Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:41:44

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 823591 razy)
0 u¿ytkowników i 97 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #125 : Grudzieñ 02, 2011, 13:34:41 »

Obserwujê i negujê ,zaprzeczam, sprawdzam, podchodzê z ró¿nych stron. Gryzê tu , uszczypnê tam. Bo nie lubiê samooszukiwania siebie. Pewnie wykrêcisz , ze to moja reakcja nie w³a¶ciwa jest.
Nie wystarcz±  mi zapewnienia o mi³osnej mi³o¶ciwo¶ci najwy¿szej b³ogo¶ci kosmicznej. Muszê to sprawdziæ, do¶wiadczyæ.

Piszesz o naszych reakcjach na tematy ? To mam co¶ "w temacie"
Dzi¶ mia³em ¶wietny sen - fantastyczny scenariusz na film typu "incepcja".
Ze snu pamiêtam siebie jako niem³odego ju¿ cz³owieka. Mieszka³em na jachcie motorowym. By³em naukowcem który wiedzia³ jak sterowaæ mózgami. Pracowa³em dla jakiego¶ obrzydliwie bogatego bankiera, czy polityka, któremu doradza³em, jak manipulowaæ t³umami  - nabywcami jego produktów. I on mia³ piêkn± córkê. Ta corka sie we mnie zakocha³a, ale ojciec jej broni³ przed takimi jak ja.Nie chcia³ by¶my siê spotykali. Gdyby sie wyda³o ¿e spêdza ze mn± czas to bym mia³ pozamiatane. To by³o jak bajka o kopciuszku. Kobieta mia³a byæ rano o 7mej w domu, ale zosta³a u mnie na jachcie. Namiêtno¶æ by³a silniejsza Mrugniêcie A rano ból g³owy jak na kacu - i co teraz? No i papa by sie dowiedzia³, ale ja zastosowa³em manipulacjê na jego umy¶le. Sprawi³em, by ojciec dziewczyny uwierzy³, ¿e ona nigdzie nie wysz³a z domu.
Odcumwa³em i pop³yn±³em gdzie¶ sie skryæ z moj± ukochan±, ale pomy¶la³em wtedy, ¿e w³a¶ciwie to nie pamiêtam sk±d siê ona na moim jachcie wziê³a i ¿e mo¿e ona byæ manipulacj± na moim mózgu. Kto¶ tu kogo¶ wkrêca³. Rzeczywisto¶æ sta³a siê jedn± wielk± i niepewn± manipulacj±, iluzj±. Pamiêtam, ¿e wesz³em do Matrixa ,zeby wprowadziæ wirusa. Wszystko siê popl±ta³o, a ja nawet nie wiedzia³em, czy ta kobieta by³a prawdziwa i czy moje w³asne reakcje by³y prawdziwe, czy mo¿na im by³o ufaæ.
Mia³em  wiedzê, ¿e mózg czyta z Matrixa iluzje jako swoje w³asne i rzeczywiste wyobra¿enia i pragnienia . Obudzi³em siê z niez³ym mêtlikiem w g³owie.

jak to przeczyta³em- to nawet mogê sobie wyobraziæ, ¿e to NWO wymy¶li³o Matrixa i Incepcje, aby¶my ju¿ nie mogli byæ pewni niczego,-
nawet nas samych..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #126 : Grudzieñ 02, 2011, 13:46:02 »

I co to w³a¶ciwie znaczy byæ pewnym. Czego ?
Kim jestem ? Na te chwilê mo¿e tylko obserwatorem , który dostrzeg³ mêtlik i brak 100% towo pewnych prawd. Ka¿da z nich, choæby by³a iluzj±, ma prawo istnieæ.
Wiêc w sumie mo¿na wybraæ sobie dowoln± iluzjê, która jest korzystna. Dopóki surfujesz dopóty jeste¶ na fali.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #127 : Grudzieñ 02, 2011, 13:56:26 »

no tak, w³a¶ciwie mo¿na powiedzieæ- "Panta rhei" i wszystko jest wzglêdne,-
ale co do samego siebie- to wypada³oby wiedzieæ co¶tam, co¶tam, a mo¿e i my te¿ nie jeste¶my trwali nawet w swojej najwy¿szej formie,
któ¿ to wie na pewno Du¿y u¶miech

to ciekawe- pewno¶æ o braku pewno¶ci o czymkolwiek wyzwala..Mrugniêcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #128 : Grudzieñ 02, 2011, 14:02:17 »

East, fajny sen.  Du¿y u¶miech Ty, to masz!  Chichot
Co do rzeczywisto¶ci i iluzji, to mo¿e wci±¿ jest ta sama p³aszczyzna? A granice s± umowne? 
Mo¿e to igraszki ¶wiadomo¶ci? Cel? A czy zawsze musi byæ cel?
Wa¿ne, ¿e energia p³ynie i iskrzy. Wa¿ne, ¿e bywasz w „snach” i tworzysz
alternatywne ¶wiaty. Na po¿ytek sobie i innym.

Ciekawe, czy kiedy¶ zabraknie mo¿liwo¶ci i przestrzeni do zapisu ?
A póki co, niech siê stwarza…   Mrugniêcie
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #129 : Grudzieñ 02, 2011, 14:32:22 »

East ¶wietny sen, jak dla mnie masz odnale¼æ sam siebie ,inercja? Ba jest s± usi³owania ale nie zawsze skuteczne, wa¿ne jest co czujesz , bo nie o mózg chodzi a o serce.

Mózg nie stanowi ¿adnego sekretu , no mo¿e oprócz szyszynki depozytu wiedzy ca³ej naszej przesz³o¶ci.
Do serca do jego sacrum nikt nie ma dostêpu pomimo skopiowania go do monstrualnych rozmiarów , i co? I nic przesta³o biæ.
Zastanów siê dlaczego nie mo¿esz dotrzeæ do g³êbi wiedzy o sobie?
Dlaczego boisz siê ujawnienia swojej mi³o¶ci , dlaczego wa¿niejsza jest dla ciebie zale¿no¶æ od cudzej decyzyjno¶ci?
Dlaczego ci±gle w blisko¶ci mi³o¶ci jest strach? Czego siê naprawdê boisz?
Przekrocz te bariery a zobaczysz i¿ mi³o¶æ jest silniejsza od wszystkiego i tam gdzie jest ona nie ma strachu.
Wierz mi jest to mo¿liwe.
Powodzenia , b±d¼ sob±.

Kiara U¶miech

ps. ¯aden matrix nie dzia³a na falach energii mi³o¶ci , on korzysta wy³±cznie z energii emocji , dalej jest ju¿ bezsilny brak zasilania , gasn± wszystkie majaki w mózgu , pojawia siê prawda istnienia.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 02, 2011, 14:34:58 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #130 : Grudzieñ 02, 2011, 14:36:29 »

songo , to mi siê przypomnia³ te¿ inny wyzwalaj±cy film - z cyklu ukazuj±cych wzglêdno¶æ-  pt "Mr.Nobody" i ta nie daj±ca siê zapomnieæ kwestia - na pytanie dziennikarza jak to jest po ¶mierci, Pan Nikt roze¶mia³ siê i odpowiedzia³ " po ¶mierci ? he he he he, jak mo¿esz byæ pewien, ¿e w ogóle istniejesz ? "

@Ptaku
No w³a¶nie, co stanowi o tym, ¿e istniejemy ? Fala i sam fakt, ¿e po niej siê ¶lizgamy ? Czyli ta energia ,która p³ynie i iskrzy. Iskrzy na "stykach"  którymi jeste¶my U¶miech

@Kiaro
Trudno mi polemizowaæ z Twoj± ocen±. Nie czujê ¿adnego strachu i w³a¶ciwie to nie mam wielu powodów do niezadowolenia z ¿ycia. Byæ mo¿e ów brak strachu uwolni³ we mnie wiedzê w której siê nie pogubi³em mimo mêtliku my¶li.
Z tego snu pamiêtam dobrze mi znane uczucie, kiedy ³ód¼ buja³a siê na fali. Ja czu³em siê na tej fali w miarê pewnie, ale to, co uwa¿a³em za rzeczywisto¶æ nienaturalnie siê deformowa³o. To chyba wtedy dosz³a do mnie jej iluzoryczno¶æ.
Nie pamiêtam, czy prawda istnienia - niezniszczalne falowanie  - by³a mi³o¶ci± czy nie. Trudno by³oby j± nazwaæ w jakikolwiek sposób, ale to by³a potê¿na energia. I tylko ona by³a prawdziwa - we ¶nie  rzecz jasna U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 02, 2011, 16:27:16 wys³ane przez east » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #131 : Grudzieñ 02, 2011, 19:08:44 »

Wyja¶nione logicznie jest teraz co oznacza 5D?

"1.
Poprzez to jest uzyskane po³±czenie z 5-wymiarow± gêsto¶ci± Tworzenia.

1.1
To oznacza ¿e planeta Gaia TERRA Xx27 odpowiada od zaraz kosmicznemu polu drgañ 5D.
Dopiero teraz."
Znaczy to i¿ dopiero teraz bêdziemy mogli korzystaæ w tworzeniu z ca³ego zakresu energii 4 ¿ywio³ów i po³±czenia ich 5 elementem mi³o¶ci± bezwarunkow±.
Do tej pory ³±cznikiem miêdzy 4 ¿ywio³ami by³a energia jednego z nich czyli ni¿szy poziom energii mi³o¶ci oparty na emocjach. teraz dopiero wkraczamy w now± opcjê  X x ( energetyczny i fizyczny kod , pe³en) nie T ( czê¶ciowy) na bazie 2( aspekty) przez 7 wzorców energetycznych. Trochê skomplikowane s± te kody bo nie wyja¶niane ale mo¿liwe do odczytania.

Kiara U¶miech U¶miech

01.12.2011 Si³a Stwórcy. Czê¶æ I. Archanio³ METATRON

http://wolnaplaneta.pl/imago/images/metatron.jpg

Dzieci Jednego Stwórcy który jest wszystkim,
który dba o wszystko, który wznosi siê ponad wszystkim
i jest pra-gruntem, pra-¼ród³em i pra-materia³em wszystkich Bytów.

Ukochane Dzieci tej jednej wszechmocnej Rzeczywisto¶ci: STWÓRCY

100100
Wyj±tkowo potê¿na jest Rzeczywisto¶æ która teraz powstaje.
Jak to dzia³a i jak mo¿na zrozumieæ to w szczegó³ach?

1.
Poprzez to jest uzyskane po³±czenie z 5-wymiarow± gêsto¶ci± Tworzenia.

1.1
To oznacza ¿e planeta Gaia TERRA Xx27 odpowiada od zaraz kosmicznemu polu drgañ 5D.
Dopiero teraz.
To pomaga Wam obejrzeæ siê z powrotem na to co znaczy³o radziæ sobie w tak ciemnym polu drgañ (*wibracji) które dotychczas Was otacza³o.

Czy teraz ju¿ wiecie, dlaczego jeste¶cie tak bardzo honorowani?

2.
Ley lines (*pasma linii promieniowania geomantycznego Ziemi) transportuj± te Energie.
Czyste kryszta³owe Energie ¦wiat³a i uwalniaj± je dla ca³ej ludzko¶ci i planety.

2.1
Nale¿y to zrozumieæ:
to niesamowite, nie do pojêcia przybieranie na czêstotliwo¶ci drgañ ludzkiego cia³a energetycznego bêdzie krok po kroku przyjmowane na poziomie komórkowym i tylko tam, gdzie Istota jest PRZYGOTOWANA.
Równie¿ i tutaj dzieje siê to we wspó³brzmieniu z woln± decyzj± Cz³owieka.

3.
Ka¿dy Cz³owiek który bêdzie do niej (*do tej Energii) pod³±czony jest nieosi±galny dla wszystkich wydarzeñ „przysz³o¶ci”, co oznacza i¿ jest nie do zranienia. Niezale¿nie od tego co stanie siê w jego otoczeniu. Bardziej dok³adnej ochrony NIE MA w obecnym Czasie, na tym Poziomie Bytu.

3.1
To oznacza szczegó³owo ¿e ci ludzie ju¿ TERAZ ¿yj± w nowym, do nich dopasowanym Hologramie. Prawie niepostrze¿enie sta³o siê to Rzeczywisto¶ci±. Dostrzegaj± to ci, którzy coraz czê¶ciej czuj± siê tylko OBSERWATORAMI WYDARZEÑ które maj± miejsce wokó³ nich i którzy nie czuj± siê ich czê¶ci±.

T± kolejn±, kompleksow± Wiedz± dotycz±c± wydarzeñ globalnych
na tym Poziomie Bytu b³ogos³awiê rodzaj ludzki,
Ja, który JESTEM Zarz±dc± Tworzenia i Boskim Anio³em O¶wiecenia

METATRON

//Patrz równie¿: 21.11. 2011 Sto do potêgi setnej. Archanio³ METATRON – kliknij tutaj//

www.lichtweltverlag.com

http://wolnaplaneta.pl/terra/2011/12/02/01-12-2011-sila-stworcy-czesc-i-archaniol-metatron/

====================================

Trochê mog± byæ szokuj±ce te s³owa ale uwa¿am i¿ g³ówna tre¶æ jest wa¿na. nie chodzi o znieczulicê , chodzi o ca³kowity spokój , równowagê wewnêtrzn± i nie danie siê sprowokowaæ do wyci±gania energii po przez emocjonalne rozgrywki innych.

Os³abianie energetyczne bior±cych udzia³ w transformacji mo¿e byæ obecnie pierwszym aktem usi³owania zablokowania ich w dalszych procesach zmian , a nawet wyeliminowania w przeró¿nych "wypadkach". Spokój jest bardzo wa¿ny oraz ca³kowite zrozumienie i akceptacja wyborów innych ludzi i sytuacji zachodz±cych w ich ¿yciach.
Czym innym jest informacja a czym¶ innym ingerencja ( nawet z dobroci serca) w cudzy ¶wiat. Ka¿dy ( szczególnie teraz ) musi skupiæ siê sam na swoim ¿yciu , nikt zewnêtrzny za niego go nie prze¿yje.
Mo¿na pomoc w czym¶ bêd±c poproszonym ale niew³a¶ciwo¶ci± jest wytyczanie nikomu drogi wedle w³asnych warto¶ci.
Bowiem trudne zdarzenia teraz musz± siê zadziaæ w ich obliczu ( zawsze poprzez sytuacjê a nie deklaracje s³owne) ludzie ostatecznie okre¶laj± swoje miejsca na planach zachodz±cych zmian.

Zatem akceptacja , zrozumienie , równowaga wewnêtrzna i du¿y dystans do nadchodz±cej fali potê¿nego wstrz±su na wielu p³aszczyznach ¿ycia. S± to najwa¿niejsze na teraz odniesienia.

Kiara U¶miech U¶miech

Integracja nowych energii i osobista ochrona

.

.

Witaj Ann. Tu Rada Dwunastu.

Jeste¶my tutaj, by siê przywitaæ. Jeste¶my tutaj, aby ci powiedzieæ, ¿e wiemy o zmaganiach, jakie toczysz by zintegrowaæ energetyczne przemiany, przez jakie przechodzi teraz twój fizyczny pojazd. Widzimy, ¿e energia ta przysparza ci nieco problemów takich jak: bóle g³owy, bezsenno¶æ, problemy trawienne. S± one wspólne dla wielu pracowników ¶wiat³a, szczególnie dla tych, którzy s± generalnie wra¿liwi.

Twój uk³ad by³ od zawsze wra¿liwy na energie, co t³umaczy dlaczego wychowanie ciebie by³o takim wyzwaniem. Przysz³a¶ na ¶wiat, w którym panowa³a atmosfera ciê¿ka od gniewu, nieporozumieñ, niskich wibracji, iluzji, sporów, ciê¿kiego jedzenia, ciê¿kiego wszystkiego.  Otuli³a¶ sam± siebie ochronn± warstw± znieczulenia, która pozwala³a ci radziæ sobie z codziennym bombardowaniem niskimi wibracjami. Zaczê³a¶ siê budziæ i oczyszczaæ z tej warstwy w wieku 25 lat.  Trwa³o to przez wiele lat; wiele dekad po¶wiêci³a¶ na duchowy, emocjonalny i umys³owy wysi³ek.  Teraz natomiast przyszed³ czas by czerpaæ korzy¶ci ze swojej pracy.

Jeste¶ o wiele bardziej oczyszczona ni¿ kiedy¶.  Nie jeste¶ ju¿ tak  sk³onna do reakcji.  Wszystko to dzieje siê dla dobra.  Niemniej jednak, teraz, gdy pozby³a¶ siê gêstej warstwy ochronnej, czujesz wszystko.  Ka¿d± emocjê w swoim domu, w sklepach, na ulicy, w bibliotece; jeste¶ w pewnym sensie zbyt otwarta.  Musisz nauczyæ siê otulaæ sam± siebie pozytywn± warstw± ochronn±, której bêdziesz stale ¶wiadoma.  Gdy udajesz siê w miejsca publiczne, musisz sobie wizualizowaæ otaczaj±cy ciê ochronny kokon; w przeciwnym razie grozi ci zara¿enie siê od innych tym, co negatywne.

Ochrona ta ma decyduj±ce znaczenie. Przekazujemy tobie  te informacje tak¿e dla dobra twoich wspó³pracowników i kolegów.  Piszemy te s³owa a raczej przelewamy je poprzez biura twojego mózgu na papier dla dobra wszystkich, którzy je czytaj±.

Sp³yw ¦wiat³a, który mia³ miejsce 11.11.11. sprawi³, ¿e jeste¶cie niezwykle „surowi” w sensie duchowym. Nie wystawiliby¶cie noworodka na dzia³anie ¿ywio³ów.  Jeste¶cie wszyscy „noworodkami”.
£agodnie chroñcie samych siebie.  Usuñcie siê w cieñ, je¶li to konieczne.  W swoich relacjach z innymi postêpujcie niezwykle ostro¿nie i dyplomatycznie.  Energie s± teraz bardzo zmienne; sami mo¿ecie zauwa¿yæ ile konfliktów rozgrywa siê teraz na ulicach.  Je¿eli macie ochotê zaanga¿owaæ siê w akcje protestacyjne, prosimy my¶lcie o swoim bezpieczeñstwie.  Je¿eli wspieracie te protesty energetycznie, nie pochylajcie siê ze wspó³czuciem nad ka¿d± krwawi±c± g³ow±, któr± zobaczycie w wiadomo¶ciach, jakkolwiek by³oby to kusz±ce.  Wspó³czucie, jak to ju¿ wcze¶niej mówili¶my, jest reakcj± o niskich wibracjach. Empatia jest wspania³a ale najlepsza jest neutralno¶æ.

Utrzymujcie wizjê tego, co by¶cie chcieli ogl±daæ a nie tego, czego nie chcecie.  Koncentrujcie swoj± uwagê na po¿±danym wyniku koñcowym a nie na zamieszaniu  zwi±zanym z obecnym procesem.  Za wszelk± cenê pozostawajcie w stanie równowagi.  Kotwiczy to i równowa¿y energetyczne fluktuacje, które obecnie przep³ywaj± przez wasze spo³eczeñstwo.  Zachowujcie spokój i róbcie swoje.  Chroñcie siebie.  Dbajcie o swoje bezpieczeñstwo i dobre samopoczucie.  B±d¼cie pokojowo nastawieni; b±d¼cie uciele¶nieniem pokoju.

Dziêkujemy ci za twoje nieocenione us³ugi.  Rada Dwunastu.

18 listopada 2011, przekaza³a Ann A.

Przet³umaczy³a Emilka

http://lifeafteryear2012.blogspot.com/2011/11/integrating-new-energies-personal.html

http://krystal28.wordpress.com/2011/12/03/integracja-nowych-energii-i-osobista-ochrona/

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 18, 2012, 22:25:13 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #132 : Grudzieñ 04, 2011, 15:10:10 »

Posty odbiegaj±ce od tematu wydzieli³em jako niezale¿ny w±tek: WSPÓ£CZUCIE I WSPÓ£ODCZUWANIE - czy to to samo? >>
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2011, 20:50:18 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #133 : Grudzieñ 04, 2011, 18:09:02 »

01.12.2011 Si³a Stwórcy. Czê¶æ I. Archanio³ METATRON
02.12.2011 Pozostañcie w Pokoju. ASANA MAHATARI (Saint Germain)

Ukochany Jahn,
 Ja jestem bezustannie z Wami,
 Czas, w którym jestem obecna NIE ISTNIEJE.
 Zaufajcie i ¿yjcie, kochajcie, wszystko siê spe³nia.

Wychod¼cie ze zrozumieniem naprzeciw,
 wychod¼cie sobie naprzeciw w Mi³o¶ci,
 bo to co dla jednego dzisiaj jest wielkim zadaniem,
 które nale¿y rozwi±zaæ, innemu wydaje siê drobnostk±
 i to zachodzi równie¿ odwrotnie.
 Wychod¼cie sobie naprzeciw z tym zrozumieniem,
 Â¿e ka¿dy z Was jest na Drodze
 i ka¿da z Dróg jest ¶wiêta i honorowana.

Zaufajcie i ¿yjcie:
NIE SKAZUJCIE, NIE OS¡DZAJCIE, NIE OCENIAJCIE INNYCH
- I TEGO SIÊ TRZYMAJCIE

Pozostaniecie nieroz³±czn± si³±
 i poprzez po³±czenie wspó³czucia, Mi³o¶ci
 i zrozumienia wszystkich przeszkód na Drodze
 do ¦wiat³a – wszystkie te przeszkody z lekko¶ci± pokonacie.

Ukochane Dzieci Ludzkie,

przychodzimy w momencie który zagêszcza godziny,
 który w jeden dzieñ tworzy Nowy ¦wiat.
 Przychodzimy w sytuacjê która wszystko zmienia.
 Bli¿ej i bli¿ej, naprawdê ju¿ niedaleko.

Jak temu wyj¶æ naprzeciw?

Ze spokojem, z pewno¶ci±, z si³± i odwag±
 w Mi³o¶ci a przede wszystkim w POKOJU

Pozostañcie zawsze w Pokoju bo to jest wyzwanie tych Dni.
 Gdzie przybywa wojen, gdzie ro¶nie niezgoda i bêdzie ona rozsiewana.
 Od Was to zale¿y i od nas aby¶my rozpulchniali grunt Nowej Ziemi
 poprzez pokojow± Istotê.

Zapewne ludzie „zagotuj± siê”, bo zostan± og³oszone przestêpstwa,
 okropieñstwa i czyny gwa³tu Ciemnych.
 Pozostañcie zawsze w Pokoju. To jest Si³a ¯ycia,
 przysz³o¶æ tego ¦wiata i wielu nowych ¦wiatów które teraz powstan±.

Jeste¶my wielkim Teamem, jeste¶my niepokonani,
 je¿eli pozostaniemy niewzruszeni starymi wiod±cymi motywami
 i metodami postêpowania.

Uwa¿ajcie na swoje jêzyki, bo to co dzi¶ zostanie powiedziane
bêdzie mia³o wielu ludzi na ustach.

Rozpoznajcie t± moc, Wasz± Moc i dopasujcie j± do Waszych zadañ
 - i postêpujcie zawsze wed³ug tego.

Albowiem ci Pokojowi s± prawdziwymi spadkobiercami Nieba…

Jam jest wiekui¶cie z Wami
 ASANA MAHATARI

//Patrz równie¿: 08.07.2011 Wci±gaj±ce wydarzenia. JESUS SANANDA – kliknij tutaj//

http://wolnaplaneta.pl/terra/2011/12/02/02-12-2011-pozostancie-w-pokoju-asana-mahatari-saint-germain/

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #134 : Grudzieñ 06, 2011, 10:29:38 »

Rozwój duchowy - podnoszenie wibracji to ciê¿ka i wytrwa³a praca nad sob± ka¿dego z nas. To analiza siebie , swoich s³abo¶ci i ¶wiadome wychodzenie z ich dominacji. Tylko taka droga istnieje dla Cz³owieka na ziemi.
Praca w³asn± nad sob± samym.

Nie ma co liczyæ i¿ przylec± zbawcy na statkach lub kto¶ da nam jaki¶ parasol ochronny... nic z tego trzeba sobie go stworzyæ samemu w³asn± moc± sprawcz±.
Reszta to mydlenie oczu i zwodzenie by Ludziom siê nie uda³o bo s³aby mo¿e nie wiele. I to nie chodzi o sam± moc fizyczn± , a , o rozwój duchowy poparty moc± sprawcz±.
A co pisz± inni?

Kiara U¶miech U¶miech

Zwyciêstwo, na które musicie zapracowaæ

.

Najdro¿si, czas, aby¶cie wy, pragn±cy Wzniesienia zaczêli siê na serio przygotowywaæ.  Wzniesienie nie jest zwyczajn±, niewymagaj±c± przygotowañ spraw±, chocia¿ jest ca³kiem du¿o ¼róde³, które twierdz± inaczej.
Kochani, nie dajcie siê og³upiæ.
Czy¿ nie znale¼li¶cie siê tu na Ziemi  po to, by zwiêkszaæ swoj± ¶wiadomo¶æ i wzrastaæ jako ludzie, tak by i¶æ naprzód w ewolucji?  Wymaga to od was, aby¶cie stawali siê coraz bardziej ¶wiadomi tego, kim jeste¶cie poprzez stawianie czo³a, obserwacjê, akceptacjê i na koniec oczyszczenie siê z tego, co utrzymuje was w ciemno¶ci, ni¿szych wibracjach i co przeszkadza wam w powiêkszaniu swojego ¶wiat³a.

To w³a¶nie iloraz ¶wiat³a w waszym polu decyduje o tym, czy wzrastacie.
Styl ¿ycia, który nie s³u¿y i nie wspiera wzrostu waszej ¶wiadomo¶ci uniemo¿liwi wam osi±gniêcie Wzniesienia i opuszczenie tej trójwymiarowej gêsto¶ci. Jak wielu innych, wy tak¿e mo¿ecie ¿yczyæ sobie, aby byæ czê¶ci± pierwszej fali wzniesionych poprzez Gwiezdne Wrota 11.11.11 dusz, jako ¿e temu wydarzeniu towarzyszyæ bêdzie otwarcie wielu portali prowadz±cych do wy¿szych wymiarów.
Kochani, to jednak wymaga przygotowañ i zrozumienia uniwersalnego prawa odpowiedzialno¶ci za samego siebie. W jaki sposób wzniesienie mia³oby wam s³u¿yæ, nie bêd±c wynikiem waszego zwyciêstwa? W jaki sposób zdo³acie utrzymaæ przynale¿ne wam miejsce w wy¿szych wymiarach, je¿eli wasza ¶wiadomo¶æ nie bêdzie do nich wibracyjnie dostrojona?

Musicie  to zrozumieæ  a tak¿e zadaæ sobie pytanie, jak siê ma  szeroko rozpowszechnione wierzenie, ¿e jaka¶ si³a z zewn±trz zst±pi i wykona za was ca³± pracê do waszego szacunku do samych siebie i ¶wiadomo¶ci Jam Jest? Drodzy przyjaciele, zostali¶cie stworzeni na obraz i podobieñstwo Boga a nie jako wt³oczone w cia³o energie, które chc± aby manipulowali nimi inni, nawet je¶li s± to kieruj±ce siê dobrymi intencjami si³y, znajduj±ce siê obecnie na wy¿szym etapie rozwoju.
Nie jeste¶cie po prostu pakietem czego¶ tam. Zawieracie w sobie Bosk± ¦wiadomo¶æ, któr± musicie na nowo odkryæ, wzmocniæ i pozwoliæ aby objawi³a siê jako Wypromieniowanie waszej wy¿szej woli, która wyzwala was spod w³adzy ni¿szych ¶wiatów, by oddaæ was ¶wiatom wy¿szym. I tu, na tej Ziemi macie wszelkie mo¿liwo¶ci, ¿eby wykonaæ tê pracê.

Jednakowo¿, wa¿ne jest, aby¶cie siê kochani nie stresowali i rozumieli swoje ograniczenia. Powolne posuwanie siê naprzód jest czasami szybsze ni¿ to gwa³towne! Musicie traktowaæ samych siebie z szacunkiem i cierpliwo¶ci± oraz dawaæ sobie czas, potrzebny na rozwój. Tym, co wyró¿nia wasze czasy s± wysoko wibruj±ce energetyczne pr±dy obecne teraz na Ziemi, które mog± wam pomóc w otwarciu waszej ¶wiadomo¶ci i przypomnieniu sobie sk±d pochodzicie i kim tak naprawdê jeste¶cie. Je¿eli bêdziecie stale pod±¿aæ za Matk± Ziemi±, która bezustannie podwy¿sza swoje wibracje i przez to bêdziecie podwy¿szaæ w³asne, je¿eli bêdziecie siê ci±gle ³±czyæ z ni± oraz ze ¶wiat³em niebios- bêdziecie razem z Ni± wzrastaæ i bêdziecie gotowi, gdy Ziemia znajdzie siê w jednej linii z Centrum Galaktyki. Chocia¿ data wyznaczona jest tu na grudzieñ 2012, nie przywi±zujcie siê do tego. Wasz indywidualny proces jest po prostu taki: indywidualny, ale wielkie i rozleg³e zmiany, które wkrótce nast±pi± w waszym uk³adzie s³onecznym i na Ziemi odegraj± du¿± rolê na waszej ¶cie¿ce.

Musicie mieæ na uwadze fakt, ¿e nie mo¿ecie po prostu przeskoczyæ przez rów, zostawiaj±c za sob± ca³± nieu¶wiadomion± materiê. Je¿eli chcecie osi±gn±æ mistrzostwo, musicie ¶wiadomie po³±czyæ wszystkie kropki, jedn± po drugiej. To w³a¶nie prawdziwe mistrzostwo pozwala wam na prawdziw± i wszechogarniaj±c± mi³o¶æ, poniewa¿ wype³niaj±c wszystko mi³o¶ci±, okazujecie, kim jeste¶cie w istocie. Postêpuj±c w ten sposób nie ma spraw, które pozostawiliby¶cie samym sobie, wszystko zostaje objête wasz± mi³o¶ci±.

Wasza prawdziwa Istota wykracza poza uk³ad cia³o-umys³ i jest czyst± Mi³o¶ci±. Uk³ad cia³o-umys³ istnieje w Jej obrêbie.
Dlatego musicie Znaæ ka¿d± najmniejsz± nawet cz±stkê siebie, aby faktycznie zapewniæ sobie miejsce w wy¿szych wymiarach.

B±d¼cie ¶wiadomi, ¿e nie jeste¶cie sami podczas tego procesu!  Macie wielu pomocników.  Musicie jednak¿e wykazaæ siê wol± zmierzenia ze wszystkim, co pojawia siê na waszej ¶cie¿ce. A wszystko, co siê pojawia na waszej ¶cie¿ce  s³u¿y procesowi waszego wzniesienia i jest po prostu odzwierciedleniem waszego wnêtrza. Traktujcie to jako prezent, podarowany wam, aby¶cie osi±gnêli mistrzowski poziom wibracji i zwiêkszali ilo¶æ swojego ¶wiat³a. Je¿eli przyk³adacie siê solidnie do ca³ego tego procesu, wówczas zostanie wam z wielkim oddaniem udzielona ka¿da potrzebna pomoc a wasz proces ulegnie znacznemu przyspieszeniu!
Wiedzcie, ¿e nie ma rzeczy niemo¿liwych ale równie¿, ¿e w waszej linearnej rzeczywisto¶ci wszystko wymaga czasu.

Je¿eli solidnie siê przygotowujecie do wzniesienia, dzieñ 11.11.11. oka¿e siê dla was wielk± pomoc± i bêdzie du¿ym krokiem naprzód na waszej ¶cie¿ce do wolno¶ci od dualizmu i oddzielenia. Mo¿ecie wykorzystaæ ogrom ¶wiat³a i energii który zostanie uwolniony w tym czasie jako skrzyd³a, na których mo¿ecie polecieæ i przyspieszyæ wzrost swojej ¶wiadomo¶ci.
Wielkim wk³adem Matki Ziemi i ¶wiêtem, na które jeste¶cie zaproszeni bêdzie stworzenie przez Ni± ju¿ niemal kompletnej krystalicznej sieci.
Kochani, przygotowujcie siê do tego wydarzenia i skorzystajcie z niego! Podekscytowanie, rado¶æ i g³êboka wdziêczno¶æ za to, co jest wam ofiarowane to potê¿ny sposób aby powitaæ z otwartymi ramionami to, co nadchodzi. Kochani, niebiosa zalewaj± was swoimi b³ogos³awieñstwami.  Jest to najbardziej pomy¶lny czas.

Jam Jest Saint Germain.

Przet³umaczy³a Emilka

http://lifeafteryear2012.blogspot.com/2011/11/victory-you-must-deserve.html

http://krystal28.wordpress.com/2011/12/06/zwyciestwo-na-ktore-musicie-zapracowac/

Wszystko zale¿y wy³±cznie od nas i od nikogo wiêcej , warto o tym pamiêtaæ podejmuj±c ka¿d± decyzjê , wa¿±c s³owa , bo bêd± one decyzjonalne w dalszych naszych losach.

Kiara U¶miech U¶miech

05.12.2011 Nic nie pozostanie takim jakim by³o. BABAJI EA’H SAT NAM’

Ukochany Jahn,

Ja jestem BABAJI,
Ja jestem nieskoñczonym towarzyszem tego co czynisz
i Ja dbam o wszystko, tak w³a¶nie jest.

Nic nie pozostanie takim jakim by³o, na jakie wygl±da³o.
Zmiany s± ogromne.

Do tego byli¶cie przygotowywani w minionym Czasie,
niektórzy z Was s± dobrze przygotowani, podczas gdy inni ¼le wyposa¿eni s± na Czas który nadchodzi.

Teraz ludzie bêd± sprawdzani pod k±tem ich prawdziwej warto¶ci,
prawdziwej si³y. Ich uwaga bêdzie zwrócone na ich prawdziw± si³ê w lustrze tego Czasu.

Pomimo tego i¿ Transformacja postêpuje dalej,
zapad³y ostateczne indywidualne decyzje.

Ci którzy teraz jeszcze siê Przebudz± stanowi± mniejszo¶æ,
poci±g Przebudzonej Ludzko¶ci odje¿d¿a z peronu na którym sta³ d³ugo.

Dzisiaj chodzi o to aby¶cie pokazali Mi³o¶æ,
aby¶cie otwarcie wystawili j± na pokaz, ¿yli ni± – nieustraszenie, bez ¿adnego strachu.
Poka¿cie, czego nauczyli¶cie siê w Czasie który Wam wystarczy³ na naukê, bowiem TERAZ mo¿ecie pokazaæ z jakiego drewna jeste¶cie wystrugani, jaka natura przebudzi³a siê w Was w tym Czasie który zaoferowa³ Wam te nauki które s± teraz potrzebne.

Jeste¶cie Mistrzami tego Czasu
i to jest Czas by korzystaæ z tego statusu.

Bowiem wielu z tych którzy stawili siê w kolumnê id±c± do ¦wiat³a
boi siê i nie ma si³y aby to przetrzymaæ.
Dlatego zale¿y to od Was, od Dusz Mistrzowskich,
aby¶cie szli przodem, szli ra¼nym krokiem a¿ do koñca Czasu.

Wielu pod±¿y za Wami, równie¿ Ci s³abi,
powolni, ¶lepi, nierozs±dni, ma³o wypróbowani którzy ju¿ dawno
wyl±dowaliby na brzegu Drogi, bo i oni pod±¿aæ bêd± do ¦wiat³a
je¶li bêdzie tylko dostatecznie ¶wieciæ.

Wy jeste¶cie tym ¦wiat³em!

B±d¼cie ¶wiadomi tego ¿e to od Was zale¿y, w Czasie który rozpuszcza
niektór± Ciemno¶æ, aby¶cie Waszym ¦wiat³em mogli j± przebiæ.
B±d¼cie i pozostañcie wytrwali, niezale¿nie od tego co Wam siê stanie,
niezale¿nie od tego jak wysokie bêdzie wymaganie od Waszej „duchowej kondycji”.
Ciemne ust±pi dopiero wtedy, gdy stanie naprzeciw nieprzekupnemu i nieodwracalnemu ¦wiat³u Stwórcy,
gdy stanie naprzeciw Was i bêdzie musia³o rozpoznaæ ¿e Wy czynicie Wasz± moc która jest Wam dana, moc która wypuszcza Ciemno¶æ do ¦wiat³a.

NIE BÓJCIE SIÊ NAWET PRZEZ MGNIENIE OKA!

Ci którzy rozsiewaj± strach, zbudowani s± sami ze strachu,
bo diabe³ boi siê ¦mierci najbardziej.
I niezale¿nie od tego jakie rozpowszechnia on lêki,
pra-pocz±tek ka¿dego strachu wywodzi siê od tego, który najczê¶ciej pod¿ega ten strach.

Stary Gracz opu¶ci³ ju¿ dawno pole,
lecz jego „dziedzictwo” jeszcze ma na Was wp³yw.
Przejrzyjcie t± Grê i ¶wieæcie ¦wiat³em którym jeste¶cie,
b±d¼cie wszêdzie Mi³o¶ci±.

Dajcie Mi³o¶ci oblicze,
którego ona potrzebuje tam gdzie jeste¶cie.

Rozró¿niajcie, bo to co dla jednego jest dobre,
nie jest pomocne drugiemu, bowiem Mi³o¶æ ma wiele twarzy.
Rozró¿niajcie.

Jeste¶cie dojrzali i uro¶li¶cie. Jeste¶cie dobrze dostrojeni do tego Czasu.
Szkolenia nie by³y na darmo.

Ja jestem po¶ród Was, ca³y czas,
Ja jestem „prowadz±cym poci±g”
i doprowadzê Was bezpiecznie do celu.

We mnie jeste¶cie prawdziwi,
Ja jestem tym którego nazywacie bogiem
którego wzywacie gdy nie wiedzie co dalej.

Wiedzcie, Ja jestem zawsze z Wami, zawsze w Was i po¶ród Was,
nie wo³ajcie ju¿ d³u¿ej, b±d¼cie ¶wiadomi jak w Rzeczywisto¶ci jestem Wam bliski.

S³uchajcie Waszej Duszy, pods³uchujcie Wasze Serce,
to co tam jest to jestem Ja.

BABAJI EA’H SAT NAM’

www.lichtweltverlag.com

Dlatego zale¿y to od Was, od Dusz Mistrzowskich, aby¶cie szli przodem, szli ra¼nym krokiem a¿ do koñca Czasu.

http://wolnaplaneta.pl/terra/2011/12/05/05-12-2011-nic-nie-pozostanie-takim-jakim-bylo-babaji-eah-sat-nam/

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 06, 2011, 10:43:04 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #135 : Grudzieñ 06, 2011, 23:07:38 »

Ten ostatni przekaz jest niesamowity. Przemawia to do mnie, choæ jêzyk nawiedzony.
Ale zwróci³em uwagê na co¶ interesuj±cego ..

Ja jestem tym którego nazywacie bogiem
którego wzywacie gdy nie wiedzie co dalej.

S³uchajcie Waszej Duszy, pods³uchujcie Wasze Serce,
to co tam jest to jestem Ja
.

Nasza Dusza jest bogiem !
A przynajmniej dla nas mo¿e wydawaæ  siê, ¿e ma boskie atrybuty. Czyli ,¿e my mamy te atrybuty. Z tym, ¿e one wcale nie s± boskie.
Dusza wie, co dalej - to wa¿na uwaga. Bo wynika z niej, ¿e dusza widzi przysz³o¶æ. Ona (czyli my) istnieje w przysz³o¶ci. Dlatego siê do niej zwracamy, by pokierowa³a nas w³a¶ciwie poprzez ró¿ne linie ¿ycia wybieraj±c te najkorzystniejsze.
To samo o ¶wiadomo¶ci kwantowej pisz± wy¶miewani (jak do tej pory) naukowcy. Pisz±, ¿e ¿ycie jest tak niezwyk³e i niezniszczalne, poniewa¿ to, co istnieje fizycznie jest stanem uzgodnionym w przysz³o¶ci. To tam toczy siê ca³a "wojna" dusz. Im potrzebny jest nasz spokój, mi³o¶æ i pewno¶æ, ¿e we¼miemy na siebie to co dobre i z³e, ¿e ufamy im, ¿e robi±, co mog± najlepiej. Jak mo¿na by inaczej, skoro to my sami.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #136 : Grudzieñ 08, 2011, 00:52:22 »

Mamy trudn± ale pozytywn± zapowiedz , wystarczy wytrwaæ i staraæ siê byæ dobrym.

Kiara U¶miech U¶miech

06.12.2011 I¶æ w „Twoich butach”. Archanio³ METATRON

Wy, Ludzie jeste¶cie Koron± Tworzenia,
punktem wyj¶cia ca³ego ¯ycia,
jeste¶cie odpowiednikiem ka¿dej Rzeczywisto¶ci
- w Was jest zaprawdê wszystko JEDNYM,
zjednoczone, doskona³e, w ca³o¶ci i w sobie BOSKIE.

Do¶wiadczenia, wszystkie do¶wiadczenia i ka¿de do¶wiadczenia s± dla Was mo¿liwe,
ta Rzeczywisto¶æ nie jest w³asno¶ci± ¿adnej innej Istoty w Bycie.

Zaprawdê, wiedzcie jacy jeste¶cie, co Was wyra¿a, z czego czerpiecie
- z ca³o¶ci, ze wszystkiego i z niczego.

Teraz ludzko¶æ zdecydowa³a siê na ten Poziom Rzeczywisto¶ci dla Podniesienia do ¦wiat³a.
Teraz Ciemno¶æ chce byæ opuszczona, teraz Ciemno¶æ zostanie zwolniona (*uwolniona).
Wy chcecie byæ znów bogami, którymi jeste¶cie, Wy chcecie zakoñczyæ Wasze do¶wiadczenia
i znale¼æ wej¶cie do Krêgów Poziomów ¦wiat³a Bytu i tak siê stanie.

Do tego czasu nale¿y zrozumieæ Czas i rozpoznaæ cuda.

W tym czasie jest od Was wymagane.
Wiedzcie, ¿e ka¿dy Cz³owiek dostanie swoje zadanie,
do którego siê sam zaklasyfikowa³ i które wybra³
wtedy, przed Eonami i na ten Czas. Nie ma: „niemo¿liwe”,
nie ma ¿adnego „nie do wytrzymania” lub ¿adnego „nie do wykonania”
i „nie do pokonania”
- ka¿dy Cz³owiek w tych dniach zostanie skonfrontowany z jego Potencja³ami
i doprowadzony przy tym do granic jego wytrzyma³o¶ci,
poprzez co rozszerzacie siê, ro¶niecie i cali stajecie siê boscy.

Im dalej rozszerzacie siê w Waszej ¦wiadomo¶ci i im wiêcej siê sami prze¿ywacie jako wiedz±ca Istota,
tym ³atwiejsze bêd± wszystkie wyzwania na których wiele napotkacie, wiele przejdziecie i pokonacie.

To co dla jednego jest wielk± przeszkod±,
jest dla drugiego ju¿ dawno „za³atwionym” zadaniem.
Nie oceniajcie, nie szacujcie i nie os±dzajcie,
je¶li napotykacie Ludzkie Rodzeñstwo które wydaje siê
jakby zablokowali siê (*utknêli) w swoich Tematach.

Ci którzy wybrali Podnoszenie siê,
zalicz± wszystkie zadania w odpowiednim czasie
- i wiedzcie równie¿ ¿e istniej± ludzie z Wysokimi Zadaniami
jak i ludzie którzy wybrali Ma³y Kr±g do¶wiadczeñ.

S± ludzie którzy „id± przodem”,
którzy reprezentuj± pra-si³ê Przemiany
i s± te¿ ludzie którzy zaledwie nios± na swoich barkach w³asn± zbrojê,
poprzez co konfrontowani bêd± z innymi procesami ich rozwoju.

Dla wszystkich jest tak samo: musi zachodziæ t³umaczenie ludzkich Tematów
lecz rozró¿niajcie równie¿ i w¶ród tych zleceñ (*zadañ).

Zacznijcie adoptowaæ w sobie dobroduszno¶æ (*³agodno¶æ) bo wielu ludzi idzie do ¦wiat³a,
a jednak ka¿dy jest wyj±tkow± ekspresj± swojego JA i swojej bosko¶ci.

Podnosi siê nadal Energia na tej Ziemi
- to fakt który bêdzie tak d³ugo aktualny,
a¿ proces Podniesienia bêdzie zakoñczony.
Wielu prze¿ywa totaln± „awariê” ich systemów cielesnych,
wielu ro¶nie ponad siebie
i zaczynaj± dzia³aæ z ich ju¿ aktywowanej boskiej ¦wiadomo¶ci komórkowej.
Wszystko jest w tym czasie, wszystko oferuje ten Czas,
wszystko osi±ga siê w tym Czasie.

B±d¼cie czujni, pozostañcie zakotwiczeni we wspó³czuciu i dobrotliwo¶ci,
bo nie wiecie co maj± do d¼wigania w ludzkim Bycie Wasi Bracia i Siostry,
bo nie znacie „butów” w których kroczy Wasze Rodzeñstwo.

Pozostañcie w Pokoju, z dala od os±dzania i ocen,
a bêdziecie gwarantami tego ¿e ta Przemiana – pomimo dramatyzmu – nast±pi dla Was w innym ¦wiecie.
Niech stanie siê ¦wiat³o.

Ja jestem
METATRON

//Patrz: 19.07.2011 Cnota czwarta: Wspó³czucie. RAMTHA
– kliknij tutaj//

www.lichtweltverlag.com

=============================================

Mamy trudn± ale pozytywn± zapowiedz , wystarczy wytrwaæ i staraæ siê byæ dobrym.

Kiara U¶miech U¶miech

06.12.2011 I¶æ w „Twoich butach”. Archanio³ METATRON

Wy, Ludzie jeste¶cie Koron± Tworzenia,
punktem wyj¶cia ca³ego ¯ycia,
jeste¶cie odpowiednikiem ka¿dej Rzeczywisto¶ci
- w Was jest zaprawdê wszystko JEDNYM,
zjednoczone, doskona³e, w ca³o¶ci i w sobie BOSKIE.

Do¶wiadczenia, wszystkie do¶wiadczenia i ka¿de do¶wiadczenia s± dla Was mo¿liwe,
ta Rzeczywisto¶æ nie jest w³asno¶ci± ¿adnej innej Istoty w Bycie.

Zaprawdê, wiedzcie jacy jeste¶cie, co Was wyra¿a, z czego czerpiecie
- z ca³o¶ci, ze wszystkiego i z niczego.

Teraz ludzko¶æ zdecydowa³a siê na ten Poziom Rzeczywisto¶ci dla Podniesienia do ¦wiat³a.
Teraz Ciemno¶æ chce byæ opuszczona, teraz Ciemno¶æ zostanie zwolniona (*uwolniona).
Wy chcecie byæ znów bogami, którymi jeste¶cie, Wy chcecie zakoñczyæ Wasze do¶wiadczenia
i znale¼æ wej¶cie do Krêgów Poziomów ¦wiat³a Bytu i tak siê stanie.

Do tego czasu nale¿y zrozumieæ Czas i rozpoznaæ cuda.

W tym czasie jest od Was wymagane.
Wiedzcie, ¿e ka¿dy Cz³owiek dostanie swoje zadanie,
do którego siê sam zaklasyfikowa³ i które wybra³
wtedy, przed Eonami i na ten Czas. Nie ma: „niemo¿liwe”,
nie ma ¿adnego „nie do wytrzymania” lub ¿adnego „nie do wykonania”
i „nie do pokonania”
- ka¿dy Cz³owiek w tych dniach zostanie skonfrontowany z jego Potencja³ami
i doprowadzony przy tym do granic jego wytrzyma³o¶ci,
poprzez co rozszerzacie siê, ro¶niecie i cali stajecie siê boscy.

Im dalej rozszerzacie siê w Waszej ¦wiadomo¶ci i im wiêcej siê sami prze¿ywacie jako wiedz±ca Istota,
tym ³atwiejsze bêd± wszystkie wyzwania na których wiele napotkacie, wiele przejdziecie i pokonacie.

To co dla jednego jest wielk± przeszkod±,
jest dla drugiego ju¿ dawno „za³atwionym” zadaniem.
Nie oceniajcie, nie szacujcie i nie os±dzajcie,
je¶li napotykacie Ludzkie Rodzeñstwo które wydaje siê
jakby zablokowali siê (*utknêli) w swoich Tematach.

Ci którzy wybrali Podnoszenie siê,
zalicz± wszystkie zadania w odpowiednim czasie
- i wiedzcie równie¿ ¿e istniej± ludzie z Wysokimi Zadaniami
jak i ludzie którzy wybrali Ma³y Kr±g do¶wiadczeñ.

S± ludzie którzy „id± przodem”,
którzy reprezentuj± pra-si³ê Przemiany
i s± te¿ ludzie którzy zaledwie nios± na swoich barkach w³asn± zbrojê,
poprzez co konfrontowani bêd± z innymi procesami ich rozwoju.

Dla wszystkich jest tak samo: musi zachodziæ t³umaczenie ludzkich Tematów
lecz rozró¿niajcie równie¿ i w¶ród tych zleceñ (*zadañ).

Zacznijcie adoptowaæ w sobie dobroduszno¶æ (*³agodno¶æ) bo wielu ludzi idzie do ¦wiat³a,
a jednak ka¿dy jest wyj±tkow± ekspresj± swojego JA i swojej bosko¶ci.

Podnosi siê nadal Energia na tej Ziemi
- to fakt który bêdzie tak d³ugo aktualny,
a¿ proces Podniesienia bêdzie zakoñczony.
Wielu prze¿ywa totaln± „awariê” ich systemów cielesnych,
wielu ro¶nie ponad siebie
i zaczynaj± dzia³aæ z ich ju¿ aktywowanej boskiej ¦wiadomo¶ci komórkowej.
Wszystko jest w tym czasie, wszystko oferuje ten Czas,
wszystko osi±ga siê w tym Czasie.

B±d¼cie czujni, pozostañcie zakotwiczeni we wspó³czuciu i dobrotliwo¶ci,
bo nie wiecie co maj± do d¼wigania w ludzkim Bycie Wasi Bracia i Siostry,
bo nie znacie „butów” w których kroczy Wasze Rodzeñstwo.

Pozostañcie w Pokoju, z dala od os±dzania i ocen,
a bêdziecie gwarantami tego ¿e ta Przemiana – pomimo dramatyzmu – nast±pi dla Was w innym ¦wiecie.
Niech stanie siê ¦wiat³o.

Ja jestem
METATRON

//Patrz: 19.07.2011 Cnota czwarta: Wspó³czucie. RAMTHA
– kliknij tutaj//

www.lichtweltverlag.com

http://wolnaplaneta.pl/terra/2011/12/07/06-12-2011-isc-w-twoich-butach-archaniol-metatron/

==================================

Ja tam bym siê tak bardzo nie rajcowa³a tymi rewelacjami, spokojnie poczekajmy robi±c swoje i korzystaj±c z naszej m±dro¶ci.

Ziemia to nasz DOM i my sami mamy w nim zrobiæ porz±dki oraz zadbaæ o siebie. Nasza osobista si³a to nasza pozycja we Wszech¶wiecie.
Po co oni tak bardzo chc± siê manifestowaæ? Na wszystko niech przyjdzie naturalna pora , ludzie maj± byæ gotowi pod ka¿dym wzglêdem.

Czyli nasz rozwój osobisty daje nam przewagê we wszystkich uk³adach bo inaczej rozmawia siê z osob± m±dr± i siln± ni¿ s³ab± i ograniczon±.
Stawiajmy na siebie!

Kiara U¶miech U¶miech

To jest wasz wybór, jak d³ugo chcecie przebywaæ w okre¶lonym wymiarze

.
Kiedy koncentrujecie siê na przysz³o¶ci, powinni¶cie odczuwaæ dooko³a siebie wznosz±c± energiê, a je¶li nie, dajcie sobie czas by odprê¿yæ siê w spokojnym otoczeniu i tam na pewno j± poczujecie.  Nie ma potrzeby d¼wigania ciê¿aru ¶wiata na waszych ramionach, pozwólcie mu znale¼æ drogê do jego koñca, bo to jest cech± charakterystyczn± tych czasów, w których ¿yjecie.  Powinni¶cie byæ wystarczaj±co pewni co do waszego przeznaczenia, aby wierzyæ, ¿e znajdujecie siê na granicy wielkich zmian, które wprowadz± was na inn± drogê pozostawiaj±c za sob± stary paradygmat.  Wznoszenie siê jest wasz± przysz³o¶ci±, je¶li pragniecie je osi±gn±æ i wiele wysi³ku jest wk³adane w to, aby ka¿dy z was by³ w kontakcie z prawd±.  Czy stanie siê to czê¶ci± waszych przekonañ, przez zast±pienie fa³szywych nauk, jest to ka¿dego osobisty wybór.

Nadszed³ czas, aby¶cie stali siê odpowiedzialni ze swoj± przysz³o¶æ i nie polegali na innych, zw³aszcza je¶li nie macie pewno¶ci, ¿e mówi± prawdê.  Tu w³a¶nie dochodzi do g³osu wasza intuicja, której bêdziecie mogli zaufaæ o ile nie pozwolicie, aby wasze ego dyktowa³o wam co¶ przeciwnego.  Nieraz ludzie s± niechêtni porzuciæ swoje ulubione teorie i wol± ¿yæ z niepewno¶ci± jak z towarzyszem podró¿y.  Rozumiemy jak trudno jest uznaæ fakt bycia oszukiwanym przez tych, którym okazali¶cie zaufanie.  Gdy jednak zdecydujecie siê byæ sob±, przekonacie siê, ¿e znajdziecie wiele informacji i przewodnictwa, które was poprowadzi w³a¶ciw± drog±.

Kiedy szukacie celu ¿ycia, zacznijcie od uznania faktu, ¿e istnieje tylko Jeden Bóg, w którym zawarte jest ca³e ¿ycie.  Mówi±c inaczej oczy¶æcie wszelkie zewnêtrzne pozory dotycz±ce ró¿nych religii bêd±cych do siebie w opozycji, poniewa¿ ¿adna nie ma monopolu na prawdê.  Jak ju¿ mówili¶my, wasze ¿ycie jest nie¶miertelne i nie jeste¶cie cia³em, gdy¿ zmieniacie formê za ka¿dym razem kiedy siê inkarnujecie.  Mimo tego wasza dusza bêd±ca iskr± bosk± jest niezniszczalna i wzrasta przez do¶wiadczenia ewolucyjne zawsze staraj±c siê osi±gn±æ wy¿sze wymiary oraz ¬ród³o Wszystkiego Co Jest.  Je¶li mo¿ecie przyj±æ te s³owa jako prawdziwe, da wam to podstawê, aby wzrastaæ i stawaæ siê bardziej o¶wieconymi.

Wiêkszo¶æ ludzi s³ysza³a o Mistrzach i kiedy oni bêd± przebywaæ na Ziemi, ich nauki pozwol± wam zorientowaæ siê jak jeste¶cie zaawansowani w waszych wierzeniach.  Niektórzy znajd± siê w sytuacji, w której nie maj± szczególnych wierzeñ i poczuj±, ¿e nie s± gotowi by podj±æ decyzjê dotycz±c± zmiany kierunku swojego ¿ycia.  Nie bêd± oni zmuszani do niczego innego, lecz wyra¼nie nie bêd± przygotowani by wyj¶æ z 3W.  Zatem, bêd± kontynuowaæ swoje do¶wiadczenia w tym samym wymiarze, a¿ zdecyduj± siê przebudziæ.  W ¿adnym wypadku nie nale¿y traktowaæ tego jako pora¿kê, gdy¿ to jest wasz wybór jak d³ugo chcecie przebywaæ w okre¶lonym wymiarze.  Prawda jest taka, ¿e kiedy zamieniacie siê w Istoty ¦wiat³a, macie silne pragnienie d±¿enia do wy¿szych wymiarów.

W waszej staro¿ytnej historii znajduje siê wiele referencji do bogów, którzy przybywali na Ziemiê i bardzo czêsto nazwano ich “Ci, którzy przyszli z nieba”. Trudno by³oby znale¼æ bardziej trafne okre¶lenie i oznacza dok³adnie to, co mówi.  Teraz, kiedy ju¿ zapoznali¶cie siê z naszymi statkami na waszym niebie, zdajecie sobie sprawê, ¿e to odnosi siê do Istot z Kosmosu.  Kilka tysiêcy lat temu byli¶my widziani przez Cz³owieka jako bogowie i to t³umaczy  utrzymywanie tego w tajemnicy przez tak d³ugi czas.  Jednak nie wszystkie kontakty by³y w intencji niesienia pomocy i niektórzy skorzystali z waszych wierzeñ, ze s± bogami, co spowodowa³o niew³a¶ciw± interpretacjê  prawdziwych zamiarów naszego kontaktowania siê z wami.  Lecz cieszymy siê, ¿e obecnie wiêkszo¶æ z was traktuje nas jak Istoty ¦wiat³a.  Z nastaniem wysokich wibracji, które bêd± istnieæ na Ziemi, nie bêdzie ju¿ mo¿liwe, aby istoty o niskich wibracjach dosta³y siê na Ziemiê.

W drugiej po³owie przysz³ego roku, Lemurianie, którzy s± waszymi staro¿ytnymi Braæmi i Siostrami do³±cz± do was z Wewnêtrznej Ziemi i wraz z innymi odwiedzaj±cymi bêdziecie siê wiele uczyæ.  Bêdzie wiêcej ni¿ wystarczaj±ca ilo¶æ pomocy w ró¿nych projektach, do których bêdziecie wezwani.  Oczywi¶cie to nie zakoñczy siê ze Wzniesieniem, poniewa¿ jest to pocz±tek nowej ery wspó³pracy, aby wynie¶æ was do poziomu Galaktycznych Istot.  Tak wiêc  najbli¿sze lata bêd± naprawdê ekscytuj±ce, i równie¿ osi±gniecie taki poziom, gdzie zmiany w waszym ciele fizycznym przezwyci꿱 stany, które wcze¶niej prowadzi³y do ​​starzenia siê.

Powiedzieli¶my wam ju¿ wiele o zmianach w przysz³o¶ci, ale musimy dodaæ, ¿e nie wszystko wydarzy w ci±gu najbli¿szych 12 miesiêcy.  Jednak szybko¶æ, z jak± bêd± one nadchodziæ bêdzie was bardzo zajmowaæ.  Wasz poziom ¶wiadomo¶ci zosta³ podniesiony 11.11.11. i nadal bêdzie wzrastaæ w dalszej przysz³o¶ci.  W zwi±zku z tym staniecie siê wszechwiedz±cy i zas³u¿ycie na prawo miana Mistrza.  Pamiêtajcie, ¿e kiedy¶ osi±gnêli¶cie ju¿ taki wysoki poziom ¶wiadomo¶ci, lecz kiedy popadli¶cie w dualizm utracili¶cie wiele z niego.

Kochani,  my z Federacji Galaktycznej  zebrali¶my siê w te ostatnie dni ostatniego Kaba³a, który mo¿e zaoferowaæ teraz tylko symboliczny opór, gdy¿ ich moc zosta³a powa¿nie os³abiona.  Zawsze byli¶my w stanie podró¿owaæ na waszym niebie do¶æ bezpiecznie, a od czasu do czasu dowiadywali¶cie siê o rozbitych statkach, nale¿a³y one niezmiennie do intruzów, takich jak Szaraki i ich przyjació³ Reptylianów.  Wkrótce bêdziemy czuæ siê swobodniej i bêdziemy bardziej otwarci w podró¿ach wokó³ Ziemi, gdy¿ naszym zamiarem jest, aby wiêcej z was zobaczy³o nasze statki.  Wkraczacie w okres du¿ej aktywno¶ci na Ziemi i poza ni±.  Ta Boska data Ujawnienia szybko siê zbli¿a i niezbêdne przygotowania do jego og³oszenia musz± byæ zrobione.

Jestem SaLuSa z Syriusza i chcia³bym zobaczyæ wasz± rado¶æ i wzruszenie kiedy pierwsi z was zostan± zaproszeni do wej¶cia na nasze statki.  Mo¿emy opowiedzieæ wszystko co chcieliby¶cie wiedzieæ na temat nas i naszych statków, lecz nie zast±pi to do¶wiadczenia z pierwszej rêki w celu doznania prawdziwych wra¿eñ.  Poznanie nas rozproszy tak¿e jakiekolwiek ostatnie w±tpliwo¶ci odno¶nie nas.  Kiedy mówimy, ¿e wysy³amy wam nasz± mi³o¶æ, jest to co¶, co rzeczywi¶cie poczujecie w naszej obecno¶ci.

Dziêkujê SaLuSa

Mike Quinsey,  18 listopad 2011

Przet³umaczy³a z hiszpañskiego Ludmi³a, edycja Krystal

http://galacticchannelings.com/english/mike18-11-11.html

http://krystal28.wordpress.com/2011/12/08/to-jest-wasz-wybor-jak-dlugo-chcecie-przebywac-w-okreslonym-wymiarze/

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 18, 2012, 22:28:53 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #137 : Grudzieñ 08, 2011, 12:47:28 »

Przekaza³ Niebiañski Wêdrowiec - November 19, 2011

Pozdrowienia od Federacji

Omówimy dzisiaj plan Ujawnienia, który siê dokonuje w waszym ¶wiecie. W³a¶nie skapitulowa³o dwóch liderów waszego Kabala i kluczowi cz³onkowie grupy odpowiedzialnej za fa³szerskie operacje maj±ce na celu podwa¿anie naszego Ujawnienia. Usuniêto ich do bezpiecznych rejonów, aby pozostawali oni poza zasiêgiem tych, którzy by próbowali zasiêgn±æ ich autorytetu i wprowadzenia w ¿ycie planów stworzonych przez Iluminatów dla scenariusza Ujawnienia. Bez szkody dla innych zostali oni efektywnie zneutralizowani.

Powinni¶cie pamiêtaæ, ¿e na waszej planecie dzia³aj± dwie ca³kiem odmienne si³y. Jedna z nich pochodzi od poza¶wiatowych istot, które chc± kontrolowaæ was za pomoc± waszych w³asnych gatunków ludzkich zajmuj±cych wysokie stanowiska i posiadaj±cych moc i zaufanie innych. Dali siê oni przekupiæ w³adzy i chciwo¶ci. Drug± si³ê stanowi± ci wszyscy ludzie – s³ugusy, którzy wybrali, aby odsun±æ siê od swojego gatunku dla s³u¿enia ciemno¶ci. Zajmiemy siê tymi z poza Ziemi jak ju¿ to poprzednio robili¶my, w³±cznie z destrukcj± ich podwodnych obiektów, z których dzia³ali przez bardzo d³ugi czas. Kiedy przyjdzie w³a¶ciwy czas wymierzenie sprawiedliwo¶ci wszystkim tym z waszego w³asnego ¶wiata i gatunku bêdzie nale¿a³o do was samych. Na t± okoliczno¶æ bêd± istnia³y wasze systemy. Jeste¶my przekonani, ¿e skutkiem tego procesu bêd± humanitarne uczynki, nie zemsta, która jest marnowaniem energii i s³u¿y tylko wiêkszemu wytwarzaniu ciemno¶ci.

Boski plan ju¿ siê dokonuje. Mo¿ecie oczekiwaæ od nas przes³ania, które dostarczymy ludziom waszego ¶wiata, kiedy przybêdziemy. Przes³anie to ominie wszystkie wasze instytucje i dotrze nieska¿one i niezmienione bezpo¶rednio do ludzi. Powiemy do was tak:

Ludzie tego ¶wiata. Nie bójcie siê, gdy¿ przychodzimy w pokoju. W nastêpuj±cych dniach bêdziecie mogli siê z nami spotkaæ. Na razie prosimy, aby¶cie nie panikowali i nie mieli strachu przed nami. Przybywamy z ró¿nych czê¶ci Wszech¶wiata i spoza niego, aby wam pomóc w tych nadchodz±cych dniach. Nie chcemy was pokonaæ, zniewoliæ ani was kontrolowaæ. Te dni, kiedy mieli¶cie w³adców s± skoñczone. Jeste¶cie wolni. Przyszli¶my po to, aby dopilnowaæ, aby ta wolno¶æ siê dokona³a. Pragniemy tylko mi³o¶ci i pokoju. Jeste¶my tu po to, aby daæ wam wasz± prawdziw± historiê, mozaikê tego, kim jeste¶cie i kim siê stali¶cie. Jest to prawda, któr± ukrywano przed wami przez d³ugi czas. Jeste¶my wasz± rodzin± i pragniemy po³±czyæ siê z wami jako jedno spo³eczeñstwo. W nadchodz±cym czasie wasi liderzy poinformuj± was o naszej obecno¶ci w waszym ¶wiecie jeszcze przed waszymi narodzinami. Pragniemy aby¶cie zostali obywatelami kosmicznymi i aby¶cie odwiedzili z nami gwiazdy. Czas waszego rozwoju nadszed³, a razem z nim przychodzi ogromna odpowiedzialno¶æ, wiêc jeste¶my tu po to, aby zaproponowaæ wam swoj± pomoc.

To zapocz±tkuje nasz dyskurs z wasz± ludzk± ras±. Jest to przes³anie, które przeka¿emy ka¿demu i wszêdzie kiedy moment na to bêdzie w³a¶ciwy. Ten moment nale¿y do was. Ale zamierzenia co do tego co ma pó¼niej nast±piæ, s± ju¿ ustanowione i bêd± wprowadzane w ¿ycie dok³adnie tak, jak to zaplanowali¶my. Nasz czas z dala od was zmniejsza siê co minutê. Zawsze jeste¶my z wami. Czujemy wasz± utratê wiary w ten proces i brak waszego zaufania w nasze wysi³ki posuwania tego procesu to do przodu. Nie zawiedziemy was. Wy nie mo¿ecie zawie¶æ samych siebie.

Jeste¶cie w rzeczy samej wspania³ymi i potê¿nymi duchowymi istotami. Wasz czas, aby do¶wiadczyæ tej wiedzy w³a¶nie nadszed³. Przynosimy wam rado¶æ, mi³o¶æ i wewnêtrzny spokój jako nasze prezenty dla was. B±d¼cie przygotowani na nastêpny etap tego procesu, gdy¿ zale¿y on od was.

Pozostañcie w pokoju.

Przet³umaczy³a Viola

http://galacticchannelings.com/polski/wanderer19-11-11.html

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #138 : Grudzieñ 08, 2011, 12:55:47 »

Jak dla mnie taki tekst jest usi³owaniem manipulacji naszymi reakcjami z nastawieniem na jeden konkret wiarygodny z tego ¼ród³a.

Z takimi przekazami by³a bym bardzo ostro¿na , bowiem s± zdecydowanym ukierunkowaniem naszych zachowañ. Stawiaj± przekazuj±cych jako jedynych dobrych zbawców.

To mi siê nie podoba.

kiara U¶miech U¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #139 : Grudzieñ 08, 2011, 12:57:40 »

Jak dla mnie taki tekst jest usi³owaniem manipulacji naszymi reakcjami z nastawieniem na jeden konkret wiarygodny z tego ¼ród³a.

Z takimi przekazami by³a bym bardzo ostro¿na , bowiem s± zdecydowanym ukierunkowaniem naszych zachowañ. Stawiaj± przekazuj±cych jako jedynych dobrych zbawców.

To mi siê nie podoba.

kiara U¶miech U¶miech

mi te¿, ale te przekazy "id±" razem tym samym "kana³em" info.,-
wiêc ci±gle manipulacja..?

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #140 : Grudzieñ 08, 2011, 13:09:26 »

Mog± u¿ywaæ tego samego nazewnictwa ( wiele jest krêtactw) co wcale nie musi znaczyæ i¿ mówi± te same grupy , czy tak , czy tak ja im nie ufam.
Pewne informacje siê potwierdzaj± z moj± wiedz± , ale sa przekazywane tak jak by to oni byli sprawcami tych zmian.
A wcale tak nie jest.

kiara U¶miech U¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #141 : Grudzieñ 08, 2011, 13:15:08 »

wszystkie te przekazy s± na tej stronie- http://galacticchannelings.com/index.html
ale nie wszystkie s± t³umaczone na polski,-
a opiniê ka¿dy mo¿e sobie wyrobiæ sam. Ja to czytam z przymró¿eniem oka, ale jak zawsze jakie¶ ziarenko prawdy mo¿e w tym byæ.

pozdr. U¶miech

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #142 : Grudzieñ 08, 2011, 14:44:58 »

Faktycznie kto¶ sobie zada³ przeolbrzymi trud by informacje te pop³ynê³y na ca³± ziemiê.

Ale to nie istotne jakie by³y pierwotne za³o¿enia , bo i tak rezultat bêdzie zgodny z planem Stwórcy.
Oczywi¶cie gdy nie sta³y siê usilnie tworzone plany trzeba pogodziæ siê z tym co jest i albo pozostaæ w III wymiarze  ( co uczyni sporo osób) albo zdecydowaæ siê na pracê nad sob± i przekroczyæ progi osobistej niemocy.

ja te¿ podchodzê do tych rewelacji z du¿ym dystansem , bo czujê w nich wykorzystywanie prawdziwych informacji z tendencj± do gloryfikowania siebie.
Ale niektóre s± ciekawie napisane i my¶lê i¿ one pochodz± z przekazów Za¶wiatowych , jednak sporo z nich ( moim zdaniem) jest pisanych przez jedn± i t± sam± osobê podpisuj±ca siê wieloma imionami. Pochodz± z ziemi i jest to "zabawa" lud¼mi , eksperyment na du¿± skalê  z przejêciem w sposób telepatyczny w³adzy nad mózgiem Cz³owieka.

To jest dla mnie perfidna manipulacja i jej mówiê temu NIE! NIE! NIE! i STOP!

Reasumuj±c  , tak , czy inaczej proces rozwoju duchowego postêpuje , zmiana wymiaru nast±pi, ujawnienie siê innych cywilizacji stanie siê faktem i tych nadziemnych i tych podziemnych.
Cz³owiek uwolni siê z blokad energetycznych , które uniemo¿liwiaj± mu naturalny rozwój. Nast±pi prawdziwe poznanie istoty Stwórcy na tle
nieprawdziwej informacji religijnej.
Zmieni± siê struktury polityczno - administracyjne ¶wiata , otworzone zostan± nowe mo¿liwo¶ci technologiczne z nowym rodzajem ¼róde³ energetycznych.
Zmieni siê ca³kowicie administracja na ziemi , skorumpowane ¶rodowiska skompromitowane przeró¿nymi decyzjami odejd±.
Powróci dawna wiedza o historii Ludzko¶ci i ziemi oraz celu naszego tu ¿ycia , Ludziom zostanie przekazana wiedza prawdziwa otwieraj±ca ponownie ich dawne mo¿liwo¶ci.

Zmieni siê ca³kowicie system warto¶ci jego podstawa , nie bêdzie ni± w ¿adnym wypadku pieni±dz.
Bêdzie ni± dobro  , wszystko co przynosi Ludziom dobro , szczê¶cie , rado¶æ , bêdzie mia³o warto¶æ i bêdzie j± wyznacza³o. Wszystko co przynosi ból cierpienie , smutek , bêdzie odsuwane jako niechciane.

W kontek¶cie tej warto¶ci popatrzcie na karê ¶mierci, czy odbieranie komukolwiek ¿ycia jest dobrem jako akt darzenie? To tylko mala dygresja, czy jest czym¶ nieodwracalnie z³ym? zarówno w stosunku do ofiary jak i oprawcy.
Nie têdy prowadzi droga rozwoju Ludzko¶ci , stare systemy warto¶ci musz± odej¶æ , ludzie upieraj±cy siê przy ich trwaniu równie¿ , by mogli zrozumieæ nieprawid³owo¶æ tych decyzji w cyklu rozwoju Ludzko¶ci.

Przed Ludzko¶ci± otwiera siê nowy etap do¶wiadczeñ istnienia z nowymi piêknymi mo¿liwo¶ciami , jedni uwierz± inni nie , ale nie starajmy siê oceniaæ. Pozostawmy te decyzje ka¿demu na jego miarê jako jego dobro.

Ja siê bardzo cieszê z tych piêknych perspektyw Ludzko¶ci , tak naprawdê potwierdzaj± siê wszystkie przekazy My¶licieli z ksi±¿ek ale równie¿ wszystkie , które ja otrzyma³am prywatnie a by³o ich bardzo wiele.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Dodaæ nale¿y i¿ dzia³aj± tu równocze¶nie dwie frakcje propaguj±ce info dla dwóch opcji. Jedna dla tych którzy wybrali III wymiar , te informacje s± zaciemnione , nie do koñca [prawdziwe i one przewa¿aj±.

Oraz druga opcja , która informuje o mocy Cz³owieka , jego wygranej i perspektywie ¿ycia w IV wymiarze oraz o drodze , która jest przed tymi , którzy tak wybrali.
Jednak do wszystkich tych informacji nale¿y zachowaæ dystans przez pryzmat w³asnych warto¶ci.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 08, 2011, 15:13:18 wys³ane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #143 : Grudzieñ 08, 2011, 14:54:03 »

i ja s±dze, ¿e jest wiele autentycznych przekazów/informacji, ale tak jak w przypadku UFO,-
aby o¶mieszyæ ca³e zjawisko rz±dy do prawdziwych relacji zacze³y poprzez media "wrzucaæ" historie wrêcz groteskowe,-
tak i tu mo¿e mieæ miejsce podobna sytuacja, a kto w tym "miesza", mo¿na siê równie¿ domy¶laæ.

pozdr. U¶miech

east
Go¶æ
« Odpowiedz #144 : Grudzieñ 08, 2011, 21:43:54 »

Z nastaniem wysokich wibracji, które bêd± istnieæ na Ziemi, nie bêdzie ju¿ mo¿liwe, aby istoty o niskich wibracjach dosta³y siê na Ziemiê
.
Wibracje o których mowa fizycznie ju¿ tu s±. Chodzi o podobne do neutrino cz±stki, które zmieniaj± charakterystykê wêgla.
Nie bêdzie mo¿liwe narodziny takiego samego ¿ycia jak zwykle. Nowe dzieci bêd± ju¿ kim¶ innym. Mam nadziejê Chichot
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #145 : Grudzieñ 09, 2011, 00:23:21 »

Bardzo ciekawy przekaz zdecydowanie wskazuje na czas opisuje ca³okszta³t zmian id±cy od ziemi fraktalnie przez wszystkie istnienia.

Warto siê zastanowiæ g³êbiej nad t± tre¶ci± i poczuæ j± sob±.

Kiara U¶miech U¶miech

08.12.2011 Z³ote Cielce. Archanio³ METATRON

W ogromie tworzenia odbija siê
Przemiana wszystkich form ¯ycia podobnych do ludzkiej.

Tak wielka jest si³a Transformacji,
która ma miejsce obecnie na Gaia TERRA Xx27.

Po tym jak dope³ni (*ukoñczy) siê ta planeta,
zacznie siê dope³nianie wszystkich form ¯ycia tej Galaktyki,
po czym form tego Wszech¶wiata i ponad to – w ca³o¶ci Tworzenia.
Albowiem ka¿da Rasa która po czê¶ci podobna jest do ludzkiej zmienia siê i wchodzi do ¦wiat³a.

To, co zachodzi teraz na Waszej planecie Ziemia,
jest zaprawdê wielkie,
to co ma Miejsce na Matce Ziemi,
ma zaprawdê kosmiczny wymiar.

„Pierwszy Kamieñ” który wrzucony jest do wody,
tworzy dalekie krêgi i tym kamieniem jest ta planeta,
na której Wy ludzie prze¿ywacie Wasz± Rzeczywisto¶æ.

Bardziej ni¿ kiedykolwiek zale¿y od Was wszystko,
od Waszego Przebudzenia, od Waszego stania siê ¦wiadomymi.

Wci±¿ jeszcze znajdujemy wiele Dzieci Ludzkich w g³êbokim ¶nie,
jeszcze nadal nie daj± siê obudziæ i nadal jeszcze panuj± ¶lepota i g³uchota.
A Wy pozostajecie niemi, gdy nale¿y rozg³osiæ po ¦wiecie to przed Waszymi oczami ukryte, to nies³yszane i to co jest niewidocznym.

Wydarzenia wielkiej rangi toruj± sobie drogê,
lecz liczba tych którzy zostan± nimi zaskoczeni
jest wielka, bardzo wielka. W czasie snu bêd± zaskoczeni i prawie wcale nie zarejestruj± przej¶cia do innego ¦wiata poniewa¿ zbyt bardzo skupieni s± na tym (*obecnym) Poziomie Rzeczywisto¶ci.

To dzieje siê w tych dniach i¿ ludzie bêd± przygotowywani na Poziomie Duszy na to przej¶cie,
aby przynajmniej dziêki temu by³ zagwarantowany harmoniczny/spokojny Transfer.

Miecz Nieba przechodzi przez ziemskie rodziny,
tak jak zosta³o Wam og³oszone, tak jak zosta³o Wam ju¿ przed tysi±cami laty og³oszone przez Proroków.

Ten Czas zaczyna siê TERAZ – i podczas gdy masy ludzkie ho³duj± Z³otym Cielcom, te indywidua zostan± przygotowane na Transfer do ¶wiata niematerialnego, aby krótki czas pó¼niej odnalaz³y siê na nowo na jednej z Ziem 3-ciej gêsto¶ci wymiaru.

Dzia³a wiele D¼wigni, Stwórca ma nieskoñczenie wiele mo¿liwo¶ci
i z tego bêdzie teraz obficie korzystne.

Wiêc jak w tych dniach siê przygotowaæ?

Poprzez urz±dzanie ¯ycia w sposób ¦wiadomy i pe³ny (*dope³niony) i poruszaj±c siê poza wszystkimi modelami ludzkich kompromisów, co oznacza:
dbajcie o swoje interesy, Wasze stawanie siê ¦wiadomym uczyñcie celem g³ównym i po¿egnajcie siê ze wszystkimi tradycyjnymi stanowiskami (*pozycjami) tego ¦wiata.
Bycie ¦wiadomym oznacza bycie ¦wiadomym tego co JEST wokó³ Was,
co dzia³a w Was i co poprzez Was dociera do innych ludzi.

Tak, stañcie siê ¦wiadomi i opu¶æcie szlaki przyzwyczajenia, opu¶æcie drogi ociê¿a³o¶ci,
wygodne ulice, które Wam wybudowano aby¶cie lekko szli dalej,
jednak poprzez które Wy idziecie dok³adnie w B£ÊDNYM KIERUNKU
i przegapiacie o wiele mil ten pierwotny cel ¯ycia.

Podsumowuj±c razem, jest powiedziane:
UWOLNIJCIE SIÊ OD WSZYSTKICH MANIPULACJI,
poprzez to i¿ staniecie siê ¦wiadomi, prze¶wietlicie je, przejrzycie i jako manipulacje rozpoznacie.

Nie dajcie siê ju¿ d³u¿ej zaprzêgaæ do uprzê¿y zale¿no¶ci (podleg³o¶ci innym).
To jest to o co teraz chodzi.

B±d¼cie czujni i twórzcie czyny maj±ce Jako¶æ!
Czyny które ka¿demu Cz³owiekowi poka¿± JEDNOZNACZNIE ¿e jeste¶cie suwerenni i dzielni by pój¶æ Now± Drog± – Wasz± Drog± któr± wybrali¶cie. ¯e jeste¶cie gotowi na to aby odrzuciæ to co niesuwerenne (*narzucone przez innych) na wszystkich Poziomach.

Do tego potrzebna jest ODWAGA i wewnêtrzna motywacja Serca które pe³ne jest têsknoty za Stwórc±. Wtedy jest ³atwiej, bo w innym przypadku Wasz Rozum zarzuci ka¿d± w tym kierunku id±c± wolê nieskoñczon± ilo¶ci± pytañ rozsiewaj±cych w±tpliwo¶æ.

Wiedzcie, Wy kochane Dzieci Ludzkie:
dopiero têsknota za Stwórc±, za Domem Stwórcy,
za pojednaniem w Stwórcy UMO¯LIWIA TRANSFORMACJÊ.

Je¶li jest Cz³owiek daleki od tego, to ma do czynienia jeszcze co¶ innego,
co¶ innego do prze¿ycia, co¶ innego do do¶wiadczenia.
Zaprawdê tak w³a¶nie jest.

Rozpoznacie przebudzonych po tym, ¿e wype³nieni s± Stwórc±,
rozpoznacie ich po tym ¿e s± zainteresowani tym ¦wiatem tylko wtedy, je¶li dotyczy to ich zleceñ, lecz brakuje im ca³kowicie motywacji do tego aby jeszcze po raz kolejny wzi±æ udzia³ w przeja¿d¿ce Karuzel± wielu ¯yæ.

PRZEBUD¬CIE SIÊ
i wype³nijcie Wasze Serca têsknot± za Stwórc±,
wtedy przyjd¼cie i b±d¼cie a¿ do Koñca Czasu.

Dni bêd± krótsze, Ksiê¿yc jest niewidoczny przez jaki¶ Czas, po tym ten ¦wiat znajdzie siê w 5D.

Ja jestem Opiekunem tego ¦wiata,
Opiekunem wszystkich ¦wiatów,
Opiekunem wszystkich ¯yæ.

Zarz±dca w Nieskoñczono¶ci Stwórcy
METATRON

//Patrz: 08.12.2010 Pan przychodzi z porannego brzasku. STWÓRCA – kliknij tutaj//

http://wolnaplaneta.pl/terra/2011/12/08/08-12-2011-zlote-cielce-archaniol-metatron/
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 09, 2011, 00:40:59 wys³ane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #146 : Grudzieñ 09, 2011, 09:46:19 »

To, co zachodzi teraz na Waszej planecie Ziemia,
jest zaprawdê wielkie,
to co ma Miejsce na Matce Ziemi,
ma zaprawdê kosmiczny wymiar.

http://wolnaplaneta.pl/terra/2011/12/08/08-12-2011-zlote-cielce-archaniol-metatron/

no i to w³a¶ciwie potwierdza zmiany/mutacje materii(s³oñce-ziemia-galaktyka),-
a równie¿ odwrotnie zmiany w materii potwierdzaj± (pewne)przekazy Mrugniêcie

pozdr. U¶miech

east
Go¶æ
« Odpowiedz #147 : Grudzieñ 09, 2011, 10:00:16 »

Dziwnie sprzeczne mn± targaj± uczucia wobec tych przekazów. Z jednej strony s³owa te , tak górnolotne, tak obiecuj±ce to, czego do tej pory nie znano na Ziemi, s± pe³ne nadziei, której ka¿demu potrzeba (pewnie to wiedz±) , a z drugiej strony ... zero konkretów.
Ludzie maj± porzuciæ bez ¿alu wszystko ,ale w zamian maj± tylko obietnicê wiecznego ¿ycia. Gdzie¶ to ju¿ graj±, w niejednym ko¶ciele.
Jakby kto¶ zaryzykowa³ ca³e swoje ¿ycie, lecz ¿adnego przej¶cia nie do¶wiadczy³, to powie siê mu, ¿e co¶ ¼le zrozumia³ Mrugniêcie
Jestem ciekaw, czy zarz±dca Metatron we¼mie odpowiedzialno¶æ za niejedno z³amane ¿ycie ?

To ,co dzieje siê - a rzeczywi¶cie co¶ siê dzieje, choæ docieraj± do nas zaledwie strzêpki informacji zza ¿elaznej, naukowej kurtyny - ma konkretny, fizyczny wymiar. Oddzia³ywuje bardzo subtelnie, lecz nie da siê ukryæ, bo efekty s± fizycznie widoczne.
Ziemia sta³a siê bardzo aktywna sejsmicznie. O¿ywaj± wulkany. S³oñce zachowuje siê dziwnie (zmniejszaj±ce siê j±dro, emisja niespotykanych dot±d cz±stek), informacja o mo¿liwym wybuchu nieodleg³ej supernovej Betelgeza ( drugie S³oñce), to s± fakty. 

Je¶li jaka¶ przemiana nas czeka, to wg mnie odbêdzie siê to wraz ze zmian± kodu genetycznego przysz³ego pokolenia.
Obecne pokolenia s± za bardzo uzale¿nione od wewnêtrznych, my¶licielskich programów, co odzwierciedla siê w naszym spo³ecznym  ¿yciu - wojny, knowania, rewolucje, nwo, ¿ar³oczno¶æ i chciwo¶æ 1%.

Wzrost intensywnego promieniowania mutuj±cego materiê umo¿liwi ¦wiadomo¶ci warunki do bardziej bezpo¶redniego zarz±dzania Cz³owiekiem, a tym samym ni¿ej wibruj±ce my¶licielskie "ja" nie bêdzie mia³o takich jak obecnie mo¿liwo¶ci zakotwiczenia siê w mózgu.
S±dzê, ¿e poprzez takie jak powy¿ej przekazy "zarz±dcy" próbuj± zmieniæ nieco nasze postêpowanie wobec przysz³ych pokoleñ, aby¶my wychowywali je w innym duchu, co umo¿liwi dopiero powstanie bardziej otwartego spo³eczeñstwa. Otwartego na siebie na wzajem mam nadziejê a nie na lepszych Zarz±dców. Bo przecie¿ nie mo¿na wykluczyæ, ¿e sprytni animatorzy NWO maj± ju¿ techniczne mo¿liwo¶ci przekazywania my¶li do wybranych g³ów, które to potem -ju¿ w dobrej wierze - rozpowszechniaj± dalej. Hitlerowi te¿ uwierzy³y miliony dobrych ludzi.

A na cuda na kiju i natychmiastowe przemiany, czy boskie interwencje bym nie liczy³. Jest to podpinanie siê pod zachodz±ce przemiany w skali kosmicznej, przemiany w samej ¦wiadomo¶ci, której my jeste¶my integralnymi cz±stkami.
Je¶li jaki¶ przekaz mam otrzymaæ, to bezpo¶rednio ze ¦wiadomo¶ci. Ona ma takie mo¿liwo¶ci,bo zarz±dza ca³ym ekosystemem jednocze¶nie. Po¶rednikom podziêkujê.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #148 : Grudzieñ 09, 2011, 10:07:49 »

Po¶rednikom podziêkujê.

ja te¿, nie mo¿na wykluczyæ, ¿e ci co wiedz± wiêcej- tak jak za czasów kap³anów staro¿ytnego Egiptu,
próbuj± jeszcze wykorzystaæ nieuchronnie zach±dz±ce zmiany dla swoich celów,-
ale tu pozostaje byæ czujnym na zbyt s³odkie/³atwe obiecanki, za cenê w³asnej wolno¶ci/duszy.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #149 : Grudzieñ 09, 2011, 11:16:18 »

Ka¿dy przekaz powinien byæ informacj± inspiruj±c± do czego¶ a nie informacj± nakazuj±c± czy zakazuj±c±.

Zmiany zachodz± na poziomie energetycznym , my¶lowo uczuciowym , powoduj±cym otwieranie siê ¶wiadomo¶ci. Co to znaczy? znaczy to i¿ My Ludzie zaczynamy inaczej , szerzej , spokojniej postrzegaæ te same zdarzenia w których jeste¶my i byli¶my , one nabieraj± innego wymiaru dla nasz w³a¶nie przez rozszerzony ogl±d. To nie one siê zmieniaj± cudownie , by³y jakie s± ca³y czas. to my widzimy wiêcej czujemy wiêcej wiemy wiêcej. w zwi±zku z czym mo¿emy podejmowaæ ju¿ inne decyzje.
I o to chodzi o opuszczenie starych dogmatów , starych zasad i przekonañ na rzecz nowych , ja¶niejszych , pe³niejszych z wiêksz± wiedz±.

To trzeba poczuæ , poczuæ uczucia , poczuæ odczuciami nie ogarniaæ analiz± mózgu , takie dziedziny wiedzy nie s± adekwatne do zmian energetycznych , które zachodz± obecnie.

Je¿eli kto¶ twierdzi i¿ naukowe dowody powoduj± rozwój duchowy i to dla niego jest wa¿ne i najwa¿niejsze , to niestety nie ta ¶cie¿ka i nie w t± stronê. najpierw siê przekracza  nowy próg a pó¼niej widzi siê konkrety tej przestrzeni nie odwrotnie, bowiem w starym nie ma nowego.

Dodaæ jeszcze nale¿y i¿ wymiar w który wchodzimy nigdy jeszcze nie istnia³ nigdzie , wiêc  wszystko jest nowe i wszystko dzieje siê na bie¿±co jest przewidywalne teoretycznie ale w realu nie zawsze siê potwierdzi. Pewne elementy bior±ce udzia³ w tworzeniu  s± znane jednak efekty twórczo¶ci bêd± ca³kowicie nowe.

Konkretne informacje mo¿na mieæ tylko o tym co ju¿ by³o co siê wyd±¿y³o a nie o tym co jest w trakcie tworzenia.

Druga sprawa decyzje Ludzie maj± podejmowaæ swoim rozwojem duchowym , uczuciowym ( odczuwaniem dobra , m±dro¶ciom serca ) a nie kalkulacj± strat i zysków za pomoc± logiki mózgu w przekazanych informacjach.
Na tym polega ewidentny ró¿nicy wymiaru III i IV na rozwoju uczuæ i kierowaniu siê nimi., bowiem one decyduj± o przekroczeniu wymiaru , one s± atrybutami naszych egzaminów rozwojowych w tych czasach , tylko one uczucia.

Nie mówienie o nich a ¿ycie nimi , nie krytykowanie innych a pokazanie siebie w³asnych zachowañ na ich tle.

kiara U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 09, 2011, 11:16:32 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: