Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #675 : Maj 28, 2012, 18:39:11 » |
|
Dodam iÂż ratowanie Âżycia w sytuacjach jego ekstremalnych jest obowiÂązkiem kaÂżdego kto moÂże i potrafi to zrobiĂŚ , bez oczekiwaĂą na zapÂłatĂŞ. Kiara  =============================================================================== Wszystko jest w nas , wszystko zaleÂży tylko od naszego rozwoju osobistego, uwierzyĂŚ w to , znaczy wyjœÌ z tak dÂługo tworzonych dla nas ograniczeĂą i blokad rozwojowych. jednak jest to moÂżliwe , bo istniejÂącego procesu rozwoju ludzkoÂści nikt i nic powstrzymaĂŚ nie moÂże. Kiara 28.05.2012 RĂłwnieÂż i bogowie rosnÂą. CENTRALNE SÂŁOĂCE
Centralne SÂłoĂąceSkÂąd nadchodzi wielki szturm, skÂąd wielka Przemiana, skÂąd wszystkie PrzeÂłomy ktĂłrych oczekujecie?
Z Was samych!
To jest Prawda i t¹ Prawdê chcemy pog³êbiÌ.G³êboko w Waszym Centrum, g³êboko we wnêtrzu Waszego Bytu, w Centrum Serca Waszej Istoty pulsuje ¯ycie i jest tam Wiedza i jest Si³a.Teraz pod³¹czacie siê do tego i pobieracie z tego kreatywn¹ Energiê aby zakoùczyÌ Stare Stany na tej Planecie. Wy jesteœcie tymi, którzy to zapewniaj¹ prac¹ Waszych r¹k, Waszymi Sercami, Intencjami Waszych Dusz które zosta³y dane jeszcze zanim zeszliœcie z Nieba, a jest Was wielu.
I Wasze Przebudzenie jest dÂźwigane z potĂŞgÂą ze ÂŹrĂłdÂła BytĂłw oraz przez nie wspierane, nawet wiĂŞcej niÂż to: ta Przemiana jest czynnie dokonywana w wielu przedziaÂłach tego Czasu przez WaszÂą RodzinĂŞ z Bytu. Wszystko to na co pozwolicie, co moÂże siĂŞ staĂŚ, jest rozumiane jako Zlecenie i Poziomy ÂŚwiatÂła zaczynajÂą dziaÂłaĂŚaby uczyniĂŚ wszystko to, co z perspektywy Niewidzialnego Bytu jest dozwolone, teraz, kiedy dzielÂą siĂŞ ÂŚwiaty i kiedy na nowo ustawiajÂą siĂŞ Poziomy wzglĂŞdem siebie. O to wÂłaÂśnie teraz chodzi, o dopuszczenie tego, o pozwolenie, o otworzenie siĂŞ by mogÂło nastÂąpiĂŚ to NiewyobraÂżalne.
Pojedynczy CzÂłowiek decyduje o skali tej Przemiany i od skali jego gotowoÂści do uwolnienia siebie samego zaleÂży skala uwolnienia caÂłej Ziemi. A wiĂŞc zanurzcie siĂŞ w Wasze ostatnie Tematy, wejdÂźcie w Wasze ostatnie Dramaty, pogĂłdÂźcie siĂŞ z Waszymi ostatnimi BĂłlami ktĂłre wi¹¿¹ Was jeszcze ze Starym Czasem. Sprytnie i bardzo skutecznie byliÂście dotychczas manipulowani i od tego odciÂągani. I nawet sami Duchowi Wojownicy tego Czasu prĂłbujÂą unikn¹Ì co poniektĂłrych rzeczy ktĂłre oczekujÂą ich w ich osobistej Ewolucji do ÂŚwiatÂła. To nie doprowadza Przemiany do jej koĂąca, nawet tej wielkiej Przemiany ktĂłra z kaÂżdym dniem coraz wyraÂźniej przebija siĂŞ do Waszej codziennoÂści. PrzeÂłomy wychodzÂą najpierw od Was! Nigdy nie zapomnijcie tej Prawdy i idÂźcie jeszcze raz w g³êbiĂŞ aby zebraĂŚ ca³¹ Si³ê ktĂłrÂą dostajecie od Waszego wytÂłumaczonego Serca.Duchowe udoskonalanie nigdy siĂŞ nie koĂączy!Czy wiedzieliÂście o tym? Ewolucja Istoty NIGDY NIE JEST ZAKOĂCZONAdopĂłki nie wrĂłci ona caÂłkowicie do StwĂłrcy! PostĂŞpuje ona dalej i dalej, aÂż osiÂągnie ostatni stopieĂą doskonaÂłoÂści, albowiem zaprawdĂŞ jest ich bardzo wiele, bardzo, bardzo wiele. WiĂŞc pod¹¿ajcie dalej z rozwojem Waszej Istoty, Wy OÂświeceni tych Dni i z kaÂżdym krokiem do nowej wielkoÂści Przemiana ktĂłrej jesteÂście Si³¹, ÂŚwiatÂłem i Naczyniem – przez ktĂłre ono (*ÂŚwiatÂło) cyrkuluje torujÂąc sobie drogÂą na zewnÂątrz – osiÂąga nowy Wymiar. AÂż dotrzemy tam, gdzie oczekujecie na siebie samych i tam gdzie oczekujecie na ÂŚwiat i na przetransformowanÂą LudzkoœÌ.RĂłwnieÂż i bogowie rosnÂą bez ustanku, aÂż powrĂłcÂą CAÂŁKOWICIE do Pra-ÂŹrĂłdÂła Wszystkich BytĂłw. StopieĂą Waszej Ewolucji, jak i stopieĂą Ewolucji Ludzkiej Rasy zaleÂży od Was samych.My zaÂś dbamy o wszystkie inne dziaÂłania (*posuniĂŞcia), wspierajcie ten Proces, albowiem dziaÂłamy przede wszystkim na Wasze Zlecenie. Po prostu idÂźcie dalej i dalej do ÂŚwiatÂła, nawet jeÂśli juÂż je znaleÂźliÂście! Nie pozostawajcie staĂŚ w bezruchu, albowiem OÂświeceni tych Dni odzyskajÂą z powrotem ca³¹ swojÂą Si³ê Tworzenia, gdy opuszczÂą i caÂłkowicie pozostawiÂą za sobÂą DolinĂŞ ÂŁez.ZaprawdĂŞ wielki to Czas i wyjÂątkowy!Wy jesteÂście bÂłogosÂławieni i w NieskoĂączonoÂści kochani, Z CENTRALNEGO SÂŁOĂCA http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/05/28/28-05-2012-rowniez-i-bogowie-rosna-centralne-slonce/ScaliÂłem posty. Janusz.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2012, 20:59:40 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #676 : Maj 28, 2012, 22:24:03 » |
|
Pojedynczy Cz³owiek decyduje o skali tej Przemiany i od skali jego gotowoœci do uwolnienia siebie samego Mo¿na to te¿ odczytaÌ tak, ¿eby zostawiÌ za sob¹, fizycznie siebie samego. PorzuciÌ siebie. UwolniÌ siê od iluzji. I o tym decyduje pojedynczy cz³owiek. Na ile zdolny jest uwolniÌ siebie - i od siebie ? Nie pozostawajcie staÌ w bezruchu, albowiem Oœwieceni tych Dni odzyskaj¹ z powrotem ca³¹ swoj¹ Si³ê Tworzenia, gdy opuszcz¹ i ca³kowicie pozostawi¹ za sob¹ Dolinê £ez. Pozostawienie doliny ³ez , to równie¿ pozostawienie tego, który tê dolinê stworzy³. Siebie. Oœwieceni uzyskaj¹ Si³ê Tworzenia, która nie jest osobowa. Mo¿na odczytywaÌ te przes³ania w ten sposób równie¿ i to pomimo tego, ¿e w zdaniach ci¹gle przewijaj¹ siê zaimki. Tak na prawdê nikt nie wie kim jest. Tyko siê ludziom wydaje ¿e wiedz¹. Ka¿de samookreœlenie siebie to zawê¿enie do okreœlonej roli. S³owa-klucze takie jak "Si³a Tworzenia" nie przynale¿¹ do Ciebie . Spróbuj stworzyÌ teraz samolot. Albo spróbuj stworzyÌ szczêœliwy œwiat dla ka¿dego. Ty nie potrafisz tego. Nie masz nawet tyle mocy, aby nie zasilaÌ Systemu swoim ¿yciem. Ty niczego nie mo¿esz (bo Cibie nie ma), ale Istnienie tak, owszem. Ono Tworzy z ³atwoœci¹.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #677 : Maj 29, 2012, 11:00:33 » |
|
W nowym przekazie Arkturianie wzywają nas do zachowania "spokoju i zimnej krwi" poprzez równoważenie (centrowanie) siebie i skupianie się na sercu. Zdecydowanie odradzają przywiązanie do rzeczy i zwyczajów 3-ciego wymiaru, bo te przywiązania mogą być niezmiernie uciążliwe dla nas samych. Podsumowując, z tych przesłań wynika, że coś istotnego już się dzieje, lub wkrótce zacznie, a jest to mocno związane z naszym postrzeganiem.
Pozostawajcie skupieni na waszym sercu!
Najdrożsi, jesteśmy Arkturianami! Jest teraz najwyższy czas, aby się przygotować, przygotować się do wielowarstwowego procesu przenoszenia na wszystkich szczeblach rzeczywistości. Tak, wszystkie zmiany zawsze rozpoczynają się na poziomie myśli, myśli, która była marzeniem w Sercu Boga. Stamtąd wszystkie prawdziwie Boskie projekty stworzone są wszczynane, a następnie wszystkie inne reakcje łańcuchowe za nimi nadążają, aż do poziomu, skąd początkowa myśl została skierowana. Proces tworzenia obecnie przejawia coraz bardziej na świecie, i wielu z was czuje nowe wielkie fale światła, które przybywają w ostatnich dniach i które nadal będą przybywać. Są one posłańcami nie tylko waszej zmieniającej się świadomości ale także przesunięciem waszych ciał i przesunięciem ciała Gai. To przesunięcie będzie także w innych dziedzinach życia, tak, że codzienna rutyna może być zakłócana przez te zmiany. Jednak nie sądźcie, że będzie to jedno z głównych katastrofalnych zdarzeń prowadzących do całkowitego zniszczenia waszego świata. Tak, będą zakłócenia w wszelkiego rodzaju dziedzinach życia, ale jeśli się przygotujecie, znajdziecie sposoby i wytrzymałość, jak radzić sobie ze zmianami i przejściowymi zdarzeniami, które wymagają, aby odpuścić to, co było wam znane. Widzicie, zmiany w Waszym zewnętrznym świecie są po prostu takimi zmianami, które nie dotykają tego, czym sami jesteście. Jednak tak długo, jak identyfikujecie się wyłącznie z zewnętrznymi pozorami, gdy są one zmieniają, trudno jest to zaakceptować ze spokojnym umysłem, gdy jesteście przekonani w tym przypadku, że Wy sami jesteście osłabieni i pozbawieni jakiejś części siebie, podczas gdy w rzeczywistości jest to tylko wasze przyzwyczajenie do waszych zwyczajów i środowiska. Dlatego ważne jest, żebyście skupiali się (równoważyli) na sobie, w sercu Waszego bycia i nie pozwalali zmieniającym się okolicznościom, aby odebrały wam spokój. Zaufajcie przesunięciu, które wydarza się w taki sposób, że jest łagodny dla Was. Pamiętajcie, że wszystko jest możliwe, i jeśli łączycie się z Gają, jesteście uziemieni w niej i jednością z nią w waszym sercu, ona znajdzie sposoby, aby delikatnie zapewnić ochronę i spełnienia waszych potrzeb. Jednocześnie ważne jest, aby nauczyć się „pozwolenia na odejście” waszego 3 wymiarowego świata, jako Waszej niewątpliwej rzeczywistości, podczas, gdy jest to tylko nieszczęśliwe marzenie w niskiej gęstości. Gdy pozwolicie temu odejść, jesteś wolni, aby marzyć o nowym boskim świecie i uwolnieniu się od błędów, czym nie jesteście. Nowe rzeczywistości w wyższych wymiarach będą bardzo różne, i to co jest teraz jeszcze oczywistością, zniknie całkowicie. Więc bądźcie przygotowani, bądźcie gotowi odpuścić to, co nadal uważacie za tak zwane potrzeby. To nie jest o świecie, który zapada się i czeka na odbudowę według starych parametrów takich samych jak w przeszłości. Chodzi o powstanie w zupełnie nowym świecie. Oczywiście, kiedy jesteście gotowi odpuścić znaki waszego obecnego świata, jako niezastąpionego, bo nie chcecie trzymać się zanikającego fałszywego świata, to już jesteście na najlepszej drodze do marzenia waszego nowego świata bez ograniczeń, - w najbardziej idealnym przypadku. Bo jeśli nie nakładacie żadnych ograniczeń na swoje najgłębsze pragnienia serca jak wasz nowy świat powinien wyglądać, cudowne rzeczy mogą się zdarzyć. Zalecamy więc, że jeśli jeszcze nie robiliście, ćwiczyć codziennie i centrować (skupiać) się na swoich uczuciach serca i obserwować i zrozumieć, że rzeczy wokół Was naprawdę nie należą do was, i nigdy nie należały. Odpuśćcie wszystkie idee "mieć", ale skupcie się na "byciu". A kiedy pozwalacie sobie na poczucie rozwoju „bycia”, zacznijcie marzyć o waszym nowym świat, świecie, który będzie znacznie lżejszy i tętniący życiem, gdzie wszystkie rzeczy i przedmioty, do których jesteście teraz przywiązani, nie mogą istnieć dłużej, ze względu na nowe i wyższe wibracje! Zacznijcie przygotowywać się teraz do wielkiej transformacji oraz w przypadku wystąpienia zakłóceń w waszym codziennym życiu, nie należy trzymać się tego, co kiedyś funkcjonowało do tej pory. Nie starajcie się odtwarzać starego. Pozwólcie mu odejść. Bądźcie kreatywni i umieśćcie całą swoją energię i serce w nowych sposobach życia, pracy i współpracy ze sobą. Pamiętajcie, że w pierwszej kolejności wasze własne wibracje ulegną zmianie i wzrosną, a wraz z nimi, nie będziecie zadowoleni z niczego, co obecnie was cieszy i bawi. Istnieją ogromne fale energii i światła, abyście je otrzymali i aby one zwiększyły waszą własną wibrację oraz iloraz światła. Jest to podstawowa praca, którą musicie zrobić, abyście przeszli tak łatwo, jak to możliwe poprzez najbliższe zmiany. Światło zmienia waszą świadomość, a z nową świadomością wasza wizja świata i zrozumienie go będą płynąć ze zmianami. Ta zmiany już się rozpoczęły i będą kontynuowane przez dłuższy okres czasu. Więc nie osiedlajcie się na żadnym kroku, jaki będziecie wykonywać w każdej chwili, ale bądźcie przygotowani do egzystowania w trakcie przesunięć waszym świecie, przez skoncentrowanie się w waszym sercu. Dzielcie się tym miejscem pokoju ze wszystkimi i bądźcie zjednoczeni w miłości ze sobą. Najdrożsi, teraz wasze prawdziwe człowieczeństwo jest kwestionowane, gdy się pojawia, i to już sie pojawia, wiecie i nie możecie już zaprzeczyć, gdyż to się dzieje z każdym z was, którzy są tutaj, aby uczestniczyć w tej wielkiej transformacji. Bądźcie błogosławieni! Dzielimy się naszą miłością z wami, to bezwarunkowa miłość, to wyjątkowa i cenna wibracja, która ogarnia was teraz i która została ustanowiona na ziemi. Zawsze należy pamiętać, że wszystkie zmiany w waszym świecie są korzystne i dzieją się w tym Polu nieograniczonej Bożej Miłości. One nie występują poza nim, one występują, ponieważ Miłość już osiadła w waszej sferze. Jesteśmy Arkturianami! Wiadomość przekazana przez Ute 29 maj 2012 Channeler: Ute http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/05/message-from-arcturians-19-stay.html
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 11:01:08 wysłane przez blueray21 »
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #678 : Maj 29, 2012, 12:16:12 » |
|
Œwiat³o zmienia wasz¹ œwiadomoœÌ, a z now¹ œwiadomoœci¹ wasza wizja œwiata i zrozumienie go bêd¹ p³yn¹Ì ze zmianami. Zatem jest tutaj wskazanie na to, ¿e niczego nie mo¿esz - jako TY - uczyniÌ, aby wstrzymaÌ zmieniaj¹c¹ siê rzeczywistoœÌ poniewa¿ œwiat³o zmienia ŒwiadomoœÌ. Mo¿esz tylko nie przeszkadzaÌ w tym procesie. Mo¿esz nauczyÌ siê rozpoznawaÌ now¹ jakoœÌ i nowe kierunki, a tego nie zrobisz zafiksowany na dotychczasowe ¿ycie do którego siê przywi¹za³aœ/eœ. Nic ju¿ nie bêdzie takie samo, nigdy. £¹cznie z Tob¹. Przekazy mówi¹ o odpuszczaniu przywi¹zaù ,ale - jeszcze - nie wspominaj¹ nic na temat najwiêkszego przywi¹zania do siebie . Jednak¿e zapowiedŸ rozpuszczenia JA znajduje siê miêdzy wierszami. Pamiêtajcie, ¿e w pierwszej kolejnoœci wasze w³asne wibracje ulegn¹ zmianie i wzrosn¹ Wzrost wibracji, jakichkolwiek czêstotliwoœci to zmiana "stacji radiowej". Stara stacja musi znikn¹Ì. Nowa czêstotliwoœÌ to czêstotliwoœÌ serca, czyli spoza umys³u. Poza to¿samoœci¹ oraz uto¿samianiem siê .
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #679 : Maj 29, 2012, 13:59:29 » |
|
East, pozwolê sobie nie zgodziÌ siê z tym, co piszesz. Jesteœmy "zmieniani", ale nie wbrew naszej woli. Mo¿esz "stawaÌ okoniem" , mo¿esz p³yn¹Ì z fal¹ i wcale nie jest napisane, ¿e nic nie mo¿esz. Nic nie bêdzie takie samo i ja tego chcê, ale wszystko dla mojego najwy¿szego dobra, zgodnie z moj¹ woln¹ (przynajmniej w jakimœ zakresie) wol¹. Stacja radiowa, która zwiêkszy swoj¹ czêstotliwoœÌ, bêdzie t¹ sam¹ stacj¹ radiow¹, choÌ umownie "na innym kanale". Nasze zmiany s¹ znacznie szersze, oprócz czêstotliwoœci zmieniamy treœÌ audycji, nie bawi¹ nas ju¿ stare kawa³y. Zgadzam siê, ¿e to¿samoœÌ siê zmienia, ale nie znika (jeszcze). Wed³ug mnie to¿samoœÌ znika w dwóch przypadkach : po zakoùczeniu ca³ego cyklu rozwoju i powrotu do ród³a, oraz po przetworzeniu na "Py³ Kosmiczny", co jest równoznaczne z pierwsz¹ mo¿liwoœci¹, ale mo¿e nast¹piÌ w dowolnym momencie i niezale¿nie od twojej woli, je¿eli twoja droga nie rokuje wykonania pierwszej mo¿liwoœci.
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #680 : Maj 29, 2012, 18:18:08 » |
|
blueray21  Jesteœmy "zmieniani", ale nie wbrew naszej woli. Hm pozwalasz komuœ siê zmieniaÌ  Dlaczego? A Ty blueray21 czy aby nie zmieniasz siê sam, czy aby sam nie podj¹³eœ takiej decyzji i czy Twoje zmiany i przemiany.... nie sa skutkiem Twojej pracy nad w³asna œwiadomoœci¹ blueray21 Jesteœmy "zmieniani", ale nie wbrew naszej woli. To historia kiedyœ tak by³o. Teraz zmieniaj¹c siebie zmieniasz wszechœwiat 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #681 : Maj 29, 2012, 18:56:12 » |
|
Widzisz, w 3G kij ma zawsze dwa koùce, wiêc œwiadomie zmieniam siê, ale raczej pozwalam, gdy¿ moja energia, mimo chêci jest niewystarczaj¹ca ¿eby np. zmieniÌ DNA, i tak próbujê "p³yn¹Ì z pr¹dem". Natomiast nieœwiadomie, na drugim koùcu rz¹dzi moja "dusza", z któr¹ nie mam werbalnego po³¹czenia i póki co nie znam jej zamiarów, ani kontraktu, - która te¿ ordynuje mojemu cia³u zmiany, zapewne wiêksze ni¿ te œwiadome, bo ma szerszy ogl¹d i lepiej wie co jest dla mnie dobre. W tym sensie jestem "zmieniany" z moj¹ akceptacj¹, bo naprawdê nie wiem czy jakikolwiek opór by³by skuteczny. Przyjmujê "na wiarê", ¿e moja dusza chce jak najlepiej dla mnie, choÌ to nie musi byÌ równoznaczne z moim wyobra¿eniem 3G "najlepiej". W przeciwieùstwie do east'a Ja jestem, œwiadomoœci¹ indywidualn¹, w 3G przejawion¹ czêœci¹ mojej indywidualnej œwiadomoœci "kosmicznej".
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #682 : Maj 29, 2012, 19:38:52 » |
|
blueray21 Przyjmujê "na wiarê", ¿e moja dusza chce jak najlepiej dla mnie Wiesz bardzo ³adnie siê odbiera to co napisa³eœ - fajna energia Poniewa¿ fajnie obieram napisze te¿ szczerze jak jest jak sam osobiœcie sprawdzi³em. Mój kuzyn jest naprawdê niez³y jako ratownik medyczny (pracuje pogotowiu przesz³o 12 lat) ma syna,(20 lat II rok biotechnologia medyczna wady kodu dna), który jest po kursie ratownictwa medycznego, Obaj z racji przyjœcia na œwiat w rodzinie tzw zielarzy od m³odoœci stykaj¹ siê ze œwiatem energii. (wyssali to z mlekiem matki mo¿na by stwierdziÌ) Wracaj¹c do materii Dwa lata temu moja cioteczna bratowa (¿ona w³aœnie tego kuzyna) prze¿y³a œmierÌ No zwyczajnie przesta³a oddychaÌ usta³y funkcje ¿yciowe jej cia³a fizycznego. W trakcie zdarzenia obaj byli w domu. Dwóch ludzi doskonale pod ka¿dym wzglêdem przygotowanych do ratowania ¿ycia do niesienia pomocy innym.(o zgrozo) Zadzia³ali - energetycznie te¿. Pogotowie ratunkowe, które przyjecha³o zreszt¹ wezwane prze ze mnie nie mia³o ju¿ wiele do zrobienia. Wiesz ta ,,bratowa" to teraz zupe³nie ktoœ inny. Nie wiem jak to nazwaÌ szczerze mówiê jak jest. Kuzyn myœla³ o rozwodzie , razem z synem na jakiœ czas chcieli siê do mnie przeprowadziÌ. Ba nawet wyremontowaliœmy (ja najmniej pracowa³em) poddasze mojej cha³upy. Teraz to zupe³nie inny zwi¹zek. Harmonia, radoœÌ - lubiê tam wst¹piÌ. Z bratow¹, która kiedyœ mnie nie znosi³a teraz wyœmieje siê czêsto do rozpuku. Co zrobisz blueray21 jak zmienisz programator znaczy po twojemu duszê PS east zacz¹³ neutralizacjê ja ale tak ja zneutralizowa³, ¿e a¿ prze neutralizowa³ wiêc teraz musi szukaÌ te swoje ja 
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 20:00:55 wysłane przez PrzebiÂśnieg »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #683 : Maj 29, 2012, 20:26:07 » |
|
...Wed³ug mnie to¿samoœÌ znika w dwóch przypadkach : po zakoùczeniu ca³ego cyklu rozwoju i powrotu do ród³a, oraz po przetworzeniu na "Py³ Kosmiczny", co jest równoznaczne z pierwsz¹ mo¿liwoœci¹,... Chyba nie do koùca tak jest. Po po³¹czeniu ze "Ÿród³em" œwiadomoœÌ nie znika a staje siê ... nazwijmy to "uniwersaln¹", zjednoczon¹ ze "Ÿród³em" czy jak tam to jeszcze okreœlaÌ. Inna sprawa z obróceniem nas w "kosmiczny py³". W tym przypadku "chwilowo" pozostaje w stanie zawieszenia. Tak by³o z nami po tragedii na Tarze.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #684 : Maj 29, 2012, 20:32:58 » |
|
ÂŚlĂŞÂża , Tara ... stad i stamtÂąd nas wyganiano niszczono, przeÂśladowano.... WaÂżne jest Teraz 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #685 : Maj 29, 2012, 20:55:45 » |
|
Mojego programatora ja nie mogę zmienić. Natomiast ruch odwrotny jest możliwy. Fantastycznie opisałeś "bratową". Oczywiście nie mogę stwierdzić, że to ten przypadek, ale w przypadku NDE są dwie możliwości: "stara" dusza opuściła ciało, a "nowa" się wprowadziła tzw. "walk in", albo "stara" wróciła, ale z nowym "systemem operacyjnym", kontraktem - "stary", zwykle mocno negatywny kontrakt został wypełniony lub przerwany. Zwykle po NDE dusze wracają z powodu "sugestii" "wyższej instancji" lub własnej potrzeby kontynuacji życia - obowiązki wobec dzieci itp. I nie słyszałem, aby ktoś z tych "przywróconych" był negatywny, zwykle zmieniają się w "anielskich", słyszą duchy, chanellują itd., więc bratowa nie jest wyjątkiem. Ukryliśmy nasze kontrakty duszy przed przyjściem tutaj, dlatego jest trudno i wyjątkowo, ale w/g przekazów nie pamiętam teraz czyich są cywilizacje, które inkarnując się w niższe gęstości znają przyjęty przez duszę "program" życia, wtedy to jest jak gra komputerowa, albo łatwiejsze. Reasumując to większością energii (podobno ok 90%) zarządza mój programator, a ja tylko wykonuję te jego sprawdziany i choć wyniki mogą być różne to doświadczenie pozostaje w nieulotnej pamięci.
Edit: Darek odróżniam tożsamość od świadomości, świadomość zawsze w/g mnie istnieje jako połączenie lub część Źródła. 2 aha, przy "wymianie" duszy nie ma wspomnień tunelu, światła, rozmów z "aniołami" itd.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 21:13:21 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #686 : Maj 29, 2012, 21:24:12 » |
|
ÂŁÂącznoœÌ, to nie tylko przekaz informacji, impulsĂłw – to takÂże przesÂłanie lub pobĂłr energii. Po³¹czenie myÂślowe, obrazowe – ma na celu pobranie, dopeÂłnienie, wyrĂłwnanie, przesÂłanie energii. Dotyczy ono wszystkich planĂłw. cytat koliberek podoba mi siĂŞ 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #687 : Maj 29, 2012, 21:32:42 » |
|
... 2 aha, przy "wymianie" duszy nie ma wspomnieĂą tunelu, ÂświatÂła, rozmĂłw z "anioÂłami" itd. ...  PoruszyÂłeÂś bardzo ciekawe zagadnienie ale to juÂż w odpowiedniejszym wÂątku >>
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #688 : Maj 29, 2012, 21:56:19 » |
|
Podobno wszystko co istnieje jest form¹ energii. Problem powstaje przy próbach okreœlenia œwiadomoœci, wszak œwiadomoœÌ powinna zarz¹dzaÌ energi¹, a nie odwrotnie. Ot dylemat 3G. Chwa³a koliberkowi, zdecydowanie ma racjê. Darku, nie da siê dyskutowaÌ zbyt w¹sko w temacie, bo wychodzi to gorzej ni¿ dyskusja akademicka, szersze ramy pozwalaj¹ nam ewidentnie korzystaÌ z doœwiadczeù innych, ja nie jestem zwolennikiem zawê¿ania, a ciêcie uznajê za koniecznoœÌ w przypadku pe³nego "odlotu" lub ewentualnie personifikacji. Ta uwaga dotyczy³a niew¹tpliwie "energetycznego" przejœcia, jakiego doœwiadczy³a bratowa Przebiœniega, jako temat do dyskusji pasuje tam gdzie podlinkowa³eœ.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #689 : Maj 30, 2012, 09:09:52 » |
|
@ PrzebiÂśnieg
A Ty blueray21 czy aby nie zmieniasz siê sam, czy aby sam nie podj¹³eœ takiej decyzji i czy Twoje zmiany i przemiany.... nie sa skutkiem Twojej pracy nad w³asna œwiadomoœci¹ Przebiœniegu otó¿ nie wiesz na 100% czy nie mylisz skutku z przyczyn¹. Mo¿e byÌ tak, ze to decyzja -myœl- przyp³ynê³a, a Tobie siê zdaje, ¿e w³aœnie j¹ podj¹³eœ . I jest na to dowód o czym za chwilê. No i wyt³umacz co to znaczy "praca nad w³asn¹ œwiadomoœci¹" .Nie doœÌ, ¿e stawiasz j¹ pod sob¹ (bo wydaje Ci siê, ¿e pracujesz nad ni¹)  to jeszcze czynisz j¹ W£ASN¥  ?? Cokolwiek to przegiêcie. ŒwiadomoœÌ jest i by³a zawsze przed wszystkim, nawet przed materi¹, choÌ niektórzy (Tiller ) stawiaj¹ j¹ na równi. Tak czy inaczej nie jest ona podrzêdna wzglêdem Ciebie. East, pozwolê sobie nie zgodziÌ siê z tym, co piszesz. Jesteœmy "zmieniani", ale nie wbrew naszej woli. Mo¿esz "stawaÌ okoniem" , mo¿esz p³yn¹Ì z fal¹ i wcale nie jest napisane, ¿e nic nie mo¿esz. Nic nie bêdzie takie samo i ja tego chcê, ale wszystko dla mojego najwy¿szego dobra, zgodnie z moj¹ woln¹ (przynajmniej w jakimœ zakresie) wol¹. Nie ma negacji co do efektu jakim jest wolna wola. Nawet mo¿na by przyj¹Ì ,¿e Istnienie , mo¿e dusza, j¹ posiada i podejmuje jakieœ decyzje (nie da siê udowodniÌ, ¿e to akurat dusza robi) ,ale nie czynisz tego TY. Ty to jedynie og³aszasz . 6 sekund po tym jak na tomografie komputerowym widaÌ ju¿ rezultat podjêtej decyzji ! (poszukaj "6 sekund" na YT) Stacja radiowa, która zwiêkszy swoj¹ czêstotliwoœÌ, bêdzie t¹ sam¹ stacj¹ radiow¹, choÌ umownie "na innym kanale". Nasze zmiany s¹ znacznie szersze, oprócz czêstotliwoœci zmieniamy treœÌ audycji, nie bawi¹ nas ju¿ stare kawa³y . W przyk³adzie "stacja radiowa" to ten program ,który odtwarza siê w g³owie. Tylko program. Tak samo realny, jak program w radio. Odbiornik radiowy zostanie przestrojony na inne fale. Nie uczynisz tego TY, bo gdybyœ to potrafi³, to ju¿ dawno byœ z tego skorzysta³ i to zrobi³. Bawi³byœ siê ró¿nymi "stacjami", a tak nie jest. Jedynie ŒwiadomoœÌ przejawiaj¹ca siê w organizmie cz³owieka to potrafi. St¹d na przyk³ad spontaniczna remisja (uzdrowienie z raka). Ty niczego nie mo¿esz, bo Ty nie jesteœ odbiornikiem, ani ¿adn¹ jego czêœci¹ sk³adow¹, a co najwy¿ej tym programem radiowym. @ Przebiœnieg
Hm pozwalasz komuœ siê zmieniaÌ ? A co tu jest do pozwalania, albo nie pozwalania ? Stacja radiowa gra na okreœlonej czêstotliwoœci i nie mo¿e kazaÌ ga³ce potencjometru przestroiÌ siê, albo zabroniÌ jej tego zrobiÌ. Zreszt¹ jeœli nawet wyrazi ¿yczenie przestrojenia, to ju¿ "po stacji" ,czyli traci s³uchacza, a to jest ostatnia rzecz, któr¹ to¿samoœÌ "chce". @ blueray21
moja energia, mimo chêci jest niewystarczaj¹ca ¿eby np. zmieniÌ DNA Bo tak w³aœnie jest. , i tak próbujê "p³yn¹Ì z pr¹dem". Nie próbuj niczego, bo siê tylko umêczysz  . Niech fala niesie, a¿ sam staniesz siê fal¹  (czytaj : rozpuœcisz siê w falach). Natomiast nieœwiadomie, na drugim koùcu rz¹dzi moja "dusza", z któr¹ nie mam werbalnego po³¹czenia i póki co nie znam jej zamiarów, ani kontraktu, - która te¿ ordynuje mojemu cia³u zmiany, zapewne wiêksze ni¿ te œwiadome, bo ma szerszy ogl¹d i lepiej wie co jest dla mnie dobre. Mo¿na przyj¹Ì tak¹ protezê jak "moja dusza" . Z tym, ¿e w³aœnie nie jest ona Twoja, bo jej nie posiadasz w sensie takim , jak siê posiada rzecz. Jeœli ju¿ to ona Ciebie posiada. Ma szerszy ogl¹d i "lepiej wie" ,zatem TY siê nie liczysz w jej wyborach. W tym sensie jestem "zmieniany" z moj¹ akceptacj¹, bo naprawdê nie wiem czy jakikolwiek opór by³by skuteczny. Opór jest bezsensowny. Skuteczny jedynie o tyle, ¿e powodowa³by - i powoduje w³aœnie - cierpienie ludzkie. JA cierpi. Z powodu oporu wobec duszy. @ Dariusz
Po po³¹czeniu ze "Ÿród³em" œwiadomoœÌ nie znika a staje siê ... nazwijmy to "uniwersaln¹", zjednoczon¹ ze "Ÿród³em" czy jak tam to jeszcze okreœlaÌ. FraktalnoœÌ Wszechœwiata pokazuje t¹ uniwersalnoœÌ na przyk³adzie ludzkiego organizmu. Lewa i prawa rêka wspó³pracuj¹, poniewa¿ s¹ po³¹czone Jedn¹ Œwiadomoœci¹. To osobne organy, ale po³¹czone tak, ¿e nikt sobie nie wyobra¿a aby lewa rêka walczy³a z praw¹ rêk¹ o to która jest wa¿niejsza i która wie lepiej co nale¿y robiÌ. Gdyby , z jakichœ powodów rêce utraci³y poczucie tego, ¿e s¹ jednym organizmem ,to ,byÌ mo¿e, walczy³yby ze sob¹. Tak , jak to siê dzieje w przypadku komórek rakowych. Utrata harmonicznego po³¹czenia z ca³oœci¹ powoduje, ¿e komórki dotychczas przyjazne zaczynaj¹ atakowaÌ i zabijaÌ . I w tym momencie w³aœnie zaczyna siê rozpoznanie JA . Mo¿e to smog , mo¿e zanieczyszczenie czêstotliwoœci , szum ,dyskord, turbulencje fal ,albo celowe "gadzie" dzia³anie , to ju¿ bez znaczenia, bo kiedy wibracje ca³ego organizmu siê podnosz¹ i nastêpuje reset , to turbulencje znikn¹ samoistnie. Raczej nale¿y siê otworzyÌ na tak¹ ewentualnoœÌ. @ Przebiœnieg
,,bratowa" to teraz zupe³nie ktoœ inny. Czy ona zechcia³a prze¿yÌ œmierÌ ? Raczej w¹tpiê czy ktokolwiek tego chce. Zdarzy³o siê bez jej woli. Nast¹pi³ reset. I totalna zmiana, wejœcie w "inny p³aszczyk". Nie ma negacji tego, ¿e jako wcielona energia trzeba u¿ywaÌ jakiegoœ ego. Trudno wyobraziÌ sobie funkcjonowanie w tej czêstotliwoœci bez takiej nak³adki, ale ... .to nie jesteœ TY. ChoÌbyœ nie wiadomo jak fajny nie by³, to nie TY. Dlatego na Twoje stwierdzenie east zacz¹³ neutralizacjê ja ale tak ja zneutralizowa³, ¿e a¿ prze neutralizowa³ wiêc teraz musi szukaÌ te swoje ja jest odpowiedŸ taka : nie muszê szukaÌ ¿adnego JA. To¿samoœci pchaj¹ siê "drzwiami i oknami" pragn¹c zaistnieÌ. (ga³ka potencjometru siê rozstroi³a hehe  ). Doœwiadczenie bezpoœrednie w tu i teraz decyduje o tym które "ja" zostanie u¿yte. Ani jedno nie jest "moje" ,bo to nie istnieje fizycznie. Nie jest ¿adn¹ czêœci¹ "radia" 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #690 : Maj 30, 2012, 09:33:26 » |
|
W³aœciwie wcale nie t³umaczê przekazów GF, ale ten jest wyj¹tkiem. Powstrzymam siê od komentarza, aby was nie sugerowaÌ, bo arteq nazwa³by to manipulacj¹. Do Administracji; proszê nie ci¹Ì tego przekazu, aby nie uciek³ kontekst, pierwsz¹ czêœÌ umieszczê tak¿e w "wolnej energii", ale jego wiêkszoœÌ dotyczy bie¿¹cych zachowaù i to jest chyba najbardziej w³aœciwy w¹tek do dyskusji. WiadomoœÌ od Federacji Galaktycznej Œwiat³a - 28 maja 2012
Darmowe Strefy energetyczne
Strefy wolnej energii bĂŞdÂą obszarami mianowanymi, ktĂłre sÂą przewidziane do dostarczania czystej i wolnej, bez Âżadnych opÂłat lub kosztĂłw energii dla tych w tych obszarach chĂŞtnych do udziaÂłu w tych projektach.
Co chcielibyœmy zrobiÌ, to od³o¿yÌ na bok wasze bie¿¹ce œrodki zasilania waszych gospodarstw domowych w energiê i zainstalowaÌ now¹ technologiê, która lepiej poprawi efektywnoœÌ i poda¿ czystej energii w Waszym domu.
Projekty te bĂŞdÂą wykonywane na poziomie Âświatowym i przyjdzie czas, kiedy kaÂżdy gospodarstwo domowe na waszej planecie zostanie wyposaÂżone w to zaawansowanie technologiczne, ktĂłre bĂŞdzie dostarczaĂŚ czystej energii, bez kosztĂłw dla abonenta tej technologii.
Aby wzi¹Ì udzia³ w tym programie, prosimy tych z Was , którzy chc¹ dokonaÌ pewnych zmian w swoim domu, aby ich imiona dla nas dostêpne albo telepatycznie, lub poprzez publikowanie lub komentowanie w waszych internetowych sieciach spo³ecznych, a my wprowadzimy wasze imiê do naszej Bazy danych do rozpatrzenia tego zaawansowania w waszym domu.
Co pociÂąga za sobÂą ta technologia, to jest caÂłkowicie nowy sposĂłb wykorzystania energii z otaczajÂącej planetĂŞ atmosfery. Ten obszar waszej planety jest wam znany jako stratosfera i to tutaj jest energia, ktĂłra jest dostĂŞpna dla tego rodzaju wykorzystania poprzez wprowadzenie urzÂądzenia, ktĂłre jest zainstalowane w domu lub mieszkaniu. To urzÂądzenie odbierze promieniujÂącÂą energiĂŞ, ktĂłra otacza waszÂą planetĂŞ.
Ono oczyÂści tÂą energiĂŞ przed jej wykorzystaniem do urzÂądzeĂą energetycznych, ogrzewania i oÂświetlenia w domu. Czego nie zrobi to nie zasili samochodĂłw elektrycznych, pociÂągĂłw, autobusĂłw i samolotĂłw, ale mamy inne sposoby na zasilanie tych systemĂłw transportu, ktĂłre w tym czasie sÂą waÂżne dla waszego Âświata.
Chcielibyœmy rozpocz¹Ì realizacjê tych urz¹dzeù energetycznych w domach tych z Was, sk³onnych do udzia³u w naszych wstêpnych programach wprowadzenia tej technologii do waszego œwiata. Bêdziemy monitorowali publicznie dostêpne czêœci waszych internetowych sieci spo³ecznych, aby monitorowaÌ wasze odpowiedzi na nasz¹ ofertê.
Mamy nadziejĂŞ zobaczyĂŚ wielu skÂłonnych do uczestnictwa w tym programie, poniewaÂż uwaÂżamy, Âże wielu z was uÂżywajÂących tÂą technologiĂŞ bĂŞdzie dziaÂłaĂŚ jako lodoÂłamacz dla wielu naszych innych projektĂłw, ktĂłre chcemy realizowaĂŚ, ktĂłre zaawansujÂą wasz Âświat i tak wielu bardzo skorzysta na tym.
Chcemy rozpocz¹Ì zastosowanie tych urz¹dzeù energetycznych w najbli¿szych miesi¹cach, nie póŸniej ni¿ we wrzeœniu, choÌ zawsze nale¿y pamiêtaÌ, ¿e linie czasowe s¹ p³ynne i nieprzewidywalne zmiany harmonogramu wystêpuj¹ przez mnóstwo powodów i powik³aù zwi¹zanych z kwesti¹ waszej przestêpczej Kaba³y. Oni, oczywiœcie, nie bêd¹ zadowoleni z odkrycia, ¿e mamy teraz zamiar iœÌ do przodu z dystrybucj¹ tych urz¹dzeù darmowej energii.
Jest to jeden z wiĂŞkszych punktĂłw ich dyskusji miĂŞdzy sobÂą, gdyÂż postrzegajÂą to jako wielki cios dla ich wÂładzy. Mamy posmakowaĂŚ moÂżliwoÂści odebrania wiele z ich skradzionej wÂładzy i zadaĂŚ cios ich nielegalnemu i niezgodnemu z konstytucjÂą imperium.
Te frakcje waszych organizacji przestĂŞpczych zacznÂą widzieĂŚ zniszczenia ich struktury wÂładzy natychmiast po realizacji tych urzÂądzeĂą darmowej energii, poniewaÂż gromadzenie energii i jej sprzedaÂż dla was ludzi jako okup, ktĂłry wyÂściela bogactwami kieszenie wielu czÂłonkĂłw waszej przestĂŞpczej kabaÂły.
Odbieraj¹c z powrotem wasze prawo do czystej energii, przyjmujecie z powrotem wasze prawo do istnienia na planecie bez koniecznoœci p³acenia czynszu komuœ, podatków lub ho³du w jakikolwiek sposób. To jest jeden z naszych g³ównych celów, tu w waszym œwiecie, a my, Galaktyczna Federacja Œwiat³a, nie zostawimy tutaj was, naszych braci i sióstr z Ziemi, zanim nie bêdziecie uwolnieni od tyranii i kontroli tych mrocznych panów.
Uwolnienie wyzwoli was z niewoli ciê¿kich podatków i wymuszenia za energiê, któr¹ mo¿na ³atwo dostarczaÌ ka¿demu na waszej planecie ca³kowicie bezp³atnie, co jest zadaniem, do realizacji którego jesteœmy zobowi¹zani, gdy¿ widzimy to jako g³ówny punkt przewrotu dla tych którzy trzymaj¹ w³adzê w waszym œwiecie.
Chcemy oddaÌ w³adzê z powrotem do Was, ludzi, i ustaliÌ pewne zasad i wytyczne w celu zapewnienia, ¿e ludzie zawsze bêd¹ u w³adzy, zanim wyruszymy ponownie pomagaÌ innym œwiatom uwolniÌ siê od ograniczeù, które obecnie wi¹¿¹ ich do ¿ycia znoju, trudzie i ograniczaniu wolnoœci, praw i prawa wypowiedzi.
Nasza praca tutaj nie jest jeszcze kompletna, poniewa¿ istnieje ogromna iloœÌ pracy do wykonania przez nas jak i przez was. Pomó¿cie nam pomóc Wam dokonaÌ tych zmian w ca³ym waszym spo³eczeùstwie poprzez rozsianie tych informacji tak daleko i tak szeroko jak to tylko mo¿liwe. Nie dopuszczajcie do prychania i k³ótni niektórych, którzy musz¹ jeszcze zobaczyÌ wiêkszy obraz, aby niepokoili was w jakikolwiek sposób w waszym zadaniu jako Ÿród³a informacji dla nowych idei i koncepcji.
Jak wam radziliÂśmy, bĂŞdziecie postrzegani jako pionierzy nowego Âświata, gdy w najbliÂższych dniach wszyscy zobaczÂą, Âże to co mĂłwicie dziÂś jest zapowiedziÂą przyszÂłoÂści wszystkich, ktĂłrzy nazywajÂą tÂą piĂŞknÂą planetĂŞ swoim domem.
Co to za radoœÌ bêdzie to dla waszych rodzin, którzy mog¹ w³¹czyÌ œwiat³o lub urz¹dzenia i zasiliÌ wasz¹ technologiê nasz¹ technologi¹, któr¹ bêdziemy bardzo chêtnie dzieliÌ siê z naszymi przyjació³mi. Widzimy udostêpnianie tej technologii jako most, który zostanie wybudowany miêdzy naszymi dwoma cywilizacjami, waszej Ziemi i naszej z gwiazd.
Czy juÂż czujecie jakie umocnienie to bĂŞdzie, aby byĂŚ w stanie zerwaĂŚ wasze kontrakty z tymi, ktĂłrzy obecnie dostarczajÂą waszym domom energiĂŞ elektrycznÂą, olej opaÂłowy, propan lub gaz ziemny?
Czy widzicie ju¿, jak du¿¹ czêœÌ bogactwa ciê¿ko zarobionego mo¿na zachowaÌ na lepsze zastosowania dla was i waszej rodziny?
JesteÂśmy bardzo podekscytowani, aby zaprezentowaĂŚ Wam nasz pierwszy dar technologii, i czekamy na wiele imion albo telepatycznie do nas lub wstawianych publicznie na forum w waszych internetowych sieciach spoÂłecznych. Mamy personel gotowy do rozpoczĂŞcia monitorowania tych witryn internetowych pod kÂątem Waszej reakcji na naszÂą ofertĂŞ, aby dostarczyĂŚ wam nowe urzÂądzenia darmowej energii, ktĂłre moÂżna bĂŞdzie Âłatwo zainstalowaĂŚ w waszych domach.
Jak te urz¹dzenia bêd¹ Wam prezentowane przez nas jest spraw¹, któr¹ bêdziemy ujawniaÌ w póŸniejszym terminie, kiedy bêdziemy bardziej komfortowi ze stanowiskiem waszej przestêpczej kaba³y i ich wielu s³ugusów. W tym czasie, oni jeszcze wêdruj¹ wolno w waszym œwiecie, ale to siê zmieni i bêdzie siê zmieniaÌ na dobre.
Widzimy aresztowania tych osób jako bardzo wa¿ny krok w waszym œwiecie i dla waszych ludzi, i apelujemy w tym czasie do cz³onków zespo³ów podejmuj¹cych to wielkie zadanie do wzmo¿enia wysi³ków, aby to zdarzenie sta³o siê rzeczywistoœci¹. Znowu chcemy aby by³o jasne, ¿e jesteœmy w pe³ni przygotowani, umieszczaj¹c was w ochronie od tych waszych wojskowych w œwiecie, którzy mog¹ zdecydowaÌ siê na próby zak³ócenia w jakiœ sposób tych procedur.
Jak juÂż powiedzieliÂśmy, zrobimy wszystko co moÂżemy, aby upewniĂŚ siĂŞ, Âże wasze wysiÂłki nie bĂŞdÂą niepokojone wszelkimi siÂłami zbrojnymi lub frakcjami jeszcze zgodnymi ze waszymi organizacjami przestĂŞpczymi. To jest to co zrobimy dla Was, ale nie moÂżemy dokonaĂŚ tych aresztowaĂą za Was, gdyÂż to wasz Âświat i Wy musicie odebraĂŚ go z powrotem od tych, ktĂłrzy wam go ukradli.
To jest droga, ktĂłra musi zaistnieĂŚ, i mamy nadziejĂŞ, Âże ludzie w Waszym Âświecie mogÂą zrozumieĂŚ i zobaczyĂŚ, dlaczego jest to tak waÂżne jest dla was samych, aby odebraĂŚ swoje prawa do suwerennoÂści i prawo do Âżycia w Âświecie wolnym od tych, ktĂłrzy tylko rozumiejÂą pojĂŞcia wiĂŞkszej wÂładzy, wiĂŞcej pieniĂŞdzy, kontroli i coraz wiĂŞcej walki oraz ciĂŞÂżkich czasĂłw dla tych, ktĂłrzy czujÂą, Âże was posiadajÂą podobnie jak wiele aktywĂłw w ksiĂŞgach rachunkowych.
Jesteœmy tu aby pomóc wam uwolniÌ siê od niewoli, ale nie mo¿emy i nie zrobimy tego wszystkiego za Was. Zrobimy wszystko co mo¿liwe, aby pomóc Wam dokonaÌ tych zmian i czekamy na Wasz ruch lub ¿¹dania dalszych informacji wywiadowczych od nas, które pomog¹ Wam w zadaniu. Czekamy na odpowiedŸ od was, nasi bracia i siostry z linii frontu, a my ¿yczymy wam wszystkiego, co najlepsze w waszych wysi³kach na rzecz przywrócenia ludziom z waszej planety ich suwerennego prawa wolnoœci, które by³o im zabrany przez te osoby.
Chcemy wkrótce ujrzeÌ wasze dzia³ania, gdy¿ istnieje wiele programów i projektów, których wdra¿anie chcemy rozpocz¹Ì w waszym œwiecie, który bardzo skorzysta z wami wszystkimi na tak wielu poziomach, wasze bie¿¹ce ¿ycie nie bêdzie rozpoznawalne z poziomu nowego ¿ycia, wolnoœci od trudów, które s¹ dziœ niezbêdnym elementem dla prze¿ycia.
Wasi ludzie podejm¹ wielki skok od ¿ycia opartego przede wszystkim na potrzebie przetrwania, do ¿ycia w oparciu o wewnêtrzn¹ chêÌ wyra¿ania siê poprzez sztukê, twórczo i naukowo i dzielenia wszystkich darów, które tworz¹ z innymi w ca³ym œwiecie za darmo. To jest to, co jest mo¿liwe dla waszego œwiata, i to tylko czeka, aby wzi¹Ì je w posiadanie.
Wybierzcie teraz drogê, któr¹ chcecie opuœciÌ ten czas. Wybierzcie sposób, w jaki chcecie wyjœÌ z rzeczywistoœci, któr¹ przybyliœcie poznaÌ jako jedyn¹ opcjê. Istniej¹ inne dostêpne opcje, które pozwalaj¹ doœwiadczaÌ wiêcej wolnoœci i wiêcej luksusu ni¿ prze¿ywacie obecnie tutaj.
Istnieje wiele drzwi, ktĂłre mogÂą i bĂŞdÂą otwarte dla Was na wasze Pukanie, i bĂŞdÂą was prowadziĂŚ do korytarzy, ktĂłre prowadzÂą do nowego istnienia, nowej rzeczywistoÂści poza obecnymi ograniczeniami tej 3 wymiarowej konstrukcji umysÂłu i materii.
Zawsze by³y te drzwi otwarte dla Was. Zawsze by³y sposoby dla was, aby wyjœÌ z tego, co ju¿ nie s³u¿y Wam i Waszemu wy¿szemu celowi w tym wszechœwiecie. Wy, jako suwerenne dusze na drodze wyboru, nigdy nie byliœcie zwi¹zani z ¿adn¹ z rzeczywistoœci, której nie chcieliœcie dalej poznaÌ. Prawo to odnosi siê do was i do waszej rzeczywistoœci dzisiaj tak samo jak ka¿dego innego dnia i okresu w waszym istnieniu.
Patrzymy, aby zaoferowaÌ wam mo¿liwoœÌ, abyœcie wyszli z tej rzeczywistoœci wed³ug w³asnych warunków i zgodnie z w³asnym harmonogramem, który sobie wyznaczyliœcie na czas spêdzany tutaj.
Nie ka¿dy zdecyduje siê opuœciÌ ten paradygmat. Nie ka¿dy jest przygotowany do wolnoœci, które czekaj¹ poza t¹ iluzj¹. Nie ka¿dy nauczy³ siê wszystkich lekcji dostêpnych za poœrednictwem tego ustawienia i nie ka¿dy prze¿ywa wszystko, czego pragn¹³ doœwiadczyÌ tutaj fizycznie.
PamiĂŞtajcie o tym i pamiĂŞtajcie, Âże nie istnieje dobry lub zÂły wybĂłr, gdyÂż wszystko jest osobistÂą preferencjÂą, i nikt nie ma prawa, aby wymuszaĂŚ swoje preferencje na drugich, gdyÂż nikt z nas wie lepiej co ktoÂś potrzebuje lub chce doÂświadczyĂŚ, tylko on sam.
W jaki sposób istota zdecyduje siê opuœciÌ to miejsce tak¿e jest kwesti¹ osobistych preferencji. Niektórzy mog¹ wybraÌ opuszczenie tego przez doœwiadczenie œmierci. To wszystko jest w porz¹dku, tak jak dla wielu, to wybór i sposób wyjœcia doprowadzi ich do wy¿szych wymiarów i nowych doœwiadczeù, których szukaj¹. Dla innych, ta metoda opuszczania tu nie pasuje i wybrali alternatywny sposób aby wyjœÌ z tej rzeczywistoœci i zacz¹Ì od nowa poza jej ograniczeniami.
Dla tych dusz, wzniesienie w ciele jest metod¹, któr¹ chc¹ wykorzystaÌ jako ich drogê do wy¿szych królestw tego œwiata. Dla tych dusz, które zrobi³y wybór, ¿e nie chc¹ doœwiadczyÌ œmierci i urodzenia na nowo, ale chc¹ ci¹g³ego wcielenia bez przystanków i ingerencji w sta³y i piêkny przep³yw podró¿y.
Wszystko jest kwesti¹ gustu i preferencji, i mówimy to do was, aby umo¿liwiaÌ to wszystkim innym bez wzglêdu na to, jak s¹ blisko z wami, aby brali swobodnie ca³y czas, który potrzebuj¹, aby zdecydowaÌ o sobie, w jaki sposób chc¹ kontynuowaÌ swoj¹ podró¿, zawsze pamiêtaj¹c, ¿e ich podró¿ bêdzie rzeczywiœcie kontynuowana, i to jest tylko sposób w jaki oni nadal podró¿uj¹, który mo¿e ró¿niÌ siê od waszego.
Gdybyœcie mogli to robiÌ, to by³oby robienie bliŸnim wielkiej przys³ugi, poniewa¿ ka¿dy z nas musi znaleŸÌ tylko to co wibruje z naszymi strunami serca i sprawia, ¿e nasze serce œpiewa w harmonii.
JesteÂśmy GalaktycznÂą FederacjÂą ÂŚwiatÂła.
Za poÂśrednictwem Greg Giles - 28 maja 2012 http://ascensionearth2012.blogspot.com.au/
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #691 : Maj 30, 2012, 09:52:02 » |
|
..powiem, Âże mam mieszane uczucia do GFÂŚ,- ale nie jestem w stanie ich jednoznacznie oceniĂŚ,- powiem Tak- w 3G wolna energia to kluczowa sprawa,- ale czy w 4G bĂŞdzie teÂż tak istotna? dalej- mĂłwiÂą ktĂłre bĂŞdzie dostarczaĂŚ czystej energii, bez kosztĂłw dla abonenta tej technologii a ja ostatnio sÂłuchaÂłem radiowej 3 o opÂłatach za energiĂŞ w aktualnym systemie i ludzie dostajÂą takie rachunki: "za pobĂłr energii- 0zÂł., a za koszty przesyÂłu 88zÂł."  jak bĂŞdzie w przypadku GFÂŚ  no to Pa 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #692 : Maj 30, 2012, 10:04:16 » |
|
kolejny podstêp typu , pomó¿cie nam byÌ waszymi zbawcami.... i wiele jest drzwi opcji... zapukajcie do naszych bo my chcemy ¿ebyœcie tam weszli... jesteœcie nam potrzebni! Zróbcie listê chêtnych! po co darmowa energia- ta prawdziwa dotyczy WSZYSTKICH Ludzi na ca³ej Ziemi bez ¿adnej proœby , bo to jest zmiana globalna. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #693 : Maj 30, 2012, 10:05:04 » |
|
Kosztów przesy³u nie ma, bo urz¹dzenia s¹ "lokalne", jak napisali dla domu, mieszkania. Nie jest to niemo¿liwe, widzia³em zdjêcia japoùskiego "urz¹dzenia" z trzema prêtami dziwnej spiekanej konstrukcji wielkoœci o³ówka, które dostarcza³o ok 300 W energii, chyba pr¹du sta³ego, ale potem nigdy nie trafi³em ju¿ na ten opis.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #694 : Maj 30, 2012, 10:16:37 » |
|
1. east zamieszczaÂł juÂż w jakimÂś wÂątku, o takich maÂłych generatorach energi el., juÂż produkowanych na ziemi  2. "Niemcy – Energia sÂłoneczna zastÂąpiÂła 20 elektrowni atomowych"- http://losyziemi.pl/niemcy-energia-sloneczna-zastapila-20-elektrowni-atomowych/ ,wiĂŞc czy nawet teraz aÂż tak potrzebujemy cudĂłw od GFÂŚ?? 3. no i to co piszĂŞ Kiarano to Pa 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #695 : Maj 30, 2012, 10:29:29 » |
|
Potrzebujemy, bo te sÂłoneczne i inne sÂą w rĂŞkach tych co mieli atomowe (majÂą pieniÂądze na inwestycje) i dojÂą nas nadal. Co do tych co nazywajÂą siebie GF to ciekawe jest skracanie terminĂłw ostatnio, to bardzo przypomina ziemskÂą agendĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #696 : Maj 30, 2012, 10:33:57 » |
|
Potrzebujemy, bo te sÂłoneczne i inne sÂą w rĂŞkach tych co mieli atomowe (majÂą pieniÂądze na inwestycje) i dojÂą nas nadal. Co do tych co nazywajÂą siebie GF to ciekawe jest skracanie terminĂłw ostatnio, to bardzo przypomina ziemskÂą agendĂŞ.
i pierwsze prawda, i drugie teÂż,- ktoÂś nas indoktrynuje zanim pokaÂże kota w worku,- ci co mogliby coÂś takiego dla nas zrobiĂŚ- zrobiliby to bez gadania i "gry wstĂŞpnej"...  ..a wiĂŞc raczej "kaszana" 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #697 : Maj 30, 2012, 10:34:22 » |
|
myœlê i¿ ten koùcowy fragment jest niezmiernie wymowny... Gdybyœcie mogli to robiÌ, to by³oby robienie bliŸnim wielkiej przys³ugi, poniewa¿ ka¿dy z nas musi znaleŸÌ tylko to co wibruje z naszymi strunami serca i sprawia, ¿e nasze serce œpiewa w harmonii. WibrowaÌ w harmonii z ich rytmem serc ..... a z czym kim te serca s¹ w harmonii? z jakim wzorcem doskona³oœci, stworzenia? bo wiadomo i¿ ¿adna materialna cywilizacja nie niesie ju¿ w sobie wzorca doskona³oœci stworzenia, jeszcze nie. Zatem jest to ograniczenie do wzorca propagowanego przez GFŒ. Czyli kolejne zaproszenie do otworzenie drzwi do 'z³otego jaja".... kolejnej niewoli w której po raz kolejny w ³adniejszych dekoracjach bêdziemy przetwarzaÌ dla nich energiê , któr¹ oni nas za darmo.... "obdaruj¹"... ha, ha, ha.... dziêkuje ale NIE! Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #698 : Maj 30, 2012, 10:48:35 » |
|
Darmowe Strefy energetyczne
Strefy wolnej energii bĂŞdÂą obszarami mianowanymi, ktĂłre sÂą przewidziane do dostarczania czystej i wolnej, bez Âżadnych opÂłat lub kosztĂłw energii dla tych w tych obszarach chĂŞtnych do udziaÂłu w tych projektach.
Co chcielibyœmy zrobiÌ, to od³o¿yÌ na bok wasze bie¿¹ce œrodki zasilania waszych gospodarstw domowych w energiê i zainstalowaÌ now¹ technologiê, która lepiej poprawi efektywnoœÌ i poda¿ czystej energii w Waszym domu.
Projekty te bĂŞdÂą wykonywane na poziomie Âświatowym i przyjdzie czas, kiedy kaÂżdy gospodarstwo domowe na waszej planecie zostanie wyposaÂżone w to zaawansowanie technologiczne, ktĂłre bĂŞdzie dostarczaĂŚ czystej energii, bez kosztĂłw dla abonenta tej technologii.(..) Ono oczyÂści tÂą energiĂŞ przed jej wykorzystaniem do urzÂądzeĂą energetycznych, ogrzewania i oÂświetlenia w domu. Czego nie zrobi to nie zasili samochodĂłw elektrycznych, pociÂągĂłw, autobusĂłw i samolotĂłw, ale mamy inne sposoby na zasilanie tych systemĂłw transportu, ktĂłre w tym czasie sÂą waÂżne dla waszego Âświata.
Hee hehe , juÂż widaĂŚ te wszystkie niecertyfikowane i nielegalne urzÂądzenia w domach  I masowe wypowiadanie umĂłw ENEI  To nie chodzi o urzÂądzenia techniczne do produkcji energii. Dlaczego tylko w domu, a juÂż do transportu nie ? PoniewaÂż tu nie chodzi o dom w sensie mieszkania. Tu chodzi o dom, czyli serce.
Tak na prawdê chodzi o energiê, która siê tak czy inaczej zwiêksza. Œl¹cy przekazy nie mog¹ tego zanegowaÌ, ani ju¿ odwróciÌ od tego uwagi ludzi, ale .... mog¹ Ci do domu przys³aÌ urz¹dzenie, które bêdzie kontrolowa³o tak na prawdê pobór Twojej mocy w drug¹ stronê. Cz³owiek bêdzie mia³ moc któr¹ zasili wszystkie urz¹dzenia elektryczne wokó³ siebie. To po prostu siê zdarzy. Nie masz na to wp³ywu. Podobnie¿ nikt nie bêdzie ju¿ mia³ wp³ywu na Ciebie z powodu uniezale¿nienia siê nie tylko w sensie energii u¿ytkowej, ale równie¿ energii dla organizmu. Oni ju¿ nie bêd¹ mogli kontrolowaÌ Ciebie w ¿adnym sensie poniewa¿ Ty znikniesz ( Istnienie przejawiaj¹ce siê przez Twoje cia³o nie zniknie lecz przeciwnie - objawi siê z ca³¹ moc¹). Jedynym sposobem, aby zapewniÌ sobie po¿ywienie bêd¹ te urz¹dzenia techniczne. Oni bazuj¹ na Twojej niewiedzy i Twoim przywi¹zaniu do urz¹dzeù zewnêtrznych, bo cz³owiek najpierw uwierzy w to, co zobaczy na zewn¹trz. Aby wzi¹Ì udzia³ w tym programie, prosimy tych z Was , którzy chc¹ dokonaÌ pewnych zmian w swoim domu, aby ich imiona dla nas dostêpne albo telepatycznie, lub poprzez publikowanie lub komentowanie w waszych internetowych sieciach spo³ecznych, a my wprowadzimy wasze imiê do naszej Bazy danych do rozpatrzenia tego zaawansowania w waszym domu. (..)Chcemy rozpocz¹Ì zastosowanie tych urz¹dzeù energetycznych w najbli¿szych miesi¹cach, nie póŸniej ni¿ we wrzeœniu
Niczego nie wyra¿aj. W³aœnie po to, do Ciebie , jest potrzebny otwarty dostêp telepatyczny, dziêki czemu do Wrzeœnia bêd¹ sobie ssaÌ energiê zanim to, co nieuchronne, czyli Wzniesienie i tak nast¹pi. Chcielibyœmy rozpocz¹Ì realizacjê tych urz¹dzeù energetycznych w domach tych z Was, sk³onnych do udzia³u w naszych wstêpnych programach wprowadzenia tej technologii do waszego œwiata. Bêdziemy monitorowali publicznie dostêpne czêœci waszych internetowych sieci spo³ecznych, aby monitorowaÌ wasze odpowiedzi na nasz¹ ofertê. Kto ma mo¿liwoœci monitorowania sieci spo³ecznych oraz internetowych ? Tylko tzw "Kabal". Patrz ACTA, PIPA inne ..Maj¹ ju¿ nawet pracowników do monitorowania. wielu bardzo skorzysta na tym. OO tak tak, wielu skorzysta. Ty bêdziesz dalej niewolnikiem jak siê zgodzisz na to.
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #699 : Maj 30, 2012, 11:02:22 » |
|
east@Przebiœnieg Cytuj A Ty blueray21 czy aby nie zmieniasz siê sam, czy aby sam nie podj¹³eœ takiej decyzji i czy Twoje zmiany i przemiany.... nie sa skutkiem Twojej pracy nad w³asna œwiadomoœci¹
Przebiœniegu otó¿ nie wiesz na 100% czy nie mylisz skutku z przyczyn¹. Mo¿e byÌ tak, ze to decyzja -myœl- przyp³ynê³a, a Tobie siê zdaje, ¿e w³aœnie j¹ podj¹³eœ . I jest na to dowód o czym za chwilê. No i wyt³umacz co to znaczy "praca nad w³asn¹ œwiadomoœci¹" . Wysy³am do tego co napisa³ koliberek odnoœnie pracy nad w³asn¹ œwiadomoœci¹ Co do zmian ka¿dy kowalem swojego losu inaczej jest to zwyczajna wiara w tzw przypadkowoœÌ co nie ma moim zdaniem nic wspólnego z wiedz¹ tylko z wiar¹ co by nie gada³. jak to mówi szacowna ptak pa 
|
|
|
|
|
|
|
|