Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:05:06

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 823874 razy)
0 u¿ytkowników i 26 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #550 : Kwiecieñ 24, 2012, 14:36:06 »

racja Astre, w du¿ej mierze z t± woln± wol±, jest tak jak z demokracj±,-
menu jest z góry ustalone i je¿eli patrzysz tylko na stó³- to i tak zawsze wybierzesz to co by³o przygotowane przez nadzorców systemu.
Dlatego zmiana u podstaw jest niezbêdna, a je¶li kto¶ nam w tym pomaga- tym lepiej Chichot

pozdro U¶miech

Oj, pomaga, pomaga... kto¶...  Chichot

<a href="http://www.youtube.com/v/ixuicqPQY9Q?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ixuicqPQY9Q?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0</a>
east
Go¶æ
« Odpowiedz #551 : Kwiecieñ 24, 2012, 15:20:45 »

@Kiaro
pieprzenia g³upot o naszej niemocy
O ¿esz, kto Ci wpiera niemoce ? hihihi.
Je¿eli do tylko takich refleksji doszli ¿e s± niczym , lub ich wcale nie ma , i nic nie mog± to zostaje ju¿ tylko ten k±t i zgasiæ ¶wiat³o. I grupom w³adczym w³a¶nie o to chodzi odebraæ nam wiedzê o sobie. Zrobiæ z nas bezosobowe t³o którym ¶wietnie siê zarz±dza.Jak wierzysz ¿e ciebie nie ma i nie wiesz kim jeste¶ przeprogramowanie jest idealnie mo¿liwe.
Jaki¶ czas temu "my¶la³em" bardzo podobnie, ale to zupe³nie nie o to chodzi, co piszesz. JA potrafi rewelacyjnie odwracaæ kota ogonem. Widzisz, to nie o to chodzi, ¿e znikniesz Chichot Przep³yw my¶li tworzy replikuj±c± siê to¿samo¶æ czy kto¶ tego chce, czy nie chce. Nawet tzw "o¶wieceni" wpadaj± w pu³apkê JA (tyle, ¿e o¶wieconego hihi Mrugniêcie ). Chodzi o to, aby to rozpoznawaæ , widzieæ i nie uto¿samiaæ siê z ci±gle na nowo powstaj±cym JA dlatego, ¿e to ono -które uznajesz za siebie - jest w istocie obc± instalacj± (a w dodatku iluzoryczn±).

Ono z ³atwo¶ci± zagnie¿d¿a siê tworz±c Ciebie z przekona na jaki¶ temat, a nawet w tym , z czym walczysz lub omijasz. Idealn± po¿ywk± dla obcej to¿samo¶ci staje siê system warto¶ci. Nie ma znaczenia ,czy jest on dobry czy z³y, bo to¿samo¶æ JA zaczyna siê w nim zagnie¿d¿aæ do takiego stopnia, ¿e nastêpuje wyodrêbnienie z harmonii  (z ca³o¶ci, z Jedno¶ci ) na rzecz W£ASNYCH WARTO¦CI.
Konkretnie nie robiê tego co jest niezgodne z moim systemem warto¶ci pomimo i¿ jest uznanym stylem ¿ycia
W³a¶nie to uto¿samienie wykorzystuj± tzw "w³adcze grupy" . Maj± Ciê na sznureczkach uto¿samieñ i za nie poci±gaj±, a Ty (nowa Ty) masz wra¿enie, ¿e robisz to sama. W przeciwieñstwie do tego mechanizmu bezosobowym  istnieniem nie da siê zarz±dzaæ. Po rozpoznaniu g³ównego "winowajcy" ¿aden inny program nie pod³±czy siê niezauwa¿ony (bezpostaciowej wody nie da siê wzi±æ na powróz Mrugniêcie ). Uwa¿no¶æ to rozpoznanie JA ,a  przy okazji innych "wirusów".

W kwestii "wiedzy o sobie ". Nie da siê zabraæ/zgromadziæ wiedzy o czym¶ co zosta³o rozpuszczone. Nie ma czego broniæ. Nie ma za co z³apaæ i czym potrz±saæ.Ale bez obawy. Informacja i do¶wiadczenia ¿yciowe gdzie¶ tam s± zapisane w klastrach holograficznego wszech¶wiata i mog± byæ przywo³ane na ¿±danie w innym miejscu i czasie, czy te¿ w innym wcieleniu . Byæ mo¿e wg takiego mechanizmu "zwijania i rozwijania" (kompresji i dekompresji) o jakim napisa³a¶ przy okazji przej¶cia na "Now± Ziemiê" (czyli inny wzorzec wibracji).

@Ptaku
Czy to siê kiedy¶ skoñczy?
Tak, je¶li zerwiemy wszelkie umowy z Systemem. Nieodwracalnie i ostatecznie
Tak to jest ten proces Chichot . Zerwanie wszelkie rozpoczyna siê od "siebie" , bo to TY jeste¶ przedmiotem handlu U¶miech, przedmiotem po¿±dania systemu.

. Mo¿emy nawet straciæ ¿ycie,ale powrócimy wolni.
Prawie , ze dos³ownie tak. W ramach tego ¿ycia mo¿na straciæ wiele "swoich ¿yæ" - wtedy jeste¶my wolni Chichot
Lecz na krótko, bo co jaki¶ czas to "co¶" powraca i na nowo siê zaczyna taniec pingwina na szkle Mrugniêcie Dopóki raz a dobrze nie rozpoznasz tego CZEGO¦.

Jednak wiêkszo¶æ musi wpierw siêgn±æ dna rozpaczy, by zrozumieæ, ¿e dalej tak siê ju¿ nie da.
Dok³adnie, nie da siê dalej brn±æ w ten System. Ale i "dno rozpaczy " ma pewn± zaletê. W³a¶nie owo zrozumienie, ¿e SIÊ DALEJ TAK NIE DA.
Trzeba zebraæ w sobie si³y i postawiæ wszytko na jedn± kartê.
Tylko wówczas nast±pi wyzwolenie, nasze przej¶cie w inny wymiar ¿ycia. Poza to, co sobie zgotowali¶my przez
brak odwagi i zgodê na bycie niewolnikiem.
Dok³adnie .  Odwagi zatem w zrywaniu niewolniczych wiêzi. Pozb±d¼ siê wewnêtrznej to¿samo¶ci ja-niewolnika .Co takiego masz do stracenia ? Tylko to ego, które "samo sobie zgotowa³o ten los".
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #552 : Kwiecieñ 24, 2012, 15:50:56 »

Problem identyfikacyjny  Twój w tym , i¿ ja z niczym nie walczê i niczego nie omijam, zwyczajnie akceptujê i idê dalej.
Uznajê i¿ wszystko co spotykam na swojej drodze ¿ycia jest doskona³ym przejawem m±dro¶ci Stwórcy niezbêdnym zdarzeniem dla mojego rozwoju. I to wszystko.
Bowiem akceptujê jako wielki i piêkny dar to co uwa¿am za swoje dobro ale i równie¿ to co uwa¿am Ludzkim pojmowaniem za swoje z³o. Dla mnie s± to warto¶ci wiedzy , wiedzy której jeszcze nie posiadam , a w tym ¿yciu przysz³a pora na poznanie jej.
Zatem wszystko przygarniam, wszystko akceptujê i wszystko poznajê dziêkuj±c wszystkim bior±cym udzia³ w moich ¿yciowych spotkaniach za ich udzia³ ( Wszyscy bowiem s± moimi piêknymi i wspania³ymi nauczycielami) , bez nich nie dosz³a bym do punktu w którym jestem i nie osi±gnê³a bym ni tego poziomu wiedzy , ni tego poziomu mocy.
JA wiem kim jestem i wiem jak piêkne i doskona³e jest moje JA.
Wiem i¿ nie wszyscy to jeszcze wiedz±, a droga do tej wiedzy bywa d³uga i dziwna czasami, jednak na jej koñcu jest piêkne ¶wietliste, m±dre , posiadaj±ce przeogromn± MOC  oraz  pe³ne mi³o¶ci bezwarunkowej JA ka¿dego z nas.

Kiara U¶miech U¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #553 : Kwiecieñ 24, 2012, 16:04:55 »

Cytat: east
Dok³adnie .  Odwagi zatem w zrywaniu niewolniczych wiêzi. Pozb±d¼ siê wewnêtrznej to¿samo¶ci ja-niewolnika .Co takiego masz do stracenia ? Tylko to ego, które "samo sobie zgotowa³o ten los".

I teraz u¿y³e¶ w³a¶ciwych s³ów. Ego, które „samo sobie zgotowa³o ten los”.

Moje JA zgadza siê z tym i to ono przetransformuje Ego, by odmieniæ los. Chocia¿ Ego zbieraj±c i tworz±c
do¶wiadczenia ma równie¿ wp³yw na JA. Staje siê ono coraz bardziej m±dre, co udziela siê z czasem
i naszej egotycznej czê¶ci.
Nastêpuje transformacja oraz wej¶cie w inny rodzaj do¶wiadczeñ.

Wszystko ma swój sens. I chocia¿ cz³owiek p³acze oraz jêczy w kazamatach, to JA jest tym, co sprawia,
¿e mamy nadziejê i moc by co¶ zmieniaæ, by walczyæ o zmianê. To poprzez JA czerpiesz ze ¬ród³a.
Dlaczego wiêc mamy niszczyæ swoje po³±czenie? Twoje JA jest jedn± z niezliczonych twarzy ¬ród³a.
Gdy Ego to rozpozna, uwolni zablokowan± energiê a umys³ pozbêdzie siê ¶mieci.
Za¶ Ty poszerzysz swoj± przestrzeñ.  U¶miech
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #554 : Kwiecieñ 24, 2012, 16:57:29 »

to szczesliwy czlowiek bez ego U¶miech

a to portrety wspolczesnego czlowieka

blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #555 : Kwiecieñ 24, 2012, 18:15:01 »

A teraz zapowied¼ intensywnego nap³ywu energii - "trzymajcie siê kapeluszy".
Nadawca niby ten sam co poprzednio, ale energia zupe³nie inna.

To, Drodzy przyjaciele, jest tajemnica. - Michael

Nasza dzisiejsza wiadomo¶æ jest dla Was, aby¶cie utrzymywali swoje centrum (równowagê) w ci±gu najbli¿szych trzech tygodni. Bardzo potê¿ne dostrojenia i fale energii bêd± wystêpowaæ i zmieniaæ Was szybciej ni¿ cokolwiek, czego do¶wiadczali¶cie do tej pory.

Oczywi¶cie ka¿dy ma mo¿liwo¶æ zaakceptowania lub oparcia siê tym zmianom, ale zmiany nast±pi±. Przyjêcie i powitanie ich stworzy jeden rodzaj zmian a opór spowoduje inne. To bêdzie znacznikiem pocz±tku zmian fizycznego dostosowania waszych cia³, zmian, które s± niezbêdne. Nie koniecznie zobaczycie wszystko, ale bez nich Wasze Wzniesienie w tych cia³ach nie bêdzie mo¿liwe.

Wraz z energiami przychodz±cymi do waszej ziemi, energie waszych w³asnych Wy¿szych Ja¼ni zaczn± siê manifestowaæ w waszych fizycznych ja¼niach. Bez zmian, o których mówimy to nie bêdzie mo¿liwe dla Was. To nie bêd± nocne zmiany (w ci±gu jednej nocy). Dostrojenia i energie, które zaczynaj± robiæ to dla Was mog± powodowaæ pewien dyskomfort, ale  pozwólcie im na osiedlenie siê w Was. Szybko potem do¶wiadczenie stanie siê ca³kiem przyjemne. Jak czêsto mówicie: "P³yñcie z pr±dem".

Istota, o której zawsze intuicyjnie wiedzieli¶cie, zamierza manifestowaæ siê dla wszystkich. Po prostu mo¿ecie byæ tak zaskoczeni i zadowoleni jak wszyscy. Bêd± tacy, których ¶wiadomo¶æ nie pozwala na to. Ich reakcje na to, co siê dzieje mog± byæ dla nich nieprzyjemne. Radzimy pozwalaæ im na ich dolegliwo¶ci i zachowaæ wasz± uwagê na przyjêcie tego daru, dostarczanego przez Stwórcê i Wasze Wy¿sze Ja¼nie. Bêdziecie, w pewnym momencie uwa¿aæ siê za inn± osobê, od tej któr± czujecie siê dzisiaj. Ale osoba, rosn±ca w was jest teraz z pewno¶ci± jak ogromne drzewo jest w ¿o³êdziu. Pozwólcie sadzonce któr± jeste¶cie na wzrost, a zadziwicie siê. Nowy ¶wiat, który zosta³ wam obiecany urodzi siê w ten sposób.

Najwa¿niejsi zbawiciele Ziemi l±duj± teraz. Oni l±duj± w waszych sercach i cia³ach. W rzeczywisto¶ci s± oni Wami. Do³±cz± do was inni, oczywi¶cie. Ale najpierw musicie staæ siê tymi, którzy bêd± budowaæ ¶wiat, w którym wyobra¿acie sobie ¿yæ. Dziêkujcie Stwórcy za to kim i czym jeste¶cie, w Was znajdziecie najwiêkszy dar ze wszystkich. Znamy film, który nazywacie ”Sekret”. To, Drodzy przyjaciele, jest tajemnica. Dobrze ukryta przez Was, przed Wami. A teraz jest czas, aby j± rozwijaæ. Dziêkujcie swojemu Stwórcy, dziêkujcie Sobie i dziêkujcie ka¿demu innemu. Potem cieszcie siê gdy zmieniacie wszystko.

Dobrego dnia dla Was, do jutra.

24 kwietnia 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #556 : Kwiecieñ 24, 2012, 18:42:34 »

http://www.joemonster.org/art/18232/Wiara_i_przekonania_kontra_twarde_dowody
 Du¿y u¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #557 : Kwiecieñ 24, 2012, 19:31:36 »

@Ptaku
To poprzez JA czerpiesz ze ¬ród³a.
Dlaczego wiêc mamy niszczyæ swoje po³±czenie? Twoje JA jest jedn± z niezliczonych twarzy ¬ród³a.

Umacniasz JA i do tego nadajesz mu wa¿no¶æ TWARZY. Po co ten po¶rednik do ¬ród³a ?
Przekazy ci±gle zwracaj± siê do JA :
zachowaæ wasz± uwagê na przyjêcie tego daru, dostarczanego przez Stwórcê i Wasze Wy¿sze Ja¼nie. Bêdziecie, w pewnym momencie uwa¿aæ siê za inn± osobê, od tej któr± czujecie siê dzisiaj. Ale osoba, rosn±ca w was jest teraz z pewno¶ci± jak ogromne drzewo

One umacniaj± to¿samo¶æ, a ta w³a¶nie jest bram± do energii formy, która siê przejawia.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #558 : Kwiecieñ 27, 2012, 16:24:22 »

Inaczej o energii o mi³o¶ci i naszym JA , kim ONO jest? Wszystko jest energiom , wszystko jest mi³o¶ci± i wszystko jest sobie równe na polach mi³o¶ci. Jedyn± blokad± w naszej ewolucji jest blokowanie siebie w pojêciu tych prawd i ¿ycie nimi.

Kiara U¶miech U¶miech

WJD – Prawdziwym, najwy¿szym i naturalnym stanem Boga jest Mi³o¶æ do wszystkiego

.

“Ka¿dy z Was jest ze¶rodkowany w ciele fizycznym. Ze¶rodkowanie oznacza Bosk± ¶wiadomo¶æ jednostki scentrowan± w materii cia³a. Jak dostaæ siê do pi±tego wymiaru i jak w nim pozostaæ? Mi³o¶æ jest kluczem ale wymaga wyt³umaczeñ aby móc j± lepiej zrozumieæ. Ka¿dy z Was jest Bosk± ¶wiadomo¶ci±. Nikt nie jest lepszy ani gorszy od drugiego. Ka¿dy przynale¿y do jedno¶ci i jeste¶cie identycznymi kawa³kami ca³o¶ci. Gdy szukacie Boga jako istoty najwy¿szej nie odnajdziecie go, poniewaz taka istota najwy¿sza nie ma swojego miejsca w bycie. Ale gdy zauwa¿acie Bosko¶æ we wszystkim co jest, jeste¶cie na dobrej drodze do waszego osobistego wzniesienia. Kamieñ wcale nie jest czym¶ gorszym, tylko dlatego ¿e jest kamieniem. Zwierzê nie jest czym¶ ni¿szym, tylko dlatego ¿e jest zwierzêciem. Z³oczyñca nie czym¶ godnym potêpienia, tylko dlatego ¿e jest nie¶wiadomy swojej bosko¶ci. Gdy postanowicie patrzeæ na ¿ycie i wypatrywaæ i znajdowaæ istotê najwy¿sz± we wszystkim, osi±gniecie szybciej to co jest tak drogie waszemu sercu, na co inni musz± jeszcze czekaæ. Dlatego Wielk± prawd± jest to, ¿e wszystko co istnieje jest sobie równe i nic nie wyodrêbnia tej równo¶ci. Kwesti± nastêpn± któr± potrzebujecie wiedzieæ jest wiedza o Energii. Wiedza ta wi±¿e siê z osobistym tworzeniem w³asnej rzeczywisto¶ci jak i wzniesieniem. Wszystko jest Energi± i nie ma nic, co by t± energi± nie by³o. Wasza boska ze¶rodkowana energia ¶wiadomo¶ci, któr± nazywacie imieniem: Ja, jest stale pod³±czona pod energiê wszystkiego co istnieje. A wiêc krótko rzecz ujmuj±c energia która znajduje siê obok was jest pod³±czona pod wasz± ¶wiadomo¶æ i zachowuje siê w zgodzie z ni±. Je¿eli jeste¶cie zdenerwowani energia ta równie¿ zachowuje siê gwa³townie. Je¿eli jeste¶cie szczê¶liwi energia zachowuje siê w zgodzie z Wami.

A teraz dochodz±c do sedna tego przes³ania, chcia³bym wam powiedzieæ rzecz najwa¿niejsz± prowadz±c± do waszego osobistego wzniesienia. Prawdziwym, najwy¿szym i naturalnym stanem Boga jest Mi³o¶æ do wszystkiego. Co przez to rozumiemy? To ¿e Bóg kocha wszystko co istnieje. A dlaczego? Poniewa¿ jak móg³by czego¶ nie kochaæ skoro wszystko jest Nim? My¶lisz ¿e kamieñ ciê nie kocha, poniewa¿ nie ma ust aby to wyraziæ? My¶lisz ¿e zwierzê, które nic nie mówi nie darzy ciê uczuciem mi³o¶ci? My¶lisz, ¿e ro¶lina, która tak piêknie ro¶nie nie napaja Ciê Mi³o¶ci± gdy na ni± patrzysz? My¶lisz dla kogo to robi? Dla Ciebie przekazuj±c swoj± czyst± mi³o¶æ. Czy ty tego nie dostrzegasz? Pomy¶lcie jak Bóg mo¿e kogokolwiek nienawidziæ? Czy ty nienawidzisz swojej rêki tylko dlatego ¿e jest rêk±? Albo oka tylko ¿e jest okiem i pe³ni inn± funkcjê od rêki? Wszystkie czê¶ci twojego cia³a spe³niaj± jak±¶ rolê i razem dzia³aj± znakomicie. Czy¿ tak nie jest? Tak samo dzieje siê z ca³o¶ci± Wszystkiego co istnieje. Bóg widzi to jako doskonale dzia³aj±cy mechanizm we wnêtrzu jego cia³a, czy wy tego jeszcze nie dostrzegacie? A teraz, jak zachowywa³a by siê energi± gdy wy jako jednakowe czê¶ci Boskie pokochaliby¶cie siê nawzajem, lub spróbowali¶cie pokochaæ drugiego cz³owieka tylko dlatego ze jest cz³owiekiem, zwierzaka tylko dlatego ¿e jest zwierzakiem i ro¶linê tylko dlatego ze jest ro¶lin±? Energia która znajduje siê obok was i jest wszystkim co istnieje zamieni³aby siê w Boskie cz±stki w waszym ¿yciu i dostarczy³aby wszystko czego potrzebujecie. Wasze ¿ycie przekroczy³oby granicê zdrowego rozs±dku. Wasze wzniesienia by³o by pewne i szybkie. Dotarliby¶cie do pi±tego wymiaru i jeszcze dalej. To takie proste. To takie sprawiedliwe i naturalne.

Proszê rozwa¿cie to co tutaj przeczytali¶cie”.

http://krystal28.wordpress.com/
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #559 : Kwiecieñ 27, 2012, 18:28:42 »

WJD = Wyższa Jaźń Dajamantiego. Pod tym nickiem pisał młody facet, głównie przekazy swojej Wyższej Jaźni. Tłumaczył też kilkakrotnie, aby brać poprawkę, bo te przekazy są filtrowane przez jego system wierzeń, a nawet dawał na to przykłady. Oprócz tych przekazów wykonał jeszcze 4 w postaci krótkich filmów od jakiejś grupy świadomości.  Pod koniec stycznia pożegnał się, ponieważ miał zmienić stan świadomości (chyba chodziło o Wzniesienie). Potem już nie było żadnych informacji od niego. Całość materiałów, korespondencja jest w zakładce "Dajamanti' na blogu Krystal.

P.s. Na w/w blogu jest już nowy przekaz od Dajamantiego " z tamtej strony", przekazany przez jego bliźniaczy płomień o nicku Czakamrati.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 28, 2012, 08:24:44 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #560 : Maj 01, 2012, 08:09:48 »

Znalaz³em co¶ fajnego, Orwell przy tym to bu³ka z mas³em. Wy³±czaj± nam strach przy pomocy super technologii Olympus. Potem daj± zapowied¼ l±dowania we wszystkich mediach i wy³±czaj± je na 24 godziny zostawiaj±c wy¶wietlanie zegarów odliczaj±cych czas w telewizji. Po 24 godzinach l±duj±. Po co? Czy¿by frakcja Zeusa - Zulu itd. (Lady powie, ¿e Lucka) ze swoj± ¶wit± chcia³a siê poopalaæ w intensywnym tego roku s³oñcu na Olimpie? Przed czym nas ostrzegaj±?
Nie wiem, mo¿e powinno to trafiæ do humoru, ale jest o super energii.

Olimpian i Centralna Rada Federacji Galaktycznej ¦wiat³a, 29 kwietnia 2012

Pozdrowienia od Galaktycznej Federacji ¦wiat³a,

Dzieñ 5-go maja jest dniem piêciu, liczba Epsilon, Apollo, ¦wiat³a. W tym dniu wszystkie portale ca³ej Ziemi zostan± oficjalnie uruchomione i procedura bêdzie ulokowana w miejscu. Niewa¿ne, czy s± wolne czy zajête, w tym dniu wszystkie portale przejd± pod kontrolê [Inter] Galaktycznej Federacji Swiat³a, pod kontrolê Olimpian (rezydentów, bogów Olimpu) i to obejmuje wszystkie systemy lotów tej galaktyki.

Ju¿ ostrzegali¶my was, ¿e Olympus jest aktywny. Super broñ, to parasol energii wysokiej technologii, zosta³ aktywowany i chroni wasz± ¶wiadomo¶æ i wasze emocje przed wysi³kami ciemnych na rzecz stworzenia strachu. Przez interwencje w DNA , jego celem jest rozwijanie ¶wiadomo¶ci zbiorowej.

Nasza nastêpna wiadomo¶æ bêdzie o naszym pierwszym kontakcie. Ze wzglêdów bezpieczeñstwa data nie jest og³oszona. Jedno z waszych mediów og³osi, ¿e nadchodzimy. Dwadzie¶cia cztery godziny przed naszym przybyciem zostaniecie ostrze¿eni, aby przygotowaæ siê przez wiadomo¶ci, które przerw± programy wszystkich mediów. Wtedy wszystkie media bêd± zamkniête, a wszystkie loty zostan± anulowane. Zobaczycie na ekranie telewizora zegar odliczaj±cy ile ziemskiego czasu pozosta³o przed naszym przybyciem.

Odliczanie do ca³kowitego ujawnienia i upadku fa³szywej zas³ony zosta³o uruchomione.

Jeste¶my Olimpian i Centralna Rada Inter Galaktycznej Federacji ¦wiat³a.

Channeler: Demetra

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #561 : Maj 01, 2012, 09:45:21 »

Po 24 godzinach l±duj±. Po co? Czy¿by frakcja Zeusa - Zulu itd. (Lady powie, ¿e Lucka) ze swoj± ¶wit± chcia³a siê poopalaæ w intensywnym tego roku s³oñcu na Olimpie? Przed czym nas ostrzegaj±?

I znowu nieporozumienie:)
"Frakcja Lucka" wlasnie stoi po stronie inteligentniejszej czesci mieszkancow placowki Siemlja ( a po co to robia?).
Manipulacja czasem jest i byla zawsze. W jednym z moich postow pisalam, ze sa to interwaly, a nie jednostki. Czyli jednakowe odleglosci, nie wazne, czy 2 cm, 10 godzin, czy kg. To sa wartosci umowne.
Caly kalendarz to sciemka, bo przyjelo sie cykl jako wyznacznik, aby ulatwic funkcjonowanie zycia spolecznego (i dobrze tak). Ale ci odgorni wiedza, ze tak nie jest. Lucek nie jednokrotnie zamieszczal wirtualne symulacje i tak w istocie nalezy interpretowac kalendarz. Bo jest to fala.
A z tym Olimpem, to cieplo, cieplo, cieplej ... Mrugniêcie
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #562 : Maj 01, 2012, 10:10:45 »

Zobaczycie na ekranie telewizora zegar odliczaj±cy ile ziemskiego czasu pozosta³o przed naszym przybyciem.

to mi³o, bo w TV nuda, a¿ diabli bior±..Du¿y u¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #563 : Maj 01, 2012, 10:57:05 »

Pojawia siê tu fundamentalne pytanie: co mamy robiæ w tym czasie, gdy zegar bêdzie tykaæ? Modliæ siê, szukaæ jakiego¶ schronu, a mo¿e posypaæ sol±, pieprzem i natrzeæ majerankiem...?  Du¿y u¶miech

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #564 : Maj 01, 2012, 11:06:32 »

No dok³adna instrukcja bêdzie 24 godziny przed l±dowaniem, ale my¶lê, ¿e ostatnia propozycja jest najbardziej adekwatna do sytuacji, wiêc zaopatrzcie siê w przyprawy.

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #565 : Maj 01, 2012, 11:27:57 »

Na Titanicu orkiestra grala do samego konca. Wiec ja osobiscie polecam tanczyc!
To ladowanie to bylo zawsze, widac w sztuce na malowidlach chociazby. I nikt nigdy nie znal dnia ani godziny. Jest wojna w mediach o wplywy i chodzi o reklame. No bo media wlasnie naleza do tych Aniolow, wystarczy!?.

Do krzyska : a pieprzyc sie i solic jak najbardziej:) ufoki az piszcza do tego luszu!
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #566 : Maj 01, 2012, 11:40:02 »

Oczywi¶cie jak zawsze jest to usi³owanie wykorzystania dziej±cych siê zmian i po manipulowanie informacj± na swoj± korzy¶æ. Nic nowego tak by³o zawsze i tak jest nadal manipulacja informacj±. Ale... maj to czas VENUS, VENUS to LUCYFER -¦WIETLISTA , a 5 maj jest symbolicznym dniem dwa razy piêæ czyli 5  5. Ta frakcja najwyra¼niej bardzo lubi zabawy cyfrowe ( zreszt± przekona³am siê ju¿ sama ¿e tak jest, lubi± co¶ robiæ i pokazywaæ cyferki). Czy co¶ siê bêdzie szczególnego w tym dniu dzia³o? Nie ze wzglêdu na same cyferki a na uk³ady planetarne , to tak.

Czy ma co¶ wspólnego z tym Olimp i Zeus? Zeus bardzo by chcia³ oj bardzo by chcia³ co¶ jeszcze wywin±æ! Ale niestety dla niego , a dla nas wspaniale on nie ma ju¿ od dawna nic ale to nic do powiedzenia i do zrobienia na ziemi. Owszem naziemne za³ogi jeszcze usi³uj± co¶ krêciæ , jeszcze usi³uj± walczyæ o jego opcje ( nie wa¿ne jakie jego imiona u¿ywaj± Zeus czy inne , bo ma ich mnóstwo) usi³uj± jeszcze co¶ robiæ w jego opcji.

Olimp? Ka¿d± górê mo¿na nazwaæ OLIMPEM , to jest okre¶lenie symboliczne zwi±zane z tamtym czasem a nie dos³owna lokalizacja.Na Olimpie inaczej na szczycie. zatem bardzo konkretna manipulacja znaczeniem s³owa.

Czy ta opcja chce co¶ zmalowaæ w maju? S±dzê ¿e tak i to bardzo na du¿± skalê byæ mo¿e z wykorzystaniem mediów ( w koñcu jeste¶my od d³u¿szego czasu wrêcz bombardowani informacjami o l±dowaniu i pojawieniu siê kosmitów) , s± ju¿ przygotowane "komitety powitalne". Ale... nie tak szybko jest to tylko chêæ zablokowania wydarzeñ czerwcowych. No có¿ jak zwykle walka o w³adzê , oni tak ³atwo nie rezygnuj±, o nie, nie , nie!
Czy uda siê im ponownie zaw³adn±æ ¶wiadomo¶ci± Ludzi, (bo tak naprawdê o to toczy siê ta walka), z tego co ja wiem to NIE! S± od dawna na przegranej pozycji, definitywnie j± przypieczêtowali u¿ywaj±c niedawno PULSA DINURA. Pewien uk³ad miêdzy si³ami ¶wiat³o¶ci i ciemno¶ci polega³ na daniu im swobody w zdobywaniu w³adzy nad ziemi± i Lud¼mi, otrzymali do dyspozycji wszystkie techniczne mo¿liwo¶ci i sposoby z nich korzystania. Jednak w dawno temu zawartym rozejmie miêdzy ca³ymi si³ami tych opcji wystawiono do ziemskiej gry dwóch g³ównych przedstawicieli w imieniu ca³o¶ci. Mogli robiæ co tylko chcieli ( ka¿dy czyn jednak ma swoj± miarê energetyczn± i dodawany jest na ich konto , które poka¿e ca³okszta³t) nie wolno by³o pod ¿adnym pozorem u¿yæ ¿adnej broni, ¿adnej  która powodowa³a by ¶mieræ tych osób. U¿ycie jej przez która¶ stronê natychmiast "eliminowa³a " j± z tej "gry"!
No i sta³o siê si³y ciemno¶ci nie wytrzyma³y u¿y³y po raz kolejny energetycznej strza³y ¶mierci, robili to w przesz³o¶ci wielokrotnie z efektem. Jasna sprawa ¿e tym razem  nie zadzia³a³a , nie przynios³a dla nich oczekiwanego rezultatu. Sadzê i¿ teraz ju¿ wiedz± na 100% ( bo do tej pory mieli przypuszczenia) co do postaci bior±cych udzia³ w tej "grze"., wiedz± nie tylko to , bowiem sami tworzyli scenariusz naszych czasów. zatem chc± uprzedziæ to co jest nieuchronno¶ci± i manipuluj± informacje tymi przeró¿nymi przekazami , to jest ich naziemna gra z wykorzystaniem na du¿± skalê telepatii.
Poniewa¿ od dawna ju¿ nie maja dostêpu do szczegó³ów  prawdziwych informacji ( drogi ewolucji Ludzkiej przez energiê  mi³o¶ci bezwarunkowej) tworz± swoje scenariusze na zbieranych informacjach od ludzi po przez pole energio informacyjne , u¶redniaj± ludzkie oczekiwania do przekazu realizuj±cego je przez siebie czyli "zbawców ¶wiata i ludzi".
Ale nie dzieje siê zgodnie z ich planami , ju¿ dawno wszystko wysz³o im z pod kontroli, musz± p³yn±æ z fal± zmian ( ona tez ich dotyka) lub odej¶æ z naszej przestrzeni , ich indywidualne wybory.

Maj to miesi±c silnego nap³ywu energii z Venus i S³oñca to powracaj±ca "Bogini Matka ' w postaci odradzaj±cego siê piêkna, nie mo¿na jej zast±piæ mê¿czyzn± , on jest obok niej w harmonii mi³o¶ci  ale on nigdy nie rodzi³ ¿ycia!  Zatem ¶ciema polega³a i polega nadal   na utrwalaniu w nas fa³szywej i niepe³nej informacji o dominacji mê¿czyzny. Mê¿czyzna , aspekt mêski wprowadza warto¶æ si³y w uk³ad z kobiet± ale nie dominuje dziêki przemocy. Bez m±dro¶ci kobiecej  doprowadza ¶wiat do stanu w którym jeste¶my teraz.
Czy mo¿e ponownie zaistnieæ epoka dominacji mêskiej? Nie, nie mo¿e i ju¿ nigdy ponownie  nie zaistnieje tamta opcja  , powrócili¶my do mi³o¶ci i harmonii miedzy  aspektami. Nie ma ¿adnego powodu do strachu, nowa wiedza  zaistnieje w 100% bardzo niewiele naszego ziemskiego czasu ju¿ nas dzieli od niej , bardzo niewiele!
Poniewa¿ opcja przeró¿nych "synów" nadal chce w³adzy usi³uje kreowaæ  swojej scenariusze  dominacji, ale to tylko czcze starania , które nie osi±gn± zamierzonego efektu dla LUDZKO¦CI która wybra³a inn± drogê.
A co z tymi którzy uparli siê trwaæ w warunkach trzecio wymiarowych zdarzeñ? No có¿? wolna wola... zostan± dla nich one stworzone i pozostan± w nic ju¿ na zawsze. Bowiem oni nie uzyskaj± mo¿liwo¶ci dalszego rozwoju energetyczno -duchowego by staæ siê w przysz³o¶ci kreatorami ¿ycia jak Stwórca. Jako siewcy  "Z³otego   Ziarna  ¯ycia" nie dojrzej± do mo¿liwo¶ci kolejnego wydania plonu, bêd± zawsze powracali w cyklach "¿yæ i ¶mierci" do ¶wiatów fizycznych  w celu do³adowania siê energetycznego by mogli korzystaæ z tej energii w celu eksploatacji kosmosu.

Bowiem miêdzy innymi taki jest jeden z najwa¿niejszych celi naszego ziemskiego wcielania siê, JEST TO ZEJ¦CIE W ¦WIAT MATERIALNY PO NIEZBÊDNA NAM ENERGIÊ W ¦WIECIE NIEMATERIALNYM. Zatem rozumiecie chy¿a ³atwiej i¿ uwiêzienie nas w naszej przestrzeni energetycznej z przekazanymi nieprawdziwymi wzorcami zachowaæ stworzy³o z nas cywilizacjê niewolników produkuj±cych energiê dla tych , którzy tego dokonali.I nadal jeszcze nie chc± siê pogodziæ i¿ to ostateczny i definitywny koniec ich w³adzy oraz perfidnego i podstêpnego okradania nas z naszej  energii. KONIEC i BASTA!
My Ludzie mamy prawo piêknieæ i wzrastaæ nasz± energi± i podejmowanymi przez nas wyborami.

Czy zatem co¶ nam zagra¿a w maju? Nie, nic, zagra¿aæ nam mog± tylko i wy³±cznie nasze osobiste z³e my¶li , s³owa i czyny , których niska wibracja ¶ci±ga nas w dó³.  Jednak zawsze s± one powodem strachów i leków w nas! Gdy zdamy sobie sprawê z faktu i¿ wszystkie zdarzenia w naszym ¿yciu by³y i s± niezbêdne dla naszej ewolucji przestaniemy siê ich baæ.

Bowiem to nasze ¿ycie ( w czasach ostatecznych) jego plan i absolutnie WSZYSTKIE zdarzenia w nim s± tym czego zabrak³o nam w ca³okszta³cie naszej wiedzy rozwoju osobistego! To nie jest nasze z³o i upokorzenie nas , to s± nasze trudne lekcje ¿ycia , które maj± nam daæ wiedzê m±dro¶ci w której sa informacje co jest potrzebne buduj±ce a co nam nie s³u¿y w rozwoju , prowadzi do zatracenia i destrukcji.

Mili moi , je¿eli kto¶ zawsze by³ piêkny i doskona³y, a nie pozna³ wiedzy bycia w  przeciwno¶ci zdecydowa³ siê teraz na to , bo by³a to ostatnia szansa uzupe³nienia ni± siebie. Je¿eli kto¶ nie pozna³ stanu biedy to wzi±³ sobie to na teraz, je¿eli nie do koñca pozna³  swoj± moc radzenia sobie z trudno¶ciami wszelakimi to musia³o to nast±piæ teraz, pojawi³y siê te wielkie trudno¶ci. Powinni¶my zrozumieæ znaczenie naszych zdarzeñ ¿yciowych i wyj¶æ z pozycji odczuwania i¿ jest to kara za co¶...  Wiedzieæ równie¿ trzeba nam , ¿e  nie jest to stan na zawsze , ten wyj±tkowy czas i wyj±tkowe ¿ycie odkryj± niebawem prawdê o ka¿dym z nas, t± jak najprawdziwsz± i najpiêkniejsz±  z prawd ukrywan± pod rol± któr± odgrywamy jako Ludzie TU i TERAZ.

Zatem ludzko¶æ , Ludzie , którzy swoimi sercami wybrali drogê rozwoju osobistego nie maj± ¿adnych powodów do strachu, naprawdê ¿adnych. Wiedza o nich i ziemi , oraz ca³ej naszej prawdziwej  Ludzkiej historii zostanie ujawniona i przekazana WSZYSTKIM LUDZIOM.

Nie stanie siê tak , ¿e jaka¶ opcja co¶ tam znajdzie odkopie i zniewolona prawem pozwolenia na swoje dzia³ania bêdzie musia³a przemilczeæ t± informacjê, a ci którzy dziêki nim dobrali siê do artefaktów po raz kolejny zmanipuluj± wiedzê i "dla naszego dobra" zgodnego z ich ideologi± w³adzy ukryj± j± przed nami. Ju¿ nie!

Zatem MAJ miesi±c MI£O¦CI spe³ni swoje zadanie bo powracaj±ca Bogini Matka ukocha Wszystkie swoje dzieci przekazuj±c im najpiêkniejszy potencja³ i barwê tej energii ¿ycia.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Dodam tylko i¿ magia w stosunku do Ludzi przesta³a ju¿ dzia³aæ, Pulsa Dinura straci³a raz na zawsze swoj± moc! Nie zabije ju¿ nigdy nikogo ni adresata ni w zwrocie nadawcê. jej energia zosta³a zamieniona na przepiêkna energie mi³o¶ci , mo¿e byæ ju¿ tylko u¿ywana jako strza³a ¿ycia.
A ona (dla ro¿nych grup pod ro¿nymi nazwami ) by³a tajemnym argumentem w³adzy , bowiem jej moc± zabijano podstêpnie bardzo wielu Ludzi na ziemi. Moc Mi³o¶ci wygra³a !
« Ostatnia zmiana: Maj 01, 2012, 12:41:59 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #567 : Maj 01, 2012, 12:18:25 »

Cytat: Fair Lady
Do krzyska : a pieprzyc sie i solic jak najbardziej:) ufoki az piszcza do tego luszu!

Wiecie co? Albo jeste¶my jedynie luszem, zaprojektowan± hodowl±, albo czym¶ wiêcej.
I je¿eli uznamy nasz± energiê seksualn± (i nie tylko) za smakowite i zapewne wysokokaloryczne
po¿ywienie dla ufoków, tym samym podwa¿amy sens ¿ycia, cz³owieczeñstwo, wszelkie wy¿sze idee,
kosmiczn± inteligencjê, porz±dek Wszech¶wiata, sprawiedliwo¶æ, harmoniê, mi³o¶æ jako osnowê
wszystkiego co jest, itd, itp.
To ja 'pieprzê' (sorki) takie ¿ycie, w takim ¶wiecie!
Wolê jednak swoj±, bardziej konstruktywn± 'iluzjê'. Skoro jestem, skoro my¶lê, skoro czujê i potrafiê kochaæ,
wybaczaæ, tworzyæ oraz fantazjowaæ… to w moim ¶wiecie nie ma wrogiego wszech¶wiata, on mi sprzyja i zasila.
A ja zasilam (poprzez ¶wiadomy wybór) piêkno i harmoniê i nadajê sens istnieniu wg mojego czucia.

Zatem kochani, owszem, róbcie to, co sprawia wam przyjemno¶æ, ale bez my¶li, ¿e ob¿era Was jaki¶ ufok.
Bo wówczas sami siebie ob¿eracie. Je¶li siê mylê, trudno, serce ma swoje prawa do my¶li czystych
i pozbawionych strachu. A g³owa? W niej, jak w tyglu… kompost na uprawê wszelak±…

Koñczê, lecê, pa.  U¶miech ¦wiat jest piêkny! A brzydota to nasze kreacje. Oczy¶æcie serca i umys³y.  U¶miech

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #568 : Maj 01, 2012, 12:29:34 »

To ja 'pieprzê' (sorki) takie ¿ycie, w takim ¶wiecie!
No wlasnie!;) A jak myslisz ptaku dlaczego wymyslono celibat???
Wiesz ile pokusy jest dookola? Samo zycie seksualne w "termitierze", to nic, w porownaniu do pozadanie, ktore rodzi sie ad hoc. Reklamy, filmy, konkursy pieknosci, melodramaty to o to chodzi!
To Wielka Gra! I wlasnie tak sobie ufoki to wykombinowaly. I wprowadzily surowe zasady zarzadzania termitiera.
Jednym ufokom chodzi o lusz, a innym tylko o jajka z kurnika.
//Obejrzyj sobie Sad Ostateczny Memlinga w Bazylice NMP w Gdansku - fragmenty u Janusza, kazda baba w ciazy! WoW!//
A to to ja "pieprze!"Mrugniêcie
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #569 : Maj 01, 2012, 12:45:44 »

Lady, mieszkam w Gdañsku i niejednokrotnie ogl±da³am „S±d Ostateczny” Memlinga. To metafora.
Dla sprostowania, obraz znajduje siê w Gdañskim Muzeum Narodowym.

Wielka Gra? Owszem, ale je¶li ju¿ to wiesz, grasz wg w³asnych zasad. Za¶ s±d ostateczny odbywa siê
ka¿dego dnia, w ka¿dej chwili, w nas samych.
I to jest dopiero odpowiedzialno¶æ za losy Wszech¶wiata.  U¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #570 : Maj 01, 2012, 21:07:20 »

Wybieraj wiec. Teraz wiesz. Gdybys nie wiedziala, moglabys jeszcze wahac sie i myslec nad opcjami, ale ta opcja jest najokrutniejsza.
Podaj adres Muzeum Narodowego w Gdansku, gdzie ten obraz wisi:)

Mrugniêcie

P.S. Skoro z Gdanska jestes to zachecam do dokladnego zwiedzenia rzezby Chrystusa na krzyzu ( w Bazylice p.w. NMP). Tak, tego! Gdy mistrz zabil w cierpieniach swego przyszlego ziecia, aby wyrzezbic cierpienie na krzyzu. Swietne. Po mistrzowsku, corka popelnila samobojstwo z rozpaczy i on tez, ale rzezba jest i wisi ... na krzyzu...
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #571 : Maj 01, 2012, 22:20:52 »

Podaj adres Muzeum Narodowego w Gdansku, gdzie ten obraz wisi:)

Oddzia³ Sztuki Dawnej Muzeum Narodowego w Gdañsku, ul. Toruñska 1.
Tam wisi oryginalny Memling.  U¶miech Za¶ w Ko¶ciele Mariackim, czyli  Bazylice konkatedralnej Wniebowziêcia
Naj¶wiêtszej Marii Panny znajduje siê XIX-wieczna kopia obrazu. 

http://www.muzeum.narodowe.gda.pl/mod.php?dz=34
http://www.muzeum.narodowe.gda.pl/mod.php?dz=22
http://www.muzeum.narodowe.gda.pl/mod.php?dz=46&ss=3335871fec6845bcc33c9df6c4db1abb&pg=1301
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #572 : Maj 02, 2012, 00:08:59 »

Podaj adres Muzeum Narodowego w Gdansku, gdzie ten obraz wisi.

Obrazt to jedno.
Pytanie o wiele wiêksze - co on przedstawia ?
W³a¶ciwie jednym zdaniem mo¿na okre¶liæ wszystko na temat tego TRYPTYKU, gdzie TRYPTYK (w szerszym znaczeniowo sensie) oznacza - s±d ostateczny.

A, wiêc to ''dzie³o'' to -eschatologia. Nakrêcona ruchem PRZYSPIESZONYM poprzez DRACO w czasach kulminacji zniewolenia ludzkich umys³ów w okresie chrystianizacji Europy.
I w³a¶nie DLATEGO I PO TO  powsta³ ten algorytm wizji (kary i grzechu), wizji s±du ostatecznego, by poprzez miliardy podobnych form zaimplementowaæ w ludzkich umys³ach to co doprowadzi do umys³owego samobójstwa.

A, wiêc t± dzik± Oriañsk± eschatologiê wymalowan± skutecznie na tym obrazie, mo¿na by nazwaæ bez najmniejszego oporu psychicznego - ubojem ludzko¶ci. Ubojem ich umys³ów, który do dzis skutecznie funkcjonuje poprzez kolejna wersjê tego samego umys³owego samobójstwa poprzez wymy¶lenie kolejnej formy - (paruzji) gdzie Jezusowi zkolei przypisano rolê ostatecznego triumfatora nad z³em  i ostatecznego sêdziego ¶wiata.
Niewiarygodne wrêcz jakimi pomys³ami pos³ugiwali siê Orianie, aby owce skutecznie zapêdziæ do owczarni.

Kto zadaje pytania, pyta : dlaczego to zrobili, dlaczego im na to pozwolono ?
Ale na to pytanie nie znajdziecie odpowiedzi w ¿adnych pismach, ani w ¿adnych przekazach. Równie¿ nie wyja¶nia tego przekaz ASHAYANA DEANE, poniewa¿ ona mówi co siê dzia³o, lecz nie daje odpowiedzi - dlaczego.

Reasumuj±c ten Tryptyk nadaje siê, aby ruchem przyspieszonym spaliæ go na stosie. Dlatego, ¿e jest to wybitnie spreparowany algorytm, który rezyduje w przestrzeni i tym samym generuj±c w przestrzeñ takie algorytmy, jak± form± jest wyra¿ony.

« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2012, 00:18:03 wys³ane przez Astre » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #573 : Maj 02, 2012, 09:18:52 »

Dzieki ptaku, tzn. ja widzialam kopie.
Czy to wizja, czy algorytm, to nasz los. Sedziowie poubierani w szaty i z mieczami, a duszyczki na golasa, kobitki wszystkie brzuchate. To nie sa zarty! Czesto wspominaja niektorzy o uprowadzeniach, czy robieniu eksperymentow na ciele, ze o duszy nie wspomne. Bo tak wlasnie jest na tej bazie Siemlja.
Produkcja masowa. Mierzalnosc w kg na wage, jak u rzeznika.
Ciekawe jest rowniez to, ze w niemieckim "Jüngstes Gericht" (sad ostateczny) w doslownym tlumaczeniu brzmi "mlodszy sad", a jako ciekawostke podam, ze slowo Gericht oznacza nie tylko sad, lecz rowniez danie. Takie jak obiad, czy sniadanie etc.
Moznaby wiec obraz przetlumaczyc "Pierwszy posilek Bestii".
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #574 : Maj 02, 2012, 09:33:29 »

Sedziowie poubierani w szaty i z mieczami, a duszyczki na golasa, kobitki wszystkie brzuchate. To nie sa zarty! Czesto wspominaja niektorzy o uprowadzeniach, czy robieniu eksperymentow na ciele, ze o duszy nie wspomne.  "Pierwszy posilek Bestii".

Mrugniêcie hej Lady,-
bardzo ponury obraz generujesz, je¿eli obejrza³a¶ to- http://www.youtube.com/watch?v=tScsYFbRNhs&feature=player_embedded
to daje nowy punkt widzenia, a ka¿dy punkt widzenia jest jak malutki kawa³ek puzli,-
wiêc ¿eby obejrzeæ ca³y obraz bez zniekszta³ceñ musisz najpierw skompletowaæ ca³e puzle Du¿y u¶miech

PS. to te smocze kule, ponoæ gdy by³y razem- to wszystko by³o Ok, ale kto¶ je rozproszy³ w przestrzeni i teraz kiedy kto¶ znajduje jedn± z nich- krzyczy,-
Ja znam prawdê, a to tylko fragment!

Pozdro, Chichot na dworze/polu jest wspaniale Mrugniêcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Strony: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: