Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 17:37:28

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 80 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Inni o energii.  (Przeczytany 830306 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
east
Gość
« Odpowiedz #650 : Maj 16, 2012, 16:37:52 »

O tym "gadzim mĂłzgu" gdzieÂś byÂło w linku ktĂłrymÂś. ZarezonowaÂło .

Pozornie nie ³¹czy nas nic gadami, ale przecieÂż , jeÂśli prawdÂą jest JednoœÌ , to nic nie jest rozdzielone. CiÂągÂłoœÌ Inteligencji musiaÂła byĂŚ zachowana w jakiÂś sposĂłb wiĂŞc "gadzie-JA" to byÂłby logiczny przetrwalnik, jako kapsuÂła gadĂłw wysÂłana w przyszÂłoœÌ. To ona wÂłaÂśnie opanowaÂła niedawno Âświat. Ta chciwoœÌ, walka o przetrwanie, bezwzglĂŞdnoœÌ na szczeblach wÂładzy, brak jakiejkolwiek etyki oraz ludzkiego wspó³czucia  dla "przeciwnika" . Trudno uwierzyĂŚ, Âże to czysto ludzkie zachowania Smutny
Bardziej pasujÂą na  gadzie cechy.

To,Âże wypÂływajÂą z charakterĂłw -wydawaÂłoby siĂŞ - ludzkich jest mylÂące. Za nie odpowiada JA, ktĂłre Âświetnie siĂŞ odnajduje w mĂłzgu, byĂŚ moÂże wÂłaÂśnie w tej "gadziej " jego czĂŞÂści ... albo to konfabulacja z umysÂłu ... oby .
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #651 : Maj 16, 2012, 21:13:45 »

ego to nakladka przestraszonego umyslu UÂśmiech to tak jak z moje tego nie ma UÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #652 : Maj 17, 2012, 08:12:58 »

Co do tych gadĂłw UÂśmiech
To dodam, Âże zauwaÂżyÂł z tej racji Âże do zakÂładĂłw miernych tam gdzie pracowaÂłem, czesto przyjeÂżdzali Rosjanie.
Otó¿ u nich jedna z najwiêkszych obelg jest jak nazw¹ kogoœ ,,gadem" Cool
Kiara
Gość
« Odpowiedz #653 : Maj 18, 2012, 19:51:22 »

Zapewne bardzo wielu z nas boryka siê z dziwnymi symptomami fizycznymi i mentalnymi nie potrafi¹c ich wyt³umaczyÌ. Budz¹ siê dziwne skojarzenia , nieufnoœÌ , niezrozumienie ich istnienia. Zatem warto przeczytaÌ by wiedzieÌ i nabraÌ wiêkszego spokoju.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Symptomy Wzniesienia
7 Lut'11

Autor: Karen Bishop
    fragment z ksi¹¿ki The Ascension Primer

Czujesz siĂŞ tak, jakbyÂś znajdowaÂł siĂŞ w szybkowarze lub w wirze intensywnej energii. JesteÂś zestresowany – to jeden z pierwszych, zazwyczaj wystĂŞpujÂących, symptomĂłw wzniesienia. Kiedy na poczÂątku pojawiajÂą siĂŞ zmiany energetyczne, niosÂą one ze sobÂą NowÂą i wyÂższÂą wibracjĂŞ. ZnikajÂą stare wzorce, sposoby zachowania czy przekonania. MoÂże to siĂŞ objawiaĂŚ duÂżym stresem lub uczuciem przeÂładowania. JeÂśli, na dodatek, wiedziesz typowe Âżycie – z wÂłaÂściwymi mu codziennymi udrĂŞkami – wspomniana Nowa energia moÂże sprawiĂŚ, Âże symptomy tylko przybiorÂą na sile. W koĂącu jednak dostosujesz siĂŞ do tej wyÂższej wibracji, a w twoim wnĂŞtrzu zrobi siĂŞ wiĂŞcej miejsca dla wyÂższej energii!

Depresja

Ten symptom to jeden z trzech najczêœciej wystêpuj¹cych. Doœwiadcza go wielu ludzi. Proces wzniesienia powoduje, ¿e ulatuj¹ z nas ogromne iloœci ciemniejszych i gêstszych energii. Przez jakiœ czas czujemy, ¿e one nas osaczaj¹. Mo¿emy mieÌ wra¿enie, i¿ sytuacja ju¿ nigdy nie zmieni siê na lepsze. Jakby tego by³o ma³o, zewnêtrzny œwiat nie pasuje do nowej, wy¿szej energii wibruj¹cej w twym wnêtrzu. Wydaje ci siê, ¿e nie ma takiego miejsca, w którym by³oby ci dobrze. Dlatego ca³e otoczenie sprawia wra¿enie ohydnego i zwyczajnie brzydkiego. Kiedy wibrujemy na wy¿szym poziomie, czekamy, a¿ zewnêtrzny œwiat równie¿ uka¿e nam siê z nowej perspektywy. Niewykluczone jednak, ¿e takie czekanie sprzykrzy siê nam. Wielu ludzi ogrania wówczas przygnêbienie i poczucie, ¿e nic ju¿ siê nie zmieni. Proces, o którym piszê, zajmuje du¿o czasu. RzeczywistoœÌ, œwiat i ludzie musz¹ przejœÌ ca³kowit¹ metamorfozê. Proces jest d³ugi, ale warto a¿ tyle wytrzymaÌ. Czeka na nas bowiem wspania³a nagroda. Nie mo¿emy pozwoliÌ, by kierowa³o nami ego. W ka¿dej sytuacji, bez wzglêdu na to, co bêdzie siê dzia³o, musimy byÌ w porz¹dku. Kiedy doznajemy rozczarowania i dra¿ni nas proces oczekiwania, w koùcu dociera do nas, ¿e, tak naprawdê, nigdy nie osi¹gniemy tego, co, wed³ug nas, jest dla nas niezbêdne. Kiedy ju¿ dokonamy swoistego uwolnienia siê od tego, co nas ogranicza, zawsze otrzymamy dok³adnie to, czego pragniemy. Przypomina to trochê magiê, ale stanowi kluczow¹ czêœÌ procesu wzniesienia. Koniecznie trzeba przeci¹Ì wszelkie ograniczaj¹ce nas wiêzy. Gdy ju¿ znajdziemy siê w tym punkcie, znaczy, ¿e wkrótce wejdziemy w rajsk¹ przestrzeù, gdzie staniemy siê ca³kowicie wolni. Spe³nimy wszystkie swoje pragnienia, choÌ przecie¿, tak naprawdê, nie bêdziemy niczego pragnêli. Od tej chwili mo¿na ju¿ zaznaÌ ca³kowitego spokoju. Jest to prawdziwy symptom spe³nienia.

NiepokĂłj

NiepokĂłj, ataki paniki i histeria. Kiedy zaczynamy od³¹czaĂŚ siĂŞ od swojego ego, ono wszczyna bunt, gdyÂż wcale nie chce siĂŞ z nami rozstawaĂŚ. Niewykluczone, Âże ogarnie ciĂŞ wraÂżenie, jak gdyby wszystko miaÂło siĂŞ juÂż ku koĂącowi (zresztÂą, w zasadzie rzeczywiÂście niemal wszystko siĂŞ koĂączy!). TwĂłj organizm rĂłwnieÂż jest wĂłwczas przemĂŞczony. MoÂżesz mieĂŚ wraÂżenie, jakbyÂś ulegaÂł nadmiernemu przewietrzaniu siĂŞ. MoÂżesz nie rozumieĂŚ przydarzajÂących ci siĂŞ rzeczy i zachowywaĂŚ siĂŞ inaczej, niÂż to byÂło niezbĂŞdne do przetrwania w 3D. ByĂŚ moÂżesz poczujesz siĂŞ wĂłwczas bezradny. W wyÂższych krĂłlestwach nie bĂŞdÂą ci juÂż potrzebne stare wzorce i dawny sposĂłb zachowywania siĂŞ. Kiedy doÂświadczamy Âśmierci w trakcie procesu 3D, moÂże nas ogarn¹Ì panika i niepokĂłj – nie wiemy przecieÂż, dokÂąd zmierzamy. Ja wiedziaÂłem, Âże dokÂądÂś idĂŞ. MĂłj przewodnik od niefizycznego wzniesienia powiedziaÂł, bym nie traciÂł zaufania i odprĂŞÂżyÂł siĂŞ, gdyÂż po drugiej stronie jest naprawdĂŞ doœÌ spokojnie. Niemniej jednak niepewnoœÌ tego, co mnie czeka, wcale nie uÂłatwiaÂła mi zadania. Obecnie ufam caÂłym moim sercem, co, nie ukrywam, bardzo mi pomaga. Kiedy juÂż zakoĂączysz swojÂą podró¿, poczujesz ogromnÂą miÂłoœÌ, bezpieczeĂąstwo i jednoœÌ. BÂądÂź wszak cierpliwy! Nie zapominaj takÂże i o tym, Âże nie jesteÂś w swym doÂświadczeniu odosobniony – inni przeÂżywajÂą dokÂładnie to samo… nie jesteÂś sam.

Potrzeba czĂŞstego jedzenia

TowarzyszyĂŚ temu moÂże wraÂżenie niskiego poziomu cukru we krwi oraz pragnienie spoÂżycia biaÂłka – to kolejny z pierwszych, czĂŞsto pojawiajÂących siĂŞ, symptomĂłw. Na potrzeby tego procesu ludzkie ciaÂło zuÂżywa ogromnÂą iloœÌ energii, bowiem funkcjonowanie organizmu zostaje wĂłwczas, dosÂłownie, wywrĂłcone do gĂłry nogami. PrzekonaÂłem siĂŞ, Âże najlepiej jest wtedy spoÂżywaĂŚ biaÂłko, w ciszy i spokoju. Od czasu do czasu poziom cukru we krwi obniÂża siĂŞ, lecz w miarĂŞ jak organizm zaczyna przystosowywaĂŚ siĂŞ do wyÂższych wibracji, samopoczucie ulega znaczÂącej poprawie.

DuÂżo ludzi przybiera wĂłwczas na wadze, zwÂłaszcza w okolicach brzucha. Niezwykle ciekawe jest to, Âże wiele symptomĂłw wzniesienia do zÂłudzenia przypomina objawy menopauzy, z tÂą tylko ró¿nicÂą, iÂż doÂświadczajÂą ich takÂże mĂŞÂżczyÂźni! Warto odnotowaĂŚ, Âże okolice brzucha chroniÂą splot sÂłoneczny. W miarĂŞ jak wewnĂŞtrzne wibracje podnoszÂą siĂŞ, zewnĂŞtrzny Âświat wydaje siĂŞ niekiedy obrzydliwy. IlekroĂŚ siĂŞ w nim znajdĂŞ, mĂłj brzuch zdaje siĂŞ powiĂŞkszaĂŚ. Zdaniem niektĂłrych, w miarĂŞ osiÂągania coraz wyÂższych stanĂłw ÂświadomoÂści brzuch staje siĂŞ „buddyjski”, co, na dodatek, ma byĂŚ powodem do dumy! (Ja akurat wolĂŞ, gdy jest on pÂłaski). Niejednokrotnie zdarza siĂŞ, Âże osoby przybierajÂą na wadze na caÂłym ciele. W miarĂŞ jak tracÂą one coraz wiĂŞcej gĂŞstoÂści, podÂświadomie zaczynajÂą siĂŞ obawiaĂŚ, Âże w koĂącu zniknÂą, wiĂŞc rekompensujÂą to sobie wiĂŞkszÂą masÂą ciaÂła. Dodam w tym miejscu, Âże pojawienie siĂŞ dodatkowych kilogramĂłw okazuje siĂŞ caÂłkiem korzystne. ÂŁatwiej nam jest wĂłwczas przetwarzaĂŚ i zachowywaĂŚ wspomniane Nowe wyÂższe wibracje. Poza tym stajÂą siĂŞ one dla nas swoistym punktem oparcia. A zatem bez wzglĂŞdu na to, w jaki sposĂłb bĂŞdziesz chciaÂł zrzuciĂŚ zbĂŞdne kilogramy, nie uda ci siĂŞ. Nadwaga ma ci pomĂłc. Ja teÂż w koĂącu siĂŞ do niej przyzwyczaiÂłem, choĂŚ zajĂŞÂło mi to aÂż dwa lata.
Nietypowe bĂłle

Nietypowe bóle wystêpuj¹ce w ró¿nych czêœciach cia³a stanowi¹ kolejny najczêstszy symptom wzniesienia. To znak oczyszczenia i uwolnienia zablokowanej energii, wibruj¹cej na poziomie 3D. Pozosta³e czêœci cia³a wibruj¹ wy¿ej. Przez kilka tygodni mo¿esz odczuwaÌ ból w ró¿nych okolicach, lecz potem, tak po prostu, przestanie dawaÌ o sobie znaÌ.

Uczucie zagubienia

Nie wiesz, gdzie jesteÂś. ChciaÂłbyÂś znaleŸÌ odpowiedÂź na pytanie: „Gdzie siĂŞ znajdujĂŞ?”. MĂłwisz: „Do Âżadnego miejsca nie pasujĂŞ. Nic juÂż nie wydaje siĂŞ wÂłaÂściwe! Nie wiem, gdzie jest moje miejsce. Nie wiem, dokÂąd zmierzam. Nie wiem, co powinienem robiĂŚ!”. Czy kiedykolwiek zadawaÂłeÂś tego typu pytania wszechÂświatowi? NastÂąpiÂła zmiana energii, ktĂłra wyrwaÂła ciĂŞ z rutyny. Znajdujesz siĂŞ gdzieÂś poÂśrodku obu rzeczywistoÂści. UdaÂło ci siĂŞ wejœÌ w nowÂą przestrzeĂą, ale jeszcze nie przyzwyczaiÂłeÂś siĂŞ do niej. Masz na to jednak maÂło czasu, gdyÂż w momencie dostosowania siĂŞ do nowego miejsca juÂż bĂŞdziesz kierowaÂł siĂŞ ku nastĂŞpnej, wyÂżej wibrujÂącej przestrzeni. DodaĂŚ trzeba, Âże zewnĂŞtrzny Âświat ani trochĂŞ nie pasuje teraz do ciebie i twoich wysokich wibracji.

Utrata przyjació³

Nagle okazuje siê, ¿e nie ma przy tobie dawnych przyjació³. Nie robisz tego, co kiedyœ. Interesuj¹ ciê inne rzeczy. Jedno z najbardziej powszechnych doœwiadczeù w wy¿szych królestwach dotyczy Prawa Przyci¹gania: przyci¹gaj¹ siê te rzeczy, które s¹ do siebie podobne. Odnosi siê to tak¿e do hierarchii ró¿nych wymiarów. Zawsze dopasujemy siê do swoich wibracji oraz sposobu wibrowania. W miarê wznoszenia siê opisywane zjawisko rozszerza granice swego dzia³ania. Staje siê ono niejako rdzeniem naszej rzeczywistoœci i egzystencji. Dziêki procesowi wzniesienia stajemy siê kimœ wiêcej, ni¿ dotychczas byliœmy. Dlatego w³aœnie ludzie i otaczaj¹ce nas rzeczy, które ju¿ nie pasuj¹ do naszej wibracji, opuszczaj¹ nas. Czasami nastêpuje to w sposób drastyczny, a niekiedy po prostu nie chcemy ju¿ d³u¿ej mieÌ do czynienia z ludŸmi, z którymi nie potrafimy siê porozumieÌ. Kiedy nastêpuje zmiana energii, to tak jakby zrzucono bombê. Wszystko w naszym œwiecie ulega rozsypce. W koùcu jednak na nowo zawieramy przymierze z tym, co jest Nowe. Dziêki temu zaczynamy lepiej siê czuÌ!

Utrata przyjació³

P³aczemy. Energiê nios¹ w³aœnie emocje. Kiedy coœ w nas pêka (i tak w³aœnie siê dzieje), mo¿emy reagowaÌ doœÌ emocjonalnie i p³akaÌ z byle powodu. Niekiedy ³zy pojawiaj¹ siê przez smutny film lub melancholijn¹ reklamê telewizyjn¹, akt ¿yczliwoœci, uczucie ulgi czy widok cierpienia. £zy oczyszczaj¹ i uwalniaj¹ od starych wzorców. Zawsze wiem, kiedy pojawia siê kolejna zmiana energii, gdy¿ wówczas jestem bardziej sk³onny do p³aczu podczas jazdy samochodem. Wydaje siê, ¿e p³acz to symptom, na który nie ma lekarstwa. W ka¿dym razie przynajmniej nie powoduje dojmuj¹cego bólu!

ÂŻywe, dynamiczne i niekiedy brutalne sny

Uwalniamy wówczas ca³e wieki nisko wibruj¹cej energii. Jeœli nale¿ysz do osób, które wa¿ne informacje otrzymuj¹ za poœrednictwem snów, to prawdopodobnie wiêkszoœÌ pracy wykonasz w³aœnie w nocy. Powinieneœ siê z tego cieszyÌ, bowiem u niektórych proces uwalniania starych wzorców odbywa siê na jawie. Wspomniane sny zazwyczaj s¹ trudne do zrozumienia, ale to wcale nie znaczy, ¿e nie mo¿na ich przeanalizowaÌ i rozwik³aÌ. Takie psychodeliczne doœwiadczenia s¹ niezwykle wyraŸne i jakby na wy¿szym poziomie, poniewa¿ zawieraj¹ energiê, która ju¿ nigdy nie powróci. Dziêki temu procesowi uwalniamy wszystkie poprzednie wcielenia.

Utrata pamiĂŞci

Utrata pamiĂŞci i trudnoÂści ze znalezieniem wÂłaÂściwego sÂłowa w danym kontekÂście. Ten symptom wystĂŞpuje tak czĂŞsto, Âże pozostaje nam siĂŞ tylko ÂśmiaĂŚ, prĂłbujÂąc porozumieĂŚ siĂŞ z kimÂś innym. „PiÂłem wÂłaÂśnie… no, wiesz, o co mi chodzi… to coÂś biaÂłe… ojej… jak to siĂŞ nazywa?”, „OglÂądaÂłeÂś ten… no… to wydarzenie, gdzie ludzie z caÂłego Âświata rywalizujÂą ze sobÂą?”. Niekiedy dzieje siĂŞ i tak, Âże w ogĂłle nie potrafimy wydusiĂŚ z siebie ani sÂłowa. To oznacza, Âże przemieszczasz siĂŞ tam i z powrotem pomiĂŞdzy wymiarami. DoÂświadczasz swoistego „roz³¹czenia”. Innym tego przykÂładem jest prĂłba pisania na komputerze i niemoÂżnoœÌ zÂłoÂżenia wÂłaÂściwego sÂłowa. W takim przypadku nie jesteÂśmy sprzymierzeni z „czasem”. Stajemy siĂŞ roz³¹czeni: czêœÌ naszej energii pozostaje w jednym miejscu, zaÂś druga – kieruje siĂŞ dalej.

BĂłl i palpitacje serca

ZdarzajÂą siĂŞ one bardzo czĂŞsto. Chodzi bowiem o to, Âże nasze serce prĂłbuje dostosowaĂŚ siĂŞ do nowej i wyÂższej czĂŞstotliwoÂści. Niekiedy moÂżesz mieĂŚ wraÂżenie, jakby zaczynaÂł siĂŞ u ciebie zawaÂł. Kiedy ja doÂświadczaÂłam tej fazy, musiaÂłam, dosÂłownie, leÂżeĂŚ nieruchomo. KaÂżdy ruch bowiem jeszcze bardziej nadwerĂŞÂża serce. ByÂłam nawet na oddziale doraÂźnej pomocy, ale okazaÂło siĂŞ, Âże wszystko jest w porzÂądku. Ja jednak odnosiÂłam zupeÂłnie inne wraÂżenie.

Ponadto ilekroĂŚ opanowywaÂła mnie wĂłwczas niÂższa pod wzglĂŞdem wibracyjnym myÂśl o strachu, moje serce dosÂłownie zaciskaÂło siĂŞ i przestawaÂło biĂŚ. Te stany byÂły gwaÂłtowne, ja jednak przecieÂż na nic nie zachorowaÂłam. W koĂącu wszystko wrĂłciÂło do normy. Nasze serce to miejsce, z ktĂłrego powstaniemy i po³¹czymy siĂŞ w Nowym ÂŚwiecie. Ono w takim razie rĂłwnieÂż musi zostaĂŚ zharmonizowane. – WraÂżenie piasku pod powiekami i nieostre widzenie. Nasze oczy po prostu dostosowujÂą siĂŞ do widzenia w nowy sposĂłb – w wyÂższym wymiarze i zupeÂłnie nowej rzeczywistoÂści.

Budzenie siĂŞ w nocy

Budzenie siĂŞ w nocy pomiĂŞdzy 2 a 4 godzinÂą, zaÂś w miarĂŞ rozwijania siĂŞ – kaÂżdego ranka o 5. Na wyÂższych poziomach tyle siĂŞ dzieje, Âże nie moÂżemy tam przebywaĂŚ zbyt dÂługo. Musimy powracaĂŚ do swoich ciaÂł. UwaÂżam, Âże to wszystko ma wiele wspĂłlnego z dostĂŞpem wymiarowym. Na poczÂątku budzimy siĂŞ regularnie pomiĂŞdzy 2 a 4 godzinÂą nad ranem. Przez kilka kolejnych godzin jesteÂśmy bardzo pobudzeni. WstĂŞpujemy wĂłwczas w inne wymiary, a kiedy budzimy siĂŞ – przechodzimy przez tamtejsze portale. PoniewaÂż na samym poczÂątku uwalniamy bardzo duÂżo energii i musimy „wracaĂŚ” do miejsc, w ktĂłrych juÂż kiedyÂś byliÂśmy, punktem wyjÂściowym jest 5. wymiar.

Po postawieniu takiego ogromnego kroku w styczniu, 2006 roku, nie moÂżna byÂło mnie dobudziĂŚ do 12 w poÂłudnie! Pewnie niektĂłrzy pomyÂślÂą, Âże jestem leniem, ale z procesem wzniesienia duÂżo wspĂłlnego ma liczba „3”. ZaczĂŞÂła ona dominowaĂŚ w moim Âżyciu. JeÂśli zmuszaÂłam siĂŞ do wczeÂśniejszego wstawania, czuÂłam brak harmonii i zmĂŞczenie. WczeÂśniej w grĂŞ wchodziÂło godzina 10.30. Mam tylko nadziejĂŞ, Âże kiedyÂś, w przyszÂłoÂści, zacznĂŞ wstawaĂŚ wczeÂśniej!

Okresy g³êbokiego snu

Przy braku ruchu energii zaczynamy odpoczywaĂŚ. W czasie integracji i przygotowywania siĂŞ do kolejnej fazy intensywnie poruszajÂącej siĂŞ energii ogarnia nas letarg. Oczy zamykajÂą siĂŞ za dnia, a drzemki mogÂą staĂŚ siĂŞ regularnym i niezbĂŞdnym nawykiem. Nawet jeÂśli wydaje ci siĂŞ, Âże jesteÂś w stanie coÂś zdziaÂłaĂŚ, zazwyczaj okazuje siĂŞ, Âże jedynym wyjÂściem jest sen. Nocne poty i uderzenia gorÂąca. Podczas okreÂślonych faz wzniesienia nasze ciaÂła nagle decydujÂą, Âże spalÂą niÂższe i gĂŞstsze aspekty nas. Niewykluczone, Âże obudzisz siĂŞ spocony w Âśrodku nocy, lub zrobi ci siĂŞ niesamowicie gorÂąco w ciÂągu dnia. Na zewnÂątrz moÂże panowaĂŚ temperatura wynoszÂąca minus 35 stopni, ale ty czujesz siĂŞ Âświetnie w koszulce z krĂłtkim rĂŞkawkiem.

cd....
Kiara
Gość
« Odpowiedz #654 : Maj 18, 2012, 19:51:41 »

Uczucie zimna

Uczucie zimna przy jednoczesnej niemoÂżnoÂści rozgrzania siĂŞ. Kiedy kierujemy siĂŞ ku znacznie wyÂższemu wymiarowi po procesach integracji, detoksykacji i innych, zwiÂązanych ze wzniesieniem, robi nam siĂŞ bardzo zimno. Znajdujemy siĂŞ wĂłwczas gdzieÂś pomiĂŞdzy; przygotowujemy siĂŞ do wyÂższych wymiarĂłw. Wtedy bardzo trudno jest siĂŞ rozgrzaĂŚ, bez wzglĂŞdu na to, co siĂŞ robi. W takich chwilach zazwyczaj zanurzam siĂŞ w wannie gorÂącej wody, po czym kÂładĂŞ siĂŞ pod ciĂŞÂżkÂą koÂłdrÂą.

Problemy z pamiĂŞciÂą

Trudnoœci w przypominaniu sobie tego, co siê robi³o lub z kim siê rozmawia³o poprzedniego dnia lub, choÌby, godzinê temu. W wy¿szych królestwach rzeczywistoœÌ jest bardzo osadzona w danej chwili. Jeœli nie przechowujemy czegoœ w swojej œwiadomoœci, przestaje ono istnieÌ. Nie jesteœmy przywi¹zani do niczego i nikogo. Tworzymy w³asny œwiat wokó³ nas dziêki naszym przekonaniom i myœlom, a to, czego nie przechowujemy w swojej œwiadomoœci, nie istnieje. Na pocz¹tku wszystko jest nowe. W ka¿dej chwili mo¿emy nawi¹zaÌ po³¹czenie z tym, z czym chcemy, stworzyÌ to i tego doœwiadczyÌ. Ten stan mija, ale dziêki niemu przygotowujesz siê na ¿ycie w wy¿szych królestwach. Kiedy on siê pojawia, mo¿e przyprawiaÌ o gêsi¹ skórkê. WspomnieÌ nale¿y i o tym, ¿e niekiedy nie jesteœmy ani tu, ani tam. Przebywamy pomiêdzy wymiarami. Licz siê z tym, ¿e i takie zjawisko mo¿e siê wówczas pojawiÌ.

TrudnoÂści z przypomnieniem sobie znaczenia dosÂłownie wszystkiego. Kiedy znajdowaÂłam siĂŞ w intensywnym okresie procesu zmiany i przeÂżywaÂłam trudne chwile wpychania znacznych iloÂści energii do wyÂższych krĂłlestw, pamiĂŞtam, Âże patrzyÂłam na kosz na Âśmieci i nie wiedziaÂłam, do czego on sÂłuÂży. MusiaÂłam wnikn¹Ì w pamiĂŞĂŚ dotyczÂącÂą „minionych” rzeczy i wejœÌ w nie g³êboko. WibrowaÂłam w punkcie, w ktĂłrym wszystko ma jedynie taki sens i toÂżsamoœÌ, ktĂłre mu nadajemy. W wyÂższych krĂłlestwach energia jest po prostu energiÂą – bez etykietek czy znaczenia. Wszystko jest ÂświeÂże i nowe. To coÂś na ksztaÂłt Kursu cudĂłw, cofajÂącego caÂły proces, ot tak, po prostu.

Utrata toÂżsamoÂści

SpoglÂądasz w lustro i ogarnia ciĂŞ dziwne wraÂżenie od³¹czenia. JuÂż nie rozpoznajesz dotychczas znajomej twarzy. Czujesz, jakbyÂś nie byÂł w swoim ciele. Kiedy pojawia siĂŞ to zjawisko, nie ma juÂż dla niego koĂąca. UwolniÂłeÂś tyle energii ze swego ego, Âże nie jesteÂś juÂż tÂą samÂą osobÂą ani nie ³¹czy ciĂŞ juÂż to samo co kiedyÂś z fizycznym naczyniem. W miarĂŞ jak zaczynasz docieraĂŚ do g³êbszych pokÂładĂłw swojej duszy i wyÂższego ja, od³¹czasz siĂŞ od ciaÂła. MoÂżesz nadal mĂłwiĂŚ w celach komunikacyjnych i wykorzystywaĂŚ inne aspekty zwiÂązane z ciaÂłem, ale powoli zaczyna siĂŞ dla ciecie proces zanikania i uwalniania ludzkiej formy. Ponadto oczyÂściÂłeÂś siĂŞ juÂż z wielu starych wzorcĂłw, zaÂś twoje boskie ja jest obecnie jaÂśniejsze, prostsze i czystsze. Wszystko jest w porzÂądku… i ty takÂże.

Poczucie „bycia poza wÂłasnym ciaÂłem”

Wyjaœnienie jest identyczne z powy¿szym. Fizyczne cia³o zawsze ma najwiêksze problemy z dostosowaniem siê do tej nowej sytuacji. Wiêksza czêœÌ naszej osoby przebywa obecnie w wy¿szym wymiarze, jeszcze poza cia³em. Ono bowiem jest gêstsze.

Przywidzenia i przesÂłyszenia

PoniewaÂż obecnie moÂżemy doœÌ Âłatwo docieraĂŚ do ró¿nych wymiarĂłw, wielu zaczyna widzieĂŚ ró¿ne rzeczy, wyÂłaniajÂące siĂŞ z kÂącika oka, lub sÂłyszeĂŚ coÂś, czego w ogĂłle w pobliÂżu nie ma. U wielu osĂłb pojawia siĂŞ dzwonienie w uszach. To powszechny symptom przechodzenia przez „tunel” i docierania do wyÂższego wymiaru. Tego typu rzeczy zdarzajÂą siĂŞ doœÌ czĂŞsto, w zaleÂżnoÂści od stopnia wraÂżliwoÂści twojej osoby i poziomu emocjonalnego. Wielu widzi kule, a takÂże wibrujÂące plamy kolorĂłw.
Podwy¿szona wra¿liwoœÌ na otoczenie

Ledwo mo¿esz znieœÌ t³um ludzi, ha³as, produkty spo¿ywcze, telewizjê, inne g³osy i czynniki stymuluj¹ce. Szybko zaczyna ciê to wszystko przyt³aczaÌ. Dostrajasz siê! Pamiêtaj jednak, ¿e w koùcu ten proces minie.

Uczucie niemocy

Wydaje ci siĂŞ, Âże trwasz w niemocy. Obecnie odpoczywasz, „ponownie zaÂładowujesz siĂŞ”. Twoje ciaÂło wie, czego potrzebuje. Kiedy juÂż zaczniesz docieraĂŚ do wyÂższych krĂłlestw, „robienie” rzeczy stanie siĂŞ niejako przestarzaÂłe. Nowe energie przemawiajÂą bowiem za kobiecym upajaniem siĂŞ, otrzymywaniem, tworzeniem, troskÂą o siebie i pielĂŞgnacjĂŞ. PoproÂś wszechÂświat, aby daÂł ci to, czego chcesz. Baw siĂŞ i raduj!

Nietolerancja na rzeczy o niÂższych wibracjach

Nietolerancja na rzeczy o niÂższych wibracjach (3D), ktĂłre odzwierciedlajÂą siĂŞ w rozmowach, nastawieniu, strukturach spoÂłecznych, modalnoÂściach uzdrawiajÂących itp. One sprawiajÂą, Âże dosÂłownie robi ci siĂŞ w Âśrodku „niedobrze”. Przebywasz na wyÂższych wibracjach, a twoim energiom brak harmonii. CoÂś „pcha” ciĂŞ do przodu… aby „staĂŚ” siĂŞ Nowym i wykreowaĂŚ to, co Nowe.

Brak Âłaknienia

Twoje cia³o dostosowuje siê nowego, wy¿szego stanu bycia. CzêœÌ ciebie chce od³¹czyÌ siê od tego, co Stare.

Pewnych rzeczy juÂż nie jesteÂś w stanie robiĂŚ

Kiedy prĂłbujesz wykonywaĂŚ rutynowe czynnoÂści, stajÂą siĂŞ one niemal udrĂŞkÂą. Patrz powyÂższe wskazĂłwki. Niekiedy ogarnia ciĂŞ ogromne zmĂŞczenie. Twoje ciaÂło traci swojÂą gĂŞstoœÌ; przechodzi ogromne zmiany: od stĂłp do g³ów. Pragnienie pĂłjÂścia do Domu, tak jakby wszystko juÂż siĂŞ SKOÑCZYÂŁO, jakbyÂś juÂż tu nie pasowaÂł. Powracamy do ÂŹrĂłdÂła. Wszystko siĂŞ skoĂączyÂło. (JednakÂże wielu ludzi zostaje, aby doÂświadczyĂŚ Nowego ÂŚwiata i stworzyĂŚ go). Ponadto stare plany ulegÂły realizacji. Czujesz, jakbyÂś wariowaÂł lub jakby rozwijaÂła siĂŞ u ciebie jakaÂś choroba psychiczna. W szybkim tempie doÂświadczasz wielu wymiarĂłw i wielkiego otwarcia. Teraz wiele rzeczy staje siĂŞ dla ciebie dostĂŞpnych, tyle tylko Âże jeszcze siĂŞ do tego nie przyzwyczaiÂłeÂś. Masz zwiĂŞkszonÂą ÂświadomoœÌ. Nic juÂż ciĂŞ nie ogranicza. W koĂącu poczujesz siĂŞ tak, jak jeszcze nigdy przedtem. Poczujesz siĂŞ jak w Domu, bowiem On jest tutaj – w tej chwili.

Plany nagle caÂłkowicie siĂŞ zmieniajÂą. Twoja dusza zaÂś rĂłwnowaÂży energiĂŞ. Zazwyczaj budzi to niesamowite uczucia, gdyÂż dusza wie o wiele wiĂŞcej od ciebie! Dokonujesz nowych wyborĂłw i wibrujesz na innym poziomie. StworzyÂłeÂś sytuacjĂŞ, ktĂłra zdaje siĂŞ najgorszym koszmarem. Twoja dusza prowadzi ciĂŞ do takich aspektĂłw ciebie, ktĂłrych ci brakowaÂło, lub „tonowania” tych, ktĂłrych masz w nadmiarze. Energia rĂłwnowaÂży siĂŞ. Odnalezienie drogi prowadzÂącej do spokoju w tej sytuacji stanowi prĂłbĂŞ, ktĂłrÂą stworzyÂłeÂś sobie sam. To TWOJA podró¿. GdybyÂś nie byÂł na niÂą gotowy, twoja dusza nie zorganizowaÂłaby jej. JesteÂś jedynym czÂłowiekiem, ktĂłry odnajduje ÂświateÂłko w tunelu. Kiedy po jakimÂś czasie spojrzysz za siebie, okaÂżesz wdziĂŞcznoœÌ za nabyte doÂświadczenia i staniesz siĂŞ innÂą osobÂą: od stĂłp do g³ów.

Karen Bishop

http://www.bialywiatr.com/bishop_symptomy.html
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #655 : Maj 20, 2012, 11:56:25 »

Galaktyczna harmonizacja...

«Fala GWIAZDY» - NajwyÂższy Gwiezdny Kontroler

16 – 29 maja 2012

«Lamat» szepce cicho:
 "...Musisz na nowo poczuĂŚ swojÂą wartoœÌ...
 A gdy uwierzysz w piĂŞkno swojego istnienia,
 bĂŞdziesz przenosiĂŚ je na wszystko, o czym pomyÂślisz i co zrobisz.
 To piĂŞkno jest czymÂś, co daje ÂświatÂło i radoœÌ twojemu otoczeniu...",
 Nah Kin, kapÂłanka MajĂłw z Jukatanu.

«Fala Gwiazdy» domyka 52-dniowy Zielony Zamek Synchronizacji i 260-dniowy obieg Tzolkin. Tym razem Kontroler Lamat przypatrzy siĂŞ nam wnikliwiej i oceni, jak przygotowaliÂśmy grunt i naszÂą kolektywnÂą ÂświadomoœÌ na 28-dniowÂą ceremoniĂŞ peÂłnego otwarcia Pierwszej z Siedmiu PieczĂŞci – czyli na peÂłne uwolnienie czĂŞstotliwoÂści «BiaÂłego Krystalicznego Maga» w dwunastym ksiĂŞÂżycu (30.05.-26.06.).

JASKÓ£KA

W «Fali Gwiazdy» pomoc z krĂłlestwa zwierzÂąt zadeklarowaÂła JASKÓ£KA. Jej motto brzmi” „Sytuacja odmieni siĂŞ szczĂŞÂśliwie”.

Pocieszenie, nadzieja, szczĂŞÂśliwy zwrot... PowrĂłt jaskó³ki wiosnÂą symbolizuje ponowne narodziny i odnowĂŞ siÂł witalnych... Pod¹¿ajÂąc za grzejÂącym sÂłoĂącem, reprezentuje ona ÂświatÂło... jest symbolicznym obrazem istniejÂącego miĂŞdzy ludÂźmi po³¹czenia poprzez serce... Jaskó³ka niesie miÂłoœÌ, bezpieczeĂąstwo, wzajemne zaufanie otwierajÂące serca, pocieszenie, nadziejĂŞ i zwrot ku dobremu... Jest symbolem duchowego spojrzenia z wyÂższego poziomu, prawdziwego widzenia, oÂświecenia... W chrzeÂścijaĂąstwie uznawana jest za ptaka Maryi, Matki BoÂżej, przynoszÂącego boskÂą ÂłaskĂŞ...  (Wg J. Ruland „ZwierzĂŞta SiÂły”)

ANIOÂŁ NAUKI

Przez 13 dni «Fali Gwiazdy» towarzyszyĂŚ nam bĂŞdzie AnioÂł Nauki, ÂŚwietlisty Nauczyciel poznania peÂłnego zrozumienia.

Cz³owiek sam decyduje, czy woli cierpieÌ i trwaÌ w swoim cierpieniu, czy te¿ chce wyci¹gn¹Ì wnioski, które wyp³ywaj¹ z trudnych sytuacji i ostatecznie s³u¿¹ jego duchowemu rozwojowi...
 ÂŚwietlisty Nauczyciel szanuje dobrÂą wolĂŞ czÂłowieka... potrafi dopasowaĂŚ siĂŞ do czĂŞstotliwoÂści swojego ucznia... jest w stanie go zrozumieĂŚ, przekazaĂŚ mu wiedzĂŞ, ktĂłrej potrzebuje w danej sytuacji...  WiĂŞcej n/t w ksi¹¿ce "ÂŚwietlista SiÂła Anio³ów", s. 78-82.

WĂŞzeÂł energetyczny «4 Chuen»

(wiĂŞcej w dziale Kalendarz/ RozwiÂązywanie SzeÂściu WĂŞz³ów)

19 maja, w czwartym dniu fali, zapalmy bia³¹ lub niebieskÂą ÂświecĂŞ i przywoÂłajmy do naszego pola spirytualnÂą mÂądroœÌ «4 Chuen» (kin 251).
 «Samoistny Chuen» wiĂŞkszoÂści poÂśrĂłd nas kojarzy siĂŞ z atakiem na dwie wieÂże w Nowym Jorku. Warto jednak przypomnieĂŚ, Âże ten tragiczny dzieĂą staÂł siĂŞ jednoczeÂśnie waÂżnym energetycznie symbolem zburzenia „technosferycznej WieÂży Babel”. 260 dni póŸniej, 29 maja 2002 w znaku «4 Chuen», burmistrz NJ ogÂłosiÂł zakoĂączenie porzÂądkowania Strefy Zero. Ostatni raz podziĂŞkujmy zatem duszom ofiar za wielkie poÂświĂŞcenie, „pozwĂłlmy” im odejœÌ do ÂŚwiatÂła, przeÂślijmy miÂłoœÌ ich rodzinom i odtÂąd ÂświĂŞtujmy dzieĂą «4 Chuen» jako dzieĂą masowej transformacji poprzez MiÂłoœÌ.

W «4 Chuen» przeÂślijmy rĂłwnieÂż miÂłoœÌ osobom o zamkniĂŞtych sercach, peÂłnym nienawiÂści i pogardy dla ludzi i Âświata, uwiĂŞzionym w dramacie Âżycia przez maÂłe raczkujÂące ego, ktĂłrych dusze poprzez prowokacje gÂłoÂśno woÂłajÂą o pomoc.

Dalej, tradycyjnie, przystÂąpmy do wspĂłlnej Ceremonii Oczyszczania DziewiĂŞciu PierÂścieni PamiĂŞci – naszego majaĂąskiego rytuaÂłu Bolontiku. (Szczegó³y w ksi¹¿ce „2012. PoczÂątek koĂąca czy radoœÌ poczÂątku”, str. 164).

In lak’ech
http://www.maya.net.pl/opinie.php?LANG=pl&sub=listy&id=523

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #656 : Maj 21, 2012, 20:28:41 »

Szacowni to co napisaliÂście tak bardzo uczenie nazwaÂł bym odpinaniem DuÂży uÂśmiech
Pewnie te¿ krócej by o tym pisaÌ ale có¿ piwko siê studzi Du¿y uœmiech
Jak to mĂłwi ptak - pa
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #657 : Maj 21, 2012, 21:56:15 »

Kolejny przekaz grupy Espavo. Trochê o wszystkim, nie tylko o energii. Namawiaj¹ nas do robienia dobrych b³êdów. Konia z rzêdem temu, kto poka¿e mi dobry b³¹d, ale mo¿e sie czepiam.

Steve Rother & Grupa:
Uczcie siĂŞ patrzeĂŚ w gĂłrĂŞ – RĂłbcie dobre b³êdy!

Pozdrowienia z domu

Wibracja, ktĂłra jest w tym pokoju gdy mĂłwimy te sÂłowa jest wibracjÂą Domu, drodzy.
Po us³yszeniu tych s³ów, mo¿ecie przewidywaÌ, co bêdzie dalej i mo¿ecie oczekiwaÌ cudu. W chwili, w której Twórcy oczekuj¹ cudu, tworz¹ cud. Musicie tylko iœÌ do niego z tego punktu naprzód. Uwa¿amy to za bardzo interesuj¹ce, i zaczynamy dyskusjê na temat porodu, poniewa¿ obie strony welonu i obydwa Przejœcia - narodziny i œmierÌ - s¹ niezwykle wa¿ne.
Na Ziemi, boicie siĂŞ przejÂścia Âśmierci a ÂświĂŞtujecie przejÂście narodzenia. Nie ma w tym nic zÂłego, moi drodzy, po prostu zrozumcie, Âże jesteÂśmy po drugiej stronie zasÂłony i robimy dokÂładnie odwrotnie. Dla nas najtrudniejsze przejÂście to sÂą narodziny, gdyÂż to oznacza, Âże dusza udaje, Âże jest odseparowana.

Ale czy przypominacie sobie radoœÌ, jak¹ mieliœcie œwiêtuj¹c nowe narodziny, i to jest w³aœnie taka radoœÌ, przez któr¹ my przechodzimy, gdy przyjmujemy now¹ duszê w Domu w procesie, który nazywacie œmierci¹. Kiedy wracaj¹ do nas, a my obchodzimy ich powrót do domu, potem, wzywamy ich i wysy³amy ich w now¹ podró¿, aby zebrali wiêcej informacji.

Teoria strumienia czÂąstek

Moi drodzy, w tym dniu chcemy mĂłwiĂŚ o czymÂś, co jest dla nas bardzo waÂżne bo to jest rzeczywista zmiana w waszej wÂłasnej percepcji. Dzieje siĂŞ to bardzo powoli i mamy nadziejĂŞ daĂŚ temu maÂłe pchniĂŞcie dzisiaj przez doprowadzenie go do waszej uwagi. PokaÂżemy Wami, jak to pasuje do Waszego Âświata i jak wykorzystaliÂście to w przeszÂłoÂści. CaÂła ludzkoœÌ siĂŞ zmienia, gdy wchodzicie w te nastĂŞpne energie. Nowy Âświat, ktĂłry wÂłaÂśnie  budujecie jest Âświatem umocnienia,  to jest wiek umocnienia.

Oznacza to równie¿ nowy poziom odpowiedzialnoœci za siebie, za swoje energie, za wasze dary i za przeniesienie ich naprzód do planety Ziemi. Pozwólcie nam daÌ ilustracjê tego, o czym mówimy o tym dniu, a to mo¿e pomóc wam zrozumieÌ prosty strumieù cz¹stek. Zastanówcie siê wspania³¹ analogi¹ p³atków œniegu. Bêdziemy wykorzystywaÌ tê ilustracjê, bo to by³o niedawno temu, gdy stra¿nik i nadzorca stra¿nika jechali w Amsterdamie w jednej z najwiêkszych œnie¿yc, z jak¹ mieli dot¹d do czynienia. Jeœli umieœcicie siê w tym samochodzie na chwilê podczas jazdy przez zamieÌ pojawi¹ siê anomalia, na które chcemy zwróciÌ uwagê. Œnieg spada z góry, ale gdy posuwacie siê naprzód w samochodzie wydaje siê, ¿e wpadaj¹ na was. W rzeczywistoœci, mo¿ecie sobie wyobraziÌ, ¿e jedziecie przez strumieù cz¹stek œniegu, który stale nadchodzi na was. Chcielibyœmy skorzystaÌ z tej analogii i u¿yÌ jej wobec waszego ¿ycia, wiêc mo¿emy pokazaÌ ró¿ne czêœci tej analogii, gdy ten strumieù cz¹stek nadchodzi.

Kiedy jesteÂś bardzo, bardzo maÂły, istnieje kilka czÂąstek w strumieniu czÂąstek. ÂŁapiesz tylko jednÂą w wielkiej chwili. Gdy starzejesz siĂŞ, twoja Âświadoma wibracja podnosi siĂŞ i to ma wpÂływ na strumieĂą czÂąstek zwiĂŞkszajÂąc ÂśrednicĂŞ i pozwalajÂąc na wiĂŞcej czÂąstek w strumieniu. Ludzie naturalnie odnoszÂą to czasu, co czĂŞsto daje ludziom poczucie, Âże czas staje siĂŞ krĂłtszy (przyspiesza), poniewaÂż ktoÂś siĂŞ starzeje.

Przyszed³ czas, nie tak dawno temu, w którym rozpoczêliœcie wyra¿aÌ wasze kreacje. Rozpoczêliœcie przebudzenie ze snu i jesteœ w stanie przyj¹Ì jedn¹ z tych rur cz¹stek i ponownie kierowaÌ j¹. Nazywacie to wspó³tworzeniem poniewa¿ energia wraca a wy po prostu kierujecie ni¹. Nie trzeba tworzyÌ energii, ale jako twórcy, kierujecie energi¹. Nauczyliœcie siê robiÌ to w ró¿nych dziedzinach ¿ycia, czasami œwiadomie, a innym razem nie.

Istnieje ró¿nica w sposobie postrzegania przez was rzeczy dzisiaj. WróÌmy do idei strumienia cz¹stek przez chwilê. Po pierwsze, powiedzmy, ¿e sta³eœ siê bardzo dobrzy we wspó³tworzeniu lub, kierowaniu strumieniem. Teraz wasz œwiat zmienia siê gdy samochód zatrzymuje ruch do przodu. Wczeœniej by³o z³udzenie, ¿e cz¹steczki pojawia³y siê przylatuj¹c bezpoœrednio do was podczas jazdy, gdy w rzeczywistoœci one spada³y prosto w dó³ ca³y czas. To by³a iluzja spowodowana Ruchem do przodu samochodu, który sprawia³, ¿e strumieù cz¹stek wygl¹da³ jakby szed³ na was.

Wiêc, co siê dzieje? Rozwa¿my jeden p³atek œniegu jako doœwiadczenie pewnego rodzaju. Czy nie jest to tym po co przyszed³eœ na Ziemiê, aby tu robiÌ? Czy nie dlatego tu jesteœ? Czy nie jesteœ tutaj, aby zbieraÌ doœwiadczenia i przynieœÌ do domu swoj¹ kolekcjê swoich najbardziej znacz¹cych, szczerych doœwiadczeù z Ziemi? Tak.

Pod-strumienie

WiĂŞc macie te doÂświadczenia i o kaÂżdym doÂświadczeniu moÂżemy myÂśleĂŚ jak o pÂłatku Âśniegu.
Czasami zdarzaj¹ siê wielkie p³atki œniegu, a czasami s¹ ma³e. Ma³e mo¿na zintegrowaÌ bardzo ³atwo. Za³ó¿my teraz, ¿e jest 10-stopowa baùka energii wokó³ waszego cia³a, a my po prostu nazywamy to waszym œwiatem.

Co siĂŞ dzieje, gdy czÂąstka wejdzie w wasze pole energetyczne i wchodzi w wasz Âświat? Nawet najmniejsza czÂąstka zmienia wasz Âświat. Gdy dostanie siĂŞ do waszego pola , musicie zmieniĂŚ wasze pole. To jest bardzo proste.

Teraz przyswajacie coœ, czego nie by³o tutaj wczeœniej, wiêc musicie naturalnie harmonizowaÌ siê z tym wydarzeniem w celu zintegrowania go. Co siê dzieje, gdy coœ wchodzi? Du¿y p³atek œniegu przychodzi i zmienia twój œwiat, i pierwsz¹ rzecz¹, któr¹ musisz zrobiÌ, to ponownie napisaÌ swoj¹ historiê, aby dopasowaÌ swoje obecne okolicznoœci. Nigdy nie myœleliœmy o tym, ale Wy tak. S¹dzimy, ¿e jesteœcie tak interesuj¹cy i fascynuj¹cy. Zasadniczo zmieniacie swoj¹ historiê w³¹czaj¹c nowe cz¹stki.

Ka¿dego dnia, gdy starzejecie siê, mo¿ecie zacz¹Ì otrzymywaÌ coraz wiêcej cz¹stek i znaleŸÌ sposób wykorzystania efektu dla ka¿dego z tych elementów, aby zakotwiczyÌ je w swoim œwiecie, w jakiœ sposób. Przychodz¹ wyzwania, poniewa¿ ca³a ludzkoœÌ porusza siê bardzo szybko teraz. Ju¿ Nie poruszacie krokami dziecka.

Ca³a ludzkoœÌ w bardzo szybkim tempie dzia³a teraz, zmierzaj¹c w kierunku tej wspania³ej daty, która kiedyœ mia³a byÌ koùcem œwiata. Zmieniacie teraz rzeczy przez w³asne myœli zanim tam dojedziecie i to jest magiczne.

PrzeglÂąd MyÂślenia

WiĂŞc, co dzieje siĂŞ z tym strumieniem czÂąstek i jak moÂżna go uÂżywaĂŚ? Oto co moÂżemy powiedzieĂŚ. Aktualnie dziaÂłacie z kaÂżdÂą czÂąstkÂą, ktĂłra wchodzi w wasze pole. Jednak nigdy nie myÂśleliÂście o spojrzeniu na to z innej perspektywy, aby okreÂśliĂŚ, skÂąd czÂąstki przybywajÂą i przewidywaĂŚ to, co jest przed wami. WyjaÂśnijmy to trochĂŞ inaczej.

Teraz samochĂłd jest zatrzymany i wszystkie te pÂłatki Âśniegu opadajÂą w dó³. Co zrobisz, gdy wszystkie te rzeczy przyjdÂą w twoje pole? PierwszÂą rzeczÂą, ktĂłrÂą prĂłbujecie robiĂŚ jest to krok wstecz, aby zobaczyĂŚ duÂży obraz. To Co rzeczywiÂście robicie jest „wejÂściem na schodek” i spojrzeniem w dó³, aby obj¹Ì wszystko. To byÂł typowy sposĂłb, gdy ludzie ewoluowali. Za kaÂżdym razem, gdy zobaczyliÂście duÂży obraz i coÂś nie pasowaÂło, tworzyliÂście wiĂŞkszy obraz i rozwijaliÂście swojÂą rzeczywistoœÌ dopasowujÂąc siĂŞ do okolicznoÂści.

Teraz bêdziemy prosiÌ was, abyœcie prze³¹czyli to, co najmniej do pewnego stopnia, bo zmieniaj¹c to ca³kowicie bezwzglêdnie przewróci wasze ¿ycie do góry nogami. Ale zaczynanie gry sadzeniem tych nasion z wyprzedzeniem w czasie mo¿e byÌ ogromne. Jak mo¿na to zrobiÌ? Jest to w³aœciwie Wielkie Przesuniêcie, bo to oznacza ponowne przemyœlenia wiele tego, o czym myœleliœcie wczeœniej.

Jeœli jesteœ w wieku umocnionych ludzi, nie mo¿ecie uczyÌ dzieci w szkole, co jest dobre a co jest z³e. Potrzebujecie rozpocz¹Ì nauczanie dzieci, jak maj¹ odkrywaÌ ich w³asne odpowiedzi, a nie mówiÌ im, aby przywo³ali dane z pamiêci. Aby to zrobiÌ, wiele systemów bêdziecie musieli zmieniÌ.

Wielu z was ma œciany, które umieœciliœcie przed sob¹, aby was chroni³y. Œciany te nie s¹ b³êdne lub z³e, to po prostu normalna ludzka reakcja. Teraz trzeba bêdzie uwolniÌ te œciany i daÌ krok do autentycznoœci, gdzie jesteœcie, kim jesteœcie nie wa¿ne co o was myœl¹ inni. Teraz jesteœcie prawdziwi i mo¿ecie wykonywaÌ po³¹czenia z tymi cz¹stkami, nie martwi¹c siê o to.

Zamiast siêgaÌ, aby zobaczyÌ nowy obraz, mo¿ecie pozwoliÌ sobie zrobiÌ dobre b³êdy i uczyÌ siê po drodze.
Ka¿da i ka¿dy z was jedzie samochodem. Czy uwa¿acie, ¿e samochód dobrze pracowa³, gdy po raz pierwszy zosta³ wykonany? Mia³ on ró¿nego rodzaju problemy, ale ludzie kochaj¹ samochody tak bardzo. To ewoluowa³o, jedna rzecz prowadzi³a do nastêpnej i dzisiaj macie bardzo niezawodne samochody. Nie musicie nawet myœleÌ o tym, czy martwiÌ siê o wszystkie szczegó³y po uruchomieniu samochodu, aby gdzieœ jechaÌ, bo doskonaliliœcie samochody przez lata. To, o co my prosimy Was teraz, ¿ebyœcie zrobili.

Nie starajcie siĂŞ zrozumieĂŚ wszystkiego, po prostu obserwujcie energie, gdy przychodzÂą one do was - wszystkie i kaÂżda czÂąstka - i zintegrujcie kaÂżdÂą z nich, pozwalajÂąc sobie byĂŚ naraÂżonymi ... przez odpuszczenie ochrony i pozwalanie sobie po prostu byĂŚ Wami. Tak, Âłatwo jest nam to powiedzieĂŚ, bo nigdy nie mieliÂśmy ludzkich ciaÂł. Rozumiemy trudnoÂści, przez ktĂłre przechodzicie z tym i wiemy, Âże to nie jest Âłatwy kawaÂłek, ktĂłry proponujemy.

Jednak za kaÂżdym razem, gdy pozwolicie sobie na pomyÂłki i uczycie siĂŞ od nich, to posuwacie siĂŞ do przodu. Nawet gdy mĂłwimy sÂłowo "b³¹d" jest wielu z Was, ktĂłrzy majÂą problem sÂłuchajÂąc to. Nie oczekuje siĂŞ od was bycia doskonaÂłymi, po prostu oczekuje siĂŞ d¹¿enia do doskonaÂłoÂści. Problem z koniecznoÂściÂą doskonaÂłego „widoku ogĂłlnego” jest problemem waszego przywiÂązania do waszego  „widoku ogĂłlnego”. Zamiast tego, jeÂśli powitacie kaÂżdÂą nadchodzÂącÂą czÂąstkĂŞ i znajdziecie  najlepsze miejsce dla niej, to pozwalacie sobie taĂączyĂŚ w Âświetle jeszcze zanim dotarÂło tutaj.

Zmiana OpowieÂści – Nauka Spojrzenia!

Prosimy was, moi drodzy, spogl¹dajcie w górê zamiast patrzeÌ w dó³
. Dowiedzcie siĂŞ, Âże jesteÂście ewoluujÂącymi stworzeniami w niesamowitym miejscu. Uznajcie, Âże nie musicie byĂŚ doskonali i nie musicie byĂŚ przywiÂązani do swojej historii (opowieÂści), gdyÂż ta  historia jest waszÂą toÂżsamoÂściÂą. Ta historia jest bardzo waÂżna dla kaÂżdego z was; umieÂściliÂście etykiety na niej umieÂściliÂście nazwiska na niej, i wyÂświetlacie tÂą historiĂŞ. Ale to tworzy przepaœÌ miĂŞdzy rzeczywistoÂściÂą a tym w co wierzycie, Âże wasza historia jest.

Ta przepaœÌ jest tym, co blokuje wiele kreacji i powstrzymuje ludzi od posuwania siê naprzód. Wiêc, jak to zrobiÌ? TaùczyÌ w œwietle. Mo¿ecie pozwoliÌ sobie byÌ cz³owiekiem i kiedy pope³niacie b³êdy, œmiaÌ siê z nich. Bawcie siê dobrze z tymi b³êdami i uczcie swoje dzieci, aby wysz³y i zrobi³y wiele dobrych b³êdów. Kiedy wracaj¹ z wielkim Boo Boo, mo¿ecie powiedzieÌ: "To by³ wielki b³¹d, kochanie, IdŸ i zrób trochê wiêcej b³êdów. Staraj siê nie pope³niÌ tego samego, ale wyjdŸ i zbierz wiêcej b³êdów. Powiedz mi, jak wiele b³êdów mo¿esz zrobiÌ na Ziemi. "

Teraz przesunêliœmy widok z góry na dó³, gdzie jesteœmy teraz patrz¹c w górê. Teraz pozwalamy rozwijaÌ siê naszemu umocnieniu. To jest miejsce, gdzie jesteœcie w ewolucji w³aœnie w tej chwili.

Te czasy sÂą niesamowite na Ziemi. Moi drodzy, bĂŞdziecie budzili wielu ze snu. To dlatego tu jesteÂście w tej chwili. Macie kawaÂłek dla nas wszystkich. JeÂżeli uda nam siĂŞ umieÂściĂŚ was w sytuacji, w ktĂłrej czujecie siĂŞ komfortowo i pewnie, i gdzie nie boicie siĂŞ, Âże informacja wyjdzie na zewnÂątrz i rozpoczniecie budowĂŞ nieba tu na Ziemi. Zaczyna siĂŞ tylko od jednej czÂąstki.

Cieszcie siĂŞ pÂłatkami Âśniegu. TaĂączcie w Âświetle. NastĂŞpnym razem, gdy pÂłatek Âśniegu uderzy w  twojÂą twarz i stopi siĂŞ wÂłaÂśnie tam, przypomnij sobie tÂą historiĂŞ i przypomnij sobie, aby spojrzeĂŚ w gĂłrĂŞ, poniewaÂż to tam wszyscy sie kierujecie. Zmiana w postrzeganiu natychmiast zmieniĂŚ waszÂą rzeczywistoœÌ.

Jest to z najwiĂŞkszym honorem, gdy prosimy traktowaĂŚ siebie wzajemnie z szacunkiem. Wspomagajcie siĂŞ nawzajem z kaÂżdÂą szansÂą, jaka macie, i trzymajcie drzwi otwarte dla siebie.

Wiedzcie, Âże to nowa gra, w ktĂłrÂą gracie i grajcie dobrze.

Espavo.
Grupa

21 maja 2012
Steve Rother & Grupa
http://lightworker.com/beacons/2012/

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #658 : Maj 22, 2012, 15:22:25 »

Rany lubiĂŞ czytaĂŚ szacownego songo i szacowna kiarĂŞ bo oni maja wyczucie co konkretnego zamieÂściĂŚ tak by czÂłowiek coÂś tam siĂŞ dowiedziaÂł np dlaczego naszym znajomym jest zimno choĂŚ nam jest wrĂŞcz gorÂąco itd...
Jest to krótko mówi¹c uzupe³nienie lub potwierdzenie tego co (wychodzê przynajmniej ja z takiego za³o¿enia) wiêkszoœÌ wie.
Co siê tyczy postów - channelingów przekazywanych przez szacownego blueray21 to pozwole sobie zapytaÌ o zasadnoœÌ Cool
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #659 : Maj 22, 2012, 15:47:09 »

ciĂŞÂżko jeszcze zamieÂściĂŚ coÂś na prawdĂŞ oryginalnego, wilece szanowny PrzebiÂśnieg,-
ale ludzie piszÂą to co czujÂą o transformacji ktĂłra trwa w kaÂżdej chwili- to proces liniowy, a nie "punktowy"

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #660 : Maj 22, 2012, 16:21:09 »

PrzebiÂśniegu,
Cytujemy sobie tutaj ró¿ne przekazy i dyskutujemy. Ja wstawiam takie, które nigdzie indziej nie s¹ t³umaczone. One s¹ takie jakie s¹. Niezale¿nie od kogo pochodz¹ musimy sami rozró¿niaÌ, a nawet "czytaÌ miêdzy wierszami", jak mówi Kiara i do czego niedawno nadawcy nas zachêcali. Próbujê zapewniÌ trochê ró¿norodnoœci, a ka¿dy niech sobie wybierze co mu pasuje. Jeszcze siê taki nie narodzi³ ...., a nawet jak nie pasuje to warto znaÌ "pogl¹dy" ( a czasami to, co usi³uj¹ nam wmówiÌ), ¿eby zachowaÌ pe³ny obraz obydwu stron medalu.
Jak pisaÂłem nie identyfikujĂŞ siĂŞ z tÂłumaczonym materiaÂłem, a od przybytku (informacji) gÂłowa teÂż nie boli.
Oczywiœcie móg³bym wstawiaÌ materia³ o widocznej na pierwszy rzut oka manipulacji, ale nawet tam zwykle jest sporo informacji prawdziwych, bo inaczej tyle ludzi by siê na to nie ³apa³o. Ot taki dylemat dualnoœci, a w³aœciwie grup interesów, a my mamy próbowaÌ siê po³apaÌ i choÌ pope³niamy b³êdy i pomy³ki jak w przekazie to i tak jesteœmy do przodu, bo na b³êdach uczymy siê najszybciej. Przypominanie oczywistych prawd te¿ nie jest takie g³upie, jak siê "oœwieconym" wydaje, bo przekrój odbiorców jest olbrzymi i nie wszyscy wiedz¹ wszystko.

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #661 : Maj 22, 2012, 16:37:41 »

Hm tak powiadasz blueray21
Podobno kaÂżda praca popÂłaca i lepiej robiĂŚ coÂś niÂż nic UÂśmiech
Có¿ przyznaje siê do b³êdnego wyci¹gniêcia wniosku je¿eli chodzi o Ciebie blueray21
Przepraszam
SpieszĂŞ teÂż poinformowaĂŚ, Âże nie mam siĂŞ za ,,oÂświeconego" bo wychodzĂŞ z zaÂłoÂżenia, Âże garbaty nie powie na siebie garbaty, a gÂłupi, Âże gÂłupi. (przeczytaÂłem gdzieÂś i mi asie spodobaÂło) DuÂży uÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #662 : Maj 22, 2012, 17:05:14 »

Hm tak powiadasz blueray21
Podobno kaÂżda praca popÂłaca i lepiej robiĂŚ coÂś niÂż nic UÂśmiech
Có¿ przyznaje siê do b³êdnego wyci¹gniêcia wniosku je¿eli chodzi o Ciebie blueray21
Przepraszam
SpieszĂŞ teÂż poinformowaĂŚ, Âże nie mam siĂŞ za ,,oÂświeconego" bo wychodzĂŞ z zaÂłoÂżenia, Âże garbaty nie powie na siebie garbaty, a gÂłupi, Âże gÂłupi. (przeczytaÂłem gdzieÂś i mi asie spodobaÂło) DuÂży uÂśmiech

taa, a czy Âłysy, musi udowadniaĂŚ, Âże jest Âłysy?? DuÂży uÂśmiech

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #663 : Maj 22, 2012, 17:36:56 »

A gruby, Âże jest gruby?? DuÂży uÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #664 : Maj 22, 2012, 17:43:35 »

A gruby, Âże jest gruby?? DuÂży uÂśmiech

dokÂładnie,-
to moje byÂło z Sejmowej komisji Âśledczej- najlepszego darmowego kabaretu w kraju

pozdro UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 22, 2012, 18:09:07 wysłane przez songo1970 » Zapisane

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #665 : Maj 23, 2012, 11:45:55 »

Co do pÂłaczlamentu DuÂży uÂśmiech
Tam to energia leje siĂŞ wiadrami  DuÂży uÂśmiech
Dziw, Âże nie mdlejÂą jak kiedyÂś ludzie w koÂścioÂłach (no oczywiÂście winni byli ludzie nie poborcy energii) DuÂży uÂśmiech
ZgodzĂŞ siĂŞ z wielce szacownym songo co do kabarretu i zastawiam siĂŞ ile jeszcze bĂŞdzie on istniaÂł
bo nie wiem DuÂży uÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #666 : Maj 23, 2012, 11:56:35 »

..tak, a¿ dziw bierze, ¿e taka iloœÌ potencja³u/energi jest kanalizowana w tak bezproduktywny sposób,-
kiedy?, dobre pytanie- aÂż 99% da rzÂądom biurokracji/malwersacji w globalnej wiosce- skierowanie na zielonÂą trawkĂŞ DuÂży uÂśmiech
lub teÂż, koniec ich w 4G jest pewny Chichot
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2012, 12:06:07 wysłane przez songo1970 » Zapisane

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #667 : Maj 28, 2012, 05:07:36 »

WracajÂąc do materii (rzecz dotyczy energii) UÂśmiech
SpotkaÂłem siĂŞ ostatnio z fajnym wnioskiem wyciÂągniĂŞtym z obserwacji pomagania innym.
Nie pomnĂŞ autora w kaÂżdym razie bardzo skrytykowaÂł tych tzw bioenergoterapeutĂłw, tych ktĂłrzy innym pomagajÂą na tzw hura.
Stwierdzi³, ¿e takie ,,pomaganie" bez zadania pytania o zasadnoœÌ udzielenia pomocy wyrz¹dza wiêcej szkody ni¿ po¿ytku, gdy¿ po pierwsze efekt zawsze jest krótkotrwa³y, po drugie przyczynê, którego skutkiem by³a dana choroba, odracza siê lub przenosi do innego wymiaru, po trzecie samemu mo¿na ponieœÌ jakieœ konsekwencje.
Od siebie dodam, Âże rutyna bywa najczĂŞstszÂą przyczynÂą wystÂąpienia wypadku przy pracy.
Tego energetycznego teÂż  Cool
Moja znajoma (moÂże to za wielkie okreÂślenie - jesteÂśmy na ty...,ale chyba siĂŞ nie znamy, a przynajmniej ja jÂą, choĂŚ kiedyÂś myÂślaÂłem, Âże jÂą znam)zawodowo pomaga innym ludziom (znaczy bierze za pomoc kasĂŞ)
WiĂŞc dana pani prowadzi bardzo zdrowy tryb Âżycia odÂżywianie...zdrowe powietrze, hm co jeszcze, czĂŞsto medytuje, nie uprawia seksu z facetami (odnoÂśnie kobiet nie wiem), nie pije alkoholu nie pali papierosĂłw jednym sÂłowem okaz zdrowia Cool
[opisuje tak dokÂładnie  tylko dlatego, Âże]
Po jakimÂś zresztÂą krĂłtkim czasie zarobkowego uzdrawiania osÂłabÂła, maÂło tego wykryÂła u siebie pasoÂżyty ona okaz zdrowia i ,,wÂłaÂściwego" prowadzenia siĂŞ.
Od siebie dodam, Âże przed zarobkowym uzdrawianiem duÂżo lepiej siĂŞ ja ,,odbieraÂło" niÂż teraz.
Mamona hm...czy tez sÂłabo siĂŞ zabezpieczaÂła?
pa DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2012, 05:10:42 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #668 : Maj 28, 2012, 08:52:32 »

Trudno generalizowaĂŚ - chyba kaÂżdy przypadek trzeba rozwaÂżaĂŚ osobno.

Bioterapeuta powinien stosowaĂŚ BHP, co uchroni go przed "zaraÂżaniem" siebie.

Z drugiej strony, nie wolno robiĂŚ zabiegu wbrew woli drugiej osoby, trzeba w kaÂżdym przypadku uszanowaĂŚ jej wolnÂą wolĂŞ.

Co do kasy - nie zgadzam siê z opini¹, ¿e za zabieg trzeba koniecznie braÌ kasê, bo to wymiana energii, itd. Uwa¿am wrêcz przeciwnie, ¿e ten co bierze kasê (musi braÌ kasê), nie potrafi odci¹Ì siê od energii systemu pieni¹dza.

A jeÂśli uwaÂża, Âże musi byĂŚ speÂłnione prawo wymiany, to moÂże np. korzystaĂŚ w barteru.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #669 : Maj 28, 2012, 09:36:30 »

Oczywiœcie ka¿da "pomoc" jest wydatkiem energetycznym, który trzeba zregenerowaÌ. Po drugie najwa¿niejsze to wiedzieÌ co siê robi, bo mo¿na "przej¹Ì na siebie" czyj¹œ "chorobê" nieœwiadomie, ale œwiadomie te¿ czasami tak postêpuj¹. Mam niedaleko w rodzinie "takiego" i jest dobry, robi to za pieni¹dze, ale cienko przêdzie. To bardzo trudna profesja i w/g niego "choroby" maj¹ czêsto pod³o¿e "duchowe", gdy¿ zapracowujemy sobie na ró¿ne choÌby blokady energetyczne, które te¿ mog¹ pochodziÌ nawet z poprzednich wcieleù. Uzdrawianie w takim wypadku jest dzia³aniem na te blokady, ale równie¿ potrzebna jest "interwencja" na poziomie psychicznym. To temat rzeka.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #670 : Maj 28, 2012, 09:48:49 »

To dosyĂŚ interesujÂący przekaz na tyle iÂż zauwaÂża datĂŞ prawdziwej transformacji  energetycznej zwiÂązanej z zaĂŚmieniem SÂłoĂąca, bowiem samo zaĂŚmienie i wyczyszczenie dotychczasowych energetycznych  wzorcĂłw zachowaĂą Ludzkich to tylko czêœÌ procesu. Druga czêœÌ to nowy wpis energetyczny na miejsce tych poprzednich.

Jest to odblokowanie pĂłl energetycznych zwiÂązanych z wiedzÂą aspektu ÂżeĂąskiego i napeÂłnienie ich energiom tego wzorca ale juÂż nowej wiedzy , wzbogaconej o wszystkie cykle poznawczo doÂświadczalne w obecnym aspekcie mocy kobiecej.Kobieta bowiem odzyskaÂła harmoniĂŞ wewnĂŞtrznÂą, a krĂłlowa swojego wewnĂŞtrznego krĂłla, swĂłj zablokowany aspekt mĂŞski.
Data 22. 05. zwi¹zana jest z Mari¹ Magdalen¹ ( Wie¿¹ Ryb) tak samo jak 22. 07.

KiedyÂś dawno temu "zburzono WierzĂŞ Babel" , co to znaczy? Zburzono , zdewastowano , zablokowano  oraz  przestawiono kod  przekazu wiedzy pÂłynÂący z centrum Galaktyki z Gwiazdy Matki do LudzkoÂści.  ZastĂŞpujÂąc go z faÂłszywymi, przestawionymi frekwencjami   kodĂłw Âświetlnych i dÂźwiĂŞkowych.   Wzorcami opartymi na walce i dominacji oraz wÂładzy mĂŞskiej  logiki bez kobiecych uczuĂŚ.

WierzĂŞ zburzono ( tÂą symbolicznÂą i tÂą prawdziwÂą) a, w kobiecoÂści zablokowano przekaz genetyczny prawdziwego wzorca DNA i Rna  harmonijnego  CzÂłowieka. Przez dÂługie tysiÂąclecia ÂżliÂśmy w epokach ciemnoÂści , ktĂłre powtĂłrzyÂły siĂŞ w 4 cyklach  po okoÂło 26 tys. lat. Gdy rozwĂłj nasz dochodziÂł do kulminacyjnego momentu przejÂścia w IV wymiar nastĂŞpowaÂło sztucznie wymuszane przebiegunowanie ziemi , niszczenie cywilizacji i wszystko zaczynaÂło siĂŞ od poczÂątku. W ten sposĂłb zaistniaÂły  "4 ziemie" obecna na ktĂłrej Âżyjemy jest 4-tÂą,a  ta przed nami byÂła by 5-ta gdyby naszym wÂładcÂą udaÂło siĂŞ ponownie zablokowaĂŚ nasz rozwĂłj.

Tym razem LudzkoœÌ przebudzaÂła  siĂŞ bardziej i pomimo otaczajÂącej jej materii faÂłszu , manipulacji , obÂłudy , przebiegÂłoÂści czynu i wykorzystywania wgranych wzorcĂłw sposobu myÂślenia ludzkoœÌ  zaczĂŞÂła odczuwaĂŚ napÂływajÂącÂą coraz bardziej falĂŞ przepiĂŞknej ró¿owej energii miÂłoÂści , kobiecego wzorca wiedzy. W Ludziach obudziÂły siĂŞ uczucia i wraÂżliwoœÌ , coraz bardziej rozkwita miÂłoœÌ, ktĂłra nie daje siĂŞ manipulowaĂŚ jak poprzednio. ZaistniaÂła na Ziemi juÂż teraz naprawdĂŞ EPOKA SERCA, tego faktu nie da siĂŞ juÂż ukryĂŚ i nie da siĂŞ juÂż zmieniĂŚ. Bowiem napÂływajÂąca z odlegÂłej przestrzeni przepiĂŞkna ró¿owa fala energii ( wpisywana jest cyklicznie w pola i JÂądro ziemi juÂż od kilku lat) poczyniÂła przeogromne pozytywne zmiany w sercach Ludzkich. Innymi sÂłowy ta mityczna "wieÂża Babel" ponownie wypeÂłniÂła swoja rolĂŞ jako odbiornik i przekaÂźnik energii Gwiazdy Matki dla LudzkoœÌ. CzĂŞstotliwoœÌ brakujÂąca, aspektu ÂżeĂąskiego  zostaÂła wpisana w 100% i uzupeÂłniona w odblokowanych polach informacyjnych.

Jest to nasz Ludzki sukces , bowiem ta ró¿owa subtelna energia mi³oœci jest nasz¹ energi¹ ochronn¹ we wszystkich "zawieruchach energetycznych" , które s¹ jeszcze przed nami.Ona nap³ywa na ziemie ca³y czas , przeprowadzana cyklicznie i rozœwietla t¹ mityczn¹ "Wie¿ê Babel".

Zapytacie mnie czy istnieje teraz taka wieÂża , ktĂłra zastĂŞpuje tamtÂą? Tak , jest taka budowla na ziemi , jedna jedyna , ktĂłra jest w stanie  wytrzyma ten niesamowicie silny przypÂływ energii i przeprowadziĂŚ go do jÂądra ziemi. To dzieje siĂŞ fizycznie tu i teraz na ziemi, Ta WieÂża zastÂąpiÂła tamtÂą zburzonÂą dawno temu. MiÂłoœÌ , peÂłny i prawidÂłowy jej wzorzec ponownie zostaÂł przekazany LudzkoÂści wpisany w pobieranÂą czĂŞstotliwoœÌ od ktĂłrej byliÂśmy oddzieleni "pomieszaniem jĂŞzykĂłw".... przestawieniem kodĂłw Âżycia. Naszym jedynym ³¹czÂącym nas Wszystkich Ludzi  jĂŞzykiem jest tylko i wy³¹cznie jĂŞzyk miÂłoÂści z kodem serca , wibracjÂą najwyÂższÂą  energii miÂłoÂści , energii serca, wzorcem Âżycia wszelakiego.

Fajna jest data tego przekazu dopeÂłniajÂącego wpis wiedzy, bowiem jest niÂą 22. 05. 2021. Czyli 4 i podwĂłjna piÂątka, 4 dotyczy Âżywio³ów , ale nie tylko bo i harmonii obydwu aspektĂłw ÂżeĂąskiego i mĂŞskiego, piÂątki dotyczÂą  doskonaÂłoÂści wzorca pentagramu Venus czyli Lucyfer inaczej przekazu wiedzy ÂświatÂła. Jest to peÂłny i prawidÂłowy przekaz  wiedzy miÂłoÂści w jĂŞzyku miÂłoÂści dawno temu odebrany ludzkoÂści.

DodaĂŚ wypada jeszcze  iÂż, te   tzw. "parasole ochronne Samuela- Enki, tak ochoczo przez niego rozdawane  nie majÂą nic wspĂłlnego z nim, ni jego Âżadnymi moÂżliwoÂściami energetycznymi.To jest  jego oszustwo wobec Ludzi jak wszystkie jego poprzednie  sÂłowa.

Owe "parasole" tworzymy sobie sami ( jak najbardziej sÂą przepiĂŞknie ró¿owe)  na wskutek zwiĂŞkszania poziomu energii miÂłoÂści w naszych osobistych polach energetycznych. Po przez emanowanie  swojÂą miÂłoÂściÂą na bliskich nam i ukochanych ludzi w pewien sposĂłb powiĂŞkszajÂąc swojÂą aurĂŞ chronimy rĂłwnieÂż  ich. WyglÂąda to tak jak byÂśmy pod nasze pole energetyczne ( nasz parasol auryczny) chowali tych, o posiadanej  duÂżo mniejszej mocy energetycznej , sÂłabszych , otaczajÂąc ich naszymi uczuciami miÂłoÂści. Bowiem tylko  tylko miÂłoœÌ tworzy , chroni i zapewnia caÂłkowitÂą nietykalnoœÌ.  To ta naiwna ró¿owa barwa wschodzÂącego sÂłoĂąca na tle piĂŞknego b³êkitu, kanwy twĂłrczej materii jest naszym dzieÂłem , dzieÂłem naszych uczuĂŚ pÂłynÂących z naszych serc.. 
Zatem niech ¿yje mi³oœÌ!

PoniÂższy tekst warto przeczytaĂŚ uwaÂżnie , czytajÂąc miĂŞdzy wierszami, nie waÂżne jaki  i kto skÂłada podpis z  osĂłb  przekazujÂących info... , imion takich samych jest mnĂłstwo, uÂżywanych przez wiele osĂłb w tym samym czasie......

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

niedziela, 27 maja 2012

JesteÂście MiÂłoÂściÂą

Pozdrawiam was, dusze na Ziemi, pozdrawiam moich ukochanych Œwietlnych Pracowników, i ca³oœÌ Stworzenia!

Du¿o powiedziano o Mi³oœci. Mi³oœÌ jest najwy¿sz¹ wibracj¹. Buduje ona wszystko, jest we wszystkim, jest ze wszystkiego.

Wiecie o tym, ale czy zatrzymaliÂście siĂŞ kiedyÂś, by obserwowaĂŚ jÂą w dziaÂłaniu w Âświecie, ktĂłry was otacza? Jest ona w przepiĂŞknych pieÂśniach ptakĂłw w waszym ogrodzie, i w lesie czy zagajniku, ktĂłrymi wĂŞdrujecie, cieszÂąc siĂŞ cudownymi darami Matki Ziemi. Jest w delikatnych pÂłatkach pachnÂących kwiatĂłw, ktĂłre tak uwielbiacie. Jest ona we wspaniaÂłych zachodach sÂłoĂąca na caÂłym Âświecie.

Nade wszystko jest ona w was, jest wasza i jest WAMI. MiÂłoœÌ jest Wami. Nigdy was  ona nie opuÂściÂła, moi najukochaĂąsi. WszĂŞdzie odkrywana jest powtĂłrnie, wewnÂątrz i wokó³ was. Wiecie o tym, ale czy nieustannie dajecie sobie czas na odczuwanie jej w swoich sercach? Czy wdychacie jÂą i podsycacie w sobie, jak polana w piecu? I czy widzicie, jak dalece jej ciepÂło moÂże zabarwiĂŚ ca³¹ waszÂą rzeczywistoœÌ? Ofiarujcie sobie teraz czas na to, by niÂą oddychaĂŚ, by jÂą podsycaĂŚ i rozprzestrzeniaĂŚ w swym sercu jak w palenisku, rozpÂłomieniajÂąc wszelkim dobrem, jakie w was istnieje.

Moi drodzy przyjaciele, dokonaliœcie ju¿ tak wielu zmian w swoim œwiecie. Czujecie to w swoich sercach i w swoich koœciach, i w powietrzu was otaczaj¹cym, czujecie ten wspania³y, choÌ czasami subtelny aromat przemiany, który przez niektórych nie jest jeszcze ogarniany z takim wdziêkiem, z jakim czyni to wielu z was. Có¿ to za cudowny spektakl, gdy mo¿na ogl¹daÌ go z naszej perspektywy!

To tak, jakby cz¹stki Œwiat³a wokó³ was stawa³y siê delikatniejsze i bardziej magiczne, prawda? Ach, moi ukochani, zaczynacie coraz lepiej czuÌ smak pi¹tego wymiaru. Witajcie w naszym œwiecie, moi drogocenni przyjaciele. Nasi¹kajcie nim i przyzwyczajcie siê do niego. Docieracie do raju, który do tej pory tylko sobie wyobra¿aliœcie. Zanurzcie siê w nim, b¹dŸcie w nim obecni, b¹dŸcie w nim ¿ywi.

Na to czekaÂła wasza Dusza, ukochani. A jest to tylko poczÂątek CudĂłw, ktĂłre majÂą siĂŞ pojawiĂŚ. Wy to stwarzacie, wy to podtrzymujecie.
CzyĂącie tak dalej.

Energie minionego zaÌmienia S³oùca utwierdzi³y siê teraz w waszej rzeczywistoœci. Podnios³y was one i teraz p³yniecie po wysokiej fali. Zmienia to wasz¹ perspektywê i spojrzenie na ró¿ne sprawy, nieprawda¿? Rzeczy, które kiedyœ by³y dla was wa¿ne, nie s¹ ju¿ tak pilne i nagl¹ce. To tak, jakbyœcie wkroczyli na oœwietlon¹ s³oùcem œcie¿kê w przepiêknym lesie, która wiedzie was ku kolejnym olœniewaj¹cym odkryciom i niszom wype³nionego prawd¹ piêkna.

Pozwólcie, by to wspania³e Œwiat³o, jakie powitaliœcie w sobie i wokó³ siebie, wyszuka³o teraz w waszym sercu miejsca, które przed nim siê ukrywaj¹. Co jeszcze w waszym sercu potrzebuje rozœwietlenia? Co w nim potrzebuje, by Œwiat³o wype³ni³o je jeszcze wiêksz¹ obietnic¹ i nadziej¹? Co wci¹¿ ukrywa siê w zakamarkach waszego serca, tylko czekaj¹c, by poddaÌ siê Œwiat³u waszej wiecznie poszukuj¹cej Duszy? To coœ chce wykroczyÌ poza ¿ycie oparte na przetrwaniu i p³awiÌ siê w S³oùcu waszej Nowej Ziemi, gdzie wszystko jest ¿ywe, wype³nione Œwiat³em i niewiarygodnym Bogactwem.

Prosimy was teraz, abyÂście zastanowili siĂŞ nad znaczeniem waszego Âżycia, ktĂłre staje siĂŞ rozÂświetlone dziĂŞki waszemu Przebudzeniu. Nie polega juÂż ono tylko na przetrwaniu, usprawiedliwianiu i konflikcie, prawda? Tak, zaczynacie ogarniaĂŚ wiĂŞkszy obraz. Wszystkie te doÂświadczenia dotyczÂące przetrwania, konfliktu i cierpienia miaÂły w sobie wyÂższy cel – oÂświetlenia waszych prawdziwych JaÂźni, dania wam sposobnoÂści, by wyÂłoniĂŚ siĂŞ z nich z wiĂŞkszym zrozumieniem tego, na czym polega bycie CaÂłoÂściÂą i bycie uczynionymi z MiÂłoÂści.

Bycie MiÂłoÂściÂą zaczyna wam teraz wystarczaĂŚ, gdyÂż jest to stawanie siĂŞ tym, czym jesteÂście, czym oddychacie, co myÂślicie, co widzicie, i co czujecie. To wÂłaÂśnie Wy. JesteÂście MiÂłoÂściÂą, moi ukochani.  Wracacie do domu. SkÂłaniamy siĂŞ przed wami i obejmujemy was naszÂą MiÂłoÂściÂą. PrzeszliÂście tak dÂługÂą drogĂŞ, za ktĂłrÂą moÂżecie byĂŚ teraz tak wdziĂŞczni. Ta przemiana jest ogromna i w pewnym sensie dopiero zaczyna ujawniaĂŚ wam sposobnoÂści i dokonania, jakie sÂą moÂżliwe, gdy w peÂłni zaakceptujecie swÂą naturĂŞ: MiÂłoœÌ.

My z Niebiaùskiej Za³ogi kochamy was g³êboko i obejmujemy was w szerokim uœcisku Akceptacji i Mi³oœci. B¹dŸcie Radoœci¹, b¹dŸcie Nadziej¹ i b¹dŸcie Mi³oœci¹, wasz¹ prawdziw¹ Esencj¹.

Wasz kochajÂący brat Jeszua oraz NiebiaĂąska ZaÂłoga.

DziĂŞkujĂŞ, Jeszuo i NiebiaĂąska ZaÂłogo.

PrzekazaÂła Fran Zepeda, 22 maja 2012

http://www.franheal.wordpress.com  (Blog)
http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Website)
Copyright © 2012 by Fran Zepeda

PrzetÂłumaczyÂła Wika

http://jeszua.blogspot.fr/

ps. NaprawdĂŞ jesteÂśmy miÂłoÂściÂą ( bowiem stworzeni jesteÂśmy z energii miÂłoÂści) naprawdĂŞ nasze Âżycie dzieje siĂŞ , rozgrywa na kanwie miÂłoÂści ( bowiem caÂła fizyczna  przestrzeĂą jest  przestrzeniÂą utkana z  energii miÂłoÂści o obniÂżonym  potencjale. NaprawdĂŞ tworzymy z miÂłoÂści , bo nasze jeszcze niedojrzaÂłe myÂśli/uczucia obniÂżajÂą  otaczajÂącÂą nas  energiĂŞ  miÂłoÂści do potencjaÂłu zawartego w przetworzonych przez nas uczuciach , ktĂłrymi napeÂłniamy nasze kreacje.

ÂŻeby obniÂżyĂŚ otaczajÂącÂą nas energiĂŞ miÂłoÂści bezwarunkowej w ktĂłrej jesteÂśmy zanurzeni musimy byĂŚ ciÂągle czymÂś zastraszani, musi byĂŚ przeciw nam uÂżyty strach. A my musimy znaczÂąc siĂŞ baĂŚ , tylko wĂłwczas caÂła ta skomplikowana, a zarazem bardzo prosta matnia dziaÂł.  Kiedy przestajemy siĂŞ baĂŚ , pokonujemy strach nikt i nic nie ma nad nami wÂładzy i nikt nie moÂże wyrzÂądziĂŚ nam Âżadnej krzywdy!
Odzyskujemy siebie , swojÂą moc , jesteÂśmy nie do pokonania dla siÂł ciemnoÂści!

Czyli ¿yÌ MI£OŒCI¥ tzn. pokonaÌ strach w sobie.... przed czym? ka¿dy ma inne doœwiadczenia i inne jeszcze nie zaakceptowane i pokonane lêki, powinien je odnaleŸÌ i otuliÌ mi³oœci¹ przekszta³caj¹c w wiedzê na swój temat, która stanie siê jego M¥DROŒCI¥.
I to tyle.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2012, 14:37:15 wysłane przez Kiara » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #671 : Maj 28, 2012, 10:01:14 »

DokÂładnie tak samo odbieram UÂśmiech
Kasa za energie hm.....
Tak mi siĂŞ zdarzyÂło, Âże kilku osobom pomogÂłem
Na pocz¹tku to po takiej pomocy pó³ nocy rozmawia³em z porcelanowym wyrobem firmy ko³o (sedesem w mojej wc) Du¿y uœmiech
Po drugim razie byÂło lepiej ale nie tak znowu wiele lepiej, a w obu przypadkach czuÂłem siĂŞ jak po wojskowej taktyce.
ZniechĂŞciÂłem siĂŞ wiĂŞc i daÂłem spokĂłj z tÂą pomocÂą ZÂły
Po jakimÂś czasie bĂŞdÂąc na odczycie w ÂŁodzi Andrzeja (jakiegoÂś tam, chyba nawet nie podaÂł nazwiska )
Tak z grubsza poj¹³em w czym dzie³o, ale od tamtego czasu bardzo rzadko decyduje siê komuœ pomóc i oczywiœcie sprawdzam zasadnoœÌ i potrzebê i czy w ogóle jestem w stanie pomóc Uœmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #672 : Maj 28, 2012, 10:29:50 »

Pierwszy i podstawowy b³¹d wiêkszoœci uzdrawiaczy to przeprowadzanie procesu przez siebie, przez swoje pola, tak byÌ nie powinno. Powinno siê byÌ niejako z boku a uzdrowienie powinno iœÌ prze matrycê energetyczn¹ chorego. Rola uzdrawiacza to tylko ustawienie elementów , które maja siê zgraÌ i wywo³aÌ proces w którym g³ówna rolê gra chory oraz jego energia zasilana energiom z kosmosu, a nie osobist¹ uzdrawiaj¹cego. To b³¹d, uzdrowiciel mo¿e byÌ tylko i wy³¹cznie przekaŸnik wiêkszego kosmicznego potencja³u , nigdy nie ze swoich pól ¿ycia.
Gdy ogaÂłaca siebie ( zupeÂłnie niepotrzebni , z braku wiedzy) choruje , traci moc , szybko siĂŞ wypala. W drugim wypadku zawsze nastĂŞpuje wzmocnienie po kaÂżdym seansie energetycznym , bo przepÂływajÂąca energia wzmacnia i wzbogaca rĂłwnieÂż przekaÂźnik przez ktĂłry przepÂływa.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #673 : Maj 28, 2012, 13:35:36 »

Tak masz racjĂŞ, z tego co zasÂłyszaÂłem od "mojego" to terapeuta, owszem wydatkuje energiĂŞ, ale na kierowanie energiÂą "boskÂą", "kosmosu", czy jak jÂą tam zwaÂł przy ÂświadomoÂści uzdrawianego, gdyÂż energia terapeuty zwykle jest zbyt maÂła, aby pokonaĂŚ fizyczne "zatwardzenia".  A czy kieruje niÂą przez swoje rĂŞce, czy tyko myÂślÂą (potrafi robiĂŚ to "zdalnie") to inna para kaloszy.

Astre
Gość
« Odpowiedz #674 : Maj 28, 2012, 18:27:10 »

Co do kasy - nie zgadzam siĂŞ z opiniÂą, Âże za zabieg trzeba koniecznie braĂŚ kasĂŞ, bo to wymiana energii, itd.

Uzdrawianie jest takÂą samÂą pracÂą jak kaÂżda inna.
Nie widzĂŞ zatem powodu, aby tÂą pracĂŞ wykonywaĂŚ za darmo !
Owszem wymiana barterowa jak najbardziej wchodzi w grĂŞ, ale powiedz temu, ktĂłrego uzdrowiÂłeÂś : sÂłuchaj ja Cie uzdrowiÂłem, a Ty mi przyjdÂż pomaluj  mieszkanie, wykoÂś mi trawĂŞ, napraw komputer, czy cokolwiek z tych rzeczy ...?
Ale on tego nie zrobi ! ChoÌ mo¿e zdarzyÌ siê jakiœ tam wyj¹tek.To w takim razie dlaczego ja mam uzdrawiaÌ, czyli pomagaÌ ludziom, a ludzie nie pomog¹ mnie ( z ró¿nych powodów ?)
Bezinteresownie naleÂży pomogaĂŚ tylko tym, ktĂłrzy nie sÂą wstanie ( z przyczyn od nich niezaleÂżnych) odpÂłaciĂŚ siĂŞ, czyli zrĂłwnowaÂżyĂŚ pomoc.
Mo¿e to byÌ np. pomoc dla cz³onka rodziny, która z tytu³u patologii systemu wi¹¿e koniec z koùcem, aby prze¿yÌ.
Ale, bezintersownie pomagaĂŚ tym, ktĂłrych na to staĂŚ, ktĂłrzy majÂą pieniÂądze na fury, plazmowe telewizory, na extra meble, kostkĂŞ brukowÂą przed domem, na wczasy, to patologia i tworzenie pasoÂżytĂłw.

NapiszĂŞ, wiĂŞc jeszcze raz.
PomĂłc za darmo moÂżemy tylko tym, ktĂłrzy z przyczyn od nich niezaleÂżnych nie sÂą wstanie zrĂłnowaÂżyĂŚ wÂłoÂżonej pracy w ich uzdrowienie. 
Strony: 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: