east
Gość
|
|
« Odpowiedz #450 : Marzec 25, 2012, 22:14:08 » |
|
Ludzki fizyczny poziom oddaje tylko 10% z waszej ekspresji. Jest teÂż ogromne 90% waszej wielo – wymiarowej ekspresji, gdzie wykonujecie wiĂŞkszoœÌ waszej "prawdziwej” pracy … obszar, ktĂłrego jesteÂście caÂłkowicie nieÂświadomi na waszym Âświadomym poziomie. Zawsze pamiĂŞtajcie, Âże ofiarowaliÂście siĂŞ byĂŚ ziemskÂą bazÂą reprezentantĂłw flot Konfederacji. No proszĂŞ i tu teÂż siĂŞ wkrada programowanie. Zawsze pamiĂŞtaj, Âże ofiarowaÂłeÂś siĂŞ byĂŚ ziemskÂą bazÂą ... - to ma byĂŚ bezstronnoœÌ ? Wszystkie przekazy, jak jeden , oprĂłcz ró¿nych niuansĂłw, przekonujÂą jaki to jesteÂś WaÂżny . Ty siĂŞ ofiarowaÂłeÂś, choĂŚ Twoje 10% nie wie co wyczynia Twoje 90%. O i mamy pozdrowienia od NajwaÂżniejszego : w Âświetle Naszego NajwyÂższego, Najbardziej Promiennego Jedynego, Adonai
Miooodzio. Weryfikacja jest tak na prawdĂŞ prosta. Rozpoznanie JA. Bo od tych bytĂłw to tÂłoczno i duszno siĂŞ zaczyna robiĂŚ
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #451 : Marzec 26, 2012, 05:28:24 » |
|
@Kiara ma du¿o racji z tymi kos./ziemskimi manipulantami,- no bo, kim mo¿e byÌ byt/istota tytu³uj¹ca siê w ten sposób a takich jest rzeczywiœcie bez liku i mno¿¹ siê w ostatnim czasie jak króliki w kapeluszu,- co nie oznacza, ¿e wszystko to co w przekazach musi byÌ fa³szywe i w z³ej intencji, ale trzeba uwa¿aÌ/ma³y dystans. PS. no to teraz Ja- pozdrawiam w mocy tego wiosennego poranka na nie/œwiêtej planecie ziemia
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #452 : Marzec 26, 2012, 08:03:01 » |
|
Taka sobie wymiana informacji Witaj ! Po ostatnim kontakcie, by³em trochê zmieszany. Czy taki kontakt jest mo¿liwy dla ka¿dego ? Postanowi³em zadaÌ takie pytanie i jak to wszystko mam rozumieÌ ? Wyciszy³em cia³o i myœli. Skoncentrowa³em siê na "Rdzeniu" i poczu³em lekkie mrowienie. Znak,¿e mam "kontakt myœlowy" i mogê pytaÌ. Napisa³em pytanie : Jak mam ten kontakt traktowaÌ i z czym mam do czynienia ? Z Osob¹, Istot¹ ? Ju¿ kiedyœ o to pyta³eœ. Nie jest to ani osoba ani tym bardziej Istota. To Przestrzeù - Zbiór wszystkich myœli i dzia³aù Cz³owieka od momentu wejœcia Myœli do szeregu form. Zadajesz pytania po "staremu". Nauczono was szukaÌ przewodnika. To jest powiêkszaj¹ca siê stale przestrzeù, która w momencie "przewagi"-"poch³ania Star¹". Przestrzeù - to rdzeù, konstrukcja energetyczna , która zmienia siê w zale¿noœci od potrzeb Ca³oœci. Mam rozumieÌ,¿e tam znajduj¹ siê wszelkie myœli, nawet te , które uwa¿amy za z³e ? Zostaw podzia³y, wszystko by³o potrzebne dla rozwoju Œwiadomoœci Ludzkiej. Zbiór ten , to Ksiêga ¯ywota Wszechœwiata ! Zawiera wiêc wszystkie myœli, zamierzenia i doœwiadczenia poszczególnych jednostek ludzkich. Trochê nie ³apiê ! To z³e czyny równie¿ s¹ tam "zapisane"? Nie bêdzie to kopalnia wiedzy dla tych co kombinowali i nadal kombinuj¹ ? Zapominasz o tym, ¿e obecnie nastêpuje zmiana "konstrukcji" energetycznej wszelkich form. Obserwuj S³oùce i jego zachowanie. Wyci¹gaj wnioski. To samo dzieje siê z cia³ami ludzkimi, choÌ tego nie widz¹. Z Ziemi¹ to samo. Obraz zmian na S³oùcu jest doskona³¹ informacj¹, co dzieje siê wszêdzie i w ka¿dym . Przecie¿ S³oùce to tak¿e "cia³o", podobnie jak ka¿da planeta . Inne formy, inne funkcje ale wspólnie pracuj¹ dla Ca³oœci. Za du¿o myœli k³êbi siê w mózgu. Nie wiem o co dalej mam pytaÌ. Zapytam jeszcze, czy ka¿dy mo¿e korzystaÌ z tej zbiornicy Wiedzy ?. Czy s¹ jakieœ pomocnicze œrodki ku temu , aby nawi¹zaÌ kontakt? Znasz te œrodki. To pe³na kontrola reakcji cia³a i myœli. W ciszy wejœÌ w rezonans z Rdzeniem. ZastosowaÌ indywidualnie wyobraŸniê i pytaÌ. Odpowiedzi s¹ proste, czêsto lakoniczne, po to aby je samemu uzupe³niaÌ i poszerzaÌ w³asne horyzonty myœlowe. A kontakt wygl¹da tak, jakbyœ sam siebie pyta³ i sam sobie odpowiada³ i to jest prawda. To przecie¿ kontakt z Sob¹ ,przez Siebie ! To nic trudnego i ka¿dy mo¿e z tego korzystaÌ. Koùczê i dziêkujê ! Komu dziêkujesz ? Wszystkim ? Przepraszam, wiem ,¿e Wszystkim !
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #453 : Marzec 26, 2012, 08:23:31 » |
|
Pewnie tak .. przy kontakcie z sieciÂą energio informacyjnÂą , to nawet na pewno wÂłaÂśnie tak! OczywiÂście Âże nie przy kontakcie z EnergiÂą osobowoÂściowÂą absolutnie nie. Wszystko zaleÂży kto z kim lub z czym siĂŞ kontaktuje ( rdzeĂą - "centralny komputer" systemu) z nim tez moÂżna "pogadaĂŚ". Energia osobowoÂściowa ( matryca nie wcielajÂąca siĂŞ) kto siĂŞga tej wibracji dyskutuje prawdziwie. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #454 : Marzec 26, 2012, 08:38:02 » |
|
..pytasz np. Czy taki kontakt jest moÂżliwy dla kaÂżdego ? i kontakt odpowiada,- pytasz Jak mam ten kontakt traktowaĂŚ i z czym mam do czynienia ? Z OsobÂą, IstotÂą ? i kontakt znowu dopowiada i mĂłwi ci czym/kim jest,- nikt nie jest w stanie oceniĂŚ nawet prawdziwoÂści odpowiedzi,- ale jaki ma sens pytanie kogoÂś nieznanego kto np. dzwoni do nas na komĂłrkĂŞ- kim jest?, tzn. jeÂśli nie chce siĂŞ przyznaĂŚ powie coÂś brzmiÂącego wiarygodnie, Âłatwego dla nas do "kupienia",- co jak nadal zaznaczam, wÂątpliwoÂści nie oznaczajÂą z gĂłry faÂłszu.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #455 : Marzec 26, 2012, 10:14:34 » |
|
@ PrzebiÂśnieg
Zadajesz pytania po "staremu".
Nauczono was szukaĂŚ przewodnika.
DokÂładnie. Gdyby kontakt byÂł jakimÂś botem, to odpowiadaÂłby konkretnie na pytanie , przykÂładowo : kim jesteÂś? , odp: jestem wielkim Jedi . Tymczasem kontakt wskazuje poza coÂś osobowego. Nauczono nas szukaĂŚ przewodnikĂłw. To prawda. W samym pytaniu o to KIM jest ktoÂś, zawiera siĂŞ odpowiedÂź, Âże doszukujesz siĂŞ kogoÂś. Tutaj kontakt neguje przewodnictwo jako takie. Dlatego ten kontakt wydaje siĂŞ wiarygodny. To jest powiĂŞkszajÂąca siĂŞ stale przestrzeĂą, ktĂłra w momencie "przewagi"-"pochÂłania StarÂą". bardzo obrazowo. PrzestrzeĂą - to rdzeĂą, konstrukcja energetyczna , ktĂłra zmienia siĂŞ w zaleÂżnoÂści od potrzeb CaÂłoÂści\(..)ZbiĂłr ten , to KsiĂŞga ÂŻywota WszechÂświata ! A kontakt wyglÂąda tak, jakbyÂś sam siebie pytaÂł i sam sobie odpowiadaÂł i to jest prawda WyglÂąda tak, jakbyÂś sam siebie pytaÂł, bo dostosowuje siĂŞ do pytajÂącego, a wÂłaÂściwie rĂłwnieÂż nim jest. To przecieÂż kontakt z SobÂą ,przez Siebie ! Inaczej - z kaÂżdym wydzielonym fragmentem caÂłoÂści. KoĂączĂŞ i dziĂŞkujĂŞ ! Komu dziĂŞkujesz ? Wszystkim ? Przepraszam, wiem ,Âże Wszystkim !
Tu zachodzi ci¹g³a ewolucja , ruch, zmiana , przemieszczanie siê form ku nowym przestrzeniom bo ta ca³oœÌ to tylko Inne formy, inne funkcje ale wspólnie pracuj¹ Ten przekaz rezonuje ze "mn¹" Jak bêdziesz mia³ jeszcze raz kontakt , Przebiœniegu , to zapytaj proszê o trwa³oœÌ w³asnej to¿samoœci "ja"
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #456 : Marzec 26, 2012, 12:19:39 » |
|
Je¿eli tzw materia bêdzie rozrzedzona wiêc trwa³oœÌ w³asnej to¿samoœci bêdzie postrzegana inaczej bo ka¿dy kto bêdzie œwiadom tego kim jest nie bêdzie utorzsamia³ siê ze swoim cia³em fizycznym
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #457 : Marzec 26, 2012, 13:56:48 » |
|
Stworzyliœmy urz¹dzenia do wnikania w materiê. Sprawdziliœmy, co jest podstawow¹ "kuleczk¹" materii, co nadaje masê , co sprawia ,¿e jest raczej coœ ni¿ nic. I co znaleŸliœmy ? NIC. Nie ma nic takiego. Postrzegamy zatem materiê gêst¹ zbudowan¹ z ... niczego. Z wibruj¹cego NIC. Ju¿ wiemy, ¿e to co widaÌ i co s³ychaÌ to tylko zapêtlone,wiruj¹ce fale nak³adaj¹ce siê na siebie, po³¹czone albo rozdzielne w przeró¿nych, miliardach miliardach konfiguracji. Ró¿norodnoœÌ powsta³ych form zosta³a nazwana przez coœ, co równie¿ powsta³o jako wynik szczególnego na³o¿enia siê fal - fal myœli, myœlokszta³tów. Program JA. Nie widaÌ tego JA, jest uto¿samienie formy z nim. @ Przebiœnieg
ka¿dy kto bêdzie œwiadom tego kim jest nie bêdzie utorzsamia³ siê ze swoim cia³em fizycznym Nie bêdzie z fizycznym ale z czymœ bêdzie. Jestem duchem. Jestem wy¿szym ja. Jestem anio³em. Jestem komandosem. Jestem stwórc¹.Jestem zarz¹dc¹ Centrali. Jestem Rdzeniem. Zawsze jestem , jestem , jestem..... Czy mo¿na byÌ œwiadom czegoœ ? czy to raczej œwiadomoœÌ jest a w niej wszystko, ³¹cznie z tym co myœli, ¿e myœl myœli ?
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #458 : Marzec 26, 2012, 14:04:50 » |
|
..myÂśl, myÂśli- czyli stwarza sama siebie tym co myÂśli,- jak dziwnie by to nie brzmiaÂło- tak moÂże byĂŚ. byĂŚ poza swoim Ja, juÂż spokojnym i z boku obserwowaĂŚ "swoje myÂśli jak pÂłonÂące chmury przesuwajÂące siĂŞ po niebie",- to moÂże byĂŚ zero dodatnie,- uÂżywajÂąc jĂŞzyka L.W. ..niech siĂŞ myÂśli bijÂą same ze sobÂą , a Ja sobiĂŞ popatrzĂŞ. PS. chyba juÂż wiem dlaczego w angliku Ja/I zawsze piszemy z duÂżej litery.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #459 : Marzec 26, 2012, 14:31:25 » |
|
..myÂśl, myÂśli- czyli stwarza sama siebie tym co myÂśli,- jak dziwnie by to nie brzmiaÂło- tak moÂże byĂŚ. byĂŚ poza swoim Ja, juÂż spokojnym i z boku obserwowaĂŚ "swoje myÂśli jak pÂłonÂące chmury przesuwajÂące siĂŞ po niebie",-
Rozpoznanie jest blisko .. A kto patrzy z boku ? JeÂśli to nie JA .. jeÂśli nie "ktoÂś" lub "coÂś" ? Co obserwuje, a nie myÂśli bijÂących siĂŞ myÂśli .... ?
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Gość
|
|
« Odpowiedz #460 : Marzec 27, 2012, 07:55:00 » |
|
..myœl, myœli- czyli stwarza sama siebie tym co myœli,- jak dziwnie by to nie brzmia³o- tak mo¿e byÌ. byÌ poza swoim Ja, ju¿ spokojnym i z boku obserwowaÌ "swoje myœli jak p³on¹ce chmury przesuwaj¹ce siê po niebie",- to mo¿e byÌ zero dodatnie,- Uwa¿am ,¿e myœl nie stwarza sama siebie...Jest zlepkiem tysi¹ca informacji dostaj¹cych siê do naszej podœwiadomoœci w sposób nie zawsze œwiadomy. Pewne jest to ,¿e odbieramy tylko czêœc sygna³ów z otoczenia w sposób œwiadomy. W ka¿dej sekundzie naszego ¿ycia bombarduj¹ nas miliony informacji,które nie maja zdolnoœci odbijania siê od nas jak pi³ka. S¹ przyswajane i magazynowane w naszej podœwiadomoœci.Upchane, skoncentrowane przechowywane w ogromnym œcisku, nagle nie wytrzymuj¹ tego zagêszczenia i wydostaj¹ siê w postaci myœli na zewn¹trz, gdzie ju¿ czeka na nie opiekuùcza œwiadomoœÌ by je troszeczkê obrobiÌ i rozebraÌ na czynniki pierwsze...Takie teorie pojawiaj¹ siê w mojej g³owie zwykle wtedy gdy nie potrafiê sobie wyt³umaczyÌ dlaczego akurat o tym pomyœla³am. Wyzerowanie ,punkt zero wed³ug mnie to stan w którym nic siê nie dzieje a wszystko jest mo¿liwe . To pas startowy do wszelkiego rodzaju kreacji...Dlatego czyœÌmy podœwiadomoœÌ tak czêsto jak to jest mo¿liwe..ze starych programów,z tych wszystkich œmieci ,które bez naszej wiedzy i pozwolenia i tak sie do naszej podœwiadomoœci dostaj¹..A co tam zalega? ka¿dy mo¿e sprawdziÌ ..obserwuj¹c swoje myœli...
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #461 : Marzec 27, 2012, 08:53:56 » |
|
..chodziÂło mi o stan poza skafandrem, no a w Âśrodku nakÂładka ego i niezliczonych bodÂźcĂłw zew. zaciemnia obraz
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #462 : Marzec 27, 2012, 09:16:15 » |
|
@ Linda
myÂśl nie stwarza sama siebie...Jest zlepkiem tysiÂąca informacji dostajÂących siĂŞ do naszej podÂświadomoÂści w sposĂłb nie zawsze Âświadomy. Pochodzenie myÂśli to zagadka. CzĂŞÂściowo pochodzÂą z jakichÂś nadajnikĂłw, bo na przykÂład te channelingi. JakiÂś byt nadaje myÂśli do gÂłowy odbiorcy. Zasada podobna co przy transmisji radiowej. Ale z drugiej strony ... spojrzysz na coÂś albo wspomnisz coÂś i juÂż na temat tego czegoÂś/kogoÂś napÂływajÂą myÂśli. WywoÂływaczem myÂśli moÂże byĂŚ na przykÂład informacja obejrzana w TV, czy usÂłyszana w radio ,albo okÂładka czasopisma, czy nawet sÂłoneczny dzieĂą. Tak waÂżne jest postrzeganie rzeczywistoÂści , poniewaÂż sposĂłb w jaki to siĂŞ dzieje wywoÂłuje myÂśli z tym zwiÂązane, a te ostatecznie konstruujÂą to, co okreÂślamy jako "ja". Przy czym sam pierwotny akt postrzegania nie wymaga postrzegajÂącego, Po prostu jest postrzeganie.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #463 : Marzec 27, 2012, 09:32:20 » |
|
..nasz mózg jest ³atwy do zmanipulowania,- poniewa¿ nie widzi ¿adnej ró¿nicy w tym co na zewn¹trz i tym co sobie tylko wyobra¿a,- takie mechaniczne/p³askie postrzeganie..?
pytanie, czy jest rzeczywiœcie jakaœ ró¿nica, czy tylko Ja o tym decyduje..?
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2012, 09:52:38 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #464 : Marzec 27, 2012, 11:01:45 » |
|
Nasz mózg mo¿na zmanipulowaÌ i to dosyÌ ³atwo , ale nasze uczucia nie! Czujemy to co czujemy w ka¿dym momencie ¿ycia i tym odczuciom powinniœmy zaufaÌ, uwierzyÌ im bardziej ni¿ propagowanym wzorcom zachowaù w przeró¿nych sytuacjach. Owszem nie powinniœmy opieraÌ swoich reakcji wy³¹cznie na uczuciach , bo po to ¿yjemy i doœwiadczamy by posi¹œÌ wiedzê , która tworzy m¹droœÌ. Tak , w³aœnie m¹droœÌ serca , to wiêcej ni¿ same uczucia i zdecydowanie wiêcej ni¿ tylko wiedza g³owy , zapis informacyjny. Bowiem wówczas wiemy , doœwiadczalnie sta³o siê to nasz¹ wiedz¹ i¿ kochaÌ mo¿na ka¿dego Cz³owieka , naprawdê ka¿dego , ale nie z ka¿dym mo¿na i trzeba spleœÌ swoj¹ drogê ¿ycia pomimo uczuÌ piêknych dla niego. Serce nie k³amie , uczuÌ nie mo¿na oszukaÌ ale wybory powinny byÌ dokonywane w oparciu o nasz¹ m¹droœÌ, która akceptuje , lub nie wiele wartoœci , które uznajemy za nasze dobro, a cudzym dobrem wcale one byÌ nie musz¹ i drogi ¿ycia wyznaczaÌ mu te¿ nie wyznaczaj¹. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #465 : Marzec 27, 2012, 11:05:13 » |
|
..nasz mózg jest ³atwy do zmanipulowania,- poniewa¿ nie widzi ¿adnej ró¿nicy w tym co na zewn¹trz i tym co sobie tylko wyobra¿a,- takie mechaniczne/p³askie postrzeganie..?
pytanie, czy jest rzeczywiœcie jakaœ ró¿nica, czy tylko Ja o tym decyduje..? JA próbuje decydowaÌ o tym, co jest w³aœciwe, a co niew³aœciwe, mo¿liwe , czy niemo¿liwie. I to ono jest ³atwe do zmanipulowania dlatego, ¿e jest uwarunkowane . Jeœli siê uto¿samiasz z tym myœlicielem, z JA, które myœli myœli - kartezjaùskie "myœlê wiêc jestem" - to tym samym otwierasz drogê wszelkim manipulantom. Nawet, kiedy z czymœ walczysz ,to bierzesz udzia³ w grze jako pionek. Odpowiadasz Ty, bo to Ciebie zaczepi³o. Bo jest za co. Mówi¹c na przyk³ad "NIE DLA NWO" - jednoczeœnie budujesz to NWO , zasilasz, wskrzeszasz w ten czy inny sposób. Nie ma ró¿nicy czy jesteœ za czy przeciw, bo to coœ tak czy inaczej uznajesz. A z czym walczysz tym siê stajesz ... w chwili ,gdy to pokonasz. Dopiero weryfikacja fizyczna tak na prawdê rozstrzyga co jest. Sprawdzaj i weryfikuj tego weryfikanta "ja" Budda ju¿ o tym wspomnia³, abyœ nie przyjmowa³ niczego na wiarê. Nie wierz w ani jedno s³owo ,które wypowiedzia³ Mistrz zanim tego wielokrotnie nie sprawdzisz. To samo dotyczy " w³asnych" przekonaù. Podobnie z nauk¹. Odrzucanie , falsyfikowanie, wielokrotne sprawdzanie, eksperymenty i próby "doczepienia siê" na wszystkie mo¿liwe sposoby ostatecznie pozostawiaj¹ jakiœ model PRAWDOPODOBNIE mo¿liwym. Póki ktoœ znów go nie obali lub ulepszy. To i tak bêdzie tylko model ,bo wymyœlony choÌ zbudowany czêsto prac¹ zbiorow¹ ró¿nych, czêsto przeciwstawnych sobie JA. Pozostaje model, bez dopisku "mój".
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #466 : Marzec 27, 2012, 11:12:24 » |
|
pomijajÂąc jak nie/prawdziwa jest ta wÂłaÂśnie rzeczywistoœÌ- to: "NiepewnoœÌ pomiaru – parametr, zwiÂązany z wynikiem pomiaru, charakteryzujÂący rozrzut wynikĂłw, ktĂłre moÂżna w uzasadniony sposĂłb przypisaĂŚ wartoÂści mierzonej[1]. Charakteryzuje ona rozrzut wartoÂści (szerokoœÌ przedziaÂłu), wewnÂątrz ktĂłrego moÂżna z zadowalajÂącym prawdopodobieĂąstwem usytuowaĂŚ wartoœÌ wielkoÂści mierzonej. Z definicji niepewnoÂści pomiarowej wynika, Âże nie moÂże byĂŚ ona wyznaczona doskonale dokÂładnie. MoÂżna natomiast dokonaĂŚ jej oszacowania (np. statystycznej estymacji). ÂŻaden pomiar nie jest idealnie dokÂładny, czyli wszystkie pomiary sÂą zawsze obarczone jak¹œ niepewnoÂściÂą. Fakt ten nie wynika z niedoskonaÂłoÂści aparatury i zmys³ów obserwatora, ale jest nieod³¹cznÂą cechÂą kaÂżdego pomiaru. Na niepewnoœÌ pomiaru skÂłada siĂŞ zazwyczaj wiele czynnikĂłw. KaÂżdy z nich moÂże mieĂŚ inny wpÂływ na wartoœÌ niepewnoÂści pomiaru." http://pl.wikipedia.org/wiki/Niepewno%C5%9B%C4%87_pomiarui to niejako w uzupeÂłnieniu Rupert Sheldrake-a "Seven Experiments That Could Change The World"
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #467 : Marzec 27, 2012, 11:16:34 » |
|
Rzec mo¿na i¿ w³aœnie TAK.... i to jest naprawdê ju¿ blisko. Opisywany jest moment zamiany cia³a materialnego ( przez utworzenie MERKABA) w cia³o energetyczne. Ten "moment" ciemnoœci to czas transformacji energii w kolejne cia³o materialne ale ju¿ ca³kowicie inne. doskonalsze , piêkniejsze , m³odsze ale równie¿ o du¿o wiêkszych mo¿liwoœciach fizycznych i, duchowych i energetycznych. Naprawdê warto dokonaÌ tego "cudu" przemiany. Kiara 27.03.2012 Pole Niczego. NORIAS ET TE AH´N
NORIAS ET TE AH‘N
Ukochani Ludzie,
Bracia i Siostry Pana.
Wiedzcie, Dni bĂŞdÂą coraz krĂłtsze i krĂłtsze - aÂż DzieĂą siĂŞ skoĂączy i aÂż stanie siĂŞ bez koĂąca czekanie na Nowy DzieĂą.
Duch ÂŚwiatĂłw, Duch Matki Ziemi, zrobi WYDECH i to potrzebuje czasu, aÂż przez ponowny WDECH powstanie Nowe ÂŻycie. W czasie PrzejÂścia na krĂłtki czas powstaje „Pró¿nia” i w tym „Polu Niczego” kaÂżdy bĂŞdzie odczuwaÂł to inaczej.
Na KoĂącu Transformacji, na koĂącu wszystkich przygotowaĂą do tego PrzejÂścia, tworzy siĂŞ na krĂłtki czas Pole ktĂłre nie jest ani peÂłne ÂŚwiatÂła ani naÂładowane CiemnoÂściÂą. To jest „neutralne” Pole Magnetyczne - nie naÂładowane ani pozytywnie ani negatywnie i tak pozostanie na krĂłtki czas, ale ten czas wyda siĂŞ Wam dÂługi, bardzo dÂługi. Przede wszystkim dla tych ktĂłrzy nie wiedzieli co zrobiĂŚ z dotychczasowymi Zmianami lub wiedzieli tylko niewiele.
Jeszcze zanim ustabilizuje siê Nowa Energia i zakotwiczy, zostan¹ przeciête Linie Energii do Starej Rzeczywistoœci Ziemi i w Przejœciu do tego jest przez krótki czas ciemno, ca³kowita ciemnoœÌ, jeszcze zanim stanie siê Œwiat³o, jasno i œwietliœcie.
Tu jest wskazane na to, bo jest to teraz konieczne albowiem TEN DZIEĂ nastÂąpi w bezpoÂśredniej przyszÂłoÂści.
To Ja Jestem AlfÂą i Omega magnetyzmu WszechÂświata//*tÂłumaczÂąc dosÂłownie: „magnetycznÂą AlfÂą i OmegÂą WszechÂświata”// NORIAS ET TE AH’N http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/03/27/27-03-2012-pole-niczego-norias-et-te-a
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2012, 11:20:42 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #468 : Marzec 27, 2012, 12:36:59 » |
|
..czyli jednak 21 XII, 12:12-Przesilenie zimowe, CET(UTC+1) http://pl.wikipedia.org/wiki/Przesilenie_letnieksiĂŞÂżniczka Japonii miaÂłaby racjĂŞ: Wiedzcie, Dni bĂŞdÂą coraz krĂłtsze i krĂłtsze - aÂż DzieĂą siĂŞ skoĂączy i aÂż stanie siĂŞ bez koĂąca czekanie na Nowy DzieĂą.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2012, 12:37:16 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #469 : Marzec 27, 2012, 20:25:55 » |
|
Hm coraz wiĂŞcej siĂŞ mĂłwi o zanikaniu pola magnetycznego sÂłoĂąca Nawet na You Tube oglÂądaÂłem nie tak dawno filmik o tym zjawisku jak go znajdĂŞ to wyÂślĂŞ linka
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #470 : Marzec 29, 2012, 06:39:55 » |
|
a moÂże jeszcze coÂś od Federacji..Wanderer of the Skies - March 25, 2012 Pozdrowienia od Federacji: Zacznijmy od tego Âże Wasz Âświat bĂŞdzie niedÂługo przechodziÂł zmiany, ktĂłre zrĂłwnajÂą go z procesem Wzniesienia. Gaia wysÂłaÂła wiadomoœÌ do StwĂłrcy Âże jest juÂż gotowa. Ona i my wszyscy, niecierpliwie oczekujemy odpowiedzi. To niemaÂła sprawa. MoÂżliwe Âże odpowiedziÂą od StwĂłrcy bĂŞdzie „zielone ÂświatÂło”, ktĂłre pozwoli nam ruszyĂŚ dalej z ujawnieniem. Tak wiĂŞc, nasze serca zwrĂłcone sÂą ku StwĂłrcy w momencie w ktĂłrym czekamy na sÂłowa jak i kiedy postĂŞpowaĂŚ. WiadomoœÌ od Gai jest jej potwierdzeniem Âże jest przygotowana na nastĂŞpny krok i Âże chce iœÌ dalej. Jest rĂłwnieÂż jej „ocenÂą” iÂż wszystkie istoty ktĂłre z siebie utrzymuje sÂą rozsÂądnie przygotowane do nastĂŞpnej fazy. Ta ocena jest bardzo waÂżna, poniewaÂż bez niej Kreator nie rozwaÂżaÂł by tej opcji jako wykonalnÂą. Tak wiĂŞc, przenieÂśliÂśmy siĂŞ wspĂłlnie do bardzo waÂżnego etapu procesu, tego ktĂłry przysparza nam bez liku ekscytacji oraz moÂżliwoÂści. NastÂąpiÂło odwrĂłcenie siĂŞ wielu z tych, ktĂłrzy widzieli przeciÂąganie siĂŞ tego procesu i uÂżyli tego jako dowodu, Âże to nigdy nie miaÂło nastÂąpiĂŚ. Wraz z odpowiedziÂą Kreatora to siĂŞ zmieni i jesteÂśmy rozsÂądnie podekscytowani wiarÂą, Âże ten czas nadszedÂł. Z federacji do wszystkich systemĂłw w kosmosie zostaÂło wysÂłane woÂłanie i obecnie nawet wiĂŞksza liczba odwiedzajÂących zmierza w tÂą stronĂŞ by byĂŚ Âświadkami nastĂŞpnej fazy aktywnoÂści. W tej kwestii moÂżecie oczekiwaĂŚ kolejnej „Norweskiej Spirali”[1] jako Âże wiĂŞcej wymiarowych bytĂłw bĂŞdzie przybywaÂło w najbliÂższych tygodniach. W nadchodzÂących dniach i tygodniach zaplanowanych jest wiele ekscytujÂących rzeczy. W miarĂŞ jak postĂŞpujÂą zmiany w waszym Âświatowym rzÂądzie i mediach, ze szczegĂłlnym naciskiem na instytucje finansowe, bĂŞdziecie obserwowali wiĂŞcej i wiĂŞcej chĂŞci do otwartego dyskutowania tego, co dotÂąd byÂło 800 funtowym gorylem w salonie[2]. BĂŞdziecie sÂłyszeli oÂświadczenia w mediach w ktĂłrych politycy zacznÂą otwarcie mĂłwiĂŚ o Illuminati i ich roli w waszym Âświecie, oraz o tym co musi zostaĂŚ zrobione by odzyskaĂŚ Âświat dla waszych ludzi. Nowym „odkryciem” czekajÂącym na ujawnienie masom jest odkrycie dotyczÂące najg³êbszej jak dotÂąd znalezionej podziemnej jaskini, a mianowicie wyciek informacji dotyczÂących drzwi do Âświata zawierajÂącego byty ktĂłre wy nazywacie Agarthanami. Przygotuje to w razie potrzeby scenĂŞ pod przyszÂłe wieÂści dotyczÂące tych bytĂłw i ich roli tutaj. PamiĂŞtajcie Âże w miarĂŞ jak te sprawy posuwajÂą siĂŞ naprzĂłd, robiÂą to z konkretnej kolejnoÂści i z konkretnej przyczyny, ktĂłra jest po³¹czona z duÂżo wiĂŞkszym planem, ktĂłrego nie moÂżemy Wam na razie wyjawiĂŚ. Ale w miarĂŞ jak fragmenty bĂŞdÂą wpasowywaÂły siĂŞ w swoje miejsca, bĂŞdÂą samo-wykonawcze. I kiedy domino zacznie siĂŞ przewracaĂŚ, bĂŞdzie siĂŞ przewracaÂło szybko i bez wÂątpliwoÂści po waszej stronie. Nie bĂŞdzie wtedy Âżadnego zgadywania, Âżadnych wÂątpliwoÂści. UspokĂłjcie swĂłj umysÂł byÂśmy mogli mĂłwiĂŚ do was. OtwĂłrzcie swoje serca, byÂśmy mogli siĂŞ wzajemnie sÂłyszeĂŚ. PozostaĂącie w chwili i pozostaĂącie odwaÂżni w waszym woÂłaniu. JesteÂśmy z Wami i jesteÂśmy Wami. ZostaĂącie w Pokoju. [1] http://www.youtube.com/watch?v=iIg5eczY5Ms [2] CoÂś oczywistego, ciĂŞÂżkiego do zignorowania, ale ignorowanego mimo to z ró¿nych przyczyn. Absurdalna sytuacja w ktĂłrej ktoÂś udaje Âże nie zauwaÂża ogromnego zwierzĂŞcia w salonie. TÂłumaczenie: MichaÂł http://galacticchannelings.com/polski/wanderer25-03-12.html
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #471 : Marzec 29, 2012, 18:47:24 » |
|
Posty dotyczÂące planet wydzieliÂłem jako niezaleÂżny wÂątek: ÂŚwiadome planety >>
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
|
« Odpowiedz #472 : Marzec 29, 2012, 21:24:32 » |
|
CzyÂżby Enki wrĂłciÂł ze swoimi katastrofami w innym wydaniu?
Poni¿ej zamieszczê fragment œwie¿ego przekazu, ca³oœci nie chce mi siê t³umaczyÌ - za kilka dni zrobi¹ to inni i zainteresowani poczytaj¹ ca³oœÌ. Jeœli o to chodzi to GFŒ chyba w³aœnie idzie na ca³oœÌ! Chyba brakuje luszu i ogrzewaj¹ stare sposoby, zreszt¹ poczytajcie:
WiadomoœÌ od Sztabu Ashtar 28 marca 2012 Channeler: Greg Giles
Chcielibyœmy zrewidowaÌ historiê tutaj i to jest cel naszej misji. By³y wydarzenia w waszej przesz³oœci, które widzia³y niszczenie ca³ych kontynentów i miliony ¿yÌ ponios³y klêskê w tej katastrofie. To jest nasz zamiar, aby powtórzyÌ to wydarzenie, ale ten raz ¿yczymy sobie osi¹gn¹Ì inny rezultat. To jest podstawa dla naszej obecnoœci tutaj w waszym œwiecie i, gdy poruszamy siê naprzód wiêcej tego co zamierzamy zrobiÌ bêdzie wam ujawnione. Poniewa¿ wiêcej informacji bêdziemy dzieliÌ z wami, równie¿ zrozumiecie lepiej wasze powody bycia tutaj. Du¿o ¿ycia zginê³o kiedy wasza planeta doœwiadczy³a wielkiej sejsmicznej dzia³alnoœci i wasze oceany sta³y siê górami wody gnaj¹cej przez kontynenty. Co zamierzamy zrobiÌ, to jest przygotowaÌ wasz¹ planetê i waszych ludzi na wydarzenia w tym czasie i oszczêdziÌ tak wiele ¿yÌ jak tylko mo¿liwe od tych konsekwencji. Mamy plan i mamy bardziej wysoko rozwiniête technologie ni¿ to co posiadacie dzisiaj tutaj w waszym œwiecie i podzielimy siê tymi technologiami z wami, aby lepiej przygotowaÌ was w tym czasie do tej sejsmicznej dzia³alnoœci, która znów wywo³a podnoszenie siê poziomów mórz. Nie ma ¿adnego powodu, aby panikowaÌ albo byÌ przestraszonymi. Zamiast tego jest czas, aby pozostaÌ wywa¿onymi, spokojnymi i odwa¿nymi, gdy razem bêdziemy pracowali, aby przygotowaÌ wasz œwiat na te ewentualnoœci. W czasie, ujawnimy nasze plany dla waszych ludzi i dajemy ka¿demu okazjê , aby przygotowaÌ siebie na te sejsmiczne wydarzenia. , Ka¿demu bez wyj¹tków damy okazjê , abym przemieœciÌ siê do tego co nazywamy bezpiecznymi strefami. Te bezpieczne strefy bêd¹ rozrzucone dooko³a waszej planety i one bêd¹ dostêpne przez technologiczne œrodki, które ujawnimy wam we w³aœciwym czasie. Po pierwsze w tych bezpiecznych strefach bêdziesz bezpieczny od szkód, gdy wasza planeta zrestrukturyzuje siebie do jej nowego pocz¹tku jako 5-cio wymiarowego œwiata. Kiedy te wydarzenia przemin¹ i wasza planeta podniesie jej czêstotliwoœÌ, bêdziecie wolni, aby zostawiÌ te bezpieczne strefy i spostrzec wasz nowy dom w wy¿szych królestwach. Bêdzie mnóstwo zawiadomieù i czasu danego ka¿demu z was, aby przemieœciÌ siê do tych bezpiecznych stref i bêd¹ w³aœciwe wygodne domy dostêpne dla was wszystkich, którzy bêd¹ dostarczeni przez wysoko rozwiniête technologie, którymi przyszliœmy podzieliÌ siê zwami. Te obszary bêd¹ bezpiecznymi przystaniami dla was i waszej rodziny i ¿adna szkoda nie przyjdzie do was o ile pozostaniecie w granicach (stref) podczas tych sejsmicznych wstrz¹sów.
Fajne! Chodzi o energiĂŞ czy programowanie ÂświadomoÂści, a moÂże coÂś jeszcze?
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
janusz
Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
|
« Odpowiedz #473 : Marzec 29, 2012, 22:55:48 » |
|
Pracujemy nad dostosowaniem waszych pĂłl energetycznych Ukochani! Wielu z was czuje sennoœÌ wczesnym wieczorem i nie macie innego wyjÂścia jak poÂłoÂżyĂŚ siĂŞ do ³ó¿ek, tak dominujÂące jest to uczucie. Pracujemy obecnie nad dostosowaniem waszych pĂłl energetycznych i najÂłatwiej jest nam to robiĂŚ, gdy wasze fizyczne ciaÂła pogr¹¿one sÂą w g³êbokim Âśnie. JeÂśli odczuwacie wspomniane symptomy, wiedzcie, Âże wÂłaÂśnie nadeszÂła wasza kolej – jesteÂście dostrajani i korygowani. KaÂżdy, bez wyjÂątku czÂłonek naszej Rodziny ÂŚwiatÂła jest poddawany takiej osobistej opiece po to, by przyspieszyĂŚ proces transformacji. Przez odÂżywienie i zrozumienie tego, co siĂŞ z wami dzieje – nie bĂŞdziecie uwaÂżali siĂŞ za leniwych czy opieszaÂłych, po prostu przyjmiecie to jako czêœÌ procesu, zaakceptujecie i pozwolicie na to. NiektĂłrzy z was czujÂą dyskomfort w waszych ciaÂłach w ciÂągu dnia – to rĂłwnieÂż minie. SÂłuchajcie sygna³ów jakie otrzymujecie i odpoczywajcie, gdy macie takÂą potrzebĂŞ. DziaÂłajcie, gdy jesteÂście rzeÂścy, pozostajÂąc w pozytywnym, wzniesionym stanie umysÂłu tak czĂŞsto jak to tylko moÂżliwe. Gdy przychodzÂą wam do gÂłowy negatywne myÂśli, od razu przekierujcie je na pozytywny tor. W ten sposĂłb stajecie siĂŞ mistrzami waszego procesu myÂślenia. Wasza czakra serca otwiera siĂŞ szerzej, co moÂże powodowaĂŚ palpitacje. JeÂśli tak siĂŞ dzieje, odpocznijcie, zrelaksujcie siĂŞ i poczekajcie, aÂż to minie. MogÂą siĂŞ zdarzaĂŚ bĂłle niewiadomego pochodzenia w ró¿nych czĂŞÂściach waszych ciaÂł – jest to oznaka dostrojenia i przystosowania, jakie siĂŞ wÂłaÂśnie odbywa. To jest czas przyzwalania na to co przychodzi, w miejsce stawiania oporu. Taki opĂłr czĂŞsto bierze siĂŞ z faktu, Âże Âżywicie uprzedzenia albo robicie zaÂłoÂżenia jak ma wyglÂądaĂŚ proces Wzniesienia. Wiele rzeczy moÂże byĂŚ zawieszonych w czasie, gdy to wszystko siĂŞ odbywa. Wiedzcie jednak, Âże wszystkie one powrĂłcÂą, gdy nadejdzie odpowiednia pora i potoczÂą siĂŞ gÂładko, z wdziĂŞkiem oraz lekkoÂściÂą. ZauwaÂżyliÂście pewnie, Âże wasze osobiste interakcje z ludÂźmi przechodzÂą pozytywnÂą przemianĂŞ. Wielu ludzi wyraÂża swoje wewnĂŞtrzne uczucia i myÂśli bardziej otwarcie i jest to dobry krok w kierunku Âświadomej jednoÂści. Kiedy moÂżemy zaakceptowaĂŚ siebie nawzajem bez krytyki i osÂądzania, otwierajÂą siĂŞ przed nami drzwi do g³êbszego zrozumienia i peÂłniejszej komunikacji. To sprzyja zaufaniu – tylko prawdziwi ludzie pozbawieni masek mogÂą ÂświeciĂŚ swoim ÂŚwiatÂłem dla ÂŚwiata. BÂądÂźcie dumni z tego kim jesteÂście. W caÂłym WszechÂświecie nie ma nikogo, kto byÂłby taki sam jak wy. JesteÂście unikalni i stanowicie integralnÂą czêœÌ caÂłoÂści. CaÂłoœÌ nie byÂłaby caÂłoÂściÂą bez was, w tym czasie. Jak najczĂŞÂściej praktykujcie utrzymywanie myÂśli wypeÂłnionych miÂłoÂściÂą i bÂłogosÂławieĂąstwem – to pomoÂże zakotwiczyĂŚ waszÂą ÂŚwiadomoœÌ ChrystusowÂą. UtoÂżsamiajcie siĂŞ z atrybutami waszego WyÂższego Ja, uhonorujcie je i pozwĂłlcie mu siĂŞ zamanifestowaĂŚ. JesteÂście tam, gdzie sÂą wasze myÂśli. Czasy wymagajÂą stosownej pilnoÂści i kaÂżdy z was ma w niej udziaÂł. Nasze serca wypeÂłnia MiÂłoœÌ, gdy widzimy jak z dnia na dzieĂą uczciwie idziecie naprzĂłd, Drodzy Moi. Wiedzcie, Âże otacza was wasza Rodzina ÂŚwiatÂła i Âże idziemy razem z wami. Do nastĂŞpnego tygodnia. Jestem Hilarion http://krystal28.wordpress.com/2012/03/28/pracujemy-nad-dostosowaniem-waszych-pol-energetycznych/
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #474 : Marzec 30, 2012, 08:53:45 » |
|
blueray21 chodzi mo¿e o to samo, co zrobiono Indianom Am. P³n. Zapêdzenie do zagród. Ale nie na si³ê, tylko w strachu przed zagro¿eniem p³yn¹cym od Planety. Rzekomo. Mamy siê sami odgrodziÌ. No niby bezpieczni tam bêdziemy, ale za to zdani na ³askê i nie³askê stra¿ników stref i nie wiadomo czy jakieœ dodatkowe warunki siê nie pojawi¹ - chipowanie, skanowanie DNA, jedzenie jako nagroda ... no nie wiem co jeszcze. A co z nasz¹ Planet¹ ? Co z ca³ym ¿yciem na niej ? Czemu ono nie mia³oby byÌ chronione ? Ono jest chronione przez samo siebe. Nie nast¹pi¹ ¿adne kataklizmy i odwrotnie - ten co siê da zapêdziÌ do zagrody , na farmê lushu , bêdzie tam eksploatowany i w dodatku sam na to pozwoli z uœmiechem na ustach. To ju¿ raz by³o zrobione , wieki temu i trwa do dzisiaj. Wtedy, gdy zaimplementowano cz³owiekowi wirusa to¿samoœci. Zobacz to. Pozwalasz istnieÌ obok siebie wielu koncepcjom, niektóre z nich zwalczasz, inne popierasz, jeszcze inne s¹ Ci obojêtne, ale ka¿da koncepcja rzeczywistoœci jest wytworem jakiejœ to¿samoœci i to bierzemy za oczywist¹ oczywistoœÌ, nikt tego nie neguje. Dopiero kiedy zostanie zanegowane JA - wtedy bez wzglêdu na pogl¹dy ka¿dy KTOŒ, rzuca kamieniami , argumentuje, albo wspó³czuje .. no bo jak to ? Ciebie nie ma ? Oj biedny Ty biedny, zmanipulowany.. ach to przeciwko Bogu, ach to g³upota, ach to odmó¿d¿enie ,ach to manipulacja, ach to przecie¿ nowa koncepcja. Oburzenie wspierane jest przez wewnêtrzny sprzeciw. Wszystko a¿ siê gotuje, emocje wy³a¿¹ i pluj¹ .... Sk¹d to siê wszystko bierze Neo ? Wiesz, to w³aœnie s¹ te kraty. Zosta³y dotkniête. I parz¹. W³aœnie rozpozna³eœ granice zagrody. Gratulacje Neo
|
|
|
|
|
|
|
|