Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 15:08:45

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... 80 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Inni o energii.  (Przeczytany 856106 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1650 : Listopad 09, 2012, 18:10:34 »

Owszem data 22. 11. 2012. jest dla nas dosyĂŚ istotna ale nie zupeÂłnie z powodu ustawieĂą cyferek i nie w takim kontekÂście jak to opisuje WiesÂława.

Kontynentem istotnym w obecnym momencie jest Europa , a nie Ameryka, Peru ze swoimi ceremoniami i rytuaÂłami Âśmierci to czas przeszÂłoÂści. Tak samo jak do przeszÂłoÂści naleÂży juÂż liczba 33, obecny czas to liczba 44 zaczynamy wchodziĂŚ w przestrzeĂą jej oddziaÂływania.

"Jedenasta furtka 11:11 - „diament w koronie”
 jej g³ówny cylinder bĂŞdzie aktywowany
 w Sekretnej Dolinie InkĂłw w Peru.
 W dniu 22 listopada 2012 roku.

TroszkĂŞ numerologii:

22.11.2012 = 38/11

22 + 11 = 33
 33 + 5= 38

11- ÂświatÂło, zakotwiczenie w nowym
 22 - budowniczy nowego Âświata
 33 - ÂŚwiadomoœÌ Chrystusowa"

33 to liczba mistrzowska III wymiaru, on wÂłaÂśnie dobiega koĂąca nie bĂŞdziemy go powtarzaĂŚ po raz piaty. LiczbÂą IV wymiaru w ktĂłry wchodzimy jest 44

Czyli mistrzostwa poprzednich wymiarĂłw;

Jedenasta furtka 11:11 - „diament w koronie”
 jej g³ówny cylinder bĂŞdzie aktywowany
 w Sekretnej Dolinie InkĂłw w Peru.
 W dniu 22 listopada 2012 roku.

TroszkĂŞ numerologii:

22.11.2012 = 38/11

22 + 11 = 33
 33 + 5= 38

11-- ÂświatÂło, zakotwiczenie w nowym
 22 - budowniczy nowego Âświata
 33 - ÂŚwiadomoœÌ Chrystusowa

zamykaj¹ przesz³oœÌ.

Dopiero odczyt 38 albo inaczej 3. i 8. daje zrozumienie pe³niejsze, albowiem 3 œwiêta cyfra Boska to harmonia dwóch aspektów po³¹czonych mi³oœci¹ Stwórcy prowadz¹ca do wiedzy nieskoùczonoœci czyli 8.
Jednak zanim do tego dojdzie, trzeba stworzyĂŚ wewnĂŞtrznÂą harmoniĂŞ w kobiecie i mĂŞÂżczyÂźnie przez  2. i 2. co powoduje osobiste mistrzostwo kaÂżdego z nich wyraÂżane liczbÂą 11. inaczej 1. i 1. dla kaÂżdego.
Gdy staniemy siê jedni¹ -1 jest to dowód i¿ osi¹gamy harmoniê przez -2 czyli po³¹czone w nas dwa aspekty, a to powoduje tylko wewnêtrzna mi³oœÌ dodana do dwójek i zapisana przez -3. I to ca³y sekret.
CaÂła tata to 38.   Zatem jednia Boska 3.realizujÂąc siĂŞ w tym dniu przez BoskÂą nieskoĂączonoœÌ 8.

NastĂŞpujĂŞ energetyczne otworzenie dostĂŞpu do wiedzy nieskoĂączonoÂści w przestrzeni, otwiera siĂŞ proces ktĂłry na ziemi dopiero zaistnieje , bowiem Âświat materialny wyraÂżony jest w czasie, a proces otwarcia poza czasem.
Czy Peru ma z tym jakiÂś zwiÂązek? Poza manipulacjÂą tÂą  informacjÂą Âżadnego.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2012, 20:20:48 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #1651 : Listopad 09, 2012, 19:04:48 »

wszystko jest przesuniête razem ze zmian¹ kalendarz który zamiast 13 miesiêcy ma obecnie 12) zatem cyklem zarz¹dzaj¹cym jest 13 nie 12.z tego wniosek i¿ ju¿ od 13 lipca jesteœmy w roku 2013,decyduj¹ce w tym wszystkim s¹ uk³ady planetarne a nie ustawienie cyferek sztucznie kieruj¹ce uwagê na jak¹œ datê.
Kto ma rozum niech myÂśli, analizuje i wyciÂąga wnioski.

Owszem data 22. 11. 2012. jest dla nas dosyĂŚ istotna ale nie zupeÂłnie z powodu ustawieĂą cyferek i nie w takim kontekÂście jak to opisuje WiesÂława.

Mój umys³ jednak tego nie pojmuje - czy wobec tego znalaz³by siê ktoœ kto podj¹³by karko³omna próbê wyt³umaczenia mi tego?
Skoro od lipca jesteÂśmy w 2013 r. to podawanie/opieranie siĂŞ na jakiejÂś przyszÂłej dacie, tj. 22.11.2012 r. jest... niedorzeczne, poniewaÂż... 22.11 to tak naprawdĂŞ nie 22.11 tylko jakaÂś inna data...
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #1652 : Listopad 10, 2012, 18:38:38 »

Pokój, Mi³oœÌ i 11.11

10 lis 2012

by krystal28 in ArchanioÂł Indriel

.

.

ArchanioÂł Indriel

PrzekazaÂła Bella Capozzi,  7 listopad, 2012.

❤ Drogie Dusze, to ja, Indriel.  Jestem waszÂą drogÂą przyjació³kÂą i opiekunkÂą i jestem zaszczycona, Âże miaÂłam przyjemnoœÌ kierowaĂŚ was do tej pory na drodze do Wzniesienia.  Kocham kaÂżdego z was niepohamowanie i ponad miarĂŞ. Wraz z caÂłym anielskim krĂłlestwem jestem przepeÂłniona radoÂściÂą z powodu waszych niezrĂłwnanych sukcesĂłw.  Zachwyceni, zwyciĂŞscy, gdy nastĂŞpny prĂłg zostaÂł przekroczony. RzeczywiÂście, z ponownym wyborem jednego z waszych  wÂłasnych – Wspó³wojownika ÂŚwiatÂła – na urzÂąd prezydenta StanĂłw Zjednoczonych, pokazaliÂście swojÂą determinacjĂŞ i ustanowiliÂście precedens.  Po³¹czyliÂście siĂŞ w jedno, aby pokazaĂŚ Âświatu, Âże ÂŚwiatÂło nie moÂże byĂŚ ugaszone.  Nie moÂże byĂŚ przyciemnione. Wzrasta tylko w jasnoÂści i rozprzestrzenia siĂŞ dalej. WiĂŞc weÂźcie to za znak, Âże Amerykanie budzÂą siĂŞ i ludzkoœÌ nie moÂże juÂż dÂłuÂżej byĂŚ zwodzona. NiezaleÂżnie od tego, gdzie mieszkacie na Âświecie, jest to dla was znaczÂące wydarzenie.  Jest to konkretny dowĂłd, o ktĂłry prosiliÂście, dowĂłd, Âże dokonuje siĂŞ postĂŞp.

❤ WiĂŞc teraz przejdÂźmy do nastĂŞpnej fazy.  11.11 jest tuÂż za rogiem i dla tych, ktĂłrzy dopiero teraz osiÂągajÂą ÂświadomoœÌ jest on zwiastunem poczÂątku najcudowniejszych i zadziwiajÂących serii przebudzeĂą.  Drodzy Wojownicy, to teraz tak naprawdĂŞ ekscytujÂąca praca siĂŞ rozpoczyna!  Dla was bĂŞdzie to oÂświetlenie, zasÂłuÂżona ulga, zarĂłwno energetycznie jak i fizycznie.  Spodziewajcie siĂŞ uzyskaĂŚ dokÂładniejszÂą jasnoœÌ wizji i szereg energicznych uaktualnieĂą, ktĂłre stopniowo wchodzÂą w Âżycie podczas otwierania siĂŞ  portali.  MÂłodzieĂącza witalnoœÌ, spowolnienie starzenia siĂŞ, odejÂście dokuczliwych objawĂłw Wzniesienia, Âżywa jasnoœÌ karnacji i oczu.  Gdy wasze fizyczne ciaÂła powoli siĂŞ wznoszÂą,  stale wzrasta wasza wibracja i bĂŞdziecie mogli odczuwaĂŚ i widzieĂŚ to jako oczywiste zmiany przez rok 2013.

❤ MoÂżecie rĂłwnieÂż spodziewaĂŚ siĂŞ ogromnych zmian w zakresie osobistego stylu Âżycia, kariery i celu Âżycia.  Wiedzcie o tym, Kochani, Âże nie inkarnowaliscie tu, aby wasze dni przeszÂły na wykonywaniu Âżmudnych  zadaĂą i na przywiÂązaniu, jak niewolnicy, do niskich stanĂłw  zmagaĂą i konkurencji. NapÂływajÂące energie i otwieranie siĂŞ portali  11/11 oznacza pewnego  rodzaju poczÂątek i jednoczeÂśnie koniec.  TrĂłjwymiarowy paradygmat jest wyraÂźnie przy swoim koĂącu.  Wiele z jego pozostaÂłoÂści odchodzi przez portale, tym samym pozostawiajÂąc miejsce na coÂś znacznie wspanialszego.  Ci, ktĂłrzy pracujÂą nad usuwaniem i przetwarzaniem toksycznych programĂłw z przeszÂłoÂści – zarĂłwno w waszych ciaÂłach i na Âświecie – poÂłoÂżyli podwaliny dla 5. wymiarowego paradygmatu Nowej Ziemi w celu rozpoczĂŞcia nieskrĂŞpowanego manifestowania postrzegalnej rzeczywistoÂści.  BÂądÂźcie gotowi na progresywne uwalnianie waszych zasobĂłw i presji jakie mieliÂście w waszej codziennej walce o przetrwanie.  I tak, bĂŞdziecie wreszcie wolni, aby  sÂłuchaĂŚ swojego serca, pod¹¿aĂŚ za swoimi marzeniami i byĂŚ prawdziwie speÂłnionym wykonujÂąc swojÂą prawdziwÂą ÂżyciowÂą pracĂŞ.  Nie moÂżecie jeszcze tego poj¹Ì, jak to bĂŞdziecie odczuwaĂŚ.  Ale uwaÂżamy, Âże w istocie bĂŞdzie to dla was  najbardziej zaskakujÂącÂą niespodziankÂą!

❤ Tak jak powiedziaÂłam wczeÂśniej, stary Âświat zapada siĂŞ na siebie, dlatego konieczne jest, abyÂście znaleÂźli nowe miejsce dla swojej energii do zakorzenienia.  Tym nowym punktem po³¹czenia bĂŞdzie wspaniaÂła Krystaliczna Siatka Gai.  Przyczepcie siĂŞ do niej, karmcie siĂŞ niÂą, odÂżywiajcie jÂą w zamian i wzrastajcie razem z niÂą jako w jednej nowej konstrukcji.   StaĂącie siĂŞ partnerami Gai, Kochani, i bÂądÂźcie jednym w Boskiej synchronicznoÂści.  Ona pragnie wam asystowaĂŚ w transformacji, w ​​taki sam sposĂłb jak wy asystowaliÂście jej.  11/11 jest czasem od³¹czania i ponownego przy³¹czania.  NiektĂłrzy mĂłwiÂą, Âże jest to odblokowywanie.  Nie pozwĂłlcie, aby ta kluczowa okazja was ominĂŞÂła.  Musicie podejœÌ do tego bardzo powaÂżnie.  Dostosujcie swĂłj harmonogram i poÂświĂŞĂŚcie czas na uczestniczenie w jednej z wielu odbywajÂących siĂŞ medytacji globalnych.  W rzeczywistoÂści, weÂźcie udziaÂł w wiĂŞcej niÂż jednej.   Zaznaczcie ten dzieĂą jako waÂżne ÂŚwiĂŞto i traktujcie swĂłj duchowy rozwĂłj jako priorytet.  ZaangaÂżujcie swoich przyjació³ i bliskich.  Rozpowiadajcie wszystkim, ktĂłrzy chcÂą sÂłuchaĂŚ, gdyÂż jest to dzieĂą JednoÂści. Gaja jest gotowa do podjĂŞcia jej nastĂŞpnego kroku i pragnie, aby wszystkie jej bÂłogosÂławione dzieci poszÂły wraz z niÂą.

❤ PrzekroczyliÂście prĂłg 3. gĂŞstoÂści i jesteÂście na drodze do 5-tej i nawet wyÂżej.  Jedynym zadaniem jaki pozostaÂł do zrobienia to kochanie.  Kochanie wszystkiego i wszystkich, kaÂżdÂą osobĂŞ, zwierzĂŞ, miejsce i rzecz.  Absolutnie nic innego teraz siĂŞ nie liczy.  Nie ma doprawdy niczego, co jest waÂżniejsze.  Albowiem to miÂłoœÌ poprowadzi was przez resztĂŞ drogi.  Tylko miÂłoœÌ moÂże stopiĂŚ serca tych, ktĂłrzy nie wierzÂą. Macie za zadanie, aby na tym siĂŞ w wiĂŞkszoÂści skupiaĂŚ od tego momentu, prawdopodobnie na tylko tej jednej rzeczy.  MiÂłoœÌ jest tym wszystkim, czym jesteÂśmy i tym wszystkim, czym pragniemy byĂŚ i to z tej platformy bezwarunkowej miÂłoÂści wszystko jest tworzone.

Z Serca WszechÂświata, jestem Indriel.  PrzychodzĂŞ w oddaniu i pokoju. I kocham was.

http://theangeldiaries.org/2012/11/07/archangel-indriel-peace-love-and-the-11-11-by-bella-capozzi-november-7-2012/

PrzetÂłumaczyÂła Krystal

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1653 : Listopad 10, 2012, 20:02:58 »

JesteÂśmy naprawdĂŞ juÂż bardzo blisko  finaÂłu , warto te ostatnie tygodnie wykorzystaĂŚ dla zaÂłatwienia wszystkich pozostaÂłych spraw, nie chowaĂŚ ich pod dywan, przestaĂŚ siĂŞ baĂŚ , zwyczajnie mĂłwmy prawdĂŞ. bowiem konfrontacja z niÂą oczyszcza naszÂą przestrzeĂą, bagaÂż do zabrania jest mniejszy i lÂżejszy a w naszej drodze do doskonaÂłoÂści jest to bardzo waÂżne.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

10.11.2012 OgÂłoÂście Ludziom. PARAMAHANSA YOGANANDA

DO OSI¡GNIÊCIA GRANICY RZECZYWISTO¦CI ¦WIAT£A POZOSTA£O:

40Days04Hours06Minutes19Seconds

Mistrz PARAMAHANSA YOGANANDA

Ukochani Ludzie,
moi Bracia i moje Siostry, Wy ktĂłrzy wchodzicie w ÂŚwiat ÂŚwiatÂła
- teraz, bo nadszedÂł na to Czas.

OtwĂłrzcie siĂŞ na codzienne Cuda, otwĂłrzcie siĂŞ Cudom ktĂłre codziennie wysyÂła Wam Pan. Wasza Droga jest zaprawdĂŞ ich peÂłna, abyÂście byli NIM wypeÂłnieni.

Boska Matka jest wszechobecna i troszczy siê o ka¿de Dziecko Ludzkie, ka¿dy szlak jest wys³any, ka¿da Droga pe³na jest mistycznych Tajemnic, ka¿dy krok jest krokiem w RzeczywistoœÌ jej Mi³oœci.

Jeszcze zanim rozpoznacie Wasze Zlecenia i bêdziecie mogli je przyj¹Ì, nale¿y powierzyÌ siê Stwórcy, ca³kowicie siê oddaÌ i takich oczekuje Was Boska Matka aby wyposa¿yÌ Was w Wiedzê i M¹droœÌ.

Teraz to niemoÂżliwe stanie siĂŞ moÂżliwym i nastĂŞpuje to dÂługo oczekiwane, nieskoĂączona MiÂłoœÌ StwĂłrcy rozszerza siĂŞ na tej Ziemi – bezgranicznie i wszechobecnie.

Teraz naleÂży byĂŚ caÂłkowicie w sobie samym i caÂłkowicie w StwĂłrcy – i jedno i drugie – teraz naleÂży kochaĂŚ siebie samego caÂłkowicie i kochaĂŚ caÂłkowicie StwĂłrcĂŞ. Aby MiÂłoœÌ niczym powĂłdÂź rozszerzyÂła siĂŞ na caÂły ÂŚwiat.

Æwiczcie siê w tym aby ca³y czas my¶leæ o Stwórcy, aby ca³y czas ¿yæ w Stwórcy, aby ca³y czas mówiæ poprzez Stwórcê i ca³y czas byæ rozpoznawalnym dziêki boskim czynom jako boskim.

UwaÂżajcie na to z kim przebywacie,
uwaÂżajcie na to czym zajmuje siĂŞ Wasz Duch,
uwaÂżajcie na to jaki pokarm dajecie Waszemu CiaÂłu.

IdŸcie w kompleksow¹ odpowiedzialnoœÌ za Wasze ¯ycie, nikt poza Wami samymi nie jest za to odpowiedzialny.
Dlatego ufajcie Wam samym przy wszystkich Decyzjach które macie teraz podj¹Ì a które dotychczas chêtnie przek³adaliœcie.

Oddajcie siê temu boskiemu, wo³ajcie Matkê wszystkich ¯yÌ w Wasz¹ obecnoœÌ jeœli jesteœcie niepewni i je¿eli macie sk³onnoœci do Starych Zachowaù. Albowiem nic nie jest trudniejszym jak Stare Przyzwyczajenie w myœleniu, mówieniu i czynieniu rozpoznaÌ jako takie i je porzuciÌ.

Postrzegajcie ¯ycie jako wielk¹ Ca³oœÌ. Postrzegajcie wszystkich Ludzi jako czêœÌ Ca³oœci, postrzegajcie wszystkie zwierzêta jako Wasze Rodzeùstwo, postrzegajcie wszystkie Roœliny jako Wasze Rodzeùstwo które doœwiadcza Wibracji Mi³oœci i które s³u¿y Wam ca³¹ Istot¹.

BÂądÂźcie uwaÂżni we wszystkim, ÂŻycie jest Prezentem Nieba i w Âżadnym momencie nie naleÂży lekkomyÂślnie go marnowaĂŚ.

Gubcie siê i trwoùcie tylko w Mi³oœci któr¹ przyszliœcie dawaÌ i doœwiadczaÌ. D¹¿cie tylko do tego aby rozpoznaÌ Cuda na Drodze powrotnej do ród³a.

W Œladach Stwórcy nie ma ¿adnej pomy³ki, nie ma b³êdów ani ¿adnych b³êdnych za³o¿eù bo ta Droga jest jasno oœwietlona i ka¿dy k¹t, ka¿de rozdro¿e czyni widocznym.

Œpiewajcie pieœni Mi³oœci, og³aszajcie Ludziom ¿e zacz¹³ siê czas Mi³oœci i nie dajcie siê przez nikogo od tego odwieœÌ.

Niewa¿ne gdzie, niewa¿ne kto, niewa¿ne w jaki sposób bêdziecie zatrzymywani: nie dajcie na siebie wp³ywaÌ, albowiem Œwiat³o zwyciê¿a nawet wtedy gdy CiemnoœÌ opiera siê przed wystawieniem na nie.

Uchylcie siĂŞ jednak nie cofajcie tam, gdzie odmawia siĂŞ Wam gestu powitalnego.

PozostaĂącie z daleka tam gdzie nie jesteÂście oczekiwani, jednak czekajcie na to z MÂądroÂściÂą i WiedzÂą Âże rĂłwnieÂż i te Drzwi ktĂłre byÂły dÂługo zamkniĂŞte otworzÂą siĂŞ przed Wami.

KaÂżdy Punkt Widzenia uwaÂżajcie za wyjÂątkowy i ÂświĂŞty Punkt Widzenia Istoty ktĂłra oddaÂła siĂŞ doÂświadczeniu i wiedzcie Âże „PomyÂłkami” wykÂładana jest Droga Maya i ona chce byĂŚ doÂświadczona. Z KrĂłlestw ÂŚwiatÂła schodziÂło i schodzi do LudzkoÂści wielu MistrzĂłw – dokoĂączone Istoty Anielskie zamieszkujÂą tÂą ZiemiĂŞ.

Wszystko dzieje siê z g³êbokiej Boskiej Logiki i LudzkoœÌ zaopatrzona jest we wszystko i dane jej jest wszystko, aby móg³ siê wype³niÌ ten Czas.

Honor stanie siĂŞ Waszym udziaÂłem,
Was, ktĂłrzy znajdziecie PokĂłj, SzczĂŞÂście i OÂświecenie w JednoÂści Pra-Matki wszystkich ÂŻyĂŚ.

Jak bardzo Ja Was kocham.
PARAMAHANSA YOGANANDA

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/11/10/10-11-2012-ogloscie-ludziom-paramahansa-yogananda/
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1654 : Listopad 11, 2012, 10:44:16 »

MieĂŚ produktywne i satysfakcjonujÂące 11/11

2012 10 LISTOPADA
 WysÂłane przez: Steve Beckow

ArchanioÂł MichaÂł
 Kilka ÂźrĂłdeÂł przyniosÂło naszÂą uwagĂŞ na wagĂŞ 11/11, w niedzielĂŞ, 11 listopada 2012.
 MichaÂła ArchanioÂła w godzinĂŞ z anioÂłem to w poniedziaÂłek przeszÂłoÂści powiedziaÂł Geoff: "celem 11/11 ... jest instalacja, rozbudowa i wzrost miÂłoÂści w sercu, wspó³praca na siatce." (1)
 WyjaÂśniÂł, Âże 11/11 Portal zostaÂł otwarty w 1992 roku, ale teraz otworzyÂły siĂŞ bardziej.
Mamy siê spodziewaÌ ogromnej ekspansji ", co nazywamy Connectedness w mi³oœci, w otwart¹ serdecznoœÌ wœród istot ludzkich, czy s¹ anio³ami lub hybrydy, starseeds lub ziem dozorcy. Wiêc jest intensyfikacja i g³êboko osobiste kotwiczenie i rozbudowa tego uczucia mi³oœci. "(2)
 On mĂłwi nam, Âże "jest to bardzo waÂżna data, zarĂłwno 11/11 i 12/12 - i wiesz, boski plan i plan nie zawsze idzie wedÂług dat. Ale to sÂą ludzkie punkty odniesienia, ktĂłre wam mĂłwiĂŞ sÂą waÂżne. "(3)
 I sugeruje, Âże "sÂą one waÂżne, aby zaznaczyĂŚ z okazji, z ceremonii, medytacji i modlitwy." (4)
 Doradza nam "myÂśleĂŚ o 11/11 jako deklaracja powszechnego pokoju."
"Czy moÂżna sobie wyobraziĂŚ - i zapraszam do tego - Âże to jest dzieĂą, Âże wszystkie narody, wszystkie istoty, z g³êbi ich rdzenia, majÂą ... golden-niebieskÂą moÂżliwoœÌ nie tylko wyboru pokoju wewnÂątrz, ale rĂłwnieÂż, aby wybraĂŚ pokĂłj  razem - na caÂłym Âświecie, kaÂżdy narĂłd, kaÂżdy lider, kaÂżdy uczeĂą.
"WiĂŞc to nie oznacza po prostu speÂłnienie mojej strategicznej inicjatywy pokojowej, jest speÂłnienie Twojej strategicznej inicjatywy pokojowej, jak rĂłwnieÂż.
To nie jest po prostu o zakoĂączeniu wojny lub niepokojĂłw spoÂłecznych, zabĂłjstw w Syrii, jest o koĂącu wojny gangĂłw.
Chodzi o koniec przemocy w rodzinie.
Chodzi o koniec tortur.
Chodzi o to, uznajÂąc wagĂŞ pokoju.
To wÂłaÂśnie ten dzieĂą i ten portal ... Âże bĂŞdzie pukaĂŚ ludzi dosÂłownie po piĂŞtach.
"WiĂŞc to jest to co chcielibyÂśmy poleciĂŚ, Âże plan imprez, w ktĂłrych zamierzasz jednoczyĂŚ siĂŞ w  wydarzenia zwiÂązane z miÂłoÂściÂą i pokojem w tym dniu, do zgÂłoszenia w imieniu siebie i swoich braci i siĂłstr na Ziemi." (5)
 W zeszÂłym roku, na 11/11/11, byÂła ogromna deflacja, gdy wydarzenia nie poszÂło jak siĂŞ spodziewano. ArchanioÂł MichaÂł dodaje w tej wiadomoÂści:
"Teraz, mĂłwiĂŞ ci to nie dlatego, Âże chcemy, aby utworzyĂŚ mnĂłstwo faÂłszywych oczekiwaĂą, mĂłwimy wam energicznie, co dzieje siĂŞ, dziĂŞki czemu moÂżna w peÂłni uczestniczyĂŚ w tej wspaniaÂłej unfoldment Matki planu.
"To jest dla mnie waÂżne, aby wyjaÂśniĂŚ znaczenie obu tych poszerzeĂą nadchodzÂących z portali, dziĂŞki czemu moÂżna przygotowaĂŚ siĂŞ i radoÂśnie spoÂżywaĂŚ energie, ktĂłre zalewajÂą kaÂżdego z was i waszÂą planetĂŞ." (6)
 Ja osobiÂście nie wiem, czy nie bĂŞdzie zauwaÂżalne podniesienie ilorazu miÂłoÂści na 11/11, czy teÂż jutro rozpoczyna siĂŞ cykl miÂłoÂści rosnÂąco i nic nie moÂże byĂŚ odczuwane w tym szczegĂłlnym dniu.Musimy zobaczyĂŚ.
 Sananada przez Fran Zapeda skierowaÂł takÂże wagĂŞ 11/11. On mĂłwi, "nie ma to ... byĂŚ eksplozja ujawniajÂąc siĂŞ w nas wszystkich jak prawdziwy makijaÂż, ktĂłry byÂł i jest przyspieszony przez gromadzenie czĂŞstotliwoÂści i przez podnoszenie ÂświadomoÂści. To byÂło i jest zaraÂźliwe, jak wiesz, a do tego dajemy naszÂą pomoc. "(7)
 Ale znowu nie wiemy, czy ta eksplozja nastÂąpi 11/11 lub po wiĂŞc przestrzegamy ludzi przed ich nadziejÂą,Âże siĂŞ dziaĂŚ bĂŞdzie dramatycznie i potem majÂą uczucie zawiedzenia.
 Sananda wyjaÂśnia dalej, Âże "scena jest dla Ciebie, aby wyÂłoniĂŚ siĂŞ jako twoja prawdziwa JaŸù we wszystkich aspektach i przez caÂły czas. To bĂŞdzie dla Ciebie zdumiewajÂące, bo do tej pory po prostu miaÂłeÂś wglÂąd to, i muszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże trochĂŞ wiĂŞcej niÂż inni, ale to bĂŞdzie wszystko wyrĂłwnaĂŚ siĂŞ, jak coraz bardziej siĂŞ rozwija jak on-line. "(Cool
 On mĂłwi, Âże ten nowy etap "zaczyna od nowa z kolejnym otwarciem portalu 11/11, ktĂłry siĂŞ poszerza, jak mĂłwimy. Stawki sÂą podniesione, Âże tak powiem, a scena jest ustawiona dla jednoczÂącej siĂŞ razem, nie ujawniaÂło siĂŞ to kiedykolwiek wczeÂśniej. "(9)
 WiĂŞc znowu tu duÂżo zaleÂży od tego, co rozumiemy przez "poczÂątek". ZwaÂżywszy, Âże mĂłwi "scena jest ustawiona dla jednoczÂącego siĂŞ zdarzenia", to nie moÂże byĂŚ mÂądre, aby oczekiwaĂŚ, Âże zdarzenie na 11/11. To moÂże przyjœÌ póŸniej.
 OczywiÂście wiele z naszych ÂźrĂłdeÂł w czasie mĂłwiÂło o wspaniaÂłej "imprezie" wkrĂłtce w naszej przyszÂłoÂści.
 To wydarzenie nieuchronnie jest coraz bliÂżej, ale nie znam jego dokÂładnego charakteru.
 Sananda mĂłwi nam, Âże "punkt zwrotny [zostaÂł] zostaÂł osiÂągniĂŞty i tak ÂŚwiatÂła iloraz wyró¿nia siĂŞ trzykrotnie jako dzieĂą dalej. Najprawdopodobniej czuĂŚ przyspieszenie energii i rosnÂąco naleÂży zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ, gdzie celem jest, moi drodzy. "(10)
 MoÂżna przypomnieĂŚ, Âże Matka Boska  podobne stwierdza przez LindĂŞ Dillon na konferencji Sedona:

Matka Boska
"Twoje odliczanie i tak jest nasze. Codziennie bierzemy miarĂŞ ilorazu ÂświatÂła i miÂłoÂści, na tej planecie i w sercach zbiorowych, a droga, to roÂśnie.
"To nie jest tak, Âże roÂśnie dojdzie do punktu krytycznego. Ty juÂż tam jesteÂś. JesteÂś gotowa, aby wrĂłciĂŚ do domu. Nie, nie do tego, co do tego, co myÂślisz, jak na zewnĂŞtrznych domenach lub nirwanie.
"JesteÂś gotowa wrĂłciĂŚ do domu do piÂątego wymiaru, na Nowej Ziemi, do swojej novej jaÂźni  w wspaniaÂłej formie krystalicznej, diamentĂłw pod ciÂśnieniem. To jest to, co tak pilnie pracowaliÂśmy z wami tak dÂługo. Oh, na dÂługo zanim siĂŞ urodziÂłaÂś. "(11)
 Sananada dodaje:
"Podano okres przyspieszenia w konserwacji i budowy swoich czĂŞstotliwoÂści, ktĂłre wymagajÂą jedynie puÂściĂŚ oczekiwania i przewidywanie swoich postĂŞpĂłw, a takÂże trzymaĂŚ siĂŞ swoich wizji  Nowej Ziemi, tak jakby byÂły juÂż, dziaÂły siĂŞ w tym momencie.
"ÂŻyj w nim teraz, dziaÂłaj w nim teraz, rozejrzyj siĂŞ i zobacz to teraz i rozpocznij swoje dziaÂłania, aby dopasowaĂŚ wizjĂŞ. JesteÂś tak zdolny odkÂładajÂąc resztki dualnoÂści i ÂżyĂŚ w nowych wymiarach wyÂższych, ktĂłre zostaÂły wam ujawnione teraz.
"To, co mĂłwiĂŞ jest  - dajcie zÂłapaĂŚ siĂŞ  tej nowej fali, tÂą potĂŞÂżnÂą jeszcze ÂłagodnÂą falĂŞ nowych poczÂątkĂłw. Teraz jest czas, a niezbĂŞdne skÂładniki to MiÂłoœÌ, oczywiÂście, a takÂże nacisk na nieustĂŞpliwoœÌ, co widzisz i czujesz, kiedy przy³¹czyĂŚ siĂŞ i ³¹czÂąc siĂŞ z sercem cudzym pochylajÂąc siĂŞ nad sprawÂą ustalenia raz na zawsze, w Âświecie miÂłoÂści, pokoju, i bogactwa dla wszystkich.
"Niech to bêdzie twoja ostroœÌ widzenia i niech to bêdzie Twój ka¿dy oddech. Tak, zrób jednocz¹c¹ medytacjê do tego na 11/11 ale wyrównaj siebie teraz i na zawsze b¹dŸ w tym sposobie myœlenia, lub dla lepszego obrazu, Serca-set. Doœwiadczysz eksplozjê kolorów, œwiat³a i euforii, ¿e trzeba jeszcze prze¿yÌ. "(12)

Symbolicznym ArchanioÂła Indriel
 I wreszcie ÂźrĂłdÂłem jest nie znany mi, ArchanioÂł Indriel przez Bella Capozzi, mĂłwi nam, Âże "11/11 jest tuÂż za rogiem, a dla tych, ktĂłrzy dopiero teraz przychodzÂą do ÂświadomoÂści, on zwiastuje poczÂątek najbardziej cudownych i zadziwiajÂącej serii przebudzeĂą. "(13) Znowu bĂŞdzie zwiastowaĂŚ go w tym dniu lub zwiastowaĂŚ jej wejÂścia w jakiÂś czas póŸniej? Nie wiemy.
 Opisuje to, co ma przyjœÌ jako "bÂłyskawica, ulga zasÂłuÂżona, zarĂłwno energetycznie i fizycznie."
"Expect zyskaÌ jasnoœÌ drobniejszego widzenia i szereg energetycznych uaktualnieù, które wchodz¹ w ¿ycie stopniowo, jak portale otworz¹ siê. M³odzieùcza witalnoœÌ, os³abienie starych, objawów dokuczliwych dla Wniebowst¹pienia, wibruj¹ca jasnoœÌ na skórze i jasnoœÌ oczu.Jak wznoszenie twoich cia³ fizycznych "powoli zaczyna doganiaÌ sta³y wzrost twojej wibracji, mo¿na czuÌ siê i zobaczyÌ je jako oczywiste zmiany jako w roku 2013 postêpuj¹.
"MoÂżna takÂże spodziewaĂŚ siĂŞ doÂświadczenia ogromnych zmian w zakresie osobistego stylu Âżycia, kariery i Âżycia celu. Wiedzcie o tym, Kochani, Âże nie wcielony tu przekazuje twoje dni robiÂą  inne zadania i bĂŞdÂą zwiÂązane, slavelike, do takich paĂąstw BASER walki i konkurencji.NapÂływajÂące energie i portal otwarty 11/11 oznacza rodzaj poczÂątku i koĂąca w jednym.The 3ci dimensional paradygmat jest wyraÂźnie  koĂączÂący siĂŞ. "(14)
NESARA przyniesie uwolnienie z niewoli i spodziewane to jest wkrĂłtce. Kontynuuje:
"Wiele z jego resztkami opuszczajÂą( ZiemiĂŞ)przez portale, a tym samym pozostawiajÂąc miejsce na coÂś znacznie wspanialszego wzi¹Ì go na miejsce. Ci, ktĂłrzy pracujÂą nad wyczyszczeniem i przetwarzaniem  toksycznych programĂłw z przeszÂłoÂści - zarĂłwno z swoich wÂłasnych statkĂłw i planetwide - poÂłoÂżyli podwaliny pod 5. wymiarowy paradygmat nowej ziemi, aby zblokowaĂŚ siĂŞ i rozpocz¹Ì  zamanifestowanie, nieograniczone, jako dostrzegalna rzeczywistoœÌ.
"Plan doÂświadcza progressive uwolnienia siĂŞ twoich zasobĂłw i naciskĂłw jakim byÂłeÂś poddawany  w codziennej walce o przetrwanie. Dlatego bĂŞdziecie wolni wreszcie by sÂłuchaĂŚ swojego serca, ÂśledziĂŚ swoje marzenia i byĂŚ prawdziwie speÂłnionym jak ty twojÂą prawdziwÂą ÂżyciowÂą pracÂą.Nie moÂżna zrozumieĂŚ tego, moÂżna, jak to bĂŞdziesz czuĂŚ? Nie, nie sÂądzĂŞ. UwaÂżamy, Âże w rzeczywistoÂści,  jest ona najbardziej zaskakujÂącÂą niespodziankÂą! "(15)
On teÂż zaleca planujmy medytacje na ten dzieĂą - medytacja globalnym.
"11/11 czas z dystansu i ponownego przy³¹czania. NiektĂłrzy mĂłwiÂą, Âże odblokowania. Nie pozwĂłl, aby tÂą kluczowÂą przepustkĂŞ (okazji wykorzystaĂŚ jak najlepiej). Musisz planowo podj¹Ì to bardzo powaÂżnie.ZmieĂą swĂłj harmonogram i poÂświĂŞĂŚ czas na udziaÂł w jednej z wielu medytacji globalnych odbywajÂących siĂŞ. W rzeczywistoÂści, weÂź udziaÂł w wiĂŞcej niÂż jednej. Oznacz ten dzieĂą jako wysokie Holiday, i na swĂłj duchowy numer priorytetu ewolucji jednoÂści. ZaangaÂżuj swoich przyjació³ i bliskich. Rozpowiadaj  wszystkim, ktĂłrzy bĂŞdÂą sÂłuchaĂŚ, poniewaÂż jest to dzieĂą z JednoÂściÂą. Gaia jest gotowa do podjĂŞcia jej nastĂŞpnego kroku, i pragnie, aby wszystkie jej bÂłogosÂławione dzieci, aby przeszÂły wraz z niÂą.
"PrzeszliÂście prĂłg z 3. gĂŞstoÂści i jesteÂście na dobrej drodze do 5. i coraz wyÂżej. Jedynym zadaniem jakie pozostaÂło do zrobienia jest o miÂłoÂści. Kocham wszystko i wszystkich, kaÂżdÂą osobĂŞ, zwierzĂŞ, miejsce i rzecz. Absolutnie nic innego siĂŞ nie liczy teraz. Nie istnieje rzeczywiÂście w ogĂłle nic, co jest waÂżniejsze.
"Dla Ciebie to miÂłoœÌ, ktĂłra powinna napĂŞdzaĂŚ ci resztĂŞ drogi. Tylko miÂłoœÌ moÂże stopiĂŚ serca tych, ktĂłrzy nie wierzÂą. Masz za zadanie, aby te podstawowe rzeczy skupiĂŚ  na tu i teraz jest , byĂŚ moÂże tylko jedno. MiÂłoœÌ jest wszystkim, czym jesteÂśmy i wszystko, czego pragniemy kiedykolwiek, a to z tej platformy bezwarunkowej miÂłoÂści, wszystko jest stworzone. "(16)
BĂŞdĂŞ uczestniczyĂŚ w ceremonii i medytacji tego dnia i zachĂŞcam wszystkich, kto czyta to samo.
  Z 11/11, bĂŞdziemy mieli tylko 39 dni do dnia gdy  jesteÂśmy w orientacji na WniebowstÂąpienie - Dec 21, 2012. A wiemy, Âże wszystko, co zwiÂązane z Ascension jest podniesieniem prĂŞdkoÂści.
ÂŻyczymy Wam wszystkim bardzo owocne i satysfakcjonujÂące 11/11.
http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/11/miec-produktywne-i-satysfakcjonujace.html
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2012, 10:59:07 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #1655 : Listopad 12, 2012, 20:03:21 »

To krĂłciutki przekaz ArchanioÂła. Potwierdza jakoby peÂłne otwarcie portalu i ogÂłasza stworzenie siÂły dla pokoju.
BĂŞdziemy to obserwowaĂŚ blisko i daleko.

SiÂła dla pokoju zostaÂła stworzona. Karmcie jej  poczÂątkujÂące Âżycie ostroÂżnie. - Michael

W tym dniu, 11.11, portal energii 11:11 jest otwarty do jego pe³nego potencja³u. Obserwujemy, ¿e bardzo wielu ludzi by³o i bêdzie siê ³¹czy³o ze sob¹ w medytacji i wizualizacji, ³¹cz¹c siê z krystaliczn¹ siatk¹ matki ziemi.

Jest to pocz¹tek odliczania, by tak rzec, kilku ostatnich najwa¿niejszych kamieni milowych prowadz¹cych do 21.12.2012. Istnieje wiele, wiele oczekiwaù po³¹czone przez Was z tym dniem, rzeczywiœcie z tym jednym. Te nadzieje, marzenia i oczekiwania napêdzaj¹ Was do przodu i daj¹ wspania³y efekt dla waszej œwiadomoœci.

To bĂŞdzie sporo czasu, zanim siĂŞ zorientujecie siĂŞ w peÂłnym zakresie zmian, ktĂłre przynieÂśliÂście do waszego Âświata przyszÂłoÂści, ale zmiany, ktĂłre stworzyliÂście w waszym Âżyciu sÂą i bĂŞdÂą oczywiste, przynajmniej dla was.
Gdy¿ wiele z nich nie jest widoczne dla tych, którzy patrz¹ na was, w ogóle nie s¹ wa¿ne. W rzeczywistoœci, ju¿ w niema³ym stopniu równie¿ zmieniliœcie œwiadomoœÌ dla nich. A w czasie, zrozumiej¹ to.

Dzisiejsza wiadomoœÌ bĂŞdzie krĂłtka i na temat, ale nie bez znaczenia. ÂŻyczymy Wam, abyÂście zrozumieli wielkoœÌ tego, co zrobiliÂście i nadal to robicie. I chcemy rozszerzyĂŚ nasze gratulacje i jeszcze raz, nasza pewnoœÌ naszej gotowoÂści do asystowania przez te ostatnie kilka tygodni. Wasze postĂŞpy zauwaÂżono i okrzykniĂŞto w caÂłym kosmosie. Nie moÂżecie zobaczyĂŚ wpÂływĂłw, jaki macie na WSZYSTKO, ale sÂą one bardzo realne. Gdy otworzycie wasze serca na energie ze ÂŹRÓDÂŁA w tym czasie otwĂłrzcie je rĂłwnieÂż dla kaÂżdego innego. SiÂła dla pokoju zostaÂła stworzona. Karmcie jej  poczÂątkujÂące Âżycie ostroÂżnie.

BĂŞdziemy mĂłwiĂŚ jeszcze raz bardzo szybko. Dobrego dnia.

11 listopada 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #1656 : Listopad 12, 2012, 20:42:16 »

okejos, trza z tematem się dosłownie przespać. Zobaczymy jutro rano co się działo w międzyczasie, czyli w nocy !
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2012, 20:42:28 wysłane przez barneyos » Zapisane

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1657 : Listopad 12, 2012, 22:23:59 »

TrochĂŞ zalegÂły artykuÂł Ute. Jest juÂż po 11:11, ale warto poczytaĂŚ.

RezonujÂąc z wielkim PROCESEM PRZEBUDZENIA

Image by Ute Posegga-Rudel, Copyright © 2012

NajdroÂżsi przyjaciele!

Z nadchodz¹cym wielkim wydarzeniem portalu 11.11.12, jesteœmy wezwani, by wzrosn¹Ì do tego nowego poziomu energii, która przynosi wraz z ni¹ now¹ i wy¿sz¹ œwiadomoœÌ. A jak wiemy, ta zapieraj¹ca dech w piersiach jazda bêdzie trwa³a do otwarcia 12.12.12, które po³¹czy nas z naszym Wielkim Centralnym S³oùcem, Centrum Galaktyki, w taki sposób, ¿e bêdziemy w stanie przyj¹Ì najkorzystniejsze zalety dostrojenia 21.12.12.

Jeœli byliœcie zaanga¿owani w wielkim wydarzeniu 11.11.11, które by³o dla nas pocz¹tkiem skoku w po³¹czeniu siê na poziomie bazowym ze œwiadomoœci¹ z Gai, i po³¹czeniem siê z nasz¹ w³asn¹ egzystencj¹ wielowymiarow¹ na poziomie zbiorowym, bêdziecie mieli coœ w rodzaju przeczucia tego, co wydarzy siê 11.11.12 - jako nasze doœwiadczenia, to bêdzie o oktawê wy¿sze!

Z codziennym wzrostem nap³ywu œwiat³a na nasz¹ planetê, aby pomóc nam dotrzymaÌ kroku szybkim wzrostom œwiat³a i informacji w g³ównych punktach zwrotnych naszego ewolucyjnego procesu, ka¿dy z nas doœwiadcza zmian w naszym ¿yciu, które maj¹ wp³yw na fizycznych, psychicznych i duchowych poziomach, w zale¿noœci od tego, co musimy uwolniÌ, zmieniÌ, dostosowaÌ i wzrosn¹Ì.

To nie zawsze jest Âłatwe, ale nie zapominajmy, Âże rĂłwnieÂż wielkie otwarcia wydarzajÂą siĂŞ dla kaÂżdego z nas, ktĂłre pozwalajÂą nam skrĂŞciĂŚ w caÂłkiem nowy kierunek, kierunek, o ktĂłrym zawsze marzyliÂśmy!

Jeœli uwa¿asz, ¿e jeszcze nie doœwiadczy³eœ takich otwarÌ i punktów zwrotnych, to byÌ mo¿e nie zwracasz na to doœÌ uwagi! Wystarczy pamiêtaÌ, zesz³y rok i jak siê czujesz dzisiaj, i wiesz, ¿e wiele zmieni³o siê ju¿ dla ciebie! I to, czym jesteœ teraz, tego nie wyobra¿a³eœ sobie 12 miesiêcy temu, ¿e bêdzie mo¿liwe!

JeÂśli nadal uwaÂżasz, Âże nie wiele siĂŞ zmieniÂło dla Ciebie, i Âże wszystko jest tylko gorzej, nie rozpaczaj!
Podczas gdy inni przechodzili przez wiele lat przez (bolesny) proces oczyszczania, aby czerpaÌ w tych b³ogos³awionych czasach wyzwalaj¹ce owoce ich wysi³ków, jesteœ byÌ mo¿e ju¿ na tej drodze tylko przez rok lub dwa. I zosta³eœ oczyszczony ju¿ do pewnego stopnia w tym krótkim czasie, który wkrótce doprowadzi Ciê do nieoczekiwanego uwolnienia i nowego stanu wolnoœci, o którym nigdy nie uwa¿a³eœ, ¿e bêdzie to mo¿liwe. Ale jest! Nowe energie i informacje wprowadzaj¹ mo¿liwoœÌ takiego uwolnienia i wolnoœci wraz z nimi.

Zasadniczo jest to naprawdĂŞ o trzech rzeczach w tym procesie:
Aby iœÌ w przep³ywie nap³ywaj¹cych energii, uwolniÌ to, co zabior¹ z nimi (a mo¿e i od Ciebie) i otworzyÌ swój umys³, serce i cia³o dla Nowego które chce siê manifestowaÌ w Tobie, jak i dla Ciebie.

Mo¿esz uczestniczyÌ najkorzystniej w tym procesie, jeœli rozumiesz, ¿e wszystko, co jest ci zabierane, nie s³u¿y twojemu najwy¿szemu dobru w twoim procesie ewolucyjnym i jest b³ogos³awione jako takie przez ŒwiêtoœÌ twojej w³asnej duszy! Dlatego w rzeczywistoœci nic nie jest wam zabierane, ale otrzymujecie Dar w³asnej wschodz¹cej Prawdy, któr¹ mo¿ecie otrzymaÌ tylko poprzez uwolnienie tego, co nie wspiera Jej wibracji.

Wa¿ne jest, aby zaakceptowaÌ to b³ogos³awieùstwo tych czasach tylko s³u¿¹ce waszej ewolucji w œwiadomoœci. Jeœli jesteœ nadal bardzo zwi¹zany ze wzorcami, które maj¹ tendencjê wiêziÌ ciê w doœwiadczeniu starego œwiata, i które nie s¹ w zgodzie z nowymi ewolucyjnymi informacjami, byÌ mo¿e wierzysz w instytucjê karz¹cego lub Boga ze wzglêdu na wyzwania, jakich doœwiadczasz.

Jednak nowe energie sÂą nosicielami mÂądroÂści i miÂłoÂści, ktĂłre przekazujÂą WiedzĂŞ PeÂłnej BoÂżej ÂŻyczliwoÂści i ÂŁaski. Nawet wiĂŞcej, gdyÂż ÂŁaska jest naszym wÂłasnym ÂŹrĂłdÂłem i Prawdziwym Naturalnym Stanem.

To tylko zabiera od nas tylko to, co nie rezonuje z miÂłoÂściÂą, ÂŁaskÂą i PrawdÂą, naszÂą wÂłasnÂą PrawdÂą.

Dlatego jest to najbardziej pomyœlne, aby wykszta³ciÌ najpierw swój umys³ domniemaniem, ¿e jesteœ Bosk¹ i nieograniczon¹ Istot¹ Œwiat³a, ¿e twoje istnienie trwa w mi³oœci i ¿e ta prawda musi byÌ odzwierciedlona prêdzej czy póŸniej w twoim w³asnym doœwiadczeniu! Po prostu, dlatego, ¿e jest to Twoja Nieod³¹czna Prawda!

To jest usposobieni, ktĂłre mamy kultywowaĂŚ, zwÂłaszcza w tych czasach Wielkiego BoÂżego BÂłogosÂławieĂąstwa, a co najwaÂżniejsze w czasach wielkiego wpÂływu ÂŚwiatÂła i ÂŚwiadomoÂści, ktĂłra pragnie obudziĂŚ siĂŞ w naszych naczyniach ciaÂła-umysÂłu.

Drodzy bracia i siostry, wszyscy z was, którzy pragn¹ z ich serca, aby byÌ czêœci¹ tej Boskiej Przygody, bez wzglêdu na etap ¿ycia, z jakim rezonujecie, poniewa¿ nieod³¹czna Prawda rezonuje z Wielkim Procesem Przebudzenia. I tak musi ujawniÌ siê Sama w twojej w³asnej œwiadomoœci w odpowiednim czasie.

Rozwa¿cie wszystkie swoje w¹tpliwoœci dotycz¹ce w³asnego przebudzenia jako egoistyczne skamienia³oœci, odzwierciedlaj¹ce star¹ masow¹ œwiadomoœÌ o iluzorycznym œwiecie pozornej trwa³oœci i sztywnoœci, z zewnêtrznym bogiem, który jest oddzielony od jego stworzenia.

Zak³adaj¹c w³asne przebudzenie jest za³o¿eniem swojej twórczej mocy wspó³tworzenia, jest za³o¿eniem swojej Boskoœci, jest domniemaniem Jednoœci ca³ego istnienia jest domniemaniem, ¿e jest tylko Œwiat³o, jest Za³o¿eniem, ¿e istnieje tylko Mi³oœÌ i ¿e Wszystko jest Œwiadomoœci¹.

Z t¹ wiar¹ w swoim Sercu jesteœcie bardzo dobrze wyposa¿eni, aby otrzymaÌ swoj¹ pe³n¹ mo¿liwoœÌ najwiêkszego B³ogos³awieùstwa nadchodz¹cych wielkich wydarzeù!

RadoœÌ jest towarzyszem tej Wiary, i to nie ma nic wspólnego z tradycyjn¹ religijnoœci¹ i "wiar¹", ale z powszechnym prawem Boskiej Rzeczywistoœci, w którym wszystkie istoty i wszechœwiaty tkwi¹ i uczestnicz¹, œwiadomie lub nieœwiadomie, poniewa¿ jest tylko JEDEN doœwiadczaj¹cy.

Mi³oœÌ i B³ogos³awieùstwa,
Ute

09 listopada 2012
Autor: Ute
http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/11/resonating-with-great-process-of.html

acentaur

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 12

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1658 : Listopad 12, 2012, 23:33:14 »

Witam,
Z poslaniem, przekazem roznych archaniolow czy innych zetknalem sie kilka lat temu. Niektore byly bardzo "szczegolowe" w zestawieniu
z innymi, wypelnione drobnymi detalami. Byly tam objasniane kolejne przejscia na nowe poziomy czy gestosci. Na poczatku czytalem je
nawet, niektore byly kilkudziesiecio stronicowe. Brrrrrr!
Na szczescie wkrotce uwolnilem sie od tych bredni. Ale jak inni moga odroznic kit od chociaz szczypty wiedzy?
Mozna, bo one wszystkie maja wiele punktow wspolnych choc mniej lub bardziej zakamuflowanych. W sumie sa to proste chwyty i prymitywne, tak jak i ta cala cholota, ktora je roznosi po swiecie. Wykorzystywane jest to co tkwi w kazdym naiwnym czlowieku. Naiwnym, czyli nieswiadomym, bez wlasnych doswiadczen, klepiacym bezmyslnie regoly
i formuly. Nie mam zamiaru je dokladnie opisywac a nawet nie chce. Chociaz na kazdy osad istnieje odpowiednia riposta to przytocze taki
" wpasc spod deszczu pod rynne "
Mnozace sie coraz bardziej wynurzenia roznych idiotow i zawodowych kretaczy, bazujace na emocjach, zbieraja statystyczny plon. No i
w koncu nie trzeba bedzie niczego ukrywac, rozhisteryzowany mozg juz niczego nie odrozni.
pozdrawiam
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1659 : Listopad 13, 2012, 10:37:32 »

Ostatnio Arkturaianie staja siĂŞ mocno aktywni. Moim zdaniem warto poczytaĂŚ, co majÂą do powiedzenia na temat zakamuflowanego smutku, czy pamiĂŞci komĂłrkowej.

WiadomoœÌ Arkturian na 12 listopada 2012

Pozdrowienia umiÂłowani, JesteÂśmy Arkturianami i jesteÂśmy tutaj, aby pomĂłc,  wspieraĂŚ i dla dalszego uwolnienia ludzkiego serca od posiadanych g³êboko emocji, ktĂłrych was  jako ludzi nauczono przechowywaĂŚ i uniemoÂżliwiaĂŚ wam ekspansjĂŞ. To jest opakowanie smutku wokó³ ludzkiego serca, ktĂłre zamknĂŞÂło i stÂłumiÂło ludzkoœÌ i to jest ten smutek, ktĂłry jest obecnie wylewany w poprzek i wewnÂątrz ludzkiej rasy w tym czasie.

Jesteœmy tu, aby poprowadziÌ dalej ten proces i pomóc wam uzyskaÌ jasnoœÌ wewnêtrznej wizji w odniesieniu do tej g³êboko utrzymywanej zgryzoty. Jako rasa, byliœcie nauczani przez tych, którzy szkolili was do utrzymania JaŸni w ni¿szej wibracji, ¿e smutek jest nieunikniony i ¿e bêdziecie odrêtwiali przez smutek, który nosicie na wiecznoœÌ. To nie jest prawd¹, a my jesteœmy tutaj, aby pomóc wam rozpuœciÌ tê naukê, abyœcie mogli ujawniÌ Prawdê ukryt¹ na pe³nym widoku. Gdy¿ przyszliœcie na t¹ planetê ¿yÌ jako cz³owiek, aby doœwiadczyÌ wszystkich emocji wam dostêpnych jako cz³onkom ludzkiej rasy.

Nauki nauczane w tej rasie w kó³ko stworzy³y wzorce ¿alu i nienawiœci, które przyku³y duszê do ludzkiego pojazdu w sposób, który jest podobny do zalewania betonem w butów i proœb¹, aby przejœÌ kilka mil. Jest to niezwykle trudne doœwiadczenie ¿ycia na planecie Ziemi, gdy¿ jest filtrowane tak mocno i tak gêsto. Jesteœmy tutaj, aby pomóc wam odblokowaÌ serce, gdy¿ serce jest kluczem do wszechœwiata. Mi³oœÌ jest odpowiedzi¹, bez wzglêdu na pytanie, moi drodzy i jesteœmy tutaj, aby pomóc Wam przejœÌ przez ten proces z ³atwoœci¹.

Wielu z was moÂże byĂŚ teraz w g³êbokich bĂłlach smutku, ten smutek jest reaktywowany przez wspomnienia, tych, ktĂłrzy zginĂŞli w wojnach, ktĂłre miaÂły miejsce na ziemi oraz wewnÂątrz „fabryki” Ziemi, i my wskazujemy, Âże ten Âżal musi byĂŚ teraz uleczony. GdyÂż w uzdrowieniu jest uwalnianie, ktĂłrego wasza dusza pragnie i z ktĂłrym ludzki pojazd teraz walczy. GdyÂż Âżal nie tylko jest przechowywany w sercu ludzkiego pojazdu jest rĂłwnieÂż przechowywany w samych komĂłrkach ludzkiego pojazdu. Jest on nastĂŞpnie przekazywany z pokolenia na pokolenie ludzkich pojazdĂłw, ktĂłre rodzÂą siĂŞ na naszej planecie. WSZYSCY majÂą komĂłrkowe wspomnienia Âżalu i nienawiÂści, i wszystkim jest coraz trudniej funkcjonowaĂŚ wewnÂątrz.

Nie jesteÂś swoim ludzkim pojazdem, ludzki pojazd podobny do samochodu, jest w stanie przetransportowaĂŚ was po caÂłej planecie, podczas gdy jeszcze wielu jest osÂłoniĂŞtych od tej Prawdy, i teraz doÂświadczajÂą szybkich zaÂłamaĂą ich ludzkich pojazdĂłw. GĂŞstsze, niÂższe energie zaczynajÂą rozbijaĂŚ struktury komĂłrkowe ludzkiego pojazdu w postaci chorĂłb i niemocy.

To moÂże byĂŚ odwrĂłcone, ale proces ten wymaga pozwolenia  na uwalnianie i uzdrawianie g³êboko zakorzenionych emocji i stwierdzamy, Âże jesteÂśmy tutaj, aby pomĂłc wszystkim w tym procesie. Nowe energie sÂą wspierajÂące i to jest widoczne na caÂłej planecie, jak czÂłowiek dociera do czÂłowieka, jak serca wielu w peÂłni siĂŞ otwierajÂą. Wylanie Âżalu powinno byĂŚ postrzegane jako poczÂątek procesu uzdrowienia, ktĂłry jest w Prawdzie, a nie czymÂś, czego was nauczono, bo was nauczono chroniĂŚ smutek wszelkimi kosztami. Nauczono was trzymaĂŚ siĂŞ Âżalu i wykorzystywaĂŚ go jako paliwa dla ludzkiego pojazdu. ÂŁzy, ktĂłre sÂą oczyszczajÂące nauczono was wstrzymywaĂŚ, dalej wzorcujÂąc komĂłrki ludzkiego pojazdu do zniszczenia. GdyÂż ludzkie ciaÂło byÂło zaprojektowane, aby byĂŚ zasilane MiÂłoÂściÂą, ktĂłra Jest. To jest jedyna tkanina wszechÂświata i jest paliwem dla ludzkiego pojazdu.

ZbliÂżone do wlania oleju napĂŞdowego w samochodzie benzynowym nauczono was stosowaĂŚ niewÂłaÂściwy pokarm dla swojej ludzkiej postaci, i to spowodowaÂło wzorce chorĂłb i niedomagaĂą manifestujÂące siĂŞ w ludzkim pojeÂździe oraz w rodzinach, ktĂłre pracujÂą, aby utrzymaĂŚ uchwyt g³êbokich nauk,  nauczanych wszelkimi kosztami.

Teraz, jako Âże nowe energie Ziemi zaczynajÂą odblokowywaĂŚ serce i emocje zaczynajÂą siĂŞ wylewaĂŚ na zewnÂątrz, prosimy Was trzymaĂŚ siebie w MiÂłoÂści, ktĂłra Jest i  pozwoliĂŚ MiÂłoÂści, ktĂłra Jest rozlewaĂŚ siĂŞ wokó³ was i przez was, gdyÂż to jest ponowna energetyzacja Was z poziomu komĂłrkowego na zewnÂątrz. Proces ten wydaje siĂŞ byĂŚ trudnym na poczÂątku, ale gdy MiÂłoœÌ, ktĂłra Jest, weÂźmie was w posiadanie i zacznie naprawiaĂŚ wasze komĂłrki i wspieraĂŚ waszÂą energiĂŞ, to zostanie pokazane wam wyraÂźnie. GdyÂż Wasza wewnĂŞtrzna wizja zacznie siĂŞ oczyszczaĂŚ, zaczniecie pamiĂŞtaĂŚ, Kim jesteÂście w Prawdzie i zaczniecie jeszcze raz czuĂŚ rodzinĂŞ, ktĂłrej odmawiano Wam od eonĂłw.

Jesteœmy czêœci¹ tej rodziny i trzymamy was teraz drodzy umi³owani w ciep³ym uœcisku. Niech nasza mi³oœÌ do Was zacznie rozpuszczaÌ g³êboko zakorzenione wzorce zamkniêcia, niech nasza mi³oœÌ do Was zacznie oczyszczaÌ i doskonaliÌ Wasz¹ wewnêtrzn¹ wizjê ¿ebyœcie zdali sobie sprawê, ¿e jesteœcie kochani ponad miarê, gdy¿ Wszyscy to JEDNO. Jesteœmy waszymi braÌmi i siostrami z gwiazdozbioru Arkturusa i JESTEŒMY WAMI.

12 listopada 2012
Channeler: Karen Doonan
www.crystalline-sanctuary.com
www.thegalacticportal.com
www.labrynthschooloflight.com

ptak
Gość
« Odpowiedz #1660 : Listopad 13, 2012, 12:12:29 »

Witam,
Z poslaniem, przekazem roznych archaniolow czy innych zetknalem sie kilka lat temu. Niektore byly bardzo "szczegolowe" w zestawieniu
z innymi, wypelnione drobnymi detalami. Byly tam objasniane kolejne przejscia na nowe poziomy czy gestosci. Na poczatku czytalem je
nawet, niektore byly kilkudziesiecio stronicowe. Brrrrrr!
Na szczescie wkrotce uwolnilem sie od tych bredni. Ale jak inni moga odroznic kit od chociaz szczypty wiedzy?
Mozna, bo one wszystkie maja wiele punktow wspolnych choc mniej lub bardziej zakamuflowanych. W sumie sa to proste chwyty i prymitywne, tak jak i ta cala cholota, ktora je roznosi po swiecie. Wykorzystywane jest to co tkwi w kazdym naiwnym czlowieku. Naiwnym, czyli nieswiadomym, bez wlasnych doswiadczen, klepiacym bezmyslnie regoly
i formuly. Nie mam zamiaru je dokladnie opisywac a nawet nie chce. Chociaz na kazdy osad istnieje odpowiednia riposta to przytocze taki
" wpasc spod deszczu pod rynne "
Mnozace sie coraz bardziej wynurzenia roznych idiotow i zawodowych kretaczy, bazujace na emocjach, zbieraja statystyczny plon. No i
w koncu nie trzeba bedzie niczego ukrywac, rozhisteryzowany mozg juz niczego nie odrozni.
pozdrawiam

Ace, mam dokÂładnie takie samo zdanie na temat wiĂŞkszoÂści przekazĂłw. Ale nic nie poradzisz,
widocznie kaÂżdy sam musi doÂświadczyĂŚ skutkĂłw przesiÂąkniĂŞcia tymi bredniami.
ToÂż to prawdziwa sieĂŚ, ktĂłra wciÂąga i nim siĂŞ czÂłowiek obejrzy, juÂż wsiÂąkÂł. A ktoÂś ma poÂżywienie,
ca³¹ twoj¹ uwagê, energiê, wiarê, serce. Czekasz na cud i nie dostrzegasz jak wci¹ga ciê otch³aù.
Bo ego karmione jest smakowitymi kÂąskami o twojej wyjÂątkowoÂści, nadzwyczajnoÂści, wiĂŞc roÂśnie i roÂśnie
w tym swoim utwierdzeniu.
I przepaœÌ miêdzy zdrowym ogl¹dem rzeczywistoœci oraz siebie, robi siê coraz wiêksza.

IleÂż to pseudo duchowych for namnoÂżyÂło siĂŞ ostatnimi czasy? Miliony caÂłe. SieĂŚ coraz szczelniejsza,
coraz wiĂŞcej ofiar nowej, zmodyfikowanej religii.
NiedÂługo, po sÂławetnej dacie 21.12 wielu bĂŞdzie lizaĂŚ rany. Czy wszyscy siĂŞ podniosÂą?

Ech… naiwnoÂści i gÂłupoto ludzka. Oby ³ó¿ek w psychiatrykach nie zabrakÂło. Ale i tam zapewne bĂŞdzie
trwaÂło szkolenie… bo „oÂświecony” mĂłzg bĂŞdzie oÂświecaÂł inne mĂłzgi… i tworzyÂł nowe matrixy.

A Âżycie jest takie proste, z natury pÂłynÂą wszelkie prawa…
Kate
Gość
« Odpowiedz #1661 : Listopad 13, 2012, 12:27:18 »

ptak cyt
NiedÂługo, po sÂławetnej dacie 21.12 wielu bĂŞdzie lizaĂŚ rany. Czy wszyscy siĂŞ podniosÂą?

Dosc wnikliwie wczytywalam sie w niektore posty i zauwazylam pewnego rodzaju errate  MrugniĂŞcie np. Dariusz przedluzyl termin°° do bodajze 2017  Szok //wpierw byl 2014 ale za bliski, wiec przesunieto w czasie//

Czas isc zbozem, we wsi Moskal stoi;) Cool
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1662 : Listopad 13, 2012, 13:09:06 »

Ptaku, odpowiem ci twoim w³asnym prawem lustra. Ka¿dy widzi to co chce zobaczyÌ (oczywiœcie to efekt dzia³ania ego) i nie próbuje wchodziÌ g³êbiej, ale to jego doœwiadczenia. Ja nie próbujê nikogo ograniczaÌ czy cenzurowaÌ, ka¿dy swój rozum ma.
OczywiÂście, z tego samego ÂźrĂłdÂła sÂą przekazy lepsze, gorsze i caÂłkiem do kitu, ale ja nie jestem od tego, Âżeby bawiĂŚ siĂŞ w cenzora i wymuszaĂŚ moje widze-misie na innych, nie uwaÂżam  teÂż czytelnikĂłw za tak tĂŞpych, Âżeby ich trzeba byÂło chroniĂŚ przed sÂłowami ArchanioÂła czy Baldura.
Po raz kolejny motto Darka: "pozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi".
OczywiÂście miÂło byÂłoby i poÂżytecznie teÂż dla niektĂłrych, gdyby dyskutanci wskazali elementy manipulacji i potupali NIE, NIE, NIE, ale to juÂż jak widaĂŚ zbyt wielki wysiÂłek.

ptak
Gość
« Odpowiedz #1663 : Listopad 13, 2012, 13:32:16 »

Cytat: blueray21
OczywiÂście miÂło byÂłoby i poÂżytecznie teÂż dla niektĂłrych, gdyby dyskutanci wskazali elementy manipulacji i potupali NIE, NIE, NIE, ale to juÂż jak widaĂŚ zbyt wielki wysiÂłek.

W myÂśl maksymy, by kaÂżdy zajmowaÂł siĂŞ sobÂą, nie bĂŞdzie Âżadnego tupania, bo i po co?
ZbĂŞdny wysiÂłek, wszak kaÂżdy rozum swĂłj ma.  MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech
acentaur

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 12

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1664 : Listopad 13, 2012, 13:38:07 »

Witaj ptaku,
Ace, mam dokÂładnie takie samo zdanie na temat wiĂŞkszoÂści przekazĂłw. Ale nic nie poradzisz,
widocznie kaÂżdy sam musi doÂświadczyĂŚ skutkĂłw przesiÂąkniĂŞcia tymi bredniami.
ToÂż to prawdziwa sieĂŚ, ktĂłra wciÂąga i nim siĂŞ czÂłowiek obejrzy, juÂż wsiÂąkÂł. A ktoÂś ma poÂżywienie,
ca³¹ twoj¹ uwagê, energiê, wiarê, serce. Czekasz na cud i nie dostrzegasz jak wci¹ga ciê otch³aù.
Bo ego karmione jest smakowitymi kÂąskami o twojej wyjÂątkowoÂści, nadzwyczajnoÂści, wiĂŞc roÂśnie i roÂśnie
w tym swoim utwierdzeniu.
I przepaœÌ miêdzy zdrowym ogl¹dem rzeczywistoœci oraz siebie, robi siê coraz wiêksza.
IleÂż to pseudo duchowych for namnoÂżyÂło siĂŞ ostatnimi czasy? Miliony caÂłe. SieĂŚ coraz szczelniejsza,
coraz wiĂŞcej ofiar nowej, zmodyfikowanej religii.
Ech… naiwnoÂści i gÂłupoto ludzka. Oby ³ó¿ek w psychiatrykach nie zabrakÂło. Ale i tam zapewne bĂŞdzie
trwaÂło szkolenie… bo „oÂświecony” mĂłzg bĂŞdzie oÂświecaÂł inne mĂłzgi… i tworzyÂł nowe matrixy.
A Âżycie jest takie proste, z natury pÂłynÂą wszelkie prawa…
Jak to dobrze, ze istnieja jeszcze ludzie, ktorzy tak samo mysla. Gdybym sie chcial wszystkiemu sprzeciwiac pewnie by i tych godzin,ktore
 mamy  ani chybi zabraklo. Ja takze nie sadze, ze to co pisze cos odmieni. Jesli nikt nigdy sam nie probowal, cokolwiek w swoim zyciu
zrobic sam, to prawie pewne, ze wybierze argument za, ktorym stoi przynajmniej jakis docent. Mnie tez nic po satysfakcji, ze mialem
chocby czesciowa racje. Zmanipulowany "czas", ukryty w kalendarzu, i tak na 100% wszystko zweryfikuje.
Ale nie naturalnie po tej bredni na resorach o grudniu 2012.
Widzisz, patrzac z perspektywy na  ludzi, mozna zrozumiec dlaczego po Jezusie pozostalo tylko pare linijek domyslow w starych pismach,
a za krzty zrozumienia. I po 2000 latach nie jest lepiej.
pozdrawiam
Kate
Gość
« Odpowiedz #1665 : Listopad 13, 2012, 13:40:07 »

blu cyt

Blu, Ty taki niesamowicie spokojny czlowiek nawolujesz do SPRZECIWU??? Przeciez nie wolno, bo w tej grze takie sa reguly, ze nie wolno 3x NIE, lecz trzeba 3xTAK MrugniĂŞcie

Z mojej strony, to wskazywanie elementow manipulacji bylo moim glownym zajeciem... niestety nie podobalo sie wierchuszce.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1666 : Listopad 13, 2012, 13:42:51 »

Wiêc machanie szabelk¹ jeœli nie chce siê ucha obci¹Ì te¿ jest bez sensu, bo nie ma efektu z w³o¿onego wysi³ku.
Ta maksyma jakiÂś sens ma, jeÂśli wierzyĂŚ, Âże nie ma przypadkĂłw i jesteÂśmy przyciÂągani przez potrzebne nam doÂświadczenia.
To niesamowicie wiele tÂłumaczy, ale czy wszystko moÂżna tym tÂłumaczyĂŚ, nie wiem.

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1667 : Listopad 13, 2012, 13:47:31 »

nawet bliÂźniacy nie myÂślÂą tak samo,-
kiedyÂś naszÂła mnie naprawdĂŞ przeraÂżajÂąca myÂśl- Âświat 7mld. tak samo myÂślÂących ludzi DuÂży uÂśmiech

Kate
Gość
« Odpowiedz #1668 : Listopad 13, 2012, 13:49:08 »

blu
Wiêc machanie szabelk¹ jeœli nie chce siê ucha obci¹Ì te¿ jest bez sensu, bo nie ma efektu z w³o¿onego wysi³ku.

A kto powiedzial, ze nie chce sie obciac. Szabla wyciagnieta do gory to znak gotowosci, skierowana do przodu atak, do dolu kapitulacje.
U mnie jak na razie do gory, a jak u Ciebie? MrugniĂŞcie
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1669 : Listopad 13, 2012, 14:02:30 »

Kate, nie wszystko juÂż pamiĂŞtam, ale twoje wskazĂłwki chyba bardzo selektywne byÂły i w nieoczekiwanej formie, moÂże stÂąd brak zrozumienia.
Tutaj bardziej mi chodzi o odniesienie do tekstu. Nie widzĂŞ powodu, dla ktĂłrego nie miaÂłabyÂś wskazywaĂŚ lub siĂŞ sprzeciwiaĂŚ, jeÂśli coÂś jest niezgodne z twojÂą wiedzÂą, bo to byÂłaby cenzura, ale uogĂłlnianie teÂż do niczego nie prowadzi, zresztÂą jak PrzebiÂśnieg twierdzi: "dla kaÂżdego...", wiĂŞc staram siĂŞ zapewniaĂŚ "co innego", lepiej lub gorzej, w/g niektĂłrych gorzej juÂż nie moÂżna, ale co mi tam.
Wiem jedno na dziœ, ¿e liniowym pojmowaniem i rozumem wszystkiego sobie wyt³umaczyÌ nie mogê, wiêc domniemywam, ¿e w przysz³oœci pod tym wzglêdem mo¿e byÌ tylko gorzej, wiêc nie mogê jedynie przyjmowaÌ i opieraÌ siê na tym co znam wy³¹cznie ze swoich doœwiadczeù lub bliŸnich, bo brak mi danych.

Edit: schowana!
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2012, 14:04:31 wysłane przez blueray21 » Zapisane

blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1670 : Listopad 13, 2012, 21:21:47 »

E, tam, jaki nasz wojownik, my nie wojujemy. To twój adorator, tylko jak zobaczy³ to, co robisz to boi siê ch³opina podejœÌ bli¿ej, co by nie oberwa³ zanim siê zd¹¿y przedstawiÌ. A tak to sobie wrzuci przybli¿enie na ekran. Wisi to zawsze generuje mieszane uczucia i nie jest podobne co ca³ej reszty ciebie walcz¹cej. W ostatecznoœci pomyœl o nim jak o agencie, od czego nie powiem, bo nie wiem, ale potem jakieœ afery "poza ma³¿eùskie" wychodz¹ i ludzie z piramidy spadaj¹. Dziwne, ¿e nigdy ¿adna krzywda siê im nie dzieje.

arteq
Gość
« Odpowiedz #1671 : Listopad 13, 2012, 21:25:38 »

AleÂż zadawano pytania pytania ktĂłre mogÂłyby na to wskazywaĂŚ, proszono Ciebie o wypowiedÂź - ale zapadÂła cisza.

I coÂś mocno mi siĂŞ kojarzy to 3 x nie  :]
east
Gość
« Odpowiedz #1672 : Listopad 13, 2012, 21:36:06 »

I po to JESTEM, aby reszcie pokazac, ze wisi mi to filmowanie i "szczyt" /Twoj/, czy samej boskiej piramidy.
W pierdol jest w pierdol i tyle... ot ja - Janko Muzykant! Chichot
Ostra baba Chichot  WiĂŞĂŞĂŞcej Ognia hahahahaha.

Có¿ dodaÌ ? Jedynie to, ¿e NIE JESTEŒ ... taka Muzykant Du¿y uœmiech
W tej walce z cieniem nie ma muzyki.
Kate
Gość
« Odpowiedz #1673 : Listopad 13, 2012, 21:45:42 »

Natenczas Wojski chwyciÂł na taÂśmie przypiĂŞty

SwĂłj rĂłg bawoli, dÂługi, cĂŞtkowany, krĂŞty

Jak w¹¿ boa, obur¹cz do ust go przycisn¹³,

Wzd¹³ policzki jak baniê, w oczach krwi¹ zab³ysn¹³,

Zasun¹³ wpó³ powieki, wci¹gn¹³ w g³¹b pó³ brzucha

I do pÂłuc wysÂłaÂł z niego caÂły zapas ducha.

I zagraÂł: rĂłg jak wicher niewstrzymanym dechem

Niesie w puszczĂŞ muzykĂŞ i podwaja echem.

Umilkli strzelce, stali szczwacze zadziwieni

MocÂą, czystoÂściÂą, dziwnÂą harmonijÂą pieni.

Starzec ca³y kunszt, którym niegdyœ w lasach s³yn¹³,

Jeszcze raz przed uszami myœliwców rozwin¹³;

NapeÂłniÂł wnet, oÂżywiÂł knieje i dÂąbrowy,

Jakby psiarniê w nie wpuœci³ i rozpocz¹³ ³owy.

Bo w graniu byÂła ÂłowĂłw historyja krĂłtka:

Zrazu odzew dÂźwiĂŞczÂący, rzeÂśki - to pobudka;

Potem jĂŞki po jĂŞkach skomlÂą - to psĂłw granie;

A gdzieniegdzie ton twardszy jak grzmot - to strzelanie.

Tu przerwaÂł, lecz rĂłg trzymaÂł; wszystkim siĂŞ zdawaÂło,

¯e Wojski wci¹¿ gra jeszcze, a to echo gra³o.

zrodlo;http://literat.ug.edu.pl/panfull/0004.htm

blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1674 : Listopad 14, 2012, 09:40:54 »

A tutaj smok Brian t³umaczy krótko, spokojnie, ³opatologicznie, ¿e wszelkie rodzaje informacji s¹ potrzebne, bo nie jesteœ sam cz³owieku na tym œwiecie. Nawet teoriê luster przywo³uje, co to siê teraz porobi³o Jakbyœ siê nie krêci³ lustro ciê dopadnie, no chyba ¿e bêdziesz je systematycznie rozbija³, zamiast przyjrzeÌ siê swojemu odbiciu, ale to grozi 7-ma wiekami nieszczêœÌ - czy warto?

Oh, jakie to podstawowe

Wielu z was szuka³o bardzo d³ugo i stale szuka i szuka informacji, które s¹ bardziej zaawansowane ni¿ to, z czym macie do czynienia. Przy okazji, coœ znajdujecie. Ale zazwyczaj jest du¿o powtórzeù, i mo¿ecie powiedzieÌ, "Och, jakie to podstawowe". Có¿, to, co wam mówimy to jest, ¿e zaawansowane rzeczy, ¿e znajdziecie wiêkszoœÌ z nich, patrz¹c do œrodka, na zewn¹trz jest jakkolwiek tylko odbicie samego siebie. Mo¿ecie zobaczyÌ odbicie ni¿szych aspektów lub odbicie wy¿szych aspektów. To zale¿y od Was.

JednakÂże, nawet wiĂŞcej niÂż to, jesteÂście tutaj, aby szanowaĂŚ poszukiwaczy ktĂłrzy  przechodzÂą te podstawowe kroki. ByĂŚ moÂże niektĂłrzy z was spojrzÂą wstecz na to jako magiczny czas, w ktĂłrym odblokowaliÂście rzeczy po raz pierwszy. Nie, nie chcecie tam wracaĂŚ, bo nauczyliÂście siĂŞ tak wiele (pamiĂŞtajÂąc wiele z tego, kim jesteÂście), ale tak, jak u czÂłowieka, trochĂŞ nostalgia siĂŞ wam przydarza. To, co powiemy, to jest to, Âże Wy, ktĂłrzy to czytacie, jeÂśli to, co juÂż zostaÂło powiedziane pasuje do waszego postrzegania, gdzie jesteÂście - to oczywiÂście ukoĂączyliÂście studia. Istnieje oczywiÂście wiele do zrobienia i nauczenia siĂŞ tak,  jak uczeĂą studiach ma dÂługi okres przed nim. Ale jesteÂście w punkcie, w ktĂłrym zostaÂło osiÂągniĂŞte coÂś w rodzaju szczytu tego, co Âświat moÂże wam obecnie zaoferowaĂŚ. WiĂŞc osiÂągnĂŞliÂście szczyt i siĂŞ wahacie. Czasem schodzicie  w dó³ w wibracjach, czasami idziecie w gĂłrĂŞ. Kolejnym krokiem wydaje siĂŞ ucieczka.

Jednak energia Ziemi nie jest jeszcze gotowa na wasz kolejny krok - wiĂŞc macie dwie moÂżliwoÂści: (1) PrzekroczyĂŚ energiĂŞ Ziemi i zasadniczo opuÂściĂŚ (2) SzanowaĂŚ tych, ktĂłrzy przemieszczajÂą siĂŞ w wibracjach za wami i byĂŚ szczĂŞÂśliwymi i dumnymi z ich dokonaĂą odbijajÂących niektĂłre z waszych pierwszych osiÂągniĂŞĂŚ w nieco innym Âświetle, gdyÂż naprawdĂŞ oni sÂą JEDNYM z Wami. I o to wÂłaÂśnie we Wzniesieniu chodzi. To naprawdĂŞ nie dotyczy nr 1. ZrobiliÂście to w innym Âżyciu. To dotyczy nr 2. Tak, to prowadzi do ostatecznej lekcji: CierpliwoÂści.

I jak sobie z tym czymœ zwanym cierpliwoœÌ radzicie, jak siê uczycie, to utrzymuje was jako szczêœliwych, jak mo¿ecie, doœwiadczacie tak wiele, jak to mo¿liwe, i oczekujecie otwarcia do zrobienia kolejnego kroku.
On nadchodzi.

14 listopada 2012
Channeler: Brian, smok
http://lightworkers.org/channeling/171170/oh-how-basic
« Ostatnia zmiana: Listopad 14, 2012, 14:22:42 wysłane przez blueray21 » Zapisane

Strony: 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: