Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 19:19:29

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 80 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Inni o energii.  (Przeczytany 830319 razy)
Kiara
Gość
« Odpowiedz #525 : Kwiecień 22, 2012, 12:49:31 »

Tak siê nazywa jak ktoœ chce i potrafi nazwaÌ. A chodzi o przejœcie indywidualne do nowej przestrzeni Istnienia z nowymi wy¿szymi parametrami poznawania wiedzy przez nowy kombinezon doœwiadczalny ( cia³o œwietliste). Jedni ju¿ inni póŸniej nie wa¿ne ile i co gadaj¹ , wa¿ne co zrobili ile dobra w trakcie tego dzia³ania zaistnia³o.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #526 : Kwiecień 22, 2012, 13:17:38 »

Nie kazdy to cialo swietliste otrzyma, bo to jest wlasnie ten wyzszy poziom, i wg mojego szacunku na stan dzisiejszy bedzie to jakis 1% populacji. Czynienie dobra to tez temat rzeka.
W koncu rozerwane beda sztucznie utworzone struktury np. pojecie o rownosci, czyli demokracji. Wystarczy spojrzec jak to zafunkcjonowalo. Madrych nikt o zdanie nie pyta, ministrowie na wysokich stolkach, tudziez komisarze unijni debatuja. Minister oswiaty jest prawnikiem, minister zdrowia konczyl politechnike, lekarz jest sedzia i tak to sie narobilo.
Teraz bedzie inaczej, dla tych, ktorzy to zrozumieja.

Kiedys uslyszalam takie zdanie o ludziach niepelnosprawnych umyslowo, ze oni sa w duszy szczesliwsi od zdrowych normalos, daje do myslenia, to szczescie...
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #527 : Kwiecień 22, 2012, 20:59:36 »

Nikt nie otrzyma, oczywiÂście wedÂług mojego szacunku;D DuÂży uÂśmiech
Znaczy co ,,cia³o œwietliste" - (nazwy s¹ ró¿ne czepia³ siê nie bêdê) ma byÌ prezentem???
Od kogo jeÂżeli moÂżna zapytaĂŚ bom ciekaw ogromnie?
MoÂże i nie zasnĂŞ z tej ciekawoÂści JĂŞzyk
WyÂższy poziom Cool DuÂży uÂśmiech
Zawsze mi siĂŞ wydawaÂło, Âże ,,ciaÂło Âświetliste" bĂŞdzie efektem indywidualnego wysiÂłku czÂłowieka wÂłoÂżonego w rozwĂłj wÂłasnej ÂświadomoÂści.
Co za tym idzie, kaÂżdy z nas jest twĂłrcÂą wÂłasnej przestrzeni - ciaÂła tego ,,Âświetlistego" rĂłwnieÂż DuÂży uÂśmiech
A tu bĂŞc sÂą tacy co liczÂą ze je dostanÂą
LiczyÂł dziad na cudzy obiad ... takie stare sÂłowiaĂąskie przysÂłowie
KaÂżdy sobie rzepkĂŞ skrobie....takie stare sÂłowiaĂąskie przysÂłowie
KaÂżdy kowalem swojego losu....takie stare sÂłowiaĂąskie przysÂłowie
No ale hm chĂŞtnie dowiem siĂŞ od kogo lub skÂąd moÂżna otrzymaĂŚ takie Âświetliste ciaÂło DuÂży uÂśmiech
W gĂłrĂŞ serca chciaÂło by siĂŞ rzec  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2012, 21:00:28 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #528 : Kwiecień 23, 2012, 01:18:13 »

Lato ma byĂŚ gorÂące..... DuÂży uÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

KrĂłtki okres zamieszania, po ktĂłrym nastÂąpi trwaÂłe szczĂŞÂście

by krystal28 in ArchanioÂł MichaÂł

.

.

Raduje nas gdy widzimy, Âże ogĂłlny wydÂźwiĂŞk wiadomoÂści, przekazywanych przez wszystkich naszych channelerĂłw, znajduje szerokie zrozumienie poÂśrĂłd tych, ktĂłrzy te wieÂści czytajÂą. ZastĂŞpy anielskie, mistrzowie i bracia z gwiazd wszyscy przekazujÂą wam te same podstawowe informacje i jak moÂżna siĂŞ byÂło spodziewaĂŚ, sÂą one ochoczo i Âłapczywie przyjmowane.

Fakt ten, wraz szybkim podniesieniem waszych sygnatur wibracyjnych, przyspiesza datê waszego uwolnienia siê ze starego paradygmatu. Naprawdê niewiele wam zosta³o oczekiwania na to, by zmiany, które s¹ ju¿ w toku, zaczê³y byÌ oczywiste dla ka¿dego. Wiele z tych rzeczy, które musz¹ siê wydarzyÌ, zdarzy siê tak szybko, ¿e byÌ mo¿e dostaniecie zawrotu g³owy. Mamy nadziejê, ¿e bêdzie to dla was czymœ radosnym, a nie stresuj¹cym. Tak wiele zale¿y od waszej zdolnoœci utrzymania spokoju w gronie waszych przyjació³ i s¹siadów. Entuzjazm i radoœÌ to zachowanie godne polecenia. To nieuniknione, ¿e strach mo¿e wœród wielu osób spowodowaÌ problemy. Ale, jak wiecie, entuzjazm i radoœÌ s¹ zaraŸliwe. Prosimy, okazujcie je swobodnie i ile tylko dusza zapragnie.

To samo dotyczy wszystkich spraw, które bêd¹ siê dzia³y tego lata. Otrzymacie w tym wiele wsparcia. Nieustanne transmisje bêd¹ wyjaœniaÌ, co siê dzieje. Ale strach to narkotyk, który by³ dostarczany przez wiele tysi¹cleci i dla niektórych prze³amanie tego nawyku mo¿e byÌ trudne. Przynosimy ze sob¹ antidotum, którym jest mi³oœÌ i radoœÌ. Zalecamy wam szczodre dawki codziennie.

Ujrzycie krĂłtki okres zamĂŞtu, po ktĂłrym nastÂąpi trwaÂłe szczĂŞÂście. Ci, ktĂłrzy sÂą w stanie dobrze okreÂśliĂŚ swoje marzenia, bĂŞdÂą zdumieni efektami swoich staraĂą. 
Macie teÂż powiedzenie, ktĂłre Âświetnie siĂŞ w tym przypadku stosuje: „PrzypÂływ podnosi wszystkie Âłodzie”. Taka jest wszak funkcja Âświetlnych pracownikĂłw i tych, ktĂłrzy wskazujÂą drogĂŞ. Jak zwykle bĂŞdziecie lampÂą, ktĂłra pali siĂŞ w kÂącie. Teraz dalej wzmagajcie swojÂą jasnoœÌ, gdyÂż wkrĂłtce wasze ÂświatÂło bĂŞdzie potrzebne bardziej niÂż kiedykolwiek.

Obejmujemy was swÂą miÂłoÂściÂą i ochronÂą, jak zawsze, i nieustannie kibicujemy wam na tej drodze. WeÂźcie teraz mĂłj miecz prawdy i uÂżyjcie go z miÂłoÂściÂą, aby sprowadziĂŚ ÂświatÂło w wasz Âświat. Do jutra, drodzy przyjaciele.

MichaÂł, przekazaÂł Ron Head, 16 kwietnia 2012

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

PrzetÂłumaczyÂła Wika
Podziel siĂŞ tym:

Share

http://krystal28.wordpress.com/
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #529 : Kwiecień 23, 2012, 09:24:45 »

To "swietliste cialo" to wg mnie oswiecenie - eureka! Nagle rozumiem o co w tym wszystkim chodzi, cos takiego. Przeciez na pierwszy rzut oka widac kto jest kto. 1 % moze mniej... tak to w przyblizeniu wyglada. To sa ci, ktorzy beda reprezentowac Ziemian, w spotkaniu.
Zawsze tak bylo zreszta.

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2012, 09:25:21 wysłane przez Fair Lady » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #530 : Kwiecień 23, 2012, 09:58:37 »

Jak zwykle bêdziecie lamp¹, która pali siê w k¹cie. Teraz dalej wzmagajcie swoj¹ jasnoœÌ, gdy¿ wkrótce wasze œwiat³o bêdzie potrzebne bardziej ni¿ kiedykolwiek.
To teraz juÂż nie bateryjkÂą, a LAMPÂĄ ? hehehe .. Tak, tak , "jak zwykle" - to dobre okreÂślenie MrugniĂŞcie.
 Wasze "Âświetliste ciaÂła" sÂą IM potrzebne "bardziej niÂż kiedykolwiek" MrugniĂŞcie KoĂączy siĂŞ im wÂłaÂśnie zasilanie definitywnie. Tak , jak nieraz wspominaÂła Kiara - teraz juÂż bĂŞdÂą mieli dostĂŞp do ENERGII jedynie poprzez ludzkie, "Âświetliste ciaÂła" . Dlatego tak podsycajÂą w ludziach nowÂą , "oÂświeconÂą" toÂżsamoœÌ.

Nie wiem na co Wy liczycie Chichot

Póki "wirus" siê replikuje póty bêdziecie (to do z³apanych na "haczyk" ) za nim pod¹¿aÌ w z³udnej nadziei zakwalifikowania siê do tego "jednego procenta" .
"Jeszcze chwile ... wkrĂłtce .. juÂż tuÂż tuÂż .. "
"Wy siĂŞ juÂż wznosicie, tylko o tym nie wiecie .. "
hehehe ..
Ju¿ widaÌ kolejne przekazy ... " nie zapominajcie, ¿e jak zostaniecie na tej "starej Ziemi" to przez Was samych, ale nie martwcie siê , Wasze œwietliste cia³a ju¿ s¹ na Nowej Ziemi i czekaj¹ na Was, a tymczasem œwieÌcie , wzmagajcie tutaj swoj¹ jasnoœÌ to mo¿e dane Wam bêdzie siê TAM wkrótce przenieœÌ ... "

Wielu ludzi uwierzy w now¹ to¿samoœÌ Mistrzów Oœwieconych. Od razu ich poznacie. .... bêd¹ "œwieciÌ" a¿ siê wyczerpi¹ Mrugniêcie
MoÂże wtedy w koĂącu porzucÂą te iluzje.

OÂświecenie nie jest niczym warunkowane. Od zawsze Âżyli na tej planecie ludzie, ktĂłrzy doÂświadczali Transformacji. Co wiĂŞcej takiej transformacji doÂświadcza obecnie bardzo wielu ludzi w momencie, kiedy ich dotychczasowe, poukÂładane Âżycie (w tym rĂłwnieÂż jako nauczycieli duchowych, przewodnikĂłw ) siĂŞ wali na Âłeb na szyjĂŞ. Tylko, Âże zwykle czÂłowiek w takiej sytuacji Âłapie siĂŞ szybko nowej toÂżsamoÂści, a nawet jak nie potrafi ,to "Âżyczliwi" mu zorganizujÂą "pomoc" - sÂą przecieÂż Oazy, sÂą Hare Kryszna, sÂą Wyznawcy GÂłupich Zasad .. MrugniĂŞcie
Istnienie wirusa zale¿y od wiary w JA jego nosiciela. Zauwa¿cie , ¿e w tych wszystkich przekazach, z jakiejkolwiek strony by nie nadchodzi³y, wyeksponowana jest TO¯SAMO¦Æ. Co drugie zdanie podkre¶laj± jaki to TY jeste¶ WA¯NY Cz³owieku (przez du¿e C ,a jak¿e).
Oni tylko Tobie pomagajÂą zdobyĂŚ "nowÂą twarz". Przy okazji budujÂąc wehikuÂł dla siebie, poniewaÂż "ich" istnienie zaleÂży wprost od Ciebie, od tego ÂżebyÂś byÂła/byÂł KIMÂŚ.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #531 : Kwiecień 23, 2012, 10:10:28 »

JesteÂś w b³êdzie , wszyscy ktĂłrzy przekroczÂą wymiar IV i stanie siĂŞ on ich domem bĂŞdÂą posiadali ciaÂło Âświetliste. W Tej Opcji nie ma mÂądrych i mÂądrzejszych , ktĂłrzy wiedzÂą lepiej i bĂŞdÂą ich reprezentowali, kaÂżdy reprezentuje  siebie i swĂłj poziom rozwoju. KaÂżdy bĂŞdzie reprezentowaÂł siebie i swĂłj poziom rozwoju. KaÂżdy o sobie zdecyduje sam.
To co byÂło do tej pory w kolejnym wymiarze juÂż nie zaistnieje , bo nie przyniosÂło dobrych rezultatĂłw. Ich skutki sÂą widoczne i odczuwalne aÂż nadto negatywnie. Zatem nie rĂłb sobie zÂłudzeĂą Âże zaczniesz przemawiaĂŚ w cudzym imieniu nagle, nie, kaÂżdy zrobi to za siebie.
Tak oÂświeceni, iluminacja energetyczna spowoduje proces zmiany dotychczasowego twardego ciaÂła w zÂłote ciaÂło Âświetliste. Dokona siĂŞ to tylko u LUDZI bowiem tylko LUDZIE posiadajÂą ciaÂła astralne , ktĂłre sÂą elementem decydujÂącym o stworzeniu ciaÂła Âświetlistego.

PoniewaÂż na ziemi wcale nie ma aÂż tak duÂżo Ludzi posiadajÂących ciaÂła astralne w procesie tym nie wezmÂą udziaÂłu wszyscy dotychczasowi jej mieszkaĂący. Ci "goÂście" z innych przestrzeni  powrĂłcÂą do miejsc skÂąd przybyli. Ten powrĂłt rozpocznie siĂŞ juÂż od obecnego lata.

redmulec zatem nie ma powodu do straty energii do walki z naszymi "goœÌmi" bowiem oni musz¹odejœÌ z ziemi nie maj¹ w niej "korzeni" tzw. DNA energetyczne ciœnienie wypchnie ich z tej przestrzeni a ich wibracja wci¹gnie ich do im przynale¿nej. ¯adne sztuczki energetyczne ju¿ nie pomog¹ , magia ju¿ nie dzia³a.

Czas obecnych zmian naleÂży do Ludzi z Ziemi , ras ktĂłre tu sÂą prawowitymi wÂłaÂścicielami , zapraszanie , ale zapraszanie goÂści do swojego domu bĂŞdzie ich decyzjÂą a nie intruzĂłw , ktĂłrzy ich zdominowali na tak dÂługi czas.

Zatem jedyna wÂłaÂściwoÂściÂą dla nas jest podnoszenie swojej wibracji , bowiem ta energia zmieni nasze ciaÂła materialne w ciaÂła Âświetliste.   Jak wiadomo czyni to dobro i miÂłoœÌ a nie walka i stwarzanie dziĂŞki niej kolejnych warstw strachu , ktĂłry nas blokuje w transformacji energetycznej naszego procesu wzrostu. redmulec prowokacja do walki jest perfidnym podstĂŞpem blokujÂącym TwĂłj rozwĂłj i wszystkich ktĂłrzy w to wejdÂą. PrzemyÂśl to proszĂŞ bez emocji.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2012, 10:14:51 wysłane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #532 : Kwiecień 23, 2012, 15:18:00 »

No dobrze, to teraz wstawiĂŞ wam przekaz Arkturian, ktĂłrzy sÂą uwaÂżani przynajmniej u nas za najbardziej rozwiniĂŞtÂą cywilizacjĂŞ. Ich przekazy sÂą bardzo wywaÂżone. W tym poruszajÂą temat miÂłoÂści bezwarunkowej i jak zwykle piszÂą o naszych starych przywiÂązaniach i przyzwyczajeniach.

Grupa Arkturian

Przychodzimy ponownie poinformowaÌ was, ¿e jest wiele zmian, które bêd¹ mia³y miejsce w waszym œwiecie. Nie obawiajcie siê, gdy zaobserwujecie zmiany w tym, o czym zawsze wiedzieliœcie, ¿e nast¹pi w pewien sposób. Nie lêkajcie siê, gdy gmachy w³adzy zaczynaj¹ siê kruszyÌ, bo jest ju¿ bardzo blisko, kiedy bêdziecie widzieÌ prawdê wdzieraj¹c¹ siê dalej na wasz¹ planetê w wielu formach - formie informacyjnych wiadomoœci, formie rozmów miêdzy wami i formie wizyt planetarnych braci i sióstr, którzy teraz czekaj¹ na w³aœciwy czas, aby wejœÌ w ten obraz. To wszystko jest czêœci¹ duchowej ewolucji, która nie bêdzie w pe³ni zakoùczona do koùca tego roku, jak wielu by³o sk³onnymi uwierzyÌ, ale jest na dobrej drodze.

Wszystko przebiega zgodnie z planem. Wszystko szybko siê porusza siê naprzód do nowych sposobów widzenia i samopoczucia. To, co siê koùczy siê zakoùczy, jednak pamiêtajcie, ¿e to Wy tworzycie nowy œwiat, nie my. Wielu jak zwykle czeka na przybycie innych, aby zrobili zmiany. To jest wasza oœwiecona œwiadomoœÌ, która manifestuje siê jako œwiat zewnêtrzny. Jesteœcie twórcami. Dlatego czêsto my nie mo¿emy odpowiedzieÌ na pytania zadawane o to, co siê wydarzy, bo nie wiemy, co wybierzecie stworzyÌ. My te¿ ogl¹damy i czekamy, gdy Wy tworzycie nowy oœwiecony œwiat.

To jest czas walki, strat i cierpienia dla wielu, ale doÂświadczenia te byÂły konieczne, aby przesun¹Ì ludzkoœÌ z ich stref komfortu, Âże tak powiemy. Istnieje jeszcze wielu, ktĂłrzy nie zmuszani wybiorÂą po prostu pozostanie i  trwanie w tym, co jest stare i wykoĂączone niezaleÂżnie od tego, w jaki sposĂłb niesatysfakcjonujÂące moÂże staĂŚ siĂŞ to dla nich. Wszyscy, ktĂłrzy sÂą gotowi, sÂą obecnie w trakcie oczyszczania fizycznej pamiĂŞci komĂłrkowej, jak rĂłwnieÂż wszelkich uÂśpionych energii tkwiÂących jeszcze w ich ciaÂłach emocjonalnych i psychicznych. Jest to konieczne w celu przyswojenia nowych i wyÂższych czĂŞstotliwoÂści JEDNOÂŚCI - czĂŞstotliwoÂści ÂŚwiatÂła i miÂłoÂści bezwarunkowej. Te oczyszczania mogÂą czasami byĂŚ nieprzyjemne. Waszym zadaniem jest umoÂżliwienie procesu, odpoczywajcie wiĂŞcej jeÂśli jest to potrzebne, ale nie twierdÂźcie, Âże to co odchodzi, wraca od tyÂłu. Jest to czĂŞsto przypadkowo robione przez powiedzenie: "Jestem tak przygnĂŞbiony, jestem to to czy tamto ... " ktĂłre wystĂŞpuje, poniewaÂż ponownie doÂświadczacie uwolnienia niektĂłrych z tych starych czĂŞstotliwoÂści. CzĂŞsto czujecie je jako dyskomfort fizyczny lub emocjonalny, ale jako duchowo Âświadomych jednostek – Waszym zadaniem jest po prostu zezwoliĂŚ na proces. JeÂśli problem podtrzymuje prezentowanie siĂŞ do waszych myÂśli, spĂłjrzcie na niego, bo moÂże byĂŚ to coÂś, ktĂłre musi byĂŚ uwolnione w sposĂłb bardziej Âświadomy przez uczciwe zbadanie waszego systemu wierzeĂą.

A co o bezwarunkowej mi³oœci? Co to jest bezwarunkowa mi³oœÌ? To nie jest marzycielski romantyczny pogl¹d, który programy telewizyjne, filmy, czasopisma prezentuj¹, abyœcie w to wierzyli. Bezwarunkowa mi³oœÌ nie oznacza te¿ bycia czyj¹œ wycieraczk¹. Bezwarunkowa mi³oœÌ to jest osi¹gniêty stan œwiadomoœci, który widzi przez pozory prawdy. Bezwarunkowa mi³oœÌ przejawia siê poprzez uznanie wrodzonej natury duchowej ludzkoœci, niezale¿nie od jakichkolwiek ludzkich s³aboœci, które mog¹ siê manifestowaÌ. Bezwarunkowa mi³oœÌ jest œwiadomoœci¹, która widzi humor w œwiecie, i nie jest regulowana przez rygorystyczne i sztywne przepisy deklaruj¹ce, ¿e cz³owiek musi ¿yÌ tylko w zgodzie z okreœlonym zestawem pojêÌ, aby byÌ zdolnym do mi³oœci. Bezwarunkowa mi³oœÌ to umiejêtnoœÌ powiedzenia tego, co powinno byÌ powiedziane, co mo¿e czasami byÌ sztywne lub nawet pozornie szorstkie, w ramach pamiêtania, ¿e jednostka lub jednostki s¹ istotami duchowymi. W ten sposób s³owa nios¹ i energiê mi³oœci i nie odzwierciedlaj¹ negatywizmu.
Bezwarunkowa mi³oœÌ jest zawsze obecn¹ realizacj¹ samego siebie jako Boskiego, mimo osobistych s³aboœci. Jest to rozpoznanie JEDNOŒCI manifestuj¹cej siê jako wieloœÌ. Jest to zdolnoœÌ dostrzegania kochaj¹cego humoru tych sytuacji, w których ludzie czêsto siê znajduj¹, a tak¿e tych, którzy mog¹ wydawaÌ siê inni lub "dziwni" wobec obecnych ludzkich standardów. Jest to uznanie dla ró¿nic miêdzy ludŸmi i zrozumienie ich punktu widzenia, bez wchodzenia w ich szczególne pole energii. Bezwarunkowa mi³oœÌ jest to tak¿e uznanie, ¿e jest tylko JEDNO ¿ycie, jest to ¿ycie wszystkich istot ¿ywych, a nie tylko istot ludzkich.

To zrozumienie jest aspektem Waszego procesu przebudzenia drodzy, poruszacie siĂŞ szybko do g³êbszej i bardziej prawdziwej ÂświadomoÂści bezwarunkowej miÂłoÂści, ale czĂŞsto potrzeba tzw. katastrofy, aby zmusiĂŚ niektĂłre osoby do spojrzenia innym w oczy i przyznania, Âże pomimo spoÂłecznych, gospodarczych, czy rasowych ró¿nic, wszyscy sÂą istotami duchowymi posiadajÂącymi ludzkie doÂświadczenia. Nie twierdzimy, Âże bezwarunkowa miÂłoœÌ to stawanie siĂŞ najlepszym przyjacielem kaÂżdego, kogo spotkacie, ale mĂłwimy, czy to siĂŞ podoba czy nie, Âże nowa energia jest jednym z bezwarunkowÂą miÂłoÂściÂą i jeÂśli wybraliÂście Wzniesienie na swojej drodze, musicie zacz¹Ì akceptowaĂŚ, Âże w Wbrew pozorom, wszystkie istoty Âżywe sÂą (w ÂŹrĂłdle) i pochodzÂą z Jednego ÂŹrĂłdÂła BoÂżego – wszystkiego co jest.

JesteÂśmy grupÂą Arkturian

Channeler: Marilyn Raffaele
22 kwiecieĂą, 2012

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #533 : Kwiecień 23, 2012, 17:10:48 »

dziĂŞki blue za te teksty UÂśmiech

"S³ynna angielska jasnowidz¹ca, Madame Sylwia w 1948 roku przepowiedzia³a, ¿e niewielki kraj le¿¹cy w œrodku Europy odegra najwa¿niejsz¹ rolê w przemianach, jakie zajd¹ w przysz³oœci na œwiecie. Z kraju tego wyjdzie iskra, która ogarnie ca³y œwiat i zmieni go na lepsze. Mieszkaùcy tego kraju zbuduj¹ w nim wysok¹ wie¿ê, która stanie siê duchowym centrum œwiata.

Do wszystkich przepowiedni zawsze podchodzĂŞ z duÂża rezerwÂą wiĂŞc i tÂą traktujĂŞ z przymruÂżeniem oka. Przez przymruÂżone oko pÂłynÂą do mnie skojarzenia, ktĂłre stawiam w formie pytaĂą:

Czy „wieÂża” musi byĂŚ wie¿¹ fizycznÂą?

Czy nie chodzi o wie¿ê ze œwiat³a, tak¹ jak¹ widzia³em w zwi¹zku z ogniskowaniem i zap³onem?

Czy nie odnosicie czasem wraÂżenia, Âże gdzieÂś tam wysoko, na poziomie programowania rzeczywistoÂści wszystko jest doskonale zaplanowane? Wystarczy wypeÂłniĂŚ przepowiedniĂŞ..."
http://www.fioletowyplomien.com/ognikowanie-mocy

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Gość
« Odpowiedz #534 : Kwiecień 23, 2012, 17:48:41 »

Gdyby Ludzie myÂśleli i zaczĂŞli analizowaĂŚ swoje odczucia , a jeszcze do tego zaufali sobie!

Oto fragment listu, ktĂłry dostaÂłem od Pani Agaty z ÂŁodzi:

Panie Michale,
Miesi¹c temu kupi³am u Pana Markabê Alfa Moc z mosi¹dzu. Merkaba jest wspania³a , bardzo dziêkujê. Dziœ mia³am niesamowit¹ medytacje. Siedz¹c pod Merkab¹ widzia³am olbrzymi¹ iloœÌ przepiêknej jasnej energii wylewaj¹cej siê ze mnie niczym z wulkanu. By³o to niesamowite! Owo œwiat³o wyp³ywa³o, wirowa³o i strzela³o w górê z wielk¹ intensywnoœci¹. By³o to bardzo
dziwne. WczeÂśniej zawsze czuÂłam strumieĂą energii spÂływajÂący przez MerkabĂŞ na mnie, a teraz byÂło odwrotnie, tak jakby to ÂświatÂło wydobywaÂło siĂŞ z mojej gÂłowy a Merkaba je "rozrzucaÂła" na wszystkie strony. PojawiÂła siĂŞ teÂż wtedy myÂśl, Âże energia ta nie jest stabilna i Âże powinnam o tym
opowiedzieĂŚ Panu, dlatego piszĂŞ.

Przy okazji, czy Bramy ÂŚwiatĂłw wchodzÂą w rezonans tylko z sobÂą, czy z mniejszymi Merkabami teÂż? OdnoszĂŞ wraÂżenie, Âże od kiedy stanĂŞÂła Brama ÂŚwiatĂłw na ÂŚlÂąsku moja Alfa staÂła siĂŞ "kanaÂłem komunikacyjnym".

Polska jest terenem o szczególnym potencjale energetycznym ze wzglêdu na iloœÌ ludzi rozwiniêtych duchowo , lokalizacjê dwóch najwa¿niejszych czakramów ziemi oraz ustawienie nad ni¹ wzmacniaj¹cego uk³adu planet.
taki szczególny k¹sek energetyczny dla tych co sami energii dla siebie nie przetwarzaj¹. Zatem wys³ani przeró¿ni przedstawiciele ( byÌ mo¿e z ludzk¹ intencj¹ czynienia dobra) ustawiaj¹ ró¿ne urz¹dzenia techniczne w ro¿nych miejscach , które tak naprawdê œci¹gaj¹ z tych miejsc energiê i Ludzi energiê i wysy³aj¹ do odczekuj¹cych na ni¹ kosmicznych odbiorców.
BezmyœlnoœÌ oraz uzale¿nienia od s³awy , wielkoœci i pieniêdzy tworz¹ podporz¹dkowanych ro¿nym zaœwiatowym opcj¹ niby mistrzów duchowych. Którzy nie chc¹c analizowaÌ zdarzeù ( niemo¿liwoœÌ z powodu niedojrza³oœci duchowej ?) bardziej krzywdz¹ ni¿ pomagaj¹ wierz¹cym im ludziom.
MER KA BA ma za zdanie koncentrowaĂŚ w nas energiĂŞ , ktĂłra powoduje transformacjĂŞ naszego ciaÂła materialnego w ciaÂło energetyczne , a nie rozpraszaĂŚ jÂą i wyrzucaĂŚ poza nasze ciaÂło! Czy to jest jasne i zrozumiaÂłe? Nie pozbywamy siĂŞ swojej energii chcÂąc pojechaĂŚ w dalekÂą podró¿ , a gromadzimy jÂą na ten cel! Czym kol wiek by  ona nie byÂła ta energia ma  sÂłuÂżyĂŚ nam na naszym koncie, a nie mamy mamy  siĂŞ jej pozbywaĂŚ w jakieÂś wyszukane sposoby i jeszcze za nie zapÂłaciĂŚ!

WczeÂśniej zawsze czuÂłam strumieĂą energii spÂływajÂący przez MerkabĂŞ na mnie, a teraz byÂło odwrotnie, tak jakby to ÂświatÂło wydobywaÂło siĂŞ z mojej gÂłowy a Merkaba je "rozrzucaÂła" na wszystkie strony.

Ta kobieta bardzo sÂłusznie zauwaÂżyÂła cel tej technicznej MER KA BA ale ona jeszcze nie potrafi bardziej zaufaĂŚ sobie swoim odczuciom i odbiorÂą niÂż autorytetom "mistrza". A szkoda, gdy tak siĂŞ juÂż nie bĂŞdzie dziaÂło , zaczniemy ufaĂŚ sobie , wĂłwczas juÂż nikt nigdy nie bĂŞdzie nas okÂłamywaÂł i wykorzystywaÂł 9 nie waÂżne Âświadomie z premedytacjÂą , czy nie?), waÂżne Âże siĂŞ nie damy!

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2012, 17:51:27 wysłane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #535 : Kwiecień 23, 2012, 19:17:49 »

..moÂże to i racja, iÂż te wszystkie materialne atrapy do niczego nam nie sÂą potrzebne,-
dobrze Âże ludzie piszÂą jakie sÂą tego efekty/nastĂŞpstwa.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #536 : Kwiecień 23, 2012, 19:38:34 »

Cytat: east
Jak zwykle bĂŞdziecie lampÂą, ktĂłra pali siĂŞ w kÂącie.
To teraz juÂż nie bateryjkÂą, a LAMPÂĄ ? hehehe ..

ByĂŚ lampÂą, a nie tylko bateryjkÂą te lamy zasilajÂącÂą. Zawsze to jakiÂś postĂŞp, czyÂż nie?  MrugniĂŞcie Jakby troszkĂŞ powaÂżniej nas trktowli.  Z politowaniem
Ale i tak nami manipulujÂą. Dlaczego mamy ÂświeciĂŚ, oÂświetlaĂŚ tyko kÂąt? Bo niby od oÂświetlania pozostaÂłej przestrzeni sÂą oni, a my to tylko takie wypierdki do zamiatania.

Albo ten fragment:

Teraz dalej wzmagajcie swoj¹ jasnoœÌ, gdy¿ wkrótce wasze œwiat³o bêdzie potrzebne bardziej ni¿ kiedykolwiek.

Komu i do czego bĂŞdzie potrzebne nasze ÂświatÂło?
Zastanowi³bym siê g³êbiej nad tym.
Slogany, Âże niby nasze "ÂświatÂło" rozÂświetla innym drogĂŞ moÂżna juÂż chyba pomiĂŞdzy bajki wÂłoÂżyĂŚ. Tu, tak ja przypuszczam, chodzi o coÂś diametralnie innego. MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
east
Gość
« Odpowiedz #537 : Kwiecień 23, 2012, 20:36:12 »

@Darek rozpoznajesz wrĂŞcz intuicyjnie Chichot
@Kiara
MER KA BA ma za zdanie koncentrowaÌ w nas energiê , która powoduje transformacjê naszego cia³a materialnego w cia³o energetyczne , a nie rozpraszaÌ j¹ i wyrzucaÌ poza nasze cia³o! Czy to jest jasne i zrozumia³e? Nie pozbywamy siê swojej energii chc¹c pojechaÌ w dalek¹ podró¿ , a gromadzimy j¹ na ten cel!

Gromadzisz energiĂŞ na cel ? Czy w ogĂłle zdajesz sobie sprawĂŞ kto z tego celu i Twojej energii bĂŞdzie korzystaÂł ?
Czasami stajesz w pewnych miejscach , do ktĂłrych "kieruje" CIĂŞ myÂśl. Nie wiesz po co, ani dlaczego. Nie wiesz nawet co siĂŞ wtedy dzieje, ale wierzysz, Âże to TY decydujesz Chichot
Czujesz, Âże tak powinnaÂś ,ale nie wiesz dlaczego.
Czy to nie jest ,Kiaro, bycie idealn¹ marionetk¹ w rêkach si³, których nie sposób w jakikolwiek sposób ogarn¹Ì ?

Jedynym sposobem aby nie poddawaÌ siê niewiadomym celom czy przewodnikom jest wspó³dzielenie energii z innymi ludŸmi. Nigdy nie wiesz sk¹d przyjdzie pomoc , bo istniejesz w sieci wzajemnych powi¹zaù. "Wróg" te¿ tego nie wie.

Kto gromadzi energiĂŞ w sobie i dla siebie ten odcina siĂŞ od wspó³dzielonej sieci. Co wiĂŞcej, gromadzÂąc jÂą dla SIEBIE (dla JA) oddaje jÂą automatycznie w rĂŞce toÂżsamoÂści, ktĂłrÂą uwierzyÂł, Âże jest, choĂŚ to wcale nie musi byĂŚ  prawdÂą.

Dariusz zapytaÂł sÂłusznie :
Komu i do czego bĂŞdzie potrzebne nasze ÂświatÂło?
Zastanowi³bym siê g³êbiej nad tym.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #538 : Kwiecień 23, 2012, 21:38:10 »

WidzĂŞ, Âże inni maÂło piszÂą o energii to "Teraz My" piszemy. I jak zwykle w tej nacji ilu dyskutantĂłw tyle zdaĂą.
Energiê gromadziÌ jest trudno, energia lubi p³yn¹Ì, nie lubi ograniczeù, wiêc jeœli chodzi o ludzi to raczej gromadzimy potencja³y, aby móc z czego wybraÌ. Kosmos jest strumieniem nieskoùczonej iloœci p³yn¹cej energii. Potencja³y s¹ umiejêtnoœci¹ kierowania t¹ energi¹ w jakimœ zakresie. W³aœciwie gromadzimy doœwiadczenia, czyli wiedzê, w tym jak u¿ywaÌ energii.
Na chÂłopski rozum, East co jest lepsze? GromadziĂŚ energiĂŞ (potencjaÂły)  i mĂłc to wykorzystaĂŚ niekoniecznie przeciwko, czy nie gromadziĂŚ i szukaĂŚ pomocy u innych, ktĂłrzy teÂż nie gromadzili, choĂŚ z drugiej strony w 99% leÂży uÂśpiona moc.
Zawsze stoimy przed wyborem np. ÂświeciĂŚ czy nie ÂświeciĂŚ - peÂłny dualizm i kaÂżda strona ma swoje racje.
Kiara  pisze o energii, ale myÂśli chyba o mÂądroÂści, wiedzy, potencjale (przepraszam CiĂŞ za tÂą personalnÂą analizĂŞ, ale tak mi wychodzi).
Moim zdaniem nie gromadzimy energii, pozwalamy na jej przep³yw, czym wiêkszy potencja³ lub ich iloœÌ tym wiêkszy energetyczny skutek.

Astre
Gość
« Odpowiedz #539 : Kwiecień 23, 2012, 22:33:17 »

A ja Wam powiem, Âże te wszystkie opowieÂści gÂłoszÂące o przejÂściu do 4 G
moÂżna wÂłoÂżyĂŚ miĂŞdzy bajki.
Faktem jest, Âże caÂła galaktyka przechodzi pewien proces restrukturyzacji przestrzeni, ale to nie znaczy, Âże w jednym momencie stanie siĂŞ tu jakiÂś cud
, ale jest to proces, jak kaÂżdy jest dÂługotrwaÂły.
MĂłwiÂąc inaczej - wszystko trzeba sobie wypracowaĂŚ i nikt nikomu nic nie da.
I nie chodzi mi to o Âżadne materialne rzeczy, choĂŚ z drugiej strony patrzÂąc,  to nie miej nic, chodÂź w podartych butach i gaciach i Âżebraj na ulicy o kawaÂłek, chleba.
Dlatego z jednej strony mamy wzniosÂłe hasÂła i poglÂądy  czym to niby niedÂługo siĂŞ staniemy i czego dostÂąpimy,  a z drugiej strony - twarda jak kamieĂą rzeczywistoœÌ.
A ta twarda rzeczywistoœÌ jest taka, Âże istoty, ktĂłre potrzebujÂą przestrzeni do rozwoju -  wogĂłle jej nie posiadajÂą.
Bo jak moÂżna mĂłwiĂŚ o jakimkolwiek rozwoju, jeÂżeli NIE pracujesz, Âżeby ÂżyĂŚ, ale Âżyjesz, po to, aby pracowaĂŚ !
Generalnie tÂą przestrzeĂą do rozwoju zabiera nikt inny tylko zabierajÂą jÂą nam
nasi ''bracia i siostry''.
A ci ''bracia i siostry'' to nikt inny tylko w znacznej mierze bezmyÂślne istoty, ktĂłre nie wiem wÂłaÂściwie po co wogĂłle siĂŞ tutaj rodziÂły na tej planecie, chyba po to, Âżeby kadziĂŚ ?..!

Podam prosty przykÂład z Âżycia wziĂŞty :
SpóŸniÂłem siĂŞ o 2 dni z zapÂłatÂą na kwotĂŞ  65 zÂł w UrzĂŞdzie Skarbowym.
Oczywiœcie zap³aci³em w terminie o 2 dni póŸniej, ale co z tego ?
Dosta³em wezwanie do U.S i modnie ubrana, z piekn¹ fryzur¹ i z kolczykami w uszach pani powiedzia³a mi, ¿e mo¿e mnie ukaraÌ za to ( 2- dniowe !) spóŸnienie kwot¹ nawet 5-tys z³. - bo taki ma zakres. Ostatecznie ukara³a mnie kwot¹ 600 z³.
Nie wiem komu mam dziĂŞkowaĂŚ, Âże nie ukarano mnie kwotÂą 5-tys. zÂł bo
musia³bym pójœÌ na ¿ebry, albo ¿ywiÌ siê korzonkami z lasu.

Ja na prawdê patrz¹c na ludzi i to co robi¹ widzê kompletnych os³ów i nie jest to moja ¿adna z³oœliwoœÌ, tylko ca³y czas stwierdzam fakty, które mówi¹ same za siebie, z czym mamy do czynienia ?...!
 WidzĂŞ istoty, ktĂłre z bezmyÂślnÂą premedytacjÂą zabierajÂą innym przestrzeĂą do rozwoju.
Absolutnie zgadzam siĂŞ z tym co mĂłwi Joanna Rajska (a, co spowodowaÂło gwaÂłtowne ataki na niÂą ), Âże jeÂżeli ludzie nie wezmÂą odpowiedzialnoÂści za tÂą mentalnÂą, bezprecedensownÂą patologiĂŞ, w ktĂłrej sÂą utopieni po uszy, to koniec koĂącem pojawiÂą siĂŞ cywilizacje i ta planetĂŞ zaorajÂą.
Tak zaorajÂą. Bo nikt z stoickiem spokojem z poziomu wysoko rozwiniĂŞtych cywilizacji nie bĂŞdzie patrzyÂł na owce jak ruchem przyÂśpieszym PlanetĂŞ prowadzÂą do zagÂłady. Popatrz tylko czÂłowieku ile tylko samej broni masowej zagÂłady wyprodukowano i dalej siĂŞ produkuje.
Nie widzisz tego ? Tylko, Âże  co ciĂŞ to obchodzi, prawda ?

Mam wiele serca i nawet jak mrĂłwkĂŞ rozdeptam, to serce mnie boli, bo jestem Âświadomy  tego, Âże za tÂą mrĂłwkÂą kryje siĂŞ wielkie, nieocenione Âżycie, ale uwaÂżam, Âże aby zbudowaĂŚ coÂś nowego, coÂś wielkiego na tej planecie istoty o takim poziomie niedorozwoju umysÂłowego, ktĂłre pozwalajÂą, aby takie rzeczy miaÂły miejsce, muszÂą odejœÌ. Bo wÂłaÂśnie nikt inny tylko one 24 godziny na dobĂŞ swojÂą mentalnÂą bezmyÂślnoÂściÂą zabierajÂą przestrzeĂą do rozwoju innym. PrzykÂład z prozy Âżycia wziĂŞty urzĂŞdniczki z U.S, ktĂłrego podaÂłem jest przykÂładem bezwglĂŞdnej brutalnoÂści, w ktĂłrym takich i podobnych istot miliardy na tej Planecie Âżyje. Nie Âżyje - tylko w zabiera przestrzeĂą do rozwoju innym !!!

Dlatego nie bêde tolerowa³ ¿adnego ¿ycia, a raczej bezmyœlnego ''¿ycia'', które polega na na tym, ¿e ze wœciek³osci¹ lub zimn¹ obojêtnoœci¹, miliardy tzw. ludzi próbuje wp³yn¹Ì na kszta³t mojej przestrzeni. Przykro mi bardzo, ale nie mam w sobie syndromu ofiary, która w imiê mi³oœci zgodzi siê na stratowanie przez stado pêdz¹ce z ob³êdem w oczach.
Dlatego takie istoty musz¹ z tej planety odejœÌ, które nie rozumiej¹ tak podstawowych rzeczy, ¿e kluczem do rozwoju jest wszelka wolnoœÌ i duchowa niezale¿noœÌ.

Zamiast wiĂŞc mnoÂżyĂŚ teorie, zapytam Was co robicie, aby byÂło lepiej?

Wierzycie, ¿e nagle pojawi sie cud z kosmosu i rozwi¹¿e wszystkie problemy ?
Nic nie rozwi¹¿e i b¹dŸ pewny, ¿e za rok, a nawet dwa, lub trzy pojdziesz do sklepu i kupisz sobi ¿arcie nafaszerowane po brzegi najró¿niejszymi konserwantami, które dokonuj¹ masowej destrukcji w Twoim organizmie.
Nie licz równie¿ na to, ¿e Twoi pracodawcy oka¿± siê nagle wielkim sercem i godnie zap³ac± Ci za Twoj± ciê¿ka pracê i bêdziesz mia³ czas i ¶rodki, aby TWÓRCZO realizowaæ siebie.

WiĂŞc na dzisiejszy to ''przejÂście'' w jakieÂś 4G to jedna wielka Âściema.
Owszem rozpoczyna siĂŞ pewien proces, ale bĂŞdzie on trwaÂł setki, a nawet tysiÂące lat, w ktĂłrej cywilizacja otrzymujÂąc nowe paradygmaty  i jeÂżeli z nich skorzysta, to wtedy zbuduje nowÂą cywilizacjĂŞ.

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2012, 23:13:49 wysłane przez Astre » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #540 : Kwiecień 23, 2012, 22:36:17 »

Blueray21 zacznijmy od koĂąca:
Moim zdaniem nie gromadzimy energii, pozwalamy na jej przep³yw, czym wiêkszy potencja³ lub ich iloœÌ tym wiêkszy energetyczny skutek.

Chichot Nie sposób jest gromadziÌ tego, co przep³ywa silnym strumieniem. To tak, jakbyœ chcia³ w ZANURZONEJ rêce w strumieniu z³apaÌ wodê przep³ywaj¹c¹ w jego wartkim nurcie Mrugniêcie Mo¿esz zacisn¹Ì pod wod¹ piêœÌ, ale to nie spowoduje zgromadzenia czegokolwiek Mrugniêcie Dlatego s³uszna uwaga , i¿ jedyne , na co siê mo¿na zgodziÌ to na przep³w, który jest. Iluzj¹ jest nawet to, ze POZWALAMY na ten przep³yw hehehe. On siê i bez "nas" zadziewa ...

Na chÂłopski rozum, East co jest lepsze? GromadziĂŚ energiĂŞ (potencjaÂły)  i mĂłc to wykorzystaĂŚ niekoniecznie przeciwko, czy nie gromadziĂŚ i szukaĂŚ pomocy u innych, ktĂłrzy teÂż nie gromadzili, choĂŚ z drugiej strony w 99% leÂży uÂśpiona moc.
Zawsze stoimy przed wyborem np. ÂświeciĂŚ czy nie ÂświeciĂŚ - peÂłny dualizm i kaÂżda strona ma swoje racje.

GromadziĂŚ cokolwiek, czy nie gromadziĂŚ i szukaĂŚ pomocy ... Dylematu nie ma, wyboru nie ma  w momencie rozpoznania, ze nie ma tego, kto miaÂłby dokonywaĂŚ wyborĂłw, gromadzenia, czy szukania. Wsparcie istnieje z powodu wspó³odczuwania, wspó³istnienia wszystkiego w "sieci". Gromadzenie przypomina zagarnianie wody okami sieci rybackiej. MoÂżna co najwyÂżej poczyniĂŚ zawirowania wody, ale nie wyciÂągniesz sieciÂą tejÂże wody...
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #541 : Kwiecień 23, 2012, 23:12:34 »

WiĂŞc na dzisiejszy to ''przejÂście'' w jakieÂś 4G to jedna wielka Âściema.
Owszem rozpoczyna siĂŞ pewien proces, ale bĂŞdzie on trwaÂł setki, a nawet tysiÂące lat, w ktĂłrej cywilizacja otrzymujÂąc nowe paradygmaty  i jeÂżeli z nich skorzysta, to wtedy zbuduje nowÂą cywilizacjĂŞ.

To - moim zdaniem - nie jest œciema, ale koniecznoœÌ! ByÌ mo¿e przejdziemy z trzech gówien w cztery, czyli coœ ko³o szamba, lecz taki œwiat, zarz¹dzany przez drapie¿ne urzêdy skarbowe, to ju¿ jest parodia cywilizacji. Mamy nowego Boga-Molocha, który zapragn¹³ ¿ywiÌ siê resztkami naszych oszczêdnoœci, bo system upada mord¹ na twarz! Cz³owiek sta³ siê PIN-em, NIP-em i numerem konta bankowego. Trzeba mu zabraÌ jak najwiêcej. Jeœli straci pracê i Ÿród³o zarobkowania, to nikogo to nie obchodzi. Mo¿e zdychaÌ z g³odu. System nie jest w stanie mu pomóc, ale system musi mieÌ œwiadomoœÌ, ¿e znika p³atnik podatków, które go utrzymuj¹.

JuÂż wiele razy to pisaÂłem: Do zobaczenia na drzewach!
Kiara
Gość
« Odpowiedz #542 : Kwiecień 24, 2012, 00:39:46 »

MoÂże wyjaÂśniĂŞ co to jest dla mnie to sprzeczne "gromadzenie energii w sobie"... to nic innego jak napeÂłnienie , wypeÂłnienie kaÂżdej naszej komĂłrki organizmu energiom biorÂącÂą udziaÂł w transformacji ciaÂła fizycznego w subatomowe Âświetliste.
Kiedy chcesz Âżeby woda zmieniÂła stan skupienia w parĂŞ niestety trzeba procesowi zapewniĂŚ wystarczajÂący poziom energii i nikt z zewnÂątrz tego nie uczyni bo proces jest jak najbardziej wewnĂŞtrzny dotyczÂący kaÂżdego z nas. Nie moÂżna za kogoÂś niczego zrobiĂŚ w jego wnĂŞtrzu bo jest to bezpoÂśrednio zwiÂązane z przeÂżywaniem zdarzeĂą i posiadaniem w ten sposĂłb zarĂłwno wiedzy jak i energii.

MoÂże przekazy sÂą nieprecyzyjnie spisywane ,a  moÂże nie zrozumiane? Nie wiem, bycie ÂświateÂłkiem w kÂącie jest dla mnie metaforÂą , opisujÂącÂą nas jako tlÂące siĂŞ Âżycie pozbawione wiedzy o sobie i peÂłni swoich moÂżliwoÂści rĂłwnieÂż energetycznych. Bycie wielkim ÂświatÂłem to peÂłnia wiedzy ale z mocÂą sprawczÂą, nie dla kogoÂś a dla siebie.
Jedni wol¹ byÌ œwiate³kiem i utrudniaÌ innym ¿ycie ( przepraszam za dosadnoœÌ, ale po kilku latach bycia w grupie niby posiadaj¹cych ju¿ wiedzê tak mi siê kojarzy) i pieprzenia g³upot o naszej niemocy. Je¿eli do tylko takich refleksji doszli ¿e s¹ niczym , lub ich wcale nie ma , i nic nie mog¹ to zostaje ju¿ tylko ten k¹t i zgasiÌ œwiat³o. I grupom w³adczym w³aœnie o to chodzi odebraÌ nam wiedzê o sobie. ZrobiÌ z nas bezosobowe t³o którym œwietnie siê zarz¹dza.Jak wierzysz ¿e ciebie nie ma i nie wiesz kim jesteœ przeprogramowanie jest idealnie mo¿liwe.

Ja wiem kim jestem , co robiê i w jakim celu , nie interesuje mnie co ktoœ o mnie opowiada a jakie odczucia i uczucia odczuwam przez wchodzenie w ró¿ne sytuacje ¿yciowe. Poniewa¿ odczucia negatywne nie s¹ mi bliskie staram siê omijaÌ sytuacje je nios¹ce, odczucia mi³e , radosne, pozytywne s¹ mi bliskie , sytuacje nimi nape³nione staram siê tworzyÌ i w nich uczestniczyÌ one mnie przyci¹gaj¹ . To jest moja przestrzeù ¿ycia , mój œwiat , moja wibracja. niech ka¿dy zaufa sobie a nie innym bêdzie zdecydowanie lepiej .
W³aœciwie jest to odpowiedz na pytanie Astro co robiê ¿eby dokona³a siê zmiana w tym co jest obok mnie. Konkretnie nie robiê tego co jest niezgodne z moim systemem wartoœci pomimo i¿ jest uznanym stylem ¿ycia. Owszem jest to du¿a trudnoœÌ ¿yciowa bo jestem postrzegana przez otaczaj¹cych mnie ludzi za dziwad³o , które nie tylko odstaje ale traci to co inni uznaj¹ za wartoœci. Ale ja uznajê inne wartoœci i staram siê ¿yÌ tak ¿eby nie raniÌ innych szanuj¹c siebie i iœÌ drog¹ moich a nie cudzych wartoœci.
Zapewne duÂżo trudniejsza opcja Âżycia ale dajÂąca o wiele wiĂŞcej satysfakcji i wewnĂŞtrznego spokoju.

Przejœcie w 4 wymiar w œwiat o innych parametrach ¿ycia to nie od razu otworzenie w Ludziach wszystkich mo¿liwoœci korzystania z nich , o nie! To tak jak zakoùczenie edukacji w szkole podstawowej i przejœcie do œredniej. Samo wejœcie do niej nie do razu daje ca³¹ wiedzê i moc korzystania z niej, to kolejny proces rozwoju z kolejnymi trzema etapami. W których ponownie bêdziemy indywidualnie dokonywaÌ swojego rozwoju dla swojego dobra.
Jednak jest to niezbĂŞdny i nieunikniony etap w caÂłoksztaÂłcie rozwoju zarĂłwno ziemi jak i wszechÂświata jak i galaktyki bo wszystko odbywa siĂŞ fraktalnie.
Zatem je¿eli ktoœ myœli ze przekroczy bramê miêdzy wymiarow¹ i ju¿ osi¹gnie wszystko , to jest w b³êdzie. Bowiem przed nami kolejny etap wzrastania przez now¹ wiedzê. Pierwszy etap procesu osobistego rozwoju przez zdeponowan¹ w nim wiedzê to minimum 700 lat.
Ale trwanie piÂąty raz w tej samej przestrzeni wiedzy , krĂŞcenie siĂŞ w koÂło jak zaciĂŞta pÂłyta to bezsens, a gdyby nie doszÂło do obecnego przejÂścia w 4 wymiar tak by byÂło. Kto jeszcze tego faktu nie chce lub nie moÂże zaakceptowaĂŚ powtĂłrzy ten proces ale juÂż w innym miejscu , na innej planecie.

Nikt nie bĂŞdzie niczego zaorywaÂł na Ziemi bo nie ma do tego prawa, tu obowiÂązuje wolna wola ( chociaÂż do tej pory zmanipulowana dezinformacjÂą) ale jednak decyzje podejmowane  indywidualnie na podstawie tych manipulowanych ÂświadomoÂści ludzkich. Fakt faktem iÂż gdy pozostanÂą na ziemi Ludzie , a nie bĂŞdzie juÂż syntetykĂłw ( bo nie bĂŞdzie , gdyÂż nie bĂŞdÂą mieli warunkĂłw do swojego Âżycia w nowych warunkach)z powodu  braku  moÂżliwoÂści energetycznych stosownych dla nich.  Na ziemi bĂŞdzie doÂżo , duÂżo mniej Ludzi , bĂŞdÂą zupeÂłnie inne fizyczne i energetyczne warunki Âżycia na niej.prawdÂą jest iÂż aury indywidualne potrzebujÂą duÂżo wiĂŞkszej przestrzeni by siĂŞ rozwijaĂŚ , obecnie jej nie mamy. Dlatego SzkoÂła Rozwoju Duchowego pod nazwÂą ZIEMIA przyjmowaĂŚ bĂŞdzie ograniczonÂą iloœÌ studentĂłw( inaczej ÂżyjÂących na niej Energii korzystajÂących na czas Âżycia na ziemi z kombinezonĂłw doÂświadczalnych - ciaÂło Ludzkie.
jednak to sprawa bliskiej przyszÂłoÂści po roku 2012.
Bez obaw nikt nikogo nie bĂŞdzie zabijaÂł , pozbawiaÂł Âżycia w celu depopulacji , kaÂżdy doÂżyje swojego Âżycia zgodnie z planem przed urodzeniowym. Zwyczajnie nie bĂŞdÂą siĂŞ juÂż rodzili ludzie w takich iloÂściach jak do tej pory, jednak proces ten bĂŞdzie normalny i naturalnie zgodny z warunkami rozwoju nie tylko fizycznego ale i duchowo- uczuciowego  posiadania dzieci. Sama gotowoœÌ fizyczna organizmu do prokreacji nie bĂŞdzie wystarczajÂąca by inna Dusza wziĂŞÂła udziaÂł w procesie wcielenia siĂŞ , bĂŞdzie mu musiaÂła towarzyszyĂŚ rĂłwnieÂż duÂża dojrzaÂłoœÌ duchowa przyszÂłych rodzicĂłw. I tu kÂładziony jest gÂłownie nacisk na dojrzaÂłoœÌ  energetycznÂą mĂŞÂżczyzny do stania siĂŞ ojcem, nie kaÂżdy bĂŞdzie miaÂł ta moÂżliwoœÌ. Ojcostwo bĂŞdzie bardzo cennym darem dla dojrzaÂłych mĂŞÂżczyzn , co spowoduje iÂż nie bĂŞdÂą oni porzucali swoich partnerek i matek swoich dzieci oraz dzieci.

Zatem zmiany bĂŞdÂą i to duÂże bardzo , zmieni siĂŞ system wartoÂści a co za tym idzie kierunek podejmowanych decyzji ich wektor energetyczny.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #543 : Kwiecień 24, 2012, 00:41:36 »

ÂŚciema z tymi wymiarami, czy nie, rzeczywistoœÌ jest przytÂłaczajÂąca. 
KrwioÂżerczy System Âżywi siĂŞ nami i nasza w tym wina, Âże pozwalamy na to.
Godzimy siĂŞ na wszystko, bo nie mamy odwagi wycofaĂŚ siĂŞ. Boimy siĂŞ, Âże znajdziemy siĂŞ na marginesie Âżycia.
A moÂże tam wÂłaÂśnie, na tym "marginesie", Âżycie jest w najwiĂŞkszym rozkwicie?

Astre zosta³ zmuszony do zap³aty kary za dwa dni spóŸnienia w p³atnoœciach.
Móg³ nie zap³aciÌ i iœÌ na wojnê z Systemem. A potem ¿ebraÌ. Wybra³ mniejsz¹ bolesnoœÌ, choÌ poczucie krzywdy zosta³o.
Wszyscy wybieramy codziennie mniejsz¹ bolesnoœÌ, ze strachu. I tym umacniamy to, co nas gnêbi.
Czy to siĂŞ kiedyÂś skoĂączy?
Tak, jeÂśli zerwiemy wszelkie umowy z Systemem. Nieodwracalnie i ostatecznie. MoÂżemy nawet straciĂŚ Âżycie,
ale powrócimy wolni. Jednak wiêkszoœÌ musi wpierw siêgn¹Ì dna rozpaczy, by zrozumieÌ, ¿e dalej tak siê ju¿ nie da.
Trzeba zebraĂŚ w sobie siÂły i postawiĂŚ wszytko na jednÂą kartĂŞ.
Tylko wĂłwczas nastÂąpi wyzwolenie, nasze przejÂście w inny wymiar Âżycia. Poza to, co sobie zgotowaliÂśmy przez
brak odwagi i zgodĂŞ na bycie niewolnikiem.

Oj, uwikÂłaliÂśmy siĂŞ niemiÂłosiernie. JesteÂśmy wspó³twĂłrcami… 
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 24, 2012, 00:46:30 wysłane przez ptak » Zapisane
Astre
Gość
« Odpowiedz #544 : Kwiecień 24, 2012, 04:38:25 »

Nikt nie bĂŞdzie niczego zaorywaÂł na Ziemi bo nie ma do tego prawa,

WiĂŞc bĂŞdzie ''zaorywaÂł'' i juÂż ''zaoruje''.
Proszê dos³ownie tylko nie traktowaÌ s³ów, bo to kompletna pomy³ka.

A to ''zaorywanie'' polega na tym, Âże juÂż dezaktywowane sÂą gÂłowice jÂądrowe, wstrzymywana praca reaktorĂłw jÂądrowych i co ostanio - dokonano caÂłkowitej dezaktywacji rosyjskiej balistycznej rakiety  Progres II.
I bÂądÂź pewna, Âże to wcale nie na tym koniec.
ZostanÂą usuniĂŞte wszelkie  technologie podtrzymywane przez kosmicznych psychopatĂłw,  ktĂłre zamieniajÂą tÂą piĂŞknÂą PlanetĂŞ w Âśmietnik i gĂłwno.

I piszesz, Âże nie ma do tego  prawa ?

Ziemskie pojĂŞcia ''prawa'' to, nie pojĂŞcie prawa kosmicznego tylko jakiÂś  "produkt uboczny" ludzkiej ÂświadomoÂści, w istocie korelaty jakiegoÂś fragmentu sieci neuronalnej w mĂłzgu.

Jak na dzieĂą dzisiejszy nie masz Âżadnej wolnej woli. JesteÂś niewolnikiem Orwelowskiego paĂąstwa i Orwelowskiego Âświata.
Mam Ci podaĂŚ przykÂłady ? ProszĂŞ bardzo :

Tyle ró¿nych Âśrodowisk spoÂłecznych interwoniowaÂło przeciwko ACTA, ale p.Tusk siĂŞ nie pytaÂł o TwojÂą wolĂŞ, tylko wydaÂł polecnie podpisania ACTA i ACTA podpisano !
Oto masz - wolnÂą wolĂŞ !

WiĂŞc chyba mĂłwisz o wolnej woli, ale czyjejÂś wolnej woli, ale nie o swojej.
Mniemam, iÂż mylisz wolnĂŞ wolĂŞ z indeterminizmem.

MĂłwiÂąc ogĂłlnie, subiektywne odczuwanie wolnej woli, w sensie podejmowania decyzji, robienia czegoÂś nie jest Âżadnym argumentem na rzecz wolnej woli. JeÂżeli ktoÂś fenomeny psychiczne, czy ÂświatopglÂądowe okreÂśla wolna wolÂą, to ja w tym momencie koĂączĂŞ dyskusjĂŞ.

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 24, 2012, 04:54:38 wysłane przez Astre » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #545 : Kwiecień 24, 2012, 06:53:09 »

racja Astre, w duÂżej mierze z tÂą wolnÂą wolÂą, jest tak jak z demokracjÂą,-
menu jest z góry ustalone i je¿eli patrzysz tylko na stó³- to i tak zawsze wybierzesz to co by³o przygotowane przez nadzorców systemu.
Dlatego zmiana u podstaw jest niezbĂŞdna, a jeÂśli ktoÂś nam w tym pomaga- tym lepiej Chichot

pozdro UÂśmiech

barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #546 : Kwiecień 24, 2012, 07:27:13 »

No tak, to w takim razie pomyÂślmy o zmianie stoÂłu - wywalmy demokracjĂŞ, bo to nie (tonie) ten idealny system.

Ja osobiÂście coraz bardziej skÂłaniam siĂŞ ku systemowi plemiennemu - maÂłe skupiska ludzi - i lokalnej wymianie dĂłbr !

Zmiany zaczynam od siebie, sÂą one drobne, codzienne, ewolucyjne.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #547 : Kwiecień 24, 2012, 08:33:54 »

A teraz spĂłjrzcie jeszcze inaczej na energiĂŞ, a przynajmniej jej niektĂłre aspekty. Tym razem oczami ArchanioÂła, chociaÂż przypomina mi to coÂś innego.

2012 SieĂŚ ÂŚwiadomoÂści przez ArchanioÂła MichaÂła

Wyst¹pi³em z anielsk¹ mi³oœci¹ do po³¹czenia siê z waszymi energiami, jednocz¹c aspekt twórcy w nas w jedno Ÿród³o œwiat³a. Jestem Archanio³ Micha³; przychodzê do was ze œwiêt¹ wiadomoœci¹ o jednoœci waszej ziemi i Archanio³ów w tym szczególnym czasie transformacji na Ziemi. ¯yczê sobie , ¿ebyœcie wiedzieli, ¿e Anielskie Królestwo wspiera sercem wzniesienie Ziemi i ca³ej ludzkoœci i ¿e jesteœmy gotowi dobrze s³u¿yÌ Wam, wypo¿yczaj¹c nasz¹ energiê do stworzenia takich ogromnych zmian na Ziemi. Energia Anio³ów i Archanio³ów jest g³êboko odpowiednia, aby wspieraÌ Ziemiê, gdy¿ wibracj¹ potrzebn¹ na Ziemi i w ka¿dej istocie jest bezinteresowna mi³oœÌ, w której aktywacji mo¿emy pomóc. W celu Wzniesienia Ziemi wiêksza objêtoœÌ mi³oœci jest potrzebna na Ziemi, ale ta mi³oœÌ musi wyp³ywaÌ z serc i dusz ludzkoœci. Nadszed³ czas, aby podj¹Ì odpowiedzialnoœÌ za w³asne wzniesienie Ziemi i jej cywilizacji. W rzeczywistoœci energia i wyra¿enie mi³oœci jest jedynym sposobem, aby aktywowaÌ i osi¹gn¹Ì dalsze wzniesienie, to dlaczego my, Anio³owie, znani z naszych kochaj¹cych wibracji wystêpujemy naprzód, aby pe³niÌ wiêcej s³u¿by.

Pragniemy podzieliĂŚ siĂŞ z wami waÂżnymi informacjami o nadchodzÂącym czasie na ziemi.
Wielu z was, by³o i bêdzie zwiedzaÌ to, co znacie jako œwiête miejsca na ziemi, miejsca œwiêtej energii, miejsca mocy lub wiry energetyczne. Istnieje potrzeba dla wielu z was, abyœcie zakotwiczyli Wasze wysokie wibracyjne energie w tych miejscach, a zmienicie wibracjê œwiêtych miejsc ze staro energetycznych na nowe energie wznoszenia siê. Wiele z tych œwiêtych miejsc by³o zestrojonych do pomocy we wzniesieniach w przesz³oœci, ale gdy ka¿da osoba lub grupa odwiedza³a œwiête miejsca zmienili ich wibracjê i zestrojenie tak, ¿e potrzebne obecnie zestrojenia i wibracje energetyczne mog¹ siê manifestowaÌ. Po prawdzie mówiê, ¿e Wasze œwiête miejsca zmieniaj¹ siê od starej energii do nowej energii. To nie znaczy, ¿e stracicie dziedzictwo przesz³oœci m¹droœÌ lub intencjê tych œwiêtych miejsc, zawsze bêdziecie rozumieÌ i pamiêtaÌ t¹ wiedzê w waszej istocie, ale œwiête miejsca zmieni¹ siê, ab utrzymaÌ zestrojenie i cel, który jest odpowiedni w tej obecnej dobie. Œwiête miejsca s¹ aktywowane, ale mog¹ nie byÌ aktywowane zgodnie z ich pierwotnym przeznaczeniem lecz bêd¹ aktywowane, aby daÌ ludzkoœci to, co jest teraz potrzebne. Jest to wielki czas przejœcia gdy portale energetyczne, a nawet czakry przekszta³c¹ siê , aby osi¹gn¹Ì nowy cel na Ziemi. Œwiête miejsca pozostan¹ na zawsze œwiête, ale mog¹ zacz¹Ì oferowaÌ inne us³ugi dla ludzkoœci. Ziemia równie¿ uwalnia przesz³oœÌ, ale ludzkoœÌ równie¿ pamiêta œwiête energie i umiejêtnoœci z ich przesz³oœci pozwalaj¹ce œwiêtym energiom przesz³oœci zakotwiczyÌ na Ziemi na nowe odpowiednie sposoby dla waszego czasu. Cel wszystkich punktów energetycznych na ziemi zmieni ich dostrojenie do zmian Stwórcy. Proszê nie wpadaÌ w strach z powodu mojej wiadomoœci, Ziemia jest po prostu przekszta³cana i ujednolicana w ten sam sposób, w który Wy te¿ jesteœcie przekszta³cani w tym czasie. Wielu ludzi odwiedzaj¹cych œwiête lub energetyczne miejsca na Ziemi w 2013 roku zauwa¿y ró¿nicê w energii i celu tych miejsc, z których ka¿de bêdzie wyj¹tkowe, ale wiêksza moc i blask zostan¹ wyra¿one. Niektóre miejsca zostan¹ zreformowane, do ich pierwotnego przeznaczenia, ale z ró¿nymi energetycznymi i wibracyjnymi dostrojeniami.

Kolejny kawa³ek wa¿nych informacji, którymi pragnê podzieliÌ siê z wami jest fakt, ¿e Archanio³owie zostali przydzieleni i dostosowani do ka¿dego z waszych œwiêtych lub energetycznych miejsc na Ziemi. Ka¿de miejsce zostanie dostosowane do innego Archanio³a tak, ¿e ró¿ne cechy Archanio³ów mog¹ byÌ zakotwiczone w Ziemi. JakoœÌ bêdzie wyra¿ona w œwiêtych i energetycznych miejscach z Archanio³ami pozwalaj¹cymi energii przep³ywaÌ w obfitoœci do Ziemi i wokó³ tych specjalnych miejsc. Inni Archanio³owie zostali równie¿ przypisani do ka¿dej z ziemskich czakr w celu zapewnienia, ¿e bogactwo cech najbardziej odpowiednich wyra¿a siê od Archanio³a do ziemi. Oznacza to, ¿e œwiête przymioty Archanio³ów mieszaj¹ siê i integruj¹ z Ziemi¹, ale co wa¿niejsze, musimy pamiêtaÌ, ¿e s¹ to cechy potê¿nej duszy Stwórcy. Archanio³owie pracuj¹, aby umo¿liwiÌ energetycznym miejscom i czakrom dobre wcielenie siê w ich jakoœÌ. Oznacza to, ¿e wiele negatywnoœci z przesz³oœci i teraŸniejszoœci zostanie rozpuszczonych pozwalaj¹c na g³êbokie uzdrowienie, oczyszczenie i energetyzacjê.

W obszarach, gdzie istnieje wiele miejsc w jednym obszarze ArchanioÂł bĂŞdzie nadzorowaÂł caÂły obszar. JeÂśli odwiedzacie ÂświĂŞte lub energetyczne miejsca moÂże zechcecie po³¹czyĂŚ siĂŞ odkryĂŚ ArchanioÂła nadzorujÂącego to miejsce abyÂście mogli rĂłwnieÂż ucieleÂśniĂŚ jakoœÌ i asystowaĂŚ ArchanioÂłowi przez pozwalanie jakoÂści, aby byÂła zakotwiczona poprzez waszÂą istotĂŞ, gdy jesteÂście obecni w ÂświĂŞtym miejscu. Jest to najpiĂŞkniejsze osiÂągniĂŞcie, gdy podczas podró¿y z dala od punktu zakotwiczenia jakoÂści bĂŞdziecie promieniowali jakoœÌ i w caÂłym kraju. Z wieloma osobami podró¿ujÂącymi po caÂłym Âświecie, a nawet do ich lokalnych energetycznych miejsc, widzimy, Âże cechy Archanio³ów bĂŞdÂą zaczynaĂŚ siĂŞ ³¹czyĂŚ i tak jakoœÌ jednego ArchanioÂła bĂŞdzie zabrana do innego energetycznego punktu i tak nastÂąpi dalsza integracja ÂświatÂła StwĂłrcy. Wy rĂłwnieÂż moÂżecie znaleŸÌ, Âże jesteÂście inspirowani aby po³¹czyĂŚ siĂŞ z miejscem na Ziemi, czy jest to fizycznie czy  w medytacji gdy po³¹czenie z pewnym ArchanioÂłem bĂŞdzie potrzebne. DziĂŞki temu proces zrozumienia, Âże ArchanioÂłowie pracujÂą ze ÂświĂŞtymi centrami energetycznymi  na Ziemi pozwoli rĂłwnieÂż na odkrycie nowych Archanio³ów, ktĂłrzy bĂŞdÂą asystowali kierujÂąc drogami w tym czasie przejÂścia. ProszĂŞ byĂŚ otwartymi i chÂłonnymi, jeÂśli okaÂże siĂŞ, Âże ArchanioÂł, z ktĂłrym po³¹czycie siĂŞ jest wam nieznany, powitajcie i pozdrĂłwcie tego ArchanioÂła, jego misjĂŞ i oddanie dla Ziemi.

Mniej wiĂŞcej w czasie 12/12/12 na jakiÂś okres, ArchanioÂłowie zestrojÂą siĂŞ z wiĂŞkszÂą intensywnoÂściÂą do ÂświĂŞtych miejsc na Ziemi i zakotwiczÂą nowy poziom ÂświadomoÂści dla ludzkoÂści do przyjĂŞcia na Ziemi. ÂŚwiĂŞte miejsca energetyczne i czakry ziemi bĂŞdÂą przelewaÂły tÂą nowÂą ÂświadomoœÌ kierowanÂą od StwĂłrcy poprzez Archanio³ów do Ziemi. Spowoduje to utworzenie sieci ÂświatÂła i ÂświadomoÂści o ciÂągÂłym przepÂływie ³¹czÂącej wszystkie ÂświĂŞte miejsca w rozleg³¹ sieĂŚ energii. Nowa ÂświadomoœÌ zakotwiczona przez Archanio³ów bĂŞdzie nadal pÂłyn¹Ì tworzÂąc wzrost wibracji Ziemi, ludzkoœÌ bĂŞdzie w stanie otworzyĂŚ szczegĂłlnie swoje serca, jak rĂłwnieÂż ich umysÂły do otrzymania tej ÂświadomoÂści. JeÂśli jesteÂście w pobliÂżu energetycznego punktu lub sieci, ktĂłra jest budowana bĂŞdziecie mogli poczuĂŚ intensywnoœÌ zakotwiczonych ÂświadomoÂści lub moÂżecie po prostu po³¹czyĂŚ siĂŞ poprzez medytacjĂŞ. ÂŚwiadomoœÌ moÂże byĂŚ bardzo intensywna po zaakceptowaniu jej caÂłym sercem do waszych istot, komĂłrek, ciaÂła i ciaÂła duchowego i  moÂże utworzyĂŚ przytÂłaczajÂące uczucie g³êbokiej medytacji w waszej istocie, gdyÂż ÂświadomoœÌ nowej mÂądroÂści, ÂświatÂła, kody i wibracje tworzÂą transformacjĂŞ. NiektĂłrzy mogÂą czuĂŚ siĂŞ tak, jakby musieli odpocz¹Ì, Âże ich umysÂł nie dziaÂła, albo poczujÂą przyspieszenie wibracji przejmujÂących ca³¹ ich istotĂŞ. DoÂświadczenie to minie i powrĂłcicie do normalnego stanu, ale moÂżecie czuĂŚ g³êbokÂą transformacjĂŞ w swojej istocie. Gdy nowa ÂświadomoœÌ przepÂływa wiele osĂłb a podczas ³¹czenia siĂŞ ze ÂświadomoÂściÂą bĂŞdzie mogÂła doÂświadczaĂŚ wspaniaÂłych wizji, inspirujÂących wskazĂłwek i oÂświecenia. Bogactwo wiedzy, mÂądroœÌ i zrozumienie, ktĂłre bĂŞdÂą wprowadzane do sieci ÂświadomoÂści bĂŞdÂą niezmierzone.
Ten proces p³yn¹cej sieci œwiadomoœci przez wiele dni na ca³ej Ziemi bêdzie odczuwalny przez wszystkich, nie bêdzie potrzeba wiele, aby dzia³aÌ jako kotwica do utrzymania sieci na Ziemi, inni bêd¹ kierowani do dzia³ania jako Ÿród³o oczyszczaj¹cego œwiat³a, aby zapewniÌ, ¿e sieÌ nie jest zak³ócana lub niszczona w jakikolwiek sposób. Wiele osób bêdzie prowadzonych wspólnie dla osi¹gniêcia tego celu wspierania wielkiej sieci œwiadomoœci, która rozwinie siê tworz¹c du¿e przemiany na Ziemi i w duszach wielu ludzi.

Wa¿ne bêdzie, w tym czasie pozwoliÌ sobie byÌ otwartym na zakotwiczenie œwiadomoœci gdy¿ wielu bêdzie w stanie poj¹Ì m¹droœÌ i natchnienie, których otrzymania oni oczekiwali. Proszê zachowaÌ moje s³owa w swoim umyœle, wiele okazji takich jak ta, o której mówi³em dzisiaj bêdzie regularnie wystêpowaÌ w przysz³oœci.

Proszê pamiêtaÌ, ¿e teraz jest czas na przygotowanie, oczyszczanie i wzmacnianie pozytywnych energii w istotach tak, ¿e mog¹ byÌ wzmocnione przez energiê Stwórcy, nastêpnie bêdziecie w stanie zaakceptowaÌ now¹ œwiadomoœÌ z sieci œwiadomoœci stworzonej przez Archanio³ów na ziemi.

W miÂłoÂści,

ArchanioÂł MichaÂł

22 kwiecieĂą 2012
Channeler: Natalie Sian Glasson

Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #548 : Kwiecień 24, 2012, 09:58:09 »

Bardziej odbieram to jako ostrzezenie, czyli przygotowanie sie na nieuchronny czysciec, a potem energia bedzie plynela zgodnie z wydajnoscia uzytkownika. Miejsca przesylu energetycznego juz rodza sie jak grzyby po deszczu, tylko chodzi o zageszczenie sieci przekazowej. Maszty telekomunikacyjne, przejma role pelniona dawniej przez piramidy, wieze koscielne i menhiry.
Milosc, ktora tak laskawie splynie na Ziemian, bedzie w nadwyzce kierowana do sieci el.
Koniec wykorzystywania zasobow naturalnych, teraz "kazdy sobie rzepke skrobie".
To tylko tyle w imieniu Serafinow.

P.S. Niektore zwoje nie wyrobia takiego przesylu, wiec czas zaopatrzyc sie w materialy neutralizacyjne.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #549 : Kwiecień 24, 2012, 10:32:02 »

Astre.
A to ''zaorywanie'' polega na tym, Âże juÂż dezaktywowane sÂą gÂłowice jÂądrowe, wstrzymywana praca reaktorĂłw jÂądrowych i co ostanio - dokonano caÂłkowitej dezaktywacji rosyjskiej balistycznej rakiety  Progres II.
I bÂądÂź pewna, Âże to wcale nie na tym koniec.
ZostanÂą usuniĂŞte wszelkie  technologie podtrzymywane przez kosmicznych psychopatĂłw,  ktĂłre zamieniajÂą tÂą piĂŞknÂą PlanetĂŞ w Âśmietnik i gĂłwno.

No to moÂże jakieÂś prawdziwe dowody poproszĂŞ na to twierdzenie , bo przekaz galaktycznej Federacji ÂŚwiatÂła to Âżaden dowĂłd.
ACTA jednak nie dziaÂła i to jest dowĂłd Ludzkiej mocy.
Owszem jesteÂśmy w polu zdarzeĂą na ktĂłre pozornie nie mamy wpÂływu i pozornie ich nie wybraliÂśmy ( a moÂże to, tylko brak wiedzy na temat , bo my sami to wszystko dla siebie wybraliÂśmy Âżeby siĂŞ zmierzyĂŚ z sytuacjÂą i jÂą pokonaĂŚ) ale sÂą grupy ktĂłre to nasze  odciĂŞcie od informacji uÂżywajÂą jako swĂłj atrybut i dziaÂłajÂą nim przeciw nam. Czyli wiĂŞkszym dostĂŞpem swoim do pĂłl informacyjnych usiÂłujÂą nami pokierowaĂŚ by uzyskaĂŚ swĂłj cel , wcale nie zgodny z naszym dobrem.

Mnie Âżycie nauczyÂło zaufania do zdarzeĂą, ktĂłre rozgrywajÂą siĂŞ na moim planie Âżycia. Wiem iÂż te piĂŞkne radosne i te traumatyczne niechciane sÂą niezbĂŞdne dla mojego rozwoju oraz uzyskiwania mocy twĂłrczej. dodam iÂż waÂżniejsze sÂą te trudne niÂż te miÂłe , bo dziĂŞki nim osiÂąga siĂŞ wiĂŞkszÂą moc i wiedzĂŞ.
Zatem nikt i nic za nas niczego nie zrobi , zrobimy wszystko sami na kaÂżdÂą skalĂŞ ( nie moÂże bo odebraÂł by nam moc i wiedzĂŞ) bezwolne i bezmyÂślne , bez osobowoÂściowe automaty Ludzie  , to  marzenie grup usiÂłujÂących nami sterowaĂŚ. O, nie! Nie ich doczekanie! Za póŸno juÂż moi mili nasza ewolucja doszÂła do przekroczenia kolejnego progu , nic juÂż nie pomoÂże usiÂłowanie blokowania czakr ziemi , nie macie juÂż Âżadnej mocy zatrzymaĂŚ ich wirowania! PracujÂą na najwyÂższych obrotach zespolone razem ze sobÂą.

To nie dziaÂła tak jak oni tu opisali , ten  precyzyjny ukÂład czakr ziemi  zespolony jest z energiÂą kosmicznÂą , jÂądrem ziemi i kaÂżdym Ludzkim sercem przez pole morfogenetyczne.
Od dawna widzê i¿ te przekazy manipuluj¹ precyzyjnie informacj¹ wykorzystuj¹c przeró¿ne autorytety , wprowadzaj¹ miks który podstêpnie usi³uj¹ wykorzystaÌ dla siebie. Jak nie wiesz o co chodzi, to chodzi o energiê o jej coraz wiêkszy potencja³ który osi¹ga ziemia i Ludzie a którego oni nie posiadaj¹ i sami osi¹gn¹Ì nie mog¹. Chc¹ wiêc podstêpnie œci¹gaÌ energiê tym razem ju¿ z czakr ziemi i wszystkich punktów energetycznych ziemi. Po co?

1.. By ponownie zmniejszyĂŚ moc wirowania - wibracji Ziemi poprzez jej punkty energetyczne, a tym samym zatrzymaĂŚ proces.
2. Przej¹Ì t¹ energie dla siebie bo coraz trudniej o ni¹ a zasoby nagromadzonej wczeœniej pustoszej¹. za chwilê bêdzie totalny jej brak.
Zatem walka o energiê przybiera coraz bardziej dramatyczne i perfidne wymiary. CzêœÌ ludzi daje siê nabieraÌ na te paskudne , ale pisane piêknymi s³owami podstêpy.

PrzecieÂż wiemy doskonale iÂż nic nie utrzyma struktur TEJ Ziemi ona ulegnie dematerializacji , LudzkoœÌ przechodzi na NOWÂĄ ZIEMIÊ zatem nie ma co za wszelkÂą cenĂŞ oddawaĂŚ swojÂą energiĂŞ na proces utrzymania jej , dla kogo? MY  wracamy do DOMU , opuszczamy juÂż tÂą przestrzeĂą hologramu.

DziĂŞki serdeczne za Twoje tÂłumaczenia blueray21 przynajmniej mogĂŞ  w nich odczytaĂŚ sytuacjĂŞ po drugiej stronie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 24, 2012, 10:37:06 wysłane przez Kiara » Zapisane
Strony: 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: