Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:18:01

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 80 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inni o energii.  (Przeczytany 823249 razy)
0 u¿ytkowników i 89 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #850 : Lipiec 07, 2012, 11:58:34 »

czas wyboru jest teraz.
Cytat: songo1970
no i czas wyboru nadszed³..

Czas wyboru by³, jest i bêdzie zawsze, chocia¿ dokonuje siê w czasie tera¼niejszym.
¯ycie polega na wyborach.

Nie dokona siê wa¿nych i prawid³owych wyborów nie dokonuj±c wpierw wyborów mniej wa¿nych
i czêsto b³êdnych. To one (wybory) kszta³tuj± cz³owieka. Jego charakter, niez³omno¶æ, ¶wiadomo¶æ.

Je¶li ¿yje siê ¶wiadomie, ¿yje siê podwójnie. Wiem, truizm.

Pa.  Du¿y u¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #851 : Lipiec 07, 2012, 13:46:02 »

Czas wyboru Chichot
Ile to razy ja s³ysza³em.
Najczê¶ciej by³a to propozycja z tych tzw nie do odrzucenia.
Albo bêdziesz siê uczy³ ¿yciorysu Mendelejewa, albo nie zaliczysz chemii Du¿y u¶miech itd.
Albo bêdziesz tyra³ jak osio³ albo na bruk bo jest 20 na twoje miejsce Cool
Czy wyborem mo¿na nazwaæ wyci±gniêcie wniosków z do¶wiadczeñ ? chyba nie
Jedynym wyborem takim samodzielnym jest moim skromnym, to czy teoriê zacznê stosowaæ w praktyce.

ptak

Je¶li ¿yje siê ¶wiadomie, ¿yje siê podwójnie.

Dok³adnie troszkê ostatnio pozwoli³em sobie napisaæ o Dualizmie wiêc nudzi³ nie bêdê zreszt± szerokie komentarze szacownych pozwoli³y mi wyci±gn±æ wniosek o ogólnym zrozumieniu zagadnienia Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #852 : Lipiec 07, 2012, 15:14:18 »

czas wyboru jest teraz.
Cytat: songo1970
no i czas wyboru nadszed³..

Czas wyboru by³, jest i bêdzie zawsze, chocia¿ dokonuje siê w czasie tera¼niejszym.
¯ycie polega na wyborach.

Nie dokona siê wa¿nych i prawid³owych wyborów nie dokonuj±c wpierw wyborów mniej wa¿nych
i czêsto b³êdnych. To one (wybory) kszta³tuj± cz³owieka. Jego charakter, niez³omno¶æ, ¶wiadomo¶æ.

Je¶li ¿yje siê ¶wiadomie, ¿yje siê podwójnie. Wiem, truizm.

Pa.  Du¿y u¶miech

to prawda, jednak przychodzi moment, kiedy trzeba siê zdecydowaæ na jedn± opcjê,-
i tyle, albo a¿ tyle..
Mrugniêcie

pozdro U¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #853 : Lipiec 07, 2012, 15:31:25 »

Songo, to nie jest tak, ¿e przychodzi czas i trzeba siê na co¶ zdecydowaæ.
Poprzez wszystkie wcze¶niejsze wybory, jeste¶ ju¿ lub jeszcze nie jeste¶  „zdecydowany”.
Zawsze znajdujesz siê w okre¶lonym stanie procesu.
To ten stan Ciê okre¶la, twoj± gotowo¶æ (b±d¼ jej brak) na jak±¶ opcjê. 

Nie przeskoczysz siebie samego tylko chciejstwem.
Wibracja osobista, to suma do¶wiadczeñ, wyborów.  Mrugniêcie

Pa  Du¿y u¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #854 : Lipiec 07, 2012, 15:35:45 »

..mo¿na i tak napisaæ, ale,-
albo wiesz ju¿ kim jeste¶, albo nie,-
a je¶li nie- to nie ma ¶wiadomego wyboru.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #855 : Lipiec 07, 2012, 15:39:35 »

…oczywi¶cie, ka¿dy stan niesie okre¶lon± ¶wiadomo¶æ.  U¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #856 : Lipiec 07, 2012, 17:05:55 »

oczywi¶cie ale fajnie by by³o byæ ró¿no¶ci± , inno¶ci± w harmonijnej Ca³o¶ci Du¿y u¶miech
to pa Jêzyk Chichot
east
Go¶æ
« Odpowiedz #857 : Lipiec 08, 2012, 14:11:33 »

Co jest dla kogo¶ prawd± skoro jest tylko jedna prawda? Zawsze to samo , ta sama jedna prawda , ale widziana z ro¿nej perspektywy , z ró¿nych poziomów zrozumienia , odczytywana ró¿nymi parametrami opisu.
"Parametry opisu " - czyli innymi s³owy, Kiaro - odczywywana przez JA o ró¿nych parametrach. Ró¿nie zaprogramowane JA.

Spójrzmy na rady podane w tym przekazie :
trzeba najpierw znale¼æ swoje po³±czenie z prawd±. (...)
Twoja prawda jest "cichym" g³osem, który mówi do ciebie czasem. Mo¿esz pozwoliæ, aby sta³a siê "wielkim g³osem:" je¶li zechcesz zadbaæ aby to zrobiæ.
Ów "g³os" to my¶li, które pojawiaj± siê w g³owie. Nie czasem ,ale ca³y czas. I one faktycznie mówi± do CIEBIE, czyli ka¿± Tobie robiæ to ,co ma byæ zrobione. Mówi± do CIEBIE , do programu wykonawczego.
I znowu, jak w prawie ka¿dym przekazie podaj± tylko czê¶æ rozpoznania , albo raczej - czê¶ciowe rozpoznanie .
W ¿adnym nie znajdziecie zachêty do poszukiwania SIEBIE, do zrozumienia tego kim/czym jeste¶, albo nawet odkrycia czy w ogóle jeste¶ jaki¶ TY ZANIM siê zabierzesz do odczytywania prawd.

Zamiast tego od razu dostajesz zaproszenie do afirmacji SIEBIE takiego jakim jeste¶.
I tak wiêc, chcia³bym zaprosiæ Was do robienia Od tego momentu - rozpocz±æ regularnie afirmowaæ, co nastêpuje do siebie:

"Ufam sobie w pierwszej kolejno¶ci. Ufam, mojej prawdzie. Pod±¿am za moim sercem. Robiê to, co jest w³a¶ciwe dla mnie, aby zrobiæ. Znam prawdê, gdy s³yszê J±".
Nawet wyra¼nie pada zachêta do ufania wy³±cznie tej wizji prawdy, któr± odkodowa³ implant JA, czyli do zaufania MOJEJ PRAWDZIE. A przecie¿ prawda ma byæ jedna dla wszystkich hmhmhm.

Wygl±da na to, ¿e wielowiekowy proces wt³aczania przekonañ na temat JA jest na ukoñczeniu. Teraz pozosta³o tylko wyegzekwowaæ to, ¿e zawsze bêdziesz pos³uszny ......sobie. St±d ta afirmacja.
Dlatego tak bardzo ro¿ne jest zrozumienie tych samych tekstów przekazów i dodaæ jeszcze wypada i¿ s± one kodowane czêsto trzema poziomami zrozumienia.
Odczyt okre¶lonego poziomu zwi±zany jest z osobistym rozwojem, zatem troje ludzi mo¿e zupe³nie inaczej odczytaæ ten sam przekaz.
Kiara U¶miech U¶miech
Zobacz, Kiaro ,¿e nawet nie ukrywasz, ¿e  tre¶ci przekazywane s± kodowane. Kim jest dekoder ? TY nim jeste¶. Ka¿dy dekoder inaczej dekoduje.

Otó¿ Prawda ,choæ nie mo¿e byæ zak³amanana, to mo¿e zostaæ tak podana, ¿eby implant JA odczyta³ tre¶æ na po¿±danym poziomie. Bo nie tre¶æ jest istotna, tylko TY , który j± odczytujesz , TY, który potem zrobisz z tego po¿±dany u¿ytek. To TY siê zachowasz w okre¶lony sposób. Prawda za¶ i tak ni± pozostanie niezale¿nie od odczytu, na najg³êbszym poziomie "zakodowania".
Istnienie , ograniczone programem pt JA -stosuj±c afirmacjê siebie -  zbuduje na odczycie jak±¶, okre¶lon± rzeczywisto¶æ. Tak± jak± poprzedni implant projektowa³ ten obecny ma zrealizowaæ, zrozumieæ i wdro¿yæ, bo nie ma innego wyj¶cia - je¶li uwierzy siê w tak przedstawian± prawdê.
Porzuæ to rycie g³owy.
Najpierw rozpoznaj czy istniejesz , czym/ kim jeste¶ i czy w ogóle jeste¶. Potem odczytuj prawdy.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #858 : Lipiec 09, 2012, 20:38:31 »

Wracaj±c do dyskusji o dokonywaniu wyborów, odnoszê wra¿enie, ¿e jednak znaczenie, czy warto¶æ wyboru zwiêkszaj± siê z up³ywem czasu, po prostu obecne decyzje maj± znacznie wiêksze skutki ni¿ kiedy¶, nie wiem czy u wszystkich tak jest.

A teraz kolejny przekaz AA Micha³a przez Rona Head. Tym razem twierdzi, ¿e otrzymali¶my powszechny dostêp do wiêkszych mocy kreacji. Oczywi¶cie jak zawsze w tej dzia³alno¶ci najwa¿niejsza jest intencja i koncentracja uwagi na po¿±danym wyniku.

To jest tym, kim jeste¶cie. Zatwierd¼cie to. - Michael

Pragniemy przynie¶æ wam informacje dzisiaj dotycz±ce nowego po³±czenia, które jest dostêpne dla Was teraz, je¶li ¿yczycie sobie, aby je aktywowaæ. Energia tego nowego po³±czenia jest oczyszczaj±ca dla was wszystkich teraz, jednak wasze intencje zapewni± najlepsze jej wykorzystanie. Gdy wasze ¶wiadome po³±czenie jest wykonane, nie bêdzie w±tpliwo¶ci  Was, ¿e macie osi±galne wiêksze ¶wiat³o ni¿ by³o dostêpne dotychczas. Jedynym wymogiem jest wasza intencja i wyobra¼nia.

U¿ywajcie metody centrowania i uziemienia, z którymi jeste¶cie najbardziej obeznani,  i które s± najbardziej skuteczne dla Was. Dali¶my wam proste, która przenosi wasz± uwagê od serca w dó³ do centrum waszej ziemi. Nie ma zmian, aby mia³y byæ wykonane dla Was. Zmian± jest, ¿e wiecie, ¿e krystaliczny rdzeñ Ziemi jest obecnie po³±czony, jak nigdy dot±d przez wasz± gwiazdê do Wielkiego Centralnego S³oñca. To, z waszymi intencjami, zapewnia natychmiastowy dostêp do ¶wiat³a i energii waszego Stwórcy. Podejmijcie intencjê tego po³±czenia i jest wasze.

Proszê te¿ zrozumieæ Wasz± warto¶æ do otrzymywania wszystkiego, co to po³±czenie Wam przyniesie. Nie musi to byæ uzyskiwane przez Was jakikolwiek sposób. To jest Wasze prawo jako kreacji ¬ród³a. To co potrzebujecie zrozumieæ, to fakt, ¿e jeste¶cie teraz pod³±czeni do ¼ród³a mocy,  które zacznie przyspieszaæ wszystkie zmiany, których po¿±dali¶cie przez tak d³ugi czas. To, jak powiedzieli¶my, teraz dzieje siê dla ka¿dego z was. Zrozumienie i intencja mog± pomóc, aby¶cie uzyskali maksimum korzy¶ci. Po³±czenie to mo¿na poczuæ najpierw tak, jakby¶cie dotknêli „fazy” pod napiêciem. Cieszcie siê tym poczuciem do maksimum. Ale jest czas, aby¶cie nauczyli siê rozró¿niania w tym, co zamierzacie od tego punktu naprzód.

Zaczniecie teraz tworzyæ wokó³ siebie to, o czym pozwolicie sobie pomy¶leæ. Pomy¶lcie z intencjami. Pozwólcie my¶li której nie pragniecie zamanifestowaæ, aby nie otrzyma³a ¿adnej uwagi. Pozwólcie jej, aby przesz³a przez was. Tylko nie zatwierdzajcie jej. Zamiast tego przenie¶cie swoj± uwagê z powrotem do tego, czego pragniecie.

Mo¿ecie spêdziæ trochê czasu najpierw czuj±c i zapoznaj±c siê z t± nowo¶ci±. Jest to energia, ¶wiat³o, mi³o¶æ, które okre¶lacie przez dowoln± nazwê jak± nadajecie waszemu twórczemu ¬ród³u. Nauczcie siê, jak wzywaæ j± do Was. Mo¿ecie zaufaæ, ¿e ona ma takie pragnienie po³±czenia, jak wy sami.

B±d¼cie teraz tymi, którzy rozpowszechniaj± to ¶wiat³o i mi³o¶æ daleko na tej planecie. To jest tym, kim jeste¶cie. Zatwierd¼cie to.

Zostawimy was teraz, aby¶cie mogli to rozwa¿yæ i spróbowaæ dla siebie. Mamy rado¶æ w waszych postêpach. Dobrego dnia dla was, najdro¿si przyjaciele. Niech Wasze serca zaznaj± pokoju i mi³o¶ci, i jeszcze porozmawiamy.

08 lipca 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #859 : Lipiec 12, 2012, 21:49:35 »

A teraz wrócimy do GF¦, której przekazy "zalewaj±" channelerów. Nie jest to przekaz, tylko artyku³ Petry Margolis, któr± ju¿ tutaj cytowa³em na okoliczno¶æ jej przemy¶leñ o Matrixie. Generalnie to znana channelerka, która od kilku miesiêcy zaprzesta³a channelowanie.
Ciekawostk± jest fakt, ¿e w tym materiale równie¿ nie ma rozró¿nienia na GF i GF¦. Materia³ o czê¶ci zosta³ uzyskany przez "wizyty", choæ nie napisano metody, czy chodzi o RV, OOBE, czy inne metody.

Moja osobista wizyta w GFL

10 lipca 2012
Channeler: Petra Margolis

Poniewa¿ jest tak du¿o rozmów o GFL, kim naprawdê s±, postanowi³am spisaæ moje wizyty w GFL.

Zaczê³am na statku od pierwszej sali, gdzie kilka istot siedzia³o z ty³u tego, co wygl±da³o jak stacja radiowa. Niektórzy z nich byli lud¼mi, by³ jeden szary i jeden, który ca³kiem nie wygl±da³ na cz³owieka.

Powiedzieli mi, ¿e s± scenarzystami (pisarzami) i mieli pewne wytyczne, je¶li chodzi o scenariusz, a wszystko inne to by³a ich w³asna wyobra¼nia.

Musieli napisaæ wiadomo¶ci, które bêd± wysy³ane na pewnych czêstotliwo¶ciach przez maszynê, która by³a przed nimi.

Ka¿dego dnia daj± aktualizacjê w miarê tego, co siê dzieje na ziemi, lub wiêcej, je¿eli chodzi o to, w co wierzono na ziemi dopóki ich wiadomo¶ci s± akceptowane.

Bêd± pisaæ i dopasowywaæ swoje przes³anie, zgodnie z informacjami.

Rozmawia³am z jednym z nich osobi¶cie, powiedzia³, ¿e to jego praca, jego ¿ona i rodzina mieszka gdzie indziej i spyta³am, dlaczego nie opu¶ci tego. Jego odpowied¼ by³a, ¿e oni s± jak ¿o³nierze, to by³o ich zadanie, musia³ przyjmowaæ zamówienia i gdyby nie chcia³ by³by bez pracy.

Zapyta³em, w jaki sposób te wiadomo¶ci s± wysy³ane.

Powiedziano mi, ¿e wiadomo¶ci s± wysy³ane na pewnych czêstotliwo¶ciach, przechodz± przez zas³onê do tych, które mog± dostroiæ siê do tych czêstotliwo¶ci.

Komunikaty by³y podstawowe jako informacje, a oni wysy³aj± kilka wiadomo¶ci dziennie, ka¿da na innej czêstotliwo¶ci.

Kiedy zapyta³am, dlaczego by³y one postrzegane jako z GFL i Ashtar i wiêcej z tych istot, powiedziano mi, ¿e one maj± czêstotliwo¶æ zbli¿on± do tych istot, s± bli¿ej ziemi do ziemi, wiêc te istoty i wiêkszo¶æ channelerów nie s± w stanie osi±gn±æ czêstotliwo¶ci bytów realnych lub znaæ ró¿nicê. Oni wysy³aj± je na czêstotliwo¶ci 3 do 5 wymiaru z wbudowanymi w wiadomo¶ciami.

Oni wysy³aj± je do wymiarów, aby osi±gn±æ prawdziwe istoty channeler musi poruszaæ siê przez wymiary, w ten sposób ich wiadomo¶ci s± odbierane ³atwo przez ka¿dego, kto chce odbieraæ wiadomo¶ci.

Wiêkszo¶æ z nich nie bêdzie po¶wiêcaæ czasu i nie ma wiedzy, aby znaæ ró¿nicê, wiêc tak jest ³atwiej im wysy³aæ napisane wiadomo¶ci, które s± wysy³ane na zewn±trz.

On naprawdê nie wie, dlaczego oni to robi±, po prostu robi swoj± pracê i nie my¶li zbyt wiele o tym, tak jak inni, gdy ja ich zapyta³am.

Wtedy, gdy zdecydowa³em siê przej¶æ i znale¼æ kilku innych, aby rozmawiaæ, z trochê wy¿ej zaszeregowanymi.

Zauwa¿y³am, ¿e wiêkszo¶æ istot na tym statku po prostu chodzi, niektórzy pracowali na statku, inni tylko siê bawili. By³o wiele ró¿nych istot, wielu z nich nosi³o jak±¶ broñ, a ich ubrania naprawdê nie wygl±da³y na mundury.

Znalaz³em pomieszczenie kontrolne i by³a tam jedna istota, która wydawa³a siê byæ bardziej dowodz±cym, tym co siê dzieje.

Nie wygl±da³ jak cz³owiek i nosi³ jaki¶ rodzaj munduru.

By³ w sta³ym kontakcie z kilkoma innymi statkami i pokaza³ mi, gdzie s± inni na ekranie. S± oni w wiêkszo¶ci jako¶ taktycznie rozmieszczeni wokó³ Ziemi tak, ¿e kiedy wysy³aj± ich wiadomo¶ci, to maj± ca³a powierzchniê ziemi pokryt±.

To nie by³ jedyny statek ze scenarzystami i powiedzia³ mi, ¿e ka¿dy statek mia³ niektórych z nich z zadaniem wys³ania wiadomo¶ci do kana³ów naziemnych.

Zapyta³em go, dlaczego on to robi, a on powiedzia³, ¿e jest to temat kontrolowania ziemi. Mia³ wra¿enie, ¿e on i inni dowódcy byli kontrolerami dla ziemi.

Spyta³am go, dla kogo pracuje i dlaczego pracuje tam, powiedzia³ mi, ¿e jego dowódcy i jego ludzie zajmowali siê ziemi±, byli w kontroli.

Zapyta³em, czy wie, o wzniesieniu, powiedzia³, ¿e wie, ale to by³o bez znaczenia dla nich, gdy¿ powiedziano im, ¿e bêd± utrzymywaæ kontrolê nad ziemi±, ¿eby nie wiem co.

Spyta³am, dlaczego chc± kontrolowaæ ziemiê, a on spojrza³ na mnie bardzo dziwne i nie móg³ naprawdê daæ mi odpowiedzi innej ni¿ ta, ¿e my byli¶my zawsze pod kontrol±.

Spyta³am, kim oni s±, kto jest na statku i dlaczego powiedzieli, ¿e s± GFL.

Powiedzia³, ¿e wiêkszo¶æ z tych, na tym statku przybyli z ró¿nych planet i wszyscy pracowali razem, aby zachowaæ kontrolê nad ziemi±. Ich statek i inne by³y tam w 4 i 5 wymiarze, aby obroniæ Ziemiê przez innymi pochodz±cymi z innych miejsc, próbuj±cymi przej±æ kontrolê nad ziemi±.

Kiedy zapyta³am, dlaczego inni chc± przej±æ kontrolê, powiedzia³, ¿e istniej± pewne elementy na ziemi, które by³y potrzebne innym. Co to jest, nie mo¿e mi powiedzieæ gdy¿ tylko jego dowódca pracowa³ nad potrzeb± znajomo¶ci podstaw.

Zapyta³am, czy wie, dlaczego kazano kontrolowaæ ziemiê i dlaczego oni wysy³aj± wiadomo¶ci, znów spojrza³ na mnie i powiedzia³, ¿e to czê¶æ jego pracy, aby zachowaæ wiadomo¶ci dzia³aj±ce nadal. Wytyczne pochodzi z wy¿szej rangi.

Zapyta³em, czy s± one jedynymi czy  pracuj± równie¿ z innymi na ziemi. Powiedzia³ mi, ¿e by³ na ziemi raz na podstawowym spotkaniu. Spotkanie by³o dla dowódców statków i tam dano im rozkazy, aby rozpocz±æ wiadomo¶ci. To by³o dawno temu. Wiêc zapyta³am ile ma lat, on by³ nieco zagubiony, gdy¿ ich czas jak mówi³, by³ inny ni¿ czas ziemski. Powiedzia³, ¿e kiedy przyby³ do ziemi by³o mniej ludzi, i mniej budynków, jak równie¿, mniej wojen.

Powiedzia³ te¿, ¿e nie byli jedynymi, wysy³aj±cymi wiadomo¶ci, niektóre z nich by³y równie¿ wys³ane z ziemi.

Kiedy zapyta³am, jaka czê¶æ wiadomo¶ci jest prawd±, a co nie, spojrza³ na mnie i powiedzia³, ¿e dostaj± informacje od o¶rodka poleceñ (dowództwa) z Ziemi i dostosuj± swoje wiadomo¶ci do tej informacji.

Zostawi³am go i zapyta³am kilku innych, ale ¿aden z nich nie móg³ naprawdê daæ mi odpowiedzi, dlaczego oni tam byli, dla kogo pracowali, gdy¿ tylko wype³niali rozkazy.

Kiedy zapyta³am o nazwê, Galaktyczna Federacja ¦wiat³a, to wszyscy patrzyli dziwnie i powiedzieli, ¿e ich nazwa to Galaktyczna Federacja. Jedynymi, którzy wiedzieli o nazwie Galaktycznej Federacji ¦wiat³a to byli ci co pisali wiadomo¶ci oraz dowódca. Powiedzia³, ¿e nazwa by³a postrzegana przez tych otrzymuj±cych wiadomo¶ci i to jest miejsce, gdzie s³owo ¶wiat³o zosta³o dodane.

Kiedy spyta³em, czy istnieje Galaktyczna Federacja ¦wiat³a, powiedzia³ mi, ¿e nie wie o takiej grupie. Powiedziano mu tylko, aby wysy³a³ wiadomo¶ci i mia³ oko na intruzów.

Uda³am siê na kilka innych statków, ale odpowiedzi by³y takie same, nikt nie wiedzia³ za wiele.

Wtedy postanowi³am odwiedziæ Ashtara i zadaæ mu kilka pytañ.

Podam szybko t³o, gdy¿ jak ju¿ wiadomo znam Ashtara przez oko³o 11 lat. Pozna³am go, kiedy by³am w Stanach Zjednoczonych oko³o roku robi±c grupy medytacyjne. By³am przez kilka tygodni regularnym nauczycielem medytacji.

Robili¶my po prostu medytacjê i nagle w mojej g³owie zobaczy³am pojawiaj±c± siê istotê w kolorze srebrzystym z he³mem. Powiedzia³ mi, ¿e jego imiê jest Ashtar i aktualnie mówi to dla mnie. Do tej chwili nigdy nie s³ysza³am o nim, nie wiedzia³am nic o Wniebowst±pionych Mistrzach i o ¿adnej z tych istot. Po prostu wiedzia³am, ¿e mam przewodnika i mogê  z nim porozmawiaæ.

To wszystko, co powiedzia³ i po szukaniu go w internecie i dowiedzeniu siê o komendzie Ashtar, on nie skontaktowa³ siê ze mn± ponownie przez oko³o rok lub d³u¿ej. Pracujê z nim od tamtego czasu. W ci±gu tego roku pracowa³am z moim przewodnikiem Baltazarem i uczy³ mnie poszerzyæ moj± ¶wiadomo¶æ, podnie¶æ czêstotliwo¶ci, zadawaæ pytania i znale¼æ odpowiedzi, gdy chcia³ zadaæ mi pytanie, dawa³ mi kilka odpowiedzi, ale g³ównie kierowa³ mnie ku zadawaniu coraz wiêcej pytañ.

Uda³am siê do statku Ashtar i znalaz³am go w 7 wymiarze. Pierwsze pytanie, zapyta³am dlatego pozwolili Galaktycznej Federacji rozsy³aæ wiadomo¶ci.

Jego odpowied¼ by³a, ¿e ca³a ludzko¶æ jest jeszcze w macierzy i ¿e nawet je¶li mog± oni dotrzeæ do niektórych channelerów, i tak robi±, to wiêkszo¶æ channelerów nie jest jeszcze w stanie otrzymywaæ wiadomo¶ci, gdy¿ nie wykonali pracy, aby podnie¶æ ich ¶wiadomo¶æ do ich poziomu.

Problem jak powiedzia³, jest taki, ¿e wiadomo¶ci wysy³ane przez Galaktyczn± Federacjê s± ³atwe do zrozumienia, gdy¿ s± one przesy³ane w postaci ni¿szego poziomu czêstotliwo¶ci.

Aby (Ashtar) móg³ wys³aæ swoje posty ludzie musz± byæ, lub przynajmniej mieæ mo¿liwo¶æ ich otrzymywania na czêstotliwo¶ci 7-mego wymiaru.

Sposobem na to jest przesuniêcie w obrêbie w³asnej istoty w górê, ale w wiêkszo¶ci siê tylko przenosz± do poziomu 5-go wymiaru w obrêbie ich w³asnej istoty.

Powiedzia³, ¿e to siê dzieje siê ze wszystkimi wiadomo¶ciami, nie tylko pochodz±cymi z komendy Ashtar, ale tak¿e Wniebowst±pionych Mistrzów i wielu innych istot, które przebywaj± w ramach 7-mego wymiaru i powy¿ej.

Ich wiadomo¶ci s± wysy³ane do ziemi, ale wystêpuj± zak³ócenia z zas³on± i Federacj± Galaktyczn±, ale tak¿e z magnetycznymi czêstotliwo¶ciami, które s± wysy³ane z niektórych centrów kontroli na ziemi.

Mózg ludzki i ¶wiadomo¶æ duchowa ludzkiego mózgu jest pod wp³ywem tych magnetycznych czêstotliwo¶ci. To ma wp³yw na szyszynkê, nie dopuszczaj±c do pe³nego otwarcia.
Sposób, aby to omin±æ jest poruszaæ siê wewn±trz i osi±gn±æ wy¿sze wymiary od wewn±trz, nie u¿ywaj±c ³atwiej dostêpnych funkcji tego, co jest obecne w ciele fizycznym, ale w ruchu w górê przez w³asn± istotê do ¶wiadomo¶ci wy¿szych wymiarów.

Jest to ograniczone, gdy¿ wiêkszo¶æ przesuwa siê tylko w 5-cio wymiarow±. czê¶æ ich istoty i widz± to jako wszystko, co mog± osi±gn±æ w tym czasie.

Kiedy zapyta³am, ile wiadomo¶ci z któregokolwiek z Mistrzów jest naprawdê odbierane przez channelerów, powiedzia³ mi ¿e oko³o 10%, niektórzy nieco wiêcej w zale¿no¶ci od tego, jak d³ugo pracuj± nad dostosowaniem siê  i jak d³ugo pracuja z czêstotliwo¶ci± ka¿dego Mistrza.

Teraz zapyta³am, dlaczego oni nie przejm± kontroli, jak by¶my to powiedzieli, i wolna wola ka¿dej istoty by³a jego odpowiedzi±. Oni nie mog± ingerowaæ w taki znacz±cy sposób, gdy¿ ka¿da istota potrzebuje mieæ szansê znale¼æ swoj± w³asn± drogê.

Mog± oni prowadziæ, daæ jaki¶ kierunek, ale kierunek musi pochodziæ z  wewn±trz, gdy¿ ka¿dy cz³owiek musi znale¼æ swój w³asny kierunek wewn±trz.

Mog± nam wyja¶niaæ, jak dzia³a system kontroli, ale ka¿dy cz³owiek musi odkryæ prawdê o nim, tak wiêc mog± powiedzieæ nam, ¿e jest system kontroli, mog± nam powiedzieæ, co on robi, mog± oni prowadziæ nas jak wyj¶æ poza niego, ale nie mog± zrobiæ tego za nas.

Wiêkszo¶æ ich wiadomo¶ci jest odbieranych w miarê jak channelerzy siê na to godz±, ale nie mog± nic zrobiæ z interpretacj± komunikatu, jak równie¿ fakt, ¿e wielu channelerów jest s± bardziej skoncentrowanych na zmianie 5-cio wymiarowej, a nie tyle na tym, co naprawdê musz± zmieniæ w sobie i w innych.

Ka¿da osoba mo¿e odbieraæ ich wskazówki, ale tylko wtedy, gdy zrobi wewnêtrzn± pracê, wznosz±c siê w obrêbie w³asnej istoty, aby otrzymywaæ wskazówki od wewn±trz, z najwy¿szego poziomu ich istoty, co oznacza mniej zak³óceñ od pola magnetycznego, ale równie¿ mniej zak³óceñ z systemu przekonañ channelerów.

Powiedzia³, ¿e jest zbyt du¿a koncentracja na tym, co mo¿na zmieniæ, zamiast rzeczywi¶cie skupiaæ siê na tym, co ma siê zmieniæ.

Teraz on te¿ powiedzia³, ¿e s± w nieznanym terytorium, jak daleko ta zmiana ma zamiar zaj¶æ w ¶wiadomo¶ci ziemi i ka¿dego cz³owieka na ziemi.

Wzniesienie ziemi jest czym¶, co siê dzieje i ruch przez punkt zerowy dzia³ siê wcze¶niej, ale ruch jest w innym miejscu w centrum galaktyki wiêc energie s± inne ni¿ wcze¶niej.

Mog± przynosiæ nam komunikaty, ale praca jest konieczna u ka¿dego cz³owieka na ziemi je¶li jest obudzony lub mo¿e siê jeszcze obudziæ.

Mog± oni dawaæ wskazówki, powiedzia³, to wiele razy i wiem, ¿e ka¿dy inny Mistrz, którego poprosi³am zawsze mówi to samo, oni tylko mog± nas prowadziæ.

I nawet wtedy nikt nie wie naprawdê, jaki wynik bêdzie, poniewa¿ s± oni tak samo jak nowi dla tej zmiany, jak my. Maj± do¶wiadczenie z poprzednich zmian, tu na ziemi i innych planet innych wszech¶wiatów, ale ka¿da zmiana nie jest taka jak poprzednia zmiana oraz fakt, ¿e mamy tak wielu ludzi na ziemi, jak równie¿ tylu  ie obudzonych ró¿ni siê znacznie od poprzednich zmian .

G³ównym celem jest uzyskanie wzniesienia ziemi z ca³± ludzko¶ci± poprzez przesuniêcia tak ³atwo i komfortowo jak to tylko mo¿liwe.

Jest du¿o wiêcej tego, ale zbyt wiele, aby wyja¶niæ w ci±gu jednej wiadomo¶ci.

Jako  moja ostatnia wycieczka uda³am do jednego z o¶rodków kontroli naziemnej.

Istnieje ich wiele tam wiêc wybra³am ten, który by³ po³±czony do statku, gdzie by³am najpierw. Muszê powiedzieæ, ¿e by³am na statkach przedtem, by³am w tych centrach kontroli przedtem, ale ja tylko piszê o moich ostatnich „wycieczkach”, poniewa¿ s± one najbardziej zaktualizowanymi.

Istnieje wiele o¶rodków kontroli i wszystkie maj± ró¿ne cele, mimo i¿ wszystkie s± ze sob± po³±czone przez sieæ macierzy energii. U¿ywaj± do komunikacji du¿o starych sieci macierzy, które s± wewn±trz i na ca³ym ¶wiecie, ale tak¿e na bie¿±co przez pole magnetyczne w taki sposób, ¿e przeszkadza nam ludziom pod³±czeniu do wy¿szych wymiarów rzeczywisto¶ci.

To co wielu widzi i do¶wiadcza jako wy¿ej wymiarowe rzeczywisto¶ci jest w istocie hologramem wszczepionym w tym polu magnetycznym.

Maj± podobne centra kontroli i scenarzystów, które s± odpowiedzialni za przekazywanie informacji do niektórych ludzi, aby ludzie byli zaanga¿owani i wierz±cy w proces, o którym powiedziano, ¿e siê dzieje. Albo poprzez przekazywane wiadomo¶ci lub pewne dokumenty, które mog± wspieraæ informacje, które wysy³aj± na zewn±trz.

Ludzie w tych o¶rodkach maj± te same odpowiedzi jak ci na statkach i nie maj± przewa¿nie pojêcia o tym, co robi±.

Znalezienie kto¶ kontroluje, kto naprawdê wie, co siê dzieje nie by³o mo¿liwe, poniewa¿ wszyscy ci, którzy zosta³y tam dali mi takie same odpowiedzi i tak naprawdê nie wiedz±, sk±d ich polecenia pochodz± lub kto je wydaje.

Jest du¿o wiêcej o tych centrach dowodzenia, ale koncentrujê siê na tym, kim oni s± i dlaczego oni tam s±, i na prostym pytaniu czym GFL jest naprawdê.

Wiem, ¿e wielu nie bêdzie przekonanych (nie bêdzie wierzy³o), i to jest w porz±dku dla mnie.

Proponujê wszystkim, którzy naprawdê chc± wiedzieæ, dostanie siê na te statki i rozpoczêcie zadawanie pytañ.

Tylko upewnicie siê, czy naprawdê jeste¶cie na statku, a nie w holograficznej matrycy, które s± ustawione tak, aby z³apaæ was zanim dojdziecie do statków.

www.ascendedmasters.org
Ta informacja mo¿e rozpowszechniana z tak wielu lud¼mi jak to mo¿liwe.

PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #860 : Lipiec 13, 2012, 09:24:31 »

informacje nawi±zuj±ce do tematu przysz³y do mnie w okolicach tego splotu:

lecz:
"Pañski stary post ukaza³ siê tutaj jako przyk³ad wulgarnej forumowej twórczo¶ci, której miejsce jest oczywi¶cie w ¶mietniku. Dlatego proszê nie sugerowaæ siê entuzjazmem Pani Ptak, bo ka¿da taka nowa ''pere³ka'' znajdzie siê naturalnie w tym samym miejscu co poprzednie ''dzie³ko''.
Nie jest to ¿adne zamykanie ust, tylko przypomnienie o kulturze pisania, obowi±zuj±cej ka¿dego u¿ytkownika naszego forum."

..okaza³o siê ¿e picza jest czym¶ wulgranym.

wulgaris = proste
A skoro prostO nie wolno, to rozwiniêcie nie nastapi³o.

..w kazdym razie. chwilê po tym nast±pi³o pozamiatanie wszystkich tych pojazdów.
Jedna iluzja przejê³a inna iluzjê.

przy jednoczesnym efekcie swoistego Ba³aGuna

<a href="http://www.youtube.com/v/gvipLBX286o?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/gvipLBX286o?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0</a>

« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2012, 10:51:48 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #861 : Lipiec 13, 2012, 11:43:06 »

Czyli , ¿e tak. Mamy jak±¶ siatkê kontroli rozpiêt± nad Ziemia oraz kontrolowane informacje przesy³ane do ludzi ¿yj±cych na Planecie . Kolesie nazywaj± siebie Galaktyczn± Federacj± i podobno maj± na pok³adach równie¿ nie-humanoidów.
Wcale zdziwienia by nie by³o, gdyby siê okaza³o, ¿e rz±dy pañstw-mocarstw maczaj± w tym paluchy.

Kontroluj± ludzko¶æ od zawsze, no ,ale sama wiedza o tym uwalnia od iluzji. Nie ma anio³ów ani zbawców, s± kontrolerzy GF.
Zaiste uwalniaj±ce Du¿y u¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #862 : Lipiec 13, 2012, 12:15:51 »

Cytat: east
Kontroluj± ludzko¶æ od zawsze, no ,ale sama wiedza o tym uwalnia od iluzji. Nie ma anio³ów ani zbawców, s± kontrolerzy GF.
Zaiste uwalniaj±ce   

Zaiste…

„Aniele bo¿y, stró¿u mój, Ty zawsze przy mnie stój…”
…no i stoj± wys³annicy bo¿y… na stra¿y naszego zbawienia… ha…  Du¿y u¶miech

Gdzie s± prawdziwe anio³y?  U¶miech
Gdzie szum ich skrzyde³, gdzie serca wspó³czuj±ce?

« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2012, 12:17:47 wys³ane przez ptak » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #863 : Lipiec 13, 2012, 12:46:04 »

ptaku - one tez sa, ale przyjda dopiero wtedy, gdy pozbedziesz sie przywiazania do ... materii, kiedy wybierzesz droge duchowosci. Zapewniam, ze sa, to przewodnicy niebianscy, nie mylic ze straznikami ... tez nota bene niebianskimi...^^
Sercem ich przywolasz TY!
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #864 : Lipiec 13, 2012, 12:50:03 »

…a jednego, to widzê codziennie… patrz±c w lustro…  Chichot
east
Go¶æ
« Odpowiedz #865 : Lipiec 13, 2012, 13:16:07 »

ptaku - one tez sa, ale przyjda dopiero wtedy, gdy pozbedziesz sie przywiazania do ... materii, kiedy wybierzesz droge duchowosci. Zapewniam, ze sa, to przewodnicy niebianscy, nie mylic ze straznikami ... tez nota bene niebianskimi...^^
Sercem ich przywolasz TY!
Czyli co, to serce jest zaledwie Twoim narz±dem do przywo³ywania (ewentualnie równie¿ pomp± krwi) ?
Ha, skoro TY ich przywo³asz to z pewno¶ci± Ciê namierz± swoimi urz±dzeniami na którym¶ ze statków oko³oziemskich i otrzymasz TY  przekaz tudzie¿ pocieszenie lub wskazówki co masz robiæ i jak ¿yæ.
Tylko od kogo otrzymasz ?
Tego nie wiesz. Mo¿esz jedynie spekulowaæ, albo zawierzyæ tym, czy innym channelingowcom, czy te¿ nawet "swoim" wyobra¿eniom o ... anio³ach.
Je¶li bowiem przychodz± do CIEBIE to znaczy, ¿e nadaj± na tej samej co i Ty czêstotliwo¶ci. I teraz, dalej, to ju¿ zale¿y od przyjêtej optyki,  bo skoro ju¿ wiesz kim jeste¶, to wiesz kto odpowiada Du¿y u¶miech

Nie wiadomo, czy serce to taki dobry ³±cznik ,który jest  w stanie odró¿niæ manipulatora od  .. no w³a¶nie, od czego/kogo ? Ducha, Boga, Anio³a ? Tak czy inaczej interpretatorem kontaktu chcesz byæ TY ,a nie serce, a to nie najlepszy pomys³ z punktu widzenia rozpoznania iluzji JA .
Ale to tylko punkt widzenia.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #866 : Lipiec 13, 2012, 13:21:54 »

Mnie wszystko jedno jak wygladaja, czy siedza w dziurach, czy w statkach okoloziemskich, WIEM, ze przyjda i pomoga w biedzie.
Mnie skierowali na droge skutecznego leczenia ortopedycznego. I wygladali zupelnie normalnie jak inni ludzie. I ide ta droga, ktora mi wskazali, bez starchu przed sokolim wzrokiem watchersow niebianskich opiekunow, juz sie nie boje!

edit:
east TY czy JA, czy program nie wazne jak to nazwie sie,  tu chodzi o odczuwanie bolu, a chyba sam wiesz, ze to nie jest przyjemne.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2012, 13:26:25 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #867 : Lipiec 13, 2012, 13:29:49 »

Gdzie szum ich skrzyde³?

w uszach Du¿y u¶miech

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #868 : Lipiec 13, 2012, 18:04:56 »

Mnie wszystko jedno jak wygladaja, czy siedza w dziurach, czy w statkach okoloziemskich, WIEM, ze przyjda i pomoga w biedzie.
,,...Liczy³ dziad na cudzy obiad..."
Cierpliwy jestem wiêc cierpliwie powtórzê s±cz±c piwko  Du¿y u¶miech
Dualizm
Cz³owiek ¶wiadomy pracuje na planie materii i na planie hm...energii (nazwy tego samego...)
Materia jest to plan ograniczony zreszt± mówi o tym twierdzenie Einsteina.
Wiêc uto¿samiaj±c siê z cia³em fizycznym czyli zapominaj±c, ¿e mamy to cia³o a nie nim jeste¶my sprowadzamy nasze my¶lenie tylko i wy³±cznie do planu materii, a wiêc sami nak³adamy sobie ...chom±to.
Wtedy zamiast Wiedzieæ - Wierzymy....etc etc etc
I wtedy jak to mówi szacowna Fair Lady pojawia siê centralka czy matrix czy co tam jeszcze i leje nam ukrop za ko³nierz a cz³owiek zamiast tworzyæ sobie coraz fajniejsz± przestrzeñ pochylo sie i gorbi co by mu jakie och³apy kopne³y z pañskigo sto³a Z³y
hm to mo¿e pa jak to mówi jedna taka szacowna Du¿y u¶miech

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #869 : Lipiec 14, 2012, 20:47:15 »

A teraz zaprezentujê ostatni z comiesiêcznych przekazów grupy Arkturian. Byæ mo¿e nie dla wszystkich bêdzie on bardzo odkrywczy, ale warto spojrzeæ jak do naszej ewolucji i o¶wiecenia podchodz± zaawansowane cywilizacje i jakie wskazówki chc± nam przekazaæ bez zak³ócania naszej wolnej woli.

Arkturianie: Krok do odzyskania waszej mocy

Drodzy, znowu przychodzimy ¿yczyæ wam bardzo szczê¶liwego czasu w podró¿y ku nowej i wy¿szej ¶wiadomo¶ci ¦wiat³a, które jest tak dog³êbnie ewidentne teraz. Widzimy wiele zmian zachodz±cych w ¶wietle ka¿dej osoby. Nawet ci, którzy do tej pory nie chcieli uznaæ ¿adnych prawd innych oprócz tego, czego ich uczono nawet jako dzieci, zaczynaj± kwestionowaæ drogi tego ¶wiata i widz± ironiê ci±g³ej wojny. Zaczynacie widzieæ w jaki sposób pieni±dze narodów by³y i s± wykorzystywane na finansowanie dzia³alno¶ci tych, którzy maj± pieni±dze i w³adzê dla siebie, a nie dla dobra ludzko¶ci, mimo ich deklaracji, ¿e wszystko co widzicie jest konieczne dla zapewnienia waszego bezpieczeñstwa. Jest to ogromny krok drodzy, od wiary we wszystko, co wam mówiono do zadawania pytañ i dokonywania wyborów dla siebie. To jest odebranie Waszej wrodzonej mocy i jest wa¿nym etapem w podró¿y o¶wiecenia.

Wszystko przebiega zgodnie z planem, nigdy nie w±tpcie, ¿e wiele zmian rzeczywi¶cie odbywa siê ka¿dego dnia, nawet je¶li w dalszym ci±gu pytacie siebie, gdzie jest to czy tamto, co Spodziewa³em siê zobaczyæ teraz. Wszystko przebiega zgodnie z planem. Nigdy nie zapominajcie, ¿e to wy, ludzie, którzy tworz± ¶wiat³o transformacji, a nie ci z nas, którzy patrz± i oferuj± pomoc w razie potrzeby. Poniewa¿ jeste¶cie istotami wolnej woli, ka¿da osoba pragn±ca siê rozwijaæ musi osobi¶cie wybraæ, aby przej¶æ do g³êbszej ¶wiadomo¶ci i o¶wiecenia, ale wiedzcie, ¿e wybór ten nie zawsze odbywa siê na poziomie ¶wiadomym.

Istnieje wiele, co mogliby¶my powiedzieæ, ale nie mo¿emy w tym czasie, gdy¿ to musi byæ wasza podró¿, wasze wybory i wasze dzia³ania inaczej wasz czas na Ziemi by³by zmarnowany. Wszyscy s± na ziemi z wyboru w celu ewoluowania i zaszkodziliby¶my wam, je¶li  kiedykolwiek wtr±ciliby¶my siê w wasz± woln± wolê.

Ludzko¶æ w niewiedzy o swojej prawdziwej to¿samo¶ci jako istot duchowych od wieków poszukiwa³a zbawiciela; kogo¶, kto uratuje was od prób i udrêk ¿ycia w trzecio wymiarowej energii. O¶wiecona istota Jezus przyszed³, aby powiedzieæ ¶wiatu, ¿e "królestwo Bo¿e jest w was", ale oni nie us³uchali i po dzi¶ dzieñ oddaj± pok³on pos³añcowi zamiast wiadomo¶ci. W o¶wieceniu dojdziecie do zrozumienia, ¿e poniewa¿ jeste¶cie manifestacj± Jednej ¦wiadomo¶ci Bo¿ej, jeste¶cie odpowiedzialni za siebie i jeste¶cie moc±, której szukacie. Wiêc mo¿ecie zacz±æ odbieraæ z powrotem to, co w niewiedzy oddali¶cie do wielu, którzy przekonali was, ¿e maj± wszystkie w³a¶ciwe odpowiedzi i informacje o wszystkim.

Pojawi³a siê nowa fala ¶wiat³a przychodz±ca na ziemiê, ¶wiat³o informacji i zrozumienia, w którym mo¿ecie zacz±æ rozumieæ jedno¶æ ca³ego ¿ycia w ¿yciu JEDNEGO. Dziêki temu nowemu o¶wieceniu przyjdzie zrozumienie, ¿e wszystko co widzicie, s³yszycie, smakujecie, dotykacie i czujecie jest materialnym pojêciem duchowej rzeczywisto¶ci. Dlatego to, co prawdziwe nie mo¿e nigdy zostaæ utracone. Jest wielu, którzy uwa¿aj±, ¿e zmiany i indywidualne o¶wiecenie usunie wszystko, co kochaj± i to przyniesie im wielki smutek. Wiedzcie, ¿e nic rzeczywistego nie mo¿e nigdy zostaæ utracone na zawsze, ¿e wszystko, co jest realne jest regulowane i utrzymywane na miejscu przez Boskie Prawa. Takie rzeczy po prostu manifestuj± siê w wiêkszych i lepszych formach - zdrowie, relacje, rozrywki, rado¶ci itp.

Umys³ jest esencj± materii. Zapytajcie siebie, co was zabawia w Waszym umy¶le. Dlatego mówimy, ¿eby¶cie byli ostro¿nymi w waszych s³owach i my¶lach, gdy¿ one przenosz± energiê twórcz±. Poniewa¿ nie zdawali¶cie sobie sprawy z tego, kim jeste¶cie, nie zdawali¶cie sobie sprawy, ¿e tworzycie z ka¿d± my¶l± i s³owem. Wszystko jest energi±, a energia, któr± nasycicie swoje s³owa z reprezentuje wasz stan ¶wiadomo¶ci. Wasz stan ¶wiadomo¶ci, interpretowany przez wasz umys³, manifestuje to, czego do¶wiadczacie.

To zrozumienie to krok w odbieraniu z powrotem waszej mocy. W niewiedzy i przez wiele wcieleñ, pozwalali¶cie bie¿±cym popularnym wierzeniom, aby sta³y siê wasz± prawd±. Teraz fizycznie, emocjonalnie i psychicznie, uwalniacie te przekonania najpierw zaakceptowane w tym czasie ¿ycia w wielu ró¿nych systemach wierzeñ. Ludzko¶æ, przez ¶lepe pozwalanie ich stanowi ¶wiadomo¶ci, aby reprezentowaæ tylko koncepcje i nauki innych, zapomnia³a swoj± zdolno¶æ s³yszenia, zrozumienia i wiedzê o tym, co jest prawdziwe. Zawsze sprawdzajcie ka¿d± wiadomo¶æ, ksi±¿ki, Kazanie, channeling w swoim sercu, czy rezonuje jako prawda dla was, czy nie i nie bójcie siê lekcewa¿yæ to, co ju¿ nie mówi jako wasza prawda. Ewolucja jest procesem, który zmienia siê gdy ro¶niecie i rozwijacie siê g³êbiej. Informacje, które by³y prawd± dla Was na jednej scenie stan± siê przestarza³e, gdy bêdziecie w stanie zrozumieæ g³êbsze poziomy tych prawd. Musicie byæ gotowi do stania siê absolwentami w pewnym momencie, niezale¿nie od rozrywek i zabaw, które znali¶cie i kochali¶cie w starych szko³ach.

Gdy pog³êbiacie duchow± ¶wiadomo¶æ, Wasze Wy¿sze Ja nadal bêdzie dawaæ Wam wiêcej, gdy bêdziecie gotowi. Zaufajcie swojej intuicji, wiedz±c, ¿e jeste¶cie prowadzeni w ka¿dej chwili ka¿dego dnia na tej ¶wiêtej drodze o¶wiecenia i nic nie mo¿ecie uczyniæ indziej. Nawet ci, wybieraj±cy w tym czasie zaprzeczenie prawdy, zostan± w pewnym momencie w jakim¶ innym ¿yciu obudzeni, poniewa¿ to jest, kim i czym wszyscy s±, zawsze byli i zawsze bêd± i nikt nigdy nie mo¿e byæ oddzielony od tego (Jedno¶ci), bez wzglêdu na sposób, w jaki ciê¿ko mo¿e próbowaæ.

Jeste¶my Grup± Arkturian 14/07/12
14 lipca 2012
Channeler: Marilyn Raffaele
http://www.onenessofall.com/

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #870 : Lipiec 15, 2012, 12:19:14 »

Oby tylko te Boskie Prawa to nie rezim NWO, no ale widac matryca z gory ustalona, no i reklama jak talala.
A ci Arkturianie to skad sie wzieli? Bo juz mi sie pogmatwalo w glowie od tych nazw "obcych cywilizacji" - a szczegolnie od tonu wywyzszenia. Uwazajcie, robcie, sluchajcie, "my wojt wam to prawimy", i jak mi sie ktory ze stada znarowi, to go z powrotem do piekla. Ot caly przekaz w wielkim skrocie.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #871 : Lipiec 15, 2012, 14:59:10 »

Zawsze sprawdzajcie ka¿d± wiadomo¶æ, ksi±¿ki, Kazanie, channeling w swoim sercu, czy rezonuje jako prawda dla was, czy nie i nie bójcie siê lekcewa¿yæ to, co ju¿ nie mówi jako wasza prawda

Sprytny myk, ale nie do koñca. Dyskwalifikuje go owa "prawda dla was". Serce nie s³u¿y jako klakier TOBIE.
Zastanówcie siê nad tym, ¿e -byæ mo¿e - co¶ takiego jak "Twoja prawda" nie istnieje poniewa¿ Ty jestes iluzj±.

Silne przywi±zanie do "siebie" - ukszta³towanego przez otoczenie oraz tre¶ci "³ykane" po drodze jako prawda to trampolina do dalszych manipulacji. Ty us³yszysz i zobaczysz to, co chcesz us³yszeæ i zobaczyæ ,a to wcale nie musi byæ prawda.

Zaufajcie swojej intuicji,
Nie ma Twojej intuicji. Intuicja po prostu jest i niesie informacjê niezale¿nie od tego JA. Intuicja do nikogo nie nale¿y. Jest kana³em przekazu innym ni¿ my¶l.
Tak wiêc pomiêdzy prawdami pojawia siê subtelne k³amstwo, nierozpoznane poniewa¿ bardzo wielu ludzi nie jest w stanie wyobraziæ sobie ... no w³a¶nie -  sobie Mrugniêcie
Po prostu nie dopuszcza siê mo¿liwo¶ci, ¿e JA to iluzja. I dlatego pojawiaj± siê kolejne przekazy. Nawet, je¶li je negujesz, to one i tak ju¿ w Tobie zaistnia³y.

Gregg Braden w ksi±¿ce pt "G³êboka prawda" ujmuje  ten "problem" w ten sposób :
"Sk±d mamy wiedzieæ jakie podejmowaæ decyzje, je¶li nie odpowiemy na jedno pytanie, które le¿y w samym sercu absolutnie ka¿dego wyboru : Kim dok³adnie jeste¶my ? "
http://integra.wordpress.com/2012/07/03/gleboka-prawda/
Tyle, ¿e nigdzie nie pada wa¿niejsze pytanie o to, czy w ogóle jeste¶my.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #872 : Lipiec 15, 2012, 20:29:20 »

Silne przywi±zanie do "siebie" - ukszta³towanego przez otoczenie oraz tre¶ci "³ykane" po drodze jako prawda to trampolina do dalszych manipulacji. Ty us³yszysz i zobaczysz to, co chcesz us³yszeæ i zobaczyæ ,a to wcale nie musi byæ prawda.

Dok³adnie.
Mialem znajomego, który nie znosi³, kiedy konfrontuje siê go z jego wasn± nieswiawomo¶ci±.
Zrezta nikt za tym nie przepada (choæ niektórzy doceniaj± d³ugofalowe korzy¶ci).
Oczywi¶cie unika³ tej konfrontacji (w jakims sensie kosztem innych). Przymyka³em na to oko przez 2 lata z ok³adem.
Kiedy którego¶ razu nie zgodzi³em sie na manipulacjê - go¶æ zerwa³ znajomo¶æ.
To by³ dzieñ w którym straci³ 80% mojego szacunku.
Takie postawy wymagaj± okreslonych pozycji w systemie warto¶ci. Pozycji dosyæ mocno konformistycznych.
Wówczas cz³owiek zaczyna budowac sobie ¶rodowisko klakierów, przytakiwaczy,
lub takich jednostek wy³±cznie - które mo¿e w jaki¶ sposób kontrolowaæ.

Tyle, ¿e nigdzie nie pada wa¿niejsze pytanie o to, czy w ogóle jeste¶my.
Odpowiedzia³e¶ sobie na nie?,
czy ci±gle walczysz z rozwi±zaniem tej z³o¿onej kwestii?
east
Go¶æ
« Odpowiedz #873 : Lipiec 15, 2012, 21:20:27 »

@PHI
Odpowiedzia³e¶ sobie na nie?,
czy ci±gle walczysz z rozwi±zaniem tej z³o¿onej kwestii?

PHI , odpowied¼ przysz³a i jest negatywna Du¿y u¶miech
Weryfikacja jej jest w toku (nie ma tego, który walczy czy weryfikuje).
To proces rozpuszczania iluzji.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #874 : Lipiec 15, 2012, 21:45:10 »

czy¿by s³owa zamienia³y siê w czyny..?

"Federacja Galaktyczna ¦wiat³a 14.07.2012 . Timothy Geithner

Wiadomo¶æ od Federacji Galaktycznej ¦wiat³a 7/14/12 To Geithner Timothy aresztowany "

S³yszysz to, Timothy Geithner,Sekretarz Skarbu Stanów Zjednoczonych, zosta³ aresztowany, zosta³ os±dzony przez nasz s±d wy¿szej instancji, a zosta³ skazany za swoje zbrodnie przeciwko narodowi Stanów Zjednoczonych, którzy Zostali zaprzysiê¿eni do s³u¿by, lecz zdecydowa³ siê ofiary, okradaæ i manipulowaæ, i przesun±æ na skraj finansowej nêdzy. Osoba ta, po dok³adnej kontemplacji jego zbrodni przeciwko wam, ludziom, zosta³a skazana na maksymalnej ¿ywotno¶ci 63 lat, z których razem jest spêdzaæ w ¶miertelnej formie fizycznej, gdzie bêdzie reedukowany i poddany rehabilitacji, zanim po raz kolejny wolno mu bêdzie chodziæ swobodnie w¶ród ludu wolnego spo³eczeñstwa.
To jest jego kara, jest nie jest to zemsta za jego zbrodnie. Nie ma innej kary na³o¿onej na t± jednostkê i nie bêdzie dalej kary na³o¿onej na t± duszê, jak otrzyma tylko to co jest, ¿e musi dalej siê rozwijaæ, wzrastaæ i dojrzewaæ jako istota w podró¿y po fizyczno¶ci, a wkrótce duchowego królestwa tego wielowymiarowego wszech¶wiata. Czy widzicie Drodzy, co mamy na my¶li, gdy mówimy, ¿e  bêd± aresztowani ci z kaba³y i  bêd± ci z kaba³y skazani za swoje zbrodnie przeciwko tobie? ¯aden z cz³onków kaba³y nie bêdzie chodziæ wolno, bez uprzedniego otrzymania us³ug rehabilitacyjnych w formie programów oferowanych im przez nas z wy¿szych wymiarów.

Nie wszystko, je¶li nawet wielu z aresztowanych z  Kaba³y i ich s³ugusów bêd± próbowali, i je¶li zostan± skazani, skazany w  s±dach o ró¿nych jurysdykcjach waszego ¶wiata. Du¿a liczba tych, którzy s± w areszcie stan± przed High Court (S±d Najwy¿szy) )obs³ugiwani przez wzniesione istoty, których zadaniem jest przegl±d rekordu ¿yciowego oskar¿onego i okre¶liæ odpowiednie ¶rodki do ich pomy¶lnej rehabilitacji. Kara nie jest na porz±dku dziennym, choæ to s³owo mo¿e byæ u¿yte lu¼no, mo¿na go wykorzystaæ poetycko, metaforycznie, a to mo¿e byæ wykorzystywane przez tych, którzy czuj± siê lepiej jako kto¶ ,kto uczucie zosta³ ukarany za swoje zbrodnie przeciwko tobie. Mówimy wam chocia¿ nikt w ogóle nie bêdzie "ukarany", w tym sensie tego s³owa, za ich zbrodnie przeciwko tobie lub ich zbrodnie. Zamiast tego, chcemy skupiæ siê tylko na skutecznych ¶rodkach rehabilitacji, jako rehabilitacji duszy jest to, co da im jeszcze jedn± szansê i mo¿liwo¶æ rozwijaæ siê jako godny cz³onek struktury spo³ecznej, zarówno tu, na Ziemi lub innej planecie w tym uk³adzie s³onecznym , galaktyce, czy wszech¶wiecie.

Istnieje wiele ¶wiatów, które mog± i bêd± korzystaæ z istnienia i obywatelstwa wielu z tych cz³onków kaba³y, którzy ju¿ zostali  lub zostan± aresztowani za zbrodnie przeciwko ludzko¶ci. Te dusze nie zostan± utracone dusze, jak nikt nie jest naprawdê zagubiony, jak wszyscy znajd± nasz± w jaki¶ sposób, jako¶, kiedy¶ do domu. W tym ¶wietle, to dusza naprawdê zawsze utracone, je¶li dusza zawsze znajd± drogê do domu? Dusza nigdy nie jest naprawdê stracona. Dusza, bez wzglêdu na ciemny lub negatywny objazd  bior± na jaki¶ czas zakosztowaæ pewne aspekty siebie, ¿ycia i istnienia, wêdrowaæ i odkrywaæ dziêki ni¿szym g³êbiom siebie, maj±c mo¿liwo¶æ powrotu do ¶wiat³a, i ich Stwórcy, nawet wtedy, gdy id± w dó³ i w kierunku przeciwnym, bo ten wielowymiarowy wszech¶wiat jakby ulica jest jednokierunkowy. Jest to najwiêksza tajemnica, jak± ​​bêdziemy dzieliæ siê z wami. Istnieje tylko jeden sposób, a droga jest z powrotem do ¶wiat³a, z powrotem do pobo¿no¶ci, Wasza Bogobojno¶æ, twoja wielko¶æ, twoje ¿ycie jest w wiecznej ¶wiat³o¶ci.

Ten mê¿czyzna, który wiesz, jak U.S Amerykañski Sekretarz Skarbu jest i zawsze by³ pozycj± w tym samym kierunku, jak ci z Was, którzy mog± dzi¶ zobaczyæ go jako wroga, jako si³ê przeciwn±, jak karnych, jak ciemno¶ci. Nie jest jednak  inny ni¿ Wy. Wszyscy jeste¶cie jedno, jeste¶cie wszyscy ¶wiat³o. Wszyscy jeste¶cie czê¶ci± was i naszego Stwórcy i tak to jest, i bêdzie on (sekretarz)kontynuowa³ swoj± podró¿ teraz, tak¿e bêdzie on otrzymaæ dodatkow± pomoc, która pomo¿e mu rozwijaæ siê w trochê szybszym tempie, ni¿ on do¶wiadczy³ przez niedawne wcielenie. To gdzie my, Twoje wst±pi³ rodzina Galaktycznej Federacji ¦wiat³a, wkroczymy i korzystamy z naszych poziomów wiedzy, naszej m±dro¶ci i naszych systemów i struktur, aby pomóc duszy w jego podró¿y.

Naszym zadaniem nie jest i nigdy nie by³o, aby przyj¶æ do ¶wiata i ludzi zabieraæ do aresztu i wrzucaæ do lochów lub cel wiêziennych. Jest to potworne i niecne traktowanie innej duszy, a i uczestniczyæ w takim okrucieñstwie wobec innych i nigdy nie bêdziemy. Timothy Geithner bêdzie traktowany z mi³o¶ci±, dobroci±, z trosk±, z cierpliwo¶ci±. On, dusza, ¿e ​​jest, i  bêdzie b³ogos³awiony z mi³o¶ci±, pielêgnowany w m±dro¶ci i wskazówkach istoty wy¿szego wymiaru, która zgromadzi³a najwy¿sz± m±dro¶æ i umiejêtno¶ci przez swoje liczne do¶wiadczenia( JEGO i JEJ), ¿e owszem, podjêli równie¿ przez ciemne korytarze, gdy ich Uczeñ mo¿e  wêdrowa³,  jak pan Geithner w³a¶nie.

Rozumiecie teraz, ¿e wszyscy bierzemy  te objazdy przez ciemno¶æ, poprzez testy i próby naszej duszy, bo je¶li nie zrobili¶my tego, jak by¶my kiedykolwiek wiedzieli, ¿e jeste¶my ¶wiat³o, je¶li  bêdziemy broniæ siê od bycia zanurzonym w ciemno¶ci? Ciemno¶æ jest zadaniem, wyzwaniem, oceanem, którego musimy nauczyæ siê przep³yn±æ przez budowê statku wykonanego z ¶wiat³a. Ciemno¶æ - jest zaostrzony miecz, ¿e musimy kuæ tarczê ¶wiat³a ¿eby obroniæ siê. Ciemno¶æ - jest wrogiem, kiedy to musi byæ wrogiem, a ciemno¶æ -  jest przyjacielem, kiedy to musi byæ przyjacielem, ale ciemny nigdy nie jest naprawdê twoim wrogiem. On jest twoim przyjacielem, bo to on  pomo¿e Ci znale¼æ twoj± drogê z powrotem do ¶wiat³a, z powrotem aby gdziekolwiek jeste¶, zawsze trafiæ do ¶wiat³a, jak w ¶wietle jeste¶ tam, gdzie zawsze nale¿ysz, gdzie siê urodzi³e¶, gdzie mo¿esz pozornie umieraæ, gdzie powtórnie pojawicie siê i gdzie bêdziesz wiecznie istnieæ w niekoñcz±cej siê podró¿y z powrotem do ¼ród³a.

Mamy nadziejê, ¿e dzisiejsza wiadomo¶æ dociera do wielu z was, którzy mog± teraz przejrzeæ  ciemno¶æ i móc widzieæ ciemno¶æ w trochê ja¶niejszy  sposób , trochê  ja¶niejszego zmys³u dzi¶. Jeste¶my rodzin± ¶wiate³ka, istniej±c w ciemno¶ci tego wszech¶wiata, która porównuje ¶wiate³ko i pozwala nam zobaczyæ jak ono ¶wieci tak jasno. Jeste¶my Galaktyczna Federacja ¦wiat³a.

Jako po¶rednictwem Greg Giles
http://ascensionearth2012.org/- angielski"
http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/07/federacja-galaktyczna-swiata-14072012.html

Strony: 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: