songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #400 : Luty 29, 2012, 16:52:22 » |
|
Nigdy nie pozwolilibyœmy aby sta³a wam siê krzywda i jest tak dziœ, jak i by³o zawsze. Tr¹ci to hipokryzj¹ zdeczko . Bêd¹c œwiadomym ogromu krzywd wyrz¹dzanych na œwiecie od zawsze zastanawiam siê gdzie byli "wspania³omyœlni" opiekunowie wielkiego eksperymentu zwanego Ziemi¹ ? W swojej hipokryzji przebijaj¹ nawet katolickich rzeŸników z czasów œredniowiecza. jednak nale¿y wzi¹œÌ pod uwagê równie¿- to: "Pamiêtajcie proszê, ¿e ka¿dy z was przyst¹pi³ do tego eksperymentu dobrowolnie, g³ównie z uwagi na zrozumienie ogromnych korzyœci jakie niesie ze sob¹ ta wiedza dla tych którzy projektuj¹ i buduj¹ zarówno ten, jak i inne wszechœwiaty. Wasze dokonania d³ugo nie zostan¹ zapomniane, wraz z d³ugiem wdziêcznoœci za wasz¹ s³u¿bê dla tej sprawy. My, z Rad Œwiat³a, dziêkujemy wam i bijemy brawo za wasze wysi³ki oraz pragniemy zapewniÌ, ¿e to wszystko wkrótce siê skoùczy." nie mam zamiaru nikogo usprawiedliwiaÌ, zw³aszcza zaocznie, ale mo¿e jest mowa o krzywdzie w sensie naszego wy¿szego/prawdziwego Ja,- a nie ziemskiego avatara, ale to siê jeszcze oka¿e.. 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #401 : Luty 29, 2012, 17:05:17 » |
|
Owszem songo, biorĂŞ pod uwagĂŞ to, Âże sami poszliÂśmy z wÂłasnej woli i decyzji bawiĂŚ siĂŞ na pole minowe. Lecz wiedzÂąc o tym, a bĂŞdÂąc opiekunem udajÂących siĂŞ po takÂą rozrywkĂŞ dzieci pozwoliÂłbyÂś im na to ?
Nawet, jeÂśli musiaÂłbyÂś pozwoliĂŚ to raczej nie tÂłumaczyÂłbyÂś siĂŞ potem przed sÂądem, Âże "Nigdy nie pozwoliÂłbym, aby staÂła siĂŞ krzywda ". Ten argument jest zupeÂłnie niezrozumiaÂły wg mnie.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #402 : Luty 29, 2012, 17:14:13 » |
|
..tak ja sobie to tÂłumaczĂŞ, to plan Âżycia ktĂłry akceptuje siĂŞ przed inkarnacjÂą,- a ÂśmierĂŚ, obojĂŞtnie jaka- to element Âżycia na tej planecie,- wiĂŞc krzywda ale tylko doczesna, jeÂśli moÂżna to tak okreÂśliĂŚ.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #403 : Luty 29, 2012, 19:03:37 » |
|
Wracamy do tematu czasu a jest nim Mi³oœÌ, Mi³oœÌ i jeszcze raz Mi³oœÌ... tylko otworzone serca Ludzkie przeprowadz¹ nas w nowy tak wa¿ny dla nas czas. Bo tak naprawdê to tylko MI£OŒà tworzy i to MY NI¥ zmieniamy ca³¹ rzeczywistoœÌ. Zatem ile jej mamy w naszych sercach i jak potrafimy ni¹ obdarowaÌ innych .... jest miar¹ dobra i piêkna , które zaistnieje na Nowej Ziemi! Kiara 29.02.2012 Transformator*. LORD ASHTAR
LORD ASHTAR
//oryg. „Transformer”, rzeczownik pochodzÂący prawdopodobnie od „transformowaĂŚ”, przeksztaÂłcaĂŚ, czyli „ten ktĂłry t r a n s f o r m u j e” dlatego teÂż zdecydowaliÂśmy siĂŞ spolszczyĂŚ to pojĂŞcie na Transformator (analogicznie np. do Reformatora ktĂłry r e f o r m u j e.) Z & D.//
My nie mamy zamiaru dopuÂściĂŚ, aby atomowe niebezpieczeĂąstwo zagroziÂło temu ÂŚwiatu, temu Hologramowi!
Zwracajcie uwagĂŞ na przebieg tych wydarzeĂą, teraz, kiedy Ci ktĂłrzy odwrĂłcili siĂŞ od StwĂłrcy niebezpiecznie rozciÂągajÂą swĂłj CieĂą nad ÂŚwiatem. jest zarzÂądzone:
TA ZIEMIA, TEN HOLOGRAM GAIA TERRA XX27, NIE DOZNA ÂŻADNYCH, NAWET NAJMNIEJSZYCH NIEODWRACALNYCH SZKĂD, TERAZ, KIEDY ÂŚWIAT STOI PRZED WYÂŁADOWANIEM KTĂRE ZAPRAWDĂ MA POTENCJAÂŁ WIELKIEJ EKSTERMINACJI (CAÂŁKOWITEGO ZNISZCZENIA).
BÂądÂźcie spokojni, nie martwcie siĂŞ nawet przez chwilĂŞ, bo tam gdzie Wy jesteÂście bezsilni, tam My uÂżywamy naszej Wszechmocy.
A jednak ponownie dobro tego ÂŚwiata leÂży w Waszych rĂŞkach, przede wszystkim w Waszych!
Ja jestem LORD ASHTAR, Komendant Uniwersalnej Federacji Œwiat³a: Wszech-Wieczna, Wszech-Obecna ŒwiadomoœÌ tego Tworzenia. Od teraz ochrona towarzysz¹ca Przebudzonej Ludzkoœci, od teraz Szlabany Œwiat³a na których ponios¹ klêskê wszystkie Si³y Ciemnoœci, gdy siê spróbuj¹ z tym zmierzyÌ.
O Was jest mowa, potĂŞÂżni bogowie tego ÂŚwiata, ponownie wszystko leÂży w Waszych rĂŞkach, jeÂśli spojrzy siĂŞ na to caÂłoÂściowo.
Spójrzcie. Wasza umiejêtnoœÌ Kochania jest Kluczem. Im bardziej przy tym jesteœcie niedoskonali, tym bardziej niedoskona³e jest oblicze Œwiata.
My jesteÂśmy na dobrej Drodze do Wszech-MiÂłoÂści, zaufajcie, tak wÂłaÂśnie jest. Wszystko to co jest niedoskonaÂłe, rozpuszcza siĂŞ teraz i jest czĂŞÂściÂą tych mocnych WyÂładowaĂą ktĂłre teraz bĂŞdÂą miaÂły miejsce.
Uwierzcie w Wasze PowoÂłanie, wierzcie i ufajcie w to co przeÂżywacie w Was samych i czego doÂświadczacie.
Nie opuszczajcie wybranej Drogi – NIGDY!
Teraz zostanÂą zaprezentowane nowe Oszustwa i Iluzje, ostatnie starcia sÂą potĂŞÂżne (*gwaÂłtowne). Ciemni czujÂą siĂŞ bardziej zagroÂżeni, oni wiedzÂą Âże chodzi o ich Istnienie (*status quo). Tym bardziej zdecydowanie uÂżywajÂą ostatnich ÂśrodkĂłw. Zostanie rozsiana broĂą globalnej manipulacji i dosiĂŞgnie ona bardzo wielu Ludzi.
Ona dosiĂŞgnie tych, ktĂłrzy trzymajÂą siĂŞ z dala od DarĂłw Nieba, tych ktĂłrzy nie chcÂą posiadaĂŚ Wiedzy o obecnoÂści SiÂł Nieba, tych ktĂłrzy pomimo lepszej Wiedzy chcÂą aby pozostaÂły Stare Szablony ÂŚwiata zaprojektowane przez Ciemnych.
Wszyscy ktĂłrzy sÂą w StwĂłrcy, sÂą chronieni! Bycie w StwĂłrcy oznacza: byĂŚ w MiÂłoÂści!
Samo wzywanie Pana nie wystarcza do tego aby przyci¹gn¹Ì Jego ObecnoœÌ!
Ja upominam Was wszystkich, Was ktĂłrzy na oÂłtarzach KoÂścio³ów, u boku Waszych Guru, hoÂłdujecie StwĂłrcy w „pustynnej” samotnoÂści: jeÂśli Wasze Serce jest obci¹¿one, jeÂśli Wasze Serce jest zajĂŞte, jeÂśli Wasze Serce peÂłne jest bĂłlu, peÂłne starych ran, i Wasze usta nieustannie wzywajÂą: „O Panie!”, to jesteÂście z dala od RzeczywistoÂści StwĂłrcy i z dala od Waszej RzeczywistoÂści.
Kochajcie i ¿yjcie Wspó³czuciem!
Milczcie i mĂłwcie i wiedzcie kiedy co siĂŞ naleÂży.
Miar¹ tego Czasu jest zdolnoœÌ Cz³owieka do Mi³oœci i do Kochania.
Tym bĂŞdzie Istota mierzona w „DzieĂą SÂądu Ostatecznego” i ten DzieĂą nadchodzi, jego zapowiedziÂą jest Poranny Brzask, teraz, bo dla wielu Ludzi ktĂłrzy wybrali inaczej Niebo ponownie staje siĂŞ zachmurzone.
OgĂłlnie biorÂąc chodzi teraz o to by pozostaĂŚ w Sile, w Sercu, w ÂŚrodku (wnĂŞtrzu) i w StwĂłrcy. DziĂŞki temu zostanie uwolnione nieskoĂączenie wiele ÂŚwiatÂła ÂŚwiatÂła ktĂłre jest teraz bardzo potrzebne i ktĂłre dla nas „Pozaziemskich PomocnikĂłw” jest Zadaniem abyÂśmy mogli wykonaĂŚ naszÂą PracĂŞ na Ziemi i towarzyszyĂŚ w bezpieczny sposĂłb LudzkoÂści do 5 Wymiaru ÂŚwiatÂła.
Tak czy tak – dni ktĂłre zmieniÂą ÂŚwiat stojÂą u progu!
PozostaĂącie „niewzruszonymi Animatorami” i odziedziczycie Niebo. PozostaĂącie Transformatorami* Waszego wewnĂŞtrznego ÂŚwiata i Transformatorami tej planety. Nieustanne klarowanie nierozwiÂązanych TematĂłw – bez przerw – jest regu³¹ tego Czasu. Wtedy jesteÂście gotowi i zdolni do wchÂłaniania tej SiÂły MiÂłoÂści, najwyÂższej Boskiej Energii ktĂłra zmieni wszystko na tej planecie.
My z „Przestrzennego-DowĂłdztwa” (oryg. Raum-Kommando) mamy w polu widzenia to wszystko co zazwyczaj Wam umyka! Zaufajcie, nawet jeÂśli bĂŞdÂą bĂŞbniĂŚ wojenne bĂŞbny, nawet jeÂśli Niebo i Ziemia przybiorÂą barwĂŞ CZERWIENI. W Planie stwĂłrcy dla tego Tworzenia ta planeta siĂŞ uzdrawia i ZOSTANIE PODNIESIONA DO ÂŚWIATÂŁA.
StwĂłrca jest wielki i pod jego opiekÂą wibrujemy (*koÂłyszemy siĂŞ) do naszej prawdziwej wielkoÂści. NadszedÂł na to czas – Czas na to jest TERAZ.
Temu ÂŚwiatu zostanÂą zabrane pozory i Ludzie znĂłw stanÂą siĂŞ w caÂłoÂści sobÂą.
Ja Jestem LORD ASHTARhttp://wolnaplaneta.pl/terra/2012/02/29/29-02-2012-transformator-lord-ashtar/
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #404 : Luty 29, 2012, 19:47:33 » |
|
@ Kiara Wracamy do tematu czasu a jest nim Mi³oœÌ O ile mnie wzrok nie myli to temat brzmi " inni o energii" @ songo ..tak ja sobie to t³umaczê, to plan ¿ycia który akceptuje siê przed inkarnacj¹,- a œmierÌ, obojêtnie jaka- to element ¿ycia na tej planecie,- wiêc krzywda ale tylko doczesna, jeœli mo¿na to tak okreœliÌ.
Rozumiem co chcesz powiedzieĂŚ. Tak to wyglÂąda z punktu widzenia duszy wcielajÂącej siĂŞ ,ale ja zwrĂłciÂłem uwagĂŞ na "wielkodusznÂą" wypowiedÂź istot, ktĂłre siĂŞ tu nie wcieliÂły, ktĂłre nie majÂą pojĂŞcia jak to wyglÂąda z tej strony, a cheÂłpiÂą siĂŞ ,Âże " Nigdy nie pozwolilibyÂśmy aby staÂła wam siĂŞ krzywda i jest tak dziÂś, jak i byÂło zawsze." Ja nie wiem, moÂże w oczach "Federacji" nasze ,ludzkie cierpienia to zabawa. Nie znamy skali kosmicznej odnoÂśnie cierpienia, jednakÂże nie uprawnia to do uogĂłlniania, Âże NIGDY nie pozwolili na krzywdĂŞ bo z ludzkiego punktu widzenia delikatnie rzecz ujmujÂąc - rozmijajÂą siĂŞ z prawdÂą. OgĂłlnie biorÂąc chodzi teraz o to by pozostaĂŚ w Sile, w Sercu, w ÂŚrodku (wnĂŞtrzu) i w StwĂłrcy. DziĂŞki temu zostanie uwolnione nieskoĂączenie wiele ÂŚwiatÂła ÂŚwiatÂła ktĂłre jest teraz bardzo potrzebne i ktĂłre dla nas „Pozaziemskich PomocnikĂłw” jest Zadaniem abyÂśmy mogli wykonaĂŚ naszÂą PracĂŞ na Ziemi Nie bardzo rozumiem. Czy to oznacza, Âże Si³ê, jakkolwiek jÂą rozumieĂŚ, uwolniÂą ludzie ze Âśrodka, z siebie, skupieni na StwĂłrcy ( nie na sobie) ? I ta energia (ÂświatÂła ) , ma zostaĂŚ powierzona "Pozaziemskim Pomocnikom" do zasilenia ich w niÂą by mogli wykonaĂŚ pracĂŞ ? ChciaÂłbym wierzyĂŚ, Âże Pomocnicy sÂą naszymi braĂŚmi i przyjació³mi. W koĂącu tyle tyrad o miÂłoÂści wygÂłosili, Âżeby nas przekonaĂŚ, jacy sÂą dla nas dobrzy i kochani. Napracowali siĂŞ . Nic to ,Âże zero konkretĂłw. A moÂże ja siĂŞ czepiam , jak ten ciemny kabaÂł jeden ?? 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #405 : Marzec 01, 2012, 11:03:29 » |
|
east musimy poczekaÌ, nic innego nie rozwieje naszych w¹tpliwoœci,- ca³y œwiat "materialny" przemija, wiêc chyba wszystko co siê z nim wi¹¿e, a po zakoùczeniu kolejnego ¿ycia dusza/œwiadomoœÌ odk³ada na pó³kê kolejn¹ zamkniêt¹ ksiêgê ¿ycia, która jest zbiorem kolejnych doœwiadczeù. Oczywiœcie te wznios³e deklaracje mog¹ staÌ w wyraŸnej sprzecznoœci z tym co doœwiadczamy na planie materialnym Ziemi,- to znów nie bawi¹c siê w adwokata diab³a/kaba³a, mo¿e wyjœÌ na to, ¿e nie ma tego z³ego co by na dobre nie wysz³o. W moim os. odczuciu obraz naszej cywilizacji wygl¹da delikatnie mówi¹c nieró¿owo, ale zmiana na lepsze jest w nas,- holograficzna zasada/wszechœwiat. Kiedy wróci nam ca³a pamiêÌ bêdziemy mogli w³aœciwie oceniÌ ca³okszta³t. pozdro
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2012, 12:39:00 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #406 : Marzec 01, 2012, 11:40:09 » |
|
SÂłusznie prawisz, Âże ostatecznie chodzi o to ,ÂżebyÂśmy to my sami siĂŞ przekonali, kiedy opadnÂą zasÂłony. Najpierw poprzez zrozumienie i dopuszczenie do swoich myÂśli, Âże jest to moÂżliwe jeszcze za Âżycia w tej formie. Nie tyle przez uwierzenie, co wÂłaÂśnie wiedzĂŞ i zrozumienie.
Powiedzmy, ¿e te wszystkie przekazy faktycznie pochodz¹ od pozaziemskich istot. Nawi¹zuj¹ one kontakty z ludŸmi, co oznacza ,¿e równie¿ wszelkie inne byty - w tym ciemne - mog¹ to robiÌ. Oznacza to równie¿, ¿e nasze w³asne , niewcielone czêœci równie¿ maj¹ ten kana³ otwarty i mog¹ rozpocz¹Ì integracjê.
Skoro tamci potrafi¹ ... (przy za³o¿eniu, ¿e s¹ pozaziemscy), to potrafisz i Ty i ja i ka¿dy , siêgn¹Ì po wiedzê i mo¿liwoœci bezpoœrednio. I to trzeba zrobiÌ. Siêgn¹Ì po "niemo¿liwe" .
Inaczej bêdziemy wci¹¿ uzale¿nieni od Wielkiego Brata , tym razem kosmicznego. Oni przyjad¹, oni za nas za³atwi¹, oni siê nami zaopiekuj¹ .... mo¿e jeszcze zorganizuj¹ nam ¿ycie , bêd¹ wycieraÌ pupcie i karmiÌ ?
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #407 : Marzec 02, 2012, 22:21:06 » |
|
Post >songo<, dotyczÂący karmy, przeniosÂłem do wÂątku: Karma - inaczej >>
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #408 : Marzec 03, 2012, 01:12:23 » |
|
O coraz szybciej siĂŞ tu dzieje , czytajcie miĂŞdzy wierszami... Kiara 01.03.2012 Europa. LORD ASHTAR
LORD ASHTARZjednoczona Europa, Unia Europejska, tak jak jÂą obecnie przeÂżywacie i takÂą jakÂą jest, ROZPADNIE SIĂ.ByÂła szansa na to Âże uroÂśnie z tego zaprawdĂŞ Zjednoczona LudzkoœÌ, jedno PaĂąstwo, ktĂłre jednoczyÂłoby Narody w Pokoju i WolnoÂści. Nawet jeÂśli za tym kryÂły siĂŞ zamiary aby zamkn¹Ì ludzi w zamkniĂŞtym KrĂŞgu, to istniaÂły rĂłwnieÂż SiÂły ktĂłre zobowiÂązaÂły siĂŞ „JednoÂści w WolnoÂści” i chciaÂły pomĂłc w przeforsowaniu tej zasady w Europie, zasady tej jednak nie udaÂło siĂŞ przeforsowaĂŚ. Przez to nadejdzie to, co nadejœÌ musi, aby Nowe mogÂło siĂŞ wyÂłoniĂŚ. Obecnie otwarte sÂą nastĂŞpujÂące PotencjaÂły: 1. Europa rozpadnie siĂŞ na pojedyncze PaĂąstwa z wÂłasnymi walutami. 2. Europa zostanie podzielona na 2 lub 3 Regiony z odpowiednim dla nich systemem monetarnym. 3. Europa osiÂągnie to w sposĂłb pokojowy albo w krĂłtkich „wojowniczych” fazach ktĂłre jednak bardzo szybko wygasnÂą. 4. Europa zostanie odnowiona przez WojownikĂłw ÂŚwiatÂła na jej szczycie i w ten sposĂłb uda siĂŞ pÂłynne przejÂście do Nowego Czasu. Te cztery opcje stojÂą teraz do dyspozycji i juÂż wkrĂłtce wyjaÂśni siĂŞ co nastÂąpi. Wszystkie zmiany ktĂłre teraz majÂą miejsce sÂą wyjÂątkowo masywne albowiem rĂłwnieÂż i piÂątÂą opcjĂŞ ktĂłra powinna byĂŚ tutaj wymieniona a ktĂłra dotyczy wyglÂądu tego ÂŚwiata, naleÂży w³¹czyĂŚ do tych MoÂżliwoÂści (Potencja³ów). „Przebiegunowanie” – przesuniĂŞcie biegunĂłw. JeÂśli Procesy na tym ÂŚwiecie bĂŞdÂą siĂŞ zbyt bardzo przedÂłuÂżaĂŚ - gdzie kaÂżdy Proces ma okreÂślone Okno Czasowe – wtedy My osiÂągniemy TO wÂłaÂśnie Okno Czasowe. Z dwojakiej przyczyny nie bĂŞdÂą robione tutaj Âżadne Proroctwa: a. ró¿ne PotencjaÂły sÂą prawie nieprzewidywalne (*nie do oszacowania) b. po to aby „WolnÂą WolĂŞ” LudzkoÂści pozostawiĂŚ „nietkniĂŞtÂą” aÂż do ostatniej Godziny, bo ostatecznie to LudzkoœÌ wybiera.
Procesy Zmian sÂą w toku. Drogi nie do przeoczenia pokazujÂą siĂŞ Wam kaÂżdego dnia, wskazujÂą one na Nowy Czas. To czego jeszcze nie ma, to jest „Wielki Rzut”, dzieĂą w ktĂłrym to siĂŞ zmieni z Boskim rozmachem, zmieni to, co jest potrzebne aby przez Was mogÂło byĂŚ zbudowane Nowe. My idziemy dokÂładnie do tego momentu. Ciemne SiÂły wiedzÂą o tym a pomimo tego przeciwstawiajÂą siĂŞ temu uparcie by opuÂściĂŚ ScenĂŞ.Niechlubny koniec stoi przed nimi, podczas gdy Wy odpowiadacie za peÂłny ÂŚwiatÂła PoczÂątek tego ÂŚwiata. We wspĂłlnocie z GalaktycznÂą FederacjÂą ÂŚwiatÂła i wraz z nieprzejrzanymi zastĂŞpami Istot ÂŚwiatÂła pilnujÂącymi bezproblemowe zakoĂączenie tego Podniesienia pozdrawia Was ten ktĂłry jest z Wami LORD ASHTAR http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/03/01/01-03-2012-europa-lord-ashtar/======================================================== NiepokĂłj siĂŞ wkradÂł do Federacji coraz szybsze informacje z zaznaczeniem , dziĂŞkujcie nam... bo to my wszystko dla was robimy... a tak naprawdĂŞ nie jest bowiem robimy wszystko my sami dla siebie. Federacja tylko chce sobie przypisaĂŚ wszystkie splendory. NajwaÂżniejsze jest odczytanie miĂŞdzy wierszami co siĂŞ dzieje za kurtynÂą anie kto sobie przypisuje naszÂą pracĂŞ. NaprawdĂŞ naszÂą si³¹ , ochronÂą i drogÂą ku przyszÂłoœÌ jest MIÂŁOÂŚĂ i nic wiĂŞcej. Kiara 02.03.2012 Powiedzcie Ludziom… LORD ASHTAR
LORD ASHTAR Ty jesteÂś pozdrowiony, Ty ktĂłry Âśledzisz te SÂłowa, Ty ktĂłry zapraszasz to ÂŚwiatÂło do Twojego Serca i tam je zakotwiczasz. Ja Jestem ASHTAR, Opiekun LudzkoÂści we wszystkich sprawach Podniesienia – albowiem na Was urzeczywistnia siĂŞ wola StwĂłrcy. AMEN. WYRUSZAJCIE I POWIEDZCIE LUDZIOM: 1. Czas siĂŞ wypeÂłnia.
2. ÂŻycie jest dane przez StwĂłrcĂŞ i przez niego jest o nim decydowane na WSZYSTKICH Poziomach Bytu.
3. CiemnoœÌ zostanie teraz wype³niona Œwiat³em.
4. Wy jesteÂście bezpieczni.
5. Wam nie spadnie wÂłos z gÂłowy, jeÂśli pozostaniecie twardo i niezachwianie zakotwiczeni w ÂŚwietle i prawdziwi w MiÂłoÂści.
6. „SzaroœÌ Starych Dni” wyÂładowuje siĂŞ TERAZ, jednak idÂźcie do Ludzi i powiedzcie im: Wasze zaufanie w StwĂłrcĂŞ i Wasza MiÂłoœÌ do ÂŻycia jest Kluczem do NietykalnoÂści Ducha i CiaÂła – wszystkich CiaÂł.
7. Kiedy tracicie nadziejĂŞ i jeszcze zanim opuÂści Was odwaga i SiÂła – woÂłajcie nas, My przyjdziemy do Was, My staniemy bezpoÂśrednio u Waszego boku i Was PODNIESIEMY aÂż staniecie siĂŞ znowu cali.
8. JeÂśli nie wiecie co czyniĂŚ, pokaÂżemy Wam DrogĂŞ.
9. Zaufajcie w WibracjĂŞ MiÂłoÂści ktĂłra Was chroni i wiedzcie Âże jeÂżeli zostaniecie odwiedzeni przez Ciemnych lub Ciemne Stany lecz nie bĂŞdziecie mieli z tym Rezonansu, to pozostaniecie nierozpoznani, albowiem CIEMNE NIE ROZPOZNAJE ÂŚWIATÂŁA BO SAMO PRZED NIM MA RESPEKT.
10. Powiedzcie Ludziom aby spêdzali ten Czas bez obaw, bez Strachu, bez trosk.Albowiem na jaw wyjd¹ Wielkie Prawdy, równie¿ i te Prawdy o spo³ecznoœciach które mia³y ju¿ dla Ludzkoœci przygotowany ustalony Kr¹g (*Zamkniêty Kr¹g) w którym chcieli LudzkoœÌ zamkn¹Ì. Jeszcze nigdy nie by³o tak wiele Œwiat³a na tym Œwiecie, jednak nigdy te¿ nie by³o tyle Zepsucia (*Degeneracji) na tym Œwiecie.
W jednym Czasie, w tym Czasie – TERAZ.Wasza ÂŚwiadomoœÌ Was chroni, Wasza MiÂłoœÌ jest PÂłaszczem nieprzepuszczalnym dla wszystkichSiÂł ktĂłre sÂą z dala od tej RzeczywistoÂści – a do tego co przerasta Wasze moÂżliwoÂści – od tego jesteÂśmy My. Polegajcie na tym, polegajcie na nas: Galaktycznej Federacji ÂŚwiatÂła, Uniwersalnej Federacji ÂŚwiatÂła, Przymierzach ÂŚwiatÂła z KrĂłlestw Nieba, na nas, ktĂłrzy jesteÂśmy z Wami w duÂżej liczbie. PielĂŞgnujcie Wasz wewnĂŞtrzny PÂłomieĂą MiÂłoÂści nie musicie nic wiĂŞcej czyniĂŚ!I idÂźcie do Ludzi Dobrej Woli aby oni widzieli Âże ten Czas jest taki jak powinien byĂŚ i Âże nic z tego co ukazuje siĂŞ na Ziemi jest „przypadkowe” i Âże to „nieprzypadkowe” kieruje siĂŞ ku ÂŚwiatÂłu. Ja jestem Tym, ktĂłry Jest z Wami. ASHTAR http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/03/02/02-03-2012-powiedzcie-ludziom-lord-ashtar/ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2012, 19:50:04 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #409 : Marzec 03, 2012, 13:43:20 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2012, 13:44:56 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #410 : Marzec 03, 2012, 23:08:30 » |
|
Czy oni naprawdĂŞ myÂślÂą iÂż ludzie to idioci , ktĂłrzy dadzÂą siĂŞ zwieœÌ ich technicznymi pierdó³kami wszczepionymi w nas? No, no ... hola , hola kosmiczni elektrycy! Pomimo iÂż wiĂŞkszoœÌ na ziemi to bioroboty to, nie oni decydujÂą o przyszÂłoÂści LudzkoÂści, a Ludzie. NIE! NIE! NIE! nikt nam niczego nie bĂŞdzie wszczepiaÂł i nikt nami nie bĂŞdzie za przestarzaÂłe technologie w gÂłowach krĂŞciÂł i zwodziÂł nas niczym. Oraz rajcowaÂł jakimiÂś aresztowaniami... o NIE! Nikt was tu nie zaprasza , a ja na pewno NIE! pali siĂŞ wam grunt pod nogami i energii brakuje , ba... bywa. Komunikacja telepatyczna nie potrzebuje Âżadnych tÂłumaczy jest to dostrojenie wibracyjne nadawcy i odbiorcy do archetypĂłw z pola morfogenetycznego , uniwersalny jĂŞzyk ÂświatÂła. To jak najbardziej naturalny proces , ktĂłry istniaÂł przed "zburzeniem Wierzy Babel" , bo nie byÂło to Âżadne zburzenie tylko przesuniĂŞcie o 45 stopni wzorca DNA , ktĂłry wprowadziÂł dysharmoniĂŞ i na niej tworzono dopiero nowe roÂżne jĂŞzyki ktĂłre sÂą dzisiaj na ziemi. Tak wiĂŞc tÂłumacz automatyczny nie jest nam potrzebny a odblokowane DNA z zawsze posiadanÂą funkcjÂą kodu ÂświatÂła. A tak dla przyzwoitoÂści to warto siĂŞ przedstawiĂŚ i przyznaĂŚ iÂż FEDERACJA GALAKTYCZNA to nic innego jak wiele opcji BIOROBOTĂW , ktĂłra intensywnie pracuje z Synami CiemnoÂści wspiera ich swojÂą technologiÂą.A jak juÂż to wszystko wiemy, my Ludzie to zbierajcie siĂŞ z naszej przestrzeni ze swoimi zabawkami , wystarczy juÂż krĂŞcenia nam w gÂłowach i tej manipulacji nami. Kiara Telepatyczna komunikacjaby krystal28 in Galaktyczna Federacja PrzetÂłumaczyÂła Emilka MetodÂą porozumiewania siĂŞ wzniesionych przedstawicieli ludzkoÂści bĂŞdzie w przyszÂłoÂści telepatia. BĂŞdziecie mieĂŚ do wyboru komunikacjĂŞ werbalnÂą lub telepatycznÂą, w zaleÂżnoÂści od tego z kim bĂŞdziecie rozmawiaĂŚ. MĂłwimy wam jednak, Âże bĂŞdziecie siĂŞ kontaktowaĂŚ z wieloma ró¿nymi rodzajami istot i nie wszystkie one potrafiÂą porozumiewaĂŚ siĂŞ za pomocÂą s³ów; do tego dochodzÂą jeszcze w wielu przypadkach powaÂżne utrudnienia zwiÂązane z barierÂą jĂŞzykowÂą. KomunikujÂąc siĂŞ telepatycznie bĂŞdziecie mogli korzystaĂŚ z technologii wbudowanego tÂłumacza, ktĂłra umoÂżliwi wam zrozumienie dowolnego jĂŞzyka we wszechÂświecie, tak jakbyÂście posÂługiwali siĂŞ swojÂą ojczystÂą mowÂą. OczywiÂście, nie wszystkie typy istot ludzkich bĂŞdÂą znaÂły waszÂą mowĂŞ ojczystÂą, jako Âże w Âświatach zamieszkiwanych przez nie, istnieje wiele ró¿nych jĂŞzykĂłw. Na przestrzeni tylu wcieleĂą, poznaliÂście wiele ró¿nych jĂŞzykĂłw, ktĂłre sÂą teraz bezpiecznie przechowywane w waszych bankach pamiĂŞci i zostanÂą wam udostĂŞpnione we wÂłaÂściwym czasie. BĂŞdziecie mogli wybraĂŚ dowolny jĂŞzyk z tej grupy i posÂługiwaĂŚ siĂŞ nim, poniewaÂż istota, z ktĂłrÂą bĂŞdziecie rozmawiaĂŚ otrzyma telepatyczny przekaz waszych myÂśli w wybranej przez siebie mowie. Jest to metoda preferowana przez GalaktycznÂą FederacjĂŞ ÂŚwiatÂła i jak bĂŞdziecie mieli okazjĂŞ siĂŞ przekonaĂŚ, rĂłwnieÂż przez wiĂŞkszoœÌ istot z kosmosu. Czy uÂświadamiacie sobie, jak wiele barier, ktĂłre powstaÂły na Ziemi, zostanie zniesionych z chwilÂą, gdy bĂŞdziecie w stanie porozumiewaĂŚ siĂŞ ze sobÂą w Âłatwy i skuteczny sposĂłb? Jest to jedna z wielu zmian, ktĂłre mamy w zanadrzu i ktĂłre czekajÂą was w nadchodzÂącym czasie. Nie moÂżemy siĂŞ doczekaĂŚ chwili, w ktĂłrej nauczymy was tej wspaniaÂłej metody komunikacji. Brak porozumienia stanowiÂł od zawsze przyczynĂŞ wielu konfliktĂłw i sporĂłw w waszym trzeciowymiarowym Âświecie, ktĂłrÂą my wnikliwie przestudiowaliÂśmy. Widzimy, Âże te nowe narzĂŞdzia bĂŞdÂą doskonaÂłym usprawnieniem waszej komunikacji i wasze nowe spoÂłeczeĂąstwo bardzo na tym skorzysta. PrzechodzÂąc do bie¿¹cych wydarzeĂą w waszym Âświecie, jak juÂż mĂłwiliÂśmy, zaplanowaliÂśmy aresztowania przywĂłdcĂłw ciemnych kabali, ktĂłrzy od stuleci spiskowali i knuli przeciwko wam. OdbĂŞdÂą siĂŞ one zgodnie z planem i bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ szybko, sprawnie i bez Âżadnych opóŸnieĂą. I po raz kolejny mĂłwimy wam, Âże wydarzenia te bĂŞdÂą transmitowane przez wszystkie Âświatowe telewizje. UwaÂżamy, Âże bĂŞdzie to bardzo waÂżny krok w waszej historii. Ujrzycie swoje wyzwolenie spod wÂładzy mrocznych wÂładcĂłw, ktĂłrzy represjonowali was przez wieki. Gdy zostanÂą odsuniĂŞci od wÂładzy, poczynicie wielkie postĂŞpy i doÂświadczycie oÂżywionego rozwoju. Wprowadzimy wiele nowych technologii i mamy przeczucie, Âże wielu z was bĂŞdzie podziwiaĂŚ to, co dla was przygotowaliÂśmy. UdostĂŞpnimy wam urzÂądzenia, ktĂłre poprawiÂą wasze Âżycie praktycznie pod kaÂżdym wzglĂŞdem. SprawiÂą, Âże zyskacie mnĂłstwo czasu i peÂłnÂą swobodĂŞ realizacji wszystkich waszych twĂłrczych aspiracji i przyjemnoÂści. UkaÂżemy wam nowe sposoby przygotowywania posiÂłkĂłw, tak aby byÂły one bezpieczne, zdrowe i aby zapewniaÂły waszym ciaÂłom energiĂŞ i skÂładniki odÂżywcze, ktĂłrych wam obecnie brakuje. PoÂżywienie, ktĂłre wielu z was teraz spoÂżywa jest umyÂślnie faszerowane chemikaliami i innymi dodatkami, ktĂłre powstrzymujÂą wasz rozwĂłj i hamujÂą zdolnoÂści umysÂłowe. ÂŻywnoœÌ tĂŞ moÂżna nazwaĂŚ „anty-wzniesieniowÂą” ze wzglĂŞdu na cel, w jakim zostaÂła wytworzona przez ciemnych. Wasze ciaÂła bĂŞdÂą przeÂżywaĂŚ renesans, poniewaÂż zacznÂą mÂłodnieĂŚ i powracaĂŚ do swojego naturalnego stanu, ktĂłry oznacza peÂłniĂŞ zdrowia i mocy. Zaawansowane technologie leczenia przywrĂłcÂą im ich optymalne moÂżliwoÂści. Jaka to bĂŞdzie radoœÌ, gdy wasze ciaÂła stanÂą siĂŞ niesamowicie silne, zdrowe i bĂŞdÂą funkcjonowaĂŚ jak perfekcyjnie skonstruowane maszyny, co pozwoli wam swobodnie cieszyĂŚ siĂŞ Âżyciem, tak jak to byÂło wam przeznaczone. Jest to jeden z wielu projektĂłw, ktĂłre zostanÂą wdroÂżone z chwilÂą, gdy nic juÂż nie bĂŞdzie staÂło na drodze naszego ponownego zjednoczenia. Wraz z naszymi sojusznikami, ktĂłrzy rĂłwnieÂż sÂą sprzymierzeĂącami Ziemi wypeÂłniamy obecnie to zadanie i wkrĂłtce bĂŞdziemy mieĂŚ dla was bardzo ekscytujÂące wieÂści. DzieĂą ten zbliÂża siĂŞ szybko i nieuchronnie. BÂądÂźcie przygotowani na to, Âże zmiany rozpocznÂą siĂŞ natychmiast po aresztowaniach tych, ktĂłrzy nie dopuszczali, abyÂście doÂświadczali swojej ziemskiej podró¿y w sposĂłb, ktĂłry kiedyÂś byÂł dla was dostĂŞpny. StaliÂście siĂŞ wiĂŞÂźniami czasu a Âżycie, ktĂłre obecnie prowadzicie nie rĂłwna siĂŞ dÂługoÂści podró¿y, ktĂłrÂą dla was przewidziano. To tak, jakby ktoÂś zatrzymaÂł wskazĂłwki zegara, ktĂłry odmierza czas waszej podró¿y. Ale, doœÌ tego. WkrĂłtce ujrzycie, jak wskazĂłwki zegara poruszajÂą siĂŞ szybko i swobodnie, wprowadzajÂąc waszÂą cywilizacjĂŞ w przyszÂłoœÌ. Zmiany te bĂŞdÂą nastĂŞpowaĂŚ szybko jedna po drugiej. BĂŞdziecie zadziwieni prĂŞdkoÂściÂą zmian, ktĂłre zajdÂą w waszym Âświecie, poniewaÂż przez ten dÂługi czas, w ktĂłrym trwaliÂście w uÂśpieniu, zmiany w waszym Âświecie zachodziÂły bardzo powoli, kulejÂąc przez wiele lat i przebiegajÂąc w niezauwaÂżalnym stopniu. Taki byÂł modus operandi ciemnych, ktĂłrzy od zawsze obawiali siĂŞ koÂłysania ÂłodziÂą, jako Âże ich najwiĂŞkszym zmartwieniem byÂło to, Âże kiedyÂś przebudzicie siĂŞ z drzemki i zdacie sobie sprawĂŞ z tego, na co sobie pozwalali tuÂż przed waszym nosem. Ich program jest skoĂączony a plany wstrzymane, jako Âże wy – ludzie Ziemi przebudziliÂście siĂŞ i znacie ich knowania. Bierzecie teraz rĂłwnieÂż udziaÂł w najwaÂżniejszym przedsiĂŞwziĂŞciu, ktĂłre polega na szerzeniu informacji wÂśrĂłd waszych braci i siĂłstr. W informacji jest siÂła i dlatego ciemni przez eony czasu spiskowali, aby ukryĂŚ przed wami ile siĂŞ da i dokonaĂŚ w waszym Âświecie jak najwiĂŞkszych podzia³ów. Dni ciĂŞÂżkich ograniczeĂą, ktĂłrych doÂświadczyliÂście w waszej ziemskiej podró¿y, majÂą siĂŞ ku koĂącowi. Widzimy wiele kobiet i mĂŞÂżczyzn ze wszystkich zakÂątkĂłw waszej piĂŞknej planety jednoczÂących siĂŞ. W nadchodzÂących czasach, przemierzanie rozlegÂłych przestrzeni Ziemi, bĂŞdzie dla was tak proste, jak pĂłjÂście do pobliskiego sklepu po chleb. Jest to jeden z darĂłw, jakie mamy dla was w zanadrzu i bĂŞdzie on dostĂŞpny dla kaÂżdego. BĂŞdziecie mogli z ÂłatwoÂściÂą dotrzeĂŚ do kaÂżdego miejsca w waszym Âświecie, o ktĂłrym kiedykolwiek marzyliÂście. BĂŞdziecie mogli spotkaĂŚ siĂŞ ze swoimi przyjació³mi, zarĂłwno tymi, za ktĂłrymi od dawna tĂŞskniliÂście jak i tymi nowo poznanymi przez internet, poniewaÂż przyjaÂźnie, ktĂłre teraz zawieracie nie bĂŞdÂą dÂługo poza waszym zasiĂŞgiem. Widzimy, jak wielu z was bierze udziaÂł w tych peÂłnych radoÂści spotkaniach. Widzimy rĂłwnieÂż wielu z was ponownie jednoczÂących siĂŞ ze swojÂą GwiezdnÂą RodzinÂą, ktĂłra bardzo za wami tĂŞskniÂła przez te wszystkie lata waszej nieobecnoÂści. NiektĂłrzy z was byli nieobecni przez wiele wcieleĂą i to ponowne zjednoczenie bĂŞdzie bardzo, bardzo radosne, zarĂłwno dla was, jak i waszej Rodziny z Gwiazd. Tylko chwile oddzielajÂą nas juÂż od tego dnia. Kontynuujcie waszÂą wspania³¹ pracĂŞ, poniewaÂż to wy przecieracie szlak do tego ponownego zjednoczenia. Wszystko bierze swĂłj poczÂątek od was, tak jak i wszystko przebiega wedÂług ustalonego przez was harmonogramu. KÂładziemy ogromny nacisk na to, byÂście to zrozumieli. To od waszej gotowoÂści, nie naszej, zaleÂży, czy zaakceptujecie i doÂświadczycie zmian, na ktĂłre tak bardzo czekacie. My ze swojej strony, od dÂłuÂższego juÂż czasu jesteÂśmy przygotowani na wykonanie tego, co do nas naleÂży. Nie moÂżemy jednak narzucaĂŚ siĂŞ waszemu spoÂłeczeĂąstwu, jeÂżeli nie dojrzaÂło ono do spotkania z nami. Widzimy, jak wy- Pracownicy ÂŚwiatÂła dokonujecie ogromnych postĂŞpĂłw w tej kwestii i to waszej ciĂŞÂżkiej pracy oraz determinacji zawdziĂŞczamy fakt, Âże niedÂługo wszystkie te cudowne zmiany bĂŞdÂą moÂżliwe. Z tego wzglĂŞdu bardzo sobie cenimy wasz ogromny trud. Nasi bracia i siostry, ktĂłrzy obecnie nie zdajÂą sobie sprawy z tego, co robicie, dowiedzÂą siĂŞ o wszystkim, czego dokonaliÂście i co dziĂŞki wam staÂło siĂŞ moÂżliwe. Dlatego teÂż, powinniÂście byĂŚ z siebie dumni i w nadchodzÂących czasach pielĂŞgnowaĂŚ wspomnienia o tym, co osiÂągnĂŞliÂście. MĂłwimy wam wszystkim, dobra robota! Nic z tego, nie byÂłoby moÂżliwe, gdyby nie wy. BÂłogosÂławimy wasz wielki trud i wysiÂłek! Pierwszy etap waszej misji chyli siĂŞ ku koĂącowi. WkrĂłtce wkroczycie w kolejnÂą fazĂŞ i zapewniamy was, Âże bardzo siĂŞ wam spodobajÂą wasze nowe zadania, jako Âże to, co najgorsze jest juÂż za wami. Wielu z was doÂświadczy bardziej osobistego kontaktu i pracy z nami. Bez wzglĂŞdu jednak na to, jakie bĂŞdÂą te nowe zadania, wasze Âżycie ulegnie zdecydowanej poprawie. Ulegnie jej rĂłwnieÂż wasze Âśrodowisko. Wszystko, czego doÂświadczacie bĂŞdzie duÂżo bardziej radosne i przyjemne. Trzymajcie siĂŞ, przyjaciele. WkrĂłtce znĂłw bĂŞdziemy z wami! JesteÂśmy GalaktycznÂą FederacjÂą ÂŚwiatÂła. WiadomoœÌ od Galaktycznej Federacji ÂŚwiatÂła z 09 lutego 2012 Przekazana przez Grega Giles’a http://krystal28.wordpress.com/ps. Interwencja StwĂłrcy nastÂąpiÂła po 19 02 2012. od tej daty nikt z nich nie moÂże nawet zbliÂżyĂŚ siĂŞ do strefy ewolucji Ziemi , tyle co sobie ró¿ni tacy... pogadajÂą do naiwnych ludzi telepatycznie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2012, 23:20:49 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #411 : Marzec 04, 2012, 11:49:48 » |
|
Staliœcie siê wiêŸniami czasu a ¿ycie, które obecnie prowadzicie nie równa siê d³ugoœci podró¿y, któr¹ dla was przewidziano(..) Jest to jeden z darów, jakie mamy dla was w zanadrzu i bêdzie on dostêpny dla ka¿dego. Takie zdania mog¹ niepokoiÌ, bo wskazuj¹ na to, ¿eby byÌ wdziêcznym istotom z przestrzeni tzw "Gwiezdnej Federacji". To jest ma³y zgrzyt. I to pomimo uspakajaj¹cego tonu wypowiedzi, pomiêdzy wierszami przeplatane coraz wyraŸniej s¹ te "zgrzyty" Wszystko bierze swój pocz¹tek od was, tak jak i wszystko przebiega wed³ug ustalonego przez was harmonogramu. K³adziemy ogromny nacisk na to, byœcie to zrozumieli. To od waszej gotowoœci, nie naszej, zale¿y, czy zaakceptujecie i doœwiadczycie zmian, na które tak bardzo czekacie. Jednak generalnie nie odbieram tej ca³ej "Federacji.." jako wielkiego zagro¿enia. Owszem, jest to jakaœ przestrzen, która bêdzie siê stara³a dominowaÌ, górowaÌ choÌby swoja przewag¹ technologiczn¹ ,czy cywilizacyjn¹, ³agodnoœci¹, co w zestawieniu z naszym ludzkim barbarzyùstwem w wielu aspektach ¿ycia mo¿e wydawaÌ siê czymœ nawet "boskim". Zastanawia³em siê co mo¿e byÌ celem takiej Federacji i dochodzê do wniosku, ¿e ta cywilizacja umiera. Umiera na swoim poziomie, który osi¹gnê³a. Przyrówna³bym to do sytuacji lekarza, który nie ma ju¿ kogo leczyÌ, bo wszyscy s¹ zdrowi . Byt takiego lekarza staje siê bezcelowy, traci sens ( i nie chodzi tu o zarobek). Taki lekarz bêdzie szuka³ chorych ,którym bêdzie móg³ pomóc, bo taki jest sens jego bytu. Coœ przeczuwam, ¿e oni w nas widz¹ nie tylko pacjentów, lecz równie¿ szansê na prze¿ycie ich w³asnej rasy, o ile im pozwolimy siê z nami zmieszaÌ. A mamy pozwoliÌ z powodu ich zas³ug. I s¹dzê, ze na Ziemi znajdzie siê wielu "mistrzów podniesionych" ,którzy z wdziêcznoœci¹ przyjm¹ realizacjê zobowi¹zaù. Nie widzê w tym niczego z³ego. LudzkoœÌ nigdy nie by³a monolitem i ka¿dy ma prawo do zawierania zwi¹zków jakie mu siê podoba z w³asnej nie przymuszonej i nie narzuconej woli. Nie macie wra¿enia, ze wiele takich ras ma swoje plany wobec ziemian ? Z jakichœ powodów masowo ci¹gn¹ na Ziemiê gotowi na wielkie poœwiêcenia, byle byÌ blisko nas. Czy widz¹ coœ, czego my o sobie nie wiemy ?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #412 : Marzec 04, 2012, 12:08:51 » |
|
PrzejÂście w nowy wymiar jest coraz wiĂŞkszym tematem i bardziej aktualnym .... jak?Kiara Dzieci, zwierzĂŞta i Wzniesienieby krystal28 in Galaktyczna Federacja . PrzetÂłumaczyÂła Sandra . . MĂłj amerykaĂąski Eskimo i najlepszy przyjaciel, Riko ‘wznosi siĂŞ’ nad Los Angeles we wÂłasnym siedzeniu jak duÂży chÂłopak. . Wielu ludzi powaÂżnie siĂŞ martwi w tym czasie, czy ich dzieci i zwierzaki rĂłwnieÂż wzniosÂą siĂŞ ku wyÂższym wymiarom, kiedy ludzkoœÌ osiÂągnie punkt kulminacyjny tej wielkiej zmiany. Pierwsza rzecz, ktĂłrÂą trzeba wyjaÂśniĂŚ to, Âże ci ktĂłrzy wybrali Wzniesienie, czy to Âświadomie, nieÂświadomie, czy teÂż taki byÂł kontrakt inkarnacyjny, nie zniknÂą z Ziemi i nie zmaterializujÂą siĂŞ na nowej, piĂŞciowymiarowej Ziemi. CaÂła planeta Wznosi siĂŞ razem z nami, ludÂźmi, ktĂłrzy bĂŞdÂą staĂŚ bezpiecznie na twardym gruncie. Wszyscy, ktĂłrzy pragnÂą serfowaĂŚ na fali energii piÂątego wymiaru, muszÂą to po prostu wybraĂŚ. Przy tym wyborze, bĂŞdÂą nam asystowaĂŚ nasi AnioÂłowie, przewodnicy i nasze Gwiezdne i Duchowe Rodziny, ktĂłre pomogÂą nam, aby nasze pragnienie staÂło siĂŞ rzeczywistoÂściÂą. Nie ma powodu do obawiania siĂŞ o nasze latoroÂśle i pupili, jako, Âże one sÂą juÂż wielowymiarowymi istotami i jako takie inkarnowaÂły z biletem do wyÂższych wymiarĂłw trzymanym w dÂłoni. Nasze dzieci, ktĂłre inkarnowaÂły, aby byĂŚ tutaj w tym czasie sÂą wybranymi stewardami (zarzÂądcami) nowej piĂŞciowymiarowej Ziemi, jako, Âże specjalne dusze zademonstrowaÂły swojÂą wartoœÌ dla takiego ÂświĂŞtego zadania. TeoretyzujÂąc, 100% dzieci urodzonych w ciÂągu ostatnich 20 lat sÂą albo dzieĂŚmi Indygo, KrysztaÂłowymi lub TĂŞczowymi, gdyÂż wysoka czĂŞstotliwoœÌ, ktĂłrÂą posiadajÂą te dusze, jest konieczna, aby pomĂłc planecie w jej czasie Wzniesienia. Nasi zwierzĂŞcy pupile takÂże sÂą juÂż wielowymiarowymi istotami, ktĂłre inkarnowaÂły, aby nam towarzyszyĂŚ w naszej czasami “pozornie” samotnej podró¿y. NiosÂą one takÂże ze sobÂą wibracje wyÂższych wymiarĂłw, jako czêœÌ ich misji w sÂłuÂżbie Ziemi i ludzkoÂści w tym czasie. JeÂśliby chcieĂŚ poznaĂŚ jakiÂś namacalny tego dowĂłd, wystarczy sobie tylko uÂświadomiĂŚ, Âże jednym z najwiĂŞkszych wyzwaĂą dla nas, ludzi ÂżyjÂących w trĂłjwymiarowym Âświecie, byÂło opanowanie duchowej cnoty, bezwarunkowej miÂłoÂści oraz, pomimo Âże wielu moÂże twierdziĂŚ, Âże osiÂągnĂŞÂło zrozumienie, musimy byĂŚ szczerzy ze sobÂą i potwierdziĂŚ, Âże jako ludzie wyznaczyliÂśmy wiele warunkĂłw dla naszej miÂłoÂści, nie moÂżemy temu otwarcie zaprzeczyĂŚ. “BĂŞdĂŞ ciĂŞ kochaĂŚ tylko jeÂśli ty mnie pokochasz z wzajemnoÂściÂą, bĂŞdĂŞ ciĂŞ kochaĂŚ tylko jeÂśli bĂŞdziesz mi wierna/y, bĂŞdĂŞ CiĂŞ kochaĂŚ tylko jeÂśli mi siĂŞ podobasz, oraz bĂŞdĂŞ ciĂŞ kochaĂŚ tylko jeÂśli masz, wedÂług mnie, wystarczajÂąco duÂżo pieniĂŞdzy”. SÂą to tylko niektĂłre z warunkĂłw, ktĂłre stawiamy przy naszej miÂłoÂści wobec innych, ale zapytajcie siebie, jakie warunki ich miÂłoÂści do nas stawiajÂą nam nasi futrzani przyjaciele? Bez wzglĂŞdu na to jak sÂą traktowane, czasami maltretowane, nasi wierni towarzysze zawsze bĂŞdÂą kochaĂŚ nas bezwarunkowo, jako, Âże majÂą juÂż opanowanÂą tĂŞ duchowÂą cnotĂŞ. MoÂżna nawet iœÌ ze stwierdzeniem dalej i powiedzieĂŚ, Âże nasi wspaniali pupile niejednokrotnie wskazujÂą drogĂŞ wielu z nas. Tak wiĂŞc widzicie, Âże nie ma powodu do martwienia siĂŞ, Âże nasi mÂłodzi oraz wierni towarzysze nie pozostanÂą u naszego boku, aby wspĂłlnie wznieœÌ siĂŞ ku wyÂższym sferom tego wszechÂświata, jako, Âże ich Wzniesienie jest zagwarantowane. . ArtykuÂł Grega Gilesa, 23.02.2012 http://ascensionearth2012.blogspot.com/2012/02/children-pets-ascension.htmlhttp://krystal28.wordpress.com/******* Wielokrotnie pisaÂłam dodam po raz kolejny, wszystkie Istoty sÂą Energiom wcielonÂą w materiĂŞ nie mniej jednak sÂą to pola wirowe o okreÂślonej czĂŞstotliwoÂści drgaĂą.Czyli inaczej jesteÂśmy wszyscy wirami zarĂłwno ludzie jak i zwierzĂŞta , roÂśliny i mineraÂły , kaÂżdy wiruje w rytmie swojej czĂŞstotliwoÂści i mocy. Jedynym najwaÂżniejszym elementem w tym wirowaniu jest wibracja miÂłoÂści oraz moc siÂła osobistego pola wirowego. Zmiana wymiaru z III w IV a nie V czy VI [polega na wejÂściu w parametry energetyczne tego wymiaru , czyli dostrojenie swojego wirowania do warunkĂłw wirowych w nim panujÂących. Nasze ciaÂła fizyczne majÂą zakodowane parametry wirowe wymiaru III ( dlatego tylko jesteÂśmy w nim widoczni) gdybyÂśmy wirowali - mieli drgania z wymiaru IV to dla ludzi w III nie byli byÂśmy widoczni. Zatem wejÂście w wyÂższÂą wibracjĂŞ to przestrojenie wirowania naszego ciaÂła materialnego do wibracji wyÂższego wymiaru. Jak to siĂŞ dzieje? Jest to proces jak najbardziej naturalny i normalny dla Ludzi i zwierza t oraz wszystkich istot Âżywych ktĂłre posiadajÂą w sobie ducha Energie ( nie zaleÂżnie czy jest to ÂświadomoœÌ zbiorowa , zwierzĂŞta , czy indywidualna CzÂłowiek), Energia wszystkich Istot III wymiaru ma wpÂływ na ciaÂła materialne i to ona zamienia materialne ciaÂła w energiĂŞ ( moÂżna powiedzieĂŚ "zwija je" w pakiet energetyczny na czas przejÂścia i rozwija w materiĂŞ po przejÂściu. Zawsze decyduje o tym Duch "zarzÂądzajÂący" ÂżywioÂłem z ktĂłrego pochodzÂą caÂłe grupy tych energii. A Ludzie? Z LudÂźmi jest trochĂŞ inaczej , my posiadamy swojÂą indywidualnoœÌ i wolnÂą wolĂŞ dziĂŞki ktĂłrej podejmujemy decyzje , ktĂłre naprawdĂŞ nie muszÂą byĂŚ zgodne z wolÂą naszej Energii niewcielonej , Matrycy energetycznej zaÂświatowej. Na czas naszego ziemskiego Âżycia jest nasza Ludzka decyzja akceptowania nawet gdy nie realizuje planu przed urodzeniowego naszej Energii -Ducha. Ale.. powiedzmy iÂż przyszliÂśmy na ziemiĂŞ i jako ludzie chcemy przejœÌ w IV wymiar. SÂą dwie moÂżliwoÂści realizacji tego przejÂścia; 1. Mamy osobista moc energetycznÂą przeksztaÂłciĂŚ siebie w energetyczny wir inaczej MERKABA i swoim wirowaniem unieœÌ siĂŞ ponad ziemiĂŞ by przejœÌ przez miĂŞdzy wymiarowy portal ( otworzy siĂŞ ich kilka). 2. Mamy tylko moc "zwin¹Ì swoje ciaÂło fizyczne" w energetycznÂą IskrĂŞ ale nie mamy takiej by przekroczyĂŚ wymiar. Pierwszy przykÂład jest oczywisty to Ludzie o duÂżej mocy energetycznej uzyskanej dziĂŞki otworzonym sercom. Drugi przykÂład Ludzie ktĂłrych czakra serca wiruje sÂłabiej i tym Ludziom pomogÂą w przejÂściu ci ktĂłrych pola wirowe sÂą duÂżo silniejsze. Oni jak "odkurzacze" bĂŞdÂą przyciÂągali do siebie caÂłe roje Iskierek o sÂłabszej energii i razem bĂŞdÂą unosili siĂŞ nad przestrzeniÂą wibracyjnÂą III wymiaru do momentu aÂż caÂły proces dematerializacji obecnej ziemi zakoĂączy siĂŞ i Nowa ziemia zastÂąpi jej miejsce. Wiadomo iÂż czasu nie ma wiĂŞc naprawdĂŞ nie ma Âżadnego znaczenia okreÂślenie czasowe , jest tylko cykl energetycznej indywidualnej przemiany w kaÂżdej ÂświadomoÂści indywidualnej. Dzieci.. pamiĂŞtaĂŚ trzeba iÂż dzieci to takÂże Energie wielkie i piĂŞkne , ktĂłre tylko w tym momencie korzystajÂą z ciaÂł jeszcze nie dojrzaÂłych , dzieciĂŞcych. A w rzeczywistoÂści sÂą to takie same Energie jak my i majÂą swoje indywidualne plany przed urodzeniowe , one sÂą zawsze po³¹czone ze swoimi Energiami niewcielonymi i realizujÂą ich plan , bo jako dzieci nie mogÂą fizycznie realizowaĂŚ jeszcze odmiennej wolnej woli. Tak wiĂŞc czeœÌ z nich ma osobistÂą duÂżo wiĂŞkszÂą moc energetycznÂą niÂż niektĂłrzy doroÂśli i bĂŞdÂą rĂłwnieÂż podnosiĂŚ innych , a czêœÌ bĂŞdzie podnoszona z caÂłymi grupami energetycznymi. ZwierzĂŞta wcale nie majÂą wiĂŞkszych uczuĂŚ niÂż ludzie bo nie majÂą rozwiniĂŞtej czakry serca , korzystajÂą tylko z czakry splotu sÂłonecznego. One dopiero uczÂą siĂŞ przeÂżywaĂŚ uczucia. UczÂą siĂŞ poprzez miÂłoœÌ uwarunkowanÂą ktĂłrÂą jest dla nich ich opiekun dziĂŞki jego uczuciom im okazywanym. O nich i ich przejÂściu juÂż pisaÂłam , nic im nie grozi wszystkie przejdÂą przeprowadzone przez Ducha kaÂżdej z grup zwierzĂŞcych. Wniosek naprawdĂŞ nie mamy siĂŞ czym zamartwiaĂŚ , wszystko od dawna jest przygotowane na przejÂście i akceptowana kaÂżda indywidualna decyzja. ZbliÂżajÂący siĂŞ coraz szybciej czas tej transformacji bĂŞdzie odkrywaÂł przed nami coraz wiĂŞcej informacji z nim zwiÂązanych. Kiara  ===================================== Ten przekaz to powinnam zamieÂściĂŚ w "ÂśmiesznoÂści z internetu" a nie w tym topiku. UÂśmiaÂłam siĂŞ tak radoÂśnie czytajÂąc go Âże mnie ze Âśmiechu brzuch rozbolaÂł....  Kiara niedziela, 4 marca 2012 PowrĂłt dzikiej kobiety PrzetÂłumaczyÂła Wika
Jeszua i Maria Magdalena:Drodzy przyjaciele, Wszyscy troje jesteÂśmy tu dziÂś obecni: Jeszua, Maria i Maria Magdalena. JesteÂśmy zaszczyceni, bĂŞdÂąc tu z wami. UwaÂżamy was za naszych braci i siostry. W sercu jesteÂśmy jednoÂściÂą, a mnie, Jeszui, szczegĂłlne poczucie wyzwolenia daje przebywanie tu z moimi przyjació³kami. PoniewaÂż czĂŞsto jestem postrzegany jako jedyny reprezentant energii Chrystusa. JednakÂże to nie jest caÂła prawda. W moim Âżyciu staÂły u mego boku kobiety, ktĂłrych obecnoœÌ byÂła niezbĂŞdna do speÂłnienia mojej misji. W tamtych czasach byÂło nie do przyjĂŞcia, Âżeby kobiety robiÂły to, co ja, by publicznie nauczaÂły. Ale moja matka i Maria Magdalena byÂły obie duchowymi wojowniczkami. PomogÂły mi one zasiaĂŚ nasiona chrystusowej ÂświadomoÂści. Dzisiaj rozmawiamy o energii mĂŞskiej i ÂżeĂąskiej. Moje duchowe towarzyszki {soul mates} i ja mĂłwimy jednym gÂłosem. W waszej historii energia ÂżeĂąska zostaÂła w powaÂżny i g³êboki sposĂłb zraniona. MiaÂło to istotne konsekwencje zarĂłwno dla kobiet, jak i dla mĂŞÂżczyzn na Ziemi. Nie tylko kobiety cierpiaÂły z powodu mĂŞskiej dominacji, mĂŞÂżczyÂźni teÂż zostali zranieni. Najpierw bĂŞdziemy mĂłwiĂŚ o energii ÂżeĂąskiej. Prosimy, abyÂście wyobrazili sobie ÂżeĂąskÂą postaĂŚ. Reprezentuje ona caÂłoœÌ kobiecej energii. Energia ta zostaÂła poniÂżona i potraktowana przy uÂżyciu przemocy. Skutek tego dla kobiet byÂł taki, Âże wycofaÂły siĂŞ one z dolnej czĂŞÂści ciaÂła, gdzie rezyduje ich moc. ZwÂłaszcza w przypadkach przemocy seksualnej emocjonalny uraz sprawia, Âże kobiety wycofujÂą energiĂŞ z dolnej czĂŞÂści ciaÂła. Wtedy utrudnione staje siĂŞ dla kobiety bycie samo-ÂświadomÂą i ugruntowanÂą. WyobraÂźcie sobie w swej wewnĂŞtrznej wizji ÂżeĂąskÂą postaĂŚ. Reprezentuje ona zbiorowÂą energiĂŞ kobiet. MoÂżecie ujrzeĂŚ w tej wizji, Âże w obszarze jej brzucha znajduje siĂŞ coÂś w rodzaju dziury. WycofaÂła ona z tego obszaru swÂą ÂświadomoœÌ i czuje siĂŞ niepewnie, poniewaÂż brak jej fundamentu. We wnĂŞtrzu jej brzucha moÂżecie usÂłyszeĂŚ krzyki cierpienia i bĂłlu. ChcielibyÂśmy teraz zachĂŞciĂŚ was wszystkich, zarĂłwno mĂŞÂżczyzn jak i kobiety, do wypromieniowania ÂświatÂła ku niej, do jej brzucha. W ten sposĂłb obdarzacie tym ÂświatÂłem rĂłwnieÂż i siebie. A teraz chce przemĂłwiĂŚ Maria Magdalena. Jestem Maria Magdalena. G³êboko was kocham. Zawsze jestem z wami. WzniosÂłam siĂŞ ponad ranĂŞ zadanÂą ÂżeĂąskiej energii i pragnĂŞ teraz bardzo delikatnie dotkn¹Ì tego bolesnego obszaru, aby pomĂłc kobietom go uzdrowiĂŚ. ChciaÂłabym ujrzeĂŚ, jak rodzÂą siĂŞ one na nowo z radoÂściÂą i stabilnoÂściÂą, tak, aby moc kobiety mogÂła w pokojowy sposĂłb powrĂłciĂŚ. Nie pragnĂŞ walki ani zmagaĂą. PrzychodzĂŞ w pokoju i mam specjalnÂą proÂśbĂŞ do kobiet. Wszystkie zostaÂłyÂście zranione w swej historii, ale w tym czasie odzyskujecie swÂą si³ê. To wasza epoka, to wasz czas. ChciaÂłabym wam przypomnieĂŚ, Âże mĂŞÂżczyÂźni rĂłwnieÂż potrzebujÂą pomocy. Jako kobiety jesteÂście zaznajomione z ranÂą w obszarze swego brzucha, z bĂłlem i urazem spowodowanym byciem poniÂżonÂą. Ale co siĂŞ staÂło z mĂŞÂżczyznami? Z powodu dominacji mĂŞskich energii w przeszÂłoÂści, energii wÂładzy i ucisku, mĂŞÂżczyÂźni zostali zmuszeni do zamkniĂŞcia swoich serc. Musieli oni byĂŚ silni i surowi, takie byÂło idealne wyobraÂżenie mĂŞÂżczyzny. Ale w ten sposĂłb zostali oni oddzieleni od swej czujÂącej strony. Wielu z nich zamknĂŞÂło siĂŞ w swej gÂłowie; staÂło siĂŞ dla nich trudne wyraÂżanie emocji i uczuĂŚ. NiezdolnoœÌ do po³¹czenia siĂŞ ze swÂą czujÂącÂą stronÂą, ÂżeĂąska stronÂą, jest teÂż rodzajem rany. Nie Âżyjecie peÂłniÂą Âżycia, jeÂśli nie macie dostĂŞpu do swoich uczuĂŚ. W rzeczy samej jesteÂście wtedy od³¹czeni od swojej duszy. U wielu mĂŞÂżczyzn istnieje poczucie samotnoÂści i wyobcowania, ktĂłre moÂże byĂŚ postrzegane jako dziura w ich sercu. Jak zatem widzicie, zarĂłwno mĂŞÂżczyÂźni, jak i kobiety, zostali w przeszÂłoÂści zranieni. Rana kobiety jest zlokalizowana w brzuchu, rana mĂŞÂżczyzny podobna jest do dziury w jego sercu. ChciaÂłabym dziÂś powiedzieĂŚ kobietom, Âże gdy odzyskujecie swojÂą moc, gdy rozpoznajecie swÂą prawdziwÂą si³ê, wyciÂągnijcie rĂŞkĂŞ ku mĂŞÂżczyznom. Oni potrzebujÂą waszej pomocy; zostali wyobcowani, odebrano im dom. Miejcie w swych sercach ÂżyczliwoœÌ i wspó³czucie dla nich. Nowa Ziemia moÂże siĂŞ narodziĂŚ tylko wtedy, gdy was dwoje siĂŞ pogodzi. Gdy mĂŞÂżczyÂźni i kobiety zrozumiejÂą nawzajem swoje rany, bĂŞdÂą mogli zbudowaĂŚ pomiĂŞdzy sobÂą most. ProszĂŞ teraz kobiety o przy³¹czenie siĂŞ do mnie i wysyÂłanie ÂświatÂła w kierunku dziury w waszym brzuchu. Z tego ÂświatÂła powstaje sznur, ktĂłry biegnie wprost do Ziemi. Poczujcie swoje po³¹czenie z matkÂą ZiemiÂą jako kobietÂą. Wasza ÂżeĂąska energia jest tak potĂŞÂżna i niezbĂŞdna dla Âżycia. PamiĂŞtajcie o swej prawdziwej sile. Gdy czujecie, jak wasza samo-ÂświadomoœÌ wzrasta, wyciÂągnijcie rĂŞkĂŞ ku mĂŞÂżczyznom i wyÂślijcie ÂświatÂło w kierunku dziury w ich sercu. JesteÂście na progu nowych czasĂłw w waszej historii. Waszym przeznaczeniem jest po³¹czyĂŚ siĂŞ razem jako mĂŞÂżczyÂźni i kobiety. ZachĂŞcamy was, abyÂście Âśmiali siĂŞ znĂłw i radowali jako istoty ludzkie. W wielu z was dostrzegam zmĂŞczonych wojownikĂłw; walczyliÂście i walczyliÂście, aÂż niektĂłrzy z was stali siĂŞ bardzo znuÂżeni i rozczarowani. OdpowiedÂź na wasz bĂłl leÂży w bardzo prostym sposobie Âżycia. Mam tu na myÂśli ponowne odczucie prawdziwego po³¹czenia z ZiemiÂą i cieszenie siĂŞ prostymi przyjemnoÂściami Âżycia ludzkiego. DoÂświadczanie miÂłoÂści pomiĂŞdzy kobietÂą i mĂŞÂżczyznÂą, przyjaŸù z ludÂźmi o podobnych zapatrywaniach i Âżycie w pokoju ze swym otoczeniem i naturÂą: taka jest obietnica Nowej Ziemi. W swoim Âżyciu na Ziemi w g³êboki sposĂłb doÂświadczyÂłam istnienia ÂżeĂąskiej rany. ByÂłam ukochanÂą przyjació³kÂą Jeszui. CzuÂłam jego si³ê i mÂądroœÌ, ale teÂż i jego bĂłl i wÂątpliwoÂści. PanowaÂło pomiĂŞdzy nami serdeczne zrozumienie. DoÂświadczyÂłam g³êbokiego Âżalu i smutku, gdy musiaÂł on opuÂściĂŚ ZiemiĂŞ, kiedy zostaÂł zabity. CzĂŞsto gdy rozmawiaÂł on z nami, odczuwaÂłam jego przesÂłanie nie tylko w mojej gÂłowie, ale i caÂłym moim ciaÂłem. Nie lubiÂłam dyskutowaĂŚ o jego ideach i jego przesÂłaniu, tak jak to robili jego uczniowie-mĂŞÂżczyÂźni. Odró¿niaÂłam siĂŞ od nich w tej kwestii. Czasami oni siĂŞ ze mnie naigrywali i bywaÂło, Âże czuÂłam siĂŞ z tego powodu samotna. UwaÂżano mnie za „dzikÂą kobietĂŞ”, byÂłam niekonwencjonalna. Obecnie z wielkÂą radoÂściÂą widzĂŞ, Âże dzikie kobiety ponownie sÂą mile widziane na tym Âświecie! Wiele siĂŞ zmieniÂło od czasĂłw Jeszui. Powiadam wam: dzikie kobiety bĂŞdÂą przywĂłdczyniami nowego Âświata! ZachĂŞcam was, abyÂście powstaÂły w swej prawdziwej mocy. W przeszÂłoÂści gdy kobiety byÂły „dzikie”, co oznaczaÂło niezaleÂżne, niekonwencjonalne i namiĂŞtne, czĂŞsto okreÂślano je jako „histeryczne”. W Âśredniowieczu nazywano je czarownicami. Ale w rzeczywistoÂści te kobiety – a ja byÂłam jednÂą z nich – byÂły powodowane miÂłoÂściÂą. Teraz znĂłw jest czas, by kobiety ujawniÂły swÂą prawdziwÂą moc, nie w sposĂłb agresywny, ale w taki, ktĂłry prowadzi do pogodzenia siĂŞ energii mĂŞskich i ÂżeĂąskich. Bardzo wam dziĂŞkujĂŞ, Âże dziÂś tu ze mnÂą byliÂście! © Pamela Kribbe 2012 www.jeshua.nethttp://jeszua.blogspot.com/*********** O tym iÂż to wcale nie Jezus tak nadaje pisaÂłam wielokrotnie ale tym razem przegiĂŞli rĂłwno. Jest dzika kobieta , dzikie zwiÂązki zabrakÂło tylko jeszcze dzikich wĂŞÂży! O MM juÂż sÂłyszaÂłam tyle rewelacji iÂż mnie nic nie zdziwi ale Âże byÂła dzikÂą kobietÂą? Tego jeszcze nie sÂłyszaÂłam! brawo udaÂło siĂŞ! Forma napisania tego tekstu przejawia jasno swoje pochodzenie zionie na odlegÂłoœÌ katolickimi dogmatami. Prawie oficjalna jest informacja iÂż MM byÂła ÂżonÂą Jezusa i mieli troje dzieci , iÂż byÂła nauczycielem , kapÂłankÂą w zakonie NazarejczykĂłw ale tu jest ona wy³¹cznie przyjació³ka towarzyszÂącÂą Jezusowi . No i oczywiÂście wedle nomenklatury katolickiej pierwsze miejsce przy nim zajmuje Matka jak zawsze. ÂŻe ma siĂŞ to nijak do prawdy to inna sprawa jednak zachowana jest zasada katolickiej propagandy , to jest waÂżne! prawdziwy Jeszua nigdy by takich bredni nie rozpowszechniaÂł zatem ostatecznie przypieczĂŞtowano faÂłsz. Do kosza z takimi "prawdami". No i jeszcze ten numer z pustym brzuchem... czy oni naprawdĂŞ majÂą ludzi za gÂłupkĂłw? Pierwsza czakra - czerwona czakra Âżycia jest przynaleÂżna absolutnie kobietÂą , aspektowi ÂżeĂąskiemu , druga pomaraĂączowa seksualna jest "wspĂłlna" , trzecia - ¿ó³ta - czakra mocy to domena mĂŞska. Wszystkie powyÂżej trzeciej czakry sÂą czakrami "wspĂłlnymi" , czyli przez nie rozwija siĂŞ i aspekt ÂżeĂąski i mĂŞski. OczywiÂście kobiecoœÌ osiÂągajÂąc swojÂą peÂłnie-aspektu mĂŞskiego musi osiÂągn¹Ì moc rĂłwnÂą mĂŞÂżczyÂźnie ( ale nie na pÂłaszczyÂźnie fizycznej tylko kreacji energetycznej) . Identycznie jest z mĂŞÂżczyznami muszÂą osiÂągn¹Ì swojÂą peÂłnie aspektu ÂżeĂąskiego uzyskujÂąc intuicyjnoœÌ i uczuciowoœÌ jak kobiety. Tu Âżaden brzuch nie ma nic dorzeczy! I jeszcze jedno jak wielka musi byĂŚ nienawiœÌ i zazdroœÌ ludzi piszÂących te bzdury do MM iÂż odbierajÂą jej wszystko kim byÂła? Na szczĂŞÂście czas powraca a z nim caÂła prawda o MM i Jezusie tak dÂługo ukrywana za ktĂłrej propagowanie ludzie pÂłacili swoim Âżyciem. Kiara ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 15, 2012, 18:14:59 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #413 : Marzec 06, 2012, 18:54:58 » |
|
Benjamin Fulford – Raport 5.3.201205 mar 2012 27 komentarzy by krystal28 in Benjamin Fulford . PrzetÂłumaczyÂła Krystal dla politycznie zainteresowanych . TrwajÂąca wojna finansowa narasta z aresztowaniami i zamachami widocznymi po obu stronach. George Bush senior i Bill Gates zostali aresztowani  w zeszÂłym tygodniu za sabotowanie nowego systemu finansowego po ‘spowiedzi’ Timothy Geithnera,mĂłwiÂą ÂźrĂłdÂła Pentagonu. Kabalistyczny syndykat zbrodni Federalnej Rezerwy zamordowaÂł Lorda Jamesa Blackheath 29 lutego, po tym jak potĂŞpiÂł ich w brytyjskiej Izbie LordĂłw za kradzieÂż 15 bilionĂłw dolarĂłw. SpoÂłecznoœÌ BiaÂłego Smoka (White Dragon Society), tymczasem rozpoczĂŞÂła domaganie siĂŞ natychmiastowego aresztowania na przesÂłuchanie byÂłego szefa policji z Hong Kongu Petera Stevensa. Opublikowane przez Benjamina, 5 marzec, 2012 Aktualizacja o “Âśmierci” Lorda Jamesa Blackheath w tygodniowych Geopolitycznych WiadomoÂściach i Analizie. Lord James Blackheath zostaÂł zamordowany przez KabaÂła. ÂŹrĂłdÂłem tych informacji byÂł czÂłonek rodziny RothschildĂłw. Wpis Wikipedii na Lorda Blackheath mĂłwi, Âże zmarÂł 29 lutego, jednak mĂłwca LoÂży LordĂłw powiedziaÂł, “na ile wiemy, to on Âżyje i ma siĂŞ dobrze.” (filmik poniÂżej) polowanie trwa, aresztowania KabaÂła wzrasta sekretarz skarbu US, Timothy Geithner aresztowany, przesÂłuchany i zwolniony azjatyckie negocjacje sÂą kontynuowane termin 31 marca zostaÂł dostarczony do komitetu 300-tu przez gnostycznÂą frakcjĂŞ “Illuminati” kontrolowana implozja ZarzÂądu Rezerwy Federalnej i EBC nadal idzie zgodnie z planem zdejmowanie satanistycznego kabalisty przebiega pÂłynnie negocjacje przebiegajÂą na najwyÂższym poziomie tajna zmiana reÂżimu w Azji zbliÂża siĂŞ ku koĂącowi satanistyczny kabaÂł na zachodzie kruszenie Stary PorzÂądek ÂŚwiata chce siĂŞ poddaĂŚ, ale ludziom, nie dla Nowego PorzÂądku ÂŚwiata federalni zaczĂŞli sprawy sÂądowe dla pokoju i szczegó³owe negocjacje rozliczeĂą siĂŞ rozpoczĂŞÂły Peter Stevens jest poszukiwany pod zarzutem przemytu broni jÂądrowej do Japonii, ktĂłra zostaÂła uÂżyta do ataku nuklearnego i tsunami w Japonii 11 marca 2011. Stevens obecnie znajduje siĂŞ w klubie jachtowym Galera Puerto na Filipinach. Gnostyczna rodzina Illuminati i grupa hakerĂłw ‘anonimowi’ zgodzili siĂŞ po³¹czyĂŚ siÂły ze SpoÂłecznoÂściÂą BiaÂłego Smoka z programem atakĂłw na Monsanto i inne twierdze KabaÂła. Rockefellerowie, Krugerowie i Openheimerowie, Mellony, Warburgi, Rothschildy, Morgany i inne rodziny KabaÂła bĂŞdÂą systematycznie Âścigani i zatrzymani, jeÂśli nie poddadzÂą siĂŞ w miesiÂącu marcu. SpoÂłecznoœÌ krĂłlewskiej rodziny Smoka (Dragon Family Royal Society) w miĂŞdzyczasie, poinformowaÂła wiĂŞcej tego pisarza na temat toczÂącej siĂŞ wojny finansowej. Rodzina Smoka przedstawiÂła kopiĂŞ dokumentu (ktĂłry opublikujemy na naszej darmowej stronie internetowej w tym tygodniu), ktĂłry rok temu zostaÂł przekazany centralnym Âświatowym bankom. WedÂług tego dokumentu, wszystkie 69 “pierwszych i drugich krajĂłw Âświata” wraz z 225 innymi suwerennymi grupami, podpisaÂły siĂŞ dla nowego systemu finansowego. Do g³ównych zwolennikĂłw tego systemu nale¿¹ siÂły zbrojne Rosji, Chin i USA, wedÂług ÂźrĂłdÂła Rodziny Smoka. Stare rodziny krĂłlewskie z caÂłego Âświata zgodziÂły siĂŞ sfinansowaĂŚ go poczÂątkowo 15 bilionami dolarĂłw popartymi zÂłotem, klejnotami i skarbami nale¿¹cymi do rodu krĂłlewskiego. SÂą to te same rodziny, ktĂłre sfinansowaÂły wstĂŞpne system Bretton Woods, ktĂłry zostaÂł porwany/sprzeniewierzony w latach powojennych przez rodziny, ktĂłre sÂą wÂłaÂścicielami ZarzÂądu Rezerwy Federalnej. Nowy system wyeliminuje wszystkie prywatne posiadanie bankĂłw centralnych, jak i “lewÂą” rachunkowoœÌ. Ponadto, Rodzina Smoka zgodziÂła siĂŞ udzieliĂŚ finansowanie narodom, aby mogÂły wyczyÂściĂŚ swoje dÂługi i zaangaÂżowaĂŚ siĂŞ w nowÂą infrastrukturĂŞ i inne wydatki na celu “harmonijnego rozwoju”. Fundusze sÂą zweryfikowane przez przedstawicieli 10 najwiĂŞkszych religii Âświata znajdujÂących siĂŞ w Rzymie. MoÂże to byĂŚ zweryfikowane przez “D.T.C. Euro (clear) banki lub przez niebieskie, szare lub czarne ekrany Federalnej Rezerwy, wedÂług dokumentu DF. Sprzeciw wobec tego systemu jest prowadzony przez rodziny bankowe ZarzÂądu Rezerwy Federalnej i ich Bilderberger, CFR, trĂłjstronna prowizja porucznikĂłw. Nadal produkujÂą papierowe dolary, ktĂłre sÂą jeszcze akceptowane na terenie USA, w Niemczech, Wielkiej Brytanii, WÂłoszech, Francji i Szwajcarii. Reszta Âświata (i duÂża czêœÌ szwajcarskiej instytucji bankowej) odmawia przyjĂŞcia tych dolarĂłw, ale ciÂągÂłe prĂłby sÂą podejmowane przez kabalistĂłw do prania ich bezwartoÂściowych pieniĂŞdzy. MajÂą oni teÂż peÂłnÂą listĂŞ politykĂłw i innych finansjerĂłw, ktĂłrych przekupili i szantaÂżowali na caÂłym Âświecie. KabaliÂści rĂłwnieÂż usiÂłowali albo zabijaĂŚ, albo zamroziĂŚ aktywa zwolennikĂłw nowego systemu. Mimo tego, coraz wiĂŞksza liczba bankĂłw przeciwstawia sie rodzinom bankowym i “przekracza liniĂŞ pikiety” na rzecz nowego systemu. Wystarczy zapytaĂŚ w banku, czy sÂą zgodni z regulaminem Basel 3 czy nie, aby dowiedzieĂŚ siĂŞ, po czyjej stronie pracujÂą. Przedstawiciel Rodziny Smoka powiedziaÂł rĂłwnieÂż, Âże kontrowersje o prawie do tradycyjnych skarbĂłw krĂłlewskich mogÂą Âłatwo byĂŚ rozstrzygniĂŞte w sÂądzie. Twierdzi, Âże R.C. Dam byÂł oszustwem przez rodziny bankowe. DodaÂł, Âże Eddie Soekarno byÂł prawnym posiadaczem “niektĂłrych” aktywĂłw Rodziny Smoka Walka o kontrolĂŞ nad systemem finansowym miaÂła decydujÂący zwrot w zeszÂłym tygodniu, kiedy Bill Gates zostaÂł aresztowany pod zarzutem sabotaÂżu nowego systemu finansowego. George Bush Senior to osoba, ktĂłra dostarczyÂła zeznaĂą na temat Billa Gatesa, wedÂług wyÂższych ÂźrĂłdeÂł Pentagonu. SpoÂłecznoœÌ krĂłlewskiej rodziny Smoka daÂło wsparcie dla planu Fundacji BiaÂłego Smoka na utworzenie merytokratycznie obsadzonÂą gospodarczÂą agencjĂŞ planowania, ktĂłra dziaÂłaÂłaby w harmonii z ich planami. Grupa gnostycka przeciwna rzÂądom rodzin illuminati nalegaÂła na utworzenie takiej agencji, jako warunek dla nich, aby odwoÂłaĂŚ masowo planowany chaos i powaÂżne demonstracje w Europie i Stanach Zjednoczonych poczÂąwszy od kwietnia. Anonimowa grupa hakerĂłw rĂłwnieÂż obiecaÂła systematycznie atakowaĂŚ wszystkie korporacje zwiÂązane z Kabalem, media, jednostki i centra wÂładzy w kampanii stale rosnÂącej presji i intensywnoÂści. W Japonii takÂże przygotowania do coup d’etat przeciwko wszystkim kabalistycznym politykom, bankierom i mediom sÂą prawie kompletne. Ci ludzie juÂż wiedza, ze ich dni przy wÂładzy juÂż siĂŞ skoĂączyÂły. W tym tygodniu delegacja z Chin przybyÂła do Japonii, aby omĂłwiĂŚ tranzycjĂŞ do nowego rzÂądu w Japonii i na Pó³wyspie KoreaĂąskim. BĂŞdÂą rĂłwnieÂż omawiaĂŚ modernizacjĂŞ miĂŞdzynarodowych instytucji takich, jak ONZ, BIS, Bank ÂŚwiatowy, TrybunaÂł ÂŚwiatowy i MFW. http://krystal28.wordpress.com/
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #414 : Marzec 07, 2012, 10:35:42 » |
|
A nie zdaje siê Wam ,¿e to mydlenie oczu jest ? Jak siê wybieliÌ w oczach œwiatka "spiskowców" ? StworzyÌ nie daj¹c¹ siê zweryfikowaÌ w ¿aden sposób ( z powodu swojej supertajnoœci ) opowieœÌ o walce dobra ze z³em. Te najciemniejsze praktyki pokazaÌ na widelcu od¿egnuj¹c siê od nich , zaœ za kurtyn¹ przejœÌ na stronê nowo tworzonego, kontrolowanego Systemu. Pozornie bardziej przyjaznego. Nie ³udŸmy siê. Gdyby to by³o mo¿liwe do przeprowadzenie za pomoc¹ wojny, to ju¿ dawno by ta wojna by³a, ale po prostu nie da siê tego zrobiÌ bez d³ugotrwa³ego zanieczyszczenia planety. Jej powierzchnia nie nadawa³aby siê dla nikogo. Zatem trzeba zrobiÌ œciemê. Niech siê bawi¹ swoimi klockami. Ju¿ nied³ugo. Teraz ludzkoœÌ rodzi siê na nowo.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #415 : Marzec 07, 2012, 11:57:24 » |
|
gra siĂŞ koĂączy, ale ci co widzÂą juÂż swĂłj koniec grajÂą do ostatniej minuty jeszcze bardziej intensywnie.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #416 : Marzec 07, 2012, 12:58:48 » |
|
do gwizdka songo, tylko do gwizdka 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #417 : Marzec 07, 2012, 13:05:15 » |
|
Tak.. ta pe³nia 07. 03. 2012. ma szczególne znaczenie mistyczne, czas do kolejnej jest ju¿ energetycznym wzrostem wszystkich którzy wybrali drogê ewolucji z przekroczeniem wymiaru. Osi¹ganie maksimum mo¿liwoœci energetycznych nast¹pi do pe³ni czerwcowej ,to bardzo niewiele czasu tak naprawdê , reszta czasu do grudnia to u¿ywanie swojej ju¿ odzyskanej mocy osobist¹ transformacjê i tworzenie w³asnej jedni. Czyli zjednoczenie wszystkich dotychczasowych inkarnacji oraz po³¹czenie wzorca astralnego z Energi¹ Niewcielon¹ jak równie¿ obecnej inkarnacji- ludzkiej z Energi¹ Niewcielon¹. Dopiero wówczas nast¹pi zakoùczenie ¿ycia w dualizmie czyli roz³¹cznej Energii Niewcielonej na dwa aspekty , Matrycê Astraln¹ i Energiê Nad przestrzenn¹. Dopiero to po³¹czenie , które nast¹pi w czerwcu otworzy nam dostêp do ca³okszta³tu osobistej wiedzy zdeponowanej w naszym "banku informacyjnym"- szyszynce. Jest to moment uwolnienia blokad z naszej pamiêci , powrót do wiedzy o sobie , drodze rozwoju oraz wszystkim co nas otacza. Iluzja dotychczasowa, w której ¿yjemy ze swoimi twardymi naukowymi twierdzeniami rozp³ynie siê otwieraj¹c nam dostêp do drugiej czêœci wiedzy któr¹ zast¹pi³a pierwsza jako ca³oœÌ. Zatem radoœÌ i smutek mieszaj¹ siê w tym dniu, pozorne tracenie czêœci jest wielkim zyskiem pe³ni. Pozostaùmy cierpliwi i wytrwali w tym ju¿ naprawdê krótkim oczekiwaniu. Nie nale¿y siê zatem dziwiÌ ro¿nym Federacjom ... i¿ tak niecierpliwie chc¹ przej¹Ì dostêp do Ludzkiej szyszynki po przez trzecie oko by ponownie zamkn¹Ì dostêp do otwieraj¹cej siê wiedzy w Cz³owieku i wgraÌ mu swoj¹ wersjê iluzorycznej rzeczywistoœci. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 07, 2012, 15:02:46 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #418 : Marzec 07, 2012, 19:36:32 » |
|
tylko fragment tekstu, ktĂłry jest dÂłuuugi, link na koĂącuBOSKA MATRYCA i irlandzki jasnowidz Keith Barry."Wprowadzenie. Badania nad BOSKÂĄ MATRYCÂĄ RZECZYWISTOÂŚCI – energetycznÂą, krystalicznÂą, kwantowÂą, nad matrycÂą utkanÂą niewidzialnym, czujÂącym ÂświatÂłem… staÂły siĂŞ centrum uwagi wielu specjalistĂłw: naukowcĂłw, ezoterykĂłw, uzdrowicieli, ksiĂŞÂży, a nawet lekarzy. PoszerzajÂąca siĂŞ wiedza o tym CZYM ONA JEST, przyczyniÂła siĂŞ do rozwoju naszej ÂświadomoÂści duchowej i Âżyciowej, do Âświadomego kreowania lepszego Âświata i zdrowia szeroko pojĂŞtego. Do poznawania KIM JESTEÂŚMY i PO CO jesteÂśmy tutaj. O Boskiej Matrycy RzeczywistoÂści mĂłwiÂą przekazy wiedzy staroÂżytnej, takie jak ksiĂŞgi Wed, I Ching, Upaniszady, zwoje z Morza Martwego, chrzeÂścijaĂąska Biblia, Szmaragdowe Tablice staroÂżytnego Egiptu, Dreamtime AborygenĂłw – czyli legendy o czasie Âśnienia, gdy powstaÂł Âświat i wiele innych. Wspó³czesna nauka tĂŞ staroÂżytnÂą wiedzĂŞ-filozofiĂŞ potwierdza, sÂłowami noblistĂłw i autorytetĂłw takich jak Albert Einstein, Otto Stern, Herman Weyl, Fritjof Capra, Gregg Braden , Jean Baudrillard, Nessim Harmein i wielu innych - w ksi¹¿kach: Tao Fizyki, Boska Matryca, Simulacra and Simulation, inne. W dalszej czĂŞÂści artykuÂłu znajdujÂą siĂŞ cytaty z wypowiedzi tych autorytetĂłw, definiujÂące czym jest Boska Matryca. I. PO CO WARTO POZNAĂ CZYM JEST BOSKA MATRYCA ÂŚWIATÂŁA? DziÂś kaÂżdy, kto pragnie wyjœÌ poza ramy ograniczajÂących ludzkÂą kreacjĂŞ przekonaĂą i systemĂłw, penetruje tĂŞ wiedzĂŞ i praktykuje metody uwalniajÂące potĂŞgĂŞ umysÂłu i ducha z iluzji i ograniczeĂą. Warto jest poznaĂŚ naturĂŞ Boskiej Matrycy RzeczywistoÂści, utkanej duchowym-kwantowym ÂświatÂłem, dajÂącÂą pierwotny wzorzec istnienia i funkcjonowania naszej rzeczywistoÂści. Warto teÂż poznaĂŚ naszÂą rolĂŞ i sens uczestnictwa w niej. Po to, Âżeby samodzielnie kreowaĂŚ swĂłj los, umieĂŚ oprzeĂŚ siĂŞ manipulacji, przestaĂŚ ÂżyĂŚ w Âświecie iluzji, zmagaĂą, stresu, trudnoÂści, cierpienia i faÂłszywego przekonania, Âże spektakularne sukcesy, cuda uzdrowienia, czy realna opieka duchowa nad poczynaniami czÂłowieka, to rarytas dostĂŞpny tylko dla wybranych lub szczegĂłlnie oÂświeconych. Warto przekonaĂŚ siĂŞ, Âże te „cuda” - np. uwalnianie siebie i innych z nieuleczalnej choroby czy chronicznego bĂłlu, telepatia, prekognicja, implantowanie-czytanie myÂśli, synchronia pomyÂślnych zdarzeĂą, ÂłatwoœÌ osiÂągania celĂłw, wymarzona praca czy duÂżo wiĂŞksze zarobki, stworzenie sukcesu z niczego, zdolnoœÌ do najg³êbszego przebaczenia, spotkanie prawdziwej miÂłoÂści, czy zrealizowanie pozornie nieosiÂągalnych marzeĂą… jest KAÂŻDEMU czÂłowiekowi potencjalnie DOSTĂPNE…. i jest Âłatwe do osiÂągniĂŞcia, jeÂśli siĂŞ wie JAK. Warto zrobiĂŚ kilka osobistych eksperymentĂłw, by dowiedzieĂŚ siĂŞ, Âże umiejĂŞtne komunikowanie siĂŞ z BoskÂą MatrycÂą ÂŚwiatÂła w stanie ÂświadomoÂści Bycia Jednym z NiÂą ( czyli bycie po³¹czonym z eteryczna sieciÂą neuronalnÂą Matrycy) i w stanie WdziĂŞcznoÂści, pomaga w rezultacie ÂżyĂŚ z lekkoÂściÂą, doÂświadczaĂŚ niewidzialnej opieki, unikaĂŚ przeszkĂłd, stresĂłw, zmagaĂą, byĂŚ nieustannie uczestnikiem synchronii – tzw. pomyÂślnych „zbiegĂłw okolicznoÂści” , doÂświadczaĂŚ radoÂści, szczĂŞÂścia, zdrowia, speÂłnienia. Nazwijmy intencjĂŞ takiej komunikacji „WyÂższego Dobra”. Taka komunikacja to nie jest rozmowa przez telefon. To np. Âżarliwa modlitwa, g³êboka medytacja, zachwyt nad piĂŞknem przyrody, zasÂłuchanie w harmoniĂŞ muzyki, miÂłoœÌ. Wtedy osiÂągamy stan ÂświadomoÂści i uczuĂŚ, w ktĂłrym Boska Matryca, jej Boski Duch…nas sÂłyszy i odpowiada na nasze woÂłanie. Albo….moÂżliwe jest po³¹czenie z takim poziomem Matrycy, gdzie mamy wglÂąd, dostĂŞp do umys³ów innych ludzi i moÂżemy siĂŞ tym posÂługiwaĂŚ dla ich dobra lub dla manipulacji nimi. I to niekoniecznie bĂŞdzie wyÂższe dobro, ale….moÂże byĂŚ w jakimÂś zakresie uÂżyteczne. ÂŻeby osiÂągn¹Ì rodzaj komunikacji „WyÂższego Dobra” , potrzebna jest wiedza JAK to zrobiĂŚ: modliĂŚ siĂŞ, medytowaĂŚ, czy po prostu rozmawiaĂŚ z NIÂĄ poprzez serce, czy jeszcze inaczej? Potrzebne jest odrobina pokory, wiedza i zaufanie-zaakceptowanie- bycia POPROWADZONYM. Przyzwolenie na uczestniczenie w Synchronii, w doskonaÂłym zamyÂśle Boskiej Matrycy ÂŚwiatÂła - Boga. W Jego/Jej doskonaÂłych kreacjach, obejmujÂących swÂą niezmierzonÂą mÂądroÂściÂą i miÂłoÂściÂą wszelkie dobro i harmoniĂŞ wspó³istnienia wszystkich elementĂłw takiego aktu stwĂłrczego jednoczeÂśnie, a nie tylko jednej osoby. MoÂżliwe jest rĂłwnieÂż komunikowanie siĂŞ umys³ów. A ten, kto juÂż poznaÂł tajemnicĂŞ komunikacji „po³¹czonych eterycznych neuronĂłw’, ten moÂże ze swoim umysÂłem i umysÂłem drugiego czÂłowieka zrobiĂŚ….wszystko. Pytanie tylko, czy….bĂŞdzie to robiÂł etycznie i dla dobra drugiego. II. BOSKA MATRYCA ÂŚWIATÂŁA - czym jest? Na poczÂątek chciaÂłabym przedstawiĂŚ wypowiedzi kilku autorytetĂłw w tej dziedzinie: Gottfried Leibniz- filozof i metafizyk ÂżyjÂący w 17-tym wieku. „RzeczywistoœÌ nie moÂże byĂŚ inaczej zrozumiana i postrzegana, jak tylko JEDNO, pojedyncze przestrzenne ÂŹrĂłdÂło, z powodu po³¹czeĂą wszystkiego ze wszystkim.” Brian Greene – wspó³czesny naukowiec, amerykaĂąski fizyk, ktĂłry zostaÂł profesorem w Harwardzie w wieku 22 lat w 1995 roku. NapisaÂł ksi¹¿kĂŞ o Teorii Strun i Eleganckim WszechÂświecie. Ale dopiero ksi¹¿ka pt: „The Fabric of the Cosmos” ( tkanina, z ktĂłrej jest zrobiony kosmos),Âże tkaninÂą tÂą jest CZAS, PRZESTRZEĂ i KWANTOWA FAKTURA TKANINY, wyjaÂśnia czym jest matryca rzeczywistoÂści. Opowiada w niej o istnieniu rzeczywistoÂści ukrytej pod powierzchniÂą tej, ktĂłrÂą widzimy i jesteÂśmy zdolni postrzegaĂŚ fizycznymi zmysÂłami. W jego multimedialnej prezentacji czym jest TKANINA, opowiada i pokazuje jak kaÂżdy nasz ruch, intencja, myÂśl, emocja, pragnienie…natychmiast tĂŞ tkaninĂŞ skrĂŞca, przesuwa, faÂłduje, albo plÂącze itd. A tkanina ta jest geometrycznym w swej pierwotnej strukturze ukÂładem strun, wibracji, promieni ÂświatÂła niewidzialnego dla oczu ludzkich. http://www.pbs.org/wgbh/nova/physics/fabric-of-cosmos.html http://www.youtube.com/watch?v=wy9gXKwRpXc Lama Govinda – wspó³czesny buddyjski filozof i nauczyciel. UrodziÂł siĂŞ w Niemczech, ale 20 lat swego Âżycia spĂŞdziÂł w tybetaĂąskich-buddyjskich klasztorach jako praktykujÂący mnich, a potem juÂż jako Lama stworzyÂł pomost pomiĂŞdzy zachodnia kulturÂą i wiedzÂą, a duchowÂą filozofiÂą. Podró¿owaÂł po Âświecie z wykÂładami i oto wypowiedÂź z roku 1977.: "nawiÂązujÂąc do staroÂżytnej Indyjskiej tradycji, WszechÂświat ukazuje siĂŞ nam w dwu fundamentalnych postaciach: jako RUCH (Prana) i jako PRZESTRZEĂ (Akasa) w ktĂłrej ten ruch ma miejsce. Ta przestrzeĂą nazywa siĂŞ Akasa jest tÂą, w ktĂłrej rzeczy niewidzialne objawiajÂą siĂŞ nam jako widzialne i poprzez ktĂłrÂą one przeobraÂżajÂą siĂŞ w cielesnoœÌ. Akasa ma korzenie w sÂłowie „kas” – promieniowaĂŚ, ÂświeciĂŚ, bÂłyszczeĂŚ i moÂżna jÂą nazwaĂŚ „eterem”, ktĂłry jest z kolei narzĂŞdziem ruchu. ZasadÂą ruchu jest PRANA. –oddech Âżycia, wszechmocny I wszechprzenikajÂący rytm WszechÂświata.” Dr Deepak Chopra- jeden z najbardziej na Âświecie respektowanych filozofĂłw i specjalistĂłw na polu niekonwencjonalnych oddziaÂływaĂą umysÂł-duch-czÂłowiek. ZintegrowaÂł staroÂżytnÂą wiedzĂŞ indyjskÂą AyurvedĂŞ, z tradycyjnÂą zachodniÂą medycynÂą i fizykÂą kwantowÂą Oto fragment jego wykÂładu z 1991 roku w Seatle Centre USA: „ Nie moÂżemy ufaĂŚ zmysÂłom. One dajÂą nam bardzo znieksztaÂłcony obraz Âświata. One kruszÂą CAÂŁOÂŚĂ na maleĂąkie kawaÂłeczki i my oglÂądajÂąc te kawaÂłeczki, nazywamy je „obiektywnÂą rzeczywistoÂściÂą” i mamy ca³¹ metodologiĂŞ pod rĂŞkÂą, ktĂłrÂą nazywamy „wiedzÂą naukowÂą” do poznawania tego. JeÂśli naprawdĂŞ rozumiesz czym naukowa wiedza jest do dzisiaj, to powiesz, Âże ona NIE JEST metodÂą do odkrywania prawdy. Naukowa wiedza byÂła jak dotÂąd jedynie metodÂą do poznawania mapy naszego myÂślenia, naszych przypuszczeĂą czym prawda jest. Mapa nie jest realnym terytorium…. Dla fizyka istniejÂą tylko 4 podstawowe siÂły w naturze i kosmosie: grawitacja, silne interakcje, sÂłabe interakcje i elektromagnetyzm. I to wszystko razem stwarza wszystko, co istnieje. Fizyk powie ci, Âże poza tym nie istnieje nic wiĂŞcej. ÂŻe wszystko jest zrobione z tych 4 siÂł. Ale powie ci teÂż, Âże ostatecznie te siÂły biorÂą swe ÂźrĂłdÂło z JEDNEJ ZUNIFIKOWANEJ SIÂŁY, nazywanej dziÂś przez naukĂŞ ZUNIFIKOWANE POLE. I Âże gwiazdy, galaktyki, kwiaty, ludzie, wszystko co istnieje…jest manifestacjÂą tych siÂł natury. WiĂŞc czym jest Âświat materialny? Jest on zakoĂączeniem inteligentnego kabla, przez ktĂłry te siÂły niewidzialne przepÂływajÂą i siĂŞ manifestujÂą, ukÂładajÂąc w ró¿ne struktury materialne tutaj….a tak naprawdĂŞ to Âświat istnieje wewnÂątrz nas. My swojÂą ÂświadomoÂściÂą i projekcjami umysÂłu kreujemy Âświat jaki jest. „ Sir John Eccles – Australijski nuakowiec, neurolog, ktĂłry zdobyÂł nagrodĂŞ Nobla w fizjologii i medycynie w 1963 roku za prace nad mĂłzgiem i systemem nerwowym. Tak oto okreÂśliÂł niewidzialnÂą – tzw realnÂą rzeczywistoœÌ: „pragnĂŞ ÂżebyÂście zrozumieli, Âże tam nie ma kolorĂłw w realnym Âświecie. ÂŻe tam nie ma Âżadnej struktury w realnym Âświecie. Tam nie ma zapachĂłw w realnym Âświecie. Tam nie ma brzydoty, ani nie ma piĂŞkna. Niczego w tym rodzaju. Tma jest tylko chaos energetycznej zupy i energetycznych pĂłl. My to bierzemy w rĂŞce, mamy pomysÂł-intencjĂŞ, i gdzieÂś wewnÂątrz nas…to wszystko siĂŞ urzeczywistnia.” Gregg Braden – wspó³czesny badacz rzeczywistoÂści. pisarz, naukowiec, wykÂładowca. W przeszÂłoÂści geolog, potem g³ówny konstruktor komputerowych systemĂłw pracujÂący dla wojska . Pionier, ktĂłry ustanowiÂł pomost pomiĂŞdzy naukÂą a duchowoÂściÂą. NapisaÂł sÂłynnÂą ksi¹¿kĂŞ „Boski Matrix” i wiele innych. Przez ostatnie 25 lat podró¿owaÂł po Âświecie odwiedzajÂąc aszramy, ÂświÂątynie, koÂścioÂły, klasztory, wioski w wysokich gĂłrach, by odkrywaĂŚ tajemnice modlitwy, medytacji, uzdrawiania i czym jest nasza rzeczywistoœÌ. Oto fragment jego wykÂładu on-line sponsorowanego przez Hay House: “ czy w cudach jakie obserwujemy w polu kwantowej energii, tej samej ktĂłra stworzyÂła nasze ciaÂła i Âświat – drzemie nasza najwiĂŞksza potencjalna siÂła? Czy to jest siÂła, ktĂłra odwraca chorobĂŞ i przywraca zdrowie? KtĂłra jest natychmiastowo skontaktowana, po³¹czona ze wszystkim i ze wszystkimi i moÂże zmieniaĂŚ rzeczywistoœÌ za kiwniĂŞciem palca juÂż teraz? Nowe odkrycia sugerujÂą, Âże odpowiedÂź czy mamy takie moÂżliwoÂści, brzmi – TAK!”…Âżeby mieĂŚ dostĂŞp do takich siÂł rzeczywistoÂści, musimy zrozumieĂŚ jak MATRYCA RZECZYWISTOÂŚCI funkcjonuje i rozmawiaĂŚ z niÂą jĂŞzykiem, ktĂłra ona rozpoznaje.” I jeszcze wypowiedÂź Alberta Einsteina - kolejnego noblisty sÂłynnego ze swej teorii wzglĂŞdnoÂści i tego, Âże M= mc2. Czym wg niego jest BĂłg czyli przejawiona RzeczywistoœÌ/WszechÂświat: “1. wiedza o istnieniu czegoÂś, czego nie potrafimy zg³êbiĂŚ, co manifestuje siĂŞ jako najg³êbszy sens istnienia tak cudownego, promieniujÂącego piĂŞkna wokó³ nas i we WszechÂświecie– to jest wiedza i uczucie, ktĂłre charakteryzuje najprawdziwszÂą religijnÂą postawĂŞ. W tym jedynym sensie jestem g³êboko religijnym czÂłowiekiem. 2. wierzĂŞ w Boga Spinozy, ktĂłry nie jest Bogiem osobowym, zarzÂądzajÂącym ludzkimi dziaÂłaniami i losem, ale objawia siĂŞ jako UporzÂądkowana Harmonia wszystkiego, co istnieje. " http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2522&page=1#
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #419 : Marzec 09, 2012, 16:52:13 » |
|
Zamieszczam poniÂżej cytat z tÂłumaczenia krĂłtkiego przekazu "Felixa kota Indygo" (Âładny nick) o Galaktycznej Federacji. Nie daj siĂŞ oszukiwaĂŚ przez 4G GFL (GalaktycznÂą FederacjĂŞ ÂŚwiatÂła) 5 marca 2012 - 5:46 am, Felix kot Indygo ProszĂŞ popatrzcie na wideo George'a Kavassilas’a. On rzuciÂł duÂżo ÂświatÂła na 4G (4-ej gĂŞstoÂści) miĂŞdzygalaktycznÂą kaba³ê Galaktycznej Federacji. Oni utworzyli sztucznÂą wersjĂŞ wszystkich wymiarĂłw tego wszechÂświata, w czwartym wymiarze (astralnym). Oni podeszli planety, ktĂłre sÂą blisko ich procesu wzniesienia i wziĂŞli je do ich technologicznego paradygmatu "faÂłszywego wzniesienia " w 4G. LubiĂŞ porĂłwnywaĂŚ ich wersjĂŞ wzniesienia wiÂśniowej gumy balonowej o sztucznym smaku. To moÂże smakowaĂŚ dobrze, jeÂżeli nie moÂżesz skosztowaĂŚ autentyku, ale to w niczym nie przypomina dojrzewajÂącej w sÂłoĂącu organicznej wiÂśni. Istnieje 5G + wersja Galaktycznej Federacji. Oni nie wtrÂącajÂą siĂŞ. Oni sÂą g³ównie obserwatorami. Oni nie majÂą "ziemskich sprzymierzeĂącĂłw" i oni " nie zaciÂągajÂą " ludzi do ich przyszÂłej "kariery" w GFL. ProszĂŞ przestaĂącie channelowaĂŚ aligatorĂłw w owczym przebraniu. Zajrzyjcie wewnÂątrz siebie dla potwierdzenia / wyjaÂśnienia. To jest wiadomoœÌ od mojego wyÂższego przewodnictwa. Adres oryginaÂłu: http://lightworkers.org/channeling/154143/dont-be-fooled-4d-gflTo by wiele wyjaÂśniaÂło. ZresztÂą osoby, ktĂłre potrafiÂą obserwowaĂŚ przepÂływ energii powinny bez problemu zlokalizowaĂŚ skÂąd ten "kret" nadaje.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #420 : Marzec 09, 2012, 17:40:45 » |
|
Od dawna pisa³am i¿ Galaktyczna Federacja to jeden wielki przekrêt tych co potrzebuj¹ naszej energii zêby istnieÌ , bo nie ¿yÌ tylko istnieÌ dziêki niej. Poniewa¿ to ju¿ koniec ich fa³szywych gierek przekazów coraz wiêcej i teksty coraz bardziej wzywaj¹ce do podporz¹dkowani sie obietnic¹ gruszek na wierzbie. Tylko trzeba wiedzieÌ i¿ oni u¿ywaj¹ tez innych nazw nie tylko GFŒ trzeba odczytywaÌ uwa¿nie wszystkie przekazy i nie daÌ siê zwodziÌ obietnic i bajerowaniem tym co to oni wiedz¹ iz dla nas jest dobre i najlepsze oraz tym co dla nas zaraz zrobi¹... tylko podpiszcie imienny dokument proœbê o to, bo wolna wola i nic bez tego nie mo¿emy.. to oczywisty podstêp do uzyskania dostêpu do energii tych ludzi. Bo tak naprawdê to oni nic ju¿ nie mog¹ i to od dawna. Jednym s³owem zwodzenie, zwodzenie i jeszcze raz zwodzenie Ludzi. Nie maj¹ dostêpu do informacji o przysz³oœci i nie maj¹ ¿adnego dostêpu do tworzenia przysz³oœci. Jedyne co maj¹ to przez swoich naziemnych wspó³pracowników sianie zamêtu i podpisywanie siebie pod tym czego nie zrobili i nie zrobi¹. Tak pracuj¹ na resztkach kontaktów przez sieÌ energio informacyjn¹ , która z ka¿dym dniem zmniejsza siê trac¹ swój zasiêg. Dlatego pojawia siê ostatnio tak do¿o przekazów z nawo³ywaniem o wspó³pracê i obiecankami cacankami... A to ju¿ definitywny koniec tych oszustów kosmicznych i ziemskich. Zatem.. baj baj moi mili i to na zawsze! Kiara  ps. Jak by siê ktoœ pyta³ te Samuele -Enki to z tej bajki , która skopiowa³a prawdziw¹ historiê.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2012, 00:56:08 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
 |
« Odpowiedz #421 : Marzec 09, 2012, 18:29:58 » |
|
rada galaktyczna to Ziemia.. przedewszyskim porzadek powinien byc na Ziemi ale jak moze byc jak dla niektorych ludzie nie sa ludzmi?
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #422 : Marzec 13, 2012, 22:19:13 » |
|
No tak, tych przekazĂłw GF po angielsku jest nawet kilka dziennie. To juÂż bombardowanie. Od chyba 3-ch tygodni ciÂągle o aresztowaniach (przyszÂłych) Kabala i proÂśby o rozprzestrzenianie na Facebooku i Twitterze. To juÂż programowanie rzeczywistoÂści, a Âładnie po polsku "zaklinanie". W/g Huny energia pod¹¿a za uwagÂą. Zawsze chodzi o energiĂŞ! East podaÂł wzĂłr na prĂłg zmiany ÂświadomoÂści. Dla caÂłej populacji bez maÂłych dzieci to bĂŞdzie ok. 8 milionĂłw. Wystarczy tylu ludziom na ziemi zawrĂłciĂŚ w gÂłowie aresztowaniami, aby przeprogramowaĂŚ globalnÂą ÂświadomoœÌ w tym zakresie! WyglÂąda na to, Âże tym z wyÂższej pó³ki teÂż ta zabawa nie podoba siĂŞ, choĂŚ podobno nie ma w nich emocji to przekaz, ktĂłry zamieszczĂŞ poniÂżej Âświadczy o przeciwnoÂści tego twierdzenia. Po jego przeczytaniu moÂżna zrozumieĂŚ dlaczego Kiara czasami krzyczy swoje 3 X NIE. Ona chyba na swĂłj sposĂłb czuje to co w poniÂższym przekazie wykÂładajÂą nam na ÂławĂŞ. PILNA WiadomoœÌ od ArchanioÂła Raguel i Wzniesionych MistrzĂłw o Przepowiedniach i UFO - PROSZĂ TO PRZECZYTAĂ9 marca 2012 Channeler: Alicia A. Rammel Ukochana Rodzino Ziemi ~Dzisiaj dzielĂŞ siĂŞ z wami WiadomoÂściÂą, ktĂłra przyszÂła do mnie od ArchanioÂła Raguel, PrzeÂłoÂżonego Archanio³ów. PoniewaÂż setki myÂśli goniÂą przez mĂłj umysÂł o moÂżliwym sprzĂŞÂżeniu zwrotnym albo osÂądzaniu, wiem ca³¹ mojÂą IstotÂą, Âże ta WiadomoœÌ jest wielkiego znaczenia i wybraĂŚ mĂłj osobisty lĂŞk ponad podzieleniem siĂŞ tym co przyszÂło do mnie byÂłoby prawie niewybaczalnÂą pomyÂłkÂą. Ta WiadomoœÌ przyszÂła z ObecnoÂściÂą ÂŚwiatÂła jakiej nigdy nie zaznaÂłam, a transmisja byÂła tak klarowna, Âże nie mogĂŞ jej kwestionowaĂŚ. JEDNAKÂŻE, to nie znaczy, Âże nie powinieneÂś uÂżyĂŚ Twojego wÂłasnego rozró¿nienia w stosunku do tej WiadomoÂści. ZAWSZE, ZAWSZE odczuwaj PrawdĂŞ Twoim sercem - tylko bÂądÂź Âświadom bojaÂźliwej reakcji, ktĂłra prĂłbuje zadziaÂłaĂŚ jak rozró¿nienie. Nie bĂŞdziesz znaÂł Prawdy przez przeczytanie tej WiadomoÂści, bĂŞdziesz ZnaÂł PrawdĂŞ przez przeczytanie tej WiadomoÂści, gdy potem usiÂądziesz w ciszy z informacjÂą, ktĂłra przychodzi przez te sÂłowa jako pobieranie ÂŚWIATÂŁA. Po tej informacji, przekazujĂŞ Wam WiadomoœÌ od ArchanioÂła Raguel i Wzniesionych MistrzĂłw: "Proces Wzniesienia jaki nastĂŞpuje na Ziemi jest raczej typu zakotwiczania i asymilacji, a nie tym co siĂŞ o nim myÂśli jako podnoszenie wysoko z niÂższych poziomĂłw. Tak, wibrujesz niÂższÂą wibracjÂą, ale to nie znaczy, Âże "idziesz" gdziekolwiek. Prawdziwe Wzniesienie znane wszystkim Mistrzom, specjalnie Buddzie i Jezusowi, jest tym, Âże ÂŚwiatÂło Boga musi zostaĂŚ sprowadzone do ciaÂła z WyÂższych PoziomĂłw. To zdarza siĂŞ tym, ktĂłrzy sÂą pilni w osiÂąganiu wnĂŞtrza tego ÂŹrĂłdÂła i poszerzaniu tego przez Âświadome oddanie. Tak, sÂą astralne poziomy, aby w nich podró¿owaĂŚ i rzeczy, ktĂłre moÂżna eksplorowaĂŚ, gdyÂż byÂły one tworzone przez innych w eterze przez caÂły czas, ale jedynÂą rzeczÂą o jakÂą jesteÂście proszeni na ziemi to po³¹czenie siĂŞ z Bogiem wewnÂątrz Was. Wszystko inne jest znieksztaÂłceniem (zak³óceniem). MĂłwiĂŞ to do Was, poniewaÂż istnieje nieskoĂączenie wiele form myÂślowych - ÂświadomoÂści, za ktĂłrymi moÂżecie pĂłjœÌ, ale jest tylko JEDNA, ktĂłra zaprowadzi was do DOMU. Zbyt wielu z was na ziemi Âżywi siĂŞ przepowiedniami i wydarzeniami dnia sÂądnego, ktĂłre nigdy nie zdarzÂą siĂŞ. Te pojĂŞcia myÂślowe zostaÂły wprawione w ruch bardzo, bardzo dawno temu, a TERAZ, kiedy podnosicie waszÂą ÂświadomoœÌ poza 3G stajecie siĂŞ Âświadomi tych istniejÂących starych wzorĂłw myÂślowych. To nie czyni ich PRAWDZIWYMI. To czyni ich nowymi dla Waszej ÂświadomoÂści, poniewaÂż poprzednio byliÂście niezdolni, by poj¹Ì wiele rzeczy, ktĂłre aktualnie pÂływajÂą dookoÂła w przestrzeni eterycznej Waszej ÂświadomoÂści, ale to nie robi ich prawdziwymi TERAZ. WyobraÂźcie sobie bycie na dnie Oceanu; wszystko jest czarne i ciemne z powodu duÂżej odlegÂłoÂści od ÂŚwiatÂła na powierzchni. Teraz, wyobraÂźcie sobie podnoszenie siĂŞ powoli z dna, z tej ciemnoÂści, do wĂłd, ktĂłre majÂą ogromne zasoby Âżycia. Gdy podnosicie siĂŞ do tego istnienia nowego (dla Was) Âżycia, to musicie wiedzieĂŚ, Âże te skaÂły i rodzaje roÂślin i ryby nie sÂą nowe, po prostu przedtem byliÂście niezdolni, by je widzieĂŚ. WiĂŞkszoœÌ ÂŻycia istniejÂąca w Oceanie byÂła tam od jego powstania; wiĂŞc to nie znaczy, Âże to jest nowe, tylko Âże wy to odkryliÂście. I to na pewno nie znaczy, Âże to nowe odkrycie zasÂługuje albo wymaga Waszej niepodzielnej uwagi. JeÂżeli pozostajecie miejscu, usztywnieni przez to co widzicie, to albo to przestraszy Was albo rozprasza Was, poniewaÂż to jest nowe, a wy nie pÂłyniecie. Nie pozwalacie sobie wyjœÌ poza ten nowy pomysÂł lub formĂŞ. MyÂśli i wierzenia tworzÂą obrazy, rzeczywistoÂści, ktĂłre mogÂą staĂŚ siĂŞ zawieszone w czasie, specjalnie, jeÂżeli otrzymujÂą duÂżo energii. I to samo jest prawdziwe dla przepowiedni. NiektĂłre przepowiednie dopiero co przyczepiliÂście do Siebie, a byÂły zawieszone w masowej ÂświadomoÂści od tysiÂącleci. To " nowe" odkrycie nie wymaga Waszej uwagi albo energii, poniewaÂż to rozszerza siĂŞ i tworzy wiĂŞcej tego przez wasze skupienie siĂŞ na tym i waszÂą uwagĂŞ. DuÂżo z tego co was wszystkich dotyczy to zawieszone lub ustawione puÂłapki lĂŞku w zbiorowej ÂświadomoÂści. One sÂą „zamroÂżonymi wierzeniami” podró¿ujÂącymi w czasie i ciÂągle siĂŞ w nie Âładujecie raz za razem... Musicie zrozumieĂŚ to, Âże wasza planeta jest w niebezpieczeĂąstwie, poniewaÂż WY nie rozumiecie drĂłg Boga. BĂłg jest MIÂŁOÂŚCIÂĄ. BĂłg jest wewnÂątrz Was … Nic wiĂŞcej nic mniej. BĂłg jest NieskoĂączony i wszystko „pomiĂŞdzy” jest tym , czym kaÂżdy na tej planecie jest tak przeÂśladowany jest STARÂĄ energiÂą myÂśli. To przejdzie, ale tylko, jeÂżeli wiecie, Âże to jest informacjÂą, ktĂłrÂą moÂżecie zostaĂŚ zablokowani. Te rzeczy: obcy, UFO, anioÂły, istoty ÂżyjÂące na innych planetach i gwiazdy… istniaÂły przez wiecznoœÌ. One nie sÂą nowe, tylko sÂą nowe dla Was, poniewaÂż jesteÂście dzieĂŚmi WszechÂświata, lub tymi osobami wychodzÂącymi z dna oceanu. Idea i pojĂŞcie tych rzeczy jest jak widzenie piÂłki albo chmury albo nieba albo zwierzĂŞcia po raz pierwszy. To nie jest nic, co powinno odwieœÌ Was od Waszego najwaÂżniejszego celu, ktĂłrym powinien byĂŚ BĂłg. JeÂżeli wy wszyscy odsunĂŞlibyÂście waszÂą uwagĂŞ od polityki, obcych i wszystkiego, czego nie lubicie, i bylibyÂście spokojni i zrĂłwnowaÂżeni, to wszystko odpadÂłoby daleko od Waszej rzeczywistoÂści i podnieÂślibyÂście siĂŞ ponad te formy myÂślowe. Musicie WidzieĂŚ jako ludzie, Âże zawsze jest coÂś wiĂŞcej. To prawda, Wiem jako ArchanioÂł, Âże wszystko jest Boskie a Wy jesteÂście dokÂładnie, gdzie powinniÂście byĂŚ …. To jest WiadomoœÌ jakÂą przynoszĂŞ, Âże nie powinniÂście daĂŚ siĂŞ wplÂątaĂŚ w to co nie jest prawdziwe, gdyÂż jest to wÂłaÂściwie stare, BARDZO STARE a teraz jest czymÂś co nieÂświadomie prĂłbujecie znĂłw zamanifestowaĂŚ i odtwarzacie to przez energiĂŞ i uwagĂŞ.
PrzyszedÂł czas spojrzeĂŚ poza fantazjĂŞ i iluzjĂŞ umysÂłu i szukaĂŚ Boga wewnÂątrz siebie. Nie ma nic na zewnÂątrz Was, wszystko co widzisz jest z innego czasu i innego poziomu egzystencji przeszÂłoÂści... sen we Âśnie, we Âśnie i we Âśnie. JedynÂą PrawdÂą jest TERAZ i nie jest tym co Wasze oczy wam mĂłwiÂą, Âże jest PrawdÂą, ale jest to co Wasze Serce Widzi i CZUJE jest Prawdziwe.SÂą tacy, ktĂłrzy ÂżyczÂą sobie przewodziĂŚ Ci w rozpraszajÂących podró¿ach i wykopaliskach przez krĂłlestwa czasu, ktĂłre Was nie dotyczÂą i sÂą faktycznie szkodliwe dla Was. C zy macie, czy nie macie rodzinĂŞ gwiezdnÂą nie powinno robiĂŚ ró¿nicy dla Was. To nie jest myÂśl w TERAZ i z Waszego Serca. To jest przeszÂłoœÌ albo przyszÂłoœÌ, ktĂłra nie istnieje w Waszym Teraz. W KrĂłlestwie Waszego Serca znajdziecie pokĂłj istnienia, ktĂłre pozostawi Was w zdziwieniu dlaczego wszyscy jeszcze poszukujÂą wszĂŞdzie znaczenia ÂŻycia. Niech Wam nie przeszkodzÂą albo nie wprowadzÂą w b³¹d jakieÂś istoty stwierdzajÂące, Âże oni przychodzÂą na planetĂŞ „pomĂłc” albo „ocaliĂŚ” Was. Oni nie przychodzÂą w dobrym zamiarze i najlepiej kazaĂŚ im ODEJÂŚĂ natychmiast; stwierdzajÂąc, Âże jesteÂście naprawdĂŞ Suwerennym Narodem JEDNEGO rodzaju ludzkiego (suwerennÂą istotÂą) i nie chcecie ich tutaj. JeÂżeli zaprosicie ich do waszego Âświata z pewnoÂściÂą bĂŞdzie wam potem przykro. Taka jest Prawda jakÂą my ArchanioÂłowie i Wzniesieni widzimy. Chodzicie niebezpiecznÂą liniÂą tworzenia wÂłaÂśnie teraz i nie doœÌ wielu z Was wie, Âże tworzycie WaszÂą rzeczywistoœÌ przez Wasze myÂśli. Nie wiecie, tego Âże, jeÂżeli przestaniecie spoglÂądaĂŚ na zewnÂątrz i zaczniecie spoglÂądaĂŚ wewnÂątrz siebie to Wasz Âświat zmieni siĂŞ i bĂŞdziecie mieli POKĂJ. Nie doœÌ z Was pragnie Pokoju w tym momencie, w kaÂżdym razie nie wystarczajÂąco wielu robi to co jest konieczne, by utworzyĂŚ zmianĂŞ. To jest moment w czasie kiedy wszystko zmieni siĂŞ … i to zaleÂży jakie myÂśli przynosicie do stoÂłu. MĂłwiĂŞ to, poniewaÂż myÂśli, ktĂłre Wy WYBRALIÂŚCIE - tak, WYBIERACIE je, sÂą myÂślami, ktĂłre dodajecie do Âświatowych zbiorowych puzzli. Te puzzle, jak kaÂżde inne inne tworzÂą obraz kiedy sÂą kompletne. Musisz spytaĂŚ Siebie, ‘ CZY TO JEST TYM KAWAÂŁKIEM, ktĂłry CHCĂ POÂŁOÂŻYĂ? BĂDZIE TEN KAWAÂŁEK POMOCÂĄ, BY UTWORZYĂ OBRAZ NIEBA ALBO PIEKÂŁA? Twoje myÂśli SÂĄ kawaÂłkami ciÂągle rozwijajÂących siĂŞ puzzli, wielkiego obrazu, ktĂłry tworzy formĂŞ i ksztaÂłt Twojej rzeczywistoÂści. Wielu z Was wierzy, Âże obcy przychodzÂą pomĂłc Wam. Wielu z Was oczekuje pierwszego Kontaktu z wielkÂą gorliwoÂściÂą. Zapewniam Was, jako Istota NajwyÂższego PorzÂądku ÂŚwiatÂła, ktĂłre nie moÂże zrobiĂŚ niczego, aby nie przeszkodziĂŚ w woli Rodzaju ludzkiego … ich zamiary nie sÂą dla Âżadnego Dobra. Nie moÂżna powiedzieĂŚ, Âże nie ma NiebiaĂąskich Istot z naturÂą ‘obcych', ktĂłre sÂą z MiÂłoÂści i ÂŚwiatÂła. Jest prawdÂą z pewnoÂściÂą, Âże jest Wielka iloœÌ Istot, ktĂłre istniejÂą w Gwiezdnych KrĂłlestwach z NajwyÂższÂą MiÂłoÂściÂą i poparciem dla Was na ziemi, ale te Istoty WIEDZÂĄ, Âże one nie sÂą zdolne albo nie majÂą pozwolenia, aby przybyĂŚ na tÂą planetĂŞ i wtrÂąciĂŚ siĂŞ w jakiÂś sposĂłb przez kontakt z ludÂźmi NA ZIEMI. Oni obserwujÂą i sÂą Âświadkami i WiedzÂą, Âże oni nie mogÂą pomĂłc w fizycznoÂści i to jest jak Wy macie poznaĂŚ ró¿nicĂŞ. Wielu z Was dotarÂło do Gwiezdnych Rodzin i czuÂło NiebiaĂąskÂą MiÂłoœÌ i wielkich oczekiwaĂą ziemi, ale to nie bĂŞdzie misjÂą tych cudzoziemskich istot, ktĂłre wylÂądujÂą na ziemi. Te, ktĂłre wylÂądujÂą nie sÂą tymi samymi Istotami ÂŚwiat³¹ z ktĂłrymi siĂŞ kontaktowaliÂście i czuliÂście od nich ObecnoœÌ MiÂłoÂści. PrzyglÂądamy siĂŞ im i naprawdĂŞ oni majÂą swĂłj program, program, ktĂłry nie troszczy siĂŞ o rodzaj ludzki albo o samo Âżycie. Oni sÂą zainteresowani ta planetÂą dla jej minera³ów i zasobĂłw i widzÂą Was , ludzi , jako ostateczne rozwiÂązanie. To jest misja, aby zniewoliĂŚ. To nie jest Moja WiadomoœÌ albo misja, by przestraszyĂŚ Was. Nie, to nie jest zamiar tych z Nas, ktĂłrzy WidzÂą. Naszym zamiarem jest podzieliĂŚ siĂŞ z Wami WizjÂą KochajÂącego Rodzica, ktĂłry wie, Âże Dziecko jest w podró¿y do nieznanego krĂłlestwa, gdzie jest nieobeznane i niechronione w warunkach bycia naiwnym. Musicie zrobiĂŚ to co moÂżecie teraz, aby silne "NIE!” byÂło sÂłyszane z Waszych Serc i Waszych umys³ów. Tylko Wy, ROZPOZNAJÂĄC, Âże macie moc powiedzieĂŚ "NIE” moÂżecie zatrzymaĂŚ to co jest planowane dla Was, LudzkoÂści i dla Samej Ziemi. To jest przymus teraz. Musicie nauczyĂŚ siĂŞ z przeszÂłoÂści i daĂŚ Âświatu znaĂŚ, Âże nie jesteÂście przeznaczeni, by powtarzaĂŚ pomyÂłki. Jest wielu z Was tutaj, ktĂłrzy zostali zaprogramowani, aby uwierzyĂŚ, Âże jesteÂście w kontakcie z NiebiaĂąskimi Istotami, ktĂłre sÂą dobre i, ktĂłre chcÂą przyjœÌ na planetĂŞ pomĂłc i jesteÂście bardzo wprowadzani w b³¹d. To zadaje bĂłl Nam, gdy patrzymy jak wielu jest oszukiwanych, poniewaÂż oni jeszcze nie nauczyli siĂŞ Drogi Serca. Twoje Serce moÂże powiedzieĂŚ Tobie PrawdĂŞ, ale tylko, jeÂżeli zestroisz siĂŞ z nim. To jest, jak My na WyÂższych Poziomach Widzimy to: czÂłowiek w furgonetce zatrzymujÂącej obok dziecka i proszÂący aby dziecko wsiadÂło, poniewaÂż on ma jakiÂś cukierek. OstrzegaÂłeÂś Twoje dzieci, aby nie rozmawiaÂły z obcymi ludÂźmi, mĂłwiÂłeÂś im od momentu, gdy zrozumieli jĂŞzyk, nie bierz CUKIERKA od OBCYCH LUDZI … to jest ta sama rzecz, Drogie Dzieci Ziemi. My Wzniesione Anielskie Istoty ÂŚwiatÂła prosimy Was, NaszÂą UkochanÂą RodzinĂŞ na Ziemi, nie bierzcie TECHNOLOGII od OBCYCH LUDZI W POJEÂŹDZIE UKSZTAÂŁTOWANYM JAK UFO. BĂŞdziecie zwabiani przez obietnice i obietnice technologicznych przyspieszeĂą bĂŞdÂą jak cukierek dla dziecka. To bĂŞdzie wydawaÂło siĂŞ jak gdyby wszystkie problemy ziemi mogÂły „odejœÌ” jeÂżeli tylko mielibyÂście informacjĂŞ i technologiĂŞ, ktĂłrÂą oni majÂą …. TO nie BĂDZIE W TEN SPOSĂB. I jak kaÂżde b³êdne i nieÂświadome dziecko, ktĂłre dostaje siĂŞ do furgonetki po cukierka … oni nigdy nie bĂŞdÂą widziani ponownie. Ponownie, nie przychodzimy dzisiaj, aby Was przestraszyĂŚ. Przychodzimy ostrzec Was o bliskim niebezpieczeĂąstwie. Nie kaÂżdy Byt istniejÂący na WyÂższych Poziomach niÂż wasz jest dobrej natury. Nie kaÂżdy byt pracuje z MiÂłoÂściÂą. JesteÂś ostrzeÂżony Teraz i jesteÂś zachĂŞcany, by podzieliĂŚ siĂŞ tÂą WiadomoÂściÂą wszĂŞdzie i ze wszystkimi.BĂŞdzie wielu, ktĂłrym zostaÂło zrobione pranie mĂłzgu przez obcych zamaskowanych jako Istoty ÂŚwiatÂła i oni bĂŞdÂą niezdolni schowaĂŚ dumĂŞ i powiedzieĂŚ, "ByÂłem w b³êdzie”. „ZostaÂłem oszukany”. „ZostaÂłem Âźle poinformowany.” SÂą dusze na ziemi, ktĂłre bĂŞdÂą potrzebowaÂły zdecydowaĂŚ, czy ich duma jest bardziej wartoÂściowa niÂż ich Âżycie. Jest wielkÂą odwagÂą i olbrzymiÂą si³¹ przyznaĂŚ siĂŞ bycia w b³êdzie, specjalnie kiedy tak wiele Waszego Âżycia i historii zostaÂło zainwestowane w kÂłamstwo, ale prawda wkrĂłtce przyjdzie, a wielu, ktĂłrzy czujÂą, Âże ich Rodzina zamierza przybyĂŚ zamiast tego znajdÂą kÂłamstwo.To jest bolesnym tematem dla wiĂŞkszoÂści, poniewaÂż Wielu z Was oczekuje czegoÂś WiĂŞkszego niÂż wy sami przychodzÂącego uzdrowiĂŚ Âświat i zabraĂŚ cierpienie. To nie wydarzy siĂŞ z ingerencjÂą innej rasy przybywajÂącej na planetĂŞ. To wydarzy siĂŞ gdy Wy, Ludzie, powiecie „NIE” innej rasie przybywajÂącej na planetĂŞ. Uwierz w to albo nie, moÂżesz ich zatrzymaĂŚ, ale to wymaga od Was rozumienia ich misji i zamiarĂłw i Waszej Wiedzy, Âże macie PRAWO powiedzieĂŚ NIE!
Ostrzegamy Was, poniewaÂż Âżyczymy sobie wzmocniĂŚ Was. Zbyt Wielu z Was szukajÂąc Âżycia na zewnÂątrz, znalazÂło kontakt z istotami, ktĂłre nie sÂą ponad manipulacjÂą. W pewnym sensie zaprosiliÂście ich, ale nie jest jeszcze zbyt póŸno. Nie moÂżecie siĂŞ baĂŚ, macie byĂŚ silnymi w waszej wiedzy, Âże jesteÂście wystarczajÂąco potĂŞÂżni - NA WASZYM WÂŁASNYM (PODWĂRKU) - jako rodzaj ludzki suwerennych Istot, aby troszczyĂŚ siĂŞ o tÂą planetĂŞ. Nie potrzebujecie tego co oni majÂą.ÂŻyczymy sobie wywoÂłaĂŚ wraÂżenie obrazu czÂłowieka kuszÂącego dziecko do furgonetki z cukierkiem, poniewaÂż to jest dokÂładnie to co jest do ujawnienia. Nie bĂłjcie siĂŞ powiedzieĂŚ NIE i kaÂżcie im ODEJÂŚĂ. W tym momencie WY moÂżecie poprosiĂŚ o NaszÂą pomoc. ZachĂŞcamy Was, aby przywoÂływaĂŚ ÂŚwiatÂło i NaszÂą ObecnoœÌ, Archanio³ów i Wzniesionych MistrzĂłw. MoÂżemy tylko pomĂłc, jeÂżeli jesteÂśmy POPROSZENI. To jest wszystko na teraz, jeÂśli chodzi o wielu, to bĂŞdzie zbyt duÂżo i wbrew Naszym najlepszym wysiÂłkom, aby nie przestraszyĂŚ lub przeraziĂŚ Was, niemniej jednak Wielu z Was oglÂądaÂło zbyt wiele filmĂłw i zostaliÂście nastraszeni. Filmy sÂłu¿¹ naprawdĂŞ do odbierania Wam mocy. JesteÂście zaprogramowani, aby byĂŚ ulegÂłymi, ale nie musicie byĂŚ. Potrzebujecie PODNIEÂŚĂ siĂŞ i odebraĂŚ WaszÂą moc i zawoÂłaĂŚ, NIE! Nie CHCEMY WAS TUTAJ! ODEJDÂŹCIE!Tylko wtedy, gdy wyraziliÂście Wasze Âżyczenia i okazaliÂście WaszÂą WolĂŞ znanÂą bĂŞdziemy w stanie Wam pomagaĂŚ. Oni liczÂą na fakt, Âże aktualnie, nie wiecie, Âże macie moc i wybĂłr, aby powiedzieĂŚ NIE! JEÂŻELI oni siĂŞ uprÂą, przeciw WYRAÂŻONEJ WOLI suwerennego Narodu, wtedy oni bĂŞdÂą podmiotem Praw WszechÂświata, ktĂłre stwierdzajÂą wyraÂźnie, Âże Âżadna Suwerenna Istota albo NarĂłd nie moÂże byĂŚ krzywdzony albo zak³ócany wtrÂącaniem siĂŞ przeciw ich Woli. Oni widzÂą to jak strzelnicĂŞ, poniewaÂż WY nie Znacie Waszych Praw. Nie pozwĂłlcie, aby staÂło siĂŞ to Waszym ludziom. PowstaĂącie, OÂświadczcie WaszÂą WolĂŞ i POWIEDZCIE NIE! Nie jesteÂście ZAPROSZENI. Nie jesteÂście tu MILE WIDZIANI. JESTEM Ukochanym ArchanioÂłem Raguel, DozorcÂą Pokoju i SprawiedliwoÂści. Ujawnienie jest bliskie; Musicie wiedzieĂŚ co robiĂŚ w stanie waszej powiĂŞkszonej mocy. To nie jest jeszcze zaakcentowane wystarczajÂąco. ArchanioÂłowie i Anielskie KrĂłlestwa doglÂądajÂą Waszej planety. Przychodzimy z MiÂłoÂściÂą i przewodnictwem, ale nie moÂżemy wkroczyĂŚ w WaszÂą WolĂŞ. To jest Prawo MiÂłoÂści, ono nie wtrÂąca siĂŞ. MoÂżemy przewodziĂŚ Wam, moÂżemy nakierowaĂŚ Was, ale ostatecznie to WY Drogie Dzieci wybieracie WASZE PRZEZNACZENIE.Z BÂłogosÂławieĂąstwami i WiecznÂą MiÂłoÂściÂą. JESTEM Raguel a My JesteÂśmy Wzniesionymi Mistrzami w NiebiaĂąskim KrĂłlestwie ÂŚwiatÂła. Ta wiadomoœÌ zostaÂła otrzymana przez channelera, AlicjĂŞ A. Rammel NiekoĂączÂąca siĂŞ MiÂłoœÌ do Wszystkiego Zawsze, Alicia Rammel www.spiritualunfoldment.net
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #423 : Marzec 13, 2012, 23:16:36 » |
|
Tak , tak walka o przejêcie dominacji nad ziemi¹ i ludŸmi wiele imion ta sama opcja bo przecie¿ trzeba dokonaÌ wyboru .. stara gra dwóch z³ych w przebraniach z³ego i dobrego. Fajne co? Ale ja siê na to nie nabieram bo widzê jedna wspóln¹ rzecz , a mianowicie ; i jedni i drudzy mówi¹ otwarcie poproœcie nas.. ! bo my bez tego zaproszenia nic nie mo¿emy zrobiÌ! Prawa wszechœwiata nam zabraniaj¹ interwencji.Trzeba wiêc u¿yÌ podstêpu i jedna grupa dzieli siê na dwie dobr¹ i z³¹ zaproszenie której kolwiek jest tym samym efektem, bo jest to ta sama opcja w dwóch wersjach. Zatem moi mili ... NIE! NIE! NIE! z daleka od ziemi i Ludzi nie macie prawa siê do nas nawet zbli¿aÌ , NIE! NIE! NIE BASTA!Ju¿ dzisiaj siê na to nie nabiorê , to piêkne gadanie "wilków w owczych skórach" z za œciany ju¿ nie dzia³a! My Ludzie sami sobie poradzimy tu na ziemi jak nas dobrze poinformowaliœcie wszystko jest w naszym wnêtrzu i na nim siê skupimy. A wy zajmijcie siê sob¹. Wasz czas min¹³ bezpowrotnie i ju¿ nikt , ¿aden Cz³owiek nie bêdzie waszym niewolnikiem zasilaj¹cym wasze systemy istnienia. A czy sobie dacie imiona archanio³ów czy lordów czy innych federacji.. jakie to ma znaczenie , jesteœcie wci¹¿ tymi samymi syntetykami. Zatem baj , baj..... bezpowrotnie! Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2012, 00:59:02 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #424 : Marzec 14, 2012, 06:34:40 » |
|
..mam tylko jedno pytanie do tego co piszesz @Kiaro, to w czyich szponach tkwimy caÂły czas do tej pory,- skoro syntetyki chcÂą siĂŞ do nas "dostaĂŚ", a nasza cywilizacja chyli siĂŞ ku upadkowi- to czyja to zasÂługa?? pozdro 
teraz przyszÂło mi do gÂłowy jeszcze to, iÂż syntetyki wyjaÂśniajÂą samym sobÂą, dlaczego niektĂłrzy tak zawziĂŞcie nie wierzÂą w "Âżycie po Âżyciu",- i w stwĂłrce/ÂźrĂłdÂło, bo dla nich ta przestrzeĂą nie jest dostĂŞpna.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2012, 07:01:28 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
|