Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1650 : Listopad 09, 2012, 18:10:34 » |
|
Owszem data 22. 11. 2012. jest dla nas dosyĂŚ istotna ale nie zupeÂłnie z powodu ustawieĂą cyferek i nie w takim kontekÂście jak to opisuje WiesÂława. Kontynentem istotnym w obecnym momencie jest Europa , a nie Ameryka, Peru ze swoimi ceremoniami i rytuaÂłami Âśmierci to czas przeszÂłoÂści. Tak samo jak do przeszÂłoÂści naleÂży juÂż liczba 33, obecny czas to liczba 44 zaczynamy wchodziĂŚ w przestrzeĂą jej oddziaÂływania. " Jedenasta furtka 11:11 - „diament w koronie” jej g³ówny cylinder bĂŞdzie aktywowany w Sekretnej Dolinie InkĂłw w Peru. W dniu 22 listopada 2012 roku.
TroszkĂŞ numerologii:
22.11.2012 = 38/11
22 + 11 = 33 33 + 5= 38
11- ÂświatÂło, zakotwiczenie w nowym 22 - budowniczy nowego Âświata 33 - ÂŚwiadomoœÌ Chrystusowa"33 to liczba mistrzowska III wymiaru, on wÂłaÂśnie dobiega koĂąca nie bĂŞdziemy go powtarzaĂŚ po raz piaty. LiczbÂą IV wymiaru w ktĂłry wchodzimy jest 44Czyli mistrzostwa poprzednich wymiarĂłw; Jedenasta furtka 11:11 - „diament w koronie” jej g³ówny cylinder bĂŞdzie aktywowany w Sekretnej Dolinie InkĂłw w Peru. W dniu 22 listopada 2012 roku. TroszkĂŞ numerologii: 22.11.2012 = 38/11 22 + 11 = 33 33 + 5= 38 11-- ÂświatÂło, zakotwiczenie w nowym 22 - budowniczy nowego Âświata 33 - ÂŚwiadomoœÌ Chrystusowa zamykajÂą przeszÂłoœÌ.Dopiero odczyt 38 albo inaczej 3. i 8. daje zrozumienie peÂłniejsze, albowiem 3 ÂświĂŞta cyfra Boska to harmonia dwĂłch aspektĂłw po³¹czonych miÂłoÂściÂą StwĂłrcy prowadzÂąca do wiedzy nieskoĂączonoÂści czyli 8. Jednak zanim do tego dojdzie, trzeba stworzyĂŚ wewnĂŞtrznÂą harmoniĂŞ w kobiecie i mĂŞÂżczyÂźnie przez 2. i 2. co powoduje osobiste mistrzostwo kaÂżdego z nich wyraÂżane liczbÂą 11. inaczej 1. i 1. dla kaÂżdego. Gdy staniemy siĂŞ jedniÂą -1 jest to dowĂłd iÂż osiÂągamy harmoniĂŞ przez -2 czyli po³¹czone w nas dwa aspekty, a to powoduje tylko wewnĂŞtrzna miÂłoœÌ dodana do dwĂłjek i zapisana przez -3. I to caÂły sekret. CaÂła tata to 38. Zatem jednia Boska 3.realizujÂąc siĂŞ w tym dniu przez BoskÂą nieskoĂączonoœÌ 8. NastĂŞpujĂŞ energetyczne otworzenie dostĂŞpu do wiedzy nieskoĂączonoÂści w przestrzeni, otwiera siĂŞ proces ktĂłry na ziemi dopiero zaistnieje , bowiem Âświat materialny wyraÂżony jest w czasie, a proces otwarcia poza czasem. Czy Peru ma z tym jakiÂś zwiÂązek? Poza manipulacjÂą tÂą informacjÂą Âżadnego. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2012, 20:20:48 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1651 : Listopad 09, 2012, 19:04:48 » |
|
wszystko jest przesuniête razem ze zmian¹ kalendarz który zamiast 13 miesiêcy ma obecnie 12) zatem cyklem zarz¹dzaj¹cym jest 13 nie 12.z tego wniosek i¿ ju¿ od 13 lipca jesteœmy w roku 2013,decyduj¹ce w tym wszystkim s¹ uk³ady planetarne a nie ustawienie cyferek sztucznie kieruj¹ce uwagê na jak¹œ datê. Kto ma rozum niech myœli, analizuje i wyci¹ga wnioski. Owszem data 22. 11. 2012. jest dla nas dosyÌ istotna ale nie zupe³nie z powodu ustawieù cyferek i nie w takim kontekœcie jak to opisuje Wies³awa. Mój umys³ jednak tego nie pojmuje - czy wobec tego znalaz³by siê ktoœ kto podj¹³by karko³omna próbê wyt³umaczenia mi tego? Skoro od lipca jesteœmy w 2013 r. to podawanie/opieranie siê na jakiejœ przysz³ej dacie, tj. 22.11.2012 r. jest... niedorzeczne, poniewa¿... 22.11 to tak naprawdê nie 22.11 tylko jakaœ inna data...
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1652 : Listopad 10, 2012, 18:38:38 » |
|
PokĂłj, MiÂłoœÌ i 11.1110 lis 2012 by krystal28 in ArchanioÂł Indriel .  . ArchanioÂł Indriel PrzekazaÂła Bella Capozzi, 7 listopad, 2012. ❤ Drogie Dusze, to ja, Indriel. Jestem waszÂą drogÂą przyjació³kÂą i opiekunkÂą i jestem zaszczycona, Âże miaÂłam przyjemnoœÌ kierowaĂŚ was do tej pory na drodze do Wzniesienia. Kocham kaÂżdego z was niepohamowanie i ponad miarĂŞ. Wraz z caÂłym anielskim krĂłlestwem jestem przepeÂłniona radoÂściÂą z powodu waszych niezrĂłwnanych sukcesĂłw. Zachwyceni, zwyciĂŞscy, gdy nastĂŞpny prĂłg zostaÂł przekroczony. RzeczywiÂście, z ponownym wyborem jednego z waszych wÂłasnych – Wspó³wojownika ÂŚwiatÂła – na urzÂąd prezydenta StanĂłw Zjednoczonych, pokazaliÂście swojÂą determinacjĂŞ i ustanowiliÂście precedens. Po³¹czyliÂście siĂŞ w jedno, aby pokazaĂŚ Âświatu, Âże ÂŚwiatÂło nie moÂże byĂŚ ugaszone. Nie moÂże byĂŚ przyciemnione. Wzrasta tylko w jasnoÂści i rozprzestrzenia siĂŞ dalej. WiĂŞc weÂźcie to za znak, Âże Amerykanie budzÂą siĂŞ i ludzkoœÌ nie moÂże juÂż dÂłuÂżej byĂŚ zwodzona. NiezaleÂżnie od tego, gdzie mieszkacie na Âświecie, jest to dla was znaczÂące wydarzenie. Jest to konkretny dowĂłd, o ktĂłry prosiliÂście, dowĂłd, Âże dokonuje siĂŞ postĂŞp. ❤ WiĂŞc teraz przejdÂźmy do nastĂŞpnej fazy. 11.11 jest tuÂż za rogiem i dla tych, ktĂłrzy dopiero teraz osiÂągajÂą ÂświadomoœÌ jest on zwiastunem poczÂątku najcudowniejszych i zadziwiajÂących serii przebudzeĂą. Drodzy Wojownicy, to teraz tak naprawdĂŞ ekscytujÂąca praca siĂŞ rozpoczyna! Dla was bĂŞdzie to oÂświetlenie, zasÂłuÂżona ulga, zarĂłwno energetycznie jak i fizycznie. Spodziewajcie siĂŞ uzyskaĂŚ dokÂładniejszÂą jasnoœÌ wizji i szereg energicznych uaktualnieĂą, ktĂłre stopniowo wchodzÂą w Âżycie podczas otwierania siĂŞ portali. MÂłodzieĂącza witalnoœÌ, spowolnienie starzenia siĂŞ, odejÂście dokuczliwych objawĂłw Wzniesienia, Âżywa jasnoœÌ karnacji i oczu. Gdy wasze fizyczne ciaÂła powoli siĂŞ wznoszÂą, stale wzrasta wasza wibracja i bĂŞdziecie mogli odczuwaĂŚ i widzieĂŚ to jako oczywiste zmiany przez rok 2013. ❤ MoÂżecie rĂłwnieÂż spodziewaĂŚ siĂŞ ogromnych zmian w zakresie osobistego stylu Âżycia, kariery i celu Âżycia. Wiedzcie o tym, Kochani, Âże nie inkarnowaliscie tu, aby wasze dni przeszÂły na wykonywaniu Âżmudnych zadaĂą i na przywiÂązaniu, jak niewolnicy, do niskich stanĂłw zmagaĂą i konkurencji. NapÂływajÂące energie i otwieranie siĂŞ portali 11/11 oznacza pewnego rodzaju poczÂątek i jednoczeÂśnie koniec. TrĂłjwymiarowy paradygmat jest wyraÂźnie przy swoim koĂącu. Wiele z jego pozostaÂłoÂści odchodzi przez portale, tym samym pozostawiajÂąc miejsce na coÂś znacznie wspanialszego. Ci, ktĂłrzy pracujÂą nad usuwaniem i przetwarzaniem toksycznych programĂłw z przeszÂłoÂści – zarĂłwno w waszych ciaÂłach i na Âświecie – poÂłoÂżyli podwaliny dla 5. wymiarowego paradygmatu Nowej Ziemi w celu rozpoczĂŞcia nieskrĂŞpowanego manifestowania postrzegalnej rzeczywistoÂści. BÂądÂźcie gotowi na progresywne uwalnianie waszych zasobĂłw i presji jakie mieliÂście w waszej codziennej walce o przetrwanie. I tak, bĂŞdziecie wreszcie wolni, aby sÂłuchaĂŚ swojego serca, pod¹¿aĂŚ za swoimi marzeniami i byĂŚ prawdziwie speÂłnionym wykonujÂąc swojÂą prawdziwÂą ÂżyciowÂą pracĂŞ. Nie moÂżecie jeszcze tego poj¹Ì, jak to bĂŞdziecie odczuwaĂŚ. Ale uwaÂżamy, Âże w istocie bĂŞdzie to dla was najbardziej zaskakujÂącÂą niespodziankÂą! ❤ Tak jak powiedziaÂłam wczeÂśniej, stary Âświat zapada siĂŞ na siebie, dlatego konieczne jest, abyÂście znaleÂźli nowe miejsce dla swojej energii do zakorzenienia. Tym nowym punktem po³¹czenia bĂŞdzie wspaniaÂła Krystaliczna Siatka Gai. Przyczepcie siĂŞ do niej, karmcie siĂŞ niÂą, odÂżywiajcie jÂą w zamian i wzrastajcie razem z niÂą jako w jednej nowej konstrukcji. StaĂącie siĂŞ partnerami Gai, Kochani, i bÂądÂźcie jednym w Boskiej synchronicznoÂści. Ona pragnie wam asystowaĂŚ w transformacji, w taki sam sposĂłb jak wy asystowaliÂście jej. 11/11 jest czasem od³¹czania i ponownego przy³¹czania. NiektĂłrzy mĂłwiÂą, Âże jest to odblokowywanie. Nie pozwĂłlcie, aby ta kluczowa okazja was ominĂŞÂła. Musicie podejœÌ do tego bardzo powaÂżnie. Dostosujcie swĂłj harmonogram i poÂświĂŞĂŚcie czas na uczestniczenie w jednej z wielu odbywajÂących siĂŞ medytacji globalnych. W rzeczywistoÂści, weÂźcie udziaÂł w wiĂŞcej niÂż jednej. Zaznaczcie ten dzieĂą jako waÂżne ÂŚwiĂŞto i traktujcie swĂłj duchowy rozwĂłj jako priorytet. ZaangaÂżujcie swoich przyjació³ i bliskich. Rozpowiadajcie wszystkim, ktĂłrzy chcÂą sÂłuchaĂŚ, gdyÂż jest to dzieĂą JednoÂści. Gaja jest gotowa do podjĂŞcia jej nastĂŞpnego kroku i pragnie, aby wszystkie jej bÂłogosÂławione dzieci poszÂły wraz z niÂą. ❤ PrzekroczyliÂście prĂłg 3. gĂŞstoÂści i jesteÂście na drodze do 5-tej i nawet wyÂżej. Jedynym zadaniem jaki pozostaÂł do zrobienia to kochanie. Kochanie wszystkiego i wszystkich, kaÂżdÂą osobĂŞ, zwierzĂŞ, miejsce i rzecz. Absolutnie nic innego teraz siĂŞ nie liczy. Nie ma doprawdy niczego, co jest waÂżniejsze. Albowiem to miÂłoœÌ poprowadzi was przez resztĂŞ drogi. Tylko miÂłoœÌ moÂże stopiĂŚ serca tych, ktĂłrzy nie wierzÂą. Macie za zadanie, aby na tym siĂŞ w wiĂŞkszoÂści skupiaĂŚ od tego momentu, prawdopodobnie na tylko tej jednej rzeczy. MiÂłoœÌ jest tym wszystkim, czym jesteÂśmy i tym wszystkim, czym pragniemy byĂŚ i to z tej platformy bezwarunkowej miÂłoÂści wszystko jest tworzone. Z Serca WszechÂświata, jestem Indriel. PrzychodzĂŞ w oddaniu i pokoju. I kocham was. http://theangeldiaries.org/2012/11/07/archangel-indriel-peace-love-and-the-11-11-by-bella-capozzi-november-7-2012/PrzetÂłumaczyÂła Krystal
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1653 : Listopad 10, 2012, 20:02:58 » |
|
JesteÂśmy naprawdĂŞ juÂż bardzo blisko finaÂłu , warto te ostatnie tygodnie wykorzystaĂŚ dla zaÂłatwienia wszystkich pozostaÂłych spraw, nie chowaĂŚ ich pod dywan, przestaĂŚ siĂŞ baĂŚ , zwyczajnie mĂłwmy prawdĂŞ. bowiem konfrontacja z niÂą oczyszcza naszÂą przestrzeĂą, bagaÂż do zabrania jest mniejszy i lÂżejszy a w naszej drodze do doskonaÂłoÂści jest to bardzo waÂżne. Kiara 10.11.2012 OgÂłoÂście Ludziom. PARAMAHANSA YOGANANDA
DO OSIÂĄGNIĂCIA GRANICY RZECZYWISTOÂŚCI ÂŚWIATÂŁA POZOSTAÂŁO:
40Days04Hours06Minutes19Seconds
Mistrz PARAMAHANSA YOGANANDA
Ukochani Ludzie, moi Bracia i moje Siostry, Wy ktĂłrzy wchodzicie w ÂŚwiat ÂŚwiatÂła - teraz, bo nadszedÂł na to Czas.
OtwĂłrzcie siĂŞ na codzienne Cuda, otwĂłrzcie siĂŞ Cudom ktĂłre codziennie wysyÂła Wam Pan. Wasza Droga jest zaprawdĂŞ ich peÂłna, abyÂście byli NIM wypeÂłnieni.
Boska Matka jest wszechobecna i troszczy siê o ka¿de Dziecko Ludzkie, ka¿dy szlak jest wys³any, ka¿da Droga pe³na jest mistycznych Tajemnic, ka¿dy krok jest krokiem w RzeczywistoœÌ jej Mi³oœci.
Jeszcze zanim rozpoznacie Wasze Zlecenia i bêdziecie mogli je przyj¹Ì, nale¿y powierzyÌ siê Stwórcy, ca³kowicie siê oddaÌ i takich oczekuje Was Boska Matka aby wyposa¿yÌ Was w Wiedzê i M¹droœÌ.
Teraz to niemoÂżliwe stanie siĂŞ moÂżliwym i nastĂŞpuje to dÂługo oczekiwane, nieskoĂączona MiÂłoœÌ StwĂłrcy rozszerza siĂŞ na tej Ziemi – bezgranicznie i wszechobecnie.
Teraz naleÂży byĂŚ caÂłkowicie w sobie samym i caÂłkowicie w StwĂłrcy – i jedno i drugie – teraz naleÂży kochaĂŚ siebie samego caÂłkowicie i kochaĂŚ caÂłkowicie StwĂłrcĂŞ. Aby MiÂłoœÌ niczym powĂłdÂź rozszerzyÂła siĂŞ na caÂły ÂŚwiat.
Ăwiczcie siĂŞ w tym aby caÂły czas myÂśleĂŚ o StwĂłrcy, aby caÂły czas ÂżyĂŚ w StwĂłrcy, aby caÂły czas mĂłwiĂŚ poprzez StwĂłrcĂŞ i caÂły czas byĂŚ rozpoznawalnym dziĂŞki boskim czynom jako boskim.
UwaÂżajcie na to z kim przebywacie, uwaÂżajcie na to czym zajmuje siĂŞ Wasz Duch, uwaÂżajcie na to jaki pokarm dajecie Waszemu CiaÂłu.
IdŸcie w kompleksow¹ odpowiedzialnoœÌ za Wasze ¯ycie, nikt poza Wami samymi nie jest za to odpowiedzialny. Dlatego ufajcie Wam samym przy wszystkich Decyzjach które macie teraz podj¹Ì a które dotychczas chêtnie przek³adaliœcie.
Oddajcie siê temu boskiemu, wo³ajcie Matkê wszystkich ¯yÌ w Wasz¹ obecnoœÌ jeœli jesteœcie niepewni i je¿eli macie sk³onnoœci do Starych Zachowaù. Albowiem nic nie jest trudniejszym jak Stare Przyzwyczajenie w myœleniu, mówieniu i czynieniu rozpoznaÌ jako takie i je porzuciÌ.
Postrzegajcie ¯ycie jako wielk¹ Ca³oœÌ. Postrzegajcie wszystkich Ludzi jako czêœÌ Ca³oœci, postrzegajcie wszystkie zwierzêta jako Wasze Rodzeùstwo, postrzegajcie wszystkie Roœliny jako Wasze Rodzeùstwo które doœwiadcza Wibracji Mi³oœci i które s³u¿y Wam ca³¹ Istot¹.
BÂądÂźcie uwaÂżni we wszystkim, ÂŻycie jest Prezentem Nieba i w Âżadnym momencie nie naleÂży lekkomyÂślnie go marnowaĂŚ.
Gubcie siê i trwoùcie tylko w Mi³oœci któr¹ przyszliœcie dawaÌ i doœwiadczaÌ. D¹¿cie tylko do tego aby rozpoznaÌ Cuda na Drodze powrotnej do ród³a.
W Œladach Stwórcy nie ma ¿adnej pomy³ki, nie ma b³êdów ani ¿adnych b³êdnych za³o¿eù bo ta Droga jest jasno oœwietlona i ka¿dy k¹t, ka¿de rozdro¿e czyni widocznym.
Œpiewajcie pieœni Mi³oœci, og³aszajcie Ludziom ¿e zacz¹³ siê czas Mi³oœci i nie dajcie siê przez nikogo od tego odwieœÌ.
Niewa¿ne gdzie, niewa¿ne kto, niewa¿ne w jaki sposób bêdziecie zatrzymywani: nie dajcie na siebie wp³ywaÌ, albowiem Œwiat³o zwyciê¿a nawet wtedy gdy CiemnoœÌ opiera siê przed wystawieniem na nie.
Uchylcie siĂŞ jednak nie cofajcie tam, gdzie odmawia siĂŞ Wam gestu powitalnego.
PozostaĂącie z daleka tam gdzie nie jesteÂście oczekiwani, jednak czekajcie na to z MÂądroÂściÂą i WiedzÂą Âże rĂłwnieÂż i te Drzwi ktĂłre byÂły dÂługo zamkniĂŞte otworzÂą siĂŞ przed Wami.
KaÂżdy Punkt Widzenia uwaÂżajcie za wyjÂątkowy i ÂświĂŞty Punkt Widzenia Istoty ktĂłra oddaÂła siĂŞ doÂświadczeniu i wiedzcie Âże „PomyÂłkami” wykÂładana jest Droga Maya i ona chce byĂŚ doÂświadczona. Z KrĂłlestw ÂŚwiatÂła schodziÂło i schodzi do LudzkoÂści wielu MistrzĂłw – dokoĂączone Istoty Anielskie zamieszkujÂą tÂą ZiemiĂŞ.
Wszystko dzieje siê z g³êbokiej Boskiej Logiki i LudzkoœÌ zaopatrzona jest we wszystko i dane jej jest wszystko, aby móg³ siê wype³niÌ ten Czas.
Honor stanie siĂŞ Waszym udziaÂłem, Was, ktĂłrzy znajdziecie PokĂłj, SzczĂŞÂście i OÂświecenie w JednoÂści Pra-Matki wszystkich ÂŻyĂŚ.
Jak bardzo Ja Was kocham. PARAMAHANSA YOGANANDAhttp://wolnaplaneta.pl/terra/2012/11/10/10-11-2012-ogloscie-ludziom-paramahansa-yogananda/
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1654 : Listopad 11, 2012, 10:44:16 » |
|
MieÌ produktywne i satysfakcjonuj¹ce 11/112012 10 LISTOPADA Wys³ane przez: Steve Beckow Archanio³ Micha³ Kilka Ÿróde³ przynios³o nasz¹ uwagê na wagê 11/11, w niedzielê, 11 listopada 2012. Micha³a Archanio³a w godzinê z anio³em to w poniedzia³ek przesz³oœci powiedzia³ Geoff: "celem 11/11 ... jest instalacja, rozbudowa i wzrost mi³oœci w sercu, wspó³praca na siatce." (1) Wyjaœni³, ¿e 11/11 Portal zosta³ otwarty w 1992 roku, ale teraz otworzy³y siê bardziej. Mamy siê spodziewaÌ ogromnej ekspansji ", co nazywamy Connectedness w mi³oœci, w otwart¹ serdecznoœÌ wœród istot ludzkich, czy s¹ anio³ami lub hybrydy, starseeds lub ziem dozorcy. Wiêc jest intensyfikacja i g³êboko osobiste kotwiczenie i rozbudowa tego uczucia mi³oœci. "(2) On mówi nam, ¿e "jest to bardzo wa¿na data, zarówno 11/11 i 12/12 - i wiesz, boski plan i plan nie zawsze idzie wed³ug dat. Ale to s¹ ludzkie punkty odniesienia, które wam mówiê s¹ wa¿ne. "(3) I sugeruje, ¿e "s¹ one wa¿ne, aby zaznaczyÌ z okazji, z ceremonii, medytacji i modlitwy." (4) Doradza nam "myœleÌ o 11/11 jako deklaracja powszechnego pokoju." "Czy mo¿na sobie wyobraziÌ - i zapraszam do tego - ¿e to jest dzieù, ¿e wszystkie narody, wszystkie istoty, z g³êbi ich rdzenia, maj¹ ... golden-niebiesk¹ mo¿liwoœÌ nie tylko wyboru pokoju wewn¹trz, ale równie¿, aby wybraÌ pokój razem - na ca³ym œwiecie, ka¿dy naród, ka¿dy lider, ka¿dy uczeù. "Wiêc to nie oznacza po prostu spe³nienie mojej strategicznej inicjatywy pokojowej, jest spe³nienie Twojej strategicznej inicjatywy pokojowej, jak równie¿. To nie jest po prostu o zakoùczeniu wojny lub niepokojów spo³ecznych, zabójstw w Syrii, jest o koùcu wojny gangów. Chodzi o koniec przemocy w rodzinie. Chodzi o koniec tortur. Chodzi o to, uznaj¹c wagê pokoju. To w³aœnie ten dzieù i ten portal ... ¿e bêdzie pukaÌ ludzi dos³ownie po piêtach. "Wiêc to jest to co chcielibyœmy poleciÌ, ¿e plan imprez, w których zamierzasz jednoczyÌ siê w wydarzenia zwi¹zane z mi³oœci¹ i pokojem w tym dniu, do zg³oszenia w imieniu siebie i swoich braci i sióstr na Ziemi." (5) W zesz³ym roku, na 11/11/11, by³a ogromna deflacja, gdy wydarzenia nie posz³o jak siê spodziewano. Archanio³ Micha³ dodaje w tej wiadomoœci: "Teraz, mówiê ci to nie dlatego, ¿e chcemy, aby utworzyÌ mnóstwo fa³szywych oczekiwaù, mówimy wam energicznie, co dzieje siê, dziêki czemu mo¿na w pe³ni uczestniczyÌ w tej wspania³ej unfoldment Matki planu. "To jest dla mnie wa¿ne, aby wyjaœniÌ znaczenie obu tych poszerzeù nadchodz¹cych z portali, dziêki czemu mo¿na przygotowaÌ siê i radoœnie spo¿ywaÌ energie, które zalewaj¹ ka¿dego z was i wasz¹ planetê." (6) Ja osobiœcie nie wiem, czy nie bêdzie zauwa¿alne podniesienie ilorazu mi³oœci na 11/11, czy te¿ jutro rozpoczyna siê cykl mi³oœci rosn¹co i nic nie mo¿e byÌ odczuwane w tym szczególnym dniu.Musimy zobaczyÌ. Sananada przez Fran Zapeda skierowa³ tak¿e wagê 11/11. On mówi, "nie ma to ... byÌ eksplozja ujawniaj¹c siê w nas wszystkich jak prawdziwy makija¿, który by³ i jest przyspieszony przez gromadzenie czêstotliwoœci i przez podnoszenie œwiadomoœci. To by³o i jest zaraŸliwe, jak wiesz, a do tego dajemy nasz¹ pomoc. "(7) Ale znowu nie wiemy, czy ta eksplozja nast¹pi 11/11 lub po wiêc przestrzegamy ludzi przed ich nadziej¹,¿e siê dziaÌ bêdzie dramatycznie i potem maj¹ uczucie zawiedzenia. Sananda wyjaœnia dalej, ¿e "scena jest dla Ciebie, aby wy³oniÌ siê jako twoja prawdziwa JaŸù we wszystkich aspektach i przez ca³y czas. To bêdzie dla Ciebie zdumiewaj¹ce, bo do tej pory po prostu mia³eœ wgl¹d to, i muszê powiedzieÌ, ¿e trochê wiêcej ni¿ inni, ale to bêdzie wszystko wyrównaÌ siê, jak coraz bardziej siê rozwija jak on-line. "(  On mówi, ¿e ten nowy etap "zaczyna od nowa z kolejnym otwarciem portalu 11/11, który siê poszerza, jak mówimy. Stawki s¹ podniesione, ¿e tak powiem, a scena jest ustawiona dla jednocz¹cej siê razem, nie ujawnia³o siê to kiedykolwiek wczeœniej. "(9) Wiêc znowu tu du¿o zale¿y od tego, co rozumiemy przez "pocz¹tek". Zwa¿ywszy, ¿e mówi "scena jest ustawiona dla jednocz¹cego siê zdarzenia", to nie mo¿e byÌ m¹dre, aby oczekiwaÌ, ¿e zdarzenie na 11/11. To mo¿e przyjœÌ póŸniej. Oczywiœcie wiele z naszych Ÿróde³ w czasie mówi³o o wspania³ej "imprezie" wkrótce w naszej przysz³oœci. To wydarzenie nieuchronnie jest coraz bli¿ej, ale nie znam jego dok³adnego charakteru. Sananda mówi nam, ¿e "punkt zwrotny [zosta³] zosta³ osi¹gniêty i tak Œwiat³a iloraz wyró¿nia siê trzykrotnie jako dzieù dalej. Najprawdopodobniej czuÌ przyspieszenie energii i rosn¹co nale¿y zwróciÌ uwagê, gdzie celem jest, moi drodzy. "(10) Mo¿na przypomnieÌ, ¿e Matka Boska podobne stwierdza przez Lindê Dillon na konferencji Sedona: Matka Boska "Twoje odliczanie i tak jest nasze. Codziennie bierzemy miarê ilorazu œwiat³a i mi³oœci, na tej planecie i w sercach zbiorowych, a droga, to roœnie. "To nie jest tak, ¿e roœnie dojdzie do punktu krytycznego. Ty ju¿ tam jesteœ. Jesteœ gotowa, aby wróciÌ do domu. Nie, nie do tego, co do tego, co myœlisz, jak na zewnêtrznych domenach lub nirwanie. "Jesteœ gotowa wróciÌ do domu do pi¹tego wymiaru, na Nowej Ziemi, do swojej novej jaŸni w wspania³ej formie krystalicznej, diamentów pod ciœnieniem. To jest to, co tak pilnie pracowaliœmy z wami tak d³ugo. Oh, na d³ugo zanim siê urodzi³aœ. "(11) Sananada dodaje: "Podano okres przyspieszenia w konserwacji i budowy swoich czêstotliwoœci, które wymagaj¹ jedynie puœciÌ oczekiwania i przewidywanie swoich postêpów, a tak¿e trzymaÌ siê swoich wizji Nowej Ziemi, tak jakby by³y ju¿, dzia³y siê w tym momencie. "¯yj w nim teraz, dzia³aj w nim teraz, rozejrzyj siê i zobacz to teraz i rozpocznij swoje dzia³ania, aby dopasowaÌ wizjê. Jesteœ tak zdolny odk³adaj¹c resztki dualnoœci i ¿yÌ w nowych wymiarach wy¿szych, które zosta³y wam ujawnione teraz. "To, co mówiê jest - dajcie z³apaÌ siê tej nowej fali, t¹ potê¿n¹ jeszcze ³agodn¹ falê nowych pocz¹tków. Teraz jest czas, a niezbêdne sk³adniki to Mi³oœÌ, oczywiœcie, a tak¿e nacisk na nieustêpliwoœÌ, co widzisz i czujesz, kiedy przy³¹czyÌ siê i ³¹cz¹c siê z sercem cudzym pochylaj¹c siê nad spraw¹ ustalenia raz na zawsze, w œwiecie mi³oœci, pokoju, i bogactwa dla wszystkich. "Niech to bêdzie twoja ostroœÌ widzenia i niech to bêdzie Twój ka¿dy oddech. Tak, zrób jednocz¹c¹ medytacjê do tego na 11/11 ale wyrównaj siebie teraz i na zawsze b¹dŸ w tym sposobie myœlenia, lub dla lepszego obrazu, Serca-set. Doœwiadczysz eksplozjê kolorów, œwiat³a i euforii, ¿e trzeba jeszcze prze¿yÌ. "(12) Symbolicznym Archanio³a Indriel I wreszcie Ÿród³em jest nie znany mi, Archanio³ Indriel przez Bella Capozzi, mówi nam, ¿e "11/11 jest tu¿ za rogiem, a dla tych, którzy dopiero teraz przychodz¹ do œwiadomoœci, on zwiastuje pocz¹tek najbardziej cudownych i zadziwiaj¹cej serii przebudzeù. "(13) Znowu bêdzie zwiastowaÌ go w tym dniu lub zwiastowaÌ jej wejœcia w jakiœ czas póŸniej? Nie wiemy. Opisuje to, co ma przyjœÌ jako "b³yskawica, ulga zas³u¿ona, zarówno energetycznie i fizycznie." "Expect zyskaÌ jasnoœÌ drobniejszego widzenia i szereg energetycznych uaktualnieù, które wchodz¹ w ¿ycie stopniowo, jak portale otworz¹ siê. M³odzieùcza witalnoœÌ, os³abienie starych, objawów dokuczliwych dla Wniebowst¹pienia, wibruj¹ca jasnoœÌ na skórze i jasnoœÌ oczu.Jak wznoszenie twoich cia³ fizycznych "powoli zaczyna doganiaÌ sta³y wzrost twojej wibracji, mo¿na czuÌ siê i zobaczyÌ je jako oczywiste zmiany jako w roku 2013 postêpuj¹. "Mo¿na tak¿e spodziewaÌ siê doœwiadczenia ogromnych zmian w zakresie osobistego stylu ¿ycia, kariery i ¿ycia celu. Wiedzcie o tym, Kochani, ¿e nie wcielony tu przekazuje twoje dni robi¹ inne zadania i bêd¹ zwi¹zane, slavelike, do takich paùstw BASER walki i konkurencji.Nap³ywaj¹ce energie i portal otwarty 11/11 oznacza rodzaj pocz¹tku i koùca w jednym.The 3ci dimensional paradygmat jest wyraŸnie koùcz¹cy siê. "(14) NESARA przyniesie uwolnienie z niewoli i spodziewane to jest wkrótce. Kontynuuje: "Wiele z jego resztkami opuszczaj¹( Ziemiê)przez portale, a tym samym pozostawiaj¹c miejsce na coœ znacznie wspanialszego wzi¹Ì go na miejsce. Ci, którzy pracuj¹ nad wyczyszczeniem i przetwarzaniem toksycznych programów z przesz³oœci - zarówno z swoich w³asnych statków i planetwide - po³o¿yli podwaliny pod 5. wymiarowy paradygmat nowej ziemi, aby zblokowaÌ siê i rozpocz¹Ì zamanifestowanie, nieograniczone, jako dostrzegalna rzeczywistoœÌ. "Plan doœwiadcza progressive uwolnienia siê twoich zasobów i nacisków jakim by³eœ poddawany w codziennej walce o przetrwanie. Dlatego bêdziecie wolni wreszcie by s³uchaÌ swojego serca, œledziÌ swoje marzenia i byÌ prawdziwie spe³nionym jak ty twoj¹ prawdziw¹ ¿yciow¹ prac¹.Nie mo¿na zrozumieÌ tego, mo¿na, jak to bêdziesz czuÌ? Nie, nie s¹dzê. Uwa¿amy, ¿e w rzeczywistoœci, jest ona najbardziej zaskakuj¹c¹ niespodziank¹! "(15) On te¿ zaleca planujmy medytacje na ten dzieù - medytacja globalnym. "11/11 czas z dystansu i ponownego przy³¹czania. Niektórzy mówi¹, ¿e odblokowania. Nie pozwól, aby t¹ kluczow¹ przepustkê (okazji wykorzystaÌ jak najlepiej). Musisz planowo podj¹Ì to bardzo powa¿nie.Zmieù swój harmonogram i poœwiêÌ czas na udzia³ w jednej z wielu medytacji globalnych odbywaj¹cych siê. W rzeczywistoœci, weŸ udzia³ w wiêcej ni¿ jednej. Oznacz ten dzieù jako wysokie Holiday, i na swój duchowy numer priorytetu ewolucji jednoœci. Zaanga¿uj swoich przyjació³ i bliskich. Rozpowiadaj wszystkim, którzy bêd¹ s³uchaÌ, poniewa¿ jest to dzieù z Jednoœci¹. Gaia jest gotowa do podjêcia jej nastêpnego kroku, i pragnie, aby wszystkie jej b³ogos³awione dzieci, aby przesz³y wraz z ni¹. "Przeszliœcie próg z 3. gêstoœci i jesteœcie na dobrej drodze do 5. i coraz wy¿ej. Jedynym zadaniem jakie pozosta³o do zrobienia jest o mi³oœci. Kocham wszystko i wszystkich, ka¿d¹ osobê, zwierzê, miejsce i rzecz. Absolutnie nic innego siê nie liczy teraz. Nie istnieje rzeczywiœcie w ogóle nic, co jest wa¿niejsze. "Dla Ciebie to mi³oœÌ, która powinna napêdzaÌ ci resztê drogi. Tylko mi³oœÌ mo¿e stopiÌ serca tych, którzy nie wierz¹. Masz za zadanie, aby te podstawowe rzeczy skupiÌ na tu i teraz jest , byÌ mo¿e tylko jedno. Mi³oœÌ jest wszystkim, czym jesteœmy i wszystko, czego pragniemy kiedykolwiek, a to z tej platformy bezwarunkowej mi³oœci, wszystko jest stworzone. "(16) Bêdê uczestniczyÌ w ceremonii i medytacji tego dnia i zachêcam wszystkich, kto czyta to samo. Z 11/11, bêdziemy mieli tylko 39 dni do dnia gdy jesteœmy w orientacji na Wniebowst¹pienie - Dec 21, 2012. A wiemy, ¿e wszystko, co zwi¹zane z Ascension jest podniesieniem prêdkoœci. ¯yczymy Wam wszystkim bardzo owocne i satysfakcjonuj¹ce 11/11. http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/11/miec-produktywne-i-satysfakcjonujace.html
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2012, 10:59:07 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #1655 : Listopad 12, 2012, 20:03:21 » |
|
To krĂłciutki przekaz ArchanioÂła. Potwierdza jakoby peÂłne otwarcie portalu i ogÂłasza stworzenie siÂły dla pokoju. BĂŞdziemy to obserwowaĂŚ blisko i daleko.
SiÂła dla pokoju zostaÂła stworzona. Karmcie jej poczÂątkujÂące Âżycie ostroÂżnie. - Michael
W tym dniu, 11.11, portal energii 11:11 jest otwarty do jego pe³nego potencja³u. Obserwujemy, ¿e bardzo wielu ludzi by³o i bêdzie siê ³¹czy³o ze sob¹ w medytacji i wizualizacji, ³¹cz¹c siê z krystaliczn¹ siatk¹ matki ziemi.
Jest to pocz¹tek odliczania, by tak rzec, kilku ostatnich najwa¿niejszych kamieni milowych prowadz¹cych do 21.12.2012. Istnieje wiele, wiele oczekiwaù po³¹czone przez Was z tym dniem, rzeczywiœcie z tym jednym. Te nadzieje, marzenia i oczekiwania napêdzaj¹ Was do przodu i daj¹ wspania³y efekt dla waszej œwiadomoœci.
To bêdzie sporo czasu, zanim siê zorientujecie siê w pe³nym zakresie zmian, które przynieœliœcie do waszego œwiata przysz³oœci, ale zmiany, które stworzyliœcie w waszym ¿yciu s¹ i bêd¹ oczywiste, przynajmniej dla was. Gdy¿ wiele z nich nie jest widoczne dla tych, którzy patrz¹ na was, w ogóle nie s¹ wa¿ne. W rzeczywistoœci, ju¿ w niema³ym stopniu równie¿ zmieniliœcie œwiadomoœÌ dla nich. A w czasie, zrozumiej¹ to.
Dzisiejsza wiadomoœÌ bĂŞdzie krĂłtka i na temat, ale nie bez znaczenia. ÂŻyczymy Wam, abyÂście zrozumieli wielkoœÌ tego, co zrobiliÂście i nadal to robicie. I chcemy rozszerzyĂŚ nasze gratulacje i jeszcze raz, nasza pewnoœÌ naszej gotowoÂści do asystowania przez te ostatnie kilka tygodni. Wasze postĂŞpy zauwaÂżono i okrzykniĂŞto w caÂłym kosmosie. Nie moÂżecie zobaczyĂŚ wpÂływĂłw, jaki macie na WSZYSTKO, ale sÂą one bardzo realne. Gdy otworzycie wasze serca na energie ze ÂŹRĂDÂŁA w tym czasie otwĂłrzcie je rĂłwnieÂż dla kaÂżdego innego. SiÂła dla pokoju zostaÂła stworzona. Karmcie jej poczÂątkujÂące Âżycie ostroÂżnie.
BĂŞdziemy mĂłwiĂŚ jeszcze raz bardzo szybko. Dobrego dnia.
11 listopada 2012 Channeler: Ron Head http://oraclesandhealers.wordpress.com/
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
 |
« Odpowiedz #1656 : Listopad 12, 2012, 20:42:16 » |
|
okejos, trza z tematem się dosłownie przespać. Zobaczymy jutro rano co się działo w międzyczasie, czyli w nocy !
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2012, 20:42:28 wysłane przez barneyos »
|
|
Pzdr barneyos  ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1657 : Listopad 12, 2012, 22:23:59 » |
|
TrochĂŞ zalegÂły artykuÂł Ute. Jest juÂż po 11:11, ale warto poczytaĂŚ.
RezonujÂąc z wielkim PROCESEM PRZEBUDZENIA

Image by Ute Posegga-Rudel, Copyright © 2012
Najdro¿si przyjaciele! Z nadchodz¹cym wielkim wydarzeniem portalu 11.11.12, jesteœmy wezwani, by wzrosn¹Ì do tego nowego poziomu energii, która przynosi wraz z ni¹ now¹ i wy¿sz¹ œwiadomoœÌ. A jak wiemy, ta zapieraj¹ca dech w piersiach jazda bêdzie trwa³a do otwarcia 12.12.12, które po³¹czy nas z naszym Wielkim Centralnym S³oùcem, Centrum Galaktyki, w taki sposób, ¿e bêdziemy w stanie przyj¹Ì najkorzystniejsze zalety dostrojenia 21.12.12. Jeœli byliœcie zaanga¿owani w wielkim wydarzeniu 11.11.11, które by³o dla nas pocz¹tkiem skoku w po³¹czeniu siê na poziomie bazowym ze œwiadomoœci¹ z Gai, i po³¹czeniem siê z nasz¹ w³asn¹ egzystencj¹ wielowymiarow¹ na poziomie zbiorowym, bêdziecie mieli coœ w rodzaju przeczucia tego, co wydarzy siê 11.11.12 - jako nasze doœwiadczenia, to bêdzie o oktawê wy¿sze! Z codziennym wzrostem nap³ywu œwiat³a na nasz¹ planetê, aby pomóc nam dotrzymaÌ kroku szybkim wzrostom œwiat³a i informacji w g³ównych punktach zwrotnych naszego ewolucyjnego procesu, ka¿dy z nas doœwiadcza zmian w naszym ¿yciu, które maj¹ wp³yw na fizycznych, psychicznych i duchowych poziomach, w zale¿noœci od tego, co musimy uwolniÌ, zmieniÌ, dostosowaÌ i wzrosn¹Ì. To nie zawsze jest ³atwe, ale nie zapominajmy, ¿e równie¿ wielkie otwarcia wydarzaj¹ siê dla ka¿dego z nas, które pozwalaj¹ nam skrêciÌ w ca³kiem nowy kierunek, kierunek, o którym zawsze marzyliœmy! Jeœli uwa¿asz, ¿e jeszcze nie doœwiadczy³eœ takich otwarÌ i punktów zwrotnych, to byÌ mo¿e nie zwracasz na to doœÌ uwagi! Wystarczy pamiêtaÌ, zesz³y rok i jak siê czujesz dzisiaj, i wiesz, ¿e wiele zmieni³o siê ju¿ dla ciebie! I to, czym jesteœ teraz, tego nie wyobra¿a³eœ sobie 12 miesiêcy temu, ¿e bêdzie mo¿liwe! Jeœli nadal uwa¿asz, ¿e nie wiele siê zmieni³o dla Ciebie, i ¿e wszystko jest tylko gorzej, nie rozpaczaj! Podczas gdy inni przechodzili przez wiele lat przez (bolesny) proces oczyszczania, aby czerpaÌ w tych b³ogos³awionych czasach wyzwalaj¹ce owoce ich wysi³ków, jesteœ byÌ mo¿e ju¿ na tej drodze tylko przez rok lub dwa. I zosta³eœ oczyszczony ju¿ do pewnego stopnia w tym krótkim czasie, który wkrótce doprowadzi Ciê do nieoczekiwanego uwolnienia i nowego stanu wolnoœci, o którym nigdy nie uwa¿a³eœ, ¿e bêdzie to mo¿liwe. Ale jest! Nowe energie i informacje wprowadzaj¹ mo¿liwoœÌ takiego uwolnienia i wolnoœci wraz z nimi. Zasadniczo jest to naprawdê o trzech rzeczach w tym procesie: Aby iœÌ w przep³ywie nap³ywaj¹cych energii, uwolniÌ to, co zabior¹ z nimi (a mo¿e i od Ciebie) i otworzyÌ swój umys³, serce i cia³o dla Nowego które chce siê manifestowaÌ w Tobie, jak i dla Ciebie. Mo¿esz uczestniczyÌ najkorzystniej w tym procesie, jeœli rozumiesz, ¿e wszystko, co jest ci zabierane, nie s³u¿y twojemu najwy¿szemu dobru w twoim procesie ewolucyjnym i jest b³ogos³awione jako takie przez ŒwiêtoœÌ twojej w³asnej duszy! Dlatego w rzeczywistoœci nic nie jest wam zabierane, ale otrzymujecie Dar w³asnej wschodz¹cej Prawdy, któr¹ mo¿ecie otrzymaÌ tylko poprzez uwolnienie tego, co nie wspiera Jej wibracji. Wa¿ne jest, aby zaakceptowaÌ to b³ogos³awieùstwo tych czasach tylko s³u¿¹ce waszej ewolucji w œwiadomoœci. Jeœli jesteœ nadal bardzo zwi¹zany ze wzorcami, które maj¹ tendencjê wiêziÌ ciê w doœwiadczeniu starego œwiata, i które nie s¹ w zgodzie z nowymi ewolucyjnymi informacjami, byÌ mo¿e wierzysz w instytucjê karz¹cego lub Boga ze wzglêdu na wyzwania, jakich doœwiadczasz. Jednak nowe energie s¹ nosicielami m¹droœci i mi³oœci, które przekazuj¹ Wiedzê Pe³nej Bo¿ej ¯yczliwoœci i £aski. Nawet wiêcej, gdy¿ £aska jest naszym w³asnym ród³em i Prawdziwym Naturalnym Stanem. To tylko zabiera od nas tylko to, co nie rezonuje z mi³oœci¹, £ask¹ i Prawd¹, nasz¹ w³asn¹ Prawd¹. Dlatego jest to najbardziej pomyœlne, aby wykszta³ciÌ najpierw swój umys³ domniemaniem, ¿e jesteœ Bosk¹ i nieograniczon¹ Istot¹ Œwiat³a, ¿e twoje istnienie trwa w mi³oœci i ¿e ta prawda musi byÌ odzwierciedlona prêdzej czy póŸniej w twoim w³asnym doœwiadczeniu! Po prostu, dlatego, ¿e jest to Twoja Nieod³¹czna Prawda! To jest usposobieni, które mamy kultywowaÌ, zw³aszcza w tych czasach Wielkiego Bo¿ego B³ogos³awieùstwa, a co najwa¿niejsze w czasach wielkiego wp³ywu Œwiat³a i Œwiadomoœci, która pragnie obudziÌ siê w naszych naczyniach cia³a-umys³u. Drodzy bracia i siostry, wszyscy z was, którzy pragn¹ z ich serca, aby byÌ czêœci¹ tej Boskiej Przygody, bez wzglêdu na etap ¿ycia, z jakim rezonujecie, poniewa¿ nieod³¹czna Prawda rezonuje z Wielkim Procesem Przebudzenia. I tak musi ujawniÌ siê Sama w twojej w³asnej œwiadomoœci w odpowiednim czasie. Rozwa¿cie wszystkie swoje w¹tpliwoœci dotycz¹ce w³asnego przebudzenia jako egoistyczne skamienia³oœci, odzwierciedlaj¹ce star¹ masow¹ œwiadomoœÌ o iluzorycznym œwiecie pozornej trwa³oœci i sztywnoœci, z zewnêtrznym bogiem, który jest oddzielony od jego stworzenia. Zak³adaj¹c w³asne przebudzenie jest za³o¿eniem swojej twórczej mocy wspó³tworzenia, jest za³o¿eniem swojej Boskoœci, jest domniemaniem Jednoœci ca³ego istnienia jest domniemaniem, ¿e jest tylko Œwiat³o, jest Za³o¿eniem, ¿e istnieje tylko Mi³oœÌ i ¿e Wszystko jest Œwiadomoœci¹. Z t¹ wiar¹ w swoim Sercu jesteœcie bardzo dobrze wyposa¿eni, aby otrzymaÌ swoj¹ pe³n¹ mo¿liwoœÌ najwiêkszego B³ogos³awieùstwa nadchodz¹cych wielkich wydarzeù! RadoœÌ jest towarzyszem tej Wiary, i to nie ma nic wspólnego z tradycyjn¹ religijnoœci¹ i "wiar¹", ale z powszechnym prawem Boskiej Rzeczywistoœci, w którym wszystkie istoty i wszechœwiaty tkwi¹ i uczestnicz¹, œwiadomie lub nieœwiadomie, poniewa¿ jest tylko JEDEN doœwiadczaj¹cy.
Mi³oœÌ i B³ogos³awieùstwa, Ute 09 listopada 2012 Autor: Ute http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/11/resonating-with-great-process-of.html
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
 |
« Odpowiedz #1658 : Listopad 12, 2012, 23:33:14 » |
|
Witam, Z poslaniem, przekazem roznych archaniolow czy innych zetknalem sie kilka lat temu. Niektore byly bardzo "szczegolowe" w zestawieniu z innymi, wypelnione drobnymi detalami. Byly tam objasniane kolejne przejscia na nowe poziomy czy gestosci. Na poczatku czytalem je nawet, niektore byly kilkudziesiecio stronicowe. Brrrrrr! Na szczescie wkrotce uwolnilem sie od tych bredni. Ale jak inni moga odroznic kit od chociaz szczypty wiedzy? Mozna, bo one wszystkie maja wiele punktow wspolnych choc mniej lub bardziej zakamuflowanych. W sumie sa to proste chwyty i prymitywne, tak jak i ta cala cholota, ktora je roznosi po swiecie. Wykorzystywane jest to co tkwi w kazdym naiwnym czlowieku. Naiwnym, czyli nieswiadomym, bez wlasnych doswiadczen, klepiacym bezmyslnie regoly i formuly. Nie mam zamiaru je dokladnie opisywac a nawet nie chce. Chociaz na kazdy osad istnieje odpowiednia riposta to przytocze taki " wpasc spod deszczu pod rynne " Mnozace sie coraz bardziej wynurzenia roznych idiotow i zawodowych kretaczy, bazujace na emocjach, zbieraja statystyczny plon. No i w koncu nie trzeba bedzie niczego ukrywac, rozhisteryzowany mozg juz niczego nie odrozni. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1659 : Listopad 13, 2012, 10:37:32 » |
|
Ostatnio Arkturaianie staja siê mocno aktywni. Moim zdaniem warto poczytaÌ, co maj¹ do powiedzenia na temat zakamuflowanego smutku, czy pamiêci komórkowej. WiadomoœÌ Arkturian na 12 listopada 2012
Pozdrowienia umi³owani, Jesteœmy Arkturianami i jesteœmy tutaj, aby pomóc, wspieraÌ i dla dalszego uwolnienia ludzkiego serca od posiadanych g³êboko emocji, których was jako ludzi nauczono przechowywaÌ i uniemo¿liwiaÌ wam ekspansjê. To jest opakowanie smutku wokó³ ludzkiego serca, które zamknê³o i st³umi³o ludzkoœÌ i to jest ten smutek, który jest obecnie wylewany w poprzek i wewn¹trz ludzkiej rasy w tym czasie.
Jesteœmy tu, aby poprowadziÌ dalej ten proces i pomóc wam uzyskaÌ jasnoœÌ wewnêtrznej wizji w odniesieniu do tej g³êboko utrzymywanej zgryzoty. Jako rasa, byliœcie nauczani przez tych, którzy szkolili was do utrzymania JaŸni w ni¿szej wibracji, ¿e smutek jest nieunikniony i ¿e bêdziecie odrêtwiali przez smutek, który nosicie na wiecznoœÌ. To nie jest prawd¹, a my jesteœmy tutaj, aby pomóc wam rozpuœciÌ tê naukê, abyœcie mogli ujawniÌ Prawdê ukryt¹ na pe³nym widoku. Gdy¿ przyszliœcie na t¹ planetê ¿yÌ jako cz³owiek, aby doœwiadczyÌ wszystkich emocji wam dostêpnych jako cz³onkom ludzkiej rasy.
Nauki nauczane w tej rasie w kó³ko stworzy³y wzorce ¿alu i nienawiœci, które przyku³y duszê do ludzkiego pojazdu w sposób, który jest podobny do zalewania betonem w butów i proœb¹, aby przejœÌ kilka mil. Jest to niezwykle trudne doœwiadczenie ¿ycia na planecie Ziemi, gdy¿ jest filtrowane tak mocno i tak gêsto. Jesteœmy tutaj, aby pomóc wam odblokowaÌ serce, gdy¿ serce jest kluczem do wszechœwiata. Mi³oœÌ jest odpowiedzi¹, bez wzglêdu na pytanie, moi drodzy i jesteœmy tutaj, aby pomóc Wam przejœÌ przez ten proces z ³atwoœci¹.
Wielu z was moÂże byĂŚ teraz w g³êbokich bĂłlach smutku, ten smutek jest reaktywowany przez wspomnienia, tych, ktĂłrzy zginĂŞli w wojnach, ktĂłre miaÂły miejsce na ziemi oraz wewnÂątrz „fabryki” Ziemi, i my wskazujemy, Âże ten Âżal musi byĂŚ teraz uleczony. GdyÂż w uzdrowieniu jest uwalnianie, ktĂłrego wasza dusza pragnie i z ktĂłrym ludzki pojazd teraz walczy. GdyÂż Âżal nie tylko jest przechowywany w sercu ludzkiego pojazdu jest rĂłwnieÂż przechowywany w samych komĂłrkach ludzkiego pojazdu. Jest on nastĂŞpnie przekazywany z pokolenia na pokolenie ludzkich pojazdĂłw, ktĂłre rodzÂą siĂŞ na naszej planecie. WSZYSCY majÂą komĂłrkowe wspomnienia Âżalu i nienawiÂści, i wszystkim jest coraz trudniej funkcjonowaĂŚ wewnÂątrz.
Nie jesteÂś swoim ludzkim pojazdem, ludzki pojazd podobny do samochodu, jest w stanie przetransportowaĂŚ was po caÂłej planecie, podczas gdy jeszcze wielu jest osÂłoniĂŞtych od tej Prawdy, i teraz doÂświadczajÂą szybkich zaÂłamaĂą ich ludzkich pojazdĂłw. GĂŞstsze, niÂższe energie zaczynajÂą rozbijaĂŚ struktury komĂłrkowe ludzkiego pojazdu w postaci chorĂłb i niemocy.
To mo¿e byÌ odwrócone, ale proces ten wymaga pozwolenia na uwalnianie i uzdrawianie g³êboko zakorzenionych emocji i stwierdzamy, ¿e jesteœmy tutaj, aby pomóc wszystkim w tym procesie. Nowe energie s¹ wspieraj¹ce i to jest widoczne na ca³ej planecie, jak cz³owiek dociera do cz³owieka, jak serca wielu w pe³ni siê otwieraj¹. Wylanie ¿alu powinno byÌ postrzegane jako pocz¹tek procesu uzdrowienia, który jest w Prawdzie, a nie czymœ, czego was nauczono, bo was nauczono chroniÌ smutek wszelkimi kosztami. Nauczono was trzymaÌ siê ¿alu i wykorzystywaÌ go jako paliwa dla ludzkiego pojazdu. £zy, które s¹ oczyszczaj¹ce nauczono was wstrzymywaÌ, dalej wzorcuj¹c komórki ludzkiego pojazdu do zniszczenia. Gdy¿ ludzkie cia³o by³o zaprojektowane, aby byÌ zasilane Mi³oœci¹, która Jest. To jest jedyna tkanina wszechœwiata i jest paliwem dla ludzkiego pojazdu.
Zbli¿one do wlania oleju napêdowego w samochodzie benzynowym nauczono was stosowaÌ niew³aœciwy pokarm dla swojej ludzkiej postaci, i to spowodowa³o wzorce chorób i niedomagaù manifestuj¹ce siê w ludzkim pojeŸdzie oraz w rodzinach, które pracuj¹, aby utrzymaÌ uchwyt g³êbokich nauk, nauczanych wszelkimi kosztami.
Teraz, jako ¿e nowe energie Ziemi zaczynaj¹ odblokowywaÌ serce i emocje zaczynaj¹ siê wylewaÌ na zewn¹trz, prosimy Was trzymaÌ siebie w Mi³oœci, która Jest i pozwoliÌ Mi³oœci, która Jest rozlewaÌ siê wokó³ was i przez was, gdy¿ to jest ponowna energetyzacja Was z poziomu komórkowego na zewn¹trz. Proces ten wydaje siê byÌ trudnym na pocz¹tku, ale gdy Mi³oœÌ, która Jest, weŸmie was w posiadanie i zacznie naprawiaÌ wasze komórki i wspieraÌ wasz¹ energiê, to zostanie pokazane wam wyraŸnie. Gdy¿ Wasza wewnêtrzna wizja zacznie siê oczyszczaÌ, zaczniecie pamiêtaÌ, Kim jesteœcie w Prawdzie i zaczniecie jeszcze raz czuÌ rodzinê, której odmawiano Wam od eonów.
Jesteœmy czêœci¹ tej rodziny i trzymamy was teraz drodzy umi³owani w ciep³ym uœcisku. Niech nasza mi³oœÌ do Was zacznie rozpuszczaÌ g³êboko zakorzenione wzorce zamkniêcia, niech nasza mi³oœÌ do Was zacznie oczyszczaÌ i doskonaliÌ Wasz¹ wewnêtrzn¹ wizjê ¿ebyœcie zdali sobie sprawê, ¿e jesteœcie kochani ponad miarê, gdy¿ Wszyscy to JEDNO. Jesteœmy waszymi braÌmi i siostrami z gwiazdozbioru Arkturusa i JESTEŒMY WAMI.
12 listopada 2012 Channeler: Karen Doonan www.crystalline-sanctuary.comwww.thegalacticportal.comwww.labrynthschooloflight.com
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1660 : Listopad 13, 2012, 12:12:29 » |
|
Witam, Z poslaniem, przekazem roznych archaniolow czy innych zetknalem sie kilka lat temu. Niektore byly bardzo "szczegolowe" w zestawieniu z innymi, wypelnione drobnymi detalami. Byly tam objasniane kolejne przejscia na nowe poziomy czy gestosci. Na poczatku czytalem je nawet, niektore byly kilkudziesiecio stronicowe. Brrrrrr! Na szczescie wkrotce uwolnilem sie od tych bredni. Ale jak inni moga odroznic kit od chociaz szczypty wiedzy? Mozna, bo one wszystkie maja wiele punktow wspolnych choc mniej lub bardziej zakamuflowanych. W sumie sa to proste chwyty i prymitywne, tak jak i ta cala cholota, ktora je roznosi po swiecie. Wykorzystywane jest to co tkwi w kazdym naiwnym czlowieku. Naiwnym, czyli nieswiadomym, bez wlasnych doswiadczen, klepiacym bezmyslnie regoly i formuly. Nie mam zamiaru je dokladnie opisywac a nawet nie chce. Chociaz na kazdy osad istnieje odpowiednia riposta to przytocze taki " wpasc spod deszczu pod rynne " Mnozace sie coraz bardziej wynurzenia roznych idiotow i zawodowych kretaczy, bazujace na emocjach, zbieraja statystyczny plon. No i w koncu nie trzeba bedzie niczego ukrywac, rozhisteryzowany mozg juz niczego nie odrozni. pozdrawiam
Ace, mam dokÂładnie takie samo zdanie na temat wiĂŞkszoÂści przekazĂłw. Ale nic nie poradzisz, widocznie kaÂżdy sam musi doÂświadczyĂŚ skutkĂłw przesiÂąkniĂŞcia tymi bredniami. ToÂż to prawdziwa sieĂŚ, ktĂłra wciÂąga i nim siĂŞ czÂłowiek obejrzy, juÂż wsiÂąkÂł. A ktoÂś ma poÂżywienie, ca³¹ twojÂą uwagĂŞ, energiĂŞ, wiarĂŞ, serce. Czekasz na cud i nie dostrzegasz jak wciÂąga ciĂŞ otchÂłaĂą. Bo ego karmione jest smakowitymi kÂąskami o twojej wyjÂątkowoÂści, nadzwyczajnoÂści, wiĂŞc roÂśnie i roÂśnie w tym swoim utwierdzeniu. I przepaœÌ miĂŞdzy zdrowym oglÂądem rzeczywistoÂści oraz siebie, robi siĂŞ coraz wiĂŞksza. IleÂż to pseudo duchowych for namnoÂżyÂło siĂŞ ostatnimi czasy? Miliony caÂłe. SieĂŚ coraz szczelniejsza, coraz wiĂŞcej ofiar nowej, zmodyfikowanej religii. NiedÂługo, po sÂławetnej dacie 21.12 wielu bĂŞdzie lizaĂŚ rany. Czy wszyscy siĂŞ podniosÂą? Ech… naiwnoÂści i gÂłupoto ludzka. Oby ³ó¿ek w psychiatrykach nie zabrakÂło. Ale i tam zapewne bĂŞdzie trwaÂło szkolenie… bo „oÂświecony” mĂłzg bĂŞdzie oÂświecaÂł inne mĂłzgi… i tworzyÂł nowe matrixy. A Âżycie jest takie proste, z natury pÂłynÂą wszelkie prawa…
|
|
|
|
|
|
|
Kate
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1661 : Listopad 13, 2012, 12:27:18 » |
|
ptak cyt Nied³ugo, po s³awetnej dacie 21.12 wielu bêdzie lizaÌ rany. Czy wszyscy siê podnios¹? Dosc wnikliwie wczytywalam sie w niektore posty i zauwazylam pewnego rodzaju errate  np. Dariusz przedluzyl termin°° do bodajze 2017  //wpierw byl 2014 ale za bliski, wiec przesunieto w czasie// Czas isc zbozem, we wsi Moskal stoi;) 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1662 : Listopad 13, 2012, 13:09:06 » |
|
Ptaku, odpowiem ci twoim w³asnym prawem lustra. Ka¿dy widzi to co chce zobaczyÌ (oczywiœcie to efekt dzia³ania ego) i nie próbuje wchodziÌ g³êbiej, ale to jego doœwiadczenia. Ja nie próbujê nikogo ograniczaÌ czy cenzurowaÌ, ka¿dy swój rozum ma. Oczywiœcie, z tego samego Ÿród³a s¹ przekazy lepsze, gorsze i ca³kiem do kitu, ale ja nie jestem od tego, ¿eby bawiÌ siê w cenzora i wymuszaÌ moje widze-misie na innych, nie uwa¿am te¿ czytelników za tak têpych, ¿eby ich trzeba by³o chroniÌ przed s³owami Archanio³a czy Baldura. Po raz kolejny motto Darka: "pozwól sobie byÌ sob¹, a innym byÌ innymi". Oczywiœcie mi³o by³oby i po¿ytecznie te¿ dla niektórych, gdyby dyskutanci wskazali elementy manipulacji i potupali NIE, NIE, NIE, ale to ju¿ jak widaÌ zbyt wielki wysi³ek.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1663 : Listopad 13, 2012, 13:32:16 » |
|
OczywiÂście miÂło byÂłoby i poÂżytecznie teÂż dla niektĂłrych, gdyby dyskutanci wskazali elementy manipulacji i potupali NIE, NIE, NIE, ale to juÂż jak widaĂŚ zbyt wielki wysiÂłek. W myÂśl maksymy, by kaÂżdy zajmowaÂł siĂŞ sobÂą, nie bĂŞdzie Âżadnego tupania, bo i po co? ZbĂŞdny wysiÂłek, wszak kaÂżdy rozum swĂłj ma.  To pa 
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
 |
« Odpowiedz #1664 : Listopad 13, 2012, 13:38:07 » |
|
Witaj ptaku, Ace, mam dokÂładnie takie samo zdanie na temat wiĂŞkszoÂści przekazĂłw. Ale nic nie poradzisz, widocznie kaÂżdy sam musi doÂświadczyĂŚ skutkĂłw przesiÂąkniĂŞcia tymi bredniami. ToÂż to prawdziwa sieĂŚ, ktĂłra wciÂąga i nim siĂŞ czÂłowiek obejrzy, juÂż wsiÂąkÂł. A ktoÂś ma poÂżywienie, ca³¹ twojÂą uwagĂŞ, energiĂŞ, wiarĂŞ, serce. Czekasz na cud i nie dostrzegasz jak wciÂąga ciĂŞ otchÂłaĂą. Bo ego karmione jest smakowitymi kÂąskami o twojej wyjÂątkowoÂści, nadzwyczajnoÂści, wiĂŞc roÂśnie i roÂśnie w tym swoim utwierdzeniu. I przepaœÌ miĂŞdzy zdrowym oglÂądem rzeczywistoÂści oraz siebie, robi siĂŞ coraz wiĂŞksza. IleÂż to pseudo duchowych for namnoÂżyÂło siĂŞ ostatnimi czasy? Miliony caÂłe. SieĂŚ coraz szczelniejsza, coraz wiĂŞcej ofiar nowej, zmodyfikowanej religii. NiedÂługo, po sÂławetnej dacie 21.12 wielu bĂŞdzie lizaĂŚ rany. Czy wszyscy siĂŞ podniosÂą? Ech… naiwnoÂści i gÂłupoto ludzka. Oby ³ó¿ek w psychiatrykach nie zabrakÂło. Ale i tam zapewne bĂŞdzie trwaÂło szkolenie… bo „oÂświecony” mĂłzg bĂŞdzie oÂświecaÂł inne mĂłzgi… i tworzyÂł nowe matrixy. A Âżycie jest takie proste, z natury pÂłynÂą wszelkie prawa… Jak to dobrze, ze istnieja jeszcze ludzie, ktorzy tak samo mysla. Gdybym sie chcial wszystkiemu sprzeciwiac pewnie by i tych godzin,ktore mamy ani chybi zabraklo. Ja takze nie sadze, ze to co pisze cos odmieni. Jesli nikt nigdy sam nie probowal, cokolwiek w swoim zyciu zrobic sam, to prawie pewne, ze wybierze argument za, ktorym stoi przynajmniej jakis docent. Mnie tez nic po satysfakcji, ze mialem chocby czesciowa racje. Zmanipulowany "czas", ukryty w kalendarzu, i tak na 100% wszystko zweryfikuje. Ale nie naturalnie po tej bredni na resorach o grudniu 2012. Widzisz, patrzac z perspektywy na ludzi, mozna zrozumiec dlaczego po Jezusie pozostalo tylko pare linijek domyslow w starych pismach, a za krzty zrozumienia. I po 2000 latach nie jest lepiej. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Kate
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1665 : Listopad 13, 2012, 13:40:07 » |
|
blu cyt OczywiÂście miÂło byÂłoby i poÂżytecznie teÂż dla niektĂłrych, gdyby dyskutanci wskazali elementy manipulacji i potupali NIE, NIE, NIE, ale to juÂż jak widaĂŚ zbyt wielki wysiÂłek. Blu, Ty taki niesamowicie spokojny czlowiek nawolujesz do SPRZECIWU??? Przeciez nie wolno, bo w tej grze takie sa reguly, ze nie wolno 3x NIE, lecz trzeba 3xTAK  Z mojej strony, to wskazywanie elementow manipulacji bylo moim glownym zajeciem... niestety nie podobalo sie wierchuszce.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1666 : Listopad 13, 2012, 13:42:51 » |
|
Wiêc machanie szabelk¹ jeœli nie chce siê ucha obci¹Ì te¿ jest bez sensu, bo nie ma efektu z w³o¿onego wysi³ku. Ta maksyma jakiœ sens ma, jeœli wierzyÌ, ¿e nie ma przypadków i jesteœmy przyci¹gani przez potrzebne nam doœwiadczenia. To niesamowicie wiele t³umaczy, ale czy wszystko mo¿na tym t³umaczyÌ, nie wiem.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1667 : Listopad 13, 2012, 13:47:31 » |
|
nawet bliÂźniacy nie myÂślÂą tak samo,- kiedyÂś naszÂła mnie naprawdĂŞ przeraÂżajÂąca myÂśl- Âświat 7mld. tak samo myÂślÂących ludzi 
|
|
|
|
|
|
|
Kate
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1668 : Listopad 13, 2012, 13:49:08 » |
|
bluWiêc machanie szabelk¹ jeœli nie chce siê ucha obci¹Ì te¿ jest bez sensu, bo nie ma efektu z w³o¿onego wysi³ku. A kto powiedzial, ze nie chce sie obciac. Szabla wyciagnieta do gory to znak gotowosci, skierowana do przodu atak, do dolu kapitulacje. U mnie jak na razie do gory, a jak u Ciebie? 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1669 : Listopad 13, 2012, 14:02:30 » |
|
Kate, nie wszystko ju¿ pamiêtam, ale twoje wskazówki chyba bardzo selektywne by³y i w nieoczekiwanej formie, mo¿e st¹d brak zrozumienia. Tutaj bardziej mi chodzi o odniesienie do tekstu. Nie widzê powodu, dla którego nie mia³abyœ wskazywaÌ lub siê sprzeciwiaÌ, jeœli coœ jest niezgodne z twoj¹ wiedz¹, bo to by³aby cenzura, ale uogólnianie te¿ do niczego nie prowadzi, zreszt¹ jak Przebiœnieg twierdzi: "dla ka¿dego...", wiêc staram siê zapewniaÌ "co innego", lepiej lub gorzej, w/g niektórych gorzej ju¿ nie mo¿na, ale co mi tam. Wiem jedno na dziœ, ¿e liniowym pojmowaniem i rozumem wszystkiego sobie wyt³umaczyÌ nie mogê, wiêc domniemywam, ¿e w przysz³oœci pod tym wzglêdem mo¿e byÌ tylko gorzej, wiêc nie mogê jedynie przyjmowaÌ i opieraÌ siê na tym co znam wy³¹cznie ze swoich doœwiadczeù lub bliŸnich, bo brak mi danych.
Edit: schowana!
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2012, 14:04:31 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1670 : Listopad 13, 2012, 21:21:47 » |
|
E, tam, jaki nasz wojownik, my nie wojujemy. To twój adorator, tylko jak zobaczy³ to, co robisz to boi siê ch³opina podejœÌ bli¿ej, co by nie oberwa³ zanim siê zd¹¿y przedstawiÌ. A tak to sobie wrzuci przybli¿enie na ekran. Wisi to zawsze generuje mieszane uczucia i nie jest podobne co ca³ej reszty ciebie walcz¹cej. W ostatecznoœci pomyœl o nim jak o agencie, od czego nie powiem, bo nie wiem, ale potem jakieœ afery "poza ma³¿eùskie" wychodz¹ i ludzie z piramidy spadaj¹. Dziwne, ¿e nigdy ¿adna krzywda siê im nie dzieje.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1671 : Listopad 13, 2012, 21:25:38 » |
|
OczywiÂście miÂło byÂłoby i poÂżytecznie teÂż dla niektĂłrych, gdyby dyskutanci wskazali elementy manipulacji i potupali NIE, NIE, NIE, ale to juÂż jak widaĂŚ zbyt wielki wysiÂłek. AleÂż zadawano pytania pytania ktĂłre mogÂłyby na to wskazywaĂŚ, proszono Ciebie o wypowiedÂź - ale zapadÂła cisza. I coÂś mocno mi siĂŞ kojarzy to 3 x nie :]
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1672 : Listopad 13, 2012, 21:36:06 » |
|
I po to JESTEM, aby reszcie pokazac, ze wisi mi to filmowanie i "szczyt" /Twoj/, czy samej boskiej piramidy. W pierdol jest w pierdol i tyle... ot ja - Janko Muzykant!  Ostra baba  Wiêêêcej Ognia hahahahaha. Có¿ dodaÌ ? Jedynie to, ¿e NIE JESTEŒ ... taka Muzykant  W tej walce z cieniem nie ma muzyki.
|
|
|
|
|
|
|
Kate
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1673 : Listopad 13, 2012, 21:45:42 » |
|
Natenczas Wojski chwyci³ na taœmie przypiêty Swój róg bawoli, d³ugi, cêtkowany, krêty Jak w¹¿ boa, obur¹cz do ust go przycisn¹³, Wzd¹³ policzki jak baniê, w oczach krwi¹ zab³ysn¹³, Zasun¹³ wpó³ powieki, wci¹gn¹³ w g³¹b pó³ brzucha I do p³uc wys³a³ z niego ca³y zapas ducha. I zagra³: róg jak wicher niewstrzymanym dechem Niesie w puszczê muzykê i podwaja echem. Umilkli strzelce, stali szczwacze zadziwieni Moc¹, czystoœci¹, dziwn¹ harmonij¹ pieni. Starzec ca³y kunszt, którym niegdyœ w lasach s³yn¹³, Jeszcze raz przed uszami myœliwców rozwin¹³; Nape³ni³ wnet, o¿ywi³ knieje i d¹browy, Jakby psiarniê w nie wpuœci³ i rozpocz¹³ ³owy. Bo w graniu by³a ³owów historyja krótka: Zrazu odzew dŸwiêcz¹cy, rzeœki - to pobudka; Potem jêki po jêkach skoml¹ - to psów granie; A gdzieniegdzie ton twardszy jak grzmot - to strzelanie. Tu przerwa³, lecz róg trzyma³; wszystkim siê zdawa³o, ¯e Wojski wci¹¿ gra jeszcze, a to echo gra³o.zrodlo; http://literat.ug.edu.pl/panfull/0004.htm
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1674 : Listopad 14, 2012, 09:40:54 » |
|
A tutaj smok Brian t³umaczy krótko, spokojnie, ³opatologicznie, ¿e wszelkie rodzaje informacji s¹ potrzebne, bo nie jesteœ sam cz³owieku na tym œwiecie. Nawet teoriê luster przywo³uje, co to siê teraz porobi³o Jakbyœ siê nie krêci³ lustro ciê dopadnie, no chyba ¿e bêdziesz je systematycznie rozbija³, zamiast przyjrzeÌ siê swojemu odbiciu, ale to grozi 7-ma wiekami nieszczêœÌ - czy warto? Oh, jakie to podstawowe
Wielu z was szuka³o bardzo d³ugo i stale szuka i szuka informacji, które s¹ bardziej zaawansowane ni¿ to, z czym macie do czynienia. Przy okazji, coœ znajdujecie. Ale zazwyczaj jest du¿o powtórzeù, i mo¿ecie powiedzieÌ, "Och, jakie to podstawowe". Có¿, to, co wam mówimy to jest, ¿e zaawansowane rzeczy, ¿e znajdziecie wiêkszoœÌ z nich, patrz¹c do œrodka, na zewn¹trz jest jakkolwiek tylko odbicie samego siebie. Mo¿ecie zobaczyÌ odbicie ni¿szych aspektów lub odbicie wy¿szych aspektów. To zale¿y od Was.
Jednak¿e, nawet wiêcej ni¿ to, jesteœcie tutaj, aby szanowaÌ poszukiwaczy którzy przechodz¹ te podstawowe kroki. ByÌ mo¿e niektórzy z was spojrz¹ wstecz na to jako magiczny czas, w którym odblokowaliœcie rzeczy po raz pierwszy. Nie, nie chcecie tam wracaÌ, bo nauczyliœcie siê tak wiele (pamiêtaj¹c wiele z tego, kim jesteœcie), ale tak, jak u cz³owieka, trochê nostalgia siê wam przydarza. To, co powiemy, to jest to, ¿e Wy, którzy to czytacie, jeœli to, co ju¿ zosta³o powiedziane pasuje do waszego postrzegania, gdzie jesteœcie - to oczywiœcie ukoùczyliœcie studia. Istnieje oczywiœcie wiele do zrobienia i nauczenia siê tak, jak uczeù studiach ma d³ugi okres przed nim. Ale jesteœcie w punkcie, w którym zosta³o osi¹gniête coœ w rodzaju szczytu tego, co œwiat mo¿e wam obecnie zaoferowaÌ. Wiêc osi¹gnêliœcie szczyt i siê wahacie. Czasem schodzicie w dó³ w wibracjach, czasami idziecie w górê. Kolejnym krokiem wydaje siê ucieczka.
Jednak energia Ziemi nie jest jeszcze gotowa na wasz kolejny krok - wiĂŞc macie dwie moÂżliwoÂści: (1) PrzekroczyĂŚ energiĂŞ Ziemi i zasadniczo opuÂściĂŚ (2) SzanowaĂŚ tych, ktĂłrzy przemieszczajÂą siĂŞ w wibracjach za wami i byĂŚ szczĂŞÂśliwymi i dumnymi z ich dokonaĂą odbijajÂących niektĂłre z waszych pierwszych osiÂągniĂŞĂŚ w nieco innym Âświetle, gdyÂż naprawdĂŞ oni sÂą JEDNYM z Wami. I o to wÂłaÂśnie we Wzniesieniu chodzi. To naprawdĂŞ nie dotyczy nr 1. ZrobiliÂście to w innym Âżyciu. To dotyczy nr 2. Tak, to prowadzi do ostatecznej lekcji: CierpliwoÂści.
I jak sobie z tym czymœ zwanym cierpliwoœÌ radzicie, jak siê uczycie, to utrzymuje was jako szczêœliwych, jak mo¿ecie, doœwiadczacie tak wiele, jak to mo¿liwe, i oczekujecie otwarcia do zrobienia kolejnego kroku. On nadchodzi.
14 listopada 2012 Channeler: Brian, smok http://lightworkers.org/channeling/171170/oh-how-basic
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 14, 2012, 14:22:42 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
|