east
Gość
|
|
« Odpowiedz #625 : Maj 10, 2012, 19:01:49 » |
|
Taka szar¿a to szaleùcza odwaga ,która nie przywi¹zuje uwagi do "mojego ¿ycia". W trakcie wojny nic nie jest pewne, przede wszystkim to, czy za chwilê bêdziesz ¿yÌ. Nie wiadomo nawet, czy ¿yjesz, czy tylko trwasz. Có¿ za znaczenie ma wtedy to, kim jesteœ ? I czy w ogóle jesteœ ? ŒmierÌ dotkniêta, namacalna wrêcz wyzwala od wszelkich utoŸsamieù. Samurajowie wrêcz przyjmowali œmierÌ ka¿dego dnia jako pustkê i jednoczeœnie miejsce narodzin Istnienia. Którêdy przesz³a œmierÌ nie ma ju¿ nic umieraj¹cego, a jednak ... jest ¿ycie ŒmierÌ egotycznego JA odcina te wszystkie pierdo³y nieistotne, których siê w codziennoœci ludzie trzymaj¹ kurczowo. Zarazem subtelne wydarzenia , albo zjawiska ,czy choÌ sama przyroda, staj¹ siê bardziej wyraziste.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #626 : Maj 10, 2012, 20:39:30 » |
|
east. Kiedy myœli przemin¹ odciête poprzez œmierÌ i ¿adna myœl nie bêdzie siê w stanie o cokolwiek zaczepiÌ, wówczas zostanie doœwiadczone BEZOSOBOWE Istnienie, o którym Kiara napisa³a Czy mo¿esz w koùcu zmieniaÌ moje wypowiedzi na swoje oczekiwania , ja ca³y czas piszê ¿e jesteœmy Energiami osobowoœciami.Kiara. Mo¿e dla Ciebie jest tak jak piszesz dla mnie jest tak jak ja piszê ale Ty przetwarzasz te informacje na swój styl dopiero póŸniej oceniasz a nie moja dos³ownoœÌ. ENERGIA -SAMOŒWIADOMOŒà , by³a i jest wieczna ( nic nie wiadomo nam o jej pocz¹tku ni koùcu) by³a w pra oceanie mi³oœci i z niego wy³oni³a siê poprzez-odkrywanie siebie samej w konfrontacji z odczuciami przez siebie zewnêtrznoœci i zewnêtrznoœci.[/b] Chyba napisa³am jasno i wyraŸnie? Czy Ciebie a¿ tak nie ma ¿e tego nie zauwa¿asz ju¿? SamoœwiadomoœÌ to osobowoœÌ indywidualna. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2012, 22:06:51 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
|
« Odpowiedz #627 : Maj 10, 2012, 21:11:49 » |
|
CytujÂąc Mistrza Krzysztofa Zanussiego: "ÂŻycie, to jest Âśmiertelna choroba przenoszona drogÂą pÂłciowÂą" Aktualnie, jedyne co mnie w Âżyciu fascynuje, to owo "przenoszenie". Tylko czy w tym kontekÂście nie "robiĂŞ" aby za wirusa?
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #628 : Maj 10, 2012, 21:28:17 » |
|
@ KiaraENERGIA -SAMOÂŚWIADOMOÂŚĂ , byÂła i jest wieczna ( nic nie wiadomo nam o jej poczÂątku ni koĂącu) byÂła w pra oceanie miÂłoÂści i z niego wyÂłoniÂła siĂŞ poprzez-odkrywanie siebie samej w konfrontacji z odczuciami przez siebie zewnĂŞtrznoÂści i zewnĂŞtrznoÂści.
Chyba napisa³am jasno i wyraŸnie? Czy Ciebie a¿ tak nie ma ¿e tego nie zauwa¿asz ju¿? SamoœwiadomoœÌ to osobowoœÌ indywidualna. W cytacie Energia-SamoœwiadomoœÌ jest wieczna nie ma ani s³owa o tym ¿e "SamoœwiadomoœÌ" to osobowoœÌ, a tym bardziej ¿e indywidualna Nie napisa³aœ ani jasno, ani wyraŸnie. Niestety teraz jesteœ a¿ tak radosna, ¿eby przyw³aszczyÌ SOBIE Energiê-Samoœwiadom¹ SamoœwiadomoœÌ to osobowoœÌ indywidualna. Daleko zabrnê³aœ w tym samouwielbieniu JA. Œwiadomoœci siê nie posiada . To w niej siê zawierasz , kimkolwiek jesteœ . I to zaledwie maleùk¹ cz¹stk¹, aby nie powiedzieÌ, ze iluzj¹.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #629 : Maj 10, 2012, 22:09:05 » |
|
east. ÂŚwiadomoÂści siĂŞ nie posiada . To w niej siĂŞ zawierasz , kimkolwiek jesteÂś . I to zaledwie maleĂąkÂą czÂąstkÂą, aby nie powiedzieĂŚ, ze iluzjÂą. I niech dla Ciebie tak pozostanie.dla mnie jest inaczej. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #630 : Maj 11, 2012, 06:56:47 » |
|
Przepraszam najmocniej bo nie chcê siê wtr¹caÌ w tarcia Tak mi siê jednak wydaje, ¿e ca³o fizyczne, z którym np ja powoli przestajê siê uto¿samiaÌ jest w³aœnie przejawem œwiadomoœci. £adnie tu ktoœ (przepraszam za lenistwo) napisa³, ¿e dusza bez cia³a fizycznego jest nie kompletna. Mo¿e ŒwiadomoœÌ bez duszy, cia³a fizycznego i worka wniosków z doœwiadczeù te¿ jest niekompletna. Moim skromnym zdaniem jesteœmy te¿ Œwiadomoœci¹ i sami przejawiamy siê na tym zgêszczonym planie materii przez nasze cia³o fizyczne, czyli jesteœmy kowalem w³asnego losu. Czyta³em kiedyœ wspania³y post ,,Wszystko jest kul¹" (szkoda, ¿e go nie zapisa³em) Fajnie tam by³o pokazane podobieùstwo najmniejszej cz¹steczki do najwiêkszej. Mikro ró¿ni³o siê od Makro tylko wielkoœci¹ zbudowane by³o tak samo funkcjonowa³o tak samo..... W œnie, który pozwoli³em sobie tu zamieœciÌ moja przestrzeù przenika³a siê z przestrzeni¹ kobiety. Do tego stopnia, ze ja by³em ni¹ ona mn¹. Myœleliœmy w inny sposób, mieliœmy inne wibracje, inn¹ paletê barw, ale fina³ by³ taki, ¿e pasowa³o to do siebie jak w puzzlach Suma summarum skoùczy³o siê to wspania³¹ syntez¹ Oczywiœcie mo¿na inaczej, mo¿na siê œcieraÌ walczyÌ Moim skromnym zdaniem wtedy troszkê trudniej o syntezê wiêc chyba wszyscy trac¹ Chyba, ¿e... ,,Kto siê lubi ten siê czubi"
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2012, 07:00:05 wysłane przez PrzebiÂśnieg »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #631 : Maj 11, 2012, 07:59:39 » |
|
Fajnie tam byÂło pokazane podobieĂąstwo najmniejszej czÂąsteczki do najwiĂŞkszej.
dokÂładnie, fraktalny "reality show"
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #632 : Maj 11, 2012, 10:01:54 » |
|
Pos³uchajcie bynajmniej mi wcale nie chodzi o to co ktoœ myœli i jak interpretuje swój œwiat , to jego sprawa. Ale nie jest w³aœciwe gdy wyjmuje siê fragmenty z cudzych tekstów i swoimi interpretacjami zmienia je ca³kowicie, odwraca sens twierdz¹c i¿ ja tak napisa³am, s¹ to moje twierdzenia. Nastêpnie na tej podstawie buduje swoje twierdzenia popieraj¹c nieprawdziwymi moimi. Takie rzeczy s¹ nieuczciwe jak dla mnie. ŒwiadomoœÌ jest poza cia³em materialnym , ale w trakcie wcielenia jej wiedzê wyra¿amy poprzez nasze mo¿liwoœci komunikacji. Jednak dziêki œwiadomoœci lub inaczej osobistej œwiadomoœci czyli samoœwiadomoœci mo¿emy odbywaÌ mentalne wycieczki poza cia³em ( przyk³ad Przebiœniega) jak równie¿ drugi przyk³ad , œmierÌ kliniczna gdy cia³o fizyczne prawie wcale nie funkcjonuje. A my œwiadomie istniejemy dokonujemy ro¿nych rzeczy , mamy odczucia i œwiadomie analizujemy zdarzenia oraz podejmujemy decyzje. wszystko to dzieje siê równoczeœnie na dwóch planach fizycznym ( bo mamy cia³o ) i energetycznym ( bo w wyprawie cia³o fizyczne nie bierze udzia³u) i s¹ to fakty. tak wiêc chocia¿ umys³ i œwiadomoœÌ wspó³pracuj¹ ze sob¹ w fizycznym œwiecie to w duchowym istniejemy bez fizycznych argumentów. Umys³ zwi¹zany jest z cia³em materialnym z fizycznoœci¹ z doœwiadczeniami fizycznymi to on odbiera bodŸce , prowadzi odbiór przez siec nerwow¹ od receptorów odbioru do mózgu. Z mózgiem , umys³em nie powinniœmy siê identyfikowaÌ bo nim nie jesteœmy , jesteœmy Energiom samo œwiadomoœciow¹ dziêki której on mo¿e funkcjonowaÌ. Jednak czy ktoœ zgodzi siê z moimi twierdzeniami czy nie jest mi obojêtne nie mam zamiaru toczyÌ ¿adnych walk o moje priorytety myœlowe. Ale nie jest uczciwe zmieniaÌ co na napisa³am i niby moim zmienionym tekstem popieraÌ swoje odmienne twierdzenia. Bo moje s¹ zupe³nie inne nawet nie zbli¿one. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2012, 10:08:48 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #633 : Maj 11, 2012, 12:26:05 » |
|
Przebiœnieg , jeœli chodzi o Syntezê to polecam obejrzeÌ kilka odcinków serialu pt Touch Sezon1 Epizod 8 [Lektor PL] http://odsiebie.pl/uddj10u0hizj/Touch.S01E08.PL.480p.WEB-DL.XviD-TVM4iN.avi.mp4.html#Sezon1 Epizod 7 [Lektor PL] http://odsiebie.pl/0vz6127rtq4l/Touch.S01E07.PL.480p.WEB-DL.XviD-TVM4iN.avi.mp4.html Sezon1 Epizod 6 [Lektor PL] http://odsiebie.pl/nqbrvjgczj1s/rbs-Touch.2012.S01E06.PL.480p.WEB-DL.xcms.mkv.mp4.html Z filmu p³ynie wiele interesuj¹cych wniosków ,które mo¿na by zamkn¹Ì twierdzeniem, ¿e ludzkoœÌ jako ca³oœÌ to inteligentny organizm. Myœli pojawiaj¹ce siê w g³owie to rodzaj energii informacyjnej. Informacja jest dostarczana do poszczególnych "komórek" - ludzi - tego organizmu, co w efekcie daje zsynchronizowany efekt synergii. Na przyk³ad globalny rozwój. Coœ tak nieogarniêtego przez poszczególne JA (którym siê wydaje, ¿e s¹ pêpkiem œwiata ) ,¿e a¿ nieuœwiadomionego. Poszczególna jednostka i ludzkoœÌ jako ca³oœÌ to œciœle po³¹czona - za pomoc¹ myœli - konstrukcja. W komentarzu do tego filmu TOUCH pewien kolega na innym forum zauwa¿y³, ¿e informacja i jej œwiadomoœÌ przejawia siê w sposób falowy na wszystkich poziomach w ten sam sposób, tylko w ró¿nej skali i stopniu z³o¿onoœci (w ró¿nych "oktawach wibracji"). Nie jest jednak zlokalizowana, lecz rozproszona. Zawsze by³a. To, ¿e czasami siê gdzieœ koncentruje bardziej, tworz¹c atom, cz¹steczkê, komórkê, czy ca³y organizm lub planetê, nie oznacza, ¿e musi tak pozostaÌ, albo ¿e dekompozycja tej struktury zniszczy œwiadomoœÌ. O nie ;-) Ona po prostu rozproszy siê ponownie i poszuka innej drogi.
Czas porzuciÌ egocentryzm JA na rzecz œwiadomoœci skoordynowanego dzia³ania . W tym dzia³aniu nie trzeba pe³niÌ jakichœ super wa¿nych ról kosmicznych. Wystarczy okazywaÌ wspó³czucie i pos³ugiwaÌ siê prostymi "proszê, dziêkujê, przepraszam , wybacz " plus ludzkie, sympatyczne gesty. @ Kiarointerpretacjami zmienia je ca³kowicie, odwraca sens twierdz¹c i¿ ja tak napisa³am, s¹ to moje twierdzenia. Nastêpnie na tej podstawie buduje swoje twierdzenia popieraj¹c nieprawdziwymi moimi. Takie rzeczy s¹ nieuczciwe jak dla mnie.
Popatrz na "swoje" teksty z szerszej perspektywy. One nie nios¹ tylko takich treœci, które TY chcesz przekazaÌ. Bywa ¿e s¹ ca³kiem inaczej odbierane i co innego zasilaj¹ ni¿ TY tego pragniesz. Chcesz tego czy nie, ale jesteœ elementem ca³oœci. Tak jest ze wszystkim . Nie masz nad tym kontroli. Nikt nie ma. Co jest nieuczciwe ? To , ze informacja kr¹¿y i siê rozbudowuje ? Tak ca³a Natura funkcjonuje. Informacje nie s¹ czyjeœ w ekosystemie. Wspó³dziel¹c siê nimi , upubliczniaj¹c je budujesz t¹ Ca³oœÌ. @ KiaroAle nie jest uczciwe zmieniaÌ co na napisa³am i niby moim zmienionym tekstem popieraÌ swoje odmienne twierdzenia. Bo moje s¹ zupe³nie inne nawet nie zbli¿one. ChêÌ posiadania na w³asnoœÌ jakiejœ odrêbnoœci JA niczego tu nie zmienia w obrazie Ca³oœci
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
|
« Odpowiedz #634 : Maj 11, 2012, 13:22:02 » |
|
Wiele przekazĂłw zapowiadaÂło intensywne bombardowanie ziemi energiÂą w tym czasie. Jeszcze jeden, to fragment z channelingĂłw energii Adamusa - Saint Germain z krĂŞgu Shaumbry . CytujĂŞ przetÂłumaczony fragment. Fragment 9 shoudu z serii e2012 – „PrzejrzystoœÌ przynosi rezultaty”
5 maja 2012
(…)
NadchodzÂące energie
Adamus:
Energie sÂą teraz bardzo intensywne. Czujecie je wszĂŞdzie. A ja do tego dorzucĂŞ jeszcze swojÂą ma³¹ bombĂŞ. Tak, energie sÂą bardzo intensywne, przecieÂż mamy rok 2012 – to oczywiste. Dodatkowo, poczÂąwszy od 10 maja pojawi siĂŞ caÂłkiem nowa fala energii i potrwa to okoÂło tygodnia. BĂŞdÂą to niezwykle intensywne energie. Wiem, Âże przechodziliÂście przez spÂływy energii juÂż wczeÂśniej. I teraz przez okoÂło tydzieĂą znĂłw bĂŞdziecie przechodziĂŚ przez bardzo intensywne energie. InteresujÂące jest to, Âże nie bĂŞdÂą to ani fale sÂłoneczne ani fale elektromagnetyczne. Trzeba wprost powiedzieĂŚ, Âże bĂŞdzie to miĂŞdzy wymiarowe bombardowanie energetyczne, ktĂłre dotrze do naszej planety.
A gdy juÂż te energie do nas dotrÂą, wnikaĂŚ bĂŞdÂą g³êboko w ZiemiĂŞ i spowodujÂą, Âże z Ziemi coÂś zostanie uwolnione. Stare Energie. Stara, zablokowana historia (czêœÌ publicznoÂści pomrukuje…).
WyobraÂźcie wiĂŞc sobie ten przeogro-…Och, nie ma siĂŞ czego obawiaĂŚ ! ( Adamus chichocze). Wystarczy byĂŚ tego Âświadomym. WyobraÂźcie wiĂŞc sobie nadejÂście intensywnych energii, ktĂłre zderzÂą siĂŞ z energiami uwiĂŞzionymi w Ziemi.
WyobraÂźcie sobie, co siĂŞ wydarzy. (KtoÂś z widowni mĂłwi” "trzĂŞsienia ziemi", ktoÂś inny mĂłwi: "zmiany ziemskie") Hmm. Niekonie-... byĂŚ moÂże, byĂŚ moÂże.
IntensywnoœÌ energii zaczniemy odczuwaĂŚ w swoim ciele fizycznym za okoÂło tydzieĂą ( od czasu emisji shoudu 5 maja – przyp. TÂłum.).
Co wiêc zamierzacie zrobiÌ? (PublicznoœÌ mówi: "OddychaÌ")
MARTY: Nie leĂŚ skakaĂŚ ze spadochronem.
ADAMUS: Tak, nie skaczcie ze spadochronem ! (Chichocze) Dobra. Dobra. Racja Mofo jest dzisiaj ponad wszystko. Tak. Albo ... albo mo¿e ... (ktoœ mówi: "pij") jednak iœÌ i skoczyÌ ze spadochronem. (Adamus chichocze, s³ychaÌ œmiech publicznoœci) Mówi¹, ¿eby piÌ, tak. ByÌ mo¿e jest to czas, by wyjœÌ z jakiejkolwiek ukrycia. ByÌ mo¿e jest to czas, by skoczyÌ ze spadochronem lub wymyœliÌ do zrobienia coœ równie szalonego.
Teraz naprawdê poczujecie to w swoim ciele. Bêdziecie czuÌ to wszystko wokó³ siebie. Inni ludzie mog¹ to poczuÌ lub nie. Ziemia poczuje i to mo¿e byÌ przyczyn¹ trzêsieù ziemi lub erupcji wulkanów. ChoÌ niekoniecznie. Niekoniecznie, ale bêdzie to mo¿liwe podczas zmasowanego nap³ywu energii.
To bĂŞdzie bardzo interesujÂące, gdy spotkamy siĂŞ na kolejnym shoudzie i bĂŞdziemy juÂż po doÂświadczeniach skutkĂłw dziaÂłania tych energii.
Jest w tym takÂże metafora czy teÂż pewna analogia. Jak te energie nadejdÂą i uderzÂą w ZiemiĂŞ, to takÂże dotknÂą naszych ciaÂł fizycznych.
A jak jest z waszymi cia³ami fizycznymi w³aœnie teraz ? (PublicznoœÌ trochê burczy).
Hmmm. Hmmmm. S¹ trochê chore, mo¿e obola³e. Trochê zdezorientowane. Wiêc co zrobiÌ? Oddychajcie. Uziemcie siê. Kochajcie swoje cia³o, nakarmcie je (ktoœ mówi: "yay!") Yay. Nakarmcie ponownie swoje cia³o. To nie czas, aby nadu¿ywaÌ swojego cia³a. To nie czas, aby myœleÌ o zrzucaniu nadwagi poprzez g³odówkê. Trzeba jeœÌ. Jedzcie obficie. Tak. (Adamus chichocze)
Tak wiĂŞc, drodzy przyjaciele, gÂłowy do gĂłry - intensywnie. To wszystko jest rozwojem planety i jej ewolucjÂą.
A wiĂŞc, gdy czasem mĂłwimy, Âże wielkie energie przychodzÂą i ludzie idÂąc woÂłajÂą - "Och! Ukryjmy siĂŞ pod ziemiĂŞ! Uciekajmy! "
To wiedzcie, Âże cokolwiek siĂŞ zdarzy musicie zrozumieĂŚ, Âże te energie sÂą piĂŞkne i przybyÂły z konkretnego powodu.
To, co siĂŞ teraz wam przydarza nie jest arbitralne. To nie jest tylko wydarzenie. To nie z powodu – „ Âże coÂś siĂŞ mĂłwi” CoÂś siĂŞ dzieje…
DAVID: GĂłwno siĂŞ dzieje.
ADAMUS: Widzicie kto to powiedziaÂł ? Nie ja.
SART: To czêœÌ tego gówna.
ADAMUS: Tak, tak ! To czêœÌ Waszego wzniesienia, Wasze oœwiecenie.
WeŸmy wiêc g³êboki oddech z tym.
A wiĂŞc witajcie w tych energiach ! 10 maja. 10 maja zacznÂą do nas docieraĂŚ. Wielkie energie. WspierajÂące. Dla Was !
(…) TÂłum: WÂłodek Link: http://www.shaumbra.pl/fragment_9_shoudu_z_serii_e2012.htm
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #635 : Maj 11, 2012, 16:49:22 » |
|
Esencja przekazu hehehe : DAVID: GĂłwno siĂŞ dzieje.
ADAMUS: Widzicie kto to powiedziaÂł ? Nie ja.
SART: To czêœÌ tego gówna.
Shit happens .. raz choĂŚ zostaÂło wyartykuÂłowane konkretnie o co chodzi
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #636 : Maj 11, 2012, 17:19:38 » |
|
Ano szyd³o z worka zawsze wyjdzie Tak jak brudy po praniu Ciekawi mnie te¿ czy oni tak na trzeŸwo. Czy mo¿e póŸniej pij¹ w nadmiarze by zapiÌ ¿al ze straconej szansy ChoÌ mo¿e na resztkach energii nie maja si³y na balangi Wiêc mo¿e rozmawiaj¹ z sedesem wprzódy go obj¹wszy Có¿ strach ch³opakom w oczy zagl¹da, po¿ywienie siê koùczy choÌ nazywaj¹ tych co ich s³uchaj¹ ,,s³odkimi" Chyba tez pójdê na piwko Jak to mówi szacowna ptak pa
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2012, 17:20:41 wysłane przez PrzebiÂśnieg »
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #637 : Maj 11, 2012, 19:19:21 » |
|
WyjaÂśnienia do wczeÂśniej poruszanego tematu ArchontĂłw z tego samego ÂźrĂłdÂła. Ciekawy jest fragment dotyczÂący karmy. WyjaÂśnienie o Archontach
Przez Cobra, portal 2012 - 10 maja 2012
http://2012portal.blogspot.ca/
Jest to kontynuacja Intela o Archontach w celu wyjaÂśnienia pewnych niejasnoÂści.
Wszystkie fizyczne i niefizyczne Reptilianie, Drakoni, Archontowie i wszystkie inne ciemne podmioty zostaÂły juÂż caÂłkowicie usuniĂŞte z caÂłego wszechÂświata, galaktyki i naszego ukÂładu sÂłonecznego, za wyjÂątkiem niewielkiej warstwy powierzchniowej Ziemi.
Wszystkie gady i inne ciemne siÂły sÂą juÂż caÂłkowicie usuniĂŞte ze wszystkich podziemnych baz wojskowych. Te bazy sÂą teraz puste, a ich wejÂścia zamkniĂŞte.
Teraz mo¿na tylko znaleŸÌ jakieœ ciemne si³y w dwóch miejscach:
Pierwszym miejscem jest p³aszczyzna eteryczna i ni¿sza astralna (4 ty wymiar) w cienkiej warstwie wokó³ profilu powierzchni Ziemi, rozszerzonym co najwy¿ej o 8,6 mil w obu kierunkach. Zdecydowana wiêkszoœÌ tych nieinkarnowanych ciemnych podmiotów znajduje siê w bezpoœredniej warstwie powierzchniowej, która nie siêga dalej ni¿ 60 stóp w obu kierunkach (w górê i w dó³ od powierzchni). WiêkszoœÌ z tych podmiotów koncentruje siê na gêsto zaludnionych obszarach, istnieje bardzo niewiele podmiotów w miejscach, gdzie dziewiczy charakter jest zachowany. Te ciemne podmioty sk³adaj¹ siê z ma³ej grupy Archontów, wiêkszej grupy Drakonów, nawet jeszcze wiêkszej grupy Gadów i ogromnej liczby amebo podobnych elementarnych istot. Jest wojna tocz¹ca siê teraz na eterycznym i dolnym astralnym poziomie, podczas której ciemne podmioty usuwane s¹ przez niefizycznych wojowników œwiat³a. Ta eteryczna i astralna operacja wyzwolenia jest znana pod kryptonimem Pandora.
Drugie i ostatnie miejsce, gdzie mo¿na znaleŸÌ jakieœ ciemne si³y to fizyczne p³aszczyzny na powierzchni Ziemi. Ciemne si³y sk³adaj¹ siê z kilkudziesiêciu Archontów (znajduj¹cych siê g³ównie w krêgach jezuickich), kilkuset Drakonów (znajduj¹cych siê wœród kartelu bankowego Illuminati) oraz kilka tysiêcy Gadów (znajduj¹cych siê w prywatnych armiach najemników takich jak KBR i Akademii - by³ego Blackwater). Te istoty, bêd¹ usuwane w nadchodz¹cych aresztowaniach masowych.
WiĂŞc jest jeszcze wojna toczona, ale jesteÂśmy blisko zwyciĂŞstwa i planeta bĂŞdzie wyzwolona.
Fakt, Âże Archontowie przybyli z Galaktyki Andromedy tysiÂące, a w niektĂłrych przypadkach nawet miliony lat temu, nie znaczy, Âże wszyscy, ktĂłrzy pochodzÂą z Andromedy sÂą po ciemnej stronie. W rzeczywistoÂści Galaktyka Andromedy jest znana z niektĂłrych bardzo jasnych bohaterĂłw siÂł ÂświatÂła.
Lider ArchontĂłw na pÂłaszczyÂźnie fizycznej zostaÂł aresztowany 5 maja przez siÂły oporu i wziĂŞty poza planetĂŞ. On przeszedÂł na stronĂŞ ÂŚwiatÂła i jest teraz z wolnej woli chĂŞtnie pomagajÂącym w planetarnym procesie wyzwolenia.
Panowie Karmy nie maj¹ nic wspólnego z Wniebowst¹pionymi Mistrzami. Ca³e nauczanie o karmie jest dezinformacyjn¹ prób¹ programowania przez agentów ciemnych si³, którzy przeniknêli do szkó³ tajemnic w Indiach tysi¹ce lat temu. Celem tej nauki by³o wzmocnienie mechanizmów kontrolnych systemu kastowego w staro¿ytnych Indiach. Panowie Karmy s¹ istoty na planie astralnym, którzy w du¿ym stopniu dyktowali œcie¿kê wcielenia tych, którzy zamierzali siê reinkarnowaÌ.
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #638 : Maj 12, 2012, 08:03:51 » |
|
OK Dobrze wiedzieĂŚ, ze ,,wierchuszka" polegÂła.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #639 : Maj 12, 2012, 08:42:31 » |
|
Ale to nie jest prawda wcale jest to staranie siĂŞ uÂśpienia-naszej czujnoÂści oraz kolejny podstĂŞp wyÂłudzenia naszego zaufania dla tych ktĂłrzy sÂą i chcÂą siĂŞ jawiĂŚ jako zbawcy , i dobroczyĂący. Znamy , znamy ... wcale nie ufamy nic a nic, zmiana kostiumĂłw nie pomoÂże , to naiwne dziaÂłanie w momencie braku juÂż innych argumentĂłw. Oni caÂły czas walczÂą majÂąc nadzieje iÂż jeszcze coÂś im siĂŞ uda, a nie uda , bo nie moÂżna juÂż "krĂŞciĂŚ lodĂłw" gdy temperatura - wibracja przestrzeni przekroczyÂła kilkadziesiÂąt razy temperaturĂŞ - wibracjĂŞ powstawania lodĂłw. Ta bajka pomimo ewidentnego koĂąca i zamkniĂŞcia ksi¹¿eczki leÂży jeszcze na stole, a pewne grupy nie chcÂą siĂŞ pogodziĂŚ z jej koĂącem i ciÂągle jeszcze usiÂłujÂą przez swoje stare metody typu , np. 4.55 dopisaĂŚ jakiÂś epilog zmieniajÂący caÂłoksztaÂłt przyszÂłoÂści. Nic z tego mili moi g³ównym reÂżyserem jest StwĂłrca Wszechrzeczy, a nie lokalny BĂłg wymiaru. MoÂżecie sobie pogrywaĂŚ swoje role i marudziĂŚ na tej scenie Âżycia ale czas "Zgaszenia ÂŚwiatÂła" jest nieodwoÂłany w wyznaczonym momencie.Basta! Kiara ======================================= Do przemyÂślenia i zastanowienia siĂŞ dla wszystkich zarĂłwno dla tych ktĂłrzy sÂą i tych , ktĂłrych nie ma... KaÂżda informacja jest cenna bo wzbogaca nasze myÂślenie i doÂświadczanie siebie przez inny oglÂąd rzeczywistoÂści, a to daje wiĂŞkszÂą i piĂŞkniejszÂą barwĂŞ naszego istnienia. Kiara 11.05.2012 4% i 96%. ASANA MAHATARI (Saint Germain)NOAH - SARA - MAHATARI - Saint Germain Ukochane Dzieci StwĂłrcy, Ukochany Jahn, to Ja Jestem, ASANA MAHATARI, Mistrz Czasu, Mistrz Pokonania Przestrzeni i Czasu, bo zaprawdĂŞ, w tym jestem bardzo wyĂŚwiczony. W tej Instrukcji tkwi Wezwanie do uczynienia tego samego co Ja i nauczĂŞ Was tego aÂż sami bĂŞdziecie mogli zmieniaĂŚ Poziomy ÂŻycia, aÂż bĂŞdziecie sami obecni w Multiversach* (WieloÂświatach), aÂż bĂŞdziecie – Âświadomie – o tym posiadaĂŚ WiedzĂŞ. //*WieloÂświat (multiwersum, multiÂświat, metawszechÂświat, super-wszechÂświat, multiwszechÂświat, ultrawszechÂświat) – zbiĂłr wszelkich moÂżliwych wszechÂświatĂłw, zawierajÂący w sobie wszystko inne (w tym wszystkie moÂżliwe, potencjalne – niezaleÂżnie od rozwaÂżanych czasoprzestrzeni lub wymiarĂłw, w ktĂłrych siĂŞ znajdujÂą– wszechÂświaty; w tym takÂże tak zwane wszechÂświaty rĂłwnolegÂłe). PowyÂższÂą definicjĂŞ Multiversum znaleÂźliÂśmy w Wikipedii. Z & D// Wszystkie ÂŻycia sÂą ÂŚwiatÂłem i to ÂŚwiatÂło posiada Struktury ktĂłre sÂą widoczne i niewidoczne. Kiedy wchodzimy w cielesnoœÌ, decydujemy siĂŞ na okreÂślone ZagĂŞszczenie tych Struktur. Nasz Wieczny Duch manifestuje CiaÂło, WehikuÂł („Pojazd”) ktĂłry mu sÂłuÂży tak dÂługo jak korzysta on z danego Poziomu Tworzenia. To „ZagĂŞszczenie ÂŚwiatÂła” koĂączy siĂŞ, rozpÂływa siĂŞ, jeÂśli opuszczamy Poziom na ktĂłrym byÂło ono potrzebne. My nazywamy to ÂŚmierciÂą, umieraniem – niewarte jest to s³ów – a mimo wszystko robi siĂŞ z tego „du¿¹ sprawĂŞ”.Dlaczego? PoniewaÂż Ludzie majÂą niewiele o tym pojĂŞcia czym sÂą i co siĂŞ dzieje gdy powracamy i porzucamy nasze molekularne zagĂŞszczenie. To nie ludzkie CiaÂło goÂści Ducha, DuszĂŞ lub Nad-ÂŚwiadomoœÌ, lecz to Duch, wieczny niespokrewniony Duch ktĂłrym jesteÂśmy goÂści CiaÂło. I kiedy on zadecyduje aby rozpuÂściĂŚ CiaÂło, nie dzieje siĂŞ nic oprĂłcz tego Âże ludzkie Postrzeganie ktĂłre byÂło moÂżliwe dziĂŞki ludzkiemu ucieleÂśnieniu – ulatnia siĂŞ (*rozwiewa).Jednak kaÂżde doÂświadczenie – niezaleÂżnie od Poziomu jest ZAPISYWANE w Uniwersalnej PamiĂŞci danej Istoty i jest zawsze OSIÂĄGALNE jeÂżeli jest tylko potrzebne. KaÂżda Istota jest wyposaÂżona w chronologiczny, indywidualny Akasz (Akasha), KronikĂŞ w ktĂłrej zapisane jest wszystko, jest zanotowane i zachowane.To dalej oznacza Âże kaÂżdy CzÂłowiek juÂż z Natury jest MULTIWYMIAROWY(Wielowymiarowy),bo jego Duch jest Wszechobecny na wielu Poziomach Bytu, ale ludzka ÂŚwiadomoœÌ nie ma o tym Wiedzy. I tak CzÂłowiek ktĂłry nie ma po³¹czenia ze swoim Duchem jest zaprawdĂŞ samotny i wyrzucony na brzeg na ustronnej Planecie tego ÂŚwiata – izolowany i odlegÂły od wysokiej ÂŚwiadomoÂści. To jest czêœÌ tej Gry, wiĂŞcej nawet, TO JEST TA GRA!PowróÌmy jednak z powrotem do Przestrzeni, do Czasu. Im wiĂŞcej przeÂżywacie PrzestrzeĂą i Czas jako RzeczywistoœÌ, tym bardziej przeÂżywacie ich Granice i ostatecznie Wasze Granice. To oznacza Âże im bardziej siĂŞ rozszerzacie sami w sobie (*w swoim wnĂŞtrzu), im bardziej pokonujecie swoje bycie CzÂłowiekiem, tym bardziej moÂżecie rozszerzyĂŚ siĂŞ PONAD Czas i PrzestrzeĂą.Wszystko jest kwestiÂą Waszej ÂŚwiadomoÂści: jak naÂłoÂżycie WaszÂą duchowÂą WiedzĂŞ na ludzki Byt, poprzez co bĂŞdzie zmienione Wasze Postrzeganie ÂŻycia na Ziemi.Duch danej Istoty jest „CentralÂą” i ta Centrala buduje swoje OddziaÂły, tworzy nastĂŞpne PlacĂłwki i Centra z tego wynikajÂące. Tak jak Firma ktĂłra ma OddziaÂły na caÂłym ÂŚwiecie, jednak ktĂłrej Centrala znajduje siĂŞ w jednym miejscu z ktĂłrego prowadzone i kierowane jest wszystko. I wiele z tych Oddzia³ów nie widziaÂło Centrali i prawie w to wierzÂą Âże one dziaÂłajÂą caÂłkiem same - czujÂą siĂŞ opuszczone i bez Ochrony. Ludzka Ekspresja jest OddziaÂłem stworzonym przez Waszego Ducha i jest tak bardzo oddalona od Centrum Âże chĂŞtnie przyjmujecie Âże istnieje TYLKO TEN jeden OddziaÂł ktĂłry jesteÂście w stanie Postrzec WaszÂą ludzkÂą ÂŚwiadomoÂściÂą. JakaÂż to pomyÂłka! I teraz dochodzi do tego Âże zauwaÂżacie, Âże to co dotychczas dochodziÂło do ÂŚwiadomoÂści za poÂśrednictwem Waszego Postrzegania Âże to jest zaledwie znikoma czêœÌ pewnej CaÂłoÂści. Teraz zaczynacie pojmowaĂŚ Âże Wasze CiaÂło jest manifestacjÂą Ducha a nie Âże manifestujecie tego Ducha poprzez CiaÂło. Teraz chodzi o Punkt Zwrotny, o PrzeciwieĂąstwo ktĂłre Podniesie wszystko z cum i „postawi na gÂłowie”:Ludzki Duch pobiera ca³¹ WiedzĂŞ z nadrzĂŞdnego Bytu swojej Istoty, z WyÂższego Ja, z boskiego Pochodzenia, bo zostaÂł z niego stworzony i ludzka ÂŚwiadomoœÌ nie jest wcale tÂą ktĂłra rodzi tÂą WiedzĂŞ i tworzy Poznanie – jak to siĂŞ dotychczas przyjmowaÂło. Ludzka ÂŚwiadomoœÌ jest zdefiniowana przez ograniczenia. Boska ÂŚwiadomoœÌ, ta przestrzeĂą, w ktĂłrej leÂży ludzka ÂŚwiadomoœÌ - jest nieograniczona.I dziĂŞki temu moÂżecie wkroczyĂŚ w wiele ÂŚwiatĂłw ktĂłre dotychczas byÂły dla Was zamkniĂŞte i do tego potrzebujecie tylko zmieniĂŚ Wasz fokus (*centrum uwagi) i potrzebujecie zintegrowaĂŚ w sobie fakt Âże jesteÂście przede wszystkim Duchem a nie zagĂŞszczonym CiaÂłem. Wtedy jest wszystko proste. ÂŚmierĂŚ nie istnieje, jak czĂŞsto byÂło Wam to przedstawiane, to jest rozpuszczenie siĂŞ danego „ZagĂŞszczenia”, Manifestacji ÂŚwiatÂła.Teraz zbliÂżamy siĂŞ do takiego Postrzegania albowiem wtedy gdy ludzie „wyrosnÂą” z ludzkiego Postrzegania i pokonajÂą cielesne granice, wtedy zaczyna siĂŞ prawdziwa Przygoda ktĂłra jest w tym opisana – przeÂżywanie siebie samego jako nieprzemijajÂącej CzĂŞÂści Tworzenia w Bezkresie Tworzenia. POZA PRZESTRZENIÂĄ I CZASEM – TAM JEST RZECZYWISTOÂŚĂ.Do tego to zmierza wielkimi krokami, albowiem StwĂłrca nie ukrywa siĂŞ juÂż wiĂŞcej przed Wami i pozostaje tylko tam nie rozpoznany, gdzie CzÂłowiek sam jeszcze nie chce siĂŞ rozpoznaĂŚ. My podró¿ujemy przez Poziomy Bytu, jeÂśli rozpoznamy jakie Pochodzenie zrodziÂło nas na tym ÂŚwiecie, jeÂśli po³¹czymy siĂŞ z naszym Duchem to dotrze do nas na DrogĂŞ to, co dotychczas byÂło niemoÂżliwe. CzĂŞsto siĂŞ mĂłwi: „Prawdziwe Przygody sÂą w gÂłowie„, lecz to jest wiĂŞcej nawet niÂż to, albowiem ja Wam mĂłwiĂŞ: Prawdziwe Przygody rodzi Wasz Duch, jeszcze zanim jej odÂłamki docierajÂą do ludzkiego UmysÂłu. I na zakoĂączenie tego PrzesÂłania wiedzcie Âże Aspekt Ludzki, Ekspresja Ludzka – ÂŚwiadomoœÌ Ludzka w Ciele i poza CiaÂłem TO ZALEDWIE 4% CAÂŁEJ WASZEJ ISTOTY!I te 4% jest w stanie dokonaĂŚ NiewyobraÂżalnego. Jednak Przebudzony CzÂłowiek siĂŞga po CaÂłoœÌ, po to, czym JEST, co go czyni i poprzez co przyszedÂł w tÂą postaĂŚ – istotÂą OÂświeconego Ludzkiego Ducha jest wiedzieĂŚ gdzie jest pozostaÂłych 96% i z nimi permanentnie (caÂły czas) komunikowaĂŚ.Misterium zostaÂło teraz odkryte, Dusza Âżyje w Duchu, CzÂłowiek jest Âżywy w Duchu a sam StwĂłrca NIE MIESZKA W TOBIE LECZ TO TY JESTEÂŚ W NIM – NA WIECZNOÂŚĂ!Tu opisane jest Prawo Natury, Prawo Boskiej Natury kaÂżdego CzÂłowieka. Nigdy nie byÂło inaczej, nigdy nie jest inaczej, tylko zrozumienie tego byÂło ograniczone i tworzyÂło nieporozumienie za nieporozumieniem, zamĂŞt i irytacjĂŞ. To przeminĂŞÂło, Ukochani, bowiem Ja Jestem Mistrzem Czasu i Mistrzem Przestrzeni i jednoczeÂśnie Mistrzem Pokonania Czasu i Przestrzeni I jeÂśli postawicie swoje bycie CzÂłowiekiem w tym ÂŚwietle, to jesteÂście zaprawdĂŞ WOLNI. My Ludzie jesteÂśmy w StwĂłrcy, jesteÂśmy otoczeni StwĂłrcÂą, inaczej nie jest to moÂżliwe. Nawet najbardziej wytrwaÂłe sprzeciwianie siĂŞ tej Prawdzie nie znaczy NIC. Albowiem Prawa Tworzenia nie kierujÂą siĂŞ Postrzeganiem Indywiduum zesÂłanego do Tworzenia.
Nowy krok w Ewolucji Cz³owieka, co by³o pierwsze kura, czy jajko? To by³ Duch, który najpierw stworzy³ to pytanie! jak bardzo Was kocham, Wy Ludzie, którzy jesteœcie mi tak bliscy, bezgranicznie bliscy, bo Ja Jestem tym, który na Moœcie tego Œwiata wypuszcza Œwiat w Nowy Poziom. I jeszcze zanim zostanie to ukoùczone wielu rozpozna do jakiego Œwiata zaprawdê nale¿¹ i czyj Œwiat jest czêœci¹ CA£OŒCI.Z Wami wiecznie po³¹czony w Mi³oœci która jest Wieczna, ASANA MAHATARI (Saint Germain) http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/05/12/11-05-2012-4-i-96-asana-mahatari-saint-germain/Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2012, 19:07:53 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #640 : Maj 13, 2012, 03:56:49 » |
|
Ten przekaz te¿ jest warty przeczytania bowiem spora czêœÌ informacji jest prawdziwa , w³¹cznie z t¹ i¿ Ludzkie DNA pochodzi od Lirian. Oraz tym ¿e zmieni siê ca³kowicie sposób leczenia i chocia¿ wydaje siê to nieprawdopodobne wszystkie choroby ( w³¹cznie z genetycznymi i brakiem jakiœ fragmentów cia³a materialnego) bêd¹ mo¿liwe do wyleczenia. Zostanie otworzony dla Ludzkoœci ca³kowity dostêp do prawdziwej wiedzy naszej przesz³oœci œmieszne stanie siê odkrywanie pewnych oszustw, jestem te¿ ciekawa reakcji ludzi gdy dowiedz¹ siê i¿ Arcykap³an Aron to kobieta. Wiele takich rewelacji przed nami , autorytety oparte na k³amstwie i manipulacji padn¹, ka¿dy z nas odkryje cala prawdê o sobie. Inny ni¿ dotychczasowy system wartoœci nie bêdzie rozlicza³ tych oszustów , ka¿dy sam zrozumie swoje doœwiadczenia i bêdzie chcia³ ¿yÌ zgodnie z nowym systemem wartoœci. Czas zmian zbli¿a siê coraz bardziej ,chocia¿ wydaje siê i¿ nic siê nie zmienia to zmiany s¹ przeogromne, najpierw zachodz¹ w matrycy energetycznej w œwiecie jeszcze dla nas niewidocznym. Gdy ten proces zostanie zakoùczony zostan¹ odbite w œwiecie materialnym. Powrót do prawzorca energetycznego dobiega ju¿ koùca , zatem naprawdê niewiele dzieli nas od przelania siê ich w sposób absolutnie dla nas namacalny w naszych realiach fizycznych. Powodzenia i wielkiej radoœci wszystkim , którzy wybrali ju¿ ¿ycie w naszej nowej rzeczywistoœci , a ci którym potrzeba wiêcej czasu na takie decyzje , do zobaczenia gdy ju¿ bêdziecie na nie gotowi. Kiara Nieosi¹gniêcie Wzniesienia nie jest postrzegane jako niepowodzenie
by krystal28 in SaLuSa. Niewielu z was ulega zÂłudzeniom co do tego, co siĂŞ wydarza, lecz niektĂłrzy z was nadal nie sÂą przekonani, Âże leÂży to w interesie Rasy Ludzkiej. Tacy ludzie zazwyczaj nie sÂą w kontakcie z wiarygodnymi ÂźrĂłdÂłami informacji, a tym samym brakuje im wystarczajÂących danych, z ktĂłrych mogliby dokonaĂŚ Âświadomego osÂądu sytuacji. Rzadko posiadajÂą oni poziom ÂświadomoÂści wymagany, aby widzieĂŚ poza fizycznymi zmianami i niektĂłrzy z nich majÂą bardzo niewielkÂą lub ÂżadnÂą wiedzĂŞ na temat Wzniesienia. JednakÂże oni i wszyscy inni, zanim nastÂąpi koniec tego roku, bĂŞdÂą mieli okazjĂŞ zapoznaĂŚ siĂŞ z faktami oraz z tym, jakie one bĂŞdÂą miaÂły na nich wpÂływ. Po tym wszystkim, niezaleÂżnie od tego w co kto wierzy, ten czas koĂącowy zmieni Âżycie ludzkie bez wzglĂŞdu na to, czy bĂŞdÂą oni do tego przygotowani, czy teÂż nie. Nowy cykl oznacza nowy porzÂądek i nie ma moÂżliwoÂści, aby to co stare mogÂło byĂŚ uwiecznione. W rzeczy samej, leÂży to w interesie kaÂżdego, aby przejœÌ do nowego doÂświadczenia, ktĂłre jest zgodne z ich obecnym poziomem ewolucji.Gdziekolwiek znajdujÂą siĂŞ ludzie, ktĂłrzy sÂą zagubieni, wzywamy pracownikĂłw ÂŚwiatÂła, aby ÂśmiaÂło tam wkroczyli, gdyÂż ich wiedza jest niezbĂŞdna w tym czasie, poniewaÂż moÂże ona posÂłuÂżyĂŚ dla uÂłatwienia ich sytuacji i zmniejszenia prawdopodobieĂąstwa popadania w strach. Jak juÂż czĂŞsto byÂło mĂłwione, nie ma tutaj czego siĂŞ baĂŚ poza samym strachem i niezaleÂżnie od okolicznoÂści, Âświat nie zakoĂączy siĂŞ z powodu jakiegoÂś kataklizmu. Wszystko jest zaplanowane w celu zapewnienia przygotowania do Wzniesienia tak wielu dusz jak to tylko jest moÂżliwe. JednakÂże, nie ma Âżadnej presji na tych, ktĂłrzy wybiorÂą pozostanie w trzecim wymiarze, lecz aby kontynuowaĂŚ to doÂświadczenie bĂŞdÂą oni przeniesieni gdzie indziej. NieosiÂągniĂŞcie Wzniesienia nie jest postrzegane jako niepowodzenie, gdyÂż macie nieskoĂączone Âżycie i caÂłkowitÂą wolnoœÌ, aby przebywaĂŚ w niÂższych wibracjach tak dÂługo, ile tylko sobie Âżyczycie. Ostatecznie kaÂżda dusza wzniesie siĂŞ, gdyÂż jest niemoÂżliwoÂściÂą, aby przedÂłuÂżaĂŚ opieranie siĂŞ wyÂższym wibracjom przez bardzo dÂługi czas. . Nasza misja nasiliÂła siĂŞ w ciÂągu ostatnich kilku miesiĂŞcy, gdyÂż zostaliÂśmy bezpoÂśrednio zaangaÂżowani w wydarzenia majÂące miejsce na Ziemi i bĂŞdzie to dalej kontynuowane dopĂłty, dopĂłki ostatnie pozostaÂłoÂści Ciemnych nie zostanÂą usuniĂŞte z waszej drogi. Wtedy bĂŞdziemy mogli przejœÌ do nastĂŞpnego etapu, ktĂłry pozwoli nam byĂŚ bardziej zaangaÂżowanymi w wasze Âżycie i w asystowaniu wam we Wzniesieniu. Spotkacie siĂŞ ze swojÂą KosmicznÂą RodzinÂą i z Istotami z WewnĂŞtrznej Ziemi, rĂłwnieÂż spokrewnionymi z wami i bĂŞdziecie mieli duÂżo do porozmawiania. Wasza historia jest daleka od jej wiernego odzwierciedlenia i jest bardzo wiele do naprawienia z tego, co zostaÂło wypaczone lub sfaÂłszowane. A to rĂłwnieÂż obejmuje tzw. „szanujÂące siĂŞ” instytucje.. KaÂżdego dnia jesteÂśmy bliÂżej do podjĂŞcia dziaÂłaĂą, ktĂłre doprowadzÂą do wprowadzenia w Âżycie dnia deklaracji i wtedy przeniesiemy siĂŞ do nastĂŞpnego etapu naszej misji. BĂŞdzie to czas wielkiej radoÂści na caÂłym Âświecie w ÂświĂŞtowaniu waszej nowo odzyskanej wolnoÂści. Dawne poró¿nienia i historyczne spory zgasnÂą w przeszÂłoÂści, do ktĂłrej przynale¿¹. BĂŞdzie odkryte, Âże zostaÂły one celowo nagrane przez Ciemnych, aby utrzymywaĂŚ idee podziaÂłu. Teraz ujrzycie jak szybko ludzie mogÂą zjednoczyĂŚ siĂŞ w przyjaÂźni i ÂżyczliwoÂści. W sercu kaÂżdego z was jest pragnienie trwaÂłego pokoju i jest to coÂś, co nareszcie otrzymacie. . Kochani, kiedy mĂłwimy, Âże wszystko bĂŞdzie posortowane, to dokÂładnie mamy na myÂśli i Âżycie stanie siĂŞ bardzo radosnym i satysfakcjonujÂącym. Ró¿norodnoœÌ obecnych zmartwieĂą bĂŞdzie usuniĂŞta i zamiast stresu, Âżycie stanie siĂŞ przyjemne z czasem wolnym na odprĂŞÂżajÂące hobby i przyjemnoÂści. Nigdy nie mieliÂście byĂŚ niewolnikami waszej pracy lub Âżycia na takim poziomie, gdzie zawsze sÂą braki. To sÂą tego typu rzeczy, ktĂłre zaadresujemy, aby was podÂźwign¹Ì i Âżycie wkrĂłtce stanie siĂŞ szczĂŞÂśliwym doÂświadczeniem. Ró¿nica miĂŞdzy teraÂźniejszoÂściÂą a przeszÂłoÂściÂą jest tym, do czego odnosiliÂśmy siĂŞ wiele razy i jest ona bardzo waÂżnym aspektem naszej sÂłuÂżby dla was. . Ciemni nieustannie przejmowali nowe wynalazki, ktĂłre powinny przywieœÌ was do wyÂższego standardu Âżycia, a zamiast tego, zostaÂły one wykorzystane do ich wÂłasnych ambicji wojskowych w celu przejĂŞcia Âświata. Bardzo wiele zostaÂło wam odmĂłwione, ale wkrĂłtce zostanie to wam udostĂŞpnione, a bĂŞdzie miaÂło wielki wpÂływ na system komunikacji i transportu. Niedobory ÂżywnoÂści przejdÂą do przeszÂłoÂści i nikt nigdy wiĂŞcej nie umrze z pragnienia. Zaufanie i miÂłoœÌ zastÂąpi zwÂątpienie i strach, a ludzie dojdÂą do ÂświadomoÂści, Âże wszyscy sÂą JednÂą RasÂą LudzkÂą, niezaleÂżnie od koloru skĂłry czy innych ró¿nic.. Na naszym poziomie rozumiemy, Âże duchowe wibracje umieszczajÂą dusze na ró¿nych puÂłapach, lecz to nie oznacza, Âże sÂą one od nas odseparowane, gdyÂż moÂżemy przychodziĂŚ i odchodziĂŚ tak samo jak to robimy z wami na Ziemi. Czym wyÂżej wznosicie siĂŞ, tym bardziej rozumiecie, Âże sÂłuÂżba innym oznacza pomaganie tym, ktĂłrzy pod¹¿ajÂą waszymi Âśladami. Ponownie mĂłwimy, Âże wasza historia niewiele wspomina o naszej interakcji z wami, choĂŚ zawsze mieliÂśmy ogromny wpÂływ na rozwĂłj waszej cywilizacji. Liczba waszych tajemniczych artefaktĂłw, ktĂłre wydajÂą siĂŞ nie znajdowaĂŚ miejsca w waszej obecnej historii sÂą wynikiem naszych wizyt na Ziemi. Czasami pozostajÂą one ukryte, poniewaÂż ich istnienie nie moÂże byĂŚ uwzglĂŞdnione, poza tym istniejÂą opory we wspominaniu moÂżliwoÂści powiÂązania ich z odwiedzajÂącymi ZiemiĂŞ istotami pozaziemskimi. . OtwĂłrzcie swoje umysÂły na wszystkie moÂżliwoÂści, gdyÂż dowiecie siĂŞ wiĂŞcej o nas i bÂądÂźcie pewni, Âże powiemy wam o wielu naszych kontaktach z wami. My oraz inne cywilizacje pielĂŞgnowaliÂśmy wasz gatunek przez tysiÂące lat, a wy jesteÂście rezultatem kilku z nich, a ktĂłre przyÂśpieszyÂły rozwĂłj waszego DNA, majÂącego swoje oryginalne pochodzenie od Lirian. To sÂą te czĂŞÂści waszej ewolucji, na ktĂłrych temat bĂŞdÂą wam dane informacje, gdyÂż przyszedÂł czas, ÂżebyÂście dowiedzieli siĂŞ prawdy.. Gromadzenie dĂłbr materialnych nie bĂŞdzie w koĂącu konieczne, gdyÂż zawsze bĂŞdziecie mieli wystarczajÂąco dla swoich potrzeb. BĂŞdÂą one ponownie rozdzielone pomiĂŞdzy wami i to przywrĂłci jakoœÌ waszego Âżycia i rĂłwnieÂż zapewni, Âże nikt nie pozostanie w nĂŞdzy lub ubĂłstwie. RĂłwnieÂż zauwaÂżycie, Âże bardzo szybko nastÂąpi odejÂście od starych metod leczenia na rzecz takich, ktĂłre sÂą bardziej przyjazne i efektywne. UzdrawiajÂące pokoje i kabiny zastÂąpiÂą koniecznoœÌ obecnego leczenia szpitalnego. Zaawansowane technologicznie metody sÂą caÂłkowicie skuteczne i wielu bĂŞdzie w stanie wyzdrowieĂŚ natychmiastowo. MoglibyÂście powiedzieĂŚ, Âże wszystko odnawiamy nawet, jeÂżeli brakujÂącymi czĂŞÂściami sÂą koĂączyny lub inne narzÂądy ciaÂła.. Jestem SaLuSa z Syriusza i jestem zadowolony, Âże moÂżemy udzieliĂŚ wam informacji o tym, czego moÂżecie spodziewaĂŚ siĂŞ juÂż wkrĂłtce. Zawsze Âżyjcie z miÂłoÂściÂą w swoich sercach. . DziĂŞkujĂŞ SaLuSa, . Mike Quinsey, 18 kwietnia 2012 . PrzetÂłumaczyli SÂławek i Viola, edycja Krystal . http://galacticchannelings.com/english/mike18-04-12.htmlhttp://krystal28.wordpress.com/
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #641 : Maj 13, 2012, 08:04:18 » |
|
Wiem ju¿ sk¹d Fair Lady wziê³a t¹ ,,Centrale" Przekaz na pewno bardziej rzeczowy ni¿ te wczeœniejsze ChoÌ nie mówi nic nowego Np ja bym wola³ by oni dzielili siê swoimi doœwiadczeniami. By powiedzieli jak oni siê przygotowuj¹ Jakie doœwiadczenia w tym wzglêdzie maj¹, jakie pope³nili b³êdy, jakie wyci¹gnêli wnioski Coœ co mo¿na by³o by z syntezowaÌ z naszymi doœwiadczeniami. ,,IdŸcie zróbcie" - póŸniej ,,zrobiliœmy" Czy oni zrozumiej¹, ¿e samym ,,patrzeniem" siê nie naucz¹, ¿e sama teoria to za ma³o Ok ciekawe ile razy jeszcze us³yszymy, ¿e czas na zmiany
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #642 : Maj 13, 2012, 08:20:35 » |
|
Duch ktĂłrym jesteÂśmy goÂści CiaÂło. I kiedy on zadecyduje aby rozpuÂściĂŚ CiaÂło, nie dzieje siĂŞ nic oprĂłcz tego Âże ludzkie Postrzeganie ktĂłre byÂło moÂżliwe dziĂŞki ludzkiemu ucieleÂśnieniu – ulatnia siĂŞ (*rozwiewa). Duch, albo Istnienie, albo ÂŚwiadomoœÌ. ÂŻadnego z tych pojĂŞĂŚ nie da siĂŞ wtÂłoczyĂŚ w jak¹œ sztywnÂą osobowoœÌ JA. Tymczasem niektĂłrzy usilnie to prĂłbujÂą robiĂŚ No bo jakÂże miaÂłoby byĂŚ inaczej ? W gÂłowie siĂŞ nie mieÂści , co nie ? Ludzkie Postrzeganie jest moÂżliwe poprzez ucieleÂśnienie, ale to tylko szczegĂłlny przypadek , zaledwie 4% CaÂłoÂści. I te 4% upiera siĂŞ przy swoim JA poprzez niego wszystko interpretujÂąc. Na szczĂŞÂście 96% potrafi to rozpuÂściĂŚ..
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #643 : Maj 16, 2012, 09:09:12 » |
|
Do t³umaczenia poni¿szych przekazów sprowokowa³ mnie arteq, który dopytuje siê o Nibiru. Generalnie w channelingach temat Nibiru jest "passe", ale s¹ wyj¹tki. Takim wyj¹tkiem jest CAC, Komunikacja Kosmicznej Œwiadomoœci. Instytucja mo¿na powiedzieÌ zas³u¿ona, za³o¿ona w 1972 roku, obecnie to ju¿ dos³ownie któreœ pokolenie channelingu. Komunikacja wygl¹da podobnie jak w materiale Ra i np. Lucyny £obos tzn. jest medium i ktoœ zadaje pytania i interpretuje odpowiedzi. Informacje "Kosmicznej Œwiadomoœci" by³y zawsze wywa¿one, a "przepowiednie" raczej ogólne i sporo trafnych. O Nibiru wstawiê do i w³aœciwego w¹tku, ale w bie¿¹cym przekazie zatytu³owanym "Czerwony Alarm" jest bardzo du¿o o energiach w maju i czerwcu. Wstawiam fragmenty pomijaj¹c pytania, nieznacz¹ce dyskusje i np. sen i jego interpretacjê, bo to zbytnie obci¹¿enie. A wiêc w tym poœcie CAC (Kosmiczna ŒwiadomoœÌ) o energiach w maju i radzeniu sobie z nimi. Czerwony Alarm - Kosmiczna ŒwiadomoœÌ
Medium: Will Berlinghof, TÂłumacz: Callista Summerfield, Energizer.
CA: Ta œwiadomoœÌ, ta kosmiczna œwiadomoœÌ, jest teraz dostêpna dla wykonywania tego czerwonego alarmu dla cz³onkostwa CAC i wszystkich tych, którzy przeczytaj¹ lub us³ysz¹ t¹ informacjê. Ta œwiadomoœÌ przyznaje, ¿e Callista Summerfield jest pomoc¹ dzisiaj i energetyzuj¹cym ten odczyt dla t³umacza. ... .... CA: ta œwiadomoœÌ bêdzie komentowaÌ miesi¹c czerwiec, ale najpierw pragnie przedstawiÌ swoje uwagi na miesi¹c maj, ramy czasowe, w których jesteœcie teraz. To widaÌ, ¿e wystêpuj¹ w nim uci¹¿liwe energie, które s¹ pojawiaj¹ sie w tym czasie i ¿e jest to g³ównie na poziomie osobistym. Tak wielu Lightworkers czuje siê bardzo zmêczonymi w tej chwili, czuj¹, ¿e s¹ pod napiêciem, ogromnym ciê¿arem, który nios¹, a ich energie s¹ wyci¹gane emocjonalnie . Ten stress, który jest przyczyn¹ tego ma wiele wspólnego z osobistymi problemami Lightworkers, radzenia sobie ze sprawami, którymi musz¹ zajmowaÌ siê w tym czasie, bo jak ta œwiadomoœÌ powiedzia³a w przesz³oœci, jednym z Wymagaù dotycz¹cych Wniesienia jest to, ¿e ka¿dy ma opró¿niÌ swój kosz z emocjonalnej treœci, która roœnie i gromadzi nie tylko w ci¹gu jednego ¿ycia, ale przez wiele, wiele, wiele wcieleù. Istniej¹ ró¿ne sposoby na zrobienie tego, ale najczêstszym sposobem jest po prostu pozwoliÌ podczas snu, w czasie odpoczynku i relaksu, ¿eby negatywne energie, jakie nagromadzi³y siê w ci¹gu wieków odp³ynê³y daleko. To jest raczej ciê¿ka praca, oczywiœcie, ale przynajmniej robi siê w tym stanie nieœwiadomoœci snu, a zw³aszcza w tym okresie czasu, gdy œrednie Ja jest z powrotem do 5-tym wymiarze œwiadomoœci, albo przynajmniej wy¿szym poziomie czwartego wymiaru œwiadomoœci. Pozwala to na dokonanie uwolnienia w bardziej efektywny sposób i jak równie¿ znacznie szybciej. Dlatego dla tych, którzy pamiêtaj¹ swoje sny, nie zdziwcie siê, jeœli sny tym razem, zw³aszcza w ci¹gu najbli¿szych kilku tygodni, bêda obracaÌ siê wokó³ starych problemów, albo kwestii czyjegoœ osobistego ¿ycia do tej pory lub nawet ¿ycia w przesz³oœci. Mog¹ byÌ sytuacje konfliktowe w snach, gdzie argumenty i walki siê dziej¹, czy wyzwania wykonane. .....
..... energie w tej chwili s¹ zdecydowanie kierowane do osób, zw³aszcza Lightworkers, duchowych poszukiwaczy, którzy próbuj¹ siê uwolniÌ, którzy pracuj¹ nad swoim Wniesieniem, a nawet ich zbawieniem. Wa¿ne jest, aby nie zaniedbywaÌ wa¿nej wewnêtrznej pracy, jaka dokonuje siê w tym czasie, a nawet rozwi¹zywaÌ sytuacje konfliktowe z tymi, którzy s¹ blisko was - rodzina, przyjaciele i inni, gdzie istnieje potrzeba rozwi¹zywania problemów, jeœli s¹ one do rozwi¹zywania. Wszystko to jest czêœci¹ przewrotu z energii, które maj¹ miejsce na osobistych poziomach w tym czasie. To jest równie¿ odzwierciedlone w sytuacjach spo³ecznych i w tym czasie istnieje wiele przewrotów spo³ecznych. Studenci z ca³ego œwiata protestuj¹ w sytuacjach takich jak wy¿sza op³ata naukê i wy¿sze podatki wobec nich. Inni protestuj¹ przeciw dzia³aniom oszczêdnoœciowym, tak jak w Grecji i we Francji i tam s¹ wielkie niepokoje spo³eczne w tym czasie. To te¿ jest czêœÌ energii, które powoduj¹ zak³ócenia w tym czasie. To w³aœnie ta œwiadomoœÌ widzi, jakie energie maja s¹ - niepokoje spo³eczne i zak³ócenia, osobiste niepokoje i zaburzenia. W razie potrzeby na osobistym poziomie ta œwiadomoœÌ zaleca osobom oczyœciÌ teren tak jak mog¹. W³aœnie uznanie (akceptacja) , snów oraz wydarzenia, które maj¹ miejsce jest ogromnym krokiem do przodu, a na poziomie spo³ecznym, trzeba mieÌ œwiadomoœÌ, ¿e niepokoje spo³eczne s¹ odzwierciedleniem energii ucisku, które s¹ zak³ócone w tym czasie. Dlatego jest luz (opór) , jeœli chcecie, wobec w³adz i tych w s³u¿bach. Robak rzeczywiœcie zaczyna siê obracaÌ i nie zdziwcie siê, jeœli dotknie blisko domu w niektórych przypadkach.....
....gdy rzeczy przychodzÂą i stres wystĂŞpuje, jednÂą z najlepszych rzeczy do zrobienia to jest spojrzeĂŚ stresujÂącej sytuacji w oczy i uznaĂŚ jÂą, a nastĂŞpnie jÂą obejœÌ naokoÂło. To bĂŞdzie czas dla wielu gdzie byÂłoby najlepiej po prostu odpocz¹Ì, jak i ile moÂżna, a nie daĂŚ siĂŞ wciÂągaĂŚ w stres i napiĂŞcia Âżycia w tym czasie. To jest tak, Âże wielu ma zadania; pilnowaĂŚ pracy, dbaĂŚ o rodzinĂŞ i inne obowiÂązki i prac domowe, ale gdzie moÂżna, kiedy widzi siĂŞ stres zwiÂązany z ich Âżyciem, to zaleca siĂŞ zrobiĂŚ coÂś, co spowoduje relaksacjĂŞ i odpoczynek. MoÂżna siĂŞ zdrzemn¹Ì lub wzi¹Ì „czas wolny’ co wĂłwczas byÂłoby to zalecane. MoÂżna iœÌ na spacer i wdychaĂŚ ÂświeÂże powietrze i trochĂŞ poĂŚwiczyĂŚ, teÂż bĂŞdzie to zalecane. KaÂżdy bĂŞdzie miaÂł swĂłj wÂłasny sposĂłb radzenia sobie z jego stresem i jego przemĂŞczeniem. Trzeba sÂłuchaĂŚ w tym momencie ciaÂła bo ono bardzo wyraÂźnie wskazuje co jest potrzebne. Dlatego teÂż, jeÂśli organizm jest zmĂŞczony, musi odpocz¹Ì. MoÂżesz iœÌ do ³ó¿ka wczeÂśniej, wzi¹Ì ciep³¹ kÂąpiel, jeÂśli ktoÂś to lubi. To wszystko jest czĂŞÂściÂą w drodze do uznania ciaÂła, ktĂłre daje mu kredyt pokazujÂąc, Âże odpoczynek i relaks jest potrzebny. SÂą inni, ktĂłrzy „jadÂą” lepiej, gdy ĂŚwiczÂą lub biegajÂą. OceĂą, jak poradziĂŚ sobie ze stresem i dbaj o siebie. PobÂłaÂżaj sobie w tych sprawach, tak aby wyzwania i niepokojÂące energie nie byÂły energiami, ktĂłre wydrenujÂą ciĂŞ tak caÂłkowicie, Âże w wyniku tego (ĂŚwiczeĂą) wystÂąpiÂą objawy fizyczne. Bardzo istotne jest zrozumienie w tym czasie. SpoÂłeczeĂąstwo jako takie, szczegĂłlnie zachodni Âświat, to jest filozofia idÂź, idÂź, idÂź, idÂź i idÂź jeszcze wiĂŞcej, ale to jest nie to, czego organizm potrzebuje zawsze, zwÂłaszcza gdy energie wszechÂświata sÂą takie, Âże istniejÂą wyzwania, gdzie sÂą uci¹¿liwe energie, napiĂŞcia i naprĂŞÂżenia. To sÂłoneczne rozbÂłyski w tej chwili rĂłwnieÂż wpÂływajÂą na emocjonalne sytuacje. One nie sÂą ekstremalne, gdyÂż byÂły one jakiÂś czas temu, ale nie sÂą niskie i nie jest niski poziom staÂłego energetycznego wpÂływu na MatkĂŞ ZiemiĂŞ i na ludzi ktĂłrzy sÂą wraÂżliwi na takie rzeczy, ktĂłrzy w zasadzie sÂą wiĂŞkszoÂściÂą wÂśrĂłd wszystkich istot ludzkich. BÂądÂźcie Âświadomi czynnikĂłw zewnĂŞtrznych, ktĂłre rĂłwnieÂż powodujÂą wstrzÂąsy i stres na poziomie emocjonalnym, i honorujcie wasz udziaÂł w ogĂłlnym przepÂływie energii, ktĂłre wzajemnie oddziaÂływujÂą miĂŞdzy SÂłoĂącem a ZiemiÂą i tymi, ktĂłrzy zamieszkujÂą ziemiĂŞ. NajlepszÂą rzeczÂą do zrobienia, jak ta ÂświadomoœÌ powiedziaÂła, to nie przejmowaĂŚ siĂŞ w tym czasie i skorzystaĂŚ z okazji i pieÂściĂŚ siĂŞ, kiedy i gdy jest to konieczne..... .... Istnieje wiele osobistych konfliktĂłw miĂŞdzy ludÂźmi i oczywiÂście wiele osĂłb, ktĂłrzy sÂą nieÂświadomi tego co siĂŞ dzieje majÂą reakcje emocjonalne i mogÂą sobie daĂŚ upust na innych . Dlatego jeÂśli jesteÂś w sytuacji, gdy ktoÂś blisko Ciebie jest zÂły i wyÂładowuje siĂŞ lub jest wybuchowy w gniewie, najlepiej jest nie braĂŚ tego osobiÂście, i jak energizer zauwaÂżyÂł, a nawet odejœÌ w razie potrzeby. .....
..... maj bêdzie równie¿ prezentowaniem mo¿liwoœci podjêcia szansy zrobienia czegoœ niezwyk³ego. CzêœÌ tego dzieje siê teraz, energie, które s¹ rzeczywiœcie dostêpne teraz, s¹ nie tylko energiami kryzysu, lecz energiami zmian. Czêsto zaburzenia s¹ niezbêdne, by wprowadziÌ zmiany do gry, wprowadzaj¹ zmiany obci¹¿enia. Wiele razy, kiedy ktoœ spojrza³ wstecz na swoje ¿ycie to uœwiadomi³ sobie, ¿e to dziêki zaburzeniu status quo naszego ¿ycia, wielka zmiana czêsto mia³a miejsce. Dlatego te¿, jeœli przez wyzwania, które prezentuj¹ siê do osób w tym czasie wyzwanie zmiany wychodzi do przodu, okazja do zrobienia czegoœ innego lub uroœniêcia i rozwoju przychodzi, i ktoœ rozpoznaje to jako okazjê. Zmiany s¹ czasami trudne dla osób, bo s¹ w strefie komfortu, status quo, strefie komfortu ich pude³ka, ich osobistej skrzynki. To jest zawsze trudne wyjœÌ z pude³ka i zobaczyÌ, co jest poza nim. Ale takie postêpowanie czêsto prowadzi kogoœ naprzód i zmiana jest czêsto dok³adnie tym, co jest potrzebne. Kiedy ludzie s¹ niechêtni do zmiany, zmiany s¹ czêsto doprowadzone do nich, jeœli s¹ niezbêdne dla ich duchowego wzrostu i rozwoju. Dlatego dla tych, którzy znajduj¹ siê na pozycjach wielkiej zmiany i to siê z nimi dzieje, w przeciwieùstwie do tych co poszukuj¹ na zewn¹trz, raczej walcz¹ z t¹ zmiana, walcz¹ z wyzwaniami, które s¹ prezentowane - nale¿y uspokoiÌ siê na chwilê, aby pozwoliÌ na przep³yw informacji, aby spróbowaÌ zrozumieÌ, co siê dzieje, a potem iœÌ z tym, aby p³yn¹Ì z pr¹dem zamiast OpieraÌ siê, zamiast walczyÌ, bo czêsto Duch wie lepiej co jest potrzebne. Wy¿sze Ja ma scenariusz spektaklu, który jest tam rozegra siê i próbuje zaprowadziÌ Ciê do przodu. Kiedy koœ jest w skrajnej opornoœci trudno jest iœÌ do przodu. Tak wiêc zdarzenia, które s¹ niepokoj¹ce i uci¹¿liwe lub trudne, to wszystko dla dobra czyjegoœ ruchu do przodu. Ka¿dy zawsze ma woln¹ wolê, aby powiedzieÌ NIE. Zawsze mo¿na powiedzieÌ, ¿e nie jest on zainteresowany, ale jeœli ktoœ postrzega sprawê z wewnêtrznej jego czêœci to jest i ma tê œwiadomoœÌ i zrozumienie, ¿e zmiana nadchodzi, aby nie powodowaÌ mu trudnoœci, ale raczej, aby przenieœÌ go do przodu, zw³aszcza w tym momencie, wiêc ktoœ mo¿e rzeczywiœcie znaleŸÌ, ¿e jest dobr¹ rzecz¹, aby pójœÌ ze zmian¹, nawet jeœli stawia mu wyzwania. ....
14 maj 2012 Channeler: Will Berlinghof http://cosmicawareness.org/html/urgent_updates.html
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #644 : Maj 16, 2012, 09:33:51 » |
|
Ciekawy przekaz, bardziej psychologiczna porada, niÂż obwieszczenie . Nie przywiÂązywaĂŚ siĂŞ za bardzo do "swojego pudeÂłka".
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #645 : Maj 16, 2012, 09:52:03 » |
|
..to juÂż ostatnie stadium metamorfozy,- zanim wyjdziemy z kokonu, bo choĂŚ juÂż czujemy, Âże coÂś siĂŞ nieuchronnie zbliÂża- to jeszcze nie moÂżemy tego dokÂładnie okreÂśliĂŚ..
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2012, 09:52:25 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #646 : Maj 16, 2012, 13:04:53 » |
|
A teraz druga czêœÌ "Czerwonego Alarmu" o energiach, zachowaniach i przewidywaniach czerwcowych. Od siebie widzê, ¿e wszystkie zapowiedzi, przepowiednie dotycz¹ z grubsza okienka od 20 maja do 25 czerwca. Coœ mi siê widzi, ¿e osi¹gamy grzbiet fali. Ciekawa jest koncepcja planet A, A/B i B. oto wybrane fragmenty: Czerwony Alarm - Kosmiczna ŒwiadomoœÌ
Medium: Will Berlinghof, TÂłumacz: Callista Summerfield, Energizer.
... w tej chwili widaÌ, ¿e przeszkadzaj¹ce energie, które ju¿ wystêpuj¹ w maju na poziomie osobistym mog¹ rzeczywiœcie przerodziÌ siê w wielkie wydarzenia na poziomie spo³ecznym, a nawet wiêcej ni¿ teraz, ale tak¿e na poziomie fizycznym samej Ziemi. WidaÌ, ¿e istniej¹ energie, które mog¹ stanowiÌ fizyczne katastrofy i przewroty wielkiej czêœci - ale w tym samym czasie, jak to ŒwiadomoœÌ zawsze mówi, mo¿na byÌ œwiadomym takich energii i ich dostêpnoœci, a nawet ich prawdopodobieùstwa. Ale nikt nie musi pozostawaÌ ca³kowicie skupionym na tym do tego stopnia, ¿e to staje siê obsesj¹ na punkcie tych wydarzeù. Matka Ziemia teraz zaczyna aktywnie potrz¹saÌ jej ³aùcuchami, które wi¹¿¹ j¹ tak d³ugo, zaczyna proces odcinaj¹c te ³aùcuchy. To jest tak, ¿e robi to ju¿ od jakiegoœ czasu, ale to co odró¿nia te od poprzednich dzia³aù jest to, ¿e bêdzie kilka wydarzeù blisko siebie, w s¹siedztwie ka¿dego innego, w porównaniu z jednym wydarzeniem, a potem nastêpnym jeszcze pó³ roku póŸniej lub d³u¿ej. Mo¿na ju¿ zauwa¿yÌ, ¿e istnieje aktywnoœÌ sejsmiczna wystêpuj¹ca i kilka trzêsieù ziemi w ostatnim czasie mia³o miejsce i tak maj¹ zjawiska pogodowe. Wiele z tych zjawisk pogodowych, oczywiœcie, jest od wp³ywu technologii HAARP i nieco wzmocnione, ale to normalne wydarzenia, które wprowadza technologia HAARP wprowadzaj¹c zak³ócenia nadal. Ale naturalne wydarzenia, ziemskie wydarzenia takie jak trzêsienia ziemi i wybuchy wulkanów, s¹ takie, ¿e ta œwiadomoœÌ widzi, ¿e w czerwcu energie bêd¹ wzmocnione, dla Matki Ziemi tak naprawdê zaczyna siê wyginanie, aby uwolniÌ siê ca³kowicie i globalnie do koùca tego roku. Dlatego nie zdziwcie siê, jeœli us³yszycie o wydarzeniach na ca³ym œwiecie, które s¹ ekstremalne w przyrodzie, ale nie energetyzujcie tych wydarzeù (nie skupiajcie siê na nich). Jeœli znajdziesz siê w takich wydarzeniach to mo¿e byÌ dok³adnie to, czego potrzebujesz, aby prze¿yÌ. Ale znowu, staraj siê zachowaÌ spokój, w tym utrzymuj myœli i przekonania, ¿e wszystko bêdzie dobrze, ¿e przejdziesz przez te wydarzenia. Mimo przewrotu w swoim ¿yciu i gwa³townych zmian, które mog¹ wyst¹piÌ w wyniku wydarzeù jesteœ w porz¹dku i ¿e twoi bliscy równie¿ wszyscy s¹ ok. Nawet ci, którzy mog¹ zdecydowaÌ w tym czasie ekstremalnego planetarnego przewrotu, aby opuœciÌ fizyczne cia³o i wróciÌ do Ducha, robi¹ dok³adnie to, co oni przyszli tu zrobiÌ. Jeszcze wci¹¿ ludzie nie mog¹ poj¹Ì lub zaakceptowaÌ doœÌ fizycznego koùca, œmierci fizycznej. To wystêpuje u wszystkich ¿ywych istot na tej planecie w jednym etapie lub innym, a ludzie nie s¹ wyj¹tkiem od tego, ale ludzie maj¹ trudny czas z powodu zobowi¹zaù emocjonalnych i po³¹czeù do bliskich, przyjació³ i rodziny, do ich status quo ¿ycia, jakie jest, aby uwolniÌ i opuœciÌ. Jest jeden powód, dla którego czerwiec mo¿e byÌ bardzo k³opotliwym miesi¹cem dla wielu, poniewa¿ Duch wstrz¹œnie nimi celowo, jeœli chcecie, ale celowo dla wiêkszego wzrostu i rozwoju. Ci, którzy znajduj¹ siê w regionach, gdzie jest takie z³o i przewroty mog¹ zdaÌ sobie sprawê, ¿e to nie jest wcale z³o, ¿e jest to po prostu kolej rzeczy. Zbyt czêsto ci którzy s¹ w skrajnej polaryzacji bêd¹ widzieÌ zniszczenia jako coœ z³ego, coœ niedobrego. Ziemia nie stara siê byÌ z³a lub niedobra, ona po prostu chce uwolniÌ siê z jej w³asnego uwiêzienia i uwalniaj¹c siebie oferuje mo¿liwoœci dla tych, na których wp³ywa do uwolnienia siê równie¿. Czasami ta wolnoœÌ przychodzi w formie fizycznego przejœcia od fizycznego ¿ycia, do œmierci. Innym razem bêdzie to strata strefy komfortu, tego, co zawsze by³o uznawane za sposób na ¿ycie, czy to mieszkanie czy dom, czy to sytuacji, które tak d³ugo by³y norm¹. Ale jeœli ktoœ jest w stanie wyjœÌ poza projekcjê wydarzeù, ¿e s¹ z³e i niedobre, i je¿eli utrzymuje (akceptuje), ¿e to wszystko czêœÌ przesuniêÌ Matki Ziemi, z przesuniêciem œwiadomoœci, ruch w kierunku Wniesienia - wtedy bêdzie móg³ utrzymaÌ liniê i uœwiadomiÌ sobie, ¿e to czego on doœwiadczy³ jest czêœci¹ podró¿y Matki Ziemi, ale równie¿ jego indywidualnej podró¿y. To, co bêdzie wynikaÌ zast¹pi to, co zosta³o utracone, ale jeszcze wiêcej, gdy¿ bêdzie wzrost i rozwój, jeœli ktoœ jest na niego otwarty. Ale jeœli ktoœ nie jest, jeœli ktoœ idzie do miejsca gniewu i wœciek³oœci, gdzie ktoœ obwinia Matkê Ziemiê albo Boga za takie nieszczêœcie, to zostanie on powa¿nie doœwiadczony, gdy¿ to wszystko jest wstrz¹saniem rzeczy, a nawet wstrz¹sem w³asnych koncepcji Boga, Bóg lub Duch lub Matka Ziemia s¹ czêœci¹ wstrz¹su. Dlatego czerwiec jak ta œwiadomoœÌ widzi mo¿e to byÌ równie¿ bardzo katastrofalnym miesi¹cem na kilka sposobów, ale przede wszystkim w zmianach Ziemi, i ¿e mo¿e byÌ kilka ekstremalnych zjawisk na ca³ym œwiecie i nawet w Stanach Zjednoczonych Ameryki, które bêd¹ takiego rodzaju, takiej wielkoœci, ¿e to, co by³o przedtem ju¿ nie pozostanie, bêdzie przeniesione i zmienione. Dotyczy to równie¿ gospodarki, tak¿e rz¹dów, dotyczy to Spo³eczeùstw i paùstw i regionów ale wszystko to jest czêœci¹ zmian. Ponadto, ta œwiadomoœÌ musi nadmieniÌ, ¿e jest to zestaw linii czasowych, które s¹ postrzegane tutaj. Bo jak wiele linii czasowych zejdzie siê razem w tym wêz³owym punkcie , w którym zwê¿enia i skrzy¿owania wydarzeù maj¹ miejsce, i wielu bêdzie dzieli³o podobne linie czasowe na wiele sposobów, takich jak naturalne zdarzenia, zdarzenia katastroficzne. Te linie czasowe trzeba wciskaÌ w takie ciasne miejsca, ¿e w koùcu, kiedy s¹ uwalniane, aby iœÌ w³asn¹ drog¹, to zwê¿enie bêdzie energetycznym b³ogos³awieùstwem lub przynajmniej tak to wygl¹da. Oznacza to, ¿e ci, którzy musieli przejœÌ przez takie przewroty ujrz¹ punkt przewrotu, zobacz¹ dlaczego musieli oczyszczaÌ siê sami, nawet jeœli osobiœcie nie mogli tego dokonaÌ w niektórych okolicznoœciach i zdarzeniach, które ich ogranicza³y. Zmiany czêsto stwarzaj¹ okazjê do wzrostu i rozwoju, ale nie zawsze jest to widoczne natychmiast, gdy wydarzenia zachodz¹. Dlatego wiara, cierpliwoœÌ i zaufanie w to, ¿e wszystko bêdzie dzia³aÌ dobrze jest podstaw¹, nawet jeœli ktoœ jest zaanga¿owany w katastrofach, gdy siê rozwijaj¹ i nie wydaje siê, ¿e tak to bêdzie (dobrze). Mo¿e nawet wydawaÌ, ¿e Sam Bóg porzuci³ wszystkich i ka¿dego, ale to na pewno nie bêdzie to ten przypadek ani ta œwiadomoœÌ nie porzuci nikogo. Jest bardziej prawdopodobne, ¿e kiedy wydarzenia wystêpowaÌ i rozwijaÌ siê to osoby porzuc¹ tê œwiadomoœÌ i porzuc¹ Boga, i Ducha, bo nie mog¹ zrozumieÌ, dlaczego te wydarzenia maj¹ miejsce. Istnieje wiêkszy porz¹dek rzeczy i zdarzenia te bêd¹ czêœci¹ wiêkszego rozwiniêcia w nowe energie, które wkrótce zostan¹ uwolnione ca³kowicie i zupe³nie. S¹ czêœci¹ procesu Wniesienia i stworzenia planet A i A / B i B. Wszystko to jest to czêœÌ tego, co nast¹pi w miesi¹cu czerwcu i póŸniej. Dlatego b¹dŸcie œwiadomi, ¿e to mo¿e byÌ rzeczywiœcie bardzo ciekawy miesi¹c. .....
... nale¿y pamiêtaÌ, ¿e chocia¿ wstrz¹sy i klêski ¿ywio³owe i katastrofy s¹ bardzo trudne, to s¹ to równie¿ czasy dla najwiêkszych postêpów, jakie mo¿na zrobiÌ, zw³aszcza w prze³amaniu czyichœ systemów wierzeù, w³asnych paradygmatów, które kontroluj¹ i dominuj¹ w co ktoœ wierzy i jak tworzy rzeczywistoœÌ, która jest wokó³ niego. Wszystko, co by³o kiedyœ trzymane jako œwiête, niezmienne i nie transformowalne, jest tu¿ przed zmian¹ teraz, w³¹czaj¹c to co jest oznaczone, jako to mo¿liwe, a nawet wiêcej w nowoczesnym spo³eczeùstwie, niemo¿liwe. Dlatego bêdzie to czas, kiedy wielki postêp mo¿na osi¹gn¹Ì u tych, którzy s¹ uzdrowicielami i u¿ywaj¹ ich w³aœciwoœci leczniczych i ich energii uzdrawiania. Ci, którzy s¹ poszukiwaczami bêd¹ mieli du¿¹ jasnoœÌ tego, co dzieje siê, a co wiêcej fantazjowanie stanie siê baz¹ rzeczywistoœci, ale nowej rzeczywistoœci. To co jest starym porz¹dkiem bêdzie rozbite i ostatecznie zniesione nastêpnie ka¿dy bêdzie mia³ wybór, aby utworzyÌ nowy porz¹dek dla siebie, now¹ rzeczywistoœÌ, która nie opiera siê na starych paradygmatach wiary i przekonaù, które s¹ tak mocno trzymane przez tak wielu. Stanie siê czas, gdzie mo¿na bêdzie z ca³¹ pewnoœci¹ uczyniÌ wielki krok w swoim w³asnym osobistym wzroœcie i rozwoju, ale bêdzie to równie¿ czas, nawet jeœli z powodu zmian, które wystêpuj¹ jako wyzwanie, to ludzkoœÌ jako taka mo¿e mieÌ wielkie postêpy i narody mog¹ zrobiÌ ogromne postêpy. Wielu obawia siê upadku sytuacji gospodarczej, rzeczywiœcie wielu unika nawet myœlenia o tej sprawie, ale nawet jeœli ekonomiczne instytuty zawiod¹ finansowy œwiat upadnie, ludzie bêd¹ ¿yÌ dalej. Zawsze jest zapominane, ¿e Pierwszym miejscem, gdzie ludzie bêd¹ wchodziÌ w interakcje ze sob¹ jest Ziemia. Dlatego lokalne gospodarki zaczn¹ rozkwitaÌ. Sposoby wspó³pracy z Matk¹ Ziemi¹ zostan¹ przywrócone, bo teraz ju¿ nie istniej¹. Wszystko to w wyniku przewrotu, chaosu i zmiany, która rozpocznie siê na dobre w czerwcu. To jest postrzegane przez t¹ œwiadomoœÌ jako sprawa bardzo pozytywna bo ta ŒwiadomoœÌ widzi poza to, co jest upadkiem rzeczy do tego, co jest urodzeniem rzeczy. Nale¿y pamiêtaÌ, ¿e œmierÌ zawsze musi pojawiÌ siê zanim odrodzenie mo¿e siê zdarzyÌ. LudzkoœÌ jest gotowa do odrodzenia siê na tak wiele sposobów i ludzie, zw³aszcza ci którzy szukaj¹ tego i byli duchowo sk³onni ca³e ich ¿ycie lub jeszcze niedawno obudzili siê do wiêkszej prawdy, wkrótce znajd¹ to, czego oni szukaj¹, to, co wybrali, aby wierzyÌ, rzeczywiœcie objawi siê wszystko wokó³ nich. .....
14 maj 2012 Channeler: Will Berlinghof http://cosmicawareness.org/html/urgent_updates.html
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #647 : Maj 16, 2012, 14:55:21 » |
|
rzeczywiœcie objawi siê wszystko wokó³ nich Opis Ziemi trzês¹cej siê, wyrywaj¹cej z kajdan to jakby opis zmian wibracji , czêstotliwoœci. Jeœli Ziemia zmienia czêstotliwoœÌ, to zmieni siê równie¿ forma wyrazu œwiadomoœci na niej. Dawno dawno temu Ziemia by³a mniejsza. Jeszcze wczeœniej l¹dy tworzy³y jeden wielki kontynent. £azi³y po Ziemi ró¿ne zwierzaki (œwiadomoœÌ). By³o kilka wymieraù w dziejach Ziemi. CIê¿kie formy ¿ycia (formy przejawiania siê œwiadomoœci) zaniknê³y na rzecz bardziej przystosowanych . http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UmMh3zZwv9I65 milionów lat temu ... wyginê³y wielkie gady, ale ŒwiadomoœÌ rozpoczê³a proces nowego gatunku, który wyposa¿y³a w Inteligencjê - ssaki. Po gadach pozosta³ ludziom "gadzi mózg" (walcz/uciekaj, instynkty) Ewoluowaliœmy ( a wraz z nami gadzie JA ). To nie koniec ewolucji Obecnie nast¹pi kolejny skok w rezonansowej skali fal Schumanna. I dziêki temu zmianie ulegnie postrzeganie. Dlatego to mo¿liwe, ze dos³ownie ludzie zobacz¹ wiêcej "objawi siê wszystko wokó³ nich" . Mo¿e nawet i DNA siê zmieni. Zmiana energetyki cia³a, od¿ywiania. W wyniku tego zmieni¹ siê równie¿ priorytety w ¿yciu spo³ecznym. Pytanie tylko, czy to bêdzie "terapia szokowa", czy te¿ proces Dlaczego nie w czerwcu ... nie znacie dnia ani godziny
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #648 : Maj 16, 2012, 15:02:54 » |
|
Nie mogê dodaÌ wielu wyjaœnieù chociaz bardzo bym chcia³a, mogê tylko potwierdziÌ i¿ czerwiec dla ludzkoœci mo¿e byÌ najbardziej szokuj¹cym miesi¹cem , burz¹cym wszystkie stare zasady we wszystkich dziedzinach ludzkiego ¿ycia. Wszystko mo¿e run¹Ì by ludzie mogli zacz¹Ì stosowaÌ inne wartoœci inne systemy i inn¹ wiedzê. Dla jednych bêdzie to szok praktycznie nie do prze¿ycia , a dla innych spe³nienie oczekiwaù tego na co tak d³ugo czekali. Nie mniej jednak chocia¿ trudny bêdzie to czas , to zarówno piêkny jak i pracowity, wype³ni proroctwa, daj¹c wielk¹ radoœÌ wszystkim tym dla których prawoœÌ , godnoœÌ , mi³oœÌ , m¹droœÌ s¹ najwiêkszymi wartoœciami. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #649 : Maj 16, 2012, 15:17:15 » |
|
65 milionów lat temu ... wyginê³y wielkie gady, ale ŒwiadomoœÌ rozpoczê³a proces nowego gatunku, który wyposa¿y³a w Inteligencjê - ssaki. Po gadach pozosta³ ludziom "gadzi mózg" (walcz/uciekaj, instynkty) Ewoluowaliœmy ( a wraz z nami gadzie JA ). To nie koniec ewolucji Skoro ewolucja (œwiadomoœÌ) zniszczy³a ciê¿k¹, gadzi¹ formê jako ma³o wydajn¹, to chyba nie po to, by ewoluowaÌ gadzie JA w l¿ejszej, humanoidalnej formie. Czy w takim wypadku mo¿na w ogóle mówiÌ o ewolucji?
|
|
|
|
|
|
|
|