Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 06:12:25

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 822446 razy)
0 u¿ytkowników i 35 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #1900 : Grudzieñ 19, 2012, 17:59:22 »

Wystraszona ¿abka,
przycupnê³a w wodzie,
-pomy¶la³a Francu¿,
 czy zwyk³y przechodzeñ...?

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #1901 : Grudzieñ 19, 2012, 19:11:46 »

a to tylko Polak by³
nie zoczy³ ma³ej ¿abki
bowiem schabowego
przede wszystkim czci³

zimniej jemu bowiem, ni¼li Francuzowi
co sa³atê i ¶liamki z¿era,
a na deser trochê wina, no i trochê sera!

Chichot
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #1902 : Grudzieñ 19, 2012, 19:41:55 »

A teraz po tej dozie rado¶ci trochê ... powagi. To na pewno ostatni przekaz tego ¼ród³a zgodnie z tytu³em z instrukcjami na 21-ego.
Fajerwerków nie zapowiada, nied³ugo zobaczymy, bo przepisywanie i t³umaczenie trochê czasu zajê³o.

Archanio³ Micha³: Szczegó³owe instrukcje dotycz±ce 21 grudnia 2012 i potem

18 grudnia 2012
Wys³any przez: Steve Beckow

Jest to przeredagowana wersja mojego osobistego czytania, które mia³em u Archanio³a Micha³a 18 grudnia 2012. Sta³o siê jasne, ¿e na pocz±tku du¿o materia³u by³o bardzo przydatne dla innych, wiêc poprosi³em go o pozwolenie na podzielenie siê nim. I zosta³y usuniête te, które by³y bardzo osobiste. Wielkie dziêki Ellen która zrobi³a transkrypcjê w ci±gu kilku godzin, tak, ¿e wszyscy mog± mieæ korzy¶ci z niej przed 21 grudnia 2012.

Czytanie Archanio³a Micha³a i Steve Beckow, 18 grudnia 2012

Archanio³ Micha³: Witajcie, jestem Michael, wojownik pokoju, Archanio³ mi³o¶ci. Witamy. Witaj, mój ukochany bracie i siostro [D'Arcy]. Witamy w tym czasie rozwiniêcia,  co uwa¿acie jako cudowne, i na co wszyscy czekali, przez wieki, od czasu rasy Stwórcy, która teraz powraca.

Jeste¶cie ju¿ w toku, i podró¿ rozpoczê³a siê na dobre. Ale tak, moi ukochani przyjaciele, rozumiem, ¿e s± pytania i pytania, pytania serca i pytania umys³u. Wiêc gdzie chcesz zacz±æ?

Steve Beckow: Panie, pierwsz± rzecz±, chcia³bym od was s± moje rozkazy. [Wiele dyskusji usuniêto.]

AAM: To, co robisz jest, aby pomóc ludziom zrozumieæ ten proces, gdy id± przez niego. I robisz, to dos³ownie poprzez artyku³y i komunikaty, które s± publikowane na twojej i mojej platformie.

O danym dniu, tak, a ja odnoszê siê do 21 dla ciebie i dla twojej rodziny, chcê siê, aby¶cie siê zrelaksowali, i chcê, aby¶cie byli jak najbardziej w stanie medytacji, nie g³êbokiej medytacji, ale Stanie dostosowania, gdzie jeste¶cie ¶wiadomi tego, co wychodzi na jaw wokó³ was, ale tak¿e jestescie ¶wiadomi tego, co w waszym polu wychodzi na jaw, w waszym ¿yciu, w tym w cia³ach, oraz w waszym sercu.

Wiêc to, co proponujê do was to,  jest to, ¿eby nie by³ to dzieñ du¿ych zewnêtrznych zak³óceñ. Aby znale¼æ siê w przestrzeni sakralnej, samemu albo z ukochan±, lub kó³kiem, ma³ym kó³kiem, twoich ukochanych przyjació³, ale to musi byæ w sytuacji, gdy jeste¶ w stanie usi±¶æ, po³o¿yæ siê, zrobiæ to, co potrzebujesz. Chcieliby¶my prosiæ, aby¶cie zwracali uwagê. Je¶li zamierzasz robiæ konkretne g³êbsze medytacje, to jest to, o co w³a¶nie proszê.

Od 10:01 do 11:11, w godzinach porannych, waszego czasu, po³ó¿cie siê lub usi±d¼cie w pozycji medytacyjnej, tak, aby czakry by³y otwarte i wyrównane. Poczuj i zobacz, zwizualizuj - to nie ma znaczenia, to przyjdzie - ta wi±zka bia³ego ¶wiat³a bezpo¶rednio od serca Matki / Ojca / Jednego przychodzi a¿ z centralnego s³oñca, w dó³ od czakry korony, przez cia³o , wybucha w twoim sercu i otwiera twoj± prawdziw± ¶wiadomo¶æ serca.

I kiedy to siê dzieje, chcesz zachowaæ je otwarte. Teraz, w czasie, kiedy przygotowujecie siê do tego, to równie¿ pozwalacie waszej siatka staæ siê l¿ejsz±, bardziej rozpalon±, bardziej po³±czon±, bardziej zjednoczon± ze wszystkim, to s± instrukcje, jakie da³em ci w innych rozmowach. Ale dla ciebie, dla twojej osobistej praktyki, bo jeste¶ gotów do odbioru, i to w bardzo ¶wiadomego rodzaju sposób, to jest moja instrukcja.

Jedzcie lekko tego dnia. Nie mam na my¶li nie je¶æ, ale po prostu je¶æ w sposób, który nie bêdzie trudny dla waszego fizycznego cia³a, dla trawienia. Zielony Kolor jest zawsze wyborem, poniewa¿ jest z mi³o¶ci.

Ale mam drugi wniosek o Ciebie.

SB: To dobrze.

AAM: k±p siê w niebieskim (kolorze) i zacznij obecnie, i rób do koñca roku. Po prostu poczuj, ¿e jeste¶ sk±pany, powietrze wokó³ siebie, ubrania - co nie jest problemem - ale nawet woda, kiedy bierzesz k±piel, to jeste¶ dos³ownie k±pany i pieszczony moim niebieskim.

To tak¿e jest energia nie tylko komunikacji, ale spokoju i zmiany. Wiêc wprowadzamy tê energiê przez i na nasz± platformê, w osobistych relacjach, w partnerstwie. Wiêc pozostawaj w kolorze niebieskim.

Teraz mo¿esz czuæ siê 20, 21, 22, mo¿esz czuæ pewne odczucia - dobrze, poczujesz, a nie rozmawiali¶my du¿o o tym na publicznych forach, ale mo¿e powinni¶my - poczujesz poczucie od³±czenia i dysocjacji. Nie ciê¿kie, nie "Gdzie ja jestem? Kim jestem? Co ja tu robiê? ", Ale z pewno¶ci± poczucie dysocjacji, jakby¶ wzi±³ jaki¶ halucynogen ro¶linny lub chemiczny, nie, ¿e ciê¿kie, ale poczucie," Oh, widzê rzeczy zupe³nie inaczej. Jestem w innym procesie. "

Nawet wasze ruchy, mo¿ecie poczuæ, gdy poruszacie siê w powietrzu tak, jak gdyby¶ by³ w ruchu w wodzie. Nie martwcie siê o to. To w³a¶nie korekty i inicjacje, gdy jeste¶cie mocno zakotwiczani w innym wymiarze.

Teraz mia³em pro¶bê o pozostanie i zgaszenie ¶wiat³a, jak to by³o, ale nie prosi³em o pozostanie i bycie czê¶ci± holograficznej Ziemi, bo jeste¶cie potrzebni gdzie indziej, drogie serca! Mamy wiele do zrobienia!

Wiêc pozostañcie po³±czeni od 21-szego. Zobaczcie, kto kto gromadzi siê wokó³ Was.
Przynie¶cie ich ze sob±, pielêgnujcie ich, a nastêpnie wy³±czcie ¶wiat³o.

SB: Zebraæ ich wokó³ mnie fizycznie, Panie, czy ...

AAM: Nie ....

SB: ... w duchu?

AAM: ... eterycznie wizualnie.

SB: Okay. Gdzie pójdziemy?

AAM: To nie jest miejsce, gdzie macie zamiar i¶æ, to nie jest to, ¿e fizycznie - choæ wybierzecie zmianê sytuacji fizycznej bardzo szybko - ale to nie jest tak, ¿e idziecie gdziekolwiek, gdy¿ jest to  po³±czenie wymiarów, podwy¿szanie wibracji w tym, co my¶lisz, jako o istnieniu teraz, to bêdzie punkt koniunkcji. Wiêc nie idziecie nigdzie. Po  prostu otrzymacie wy¿sze czêstotliwo¶ci ¶wiadomo¶ci w zakresie tego, kim jeste¶cie.

Wiêc nie podniesiemy ciê z twojego mieszkania. Nie zabieramy ciê gdziekolwiek, bo ca³a Ziemia idzie. Wiêc to nie bêdzie mo¿liwe - dobrze, mo¿emy to zrobiæ, ale to nie jest tak, jak zaplanowano - ¿e we¼miemy ludzi jeden po drugim i przeniesiemy ich.

SB: Czy to jest w porz±dku, je¶li podzielê siê tym, co mówisz o mnie z lud¼mi na blogu, Panie? Czy to dotyczy tylko mnie?

AAM: Nie, mo¿esz dzieliæ siê tymi informacjami.

SB: W porz±dku.

AAM: Nikt nie zaszkodzi sobie w k±pi±c siê w niebieskim. I tak, jest wielu, którzy my¶l±, ¿e id± gdzie¶. Dlatego wa¿ne jest, ¿e zrozumiej±, na przyk³ad, je¿eli robi± ich medytacjê, a potem wyjd± z medytacji i bêd± nadal w ich sypialni, na przyk³ad, ¿e ich zdaniem "Có¿, to siê nie sta³o."

Ale nie, to nie jest tak. Po¶wiêæ chwilê, pauzê - nawet nie wstawaj. Pauzê, rozejrzyj siê, zauwa¿, jak siê czujesz, jak twoje serce dzia³a³o przed rozpoczêciem wej¶cia w twoj± przesuniêt± rzeczywisto¶æ.

SB: Co ja móg³bym siê zauwa¿yæ je¶li siê Rozejrzê, Panie?

AAM: mo¿esz zobaczyæ wzorce energetyczne, kolory w powietrzu .... Nie idziemy do ... mo¿esz to zobaczyæ, ale wiele osób nie zauwa¿y jak pe³ne energii s± inne istoty. Tak na przyk³ad, wielu ludzi wierzy, ¿e ¿yj± samotnie lub ¿yj± na cichej ulicy. Ale kiedy przesuniêcie wymiarów nast±pi, bêd± mogli zobaczyæ obecno¶æ innych istot.

Bêdzie mo¿na zobaczyæ cz±steczki, które tworz±, powiedzmy, ksi±¿ki lub szufladê, komodê lub biurko. I bêdziesz mia³ mo¿liwo¶æ wiedzieæ, tak, zdecydowali¶my, ¿e to konstrukcja sztywna, ale jestem w stanie ¶wiadczyæ i naprawdê zobaczyæ mieszaninê promieni i energii i kolorów, które udaj± siê do sformu³owania tego, co uwa¿amy za postaæ sta³±.

Bêdziesz mieæ wra¿enie g³êbszego zwi±zku, tego, co uwa¿acie za euforiê. Zrozumiesz, co siê dzieje. Twoja ¶wiadomo¶æ serca, Twoja wiedza, bêd± szeroko otwarte.

SB: To jest Sahaja Samadhi, nie jest to, Panie?

AAM: Tak, jest.

SB: Czy bêdziemy mogli spêdziæ trochê czasu na wakacje w [XXX], lub chcesz, abym pozosta³ na posterunku?

AAM: Nie, zas³ugujcie na wakacje. Oczywi¶cie idê z wami!

[¦miech]

SB: Czy lubisz koktajle mleczne kawy?

AAM: Tak, ja!

Teraz mam do powiedzenia wam, i tak, mo¿esz siê tym podzieliæ z czytelnikami, równie¿, poczucie fizyczno¶ci i bycia w ciele fizycznym, gdy jeste¶ w pi±tym wymiarze, jest zupe³nie inne, i jak dot±d tak wielu z was by³o wyczerpanych. A to dlatego, ¿e przyzwyczajacie siê utrzymywaæ te wibracje i czêstotliwo¶ci.

I zrobi³e¶ dobr± robotê, tak przy okazji. Wszyscy z was wykonali wspania³± pracê. Twoja determinacja jest bardzo imponuj±ca. Ale kiedy jeste¶ w pi±tym, poczujesz ... tak pe³n± têtni±c± energiê. Poczujesz, ¿e mo¿esz przej¶æ dni bez snu, i po prostu dzia³aæ na czystej energii.

Bêdzie wiêksze poczucie dobrego samopoczucia, ¿e cia³o wasze buczy, ¿e w koñcu, nie tylko - bo postêp ka¿dego cz³owieka jest w innym punkcie, jest to indywidualny proces. Ale ogólne stwierdzenie jest takie, ¿e narz±dy, Twój mózg, twoje funkcje, twoje funkcje organizmu, kr±¿enie zaczn± funkcjonowaæ w zgodzie z doskona³o¶ci± waszego projektu.

Teraz, je¶li braliby¶cie [chemiczny] dopalacz
, mogliby¶cie pomy¶leæ, "Och, mogê przej¶æ przez dzieñ, a ja nie potrzebujê snu." To oferujemy jako bratersk± radê, kiedy mówimy, ¿e trzeba ¶wiêtowaæ, mamy dok³adnie to na my¶li. Wiêc we¼cie czas na sen, na odpoczynek, poniewa¿ to, czego równie¿ bêdziecie do¶wiadczaæ w stanie spoczynku, w stanie snu jest bardzo ¶wiadomym snem i rozszerzenie tego, co nazwaliby¶my egzaltacj±.

Wiêc nie pomijajcie snu. Gdy twoje cia³o dostosowuje siê, nawet je¶li uwa¿asz, ¿e jeste¶ w pi±tym, jeste¶ w domu, nowym domu, i mo¿esz i¶æ zawsze (ci±gle), b±d¼cie ³agodni dla waszych cia³.

Wiêc po¶wiêæcie trochê czasu na odpoczynek. Po¶wiêæ czas, aby pole¿eæ - tak, nawet w tym czasie, we¼ koc, pole¿ na pla¿y, popatrz na gwiazdy, poczuj s³oñce na twarzy i wspania³o¶æ b³êkitnego nieba.

A tak¿e pamiêtaj, ¿e nie mówi³em tego ... niebo pojawi siê i bêdzie odczuwane inaczej. Nie bêdê wyja¶niaæ w jaki sposób, bo mo¿ecie odkryæ w jaki sposób. Nie sadzê nasion, aby daæ Ci wra¿enie, po prostu zwróæ uwagê na niebo. Pojawi siê ono i poczujesz je  inaczej.

SB: W porz±dku. I mo¿esz nam opisaæ nowy kszta³t relacji w jakimkolwiek bêdziemy wymiarze.

AAM: Masz na my¶li ¶wiête zwi±zki w relacji? Czy po prostu masz na my¶li relacje z przyjació³mi, z rodzin±, z kolegami?

SB: Oh, ¶wiête zwi±zki, my¶lê, ¿e jest du¿o ludzi, którzy chc± wiedzieæ, jakie bêd± relacje, ¶wiête relacje.

AAM: Bêd± wysublimowane. Teraz jedn± z tych rzeczy, które robili¶cie w tym, co nazywamy, proces, uwolnili¶cie wiele waszych karmicznych powi±zañ, wyobra¿onych bóli, bóli rzeczywistych, historycznych bóli, przesz³e systemy przekonañ ¿yciowych, paradygmaty, które Was spêta³y i ogranicza³y, z naszej perspektywy, na dziwne i niezwyk³e sposoby.

Pomy¶l o zwi±zku, w którym wra¿liwo¶æ jest obecna, ale tak¿e prawda o mi³o¶ci, bez ¿adnych masek. Teraz, czy to nast±pi natychmiast? Potrzebujecie kilka dni.

Mo¿e trochê potrwa tydzieñ lub miesi±c, ale mówiê wam, mojemu bratu, i tobie, s³odki aniele. Maski znikn±. A wiêc bêdzie nowy paradygmat, dla którego jestem raczej preferencyjny, i nazywa siê prawd±.

Jest to sposób, aby byæ w stanie w pe³ni kochaæ i anga¿owaæ innego, bo w koñcu kochasz i anga¿ujesz siebie. Tak, to cudowne lustro i uzupe³nienie, które wybra³e¶ w tym ¿yciu jest dostêpne. Teraz, nie odnoszê siê do relacji, pozwól mi byæ jasnym, wo tym, Twoja relacja ma potencja³, aby rozwijaæ siê w sposób, o którym nikt z was nie marzy³.

Ale w innych relacjach, co widaæ, bez urazy, nie, hmm, dewastacji, tam nast±pi rozwidlenie dróg, bo wybór bêdzie postrzegany jako niedok³adny lub nieprawid³owy, z braku lepszego s³owa.

Wiêc mog± byæ pewne podzia³y, bo serce i ¶wiadomo¶æ serca naprawdê szuka czego¶, co jest bli¿sze mieszance i dopasowania i uzupe³nienia. Dla tych, którzy s± sami bêdzie spotykanie siê ze sob±, poniewa¿ istnieje mo¿liwo¶æ, aby dobrze zobaczyæ innych.

Teraz, nie mówiê, ¿e to siê stanie z dnia na dzieñ, poniewa¿, nie zapomnij dodaæ do mieszanki nowe misje, nowe zadania, braci i siostry, z gwiazd na zjednoczonej planecie. S± to rzeczy, którymi jeste¶my tak podekscytowani! [¦miech]

Wiêc ¶wiêty zwi±zek bêdzie w rzeczywisto¶ci norm±. To, co my¶lisz o dysfunkcyjnych relacjach - i to nie rozci±ga siê przyja¼nie lub rodzinê lub wspó³pracowników - po prostu siê rozproszy. Nie od razu, ale siê rozproszy.

I oczywi¶cie ka¿dy ma okazjê do skorygowania kursu, jak to by³o. Bo znowu, mo¿esz zobaczyæ, jaka prawda o tej osobie jest. A dla wielu zobaczenie prawdy, kim s±, bêdzie po raz pierwszy.

Tak to jest, to jest du¿e, i dlatego niektórzy bêd± dopasowywaæ siê w wolniejszym tempie. Jednak stosunki przyjm± inn± formê. Bêd± one bardziej przystêpne, bardziej cenione. Bêd±  one silniejsze. Bêd± bardziej przychylne. Bêd± bardziej jednolite. Bêd± bardziej po³±czone. Bêd± bardziej wspó³-twórcze. Jest to tym, na co czekali¶my tak d³ugo.

Ostatniej nocy, rozmawia³em z drogim przyjacielem Stephenem Cookiem. I rozmawia³em z nim o naszej rodzinie i jak archanio³owie wspó³pracuj±. W ten sposób bêdziemy pracowaæ razem.

To nie jest tak, ¿e to jest mój Okrêg, i nie dotykaæ. To, jest to, co ja znam, jak to zrobiæ i stworzyæ naprawdê piêknie. Co mo¿ecie dodaæ do niego, lub w jaki sposób moje talenty i umiejêtno¶ci uzupe³niaj± twoje?

SB: My¶lê, ¿e jest du¿o mê¿ów i wiele ¿on, którzy mówi± do siebie: "O, mój Bo¿e. Co siê dzieje, gdy mój partner spotka bli¼niaczy p³omieñ? Wszelkie s³owa dla nich?

AAM: Có¿, przede wszystkim, bli¼niacze p³omienie nie s± aktywowane do wyst±pienia w charakterze partnerów. Na wiele sposobów, pozostan± one, tak, bardziej ¶wiadomie przy³±czone, powiedzmy, ale pozostan± one bardziej jako opiekunowie i doradcy.

Ale trzeba pamiêtaæ, mê¿owie i ¿ony, ¿e obecnie, je¶li byliscie w szczerym zwi±zku, je¶li byli¶cie w prawdzie, je¶li szukali¶cie z ca³ej planety, a niektórych przypadkach nawet dalej, twój ukochany bli¼niaczy p³omieñ wybra³ tobie partnera jako idealn± osobê do podró¿y tego ¿ycia, które jest tak spektakularne.

Wiêc jeste¶ wybrañcem. Nie bêdziecie przesuniêci (zmieniaæ partnerów).

SB: Bêd± zadowoleni, ¿e to s³ysz±.

AAM: I to jest prawdziwe dla obu stron! Wiêc tak. To jest, je¶li macie spotkaæ, na przyk³ad, twojej ¿ony bli¼niaczy p³omieñ lub mê¿a bli¼niaczy p³omieñ, spotykacie kogo¶, kto ju¿ my¶li, ¿e jeste¶cie niesamowici, ¿e jeste¶cie tak niesamowici, ¿e jeste¶cie godni podró¿y z ich innym ukochanym. To jest komplement, a nie wyzwanie.

SB: Tak. Okay. Próbujê dowiedzieæ siê, kiedy bêdê w koñcu mieæ swoj± oryginaln± wymiarowo¶æ? Czy mogê zostaæ w ni¿szej wymiarowo¶ci w najbli¿szej przysz³o¶ci?

AAM: Bêdziesz mieæ mo¿liwo¶æ wyboru. Jak ju¿ powiedzia³em, po wype³nieniu tej misji, mo¿esz mieæ 200 lat wy³±czenia. Ale co zrobiæ z tym zale¿y od ciebie, mój drogi! Na pewno masz pe³ny dostêp do inter-wymiarowo¶ci.

SB: Wiêc nie ma znaczenia, co wybiorê, bêdê mieæ do niej dostêp?

AAM: Tak.

SB: Okay. Có¿, to tak naprawdê zale¿y od tego, co siê chce i potrzebuje, poza tym.

Zobaczmy .... co¶ s³owa dla Radia InLight, dla ludzi, którzy ... s³ysza³e¶ nasze rozmowy prawdopodobnie w ci±gu ostatnich kilku dni. Czy jeste¶my na dobrej drodze? Bierzemy dwa tygodnie wolnego, a¿ po Nowy Rok.

AAM: Jeste¶cie na dobrej drodze, a to nie jest ... to jest wa¿ne, ¿e kolektyw ma szansê zintegrowaæ zmiany. Oraz, ¿e osoby zaanga¿owane w Radio InLight bêd± ca³kiem zajête w tym czasie, tak jak mówisz, spotkania, et cetera. Ale chcemy was, potrzebujemy was - i jest bardzo ma³o wymagane od Was - chcemy, aby¶cie zrobili sobie przerwê.

SB: Có¿, prawdopodobnie bêdziesz musia³ powiedzieæ mi prosto ca zrobiæ, zanim to zrobiê. Ale ... w porz±dku. Czy masz jakie¶ s³owa dla redaktorów 2012 scenario, zwa¿ywszy, ¿e wycofujemy siê teraz do stacji dokuj±cej?

AAM: Noszê przes³ania ca³ej sfery Nieba, Matki - Boga, Serafinów, a na pewno, moi bracia i siostry, ca³a Rada Mi³o¶ci i waszych w³asnych przewodników. Dziêkujê.

Wykona³e¶ obowi±zek gospodarza, i rozszerzy³e¶ i przeci±gn±³e¶ siê, a czasami by³e¶ odurzony, zniechêcony, podniecony, zmêczony, bez koñca. To jest pocz±tek, moi przyjaciele, nie jest koniec. I potrz±sacie g³owami i mówicie: "Och, nie!"

Ale bêdzie ³atwiej nie trudniej.
Ale dziêkujê. Dziêkujê ci za twoje us³ugi. Dziêkujê za zaanga¿owanie serca. I dziêkujê za bystro¶æ umys³u. Dziêkujê z g³êbi naszych serc. I b³ogos³awiê ka¿dego z was. Jeste¶ gotowy do lotu.

SB: W porz±dku. Bardzo dobrze. Có¿, jestem podekscytowany, ¿e jestem trochê roztrzepany, skaczê z rado¶ci, a ja postaram siê i utrzymaæ spokój wszystkich w ci±gu najbli¿szych kilku dni.

AAM: Niebieski, drogie serce, niebieski.

SB: Tak.

AAM: kocham ciê.

SB: Dziêkujê, Panie. Kocham ciê i ja bardzo lubiê pracowaæ z tob±. I kontynuacja pracy z Tob± to moje marzenie.

AAM: Mamy dopiero pocz±tek, mój przyjacielu, mój bracie.

SB: To ekscytuj±ce.

AAM: ¯egnaj.

SB: ¯egnaj, Panie.

[Koniec]

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1903 : Grudzieñ 19, 2012, 19:44:02 »

¯abka we Francji....

¯abka we Francji barwy zmieniaæ musi
bowiem rod...owymi za bardzo  wci±¿ kusi
a, ¿e koniec ¶wiata wyda³ wyrok wielki
¿abka siê ju¿ stroi w rod..owe sukienki
chrzest ¿abce gotuje Szwajcar z Eskimosem
Hebrajczyk potrz±sa lubo swoim trzosem
¿abka za¶ rechocze i piosenki ¶piewa.....
za g³owy siê ³api± a¿ w Bieszczadach drzewa
¿abusia czerwona w gardle Francji stoi
³ykn±æ czy nie ³ykn±æ ... Francuz siê wszak boi
co bêdzie gdy ze¿re czarodziejsk± ¿abkê?
zacznie pawia puszczaæ, czy dostanie czkawkê?
Frankol d³ugo duma³ co z tym fantem zrobiæ...
¿abkê odczarowaæ czy jedynie obiæ?
¿abusia s³owiañska Francjê polubi³a
siedz±c na kamieniu rechotki czyni³a
i czyniæ tak bêdzie a¿ do koñca ¶wiata
co za¶ bêdzie dalej..... ? ¿abusi to lata! Buziak

Kiara U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 19, 2012, 19:55:57 wys³ane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1904 : Grudzieñ 19, 2012, 20:09:10 »

biedna ¿abka Mrugniêcie

ONZ, 26 wrze¶nia 2012...

PREZYDENT BOLIWII NA FORUM ONZ o 21 XII 2012 !!!

"Prezydent Boliwii Evo Morales, pierwszy i jedyny prezydent Indianin (z ludu Ajmara) we wrze¶niu tego roku (26.09.2012, kin 90 – 12 Oc /Pies, przyp.) na forum ONZ oficjalnie wypowiedzia³ siê na temat 21 grudnia 2012 jako szczególnej dacie w Kalendarzu Majów.

Powiedzia³, ¿e ten szczególny dzieñ to koniec „czasu poza czasem" i pocz±tek prawdziwego czasu; koniec Macha (mêskiej hegemonii) i pocz±tek Pacha (odzyskania nale¿nego miejsca dla ¿eñskiej energii); koniec samolubstwa, pocz±tek braterstwa; koniec skrajnego indywidualizmu i pocz±tek wspólnoty.

Moralez wyzna³, ¿e naukowcy dobrze wiedz±, ¿e ta symboliczna data oznacza koniec antropocentryzmu, a pocz±tek ¿ycia nastawionego biocentryzcznie; koniec nienawi¶ci, pocz±tek mi³o¶ci, koniec zak³amania, pocz±tek ¿ycia w prawdzie; koniec smutku, pocz±tek rado¶ci; koniec podzia³ów, a pocz±tek jedno¶ci. Doda³, ze to s± tematy, które musz± byæ rozwijane.

Zaprosi³ na uroczyste miêdzynarodowe spotkanie 21 grudnia 2012 r. Powiedzia³, ¿e ta data to pocz±tek równowagi i harmonii dla Matki Ziemi – ¿e du¿o by tu opowiadaæ o m±dro¶ci jego indiañskich braci z Meksyku, Gwatemalii, Ekwadoru i Boliwii, ale nakre¶li³ punkty debaty dotycz±cej ich wiedzy".

[¬ród³o: http://indiancountrytodaymedianetwork.com/article/evo-morales-looks-december-21-%E2%80%93-%E2%80%98mayan-apocalypse%E2%80%99-%E2%80%93-new-beginning-146322]

*

Sprawa 21 grudnia 2012 r. jest o tyle istotna, ¿e zosta³a po raz pierwszy oficjalnie poruszona przez g³owê pañstwa i to na forum ONZ. Dotychczas traktowano j± trywialnie, jako g³upi przes±d, na którym mo¿na nawet zarobiæ – katastroficznie i apokaliptycznie. ¯adne z tych punktów widzenia nie oddaje prawdy, a tylko j± zaciemnia.

Oczywi¶cie, to co nakre¶li³ Prezydent Morales, to s± jako¶ci, które nie zrodz± siê same z siebie, ale tylko i wy³±cznie dziêki nam, naszej pracy i staraniom. Sprzyjaæ im bêdzie nowy duch czasu.

Dziêkujemy Tomkowi za opracowanie i udostêpnienie streszczenia. In lak’ech

Czy wiesz, ¿e:

Jêzyk ajmara uchodzi za najdoskonalsz± mowê ¶wiata. Jest on niezwykle regularny, a opiera siê na dwóch elementach: korzeniach i sufiksach. Elementy te osobno nie oznaczaj± nic, lecz kiedy siê je po³±czy, tworz± spójn±, logiczn± ca³o¶æ. Na podobnych zasadach zbudowane s± kody programów komputerowych. Nawet Wikipedia ma swoj± wersjê w jêzyku ajmara.
 Zasadniczo im dany jêzyk jest starszy, tym bardziej regularny. Ewolucja jêzyków polega na utracie regularno¶ci i powstawaniu wyj±tków od zasad, które z pocz±tku traktowane s± jako b³êdy, ale pó¼niej staj± siê nowymi regu³ami. Tê drogê przesz³y wszystkie jêzyki ¶wiata. Ale nie jêzyk ajmara. Ta mowa pozosta³a niemal¿e niezmieniona przez tysi±clecia (wg niektórych badaczy mo¿e liczyæ sobie nawet 13 tys. lat).
 Ajmarowie utrzymuj±, ¿e mowê otrzymali w darze od bogów (ten motyw pojawia siê w wielu religiach ¶wiata: „na pocz±tku by³o S³owo”). Z tego powodu traktuj± j± jako ¶wiêto¶æ, której nie mo¿na naruszaæ. Zwolennicy teorii, wedle której wszystkie jêzyki ¶wiata wywodz± siê z jednego pnia, sk³onni s± uznaæ jêzyk ajmara za ów pieñ. Sami Ajmarowie sw± mowê okre¶laj± mianem „Jaqui Aru”, co oznacza „Mowa Ludzi”. Sami o sobie natomiast mówi± „Lud odleg³ych czasów”. Ajamara – jêzyk Adama i Ewy.

Ajmarowie uwa¿aj± siê za bezpo¶rednich potomków budowniczych Tiahuanaco – staro¿ytnego miasta nad jeziorem Titicaca. Jest to jedno z najs³ynniejszych, a zarazem najmniej zbadanych po³udniowoamerykañskich zabytków.

[¬ród³o: K. Wasilonek "Ajmarowie - stra¿nicy mowy bogów"]
http://www.maya.net.pl/opinie.php?LANG=pl&sub=listy&id=587

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1905 : Grudzieñ 19, 2012, 20:42:44 »

songo1970
Sprawa 21 grudnia 2012 r. jest o tyle istotna, ¿e zosta³a po raz pierwszy oficjalnie poruszona przez g³owê pañstwa i to na forum ONZ. Dotychczas traktowano j± trywialnie, jako g³upi przes±d, na którym mo¿na nawet zarobiæ – katastroficznie i apokaliptycznie. ¯adne z tych punktów widzenia nie oddaje prawdy, a tylko j± zaciemnia.

No to ,,wreszcie merytorycznie"  Du¿y u¶miech
to pifko Du¿y u¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1906 : Grudzieñ 19, 2012, 23:25:08 »

Jedni bêd± uporczywie k³amaæ , a inni ods³aniaæ te k³amstwa.... wa¿ne jest by potrafiæ je zauwa¿yæ i nie daæ siê nimi manipulowaæ. chyba szykuje siê jaka¶ niespodzianka typu HAARP, albo jeszcze co¶ inszego?

Kiara U¶miech U¶miech

19.12.2012 Historia ¦wiata. ASANA MAHATARI (Saint Germain)

NOAH - SARA - MAHATARI - Saint Germain

Ukochana Ludzko¶ci,
My wchodzimy w Nowy Czas. Wielkimi krokami.

Niezale¿nie od tego co jest Wam opowiadane i jak siê Was oszukuje,
¦wiat bêdzie zmieniany w ka¿dej jego czê¶ci.

W nadchodz±cych tygodniach bêdzie pisana Historia.
„Historia ¦wiata”, mo¿na tak okre¶liæ.
To ¿e nie pozostanie kamieñ na kamieniu – to ju¿ wiecie, jednak ¿e ten czas TERAZ ju¿ nadszed³, to mogê Ja teraz og³osiæ.

W tych Dniach uwa¿ajcie przede wszystkim na jedno:
na nowe obietnice Starych W³adców.

Przejrzyjcie ich Grê albowiem jedno jest pewne, oni chc± tak d³ugo utrzymaæ siê w Grze, jak jest to dla nich tylko mo¿liwe i przy tym ka¿da sekunda u w³adzy jest dla nich wystarczaj±co warto¶ciowa aby bezwstydne k³amstwa rozsy³aæ w ¦wiat.

Wa¿nym jest przede wszystkim aby¶cie rozpoznali CO JEST.
Gdzie le¿y Prawda, gdzie jest K³amstwo – nawet je¶li przebiera siê ono w Prawdê – na to nale¿y spojrzeæ dok³adniej, poniewa¿ K³amstwo w tych Dniach jest narzêdziem tych którzy chc± poprowadziæ ¦wiat ku przepa¶ci.

Lecz ¿eby daæ Wam klarowno¶æ:
TO ZAWIEDZIE! I to NA WSZYSTKICH LINIACH!

¦wiat narodzi siê na nowo, radujcie siê.
Jak d³ugo celowo szli¶my w tym kierunku, jak d³ugo na to pracowali¶my – nadszed³ ten czas.

Z tym Przes³aniem wiedzcie ¿e jeste¶cie chronieni ponad wszystkie miary, albowiem to co teraz ¿yjecie jest ¯yciem jakiego jeszcze nie by³o, wraz ze mn± i Mistrzami którzy przybyli w Zastêpach na t± Ziemiê.

Ja Jestem
ASANA MAHATARI
(Saint Germain)

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/12/19/19-12-2012-historia-swiata-asana-mahatari-saint-germain/
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1907 : Grudzieñ 20, 2012, 00:07:55 »

Przerzucali du¿o wojska, sprzêtu i rakiet naoko³o Syrii, ju¿ prawie dwa tygodnie, mo¿e tam chc± co¶ wysma¿yæ.

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1908 : Grudzieñ 20, 2012, 20:02:30 »

Mam jeszcze przet³umaczony przekaz Yeshua przez Pamelê Kribe. Przekazy z tego ¼ród³a charakteryzuj± siê delikatno¶ci±, piêknym jêzykiem i ³agodno¶ci±. Dla mnie to dos³ownie inny ¶wiat.

Jeshua: bêd±c w ¦wiecie, ale nie z Niego

Ja jestem z wami ponownie i cieszê siê z wami. Poczujcie moj± rado¶æ. Wystarczy, ¿e podzielê siê z wami t± chwil±, to podnosi moje serce, poniewa¿ jeste¶cie jednym ze mn±, tak blisko mojego serca. Poczujcie rado¶æ, która pêdzi nad wami i przez was. Rado¶æ jest istot± kreacji. Wszystko, ka¿dy akt tworzenia zaczyna siê rado¶ci±. Sama wasza podró¿ na Ziemiê kiedy¶ zaczê³a siê z poczuciem rado¶ci. Zapamiêtajcie to uczucie.

Kiedy¶ w swoim sercu trzymali¶cie wizjê piêknej i wywa¿onej Ziemi. Wizja ta jest wci±¿ ¿ywa, i teraz przychodzi coraz bli¿ej codziennie. Wiem, ¿e je¶li spojrzycie naoko³o tego ¶wiata, mo¿ecie zobaczyæ wiele chaosu i negatywno¶ci, ale wszystko siê miesza i zmienia i nie musicie byæ czê¶ci± chaosu i negatywno¶ci w ¶wiecie. W Twoim sercu, mo¿esz powróciæ do ogrodu Eden, do raju. Mo¿esz zachowaæ ¿yw± wizjê w twoim sercu i pielêgnowaæ j± codziennie. Mo¿esz byæ w raju, ¿yj±c teraz na Ziemi. I to jest rzeczywi¶cie tak, jak przynosicie energiê raju na Ziemiê.

Wiêc widzicie, ¿e misj± jest byæ czê¶ci± tego ¶wiata i tym samym czasie, aby nie byæ jego czê¶ci±. I w jaki sposób to zrobiæ? To mo¿ecie osi±gn±æ przez energiê mi³o¶ci. Je¶li walczysz ze ¶wiatem i energiami w nim, jeste¶ wci±gany w negatywno¶ci i chaos. Ale je¶li zaakceptujesz te energie jako czê¶æ etapu ewolucji, energia w twoim sercu staje siê bardziej ³agodna, bardziej delikatna.

Czasami, utrzymaæ tê wizjê w twoim sercu, oznacza, ¿e musisz wycofaæ siê ze ¶wiata, przynajmniej do pewnego stopnia. Wy wszyscy tu obecni jeste¶cie wra¿liwymi istotami, odpowiadaj±cymi na energiê wokó³ was, tak czêsto trzeba byæ na w³asn± rêkê (osobno) i spêdzaæ czas na ³onie natury, aby od¶wie¿yæ siê. Kiedy ¿yjesz zbyt d³ugo w energii ¶wiata, twój umys³ mo¿e staæ siê poch³oniêty negatywnymi formami my¶lowymi w nim, i to jest czas do odwrotu do siebie, do swojej istoty, byæ w ciszy w sobie. Teraz we¼my  kilka chwil ciszy, aby poczuæ wieczne ¼ród³o, którego jeste¶cie czê¶ci±.

Pozwólcie sobie byæ wype³nionymi t± energi± i umo¿liwiæ jej uzdrowiæ. Posmakujcie energii Domu i miejcie ¶wiadomo¶æ, ¿e jeste¶cie kochani i pielêgnowani w nieskoñczono¶æ. Jeste¶cie dzieckiem wszech¶wiata, i jako tacy, macie prawo do wyra¿ania siebie i odkrywania ¿ycia na wszelkie mo¿liwe sposoby. Poczujcie energiê rado¶ci stoj±c± za tym. Jeste¶cie zachêcani do badania ¿ycia z poczuciem rado¶ci i ciekawo¶ci, to jest wasze przyrodzone prawo.

W przesz³o¶ci uczono was, ¿e trzeba ciê¿ko pracowaæ, aby zdobyæ uznanie, ¿e jeste¶ grzeszni zasadniczo jako cz³owiek, ¿e musicie  byæ zdyscyplinowanym i ¿e musicie cierpieæ, aby poprawiæ siebie. Poczujcie przez chwilê ciê¿kie i gêste energie w tych pomys³ach. Przez chwilê wyobra¼cie sobie, ¿e ta energia pojawia siê w postaci kszta³tu lub koloru, byæ mo¿e zobaczycie ciê¿k± br±zow± lub szar± energiê.

Teraz wyobra¼cie sobie, ¿e jeste¶cie ca³kowicie wolni od tej energii, a kiedy jeste¶ wolny, mo¿esz spontanicznie odczuwaæ wspó³czucie w swoim sercu. Czujesz ¿al do tej energii, poniewa¿ nie nale¿y do naturalnego sposobu tworzenia. Wiêc wyci±gnij rêkê i dotknij, tej br±zowej i brzydkiej energii, i twoja rêka dotknie jej z mi³o¶ci±. Energia ta reprezentuje twoje cierpienia i cierpienia ludzko¶ci, a wy jeste¶cie jej uzdrowicielami. Pozwólcie uzdrawiaj±cej energii p³yn±æ z wami ku tej energii. Poczujcie, jak to têskni za Twoim dotykiem. W g³êbi, jest jak zagubione dziecko chce wróciæ do domu. Zobacz siebie promieniuj±cego mi³o¶ci±, wspó³czuciem i zrozumieniem.

Nie masz nic do udowodnienia, poniewa¿ jeste¶ doskona³y jaki jeste¶, dziecko wszech¶wiata.
I to poczucie siebie, okre¶la swój prawdziwy stosunek do ¶wiata: jeste¶ jego uzdrowicielem. Kiedy u¶wiadomisz sobie ten fakt, stanie siê ³atwiejsze dla Ciebie znale¼æ siê w energii negatywnej lub gêstej i nie bêdziesz czuæ siê pokonanym przez ni±. I nawet je¶li potrzebujecie czasu dla siebie, aby siê od¶wie¿yæ i utrzymaæ swoj± wibracjê, równie¿ jeste¶cie gotowi do bycia w ¶wiecie, a wiecie dlaczego? Bo jeste¶cie istotami mi³o¶ci. Boli Was widzieæ cierpienia ¶wiata i chcecie uzdrowiæ ludzko¶æ. Zaprawdê, jeste¶cie anio³ami w sercu i dlatego jeste¶cie tu na Ziemi. To nie jest z obowi±zku przymusu lub misji, to jest wy³±cznie z mi³o¶ci, ¿e jeste¶cie tutaj. Tak wiêc, gdy proszê was, aby ¶wieciæ ¶wiat³em waszej duszy do tej rzeczywisto¶ci, nie proszê o zmaganie siê lub walkê ze ¶wiatem. Proszê was, aby¶cie  rozpoznali swoj± prawdziw± naturê i przynie¶li energiê raju, energiê mi³o¶ci, do tego ¶wiata.

Jeste¶cie umi³owani przez nas wszystkich po drugiej stronie; szanujemy i czcimy was. Jeste¶cie nam równi. Nie przychodzimy tu z lito¶ci, jeste¶my tutaj, bo mamy zaszczyt dzieliæ siê z wami i obj±æ was jak bracia i siostry. Dziêkujê bardzo za przybycie.

18 grudnia 2012
Channeler: Pamela Kribbe
www.jeshua.net

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1909 : Grudzieñ 21, 2012, 16:27:10 »

Có¿ merytorycznie mo¿na by³o by krócej - moim skromnym zdaniem Du¿y u¶miech
Zmieniaj±c  siebie zmieniasz wszech¶wiat  U¶miech
to pa Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1910 : Grudzieñ 21, 2012, 20:08:50 »

Poniewa¿ niebiañscy nieco milcz± dzisiaj, to smok Brian zrobi³ odwa¿nie leciutkie podsumowanie.

Nie b±d¼cie rozczarowani ~ Brian, smok

Cze¶æ wszyscy,

Bêdzie to krótkie. Miejmy nadziejê, ¿e kieruj±c siê do dzi¶ mieli¶cie do¶æ ostrze¿eñ od nas i innych, ¿e choæ dzi¶ jest ten szczególny dzieñ, aby ¶wiêtowaæ, to tylko jest on znacznikiem w procesie stopniowego wznoszenia siê, który wci±¿, wed³ug wiêkszo¶ci potencja³ów, ma lata pozostawione dla niego ( dok³adny czas zale¿y od Was).

Oczekujemy jednak, ¿e wiêkszo¶æ z was by³a na to przygotowana. To co mo¿e byæ rozczarowuj±ce dla niektórych z was, jest to, ¿e media powiesi³y siê na tym dniu jako Armegeddon’ie i przez to wszystko wydaje siê, ¿e nikt nie zwraca³ uwagi na wiadomo¶ci o transformacji. Teraz, jak siê wydaje, wiele osób nie przejmowa³o siê ca³o¶ci± i nigdy nie s³ysza³o waszych wiadomo¶ci transformacyjnych.

Có¿ to, co mamy do powiedzenia to, ¿e choæ mo¿e trudno w to uwierzyæ, wielu zauwa¿y³o to ¶wiadomie lub pod¶wiadomie.

Teraz nadszed³ czas, aby ¶wiêtowaæ i odpoczywaæ. Wykorzystajcie ten czas, gdy¿ dla wielu z was to s± wakacje, aby dostaæ trochê wiêcej snu. Nadal ¶led¼cie subtelne energie, które czujecie. ¦wiêtujcie, gdy jeste¶cie przebudzeni.

Nigdy nie b±d¼cie rozczarowani.

Smok

21 grudnia 2012
Channeler: Brian, smok
http://lightworkers.org/channeling/173622/dont-be-disappointed

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1911 : Grudzieñ 22, 2012, 01:31:30 »

Spokojnie Smoku, wiele osób nie jest rozczarowanych... bo nie dali wiary prezentowanym wcze¶niej... wypocinom.

Mam nadziejê, ¿e uspokoi³em nieco.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1912 : Grudzieñ 22, 2012, 16:26:04 »

No to smok jeszcze podsumowa³.

21.12.2012 - by³o blisko

Cze¶æ wszyscy,

Có¿, jeszcze kilka godzin pozosta³o w dniu, w zale¿no¶ci od tego, gdzie jeste¶ na ¶wiecie. Czas na relaks przez nastêpne kilka dni, a Wasze ¿ycie trwa tak, jak by³o, z nieco lepszymi energiami: wiatr w ¿agle. To potrwa dla fali, ale to siê stanie.

W miêdzyczasie, to zrobili¶cie ! 12/21 mog³o wydawaæ siê tak daleko w przysz³o¶ci i dokonali¶cie tego w takim burzliwym czasie. Uda³o wam siê! Nie, praca nie jest skoñczona, ale nadszed³ czas, aby byæ dumnymi z waszych osi±gniêæ. To by³y trudne dziesiêæ lat. Zrobi siê ³atwiej od tej chwili, powoli.

Z naszego punktu widzenia, istniej± nieskoñczone rzeczywisto¶ci, gdy ludzko¶æ wznosi siê z bie¿±cego ¿ycia, i wszelkiego rodzaju poziomów trudno¶ci, które ludzko¶æ przesz³a, aby to osi±gn±æ. Je¶li by³by to gradient od 0 do 100, gdzie 0 oznacza czysty chaos i 100 jest najbardziej przyjemnym przej¶ciem fizycznie mo¿liwym, nawet je¶li nieprawdopodobne. Jeste¶cie zdecydowanie powy¿ej 75 procent. Mo¿ecie prosiæ o wiêcej? Podbili¶cie  kurs. 20 lat temu kierowali¶cie siê do czego¶ znacznie bardziej ponurego, ale czas ju¿ min±³ i wznie¶li¶cie siê ponad to. Jeste¶cie lata przed planowanym terminem.

To nie znaczy, ¿e wszystko by³o ³atwe. Nie, negatywna energia musia³a byæ wyra¿ona, systemy musia³y zostaæ przerwane. Dlatego trzeba jeszcze wiele pochwa³, bo uczynili¶cie to. Wiêkszo¶æ dusz nie by³a na tyle odwa¿na, aby nawet próbowaæ.

Wiêc mo¿ecie nie byæ ¶wiadomi tego, co osi±gnêli¶cie,
ale brawo! Nadszed³ czas, aby samych siebie poklepaæ po plecach.

Teraz, znajd¼cie rado¶æ w te ¶wiêta. Dajcie  sobie przerwê (czyli Ty te¿, channelerze!). Nie my¶lcie o tych wszystkich pozostawionych w ¶wiecie rzeczach, które trzeba rozwi±zaæ przez kilka nastêpnych dni. Po prostu zrelaksujcie i odpocznijcie. Zarobili¶cie na to.

Smok

22 grudnia 2012
Channeler: Brian, smok
http://lightworkers.org/channeling/173662/12212012-nearing-close

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1913 : Grudzieñ 23, 2012, 09:02:49 »

Czy smok tak¿e zrobi sobie przerwê?
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #1914 : Grudzieñ 23, 2012, 11:46:21 »

Du¿y u¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1915 : Grudzieñ 23, 2012, 14:29:11 »

Czy smok tak¿e zrobi sobie przerwê?
A co, ka¿esz mu w ¦wiêta pracowaæ ?
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1916 : Grudzieñ 25, 2012, 20:39:55 »

Smok jak smok pewnie bêdzie ¿³opa³  Du¿y u¶miech
Po tre¶ci jego przekazów mo¿na wyci±gn±æ wniosek, ¿e od wody ognistej nie stroni Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1917 : Grudzieñ 28, 2012, 13:12:53 »

Wiadomo, ¿e woda ognista, jest jak najbardziej dobra dla smoka, ale jaki p³yn jest potrzebny archanio³owi, który zapowiada kontynuacjê "party", tym bardziej przed Sylwestrem?

Party jest w toku, kochani. - Michael

Photo by Gretchen Wild Iris Hermey

Witamy, drodzy przyjaciele. Witajcie w ¶wiecie, w którym Wasz poród przebiega doskonale.

Poprosili¶my naszego skrybê, aby do³±czy³ fotografiê, zrobion± przez kochan±, kochan±, która ilustruje dok³adnie to,  jakie s± uczucia dzi¶ rano. Niech ka¿dy z was otworzy siê na te uczucia.

Niektórzy z was maj± teraz zamiar zacz±æ rozumieæ sposoby, w które wasze miejsca i starania przyczyniaj± siê do powstawania ca³o¶ci. Inni zobacz± ogromne nowe mo¿liwo¶ci, które pojawiaj± siê dla nich. Niezale¿nie od tego, w której z tych kategorii znajdziesz siê, nale¿y pamiêtaæ, ¿e jeste¶cie niezast±pionym elementem tego najwiêkszego przedsiêwziêcia. Tak, to siê stanie bez ciebie. Nie, to nie bêdzie ju¿ takie samo.

Ty, który to czytasz, czy s³yszysz to, jeste¶ niezbêdny, i zawsze by³e¶. Nic, co siê tobie przydarzy³o nie zosta³o zmarnowane. Wszystko, czego do¶wiadczy³e¶, i czego ka¿dy z twoich braci i sióstr do¶wiadczy³, przyczyni siê do doskona³o¶ci Jedno¶ci. Poniewa¿, najdro¿si, dlatego jeste¶cie. To pytanie ju¿ rzucali¶cie w niebo niezliczon± ilo¶æ razy. DLACZEGO? Dlatego. A teraz zbli¿acie siê do miejsca przeznaczenia, z którym zawsze byli¶cie zwi±zani.

Teraz wielu, wielu wiêcej z was czuje, ni¿ by³o zdolnych to poczuæ kilka dni temu. Byæ mo¿e jeste¶ jednym z tych, drogie serce. Spójrz na zdjêcie powy¿ej. Czy czujesz, to? Je¶li nie, to wkrótce bêdziesz.

B±d¼ gotowy do odpowiedzi na pytanie, krótko, krótko, gdy¿ wkrótce zaczniesz s³yszeæ, "Co siê dzieje?" Nie przeci±¿aj odpowiedziami pytaj±cych. Jak ju¿ wspomniano wcze¶niej, raczej daj trochê, aby podkrêciæ ich zainteresowanie. Pamiêtacie, jak w przesz³o¶ci, nie lubili¶cie nie proszenia o radê. Nie dawajcie rad. Daj odpowied¼, o któr± jeste¶ proszony i pozwól niech to bêdzie zbadane. Pytaj±cy jest w drodze i nie zejdzie na bok, tak jak Ty nie zszed³e¶.

Party jest w toku, kochani. Cieszcie siê w pe³ni,
czê¶ci± do której zostali¶cie przeznaczeni przez w³asne wysi³ki, aby tam zagraæ. Tañczymy przy was i zapewniamy wszelkie mo¿liwe wsparcie. Wystarczy poprosiæ.

Nasze kochaj±ce my¶li s± z wami w ka¿dej chwili, jak zawsze by³y. Zachwyca nas, ¿e wielu z was zaczyna to odczuwaæ. Nowy rok ma siê rozpocz±æ dla Was. Bêdziemy mówiæ przed tym dniem. Dobrego dnia.

27 grudnia 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

east
Go¶æ
« Odpowiedz #1918 : Grudzieñ 28, 2012, 19:01:30 »

Wszystko, czego do¶wiadczy³e¶, i czego ka¿dy z twoich braci i sióstr do¶wiadczy³, przyczyni siê do doskona³o¶ci Jedno¶ci. Poniewa¿, najdro¿si, dlatego jeste¶cie. To pytanie ju¿ rzucali¶cie w niebo niezliczon± ilo¶æ razy. DLACZEGO? Dlatego.

No piêknie, tylko czym DLA NICH jest owa Jedno¶æ ?
Przyk³adowo dla cz³owieka wa¿ny jest jego organizm, dlatego zabija inne. Kiedy ludzie s± najedzeni to chêtnie zasiadaj± razem pogaworzyæ, po¶miaæ siê i tak tworz± Wspólnotê. Swoj±. Nie bacz± na to, ¿e dokonali zniszczenia ¶rodowiska w którym zabito ile¶ tam zwierz±t, lub z¿êto ile¶ tam ziarna na wyja³owionej teraz ziemi ( i znów trzeba j± bêdzie nawozami sztucznymi nafaszerowaæ aby plon by³ na ¶wiêto Jedno¶ci ).
Ma³o kto nad tym ubolewa. Otó¿ byæ mo¿e ten sam schemat powiela siê na  wy¿szych poziomach. Jedno¶æ o której mowa to dla Nich, a ludzie oraz ich emocje to pokarm. B±d¼ dumny, ¿e jeste¶ po¿ywieniem G³osu. Dlaczego ? Dlatego Du¿y u¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1919 : Grudzieñ 28, 2012, 19:08:19 »

..jak widaæ z tekstów w.mistrzów, anio³ów i archanio³ów,-
"jeszcze siê taki nie urodzi³, co by ka¿demu dogodzi³" Du¿y u¶miech
tak sobie równie¿ my¶lê, ¿e oni maj± spory problem w³a¶nie teraz, bo je¶li tak w³a¶nie jest, i¿ w tym momencie okresu czasów na planecie ziemia,-
duch budzi siê w materii- czyli cz³owiek budzi siê w swej ¶wiadomo¶ci- to ka¿de uchybienie z ich strony nawet w jednym s³ówku bêdzie od razu widoczne jak na d³oni.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1920 : Grudzieñ 28, 2012, 19:40:14 »

Jedno¶æ, to by³o wspominane, to w³a¶ciwie zwi±zek odrêbno¶ci, odrêbno¶ci, które maj± ¶wiadomo¶æ siebie i po³±czenia ze wszystkim, co istnieje, to ocean odrêbno¶ci, a nie pulpa.
Masz racjê songo, poniewa¿ nie mo¿emy im patrzeæ na rêce (jeszcze) to bêdziemy znacznie bardziej wnikliwie uwa¿ali na s³owa.

east
Go¶æ
« Odpowiedz #1921 : Grudzieñ 28, 2012, 19:58:48 »

Jedno¶æ, to by³o wspominane, to w³a¶ciwie zwi±zek odrêbno¶ci, odrêbno¶ci, które maj± ¶wiadomo¶æ siebie i po³±czenia ze wszystkim, co istnieje, to ocean odrêbno¶ci, a nie pulpa.
¦wiadomo¶æ po³±czenia ze wszystkim-co-istnieje objawia siê czynami , nie s³owami. Pouczanie "maluczkich" jest ma³o znacz±ce. Niech poka¿± w fizyczno¶ci jak ta Jedno¶æ siê objawia. Mamiæ piêknymi s³ówkami mo¿na do koñca ¶wiata.
Na chwilê obecn± jedynie ludzie maj± tak± mo¿liwo¶æ, aby odczuæ i pokazaæ ow± Jedno¶æ w fizyczno¶ci. Tyle, ¿e to "wymaga" rozpoznania i rozpuszczenia wszystkiego, co t± Jedno¶æ blokuje i tutaj w³a¶nie spotykamy najwiêkszy opór materii. Nie tyle w ¶wiecie wielkiej polityki, co w nas samych i przez nas samych.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1922 : Grudzieñ 28, 2012, 20:11:40 »

Tyle, ¿e to "wymaga" rozpoznania i rozpuszczenia wszystkiego, co t± Jedno¶æ blokuje i tutaj w³a¶nie spotykamy najwiêkszy opór materii. Nie tyle w ¶wiecie wielkiej polityki, co w nas samych i przez nas samych.

widzisz sam east i ci±gle o tym piszesz,-
¿e problem jest w nas, ale to co stanowi problem w tej chwili- to fakt, ¿e znamy teoriê,-
ale trzeba przej¶æ do praktyki, a tu nie wiadomo za bardzo jak i podpowiedzi te¿ ma³o, a mo¿e rzeczywi¶cie musimy trochê poczekaæ a¿ siê zadzieje impuls dziejowy i wtedy,-
"pójdziem kiedy zabrzmi z³oty róg"
Chichot

jeszcze jedno, oni nie zejd± teraz w gêst± materiê 3G/W, sam widzisz ile czasu nam trzeba by³o aby doj¶æ do tego prze³omowego momentu,-
3G ma swoje zalety i mogliby tu ugrz±¼æ na eony Mrugniêcie a przecie¿ to my mamy siê wznosiæ a nie odwrotnie, oni spadaæ.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 28, 2012, 20:22:51 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #1923 : Grudzieñ 28, 2012, 20:30:24 »

East, to nie s± przekazy, tylko artyku³y i ta pani nic nie mówi o jakichkolwiek przekazach, to komu i co ka¿esz pokazywaæ?
Oczywi¶cie, ¿e mamy opory przed wszelakim jednoczeniem, skoro tyle lat t³uczono o naszej niezale¿no¶ci, separacji itd.
Efekty widoczne: po 20 latach mieszkania na klatce mo¿esz liczyæ na 2 s±siadów. jak dobrze pójdzie.

east
Go¶æ
« Odpowiedz #1924 : Grudzieñ 28, 2012, 20:40:09 »

Tyle, ¿e to "wymaga" rozpoznania i rozpuszczenia wszystkiego, co t± Jedno¶æ blokuje i tutaj w³a¶nie spotykamy najwiêkszy opór materii. Nie tyle w ¶wiecie wielkiej polityki, co w nas samych i przez nas samych.

widzisz sam east i ci±gle o tym piszesz,-
¿e problem jest w nas,
- tak, a konkretnie w trzymaniu siê SIEBIE, swoich wyobra¿eñ i uto¿samieñ .

ale to co stanowi problem w tej chwili- to fakt, ¿e znamy teoriê,-
ale trzeba przej¶æ do praktyki, a tu nie wiadomo za bardzo jak i podpowiedzi te¿ ma³o

Paradoksalnie - odpowiedzi s± w Tobie Du¿y u¶miech Praktyk± jest uwa¿no¶æ , rozpoznanie iluzji i nie tracenie jej z oczu w ka¿dym aspekcie ¿ycia. Niewzruszenie.
Praktyczne æwiczenia to ... ¿ycie. Odnosisz siê jako¶ wobec konkretnych ¿yciowych problemów, wchodzisz w relacjie przyczynowo skutkowe. Co czyni je Twoimi problemami i Twoimi relacjami ? Czemu nie s± problemami innych ? S± Twoje, zatem rozpoznaj co to jest JA , czy jest ?
Tych odpowiedzi brakuje w przekazach poniewa¿ one tak na prawdê nie s³u¿± Istnieniu tylko utrzymaniu separacji podobnie jak bogactwo nie czyni cz³owieka wolnym tak i tu "s³odzenie" nie sprawia, ¿e siê wzniesiesz do nich "na górê". Mo¿e to w³a¶nie tu jest góra a "tam" dó³ ?

, a mo¿e rzeczywi¶cie musimy trochê poczekaæ a¿ siê zadzieje impuls dziejowy i wtedy,-
"pójdziem kiedy zabrzmi z³oty róg"[/i] Chichot
Z tym mo¿na by siê zgodziæ je¶li za tzw "impuls dziejowy" przyj±æ masê krytyczn± ¦wiadomo¶ci.

edit .
Blue, ok, nazwijmy to pouczaj±cym artyku³em, ale to te¿ forma przekazu. Przekaz dla ludzi od cz³owieka.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 28, 2012, 20:42:08 wys³ane przez east » Zapisane
Strony: 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: