Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 19:36:28

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 80 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Inni o energii.  (Przeczytany 830325 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #125 : Grudzień 02, 2011, 13:34:41 »

Obserwujê i negujê ,zaprzeczam, sprawdzam, podchodzê z ró¿nych stron. Gryzê tu , uszczypnê tam. Bo nie lubiê samooszukiwania siebie. Pewnie wykrêcisz , ze to moja reakcja nie w³aœciwa jest.
Nie wystarczÂą  mi zapewnienia o miÂłosnej miÂłoÂściwoÂści najwyÂższej bÂłogoÂści kosmicznej. MuszĂŞ to sprawdziĂŚ, doÂświadczyĂŚ.

Piszesz o naszych reakcjach na tematy ? To mam coÂś "w temacie"
DziÂś miaÂłem Âświetny sen - fantastyczny scenariusz na film typu "incepcja".
Ze snu pamiĂŞtam siebie jako niemÂłodego juÂż czÂłowieka. MieszkaÂłem na jachcie motorowym. ByÂłem naukowcem ktĂłry wiedziaÂł jak sterowaĂŚ mĂłzgami. PracowaÂłem dla jakiegoÂś obrzydliwie bogatego bankiera, czy polityka, ktĂłremu doradzaÂłem, jak manipulowaĂŚ tÂłumami  - nabywcami jego produktĂłw. I on miaÂł piĂŞknÂą cĂłrkĂŞ. Ta corka sie we mnie zakochaÂła, ale ojciec jej broniÂł przed takimi jak ja.Nie chciaÂł byÂśmy siĂŞ spotykali. Gdyby sie wydaÂło Âże spĂŞdza ze mnÂą czas to bym miaÂł pozamiatane. To byÂło jak bajka o kopciuszku. Kobieta miaÂła byĂŚ rano o 7mej w domu, ale zostaÂła u mnie na jachcie. NamiĂŞtnoœÌ byÂła silniejsza MrugniĂŞcie A rano bĂłl gÂłowy jak na kacu - i co teraz? No i papa by sie dowiedziaÂł, ale ja zastosowaÂłem manipulacjĂŞ na jego umyÂśle. SprawiÂłem, by ojciec dziewczyny uwierzyÂł, Âże ona nigdzie nie wyszÂła z domu.
Odcumwa³em i pop³yn¹³em gdzieœ sie skryÌ z moj¹ ukochan¹, ale pomyœla³em wtedy, ¿e w³aœciwie to nie pamiêtam sk¹d siê ona na moim jachcie wziê³a i ¿e mo¿e ona byÌ manipulacj¹ na moim mózgu. Ktoœ tu kogoœ wkrêca³. RzeczywistoœÌ sta³a siê jedn¹ wielk¹ i niepewn¹ manipulacj¹, iluzj¹. Pamiêtam, ¿e wesz³em do Matrixa ,zeby wprowadziÌ wirusa. Wszystko siê popl¹ta³o, a ja nawet nie wiedzia³em, czy ta kobieta by³a prawdziwa i czy moje w³asne reakcje by³y prawdziwe, czy mo¿na im by³o ufaÌ.
MiaÂłem  wiedzĂŞ, Âże mĂłzg czyta z Matrixa iluzje jako swoje wÂłasne i rzeczywiste wyobraÂżenia i pragnienia . ObudziÂłem siĂŞ z niezÂłym mĂŞtlikiem w gÂłowie.

jak to przeczytaÂłem- to nawet mogĂŞ sobie wyobraziĂŚ, Âże to NWO wymyÂśliÂło Matrixa i Incepcje, abyÂśmy juÂż nie mogli byĂŚ pewni niczego,-
nawet nas samych..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Gość
« Odpowiedz #126 : Grudzień 02, 2011, 13:46:02 »

I co to wÂłaÂściwie znaczy byĂŚ pewnym. Czego ?
Kim jestem ? Na te chwilĂŞ moÂże tylko obserwatorem , ktĂłry dostrzegÂł mĂŞtlik i brak 100% towo pewnych prawd. KaÂżda z nich, choĂŚby byÂła iluzjÂą, ma prawo istnieĂŚ.
WiĂŞc w sumie moÂżna wybraĂŚ sobie dowolnÂą iluzjĂŞ, ktĂłra jest korzystna. DopĂłki surfujesz dopĂłty jesteÂś na fali.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #127 : Grudzień 02, 2011, 13:56:26 »

no tak, wÂłaÂściwie moÂżna powiedzieĂŚ- "Panta rhei" i wszystko jest wzglĂŞdne,-
ale co do samego siebie- to wypadaÂłoby wiedzieĂŚ coÂśtam, coÂśtam, a moÂże i my teÂż nie jesteÂśmy trwali nawet w swojej najwyÂższej formie,
któ¿ to wie na pewno Du¿y uœmiech

to ciekawe- pewnoœÌ o braku pewnoœci o czymkolwiek wyzwala..Mrugniêcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Gość
« Odpowiedz #128 : Grudzień 02, 2011, 14:02:17 »

East, fajny sen.  DuÂży uÂśmiech Ty, to masz!  Chichot
Co do rzeczywistoÂści i iluzji, to moÂże wci¹¿ jest ta sama pÂłaszczyzna? A granice sÂą umowne? 
MoÂże to igraszki ÂświadomoÂści? Cel? A czy zawsze musi byĂŚ cel?
WaÂżne, Âże energia pÂłynie i iskrzy. WaÂżne, Âże bywasz w „snach” i tworzysz
alternatywne Âświaty. Na poÂżytek sobie i innym.

Ciekawe, czy kiedyÂś zabraknie moÂżliwoÂści i przestrzeni do zapisu ?
A pĂłki co, niech siĂŞ stwarza…   MrugniĂŞcie
Kiara
Gość
« Odpowiedz #129 : Grudzień 02, 2011, 14:32:22 »

East œwietny sen, jak dla mnie masz odnaleŸÌ sam siebie ,inercja? Ba jest s¹ usi³owania ale nie zawsze skuteczne, wa¿ne jest co czujesz , bo nie o mózg chodzi a o serce.

MĂłzg nie stanowi Âżadnego sekretu , no moÂże oprĂłcz szyszynki depozytu wiedzy caÂłej naszej przeszÂłoÂści.
Do serca do jego sacrum nikt nie ma dostĂŞpu pomimo skopiowania go do monstrualnych rozmiarĂłw , i co? I nic przestaÂło biĂŚ.
Zastanów siê dlaczego nie mo¿esz dotrzeÌ do g³êbi wiedzy o sobie?
Dlaczego boisz siê ujawnienia swojej mi³oœci , dlaczego wa¿niejsza jest dla ciebie zale¿noœÌ od cudzej decyzyjnoœci?
Dlaczego ciÂągle w bliskoÂści miÂłoÂści jest strach? Czego siĂŞ naprawdĂŞ boisz?
Przekrocz te bariery a zobaczysz i¿ mi³oœÌ jest silniejsza od wszystkiego i tam gdzie jest ona nie ma strachu.
Wierz mi jest to moÂżliwe.
Powodzenia , bÂądÂź sobÂą.

Kiara UÂśmiech

ps. ¯aden matrix nie dzia³a na falach energii mi³oœci , on korzysta wy³¹cznie z energii emocji , dalej jest ju¿ bezsilny brak zasilania , gasn¹ wszystkie majaki w mózgu , pojawia siê prawda istnienia.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 02, 2011, 14:34:58 wysłane przez Kiara » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #130 : Grudzień 02, 2011, 14:36:29 »

songo , to mi siĂŞ przypomniaÂł teÂż inny wyzwalajÂący film - z cyklu ukazujÂących wzglĂŞdnoœÌ-  pt "Mr.Nobody" i ta nie dajÂąca siĂŞ zapomnieĂŚ kwestia - na pytanie dziennikarza jak to jest po Âśmierci, Pan Nikt rozeÂśmiaÂł siĂŞ i odpowiedziaÂł " po Âśmierci ? he he he he, jak moÂżesz byĂŚ pewien, Âże w ogĂłle istniejesz ? "

@Ptaku
No wÂłaÂśnie, co stanowi o tym, Âże istniejemy ? Fala i sam fakt, Âże po niej siĂŞ Âślizgamy ? Czyli ta energia ,ktĂłra pÂłynie i iskrzy. Iskrzy na "stykach"  ktĂłrymi jesteÂśmy UÂśmiech

@Kiaro
Trudno mi polemizowaĂŚ z TwojÂą ocenÂą. Nie czujĂŞ Âżadnego strachu i wÂłaÂściwie to nie mam wielu powodĂłw do niezadowolenia z Âżycia. ByĂŚ moÂże Ăłw brak strachu uwolniÂł we mnie wiedzĂŞ w ktĂłrej siĂŞ nie pogubiÂłem mimo mĂŞtliku myÂśli.
Z tego snu pamiêtam dobrze mi znane uczucie, kiedy ³ódŸ buja³a siê na fali. Ja czu³em siê na tej fali w miarê pewnie, ale to, co uwa¿a³em za rzeczywistoœÌ nienaturalnie siê deformowa³o. To chyba wtedy dosz³a do mnie jej iluzorycznoœÌ.
Nie pamiĂŞtam, czy prawda istnienia - niezniszczalne falowanie  - byÂła miÂłoÂściÂą czy nie. Trudno byÂłoby jÂą nazwaĂŚ w jakikolwiek sposĂłb, ale to byÂła potĂŞÂżna energia. I tylko ona byÂła prawdziwa - we Âśnie  rzecz jasna UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 02, 2011, 16:27:16 wysłane przez east » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #131 : Grudzień 02, 2011, 19:08:44 »

WyjaÂśnione logicznie jest teraz co oznacza 5D?

"1.
Poprzez to jest uzyskane po³¹czenie z 5-wymiarow¹ gêstoœci¹ Tworzenia.

1.1
To oznacza Âże planeta Gaia TERRA Xx27 odpowiada od zaraz kosmicznemu polu drgaĂą 5D.
Dopiero teraz."
Znaczy to i¿ dopiero teraz bêdziemy mogli korzystaÌ w tworzeniu z ca³ego zakresu energii 4 ¿ywio³ów i po³¹czenia ich 5 elementem mi³oœci¹ bezwarunkow¹.
Do tej pory ³¹cznikiem miĂŞdzy 4 ÂżywioÂłami byÂła energia jednego z nich czyli niÂższy poziom energii miÂłoÂści oparty na emocjach. teraz dopiero wkraczamy w nowÂą opcjĂŞ  X x ( energetyczny i fizyczny kod , peÂłen) nie T ( czĂŞÂściowy) na bazie 2( aspekty) przez 7 wzorcĂłw energetycznych. TrochĂŞ skomplikowane sÂą te kody bo nie wyjaÂśniane ale moÂżliwe do odczytania.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

01.12.2011 Si³a Stwórcy. CzêœÌ I. Archanio³ METATRON

http://wolnaplaneta.pl/imago/images/metatron.jpg

Dzieci Jednego StwĂłrcy ktĂłry jest wszystkim,
ktĂłry dba o wszystko, ktĂłry wznosi siĂŞ ponad wszystkim
i jest pra-gruntem, pra-ÂźrĂłdÂłem i pra-materiaÂłem wszystkich BytĂłw.

Ukochane Dzieci tej jednej wszechmocnej Rzeczywisto¶ci: STWÓRCY

100100
Wyj¹tkowo potê¿na jest RzeczywistoœÌ która teraz powstaje.
Jak to dzia³a i jak mo¿na zrozumieÌ to w szczegó³ach?

1.
Poprzez to jest uzyskane po³¹czenie z 5-wymiarow¹ gêstoœci¹ Tworzenia.

1.1
To oznacza Âże planeta Gaia TERRA Xx27 odpowiada od zaraz kosmicznemu polu drgaĂą 5D.
Dopiero teraz.
To pomaga Wam obejrzeĂŚ siĂŞ z powrotem na to co znaczyÂło radziĂŚ sobie w tak ciemnym polu drgaĂą (*wibracji) ktĂłre dotychczas Was otaczaÂło.

Czy teraz juÂż wiecie, dlaczego jesteÂście tak bardzo honorowani?

2.
Ley lines (*pasma linii promieniowania geomantycznego Ziemi) transportujÂą te Energie.
Czyste krysztaÂłowe Energie ÂŚwiatÂła i uwalniajÂą je dla caÂłej ludzkoÂści i planety.

2.1
NaleÂży to zrozumieĂŚ:
to niesamowite, nie do pojĂŞcia przybieranie na czĂŞstotliwoÂści drgaĂą ludzkiego ciaÂła energetycznego bĂŞdzie krok po kroku przyjmowane na poziomie komĂłrkowym i tylko tam, gdzie Istota jest PRZYGOTOWANA.
Równie¿ i tutaj dzieje siê to we wspó³brzmieniu z woln¹ decyzj¹ Cz³owieka.

3.
KaÂżdy CzÂłowiek ktĂłry bĂŞdzie do niej (*do tej Energii) pod³¹czony jest nieosiÂągalny dla wszystkich wydarzeĂą „przyszÂłoÂści”, co oznacza iÂż jest nie do zranienia. NiezaleÂżnie od tego co stanie siĂŞ w jego otoczeniu. Bardziej dokÂładnej ochrony NIE MA w obecnym Czasie, na tym Poziomie Bytu.

3.1
To oznacza szczegó³owo ¿e ci ludzie ju¿ TERAZ ¿yj± w nowym, do nich dopasowanym Hologramie. Prawie niepostrze¿enie sta³o siê to Rzeczywisto¶ci±. Dostrzegaj± to ci, którzy coraz czê¶ciej czuj± siê tylko OBSERWATORAMI WYDARZEÑ które maj± miejsce wokó³ nich i którzy nie czuj± siê ich czê¶ci±.

TÂą kolejnÂą, kompleksowÂą WiedzÂą dotyczÂącÂą wydarzeĂą globalnych
na tym Poziomie Bytu bÂłogosÂławiĂŞ rodzaj ludzki,
Ja, ktĂłry JESTEM ZarzÂądcÂą Tworzenia i Boskim AnioÂłem OÂświecenia

METATRON

//Patrz rĂłwnieÂż: 21.11. 2011 Sto do potĂŞgi setnej. ArchanioÂł METATRON – kliknij tutaj//

www.lichtweltverlag.com

http://wolnaplaneta.pl/terra/2011/12/02/01-12-2011-sila-stworcy-czesc-i-archaniol-metatron/

====================================

Trochê mog¹ byÌ szokuj¹ce te s³owa ale uwa¿am i¿ g³ówna treœÌ jest wa¿na. nie chodzi o znieczulicê , chodzi o ca³kowity spokój , równowagê wewnêtrzn¹ i nie danie siê sprowokowaÌ do wyci¹gania energii po przez emocjonalne rozgrywki innych.

Os³abianie energetyczne bior¹cych udzia³ w transformacji mo¿e byÌ obecnie pierwszym aktem usi³owania zablokowania ich w dalszych procesach zmian , a nawet wyeliminowania w przeró¿nych "wypadkach". Spokój jest bardzo wa¿ny oraz ca³kowite zrozumienie i akceptacja wyborów innych ludzi i sytuacji zachodz¹cych w ich ¿yciach.
Czym innym jest informacja a czymÂś innym ingerencja ( nawet z dobroci serca) w cudzy Âświat. KaÂżdy ( szczegĂłlnie teraz ) musi skupiĂŚ siĂŞ sam na swoim Âżyciu , nikt zewnĂŞtrzny za niego go nie przeÂżyje.
MoÂżna pomoc w czymÂś bĂŞdÂąc poproszonym ale niewÂłaÂściwoÂściÂą jest wytyczanie nikomu drogi wedle wÂłasnych wartoÂści.
Bowiem trudne zdarzenia teraz muszÂą siĂŞ zadziaĂŚ w ich obliczu ( zawsze poprzez sytuacjĂŞ a nie deklaracje sÂłowne) ludzie ostatecznie okreÂślajÂą swoje miejsca na planach zachodzÂących zmian.

Zatem akceptacja , zrozumienie , rĂłwnowaga wewnĂŞtrzna i duÂży dystans do nadchodzÂącej fali potĂŞÂżnego wstrzÂąsu na wielu pÂłaszczyznach Âżycia. SÂą to najwaÂżniejsze na teraz odniesienia.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Integracja nowych energii i osobista ochrona

.

.

Witaj Ann. Tu Rada Dwunastu.

Jesteœmy tutaj, by siê przywitaÌ. Jesteœmy tutaj, aby ci powiedzieÌ, ¿e wiemy o zmaganiach, jakie toczysz by zintegrowaÌ energetyczne przemiany, przez jakie przechodzi teraz twój fizyczny pojazd. Widzimy, ¿e energia ta przysparza ci nieco problemów takich jak: bóle g³owy, bezsennoœÌ, problemy trawienne. S¹ one wspólne dla wielu pracowników œwiat³a, szczególnie dla tych, którzy s¹ generalnie wra¿liwi.

TwĂłj ukÂład byÂł od zawsze wraÂżliwy na energie, co tÂłumaczy dlaczego wychowanie ciebie byÂło takim wyzwaniem. PrzyszÂłaÂś na Âświat, w ktĂłrym panowaÂła atmosfera ciĂŞÂżka od gniewu, nieporozumieĂą, niskich wibracji, iluzji, sporĂłw, ciĂŞÂżkiego jedzenia, ciĂŞÂżkiego wszystkiego.  OtuliÂłaÂś samÂą siebie ochronnÂą warstwÂą znieczulenia, ktĂłra pozwalaÂła ci radziĂŚ sobie z codziennym bombardowaniem niskimi wibracjami. ZaczĂŞÂłaÂś siĂŞ budziĂŚ i oczyszczaĂŚ z tej warstwy w wieku 25 lat.  TrwaÂło to przez wiele lat; wiele dekad poÂświĂŞciÂłaÂś na duchowy, emocjonalny i umysÂłowy wysiÂłek.  Teraz natomiast przyszedÂł czas by czerpaĂŚ korzyÂści ze swojej pracy.

JesteÂś o wiele bardziej oczyszczona niÂż kiedyÂś.  Nie jesteÂś juÂż tak  skÂłonna do reakcji.  Wszystko to dzieje siĂŞ dla dobra.  Niemniej jednak, teraz, gdy pozbyÂłaÂś siĂŞ gĂŞstej warstwy ochronnej, czujesz wszystko.  KaÂżdÂą emocjĂŞ w swoim domu, w sklepach, na ulicy, w bibliotece; jesteÂś w pewnym sensie zbyt otwarta.  Musisz nauczyĂŚ siĂŞ otulaĂŚ samÂą siebie pozytywnÂą warstwÂą ochronnÂą, ktĂłrej bĂŞdziesz stale Âświadoma.  Gdy udajesz siĂŞ w miejsca publiczne, musisz sobie wizualizowaĂŚ otaczajÂący ciĂŞ ochronny kokon; w przeciwnym razie grozi ci zaraÂżenie siĂŞ od innych tym, co negatywne.

Ochrona ta ma decydujÂące znaczenie. Przekazujemy tobie  te informacje takÂże dla dobra twoich wspó³pracownikĂłw i kolegĂłw.  Piszemy te sÂłowa a raczej przelewamy je poprzez biura twojego mĂłzgu na papier dla dobra wszystkich, ktĂłrzy je czytajÂą.

SpÂływ ÂŚwiatÂła, ktĂłry miaÂł miejsce 11.11.11. sprawiÂł, Âże jesteÂście niezwykle „surowi” w sensie duchowym. Nie wystawilibyÂście noworodka na dziaÂłanie Âżywio³ów.  JesteÂście wszyscy „noworodkami”.
ÂŁagodnie chroĂącie samych siebie.  UsuĂącie siĂŞ w cieĂą, jeÂśli to konieczne.  W swoich relacjach z innymi postĂŞpujcie niezwykle ostroÂżnie i dyplomatycznie.  Energie sÂą teraz bardzo zmienne; sami moÂżecie zauwaÂżyĂŚ ile konfliktĂłw rozgrywa siĂŞ teraz na ulicach.  JeÂżeli macie ochotĂŞ zaangaÂżowaĂŚ siĂŞ w akcje protestacyjne, prosimy myÂślcie o swoim bezpieczeĂąstwie.  JeÂżeli wspieracie te protesty energetycznie, nie pochylajcie siĂŞ ze wspó³czuciem nad kaÂżdÂą krwawiÂącÂą gÂłowÂą, ktĂłrÂą zobaczycie w wiadomoÂściach, jakkolwiek byÂłoby to kuszÂące.  Wspó³czucie, jak to juÂż wczeÂśniej mĂłwiliÂśmy, jest reakcjÂą o niskich wibracjach. Empatia jest wspaniaÂła ale najlepsza jest neutralnoœÌ.

Utrzymujcie wizjĂŞ tego, co byÂście chcieli oglÂądaĂŚ a nie tego, czego nie chcecie.  Koncentrujcie swojÂą uwagĂŞ na po¿¹danym wyniku koĂącowym a nie na zamieszaniu  zwiÂązanym z obecnym procesem.  Za wszelkÂą cenĂŞ pozostawajcie w stanie rĂłwnowagi.  Kotwiczy to i rĂłwnowaÂży energetyczne fluktuacje, ktĂłre obecnie przepÂływajÂą przez wasze spoÂłeczeĂąstwo.  Zachowujcie spokĂłj i rĂłbcie swoje.  ChroĂącie siebie.  Dbajcie o swoje bezpieczeĂąstwo i dobre samopoczucie.  BÂądÂźcie pokojowo nastawieni; bÂądÂźcie ucieleÂśnieniem pokoju.

DziĂŞkujemy ci za twoje nieocenione usÂługi.  Rada Dwunastu.

18 listopada 2011, przekazaÂła Ann A.

PrzetÂłumaczyÂła Emilka

http://lifeafteryear2012.blogspot.com/2011/11/integrating-new-energies-personal.html

http://krystal28.wordpress.com/2011/12/03/integracja-nowych-energii-i-osobista-ochrona/

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2012, 22:25:13 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #132 : Grudzień 04, 2011, 15:10:10 »

Posty odbiegaj±ce od tematu wydzieli³em jako niezale¿ny w±tek: WSPÓ£CZUCIE I WSPÓ£ODCZUWANIE - czy to to samo? >>
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2011, 20:50:18 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #133 : Grudzień 04, 2011, 18:09:02 »

01.12.2011 SiÂła StwĂłrcy. CzêœÌ I. ArchanioÂł METATRON
02.12.2011 PozostaĂącie w Pokoju. ASANA MAHATARI (Saint Germain)

Ukochany Jahn,
 Ja jestem bezustannie z Wami,
 Czas, w ktĂłrym jestem obecna NIE ISTNIEJE.
 Zaufajcie i Âżyjcie, kochajcie, wszystko siĂŞ speÂłnia.

WychodÂźcie ze zrozumieniem naprzeciw,
 wychodÂźcie sobie naprzeciw w MiÂłoÂści,
 bo to co dla jednego dzisiaj jest wielkim zadaniem,
 ktĂłre naleÂży rozwiÂązaĂŚ, innemu wydaje siĂŞ drobnostkÂą
 i to zachodzi rĂłwnieÂż odwrotnie.
 WychodÂźcie sobie naprzeciw z tym zrozumieniem,
 Âże kaÂżdy z Was jest na Drodze
 i kaÂżda z DrĂłg jest ÂświĂŞta i honorowana.

Zaufajcie i Âżyjcie:
NIE SKAZUJCIE, NIE OSÂĄDZAJCIE, NIE OCENIAJCIE INNYCH
- I TEGO SIÊ TRZYMAJCIE

Pozostaniecie nieroz³¹cznÂą si³¹
 i poprzez po³¹czenie wspó³czucia, MiÂłoÂści
 i zrozumienia wszystkich przeszkĂłd na Drodze
 do ÂŚwiatÂła – wszystkie te przeszkody z lekkoÂściÂą pokonacie.

Ukochane Dzieci Ludzkie,

przychodzimy w momencie ktĂłry zagĂŞszcza godziny,
 ktĂłry w jeden dzieĂą tworzy Nowy ÂŚwiat.
 Przychodzimy w sytuacjĂŞ ktĂłra wszystko zmienia.
 BliÂżej i bliÂżej, naprawdĂŞ juÂż niedaleko.

Jak temu wyjœÌ naprzeciw?

Ze spokojem, z pewnoœci¹, z si³¹ i odwag¹
 w MiÂłoÂści a przede wszystkim w POKOJU

PozostaĂącie zawsze w Pokoju bo to jest wyzwanie tych Dni.
 Gdzie przybywa wojen, gdzie roÂśnie niezgoda i bĂŞdzie ona rozsiewana.
 Od Was to zaleÂży i od nas abyÂśmy rozpulchniali grunt Nowej Ziemi
 poprzez pokojowÂą IstotĂŞ.

Zapewne ludzie „zagotujÂą siĂŞ”, bo zostanÂą ogÂłoszone przestĂŞpstwa,
 okropieĂąstwa i czyny gwaÂłtu Ciemnych.
 PozostaĂącie zawsze w Pokoju. To jest SiÂła ÂŻycia,
 przyszÂłoœÌ tego ÂŚwiata i wielu nowych ÂŚwiatĂłw ktĂłre teraz powstanÂą.

JesteÂśmy wielkim Teamem, jesteÂśmy niepokonani,
 jeÂżeli pozostaniemy niewzruszeni starymi wiodÂącymi motywami
 i metodami postĂŞpowania.

UwaÂżajcie na swoje jĂŞzyki, bo to co dziÂś zostanie powiedziane
bĂŞdzie miaÂło wielu ludzi na ustach.

Rozpoznajcie tÂą moc, WaszÂą Moc i dopasujcie jÂą do Waszych zadaĂą
 - i postĂŞpujcie zawsze wedÂług tego.

Albowiem ci Pokojowi sÂą prawdziwymi spadkobiercami Nieba…

Jam jest wiekuiÂście z Wami
 ASANA MAHATARI

//Patrz rĂłwnieÂż: 08.07.2011 WciÂągajÂące wydarzenia. JESUS SANANDA – kliknij tutaj//

http://wolnaplaneta.pl/terra/2011/12/02/02-12-2011-pozostancie-w-pokoju-asana-mahatari-saint-germain/

Kiara
Gość
« Odpowiedz #134 : Grudzień 06, 2011, 10:29:38 »

RozwĂłj duchowy - podnoszenie wibracji to ciĂŞÂżka i wytrwaÂła praca nad sobÂą kaÂżdego z nas. To analiza siebie , swoich sÂłaboÂści i Âświadome wychodzenie z ich dominacji. Tylko taka droga istnieje dla CzÂłowieka na ziemi.
Praca wÂłasnÂą nad sobÂą samym.

Nie ma co liczyĂŚ iÂż przylecÂą zbawcy na statkach lub ktoÂś da nam jakiÂś parasol ochronny... nic z tego trzeba sobie go stworzyĂŚ samemu wÂłasnÂą mocÂą sprawczÂą.
Reszta to mydlenie oczu i zwodzenie by Ludziom siĂŞ nie udaÂło bo sÂłaby moÂże nie wiele. I to nie chodzi o samÂą moc fizycznÂą , a , o rozwĂłj duchowy poparty mocÂą sprawczÂą.
A co piszÂą inni?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ZwyciĂŞstwo, na ktĂłre musicie zapracowaĂŚ

.

NajdroÂżsi, czas, abyÂście wy, pragnÂący Wzniesienia zaczĂŞli siĂŞ na serio przygotowywaĂŚ.  Wzniesienie nie jest zwyczajnÂą, niewymagajÂącÂą przygotowaĂą sprawÂą, chociaÂż jest caÂłkiem duÂżo ÂźrĂłdeÂł, ktĂłre twierdzÂą inaczej.
Kochani, nie dajcie siĂŞ ogÂłupiĂŚ.
CzyÂż nie znaleÂźliÂście siĂŞ tu na Ziemi  po to, by zwiĂŞkszaĂŚ swojÂą ÂświadomoœÌ i wzrastaĂŚ jako ludzie, tak by iœÌ naprzĂłd w ewolucji?  Wymaga to od was, abyÂście stawali siĂŞ coraz bardziej Âświadomi tego, kim jesteÂście poprzez stawianie czoÂła, obserwacjĂŞ, akceptacjĂŞ i na koniec oczyszczenie siĂŞ z tego, co utrzymuje was w ciemnoÂści, niÂższych wibracjach i co przeszkadza wam w powiĂŞkszaniu swojego ÂświatÂła.

To wÂłaÂśnie iloraz ÂświatÂła w waszym polu decyduje o tym, czy wzrastacie.
Styl Âżycia, ktĂłry nie sÂłuÂży i nie wspiera wzrostu waszej ÂświadomoÂści uniemoÂżliwi wam osiÂągniĂŞcie Wzniesienia i opuszczenie tej trĂłjwymiarowej gĂŞstoÂści. Jak wielu innych, wy takÂże moÂżecie ÂżyczyĂŚ sobie, aby byĂŚ czĂŞÂściÂą pierwszej fali wzniesionych poprzez Gwiezdne Wrota 11.11.11 dusz, jako Âże temu wydarzeniu towarzyszyĂŚ bĂŞdzie otwarcie wielu portali prowadzÂących do wyÂższych wymiarĂłw.
Kochani, to jednak wymaga przygotowaù i zrozumienia uniwersalnego prawa odpowiedzialnoœci za samego siebie. W jaki sposób wzniesienie mia³oby wam s³u¿yÌ, nie bêd¹c wynikiem waszego zwyciêstwa? W jaki sposób zdo³acie utrzymaÌ przynale¿ne wam miejsce w wy¿szych wymiarach, je¿eli wasza œwiadomoœÌ nie bêdzie do nich wibracyjnie dostrojona?

Musicie  to zrozumieĂŚ  a takÂże zadaĂŚ sobie pytanie, jak siĂŞ ma  szeroko rozpowszechnione wierzenie, Âże jakaÂś siÂła z zewnÂątrz zstÂąpi i wykona za was ca³¹ pracĂŞ do waszego szacunku do samych siebie i ÂświadomoÂści Jam Jest? Drodzy przyjaciele, zostaliÂście stworzeni na obraz i podobieĂąstwo Boga a nie jako wtÂłoczone w ciaÂło energie, ktĂłre chcÂą aby manipulowali nimi inni, nawet jeÂśli sÂą to kierujÂące siĂŞ dobrymi intencjami siÂły, znajdujÂące siĂŞ obecnie na wyÂższym etapie rozwoju.
Nie jesteœcie po prostu pakietem czegoœ tam. Zawieracie w sobie Bosk¹ ŒwiadomoœÌ, któr¹ musicie na nowo odkryÌ, wzmocniÌ i pozwoliÌ aby objawi³a siê jako Wypromieniowanie waszej wy¿szej woli, która wyzwala was spod w³adzy ni¿szych œwiatów, by oddaÌ was œwiatom wy¿szym. I tu, na tej Ziemi macie wszelkie mo¿liwoœci, ¿eby wykonaÌ tê pracê.

Jednakowo¿, wa¿ne jest, abyœcie siê kochani nie stresowali i rozumieli swoje ograniczenia. Powolne posuwanie siê naprzód jest czasami szybsze ni¿ to gwa³towne! Musicie traktowaÌ samych siebie z szacunkiem i cierpliwoœci¹ oraz dawaÌ sobie czas, potrzebny na rozwój. Tym, co wyró¿nia wasze czasy s¹ wysoko wibruj¹ce energetyczne pr¹dy obecne teraz na Ziemi, które mog¹ wam pomóc w otwarciu waszej œwiadomoœci i przypomnieniu sobie sk¹d pochodzicie i kim tak naprawdê jesteœcie. Je¿eli bêdziecie stale pod¹¿aÌ za Matk¹ Ziemi¹, która bezustannie podwy¿sza swoje wibracje i przez to bêdziecie podwy¿szaÌ w³asne, je¿eli bêdziecie siê ci¹gle ³¹czyÌ z ni¹ oraz ze œwiat³em niebios- bêdziecie razem z Ni¹ wzrastaÌ i bêdziecie gotowi, gdy Ziemia znajdzie siê w jednej linii z Centrum Galaktyki. Chocia¿ data wyznaczona jest tu na grudzieù 2012, nie przywi¹zujcie siê do tego. Wasz indywidualny proces jest po prostu taki: indywidualny, ale wielkie i rozleg³e zmiany, które wkrótce nast¹pi¹ w waszym uk³adzie s³onecznym i na Ziemi odegraj¹ du¿¹ rolê na waszej œcie¿ce.

Musicie mieÌ na uwadze fakt, ¿e nie mo¿ecie po prostu przeskoczyÌ przez rów, zostawiaj¹c za sob¹ ca³¹ nieuœwiadomion¹ materiê. Je¿eli chcecie osi¹gn¹Ì mistrzostwo, musicie œwiadomie po³¹czyÌ wszystkie kropki, jedn¹ po drugiej. To w³aœnie prawdziwe mistrzostwo pozwala wam na prawdziw¹ i wszechogarniaj¹c¹ mi³oœÌ, poniewa¿ wype³niaj¹c wszystko mi³oœci¹, okazujecie, kim jesteœcie w istocie. Postêpuj¹c w ten sposób nie ma spraw, które pozostawilibyœcie samym sobie, wszystko zostaje objête wasz¹ mi³oœci¹.

Wasza prawdziwa Istota wykracza poza ukÂład ciaÂło-umysÂł i jest czystÂą MiÂłoÂściÂą. UkÂład ciaÂło-umysÂł istnieje w Jej obrĂŞbie.
Dlatego musicie ZnaĂŚ kaÂżdÂą najmniejszÂą nawet czÂąstkĂŞ siebie, aby faktycznie zapewniĂŚ sobie miejsce w wyÂższych wymiarach.

BÂądÂźcie Âświadomi, Âże nie jesteÂście sami podczas tego procesu!  Macie wielu pomocnikĂłw.  Musicie jednakÂże wykazaĂŚ siĂŞ wolÂą zmierzenia ze wszystkim, co pojawia siĂŞ na waszej ÂścieÂżce. A wszystko, co siĂŞ pojawia na waszej ÂścieÂżce  sÂłuÂży procesowi waszego wzniesienia i jest po prostu odzwierciedleniem waszego wnĂŞtrza. Traktujcie to jako prezent, podarowany wam, abyÂście osiÂągnĂŞli mistrzowski poziom wibracji i zwiĂŞkszali iloœÌ swojego ÂświatÂła. JeÂżeli przykÂładacie siĂŞ solidnie do caÂłego tego procesu, wĂłwczas zostanie wam z wielkim oddaniem udzielona kaÂżda potrzebna pomoc a wasz proces ulegnie znacznemu przyspieszeniu!
Wiedzcie, Âże nie ma rzeczy niemoÂżliwych ale rĂłwnieÂż, Âże w waszej linearnej rzeczywistoÂści wszystko wymaga czasu.

JeÂżeli solidnie siĂŞ przygotowujecie do wzniesienia, dzieĂą 11.11.11. okaÂże siĂŞ dla was wielkÂą pomocÂą i bĂŞdzie duÂżym krokiem naprzĂłd na waszej ÂścieÂżce do wolnoÂści od dualizmu i oddzielenia. MoÂżecie wykorzystaĂŚ ogrom ÂświatÂła i energii ktĂłry zostanie uwolniony w tym czasie jako skrzydÂła, na ktĂłrych moÂżecie polecieĂŚ i przyspieszyĂŚ wzrost swojej ÂświadomoÂści.
Wielkim wkÂładem Matki Ziemi i ÂświĂŞtem, na ktĂłre jesteÂście zaproszeni bĂŞdzie stworzenie przez NiÂą juÂż niemal kompletnej krystalicznej sieci.
Kochani, przygotowujcie siĂŞ do tego wydarzenia i skorzystajcie z niego! Podekscytowanie, radoœÌ i g³êboka wdziĂŞcznoœÌ za to, co jest wam ofiarowane to potĂŞÂżny sposĂłb aby powitaĂŚ z otwartymi ramionami to, co nadchodzi. Kochani, niebiosa zalewajÂą was swoimi bÂłogosÂławieĂąstwami.  Jest to najbardziej pomyÂślny czas.

Jam Jest Saint Germain.

PrzetÂłumaczyÂła Emilka

http://lifeafteryear2012.blogspot.com/2011/11/victory-you-must-deserve.html

http://krystal28.wordpress.com/2011/12/06/zwyciestwo-na-ktore-musicie-zapracowac/

Wszystko zale¿y wy³¹cznie od nas i od nikogo wiêcej , warto o tym pamiêtaÌ podejmuj¹c ka¿d¹ decyzjê , wa¿¹c s³owa , bo bêd¹ one decyzjonalne w dalszych naszych losach.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

05.12.2011 Nic nie pozostanie takim jakim byÂło. BABAJI EA’H SAT NAM’

Ukochany Jahn,

Ja jestem BABAJI,
Ja jestem nieskoĂączonym towarzyszem tego co czynisz
i Ja dbam o wszystko, tak wÂłaÂśnie jest.

Nic nie pozostanie takim jakim byÂło, na jakie wyglÂądaÂło.
Zmiany sÂą ogromne.

Do tego byliÂście przygotowywani w minionym Czasie,
niektĂłrzy z Was sÂą dobrze przygotowani, podczas gdy inni Âźle wyposaÂżeni sÂą na Czas ktĂłry nadchodzi.

Teraz ludzie bĂŞdÂą sprawdzani pod kÂątem ich prawdziwej wartoÂści,
prawdziwej si³y. Ich uwaga bêdzie zwrócone na ich prawdziw¹ si³ê w lustrze tego Czasu.

Pomimo tego iÂż Transformacja postĂŞpuje dalej,
zapadÂły ostateczne indywidualne decyzje.

Ci którzy teraz jeszcze siê Przebudz¹ stanowi¹ mniejszoœÌ,
pociÂąg Przebudzonej LudzkoÂści odjeÂżdÂża z peronu na ktĂłrym staÂł dÂługo.

Dzisiaj chodzi o to abyœcie pokazali Mi³oœÌ,
abyÂście otwarcie wystawili jÂą na pokaz, Âżyli niÂą – nieustraszenie, bez Âżadnego strachu.
PokaÂżcie, czego nauczyliÂście siĂŞ w Czasie ktĂłry Wam wystarczyÂł na naukĂŞ, bowiem TERAZ moÂżecie pokazaĂŚ z jakiego drewna jesteÂście wystrugani, jaka natura przebudziÂła siĂŞ w Was w tym Czasie ktĂłry zaoferowaÂł Wam te nauki ktĂłre sÂą teraz potrzebne.

JesteÂście Mistrzami tego Czasu
i to jest Czas by korzystaĂŚ z tego statusu.

Bowiem wielu z tych ktĂłrzy stawili siĂŞ w kolumnĂŞ idÂącÂą do ÂŚwiatÂła
boi siĂŞ i nie ma siÂły aby to przetrzymaĂŚ.
Dlatego zaleÂży to od Was, od Dusz Mistrzowskich,
abyÂście szli przodem, szli raÂźnym krokiem aÂż do koĂąca Czasu.

Wielu pod¹¿y za Wami, równie¿ Ci s³abi,
powolni, Âślepi, nierozsÂądni, maÂło wyprĂłbowani ktĂłrzy juÂż dawno
wyl¹dowaliby na brzegu Drogi, bo i oni pod¹¿aÌ bêd¹ do Œwiat³a
jeÂśli bĂŞdzie tylko dostatecznie ÂświeciĂŚ.

Wy jesteÂście tym ÂŚwiatÂłem!

BÂądÂźcie Âświadomi tego Âże to od Was zaleÂży, w Czasie ktĂłry rozpuszcza
niektór¹ CiemnoœÌ, abyœcie Waszym Œwiat³em mogli j¹ przebiÌ.
BÂądÂźcie i pozostaĂącie wytrwali, niezaleÂżnie od tego co Wam siĂŞ stanie,
niezaleÂżnie od tego jak wysokie bĂŞdzie wymaganie od Waszej „duchowej kondycji”.
Ciemne ustÂąpi dopiero wtedy, gdy stanie naprzeciw nieprzekupnemu i nieodwracalnemu ÂŚwiatÂłu StwĂłrcy,
gdy stanie naprzeciw Was i bêdzie musia³o rozpoznaÌ ¿e Wy czynicie Wasz¹ moc która jest Wam dana, moc która wypuszcza CiemnoœÌ do Œwiat³a.

NIE BÓJCIE SIÊ NAWET PRZEZ MGNIENIE OKA!

Ci ktĂłrzy rozsiewajÂą strach, zbudowani sÂą sami ze strachu,
bo diabeÂł boi siĂŞ ÂŚmierci najbardziej.
I niezaleÂżnie od tego jakie rozpowszechnia on lĂŞki,
pra-poczÂątek kaÂżdego strachu wywodzi siĂŞ od tego, ktĂłry najczĂŞÂściej podÂżega ten strach.

Stary Gracz opuÂściÂł juÂż dawno pole,
lecz jego „dziedzictwo” jeszcze ma na Was wpÂływ.
Przejrzyjcie tÂą GrĂŞ i ÂświeĂŚcie ÂŚwiatÂłem ktĂłrym jesteÂście,
bÂądÂźcie wszĂŞdzie MiÂłoÂściÂą.

Dajcie MiÂłoÂści oblicze,
ktĂłrego ona potrzebuje tam gdzie jesteÂście.

Rozró¿niajcie, bo to co dla jednego jest dobre,
nie jest pomocne drugiemu, bowiem Mi³oœÌ ma wiele twarzy.
Rozró¿niajcie.

JesteÂście dojrzali i uroÂśliÂście. JesteÂście dobrze dostrojeni do tego Czasu.
Szkolenia nie byÂły na darmo.

Ja jestem poÂśrĂłd Was, caÂły czas,
Ja jestem „prowadzÂącym pociÂąg”
i doprowadzĂŞ Was bezpiecznie do celu.

We mnie jesteÂście prawdziwi,
Ja jestem tym ktĂłrego nazywacie bogiem
ktĂłrego wzywacie gdy nie wiedzie co dalej.

Wiedzcie, Ja jestem zawsze z Wami, zawsze w Was i poÂśrĂłd Was,
nie woÂłajcie juÂż dÂłuÂżej, bÂądÂźcie Âświadomi jak w RzeczywistoÂści jestem Wam bliski.

SÂłuchajcie Waszej Duszy, podsÂłuchujcie Wasze Serce,
to co tam jest to jestem Ja.

BABAJI EA’H SAT NAM’

www.lichtweltverlag.com

Dlatego zaleÂży to od Was, od Dusz Mistrzowskich, abyÂście szli przodem, szli raÂźnym krokiem aÂż do koĂąca Czasu.

http://wolnaplaneta.pl/terra/2011/12/05/05-12-2011-nic-nie-pozostanie-takim-jakim-bylo-babaji-eah-sat-nam/

« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2011, 10:43:04 wysłane przez Kiara » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #135 : Grudzień 06, 2011, 23:07:38 »

Ten ostatni przekaz jest niesamowity. Przemawia to do mnie, choĂŚ jĂŞzyk nawiedzony.
Ale zwrĂłciÂłem uwagĂŞ na coÂś interesujÂącego ..

Ja jestem tym ktĂłrego nazywacie bogiem
ktĂłrego wzywacie gdy nie wiedzie co dalej.

SÂłuchajcie Waszej Duszy, podsÂłuchujcie Wasze Serce,
to co tam jest to jestem Ja
.

Nasza Dusza jest bogiem !
A przynajmniej dla nas moÂże wydawaĂŚ  siĂŞ, Âże ma boskie atrybuty. Czyli ,Âże my mamy te atrybuty. Z tym, Âże one wcale nie sÂą boskie.
Dusza wie, co dalej - to wa¿na uwaga. Bo wynika z niej, ¿e dusza widzi przysz³oœÌ. Ona (czyli my) istnieje w przysz³oœci. Dlatego siê do niej zwracamy, by pokierowa³a nas w³aœciwie poprzez ró¿ne linie ¿ycia wybieraj¹c te najkorzystniejsze.
To samo o œwiadomoœci kwantowej pisz¹ wyœmiewani (jak do tej pory) naukowcy. Pisz¹, ¿e ¿ycie jest tak niezwyk³e i niezniszczalne, poniewa¿ to, co istnieje fizycznie jest stanem uzgodnionym w przysz³oœci. To tam toczy siê ca³a "wojna" dusz. Im potrzebny jest nasz spokój, mi³oœÌ i pewnoœÌ, ¿e weŸmiemy na siebie to co dobre i z³e, ¿e ufamy im, ¿e robi¹, co mog¹ najlepiej. Jak mo¿na by inaczej, skoro to my sami.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #136 : Grudzień 08, 2011, 00:52:22 »

Mamy trudnÂą ale pozytywnÂą zapowiedz , wystarczy wytrwaĂŚ i staraĂŚ siĂŞ byĂŚ dobrym.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

06.12.2011 IœÌ w „Twoich butach”. ArchanioÂł METATRON

Wy, Ludzie jesteÂście KoronÂą Tworzenia,
punktem wyjÂścia caÂłego ÂŻycia,
jesteÂście odpowiednikiem kaÂżdej RzeczywistoÂści
- w Was jest zaprawdĂŞ wszystko JEDNYM,
zjednoczone, doskonaÂłe, w caÂłoÂści i w sobie BOSKIE.

DoÂświadczenia, wszystkie doÂświadczenia i kaÂżde doÂświadczenia sÂą dla Was moÂżliwe,
ta RzeczywistoœÌ nie jest w³asnoœci¹ ¿adnej innej Istoty w Bycie.

ZaprawdĂŞ, wiedzcie jacy jesteÂście, co Was wyraÂża, z czego czerpiecie
- z caÂłoÂści, ze wszystkiego i z niczego.

Teraz ludzkoœÌ zdecydowa³a siê na ten Poziom Rzeczywistoœci dla Podniesienia do Œwiat³a.
Teraz CiemnoœÌ chce byÌ opuszczona, teraz CiemnoœÌ zostanie zwolniona (*uwolniona).
Wy chcecie byĂŚ znĂłw bogami, ktĂłrymi jesteÂście, Wy chcecie zakoĂączyĂŚ Wasze doÂświadczenia
i znaleŸÌ wejœcie do Krêgów Poziomów Œwiat³a Bytu i tak siê stanie.

Do tego czasu naleÂży zrozumieĂŚ Czas i rozpoznaĂŚ cuda.

W tym czasie jest od Was wymagane.
Wiedzcie, Âże kaÂżdy CzÂłowiek dostanie swoje zadanie,
do ktĂłrego siĂŞ sam zaklasyfikowaÂł i ktĂłre wybraÂł
wtedy, przed Eonami i na ten Czas. Nie ma: „niemoÂżliwe”,
nie ma Âżadnego „nie do wytrzymania” lub Âżadnego „nie do wykonania”
i „nie do pokonania”
- kaÂżdy CzÂłowiek w tych dniach zostanie skonfrontowany z jego PotencjaÂłami
i doprowadzony przy tym do granic jego wytrzymaÂłoÂści,
poprzez co rozszerzacie siĂŞ, roÂśniecie i cali stajecie siĂŞ boscy.

Im dalej rozszerzacie siĂŞ w Waszej ÂŚwiadomoÂści i im wiĂŞcej siĂŞ sami przeÂżywacie jako wiedzÂąca Istota,
tym Âłatwiejsze bĂŞdÂą wszystkie wyzwania na ktĂłrych wiele napotkacie, wiele przejdziecie i pokonacie.

To co dla jednego jest wielkÂą przeszkodÂą,
jest dla drugiego juÂż dawno „zaÂłatwionym” zadaniem.
Nie oceniajcie, nie szacujcie i nie osÂądzajcie,
jeÂśli napotykacie Ludzkie RodzeĂąstwo ktĂłre wydaje siĂŞ
jakby zablokowali siĂŞ (*utknĂŞli) w swoich Tematach.

Ci ktĂłrzy wybrali Podnoszenie siĂŞ,
zaliczÂą wszystkie zadania w odpowiednim czasie
- i wiedzcie rĂłwnieÂż Âże istniejÂą ludzie z Wysokimi Zadaniami
jak i ludzie ktĂłrzy wybrali MaÂły KrÂąg doÂświadczeĂą.

SÂą ludzie ktĂłrzy „idÂą przodem”,
którzy reprezentuj¹ pra-si³ê Przemiany
i sÂą teÂż ludzie ktĂłrzy zaledwie niosÂą na swoich barkach wÂłasnÂą zbrojĂŞ,
poprzez co konfrontowani bĂŞdÂą z innymi procesami ich rozwoju.

Dla wszystkich jest tak samo: musi zachodziĂŚ tÂłumaczenie ludzkich TematĂłw
lecz rozró¿niajcie równie¿ i wœród tych zleceù (*zadaù).

Zacznijcie adoptowaÌ w sobie dobrodusznoœÌ (*³agodnoœÌ) bo wielu ludzi idzie do Œwiat³a,
a jednak kaÂżdy jest wyjÂątkowÂą ekspresjÂą swojego JA i swojej boskoÂści.

Podnosi siĂŞ nadal Energia na tej Ziemi
- to fakt ktĂłry bĂŞdzie tak dÂługo aktualny,
aÂż proces Podniesienia bĂŞdzie zakoĂączony.
Wielu przeÂżywa totalnÂą „awariĂŞ” ich systemĂłw cielesnych,
wielu roÂśnie ponad siebie
i zaczynajÂą dziaÂłaĂŚ z ich juÂż aktywowanej boskiej ÂŚwiadomoÂści komĂłrkowej.
Wszystko jest w tym czasie, wszystko oferuje ten Czas,
wszystko osiÂąga siĂŞ w tym Czasie.

B¹dŸcie czujni, pozostaùcie zakotwiczeni we wspó³czuciu i dobrotliwoœci,
bo nie wiecie co majÂą do dÂźwigania w ludzkim Bycie Wasi Bracia i Siostry,
bo nie znacie „butĂłw” w ktĂłrych kroczy Wasze RodzeĂąstwo.

PozostaĂącie w Pokoju, z dala od osÂądzania i ocen,
a bĂŞdziecie gwarantami tego Âże ta Przemiana – pomimo dramatyzmu – nastÂąpi dla Was w innym ÂŚwiecie.
Niech stanie siĂŞ ÂŚwiatÂło.

Ja jestem
METATRON

//Patrz: 19.07.2011 Cnota czwarta: Wspó³czucie. RAMTHA
– kliknij tutaj//

www.lichtweltverlag.com

=============================================

Mamy trudnÂą ale pozytywnÂą zapowiedz , wystarczy wytrwaĂŚ i staraĂŚ siĂŞ byĂŚ dobrym.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

06.12.2011 IœÌ w „Twoich butach”. ArchanioÂł METATRON

Wy, Ludzie jesteÂście KoronÂą Tworzenia,
punktem wyjÂścia caÂłego ÂŻycia,
jesteÂście odpowiednikiem kaÂżdej RzeczywistoÂści
- w Was jest zaprawdĂŞ wszystko JEDNYM,
zjednoczone, doskonaÂłe, w caÂłoÂści i w sobie BOSKIE.

DoÂświadczenia, wszystkie doÂświadczenia i kaÂżde doÂświadczenia sÂą dla Was moÂżliwe,
ta RzeczywistoœÌ nie jest w³asnoœci¹ ¿adnej innej Istoty w Bycie.

ZaprawdĂŞ, wiedzcie jacy jesteÂście, co Was wyraÂża, z czego czerpiecie
- z caÂłoÂści, ze wszystkiego i z niczego.

Teraz ludzkoœÌ zdecydowa³a siê na ten Poziom Rzeczywistoœci dla Podniesienia do Œwiat³a.
Teraz CiemnoœÌ chce byÌ opuszczona, teraz CiemnoœÌ zostanie zwolniona (*uwolniona).
Wy chcecie byĂŚ znĂłw bogami, ktĂłrymi jesteÂście, Wy chcecie zakoĂączyĂŚ Wasze doÂświadczenia
i znaleŸÌ wejœcie do Krêgów Poziomów Œwiat³a Bytu i tak siê stanie.

Do tego czasu naleÂży zrozumieĂŚ Czas i rozpoznaĂŚ cuda.

W tym czasie jest od Was wymagane.
Wiedzcie, Âże kaÂżdy CzÂłowiek dostanie swoje zadanie,
do ktĂłrego siĂŞ sam zaklasyfikowaÂł i ktĂłre wybraÂł
wtedy, przed Eonami i na ten Czas. Nie ma: „niemoÂżliwe”,
nie ma Âżadnego „nie do wytrzymania” lub Âżadnego „nie do wykonania”
i „nie do pokonania”
- kaÂżdy CzÂłowiek w tych dniach zostanie skonfrontowany z jego PotencjaÂłami
i doprowadzony przy tym do granic jego wytrzymaÂłoÂści,
poprzez co rozszerzacie siĂŞ, roÂśniecie i cali stajecie siĂŞ boscy.

Im dalej rozszerzacie siĂŞ w Waszej ÂŚwiadomoÂści i im wiĂŞcej siĂŞ sami przeÂżywacie jako wiedzÂąca Istota,
tym Âłatwiejsze bĂŞdÂą wszystkie wyzwania na ktĂłrych wiele napotkacie, wiele przejdziecie i pokonacie.

To co dla jednego jest wielkÂą przeszkodÂą,
jest dla drugiego juÂż dawno „zaÂłatwionym” zadaniem.
Nie oceniajcie, nie szacujcie i nie osÂądzajcie,
jeÂśli napotykacie Ludzkie RodzeĂąstwo ktĂłre wydaje siĂŞ
jakby zablokowali siĂŞ (*utknĂŞli) w swoich Tematach.

Ci ktĂłrzy wybrali Podnoszenie siĂŞ,
zaliczÂą wszystkie zadania w odpowiednim czasie
- i wiedzcie rĂłwnieÂż Âże istniejÂą ludzie z Wysokimi Zadaniami
jak i ludzie ktĂłrzy wybrali MaÂły KrÂąg doÂświadczeĂą.

SÂą ludzie ktĂłrzy „idÂą przodem”,
którzy reprezentuj¹ pra-si³ê Przemiany
i sÂą teÂż ludzie ktĂłrzy zaledwie niosÂą na swoich barkach wÂłasnÂą zbrojĂŞ,
poprzez co konfrontowani bĂŞdÂą z innymi procesami ich rozwoju.

Dla wszystkich jest tak samo: musi zachodziĂŚ tÂłumaczenie ludzkich TematĂłw
lecz rozró¿niajcie równie¿ i wœród tych zleceù (*zadaù).

Zacznijcie adoptowaÌ w sobie dobrodusznoœÌ (*³agodnoœÌ) bo wielu ludzi idzie do Œwiat³a,
a jednak kaÂżdy jest wyjÂątkowÂą ekspresjÂą swojego JA i swojej boskoÂści.

Podnosi siĂŞ nadal Energia na tej Ziemi
- to fakt ktĂłry bĂŞdzie tak dÂługo aktualny,
aÂż proces Podniesienia bĂŞdzie zakoĂączony.
Wielu przeÂżywa totalnÂą „awariĂŞ” ich systemĂłw cielesnych,
wielu roÂśnie ponad siebie
i zaczynajÂą dziaÂłaĂŚ z ich juÂż aktywowanej boskiej ÂŚwiadomoÂści komĂłrkowej.
Wszystko jest w tym czasie, wszystko oferuje ten Czas,
wszystko osiÂąga siĂŞ w tym Czasie.

B¹dŸcie czujni, pozostaùcie zakotwiczeni we wspó³czuciu i dobrotliwoœci,
bo nie wiecie co majÂą do dÂźwigania w ludzkim Bycie Wasi Bracia i Siostry,
bo nie znacie „butĂłw” w ktĂłrych kroczy Wasze RodzeĂąstwo.

PozostaĂącie w Pokoju, z dala od osÂądzania i ocen,
a bĂŞdziecie gwarantami tego Âże ta Przemiana – pomimo dramatyzmu – nastÂąpi dla Was w innym ÂŚwiecie.
Niech stanie siĂŞ ÂŚwiatÂło.

Ja jestem
METATRON

//Patrz: 19.07.2011 Cnota czwarta: Wspó³czucie. RAMTHA
– kliknij tutaj//

www.lichtweltverlag.com

http://wolnaplaneta.pl/terra/2011/12/07/06-12-2011-isc-w-twoich-butach-archaniol-metatron/

==================================

Ja tam bym siĂŞ tak bardzo nie rajcowaÂła tymi rewelacjami, spokojnie poczekajmy robiÂąc swoje i korzystajÂąc z naszej mÂądroÂści.

Ziemia to nasz DOM i my sami mamy w nim zrobiĂŚ porzÂądki oraz zadbaĂŚ o siebie. Nasza osobista siÂła to nasza pozycja we WszechÂświecie.
Po co oni tak bardzo chcÂą siĂŞ manifestowaĂŚ? Na wszystko niech przyjdzie naturalna pora , ludzie majÂą byĂŚ gotowi pod kaÂżdym wzglĂŞdem.

Czyli nasz rozwĂłj osobisty daje nam przewagĂŞ we wszystkich ukÂładach bo inaczej rozmawia siĂŞ z osobÂą mÂądrÂą i silnÂą niÂż sÂłabÂą i ograniczonÂą.
Stawiajmy na siebie!

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

To jest wasz wybĂłr, jak dÂługo chcecie przebywaĂŚ w okreÂślonym wymiarze

.
Kiedy koncentrujecie siĂŞ na przyszÂłoÂści, powinniÂście odczuwaĂŚ dookoÂła siebie wznoszÂącÂą energiĂŞ, a jeÂśli nie, dajcie sobie czas by odprĂŞÂżyĂŚ siĂŞ w spokojnym otoczeniu i tam na pewno jÂą poczujecie.  Nie ma potrzeby dÂźwigania ciĂŞÂżaru Âświata na waszych ramionach, pozwĂłlcie mu znaleŸÌ drogĂŞ do jego koĂąca, bo to jest cechÂą charakterystycznÂą tych czasĂłw, w ktĂłrych Âżyjecie.  PowinniÂście byĂŚ wystarczajÂąco pewni co do waszego przeznaczenia, aby wierzyĂŚ, Âże znajdujecie siĂŞ na granicy wielkich zmian, ktĂłre wprowadzÂą was na innÂą drogĂŞ pozostawiajÂąc za sobÂą stary paradygmat.  Wznoszenie siĂŞ jest waszÂą przyszÂłoÂściÂą, jeÂśli pragniecie je osiÂągn¹Ì i wiele wysiÂłku jest wkÂładane w to, aby kaÂżdy z was byÂł w kontakcie z prawdÂą.  Czy stanie siĂŞ to czĂŞÂściÂą waszych przekonaĂą, przez zastÂąpienie faÂłszywych nauk, jest to kaÂżdego osobisty wybĂłr.

NadszedÂł czas, abyÂście stali siĂŞ odpowiedzialni ze swojÂą przyszÂłoœÌ i nie polegali na innych, zwÂłaszcza jeÂśli nie macie pewnoÂści, Âże mĂłwiÂą prawdĂŞ.  Tu wÂłaÂśnie dochodzi do gÂłosu wasza intuicja, ktĂłrej bĂŞdziecie mogli zaufaĂŚ o ile nie pozwolicie, aby wasze ego dyktowaÂło wam coÂś przeciwnego.  Nieraz ludzie sÂą niechĂŞtni porzuciĂŚ swoje ulubione teorie i wolÂą ÂżyĂŚ z niepewnoÂściÂą jak z towarzyszem podró¿y.  Rozumiemy jak trudno jest uznaĂŚ fakt bycia oszukiwanym przez tych, ktĂłrym okazaliÂście zaufanie.  Gdy jednak zdecydujecie siĂŞ byĂŚ sobÂą, przekonacie siĂŞ, Âże znajdziecie wiele informacji i przewodnictwa, ktĂłre was poprowadzi wÂłaÂściwÂą drogÂą.

Kiedy szukacie celu Âżycia, zacznijcie od uznania faktu, Âże istnieje tylko Jeden BĂłg, w ktĂłrym zawarte jest caÂłe Âżycie.  MĂłwiÂąc inaczej oczyœÌcie wszelkie zewnĂŞtrzne pozory dotyczÂące ró¿nych religii bĂŞdÂących do siebie w opozycji, poniewaÂż Âżadna nie ma monopolu na prawdĂŞ.  Jak juÂż mĂłwiliÂśmy, wasze Âżycie jest nieÂśmiertelne i nie jesteÂście ciaÂłem, gdyÂż zmieniacie formĂŞ za kaÂżdym razem kiedy siĂŞ inkarnujecie.  Mimo tego wasza dusza bĂŞdÂąca iskrÂą boskÂą jest niezniszczalna i wzrasta przez doÂświadczenia ewolucyjne zawsze starajÂąc siĂŞ osiÂągn¹Ì wyÂższe wymiary oraz ÂŹrĂłdÂło Wszystkiego Co Jest.  JeÂśli moÂżecie przyj¹Ì te sÂłowa jako prawdziwe, da wam to podstawĂŞ, aby wzrastaĂŚ i stawaĂŚ siĂŞ bardziej oÂświeconymi.

WiĂŞkszoœÌ ludzi sÂłyszaÂła o Mistrzach i kiedy oni bĂŞdÂą przebywaĂŚ na Ziemi, ich nauki pozwolÂą wam zorientowaĂŚ siĂŞ jak jesteÂście zaawansowani w waszych wierzeniach.  NiektĂłrzy znajdÂą siĂŞ w sytuacji, w ktĂłrej nie majÂą szczegĂłlnych wierzeĂą i poczujÂą, Âże nie sÂą gotowi by podj¹Ì decyzjĂŞ dotyczÂącÂą zmiany kierunku swojego Âżycia.  Nie bĂŞdÂą oni zmuszani do niczego innego, lecz wyraÂźnie nie bĂŞdÂą przygotowani by wyjœÌ z 3W.  Zatem, bĂŞdÂą kontynuowaĂŚ swoje doÂświadczenia w tym samym wymiarze, aÂż zdecydujÂą siĂŞ przebudziĂŚ.  W Âżadnym wypadku nie naleÂży traktowaĂŚ tego jako poraÂżkĂŞ, gdyÂż to jest wasz wybĂłr jak dÂługo chcecie przebywaĂŚ w okreÂślonym wymiarze.  Prawda jest taka, Âże kiedy zamieniacie siĂŞ w Istoty ÂŚwiatÂła, macie silne pragnienie d¹¿enia do wyÂższych wymiarĂłw.

W waszej staroÂżytnej historii znajduje siĂŞ wiele referencji do bogĂłw, ktĂłrzy przybywali na ZiemiĂŞ i bardzo czĂŞsto nazwano ich “Ci, ktĂłrzy przyszli z nieba”. Trudno byÂłoby znaleŸÌ bardziej trafne okreÂślenie i oznacza dokÂładnie to, co mĂłwi.  Teraz, kiedy juÂż zapoznaliÂście siĂŞ z naszymi statkami na waszym niebie, zdajecie sobie sprawĂŞ, Âże to odnosi siĂŞ do Istot z Kosmosu.  Kilka tysiĂŞcy lat temu byliÂśmy widziani przez CzÂłowieka jako bogowie i to tÂłumaczy  utrzymywanie tego w tajemnicy przez tak dÂługi czas.  Jednak nie wszystkie kontakty byÂły w intencji niesienia pomocy i niektĂłrzy skorzystali z waszych wierzeĂą, ze sÂą bogami, co spowodowaÂło niewÂłaÂściwÂą interpretacjĂŞ  prawdziwych zamiarĂłw naszego kontaktowania siĂŞ z wami.  Lecz cieszymy siĂŞ, Âże obecnie wiĂŞkszoœÌ z was traktuje nas jak Istoty ÂŚwiatÂła.  Z nastaniem wysokich wibracji, ktĂłre bĂŞdÂą istnieĂŚ na Ziemi, nie bĂŞdzie juÂż moÂżliwe, aby istoty o niskich wibracjach dostaÂły siĂŞ na ZiemiĂŞ.

W drugiej poÂłowie przyszÂłego roku, Lemurianie, ktĂłrzy sÂą waszymi staroÂżytnymi BraĂŚmi i Siostrami do³¹czÂą do was z WewnĂŞtrznej Ziemi i wraz z innymi odwiedzajÂącymi bĂŞdziecie siĂŞ wiele uczyĂŚ.  BĂŞdzie wiĂŞcej niÂż wystarczajÂąca iloœÌ pomocy w ró¿nych projektach, do ktĂłrych bĂŞdziecie wezwani.  OczywiÂście to nie zakoĂączy siĂŞ ze Wzniesieniem, poniewaÂż jest to poczÂątek nowej ery wspó³pracy, aby wynieœÌ was do poziomu Galaktycznych Istot.  Tak wiĂŞc  najbliÂższe lata bĂŞdÂą naprawdĂŞ ekscytujÂące, i rĂłwnieÂż osiÂągniecie taki poziom, gdzie zmiany w waszym ciele fizycznym przezwyci꿹 stany, ktĂłre wczeÂśniej prowadziÂły do ​​starzenia siĂŞ.

PowiedzieliÂśmy wam juÂż wiele o zmianach w przyszÂłoÂści, ale musimy dodaĂŚ, Âże nie wszystko wydarzy w ciÂągu najbliÂższych 12 miesiĂŞcy.  Jednak szybkoœÌ, z jakÂą bĂŞdÂą one nadchodziĂŚ bĂŞdzie was bardzo zajmowaĂŚ.  Wasz poziom ÂświadomoÂści zostaÂł podniesiony 11.11.11. i nadal bĂŞdzie wzrastaĂŚ w dalszej przyszÂłoÂści.  W zwiÂązku z tym staniecie siĂŞ wszechwiedzÂący i zasÂłuÂżycie na prawo miana Mistrza.  PamiĂŞtajcie, Âże kiedyÂś osiÂągnĂŞliÂście juÂż taki wysoki poziom ÂświadomoÂści, lecz kiedy popadliÂście w dualizm utraciliÂście wiele z niego.

Kochani,  my z Federacji Galaktycznej  zebraliÂśmy siĂŞ w te ostatnie dni ostatniego KabaÂła, ktĂłry moÂże zaoferowaĂŚ teraz tylko symboliczny opĂłr, gdyÂż ich moc zostaÂła powaÂżnie osÂłabiona.  Zawsze byliÂśmy w stanie podró¿owaĂŚ na waszym niebie doœÌ bezpiecznie, a od czasu do czasu dowiadywaliÂście siĂŞ o rozbitych statkach, naleÂżaÂły one niezmiennie do intruzĂłw, takich jak Szaraki i ich przyjació³ ReptylianĂłw.  WkrĂłtce bĂŞdziemy czuĂŚ siĂŞ swobodniej i bĂŞdziemy bardziej otwarci w podró¿ach wokó³ Ziemi, gdyÂż naszym zamiarem jest, aby wiĂŞcej z was zobaczyÂło nasze statki.  Wkraczacie w okres duÂżej aktywnoÂści na Ziemi i poza niÂą.  Ta Boska data Ujawnienia szybko siĂŞ zbliÂża i niezbĂŞdne przygotowania do jego ogÂłoszenia muszÂą byĂŚ zrobione.

Jestem SaLuSa z Syriusza i chciaÂłbym zobaczyĂŚ waszÂą radoœÌ i wzruszenie kiedy pierwsi z was zostanÂą zaproszeni do wejÂścia na nasze statki.  MoÂżemy opowiedzieĂŚ wszystko co chcielibyÂście wiedzieĂŚ na temat nas i naszych statkĂłw, lecz nie zastÂąpi to doÂświadczenia z pierwszej rĂŞki w celu doznania prawdziwych wraÂżeĂą.  Poznanie nas rozproszy takÂże jakiekolwiek ostatnie wÂątpliwoÂści odnoÂśnie nas.  Kiedy mĂłwimy, Âże wysyÂłamy wam naszÂą miÂłoœÌ, jest to coÂś, co rzeczywiÂście poczujecie w naszej obecnoÂści.

DziĂŞkujĂŞ SaLuSa

Mike Quinsey,  18 listopad 2011

PrzetÂłumaczyÂła z hiszpaĂąskiego LudmiÂła, edycja Krystal

http://galacticchannelings.com/english/mike18-11-11.html

http://krystal28.wordpress.com/2011/12/08/to-jest-wasz-wybor-jak-dlugo-chcecie-przebywac-w-okreslonym-wymiarze/

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2012, 22:28:53 wysłane przez Dariusz » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #137 : Grudzień 08, 2011, 12:47:28 »

PrzekazaÂł NiebiaĂąski WĂŞdrowiec - November 19, 2011

Pozdrowienia od Federacji

OmĂłwimy dzisiaj plan Ujawnienia, ktĂłry siĂŞ dokonuje w waszym Âświecie. WÂłaÂśnie skapitulowaÂło dwĂłch liderĂłw waszego Kabala i kluczowi czÂłonkowie grupy odpowiedzialnej za faÂłszerskie operacje majÂące na celu podwaÂżanie naszego Ujawnienia. UsuniĂŞto ich do bezpiecznych rejonĂłw, aby pozostawali oni poza zasiĂŞgiem tych, ktĂłrzy by prĂłbowali zasiĂŞgn¹Ì ich autorytetu i wprowadzenia w Âżycie planĂłw stworzonych przez IluminatĂłw dla scenariusza Ujawnienia. Bez szkody dla innych zostali oni efektywnie zneutralizowani.

PowinniÂście pamiĂŞtaĂŚ, Âże na waszej planecie dziaÂłajÂą dwie caÂłkiem odmienne siÂły. Jedna z nich pochodzi od pozaÂświatowych istot, ktĂłre chcÂą kontrolowaĂŚ was za pomocÂą waszych wÂłasnych gatunkĂłw ludzkich zajmujÂących wysokie stanowiska i posiadajÂących moc i zaufanie innych. Dali siĂŞ oni przekupiĂŚ wÂładzy i chciwoÂści. DrugÂą si³ê stanowiÂą ci wszyscy ludzie – sÂługusy, ktĂłrzy wybrali, aby odsun¹Ì siĂŞ od swojego gatunku dla sÂłuÂżenia ciemnoÂści. Zajmiemy siĂŞ tymi z poza Ziemi jak juÂż to poprzednio robiliÂśmy, w³¹cznie z destrukcjÂą ich podwodnych obiektĂłw, z ktĂłrych dziaÂłali przez bardzo dÂługi czas. Kiedy przyjdzie wÂłaÂściwy czas wymierzenie sprawiedliwoÂści wszystkim tym z waszego wÂłasnego Âświata i gatunku bĂŞdzie naleÂżaÂło do was samych. Na tÂą okolicznoœÌ bĂŞdÂą istniaÂły wasze systemy. JesteÂśmy przekonani, Âże skutkiem tego procesu bĂŞdÂą humanitarne uczynki, nie zemsta, ktĂłra jest marnowaniem energii i sÂłuÂży tylko wiĂŞkszemu wytwarzaniu ciemnoÂści.

Boski plan juÂż siĂŞ dokonuje. MoÂżecie oczekiwaĂŚ od nas przesÂłania, ktĂłre dostarczymy ludziom waszego Âświata, kiedy przybĂŞdziemy. PrzesÂłanie to ominie wszystkie wasze instytucje i dotrze nieskaÂżone i niezmienione bezpoÂśrednio do ludzi. Powiemy do was tak:

Ludzie tego Âświata. Nie bĂłjcie siĂŞ, gdyÂż przychodzimy w pokoju. W nastĂŞpujÂących dniach bĂŞdziecie mogli siĂŞ z nami spotkaĂŚ. Na razie prosimy, abyÂście nie panikowali i nie mieli strachu przed nami. Przybywamy z ró¿nych czĂŞÂści WszechÂświata i spoza niego, aby wam pomĂłc w tych nadchodzÂących dniach. Nie chcemy was pokonaĂŚ, zniewoliĂŚ ani was kontrolowaĂŚ. Te dni, kiedy mieliÂście wÂładcĂłw sÂą skoĂączone. JesteÂście wolni. PrzyszliÂśmy po to, aby dopilnowaĂŚ, aby ta wolnoœÌ siĂŞ dokonaÂła. Pragniemy tylko miÂłoÂści i pokoju. JesteÂśmy tu po to, aby daĂŚ wam waszÂą prawdziwÂą historiĂŞ, mozaikĂŞ tego, kim jesteÂście i kim siĂŞ staliÂście. Jest to prawda, ktĂłrÂą ukrywano przed wami przez dÂługi czas. JesteÂśmy waszÂą rodzinÂą i pragniemy po³¹czyĂŚ siĂŞ z wami jako jedno spoÂłeczeĂąstwo. W nadchodzÂącym czasie wasi liderzy poinformujÂą was o naszej obecnoÂści w waszym Âświecie jeszcze przed waszymi narodzinami. Pragniemy abyÂście zostali obywatelami kosmicznymi i abyÂście odwiedzili z nami gwiazdy. Czas waszego rozwoju nadszedÂł, a razem z nim przychodzi ogromna odpowiedzialnoœÌ, wiĂŞc jesteÂśmy tu po to, aby zaproponowaĂŚ wam swojÂą pomoc.

To zapoczÂątkuje nasz dyskurs z waszÂą ludzkÂą rasÂą. Jest to przesÂłanie, ktĂłre przekaÂżemy kaÂżdemu i wszĂŞdzie kiedy moment na to bĂŞdzie wÂłaÂściwy. Ten moment naleÂży do was. Ale zamierzenia co do tego co ma póŸniej nastÂąpiĂŚ, sÂą juÂż ustanowione i bĂŞdÂą wprowadzane w Âżycie dokÂładnie tak, jak to zaplanowaliÂśmy. Nasz czas z dala od was zmniejsza siĂŞ co minutĂŞ. Zawsze jesteÂśmy z wami. Czujemy waszÂą utratĂŞ wiary w ten proces i brak waszego zaufania w nasze wysiÂłki posuwania tego procesu to do przodu. Nie zawiedziemy was. Wy nie moÂżecie zawieœÌ samych siebie.

JesteÂście w rzeczy samej wspaniaÂłymi i potĂŞÂżnymi duchowymi istotami. Wasz czas, aby doÂświadczyĂŚ tej wiedzy wÂłaÂśnie nadszedÂł. Przynosimy wam radoœÌ, miÂłoœÌ i wewnĂŞtrzny spokĂłj jako nasze prezenty dla was. BÂądÂźcie przygotowani na nastĂŞpny etap tego procesu, gdyÂż zaleÂży on od was.

PozostaĂącie w pokoju.

PrzetÂłumaczyÂła Viola

http://galacticchannelings.com/polski/wanderer19-11-11.html

Kiara
Gość
« Odpowiedz #138 : Grudzień 08, 2011, 12:55:47 »

Jak dla mnie taki tekst jest usiÂłowaniem manipulacji naszymi reakcjami z nastawieniem na jeden konkret wiarygodny z tego ÂźrĂłdÂła.

Z takimi przekazami byÂła bym bardzo ostroÂżna , bowiem sÂą zdecydowanym ukierunkowaniem naszych zachowaĂą. StawiajÂą przekazujÂących jako jedynych dobrych zbawcĂłw.

To mi siĂŞ nie podoba.

kiara UÂśmiech UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #139 : Grudzień 08, 2011, 12:57:40 »

Jak dla mnie taki tekst jest usiÂłowaniem manipulacji naszymi reakcjami z nastawieniem na jeden konkret wiarygodny z tego ÂźrĂłdÂła.

Z takimi przekazami byÂła bym bardzo ostroÂżna , bowiem sÂą zdecydowanym ukierunkowaniem naszych zachowaĂą. StawiajÂą przekazujÂących jako jedynych dobrych zbawcĂłw.

To mi siĂŞ nie podoba.

kiara UÂśmiech UÂśmiech

mi teÂż, ale te przekazy "idÂą" razem tym samym "kanaÂłem" info.,-
wiĂŞc ciÂągle manipulacja..?

Kiara
Gość
« Odpowiedz #140 : Grudzień 08, 2011, 13:09:26 »

MogÂą uÂżywaĂŚ tego samego nazewnictwa ( wiele jest krĂŞtactw) co wcale nie musi znaczyĂŚ iÂż mĂłwiÂą te same grupy , czy tak , czy tak ja im nie ufam.
Pewne informacje siĂŞ potwierdzajÂą z mojÂą wiedzÂą , ale sa przekazywane tak jak by to oni byli sprawcami tych zmian.
A wcale tak nie jest.

kiara UÂśmiech UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #141 : Grudzień 08, 2011, 13:15:08 »

wszystkie te przekazy sÂą na tej stronie- http://galacticchannelings.com/index.html
ale nie wszystkie sÂą tÂłumaczone na polski,-
a opiniê ka¿dy mo¿e sobie wyrobiÌ sam. Ja to czytam z przymró¿eniem oka, ale jak zawsze jakieœ ziarenko prawdy mo¿e w tym byÌ.

pozdr. UÂśmiech

Kiara
Gość
« Odpowiedz #142 : Grudzień 08, 2011, 14:44:58 »

Faktycznie ktoœ sobie zada³ przeolbrzymi trud by informacje te pop³ynê³y na ca³¹ ziemiê.

Ale to nie istotne jakie byÂły pierwotne zaÂłoÂżenia , bo i tak rezultat bĂŞdzie zgodny z planem StwĂłrcy.
OczywiÂście gdy nie staÂły siĂŞ usilnie tworzone plany trzeba pogodziĂŚ siĂŞ z tym co jest i albo pozostaĂŚ w III wymiarze  ( co uczyni sporo osĂłb) albo zdecydowaĂŚ siĂŞ na pracĂŞ nad sobÂą i przekroczyĂŚ progi osobistej niemocy.

ja teÂż podchodzĂŞ do tych rewelacji z duÂżym dystansem , bo czujĂŞ w nich wykorzystywanie prawdziwych informacji z tendencjÂą do gloryfikowania siebie.
Ale niektĂłre sÂą ciekawie napisane i myÂślĂŞ iÂż one pochodzÂą z przekazĂłw ZaÂświatowych , jednak sporo z nich ( moim zdaniem) jest pisanych przez jednÂą i tÂą samÂą osobĂŞ podpisujÂąca siĂŞ wieloma imionami. PochodzÂą z ziemi i jest to "zabawa" ludÂźmi , eksperyment na du¿¹ skalĂŞ  z przejĂŞciem w sposĂłb telepatyczny wÂładzy nad mĂłzgiem CzÂłowieka.

To jest dla mnie perfidna manipulacja i jej mĂłwiĂŞ temu NIE! NIE! NIE! i STOP!

ReasumujÂąc  , tak , czy inaczej proces rozwoju duchowego postĂŞpuje , zmiana wymiaru nastÂąpi, ujawnienie siĂŞ innych cywilizacji stanie siĂŞ faktem i tych nadziemnych i tych podziemnych.
CzÂłowiek uwolni siĂŞ z blokad energetycznych , ktĂłre uniemoÂżliwiajÂą mu naturalny rozwĂłj. NastÂąpi prawdziwe poznanie istoty StwĂłrcy na tle
nieprawdziwej informacji religijnej.
ZmieniÂą siĂŞ struktury polityczno - administracyjne Âświata , otworzone zostanÂą nowe moÂżliwoÂści technologiczne z nowym rodzajem ÂźrĂłdeÂł energetycznych.
Zmieni siê ca³kowicie administracja na ziemi , skorumpowane œrodowiska skompromitowane przeró¿nymi decyzjami odejd¹.
PowrĂłci dawna wiedza o historii LudzkoÂści i ziemi oraz celu naszego tu Âżycia , Ludziom zostanie przekazana wiedza prawdziwa otwierajÂąca ponownie ich dawne moÂżliwoÂści.

Zmieni siĂŞ caÂłkowicie system wartoÂści jego podstawa , nie bĂŞdzie niÂą w Âżadnym wypadku pieniÂądz.
BĂŞdzie niÂą dobro  , wszystko co przynosi Ludziom dobro , szczĂŞÂście , radoœÌ , bĂŞdzie miaÂło wartoœÌ i bĂŞdzie jÂą wyznaczaÂło. Wszystko co przynosi bĂłl cierpienie , smutek , bĂŞdzie odsuwane jako niechciane.

W kontekÂście tej wartoÂści popatrzcie na karĂŞ Âśmierci, czy odbieranie komukolwiek Âżycia jest dobrem jako akt darzenie? To tylko mala dygresja, czy jest czymÂś nieodwracalnie zÂłym? zarĂłwno w stosunku do ofiary jak i oprawcy.
Nie têdy prowadzi droga rozwoju Ludzkoœci , stare systemy wartoœci musz¹ odejœÌ , ludzie upieraj¹cy siê przy ich trwaniu równie¿ , by mogli zrozumieÌ nieprawid³owoœÌ tych decyzji w cyklu rozwoju Ludzkoœci.

Przed LudzkoÂściÂą otwiera siĂŞ nowy etap doÂświadczeĂą istnienia z nowymi piĂŞknymi moÂżliwoÂściami , jedni uwierzÂą inni nie , ale nie starajmy siĂŞ oceniaĂŚ. Pozostawmy te decyzje kaÂżdemu na jego miarĂŞ jako jego dobro.

Ja siê bardzo cieszê z tych piêknych perspektyw Ludzkoœci , tak naprawdê potwierdzaj¹ siê wszystkie przekazy Myœlicieli z ksi¹¿ek ale równie¿ wszystkie , które ja otrzyma³am prywatnie a by³o ich bardzo wiele.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. DodaĂŚ naleÂży iÂż dziaÂłajÂą tu rĂłwnoczeÂśnie dwie frakcje propagujÂące info dla dwĂłch opcji. Jedna dla tych ktĂłrzy wybrali III wymiar , te informacje sÂą zaciemnione , nie do koĂąca [prawdziwe i one przewaÂżajÂą.

Oraz druga opcja , ktĂłra informuje o mocy CzÂłowieka , jego wygranej i perspektywie Âżycia w IV wymiarze oraz o drodze , ktĂłra jest przed tymi , ktĂłrzy tak wybrali.
Jednak do wszystkich tych informacji naleÂży zachowaĂŚ dystans przez pryzmat wÂłasnych wartoÂści.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2011, 15:13:18 wysłane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #143 : Grudzień 08, 2011, 14:54:03 »

i ja sÂądze, Âże jest wiele autentycznych przekazĂłw/informacji, ale tak jak w przypadku UFO,-
aby oÂśmieszyĂŚ caÂłe zjawisko rzÂądy do prawdziwych relacji zaczeÂły poprzez media "wrzucaĂŚ" historie wrĂŞcz groteskowe,-
tak i tu moÂże mieĂŚ miejsce podobna sytuacja, a kto w tym "miesza", moÂżna siĂŞ rĂłwnieÂż domyÂślaĂŚ.

pozdr. UÂśmiech

east
Gość
« Odpowiedz #144 : Grudzień 08, 2011, 21:43:54 »

Z nastaniem wysokich wibracji, ktĂłre bĂŞdÂą istnieĂŚ na Ziemi, nie bĂŞdzie juÂż moÂżliwe, aby istoty o niskich wibracjach dostaÂły siĂŞ na ZiemiĂŞ
.
Wibracje o ktĂłrych mowa fizycznie juÂż tu sÂą. Chodzi o podobne do neutrino czÂąstki, ktĂłre zmieniajÂą charakterystykĂŞ wĂŞgla.
Nie bĂŞdzie moÂżliwe narodziny takiego samego Âżycia jak zwykle. Nowe dzieci bĂŞdÂą juÂż kimÂś innym. Mam nadziejĂŞ Chichot
Kiara
Gość
« Odpowiedz #145 : Grudzień 09, 2011, 00:23:21 »

Bardzo ciekawy przekaz zdecydowanie wskazuje na czas opisuje caÂłoksztaÂłt zmian idÂący od ziemi fraktalnie przez wszystkie istnienia.

Warto siê zastanowiÌ g³êbiej nad t¹ treœci¹ i poczuÌ j¹ sob¹.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

08.12.2011 ZÂłote Cielce. ArchanioÂł METATRON

W ogromie tworzenia odbija siĂŞ
Przemiana wszystkich form ÂŻycia podobnych do ludzkiej.

Tak wielka jest siÂła Transformacji,
ktĂłra ma miejsce obecnie na Gaia TERRA Xx27.

Po tym jak dopeÂłni (*ukoĂączy) siĂŞ ta planeta,
zacznie siĂŞ dopeÂłnianie wszystkich form ÂŻycia tej Galaktyki,
po czym form tego WszechÂświata i ponad to – w caÂłoÂści Tworzenia.
Albowiem kaÂżda Rasa ktĂłra po czĂŞÂści podobna jest do ludzkiej zmienia siĂŞ i wchodzi do ÂŚwiatÂła.

To, co zachodzi teraz na Waszej planecie Ziemia,
jest zaprawdĂŞ wielkie,
to co ma Miejsce na Matce Ziemi,
ma zaprawdĂŞ kosmiczny wymiar.

„Pierwszy KamieĂą” ktĂłry wrzucony jest do wody,
tworzy dalekie krĂŞgi i tym kamieniem jest ta planeta,
na której Wy ludzie prze¿ywacie Wasz¹ RzeczywistoœÌ.

Bardziej niÂż kiedykolwiek zaleÂży od Was wszystko,
od Waszego Przebudzenia, od Waszego stania siĂŞ ÂŚwiadomymi.

Wci¹¿ jeszcze znajdujemy wiele Dzieci Ludzkich w g³êbokim œnie,
jeszcze nadal nie dajÂą siĂŞ obudziĂŚ i nadal jeszcze panujÂą Âślepota i gÂłuchota.
A Wy pozostajecie niemi, gdy naleÂży rozgÂłosiĂŚ po ÂŚwiecie to przed Waszymi oczami ukryte, to niesÂłyszane i to co jest niewidocznym.

Wydarzenia wielkiej rangi torujÂą sobie drogĂŞ,
lecz liczba tych ktĂłrzy zostanÂą nimi zaskoczeni
jest wielka, bardzo wielka. W czasie snu bĂŞdÂą zaskoczeni i prawie wcale nie zarejestrujÂą przejÂścia do innego ÂŚwiata poniewaÂż zbyt bardzo skupieni sÂą na tym (*obecnym) Poziomie RzeczywistoÂści.

To dzieje siĂŞ w tych dniach iÂż ludzie bĂŞdÂą przygotowywani na Poziomie Duszy na to przejÂście,
aby przynajmniej dziĂŞki temu byÂł zagwarantowany harmoniczny/spokojny Transfer.

Miecz Nieba przechodzi przez ziemskie rodziny,
tak jak zostaÂło Wam ogÂłoszone, tak jak zostaÂło Wam juÂż przed tysiÂącami laty ogÂłoszone przez ProrokĂłw.

Ten Czas zaczyna siĂŞ TERAZ – i podczas gdy masy ludzkie hoÂłdujÂą ZÂłotym Cielcom, te indywidua zostanÂą przygotowane na Transfer do Âświata niematerialnego, aby krĂłtki czas póŸniej odnalazÂły siĂŞ na nowo na jednej z Ziem 3-ciej gĂŞstoÂści wymiaru.

DziaÂła wiele DÂźwigni, StwĂłrca ma nieskoĂączenie wiele moÂżliwoÂści
i z tego bĂŞdzie teraz obficie korzystne.

WiĂŞc jak w tych dniach siĂŞ przygotowaĂŚ?

Poprzez urzÂądzanie ÂŻycia w sposĂłb ÂŚwiadomy i peÂłny (*dopeÂłniony) i poruszajÂąc siĂŞ poza wszystkimi modelami ludzkich kompromisĂłw, co oznacza:
dbajcie o swoje interesy, Wasze stawanie siê Œwiadomym uczyùcie celem g³ównym i po¿egnajcie siê ze wszystkimi tradycyjnymi stanowiskami (*pozycjami) tego Œwiata.
Bycie Œwiadomym oznacza bycie Œwiadomym tego co JEST wokó³ Was,
co dziaÂła w Was i co poprzez Was dociera do innych ludzi.

Tak, staùcie siê Œwiadomi i opuœÌcie szlaki przyzwyczajenia, opuœÌcie drogi ociê¿a³oœci,
wygodne ulice, ktĂłre Wam wybudowano abyÂście lekko szli dalej,
jednak poprzez które Wy idziecie dok³adnie w B£ÊDNYM KIERUNKU
i przegapiacie o wiele mil ten pierwotny cel ÂŻycia.

PodsumowujÂąc razem, jest powiedziane:
UWOLNIJCIE SIÊ OD WSZYSTKICH MANIPULACJI,
poprzez to iÂż staniecie siĂŞ ÂŚwiadomi, przeÂświetlicie je, przejrzycie i jako manipulacje rozpoznacie.

Nie dajcie siĂŞ juÂż dÂłuÂżej zaprzĂŞgaĂŚ do uprzĂŞÂży zaleÂżnoÂści (podlegÂłoÂści innym).
To jest to o co teraz chodzi.

B¹dŸcie czujni i twórzcie czyny maj¹ce JakoœÌ!
Czyny ktĂłre kaÂżdemu CzÂłowiekowi poka¿¹ JEDNOZNACZNIE Âże jesteÂście suwerenni i dzielni by pĂłjœÌ NowÂą DrogÂą – WaszÂą DrogÂą ktĂłrÂą wybraliÂście. ÂŻe jesteÂście gotowi na to aby odrzuciĂŚ to co niesuwerenne (*narzucone przez innych) na wszystkich Poziomach.

Do tego potrzebna jest ODWAGA i wewnêtrzna motywacja Serca które pe³ne jest têsknoty za Stwórc¹. Wtedy jest ³atwiej, bo w innym przypadku Wasz Rozum zarzuci ka¿d¹ w tym kierunku id¹c¹ wolê nieskoùczon¹ iloœci¹ pytaù rozsiewaj¹cych w¹tpliwoœÌ.

Wiedzcie, Wy kochane Dzieci Ludzkie:
dopiero tĂŞsknota za StwĂłrcÂą, za Domem StwĂłrcy,
za pojednaniem w Stwórcy UMO¯LIWIA TRANSFORMACJÊ.

JeÂśli jest CzÂłowiek daleki od tego, to ma do czynienia jeszcze coÂś innego,
coÂś innego do przeÂżycia, coÂś innego do doÂświadczenia.
ZaprawdĂŞ tak wÂłaÂśnie jest.

Rozpoznacie przebudzonych po tym, Âże wypeÂłnieni sÂą StwĂłrcÂą,
rozpoznacie ich po tym ¿e s¹ zainteresowani tym Œwiatem tylko wtedy, jeœli dotyczy to ich zleceù, lecz brakuje im ca³kowicie motywacji do tego aby jeszcze po raz kolejny wzi¹Ì udzia³ w przeja¿d¿ce Karuzel¹ wielu ¯yÌ.

PRZEBUD¬CIE SIÊ
i wypeÂłnijcie Wasze Serca tĂŞsknotÂą za StwĂłrcÂą,
wtedy przyjdÂźcie i bÂądÂźcie aÂż do KoĂąca Czasu.

Dni bĂŞdÂą krĂłtsze, KsiĂŞÂżyc jest niewidoczny przez jakiÂś Czas, po tym ten ÂŚwiat znajdzie siĂŞ w 5D.

Ja jestem Opiekunem tego ÂŚwiata,
Opiekunem wszystkich ÂŚwiatĂłw,
Opiekunem wszystkich ÂŻyĂŚ.

ZarzÂądca w NieskoĂączonoÂści StwĂłrcy
METATRON

//Patrz: 08.12.2010 Pan przychodzi z porannego brzasku. STWÓRCA – kliknij tutaj//

http://wolnaplaneta.pl/terra/2011/12/08/08-12-2011-zlote-cielce-archaniol-metatron/
« Ostatnia zmiana: Grudzień 09, 2011, 00:40:59 wysłane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #146 : Grudzień 09, 2011, 09:46:19 »

To, co zachodzi teraz na Waszej planecie Ziemia,
jest zaprawdĂŞ wielkie,
to co ma Miejsce na Matce Ziemi,
ma zaprawdĂŞ kosmiczny wymiar.

http://wolnaplaneta.pl/terra/2011/12/08/08-12-2011-zlote-cielce-archaniol-metatron/

no i to wÂłaÂściwie potwierdza zmiany/mutacje materii(sÂłoĂące-ziemia-galaktyka),-
a rĂłwnieÂż odwrotnie zmiany w materii potwierdzajÂą (pewne)przekazy MrugniĂŞcie

pozdr. UÂśmiech

east
Gość
« Odpowiedz #147 : Grudzień 09, 2011, 10:00:16 »

Dziwnie sprzeczne mnÂą targajÂą uczucia wobec tych przekazĂłw. Z jednej strony sÂłowa te , tak gĂłrnolotne, tak obiecujÂące to, czego do tej pory nie znano na Ziemi, sÂą peÂłne nadziei, ktĂłrej kaÂżdemu potrzeba (pewnie to wiedzÂą) , a z drugiej strony ... zero konkretĂłw.
Ludzie majÂą porzuciĂŚ bez Âżalu wszystko ,ale w zamian majÂą tylko obietnicĂŞ wiecznego Âżycia. GdzieÂś to juÂż grajÂą, w niejednym koÂściele.
Jakby ktoÂś zaryzykowaÂł caÂłe swoje Âżycie, lecz Âżadnego przejÂścia nie doÂświadczyÂł, to powie siĂŞ mu, Âże coÂś Âźle zrozumiaÂł MrugniĂŞcie
Jestem ciekaw, czy zarz¹dca Metatron weŸmie odpowiedzialnoœÌ za niejedno z³amane ¿ycie ?

To ,co dzieje siĂŞ - a rzeczywiÂście coÂś siĂŞ dzieje, choĂŚ docierajÂą do nas zaledwie strzĂŞpki informacji zza Âżelaznej, naukowej kurtyny - ma konkretny, fizyczny wymiar. OddziaÂływuje bardzo subtelnie, lecz nie da siĂŞ ukryĂŚ, bo efekty sÂą fizycznie widoczne.
Ziemia staÂła siĂŞ bardzo aktywna sejsmicznie. OÂżywajÂą wulkany. SÂłoĂące zachowuje siĂŞ dziwnie (zmniejszajÂące siĂŞ jÂądro, emisja niespotykanych dotÂąd czÂąstek), informacja o moÂżliwym wybuchu nieodlegÂłej supernovej Betelgeza ( drugie SÂłoĂące), to sÂą fakty. 

JeÂśli jakaÂś przemiana nas czeka, to wg mnie odbĂŞdzie siĂŞ to wraz ze zmianÂą kodu genetycznego przyszÂłego pokolenia.
Obecne pokolenia sÂą za bardzo uzaleÂżnione od wewnĂŞtrznych, myÂślicielskich programĂłw, co odzwierciedla siĂŞ w naszym spoÂłecznym  Âżyciu - wojny, knowania, rewolucje, nwo, ÂżarÂłocznoœÌ i chciwoœÌ 1%.

Wzrost intensywnego promieniowania mutujÂącego materiĂŞ umoÂżliwi ÂŚwiadomoÂści warunki do bardziej bezpoÂśredniego zarzÂądzania CzÂłowiekiem, a tym samym niÂżej wibrujÂące myÂślicielskie "ja" nie bĂŞdzie miaÂło takich jak obecnie moÂżliwoÂści zakotwiczenia siĂŞ w mĂłzgu.
S¹dzê, ¿e poprzez takie jak powy¿ej przekazy "zarz¹dcy" próbuj¹ zmieniÌ nieco nasze postêpowanie wobec przysz³ych pokoleù, abyœmy wychowywali je w innym duchu, co umo¿liwi dopiero powstanie bardziej otwartego spo³eczeùstwa. Otwartego na siebie na wzajem mam nadziejê a nie na lepszych Zarz¹dców. Bo przecie¿ nie mo¿na wykluczyÌ, ¿e sprytni animatorzy NWO maj¹ ju¿ techniczne mo¿liwoœci przekazywania myœli do wybranych g³ów, które to potem -ju¿ w dobrej wierze - rozpowszechniaj¹ dalej. Hitlerowi te¿ uwierzy³y miliony dobrych ludzi.

A na cuda na kiju i natychmiastowe przemiany, czy boskie interwencje bym nie liczyÂł. Jest to podpinanie siĂŞ pod zachodzÂące przemiany w skali kosmicznej, przemiany w samej ÂŚwiadomoÂści, ktĂłrej my jesteÂśmy integralnymi czÂąstkami.
JeÂśli jakiÂś przekaz mam otrzymaĂŚ, to bezpoÂśrednio ze ÂŚwiadomoÂści. Ona ma takie moÂżliwoÂści,bo zarzÂądza caÂłym ekosystemem jednoczeÂśnie. PoÂśrednikom podziĂŞkujĂŞ.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #148 : Grudzień 09, 2011, 10:07:49 »

PoÂśrednikom podziĂŞkujĂŞ.

ja teÂż, nie moÂżna wykluczyĂŚ, Âże ci co wiedzÂą wiĂŞcej- tak jak za czasĂłw kapÂłanĂłw staroÂżytnego Egiptu,
prĂłbujÂą jeszcze wykorzystaĂŚ nieuchronnie zachÂądzÂące zmiany dla swoich celĂłw,-
ale tu pozostaje byĂŚ czujnym na zbyt sÂłodkie/Âłatwe obiecanki, za cenĂŞ wÂłasnej wolnoÂści/duszy.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #149 : Grudzień 09, 2011, 11:16:18 »

KaÂżdy przekaz powinien byĂŚ informacjÂą inspirujÂącÂą do czegoÂś a nie informacjÂą nakazujÂącÂą czy zakazujÂącÂą.

Zmiany zachodzÂą na poziomie energetycznym , myÂślowo uczuciowym , powodujÂącym otwieranie siĂŞ ÂświadomoÂści. Co to znaczy? znaczy to iÂż My Ludzie zaczynamy inaczej , szerzej , spokojniej postrzegaĂŚ te same zdarzenia w ktĂłrych jesteÂśmy i byliÂśmy , one nabierajÂą innego wymiaru dla nasz wÂłaÂśnie przez rozszerzony oglÂąd. To nie one siĂŞ zmieniajÂą cudownie , byÂły jakie sÂą caÂły czas. to my widzimy wiĂŞcej czujemy wiĂŞcej wiemy wiĂŞcej. w zwiÂązku z czym moÂżemy podejmowaĂŚ juÂż inne decyzje.
I o to chodzi o opuszczenie starych dogmatĂłw , starych zasad i przekonaĂą na rzecz nowych , jaÂśniejszych , peÂłniejszych z wiĂŞkszÂą wiedzÂą.

To trzeba poczuĂŚ , poczuĂŚ uczucia , poczuĂŚ odczuciami nie ogarniaĂŚ analizÂą mĂłzgu , takie dziedziny wiedzy nie sÂą adekwatne do zmian energetycznych , ktĂłre zachodzÂą obecnie.

JeÂżeli ktoÂś twierdzi iÂż naukowe dowody powodujÂą rozwĂłj duchowy i to dla niego jest waÂżne i najwaÂżniejsze , to niestety nie ta ÂścieÂżka i nie w tÂą stronĂŞ. najpierw siĂŞ przekracza  nowy prĂłg a póŸniej widzi siĂŞ konkrety tej przestrzeni nie odwrotnie, bowiem w starym nie ma nowego.

DodaĂŚ jeszcze naleÂży iÂż wymiar w ktĂłry wchodzimy nigdy jeszcze nie istniaÂł nigdzie , wiĂŞc  wszystko jest nowe i wszystko dzieje siĂŞ na bie¿¹co jest przewidywalne teoretycznie ale w realu nie zawsze siĂŞ potwierdzi. Pewne elementy biorÂące udziaÂł w tworzeniu  sÂą znane jednak efekty twĂłrczoÂści bĂŞdÂą caÂłkowicie nowe.

Konkretne informacje mo¿na mieÌ tylko o tym co ju¿ by³o co siê wyd¹¿y³o a nie o tym co jest w trakcie tworzenia.

Druga sprawa decyzje Ludzie majÂą podejmowaĂŚ swoim rozwojem duchowym , uczuciowym ( odczuwaniem dobra , mÂądroÂściom serca ) a nie kalkulacjÂą strat i zyskĂłw za pomocÂą logiki mĂłzgu w przekazanych informacjach.
Na tym polega ewidentny ró¿nicy wymiaru III i IV na rozwoju uczuÌ i kierowaniu siê nimi., bowiem one decyduj¹ o przekroczeniu wymiaru , one s¹ atrybutami naszych egzaminów rozwojowych w tych czasach , tylko one uczucia.

Nie mĂłwienie o nich a Âżycie nimi , nie krytykowanie innych a pokazanie siebie wÂłasnych zachowaĂą na ich tle.

kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Grudzień 09, 2011, 11:16:32 wysłane przez Kiara » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: