Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 23:02:13

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 80 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Inni o energii.  (Przeczytany 830377 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
east
Gość
« Odpowiedz #450 : Marzec 25, 2012, 22:14:08 »

Ludzki fizyczny poziom oddaje tylko 10% z waszej ekspresji. Jest teÂż ogromne 90% waszej wielo – wymiarowej ekspresji, gdzie wykonujecie wiĂŞkszoœÌ waszej "prawdziwej” pracy … obszar, ktĂłrego jesteÂście caÂłkowicie nieÂświadomi na waszym Âświadomym poziomie. Zawsze pamiĂŞtajcie, Âże ofiarowaliÂście siĂŞ byĂŚ ziemskÂą bazÂą reprezentantĂłw flot Konfederacji.

No proszĂŞ i tu teÂż siĂŞ wkrada programowanie.
Zawsze pamiêtaj, ¿e ofiarowa³eœ siê byÌ ziemsk¹ baz¹ Mrugniêcie... - to ma byÌ bezstronnoœÌ ?

Wszystkie przekazy, jak jeden , oprócz ró¿nych niuansów, przekonuj¹ jaki to jesteœ Wa¿ny . Ty siê ofiarowa³eœ, choÌ Twoje 10% nie wie co wyczynia Twoje 90%. Mrugniêcie

O i mamy pozdrowienia od NajwaÂżniejszego :
w Âświetle Naszego NajwyÂższego, Najbardziej Promiennego Jedynego, Adonai
Miooodzio.

Weryfikacja jest tak na prawdĂŞ prosta. Rozpoznanie JA.
Bo od tych bytĂłw to tÂłoczno i duszno siĂŞ zaczyna robiĂŚ MrugniĂŞcie
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #451 : Marzec 26, 2012, 05:28:24 »

BÂłogosÂławieĂąstwa w Âświetle Naszego NajwyÂższego, Najbardziej Promiennego Jedynego, Adonai

Opublikowano 24.03.3012 na :
http://2012indyinfo.com/2012/03/24/will-there-be-a-mass-physical-landing-of-extraterrestrials-ashtar-command-spiritual-community-network/

@Kiara ma duÂżo racji z tymi kos./ziemskimi manipulantami,-
no bo, kim moÂże byĂŚ byt/istota tytuÂłujÂąca siĂŞ w ten sposĂłb  CoÂś
a takich jest rzeczywiœcie bez liku i mno¿¹ siê w ostatnim czasie jak króliki w kapeluszu,-
co nie oznacza, Âże wszystko to co w przekazach musi byĂŚ faÂłszywe i w zÂłej intencji, ale trzeba uwaÂżaĂŚ/maÂły dystans.

PS. no to teraz Ja- pozdrawiam w mocy tego wiosennego poranka na nie/ÂświĂŞtej planecie ziemia MrugniĂŞcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #452 : Marzec 26, 2012, 08:03:01 »

Taka sobie wymiana informacji JĂŞzyk

Witaj !

Po ostatnim kontakcie, byÂłem trochĂŞ zmieszany. Czy taki kontakt jest moÂżliwy dla kaÂżdego ?

PostanowiÂłem zadaĂŚ takie pytanie i jak to wszystko mam rozumieĂŚ ?

WyciszyÂłem ciaÂło i myÂśli. SkoncentrowaÂłem siĂŞ na "Rdzeniu" i poczuÂłem lekkie mrowienie. Znak,Âże mam "kontakt myÂślowy" i mogĂŞ pytaĂŚ.

NapisaÂłem pytanie :

Jak mam ten kontakt traktowaĂŚ i z czym mam do czynienia ? Z OsobÂą, IstotÂą ?

JuÂż kiedyÂś o to pytaÂłeÂś. Nie jest to ani osoba ani tym bardziej Istota.

To PrzestrzeĂą - ZbiĂłr wszystkich myÂśli i dziaÂłaĂą CzÂłowieka od momentu wejÂścia MyÂśli do szeregu form.

Zadajesz pytania po "staremu".

Nauczono was szukaĂŚ przewodnika.

To jest powiĂŞkszajÂąca siĂŞ stale przestrzeĂą, ktĂłra w momencie "przewagi"-"pochÂłania StarÂą".

PrzestrzeĂą - to rdzeĂą, konstrukcja energetyczna , ktĂłra zmienia siĂŞ w zaleÂżnoÂści od potrzeb CaÂłoÂści.

Mam rozumieĂŚ,Âże tam znajdujÂą siĂŞ wszelkie myÂśli, nawet te , ktĂłre uwaÂżamy za zÂłe ?

Zostaw podziaÂły, wszystko byÂło potrzebne dla rozwoju ÂŚwiadomoÂści Ludzkiej.

ZbiĂłr ten , to KsiĂŞga ÂŻywota WszechÂświata !

Zawiera wiĂŞc wszystkie myÂśli, zamierzenia i doÂświadczenia poszczegĂłlnych jednostek ludzkich.

TrochĂŞ nie ÂłapiĂŞ ! To zÂłe czyny rĂłwnieÂż sÂą tam "zapisane"? Nie bĂŞdzie to kopalnia wiedzy dla tych co kombinowali i nadal kombinujÂą ?

Zapominasz o tym, Âże obecnie nastĂŞpuje zmiana "konstrukcji" energetycznej wszelkich form.

Obserwuj SÂłoĂące i jego zachowanie.

WyciÂągaj wnioski.

To samo dzieje siĂŞ z ciaÂłami ludzkimi, choĂŚ tego nie widzÂą. Z ZiemiÂą to samo.

Obraz zmian na S³oùcu jest doskona³¹ informacj¹, co dzieje siê wszêdzie i w ka¿dym .

PrzecieÂż SÂłoĂące to takÂże "ciaÂło", podobnie jak kaÂżda planeta .

Inne formy, inne funkcje ale wspĂłlnie pracujÂą dla CaÂłoÂści.

Za du¿o myœli k³êbi siê w mózgu. Nie wiem o co dalej mam pytaÌ. Zapytam jeszcze, czy ka¿dy mo¿e korzystaÌ z tej zbiornicy Wiedzy ?. Czy s¹ jakieœ pomocnicze œrodki ku temu , aby nawi¹zaÌ kontakt?

Znasz te Âśrodki.

To pe³na kontrola reakcji cia³a i myœli. W ciszy wejœÌ w rezonans z Rdzeniem.

ZastosowaĂŚ indywidualnie wyobraÂźniĂŞ i pytaĂŚ.

Odpowiedzi sÂą proste, czĂŞsto lakoniczne, po to aby je samemu uzupeÂłniaĂŚ i poszerzaĂŚ wÂłasne horyzonty myÂślowe.

A kontakt wyglÂąda tak, jakbyÂś sam siebie pytaÂł i sam sobie odpowiadaÂł i to jest prawda.

To przecieÂż kontakt z SobÂą ,przez Siebie !

To nic trudnego i kaÂżdy moÂże z tego korzystaĂŚ.

KoĂączĂŞ i dziĂŞkujĂŞ !

Komu dziĂŞkujesz ? Wszystkim ?

Przepraszam, wiem ,Âże Wszystkim !

Kiara
Gość
« Odpowiedz #453 : Marzec 26, 2012, 08:23:31 »

Pewnie tak .. przy kontakcie z sieciÂą energio informacyjnÂą , to nawet na pewno wÂłaÂśnie tak! OczywiÂście Âże nie przy kontakcie z EnergiÂą osobowoÂściowÂą absolutnie nie.
Wszystko zaleÂży kto z kim lub z czym  siĂŞ kontaktuje ( rdzeĂą - "centralny komputer" systemu) z nim tez moÂżna "pogadaĂŚ".
Energia osobowoÂściowa ( matryca nie wcielajÂąca siĂŞ) kto siĂŞga tej wibracji dyskutuje prawdziwie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #454 : Marzec 26, 2012, 08:38:02 »

..pytasz np.
Czy taki kontakt jest moÂżliwy dla kaÂżdego ?
i kontakt odpowiada,-
pytasz
Jak mam ten kontakt traktowaĂŚ i z czym mam do czynienia ? Z OsobÂą, IstotÂą ?
i kontakt znowu dopowiada i mĂłwi ci czym/kim jest,-
nikt nie jest w stanie oceniĂŚ nawet prawdziwoÂści odpowiedzi,-
ale jaki ma sens pytanie kogoÂś nieznanego kto np. dzwoni do nas na komĂłrkĂŞ- kim jest?,
tzn. jeÂśli nie chce siĂŞ przyznaĂŚ powie coÂś brzmiÂącego wiarygodnie, Âłatwego dla nas do "kupienia",-
co jak nadal zaznaczam, wÂątpliwoÂści nie oznaczajÂą z gĂłry faÂłszu. UÂśmiech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Gość
« Odpowiedz #455 : Marzec 26, 2012, 10:14:34 »

@PrzebiÂśnieg

Zadajesz pytania po "staremu".

Nauczono was szukaĂŚ przewodnika.

DokÂładnie. Gdyby kontakt byÂł jakimÂś botem, to odpowiadaÂłby konkretnie na pytanie , przykÂładowo : kim jesteÂś? , odp: jestem wielkim Jedi .
Tymczasem kontakt wskazuje poza coÂś osobowego. Nauczono nas szukaĂŚ przewodnikĂłw. To prawda. W samym pytaniu o to KIM jest ktoÂś, zawiera siĂŞ odpowiedÂź, Âże doszukujesz siĂŞ kogoÂś. Tutaj kontakt neguje przewodnictwo jako takie.
Dlatego ten kontakt wydaje siĂŞ wiarygodny.

To jest powiĂŞkszajÂąca siĂŞ stale przestrzeĂą, ktĂłra w momencie "przewagi"-"pochÂłania StarÂą".
bardzo obrazowo.
PrzestrzeĂą - to rdzeĂą, konstrukcja energetyczna , ktĂłra zmienia siĂŞ w zaleÂżnoÂści od potrzeb CaÂłoÂści\(..)ZbiĂłr ten , to KsiĂŞga ÂŻywota WszechÂświata ! A kontakt wyglÂąda tak, jakbyÂś sam siebie pytaÂł i sam sobie odpowiadaÂł i to jest prawda

WyglÂąda  tak, jakbyÂś sam siebie pytaÂł,  bo dostosowuje siĂŞ do pytajÂącego, a wÂłaÂściwie rĂłwnieÂż nim jest.

To przecieÂż kontakt z SobÂą ,przez Siebie !

Inaczej  - z kaÂżdym wydzielonym fragmentem caÂłoÂści.

KoĂączĂŞ i dziĂŞkujĂŞ !
Komu dziĂŞkujesz ? Wszystkim ?
Przepraszam, wiem ,Âże Wszystkim !
Tu zachodzi ci¹g³a ewolucja , ruch, zmiana , przemieszczanie siê form ku nowym przestrzeniom bo ta ca³oœÌ to tylko
Inne formy, inne funkcje ale wspĂłlnie pracujÂą
Ten przekaz rezonuje ze "mnÂą" Chichot

Jak bêdziesz mia³ jeszcze raz kontakt , Przebiœniegu , to zapytaj proszê o trwa³oœÌ w³asnej to¿samoœci "ja" Mrugniêcie
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #456 : Marzec 26, 2012, 12:19:39 »

Je¿eli tzw materia bêdzie rozrzedzona wiêc trwa³oœÌ w³asnej to¿samoœci bêdzie postrzegana inaczej bo ka¿dy kto bêdzie œwiadom tego kim jest nie bêdzie utorzsamia³ siê ze swoim cia³em fizycznym Mrugniêcie
east
Gość
« Odpowiedz #457 : Marzec 26, 2012, 13:56:48 »

StworzyliÂśmy urzÂądzenia do wnikania w materiĂŞ. SprawdziliÂśmy, co jest podstawowÂą "kuleczkÂą" materii, co nadaje masĂŞ , co sprawia ,Âże jest raczej coÂś niÂż nic. I co znaleÂźliÂśmy ? NIC. Nie ma nic takiego. Postrzegamy zatem materiĂŞ gĂŞstÂą zbudowanÂą z ... niczego. Z wibrujÂącego NIC.

JuÂż wiemy, Âże to co widaĂŚ i co sÂłychaĂŚ to tylko zapĂŞtlone,wirujÂące  fale nakÂładajÂące siĂŞ na siebie, po³¹czone albo rozdzielne w przeró¿nych, miliardach miliardach konfiguracji.
Ró¿norodnoœÌ powsta³ych form zosta³a nazwana przez coœ, co równie¿ powsta³o jako wynik szczególnego na³o¿enia siê fal - fal myœli, myœlokszta³tów. Program JA.
Nie widaĂŚ tego JA, jest utoÂżsamienie formy z nim.

@PrzebiÂśnieg
kaÂżdy kto bĂŞdzie Âświadom tego kim jest nie bĂŞdzie utorzsamiaÂł siĂŞ ze swoim ciaÂłem fizycznym

Nie bĂŞdzie z fizycznym ale z czymÂś bĂŞdzie. Jestem duchem. Jestem wyÂższym ja. Jestem anioÂłem. Jestem komandosem. Jestem stwĂłrcÂą.Jestem zarzÂądcÂą Centrali. Jestem Rdzeniem.

Zawsze jestem , jestem , jestem.....  Czy moÂżna byĂŚ Âświadom czegoÂś ? czy to raczej ÂświadomoœÌ jest a w niej wszystko, ³¹cznie z tym co myÂśli, Âże myÂśl myÂśli MrugniĂŞcie ?

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #458 : Marzec 26, 2012, 14:04:50 »

..myÂśl, myÂśli- czyli stwarza sama siebie tym co myÂśli,-
jak dziwnie by to nie brzmiaÂło- tak moÂże byĂŚ.
byĂŚ poza swoim Ja, juÂż spokojnym i z boku obserwowaĂŚ "swoje myÂśli jak pÂłonÂące chmury przesuwajÂące siĂŞ po niebie",-
to moÂże byĂŚ zero dodatnie,-
uÂżywajÂąc jĂŞzyka L.W. DuÂży uÂśmiech
..niech siĂŞ myÂśli bijÂą same ze sobÂą DuÂży uÂśmiech, a Ja sobiĂŞ popatrzĂŞ.

PS. chyba juÂż wiem dlaczego w angliku Ja/I zawsze piszemy z duÂżej litery. MrugniĂŞcie

east
Gość
« Odpowiedz #459 : Marzec 26, 2012, 14:31:25 »

byĂŚ poza swoim Ja, juÂż spokojnym i z boku obserwowaĂŚ "swoje myÂśli jak pÂłonÂące chmury przesuwajÂące siĂŞ po niebie",-
Rozpoznanie jest blisko .. A kto patrzy z boku ? JeÂśli to nie JA .. jeÂśli  nie "ktoÂś" lub "coÂś" ? Co obserwuje, a nie myÂśli bijÂących siĂŞ myÂśli ....
?
Linda
Gość
« Odpowiedz #460 : Marzec 27, 2012, 07:55:00 »

UÂśmiech

Cytat: songo
to moÂże byĂŚ zero dodatnie,-

UwaÂżam ,Âże myÂśl nie stwarza sama siebie...Jest zlepkiem tysiÂąca informacji dostajÂących siĂŞ do naszej podÂświadomoÂści w sposĂłb nie zawsze Âświadomy. Pewne jest to ,Âże odbieramy tylko czĂŞÂśc sygna³ów z otoczenia  w sposĂłb Âświadomy. W kaÂżdej sekundzie naszego Âżycia bombardujÂą nas miliony informacji,ktĂłre nie maja zdolnoÂści odbijania siĂŞ od nas jak piÂłka. SÂą przyswajane i magazynowane w naszej podÂświadomoÂści.Upchane, skoncentrowane przechowywane w ogromnym Âścisku,  nagle nie  wytrzymujÂą tego zagĂŞszczenia i wydostajÂą siĂŞ w postaci myÂśli na zewnÂątrz, gdzie juÂż czeka na nie opiekuĂącza ÂświadomoœÌ by je troszeczkĂŞ obrobiĂŚ i rozebraĂŚ na czynniki pierwsze...Takie teorie pojawiajÂą siĂŞ w mojej gÂłowie zwykle wtedy gdy nie potrafiĂŞ sobie wytÂłumaczyĂŚ dlaczego akurat o tym pomyÂślaÂłam. Wyzerowanie ,punkt zero wedÂług mnie  to stan w ktĂłrym nic siĂŞ nie dzieje a wszystko jest moÂżliwe . To pas startowy do wszelkiego rodzaju kreacji...Dlatego czyœÌmy podÂświadomoœÌ tak czĂŞsto jak to jest moÂżliwe..ze starych programĂłw,z
tych wszystkich Âśmieci ,ktĂłre bez naszej wiedzy i pozwolenia i tak sie do naszej podÂświadomoÂści dostajÂą..A co tam zalega?  kaÂżdy moÂże sprawdziĂŚ ..obserwujÂąc swoje myÂśli... Chichot
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #461 : Marzec 27, 2012, 08:53:56 »

..chodziÂło mi o stan poza skafandrem, no a w Âśrodku nakÂładka ego i niezliczonych bodÂźcĂłw zew. zaciemnia obraz MrugniĂŞcie

east
Gość
« Odpowiedz #462 : Marzec 27, 2012, 09:16:15 »

@Linda
myÂśl nie stwarza sama siebie...Jest zlepkiem tysiÂąca informacji dostajÂących siĂŞ do naszej podÂświadomoÂści w sposĂłb nie zawsze Âświadomy.

Pochodzenie myÂśli to zagadka. CzĂŞÂściowo pochodzÂą z jakichÂś nadajnikĂłw, bo  na przykÂład te channelingi. JakiÂś byt nadaje myÂśli do gÂłowy odbiorcy. Zasada podobna co przy transmisji radiowej.

Ale z drugiej strony ... spojrzysz na coÂś albo wspomnisz coÂś i juÂż na temat tego czegoÂś/kogoÂś napÂływajÂą myÂśli. WywoÂływaczem myÂśli moÂże byĂŚ na przykÂład informacja obejrzana w TV, czy usÂłyszana w radio ,albo okÂładka czasopisma, czy nawet sÂłoneczny dzieĂą.

Tak waÂżne jest  postrzeganie rzeczywistoÂści , poniewaÂż sposĂłb w jaki to siĂŞ dzieje wywoÂłuje myÂśli z tym zwiÂązane, a te ostatecznie konstruujÂą to, co okreÂślamy jako "ja". Przy czym sam pierwotny akt postrzegania nie wymaga postrzegajÂącego, Po prostu jest postrzeganie.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #463 : Marzec 27, 2012, 09:32:20 »

..nasz mĂłzg jest Âłatwy do zmanipulowania,-
poniewa¿ nie widzi ¿adnej ró¿nicy w tym co na zewn¹trz i tym co sobie tylko wyobra¿a,-
takie mechaniczne/pÂłaskie postrzeganie..?

pytanie, czy jest rzeczywiœcie jakaœ ró¿nica, czy tylko Ja o tym decyduje..? Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2012, 09:52:38 wysłane przez songo1970 » Zapisane

Kiara
Gość
« Odpowiedz #464 : Marzec 27, 2012, 11:01:45 »

Nasz mózg mo¿na zmanipulowaÌ i to dosyÌ ³atwo , ale nasze uczucia nie! Czujemy to co czujemy w ka¿dym momencie ¿ycia i tym odczuciom powinniœmy zaufaÌ, uwierzyÌ im bardziej ni¿ propagowanym wzorcom zachowaù w przeró¿nych sytuacjach.
Owszem nie powinniÂśmy opieraĂŚ swoich  reakcji wy³¹cznie na uczuciach , bo po to Âżyjemy i doÂświadczamy by posi¹œÌ wiedzĂŞ , ktĂłra tworzy mÂądroœÌ. 
Tak , w³aœnie m¹droœÌ serca , to wiêcej ni¿ same uczucia i zdecydowanie wiêcej ni¿ tylko wiedza g³owy , zapis informacyjny.
Bowiem wĂłwczas wiemy , doÂświadczalnie staÂło siĂŞ to naszÂą wiedzÂą iÂż kochaĂŚ moÂżna kaÂżdego CzÂłowieka , naprawdĂŞ kaÂżdego , ale nie z kaÂżdym moÂżna i trzeba  spleœÌ swojÂą drogĂŞ Âżycia pomimo uczuĂŚ piĂŞknych dla niego.
Serce nie k³amie , uczuÌ nie mo¿na oszukaÌ ale wybory powinny byÌ dokonywane w oparciu o nasz¹ m¹droœÌ, która akceptuje , lub nie wiele wartoœci , które uznajemy za nasze dobro, a cudzym dobrem wcale one byÌ nie musz¹ i drogi ¿ycia wyznaczaÌ mu te¿ nie wyznaczaj¹.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #465 : Marzec 27, 2012, 11:05:13 »

..nasz mĂłzg jest Âłatwy do zmanipulowania,-
poniewa¿ nie widzi ¿adnej ró¿nicy w tym co na zewn¹trz i tym co sobie tylko wyobra¿a,-
takie mechaniczne/pÂłaskie postrzeganie..?

pytanie, czy jest rzeczywiœcie jakaœ ró¿nica, czy tylko Ja o tym decyduje..? Mrugniêcie
JA próbuje decydowaÌ o tym, co jest w³aœciwe, a co niew³aœciwe, mo¿liwe , czy niemo¿liwie. I to ono jest ³atwe do zmanipulowania dlatego, ¿e jest uwarunkowane . Jeœli siê uto¿samiasz z tym myœlicielem, z JA, które myœli myœli - kartezjaùskie "myœlê wiêc jestem" - to tym samym otwierasz drogê wszelkim manipulantom. Nawet, kiedy z czymœ walczysz ,to bierzesz udzia³ w grze jako pionek. Odpowiadasz Ty, bo to Ciebie zaczepi³o. Bo jest za co. Mówi¹c na przyk³ad "NIE DLA NWO" - jednoczeœnie budujesz to NWO , zasilasz, wskrzeszasz w ten czy inny sposób. Nie ma ró¿nicy czy jesteœ za czy przeciw, bo to coœ tak czy inaczej uznajesz. A z czym walczysz tym siê stajesz ... w chwili ,gdy to pokonasz.

Dopiero weryfikacja fizyczna tak na prawdĂŞ rozstrzyga co jest.
Sprawdzaj i weryfikuj tego weryfikanta "ja" UÂśmiech
 Budda juÂż o tym wspomniaÂł, abyÂś nie przyjmowaÂł niczego na wiarĂŞ. Nie wierz w ani jedno sÂłowo ,ktĂłre wypowiedziaÂł Mistrz zanim  tego wielokrotnie nie  sprawdzisz. To samo dotyczy "wÂłasnych" przekonaĂą. Podobnie z naukÂą. Odrzucanie , falsyfikowanie, wielokrotne sprawdzanie, eksperymenty i prĂłby "doczepienia siĂŞ" na wszystkie moÂżliwe sposoby ostatecznie pozostawiajÂą jakiÂś model PRAWDOPODOBNIE moÂżliwym. PĂłki ktoÂś znĂłw go nie obali lub ulepszy.
To i tak bêdzie tylko model ,bo wymyœlony choÌ zbudowany czêsto prac¹ zbiorow¹ ró¿nych, czêsto przeciwstawnych sobie JA. Pozostaje model, bez dopisku "mój".
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #466 : Marzec 27, 2012, 11:12:24 »

pomijaj¹c jak nie/prawdziwa jest ta w³aœnie rzeczywistoœÌ- to:

"NiepewnoœÌ pomiaru – parametr, zwiÂązany z wynikiem pomiaru, charakteryzujÂący rozrzut wynikĂłw, ktĂłre moÂżna w uzasadniony sposĂłb przypisaĂŚ wartoÂści mierzonej[1]. Charakteryzuje ona rozrzut wartoÂści (szerokoœÌ przedziaÂłu), wewnÂątrz ktĂłrego moÂżna z zadowalajÂącym prawdopodobieĂąstwem usytuowaĂŚ wartoœÌ wielkoÂści mierzonej. Z definicji niepewnoÂści pomiarowej wynika, Âże nie moÂże byĂŚ ona wyznaczona doskonale dokÂładnie. MoÂżna natomiast dokonaĂŚ jej oszacowania (np. statystycznej estymacji). ÂŻaden pomiar nie jest idealnie dokÂładny, czyli wszystkie pomiary sÂą zawsze obarczone jak¹œ niepewnoÂściÂą. Fakt ten nie wynika z niedoskonaÂłoÂści aparatury i zmys³ów obserwatora, ale jest nieod³¹cznÂą cechÂą kaÂżdego pomiaru.

Na niepewnoœÌ pomiaru sk³ada siê zazwyczaj wiele czynników. Ka¿dy z nich mo¿e mieÌ inny wp³yw na wartoœÌ niepewnoœci pomiaru."
http://pl.wikipedia.org/wiki/Niepewno%C5%9B%C4%87_pomiaru
i to niejako w uzupeÂłnieniu Rupert Sheldrake-a "Seven Experiments That Could Change The World"

Kiara
Gość
« Odpowiedz #467 : Marzec 27, 2012, 11:16:34 »

Rzec moÂżna iÂż wÂłaÂśnie TAK.... i to jest naprawdĂŞ juÂż blisko. Opisywany jest moment zamiany ciaÂła materialnego ( przez utworzenie MERKABA) w ciaÂło energetyczne. Ten "moment" ciemnoÂści to czas transformacji energii w kolejne ciaÂło materialne ale juÂż caÂłkowicie inne. doskonalsze , piĂŞkniejsze , mÂłodsze ale rĂłwnieÂż o duÂżo wiĂŞkszych moÂżliwoÂściach fizycznych i, duchowych i energetycznych. NaprawdĂŞ warto dokonaĂŚ tego "cudu" przemiany.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

27.03.2012 Pole Niczego. NORIAS ET TE AH´N

NORIAS ET TE AH‘N

Ukochani Ludzie,

Bracia i Siostry Pana.

Wiedzcie, Dni bĂŞdÂą coraz krĂłtsze i krĂłtsze
- aÂż DzieĂą siĂŞ skoĂączy i aÂż stanie siĂŞ bez koĂąca
czekanie na Nowy DzieĂą.

Duch ÂŚwiatĂłw, Duch Matki Ziemi,
zrobi WYDECH i to potrzebuje czasu,
aÂż przez ponowny WDECH powstanie Nowe ÂŻycie.
W czasie PrzejÂścia na krĂłtki czas powstaje „Pró¿nia”
i w tym „Polu Niczego” kaÂżdy bĂŞdzie odczuwaÂł to inaczej.

Na KoĂącu Transformacji, na koĂącu wszystkich przygotowaĂą
do tego PrzejÂścia, tworzy siĂŞ na krĂłtki czas Pole
ktĂłre nie jest ani peÂłne ÂŚwiatÂła ani naÂładowane CiemnoÂściÂą.
To jest „neutralne” Pole Magnetyczne
- nie naÂładowane ani pozytywnie ani negatywnie
i tak pozostanie na krĂłtki czas, ale ten czas
wyda siĂŞ Wam dÂługi, bardzo dÂługi.
Przede wszystkim dla tych ktĂłrzy nie wiedzieli co
zrobiĂŚ z dotychczasowymi Zmianami
lub wiedzieli tylko niewiele.

Jeszcze zanim ustabilizuje siĂŞ Nowa Energia i zakotwiczy,
zostanÂą przeciĂŞte Linie Energii do Starej RzeczywistoÂści Ziemi
i w PrzejÂściu do tego jest przez krĂłtki czas ciemno,
ca³kowita ciemnoœÌ, jeszcze zanim stanie siê Œwiat³o,
jasno i ÂświetliÂście.

Tu jest wskazane na to, bo jest to teraz konieczne
albowiem TEN DZIEÑ nast±pi w bezpo¶redniej przysz³o¶ci.

To Ja Jestem
AlfÂą i Omega magnetyzmu WszechÂświata

//*tÂłumaczÂąc dosÂłownie: „magnetycznÂą AlfÂą i OmegÂą WszechÂświata”//

NORIAS ET TE AH’N

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/03/27/27-03-2012-pole-niczego-norias-et-te-a
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2012, 11:20:42 wysłane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #468 : Marzec 27, 2012, 12:36:59 »

..czyli jednak 21 XII, 12:12-Przesilenie zimowe, CET(UTC+1)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przesilenie_letnie
ksiĂŞÂżniczka Japonii miaÂłaby racjĂŞ:
Wiedzcie, Dni bĂŞdÂą coraz krĂłtsze i krĂłtsze
- aÂż DzieĂą siĂŞ skoĂączy i aÂż stanie siĂŞ bez koĂąca
czekanie na Nowy DzieĂą.
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2012, 12:37:16 wysłane przez songo1970 » Zapisane

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #469 : Marzec 27, 2012, 20:25:55 »

Hm coraz wiĂŞcej siĂŞ mĂłwi o zanikaniu pola magnetycznego sÂłoĂąca Cool
Nawet na You Tube oglÂądaÂłem nie tak dawno filmik o tym zjawisku jak go znajdĂŞ to wyÂślĂŞ linka ZÂły
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #470 : Marzec 29, 2012, 06:39:55 »

a moÂże jeszcze coÂś od Federacji..MrugniĂŞcie

Wanderer of the Skies - March 25, 2012

Pozdrowienia od Federacji:

Zacznijmy od tego Âże Wasz Âświat bĂŞdzie niedÂługo przechodziÂł zmiany, ktĂłre zrĂłwnajÂą go z procesem Wzniesienia. Gaia wysÂłaÂła wiadomoœÌ do StwĂłrcy Âże jest juÂż gotowa. Ona i my wszyscy, niecierpliwie oczekujemy odpowiedzi. To niemaÂła sprawa. MoÂżliwe Âże odpowiedziÂą od StwĂłrcy bĂŞdzie „zielone ÂświatÂło”, ktĂłre pozwoli nam ruszyĂŚ dalej z ujawnieniem. Tak wiĂŞc, nasze serca zwrĂłcone sÂą ku StwĂłrcy w momencie w ktĂłrym czekamy na sÂłowa jak i kiedy postĂŞpowaĂŚ.

WiadomoœÌ od Gai jest jej potwierdzeniem Âże jest przygotowana na nastĂŞpny krok i Âże chce iœÌ dalej. Jest rĂłwnieÂż jej „ocenÂą” iÂż wszystkie istoty ktĂłre z siebie utrzymuje sÂą rozsÂądnie przygotowane do nastĂŞpnej fazy. Ta ocena jest bardzo waÂżna, poniewaÂż bez niej Kreator nie rozwaÂżaÂł by tej opcji jako wykonalnÂą. Tak wiĂŞc, przenieÂśliÂśmy siĂŞ wspĂłlnie do bardzo waÂżnego etapu procesu, tego ktĂłry przysparza nam bez liku ekscytacji oraz moÂżliwoÂści.

NastÂąpiÂło odwrĂłcenie siĂŞ wielu z tych, ktĂłrzy widzieli przeciÂąganie siĂŞ tego procesu i uÂżyli tego jako dowodu, Âże to nigdy nie miaÂło nastÂąpiĂŚ. Wraz z odpowiedziÂą Kreatora to siĂŞ zmieni i jesteÂśmy rozsÂądnie podekscytowani wiarÂą, Âże ten czas nadszedÂł. Z federacji do wszystkich systemĂłw w kosmosie zostaÂło wysÂłane woÂłanie i obecnie nawet wiĂŞksza liczba odwiedzajÂących zmierza w tÂą stronĂŞ by byĂŚ Âświadkami nastĂŞpnej fazy aktywnoÂści. W tej kwestii moÂżecie oczekiwaĂŚ kolejnej „Norweskiej Spirali”[1] jako Âże wiĂŞcej wymiarowych bytĂłw bĂŞdzie przybywaÂło w najbliÂższych tygodniach.

W nadchodzÂących dniach i tygodniach zaplanowanych jest wiele ekscytujÂących rzeczy. W miarĂŞ jak postĂŞpujÂą zmiany w waszym Âświatowym rzÂądzie i mediach, ze szczegĂłlnym naciskiem na instytucje finansowe, bĂŞdziecie obserwowali wiĂŞcej i wiĂŞcej chĂŞci do otwartego dyskutowania tego, co dotÂąd byÂło 800 funtowym gorylem w salonie[2]. BĂŞdziecie sÂłyszeli oÂświadczenia w mediach w ktĂłrych politycy zacznÂą otwarcie mĂłwiĂŚ o Illuminati i ich roli w waszym Âświecie, oraz o tym co musi zostaĂŚ zrobione by odzyskaĂŚ Âświat dla waszych ludzi.

Nowym „odkryciem” czekajÂącym na ujawnienie masom jest odkrycie dotyczÂące najg³êbszej jak dotÂąd znalezionej podziemnej jaskini, a mianowicie wyciek informacji dotyczÂących drzwi do Âświata zawierajÂącego byty ktĂłre wy nazywacie Agarthanami. Przygotuje to w razie potrzeby scenĂŞ pod przyszÂłe wieÂści dotyczÂące tych bytĂłw i ich roli tutaj.

PamiĂŞtajcie Âże w miarĂŞ jak te sprawy posuwajÂą siĂŞ naprzĂłd, robiÂą to z konkretnej kolejnoÂści i z konkretnej przyczyny, ktĂłra jest po³¹czona z duÂżo wiĂŞkszym planem, ktĂłrego nie moÂżemy Wam na razie wyjawiĂŚ. Ale w miarĂŞ jak fragmenty bĂŞdÂą wpasowywaÂły siĂŞ w swoje miejsca, bĂŞdÂą samo-wykonawcze. I kiedy domino zacznie siĂŞ przewracaĂŚ, bĂŞdzie siĂŞ przewracaÂło szybko i bez wÂątpliwoÂści po waszej stronie. Nie bĂŞdzie wtedy Âżadnego zgadywania, Âżadnych wÂątpliwoÂści.

UspokĂłjcie swĂłj umysÂł byÂśmy mogli mĂłwiĂŚ do was. OtwĂłrzcie swoje serca, byÂśmy mogli siĂŞ wzajemnie sÂłyszeĂŚ. PozostaĂącie w chwili i pozostaĂącie odwaÂżni w waszym woÂłaniu. JesteÂśmy z Wami i jesteÂśmy Wami.

ZostaĂącie w Pokoju.

[1] http://www.youtube.com/watch?v=iIg5eczY5Ms
 [2] CoÂś oczywistego, ciĂŞÂżkiego do zignorowania, ale ignorowanego mimo to z ró¿nych przyczyn. Absurdalna sytuacja w ktĂłrej ktoÂś udaje Âże nie zauwaÂża ogromnego zwierzĂŞcia w salonie.

TÂłumaczenie: MichaÂł
http://galacticchannelings.com/polski/wanderer25-03-12.html

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #471 : Marzec 29, 2012, 18:47:24 »

Posty dotyczÂące planet wydzieliÂłem jako niezaleÂżny wÂątek: ÂŚwiadome planety >>

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #472 : Marzec 29, 2012, 21:24:32 »

CzyÂżby Enki wrĂłciÂł ze swoimi katastrofami w innym wydaniu?

Poni¿ej zamieszczê fragment œwie¿ego przekazu, ca³oœci nie chce mi siê t³umaczyÌ - za kilka dni zrobi¹ to inni i zainteresowani poczytaj¹ ca³oœÌ.
Jeœli o to chodzi to GFŒ chyba w³aœnie idzie na ca³oœÌ! Chyba brakuje luszu i ogrzewaj¹ stare sposoby, zreszt¹ poczytajcie:

WiadomoœÌ od Sztabu Ashtar
28 marca 2012
Channeler: Greg Giles

Chcielibyœmy zrewidowaÌ historiê tutaj i to jest cel naszej misji. By³y wydarzenia w waszej przesz³oœci, które widzia³y niszczenie ca³ych kontynentów i miliony ¿yÌ ponios³y klêskê w tej katastrofie. To jest nasz zamiar, aby powtórzyÌ to wydarzenie, ale ten raz ¿yczymy sobie osi¹gn¹Ì inny rezultat. To jest podstawa dla naszej obecnoœci tutaj w waszym œwiecie i, gdy poruszamy siê naprzód wiêcej tego co zamierzamy zrobiÌ bêdzie wam ujawnione. Poniewa¿ wiêcej informacji bêdziemy dzieliÌ z wami, równie¿ zrozumiecie lepiej wasze powody bycia tutaj.

DuÂżo Âżycia zginĂŞÂło kiedy wasza planeta doÂświadczyÂła wielkiej sejsmicznej dziaÂłalnoÂści i wasze oceany staÂły siĂŞ gĂłrami wody gnajÂącej przez kontynenty. Co zamierzamy zrobiĂŚ, to  jest przygotowaĂŚ waszÂą planetĂŞ i waszych ludzi na wydarzenia w tym czasie  i oszczĂŞdziĂŚ tak wiele ÂżyĂŚ jak tylko moÂżliwe od tych konsekwencji. Mamy plan i mamy bardziej wysoko rozwiniĂŞte technologie niÂż to co posiadacie dzisiaj tutaj w waszym Âświecie i podzielimy siĂŞ tymi technologiami z wami, aby lepiej przygotowaĂŚ was w tym czasie do tej sejsmicznej dziaÂłalnoÂści, ktĂłra znĂłw wywoÂła podnoszenie siĂŞ poziomĂłw mĂłrz. Nie ma Âżadnego powodu, aby panikowaĂŚ albo byĂŚ przestraszonymi. Zamiast tego jest czas, aby pozostaĂŚ wywaÂżonymi, spokojnymi i odwaÂżnymi, gdy razem bĂŞdziemy pracowali, aby przygotowaĂŚ wasz Âświat na te ewentualnoÂści. W czasie, ujawnimy nasze plany dla waszych ludzi i dajemy kaÂżdemu okazjĂŞ , aby przygotowaĂŚ siebie na te sejsmiczne wydarzenia. , KaÂżdemu bez  wyjÂątkĂłw damy okazjĂŞ , abym przemieÂściĂŚ siĂŞ do tego co nazywamy bezpiecznymi strefami.

Te bezpieczne strefy bĂŞdÂą rozrzucone dookoÂła waszej planety i one bĂŞdÂą dostĂŞpne przez technologiczne Âśrodki, ktĂłre ujawnimy wam we wÂłaÂściwym czasie. Po pierwsze  w tych bezpiecznych strefach bĂŞdziesz bezpieczny od szkĂłd, gdy wasza planeta zrestrukturyzuje siebie do jej nowego poczÂątku jako 5-cio wymiarowego Âświata. Kiedy te wydarzenia przeminÂą i wasza planeta podniesie jej czĂŞstotliwoœÌ, bĂŞdziecie wolni, aby zostawiĂŚ te bezpieczne strefy i spostrzec wasz nowy dom w wyÂższych krĂłlestwach. BĂŞdzie mnĂłstwo zawiadomieĂą i czasu danego kaÂżdemu z was, aby przemieÂściĂŚ siĂŞ do tych bezpiecznych stref i bĂŞdÂą wÂłaÂściwe wygodne domy dostĂŞpne dla was wszystkich, ktĂłrzy bĂŞdÂą dostarczeni przez wysoko rozwiniĂŞte technologie, ktĂłrymi przyszliÂśmy podzieliĂŚ siĂŞ zwami. Te obszary bĂŞdÂą bezpiecznymi przystaniami dla was i waszej rodziny i Âżadna szkoda nie przyjdzie do was o ile pozostaniecie  w granicach (stref) podczas tych sejsmicznych wstrzÂąsĂłw.

Fajne! Chodzi o energiĂŞ czy programowanie ÂświadomoÂści, a moÂże coÂś jeszcze?

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
janusz

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 29

« Odpowiedz #473 : Marzec 29, 2012, 22:55:48 »

Pracujemy nad dostosowaniem waszych pĂłl energetycznych

Ukochani!
Wielu z was czuje sennoœÌ wczesnym wieczorem i nie macie innego wyjÂścia jak poÂłoÂżyĂŚ siĂŞ do ³ó¿ek, tak dominujÂące jest to uczucie.  Pracujemy obecnie nad dostosowaniem waszych pĂłl energetycznych i najÂłatwiej jest nam to robiĂŚ, gdy wasze fizyczne ciaÂła pogr¹¿one sÂą w g³êbokim Âśnie.  JeÂśli odczuwacie wspomniane symptomy, wiedzcie, Âże wÂłaÂśnie nadeszÂła wasza kolej – jesteÂście dostrajani i korygowani. KaÂżdy, bez wyjÂątku czÂłonek naszej Rodziny ÂŚwiatÂła jest poddawany takiej osobistej opiece po to, by przyspieszyĂŚ proces transformacji.

Przez odÂżywienie i zrozumienie tego, co siĂŞ z wami dzieje – nie bĂŞdziecie uwaÂżali siĂŞ za leniwych czy opieszaÂłych, po prostu przyjmiecie to jako czêœÌ procesu, zaakceptujecie i pozwolicie na to. NiektĂłrzy z was czujÂą dyskomfort w waszych ciaÂłach w ciÂągu dnia – to rĂłwnieÂż minie. SÂłuchajcie sygna³ów jakie otrzymujecie i odpoczywajcie, gdy macie takÂą potrzebĂŞ. DziaÂłajcie, gdy jesteÂście rzeÂścy, pozostajÂąc w pozytywnym, wzniesionym stanie umysÂłu tak czĂŞsto jak to tylko moÂżliwe. Gdy przychodzÂą wam do gÂłowy negatywne myÂśli, od razu przekierujcie je na pozytywny tor. W ten sposĂłb stajecie siĂŞ mistrzami waszego procesu
 myÂślenia.

Wasza czakra serca otwiera siĂŞ szerzej, co moÂże powodowaĂŚ palpitacje. JeÂśli tak siĂŞ dzieje, odpocznijcie, zrelaksujcie siĂŞ i poczekajcie, aÂż to minie. MogÂą siĂŞ zdarzaĂŚ bĂłle niewiadomego pochodzenia w ró¿nych czĂŞÂściach waszych ciaÂł – jest to oznaka dostrojenia i przystosowania, jakie siĂŞ wÂłaÂśnie odbywa. To jest czas przyzwalania na to co przychodzi, w miejsce stawiania oporu. Taki opĂłr czĂŞsto bierze siĂŞ z faktu, Âże Âżywicie uprzedzenia albo robicie zaÂłoÂżenia jak ma wyglÂądaĂŚ proces Wzniesienia. Wiele rzeczy moÂże byĂŚ zawieszonych w czasie, gdy to wszystko siĂŞ odbywa. Wiedzcie jednak, Âże wszystkie one powrĂłcÂą, gdy nadejdzie odpowiednia pora i potoczÂą siĂŞ gÂładko, z wdziĂŞkiem oraz lekkoÂściÂą.

ZauwaÂżyliÂście pewnie, Âże wasze osobiste interakcje z ludÂźmi  przechodzÂą pozytywnÂą przemianĂŞ. Wielu ludzi wyraÂża swoje wewnĂŞtrzne uczucia i myÂśli bardziej otwarcie i jest to dobry krok w kierunku Âświadomej jednoÂści. Kiedy moÂżemy zaakceptowaĂŚ siebie nawzajem bez krytyki i osÂądzania, otwierajÂą siĂŞ przed nami drzwi do g³êbszego zrozumienia i peÂłniejszej komunikacji. To sprzyja zaufaniu – tylko prawdziwi ludzie pozbawieni masek mogÂą ÂświeciĂŚ swoim ÂŚwiatÂłem dla ÂŚwiata.

BÂądÂźcie dumni z tego kim jesteÂście. W caÂłym WszechÂświecie nie ma nikogo, kto byÂłby taki sam jak wy. JesteÂście unikalni i stanowicie integralnÂą czêœÌ caÂłoÂści. CaÂłoœÌ nie byÂłaby caÂłoÂściÂą bez was, w tym czasie. Jak najczĂŞÂściej praktykujcie utrzymywanie myÂśli  wypeÂłnionych miÂłoÂściÂą i bÂłogosÂławieĂąstwem  – to pomoÂże zakotwiczyĂŚ waszÂą ÂŚwiadomoœÌ ChrystusowÂą. UtoÂżsamiajcie siĂŞ z atrybutami waszego WyÂższego Ja, uhonorujcie je i pozwĂłlcie mu siĂŞ zamanifestowaĂŚ. JesteÂście tam, gdzie sÂą wasze myÂśli. Czasy wymagajÂą stosownej pilnoÂści i kaÂżdy z was ma w niej udziaÂł. Nasze serca wypeÂłnia MiÂłoœÌ, gdy widzimy jak z dnia na dzieĂą uczciwie idziecie naprzĂłd, Drodzy Moi. Wiedzcie, Âże otacza was wasza Rodzina ÂŚwiatÂła i Âże idziemy razem z wami.

Do nastĂŞpnego tygodnia.
 Jestem Hilarion

http://krystal28.wordpress.com/2012/03/28/pracujemy-nad-dostosowaniem-waszych-pol-energetycznych/
east
Gość
« Odpowiedz #474 : Marzec 30, 2012, 08:53:45 »

blueray21 chodzi moÂże o to samo, co zrobiono Indianom Am. PÂłn.

Zapêdzenie do zagród. Ale nie na si³ê, tylko w strachu przed zagro¿eniem p³yn¹cym od Planety. Rzekomo.
Mamy siĂŞ sami odgrodziĂŚ. No niby bezpieczni tam bĂŞdziemy, ale za to zdani na ÂłaskĂŞ i nieÂłaskĂŞ straÂżnikĂłw stref i nie wiadomo czy jakieÂś dodatkowe warunki siĂŞ nie pojawiÂą - chipowanie, skanowanie DNA, jedzenie jako nagroda ... no nie wiem co jeszcze.

A co z naszÂą PlanetÂą ? Co z caÂłym Âżyciem na niej ? Czemu ono nie miaÂłoby byĂŚ chronione ? Ono jest chronione przez samo siebe. Nie nastÂąpiÂą Âżadne kataklizmy i odwrotnie - ten co siĂŞ da zapĂŞdziĂŚ do zagrody , na farmĂŞ lushu , bĂŞdzie tam eksploatowany i w dodatku sam na to pozwoli z uÂśmiechem na ustach.

To juÂż raz byÂło zrobione , wieki temu i trwa do dzisiaj. Wtedy, gdy zaimplementowano czÂłowiekowi wirusa toÂżsamoÂści. Zobacz to.

Pozwalasz istnieÌ obok siebie wielu koncepcjom, niektóre z nich zwalczasz, inne popierasz, jeszcze inne s¹ Ci obojêtne, ale ka¿da koncepcja rzeczywistoœci jest wytworem jakiejœ to¿samoœci i to bierzemy za oczywist¹ oczywistoœÌ, nikt tego nie neguje.

Dopiero kiedy zostanie zanegowane JA  - wtedy bez wzglĂŞdu na poglÂądy kaÂżdy KTOÂŚ, rzuca kamieniami , argumentuje, albo wspó³czuje .. no bo jak to ? Ciebie nie ma ? Oj biedny Ty biedny, zmanipulowany.. ach to przeciwko Bogu, ach to gÂłupota, ach to odmó¿dÂżenie ,ach to manipulacja, ach to przecieÂż nowa koncepcja. Oburzenie wspierane jest przez wewnĂŞtrzny sprzeciw. Wszystko aÂż siĂŞ gotuje, emocje wyÂła¿¹ i plujÂą ....

SkÂąd to siĂŞ wszystko bierze Neo ?
Wiesz, to wÂłaÂśnie sÂą te kraty. ZostaÂły dotkniĂŞte. I parzÂą. WÂłaÂśnie rozpoznaÂłeÂś granice zagrody. Gratulacje Neo Chichot
Strony: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: