¶cie z tym jednym. Te nadzieje, marzenia i oczekiwania napêdzaj± Was do przodu i daj± wspania³y efekt dla waszej ¶wiadomo¶ci.

To bêdzie sporo czasu, zanim siê zorientujecie siê w pe³nym zakresie zmian, które przynie¶li¶cie do waszego ¶wiata przysz³o¶ci, ale zmiany, które stworzyli¶cie w waszym ¿yciu s± i bêd± oczywiste, przynajmniej dla was.
Gdy¿ wiele z nich nie jest widoczne dla tych, którzy patrz± na was, w ogóle nie s± wa¿ne. W rzeczywisto¶ci, ju¿ w niema³ym stopniu równie¿ zmienili¶cie ¶wiadomo¶æ dla nich. A w czasie, zrozumiej± to.

Dzisiejsza wiadomo¶æ bêdzie krótka i na temat, ale nie bez znaczenia. ¯yczymy Wam, aby¶cie zrozumieli wielko¶æ tego, co zrobili¶cie i nadal to robicie. I chcemy rozszerzyæ nasze gratulacje i jeszcze raz, nasza pewno¶æ naszej gotowo¶ci do asystowania przez te ostatnie kilka tygodni. Wasze postêpy zauwa¿ono i okrzykniêto w ca³ym kosmosie. Nie mo¿ecie zobaczyæ wp³ywów, jaki macie na WSZYSTKO, ale s± one bardzo realne. Gdy otworzycie wasze serca na energie ze ¬RÓD£A w tym czasie otwórzcie je równie¿ dla ka¿dego innego. Si³a dla pokoju zosta³a stworzona. Karmcie jej  pocz±tkuj±ce ¿ycie ostro¿nie.

Bêdziemy mówiæ jeszcze raz bardzo szybko. Dobrego dnia.

11 listopada 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #1656 : Listopad 12, 2012, 20:42:16 »

okejos, trza z tematem się dosłownie przespać. Zobaczymy jutro rano co się działo w międzyczasie, czyli w nocy !
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2012, 20:42:28 wys³ane przez barneyos » Zapisane

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1657 : Listopad 12, 2012, 22:23:59 »

Trochê zaleg³y artyku³ Ute. Jest ju¿ po 11:11, ale warto poczytaæ.

Rezonuj±c z wielkim PROCESEM PRZEBUDZENIA

Image by Ute Posegga-Rudel, Copyright © 2012

Najdro¿si przyjaciele!

Z nadchodz±cym wielkim wydarzeniem portalu 11.11.12, jeste¶my wezwani, by wzrosn±æ do tego nowego poziomu energii, która przynosi wraz z ni± now± i wy¿sz± ¶wiadomo¶æ. A jak wiemy, ta zapieraj±ca dech w piersiach jazda bêdzie trwa³a do otwarcia 12.12.12, które po³±czy nas z naszym Wielkim Centralnym S³oñcem, Centrum Galaktyki, w taki sposób, ¿e bêdziemy w stanie przyj±æ najkorzystniejsze zalety dostrojenia 21.12.12.

Je¶li byli¶cie zaanga¿owani w wielkim wydarzeniu 11.11.11, które by³o dla nas pocz±tkiem skoku w po³±czeniu siê na poziomie bazowym ze ¶wiadomo¶ci± z Gai, i po³±czeniem siê z nasz± w³asn± egzystencj± wielowymiarow± na poziomie zbiorowym, bêdziecie mieli co¶ w rodzaju przeczucia tego, co wydarzy siê 11.11.12 - jako nasze do¶wiadczenia, to bêdzie o oktawê wy¿sze!

Z codziennym wzrostem nap³ywu ¶wiat³a na nasz± planetê, aby pomóc nam dotrzymaæ kroku szybkim wzrostom ¶wiat³a i informacji w g³ównych punktach zwrotnych naszego ewolucyjnego procesu, ka¿dy z nas do¶wiadcza zmian w naszym ¿yciu, które maj± wp³yw na fizycznych, psychicznych i duchowych poziomach, w zale¿no¶ci od tego, co musimy uwolniæ, zmieniæ, dostosowaæ i wzrosn±æ.

To nie zawsze jest ³atwe, ale nie zapominajmy, ¿e równie¿ wielkie otwarcia wydarzaj± siê dla ka¿dego z nas, które pozwalaj± nam skrêciæ w ca³kiem nowy kierunek, kierunek, o którym zawsze marzyli¶my!

Je¶li uwa¿asz, ¿e jeszcze nie do¶wiadczy³e¶ takich otwaræ i punktów zwrotnych, to byæ mo¿e nie zwracasz na to do¶æ uwagi! Wystarczy pamiêtaæ, zesz³y rok i jak siê czujesz dzisiaj, i wiesz, ¿e wiele zmieni³o siê ju¿ dla ciebie! I to, czym jeste¶ teraz, tego nie wyobra¿a³e¶ sobie 12 miesiêcy temu, ¿e bêdzie mo¿liwe!

Je¶li nadal uwa¿asz, ¿e nie wiele siê zmieni³o dla Ciebie, i ¿e wszystko jest tylko gorzej, nie rozpaczaj!
Podczas gdy inni przechodzili przez wiele lat przez (bolesny) proces oczyszczania, aby czerpaæ w tych b³ogos³awionych czasach wyzwalaj±ce owoce ich wysi³ków, jeste¶ byæ mo¿e ju¿ na tej drodze tylko przez rok lub dwa. I zosta³e¶ oczyszczony ju¿ do pewnego stopnia w tym krótkim czasie, który wkrótce doprowadzi Ciê do nieoczekiwanego uwolnienia i nowego stanu wolno¶ci, o którym nigdy nie uwa¿a³e¶, ¿e bêdzie to mo¿liwe. Ale jest! Nowe energie i informacje wprowadzaj± mo¿liwo¶æ takiego uwolnienia i wolno¶ci wraz z nimi.

Zasadniczo jest to naprawdê o trzech rzeczach w tym procesie:
Aby i¶æ w przep³ywie nap³ywaj±cych energii, uwolniæ to, co zabior± z nimi (a mo¿e i od Ciebie) i otworzyæ swój umys³, serce i cia³o dla Nowego które chce siê manifestowaæ w Tobie, jak i dla Ciebie.

Mo¿esz uczestniczyæ najkorzystniej w tym procesie, je¶li rozumiesz, ¿e wszystko, co jest ci zabierane, nie s³u¿y twojemu najwy¿szemu dobru w twoim procesie ewolucyjnym i jest b³ogos³awione jako takie przez ¦wiêto¶æ twojej w³asnej duszy! Dlatego w rzeczywisto¶ci nic nie jest wam zabierane, ale otrzymujecie Dar w³asnej wschodz±cej Prawdy, któr± mo¿ecie otrzymaæ tylko poprzez uwolnienie tego, co nie wspiera Jej wibracji.

Wa¿ne jest, aby zaakceptowaæ to b³ogos³awieñstwo tych czasach tylko s³u¿±ce waszej ewolucji w ¶wiadomo¶ci. Je¶li jeste¶ nadal bardzo zwi±zany ze wzorcami, które maj± tendencjê wiêziæ ciê w do¶wiadczeniu starego ¶wiata, i które nie s± w zgodzie z nowymi ewolucyjnymi informacjami, byæ mo¿e wierzysz w instytucjê karz±cego lub Boga ze wzglêdu na wyzwania, jakich do¶wiadczasz.

Jednak nowe energie s± nosicielami m±dro¶ci i mi³o¶ci, które przekazuj± Wiedzê Pe³nej Bo¿ej ¯yczliwo¶ci i £aski. Nawet wiêcej, gdy¿ £aska jest naszym w³asnym ¬ród³em i Prawdziwym Naturalnym Stanem.

To tylko zabiera od nas tylko to, co nie rezonuje z mi³o¶ci±, £ask± i Prawd±, nasz± w³asn± Prawd±.

Dlatego jest to najbardziej pomy¶lne, aby wykszta³ciæ najpierw swój umys³ domniemaniem, ¿e jeste¶ Bosk± i nieograniczon± Istot± ¦wiat³a, ¿e twoje istnienie trwa w mi³o¶ci i ¿e ta prawda musi byæ odzwierciedlona prêdzej czy pó¼niej w twoim w³asnym do¶wiadczeniu! Po prostu, dlatego, ¿e jest to Twoja Nieod³±czna Prawda!

To jest usposobieni, które mamy kultywowaæ, zw³aszcza w tych czasach Wielkiego Bo¿ego B³ogos³awieñstwa, a co najwa¿niejsze w czasach wielkiego wp³ywu ¦wiat³a i ¦wiadomo¶ci, która pragnie obudziæ siê w naszych naczyniach cia³a-umys³u.

Drodzy bracia i siostry, wszyscy z was, którzy pragn± z ich serca, aby byæ czê¶ci± tej Boskiej Przygody, bez wzglêdu na etap ¿ycia, z jakim rezonujecie, poniewa¿ nieod³±czna Prawda rezonuje z Wielkim Procesem Przebudzenia. I tak musi ujawniæ siê Sama w twojej w³asnej ¶wiadomo¶ci w odpowiednim czasie.

Rozwa¿cie wszystkie swoje w±tpliwo¶ci dotycz±ce w³asnego przebudzenia jako egoistyczne skamienia³o¶ci, odzwierciedlaj±ce star± masow± ¶wiadomo¶æ o iluzorycznym ¶wiecie pozornej trwa³o¶ci i sztywno¶ci, z zewnêtrznym bogiem, który jest oddzielony od jego stworzenia.

Zak³adaj±c w³asne przebudzenie jest za³o¿eniem swojej twórczej mocy wspó³tworzenia, jest za³o¿eniem swojej Bosko¶ci, jest domniemaniem Jedno¶ci ca³ego istnienia jest domniemaniem, ¿e jest tylko ¦wiat³o, jest Za³o¿eniem, ¿e istnieje tylko Mi³o¶æ i ¿e Wszystko jest ¦wiadomo¶ci±.

Z t± wiar± w swoim Sercu jeste¶cie bardzo dobrze wyposa¿eni, aby otrzymaæ swoj± pe³n± mo¿liwo¶æ najwiêkszego B³ogos³awieñstwa nadchodz±cych wielkich wydarzeñ!

Rado¶æ jest towarzyszem tej Wiary, i to nie ma nic wspólnego z tradycyjn± religijno¶ci± i "wiar±", ale z powszechnym prawem Boskiej Rzeczywisto¶ci, w którym wszystkie istoty i wszech¶wiaty tkwi± i uczestnicz±, ¶wiadomie lub nie¶wiadomie, poniewa¿ jest tylko JEDEN do¶wiadczaj±cy.

Mi³o¶æ i B³ogos³awieñstwa,
Ute

09 listopada 2012
Autor: Ute
http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/11/resonating-with-great-process-of.html

acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1658 : Listopad 12, 2012, 23:33:14 »

Witam,
Z poslaniem, przekazem roznych archaniolow czy innych zetknalem sie kilka lat temu. Niektore byly bardzo "szczegolowe" w zestawieniu
z innymi, wypelnione drobnymi detalami. Byly tam objasniane kolejne przejscia na nowe poziomy czy gestosci. Na poczatku czytalem je
nawet, niektore byly kilkudziesiecio stronicowe. Brrrrrr!
Na szczescie wkrotce uwolnilem sie od tych bredni. Ale jak inni moga odroznic kit od chociaz szczypty wiedzy?
Mozna, bo one wszystkie maja wiele punktow wspolnych choc mniej lub bardziej zakamuflowanych. W sumie sa to proste chwyty i prymitywne, tak jak i ta cala cholota, ktora je roznosi po swiecie. Wykorzystywane jest to co tkwi w kazdym naiwnym czlowieku. Naiwnym, czyli nieswiadomym, bez wlasnych doswiadczen, klepiacym bezmyslnie regoly
i formuly. Nie mam zamiaru je dokladnie opisywac a nawet nie chce. Chociaz na kazdy osad istnieje odpowiednia riposta to przytocze taki
" wpasc spod deszczu pod rynne "
Mnozace sie coraz bardziej wynurzenia roznych idiotow i zawodowych kretaczy, bazujace na emocjach, zbieraja statystyczny plon. No i
w koncu nie trzeba bedzie niczego ukrywac, rozhisteryzowany mozg juz niczego nie odrozni.
pozdrawiam
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1659 : Listopad 13, 2012, 10:37:32 »

Ostatnio Arkturaianie staja siê mocno aktywni. Moim zdaniem warto poczytaæ, co maj± do powiedzenia na temat zakamuflowanego smutku, czy pamiêci komórkowej.

Wiadomo¶æ Arkturian na 12 listopada 2012

Pozdrowienia umi³owani, Jeste¶my Arkturianami i jeste¶my tutaj, aby pomóc,  wspieraæ i dla dalszego uwolnienia ludzkiego serca od posiadanych g³êboko emocji, których was  jako ludzi nauczono przechowywaæ i uniemo¿liwiaæ wam ekspansjê. To jest opakowanie smutku wokó³ ludzkiego serca, które zamknê³o i st³umi³o ludzko¶æ i to jest ten smutek, który jest obecnie wylewany w poprzek i wewn±trz ludzkiej rasy w tym czasie.

Jeste¶my tu, aby poprowadziæ dalej ten proces i pomóc wam uzyskaæ jasno¶æ wewnêtrznej wizji w odniesieniu do tej g³êboko utrzymywanej zgryzoty. Jako rasa, byli¶cie nauczani przez tych, którzy szkolili was do utrzymania Ja¼ni w ni¿szej wibracji, ¿e smutek jest nieunikniony i ¿e bêdziecie odrêtwiali przez smutek, który nosicie na wieczno¶æ. To nie jest prawd±, a my jeste¶my tutaj, aby pomóc wam rozpu¶ciæ tê naukê, aby¶cie mogli ujawniæ Prawdê ukryt± na pe³nym widoku. Gdy¿ przyszli¶cie na t± planetê ¿yæ jako cz³owiek, aby do¶wiadczyæ wszystkich emocji wam dostêpnych jako cz³onkom ludzkiej rasy.

Nauki nauczane w tej rasie w kó³ko stworzy³y wzorce ¿alu i nienawi¶ci, które przyku³y duszê do ludzkiego pojazdu w sposób, który jest podobny do zalewania betonem w butów i pro¶b±, aby przej¶æ kilka mil. Jest to niezwykle trudne do¶wiadczenie ¿ycia na planecie Ziemi, gdy¿ jest filtrowane tak mocno i tak gêsto. Jeste¶my tutaj, aby pomóc wam odblokowaæ serce, gdy¿ serce jest kluczem do wszech¶wiata. Mi³o¶æ jest odpowiedzi±, bez wzglêdu na pytanie, moi drodzy i jeste¶my tutaj, aby pomóc Wam przej¶æ przez ten proces z ³atwo¶ci±.

Wielu z was mo¿e byæ teraz w g³êbokich bólach smutku, ten smutek jest reaktywowany przez wspomnienia, tych, którzy zginêli w wojnach, które mia³y miejsce na ziemi oraz wewn±trz „fabryki” Ziemi, i my wskazujemy, ¿e ten ¿al musi byæ teraz uleczony. Gdy¿ w uzdrowieniu jest uwalnianie, którego wasza dusza pragnie i z którym ludzki pojazd teraz walczy. Gdy¿ ¿al nie tylko jest przechowywany w sercu ludzkiego pojazdu jest równie¿ przechowywany w samych komórkach ludzkiego pojazdu. Jest on nastêpnie przekazywany z pokolenia na pokolenie ludzkich pojazdów, które rodz± siê na naszej planecie. WSZYSCY maj± komórkowe wspomnienia ¿alu i nienawi¶ci, i wszystkim jest coraz trudniej funkcjonowaæ wewn±trz.

Nie jeste¶ swoim ludzkim pojazdem, ludzki pojazd podobny do samochodu, jest w stanie przetransportowaæ was po ca³ej planecie, podczas gdy jeszcze wielu jest os³oniêtych od tej Prawdy, i teraz do¶wiadczaj± szybkich za³amañ ich ludzkich pojazdów. Gêstsze, ni¿sze energie zaczynaj± rozbijaæ struktury komórkowe ludzkiego pojazdu w postaci chorób i niemocy.

To mo¿e byæ odwrócone, ale proces ten wymaga pozwolenia  na uwalnianie i uzdrawianie g³êboko zakorzenionych emocji i stwierdzamy, ¿e jeste¶my tutaj, aby pomóc wszystkim w tym procesie. Nowe energie s± wspieraj±ce i to jest widoczne na ca³ej planecie, jak cz³owiek dociera do cz³owieka, jak serca wielu w pe³ni siê otwieraj±. Wylanie ¿alu powinno byæ postrzegane jako pocz±tek procesu uzdrowienia, który jest w Prawdzie, a nie czym¶, czego was nauczono, bo was nauczono chroniæ smutek wszelkimi kosztami. Nauczono was trzymaæ siê ¿alu i wykorzystywaæ go jako paliwa dla ludzkiego pojazdu. £zy, które s± oczyszczaj±ce nauczono was wstrzymywaæ, dalej wzorcuj±c komórki ludzkiego pojazdu do zniszczenia. Gdy¿ ludzkie cia³o by³o zaprojektowane, aby byæ zasilane Mi³o¶ci±, która Jest. To jest jedyna tkanina wszech¶wiata i jest paliwem dla ludzkiego pojazdu.

Zbli¿one do wlania oleju napêdowego w samochodzie benzynowym nauczono was stosowaæ niew³a¶ciwy pokarm dla swojej ludzkiej postaci, i to spowodowa³o wzorce chorób i niedomagañ manifestuj±ce siê w ludzkim poje¼dzie oraz w rodzinach, które pracuj±, aby utrzymaæ uchwyt g³êbokich nauk,  nauczanych wszelkimi kosztami.

Teraz, jako ¿e nowe energie Ziemi zaczynaj± odblokowywaæ serce i emocje zaczynaj± siê wylewaæ na zewn±trz, prosimy Was trzymaæ siebie w Mi³o¶ci, która Jest i  pozwoliæ Mi³o¶ci, która Jest rozlewaæ siê wokó³ was i przez was, gdy¿ to jest ponowna energetyzacja Was z poziomu komórkowego na zewn±trz. Proces ten wydaje siê byæ trudnym na pocz±tku, ale gdy Mi³o¶æ, która Jest, we¼mie was w posiadanie i zacznie naprawiaæ wasze komórki i wspieraæ wasz± energiê, to zostanie pokazane wam wyra¼nie. Gdy¿ Wasza wewnêtrzna wizja zacznie siê oczyszczaæ, zaczniecie pamiêtaæ, Kim jeste¶cie w Prawdzie i zaczniecie jeszcze raz czuæ rodzinê, której odmawiano Wam od eonów.

Jeste¶my czê¶ci± tej rodziny i trzymamy was teraz drodzy umi³owani w ciep³ym u¶cisku. Niech nasza mi³o¶æ do Was zacznie rozpuszczaæ g³êboko zakorzenione wzorce zamkniêcia, niech nasza mi³o¶æ do Was zacznie oczyszczaæ i doskonaliæ Wasz± wewnêtrzn± wizjê ¿eby¶cie zdali sobie sprawê, ¿e jeste¶cie kochani ponad miarê, gdy¿ Wszyscy to JEDNO. Jeste¶my waszymi braæmi i siostrami z gwiazdozbioru Arkturusa i JESTE¦MY WAMI.

12 listopada 2012
Channeler: Karen Doonan
www.crystalline-sanctuary.com
www.thegalacticportal.com
www.labrynthschooloflight.com

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1660 : Listopad 13, 2012, 12:12:29 »

Witam,
Z poslaniem, przekazem roznych archaniolow czy innych zetknalem sie kilka lat temu. Niektore byly bardzo "szczegolowe" w zestawieniu
z innymi, wypelnione drobnymi detalami. Byly tam objasniane kolejne przejscia na nowe poziomy czy gestosci. Na poczatku czytalem je
nawet, niektore byly kilkudziesiecio stronicowe. Brrrrrr!
Na szczescie wkrotce uwolnilem sie od tych bredni. Ale jak inni moga odroznic kit od chociaz szczypty wiedzy?
Mozna, bo one wszystkie maja wiele punktow wspolnych choc mniej lub bardziej zakamuflowanych. W sumie sa to proste chwyty i prymitywne, tak jak i ta cala cholota, ktora je roznosi po swiecie. Wykorzystywane jest to co tkwi w kazdym naiwnym czlowieku. Naiwnym, czyli nieswiadomym, bez wlasnych doswiadczen, klepiacym bezmyslnie regoly
i formuly. Nie mam zamiaru je dokladnie opisywac a nawet nie chce. Chociaz na kazdy osad istnieje odpowiednia riposta to przytocze taki
" wpasc spod deszczu pod rynne "
Mnozace sie coraz bardziej wynurzenia roznych idiotow i zawodowych kretaczy, bazujace na emocjach, zbieraja statystyczny plon. No i
w koncu nie trzeba bedzie niczego ukrywac, rozhisteryzowany mozg juz niczego nie odrozni.
pozdrawiam

Ace, mam dok³adnie takie samo zdanie na temat wiêkszo¶ci przekazów. Ale nic nie poradzisz,
widocznie ka¿dy sam musi do¶wiadczyæ skutków przesi±kniêcia tymi bredniami.
To¿ to prawdziwa sieæ, która wci±ga i nim siê cz³owiek obejrzy, ju¿ wsi±k³. A kto¶ ma po¿ywienie,
ca³± twoj± uwagê, energiê, wiarê, serce. Czekasz na cud i nie dostrzegasz jak wci±ga ciê otch³añ.
Bo ego karmione jest smakowitymi k±skami o twojej wyj±tkowo¶ci, nadzwyczajno¶ci, wiêc ro¶nie i ro¶nie
w tym swoim utwierdzeniu.
I przepa¶æ miêdzy zdrowym ogl±dem rzeczywisto¶ci oraz siebie, robi siê coraz wiêksza.

Ile¿ to pseudo duchowych for namno¿y³o siê ostatnimi czasy? Miliony ca³e. Sieæ coraz szczelniejsza,
coraz wiêcej ofiar nowej, zmodyfikowanej religii.
Nied³ugo, po s³awetnej dacie 21.12 wielu bêdzie lizaæ rany. Czy wszyscy siê podnios±?

Ech… naiwno¶ci i g³upoto ludzka. Oby ³ó¿ek w psychiatrykach nie zabrak³o. Ale i tam zapewne bêdzie
trwa³o szkolenie… bo „o¶wiecony” mózg bêdzie o¶wieca³ inne mózgi… i tworzy³ nowe matrixy.

A ¿ycie jest takie proste, z natury p³yn± wszelkie prawa…
Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #1661 : Listopad 13, 2012, 12:27:18 »

ptak cyt
Nied³ugo, po s³awetnej dacie 21.12 wielu bêdzie lizaæ rany. Czy wszyscy siê podnios±?

Dosc wnikliwie wczytywalam sie w niektore posty i zauwazylam pewnego rodzaju errate  Mrugniêcie np. Dariusz przedluzyl termin°° do bodajze 2017  Szok //wpierw byl 2014 ale za bliski, wiec przesunieto w czasie//

Czas isc zbozem, we wsi Moskal stoi;) Cool
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1662 : Listopad 13, 2012, 13:09:06 »

Ptaku, odpowiem ci twoim w³asnym prawem lustra. Ka¿dy widzi to co chce zobaczyæ (oczywi¶cie to efekt dzia³ania ego) i nie próbuje wchodziæ g³êbiej, ale to jego do¶wiadczenia. Ja nie próbujê nikogo ograniczaæ czy cenzurowaæ, ka¿dy swój rozum ma.
Oczywi¶cie, z tego samego ¼ród³a s± przekazy lepsze, gorsze i ca³kiem do kitu, ale ja nie jestem od tego, ¿eby bawiæ siê w cenzora i wymuszaæ moje widze-misie na innych, nie uwa¿am  te¿ czytelników za tak têpych, ¿eby ich trzeba by³o chroniæ przed s³owami Archanio³a czy Baldura.
Po raz kolejny motto Darka: "pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi".
Oczywi¶cie mi³o by³oby i po¿ytecznie te¿ dla niektórych, gdyby dyskutanci wskazali elementy manipulacji i potupali NIE, NIE, NIE, ale to ju¿ jak widaæ zbyt wielki wysi³ek.

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1663 : Listopad 13, 2012, 13:32:16 »

Cytat: blueray21
Oczywi¶cie mi³o by³oby i po¿ytecznie te¿ dla niektórych, gdyby dyskutanci wskazali elementy manipulacji i potupali NIE, NIE, NIE, ale to ju¿ jak widaæ zbyt wielki wysi³ek.

W my¶l maksymy, by ka¿dy zajmowa³ siê sob±, nie bêdzie ¿adnego tupania, bo i po co?
Zbêdny wysi³ek, wszak ka¿dy rozum swój ma.  Mrugniêcie

To pa  Du¿y u¶miech
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1664 : Listopad 13, 2012, 13:38:07 »

Witaj ptaku,
Ace, mam dok³adnie takie samo zdanie na temat wiêkszo¶ci przekazów. Ale nic nie poradzisz,
widocznie ka¿dy sam musi do¶wiadczyæ skutków przesi±kniêcia tymi bredniami.
To¿ to prawdziwa sieæ, która wci±ga i nim siê cz³owiek obejrzy, ju¿ wsi±k³. A kto¶ ma po¿ywienie,
ca³± twoj± uwagê, energiê, wiarê, serce. Czekasz na cud i nie dostrzegasz jak wci±ga ciê otch³añ.
Bo ego karmione jest smakowitymi k±skami o twojej wyj±tkowo¶ci, nadzwyczajno¶ci, wiêc ro¶nie i ro¶nie
w tym swoim utwierdzeniu.
I przepa¶æ miêdzy zdrowym ogl±dem rzeczywisto¶ci oraz siebie, robi siê coraz wiêksza.
Ile¿ to pseudo duchowych for namno¿y³o siê ostatnimi czasy? Miliony ca³e. Sieæ coraz szczelniejsza,
coraz wiêcej ofiar nowej, zmodyfikowanej religii.
Ech… naiwno¶ci i g³upoto ludzka. Oby ³ó¿ek w psychiatrykach nie zabrak³o. Ale i tam zapewne bêdzie
trwa³o szkolenie… bo „o¶wiecony” mózg bêdzie o¶wieca³ inne mózgi… i tworzy³ nowe matrixy.
A ¿ycie jest takie proste, z natury p³yn± wszelkie prawa…
Jak to dobrze, ze istnieja jeszcze ludzie, ktorzy tak samo mysla. Gdybym sie chcial wszystkiemu sprzeciwiac pewnie by i tych godzin,ktore
 mamy  ani chybi zabraklo. Ja takze nie sadze, ze to co pisze cos odmieni. Jesli nikt nigdy sam nie probowal, cokolwiek w swoim zyciu
zrobic sam, to prawie pewne, ze wybierze argument za, ktorym stoi przynajmniej jakis docent. Mnie tez nic po satysfakcji, ze mialem
chocby czesciowa racje. Zmanipulowany "czas", ukryty w kalendarzu, i tak na 100% wszystko zweryfikuje.
Ale nie naturalnie po tej bredni na resorach o grudniu 2012.
Widzisz, patrzac z perspektywy na  ludzi, mozna zrozumiec dlaczego po Jezusie pozostalo tylko pare linijek domyslow w starych pismach,
a za krzty zrozumienia. I po 2000 latach nie jest lepiej.
pozdrawiam
Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #1665 : Listopad 13, 2012, 13:40:07 »

blu cyt

Blu, Ty taki niesamowicie spokojny czlowiek nawolujesz do SPRZECIWU??? Przeciez nie wolno, bo w tej grze takie sa reguly, ze nie wolno 3x NIE, lecz trzeba 3xTAK Mrugniêcie

Z mojej strony, to wskazywanie elementow manipulacji bylo moim glownym zajeciem... niestety nie podobalo sie wierchuszce.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1666 : Listopad 13, 2012, 13:42:51 »

Wiêc machanie szabelk± je¶li nie chce siê ucha obci±æ te¿ jest bez sensu, bo nie ma efektu z w³o¿onego wysi³ku.
Ta maksyma jaki¶ sens ma, je¶li wierzyæ, ¿e nie ma przypadków i jeste¶my przyci±gani przez potrzebne nam do¶wiadczenia.
To niesamowicie wiele t³umaczy, ale czy wszystko mo¿na tym t³umaczyæ, nie wiem.

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1667 : Listopad 13, 2012, 13:47:31 »

nawet bli¼niacy nie my¶l± tak samo,-
kiedy¶ nasz³a mnie naprawdê przera¿aj±ca my¶l- ¶wiat 7mld. tak samo my¶l±cych ludzi Du¿y u¶miech

Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #1668 : Listopad 13, 2012, 13:49:08 »

blu
Wiêc machanie szabelk± je¶li nie chce siê ucha obci±æ te¿ jest bez sensu, bo nie ma efektu z w³o¿onego wysi³ku.

A kto powiedzial, ze nie chce sie obciac. Szabla wyciagnieta do gory to znak gotowosci, skierowana do przodu atak, do dolu kapitulacje.
U mnie jak na razie do gory, a jak u Ciebie? Mrugniêcie
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1669 : Listopad 13, 2012, 14:02:30 »

Kate, nie wszystko ju¿ pamiêtam, ale twoje wskazówki chyba bardzo selektywne by³y i w nieoczekiwanej formie, mo¿e st±d brak zrozumienia.
Tutaj bardziej mi chodzi o odniesienie do tekstu. Nie widzê powodu, dla którego nie mia³aby¶ wskazywaæ lub siê sprzeciwiaæ, je¶li co¶ jest niezgodne z twoj± wiedz±, bo to by³aby cenzura, ale uogólnianie te¿ do niczego nie prowadzi, zreszt± jak Przebi¶nieg twierdzi: "dla ka¿dego...", wiêc staram siê zapewniaæ "co innego", lepiej lub gorzej, w/g niektórych gorzej ju¿ nie mo¿na, ale co mi tam.
Wiem jedno na dzi¶, ¿e liniowym pojmowaniem i rozumem wszystkiego sobie wyt³umaczyæ nie mogê, wiêc domniemywam, ¿e w przysz³o¶ci pod tym wzglêdem mo¿e byæ tylko gorzej, wiêc nie mogê jedynie przyjmowaæ i opieraæ siê na tym co znam wy³±cznie ze swoich do¶wiadczeñ lub bli¼nich, bo brak mi danych.

Edit: schowana!
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2012, 14:04:31 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1670 : Listopad 13, 2012, 21:21:47 »

E, tam, jaki nasz wojownik, my nie wojujemy. To twój adorator, tylko jak zobaczy³ to, co robisz to boi siê ch³opina podej¶æ bli¿ej, co by nie oberwa³ zanim siê zd±¿y przedstawiæ. A tak to sobie wrzuci przybli¿enie na ekran. Wisi to zawsze generuje mieszane uczucia i nie jest podobne co ca³ej reszty ciebie walcz±cej. W ostateczno¶ci pomy¶l o nim jak o agencie, od czego nie powiem, bo nie wiem, ale potem jakie¶ afery "poza ma³¿eñskie" wychodz± i ludzie z piramidy spadaj±. Dziwne, ¿e nigdy ¿adna krzywda siê im nie dzieje.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1671 : Listopad 13, 2012, 21:25:38 »

Ale¿ zadawano pytania pytania które mog³yby na to wskazywaæ, proszono Ciebie o wypowied¼ - ale zapad³a cisza.

I co¶ mocno mi siê kojarzy to 3 x nie  :]
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1672 : Listopad 13, 2012, 21:36:06 »

I po to JESTEM, aby reszcie pokazac, ze wisi mi to filmowanie i "szczyt" /Twoj/, czy samej boskiej piramidy.
W pierdol jest w pierdol i tyle... ot ja - Janko Muzykant! Chichot
Ostra baba Chichot  Wiêêêcej Ognia hahahahaha.

Có¿ dodaæ ? Jedynie to, ¿e NIE JESTE¦ ... taka Muzykant Du¿y u¶miech
W tej walce z cieniem nie ma muzyki.
Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #1673 : Listopad 13, 2012, 21:45:42 »

Natenczas Wojski chwyci³ na ta¶mie przypiêty

Swój róg bawoli, d³ugi, cêtkowany, krêty

Jak w±¿ boa, obur±cz do ust go przycisn±³,

Wzd±³ policzki jak baniê, w oczach krwi± zab³ysn±³,

Zasun±³ wpó³ powieki, wci±gn±³ w g³±b pó³ brzucha

I do p³uc wys³a³ z niego ca³y zapas ducha.

I zagra³: róg jak wicher niewstrzymanym dechem

Niesie w puszczê muzykê i podwaja echem.

Umilkli strzelce, stali szczwacze zadziwieni

Moc±, czysto¶ci±, dziwn± harmonij± pieni.

Starzec ca³y kunszt, którym niegdy¶ w lasach s³yn±³,

Jeszcze raz przed uszami my¶liwców rozwin±³;

Nape³ni³ wnet, o¿ywi³ knieje i d±browy,

Jakby psiarniê w nie wpu¶ci³ i rozpocz±³ ³owy.

Bo w graniu by³a ³owów historyja krótka:

Zrazu odzew d¼wiêcz±cy, rze¶ki - to pobudka;

Potem jêki po jêkach skoml± - to psów granie;

A gdzieniegdzie ton twardszy jak grzmot - to strzelanie.

Tu przerwa³, lecz róg trzyma³; wszystkim siê zdawa³o,

¯e Wojski wci±¿ gra jeszcze, a to echo gra³o.

zrodlo;http://literat.ug.edu.pl/panfull/0004.htm

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1674 : Listopad 14, 2012, 09:40:54 »

A tutaj smok Brian t³umaczy krótko, spokojnie, ³opatologicznie, ¿e wszelkie rodzaje informacji s± potrzebne, bo nie jeste¶ sam cz³owieku na tym ¶wiecie. Nawet teoriê luster przywo³uje, co to siê teraz porobi³o Jakby¶ siê nie krêci³ lustro ciê dopadnie, no chyba ¿e bêdziesz je systematycznie rozbija³, zamiast przyjrzeæ siê swojemu odbiciu, ale to grozi 7-ma wiekami nieszczê¶æ - czy warto?

Oh, jakie to podstawowe

Wielu z was szuka³o bardzo d³ugo i stale szuka i szuka informacji, które s± bardziej zaawansowane ni¿ to, z czym macie do czynienia. Przy okazji, co¶ znajdujecie. Ale zazwyczaj jest du¿o powtórzeñ, i mo¿ecie powiedzieæ, "Och, jakie to podstawowe". Có¿, to, co wam mówimy to jest, ¿e zaawansowane rzeczy, ¿e znajdziecie wiêkszo¶æ z nich, patrz±c do ¶rodka, na zewn±trz jest jakkolwiek tylko odbicie samego siebie. Mo¿ecie zobaczyæ odbicie ni¿szych aspektów lub odbicie wy¿szych aspektów. To zale¿y od Was.

Jednak¿e, nawet wiêcej ni¿ to, jeste¶cie tutaj, aby szanowaæ poszukiwaczy którzy  przechodz± te podstawowe kroki. Byæ mo¿e niektórzy z was spojrz± wstecz na to jako magiczny czas, w którym odblokowali¶cie rzeczy po raz pierwszy. Nie, nie chcecie tam wracaæ, bo nauczyli¶cie siê tak wiele (pamiêtaj±c wiele z tego, kim jeste¶cie), ale tak, jak u cz³owieka, trochê nostalgia siê wam przydarza. To, co powiemy, to jest to, ¿e Wy, którzy to czytacie, je¶li to, co ju¿ zosta³o powiedziane pasuje do waszego postrzegania, gdzie jeste¶cie - to oczywi¶cie ukoñczyli¶cie studia. Istnieje oczywi¶cie wiele do zrobienia i nauczenia siê tak,  jak uczeñ studiach ma d³ugi okres przed nim. Ale jeste¶cie w punkcie, w którym zosta³o osi±gniête co¶ w rodzaju szczytu tego, co ¶wiat mo¿e wam obecnie zaoferowaæ. Wiêc osi±gnêli¶cie szczyt i siê wahacie. Czasem schodzicie  w dó³ w wibracjach, czasami idziecie w górê. Kolejnym krokiem wydaje siê ucieczka.

Jednak energia Ziemi nie jest jeszcze gotowa na wasz kolejny krok - wiêc macie dwie mo¿liwo¶ci: (1) Przekroczyæ energiê Ziemi i zasadniczo opu¶ciæ (2) Szanowaæ tych, którzy przemieszczaj± siê w wibracjach za wami i byæ szczê¶liwymi i dumnymi z ich dokonañ odbijaj±cych niektóre z waszych pierwszych osi±gniêæ w nieco innym ¶wietle, gdy¿ naprawdê oni s± JEDNYM z Wami. I o to w³a¶nie we Wzniesieniu chodzi. To naprawdê nie dotyczy nr 1. Zrobili¶cie to w innym ¿yciu. To dotyczy nr 2. Tak, to prowadzi do ostatecznej lekcji: Cierpliwo¶ci.

I jak sobie z tym czym¶ zwanym cierpliwo¶æ radzicie, jak siê uczycie, to utrzymuje was jako szczê¶liwych, jak mo¿ecie, do¶wiadczacie tak wiele, jak to mo¿liwe, i oczekujecie otwarcia do zrobienia kolejnego kroku.
On nadchodzi.

14 listopada 2012
Channeler: Brian, smok
http://lightworkers.org/channeling/171170/oh-how-basic
« Ostatnia zmiana: Listopad 14, 2012, 14:22:42 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Strony: 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: