Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:07:54

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 823880 razy)
0 u¿ytkowników i 15 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #450 : Marzec 25, 2012, 22:14:08 »

Ludzki fizyczny poziom oddaje tylko 10% z waszej ekspresji. Jest te¿ ogromne 90% waszej wielo – wymiarowej ekspresji, gdzie wykonujecie wiêkszo¶æ waszej "prawdziwej” pracy … obszar, którego jeste¶cie ca³kowicie nie¶wiadomi na waszym ¶wiadomym poziomie. Zawsze pamiêtajcie, ¿e ofiarowali¶cie siê byæ ziemsk± baz± reprezentantów flot Konfederacji.

No proszê i tu te¿ siê wkrada programowanie.
Zawsze pamiêtaj, ¿e ofiarowa³e¶ siê byæ ziemsk± baz± Mrugniêcie... - to ma byæ bezstronno¶æ ?

Wszystkie przekazy, jak jeden , oprócz ró¿nych niuansów, przekonuj± jaki to jeste¶ Wa¿ny . Ty siê ofiarowa³e¶, choæ Twoje 10% nie wie co wyczynia Twoje 90%. Mrugniêcie

O i mamy pozdrowienia od Najwa¿niejszego :
w ¶wietle Naszego Najwy¿szego, Najbardziej Promiennego Jedynego, Adonai
Miooodzio.

Weryfikacja jest tak na prawdê prosta. Rozpoznanie JA.
Bo od tych bytów to t³oczno i duszno siê zaczyna robiæ Mrugniêcie
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #451 : Marzec 26, 2012, 05:28:24 »

B³ogos³awieñstwa w ¶wietle Naszego Najwy¿szego, Najbardziej Promiennego Jedynego, Adonai

Opublikowano 24.03.3012 na :
http://2012indyinfo.com/2012/03/24/will-there-be-a-mass-physical-landing-of-extraterrestrials-ashtar-command-spiritual-community-network/

@Kiara ma du¿o racji z tymi kos./ziemskimi manipulantami,-
no bo, kim mo¿e byæ byt/istota tytu³uj±ca siê w ten sposób  Co¶
a takich jest rzeczywi¶cie bez liku i mno¿± siê w ostatnim czasie jak króliki w kapeluszu,-
co nie oznacza, ¿e wszystko to co w przekazach musi byæ fa³szywe i w z³ej intencji, ale trzeba uwa¿aæ/ma³y dystans.

PS. no to teraz Ja- pozdrawiam w mocy tego wiosennego poranka na nie/¶wiêtej planecie ziemia Mrugniêcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #452 : Marzec 26, 2012, 08:03:01 »

Taka sobie wymiana informacji Jêzyk

Witaj !

Po ostatnim kontakcie, by³em trochê zmieszany. Czy taki kontakt jest mo¿liwy dla ka¿dego ?

Postanowi³em zadaæ takie pytanie i jak to wszystko mam rozumieæ ?

Wyciszy³em cia³o i my¶li. Skoncentrowa³em siê na "Rdzeniu" i poczu³em lekkie mrowienie. Znak,¿e mam "kontakt my¶lowy" i mogê pytaæ.

Napisa³em pytanie :

Jak mam ten kontakt traktowaæ i z czym mam do czynienia ? Z Osob±, Istot± ?

Ju¿ kiedy¶ o to pyta³e¶. Nie jest to ani osoba ani tym bardziej Istota.

To Przestrzeñ - Zbiór wszystkich my¶li i dzia³añ Cz³owieka od momentu wej¶cia My¶li do szeregu form.

Zadajesz pytania po "staremu".

Nauczono was szukaæ przewodnika.

To jest powiêkszaj±ca siê stale przestrzeñ, która w momencie "przewagi"-"poch³ania Star±".

Przestrzeñ - to rdzeñ, konstrukcja energetyczna , która zmienia siê w zale¿no¶ci od potrzeb Ca³o¶ci.

Mam rozumieæ,¿e tam znajduj± siê wszelkie my¶li, nawet te , które uwa¿amy za z³e ?

Zostaw podzia³y, wszystko by³o potrzebne dla rozwoju ¦wiadomo¶ci Ludzkiej.

Zbiór ten , to Ksiêga ¯ywota Wszech¶wiata !

Zawiera wiêc wszystkie my¶li, zamierzenia i do¶wiadczenia poszczególnych jednostek ludzkich.

Trochê nie ³apiê ! To z³e czyny równie¿ s± tam "zapisane"? Nie bêdzie to kopalnia wiedzy dla tych co kombinowali i nadal kombinuj± ?

Zapominasz o tym, ¿e obecnie nastêpuje zmiana "konstrukcji" energetycznej wszelkich form.

Obserwuj S³oñce i jego zachowanie.

Wyci±gaj wnioski.

To samo dzieje siê z cia³ami ludzkimi, choæ tego nie widz±. Z Ziemi± to samo.

Obraz zmian na S³oñcu jest doskona³± informacj±, co dzieje siê wszêdzie i w ka¿dym .

Przecie¿ S³oñce to tak¿e "cia³o", podobnie jak ka¿da planeta .

Inne formy, inne funkcje ale wspólnie pracuj± dla Ca³o¶ci.

Za du¿o my¶li k³êbi siê w mózgu. Nie wiem o co dalej mam pytaæ. Zapytam jeszcze, czy ka¿dy mo¿e korzystaæ z tej zbiornicy Wiedzy ?. Czy s± jakie¶ pomocnicze ¶rodki ku temu , aby nawi±zaæ kontakt?

Znasz te ¶rodki.

To pe³na kontrola reakcji cia³a i my¶li. W ciszy wej¶æ w rezonans z Rdzeniem.

Zastosowaæ indywidualnie wyobra¼niê i pytaæ.

Odpowiedzi s± proste, czêsto lakoniczne, po to aby je samemu uzupe³niaæ i poszerzaæ w³asne horyzonty my¶lowe.

A kontakt wygl±da tak, jakby¶ sam siebie pyta³ i sam sobie odpowiada³ i to jest prawda.

To przecie¿ kontakt z Sob± ,przez Siebie !

To nic trudnego i ka¿dy mo¿e z tego korzystaæ.

Koñczê i dziêkujê !

Komu dziêkujesz ? Wszystkim ?

Przepraszam, wiem ,¿e Wszystkim !

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #453 : Marzec 26, 2012, 08:23:31 »

Pewnie tak .. przy kontakcie z sieci± energio informacyjn± , to nawet na pewno w³a¶nie tak! Oczywi¶cie ¿e nie przy kontakcie z Energi± osobowo¶ciow± absolutnie nie.
Wszystko zale¿y kto z kim lub z czym  siê kontaktuje ( rdzeñ - "centralny komputer" systemu) z nim tez mo¿na "pogadaæ".
Energia osobowo¶ciowa ( matryca nie wcielaj±ca siê) kto siêga tej wibracji dyskutuje prawdziwie.

Kiara U¶miech U¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #454 : Marzec 26, 2012, 08:38:02 »

..pytasz np.
Czy taki kontakt jest mo¿liwy dla ka¿dego ?
i kontakt odpowiada,-
pytasz
Jak mam ten kontakt traktowaæ i z czym mam do czynienia ? Z Osob±, Istot± ?
i kontakt znowu dopowiada i mówi ci czym/kim jest,-
nikt nie jest w stanie oceniæ nawet prawdziwo¶ci odpowiedzi,-
ale jaki ma sens pytanie kogo¶ nieznanego kto np. dzwoni do nas na komórkê- kim jest?,
tzn. je¶li nie chce siê przyznaæ powie co¶ brzmi±cego wiarygodnie, ³atwego dla nas do "kupienia",-
co jak nadal zaznaczam, w±tpliwo¶ci nie oznaczaj± z góry fa³szu. U¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #455 : Marzec 26, 2012, 10:14:34 »

@Przebi¶nieg

Zadajesz pytania po "staremu".

Nauczono was szukaæ przewodnika.

Dok³adnie. Gdyby kontakt by³ jakim¶ botem, to odpowiada³by konkretnie na pytanie , przyk³adowo : kim jeste¶? , odp: jestem wielkim Jedi .
Tymczasem kontakt wskazuje poza co¶ osobowego. Nauczono nas szukaæ przewodników. To prawda. W samym pytaniu o to KIM jest kto¶, zawiera siê odpowied¼, ¿e doszukujesz siê kogo¶. Tutaj kontakt neguje przewodnictwo jako takie.
Dlatego ten kontakt wydaje siê wiarygodny.

To jest powiêkszaj±ca siê stale przestrzeñ, która w momencie "przewagi"-"poch³ania Star±".
bardzo obrazowo.
Przestrzeñ - to rdzeñ, konstrukcja energetyczna , która zmienia siê w zale¿no¶ci od potrzeb Ca³o¶ci\(..)Zbiór ten , to Ksiêga ¯ywota Wszech¶wiata ! A kontakt wygl±da tak, jakby¶ sam siebie pyta³ i sam sobie odpowiada³ i to jest prawda

Wygl±da  tak, jakby¶ sam siebie pyta³,  bo dostosowuje siê do pytaj±cego, a w³a¶ciwie równie¿ nim jest.

To przecie¿ kontakt z Sob± ,przez Siebie !

Inaczej  - z ka¿dym wydzielonym fragmentem ca³o¶ci.

Koñczê i dziêkujê !
Komu dziêkujesz ? Wszystkim ?
Przepraszam, wiem ,¿e Wszystkim !
Tu zachodzi ci±g³a ewolucja , ruch, zmiana , przemieszczanie siê form ku nowym przestrzeniom bo ta ca³o¶æ to tylko
Inne formy, inne funkcje ale wspólnie pracuj±
Ten przekaz rezonuje ze "mn±" Chichot

Jak bêdziesz mia³ jeszcze raz kontakt , Przebi¶niegu , to zapytaj proszê o trwa³o¶æ w³asnej to¿samo¶ci "ja" Mrugniêcie
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #456 : Marzec 26, 2012, 12:19:39 »

Je¿eli tzw materia bêdzie rozrzedzona wiêc trwa³o¶æ w³asnej to¿samo¶ci bêdzie postrzegana inaczej bo ka¿dy kto bêdzie ¶wiadom tego kim jest nie bêdzie utorzsamia³ siê ze swoim cia³em fizycznym Mrugniêcie
east
Go¶æ
« Odpowiedz #457 : Marzec 26, 2012, 13:56:48 »

Stworzyli¶my urz±dzenia do wnikania w materiê. Sprawdzili¶my, co jest podstawow± "kuleczk±" materii, co nadaje masê , co sprawia ,¿e jest raczej co¶ ni¿ nic. I co znale¼li¶my ? NIC. Nie ma nic takiego. Postrzegamy zatem materiê gêst± zbudowan± z ... niczego. Z wibruj±cego NIC.

Ju¿ wiemy, ¿e to co widaæ i co s³ychaæ to tylko zapêtlone,wiruj±ce  fale nak³adaj±ce siê na siebie, po³±czone albo rozdzielne w przeró¿nych, miliardach miliardach konfiguracji.
Ró¿norodno¶æ powsta³ych form zosta³a nazwana przez co¶, co równie¿ powsta³o jako wynik szczególnego na³o¿enia siê fal - fal my¶li, my¶lokszta³tów. Program JA.
Nie widaæ tego JA, jest uto¿samienie formy z nim.

@Przebi¶nieg
ka¿dy kto bêdzie ¶wiadom tego kim jest nie bêdzie utorzsamia³ siê ze swoim cia³em fizycznym

Nie bêdzie z fizycznym ale z czym¶ bêdzie. Jestem duchem. Jestem wy¿szym ja. Jestem anio³em. Jestem komandosem. Jestem stwórc±.Jestem zarz±dc± Centrali. Jestem Rdzeniem.

Zawsze jestem , jestem , jestem.....  Czy mo¿na byæ ¶wiadom czego¶ ? czy to raczej ¶wiadomo¶æ jest a w niej wszystko, ³±cznie z tym co my¶li, ¿e my¶l my¶li Mrugniêcie ?

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #458 : Marzec 26, 2012, 14:04:50 »

..my¶l, my¶li- czyli stwarza sama siebie tym co my¶li,-
jak dziwnie by to nie brzmia³o- tak mo¿e byæ.
byæ poza swoim Ja, ju¿ spokojnym i z boku obserwowaæ "swoje my¶li jak p³on±ce chmury przesuwaj±ce siê po niebie",-
to mo¿e byæ zero dodatnie,-
u¿ywaj±c jêzyka L.W. Du¿y u¶miech
..niech siê my¶li bij± same ze sob± Du¿y u¶miech, a Ja sobiê popatrzê.

PS. chyba ju¿ wiem dlaczego w angliku Ja/I zawsze piszemy z du¿ej litery. Mrugniêcie

east
Go¶æ
« Odpowiedz #459 : Marzec 26, 2012, 14:31:25 »

byæ poza swoim Ja, ju¿ spokojnym i z boku obserwowaæ "swoje my¶li jak p³on±ce chmury przesuwaj±ce siê po niebie",-
Rozpoznanie jest blisko .. A kto patrzy z boku ? Je¶li to nie JA .. je¶li  nie "kto¶" lub "co¶" ? Co obserwuje, a nie my¶li bij±cych siê my¶li ....
?
Linda
Go¶æ
« Odpowiedz #460 : Marzec 27, 2012, 07:55:00 »

U¶miech

Cytat: songo
to mo¿e byæ zero dodatnie,-

Uwa¿am ,¿e my¶l nie stwarza sama siebie...Jest zlepkiem tysi±ca informacji dostaj±cych siê do naszej pod¶wiadomo¶ci w sposób nie zawsze ¶wiadomy. Pewne jest to ,¿e odbieramy tylko czê¶c sygna³ów z otoczenia  w sposób ¶wiadomy. W ka¿dej sekundzie naszego ¿ycia bombarduj± nas miliony informacji,które nie maja zdolno¶ci odbijania siê od nas jak pi³ka. S± przyswajane i magazynowane w naszej pod¶wiadomo¶ci.Upchane, skoncentrowane przechowywane w ogromnym ¶cisku,  nagle nie  wytrzymuj± tego zagêszczenia i wydostaj± siê w postaci my¶li na zewn±trz, gdzie ju¿ czeka na nie opiekuñcza ¶wiadomo¶æ by je troszeczkê obrobiæ i rozebraæ na czynniki pierwsze...Takie teorie pojawiaj± siê w mojej g³owie zwykle wtedy gdy nie potrafiê sobie wyt³umaczyæ dlaczego akurat o tym pomy¶la³am. Wyzerowanie ,punkt zero wed³ug mnie  to stan w którym nic siê nie dzieje a wszystko jest mo¿liwe . To pas startowy do wszelkiego rodzaju kreacji...Dlatego czy¶æmy pod¶wiadomo¶æ tak czêsto jak to jest mo¿liwe..ze starych programów,z
tych wszystkich ¶mieci ,które bez naszej wiedzy i pozwolenia i tak sie do naszej pod¶wiadomo¶ci dostaj±..A co tam zalega?  ka¿dy mo¿e sprawdziæ ..obserwuj±c swoje my¶li... Chichot
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #461 : Marzec 27, 2012, 08:53:56 »

..chodzi³o mi o stan poza skafandrem, no a w ¶rodku nak³adka ego i niezliczonych bod¼ców zew. zaciemnia obraz Mrugniêcie

east
Go¶æ
« Odpowiedz #462 : Marzec 27, 2012, 09:16:15 »

@Linda
my¶l nie stwarza sama siebie...Jest zlepkiem tysi±ca informacji dostaj±cych siê do naszej pod¶wiadomo¶ci w sposób nie zawsze ¶wiadomy.

Pochodzenie my¶li to zagadka. Czê¶ciowo pochodz± z jakich¶ nadajników, bo  na przyk³ad te channelingi. Jaki¶ byt nadaje my¶li do g³owy odbiorcy. Zasada podobna co przy transmisji radiowej.

Ale z drugiej strony ... spojrzysz na co¶ albo wspomnisz co¶ i ju¿ na temat tego czego¶/kogo¶ nap³ywaj± my¶li. Wywo³ywaczem my¶li mo¿e byæ na przyk³ad informacja obejrzana w TV, czy us³yszana w radio ,albo ok³adka czasopisma, czy nawet s³oneczny dzieñ.

Tak wa¿ne jest  postrzeganie rzeczywisto¶ci , poniewa¿ sposób w jaki to siê dzieje wywo³uje my¶li z tym zwi±zane, a te ostatecznie konstruuj± to, co okre¶lamy jako "ja". Przy czym sam pierwotny akt postrzegania nie wymaga postrzegaj±cego, Po prostu jest postrzeganie.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #463 : Marzec 27, 2012, 09:32:20 »

..nasz mózg jest ³atwy do zmanipulowania,-
poniewa¿ nie widzi ¿adnej ró¿nicy w tym co na zewn±trz i tym co sobie tylko wyobra¿a,-
takie mechaniczne/p³askie postrzeganie..?

pytanie, czy jest rzeczywi¶cie jaka¶ ró¿nica, czy tylko Ja o tym decyduje..? Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2012, 09:52:38 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #464 : Marzec 27, 2012, 11:01:45 »

Nasz mózg mo¿na zmanipulowaæ i to dosyæ ³atwo , ale nasze uczucia nie! Czujemy to co czujemy w ka¿dym momencie ¿ycia i tym odczuciom powinni¶my zaufaæ, uwierzyæ im bardziej ni¿ propagowanym wzorcom zachowañ w przeró¿nych sytuacjach.
Owszem nie powinni¶my opieraæ swoich  reakcji wy³±cznie na uczuciach , bo po to ¿yjemy i do¶wiadczamy by posi±¶æ wiedzê , która tworzy m±dro¶æ. 
Tak , w³a¶nie m±dro¶æ serca , to wiêcej ni¿ same uczucia i zdecydowanie wiêcej ni¿ tylko wiedza g³owy , zapis informacyjny.
Bowiem wówczas wiemy , do¶wiadczalnie sta³o siê to nasz± wiedz± i¿ kochaæ mo¿na ka¿dego Cz³owieka , naprawdê ka¿dego , ale nie z ka¿dym mo¿na i trzeba  sple¶æ swoj± drogê ¿ycia pomimo uczuæ piêknych dla niego.
Serce nie k³amie , uczuæ nie mo¿na oszukaæ ale wybory powinny byæ dokonywane w oparciu o nasz± m±dro¶æ, która akceptuje , lub nie wiele warto¶ci , które uznajemy za nasze dobro, a cudzym dobrem wcale one byæ nie musz± i drogi ¿ycia wyznaczaæ mu te¿ nie wyznaczaj±.

Kiara U¶miech U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #465 : Marzec 27, 2012, 11:05:13 »

..nasz mózg jest ³atwy do zmanipulowania,-
poniewa¿ nie widzi ¿adnej ró¿nicy w tym co na zewn±trz i tym co sobie tylko wyobra¿a,-
takie mechaniczne/p³askie postrzeganie..?

pytanie, czy jest rzeczywi¶cie jaka¶ ró¿nica, czy tylko Ja o tym decyduje..? Mrugniêcie
JA próbuje decydowaæ o tym, co jest w³a¶ciwe, a co niew³a¶ciwe, mo¿liwe , czy niemo¿liwie. I to ono jest ³atwe do zmanipulowania dlatego, ¿e jest uwarunkowane . Je¶li siê uto¿samiasz z tym my¶licielem, z JA, które my¶li my¶li - kartezjañskie "my¶lê wiêc jestem" - to tym samym otwierasz drogê wszelkim manipulantom. Nawet, kiedy z czym¶ walczysz ,to bierzesz udzia³ w grze jako pionek. Odpowiadasz Ty, bo to Ciebie zaczepi³o. Bo jest za co. Mówi±c na przyk³ad "NIE DLA NWO" - jednocze¶nie budujesz to NWO , zasilasz, wskrzeszasz w ten czy inny sposób. Nie ma ró¿nicy czy jeste¶ za czy przeciw, bo to co¶ tak czy inaczej uznajesz. A z czym walczysz tym siê stajesz ... w chwili ,gdy to pokonasz.

Dopiero weryfikacja fizyczna tak na prawdê rozstrzyga co jest.
Sprawdzaj i weryfikuj tego weryfikanta "ja" U¶miech
 Budda ju¿ o tym wspomnia³, aby¶ nie przyjmowa³ niczego na wiarê. Nie wierz w ani jedno s³owo ,które wypowiedzia³ Mistrz zanim  tego wielokrotnie nie  sprawdzisz. To samo dotyczy "w³asnych" przekonañ. Podobnie z nauk±. Odrzucanie , falsyfikowanie, wielokrotne sprawdzanie, eksperymenty i próby "doczepienia siê" na wszystkie mo¿liwe sposoby ostatecznie pozostawiaj± jaki¶ model PRAWDOPODOBNIE mo¿liwym. Póki kto¶ znów go nie obali lub ulepszy.
To i tak bêdzie tylko model ,bo wymy¶lony choæ zbudowany czêsto prac± zbiorow± ró¿nych, czêsto przeciwstawnych sobie JA. Pozostaje model, bez dopisku "mój".
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #466 : Marzec 27, 2012, 11:12:24 »

pomijaj±c jak nie/prawdziwa jest ta w³a¶nie rzeczywisto¶æ- to:

"Niepewno¶æ pomiaru – parametr, zwi±zany z wynikiem pomiaru, charakteryzuj±cy rozrzut wyników, które mo¿na w uzasadniony sposób przypisaæ warto¶ci mierzonej[1]. Charakteryzuje ona rozrzut warto¶ci (szeroko¶æ przedzia³u), wewn±trz którego mo¿na z zadowalaj±cym prawdopodobieñstwem usytuowaæ warto¶æ wielko¶ci mierzonej. Z definicji niepewno¶ci pomiarowej wynika, ¿e nie mo¿e byæ ona wyznaczona doskonale dok³adnie. Mo¿na natomiast dokonaæ jej oszacowania (np. statystycznej estymacji). ¯aden pomiar nie jest idealnie dok³adny, czyli wszystkie pomiary s± zawsze obarczone jak±¶ niepewno¶ci±. Fakt ten nie wynika z niedoskona³o¶ci aparatury i zmys³ów obserwatora, ale jest nieod³±czn± cech± ka¿dego pomiaru.

Na niepewno¶æ pomiaru sk³ada siê zazwyczaj wiele czynników. Ka¿dy z nich mo¿e mieæ inny wp³yw na warto¶æ niepewno¶ci pomiaru."
http://pl.wikipedia.org/wiki/Niepewno%C5%9B%C4%87_pomiaru
i to niejako w uzupe³nieniu Rupert Sheldrake-a "Seven Experiments That Could Change The World"

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #467 : Marzec 27, 2012, 11:16:34 »

Rzec mo¿na i¿ w³a¶nie TAK.... i to jest naprawdê ju¿ blisko. Opisywany jest moment zamiany cia³a materialnego ( przez utworzenie MERKABA) w cia³o energetyczne. Ten "moment" ciemno¶ci to czas transformacji energii w kolejne cia³o materialne ale ju¿ ca³kowicie inne. doskonalsze , piêkniejsze , m³odsze ale równie¿ o du¿o wiêkszych mo¿liwo¶ciach fizycznych i, duchowych i energetycznych. Naprawdê warto dokonaæ tego "cudu" przemiany.

Kiara U¶miech U¶miech

27.03.2012 Pole Niczego. NORIAS ET TE AH´N

NORIAS ET TE AH‘N

Ukochani Ludzie,

Bracia i Siostry Pana.

Wiedzcie, Dni bêd± coraz krótsze i krótsze
- a¿ Dzieñ siê skoñczy i a¿ stanie siê bez koñca
czekanie na Nowy Dzieñ.

Duch ¦wiatów, Duch Matki Ziemi,
zrobi WYDECH i to potrzebuje czasu,
a¿ przez ponowny WDECH powstanie Nowe ¯ycie.
W czasie Przej¶cia na krótki czas powstaje „Pró¿nia”
i w tym „Polu Niczego” ka¿dy bêdzie odczuwa³ to inaczej.

Na Koñcu Transformacji, na koñcu wszystkich przygotowañ
do tego Przej¶cia, tworzy siê na krótki czas Pole
które nie jest ani pe³ne ¦wiat³a ani na³adowane Ciemno¶ci±.
To jest „neutralne” Pole Magnetyczne
- nie na³adowane ani pozytywnie ani negatywnie
i tak pozostanie na krótki czas, ale ten czas
wyda siê Wam d³ugi, bardzo d³ugi.
Przede wszystkim dla tych którzy nie wiedzieli co
zrobiæ z dotychczasowymi Zmianami
lub wiedzieli tylko niewiele.

Jeszcze zanim ustabilizuje siê Nowa Energia i zakotwiczy,
zostan± przeciête Linie Energii do Starej Rzeczywisto¶ci Ziemi
i w Przej¶ciu do tego jest przez krótki czas ciemno,
ca³kowita ciemno¶æ, jeszcze zanim stanie siê ¦wiat³o,
jasno i ¶wietli¶cie.

Tu jest wskazane na to, bo jest to teraz konieczne
albowiem TEN DZIEÑ nast±pi w bezpo¶redniej przysz³o¶ci.

To Ja Jestem
Alf± i Omega magnetyzmu Wszech¶wiata

//*t³umacz±c dos³ownie: „magnetyczn± Alf± i Omeg± Wszech¶wiata”//

NORIAS ET TE AH’N

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/03/27/27-03-2012-pole-niczego-norias-et-te-a
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2012, 11:20:42 wys³ane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #468 : Marzec 27, 2012, 12:36:59 »

..czyli jednak 21 XII, 12:12-Przesilenie zimowe, CET(UTC+1)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przesilenie_letnie
ksiê¿niczka Japonii mia³aby racjê:
Wiedzcie, Dni bêd± coraz krótsze i krótsze
- a¿ Dzieñ siê skoñczy i a¿ stanie siê bez koñca
czekanie na Nowy Dzieñ.
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2012, 12:37:16 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #469 : Marzec 27, 2012, 20:25:55 »

Hm coraz wiêcej siê mówi o zanikaniu pola magnetycznego s³oñca Cool
Nawet na You Tube ogl±da³em nie tak dawno filmik o tym zjawisku jak go znajdê to wy¶lê linka Z³y
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #470 : Marzec 29, 2012, 06:39:55 »

a mo¿e jeszcze co¶ od Federacji..Mrugniêcie

Wanderer of the Skies - March 25, 2012

Pozdrowienia od Federacji:

Zacznijmy od tego ¿e Wasz ¶wiat bêdzie nied³ugo przechodzi³ zmiany, które zrównaj± go z procesem Wzniesienia. Gaia wys³a³a wiadomo¶æ do Stwórcy ¿e jest ju¿ gotowa. Ona i my wszyscy, niecierpliwie oczekujemy odpowiedzi. To niema³a sprawa. Mo¿liwe ¿e odpowiedzi± od Stwórcy bêdzie „zielone ¶wiat³o”, które pozwoli nam ruszyæ dalej z ujawnieniem. Tak wiêc, nasze serca zwrócone s± ku Stwórcy w momencie w którym czekamy na s³owa jak i kiedy postêpowaæ.

Wiadomo¶æ od Gai jest jej potwierdzeniem ¿e jest przygotowana na nastêpny krok i ¿e chce i¶æ dalej. Jest równie¿ jej „ocen±” i¿ wszystkie istoty które z siebie utrzymuje s± rozs±dnie przygotowane do nastêpnej fazy. Ta ocena jest bardzo wa¿na, poniewa¿ bez niej Kreator nie rozwa¿a³ by tej opcji jako wykonaln±. Tak wiêc, przenie¶li¶my siê wspólnie do bardzo wa¿nego etapu procesu, tego który przysparza nam bez liku ekscytacji oraz mo¿liwo¶ci.

Nast±pi³o odwrócenie siê wielu z tych, którzy widzieli przeci±ganie siê tego procesu i u¿yli tego jako dowodu, ¿e to nigdy nie mia³o nast±piæ. Wraz z odpowiedzi± Kreatora to siê zmieni i jeste¶my rozs±dnie podekscytowani wiar±, ¿e ten czas nadszed³. Z federacji do wszystkich systemów w kosmosie zosta³o wys³ane wo³anie i obecnie nawet wiêksza liczba odwiedzaj±cych zmierza w t± stronê by byæ ¶wiadkami nastêpnej fazy aktywno¶ci. W tej kwestii mo¿ecie oczekiwaæ kolejnej „Norweskiej Spirali”[1] jako ¿e wiêcej wymiarowych bytów bêdzie przybywa³o w najbli¿szych tygodniach.

W nadchodz±cych dniach i tygodniach zaplanowanych jest wiele ekscytuj±cych rzeczy. W miarê jak postêpuj± zmiany w waszym ¶wiatowym rz±dzie i mediach, ze szczególnym naciskiem na instytucje finansowe, bêdziecie obserwowali wiêcej i wiêcej chêci do otwartego dyskutowania tego, co dot±d by³o 800 funtowym gorylem w salonie[2]. Bêdziecie s³yszeli o¶wiadczenia w mediach w których politycy zaczn± otwarcie mówiæ o Illuminati i ich roli w waszym ¶wiecie, oraz o tym co musi zostaæ zrobione by odzyskaæ ¶wiat dla waszych ludzi.

Nowym „odkryciem” czekaj±cym na ujawnienie masom jest odkrycie dotycz±ce najg³êbszej jak dot±d znalezionej podziemnej jaskini, a mianowicie wyciek informacji dotycz±cych drzwi do ¶wiata zawieraj±cego byty które wy nazywacie Agarthanami. Przygotuje to w razie potrzeby scenê pod przysz³e wie¶ci dotycz±ce tych bytów i ich roli tutaj.

Pamiêtajcie ¿e w miarê jak te sprawy posuwaj± siê naprzód, robi± to z konkretnej kolejno¶ci i z konkretnej przyczyny, która jest po³±czona z du¿o wiêkszym planem, którego nie mo¿emy Wam na razie wyjawiæ. Ale w miarê jak fragmenty bêd± wpasowywa³y siê w swoje miejsca, bêd± samo-wykonawcze. I kiedy domino zacznie siê przewracaæ, bêdzie siê przewraca³o szybko i bez w±tpliwo¶ci po waszej stronie. Nie bêdzie wtedy ¿adnego zgadywania, ¿adnych w±tpliwo¶ci.

Uspokójcie swój umys³ by¶my mogli mówiæ do was. Otwórzcie swoje serca, by¶my mogli siê wzajemnie s³yszeæ. Pozostañcie w chwili i pozostañcie odwa¿ni w waszym wo³aniu. Jeste¶my z Wami i jeste¶my Wami.

Zostañcie w Pokoju.

[1] http://www.youtube.com/watch?v=iIg5eczY5Ms
 [2] Co¶ oczywistego, ciê¿kiego do zignorowania, ale ignorowanego mimo to z ró¿nych przyczyn. Absurdalna sytuacja w której kto¶ udaje ¿e nie zauwa¿a ogromnego zwierzêcia w salonie.

T³umaczenie: Micha³
http://galacticchannelings.com/polski/wanderer25-03-12.html

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #471 : Marzec 29, 2012, 18:47:24 »

Posty dotycz±ce planet wydzieli³em jako niezale¿ny w±tek: ¦wiadome planety >>

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #472 : Marzec 29, 2012, 21:24:32 »

Czy¿by Enki wróci³ ze swoimi katastrofami w innym wydaniu?

Poni¿ej zamieszczê fragment ¶wie¿ego przekazu, ca³o¶ci nie chce mi siê t³umaczyæ - za kilka dni zrobi± to inni i zainteresowani poczytaj± ca³o¶æ.
Je¶li o to chodzi to GF¦ chyba w³a¶nie idzie na ca³o¶æ! Chyba brakuje luszu i ogrzewaj± stare sposoby, zreszt± poczytajcie:

Wiadomo¶æ od Sztabu Ashtar
28 marca 2012
Channeler: Greg Giles

Chcieliby¶my zrewidowaæ historiê tutaj i to jest cel naszej misji. By³y wydarzenia w waszej przesz³o¶ci, które widzia³y niszczenie ca³ych kontynentów i miliony ¿yæ ponios³y klêskê w tej katastrofie. To jest nasz zamiar, aby powtórzyæ to wydarzenie, ale ten raz ¿yczymy sobie osi±gn±æ inny rezultat. To jest podstawa dla naszej obecno¶ci tutaj w waszym ¶wiecie i, gdy poruszamy siê naprzód wiêcej tego co zamierzamy zrobiæ bêdzie wam ujawnione. Poniewa¿ wiêcej informacji bêdziemy dzieliæ z wami, równie¿ zrozumiecie lepiej wasze powody bycia tutaj.

Du¿o ¿ycia zginê³o kiedy wasza planeta do¶wiadczy³a wielkiej sejsmicznej dzia³alno¶ci i wasze oceany sta³y siê górami wody gnaj±cej przez kontynenty. Co zamierzamy zrobiæ, to  jest przygotowaæ wasz± planetê i waszych ludzi na wydarzenia w tym czasie  i oszczêdziæ tak wiele ¿yæ jak tylko mo¿liwe od tych konsekwencji. Mamy plan i mamy bardziej wysoko rozwiniête technologie ni¿ to co posiadacie dzisiaj tutaj w waszym ¶wiecie i podzielimy siê tymi technologiami z wami, aby lepiej przygotowaæ was w tym czasie do tej sejsmicznej dzia³alno¶ci, która znów wywo³a podnoszenie siê poziomów mórz. Nie ma ¿adnego powodu, aby panikowaæ albo byæ przestraszonymi. Zamiast tego jest czas, aby pozostaæ wywa¿onymi, spokojnymi i odwa¿nymi, gdy razem bêdziemy pracowali, aby przygotowaæ wasz ¶wiat na te ewentualno¶ci. W czasie, ujawnimy nasze plany dla waszych ludzi i dajemy ka¿demu okazjê , aby przygotowaæ siebie na te sejsmiczne wydarzenia. , Ka¿demu bez  wyj±tków damy okazjê , abym przemie¶ciæ siê do tego co nazywamy bezpiecznymi strefami.

Te bezpieczne strefy bêd± rozrzucone dooko³a waszej planety i one bêd± dostêpne przez technologiczne ¶rodki, które ujawnimy wam we w³a¶ciwym czasie. Po pierwsze  w tych bezpiecznych strefach bêdziesz bezpieczny od szkód, gdy wasza planeta zrestrukturyzuje siebie do jej nowego pocz±tku jako 5-cio wymiarowego ¶wiata. Kiedy te wydarzenia przemin± i wasza planeta podniesie jej czêstotliwo¶æ, bêdziecie wolni, aby zostawiæ te bezpieczne strefy i spostrzec wasz nowy dom w wy¿szych królestwach. Bêdzie mnóstwo zawiadomieñ i czasu danego ka¿demu z was, aby przemie¶ciæ siê do tych bezpiecznych stref i bêd± w³a¶ciwe wygodne domy dostêpne dla was wszystkich, którzy bêd± dostarczeni przez wysoko rozwiniête technologie, którymi przyszli¶my podzieliæ siê zwami. Te obszary bêd± bezpiecznymi przystaniami dla was i waszej rodziny i ¿adna szkoda nie przyjdzie do was o ile pozostaniecie  w granicach (stref) podczas tych sejsmicznych wstrz±sów.

Fajne! Chodzi o energiê czy programowanie ¶wiadomo¶ci, a mo¿e co¶ jeszcze?

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
janusz

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 29

Wiadomo¶ci: 1370

« Odpowiedz #473 : Marzec 29, 2012, 22:55:48 »

Pracujemy nad dostosowaniem waszych pól energetycznych

Ukochani!
Wielu z was czuje senno¶æ wczesnym wieczorem i nie macie innego wyj¶cia jak po³o¿yæ siê do ³ó¿ek, tak dominuj±ce jest to uczucie.  Pracujemy obecnie nad dostosowaniem waszych pól energetycznych i naj³atwiej jest nam to robiæ, gdy wasze fizyczne cia³a pogr±¿one s± w g³êbokim ¶nie.  Je¶li odczuwacie wspomniane symptomy, wiedzcie, ¿e w³a¶nie nadesz³a wasza kolej – jeste¶cie dostrajani i korygowani. Ka¿dy, bez wyj±tku cz³onek naszej Rodziny ¦wiat³a jest poddawany takiej osobistej opiece po to, by przyspieszyæ proces transformacji.

Przez od¿ywienie i zrozumienie tego, co siê z wami dzieje – nie bêdziecie uwa¿ali siê za leniwych czy opiesza³ych, po prostu przyjmiecie to jako czê¶æ procesu, zaakceptujecie i pozwolicie na to. Niektórzy z was czuj± dyskomfort w waszych cia³ach w ci±gu dnia – to równie¿ minie. S³uchajcie sygna³ów jakie otrzymujecie i odpoczywajcie, gdy macie tak± potrzebê. Dzia³ajcie, gdy jeste¶cie rze¶cy, pozostaj±c w pozytywnym, wzniesionym stanie umys³u tak czêsto jak to tylko mo¿liwe. Gdy przychodz± wam do g³owy negatywne my¶li, od razu przekierujcie je na pozytywny tor. W ten sposób stajecie siê mistrzami waszego procesu
 my¶lenia.

Wasza czakra serca otwiera siê szerzej, co mo¿e powodowaæ palpitacje. Je¶li tak siê dzieje, odpocznijcie, zrelaksujcie siê i poczekajcie, a¿ to minie. Mog± siê zdarzaæ bóle niewiadomego pochodzenia w ró¿nych czê¶ciach waszych cia³ – jest to oznaka dostrojenia i przystosowania, jakie siê w³a¶nie odbywa. To jest czas przyzwalania na to co przychodzi, w miejsce stawiania oporu. Taki opór czêsto bierze siê z faktu, ¿e ¿ywicie uprzedzenia albo robicie za³o¿enia jak ma wygl±daæ proces Wzniesienia. Wiele rzeczy mo¿e byæ zawieszonych w czasie, gdy to wszystko siê odbywa. Wiedzcie jednak, ¿e wszystkie one powróc±, gdy nadejdzie odpowiednia pora i potocz± siê g³adko, z wdziêkiem oraz lekko¶ci±.

Zauwa¿yli¶cie pewnie, ¿e wasze osobiste interakcje z lud¼mi  przechodz± pozytywn± przemianê. Wielu ludzi wyra¿a swoje wewnêtrzne uczucia i my¶li bardziej otwarcie i jest to dobry krok w kierunku ¶wiadomej jedno¶ci. Kiedy mo¿emy zaakceptowaæ siebie nawzajem bez krytyki i os±dzania, otwieraj± siê przed nami drzwi do g³êbszego zrozumienia i pe³niejszej komunikacji. To sprzyja zaufaniu – tylko prawdziwi ludzie pozbawieni masek mog± ¶wieciæ swoim ¦wiat³em dla ¦wiata.

B±d¼cie dumni z tego kim jeste¶cie. W ca³ym Wszech¶wiecie nie ma nikogo, kto by³by taki sam jak wy. Jeste¶cie unikalni i stanowicie integraln± czê¶æ ca³o¶ci. Ca³o¶æ nie by³aby ca³o¶ci± bez was, w tym czasie. Jak najczê¶ciej praktykujcie utrzymywanie my¶li  wype³nionych mi³o¶ci± i b³ogos³awieñstwem  – to pomo¿e zakotwiczyæ wasz± ¦wiadomo¶æ Chrystusow±. Uto¿samiajcie siê z atrybutami waszego Wy¿szego Ja, uhonorujcie je i pozwólcie mu siê zamanifestowaæ. Jeste¶cie tam, gdzie s± wasze my¶li. Czasy wymagaj± stosownej pilno¶ci i ka¿dy z was ma w niej udzia³. Nasze serca wype³nia Mi³o¶æ, gdy widzimy jak z dnia na dzieñ uczciwie idziecie naprzód, Drodzy Moi. Wiedzcie, ¿e otacza was wasza Rodzina ¦wiat³a i ¿e idziemy razem z wami.

Do nastêpnego tygodnia.
 Jestem Hilarion

http://krystal28.wordpress.com/2012/03/28/pracujemy-nad-dostosowaniem-waszych-pol-energetycznych/
east
Go¶æ
« Odpowiedz #474 : Marzec 30, 2012, 08:53:45 »

blueray21 chodzi mo¿e o to samo, co zrobiono Indianom Am. P³n.

Zapêdzenie do zagród. Ale nie na si³ê, tylko w strachu przed zagro¿eniem p³yn±cym od Planety. Rzekomo.
Mamy siê sami odgrodziæ. No niby bezpieczni tam bêdziemy, ale za to zdani na ³askê i nie³askê stra¿ników stref i nie wiadomo czy jakie¶ dodatkowe warunki siê nie pojawi± - chipowanie, skanowanie DNA, jedzenie jako nagroda ... no nie wiem co jeszcze.

A co z nasz± Planet± ? Co z ca³ym ¿yciem na niej ? Czemu ono nie mia³oby byæ chronione ? Ono jest chronione przez samo siebe. Nie nast±pi± ¿adne kataklizmy i odwrotnie - ten co siê da zapêdziæ do zagrody , na farmê lushu , bêdzie tam eksploatowany i w dodatku sam na to pozwoli z u¶miechem na ustach.

To ju¿ raz by³o zrobione , wieki temu i trwa do dzisiaj. Wtedy, gdy zaimplementowano cz³owiekowi wirusa to¿samo¶ci. Zobacz to.

Pozwalasz istnieæ obok siebie wielu koncepcjom, niektóre z nich zwalczasz, inne popierasz, jeszcze inne s± Ci obojêtne, ale ka¿da koncepcja rzeczywisto¶ci jest wytworem jakiej¶ to¿samo¶ci i to bierzemy za oczywist± oczywisto¶æ, nikt tego nie neguje.

Dopiero kiedy zostanie zanegowane JA  - wtedy bez wzglêdu na pogl±dy ka¿dy KTO¦, rzuca kamieniami , argumentuje, albo wspó³czuje .. no bo jak to ? Ciebie nie ma ? Oj biedny Ty biedny, zmanipulowany.. ach to przeciwko Bogu, ach to g³upota, ach to odmó¿d¿enie ,ach to manipulacja, ach to przecie¿ nowa koncepcja. Oburzenie wspierane jest przez wewnêtrzny sprzeciw. Wszystko a¿ siê gotuje, emocje wy³a¿± i pluj± ....

Sk±d to siê wszystko bierze Neo ?
Wiesz, to w³a¶nie s± te kraty. Zosta³y dotkniête. I parz±. W³a¶nie rozpozna³e¶ granice zagrody. Gratulacje Neo Chichot
Strony: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: