ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #550 : Kwiecień 24, 2012, 14:36:06 » |
|
racja Astre, w du¿ej mierze z t¹ woln¹ wol¹, jest tak jak z demokracj¹,- menu jest z góry ustalone i je¿eli patrzysz tylko na stó³- to i tak zawsze wybierzesz to co by³o przygotowane przez nadzorców systemu. Dlatego zmiana u podstaw jest niezbêdna, a jeœli ktoœ nam w tym pomaga- tym lepiej pozdro Oj, pomaga, pomaga... ktoœ...
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #551 : Kwiecień 24, 2012, 15:20:45 » |
|
@ Kiaropieprzenia gÂłupot o naszej niemocy O Âżesz, kto Ci wpiera niemoce ? hihihi. JeÂżeli do tylko takich refleksji doszli Âże sÂą niczym , lub ich wcale nie ma , i nic nie mogÂą to zostaje juÂż tylko ten kÂąt i zgasiĂŚ ÂświatÂło. I grupom wÂładczym wÂłaÂśnie o to chodzi odebraĂŚ nam wiedzĂŞ o sobie. ZrobiĂŚ z nas bezosobowe tÂło ktĂłrym Âświetnie siĂŞ zarzÂądza.Jak wierzysz Âże ciebie nie ma i nie wiesz kim jesteÂś przeprogramowanie jest idealnie moÂżliwe.
Jakiœ czas temu "myœla³em" bardzo podobnie, ale to zupe³nie nie o to chodzi, co piszesz. JA potrafi rewelacyjnie odwracaÌ kota ogonem. Widzisz, to nie o to chodzi, ¿e znikniesz Przep³yw myœli tworzy replikuj¹c¹ siê to¿samoœÌ czy ktoœ tego chce, czy nie chce. Nawet tzw "oœwieceni" wpadaj¹ w pu³apkê JA (tyle, ¿e oœwieconego hihi ). Chodzi o to, aby to rozpoznawaÌ , widzieÌ i nie uto¿samiaÌ siê z ci¹gle na nowo powstaj¹cym JA dlatego, ¿e to ono -które uznajesz za siebie - jest w istocie obc¹ instalacj¹ (a w dodatku iluzoryczn¹). Ono z ³atwoœci¹ zagnie¿d¿a siê tworz¹c Ciebie z przekona na jakiœ temat, a nawet w tym , z czym walczysz lub omijasz. Idealn¹ po¿ywk¹ dla obcej to¿samoœci staje siê system wartoœci. Nie ma znaczenia ,czy jest on dobry czy z³y, bo to¿samoœÌ JA zaczyna siê w nim zagnie¿d¿aÌ do takiego stopnia, ¿e nastêpuje wyodrêbnienie z harmonii (z ca³oœci, z Jednoœci ) na rzecz W£ASNYCH WARTOŒCI. Konkretnie nie robiê tego co jest niezgodne z moim systemem wartoœci pomimo i¿ jest uznanym stylem ¿ycia W³aœnie to uto¿samienie wykorzystuj¹ tzw "w³adcze grupy" . Maj¹ Ciê na sznureczkach uto¿samieù i za nie poci¹gaj¹, a Ty (nowa Ty) masz wra¿enie, ¿e robisz to sama. W przeciwieùstwie do tego mechanizmu bezosobowym istnieniem nie da siê zarz¹dzaÌ. Po rozpoznaniu g³ównego "winowajcy" ¿aden inny program nie pod³¹czy siê niezauwa¿ony (bezpostaciowej wody nie da siê wzi¹Ì na powróz ). Uwa¿noœÌ to rozpoznanie JA ,a przy okazji innych "wirusów". W kwestii "wiedzy o sobie ". Nie da siê zabraÌ/zgromadziÌ wiedzy o czymœ co zosta³o rozpuszczone. Nie ma czego broniÌ. Nie ma za co z³apaÌ i czym potrz¹saÌ.Ale bez obawy. Informacja i doœwiadczenia ¿yciowe gdzieœ tam s¹ zapisane w klastrach holograficznego wszechœwiata i mog¹ byÌ przywo³ane na ¿¹danie w innym miejscu i czasie, czy te¿ w innym wcieleniu . ByÌ mo¿e wg takiego mechanizmu "zwijania i rozwijania" (kompresji i dekompresji) o jakim napisa³aœ przy okazji przejœcia na "Now¹ Ziemiê" (czyli inny wzorzec wibracji). @ PtakuCzy to siê kiedyœ skoùczy? Tak, jeœli zerwiemy wszelkie umowy z Systemem. Nieodwracalnie i ostatecznie Tak to jest ten proces . Zerwanie wszelkie rozpoczyna siê od "siebie" , bo to TY jesteœ przedmiotem handlu , przedmiotem po¿¹dania systemu. . Mo¿emy nawet straciÌ ¿ycie,ale powrócimy wolni. Prawie , ze dos³ownie tak. W ramach tego ¿ycia mo¿na straciÌ wiele "swoich ¿yÌ" - wtedy jesteœmy wolni Lecz na krótko, bo co jakiœ czas to "coœ" powraca i na nowo siê zaczyna taniec pingwina na szkle Dopóki raz a dobrze nie rozpoznasz tego CZEGOŒ. Jednak wiêkszoœÌ musi wpierw siêgn¹Ì dna rozpaczy, by zrozumieÌ, ¿e dalej tak siê ju¿ nie da. Dok³adnie, nie da siê dalej brn¹Ì w ten System. Ale i "dno rozpaczy " ma pewn¹ zaletê. W³aœnie owo zrozumienie, ¿e SIà DALEJ TAK NIE DA. Trzeba zebraÌ w sobie si³y i postawiÌ wszytko na jedn¹ kartê. Tylko wówczas nast¹pi wyzwolenie, nasze przejœcie w inny wymiar ¿ycia. Poza to, co sobie zgotowaliœmy przez brak odwagi i zgodê na bycie niewolnikiem. Dok³adnie . Odwagi zatem w zrywaniu niewolniczych wiêzi. Pozb¹dŸ siê wewnêtrznej to¿samoœci ja-niewolnika .Co takiego masz do stracenia ? Tylko to ego, które "samo sobie zgotowa³o ten los".
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #552 : Kwiecień 24, 2012, 15:50:56 » |
|
Problem identyfikacyjny TwĂłj w tym , iÂż ja z niczym nie walczĂŞ i niczego nie omijam, zwyczajnie akceptujĂŞ i idĂŞ dalej. UznajĂŞ iÂż wszystko co spotykam na swojej drodze Âżycia jest doskonaÂłym przejawem mÂądroÂści StwĂłrcy niezbĂŞdnym zdarzeniem dla mojego rozwoju. I to wszystko. Bowiem akceptujĂŞ jako wielki i piĂŞkny dar to co uwaÂżam za swoje dobro ale i rĂłwnieÂż to co uwaÂżam Ludzkim pojmowaniem za swoje zÂło. Dla mnie sÂą to wartoÂści wiedzy , wiedzy ktĂłrej jeszcze nie posiadam , a w tym Âżyciu przyszÂła pora na poznanie jej. Zatem wszystko przygarniam, wszystko akceptujĂŞ i wszystko poznajĂŞ dziĂŞkujÂąc wszystkim biorÂącym udziaÂł w moich Âżyciowych spotkaniach za ich udziaÂł ( Wszyscy bowiem sÂą moimi piĂŞknymi i wspaniaÂłymi nauczycielami) , bez nich nie doszÂła bym do punktu w ktĂłrym jestem i nie osiÂągnĂŞÂła bym ni tego poziomu wiedzy , ni tego poziomu mocy. JA wiem kim jestem i wiem jak piĂŞkne i doskonaÂłe jest moje JA.Wiem iÂż nie wszyscy to jeszcze wiedzÂą, a droga do tej wiedzy bywa dÂługa i dziwna czasami, jednak na jej koĂącu jest piĂŞkne Âświetliste, mÂądre , posiadajÂące przeogromnÂą MOC oraz peÂłne miÂłoÂści bezwarunkowej JA kaÂżdego z nas. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #553 : Kwiecień 24, 2012, 16:04:55 » |
|
DokÂładnie . Odwagi zatem w zrywaniu niewolniczych wiĂŞzi. PozbÂądÂź siĂŞ wewnĂŞtrznej toÂżsamoÂści ja-niewolnika .Co takiego masz do stracenia ? Tylko to ego, ktĂłre "samo sobie zgotowaÂło ten los". I teraz uÂżyÂłeÂś wÂłaÂściwych s³ów. Ego, ktĂłre „samo sobie zgotowaÂło ten los”. Moje JA zgadza siĂŞ z tym i to ono przetransformuje Ego, by odmieniĂŚ los. ChociaÂż Ego zbierajÂąc i tworzÂąc doÂświadczenia ma rĂłwnieÂż wpÂływ na JA. Staje siĂŞ ono coraz bardziej mÂądre, co udziela siĂŞ z czasem i naszej egotycznej czĂŞÂści. NastĂŞpuje transformacja oraz wejÂście w inny rodzaj doÂświadczeĂą. Wszystko ma swĂłj sens. I chociaÂż czÂłowiek pÂłacze oraz jĂŞczy w kazamatach, to JA jest tym, co sprawia, Âże mamy nadziejĂŞ i moc by coÂś zmieniaĂŚ, by walczyĂŚ o zmianĂŞ. To poprzez JA czerpiesz ze ÂŹrĂłdÂła. Dlaczego wiĂŞc mamy niszczyĂŚ swoje po³¹czenie? Twoje JA jest jednÂą z niezliczonych twarzy ÂŹrĂłdÂła. Gdy Ego to rozpozna, uwolni zablokowanÂą energiĂŞ a umysÂł pozbĂŞdzie siĂŞ Âśmieci. ZaÂś Ty poszerzysz swojÂą przestrzeĂą.
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
|
« Odpowiedz #554 : Kwiecień 24, 2012, 16:57:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
|
« Odpowiedz #555 : Kwiecień 24, 2012, 18:15:01 » |
|
A teraz zapowiedÂź intensywnego napÂływu energii - "trzymajcie siĂŞ kapeluszy". Nadawca niby ten sam co poprzednio, ale energia zupeÂłnie inna. To, Drodzy przyjaciele, jest tajemnica. - Michael
Nasza dzisiejsza wiadomoœÌ jest dla Was, abyœcie utrzymywali swoje centrum (równowagê) w ci¹gu najbli¿szych trzech tygodni. Bardzo potê¿ne dostrojenia i fale energii bêd¹ wystêpowaÌ i zmieniaÌ Was szybciej ni¿ cokolwiek, czego doœwiadczaliœcie do tej pory.
Oczywiœcie ka¿dy ma mo¿liwoœÌ zaakceptowania lub oparcia siê tym zmianom, ale zmiany nast¹pi¹. Przyjêcie i powitanie ich stworzy jeden rodzaj zmian a opór spowoduje inne. To bêdzie znacznikiem pocz¹tku zmian fizycznego dostosowania waszych cia³, zmian, które s¹ niezbêdne. Nie koniecznie zobaczycie wszystko, ale bez nich Wasze Wzniesienie w tych cia³ach nie bêdzie mo¿liwe.
Wraz z energiami przychodzÂącymi do waszej ziemi, energie waszych wÂłasnych WyÂższych JaÂźni zacznÂą siĂŞ manifestowaĂŚ w waszych fizycznych jaÂźniach. Bez zmian, o ktĂłrych mĂłwimy to nie bĂŞdzie moÂżliwe dla Was. To nie bĂŞdÂą nocne zmiany (w ciÂągu jednej nocy). Dostrojenia i energie, ktĂłre zaczynajÂą robiĂŚ to dla Was mogÂą powodowaĂŚ pewien dyskomfort, ale pozwĂłlcie im na osiedlenie siĂŞ w Was. Szybko potem doÂświadczenie stanie siĂŞ caÂłkiem przyjemne. Jak czĂŞsto mĂłwicie: "PÂłyĂącie z prÂądem".
Istota, o której zawsze intuicyjnie wiedzieliœcie, zamierza manifestowaÌ siê dla wszystkich. Po prostu mo¿ecie byÌ tak zaskoczeni i zadowoleni jak wszyscy. Bêd¹ tacy, których œwiadomoœÌ nie pozwala na to. Ich reakcje na to, co siê dzieje mog¹ byÌ dla nich nieprzyjemne. Radzimy pozwalaÌ im na ich dolegliwoœci i zachowaÌ wasz¹ uwagê na przyjêcie tego daru, dostarczanego przez Stwórcê i Wasze Wy¿sze JaŸnie. Bêdziecie, w pewnym momencie uwa¿aÌ siê za inn¹ osobê, od tej któr¹ czujecie siê dzisiaj. Ale osoba, rosn¹ca w was jest teraz z pewnoœci¹ jak ogromne drzewo jest w ¿o³êdziu. Pozwólcie sadzonce któr¹ jesteœcie na wzrost, a zadziwicie siê. Nowy œwiat, który zosta³ wam obiecany urodzi siê w ten sposób.
NajwaÂżniejsi zbawiciele Ziemi lÂądujÂą teraz. Oni lÂądujÂą w waszych sercach i ciaÂłach. W rzeczywistoÂści sÂą oni Wami. Do³¹czÂą do was inni, oczywiÂście. Ale najpierw musicie staĂŚ siĂŞ tymi, ktĂłrzy bĂŞdÂą budowaĂŚ Âświat, w ktĂłrym wyobraÂżacie sobie ÂżyĂŚ. DziĂŞkujcie StwĂłrcy za to kim i czym jesteÂście, w Was znajdziecie najwiĂŞkszy dar ze wszystkich. Znamy film, ktĂłry nazywacie ”Sekret”. To, Drodzy przyjaciele, jest tajemnica. Dobrze ukryta przez Was, przed Wami. A teraz jest czas, aby jÂą rozwijaĂŚ. DziĂŞkujcie swojemu StwĂłrcy, dziĂŞkujcie Sobie i dziĂŞkujcie kaÂżdemu innemu. Potem cieszcie siĂŞ gdy zmieniacie wszystko.
Dobrego dnia dla Was, do jutra.
24 kwietnia 2012 Channeler: Ron Head http://oraclesandhealers.wordpress.com
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #556 : Kwiecień 24, 2012, 18:42:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #557 : Kwiecień 24, 2012, 19:31:36 » |
|
@ PtakuTo poprzez JA czerpiesz ze ród³a. Dlaczego wiêc mamy niszczyÌ swoje po³¹czenie? Twoje JA jest jedn¹ z niezliczonych twarzy ród³a. Umacniasz JA i do tego nadajesz mu wa¿noœÌ TWARZY. Po co ten poœrednik do ród³a ? Przekazy ci¹gle zwracaj¹ siê do JA : zachowaÌ wasz¹ uwagê na przyjêcie tego daru, dostarczanego przez Stwórcê i Wasze Wy¿sze JaŸnie. Bêdziecie, w pewnym momencie uwa¿aÌ siê za inn¹ osobê, od tej któr¹ czujecie siê dzisiaj. Ale osoba, rosn¹ca w was jest teraz z pewnoœci¹ jak ogromne drzewo One umacniaj¹ to¿samoœÌ, a ta w³aœnie jest bram¹ do energii formy, która siê przejawia.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #558 : Kwiecień 27, 2012, 16:24:22 » |
|
Inaczej o energii o miÂłoÂści i naszym JA , kim ONO jest? Wszystko jest energiom , wszystko jest miÂłoÂściÂą i wszystko jest sobie rĂłwne na polach miÂłoÂści. JedynÂą blokadÂą w naszej ewolucji jest blokowanie siebie w pojĂŞciu tych prawd i Âżycie nimi. Kiara WJD – Prawdziwym, najwyÂższym i naturalnym stanem Boga jest MiÂłoœÌ do wszystkiego. “KaÂżdy z Was jest zeÂśrodkowany w ciele fizycznym. ZeÂśrodkowanie oznacza BoskÂą ÂświadomoœÌ jednostki scentrowanÂą w materii ciaÂła. Jak dostaĂŚ siĂŞ do piÂątego wymiaru i jak w nim pozostaĂŚ? MiÂłoœÌ jest kluczem ale wymaga wytÂłumaczeĂą aby mĂłc jÂą lepiej zrozumieĂŚ. KaÂżdy z Was jest BoskÂą ÂświadomoÂściÂą. Nikt nie jest lepszy ani gorszy od drugiego. KaÂżdy przynaleÂży do jednoÂści i jesteÂście identycznymi kawaÂłkami caÂłoÂści. Gdy szukacie Boga jako istoty najwyÂższej nie odnajdziecie go, poniewaz taka istota najwyÂższa nie ma swojego miejsca w bycie. Ale gdy zauwaÂżacie BoskoœÌ we wszystkim co jest, jesteÂście na dobrej drodze do waszego osobistego wzniesienia. KamieĂą wcale nie jest czymÂś gorszym, tylko dlatego Âże jest kamieniem. ZwierzĂŞ nie jest czymÂś niÂższym, tylko dlatego Âże jest zwierzĂŞciem. ZÂłoczyĂąca nie czymÂś godnym potĂŞpienia, tylko dlatego Âże jest nieÂświadomy swojej boskoÂści. Gdy postanowicie patrzeĂŚ na Âżycie i wypatrywaĂŚ i znajdowaĂŚ istotĂŞ najwyÂższÂą we wszystkim, osiÂągniecie szybciej to co jest tak drogie waszemu sercu, na co inni muszÂą jeszcze czekaĂŚ. Dlatego WielkÂą prawdÂą jest to, Âże wszystko co istnieje jest sobie rĂłwne i nic nie wyodrĂŞbnia tej rĂłwnoÂści. KwestiÂą nastĂŞpnÂą ktĂłrÂą potrzebujecie wiedzieĂŚ jest wiedza o Energii. Wiedza ta wi¹¿e siĂŞ z osobistym tworzeniem wÂłasnej rzeczywistoÂści jak i wzniesieniem. Wszystko jest EnergiÂą i nie ma nic, co by tÂą energiÂą nie byÂło. Wasza boska zeÂśrodkowana energia ÂświadomoÂści, ktĂłrÂą nazywacie imieniem: Ja, jest stale pod³¹czona pod energiĂŞ wszystkiego co istnieje. A wiĂŞc krĂłtko rzecz ujmujÂąc energia ktĂłra znajduje siĂŞ obok was jest pod³¹czona pod waszÂą ÂświadomoœÌ i zachowuje siĂŞ w zgodzie z niÂą. JeÂżeli jesteÂście zdenerwowani energia ta rĂłwnieÂż zachowuje siĂŞ gwaÂłtownie. JeÂżeli jesteÂście szczĂŞÂśliwi energia zachowuje siĂŞ w zgodzie z Wami. A teraz dochodzÂąc do sedna tego przesÂłania, chciaÂłbym wam powiedzieĂŚ rzecz najwaÂżniejszÂą prowadzÂącÂą do waszego osobistego wzniesienia. Prawdziwym, najwyÂższym i naturalnym stanem Boga jest MiÂłoœÌ do wszystkiego. Co przez to rozumiemy? To Âże BĂłg kocha wszystko co istnieje. A dlaczego? PoniewaÂż jak mĂłgÂłby czegoÂś nie kochaĂŚ skoro wszystko jest Nim? MyÂślisz Âże kamieĂą ciĂŞ nie kocha, poniewaÂż nie ma ust aby to wyraziĂŚ? MyÂślisz Âże zwierzĂŞ, ktĂłre nic nie mĂłwi nie darzy ciĂŞ uczuciem miÂłoÂści? MyÂślisz, Âże roÂślina, ktĂłra tak piĂŞknie roÂśnie nie napaja CiĂŞ MiÂłoÂściÂą gdy na niÂą patrzysz? MyÂślisz dla kogo to robi? Dla Ciebie przekazujÂąc swojÂą czystÂą miÂłoœÌ. Czy ty tego nie dostrzegasz? PomyÂślcie jak BĂłg moÂże kogokolwiek nienawidziĂŚ? Czy ty nienawidzisz swojej rĂŞki tylko dlatego Âże jest rĂŞkÂą? Albo oka tylko Âże jest okiem i peÂłni innÂą funkcjĂŞ od rĂŞki? Wszystkie czĂŞÂści twojego ciaÂła speÂłniajÂą jak¹œ rolĂŞ i razem dziaÂłajÂą znakomicie. CzyÂż tak nie jest? Tak samo dzieje siĂŞ z caÂłoÂściÂą Wszystkiego co istnieje. BĂłg widzi to jako doskonale dziaÂłajÂący mechanizm we wnĂŞtrzu jego ciaÂła, czy wy tego jeszcze nie dostrzegacie? A teraz, jak zachowywaÂła by siĂŞ energiÂą gdy wy jako jednakowe czĂŞÂści Boskie pokochalibyÂście siĂŞ nawzajem, lub sprĂłbowaliÂście pokochaĂŚ drugiego czÂłowieka tylko dlatego ze jest czÂłowiekiem, zwierzaka tylko dlatego Âże jest zwierzakiem i roÂślinĂŞ tylko dlatego ze jest roÂślinÂą? Energia ktĂłra znajduje siĂŞ obok was i jest wszystkim co istnieje zamieniÂłaby siĂŞ w Boskie czÂąstki w waszym Âżyciu i dostarczyÂłaby wszystko czego potrzebujecie. Wasze Âżycie przekroczyÂłoby granicĂŞ zdrowego rozsÂądku. Wasze wzniesienia byÂło by pewne i szybkie. DotarlibyÂście do piÂątego wymiaru i jeszcze dalej. To takie proste. To takie sprawiedliwe i naturalne. ProszĂŞ rozwaÂżcie to co tutaj przeczytaliÂście”.http://krystal28.wordpress.com/
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #559 : Kwiecień 27, 2012, 18:28:42 » |
|
WJD = Wyższa Jaźń Dajamantiego. Pod tym nickiem pisał młody facet, głównie przekazy swojej Wyższej Jaźni. Tłumaczył też kilkakrotnie, aby brać poprawkę, bo te przekazy są filtrowane przez jego system wierzeń, a nawet dawał na to przykłady. Oprócz tych przekazów wykonał jeszcze 4 w postaci krótkich filmów od jakiejś grupy świadomości. Pod koniec stycznia pożegnał się, ponieważ miał zmienić stan świadomości (chyba chodziło o Wzniesienie). Potem już nie było żadnych informacji od niego. Całość materiałów, korespondencja jest w zakładce "Dajamanti' na blogu Krystal.
P.s. Na w/w blogu jest już nowy przekaz od Dajamantiego " z tamtej strony", przekazany przez jego bliźniaczy płomień o nicku Czakamrati.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 28, 2012, 08:24:44 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #560 : Maj 01, 2012, 08:09:48 » |
|
Znalaz³em coœ fajnego, Orwell przy tym to bu³ka z mas³em. Wy³¹czaj¹ nam strach przy pomocy super technologii Olympus. Potem daj¹ zapowiedŸ l¹dowania we wszystkich mediach i wy³¹czaj¹ je na 24 godziny zostawiaj¹c wyœwietlanie zegarów odliczaj¹cych czas w telewizji. Po 24 godzinach l¹duj¹. Po co? Czy¿by frakcja Zeusa - Zulu itd. (Lady powie, ¿e Lucka) ze swoj¹ œwit¹ chcia³a siê poopalaÌ w intensywnym tego roku s³oùcu na Olimpie? Przed czym nas ostrzegaj¹? Nie wiem, mo¿e powinno to trafiÌ do humoru, ale jest o super energii.
Olimpian i Centralna Rada Federacji Galaktycznej ÂŚwiatÂła, 29 kwietnia 2012
Pozdrowienia od Galaktycznej Federacji ÂŚwiatÂła,
DzieĂą 5-go maja jest dniem piĂŞciu, liczba Epsilon, Apollo, ÂŚwiatÂła. W tym dniu wszystkie portale caÂłej Ziemi zostanÂą oficjalnie uruchomione i procedura bĂŞdzie ulokowana w miejscu. NiewaÂżne, czy sÂą wolne czy zajĂŞte, w tym dniu wszystkie portale przejdÂą pod kontrolĂŞ [Inter] Galaktycznej Federacji SwiatÂła, pod kontrolĂŞ Olimpian (rezydentĂłw, bogĂłw Olimpu) i to obejmuje wszystkie systemy lotĂłw tej galaktyki.
Ju¿ ostrzegaliœmy was, ¿e Olympus jest aktywny. Super broù, to parasol energii wysokiej technologii, zosta³ aktywowany i chroni wasz¹ œwiadomoœÌ i wasze emocje przed wysi³kami ciemnych na rzecz stworzenia strachu. Przez interwencje w DNA , jego celem jest rozwijanie œwiadomoœci zbiorowej.
Nasza nastêpna wiadomoœÌ bêdzie o naszym pierwszym kontakcie. Ze wzglêdów bezpieczeùstwa data nie jest og³oszona. Jedno z waszych mediów og³osi, ¿e nadchodzimy. Dwadzieœcia cztery godziny przed naszym przybyciem zostaniecie ostrze¿eni, aby przygotowaÌ siê przez wiadomoœci, które przerw¹ programy wszystkich mediów. Wtedy wszystkie media bêd¹ zamkniête, a wszystkie loty zostan¹ anulowane. Zobaczycie na ekranie telewizora zegar odliczaj¹cy ile ziemskiego czasu pozosta³o przed naszym przybyciem.
Odliczanie do caÂłkowitego ujawnienia i upadku faÂłszywej zasÂłony zostaÂło uruchomione.
JesteÂśmy Olimpian i Centralna Rada Inter Galaktycznej Federacji ÂŚwiatÂła.
Channeler: Demetra
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #561 : Maj 01, 2012, 09:45:21 » |
|
Po 24 godzinach lÂądujÂą. Po co? CzyÂżby frakcja Zeusa - Zulu itd. (Lady powie, Âże Lucka) ze swojÂą ÂświtÂą chciaÂła siĂŞ poopalaĂŚ w intensywnym tego roku sÂłoĂącu na Olimpie? Przed czym nas ostrzegajÂą? I znowu nieporozumienie:) "Frakcja Lucka" wlasnie stoi po stronie inteligentniejszej czesci mieszkancow placowki Siemlja ( a po co to robia?). Manipulacja czasem jest i byla zawsze. W jednym z moich postow pisalam, ze sa to interwaly, a nie jednostki. Czyli jednakowe odleglosci, nie wazne, czy 2 cm, 10 godzin, czy kg. To sa wartosci umowne. Caly kalendarz to sciemka, bo przyjelo sie cykl jako wyznacznik, aby ulatwic funkcjonowanie zycia spolecznego (i dobrze tak). Ale ci odgorni wiedza, ze tak nie jest. Lucek nie jednokrotnie zamieszczal wirtualne symulacje i tak w istocie nalezy interpretowac kalendarz. Bo jest to fala. A z tym Olimpem, to cieplo, cieplo, cieplej ...
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #562 : Maj 01, 2012, 10:10:45 » |
|
Zobaczycie na ekranie telewizora zegar odliczajÂący ile ziemskiego czasu pozostaÂło przed naszym przybyciem.
to miÂło, bo w TV nuda, aÂż diabli biorÂą..
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
krzysiek
Gość
|
|
« Odpowiedz #563 : Maj 01, 2012, 10:57:05 » |
|
Pojawia siĂŞ tu fundamentalne pytanie: co mamy robiĂŚ w tym czasie, gdy zegar bĂŞdzie tykaĂŚ? ModliĂŚ siĂŞ, szukaĂŚ jakiegoÂś schronu, a moÂże posypaĂŚ solÂą, pieprzem i natrzeĂŚ majerankiem...?
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #564 : Maj 01, 2012, 11:06:32 » |
|
No dokÂładna instrukcja bĂŞdzie 24 godziny przed lÂądowaniem, ale myÂślĂŞ, Âże ostatnia propozycja jest najbardziej adekwatna do sytuacji, wiĂŞc zaopatrzcie siĂŞ w przyprawy.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #565 : Maj 01, 2012, 11:27:57 » |
|
Na Titanicu orkiestra grala do samego konca. Wiec ja osobiscie polecam tanczyc! To ladowanie to bylo zawsze, widac w sztuce na malowidlach chociazby. I nikt nigdy nie znal dnia ani godziny. Jest wojna w mediach o wplywy i chodzi o reklame. No bo media wlasnie naleza do tych Aniolow, wystarczy!?.
Do krzyska : a pieprzyc sie i solic jak najbardziej:) ufoki az piszcza do tego luszu!
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #566 : Maj 01, 2012, 11:40:02 » |
|
OczywiÂście jak zawsze jest to usiÂłowanie wykorzystania dziejÂących siĂŞ zmian i po manipulowanie informacjÂą na swojÂą korzyœÌ. Nic nowego tak byÂło zawsze i tak jest nadal manipulacja informacjÂą. Ale... maj to czas VENUS, VENUS to LUCYFER -ÂŚWIETLISTA , a 5 maj jest symbolicznym dniem dwa razy piĂŞĂŚ czyli 5 5. Ta frakcja najwyraÂźniej bardzo lubi zabawy cyfrowe ( zresztÂą przekonaÂłam siĂŞ juÂż sama Âże tak jest, lubiÂą coÂś robiĂŚ i pokazywaĂŚ cyferki). Czy coÂś siĂŞ bĂŞdzie szczegĂłlnego w tym dniu dziaÂło? Nie ze wzglĂŞdu na same cyferki a na ukÂłady planetarne , to tak. Czy ma coÂś wspĂłlnego z tym Olimp i Zeus? Zeus bardzo by chciaÂł oj bardzo by chciaÂł coÂś jeszcze wywin¹Ì! Ale niestety dla niego , a dla nas wspaniale on nie ma juÂż od dawna nic ale to nic do powiedzenia i do zrobienia na ziemi. Owszem naziemne zaÂłogi jeszcze usiÂłujÂą coÂś krĂŞciĂŚ , jeszcze usiÂłujÂą walczyĂŚ o jego opcje ( nie waÂżne jakie jego imiona uÂżywajÂą Zeus czy inne , bo ma ich mnĂłstwo) usiÂłujÂą jeszcze coÂś robiĂŚ w jego opcji. Olimp? KaÂżdÂą gĂłrĂŞ moÂżna nazwaĂŚ OLIMPEM , to jest okreÂślenie symboliczne zwiÂązane z tamtym czasem a nie dosÂłowna lokalizacja.Na Olimpie inaczej na szczycie. zatem bardzo konkretna manipulacja znaczeniem sÂłowa. Czy ta opcja chce coÂś zmalowaĂŚ w maju? SÂądzĂŞ Âże tak i to bardzo na du¿¹ skalĂŞ byĂŚ moÂże z wykorzystaniem mediĂłw ( w koĂącu jesteÂśmy od dÂłuÂższego czasu wrĂŞcz bombardowani informacjami o lÂądowaniu i pojawieniu siĂŞ kosmitĂłw) , sÂą juÂż przygotowane "komitety powitalne". Ale... nie tak szybko jest to tylko chĂŞĂŚ zablokowania wydarzeĂą czerwcowych. No có¿ jak zwykle walka o wÂładzĂŞ , oni tak Âłatwo nie rezygnujÂą, o nie, nie , nie! Czy uda siĂŞ im ponownie zawÂładn¹Ì ÂświadomoÂściÂą Ludzi, (bo tak naprawdĂŞ o to toczy siĂŞ ta walka), z tego co ja wiem to NIE! SÂą od dawna na przegranej pozycji, definitywnie jÂą przypieczĂŞtowali uÂżywajÂąc niedawno PULSA DINURA. Pewien ukÂład miĂŞdzy siÂłami ÂświatÂłoÂści i ciemnoÂści polegaÂł na daniu im swobody w zdobywaniu wÂładzy nad ziemiÂą i LudÂźmi, otrzymali do dyspozycji wszystkie techniczne moÂżliwoÂści i sposoby z nich korzystania. Jednak w dawno temu zawartym rozejmie miĂŞdzy caÂłymi siÂłami tych opcji wystawiono do ziemskiej gry dwĂłch g³ównych przedstawicieli w imieniu caÂłoÂści. Mogli robiĂŚ co tylko chcieli ( kaÂżdy czyn jednak ma swojÂą miarĂŞ energetycznÂą i dodawany jest na ich konto , ktĂłre pokaÂże caÂłoksztaÂłt) nie wolno byÂło pod Âżadnym pozorem uÂżyĂŚ Âżadnej broni, Âżadnej ktĂłra powodowaÂła by ÂśmierĂŚ tych osĂłb. UÂżycie jej przez ktĂłraÂś stronĂŞ natychmiast "eliminowaÂła " jÂą z tej "gry"! No i staÂło siĂŞ siÂły ciemnoÂści nie wytrzymaÂły uÂżyÂły po raz kolejny energetycznej strzaÂły Âśmierci, robili to w przeszÂłoÂści wielokrotnie z efektem. Jasna sprawa Âże tym razem nie zadziaÂłaÂła , nie przyniosÂła dla nich oczekiwanego rezultatu. SadzĂŞ iÂż teraz juÂż wiedzÂą na 100% ( bo do tej pory mieli przypuszczenia) co do postaci biorÂących udziaÂł w tej "grze"., wiedzÂą nie tylko to , bowiem sami tworzyli scenariusz naszych czasĂłw. zatem chcÂą uprzedziĂŚ to co jest nieuchronnoÂściÂą i manipulujÂą informacje tymi przeró¿nymi przekazami , to jest ich naziemna gra z wykorzystaniem na du¿¹ skalĂŞ telepatii. PoniewaÂż od dawna juÂż nie maja dostĂŞpu do szczegó³ów prawdziwych informacji ( drogi ewolucji Ludzkiej przez energiĂŞ miÂłoÂści bezwarunkowej) tworzÂą swoje scenariusze na zbieranych informacjach od ludzi po przez pole energio informacyjne , uÂśredniajÂą ludzkie oczekiwania do przekazu realizujÂącego je przez siebie czyli "zbawcĂłw Âświata i ludzi". Ale nie dzieje siĂŞ zgodnie z ich planami , juÂż dawno wszystko wyszÂło im z pod kontroli, muszÂą pÂłyn¹Ì z falÂą zmian ( ona tez ich dotyka) lub odejœÌ z naszej przestrzeni , ich indywidualne wybory. Maj to miesiÂąc silnego napÂływu energii z Venus i SÂłoĂąca to powracajÂąca "Bogini Matka ' w postaci odradzajÂącego siĂŞ piĂŞkna, nie moÂżna jej zastÂąpiĂŚ mĂŞÂżczyznÂą , on jest obok niej w harmonii miÂłoÂści ale on nigdy nie rodziÂł Âżycia! Zatem Âściema polegaÂła i polega nadal na utrwalaniu w nas faÂłszywej i niepeÂłnej informacji o dominacji mĂŞÂżczyzny. MĂŞÂżczyzna , aspekt mĂŞski wprowadza wartoœÌ siÂły w ukÂład z kobietÂą ale nie dominuje dziĂŞki przemocy. Bez mÂądroÂści kobiecej doprowadza Âświat do stanu w ktĂłrym jesteÂśmy teraz. Czy moÂże ponownie zaistnieĂŚ epoka dominacji mĂŞskiej? Nie, nie moÂże i juÂż nigdy ponownie nie zaistnieje tamta opcja , powrĂłciliÂśmy do miÂłoÂści i harmonii miedzy aspektami. Nie ma Âżadnego powodu do strachu, nowa wiedza zaistnieje w 100% bardzo niewiele naszego ziemskiego czasu juÂż nas dzieli od niej , bardzo niewiele!PoniewaÂż opcja przeró¿nych "synĂłw" nadal chce wÂładzy usiÂłuje kreowaĂŚ swojej scenariusze dominacji, ale to tylko czcze starania , ktĂłre nie osiÂągnÂą zamierzonego efektu dla LUDZKOÂŚCI ktĂłra wybraÂła innÂą drogĂŞ. A co z tymi ktĂłrzy uparli siĂŞ trwaĂŚ w warunkach trzecio wymiarowych zdarzeĂą? No có¿? wolna wola... zostanÂą dla nich one stworzone i pozostanÂą w nic juÂż na zawsze. Bowiem oni nie uzyskajÂą moÂżliwoÂści dalszego rozwoju energetyczno -duchowego by staĂŚ siĂŞ w przyszÂłoÂści kreatorami Âżycia jak StwĂłrca. Jako siewcy "ZÂłotego Ziarna ÂŻycia" nie dojrzejÂą do moÂżliwoÂści kolejnego wydania plonu, bĂŞdÂą zawsze powracali w cyklach "ÂżyĂŚ i Âśmierci" do ÂświatĂłw fizycznych w celu doÂładowania siĂŞ energetycznego by mogli korzystaĂŚ z tej energii w celu eksploatacji kosmosu. Bowiem miĂŞdzy innymi taki jest jeden z najwaÂżniejszych celi naszego ziemskiego wcielania siĂŞ, JEST TO ZEJÂŚCIE W ÂŚWIAT MATERIALNY PO NIEZBĂDNA NAM ENERGIĂ W ÂŚWIECIE NIEMATERIALNYM. Zatem rozumiecie chyÂża Âłatwiej iÂż uwiĂŞzienie nas w naszej przestrzeni energetycznej z przekazanymi nieprawdziwymi wzorcami zachowaĂŚ stworzyÂło z nas cywilizacjĂŞ niewolnikĂłw produkujÂących energiĂŞ dla tych , ktĂłrzy tego dokonali.I nadal jeszcze nie chcÂą siĂŞ pogodziĂŚ iÂż to ostateczny i definitywny koniec ich wÂładzy oraz perfidnego i podstĂŞpnego okradania nas z naszej energii. KONIEC i BASTA! My Ludzie mamy prawo piĂŞknieĂŚ i wzrastaĂŚ naszÂą energiÂą i podejmowanymi przez nas wyborami. Czy zatem coÂś nam zagraÂża w maju? Nie, nic, zagraÂżaĂŚ nam mogÂą tylko i wy³¹cznie nasze osobiste zÂłe myÂśli , sÂłowa i czyny , ktĂłrych niska wibracja ÂściÂąga nas w dó³. Jednak zawsze sÂą one powodem strachĂłw i lekĂłw w nas! Gdy zdamy sobie sprawĂŞ z faktu iÂż wszystkie zdarzenia w naszym Âżyciu byÂły i sÂą niezbĂŞdne dla naszej ewolucji przestaniemy siĂŞ ich baĂŚ.Bowiem to nasze Âżycie ( w czasach ostatecznych) jego plan i absolutnie WSZYSTKIE zdarzenia w nim sÂą tym czego zabrakÂło nam w caÂłoksztaÂłcie naszej wiedzy rozwoju osobistego! To nie jest nasze zÂło i upokorzenie nas , to sÂą nasze trudne lekcje Âżycia , ktĂłre majÂą nam daĂŚ wiedzĂŞ mÂądroÂści w ktĂłrej sa informacje co jest potrzebne budujÂące a co nam nie sÂłuÂży w rozwoju , prowadzi do zatracenia i destrukcji. Mili moi , jeÂżeli ktoÂś zawsze byÂł piĂŞkny i doskonaÂły, a nie poznaÂł wiedzy bycia w przeciwnoÂści zdecydowaÂł siĂŞ teraz na to , bo byÂła to ostatnia szansa uzupeÂłnienia niÂą siebie. JeÂżeli ktoÂś nie poznaÂł stanu biedy to wzi¹³ sobie to na teraz, jeÂżeli nie do koĂąca poznaÂł swojÂą moc radzenia sobie z trudnoÂściami wszelakimi to musiaÂło to nastÂąpiĂŚ teraz, pojawiÂły siĂŞ te wielkie trudnoÂści. PowinniÂśmy zrozumieĂŚ znaczenie naszych zdarzeĂą Âżyciowych i wyjœÌ z pozycji odczuwania iÂż jest to kara za coÂś... WiedzieĂŚ rĂłwnieÂż trzeba nam , Âże nie jest to stan na zawsze , ten wyjÂątkowy czas i wyjÂątkowe Âżycie odkryjÂą niebawem prawdĂŞ o kaÂżdym z nas, tÂą jak najprawdziwszÂą i najpiĂŞkniejszÂą z prawd ukrywanÂą pod rolÂą ktĂłrÂą odgrywamy jako Ludzie TU i TERAZ.Zatem ludzkoœÌ , Ludzie , ktĂłrzy swoimi sercami wybrali drogĂŞ rozwoju osobistego nie majÂą Âżadnych powodĂłw do strachu, naprawdĂŞ Âżadnych. Wiedza o nich i ziemi , oraz caÂłej naszej prawdziwej Ludzkiej historii zostanie ujawniona i przekazana WSZYSTKIM LUDZIOM. Nie stanie siĂŞ tak , Âże jakaÂś opcja coÂś tam znajdzie odkopie i zniewolona prawem pozwolenia na swoje dziaÂłania bĂŞdzie musiaÂła przemilczeĂŚ tÂą informacjĂŞ, a ci ktĂłrzy dziĂŞki nim dobrali siĂŞ do artefaktĂłw po raz kolejny zmanipulujÂą wiedzĂŞ i "dla naszego dobra" zgodnego z ich ideologiÂą wÂładzy ukryjÂą jÂą przed nami. JuÂż nie! Zatem MAJ miesiÂąc MIÂŁOÂŚCI speÂłni swoje zadanie bo powracajÂąca Bogini Matka ukocha Wszystkie swoje dzieci przekazujÂąc im najpiĂŞkniejszy potencjaÂł i barwĂŞ tej energii Âżycia.Kiara ps. Dodam tylko iÂż magia w stosunku do Ludzi przestaÂła juÂż dziaÂłaĂŚ, Pulsa Dinura straciÂła raz na zawsze swojÂą moc! Nie zabije juÂż nigdy nikogo ni adresata ni w zwrocie nadawcĂŞ. jej energia zostaÂła zamieniona na przepiĂŞkna energie miÂłoÂści , moÂże byĂŚ juÂż tylko uÂżywana jako strzaÂła Âżycia. A ona (dla roÂżnych grup pod roÂżnymi nazwami ) byÂła tajemnym argumentem wÂładzy , bowiem jej mocÂą zabijano podstĂŞpnie bardzo wielu Ludzi na ziemi. Moc MiÂłoÂści wygraÂła !
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 01, 2012, 12:41:59 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #567 : Maj 01, 2012, 12:18:25 » |
|
Do krzyska : a pieprzyc sie i solic jak najbardziej:) ufoki az piszcza do tego luszu! Wiecie co? Albo jesteÂśmy jedynie luszem, zaprojektowanÂą hodowlÂą, albo czymÂś wiĂŞcej. I jeÂżeli uznamy naszÂą energiĂŞ seksualnÂą (i nie tylko) za smakowite i zapewne wysokokaloryczne poÂżywienie dla ufokĂłw, tym samym podwaÂżamy sens Âżycia, czÂłowieczeĂąstwo, wszelkie wyÂższe idee, kosmicznÂą inteligencjĂŞ, porzÂądek WszechÂświata, sprawiedliwoœÌ, harmoniĂŞ, miÂłoœÌ jako osnowĂŞ wszystkiego co jest, itd, itp. To ja 'pieprzĂŞ' (sorki) takie Âżycie, w takim Âświecie! WolĂŞ jednak swojÂą, bardziej konstruktywnÂą 'iluzjĂŞ'. Skoro jestem, skoro myÂślĂŞ, skoro czujĂŞ i potrafiĂŞ kochaĂŚ, wybaczaĂŚ, tworzyĂŚ oraz fantazjowaĂŚ… to w moim Âświecie nie ma wrogiego wszechÂświata, on mi sprzyja i zasila. A ja zasilam (poprzez Âświadomy wybĂłr) piĂŞkno i harmoniĂŞ i nadajĂŞ sens istnieniu wg mojego czucia. Zatem kochani, owszem, rĂłbcie to, co sprawia wam przyjemnoœÌ, ale bez myÂśli, Âże obÂżera Was jakiÂś ufok. Bo wĂłwczas sami siebie obÂżeracie. JeÂśli siĂŞ mylĂŞ, trudno, serce ma swoje prawa do myÂśli czystych i pozbawionych strachu. A gÂłowa? W niej, jak w tyglu… kompost na uprawĂŞ wszelakÂą… KoĂączĂŞ, lecĂŞ, pa. ÂŚwiat jest piĂŞkny! A brzydota to nasze kreacje. OczyœÌcie serca i umysÂły.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #568 : Maj 01, 2012, 12:29:34 » |
|
To ja 'pieprzĂŞ' (sorki) takie Âżycie, w takim Âświecie! No wlasnie!;) A jak myslisz ptaku dlaczego wymyslono celibat??? Wiesz ile pokusy jest dookola? Samo zycie seksualne w "termitierze", to nic, w porownaniu do pozadanie, ktore rodzi sie ad hoc. Reklamy, filmy, konkursy pieknosci, melodramaty to o to chodzi! To Wielka Gra! I wlasnie tak sobie ufoki to wykombinowaly. I wprowadzily surowe zasady zarzadzania termitiera. Jednym ufokom chodzi o lusz, a innym tylko o jajka z kurnika. //Obejrzyj sobie Sad Ostateczny Memlinga w Bazylice NMP w Gdansku - fragmenty u Janusza, kazda baba w ciazy! WoW!// A to to ja "pieprze!"
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #569 : Maj 01, 2012, 12:45:44 » |
|
Lady, mieszkam w GdaĂąsku i niejednokrotnie oglÂądaÂłam „SÂąd Ostateczny” Memlinga. To metafora. Dla sprostowania, obraz znajduje siĂŞ w GdaĂąskim Muzeum Narodowym. Wielka Gra? Owszem, ale jeÂśli juÂż to wiesz, grasz wg wÂłasnych zasad. ZaÂś sÂąd ostateczny odbywa siĂŞ kaÂżdego dnia, w kaÂżdej chwili, w nas samych. I to jest dopiero odpowiedzialnoœÌ za losy WszechÂświata.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #570 : Maj 01, 2012, 21:07:20 » |
|
Wybieraj wiec. Teraz wiesz. Gdybys nie wiedziala, moglabys jeszcze wahac sie i myslec nad opcjami, ale ta opcja jest najokrutniejsza. Podaj adres Muzeum Narodowego w Gdansku, gdzie ten obraz wisi:) P.S. Skoro z Gdanska jestes to zachecam do dokladnego zwiedzenia rzezby Chrystusa na krzyzu ( w Bazylice p.w. NMP). Tak, tego! Gdy mistrz zabil w cierpieniach swego przyszlego ziecia, aby wyrzezbic cierpienie na krzyzu. Swietne. Po mistrzowsku, corka popelnila samobojstwo z rozpaczy i on tez, ale rzezba jest i wisi ... na krzyzu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
|
« Odpowiedz #572 : Maj 02, 2012, 00:08:59 » |
|
Podaj adres Muzeum Narodowego w Gdansku, gdzie ten obraz wisi. Obrazt to jedno. Pytanie o wiele wiêksze - co on przedstawia ? W³aœciwie jednym zdaniem mo¿na okreœliÌ wszystko na temat tego TRYPTYKU, gdzie TRYPTYK (w szerszym znaczeniowo sensie) oznacza - s¹d ostateczny. A, wiêc to ''dzie³o'' to -eschatologia. Nakrêcona ruchem PRZYSPIESZONYM poprzez DRACO w czasach kulminacji zniewolenia ludzkich umys³ów w okresie chrystianizacji Europy. I w³aœnie DLATEGO I PO TO powsta³ ten algorytm wizji (kary i grzechu), wizji s¹du ostatecznego, by poprzez miliardy podobnych form zaimplementowaÌ w ludzkich umys³ach to co doprowadzi do umys³owego samobójstwa. A, wiêc t¹ dzik¹ Oriaùsk¹ eschatologiê wymalowan¹ skutecznie na tym obrazie, mo¿na by nazwaÌ bez najmniejszego oporu psychicznego - ubojem ludzkoœci. Ubojem ich umys³ów, który do dzis skutecznie funkcjonuje poprzez kolejna wersjê tego samego umys³owego samobójstwa poprzez wymyœlenie kolejnej formy - (paruzji) gdzie Jezusowi zkolei przypisano rolê ostatecznego triumfatora nad z³em i ostatecznego sêdziego œwiata. Niewiarygodne wrêcz jakimi pomys³ami pos³ugiwali siê Orianie, aby owce skutecznie zapêdziÌ do owczarni. Kto zadaje pytania, pyta : dlaczego to zrobili, dlaczego im na to pozwolono ? Ale na to pytanie nie znajdziecie odpowiedzi w ¿adnych pismach, ani w ¿adnych przekazach. Równie¿ nie wyjaœnia tego przekaz ASHAYANA DEANE, poniewa¿ ona mówi co siê dzia³o, lecz nie daje odpowiedzi - dlaczego. Reasumuj¹c ten Tryptyk nadaje siê, aby ruchem przyspieszonym spaliÌ go na stosie. Dlatego, ¿e jest to wybitnie spreparowany algorytm, który rezyduje w przestrzeni i tym samym generuj¹c w przestrzeù takie algorytmy, jak¹ form¹ jest wyra¿ony.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2012, 00:18:03 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #573 : Maj 02, 2012, 09:18:52 » |
|
Dzieki ptaku, tzn. ja widzialam kopie. Czy to wizja, czy algorytm, to nasz los. Sedziowie poubierani w szaty i z mieczami, a duszyczki na golasa, kobitki wszystkie brzuchate. To nie sa zarty! Czesto wspominaja niektorzy o uprowadzeniach, czy robieniu eksperymentow na ciele, ze o duszy nie wspomne. Bo tak wlasnie jest na tej bazie Siemlja. Produkcja masowa. Mierzalnosc w kg na wage, jak u rzeznika. Ciekawe jest rowniez to, ze w niemieckim "JĂźngstes Gericht" (sad ostateczny) w doslownym tlumaczeniu brzmi "mlodszy sad", a jako ciekawostke podam, ze slowo Gericht oznacza nie tylko sad, lecz rowniez danie. Takie jak obiad, czy sniadanie etc. Moznaby wiec obraz przetlumaczyc "Pierwszy posilek Bestii".
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #574 : Maj 02, 2012, 09:33:29 » |
|
Sedziowie poubierani w szaty i z mieczami, a duszyczki na golasa, kobitki wszystkie brzuchate. To nie sa zarty! Czesto wspominaja niektorzy o uprowadzeniach, czy robieniu eksperymentow na ciele, ze o duszy nie wspomne. "Pierwszy posilek Bestii".
hej Lady,- bardzo ponury obraz generujesz, jeÂżeli obejrzaÂłaÂś to- http://www.youtube.com/watch?v=tScsYFbRNhs&feature=player_embeddedto daje nowy punkt widzenia, a kaÂżdy punkt widzenia jest jak malutki kawaÂłek puzli,- wiĂŞc Âżeby obejrzeĂŚ caÂły obraz bez znieksztaÂłceĂą musisz najpierw skompletowaĂŚ caÂłe puzle PS. to te smocze kule, ponoĂŚ gdy byÂły razem- to wszystko byÂło Ok, ale ktoÂś je rozproszyÂł w przestrzeni i teraz kiedy ktoÂś znajduje jednÂą z nich- krzyczy,- Ja znam prawdĂŞ, a to tylko fragment! Pozdro, na dworze/polu jest wspaniale
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
|