Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:34:56

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 823958 razy)
0 u¿ytkowników i 12 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #625 : Maj 10, 2012, 19:01:49 »

Taka szar¿a to szaleñcza odwaga ,która nie przywi±zuje uwagi do "mojego ¿ycia". W trakcie wojny nic nie jest pewne, przede wszystkim to, czy za chwilê bêdziesz ¿yæ. Nie wiadomo nawet, czy ¿yjesz, czy tylko trwasz.

Có¿ za znaczenie ma wtedy to, kim jeste¶ ? I czy w ogóle jeste¶ ?

Â¦mieræ dotkniêta, namacalna wrêcz wyzwala od wszelkich uto¼samieñ.
Samurajowie wrêcz przyjmowali ¶mieræ ka¿dego dnia jako pustkê i jednocze¶nie miejsce narodzin Istnienia.
Którêdy przesz³a ¶mieræ nie ma ju¿ nic umieraj±cego, a jednak ... jest ¿ycie Chichot
¦mieræ egotycznego JA odcina te wszystkie pierdo³y nieistotne, których siê w codzienno¶ci ludzie trzymaj± kurczowo. Zarazem subtelne wydarzenia , albo zjawiska ,czy choæ sama przyroda, staj± siê bardziej wyraziste.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #626 : Maj 10, 2012, 20:39:30 »

east.
Kiedy my¶li przemin± odciête poprzez ¶mieræ  i ¿adna my¶l nie bêdzie siê w stanie o cokolwiek zaczepiæ, wówczas zostanie do¶wiadczone BEZOSOBOWE  Istnienie, o którym Kiara napisa³a

Czy mo¿esz w koñcu zmieniaæ moje wypowiedzi na swoje oczekiwania , ja ca³y czas piszê ¿e jeste¶my Energiami osobowo¶ciami.

Kiara.
Mo¿e dla Ciebie jest tak jak piszesz dla mnie jest tak jak ja piszê ale Ty przetwarzasz te informacje na swój styl dopiero pó¼niej oceniasz a nie moja dos³owno¶æ.

ENERGIA -SAMO¦WIADOMO¦Æ , by³a i jest wieczna ( nic nie wiadomo nam o jej pocz±tku ni koñcu) by³a w pra oceanie mi³o¶ci i z niego wy³oni³a siê poprzez-odkrywanie siebie samej w konfrontacji z odczuciami przez siebie zewnêtrzno¶ci i zewnêtrzno¶ci.[/b]

Chyba napisa³am jasno i wyra¼nie? Czy Ciebie a¿ tak nie ma ¿e tego nie zauwa¿asz ju¿? Samo¶wiadomo¶æ to osobowo¶æ indywidualna.

Kiara U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2012, 22:06:51 wys³ane przez Kiara » Zapisane
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #627 : Maj 10, 2012, 21:11:49 »

Cytuj±c Mistrza Krzysztofa Zanussiego: "¯ycie, to jest ¶miertelna choroba przenoszona drog± p³ciow±"  Cool Aktualnie, jedyne co mnie w ¿yciu fascynuje, to owo "przenoszenie". Tylko czy w tym kontek¶cie nie "robiê" aby za wirusa?  Du¿y u¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #628 : Maj 10, 2012, 21:28:17 »

@Kiara
ENERGIA -SAMO¦WIADOMO¦Æ , by³a i jest wieczna ( nic nie wiadomo nam o jej pocz±tku ni koñcu) by³a w pra oceanie mi³o¶ci i z niego wy³oni³a siê poprzez-odkrywanie siebie samej w konfrontacji z odczuciami przez siebie zewnêtrzno¶ci i zewnêtrzno¶ci.

Chyba napisa³am jasno i wyra¼nie? Czy Ciebie a¿ tak nie ma ¿e tego nie zauwa¿asz ju¿? Samo¶wiadomo¶æ to osobowo¶æ indywidualna.

W cytacie
Energia-Samo¶wiadomo¶æ jest wieczna
nie ma ani s³owa o tym ¿e "Samo¶wiadomo¶æ" to osobowo¶æ, a tym bardziej ¿e indywidualna Mrugniêcie
 Nie napisa³a¶ ani jasno, ani wyra¼nie.
Niestety teraz jeste¶ a¿ tak radosna, ¿eby przyw³aszczyæ SOBIE Energiê-Samo¶wiadom±
Samo¶wiadomo¶æ to osobowo¶æ indywidualna.
Daleko zabrnê³a¶ w tym samouwielbieniu JA. Mrugniêcie

¦wiadomo¶ci siê nie posiada . To w niej siê zawierasz , kimkolwiek jeste¶ . I to zaledwie maleñk± cz±stk±, aby nie powiedzieæ, ze iluzj±.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #629 : Maj 10, 2012, 22:09:05 »

east.

¦wiadomo¶ci siê nie posiada . To w niej siê zawierasz , kimkolwiek jeste¶ . I to zaledwie maleñk± cz±stk±, aby nie powiedzieæ, ze iluzj±.
I niech dla Ciebie tak pozostanie.dla mnie jest inaczej.

Kiara U¶miech U¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #630 : Maj 11, 2012, 06:56:47 »

Przepraszam najmocniej bo nie chcê siê wtr±caæ w tarcia Cool
Tak mi siê jednak wydaje, ¿e ca³o fizyczne, z którym np ja powoli przestajê siê uto¿samiaæ jest w³a¶nie przejawem ¶wiadomo¶ci.
£adnie tu kto¶ (przepraszam za lenistwo) napisa³, ¿e dusza bez cia³a fizycznego jest nie kompletna.
Mo¿e ¦wiadomo¶æ bez duszy, cia³a fizycznego i worka wniosków z do¶wiadczeñ te¿ jest niekompletna.
Moim skromnym zdaniem jeste¶my te¿ ¦wiadomo¶ci± i sami przejawiamy siê na tym zgêszczonym planie materii przez nasze cia³o fizyczne, czyli jeste¶my kowalem w³asnego losu. Z³y
Czyta³em kiedy¶ wspania³y post ,,Wszystko jest kul±" (szkoda, ¿e go nie zapisa³em)
Fajnie tam by³o pokazane podobieñstwo najmniejszej cz±steczki do najwiêkszej.
Mikro ró¿ni³o siê od Makro tylko wielko¶ci± zbudowane by³o tak samo funkcjonowa³o tak samo.....  U¶miech
W ¶nie, który pozwoli³em sobie tu zamie¶ciæ moja przestrzeñ przenika³a siê z przestrzeni± kobiety.
Do tego stopnia, ze ja by³em ni± ona mn±.
My¶leli¶my w inny sposób, mieli¶my inne wibracje, inn± paletê barw, ale fina³ by³ taki, ¿e pasowa³o to do siebie jak w puzzlach U¶miech
Suma summarum skoñczy³o siê to wspania³± syntez± Mrugniêcie
Oczywi¶cie mo¿na inaczej, mo¿na siê ¶cieraæ walczyæ Z politowaniem
Moim skromnym zdaniem wtedy troszkê trudniej o syntezê wiêc chyba wszyscy trac± Jêzyk
Chyba, ¿e... ,,Kto siê lubi ten siê czubi" Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2012, 07:00:05 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #631 : Maj 11, 2012, 07:59:39 »

Fajnie tam by³o pokazane podobieñstwo najmniejszej cz±steczki do najwiêkszej.

dok³adnie, fraktalny "reality show" Mrugniêcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #632 : Maj 11, 2012, 10:01:54 »

Pos³uchajcie bynajmniej mi wcale nie chodzi o to co kto¶ my¶li i jak interpretuje swój ¶wiat , to jego sprawa. Ale nie jest w³a¶ciwe gdy wyjmuje siê fragmenty z cudzych tekstów i swoimi interpretacjami zmienia je  ca³kowicie, odwraca sens twierdz±c i¿ ja tak napisa³am, s± to moje twierdzenia.
Nastêpnie na tej podstawie buduje swoje twierdzenia  popieraj±c nieprawdziwymi moimi.
Takie rzeczy s± nieuczciwe jak dla mnie.

¦wiadomo¶æ jest poza cia³em materialnym , ale w trakcie wcielenia jej wiedzê wyra¿amy poprzez nasze mo¿liwo¶ci komunikacji. Jednak dziêki ¶wiadomo¶ci lub inaczej osobistej ¶wiadomo¶ci czyli samo¶wiadomo¶ci mo¿emy odbywaæ mentalne  wycieczki poza cia³em  ( przyk³ad Przebi¶niega) jak równie¿ drugi przyk³ad , ¶mieræ kliniczna gdy cia³o fizyczne prawie wcale nie funkcjonuje. A my ¶wiadomie istniejemy dokonujemy ro¿nych rzeczy , mamy odczucia i ¶wiadomie analizujemy zdarzenia oraz podejmujemy decyzje. wszystko to dzieje siê równocze¶nie na dwóch planach fizycznym ( bo mamy cia³o ) i energetycznym ( bo w wyprawie cia³o fizyczne nie bierze udzia³u) i s± to fakty. tak wiêc chocia¿ umys³ i ¶wiadomo¶æ wspó³pracuj± ze sob± w fizycznym ¶wiecie to w duchowym istniejemy bez fizycznych argumentów.

Umys³ zwi±zany jest z cia³em materialnym z fizyczno¶ci± z do¶wiadczeniami fizycznymi to on odbiera bod¼ce , prowadzi odbiór przez siec nerwow± od receptorów odbioru do mózgu.  Z mózgiem , umys³em nie powinni¶my siê identyfikowaæ bo nim nie jeste¶my , jeste¶my Energiom samo ¶wiadomo¶ciow±  dziêki której on mo¿e funkcjonowaæ.

Jednak czy kto¶ zgodzi siê z moimi twierdzeniami czy nie jest mi obojêtne nie mam zamiaru toczyæ ¿adnych walk o moje priorytety my¶lowe. Ale nie jest uczciwe  zmieniaæ co na napisa³am i niby moim zmienionym tekstem popieraæ swoje odmienne twierdzenia. Bo moje s± zupe³nie inne nawet nie zbli¿one.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2012, 10:08:48 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #633 : Maj 11, 2012, 12:26:05 »

Przebi¶nieg , je¶li chodzi o Syntezê to polecam obejrzeæ kilka odcinków serialu pt Touch

Sezon1 Epizod 8 [Lektor PL]
http://odsiebie.pl/uddj10u0hizj/Touch.S01E08.PL.480p.WEB-DL.XviD-TVM4iN.avi.mp4.html#

Sezon1 Epizod 7 [Lektor PL]
http://odsiebie.pl/0vz6127rtq4l/Touch.S01E07.PL.480p.WEB-DL.XviD-TVM4iN.avi.mp4.html

Sezon1 Epizod 6 [Lektor PL]
http://odsiebie.pl/nqbrvjgczj1s/rbs-Touch.2012.S01E06.PL.480p.WEB-DL.xcms.mkv.mp4.html

Z filmu p³ynie wiele interesuj±cych wniosków ,które mo¿na by zamkn±æ twierdzeniem, ¿e ludzko¶æ jako ca³o¶æ to inteligentny organizm. My¶li pojawiaj±ce siê w g³owie to rodzaj energii informacyjnej. Informacja jest dostarczana do poszczególnych "komórek" - ludzi - tego organizmu, co w efekcie daje zsynchronizowany efekt synergii. Na przyk³ad globalny rozwój. Co¶ tak nieogarniêtego przez poszczególne JA (którym siê wydaje, ¿e s± pêpkiem ¶wiata ) ,¿e a¿ nieu¶wiadomionego. Poszczególna jednostka i ludzko¶æ jako ca³o¶æ to ¶ci¶le po³±czona - za pomoc± my¶li - konstrukcja.

W komentarzu do tego filmu TOUCH pewien kolega na innym forum zauwa¿y³, ¿e

informacja i jej ¶wiadomo¶æ przejawia siê w sposób falowy na wszystkich poziomach w ten sam sposób, tylko w ró¿nej skali i stopniu z³o¿ono¶ci (w ró¿nych "oktawach wibracji"). Nie jest jednak zlokalizowana, lecz rozproszona. Zawsze by³a. To, ¿e czasami siê gdzie¶ koncentruje bardziej, tworz±c atom, cz±steczkê, komórkê, czy ca³y organizm lub planetê, nie oznacza, ¿e musi tak pozostaæ, albo ¿e dekompozycja tej struktury zniszczy ¶wiadomo¶æ. O nie ;-) Ona po prostu rozproszy siê ponownie i poszuka innej drogi.
Czas porzuciæ egocentryzm JA na rzecz ¶wiadomo¶ci skoordynowanego dzia³ania . W tym dzia³aniu nie trzeba pe³niæ jakich¶ super wa¿nych ról kosmicznych. Wystarczy okazywaæ wspó³czucie i pos³ugiwaæ siê prostymi "proszê, dziêkujê, przepraszam , wybacz " plus ludzkie, sympatyczne gesty.

@Kiaro
interpretacjami zmienia je  ca³kowicie, odwraca sens twierdz±c i¿ ja tak napisa³am, s± to moje twierdzenia.
Nastêpnie na tej podstawie buduje swoje twierdzenia  popieraj±c nieprawdziwymi moimi.
Takie rzeczy s± nieuczciwe jak dla mnie.
Popatrz na "swoje" teksty z szerszej perspektywy. One nie nios± tylko takich tre¶ci, które TY chcesz przekazaæ. Bywa ¿e s± ca³kiem inaczej odbierane i co innego zasilaj± ni¿ TY tego pragniesz. Chcesz tego czy nie, ale jeste¶ elementem ca³o¶ci.
Tak jest ze wszystkim . Nie masz nad tym kontroli. Nikt nie ma.
Co jest nieuczciwe ? To , ze informacja kr±¿y i siê rozbudowuje ? Tak ca³a Natura funkcjonuje. Informacje nie s± czyje¶ w ekosystemie. Wspó³dziel±c siê nimi , upubliczniaj±c je budujesz t± Ca³o¶æ.
@Kiaro
Ale nie jest uczciwe  zmieniaæ co na napisa³am i niby moim zmienionym tekstem popieraæ swoje odmienne twierdzenia. Bo moje s± zupe³nie inne nawet nie zbli¿one.
Chêæ posiadania na w³asno¶æ jakiej¶ odrêbno¶ci JA niczego tu nie zmienia w obrazie Ca³o¶ci Mrugniêcie
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #634 : Maj 11, 2012, 13:22:02 »

Wiele przekazów zapowiada³o intensywne bombardowanie ziemi energi± w tym czasie.
Jeszcze jeden,  to fragment z channelingów energii Adamusa - Saint Germain z krêgu Shaumbry .
Cytujê przet³umaczony fragment.

Fragment 9 shoudu z serii e2012 – „Przejrzysto¶æ przynosi rezultaty”

5 maja 2012

(…)

Nadchodz±ce energie

Adamus:

Energie s± teraz bardzo intensywne. Czujecie je wszêdzie.
A ja do tego dorzucê jeszcze swoj± ma³± bombê.
Tak, energie s± bardzo intensywne, przecie¿ mamy rok 2012 – to oczywiste.
Dodatkowo, pocz±wszy od 10 maja pojawi siê ca³kiem nowa fala energii i potrwa to oko³o tygodnia.
Bêd± to niezwykle intensywne energie.
Wiem, ¿e przechodzili¶cie przez sp³ywy energii ju¿ wcze¶niej.
I teraz przez oko³o tydzieñ znów bêdziecie przechodziæ przez bardzo intensywne energie.
Interesuj±ce jest to, ¿e nie bêd± to ani fale s³oneczne ani fale elektromagnetyczne.
Trzeba wprost powiedzieæ, ¿e bêdzie to miêdzy wymiarowe bombardowanie energetyczne, które dotrze do naszej planety.

A gdy ju¿ te energie do nas dotr±, wnikaæ bêd± g³êboko w Ziemiê i spowoduj±, ¿e z Ziemi co¶ zostanie uwolnione.
Stare Energie.
Stara, zablokowana historia (czê¶æ publiczno¶ci pomrukuje…).

Wyobra¼cie wiêc sobie ten przeogro-…Och, nie ma siê czego obawiaæ ! ( Adamus chichocze). Wystarczy byæ tego ¶wiadomym.
Wyobra¼cie wiêc sobie nadej¶cie intensywnych energii, które zderz± siê z energiami uwiêzionymi w Ziemi.

Wyobra¼cie sobie, co siê wydarzy. (Kto¶ z widowni mówi” "trzêsienia ziemi", kto¶ inny mówi: "zmiany ziemskie")
Hmm.
Niekonie-... byæ mo¿e, byæ mo¿e.

Intensywno¶æ energii zaczniemy odczuwaæ w swoim ciele fizycznym za oko³o tydzieñ ( od czasu emisji shoudu 5 maja – przyp. T³um.).

Co wiêc zamierzacie zrobiæ? (Publiczno¶æ mówi: "Oddychaæ")

MARTY: Nie leæ skakaæ ze spadochronem.

ADAMUS: Tak, nie skaczcie ze spadochronem ! (Chichocze)
Dobra.
Dobra.
Racja Mofo jest dzisiaj ponad wszystko. Tak.
Albo ... albo mo¿e ... (kto¶ mówi: "pij") jednak i¶æ i skoczyæ ze spadochronem. (Adamus chichocze, s³ychaæ ¶miech publiczno¶ci)
Mówi±, ¿eby piæ, tak.
Byæ mo¿e jest to czas, by wyj¶æ z jakiejkolwiek ukrycia.
Byæ mo¿e jest to czas, by skoczyæ ze spadochronem lub wymy¶liæ do zrobienia co¶ równie szalonego.

Teraz naprawdê poczujecie to w swoim ciele.
Bêdziecie czuæ to wszystko wokó³ siebie.
Inni ludzie mog± to poczuæ lub nie.
Ziemia poczuje i to mo¿e byæ przyczyn± trzêsieñ ziemi lub erupcji wulkanów.
Choæ niekoniecznie.

Niekoniecznie, ale bêdzie to mo¿liwe podczas zmasowanego nap³ywu energii.

To bêdzie bardzo interesuj±ce, gdy spotkamy siê na kolejnym shoudzie i bêdziemy ju¿ po do¶wiadczeniach skutków dzia³ania tych energii.

Jest w tym tak¿e metafora czy te¿ pewna analogia.
Jak te energie nadejd± i uderz± w Ziemiê, to tak¿e dotkn± naszych cia³ fizycznych.

A jak jest z waszymi cia³ami fizycznymi w³a¶nie teraz ? (Publiczno¶æ trochê burczy).

Hmmm. Hmmmm. S± trochê chore, mo¿e obola³e. Trochê zdezorientowane.
Wiêc co zrobiæ?
Oddychajcie.
Uziemcie siê.
Kochajcie swoje cia³o, nakarmcie je (kto¶ mówi: "yay!") Yay.
Nakarmcie ponownie swoje cia³o.
To nie czas, aby nadu¿ywaæ swojego cia³a.
To nie czas, aby my¶leæ o zrzucaniu nadwagi poprzez g³odówkê.
Trzeba je¶æ.
Jedzcie obficie. Tak. (Adamus chichocze)

Tak wiêc, drodzy przyjaciele, g³owy do góry - intensywnie.
To wszystko jest rozwojem planety i jej ewolucj±.

A wiêc, gdy czasem mówimy, ¿e wielkie energie przychodz± i ludzie id±c wo³aj± - "Och! Ukryjmy siê pod ziemiê! Uciekajmy! "

To wiedzcie, ¿e cokolwiek siê zdarzy musicie zrozumieæ, ¿e te energie s± piêkne i przyby³y z konkretnego powodu.

To, co siê teraz wam przydarza nie jest arbitralne.
To nie jest tylko wydarzenie.
To nie z powodu – „ ¿e co¶ siê mówi”
Co¶ siê dzieje…

DAVID: Gówno siê dzieje.

ADAMUS: Widzicie kto to powiedzia³ ? Nie ja.

SART: To czê¶æ tego gówna.

ADAMUS: Tak, tak ! To czê¶æ Waszego wzniesienia, Wasze o¶wiecenie.

We¼my wiêc g³êboki oddech z tym.

A wiêc witajcie w tych energiach !
10 maja.
10 maja zaczn± do nas docieraæ.
Wielkie energie.
Wspieraj±ce.
Dla Was !

(…)

T³um: W³odek

Link:
http://www.shaumbra.pl/fragment_9_shoudu_z_serii_e2012.htm

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #635 : Maj 11, 2012, 16:49:22 »

Esencja przekazu hehehe :
DAVID: Gówno siê dzieje.

ADAMUS: Widzicie kto to powiedzia³ ? Nie ja.

SART: To czê¶æ tego gówna.

Shit happens Mrugniêcie .. raz choæ zosta³o wyartyku³owane konkretnie  o co chodzi Chichot
 Du¿y u¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #636 : Maj 11, 2012, 17:19:38 »

Ano szyd³o z worka zawsze wyjdzie Du¿y u¶miech
Tak jak brudy po praniu Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
Ciekawi mnie te¿ czy oni tak na trze¼wo. Cool
Czy mo¿e pó¼niej pij± w nadmiarze by  zapiæ ¿al ze straconej szansy Jêzyk
Choæ mo¿e na resztkach energii nie maja si³y na balangi  Du¿y u¶miech
Wiêc mo¿e rozmawiaj± z sedesem wprzódy go obj±wszy Du¿y u¶miech
Có¿ strach ch³opakom w oczy zagl±da, po¿ywienie siê koñczy choæ nazywaj± tych co ich s³uchaj± ,,s³odkimi" Jêzyk
Chyba tez pójdê na piwko Du¿y u¶miech
Jak to mówi szacowna ptak
pa Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2012, 17:20:41 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #637 : Maj 11, 2012, 19:19:21 »

Wyja¶nienia do wcze¶niej poruszanego tematu Archontów z tego samego ¼ród³a. Ciekawy jest fragment dotycz±cy karmy.

Wyja¶nienie o Archontach

Przez Cobra, portal 2012 - 10 maja 2012

http://2012portal.blogspot.ca/

Jest to kontynuacja Intela o Archontach w celu wyja¶nienia pewnych niejasno¶ci.

Wszystkie fizyczne i niefizyczne Reptilianie, Drakoni, Archontowie i wszystkie inne ciemne podmioty zosta³y ju¿ ca³kowicie usuniête z ca³ego wszech¶wiata, galaktyki i naszego uk³adu s³onecznego, za wyj±tkiem niewielkiej warstwy powierzchniowej Ziemi.

Wszystkie gady i inne ciemne si³y s± ju¿ ca³kowicie usuniête ze wszystkich podziemnych baz wojskowych. Te bazy s± teraz puste, a ich wej¶cia zamkniête.

Teraz mo¿na tylko znale¼æ jakie¶ ciemne si³y w dwóch miejscach:

Pierwszym miejscem jest p³aszczyzna eteryczna i ni¿sza astralna (4 ty wymiar) w cienkiej warstwie wokó³ profilu powierzchni Ziemi, rozszerzonym co najwy¿ej o 8,6 mil w obu kierunkach. Zdecydowana wiêkszo¶æ tych nieinkarnowanych ciemnych podmiotów  znajduje siê w bezpo¶redniej warstwie powierzchniowej, która nie siêga dalej ni¿ 60 stóp w obu kierunkach (w górê i w dó³ od powierzchni). Wiêkszo¶æ z tych podmiotów koncentruje siê na gêsto zaludnionych obszarach, istnieje bardzo niewiele podmiotów w miejscach, gdzie dziewiczy charakter jest zachowany. Te ciemne podmioty sk³adaj± siê z ma³ej grupy Archontów, wiêkszej grupy Drakonów, nawet jeszcze wiêkszej grupy Gadów i ogromnej liczby amebo podobnych elementarnych istot. Jest wojna tocz±ca siê teraz na eterycznym i dolnym astralnym poziomie, podczas której ciemne podmioty usuwane s± przez niefizycznych wojowników ¶wiat³a. Ta eteryczna i astralna operacja wyzwolenia jest znana pod kryptonimem Pandora.

Drugie i ostatnie miejsce, gdzie mo¿na znale¼æ jakie¶ ciemne si³y to fizyczne p³aszczyzny na powierzchni Ziemi. Ciemne si³y sk³adaj± siê z kilkudziesiêciu Archontów (znajduj±cych siê g³ównie w krêgach jezuickich), kilkuset Drakonów (znajduj±cych siê w¶ród kartelu bankowego Illuminati) oraz kilka tysiêcy Gadów (znajduj±cych siê w prywatnych armiach najemników takich jak KBR i Akademii - by³ego Blackwater). Te istoty, bêd± usuwane w nadchodz±cych aresztowaniach masowych.

Wiêc jest jeszcze wojna toczona, ale jeste¶my blisko zwyciêstwa i planeta bêdzie wyzwolona.

Fakt, ¿e Archontowie przybyli z Galaktyki Andromedy tysi±ce, a w niektórych przypadkach nawet miliony lat temu, nie znaczy, ¿e wszyscy, którzy pochodz± z Andromedy s± po ciemnej stronie. W rzeczywisto¶ci Galaktyka Andromedy jest znana z niektórych bardzo jasnych bohaterów si³ ¶wiat³a.

Lider Archontów na p³aszczy¼nie fizycznej zosta³ aresztowany 5 maja przez si³y oporu i wziêty poza planetê. On przeszed³ na stronê ¦wiat³a i jest teraz  z wolnej woli chêtnie pomagaj±cym w planetarnym procesie wyzwolenia.

Panowie Karmy nie maj± nic wspólnego z Wniebowst±pionymi Mistrzami. Ca³e nauczanie o karmie jest dezinformacyjn± prób± programowania przez agentów ciemnych  si³, którzy przeniknêli do szkó³ tajemnic w Indiach tysi±ce lat temu. Celem tej nauki by³o wzmocnienie mechanizmów kontrolnych systemu kastowego w staro¿ytnych Indiach. Panowie Karmy s± istoty na planie astralnym, którzy w du¿ym stopniu dyktowali ¶cie¿kê wcielenia tych, którzy zamierzali siê reinkarnowaæ.

<a href="http://cdn.the2012scenario.com/wp-content/uploads/2012/05/CobraMasters-300x287.jpg" target="_blank">http://cdn.the2012scenario.com/wp-content/uploads/2012/05/CobraMasters-300x287.jpg</a>

Karma nigdy nie by³a czê¶ci±  nauk  Wniebowst±pionych Mistrzów. Wniebowst±pieni Mistrzowie nauczali o mi³o¶ci, przebaczeniu i wyzwoleniu. Nie ma ju¿ teraz bezpo¶rednich nauk Mistrzów Wniebowst±pionych na Ziemi. Wszystkie nauki ¶wiat³a dostêpne na Ziemi pochodz± od ich uczniów i wszystkie te nauki s± dostosowane do pewnego stopnia.

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #638 : Maj 12, 2012, 08:03:51 »

OK
Dobrze wiedzieæ, ze ,,wierchuszka" poleg³a.
 Du¿y u¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #639 : Maj 12, 2012, 08:42:31 »

Ale to nie jest prawda wcale jest to staranie siê u¶pienia-naszej czujno¶ci oraz  kolejny podstêp wy³udzenia naszego zaufania dla tych którzy s± i chc± siê jawiæ jako zbawcy , i dobroczyñcy.

Znamy , znamy ... wcale nie ufamy nic a nic, zmiana kostiumów nie pomo¿e , to naiwne dzia³anie w momencie braku ju¿ innych argumentów.
Oni ca³y czas walcz± maj±c nadzieje i¿ jeszcze co¶ im siê uda, a nie uda , bo nie mo¿na ju¿ "krêciæ lodów" gdy temperatura - wibracja przestrzeni przekroczy³a kilkadziesi±t razy temperaturê - wibracjê powstawania lodów.

Ta bajka pomimo ewidentnego koñca i zamkniêcia ksi±¿eczki le¿y jeszcze na stole, a pewne grupy nie chc± siê pogodziæ z jej koñcem i ci±gle jeszcze usi³uj± przez swoje stare metody typu , np. 4.55 dopisaæ jaki¶ epilog zmieniaj±cy ca³okszta³t przysz³o¶ci.
Nic z tego mili moi g³ównym re¿yserem jest Stwórca Wszechrzeczy, a nie lokalny Bóg wymiaru. Mo¿ecie sobie pogrywaæ swoje role i marudziæ na tej scenie ¿ycia ale czas "Zgaszenia ¦wiat³a" jest nieodwo³any w wyznaczonym momencie.Basta!

Kiara U¶miech U¶miech

=======================================

Do przemy¶lenia i zastanowienia siê dla wszystkich zarówno dla tych którzy s± i tych , których nie ma...
Ka¿da informacja jest cenna bo wzbogaca nasze my¶lenie i do¶wiadczanie siebie przez inny ogl±d rzeczywisto¶ci, a to daje wiêksz± i piêkniejsz± barwê naszego istnienia.

Kiara U¶miech U¶miech

11.05.2012 4% i 96%. ASANA MAHATARI (Saint Germain)

NOAH - SARA - MAHATARI - Saint Germain

Ukochane Dzieci Stwórcy,
Ukochany Jahn,

to Ja Jestem, ASANA MAHATARI,
Mistrz Czasu, Mistrz Pokonania Przestrzeni i Czasu,
bo zaprawdê, w tym jestem bardzo wyæwiczony.

W tej Instrukcji tkwi Wezwanie
do uczynienia tego samego co Ja i nauczê Was tego
a¿ sami bêdziecie mogli zmieniaæ Poziomy ¯ycia,
a¿ bêdziecie sami obecni w Multiversach* (Wielo¶wiatach),
a¿ bêdziecie – ¶wiadomie – o tym posiadaæ Wiedzê.

//*Wielo¶wiat (multiwersum, multi¶wiat, metawszech¶wiat, super-wszech¶wiat,
multiwszech¶wiat, ultrawszech¶wiat) – zbiór wszelkich mo¿liwych wszech¶wiatów,
zawieraj±cy w sobie wszystko inne (w tym wszystkie mo¿liwe, potencjalne
– niezale¿nie od rozwa¿anych czasoprzestrzeni lub wymiarów, w których siê
znajduj±– wszech¶wiaty; w tym tak¿e tak zwane wszech¶wiaty równoleg³e).
Powy¿sz± definicjê Multiversum znale¼li¶my w Wikipedii. Z & D//

Wszystkie ¯ycia s± ¦wiat³em i to ¦wiat³o posiada Struktury
które s± widoczne i niewidoczne. Kiedy wchodzimy w cielesno¶æ,
decydujemy siê na okre¶lone Zagêszczenie tych Struktur.
Nasz Wieczny Duch manifestuje Cia³o, Wehiku³ („Pojazd”)
który mu s³u¿y tak d³ugo jak korzysta on z danego Poziomu Tworzenia.
To „Zagêszczenie ¦wiat³a” koñczy siê, rozp³ywa siê,
je¶li opuszczamy Poziom na którym by³o ono potrzebne.
My nazywamy to ¦mierci±, umieraniem – niewarte jest
to s³ów – a mimo wszystko robi siê z tego „du¿± sprawê”.

Dlaczego?

Poniewa¿ Ludzie maj± niewiele o tym pojêcia
czym s± i co siê dzieje gdy powracamy i porzucamy
nasze molekularne zagêszczenie.

To nie ludzkie Cia³o go¶ci Ducha, Duszê lub Nad-¦wiadomo¶æ,
lecz to Duch, wieczny niespokrewniony Duch którym jeste¶my
go¶ci Cia³o. I kiedy on zadecyduje aby rozpu¶ciæ Cia³o,
nie dzieje siê nic oprócz tego ¿e ludzkie Postrzeganie
które by³o mo¿liwe dziêki ludzkiemu uciele¶nieniu – ulatnia siê (*rozwiewa).

Jednak ka¿de do¶wiadczenie – niezale¿nie od Poziomu
jest ZAPISYWANE w Uniwersalnej Pamiêci danej Istoty
i jest zawsze OSI¡GALNE je¿eli jest tylko potrzebne.
Ka¿da Istota jest wyposa¿ona w chronologiczny,
indywidualny Akasz (Akasha), Kronikê w której zapisane
jest wszystko, jest zanotowane i zachowane.

To dalej oznacza ¿e ka¿dy Cz³owiek ju¿ z Natury
jest MULTIWYMIAROWY(Wielowymiarowy),
bo jego Duch jest Wszechobecny na wielu Poziomach Bytu,
ale ludzka ¦wiadomo¶æ nie ma o tym Wiedzy.

I tak Cz³owiek który nie ma po³±czenia ze swoim Duchem
jest zaprawdê samotny i wyrzucony na brzeg na ustronnej
Planecie tego ¦wiata – izolowany i odleg³y od wysokiej ¦wiadomo¶ci.

To jest czê¶æ tej Gry, wiêcej nawet, TO JEST TA GRA!

Powróæmy jednak z powrotem do Przestrzeni, do Czasu.

Im wiêcej prze¿ywacie Przestrzeñ i Czas jako Rzeczywisto¶æ,
tym bardziej prze¿ywacie ich Granice i ostatecznie Wasze
Granice.

To oznacza ¿e im bardziej siê rozszerzacie sami w sobie
(*w swoim wnêtrzu), im bardziej pokonujecie swoje bycie
Cz³owiekiem, tym bardziej mo¿ecie rozszerzyæ siê
PONAD Czas i Przestrzeñ.

Wszystko jest kwesti± Waszej ¦wiadomo¶ci: jak na³o¿ycie
Wasz± duchow± Wiedzê na ludzki Byt, poprzez co bêdzie
zmienione Wasze Postrzeganie ¯ycia na Ziemi.

Duch danej Istoty jest „Central±”
i ta Centrala buduje swoje Oddzia³y, tworzy nastêpne
Placówki i Centra z tego wynikaj±ce.
Tak jak Firma która ma Oddzia³y na ca³ym ¦wiecie,
jednak której Centrala znajduje siê w jednym miejscu
z którego prowadzone i kierowane jest wszystko.
I wiele z tych Oddzia³ów nie widzia³o Centrali i prawie
w to wierz± ¿e one dzia³aj± ca³kiem same
- czuj± siê opuszczone i bez Ochrony.

Ludzka Ekspresja jest Oddzia³em stworzonym przez
Waszego Ducha i jest tak bardzo oddalona od Centrum
¿e chêtnie przyjmujecie ¿e istnieje TYLKO TEN jeden Oddzia³
który jeste¶cie w stanie Postrzec Wasz± ludzk± ¦wiadomo¶ci±.
Jaka¿ to pomy³ka!

I teraz dochodzi do tego ¿e zauwa¿acie, ¿e to co
dotychczas dochodzi³o do ¦wiadomo¶ci za po¶rednictwem
Waszego Postrzegania ¿e to jest zaledwie znikoma czê¶æ
pewnej Ca³o¶ci.

Teraz zaczynacie pojmowaæ ¿e Wasze Cia³o
jest manifestacj± Ducha a nie ¿e manifestujecie
tego Ducha poprzez Cia³o.

Teraz chodzi o Punkt Zwrotny, o Przeciwieñstwo
które Podniesie wszystko z cum i „postawi na g³owie”:

Ludzki Duch pobiera ca³± Wiedzê z nadrzêdnego Bytu swojej Istoty,
z Wy¿szego Ja, z boskiego Pochodzenia, bo zosta³ z niego stworzony
i ludzka ¦wiadomo¶æ nie jest wcale t± która rodzi t± Wiedzê
i tworzy Poznanie – jak to siê dotychczas przyjmowa³o.

Ludzka ¦wiadomo¶æ jest zdefiniowana przez ograniczenia.
Boska ¦wiadomo¶æ, ta przestrzeñ, w której le¿y ludzka ¦wiadomo¶æ
- jest nieograniczona.

I dziêki temu mo¿ecie wkroczyæ w wiele ¦wiatów
które dotychczas by³y dla Was zamkniête i do tego
potrzebujecie tylko zmieniæ Wasz fokus (*centrum uwagi)
i potrzebujecie zintegrowaæ w sobie fakt ¿e jeste¶cie
przede wszystkim Duchem a nie zagêszczonym Cia³em.

Wtedy jest wszystko proste.
¦mieræ nie istnieje, jak czêsto by³o Wam to przedstawiane,
to jest rozpuszczenie siê danego „Zagêszczenia”, Manifestacji ¦wiat³a.

Teraz zbli¿amy siê do takiego Postrzegania
albowiem wtedy gdy ludzie „wyrosn±” z ludzkiego Postrzegania
i pokonaj± cielesne granice, wtedy zaczyna siê prawdziwa
Przygoda która jest w tym opisana – prze¿ywanie siebie
samego jako nieprzemijaj±cej Czê¶ci Tworzenia w Bezkresie Tworzenia.

POZA PRZESTRZENI¡ I CZASEM – TAM JEST RZECZYWISTO¦Æ.

Do tego to zmierza wielkimi krokami,

albowiem Stwórca nie ukrywa siê ju¿ wiêcej przed Wami
i pozostaje tylko tam nie rozpoznany, gdzie Cz³owiek
sam jeszcze nie chce siê rozpoznaæ.

My podró¿ujemy przez Poziomy Bytu,
je¶li rozpoznamy jakie Pochodzenie zrodzi³o nas na tym
¦wiecie, je¶li po³±czymy siê z naszym Duchem
to dotrze do nas na Drogê to, co dotychczas by³o niemo¿liwe.

Czêsto siê mówi: „Prawdziwe Przygody s± w g³owie„,
lecz to jest wiêcej nawet ni¿ to, albowiem ja Wam mówiê:

Prawdziwe Przygody rodzi Wasz Duch, jeszcze zanim
jej od³amki docieraj± do ludzkiego Umys³u.

I na zakoñczenie tego Przes³ania wiedzcie ¿e Aspekt Ludzki,
Ekspresja Ludzka – ¦wiadomo¶æ Ludzka w Ciele i poza Cia³em
TO ZALEDWIE 4% CA£EJ WASZEJ ISTOTY!

I te 4% jest w stanie dokonaæ Niewyobra¿alnego.
Jednak Przebudzony Cz³owiek siêga po Ca³o¶æ,
po to, czym JEST, co go czyni i poprzez co przyszed³
w t± postaæ – istot± O¶wieconego Ludzkiego Ducha
jest wiedzieæ gdzie jest pozosta³ych 96%
i z nimi permanentnie (ca³y czas) komunikowaæ.

Misterium zosta³o teraz odkryte, Dusza ¿yje w Duchu,
Cz³owiek jest ¿ywy w Duchu a sam Stwórca
NIE MIESZKA W TOBIE
LECZ TO TY JESTE¦ W NIM – NA WIECZNO¦Æ!

Tu opisane jest Prawo Natury,
Prawo Boskiej Natury ka¿dego Cz³owieka.

Nigdy nie by³o inaczej, nigdy nie jest inaczej,
tylko zrozumienie tego by³o ograniczone i tworzy³o
nieporozumienie za nieporozumieniem, zamêt i irytacjê.

To przeminê³o, Ukochani,
bowiem Ja Jestem Mistrzem Czasu i Mistrzem Przestrzeni
i jednocze¶nie Mistrzem Pokonania Czasu i Przestrzeni

I je¶li postawicie swoje bycie Cz³owiekiem w tym ¦wietle,
to jeste¶cie zaprawdê WOLNI.

My Ludzie jeste¶my w Stwórcy, jeste¶my otoczeni Stwórc±,
inaczej nie jest to mo¿liwe. Nawet najbardziej wytrwa³e sprzeciwianie siê
tej Prawdzie nie znaczy NIC.
Albowiem Prawa Tworzenia nie kieruj± siê Postrzeganiem
Indywiduum zes³anego do Tworzenia.

Nowy krok w Ewolucji Cz³owieka,
co by³o pierwsze kura, czy jajko?

To by³ Duch, który najpierw stworzy³ to pytanie!
jak bardzo Was kocham, Wy Ludzie,
którzy jeste¶cie mi tak bliscy, bezgranicznie bliscy,
bo Ja Jestem tym, który na Mo¶cie tego ¦wiata
wypuszcza ¦wiat w Nowy Poziom.

I jeszcze zanim zostanie to ukoñczone
wielu rozpozna do jakiego ¦wiata zaprawdê nale¿±
i czyj ¦wiat jest czê¶ci± CA£O¦CI.

Z Wami wiecznie po³±czony w Mi³o¶ci
która jest Wieczna,

ASANA MAHATARI
(Saint Germain)

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/05/12/11-05-2012-4-i-96-asana-mahatari-saint-germain/

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2012, 19:07:53 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #640 : Maj 13, 2012, 03:56:49 »

Ten przekaz te¿ jest warty przeczytania bowiem spora czê¶æ informacji jest prawdziwa , w³±cznie z t± i¿ Ludzkie DNA pochodzi od Lirian. Oraz tym ¿e zmieni siê ca³kowicie sposób leczenia i chocia¿ wydaje siê to nieprawdopodobne wszystkie choroby ( w³±cznie z genetycznymi i brakiem jaki¶ fragmentów cia³a materialnego) bêd± mo¿liwe do wyleczenia.
 Zostanie otworzony dla Ludzko¶ci ca³kowity dostêp do prawdziwej wiedzy naszej przesz³o¶ci ¶mieszne stanie siê odkrywanie pewnych oszustw, jestem te¿ ciekawa reakcji ludzi gdy dowiedz± siê i¿ Arcykap³an Aron to kobieta. Wiele takich rewelacji przed nami , autorytety oparte na k³amstwie i manipulacji padn±, ka¿dy z nas odkryje cala prawdê o sobie.
Inny ni¿ dotychczasowy system warto¶ci nie bêdzie rozlicza³ tych oszustów , ka¿dy sam zrozumie swoje do¶wiadczenia i bêdzie chcia³ ¿yæ zgodnie z nowym systemem warto¶ci.
Czas zmian zbli¿a siê coraz bardziej ,chocia¿ wydaje siê i¿ nic siê nie zmienia to zmiany s± przeogromne, najpierw zachodz± w matrycy energetycznej w ¶wiecie jeszcze dla nas niewidocznym. Gdy ten proces zostanie zakoñczony zostan± odbite w ¶wiecie materialnym. Powrót do prawzorca energetycznego dobiega ju¿ koñca , zatem naprawdê niewiele dzieli nas od  przelania siê ich w sposób absolutnie dla nas namacalny w naszych realiach fizycznych.

Powodzenia i wielkiej rado¶ci wszystkim , którzy wybrali ju¿ ¿ycie  w naszej nowej rzeczywisto¶ci , a ci którym potrzeba wiêcej czasu na takie decyzje , do zobaczenia gdy ju¿ bêdziecie na nie gotowi.

Kiara U¶miech U¶miech

Nieosi±gniêcie Wzniesienia nie jest postrzegane jako niepowodzenie

by krystal28 in SaLuSa

.

Niewielu z was ulega z³udzeniom co do tego, co siê wydarza, lecz niektórzy z was nadal nie s± przekonani, ¿e le¿y to w interesie Rasy Ludzkiej.  Tacy ludzie zazwyczaj nie s± w kontakcie z wiarygodnymi ¼ród³ami informacji, a tym samym brakuje im wystarczaj±cych danych, z których mogliby dokonaæ ¶wiadomego os±du sytuacji.  Rzadko posiadaj± oni poziom ¶wiadomo¶ci wymagany, aby widzieæ poza fizycznymi zmianami i niektórzy z nich maj± bardzo niewielk± lub ¿adn± wiedzê na temat Wzniesienia.  Jednak¿e oni i wszyscy inni, zanim nast±pi koniec tego roku, bêd± mieli okazjê zapoznaæ siê z faktami oraz z tym, jakie one bêd± mia³y na nich wp³yw.  Po tym wszystkim, niezale¿nie od tego w co kto wierzy, ten czas koñcowy zmieni ¿ycie ludzkie bez wzglêdu na to, czy bêd± oni do tego przygotowani, czy te¿ nie.  Nowy cykl oznacza nowy porz±dek i nie ma mo¿liwo¶ci, aby to co stare mog³o byæ uwiecznione.  W rzeczy samej, le¿y to w  interesie ka¿dego, aby przej¶æ do nowego do¶wiadczenia, które jest zgodne z ich obecnym poziomem ewolucji.
Gdziekolwiek znajduj± siê ludzie, którzy s± zagubieni, wzywamy pracowników ¦wiat³a, aby ¶mia³o tam wkroczyli, gdy¿ ich wiedza jest niezbêdna w tym czasie, poniewa¿ mo¿e ona pos³u¿yæ dla u³atwienia ich sytuacji i zmniejszenia prawdopodobieñstwa popadania w strach.  Jak ju¿ czêsto by³o mówione, nie ma tutaj czego siê baæ poza samym strachem  i niezale¿nie od okoliczno¶ci, ¶wiat nie zakoñczy siê z powodu jakiego¶ kataklizmu. Wszystko jest zaplanowane w celu zapewnienia przygotowania do Wzniesienia tak wielu dusz jak to tylko jest mo¿liwe.  Jednak¿e, nie ma ¿adnej presji na tych, którzy wybior± pozostanie w trzecim wymiarze, lecz aby kontynuowaæ to do¶wiadczenie bêd± oni przeniesieni gdzie indziej.  Nieosi±gniêcie Wzniesienia nie jest postrzegane jako niepowodzenie, gdy¿ macie nieskoñczone ¿ycie i ca³kowit± wolno¶æ, aby przebywaæ w ni¿szych wibracjach tak d³ugo, ile tylko sobie ¿yczycie.  Ostatecznie ka¿da dusza wzniesie siê, gdy¿ jest niemo¿liwo¶ci±, aby przed³u¿aæ opieranie siê wy¿szym wibracjom przez bardzo d³ugi czas.
.
Nasza misja nasili³a siê w ci±gu ostatnich kilku miesiêcy, gdy¿ zostali¶my bezpo¶rednio zaanga¿owani w wydarzenia maj±ce miejsce na Ziemi i bêdzie to dalej kontynuowane dopóty, dopóki ostatnie pozosta³o¶ci Ciemnych nie zostan± usuniête z waszej drogi.  Wtedy bêdziemy mogli przej¶æ do nastêpnego etapu, który pozwoli nam byæ bardziej zaanga¿owanymi w wasze ¿ycie i w asystowaniu wam we Wzniesieniu.   Spotkacie siê ze swoj± Kosmiczn± Rodzin± i z Istotami z Wewnêtrznej Ziemi, równie¿ spokrewnionymi z wami i bêdziecie mieli du¿o do porozmawiania.  Wasza historia jest daleka od jej wiernego odzwierciedlenia i jest bardzo wiele do naprawienia z tego, co zosta³o wypaczone lub sfa³szowane.  A  to równie¿ obejmuje tzw. „szanuj±ce siê” instytucje.
.
Ka¿dego dnia jeste¶my bli¿ej do podjêcia dzia³añ, które doprowadz± do wprowadzenia w ¿ycie dnia deklaracji i wtedy przeniesiemy siê do nastêpnego etapu naszej misji.  Bêdzie to czas wielkiej rado¶ci na ca³ym ¶wiecie w ¶wiêtowaniu waszej nowo odzyskanej wolno¶ci.  Dawne poró¿nienia i historyczne spory zgasn± w przesz³o¶ci, do której przynale¿±.  Bêdzie odkryte, ¿e zosta³y one celowo nagrane przez Ciemnych, aby utrzymywaæ idee podzia³u.  Teraz ujrzycie jak szybko ludzie mog± zjednoczyæ siê w przyja¼ni i ¿yczliwo¶ci.  W sercu ka¿dego z was jest pragnienie trwa³ego pokoju i jest to co¶, co nareszcie otrzymacie.
.
Kochani, kiedy mówimy, ¿e wszystko bêdzie posortowane, to dok³adnie mamy na my¶li  i ¿ycie stanie siê bardzo radosnym i satysfakcjonuj±cym.  Ró¿norodno¶æ obecnych zmartwieñ bêdzie usuniêta i zamiast stresu, ¿ycie stanie siê przyjemne z czasem wolnym na  odprê¿aj±ce hobby i przyjemno¶ci.  Nigdy nie mieli¶cie byæ niewolnikami waszej pracy lub ¿ycia na takim poziomie, gdzie zawsze s± braki.  To s± tego typu rzeczy, które zaadresujemy, aby was pod¼wign±æ i ¿ycie wkrótce stanie siê szczê¶liwym do¶wiadczeniem.  Ró¿nica miêdzy tera¼niejszo¶ci± a przesz³o¶ci± jest tym, do czego odnosili¶my siê wiele razy i jest ona bardzo wa¿nym aspektem naszej s³u¿by dla was.
.
Ciemni nieustannie przejmowali nowe wynalazki, które powinny przywie¶æ was do wy¿szego standardu ¿ycia, a zamiast tego, zosta³y one wykorzystane do ich w³asnych ambicji wojskowych w celu przejêcia ¶wiata.  Bardzo wiele zosta³o wam odmówione, ale wkrótce zostanie to wam udostêpnione, a bêdzie mia³o wielki wp³yw na system komunikacji i transportu.  Niedobory ¿ywno¶ci przejd± do przesz³o¶ci i nikt nigdy wiêcej nie umrze z pragnienia.  Zaufanie i mi³o¶æ zast±pi zw±tpienie i strach, a ludzie dojd± do ¶wiadomo¶ci, ¿e wszyscy s± Jedn± Ras± Ludzk±, niezale¿nie od koloru skóry czy innych ró¿nic.
.
Na naszym poziomie rozumiemy, ¿e duchowe wibracje umieszczaj± dusze na ró¿nych pu³apach, lecz to nie oznacza, ¿e s± one od nas odseparowane, gdy¿ mo¿emy przychodziæ i odchodziæ tak samo jak to robimy z wami na Ziemi.  Czym wy¿ej wznosicie siê, tym bardziej rozumiecie, ¿e s³u¿ba innym oznacza pomaganie tym, którzy pod±¿aj± waszymi ¶ladami.  Ponownie mówimy, ¿e wasza historia niewiele wspomina o naszej interakcji z wami, choæ zawsze mieli¶my ogromny wp³yw na rozwój waszej cywilizacji.  Liczba waszych tajemniczych artefaktów, które wydaj± siê nie znajdowaæ miejsca w waszej obecnej historii s± wynikiem naszych wizyt na Ziemi.  Czasami pozostaj± one ukryte, poniewa¿ ich istnienie nie mo¿e byæ uwzglêdnione, poza tym istniej± opory we wspominaniu mo¿liwo¶ci powi±zania ich z odwiedzaj±cymi Ziemiê istotami pozaziemskimi.
.
Otwórzcie swoje umys³y na wszystkie mo¿liwo¶ci, gdy¿ dowiecie siê wiêcej o nas i b±d¼cie pewni, ¿e powiemy wam o wielu naszych kontaktach z wami.  My oraz inne cywilizacje pielêgnowali¶my wasz gatunek przez tysi±ce lat, a wy jeste¶cie rezultatem kilku z nich, a które przy¶pieszy³y rozwój waszego DNA, maj±cego swoje oryginalne pochodzenie od Lirian.  To s± te czê¶ci waszej ewolucji, na których temat bêd± wam dane informacje, gdy¿ przyszed³ czas, ¿eby¶cie dowiedzieli siê prawdy.
.
Gromadzenie dóbr materialnych nie bêdzie w koñcu konieczne, gdy¿ zawsze bêdziecie mieli wystarczaj±co dla swoich potrzeb.  Bêd± one ponownie rozdzielone pomiêdzy wami i to przywróci jako¶æ waszego ¿ycia i równie¿ zapewni, ¿e nikt nie pozostanie w nêdzy lub ubóstwie.  Równie¿ zauwa¿ycie, ¿e bardzo szybko nast±pi odej¶cie od starych metod leczenia na rzecz takich, które s± bardziej przyjazne i efektywne.  Uzdrawiaj±ce pokoje i kabiny zast±pi± konieczno¶æ obecnego leczenia szpitalnego.  Zaawansowane technologicznie metody s± ca³kowicie skuteczne i wielu bêdzie w stanie wyzdrowieæ natychmiastowo.  Mogliby¶cie powiedzieæ, ¿e wszystko odnawiamy nawet, je¿eli brakuj±cymi czê¶ciami s± koñczyny lub inne narz±dy cia³a.
.
Jestem SaLuSa z Syriusza i jestem zadowolony, ¿e mo¿emy udzieliæ wam informacji o tym, czego mo¿ecie spodziewaæ siê ju¿ wkrótce.  Zawsze ¿yjcie z mi³o¶ci± w swoich sercach.
.
Dziêkujê SaLuSa,
.
Mike Quinsey, 18 kwietnia 2012
.
Przet³umaczyli S³awek i Viola, edycja Krystal
.
http://galacticchannelings.com/english/mike18-04-12.html

http://krystal28.wordpress.com/
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #641 : Maj 13, 2012, 08:04:18 »

Wiem ju¿ sk±d Fair Lady wziê³a t± ,,Centrale" Z³y
Przekaz na pewno bardziej rzeczowy ni¿ te wcze¶niejsze  Du¿y u¶miech
Choæ nie mówi nic nowego
Np ja bym wola³ by oni dzielili siê swoimi do¶wiadczeniami.
By powiedzieli jak oni siê przygotowuj±
Jakie do¶wiadczenia w tym wzglêdzie maj±, jakie pope³nili b³êdy, jakie wyci±gnêli wnioski
Co¶ co mo¿na by³o by z syntezowaæ z naszymi do¶wiadczeniami.
,,Id¼cie zróbcie" - pó¼niej ,,zrobili¶my" Jêzyk
Czy oni zrozumiej±, ¿e samym ,,patrzeniem" siê nie naucz±, ¿e sama teoria to za ma³o Z politowaniem
Ok ciekawe ile razy jeszcze us³yszymy, ¿e czas na zmiany Cool
east
Go¶æ
« Odpowiedz #642 : Maj 13, 2012, 08:20:35 »

Duch którym jeste¶my
go¶ci Cia³o. I kiedy on zadecyduje aby rozpu¶ciæ Cia³o,
nie dzieje siê nic oprócz tego ¿e ludzkie Postrzeganie
które by³o mo¿liwe dziêki ludzkiemu uciele¶nieniu – ulatnia siê (*rozwiewa).

Duch, albo Istnienie, albo ¦wiadomo¶æ. ¯adnego z tych pojêæ nie da siê wt³oczyæ w jak±¶ sztywn± osobowo¶æ JA. Tymczasem niektórzy usilnie to próbuj± robiæ Mrugniêcie No bo jak¿e mia³oby byæ inaczej ? W g³owie  siê nie mie¶ci , co nie ?

Ludzkie Postrzeganie jest mo¿liwe poprzez uciele¶nienie, ale to tylko szczególny przypadek , zaledwie 4% Ca³o¶ci. I te 4% upiera siê przy swoim JA poprzez niego wszystko interpretuj±c. Na szczê¶cie 96% potrafi to rozpu¶ciæ..
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #643 : Maj 16, 2012, 09:09:12 »

Do t³umaczenia poni¿szych przekazów sprowokowa³ mnie arteq, który dopytuje siê o Nibiru. Generalnie w channelingach temat Nibiru jest "passe", ale s± wyj±tki. Takim wyj±tkiem jest CAC, Komunikacja Kosmicznej ¦wiadomo¶ci. Instytucja mo¿na powiedzieæ zas³u¿ona, za³o¿ona w 1972 roku, obecnie to ju¿ dos³ownie które¶ pokolenie channelingu. Komunikacja wygl±da podobnie jak w materiale Ra i np. Lucyny £obos tzn. jest medium i kto¶ zadaje pytania i interpretuje odpowiedzi.  Informacje "Kosmicznej ¦wiadomo¶ci" by³y zawsze wywa¿one, a "przepowiednie" raczej ogólne i sporo trafnych. O Nibiru wstawiê do i w³a¶ciwego w±tku, ale w bie¿±cym przekazie zatytu³owanym "Czerwony Alarm" jest bardzo du¿o o energiach w maju i czerwcu. Wstawiam fragmenty pomijaj±c pytania, nieznacz±ce dyskusje i np. sen i jego interpretacjê, bo to zbytnie obci±¿enie.
A wiêc w tym po¶cie CAC (Kosmiczna ¦wiadomo¶æ) o energiach w maju i radzeniu sobie z nimi.

Czerwony Alarm  - Kosmiczna ¦wiadomo¶æ

Medium: Will Berlinghof,
T³umacz: Callista Summerfield, Energizer.

CA: Ta ¶wiadomo¶æ, ta kosmiczna ¶wiadomo¶æ, jest teraz dostêpna dla wykonywania tego czerwonego alarmu dla cz³onkostwa CAC i wszystkich tych, którzy przeczytaj± lub us³ysz± t± informacjê. Ta ¶wiadomo¶æ przyznaje, ¿e Callista Summerfield jest pomoc± dzisiaj i energetyzuj±cym ten odczyt dla t³umacza. ...

.... CA: ta ¶wiadomo¶æ bêdzie komentowaæ miesi±c czerwiec, ale najpierw pragnie przedstawiæ swoje uwagi na miesi±c maj, ramy czasowe, w których jeste¶cie teraz. To widaæ, ¿e wystêpuj± w nim uci±¿liwe energie, które s± pojawiaj± sie w tym czasie i ¿e jest to g³ównie na poziomie osobistym. Tak wielu Lightworkers czuje siê bardzo zmêczonymi w tej chwili, czuj±, ¿e s± pod napiêciem, ogromnym ciê¿arem, który nios±, a ich energie s± wyci±gane emocjonalnie . Ten stress, który jest przyczyn± tego ma wiele wspólnego z osobistymi problemami Lightworkers, radzenia sobie ze sprawami, którymi musz± zajmowaæ siê w tym czasie, bo jak ta ¶wiadomo¶æ powiedzia³a w przesz³o¶ci, jednym z Wymagañ dotycz±cych Wniesienia jest to, ¿e ka¿dy ma opró¿niæ swój kosz z emocjonalnej tre¶ci, która ro¶nie i gromadzi nie tylko w ci±gu jednego ¿ycia, ale przez wiele, wiele, wiele wcieleñ. Istniej± ró¿ne sposoby na zrobienie tego, ale najczêstszym sposobem jest po prostu pozwoliæ podczas snu, w czasie odpoczynku i relaksu, ¿eby negatywne energie, jakie nagromadzi³y siê w ci±gu wieków odp³ynê³y daleko. To jest raczej ciê¿ka praca, oczywi¶cie, ale przynajmniej robi siê w tym stanie nie¶wiadomo¶ci snu, a zw³aszcza w tym okresie czasu, gdy ¶rednie Ja jest z powrotem do 5-tym wymiarze ¶wiadomo¶ci, albo przynajmniej wy¿szym poziomie czwartego wymiaru ¶wiadomo¶ci. Pozwala to na dokonanie uwolnienia w bardziej efektywny sposób i jak równie¿ znacznie szybciej. Dlatego dla tych, którzy pamiêtaj± swoje sny, nie zdziwcie siê, je¶li sny tym razem, zw³aszcza w ci±gu najbli¿szych kilku tygodni, bêda obracaæ siê wokó³ starych problemów, albo kwestii czyjego¶ osobistego ¿ycia do tej pory lub nawet ¿ycia w przesz³o¶ci. Mog± byæ sytuacje konfliktowe w snach, gdzie argumenty i walki siê dziej±, czy wyzwania wykonane. .....

..... energie w tej chwili s± zdecydowanie kierowane do osób, zw³aszcza Lightworkers, duchowych poszukiwaczy, którzy próbuj± siê uwolniæ, którzy pracuj± nad swoim Wniesieniem, a nawet ich zbawieniem. Wa¿ne jest, aby nie zaniedbywaæ wa¿nej wewnêtrznej pracy, jaka dokonuje siê w tym czasie, a nawet rozwi±zywaæ sytuacje konfliktowe z tymi, którzy s± blisko was - rodzina, przyjaciele i inni, gdzie istnieje potrzeba rozwi±zywania problemów, je¶li s± one do rozwi±zywania. Wszystko to jest czê¶ci± przewrotu z energii, które maj± miejsce na osobistych poziomach w tym czasie. To jest równie¿ odzwierciedlone w sytuacjach spo³ecznych i w tym czasie istnieje wiele przewrotów spo³ecznych. Studenci z ca³ego ¶wiata protestuj± w sytuacjach takich jak wy¿sza op³ata naukê i wy¿sze podatki wobec nich. Inni protestuj± przeciw dzia³aniom oszczêdno¶ciowym, tak jak w Grecji i we Francji i tam s± wielkie niepokoje spo³eczne w tym czasie. To te¿ jest czê¶æ energii, które powoduj± zak³ócenia w tym czasie. To w³a¶nie ta ¶wiadomo¶æ widzi, jakie energie maja s± - niepokoje spo³eczne i zak³ócenia, osobiste niepokoje i zaburzenia. W razie potrzeby na osobistym poziomie ta ¶wiadomo¶æ zaleca osobom oczy¶ciæ teren tak jak mog±. W³a¶nie uznanie (akceptacja) , snów oraz wydarzenia, które maj± miejsce jest ogromnym krokiem do przodu, a na poziomie spo³ecznym, trzeba mieæ ¶wiadomo¶æ, ¿e niepokoje spo³eczne s± odzwierciedleniem energii ucisku, które s± zak³ócone w tym czasie. Dlatego jest luz (opór) , je¶li chcecie, wobec w³adz i tych w s³u¿bach. Robak rzeczywi¶cie zaczyna siê obracaæ i nie zdziwcie siê, je¶li dotknie blisko domu w niektórych przypadkach.....

....gdy rzeczy przychodz± i stres wystêpuje, jedn± z najlepszych rzeczy do zrobienia to jest spojrzeæ stresuj±cej sytuacji w oczy i uznaæ j±, a nastêpnie j± obej¶æ naoko³o. To bêdzie czas dla wielu gdzie by³oby najlepiej po prostu odpocz±æ, jak i ile mo¿na, a nie daæ siê wci±gaæ w stres i napiêcia ¿ycia w tym czasie. To jest tak, ¿e wielu ma zadania; pilnowaæ pracy, dbaæ o rodzinê i inne obowi±zki i prac domowe, ale gdzie mo¿na, kiedy widzi siê stres zwi±zany z ich ¿yciem, to zaleca siê zrobiæ co¶, co spowoduje relaksacjê i odpoczynek. Mo¿na siê zdrzemn±æ lub wzi±æ „czas wolny’ co wówczas by³oby to zalecane. Mo¿na i¶æ na spacer i wdychaæ ¶wie¿e powietrze i trochê poæwiczyæ, te¿ bêdzie to zalecane. Ka¿dy bêdzie mia³ swój w³asny sposób radzenia sobie z jego stresem i jego przemêczeniem. Trzeba s³uchaæ w tym momencie cia³a bo ono bardzo wyra¼nie wskazuje co jest potrzebne. Dlatego te¿, je¶li organizm jest zmêczony, musi odpocz±æ. Mo¿esz i¶æ do ³ó¿ka wcze¶niej, wzi±æ ciep³± k±piel, je¶li kto¶ to lubi. To wszystko jest czê¶ci± w drodze do uznania cia³a, które daje mu kredyt pokazuj±c, ¿e odpoczynek i relaks jest potrzebny. S± inni, którzy „jad±” lepiej, gdy æwicz± lub biegaj±. Oceñ, jak poradziæ sobie ze stresem i dbaj o siebie. Pob³a¿aj sobie w tych sprawach, tak aby wyzwania i niepokoj±ce energie nie by³y energiami, które wydrenuj± ciê tak ca³kowicie, ¿e w wyniku tego (æwiczeñ) wyst±pi± objawy fizyczne. Bardzo istotne jest zrozumienie w tym czasie. Spo³eczeñstwo jako takie, szczególnie zachodni ¶wiat, to jest filozofia id¼, id¼, id¼, id¼ i id¼ jeszcze wiêcej, ale to jest nie to, czego organizm potrzebuje zawsze, zw³aszcza gdy energie wszech¶wiata s± takie, ¿e istniej± wyzwania, gdzie s± uci±¿liwe energie, napiêcia i naprê¿enia. To s³oneczne rozb³yski w tej chwili równie¿ wp³ywaj± na emocjonalne sytuacje. One nie s± ekstremalne, gdy¿ by³y one jaki¶ czas temu, ale nie s± niskie i nie jest niski poziom sta³ego energetycznego wp³ywu na Matkê Ziemiê i na ludzi którzy s± wra¿liwi na takie rzeczy, którzy w zasadzie s± wiêkszo¶ci± w¶ród wszystkich istot ludzkich. B±d¼cie ¶wiadomi czynników zewnêtrznych, które równie¿ powoduj± wstrz±sy i stres na poziomie emocjonalnym, i honorujcie wasz udzia³ w ogólnym przep³ywie energii, które wzajemnie oddzia³ywuj± miêdzy S³oñcem a Ziemi± i tymi, którzy zamieszkuj± ziemiê. Najlepsz± rzecz± do zrobienia, jak ta ¶wiadomo¶æ powiedzia³a, to nie przejmowaæ siê w tym czasie i skorzystaæ z okazji i pie¶ciæ siê, kiedy i gdy jest to konieczne.....
....
 Istnieje wiele osobistych konfliktów miêdzy lud¼mi i oczywi¶cie wiele osób, którzy s± nie¶wiadomi tego co siê dzieje maj± reakcje emocjonalne i mog± sobie daæ upust na innych . Dlatego je¶li jeste¶ w sytuacji, gdy kto¶ blisko Ciebie jest z³y i wy³adowuje siê lub jest wybuchowy w gniewie, najlepiej jest nie braæ tego osobi¶cie, i jak energizer zauwa¿y³, a nawet odej¶æ w razie potrzeby. .....

.....  maj bêdzie równie¿ prezentowaniem mo¿liwo¶ci podjêcia szansy zrobienia czego¶ niezwyk³ego. Czê¶æ tego dzieje siê teraz, energie, które s± rzeczywi¶cie dostêpne teraz, s± nie tylko energiami kryzysu, lecz energiami zmian. Czêsto zaburzenia s± niezbêdne, by wprowadziæ zmiany do gry, wprowadzaj± zmiany obci±¿enia. Wiele razy, kiedy kto¶ spojrza³ wstecz na swoje ¿ycie to u¶wiadomi³ sobie, ¿e to dziêki zaburzeniu status quo naszego ¿ycia, wielka zmiana czêsto mia³a miejsce. Dlatego te¿, je¶li przez wyzwania, które prezentuj± siê do osób w tym czasie wyzwanie zmiany wychodzi do przodu, okazja do zrobienia czego¶ innego  lub uro¶niêcia i rozwoju przychodzi, i kto¶ rozpoznaje to jako okazjê. Zmiany s± czasami trudne dla osób, bo s± w strefie komfortu, status quo, strefie komfortu ich pude³ka, ich osobistej skrzynki. To jest zawsze trudne wyj¶æ z pude³ka i zobaczyæ, co jest poza nim. Ale takie postêpowanie czêsto prowadzi kogo¶ naprzód i zmiana jest czêsto dok³adnie tym, co jest potrzebne. Kiedy ludzie s± niechêtni do zmiany, zmiany s± czêsto doprowadzone do nich, je¶li s± niezbêdne dla ich duchowego wzrostu i rozwoju. Dlatego dla tych, którzy znajduj± siê na pozycjach wielkiej zmiany i to siê z nimi dzieje, w przeciwieñstwie do tych co poszukuj± na zewn±trz, raczej walcz± z t± zmiana, walcz± z wyzwaniami, które s± prezentowane - nale¿y uspokoiæ siê na chwilê, aby pozwoliæ na przep³yw informacji, aby spróbowaæ zrozumieæ, co siê dzieje, a potem i¶æ z tym, aby p³yn±æ z pr±dem zamiast Opieraæ siê, zamiast walczyæ, bo czêsto Duch wie lepiej co jest potrzebne. Wy¿sze Ja ma scenariusz spektaklu, który jest tam rozegra siê i próbuje zaprowadziæ Ciê do przodu. Kiedy ko¶ jest w skrajnej oporno¶ci trudno jest i¶æ do przodu. Tak wiêc zdarzenia, które s± niepokoj±ce i uci±¿liwe lub trudne, to wszystko dla dobra czyjego¶ ruchu do przodu. Ka¿dy zawsze ma woln± wolê, aby powiedzieæ NIE. Zawsze mo¿na powiedzieæ, ¿e nie jest on zainteresowany, ale je¶li kto¶ postrzega sprawê z wewnêtrznej jego czê¶ci to jest i ma tê ¶wiadomo¶æ i zrozumienie, ¿e zmiana nadchodzi, aby nie powodowaæ mu trudno¶ci, ale raczej, aby przenie¶æ go do przodu, zw³aszcza w tym momencie, wiêc kto¶ mo¿e rzeczywi¶cie znale¼æ, ¿e jest dobr± rzecz±, aby pój¶æ ze zmian±, nawet je¶li stawia mu wyzwania. ....

14 maj 2012
Channeler: Will Berlinghof
http://cosmicawareness.org/html/urgent_updates.html

east
Go¶æ
« Odpowiedz #644 : Maj 16, 2012, 09:33:51 »

Ciekawy przekaz, bardziej psychologiczna porada, ni¿ obwieszczenie . Nie przywi±zywaæ siê za bardzo do "swojego pude³ka".
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #645 : Maj 16, 2012, 09:52:03 »

..to ju¿ ostatnie stadium metamorfozy,-
zanim wyjdziemy z kokonu, bo choæ ju¿ czujemy, ¿e co¶ siê nieuchronnie zbli¿a- to jeszcze nie mo¿emy tego dok³adnie okre¶liæ..
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2012, 09:52:25 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #646 : Maj 16, 2012, 13:04:53 »

A teraz druga czê¶æ "Czerwonego Alarmu" o energiach, zachowaniach i przewidywaniach czerwcowych. Od siebie widzê, ¿e wszystkie zapowiedzi, przepowiednie dotycz± z grubsza okienka od 20 maja do 25 czerwca. Co¶ mi siê widzi, ¿e osi±gamy grzbiet fali. Ciekawa jest koncepcja planet A, A/B i B. oto wybrane fragmenty:

Czerwony Alarm  - Kosmiczna ¦wiadomo¶æ

Medium: Will Berlinghof,
T³umacz: Callista Summerfield, Energizer.

... w tej chwili widaæ, ¿e przeszkadzaj±ce energie, które ju¿ wystêpuj± w maju na poziomie osobistym mog± rzeczywi¶cie przerodziæ siê w wielkie wydarzenia na poziomie spo³ecznym, a nawet wiêcej ni¿ teraz, ale tak¿e na poziomie fizycznym samej Ziemi. Widaæ, ¿e istniej± energie, które mog± stanowiæ fizyczne katastrofy i przewroty wielkiej czê¶ci - ale w tym samym czasie, jak to ¦wiadomo¶æ zawsze mówi, mo¿na byæ ¶wiadomym takich energii i ich dostêpno¶ci, a nawet ich prawdopodobieñstwa. Ale nikt nie musi pozostawaæ ca³kowicie skupionym na tym do tego stopnia, ¿e to staje siê obsesj± na punkcie tych wydarzeñ. Matka Ziemia teraz zaczyna aktywnie potrz±saæ jej ³añcuchami, które wi±¿± j± tak d³ugo, zaczyna proces odcinaj±c te ³añcuchy. To jest tak, ¿e robi to ju¿ od jakiego¶ czasu, ale to co odró¿nia te od poprzednich dzia³añ jest to, ¿e bêdzie kilka wydarzeñ blisko siebie, w s±siedztwie ka¿dego innego, w porównaniu z jednym wydarzeniem, a potem nastêpnym jeszcze pó³ roku pó¼niej lub d³u¿ej. Mo¿na ju¿ zauwa¿yæ, ¿e istnieje aktywno¶æ sejsmiczna wystêpuj±ca i kilka trzêsieñ ziemi w ostatnim czasie mia³o miejsce i tak maj± zjawiska pogodowe. Wiele z tych zjawisk pogodowych, oczywi¶cie, jest od wp³ywu technologii HAARP i nieco wzmocnione, ale to normalne wydarzenia, które wprowadza technologia HAARP wprowadzaj±c zak³ócenia nadal. Ale naturalne wydarzenia, ziemskie wydarzenia takie jak trzêsienia ziemi i wybuchy wulkanów, s± takie, ¿e ta ¶wiadomo¶æ widzi, ¿e w czerwcu energie bêd± wzmocnione, dla Matki Ziemi tak naprawdê zaczyna siê wyginanie, aby uwolniæ siê ca³kowicie i globalnie do koñca tego roku. Dlatego nie zdziwcie siê, je¶li us³yszycie o wydarzeniach na ca³ym ¶wiecie, które s± ekstremalne w przyrodzie, ale nie energetyzujcie tych wydarzeñ (nie skupiajcie siê na nich). Je¶li znajdziesz siê w takich wydarzeniach to mo¿e byæ dok³adnie to, czego potrzebujesz, aby prze¿yæ. Ale znowu, staraj siê zachowaæ spokój, w tym utrzymuj my¶li i przekonania, ¿e wszystko bêdzie dobrze, ¿e przejdziesz przez te wydarzenia. Mimo przewrotu w swoim ¿yciu i gwa³townych zmian, które mog± wyst±piæ w wyniku wydarzeñ jeste¶ w porz±dku i ¿e twoi bliscy równie¿ wszyscy s± ok. Nawet ci, którzy mog± zdecydowaæ w tym czasie ekstremalnego planetarnego przewrotu, aby opu¶ciæ fizyczne cia³o i wróciæ do Ducha, robi± dok³adnie to, co oni przyszli tu zrobiæ. Jeszcze  wci±¿ ludzie nie mog± poj±æ lub zaakceptowaæ do¶æ fizycznego koñca, ¶mierci fizycznej. To wystêpuje u wszystkich ¿ywych istot na tej planecie w jednym etapie lub innym, a ludzie nie s± wyj±tkiem od tego, ale ludzie maj± trudny czas z powodu zobowi±zañ emocjonalnych i po³±czeñ do bliskich, przyjació³ i rodziny, do ich status quo ¿ycia, jakie jest, aby uwolniæ i opu¶ciæ. Jest jeden powód, dla którego czerwiec mo¿e byæ bardzo k³opotliwym miesi±cem dla wielu, poniewa¿ Duch wstrz±¶nie nimi celowo, je¶li chcecie, ale celowo dla wiêkszego wzrostu i rozwoju. Ci, którzy znajduj± siê w regionach, gdzie jest takie z³o i przewroty mog± zdaæ sobie sprawê, ¿e to nie jest wcale z³o, ¿e jest to po prostu kolej rzeczy. Zbyt czêsto ci którzy s± w skrajnej polaryzacji bêd± widzieæ zniszczenia jako co¶ z³ego, co¶ niedobrego. Ziemia nie stara siê byæ z³a lub niedobra, ona po prostu chce uwolniæ siê z jej w³asnego uwiêzienia i uwalniaj±c siebie oferuje mo¿liwo¶ci dla tych, na których wp³ywa do uwolnienia siê równie¿. Czasami ta wolno¶æ przychodzi w formie fizycznego przej¶cia od fizycznego ¿ycia, do ¶mierci. Innym razem bêdzie to strata strefy komfortu, tego, co zawsze by³o uznawane za sposób na ¿ycie, czy to mieszkanie czy dom, czy to sytuacji, które tak d³ugo by³y norm±. Ale je¶li kto¶ jest w stanie wyj¶æ poza projekcjê wydarzeñ, ¿e s± z³e i niedobre, i je¿eli utrzymuje (akceptuje), ¿e to wszystko czê¶æ przesuniêæ Matki Ziemi, z przesuniêciem ¶wiadomo¶ci, ruch w kierunku Wniesienia - wtedy bêdzie móg³ utrzymaæ liniê i u¶wiadomiæ sobie, ¿e to czego on do¶wiadczy³ jest czê¶ci± podró¿y Matki Ziemi, ale równie¿ jego indywidualnej podró¿y. To, co bêdzie wynikaæ zast±pi to, co zosta³o utracone, ale jeszcze wiêcej, gdy¿ bêdzie wzrost i rozwój, je¶li kto¶ jest na niego otwarty. Ale je¶li kto¶ nie jest, je¶li kto¶ idzie do miejsca gniewu i w¶ciek³o¶ci, gdzie kto¶ obwinia Matkê Ziemiê albo Boga za takie nieszczê¶cie, to zostanie on powa¿nie do¶wiadczony, gdy¿ to wszystko jest wstrz±saniem rzeczy, a  nawet wstrz±sem w³asnych koncepcji Boga, Bóg lub Duch lub Matka Ziemia s± czê¶ci± wstrz±su. Dlatego czerwiec jak ta ¶wiadomo¶æ widzi mo¿e to byæ równie¿ bardzo katastrofalnym miesi±cem na kilka sposobów, ale przede wszystkim w zmianach Ziemi, i ¿e mo¿e byæ kilka ekstremalnych zjawisk na ca³ym ¶wiecie i nawet w Stanach Zjednoczonych Ameryki, które bêd± takiego rodzaju, takiej wielko¶ci, ¿e to, co by³o przedtem ju¿ nie pozostanie, bêdzie przeniesione i zmienione. Dotyczy to równie¿ gospodarki, tak¿e rz±dów, dotyczy to Spo³eczeñstw i pañstw i regionów ale wszystko to jest czê¶ci± zmian. Ponadto, ta ¶wiadomo¶æ musi nadmieniæ, ¿e jest to zestaw linii czasowych, które s± postrzegane tutaj. Bo jak wiele linii czasowych zejdzie siê razem w tym wêz³owym punkcie , w którym zwê¿enia i skrzy¿owania wydarzeñ maj± miejsce, i wielu bêdzie dzieli³o podobne linie czasowe na wiele sposobów, takich jak naturalne zdarzenia, zdarzenia katastroficzne. Te linie czasowe trzeba wciskaæ w takie ciasne miejsca, ¿e w koñcu, kiedy s± uwalniane, aby i¶æ w³asn± drog±, to zwê¿enie bêdzie energetycznym b³ogos³awieñstwem lub przynajmniej tak to wygl±da. Oznacza to, ¿e ci, którzy musieli przej¶æ przez takie przewroty ujrz± punkt przewrotu, zobacz± dlaczego musieli oczyszczaæ siê sami, nawet je¶li osobi¶cie nie mogli tego dokonaæ w niektórych okoliczno¶ciach i zdarzeniach, które ich ogranicza³y. Zmiany czêsto stwarzaj± okazjê do wzrostu i rozwoju, ale nie zawsze jest to widoczne natychmiast, gdy wydarzenia zachodz±. Dlatego wiara, cierpliwo¶æ i zaufanie w to, ¿e wszystko bêdzie dzia³aæ dobrze jest podstaw±, nawet je¶li kto¶ jest zaanga¿owany w katastrofach, gdy siê rozwijaj± i nie wydaje siê, ¿e tak to bêdzie (dobrze). Mo¿e nawet wydawaæ, ¿e Sam Bóg porzuci³ wszystkich i ka¿dego, ale to na pewno nie bêdzie to ten przypadek ani ta ¶wiadomo¶æ nie porzuci nikogo. Jest bardziej prawdopodobne, ¿e kiedy wydarzenia wystêpowaæ i rozwijaæ siê to osoby porzuc± tê ¶wiadomo¶æ i porzuc± Boga, i Ducha, bo nie mog± zrozumieæ, dlaczego te wydarzenia maj± miejsce. Istnieje wiêkszy porz±dek rzeczy i zdarzenia te bêd± czê¶ci± wiêkszego rozwiniêcia w nowe energie, które wkrótce zostan± uwolnione ca³kowicie i zupe³nie. S± czê¶ci± procesu Wniesienia i stworzenia planet A i A / B i B. Wszystko to jest to czê¶æ tego, co nast±pi w miesi±cu czerwcu i pó¼niej. Dlatego b±d¼cie  ¶wiadomi, ¿e to mo¿e byæ rzeczywi¶cie bardzo ciekawy miesi±c. .....

... nale¿y pamiêtaæ, ¿e chocia¿ wstrz±sy i klêski ¿ywio³owe i katastrofy s± bardzo trudne, to s± to równie¿ czasy dla najwiêkszych postêpów, jakie mo¿na zrobiæ, zw³aszcza w prze³amaniu czyich¶ systemów wierzeñ, w³asnych paradygmatów, które kontroluj± i dominuj± w co kto¶ wierzy i jak tworzy rzeczywisto¶æ, która jest wokó³ niego. Wszystko, co by³o kiedy¶ trzymane jako ¶wiête, niezmienne i nie transformowalne, jest tu¿ przed zmian± teraz, w³±czaj±c to co jest oznaczone, jako to mo¿liwe, a nawet wiêcej w nowoczesnym spo³eczeñstwie, niemo¿liwe. Dlatego bêdzie to czas, kiedy wielki postêp mo¿na osi±gn±æ u tych, którzy s± uzdrowicielami i u¿ywaj± ich w³a¶ciwo¶ci leczniczych i ich energii uzdrawiania. Ci, którzy s± poszukiwaczami bêd± mieli du¿± jasno¶æ tego, co dzieje siê, a co wiêcej fantazjowanie stanie siê baz± rzeczywisto¶ci, ale nowej rzeczywisto¶ci. To co jest starym porz±dkiem bêdzie rozbite i ostatecznie zniesione nastêpnie ka¿dy bêdzie mia³ wybór, aby utworzyæ nowy porz±dek dla siebie, now± rzeczywisto¶æ, która nie opiera siê na starych paradygmatach wiary i przekonañ, które s± tak mocno trzymane przez tak wielu. Stanie siê czas, gdzie mo¿na bêdzie z ca³± pewno¶ci± uczyniæ wielki krok w swoim w³asnym osobistym wzro¶cie i rozwoju, ale bêdzie to równie¿ czas, nawet je¶li z powodu zmian, które wystêpuj± jako wyzwanie, to ludzko¶æ jako taka mo¿e mieæ wielkie postêpy i narody mog± zrobiæ ogromne postêpy. Wielu obawia siê upadku sytuacji gospodarczej, rzeczywi¶cie wielu unika nawet my¶lenia o tej sprawie, ale nawet je¶li ekonomiczne instytuty zawiod±  finansowy ¶wiat upadnie, ludzie bêd± ¿yæ dalej. Zawsze jest zapominane, ¿e Pierwszym miejscem, gdzie ludzie bêd± wchodziæ w interakcje ze sob±  jest Ziemia. Dlatego lokalne gospodarki zaczn± rozkwitaæ. Sposoby wspó³pracy z Matk± Ziemi± zostan± przywrócone, bo teraz ju¿ nie istniej±. Wszystko to w wyniku przewrotu, chaosu i zmiany, która rozpocznie siê na dobre w czerwcu.  To jest postrzegane przez t± ¶wiadomo¶æ jako sprawa bardzo pozytywna bo ta ¦wiadomo¶æ widzi poza to, co jest upadkiem rzeczy do tego, co jest urodzeniem rzeczy. Nale¿y pamiêtaæ, ¿e ¶mieræ zawsze musi pojawiæ siê zanim odrodzenie mo¿e siê zdarzyæ. Ludzko¶æ jest gotowa do odrodzenia siê na tak wiele sposobów i ludzie, zw³aszcza ci którzy szukaj± tego i byli duchowo sk³onni ca³e  ich ¿ycie lub jeszcze niedawno obudzili siê do wiêkszej prawdy, wkrótce znajd± to, czego oni szukaj±, to, co wybrali, aby wierzyæ, rzeczywi¶cie objawi siê wszystko wokó³ nich.
.....

14 maj 2012
Channeler: Will Berlinghof
http://cosmicawareness.org/html/urgent_updates.html

east
Go¶æ
« Odpowiedz #647 : Maj 16, 2012, 14:55:21 »

rzeczywi¶cie objawi siê wszystko wokó³ nich

Opis Ziemi trzês±cej siê, wyrywaj±cej z kajdan to jakby opis zmian wibracji , czêstotliwo¶ci.
Je¶li Ziemia zmienia czêstotliwo¶æ, to zmieni siê równie¿ forma wyrazu ¶wiadomo¶ci na niej.

Dawno dawno temu Ziemia by³a mniejsza. Jeszcze wcze¶niej l±dy tworzy³y jeden wielki kontynent. £azi³y po Ziemi ró¿ne zwierzaki (¶wiadomo¶æ). By³o kilka wymierañ w dziejach Ziemi. CIê¿kie formy ¿ycia (formy przejawiania siê ¶wiadomo¶ci) zaniknê³y na rzecz bardziej przystosowanych .

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UmMh3zZwv9I

65 milionów lat temu ...  wyginê³y wielkie gady, ale ¦wiadomo¶æ rozpoczê³a proces nowego gatunku, który wyposa¿y³a w Inteligencjê - ssaki. Po gadach pozosta³ ludziom "gadzi mózg" (walcz/uciekaj, instynkty)
Ewoluowali¶my ( a wraz z nami gadzie JA ). To nie koniec ewolucji Du¿y u¶miech

Obecnie nast±pi kolejny skok w rezonansowej skali fal Schumanna. I dziêki temu zmianie ulegnie postrzeganie. Dlatego to mo¿liwe, ze dos³ownie ludzie zobacz± wiêcej "objawi siê wszystko wokó³ nich" . Mo¿e nawet i DNA siê zmieni. Zmiana energetyki cia³a, od¿ywiania. W wyniku tego zmieni± siê równie¿ priorytety w ¿yciu spo³ecznym.

Pytanie tylko, czy to bêdzie "terapia szokowa", czy te¿ proces Mrugniêcie Dlaczego nie w czerwcu ... nie znacie dnia ani godziny Mrugniêcie
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #648 : Maj 16, 2012, 15:02:54 »

Nie mogê dodaæ wielu wyja¶nieñ chociaz bardzo bym chcia³a, mogê tylko potwierdziæ i¿ czerwiec dla ludzko¶ci mo¿e byæ najbardziej szokuj±cym miesi±cem , burz±cym wszystkie stare zasady we wszystkich dziedzinach ludzkiego ¿ycia.
Wszystko mo¿e run±æ by ludzie mogli zacz±æ stosowaæ inne warto¶ci inne systemy i inn± wiedzê.
Dla jednych bêdzie to szok praktycznie nie do prze¿ycia , a dla innych spe³nienie oczekiwañ tego na co tak d³ugo czekali.
Nie mniej jednak chocia¿ trudny bêdzie to czas , to zarówno piêkny jak i pracowity, wype³ni proroctwa, daj±c wielk± rado¶æ wszystkim tym dla których prawo¶æ , godno¶æ , mi³o¶æ , m±dro¶æ s± najwiêkszymi warto¶ciami.

Kiara U¶miech U¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #649 : Maj 16, 2012, 15:17:15 »

Cytat: east
65 milionów lat temu ...  wyginê³y wielkie gady, ale ¦wiadomo¶æ rozpoczê³a proces nowego gatunku, który wyposa¿y³a w Inteligencjê - ssaki. Po gadach pozosta³ ludziom "gadzi mózg" (walcz/uciekaj, instynkty)
Ewoluowali¶my ( a wraz z nami gadzie JA ). To nie koniec ewolucji   

Skoro ewolucja (¶wiadomo¶æ) zniszczy³a ciê¿k±, gadzi± formê jako ma³o wydajn±,
to chyba nie po to, by ewoluowaæ gadzie JA w l¿ejszej, humanoidalnej formie.
Czy w takim wypadku mo¿na w ogóle mówiæ o ewolucji?  Du¿y u¶miech
Strony: 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: