Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #575 : Maj 02, 2012, 10:18:54 » |
|
songo - to wlasnie o to chodzi, aby nie widziec calego puzzle, bys za cwany nie byl. Nie pale sie do tego, aby ujrzec ta calosc, nic przyjemnego, robie co moge, aby ostrzec innych, wskazac droge, ale beton jest nie do przebicia, bo ma byc porzadek w kartonie (wg regulaminu jak u Orwella), takich maciwodow i rebeliantow nie potrzebuje system. Najlepiej nie dyskutowac, lecz przykleic sobie do buzi usmiech i wciaz pozdrawiac sie slowami milosci!
Wciaz przedstawia sie Alienow jako gwiezdnych, czy jakies ufoludki, a to co jest obok nas to niby co? Niestety generuje to co widze, widze cierpienie wokol i niesprawiedliwosc, widze swiadome oglupianie i naciagactwo, widze wykorzystywanie niewiedzy i pastwienie sie. A w koncu widze ogromna manipulacje i granie na uczuciach, widze handel duszami, widze kontrolerow i straznikow, widze reguly zakichanej gry, widze smutek.
A jak spojrze przez okno to i umnie sloneczko swieci:)
P.S. songo wiesz kto to sa kurierzy (ci odgorni)? Czasem pokazuja maluckiemu te calosc puzzli...
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #576 : Maj 02, 2012, 10:26:32 » |
|
powiem jeszcze tak- nie przejmuj siĂŞ za bardzo tym, na co nie masz pĂłki co duÂżego wpÂływu,- ale kaÂżda gra kiedyÂś siĂŞ koĂączy, a ta wÂłaÂśnie dobiega kresu swej umowy
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #577 : Maj 02, 2012, 10:39:05 » |
|
No to wlasnie o tym krzycze caly czas! Glosno! Ze najpierw trzeba zauwazyc ten stan, ujrzec, obudzic sie, zaakceptowac te sile wyzsza, ale nie dac sie, lecz przeanalizowac droge, ktora sie kroczy i wybrac te, ktora chce sie kroczyc dalej. Czyli, jesli widzi sie juz to "zlo", to trzeba tak wykombinowac, aby je przeprogramowac, jak tego Terminatora:) I moze wlasnie ma sie wiekszy na to wplyw niz myslimy. To po to tu wypisuje o roznych metodach, aby usilnic i umocnic wiare w siebie, po to uzeram sie niekiedy, a nawet prowokuje, bo ja i tak pojde dalej, ale nie jst mi wszystko jedno, ze ja wiem i chce te wiedze zatrzymac (jako tajemna) nie! Wlasnie chce siac i cieszyc sie, jak chocby pare ziarenek przyjelo sie na tym ugorze. Taki byl moj zamysl od poczatku, to nie przypadek.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #578 : Maj 02, 2012, 11:14:00 » |
|
A co, jeÂśli te wszystkie alieny, smoki i inne stwory, to jedynie nasze twory? SÂłoneczko Âświeci jednakowo dla wszystkich, ale nie we wszystkich gÂłowach jasno. Mrok wydaje siĂŞ byĂŚ rĂłwnie pociÂągajÂący co i zaprzÂątajÂący myÂśl. Uroczysko paĂąskie…
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #579 : Maj 02, 2012, 11:15:11 » |
|
..nie trzeba krzyczeÌ, bo nie us³yszymy o czym szumi¹ trawy na ³¹kach,- a one te¿ maj¹ swoje prawdy. Pamiêtaj ¿e oprócz wiedzy i innych artefaktów potrzeba choÌby malutkiej iskry Pi¹tego Elementu,- matki wszystkich energi- Pi¹tegego Elementu- Mi³oœci, bez tego ca³a robota na nic,- a potrzebne s¹ te¿ okolicznoœci czasowe i przestrzenne, wkrótce nadarzy siê po temu okazja
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #580 : Maj 02, 2012, 11:26:26 » |
|
A co, jeÂśli te wszystkie alieny, smoki i inne stwory, to jedynie nasze twory? Tak samo jak okaleczenia, manipulacje genetyczne, siew chorobsk, zapladniania, kradziez nasienia, wiezienie dusz, tak ptaku to sa tylko nasze wytwory... fantazja SF. Fajnie byloby, lecz niestety, to nie sen. Ale na tym forum wiele jest cennych informacji o tym wlasnie, i zapewne jest pewna grupa, ktora to wie. Inni byc moze jeszcze tkwia w blogiej nieswiadomosci. songo - ta milosc wlasnie to jest namalowana na tym obrazie, o ktorym pisalismy, milosc Pana do stada... owieczek.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #581 : Maj 02, 2012, 11:30:48 » |
|
songo - ta milosc wlasnie to jest namalowana na tym obrazie, o ktorym pisalismy, milosc Pana do stada... owieczek. ja to widzĂŞ inaczej, bez Pana..
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #582 : Maj 02, 2012, 11:35:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #583 : Maj 02, 2012, 11:44:08 » |
|
Lady- bez pana owieczek, jak se ludziska powymyÂślali rĂłzne celibaty i ÂświĂŞtoÂści,- to ich sprawa i niech se to robiÂą, albo i nie, mi to tam "rybka",- "nie moje maÂłpy i nie mĂłj cyrk"
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #584 : Maj 02, 2012, 12:01:52 » |
|
Œwiat³o rodzi œwiat³o, mrok rodzi mrok. Oba stany s¹ w nas i mamy moc twórcz¹. Reszta, to wybór, równie¿ postrzegania. Pa, znikam. O 15:00 w Kinie Neptun i Kameralne zaczyna siê piêciodniowy festiwal filmów dokumentalnych (z ca³ego œwiata). Zapowiada siê atrakcyjnie. Temat przewodni: godnoœÌ i praca. http://www.trojmiasto.pl/gdansk-doc-film
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2012, 23:04:21 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #585 : Maj 02, 2012, 12:23:14 » |
|
ptaku milej rozrywki, faktycznie zapowiada sie ciekawie, tematyka bardzo ambitna, mnie zainteresowal ten temat o samotnym facecie z Manhattanu, ktory gra w szachy:) - moja ulubiona gra i gram namietnie w szachy w necie na punkty! "nie moj cyrk i nie moje malpy" Zadanie dla Lucyfera: jak wyglada graficznie przeksztalcenie afiniczne?
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #586 : Maj 02, 2012, 14:45:20 » |
|
Witajcie humaneros Wszystko jest Energi¹ i nie ma nic, co by t¹ energi¹ nie by³o. Wasza boska zeœrodkowana energia œwiadomoœci, któr¹ nazywacie imieniem: Ja, jest stale pod³¹czona pod energiê wszystkiego co istnieje. A wiêc krótko rzecz ujmuj¹c energia która znajduje siê obok was jest pod³¹czona pod wasz¹ œwiadomoœÌ i zachowuje siê w zgodzie z ni¹. I wszystko jasne . JA jest na sta³e pod³¹czone pod energiê wszystkiego co istnieje ! W³aœnie to "nowe boskie ja" zamierzaj¹ implementowaÌ, aby jeszcze bardziej wydajnie ssa³o energiê z Wszechœwiata i zamienia³o j¹ na smakowity lush. I to wprost z mi³oœci bezwarunkowej . Mniam, co za przepyszny luszyk z tego bêdzie Przejœcie na "wy¿szy poziom" odbywa³ siê ju¿ wielokrotnie w przesz³oœci. Wtedy. kiedy po raz pierwszy cz³owiek zauwa¿y³, ¿e jest oddzielony od Natury, albo wtedy, gdy pierwszy cz³owiek skrzesa³ ogieù. Wtedy, gdy zacz¹³ uwa¿aÌ, ¿e to on myœli genialne myœli . Dziêki temu luszu by³o coraz wiêcej (wojny, gwa³ty, zniewolenia, ca³e cierpienie ). A¿ do dziœ , kiedy to czas nadszed³ na kolejny , udoskonalony implant - boskie ja . I te¿ bêdzie s¹dzi³ cz³owiek, ¿e to on ci jest Oni nawet siê ju¿ nie kryj¹ z tym, co zamierzaj¹ zrobiÌ osadzaj¹c najwiêksze k³amstwo w dziejach historii jeszcze g³êbiej w rzeczywistoœÌ : Myœlisz ¿e kamieù ciê nie kocha, poniewa¿ nie ma ust aby to wyraziÌ? Myœlisz ¿e zwierzê, które nic nie mówi nie darzy ciê uczuciem mi³oœci? Myœlisz, ¿e roœlina, która tak piêknie roœnie nie napaja Ciê Mi³oœci¹ gdy na ni¹ patrzysz? Myœlisz dla kogo to robi? Dla Ciebie przekazuj¹c swoj¹ czyst¹ mi³oœÌ TY , Twoje "boskie JA" jesteœ dla nich ssawk¹ ( takim matrixowym pod³¹czeniem z ty³u g³owy). Ten implant zapewnia transfer energii ,a bêdzie on jeszcze lepszy po zreplikowaniu go na nowym poziomie. Niektórzy dopieszczaj¹ to JA ju¿ ciesz¹c siê nowym modelem "wózka" : @ Kiara JA wiem kim jestem i wiem jak piêkne i doskona³e jest moje JA. Wiem i¿ nie wszyscy to jeszcze wiedz¹, a droga do tej wiedzy bywa d³uga i dziwna czasami, jednak na jej koùcu jest piêkne œwietliste, m¹dre , posiadaj¹ce przeogromn¹ MOC oraz pe³ne mi³oœci bezwarunkowej JA ka¿dego z nas. O tak Nowy model bêdzie lœni³ ca³y od luszu ! Atrakcyjny widok nowego siebie nêci i to pomimo tego, ze wiedza wcale nie jest ukrywana. Jest na widoku i Kiara równie¿ o tym wie (podobnie jak Myœliciele -producenci myœli ?), co siê ujawnia : uwiêzienie nas w naszej przestrzeni energetycznej z przekazanymi nieprawdziwymi wzorcami zachowaÌ stworzy³o z nas cywilizacjê niewolników produkuj¹cych energiê dla tych , którzy tego dokonali.I nadal jeszcze nie chc¹ siê pogodziÌ i¿ to ostateczny i definitywny koniec ich w³adzy oraz perfidnego i podstêpnego okradania nas z naszej energii. KONIEC i BASTA! My Ludzie mamy prawo piêknieÌ i wzrastaÌ nasz¹ energi¹ i podejmowanymi przez nas wyborami.
Oczywiœcie, ¿e to koniec, ale tylko koniec starego modelu. Przynajmniej taki jest cel Myœlicielski . Jest oczekiwanie i jest parcie na wy¿szy, bardziej oœwiecony , poziom. Teraz bêdzie nowe JA . Niestety to, od czego Kiaro uciekasz znajduje siê w³aœnie tam, dok¹d gonisz , tylko jeszcze doskonalej spreparowane. Niestety Obce programy coraz œmielej sobie poczynaj¹ w ludzkich umys³ach .... cytat Fair Lady : po to tu wypisuje o roznych metodach, aby usilnic i umocnic wiare w siebie, po to uzeram sie niekiedy, a nawet prowokuje, bo ja i tak pojde dalej, ale nie jst mi wszystko jedno, ze ja wiem i chce te wiedze zatrzymac (jako tajemna) nie! Stety lub niestety prawda jest taka drogie JA , "istniej¹ce" w przesz³oœci (6 sekund po tym ,jak stan umys³u jest ju¿ znany) prawda jest taka, ¿e nie macie wp³ywu na rzeczywistoœÌ. ¯adnego. Dlatego, ¿e nie jesteœcie prawdziwe Ale próbujcie, drogie "nak³adki" na sieÌ Wszechœwiata, próbujcie dalej. Siejcie , siejcie, a mo¿e coœ wyroœnie
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2012, 14:48:52 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #587 : Maj 02, 2012, 15:15:25 » |
|
Witajcie humaneros east to TY juz jestes gdzie indziej??? To napisz, bo humaneros z obrazu H. Memlinga to chyba te dusycki "potepione" (i te brzuchate samiczki). Fabryka lushu no nie, mniam, mniam, albo tfu!
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
|
« Odpowiedz #588 : Maj 02, 2012, 16:40:32 » |
|
Skoro juÂż obrobiliÂśmy Olimpian i innych przy okazji to trochĂŞ innego spojrzenia, podobno "wiĂŞkszy obraz" przedstawi grupa ÂświadomoÂści 'Espavo'.
Pozdrowienia z domu
Cud ma miejsce w³aœnie teraz. Powiedzieliœmy trzy ma³e s³owa, Pozdrowienia z domu. Zajê³o Wam du¿o czasu, aby w pe³ni zintegrowaÌ nasz¹ energiê. Mówimy wam, ¿e ten proces przyspiesza. Wiêksza wizja ludzkoœci na planecie Ziemi zaczyna siê zmieniaÌ na wiele ró¿nych sposobów. Dlatego chcemy przeprowadziÌ was przez niektóre ze zmian, które s¹ przed wami. W tym samym czasie, damy wam równie¿ wiêkszy obraz, dlaczego te zmiany s¹ dziej¹ i dlaczego s¹ one potrzebne w tej chwili. Dajcie nam wyjaœniÌ.
Taniec SkoĂączonej Istoty w GĂŞstoÂści
Wszystko z waszej strony zas³ony nazywamy skoùczonym. Innymi s³owy, istnieje w zakresie polaryzacji i iluzji czasu i przestrzeni. Dlatego wszystko musi mieÌ swój pocz¹tek, w tym te¿ planeta. Kiedy po raz pierwszy wcieliliœcie siê na Ziemi, nie mieliœcie fizycznych cia³. Niemniej jednak byliœcie z ni¹ od samego pocz¹tku jej narodzin. Wielu z was nie mia³o fizycznego cia³a, podobnie jak to, co uwa¿acie za anio³y lub istoty z eterycznych cia³. Potem powo³aliœcie te bardziej gêste cia³a, poniewa¿ Ziemia ch³odzi³a siê i zwiêksza³a gêstoœÌ w tym czasie. Aby utrzymaÌ wasze po³¹czenia, zaczêliœcie taùczyÌ w gêstoœci i zdobywaÌ nowe fizyczne cia³a, które przesz³y wiele ewolucyjnych kroków w krótkim czasie waszego pobytu tutaj. Wasze nauki medyczne obecnie nie myœl¹, ¿e ludzkie (zwierzê) nie ewoluuje. Jednak zapytam: Dlaczego uwa¿acie, ¿e przestali? Przecie¿ on ewoluowa³ od samego pocz¹tku na naszej planecie. Przekonacie siê, ¿e te ewolucje nie wydarzaj¹ siê wiêcej na poziomie fizycznym, poniewa¿ planeta jest skoùczona. Innymi s³owy, by³ taki moment, który nazywa siê Wielki Wybuch, który zapocz¹tkowa³ ten kierunek czasu. i bêdzie czas w latach 2000 i 2012, na który koniec Ziemi zaplanowano. Zajê³oby oko³o 12 lat, aby ca³kowicie rozmontowaÌ t¹ planetê, jak to by³o w pierwotnym planie.
Zmiany od wibracji przesuniĂŞcia
Teraz jednak przesunêliœcie to wszystko, decyduj¹c, ¿e pozostajecie. Rozpoczêliœcie o 11 godzinie budziÌ siê ze snu, aby otworzyÌ oczy i odebraÌ swoj¹ moc z powrotem. Byliœmy tak niesamowicie zaskoczeni, tak niesamowicie, cudownie zdumieni. Teraz u¿ywacie tej mocy na zasadzie zbiorowej aby zmieniÌ wasze otoczenie, aby zmieniÌ wasz¹ rzeczywistoœÌ, aby podnieœÌ to co nazywacie wibracj¹ na Ziemi. Gdy to robiliœcie, byliœcie bardzo skuteczni. Sta³o siê. Rozejrzyjcie siê po swoim œwiecie, po systemach i zobaczcie jak zaczynaj¹ siê rozpadaÌ. Widzicie niektóre z wyzwaù w waszych systemach gospodarczych, zauwa¿acie trudnoœci w niektórych systemach religijnych i innych organizacjach, które zaczynaj¹ je mieÌ ze wzglêdu na zmianê wibracji. Jeœli jest dysharmonia w czymkolwiek i podniesiecie wibracje, to dysharmonia wychodzi na powierzchniê i do przodu. Tak, wiele z przesuniêÌ i zmian, które widzicie na waszej planecie s¹ naturaln¹ reakcj¹ na to, co stworzyliœcie tu na Ziemi.
DualnoœÌ Trio- alnoœÌ w ciele fizycznym
Chcemy pomĂłwiĂŚ o ciele fizycznym czÂłowieka. ZostaÂło ono opracowane dla was w polu polaryzacji. Wiele z waszych narzÂądĂłw jest spolaryzowanych w jakiÂś sposĂłb w caÂłej swojej fizycznej istocie. Co wiĂŞcej, ich polaryzacja ma ujemnÂą i dodatniÂą stronĂŞ, ktĂłre przeciwstawiajÂą siĂŞ wzajemnie, co tworzy to, co nazywacie polem dwoistoÂści, w ktĂłrym Âżyjecie. Ludzie sÂą bardzo skuteczni w tym zakresie. Teraz to siĂŞ zmienia i wasz wÂłasny rozwĂłj zabiera was do tego, co nazywamy polem triality (trio-alnoÂści) . ÂŻeby to zrozumieĂŚ to po prostu wyobraÂźcie sobie, Âże macie dwie rĂŞce, ktĂłre byÂły uÂżyte do zrĂłwnowaÂżenia waszego Âżycia, gdy idziecie przez nie teraz, co by siĂŞ staÂło gdybyÂście mieli trzeciÂą rĂŞkĂŞ? Jak niezrĂłwnowaÂżeni bylibyÂście natychmiast, jeÂśli nie macie wszystkiego na miejscu do noszenia tej trzeciej rĂŞki? To wymagaÂłoby wiĂŞkszych zmian. Nie, to nie jest jedna z fizycznych zmian, ktĂłre majÂą miejsce. Wiemy, Âże niektĂłrzy z was skoczyli do gĂłry i zaczĂŞli zapisywaĂŚ (channeling jest prowadzony w grupie osĂłb). Nie, nie, nie. WspomnieliÂśmy to dla ilustracji.
NastĂŞpny krok w ewolucji
Pozwólcie nam opowiedzieÌ o fizycznych zmianach, które zachodz¹. Znaczna czêœÌ mózgu zaczyna dzia³aÌ w inny sposób, co jest czymœ, co nauki medyczne rzeczywiœcie zobacz¹ na pocz¹tku. LudzkoœÌ jest na samym wierzcho³ku ewolucyjnego procesu, który zajmie wam oko³o 210 lat do zakoùczenia. Z wiêkszej perspektywy osi czasu ludzkoœci, mo¿na powiedzieÌ, ¿e jest to ewolucja w mgnieniu oka. Jednak dla was, którzy prze¿ywaj¹ to, to bêdzie trudne w najlepszym razie, poniewa¿ nie mo¿ecie zobaczyÌ koùca. Rok 2222 bêdzie magicznym czasem i bêdzie to oznaczaÌ zakoùczenie ogromnego ewolucyjnego cyklu, który zabierze wiêkszoœÌ waszej energii w miêdzyczasie.
Co to oznacza dok³adnie? Czy w waszych cia³ach bêdzie ros³a trzecia rêka? Czy bêdziecie wygl¹daÌ inaczej? Có¿, bardzo trudno jest nam przewidzieÌ, dok¹d idziecie na koniec, bo to wszystko jest zawarte w waszym sercu. Ahh, to spodziewaliœmy siê zawróciÌ wam w g³owach. Dajcie nam wyjaœniÌ. Znajdziecie równowagê pomiêdzy g³ow¹ i sercem, która pozwoli Wam iœÌ wygodnie w tym procesie ewolucyjnym. Bilans ten pozwala rozwijaÌ siê w ciele i znaleŸÌ nowe jego czêœci zanim jeszcze siê w pe³ni rozwin¹. Wasze w³asne koncepcje i w³asne serce energetyczne zaczynaj¹ tworzyÌ i otwieraÌ drzwi zanim wejdziecie. Bêdzie to mieÌ wp³yw na wynik rozmowy telefonicznej, któr¹ zamierzacie zrobiÌ, zanim jeszcze podniesiecie s³uchawkê. Bêdziecie teraz œwiadomi faktu, ¿e wasza energia serca poprzedza was we wszystkim co robicie. Bêdziemy wyjaœniaÌ, w jaki sposób radziÌ sobie z energi¹, poniewa¿ wasz duch u¿ywa cia³a fizycznego. Piêkne po³¹czenie ducha, samopoczucia i fizycznoœci umo¿liwia wam udawanie cz³owieka. Robicie wspania³¹ pracê z nim.
WkraczajÂąc w Nowy ÂŚwiat
Teraz, gdy ta zmiana zaczyna mieÌ miejsce, zobaczycie najpierw zmiany w obrêbie w³asnego cia³a emocjonalnego. By³a fala energii pochodz¹ca przez Ziemiê zmieniaj¹ca wszystko, do czego jak ju¿ wspomniano wczeœniej, przyczyniliœcie siê do stworzenia. Obchodziliœcie wszystkie te magiczne daty, których kulminacj¹ bêdzie 12-12-12. Dos³ownie pomogliœcie wprawiÌ w³asne zmiany w ruch, a tak¿e stworzyÌ nowy œwiat wokó³ was. Teraz wasz nastêpny ruch to jest po prostu krok w tym nowym œwiecie, zadeklarujcie go jako w³asny, aby uczyniÌ go waszym w³asnym i uczyniÌ go waszym wyrazem Œwiat³a. Mówimy wam, ¿e bêd¹ pewne problemy z nim, gdy¿ staliœcie siê wra¿liwi na ró¿nych poziomach energetycznych, których nie znacie. To jest powód, dlaczego prosiliœmy was, abyœcie byli ostro¿ni w ekspozycji na s³oùce podczas tego lata. Rozb³ysk s³oneczne klasy X, które bêd¹ teraz nadchodzi³y maj¹ potencja³ przeci¹¿enia systemów. Normalnie po prostu macie wasze w³asne pole magnetyczne, którym mo¿ecie odeprzeÌ szkodliwe elementy.
Ze wzglêdu na fizyczne i energetyczne zmiany, które trwaj¹ na niektóre z tych obron zosta³y usuniête. Dlatego prosimy, aby po prostu wykazaÌ siê zdrowym rozs¹dkiem w ekspozycji na s³oùce podczas tego lata. Latem przysz³ego roku, to nie bêdzie problemem, ale teraz, z ca³¹ energi¹ magnetyczn¹ przychodz¹c¹ ze s³oùca, istniej¹ potencja³y, ¿eby doœwiadczaÌ rzeczy, których nie chcielibyœcie doœwiadczaÌ.
WiĂŞkszy Obraz
Co o wiêkszym obrazie? Co o sposobach wygodnego dokonania niektórych z tych zmian fizycznych? Jak zachêciÌ cia³o, aby przesz³o przez te zmiany? Có¿, to dzieje siê ju¿. Wielu z was nie uto¿samia, tego co dzieje siê w was z fizycznymi zmianami w organizmie. Dajcie nam wyjaœniÌ. Znaczna czêœÌ energii przysz³a w postaci fali. Naj³atwiej rozwa¿aj¹c falê jest zobaczyÌ j¹ jako wielk¹ fa³dê spowodowan¹ przez podniesienie dywanu zrzucaj¹c¹ ka¿dy fotel na boku a¿ do tylnej czêœci pokoju. Gdy fa³da przemieszcza siê do ty³u sali, to przestawia meble tak jak przechodzi. To jest w³aœnie tym, co dzieje siê wielu z Was emocjonalnie.
Zewnêtrzny ekran zmieni³ siê w³aœnie i w rezultacie, ogromna fala energii przechodzi przez ca³¹ ludzkoœÌ zmieniaj¹c wszystko. Wielu z was jest wspania³ym nauczycielami, uzdrowicielami i kana³ami Œwiat³a, którzy pomagaj¹ tej planecie rozwijaÌ siê, poczuli siê od³¹czeni w ci¹gu ostatnich szeœciu miesiêcy. Niektórzy z nich ukryli to uczucie, poniewa¿ nie chc¹ mówiÌ o swoich roz³¹czeniach, gdy¿ czuj¹ siê tak jakby jakoœ stracili swoj¹ magiê. Niemniej jednak jest to czêstym zjawiskiem na ca³ej planecie. Co mia³o miejsce, gdy tak silna fala energii przesz³¹, to to ¿e czêœciowo usuniêto niektóre zas³ony, których nauczyliœcie siê u¿ywaÌ, aby znaleŸÌ swoje miejsce, aby mieÌ swoje poczucie jaŸni. Gdy zas³ona zaczyna siê poruszaÌ, tracicie trochê w³asnej to¿samoœci. Jednak w tym samym czasie zyskujecie na harmonijnie po³¹czenia ze wszystkimi innymi istotami wokó³ was. To jest najwiêksza czêœÌ, której bêdziecie doœwiadczaÌ, gdy bêdziecie ewoluowaÌ, nawet fizycznie, bo nowa fizycznoœÌ pozwoli wam zobaczyÌ i œwiadomie korzystaÌ z po³¹czenia do innych ludzi. Istniej¹ na Ziemi ludzie, którzy obejmuj¹ te wydarzenia codziennie teraz. Jak myœlisz, dlaczego tak jest? Jest to jeden z naszych sposobów na sadzenie nasion na Ziemi, aby was poinformowaÌ, ¿e wszystko jest tutaj mo¿liwe, jeœli tylko zajmiecie siê tym.
To uczucie od³¹czenia, które mo¿na nazwaÌ drug¹ ciemn¹ noc¹ duszy, jest ostatnim elementem dla wielu nauczycieli i uzdrowicieli. Sta³o siê to w skali globalnej. Ciekawostk¹ jest to, ¿e w tym ca³ym procesie wszystko zosta³o ponownie pod³¹czone w nowy silniejszy sposób. Gdy ta druga ciemna noc duszy zdarza siê ka¿demu z was, bêdzie sk³onni myœleÌ, ¿e jest to awaria lub ¿e czegoœ brakuje, poniewa¿ wewnêtrzny spokój, wewnêtrzne poczucie jaŸni, ¿e ka¿dy z was nosi ze sob¹, traci trochê wiarygodnoœci. Jeœli zaczniecie siê uczyÌ siê postrzegaÌ siebie przez pryzmat tych wokó³ was, nic nie stracicie.
Moi drodzy, macie uœmiech na twarzy, gdy czujcie siê szczêœliwi. Czy kiedykolwiek myœleliœcie o dystrybucji tego uœmiech energetycznie do wszystkich, których znacie? Czy kiedykolwiek myœleliœcie o zatrzymaniu radoœci i swojej pasji bez wzglêdu na to, co to jest, co czyni, ¿e siê uœmiechacie, i oœmielacie siê skupiÌ ca³e swoje ¿ycie na tej energii serca, a nie na tym, co uwa¿acie, ¿e powinniœcie robiÌ? To jest to, co siê dzieje. Przechodzicie od g³owy do serca i uczycie siê jak przestawiÌ wasze ¿ycie na wiele ró¿nych sposobów. Bêdzie wielkim œwiêtowanie w roku 2222. Czego nie wiecie to to, ¿e wielu z Was mo¿e tam byÌ.
Istnieje wiele postêpów i zrozumienia teraz w zakresie nauk medycznych i Waszej fizjologii. Wiecie, ¿e u¿ywacie tylko ma³ej czêœci waszego potencja³u. To siê zmienia. Wasze systemy bêd¹ w pe³ni na³adowane bardzo szybko, jeœli o to poprosicie. To nie jest coœ, co przyjdzie do was. To nie jest coœ, co siê zamierza przeci¹¿aÌ was bez waszej proœby o to. Wiedzcie, ¿e po uruchomieniu tego procesu przesuwacie siê w wiek umocnienia (wzrostu mocy), gdy¿ ju¿ nie bêdziecie w polu dwoistoœci, w którym mo¿na okreœlaÌ rzeczy jako dobre czy z³e, dobre i z³e, czarne i bia³e, mi³oœÌ i strach. Nowa równowaga z wy¿szej jaŸni pozwoli Wam zacz¹Ì widzieÌ rzeczy inaczej. Zaczynacie ³¹czyÌ wszystkie wasze wymiary i byÌ pojedynczym promieniem œwiat³a ponownie. Nie jest to ³atwe przejœcie i prosimy was o wzajemn¹ pomoc sprawiaj¹c¹, ¿e proces dzia³a , gdy¿ magia jest na Ziemi. Przyszliœcie tu z magi¹. Utrzymywaliœcie j¹ przez wszystkie wasze ¿ycia. Teraz z niej korzystajcie. Grajcie z ni¹ na co dzieù. Nie ma na co czekaÌ. Teraz jest czas.
Cieszcie siĂŞ tÂą drogÂą, drodzy, i wiemy, Âże jesteÂśmy z wami w kaÂżdy moÂżliwy sposĂłb. Nie pomoc wam, przyjmuje wÂłaÂściwy obrĂłt, ani nie uczenie jaki sposĂłb jest najlepszy, ale po prostu kochanie was za to kim jesteÂście. JesteÂście przynoszÂącymi ÂŚwiatÂło z DOMU i lÂśni ono w Waszych oczach. Zmieniacie tÂą planetĂŞ, aby stworzyĂŚ niebo na ziemi i to dziaÂła.
Jest to z najwiĂŞkszy honor, o ktĂłry was prosimy - traktowaĂŚ siebie z szacunkiem. PoÂżywiajcie innych i trzymajcie drzwi otwarte na wszelkie szanse, jakie zÂłapiecie, gdyÂż jest to zupeÂłnie inna gra, w ktĂłrÂą wkraczacie. Prosimy pamiĂŞtajcie, aby graĂŚ dobrze razem.
Espavo. Grupa
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #589 : Maj 02, 2012, 16:42:16 » |
|
Fair Lady Nie ma mnie. A ÂściÂślej .. rozpuszcza siĂŞ JA .
Implant przestanie wkrĂłtce dziaÂłaĂŚ i to bĂŞdzie najwiĂŞksze zaskoczenie dla "gromadzÂących energiĂŞ" (na przykÂład w postaci luszu ).
Ale istnieje wolna wola. To z jej powodu implant ma nadziejĂŞ na replikacjĂŞ na nowym poziomie, dlatego pojawia siĂŞ tyle przekazĂłw.
Nas³odz¹ Ci ile wlezie, abyœ tylko BY£A. Bo Twoje istnienie, to gwarancja ich posi³ków. Dlatego te¿ wzmacniaj¹ to¿samoœÌ - jak¹kolwiek. Bêd¹ dopieszczaÌ w Tobie JA ,bo Ty -uto¿samiona z implantem - bêdziesz siaÌ i zara¿aÌ innych gdzie siê da i jak siê da. Na prawdê bez znaczenia jest treœÌ ,któr¹ bêd¹ Ci obiecywali. W iluzjach podaruj¹ Ci piêkno, mi³oœÌ ,bezpieczeùstwo, niezale¿noœÌ , wiedzê, w³adzê nad materi¹, wszystko ,co tylko zamarzysz , tylko B¥D !!! Bez Ciebie nie ma ich. Nie utrzymaj¹ siê ,chyba, ¿e wyrazisz tak¹ wolê.
Przekazy bêd¹ dalej mami³y ludzkoœÌ mi³oœci¹ przysz³¹ i wspania³oœci¹ przysz³¹ ,byleœ wraz z nimi przekroczy³a Punkt Przejœcia. Coraz wiêksza aktywnoœÌ oraz intensywnoœÌ tych przekazów to dowód na to, jak im siê pali grunt.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #590 : Maj 02, 2012, 16:50:09 » |
|
fajne zdanie znalaz³em w tekstach, które w³aœnie powoli czytam,- "This reality program is about to end/evolve. Some people link this with 2012 - a metaphor for the return to consciousness. You can't put an exact date on it, if time is an illusion." -czyli to "reality-show" ma siê ku koùcowi. Niektórzy wi¹¿¹ to z 2012- metafor¹ powrotu do (czystej)œwiadomoœci. Nie da siê podaÌ dok³adnej daty kiedy to siê stanie, jeœli sam czas jest iluzj¹ http://www.crystalinks.com/reality.htmlpozdro dla przebudzatorów
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
|
« Odpowiedz #591 : Maj 02, 2012, 20:33:53 » |
|
DuÂżo siĂŞ mĂłwi i pisze ostatnio o 5-tym maja. ObwoÂłany ÂŚwiatowym Dniem Wyzwolenia, takÂże ÂŚwiatowy DzieĂą Wizualizacji - generalnie lepszego Âświata. To potĂŞÂżne energie ludzkich zasobĂłw, na dodatek przypada to na peÂłniĂŞ ksiĂŞÂżyca, a nawet super ksiĂŞÂżyca, bo jest najbliÂżej ziemi. I tu krĂłtki "pokrzepiajÂący" przekaz A. MichaÂła teÂż nawiÂązujÂący do tych energetycznych wydarzeĂą. Gdzie jesteÂście w tej chwili. - Michael
Dziœ rano bêdziemy rozmawiaÌ o otrzymanych przez Was wiadomoœciach dotycz¹cych energii tego miesi¹ca. To powinno byÌ oczywiste dla Was z tonu tych wszystkich wiadomoœci, ¿e osi¹gnêliœcie punkt zwrotny. Jeœli odnieœÌ to do ma³ych prawdziwych wiadomoœci otrzymywanych za poœrednictwem mediów, mo¿ecie równie¿ dostrzec pocz¹tek zmian w Waszej rzeczywistoœci.
Dyskutowaliœmy te rzeczy z Wami przez d³ugi czas. Doœwiadczycie zbie¿noœci miêdzy kilkoma galaktycznymi ustawieniami i kilka zdarzeù, które, zaplanowaliœcie wykorzystaÌ do napêdzania Was w kierunku po¿¹danej przysz³oœci. Oczekujcie, aby zobaczyÌ wyniki tych medytacji i modlitw. Nie macie ¿adnego sposobu mierzenia zasiêgu waszych próœb do po³¹czenia siê w tym nadchodz¹cym dniu pe³ni ksiê¿yca. Powiem Wam, ¿e on staje siê wiêkszy ni¿ kiedykolwiek marzyliœcie. S³yszeliœcie przez pewien czas teraz o zbli¿aj¹cym siê zdarzeniu. Najdro¿si przyjaciele, to jest to zdarzenie.
Osi¹gnêliœcie szczyt w d³ugim borykaniu siê pod górê. Na chwilê teraz, zbli¿yliœcie siê do krawêdzi zbocza w dó³. ZrzuÌcie ten ciê¿ar teraz i patrzcie, jak siê rozpêdza do do³u i nabiera prêdkoœci. To dobry obraz, tylko ¿e w tym przypadku ten dó³ bêdzie naprawdê najwy¿szym punktem, jakiego kiedykolwiek doœwiadczyliœcie. Wasze oczekiwania wobec tego wydarzenia s¹ wielkie. Dajcie nam powiedzieÌ teraz, ¿e mo¿e nie macie pojêcia, jak wielkie one bêd¹.
Wasze wspomnienia z ¿ycia, o które siê modliliœcie s¹ tak daleko w odleg³ej przesz³oœci, tak dobrze pogrzebane, ¿e widaÌ tylko s³abe jarzenie. Gdybyœmy powiedzieli Wam, kim jesteœcie i co jesteœcie w stanie zrobiÌ, wyda³oby siê to wam bajkami. Wasza przesz³oœÌ zosta³a tak starannie ukryta, ¿e kiedy zaczynacie uczyÌ siê o niej wielu odmówi uwierzenia w ni¹. Technologie, które aktualnie posiadacie przekraczaj¹ wasze wyobra¿enia, i powiemy, ¿e one nie osi¹gaj¹ tego, co bêdzie wam jeszcze pokazane i dane za darmo. S¹ tacy wœród was, którzy œmiej¹ siê g³oœno, kiedy s³ysz¹ o naszych obietnicach dotycz¹cych zdrowia i d³ugoœci ¿ycia, ale mówimy wam, ¿e istnieje wielu lekarzy i naukowców, którzy ju¿ siê nie œmiej¹.
Wiêc zbierajcie siê w waszych grupach, fizycznie lub duchowo, pi¹tego dnia waszego pi¹tego miesi¹ca tego roku, a my przy³¹czymy siê do was w koùcu rozpoczynaj¹c drogê tego pokazu (objazdowego show). No dobrze, show jest w drodze od bardzo d³ugiego czasu, czy¿ nie jest? Wiêc wypchnijcie go na pe³ny widok. Tak, zróbmy to. Kiedy zrobimy to, ka¿da ma³a wygrana podniesie was na duchu znacznie wiêcej.
ZrĂłwnowaÂżcie (wycentrujcie) siebie samych teraz. Uziemiajcie siebie mocno w energii waszej drogiej Gai. GromadÂźcie swojÂą energiĂŞ. WyobraÂźcie sobie lwa tuÂż przed skokiem. To jest (sytuacja), gdzie jesteÂście w tej chwili.
Ca³a mi³oœÌ i pokój dla Was w tym dniu, drodzy przyjaciele. Bêdziemy mówiÌ jeszcze raz.
2 maja 2012 Channeler: Ron Head http://oraclesandhealers.wordpress.com
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #592 : Maj 02, 2012, 20:45:54 » |
|
Implant przestanie wkrĂłtce dziaÂłaĂŚ i to bĂŞdzie najwiĂŞksze zaskoczenie dla "gromadzÂących energiĂŞ" (na przykÂład w postaci luszu ).
east - nigdy nie przestanie dzialac. Uwierz w to. Raz zaistnienie oznacza wieczna wedrowke, tylko od Ciebie bedzie znaczylo dokad, a wcale to nie musi byc nic nieprzyjemnego. I tym zajmuje sie ja i moja firma, pa! Gryf Pomorski! Co jest z TOBA!;)
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #593 : Maj 02, 2012, 20:57:26 » |
|
Za póŸno , Fair Lady , na odgrzewanie starego kotleta Ten¿e siê ju¿ zepsu³ mocno i zaczyna gniÌ jak kosmiczny kompost Ca³a nowa rzeczywistoœÌ JEST ju¿ tutaj. Do nik¹d nie trzeba wêdrowaÌ. Co jest z TOBA!;) Z kim ?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #594 : Maj 02, 2012, 23:24:53 » |
|
blueray21 Skoro juÂż obrobiliÂśmy Olimpian i innych przy okazji to trochĂŞ innego spojrzenia, podobno "wiĂŞkszy obraz" przedstawi grupa ÂświadomoÂści 'Espavo'.
Pozdrowienia z domu
Cud ma miejsce w³aœnie teraz. Powiedzieliœmy trzy ma³e s³owa, Pozdrowienia z domu. Zajê³o Wam du¿o czasu, aby w pe³ni zintegrowaÌ nasz¹ energiê. Mówimy wam, ¿e ten proces przyspiesza. Wiêksza wizja ludzkoœci na planecie Ziemi zaczyna siê zmieniaÌ na wiele ró¿nych sposobów. Dlatego chcemy przeprowadziÌ was przez niektóre ze zmian, które s¹ przed wami. W tym samym czasie, damy wam równie¿ wiêkszy obraz, dlaczego te zmiany s¹ dziej¹ i dlaczego s¹ one potrzebne w tej chwili. Dajcie nam wyjaœniÌ.
Taniec SkoĂączonej Istoty w GĂŞstoÂści
Wszystko z waszej strony zas³ony nazywamy skoùczonym. Innymi s³owy, istnieje w zakresie polaryzacji i iluzji czasu i przestrzeni. Dlatego wszystko musi mieÌ swój pocz¹tek, w tym te¿ planeta. Kiedy po raz pierwszy wcieliliœcie siê na Ziemi, nie mieliœcie fizycznych cia³. Niemniej jednak byliœcie z ni¹ od samego pocz¹tku jej narodzin. Wielu z was nie mia³o fizycznego cia³a, podobnie jak to, co uwa¿acie za anio³y lub istoty z eterycznych cia³. Potem powo³aliœcie te bardziej gêste cia³a, poniewa¿ Ziemia ch³odzi³a siê i zwiêksza³a gêstoœÌ w tym czasie. Aby utrzymaÌ wasze po³¹czenia, zaczêliœcie taùczyÌ w gêstoœci i zdobywaÌ nowe fizyczne cia³a, które przesz³y wiele ewolucyjnych kroków w krótkim czasie waszego pobytu tutaj. Wasze nauki medyczne obecnie nie myœl¹, ¿e ludzkie (zwierzê) nie ewoluuje. Jednak zapytam: Dlaczego uwa¿acie, ¿e przestali? Przecie¿ on ewoluowa³ od samego pocz¹tku na naszej planecie. Przekonacie siê, ¿e te ewolucje nie wydarzaj¹ siê wiêcej na poziomie fizycznym, poniewa¿ planeta jest skoùczona. Innymi s³owy, by³ taki moment, który nazywa siê Wielki Wybuch, który zapocz¹tkowa³ ten kierunek czasu. i bêdzie czas w latach 2000 i 2012, na który koniec Ziemi zaplanowano. Zajê³oby oko³o 12 lat, aby ca³kowicie rozmontowaÌ t¹ planetê, jak to by³o w pierwotnym planie.
Zmiany od wibracji przesuniĂŞcia Bardzo piĂŞkny i naprawdĂŞ bardzo prawdziwy przekaz. DziĂŞki Âże to robisz dla nas wszystkich. W duÂżej mierze uÂłatwia zrozumienie tych wszystkich energetycznych procesĂłw ktĂłre teraz zachodzÂą w nas i poza nami. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2012, 23:26:07 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #595 : Maj 03, 2012, 09:47:56 » |
|
east Za póŸno ,Fair Lady , na odgrzewanie starego kotleta Ten¿e siê ju¿ zepsu³ mocno i zaczyna gniÌ jak kosmiczny kompost Ca³a nowa rzeczywistoœÌ JEST ju¿ tutaj. Do nik¹d nie trzeba wêdrowaÌ. Syntetyczne kotlety tak latwo sie nie psuja;) Ciekawe jest to, ze kotlet wg Ciebie egzystuje, bo skoro sie starzeje i gnije i kompostuje, a Ty nie, bo pozbyles sie wyobrazenia JA (implantu). Ta rzeczywistosc jest, byla i bedzie. Tak samo jak czas! A wiec kotlet zawsze bedzie swiezy jesli tego bedziesz chcial!
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #596 : Maj 03, 2012, 10:43:36 » |
|
A propos rzeczywistoÂści. Wczoraj, na otwarcie festiwalu filmĂłw dokumentalnych (GdaĂąsk DocFilm Festiwal 2012) dane nam byÂło obejrzeĂŚ przepiĂŞknÂą medytacjĂŞ nad ZiemiÂą, hinduskiego reÂżysera Ron Fricke, ktĂłry jest rĂłwnieÂż goÂściem festiwalu. Prezentacja filmu odbyÂła siĂŞ z przecudnym podkÂładem muzycznym (przy wy³¹czonej ÂścieÂżce dÂźwiĂŞkowej filmu) granym na Âżywo przez utalentowanych, mÂłodych polskich muzykĂłw. WraÂżenia niesamowite. Obraz, nieziemska muza i uczucia oraz rodzÂące siĂŞ refleksje… rzeczywistoœÌ poprzez transfser JA… dla kaÂżdego inna… (dla easta rĂłwnieÂż ) Cyt: „Z jednej strony jest to 96-minutowy dziennik z podró¿y, z innej medytacja nad naszÂą planetÂą. ReÂżyser Ron Fricke jeÂździÂł z 70 mm kamerÂą po caÂłym Âświecie, by uwieczniaĂŚ obrazy ludzi i natury. NiektĂłre z nich sÂą zwyczajne, jak ruch uliczny na Manhattanie, inne niezwykÂłe, jak zaĂŚmienie sÂłoĂąca, jeszcze inne peÂłne rozpaczy jak widok Âśmieciarzy peÂłzajÂących niczym kraby po wysypisku Âśmieci w Kalkucie.” http://documentaryheaven.com/baraka/lub tu: http://vimeo.com/24218733Polecam i pozdrawiam. Zaraz ‘lecĂŞ’ na kolejny dzieĂą budzenia ludzkich sumieĂą. Filmy sÂą o tyle wstrzÂąsajÂące, co transformujÂące ÂświadomoœÌ naszych „JA”.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #597 : Maj 03, 2012, 17:09:04 » |
|
east Za póŸno ,Fair Lady , na odgrzewanie starego kotleta TenÂże siĂŞ juÂż zepsuÂł mocno i zaczyna gniĂŚ jak kosmiczny kompost CaÂła nowa rzeczywistoœÌ JEST juÂż tutaj. Do nikÂąd nie trzeba wĂŞdrowaĂŚ. Syntetyczne kotlety tak latwo sie nie psuja;) Ciekawe jest to, ze kotlet wg Ciebie egzystuje, bo skoro sie starzeje i gnije i kompostuje, a Ty nie, bo pozbyles sie wyobrazenia JA (implantu). Ta rzeczywistosc jest, byla i bedzie. Tak samo jak czas! A wiec kotlet zawsze bedzie swiezy jesli tego bedziesz chcial! aaaleÂż sekundĂŞ. Zaraz zaraz. Ten wspomniany kotlet kompostujÂący siĂŞ juÂż to wÂłaÂśnie JA ! RzeczywistoœÌ oczywiÂście byÂła i bĂŞdzie ³¹cznie z jakimÂś tam czasem (odÂświeÂżaniem ekranu takim czy innym) tylko nie bĂŞdzie t EGO, ktĂłry to podporzÂądkowuje sobie, czyli swoim wartoÂściom czy tam swojemu oglÂądowi. @ PtakuObraz, nieziemska muza i uczucia oraz rodzÂące siĂŞ refleksje… rzeczywistoœÌ poprzez transfser JA…
Film siê zapisuje do obejrzenia oczywiœcie , a tak na szybko i na teraz tylko informacja, ¿e refleksje doœwiadczone dziœ s¹ poprzez 35km rajd rowerowy z grup¹ osób-zapaleùców-rowerowych (taka robocza nazwa bez uto¿samiania ) . Bezpoœrednie doœwiadczenie w którym uczestniczy Istnienie z ca³ym wysi³kiem fizycznym weù w³o¿onym odpowiada refleksjami pojawiaj¹cymi siê w umyœle na temat historii miejsc odwiedzonych. To w³aœnie w ten sposób miejsca mówi¹ - refleksjami przychodz¹cymi do g³owy (póŸniej wpadnie tu przynajmniej jedna fotka z rajdu ). Oczywiœcie reflekcje mo¿e wywo³aÌ dowolny obraz , nawet filmowy, choÌ bez zapachów, odczucia wiatru, s³oùca ,czy deszczu po drodze, a i bez wysi³ku zbytniego. Warto obserwowaÌ pojawiaj¹ce siê refleksje. One wiêcej mówi¹ o Tobie, ni¿ o obrazie Poooozdro edit : obiecanej foty nie bêdzie, ale bêdzie za to filmik (5ty rowerzysta ) http://www.youtube.com/watch?v=sCVcjN5BwGg&feature=player_embedded
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2012, 18:28:47 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
|
« Odpowiedz #598 : Maj 03, 2012, 17:40:01 » |
|
Zaraz ‘lecĂŞ’ na kolejny dzieĂą budzenia ludzkich sumieĂą.
Dobrze, Âże budzÂą siĂŞ ludzkie sumienia. A jak siĂŞ przebudzÂą to wtedy zobaczÂą, Âże Matka Ziemia umiera i moÂże poczujÂą jej bĂłl ?...! A jak zobaczÂą, Âże umiera i poczujÂą jej bĂłl, to co wtedy zrobiÂą ?
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2012, 17:42:25 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #599 : Maj 03, 2012, 20:07:50 » |
|
Astre co zrobiÂą?? PĂłjdÂą na grilla i piwko Tyle teoretykĂłw zÂłotoustych mĂłwcĂłw MoÂżna by rzec uczyÂł Marcin marcina
|
|
|
|
|
|
|
|