Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 17:16:16

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 80 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Inni o energii.  (Przeczytany 830300 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #575 : Maj 02, 2012, 10:18:54 »

songo - to wlasnie o to chodzi, aby nie widziec calego puzzle, bys za cwany nie byl. Nie pale sie do tego, aby ujrzec ta calosc, nic przyjemnego, robie co moge, aby ostrzec innych, wskazac droge, ale beton jest nie do przebicia, bo ma byc porzadek w kartonie (wg regulaminu jak u Orwella), takich maciwodow i rebeliantow nie potrzebuje system.
Najlepiej nie dyskutowac, lecz przykleic sobie do buzi usmiech i wciaz pozdrawiac sie slowami milosci!

Wciaz przedstawia sie Alienow jako gwiezdnych, czy jakies ufoludki, a to co jest obok nas to niby co?
Niestety generuje to co widze, widze cierpienie wokol i niesprawiedliwosc, widze swiadome oglupianie i naciagactwo, widze wykorzystywanie niewiedzy i pastwienie sie. A w koncu widze ogromna manipulacje i granie na uczuciach, widze handel duszami, widze kontrolerow i straznikow, widze reguly zakichanej gry, widze smutek.

A jak spojrze przez okno to i umnie sloneczko swieci:)

P.S. songo wiesz kto to sa kurierzy (ci odgorni)? Czasem pokazuja maluckiemu te calosc puzzli...
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #576 : Maj 02, 2012, 10:26:32 »

powiem jeszcze tak- nie przejmuj siĂŞ za bardzo tym, na co nie masz pĂłki co duÂżego wpÂływu,-
ale kaÂżda gra kiedyÂś siĂŞ koĂączy, a ta wÂłaÂśnie dobiega kresu swej umowy MrugniĂŞcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #577 : Maj 02, 2012, 10:39:05 »

No to wlasnie o tym krzycze caly czas! Glosno!
Ze najpierw trzeba zauwazyc ten stan, ujrzec, obudzic sie, zaakceptowac te sile wyzsza, ale nie dac sie, lecz przeanalizowac droge, ktora sie kroczy i wybrac te, ktora chce sie kroczyc dalej.
Czyli, jesli widzi sie juz to "zlo", to trzeba tak wykombinowac, aby je przeprogramowac, jak tego Terminatora:)
I moze wlasnie ma sie wiekszy na to wplyw niz myslimy.
To po to tu wypisuje o roznych metodach, aby usilnic i umocnic wiare w siebie, po to uzeram sie niekiedy, a nawet prowokuje, bo ja i tak pojde dalej, ale nie jst mi wszystko jedno, ze ja wiem i chce te wiedze zatrzymac (jako tajemna) nie! Wlasnie chce siac i cieszyc sie, jak chocby pare ziarenek przyjelo sie na tym ugorze.
Taki byl moj zamysl od poczatku, to nie przypadek.
ptak
Gość
« Odpowiedz #578 : Maj 02, 2012, 11:14:00 »

A co, jeÂśli te wszystkie alieny, smoki i inne stwory, to jedynie nasze twory?

SÂłoneczko Âświeci jednakowo dla wszystkich, ale nie we wszystkich gÂłowach jasno.
Mrok wydaje siĂŞ byĂŚ rĂłwnie pociÂągajÂący co i zaprzÂątajÂący myÂśl. Uroczysko paĂąskie…  MrugniĂŞcie
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #579 : Maj 02, 2012, 11:15:11 »

..nie trzeba krzyczeÌ, bo nie us³yszymy o czym szumi¹ trawy na ³¹kach,-
a one teÂż majÂą swoje prawdy. PamiĂŞtaj Âże oprĂłcz wiedzy i innych artefaktĂłw potrzeba choĂŚby malutkiej iskry PiÂątego Elementu,-
matki wszystkich energi- PiÂątegego Elementu- MiÂłoÂści, bez tego caÂła robota na nic,-
a potrzebne sÂą teÂż okolicznoÂści czasowe i przestrzenne, wkrĂłtce nadarzy siĂŞ po temu okazja MrugniĂŞcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #580 : Maj 02, 2012, 11:26:26 »

A co, jeÂśli te wszystkie alieny, smoki i inne stwory, to jedynie nasze twory?
Tak samo jak okaleczenia, manipulacje genetyczne, siew chorobsk, zapladniania, kradziez nasienia, wiezienie dusz, tak ptaku to sa tylko nasze wytwory... fantazja SF.
Fajnie byloby, lecz niestety, to nie sen.
Ale na tym forum wiele jest cennych informacji o tym wlasnie, i zapewne jest pewna grupa, ktora to wie. Inni byc moze jeszcze tkwia w blogiej nieswiadomosci.

songo - ta milosc wlasnie to jest namalowana na tym obrazie, o ktorym pisalismy, milosc Pana do stada... owieczek.
MrugniĂŞcie

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #581 : Maj 02, 2012, 11:30:48 »

songo - ta milosc wlasnie to jest namalowana na tym obrazie, o ktorym pisalismy, milosc Pana do stada... owieczek.
MrugniĂŞcie

ja to widzĂŞ inaczej, bez Pana..

Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #582 : Maj 02, 2012, 11:35:05 »

bez Pana?

czyzby tak;)

http://www.metta.lk/polish/Celibat-pl.html
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #583 : Maj 02, 2012, 11:44:08 »

Lady- bez pana owieczek, jak se ludziska powymyÂślali rĂłzne celibaty i ÂświĂŞtoÂści,-
to ich sprawa i niech se to robiÂą, albo i nie, mi to tam "rybka",-
"nie moje maÂłpy i nie mĂłj cyrk" DuÂży uÂśmiech

ptak
Gość
« Odpowiedz #584 : Maj 02, 2012, 12:01:52 »

ÂŚwiatÂło rodzi ÂświatÂło, mrok rodzi mrok. Oba stany sÂą w nas i mamy moc twĂłrczÂą.
Reszta, to wybĂłr, rĂłwnieÂż postrzegania.  UÂśmiech

Pa, znikam.  UÂśmiech O 15:00 w Kinie Neptun i Kameralne zaczyna siĂŞ piĂŞciodniowy festiwal
filmĂłw dokumentalnych (z caÂłego Âświata).  Zapowiada siĂŞ atrakcyjnie. Temat przewodni: godnoœÌ i praca.
http://www.trojmiasto.pl/gdansk-doc-film
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2012, 23:04:21 wysłane przez ptak » Zapisane
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #585 : Maj 02, 2012, 12:23:14 »

ptaku milej rozrywki, faktycznie zapowiada sie ciekawie, tematyka bardzo ambitna, mnie zainteresowal ten temat o samotnym facecie z Manhattanu, ktory gra w szachy:) - moja ulubiona gra i gram namietnie w szachy w necie na punkty!

"nie moj cyrk i nie moje malpy"

Zadanie dla Lucyfera: jak wyglada graficznie przeksztalcenie afiniczne?
MrugniĂŞcie
east
Gość
« Odpowiedz #586 : Maj 02, 2012, 14:45:20 »

Witajcie humaneros UÂśmiech
Wszystko jest Energi¹ i nie ma nic, co by t¹ energi¹ nie by³o. Wasza boska zeœrodkowana energia œwiadomoœci, któr¹ nazywacie imieniem: Ja, jest stale pod³¹czona pod energiê wszystkiego co istnieje. A wiêc krótko rzecz ujmuj¹c energia która znajduje siê obok was jest pod³¹czona pod wasz¹ œwiadomoœÌ i zachowuje siê w zgodzie z ni¹.

I wszystko jasne . JA  jest na staÂłe pod³¹czone pod energiĂŞ wszystkiego co istnieje ! WÂłaÂśnie to "nowe boskie ja"  zamierzajÂą implementowaĂŚ, aby jeszcze bardziej wydajnie ssaÂło energiĂŞ z WszechÂświata i zamieniaÂło jÂą na smakowity lush. I to wprost z miÂłoÂści bezwarunkowej . Mniam, co za przepyszny luszyk z tego bĂŞdzie MrugniĂŞcie

Przejœcie na "wy¿szy poziom" odbywa³ siê ju¿ wielokrotnie w przesz³oœci. Wtedy. kiedy po raz pierwszy cz³owiek zauwa¿y³, ¿e jest oddzielony od Natury, albo wtedy, gdy pierwszy cz³owiek skrzesa³ ogieù. Wtedy, gdy zacz¹³ uwa¿aÌ, ¿e to on myœli genialne myœli Mrugniêcie. Dziêki temu luszu by³o coraz wiêcej (wojny, gwa³ty, zniewolenia, ca³e cierpienie ). A¿ do dziœ , kiedy to czas nadszed³ na kolejny , udoskonalony implant - boskie ja Mrugniêcie . I te¿ bêdzie s¹dzi³ cz³owiek, ¿e to on ci jest Du¿y uœmiech

Oni nawet siê ju¿ nie kryj¹ z tym, co zamierzaj¹ zrobiÌ osadzaj¹c najwiêksze k³amstwo w dziejach historii jeszcze g³êbiej w rzeczywistoœÌ :

Myœlisz ¿e kamieù ciê nie kocha, poniewa¿ nie ma ust aby to wyraziÌ? Myœlisz ¿e zwierzê, które nic nie mówi nie darzy ciê uczuciem mi³oœci? Myœlisz, ¿e roœlina, która tak piêknie roœnie nie napaja Ciê Mi³oœci¹ gdy na ni¹ patrzysz? Myœlisz dla kogo to robi? Dla Ciebie przekazuj¹c swoj¹ czyst¹ mi³oœÌ
TY , Twoje "boskie JA" jesteœ dla nich ssawk¹ ( takim matrixowym pod³¹czeniem z ty³u g³owy). Ten implant zapewnia transfer energii ,a bêdzie on jeszcze lepszy po zreplikowaniu go na nowym poziomie. Niektórzy dopieszczaj¹ to JA ju¿ ciesz¹c siê nowym modelem "wózka" Mrugniêcie :

@Kiara
JA wiem kim jestem i wiem jak piĂŞkne i doskonaÂłe jest moje JA.
Wiem iÂż nie wszyscy to jeszcze wiedzÂą, a droga do tej wiedzy bywa dÂługa i dziwna czasami, jednak na jej koĂącu jest piĂŞkne Âświetliste, mÂądre , posiadajÂące przeogromnÂą MOC  oraz  peÂłne miÂłoÂści bezwarunkowej JA kaÂżdego z nas.
O tak Chichot Nowy model bĂŞdzie lÂśniÂł caÂły od luszu !
Atrakcyjny widok nowego siebie nĂŞci i to pomimo tego, ze wiedza wcale nie jest ukrywana. Jest na widoku i Kiara rĂłwnieÂż o tym wie (podobnie jak MyÂśliciele -producenci myÂśli ?), co siĂŞ ujawnia :

uwiĂŞzienie nas w naszej przestrzeni energetycznej z przekazanymi nieprawdziwymi wzorcami zachowaĂŚ stworzyÂło z nas cywilizacjĂŞ niewolnikĂłw produkujÂących energiĂŞ dla tych , ktĂłrzy tego dokonali.I nadal jeszcze nie chcÂą siĂŞ pogodziĂŚ iÂż to ostateczny i definitywny koniec ich wÂładzy oraz perfidnego i podstĂŞpnego okradania nas z naszej  energii. KONIEC i BASTA!
My Ludzie mamy prawo piĂŞknieĂŚ i wzrastaĂŚ naszÂą energiÂą i podejmowanymi przez nas wyborami.
OczywiÂście, Âże to koniec, ale tylko koniec starego modelu. Przynajmniej taki jest cel MyÂślicielski . Jest oczekiwanie i jest parcie na wyÂższy, bardziej oÂświecony , poziom.
Teraz bĂŞdzie nowe JA . Niestety to, od czego Kiaro uciekasz znajduje siĂŞ wÂłaÂśnie tam, dokÂąd gonisz , tylko jeszcze doskonalej spreparowane.
Niestety Obce programy coraz Âśmielej sobie poczynajÂą w ludzkich umysÂłach .... Smutny
cytat Fair Lady :
po to tu wypisuje o roznych metodach, aby usilnic i umocnic wiare w siebie, po to uzeram sie niekiedy, a nawet prowokuje, bo ja i tak pojde dalej, ale nie jst mi wszystko jedno, ze ja wiem i chce te wiedze zatrzymac (jako tajemna) nie!
Stety lub niestety prawda jest taka drogie JA , "istniej¹ce" w przesz³oœci (6 sekund po tym ,jak stan umys³u jest ju¿ znany) prawda jest taka, ¿e nie macie wp³ywu na rzeczywistoœÌ. ¯adnego. Dlatego, ¿e nie jesteœcie prawdziwe Du¿y uœmiech
Ale prĂłbujcie, drogie "nakÂładki"  na sieĂŚ WszechÂświata, prĂłbujcie dalej. Siejcie , siejcie, a moÂże coÂś wyroÂśnie MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2012, 14:48:52 wysłane przez east » Zapisane
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #587 : Maj 02, 2012, 15:15:25 »

Witajcie humaneros
east to TY juz jestes gdzie indziej???UÂśmiech

To napisz, bo humaneros z obrazu H. Memlinga to chyba te dusycki "potepione" (i te brzuchate samiczki).
Fabryka lushu no nie, mniam, mniam, albo tfu!

MrugniĂŞcie

blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #588 : Maj 02, 2012, 16:40:32 »

Skoro juÂż obrobiliÂśmy Olimpian i innych przy okazji to trochĂŞ innego spojrzenia, podobno "wiĂŞkszy obraz" przedstawi grupa ÂświadomoÂści 'Espavo'.

Pozdrowienia z domu

Cud ma miejsce w³aœnie teraz. Powiedzieliœmy trzy ma³e s³owa, Pozdrowienia z domu. Zajê³o Wam du¿o czasu, aby w pe³ni zintegrowaÌ nasz¹ energiê. Mówimy wam, ¿e ten proces przyspiesza. Wiêksza wizja ludzkoœci na planecie Ziemi zaczyna siê zmieniaÌ na wiele ró¿nych sposobów. Dlatego chcemy przeprowadziÌ was przez niektóre ze zmian, które s¹ przed wami. W tym samym czasie, damy wam równie¿ wiêkszy obraz, dlaczego te zmiany s¹ dziej¹ i dlaczego s¹ one potrzebne w tej chwili. Dajcie nam wyjaœniÌ.

Taniec SkoĂączonej Istoty w GĂŞstoÂści

Wszystko z waszej strony zasÂłony nazywamy skoĂączonym. Innymi sÂłowy, istnieje w zakresie polaryzacji i iluzji czasu i przestrzeni. Dlatego wszystko musi mieĂŚ swĂłj poczÂątek, w tym teÂż planeta. Kiedy po raz pierwszy wcieliliÂście siĂŞ na Ziemi, nie mieliÂście fizycznych ciaÂł. Niemniej jednak byliÂście z niÂą od samego poczÂątku jej narodzin. Wielu z was nie miaÂło fizycznego ciaÂła, podobnie jak to, co uwaÂżacie za anioÂły lub istoty z eterycznych ciaÂł. Potem powoÂłaliÂście te bardziej gĂŞste ciaÂła, poniewaÂż Ziemia chÂłodziÂła siĂŞ i zwiĂŞkszaÂła gĂŞstoœÌ w tym czasie. Aby utrzymaĂŚ wasze po³¹czenia, zaczĂŞliÂście taĂączyĂŚ w gĂŞstoÂści i zdobywaĂŚ nowe fizyczne ciaÂła, ktĂłre przeszÂły wiele ewolucyjnych krokĂłw w krĂłtkim czasie waszego pobytu tutaj. Wasze nauki medyczne obecnie nie myÂślÂą, Âże ludzkie (zwierzĂŞ) nie ewoluuje. Jednak zapytam: Dlaczego uwaÂżacie, Âże przestali? PrzecieÂż on ewoluowaÂł od samego poczÂątku na naszej planecie. Przekonacie siĂŞ, Âże te ewolucje nie wydarzajÂą siĂŞ wiĂŞcej na poziomie fizycznym, poniewaÂż planeta jest skoĂączona. Innymi sÂłowy, byÂł taki moment, ktĂłry  nazywa siĂŞ Wielki Wybuch, ktĂłry zapoczÂątkowaÂł ten kierunek czasu. i  bĂŞdzie czas w latach 2000 i 2012, na ktĂłry koniec Ziemi zaplanowano. ZajĂŞÂłoby okoÂło 12 lat, aby caÂłkowicie rozmontowaĂŚ tÂą planetĂŞ, jak to byÂło w pierwotnym planie.

Zmiany od wibracji przesuniĂŞcia

Teraz jednak przesunêliœcie to wszystko, decyduj¹c, ¿e pozostajecie. Rozpoczêliœcie o 11 godzinie budziÌ siê ze snu, aby otworzyÌ oczy i odebraÌ swoj¹ moc z powrotem. Byliœmy tak niesamowicie zaskoczeni, tak niesamowicie, cudownie zdumieni. Teraz u¿ywacie tej mocy na zasadzie zbiorowej aby zmieniÌ wasze otoczenie, aby zmieniÌ wasz¹ rzeczywistoœÌ, aby podnieœÌ to co nazywacie wibracj¹ na Ziemi. Gdy to robiliœcie, byliœcie bardzo skuteczni. Sta³o siê. Rozejrzyjcie siê po swoim œwiecie, po systemach i zobaczcie jak zaczynaj¹ siê rozpadaÌ. Widzicie niektóre z wyzwaù w waszych systemach gospodarczych, zauwa¿acie trudnoœci w niektórych systemach religijnych i innych organizacjach, które zaczynaj¹ je mieÌ ze wzglêdu na zmianê wibracji. Jeœli jest dysharmonia w czymkolwiek i podniesiecie wibracje, to dysharmonia wychodzi na powierzchniê i do przodu. Tak, wiele z przesuniêÌ i zmian, które widzicie na waszej planecie s¹ naturaln¹ reakcj¹ na to, co stworzyliœcie tu na Ziemi.

DualnoœÌ Trio- alnoœÌ w ciele fizycznym

Chcemy pomĂłwiĂŚ o ciele fizycznym czÂłowieka. ZostaÂło ono opracowane dla was w polu polaryzacji. Wiele z waszych narzÂądĂłw jest spolaryzowanych w jakiÂś sposĂłb w caÂłej swojej fizycznej istocie. Co wiĂŞcej, ich polaryzacja ma ujemnÂą i dodatniÂą stronĂŞ, ktĂłre przeciwstawiajÂą siĂŞ wzajemnie, co tworzy to, co nazywacie polem dwoistoÂści, w ktĂłrym Âżyjecie. Ludzie sÂą bardzo skuteczni w tym zakresie. Teraz to siĂŞ zmienia i wasz wÂłasny rozwĂłj zabiera was do tego, co nazywamy polem triality (trio-alnoÂści) . ÂŻeby to zrozumieĂŚ to po prostu wyobraÂźcie sobie, Âże macie dwie rĂŞce, ktĂłre byÂły uÂżyte do zrĂłwnowaÂżenia waszego Âżycia, gdy idziecie przez nie teraz, co by siĂŞ staÂło gdybyÂście mieli trzeciÂą rĂŞkĂŞ? Jak niezrĂłwnowaÂżeni bylibyÂście natychmiast, jeÂśli nie macie wszystkiego na miejscu do noszenia tej trzeciej rĂŞki? To wymagaÂłoby wiĂŞkszych zmian. Nie, to nie jest jedna z fizycznych zmian, ktĂłre majÂą miejsce. Wiemy, Âże niektĂłrzy z was skoczyli do gĂłry i zaczĂŞli zapisywaĂŚ (channeling jest prowadzony w grupie osĂłb). Nie, nie, nie. WspomnieliÂśmy to dla ilustracji.

NastĂŞpny krok w ewolucji

Pozwólcie nam opowiedzieÌ o fizycznych zmianach, które zachodz¹. Znaczna czêœÌ mózgu zaczyna dzia³aÌ w inny sposób, co jest czymœ, co nauki medyczne rzeczywiœcie zobacz¹ na pocz¹tku. LudzkoœÌ jest na samym wierzcho³ku ewolucyjnego procesu, który zajmie wam oko³o 210 lat do zakoùczenia. Z wiêkszej perspektywy osi czasu ludzkoœci, mo¿na powiedzieÌ, ¿e jest to ewolucja w mgnieniu oka. Jednak dla was, którzy prze¿ywaj¹ to, to bêdzie trudne w najlepszym razie, poniewa¿ nie mo¿ecie zobaczyÌ koùca. Rok 2222 bêdzie magicznym czasem i bêdzie to oznaczaÌ zakoùczenie ogromnego ewolucyjnego cyklu, który zabierze wiêkszoœÌ waszej energii w miêdzyczasie.

Co to oznacza dok³adnie? Czy w waszych cia³ach bêdzie ros³a trzecia rêka? Czy bêdziecie wygl¹daÌ inaczej? Có¿, bardzo trudno jest nam przewidzieÌ, dok¹d idziecie na koniec, bo to wszystko jest zawarte w waszym sercu. Ahh, to spodziewaliœmy siê zawróciÌ wam w g³owach. Dajcie nam wyjaœniÌ. Znajdziecie równowagê pomiêdzy g³ow¹ i sercem, która pozwoli Wam iœÌ wygodnie w tym procesie ewolucyjnym. Bilans ten pozwala rozwijaÌ siê w ciele i znaleŸÌ nowe jego czêœci zanim jeszcze siê w pe³ni rozwin¹. Wasze w³asne koncepcje i w³asne serce energetyczne zaczynaj¹ tworzyÌ i otwieraÌ drzwi zanim wejdziecie. Bêdzie to mieÌ wp³yw na wynik rozmowy telefonicznej, któr¹ zamierzacie zrobiÌ, zanim jeszcze podniesiecie s³uchawkê. Bêdziecie teraz œwiadomi faktu, ¿e wasza energia serca poprzedza was we wszystkim co robicie. Bêdziemy wyjaœniaÌ, w jaki sposób radziÌ sobie z energi¹, poniewa¿ wasz duch u¿ywa cia³a fizycznego. Piêkne po³¹czenie ducha, samopoczucia i fizycznoœci umo¿liwia wam udawanie cz³owieka. Robicie wspania³¹ pracê z nim.

WkraczajÂąc w Nowy ÂŚwiat

Teraz, gdy ta zmiana zaczyna mieĂŚ miejsce, zobaczycie najpierw zmiany w obrĂŞbie wÂłasnego ciaÂła emocjonalnego. ByÂła fala energii pochodzÂąca przez ZiemiĂŞ zmieniajÂąca  wszystko, do czego jak juÂż wspomniano wczeÂśniej, przyczyniliÂście  siĂŞ do stworzenia. ObchodziliÂście wszystkie te magiczne daty, ktĂłrych kulminacjÂą bĂŞdzie 12-12-12. DosÂłownie pomogliÂście wprawiĂŚ wÂłasne zmiany w ruch, a takÂże stworzyĂŚ nowy Âświat wokó³ was. Teraz wasz nastĂŞpny ruch to jest po prostu krok w tym nowym Âświecie, zadeklarujcie go jako wÂłasny, aby uczyniĂŚ go waszym wÂłasnym i uczyniĂŚ go waszym wyrazem ÂŚwiatÂła. MĂłwimy wam, Âże bĂŞdÂą pewne problemy z nim, gdyÂż staliÂście siĂŞ wraÂżliwi na ró¿nych poziomach energetycznych, ktĂłrych nie znacie. To jest powĂłd, dlaczego prosiliÂśmy was, abyÂście byli ostroÂżni w ekspozycji na sÂłoĂące podczas tego lata. RozbÂłysk sÂłoneczne klasy X, ktĂłre bĂŞdÂą teraz nadchodziÂły majÂą potencjaÂł przeci¹¿enia systemĂłw. Normalnie po prostu macie wasze wÂłasne pole magnetyczne, ktĂłrym moÂżecie odeprzeĂŚ szkodliwe elementy.

Ze wzglêdu na fizyczne i energetyczne zmiany, które trwaj¹ na niektóre z tych obron zosta³y usuniête. Dlatego prosimy, aby po prostu wykazaÌ siê zdrowym rozs¹dkiem w ekspozycji na s³oùce podczas tego lata. Latem przysz³ego roku, to nie bêdzie problemem, ale teraz, z ca³¹ energi¹ magnetyczn¹ przychodz¹c¹ ze s³oùca, istniej¹ potencja³y, ¿eby doœwiadczaÌ rzeczy, których nie chcielibyœcie doœwiadczaÌ.

WiĂŞkszy Obraz

Co o wiêkszym obrazie? Co o sposobach wygodnego dokonania niektórych z tych zmian fizycznych? Jak zachêciÌ cia³o, aby przesz³o przez te zmiany? Có¿, to dzieje siê ju¿. Wielu z was nie uto¿samia, tego co dzieje siê w was z fizycznymi zmianami w organizmie. Dajcie nam wyjaœniÌ.
Znaczna czêœÌ energii przysz³a w postaci fali. Naj³atwiej rozwa¿aj¹c falê jest zobaczyÌ j¹ jako wielk¹ fa³dê spowodowan¹ przez podniesienie dywanu zrzucaj¹c¹ ka¿dy fotel na boku a¿ do tylnej czêœci pokoju. Gdy fa³da przemieszcza siê do ty³u sali, to przestawia meble tak jak przechodzi. To jest w³aœnie tym, co dzieje siê wielu z Was emocjonalnie.

ZewnĂŞtrzny ekran zmieniÂł siĂŞ wÂłaÂśnie  i w rezultacie, ogromna fala energii przechodzi przez ca³¹ ludzkoœÌ zmieniajÂąc wszystko. Wielu z was jest wspaniaÂłym nauczycielami, uzdrowicielami i kanaÂłami ÂŚwiatÂła, ktĂłrzy pomagajÂą tej planecie rozwijaĂŚ siĂŞ, poczuli siĂŞ od³¹czeni w ciÂągu ostatnich szeÂściu miesiĂŞcy. NiektĂłrzy z nich ukryli to uczucie, poniewaÂż nie chcÂą mĂłwiĂŚ o swoich roz³¹czeniach, gdyÂż czujÂą siĂŞ tak jakby jakoÂś stracili swojÂą magiĂŞ. Niemniej jednak jest to czĂŞstym zjawiskiem na caÂłej planecie. Co miaÂło miejsce, gdy tak silna fala energii przesz³¹, to to Âże czĂŞÂściowo usuniĂŞto niektĂłre zasÂłony, ktĂłrych nauczyliÂście siĂŞ uÂżywaĂŚ, aby znaleŸÌ swoje miejsce, aby mieĂŚ swoje poczucie jaÂźni. Gdy zasÂłona zaczyna siĂŞ poruszaĂŚ, tracicie trochĂŞ wÂłasnej toÂżsamoÂści. Jednak w tym samym czasie zyskujecie na harmonijnie po³¹czenia ze wszystkimi innymi istotami wokó³ was. To jest najwiĂŞksza czêœÌ, ktĂłrej bĂŞdziecie doÂświadczaĂŚ, gdy bĂŞdziecie ewoluowaĂŚ, nawet fizycznie, bo nowa fizycznoœÌ pozwoli wam zobaczyĂŚ i Âświadomie korzystaĂŚ z po³¹czenia do innych ludzi. IstniejÂą na Ziemi ludzie, ktĂłrzy obejmujÂą te wydarzenia codziennie teraz.
Jak myÂślisz, dlaczego tak jest? Jest to jeden z naszych sposobĂłw na sadzenie nasion na Ziemi, aby was poinformowaĂŚ, Âże wszystko jest tutaj moÂżliwe, jeÂśli tylko zajmiecie siĂŞ tym.

To uczucie od³¹czenia, które mo¿na nazwaÌ drug¹ ciemn¹ noc¹ duszy, jest ostatnim elementem dla wielu nauczycieli i uzdrowicieli. Sta³o siê to w skali globalnej. Ciekawostk¹ jest to, ¿e w tym ca³ym procesie wszystko zosta³o ponownie pod³¹czone w nowy silniejszy sposób. Gdy ta druga ciemna noc duszy zdarza siê ka¿demu z was, bêdzie sk³onni myœleÌ, ¿e jest to awaria lub ¿e czegoœ brakuje, poniewa¿ wewnêtrzny spokój, wewnêtrzne poczucie jaŸni, ¿e ka¿dy z was nosi ze sob¹, traci trochê wiarygodnoœci. Jeœli zaczniecie siê uczyÌ siê postrzegaÌ siebie przez pryzmat tych wokó³ was, nic nie stracicie.

Moi drodzy, macie uœmiech na twarzy, gdy czujcie siê szczêœliwi. Czy kiedykolwiek myœleliœcie o dystrybucji tego uœmiech energetycznie do wszystkich, których znacie? Czy kiedykolwiek myœleliœcie o zatrzymaniu radoœci i swojej pasji bez wzglêdu na to, co to jest, co czyni, ¿e siê uœmiechacie, i oœmielacie siê skupiÌ ca³e swoje ¿ycie na tej energii serca, a nie na tym, co uwa¿acie, ¿e powinniœcie robiÌ? To jest to, co siê dzieje. Przechodzicie od g³owy do serca i uczycie siê jak przestawiÌ wasze ¿ycie na wiele ró¿nych sposobów. Bêdzie wielkim œwiêtowanie w roku 2222. Czego nie wiecie to to, ¿e wielu z Was mo¿e tam byÌ.

Istnieje wiele postĂŞpĂłw i zrozumienia teraz w zakresie nauk medycznych i Waszej fizjologii. Wiecie, Âże uÂżywacie tylko maÂłej czĂŞÂści waszego potencjaÂłu. To siĂŞ zmienia. Wasze systemy bĂŞdÂą w peÂłni naÂładowane bardzo szybko, jeÂśli o to poprosicie. To nie jest coÂś,  co przyjdzie do was. To nie jest coÂś, co siĂŞ zamierza przeci¹¿aĂŚ was bez waszej proÂśby o to. Wiedzcie, Âże po uruchomieniu tego procesu przesuwacie siĂŞ w wiek umocnienia (wzrostu mocy), gdyÂż juÂż nie bĂŞdziecie w polu dwoistoÂści, w ktĂłrym moÂżna okreÂślaĂŚ rzeczy jako dobre czy zÂłe, dobre i zÂłe, czarne i biaÂłe, miÂłoœÌ i strach. Nowa rĂłwnowaga z wyÂższej jaÂźni pozwoli Wam zacz¹Ì widzieĂŚ rzeczy inaczej. Zaczynacie ³¹czyĂŚ wszystkie wasze wymiary i byĂŚ pojedynczym promieniem ÂświatÂła ponownie. Nie jest to Âłatwe przejÂście i prosimy was o wzajemnÂą pomoc sprawiajÂącÂą, Âże proces dziaÂła , gdyÂż magia jest na Ziemi. PrzyszliÂście tu z magiÂą. UtrzymywaliÂście jÂą przez wszystkie wasze Âżycia. Teraz z niej korzystajcie. Grajcie z niÂą na co dzieĂą. Nie ma na co czekaĂŚ. Teraz jest czas.

Cieszcie siĂŞ tÂą drogÂą, drodzy, i wiemy, Âże jesteÂśmy z wami w kaÂżdy moÂżliwy sposĂłb. Nie pomoc wam, przyjmuje wÂłaÂściwy obrĂłt, ani nie uczenie jaki sposĂłb jest najlepszy, ale po prostu kochanie was za to kim jesteÂście. JesteÂście przynoszÂącymi ÂŚwiatÂło z DOMU i lÂśni ono w Waszych oczach. Zmieniacie tÂą planetĂŞ, aby stworzyĂŚ niebo na ziemi i to dziaÂła.

Jest to z najwiĂŞkszy honor, o ktĂłry was prosimy - traktowaĂŚ siebie z szacunkiem. PoÂżywiajcie innych i trzymajcie drzwi otwarte na wszelkie szanse, jakie zÂłapiecie, gdyÂż jest to zupeÂłnie inna gra, w ktĂłrÂą wkraczacie. Prosimy pamiĂŞtajcie, aby graĂŚ dobrze razem.

Espavo.
Grupa

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
east
Gość
« Odpowiedz #589 : Maj 02, 2012, 16:42:16 »

Fair Lady
Nie ma mnie.
A ÂściÂślej .. rozpuszcza siĂŞ JA .

Implant przestanie wkrĂłtce dziaÂłaĂŚ i to bĂŞdzie najwiĂŞksze zaskoczenie dla "gromadzÂących energiĂŞ" (na przykÂład w postaci luszu ).

Ale istnieje wolna wola. To z jej powodu implant ma nadziejĂŞ na replikacjĂŞ na nowym poziomie, dlatego pojawia siĂŞ tyle przekazĂłw.

NasÂłodzÂą Ci ile wlezie, abyÂś tylko BYÂŁA. Bo Twoje istnienie, to gwarancja ich posiÂłkĂłw. Dlatego teÂż wzmacniajÂą toÂżsamoœÌ - jakÂąkolwiek. BĂŞdÂą dopieszczaĂŚ w Tobie JA ,bo Ty -utoÂżsamiona z implantem - bĂŞdziesz siaĂŚ i zaraÂżaĂŚ innych gdzie siĂŞ da i jak siĂŞ da. Na prawdĂŞ bez znaczenia jest treœÌ ,ktĂłrÂą bĂŞdÂą Ci obiecywali. W iluzjach podarujÂą Ci piĂŞkno, miÂłoœÌ ,bezpieczeĂąstwo, niezaleÂżnoœÌ , wiedzĂŞ, wÂładzĂŞ nad materiÂą, wszystko ,co tylko zamarzysz , tylko BÂĄDÂŹ !!!
Bez Ciebie nie ma ich. Nie utrzymajÂą siĂŞ ,chyba, Âże wyrazisz takÂą wolĂŞ.

Przekazy bêd¹ dalej mami³y ludzkoœÌ mi³oœci¹ przysz³¹ i wspania³oœci¹ przysz³¹ ,byleœ wraz z nimi przekroczy³a Punkt Przejœcia.
Coraz wiêksza aktywnoœÌ oraz intensywnoœÌ tych przekazów to dowód na to, jak im siê pali grunt.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #590 : Maj 02, 2012, 16:50:09 »

fajne zdanie znalazÂłem w tekstach, ktĂłre wÂłaÂśnie powoli czytam,-
"This reality program is about to end/evolve. Some people link this with 2012 - a metaphor for the return to consciousness. You can't put an exact date on it, if time is an illusion."
-czyli to "reality-show" ma siê ku koùcowi. Niektórzy wi¹¿¹ to z 2012- metafor¹ powrotu do (czystej)œwiadomoœci. Nie da siê podaÌ dok³adnej daty kiedy to siê stanie, jeœli sam czas jest iluzj¹ Mrugniêcie Du¿y uœmiech
http://www.crystalinks.com/reality.html

pozdro dla przebudzatorĂłw Chichot

blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #591 : Maj 02, 2012, 20:33:53 »

DuÂżo siĂŞ mĂłwi i pisze ostatnio o 5-tym maja. ObwoÂłany ÂŚwiatowym Dniem Wyzwolenia, takÂże ÂŚwiatowy DzieĂą Wizualizacji  - generalnie lepszego Âświata. To potĂŞÂżne energie ludzkich zasobĂłw, na dodatek przypada to na peÂłniĂŞ ksiĂŞÂżyca, a nawet super ksiĂŞÂżyca, bo jest najbliÂżej ziemi.
I tu krĂłtki "pokrzepiajÂący" przekaz A. MichaÂła teÂż nawiÂązujÂący do tych energetycznych wydarzeĂą.

Gdzie jesteÂście w tej chwili. - Michael

DziÂś rano bĂŞdziemy rozmawiaĂŚ o otrzymanych przez Was wiadomoÂściach dotyczÂących energii tego miesiÂąca. To powinno byĂŚ oczywiste dla Was z tonu tych wszystkich wiadomoÂści, Âże osiÂągnĂŞliÂście punkt zwrotny. JeÂśli odnieœÌ to do maÂłych prawdziwych wiadomoÂści otrzymywanych za poÂśrednictwem mediĂłw, moÂżecie rĂłwnieÂż dostrzec poczÂątek zmian  w Waszej rzeczywistoÂści.

Dyskutowaliœmy te rzeczy z Wami przez d³ugi czas. Doœwiadczycie zbie¿noœci miêdzy kilkoma galaktycznymi ustawieniami i kilka zdarzeù, które, zaplanowaliœcie wykorzystaÌ do napêdzania Was w kierunku po¿¹danej przysz³oœci. Oczekujcie, aby zobaczyÌ wyniki tych medytacji i modlitw. Nie macie ¿adnego sposobu mierzenia zasiêgu waszych próœb do po³¹czenia siê w tym nadchodz¹cym dniu pe³ni ksiê¿yca. Powiem Wam, ¿e on staje siê wiêkszy ni¿ kiedykolwiek marzyliœcie. S³yszeliœcie przez pewien czas teraz o zbli¿aj¹cym siê zdarzeniu. Najdro¿si przyjaciele, to jest to zdarzenie.

Osi¹gnêliœcie szczyt w d³ugim borykaniu siê pod górê. Na chwilê teraz, zbli¿yliœcie siê do krawêdzi zbocza w dó³. ZrzuÌcie ten ciê¿ar teraz i patrzcie, jak siê rozpêdza do do³u i nabiera prêdkoœci. To dobry obraz, tylko ¿e w tym przypadku ten dó³ bêdzie naprawdê najwy¿szym punktem, jakiego kiedykolwiek doœwiadczyliœcie. Wasze oczekiwania wobec tego wydarzenia s¹ wielkie. Dajcie nam powiedzieÌ teraz, ¿e mo¿e nie macie pojêcia, jak wielkie one bêd¹.

Wasze wspomnienia z Âżycia, o ktĂłre siĂŞ modliliÂście sÂą tak daleko w odlegÂłej przeszÂłoÂści,  tak dobrze pogrzebane, Âże widaĂŚ tylko sÂłabe jarzenie. GdybyÂśmy powiedzieli Wam, kim jesteÂście i co jesteÂście w stanie zrobiĂŚ, wydaÂłoby siĂŞ to wam bajkami. Wasza przeszÂłoœÌ zostaÂła tak starannie ukryta, Âże kiedy zaczynacie uczyĂŚ siĂŞ o niej wielu odmĂłwi uwierzenia w niÂą. Technologie, ktĂłre aktualnie posiadacie przekraczajÂą wasze wyobraÂżenia, i powiemy, Âże one nie osiÂągajÂą tego, co bĂŞdzie wam jeszcze pokazane i dane za darmo. SÂą tacy wÂśrĂłd was, ktĂłrzy ÂśmiejÂą siĂŞ gÂłoÂśno, kiedy sÂłyszÂą o naszych obietnicach dotyczÂących zdrowia i dÂługoÂści Âżycia, ale mĂłwimy wam, Âże istnieje wielu lekarzy i naukowcĂłw, ktĂłrzy juÂż siĂŞ nie ÂśmiejÂą.

WiĂŞc zbierajcie siĂŞ w waszych grupach, fizycznie lub duchowo, piÂątego dnia waszego piÂątego miesiÂąca tego roku, a my przy³¹czymy siĂŞ do was w koĂącu rozpoczynajÂąc drogĂŞ tego pokazu (objazdowego show). No dobrze, show jest w drodze od bardzo dÂługiego czasu, czyÂż nie jest? WiĂŞc wypchnijcie go  na peÂłny widok. Tak, zrĂłbmy to. Kiedy zrobimy to, kaÂżda maÂła wygrana podniesie was na duchu znacznie wiĂŞcej.

ZrĂłwnowaÂżcie (wycentrujcie) siebie samych teraz. Uziemiajcie siebie mocno w energii waszej drogiej Gai. GromadÂźcie swojÂą energiĂŞ. WyobraÂźcie sobie lwa tuÂż przed skokiem. To jest (sytuacja), gdzie jesteÂście w tej chwili.

Ca³a mi³oœÌ i pokój dla Was w tym dniu, drodzy przyjaciele. Bêdziemy mówiÌ jeszcze raz.

2 maja 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #592 : Maj 02, 2012, 20:45:54 »

Implant przestanie wkrĂłtce dziaÂłaĂŚ i to bĂŞdzie najwiĂŞksze zaskoczenie dla "gromadzÂących energiĂŞ" (na przykÂład w postaci luszu ).
east - nigdy nie przestanie dzialac. Uwierz w to. Raz zaistnienie oznacza wieczna wedrowke, tylko od Ciebie bedzie znaczylo dokad, a wcale to nie musi byc nic nieprzyjemnego.
I tym zajmuje sie ja i moja firma, pa!
UÂśmiech
Gryf Pomorski! Co jest z TOBA!;)
east
Gość
« Odpowiedz #593 : Maj 02, 2012, 20:57:26 »

Za póŸno ,Fair Lady , na odgrzewanie starego kotleta MrugniĂŞcie  TenÂże siĂŞ juÂż zepsuÂł  mocno i zaczyna gniĂŚ jak  kosmiczny kompost MrugniĂŞcie
Ca³a nowa rzeczywistoœÌ JEST ju¿ tutaj. Do nik¹d nie trzeba wêdrowaÌ.
Co jest z TOBA!;)
Z kim ?
Kiara
Gość
« Odpowiedz #594 : Maj 02, 2012, 23:24:53 »

blueray21

Skoro juÂż obrobiliÂśmy Olimpian i innych przy okazji to trochĂŞ innego spojrzenia, podobno "wiĂŞkszy obraz" przedstawi grupa ÂświadomoÂści 'Espavo'.

Pozdrowienia z domu

Cud ma miejsce w³aœnie teraz. Powiedzieliœmy trzy ma³e s³owa, Pozdrowienia z domu. Zajê³o Wam du¿o czasu, aby w pe³ni zintegrowaÌ nasz¹ energiê. Mówimy wam, ¿e ten proces przyspiesza. Wiêksza wizja ludzkoœci na planecie Ziemi zaczyna siê zmieniaÌ na wiele ró¿nych sposobów. Dlatego chcemy przeprowadziÌ was przez niektóre ze zmian, które s¹ przed wami. W tym samym czasie, damy wam równie¿ wiêkszy obraz, dlaczego te zmiany s¹ dziej¹ i dlaczego s¹ one potrzebne w tej chwili. Dajcie nam wyjaœniÌ.

Taniec SkoĂączonej Istoty w GĂŞstoÂści

Wszystko z waszej strony zasÂłony nazywamy skoĂączonym. Innymi sÂłowy, istnieje w zakresie polaryzacji i iluzji czasu i przestrzeni. Dlatego wszystko musi mieĂŚ swĂłj poczÂątek, w tym teÂż planeta. Kiedy po raz pierwszy wcieliliÂście siĂŞ na Ziemi, nie mieliÂście fizycznych ciaÂł. Niemniej jednak byliÂście z niÂą od samego poczÂątku jej narodzin. Wielu z was nie miaÂło fizycznego ciaÂła, podobnie jak to, co uwaÂżacie za anioÂły lub istoty z eterycznych ciaÂł. Potem powoÂłaliÂście te bardziej gĂŞste ciaÂła, poniewaÂż Ziemia chÂłodziÂła siĂŞ i zwiĂŞkszaÂła gĂŞstoœÌ w tym czasie. Aby utrzymaĂŚ wasze po³¹czenia, zaczĂŞliÂście taĂączyĂŚ w gĂŞstoÂści i zdobywaĂŚ nowe fizyczne ciaÂła, ktĂłre przeszÂły wiele ewolucyjnych krokĂłw w krĂłtkim czasie waszego pobytu tutaj. Wasze nauki medyczne obecnie nie myÂślÂą, Âże ludzkie (zwierzĂŞ) nie ewoluuje. Jednak zapytam: Dlaczego uwaÂżacie, Âże przestali? PrzecieÂż on ewoluowaÂł od samego poczÂątku na naszej planecie. Przekonacie siĂŞ, Âże te ewolucje nie wydarzajÂą siĂŞ wiĂŞcej na poziomie fizycznym, poniewaÂż planeta jest skoĂączona. Innymi sÂłowy, byÂł taki moment, ktĂłry  nazywa siĂŞ Wielki Wybuch, ktĂłry zapoczÂątkowaÂł ten kierunek czasu. i  bĂŞdzie czas w latach 2000 i 2012, na ktĂłry koniec Ziemi zaplanowano. ZajĂŞÂłoby okoÂło 12 lat, aby caÂłkowicie rozmontowaĂŚ tÂą planetĂŞ, jak to byÂło w pierwotnym planie.

Zmiany od wibracji przesuniĂŞcia

Bardzo piĂŞkny i naprawdĂŞ bardzo prawdziwy przekaz. DziĂŞki Âże to robisz dla nas wszystkich.
W duÂżej mierze uÂłatwia zrozumienie tych wszystkich energetycznych procesĂłw ktĂłre teraz zachodzÂą w nas i poza nami.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2012, 23:26:07 wysłane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #595 : Maj 03, 2012, 09:47:56 »

east
Za póŸno ,Fair Lady , na odgrzewanie starego kotleta   TenÂże siĂŞ juÂż zepsuÂł  mocno i zaczyna gniĂŚ jak  kosmiczny kompost
Syntetyczne kotlety tak latwo sie nie psuja;)
Ciekawe jest to, ze kotlet wg Ciebie egzystuje, bo skoro sie starzeje i gnije i kompostuje, a Ty nie, bo pozbyles sie wyobrazenia JA (implantu).
Ta rzeczywistosc jest, byla i bedzie. Tak samo jak czas! A wiec kotlet zawsze bedzie swiezy jesli tego bedziesz chcial!
ptak
Gość
« Odpowiedz #596 : Maj 03, 2012, 10:43:36 »

A propos rzeczywistoÂści.  UÂśmiech Wczoraj, na otwarcie festiwalu filmĂłw dokumentalnych (GdaĂąsk DocFilm Festiwal 2012)
dane nam byÂło obejrzeĂŚ przepiĂŞknÂą medytacjĂŞ nad ZiemiÂą, hinduskiego reÂżysera Ron Fricke, ktĂłry jest rĂłwnieÂż goÂściem festiwalu.
Prezentacja filmu odby³a siê z przecudnym podk³adem muzycznym (przy wy³¹czonej œcie¿ce dŸwiêkowej filmu) granym
na Âżywo przez utalentowanych, mÂłodych polskich muzykĂłw. WraÂżenia niesamowite. Obraz, nieziemska muza i uczucia
oraz rodzÂące siĂŞ refleksje… rzeczywistoœÌ poprzez transfser JA… dla kaÂżdego inna… (dla easta rĂłwnieÂż MrugniĂŞcie )

Cyt: „Z jednej strony jest to 96-minutowy dziennik z podró¿y, z innej medytacja nad naszÂą planetÂą.
ReÂżyser Ron Fricke jeÂździÂł z 70 mm kamerÂą po caÂłym Âświecie, by uwieczniaĂŚ obrazy ludzi i natury.
NiektĂłre z nich sÂą zwyczajne, jak ruch uliczny na Manhattanie, inne niezwykÂłe, jak zaĂŚmienie sÂłoĂąca,
jeszcze inne peÂłne rozpaczy  jak widok Âśmieciarzy peÂłzajÂących niczym kraby po wysypisku Âśmieci w Kalkucie.” 

http://documentaryheaven.com/baraka/

lub tu: http://vimeo.com/24218733

Polecam i pozdrawiam.  UÂśmiech
Zaraz ‘lecĂŞ’ na kolejny dzieĂą budzenia ludzkich sumieĂą.
Filmy sÂą o tyle wstrzÂąsajÂące, co transformujÂące ÂświadomoœÌ naszych „JA”.  MrugniĂŞcie
east
Gość
« Odpowiedz #597 : Maj 03, 2012, 17:09:04 »

east
Za póŸno ,Fair Lady , na odgrzewanie starego kotleta   TenÂże siĂŞ juÂż zepsuÂł  mocno i zaczyna gniĂŚ jak  kosmiczny kompost
Syntetyczne kotlety tak latwo sie nie psuja;)
Ciekawe jest to, ze kotlet wg Ciebie egzystuje, bo skoro sie starzeje i gnije i kompostuje, a Ty nie, bo pozbyles sie wyobrazenia JA (implantu).
Ta rzeczywistosc jest, byla i bedzie. Tak samo jak czas! A wiec kotlet zawsze bedzie swiezy jesli tego bedziesz chcial!
aaaleÂż sekundĂŞ. Zaraz zaraz. Ten wspomniany kotlet kompostujÂący siĂŞ juÂż to wÂłaÂśnie JA ! Chichot
RzeczywistoœÌ oczywiœcie by³a i bêdzie ³¹cznie z jakimœ tam czasem (odœwie¿aniem ekranu takim czy innym) tylko nie bêdzie tEGO, który to podporz¹dkowuje sobie, czyli swoim wartoœciom czy tam swojemu ogl¹dowi.

@Ptaku
Obraz, nieziemska muza i uczucia
oraz rodzÂące siĂŞ refleksje… rzeczywistoœÌ poprzez transfser JA…
Film siĂŞ zapisuje do obejrzenia oczywiÂście , a tak na szybko i na teraz tylko informacja, Âże refleksje doÂświadczone dziÂś sÂą poprzez 35km rajd rowerowy z grupÂą osĂłb-zapaleĂącĂłw-rowerowych (taka robocza nazwa bez utoÂżsamiania MrugniĂŞcie ) . BezpoÂśrednie doÂświadczenie w ktĂłrym uczestniczy Istnienie z caÂłym wysiÂłkiem fizycznym weĂą wÂłoÂżonym odpowiada refleksjami pojawiajÂącymi siĂŞ w umyÂśle na temat historii miejsc odwiedzonych. To wÂłaÂśnie w ten sposĂłb miejsca mĂłwiÂą - refleksjami przychodzÂącymi do gÂłowy Chichot (póŸniej wpadnie  tu przynajmniej jedna fotka z rajdu ).

OczywiÂście reflekcje moÂże wywoÂłaĂŚ dowolny obraz , nawet filmowy, choĂŚ bez zapachĂłw, odczucia wiatru, sÂłoĂąca ,czy deszczu po drodze, a i bez wysiÂłku zbytniego. Warto obserwowaĂŚ pojawiajÂące siĂŞ refleksje. One wiĂŞcej mĂłwiÂą o Tobie, niÂż o obrazie MrugniĂŞcie

Poooozdro
edit : obiecanej foty nie bĂŞdzie, ale bĂŞdzie za to filmik (5ty rowerzysta MrugniĂŞcie )
http://www.youtube.com/watch?v=sCVcjN5BwGg&feature=player_embedded
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2012, 18:28:47 wysłane przez east » Zapisane
Astre
Gość
« Odpowiedz #598 : Maj 03, 2012, 17:40:01 »

Zaraz ‘lecĂŞ’ na kolejny dzieĂą budzenia ludzkich sumieĂą.

Dobrze, Âże budzÂą siĂŞ ludzkie sumienia.
A jak siĂŞ przebudzÂą to wtedy zobaczÂą, Âże Matka Ziemia umiera i moÂże poczujÂą jej bĂłl ?...!
A jak zobaczÂą, Âże umiera i poczujÂą jej bĂłl, to co wtedy zrobiÂą ?
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2012, 17:42:25 wysłane przez Astre » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #599 : Maj 03, 2012, 20:07:50 »

Astre co zrobiÂą?? DuÂży uÂśmiech
PĂłjdÂą na grilla i piwko DuÂży uÂśmiech
Tyle teoretykĂłw zÂłotoustych mĂłwcĂłw UÂśmiech 2
MoÂżna by rzec uczyÂł Marcin marcina JĂŞzyk
Strony: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: