Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 21:01:58

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 80 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Inni o energii.  (Przeczytany 830354 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
east
Gość
« Odpowiedz #625 : Maj 10, 2012, 19:01:49 »

Taka szarÂża to szaleĂącza odwaga ,ktĂłra nie przywiÂązuje uwagi do "mojego Âżycia". W trakcie wojny nic nie jest pewne, przede wszystkim to, czy za chwilĂŞ bĂŞdziesz ÂżyĂŚ. Nie wiadomo nawet, czy Âżyjesz, czy tylko trwasz.

Có¿ za znaczenie ma wtedy to, kim jesteœ ? I czy w ogóle jesteœ ?

ÂŚmierĂŚ dotkniĂŞta, namacalna wrĂŞcz wyzwala od wszelkich utoÂźsamieĂą.
Samurajowie wrĂŞcz przyjmowali ÂśmierĂŚ kaÂżdego dnia jako pustkĂŞ i jednoczeÂśnie miejsce narodzin Istnienia.
KtĂłrĂŞdy przeszÂła ÂśmierĂŚ nie ma juÂż nic umierajÂącego, a jednak ... jest Âżycie Chichot
ÂŚmierĂŚ egotycznego JA odcina te wszystkie pierdoÂły nieistotne, ktĂłrych siĂŞ w codziennoÂści ludzie trzymajÂą kurczowo. Zarazem subtelne wydarzenia , albo zjawiska ,czy choĂŚ sama przyroda, stajÂą siĂŞ bardziej wyraziste.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #626 : Maj 10, 2012, 20:39:30 »

east.
Kiedy myÂśli przeminÂą odciĂŞte poprzez ÂśmierĂŚ  i Âżadna myÂśl nie bĂŞdzie siĂŞ w stanie o cokolwiek zaczepiĂŚ, wĂłwczas zostanie doÂświadczone BEZOSOBOWE  Istnienie, o ktĂłrym Kiara napisaÂła

Czy moÂżesz w koĂącu zmieniaĂŚ moje wypowiedzi na swoje oczekiwania , ja caÂły czas piszĂŞ Âże jesteÂśmy Energiami osobowoÂściami.

Kiara.
Mo¿e dla Ciebie jest tak jak piszesz dla mnie jest tak jak ja piszê ale Ty przetwarzasz te informacje na swój styl dopiero póŸniej oceniasz a nie moja dos³ownoœÌ.

ENERGIA -SAMO¦WIADOMO¦Æ , by³a i jest wieczna ( nic nie wiadomo nam o jej pocz±tku ni koñcu) by³a w pra oceanie mi³o¶ci i z niego wy³oni³a siê poprzez-odkrywanie siebie samej w konfrontacji z odczuciami przez siebie zewnêtrzno¶ci i zewnêtrzno¶ci.[/b]

Chyba napisa³am jasno i wyraŸnie? Czy Ciebie a¿ tak nie ma ¿e tego nie zauwa¿asz ju¿? SamoœwiadomoœÌ to osobowoœÌ indywidualna.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2012, 22:06:51 wysłane przez Kiara » Zapisane
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #627 : Maj 10, 2012, 21:11:49 »

CytujÂąc Mistrza Krzysztofa Zanussiego: "ÂŻycie, to jest Âśmiertelna choroba przenoszona drogÂą pÂłciowÂą"  Cool Aktualnie, jedyne co mnie w Âżyciu fascynuje, to owo "przenoszenie". Tylko czy w tym kontekÂście nie "robiĂŞ" aby za wirusa?  DuÂży uÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #628 : Maj 10, 2012, 21:28:17 »

@Kiara
ENERGIA -SAMO¦WIADOMO¦Æ , by³a i jest wieczna ( nic nie wiadomo nam o jej pocz±tku ni koñcu) by³a w pra oceanie mi³o¶ci i z niego wy³oni³a siê poprzez-odkrywanie siebie samej w konfrontacji z odczuciami przez siebie zewnêtrzno¶ci i zewnêtrzno¶ci.

Chyba napisa³am jasno i wyraŸnie? Czy Ciebie a¿ tak nie ma ¿e tego nie zauwa¿asz ju¿? SamoœwiadomoœÌ to osobowoœÌ indywidualna.

W cytacie
Energia-SamoœwiadomoœÌ jest wieczna
nie ma ani s³owa o tym ¿e "SamoœwiadomoœÌ" to osobowoœÌ, a tym bardziej ¿e indywidualna Mrugniêcie
 Nie napisaÂłaÂś ani jasno, ani wyraÂźnie.
Niestety teraz jesteÂś aÂż tak radosna, Âżeby przywÂłaszczyĂŚ SOBIE EnergiĂŞ-SamoÂświadomÂą
SamoœwiadomoœÌ to osobowoœÌ indywidualna.
Daleko zabrnĂŞÂłaÂś w tym samouwielbieniu JA. MrugniĂŞcie

ÂŚwiadomoÂści siĂŞ nie posiada . To w niej siĂŞ zawierasz , kimkolwiek jesteÂś . I to zaledwie maleĂąkÂą czÂąstkÂą, aby nie powiedzieĂŚ, ze iluzjÂą.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #629 : Maj 10, 2012, 22:09:05 »

east.

ÂŚwiadomoÂści siĂŞ nie posiada . To w niej siĂŞ zawierasz , kimkolwiek jesteÂś . I to zaledwie maleĂąkÂą czÂąstkÂą, aby nie powiedzieĂŚ, ze iluzjÂą.
I niech dla Ciebie tak pozostanie.dla mnie jest inaczej.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #630 : Maj 11, 2012, 06:56:47 »

Przepraszam najmocniej bo nie chcĂŞ siĂŞ wtrÂącaĂŚ w tarcia Cool
Tak mi siĂŞ jednak wydaje, Âże caÂło fizyczne, z ktĂłrym np ja powoli przestajĂŞ siĂŞ utoÂżsamiaĂŚ jest wÂłaÂśnie przejawem ÂświadomoÂści.
ÂŁadnie tu ktoÂś (przepraszam za lenistwo) napisaÂł, Âże dusza bez ciaÂła fizycznego jest nie kompletna.
Mo¿e ŒwiadomoœÌ bez duszy, cia³a fizycznego i worka wniosków z doœwiadczeù te¿ jest niekompletna.
Moim skromnym zdaniem jesteÂśmy teÂż ÂŚwiadomoÂściÂą i sami przejawiamy siĂŞ na tym zgĂŞszczonym planie materii przez nasze ciaÂło fizyczne, czyli jesteÂśmy kowalem wÂłasnego losu. ZÂły
CzytaÂłem kiedyÂś wspaniaÂły post ,,Wszystko jest kulÂą" (szkoda, Âże go nie zapisaÂłem)
Fajnie tam byÂło pokazane podobieĂąstwo najmniejszej czÂąsteczki do najwiĂŞkszej.
Mikro ró¿niÂło siĂŞ od Makro tylko wielkoÂściÂą zbudowane byÂło tak samo funkcjonowaÂło tak samo.....  UÂśmiech
W Âśnie, ktĂłry pozwoliÂłem sobie tu zamieÂściĂŚ moja przestrzeĂą przenikaÂła siĂŞ z przestrzeniÂą kobiety.
Do tego stopnia, ze ja byÂłem niÂą ona mnÂą.
MyÂśleliÂśmy w inny sposĂłb, mieliÂśmy inne wibracje, innÂą paletĂŞ barw, ale finaÂł byÂł taki, Âże pasowaÂło to do siebie jak w puzzlach UÂśmiech
Suma summarum skoùczy³o siê to wspania³¹ syntez¹ Mrugniêcie
OczywiÂście moÂżna inaczej, moÂżna siĂŞ ÂścieraĂŚ walczyĂŚ Z politowaniem
Moim skromnym zdaniem wtedy troszkĂŞ trudniej o syntezĂŞ wiĂŞc chyba wszyscy tracÂą JĂŞzyk
Chyba, Âże... ,,Kto siĂŞ lubi ten siĂŞ czubi" DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2012, 07:00:05 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #631 : Maj 11, 2012, 07:59:39 »

Fajnie tam byÂło pokazane podobieĂąstwo najmniejszej czÂąsteczki do najwiĂŞkszej.

dokÂładnie, fraktalny "reality show" MrugniĂŞcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Gość
« Odpowiedz #632 : Maj 11, 2012, 10:01:54 »

PosÂłuchajcie bynajmniej mi wcale nie chodzi o to co ktoÂś myÂśli i jak interpretuje swĂłj Âświat , to jego sprawa. Ale nie jest wÂłaÂściwe gdy wyjmuje siĂŞ fragmenty z cudzych tekstĂłw i swoimi interpretacjami zmienia je  caÂłkowicie, odwraca sens twierdzÂąc iÂż ja tak napisaÂłam, sÂą to moje twierdzenia.
NastĂŞpnie na tej podstawie buduje swoje twierdzenia  popierajÂąc nieprawdziwymi moimi.
Takie rzeczy sÂą nieuczciwe jak dla mnie.

ÂŚwiadomoœÌ jest poza ciaÂłem materialnym , ale w trakcie wcielenia jej wiedzĂŞ wyraÂżamy poprzez nasze moÂżliwoÂści komunikacji. Jednak dziĂŞki ÂświadomoÂści lub inaczej osobistej ÂświadomoÂści czyli samoÂświadomoÂści moÂżemy odbywaĂŚ mentalne  wycieczki poza ciaÂłem  ( przykÂład PrzebiÂśniega) jak rĂłwnieÂż drugi przykÂład , ÂśmierĂŚ kliniczna gdy ciaÂło fizyczne prawie wcale nie funkcjonuje. A my Âświadomie istniejemy dokonujemy roÂżnych rzeczy , mamy odczucia i Âświadomie analizujemy zdarzenia oraz podejmujemy decyzje. wszystko to dzieje siĂŞ rĂłwnoczeÂśnie na dwĂłch planach fizycznym ( bo mamy ciaÂło ) i energetycznym ( bo w wyprawie ciaÂło fizyczne nie bierze udziaÂłu) i sÂą to fakty. tak wiĂŞc chociaÂż umysÂł i ÂświadomoœÌ wspó³pracujÂą ze sobÂą w fizycznym Âświecie to w duchowym istniejemy bez fizycznych argumentĂłw.

UmysÂł zwiÂązany jest z ciaÂłem materialnym z fizycznoÂściÂą z doÂświadczeniami fizycznymi to on odbiera bodÂźce , prowadzi odbiĂłr przez siec nerwowÂą od receptorĂłw odbioru do mĂłzgu.  Z mĂłzgiem , umysÂłem nie powinniÂśmy siĂŞ identyfikowaĂŚ bo nim nie jesteÂśmy , jesteÂśmy Energiom samo ÂświadomoÂściowÂą  dziĂŞki ktĂłrej on moÂże funkcjonowaĂŚ.

Jednak czy ktoÂś zgodzi siĂŞ z moimi twierdzeniami czy nie jest mi obojĂŞtne nie mam zamiaru toczyĂŚ Âżadnych walk o moje priorytety myÂślowe. Ale nie jest uczciwe  zmieniaĂŚ co na napisaÂłam i niby moim zmienionym tekstem popieraĂŚ swoje odmienne twierdzenia. Bo moje sÂą zupeÂłnie inne nawet nie zbliÂżone.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2012, 10:08:48 wysłane przez Kiara » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #633 : Maj 11, 2012, 12:26:05 »

PrzebiÂśnieg , jeÂśli chodzi o SyntezĂŞ to polecam obejrzeĂŚ kilka odcinkĂłw serialu pt Touch

Sezon1 Epizod 8 [Lektor PL]
http://odsiebie.pl/uddj10u0hizj/Touch.S01E08.PL.480p.WEB-DL.XviD-TVM4iN.avi.mp4.html#

Sezon1 Epizod 7 [Lektor PL]
http://odsiebie.pl/0vz6127rtq4l/Touch.S01E07.PL.480p.WEB-DL.XviD-TVM4iN.avi.mp4.html

Sezon1 Epizod 6 [Lektor PL]
http://odsiebie.pl/nqbrvjgczj1s/rbs-Touch.2012.S01E06.PL.480p.WEB-DL.xcms.mkv.mp4.html

Z filmu p³ynie wiele interesuj¹cych wniosków ,które mo¿na by zamkn¹Ì twierdzeniem, ¿e ludzkoœÌ jako ca³oœÌ to inteligentny organizm. Myœli pojawiaj¹ce siê w g³owie to rodzaj energii informacyjnej. Informacja jest dostarczana do poszczególnych "komórek" - ludzi - tego organizmu, co w efekcie daje zsynchronizowany efekt synergii. Na przyk³ad globalny rozwój. Coœ tak nieogarniêtego przez poszczególne JA (którym siê wydaje, ¿e s¹ pêpkiem œwiata ) ,¿e a¿ nieuœwiadomionego. Poszczególna jednostka i ludzkoœÌ jako ca³oœÌ to œciœle po³¹czona - za pomoc¹ myœli - konstrukcja.

W komentarzu do tego filmu TOUCH pewien kolega na innym forum zauwaÂżyÂł, Âże

informacja i jej œwiadomoœÌ przejawia siê w sposób falowy na wszystkich poziomach w ten sam sposób, tylko w ró¿nej skali i stopniu z³o¿onoœci (w ró¿nych "oktawach wibracji"). Nie jest jednak zlokalizowana, lecz rozproszona. Zawsze by³a. To, ¿e czasami siê gdzieœ koncentruje bardziej, tworz¹c atom, cz¹steczkê, komórkê, czy ca³y organizm lub planetê, nie oznacza, ¿e musi tak pozostaÌ, albo ¿e dekompozycja tej struktury zniszczy œwiadomoœÌ. O nie ;-) Ona po prostu rozproszy siê ponownie i poszuka innej drogi.
Czas porzuciÌ egocentryzm JA na rzecz œwiadomoœci skoordynowanego dzia³ania . W tym dzia³aniu nie trzeba pe³niÌ jakichœ super wa¿nych ról kosmicznych. Wystarczy okazywaÌ wspó³czucie i pos³ugiwaÌ siê prostymi "proszê, dziêkujê, przepraszam , wybacz " plus ludzkie, sympatyczne gesty.

@Kiaro
interpretacjami zmienia je  caÂłkowicie, odwraca sens twierdzÂąc iÂż ja tak napisaÂłam, sÂą to moje twierdzenia.
NastĂŞpnie na tej podstawie buduje swoje twierdzenia  popierajÂąc nieprawdziwymi moimi.
Takie rzeczy sÂą nieuczciwe jak dla mnie.
Popatrz na "swoje" teksty z szerszej perspektywy. One nie niosÂą tylko takich treÂści, ktĂłre TY chcesz przekazaĂŚ. Bywa Âże sÂą caÂłkiem inaczej odbierane i co innego zasilajÂą niÂż TY tego pragniesz. Chcesz tego czy nie, ale jesteÂś elementem caÂłoÂści.
Tak jest ze wszystkim . Nie masz nad tym kontroli. Nikt nie ma.
Co jest nieuczciwe ? To , ze informacja kr¹¿y i siê rozbudowuje ? Tak ca³a Natura funkcjonuje. Informacje nie s¹ czyjeœ w ekosystemie. Wspó³dziel¹c siê nimi , upubliczniaj¹c je budujesz t¹ Ca³oœÌ.
@Kiaro
Ale nie jest uczciwe  zmieniaĂŚ co na napisaÂłam i niby moim zmienionym tekstem popieraĂŚ swoje odmienne twierdzenia. Bo moje sÂą zupeÂłnie inne nawet nie zbliÂżone.
ChêÌ posiadania na w³asnoœÌ jakiejœ odrêbnoœci JA niczego tu nie zmienia w obrazie Ca³oœci Mrugniêcie
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #634 : Maj 11, 2012, 13:22:02 »

Wiele przekazĂłw zapowiadaÂło intensywne bombardowanie ziemi energiÂą w tym czasie.
Jeszcze jeden,  to fragment z channelingĂłw energii Adamusa - Saint Germain z krĂŞgu Shaumbry .
CytujĂŞ przetÂłumaczony fragment.

Fragment 9 shoudu z serii e2012 – „PrzejrzystoœÌ przynosi rezultaty”

5 maja 2012

(…)

NadchodzÂące energie

Adamus:

Energie sÂą teraz bardzo intensywne. Czujecie je wszĂŞdzie.
A ja do tego dorzucê jeszcze swoj¹ ma³¹ bombê.
Tak, energie sÂą bardzo intensywne, przecieÂż mamy rok 2012 – to oczywiste.
Dodatkowo, poczÂąwszy od 10 maja pojawi siĂŞ caÂłkiem nowa fala energii i potrwa to okoÂło tygodnia.
BĂŞdÂą to niezwykle intensywne energie.
Wiem, Âże przechodziliÂście przez spÂływy energii juÂż wczeÂśniej.
I teraz przez okoÂło tydzieĂą znĂłw bĂŞdziecie przechodziĂŚ przez bardzo intensywne energie.
InteresujÂące jest to, Âże nie bĂŞdÂą to ani fale sÂłoneczne ani fale elektromagnetyczne.
Trzeba wprost powiedzieĂŚ, Âże bĂŞdzie to miĂŞdzy wymiarowe bombardowanie energetyczne, ktĂłre dotrze do naszej planety.

A gdy ju¿ te energie do nas dotr¹, wnikaÌ bêd¹ g³êboko w Ziemiê i spowoduj¹, ¿e z Ziemi coœ zostanie uwolnione.
Stare Energie.
Stara, zablokowana historia (czêœÌ publicznoÂści pomrukuje…).

WyobraÂźcie wiĂŞc sobie ten przeogro-…Och, nie ma siĂŞ czego obawiaĂŚ ! ( Adamus chichocze). Wystarczy byĂŚ tego Âświadomym.
WyobraÂźcie wiĂŞc sobie nadejÂście intensywnych energii, ktĂłre zderzÂą siĂŞ z energiami uwiĂŞzionymi w Ziemi.

WyobraÂźcie sobie, co siĂŞ wydarzy. (KtoÂś z widowni mĂłwi” "trzĂŞsienia ziemi", ktoÂś inny mĂłwi: "zmiany ziemskie")
Hmm.
Niekonie-... byĂŚ moÂże, byĂŚ moÂże.

IntensywnoœÌ energii zaczniemy odczuwaĂŚ w swoim ciele fizycznym za okoÂło tydzieĂą ( od czasu emisji shoudu 5 maja – przyp. TÂłum.).

Co wiêc zamierzacie zrobiÌ? (PublicznoœÌ mówi: "OddychaÌ")

MARTY: Nie leĂŚ skakaĂŚ ze spadochronem.

ADAMUS: Tak, nie skaczcie ze spadochronem ! (Chichocze)
Dobra.
Dobra.
Racja Mofo jest dzisiaj ponad wszystko. Tak.
Albo ... albo mo¿e ... (ktoœ mówi: "pij") jednak iœÌ i skoczyÌ ze spadochronem. (Adamus chichocze, s³ychaÌ œmiech publicznoœci)
MĂłwiÂą, Âżeby piĂŚ, tak.
ByÌ mo¿e jest to czas, by wyjœÌ z jakiejkolwiek ukrycia.
ByĂŚ moÂże jest to czas, by skoczyĂŚ ze spadochronem lub wymyÂśliĂŚ do zrobienia coÂś rĂłwnie szalonego.

Teraz naprawdĂŞ poczujecie to w swoim ciele.
Bêdziecie czuÌ to wszystko wokó³ siebie.
Inni ludzie mogÂą to poczuĂŚ lub nie.
Ziemia poczuje i to moÂże byĂŚ przyczynÂą trzĂŞsieĂą ziemi lub erupcji wulkanĂłw.
ChoĂŚ niekoniecznie.

Niekoniecznie, ale bĂŞdzie to moÂżliwe podczas zmasowanego napÂływu energii.

To bĂŞdzie bardzo interesujÂące, gdy spotkamy siĂŞ na kolejnym shoudzie i bĂŞdziemy juÂż po doÂświadczeniach skutkĂłw dziaÂłania tych energii.

Jest w tym takÂże metafora czy teÂż pewna analogia.
Jak te energie nadejdÂą i uderzÂą w ZiemiĂŞ, to takÂże dotknÂą naszych ciaÂł fizycznych.

A jak jest z waszymi cia³ami fizycznymi w³aœnie teraz ? (PublicznoœÌ trochê burczy).

Hmmm. Hmmmm. SÂą trochĂŞ chore, moÂże obolaÂłe. TrochĂŞ zdezorientowane.
WiĂŞc co zrobiĂŚ?
Oddychajcie.
Uziemcie siĂŞ.
Kochajcie swoje ciaÂło, nakarmcie je (ktoÂś mĂłwi: "yay!") Yay.
Nakarmcie ponownie swoje ciaÂło.
To nie czas, aby naduÂżywaĂŚ swojego ciaÂła.
To nie czas, aby myÂśleĂŚ o zrzucaniu nadwagi poprzez gÂłodĂłwkĂŞ.
Trzeba jeœÌ.
Jedzcie obficie. Tak. (Adamus chichocze)

Tak wiĂŞc, drodzy przyjaciele, gÂłowy do gĂłry - intensywnie.
To wszystko jest rozwojem planety i jej ewolucjÂą.

A wiĂŞc, gdy czasem mĂłwimy, Âże wielkie energie przychodzÂą i ludzie idÂąc woÂłajÂą - "Och! Ukryjmy siĂŞ pod ziemiĂŞ! Uciekajmy! "

To wiedzcie, Âże cokolwiek siĂŞ zdarzy musicie zrozumieĂŚ, Âże te energie sÂą piĂŞkne i przybyÂły z konkretnego powodu.

To, co siĂŞ teraz wam przydarza nie jest arbitralne.
To nie jest tylko wydarzenie.
To nie z powodu – „ Âże coÂś siĂŞ mĂłwi”
CoÂś siĂŞ dzieje…

DAVID: GĂłwno siĂŞ dzieje.

ADAMUS: Widzicie kto to powiedziaÂł ? Nie ja.

SART: To czêœÌ tego gówna.

ADAMUS: Tak, tak ! To czêœÌ Waszego wzniesienia, Wasze oœwiecenie.

WeŸmy wiêc g³êboki oddech z tym.

A wiĂŞc witajcie w tych energiach !
10 maja.
10 maja zacznÂą do nas docieraĂŚ.
Wielkie energie.
WspierajÂące.
Dla Was !

(…)

TÂłum: WÂłodek

Link:
http://www.shaumbra.pl/fragment_9_shoudu_z_serii_e2012.htm

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
east
Gość
« Odpowiedz #635 : Maj 11, 2012, 16:49:22 »

Esencja przekazu hehehe :
DAVID: GĂłwno siĂŞ dzieje.

ADAMUS: Widzicie kto to powiedziaÂł ? Nie ja.

SART: To czêœÌ tego gówna.

Shit happens MrugniĂŞcie .. raz choĂŚ zostaÂło wyartykuÂłowane konkretnie  o co chodzi Chichot
 DuÂży uÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #636 : Maj 11, 2012, 17:19:38 »

Ano szydÂło z worka zawsze wyjdzie DuÂży uÂśmiech
Tak jak brudy po praniu DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
Ciekawi mnie teÂż czy oni tak na trzeÂźwo. Cool
Czy moÂże póŸniej pijÂą w nadmiarze by  zapiĂŚ Âżal ze straconej szansy JĂŞzyk
ChoĂŚ moÂże na resztkach energii nie maja siÂły na balangi  DuÂży uÂśmiech
WiĂŞc moÂże rozmawiajÂą z sedesem wprzĂłdy go objÂąwszy DuÂży uÂśmiech
Có¿ strach ch³opakom w oczy zagl¹da, po¿ywienie siê koùczy choÌ nazywaj¹ tych co ich s³uchaj¹ ,,s³odkimi" Jêzyk
Chyba tez pĂłjdĂŞ na piwko DuÂży uÂśmiech
Jak to mĂłwi szacowna ptak
pa DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2012, 17:20:41 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #637 : Maj 11, 2012, 19:19:21 »

WyjaÂśnienia do wczeÂśniej poruszanego tematu ArchontĂłw z tego samego ÂźrĂłdÂła. Ciekawy jest fragment dotyczÂący karmy.

WyjaÂśnienie o Archontach

Przez Cobra, portal 2012 - 10 maja 2012

http://2012portal.blogspot.ca/

Jest to kontynuacja Intela o Archontach w celu wyjaÂśnienia pewnych niejasnoÂści.

Wszystkie fizyczne i niefizyczne Reptilianie, Drakoni, Archontowie i wszystkie inne ciemne podmioty zostaÂły juÂż caÂłkowicie usuniĂŞte z caÂłego wszechÂświata, galaktyki i naszego ukÂładu sÂłonecznego, za wyjÂątkiem niewielkiej warstwy powierzchniowej Ziemi.

Wszystkie gady i inne ciemne siÂły sÂą juÂż caÂłkowicie usuniĂŞte ze wszystkich podziemnych baz wojskowych. Te bazy sÂą teraz puste, a ich wejÂścia zamkniĂŞte.

Teraz mo¿na tylko znaleŸÌ jakieœ ciemne si³y w dwóch miejscach:

Pierwszym miejscem jest pÂłaszczyzna eteryczna i niÂższa astralna (4 ty wymiar) w cienkiej warstwie wokó³ profilu powierzchni Ziemi, rozszerzonym co najwyÂżej o 8,6 mil w obu kierunkach. Zdecydowana wiĂŞkszoœÌ tych nieinkarnowanych ciemnych podmiotĂłw  znajduje siĂŞ w bezpoÂśredniej warstwie powierzchniowej, ktĂłra nie siĂŞga dalej niÂż 60 stĂłp w obu kierunkach (w gĂłrĂŞ i w dó³ od powierzchni). WiĂŞkszoœÌ z tych podmiotĂłw koncentruje siĂŞ na gĂŞsto zaludnionych obszarach, istnieje bardzo niewiele podmiotĂłw w miejscach, gdzie dziewiczy charakter jest zachowany. Te ciemne podmioty skÂładajÂą siĂŞ z maÂłej grupy ArchontĂłw, wiĂŞkszej grupy DrakonĂłw, nawet jeszcze wiĂŞkszej grupy GadĂłw i ogromnej liczby amebo podobnych elementarnych istot. Jest wojna toczÂąca siĂŞ teraz na eterycznym i dolnym astralnym poziomie, podczas ktĂłrej ciemne podmioty usuwane sÂą przez niefizycznych wojownikĂłw ÂświatÂła. Ta eteryczna i astralna operacja wyzwolenia jest znana pod kryptonimem Pandora.

Drugie i ostatnie miejsce, gdzie mo¿na znaleŸÌ jakieœ ciemne si³y to fizyczne p³aszczyzny na powierzchni Ziemi. Ciemne si³y sk³adaj¹ siê z kilkudziesiêciu Archontów (znajduj¹cych siê g³ównie w krêgach jezuickich), kilkuset Drakonów (znajduj¹cych siê wœród kartelu bankowego Illuminati) oraz kilka tysiêcy Gadów (znajduj¹cych siê w prywatnych armiach najemników takich jak KBR i Akademii - by³ego Blackwater). Te istoty, bêd¹ usuwane w nadchodz¹cych aresztowaniach masowych.

WiĂŞc jest jeszcze wojna toczona, ale jesteÂśmy blisko zwyciĂŞstwa i planeta bĂŞdzie wyzwolona.

Fakt, Âże Archontowie przybyli z Galaktyki Andromedy tysiÂące, a w niektĂłrych przypadkach nawet miliony lat temu, nie znaczy, Âże wszyscy, ktĂłrzy pochodzÂą z Andromedy sÂą po ciemnej stronie. W rzeczywistoÂści Galaktyka Andromedy jest znana z niektĂłrych bardzo jasnych bohaterĂłw siÂł ÂświatÂła.

Lider ArchontĂłw na pÂłaszczyÂźnie fizycznej zostaÂł aresztowany 5 maja przez siÂły oporu i wziĂŞty poza planetĂŞ. On przeszedÂł na stronĂŞ ÂŚwiatÂła i jest teraz  z wolnej woli chĂŞtnie pomagajÂącym w planetarnym procesie wyzwolenia.

Panowie Karmy nie majÂą nic wspĂłlnego z WniebowstÂąpionymi Mistrzami. CaÂłe nauczanie o karmie jest dezinformacyjnÂą prĂłbÂą programowania przez agentĂłw ciemnych  siÂł, ktĂłrzy przeniknĂŞli do szkó³ tajemnic w Indiach tysiÂące lat temu. Celem tej nauki byÂło wzmocnienie mechanizmĂłw kontrolnych systemu kastowego w staroÂżytnych Indiach. Panowie Karmy sÂą istoty na planie astralnym, ktĂłrzy w duÂżym stopniu dyktowali ÂścieÂżkĂŞ wcielenia tych, ktĂłrzy zamierzali siĂŞ reinkarnowaĂŚ.

<a href="http://cdn.the2012scenario.com/wp-content/uploads/2012/05/CobraMasters-300x287.jpg" target="_blank">http://cdn.the2012scenario.com/wp-content/uploads/2012/05/CobraMasters-300x287.jpg</a>

Karma nigdy nie byÂła czĂŞÂściÂą  nauk  WniebowstÂąpionych MistrzĂłw. WniebowstÂąpieni Mistrzowie nauczali o miÂłoÂści, przebaczeniu i wyzwoleniu. Nie ma juÂż teraz bezpoÂśrednich nauk MistrzĂłw WniebowstÂąpionych na Ziemi. Wszystkie nauki ÂświatÂła dostĂŞpne na Ziemi pochodzÂą od ich uczniĂłw i wszystkie te nauki sÂą dostosowane do pewnego stopnia.

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #638 : Maj 12, 2012, 08:03:51 »

OK
Dobrze wiedzieĂŚ, ze ,,wierchuszka" polegÂła.
 DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #639 : Maj 12, 2012, 08:42:31 »

Ale to nie jest prawda wcale jest to staranie siĂŞ uÂśpienia-naszej czujnoÂści oraz  kolejny podstĂŞp wyÂłudzenia naszego zaufania dla tych ktĂłrzy sÂą i chcÂą siĂŞ jawiĂŚ jako zbawcy , i dobroczyĂący.

Znamy , znamy ... wcale nie ufamy nic a nic, zmiana kostiumĂłw nie pomoÂże , to naiwne dziaÂłanie w momencie braku juÂż innych argumentĂłw.
Oni caÂły czas walczÂą majÂąc nadzieje iÂż jeszcze coÂś im siĂŞ uda, a nie uda , bo nie moÂżna juÂż "krĂŞciĂŚ lodĂłw" gdy temperatura - wibracja przestrzeni przekroczyÂła kilkadziesiÂąt razy temperaturĂŞ - wibracjĂŞ powstawania lodĂłw.

Ta bajka pomimo ewidentnego koùca i zamkniêcia ksi¹¿eczki le¿y jeszcze na stole, a pewne grupy nie chc¹ siê pogodziÌ z jej koùcem i ci¹gle jeszcze usi³uj¹ przez swoje stare metody typu , np. 4.55 dopisaÌ jakiœ epilog zmieniaj¹cy ca³okszta³t przysz³oœci.
Nic z tego mili moi g³ównym re¿yserem jest Stwórca Wszechrzeczy, a nie lokalny Bóg wymiaru. Mo¿ecie sobie pogrywaÌ swoje role i marudziÌ na tej scenie ¿ycia ale czas "Zgaszenia Œwiat³a" jest nieodwo³any w wyznaczonym momencie.Basta!

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

=======================================

Do przemyÂślenia i zastanowienia siĂŞ dla wszystkich zarĂłwno dla tych ktĂłrzy sÂą i tych , ktĂłrych nie ma...
KaÂżda informacja jest cenna bo wzbogaca nasze myÂślenie i doÂświadczanie siebie przez inny oglÂąd rzeczywistoÂści, a to daje wiĂŞkszÂą i piĂŞkniejszÂą barwĂŞ naszego istnienia.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

11.05.2012 4% i 96%. ASANA MAHATARI (Saint Germain)

NOAH - SARA - MAHATARI - Saint Germain

Ukochane Dzieci StwĂłrcy,
Ukochany Jahn,

to Ja Jestem, ASANA MAHATARI,
Mistrz Czasu, Mistrz Pokonania Przestrzeni i Czasu,
bo zaprawdĂŞ, w tym jestem bardzo wyĂŚwiczony.

W tej Instrukcji tkwi Wezwanie
do uczynienia tego samego co Ja i nauczĂŞ Was tego
aÂż sami bĂŞdziecie mogli zmieniaĂŚ Poziomy ÂŻycia,
aÂż bĂŞdziecie sami obecni w Multiversach* (WieloÂświatach),
aÂż bĂŞdziecie – Âświadomie – o tym posiadaĂŚ WiedzĂŞ.

//*WieloÂświat (multiwersum, multiÂświat, metawszechÂświat, super-wszechÂświat,
multiwszechÂświat, ultrawszechÂświat) – zbiĂłr wszelkich moÂżliwych wszechÂświatĂłw,
zawierajÂący w sobie wszystko inne (w tym wszystkie moÂżliwe, potencjalne
– niezaleÂżnie od rozwaÂżanych czasoprzestrzeni lub wymiarĂłw, w ktĂłrych siĂŞ
znajdujÂą– wszechÂświaty; w tym takÂże tak zwane wszechÂświaty rĂłwnolegÂłe).
PowyÂższÂą definicjĂŞ Multiversum znaleÂźliÂśmy w Wikipedii. Z & D//

Wszystkie ÂŻycia sÂą ÂŚwiatÂłem i to ÂŚwiatÂło posiada Struktury
które s¹ widoczne i niewidoczne. Kiedy wchodzimy w cielesnoœÌ,
decydujemy siĂŞ na okreÂślone ZagĂŞszczenie tych Struktur.
Nasz Wieczny Duch manifestuje CiaÂło, WehikuÂł („Pojazd”)
ktĂłry mu sÂłuÂży tak dÂługo jak korzysta on z danego Poziomu Tworzenia.
To „ZagĂŞszczenie ÂŚwiatÂła” koĂączy siĂŞ, rozpÂływa siĂŞ,
jeÂśli opuszczamy Poziom na ktĂłrym byÂło ono potrzebne.
My nazywamy to ÂŚmierciÂą, umieraniem – niewarte jest
to s³ów – a mimo wszystko robi siĂŞ z tego „du¿¹ sprawĂŞ”.

Dlaczego?

PoniewaÂż Ludzie majÂą niewiele o tym pojĂŞcia
czym sÂą i co siĂŞ dzieje gdy powracamy i porzucamy
nasze molekularne zagĂŞszczenie.

To nie ludzkie Cia³o goœci Ducha, Duszê lub Nad-ŒwiadomoœÌ,
lecz to Duch, wieczny niespokrewniony Duch ktĂłrym jesteÂśmy
goÂści CiaÂło. I kiedy on zadecyduje aby rozpuÂściĂŚ CiaÂło,
nie dzieje siĂŞ nic oprĂłcz tego Âże ludzkie Postrzeganie
ktĂłre byÂło moÂżliwe dziĂŞki ludzkiemu ucieleÂśnieniu – ulatnia siĂŞ (*rozwiewa).

Jednak kaÂżde doÂświadczenie – niezaleÂżnie od Poziomu
jest ZAPISYWANE w Uniwersalnej PamiĂŞci danej Istoty
i jest zawsze OSIÂĄGALNE jeÂżeli jest tylko potrzebne.
KaÂżda Istota jest wyposaÂżona w chronologiczny,
indywidualny Akasz (Akasha), KronikĂŞ w ktĂłrej zapisane
jest wszystko, jest zanotowane i zachowane.

To dalej oznacza Âże kaÂżdy CzÂłowiek juÂż z Natury
jest MULTIWYMIAROWY(Wielowymiarowy),
bo jego Duch jest Wszechobecny na wielu Poziomach Bytu,
ale ludzka ŒwiadomoœÌ nie ma o tym Wiedzy.

I tak Cz³owiek który nie ma po³¹czenia ze swoim Duchem
jest zaprawdĂŞ samotny i wyrzucony na brzeg na ustronnej
Planecie tego ÂŚwiata – izolowany i odlegÂły od wysokiej ÂŚwiadomoÂści.

To jest czêœÌ tej Gry, wiêcej nawet, TO JEST TA GRA!

PowróÌmy jednak z powrotem do Przestrzeni, do Czasu.

Im wiêcej prze¿ywacie Przestrzeù i Czas jako RzeczywistoœÌ,
tym bardziej przeÂżywacie ich Granice i ostatecznie Wasze
Granice.

To oznacza Âże im bardziej siĂŞ rozszerzacie sami w sobie
(*w swoim wnĂŞtrzu), im bardziej pokonujecie swoje bycie
CzÂłowiekiem, tym bardziej moÂżecie rozszerzyĂŚ siĂŞ
PONAD Czas i PrzestrzeĂą.

Wszystko jest kwestiÂą Waszej ÂŚwiadomoÂści: jak naÂłoÂżycie
WaszÂą duchowÂą WiedzĂŞ na ludzki Byt, poprzez co bĂŞdzie
zmienione Wasze Postrzeganie ÂŻycia na Ziemi.

Duch danej Istoty jest „CentralÂą”
i ta Centrala buduje swoje OddziaÂły, tworzy nastĂŞpne
PlacĂłwki i Centra z tego wynikajÂące.
Tak jak Firma ktĂłra ma OddziaÂły na caÂłym ÂŚwiecie,
jednak ktĂłrej Centrala znajduje siĂŞ w jednym miejscu
z ktĂłrego prowadzone i kierowane jest wszystko.
I wiele z tych Oddzia³ów nie widzia³o Centrali i prawie
w to wierzÂą Âże one dziaÂłajÂą caÂłkiem same
- czujÂą siĂŞ opuszczone i bez Ochrony.

Ludzka Ekspresja jest OddziaÂłem stworzonym przez
Waszego Ducha i jest tak bardzo oddalona od Centrum
Âże chĂŞtnie przyjmujecie Âże istnieje TYLKO TEN jeden OddziaÂł
ktĂłry jesteÂście w stanie Postrzec WaszÂą ludzkÂą ÂŚwiadomoÂściÂą.
JakaÂż to pomyÂłka!

I teraz dochodzi do tego Âże zauwaÂżacie, Âże to co
dotychczas dochodziÂło do ÂŚwiadomoÂści za poÂśrednictwem
Waszego Postrzegania ¿e to jest zaledwie znikoma czêœÌ
pewnej CaÂłoÂści.

Teraz zaczynacie pojmowaĂŚ Âże Wasze CiaÂło
jest manifestacjÂą Ducha a nie Âże manifestujecie
tego Ducha poprzez CiaÂło.

Teraz chodzi o Punkt Zwrotny, o PrzeciwieĂąstwo
ktĂłre Podniesie wszystko z cum i „postawi na gÂłowie”:

Ludzki Duch pobiera ca³¹ Wiedzê z nadrzêdnego Bytu swojej Istoty,
z WyÂższego Ja, z boskiego Pochodzenia, bo zostaÂł z niego stworzony
i ludzka ŒwiadomoœÌ nie jest wcale t¹ która rodzi t¹ Wiedzê
i tworzy Poznanie – jak to siĂŞ dotychczas przyjmowaÂło.

Ludzka ŒwiadomoœÌ jest zdefiniowana przez ograniczenia.
Boska ŒwiadomoœÌ, ta przestrzeù, w której le¿y ludzka ŒwiadomoœÌ
- jest nieograniczona.

I dziĂŞki temu moÂżecie wkroczyĂŚ w wiele ÂŚwiatĂłw
ktĂłre dotychczas byÂły dla Was zamkniĂŞte i do tego
potrzebujecie tylko zmieniĂŚ Wasz fokus (*centrum uwagi)
i potrzebujecie zintegrowaĂŚ w sobie fakt Âże jesteÂście
przede wszystkim Duchem a nie zagĂŞszczonym CiaÂłem.

Wtedy jest wszystko proste.
ÂŚmierĂŚ nie istnieje, jak czĂŞsto byÂło Wam to przedstawiane,
to jest rozpuszczenie siĂŞ danego „ZagĂŞszczenia”, Manifestacji ÂŚwiatÂła.

Teraz zbliÂżamy siĂŞ do takiego Postrzegania
albowiem wtedy gdy ludzie „wyrosnÂą” z ludzkiego Postrzegania
i pokonajÂą cielesne granice, wtedy zaczyna siĂŞ prawdziwa
Przygoda ktĂłra jest w tym opisana – przeÂżywanie siebie
samego jako nieprzemijajÂącej CzĂŞÂści Tworzenia w Bezkresie Tworzenia.

POZA PRZESTRZENIÂĄ I CZASEM – TAM JEST RZECZYWISTO¦Æ.

Do tego to zmierza wielkimi krokami,

albowiem StwĂłrca nie ukrywa siĂŞ juÂż wiĂŞcej przed Wami
i pozostaje tylko tam nie rozpoznany, gdzie CzÂłowiek
sam jeszcze nie chce siĂŞ rozpoznaĂŚ.

My podró¿ujemy przez Poziomy Bytu,
jeÂśli rozpoznamy jakie Pochodzenie zrodziÂło nas na tym
Œwiecie, jeœli po³¹czymy siê z naszym Duchem
to dotrze do nas na DrogĂŞ to, co dotychczas byÂło niemoÂżliwe.

CzĂŞsto siĂŞ mĂłwi: „Prawdziwe Przygody sÂą w gÂłowie„,
lecz to jest wiĂŞcej nawet niÂż to, albowiem ja Wam mĂłwiĂŞ:

Prawdziwe Przygody rodzi Wasz Duch, jeszcze zanim
jej odÂłamki docierajÂą do ludzkiego UmysÂłu.

I na zakoĂączenie tego PrzesÂłania wiedzcie Âże Aspekt Ludzki,
Ekspresja Ludzka – ÂŚwiadomoœÌ Ludzka w Ciele i poza CiaÂłem
TO ZALEDWIE 4% CAÂŁEJ WASZEJ ISTOTY!

I te 4% jest w stanie dokonaĂŚ NiewyobraÂżalnego.
Jednak Przebudzony Cz³owiek siêga po Ca³oœÌ,
po to, czym JEST, co go czyni i poprzez co przyszedÂł
w tÂą postaĂŚ – istotÂą OÂświeconego Ludzkiego Ducha
jest wiedzieĂŚ gdzie jest pozostaÂłych 96%
i z nimi permanentnie (caÂły czas) komunikowaĂŚ.

Misterium zostaÂło teraz odkryte, Dusza Âżyje w Duchu,
CzÂłowiek jest Âżywy w Duchu a sam StwĂłrca
NIE MIESZKA W TOBIE
LECZ TO TY JESTEÂŚ W NIM – NA WIECZNO¦Æ!

Tu opisane jest Prawo Natury,
Prawo Boskiej Natury kaÂżdego CzÂłowieka.

Nigdy nie byÂło inaczej, nigdy nie jest inaczej,
tylko zrozumienie tego byÂło ograniczone i tworzyÂło
nieporozumienie za nieporozumieniem, zamĂŞt i irytacjĂŞ.

To przeminĂŞÂło, Ukochani,
bowiem Ja Jestem Mistrzem Czasu i Mistrzem Przestrzeni
i jednoczeÂśnie Mistrzem Pokonania Czasu i Przestrzeni

I jeÂśli postawicie swoje bycie CzÂłowiekiem w tym ÂŚwietle,
to jesteÂście zaprawdĂŞ WOLNI.

My Ludzie jesteÂśmy w StwĂłrcy, jesteÂśmy otoczeni StwĂłrcÂą,
inaczej nie jest to moÂżliwe. Nawet najbardziej wytrwaÂłe sprzeciwianie siĂŞ
tej Prawdzie nie znaczy NIC.
Albowiem Prawa Tworzenia nie kierujÂą siĂŞ Postrzeganiem
Indywiduum zesÂłanego do Tworzenia.

Nowy krok w Ewolucji CzÂłowieka,
co byÂło pierwsze kura, czy jajko?

To byÂł Duch, ktĂłry najpierw stworzyÂł to pytanie!
jak bardzo Was kocham, Wy Ludzie,
ktĂłrzy jesteÂście mi tak bliscy, bezgranicznie bliscy,
bo Ja Jestem tym, ktĂłry na MoÂście tego ÂŚwiata
wypuszcza ÂŚwiat w Nowy Poziom.

I jeszcze zanim zostanie to ukoĂączone
wielu rozpozna do jakiego Œwiata zaprawdê nale¿¹
i czyj ÂŚwiat jest czĂŞÂściÂą CAÂŁOÂŚCI.

Z Wami wiecznie po³¹czony w Mi³oœci
ktĂłra jest Wieczna,

ASANA MAHATARI
(Saint Germain)

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/05/12/11-05-2012-4-i-96-asana-mahatari-saint-germain/

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2012, 19:07:53 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #640 : Maj 13, 2012, 03:56:49 »

Ten przekaz te¿ jest warty przeczytania bowiem spora czêœÌ informacji jest prawdziwa , w³¹cznie z t¹ i¿ Ludzkie DNA pochodzi od Lirian. Oraz tym ¿e zmieni siê ca³kowicie sposób leczenia i chocia¿ wydaje siê to nieprawdopodobne wszystkie choroby ( w³¹cznie z genetycznymi i brakiem jakiœ fragmentów cia³a materialnego) bêd¹ mo¿liwe do wyleczenia.
 Zostanie otworzony dla LudzkoÂści caÂłkowity dostĂŞp do prawdziwej wiedzy naszej przeszÂłoÂści Âśmieszne stanie siĂŞ odkrywanie pewnych oszustw, jestem teÂż ciekawa reakcji ludzi gdy dowiedzÂą siĂŞ iÂż ArcykapÂłan Aron to kobieta. Wiele takich rewelacji przed nami , autorytety oparte na kÂłamstwie i manipulacji padnÂą, kaÂżdy z nas odkryje cala prawdĂŞ o sobie.
Inny niÂż dotychczasowy system wartoÂści nie bĂŞdzie rozliczaÂł tych oszustĂłw , kaÂżdy sam zrozumie swoje doÂświadczenia i bĂŞdzie chciaÂł ÂżyĂŚ zgodnie z nowym systemem wartoÂści.
Czas zmian zbliÂża siĂŞ coraz bardziej ,chociaÂż wydaje siĂŞ iÂż nic siĂŞ nie zmienia to zmiany sÂą przeogromne, najpierw zachodzÂą w matrycy energetycznej w Âświecie jeszcze dla nas niewidocznym. Gdy ten proces zostanie zakoĂączony zostanÂą odbite w Âświecie materialnym. PowrĂłt do prawzorca energetycznego dobiega juÂż koĂąca , zatem naprawdĂŞ niewiele dzieli nas od  przelania siĂŞ ich w sposĂłb absolutnie dla nas namacalny w naszych realiach fizycznych.

Powodzenia i wielkiej radoÂści wszystkim , ktĂłrzy wybrali juÂż Âżycie  w naszej nowej rzeczywistoÂści , a ci ktĂłrym potrzeba wiĂŞcej czasu na takie decyzje , do zobaczenia gdy juÂż bĂŞdziecie na nie gotowi.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

NieosiÂągniĂŞcie Wzniesienia nie jest postrzegane jako niepowodzenie

by krystal28 in SaLuSa

.

Niewielu z was ulega zÂłudzeniom co do tego, co siĂŞ wydarza, lecz niektĂłrzy z was nadal nie sÂą przekonani, Âże leÂży to w interesie Rasy Ludzkiej.  Tacy ludzie zazwyczaj nie sÂą w kontakcie z wiarygodnymi ÂźrĂłdÂłami informacji, a tym samym brakuje im wystarczajÂących danych, z ktĂłrych mogliby dokonaĂŚ Âświadomego osÂądu sytuacji.  Rzadko posiadajÂą oni poziom ÂświadomoÂści wymagany, aby widzieĂŚ poza fizycznymi zmianami i niektĂłrzy z nich majÂą bardzo niewielkÂą lub ÂżadnÂą wiedzĂŞ na temat Wzniesienia.  JednakÂże oni i wszyscy inni, zanim nastÂąpi koniec tego roku, bĂŞdÂą mieli okazjĂŞ zapoznaĂŚ siĂŞ z faktami oraz z tym, jakie one bĂŞdÂą miaÂły na nich wpÂływ.  Po tym wszystkim, niezaleÂżnie od tego w co kto wierzy, ten czas koĂącowy zmieni Âżycie ludzkie bez wzglĂŞdu na to, czy bĂŞdÂą oni do tego przygotowani, czy teÂż nie.  Nowy cykl oznacza nowy porzÂądek i nie ma moÂżliwoÂści, aby to co stare mogÂło byĂŚ uwiecznione.  W rzeczy samej, leÂży to w  interesie kaÂżdego, aby przejœÌ do nowego doÂświadczenia, ktĂłre jest zgodne z ich obecnym poziomem ewolucji.
Gdziekolwiek znajdujÂą siĂŞ ludzie, ktĂłrzy sÂą zagubieni, wzywamy pracownikĂłw ÂŚwiatÂła, aby ÂśmiaÂło tam wkroczyli, gdyÂż ich wiedza jest niezbĂŞdna w tym czasie, poniewaÂż moÂże ona posÂłuÂżyĂŚ dla uÂłatwienia ich sytuacji i zmniejszenia prawdopodobieĂąstwa popadania w strach.  Jak juÂż czĂŞsto byÂło mĂłwione, nie ma tutaj czego siĂŞ baĂŚ poza samym strachem  i niezaleÂżnie od okolicznoÂści, Âświat nie zakoĂączy siĂŞ z powodu jakiegoÂś kataklizmu. Wszystko jest zaplanowane w celu zapewnienia przygotowania do Wzniesienia tak wielu dusz jak to tylko jest moÂżliwe.  JednakÂże, nie ma Âżadnej presji na tych, ktĂłrzy wybiorÂą pozostanie w trzecim wymiarze, lecz aby kontynuowaĂŚ to doÂświadczenie bĂŞdÂą oni przeniesieni gdzie indziej.  NieosiÂągniĂŞcie Wzniesienia nie jest postrzegane jako niepowodzenie, gdyÂż macie nieskoĂączone Âżycie i caÂłkowitÂą wolnoœÌ, aby przebywaĂŚ w niÂższych wibracjach tak dÂługo, ile tylko sobie Âżyczycie.  Ostatecznie kaÂżda dusza wzniesie siĂŞ, gdyÂż jest niemoÂżliwoÂściÂą, aby przedÂłuÂżaĂŚ opieranie siĂŞ wyÂższym wibracjom przez bardzo dÂługi czas.
.
Nasza misja nasiliÂła siĂŞ w ciÂągu ostatnich kilku miesiĂŞcy, gdyÂż zostaliÂśmy bezpoÂśrednio zaangaÂżowani w wydarzenia majÂące miejsce na Ziemi i bĂŞdzie to dalej kontynuowane dopĂłty, dopĂłki ostatnie pozostaÂłoÂści Ciemnych nie zostanÂą usuniĂŞte z waszej drogi.  Wtedy bĂŞdziemy mogli przejœÌ do nastĂŞpnego etapu, ktĂłry pozwoli nam byĂŚ bardziej zaangaÂżowanymi w wasze Âżycie i w asystowaniu wam we Wzniesieniu.   Spotkacie siĂŞ ze swojÂą KosmicznÂą RodzinÂą i z Istotami z WewnĂŞtrznej Ziemi, rĂłwnieÂż spokrewnionymi z wami i bĂŞdziecie mieli duÂżo do porozmawiania.  Wasza historia jest daleka od jej wiernego odzwierciedlenia i jest bardzo wiele do naprawienia z tego, co zostaÂło wypaczone lub sfaÂłszowane.  A  to rĂłwnieÂż obejmuje tzw. „szanujÂące siĂŞ” instytucje.
.
KaÂżdego dnia jesteÂśmy bliÂżej do podjĂŞcia dziaÂłaĂą, ktĂłre doprowadzÂą do wprowadzenia w Âżycie dnia deklaracji i wtedy przeniesiemy siĂŞ do nastĂŞpnego etapu naszej misji.  BĂŞdzie to czas wielkiej radoÂści na caÂłym Âświecie w ÂświĂŞtowaniu waszej nowo odzyskanej wolnoÂści.  Dawne poró¿nienia i historyczne spory zgasnÂą w przeszÂłoÂści, do ktĂłrej przynale¿¹.  BĂŞdzie odkryte, Âże zostaÂły one celowo nagrane przez Ciemnych, aby utrzymywaĂŚ idee podziaÂłu.  Teraz ujrzycie jak szybko ludzie mogÂą zjednoczyĂŚ siĂŞ w przyjaÂźni i ÂżyczliwoÂści.  W sercu kaÂżdego z was jest pragnienie trwaÂłego pokoju i jest to coÂś, co nareszcie otrzymacie.
.
Kochani, kiedy mĂłwimy, Âże wszystko bĂŞdzie posortowane, to dokÂładnie mamy na myÂśli  i Âżycie stanie siĂŞ bardzo radosnym i satysfakcjonujÂącym.  Ró¿norodnoœÌ obecnych zmartwieĂą bĂŞdzie usuniĂŞta i zamiast stresu, Âżycie stanie siĂŞ przyjemne z czasem wolnym na  odprĂŞÂżajÂące hobby i przyjemnoÂści.  Nigdy nie mieliÂście byĂŚ niewolnikami waszej pracy lub Âżycia na takim poziomie, gdzie zawsze sÂą braki.  To sÂą tego typu rzeczy, ktĂłre zaadresujemy, aby was podÂźwign¹Ì i Âżycie wkrĂłtce stanie siĂŞ szczĂŞÂśliwym doÂświadczeniem.  Ró¿nica miĂŞdzy teraÂźniejszoÂściÂą a przeszÂłoÂściÂą jest tym, do czego odnosiliÂśmy siĂŞ wiele razy i jest ona bardzo waÂżnym aspektem naszej sÂłuÂżby dla was.
.
Ciemni nieustannie przejmowali nowe wynalazki, ktĂłre powinny przywieœÌ was do wyÂższego standardu Âżycia, a zamiast tego, zostaÂły one wykorzystane do ich wÂłasnych ambicji wojskowych w celu przejĂŞcia Âświata.  Bardzo wiele zostaÂło wam odmĂłwione, ale wkrĂłtce zostanie to wam udostĂŞpnione, a bĂŞdzie miaÂło wielki wpÂływ na system komunikacji i transportu.  Niedobory ÂżywnoÂści przejdÂą do przeszÂłoÂści i nikt nigdy wiĂŞcej nie umrze z pragnienia.  Zaufanie i miÂłoœÌ zastÂąpi zwÂątpienie i strach, a ludzie dojdÂą do ÂświadomoÂści, Âże wszyscy sÂą JednÂą RasÂą LudzkÂą, niezaleÂżnie od koloru skĂłry czy innych ró¿nic.
.
Na naszym poziomie rozumiemy, Âże duchowe wibracje umieszczajÂą dusze na ró¿nych puÂłapach, lecz to nie oznacza, Âże sÂą one od nas odseparowane, gdyÂż moÂżemy przychodziĂŚ i odchodziĂŚ tak samo jak to robimy z wami na Ziemi.  Czym wyÂżej wznosicie siĂŞ, tym bardziej rozumiecie, Âże sÂłuÂżba innym oznacza pomaganie tym, ktĂłrzy pod¹¿ajÂą waszymi Âśladami.  Ponownie mĂłwimy, Âże wasza historia niewiele wspomina o naszej interakcji z wami, choĂŚ zawsze mieliÂśmy ogromny wpÂływ na rozwĂłj waszej cywilizacji.  Liczba waszych tajemniczych artefaktĂłw, ktĂłre wydajÂą siĂŞ nie znajdowaĂŚ miejsca w waszej obecnej historii sÂą wynikiem naszych wizyt na Ziemi.  Czasami pozostajÂą one ukryte, poniewaÂż ich istnienie nie moÂże byĂŚ uwzglĂŞdnione, poza tym istniejÂą opory we wspominaniu moÂżliwoÂści powiÂązania ich z odwiedzajÂącymi ZiemiĂŞ istotami pozaziemskimi.
.
OtwĂłrzcie swoje umysÂły na wszystkie moÂżliwoÂści, gdyÂż dowiecie siĂŞ wiĂŞcej o nas i bÂądÂźcie pewni, Âże powiemy wam o wielu naszych kontaktach z wami.  My oraz inne cywilizacje pielĂŞgnowaliÂśmy wasz gatunek przez tysiÂące lat, a wy jesteÂście rezultatem kilku z nich, a ktĂłre przyÂśpieszyÂły rozwĂłj waszego DNA, majÂącego swoje oryginalne pochodzenie od Lirian.  To sÂą te czĂŞÂści waszej ewolucji, na ktĂłrych temat bĂŞdÂą wam dane informacje, gdyÂż przyszedÂł czas, ÂżebyÂście dowiedzieli siĂŞ prawdy.
.
Gromadzenie dĂłbr materialnych nie bĂŞdzie w koĂącu konieczne, gdyÂż zawsze bĂŞdziecie mieli wystarczajÂąco dla swoich potrzeb.  BĂŞdÂą one ponownie rozdzielone pomiĂŞdzy wami i to przywrĂłci jakoœÌ waszego Âżycia i rĂłwnieÂż zapewni, Âże nikt nie pozostanie w nĂŞdzy lub ubĂłstwie.  RĂłwnieÂż zauwaÂżycie, Âże bardzo szybko nastÂąpi odejÂście od starych metod leczenia na rzecz takich, ktĂłre sÂą bardziej przyjazne i efektywne.  UzdrawiajÂące pokoje i kabiny zastÂąpiÂą koniecznoœÌ obecnego leczenia szpitalnego.  Zaawansowane technologicznie metody sÂą caÂłkowicie skuteczne i wielu bĂŞdzie w stanie wyzdrowieĂŚ natychmiastowo.  MoglibyÂście powiedzieĂŚ, Âże wszystko odnawiamy nawet, jeÂżeli brakujÂącymi czĂŞÂściami sÂą koĂączyny lub inne narzÂądy ciaÂła.
.
Jestem SaLuSa z Syriusza i jestem zadowolony, Âże moÂżemy udzieliĂŚ wam informacji o tym, czego moÂżecie spodziewaĂŚ siĂŞ juÂż wkrĂłtce.  Zawsze Âżyjcie z miÂłoÂściÂą w swoich sercach.
.
DziĂŞkujĂŞ SaLuSa,
.
Mike Quinsey, 18 kwietnia 2012
.
PrzetÂłumaczyli SÂławek i Viola, edycja Krystal
.
http://galacticchannelings.com/english/mike18-04-12.html

http://krystal28.wordpress.com/
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #641 : Maj 13, 2012, 08:04:18 »

Wiem juÂż skÂąd Fair Lady wziĂŞÂła tÂą ,,Centrale" ZÂły
Przekaz na pewno bardziej rzeczowy niÂż te wczeÂśniejsze  DuÂży uÂśmiech
ChoĂŚ nie mĂłwi nic nowego
Np ja bym wolaÂł by oni dzielili siĂŞ swoimi doÂświadczeniami.
By powiedzieli jak oni siĂŞ przygotowujÂą
Jakie doœwiadczenia w tym wzglêdzie maj¹, jakie pope³nili b³êdy, jakie wyci¹gnêli wnioski
CoÂś co moÂżna byÂło by z syntezowaĂŚ z naszymi doÂświadczeniami.
,,IdŸcie zróbcie" - póŸniej ,,zrobiliœmy" Jêzyk
Czy oni zrozumiejÂą, Âże samym ,,patrzeniem" siĂŞ nie nauczÂą, Âże sama teoria to za maÂło Z politowaniem
Ok ciekawe ile razy jeszcze usÂłyszymy, Âże czas na zmiany Cool
east
Gość
« Odpowiedz #642 : Maj 13, 2012, 08:20:35 »

Duch ktĂłrym jesteÂśmy
goÂści CiaÂło. I kiedy on zadecyduje aby rozpuÂściĂŚ CiaÂło,
nie dzieje siĂŞ nic oprĂłcz tego Âże ludzkie Postrzeganie
ktĂłre byÂło moÂżliwe dziĂŞki ludzkiemu ucieleÂśnieniu – ulatnia siĂŞ (*rozwiewa).

Duch, albo Istnienie, albo ÂŚwiadomoœÌ. ÂŻadnego z tych pojĂŞĂŚ nie da siĂŞ wtÂłoczyĂŚ w jak¹œ sztywnÂą osobowoœÌ JA. Tymczasem niektĂłrzy usilnie to prĂłbujÂą robiĂŚ MrugniĂŞcie No bo jakÂże miaÂłoby byĂŚ inaczej ? W gÂłowie  siĂŞ nie mieÂści , co nie ?

Ludzkie Postrzeganie jest moÂżliwe poprzez ucieleÂśnienie, ale to tylko szczegĂłlny przypadek , zaledwie 4% CaÂłoÂści. I te 4% upiera siĂŞ przy swoim JA poprzez niego wszystko interpretujÂąc. Na szczĂŞÂście 96% potrafi to rozpuÂściĂŚ..
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #643 : Maj 16, 2012, 09:09:12 »

Do tÂłumaczenia poniÂższych przekazĂłw sprowokowaÂł mnie arteq, ktĂłry dopytuje siĂŞ o Nibiru. Generalnie w channelingach temat Nibiru jest "passe", ale sÂą wyjÂątki. Takim wyjÂątkiem jest CAC, Komunikacja Kosmicznej ÂŚwiadomoÂści. Instytucja moÂżna powiedzieĂŚ zasÂłuÂżona, zaÂłoÂżona w 1972 roku, obecnie to juÂż dosÂłownie ktĂłreÂś pokolenie channelingu. Komunikacja wyglÂąda podobnie jak w materiale Ra i np. Lucyny ÂŁobos tzn. jest medium i ktoÂś zadaje pytania i interpretuje odpowiedzi.  Informacje "Kosmicznej ÂŚwiadomoÂści" byÂły zawsze wywaÂżone, a "przepowiednie" raczej ogĂłlne i sporo trafnych. O Nibiru wstawiĂŞ do i wÂłaÂściwego wÂątku, ale w bie¿¹cym przekazie zatytuÂłowanym "Czerwony Alarm" jest bardzo duÂżo o energiach w maju i czerwcu. Wstawiam fragmenty pomijajÂąc pytania, nieznaczÂące dyskusje i np. sen i jego interpretacjĂŞ, bo to zbytnie obci¹¿enie.
A wiêc w tym poœcie CAC (Kosmiczna ŒwiadomoœÌ) o energiach w maju i radzeniu sobie z nimi.

Czerwony Alarm  - Kosmiczna ÂŚwiadomoœÌ

Medium: Will Berlinghof,
TÂłumacz: Callista Summerfield, Energizer.

CA: Ta œwiadomoœÌ, ta kosmiczna œwiadomoœÌ, jest teraz dostêpna dla wykonywania tego czerwonego alarmu dla cz³onkostwa CAC i wszystkich tych, którzy przeczytaj¹ lub us³ysz¹ t¹ informacjê. Ta œwiadomoœÌ przyznaje, ¿e Callista Summerfield jest pomoc¹ dzisiaj i energetyzuj¹cym ten odczyt dla t³umacza. ...

.... CA: ta œwiadomoœÌ bêdzie komentowaÌ miesi¹c czerwiec, ale najpierw pragnie przedstawiÌ swoje uwagi na miesi¹c maj, ramy czasowe, w których jesteœcie teraz. To widaÌ, ¿e wystêpuj¹ w nim uci¹¿liwe energie, które s¹ pojawiaj¹ sie w tym czasie i ¿e jest to g³ównie na poziomie osobistym. Tak wielu Lightworkers czuje siê bardzo zmêczonymi w tej chwili, czuj¹, ¿e s¹ pod napiêciem, ogromnym ciê¿arem, który nios¹, a ich energie s¹ wyci¹gane emocjonalnie . Ten stress, który jest przyczyn¹ tego ma wiele wspólnego z osobistymi problemami Lightworkers, radzenia sobie ze sprawami, którymi musz¹ zajmowaÌ siê w tym czasie, bo jak ta œwiadomoœÌ powiedzia³a w przesz³oœci, jednym z Wymagaù dotycz¹cych Wniesienia jest to, ¿e ka¿dy ma opró¿niÌ swój kosz z emocjonalnej treœci, która roœnie i gromadzi nie tylko w ci¹gu jednego ¿ycia, ale przez wiele, wiele, wiele wcieleù. Istniej¹ ró¿ne sposoby na zrobienie tego, ale najczêstszym sposobem jest po prostu pozwoliÌ podczas snu, w czasie odpoczynku i relaksu, ¿eby negatywne energie, jakie nagromadzi³y siê w ci¹gu wieków odp³ynê³y daleko. To jest raczej ciê¿ka praca, oczywiœcie, ale przynajmniej robi siê w tym stanie nieœwiadomoœci snu, a zw³aszcza w tym okresie czasu, gdy œrednie Ja jest z powrotem do 5-tym wymiarze œwiadomoœci, albo przynajmniej wy¿szym poziomie czwartego wymiaru œwiadomoœci. Pozwala to na dokonanie uwolnienia w bardziej efektywny sposób i jak równie¿ znacznie szybciej. Dlatego dla tych, którzy pamiêtaj¹ swoje sny, nie zdziwcie siê, jeœli sny tym razem, zw³aszcza w ci¹gu najbli¿szych kilku tygodni, bêda obracaÌ siê wokó³ starych problemów, albo kwestii czyjegoœ osobistego ¿ycia do tej pory lub nawet ¿ycia w przesz³oœci. Mog¹ byÌ sytuacje konfliktowe w snach, gdzie argumenty i walki siê dziej¹, czy wyzwania wykonane. .....

..... energie w tej chwili s¹ zdecydowanie kierowane do osób, zw³aszcza Lightworkers, duchowych poszukiwaczy, którzy próbuj¹ siê uwolniÌ, którzy pracuj¹ nad swoim Wniesieniem, a nawet ich zbawieniem. Wa¿ne jest, aby nie zaniedbywaÌ wa¿nej wewnêtrznej pracy, jaka dokonuje siê w tym czasie, a nawet rozwi¹zywaÌ sytuacje konfliktowe z tymi, którzy s¹ blisko was - rodzina, przyjaciele i inni, gdzie istnieje potrzeba rozwi¹zywania problemów, jeœli s¹ one do rozwi¹zywania. Wszystko to jest czêœci¹ przewrotu z energii, które maj¹ miejsce na osobistych poziomach w tym czasie. To jest równie¿ odzwierciedlone w sytuacjach spo³ecznych i w tym czasie istnieje wiele przewrotów spo³ecznych. Studenci z ca³ego œwiata protestuj¹ w sytuacjach takich jak wy¿sza op³ata naukê i wy¿sze podatki wobec nich. Inni protestuj¹ przeciw dzia³aniom oszczêdnoœciowym, tak jak w Grecji i we Francji i tam s¹ wielkie niepokoje spo³eczne w tym czasie. To te¿ jest czêœÌ energii, które powoduj¹ zak³ócenia w tym czasie. To w³aœnie ta œwiadomoœÌ widzi, jakie energie maja s¹ - niepokoje spo³eczne i zak³ócenia, osobiste niepokoje i zaburzenia. W razie potrzeby na osobistym poziomie ta œwiadomoœÌ zaleca osobom oczyœciÌ teren tak jak mog¹. W³aœnie uznanie (akceptacja) , snów oraz wydarzenia, które maj¹ miejsce jest ogromnym krokiem do przodu, a na poziomie spo³ecznym, trzeba mieÌ œwiadomoœÌ, ¿e niepokoje spo³eczne s¹ odzwierciedleniem energii ucisku, które s¹ zak³ócone w tym czasie. Dlatego jest luz (opór) , jeœli chcecie, wobec w³adz i tych w s³u¿bach. Robak rzeczywiœcie zaczyna siê obracaÌ i nie zdziwcie siê, jeœli dotknie blisko domu w niektórych przypadkach.....

....gdy rzeczy przychodzÂą i stres wystĂŞpuje, jednÂą z najlepszych rzeczy do zrobienia to jest spojrzeĂŚ stresujÂącej sytuacji w oczy i uznaĂŚ jÂą, a nastĂŞpnie jÂą obejœÌ naokoÂło. To bĂŞdzie czas dla wielu gdzie byÂłoby najlepiej po prostu odpocz¹Ì, jak i ile moÂżna, a nie daĂŚ siĂŞ wciÂągaĂŚ w stres i napiĂŞcia Âżycia w tym czasie. To jest tak, Âże wielu ma zadania; pilnowaĂŚ pracy, dbaĂŚ o rodzinĂŞ i inne obowiÂązki i prac domowe, ale gdzie moÂżna, kiedy widzi siĂŞ stres zwiÂązany z ich Âżyciem, to zaleca siĂŞ zrobiĂŚ coÂś, co spowoduje relaksacjĂŞ i odpoczynek. MoÂżna siĂŞ zdrzemn¹Ì lub wzi¹Ì „czas wolny’ co wĂłwczas byÂłoby to zalecane. MoÂżna iœÌ na spacer i wdychaĂŚ ÂświeÂże powietrze i trochĂŞ poĂŚwiczyĂŚ, teÂż bĂŞdzie to zalecane. KaÂżdy bĂŞdzie miaÂł swĂłj wÂłasny sposĂłb radzenia sobie z jego stresem i jego przemĂŞczeniem. Trzeba sÂłuchaĂŚ w tym momencie ciaÂła bo ono bardzo wyraÂźnie wskazuje co jest potrzebne. Dlatego teÂż, jeÂśli organizm jest zmĂŞczony, musi odpocz¹Ì. MoÂżesz iœÌ do ³ó¿ka wczeÂśniej, wzi¹Ì ciep³¹ kÂąpiel, jeÂśli ktoÂś to lubi. To wszystko jest czĂŞÂściÂą w drodze do uznania ciaÂła, ktĂłre daje mu kredyt pokazujÂąc, Âże odpoczynek i relaks jest potrzebny. SÂą inni, ktĂłrzy „jadÂą” lepiej, gdy ĂŚwiczÂą lub biegajÂą. OceĂą, jak poradziĂŚ sobie ze stresem i dbaj o siebie. PobÂłaÂżaj sobie w tych sprawach, tak aby wyzwania i niepokojÂące energie nie byÂły energiami, ktĂłre wydrenujÂą ciĂŞ tak caÂłkowicie, Âże w wyniku tego (ĂŚwiczeĂą) wystÂąpiÂą objawy fizyczne. Bardzo istotne jest zrozumienie w tym czasie. SpoÂłeczeĂąstwo jako takie, szczegĂłlnie zachodni Âświat, to jest filozofia idÂź, idÂź, idÂź, idÂź i idÂź jeszcze wiĂŞcej, ale to jest nie to, czego organizm potrzebuje zawsze, zwÂłaszcza gdy energie wszechÂświata sÂą takie, Âże istniejÂą wyzwania, gdzie sÂą uci¹¿liwe energie, napiĂŞcia i naprĂŞÂżenia. To sÂłoneczne rozbÂłyski w tej chwili rĂłwnieÂż wpÂływajÂą na emocjonalne sytuacje. One nie sÂą ekstremalne, gdyÂż byÂły one jakiÂś czas temu, ale nie sÂą niskie i nie jest niski poziom staÂłego energetycznego wpÂływu na MatkĂŞ ZiemiĂŞ i na ludzi ktĂłrzy sÂą wraÂżliwi na takie rzeczy, ktĂłrzy w zasadzie sÂą wiĂŞkszoÂściÂą wÂśrĂłd wszystkich istot ludzkich. BÂądÂźcie Âświadomi czynnikĂłw zewnĂŞtrznych, ktĂłre rĂłwnieÂż powodujÂą wstrzÂąsy i stres na poziomie emocjonalnym, i honorujcie wasz udziaÂł w ogĂłlnym przepÂływie energii, ktĂłre wzajemnie oddziaÂływujÂą miĂŞdzy SÂłoĂącem a ZiemiÂą i tymi, ktĂłrzy zamieszkujÂą ziemiĂŞ. NajlepszÂą rzeczÂą do zrobienia, jak ta ÂświadomoœÌ powiedziaÂła, to nie przejmowaĂŚ siĂŞ w tym czasie i skorzystaĂŚ z okazji i pieÂściĂŚ siĂŞ, kiedy i gdy jest to konieczne.....
....
 Istnieje wiele osobistych konfliktĂłw miĂŞdzy ludÂźmi i oczywiÂście wiele osĂłb, ktĂłrzy sÂą nieÂświadomi tego co siĂŞ dzieje majÂą reakcje emocjonalne i mogÂą sobie daĂŚ upust na innych . Dlatego jeÂśli jesteÂś w sytuacji, gdy ktoÂś blisko Ciebie jest zÂły i wyÂładowuje siĂŞ lub jest wybuchowy w gniewie, najlepiej jest nie braĂŚ tego osobiÂście, i jak energizer zauwaÂżyÂł, a nawet odejœÌ w razie potrzeby. .....

.....  maj bĂŞdzie rĂłwnieÂż prezentowaniem moÂżliwoÂści podjĂŞcia szansy zrobienia czegoÂś niezwykÂłego. CzêœÌ tego dzieje siĂŞ teraz, energie, ktĂłre sÂą rzeczywiÂście dostĂŞpne teraz, sÂą nie tylko energiami kryzysu, lecz energiami zmian. CzĂŞsto zaburzenia sÂą niezbĂŞdne, by wprowadziĂŚ zmiany do gry, wprowadzajÂą zmiany obci¹¿enia. Wiele razy, kiedy ktoÂś spojrzaÂł wstecz na swoje Âżycie to uÂświadomiÂł sobie, Âże to dziĂŞki zaburzeniu status quo naszego Âżycia, wielka zmiana czĂŞsto miaÂła miejsce. Dlatego teÂż, jeÂśli przez wyzwania, ktĂłre prezentujÂą siĂŞ do osĂłb w tym czasie wyzwanie zmiany wychodzi do przodu, okazja do zrobienia czegoÂś innego  lub uroÂśniĂŞcia i rozwoju przychodzi, i ktoÂś rozpoznaje to jako okazjĂŞ. Zmiany sÂą czasami trudne dla osĂłb, bo sÂą w strefie komfortu, status quo, strefie komfortu ich pudeÂłka, ich osobistej skrzynki. To jest zawsze trudne wyjœÌ z pudeÂłka i zobaczyĂŚ, co jest poza nim. Ale takie postĂŞpowanie czĂŞsto prowadzi kogoÂś naprzĂłd i zmiana jest czĂŞsto dokÂładnie tym, co jest potrzebne. Kiedy ludzie sÂą niechĂŞtni do zmiany, zmiany sÂą czĂŞsto doprowadzone do nich, jeÂśli sÂą niezbĂŞdne dla ich duchowego wzrostu i rozwoju. Dlatego dla tych, ktĂłrzy znajdujÂą siĂŞ na pozycjach wielkiej zmiany i to siĂŞ z nimi dzieje, w przeciwieĂąstwie do tych co poszukujÂą na zewnÂątrz, raczej walczÂą z tÂą zmiana, walczÂą z wyzwaniami, ktĂłre sÂą prezentowane - naleÂży uspokoiĂŚ siĂŞ na chwilĂŞ, aby pozwoliĂŚ na przepÂływ informacji, aby sprĂłbowaĂŚ zrozumieĂŚ, co siĂŞ dzieje, a potem iœÌ z tym, aby pÂłyn¹Ì z prÂądem zamiast OpieraĂŚ siĂŞ, zamiast walczyĂŚ, bo czĂŞsto Duch wie lepiej co jest potrzebne. WyÂższe Ja ma scenariusz spektaklu, ktĂłry jest tam rozegra siĂŞ i prĂłbuje zaprowadziĂŚ CiĂŞ do przodu. Kiedy koÂś jest w skrajnej opornoÂści trudno jest iœÌ do przodu. Tak wiĂŞc zdarzenia, ktĂłre sÂą niepokojÂące i uci¹¿liwe lub trudne, to wszystko dla dobra czyjegoÂś ruchu do przodu. KaÂżdy zawsze ma wolnÂą wolĂŞ, aby powiedzieĂŚ NIE. Zawsze moÂżna powiedzieĂŚ, Âże nie jest on zainteresowany, ale jeÂśli ktoÂś postrzega sprawĂŞ z wewnĂŞtrznej jego czĂŞÂści to jest i ma tĂŞ ÂświadomoœÌ i zrozumienie, Âże zmiana nadchodzi, aby nie powodowaĂŚ mu trudnoÂści, ale raczej, aby przenieœÌ go do przodu, zwÂłaszcza w tym momencie, wiĂŞc ktoÂś moÂże rzeczywiÂście znaleŸÌ, Âże jest dobrÂą rzeczÂą, aby pĂłjœÌ ze zmianÂą, nawet jeÂśli stawia mu wyzwania. ....

14 maj 2012
Channeler: Will Berlinghof
http://cosmicawareness.org/html/urgent_updates.html

east
Gość
« Odpowiedz #644 : Maj 16, 2012, 09:33:51 »

Ciekawy przekaz, bardziej psychologiczna porada, niÂż obwieszczenie . Nie przywiÂązywaĂŚ siĂŞ za bardzo do "swojego pudeÂłka".
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #645 : Maj 16, 2012, 09:52:03 »

..to juÂż ostatnie stadium metamorfozy,-
zanim wyjdziemy z kokonu, bo choĂŚ juÂż czujemy, Âże coÂś siĂŞ nieuchronnie zbliÂża- to jeszcze nie moÂżemy tego dokÂładnie okreÂśliĂŚ..
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2012, 09:52:25 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #646 : Maj 16, 2012, 13:04:53 »

A teraz druga czêœÌ "Czerwonego Alarmu" o energiach, zachowaniach i przewidywaniach czerwcowych. Od siebie widzê, ¿e wszystkie zapowiedzi, przepowiednie dotycz¹ z grubsza okienka od 20 maja do 25 czerwca. Coœ mi siê widzi, ¿e osi¹gamy grzbiet fali. Ciekawa jest koncepcja planet A, A/B i B. oto wybrane fragmenty:

Czerwony Alarm  - Kosmiczna ÂŚwiadomoœÌ

Medium: Will Berlinghof,
TÂłumacz: Callista Summerfield, Energizer.

... w tej chwili widaĂŚ, Âże przeszkadzajÂące energie, ktĂłre juÂż wystĂŞpujÂą w maju na poziomie osobistym mogÂą rzeczywiÂście przerodziĂŚ siĂŞ w wielkie wydarzenia na poziomie spoÂłecznym, a nawet wiĂŞcej niÂż teraz, ale takÂże na poziomie fizycznym samej Ziemi. WidaĂŚ, Âże istniejÂą energie, ktĂłre mogÂą stanowiĂŚ fizyczne katastrofy i przewroty wielkiej czĂŞÂści - ale w tym samym czasie, jak to ÂŚwiadomoœÌ zawsze mĂłwi, moÂżna byĂŚ Âświadomym takich energii i ich dostĂŞpnoÂści, a nawet ich prawdopodobieĂąstwa. Ale nikt nie musi pozostawaĂŚ caÂłkowicie skupionym na tym do tego stopnia, Âże to staje siĂŞ obsesjÂą na punkcie tych wydarzeĂą. Matka Ziemia teraz zaczyna aktywnie potrzÂąsaĂŚ jej ÂłaĂącuchami, ktĂłre wi¹¿¹ jÂą tak dÂługo, zaczyna proces odcinajÂąc te ÂłaĂącuchy. To jest tak, Âże robi to juÂż od jakiegoÂś czasu, ale to co odró¿nia te od poprzednich dziaÂłaĂą jest to, Âże bĂŞdzie kilka wydarzeĂą blisko siebie, w sÂąsiedztwie kaÂżdego innego, w porĂłwnaniu z jednym wydarzeniem, a potem nastĂŞpnym jeszcze pó³ roku póŸniej lub dÂłuÂżej. MoÂżna juÂż zauwaÂżyĂŚ, Âże istnieje aktywnoœÌ sejsmiczna wystĂŞpujÂąca i kilka trzĂŞsieĂą ziemi w ostatnim czasie miaÂło miejsce i tak majÂą zjawiska pogodowe. Wiele z tych zjawisk pogodowych, oczywiÂście, jest od wpÂływu technologii HAARP i nieco wzmocnione, ale to normalne wydarzenia, ktĂłre wprowadza technologia HAARP wprowadzajÂąc zak³ócenia nadal. Ale naturalne wydarzenia, ziemskie wydarzenia takie jak trzĂŞsienia ziemi i wybuchy wulkanĂłw, sÂą takie, Âże ta ÂświadomoœÌ widzi, Âże w czerwcu energie bĂŞdÂą wzmocnione, dla Matki Ziemi tak naprawdĂŞ zaczyna siĂŞ wyginanie, aby uwolniĂŚ siĂŞ caÂłkowicie i globalnie do koĂąca tego roku. Dlatego nie zdziwcie siĂŞ, jeÂśli usÂłyszycie o wydarzeniach na caÂłym Âświecie, ktĂłre sÂą ekstremalne w przyrodzie, ale nie energetyzujcie tych wydarzeĂą (nie skupiajcie siĂŞ na nich). JeÂśli znajdziesz siĂŞ w takich wydarzeniach to moÂże byĂŚ dokÂładnie to, czego potrzebujesz, aby przeÂżyĂŚ. Ale znowu, staraj siĂŞ zachowaĂŚ spokĂłj, w tym utrzymuj myÂśli i przekonania, Âże wszystko bĂŞdzie dobrze, Âże przejdziesz przez te wydarzenia. Mimo przewrotu w swoim Âżyciu i gwaÂłtownych zmian, ktĂłre mogÂą wystÂąpiĂŚ w wyniku wydarzeĂą jesteÂś w porzÂądku i Âże twoi bliscy rĂłwnieÂż wszyscy sÂą ok. Nawet ci, ktĂłrzy mogÂą zdecydowaĂŚ w tym czasie ekstremalnego planetarnego przewrotu, aby opuÂściĂŚ fizyczne ciaÂło i wrĂłciĂŚ do Ducha, robiÂą dokÂładnie to, co oni przyszli tu zrobiĂŚ. Jeszcze  wci¹¿ ludzie nie mogÂą poj¹Ì lub zaakceptowaĂŚ doœÌ fizycznego koĂąca, Âśmierci fizycznej. To wystĂŞpuje u wszystkich Âżywych istot na tej planecie w jednym etapie lub innym, a ludzie nie sÂą wyjÂątkiem od tego, ale ludzie majÂą trudny czas z powodu zobowiÂązaĂą emocjonalnych i po³¹czeĂą do bliskich, przyjació³ i rodziny, do ich status quo Âżycia, jakie jest, aby uwolniĂŚ i opuÂściĂŚ. Jest jeden powĂłd, dla ktĂłrego czerwiec moÂże byĂŚ bardzo kÂłopotliwym miesiÂącem dla wielu, poniewaÂż Duch wstrz¹œnie nimi celowo, jeÂśli chcecie, ale celowo dla wiĂŞkszego wzrostu i rozwoju. Ci, ktĂłrzy znajdujÂą siĂŞ w regionach, gdzie jest takie zÂło i przewroty mogÂą zdaĂŚ sobie sprawĂŞ, Âże to nie jest wcale zÂło, Âże jest to po prostu kolej rzeczy. Zbyt czĂŞsto ci ktĂłrzy sÂą w skrajnej polaryzacji bĂŞdÂą widzieĂŚ zniszczenia jako coÂś zÂłego, coÂś niedobrego. Ziemia nie stara siĂŞ byĂŚ zÂła lub niedobra, ona po prostu chce uwolniĂŚ siĂŞ z jej wÂłasnego uwiĂŞzienia i uwalniajÂąc siebie oferuje moÂżliwoÂści dla tych, na ktĂłrych wpÂływa do uwolnienia siĂŞ rĂłwnieÂż. Czasami ta wolnoœÌ przychodzi w formie fizycznego przejÂścia od fizycznego Âżycia, do Âśmierci. Innym razem bĂŞdzie to strata strefy komfortu, tego, co zawsze byÂło uznawane za sposĂłb na Âżycie, czy to mieszkanie czy dom, czy to sytuacji, ktĂłre tak dÂługo byÂły normÂą. Ale jeÂśli ktoÂś jest w stanie wyjœÌ poza projekcjĂŞ wydarzeĂą, Âże sÂą zÂłe i niedobre, i jeÂżeli utrzymuje (akceptuje), Âże to wszystko czêœÌ przesuniĂŞĂŚ Matki Ziemi, z przesuniĂŞciem ÂświadomoÂści, ruch w kierunku Wniesienia - wtedy bĂŞdzie mĂłgÂł utrzymaĂŚ liniĂŞ i uÂświadomiĂŚ sobie, Âże to czego on doÂświadczyÂł jest czĂŞÂściÂą podró¿y Matki Ziemi, ale rĂłwnieÂż jego indywidualnej podró¿y. To, co bĂŞdzie wynikaĂŚ zastÂąpi to, co zostaÂło utracone, ale jeszcze wiĂŞcej, gdyÂż bĂŞdzie wzrost i rozwĂłj, jeÂśli ktoÂś jest na niego otwarty. Ale jeÂśli ktoÂś nie jest, jeÂśli ktoÂś idzie do miejsca gniewu i wÂściekÂłoÂści, gdzie ktoÂś obwinia MatkĂŞ ZiemiĂŞ albo Boga za takie nieszczĂŞÂście, to zostanie on powaÂżnie doÂświadczony, gdyÂż to wszystko jest wstrzÂąsaniem rzeczy, a  nawet wstrzÂąsem wÂłasnych koncepcji Boga, BĂłg lub Duch lub Matka Ziemia sÂą czĂŞÂściÂą wstrzÂąsu. Dlatego czerwiec jak ta ÂświadomoœÌ widzi moÂże to byĂŚ rĂłwnieÂż bardzo katastrofalnym miesiÂącem na kilka sposobĂłw, ale przede wszystkim w zmianach Ziemi, i Âże moÂże byĂŚ kilka ekstremalnych zjawisk na caÂłym Âświecie i nawet w Stanach Zjednoczonych Ameryki, ktĂłre bĂŞdÂą takiego rodzaju, takiej wielkoÂści, Âże to, co byÂło przedtem juÂż nie pozostanie, bĂŞdzie przeniesione i zmienione. Dotyczy to rĂłwnieÂż gospodarki, takÂże rzÂądĂłw, dotyczy to SpoÂłeczeĂąstw i paĂąstw i regionĂłw ale wszystko to jest czĂŞÂściÂą zmian. Ponadto, ta ÂświadomoœÌ musi nadmieniĂŚ, Âże jest to zestaw linii czasowych, ktĂłre sÂą postrzegane tutaj. Bo jak wiele linii czasowych zejdzie siĂŞ razem w tym wĂŞzÂłowym punkcie , w ktĂłrym zwĂŞÂżenia i skrzyÂżowania wydarzeĂą majÂą miejsce, i wielu bĂŞdzie dzieliÂło podobne linie czasowe na wiele sposobĂłw, takich jak naturalne zdarzenia, zdarzenia katastroficzne. Te linie czasowe trzeba wciskaĂŚ w takie ciasne miejsca, Âże w koĂącu, kiedy sÂą uwalniane, aby iœÌ wÂłasnÂą drogÂą, to zwĂŞÂżenie bĂŞdzie energetycznym bÂłogosÂławieĂąstwem lub przynajmniej tak to wyglÂąda. Oznacza to, Âże ci, ktĂłrzy musieli przejœÌ przez takie przewroty ujrzÂą punkt przewrotu, zobaczÂą dlaczego musieli oczyszczaĂŚ siĂŞ sami, nawet jeÂśli osobiÂście nie mogli tego dokonaĂŚ w niektĂłrych okolicznoÂściach i zdarzeniach, ktĂłre ich ograniczaÂły. Zmiany czĂŞsto stwarzajÂą okazjĂŞ do wzrostu i rozwoju, ale nie zawsze jest to widoczne natychmiast, gdy wydarzenia zachodzÂą. Dlatego wiara, cierpliwoœÌ i zaufanie w to, Âże wszystko bĂŞdzie dziaÂłaĂŚ dobrze jest podstawÂą, nawet jeÂśli ktoÂś jest zaangaÂżowany w katastrofach, gdy siĂŞ rozwijajÂą i nie wydaje siĂŞ, Âże tak to bĂŞdzie (dobrze). MoÂże nawet wydawaĂŚ, Âże Sam BĂłg porzuciÂł wszystkich i kaÂżdego, ale to na pewno nie bĂŞdzie to ten przypadek ani ta ÂświadomoœÌ nie porzuci nikogo. Jest bardziej prawdopodobne, Âże kiedy wydarzenia wystĂŞpowaĂŚ i rozwijaĂŚ siĂŞ to osoby porzucÂą tĂŞ ÂświadomoœÌ i porzucÂą Boga, i Ducha, bo nie mogÂą zrozumieĂŚ, dlaczego te wydarzenia majÂą miejsce. Istnieje wiĂŞkszy porzÂądek rzeczy i zdarzenia te bĂŞdÂą czĂŞÂściÂą wiĂŞkszego rozwiniĂŞcia w nowe energie, ktĂłre wkrĂłtce zostanÂą uwolnione caÂłkowicie i zupeÂłnie. SÂą czĂŞÂściÂą procesu Wniesienia i stworzenia planet A i A / B i B. Wszystko to jest to czêœÌ tego, co nastÂąpi w miesiÂącu czerwcu i póŸniej. Dlatego bÂądÂźcie  Âświadomi, Âże to moÂże byĂŚ rzeczywiÂście bardzo ciekawy miesiÂąc. .....

... naleÂży pamiĂŞtaĂŚ, Âże chociaÂż wstrzÂąsy i klĂŞski ÂżywioÂłowe i katastrofy sÂą bardzo trudne, to sÂą to rĂłwnieÂż czasy dla najwiĂŞkszych postĂŞpĂłw, jakie moÂżna zrobiĂŚ, zwÂłaszcza w przeÂłamaniu czyichÂś systemĂłw wierzeĂą, wÂłasnych paradygmatĂłw, ktĂłre kontrolujÂą i dominujÂą w co ktoÂś wierzy i jak tworzy rzeczywistoœÌ, ktĂłra jest wokó³ niego. Wszystko, co byÂło kiedyÂś trzymane jako ÂświĂŞte, niezmienne i nie transformowalne, jest tuÂż przed zmianÂą teraz, w³¹czajÂąc to co jest oznaczone, jako to moÂżliwe, a nawet wiĂŞcej w nowoczesnym spoÂłeczeĂąstwie, niemoÂżliwe. Dlatego bĂŞdzie to czas, kiedy wielki postĂŞp moÂżna osiÂągn¹Ì u tych, ktĂłrzy sÂą uzdrowicielami i uÂżywajÂą ich wÂłaÂściwoÂści leczniczych i ich energii uzdrawiania. Ci, ktĂłrzy sÂą poszukiwaczami bĂŞdÂą mieli du¿¹ jasnoœÌ tego, co dzieje siĂŞ, a co wiĂŞcej fantazjowanie stanie siĂŞ bazÂą rzeczywistoÂści, ale nowej rzeczywistoÂści. To co jest starym porzÂądkiem bĂŞdzie rozbite i ostatecznie zniesione nastĂŞpnie kaÂżdy bĂŞdzie miaÂł wybĂłr, aby utworzyĂŚ nowy porzÂądek dla siebie, nowÂą rzeczywistoœÌ, ktĂłra nie opiera siĂŞ na starych paradygmatach wiary i przekonaĂą, ktĂłre sÂą tak mocno trzymane przez tak wielu. Stanie siĂŞ czas, gdzie moÂżna bĂŞdzie z ca³¹ pewnoÂściÂą uczyniĂŚ wielki krok w swoim wÂłasnym osobistym wzroÂście i rozwoju, ale bĂŞdzie to rĂłwnieÂż czas, nawet jeÂśli z powodu zmian, ktĂłre wystĂŞpujÂą jako wyzwanie, to ludzkoœÌ jako taka moÂże mieĂŚ wielkie postĂŞpy i narody mogÂą zrobiĂŚ ogromne postĂŞpy. Wielu obawia siĂŞ upadku sytuacji gospodarczej, rzeczywiÂście wielu unika nawet myÂślenia o tej sprawie, ale nawet jeÂśli ekonomiczne instytuty zawiodÂą  finansowy Âświat upadnie, ludzie bĂŞdÂą ÂżyĂŚ dalej. Zawsze jest zapominane, Âże Pierwszym miejscem, gdzie ludzie bĂŞdÂą wchodziĂŚ w interakcje ze sobÂą  jest Ziemia. Dlatego lokalne gospodarki zacznÂą rozkwitaĂŚ. Sposoby wspó³pracy z MatkÂą ZiemiÂą zostanÂą przywrĂłcone, bo teraz juÂż nie istniejÂą. Wszystko to w wyniku przewrotu, chaosu i zmiany, ktĂłra rozpocznie siĂŞ na dobre w czerwcu.  To jest postrzegane przez tÂą ÂświadomoœÌ jako sprawa bardzo pozytywna bo ta ÂŚwiadomoœÌ widzi poza to, co jest upadkiem rzeczy do tego, co jest urodzeniem rzeczy. NaleÂży pamiĂŞtaĂŚ, Âże ÂśmierĂŚ zawsze musi pojawiĂŚ siĂŞ zanim odrodzenie moÂże siĂŞ zdarzyĂŚ. LudzkoœÌ jest gotowa do odrodzenia siĂŞ na tak wiele sposobĂłw i ludzie, zwÂłaszcza ci ktĂłrzy szukajÂą tego i byli duchowo skÂłonni caÂłe  ich Âżycie lub jeszcze niedawno obudzili siĂŞ do wiĂŞkszej prawdy, wkrĂłtce znajdÂą to, czego oni szukajÂą, to, co wybrali, aby wierzyĂŚ, rzeczywiÂście objawi siĂŞ wszystko wokó³ nich.
.....

14 maj 2012
Channeler: Will Berlinghof
http://cosmicawareness.org/html/urgent_updates.html

east
Gość
« Odpowiedz #647 : Maj 16, 2012, 14:55:21 »

rzeczywiœcie objawi siê wszystko wokó³ nich

Opis Ziemi trzĂŞsÂącej siĂŞ, wyrywajÂącej z kajdan to jakby opis zmian wibracji , czĂŞstotliwoÂści.
Jeœli Ziemia zmienia czêstotliwoœÌ, to zmieni siê równie¿ forma wyrazu œwiadomoœci na niej.

Dawno dawno temu Ziemia by³a mniejsza. Jeszcze wczeœniej l¹dy tworzy³y jeden wielki kontynent. £azi³y po Ziemi ró¿ne zwierzaki (œwiadomoœÌ). By³o kilka wymieraù w dziejach Ziemi. CIê¿kie formy ¿ycia (formy przejawiania siê œwiadomoœci) zaniknê³y na rzecz bardziej przystosowanych .

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UmMh3zZwv9I

65 milionĂłw lat temu ...  wyginĂŞÂły wielkie gady, ale ÂŚwiadomoœÌ rozpoczĂŞÂła proces nowego gatunku, ktĂłry wyposaÂżyÂła w InteligencjĂŞ - ssaki. Po gadach pozostaÂł ludziom "gadzi mĂłzg" (walcz/uciekaj, instynkty)
EwoluowaliÂśmy ( a wraz z nami gadzie JA ). To nie koniec ewolucji DuÂży uÂśmiech

Obecnie nast¹pi kolejny skok w rezonansowej skali fal Schumanna. I dziêki temu zmianie ulegnie postrzeganie. Dlatego to mo¿liwe, ze dos³ownie ludzie zobacz¹ wiêcej "objawi siê wszystko wokó³ nich" . Mo¿e nawet i DNA siê zmieni. Zmiana energetyki cia³a, od¿ywiania. W wyniku tego zmieni¹ siê równie¿ priorytety w ¿yciu spo³ecznym.

Pytanie tylko, czy to bĂŞdzie "terapia szokowa", czy teÂż proces MrugniĂŞcie Dlaczego nie w czerwcu ... nie znacie dnia ani godziny MrugniĂŞcie
Kiara
Gość
« Odpowiedz #648 : Maj 16, 2012, 15:02:54 »

Nie mogĂŞ dodaĂŚ wielu wyjaÂśnieĂą chociaz bardzo bym chciaÂła, mogĂŞ tylko potwierdziĂŚ iÂż czerwiec dla ludzkoÂści moÂże byĂŚ najbardziej szokujÂącym miesiÂącem , burzÂącym wszystkie stare zasady we wszystkich dziedzinach ludzkiego Âżycia.
Wszystko mo¿e run¹Ì by ludzie mogli zacz¹Ì stosowaÌ inne wartoœci inne systemy i inn¹ wiedzê.
Dla jednych bĂŞdzie to szok praktycznie nie do przeÂżycia , a dla innych speÂłnienie oczekiwaĂą tego na co tak dÂługo czekali.
Nie mniej jednak chocia¿ trudny bêdzie to czas , to zarówno piêkny jak i pracowity, wype³ni proroctwa, daj¹c wielk¹ radoœÌ wszystkim tym dla których prawoœÌ , godnoœÌ , mi³oœÌ , m¹droœÌ s¹ najwiêkszymi wartoœciami.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #649 : Maj 16, 2012, 15:17:15 »

Cytat: east
65 milionĂłw lat temu ...  wyginĂŞÂły wielkie gady, ale ÂŚwiadomoœÌ rozpoczĂŞÂła proces nowego gatunku, ktĂłry wyposaÂżyÂła w InteligencjĂŞ - ssaki. Po gadach pozostaÂł ludziom "gadzi mĂłzg" (walcz/uciekaj, instynkty)
EwoluowaliÂśmy ( a wraz z nami gadzie JA ). To nie koniec ewolucji   

Skoro ewolucja (œwiadomoœÌ) zniszczy³a ciê¿k¹, gadzi¹ formê jako ma³o wydajn¹,
to chyba nie po to, by ewoluowaĂŚ gadzie JA w lÂżejszej, humanoidalnej formie.
Czy w takim wypadku moÂżna w ogĂłle mĂłwiĂŚ o ewolucji?  DuÂży uÂśmiech
Strony: 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: