Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:49:51

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 823736 razy)
0 u¿ytkowników i 84 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #675 : Maj 28, 2012, 18:39:11 »

Dodam i¿ ratowanie ¿ycia w sytuacjach jego ekstremalnych jest obowi±zkiem ka¿dego kto mo¿e i potrafi to zrobiæ , bez oczekiwañ na zap³atê.

Kiara U¶miech U¶miech

===============================================================================

Wszystko jest w nas , wszystko zale¿y tylko od naszego rozwoju osobistego, uwierzyæ w to , znaczy wyj¶æ z tak d³ugo tworzonych dla nas ograniczeñ i blokad rozwojowych. jednak jest to mo¿liwe , bo istniej±cego procesu rozwoju ludzko¶ci nikt i nic powstrzymaæ nie mo¿e.

Kiara U¶miech U¶miech

28.05.2012 Równie¿ i bogowie rosn±. CENTRALNE S£OÑCE

Centralne S³oñce

Sk±d nadchodzi wielki szturm,
sk±d wielka Przemiana,
sk±d wszystkie Prze³omy których oczekujecie?

Z Was samych!

To jest Prawda i t± Prawdê
chcemy pog³êbiæ.

G³êboko w Waszym Centrum,
g³êboko we wnêtrzu Waszego Bytu,
w Centrum Serca Waszej Istoty pulsuje ¯ycie
i jest tam Wiedza i jest Si³a.

Teraz pod³±czacie siê do tego
i pobieracie z tego kreatywn± Energiê
aby zakoñczyæ Stare Stany na tej Planecie.

Wy jeste¶cie tymi, którzy to zapewniaj±
prac± Waszych r±k, Waszymi Sercami,
Intencjami Waszych Dusz które zosta³y dane
jeszcze zanim zeszli¶cie z Nieba, a jest Was wielu.

I Wasze Przebudzenie jest d¼wigane z potêg±
ze ¬ród³a Bytów oraz przez nie wspierane, nawet wiêcej ni¿ to:
ta Przemiana jest czynnie dokonywana w wielu przedzia³ach
tego Czasu przez Wasz± Rodzinê z Bytu.

Wszystko to na co pozwolicie, co mo¿e siê staæ,
jest rozumiane jako Zlecenie
i Poziomy ¦wiat³a zaczynaj± dzia³aæ

aby uczyniæ wszystko to, co z perspektywy
Niewidzialnego Bytu jest dozwolone, teraz,
kiedy dziel± siê ¦wiaty i kiedy na nowo
ustawiaj± siê Poziomy wzglêdem siebie.

O to w³a¶nie teraz chodzi,
o dopuszczenie tego, o pozwolenie, o otworzenie siê
by mog³o nast±piæ to Niewyobra¿alne.

Pojedynczy Cz³owiek decyduje o skali tej Przemiany
i od skali jego gotowo¶ci do uwolnienia siebie samego
zale¿y skala uwolnienia ca³ej Ziemi.

A wiêc zanurzcie siê w Wasze ostatnie Tematy,
wejd¼cie w Wasze ostatnie Dramaty,
pogód¼cie siê z Waszymi ostatnimi Bólami
które wi±¿± Was jeszcze ze Starym Czasem.

Sprytnie i bardzo skutecznie
byli¶cie dotychczas manipulowani i od tego odci±gani.
I nawet sami Duchowi Wojownicy tego Czasu próbuj±
unikn±æ co poniektórych rzeczy które oczekuj± ich
w ich osobistej Ewolucji do ¦wiat³a.
To nie doprowadza Przemiany do jej koñca,
nawet tej wielkiej Przemiany która z ka¿dym dniem
coraz wyra¼niej przebija siê do Waszej codzienno¶ci.

Prze³omy wychodz± najpierw od Was!
Nigdy nie zapomnijcie tej Prawdy
i id¼cie jeszcze raz w g³êbiê
aby zebraæ ca³± Si³ê któr± dostajecie
od Waszego wyt³umaczonego Serca.

Duchowe udoskonalanie nigdy siê nie koñczy!
Czy wiedzieli¶cie o tym?

Ewolucja Istoty NIGDY NIE JEST ZAKOÑCZONA

dopóki nie wróci ona ca³kowicie do Stwórcy!

Postêpuje ona dalej i dalej, a¿ osi±gnie
ostatni stopieñ doskona³o¶ci, albowiem
zaprawdê jest ich bardzo wiele,
bardzo, bardzo wiele.

Wiêc pod±¿ajcie dalej z rozwojem Waszej Istoty,
Wy O¶wieceni tych Dni i z ka¿dym krokiem do nowej
wielko¶ci Przemiana której jeste¶cie Si³±, ¦wiat³em
i Naczyniem – przez które ono (*¦wiat³o) cyrkuluje
toruj±c sobie drog± na zewn±trz – osi±ga nowy Wymiar.
A¿ dotrzemy tam, gdzie oczekujecie na siebie samych
i tam gdzie oczekujecie na ¦wiat
i na przetransformowan± Ludzko¶æ.

Równie¿ i bogowie rosn± bez ustanku,
a¿ powróc± CA£KOWICIE do Pra-¬ród³a Wszystkich Bytów.

Stopieñ Waszej Ewolucji, jak i stopieñ Ewolucji
Ludzkiej Rasy zale¿y od Was samych.

My za¶ dbamy o wszystkie inne dzia³ania (*posuniêcia),
wspierajcie ten Proces, albowiem dzia³amy
przede wszystkim na Wasze Zlecenie.

Po prostu id¼cie dalej i dalej do ¦wiat³a,
nawet je¶li ju¿ je znale¼li¶cie!

Nie pozostawajcie staæ w bezruchu, albowiem O¶wieceni
tych Dni odzyskaj± z powrotem ca³± swoj± Si³ê Tworzenia,
gdy opuszcz± i ca³kowicie pozostawi± za sob± Dolinê £ez.

Zaprawdê wielki to Czas i wyj±tkowy!

Wy jeste¶cie b³ogos³awieni
i w Nieskoñczono¶ci kochani,

Z CENTRALNEGO S£OÑCA

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/05/28/28-05-2012-rowniez-i-bogowie-rosna-centralne-slonce/

Scali³em posty. Janusz.
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2012, 20:59:40 wys³ane przez janusz » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #676 : Maj 28, 2012, 22:24:03 »

Pojedynczy Cz³owiek decyduje o skali tej Przemiany
i od skali jego gotowo¶ci do uwolnienia siebie samego

Mo¿na to te¿ odczytaæ tak, ¿eby zostawiæ za sob±, fizycznie siebie samego. Porzuciæ siebie. Uwolniæ siê od iluzji. I o tym decyduje pojedynczy cz³owiek. Na ile zdolny jest uwolniæ siebie - i od siebie ?

Nie pozostawajcie staæ w bezruchu, albowiem O¶wieceni
tych Dni odzyskaj± z powrotem ca³± swoj± Si³ê Tworzenia,
gdy opuszcz± i ca³kowicie pozostawi± za sob± Dolinê £ez.

Pozostawienie doliny ³ez , to równie¿ pozostawienie tego, który tê dolinê stworzy³. Siebie. O¶wieceni uzyskaj± Si³ê Tworzenia, która nie jest osobowa.

Mo¿na odczytywaæ te przes³ania w ten sposób równie¿ i to pomimo tego, ¿e w zdaniach ci±gle przewijaj± siê zaimki. Tak na prawdê nikt nie wie kim jest. Tyko siê ludziom wydaje ¿e wiedz±. Ka¿de samookre¶lenie siebie to zawê¿enie do okre¶lonej roli. S³owa-klucze takie jak "Si³a Tworzenia" nie przynale¿± do Ciebie . Spróbuj stworzyæ teraz samolot. Albo spróbuj stworzyæ szczê¶liwy ¶wiat dla ka¿dego. Ty nie potrafisz tego. Nie masz nawet tyle mocy, aby nie zasilaæ Systemu swoim ¿yciem.
 Ty niczego nie mo¿esz (bo Cibie nie ma), ale Istnienie tak, owszem. Ono Tworzy z ³atwo¶ci±.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #677 : Maj 29, 2012, 11:00:33 »

W nowym przekazie Arkturianie wzywają nas do zachowania "spokoju i zimnej krwi" poprzez równoważenie (centrowanie) siebie i skupianie się na sercu. Zdecydowanie odradzają przywiązanie do rzeczy i zwyczajów 3-ciego wymiaru, bo te przywiązania mogą być niezmiernie uciążliwe dla nas samych.
Podsumowując, z tych przesłań wynika, że coś istotnego już się dzieje, lub wkrótce zacznie, a jest to mocno związane z naszym postrzeganiem.

Pozostawajcie skupieni na waszym sercu!

Najdrożsi, jesteśmy Arkturianami!

Jest teraz najwyższy czas, aby się przygotować, przygotować się do wielowarstwowego procesu przenoszenia na wszystkich szczeblach rzeczywistości. Tak, wszystkie zmiany zawsze rozpoczynają się na poziomie myśli, myśli, która była marzeniem w Sercu Boga. Stamtąd wszystkie prawdziwie Boskie projekty stworzone są wszczynane, a następnie wszystkie inne reakcje łańcuchowe za nimi nadążają, aż do poziomu, skąd początkowa myśl została skierowana.

Proces tworzenia obecnie przejawia coraz bardziej na świecie, i wielu z was czuje nowe wielkie fale światła, które przybywają w ostatnich dniach i które nadal będą przybywać. Są one posłańcami nie tylko waszej zmieniającej się świadomości ale także przesunięciem waszych ciał i przesunięciem ciała Gai. To przesunięcie będzie także w innych dziedzinach życia, tak, że codzienna rutyna może być zakłócana przez te zmiany.

Jednak nie sądźcie, że będzie to jedno z głównych katastrofalnych zdarzeń prowadzących do całkowitego zniszczenia waszego świata. Tak, będą zakłócenia w wszelkiego rodzaju dziedzinach życia, ale jeśli się przygotujecie, znajdziecie sposoby i wytrzymałość, jak radzić sobie ze zmianami i przejściowymi zdarzeniami, które wymagają, aby odpuścić to, co było wam znane.

Widzicie, zmiany w Waszym zewnętrznym świecie są po prostu takimi zmianami, które nie dotykają tego, czym sami jesteście. Jednak tak długo, jak identyfikujecie się wyłącznie z zewnętrznymi pozorami, gdy są one zmieniają, trudno jest to zaakceptować ze spokojnym umysłem, gdy jesteście przekonani w tym przypadku, że Wy sami jesteście osłabieni i pozbawieni jakiejś części siebie, podczas gdy w rzeczywistości jest to tylko wasze przyzwyczajenie do waszych zwyczajów i środowiska.

Dlatego ważne jest, żebyście skupiali się (równoważyli) na sobie, w sercu Waszego bycia i nie pozwalali zmieniającym się okolicznościom, aby odebrały wam spokój. Zaufajcie przesunięciu, które wydarza się w taki sposób, że jest łagodny dla Was. Pamiętajcie, że wszystko jest możliwe, i jeśli łączycie się z Gają, jesteście uziemieni w niej i jednością z nią w waszym sercu, ona znajdzie sposoby, aby delikatnie zapewnić ochronę i spełnienia waszych potrzeb.

Jednocześnie ważne jest, aby nauczyć się „pozwolenia na odejście” waszego 3 wymiarowego  świata, jako Waszej niewątpliwej rzeczywistości, podczas, gdy jest to tylko nieszczęśliwe marzenie w niskiej gęstości. Gdy pozwolicie temu odejść, jesteś wolni, aby marzyć o nowym boskim świecie i uwolnieniu się od błędów, czym nie jesteście.

Nowe rzeczywistości w wyższych wymiarach będą bardzo różne, i to co jest teraz jeszcze oczywistością, zniknie całkowicie. Więc bądźcie przygotowani, bądźcie gotowi odpuścić to, co nadal uważacie za tak zwane potrzeby. To nie jest o świecie, który zapada się i czeka na odbudowę według starych parametrów takich samych jak w przeszłości. Chodzi o powstanie w zupełnie nowym świecie.

Oczywiście, kiedy jesteście gotowi odpuścić znaki waszego obecnego świata, jako niezastąpionego, bo nie chcecie trzymać się zanikającego fałszywego świata, to już jesteście na najlepszej drodze do marzenia waszego nowego świata bez ograniczeń, - w najbardziej idealnym przypadku. Bo jeśli nie nakładacie żadnych ograniczeń na swoje najgłębsze pragnienia serca jak wasz nowy świat powinien wyglądać, cudowne rzeczy mogą się zdarzyć.

Zalecamy więc, że jeśli jeszcze nie robiliście, ćwiczyć codziennie i centrować (skupiać) się na swoich uczuciach serca i obserwować i zrozumieć, że rzeczy wokół Was naprawdę nie należą do was, i nigdy nie należały. Odpuśćcie wszystkie idee "mieć", ale skupcie się na "byciu". A kiedy pozwalacie sobie na poczucie rozwoju „bycia”, zacznijcie marzyć o waszym nowym świat, świecie, który będzie znacznie lżejszy i tętniący życiem, gdzie wszystkie rzeczy i przedmioty, do których jesteście teraz przywiązani, nie mogą istnieć dłużej, ze względu na nowe i wyższe wibracje!

Zacznijcie przygotowywać się teraz do wielkiej transformacji oraz w przypadku wystąpienia zakłóceń w waszym codziennym życiu, nie należy trzymać się tego, co kiedyś funkcjonowało do tej pory. Nie starajcie się odtwarzać starego. Pozwólcie mu odejść. Bądźcie kreatywni i umieśćcie całą swoją energię i serce w nowych sposobach życia, pracy i współpracy ze sobą.

Pamiętajcie, że w pierwszej kolejności wasze własne wibracje ulegną zmianie i wzrosną, a wraz z nimi, nie będziecie zadowoleni z niczego, co obecnie was cieszy i bawi. Istnieją ogromne fale energii i światła, abyście je otrzymali i  aby one zwiększyły waszą własną wibrację oraz iloraz światła. Jest to podstawowa praca, którą musicie zrobić, abyście przeszli tak łatwo, jak to możliwe poprzez najbliższe zmiany. Światło zmienia waszą świadomość, a z nową świadomością wasza wizja świata i zrozumienie go będą płynąć ze zmianami.

Ta zmiany już się rozpoczęły i będą kontynuowane przez dłuższy okres czasu. Więc nie osiedlajcie się na żadnym kroku, jaki będziecie wykonywać w każdej chwili, ale bądźcie przygotowani do egzystowania w trakcie przesunięć waszym świecie, przez skoncentrowanie się w waszym sercu. Dzielcie się tym miejscem pokoju ze wszystkimi i bądźcie zjednoczeni w miłości ze sobą.

Najdrożsi, teraz wasze prawdziwe człowieczeństwo jest kwestionowane, gdy się pojawia, i to już sie pojawia, wiecie i nie możecie już zaprzeczyć, gdyż to się dzieje z każdym z was, którzy są tutaj, aby uczestniczyć w tej wielkiej transformacji.

Bądźcie błogosławieni! Dzielimy się naszą miłością z wami, to bezwarunkowa miłość, to wyjątkowa i cenna wibracja, która ogarnia was teraz i która została ustanowiona na ziemi. Zawsze należy pamiętać, że wszystkie zmiany w waszym świecie są korzystne i dzieją się w tym Polu nieograniczonej Bożej Miłości. One nie występują poza nim, one występują, ponieważ Miłość już osiadła w waszej sferze.

Jesteśmy Arkturianami!

Wiadomość przekazana przez Ute

29 maj 2012
Channeler: Ute
http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/05/message-from-arcturians-19-stay.html
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 11:01:08 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #678 : Maj 29, 2012, 12:16:12 »

¦wiat³o zmienia wasz± ¶wiadomo¶æ, a z now± ¶wiadomo¶ci± wasza wizja ¶wiata i zrozumienie go bêd± p³yn±æ ze zmianami.
Zatem jest tutaj wskazanie na to, ¿e niczego nie mo¿esz - jako TY - uczyniæ, aby wstrzymaæ zmieniaj±c± siê rzeczywisto¶æ poniewa¿ ¶wiat³o zmienia ¦wiadomo¶æ. Mo¿esz tylko nie przeszkadzaæ w tym procesie. Mo¿esz nauczyæ siê rozpoznawaæ now± jako¶æ i nowe kierunki, a tego nie zrobisz zafiksowany na dotychczasowe ¿ycie do którego siê przywi±za³a¶/e¶.

Nic ju¿ nie bêdzie takie samo, nigdy. £±cznie z Tob±.
Przekazy mówi± o odpuszczaniu przywi±zañ ,ale - jeszcze - nie wspominaj± nic na temat najwiêkszego przywi±zania do siebie .

Jednak¿e zapowied¼ rozpuszczenia JA znajduje siê miêdzy wierszami.

Pamiêtajcie, ¿e w pierwszej kolejno¶ci wasze w³asne wibracje ulegn± zmianie i wzrosn±

Wzrost wibracji, jakichkolwiek czêstotliwo¶ci to zmiana "stacji radiowej". Stara stacja musi znikn±æ. Nowa czêstotliwo¶æ to czêstotliwo¶æ serca, czyli spoza umys³u. Poza to¿samo¶ci± oraz uto¿samianiem siê .
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #679 : Maj 29, 2012, 13:59:29 »

East, pozwolê sobie nie zgodziæ siê z tym, co piszesz. Jeste¶my "zmieniani", ale nie wbrew naszej woli. Mo¿esz "stawaæ okoniem" , mo¿esz p³yn±æ z fal± i wcale nie jest napisane, ¿e nic nie mo¿esz. Nic nie bêdzie takie samo i ja tego chcê, ale wszystko dla mojego najwy¿szego dobra, zgodnie z moj± woln± (przynajmniej w jakim¶ zakresie) wol±.
Stacja radiowa, która zwiêkszy swoj± czêstotliwo¶æ, bêdzie t± sam± stacj± radiow±, choæ umownie "na innym kanale". Nasze zmiany s± znacznie szersze, oprócz czêstotliwo¶ci zmieniamy tre¶æ audycji, nie bawi± nas ju¿ stare kawa³y. Zgadzam siê, ¿e to¿samo¶æ siê zmienia, ale nie znika (jeszcze). Wed³ug mnie to¿samo¶æ znika w dwóch przypadkach : po zakoñczeniu ca³ego cyklu rozwoju i powrotu do ¬ród³a, oraz po przetworzeniu na "Py³ Kosmiczny", co jest równoznaczne z pierwsz± mo¿liwo¶ci±, ale mo¿e nast±piæ w dowolnym momencie i niezale¿nie od twojej woli, je¿eli twoja droga nie rokuje wykonania pierwszej mo¿liwo¶ci.

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #680 : Maj 29, 2012, 18:18:08 »

blueray21 Cool
Jeste¶my "zmieniani", ale nie wbrew naszej woli.
Hm pozwalasz komu¶ siê zmieniaæ Cool
Dlaczego?
A Ty blueray21 czy aby nie zmieniasz siê sam, czy aby sam nie podj±³e¶ takiej decyzji i czy Twoje zmiany i przemiany.... nie sa skutkiem Twojej pracy nad w³asna ¶wiadomo¶ci± Cool
blueray21
Jeste¶my "zmieniani", ale nie wbrew naszej woli.
To historia kiedy¶ tak by³o.
Teraz zmieniaj±c siebie zmieniasz wszech¶wiat Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #681 : Maj 29, 2012, 18:56:12 »

Widzisz, w 3G kij ma zawsze dwa koñce, wiêc ¶wiadomie zmieniam siê, ale raczej pozwalam, gdy¿ moja  energia, mimo chêci jest niewystarczaj±ca ¿eby np. zmieniæ DNA, i tak próbujê "p³yn±æ z pr±dem". Natomiast nie¶wiadomie, na drugim koñcu rz±dzi moja "dusza", z któr± nie mam werbalnego po³±czenia i póki co nie znam jej zamiarów, ani kontraktu, - która te¿ ordynuje mojemu cia³u zmiany, zapewne wiêksze ni¿ te ¶wiadome, bo ma szerszy ogl±d i lepiej wie co jest dla mnie dobre.
W tym sensie jestem "zmieniany" z moj± akceptacj±, bo naprawdê nie wiem czy jakikolwiek opór by³by skuteczny. Przyjmujê "na wiarê", ¿e moja dusza chce jak najlepiej dla mnie, choæ to nie musi byæ równoznaczne z moim wyobra¿eniem 3G "najlepiej". W przeciwieñstwie do east'a Ja jestem, ¶wiadomo¶ci± indywidualn±, w 3G przejawion± czê¶ci± mojej indywidualnej ¶wiadomo¶ci "kosmicznej".

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #682 : Maj 29, 2012, 19:38:52 »

blueray21
Przyjmujê "na wiarê", ¿e moja dusza chce jak najlepiej dla mnie
Wiesz bardzo ³adnie siê odbiera to co napisa³e¶ - fajna energia
Poniewa¿ fajnie obieram napisze te¿ szczerze jak jest jak sam osobi¶cie sprawdzi³em.
Mój kuzyn jest naprawdê niez³y jako ratownik medyczny (pracuje pogotowiu przesz³o 12 lat) ma syna,(20 lat II rok biotechnologia medyczna wady kodu dna), który jest po kursie ratownictwa medycznego,
Obaj z racji przyj¶cia na ¶wiat w rodzinie tzw zielarzy od m³odo¶ci stykaj± siê ze ¶wiatem energii.
(wyssali to z mlekiem matki mo¿na by stwierdziæ)
Wracaj±c do materii
Dwa lata temu moja cioteczna bratowa (¿ona w³a¶nie tego kuzyna) prze¿y³a ¶mieræ
No zwyczajnie przesta³a oddychaæ usta³y funkcje ¿yciowe jej cia³a fizycznego.
W trakcie zdarzenia obaj byli w domu.
Dwóch ludzi doskonale pod ka¿dym wzglêdem przygotowanych do ratowania ¿ycia do niesienia pomocy innym.(o zgrozo)
Zadzia³ali - energetycznie te¿.
Pogotowie ratunkowe, które przyjecha³o zreszt± wezwane prze ze mnie nie mia³o ju¿ wiele do zrobienia.
Wiesz ta ,,bratowa" to teraz zupe³nie kto¶ inny.
Nie wiem jak to nazwaæ szczerze mówiê jak jest.
Kuzyn my¶la³ o rozwodzie , razem z synem na jaki¶ czas chcieli siê do mnie przeprowadziæ.
Ba nawet wyremontowali¶my (ja najmniej pracowa³em) poddasze mojej cha³upy.
Teraz to zupe³nie inny zwi±zek.
Harmonia, rado¶æ - lubiê tam wst±piæ.
Z bratow±, która kiedy¶ mnie nie znosi³a teraz wy¶mieje siê czêsto do rozpuku.
Co zrobisz blueray21 jak zmienisz programator znaczy po twojemu duszê

PS
east zacz±³ neutralizacjê ja ale tak ja zneutralizowa³, ¿e a¿ prze neutralizowa³ wiêc teraz musi szukaæ te swoje ja Du¿y u¶miech

« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 20:00:55 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #683 : Maj 29, 2012, 20:26:07 »

Cytat: blueray
...Wed³ug mnie to¿samo¶æ znika w dwóch przypadkach : po zakoñczeniu ca³ego cyklu rozwoju i powrotu do ¬ród³a, oraz po przetworzeniu na "Py³ Kosmiczny", co jest równoznaczne z pierwsz± mo¿liwo¶ci±,...

Chyba nie do koñca tak jest.
Po po³±czeniu ze "¼ród³em" ¶wiadomo¶æ nie znika a staje siê ... nazwijmy to "uniwersaln±", zjednoczon± ze "¼ród³em" czy jak tam to jeszcze okre¶laæ.
Inna sprawa z obróceniem nas w "kosmiczny py³". W tym przypadku "chwilowo" pozostaje w stanie zawieszenia. Tak by³o z nami po tragedii na Tarze.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #684 : Maj 29, 2012, 20:32:58 »

¦lê¿a , Tara ... stad i  stamt±d nas wyganiano niszczono, prze¶ladowano....
Wa¿ne jest Teraz Jêzyk
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #685 : Maj 29, 2012, 20:55:45 »

Mojego programatora ja nie mogę zmienić. Natomiast ruch odwrotny jest możliwy. Fantastycznie opisałeś "bratową". Oczywiście nie mogę stwierdzić, że to ten przypadek, ale w przypadku NDE są dwie możliwości: "stara" dusza opuściła ciało, a "nowa" się wprowadziła tzw. "walk in", albo "stara" wróciła, ale z nowym "systemem operacyjnym", kontraktem - "stary", zwykle mocno negatywny kontrakt został wypełniony lub przerwany. Zwykle po NDE dusze wracają z powodu "sugestii" "wyższej instancji" lub własnej potrzeby kontynuacji życia - obowiązki wobec dzieci itp. I nie słyszałem, aby ktoś z tych "przywróconych" był negatywny, zwykle zmieniają się w "anielskich", słyszą duchy, chanellują itd., więc bratowa nie jest wyjątkiem.
Ukryliśmy nasze kontrakty duszy przed przyjściem tutaj, dlatego jest trudno i wyjątkowo, ale w/g przekazów nie pamiętam teraz czyich są cywilizacje, które inkarnując się w niższe gęstości znają przyjęty przez duszę "program" życia, wtedy to jest jak gra komputerowa, albo łatwiejsze.
Reasumując to większością energii (podobno ok 90%) zarządza mój programator, a ja tylko wykonuję te jego sprawdziany i choć wyniki mogą być różne to doświadczenie pozostaje w nieulotnej pamięci.

Edit: Darek odróżniam tożsamość od świadomości, świadomość zawsze w/g mnie istnieje jako połączenie lub część Źródła.
2      aha, przy "wymianie" duszy nie ma wspomnień tunelu, światła, rozmów z "aniołami" itd.
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 21:13:21 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #686 : Maj 29, 2012, 21:24:12 »

£±czno¶æ, to nie tylko przekaz informacji, impulsów – to tak¿e przes³anie lub pobór energii. Po³±czenie my¶lowe, obrazowe – ma na celu pobranie, dope³nienie, wyrównanie, przes³anie energii. Dotyczy ono wszystkich planów.
cytat koliberek
podoba mi siê Du¿y u¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #687 : Maj 29, 2012, 21:32:42 »

Cytat: blueray
...
2      aha, przy "wymianie" duszy nie ma wspomnieñ tunelu, ¶wiat³a, rozmów z "anio³ami" itd.
...

Du¿y u¶miech
Poruszy³e¶ bardzo ciekawe zagadnienie ale to ju¿ w odpowiedniejszym w±tku >>

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #688 : Maj 29, 2012, 21:56:19 »

Podobno wszystko co istnieje jest form± energii. Problem powstaje przy próbach okre¶lenia ¶wiadomo¶ci, wszak ¶wiadomo¶æ powinna zarz±dzaæ energi±, a nie odwrotnie. Ot dylemat 3G.
Chwa³a koliberkowi, zdecydowanie ma racjê.
Darku, nie da siê dyskutowaæ zbyt w±sko w temacie, bo wychodzi to gorzej ni¿ dyskusja akademicka, szersze ramy pozwalaj± nam ewidentnie korzystaæ z do¶wiadczeñ innych, ja nie jestem zwolennikiem zawê¿ania, a ciêcie uznajê za konieczno¶æ w przypadku pe³nego "odlotu" lub ewentualnie personifikacji.
Ta uwaga dotyczy³a niew±tpliwie "energetycznego" przej¶cia, jakiego do¶wiadczy³a bratowa Przebi¶niega, jako temat do dyskusji pasuje tam gdzie podlinkowa³e¶.

east
Go¶æ
« Odpowiedz #689 : Maj 30, 2012, 09:09:52 »

@Przebi¶nieg
A Ty blueray21 czy aby nie zmieniasz siê sam, czy aby sam nie podj±³e¶ takiej decyzji i czy Twoje zmiany i przemiany.... nie sa skutkiem Twojej pracy nad w³asna ¶wiadomo¶ci±

Przebi¶niegu otó¿ nie wiesz na 100% czy nie mylisz skutku z przyczyn±. Mo¿e byæ tak, ze to decyzja -my¶l- przyp³ynê³a, a Tobie siê zdaje, ¿e w³a¶nie j± podj±³e¶ . I jest na to dowód o czym za chwilê.
No i wyt³umacz co to znaczy "praca nad w³asn± ¶wiadomo¶ci±" .

Nie do¶æ, ¿e stawiasz j± pod sob± (bo wydaje Ci siê, ¿e pracujesz nad ni±) Mrugniêcie to jeszcze czynisz j± W£ASN¡ Chichot ??

Cokolwiek to przegiêcie. ¦wiadomo¶æ jest i by³a zawsze przed wszystkim, nawet przed materi±, choæ niektórzy (Tiller ) stawiaj± j± na równi. Tak czy inaczej nie jest ona podrzêdna wzglêdem Ciebie.

East, pozwolê sobie nie zgodziæ siê z tym, co piszesz. Jeste¶my "zmieniani", ale nie wbrew naszej woli. Mo¿esz "stawaæ okoniem" , mo¿esz p³yn±æ z fal± i wcale nie jest napisane, ¿e nic nie mo¿esz. Nic nie bêdzie takie samo i ja tego chcê, ale wszystko dla mojego najwy¿szego dobra, zgodnie z moj± woln± (przynajmniej w jakim¶ zakresie) wol±.
Nie ma negacji co do efektu jakim jest wolna wola. Nawet mo¿na by przyj±æ ,¿e Istnienie , mo¿e dusza, j± posiada i podejmuje jakie¶ decyzje (nie da siê udowodniæ, ¿e to akurat dusza robi) ,ale nie czynisz tego TY. Ty to jedynie og³aszasz . 6 sekund po tym jak na tomografie komputerowym widaæ ju¿ rezultat podjêtej decyzji !
(poszukaj "6 sekund" na YT)

Stacja radiowa, która zwiêkszy swoj± czêstotliwo¶æ, bêdzie t± sam± stacj± radiow±, choæ umownie "na innym kanale". Nasze zmiany s± znacznie szersze, oprócz czêstotliwo¶ci zmieniamy tre¶æ audycji, nie bawi± nas ju¿ stare kawa³y
.
W przyk³adzie "stacja radiowa" to ten program ,który odtwarza siê w g³owie. Tylko program. Tak samo realny, jak program w radio. Odbiornik radiowy zostanie przestrojony na inne fale. Nie uczynisz tego TY, bo gdyby¶ to potrafi³, to ju¿ dawno by¶ z tego skorzysta³ i to zrobi³. Bawi³by¶ siê ró¿nymi "stacjami", a tak nie jest. Jedynie ¦wiadomo¶æ przejawiaj±ca siê w organizmie cz³owieka to potrafi. St±d na przyk³ad spontaniczna remisja (uzdrowienie z raka). Ty niczego nie mo¿esz, bo Ty nie jeste¶ odbiornikiem, ani ¿adn± jego czê¶ci± sk³adow±, a co najwy¿ej tym programem radiowym.

@Przebi¶nieg
Hm pozwalasz komu¶ siê zmieniaæ ?
A co tu jest do pozwalania, albo nie pozwalania ? Stacja radiowa gra na okre¶lonej czêstotliwo¶ci i nie mo¿e kazaæ ga³ce potencjometru przestroiæ siê, albo zabroniæ jej tego zrobiæ.
Zreszt± je¶li nawet wyrazi ¿yczenie przestrojenia, to ju¿ "po stacji" ,czyli traci s³uchacza, a to jest ostatnia rzecz, któr± to¿samo¶æ "chce".

@blueray21
moja  energia, mimo chêci jest niewystarczaj±ca ¿eby np. zmieniæ DNA
Bo tak w³a¶nie jest.
, i tak próbujê "p³yn±æ z pr±dem".
Nie próbuj niczego, bo siê tylko umêczysz Mrugniêcie . Niech fala niesie, a¿ sam staniesz siê fal±  Chichot (czytaj : rozpu¶cisz siê w falach).

Natomiast nie¶wiadomie, na drugim koñcu rz±dzi moja "dusza", z któr± nie mam werbalnego po³±czenia i póki co nie znam jej zamiarów, ani kontraktu, - która te¿ ordynuje mojemu cia³u zmiany, zapewne wiêksze ni¿ te ¶wiadome, bo ma szerszy ogl±d i lepiej wie co jest dla mnie dobre.
Mo¿na przyj±æ tak± protezê jak "moja dusza" . Z tym, ¿e w³a¶nie nie jest ona Twoja, bo jej nie posiadasz w sensie takim , jak siê posiada rzecz. Je¶li ju¿ to ona Ciebie posiada. Ma szerszy ogl±d i "lepiej wie" ,zatem TY siê nie liczysz w jej wyborach.
W tym sensie jestem "zmieniany" z moj± akceptacj±, bo naprawdê nie wiem czy jakikolwiek opór by³by skuteczny.
Opór jest bezsensowny. Skuteczny jedynie o tyle, ¿e powodowa³by - i powoduje w³a¶nie - cierpienie ludzkie. JA cierpi. Z powodu oporu wobec duszy.

@Dariusz
Po po³±czeniu ze "¼ród³em" ¶wiadomo¶æ nie znika a staje siê ... nazwijmy to "uniwersaln±", zjednoczon± ze "¼ród³em" czy jak tam to jeszcze okre¶laæ.
Fraktalno¶æ Wszech¶wiata pokazuje  t± uniwersalno¶æ na przyk³adzie ludzkiego organizmu. Lewa i prawa rêka wspó³pracuj±, poniewa¿ s± po³±czone Jedn± ¦wiadomo¶ci±. To osobne organy, ale po³±czone tak, ¿e nikt sobie nie wyobra¿a aby lewa rêka walczy³a z praw± rêk± o to która jest wa¿niejsza i która wie lepiej co nale¿y robiæ. Gdyby , z jakich¶ powodów rêce utraci³y poczucie tego, ¿e s± jednym organizmem ,to ,byæ mo¿e, walczy³yby ze sob±. Tak , jak to siê dzieje w przypadku komórek rakowych. Utrata harmonicznego po³±czenia z ca³o¶ci± powoduje, ¿e komórki dotychczas przyjazne zaczynaj± atakowaæ i zabijaæ . I w tym momencie w³a¶nie zaczyna siê rozpoznanie JA . Mo¿e to smog , mo¿e zanieczyszczenie czêstotliwo¶ci , szum ,dyskord, turbulencje fal ,albo celowe "gadzie" dzia³anie , to ju¿ bez znaczenia, bo kiedy wibracje ca³ego organizmu siê podnosz± i nastêpuje reset , to turbulencje znikn± samoistnie.
Raczej nale¿y siê otworzyæ na tak± ewentualno¶æ.

@Przebi¶nieg
,,bratowa" to teraz zupe³nie kto¶ inny.
Czy ona zechcia³a prze¿yæ ¶mieræ ? Raczej w±tpiê czy ktokolwiek tego chce. Zdarzy³o siê bez jej woli. Nast±pi³ reset. I totalna zmiana, wej¶cie w "inny p³aszczyk". Nie ma negacji tego, ¿e jako wcielona energia trzeba u¿ywaæ jakiego¶ ego. Trudno wyobraziæ sobie funkcjonowanie w tej czêstotliwo¶ci bez takiej nak³adki, ale ... .to nie jeste¶ TY. Choæby¶ nie wiadomo jak fajny nie by³, to nie TY.
Dlatego na Twoje stwierdzenie
east zacz±³ neutralizacjê ja ale tak ja zneutralizowa³, ¿e a¿ prze neutralizowa³ wiêc teraz musi szukaæ te swoje ja
jest odpowied¼ taka : nie muszê szukaæ ¿adnego JA. To¿samo¶ci pchaj± siê "drzwiami i oknami" pragn±c zaistnieæ. (ga³ka potencjometru siê rozstroi³a hehe Mrugniêcie ). Do¶wiadczenie bezpo¶rednie w tu i teraz decyduje o tym które "ja" zostanie u¿yte. Ani jedno nie jest "moje" ,bo to nie istnieje fizycznie. Nie jest ¿adn± czê¶ci± "radia" Chichot
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #690 : Maj 30, 2012, 09:33:26 »

W³a¶ciwie wcale nie t³umaczê przekazów GF, ale ten jest wyj±tkiem. Powstrzymam siê od komentarza, aby was nie sugerowaæ, bo arteq nazwa³by to manipulacj±.
Do Administracji; proszê nie ci±æ tego przekazu, aby nie uciek³ kontekst, pierwsz± czê¶æ umieszczê tak¿e w "wolnej energii", ale jego wiêkszo¶æ dotyczy bie¿±cych zachowañ i to jest chyba najbardziej w³a¶ciwy w±tek do dyskusji.

Wiadomo¶æ od Federacji Galaktycznej ¦wiat³a - 28 maja 2012

Darmowe Strefy energetyczne

Strefy wolnej energii bêd± obszarami mianowanymi, które s± przewidziane do dostarczania czystej i wolnej, bez ¿adnych op³at lub kosztów energii dla tych w tych obszarach chêtnych do udzia³u w tych projektach.

Co chcieliby¶my zrobiæ, to od³o¿yæ na bok wasze bie¿±ce ¶rodki zasilania waszych gospodarstw domowych w energiê i zainstalowaæ now± technologiê, która lepiej poprawi efektywno¶æ i poda¿ czystej energii w Waszym domu.

Projekty te bêd± wykonywane na poziomie ¶wiatowym i przyjdzie czas, kiedy ka¿dy gospodarstwo domowe na waszej planecie zostanie wyposa¿one w to zaawansowanie technologiczne, które bêdzie dostarczaæ czystej energii, bez kosztów dla abonenta tej technologii.

Aby wzi±æ udzia³ w tym programie, prosimy tych z Was , którzy chc± dokonaæ pewnych zmian w swoim domu, aby ich imiona dla nas dostêpne albo telepatycznie, lub poprzez publikowanie lub komentowanie w waszych internetowych sieciach spo³ecznych, a my wprowadzimy wasze imiê do naszej Bazy danych do rozpatrzenia tego zaawansowania w waszym domu.

Co poci±ga za sob± ta technologia, to jest ca³kowicie nowy sposób wykorzystania energii z otaczaj±cej planetê atmosfery. Ten obszar waszej planety jest wam znany jako stratosfera i to tutaj jest energia, która jest dostêpna dla tego rodzaju wykorzystania poprzez wprowadzenie urz±dzenia, które jest zainstalowane w domu lub mieszkaniu. To urz±dzenie odbierze promieniuj±c± energiê, która otacza wasz± planetê.

Ono oczy¶ci t± energiê przed jej wykorzystaniem do urz±dzeñ energetycznych, ogrzewania i o¶wietlenia w domu. Czego nie zrobi to nie zasili samochodów elektrycznych, poci±gów, autobusów i samolotów, ale mamy inne sposoby na zasilanie tych systemów transportu, które w tym czasie s± wa¿ne dla waszego ¶wiata.

Chcieliby¶my rozpocz±æ realizacjê tych urz±dzeñ energetycznych w domach tych z Was, sk³onnych do udzia³u w naszych wstêpnych programach wprowadzenia tej technologii do waszego ¶wiata. Bêdziemy monitorowali publicznie dostêpne czê¶ci waszych internetowych sieci spo³ecznych, aby monitorowaæ wasze odpowiedzi na nasz± ofertê.

Mamy nadziejê zobaczyæ wielu sk³onnych do uczestnictwa w tym programie, poniewa¿ uwa¿amy, ¿e wielu z was u¿ywaj±cych  t± technologiê bêdzie dzia³aæ jako lodo³amacz dla wielu naszych innych projektów, które chcemy realizowaæ, które zaawansuj± wasz ¶wiat i tak wielu bardzo skorzysta na tym.

Chcemy rozpocz±æ zastosowanie tych urz±dzeñ energetycznych w najbli¿szych miesi±cach, nie pó¼niej ni¿ we wrze¶niu, choæ zawsze nale¿y pamiêtaæ, ¿e linie czasowe s± p³ynne i nieprzewidywalne zmiany harmonogramu wystêpuj± przez mnóstwo powodów i powik³añ zwi±zanych z kwesti± waszej przestêpczej Kaba³y. Oni, oczywi¶cie, nie bêd± zadowoleni z  odkrycia, ¿e mamy teraz zamiar i¶æ do przodu z dystrybucj± tych urz±dzeñ darmowej energii.

Jest to jeden z wiêkszych punktów ich dyskusji miêdzy sob±, gdy¿ postrzegaj± to jako wielki cios dla ich w³adzy.
Mamy posmakowaæ mo¿liwo¶ci odebrania wiele z ich skradzionej w³adzy i zadaæ cios ich nielegalnemu i niezgodnemu z konstytucj± imperium.

Te frakcje waszych organizacji przestêpczych zaczn± widzieæ zniszczenia ich struktury w³adzy natychmiast po realizacji tych urz±dzeñ darmowej energii, poniewa¿ gromadzenie energii i jej sprzeda¿ dla was ludzi jako okup, który wy¶ciela bogactwami kieszenie wielu cz³onków waszej przestêpczej kaba³y.

Odbieraj±c z powrotem wasze prawo do czystej energii, przyjmujecie z powrotem wasze prawo do istnienia na planecie bez konieczno¶ci p³acenia czynszu komu¶, podatków lub ho³du w jakikolwiek sposób. To jest jeden z naszych g³ównych celów, tu w waszym ¶wiecie, a my, Galaktyczna Federacja ¦wiat³a, nie zostawimy tutaj was, naszych braci i sióstr z Ziemi, zanim nie bêdziecie uwolnieni od tyranii i kontroli tych mrocznych panów.

Uwolnienie wyzwoli was z niewoli ciê¿kich podatków i wymuszenia za energiê, któr± mo¿na ³atwo dostarczaæ ka¿demu na waszej planecie ca³kowicie bezp³atnie, co jest zadaniem, do realizacji którego jeste¶my zobowi±zani, gdy¿ widzimy to jako g³ówny punkt przewrotu dla tych którzy trzymaj± w³adzê w waszym ¶wiecie.

Chcemy oddaæ w³adzê z powrotem do Was, ludzi, i ustaliæ pewne zasad i wytyczne w celu zapewnienia, ¿e ludzie zawsze bêd± u w³adzy, zanim  wyruszymy ponownie pomagaæ innym ¶wiatom  uwolniæ siê od ograniczeñ, które obecnie wi±¿± ich do ¿ycia znoju, trudzie i ograniczaniu wolno¶ci, praw i prawa wypowiedzi.

Nasza praca tutaj nie jest jeszcze kompletna, poniewa¿ istnieje ogromna ilo¶æ pracy do wykonania przez nas jak i przez was. Pomó¿cie nam pomóc Wam dokonaæ tych zmian w ca³ym waszym spo³eczeñstwie poprzez rozsianie tych informacji tak daleko i tak szeroko jak to tylko mo¿liwe. Nie dopuszczajcie do prychania i k³ótni niektórych, którzy musz± jeszcze zobaczyæ wiêkszy obraz, aby niepokoili was w jakikolwiek sposób w waszym zadaniu jako ¼ród³a informacji dla nowych idei i koncepcji.

Jak wam radzili¶my, bêdziecie postrzegani jako pionierzy nowego ¶wiata, gdy w najbli¿szych dniach wszyscy zobacz±, ¿e to co mówicie dzi¶ jest zapowiedzi± przysz³o¶ci wszystkich, którzy nazywaj± t± piêkn± planetê swoim domem.

Co to za rado¶æ bêdzie to dla waszych rodzin, którzy mog± w³±czyæ ¶wiat³o lub urz±dzenia i zasiliæ wasz± technologiê nasz± technologi±, któr± bêdziemy bardzo chêtnie dzieliæ siê z naszymi przyjació³mi. Widzimy udostêpnianie tej technologii jako most, który zostanie wybudowany miêdzy naszymi dwoma cywilizacjami, waszej Ziemi i naszej z gwiazd.

Czy ju¿ czujecie jakie umocnienie to bêdzie, aby byæ w stanie zerwaæ wasze kontrakty z tymi, którzy obecnie dostarczaj± waszym domom energiê elektryczn±, olej opa³owy, propan lub gaz ziemny?

Czy widzicie ju¿, jak du¿± czê¶æ bogactwa ciê¿ko zarobionego mo¿na zachowaæ na lepsze zastosowania dla was i waszej rodziny?

Jeste¶my bardzo podekscytowani, aby zaprezentowaæ Wam nasz pierwszy dar technologii, i czekamy na wiele imion albo telepatycznie do nas lub wstawianych publicznie na forum w waszych internetowych sieciach spo³ecznych. Mamy personel gotowy do rozpoczêcia monitorowania tych witryn internetowych pod k±tem Waszej reakcji na nasz± ofertê, aby dostarczyæ wam nowe urz±dzenia darmowej energii, które mo¿na bêdzie ³atwo zainstalowaæ w waszych domach.

Jak te urz±dzenia bêd± Wam prezentowane przez nas jest spraw±, któr± bêdziemy ujawniaæ w pó¼niejszym terminie, kiedy bêdziemy bardziej komfortowi ze stanowiskiem waszej przestêpczej kaba³y i ich wielu s³ugusów. W tym czasie, oni jeszcze wêdruj± wolno w waszym ¶wiecie, ale to siê zmieni i bêdzie siê zmieniaæ na dobre.

Widzimy aresztowania tych osób jako bardzo wa¿ny krok w waszym ¶wiecie i dla waszych ludzi, i apelujemy w tym czasie do cz³onków zespo³ów podejmuj±cych to wielkie zadanie do wzmo¿enia wysi³ków, aby to zdarzenie sta³o siê rzeczywisto¶ci±. Znowu chcemy aby by³o jasne, ¿e jeste¶my w pe³ni przygotowani, umieszczaj±c was w ochronie od tych waszych wojskowych w ¶wiecie, którzy mog± zdecydowaæ siê na próby zak³ócenia w jaki¶ sposób tych procedur.

Jak ju¿ powiedzieli¶my, zrobimy wszystko co mo¿emy, aby upewniæ siê, ¿e wasze wysi³ki nie bêd± niepokojone wszelkimi si³ami zbrojnymi lub frakcjami jeszcze zgodnymi ze waszymi organizacjami przestêpczymi. To jest to co zrobimy dla Was, ale nie mo¿emy dokonaæ tych aresztowañ za Was, gdy¿ to wasz ¶wiat i Wy musicie odebraæ go z powrotem od tych, którzy wam go ukradli.

To jest droga, która musi zaistnieæ, i mamy nadziejê, ¿e ludzie w Waszym ¶wiecie mog± zrozumieæ i zobaczyæ, dlaczego jest to tak wa¿ne jest dla was samych, aby odebraæ swoje prawa do suwerenno¶ci i prawo do ¿ycia w ¶wiecie wolnym od tych, którzy tylko rozumiej± pojêcia wiêkszej w³adzy, wiêcej pieniêdzy, kontroli i coraz wiêcej walki oraz ciê¿kich czasów dla tych, którzy czuj±, ¿e was posiadaj± podobnie jak wiele aktywów w ksiêgach rachunkowych.

Jeste¶my tu aby pomóc wam uwolniæ siê od niewoli, ale nie mo¿emy i nie zrobimy tego wszystkiego za Was. Zrobimy wszystko co mo¿liwe, aby pomóc Wam dokonaæ tych zmian i czekamy na Wasz ruch lub ¿±dania dalszych informacji wywiadowczych od nas, które pomog± Wam w zadaniu. Czekamy na odpowied¼ od was, nasi bracia i siostry z linii frontu, a my ¿yczymy wam wszystkiego, co najlepsze w waszych wysi³kach na rzecz przywrócenia ludziom z waszej planety ich suwerennego prawa wolno¶ci, które by³o im zabrany przez te osoby.

Chcemy wkrótce ujrzeæ wasze dzia³ania, gdy¿ istnieje wiele programów i projektów, których wdra¿anie chcemy rozpocz±æ w waszym ¶wiecie, który bardzo skorzysta z wami wszystkimi na tak wielu poziomach, wasze bie¿±ce ¿ycie nie bêdzie rozpoznawalne z poziomu nowego ¿ycia, wolno¶ci od trudów, które s± dzi¶ niezbêdnym elementem dla prze¿ycia.

Wasi ludzie podejm± wielki skok od ¿ycia opartego przede wszystkim na potrzebie przetrwania, do ¿ycia w oparciu o wewnêtrzn± chêæ wyra¿ania siê poprzez sztukê, twórczo i naukowo i dzielenia wszystkich darów, które tworz± z innymi w ca³ym ¶wiecie za darmo. To jest to, co jest mo¿liwe dla waszego ¶wiata, i to tylko czeka, aby wzi±æ je w posiadanie.

Wybierzcie teraz drogê, któr± chcecie opu¶ciæ ten czas. Wybierzcie sposób, w jaki chcecie wyj¶æ z rzeczywisto¶ci, któr± przybyli¶cie poznaæ jako jedyn± opcjê. Istniej± inne dostêpne opcje, które pozwalaj± do¶wiadczaæ wiêcej wolno¶ci i wiêcej luksusu ni¿ prze¿ywacie obecnie tutaj.

Istnieje wiele drzwi, które mog± i bêd± otwarte dla Was na wasze Pukanie, i bêd± was prowadziæ do korytarzy, które prowadz± do nowego istnienia, nowej rzeczywisto¶ci poza obecnymi ograniczeniami tej 3 wymiarowej konstrukcji umys³u i materii.

Zawsze by³y te drzwi otwarte dla Was. Zawsze by³y sposoby dla was, aby wyj¶æ z tego, co ju¿ nie s³u¿y Wam i Waszemu wy¿szemu celowi w tym wszech¶wiecie. Wy, jako suwerenne dusze na drodze wyboru, nigdy nie byli¶cie zwi±zani z  ¿adn± z rzeczywisto¶ci, której nie chcieli¶cie dalej poznaæ. Prawo to odnosi siê do was i do waszej rzeczywisto¶ci dzisiaj tak samo jak ka¿dego innego dnia i okresu w waszym istnieniu.

Patrzymy, aby zaoferowaæ wam mo¿liwo¶æ, aby¶cie wyszli z tej rzeczywisto¶ci wed³ug w³asnych warunków i zgodnie z w³asnym harmonogramem, który sobie wyznaczyli¶cie na czas spêdzany tutaj.

Nie ka¿dy zdecyduje siê opu¶ciæ ten paradygmat. Nie ka¿dy jest przygotowany do wolno¶ci, które czekaj± poza t± iluzj±. Nie ka¿dy nauczy³ siê wszystkich lekcji dostêpnych za po¶rednictwem tego ustawienia i nie ka¿dy prze¿ywa wszystko, czego pragn±³ do¶wiadczyæ tutaj fizycznie.

Pamiêtajcie o tym i pamiêtajcie, ¿e nie istnieje dobry lub z³y wybór, gdy¿ wszystko jest osobist± preferencj±, i nikt nie ma prawa, aby wymuszaæ swoje preferencje na drugich, gdy¿ nikt z nas wie lepiej co kto¶ potrzebuje lub chce do¶wiadczyæ, tylko on sam.

W jaki sposób istota zdecyduje siê opu¶ciæ to miejsce tak¿e jest kwesti± osobistych preferencji. Niektórzy mog± wybraæ opuszczenie tego przez do¶wiadczenie ¶mierci. To wszystko jest w porz±dku, tak jak dla wielu, to wybór i sposób wyj¶cia doprowadzi ich do wy¿szych wymiarów i nowych do¶wiadczeñ, których szukaj±. Dla innych, ta metoda opuszczania tu nie pasuje i wybrali alternatywny sposób aby wyj¶æ z tej rzeczywisto¶ci i zacz±æ od nowa poza jej ograniczeniami.

Dla tych dusz, wzniesienie w ciele jest metod±, któr± chc± wykorzystaæ jako ich drogê do wy¿szych królestw tego ¶wiata. Dla tych dusz, które zrobi³y wybór, ¿e nie chc± do¶wiadczyæ ¶mierci i urodzenia na nowo, ale chc± ci±g³ego wcielenia bez przystanków i ingerencji w sta³y i piêkny przep³yw podró¿y.

Wszystko jest kwesti± gustu i preferencji, i mówimy to do was, aby umo¿liwiaæ to wszystkim innym bez wzglêdu na to, jak s± blisko z wami, aby brali swobodnie ca³y czas, który potrzebuj±, aby zdecydowaæ o sobie, w jaki sposób chc± kontynuowaæ swoj± podró¿, zawsze pamiêtaj±c, ¿e ich podró¿ bêdzie rzeczywi¶cie kontynuowana, i to jest tylko sposób w jaki oni nadal podró¿uj±, który mo¿e ró¿niæ siê od waszego.

Gdyby¶cie mogli to robiæ, to by³oby robienie bli¼nim wielkiej przys³ugi, poniewa¿ ka¿dy z nas musi znale¼æ tylko to co wibruje z naszymi strunami serca i sprawia, ¿e nasze serce ¶piewa w harmonii.

Jeste¶my Galaktyczn± Federacj± ¦wiat³a.

Za po¶rednictwem Greg Giles - 28 maja 2012
http://ascensionearth2012.blogspot.com.au/

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #691 : Maj 30, 2012, 09:52:02 »

..powiem, ¿e mam mieszane uczucia do GF¦,-
ale nie jestem w stanie ich jednoznacznie oceniæ,-
powiem Tak- w 3G wolna energia to kluczowa sprawa,-
ale czy w 4G bêdzie te¿ tak istotna?
dalej- mówi±
które bêdzie dostarczaæ czystej energii, bez kosztów dla abonenta tej technologii
a ja ostatnio s³ucha³em radiowej 3 o op³atach za energiê w aktualnym systemie i ludzie dostaj± takie rachunki:
"za pobór energii- 0z³., a za koszty przesy³u 88z³." Du¿y u¶miech
jak bêdzie w przypadku GF¦ Co¶

no to Pa  Du¿y u¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #692 : Maj 30, 2012, 10:04:16 »

kolejny podstêp typu , pomó¿cie nam byæ waszymi zbawcami.... i wiele jest drzwi opcji... zapukajcie do naszych bo my chcemy ¿eby¶cie tam weszli... jeste¶cie nam potrzebni! Zróbcie listê chêtnych! po co darmowa energia- ta prawdziwa dotyczy WSZYSTKICH Ludzi na ca³ej Ziemi bez ¿adnej  pro¶by , bo to jest zmiana globalna.

Kiara U¶miech U¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #693 : Maj 30, 2012, 10:05:04 »

Kosztów przesy³u nie ma, bo urz±dzenia s± "lokalne", jak napisali dla domu, mieszkania. Nie jest to niemo¿liwe, widzia³em zdjêcia japoñskiego "urz±dzenia" z trzema prêtami dziwnej spiekanej konstrukcji wielko¶ci o³ówka, które dostarcza³o ok 300 W energii, chyba pr±du sta³ego, ale potem nigdy nie trafi³em ju¿ na ten opis.

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #694 : Maj 30, 2012, 10:16:37 »

1.east zamieszcza³ ju¿ w jakim¶ w±tku, o takich ma³ych generatorach energi el., ju¿ produkowanych na ziemi Chichot
2. "Niemcy – Energia s³oneczna zast±pi³a 20 elektrowni atomowych"- http://losyziemi.pl/niemcy-energia-sloneczna-zastapila-20-elektrowni-atomowych/ ,wiêc czy nawet teraz a¿ tak potrzebujemy cudów od GF¦??
3. no i to co piszê Kiara

no to Pa Du¿y u¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #695 : Maj 30, 2012, 10:29:29 »

Potrzebujemy, bo te s³oneczne i inne s± w rêkach tych co mieli atomowe (maj± pieni±dze na inwestycje) i doj± nas nadal.
Co do tych co nazywaj± siebie GF to ciekawe jest skracanie terminów ostatnio, to bardzo przypomina ziemsk± agendê.

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #696 : Maj 30, 2012, 10:33:57 »

Potrzebujemy, bo te s³oneczne i inne s± w rêkach tych co mieli atomowe (maj± pieni±dze na inwestycje) i doj± nas nadal.
Co do tych co nazywaj± siebie GF to ciekawe jest skracanie terminów ostatnio, to bardzo przypomina ziemsk± agendê.

i pierwsze prawda, i drugie te¿,-
kto¶ nas indoktrynuje zanim poka¿e kota w worku,-
ci co mogliby co¶ takiego dla nas zrobiæ- zrobiliby to bez gadania i "gry wstêpnej"... Co¶

..a wiêc raczej "kaszana"  Z³y

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #697 : Maj 30, 2012, 10:34:22 »

my¶lê i¿ ten koñcowy fragment jest niezmiernie wymowny...

Gdyby¶cie mogli to robiæ, to by³oby robienie bli¼nim wielkiej przys³ugi, poniewa¿ ka¿dy z nas musi znale¼æ tylko to co wibruje z naszymi strunami serca i sprawia, ¿e nasze serce ¶piewa w harmonii.

Wibrowaæ w harmonii z ich rytmem serc ..... a z czym kim te serca s± w harmonii? z jakim wzorcem doskona³o¶ci, stworzenia? bo wiadomo i¿ ¿adna materialna cywilizacja nie niesie ju¿ w sobie wzorca doskona³o¶ci stworzenia, jeszcze nie.
Zatem jest to ograniczenie do wzorca propagowanego przez GF¦.
Czyli kolejne zaproszenie do otworzenie drzwi do 'z³otego jaja".... kolejnej niewoli w której po raz kolejny w ³adniejszych dekoracjach bêdziemy przetwarzaæ dla nich energiê , któr± oni nas  za darmo.... "obdaruj±"... ha, ha, ha.... dziêkuje ale NIE!

Kiara U¶miech U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #698 : Maj 30, 2012, 10:48:35 »

Darmowe Strefy energetyczne

Strefy wolnej energii bêd± obszarami mianowanymi, które s± przewidziane do dostarczania czystej i wolnej, bez ¿adnych op³at lub kosztów energii dla tych w tych obszarach chêtnych do udzia³u w tych projektach.

Co chcieliby¶my zrobiæ, to od³o¿yæ na bok wasze bie¿±ce ¶rodki zasilania waszych gospodarstw domowych w energiê i zainstalowaæ now± technologiê, która lepiej poprawi efektywno¶æ i poda¿ czystej energii w Waszym domu.

Projekty te bêd± wykonywane na poziomie ¶wiatowym i przyjdzie czas, kiedy ka¿dy gospodarstwo domowe na waszej planecie zostanie wyposa¿one w to zaawansowanie technologiczne, które bêdzie dostarczaæ czystej energii, bez kosztów dla abonenta tej technologii.(..)
Ono oczy¶ci t± energiê przed jej wykorzystaniem do urz±dzeñ energetycznych, ogrzewania i o¶wietlenia w domu. Czego nie zrobi to nie zasili samochodów elektrycznych, poci±gów, autobusów i samolotów, ale mamy inne sposoby na zasilanie tych systemów transportu, które w tym czasie s± wa¿ne dla waszego ¶wiata.
Hee hehe , ju¿ widaæ te wszystkie niecertyfikowane i nielegalne urz±dzenia w domach Mrugniêcie
I masowe wypowiadanie umów ENEI Mrugniêcie
To nie chodzi o urz±dzenia techniczne do produkcji energii. Dlaczego tylko w domu, a ju¿ do transportu nie ?

Poniewa¿ tu nie chodzi o dom w sensie mieszkania. Tu chodzi o dom, czyli serce.

Tak na prawdê chodzi o energiê, która siê tak czy inaczej zwiêksza. ¦l±cy przekazy nie mog± tego zanegowaæ, ani ju¿ odwróciæ od tego uwagi ludzi, ale .... mog± Ci do domu przys³aæ urz±dzenie, które bêdzie kontrolowa³o tak na prawdê pobór Twojej mocy w drug± stronê.

Cz³owiek bêdzie mia³ moc  któr± zasili wszystkie urz±dzenia elektryczne wokó³ siebie. To po prostu siê zdarzy. Nie masz na to wp³ywu. Podobnie¿ nikt nie bêdzie ju¿ mia³ wp³ywu na Ciebie z powodu uniezale¿nienia siê nie tylko w sensie energii u¿ytkowej, ale równie¿ energii dla organizmu. Oni ju¿ nie bêd± mogli kontrolowaæ Ciebie w ¿adnym sensie poniewa¿ Ty znikniesz ( Istnienie przejawiaj±ce siê przez Twoje cia³o nie zniknie lecz przeciwnie - objawi siê z ca³± moc±).
Jedynym sposobem, aby zapewniæ sobie po¿ywienie bêd± te urz±dzenia techniczne. Oni bazuj± na Twojej niewiedzy i Twoim przywi±zaniu do urz±dzeñ zewnêtrznych, bo cz³owiek najpierw uwierzy w to, co zobaczy na zewn±trz.

Aby wzi±æ udzia³ w tym programie, prosimy tych z Was , którzy chc± dokonaæ pewnych zmian w swoim domu, aby ich imiona dla nas dostêpne albo telepatycznie, lub poprzez publikowanie lub komentowanie w waszych internetowych sieciach spo³ecznych, a my wprowadzimy wasze imiê do naszej Bazy danych do rozpatrzenia tego zaawansowania w waszym domu.
(..)Chcemy rozpocz±æ zastosowanie tych urz±dzeñ energetycznych w najbli¿szych miesi±cach, nie pó¼niej ni¿ we wrze¶niu
Niczego nie wyra¿aj.
W³a¶nie po to, do Ciebie , jest potrzebny otwarty dostêp telepatyczny, dziêki czemu do Wrze¶nia bêd± sobie ssaæ energiê zanim to, co nieuchronne, czyli Wzniesienie i tak nast±pi.

Chcieliby¶my rozpocz±æ realizacjê tych urz±dzeñ energetycznych w domach tych z Was, sk³onnych do udzia³u w naszych wstêpnych programach wprowadzenia tej technologii do waszego ¶wiata. Bêdziemy monitorowali publicznie dostêpne czê¶ci waszych internetowych sieci spo³ecznych, aby monitorowaæ wasze odpowiedzi na nasz± ofertê.

Kto ma mo¿liwo¶ci monitorowania sieci spo³ecznych oraz internetowych ? Tylko tzw "Kabal". Patrz ACTA, PIPA inne ..Maj± ju¿ nawet pracowników do monitorowania.
wielu bardzo skorzysta na tym.
OO tak tak, wielu skorzysta. Ty bêdziesz dalej niewolnikiem jak siê zgodzisz na to.

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #699 : Maj 30, 2012, 11:02:22 »

east
@Przebi¶nieg
A Ty blueray21 czy aby nie zmieniasz siê sam, czy aby sam nie podj±³e¶ takiej decyzji i czy Twoje zmiany i przemiany.... nie sa skutkiem Twojej pracy nad w³asna ¶wiadomo¶ci±

Przebi¶niegu otó¿ nie wiesz na 100% czy nie mylisz skutku z przyczyn±. Mo¿e byæ tak, ze to decyzja -my¶l- przyp³ynê³a, a Tobie siê zdaje, ¿e w³a¶nie j± podj±³e¶ . I jest na to dowód o czym za chwilê.
No i wyt³umacz co to znaczy "praca nad w³asn± ¶wiadomo¶ci±" .
Wysy³am do tego co napisa³ koliberek odno¶nie pracy nad w³asn± ¶wiadomo¶ci±
Co do zmian ka¿dy kowalem swojego losu inaczej jest to zwyczajna wiara w tzw przypadkowo¶æ co nie ma moim zdaniem nic wspólnego z wiedz± tylko z wiar± co by nie gada³.
jak to mówi szacowna ptak pa Du¿y u¶miech
Strony: 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: