Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 20:26:29

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Inni o energii.  (Przeczytany 856218 razy)
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #1800 : Listopad 30, 2012, 21:17:48 »

W tym przekazie ArchanioÂł stawia sprawy jasno, jeÂśli chodzi o temat channelingu. OczywiÂście trochĂŞ tez mĂłwi o tym, co za niedÂługo ma nastÂąpiĂŚ.

Zrozumcie, proszĂŞ, Âże Wasza intuicja jest gÂłosem ducha. - Michael

To dobrze, ¿e otworzy³eœ siê na wiadomoœÌ od naszego najdro¿szego przyjaciela Franciszka. Proszê pozostaÌ otwartym na innych. Bêdziemy nadal zachowaÌ dostêp do was, jasne, tak d³ugo, jak bêdziecie siê trzymali swoich procedur przygotowawczych.

Wysoko cenimy zasiêg i skutecznoœÌ naszych zaufanych channelerów w tym czasie. Oni dzia³aj¹ wspaniale w bardzo trudnych warunkach. W niewielu tygodniach, znajd¹ siebie nagle z wiêksz¹ œwiadomoœci¹, mo¿liwoœciami i ³atwoœci¹ w ich rolach, Gdy¿ ca³y otaczaj¹cy i wewnêtrzny opór zostanie usuniêty. Prawdopodobnie bêdzie tak¿e konieczne, aby znaleŸÌ sposoby ograniczenia dla siebie liczby nas których channelujecie. Nawet teraz wielka wrzawa jest s³yszana. To jest powód, dla którego czêsto u¿ywamy zbiorowego "my". A gdy tego nie robimy, czêsto identyfikujemy siê jako rady, kolektywy, federacje itp. Jest osi¹gniête porozumienie i wybrany rzecznik dla tych po³¹czeù, inaczej twoje pocz¹tkuj¹ce zdolnoœci wkrótce by³yby przeci¹¿one.

Ponadto, podczas gdy jesteœcie w trzeciowymiarowej polaryzacji œrodowiska, to jest po¿¹dane, a nawet prawie obowi¹zkowe, aby zabezpieczyÌ siê przed negatywnoœci¹ i zak³óceniami. Wkrótce osi¹gniecie punkt, który wyklucza takie rzeczy, gdy¿ one zale¿¹ od iluzji, a wy zostawiacie to za sob¹.

Jeden punk chcielibyÂśmy omĂłwiĂŚ tego dnia. Dostrzegamy rosnÂącÂą czĂŞstotliwoœÌ ¿¹daĂą od wielu naszych channelerĂłw potwierdzenia tego czy tamtego. CzĂŞsto mĂłwimy, Âże  te informacje, dawane w ten sposĂłb, sÂą dostĂŞpne dla wszystkich. Gdy znajdziesz potrzebĂŞ proÂśby o poÂświadczenie kogoÂś innego, to naprawdĂŞ, mĂłwisz: "Nie ufam mojej intuicji." To jest w porzÂądku, drodzy. Ale zrozumcie, Âże waszym celem powinno byĂŚ teraz, znaleŸÌ wewnÂątrz siebie zaufanie, ktĂłre pozwoli Wam to uwierzyĂŚ w to,  co siĂŞ do was mĂłwi.

Zrozumcie, proszĂŞ, Âże Wasza intuicja jest gÂłosem ducha. GrzmiÂące gÂłosy nie pochodzÂą z Nieba i nie instruujÂą ludzi. Jest to, taki cichy "gÂłos" w sercu, ktĂłry musisz usÂłyszeĂŚ i posÂłuchaĂŚ go. I kaÂżdy z was ma tak wielki dostĂŞp do prawdy, jak kaÂżdy inny. W rzeczywistoÂści, moÂże wkrĂłtce dla was staĂŚ siĂŞ to niemal trudne, aby go zignorowaĂŚ.

Teraz osi¹gnêliœcie punkt, gdzie wielu czuje "jak gdyby mieli pêkn¹Ì". ByÌ mo¿e czujecie siê jak taùcz¹cy na ulicy. Nasze oczekiwanie jest tak wielkie, jak wasze w³asne. Zmiana w waszych sercach i œwiadomoœci idzie w górê. Wkrótce bêdzie czas dla nas, aby powiedzieÌ: "Zapraszamy do naszego œwiata."

ZbĂŞdne wydaje nam mĂłwiĂŚ, abyÂście byli dobrej myÂśli, ale moÂżemy powiedzieĂŚ, to tak. Otaczamy was miÂłoÂściÂą. Dobrego dnia, drodzy przyjaciele.

30 listopada 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1801 : Grudzień 01, 2012, 09:47:29 »

To teÂż krĂłciutki przekaz od smoka, co to siĂŞ porobiÂło.

Trzy rzeczy, ktĂłre moÂżesz zrobiĂŚ, od teraz do 12/21.12.3012

Smok Brian:

Istnieje wiele tego, co moÂżecie zrobiĂŚ od teraz do 12/21 grudnia (i nie poza to), jednak mamy kilka sugestii w przypadku gdy jesteÂście zablokowani:

1. Rozpocz¹Ì wi¹zanie luŸnych koùców. Nie musisz tego zakoùczyÌ przed 12/21 grudnia, ale radzimy zacz¹Ì. Ponadto, podczas gdy to robicie, dowiedzcie siê, od których luŸnych koùców mo¿ecie po prostu odejœÌ.

2. Bawcie siê dobrze, a nawet do³ó¿cie staraù, aby oczyœciÌ drogê dla rzeczy, które przynosz¹ radoœÌ. Maj¹c wiêcej radoœci, bêdzie wam ³atwiej po³¹czyÌ siê ze swoim sercem.

3. Miejcie oko na subtelne energie, obserwujcie, i zastanówcie siê. Jest wiele do "zobaczenia", co ³atwo przegapiÌ. CzêœÌ waszego zadania bycia tutaj, to jest byÌ obserwatorem. Ale poza tym, przecie¿ nie chcesz przegapiÌ czegoœ cool!

Z tych rzeczy, i wszystkich innych rzeczy, róbcie wszystko z mi³oœci¹. Nie chcielibyœmy rozwa¿aÌ mi³oœci, jako rzeczy do zrobienia, bo to coœ nale¿y zawsze nosiÌ w swoim sercu. Mi³oœÌ jest oczywiœcie najwa¿niejsza i jest czymœ, co jest najbardziej zniekszta³cone w rzeczywistoœci Ziemi teraz.

WyobraÂżamy sobie, Âże docenicie nas utrzymanie tego krĂłtkim.

Od smoka.

01 grudzieĂą 2012
Channeler: Brian, smok
http://lightworkers.org/channeling/172200/three-things-you-can-do-between-now-and-1221

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1802 : Grudzień 01, 2012, 19:06:35 »

songo1970
..w koĂącu "na poczÂątku byÂło sÂłowo"- dÂźwiĂŞk/wibracja.
OM 

Hm szacowny ale w wersji podstawowej DuÂży uÂśmiech
Wersja ful wypas gÂłosi, Âże na poczÂątku byÂła MyÂśl DuÂży uÂśmiech
Có¿ dla ka¿dego co innego Du¿y uœmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1803 : Grudzień 01, 2012, 19:54:23 »

Tutaj teÂż raczej krĂłtkie przemyÂślenia Joe'go na temat obecnego okresu przed Wzniesieniem. Terminologia Planety A, A/B, B pochodzi z przekazĂłw Kosmicznej ÂŚwiadomoÂści.

01 grudnia - Aktualizacja nt Wzniesienia

Jest juÂż trzy tygodnie do 21.12.12, prorokowanego zakoĂączenia Wzniesienia Gai. Gdzie my jesteÂśmy? Co my teraz postrzegamy? Dla mnie przynajmniej, Gaia pozostaje silnie na jej drodze zakotwiczona w nowej postaci krystalicznej 3d, ktĂłra staje siĂŞ bardziej solidna i realne codziennie. Presja przeÂżycia konfrontuje wielu, jak rĂłwnieÂż wielu nowych moÂżliwoÂści wzrostu i Âżycia.

W moim w³asnym ¿yciu zupe³nie nieoczekiwane zdarzenie w moim miejscu pracy ca³kowicie przebudowa³o moje ¿ycie zawodowe, kiedy bêdziemy usi³owali pokryÌ straty kluczowego pracownika. Jeden z naszych g³ównych techników, tylko jeden, który pracowa³ problemami produktu, z którym osobiœcie pracujê, sta³a tak z³a, ¿e ona odesz³a z pracy i nigdy nie wróci³a zabieraj¹c wszystkie jej lata doœwiadczeù i rozwi¹zywania problemów z nim. Zrobi³a to w czasie, kiedy by³a najbardziej potrzebna. Wiêc radzimy sobie, adaptujemy i zmieniamy.

Widzê, ¿e Bliski Wschód staje siê coraz odizolowany od reszty œwiata, zakorzeniony w sposobie bycia, myœlenia i ¿ycia, które niewiele ma wspólnego z reszt¹ œwiata. Jednak nie pozostaje zbyt wiele, witalnoœci, ducha i kreatywnoœci, aby zgin¹Ì. Bliski Wschód sta³ siê tym, co ludzie pojmowali jako Planeta B. Tym, przyci¹ganym do takiego ¿ycia i jego wyzwaù wystarczy wsi¹œÌ do samolotu i udaÌ siê tam na doœwiadczenie Planety B. Wierzê, ¿e to bêdzie kontynuowane daleko w przysz³oœÌ.

Ci, zwi¹zani z Planet¹ A nie chc¹ tu byÌ i znajduj¹ coraz wiêcej ¿ycia w ich g³owach w rzeczywistoœciach, które nie s¹ w zgodzie z faktami fizycznymi ich œrodowiska, obecnych realiów nowej 3d krystalicznej Gai. Oni staj¹ siê duchowymi pustelnikami, którzy znajduj¹ ró¿ne miejsca bezpieczeùstwa, zakonnego stylu ¿ycia i zwiêkszenia komunikacji z królestwami nie-fizycznymi i ze sob¹ nawzajem. Prawdziwa Planeta A nie jest na tej planecie w fizycznoœci i mo¿e zostaÌ osi¹gniêta jedynie po œmierci i uwolnieniu cia³a krystalicznego 3d lub jego przekszta³ceniu / Wzniesieniu do czystego œwiat³a. To przekszta³cenie rzeczywiœcie zdarzy siê dla niektórych osób. Ale przede wszystkim ¿ycie na planecie A jest ¿yciem w sferze ducha.

PozostaÂły krystaliczne szczÂątki 3d Gai, to, co zostaÂło nazwane PlanetÂą A / B. WidzĂŞ wielu, w tym siebie, coraz bardziej podekscytowanym tym nowym Âświatem, tym nowym Âżyciem, ktĂłre teraz otwiera siĂŞ przed nami pod nowym kierownictwem i nowymi zasadami fizycznej manifestacji. WidzĂŞ moje Âżycie uÂłoÂżone przed sobÂą w ÂścisÂłym zwiÂązku i harmoniÂą z GaiÂą, jej ochronĂŞ i jej wsparcie.

Technologia jest na pierwszym planie, gdy¿ wiêkszoœÌ wydaje siê umieszczaÌ swoje nadzieje w nowoczesnej technologii i m³odym pokoleniu, aby znaleŸÌ rozwi¹zania dla wyzwaù, przed którymi obecnie stoimy. Nie ma odwrotu od tej technologicznej fali. Jednak niewielu z nas rycerzy Jedi pozosta³o, tych którzy wierz¹ w "si³ê".

Podsumowuj¹c, jesteœmy na dobrej drodze. Energie rosn¹; na Bliskim Wschodzie jest eskalacja, ci przyci¹gani do Gai znajduj¹ emocje nowego œwiata i przysz³oœci, natomiast ci, têskni¹cy za Planet¹ A czuj¹ siê coraz bardziej odlegli od wspó³czesnej rzeczywistoœci. Oczekujê, ¿e wszystkie trzy z tych rzeczy bêd¹ kontynuowane a¿ do ostatniej chwili, przesilenia zimowego 2012 roku. Wtedy nowa energia przyjdzie dla nadchodz¹cego roku i zaczniemy kolektywnie ruszaÌ do przodu na serio.
[/b]
Jasne bÂłogosÂławieĂąstwa

-Joe

01 grudzieĂą 2012
Channeler: Anarchistbanjo
http://lightworkers.org/channeling/172218/1-december-ascension-update

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #1804 : Grudzień 01, 2012, 19:59:02 »

songo1970
..w koĂącu "na poczÂątku byÂło sÂłowo"- dÂźwiĂŞk/wibracja.
OM 

Hm szacowny ale w wersji podstawowej DuÂży uÂśmiech
Wersja ful wypas gÂłosi, Âże na poczÂątku byÂła MyÂśl DuÂży uÂśmiech
Có¿ dla ka¿dego co innego Du¿y uœmiech
to pa DuÂży uÂśmiech

dziêkuje w.szacowny Przebiœnieg- to oczywista oczywistoœÌ,-
ja to odnoÂśnie tego pisku w gÂłowie co podnosi oktawy MrugniĂŞcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1805 : Grudzień 01, 2012, 20:44:47 »

Szacowny songo wiem, Âże Wiesz, wiem tez Âże jak bym odkryÂł, ze jesteÂś moim kuzynem ze strony mamy ojca czy teÂż kogoÂś tam to pewnie bym siĂŞ ucieszyÂł UÂśmiech
UcieszyÂł i zapytaÂł co musi siĂŞ zadziaĂŚ by szacowny blu zszedÂł na ZiemiĂŞ Cool
Bo mi np rĂŞce opadajÂą ZÂły DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1806 : Grudzień 01, 2012, 21:07:14 »

Szacowny songo wiem, Âże Wiesz, wiem tez Âże jak bym odkryÂł, ze jesteÂś moim kuzynem ze strony mamy ojca czy teÂż kogoÂś tam to pewnie bym siĂŞ ucieszyÂł UÂśmiech
UcieszyÂł i zapytaÂł co musi siĂŞ zadziaĂŚ by szacowny blu zszedÂł na ZiemiĂŞ Cool
Bo mi np rĂŞce opadajÂą ZÂły DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech

no nie wiem szacowny co ci poradziĂŚ,-
jeden jest, kogoÂś innego znĂłw nie ma,-
lustra, lustra, lustra..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1807 : Grudzień 01, 2012, 22:02:40 »

AleÂż Ja Jestem, tu na ziemi, nigdzie nie odleciaÂłem.
To, ¿e t³umaczê byty i inne twory, to nie znaczy, ¿e z którymkolwiek siê uto¿samiam, czego arteq do tej pory nie mo¿e zrozumieÌ, bo jak wstawiam t³umaczenie to jakby moja idea by³a, a tak wcale nie jest. I nie dyskutujê treœci, choÌ mogê coœ dla wyjaœnienia zawartej tam myœli uj¹Ì to innymi s³owami. Zreszt¹ jako t³umacz ró¿nych nie mogê prezentowaÌ swojego stanowiska, bo t³umaczenia przestan¹ byÌ t³umaczeniami.
"Dla kaÂżdego co innego" i ja wÂłaÂśnie zapewniam to inne, aby inni mogli zobaczyĂŚ inny punkt widzenia, poczytaĂŚ miĂŞdzy wierszami, a nawet niektĂłrzy miĂŞdzy sÂłowami w prostym zdaniu. Podobno od przybytku gÂłowa nie boli, co najwyÂżej ÂżyĂŚ, ale to juÂż nie moje zmartwienie.
KaÂżdy swĂłj rozum ma, to niech z niego korzysta.
Nie da siê zrealizowaÌ wizji arteq - niedzielnej szkó³ki - gdzie bêdzie królowa³a jedna prawda podana na talerzu ze wszystkimi zalecanymi dodatkami, czyli komplet, to zbyt dobrze znamy.

arteq
Gość
« Odpowiedz #1808 : Grudzień 02, 2012, 00:06:34 »

Nie mam ¿adnej wizji niedzielnoszkó³kowej. Zadawa³em proste pytania na które nie potrafisz/nie chcesz odpowiedzieÌ, nie potrafisz siê nawet odnieœÌ (mieÌ w³asnego zdania) do tekstu który zamieszczasz i tyle, mo¿e dlatego ¿e w przypadkach gdy ju¿ zabiera³eœ g³os wychodzi³a niewiedza b¹dŸ wymys³y (jak by³o np. w Twoich wypowiedziach nt. 5 gêstoœci...), ostatnio próbowa³eœ "czuwaÌ" nad wypowiedziami dotycz¹cymi wpadek pch, efekt ten sam - ucieczka "nie bêdê dyskutowa³"... ok nie musisz, tylko po co stroszyÌ piórka.

Panowie koledzy "rĂŞka rĂŞkĂŞ myje", proszĂŞ chociaÂż stwarzajcie pozory obiektywnoÂści i minimum przyzwoitoÂści... i gdy juÂż personalnie do kogoÂś pijecie, to nie wywalajcie lotem bÂłyskawicy postu osoby ktĂłra odnosi siĂŞ do Waszych prywatnych wycieczek - to tak na zasadzie poszanowania wzajemnoÂści ÂśrodkĂłw.

P.S. Blueray - wszak ja teÂż mĂłwiĂŞ o Twoich poglÂądach i opiniach... oraz sposobie ich prezentacji...
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1809 : Grudzień 02, 2012, 00:09:43 »

Manipulujesz zmieniÂłeÂś tekst w porĂłwnaniu tym ze Âśmietnika! I nie dyskutujĂŞ  z tobÂą!

arteq
Gość
« Odpowiedz #1810 : Grudzień 02, 2012, 03:54:34 »

DarowaÂłem sobie "ot kopiarka" i - co oczywiste - wkleiÂłem P.S., kto zechce sprawdzi.
Na temat "dyskusji" teÂż siĂŞ wypowiedziaÂłem.

Tyle.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1811 : Grudzień 02, 2012, 09:18:06 »

Bardzo sympatyczny ciepÂły wspierajÂący tekst, takie przekazy warto czytaĂŚ , by zrozumieĂŚ iÂż jesteÂśmy na wÂłaÂściwej drodze.
CzÂłowieku skup siĂŞ na sobie , swoim sercu i nie sÂłuchaj tych , ktĂłrych jedynym celem jest wmawianie ich jedynej  racji innym  ....., oÂśmieszani  poniÂżanie i udowadnianie innym  iÂż tylko ich droga jest  jedynie wÂłaÂściwa...
Ten tekst ukazuje iÂż kaÂżda droga  , ktĂłra powoduje w tobie  spokĂłj, dobro i radoœÌ serca jest wÂłaÂściwa  dla tego kto jÂą wybraÂł.
A reszta.... to tylko czepiajÂące siĂŞ twoich nogawek rzepy..... ktĂłre nie potrafiÂą inaczej.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

czwartek, 29 listopada 2012

Szczêœliwej drogi, kochani podró¿nicy

Gdy mkniecie sw¹ Œcie¿k¹ Wzniesienia, jej energie nieustannie was unosz¹. Pozwalacie sobie p³yn¹Ì po tych wci¹¿ przybieraj¹cych falach energii, która przys³uguje wam z urodzenia i która jest waszym wybawieniem od ni¿szych gêstoœci.

Wasza prawdziwa esencja jest przed wami. Codziennie jesteÂście w niej coraz bardziej ugruntowani, i dziĂŞkujecie jej za to waszÂą niewzruszonÂą MiÂłoÂściÂą i wytrwaÂłoÂściÂą.

Pozwólcie sobie na przyjmowanie, kochani; przyjmujcie wci¹¿ narastaj¹ce energie, które s¹ wam dostarczane, i dostarczane s¹ wam z mi³oœci¹ przez Wy¿sze Wymiary - wymiary, do których siê przyzwyczajacie jako do swego nowego domu. My witamy was. I oczekujemy was. Teraz nic ju¿ nie stoi wam na drodze.

Radujcie siê, gdy¿ jest to bardzo blisko; jest to namacalne; jest nieuniknione i macie w tym ¿yÌ i cieszyÌ siê tym, kochani. Radujcie siê, gdy¿ nic nie mo¿e powstrzymaÌ waszych Cia³ Œwietlnych od tego, by byÌ w pe³ni poch³oniêtymi przez Œwiat³o i Mi³oœÌ w jej najczystszej formie, jeœli tylko na to pozwolicie. Gdy¿ czas na to nadszed³. Roz³ó¿cie swe ramiona i otwórzcie serca, i przyjmijcie to z pe³nym oddaniem, kochani.

Radujcie siê, gdy¿ Mi³oœÌ i RadoœÌ i ObfitoœÌ pojawiaj¹ siê w waszych zrêcznych d³oniach i zaczynaj¹ wirowaÌ jak jedwab na wrzecionie. Nikt nie mo¿e was teraz powstrzymaÌ. Zacznijcie wybieraÌ kolory waszej tkaniny ¯ycia i waszych nowych dzie³, które z mi³oœci¹ stwarzane s¹ i kszta³towane przez wasze wprawne d³onie i serca.

StaĂącie siĂŞ znĂłw jak dzieci - dzieci, ktĂłrym pokazano wÂłaÂśnie wielkie iloÂści plasteliny wszelkich kolorĂłw i rodzajĂłw, i zacznijcie z czystÂą radoÂściÂą lepiĂŚ i formowaĂŚ wszystko, co tylko zechcecie stworzyĂŚ. Dajcie upust swym wizjom i patrzcie, co stworzycie.

Jesteœcie mistrzami w tym wspó³-stwarzaniu i zaczynacie przypominaÌ sobie jak to robiÌ z tak¹ ³atwoœci¹. U¿yjcie swych marzeù jako modelu i zacznijcie na ich wzór rzeŸbiÌ wszystko, czego tylko pragniecie. Nic nie jest niemo¿liwe, nic nie jest niew³aœciwe. Poniewa¿ teraz stwarzacie wszystko z Mi³oœci, wszystko co stwarzacie jest piêkne i radosne i cenne dla wszystkich, którzy tego doœwiadczaj¹.

Tego w³aœnie bêdziecie doznawaÌ w Wy¿szych Wymiarach, a ka¿de z was bêdzie tworzyÌ bior¹c za wzór marzenia swego serca i wizje tego, co jest pe³ne równowagi i piêkne i funkcjonalne, i czym wszyscy mog¹ siê radowaÌ. Ka¿de z was ma swój w³asny podpis energetyczny i dŸwiêk, zatem w rezultacie waszego stwarzania powstanie symfonia przepiêknej muzyki i kolorów, która przyniesie g³êbok¹ satysfakcjê i Spokój dobrze wykonanego dzie³a, którym wszyscy mog¹ siê cieszyÌ i doœwiadczaÌ go bez ograniczeù i obwarowaù.

Wy, moi drodzy przyjaciele, jesteœcie wybranymi; wy budziliœcie i gromadziliœcie Œwiat³o, doprowadzaj¹c do jego obecnego wzmocnienia, a gdy nadejdzie kolejna fala Œwiat³a i Mi³oœci, po prostu macie na niej pop³yn¹Ì, wirowaÌ wewn¹trz niej, ogarn¹Ì j¹, przyj¹Ì j¹, obj¹Ì j¹, i potem wypuœciÌ j¹ ku innym.

Zaczynacie doznawaĂŚ tego, jak bĂŞdzie wyglÂądaĂŚ wasze Âżycie w wyÂższych wymiarach, kiedy przemiana stanie siĂŞ bardziej oczywista i odczuwalna. Teraz staje siĂŞ to waszÂą normÂą. Wchodzicie coraz wyÂżej i aklimatyzujecie do tej nowej wysokoÂści na waszej drodze ku Wzniesieniu.

Pozwólcie sobie w stopniowy sposób doœwiadczaÌ tych nowych energii, gdy one nadchodz¹, a równoczeœnie zwracaÌ uwagê na potrzeby waszego cia³a fizycznego, zawsze uziemiaj¹c siê i zawsze przyjmuj¹c tyle œwiat³a, ile tylko mo¿ecie utrzymaÌ, w takich dawkach, jakie s¹ dla was przyjemne. Zobaczycie, ¿e wasza zdolnoœÌ przyswajania Œwiat³a wzrasta w miarê up³ywu dni, i bêdziecie tak poch³oniêci przez to Œwiat³o i Mi³oœÌ, ¿e poczujecie siê przemienieni.

Zwracajcie uwagĂŞ na swe myÂśli. Zwracajcie uwagĂŞ na swoje uczucia. Niech w was bulgocÂą aÂż do momentu, kiedy zostanÂą przykryte MiÂłoÂściÂą i przeobraÂżone w czystÂą esencjĂŞ MiÂłoÂści.

Bêdziecie zdumieni swymi doœwiadczeniami, kiedy zezwolicie sobie na poddanie siê energiom nap³ywaj¹cym do waszych Cia³ Œwietlistych i waszych Serc. Bêdzie to wygl¹daÌ jak "rozmiar uniwersalny", kiedy zwiêkszycie sw¹ zdolnoœÌ unoszenia siê w Œwietle, bycia w nim i obejmowania go.

Trzymajcie siê swych serc i zacznijcie zapominaÌ o wszelkich negatywnych pozosta³oœciach tego, co kiedyœ by³o czêœci¹ waszego œwiata. Staùcie siê jak nowo-narodzone dzieci, gotowe tylu rzeczy doœwiadczaÌ, poznawaÌ je i cieszyÌ siê nimi; niech wasza ciekawoœÌ i wasza niewinnoœÌ bêd¹ teraz waszymi przewodnikami. Uczycie siê puszczaÌ to co stare i niech tak siê dzieje, z ca³kowitym zaufaniem, ¿e wasze potrzeby zostan¹ spe³nione. Tak, jak nowo-narodzone dziecko wie o tym i ufa, niech bêdzie to i wasz¹ wiedz¹.

Zredukujcie siĂŞ do swej Boskiej esencji w swym rdzeniu i z tego miejsca odbudujcie siĂŞ na nowo, pozbywajÂąc siĂŞ wszelkich zanieczyszczeĂą i negatywnoÂści, ktĂłre pochodzÂą z waszej starej ÂścieÂżki Âżycia.

Œmia³o wyruszcie teraz na now¹ wyprawê, kochani, gdy¿ czeka was cudowna podró¿. Osi¹gnêliœcie teraz w³aœciw¹ perspektywê i jasno widzicie, na co czekaliœcie przez eony. Niech obdarzy was ona Pokojem - To jest wasze nowe ¿ycie, zakochajcie siê w nim. Zanurzcie siê w delikatnym deszczu Energii Mi³oœci, która na was sp³ywa, i p³yùcie wœród jej miêkkich fal, gdy wy³ania siê spoœród nich wasza nowa droga Istnienia, moi kochani.

Wasz kochajÂący brat, Jeszua.

PrzekazaÂła Fran Zepeda, 28 listopada 2012
http://www.franheal.wordpress.com (Blog)
http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Website)

http://jeszua.blogspot.com/
PrzetÂłumaczyÂła wika   

« Ostatnia zmiana: Grudzień 02, 2012, 09:20:47 wysłane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1812 : Grudzień 02, 2012, 10:13:58 »

Arteq, po raz ostatni. Nie piszesz o moich pogl¹dach tylko o mojej "niewiedzy", "stroszeniu" itd. Ok. WidaÌ inaczej "merytorycznie" ju¿ nie potrafisz, wiêc sobie pisz i powielaj w kó³ko te same personalne opinie i os¹dy, jeœli taka jest twoja misja tutaj. Ale nie dziw siê, ¿e l¹duj¹ w koszu.
A tu jest twoje najbardziej merytoryczne, fantastyczne zaproszenie do dyskusji:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8756.0

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1813 : Grudzień 02, 2012, 11:41:05 »

Taak merytoryczne nie wiadomo czy pÂłakaĂŚ czy siĂŞ ÂśmiaĂŚ.
Jak to mĂłwi w szacowny songo lustra. lustra. lustra
to pa DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1814 : Grudzień 02, 2012, 12:29:04 »

To kolejny comiesiĂŞczny przekaz grupy Arkturian. To bardzo wywaÂżone przesÂłanie w wiĂŞkszoÂści dotyczÂące naszej obecnej sytuacji.

Arkturianie: ŒwiadomoœÌ i symptomy uwalniania

Drodzy, znowu przychodzimy powitaÌ was w tym potê¿nym momencie zmian i nowych narodzin Chrystusa (Œwiat³a), które rodzi siê ka¿dego dnia w stajni indywidualnej œwiadomoœci, gdy staje siê doœÌ pokorna, aby odpuœciÌ ego (poczucie siebie oddzielonym od ród³a).

To jest czas na ziemi, w ktĂłrych wielu teraz kwestionuje status quo. BudzÂące siĂŞ Dusze umocnione w prawdzie zadajÂą powaÂżne pytania tym, ktĂłrzy udajÂą, Âże znajÂą wszystkie odpowiedzi.

Wielu z nich (nie wszyscy) wybrani zarĂłwno na religijne, jak i rzÂądowe stanowiska wÂładzy, dziaÂła tylko dla siebie i swoich przyjació³, a nie dla ludzi, ktĂłrzy ich wybrali. StaÂło siĂŞ tak, poniewaÂż wiĂŞkszoœÌ Âświata nie byÂła w kontakcie z ich intuicjÂą, ich wewnĂŞtrznym systemem prowadzenia. ÂŻyjÂąc caÂłkowicie na trzeciowymiarowym mentalnym poziomie, oni wierzÂą we wszystko to,  co im powiedzÂą ci szukajÂący ich gÂłosĂłw.

To jest nowy czas, nowa energia i nowa œwiadomoœÌ przejawia siê w ka¿dym momencie. Koùczycie (szko³ê) teraz i zaczynacie zdawaÌ sobie sprawê, ¿e jesteœcie odpowiedzialni, g³os na urz¹d swoich przywódców lub nie, co niedawno wysz³o na jaw, kiedy nie wybieracie kandydata reprezentuj¹cego stare i skoùczone energie, ale zamiast tego pos³uguj¹c siê swoj¹ intuicj¹, aby ponownie wybraÌ tego, który najlepiej reprezentuje energiê jednoœci.

To przyszÂło jako wielki szok dla tych, ktĂłrzy wierzyli, Âże sÂą w kontroli, jak to miaÂło miejsce w przeszÂłoÂści, ale to ÂŚwiatÂło waszego przebudzenia, zwyciĂŞÂżyÂło, gdyÂż w obecnoÂści ÂŚwiatÂła, nie ma cienia.

Zacznijcie uczciwie kwestionowaĂŚ swoje osobiste motywacje przy wyborze przywĂłdcy duchowego lub rzÂądowego. Czy wybieracie tych, ktĂłrzy bĂŞdÂą utrzymywaĂŚ status quo, bo jest wam wygodnie tam lub wybieracie tych, ktĂłrzy po prostu bĂŞdÂą odzwierciedlaĂŚ wasze osobiste koncepcje i przekonania, ktĂłre mogÂą byĂŚ bardzo stronnicze i stare? Czy zdajecie sobie sprawĂŞ z dobra caÂłoÂści w waszych wyborach w gÂłosowaniu?

Jako oÂświecone osoby bĂŞdziecie gÂłosowaĂŚ za tym, co jest najlepsze dla Âświata, dla natury i wszystkich form Âżycia, a nie tylko wybraĂŚ to, co jest wygodne i co grupa uwaÂża, Âże jest najlepsze dla ich dolnej linii podczas gdy wylewajÂą to, co jest dla powszechnego dobra. Zacznijcie ufaĂŚ i szanowaĂŚ swoje wewnĂŞtrzne przewodnictwo w tych kwestiach, gdyÂż jesteÂście gotowi do kroku do wyÂższego poczucia siebie, umocnionego prawdÂą i ÂŚwiatÂłem.

Widzicie, ÂŚwiatÂło i jego przejawy sÂą dla i wÂśrĂłd wszystkich, a nie tylko kilku wybranych i jest prawdÂą, ktĂłra przychodzi Âżywa co ÂświadomoÂści tak wielu w tym czasie. Kiedy prawda siĂŞ rodzi w przygotowanej duszy, aktywuje intensywne badania i kwestionowanie czyjegoÂś caÂłego systemu wierzeĂą, ktĂłre to z kolei aktywuje oczyszczanie ciaÂła mentalnego i wszystkich powiÂązanych faÂłszywych pojĂŞĂŚ. To moÂże spowodowaĂŚ, Âże osoby bĂŞdÂą odczuwaĂŚ silne poczucie winy dotyczÂące dziaÂłaĂą podjĂŞtych w przeszÂłoÂści, w poprzednim stanie ÂświadomoÂści.

Uwolnijcie wszelkie winy dotyczÂące przeszÂłoÂści w waszej drodze ewolucji, moi drodzy, i szanujcie siebie za poprzednie decyzje, poniewaÂż byÂły one podjĂŞte z najwyÂższej ÂświadomoÂści i stanu ÂświadomoÂści w tamtym czasie. JeÂśli jako rozbudzona dusza ze ÂświadomoÂściÂą prawdy dokonaÂłbyÂś tych samych wyborĂłw teraz, to byÂłoby niewÂłaÂściwe, poniewaÂż nie bĂŞdziesz ÂżyĂŚ w twoim stanie najwyÂższej osiÂągniĂŞtej ÂświadomoÂści.

Wiele z nich jest obecnie uczuciem emocjonalnych wstrz¹sów i zastanawiacie siê dlaczego. Negatywne emocje wychodz¹ce znik¹d wskazuj¹ oczyszczanie cia³a emocjonalnego. Mo¿na mieÌ nagle depresjê, gniew, smutek, a nawet myœli samobójcze bez widocznego powodu. Proszê zrozumieÌ, ¿e jest to konieczne, aby usun¹Ì wszystkie nagromadzone energie dualnoœci i separacji, poniewa¿ nie mo¿na zabraÌ ich ze sob¹ w nowe i wy¿sze. Energie emocjonalne s¹ czêsto ponownie doœwiadczane, gdy poruszacie siê w dziedzinie energii i uwalniania.

Wa¿n¹ rzecz¹ jest, aby nie zaakceptowaÌ tych energii jako osobiste, Wasze - wyci¹gaj¹c je z powrotem, zatwierdzaj¹c je, jako prawdziwe, i biegn¹c do lekarza po zmieniaj¹ce nastrój leki. Lekarstwa te tylko spowolni¹ lub nawet zatrzymaÌ ca³y proces oczyszczania, który musi byÌ wype³niony w pewnym momencie, jeœli chcesz iœÌ do przodu. ród³o nigdy nie manifestuje siê jako negatywne emocje, one s¹ bezosobowe, Wy po prostu przyjmujecie je jako prawdziwe przez doœwiadczenia i wierzenia wielu wcieleù, a nastêpnie przechowujecie je (niektóre bardzo g³êboko) w swoim emocjonalnym ciele.

JesteÂś teraz gotowi i wyewoluowani na tyle, aby pozwoliĂŚ je uwolniĂŚ poprzez zobaczenie co jest tym, w co wierzyliÂście, Âże siĂŞ manifestuje jako one. SprĂłbujcie nie dawaĂŚ im Âżadnej mocy, gdyÂż nie ma prawa ich wspierania, utrzymywania lub ich pielĂŞgnowania.

RĂłwnieÂż jest wyczyszczana stara pamiĂŞĂŚ komĂłrkowa przechowywana w fizycznoÂści. Wielu z was doÂświadcza bardzo dziwnych i nietypowych objawĂłw, niektĂłre bolesne, niektĂłre dziwne, a niektĂłre po prostu niesamowite. Wysypki, bĂłle, skrajne wyczerpanie, dzwonienie w uszach, brzĂŞczenie, nudnoÂści, bĂłle gÂłowy. Okazjonalnie osoba rzeczywiÂście moÂże przeÂżywaĂŚ doÂświadczenie, ktĂłre jest oczyszczaniem. Starajcie siĂŞ nie opieraĂŚ, drodzy, poczujcie siĂŞ tak dobrze, jak moÂżecie i radujcie siĂŞ w przekonaniu, Âże siĂŞ przesuwacie i rozwijacie siĂŞ na wszystkich poziomach oraz Âże integrujecie wyÂższe wymiarowe energie z kaÂżdym wydaleniem starych. Nadejdzie czas, kiedy wszystkie oczyszczenia i uwolnienia bĂŞdÂą zakoĂączone.

Starajcie siê nie wchodziÌ w strach, gdy¿ wszyscy, którzy czytaj¹ i rozumiej¹ te komunikaty przechodz¹ wyczyszczanie starego w ramach przygotowaù do nowego i to jest inne dla ka¿dej osoby w zale¿noœci od jej kolekcji energii w przesz³ych ¿yciach. Proces ten mo¿e byÌ trudny, jeœli jesteœ otoczony przez przyjació³ i rodziny, którzy nie mog¹ zrozumieÌ, co siê dzieje i powtarzaj¹, ¿e nie dbasz o siebie. Zaufajcie swojej intuicji moi drodzy, i jeœli kieruje was, aby siê udaÌ do lekarza po pomoc lub zapewnienie, wiêc idŸcie, gdy¿ strach i opór po prostu dzia³aj¹, aby wyci¹gn¹Ì wasz¹ moc z tych doœwiadczeù.

To, co staramy siĂŞ przekazaĂŚ w tej wiadomoÂści jest tym, Âże doÂświadczenie oczyszczania i uwalniania starej fizycznej, emocjonalnej i mentalnej energii musi byĂŚ uznane za to, czym to jest. KochajÂąco wysyÂłajcie ÂświatÂło do tych obszarĂłw ciaÂła, ktĂłre powodujÂą waszÂą troskĂŞ. W medytacji mĂłwcie do komĂłrek mĂłwiÂąc im, Âże jest to czas, aby w Âświetle BoÂżego planu i uwolniĂŚ wszystko, co jest stare, faÂłszywe, i skoĂączone, jak rĂłwnieÂż Âżadnych medycznych wierzeĂą o dziedziczeniu.

Jeœli jesteœ zmêczony, po³ó¿ siê. Jest opór powiedzieÌ; "wzrastam powy¿ej tego" lub "nienawidzê tego" itp. itd., gdy to robisz, to dajesz si³ê do czegoœ, co nie ma si³y, co jest definicj¹ dualizmu i separacji. Jeœli stajemy w szponach strachu w odniesieniu do niektórych sytuacji fizycznych, mo¿e byÌ lepiej po prostu iœÌ do lekarza, wci¹¿ trzymaj¹c siê wewnêtrznej prawdy. Umo¿liwia to jednostce potwierdziÌ iluzoryczny charakter pojawieù ale w tym samym czasie, te¿ rozpoznaje on, ¿e nie zosta³ jeszcze osi¹gniêty ten stan œwiadomoœci. To nie jest bilet, aby przejœÌ do ty³u, ale sposób do podjêcia ¿¹d³a mocy z pewnych doœwiadczeù.

Zachowajcie te prawdy w milczeniu i ÂświĂŞcie w swoim sercu, dzielÂąc je tylko z tymi, podobnie myÂślÂącymi, gdyÂż wielu na Âświecie decyduje siĂŞ na opuszczenie planety teraz, a inni potrzebujÂą wiĂŞcej doÂświadczenia trzeciowymiarowego rodzaju zanim bĂŞdÂą gotowe do rozwoju. Ci mogÂą tylko byĂŚ tylko zmyleni przez te informacje.

Widzicie, ewolucja duchowa jest podró¿¹ w zaufaniu, które pochodzi z wiedzy, ¿e Jestem Kim Jestem wie,
gdzie potrzebujesz byĂŚ, wie, co musisz, i jak ciĂŞ tam dostarczyĂŚ.

Jestem Tym, czego Ja poszukujĂŞ
- zawsze byÂłem i zawsze bĂŞdĂŞ.

JesteÂśmy GrupÂą Arkturian 01.12.12

Przekaz przez:
Marilyn Raffaele
01 grudzieĂą 2012
www.onnessofall.com

Kiara
Gość
« Odpowiedz #1815 : Grudzień 03, 2012, 10:08:57 »

Ostatnio jest bardzo duÂżo interesujÂących przekazĂłw, informacje naleÂży czytaĂŚ miĂŞdzy wierszami , sÂą niesamowite. Jednak indywidualne odczyty , indywidualne zrozumienia sÂą bardzo cenne, sÂą one bowiem na miarĂŞ rozwoju kaÂżdego z nas. Nie wiele znaczy gdy ktoÂś dokonuje odczytu, gdy on nie harmonizuje z czyimÂś odbiorem. ZachĂŞcam wiĂŞc do samodzielnych analiz przede wszystkim.

Sekret przebudzenia LudzkoÂści tkwi w Ludzkim DNA, uÂśpienie Ludzkiego DNA przez RNa Matki , to odciĂŞcie dopÂływu czĂŞÂści sekwencji energetycznej z Gwiazdy Matki  do jÂądra Ziemi  i Ludzkiego DNA przez zmianĂŞ wibracji energii jej barwy i dÂźwiĂŞku.
PrzesuniĂŞcie osi ziemi w stosunku do osi Gwiazdy Matki powodowaÂło tylko czĂŞÂściowy kontakt z jej wzorcem energetycznym.
Piêkna ró¿owa energia z odleg³ego punktu kosmosu nie nap³ywa³a do j¹dra ziemi i nie stymulowa³a swoim impulsem pracy pierwotnego depozytu DNA. Po prawie 10 letnim uzupe³nianiu jej, zarówno w j¹drze ziemi jak i Cz³owieku proces wyrównania energetycznego dobieg³ praktycznie koùca.
Ziemska WieÂża ÂŚwiatÂła -Menora  speÂłniÂła swojÂą rolĂŞ , pobudziÂła  impuls energetyczny, pobudzi LudzkÂą szyszynkĂŞ i zapali wszystkie "lampy"- czakry peÂłnÂą mocÂą w ludzkim ciele fizycznym, "Arka Przymierza" - Szyszynka ( biaÂłe ÂświatÂło) rozÂświetli  wszystkie czakry rozpoczynajÂąc proces transformacji energetycznej CzÂłowieka!
I o to nam chodziÂło ...

"WieÂża ÂŚwiatÂła - Menora - Piramida  ÂŚwiatÂła"- to MY .... rozÂświetlimy siĂŞ peÂłnÂą mocÂą.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

02.12.2012 Godzina Samo-UpowaÂżnienia. ATOS TU NAH’

Atos Tu Nah'

Dzieci StwĂłrcy,
wznioÂśli WysÂłannicy Pana!

Wy podnosicie siĂŞ, Wy staniecie siĂŞ ÂŚwiatÂłem i Wy znajdziecie siĂŞ w RzeczywistoÂści StwĂłrcy.
KrĂłtka Droga dla Was, tych ktĂłrzy wybrali „Program Przebudzenia” i dÂługa Droga dla Was, dla tych ktĂłrzy siĂŞ przed tym cofnĂŞli.

DuchowoœÌ jest wszĂŞdzie – wszĂŞdzie w Kosmosie.
W ludzkim DNA wÂłoÂżony jest Duch i im wiĂŞcej go stosujecie poprzez to Âże jesteÂście Âświadomi – co czyni Was tym czym zaprawdĂŞ jesteÂście – to tym bardziej docieracie do Ducha, do wiecznego StwĂłrcy ktĂłrego wiecznÂą czêœÌ reprezentujecie.

NieobecnoœÌ Stwórcy, NieobecnoœÌ Duchowoœci
sÂą moÂżliwe tylko na podstawie „ÂśpiÂącego” DNA.

JeÂśli DNA jest zaktywowane do „prawidÂłowego” Rozpoznania caÂłoÂści ÂŻycia, to CzÂłowiek widzi dalej, ponad to co przemija i przechodzi ponad tym.

Zacznijcie rozmawiaĂŚ z Waszymi komĂłrkami.
Zacznijcie rozmawiaĂŚ z Waszym DNA.
FormuÂłujcie Wasze ÂŻyczenia, Wasze Intencje.
Co ma dla Was byĂŚ, co odpowiada Waszym g³êbokim ÂŻyczeniom Serca – to mogÂą dla Was uczyniĂŚ przebudzone komĂłrki, abyÂście mogli byĂŚ zdrowi, caÂłkowici i „duchowi”.

Wasze komĂłrki czekajÂą na Wasze Impulsy.
Dane przez MyÂśli lub te przez wypowiadane SÂłowa.
Gdy otrzymujÂą Impulsy Samoograniczania, pozostajÂą wtedy nieaktywne.
Gdy otrzymuj¹ Impulsy przez które mog¹ manifestowaÌ Wasz¹ Si³ê Tworzenia, wtedy staj¹ siê aktywne i przebudzaj¹ siê.

Ludzkie DNA bĂŞdzie aktywowane nie tylko przez Boskie ÂŚwiatÂło ktĂłre teraz dopÂływa na planetĂŞ, lecz przede wszystkim przez WolĂŞ pojedynczego CzÂłowieka.

Wszystko moÂże siĂŞ udaĂŚ, wszystkie Cuda ktĂłre przypisywaliÂście innym, mogÂą powstaĂŚ z Waszego Ducha, jeÂśli jesteÂście na to gotowi i na to caÂłkowicie otwarci.

Aktywujcie WaszÂą BoskÂą Si³ê – Dary StwĂłrcy, bez ktĂłrych prowadzicie zaprawdĂŞ prosty Byt na Ziemi.

Podró¿ jest dalej kontynuowana: nieskoùczenie d³ugi Ci¹g Œwiat³a i wraz z nim podró¿uj¹cy Rodzaj Ludzki robi Postój w Punkcie Samo-Upowa¿nienia.

Zobaczycie wtedy, kiedy uwolnicie WaszÂą podstawowÂą BoskÂą NaturĂŞ.

Tak wiĂŞc, Wy bogowie.
WypêdŸcie Zw¹tpienie, wypêdŸcie Obrazy Samoograniczania i stwórzcie w Was Now¹ RzeczywistoœÌ.

Instruujcie Wasze komĂłrki, poprzez Waszego Ducha twĂłrzcie ÂŻycie – silne, wiecznie i wszechobecne. W tym leÂży RzeczywistoœÌ kaÂżdego pojedynczego z Was, SynĂłw Ludzkich i CĂłrek Ludzkich

TAN’H IKATO MA TE’H
(Klucz Boskiej Prawdy leÂży w Tobie)

Ja Jestem TworzÂącÂą ZasadÂą w kaÂżdym ÂŻyciu.
ATOS TU NAH’

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/12/02/02-12-2012-godzina-samo-upowaznienia-atos-tu-nah/
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2012, 13:32:10 wysłane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1816 : Grudzień 03, 2012, 11:57:22 »

To krĂłtki przekaz AA MichaÂła i na temat, jaj sam o sobie mĂłwi. Dotyczy on jak najbardziej przyziemnych czynnoÂści z zakresu oczyszczania i uwalniania. To dziÂś jest bardzo proste, ale wymaga Âświadomego udziaÂłu.

Wasz czas jest tutaj. Poczujcie mi³oœÌ wokó³ siebie, poniewa¿ zwiêksza siê jej intensywnoœÌ. - Michael

Nasze przes³anie na dziœ bêdzie krótkie i na temat. Ka¿dy dzieù teraz bêdzie bardziej intensywny ni¿ ten przed nim. Oczyszczacie ca³¹ pozosta³¹ traumê i negatywne przekonania ... jeœli tak zdecydujecie. Wszystko zale¿y od was, drodzy przyjaciele.

Uwolnijcie rĂłwnieÂż swojÂą miÂłoœÌ do dramatu. Nie potrzebujecie go czuĂŚ Âżywym dÂłuÂżej. Ró¿ne rzeczy pojawiajÂą siĂŞ w waszej ÂświadomoÂści spod skaÂł w waszej podÂświadomoÂści. Nie Âłapcie siĂŞ za na nie i pytajcie „dlaczego ja” teraz. OdpowiedÂź na to pytanie jest taka, Âże potrzebujecie je zobaczyĂŚ, zdecydowaĂŚ pozwoliĂŚ im odejœÌ, i uwolniĂŚ je do ÂświatÂła ostatni raz. JeÂśli bĂŞdziecie je rozpamiĂŞtywaĂŚ, tylko uda siĂŞ wam poczuĂŚ poobijanymi i pozostanÂą z wami i bĂŞdÂą przyniesione ponownie, robiÂąc jutro kolejnym intensywnym dniem.

Pozostaùcie zrównowa¿eni i zaoferujcie im po¿egnanie. To brzmi tak, jakby to musia³o byÌ zbyt ³atwe, ale to jest naprawdê celem ich wstawania w tym czasie. Zbli¿acie siê do mety, przynajmniej w tym ostatnim etapie tej podró¿y. Oczywiœcie, to oznacza, ¿e przechodzicie bramê wejœciow¹ w tym samym czasie, ale bêdziemy omawiali to szczêœliwe zjawisko za kilka dni.

Spójrzcie w przysz³oœÌ teraz. Zapnijcie umys³y w obrazie, który stworzyliœcie, osoby, któr¹ zamierzacie byÌ, gdy ta transformacja siê skoùczy. Nie odstêpujcie od tego zamiaru, po prostu cieszcie siê jeszcze raz ma³ymi grami, rozgrywanymi w waszych umys³ach.

Pozostaùcie mocno w waszych sercach. Kalendarze pokazuj¹ dni, ale w przestrzeni waszego ¿ycia, naprawdê to tylko kilka chwil d przejœcia. Radujcie siê. Utrzymujcie siebie we wdziêcznoœci w ka¿dym momencie. Wasz czas jest tutaj. Poczujcie mi³oœÌ wokó³ siebie, poniewa¿ ona zwiêksza intensywnoœÌ. To dlatego tu przyszliœcie. To dlatego tu zostaliœcie.

JesteÂśmy z Wami na kaÂżdym kroku drogi. BÂądÂźcie spokojni i nie martwcie siĂŞ o wynik. BĂŞdziemy mĂłwiĂŚ jeszcze raz bardzo szybko. Dobrego dnia.

02 grudnia 2012
Channeler: Ron Head
 http://oraclesandhealers.wordpress.com/

east
Gość
« Odpowiedz #1817 : Grudzień 03, 2012, 13:15:46 »

Sekret przebudzenia LudzkoÂści tkwi w Ludzkim DNA, uÂśpienie Ludzkiego DNA przez RNa Matki
A ÂściÂślej we wpÂływaniu i aktywacji DNA .JuÂż biolog,  Bruce Lipton w wykÂładzie na ten temat
http://www.centrum-medam.pl/content.php?body=article&name=biologia-komorkowa&lang=pl
twierdzi, Âże to siĂŞ dzieje  od zawsze i nie sÂą do tego potrzebne Gwiezdne Matki itp bajery.

http://tajemnica.wordpress.com/2011/05/06/biologia-wiary-ii/#more-2617

fajny wniosek "To nie geny determinujÂą Ciebie, ale Twoje postrzeganie rzeczywistoÂści.

Sam moÂżesz wybraĂŚ sygnaÂł z zewnÂątrz, ktĂłry chcesz."

Z tym, Âże nie tyle wybraĂŚ samemu, co po prostu przestaĂŚ blokowaĂŚ sygnaÂły. Widzenie przyczyn i skutkĂłw bez przywiÂązania doĂą to takie postrzeganie, ktĂłre uwalnia od genetycznej , obcej modulacji. To wiedza ochrania CzÂłowieka a nie jakieÂś cudeĂąka z kosmosu.
OczywiÂście kaÂżde Âżywe stworzenie funkcjonuje w zalewie napÂływajÂących energii  , rĂłwnieÂż z kosmosu.

Ziemska wieÂża speÂłniÂła swojÂą rolĂŞ , pobudziÂła  impuls energetyczny, pobudzi LudzkÂą szyszynkĂŞ i zapali wszystkie "lampy"- czakry peÂłnÂą mocÂą w ludzkim ciele fizycznym, "Arka Przymierza" - Szyszynka ( biaÂłe ÂświatÂło) rozÂświetli  wszystkie czakry rozpoczynajÂąc proces transformacji energetycznej CzÂłowieka!
I o to nam chodziÂło ... "WieÂża ÂŚwiatÂła - Piramida  ÂŚwiatÂła"- to MY .... rozÂświetlimy siĂŞ peÂłnÂą mocÂą.

To zabawnie bĂŞdzie, jak Âżadna "Piramidalna WieÂża ÂŚwiatÂła" siĂŞ nie obudzi w nikim. Ale przekaÂźniki brnÂą w to do koĂąca. ChociaÂż Âświetle tego ,co odkryÂł Bruce Lipton to czÂłowiek jest w stanie sam siĂŞ przeprogramowaĂŚ, a wiĂŞc jak uwierzy w to co mu sie klepie do gÂłowy to subiektywnie faktycznie poczuje siĂŞ niczym "wieÂża ÂświatÂła" DuÂży uÂśmiech

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1818 : Grudzień 03, 2012, 13:24:40 »

..ale cz³owiek wierz¹cy w realnoœÌ matrixa musi dostaÌ jakiœ przekaz/sygna³ nawet od iluzji,-
aby obudziĂŚ siĂŞ w swoim Âśnie, i to jest paradox sytuacji MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2012, 13:39:24 wysłane przez songo1970 » Zapisane

ptak
Gość
« Odpowiedz #1819 : Grudzień 03, 2012, 14:50:40 »

Sekret przebudzenia LudzkoÂści tkwi w Ludzkim DNA, uÂśpienie Ludzkiego DNA przez RNa Matki
A ÂściÂślej we wpÂływaniu i aktywacji DNA .JuÂż biolog,  Bruce Lipton w wykÂładzie na ten temat
http://www.centrum-medam.pl/content.php?body=article&name=biologia-komorkowa&lang=pl
twierdzi, Âże to siĂŞ dzieje  od zawsze i nie sÂą do tego potrzebne Gwiezdne Matki itp bajery.

http://tajemnica.wordpress.com/2011/05/06/biologia-wiary-ii/#more-2617

fajny wniosek "To nie geny determinujÂą Ciebie, ale Twoje postrzeganie rzeczywistoÂści.

Sam moÂżesz wybraĂŚ sygnaÂł z zewnÂątrz, ktĂłry chcesz."

Z tym, Âże nie tyle wybraĂŚ samemu, co po prostu przestaĂŚ blokowaĂŚ sygnaÂły. Widzenie przyczyn i skutkĂłw bez przywiÂązania doĂą to takie postrzeganie, ktĂłre uwalnia od genetycznej , obcej modulacji. To wiedza ochrania CzÂłowieka a nie jakieÂś cudeĂąka z kosmosu.
OczywiÂście kaÂżde Âżywe stworzenie funkcjonuje w zalewie napÂływajÂących energii  , rĂłwnieÂż z kosmosu.

Ziemska wieÂża speÂłniÂła swojÂą rolĂŞ , pobudziÂła  impuls energetyczny, pobudzi LudzkÂą szyszynkĂŞ i zapali wszystkie "lampy"- czakry peÂłnÂą mocÂą w ludzkim ciele fizycznym, "Arka Przymierza" - Szyszynka ( biaÂłe ÂświatÂło) rozÂświetli  wszystkie czakry rozpoczynajÂąc proces transformacji energetycznej CzÂłowieka!
I o to nam chodziÂło ... "WieÂża ÂŚwiatÂła - Piramida  ÂŚwiatÂła"- to MY .... rozÂświetlimy siĂŞ peÂłnÂą mocÂą.

To zabawnie bĂŞdzie, jak Âżadna "Piramidalna WieÂża ÂŚwiatÂła" siĂŞ nie obudzi w nikim. Ale przekaÂźniki brnÂą w to do koĂąca. ChociaÂż Âświetle tego ,co odkryÂł Bruce Lipton to czÂłowiek jest w stanie sam siĂŞ przeprogramowaĂŚ, a wiĂŞc jak uwierzy w to co mu sie klepie do gÂłowy to subiektywnie faktycznie poczuje siĂŞ niczym "wieÂża ÂświatÂła" DuÂży uÂśmiech

RozumujÂąc prosto, widzĂŞ to tak. KaÂżda informacja, zdarzenie, impuls, to sygnaÂł o okreÂślonej
czêstotliwoœci drgaù. Cz³owiek równie¿ ma okreœlon¹ (wyjœciow¹, jak te¿ wypadkow¹) czêstotliwoœÌ.
Bombardowany wieloÂściÂą czĂŞstotliwoÂści zmienia swojÂą wÂłasnÂą, bo wpada w rezonans z tymi zewnĂŞtrznymi.
Po jakimœ czasie (i tu prawdopodobnie du¿¹ rolê odgrywa umys³ i wolna wola = wybór) czêstotliwoœÌ w³asna
stabilizuje siĂŞ, po czym znĂłw bombardowana zewnĂŞtrznoÂściÂą zmienia swĂłj stan.

Czyli, Âśrodowisko (nawet to niebiaĂąskie  MrugniĂŞcie) determinuje. NiektĂłre geny sÂą wzbudzane, inne usypiane.
DNA jest zmienne. I to ono wyznacza, na szczĂŞÂście niestaÂłe granice naszego funkcjonowania i pojmowania,
odbioru Âświata oraz siebie. Nie ma ucieczki od sprzĂŞÂżenia zwrotnego.

JesteÂśmy czĂŞÂściÂą Âśrodowiska i jesteÂśmy jego modyfikatorem. Sami bĂŞdÂąc modyfikowani.
CzÂłowiek, to takie kosmiczne GMO.       ?    Szok
I pewnie dlatego sami eksperymentujemy z genetykÂą. Czasami zabawa w Boga mocno nas przerasta.
Jak chociaÂżby w tym filmie:  http://vod.pl/istota,87271,w.html (do obejrzenia on Line, z lektorem PL).
Tak teÂż pewnie powstawaÂły centaury i inne hybrydy. Tylko kto inny zabawiaÂł siĂŞ w Boga.
A moÂże to wci¹¿ my sami?  MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2012, 14:52:44 wysłane przez ptak » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1820 : Grudzień 03, 2012, 17:29:45 »

ptak
RozumujÂąc prosto,
Wielce szacowna i oÂświecona ptak pozwolĂŞ sobie z radoÂści za to po prostu ÂłyknÂąc pifka DuÂży uÂśmiech
TeÂż mam prosty rozum wiĂŞc lubiĂŞ proste wnioski z doÂświadczeĂą DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech

PS
Jeszcze trochĂŞ o energii
ByÂłem dzisiaj we WÂłocÂławku w galerii no i zobaczyÂłem tam ubranÂą jak maÂły wĂŞdrowiec kobietĂŞ  DuÂży uÂśmiech
Kurcze tyle byÂło w niej radoÂści, Âże aÂż niÂą zaraÂżaÂła DuÂży uÂśmiech
I panie w sklepie i w aptece i mijani wszyscy siĂŞ uÂśmiechali a ja jak to siĂŞ mĂłwi peÂłnÂą gĂŞbÂą DuÂży uÂśmiech
Ba jeszcze do tej pory siĂŞ uÂśmiecham DuÂży uÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1821 : Grudzień 03, 2012, 18:01:47 »

PS
ByÂłem dzisiaj we WÂłocÂławku w galerii no i zobaczyÂłem tam ubranÂą jak maÂły wĂŞdrowiec kobietĂŞ  DuÂży uÂśmiech
I panie w sklepie i w aptece i mijani wszyscy siĂŞ uÂśmiechali a ja jak to siĂŞ mĂłwi peÂłnÂą gĂŞbÂą DuÂży uÂśmiech

widzisz i tak- chcÂąc, nie-chcÂąc odnalazÂłeÂś pierwszÂą przebudzonÂą DuÂży uÂśmiech

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1822 : Grudzień 03, 2012, 18:53:16 »

CzyÂżby przyciÂąganie na wszystkich planach DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1823 : Grudzień 03, 2012, 19:27:06 »

Ci¹gle s¹ problemy z w³aœciwym odbiorem i rozró¿nianiem channelowanych wiadomoœci, zreszt¹ ka¿dych.
Ten przekaz naleÂży zaliczyĂŚ do takiej solidnej podstawy tej sztuki, choĂŚ teÂż na poziomie podstawowym.

ÂŁÂączenie siĂŞ z WyÂższym Ja, ÂźrĂłdÂłem swojej prawdy i ÂświatÂła

Pozdrowienia od Rady Anio³ów, Rady Plejadan i Archanio³a Micha³a

Chcemy mówiÌ do was dzisiaj o znajdowaniu w³asnej wewnêtrznej prawdy i ³¹czeniu siê z wy¿sz¹ jaŸni¹ i ród³em wszelkiej mi³oœci i œwiat³a. Jest du¿o dezinformacji, które spotykacie w waszych podró¿ach internetowych i chcemy podzieliÌ siê z wami bardzo prosty sposobem rozró¿niania Twojej prawdy.

Jest to bardzo waÂżne w tym czasie, gdy kaÂżdy czÂłowiek spĂŞdza czas praktykowania technik energetycznych medytacji, ³¹czÂąc siĂŞ z WyÂższym Ja, i w medytacji, abyÂście pozostawali dostrojeni do wÂłasnego wewnĂŞtrznego ÂźrĂłdÂła mÂądroÂści i wskazĂłwek. Istnieje wiele "channelowanych" wiadomoÂści w Internecie, wiele stron internetowych odnoszÂących siĂŞ do galaktycznej informacji i tak dalej, i wielu dezinformatorĂłw oraz zaprzeczajÂących, kto  i co mĂłwi jako prawdĂŞ. Wszystko to moÂże staĂŚ siĂŞ bardzo skomplikowane, zwÂłaszcza dla tych z Was, ktĂłrzy dopiero zaczynajÂą siĂŞ zag³êbiaĂŚ w tej dziedzinie informacji.

We wszechœwiecie, wielo-œwiecie i poza nim, zawsze by³o Œwiat³o i CiemnoœÌ. Œwiat³o przenika zawsze w koùcu, bo pochodzi od Ÿród³a wszystkich róde³, œwiat³a wszystkich Œwiate³. Istniej¹ we wszechœwiecie istoty ¿yczliwe, i nie tak ¿yczliwe istoty.

Istnieje teÂż w waszym bycie, wiĂŞksza wasza czêœÌ, ktĂłra jest pod³¹czona do tego ÂŹrĂłdÂła i to ÂŚwiatÂła i tej MiÂłoÂści. To ÂŹrĂłdÂło ÂŚwiatÂła jest MiÂłoÂściÂą. ZostaÂłeÂś stworzony przez to ÂŹrĂłdÂło ÂŚwiatÂła w MiÂłoÂści. JesteÂś wszechstronnÂą istotÂą duchowÂą o ludzkim doÂświadczeniu. JesteÂś ze ÂŚwiatÂła,  i do ÂŚwiatÂła ostatecznie  powrĂłcisz po wielu twoich pobytach.

CzĂŞÂściÂą, ktĂłra jest pod³¹czona do tego ÂŹrĂłdÂła MiÂłoÂści, ÂŚwiatÂła i Wszystkiego, jest wasze WyÂższe Ja. To WyÂższe Ja jest lustrzanym odbiciem i emanacjÂą ze ÂŹrĂłdÂła wszelkiej MiÂłoÂści i ÂŚwiatÂła. Wasza WyÂższa JaŸù obejmuje ca³¹ waszÂą istotĂŞ i jest ÂźrĂłdÂłem caÂłej Twojej dobroci, waszej wiedzy, informacji o waszym pochodzeniu duszy, waszej misji w Âżyciu, waszych przedurodzeniowych  umĂłw, a przede wszystkim waszej Prawdy. Za poÂśrednictwem waszego po³¹czenia z WyÂższym Ja, bĂŞdziecie ponownie po³¹czeni ze ÂŹrĂłdÂłem, MiÂłoÂściÂą i ÂŚwiatÂłem, i ponowne po³¹czeni z wyÂższÂą czĂŞÂściÂą swojej JaÂźni, ktĂłra jest czĂŞÂściÂą ÂŹrĂłdÂła. Wiele, wiele osĂłb nie zdaje sobie sprawy z tego, ale czas jest teraz dla tej ÂświadomoÂści i dla wszystkich, aby wiedzieli o znaczeniu po³¹czenia siĂŞ ze swoim WyÂższym Ja. Przez po³¹czenie z tÂą czĂŞÂściÂą siebie, znajdziesz ca³¹ prawdĂŞ, ktĂłrej potrzebujesz, o wielu rzeczach, nie tylko o sobie, jako czÂłowieku w tym czasie na tej planecie, ale o swoim pochodzeniu, jako duszy, oraz o niektĂłrych Prawd i rzeczy, ktĂłre majÂą miejsce w Âświecie w tym czasie.

Zachêcamy ka¿dego z was do ponownego po³¹czenia siê ze swoj¹ Wy¿sz¹ JaŸni¹.
Istnieje wiele technik, jak to wykonaÌ, wiele przewodników energetycznych, którzy wam pomog¹. Jeœli jesteœcie mocno po³¹czeni do Wy¿szej JaŸni, to równie¿ budzi siê intuicja, i automatycznie odwracacie siê od wszelkich informacji, które nie s¹ prawdziwe dla was, bêdziecie w stanie automatycznie i ³atwo rozpoznaÌ, kto mówi prawdê, a kto nie. To wszystko bêdzie wa¿ne w najbli¿szych dniach.

Jako tylko przykÂład, channelerka ta doÂświadczyÂła "Ponownego po³¹czenia" techniki, ktĂłra obecnie jest nauczana na caÂłym Âświecie. To zaczĂŞÂło budziĂŚ jej drzemiÂące DNA i czakry, i ponownie po³¹czyÂło jÂą mocno z jej WyÂższym Ja i RadÂą Anio³ów. Jej Rada Anio³ów jest radÂą, ktĂłra byÂła tam dla jej duszy w najbardziej kochajÂący sposĂłb przed jej narodzinami w tym Âżyciu na ziemi, ta kochajÂąca rada przekazaÂła jej wiele aspektĂłw Âżycia, w ktĂłrym ona bĂŞdzie, w tym jej misji Âżycia,  w porozumieniu z jej przedurodzeniowÂą umowÂą i innych. Gdy miaÂła swoje "Ponowne po³¹czenie" (1), ona pod³¹czyÂła jÂą z nami, jej WyÂższÂą JaÂźniÂą i RadÂą anio³ów, w sposĂłb bardzo silny, i zaczĂŞÂła budziĂŚ pamiĂŞĂŚ jej misji i przedurodzeniowej umowy. My nie popieramy tej lub innej metody, po prostu mĂłwimy, Âże tÂą drogĂŞ wybraÂła, aby siĂŞ ponownie po³¹czyĂŚ z jej wyÂższymi ÂźrĂłdÂłami. Gdy zaczniecie to odkrywaĂŚ, znajdziecie odpowiednie moÂżliwoÂści dla Siebie.

Zaczê³a te¿ ³¹czenie siê z innymi kochaj¹cymi przewodnikami energii, którzy pomagali jej w niektórych technikach energetycznych ³¹cz¹c j¹ z zagubion¹ wiedz¹, jej duszy i jej misji. Ty te¿ mo¿esz ponownie po³¹czyÌ siê z ca³¹ swoj¹ zagubion¹ wiedz¹ i misj¹ oraz z wy¿sz¹ jaŸni¹. Zachêcamy do znalezienia rozwi¹zaù energetycznych, które zestroj¹ was z waszym najwy¿szym dobrem. Kiedy coœ rezonuje z tob¹ i czujesz siê dobrze, to jest to dla twojego najwy¿szego dobra. Sposób rozró¿niania jest przez twoje instynkty i uczucia. Jeœli masz "dobre" przeczucia, to jesteœ na w³aœciwej drodze. Jeœli coœ nie "czuje siê dobrze" (lub "nie brzmi dobrze"), to nie pod¹¿aj t¹ drog¹, po prostu kontynuuj poszukiwania. Jest to tak¿e sposób jak rozeznaÌ, które informacje w Internecie s¹ dla twojego dobra, a które nie. Po prostu dostrój siê do tego, czy dzwoni prawdziwe dla ciebie i czy to jest dobre, i jeœli tak siê nie stanie, to nastêpnie szukaj gdzie indziej. Filozofia "weŸ to co lubisz i pozostawiÌ resztê" jest dobra do naœladowania, i "pod¹¿aÌ za g³osem serca" i "zaufaj". S¹ to zawsze dobre praktyki do naœladowania. Ka¿dy z was ma w sobie po³¹czenie do w³asnej prawdy, w³asnego Wy¿szego Ja, i dostêp do ród³a. Jesteœ po³¹czony z nich, czy jesteœ tego œwiadomy, czy nie. To jest po prostu twoja ŒwiadomoœÌ, tak jak ze wszystkim innym, która przynosi to do twojej uwagi, lub nie.

Ka¿dy z was ma prawdziw¹ misjê tutaj, duchow¹ misjê, galaktyczna misjê, która ma ogromne znaczenie. Wszyscy jesteœcie wa¿ni i wszyscy jesteœcie czêœci¹ tej zmiany do Z³otego Wieku na Nowej Ziemi. Gdy twoja œwiadomoœÌ i duchowe zdolnoœci zaczynaj¹ rosn¹Ì w tych czasach nap³ywu przyspieszaj¹cej energii, wszyscy zaczynacie naturalnie dostrajaÌ siê do swoich Wy¿szych JaŸni. Prawda i œwiadomoœÌ zawsze ma sposób manifestowania w ten czy inny sposób. Zaczynacie wszyscy znajdowaÌ prawdê, ³¹czyÌ siê z waszymi Wy¿szymi Ja, i ³¹czyÌ do ród³a i do kochaj¹cych podnosz¹cych energii wy¿szych wymiarów. gdy wzniesiecie siê do wy¿szych wymiarów, dualnoœÌ zniknie wraz z negatywnoœci¹ i jej pochodnymi. Wszystkie wymiary s¹ drogi dojœcia do Ÿród³a ~ 1, 2, 3, s¹ wymiarami dualnoœci, 4-ty wymiar zaczyna przekraczaÌ tê dwoistoœÌ ....... prowadz¹c do 5., 6., 7., 8., i dalej, do 9, 10, 11, 12, i wreszcie Wszystkiego, Co Jest, widzicie te wymiary s¹ jak fale energetycznych wirów prowadz¹cych z powrotem do ród³a, wszystko jest emanacj¹ ród³a, i czym bli¿ej do ród³a, tym bli¿ej do Mi³oœci i Œwiat³a, i mniej negatywnoœci mo¿e istnieÌ ... wiêc gdy podniesiemy nasz¹ œwiadomoœÌ jeszcze wy¿ej, wracamy do sfery Mi³oœci i Œwiat³a, z której przybyliœmy i do której mamy w koùcu wróciÌ. Wkrótce wszyscy bêdziemy wibrowaÌ i pulsowaÌ w zsynchronizowanej harmonii z wy¿szymi czêstotliwoœciami przestrzennymi, które s¹ teraz lokowane w krystalicznej siatce Matki Ziemi i zaczynaj¹ emanowaÌ z jej cia³a niebieskiego. Wy te¿ zostaliœcie podwy¿szeni i dostrojeni i zsynchronizowani i zharmonizowani z tymi wy¿ej wymiarowymi czêstotliwoœciami energii, w których negatywnoœÌ nie mo¿e istnieÌ.

£¹czcie siê ze swoim Wy¿szym Ja i ród³em codziennie, znajdŸcie energiê i techniki medytacyjne, które rezonuj¹ z wami dla waszego najwy¿szego dobra, Medytujcie o po³¹czeniu z waszym Wy¿szym Ja, które k¹pie siê w mi³oœci i œwietle ród³a Stwórcy, to jest Ÿród³o œwiat³a i mi³oœci sk¹d przyszed³eœ i do którego wszyscy wrócimy pewnego dnia. K¹pcie siê w œwietle mi³oœci emanuj¹cej z wy¿szych wymiarów, od anio³ów, gdy¿ kochaj¹co otaczamy was nasz¹ bezwarunkow¹ mi³oœci¹ i œwiat³em.

JesteÂśmy RadÂą Anio³ów, RadÂą PlejadaĂąskÂą i ArchanioÂłem MichaÂłem. WysyÂłamy Wam wiele bÂłogosÂławieĂąstw miÂłoÂści i ÂświatÂła, aby otoczyÂły was w tym czasie, a my kochajÂąco wspomagamy  was w znalezieniu i po³¹czeniu siĂŞ ze swoim WyÂższym Ja, waszym wewnĂŞtrznym ÂświatÂłem i waszÂą prawdÂą.

Do nastĂŞpnego razu, ÂżyczÂąc Âłagodnego ÂświatÂła i duÂżo miÂłoÂści.

Dziêkujê Radzie anio³ów Radzie plejadaùskiej, oraz Archanio³owi Micha³owi.

- Goldenlight

01 grudzieĂą 2012
Channeler: Goldenlight
http://www.thegoldenlightchannel.com http://www.thereconnection.com/

east
Gość
« Odpowiedz #1824 : Grudzień 03, 2012, 21:52:22 »

PS

widzisz i tak- chcÂąc, nie-chcÂąc odnalazÂłeÂś pierwszÂą przebudzonÂą DuÂży uÂśmiech
Zgodnie z filmem od Ptaka , to nie byÂła przebudzona ... niestety. To byÂła DREN  (Nerd)   ... nowy gatunek MrugniĂŞcie
Ludzie sÂą tacy powolni i przewidywalni ... wg tego nowego gatunku.... brrr
ZostaÂłeÂś stworzony przez to ÂŹrĂłdÂło ÂŚwiatÂła w MiÂłoÂści. JesteÂś wszechstronnÂą istotÂą duchowÂą o ludzkim doÂświadczeniu
No có¿, s³odki. A mo¿e jednak jesteœ hybryd¹ ?

Zosta³eœ stworzony wg nich. Na prawdê dziœ trudno odebraÌ czysty przekaz. Mo¿e lepiej odrzuciÌ je wszystkie i zanurzyÌ siê w to, co jest poza Tob¹, ale nie z w³asnej perspektywy. Zupe³nie poza Tob¹. Spoza JA . To jest ten dziki ,nieokie³znany œwiat Nowego Gatunku. Strach nie pozwala Ci tego zrobiÌ ,ale mi³oœÌ siê tego domaga. Ot ludzka hybryda ... te same emocje , ale du¿o lepszy arsena³ Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2012, 22:01:07 wysłane przez east » Zapisane
Strony: 1 ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: