Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:28:59

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 27 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: MANUSKRYPT PRZETRWANIA.....  (Przeczytany 316285 razy)
0 u¿ytkowników i 15 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #250 : Maj 15, 2012, 13:43:25 »

Z ca³ym szacunkiem i za przeproszeniem odno¶nie pastwisk tych zielonych przypomnia³o mi sie takie powiedzenie mojego dziadka  Du¿y u¶miech
,,...Matulu moja ciele ³ogun ma..."
Dalej id±c t± my¶l± na You Tube natrafi³em na filmik, w którym dzieci rozwa¿a³y problem ,,dlaczego ciele ogonem miele..." Du¿y u¶miech
No có¿ namna¿ajcie siê ,,s³odcy" i na pastwiska, hm co jednak bêdzie jak jaki¶ wó³, ciele lub krowa czy te¿ ja³ówka z bata dostanie, albo hm odwiedzi np zak³ady miêsne w których kiedy¶, gdy by³em trochê ¿wawszy pracowa³em Du¿y u¶miech
quetzalcoatl44 po znajomo¶ci darmow± wejscówkê Ci za³atwiê Jêzyk

PS
Innym pragn±cym zielone pastwiska polecam stepy na Ukrainie Du¿y u¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #251 : Maj 15, 2012, 14:40:09 »

Tak,  tak.... Przebi¶niegu mg³y i dymy oraz woale umys³owe za którymi chowa siê wystraszone zmianami wielkie JA. U¶miech
Ma³e sprostowanie. To JA samo jest niez³± za-dym± Du¿y u¶miech (tudzie¿ myg³± Mrugniêcie ), a nie ,¿e siê ono za jak±¶ mg³± chowa. Chocia¿ mo¿e pisarze manuskryptów przetrwania dla tego JA miêkk± zas³onkê dymn± produkuj±. Coby siê

@Kiara
Doskonale wiem kim jestem ,wiem co robiê tu i wiem i¿ to jest tylko  czasowa  kreacja  mojej nad, ¦wiadomo¶ci wy¿szego JA. To nie s± dla mnie ¿adne sekrety i¿ moja Ludzka postaæ jest tylko maleñk± Iskierk± mojej przeogromnej Energii , która ma przeolbrzymi± ¶wiadomo¶æ i nieograniczony zakres istnienia
Nooo to sporo posiadasz , Kiaro  Du¿y u¶miech
 Trudno powiedzieæ, czy które¶ JA mo¿e przebiæ takie latyfundia, jak Twoje wy¿sze ja, Twoj± postaæ, Twoj± przeogromn± energiê posiadajac± nieograniczony zakres istnienia Mrugniêcie i to wszystko w jednym JA  Z politowaniem ....ufff

Nie wiadomo jak ten Wszech¶wiat mo¿e pomie¶ciæ jeszcze prawie 7 miliardów innych JA. Mo¿e tamte wcale nie s± tak wielkie ? Mrugniêcie
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #252 : Maj 15, 2012, 16:20:34 »

Niezale¿nie od waszych JA, Wierni Towarzysze o was pamiêtaj± i przesy³aj± Wam ca³y elaborat w którym nie tylko macie czytaæ, ale na dodatek czytaæ miêdzy wierszami zaszyfrowane wiadomo¶ci. No to ja wysiadam, mogê próbowaæ z angielskiego na nasze, ale z pomiêdzy wierszy to potrzebna jest prawdziwa Enigma albo ... Kiara. U¶miechnijcie siê, mo¿na chyba trochê po¿artowaæ, choæby z Kiary lub easta, którego i tak nie ma. A na powa¿nie to wiele z tego co przeczytacie o programowaniu, rezonowaniu, przenoszeniu energii "pomiêdzy wierszami" jest jak najbardziej rzeczywiste w mojej ocenie.
Choæ pastwiska niektórym kojarz± siê ¼le, to ja nie odczuwam w tych przekazach ani energetycznego wampiryzmu, jak niektórzy sugeruj±, ani nachalnego programowania rzeczywisto¶ci jakie mo¿ecie spotkaæ w wieku innych. Mo¿e mnie "u¶pi³y".
A teraz mo¿ecie sobie pou¿ywaæ na nowym odcinku.

Rêkopis przetrwania - czê¶æ 137

15 maj 2012 - 09:20 | aisha north

Dzisiaj chcieliby¶my siê skupiæ na tym, ¿e tak wielu z was zaczyna czuæ siê coraz mniej  zwi±zanymi ze ¶wiatem trzecio - wymiarowym, który was otacza ze wszystkich stron. To bardzo chwalebne, a oznacza to, ¿e pracowali¶cie bardzo ciê¿ko, aby zapewniæ wasz± wolno¶æ swobodê od jarzma, które tak wielu  waszych bli¼nich wci±¿ znosi z w³asnej woli. Ale w tym samym czasie, to pozostawia was z zupe³nie innym ciê¿arem, mianowicie ciê¿arem niepewno¶ci. Dajcie nam wyja¶niæ.

Jak wspomniano wcze¶niej, ten proces jest bardzo podobny do stania na rusztowaniu, które w³a¶nie upada, i stoj±cy stoi, choæ nie widzi nic nowego zmaterializowanego. Tak, na wiele sposobów wkraczacie w pró¿niê, a raczej pozorn± pustkê, poniewa¿ nie ma jeszcze ¿adnych ¶ladów tego, co ma nadej¶æ. Istniej± pewne ¶lady, oczywi¶cie, ale wydaj± siê bardzo malutkie i nie konkuruj± ze wszystkimi solidnymi obecnie otaczaj±cymi was ze wszystkich stron. Dlatego czasami to wydaje siê byæ jedynie szaleñstwem kontynuuj±c w tym duchu. To jest jakby¶ wyrzuci³ wszystko co znasz na wymianê za nic w ogóle.

W waszych sercach, ju¿ wiecie, ¿e nie ma prawdy w tej opowie¶ci, gdy¿ po prostu wyrzucacie wszystko, co utrudnia dostêp do waszego serca, które jest ju¿ pe³ne tego. Ale na zewn±trz, proces ten wydaje siê szaleñstwem dla wielu, a my nie ignorujemy nikogo, kto twierdzi, ¿e nie mia³ chwili zw±tpienia w dowolnym momencie w trakcie tego procesu. Jak ju¿ wiecie, to z pewno¶ci± dla najodwa¿niejszych z odwa¿nych, poniewa¿ wychodzenie w pustkê to nie jest co¶ co mo¿na lekcewa¿yæ. Jest to proces, który wymaga doskona³ego zaufania, a nawet kiedy czujesz, ¿e spadasz w g³êbok± przestrzeñ, nadal musisz mieæ pewno¶æ, ¿e Twoje stopy dotkn± solidnej podstawy prêdzej czy pó¼niej. Nawet je¶li czasami wydaje siê ten spadek nieograniczonym, bêdzie musia³ zakoñczyæ siê, miêkkim l±dowaniem oczywi¶cie. Przynajmniej to jest tym, czego siê spodziewacie, ale to wymaga odwagi, aby zeskoczyæ z pó³ki, co wszyscy robicie teraz. Chwa³a wam wszystkim, nie mo¿emy powiedzieæ, ile podziwu wasze dzia³ania generuj± w ca³ym kosmosie, jak jeste¶cie postrzegani jako najdzielniejsi nosiciele ¶wiat³a w dowolnym miejscu Stworzenia.

Ponownie, to wydaj± siê byæ jedynie lekkie s³owa pochwa³y, które my nadal rozrzucamy wokó³ was, ale jest o wiele wiêcej ni¿ to. Wiecie wszyscy tak dobrze, o czym naprawdê jest temat, ale nie jest ³atwo uj±æ to w s³owa, jakimi ludzie potrzebuj± komunikowaæ siê miêdzy sob±. Jak zawsze, trzeba czytaæ miêdzy wierszami w tych wiadomo¶ciach, a tam gdzie jest, mo¿na znale¼æ prawdziw± warto¶æ. To wygl±da tak, jak te zaszyfrowane wiadomo¶ci zakodowane w normalnie wygl±daj±cych zdjêciach zamieszczonych w Internecie. Na pozór nie wygl±da du¿o, ale dla wnikliwego obserwatora, mog± ujawniaæ tak wiele dodatkowych informacji, je¿eli s± one "czytane" w odpowiedni sposób.

Dajcie nam wyja¶niæ. Czêsto mówili¶my o pakietach energii, które sp³ywa³y na wasz± planetê. Niektóre z nich przychodz± przez s³oñce, ale wiêkszo¶æ z nich przychodzi w bardziej dyskretny sposób ni¿ przez te potê¿ne wybuchy na powierzchni przyjaznego s±siada. Widzicie, s± tam wszelkiego rodzaju czujki, gotowe i chêtne do przekierowania wszystkiego ¿yczliwego, co jest skierowane (snop ¶wiat³a)  w serca ludzi, i co zapewni ich przebudzenie. Innymi s³owy, przebudzenie jest zagro¿eniem dla wszystkich tych, którym jeszcze zale¿y na utrzymaniu status quo na Ziemi, dlatego do³o¿± one wszelkich starañ, aby zatrzymaæ ten proces na wszystkie mo¿liwe sposoby. Ale nie mog± zatrzymaæ tego procesu, drodzy, gdy informacje pomog± Wam wszystkim dos³ownie ujrzeæ znowu ¶wiat³o, w którym jest¶cie stale sk±pani na tej planecie, a te s³owa s± jego czê¶ci±.

Ka¿dy dzieñ, ka¿da godzina i ka¿da sekunda wiadomo¶ci takich jak te, - w wielu kszta³tach i formach, s± przekazywane z tysiêcy ¼róde³ zarówno w waszym otoczeniu, ale równie¿ z daleka i channelingów, takich jak ten, którego u¿ywamy teraz, - s± ca³y czas zajête przepisywaniem tych sygna³ów do s³ów i dzielenia siê nimi z reszt± ludzko¶ci. Istniej± dos³ownie miliony Was zanurzonych w tych basenach informacji codziennie, a te baseny s± stale uzupe³niane  now± energi±. Ponadto s³owa te pomagaj± przenosiæ znacznie wiêcej energii ni¿ zwyk³e zestawienie liter w tych s³owach wskazuje, i nie powinny byæ uwa¿ane tylko za widoczn± warto¶æ. Widzicie, przenosz± one ukrytych pasa¿erów na tak wiele sposobów, a ci "pasa¿erowie" lub raczej zaszyfrowane wiadomo¶ci ³±cz± siê bezpo¶rednio z pod¶wiadom± czê¶ci± mózgu, do której nie mo¿ecie jeszcze dotrzeæ tak ³atwo sami, i dostarczaj± one swoje wiadomo¶ci, nadziejê i si³ê.

To mo¿e brzmieæ, jak swego rodzaju niechciana manipulacja wasz± pod¶wiadomo¶ci±, ale to wcale tak nie jest. Wasza pod¶wiadomo¶æ jest na tyle inteligentna, aby znaæ ró¿nicê miêdzy dobrem a z³em, w³a¶ciwym i niew³a¶ciwym, i natychmiast odrzuci wszelkie próby manipulacji. Innymi s³owy, ona bêdzie tylko odbieraæ wiadomo¶ci, które rezonuj± z samym rdzenia waszej duszy, i jak ju¿ powiedzieli¶my tyle razy ju¿, g³êboko w dó³ (wewn±trz), ju¿ wiecie Wszystko. Wiêc co te ukryte wiadomo¶ci naprawdê robi± to, maj± pomóc uwolniniæ te wszystkie ukryte informacje, które ju¿ nosicie w sobie. To jest jak podk³ad, który rozpoczyna proces chemiczny, uwalniaj±c drzemi±c± energiê oraz zapewnienia dobrze zaplanowane i okre¶lone w czasie miejsce wybuchu tej wewnêtrznej informacji. Innymi s³owy, mo¿na porównaæ j± do swego rodzaju zdalnie sterowanego mechanizmu wyzwalaj±cego, ale to jest jedyny, który jest ju¿ zaakceptowany przez was wcze¶niej, wiêc nie jest tak, ¿e po raz kolejny jeste¶cie manipulowani przez niewidzialnych lalkarzy. Nie, to by³o czê¶ci± programowania od pocz±tku, a teraz wasze najg³êbsze j±dro zaczyna nuciæ ze wzrastaj±ca energi±, która jest uwalniana wewn±trz was wszystkich.

Proces ten równie¿ wyja¶nia, dlaczego czujesz siê przyci±gani przez niektóre z tych tysiêcy wiadomo¶ci, i dlaczego lekcewa¿ycie inne. Na powierzchni widaæ tylko tre¶æ lub same wiadomo¶ci, ale rzeczywisto¶æ jest taka, ¿e zakodowane informacje przenoszone wewn±trz nich s± tym co przyci±ga was do nich. Innymi s³owy, wasza nieod³±czna inteligencja tylko rezonuje z wiadomo¶ciami, które przenosz± odpowiedni rodzaj energii dla was, i bêdzie dos³ownie odpychaæ ka¿dy inny, który nie jest zgodny z melodi± rdzenia. Wiêc znowu, pamiêtajcie, ¿e jest to droga, któr± pod wieloma wzglêdami mo¿na porównaæ do strojenia instrumentu. Od razu wiadomo, kiedy co¶ jest rozstrojone, a mo¿e czujecie, ¿e melodia jest coraz czystsza w tonie, wiêc tak d³ugo, jak s³uchacie tego wewnêtrznego utworu, nie mo¿ecie pomóc, ale idziecie prawid³ow± drog±. Wasze serce bêdzie ¶piewaæ z rado¶ci, kiedy to zrobicie, a wszystko bêdzie piszcza³o i zgrzyta³o i zatrzymywa³o siê kiedy nie zrobicie. Dlatego nigdy nie bierzcie czyich¶ s³ów za nic. Zawsze, zawsze ws³uchajcie siê w siebie, a prawda bêdzie dos³ownie o¶lepiaj±co oczywista. Pod±¿ajcie za g³osem serca, a bêdzie Was prowadzi³o w godzinach ciemno¶ci w przysz³o¶ci. I wiedzcie, ¿e ju¿ zgromadzili¶cie wszystkie dodatkowe informacje, niezbêdne w celu uwolnienia tego, co wszyscy nosicie w ¶rodku od zarania dziejów. Teraz w koñcu informacje zaczn± wychodziæ na powierzchniê i bêdziecie mogli p³ywaæ w tym oceanie czystego ¶wiat³a po raz kolejny.

---

http://aishanorth.wordpress.com/

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #253 : Maj 15, 2012, 17:05:18 »

east
Doskonale wiem kim jestem ,wiem co robiê tu i wiem i¿ to jest tylko  czasowa  kreacja  mojej nad, ¦wiadomo¶ci wy¿szego JA. To nie s± dla mnie ¿adne sekrety i¿ moja Ludzka postaæ jest tylko maleñk± Iskierk± mojej przeogromnej Energii , która ma przeolbrzymi± ¶wiadomo¶æ i nieograniczony zakres istnienia
Nooo to sporo posiadasz , Kiaro   Du¿y u¶miech
Có¿ ja te¿ wiem kim jestem, dlaczego jestem i co robiê
Czy sporo posiadam? Na pewno tego co okre¶la tzw kod w³asno¶ci wiele nie jest, co innego tj Wiedzê Je¿eli jak±¶ ,,posiadam" to nie czynie z niej w³asno¶ci tylko dodaje do wiedzy innych ludzi Cool
Syntezujê
O tzw JA tyle na tym szacownym forum napisa³em, i¿ wystarczy, ¿e pozwolê sobie tak uznaæ  Du¿y u¶miech
Dodam tylko odno¶nie Ja, ¿e albo wie siê kim siê jest, dlaczego siê jest i co siê robi, albo siê to tylko deklaruje
Praktyk jak ma w±tpliwo¶æ to sprawdzi, dotknie, zbada - teoretyk bêdzie la³ wodê do coraz wiêkszego wiadra.
Rozmowa z tzw teoretykiem czêsto przypomina zabawê ludow± ,,W kó³ko Macieju" Du¿y u¶miech
Za pozwoleniem i z ca³ym szacunkiem daruje sobie t± zabawê Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 15, 2012, 17:07:14 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #254 : Maj 15, 2012, 22:23:28 »

Có¿ ja te¿ wiem kim jestem, dlaczego jestem i co robiê

Za pozwoleniem, Przebi¶niegu - zajmuj szybko miejsce w przestrzeni póki jeszcze jest jakie¶ Mrugniêcie
Interesuj±ce jest jak wiele indywudualnego "nieograniczonego zakresu istnienia" zmie¶ci siê w Przestrzeni.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #255 : Maj 16, 2012, 07:43:56 »

east
Za pozwoleniem, Przebi¶niegu - zajmuj szybko miejsce w przestrzeni póki jeszcze jest jakie

Dziêkuje za radê szacowny east U¶miech
Dziêkuje i wdziêczno¶æ zachowam Du¿y u¶miech
Có¿ wypada mi zadeklarowaæ, ¿e nie lubiê siê spieszyæ normalnie nie i ju¿  Cool
Kto¶ oczywi¶cie móg³by stwierdziæ, ze to z powodu mojej tuszy (i mia³by do tego prawo)Z politowaniem
Dziadek naopowiada³ mi du¿o przys³ów i powiedzia³, ¿e s± ,,m±dro¶ci± narodu" Jêzyk
,,spiesz siê po woli"  takie najfajniejsze z nich.
Stare, bardzo stare : Podejmij decyzje by Pracowaæ  Mrugniêcie(choæ oczywi¶cie mo¿na interpretowaæ inaczej)
Co do miejscówki to, nikt nikomu nic nie da. Cool
Nikt za nikogo nic nie zrobi, oczywi¶cie mo¿na pomóc (przynajmniej tak twierdz± niektórzy)
To nie jest zaproszenie od kogo¶ no co¶ przez kogo¶ organizowanego.
Mo¿na oczywi¶cie my¶leæ my¶leæ o Nowym  (ja wole nazwaæ Innym) po staremu, ale chyba czas najwy¿szy zresetowaæ stary program, choæ nie ma musu (po woli) Du¿y u¶miech
Mo¿na rzucaæ siê w obrêbie sieci paj±ka (po woli) Du¿y u¶miech
east
Interesuj±ce jest jak wiele indywudualnego "nieograniczonego zakresu istnienia" zmie¶ci siê w Przestrzeni.
A do bólu Du¿y u¶miech
Nie ma ograniczeñ Du¿y u¶miech
Z ca³ym szacunkiem i z za przeproszeniem szacowny east przecie¿ je¿eli kto¶ o¶mieli³by nazwaæ Cie  ograniczonym podejrzewam, ¿e by¶ siê na niego pogniewa³, dodam, ¿e ja osobi¶cie te¿ Du¿y u¶miech
Mam oczywi¶cie tak± nadziejê, ¿e obaj jeste¶my w tym zgodni Du¿y u¶miech
Oczywi¶cie z ca³ym szacunkiem i z za przeproszeniem U¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2012, 07:45:12 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #256 : Maj 16, 2012, 08:58:39 »

east przecie¿ je¿eli kto¶ o¶mieli³by nazwaæ Cie  ograniczonym podejrzewam, ¿e by¶ siê na niego pogniewa³

Otó¿ nie, Przebi¶niegu. Nie, poniewa¿ nie ma komu siê gniewaæ w sensie przywi±zania do JA (obra¿alskiego).
To w³a¶nie uto¿samienie z nieograniczonym JA mo¿e powodowaæ gniew, kiedy kto¶ nazwie je ograniczonym.
JA jest bardzo wra¿liwe na przymiotnikowanie Mrugniêcie

Po prostu przysz³a my¶l na temat nieograniczono¶ci.
Skoro TY , z definicji wyodrêbniony od reszty, jeste¶ nieograniczony, oraz Kiara jest - na mocy tej samej definicji równie¿ wyodrêbniona i nieograniczona, to wy³ania siê interesuj±cy model fizyczny w którym niczym nie ograniczone zajmuj±  .... tê sam± przestrzeñ ? Przecie¿ s± wyodrêbnione, bo obie to¿samo¶ci stanowczo twierdz± ,¿e nie s± sob± na wzajem, to jak ?
A mo¿e tych przestrzeni , niczym Wszech¶wiatów, jest nieskoñczenie wiele ? (³±czenia poprzez czarne dziury Mrugniêcie )

Porównanie do fal radiowych raczej nie pasuje, poniewa¿ nieograniczono¶æ wyklucza zajmowanie ograniczonego pasma czêstotliwo¶ci. No có¿. Kiedy siê przestrzeñ ¿yciowa ¶cie¶nia, to nic dziwnego, ¿e takie wielgachne JA w obronie w³asnej nieograniczono¶ci MNIE (wykluczaj±cej drug±) prowadzi nie koñcz±ce siê pasmo bojów Mrugniêcie

Jest wszak¿e pewien ,powszechny w Naturze, warunek nieograniczono¶ci, który nie prowadzi do walk. Tym warunkiem jest brak JA. Nie ma tego, który okre¶la co jest jego, a co nie. Nie ma tego który siê zaczyna i gdzie¶ siê koñczy. Wszystko jest ze sob± p³ynnie po³±czone i jako takie stanowi Ca³o¶æ. To, czego brak w przypadku "nieograniczonego JA " , to ¶wiadomo¶æ Ca³o¶ci/Syntezy.

W ekstremalnych sytuacjach ludzie potrafi± to rozpoznaæ kiedy na przyk³ad id± na wojnê w której masowo gin±, bo w tym przypadku ¿ycie jednostki nie ma wielkiego znaczenia. Zagro¿ony jest Naród, czyli jaka¶ ca³o¶æ, której jednostka po¶wiêca swoj± indywidualno¶æ a¿ do utraty ¿ycia. Naród w sensie pewnej to¿samo¶ci wyodrêbnionej z wiêkszej Ca³o¶ci. Szkoda, ¿e tak s³abe jest w ludziach poczucie ¶wiadomo¶ci ponadnarodowej Ca³o¶ci, gdy¿ wówczas wojny o wiele trudniej by³oby rozpêtaæ.

Gdyby¿ ludzie rozpoznali iluzoryczno¶æ  wa¿no¶ci w³asnej i samouwielbienia (bezgranicznego przywi±zania do siebie) ,to ju¿ w ogóle ¿adna wojna nie by³aby mo¿liwa.
Ju¿ same tylko ¶rodki przeznaczone na poprawê ¿ycia ludzi, zamiast na zbrojenia, odmieni³yby oblicze tego ¶wiata.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #257 : Maj 16, 2012, 11:21:23 »

Szacowny east, czy stary procesor zadzia³a w nowym kompie?
Czy stary program zadzia³a w nowym systemie?
Mo¿na kombinowaæ jak koñ pod górê, ale s± dwie mo¿liwo¶ci tylko dwie
Albo siê wejdzie albo nie
Ka¿dy z nas albo stworzy sobie now± przestrzeñ albo nie koniec kropka.
Albo matrix, albo rzeczywisto¶æ.
Wiem kim jestem, dlaczego jestem, co robiê - albo jestem iluzj± (dla ka¿dego co innego)

Gdyby¿ ludzie rozpoznali iluzoryczno¶æ  wa¿no¶ci w³asnej i samouwielbienia (bezgranicznego przywi±zania do siebie) ,to ju¿ w ogóle ¿adna wojna nie by³aby mo¿liwa.
Ju¿ same tylko ¶rodki przeznaczone na poprawê ¿ycia ludzi, zamiast na zbrojenia, odmieni³yby oblicze tego ¶wiata.
Zgoda pozwolê sobie dodaæ, ¿e wielokrotnie zauwa¿am, ¿e to samo nazywamy inaczej Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #258 : Maj 16, 2012, 21:23:04 »

Wierni towarzysze dbaj± o was, nawet zmienili wam osobist± gwardiê anielsk± na lepiej dostosowan± do okoliczno¶ci.

Rêkopis przetrwania - czê¶æ 138
16 maj 2012 |  aisha north

Na dzieñ dzisiejszy dla wielu z was zostanie przydzielony nowy poziom interakcji. Dajcie nam wyja¶niæ. Przez bardzo d³ugi czas teraz, byli¶cie bardzo ¶ci¶le otoczeni przez ca³e mnóstwo ¿yczliwych istot, wszyscy konfigurowali tak, aby ta wasza podró¿ by³a jak najmniej skomplikowana, jak to mo¿liwe. To mo¿e brzmieæ jak przesada, gdy¿ "nieskomplikowane" nie jest byæ mo¿e  pierwszym s³owem, które przychodzi do g³owy odno¶nie tego procesu. Jednak¿e, pozwólcie nam tylko powiedzieæ, ¿e ten labirynt by³by jeszcze bardziej skomplikowanym labiryntem do przej¶cia bez korzystania z pomocy tej obs³ugi naziemnej, a raczej ezoterycznej za³ogi, która podtrzymuje was w kroczeniu naprzód mimo wszystkich trudno¶ci, jakie musieli¶cie wytrzymaæ do tej pory. Ale teraz, gdy wszyscy wzro¶li¶cie do nowego poziomu wibracji, ta "obs³uga naziemna" zosta³a zast±piona przez ca³kiem now±. Bêd± oni towarzyszyæ wam na nastêpnym odcinku tej drogi, i zapraszamy was wszystkich do po³±czenia siê z nimi w jakikolwiek sposób mo¿ecie, i ufajcie, ¿e rzeczywi¶cie jeste¶cie w dobrych rêkach, nawet je¶li mog± oni wydawaæ siê Wam trochê nie znani na pocz±tku . Widzicie, oni wszyscy znaj± was dok³adnie przedtem, gdy oni byli z wami z daleka, podczas gdy inni zachowali codzienny kontakt z wami, wiêc oni znaj± dos³ownie do samego rdzenia wasze ¿ycie, i bêd± dobrze wyposa¿eni, aby za³atwiæ wszystkie wasze potrzeby od teraz.

Mamy nadziejê, ¿e bêdzie to otuch± dla wszystkich tych, którzy nadal czuj± siê trochê zagubieni na drodze, jak równie¿, ¿e bêdzie to poczucie zachêcania dla tych, którzy jeszcze s± nastawieni na "samotn± podró¿". Dla niektórych z was mo¿e to brzmieæ protekcjonalnie, ale to wcale tak nie jest. Jeste¶cie naprawdê suwerennymi istotami, i wybrali¶cie wasz± ¶cie¿kê naprzód dobrowolnie, ale nawet je¶li nie zdecydujecie siê po³±czyæ w ¿aden sposób ze swoimi pomocnikami, tak ich nazywaj±c, to oni s± nadal tam w tle robi±c to, co robi± najlepiej. Innymi s³owy, wci±¿ przenosicie sami najciê¿sze obci±¿enia, ale my ³apiemy wszystkie lu¼ne koñce w ka¿dy sposób, w jaki mo¿emy i jeste¶my naprawdê na ka¿de skinienie i wezwanie, je¶li potrzebujecie dodatkowej pomocy. Pamiêtajcie, ¿e musicie poprosiæ o ni± jak zawsze, gdy¿  nie mo¿emy zmusiæ waszych r±k w jakikolwiek sposób. Mimo to, nie opuscimy was  zawieszonych nijak, a nawet je¶li wybierzecie samotn± podró¿, my otaczamy Was ze wszystkich stron gotowi podaæ pomocna d³oñ, je¶li chcecie jakiej¶.

-

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #259 : Maj 17, 2012, 08:03:46 »

blueray21
Wierni towarzysze dbaj± o was, nawet zmienili wam osobist± gwardiê anielsk± na lepiej dostosowan± do okoliczno¶ci.
Nie to, ¿e siê czepiam blueray21 Cool co do tego was lub wam (ja bym napisa³ z du¿ej litery) ale czy o ciebie nie dbaj± i czy to nie tobie te¿ zmienili gwardiê.
Có¿ dla ka¿dego co innego ale osobi¶cie jak kto¶ bawi siê w my - wy ja - wy to mi siê to dziwnie kojarzy.
Tzn jak by to powiedzia³a szacowna Fair Lady okre¶l siê po której stronie barykady jeste¶ blueray21  Cool
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #260 : Maj 17, 2012, 08:29:34 »

To było napisane pod kątem tych "co się czepiają" a ja tylko tłumaczę. Barykad nie ma - to tylko iluzja - wszystko jest połączone ze wszystkim, choć mamy wolną (ale nie do końca) wolę i choć inni myślą, że są samotną wyspą i muszą walczyć i się powiększać to ja walkę uznaję za bezsens, niepotrzebną nikomu stratę energii i staram się łagodnie usadowić na fali z piwkiem, albo bez, byle do przodu korzystając z tego co jest.

p. s,
 A co do gwardii to nie wiem (nie wszystkim zmienili), bo nie chcą się werbalnie komunikować, a w snach i symbolach ciemny jestem.
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2012, 08:33:01 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

east
Go¶æ
« Odpowiedz #261 : Maj 17, 2012, 09:00:21 »

Ta "nowa gwardia" to zaproszenie po update programu/wirusa JA. Oczywi¶cie tego lepiej dostosowanego do nowych, wy¿szych wibracji Planety. Im bardziej zagubiony bêdzie cz³owiek, tym chêtniej rozwa¿y ¶ci±gniêcie nowego oprogramowania Mrugniêcie
To trochê jak z Windowsami. Nikt Ciê nie jest w stanie zmusiæ do przesiadki z XP na nowsz± windê, tyle, ¿e support do starej siê zaraz skoñczy, a nowe ,"lepsze" programy, chodz± na szybszych wersjach tylko ...
I musisz kupiæ nowo¶æ Chichot
Cykl ¿ycia produktu mili pañstwo , dobiega koñca  Chichot
Nowe , lepsze , "wzniesione" JA - najnowszy model - pierwszy rok za darmo, czeka. Wypróbuj teraz hehehe. Zap³acisz potem. W ratach. Na "niewielki" procencik ...... na razie oczywi¶cie nikt nie mówi o kosztach Mrugniêcie Bo i po co straszyæ na pocz±tku ?
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #262 : Maj 17, 2012, 16:43:31 »

W dzisiejszym odcinku Wierni Towarzysze przekonuj± nas, ¿e w³a¶nie przechylili¶my zbiorowo szalê na korzy¶æ ¶wiat³a przez swoje wybory "nowego".

Rêkopis przetrwania - 139 czê¶æ
17 maj 2012 - |  aisha north

Rozpoczniemy dzisiejsze przes³anie od stwierdzenia, ¿e jeste¶my naprawdê bardzo dumni z waszych osi±gniêæ, drodzy. Uda³o Wam siê wzi±æ to wszystko ze spokojem, a my pochwalamy was za wasze nigdy niekoñcz±ce siê starania. Jest to rzeczywi¶cie potê¿ne przedsiêwziêcie, i nawet je¶li sami nie widzicie jeszcze koñca tego, my widzimy, i to jest rzeczywi¶cie piêkny widok. Tak, to jest widok, nie tylko organizacyjnej machiny, jak± na tak wiele sposobów produkt koñcowy jest ju¿ w manifestacji. Widzicie, dzia³amy na jednoczesnych liniach czasowych, dlatego mo¿emy zobaczyæ to, czego wy nie mo¿ecie. I to, co widzimy daje wiêcej ni¿ powód do rado¶ci. Czego niektórzy z was mog± byæ ¶wiadomi, wiele linii czasowych oznacza wiele wyborów, a wy, przez swoje czyny, wybrali¶cie dobrze. Wybrali¶cie najja¶niejsze z nich wszystkich, i to wszystko bêdzie widoczne dla Was w niezbyt odleg³ej przysz³o¶ci. To, mo¿e to wydawaæ skomplikowane, ale dla tych z Was z pewn± znajomo¶ci± teorii kwantowej, wiecie, ¿e zamieszkujecie ¶wiat, w którym w ka¿dej sekunda, ka¿da decyzja, któr± podejmujecie wysy³a Was w nowym kierunku. Dos³ownie p³ywacie w morzu mo¿liwo¶ci, a teraz do¶æ z was podjê³o ¶wiadom± decyzjê wyboru ja¶niejszego koñca skali, aby ta opcja by³a mo¿liwa jeszcze raz na waszej planecie.

Przez d³ugi czas ludzko¶æ wybiera³a ciemniejszy koniec spektrum
, st±d wszyscy stworzyli¶cie opart± na strachu cywilizacjê. Ale teraz przewrócili¶cie skalê na rzecz alternatywnej wizji ¶wiata, i to jest tym co wybrali¶cie w waszych sercach, tym co dostaniecie. Wiêc, niekoñcz±ce siê mo¿liwo¶ci i niekoñcz±ce siê wybory zosta³y zwê¿one do dwóch: albo pozostaæ w wersji stworzonej przez stare umys³y , lub wkroczyæ w now±, któr± wybrali¶cie dla siebie. Zrobili¶cie m±dry wybór drodzy, i na pewno osi±gniecie wiêcej ni¿ czerpanie korzy¶ci z tego.

Jak ju¿ stwierdzono, wybór ten nie przyszed³ lekko, i nie bêdzie przejawiaæ siê sam w sobie. Nie, to przez wasze dzia³ania jedynie, to stanie siê prawdziwe, a wierzcie nam, ¿e tak bêdzie. To Nie dla was dalej ¿yæ tylko w waszych snach; te marzenia s± teraz na najlepszej drodze, aby staæ siê rzeczywisto¶ci± dla wszystkich, którzy zdecydowali siê wst±piæ do ¶wiat³a. Nie bêdziecie d³ugo czekaæ, teraz, wiêc miejcie pewno¶æ, ¿e nawet je¶li cierpliwo¶æ zaczyna zanikaæ, bêdziecie w stanie znie¶æ pozosta³± czê¶æ tego Kreacyjnego procesu. Uwa¿amy, ¿e bêdziecie z niecierpliwo¶ci± czekali na nastêpny krok, poniewa¿ to rzeczywi¶cie przywiedzie to wszystko tak du¿o bli¿ej domu na wiêcej sposobów ni¿ jeden. We¼cie g³êboki oddech i zwolnijcie czê¶æ napiêæ , które to wypatrywanie i czekanie stworzy³o, mo¿e to pomo¿e Wam zobaczyæ niektóre z waszych kreacji z bliska ju¿ teraz.

-----

east
Go¶æ
« Odpowiedz #263 : Maj 17, 2012, 17:00:16 »

... jeszcze nikt nie mówi o kosztach Mrugniêcie
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #264 : Maj 17, 2012, 17:02:31 »

A oni my¶leli i¿ damy siê zastraszyæ i zwie¶æ? ¯e nie wytrwamy ,zmienimy opcje trac±c nadzieje , bo widaæ jeszcze ciemne? Nic z tego , cierpliwo¶æ w wytrwa³o¶ci i wytrwa³o¶æ w cierpliwo¶ci jak ca³y czas mówili mi My¶liciele!
Jeste¶my ju¿ dos³ownie na krok przed met± i nie ma innej opcji jak przekroczyæ metê to ju¿ siê dzieje z rozbiegu , z powodu procesu , który jest w toku. To wygl±da jak kula tocz±ca siê po równi pochy³ej z coraz wiêksz± prêdko¶ci±  do mety , nawet gdyby by³a przed ni± jaka¶ ma³a przeszkoda to i tak ja pokona si³± rozpêdu.

Nie wiecie ile by³o w miêdzy czasie usi³owañ ciemnego braterstwa by zatrzymaæ ten proces,nic ale to nic siê nie uda³o i pomimo jeszcze kolejnych usi³owañ nic ale to nic nie powstrzyma naszej ewolucji, ju¿ nie!
Teraz nadejdzie pora dla nich na zmianê opcji i przej¶cie na stronê ¶wiat³a albo przej¶cie na inne planety do III wymiaru by tam pozostaæ do momentu podjêcia kolejnych decyzji w sprawie w³asnego rozwoju.

Chcia³am tylko dodaæ i¿ w IV wymiarze nikt nikogo nie bêdzie sadzi³ za nieumiejêtno¶æ ¿ycia wy¿szymi warto¶ciami , nie , bo zdajemy sobie doskonale sprawê z faktu i¿ wzorce ¿ycia przekazywane przez sieæ informacyjn± by³y nieprawdziwe i to g³ównie one wywiera³y wp³yw na wiêkszo¶æ czynionych przez Ludzi nieprawo¶ci.

Swojego rodzaju "kar±" bêdzie osobisty poziom energetyczny , który sprawi i¿ jednym bêdzie ³atwiej i szybciej ewoluowaæ a inni bêd± musieli w³o¿yæ wiêcej pracy w swój rozwój. Bowiem prawa przyczyny i skutku zmieniæ siê nie da, ka¿dy co¶ osi±gn±³ i ka¿dy czym¶ siê zabarwi³ tworz±c siebie.

Kiara U¶miech U¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #265 : Maj 17, 2012, 17:09:33 »

blueray21
W dzisiejszym odcinku Wierni Towarzysze przekonuj± nas, ¿e w³a¶nie przechylili¶my zbiorowo szalê na korzy¶æ ¶wiat³a przez swoje wybory "nowego".
Znaczy mówi± nam co wiemy  Cool
Hm nic siê nie zmieni³o to co pods³uchaj± i zobacz± to i gadaj±, a taki channelingowiec (p³eæ nie wa¿na)
zamiast portki ¶ci±gn±æ i pokazaæ ba  nawet kazaæ poca³owaæ to s³ucha jak Bartek Zosi Du¿y u¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #266 : Maj 17, 2012, 17:18:30 »

No, ale "za lini± mety" zobaczymy nowe piêkne JA  Chichot

to pomo¿e Wam zobaczyæ niektóre z waszych kreacji z bliska ju¿ teraz.

Bêdzie bal, oj bêdzie Du¿y u¶miech ... Przebi¶niegu , przy browarku to siê obejrzy przez "szklane okienko" komputera, co nie ? Na ¿ywo te¿ zreszt± siê wyda za dni parê swoj± drog± Mrugniêcie
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #267 : Maj 17, 2012, 17:54:06 »

Brachu we¼ zacznij sobie powtarzaæ ja to nie JA tylko mam Ja bo normalnie wolê i¶æ do dentysty ni¿ czytaæ jak Ty o tym JA ci±gle  i ci±gle i ci±gle Du¿y u¶miech
Dam Ci radê taka znaczy siê bratersk± - napij siê piwka  Du¿y u¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #268 : Maj 17, 2012, 22:54:47 »

Dobra rada warta wiêcej ni¿ tysi±ce .. innych s³ów. Zdrówko
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #269 : Maj 19, 2012, 18:39:04 »

Wierni Towarzysze te¿ zapowiadaj± co¶ extra na weekend. Jak zwykle nie mówi± co, gdzie i kiedy (to by³oby dobre dla arteq), ale mówi± , ¿e w efekcie wielu bêdzie siê zastanawia³o nad wyborem drogi. Zobaczymy.

Rêkopis przetrwania - czê¶æ 140
19 maj 2012 |  aisha north

Zaczniemy to przes³anie tylko mówi±c, ¿e te nastêpne kilka dni bêd± rzeczywi¶cie wa¿ne, nie tylko dla Was osobi¶cie, ale tak¿e dla reszty ¶wiata. Uwa¿amy, ¿e mo¿emy powiedzieæ, ¿e zmiany, które bêd± przynoszone teraz, bêd± traktowane jako jedne z najwa¿niejszych, jakie kiedykolwiek stworzono na waszej ma³ej planecie. Dajcie nam wyja¶niæ. Do tej pory wszyscy byli¶cie skrupulatnie budowani na bazie potrzaskanej osobowo¶ci, któr± kiedy¶ byli¶cie. Innymi s³owy, wziêli¶cie na siebie sprostowanie tego, co z³ego zrobiono nie tylko wam, ale te¿ reszcie ludzko¶ci, przez ukrywanie siebie samego przed prawd± Waszej istoty. Lub innymi s³owy, zmuszaj±c siê do zapomnienia chwa³y Waszego pochodzenia i zredukowania Was zaledwie do szept o tym, co by³o kiedy¶. Wyrzucili¶cie precz wszystkie te ograniczenia umieszczone na Was, i zobaczyli¶cie jeszcze raz, ¿e nalot zosta³ wypolerowany i mo¿ecie znów b³yszczeæ splendorem, który wszyscy posiadacie jako autentyczne prawo urodzenia. Teraz nadszed³ czas, aby rozpocz±æ pokazywaæ reszcie ¶wiata t± prawdê, i bêdziecie wspomagani w tej zewnêtrznej interwencji, jaka bêdzie.

Po raz kolejny nie dajemy ¿adnych konkretnych szczegó³ów, ani co to bêdzie ani dok³adnego terminu tego, wystarczy powiedzieæ, ¿e bêdzie to powa¿ne przedsiêwziêcie, które zmusi resztê ludzko¶ci do siedzenia w fotelach. Widzicie, teraz nadszed³ czas, aby podnie¶æ zas³onê, trochê wiêcej, aby zmusiæ jeszcze najbardziej za¶lepionych w¶ród waszych bli¼nich, aby rozpoczêli siêgniêcie do ¼ród³a tego wszystkiego. Innymi s³owy, wielu bêdzie mieæ ciê¿ki czas z przystosowaniem siê do faktu, ¿e mo¿e byæ wiêcej ni¿ jedna prawda, gdy kto¶ ju¿ zacz±³ czuæ siê bardziej komfortowo, równie¿ zaczynaj± ju¿ pukaæ do drzwi tych, którzy tak d³ugo odmawiali s³uchania przywo³uj±cych wezwañ z ich w³asnego dobrze ukrytego ¼ród³a informacji.

Bêdziecie pod wieloma wzglêdami stawali siê transparentni, lub innymi s³owy, Ci wokó³ was bêd± przygl±daæ siê bli¿ej, co siê dzieje wokó³ nich. Wielu z nich po raz pierwszy pogodzi siê z faktem, ¿e ten ¶wiat obecnie istnieje na dwóch ró¿nych p³aszczyznach, i ¿e coraz wiêksza liczba ludzi zdecydowa³a siê otworzyæ drzwi do tej równoleg³ej górnej p³aszczyzny, czego do tej pory, wiêkszo¶æ nawet nie bra³a pod uwagê. Có¿, pozwólcie nam tylko powiedzieæ, ¿e po tym weekendzie, liczba osób maj±cych zmierzyæ siê z faktem, ¿e nadszed³ czas, aby dokonaæ wyboru, kontynuowaæ czy nie w taki sam sposób jak robili przez tak d³ugi czas, bêdzie rosn±æ wyk³adniczo. Nadszed³ czas, aby wmieszaæ w pulê co¶ ekstra, i s±dzimy, ¿e rezultat z tego bêdzie interesuj±cy. Wiêc b±d¼cie przygotowani na to, aby siê zdziwiæ s³odcy, my¶limy, ¿e zobaczycie na sobie, ¿e ta planeta zaczyna siê zmieniaæ w tak wielu aspektach, ¿e to nie mo¿e byæ d³u¿ej ignorowane.

-

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #270 : Maj 19, 2012, 20:36:37 »

No to pozosta³a nam jeszcze niedziela , bowiem pol weekendu mamy ju¿ praktycznie za sob±. Czekam zatem na niespodzianki te niezmiernie widoczne , czekam z utêsknieniem ( ale te pozytywne dla nas wszystkich) i ju¿ siê cieszê bardzo! Du¿y u¶miech

Kiara U¶miech U¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #271 : Maj 19, 2012, 20:57:42 »

Wszyscy czekamy, my¶lê ¿e nawet sceptycy, tylko siê do tego nie przyznaj±.

Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #272 : Maj 19, 2012, 22:01:08 »

Wiadomo¶æ od Cobra : mamy Archontów, którzy przybyli z Galaktyki Andromeda, stworzyli Reptilian i ten ca³y ba³agan.
Ciekawe, ¿e tyle os³awionych chelingerów na czele z pani± Jadczyk i jej podobnych, tylko  nikt z nich  wcze¶niej zielonego pojêcia nie mia³, nigdzie o tym nie mówi³, ani s³owem nie pisa³,  ¿e ten ca³y cyrk to w³a¶nie stworzyli Archontowie, a nie Reptilianie. A Reptilianie byli tylko przez Archontów wynajêci, byli ich ''narzêdziami''.
My¶lê, ¿e ju¿ niebawem dowiemy siê kolejnych  sensacji.....
« Ostatnia zmiana: Maj 19, 2012, 22:06:34 wys³ane przez Astre » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #273 : Maj 19, 2012, 23:03:30 »

Z tego co widzê to wersje wszystkiego powstaj± jak grzyby... i ich propagatorzy te¿ w tempie wyk³adniczym.
Natomiast A’sha Deane wrzuca wszystkich poza sob± do jednego worka Illuminati NET jako nie - oraz ¶wiadomych propagatorów idei Upad³ych co¶ tam. Je¶li zd±¿ê to jutro (ju¿ dzisiaj) wstawiê nastêpny kawa³ek podsumowania 2.

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #274 : Maj 21, 2012, 12:11:04 »

Wierni Towarzysze og³aszaj± sukces "aktualizacji". Mamy wgrany nowy sterownik, z którym mamy poczuæ siê l¿ejsi i silniejsi , a mo¿e zaczn± nam wyrastaæ skrzyd³a, aby wspomagaæ lekko¶æ, tylko szkoda, ¿e jak zwykle "na zewn±trz, to bêdzie wygl±daæ tak samo". Kiedy¶ mówi³o siê o lekko¶ci ducha, chyba co¶ w tym jest.

Rêkopis przetrwania - czê¶æ 141
21 maj 2012 |  aisha north

Zacznijmy ten przekaz przez pochwalenia wszystkich za dobrze wykonan± pracê. Nie macie pojêcia, jak bardzo by³y wa¿ne wydarzenia, które w³a¶nie przesz³y, ale idziemy o zak³ad, ¿e dla wielu z Was, dzisiaj wydaje siê byæ zupe³nie nowym dniem na wiêcej ni¿ jeden sposób. Widzicie, ta ostatnia regulacja zainstalowa³a now± czêstotliwo¶æ w was wszystkich, i teraz gracie zupe³nie inn± tonacjê od tej, któr± byli¶cie w stanie generowaæ jeszcze wczoraj. Wiêc gratulujemy wam wszystkim, macie rzeczywi¶cie pomy¶lnie zainstalowany zupe³nie nowy "sterownik", je¿eli mo¿emy u¿yæ tego s³owa, z którym  mo¿ecie zapoznaæ siê w s³owniku komputerowym. Widzicie, teraz stary system, któremu podlega³y wszystkie aspekty, nie tylko Was, ale ¶wiata wokó³ was, zosta³y nadpisane, lub raczej, usuniête, a Wy w efekcie odebrali¶cie w koñcu wolno¶æ, na któr± czekali¶cie.

Jak zwykle na zewn±trz, to bêdzie wygl±daæ tak samo, ale w ¶rodku, wszyscy bêdziecie czuli siê o wiele l¿ejsi, i rozumiemy to w ka¿dym aspekcie tego s³owa. I jak zwykle, wasze fizyczne cia³o mo¿e mieæ trudno¶ci z przystosowaniem siê do nowej czêstotliwo¶ci, ale bardzo szybko, tak¿e to wpadnie w rytm z reszt± waszego samopoczucia, i poczujecie, jak du¿o l¿ejsi siê stali¶cie. W tym samym czasie, poczujecie co¶ o wiele bardziej istotnego, jako si³ê, która by³a schowana g³êboko w was, a teraz wreszcie mo¿e wzrosn±æ ponad powierzchniê jeszcze raz, i bêdziecie w stanie stawiæ czo³a rzeczywistemu Tobie po takim d³ugim rozstaniu. To mo¿e wprowadziæ siê do Was na wiele ró¿nych sposobów, ale s±dzimy, ¿e bêdziecie wszyscy mieli jaki¶ rodzaj "rozmowy" ze swoim wnêtrzem, w najbli¿szych dniach.

To wszystko, co mamy dla Was dzi¶, moi drodzy. Po¶wiêæcie trochê czasu dziêkuj±c sobie za ciê¿k± pracê, któr± w³a¶nie wykonali¶cie i wiedzcie, ¿e nie tylko wyzwolili¶cie siebie, ale tak¿e wasz± piêkn± planetê. Nawet je¶li wasze oczy nie mog± jeszcze zobaczyæ pe³nego zakresu efektów to nowe czêstotliwo¶ci, to bêd± one mia³y wp³yw na was wszystkich, b±d¼cie pewni, ¿e czas na z³± gospodarkê i strach zosta³ zdegradowany do przesz³o¶ci.

---

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: