Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:33:39

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 823472 razy)
0 u¿ytkowników i 91 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #575 : Maj 02, 2012, 10:18:54 »

songo - to wlasnie o to chodzi, aby nie widziec calego puzzle, bys za cwany nie byl. Nie pale sie do tego, aby ujrzec ta calosc, nic przyjemnego, robie co moge, aby ostrzec innych, wskazac droge, ale beton jest nie do przebicia, bo ma byc porzadek w kartonie (wg regulaminu jak u Orwella), takich maciwodow i rebeliantow nie potrzebuje system.
Najlepiej nie dyskutowac, lecz przykleic sobie do buzi usmiech i wciaz pozdrawiac sie slowami milosci!

Wciaz przedstawia sie Alienow jako gwiezdnych, czy jakies ufoludki, a to co jest obok nas to niby co?
Niestety generuje to co widze, widze cierpienie wokol i niesprawiedliwosc, widze swiadome oglupianie i naciagactwo, widze wykorzystywanie niewiedzy i pastwienie sie. A w koncu widze ogromna manipulacje i granie na uczuciach, widze handel duszami, widze kontrolerow i straznikow, widze reguly zakichanej gry, widze smutek.

A jak spojrze przez okno to i umnie sloneczko swieci:)

P.S. songo wiesz kto to sa kurierzy (ci odgorni)? Czasem pokazuja maluckiemu te calosc puzzli...
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #576 : Maj 02, 2012, 10:26:32 »

powiem jeszcze tak- nie przejmuj siê za bardzo tym, na co nie masz póki co du¿ego wp³ywu,-
ale ka¿da gra kiedy¶ siê koñczy, a ta w³a¶nie dobiega kresu swej umowy Mrugniêcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #577 : Maj 02, 2012, 10:39:05 »

No to wlasnie o tym krzycze caly czas! Glosno!
Ze najpierw trzeba zauwazyc ten stan, ujrzec, obudzic sie, zaakceptowac te sile wyzsza, ale nie dac sie, lecz przeanalizowac droge, ktora sie kroczy i wybrac te, ktora chce sie kroczyc dalej.
Czyli, jesli widzi sie juz to "zlo", to trzeba tak wykombinowac, aby je przeprogramowac, jak tego Terminatora:)
I moze wlasnie ma sie wiekszy na to wplyw niz myslimy.
To po to tu wypisuje o roznych metodach, aby usilnic i umocnic wiare w siebie, po to uzeram sie niekiedy, a nawet prowokuje, bo ja i tak pojde dalej, ale nie jst mi wszystko jedno, ze ja wiem i chce te wiedze zatrzymac (jako tajemna) nie! Wlasnie chce siac i cieszyc sie, jak chocby pare ziarenek przyjelo sie na tym ugorze.
Taki byl moj zamysl od poczatku, to nie przypadek.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #578 : Maj 02, 2012, 11:14:00 »

A co, je¶li te wszystkie alieny, smoki i inne stwory, to jedynie nasze twory?

S³oneczko ¶wieci jednakowo dla wszystkich, ale nie we wszystkich g³owach jasno.
Mrok wydaje siê byæ równie poci±gaj±cy co i zaprz±taj±cy my¶l. Uroczysko pañskie…  Mrugniêcie
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #579 : Maj 02, 2012, 11:15:11 »

..nie trzeba krzyczeæ, bo nie us³yszymy o czym szumi± trawy na ³±kach,-
a one te¿ maj± swoje prawdy. Pamiêtaj ¿e oprócz wiedzy i innych artefaktów potrzeba choæby malutkiej iskry Pi±tego Elementu,-
matki wszystkich energi- Pi±tegego Elementu- Mi³o¶ci, bez tego ca³a robota na nic,-
a potrzebne s± te¿ okoliczno¶ci czasowe i przestrzenne, wkrótce nadarzy siê po temu okazja Mrugniêcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #580 : Maj 02, 2012, 11:26:26 »

A co, je¶li te wszystkie alieny, smoki i inne stwory, to jedynie nasze twory?
Tak samo jak okaleczenia, manipulacje genetyczne, siew chorobsk, zapladniania, kradziez nasienia, wiezienie dusz, tak ptaku to sa tylko nasze wytwory... fantazja SF.
Fajnie byloby, lecz niestety, to nie sen.
Ale na tym forum wiele jest cennych informacji o tym wlasnie, i zapewne jest pewna grupa, ktora to wie. Inni byc moze jeszcze tkwia w blogiej nieswiadomosci.

songo - ta milosc wlasnie to jest namalowana na tym obrazie, o ktorym pisalismy, milosc Pana do stada... owieczek.
Mrugniêcie

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #581 : Maj 02, 2012, 11:30:48 »

songo - ta milosc wlasnie to jest namalowana na tym obrazie, o ktorym pisalismy, milosc Pana do stada... owieczek.
Mrugniêcie

ja to widzê inaczej, bez Pana..

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #582 : Maj 02, 2012, 11:35:05 »

bez Pana?

czyzby tak;)

http://www.metta.lk/polish/Celibat-pl.html
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #583 : Maj 02, 2012, 11:44:08 »

Lady- bez pana owieczek, jak se ludziska powymy¶lali rózne celibaty i ¶wiêto¶ci,-
to ich sprawa i niech se to robi±, albo i nie, mi to tam "rybka",-
"nie moje ma³py i nie mój cyrk" Du¿y u¶miech

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #584 : Maj 02, 2012, 12:01:52 »

¦wiat³o rodzi ¶wiat³o, mrok rodzi mrok. Oba stany s± w nas i mamy moc twórcz±.
Reszta, to wybór, równie¿ postrzegania.  U¶miech

Pa, znikam.  U¶miech O 15:00 w Kinie Neptun i Kameralne zaczyna siê piêciodniowy festiwal
filmów dokumentalnych (z ca³ego ¶wiata).  Zapowiada siê atrakcyjnie. Temat przewodni: godno¶æ i praca.
http://www.trojmiasto.pl/gdansk-doc-film
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2012, 23:04:21 wys³ane przez ptak » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #585 : Maj 02, 2012, 12:23:14 »

ptaku milej rozrywki, faktycznie zapowiada sie ciekawie, tematyka bardzo ambitna, mnie zainteresowal ten temat o samotnym facecie z Manhattanu, ktory gra w szachy:) - moja ulubiona gra i gram namietnie w szachy w necie na punkty!

"nie moj cyrk i nie moje malpy"

Zadanie dla Lucyfera: jak wyglada graficznie przeksztalcenie afiniczne?
Mrugniêcie
east
Go¶æ
« Odpowiedz #586 : Maj 02, 2012, 14:45:20 »

Witajcie humaneros U¶miech
Wszystko jest Energi± i nie ma nic, co by t± energi± nie by³o. Wasza boska ze¶rodkowana energia ¶wiadomo¶ci, któr± nazywacie imieniem: Ja, jest stale pod³±czona pod energiê wszystkiego co istnieje. A wiêc krótko rzecz ujmuj±c energia która znajduje siê obok was jest pod³±czona pod wasz± ¶wiadomo¶æ i zachowuje siê w zgodzie z ni±.

I wszystko jasne . JA  jest na sta³e pod³±czone pod energiê wszystkiego co istnieje ! W³a¶nie to "nowe boskie ja"  zamierzaj± implementowaæ, aby jeszcze bardziej wydajnie ssa³o energiê z Wszech¶wiata i zamienia³o j± na smakowity lush. I to wprost z mi³o¶ci bezwarunkowej . Mniam, co za przepyszny luszyk z tego bêdzie Mrugniêcie

Przej¶cie na "wy¿szy poziom" odbywa³ siê ju¿ wielokrotnie w przesz³o¶ci. Wtedy. kiedy po raz pierwszy cz³owiek zauwa¿y³, ¿e jest oddzielony od Natury, albo wtedy, gdy pierwszy cz³owiek skrzesa³ ogieñ. Wtedy, gdy zacz±³ uwa¿aæ, ¿e to on my¶li genialne my¶li Mrugniêcie. Dziêki temu luszu by³o coraz wiêcej (wojny, gwa³ty, zniewolenia, ca³e cierpienie ). A¿ do dzi¶ , kiedy to czas nadszed³ na kolejny , udoskonalony implant - boskie ja Mrugniêcie . I te¿ bêdzie s±dzi³ cz³owiek, ¿e to on ci jest Du¿y u¶miech

Oni nawet siê ju¿ nie kryj± z tym, co zamierzaj± zrobiæ osadzaj±c najwiêksze k³amstwo w dziejach historii jeszcze g³êbiej w rzeczywisto¶æ :

My¶lisz ¿e kamieñ ciê nie kocha, poniewa¿ nie ma ust aby to wyraziæ? My¶lisz ¿e zwierzê, które nic nie mówi nie darzy ciê uczuciem mi³o¶ci? My¶lisz, ¿e ro¶lina, która tak piêknie ro¶nie nie napaja Ciê Mi³o¶ci± gdy na ni± patrzysz? My¶lisz dla kogo to robi? Dla Ciebie przekazuj±c swoj± czyst± mi³o¶æ
TY , Twoje "boskie JA" jeste¶ dla nich ssawk± ( takim matrixowym pod³±czeniem z ty³u g³owy). Ten implant zapewnia transfer energii ,a bêdzie on jeszcze lepszy po zreplikowaniu go na nowym poziomie. Niektórzy dopieszczaj± to JA ju¿ ciesz±c siê nowym modelem "wózka" Mrugniêcie :

@Kiara
JA wiem kim jestem i wiem jak piêkne i doskona³e jest moje JA.
Wiem i¿ nie wszyscy to jeszcze wiedz±, a droga do tej wiedzy bywa d³uga i dziwna czasami, jednak na jej koñcu jest piêkne ¶wietliste, m±dre , posiadaj±ce przeogromn± MOC  oraz  pe³ne mi³o¶ci bezwarunkowej JA ka¿dego z nas.
O tak Chichot Nowy model bêdzie l¶ni³ ca³y od luszu !
Atrakcyjny widok nowego siebie nêci i to pomimo tego, ze wiedza wcale nie jest ukrywana. Jest na widoku i Kiara równie¿ o tym wie (podobnie jak My¶liciele -producenci my¶li ?), co siê ujawnia :

uwiêzienie nas w naszej przestrzeni energetycznej z przekazanymi nieprawdziwymi wzorcami zachowaæ stworzy³o z nas cywilizacjê niewolników produkuj±cych energiê dla tych , którzy tego dokonali.I nadal jeszcze nie chc± siê pogodziæ i¿ to ostateczny i definitywny koniec ich w³adzy oraz perfidnego i podstêpnego okradania nas z naszej  energii. KONIEC i BASTA!
My Ludzie mamy prawo piêknieæ i wzrastaæ nasz± energi± i podejmowanymi przez nas wyborami.
Oczywi¶cie, ¿e to koniec, ale tylko koniec starego modelu. Przynajmniej taki jest cel My¶licielski . Jest oczekiwanie i jest parcie na wy¿szy, bardziej o¶wiecony , poziom.
Teraz bêdzie nowe JA . Niestety to, od czego Kiaro uciekasz znajduje siê w³a¶nie tam, dok±d gonisz , tylko jeszcze doskonalej spreparowane.
Niestety Obce programy coraz ¶mielej sobie poczynaj± w ludzkich umys³ach .... Smutny
cytat Fair Lady :
po to tu wypisuje o roznych metodach, aby usilnic i umocnic wiare w siebie, po to uzeram sie niekiedy, a nawet prowokuje, bo ja i tak pojde dalej, ale nie jst mi wszystko jedno, ze ja wiem i chce te wiedze zatrzymac (jako tajemna) nie!
Stety lub niestety prawda jest taka drogie JA , "istniej±ce" w przesz³o¶ci (6 sekund po tym ,jak stan umys³u jest ju¿ znany) prawda jest taka, ¿e nie macie wp³ywu na rzeczywisto¶æ. ¯adnego. Dlatego, ¿e nie jeste¶cie prawdziwe Du¿y u¶miech
Ale próbujcie, drogie "nak³adki"  na sieæ Wszech¶wiata, próbujcie dalej. Siejcie , siejcie, a mo¿e co¶ wyro¶nie Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2012, 14:48:52 wys³ane przez east » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #587 : Maj 02, 2012, 15:15:25 »

Witajcie humaneros
east to TY juz jestes gdzie indziej???U¶miech

To napisz, bo humaneros z obrazu H. Memlinga to chyba te dusycki "potepione" (i te brzuchate samiczki).
Fabryka lushu no nie, mniam, mniam, albo tfu!

Mrugniêcie

blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #588 : Maj 02, 2012, 16:40:32 »

Skoro ju¿ obrobili¶my Olimpian i innych przy okazji to trochê innego spojrzenia, podobno "wiêkszy obraz" przedstawi grupa ¶wiadomo¶ci 'Espavo'.

Pozdrowienia z domu

Cud ma miejsce w³a¶nie teraz. Powiedzieli¶my trzy ma³e s³owa, Pozdrowienia z domu. Zajê³o Wam du¿o czasu, aby w pe³ni zintegrowaæ nasz± energiê. Mówimy wam, ¿e ten proces przyspiesza. Wiêksza wizja ludzko¶ci na planecie Ziemi zaczyna siê zmieniaæ na wiele ró¿nych sposobów. Dlatego chcemy przeprowadziæ was przez niektóre ze zmian, które s± przed wami. W tym samym czasie, damy wam równie¿ wiêkszy obraz, dlaczego te zmiany s± dziej± i dlaczego s± one potrzebne w tej chwili. Dajcie nam wyja¶niæ.

Taniec Skoñczonej Istoty w Gêsto¶ci

Wszystko z waszej strony zas³ony nazywamy skoñczonym. Innymi s³owy, istnieje w zakresie polaryzacji i iluzji czasu i przestrzeni. Dlatego wszystko musi mieæ swój pocz±tek, w tym te¿ planeta. Kiedy po raz pierwszy wcielili¶cie siê na Ziemi, nie mieli¶cie fizycznych cia³. Niemniej jednak byli¶cie z ni± od samego pocz±tku jej narodzin. Wielu z was nie mia³o fizycznego cia³a, podobnie jak to, co uwa¿acie za anio³y lub istoty z eterycznych cia³. Potem powo³ali¶cie te bardziej gêste cia³a, poniewa¿ Ziemia ch³odzi³a siê i zwiêksza³a gêsto¶æ w tym czasie. Aby utrzymaæ wasze po³±czenia, zaczêli¶cie tañczyæ w gêsto¶ci i zdobywaæ nowe fizyczne cia³a, które przesz³y wiele ewolucyjnych kroków w krótkim czasie waszego pobytu tutaj. Wasze nauki medyczne obecnie nie my¶l±, ¿e ludzkie (zwierzê) nie ewoluuje. Jednak zapytam: Dlaczego uwa¿acie, ¿e przestali? Przecie¿ on ewoluowa³ od samego pocz±tku na naszej planecie. Przekonacie siê, ¿e te ewolucje nie wydarzaj± siê wiêcej na poziomie fizycznym, poniewa¿ planeta jest skoñczona. Innymi s³owy, by³ taki moment, który  nazywa siê Wielki Wybuch, który zapocz±tkowa³ ten kierunek czasu. i  bêdzie czas w latach 2000 i 2012, na który koniec Ziemi zaplanowano. Zajê³oby oko³o 12 lat, aby ca³kowicie rozmontowaæ t± planetê, jak to by³o w pierwotnym planie.

Zmiany od wibracji przesuniêcia

Teraz jednak przesunêli¶cie to wszystko, decyduj±c, ¿e pozostajecie. Rozpoczêli¶cie o 11 godzinie budziæ siê ze snu, aby otworzyæ oczy i odebraæ swoj± moc z powrotem. Byli¶my tak niesamowicie zaskoczeni, tak niesamowicie, cudownie zdumieni. Teraz u¿ywacie tej mocy na zasadzie zbiorowej aby zmieniæ wasze otoczenie, aby zmieniæ wasz± rzeczywisto¶æ, aby podnie¶æ to co nazywacie wibracj± na Ziemi. Gdy to robili¶cie, byli¶cie bardzo skuteczni. Sta³o siê. Rozejrzyjcie siê po swoim ¶wiecie, po systemach i zobaczcie jak zaczynaj± siê rozpadaæ. Widzicie niektóre z wyzwañ w waszych systemach gospodarczych, zauwa¿acie trudno¶ci w niektórych systemach religijnych i innych organizacjach, które zaczynaj± je mieæ ze wzglêdu na zmianê wibracji. Je¶li jest dysharmonia w czymkolwiek i podniesiecie wibracje, to dysharmonia wychodzi na powierzchniê i do przodu. Tak, wiele z przesuniêæ i zmian, które widzicie na waszej planecie s± naturaln± reakcj± na to, co stworzyli¶cie tu na Ziemi.

Dualno¶æ Trio- alno¶æ w ciele fizycznym

Chcemy pomówiæ o ciele fizycznym cz³owieka. Zosta³o ono opracowane dla was w polu polaryzacji. Wiele z waszych narz±dów jest spolaryzowanych w jaki¶ sposób w ca³ej swojej fizycznej istocie. Co wiêcej, ich polaryzacja ma ujemn± i dodatni± stronê, które przeciwstawiaj± siê wzajemnie, co tworzy to, co nazywacie polem dwoisto¶ci, w którym ¿yjecie. Ludzie s± bardzo skuteczni w tym zakresie. Teraz to siê zmienia i wasz w³asny rozwój zabiera was do tego, co nazywamy polem triality (trio-alno¶ci) . ¯eby to zrozumieæ to po prostu wyobra¼cie sobie, ¿e macie dwie rêce, które by³y u¿yte do zrównowa¿enia waszego ¿ycia, gdy idziecie przez nie teraz, co by siê sta³o gdyby¶cie mieli trzeci± rêkê? Jak niezrównowa¿eni byliby¶cie natychmiast, je¶li nie macie wszystkiego na miejscu do noszenia tej trzeciej rêki? To wymaga³oby wiêkszych zmian. Nie, to nie jest jedna z fizycznych zmian, które maj± miejsce. Wiemy, ¿e niektórzy z was skoczyli do góry i zaczêli zapisywaæ (channeling jest prowadzony w grupie osób). Nie, nie, nie. Wspomnieli¶my to dla ilustracji.

Nastêpny krok w ewolucji

Pozwólcie nam opowiedzieæ o fizycznych zmianach, które zachodz±. Znaczna czê¶æ mózgu zaczyna dzia³aæ w inny sposób, co jest czym¶, co nauki medyczne rzeczywi¶cie zobacz± na pocz±tku. Ludzko¶æ jest na samym wierzcho³ku ewolucyjnego procesu, który zajmie wam oko³o 210 lat do zakoñczenia. Z wiêkszej perspektywy osi czasu ludzko¶ci, mo¿na powiedzieæ, ¿e jest to ewolucja w mgnieniu oka. Jednak dla was, którzy prze¿ywaj± to, to bêdzie trudne w najlepszym razie, poniewa¿ nie mo¿ecie zobaczyæ koñca. Rok 2222 bêdzie magicznym czasem i bêdzie to oznaczaæ zakoñczenie ogromnego ewolucyjnego cyklu, który zabierze wiêkszo¶æ waszej energii w miêdzyczasie.

Co to oznacza dok³adnie? Czy w waszych cia³ach bêdzie ros³a trzecia rêka? Czy bêdziecie wygl±daæ inaczej? Có¿, bardzo trudno jest nam przewidzieæ, dok±d idziecie na koniec, bo to wszystko jest zawarte w waszym sercu. Ahh, to spodziewali¶my siê zawróciæ wam w g³owach. Dajcie nam wyja¶niæ. Znajdziecie równowagê pomiêdzy g³ow± i sercem, która pozwoli Wam i¶æ wygodnie w tym procesie ewolucyjnym. Bilans ten pozwala rozwijaæ siê w ciele i znale¼æ nowe jego czê¶ci zanim jeszcze siê w pe³ni rozwin±. Wasze w³asne koncepcje i w³asne serce energetyczne zaczynaj± tworzyæ i otwieraæ drzwi zanim wejdziecie. Bêdzie to mieæ wp³yw na wynik rozmowy telefonicznej, któr± zamierzacie zrobiæ, zanim jeszcze podniesiecie s³uchawkê. Bêdziecie teraz ¶wiadomi faktu, ¿e wasza energia serca poprzedza was we wszystkim co robicie. Bêdziemy wyja¶niaæ, w jaki sposób radziæ sobie z energi±, poniewa¿ wasz duch u¿ywa cia³a fizycznego. Piêkne po³±czenie ducha, samopoczucia i fizyczno¶ci umo¿liwia wam udawanie cz³owieka. Robicie wspania³± pracê z nim.

Wkraczaj±c w Nowy ¦wiat

Teraz, gdy ta zmiana zaczyna mieæ miejsce, zobaczycie najpierw zmiany w obrêbie w³asnego cia³a emocjonalnego. By³a fala energii pochodz±ca przez Ziemiê zmieniaj±ca  wszystko, do czego jak ju¿ wspomniano wcze¶niej, przyczynili¶cie  siê do stworzenia. Obchodzili¶cie wszystkie te magiczne daty, których kulminacj± bêdzie 12-12-12. Dos³ownie pomogli¶cie wprawiæ w³asne zmiany w ruch, a tak¿e stworzyæ nowy ¶wiat wokó³ was. Teraz wasz nastêpny ruch to jest po prostu krok w tym nowym ¶wiecie, zadeklarujcie go jako w³asny, aby uczyniæ go waszym w³asnym i uczyniæ go waszym wyrazem ¦wiat³a. Mówimy wam, ¿e bêd± pewne problemy z nim, gdy¿ stali¶cie siê wra¿liwi na ró¿nych poziomach energetycznych, których nie znacie. To jest powód, dlaczego prosili¶my was, aby¶cie byli ostro¿ni w ekspozycji na s³oñce podczas tego lata. Rozb³ysk s³oneczne klasy X, które bêd± teraz nadchodzi³y maj± potencja³ przeci±¿enia systemów. Normalnie po prostu macie wasze w³asne pole magnetyczne, którym mo¿ecie odeprzeæ szkodliwe elementy.

Ze wzglêdu na fizyczne i energetyczne zmiany, które trwaj± na niektóre z tych obron zosta³y usuniête. Dlatego prosimy, aby po prostu wykazaæ siê zdrowym rozs±dkiem w ekspozycji na s³oñce podczas tego lata. Latem przysz³ego roku, to nie bêdzie problemem, ale teraz, z ca³± energi± magnetyczn± przychodz±c± ze s³oñca, istniej± potencja³y, ¿eby do¶wiadczaæ rzeczy, których nie chcieliby¶cie do¶wiadczaæ.

Wiêkszy Obraz

Co o wiêkszym obrazie? Co o sposobach wygodnego dokonania niektórych z tych zmian fizycznych? Jak zachêciæ cia³o, aby przesz³o przez te zmiany? Có¿, to dzieje siê ju¿. Wielu z was nie uto¿samia, tego co dzieje siê w was z fizycznymi zmianami w organizmie. Dajcie nam wyja¶niæ.
Znaczna czê¶æ energii przysz³a w postaci fali. Naj³atwiej rozwa¿aj±c falê jest zobaczyæ j± jako wielk± fa³dê spowodowan± przez podniesienie dywanu zrzucaj±c± ka¿dy fotel na boku a¿ do tylnej czê¶ci pokoju. Gdy fa³da przemieszcza siê do ty³u sali, to przestawia meble tak jak przechodzi. To jest w³a¶nie tym, co dzieje siê wielu z Was emocjonalnie.

Zewnêtrzny ekran zmieni³ siê w³a¶nie  i w rezultacie, ogromna fala energii przechodzi przez ca³± ludzko¶æ zmieniaj±c wszystko. Wielu z was jest wspania³ym nauczycielami, uzdrowicielami i kana³ami ¦wiat³a, którzy pomagaj± tej planecie rozwijaæ siê, poczuli siê od³±czeni w ci±gu ostatnich sze¶ciu miesiêcy. Niektórzy z nich ukryli to uczucie, poniewa¿ nie chc± mówiæ o swoich roz³±czeniach, gdy¿ czuj± siê tak jakby jako¶ stracili swoj± magiê. Niemniej jednak jest to czêstym zjawiskiem na ca³ej planecie. Co mia³o miejsce, gdy tak silna fala energii przesz³±, to to ¿e czê¶ciowo usuniêto niektóre zas³ony, których nauczyli¶cie siê u¿ywaæ, aby znale¼æ swoje miejsce, aby mieæ swoje poczucie ja¼ni. Gdy zas³ona zaczyna siê poruszaæ, tracicie trochê w³asnej to¿samo¶ci. Jednak w tym samym czasie zyskujecie na harmonijnie po³±czenia ze wszystkimi innymi istotami wokó³ was. To jest najwiêksza czê¶æ, której bêdziecie do¶wiadczaæ, gdy bêdziecie ewoluowaæ, nawet fizycznie, bo nowa fizyczno¶æ pozwoli wam zobaczyæ i ¶wiadomie korzystaæ z po³±czenia do innych ludzi. Istniej± na Ziemi ludzie, którzy obejmuj± te wydarzenia codziennie teraz.
Jak my¶lisz, dlaczego tak jest? Jest to jeden z naszych sposobów na sadzenie nasion na Ziemi, aby was poinformowaæ, ¿e wszystko jest tutaj mo¿liwe, je¶li tylko zajmiecie siê tym.

To uczucie od³±czenia, które mo¿na nazwaæ drug± ciemn± noc± duszy, jest ostatnim elementem dla wielu nauczycieli i uzdrowicieli. Sta³o siê to w skali globalnej. Ciekawostk± jest to, ¿e w tym ca³ym procesie wszystko zosta³o ponownie pod³±czone w nowy silniejszy sposób. Gdy ta druga ciemna noc duszy zdarza siê ka¿demu z was, bêdzie sk³onni my¶leæ, ¿e jest to awaria lub ¿e czego¶ brakuje, poniewa¿ wewnêtrzny spokój, wewnêtrzne poczucie ja¼ni, ¿e ka¿dy z was nosi ze sob±, traci trochê wiarygodno¶ci. Je¶li zaczniecie siê uczyæ siê postrzegaæ siebie przez pryzmat tych wokó³ was, nic nie stracicie.

Moi drodzy, macie u¶miech na twarzy, gdy czujcie siê szczê¶liwi. Czy kiedykolwiek my¶leli¶cie o dystrybucji tego u¶miech energetycznie do wszystkich, których znacie? Czy kiedykolwiek my¶leli¶cie o zatrzymaniu rado¶ci i swojej pasji bez wzglêdu na to, co to jest, co czyni, ¿e siê u¶miechacie, i o¶mielacie siê skupiæ ca³e swoje ¿ycie na tej energii serca, a nie na tym, co uwa¿acie, ¿e powinni¶cie robiæ? To jest to, co siê dzieje. Przechodzicie od g³owy do serca i uczycie siê jak przestawiæ wasze ¿ycie na wiele ró¿nych sposobów. Bêdzie wielkim ¶wiêtowanie w roku 2222. Czego nie wiecie to to, ¿e wielu z Was mo¿e tam byæ.

Istnieje wiele postêpów i zrozumienia teraz w zakresie nauk medycznych i Waszej fizjologii. Wiecie, ¿e u¿ywacie tylko ma³ej czê¶ci waszego potencja³u. To siê zmienia. Wasze systemy bêd± w pe³ni na³adowane bardzo szybko, je¶li o to poprosicie. To nie jest co¶,  co przyjdzie do was. To nie jest co¶, co siê zamierza przeci±¿aæ was bez waszej pro¶by o to. Wiedzcie, ¿e po uruchomieniu tego procesu przesuwacie siê w wiek umocnienia (wzrostu mocy), gdy¿ ju¿ nie bêdziecie w polu dwoisto¶ci, w którym mo¿na okre¶laæ rzeczy jako dobre czy z³e, dobre i z³e, czarne i bia³e, mi³o¶æ i strach. Nowa równowaga z wy¿szej ja¼ni pozwoli Wam zacz±æ widzieæ rzeczy inaczej. Zaczynacie ³±czyæ wszystkie wasze wymiary i byæ pojedynczym promieniem ¶wiat³a ponownie. Nie jest to ³atwe przej¶cie i prosimy was o wzajemn± pomoc sprawiaj±c±, ¿e proces dzia³a , gdy¿ magia jest na Ziemi. Przyszli¶cie tu z magi±. Utrzymywali¶cie j± przez wszystkie wasze ¿ycia. Teraz z niej korzystajcie. Grajcie z ni± na co dzieñ. Nie ma na co czekaæ. Teraz jest czas.

Cieszcie siê t± drog±, drodzy, i wiemy, ¿e jeste¶my z wami w ka¿dy mo¿liwy sposób. Nie pomoc wam, przyjmuje w³a¶ciwy obrót, ani nie uczenie jaki sposób jest najlepszy, ale po prostu kochanie was za to kim jeste¶cie. Jeste¶cie przynosz±cymi ¦wiat³o z DOMU i l¶ni ono w Waszych oczach. Zmieniacie t± planetê, aby stworzyæ niebo na ziemi i to dzia³a.

Jest to z najwiêkszy honor, o który was prosimy - traktowaæ siebie z szacunkiem. Po¿ywiajcie innych i trzymajcie drzwi otwarte na wszelkie szanse, jakie z³apiecie, gdy¿ jest to zupe³nie inna gra, w któr± wkraczacie. Prosimy pamiêtajcie, aby graæ dobrze razem.

Espavo.
Grupa

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #589 : Maj 02, 2012, 16:42:16 »

Fair Lady
Nie ma mnie.
A ¶ci¶lej .. rozpuszcza siê JA .

Implant przestanie wkrótce dzia³aæ i to bêdzie najwiêksze zaskoczenie dla "gromadz±cych energiê" (na przyk³ad w postaci luszu ).

Ale istnieje wolna wola. To z jej powodu implant ma nadziejê na replikacjê na nowym poziomie, dlatego pojawia siê tyle przekazów.

Nas³odz± Ci ile wlezie, aby¶ tylko BY£A. Bo Twoje istnienie, to gwarancja ich posi³ków. Dlatego te¿ wzmacniaj± to¿samo¶æ - jak±kolwiek. Bêd± dopieszczaæ w Tobie JA ,bo Ty -uto¿samiona z implantem - bêdziesz siaæ i zara¿aæ innych gdzie siê da i jak siê da. Na prawdê bez znaczenia jest tre¶æ ,któr± bêd± Ci obiecywali. W iluzjach podaruj± Ci piêkno, mi³o¶æ ,bezpieczeñstwo, niezale¿no¶æ , wiedzê, w³adzê nad materi±, wszystko ,co tylko zamarzysz , tylko B¡D¬ !!!
Bez Ciebie nie ma ich. Nie utrzymaj± siê ,chyba, ¿e wyrazisz tak± wolê.

Przekazy bêd± dalej mami³y ludzko¶æ mi³o¶ci± przysz³± i wspania³o¶ci± przysz³± ,byle¶ wraz z nimi przekroczy³a Punkt Przej¶cia.
Coraz wiêksza aktywno¶æ oraz intensywno¶æ tych przekazów to dowód na to, jak im siê pali grunt.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #590 : Maj 02, 2012, 16:50:09 »

fajne zdanie znalaz³em w tekstach, które w³a¶nie powoli czytam,-
"This reality program is about to end/evolve. Some people link this with 2012 - a metaphor for the return to consciousness. You can't put an exact date on it, if time is an illusion."
-czyli to "reality-show" ma siê ku koñcowi. Niektórzy wi±¿± to z 2012- metafor± powrotu do (czystej)¶wiadomo¶ci. Nie da siê podaæ dok³adnej daty kiedy to siê stanie, je¶li sam czas jest iluzj± Mrugniêcie Du¿y u¶miech
http://www.crystalinks.com/reality.html

pozdro dla przebudzatorów Chichot

blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #591 : Maj 02, 2012, 20:33:53 »

Du¿o siê mówi i pisze ostatnio o 5-tym maja. Obwo³any ¦wiatowym Dniem Wyzwolenia, tak¿e ¦wiatowy Dzieñ Wizualizacji  - generalnie lepszego ¶wiata. To potê¿ne energie ludzkich zasobów, na dodatek przypada to na pe³niê ksiê¿yca, a nawet super ksiê¿yca, bo jest najbli¿ej ziemi.
I tu krótki "pokrzepiaj±cy" przekaz A. Micha³a te¿ nawi±zuj±cy do tych energetycznych wydarzeñ.

Gdzie jeste¶cie w tej chwili. - Michael

Dzi¶ rano bêdziemy rozmawiaæ o otrzymanych przez Was wiadomo¶ciach dotycz±cych energii tego miesi±ca. To powinno byæ oczywiste dla Was z tonu tych wszystkich wiadomo¶ci, ¿e osi±gnêli¶cie punkt zwrotny. Je¶li odnie¶æ to do ma³ych prawdziwych wiadomo¶ci otrzymywanych za po¶rednictwem mediów, mo¿ecie równie¿ dostrzec pocz±tek zmian  w Waszej rzeczywisto¶ci.

Dyskutowali¶my te rzeczy z Wami przez d³ugi czas. Do¶wiadczycie zbie¿no¶ci miêdzy kilkoma galaktycznymi ustawieniami i kilka zdarzeñ, które, zaplanowali¶cie wykorzystaæ do napêdzania Was w kierunku po¿±danej przysz³o¶ci. Oczekujcie, aby zobaczyæ wyniki tych medytacji i modlitw. Nie macie ¿adnego sposobu mierzenia zasiêgu waszych pró¶b do po³±czenia siê w tym nadchodz±cym dniu pe³ni ksiê¿yca. Powiem Wam, ¿e on staje siê wiêkszy ni¿ kiedykolwiek marzyli¶cie. S³yszeli¶cie przez pewien czas teraz o zbli¿aj±cym siê zdarzeniu. Najdro¿si przyjaciele, to jest to zdarzenie.

Osi±gnêli¶cie szczyt w d³ugim borykaniu siê pod górê. Na chwilê teraz, zbli¿yli¶cie siê do krawêdzi zbocza w dó³. Zrzuæcie ten ciê¿ar teraz i patrzcie, jak siê rozpêdza do do³u i nabiera prêdko¶ci. To dobry obraz, tylko ¿e w tym przypadku ten dó³ bêdzie naprawdê najwy¿szym punktem, jakiego kiedykolwiek do¶wiadczyli¶cie. Wasze oczekiwania wobec tego wydarzenia s± wielkie. Dajcie nam powiedzieæ teraz, ¿e mo¿e nie macie pojêcia, jak wielkie one bêd±.

Wasze wspomnienia z ¿ycia, o które siê modlili¶cie s± tak daleko w odleg³ej przesz³o¶ci,  tak dobrze pogrzebane, ¿e widaæ tylko s³abe jarzenie. Gdyby¶my powiedzieli Wam, kim jeste¶cie i co jeste¶cie w stanie zrobiæ, wyda³oby siê to wam bajkami. Wasza przesz³o¶æ zosta³a tak starannie ukryta, ¿e kiedy zaczynacie uczyæ siê o niej wielu odmówi uwierzenia w ni±. Technologie, które aktualnie posiadacie przekraczaj± wasze wyobra¿enia, i powiemy, ¿e one nie osi±gaj± tego, co bêdzie wam jeszcze pokazane i dane za darmo. S± tacy w¶ród was, którzy ¶miej± siê g³o¶no, kiedy s³ysz± o naszych obietnicach dotycz±cych zdrowia i d³ugo¶ci ¿ycia, ale mówimy wam, ¿e istnieje wielu lekarzy i naukowców, którzy ju¿ siê nie ¶miej±.

Wiêc zbierajcie siê w waszych grupach, fizycznie lub duchowo, pi±tego dnia waszego pi±tego miesi±ca tego roku, a my przy³±czymy siê do was w koñcu rozpoczynaj±c drogê tego pokazu (objazdowego show). No dobrze, show jest w drodze od bardzo d³ugiego czasu, czy¿ nie jest? Wiêc wypchnijcie go  na pe³ny widok. Tak, zróbmy to. Kiedy zrobimy to, ka¿da ma³a wygrana podniesie was na duchu znacznie wiêcej.

Zrównowa¿cie (wycentrujcie) siebie samych teraz. Uziemiajcie siebie mocno w energii waszej drogiej Gai. Gromad¼cie swoj± energiê. Wyobra¼cie sobie lwa tu¿ przed skokiem. To jest (sytuacja), gdzie jeste¶cie w tej chwili.

Ca³a mi³o¶æ i pokój dla Was w tym dniu, drodzy przyjaciele. Bêdziemy mówiæ jeszcze raz.

2 maja 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #592 : Maj 02, 2012, 20:45:54 »

Implant przestanie wkrótce dzia³aæ i to bêdzie najwiêksze zaskoczenie dla "gromadz±cych energiê" (na przyk³ad w postaci luszu ).
east - nigdy nie przestanie dzialac. Uwierz w to. Raz zaistnienie oznacza wieczna wedrowke, tylko od Ciebie bedzie znaczylo dokad, a wcale to nie musi byc nic nieprzyjemnego.
I tym zajmuje sie ja i moja firma, pa!
U¶miech
Gryf Pomorski! Co jest z TOBA!;)
east
Go¶æ
« Odpowiedz #593 : Maj 02, 2012, 20:57:26 »

Za pó¼no ,Fair Lady , na odgrzewanie starego kotleta Mrugniêcie  Ten¿e siê ju¿ zepsu³  mocno i zaczyna gniæ jak  kosmiczny kompost Mrugniêcie
Ca³a nowa rzeczywisto¶æ JEST ju¿ tutaj. Do nik±d nie trzeba wêdrowaæ.
Co jest z TOBA!;)
Z kim ?
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #594 : Maj 02, 2012, 23:24:53 »

blueray21

Skoro ju¿ obrobili¶my Olimpian i innych przy okazji to trochê innego spojrzenia, podobno "wiêkszy obraz" przedstawi grupa ¶wiadomo¶ci 'Espavo'.

Pozdrowienia z domu

Cud ma miejsce w³a¶nie teraz. Powiedzieli¶my trzy ma³e s³owa, Pozdrowienia z domu. Zajê³o Wam du¿o czasu, aby w pe³ni zintegrowaæ nasz± energiê. Mówimy wam, ¿e ten proces przyspiesza. Wiêksza wizja ludzko¶ci na planecie Ziemi zaczyna siê zmieniaæ na wiele ró¿nych sposobów. Dlatego chcemy przeprowadziæ was przez niektóre ze zmian, które s± przed wami. W tym samym czasie, damy wam równie¿ wiêkszy obraz, dlaczego te zmiany s± dziej± i dlaczego s± one potrzebne w tej chwili. Dajcie nam wyja¶niæ.

Taniec Skoñczonej Istoty w Gêsto¶ci

Wszystko z waszej strony zas³ony nazywamy skoñczonym. Innymi s³owy, istnieje w zakresie polaryzacji i iluzji czasu i przestrzeni. Dlatego wszystko musi mieæ swój pocz±tek, w tym te¿ planeta. Kiedy po raz pierwszy wcielili¶cie siê na Ziemi, nie mieli¶cie fizycznych cia³. Niemniej jednak byli¶cie z ni± od samego pocz±tku jej narodzin. Wielu z was nie mia³o fizycznego cia³a, podobnie jak to, co uwa¿acie za anio³y lub istoty z eterycznych cia³. Potem powo³ali¶cie te bardziej gêste cia³a, poniewa¿ Ziemia ch³odzi³a siê i zwiêksza³a gêsto¶æ w tym czasie. Aby utrzymaæ wasze po³±czenia, zaczêli¶cie tañczyæ w gêsto¶ci i zdobywaæ nowe fizyczne cia³a, które przesz³y wiele ewolucyjnych kroków w krótkim czasie waszego pobytu tutaj. Wasze nauki medyczne obecnie nie my¶l±, ¿e ludzkie (zwierzê) nie ewoluuje. Jednak zapytam: Dlaczego uwa¿acie, ¿e przestali? Przecie¿ on ewoluowa³ od samego pocz±tku na naszej planecie. Przekonacie siê, ¿e te ewolucje nie wydarzaj± siê wiêcej na poziomie fizycznym, poniewa¿ planeta jest skoñczona. Innymi s³owy, by³ taki moment, który  nazywa siê Wielki Wybuch, który zapocz±tkowa³ ten kierunek czasu. i  bêdzie czas w latach 2000 i 2012, na który koniec Ziemi zaplanowano. Zajê³oby oko³o 12 lat, aby ca³kowicie rozmontowaæ t± planetê, jak to by³o w pierwotnym planie.

Zmiany od wibracji przesuniêcia

Bardzo piêkny i naprawdê bardzo prawdziwy przekaz. Dziêki ¿e to robisz dla nas wszystkich.
W du¿ej mierze u³atwia zrozumienie tych wszystkich energetycznych procesów które teraz zachodz± w nas i poza nami.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2012, 23:26:07 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #595 : Maj 03, 2012, 09:47:56 »

east
Za pó¼no ,Fair Lady , na odgrzewanie starego kotleta   Ten¿e siê ju¿ zepsu³  mocno i zaczyna gniæ jak  kosmiczny kompost
Syntetyczne kotlety tak latwo sie nie psuja;)
Ciekawe jest to, ze kotlet wg Ciebie egzystuje, bo skoro sie starzeje i gnije i kompostuje, a Ty nie, bo pozbyles sie wyobrazenia JA (implantu).
Ta rzeczywistosc jest, byla i bedzie. Tak samo jak czas! A wiec kotlet zawsze bedzie swiezy jesli tego bedziesz chcial!
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #596 : Maj 03, 2012, 10:43:36 »

A propos rzeczywisto¶ci.  U¶miech Wczoraj, na otwarcie festiwalu filmów dokumentalnych (Gdañsk DocFilm Festiwal 2012)
dane nam by³o obejrzeæ przepiêkn± medytacjê nad Ziemi±, hinduskiego re¿ysera Ron Fricke, który jest równie¿ go¶ciem festiwalu.
Prezentacja filmu odby³a siê z przecudnym podk³adem muzycznym (przy wy³±czonej ¶cie¿ce d¼wiêkowej filmu) granym
na ¿ywo przez utalentowanych, m³odych polskich muzyków. Wra¿enia niesamowite. Obraz, nieziemska muza i uczucia
oraz rodz±ce siê refleksje… rzeczywisto¶æ poprzez transfser JA… dla ka¿dego inna… (dla easta równie¿ Mrugniêcie )

Cyt: „Z jednej strony jest to 96-minutowy dziennik z podró¿y, z innej medytacja nad nasz± planet±.
Re¿yser Ron Fricke je¼dzi³ z 70 mm kamer± po ca³ym ¶wiecie, by uwieczniaæ obrazy ludzi i natury.
Niektóre z nich s± zwyczajne, jak ruch uliczny na Manhattanie, inne niezwyk³e, jak zaæmienie s³oñca,
jeszcze inne pe³ne rozpaczy  jak widok ¶mieciarzy pe³zaj±cych niczym kraby po wysypisku ¶mieci w Kalkucie.” 

http://documentaryheaven.com/baraka/

lub tu: http://vimeo.com/24218733

Polecam i pozdrawiam.  U¶miech
Zaraz ‘lecê’ na kolejny dzieñ budzenia ludzkich sumieñ.
Filmy s± o tyle wstrz±saj±ce, co transformuj±ce ¶wiadomo¶æ naszych „JA”.  Mrugniêcie
east
Go¶æ
« Odpowiedz #597 : Maj 03, 2012, 17:09:04 »

east
Za pó¼no ,Fair Lady , na odgrzewanie starego kotleta   Ten¿e siê ju¿ zepsu³  mocno i zaczyna gniæ jak  kosmiczny kompost
Syntetyczne kotlety tak latwo sie nie psuja;)
Ciekawe jest to, ze kotlet wg Ciebie egzystuje, bo skoro sie starzeje i gnije i kompostuje, a Ty nie, bo pozbyles sie wyobrazenia JA (implantu).
Ta rzeczywistosc jest, byla i bedzie. Tak samo jak czas! A wiec kotlet zawsze bedzie swiezy jesli tego bedziesz chcial!
aaale¿ sekundê. Zaraz zaraz. Ten wspomniany kotlet kompostuj±cy siê ju¿ to w³a¶nie JA ! Chichot
Rzeczywisto¶æ oczywi¶cie by³a i bêdzie ³±cznie z jakim¶ tam czasem (od¶wie¿aniem ekranu takim czy innym) tylko nie bêdzie tEGO, który to podporz±dkowuje sobie, czyli swoim warto¶ciom czy tam swojemu ogl±dowi.

@Ptaku
Obraz, nieziemska muza i uczucia
oraz rodz±ce siê refleksje… rzeczywisto¶æ poprzez transfser JA…
Film siê zapisuje do obejrzenia oczywi¶cie , a tak na szybko i na teraz tylko informacja, ¿e refleksje do¶wiadczone dzi¶ s± poprzez 35km rajd rowerowy z grup± osób-zapaleñców-rowerowych (taka robocza nazwa bez uto¿samiania Mrugniêcie ) . Bezpo¶rednie do¶wiadczenie w którym uczestniczy Istnienie z ca³ym wysi³kiem fizycznym weñ w³o¿onym odpowiada refleksjami pojawiaj±cymi siê w umy¶le na temat historii miejsc odwiedzonych. To w³a¶nie w ten sposób miejsca mówi± - refleksjami przychodz±cymi do g³owy Chichot (pó¼niej wpadnie  tu przynajmniej jedna fotka z rajdu ).

Oczywi¶cie reflekcje mo¿e wywo³aæ dowolny obraz , nawet filmowy, choæ bez zapachów, odczucia wiatru, s³oñca ,czy deszczu po drodze, a i bez wysi³ku zbytniego. Warto obserwowaæ pojawiaj±ce siê refleksje. One wiêcej mówi± o Tobie, ni¿ o obrazie Mrugniêcie

Poooozdro
edit : obiecanej foty nie bêdzie, ale bêdzie za to filmik (5ty rowerzysta Mrugniêcie )
http://www.youtube.com/watch?v=sCVcjN5BwGg&feature=player_embedded
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2012, 18:28:47 wys³ane przez east » Zapisane
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #598 : Maj 03, 2012, 17:40:01 »

Zaraz ‘lecê’ na kolejny dzieñ budzenia ludzkich sumieñ.

Dobrze, ¿e budz± siê ludzkie sumienia.
A jak siê przebudz± to wtedy zobacz±, ¿e Matka Ziemia umiera i mo¿e poczuj± jej ból ?...!
A jak zobacz±, ¿e umiera i poczuj± jej ból, to co wtedy zrobi± ?
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2012, 17:42:25 wys³ane przez Astre » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #599 : Maj 03, 2012, 20:07:50 »

Astre co zrobi±?? Du¿y u¶miech
Pójd± na grilla i piwko Du¿y u¶miech
Tyle teoretyków z³otoustych mówców U¶miech 2
Mo¿na by rzec uczy³ Marcin marcina Jêzyk
Strony: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: