Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:41:31

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 823586 razy)
0 u¿ytkowników i 95 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #425 : Marzec 14, 2012, 11:13:22 »

Warto przekonaæ siê, ¿e te „cuda”  - np. uwalnianie siebie i innych z nieuleczalnej choroby czy chronicznego bólu, telepatia, prekognicja, implantowanie-czytanie my¶li, synchronia pomy¶lnych zdarzeñ, ³atwo¶æ osi±gania celów, wymarzona praca czy du¿o wiêksze zarobki,  stworzenie sukcesu  z niczego, zdolno¶æ do najg³êbszego przebaczenia, spotkanie prawdziwej mi³o¶ci, czy zrealizowanie pozornie nieosi±galnych marzeñ…

jest KA¯DEMU cz³owiekowi potencjalnie DOSTÊPNE….

i jest ³atwe do osi±gniêcia, je¶li siê wie JAK.

Warto  zrobiæ kilka osobistych eksperymentów, by dowiedzieæ siê, ¿e umiejêtne komunikowanie siê z Bosk± Matryc± ¦wiat³a w stanie ¶wiadomo¶ci Bycia Jednym z Ni± ( czyli bycie po³±czonym z eteryczna sieci± neuronaln± Matrycy) i w stanie Wdziêczno¶ci, pomaga w rezultacie ¿yæ z lekko¶ci±, do¶wiadczaæ niewidzialnej opieki, unikaæ przeszkód, stresów, zmagañ, byæ nieustannie uczestnikiem synchronii – tzw. pomy¶lnych „zbiegów okoliczno¶ci” , do¶wiadczaæ rado¶ci, szczê¶cia, zdrowia, spe³nienia.
(..)
Taka komunikacja to nie jest rozmowa przez telefon [czy inny channeling]. To np. ¿arliwa modlitwa, g³êboka medytacja, zachwyt nad piêknem przyrody, zas³uchanie w  harmoniê muzyki, mi³o¶æ.

Tu i teraz ¿yjemy w takim otoczeniu . I dysponujemy takim , a nie innym tworzywem rzeczywisto¶ci. To jest nasza matryca  po której siê poruszamy i to  z niej, niczym z kokonu, mo¿emy siê rozwin±æ. Nie poprzez interwencjê "ukochanych", tylko poprzez wiedzê, ¿e to w³a¶nie robimy. Ka¿dego dnia. Co wiêcej - jeste¶my tego czê¶ci± integraln±. Istnieje tylko pozorne rozdzielenie z "Bosk± Matryc±" , a tym co oddziela jest cienka otoczka zwana "ja" - to do niej przemawiaj± ró¿niste byty i j± wzmacniaj± po to, by ona z kolei otworzy³a IM dostêp do naszego wnêtrza . Otoczka "ja" posiada woln± wolê tylko o tyle, o ile wnêtrze na to pozwala. A pozwala , poniewa¿ jego natur± jest ZAUFANIE. Zaufa³o ,¿e "my¶lê wiêc jestem" .

Rzeczywisto¶æ jest  "zrobiona" z my¶li. Tak samo jak "ja" nabyte w toku wzrastania. Popatrzcie na maleñkie dzieci - one nie maj± "ja". Nie rodz± siê z tym !! Ca³y czas mamy to przed oczyma.

Przekazy bytów nie s± zagro¿eniem tak d³ugo , jak d³ugo rozumiemy w czym tkwi± haczyki.
Byt bêdzie podkre¶la³ Twoj± wyj±tkowo¶æ, bêdzie siê podlizywa³ Twojemu "ja", bêdzie Ci kadzi³ i ci±gle utwierdza³, ¿e jeste¶ my¶licielem swoich my¶li, ¿e te my¶li s± Twoje, albo ostatecznie, ¿e toTy je wybierasz. Hej - zobacz jaki jeste¶ WA¯NY/WA¯NA !!!  Du¿y u¶miech
O tym  w³a¶nie czytam w tym fragmencie przekazu :
Mówiê to, poniewa¿ my¶li, które  Wy WYBRALI¦CIE - tak, WYBIERACIE je, s± my¶lami, które dodajecie do ¶wiatowych zbiorowych puzzli. Te puzzle, jak ka¿de inne inne tworz± obraz kiedy s± kompletne. Musisz spytaæ Siebie, ‘ CZY TO JEST TYM KAWA£KIEM, który CHCÊ PO£O¯YÆ? BÊDZIE TEN KAWA£EK POMOC¡, BY UTWORZYÆ OBRAZ NIEBA ALBO PIEK£A? Twoje my¶li S¡ kawa³kami ci±gle rozwijaj±cych siê puzzli, wielkiego obrazu, który tworzy formê i kszta³t Twojej rzeczywisto¶ci.

Kana³, w który ci±gle wpadamy nie polega nawet na tym, ¿e wierzymy jakim¶ obcym przeka¼nikom, tylko na tym, ¿e pozwalamy im na zasilanie jakiej¶ to¿samo¶ci w nas - tego wykszta³conego w wyniku wychowania, albo w wyniku channelingów, czy te¿ nasy³ania uporczywych  my¶li WA¯NEGO MOJEGO SUPER "JA".

Nawet kiedy prosz± ¿eby¶ zajrza³/a do wnêtrza siebie to jest manipulacja. Bo tam zobaczysz tylko to, czym zagl±dasz . Tam znajdziesz lustro "ja". "ja" ,które oni w Tobie g³aszcz± . Och jaki¿ to ukochany jeste¶, jaki¿ potê¿ny , niczym mag czarodziej ba, jeste¶ wiêkszy/a ni¿ sam Jezus. Ooooo i nawet wiêcej ni¿ ON ! Mówi± - oto nadchodzi czas kobiet. Kobieta to dopiero wyj±tkowo¶æ.
Kobieco¶æ ³asa jest na kwiatki i zachwyty, na opowie¶ci o wyj±tkowo¶ci i niepowtarzalno¶ci ( w³osów, pazurków, cery, brwi , perlistego u¶miechu , zgrabnej sylwetki, intuicji  ... czy stanu konta Mrugniêcie ) Nic w tym z³ego dopóki Kobieta rozumie, ¿e to s± tylko zabawki, b³yskotki i gierki egotycznego umys³u, a nie istota niej samej.

Zapewne nara¿ê siê tu Paniom, ale có¿. Nie ma we mnie ambicji przypodobywania siê czyjemukolwiek "ja". Brak rozpoznania iluzji - za to nas ³api± wszelkiej ma¶ci Przeka¼niki.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #426 : Marzec 14, 2012, 11:23:43 »

Kiaro, z tego co piszesz to "zwykli" ludzie nie maj± ¿adnych szans! Nie odczuwaj± energii i nie potrafi± ich rozró¿niæ. Nie maj± dostêpu do ich wiedzy wewnêtrznej, nawet nie wiedz±, ¿e ona istnieje, tak jak Iskra Bo¿a czy jakiekolwiek po³±czenia ze wszystkim co istnieje. Nie maj± te¿ wiedzy nabytej, bo nie mieli potrzeby ani chêci, aby tego poszukiwaæ.
W obliczu zagro¿enia wzywaj± w ich mniemaniu pozytywn± energiê np. Archanio³a Micha³a, która mo¿e byæ egregorem wymy¶lonym jeszcze przed KK. Boj± siê wzywaæ niezaprzeczalnie pozytywnej energii Jezusa, bo jest Synem Bo¿ym, a Boga zgodnie z doktryn± KK siê boj±. A jak ju¿ siê zdecyduj± to na dodatek na wezwanie Jezusa przychodzi przebieraniec, którego nie maj± szans rozpoznaæ.
Co maj± robiæ?
Oczywi¶cie nie ma prostej odpowiedzi. Stwierdzenia typu udaj siê do wnêtrza lub  zajrzyj do serca nic nie daj±. Ka¿dy zapyta - jak? No¿em?
Dlatego proponujê utworzyæ nowy w±tek o tytule np. "Wiedza wewnêtrzna - jak do tego doj¶æ", albo podobnym w którym Ty Kiaro, oraz inni maj±cy co¶ do przekazania bêd± umieszczali wskazówki jak dochodzili¶cie do po³±czenia siê z t± wiedz± czy Wy¿sz± Ja¼ni± lub innymi bytami. Chodzi o dzielenie siê w³asn± wiedz± - jak ja to zrobi³em, a ci co nie maj± jeszcze osi±gniêæ w tym zakresie bêd± mogli pytaæ i dyskutowaæ. Oczywi¶cie ka¿dy jest z nas jest inny i pe³ne na¶ladownictwo nic nie da, ale wskazówki naprawdê mog± byæ "bezcenne". To jest moja propozycja, poniewa¿ nie liczê na to, ¿e "o¶wiecenie" nast±pi w stylu "grom z jasnego nieba, choæ niczego wykluczaæ z góry nie mo¿na.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #427 : Marzec 14, 2012, 11:37:44 »

@blueray21
Nie odczuwaj± energii i nie potrafi± ich rozró¿niæ. Nie maj± dostêpu do ich wiedzy wewnêtrznej, nawet nie wiedz±, ¿e ona istnieje, tak jak Iskra Bo¿a czy jakiekolwiek po³±czenia ze wszystkim co istnieje. Nie maj± te¿ wiedzy nabytej, bo nie mieli potrzeby ani chêci, aby tego poszukiwaæ.

Uwa¿aj ,bo zostaniesz "odczuty" jako syntetyk przez o¶wieconych Mrugniêcie .... ¿artuje Mrugniêcie

Byæ mo¿e ta niewiedza na temat g³êbokiej duchowo¶ci jest dla tych ludzi najlepsz± ochron±. Dlatego, ¿e donik±d nie musz± siê udawaæ po wiedzê. Do ¿adnego wnêtrza (choæ kiedy¶ uwa¿a³em inaczej ).Nie ma ¿adnego celu do osi±gniêcia.  Wszyscy ¿yjemy w TYM. I TO nam odpowiada w sposób , w jaki siê z TYM komunikujemy. To co widaæ ,czego do¶wiadczamy na co dzieñ jest odpowiedzi± . Odpowiedzi± na to, co wyra¿amy, a ¶ci¶lej - na to, co uwa¿amy, ¿e to JA wyra¿a.

Nie ma niczego do poszukiwania w sobie. Ju¿ TYM jeste¶ i zawsze by³e¶ ... wszystkim. I nawet nie ma nic z³ego w tym, ¿e ubierasz siê w jakie¶ "ja". Zawsze je mo¿esz zmieniæ - jak ubranie Mrugniêcie
"Oni" o których piszesz - ludzie tacy jak wszyscy -  nie odczuwaj± po³±czenia na takiej zasadzie na jakiej ryba nie rozumie czym jest woda w której ¿yje (nie wiem czy dobre porównanie ).
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #428 : Marzec 14, 2012, 12:22:08 »

Wydaje mi siê East, ¿e nie masz racji, przynajmniej co do nie¶wiadomo¶ci. Te twoje nie¶wiadome ryby s± naj³atwiej chwytane w sieæ niezale¿ne czyj±, czy KK, czy GF lub innych egregorów oddaj±c w ten sposób zupe³nie nie¶wiadomie swoj± energiê.
Tak, wszyscy w TYM ¿yjemy, jeszcze nie mamy wyboru, ale ¿ycie TU i TERAZ w pe³nej ¶wiadomo¶ci powa¿nie ogranicza straty energetyczne i zmniejsza je w kontaktach z innymi je¶li np. dzia³asz z pozycji obserwatora lub p³yniesz z pr±dem ¶wiadomie akceptuj±c to co jest, bez szarpania siê w sieci, w której ju¿ jeste¶. Maj±c wiêcej swojej energii/wiedzy mo¿esz ³atwiej oswobodziæ siê potem z tego matrixa.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #429 : Marzec 14, 2012, 12:23:52 »

Wcale nie jeste¶my bezbronni ( nawet tak nie my¶l) mamy przeogromny potencja³ w naszej osobowo¶ci - ¦wiadomo¶ci ( w jêzyku polskim nazywa siê to JA), ta wiedza jest w nas . Tworzona w nas przez setki i tysi±ce wcieleñ ( wiedza to do¶wiadczenie zdarzeñ fizyczne)  ma³e dziecko te¿ j± posiada i posiada³o przed urodzeniem. Trzeba odró¿niaæ mo¿liwo¶ci fizyczne ( w doros³o¶ci) korzystania z tej wiedzy od braku tych mo¿liwo¶ci w dzieciñstwie ( inaczej brak rozwoju aparatu odczytuj±cego je). To tak samo jak nagrana dyskietka  która posiada zapis informacji zawsze ale odczyt ich mo¿ne nast±piæ dopiero w okre¶lonych warunkach ( doros³o¶æ) a korzystanie z nich to ju¿ m±dro¶æ.

Odró¿nianie i odczyt to dwie ró¿ne rzeczy , mo¿na odczytaæ , us³yszeæ ro¿ne przekazy i nie potrafiæ odró¿niæ zawartych w nich tre¶ci lub zaufaæ tylko powierzchniowym symbolom typu anio³ , archanio³ lunawet to najbardziej z³e i traumatyczne w oczach kogo¶ obob inna szyldowa postaæ.
Wiem to nie jest ³atwe  szczególnie gdy nauczono nas bezmy¶lno¶ci a tylko przytakiwania wpojonym wzorcom dobra , które tak naprawdê wcale naszym dobrem nie jest.
Co robiæ? Analizowaæ tre¶æ , porównywaæ , zastanawiaæ siê nad efektem koñcowym , do czego d±¿y dany przekaz , co chce osi±gn±æ do czego nas prowokuje?

Ci którzy naprawdê chc± pomagaæ ludziom  nie u¿ywaj± ¿adnych imion , nazw autorytetów wabi±cych ludzi , im to jest niepotrzebne! sama tre¶æ przekazu wystarcza ( jego m±dro¶æ) jako no¶nik. Nie ma tam my dla was.... tylko zróbcie to.... albo bez nas.... a teraz oni bêd± dziêki nam ukarani.... a wam damy tylko.... itd.....
Jest pe³ne zrozumienie osobistej roli ka¿dego na ziemi ( wedle jego mo¿liwo¶ci i przeznaczenia) oraz "zap³aty" za dzia³anie inaczej zbiór  swojego zasiewu.
Zrozumieæ w koñcu trzeba i¿ ka¿dy z nas jest w innym momencie swojego rozwoju osobistego , do¶wiadczenie ( które dla ka¿dej konkretnej osoby JEST JEJ DOBREM! i niezbêdne jej by³o takie, a nie inne dla jej wzrostu. Chocia¿ dla nas obok jest to perfidny , odra¿aj±cy czyn.

Dlatego musimy korzystaæ z osobistego sytemu warto¶ci , który degraduje czyny cudze ( ale nie osoby tylko czyny) by¶my mogli pój¶æ ¶cie¿k± osobistych warto¶ci podnosz±c± nasz rozwój.

Rozró¿nianie , dokonywanie osobistych wyborów dobra ( ale poprzez osobiste do¶wiadczanie co jest naszym dobrem i z³em , odczucie tego i wybranie) to jedyna droga rozwoju indywidualnego , który otwiera nam dostêp do selekcjonowania swoich czynów s³ów i my¶li warto¶ciami m±dro¶ci tworz±cymi DOBRO.

Dopiero to zewnêtrzne dobro , odczuwane przez nas i innych jako dobro otwiera  mo¿liwo¶ci duchowe Cz³owiekowi.

Czy mo¿na wezwaæ postaæ znan± jako autorytet dobra , m±dro¶ci i mi³o¶ci? Mo¿na , praktycznie mo¿e to zrobiæ ka¿dy. Ale ... ta postaæ sama decyduje z kim nawi±zuje kontakt ( jak z telefonem nie ka¿dy wybrany numer odpowiada) kogo chce i kiedy wspieraæ.
Nie zawsze zg³asza siê ona , a czêsto zg³aszaj± siê inne zabawiaj±c siê lud¼mi. One podaj± siê za kogo¶ ( mog± to robiæ) a my nie widz±c i nie czuj±c osobowo¶ci nie mamy ¿adnej mo¿liwo¶ci weryfikacji autentyczno¶ci tych energetycznych bytów. Identycznie jak z rozmow± telefoniczna kto¶ mo¿e odebraæ i podaæ siê za kogo¶ ( co dzieje siê czêsto) a rozmówca z drugiej strony naprawdê nie wie z kim rozmawia.

Jak rozró¿niaæ? To bardzo trudne , w³a¶ciwie dla Cz³owieka ma³o  mo¿liwe , jedynym w³a¶ciwym aspektem weryfikacji tych rozmówców jest system warto¶ci p³yn±cy z przekazów.
Dlatego po pierwsze i najwa¿niejsze trzeba zrozumieæ i¿ w za¶wiatach s± ro¿ne przestrzenie energetyczne z ¿yj±cymi tam przeró¿nymi bytami. Posiadaj± oni t± sam± wiedzê teoretyczn± pochodz±ca od Jedynego Stwórcy wszechrzeczy , ale poprzez swoje zupe³nie odmienne systemy warto¶ci u¿ywaj± jej INACZEJ.

Jedni manipuluj± informacja i wykorzystuj± j± dla swojej korzy¶ci - to ci o ni¿szych wibracjach.
Drudzy przekazuj± wiedzê ucz±c z niej korzystaæ ( a nie wykorzystywaæ j±) i robi± to wówczas gdy Cz³owiek ju¿ jest gotowy , dojrza³y energetycznie by wiedz± nie skrzywdziæ siebie ni innych. Gdy rozkwit³a w nim m±dro¶æ do siania dobra.

Jednym s³owem odró¿nia siê kontaktuj±ce siê z lud¼mi przestrzenie po systemie warto¶ci p³yn±cym z przekazu a nie po ilo¶ci b³yskotliwych informacji kieruj±cych uwagê przekazuj±cego na siebie jako kogo¶ wyj±tkowego w stosunku do odbiorcy.

Kiara U¶miech U¶miech

Ps. Mo¿e pora zrozumieæ i¿ nasza Jednia- JA -¦wiadomo¶æ - Matryca Energetyczna i MY jako wcielona iskierka ¿ycia to jedno i to samo. Ca³a wiedza Jedni JA jest nasz± wiedz± , tylko nasze cia³o materialne , jego jeszcze niedojrza³e funkcje odczytu przekazu energetycznego matrycy ¶wiadomo¶ci ograniczaj± nam ten pe³en kontakt. 
Posiadamy przeogromny depozyt wiedzy , ju¿ nie informacji a wiedzy w naszej osobistej matrycy tworz±cej nasza indywidualno¶æ w zbiorze z innymi matrycami korzystanie z tej wiedzy , otworzenie do niej dostêpu to za ka¿dym razem nasze ludzkie zadanie które zabieramy na ziemiê przed narodzinami. Tu pracujemy ¶wiadomie i nie¶wiadomie ¿eby dokonaæ tego aktu , czasami niektórym siê udawa³o. Jednak teraz jest czas dla wiêkszo¶ci z nas , tylko ¿e nie wszyscy chc± w to uwierzyæ , uwierzyæ w siebie. zatem szukaj± innych "zbawców' którzy obiecuj± im gruszki na wierzbie... uwolnienie siê ludzi , uzyskanie dostêpu do wiedzy i mo¿liwo¶ci twórczych eliminuje te istoty które tak d³ugo korzysta³y z energii zniewolonej ludzko¶ci.

Nasze JA to nasza wiedza i m±dro¶æ ponad Ludzka ale za moment mo¿e byæ otworzony do niej dostêp dla ka¿dego z nas. east to nie tak i¿ ka¿dy bêdzie móg³ korzystaæ ze wszystkiego jak chce i kiedy chce..to tak i¿ ze swojego co wypracowa³ na drodze wszystkich wcieleñ i ze wszystkiego w przestrzeni wibracyjnej któr± dziki swojemu rozwojowi osi±gn±³.
Inaczej wiedza na miarê szko³y któr± ukoñczy³e¶ , przedszkolaki nie otrzymaj± dostêpu do wiedzy wy¿szej uczelni...

« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2012, 12:39:46 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #430 : Marzec 14, 2012, 13:32:50 »

@blueray21
Tak, wszyscy w TYM ¿yjemy, jeszcze nie mamy wyboru, ale ¿ycie TU i TERAZ w pe³nej ¶wiadomo¶ci powa¿nie ogranicza straty energetyczne i zmniejsza je w kontaktach z innymi je¶li np. dzia³asz z pozycji obserwatora lub p³yniesz z pr±dem ¶wiadomie akceptuj±c to co jest, bez szarpania siê w sieci, w której ju¿ jeste¶. Maj±c wiêcej swojej energii/wiedzy mo¿esz ³atwiej oswobodziæ siê potem z tego matrixa.

Mam podobne podej¶cie do ¿ycia co i Ty. Dziêki temu ,¿e ¶wiadomie p³yniesz jeste¶ dla "systemu" nie do odró¿nienia od bezwolnej masy rybek do z³owienia. To ,ze omijasz oka sieci oni postrzegaj± jak statystykê, a nie Twoje ¶wiadome dzia³anie.

O rybach wspomnia³em tylko by zobrazowaæ to w czym ¿yjemy, za pomoc± czego jeste¶my po³±czeni, co umo¿liwia nam ¿ycie - my p³ywamy w "wodzie ¿ycia" . Dos³ownie. I to jest to po³±czenie naturalne, którego zdajemy siê nie czuæ. Dziêki temu mo¿liwe jest projektowanie "nak³adek" typu "ja",ale tak¿e i uwolnienie siê od nich na skutek obserwacji.

Kiaro
piszesz
mamy przeogromny potencja³ w naszej osobowo¶ci - ¦wiadomo¶ci ( w jêzyku polskim nazywa siê to JA), ta wiedza jest w nas
Co wiêcej , my jeste¶my ca³± t± wiedz±. Tym niemniej zawsze istnieje jakie¶ "co¶" ,co organizuje w ten czy inny sposób przep³yw ¦wiadomo¶ci. Problem w tym, kiedy to "co¶" - na przyk³ad bardzo zagêszczone ja - postrzega siebie w oderwaniu od ca³o¶ci. Do tego dochodzi uto¿samienie siê ze sob± jako odrêbnym bytem i mamy gotow± kukie³kê do poci±gania za sznureczki. Jest na to rada - obserwuj sznurek ! Mrugniêcie

Wiem to nie jest ³atwe  szczególnie gdy nauczono nas bezmy¶lno¶ci a tylko przytakiwania wpojonym wzorcom dobra , które tak naprawdê wcale naszym dobrem nie jest.
Przykre w tym wszystkim jest to , ze sami uczymy dzieci mówiæ i wyodrêbniaæ "ja" z ca³o¶ci. Nakladamy im wzorce. Ten proces trwa od chwili narodzin. Twoje "ja" robi to innym, wrêcz konstruuj±c to ma³e "ja"- uczy jêzyka , nazywania rzeczy , odró¿niania "dobra" od "z³a", ostro¿no¶ci, przebieg³o¶ci, sposobów przetrwania i ca³ej masy innych "wa¿no¶ci" niezbêdnych do poruszania siê w iluzji. A¿ do chwili, w której dziecko ,ju¿ jako ukszta³towane "ja" dostrzega, ¿e co¶ tu nie gra w uk³adance ca³o¶ci. I teraz mo¿e ono albo poddaæ siê sznureczkom buntuj±c siê m³odzieñczym buntem kontestuj±c ¶wiat (ruchy m³odzie¿owe,subkultury, negacja, emo, co tam jeszcze ) ,albo rozpoznaæ bez z³o¶ci , uwolniæ. Byæ wdziêcznym za to programowanie poniewa¿ gdyby nie rodzice nie rozpozna³oby tego i nie przejrza³o iluzji.

Jak rozró¿niaæ? To bardzo trudne , w³a¶ciwie dla Cz³owieka ma³o  mo¿liwe , jedynym w³a¶ciwym aspektem weryfikacji tych rozmówców jest system warto¶ci p³yn±cy z przekazów.

Rozró¿niaæ co od czego ? Kto rozró¿nia ? Kim jest ten/ta , która rozró¿nia ? . To pierwsze pytania na które nale¿y znale¼æ odpowiedzi zanim siê we¼miemy za rozró¿nianie. Jest to bardzo logiczne kiedy wiemy ju¿, ¿e Wszech¶wiat odpowiada nam na to, co sami reprezentujemy. Mo¿e w³a¶nie dlatego otrzymujesz fa³szywy przekaz, ¿e nie jeste¶ w stanie rozpoznaæ prawdziwego siebie ? Czy to "ja" z którym siê identyfikujesz jest jedyne najcudowniejsze i najbardziej w³a¶ciwe ? Je¶li dobrze Ci w tej skórze, to w porz±dku, weryfikuj wg tego systemu warto¶ci, które masz.

Dlatego musimy korzystaæ z osobistego sytemu warto¶ci , który degraduje czyny cudze ( ale nie osoby tylko czyny) by¶my mogli pój¶æ ¶cie¿k± osobistych warto¶ci podnosz±c± nasz rozwój.
Przy tej okazji, kiedy ju¿ czujê siê ¶wietnie ze "swoj± warto¶ci±", wykonujê manewr pt "szalony Iwan". Polega on na tym, ¿eby spojrzeæ na to swoje cudownie dochuchane "ja" przez pryzmat drugiej osoby. To nie jest takie trudne. Samo siê dzieje. Kto¶ siê wkurza, ocenia Ciê, "wygarnie ci", czy te¿ "przypadkowo" rzuca Ci przys³owiowe k³ody pod nogi. Po to abym móg³ zweryfikowaæ to samozadowolone "ja".
Rozró¿nianie , dokonywanie osobistych wyborów dobra ( ale poprzez osobiste do¶wiadczanie co jest naszym dobrem i z³em , odczucie tego i wybranie) to jedyna droga rozwoju indywidualnego , który otwiera nam dostêp do selekcjonowania swoich czynów s³ów i my¶li warto¶ciami m±dro¶ci tworz±cymi DOBRO.
I tak mo¿na budowaæ zamki na piasku w nieskoñczono¶æ. Je¶li to nie szkodzi innym to nie mam nic przeciwko temu.

Ale zabawnie brzmi zestawienie
to jedyna droga rozwoju indywidualnego , który otwiera nam dostêp do selekcjonowania swoich czynów s³ów i my¶li warto¶ciami m±dro¶ci tworz±cymi DOBRO.

z
ilo¶ci b³yskotliwych informacji kieruj±cych uwagê przekazuj±cego na siebie jako kogo¶ wyj±tkowego w stosunku do odbiorcy.
Tak czy siak siê mury pn± do góry Mrugniêcie ... jedyna droga rozwoju ,a przekaz buduj±cy w³asn± wyj±tkowo¶æ ...

Mo¿e pora zrozumieæ i¿ nasza Jednia- JA -¦wiadomo¶æ - Matryca Energetyczna i MY jako wcielona iskierka ¿ycia to jedno i to samo
O tó¿ w³a¶nie chodzi. Rozdzielenie jest sztuczne ,a zapewne i celowe. Aby¶my, nie tak jak te ryby o których wspomnia³em, z perspektywy rozdzielenia mogli studiowaæ "jedno-i-to-samo" . Nie tylko w kontek¶cie "ja" , lecz równie¿ "innych ja".
tylko ¿e nie wszyscy chc± w to uwierzyæ , uwierzyæ w siebie
Uwierzyæ w siebie to uwierzyæ ... w jedno¶æ. Chocia¿ ¶cie¿ka poznania bli¿sza "mnie" ni¼li wiary Mrugniêcie

W tym szerszym kontek¶cie
uwolnienie siê ludzi , uzyskanie dostêpu do wiedzy i mo¿liwo¶ci twórczych eliminuje te istoty które tak d³ugo korzysta³y z energii zniewolonej ludzko¶ci.
jest zgoda.
east to nie tak i¿ ka¿dy bêdzie móg³ korzystaæ ze wszystkiego jak chce i kiedy chce..to tak i¿ ze swojego co wypracowa³ na drodze wszystkich wcieleñ i ze wszystkiego w przestrzeni wibracyjnej któr± dziki swojemu rozwojowi osi±gn±³.
Inaczej wiedza na miarê szko³y któr± ukoñczy³e¶ , przedszkolaki nie otrzymaj± dostêpu do wiedzy wy¿szej uczelni...
Ok, to zweryfikujmy ten pogl±d. Niech ka¿dy go weryfikuje po swojemu. Zobaczymy za jaki¶ czas co pozosta³o z tych ... "uczelni i przedszkoli" Mrugniêcie
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #431 : Marzec 14, 2012, 16:19:03 »

east Zdania wyjmowane z kontekstu zazwyczaj brzmi± ¶miesznie stawiane na przeciw siebie , tak mo¿na tworzyæ dziesiatki wersji nie maj±cych nic wspólnego z orygina³em.

Je¿eli jeste¶ taki m±dry i taki doskona³y i tak wszechwiedz±cy to, po co, wcielasz siê na ziemi? Nasza matryca nad przestrzenna , nasze wy¿sze JA ( tzn. Ty, lub Ja) nie robi± takich rzeczy po nic. Czyni± to tylko i wy³±cznie dla w³asnego samorozwoju , dla poszerzenia wiedzy praktycznej  o sobie ( o swojej indywidualno¶ci), o tym nie jak teoretycznie wyobra¿aj± sobie swoje zachowanie w danej sytuacji , ale jak faktycznie siê w nie zachowaj±.  Oraz w celu podniesienia swojej wibracji i mocy energetycznej sprawczej. Jest to d³uga droga osi±gniêcia doskona³o¶ci w praktyce równej prawie Stwórcy , bo prowadz±ca nas do stania siê Stwórcami naszych ¶wiatów. Taki jest cel rozwoju znany inaczej pod nazw± bycia " siewcami ziarna ¿ycia w kosmosie".

Istniej± dwie grupy Energii osobowo¶ciowych w kosmosie ( lub Za¶wiatach jak wolisz);

1. Energie osobowo¶ciowe  które nigdy siê nie wcielaj± ich istnienie i rozwój jest czysto energetyczny nie tworz± ¶wiatów materialnych i nie uczestnicz± bezpo¶rednio ( bo nie zanurzaj± siê w materii) w ich istnieniu, po¶rednio tak.

2. Energie osobowo¶ciowe które wybra³y do¶wiadczania siebie  i wiedzy o sobie po przez zanurzanie siê w materii , poznawanie jej i tworzenie z niej. To my  wszyscy inaczej nazywani " upad³ymi Anio³ami" ... upad³ymi w ¶wiat materialny i zachwycaj±cy siê nim i twórczo¶ci± z materii oraz sob± zanurzonymi w niej. Naprawdê  to MY wszyscy ¿yj±cy w ¶wiatach materialnych nikt inny.

Nauka zaczyna siê od narodzin do zszycia siê naszego  cia³a materialnego ( kombinezonu poznawczego) u jednych d³u¿nej u innych krócej.W ¿adnym ¶wiecie materialnym materialne cia³o nie jest niezniszczalne ,dokonuje siê to tylko w ró¿nej skali czasowej zale¿nej od wi±zañ ( wibracji) utrzymuj±cej spójno¶æ pierwiastków i elementów materii oraz dobry przep³yw energii.

Zreszt± wieczne korzystanie z tego samego cia³a ( kombinezonu poznawczego) by³o by nie wskazane , bo to tak samo jak by¶ mia³ korzystaæ ci±gle z samochodu "Syrena" a ju¿ od 50 lat s± nowoczesne o innych mo¿liwo¶ciach.

Ka¿de kolejne pokolenie nie ¶wiadomie ( po przez do¶wiadczanie i przezywanie uczuæ) modyfikuje dla nastêpnego cia³o materialne. A¿ dochodzi do takiego momentu jak teraz , czyli pory na ca³kowit± jego transformacjê energetyczn±. Zmiana ka¿dego wymiaru to zmiana równie¿ cia³a materialnego inaczej transformacja z otworzeniem jego nowych mo¿liwo¶ci , które zmieniaj± równie¿ jego czas ¿ycia. 

Okre¶lony wymiar , to rozwój energetyczny Energii , nowa wiedza o sobie ale równie¿ zdany egzamin z korzystania z wiedzy na danym poziomie. To nie s± egzaminy jak w szkole papierek i pióro , ewentualnie zrobienie jakiego¶ dzie³a.
To jest droga ¿ycia z "torem przeszkód" zazwyczaj bardzo trudnych i spontaniczne wchodzenie w trudno¶æ , podejmowanie spontaniczne decyzji które tworz± zdarzenia. A zdarzenia emanuj± energiom i ta energia jest zapisem niezmienianym efektem naszego egzaminu. Tu nikt nie powie , my¶la³em... mia³em zamiar itd... Efekt jest widoczny zgodny z prawzorcem lub nie, albo zaliczone albo do kolejnych zdarzeñ ucz±cych perfekcji.

Tu nie wystarczy powiedzieæ ; ja to wiem ,.... wiedza przejawia siê w czynie lub nie.
Osi±gniêcie tej perfekcyjnej wiedzy w czynie jest celem wcielania siê Energii w materiê   , bowiem wiedzê teoretyczn±  identyczn± posiadamy wszyscy jako Energie.
Zespolenie tej wiedzy teorii i praktyki to cel wcieleñ tych , którzy wybrali tak± wizjê swojego Istnienia , do siania ziarna ¿ycia i tworzenia materialnych ¶wiatów.
Ca³a droga poznawcza zaczyna siê od podstaw , czyli pierwiastków i elementów tworz±cych minera³y , ros liny , zwierzêta i kolejny etap Ludzi . To Energia do¶wiadcza tej wiedzy przez zanurzenie siê kolejne w tych ¶wiatach , zatem naturalno¶ci± jest jej sen ( zapomnienia o sobie i swojej wielkiej wiedzy) by mog³a poznawaæ od podstaw. Ewolucja to tylko otwieranie w sobie dostêpu do coraz wy¿szych pok³adów swojej wiedzy , ale tez wiedzy innych Energii z tej samej przestrzeni wibracyjnej , które zdeponowa³y j± we wspólnym "banku wiedzy" polu morfogenetycznym do  którego poziomów mo¿emy siê dostroiæ i z nich korzystaæ poprzez osobisty poziom wibracji.

Kiara U¶miech U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #432 : Marzec 14, 2012, 16:54:26 »

Kiaro przepraszam za te wyrywanie z kontekstu zdañ. Nie by³ to zabieg przeciwko Tobie, tylko dla ukazania zabawnych tworów jêzyka... poplyn±³em po prostu Mrugniêcie

@Kiara
Je¿eli jeste¶ taki m±dry i taki doskona³y i tak wszechwiedz±cy to, po co, wcielasz siê na ziemi?
Jestem i nie jestem. Tu, na Ziemi nie jestem ani m±dry ani doskona³y, ani wszechwiedz±cy. Nie mam takich wyobra¿eñ o sobie jako "ja".
 Wciela siê ¶wiadomo¶æ ( i ca³y czas jest tu ) w to, co nazywam potocznie "moim cia³em" by do¶wiadczaæ. Zbiera i kompletuje wiedzê w procesie powrotu z rozdzielenia do kompletnej ca³o¶ci. Na tym a nie innym, zdeterminowanym odcinku drogi ¿yciowej.
Nasza matryca nad przestrzenna , nasze wy¿sze JA ( tzn. Ty, lub Ja) nie robi± takich rzeczy po nic.

Kompletuj± do¶wiadczenia, sk³adaj± puzzle. Piszesz tak, jakby równie¿ by³y oddzielone od Pe³ni. No bo jakie¶ "Ty" jest i jakie¶ "Ja" (ma³o wa¿ne czy wy¿sze).. To tak, jak organ Twojego cia³a - mo¿e jest (a mo¿e nie jest) ¶wiadom tego, ¿e jest czê¶ci± wiêkszej ca³o¶ci .Nawet nie wie, czy cokolwiek jest TAM - poza skór±. Mo¿e wszystko, co wie, to to,¿e jest organem sk³adaj±cym siê z komórek. A komórka naszego cia³a ? Ona z kolei tylko wykonuje swoje. Mo¿e czuje, ¿e obok s± inne komórki, ale nie jest ¶wiadoma ani swej roli w danym organie, ani tym bardziej w organizmie.. a co dopiero mówiæ o tym co jest poza organizmem.
A jednak, w tej fraktalno¶ci, na ka¿dym etapie jest ¦wiadomo¶æ - chocia¿ organizuj±ca "stworzenie" na ka¿dym etapie inaczej.

Gdyby¿ tylko czê¶æ komórek by³o gotowe do Wzniesienia, a nie ca³o¶æ to co to by³oby za wzniesienie ? Czê¶ciowo siê nie da Mrugniêcie Musi nast±piæ rezonans, rozpoznanie w ca³o¶ci. Wtedy idziemy dalej Chichot

Czyni± to tylko i wy³±cznie dla w³asnego samorozwoju , dla poszerzenia wiedzy praktycznej  o sobie ( o swojej indywidualno¶ci), o tym nie jak teoretycznie wyobra¿aj± sobie swoje zachowanie w danej sytuacji , ale jak faktycznie siê w nie zachowaj±.
Praktycznie to wygl±da tak, ¿e jako dziecko ch³onê³a¶ wszystko co Ciê otacza. Uczy³a¶ siê co i jak. Wiedza wewnêtrzna ( o ile ju¿ j± mia³a¶) plus zewnêtrzne programowanie (choæby jêzyk, normy spo³eczne, dieta, nabyte przekonania ) stworzy³y now± jako¶æ reaguj±c± zupe³nie nieprzystaj±co do tego co sobie wymy¶li³a¶ zanim siê urodzi³a¶.
Dobra.Rozpoznali my. I co dalej ? Koniec i game over ? Masz oto dyplom szko³y ¶redniej , idziesz dalej na uczelniê. Czy na tym opiera siê ca³e ¿ycie ? Na dopieszczaniu "ja" - w³asnego rozwoju ?
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #433 : Marzec 14, 2012, 17:31:58 »

east

Gdyby¿ tylko czê¶æ komórek by³o gotowe do Wzniesienia, a nie ca³o¶æ to co to by³oby za wzniesienie ? Czê¶ciowo siê nie da Mrugniêcie Musi nast±piæ rezonans, rozpoznanie w ca³o¶ci. Wtedy idziemy dalej Chichot

Otó¿ to.. ka¿de wcielenie to wiedza z jakiego¶ zakresu , poznawanie swojej twórczo¶ci przez okre¶lony aspekt zachowañ ale równie wa¿ny dla "ca³ego organizmu" , tworz±cy ca³okszta³t. Bo wszystko jest ze sob± po³±czone jak w szkole program obejmuje okre¶lone przedmioty , nie mo¿na zdaæ klasy zaliczaj±c tylko ich czê¶æ.

Czy na tym opiera siê ca³e ¿ycie ? Na dopieszczaniu "ja" - w³asnego rozwoju ?
A czy osi±ganie wiedzy w czym kolwiek jest dopieszczaniem siebie? Konfrontacja z materi± to raczej bardzo trudne zdarzenie daleko mu do pieszczot. Natur± naszej osobowo¶ci jest poznawanie , chêæ wiedzy , korzystanie z niej i tworzenie ni± i temu s³u¿y ten ca³y cykl nauki wcieleniowej. Jest tyko sprawdzian praktyczny przed wykorzystaniem jej w twórczo¶ci na szerok± skalê.
Nasze ¿ycie ziemskie nie jest g³ównym celem istnienia , jest to tylko etap istnienia polegaj±cy na nauce przygotowuj±cej do tworzenia i stwarzania.

Wiesz ju¿ i¿ tworz±c w ro¿nych przestrzeniach przygotowujemy siê do stwarzania. Wiesz ju¿ i tworzy i stwarza tylko energia mi³o¶ci, zatem poznajemy j± i uczymy siê korzystaæ z jej ro¿nych potencja³ów. Gdy osi±gamy max na dany poziom nastêpuje samoistne przeobra¿anie siê nas ( wyj¶cie z kolejnego kokonu) za pomoc± zgromadzonej energii w naszych Graalach lub Merkabach jak wolisz które transformuj± nasze cia³a fizyczne w kolejne fizyczne ale ju¿ o du¿o wiêkszych mo¿liwo¶ciach twórczo- do¶wiadczalnych.
To s± naturalne procesy rozwojowe jak kokon z którego wy³ania siê motyl. Inne cia³o inne mo¿liwo¶ci w innej przestrzeni ¿ycia.

Kiara U¶miech U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #434 : Marzec 14, 2012, 20:34:33 »

Mo¿e nie wyrazi³em siê jasno. Podaj±c przyk³ad z komórkami i organami cia³a chcia³em przyrównaæ  je do poszczególnych ludzi. Razem, jako ludzko¶æ, stanowimy ORGANIZM - w wymiarze planetarnym. Na razie wygl±da to tak, ¿e w tym tyglu ka¿dy organ sobie rzepkê skrobie i dziwi siê, czemu jest mu tak ¼le. Jest mu ¼le, bo jako "organ" (naród) czy te¿ "komórka" (cz³owiek) nie ogarnia ca³o¶ci. Co¶ miêdzy nami ci±gle m±ci nie pozwalaj±c na szerszy ogl±d. I to co¶ wg mnie, tkwi w nas samych, a nazywa siê  "ja".

Do tego istnieje paru cwaniaków, którzy wyszli poza "ja" ,ale nie zale¿y im na przebudzeniu ludzko¶ci do wspólnego dzia³ania. To s± komórki rakowe. One dzia³aj± tylko na swoj± korzy¶æ kosztem organizmu a¿ do jego ¶mierci - i swojej równie¿ zreszt± czego nie dostrzegaja - mno¿±c dla siebie bez opamiêtania kosztem innych.

Zatem nie mo¿e byæ mowy o wzro¶cie organizmu bez synchronicznego wzrostu komórek i organów. Co z tego, ¿e parê komórek przejdzie na wy¿szy poziom ( do wy¿szej klasy) , skoro reszta ¶pi ?

Kiaro piszesz
To s± naturalne procesy rozwojowe jak kokon z którego wy³ania siê motyl. Inne cia³o inne mo¿liwo¶ci w innej przestrzeni ¿ycia.
Ok, rozumiem, ale zauwa¿, ze w kokonie wszystkie komórki wspó³pracuj± razem i jednocze¶nie zgodnie dokonuj±c czego¶ nie do pomy¶lenia na zdrowy rozum - zbiorowe samobójstwo. Tak, ulegaj± rozk³adowi, komórka po komórce, wszystkie organy, a¿ do aminokwasów. Po czym "CO¦" daje im sygna³ do ponownego z³o¿enia z tej zupki zupe³nie innego, nowego organizmu o zupe³nie nowych w³a¶ciwo¶ciach , nowych komórkach ,organach. Tam nic nie ma jak by³o wcze¶niej. By³a ciê¿ka ,¿ar³oczna i niezdarna g±sienica, a jest lekki, zgrabny, z rzadka spo¿ywaj±cy nektar , fruwaj±cy motyl.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #435 : Marzec 14, 2012, 20:49:52 »

Ok, rozumiem, ale zauwa¿, ze w kokonie wszystkie komórki wspó³pracuj± razem i jednocze¶nie zgodnie dokonuj±c czego¶ nie do pomy¶lenia na zdrowy rozum - zbiorowe samobójstwo. Tak, ulegaj± rozk³adowi, komórka po komórce, wszystkie organy, a¿ do aminokwasów. Po czym "CO¦" daje im sygna³ do ponownego z³o¿enia z tej zupki zupe³nie innego, nowego organizmu o zupe³nie nowych w³a¶ciwo¶ciach , nowych komórkach ,organach. Tam nic nie ma jak by³o wcze¶niej. By³a ciê¿ka ,¿ar³oczna i niezdarna g±sienica, a jest lekki, zgrabny, z rzadka spo¿ywaj±cy nektar , fruwaj±cy motyl.

Tak te¿ stanie siê z lud¼mi bo s± ju¿ do tego procesu gotowi i co¶ ds im impuls by go dokonali.Dla nas wbrew Twoim twierdzeniom te¿ s± to naturalne procesy ewolucyjne. A tym "czym¶" daj±cym nam impuls , stwierdzaj±cym gotowo¶æ jest nasza ¶wiadomo¶æ inaczej wy¿sze JA.

Kiara U¶miech U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #436 : Marzec 14, 2012, 22:46:00 »

Nie twierdzê , ¿e to s± nienaturalne procesy. Pokazujê na przyk³adzie ,który poruszy³a¶ (przepoczwarzenie ). Kokon to dobry przyk³ad Chichot

Komórki nie posiadaj± "ja". S± od niego wolne. Nie maj± ¿adnych wyobra¿eñ na temat siebie samych. Dlatego s± wolne od strachu przed utrat± swoich funkcji czy wygl±du. Nie uto¿samiaj± siê z nimi. I dlatego przeobra¿enie jest mo¿liwe .

Wyobra¼my sobie teraz, ¿e objawia siê ¦wiadomo¶æ i powiada tak : od teraz ulegniesz rozpadowi, totalnemu rozk³adowi na czynniki pierwsze  i znikniesz. Potem siê uformuje z Ciebie co¶ zupe³nie nowego i bêdzie dobrze. Zaufaj mi. To dzia³amy !
Komórka to po prostu zrobi, a cz³owiek ? Spanikuje Mrugniêcie  Pierwsza my¶l jaka przyjdzie mu do g³owy to " a co ze mn± ?"

Taaa .... "JA" ma na to potok s³ów : " co siê stanie ze wszystkim z czym siê uto¿samiam ? , z tymi wszystkimi obowi±zkami i powinno¶ciami, z oczekiwaniami i wyobra¿eniami  na temat siebie i ¶wiata ? Jak to .. mia³oby mnie nie byæ ? To co siê ze mn± stanie ? Umrê , o raaanyy i mnie nie bêdzie ...buuuuuuu (tu p³acz i zgrzytanie zêbów) .... o nie, nie nie, stop i basta. Nie pozwalam, nie zgadzam siê, to beze mnie .... "

A je¶li nie bêdzie mog³o nic na to poradziæ to ... bêdzie stres i rozstrój totalny. A¿ do faktycznej ¶mierci fizycznej, czyli bezu¿yteczno¶ci do przemiany. I co wtedy ? Ano - kosmiczny kompost, jak to mawia nasz kolega Mrugniêcie
Dlatego przed przemian± faktyczn± nast±pi "rozstrój". Trzeba bêdzie rozprawiæ siê z "JA".
I nie ma przebacz ....
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #437 : Marzec 16, 2012, 01:21:25 »

Po tych galaktycznych ¿ebraczych wzywaniach co¶ interesuj±cego , pozwalaj±cego zrozumieæ obecne procesy energetyczne w naszych cia³ach fizycznych. To siê dzieje nie u wszystkich identycznie bowiem procesy zale¿ne s± od osobistego poziomu energetycznego czyli osobistej wibracji. Nie mniej jednak zachodz± s± odczuwalne i wa¿ne teraz, a jeszcze bardziej wa¿ny jest fakt wiedzy i¿ my , my i tylko my sami powodujemy te zmiany i nikt z zewn±trz za nas ich wykonaæ nie mo¿e. Zatem ufajmy sobie i ¿yjmy  tak aby mog³y zachodziæ na jak najwy¿szym poziomie.

Kiara U¶miech U¶miech

Przes³ania Archanio³a Micha³a

Ten blog powsta³, aby polscy Czytelnicy mogli mieæ ³atwiejszy dostêp do rozleg³ego zbioru przekazów Archanio³a Micha³a w jednym, dogodnym miejscu.
Thursday, March 15, 2012

Moc i majestat ¿ywio³ów

Przet³umaczy³a Teresa Serafinowska

Ukochani Mistrzowie, zrozumienie ¿ywio³u OGNIA, POWIETRZA, WODY I ZIEMI, wyj±tkowych komponentów, postaci i elementów Natury naszego Boga Ojca – Matki po¶ród tego Pod-wszech¶wiatowego do¶wiadczenia, jest tematem najwy¿szej wagi, kiedy d±¿ycie do wiêkszej m±dro¶ci i Samo-mistrzostwa. S± to cztery g³ówne ¿ywio³y, jakie zosta³y zakodowane w systemie cia³ pierwotnej ludzkiej formy, aby pomóc przy Samo-poznaniu i Samo-mistrzostwie na materialnym poziomie egzystencji. Te ¿ywio³y s± rozdzielone na ca³± stworzon± materiê w tym Pod-Wszech¶wiecie i wy-PROMIEN-iowywane poprzez wielkich Archanio³ów jako dwana¶cie Promieni Boskiej ¦wiadomo¶ci  z Esencji J±dra Serca naszego Boga Ojca-Matki.

*Cia³o eteryczne i Ja Duszy s± dostrojone do ¿ywio³u KOSMICZNEGO OGNIA, który je od¿ywia.
*Cia³o mentalne rezonuje z ¿ywio³em POWIETRZA /  ETERU, który je energetyzuje.
*Cia³o emocjonalne jest zestrojone z ¿ywio³em WODY, który na nie wp³ywa.

*Cia³o fizyczne jest zwi±zane i zestrojone z ¿ywio³em ZIEMI na czas podró¿y ka¿dej Duszy po królestwach gêsto¶ci (pierwszy do czwartego wymiaru).

Jako¶ci, cechy i w³a¶ciwo¶ci Siedmiu Promieni Boskiej ¦wiadomo¶ci dla tego Systemu S³onecznego zosta³y zmagazynowane w Kulach ¦wiat³a. Owe kule, znane równie¿ jako czakry, zosta³y stworzone, aby obracaæ siê z bardzo du¿± szybko¶ci±, co daje siê zobaczyæ jako wiruj±ce sto¿ki promieniej±ce z przodu i z ty³u cia³a fizycznego. Dlatego bezustannie wysy³acie czêstotliwo¶ci ¦wiat³a do ¶wiata formy. Moc wzorca wibracyjnego, lecz równie¿ poziom wibracyjny harmonii, jaki wypromieniowujecie, bêd± okre¶la³y, czy prze¿ywacie rado¶æ, pokój i pe³niê czy ograniczenia, stres i dysharmoniê. Ka¿da ¿ywa komórka w waszym ciele jest kondensatorem, który gromadzi wspomnienia i wzorce energetyczne. Dla ka¿dego odczucia gruczo³y bêd± produkowa³y wydzieliny, które pasuj± do wzorca wibracji, jaki rozsy³acie. Dlatego mo¿na powiedzieæ, ¿e istnieje specyficzny wzorzec nienawi¶ci, wzorzec wibracyjny mi³o¶ci i tak dalej w odpowiednich stopniowaniach, zale¿nie od mocy, si³y i konsystencji energii, jak± emanujecie.

Kiedy zaczynacie podró¿ Wstêpowania z powrotem do królestw ¦wiat³a, stopniowo tracicie gêsto¶æ w ciele fizycznym – niekoniecznie masê cia³a – jednak wasza forma cielesna zaczyna wspó³brzmieæ z coraz wy¿szymi czêstotliwo¶ciami ¦wiat³a. Nigdy przedtem nie by³o pomiêdzy masami tak wielu Mistrzów ¦wiat³a. Wiele dzielnych Dusz dosta³o mo¿liwo¶æ opuszczenia planety i kontynuowania swojej pracy / misji z Niebiañskich Miast ¦wiat³a albo kontynuowania swojej s³u¿by dla ludzko¶ci w obrêbie wybranego przez siebie otoczenia ziemskiego. Mamy ¿yczenie, aby¶cie wiedzieli, ¿e jeste¶my bardzo uradowani z ka¿dego z was – Nosicieli ¦wiat³a -, którzy bezustannie id± przez gêste, cieniste doliny ciemno¶ci, aby stworzyæ ¦wietlist± Drogê, któr± inni bêd± mogli za nimi pod±¿aæ.

Osi±gniêcie mistrzostwa nad czterema ¿ywio³ami Boskiej ¦wiadomo¶ci pomo¿e wam stworzyæ ustawiczny strumieñ energii ¦wiêtego OGNIA, jaki przep³ynie przez system czakr i cia³o fizyczne.

¯ywio³u OGNIA z niego sk³ada siê cia³o eteryczne  . W pocz±tkowej fazie waszego procesu Wstêpowania wysubtelnione wzorce wibracyjne Boskiej ¦wiadomo¶ci musz± najpierw byæ przefiltrowywane przez cia³o eteryczne, zanim stopniowo zaczn± p³yn±æ swobodnie przez cia³o fizyczne. Powoli musicie rozwijaæ tolerancjê dla tych subtelniejszych frekwencji Boskiego ¦wiat³a, aby¶cie nie musieli wywo³ywaæ zbyt wielu dolegliwo¶ci lub powodowaæ szkód cielesnych.  Energia ¦wiêtego Ognia, Diamentowe Cz±steczki, musi najpierw przep³yn±æ przez czakrê serca, aby zostaæ aktywowana przez wasz wype³niony mi³o¶ci± zamiar, zanim ten eliksir ¿ycia bêdzie móg³ swobodnie przep³ywaæ przez cia³o. Stopniowo, z czasem, kiedy wibracje waszej pie¶ni Duszy stan± siê subtelniejsze, bêdziecie zdolni do przyci±gania wy¿szych poziomów Energii Kosmicznej, ale te¿ wiêkszych ilo¶ci Diamentowych Cz±steczek ¦wiat³a.

¯ywio³ POWIETRZA koncentruje siê na ciele mentalnym, poziomie ¶wiadomo¶ci mentalnej. Natura mentalna jest napêdzana przez ¦wiêty Oddech Boskiej ¦wiadomo¶ci. Dlatego techniki oddechowe, jakie zosta³y wam dane, s± tak wa¿ne. ¦wiadomo¶æ Duszy jest decyduj±c± faz± pocz±tkow± Przebudzenia do w³asnej Boskiej Natury. Trzecie oko, szyszynka, przysadka i ¦wiêty Duch, stanowi± decyduj±ce komponenty cia³a mentalnego.

¯ywio³ WODY napêdza Cia³o emocjonalne . Cia³o mentalne wysy³a my¶li siewu a cia³o emocjonalne napêdza E-mocje lub energie w ruchu. Jak czêsto wyja¶niali¶my: wasze wytwory s± albo produktem cia³a ¿yczeñ ego albo ¿yczeniami i inspiracjami Duszy. Gard³o i splot s³oneczny s± wa¿nymi ¼ród³ami mocy dla cia³a emocjonalnego. Jednak ca³a si³a manifestacji rozpoczyna siê, kiedy uchwycicie ¦wiêty Ogieñ – Kundalini lub Diamentowe Cz±steczki Boskiego ¦wiat³a, które s± zmagazynowane w waszej czakrze podstawy, a wy dope³nili¶cie po³±czenie z wasz± Gwiezdn± Dusz± i Ja Nadduszy i uzyskali¶cie dostêp do Antakarany, Rzeki ¯ycia. Aktywacja i harmonizacja cia³a mentalnego i emocjonalnego oraz stopienie ni¿szych czakr z czakrami wy¿szymi poprzez czakrê serca, skutkuje stopieniem jako¶ci, cech i zdolno¶ci Boga Ojca i Bogini Matki z cia³em fizycznym.  Wasz poziom Bosko¶ci bazuje na harmonijnym wspó³brzmieniu waszej Pie¶ni Duszy lub wymiarowych poziomów, do których jeste¶cie dostrojeni.

¯ywio³ ZIEMI poprzez cia³o fizyczne jest zarówno kotwic± jak i ¶rodkiem, który umo¿liwi wam ponowne wzniesienie do Królestw ¦wiat³a. Nie mo¿ecie ignorowaæ cia³a fizycznego a równocze¶nie wype³niaæ swojej ziemskiej misji. Je¶li zaniedbacie cia³o, zaniedbacie dan± przez Boga wyj±tkowo¶æ i specjaln±, z³o¿on± formê, któr± wybrali¶cie na t± ¿yciow± podró¿ do materialnych królestw istnienia. To wy, wspólnie z waszym przewodnictwem, anio³em stró¿em i Rad± ¦wiat³a, wybrali¶cie pasuj±ce DNA-/ liniê dziedziczn±, rasê, kulturê i okoliczno¶ci, w jakich chcieli¶cie siê narodziæ na to wyj±tkowe do¶wiadczanie ¿ycia. Szerokie spektrum testów, wyzwañ i mo¿liwo¶ci zosta³o zaprogramowane, aby daæ wam najlepsz± mo¿liwo¶æ do wzrastania Duszy. Te wydarzenia by³y zaprojektowane w celu zainicjowania w odpowiednim momencie czasowym waszego ¿ycia. Jak zawsze, dzia³a prawo wolnej woli, i od ka¿dego z osobna zale¿y, jak ona / on przejdzie testy i wyci±gnie korzy¶ci z z mo¿liwo¶ci. Czy rozumiecie, ¿e ka¿dy cz³owiek rozsy³a lub rozrzuca energiê, która pochodzi z Boskiego ¬ród³a? Korzystacie z tego danego od Boga daru ¦wiat³a / ¯ycia w sposób pozytywny lub negatywny. Dziêki waszej wolnej woli jeste¶cie wspó³twórcami, którzy stwarzaj± swoj± w³asn± rzeczywisto¶æ.

Wielu z was prze¿ywa transformacyjny proces wstêpowania w ¶wiadomo¶æ wraz z ewolucj± fizyczn±, przy czym Ogieñ Kundalini, zmagazynowany w czakrze korzenia, szybko przemieszcza siê przez system czakr i cia³o fizyczne ku górze. Równie¿ to stanowi dynamiczn± i wa¿n± czê¶æ procesu Wstêpowania. Prosili¶my nasz± pos³anniczkê, aby podzieli³a siê z wami artyku³em, który powsta³ dla jednego z niedawnych seminariów internetowych:

*** KUNDALINI * WʯOWY OGIEÑ *
RONNA HERMAN * ¦WIÊTA SKRYBA * PRZE¦WIETLONA PRZEZ ARCHANIO£A MICHA£A

OGIEÑ BOGA, ¦WIÊTY OGIEÑ, ¦WIÊTY BIA£Y OGIEÑ I OGIEÑ KUNDALINI – TO WSZYSTKO S¡ POJÊCIA WYKORZYSTYWANE DLA OKRE¦LENIA DIAMENTOWYCH CZ¡STECZEK ¦WIAT£A, ¦RODKA NAPÊDZAJ¡CEGO ¯YCIE, WYDYCHANEGO Z J¡DRA SERCA NAJWY¯SZEGO STWÓRCY.

KUNDALINI: s³owo pochodz±ce z sanskrytu, dos³ownie przet³umaczone – zwiniêta. Ten ¦wiêty Boski Ogieñ le¿y zwiniêty u podstawy krêgos³upa w stanie spoczynku lub u¶pienia, jest nie¶wiadomy. Czêsto jest przedstawiany pod postaci± ¶pi±cego wê¿a; st±d istnieje ca³y szereg angielskich t³umaczeñ wykorzystuj±cych pojêcie „wê¿owa si³a”. Protopla¶ci powiadaj± nam, ¿e kundalini rezyduje w czakrze korzenia, u podstawy krêgos³upa, w formie trzech i pó³ skrêtu. Jest okre¶lana jako ¼ród³o rezerw czystego Boskiego Ognia. Wed³ug starych nauk m±dro¶ci w krêgos³upie tkwi± dwa strumienie nerwowe, zwiniêta podwójna helisa, czasami nazywana „lask± mocy”, która przebiega wzd³u¿ krêgos³upa. Symbol Kaduceusza (laska Hermesa), wykorzystany jako symbol uzdrawiania i medycyny, jest starym wizerunkiem dwóch wzajemnie owijaj±cych siê wê¿y i centralnej laski ze skrzyde³kami na górnym koñcu.  Mo¿na ten symbol zobaczyæ na Wikipedii http://pl.wikipedia.org/wiki/Kaduceusz.

Za pomoc± medytacji i ró¿nych innych duchowych praktyk mo¿na kundalini obudziæ i podnie¶æ w górê poprzez system czakr wzd³u¿ krêgos³upa. Rozwijanie Ognia Kundalini wzd³u¿ poszczególnych czakr prowadzi do kolejnych poziomów bycia przebudzonym i do mistycznych doznañ. Gdy ogieñ kundalini osi±gnie g³owê, czakrê korony, wytwarza czasem wyj±tkowe mistyczne sytuacje, kiedy ponownie ³±czy siê w wieloma postaciami w³asnych wy¿szych ja¼ni.

PIERWSZA G£ÓWNA  AKTYWACJA zazwyczaj bywa odczuwana z ty³u cia³a pomiêdzy ³opatkami. Odczujecie w tym rejonie nacisk, który czasem mo¿e byæ naprawdê nieprzyjemny. Jest to dowód otwierania siê portalu tylnego waszego ¦wiêtego Serca. Czêsto mówi³am: „Kiedy to siê dzieje, rosn± nasze anielskie skrzyd³a”.

DRUGA  AKTYWACJA: Ogieñ Kundalini wznosi siê do górnego koñca krêgos³upa, gdzie ³±czy siê z Medulla Oblongata (rdzeñ przed³u¿ony ), czasem zwany „Ustami Boga”. Jest to dowód tego, ¿e zostaje aktywowana czakra wstêpowania. Ta aktywacja wp³ywa równie¿ na czakrê gard³a.  Praktykowanie oddechu nieskoñczono¶ci i tonowania przyspiesza ten proces, wspomagaj±c przy tym przebijanie siê przez ka¿d± zniekszta³con± energiê wokó³ krêgos³upa i systemu czakr. Czakra gard³a jest jednym z najwa¿niejszych miejsc w ciele, które mo¿e wymagaæ troski, kiedy staramy siê odzyskaæ nasz± osobist± moc nad sposobami wypowiadanej mowy.

TRZECIA  AKTYWACJA: Szyszynka i przysadka s± stymulowane i zaczynaj± wysy³aæ impulsy do otwarcia portalu ¦wiêtego Ducha, aby powsta³ pe³ny dostêp do waszej osobistej ¦wi±tyni M±dro¶ci. Dodatkowo pojawia siê ponowne silne po³±czenie  z wasz± Gwiezdn± Dusz± i Wy¿szym Ja Nadduszy. Kiedy to jest dokonane, wasza duchowa podró¿ do wy¿szych królestw zaczyna siê naprawdê. W tym momencie jeste¶cie równie¿ gotowi do odbierania ¦wiêtego Ognia Ducha; Diamentowe Cz±steczki ¦wiat³a Stwórczego automatycznie zaczynaj± wp³ywaæ do waszego ¦wiêtego Serca z ka¿dym oddechem. Si³a Wê¿owego Ognia siêgaj±ca do góry dostaje towarzystwo przep³ywaj±cego w dó³ strumienia Diamentowych Cz±steczek p³yn±cego przez Wy¿sze Ja  Nadduszy, które rezyduje w waszej Gwiezdnej Duszy. Musicie aktywowaæ te Cz±steczki ¦wiat³a Stwórczego poprzez wype³niony mi³o¶ci± zamiar, gdy przep³ywaj± przez cia³o fizyczne, a pozosta³e niewykorzystane cz±steczki przep³yn± w dó³ do Ziemi i rozp³yn± siê w ¶wiat dla dobra Ziemi  i ca³ej ludzko¶ci. Kiedy Kundalini, ¦wiêty Ogieñ,  zaczyna wznosiæ siê wzd³u¿ waszego krêgos³upa (eteryczn± tub± ¦wiat³a), mo¿ecie czasem odczuwaæ intensywniej wewnêtrzne gor±co, przy czym cia³o zewnêtrzne pozostaje ch³odne, mo¿e nawet ch³odno lepkie. Dlatego na pocz±tku najlepiej jest staraæ siê uwalniaæ Ogieñ Kundalini u¶piony w czakrze podstawy stopniowo, aby powoli przyzwyczajaæ siê do integrowania coraz wy¿szych wibracji Boskiego ¦wiat³a.

Przypomnijcie sobie, drodzy przyjaciele, szybciej i wiêcej nie oznacza lepiej dla procesu transformacyjnego, jakim jest  Wstêpowanie. Jako samorodny mistrz zaczniecie doznawaæ ci±gle rosn±cego strumienia wewnêtrznego ¦wiêtego Ognia razem ze wzrastaj±cym strumieniem Bosko kodowanego Ognia Duchowego. Ten proces pobudzi was do wiêkszej, poszerzonej ¶wiadomo¶ci, do liczniejszych inspirowanych my¶li i do aktywacji zdolno¶ci, których wcze¶niej nie byli¶cie ¶wiadomi. Liczne b³ogos³awieñstwa, cuda i pomoc naszych przyjació³ z wy¿szych królestw stan± siê norm±, a wam zostanie zaproponowana okazja bycia aktywnym, dobrze wykszta³conym Serwisantem ¦wiata, wspólnie z du¿± liczb± innych pracowników tej s³u¿by z ca³ej planety.  Ja z mojej strony jestem oczarowana tym, co przysz³o¶æ  szykuje dla nas, Nosicieli ¦wiat³a. Moj± mantr± na 2012 rok jest: TO JEST NASZ ROK, ABY B£YSZCZEÆ! Wiecznej mi³o¶ci i b³ogos³awieñstwa anio³ów, Ronna

Ukochani mistrzowie, wa¿ne jest, aby¶cie rozpoznali, ¿e ka¿da faza Boskiego Planu jest odci¶niêta holograficznie w polu aurycznym Ziemi, dok³adnie tak, jak kody pamiêci i impulsy, które w ka¿dym z was w odpowiednim czasie zostan± lub ju¿ zosta³y w³±czone. Niezale¿nie od tego, jakie macie przekonania, niebiañskie wiatry przemian staj± siê coraz silniejsze przenikaj±c ka¿dego i wszystko na Ziemi. Wszystko musi siê rozwijaæ lub przemin±æ, nic nie pozostaje statyczne. Dodajemy wam odwagi, aby¶cie wykorzystywali mo¿liwo¶ci, jakich nigdy jeszcze nie mieli¶cie, a jakie s± wam ci±gle proponowane. Wiedzcie, ¿e towarzyszymy wam z ka¿dym waszym krokiem na drodze, czy to do przodu czy w ty³.

Jeste¶cie g³êboko umi³owani,

JAM JEST archanio³ Micha³.

LM-03-2012, przes³anie archanio³a Micha³a przez Ronnê Herman (ronnastar.com)

http://aamichal.blogspot.com/
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #438 : Marzec 16, 2012, 09:56:47 »

A teraz spójrzcie na to co poni¿ej. Nie trzeba siê wysilaæ i czytaæ miêdzy wierszami, wspó³pracuj±cych bêdziemy wynagradzali - a z drugiej strony bêdziecie wszyscy mieli dostatku po same uszy. Piêkne, nie wiem co jeszcze mo¿na wymy¶liæ, ale wiem, ¿e mo¿emy siê tego po nich spodziewaæ.

Cz³onkowie Galaktycznej Federacji ¦wiat³a s± Istotami Wzniesionymi

15 mar 2012 3 komentarzy

by krystal28 in Galaktyczna Federacja

wiêcej detali o zatrudnieniu przez GF

Przet³umaczy³a Sandra

Ludzie posi±d± moc, kiedy wszyscy zaczn± zbieraæ siê razem pod nowym systemem
.  Otrz±saj±c siê na krawêdzi finansowej katastrofy ludzko¶æ wzro¶nie do poziomu sprzed przekazów znanej wam historii. Wszyscy uwolni± siê z kajdanów finansowej walki i bêd± mogli siê w koñcu skoncentrowaæ na innych obszarach swojego ¿ycia.  Kontynuuj±c w nadchodz±cych miesi±cach, nowo nabyte przez ludzko¶æ bogactwo pozwoli rozkwitaæ nowym projektom i programom zaprojektowanym w celu przywrócenia waszej planety do jej naturalnego, dziewiczego piêkna i perfekcyjnej funkcjonalno¶ci.  W tych nowych warunkach, zbiorowa wibracja ludzko¶ci wzro¶nie, a to rozwinie wasze skrzyd³a, konieczne dla waszego Wzniesienia. Taki jest plan.

Niektórzy z was wznie¶li g³osy zmieszania, sk±d ten nacisk na wdro¿enie nowego systemu finansowego, skoro zaledwie miesi±ce dziel± was od Wzniesienia.  Musicie teraz zrozumieæ, ¿e przynosi to nadzieje, ¿e wasza kolektywna wibracja wystrzeli w górê, gdy ciê¿ar waszych zmartwieñ i walk zostanie zdjêty z waszych ramion.

Wasz nowy system jest ju¿ bardzo blisko. Wielu da³o du¿o od siebie projektuj±c ten nowy system i wiele murów, które utrudnia³y jego realizacji, zosta³o zburzonych. Prosimy was o okazanie jeszcze odrobiny wiêcej cierpliwo¶ci jako, ¿e wasz nowy system jest wdra¿any, oraz o okazanie zaufania dla nowego systemu, aby inni, którzy nie s± poinformowani, mogli go wspieraæ i pod±¿aæ za waszym przyk³adem. Nowy system bêdzie oparty na sprawiedliwo¶ci i równo¶ci pomiêdzy wszystkimi lud¼mi w waszym ¶wiecie, którzy bêd± posiadaæ równy udzia³ w zbiorowym bogactwie waszego spo³eczeñstwa.  Nikt nie bêdzie wart wiêcej ni¿ kto¶ inny i nikt nie bêdzie musia³ do¶wiadczaæ braków jako ciê¿aru codziennego ¿ycia.

Wasz nowy system jest aktualnie przygotowywany do ods³oniêcia i jego inicjacja bêdzie pod±¿aæ za ujawnianymi przez media informacjami o aresztowaniach cz³onków zbrodniczego Kaba³a.  Wiele zale¿y od tych aresztowañ, a po do¶wiadczeniu ich na w³asne oczy bêdziecie wiedzieli, ¿e przyszed³ czas na wdro¿enie wielu pozytywnych zmian w waszych spo³eczeñstwie.

Ponownie pragniemy was zwerbowaæ do wsparcia poprzez informowanie waszych braci i sióstr o tym co znacz± te aresztowania i co dla ludzi oznacza nadchodz±cy nowy system finansowy.  Bêd± tacy, którzy bêd± siê obawiaæ tego nowego systemu i bêd± wierzyæ, ¿e jest on szkodliwy dla ich legalnie pozyskanego bogactwa.  Prosimy was, aby¶cie wyja¶niali wszystkim, którzy chc± s³uchaæ, ¿e wasz nowy system jest systemem obfito¶ci dla ka¿dego i nikt nie bêdzie traci³, bez wzglêdu na to ile bogactwa zgromadzi³ przez swoje ¿ycie. Jako, ¿e jako¶æ ¿ycia bêdzie siê szybko poprawiaæ wokó³ was, analogicznie, wasze ¿ycie równie¿ ulegnie poprawie.  Pytamy was, co jest dobrego w posiadaniu ogromnego bogactwa, gdy inni wokó³ cierpi± z braku czego¶, czego wy macie w bród.  Gdy ka¿dy dzieli po równo bogactwo tworzone przez spo³eczeñstwo, to spo³eczeñstwo mo¿e swobodnie rozkwitaæ ku wy¿szym poziomom, co mo¿e byæ dla was jeszcze na ten czas do¶æ niewyobra¿alne.

Tylko pomy¶lcie co mo¿ecie wspólnie zrobiæ, gdy tylko przeszkody w postaci finansowych ograniczeñ zostan± usuniête z waszej drogi.  Niektórzy z was nie bêd± w stanie sobie tego wyobraziæ, gdy¿ nigdy nie zaznali prawdziwego bogactwa, i w wiêkszo¶ci, je¶li nie wszyscy z was, do¶wiadczali ¿ycia w poprzednich wcieleniach, pe³nych walki i cierpienia.  Zosta³o to uznane za konieczne, dla waszego rozwoju i wkrótce ujrzycie, ¿e to wszystko przez co przeszli¶cie by³o warte nagrody, która czeka³a na was daleko w oddali waszej podró¿y.  W koñcu osi±gnêli¶cie ten punkt, o którego istnieniu wiedzieli¶cie i zostaniecie obsypani wszystkim na co tak ciê¿ko pracowali¶cie. Gratulujemy wam wszystkim za wasze wysi³ki w wytrwaniu i dotarciu do tego punktu i pragniemy powiedzieæ, ¿e wszyscy jeste¶cie teraz znacznie wspanialsi, dziêki do¶wiadczeniu tego trudu braku i strachu. Te limity zostan± teraz zdjête i bêdziecie mogli ¿yæ waszym ¿yciem, wolni, w waszym naturalnym stanie obfito¶ci.

Ten plan dla was obowi±zywa³ od zawsze
, a prace maj±ce stworzyæ fundamenty dla nowego systemu trwaj± od lat. Wiele wysi³ków w³o¿ono w skonstruowanie tego systemu i wiele kobiet i mê¿czyzn zas³uguje na ogrom wdziêczno¶ci i uznania z tego tytu³u. Niektórzy z tych cz³onków ludzkiej rodziny zostan± wam przedstawieni przy ods³oniêciu waszego nowego systemu i jeste¶my pewni, ¿e wielu z was oka¿e swoje uznanie dla ich pracy i oddania. Bêdzie to kolejny aspekt waszego nowego ¶wiata, gdzie wysi³ki tych, którzy staraj± siê dzia³aæ na polach podniesienia poziomów ¿ycia innych, bêd± rozpoznane i os³awione. Osobiste osi±gniêcia zaledwie kilku przestan± byæ jedyn± l¶ni±c± chwil± ludzko¶ci. Momenty najbardziej wprawiaj±ce w dumê zawsze polega³y na przybyciu z pomoc± tym, którzy tego potrzebowali i widzimy to jako wasze nowe ¶wiêto w nadchodz±cych dniach.

Wszyscy zostaniecie sowicie wynagrodzeni za wasze wysi³ki we wzajemnej pomocy. Tak jak powiedzieli¶my, gdy jeden korzysta, korzystaj± wszyscy. Bêdzie to jedna z najwspanialszych zmian dla waszego spo³eczeñstwa i widzimy wielu z was rozkoszuj±cych siê tymi nowymi mo¿liwo¶ciami, aby pomóc innym w ich podró¿y, przyczyniaj±c siê jednocze¶nie waszym ogólno¶wiatowym spo³eczno¶ciom. Jakie¿ to bêdzie wyzwalaj±ce do¶wiadczenie dla wielu z was.

To wszystko rozpocznie siê po aresztowaniach cz³onków zbrodniczego Kaba³a i dlatego zwracamy wasz± uwagê, ¿e uroczysto¶ci bêd± mia³y swoje miejsce. W nadchodz±cych dniach bêdziecie ¶wiadkami tych aresztowañ, a bêd± one zaledwie pocz±tkiem wielu zmian pojawiaj±cych siê na waszej drodze. Prosimy aby¶cie pozostali w pogotowiu i przygotowali siê na te wszystkie wydarzenia, gdy¿ gdy siê rozpoczn±, bêd± postêpowaæ bardzo szybko. Tak to w³a¶nie musi wygl±daæ, zw³aszcza ¿e wiele trzeba zrobiæ, aby przygotowaæ wasz ¶wiat do Wzniesienia.

W nadchodz±cych dniach czeka na was wiele innych wyzwañ i macie wielu przyjació³, którzy pomog± wam im podo³aæ. Tym w³a¶nie siê zajmujemy i czekamy z rado¶ci± aby móc pomóc wam, naszej rodzinie, w tej drodze. Pozwólcie nam robiæ to co robimy najlepiej poprzez demonstrowanie waszego zaufania do nas i przez pokazanie nam, ¿e bêdziemy w waszym ¶wiecie bezpieczni. Jest to konieczny krok w stronê naszej wspólnej wspó³pracy. Posiadamy narzêdzia i do¶wiadczenie, które bêd± dla was konieczne dla g³adkiego przej¶cia w nadchodz±cych dniach, i pragniemy podzieliæ siê z wami tym co mamy.

Wielu z was odczuwa przed nami strach, ale ten strach jest nieuzasadniony, gdy¿ nie przybywamy aby was skrzywdziæ. Jeste¶my wasz± rodzin± z dalekiej przesz³o¶ci i nigdy nie chcieli¶my dla was krzywdy. Byli¶my na waszej planecie wielokrotnie przez wiele d³ugich lat. ¦lady naszych stóp s± wszêdzie, widzialne w staro¿ytnych i sekretnych ruinach waszych antycznych ¶wiatów. Nie przybyli¶my aby podbijaæ wtedy i nie przebywamy aby podbijaæ teraz. Przybywamy tylko w mi³o¶ci i s³u¿bie innym poprzez ca³y wszech¶wiat.

Nie jeste¶my tak¿e jedyn± organizacj±. Inne pokojowe sojusze równie¿ tutaj s±. Wszyscy, którzy tutaj s±, s± nastawieni pokojowo i przybyli w tym czasie w s³u¿bie ludzko¶ci. Dowiecie siê o tym w nadchodz±cych dniach. Pomó¿cie nam pomóc wam przez tworzenie podwalin pod nasze przybycie. Wielu z was jest cz³onkami Galaktycznych Komand i czê¶ci± waszego zadania tutaj by³o ¿yæ po¶ród ludzi na Ziemi, aby, gdy nadejdzie czas, ludzie mogli postrzegaæ nas, jako czê¶æ was. W gruncie rzeczy wszyscy jeste¶my jedno¶ci±, dlatego prosimy naszych pracowników ¦wiat³a, aby pomagali waszym braciom i siostrom dostrzec to i pomóc im za³agodziæ strach, który odczuwaj± i bêd± odczuwaæ w nadchodz±cych dniach. Wiemy, ¿e jeste¶cie w stanie temu podo³aæ. Wielu z was robi³o to ju¿ wcze¶niej, a po wykonanej na Ziemi pracy, zostaniecie ponownie powitani jako cz³onkowie Galaktycznej Federacji ¦wiat³a.

Stanowiska s± oczywi¶cie otwarte dla wszystkich, ale upewnimy siê, ¿e bêdzie miejsce dla tych, którzy pomogli w naszej sprawie i okazali gotowo¶æ do zaakceptowania nas. Wiele zmian jest przygotowanych dla ludzko¶ci w nadchodz±cych dniach i pragniemy pracowaæ z tyloma z waszego ¶wiata, z iloma tylko siê da, aby u³atwiæ wam przej¶cie ku wy¿szym wymiarom w ka¿dy mo¿liwy sposób. Mog± siê zdarzyæ niekiedy nierówno¶ci na drodze, ale jest to w³a¶nie jeden z powodów dla których tutaj jeste¶my.  S± po¶ród was tacy, którzy maj± sk³onno¶æ do okazywania strachu wobec nas i nie s± gotowi nas zaakceptowaæ. Czujemy jednak, ¿e nawet najbardziej zatwardziali z krytyków szybko zmieni± zdanie, gdy lepiej zrozumiej± na czym polega nasza misja. Bêdziemy potrzebni i bêdzie potrzebnych wiele naszych statków. Jeste¶my tutaj na misji polegaj±cej na s³u¿bie i wszyscy niebawem dowiecie siê co mamy na my¶li mówi±c, ze jeste¶my tu aby wam pomagaæ. Nie ma powodów do strachu przed tymi nadchodz±cymi zmianami, a my zrobimy, wraz z wasz± pomoc±, wszystko co w naszej mocy, aby droga, któr± zmierzacie ku Wzniesieniu by³a jak naj³agodniejsza.

Szczegó³y dotycz±ce tego co trzeba bêdzie wspólnie osi±gn±æ zostan± wam przedstawione w odpowiednim czasie. Czujemy, ¿e bardzo wa¿ne jest, aby skoncentrowaæ siê na aktualnych zadaniach i wy powinni¶cie wiedzieæ, ¿e chodzi o aresztowania cz³onków Kaba³a i to co jest w waszych rêkach to przygotowanie jak najwiêkszej liczby ludzi na to ¶wiatowe wydarzenie. Po tym, rozpoczniemy nasz plan Ujawnienia, który bêdzie poci±ga³ za sob± nasz± wspó³pracê z tymi z was, którym czujemy, ¿e mo¿emy ufaæ. Bêdzie to mia³o bezpo¶redni pozytywny wp³yw na nasze wysi³ki zwi±zane z pe³nym Ujawnieniem. W czym jest nadzieja, otó¿, w tym, ¿e Ci którzy rozpoczn± wspó³pracê z nami, bêd± mieli mo¿liwo¶æ podzielenia siê dowodami w postaci zdjêæ i filmów pokazuj±cych do¶wiadczenia kontaktu z nami. Bêdziecie poproszeni o podzielenie siê tymi dowodami i wasz± histori± ze wszystkimi mo¿liwymi placówkami medialnymi, jako, ¿e mamy nadziejê na ogólno¶wiatowe reporta¿e z tych kontaktów.

Wstêpnie rozgl±damy siê za tymi, którzy nie bêd± onie¶mieleni ¶wiat³em medialnym, i którzy s± dobrymi mówcami, aby jeszcze efektywniej dzieliæ siê wasz± histori±. Nie wymagamy od nikogo, aby by³ mówc± profesjonalnego kalibru, ale czujemy, ¿e pewne umiejêtno¶ci s± konieczne do objêcia tych pozycji. Po rekrutacji wystarczaj±cej liczby tych, których uwa¿amy za dobrze wykwalifikowanych do pe³nienia tego konkretnego zadania, rozpoczniemy rekrutacjê wszystkich, którzy oka¿± chêæ pracy z nami i sprostaj± pewnym konkretnym oczekiwaniom. To wszystko zostanie wam wyja¶nione w odpowiednim czasie.

Posiadamy kodeks zachowañ politycznych i prosimy was o przejrzenie go w miarê mo¿liwo¶ci. Gdy zostaniecie zaakceptowani do rozpoczêcia pracy, otrzymacie wstêpne szkolenia, doradztwo i sesje treningowe z nami, zanim rozpoczniecie wasze zadania. Jest wiele ró¿nych zadañ, które bêd± dostêpne i, co najwa¿niejsze, bêdziecie mieæ mo¿liwo¶æ wyboru dziedziny, w której pragniecie pracowaæ. Wszystkie te zadania nad którymi bêdziemy pracowaæ s± najwy¿szej wagi i bêdzie konieczno¶æ zape³nienia ka¿dej potrzebnej pozycji, jednak¿e nie widzimy tego jakoby mia³ to byæ jaki¶ problem.

Gdy bêdziecie wykazywaæ siê w waszej pracy, zostanie ona oceniona i bêdziemy mogli przedyskutowaæ z wami bardziej permanentn± drogê mo¿liwo¶ci dla waszej kariery z nami. Nie wszyscy, którzy bêd± pracowaæ z nami w naszej s³u¿bie dla waszej planety bêdzie mog³o staæ siê pe³nymi cz³onkami naszej organizacji, jednak¿e do¶wiadczenie, które dziêki temu zdobêdziecie bêdzie mia³o warto¶æ w waszych przysz³ych staraniach, oraz mog± siê pojawiæ inne mo¿liwo¶ci wspó³pracy z nami w przysz³o¶ci. Gdy czas pozwoli, bêdziemy rozmawiaæ z wami obszernie o wszystkich mo¿liwo¶ciach zwi±zanych z nami i bêdziecie mogli wtedy zdecydowaæ czy kariera w Galaktycznej Federacji ¦wiat³a jest dla was interesuj±ca.

Jako cz³onek naszej organizacji, wasze ¿ycia odmieni± siê radykalnie i czujemy, ¿e wielu z was posmakuje tej okazji na now± przygodê. Posiadamy wiele ró¿nych typów istot po¶ród naszej za³ogi i wielu z was mo¿e byæ zainteresowanych spotkaniem z istotami z ca³ego Wszech¶wiata. Wszyscy cz³onkowie Galaktycznej Federacji ¦wiat³a s± Istotami wzniesionymi i w takiej sytuacji pewien poziom profesjonalizmu, inteligencji i dobroci bêdzie oczekiwany.  Nie oczekujcie jednak, ¿e wszystkie Istoty posiadaj± identyczne osobowo¶ci, i tyczy siê to tak¿e cz³onków tej samej rasy.  Niektórzy z was, ¶ledz±cy nasze wiadomo¶ci zdaj± siê wierzyæ, ¿e wszyscy cz³onkowie, którzy wysy³aj± te wiadomo¶ci wykazuj± te same cechy osobowo¶ci.  Zapewniamy was, ¿e to nie jest tak, i prosimy aby¶cie spojrzeli przez pryzmat ró¿norodno¶ci w osobowo¶ciach po¶ród ludzi na Ziemi. Istoty, które stanowi± si³y naszej organizacji, nie ró¿ni± siê niczym w tej kwestii i bardzo korzystnym talentem dla tych, którzy bior± pod uwagê wspó³pracê z nami, bêdzie umiejêtno¶æ wykonywania dobrej pracy, efektywnego komunikowania siê i dogadywania siê z wieloma ró¿nymi typami osobowo¶ci.

Jêzyk nie bêdzie stanowi³ ¿adnej przeszkody, gdy¿ posiadamy metody, które pozwalaj± nam na efektywne komunikowanie siê z innymi bez wzglêdu na to jakiego jêzyka oni u¿ywaj± do komunikacji. Przedstawimy wam t± technologiê, gdy zaczniemy z wami wspó³pracê, gdy¿ bêdzie to istotne, aby¶cie mogli natychmiastowo komunikowaæ siê z wieloma ró¿nymi Istotami, jak i równie¿ z cz³onkami waszej ludzkiej rodziny, którzy mog± u¿ywaæ innego jêzyka ni¿ wy.

Podsumowuj±c, widzimy bardzo ekscytuj±ce do¶wiadczenie przed wieloma z was i oczekujemy z rado¶ci±, ¿eby móc porozmawiaæ z wami bardziej osobi¶cie o mo¿liwo¶ciach w kontaktach z nami. Ten dzieñ zbli¿a siê bardzo szybko, dlatego prosimy was o przygotowanie siê na zmiany w waszej codziennej rutynie.  Wydarzenia s± na skraju ods³oniêcia, a wiele innych zdarzeñ czeka w kolejce. Poczynaj±c od teraz do koñca roku, bêdzie on niew±tpliwie obfitowaæ w wiele ekscytuj±cych i wyzywaj±cych chwil, a ka¿dy dzieñ bêdzie ¶wiadkiem poruszenia zmian i dzia³añ, gdy bêdziemy pomagaæ wam w restrukturyzacji waszego ¶wiata w przygotowaniu na wielki fina³, którym bêdzie Wzniesienie waszej planety ku niebiañskim sferom.

Jeste¶my Galaktyczn± Federacj± ¦wiat³a.

Wiadomo¶æ od Galaktycznej Federacji ¦wiat³a, 9.03.2012, channeling przez Grega Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/2012/03/message-from-galactic-federation-of_09.html

po polsku ze strony:
http://krystal28.wordpress.com/2012/03/15/czlonkowie-galaktycznej-federacji-swiatla-sa-istotami-wzniesionymi/

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #439 : Marzec 16, 2012, 11:10:43 »

Tej Federacji ju¿ siê nie daje czytaæ, na okr±g³o to samo ; zebranie o pomoc , obiecanki bogactwa , nawo³ywanie do poddañstwa,segregowanie ludzi na lepszych i gorszych ze wzglêdu na zaufanie im i wspieranie ich, gra obietnicami aresztowañ oraz równo¶ci± podzia³u maj±tków,manifestacja  s³owna swojej mocy w postaci milionowy statków kosmicznych.

A na koniec fina³... pomó¿cie nam ¿eby¶my mogli wam pomóc! Otwórzcie dla nas wej¶cie na ziemiê! podpiszcie imienne dokumenty tej pro¶by bo bez nich nic nie mo¿emy , wszak wolna wola której nie mo¿emy przekroczyæ! i zróbcie to szybko bo czas nam siê koñczy!

Co to znaczy? Opcja ta nie bêdzie istnia³a w nowych warunkach energetycznych w nowej wibracji zmieniaj±cej siê równie¿ w kosmosie , nie potrafi korzystaæ z tej energii do istnienia ich potrzebny jest im CZ£OWIEK! On i tylko On przetwarza dla nich energiê na mo¿liwy dla nich do istnienia  potencja³. Zatem bez Cz³owieka istnieæ nie mog± pomimo wypracowanych technologii , które kopiuj± nasze ¿ycie ale nie buduj± go i nie rozwijaj±.Blokuj± , ograniczaj± , zniewalaj± przez oszustwa i podstêpne wykorzystywanie naszej wiedzy przeciwko nam.
Tu nie ma mowy o naszej duchowej ewolucji , naszym piêknie dziêki energii mo¶ci , która dla nas tworzy ¶wiat nape³niony dobrem. Tu jest od zawsze mowa o dobrach materialnych , o pieni±dzach i kupowaniu za nie tych dóbr.Czyli gra jak zwykle zewnêtrzno¶ciom miast przekazu o wnêtrzu  które j± tworzy.
Najpierw tworzy siê ubóstwo , niedostatek , choroby , cierpienia w jednej wielkiej grupie a w ma³ej luksusy, a nastêpnie gra tymi atutami i grupami przeciw sobie. Sprytna zabawa bo jedni staj± siê agresywni zdolni do wszystkiego by nie straciæ a inni tacy sami by zyskaæ. i co by nie robiæ to energia p³ynie na konto perfidnych graczy.

I tu jest miejsce na m±dro¶æ Cz³owieka , pora im powiedzieæ NIE! NIE! NIE!i STOP! BASTA! nie têdy droga nie walkami i podzia³ami a zrozumieniem i¿ ka¿dy Cz³owiek w tej grze ( i biedny i bogaty) jest ofiar± perfidii graczy! My nie potrzebujemy walki miêdzy sob±! My potrzebujemy pe³ni zrozumienia naszej sytuacji oraz przeciwstawienia siê ideologii , systemowi który nam narzucono. Nie aresztowania s± atutami w tej grze ( chodzi o wyrwanie KA¯DEGO CZ£OWIEKA z systemu) a, o otworzenie w nim ¶wiadomo¶ci i¿ jest tylko wykorzystanym elementem przez system , który gra³ jego s³abo¶ciami emocjonalnymi..
Wykorzystano perfidnie i z premedytacjom niedojrza³o¶ci ludzk± i strach wpl±tuj±c ludzi w przerózne afery na ma³± i wielk± skalê. Gra siê podtrzymuj±c poczucie winy by oceniaæ i oskar¿aæ , szafowaæ wyrokami oraz ludzki strach przed tym który prowokuje do irracjonalnych zachowañ.

A gdzie jest nasze ludzkie zrozumienie s³abszych , nie potrafi±cych , pope³niaj±cych nawet okrutne b³êdy? Gdzie jest wybaczenie i danie szansy naprawy tym ludziom?
Chyba pora na takie Ludzkie reakcje , na taka dojrza³o¶æ na pokazaniu jej w realu a nie na podsycanie zemsty i p³awienie siê w jej gorzkim smaku. Bo kiedy¶ nadejdzie czas refleksji i dla m¶cicieli , nadejdzie zrozumienie i¿ nie tak i nie jest to droga dobra buduj±ca ewolucyjny rozwój ludzko¶ci.

Czy jednak przestêpcy maj± byæ bezkarni? Nie , bo cz³owiek ustanowi³ obowi±zuj±ce prawa na ziemi które musz± byæ respektowane. Ale nie mo¿na podjudzaæ do globalnej zemsty i szafowania wyroków na tak± skalê, a to wmawia nam ta Federacja nie ¶wiat³a a ciemno¶ci.

Ludzie postêpuj± ¼le nie etycznie bo nie potrafi± jeszcze inaczej, a nie potrafi± z powodu z³ych wzorców ¿ycia. Wzorce te nastawione s± g³ownie na gloryfikacje materii , jej ilo¶ci i jako¶ci , zahamowany jest  rozwój duchowy z priorytetem warto¶ci ponad materialnym. Jest teraz pora na zauwa¿enie naszych potrzeb i zmianê systemu warto¶ci.
Zmianê ca³kowit± systemu warto¶ci w naszej etyce , moralno¶ci i stosunku do materii , a co robi owa Federacja? Usi³uje  po raz kolejny uwiêziæ nas w priorytecie i gloryfikacji materii i graæ przeciwko nam naszym zniewoleniem , niewiedz± i s³abo¶ciami. Pakuje nam star± zje³cza³± ju¿ niestrawn±  czekoladkê w nowe b³yszcz±ce opakowanie wabi±c rozdawaniem za darmo a nawet promuj±c tych którzy wezm± ten przestarza³y szajs.

Mo¿e ju¿ pora otrze¼wieæ z tego amoku fa³szu oferowanego w mno¿±cych siê codziennie przekazach i utworzyæ oczy?

Kiara U¶miech U¶miech

ps.Do³o¿ê jeszcze ten ma³y a wymowny fragmencik GF¦.

"Wasz ¶wiat z pewno¶ci± stanie siê bardziej zielony, gdy bêdziemy mogli rozpocz±æ nasze wspólne projekty ( czyje projekty? chyba nam na si³ê narzucane i wymuszaniem realizacji ich?). Mamy wam wiele do zaoferowania i oczekujemy, aby móc was w ten sposób wesprzeæ. Tak to siê wszystko odbywa w tym wszech¶wiecie, gdzie Istoty i ¶wiaty z ca³ego kosmosu przybywaj± na pomoc innym, w czasach potrzeby.  Wy jeste¶cie w³a¶nie tymi w potrzebie ( kto tu jest bardziej w potrzebie? kto wymusza na nas przyjmowania" pomocy"? ikomu to pomaganie i bycie pomagaj±cym jest bardziej potrzebne?) i wierzymy, ¿e zgodzicie siê, ¿e nasza pomoc bêdzie dla was korzystna ( mamy siê zgodziæ na t± pomoc i wierzyæ ¿e bêdzie korzystna!).  W nadchodz±cych dniach wszystko stanie siê jasne dla tych którzy bêd± chcieli patrzeæ, w jaki sposób mo¿emy was wspieraæ i czujemy, ¿e w tym czasie zostaniemy ciep³o przywitani przez wiêkszo¶æ waszych ludzi.  Pozwólcie, ¿e póki co skoncentrujemy siê na zadaniu przed nami, a pó¼niej bêdziemy z wami dyskutowaæ co to wszystko za sob± poci±ga ( najpierw zrobi± co bêd± chcieli a pó¼niej... no có¿ zgodzili¶cie siê na to , a nawet podpisali¶cie pro¶by do nas , to teraz wam powiemy co zrobili¶cie i co was czeka.. o nie! nie têdy droga! to ju¿ by³o! i ponownie zwracamy uwagê, ¿e czas siê powoli koñczy i musimy naciskaæ, aby trzymaæ siê harmonogramu."

http://krystal28.wordpress.com/

Koñczy im siê czas mydlenia nam oczu i coraz bardziej nerwowo naciskaj± Ludzi na "otworzenie im drzwi" na ziemie... na sile chc± nas uszczê¶liwiaæ swoj± wizja organizowania nam ¿ycia.Najpierw zrobi± nam wiêzienia, zamkn± nas a pó¼niej bêd± dyskutowaæ ... "co to wszystko za sob± poci±ga.."  Hola, hola .. my potrafimy siaæ trawê i sadziæ drzewa by ziemia by³a zielona!

Koniec robienia z Ludzi idiotów!
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2012, 11:37:57 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #440 : Marzec 16, 2012, 17:40:13 »

Gdy bêdziecie wykazywaæ siê w waszej pracy, zostanie ona oceniona i bêdziemy mogli przedyskutowaæ z wami bardziej permanentn± drogê mo¿liwo¶ci dla waszej kariery z nami. Nie wszyscy, którzy bêd± pracowaæ z nami w naszej s³u¿bie dla waszej planety bêdzie mog³o staæ siê pe³nymi cz³onkami naszej organizacji, jednak¿e do¶wiadczenie, które dziêki temu zdobêdziecie bêdzie mia³o warto¶æ w waszych przysz³ych staraniach, oraz mog± siê pojawiæ inne mo¿liwo¶ci wspó³pracy z nami w przysz³o¶ci. Gdy czas pozwoli, bêdziemy rozmawiaæ z wami obszernie o wszystkich mo¿liwo¶ciach zwi±zanych z nami i bêdziecie mogli wtedy zdecydowaæ czy kariera w Galaktycznej Federacji ¦wiat³a jest dla was interesuj±ca.

Jak dla mnie jêzyk komunikacji tej Federacji, jest a¿ nazbyt ludzki. Przypomina gadaninê dobrze wyszkolonego pracownika HR .

Podsumujmy. S± jakie¶ statki, istnieje pomys³ na nowy System (aresztowania starego "Kaba³a", kodeks polityczny, zale¿y im na relacjach medialnych), a  rzekome istoty maj± siê zbytnio (a mo¿e wcale ?) nie ró¿niæ od ludzi. Retoryka pomocy i wspó³pracy , kariery wrêcz , te¿ jak najbardziej ludzka.

OK. Jak na mój gust, to szykuje siê kontrolowane przej¶cie do zupe³nie nowego Systemu pod p³aszczykiem pokojowej interwencji z kosmosu ,która tak na prawdê ... jest bardzo ziemska.
Wygl±da GF¦ wygl±da mi na drugie ramiê  NWO . NWO jakie znamy to kreowanie g³odu, biedy, poni¿enia  i strachu. GF¦ natomiast idzie w drug± stronê - my wam damy, my wam pomo¿emy, my wam s³u¿ymy, a wy tylko wspó³pracujcie. To s± dwie rêce tego samego cia³a graj±ce dwie role - dobrego i z³ego policjanta. Stara sztuczka.

Otó¿ przewrotu nie da siê osi±gn±æ z dnia na dzieñ bez wzbudzania chaosu. Trzeba przeci±gn±æ jak najwiêcej ludzi na swoj± stronê by resztê oswoiæ z czym¶ zupe³nie nowym.
Najpierw spodziewajmy siê eskalacji kryzysu i gro¼by powszechnego g³odu, pe³nej destabilizacji, a pó¼niej rozwi±zania - w postaci nag³ej (ale przecie¿ zapowiadanej w pewnych ¶rodowiskach ) interwencji dobrych kosmitów oferuj±cych wszechdobrobyt .

Sprytne. Bo kto siê nie skusi ? Jak masz do wyboru umieraæ w nêdzy ,albo dostaæ posadkê wikt i opierunek to co wybierzesz ?
Kto ma dzieci na utrzymaniu , ten wiadomo co zrobi i nie ma siê czemu tu dziwiæ.
Trzeba uwa¿nie obserwowaæ rozwój wydarzeñ bo jedno nie ulega w±tpliwo¶ci. Co¶ siê szykuje ju¿ wkrótce.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #441 : Marzec 16, 2012, 18:11:54 »

Cytat: blue
A teraz spójrzcie na to co poni¿ej. Nie trzeba siê wysilaæ i czytaæ miêdzy wierszami, wspó³pracuj±cych bêdziemy wynagradzali - a z drugiej strony bêdziecie wszyscy mieli dostatku po same uszy. Piêkne, nie wiem co jeszcze mo¿na wymy¶liæ, ale wiem, ¿e mo¿emy siê tego po nich spodziewaæ.

Fakt, nie trzeba siê wysilaæ i o to im chodzi.
Jednak jest tam g³êboka my¶l pomiêdzy wierszami.
S³usznie zauwa¿aj± przedmówcy, ¿e im chodzi o ¶lepopoddañstwo.
Obiecuj± swoj± technologiê i szukaj± pos³usznych (czytaj naiwnych) do jej wdra¿ania. Nie têdy droga. Za wcze¶nie na to.
Nie daj siê omamiaæ obietnicami dobrobytu na miarê biblijnego "Królestwa Bo¿ego".
Przed nami zmiany i to bardzo znacz±ce ale nie t± drog±, o której oni napomykaj±.  Du¿y u¶miech Mrugniêcie

Cytat: east
Wygl±da GF¦ wygl±da mi na drugie ramiê  NWO .

Uj±³ bym to w odwrotnej kolejno¶ci. NWO jest ich ramieniem.
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2012, 18:15:07 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #442 : Marzec 19, 2012, 20:32:47 »

Próbujê wstawiæ tutaj filmik o sposobach manipulacji Galaktycznej Federacji. Mo¿e siê uda.

<a href="http://www.youtube.com/v/Na9cL1slcTQ?&gt;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Na9cL1slcTQ?&gt;</a>

Chyba siê uda³o. Niezak³óconego odbioru!

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #443 : Marzec 19, 2012, 20:58:24 »

Bardzo dobrze ¿e wstawi³e¶ t± informacjê , jest wa¿na bo ludzie zbytnio ufaj± tym wszelakim przekazom zamiast zaufaæ sobie.

Dziêki.

Kiara U¶miech U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #444 : Marzec 23, 2012, 19:42:32 »

Po tych federacyjnych przymuszaniach co¶ konkretnego , dotycz±cego informacji o poziomie zachodz±cych zmian w przestrzeni. to siê naprawdê dzieje chocia¿ nie jest ta zmiana jeszcze fizycznie widoczna na ziemi. Nie mniej jednak jeste¶my ju¿ bardzo blisko od zamanifestowania siê tego konkretu.
Warto przeczytaæ uwa¿nie.

Kiara U¶miech U¶miech

23.03.2012 Mozaika przy Mozaice. ATOS

Atos Tu Nah'

Ludzko¶ci!

¯yciu jeste¶cie po¶wiêceni,
w Mi³o¶ci jeste¶cie po³yskliw± ekspresj± Bytu
i poprzez Wasze ¦wiat³o wiele ¦wiatów osi±ga Zbawienie.

Ja Jestem ATOS.

Wkracza Niemo¿liwe, teraz kiedy testowane s± wszystkie
mo¿liwo¶ci, teraz, gdy ka¿dy Potencja³ zosta³ sprawdzony
na swoje urzeczywistnienie w Waszym ¦wiecie.

Podniesienie Planety i Ludzko¶ci zosta³y „wziête pod lupê” ca³ej
naszej uwagi, a¿ do najmniejszego detalu i teraz ca³y Kr±g
rozchodzi siê przed naszymi oczami. Mozaika ustawiana jest
przy mozaice i one dopasowywane s± do Wielkiego Planu Stwórcy.

Ja mówiê do Was dzisiaj z innego koñca Wszech¶wiata
- z jego czê¶ci znajduj±cej siê po „przeciwnej stronie”,
z miejsca w którym jest szczegó³owo rejestrowany ka¿dy rozwój na
Gaia TERRA Xx, z miejsca z którego wychodz± wszystkie
Zarz±dzenia dla dalszych Procesów.

Poza Waszym wyobra¿eniem Wszech¶wiat jest pe³en ¯ycia
i ten Poziom, który tutaj do Was mówi, jest tylko nielicznym
z tych które zosta³y kiedykolwiek ujawnione. 

Dlaczego?

Albowiem teraz, w tych dniach zostanie zakoñczone
zakotwiczanie Ziemi, nowe jej wyjustowanie do Centrum ¬ród³a
Wszystkich Bytów
. Od Eonów zaplanowany zamiar bêdzie teraz
zakoñczony i znajduje swoje dope³nienie. Ostatnie justowania,
dok³adne nakierowanie ma miejsce z Punktu w którym ja teraz Jestem
i ten Proces w Czasie trwa tylko jeszcze przez jedno mgnienie oka.

Tak jak Wam ju¿ zosta³o przekazane,
wraz z przesuniêciem osi ziemskiej ta Przemiana (*Transformacja)
zosta³a szybko pchniêta do przodu. Teraz ta Faza Podniesienia
zostanie zakoñczona.

Co to oznacza?

1.
Dociera do Was nowa Jako¶æ duchowego ¦wiat³a.

2.
Zmiany na powierzchni Ziemi s± codzienno¶ci± i przybieraj±
taka skalê ¿e dla Was nie by³a ona dotychczas do wyobra¿enia.

3.
Ludzkie spo³eczeñstwo kompletnie zmienia swoj± formê i zawodz±
Stare Systemy – wyj±tkowo szybko znikaj± one z pola widzenia.

4.
Indywidualna Transformacja osi±ga teraz swój nastêpny
Punkt Szczytowy – podczas gdy jedni zostan± doprowadzeni do
ostatniej Wiedzy, to inni zagubi± siê ponownie
w Czasie i Przestrzeni.

Pomimo tego ¿e ju¿ co nieco zosta³o Wam z tego wyja¶nione,
to dzi¶ nale¿y wskazaæ na to ¿e teraz nowe i dla Was znacz±ce
Si³y wkraczaj± do pracy, albowiem teraz bêdzie zbieranie Plonów.

Nie zwlekajcie je¿eli bêdziecie wzywani,
do tego aby odwróciæ siê do ¦wiat³a
- nie zwlekajcie ani chwili.

Najwiêksze wyzwanie tych dni polega na tym, aby¶cie pozostali
niezachwiani (*wytrwali) i aby¶cie pozostali w Zaufaniu
oraz nie ulegli Iluzji Starego ¦wiata która jeszcze nadal trwa.

Albowiem dopiero na Koñcu Czasu poka¿e siê to, co JEST
i dopiero wtedy bêdzie mo¿liwe prawid³owe i ca³kowite
zinterpretowanie Odcinka Drogi nadrzêdnym postrzeganiem
Przebudzonej ¦wiadomo¶ci.

Jeszcze jeste¶cie ¶lepi na faktyczn± skalê tej Przemiany,
jednak Wy zobaczycie ¦wiat³o Stwórcy w Dzieñ
który JEST BLISKO, BARDZO, BARDZO BLISKO.

Z Bytu bez Czasu i bez Przestrzeni,
z Poziomu poza Ludzkim Postrzeganiem,

ATOS

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/03/23/23-03-2012-mozaika-przy-mozaice-atos/
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2012, 19:45:38 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #445 : Marzec 23, 2012, 22:37:18 »

Próbujê wstawiæ tutaj filmik o sposobach manipulacji Galaktycznej Federacji. Mo¿e siê uda.

<a href="http://www.youtube.com/v/Na9cL1slcTQ?&gt;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Na9cL1slcTQ?&gt;</a>

Tylko to nie jest opowie¶æ o ''Galaktycznej Federacji ¦wiat³a'' !
Uj±³em w cudzys³ów  nazwê, bo to my ludzie j± sobie tak± wymy¶lili¶my.
Ale pomij±c to, to ten filmik jest kompilacj± ró¿nych Tworów wyobra¼ni, których rodowód wywodzi siê z przekonania, ¿e rz±dz± i robi± z nami co chc± kosmiczne byty.
Trochê umiaru !
Jak do tej pory rzetelne dodwody na manipulacje dotycz± wy³±cznie rasy Orian - Jaszczurów.
Tymczasem mamy ju¿ kolejnych kosmicznych wrogów - G.F.¦ !

Wrogów to mamy, ale w swoim w³asnym umy¶le.
Tam czai siê nasz najwiêkszy wróg !

Ups.
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2012, 22:38:24 wys³ane przez Astre » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #446 : Marzec 24, 2012, 00:22:51 »

Jak ich zwa³ tak ich zwa³ ... mo¿e byæ "galaktyczni elektrycy" jedno jest pewne, Wielka Noc 07.04. 2012 zakoñczy ich kosmiczne ekscesy.
Wiedzieli o tym i st±d ta skomasowana liczba ¿ebraczych wezwañ o wspó³prace , czyli zasilanie ich energiom przez Ludzi.
No có¿, pozosta³o ju¿ tylko kilkana¶cie dni , dok³adnie 14 i  dop³yw pr±du - energii  zostanie wy³±czony z ziemi.

Bowiem staniemy ponownie  w miejscu z przed 2000 lat , w miejscu "zawieszenia" ewolucji Ludzkiej rozpoczêtej przez Jezusa.  Otworzymy ponownie ten pakiet wiedzy i zaczniemy realizowaæ go w realu. Ka¿dy na w³asn± miarê mo¿liwo¶ci , Orionidzi , którzy wykorzystali te 2000 lat na w³asn± ewolucjê równie¿. Oczywi¶cie jest to proces zwi±zany z aktywacj± czakry serca i uczucia mi³o¶ci. Dla Galaktycznych Elektryków ( G. F. ¦.) nie mo¿liwa gdy¿ nie maj± aktywnej czakry serca , ich max mo¿liwo¶ci to 3 czakra , czakra mocy.
Wcale nie chodzi tu o ¿aden strach, a, o rzeteln± informacjê ;1. kto , 2. po co i 3. dlaczego?

1. Kto istoty tworzone sztucznie na wzór stworzenia Stwórcy ,  oczywi¶cie chodzi o mo¿liwo¶æ ich dalszego istnienia
2.Po co? Nie¶wiadomi   Ludzi zasilaj± ich system istnienia  swoj± energi±  ¿ycia obni¿on± do poziomu energii emocjonalnej .
3. Dlaczego? Sami nie posiadaj±c mo¿liwo¶ci przetworzenia prany - energii ¿ycia na niezbêdny im potencja³ energetyczny wykorzystuj± do tego  ludzi. Utrzymuj± ludzi w nie¶wiadomo¶ci z b³êdnymi wzorcami ¿ycia wymuszaj±c okre¶lony jego styl. Co stanowi ¶wietny sposób kontroli i dozoru zablokowanego rozwoju uczuciowego  Ludzie przez dziesi±tki tysi±cleci. Blokada ewolucji uczuæ utrzymuje Ludzko¶æ  ca³y czas w powtarzalnym wzorcu kat - ofiara z wymiennymi rolami.
Wzorzec wpropagowany jest i utrzymywany przez zmanipulowane religie oraz systemy spo³eczne. Ju¿ wystarczy , STOP! i NIE!, NIE! NIE! BASTA!

Zatem definitywne i na zawsze rozstanie z ta perfidi± manipuluj±c± ludzk± empati±. Co zrobi± naziemni wspó³pracownicy G. F.¦.? nie wiem, pewnie otworz± szeroko oczy i nie bêd± mogli wyj¶æ z podziwy nad swoj± naiwno¶ci±.
Oby zrobili to jak najszybciej , bo gdy im to federacyjne ¶wiat³o zga¶nie... przyjdzie zrozumieæ i¿, to nie by³a energia mi³o¶ci , jej ¶wiat³o nie ga¶nie nigdy.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2012, 09:10:05 wys³ane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #447 : Marzec 24, 2012, 07:28:08 »

kosmicznym manipulatorom mówimy stanowcze NIE! Du¿y u¶miech

pozdro U¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #448 : Marzec 24, 2012, 11:13:44 »

Kiara
3. Dlaczego? Sami nie posiadaj±c mo¿liwo¶ci przetworzenia prany - energii ¿ycia na niezbêdny im potencja³ energetyczny wykorzystuj± do tego  ludzi

O czym ¶wiadczy poni¿sze szufladkuj±ce wezwanie :
Ludzko¶ci!

¯yciu jeste¶cie po¶wiêceni,
w Mi³o¶ci jeste¶cie po³yskliw± ekspresj± Bytu
i poprzez Wasze ¦wiat³o wiele ¦wiatów osi±ga Zbawienie.

Jeste¶my po¶wiêceni ¿yciu hmhmhm, ró¿nie to mo¿na odczytaæ. Czyjemu ¿yciu na przyk³ad ?
Po³yskliwa ekspresja Bytu w Mi³o¶ci = lush
A ostatnia linijka to wyjawienie tego po co im ten lush.. Mrugniêcie
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #449 : Marzec 25, 2012, 20:56:27 »

Astre,
gdyby¶ obejrza³ dok³adnie filmik za³apa³by¶, ¿e jest mowa o "dobrych policjantach", krótko mówi±c namolnie prezentowana GF¦ jest projekcj± tych, o których wspomnia³e¶. I my¶lê, ¿e z tym stwierdzeniem zgodzi siê kilku czytelników tego w±tku.
Je¶li chodzi o wroga w umy¶le to chyba do innego w±tku.

Dzi¶ cytujê t³umaczenie przekazu z "prawdziwego" Sztabu Ashtar'a (nie wiem czy nie pojawi± siê bardziej prawdziwe itd) g³ownie o rozró¿nianiu z podanymi drobnymi detalami. Ciekawostk± jest stwierdzenie "wyci±gniêcia wtyczki" ciemnym, co Kiara stwierdza³a wy¿ej. Je¿eli zastosowaæ kryteria z tego przekazu wobec publikacji GF¦ to szyd³o wychodzi z worka w wielu punktach.

CZY BÊDZIE MASOWE FIZYCZNE L¡DOWANIE KOSMITÓW?

Transmisja (channeling) ze Sztabu Ashtar przez Cmdr. Lady Athena

Ashtar - Athena SherAn.

W odniesieniu do wielu pytañ, które otrzymujemy odno¶nie mo¿liwo¶ci masowego fizycznego l±dowania przez kosmitów na Ziemi, jest kilka odpowiedzi, tak , nie i je¿eli powstanie taka potrzeba.

Jest wiêcej ni¿ prawdopodobne, ¿e du¿o tych wiadomo¶ci o masywnych, zaplanowanych l±dowaniach kosmitów mo¿e wyp³ywaæ od agentów upad³ych ras ET i ich agentów na planecie , s³u¿±c promowaniu przejêcia planety, b³êdne informacje i zak³opotanie s± na  porz±dku dziennym. Wyobra¼ sobie, ¿e s± narody na Ziemi, które d³ugo mia³y dostêp do pozaziemskiej technologii. One te¿ maj± ich w³asne UFO od dekad. Kto¶ wstawia³ sztuczne scenariusze uprowadzeñ utylizuj±ce zrobotyzowanych obcych, prawdziwych wystarczaj±co w wygl±dzie, aby zrobiæ g³upka z kogo¶. Dlaczego? Aby wytworzyæ lêk w ludzkich umys³ach, ¿eby oni mogli wtedy ³atwo kontrolowaæ i manipulowaæ. Te ukryte agendy zaplanowa³y nawet wystawiæ ich w³asn± wersjê Wzniesienia, powrotu „Chrystuso - podobnej” figury albo Wniebowziêcia. Jednak¿e nie niepokójcie siê, poniewa¿ ich wtyczka zosta³a wyci±gniêta z kontaktu i oni  szybko dostan± zwarcia (wy³aduj± siê)  teraz.

To by³o w ostrze¿eniach kilku szanowanych ¼róde³ ( takie jak Dr. J. J. Hurtak w Kluczach Enocha) ¿e pierwsi, którzy przybêd±  i spróbuj± usi³owañ masowych l±dowañ bêd± wiêcej ni¿ z pewno¶ci± tymi z negatywnej pozaziemskiej agendy. W tej sytuacji my doradzamy wam m±dre rozró¿nienie zanim wcze¶niej dacie wasze pozwolenie na  zaanga¿owanie siê  z jakim¶ kontaktem pozaziemskim.

Nie ma ¿adnej potrzeby, aby wrêczyæ twoj± moc komu¶ … po prawdzie cz³owiek bêdzie mia³ wiêksz± korzy¶æ (gdy nie odda mocy) i pozycjê z podjêcia tego trudnego treningu na Ziemi. Ludzko¶æ te¿ ulega zbiorowej próbie pokusy w formie kontaktów pozaziemskich. Czy Ludzie Ziemi bêd± ostro¿ni, czy pójd± za i oddadz± ho³d kosmicznym pó³ - bogom, czy te¿ bêd±  w prawdzie z ¯yj±cym Bogiem, który mieszka w nich?

Powinni¶cie zauwa¿yæ Du¿± Czerwon± Flagê, niezale¿nie czy pozaziemska czy planetarna grupa obcych twierdzi, ¿e oni mog± przybyæ i "ustawiæ tych na  Ziemi na prawid³owej ¶cie¿ce” (gdy¿ rzekomo Ludzie spartaczyli robotê ¼le zarz±dzaj±c swoj± planet±.) To podej¶cie jest zarówno os±dzaj±ce jak i poni¿aj±ce godno¶æ Ludzko¶ci i prawo, aby nauczyæ siê samo- zarz±dzania przez robienie b³êdów. Te b³êdy tworz± ograniczenia, które wymagaj± ich w³asnego poprawiania.

Inn± widoczn± czerwon± flag± jest fakt: je¿eli takie istoty z poza planety twierdz±, ¿e maj±, chêæ zast±piæ politycznych liderów Ziemi, powaliæ ka¿dy rz±d, albo kusz± przez finansowe plany i domniemane gwarancje "wzbogacenia siê szybko”, albo oferuj± obietnice wysoko rozwiniêtej technologii. To mo¿e byæ zaobserwowane, ¿e w 99.9 % przypadków - takie plany s± promowane tylko przez ciemnych. Te obietnice "nieograniczonych funduszy przychodz±cych do was  robi±cych wasz± pracê dla ¶wiat³a” powoduje tylko , ¿e  wielu Lightworkers siedzi biernie i czeka, tym samym marnuj±c warto¶ciowy czas.

Je¿eli bêdziesz m±dry, bêdziesz nalega³, ¿eby ka¿dy, kto usi³uje skontaktowaæ siê z tob± udowodni³, ¿e oni s± tymi, kim, oni twierdz± ¿e s± … zobaczysz, ¿e oni u¿ywaj± protoko³ów (nazw)  Konfederacji i pozdrowieñ. Zauwa¿, czy oni zachowuj± kochaj±c± pokorê i szacunek, honoruj± twoj± woln± wolê i prawo do samostanowienia – g³ówne kierunkowskazy tych o pozytywnych intencjach.

Ostro¿nie egzaminuj ich stwierdzenia. Czy wyczuwasz jak±¶ schowan± agendê, czy ¿±daj± czego¶ od ciebie w jaki¶ sposób? Jest ich agenda pobudzeniem twojego ego przez usi³owanie z³apania ciebie obiecywaniem zysku materialnego, w³adzy, zaawansowanej wiedzy albo "tajnej” technologii? Strze¿ siê; agenci ciemno¶ci zawsze usi³uj± rozproszyæ ciebie (odsun±æ) od Ducha do skupiania siê na formie materialnej. Czy oni zaszczycaj± i szanuj± wasz± Bosko¶æ i prawo, aby swobodnie ¿yæ swoim ¿yciem na waszej planecie tak ja chcecie? Czy oni naruszaj± wasz± woln± wolê w jaki¶ sposób? Czy oni gro¿±, rodz± lêk, albo usi³uj± manipulowaæ tob± w jaki¶ sposób w ogóle? Je¿eli ostro¿nie przeegzaminujesz i szczerze poprosisz o Duchowe rozró¿nienie to bêdzie jasne z kim, uk³adasz siê.

Niektóre z  tych ni¿szych astralnych ras i ich agentów Ziemi s± do¶æ zdolne (cwane), w tym oni nawet twierdz±, ¿e Ashtar wspiera trochê tych czysto materialnych planów … MY zapewniamy was, ¿e NIE WSPIERA. Inn± wskazówk± jest podawanie nazw, które potwierdzaj± wa¿no¶æ ich planów. Czy Wzniesieni Mistrzowie kiedykolwiek popierali szybki plan jakiego¶ rodzaju wzbogacenia siê? Nawet nie u¿ywamy pieniêdzy na innych planetach i nie bêdziemy (u¿ywali ich) na Ziemi w pi±tym wymiarze.

Wiedz to, ¿e tylko istota ludzka, uciele¶niona na Ziemi ma legalna prawn± w³adzê na Ziemi. Nawet Bóg (Elohim) i Bogowie Twórcy – jako Duchy nie s± zdolni, aby prawnie operowaæ na Ziemi. Ca³e zwierzchnictwo i w³adza na Ziemi zosta³y dane tylko Ziemianom -ludziom. Nawet Bóg Stwórca musia³ przyj¶æ i urodziæ siê jako Jego Syn, Jezus / Yeshua, ¿eby dzia³aæ prawnie na Ziemi. ¯aden duch bêd±cy bez Ludzkiego cia³a nie ma prawnej w³adzy, aby dyktowaæ co ma byæ zrobione na Ziemi. To tak¿e jak najbardziej i na pewno dotyczy innych planetarnych cywilizacji. Mo¿emy interweniowaæ tylko, aby zapobiec ca³kowitemu globalnemu zniszczeniu natury, co  narazi³oby tak¿e ¿ycie w naszych sferach.

Je¶li chodzi o polityczne i finansowe areny na Ziemi - s± szkol±ce obozy dziêki, którym Ludzie ucz± siê jak rozwin±æ siê do mistrzostwa. Ludzko¶æ uczy siê jak Duchowo w³adaæ osobist± moc±, przez system biznesu na  Ziemi, przywództwo polityczne, finansowe i inne areny. Testowanie anga¿uje pokonywanie tendencji ego do gromadzenia w³adzy, bogactwa albo technologii dla samolubnych celów. Ludzie s± na Ziemi, aby rozwin±æ siê  do Mistrzów o Chrystusowej ¦wiadomo¶ci, a nie mieæ kogo¶ z zewn±trz do prostowania ich chybionych kreacji podczas ich procesu nauki ….w ten sposób pozbawia siê  ich uczenia siê na ich w³asnych próbach i b³êdach.

Przede wszystkim , w jakich¶ poza planetarnych kontaktach musisz byæ pewien, ¿e znasz ich to¿samo¶æ, zamiar i, komu, oni s³u¿±.Obserwuj (uwa¿aj), je¿eli oni twierdz±, ¿e oni przyszli w Imieniu i W³adzy Jezusa, Naszego Najwy¿szego i Biura Chrystusa … z dowodem tego, spytaj czy ¶cis³e przestrzegaj±  protoko³ów Rozkazu Melchizedeka! ¯adna prawdziwa istota ¦wiat³a nigdy nie bêdzie mia³a jakiego¶ niezdecydowania w dostarczaniu twierdz±cej odpowiedzi na którykolwiek z powy¿szych dyplomatycznych protoko³ów.

Ci±g³e informacje od Sztabu Ashtar s± prezentowane regularnie na  naszych forach. Ten strumieñ aktualnej informacji jest prezentowany równie¿ przez Cmdr. Lady Athena  w cotygodniowych audycjach radia BBS w dodatku do licznych artyku³ów, e-maili i kontaktów telefonów z dowódcami z ca³ych USA i zza granicy.

Przez ten i inne przekazy My Komenda Galaktyczna Ashtar nieustannie oferujemy g³o¶ne wskazówki, aby pomóc nie porzucaæ zdobyczy Ludzko¶ci dla tych  o niepewnych zamiarach.
Rzadko wydajemy dyrektywy, aby skupiaæ siê na zewnêtrznych zjawiskach wystêpuj±cych na niebie trzeciej gêsto¶ci. Nasze dyrektywy zawsze podkre¶laj±, kim i czym jeste¶cie jako wcielenia Bosko¶ci, ¿yj±ce ¿yciem wiecznym, tutaj i teraz. Nasza porada jest dla was, aby nie szukaæ ¿adnego zewnêtrznego ¼ród³a dla przewodnictwa, ale raczej rozwin±æ wasz  w³asny wewnêtrzny kontakt w uzyskiwaniu dostêpu do Boskiego ¬ród³a.

Gdy odpowiednia informacja od Sztabu Ashtar albo Ashtara, osobi¶cie, jest otrzymana, to natychmiast jest ona dostêpna dla naszego personelu naziemnego. ¯adna informacja odno¶nie jakich¶ zaplanowanych masowych l±dowañ przez Komendê Ashtar oficjalnie nie zosta³a wydana, ani nie ma obecnie takiej potrzeby. (S± pewne obszary ¶wiata, gdzie by³y l±dowania wystêpuj±ce od dekad, czasami wiele i masowe obserwacje s± kontynuowane codziennie, jak ¶wiat szeroki. One wystêpuj± po to, ¿eby ¿aden lêk siê nie narodzi³ i nie ma ¿adnych prób, aby ukryæ, zaprzeczyæ, groziæ lub skrzywdziæ kontaktuj±cych siê albo tych go¶ci z innych ¶wiatów.)

Chocia¿ indywidualne wspó³dzia³ania z Flotami Konfederacji Sztabu Ashtar i innych i l±dowania w ró¿nych czê¶ciach ¶wiata trwaj± od waszego pocz±tkowego zasiewu tutaj  to masowe l±dowania po³±czonych Flot Konfederacji nie s± zaplanowane w tym czasie. Jednak¿e zawsze pracujemy z otwartymi osobami przez telepatyczne porozumienie, tele - my¶low± transmisjê piktogramów ¦wiat³a ( Jêzyk ¦wiat³a) inspiracji, albo transmisjê strumienia (napinaj±cej?) energii i tylko z najwy¿szego poziomu Duszy odbiorca jest w stanie dostroiæ siê do tego.

Przez ¶rodki ekspansji ¶wiadomo¶ci, albo co czasami jest okre¶lone jako podró¿ Duszy, albo „Przegl±d Dusz” wy wszyscy tutaj na Ziemi spêdzacie du¿o czasu z nami, we flocie Sztabu Ashtar … na pok³adzie statków. Te i inne warto¶ciowe  do¶wiadczenia najczê¶ciej s± rejestrowane i s± gromadzone w innym ni¿ twój normalny poziom ¶wiadomo¶ci. Nie Pamiêtaj±c co robisz dok³adnie na innych poziomach ¶wiadomo¶ci w ¿aden sposób nie oddzia³uje na twoj± przydatno¶æ w s³u¿bie twojej misji. Zapamiêtaj, ¿e WY Ochotnicy Ziemscy te¿ jeste¶cie l±duj±cymi Kosmitami!! Wy niebiañscy Emisariusze z czê¶ci tego co zosta³o okre¶lony "uzewnêtrznienie” Hierarchii i "ponownego pojawienia siê” Chrystusa. Istnieje te¿ kilka tysiêcy istot od innych ¶wiatów fizycznie ¿yj±cych na planecie Ziemia w tym czasie. Zacznijcie my¶leæ o sobie w tych kategoriach - zamiast czekaæ, a¿ inni wyl±duj± tutaj lub gdzie indziej, albo przybêd± uratowaæ was od skutków waszych w³asnych wyborów, my¶lenia, os±dzania i dzia³ania. To jest ¿yczeniowe i dziwaczne my¶lenie i nie jest sposobem, w który wychowawcze systemy funkcjonuj±. Zaakceptujcie, ¿e odpowiedzialno¶æ za skutki spowodowane przez wasze w³asne akcje jest czê¶ci± waszego treningu w zarz±dzaniu ja¼ni± i panowaniu tutaj na Ziemi. To jest zostawione dla was, aby siê uczyæ i samemu poprawiaæ.

Ludzki fizyczny poziom oddaje tylko 10% z waszej ekspresji. Jest te¿ ogromne 90% waszej wielo – wymiarowej ekspresji, gdzie wykonujecie wiêkszo¶æ waszej "prawdziwej” pracy … obszar, którego jeste¶cie ca³kowicie nie¶wiadomi na waszym ¶wiadomym poziomie. Zawsze pamiêtajcie, ¿e ofiarowali¶cie siê byæ ziemsk± baz± reprezentantów flot Konfederacji.

PROSZÊ ZAUWA¯: Znów my podkre¶lamy, ¿e Komenda Ashtar nie jest bezpo¶rednio zwi±zana z politycznymi ani finansowymi arenami ¿ycia na Ziemi. W ogóle nie jeste¶my powi±zania bezpo¶rednio z ¿adnymi rz±dowymi agendami. Nie zabezpieczamy jakich¶ finansowych planów! Nigdy nie uprowadzamy, nie implantujemy, ani nie manipulujemy.

Jeste¶my tutaj, aby pomóc Ludzko¶ci w tym przywracaniu Boskiego Planu, to wznosi siê do manifestacji nastêpnego wymiaru sfery, to jest Duchowa transformacja i koñcz±c nauki przechodzicie do wy¿szych oktaw i ostatecznego dopuszczenia Ziemi do Konfederacji Zjednoczonych i Pokojowych ¦wiatów.

W odniesieniu do Ziemi skupiamy siê na  Duchowo¶ci, edukacji, ochronie i nadzorze. W kosmosie dodajemy do wy¿ej wspomnianych; administracyjne i pro – aktywne dyrektywy. Proszê przejrzyjcie publikowany artyku³ "Komenda Ashtar - Przegl±d Zadañ”.

Wy mo¿ecie pragn±æ nowych i bardziej psychicznie ³askocz±cych informacji, ale to siê tak nie przedstawia. Naszym zadaniem jest przypomnieæ wam o Boskich Zasadach, protokó³ach i dyrektywach rz±dz±cych Duchowym dojrzewaniem waszej planetarnej fali ¿ycia. Informacje te by³y dostêpne dla was w ci±gu ostatnich dwóch tysiêcy waszych ziemskich lat, a nawet przed zasianiem waszej aktualnej rasy Adamowego korzenia.

My  Komenda Ashtar w odniesieniu do Ziemi, operujemy w 50-cio letnich cyklach. Nasz najnowszy 50-cio letni cykl rozpocz±³ siê oko³o 1997 roku. Ziemia jest jednym z miriadów ¶wiatów, które dochodz± do koñca cyklu du¿ego rozwiniêcia podstawowych ras. To zawiera upadek i rozk³ad istniej±cych systemów. Katastrofalne oczyszczenie i wyniesienie na wszystkich poziomach s³u¿y transformacji i odnowieniu, zastêpuj±c istniej±cy program ¶wiadomo¶ci  now± i uaktualnion± wersj±. To jest wasz aktualny stan wydarzeñ.

Ziemia i aktualne czasy nie s± ani unikalne, ani niezwyk³e w tym procesie. Co jest nadzwyczajne jednak to szybko¶æ waszego planetarnego ruchu od trzeciego, przez czwarty i do pi±tego wymiaru. Ludzki gatunek szybko przewy¿sza kody ograniczeñ i staje siê wspania³ym Cz³owiekiem. Jako istoty Adamicznego ¦wiat³a promieniuj±ce pe³ne spektrum Boskiego ¦wiat³a i d¼wiêku pulsacji …. jeste¶cie przeznaczeni, aby utworzyæ nowo pojawiaj±c± siê  zbiorowo¶æ Galaktycznej Chrystusowej  ¦wiadomo¶ci.

B³ogos³awieñstwa w ¶wietle Naszego Najwy¿szego, Najbardziej Promiennego Jedynego, Adonai

Opublikowano 24.03.3012 na :
http://2012indyinfo.com/2012/03/24/will-there-be-a-mass-physical-landing-of-extraterrestrials-ashtar-command-spiritual-community-network/

Strony: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: