blueray21
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 32
Wiadomo¶ci: 1696
|
|
« Odpowiedz #1800 : Listopad 30, 2012, 21:17:48 » |
|
W tym przekazie Archanio³ stawia sprawy jasno, je¶li chodzi o temat channelingu. Oczywi¶cie trochê tez mówi o tym, co za nied³ugo ma nast±piæ. Zrozumcie, proszê, ¿e Wasza intuicja jest g³osem ducha. - Michael
To dobrze, ¿e otworzy³e¶ siê na wiadomo¶æ od naszego najdro¿szego przyjaciela Franciszka. Proszê pozostaæ otwartym na innych. Bêdziemy nadal zachowaæ dostêp do was, jasne, tak d³ugo, jak bêdziecie siê trzymali swoich procedur przygotowawczych.
Wysoko cenimy zasiêg i skuteczno¶æ naszych zaufanych channelerów w tym czasie. Oni dzia³aj± wspaniale w bardzo trudnych warunkach. W niewielu tygodniach, znajd± siebie nagle z wiêksz± ¶wiadomo¶ci±, mo¿liwo¶ciami i ³atwo¶ci± w ich rolach, Gdy¿ ca³y otaczaj±cy i wewnêtrzny opór zostanie usuniêty. Prawdopodobnie bêdzie tak¿e konieczne, aby znale¼æ sposoby ograniczenia dla siebie liczby nas których channelujecie. Nawet teraz wielka wrzawa jest s³yszana. To jest powód, dla którego czêsto u¿ywamy zbiorowego "my". A gdy tego nie robimy, czêsto identyfikujemy siê jako rady, kolektywy, federacje itp. Jest osi±gniête porozumienie i wybrany rzecznik dla tych po³±czeñ, inaczej twoje pocz±tkuj±ce zdolno¶ci wkrótce by³yby przeci±¿one.
Ponadto, podczas gdy jeste¶cie w trzeciowymiarowej polaryzacji ¶rodowiska, to jest po¿±dane, a nawet prawie obowi±zkowe, aby zabezpieczyæ siê przed negatywno¶ci± i zak³óceniami. Wkrótce osi±gniecie punkt, który wyklucza takie rzeczy, gdy¿ one zale¿± od iluzji, a wy zostawiacie to za sob±.
Jeden punk chcieliby¶my omówiæ tego dnia. Dostrzegamy rosn±c± czêstotliwo¶æ ¿±dañ od wielu naszych channelerów potwierdzenia tego czy tamtego. Czêsto mówimy, ¿e te informacje, dawane w ten sposób, s± dostêpne dla wszystkich. Gdy znajdziesz potrzebê pro¶by o po¶wiadczenie kogo¶ innego, to naprawdê, mówisz: "Nie ufam mojej intuicji." To jest w porz±dku, drodzy. Ale zrozumcie, ¿e waszym celem powinno byæ teraz, znale¼æ wewn±trz siebie zaufanie, które pozwoli Wam to uwierzyæ w to, co siê do was mówi.
Zrozumcie, proszê, ¿e Wasza intuicja jest g³osem ducha. Grzmi±ce g³osy nie pochodz± z Nieba i nie instruuj± ludzi. Jest to, taki cichy "g³os" w sercu, który musisz us³yszeæ i pos³uchaæ go. I ka¿dy z was ma tak wielki dostêp do prawdy, jak ka¿dy inny. W rzeczywisto¶ci, mo¿e wkrótce dla was staæ siê to niemal trudne, aby go zignorowaæ.
Teraz osi±gnêli¶cie punkt, gdzie wielu czuje "jak gdyby mieli pêkn±æ". Byæ mo¿e czujecie siê jak tañcz±cy na ulicy. Nasze oczekiwanie jest tak wielkie, jak wasze w³asne. Zmiana w waszych sercach i ¶wiadomo¶ci idzie w górê. Wkrótce bêdzie czas dla nas, aby powiedzieæ: "Zapraszamy do naszego ¶wiata."
Zbêdne wydaje nam mówiæ, aby¶cie byli dobrej my¶li, ale mo¿emy powiedzieæ, to tak. Otaczamy was mi³o¶ci±. Dobrego dnia, drodzy przyjaciele. 30 listopada 2012 Channeler: Ron Head http://oraclesandhealers.wordpress.com/
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #1801 : Grudzieñ 01, 2012, 09:47:29 » |
|
To te¿ króciutki przekaz od smoka, co to siê porobi³o. Trzy rzeczy, które mo¿esz zrobiæ, od teraz do 12/21.12.3012
Smok Brian:
Istnieje wiele tego, co mo¿ecie zrobiæ od teraz do 12/21 grudnia (i nie poza to), jednak mamy kilka sugestii w przypadku gdy jeste¶cie zablokowani:
1. Rozpocz±æ wi±zanie lu¼nych koñców. Nie musisz tego zakoñczyæ przed 12/21 grudnia, ale radzimy zacz±æ. Ponadto, podczas gdy to robicie, dowiedzcie siê, od których lu¼nych koñców mo¿ecie po prostu odej¶æ.
2. Bawcie siê dobrze, a nawet do³ó¿cie starañ, aby oczy¶ciæ drogê dla rzeczy, które przynosz± rado¶æ. Maj±c wiêcej rado¶ci, bêdzie wam ³atwiej po³±czyæ siê ze swoim sercem.
3. Miejcie oko na subtelne energie, obserwujcie, i zastanówcie siê. Jest wiele do "zobaczenia", co ³atwo przegapiæ. Czê¶æ waszego zadania bycia tutaj, to jest byæ obserwatorem. Ale poza tym, przecie¿ nie chcesz przegapiæ czego¶ cool!
Z tych rzeczy, i wszystkich innych rzeczy, róbcie wszystko z mi³o¶ci±. Nie chcieliby¶my rozwa¿aæ mi³o¶ci, jako rzeczy do zrobienia, bo to co¶ nale¿y zawsze nosiæ w swoim sercu. Mi³o¶æ jest oczywi¶cie najwa¿niejsza i jest czym¶, co jest najbardziej zniekszta³cone w rzeczywisto¶ci Ziemi teraz.
Wyobra¿amy sobie, ¿e docenicie nas utrzymanie tego krótkim. Od smoka. 01 grudzieñ 2012 Channeler: Brian, smok http://lightworkers.org/channeling/172200/three-things-you-can-do-between-now-and-1221
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1802 : Grudzieñ 01, 2012, 19:06:35 » |
|
songo1970 ..w koñcu "na pocz±tku by³o s³owo"- d¼wiêk/wibracja. OM Hm szacowny ale w wersji podstawowej Wersja ful wypas g³osi, ¿e na pocz±tku by³a My¶l Có¿ dla ka¿dego co innego to pa
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #1803 : Grudzieñ 01, 2012, 19:54:23 » |
|
Tutaj te¿ raczej krótkie przemy¶lenia Joe'go na temat obecnego okresu przed Wzniesieniem. Terminologia Planety A, A/B, B pochodzi z przekazów Kosmicznej ¦wiadomo¶ci.
01 grudnia - Aktualizacja nt Wzniesienia
Jest ju¿ trzy tygodnie do 21.12.12, prorokowanego zakoñczenia Wzniesienia Gai. Gdzie my jeste¶my? Co my teraz postrzegamy? Dla mnie przynajmniej, Gaia pozostaje silnie na jej drodze zakotwiczona w nowej postaci krystalicznej 3d, która staje siê bardziej solidna i realne codziennie. Presja prze¿ycia konfrontuje wielu, jak równie¿ wielu nowych mo¿liwo¶ci wzrostu i ¿ycia.
W moim w³asnym ¿yciu zupe³nie nieoczekiwane zdarzenie w moim miejscu pracy ca³kowicie przebudowa³o moje ¿ycie zawodowe, kiedy bêdziemy usi³owali pokryæ straty kluczowego pracownika. Jeden z naszych g³ównych techników, tylko jeden, który pracowa³ problemami produktu, z którym osobi¶cie pracujê, sta³a tak z³a, ¿e ona odesz³a z pracy i nigdy nie wróci³a zabieraj±c wszystkie jej lata do¶wiadczeñ i rozwi±zywania problemów z nim. Zrobi³a to w czasie, kiedy by³a najbardziej potrzebna. Wiêc radzimy sobie, adaptujemy i zmieniamy.
Widzê, ¿e Bliski Wschód staje siê coraz odizolowany od reszty ¶wiata, zakorzeniony w sposobie bycia, my¶lenia i ¿ycia, które niewiele ma wspólnego z reszt± ¶wiata. Jednak nie pozostaje zbyt wiele, witalno¶ci, ducha i kreatywno¶ci, aby zgin±æ. Bliski Wschód sta³ siê tym, co ludzie pojmowali jako Planeta B. Tym, przyci±ganym do takiego ¿ycia i jego wyzwañ wystarczy wsi±¶æ do samolotu i udaæ siê tam na do¶wiadczenie Planety B. Wierzê, ¿e to bêdzie kontynuowane daleko w przysz³o¶æ.
Ci, zwi±zani z Planet± A nie chc± tu byæ i znajduj± coraz wiêcej ¿ycia w ich g³owach w rzeczywisto¶ciach, które nie s± w zgodzie z faktami fizycznymi ich ¶rodowiska, obecnych realiów nowej 3d krystalicznej Gai. Oni staj± siê duchowymi pustelnikami, którzy znajduj± ró¿ne miejsca bezpieczeñstwa, zakonnego stylu ¿ycia i zwiêkszenia komunikacji z królestwami nie-fizycznymi i ze sob± nawzajem. Prawdziwa Planeta A nie jest na tej planecie w fizyczno¶ci i mo¿e zostaæ osi±gniêta jedynie po ¶mierci i uwolnieniu cia³a krystalicznego 3d lub jego przekszta³ceniu / Wzniesieniu do czystego ¶wiat³a. To przekszta³cenie rzeczywi¶cie zdarzy siê dla niektórych osób. Ale przede wszystkim ¿ycie na planecie A jest ¿yciem w sferze ducha.
Pozosta³y krystaliczne szcz±tki 3d Gai, to, co zosta³o nazwane Planet± A / B. Widzê wielu, w tym siebie, coraz bardziej podekscytowanym tym nowym ¶wiatem, tym nowym ¿yciem, które teraz otwiera siê przed nami pod nowym kierownictwem i nowymi zasadami fizycznej manifestacji. Widzê moje ¿ycie u³o¿one przed sob± w ¶cis³ym zwi±zku i harmoni± z Gai±, jej ochronê i jej wsparcie.
Technologia jest na pierwszym planie, gdy¿ wiêkszo¶æ wydaje siê umieszczaæ swoje nadzieje w nowoczesnej technologii i m³odym pokoleniu, aby znale¼æ rozwi±zania dla wyzwañ, przed którymi obecnie stoimy. Nie ma odwrotu od tej technologicznej fali. Jednak niewielu z nas rycerzy Jedi pozosta³o, tych którzy wierz± w "si³ê".
Podsumowuj±c, jeste¶my na dobrej drodze. Energie rosn±; na Bliskim Wschodzie jest eskalacja, ci przyci±gani do Gai znajduj± emocje nowego ¶wiata i przysz³o¶ci, natomiast ci, têskni±cy za Planet± A czuj± siê coraz bardziej odlegli od wspó³czesnej rzeczywisto¶ci. Oczekujê, ¿e wszystkie trzy z tych rzeczy bêd± kontynuowane a¿ do ostatniej chwili, przesilenia zimowego 2012 roku. Wtedy nowa energia przyjdzie dla nadchodz±cego roku i zaczniemy kolektywnie ruszaæ do przodu na serio.
[/b] Jasne b³ogos³awieñstwa -Joe 01 grudzieñ 2012 Channeler: Anarchistbanjo http://lightworkers.org/channeling/172218/1-december-ascension-update
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #1804 : Grudzieñ 01, 2012, 19:59:02 » |
|
songo1970 ..w koñcu "na pocz±tku by³o s³owo"- d¼wiêk/wibracja. OM Hm szacowny ale w wersji podstawowej Wersja ful wypas g³osi, ¿e na pocz±tku by³a My¶l Có¿ dla ka¿dego co innego to pa dziêkuje w.szacowny Przebi¶nieg- to oczywista oczywisto¶æ,- ja to odno¶nie tego pisku w g³owie co podnosi oktawy
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1805 : Grudzieñ 01, 2012, 20:44:47 » |
|
Szacowny songo wiem, ¿e Wiesz, wiem tez ¿e jak bym odkry³, ze jeste¶ moim kuzynem ze strony mamy ojca czy te¿ kogo¶ tam to pewnie bym siê ucieszy³ Ucieszy³ i zapyta³ co musi siê zadziaæ by szacowny blu zszed³ na Ziemiê Bo mi np rêce opadaj± to pa
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #1806 : Grudzieñ 01, 2012, 21:07:14 » |
|
Szacowny songo wiem, ¿e Wiesz, wiem tez ¿e jak bym odkry³, ze jeste¶ moim kuzynem ze strony mamy ojca czy te¿ kogo¶ tam to pewnie bym siê ucieszy³ Ucieszy³ i zapyta³ co musi siê zadziaæ by szacowny blu zszed³ na Ziemiê Bo mi np rêce opadaj± to pa no nie wiem szacowny co ci poradziæ,- jeden jest, kogo¶ innego znów nie ma,- lustra, lustra, lustra..
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #1807 : Grudzieñ 01, 2012, 22:02:40 » |
|
Ale¿ Ja Jestem, tu na ziemi, nigdzie nie odlecia³em. To, ¿e t³umaczê byty i inne twory, to nie znaczy, ¿e z którymkolwiek siê uto¿samiam, czego arteq do tej pory nie mo¿e zrozumieæ, bo jak wstawiam t³umaczenie to jakby moja idea by³a, a tak wcale nie jest. I nie dyskutujê tre¶ci, choæ mogê co¶ dla wyja¶nienia zawartej tam my¶li uj±æ to innymi s³owami. Zreszt± jako t³umacz ró¿nych nie mogê prezentowaæ swojego stanowiska, bo t³umaczenia przestan± byæ t³umaczeniami. "Dla ka¿dego co innego" i ja w³a¶nie zapewniam to inne, aby inni mogli zobaczyæ inny punkt widzenia, poczytaæ miêdzy wierszami, a nawet niektórzy miêdzy s³owami w prostym zdaniu. Podobno od przybytku g³owa nie boli, co najwy¿ej ¿yæ, ale to ju¿ nie moje zmartwienie. Ka¿dy swój rozum ma, to niech z niego korzysta. Nie da siê zrealizowaæ wizji arteq - niedzielnej szkó³ki - gdzie bêdzie królowa³a jedna prawda podana na talerzu ze wszystkimi zalecanymi dodatkami, czyli komplet, to zbyt dobrze znamy.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1808 : Grudzieñ 02, 2012, 00:06:34 » |
|
Nie mam ¿adnej wizji niedzielnoszkó³kowej. Zadawa³em proste pytania na które nie potrafisz/nie chcesz odpowiedzieæ, nie potrafisz siê nawet odnie¶æ (mieæ w³asnego zdania) do tekstu który zamieszczasz i tyle, mo¿e dlatego ¿e w przypadkach gdy ju¿ zabiera³e¶ g³os wychodzi³a niewiedza b±d¼ wymys³y (jak by³o np. w Twoich wypowiedziach nt. 5 gêsto¶ci...), ostatnio próbowa³e¶ "czuwaæ" nad wypowiedziami dotycz±cymi wpadek pch, efekt ten sam - ucieczka "nie bêdê dyskutowa³"... ok nie musisz, tylko po co stroszyæ piórka.
Panowie koledzy "rêka rêkê myje", proszê chocia¿ stwarzajcie pozory obiektywno¶ci i minimum przyzwoito¶ci... i gdy ju¿ personalnie do kogo¶ pijecie, to nie wywalajcie lotem b³yskawicy postu osoby która odnosi siê do Waszych prywatnych wycieczek - to tak na zasadzie poszanowania wzajemno¶ci ¶rodków.
P.S. Blueray - wszak ja te¿ mówiê o Twoich pogl±dach i opiniach... oraz sposobie ich prezentacji...
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #1809 : Grudzieñ 02, 2012, 00:09:43 » |
|
Manipulujesz zmieni³e¶ tekst w porównaniu tym ze ¶mietnika! I nie dyskutujê z tob±!
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1810 : Grudzieñ 02, 2012, 03:54:34 » |
|
Darowa³em sobie "ot kopiarka" i - co oczywiste - wklei³em P.S., kto zechce sprawdzi. Na temat "dyskusji" te¿ siê wypowiedzia³em.
Tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1811 : Grudzieñ 02, 2012, 09:18:06 » |
|
Bardzo sympatyczny ciep³y wspieraj±cy tekst, takie przekazy warto czytaæ , by zrozumieæ i¿ jeste¶my na w³a¶ciwej drodze. Cz³owieku skup siê na sobie , swoim sercu i nie s³uchaj tych , których jedynym celem jest wmawianie ich jedynej racji innym ....., o¶mieszani poni¿anie i udowadnianie innym i¿ tylko ich droga jest jedynie w³a¶ciwa... Ten tekst ukazuje i¿ ka¿da droga , która powoduje w tobie spokój, dobro i rado¶æ serca jest w³a¶ciwa dla tego kto j± wybra³. A reszta.... to tylko czepiaj±ce siê twoich nogawek rzepy..... które nie potrafi± inaczej. Kiara czwartek, 29 listopada 2012
Szczê¶liwej drogi, kochani podró¿nicy
Gdy mkniecie sw± ¦cie¿k± Wzniesienia, jej energie nieustannie was unosz±. Pozwalacie sobie p³yn±æ po tych wci±¿ przybieraj±cych falach energii, która przys³uguje wam z urodzenia i która jest waszym wybawieniem od ni¿szych gêsto¶ci.
Wasza prawdziwa esencja jest przed wami. Codziennie jeste¶cie w niej coraz bardziej ugruntowani, i dziêkujecie jej za to wasz± niewzruszon± Mi³o¶ci± i wytrwa³o¶ci±.
Pozwólcie sobie na przyjmowanie, kochani; przyjmujcie wci±¿ narastaj±ce energie, które s± wam dostarczane, i dostarczane s± wam z mi³o¶ci± przez Wy¿sze Wymiary - wymiary, do których siê przyzwyczajacie jako do swego nowego domu. My witamy was. I oczekujemy was. Teraz nic ju¿ nie stoi wam na drodze.
Radujcie siê, gdy¿ jest to bardzo blisko; jest to namacalne; jest nieuniknione i macie w tym ¿yæ i cieszyæ siê tym, kochani. Radujcie siê, gdy¿ nic nie mo¿e powstrzymaæ waszych Cia³ ¦wietlnych od tego, by byæ w pe³ni poch³oniêtymi przez ¦wiat³o i Mi³o¶æ w jej najczystszej formie, je¶li tylko na to pozwolicie. Gdy¿ czas na to nadszed³. Roz³ó¿cie swe ramiona i otwórzcie serca, i przyjmijcie to z pe³nym oddaniem, kochani.
Radujcie siê, gdy¿ Mi³o¶æ i Rado¶æ i Obfito¶æ pojawiaj± siê w waszych zrêcznych d³oniach i zaczynaj± wirowaæ jak jedwab na wrzecionie. Nikt nie mo¿e was teraz powstrzymaæ. Zacznijcie wybieraæ kolory waszej tkaniny ¯ycia i waszych nowych dzie³, które z mi³o¶ci± stwarzane s± i kszta³towane przez wasze wprawne d³onie i serca.
Stañcie siê znów jak dzieci - dzieci, którym pokazano w³a¶nie wielkie ilo¶ci plasteliny wszelkich kolorów i rodzajów, i zacznijcie z czyst± rado¶ci± lepiæ i formowaæ wszystko, co tylko zechcecie stworzyæ. Dajcie upust swym wizjom i patrzcie, co stworzycie.
Jeste¶cie mistrzami w tym wspó³-stwarzaniu i zaczynacie przypominaæ sobie jak to robiæ z tak± ³atwo¶ci±. U¿yjcie swych marzeñ jako modelu i zacznijcie na ich wzór rze¼biæ wszystko, czego tylko pragniecie. Nic nie jest niemo¿liwe, nic nie jest niew³a¶ciwe. Poniewa¿ teraz stwarzacie wszystko z Mi³o¶ci, wszystko co stwarzacie jest piêkne i radosne i cenne dla wszystkich, którzy tego do¶wiadczaj±.
Tego w³a¶nie bêdziecie doznawaæ w Wy¿szych Wymiarach, a ka¿de z was bêdzie tworzyæ bior±c za wzór marzenia swego serca i wizje tego, co jest pe³ne równowagi i piêkne i funkcjonalne, i czym wszyscy mog± siê radowaæ. Ka¿de z was ma swój w³asny podpis energetyczny i d¼wiêk, zatem w rezultacie waszego stwarzania powstanie symfonia przepiêknej muzyki i kolorów, która przyniesie g³êbok± satysfakcjê i Spokój dobrze wykonanego dzie³a, którym wszyscy mog± siê cieszyæ i do¶wiadczaæ go bez ograniczeñ i obwarowañ.
Wy, moi drodzy przyjaciele, jeste¶cie wybranymi; wy budzili¶cie i gromadzili¶cie ¦wiat³o, doprowadzaj±c do jego obecnego wzmocnienia, a gdy nadejdzie kolejna fala ¦wiat³a i Mi³o¶ci, po prostu macie na niej pop³yn±æ, wirowaæ wewn±trz niej, ogarn±æ j±, przyj±æ j±, obj±æ j±, i potem wypu¶ciæ j± ku innym.
Zaczynacie doznawaæ tego, jak bêdzie wygl±daæ wasze ¿ycie w wy¿szych wymiarach, kiedy przemiana stanie siê bardziej oczywista i odczuwalna. Teraz staje siê to wasz± norm±. Wchodzicie coraz wy¿ej i aklimatyzujecie do tej nowej wysoko¶ci na waszej drodze ku Wzniesieniu.
Pozwólcie sobie w stopniowy sposób do¶wiadczaæ tych nowych energii, gdy one nadchodz±, a równocze¶nie zwracaæ uwagê na potrzeby waszego cia³a fizycznego, zawsze uziemiaj±c siê i zawsze przyjmuj±c tyle ¶wiat³a, ile tylko mo¿ecie utrzymaæ, w takich dawkach, jakie s± dla was przyjemne. Zobaczycie, ¿e wasza zdolno¶æ przyswajania ¦wiat³a wzrasta w miarê up³ywu dni, i bêdziecie tak poch³oniêci przez to ¦wiat³o i Mi³o¶æ, ¿e poczujecie siê przemienieni.
Zwracajcie uwagê na swe my¶li. Zwracajcie uwagê na swoje uczucia. Niech w was bulgoc± a¿ do momentu, kiedy zostan± przykryte Mi³o¶ci± i przeobra¿one w czyst± esencjê Mi³o¶ci.
Bêdziecie zdumieni swymi do¶wiadczeniami, kiedy zezwolicie sobie na poddanie siê energiom nap³ywaj±cym do waszych Cia³ ¦wietlistych i waszych Serc. Bêdzie to wygl±daæ jak "rozmiar uniwersalny", kiedy zwiêkszycie sw± zdolno¶æ unoszenia siê w ¦wietle, bycia w nim i obejmowania go.
Trzymajcie siê swych serc i zacznijcie zapominaæ o wszelkich negatywnych pozosta³o¶ciach tego, co kiedy¶ by³o czê¶ci± waszego ¶wiata. Stañcie siê jak nowo-narodzone dzieci, gotowe tylu rzeczy do¶wiadczaæ, poznawaæ je i cieszyæ siê nimi; niech wasza ciekawo¶æ i wasza niewinno¶æ bêd± teraz waszymi przewodnikami. Uczycie siê puszczaæ to co stare i niech tak siê dzieje, z ca³kowitym zaufaniem, ¿e wasze potrzeby zostan± spe³nione. Tak, jak nowo-narodzone dziecko wie o tym i ufa, niech bêdzie to i wasz± wiedz±.
Zredukujcie siê do swej Boskiej esencji w swym rdzeniu i z tego miejsca odbudujcie siê na nowo, pozbywaj±c siê wszelkich zanieczyszczeñ i negatywno¶ci, które pochodz± z waszej starej ¶cie¿ki ¿ycia.
¦mia³o wyruszcie teraz na now± wyprawê, kochani, gdy¿ czeka was cudowna podró¿. Osi±gnêli¶cie teraz w³a¶ciw± perspektywê i jasno widzicie, na co czekali¶cie przez eony. Niech obdarzy was ona Pokojem - To jest wasze nowe ¿ycie, zakochajcie siê w nim. Zanurzcie siê w delikatnym deszczu Energii Mi³o¶ci, która na was sp³ywa, i p³yñcie w¶ród jej miêkkich fal, gdy wy³ania siê spo¶ród nich wasza nowa droga Istnienia, moi kochani.
Wasz kochaj±cy brat, Jeszua.
Przekaza³a Fran Zepeda, 28 listopada 2012 http://www.franheal.wordpress.com (Blog) http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Website)
http://jeszua.blogspot.com/ Przet³umaczy³a wika
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 02, 2012, 09:20:47 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #1812 : Grudzieñ 02, 2012, 10:13:58 » |
|
Arteq, po raz ostatni. Nie piszesz o moich pogl±dach tylko o mojej "niewiedzy", "stroszeniu" itd. Ok. Widaæ inaczej "merytorycznie" ju¿ nie potrafisz, wiêc sobie pisz i powielaj w kó³ko te same personalne opinie i os±dy, je¶li taka jest twoja misja tutaj. Ale nie dziw siê, ¿e l±duj± w koszu. A tu jest twoje najbardziej merytoryczne, fantastyczne zaproszenie do dyskusji: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8756.0
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1813 : Grudzieñ 02, 2012, 11:41:05 » |
|
Taak merytoryczne nie wiadomo czy p³akaæ czy siê ¶miaæ. Jak to mówi w szacowny songo lustra. lustra. lustra to pa
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #1814 : Grudzieñ 02, 2012, 12:29:04 » |
|
To kolejny comiesiêczny przekaz grupy Arkturian. To bardzo wywa¿one przes³anie w wiêkszo¶ci dotycz±ce naszej obecnej sytuacji.
Arkturianie: ¦wiadomo¶æ i symptomy uwalniania
Drodzy, znowu przychodzimy powitaæ was w tym potê¿nym momencie zmian i nowych narodzin Chrystusa (¦wiat³a), które rodzi siê ka¿dego dnia w stajni indywidualnej ¶wiadomo¶ci, gdy staje siê do¶æ pokorna, aby odpu¶ciæ ego (poczucie siebie oddzielonym od ¬ród³a).
To jest czas na ziemi, w których wielu teraz kwestionuje status quo. Budz±ce siê Dusze umocnione w prawdzie zadaj± powa¿ne pytania tym, którzy udaj±, ¿e znaj± wszystkie odpowiedzi.
Wielu z nich (nie wszyscy) wybrani zarówno na religijne, jak i rz±dowe stanowiska w³adzy, dzia³a tylko dla siebie i swoich przyjació³, a nie dla ludzi, którzy ich wybrali. Sta³o siê tak, poniewa¿ wiêkszo¶æ ¶wiata nie by³a w kontakcie z ich intuicj±, ich wewnêtrznym systemem prowadzenia. ¯yj±c ca³kowicie na trzeciowymiarowym mentalnym poziomie, oni wierz± we wszystko to, co im powiedz± ci szukaj±cy ich g³osów.
To jest nowy czas, nowa energia i nowa ¶wiadomo¶æ przejawia siê w ka¿dym momencie. Koñczycie (szko³ê) teraz i zaczynacie zdawaæ sobie sprawê, ¿e jeste¶cie odpowiedzialni, g³os na urz±d swoich przywódców lub nie, co niedawno wysz³o na jaw, kiedy nie wybieracie kandydata reprezentuj±cego stare i skoñczone energie, ale zamiast tego pos³uguj±c siê swoj± intuicj±, aby ponownie wybraæ tego, który najlepiej reprezentuje energiê jedno¶ci.
To przysz³o jako wielki szok dla tych, którzy wierzyli, ¿e s± w kontroli, jak to mia³o miejsce w przesz³o¶ci, ale to ¦wiat³o waszego przebudzenia, zwyciê¿y³o, gdy¿ w obecno¶ci ¦wiat³a, nie ma cienia.
Zacznijcie uczciwie kwestionowaæ swoje osobiste motywacje przy wyborze przywódcy duchowego lub rz±dowego. Czy wybieracie tych, którzy bêd± utrzymywaæ status quo, bo jest wam wygodnie tam lub wybieracie tych, którzy po prostu bêd± odzwierciedlaæ wasze osobiste koncepcje i przekonania, które mog± byæ bardzo stronnicze i stare? Czy zdajecie sobie sprawê z dobra ca³o¶ci w waszych wyborach w g³osowaniu?
Jako o¶wiecone osoby bêdziecie g³osowaæ za tym, co jest najlepsze dla ¶wiata, dla natury i wszystkich form ¿ycia, a nie tylko wybraæ to, co jest wygodne i co grupa uwa¿a, ¿e jest najlepsze dla ich dolnej linii podczas gdy wylewaj± to, co jest dla powszechnego dobra. Zacznijcie ufaæ i szanowaæ swoje wewnêtrzne przewodnictwo w tych kwestiach, gdy¿ jeste¶cie gotowi do kroku do wy¿szego poczucia siebie, umocnionego prawd± i ¦wiat³em.
Widzicie, ¦wiat³o i jego przejawy s± dla i w¶ród wszystkich, a nie tylko kilku wybranych i jest prawd±, która przychodzi ¿ywa co ¶wiadomo¶ci tak wielu w tym czasie. Kiedy prawda siê rodzi w przygotowanej duszy, aktywuje intensywne badania i kwestionowanie czyjego¶ ca³ego systemu wierzeñ, które to z kolei aktywuje oczyszczanie cia³a mentalnego i wszystkich powi±zanych fa³szywych pojêæ. To mo¿e spowodowaæ, ¿e osoby bêd± odczuwaæ silne poczucie winy dotycz±ce dzia³añ podjêtych w przesz³o¶ci, w poprzednim stanie ¶wiadomo¶ci.
Uwolnijcie wszelkie winy dotycz±ce przesz³o¶ci w waszej drodze ewolucji, moi drodzy, i szanujcie siebie za poprzednie decyzje, poniewa¿ by³y one podjête z najwy¿szej ¶wiadomo¶ci i stanu ¶wiadomo¶ci w tamtym czasie. Je¶li jako rozbudzona dusza ze ¶wiadomo¶ci± prawdy dokona³by¶ tych samych wyborów teraz, to by³oby niew³a¶ciwe, poniewa¿ nie bêdziesz ¿yæ w twoim stanie najwy¿szej osi±gniêtej ¶wiadomo¶ci.
Wiele z nich jest obecnie uczuciem emocjonalnych wstrz±sów i zastanawiacie siê dlaczego. Negatywne emocje wychodz±ce znik±d wskazuj± oczyszczanie cia³a emocjonalnego. Mo¿na mieæ nagle depresjê, gniew, smutek, a nawet my¶li samobójcze bez widocznego powodu. Proszê zrozumieæ, ¿e jest to konieczne, aby usun±æ wszystkie nagromadzone energie dualno¶ci i separacji, poniewa¿ nie mo¿na zabraæ ich ze sob± w nowe i wy¿sze. Energie emocjonalne s± czêsto ponownie do¶wiadczane, gdy poruszacie siê w dziedzinie energii i uwalniania.
Wa¿n± rzecz± jest, aby nie zaakceptowaæ tych energii jako osobiste, Wasze - wyci±gaj±c je z powrotem, zatwierdzaj±c je, jako prawdziwe, i biegn±c do lekarza po zmieniaj±ce nastrój leki. Lekarstwa te tylko spowolni± lub nawet zatrzymaæ ca³y proces oczyszczania, który musi byæ wype³niony w pewnym momencie, je¶li chcesz i¶æ do przodu. ¬ród³o nigdy nie manifestuje siê jako negatywne emocje, one s± bezosobowe, Wy po prostu przyjmujecie je jako prawdziwe przez do¶wiadczenia i wierzenia wielu wcieleñ, a nastêpnie przechowujecie je (niektóre bardzo g³êboko) w swoim emocjonalnym ciele.
Jeste¶ teraz gotowi i wyewoluowani na tyle, aby pozwoliæ je uwolniæ poprzez zobaczenie co jest tym, w co wierzyli¶cie, ¿e siê manifestuje jako one. Spróbujcie nie dawaæ im ¿adnej mocy, gdy¿ nie ma prawa ich wspierania, utrzymywania lub ich pielêgnowania.
Równie¿ jest wyczyszczana stara pamiêæ komórkowa przechowywana w fizyczno¶ci. Wielu z was do¶wiadcza bardzo dziwnych i nietypowych objawów, niektóre bolesne, niektóre dziwne, a niektóre po prostu niesamowite. Wysypki, bóle, skrajne wyczerpanie, dzwonienie w uszach, brzêczenie, nudno¶ci, bóle g³owy. Okazjonalnie osoba rzeczywi¶cie mo¿e prze¿ywaæ do¶wiadczenie, które jest oczyszczaniem. Starajcie siê nie opieraæ, drodzy, poczujcie siê tak dobrze, jak mo¿ecie i radujcie siê w przekonaniu, ¿e siê przesuwacie i rozwijacie siê na wszystkich poziomach oraz ¿e integrujecie wy¿sze wymiarowe energie z ka¿dym wydaleniem starych. Nadejdzie czas, kiedy wszystkie oczyszczenia i uwolnienia bêd± zakoñczone.
Starajcie siê nie wchodziæ w strach, gdy¿ wszyscy, którzy czytaj± i rozumiej± te komunikaty przechodz± wyczyszczanie starego w ramach przygotowañ do nowego i to jest inne dla ka¿dej osoby w zale¿no¶ci od jej kolekcji energii w przesz³ych ¿yciach. Proces ten mo¿e byæ trudny, je¶li jeste¶ otoczony przez przyjació³ i rodziny, którzy nie mog± zrozumieæ, co siê dzieje i powtarzaj±, ¿e nie dbasz o siebie. Zaufajcie swojej intuicji moi drodzy, i je¶li kieruje was, aby siê udaæ do lekarza po pomoc lub zapewnienie, wiêc id¼cie, gdy¿ strach i opór po prostu dzia³aj±, aby wyci±gn±æ wasz± moc z tych do¶wiadczeñ.
To, co staramy siê przekazaæ w tej wiadomo¶ci jest tym, ¿e do¶wiadczenie oczyszczania i uwalniania starej fizycznej, emocjonalnej i mentalnej energii musi byæ uznane za to, czym to jest. Kochaj±co wysy³ajcie ¶wiat³o do tych obszarów cia³a, które powoduj± wasz± troskê. W medytacji mówcie do komórek mówi±c im, ¿e jest to czas, aby w ¶wietle Bo¿ego planu i uwolniæ wszystko, co jest stare, fa³szywe, i skoñczone, jak równie¿ ¿adnych medycznych wierzeñ o dziedziczeniu.
Je¶li jeste¶ zmêczony, po³ó¿ siê. Jest opór powiedzieæ; "wzrastam powy¿ej tego" lub "nienawidzê tego" itp. itd., gdy to robisz, to dajesz si³ê do czego¶, co nie ma si³y, co jest definicj± dualizmu i separacji. Je¶li stajemy w szponach strachu w odniesieniu do niektórych sytuacji fizycznych, mo¿e byæ lepiej po prostu i¶æ do lekarza, wci±¿ trzymaj±c siê wewnêtrznej prawdy. Umo¿liwia to jednostce potwierdziæ iluzoryczny charakter pojawieñ ale w tym samym czasie, te¿ rozpoznaje on, ¿e nie zosta³ jeszcze osi±gniêty ten stan ¶wiadomo¶ci. To nie jest bilet, aby przej¶æ do ty³u, ale sposób do podjêcia ¿±d³a mocy z pewnych do¶wiadczeñ.
Zachowajcie te prawdy w milczeniu i ¶wiêcie w swoim sercu, dziel±c je tylko z tymi, podobnie my¶l±cymi, gdy¿ wielu na ¶wiecie decyduje siê na opuszczenie planety teraz, a inni potrzebuj± wiêcej do¶wiadczenia trzeciowymiarowego rodzaju zanim bêd± gotowe do rozwoju. Ci mog± tylko byæ tylko zmyleni przez te informacje.
Widzicie, ewolucja duchowa jest podró¿± w zaufaniu, które pochodzi z wiedzy, ¿e Jestem Kim Jestem wie, gdzie potrzebujesz byæ, wie, co musisz, i jak ciê tam dostarczyæ.
Jestem Tym, czego Ja poszukujê - zawsze by³em i zawsze bêdê.
Jeste¶my Grup± Arkturian 01.12.12 Przekaz przez: Marilyn Raffaele 01 grudzieñ 2012 www.onnessofall.com
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1815 : Grudzieñ 03, 2012, 10:08:57 » |
|
Ostatnio jest bardzo du¿o interesuj±cych przekazów, informacje nale¿y czytaæ miêdzy wierszami , s± niesamowite. Jednak indywidualne odczyty , indywidualne zrozumienia s± bardzo cenne, s± one bowiem na miarê rozwoju ka¿dego z nas. Nie wiele znaczy gdy kto¶ dokonuje odczytu, gdy on nie harmonizuje z czyim¶ odbiorem. Zachêcam wiêc do samodzielnych analiz przede wszystkim. Sekret przebudzenia Ludzko¶ci tkwi w Ludzkim DNA, u¶pienie Ludzkiego DNA przez RNa Matki , to odciêcie dop³ywu czê¶ci sekwencji energetycznej z Gwiazdy Matki do j±dra Ziemi i Ludzkiego DNA przez zmianê wibracji energii jej barwy i d¼wiêku. Przesuniêcie osi ziemi w stosunku do osi Gwiazdy Matki powodowa³o tylko czê¶ciowy kontakt z jej wzorcem energetycznym. Piêkna ró¿owa energia z odleg³ego punktu kosmosu nie nap³ywa³a do j±dra ziemi i nie stymulowa³a swoim impulsem pracy pierwotnego depozytu DNA. Po prawie 10 letnim uzupe³nianiu jej, zarówno w j±drze ziemi jak i Cz³owieku proces wyrównania energetycznego dobieg³ praktycznie koñca. Ziemska Wie¿a ¦wiat³a -Menora spe³ni³a swoj± rolê , pobudzi³a impuls energetyczny, pobudzi Ludzk± szyszynkê i zapali wszystkie "lampy"- czakry pe³n± moc± w ludzkim ciele fizycznym, "Arka Przymierza" - Szyszynka ( bia³e ¶wiat³o) roz¶wietli wszystkie czakry rozpoczynaj±c proces transformacji energetycznej Cz³owieka! I o to nam chodzi³o ... "Wie¿a ¦wiat³a - Menora - Piramida ¦wiat³a"- to MY .... roz¶wietlimy siê pe³n± moc±. Kiara
02.12.2012 Godzina Samo-Upowa¿nienia. ATOS TU NAH’
Atos Tu Nah'
Dzieci Stwórcy, wznio¶li Wys³annicy Pana!
Wy podnosicie siê, Wy staniecie siê ¦wiat³em i Wy znajdziecie siê w Rzeczywisto¶ci Stwórcy. Krótka Droga dla Was, tych którzy wybrali „Program Przebudzenia” i d³uga Droga dla Was, dla tych którzy siê przed tym cofnêli.
Duchowo¶æ jest wszêdzie – wszêdzie w Kosmosie. W ludzkim DNA w³o¿ony jest Duch i im wiêcej go stosujecie poprzez to ¿e jeste¶cie ¶wiadomi – co czyni Was tym czym zaprawdê jeste¶cie – to tym bardziej docieracie do Ducha, do wiecznego Stwórcy którego wieczn± czê¶æ reprezentujecie.
Nieobecno¶æ Stwórcy, Nieobecno¶æ Duchowo¶ci s± mo¿liwe tylko na podstawie „¶pi±cego” DNA.
Je¶li DNA jest zaktywowane do „prawid³owego” Rozpoznania ca³o¶ci ¯ycia, to Cz³owiek widzi dalej, ponad to co przemija i przechodzi ponad tym.
Zacznijcie rozmawiaæ z Waszymi komórkami. Zacznijcie rozmawiaæ z Waszym DNA. Formu³ujcie Wasze ¯yczenia, Wasze Intencje. Co ma dla Was byæ, co odpowiada Waszym g³êbokim ¯yczeniom Serca – to mog± dla Was uczyniæ przebudzone komórki, aby¶cie mogli byæ zdrowi, ca³kowici i „duchowi”.
Wasze komórki czekaj± na Wasze Impulsy. Dane przez My¶li lub te przez wypowiadane S³owa. Gdy otrzymuj± Impulsy Samoograniczania, pozostaj± wtedy nieaktywne. Gdy otrzymuj± Impulsy przez które mog± manifestowaæ Wasz± Si³ê Tworzenia, wtedy staj± siê aktywne i przebudzaj± siê.
Ludzkie DNA bêdzie aktywowane nie tylko przez Boskie ¦wiat³o które teraz dop³ywa na planetê, lecz przede wszystkim przez Wolê pojedynczego Cz³owieka.
Wszystko mo¿e siê udaæ, wszystkie Cuda które przypisywali¶cie innym, mog± powstaæ z Waszego Ducha, je¶li jeste¶cie na to gotowi i na to ca³kowicie otwarci.
Aktywujcie Wasz± Bosk± Si³ê – Dary Stwórcy, bez których prowadzicie zaprawdê prosty Byt na Ziemi.
Podró¿ jest dalej kontynuowana: nieskoñczenie d³ugi Ci±g ¦wiat³a i wraz z nim podró¿uj±cy Rodzaj Ludzki robi Postój w Punkcie Samo-Upowa¿nienia.
Zobaczycie wtedy, kiedy uwolnicie Wasz± podstawow± Bosk± Naturê.
Tak wiêc, Wy bogowie. Wypêd¼cie Zw±tpienie, wypêd¼cie Obrazy Samoograniczania i stwórzcie w Was Now± Rzeczywisto¶æ.
Instruujcie Wasze komórki, poprzez Waszego Ducha twórzcie ¯ycie – silne, wiecznie i wszechobecne. W tym le¿y Rzeczywisto¶æ ka¿dego pojedynczego z Was, Synów Ludzkich i Córek Ludzkich
TAN’H IKATO MA TE’H (Klucz Boskiej Prawdy le¿y w Tobie)
Ja Jestem Tworz±c± Zasad± w ka¿dym ¯yciu. ATOS TU NAH’http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/12/02/02-12-2012-godzina-samo-upowaznienia-atos-tu-nah/
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2012, 13:32:10 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #1816 : Grudzieñ 03, 2012, 11:57:22 » |
|
To krótki przekaz AA Micha³a i na temat, jaj sam o sobie mówi. Dotyczy on jak najbardziej przyziemnych czynno¶ci z zakresu oczyszczania i uwalniania. To dzi¶ jest bardzo proste, ale wymaga ¶wiadomego udzia³u.
Wasz czas jest tutaj. Poczujcie mi³o¶æ wokó³ siebie, poniewa¿ zwiêksza siê jej intensywno¶æ. - Michael
Nasze przes³anie na dzi¶ bêdzie krótkie i na temat. Ka¿dy dzieñ teraz bêdzie bardziej intensywny ni¿ ten przed nim. Oczyszczacie ca³± pozosta³± traumê i negatywne przekonania ... je¶li tak zdecydujecie. Wszystko zale¿y od was, drodzy przyjaciele.
Uwolnijcie równie¿ swoj± mi³o¶æ do dramatu. Nie potrzebujecie go czuæ ¿ywym d³u¿ej. Ró¿ne rzeczy pojawiaj± siê w waszej ¶wiadomo¶ci spod ska³ w waszej pod¶wiadomo¶ci. Nie ³apcie siê za na nie i pytajcie „dlaczego ja” teraz. Odpowied¼ na to pytanie jest taka, ¿e potrzebujecie je zobaczyæ, zdecydowaæ pozwoliæ im odej¶æ, i uwolniæ je do ¶wiat³a ostatni raz. Je¶li bêdziecie je rozpamiêtywaæ, tylko uda siê wam poczuæ poobijanymi i pozostan± z wami i bêd± przyniesione ponownie, robi±c jutro kolejnym intensywnym dniem.
Pozostañcie zrównowa¿eni i zaoferujcie im po¿egnanie. To brzmi tak, jakby to musia³o byæ zbyt ³atwe, ale to jest naprawdê celem ich wstawania w tym czasie. Zbli¿acie siê do mety, przynajmniej w tym ostatnim etapie tej podró¿y. Oczywi¶cie, to oznacza, ¿e przechodzicie bramê wej¶ciow± w tym samym czasie, ale bêdziemy omawiali to szczê¶liwe zjawisko za kilka dni.
Spójrzcie w przysz³o¶æ teraz. Zapnijcie umys³y w obrazie, który stworzyli¶cie, osoby, któr± zamierzacie byæ, gdy ta transformacja siê skoñczy. Nie odstêpujcie od tego zamiaru, po prostu cieszcie siê jeszcze raz ma³ymi grami, rozgrywanymi w waszych umys³ach.
Pozostañcie mocno w waszych sercach. Kalendarze pokazuj± dni, ale w przestrzeni waszego ¿ycia, naprawdê to tylko kilka chwil d przej¶cia. Radujcie siê. Utrzymujcie siebie we wdziêczno¶ci w ka¿dym momencie. Wasz czas jest tutaj. Poczujcie mi³o¶æ wokó³ siebie, poniewa¿ ona zwiêksza intensywno¶æ. To dlatego tu przyszli¶cie. To dlatego tu zostali¶cie.
Jeste¶my z Wami na ka¿dym kroku drogi. B±d¼cie spokojni i nie martwcie siê o wynik. Bêdziemy mówiæ jeszcze raz bardzo szybko. Dobrego dnia.
02 grudnia 2012 Channeler: Ron Head http://oraclesandhealers.wordpress.com/
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1817 : Grudzieñ 03, 2012, 13:15:46 » |
|
Sekret przebudzenia Ludzko¶ci tkwi w Ludzkim DNA, u¶pienie Ludzkiego DNA przez RNa Matki
A ¶ci¶lej we wp³ywaniu i aktywacji DNA .Ju¿ biolog, Bruce Lipton w wyk³adzie na ten temat http://www.centrum-medam.pl/content.php?body=article&name=biologia-komorkowa&lang=pltwierdzi, ¿e to siê dzieje od zawsze i nie s± do tego potrzebne Gwiezdne Matki itp bajery. http://tajemnica.wordpress.com/2011/05/06/biologia-wiary-ii/#more-2617 fajny wniosek "To nie geny determinuj± Ciebie, ale Twoje postrzeganie rzeczywisto¶ci.
Sam mo¿esz wybraæ sygna³ z zewn±trz, który chcesz."Z tym, ¿e nie tyle wybraæ samemu, co po prostu przestaæ blokowaæ sygna³y. Widzenie przyczyn i skutków bez przywi±zania doñ to takie postrzeganie, które uwalnia od genetycznej , obcej modulacji. To wiedza ochrania Cz³owieka a nie jakie¶ cudeñka z kosmosu. Oczywi¶cie ka¿de ¿ywe stworzenie funkcjonuje w zalewie nap³ywaj±cych energii , równie¿ z kosmosu. Ziemska wie¿a spe³ni³a swoj± rolê , pobudzi³a impuls energetyczny, pobudzi Ludzk± szyszynkê i zapali wszystkie "lampy"- czakry pe³n± moc± w ludzkim ciele fizycznym, "Arka Przymierza" - Szyszynka ( bia³e ¶wiat³o) roz¶wietli wszystkie czakry rozpoczynaj±c proces transformacji energetycznej Cz³owieka! I o to nam chodzi³o ... "Wie¿a ¦wiat³a - Piramida ¦wiat³a"- to MY .... roz¶wietlimy siê pe³n± moc±. To zabawnie bêdzie, jak ¿adna "Piramidalna Wie¿a ¦wiat³a" siê nie obudzi w nikim. Ale przeka¼niki brn± w to do koñca. Chocia¿ ¶wietle tego ,co odkry³ Bruce Lipton to cz³owiek jest w stanie sam siê przeprogramowaæ, a wiêc jak uwierzy w to co mu sie klepie do g³owy to subiektywnie faktycznie poczuje siê niczym "wie¿a ¶wiat³a"
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #1818 : Grudzieñ 03, 2012, 13:24:40 » |
|
.. ale cz³owiek wierz±cy w realno¶æ matrixa musi dostaæ jaki¶ przekaz/sygna³ nawet od iluzji,- aby obudziæ siê w swoim ¶nie, i to jest paradox sytuacji
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2012, 13:39:24 wys³ane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1819 : Grudzieñ 03, 2012, 14:50:40 » |
|
Sekret przebudzenia Ludzko¶ci tkwi w Ludzkim DNA, u¶pienie Ludzkiego DNA przez RNa Matki
A ¶ci¶lej we wp³ywaniu i aktywacji DNA .Ju¿ biolog, Bruce Lipton w wyk³adzie na ten temat http://www.centrum-medam.pl/content.php?body=article&name=biologia-komorkowa&lang=pltwierdzi, ¿e to siê dzieje od zawsze i nie s± do tego potrzebne Gwiezdne Matki itp bajery. http://tajemnica.wordpress.com/2011/05/06/biologia-wiary-ii/#more-2617 fajny wniosek "To nie geny determinuj± Ciebie, ale Twoje postrzeganie rzeczywisto¶ci.
Sam mo¿esz wybraæ sygna³ z zewn±trz, który chcesz."Z tym, ¿e nie tyle wybraæ samemu, co po prostu przestaæ blokowaæ sygna³y. Widzenie przyczyn i skutków bez przywi±zania doñ to takie postrzeganie, które uwalnia od genetycznej , obcej modulacji. To wiedza ochrania Cz³owieka a nie jakie¶ cudeñka z kosmosu. Oczywi¶cie ka¿de ¿ywe stworzenie funkcjonuje w zalewie nap³ywaj±cych energii , równie¿ z kosmosu. Ziemska wie¿a spe³ni³a swoj± rolê , pobudzi³a impuls energetyczny, pobudzi Ludzk± szyszynkê i zapali wszystkie "lampy"- czakry pe³n± moc± w ludzkim ciele fizycznym, "Arka Przymierza" - Szyszynka ( bia³e ¶wiat³o) roz¶wietli wszystkie czakry rozpoczynaj±c proces transformacji energetycznej Cz³owieka! I o to nam chodzi³o ... "Wie¿a ¦wiat³a - Piramida ¦wiat³a"- to MY .... roz¶wietlimy siê pe³n± moc±. To zabawnie bêdzie, jak ¿adna "Piramidalna Wie¿a ¦wiat³a" siê nie obudzi w nikim. Ale przeka¼niki brn± w to do koñca. Chocia¿ ¶wietle tego ,co odkry³ Bruce Lipton to cz³owiek jest w stanie sam siê przeprogramowaæ, a wiêc jak uwierzy w to co mu sie klepie do g³owy to subiektywnie faktycznie poczuje siê niczym "wie¿a ¶wiat³a" Rozumuj±c prosto, widzê to tak. Ka¿da informacja, zdarzenie, impuls, to sygna³ o okre¶lonej czêstotliwo¶ci drgañ. Cz³owiek równie¿ ma okre¶lon± (wyj¶ciow±, jak te¿ wypadkow±) czêstotliwo¶æ. Bombardowany wielo¶ci± czêstotliwo¶ci zmienia swoj± w³asn±, bo wpada w rezonans z tymi zewnêtrznymi. Po jakim¶ czasie (i tu prawdopodobnie du¿± rolê odgrywa umys³ i wolna wola = wybór) czêstotliwo¶æ w³asna stabilizuje siê, po czym znów bombardowana zewnêtrzno¶ci± zmienia swój stan. Czyli, ¶rodowisko (nawet to niebiañskie ) determinuje. Niektóre geny s± wzbudzane, inne usypiane. DNA jest zmienne. I to ono wyznacza, na szczê¶cie niesta³e granice naszego funkcjonowania i pojmowania, odbioru ¶wiata oraz siebie. Nie ma ucieczki od sprzê¿enia zwrotnego. Jeste¶my czê¶ci± ¶rodowiska i jeste¶my jego modyfikatorem. Sami bêd±c modyfikowani. Cz³owiek, to takie kosmiczne GMO. ? I pewnie dlatego sami eksperymentujemy z genetyk±. Czasami zabawa w Boga mocno nas przerasta. Jak chocia¿by w tym filmie: http://vod.pl/istota,87271,w.html (do obejrzenia on Line, z lektorem PL). Tak te¿ pewnie powstawa³y centaury i inne hybrydy. Tylko kto inny zabawia³ siê w Boga. A mo¿e to wci±¿ my sami? To pa
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2012, 14:52:44 wys³ane przez ptak »
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1820 : Grudzieñ 03, 2012, 17:29:45 » |
|
ptakRozumuj±c prosto, Wielce szacowna i o¶wiecona ptak pozwolê sobie z rado¶ci za to po prostu ³ykn±c pifka Te¿ mam prosty rozum wiêc lubiê proste wnioski z do¶wiadczeñ to pa PS Jeszcze trochê o energii By³em dzisiaj we W³oc³awku w galerii no i zobaczy³em tam ubran± jak ma³y wêdrowiec kobietê Kurcze tyle by³o w niej rado¶ci, ¿e a¿ ni± zara¿a³a I panie w sklepie i w aptece i mijani wszyscy siê u¶miechali a ja jak to siê mówi pe³n± gêb± Ba jeszcze do tej pory siê u¶miecham
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #1821 : Grudzieñ 03, 2012, 18:01:47 » |
|
PS Jeszcze trochê o energii By³em dzisiaj we W³oc³awku w galerii no i zobaczy³em tam ubran± jak ma³y wêdrowiec kobietê Kurcze tyle by³o w niej rado¶ci, ¿e a¿ ni± zara¿a³a I panie w sklepie i w aptece i mijani wszyscy siê u¶miechali a ja jak to siê mówi pe³n± gêb± Ba jeszcze do tej pory siê u¶miecham widzisz i tak- chc±c, nie-chc±c odnalaz³e¶ pierwsz± przebudzon±
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1822 : Grudzieñ 03, 2012, 18:53:16 » |
|
Czy¿by przyci±ganie na wszystkich planach to pa
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #1823 : Grudzieñ 03, 2012, 19:27:06 » |
|
Ci±gle s± problemy z w³a¶ciwym odbiorem i rozró¿nianiem channelowanych wiadomo¶ci, zreszt± ka¿dych. Ten przekaz nale¿y zaliczyæ do takiej solidnej podstawy tej sztuki, choæ te¿ na poziomie podstawowym.
£±czenie siê z Wy¿szym Ja, ¼ród³em swojej prawdy i ¶wiat³a Pozdrowienia od Rady Anio³ów, Rady Plejadan i Archanio³a Micha³a Chcemy mówiæ do was dzisiaj o znajdowaniu w³asnej wewnêtrznej prawdy i ³±czeniu siê z wy¿sz± ja¼ni± i ¬ród³em wszelkiej mi³o¶ci i ¶wiat³a. Jest du¿o dezinformacji, które spotykacie w waszych podró¿ach internetowych i chcemy podzieliæ siê z wami bardzo prosty sposobem rozró¿niania Twojej prawdy. Jest to bardzo wa¿ne w tym czasie, gdy ka¿dy cz³owiek spêdza czas praktykowania technik energetycznych medytacji, ³±cz±c siê z Wy¿szym Ja, i w medytacji, aby¶cie pozostawali dostrojeni do w³asnego wewnêtrznego ¼ród³a m±dro¶ci i wskazówek. Istnieje wiele "channelowanych" wiadomo¶ci w Internecie, wiele stron internetowych odnosz±cych siê do galaktycznej informacji i tak dalej, i wielu dezinformatorów oraz zaprzeczaj±cych, kto i co mówi jako prawdê. Wszystko to mo¿e staæ siê bardzo skomplikowane, zw³aszcza dla tych z Was, którzy dopiero zaczynaj± siê zag³êbiaæ w tej dziedzinie informacji. We wszech¶wiecie, wielo-¶wiecie i poza nim, zawsze by³o ¦wiat³o i Ciemno¶æ. ¦wiat³o przenika zawsze w koñcu, bo pochodzi od ¼ród³a wszystkich ¬róde³, ¶wiat³a wszystkich ¦wiate³. Istniej± we wszech¶wiecie istoty ¿yczliwe, i nie tak ¿yczliwe istoty. Istnieje te¿ w waszym bycie, wiêksza wasza czê¶æ, która jest pod³±czona do tego ¬ród³a i to ¦wiat³a i tej Mi³o¶ci. To ¬ród³o ¦wiat³a jest Mi³o¶ci±. Zosta³e¶ stworzony przez to ¬ród³o ¦wiat³a w Mi³o¶ci. Jeste¶ wszechstronn± istot± duchow± o ludzkim do¶wiadczeniu. Jeste¶ ze ¦wiat³a, i do ¦wiat³a ostatecznie powrócisz po wielu twoich pobytach. Czê¶ci±, która jest pod³±czona do tego ¬ród³a Mi³o¶ci, ¦wiat³a i Wszystkiego, jest wasze Wy¿sze Ja. To Wy¿sze Ja jest lustrzanym odbiciem i emanacj± ze ¬ród³a wszelkiej Mi³o¶ci i ¦wiat³a. Wasza Wy¿sza Ja¼ñ obejmuje ca³± wasz± istotê i jest ¼ród³em ca³ej Twojej dobroci, waszej wiedzy, informacji o waszym pochodzeniu duszy, waszej misji w ¿yciu, waszych przedurodzeniowych umów, a przede wszystkim waszej Prawdy. Za po¶rednictwem waszego po³±czenia z Wy¿szym Ja, bêdziecie ponownie po³±czeni ze ¬ród³em, Mi³o¶ci± i ¦wiat³em, i ponowne po³±czeni z wy¿sz± czê¶ci± swojej Ja¼ni, która jest czê¶ci± ¬ród³a. Wiele, wiele osób nie zdaje sobie sprawy z tego, ale czas jest teraz dla tej ¶wiadomo¶ci i dla wszystkich, aby wiedzieli o znaczeniu po³±czenia siê ze swoim Wy¿szym Ja. Przez po³±czenie z t± czê¶ci± siebie, znajdziesz ca³± prawdê, której potrzebujesz, o wielu rzeczach, nie tylko o sobie, jako cz³owieku w tym czasie na tej planecie, ale o swoim pochodzeniu, jako duszy, oraz o niektórych Prawd i rzeczy, które maj± miejsce w ¶wiecie w tym czasie. Zachêcamy ka¿dego z was do ponownego po³±czenia siê ze swoj± Wy¿sz± Ja¼ni±. Istnieje wiele technik, jak to wykonaæ, wiele przewodników energetycznych, którzy wam pomog±. Je¶li jeste¶cie mocno po³±czeni do Wy¿szej Ja¼ni, to równie¿ budzi siê intuicja, i automatycznie odwracacie siê od wszelkich informacji, które nie s± prawdziwe dla was, bêdziecie w stanie automatycznie i ³atwo rozpoznaæ, kto mówi prawdê, a kto nie. To wszystko bêdzie wa¿ne w najbli¿szych dniach.
Jako tylko przyk³ad, channelerka ta do¶wiadczy³a "Ponownego po³±czenia" techniki, która obecnie jest nauczana na ca³ym ¶wiecie. To zaczê³o budziæ jej drzemi±ce DNA i czakry, i ponownie po³±czy³o j± mocno z jej Wy¿szym Ja i Rad± Anio³ów. Jej Rada Anio³ów jest rad±, która by³a tam dla jej duszy w najbardziej kochaj±cy sposób przed jej narodzinami w tym ¿yciu na ziemi, ta kochaj±ca rada przekaza³a jej wiele aspektów ¿ycia, w którym ona bêdzie, w tym jej misji ¿ycia, w porozumieniu z jej przedurodzeniow± umow± i innych. Gdy mia³a swoje "Ponowne po³±czenie" (1), ona pod³±czy³a j± z nami, jej Wy¿sz± Ja¼ni± i Rad± anio³ów, w sposób bardzo silny, i zaczê³a budziæ pamiêæ jej misji i przedurodzeniowej umowy. My nie popieramy tej lub innej metody, po prostu mówimy, ¿e t± drogê wybra³a, aby siê ponownie po³±czyæ z jej wy¿szymi ¼ród³ami. Gdy zaczniecie to odkrywaæ, znajdziecie odpowiednie mo¿liwo¶ci dla Siebie. Zaczê³a te¿ ³±czenie siê z innymi kochaj±cymi przewodnikami energii, którzy pomagali jej w niektórych technikach energetycznych ³±cz±c j± z zagubion± wiedz±, jej duszy i jej misji. Ty te¿ mo¿esz ponownie po³±czyæ siê z ca³± swoj± zagubion± wiedz± i misj± oraz z wy¿sz± ja¼ni±. Zachêcamy do znalezienia rozwi±zañ energetycznych, które zestroj± was z waszym najwy¿szym dobrem. Kiedy co¶ rezonuje z tob± i czujesz siê dobrze, to jest to dla twojego najwy¿szego dobra. Sposób rozró¿niania jest przez twoje instynkty i uczucia. Je¶li masz "dobre" przeczucia, to jeste¶ na w³a¶ciwej drodze. Je¶li co¶ nie "czuje siê dobrze" (lub "nie brzmi dobrze"), to nie pod±¿aj t± drog±, po prostu kontynuuj poszukiwania. Jest to tak¿e sposób jak rozeznaæ, które informacje w Internecie s± dla twojego dobra, a które nie. Po prostu dostrój siê do tego, czy dzwoni prawdziwe dla ciebie i czy to jest dobre, i je¶li tak siê nie stanie, to nastêpnie szukaj gdzie indziej. Filozofia "we¼ to co lubisz i pozostawiæ resztê" jest dobra do na¶ladowania, i "pod±¿aæ za g³osem serca" i "zaufaj". S± to zawsze dobre praktyki do na¶ladowania. Ka¿dy z was ma w sobie po³±czenie do w³asnej prawdy, w³asnego Wy¿szego Ja, i dostêp do ¬ród³a. Jeste¶ po³±czony z nich, czy jeste¶ tego ¶wiadomy, czy nie. To jest po prostu twoja ¦wiadomo¶æ, tak jak ze wszystkim innym, która przynosi to do twojej uwagi, lub nie. Ka¿dy z was ma prawdziw± misjê tutaj, duchow± misjê, galaktyczna misjê, która ma ogromne znaczenie. Wszyscy jeste¶cie wa¿ni i wszyscy jeste¶cie czê¶ci± tej zmiany do Z³otego Wieku na Nowej Ziemi. Gdy twoja ¶wiadomo¶æ i duchowe zdolno¶ci zaczynaj± rosn±æ w tych czasach nap³ywu przyspieszaj±cej energii, wszyscy zaczynacie naturalnie dostrajaæ siê do swoich Wy¿szych Ja¼ni. Prawda i ¶wiadomo¶æ zawsze ma sposób manifestowania w ten czy inny sposób. Zaczynacie wszyscy znajdowaæ prawdê, ³±czyæ siê z waszymi Wy¿szymi Ja, i ³±czyæ do ¬ród³a i do kochaj±cych podnosz±cych energii wy¿szych wymiarów. gdy wzniesiecie siê do wy¿szych wymiarów, dualno¶æ zniknie wraz z negatywno¶ci± i jej pochodnymi. Wszystkie wymiary s± drogi doj¶cia do ¼ród³a ~ 1, 2, 3, s± wymiarami dualno¶ci, 4-ty wymiar zaczyna przekraczaæ tê dwoisto¶æ ....... prowadz±c do 5., 6., 7., 8., i dalej, do 9, 10, 11, 12, i wreszcie Wszystkiego, Co Jest, widzicie te wymiary s± jak fale energetycznych wirów prowadz±cych z powrotem do ¬ród³a, wszystko jest emanacj± ¬ród³a, i czym bli¿ej do ¬ród³a, tym bli¿ej do Mi³o¶ci i ¦wiat³a, i mniej negatywno¶ci mo¿e istnieæ ... wiêc gdy podniesiemy nasz± ¶wiadomo¶æ jeszcze wy¿ej, wracamy do sfery Mi³o¶ci i ¦wiat³a, z której przybyli¶my i do której mamy w koñcu wróciæ. Wkrótce wszyscy bêdziemy wibrowaæ i pulsowaæ w zsynchronizowanej harmonii z wy¿szymi czêstotliwo¶ciami przestrzennymi, które s± teraz lokowane w krystalicznej siatce Matki Ziemi i zaczynaj± emanowaæ z jej cia³a niebieskiego. Wy te¿ zostali¶cie podwy¿szeni i dostrojeni i zsynchronizowani i zharmonizowani z tymi wy¿ej wymiarowymi czêstotliwo¶ciami energii, w których negatywno¶æ nie mo¿e istnieæ. £±czcie siê ze swoim Wy¿szym Ja i ¬ród³em codziennie, znajd¼cie energiê i techniki medytacyjne, które rezonuj± z wami dla waszego najwy¿szego dobra, Medytujcie o po³±czeniu z waszym Wy¿szym Ja, które k±pie siê w mi³o¶ci i ¶wietle ¬ród³a Stwórcy, to jest ¼ród³o ¶wiat³a i mi³o¶ci sk±d przyszed³e¶ i do którego wszyscy wrócimy pewnego dnia. K±pcie siê w ¶wietle mi³o¶ci emanuj±cej z wy¿szych wymiarów, od anio³ów, gdy¿ kochaj±co otaczamy was nasz± bezwarunkow± mi³o¶ci± i ¶wiat³em. Jeste¶my Rad± Anio³ów, Rad± Plejadañsk± i Archanio³em Micha³em. Wysy³amy Wam wiele b³ogos³awieñstw mi³o¶ci i ¶wiat³a, aby otoczy³y was w tym czasie, a my kochaj±co wspomagamy was w znalezieniu i po³±czeniu siê ze swoim Wy¿szym Ja, waszym wewnêtrznym ¶wiat³em i wasz± prawd±. Do nastêpnego razu, ¿ycz±c ³agodnego ¶wiat³a i du¿o mi³o¶ci. Dziêkujê Radzie anio³ów Radzie plejadañskiej, oraz Archanio³owi Micha³owi. - Goldenlight 01 grudzieñ 2012 Channeler: Goldenlight http://www.thegoldenlightchannel.com http://www.thereconnection.com/
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1824 : Grudzieñ 03, 2012, 21:52:22 » |
|
PS Jeszcze trochê o energii By³em dzisiaj we W³oc³awku w galerii no i zobaczy³em tam ubran± jak ma³y wêdrowiec kobietê Kurcze tyle by³o w niej rado¶ci, ¿e a¿ ni± zara¿a³a I panie w sklepie i w aptece i mijani wszyscy siê u¶miechali a ja jak to siê mówi pe³n± gêb± Ba jeszcze do tej pory siê u¶miecham widzisz i tak- chc±c, nie-chc±c odnalaz³e¶ pierwsz± przebudzon± Zgodnie z filmem od Ptaka , to nie by³a przebudzona ... niestety. To by³a DREN (Nerd) ... nowy gatunek Ludzie s± tacy powolni i przewidywalni ... wg tego nowego gatunku.... brrr Zosta³e¶ stworzony przez to ¬ród³o ¦wiat³a w Mi³o¶ci. Jeste¶ wszechstronn± istot± duchow± o ludzkim do¶wiadczeniu No có¿, s³odki. A mo¿e jednak jeste¶ hybryd± ? Zosta³e¶ stworzony wg nich. Na prawdê dzi¶ trudno odebraæ czysty przekaz. Mo¿e lepiej odrzuciæ je wszystkie i zanurzyæ siê w to, co jest poza Tob±, ale nie z w³asnej perspektywy. Zupe³nie poza Tob±. Spoza JA . To jest ten dziki ,nieokie³znany ¶wiat Nowego Gatunku. Strach nie pozwala Ci tego zrobiæ ,ale mi³o¶æ siê tego domaga. Ot ludzka hybryda ... te same emocje , ale du¿o lepszy arsena³
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2012, 22:01:07 wys³ane przez east »
|
|
|
|
|
|