ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1975 : Grudzieñ 31, 2012, 14:27:26 » |
|
A ja tam Wojtusia kocham, nawet gdy jest bez portek. Co nie przeszkadza mi widzieæ ciut wiêcej, ni¿ jego ¶lepi wyznawcy. I powiem tak, je¶li Wojtu¶, to Jezus, to dlaczego zapiera siê swego imienia? Co¶ spartoli³ na Ziemi? I dlaczego jego wyznawcy, którzy tak mocno wierz± w swoj±(?) wiedzê, wci±¿ siê na niej zawodz±? Jako¶ siê nam staruszka Ziemia nie rozdzieli³a, jako¶ nikt siê nie zdematerializowa³, jako¶ nadal tkwimy w okowach starego. Co widaæ i s³ychaæ. Wiecie, kiedy przyjdzie nowe? Dla ka¿dego z osobna? Gdy zamiast wierzyæ w cudze bajania, zaczniesz je weryfikowaæ. Ale to takie bolesne dla napompowanego wa¿no¶ci± (jak s³usznie zauwa¿a Thotal) ego. Póki co, ego ma siê dobrze i trzyma w³adzê. No, mo¿e niektóre z nich ju¿ siê trochê wstydz± i czerwieni±? To pa Szczê¶liwego Nowego Roku!
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 31, 2012, 14:29:20 wys³ane przez ptak »
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 32
Wiadomo¶ci: 1696
|
|
« Odpowiedz #1976 : Grudzieñ 31, 2012, 14:58:17 » |
|
Oj, ptaku, czy jeste¶ pewna tego co widzisz, czy to tylko tak twój umys³ twierdzi? A wiesz, ¿e wszyscy wyznawcy, kogokolwiek i czegokolwiek s± ¶lepi poza tym selektywnym wyborem. Powtórzê jeszcze raz. Tym bardziej je¶li kochasz, szanuj wybór i woln± wolê. Na ocenê tego kto i co spartoli³ mamy nastêpny rok, a w³a¶ciwie to ca³± wieczno¶æ. Poniewa¿ punkt widzenia... to ocena swojego i innych ego mo¿e siê drastycznie zmieniæ i to szybko. Fakt nie widaæ i nie s³ychaæ, ale twierdzenie, ¿e nie istnieje niekoniecznie musi byæ prawdziwe. Jak gdzie¶ stwierdzi³em - to najbardziej ³agodna forma przej¶cia ze wszystkich mo¿liwych, ci±gle wielu niezdecydowanych, lub nie wiedz±cych ma szanse. I to jest najwa¿niejsze. Nie ma ostatecznych rozwi±zañ.
Te¿ wszystkim ¿yczê pomy¶lnego i Szczê¶liwego Nowego Roku, w/g niektórych nr 000001!
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1977 : Grudzieñ 31, 2012, 15:12:43 » |
|
Oj, blueray! Niczego nie jestem pewna, nawet siebie samej. Gdybym by³a pewna, zamknê³abym sobie drogê dla niepewno¶ci, a to ona daje najwiêksz± si³ê napêdow±. By pod±¿aæ dalej, szukaæ, tworzyæ, burzyæ i znów tworzyæ… i dziwiæ siê temu, co siê stworzy³o. Czy jest co¶ pewnego na tym ¶wiecie, natur± którego jest zmiana? To pa Bêdê dzi¶ witaæ Nowy Rok na molo i pla¿y. Obym siê tylko nie utopi³a!
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #1978 : Grudzieñ 31, 2012, 15:17:12 » |
|
I tak trzymaj! Fakt, jedyn± pewno¶ci± jest ci±g³o¶æ zmian. Tylko pamiêtaj, ¿e morze alkoholu jest bardziej zdradliwe, ni¿ to naturalne. Szampañskiej zabawy!
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1979 : Grudzieñ 31, 2012, 15:33:41 » |
|
@ Blueray, dziêkujê, ale morze to jedynie to prawdziwe mo¿e mi zagra¿aæ (nie umiem p³ywaæ). A alkoholu nadu¿ywaæ nie potrafiê. Toast jednak wypijê, za zdrówko i powodzenie wszystkich szacownych z tego forum, równie¿. No i te¿ ¿yczê szampañskiej zabawy. To pa
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1980 : Grudzieñ 31, 2012, 17:29:30 » |
|
niestety na kila razy ju¿ widzia³em takich którzy nie potrafi± nadu¿ywaæ... ;] z dwojga z³ego ju¿ lepiej potrafiæ :]
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #1981 : Grudzieñ 31, 2012, 17:39:27 » |
|
No ja te¿ takich widzê, co nie potrafi±.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1982 : Grudzieñ 31, 2012, 17:42:50 » |
|
i dobrze, gimnazjali¶ci nie powinni piæ, zdecydowanie nie.
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1983 : Grudzieñ 31, 2012, 17:48:37 » |
|
To chyba nie o mnie mowa Wprawdzie nie wiem jak mo¿na umieæ nadu¿ywaæ alkohol Bo ja wiem, ¿e jak przekroczê kilka kieliszków to zwyczajnie jestem hm pijany No ale co tam dzi¶ na trze¼wo bo to wypi³em przez ¶wiêta jeszcze ze mnie nie wyparowa³o Do toastu kieliszkiem szampana oczywi¶cie siê przy³±cze i zdrówko Wasze wypije Co do napêdu niepewno¶ci± to ja postrzegam to troszkê inaczej ale dla ka¿dego co innego to pa
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #1984 : Styczeñ 01, 2013, 13:38:17 » |
|
31.12.2012 Trend. RADA 72 T³umaczenie poni¿szego Przekazu ze ¦wiat³a dedykujemy Tobie, Ukochana Siostro ze ¦wiat³a, Tobie Ukochany Bracie ze ¦wiat³a. Jest to ostatnie Przes³anie roku 2012 i tym przekazem koñczymy Stary Czas wchodz±c w Nowy. Dziêkujemy Tobie za ostatnie 2 lata wspólnej pracy, wspólnej Rado¶ci, wspólnych ³ez i wspólnego Podniesienia. Od jutra zaczynamy wspólnie budowaæ Nowe, a¿ do 2026 roku i jeszcze dalej. Dziêkujemy ¦wiatu Duchowemu i samemu Stwórcy oraz wszystkim prowadz±cym Mistrzom oraz Jahn Johannes Kassl i teamowi Lichtweltverlag za ich ¶wietliste prowadzenie. Prosimy z ca³ego Serca o dalsze asystowanie, dziêkujemy za wszystkie Dary Nieba przekazane do dnia dzisiejszego, prosz±c o wiêcej. Niech ta dedykacja bêdzie ¶wiadectwem naszej Mi³o¶ci i ¦wiat³a do ca³ego ¯ycia, do wszystkich Istot, ca³ego Tworzenia. W bezgranicznej Mi³o¶ci do ¯ycia, po drugiej stronie Kurtyny witamy Ciebie i wszystkich innych Towarzyszy na Drodze. Niech siê dzieje Wola Stwórcy. W Mi³o¶ci i ¦wietle Ma³gorzata Sherina & Piotr Martin Shogun.
S³uchaj±c na Uniwersalne Prawa Ziemia wchodzi w ¦wiat³o. W asy¶cie Galaktycznej Federacji, w asy¶cie du¿ej ilo¶ci ¦wietlistych Istot i Istot z ró¿norodnych Poziomów ¦wiat³a.
Ziemia zdrowieje, Ludzie staj± siê cali (*kompletni), ¯ycie stanie siê Wieczne na tym ¦wiecie. Bior±c pod uwagê te Fakty, ¯ycie organizuje siê na nowo - z ka¿dym Dniem w Czasie, z ka¿dym Dniem na tym ¦wiecie. Nie ma ju¿ wiêcej ¿adnego powrotu, nie ma ju¿ wiêcej ¿adnego zatrzymywania siê, nie ma ju¿ wiêcej ¿adnego spadania z powrotem w letarg Starych Dni - Droga bêdzie konsekwentnie kontynuowana, a¿ dojdziemy. Zastêp Wojowników ¦wiat³a którzy ostatecznie wejd± w ¦wiat³o jest nieliczny. Zbyt wielu siê teraz chwieje i upadaj±. To jest „Trend” który siê teraz zaznacza.
Za sob± pozostawiamy Ludzko¶æ, z nami id± pojedynczy Ludzie którzy dla siebie tak wybrali i którzy nigdy nie chwiej± siê w tej decyzji. „Nigdy siê nie chwiaæ” …o to teraz chodzi, albowiem nadci±gaj± nowe Sztormy, zostan± rozpalone nowe Ognie, nowe Powodzie zalej± sob± Ziemiê.
Tak wiêc, poniewa¿ nadchodzi to co zosta³o Wam og³oszone, nale¿y byæ wolnym od Strachu który siê zaznacza i który ponownie kie³kuje w Centrum Wydarzeñ. Byæ wolnym od tego uda siê tylko tym, którzy osi±gnêli ci±g³e po³±czenie ze ¦wiat³em, tym którzy ¿yj± w Stwórcy i którzy wiedz± ¿e s± Wieczni, ¿e s± Duchem z Nieprzemijaj±cych Królestw. Nieustraszeni, którzy wyt³umaczyli swoje Serce i którzy wst±pili w Królestwo Pokoju s± prawomocnymi spadkobiercami Nowego ¦wiata. Im przekazana jest Odbudowa i poprzez ich Byt ten ¦wiat bêdzie z powrotem doprowadzony do Bytu. Tu jest mowa o Was, którzy zostali¶cie na to przygotowani i ka¿dy rozpoznaje siê teraz w tych Zleceniach, albowiem zaprawdê dzi¶ jest klarownym gdzie ci±gnie Serce i dzi¶ jest Czas w którym ka¿dy Cz³owiek rozpoznaje swoje miejsce, zajmuje je i je spe³nia.
Pozosta³o ju¿ niewiele do powiedzenia. Przede wszystkim nale¿y przekazywaæ Duchowe Przes³ania, lecz nie nale¿y ju¿ dok³adnie opisywaæ Przemiany ¦wiata i kolejnych Kroków na tym ¦wiecie. My jeste¶my przy Was, My korespondujemy nadal z Wami za po¶rednictwem konkretnej liczby Wojowników ¦wiat³a którzy przejêli to Zadanie.
Jednego b±d¼cie teraz ¶wiadomi: ¦WIAT ZOSTANIE PODNIESIONY Z CUM I CA£A KONIECZNA WIEDZA ZOSTA£A JU¯ PRZEKAZANA. TERAZ NALE¯Y PODO£AÆ TYM WYDARZENIOM I PODNIE¦Æ NOWY ¦WIAT.
My jeste¶my w nieskoñczonej Mi³o¶ci, we Wszechobecno¶ci która jest nasza i w Wiedzy o znaczeniu tych Dni przy Was i z Wami - zaprawdê na Wieki. RADA 72//Patrz równie¿: 19.11.2012 Przygotowania do Dnia X. GALAKTYCZNA FEDERACJA ¦WIAT£A – kliknij tutaj// ¬ród³o: lichtweltverlag.com T³umaczenie: Team TERRA http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/12/31122012-trend-rada-72.html
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1985 : Styczeñ 02, 2013, 13:52:18 » |
|
Jednego b±d¼cie teraz ¶wiadomi: ¦WIAT ZOSTANIE PODNIESIONY Z CUM I CA£A KONIECZNA WIEDZA ZOSTA£A JU¯ PRZEKAZANA. TERAZ NALE¯Y PODO£AÆ TYM WYDARZENIOM I PODNIE¦Æ NOWY ¦WIAT. PLACEBO No, ale najwa¿niejsze, ¿e dzia³a
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1986 : Styczeñ 02, 2013, 14:00:43 » |