Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:33:14

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 823461 razy)
0 u¿ytkowników i 87 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #525 : Kwiecieñ 22, 2012, 12:49:31 »

Tak siê nazywa jak kto¶ chce i potrafi nazwaæ. A chodzi o przej¶cie indywidualne do nowej przestrzeni Istnienia z nowymi wy¿szymi parametrami poznawania wiedzy przez nowy kombinezon do¶wiadczalny ( cia³o ¶wietliste). Jedni ju¿ inni pó¼niej nie wa¿ne ile i co gadaj± , wa¿ne co zrobili ile dobra w trakcie tego dzia³ania zaistnia³o.

Kiara U¶miech U¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #526 : Kwiecieñ 22, 2012, 13:17:38 »

Nie kazdy to cialo swietliste otrzyma, bo to jest wlasnie ten wyzszy poziom, i wg mojego szacunku na stan dzisiejszy bedzie to jakis 1% populacji. Czynienie dobra to tez temat rzeka.
W koncu rozerwane beda sztucznie utworzone struktury np. pojecie o rownosci, czyli demokracji. Wystarczy spojrzec jak to zafunkcjonowalo. Madrych nikt o zdanie nie pyta, ministrowie na wysokich stolkach, tudziez komisarze unijni debatuja. Minister oswiaty jest prawnikiem, minister zdrowia konczyl politechnike, lekarz jest sedzia i tak to sie narobilo.
Teraz bedzie inaczej, dla tych, ktorzy to zrozumieja.

Kiedys uslyszalam takie zdanie o ludziach niepelnosprawnych umyslowo, ze oni sa w duszy szczesliwsi od zdrowych normalos, daje do myslenia, to szczescie...
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #527 : Kwiecieñ 22, 2012, 20:59:36 »

Nikt nie otrzyma, oczywi¶cie wed³ug mojego szacunku;D Du¿y u¶miech
Znaczy co ,,cia³o ¶wietliste" - (nazwy s± ró¿ne czepia³ siê nie bêdê) ma byæ prezentem???
Od kogo je¿eli mo¿na zapytaæ bom ciekaw ogromnie?
Mo¿e i nie zasnê z tej ciekawo¶ci Jêzyk
Wy¿szy poziom Cool Du¿y u¶miech
Zawsze mi siê wydawa³o, ¿e ,,cia³o ¶wietliste" bêdzie efektem indywidualnego wysi³ku cz³owieka w³o¿onego w rozwój w³asnej ¶wiadomo¶ci.
Co za tym idzie, ka¿dy z nas jest twórc± w³asnej przestrzeni - cia³a tego ,,¶wietlistego" równie¿ Du¿y u¶miech
A tu bêc s± tacy co licz± ze je dostan±
Liczy³ dziad na cudzy obiad ... takie stare s³owiañskie przys³owie
Ka¿dy sobie rzepkê skrobie....takie stare s³owiañskie przys³owie
Ka¿dy kowalem swojego losu....takie stare s³owiañskie przys³owie
No ale hm chêtnie dowiem siê od kogo lub sk±d mo¿na otrzymaæ takie ¶wietliste cia³o Du¿y u¶miech
W górê serca chcia³o by siê rzec  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 22, 2012, 21:00:28 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #528 : Kwiecieñ 23, 2012, 01:18:13 »

Lato ma byæ gor±ce..... Du¿y u¶miech

Kiara U¶miech U¶miech

Krótki okres zamieszania, po którym nast±pi trwa³e szczê¶cie

by krystal28 in Archanio³ Micha³

.

.

Raduje nas gdy widzimy, ¿e ogólny wyd¼wiêk wiadomo¶ci, przekazywanych przez wszystkich naszych channelerów, znajduje szerokie zrozumienie po¶ród tych, którzy te wie¶ci czytaj±. Zastêpy anielskie, mistrzowie i bracia z gwiazd wszyscy przekazuj± wam te same podstawowe informacje i jak mo¿na siê by³o spodziewaæ, s± one ochoczo i ³apczywie przyjmowane.

Fakt ten, wraz szybkim podniesieniem waszych sygnatur wibracyjnych, przyspiesza datê waszego uwolnienia siê ze starego paradygmatu. Naprawdê niewiele wam zosta³o oczekiwania na to, by zmiany, które s± ju¿ w toku, zaczê³y byæ oczywiste dla ka¿dego. Wiele z tych rzeczy, które musz± siê wydarzyæ, zdarzy siê tak szybko, ¿e byæ mo¿e dostaniecie zawrotu g³owy. Mamy nadziejê, ¿e bêdzie to dla was czym¶ radosnym, a nie stresuj±cym. Tak wiele zale¿y od waszej zdolno¶ci utrzymania spokoju w gronie waszych przyjació³ i s±siadów. Entuzjazm i rado¶æ to zachowanie godne polecenia. To nieuniknione, ¿e strach mo¿e w¶ród wielu osób spowodowaæ problemy. Ale, jak wiecie, entuzjazm i rado¶æ s± zara¼liwe. Prosimy, okazujcie je swobodnie i ile tylko dusza zapragnie.

To samo dotyczy wszystkich spraw, które bêd± siê dzia³y tego lata. Otrzymacie w tym wiele wsparcia. Nieustanne transmisje bêd± wyja¶niaæ, co siê dzieje. Ale strach to narkotyk, który by³ dostarczany przez wiele tysi±cleci i dla niektórych prze³amanie tego nawyku mo¿e byæ trudne. Przynosimy ze sob± antidotum, którym jest mi³o¶æ i rado¶æ. Zalecamy wam szczodre dawki codziennie.

Ujrzycie krótki okres zamêtu, po którym nast±pi trwa³e szczê¶cie. Ci, którzy s± w stanie dobrze okre¶liæ swoje marzenia, bêd± zdumieni efektami swoich starañ. 
Macie te¿ powiedzenie, które ¶wietnie siê w tym przypadku stosuje: „Przyp³yw podnosi wszystkie ³odzie”. Taka jest wszak funkcja ¶wietlnych pracowników i tych, którzy wskazuj± drogê. Jak zwykle bêdziecie lamp±, która pali siê w k±cie. Teraz dalej wzmagajcie swoj± jasno¶æ, gdy¿ wkrótce wasze ¶wiat³o bêdzie potrzebne bardziej ni¿ kiedykolwiek.

Obejmujemy was sw± mi³o¶ci± i ochron±, jak zawsze, i nieustannie kibicujemy wam na tej drodze. We¼cie teraz mój miecz prawdy i u¿yjcie go z mi³o¶ci±, aby sprowadziæ ¶wiat³o w wasz ¶wiat. Do jutra, drodzy przyjaciele.

Micha³, przekaza³ Ron Head, 16 kwietnia 2012

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Przet³umaczy³a Wika
Podziel siê tym:

Share

http://krystal28.wordpress.com/
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #529 : Kwiecieñ 23, 2012, 09:24:45 »

To "swietliste cialo" to wg mnie oswiecenie - eureka! Nagle rozumiem o co w tym wszystkim chodzi, cos takiego. Przeciez na pierwszy rzut oka widac kto jest kto. 1 % moze mniej... tak to w przyblizeniu wyglada. To sa ci, ktorzy beda reprezentowac Ziemian, w spotkaniu.
Zawsze tak bylo zreszta.

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 23, 2012, 09:25:21 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #530 : Kwiecieñ 23, 2012, 09:58:37 »

Jak zwykle bêdziecie lamp±, która pali siê w k±cie. Teraz dalej wzmagajcie swoj± jasno¶æ, gdy¿ wkrótce wasze ¶wiat³o bêdzie potrzebne bardziej ni¿ kiedykolwiek.
To teraz ju¿ nie bateryjk±, a LAMP¡ ? hehehe .. Tak, tak , "jak zwykle" - to dobre okre¶lenie Mrugniêcie.
 Wasze "¶wietliste cia³a" s± IM potrzebne "bardziej ni¿ kiedykolwiek" Mrugniêcie Koñczy siê im w³a¶nie zasilanie definitywnie. Tak , jak nieraz wspomina³a Kiara - teraz ju¿ bêd± mieli dostêp do ENERGII jedynie poprzez ludzkie, "¶wietliste cia³a" . Dlatego tak podsycaj± w ludziach now± , "o¶wiecon±" to¿samo¶æ.

Nie wiem na co Wy liczycie Chichot

Póki "wirus" siê replikuje póty bêdziecie (to do z³apanych na "haczyk" ) za nim pod±¿aæ w z³udnej nadziei zakwalifikowania siê do tego "jednego procenta" .
"Jeszcze chwile ... wkrótce .. ju¿ tu¿ tu¿ .. "
"Wy siê ju¿ wznosicie, tylko o tym nie wiecie .. "
hehehe ..
Ju¿ widaæ kolejne przekazy ... " nie zapominajcie, ¿e jak zostaniecie na tej "starej Ziemi" to przez Was samych, ale nie martwcie siê , Wasze ¶wietliste cia³a ju¿ s± na Nowej Ziemi i czekaj± na Was, a tymczasem ¶wieæcie , wzmagajcie tutaj swoj± jasno¶æ to mo¿e dane Wam bêdzie siê TAM wkrótce przenie¶æ ... "

Wielu ludzi uwierzy w now± to¿samo¶æ Mistrzów O¶wieconych. Od razu ich poznacie. .... bêd± "¶wieciæ" a¿ siê wyczerpi± Mrugniêcie
Mo¿e wtedy w koñcu porzuc± te iluzje.

O¶wiecenie nie jest niczym warunkowane. Od zawsze ¿yli na tej planecie ludzie, którzy do¶wiadczali Transformacji. Co wiêcej takiej transformacji do¶wiadcza obecnie bardzo wielu ludzi w momencie, kiedy ich dotychczasowe, pouk³adane ¿ycie (w tym równie¿ jako nauczycieli duchowych, przewodników ) siê wali na ³eb na szyjê. Tylko, ¿e zwykle cz³owiek w takiej sytuacji ³apie siê szybko nowej to¿samo¶ci, a nawet jak nie potrafi ,to "¿yczliwi" mu zorganizuj± "pomoc" - s± przecie¿ Oazy, s± Hare Kryszna, s± Wyznawcy G³upich Zasad .. Mrugniêcie
Istnienie wirusa zale¿y od wiary w JA jego nosiciela. Zauwa¿cie , ¿e w tych wszystkich przekazach, z jakiejkolwiek strony by nie nadchodzi³y, wyeksponowana jest TO¯SAMO¦Æ. Co drugie zdanie podkre¶laj± jaki to TY jeste¶ WA¯NY Cz³owieku (przez du¿e C ,a jak¿e).
Oni tylko Tobie pomagaj± zdobyæ "now± twarz". Przy okazji buduj±c wehiku³ dla siebie, poniewa¿ "ich" istnienie zale¿y wprost od Ciebie, od tego ¿eby¶ by³a/by³ KIM¦.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #531 : Kwiecieñ 23, 2012, 10:10:28 »

Jeste¶ w b³êdzie , wszyscy którzy przekrocz± wymiar IV i stanie siê on ich domem bêd± posiadali cia³o ¶wietliste. W Tej Opcji nie ma m±drych i m±drzejszych , którzy wiedz± lepiej i bêd± ich reprezentowali, ka¿dy reprezentuje  siebie i swój poziom rozwoju. Ka¿dy bêdzie reprezentowa³ siebie i swój poziom rozwoju. Ka¿dy o sobie zdecyduje sam.
To co by³o do tej pory w kolejnym wymiarze ju¿ nie zaistnieje , bo nie przynios³o dobrych rezultatów. Ich skutki s± widoczne i odczuwalne a¿ nadto negatywnie. Zatem nie rób sobie z³udzeñ ¿e zaczniesz przemawiaæ w cudzym imieniu nagle, nie, ka¿dy zrobi to za siebie.
Tak o¶wieceni, iluminacja energetyczna spowoduje proces zmiany dotychczasowego twardego cia³a w z³ote cia³o ¶wietliste. Dokona siê to tylko u LUDZI bowiem tylko LUDZIE posiadaj± cia³a astralne , które s± elementem decyduj±cym o stworzeniu cia³a ¶wietlistego.

Poniewa¿ na ziemi wcale nie ma a¿ tak du¿o Ludzi posiadaj±cych cia³a astralne w procesie tym nie wezm± udzia³u wszyscy dotychczasowi jej mieszkañcy. Ci "go¶cie" z innych przestrzeni  powróc± do miejsc sk±d przybyli. Ten powrót rozpocznie siê ju¿ od obecnego lata.

redmulec zatem nie ma powodu do straty energii do walki z naszymi "go¶æmi" bowiem oni musz±odej¶æ z ziemi nie maj± w niej "korzeni" tzw. DNA energetyczne ci¶nienie wypchnie ich z tej przestrzeni a ich wibracja wci±gnie ich do im przynale¿nej. ¯adne sztuczki energetyczne ju¿ nie pomog± , magia ju¿ nie dzia³a.

Czas obecnych zmian nale¿y do Ludzi z Ziemi , ras które tu s± prawowitymi w³a¶cicielami , zapraszanie , ale zapraszanie go¶ci do swojego domu bêdzie ich decyzj± a nie intruzów , którzy ich zdominowali na tak d³ugi czas.

Zatem jedyna w³a¶ciwo¶ci± dla nas jest podnoszenie swojej wibracji , bowiem ta energia zmieni nasze cia³a materialne w cia³a ¶wietliste.   Jak wiadomo czyni to dobro i mi³o¶æ a nie walka i stwarzanie dziêki niej kolejnych warstw strachu , który nas blokuje w transformacji energetycznej naszego procesu wzrostu. redmulec prowokacja do walki jest perfidnym podstêpem blokuj±cym Twój rozwój i wszystkich którzy w to wejd±. Przemy¶l to proszê bez emocji.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 23, 2012, 10:14:51 wys³ane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #532 : Kwiecieñ 23, 2012, 15:18:00 »

No dobrze, to teraz wstawiê wam przekaz Arkturian, którzy s± uwa¿ani przynajmniej u nas za najbardziej rozwiniêt± cywilizacjê. Ich przekazy s± bardzo wywa¿one. W tym poruszaj± temat mi³o¶ci bezwarunkowej i jak zwykle pisz± o naszych starych przywi±zaniach i przyzwyczajeniach.

Grupa Arkturian

Przychodzimy ponownie poinformowaæ was, ¿e jest wiele zmian, które bêd± mia³y miejsce w waszym ¶wiecie. Nie obawiajcie siê, gdy zaobserwujecie zmiany w tym, o czym zawsze wiedzieli¶cie, ¿e nast±pi w pewien sposób. Nie lêkajcie siê, gdy gmachy w³adzy zaczynaj± siê kruszyæ, bo jest ju¿ bardzo blisko, kiedy bêdziecie widzieæ prawdê wdzieraj±c± siê dalej na wasz± planetê w wielu formach - formie informacyjnych wiadomo¶ci, formie rozmów miêdzy wami i formie wizyt planetarnych braci i sióstr, którzy teraz czekaj± na w³a¶ciwy czas, aby wej¶æ w ten obraz. To wszystko jest czê¶ci± duchowej ewolucji, która nie bêdzie w pe³ni zakoñczona do koñca tego roku, jak wielu by³o sk³onnymi uwierzyæ, ale jest na dobrej drodze.

Wszystko przebiega zgodnie z planem. Wszystko szybko siê porusza siê naprzód do nowych sposobów widzenia i samopoczucia. To, co siê koñczy siê zakoñczy, jednak pamiêtajcie, ¿e to Wy tworzycie nowy ¶wiat, nie my. Wielu jak zwykle czeka na przybycie innych, aby zrobili zmiany. To jest wasza o¶wiecona ¶wiadomo¶æ, która manifestuje siê jako ¶wiat zewnêtrzny. Jeste¶cie twórcami. Dlatego czêsto my nie mo¿emy odpowiedzieæ na pytania zadawane o to, co siê wydarzy, bo nie wiemy, co wybierzecie stworzyæ. My te¿ ogl±damy i czekamy, gdy Wy tworzycie nowy o¶wiecony ¶wiat.

To jest czas walki, strat i cierpienia dla wielu, ale do¶wiadczenia te by³y konieczne, aby przesun±æ ludzko¶æ z ich stref komfortu, ¿e tak powiemy. Istnieje jeszcze wielu, którzy nie zmuszani wybior± po prostu pozostanie i  trwanie w tym, co jest stare i wykoñczone niezale¿nie od tego, w jaki sposób niesatysfakcjonuj±ce mo¿e staæ siê to dla nich. Wszyscy, którzy s± gotowi, s± obecnie w trakcie oczyszczania fizycznej pamiêci komórkowej, jak równie¿ wszelkich u¶pionych energii tkwi±cych jeszcze w ich cia³ach emocjonalnych i psychicznych. Jest to konieczne w celu przyswojenia nowych i wy¿szych czêstotliwo¶ci JEDNO¦CI - czêstotliwo¶ci ¦wiat³a i mi³o¶ci bezwarunkowej. Te oczyszczania mog± czasami byæ nieprzyjemne. Waszym zadaniem jest umo¿liwienie procesu, odpoczywajcie wiêcej je¶li jest to potrzebne, ale nie twierd¼cie, ¿e to co odchodzi, wraca od ty³u. Jest to czêsto przypadkowo robione przez powiedzenie: "Jestem tak przygnêbiony, jestem to to czy tamto ... " które wystêpuje, poniewa¿ ponownie do¶wiadczacie uwolnienia niektórych z tych starych czêstotliwo¶ci. Czêsto czujecie je jako dyskomfort fizyczny lub emocjonalny, ale jako duchowo ¶wiadomych jednostek – Waszym zadaniem jest po prostu zezwoliæ na proces. Je¶li problem podtrzymuje prezentowanie siê do waszych my¶li, spójrzcie na niego, bo mo¿e byæ to co¶, które musi byæ uwolnione w sposób bardziej ¶wiadomy przez uczciwe zbadanie waszego systemu wierzeñ.

A co o bezwarunkowej mi³o¶ci? Co to jest bezwarunkowa mi³o¶æ? To nie jest marzycielski romantyczny pogl±d, który programy telewizyjne, filmy, czasopisma prezentuj±, aby¶cie w to wierzyli. Bezwarunkowa mi³o¶æ nie oznacza te¿ bycia czyj±¶ wycieraczk±. Bezwarunkowa mi³o¶æ to jest osi±gniêty stan ¶wiadomo¶ci, który widzi przez pozory prawdy. Bezwarunkowa mi³o¶æ przejawia siê poprzez uznanie wrodzonej natury duchowej ludzko¶ci, niezale¿nie od jakichkolwiek ludzkich s³abo¶ci, które mog± siê manifestowaæ. Bezwarunkowa mi³o¶æ jest ¶wiadomo¶ci±, która widzi humor w ¶wiecie, i nie jest regulowana przez rygorystyczne i sztywne przepisy deklaruj±ce, ¿e cz³owiek musi ¿yæ tylko w zgodzie z okre¶lonym zestawem pojêæ, aby byæ zdolnym do mi³o¶ci. Bezwarunkowa mi³o¶æ to umiejêtno¶æ powiedzenia tego, co powinno byæ powiedziane, co mo¿e czasami byæ sztywne lub nawet pozornie szorstkie, w ramach pamiêtania, ¿e jednostka lub jednostki s± istotami duchowymi. W ten sposób s³owa nios± i energiê mi³o¶ci i nie odzwierciedlaj± negatywizmu.
Bezwarunkowa mi³o¶æ jest zawsze obecn± realizacj± samego siebie jako Boskiego, mimo osobistych s³abo¶ci. Jest to rozpoznanie JEDNO¦CI manifestuj±cej siê jako wielo¶æ. Jest to zdolno¶æ dostrzegania kochaj±cego humoru tych sytuacji, w których ludzie czêsto siê znajduj±, a tak¿e tych, którzy mog± wydawaæ siê inni lub "dziwni" wobec obecnych ludzkich standardów. Jest to uznanie dla ró¿nic miêdzy lud¼mi i zrozumienie ich punktu widzenia, bez wchodzenia w ich szczególne pole energii. Bezwarunkowa mi³o¶æ jest to tak¿e uznanie, ¿e jest tylko JEDNO ¿ycie, jest to ¿ycie wszystkich istot ¿ywych, a nie tylko istot ludzkich.

To zrozumienie jest aspektem Waszego procesu przebudzenia drodzy, poruszacie siê szybko do g³êbszej i bardziej prawdziwej ¶wiadomo¶ci bezwarunkowej mi³o¶ci, ale czêsto potrzeba tzw. katastrofy, aby zmusiæ niektóre osoby do spojrzenia innym w oczy i przyznania, ¿e pomimo spo³ecznych, gospodarczych, czy rasowych ró¿nic, wszyscy s± istotami duchowymi posiadaj±cymi ludzkie do¶wiadczenia. Nie twierdzimy, ¿e bezwarunkowa mi³o¶æ to stawanie siê najlepszym przyjacielem ka¿dego, kogo spotkacie, ale mówimy, czy to siê podoba czy nie, ¿e nowa energia jest jednym z bezwarunkow± mi³o¶ci± i je¶li wybrali¶cie Wzniesienie na swojej drodze, musicie zacz±æ akceptowaæ, ¿e w Wbrew pozorom, wszystkie istoty ¿ywe s± (w ¬ródle) i pochodz± z Jednego ¬ród³a Bo¿ego – wszystkiego co jest.

Jeste¶my grup± Arkturian

Channeler: Marilyn Raffaele
22 kwiecieñ, 2012

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #533 : Kwiecieñ 23, 2012, 17:10:48 »

dziêki blue za te teksty U¶miech

"S³ynna angielska jasnowidz±ca, Madame Sylwia w 1948 roku przepowiedzia³a, ¿e niewielki kraj le¿±cy w ¶rodku Europy odegra najwa¿niejsz± rolê w przemianach, jakie zajd± w przysz³o¶ci na ¶wiecie. Z kraju tego wyjdzie iskra, która ogarnie ca³y ¶wiat i zmieni go na lepsze. Mieszkañcy tego kraju zbuduj± w nim wysok± wie¿ê, która stanie siê duchowym centrum ¶wiata.

Do wszystkich przepowiedni zawsze podchodzê z du¿a rezerw± wiêc i t± traktujê z przymru¿eniem oka. Przez przymru¿one oko p³yn± do mnie skojarzenia, które stawiam w formie pytañ:

Czy „wie¿a” musi byæ wie¿± fizyczn±?

Czy nie chodzi o wie¿ê ze ¶wiat³a, tak± jak± widzia³em w zwi±zku z ogniskowaniem i zap³onem?

Czy nie odnosicie czasem wra¿enia, ¿e gdzie¶ tam wysoko, na poziomie programowania rzeczywisto¶ci wszystko jest doskonale zaplanowane? Wystarczy wype³niæ przepowiedniê..."
http://www.fioletowyplomien.com/ognikowanie-mocy

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #534 : Kwiecieñ 23, 2012, 17:48:41 »

Gdyby Ludzie my¶leli i zaczêli analizowaæ swoje odczucia , a jeszcze do tego zaufali sobie!

Oto fragment listu, który dosta³em od Pani Agaty z £odzi:

Panie Michale,
Miesi±c temu kupi³am u Pana Markabê Alfa Moc z mosi±dzu. Merkaba jest wspania³a , bardzo dziêkujê. Dzi¶ mia³am niesamowit± medytacje. Siedz±c pod Merkab± widzia³am olbrzymi± ilo¶æ przepiêknej jasnej energii wylewaj±cej siê ze mnie niczym z wulkanu. By³o to niesamowite! Owo ¶wiat³o wyp³ywa³o, wirowa³o i strzela³o w górê z wielk± intensywno¶ci±. By³o to bardzo
dziwne. Wcze¶niej zawsze czu³am strumieñ energii sp³ywaj±cy przez Merkabê na mnie, a teraz by³o odwrotnie, tak jakby to ¶wiat³o wydobywa³o siê z mojej g³owy a Merkaba je "rozrzuca³a" na wszystkie strony. Pojawi³a siê te¿ wtedy my¶l, ¿e energia ta nie jest stabilna i ¿e powinnam o tym
opowiedzieæ Panu, dlatego piszê.

Przy okazji, czy Bramy ¦wiatów wchodz± w rezonans tylko z sob±, czy z mniejszymi Merkabami te¿? Odnoszê wra¿enie, ¿e od kiedy stanê³a Brama ¦wiatów na ¦l±sku moja Alfa sta³a siê "kana³em komunikacyjnym".

Polska jest terenem o szczególnym potencjale energetycznym ze wzglêdu na ilo¶æ ludzi rozwiniêtych duchowo , lokalizacjê dwóch najwa¿niejszych czakramów ziemi oraz ustawienie nad ni± wzmacniaj±cego uk³adu planet.
taki szczególny k±sek energetyczny dla tych co sami energii dla siebie nie przetwarzaj±. Zatem wys³ani przeró¿ni przedstawiciele ( byæ mo¿e z ludzk± intencj± czynienia dobra) ustawiaj± ró¿ne urz±dzenia techniczne w ro¿nych miejscach , które tak naprawdê ¶ci±gaj± z tych miejsc energiê i Ludzi energiê i wysy³aj± do odczekuj±cych na ni± kosmicznych odbiorców.
Bezmy¶lno¶æ oraz uzale¿nienia od s³awy , wielko¶ci i pieniêdzy tworz± podporz±dkowanych ro¿nym za¶wiatowym opcj± niby mistrzów duchowych. Którzy nie chc±c analizowaæ zdarzeñ ( niemo¿liwo¶æ z powodu niedojrza³o¶ci duchowej ?) bardziej krzywdz± ni¿ pomagaj± wierz±cym im ludziom.
MER KA BA ma za zdanie koncentrowaæ w nas energiê , która powoduje transformacjê naszego cia³a materialnego w cia³o energetyczne , a nie rozpraszaæ j± i wyrzucaæ poza nasze cia³o! Czy to jest jasne i zrozumia³e? Nie pozbywamy siê swojej energii chc±c pojechaæ w dalek± podró¿ , a gromadzimy j± na ten cel! Czym kol wiek by  ona nie by³a ta energia ma  s³u¿yæ nam na naszym koncie, a nie mamy mamy  siê jej pozbywaæ w jakie¶ wyszukane sposoby i jeszcze za nie zap³aciæ!

Wcze¶niej zawsze czu³am strumieñ energii sp³ywaj±cy przez Merkabê na mnie, a teraz by³o odwrotnie, tak jakby to ¶wiat³o wydobywa³o siê z mojej g³owy a Merkaba je "rozrzuca³a" na wszystkie strony.

Ta kobieta bardzo s³usznie zauwa¿y³a cel tej technicznej MER KA BA ale ona jeszcze nie potrafi bardziej zaufaæ sobie swoim odczuciom i odbior± ni¿ autorytetom "mistrza". A szkoda, gdy tak siê ju¿ nie bêdzie dzia³o , zaczniemy ufaæ sobie , wówczas ju¿ nikt nigdy nie bêdzie nas ok³amywa³ i wykorzystywa³ 9 nie wa¿ne ¶wiadomie z premedytacj± , czy nie?), wa¿ne ¿e siê nie damy!

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 23, 2012, 17:51:27 wys³ane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #535 : Kwiecieñ 23, 2012, 19:17:49 »

..mo¿e to i racja, i¿ te wszystkie materialne atrapy do niczego nam nie s± potrzebne,-
dobrze ¿e ludzie pisz± jakie s± tego efekty/nastêpstwa.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #536 : Kwiecieñ 23, 2012, 19:38:34 »

Cytat: east
Jak zwykle bêdziecie lamp±, która pali siê w k±cie.
To teraz ju¿ nie bateryjk±, a LAMP¡ ? hehehe ..

Byæ lamp±, a nie tylko bateryjk± te lamy zasilaj±c±. Zawsze to jaki¶ postêp, czy¿ nie?  Mrugniêcie Jakby troszkê powa¿niej nas trktowli.  Z politowaniem
Ale i tak nami manipuluj±. Dlaczego mamy ¶wieciæ, o¶wietlaæ tyko k±t? Bo niby od o¶wietlania pozosta³ej przestrzeni s± oni, a my to tylko takie wypierdki do zamiatania.

Albo ten fragment:

Teraz dalej wzmagajcie swoj± jasno¶æ, gdy¿ wkrótce wasze ¶wiat³o bêdzie potrzebne bardziej ni¿ kiedykolwiek.

Komu i do czego bêdzie potrzebne nasze ¶wiat³o?
Zastanowi³bym siê g³êbiej nad tym.
Slogany, ¿e niby nasze "¶wiat³o" roz¶wietla innym drogê mo¿na ju¿ chyba pomiêdzy bajki w³o¿yæ. Tu, tak ja przypuszczam, chodzi o co¶ diametralnie innego. Mrugniêcie Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #537 : Kwiecieñ 23, 2012, 20:36:12 »

@Darek rozpoznajesz wrêcz intuicyjnie Chichot
@Kiara
MER KA BA ma za zdanie koncentrowaæ w nas energiê , która powoduje transformacjê naszego cia³a materialnego w cia³o energetyczne , a nie rozpraszaæ j± i wyrzucaæ poza nasze cia³o! Czy to jest jasne i zrozumia³e? Nie pozbywamy siê swojej energii chc±c pojechaæ w dalek± podró¿ , a gromadzimy j± na ten cel!

Gromadzisz energiê na cel ? Czy w ogóle zdajesz sobie sprawê kto z tego celu i Twojej energii bêdzie korzysta³ ?
Czasami stajesz w pewnych miejscach , do których "kieruje" CIê my¶l. Nie wiesz po co, ani dlaczego. Nie wiesz nawet co siê wtedy dzieje, ale wierzysz, ¿e to TY decydujesz Chichot
Czujesz, ¿e tak powinna¶ ,ale nie wiesz dlaczego.
Czy to nie jest ,Kiaro, bycie idealn± marionetk± w rêkach si³, których nie sposób w jakikolwiek sposób ogarn±æ ?

Jedynym sposobem aby nie poddawaæ siê niewiadomym celom czy przewodnikom jest wspó³dzielenie energii z innymi lud¼mi. Nigdy nie wiesz sk±d przyjdzie pomoc , bo istniejesz w sieci wzajemnych powi±zañ. "Wróg" te¿ tego nie wie.

Kto gromadzi energiê w sobie i dla siebie ten odcina siê od wspó³dzielonej sieci. Co wiêcej, gromadz±c j± dla SIEBIE (dla JA) oddaje j± automatycznie w rêce to¿samo¶ci, któr± uwierzy³, ¿e jest, choæ to wcale nie musi byæ  prawd±.

Dariusz zapyta³ s³usznie :
Komu i do czego bêdzie potrzebne nasze ¶wiat³o?
Zastanowi³bym siê g³êbiej nad tym.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #538 : Kwiecieñ 23, 2012, 21:38:10 »

Widzê, ¿e inni ma³o pisz± o energii to "Teraz My" piszemy. I jak zwykle w tej nacji ilu dyskutantów tyle zdañ.
Energiê gromadziæ jest trudno, energia lubi p³yn±æ, nie lubi ograniczeñ, wiêc je¶li chodzi o ludzi to raczej gromadzimy potencja³y, aby móc z czego wybraæ. Kosmos jest strumieniem nieskoñczonej ilo¶ci p³yn±cej energii. Potencja³y s± umiejêtno¶ci± kierowania t± energi± w jakim¶ zakresie. W³a¶ciwie gromadzimy do¶wiadczenia, czyli wiedzê, w tym jak u¿ywaæ energii.
Na ch³opski rozum, East co jest lepsze? Gromadziæ energiê (potencja³y)  i móc to wykorzystaæ niekoniecznie przeciwko, czy nie gromadziæ i szukaæ pomocy u innych, którzy te¿ nie gromadzili, choæ z drugiej strony w 99% le¿y u¶piona moc.
Zawsze stoimy przed wyborem np. ¶wieciæ czy nie ¶wieciæ - pe³ny dualizm i ka¿da strona ma swoje racje.
Kiara  pisze o energii, ale my¶li chyba o m±dro¶ci, wiedzy, potencjale (przepraszam Ciê za t± personaln± analizê, ale tak mi wychodzi).
Moim zdaniem nie gromadzimy energii, pozwalamy na jej przep³yw, czym wiêkszy potencja³ lub ich ilo¶æ tym wiêkszy energetyczny skutek.

Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #539 : Kwiecieñ 23, 2012, 22:33:17 »

A ja Wam powiem, ¿e te wszystkie opowie¶ci g³osz±ce o przej¶ciu do 4 G
mo¿na w³o¿yæ miêdzy bajki.
Faktem jest, ¿e ca³a galaktyka przechodzi pewien proces restrukturyzacji przestrzeni, ale to nie znaczy, ¿e w jednym momencie stanie siê tu jaki¶ cud
, ale jest to proces, jak ka¿dy jest d³ugotrwa³y.
Mówi±c inaczej - wszystko trzeba sobie wypracowaæ i nikt nikomu nic nie da.
I nie chodzi mi to o ¿adne materialne rzeczy, choæ z drugiej strony patrz±c,  to nie miej nic, chod¼ w podartych butach i gaciach i ¿ebraj na ulicy o kawa³ek, chleba.
Dlatego z jednej strony mamy wznios³e has³a i pogl±dy  czym to niby nied³ugo siê staniemy i czego dost±pimy,  a z drugiej strony - twarda jak kamieñ rzeczywisto¶æ.
A ta twarda rzeczywisto¶æ jest taka, ¿e istoty, które potrzebuj± przestrzeni do rozwoju -  wogóle jej nie posiadaj±.
Bo jak mo¿na mówiæ o jakimkolwiek rozwoju, je¿eli NIE pracujesz, ¿eby ¿yæ, ale ¿yjesz, po to, aby pracowaæ !
Generalnie t± przestrzeñ do rozwoju zabiera nikt inny tylko zabieraj± j± nam
nasi ''bracia i siostry''.
A ci ''bracia i siostry'' to nikt inny tylko w znacznej mierze bezmy¶lne istoty, które nie wiem w³a¶ciwie po co wogóle siê tutaj rodzi³y na tej planecie, chyba po to, ¿eby kadziæ ?..!

Podam prosty przyk³ad z ¿ycia wziêty :
Spó¼ni³em siê o 2 dni z zap³at± na kwotê  65 z³ w Urzêdzie Skarbowym.
Oczywi¶cie zap³aci³em w terminie o 2 dni pó¼niej, ale co z tego ?
Dosta³em wezwanie do U.S i modnie ubrana, z piekn± fryzur± i z kolczykami w uszach pani powiedzia³a mi, ¿e mo¿e mnie ukaraæ za to ( 2- dniowe !) spó¼nienie kwot± nawet 5-tys z³. - bo taki ma zakres. Ostatecznie ukara³a mnie kwot± 600 z³.
Nie wiem komu mam dziêkowaæ, ¿e nie ukarano mnie kwot± 5-tys. z³ bo
musia³bym pój¶æ na ¿ebry, albo ¿ywiæ siê korzonkami z lasu.

Ja na prawdê patrz±c na ludzi i to co robi± widzê kompletnych os³ów i nie jest to moja ¿adna z³o¶liwo¶æ, tylko ca³y czas stwierdzam fakty, które mówi± same za siebie, z czym mamy do czynienia ?...!
 Widzê istoty, które z bezmy¶ln± premedytacj± zabieraj± innym przestrzeñ do rozwoju.
Absolutnie zgadzam siê z tym co mówi Joanna Rajska (a, co spowodowa³o gwa³towne ataki na ni± ), ¿e je¿eli ludzie nie wezm± odpowiedzialno¶ci za t± mentaln±, bezprecedensown± patologiê, w której s± utopieni po uszy, to koniec koñcem pojawi± siê cywilizacje i ta planetê zaoraj±.
Tak zaoraj±. Bo nikt z stoickiem spokojem z poziomu wysoko rozwiniêtych cywilizacji nie bêdzie patrzy³ na owce jak ruchem przy¶pieszym Planetê prowadz± do zag³ady. Popatrz tylko cz³owieku ile tylko samej broni masowej zag³ady wyprodukowano i dalej siê produkuje.
Nie widzisz tego ? Tylko, ¿e  co ciê to obchodzi, prawda ?

Mam wiele serca i nawet jak mrówkê rozdeptam, to serce mnie boli, bo jestem ¶wiadomy  tego, ¿e za t± mrówk± kryje siê wielkie, nieocenione ¿ycie, ale uwa¿am, ¿e aby zbudowaæ co¶ nowego, co¶ wielkiego na tej planecie istoty o takim poziomie niedorozwoju umys³owego, które pozwalaj±, aby takie rzeczy mia³y miejsce, musz± odej¶æ. Bo w³a¶nie nikt inny tylko one 24 godziny na dobê swoj± mentaln± bezmy¶lno¶ci± zabieraj± przestrzeñ do rozwoju innym. Przyk³ad z prozy ¿ycia wziêty urzêdniczki z U.S, którego poda³em jest przyk³adem bezwglêdnej brutalno¶ci, w którym takich i podobnych istot miliardy na tej Planecie ¿yje. Nie ¿yje - tylko w zabiera przestrzeñ do rozwoju innym !!!

Dlatego nie bêde tolerowa³ ¿adnego ¿ycia, a raczej bezmy¶lnego ''¿ycia'', które polega na na tym, ¿e ze w¶ciek³osci± lub zimn± obojêtno¶ci±, miliardy tzw. ludzi próbuje wp³yn±æ na kszta³t mojej przestrzeni. Przykro mi bardzo, ale nie mam w sobie syndromu ofiary, która w imiê mi³o¶ci zgodzi siê na stratowanie przez stado pêdz±ce z ob³êdem w oczach.
Dlatego takie istoty musz± z tej planety odej¶æ, które nie rozumiej± tak podstawowych rzeczy, ¿e kluczem do rozwoju jest wszelka wolno¶æ i duchowa niezale¿no¶æ.

Zamiast wiêc mno¿yæ teorie, zapytam Was co robicie, aby by³o lepiej?

Wierzycie, ¿e nagle pojawi sie cud z kosmosu i rozwi±¿e wszystkie problemy ?
Nic nie rozwi±¿e i b±d¼ pewny, ¿e za rok, a nawet dwa, lub trzy pojdziesz do sklepu i kupisz sobi ¿arcie nafaszerowane po brzegi najró¿niejszymi konserwantami, które dokonuj± masowej destrukcji w Twoim organizmie.
Nie licz równie¿ na to, ¿e Twoi pracodawcy oka¿± siê nagle wielkim sercem i godnie zap³ac± Ci za Twoj± ciê¿ka pracê i bêdziesz mia³ czas i ¶rodki, aby TWÓRCZO realizowaæ siebie.

Wiêc na dzisiejszy to ''przej¶cie'' w jakie¶ 4G to jedna wielka ¶ciema.
Owszem rozpoczyna siê pewien proces, ale bêdzie on trwa³ setki, a nawet tysi±ce lat, w której cywilizacja otrzymuj±c nowe paradygmaty  i je¿eli z nich skorzysta, to wtedy zbuduje now± cywilizacjê.

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 23, 2012, 23:13:49 wys³ane przez Astre » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #540 : Kwiecieñ 23, 2012, 22:36:17 »

Blueray21 zacznijmy od koñca:
Moim zdaniem nie gromadzimy energii, pozwalamy na jej przep³yw, czym wiêkszy potencja³ lub ich ilo¶æ tym wiêkszy energetyczny skutek.

Chichot Nie sposób jest gromadziæ tego, co przep³ywa silnym strumieniem. To tak, jakby¶ chcia³ w ZANURZONEJ rêce w strumieniu z³apaæ wodê przep³ywaj±c± w jego wartkim nurcie Mrugniêcie Mo¿esz zacisn±æ pod wod± piê¶æ, ale to nie spowoduje zgromadzenia czegokolwiek Mrugniêcie Dlatego s³uszna uwaga , i¿ jedyne , na co siê mo¿na zgodziæ to na przep³w, który jest. Iluzj± jest nawet to, ze POZWALAMY na ten przep³yw hehehe. On siê i bez "nas" zadziewa ...

Na ch³opski rozum, East co jest lepsze? Gromadziæ energiê (potencja³y)  i móc to wykorzystaæ niekoniecznie przeciwko, czy nie gromadziæ i szukaæ pomocy u innych, którzy te¿ nie gromadzili, choæ z drugiej strony w 99% le¿y u¶piona moc.
Zawsze stoimy przed wyborem np. ¶wieciæ czy nie ¶wieciæ - pe³ny dualizm i ka¿da strona ma swoje racje.

Gromadziæ cokolwiek, czy nie gromadziæ i szukaæ pomocy ... Dylematu nie ma, wyboru nie ma  w momencie rozpoznania, ze nie ma tego, kto mia³by dokonywaæ wyborów, gromadzenia, czy szukania. Wsparcie istnieje z powodu wspó³odczuwania, wspó³istnienia wszystkiego w "sieci". Gromadzenie przypomina zagarnianie wody okami sieci rybackiej. Mo¿na co najwy¿ej poczyniæ zawirowania wody, ale nie wyci±gniesz sieci± tej¿e wody...
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #541 : Kwiecieñ 23, 2012, 23:12:34 »

Wiêc na dzisiejszy to ''przej¶cie'' w jakie¶ 4G to jedna wielka ¶ciema.
Owszem rozpoczyna siê pewien proces, ale bêdzie on trwa³ setki, a nawet tysi±ce lat, w której cywilizacja otrzymuj±c nowe paradygmaty  i je¿eli z nich skorzysta, to wtedy zbuduje now± cywilizacjê.

To - moim zdaniem - nie jest ¶ciema, ale konieczno¶æ! Byæ mo¿e przejdziemy z trzech gówien w cztery, czyli co¶ ko³o szamba, lecz taki ¶wiat, zarz±dzany przez drapie¿ne urzêdy skarbowe, to ju¿ jest parodia cywilizacji. Mamy nowego Boga-Molocha, który zapragn±³ ¿ywiæ siê resztkami naszych oszczêdno¶ci, bo system upada mord± na twarz! Cz³owiek sta³ siê PIN-em, NIP-em i numerem konta bankowego. Trzeba mu zabraæ jak najwiêcej. Je¶li straci pracê i ¼ród³o zarobkowania, to nikogo to nie obchodzi. Mo¿e zdychaæ z g³odu. System nie jest w stanie mu pomóc, ale system musi mieæ ¶wiadomo¶æ, ¿e znika p³atnik podatków, które go utrzymuj±.

Ju¿ wiele razy to pisa³em: Do zobaczenia na drzewach!
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #542 : Kwiecieñ 24, 2012, 00:39:46 »

Mo¿e wyja¶niê co to jest dla mnie to sprzeczne "gromadzenie energii w sobie"... to nic innego jak nape³nienie , wype³nienie ka¿dej naszej komórki organizmu energiom bior±c± udzia³ w transformacji cia³a fizycznego w subatomowe ¶wietliste.
Kiedy chcesz ¿eby woda zmieni³a stan skupienia w parê niestety trzeba procesowi zapewniæ wystarczaj±cy poziom energii i nikt z zewn±trz tego nie uczyni bo proces jest jak najbardziej wewnêtrzny dotycz±cy ka¿dego z nas. Nie mo¿na za kogo¶ niczego zrobiæ w jego wnêtrzu bo jest to bezpo¶rednio zwi±zane z prze¿ywaniem zdarzeñ i posiadaniem w ten sposób zarówno wiedzy jak i energii.

Mo¿e przekazy s± nieprecyzyjnie spisywane ,a  mo¿e nie zrozumiane? Nie wiem, bycie ¶wiate³kiem w k±cie jest dla mnie metafor± , opisuj±c± nas jako tl±ce siê ¿ycie pozbawione wiedzy o sobie i pe³ni swoich mo¿liwo¶ci równie¿ energetycznych. Bycie wielkim ¶wiat³em to pe³nia wiedzy ale z moc± sprawcz±, nie dla kogo¶ a dla siebie.
Jedni wol± byæ ¶wiate³kiem i utrudniaæ innym ¿ycie ( przepraszam za dosadno¶æ, ale po kilku latach bycia w grupie niby posiadaj±cych ju¿ wiedzê tak mi siê kojarzy) i pieprzenia g³upot o naszej niemocy. Je¿eli do tylko takich refleksji doszli ¿e s± niczym , lub ich wcale nie ma , i nic nie mog± to zostaje ju¿ tylko ten k±t i zgasiæ ¶wiat³o. I grupom w³adczym w³a¶nie o to chodzi odebraæ nam wiedzê o sobie. Zrobiæ z nas bezosobowe t³o którym ¶wietnie siê zarz±dza.Jak wierzysz ¿e ciebie nie ma i nie wiesz kim jeste¶ przeprogramowanie jest idealnie mo¿liwe.

Ja wiem kim jestem , co robiê i w jakim celu , nie interesuje mnie co kto¶ o mnie opowiada a jakie odczucia i uczucia odczuwam przez wchodzenie w ró¿ne sytuacje ¿yciowe. Poniewa¿ odczucia negatywne nie s± mi bliskie staram siê omijaæ sytuacje je nios±ce, odczucia mi³e , radosne, pozytywne s± mi bliskie , sytuacje nimi nape³nione staram siê tworzyæ i w nich uczestniczyæ one mnie przyci±gaj± . To jest moja przestrzeñ ¿ycia , mój ¶wiat , moja wibracja. niech ka¿dy zaufa sobie a nie innym bêdzie zdecydowanie lepiej .
W³a¶ciwie jest to odpowiedz na pytanie Astro co robiê ¿eby dokona³a siê zmiana w tym co jest obok mnie. Konkretnie nie robiê tego co jest niezgodne z moim systemem warto¶ci pomimo i¿ jest uznanym stylem ¿ycia. Owszem jest to du¿a trudno¶æ ¿yciowa bo jestem postrzegana przez otaczaj±cych mnie ludzi za dziwad³o , które nie tylko odstaje ale traci to co inni uznaj± za warto¶ci. Ale ja uznajê inne warto¶ci i staram siê ¿yæ tak ¿eby nie raniæ innych szanuj±c siebie i i¶æ drog± moich a nie cudzych warto¶ci.
Zapewne du¿o trudniejsza opcja ¿ycia ale daj±ca o wiele wiêcej satysfakcji i wewnêtrznego spokoju.

Przej¶cie w 4 wymiar w ¶wiat o innych parametrach ¿ycia to nie od razu otworzenie w Ludziach wszystkich mo¿liwo¶ci korzystania z nich , o nie! To tak jak zakoñczenie edukacji w szkole podstawowej i przej¶cie do ¶redniej. Samo wej¶cie do niej nie do razu daje ca³± wiedzê i moc korzystania z niej, to kolejny proces rozwoju z kolejnymi trzema etapami. W których ponownie bêdziemy indywidualnie dokonywaæ swojego rozwoju dla swojego dobra.
Jednak jest to niezbêdny i nieunikniony etap w ca³okszta³cie rozwoju zarówno ziemi jak i wszech¶wiata jak i galaktyki bo wszystko odbywa siê fraktalnie.
Zatem je¿eli kto¶ my¶li ze przekroczy bramê miêdzy wymiarow± i ju¿ osi±gnie wszystko , to jest w b³êdzie. Bowiem przed nami kolejny etap wzrastania przez now± wiedzê. Pierwszy etap procesu osobistego rozwoju przez zdeponowan± w nim wiedzê to minimum 700 lat.
Ale trwanie pi±ty raz w tej samej przestrzeni wiedzy , krêcenie siê w ko³o jak zaciêta p³yta to bezsens, a gdyby nie dosz³o do obecnego przej¶cia w 4 wymiar tak by by³o. Kto jeszcze tego faktu nie chce lub nie mo¿e zaakceptowaæ powtórzy ten proces ale ju¿ w innym miejscu , na innej planecie.

Nikt nie bêdzie niczego zaorywa³ na Ziemi bo nie ma do tego prawa, tu obowi±zuje wolna wola ( chocia¿ do tej pory zmanipulowana dezinformacj±) ale jednak decyzje podejmowane  indywidualnie na podstawie tych manipulowanych ¶wiadomo¶ci ludzkich. Fakt faktem i¿ gdy pozostan± na ziemi Ludzie , a nie bêdzie ju¿ syntetyków ( bo nie bêdzie , gdy¿ nie bêd± mieli warunków do swojego ¿ycia w nowych warunkach)z powodu  braku  mo¿liwo¶ci energetycznych stosownych dla nich.  Na ziemi bêdzie do¿o , du¿o mniej Ludzi , bêd± zupe³nie inne fizyczne i energetyczne warunki ¿ycia na niej.prawd± jest i¿ aury indywidualne potrzebuj± du¿o wiêkszej przestrzeni by siê rozwijaæ , obecnie jej nie mamy. Dlatego Szko³a Rozwoju Duchowego pod nazw± ZIEMIA przyjmowaæ bêdzie ograniczon± ilo¶æ studentów( inaczej ¿yj±cych na niej Energii korzystaj±cych na czas ¿ycia na ziemi z kombinezonów do¶wiadczalnych - cia³o Ludzkie.
jednak to sprawa bliskiej przysz³o¶ci po roku 2012.
Bez obaw nikt nikogo nie bêdzie zabija³ , pozbawia³ ¿ycia w celu depopulacji , ka¿dy do¿yje swojego ¿ycia zgodnie z planem przed urodzeniowym. Zwyczajnie nie bêd± siê ju¿ rodzili ludzie w takich ilo¶ciach jak do tej pory, jednak proces ten bêdzie normalny i naturalnie zgodny z warunkami rozwoju nie tylko fizycznego ale i duchowo- uczuciowego  posiadania dzieci. Sama gotowo¶æ fizyczna organizmu do prokreacji nie bêdzie wystarczaj±ca by inna Dusza wziê³a udzia³ w procesie wcielenia siê , bêdzie mu musia³a towarzyszyæ równie¿ du¿a dojrza³o¶æ duchowa przysz³ych rodziców. I tu k³adziony jest g³ownie nacisk na dojrza³o¶æ  energetyczn± mê¿czyzny do stania siê ojcem, nie ka¿dy bêdzie mia³ ta mo¿liwo¶æ. Ojcostwo bêdzie bardzo cennym darem dla dojrza³ych mê¿czyzn , co spowoduje i¿ nie bêd± oni porzucali swoich partnerek i matek swoich dzieci oraz dzieci.

Zatem zmiany bêd± i to du¿e bardzo , zmieni siê system warto¶ci a co za tym idzie kierunek podejmowanych decyzji ich wektor energetyczny.

Kiara U¶miech U¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #543 : Kwiecieñ 24, 2012, 00:41:36 »

¦ciema z tymi wymiarami, czy nie, rzeczywisto¶æ jest przyt³aczaj±ca. 
Krwio¿erczy System ¿ywi siê nami i nasza w tym wina, ¿e pozwalamy na to.
Godzimy siê na wszystko, bo nie mamy odwagi wycofaæ siê. Boimy siê, ¿e znajdziemy siê na marginesie ¿ycia.
A mo¿e tam w³a¶nie, na tym "marginesie", ¿ycie jest w najwiêkszym rozkwicie?

Astre zosta³ zmuszony do zap³aty kary za dwa dni spó¼nienia w p³atno¶ciach.
Móg³ nie zap³aciæ i i¶æ na wojnê z Systemem. A potem ¿ebraæ. Wybra³ mniejsz± bolesno¶æ, choæ poczucie krzywdy zosta³o.
Wszyscy wybieramy codziennie mniejsz± bolesno¶æ, ze strachu. I tym umacniamy to, co nas gnêbi.
Czy to siê kiedy¶ skoñczy?
Tak, je¶li zerwiemy wszelkie umowy z Systemem. Nieodwracalnie i ostatecznie. Mo¿emy nawet straciæ ¿ycie,
ale powrócimy wolni. Jednak wiêkszo¶æ musi wpierw siêgn±æ dna rozpaczy, by zrozumieæ, ¿e dalej tak siê ju¿ nie da.
Trzeba zebraæ w sobie si³y i postawiæ wszytko na jedn± kartê.
Tylko wówczas nast±pi wyzwolenie, nasze przej¶cie w inny wymiar ¿ycia. Poza to, co sobie zgotowali¶my przez
brak odwagi i zgodê na bycie niewolnikiem.

Oj, uwik³ali¶my siê niemi³osiernie. Jeste¶my wspó³twórcami… 
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 24, 2012, 00:46:30 wys³ane przez ptak » Zapisane
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #544 : Kwiecieñ 24, 2012, 04:38:25 »

Nikt nie bêdzie niczego zaorywa³ na Ziemi bo nie ma do tego prawa,

Wiêc bêdzie ''zaorywa³'' i ju¿ ''zaoruje''.
Proszê dos³ownie tylko nie traktowaæ s³ów, bo to kompletna pomy³ka.

A to ''zaorywanie'' polega na tym, ¿e ju¿ dezaktywowane s± g³owice j±drowe, wstrzymywana praca reaktorów j±drowych i co ostanio - dokonano ca³kowitej dezaktywacji rosyjskiej balistycznej rakiety  Progres II.
I b±d¼ pewna, ¿e to wcale nie na tym koniec.
Zostan± usuniête wszelkie  technologie podtrzymywane przez kosmicznych psychopatów,  które zamieniaj± t± piêkn± Planetê w ¶mietnik i gówno.

I piszesz, ¿e nie ma do tego  prawa ?

Ziemskie pojêcia ''prawa'' to, nie pojêcie prawa kosmicznego tylko jaki¶  "produkt uboczny" ludzkiej ¶wiadomo¶ci, w istocie korelaty jakiego¶ fragmentu sieci neuronalnej w mózgu.

Jak na dzieñ dzisiejszy nie masz ¿adnej wolnej woli. Jeste¶ niewolnikiem Orwelowskiego pañstwa i Orwelowskiego ¶wiata.
Mam Ci podaæ przyk³ady ? Proszê bardzo :

Tyle ró¿nych ¶rodowisk spo³ecznych interwoniowa³o przeciwko ACTA, ale p.Tusk siê nie pyta³ o Twoj± wolê, tylko wyda³ polecnie podpisania ACTA i ACTA podpisano !
Oto masz - woln± wolê !

Wiêc chyba mówisz o wolnej woli, ale czyjej¶ wolnej woli, ale nie o swojej.
Mniemam, i¿ mylisz wolnê wolê z indeterminizmem.

Mówi±c ogólnie, subiektywne odczuwanie wolnej woli, w sensie podejmowania decyzji, robienia czego¶ nie jest ¿adnym argumentem na rzecz wolnej woli. Je¿eli kto¶ fenomeny psychiczne, czy ¶wiatopgl±dowe okre¶la wolna wol±, to ja w tym momencie koñczê dyskusjê.

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 24, 2012, 04:54:38 wys³ane przez Astre » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #545 : Kwiecieñ 24, 2012, 06:53:09 »

racja Astre, w du¿ej mierze z t± woln± wol±, jest tak jak z demokracj±,-
menu jest z góry ustalone i je¿eli patrzysz tylko na stó³- to i tak zawsze wybierzesz to co by³o przygotowane przez nadzorców systemu.
Dlatego zmiana u podstaw jest niezbêdna, a je¶li kto¶ nam w tym pomaga- tym lepiej Chichot

pozdro U¶miech

barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #546 : Kwiecieñ 24, 2012, 07:27:13 »

No tak, to w takim razie pomy¶lmy o zmianie sto³u - wywalmy demokracjê, bo to nie (tonie) ten idealny system.

Ja osobi¶cie coraz bardziej sk³aniam siê ku systemowi plemiennemu - ma³e skupiska ludzi - i lokalnej wymianie dóbr !

Zmiany zaczynam od siebie, s± one drobne, codzienne, ewolucyjne.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #547 : Kwiecieñ 24, 2012, 08:33:54 »

A teraz spójrzcie jeszcze inaczej na energiê, a przynajmniej jej niektóre aspekty. Tym razem oczami Archanio³a, chocia¿ przypomina mi to co¶ innego.

2012 Sieæ ¦wiadomo¶ci przez Archanio³a Micha³a

Wyst±pi³em z anielsk± mi³o¶ci± do po³±czenia siê z waszymi energiami, jednocz±c aspekt twórcy w nas w jedno ¼ród³o ¶wiat³a. Jestem Archanio³ Micha³; przychodzê do was ze ¶wiêt± wiadomo¶ci± o jedno¶ci waszej ziemi i Archanio³ów w tym szczególnym czasie transformacji na Ziemi. ¯yczê sobie , ¿eby¶cie wiedzieli, ¿e Anielskie Królestwo wspiera sercem wzniesienie Ziemi i ca³ej ludzko¶ci i ¿e jeste¶my gotowi dobrze s³u¿yæ Wam, wypo¿yczaj±c nasz± energiê do stworzenia takich ogromnych zmian na Ziemi. Energia Anio³ów i Archanio³ów jest g³êboko odpowiednia, aby wspieraæ Ziemiê, gdy¿ wibracj± potrzebn± na Ziemi i w ka¿dej istocie jest bezinteresowna mi³o¶æ, w której aktywacji mo¿emy pomóc. W celu Wzniesienia Ziemi wiêksza objêto¶æ mi³o¶ci jest potrzebna na Ziemi, ale ta mi³o¶æ musi wyp³ywaæ z serc i dusz ludzko¶ci. Nadszed³ czas, aby podj±æ odpowiedzialno¶æ za w³asne wzniesienie Ziemi i jej cywilizacji. W rzeczywisto¶ci energia i wyra¿enie mi³o¶ci jest jedynym sposobem, aby aktywowaæ i osi±gn±æ dalsze wzniesienie, to dlaczego my, Anio³owie, znani z naszych kochaj±cych wibracji wystêpujemy naprzód, aby pe³niæ wiêcej s³u¿by.

Pragniemy podzieliæ siê z wami wa¿nymi informacjami o nadchodz±cym czasie na ziemi.
Wielu z was, by³o i bêdzie zwiedzaæ to, co znacie jako ¶wiête miejsca na ziemi, miejsca ¶wiêtej energii, miejsca mocy lub wiry energetyczne. Istnieje potrzeba dla wielu z was, aby¶cie zakotwiczyli Wasze wysokie wibracyjne energie w tych miejscach, a zmienicie wibracjê ¶wiêtych miejsc ze staro energetycznych na nowe energie wznoszenia siê. Wiele z tych ¶wiêtych miejsc by³o zestrojonych do pomocy we wzniesieniach w przesz³o¶ci, ale gdy ka¿da osoba lub grupa odwiedza³a ¶wiête miejsca zmienili ich wibracjê i zestrojenie tak, ¿e potrzebne obecnie zestrojenia i wibracje energetyczne mog± siê manifestowaæ. Po prawdzie mówiê, ¿e Wasze ¶wiête miejsca zmieniaj± siê od starej energii do nowej energii. To nie znaczy, ¿e stracicie dziedzictwo przesz³o¶ci m±dro¶æ lub intencjê tych ¶wiêtych miejsc, zawsze bêdziecie rozumieæ i pamiêtaæ t± wiedzê w waszej istocie, ale ¶wiête miejsca zmieni± siê, ab utrzymaæ zestrojenie i cel, który jest odpowiedni w tej obecnej dobie. ¦wiête miejsca s± aktywowane, ale mog± nie byæ aktywowane zgodnie z ich pierwotnym przeznaczeniem lecz bêd± aktywowane, aby daæ ludzko¶ci to, co jest teraz potrzebne. Jest to wielki czas przej¶cia gdy portale energetyczne, a nawet czakry przekszta³c± siê , aby osi±gn±æ nowy cel na Ziemi. ¦wiête miejsca pozostan± na zawsze ¶wiête, ale mog± zacz±æ oferowaæ inne us³ugi dla ludzko¶ci. Ziemia równie¿ uwalnia przesz³o¶æ, ale ludzko¶æ równie¿ pamiêta ¶wiête energie i umiejêtno¶ci z ich przesz³o¶ci pozwalaj±ce ¶wiêtym energiom przesz³o¶ci zakotwiczyæ na Ziemi na nowe odpowiednie sposoby dla waszego czasu. Cel wszystkich punktów energetycznych na ziemi zmieni ich dostrojenie do zmian Stwórcy. Proszê nie wpadaæ w strach z powodu mojej wiadomo¶ci, Ziemia jest po prostu przekszta³cana i ujednolicana w ten sam sposób, w który Wy te¿ jeste¶cie przekszta³cani w tym czasie. Wielu ludzi odwiedzaj±cych ¶wiête lub energetyczne miejsca na Ziemi w 2013 roku zauwa¿y ró¿nicê w energii i celu tych miejsc, z których ka¿de bêdzie wyj±tkowe, ale wiêksza moc i blask zostan± wyra¿one. Niektóre miejsca zostan± zreformowane, do ich pierwotnego przeznaczenia, ale z ró¿nymi energetycznymi i wibracyjnymi dostrojeniami.

Kolejny kawa³ek wa¿nych informacji, którymi pragnê podzieliæ siê z wami jest fakt, ¿e Archanio³owie zostali przydzieleni i dostosowani do ka¿dego z waszych ¶wiêtych lub energetycznych miejsc na Ziemi. Ka¿de miejsce zostanie dostosowane do innego Archanio³a tak, ¿e ró¿ne cechy Archanio³ów mog± byæ zakotwiczone w Ziemi. Jako¶æ bêdzie wyra¿ona w ¶wiêtych i energetycznych miejscach z Archanio³ami pozwalaj±cymi energii przep³ywaæ w obfito¶ci do Ziemi i wokó³ tych specjalnych miejsc. Inni Archanio³owie zostali równie¿ przypisani do ka¿dej z ziemskich czakr w celu zapewnienia, ¿e bogactwo cech najbardziej odpowiednich wyra¿a siê od Archanio³a do ziemi. Oznacza to, ¿e ¶wiête przymioty Archanio³ów mieszaj± siê i integruj± z Ziemi±, ale co wa¿niejsze, musimy pamiêtaæ, ¿e s± to cechy potê¿nej duszy Stwórcy. Archanio³owie pracuj±, aby umo¿liwiæ energetycznym miejscom i czakrom dobre wcielenie siê w ich jako¶æ. Oznacza to, ¿e wiele negatywno¶ci z przesz³o¶ci i tera¼niejszo¶ci zostanie rozpuszczonych pozwalaj±c na g³êbokie uzdrowienie, oczyszczenie i energetyzacjê.

W obszarach, gdzie istnieje wiele miejsc w jednym obszarze Archanio³ bêdzie nadzorowa³ ca³y obszar. Je¶li odwiedzacie ¶wiête lub energetyczne miejsca mo¿e zechcecie po³±czyæ siê odkryæ Archanio³a nadzoruj±cego to miejsce aby¶cie mogli równie¿ uciele¶niæ jako¶æ i asystowaæ Archanio³owi przez pozwalanie jako¶ci, aby by³a zakotwiczona poprzez wasz± istotê, gdy jeste¶cie obecni w ¶wiêtym miejscu. Jest to najpiêkniejsze osi±gniêcie, gdy podczas podró¿y z dala od punktu zakotwiczenia jako¶ci bêdziecie promieniowali jako¶æ i w ca³ym kraju. Z wieloma osobami podró¿uj±cymi po ca³ym ¶wiecie, a nawet do ich lokalnych energetycznych miejsc, widzimy, ¿e cechy Archanio³ów bêd± zaczynaæ siê ³±czyæ i tak jako¶æ jednego Archanio³a bêdzie zabrana do innego energetycznego punktu i tak nast±pi dalsza integracja ¶wiat³a Stwórcy. Wy równie¿ mo¿ecie znale¼æ, ¿e jeste¶cie inspirowani aby po³±czyæ siê z miejscem na Ziemi, czy jest to fizycznie czy  w medytacji gdy po³±czenie z pewnym Archanio³em bêdzie potrzebne. Dziêki temu proces zrozumienia, ¿e Archanio³owie pracuj± ze ¶wiêtymi centrami energetycznymi  na Ziemi pozwoli równie¿ na odkrycie nowych Archanio³ów, którzy bêd± asystowali kieruj±c drogami w tym czasie przej¶cia. Proszê byæ otwartymi i ch³onnymi, je¶li oka¿e siê, ¿e Archanio³, z którym po³±czycie siê jest wam nieznany, powitajcie i pozdrówcie tego Archanio³a, jego misjê i oddanie dla Ziemi.

Mniej wiêcej w czasie 12/12/12 na jaki¶ okres, Archanio³owie zestroj± siê z wiêksz± intensywno¶ci± do ¶wiêtych miejsc na Ziemi i zakotwicz± nowy poziom ¶wiadomo¶ci dla ludzko¶ci do przyjêcia na Ziemi. ¦wiête miejsca energetyczne i czakry ziemi bêd± przelewa³y t± now± ¶wiadomo¶æ kierowan± od Stwórcy poprzez Archanio³ów do Ziemi. Spowoduje to utworzenie sieci ¶wiat³a i ¶wiadomo¶ci o ci±g³ym przep³ywie ³±cz±cej wszystkie ¶wiête miejsca w rozleg³± sieæ energii. Nowa ¶wiadomo¶æ zakotwiczona przez Archanio³ów bêdzie nadal p³yn±æ tworz±c wzrost wibracji Ziemi, ludzko¶æ bêdzie w stanie otworzyæ szczególnie swoje serca, jak równie¿ ich umys³y do otrzymania tej ¶wiadomo¶ci. Je¶li jeste¶cie w pobli¿u energetycznego punktu lub sieci, która jest budowana bêdziecie mogli poczuæ intensywno¶æ zakotwiczonych ¶wiadomo¶ci lub mo¿ecie po prostu po³±czyæ siê poprzez medytacjê. ¦wiadomo¶æ mo¿e byæ bardzo intensywna po zaakceptowaniu jej ca³ym sercem do waszych istot, komórek, cia³a i cia³a duchowego i  mo¿e utworzyæ przyt³aczaj±ce uczucie g³êbokiej medytacji w waszej istocie, gdy¿ ¶wiadomo¶æ nowej m±dro¶ci, ¶wiat³a, kody i wibracje tworz± transformacjê. Niektórzy mog± czuæ siê tak, jakby musieli odpocz±æ, ¿e ich umys³ nie dzia³a, albo poczuj± przyspieszenie wibracji przejmuj±cych ca³± ich istotê. Do¶wiadczenie to minie i powrócicie do normalnego stanu, ale mo¿ecie czuæ g³êbok± transformacjê w swojej istocie. Gdy nowa ¶wiadomo¶æ przep³ywa wiele osób a podczas ³±czenia siê ze ¶wiadomo¶ci± bêdzie mog³a do¶wiadczaæ wspania³ych wizji, inspiruj±cych wskazówek i o¶wiecenia. Bogactwo wiedzy, m±dro¶æ i zrozumienie, które bêd± wprowadzane do sieci ¶wiadomo¶ci bêd± niezmierzone.
Ten proces p³yn±cej sieci ¶wiadomo¶ci przez wiele dni na ca³ej Ziemi bêdzie odczuwalny przez wszystkich, nie bêdzie potrzeba wiele, aby dzia³aæ jako kotwica do utrzymania sieci na Ziemi, inni bêd± kierowani do dzia³ania jako ¼ród³o oczyszczaj±cego ¶wiat³a, aby zapewniæ, ¿e sieæ nie jest zak³ócana lub niszczona w jakikolwiek sposób. Wiele osób bêdzie prowadzonych wspólnie dla osi±gniêcia tego celu wspierania wielkiej sieci ¶wiadomo¶ci, która rozwinie siê tworz±c du¿e przemiany na Ziemi i w duszach wielu ludzi.

Wa¿ne bêdzie, w tym czasie pozwoliæ sobie byæ otwartym na zakotwiczenie ¶wiadomo¶ci gdy¿ wielu bêdzie w stanie poj±æ m±dro¶æ i natchnienie, których otrzymania oni oczekiwali. Proszê zachowaæ moje s³owa w swoim umy¶le, wiele okazji takich jak ta, o której mówi³em dzisiaj bêdzie regularnie wystêpowaæ w przysz³o¶ci.

Proszê pamiêtaæ, ¿e teraz jest czas na przygotowanie, oczyszczanie i wzmacnianie pozytywnych energii w istotach tak, ¿e mog± byæ wzmocnione przez energiê Stwórcy, nastêpnie bêdziecie w stanie zaakceptowaæ now± ¶wiadomo¶æ z sieci ¶wiadomo¶ci stworzonej przez Archanio³ów na ziemi.

W mi³o¶ci,

Archanio³ Micha³

22 kwiecieñ 2012
Channeler: Natalie Sian Glasson

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #548 : Kwiecieñ 24, 2012, 09:58:09 »

Bardziej odbieram to jako ostrzezenie, czyli przygotowanie sie na nieuchronny czysciec, a potem energia bedzie plynela zgodnie z wydajnoscia uzytkownika. Miejsca przesylu energetycznego juz rodza sie jak grzyby po deszczu, tylko chodzi o zageszczenie sieci przekazowej. Maszty telekomunikacyjne, przejma role pelniona dawniej przez piramidy, wieze koscielne i menhiry.
Milosc, ktora tak laskawie splynie na Ziemian, bedzie w nadwyzce kierowana do sieci el.
Koniec wykorzystywania zasobow naturalnych, teraz "kazdy sobie rzepke skrobie".
To tylko tyle w imieniu Serafinow.

P.S. Niektore zwoje nie wyrobia takiego przesylu, wiec czas zaopatrzyc sie w materialy neutralizacyjne.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #549 : Kwiecieñ 24, 2012, 10:32:02 »

Astre.
A to ''zaorywanie'' polega na tym, ¿e ju¿ dezaktywowane s± g³owice j±drowe, wstrzymywana praca reaktorów j±drowych i co ostanio - dokonano ca³kowitej dezaktywacji rosyjskiej balistycznej rakiety  Progres II.
I b±d¼ pewna, ¿e to wcale nie na tym koniec.
Zostan± usuniête wszelkie  technologie podtrzymywane przez kosmicznych psychopatów,  które zamieniaj± t± piêkn± Planetê w ¶mietnik i gówno.

No to mo¿e jakie¶ prawdziwe dowody poproszê na to twierdzenie , bo przekaz galaktycznej Federacji ¦wiat³a to ¿aden dowód.
ACTA jednak nie dzia³a i to jest dowód Ludzkiej mocy.
Owszem jeste¶my w polu zdarzeñ na które pozornie nie mamy wp³ywu i pozornie ich nie wybrali¶my ( a mo¿e to, tylko brak wiedzy na temat , bo my sami to wszystko dla siebie wybrali¶my ¿eby siê zmierzyæ z sytuacj± i j± pokonaæ) ale s± grupy które to nasze  odciêcie od informacji u¿ywaj± jako swój atrybut i dzia³aj± nim przeciw nam. Czyli wiêkszym dostêpem swoim do pól informacyjnych usi³uj± nami pokierowaæ by uzyskaæ swój cel , wcale nie zgodny z naszym dobrem.

Mnie ¿ycie nauczy³o zaufania do zdarzeñ, które rozgrywaj± siê na moim planie ¿ycia. Wiem i¿ te piêkne radosne i te traumatyczne niechciane s± niezbêdne dla mojego rozwoju oraz uzyskiwania mocy twórczej. dodam i¿ wa¿niejsze s± te trudne ni¿ te mi³e , bo dziêki nim osi±ga siê wiêksz± moc i wiedzê.
Zatem nikt i nic za nas niczego nie zrobi , zrobimy wszystko sami na ka¿d± skalê ( nie mo¿e bo odebra³ by nam moc i wiedzê) bezwolne i bezmy¶lne , bez osobowo¶ciowe automaty Ludzie  , to  marzenie grup usi³uj±cych nami sterowaæ. O, nie! Nie ich doczekanie! Za pó¼no ju¿ moi mili nasza ewolucja dosz³a do przekroczenia kolejnego progu , nic ju¿ nie pomo¿e usi³owanie blokowania czakr ziemi , nie macie ju¿ ¿adnej mocy zatrzymaæ ich wirowania! Pracuj± na najwy¿szych obrotach zespolone razem ze sob±.

To nie dzia³a tak jak oni tu opisali , ten  precyzyjny uk³ad czakr ziemi  zespolony jest z energi± kosmiczn± , j±drem ziemi i ka¿dym Ludzkim sercem przez pole morfogenetyczne.
Od dawna widzê i¿ te przekazy manipuluj± precyzyjnie informacj± wykorzystuj±c przeró¿ne autorytety , wprowadzaj± miks który podstêpnie usi³uj± wykorzystaæ dla siebie. Jak nie wiesz o co chodzi, to chodzi o energiê o jej coraz wiêkszy potencja³ który osi±ga ziemia i Ludzie a którego oni nie posiadaj± i sami osi±gn±æ nie mog±. Chc± wiêc podstêpnie ¶ci±gaæ energiê tym razem ju¿ z czakr ziemi i wszystkich punktów energetycznych ziemi. Po co?

1.. By ponownie zmniejszyæ moc wirowania - wibracji Ziemi poprzez jej punkty energetyczne, a tym samym zatrzymaæ proces.
2. Przej±æ t± energie dla siebie bo coraz trudniej o ni± a zasoby nagromadzonej wcze¶niej pustoszej±. za chwilê bêdzie totalny jej brak.
Zatem walka o energiê przybiera coraz bardziej dramatyczne i perfidne wymiary. Czê¶æ ludzi daje siê nabieraæ na te paskudne , ale pisane piêknymi s³owami podstêpy.

Przecie¿ wiemy doskonale i¿ nic nie utrzyma struktur TEJ Ziemi ona ulegnie dematerializacji , Ludzko¶æ przechodzi na NOW¡ ZIEMIÊ zatem nie ma co za wszelk± cenê oddawaæ swoj± energiê na proces utrzymania jej , dla kogo? MY  wracamy do DOMU , opuszczamy ju¿ t± przestrzeñ hologramu.

Dziêki serdeczne za Twoje t³umaczenia blueray21 przynajmniej mogê  w nich odczytaæ sytuacjê po drugiej stronie.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 24, 2012, 10:37:06 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Strony: 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: